Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Klacht! Albert Heijn hackt country zender

ahklachtje.pngEentje uit de categorie 'als Harry Piekema nog had geleefd was dit nooit gebeurd': het ooit zo sympathieke Albert Heijn (we kwamen er altijd graag) dat met droge ogen Amerikaanse countryzenders loopt te hacken om hun bloedirritante bonusaanbiedingen te spammen. Kun je om lachen, maar de volgende stap is dat de verschrikkelijke Hadewych Minis je Making A Murderer Netflixavondje komt verzieken met haar geschreeuw over tampons en zwangerschapspleisters. Onsmakelijk en onwettig!!!

Reaguursels

Inloggen

@nemoj me jebat | 08-01-16 | 12:36
Zo denk ik er als countryliefhebbert ook over.... wat een achterlijke bezigheid door nog achterlijker volk.......

lilluke halve hoan | 10-01-16 | 15:13

Ik had bij het vorige topic van Mutsaers gereaguurd dat ik zijn volgende topic interessanter zou vinden. Ik moet daar helaas op terugkomen en misschien zelfs afstand van nemen. Dit is een enorme faal om redenen die reaguurders hierboven al uit de doeken hebben gedaan. Verman je Mutsaers, het valt tegen tot nu toe! Je kunt veel beter en je hebt nog krediet, maar ik verwacht nu wel een topartikel van je de volgende keer.

accijnstoerist | 09-01-16 | 02:01

Bejaarden en draadloos is als Rutte & MinPres; het kán blijkbaar wel.., maar het werkt gewoon niet. Gelukkig is dit wél grappig!

automobilaterealist | 09-01-16 | 00:08

Jaja mense... tis weer gehacktdag bij appieeeee

vinzepinz | 08-01-16 | 21:22

Vreemd verhaal, maar ik kan me wel een beetje voorstellen hoe de man zich moet voelen. Ik krijg inmiddels serieuze gezondheidsproblemen als ik die bloedirritante Kruidvatreclame met dat hysterische gekrijs van die Hadewych Minis weer in m'n woonkamer hoor binnendringen. Ik ga in elk geval echt NOOIT meer naar die klotewinkel.

Dr. Snoepjes | 08-01-16 | 16:03

Supermarkten met muziek sowieso -1!

hStripe | 08-01-16 | 15:52

Behalve de vaak hele vieze blauwe mandjes en winkelwagens (INSPECTIE!!) heeft AH de nare gewoonte verschrikkelijke gilmeidenmuziek uit te zenden. Dat hysterische uithaalgedoe, kaliber The voice, weet mij altijd weer te inspireren snel af te rekenen. En natuurlijk rotzooi op de grond plus een ordinaire entree, maar dat is normaal.

Musset | 08-01-16 | 15:47

Radio komt bij Sonos via TuneIn. Je kunt kiezen voor gratis met targeted advertising (o.a. Albert Heijn maakt daar gebruik van) of je neemt een premium abonnement bij TuneIn en je betaald maandelijks. Iemand zal de muziekrechten moeten betalen, anders krijg je Tim Kuik op bezoek.

odulator | 08-01-16 | 14:46

@ resident prutte | 08-01-16 | 12:45
Dat doen winkels omdat ze dan kunnen zien in welk deel van de winkel je komt en hoeveel tijd je daar besteed. Noemen ze wifi-tracker. Kunnen ze zien of ze indeling, assortiment moeten aanpassen. Zelfs in winkelstraten om te zien bij welke etalage, winkel je hoeveel tijd besteed. Big B./data is watching ...

poekie 70 | 08-01-16 | 14:28

Waarschijnlijk werkt de persoon in het magazijn bij de AH en hoort hij af en toe de radio door de winkelreclame.

Morris | 08-01-16 | 14:20

Wie country luistert verdient niet beter.

Tapu | 08-01-16 | 14:03

ik kan me niet meer herinneren wat de kwaliteit van de stukjes van Mutseart vroeger waren, maar hij valt nu erg negatief uit de toon. Kwaliteit van onderwerpen en teksten zijn bedroevend.

omineuze omnipotent | 08-01-16 | 13:57

Zeker z'n kijk- en luistergeld niet betaald. If you don't pay for the product, you will be the product. Check even bij de country zender, die weten het vast wel.

ouwespamhoer | 08-01-16 | 13:50

Als alle mensen die shit posten op klacht.nl en klachtenkompas.nl van vandaag op morgen zouden verdwijnen, zou niemand ze missen.

Captain Pervert | 08-01-16 | 13:36

Grote stamper | 08-01-16 | 13:30
Tja, het is hier verder allemaal gratis, dus dat er ergens inkomsten vandaan moeten komen valt te begrijpen.

Carmelita | 08-01-16 | 13:34

Dit zijn de countryknallers van AH! Maar ff wat anders ik wordt hier op geenstijl de godsganse dag doodgegooid met reclames uit alle hoeken en gaten. Goed jullie hacken ze er niet doorheen maar waar was het ooit eens ideologische geenstijl die wars van enige invloed van buitenaf hun rotzooi hier plempte? Ik weet bijna zeker dat zolang als bijvoorbeeld het leger hier reclamecampagnes voert GS niet kritisch over het leger zal schrijven. Of is het toeval dat dit staatsonderdeel al een tijdje buiten de picture staat??

Rest In Privacy | 08-01-16 | 13:30

Sonos is natuurlijk op geen enkele manier te vergelijken met Netflix. Voor Netflix betaal je immers zodat je reclamevrije content hebt. Sonos zijn alleen speakers de content komt niet van Sonos, die geeft het alleen weer. Dat het via een app gaat is voor sommige mensen blijkbaar verwarrend en daarom vergelijken ze het met een Netflix of Spotify. Voor sommige mensen, radiozenders hoeven natuurlijk niet alleen van TuniIn te komen. Met een connect van Sonos sluit je het gewoon aan op je eigen radio ontvanger of internetradio. Dit signaal met local targeting adverts kan dus overal vandaan komen. De klager heeft dat blijkbaar zelf niet in de gaten wat hij streamt...

BluRay | 08-01-16 | 13:24

LastShadowPuppet | 08-01-16 | 13:00
Verschrikkelijk he?

Latrinalia | 08-01-16 | 13:22

nemoj me jebat | 08-01-16 | 12:36

Een stevig potje horizontale line dancing is anders niets mis mee

Crosskabouter | 08-01-16 | 13:18

Makro777 | 08-01-16 | 13:14

Hamsteren!

Borrelende Boris | 08-01-16 | 13:18

gratis streamen bestaat niet, is waarschijnlijk een geautomatiseerd programma die reclames afspeelt uit de regio vanaf waar er gestreamed wordt. Zo efficiënt is het al langer dan vandaag, ik krijg ook op internationale websites nederlandse reclame door

Ik ga er tenminste vanuit dat ze het over een internet radiozender hebben

niemand specifiek | 08-01-16 | 13:15

resident prutte | 08-01-16 | 12:45
Dit is complete onzin (met alle respect). Op het 'jammen', of alleen al het bezit van een jammer, van telefonie en andere signalen staat een maximale gevangenisstraf van 6 jaar.
www.agentschaptelecom.nl/algemeen/wett...

deaandacht | 08-01-16 | 13:15

@Borrelende Boris | 08-01-16 | 13:09
Thanks! Gehackt is dan weer 3 euro voor 500 gram.

Makro777 | 08-01-16 | 13:14

Country music! Do I have to say more?

McMarx | 08-01-16 | 13:13

Zyprexa20mg | 08-01-16 | 12:41
Het is vandaag zonnig:
knmi.nl/home#

Dr. Blechtrummel | 08-01-16 | 13:11

Hee, geen kwaad woord over Albert Heijn!
Brengen fijn je boodschapjes thuis.
Aardige bezorgers ook.
En Albert zelf was een aardige vent.
Weet ik hoogstpersoonlijk en trots te vermelden.
(Dat je het maar weet).

Carmelita | 08-01-16 | 13:10

Makro777 | 08-01-16 | 13:07

100 gram voor 2 Euro 18. Dit schrijf ik niet, dit is gehackt door de AH.

Borrelende Boris | 08-01-16 | 13:09

@Lewis | 08-01-16 | 12:52
Als de gekozen onderwerpen al kansloos zijn kun je schrijven tot je een ons AH rosbief weegt.

Makro777 | 08-01-16 | 13:07

Op zijn dure Sonos boxjes, een pauperzender luisteren. Die verdient het gewoon.

Wim Venijn | 08-01-16 | 13:03

LastShadowPuppet | 08-01-16 | 13:00
Sonos is een palindroom.

Gezwelgje | 08-01-16 | 13:02

@tweetybird | 08-01-16 | 12:46
Je kunt je Sonos-systeem uitsluitend op het internet aansluiten, dus dat idee gaat niet op. De aanbieder van internetradio op Sonos is de service TuneIn; zij spelen waarschijnlijk ook de reclames af.

Breinangst. | 08-01-16 | 13:02

Veel reaguurders hier die geen enkel benul hebben van wat een Sonos is, valt mij op.

LastShadowPuppet | 08-01-16 | 13:00

Radiostations op Sonos worden aangeleverd door de dienst TuneIn. Die moeten ook ergens hun geld mee verdienen, en waarschijnlijk doen ze dat door in de uitzendingen af en toe reclame van lokale bedrijven af te spelen. Niks gehackt, gewoon de aanbieder van je internetradio die een centje wil verdienen.

Breinangst. | 08-01-16 | 13:00

Hihi, 'Stoppen met deze feiten'...

CaseIf | 08-01-16 | 12:59

Spotify premium of niet zeuren.

hotmint | 08-01-16 | 12:57

Countryzender of AH reclame..... Het leven zit echt vol met moeilijke, bijna onmogelijke keuzes.

Ikdus | 08-01-16 | 12:57

War is er eigenlijk in de aanbieding deze week?

Arnold Layne | 08-01-16 | 12:53

Albert Heijn heeft tenminste een doel: Eliminatie van alle Country, Western en Line Dance idioten op de aardkloot.

Handsomeboy | 08-01-16 | 12:53

gratis muziek luisteren en dan zeiken over reclame :(

derooie | 08-01-16 | 12:52

Ik had eerlijk gezegd meer verwacht van Mutsaerts, maar misschien herinner ik me zijn stukken van vroeger niet goed.

Lewis | 08-01-16 | 12:52

De AH radio wordt net als reguliere radiozenders door de lucht geknald. Elke AH heeft een ontvanger waardoor bijv de bonusaanbiedingen in elk filiaal op precies het zelfde moment wordt afgespeeld. Waarschijnlijk zit die frequentie erg dichtbij die Amerikaanse rommel

wenteltrap | 08-01-16 | 12:51

Had die de cookies maar uit moeten zetten op zijn dure muzieksysteem. Of hij had gewoon voor een goedkope internet radio gekozen. Die kent dat probleem van reclame niet of de zender zelf moet het uitzenden.Zal zijn sonos wel op de kabel hebben aangesloten en via de kabel luisteren. En dan krijg je wat 1 reaguurder al aangaf. Locale reclame. Zo werkt dat namelijk op de kabel.Zowel bij tv als tegenwoordig ook bij radio.Geen hack dus.

tweetybird | 08-01-16 | 12:46

Zorgelijker vind ik dat binnen sommige supermarkten heel het mobiele netwerk van tel wordt platgelegd, met als enige mogelijkheid wifi (ies graties) van die super kan gebruiken. Kan, maar doe ik dus niet. Mag ook niet eh, blocken, maar ja dat lastige beton.
Ontopic: kuntrie. Tja.

resident prutte | 08-01-16 | 12:45

Misschien even kort door de bocht: dit is toch precies hetzelfde als wanneer ik (zonder adblocker!) een buitenlandse website bezoek en er zich dan overrijpe vrouwen hier in de regio zich melden voor gratis seks. Of meneren uit een nabijgelegen dorp melden 9000 euro per maand te verdienen met slechts een uur werk per dag? En die meneer en mevrouw zitten heus niet zelf te hacken. En hun werkgevers ook niet.
Nou, dan is dit toch geen nieuws?

nemoj me jebat | 08-01-16 | 12:40

Targeted Audio Commercials. Meneer de kuntrie liefhebber wil zonder te betalen country luisteren, dan hoort daar wel wat reclame bij af en toe

www.targetspot.com/en/

Prof. Hoxha | 08-01-16 | 12:40

Effe opnieuw gelezen dacht dat ze het over hun koffiezet apparaat hadden. ( Senseo )
Kijk dat zou pas gek geweest zijn.

Goatboy2014 | 08-01-16 | 12:39

@Dikr | 08-01-16 | 12:31
Is dat een verplichting? Dan onderga ik mijn weggejorist met een sorry. Iets te snel geplaatst want vol woede.

de Voorzittert | 08-01-16 | 12:38

Ik begrijp het best dat het vervelend is. Zit je daar met je stetson op je kop, slangeleren laarzen en plastic klapperjespistool in je holster weg te dromen naar het Wilde Westen, komt opeens die droeftoeter van de Appie er doorheen met de aanbiedingen van de dag.

sinar2 | 08-01-16 | 12:38

Zo werkt dat niet, lapzwans...
Ooit gedacht aan je chache opruimen, adblocker gebruiken, andere zoekmachine dan google, ...
*zucht*

Niti | 08-01-16 | 12:38

PikinhetBlik | 08-01-16 | 12:33
Met een stevig potje country is niets mis.
Zolang je het linedancen maar achterwege laat.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 12:36

Man man, als je je hier druk over gaat maken.

Frietje_Oorlog | 08-01-16 | 12:35

Klager kan beter kijken waar ie z'n country stream vandaan haalt. Zal mij niets verbazen als dat van zo'n site als nederland.fm vandaan komt.
.
Aanbieders als nederland.fm moeten ook inkomsten hebben dus lijkt het me vrij logisch dat ze reclame de stream op gooien.

normanius | 08-01-16 | 12:35

-weggejorist-

PikinhetBlik | 08-01-16 | 12:33

@de Voorzittert
Voorzitters horen on-topic te blijven ...

Dikr | 08-01-16 | 12:31

“Just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you.”

stom schaap | 08-01-16 | 12:31

Albert Heijn die als een neo-Radio Oranje volgens de beginselen van vrije economie, country hits (godbetere 't) wegdrukt. Zie het probleem niet.

Suske | 08-01-16 | 12:31

Ik zou eerst Sonos in Hilversum even bellen. Amerikaans dus niet te vertrouwen.

Guido | 08-01-16 | 12:30

Montgomery Burns | 08-01-16 | 12:27
Geen idee. De één heeft het over Albert Hein, de ander over Albert Heijn, en jij over Albert Heyn.

Jos Tiebent | 08-01-16 | 12:30

Alsof Albert Heijn dit doet op deze 8e rangszender... Wat een onzinverhaal. Toeval bestaat ook nog gewoon.
.
Dit soort zeikerds moeten eens gaan stoppen met de maatschappij verzieken met hun Facebook-bedrijvenbashen-gezeik!

Joosthoudtervan | 08-01-16 | 12:30

En Timmerfrans hackt het vluchtelingendebat:
'Nieuwe onderklasse is het probleem, niet vluchtelingen'
s.ad.nl/4220834

de Voorzittert | 08-01-16 | 12:30

Hahaha, dat Sonos systeem zit waarschijnlijk op hetzelfde kanaal, maar deze linedancer begrijpt dat niet LOL

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 12:28

Ceauceausneaut | 08-01-16 | 12:25

Kaas de Vies stelt een oranje opblaaspak beschikbaar en die zal tijdens de vrijmibo onder de goede inzenders worden verloot.

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 12:27

-weggejorist-

Doetur Nietoe | 08-01-16 | 12:27

Wie of wat is Albert Heyn ?

Montgomery Burns | 08-01-16 | 12:27

Jamaarhoezitdatdanprecies? Via wat speelt hij die zender af dan?

Dikr | 08-01-16 | 12:27

Ik heb er niet veel verstand van, maar waar komt het signaal vandaan?
Is dat Spotify of iets gelijkwaardigs?
Dan zal daar wel in de voorwaarden staan dat er reclame kan komen, anders moet je betalen.
AH gaat echt niet de zender zelf hacken.
Gratis Amerikaanse radio willen ontvangen, tja het klinkt leuk, maar er is bijna niets gratis hedentendage, behalve als het illegaal is.

Cuyahoga | 08-01-16 | 12:26


Geen respect voor Amerikaanse cultuur. Fascistoïde bende.

RickTheDick | 08-01-16 | 12:26

Het noemen van 'sonos' en 'ongewenste reclame' in één zin vind ik best grappig...

Gezwelgje | 08-01-16 | 12:25

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 12:22
Anton Heyboer! Heb ik nu gewonnen?

Ceauceausneaut | 08-01-16 | 12:25

Dat krijg je als je voorwaarden zomaar accoord klikt. Voorzover het verhaaltje niet uit de duim gezogen is.

DreHa | 08-01-16 | 12:24

Adblocker.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 12:22

Weet je wie ook de initialen AH had?

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 12:22

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken