Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ha leuk, spoeddebat nummertje 1, 2 en 3

Kopje thee?Zo die verkiezingen hebben we voorlopig gehad, over tot de orde van de dag. Ofwel, tijd voor maar liefst een drietal spoeddebatjes. Eentje over het terugsturen van Antilliaantjes, eentje over een triggerhappy TBS'er en eentje over de dubbele loyaliteit, die PvdA-Kamerlid Kadija Arib erop na houdt. Laatstegnoemde is inmiddels begonnen. Het draait allemaal om een clubje dat de Marokkaanse koning van advies voorziet. Arib heeft daar zitting in, terwijl zij ook deel uitmaakt van de Tweede Kamer. Van het oud-Hollandse gezegde “kiezen of delen” heeft zij nog nooit gehoord. Maar Arib wil daar niet aan. Sterker nog; tegenover Nova verklaarde zij blij te zijn over twee paspoorten te beschikken. “Dan kan ik het tenminste gebruiken om Nederland te ontvluchten als Geert Wilders hier aan de macht komt.” Zo loyaal is Kadija Arib dus aan Nederland. Beste mevrouw Arib, ten eerste zal Wilders hier nooit aan de macht komen. Mocht dat wel gebeuren, dan zal hij nog altijd op democratische wijze moeten worden gekozen. Democratie is namelijk een groot goed hier. Enfin, live meekijken naar een stel ruziënde Kamerleden , doet u hierrr...

Reaguursels

Inloggen

campion 11-03-07 @ 21:15

Ben je hier nou nog? Moeha! Lees maar vterug heur:wat ikschrijf is kraakhelder.

bottehond | 11-03-07 | 21:45

Geef es antwoord, je eiste op dwingende toon iets, het was alleen totaal onbegrijpelijk was. Iets over joden en paspoorten, nou verklaar je nader. Of was je dronken ofzo, nou zeg dat dan

campion | 11-03-07 | 21:15

campion 11-03-07 @ 15:46

Ja weet ik veel dat jij hier vzit te jengelen, het topic is alin het archief. Je haalde je schouders toch op over mijn mening over jou. Nou dan. Voeg de daad bij het vwoord en ga je wonden likken. Ow ja: ik en "niveau" moeha! Dat is de eerste keer dat iemand meent dat ik enig niveau zou hebben.IQ plenty, EQ nog meer, maar niveau?

bottehond | 11-03-07 | 19:16

Lafbek

campion | 11-03-07 | 15:46

NOU???????????

campion | 11-03-07 | 11:57

At the end of the day, is mijn rotsvaste overtuiging dat Wilders en de PVV en aanverwant in binnen en buitenland enerzijds en de baarden, de jurken, de salafisten en wat dies meer zij vooral elkaar nodig hebben om zichzelf en dus weer elkaar belangrijker en groter te maken, zoals dat in het klein geldt voor de kaalkopjes en de AFA. De rest van de mensen, inmiddels, in het bijzonder de meerderheid die niet de hele dag heeft om erover door te filosoferen en zich van alle details in kennis te stellen, just wants to get on with it.

campion | 11-03-07 | 00:50

En nee, ik heb maar één paspoort.

campion | 11-03-07 | 00:44

Jijzelf daarentegen blijft maar razen over niet door de beugel kunnende aantijgingen die ik zou doen, grove beledigingen die ik aan jouw adres (of aan Wilders, dat is niet duidelijk, blijkbaar is de vereenszelviging compleet) zou doen, enz. Ik heb als onderdeel van mijn democratisch recht en vrijheid van meningsuiting gezegd waar ik vind dat Wilders uit de bocht gevlogen is, dat hij zijn prioriteiten niet op een rijtje heeft, that he barks up the wrong tree en de enige gedachtengang waarmee zijn aanval op Arib cs gerechtvaardigd (of zelfs maar gevolgd) zou kunnen worden, is als je de filosofie aanhangt dat iedere moslim, from the cradle to the grave, een bedreiging voor onze maatschappij en ons welzijn vormt, en dat zelfs moedwillig. Onderdeel van defacto een complot (Dit blijk jij dan ook te vinden) Dat dit mij het effect van Streicher en Sturmer voor het eerst heeft doen doorgronden in zijn uitwerking en effect. Ik heb al helder aangegeven waar voor mij de parallellen zitten.
Het is niet zo dat elke jood maar te imponeren valt met Wilders geslijm met Israel. Integendeel. En trouwens, ik denk primair als Nederlandse, niet als jodin, want ik ben primair Nederlandse. Dus dat jij er vanuit gaat dat ik primair 'joods' zou moeten denken of handelen geeft precies datgene weer waar ik melding van maakte: Te merken dat ik in dit ge-reëtniserende tijdperk anders wordt beschouwd dan voorheen als EFFECT van onder andere Wilders. Ook als Wilders volkomen oprecht is in zijn doelstellingen, is er voldoende collateral damage van mensen die nóg slechter onderscheid maken dan hij. Wat ik precies dien te weerleggen hoor ik wel

campion | 11-03-07 | 00:43

Nou het spijt me wel maar ik weet dus niet waar je het over hebt. Ik moet wel iets compleet hebben gemist ergens, hoewel ik de discussie nog es doorlas, maar ik kan bovenstaand geraaskal echt niet meer volgen. Wat vraag je me precies te weerleggen? Kun je het opnieuw of wat duidelijker stellen?
Voorts hou je maar naarstig vol dat ik op een of andere manier aangeslagen zou zijn of reageren op je wat je zelf ervaart als feilloze tackles, maar het spijt me je te moeten teleurstellen, dat is echt niet het geval. Ze frapperen met eerder dan ze me kwetsen ofzo.

campion | 11-03-07 | 00:29

campion 10-03-07 @ 23:20

Ik vrees niet en niemand, dat zou je nu toch wel kunnen weten. Mijn advies: scharrel een BN de Stem op van vandaag. Stuk over het leven van Wilders. Je moest je ogen uit je harses schamen. En tsjek: wie de bal kaatst kan hem terug verwachten, soms komt hij veel harder terug dan je hem gooit. Dat verwacht je niet, maar je stelt je daarvoor open door te posten. Freedom of speech and everything. Jij bent geweaun tegen de verkeerde aangelopen. En er is niets, maar dan ook niets dat jij nog kunt doen om die verwerpelijke posts van je nog terug te nemen. Voor altijd en eeuwig in de archieven. Ik herhaal: jij most je ogen uit je kop schamen. En prijs je gelukkig dat ik nog enige integriteit in je vermoed. Anders was mijn toon beslist minder mild geweest. Je loopt te zeiken over mijn vliegende tackles, maar zelf stop je sluipend gif in je posts. Stiekem, manipuleren, stemmingmaken, verzonnen referenties. Je ontpopt je tot een moonbat. Ik zal nooit of te nuimmer een oprechte zorg van een reaguurderTneersabelen, eenvoudigweg omdat ik wél restecp heb voor andersdenkenden mits ze oprecht zijn. Ergo: ik beoordeel jouw ranzige stemmingmakerij als onoprecht. Ik zei je al: wrong time, wrong place. En ik double dare you om mijn post over joodsche familie te weerleggen. Toe dan, kom maar op. Impress me. You are wrong en je hebt je hand overspeelt. Imagoschade is je eigen schuld, niet de mijne. Ik zou zeggen: ga slapen, kom tot inkeer en maak de staat op. Maar wel eerst mijn post weerleggen over jouw jeaudsche familie en die paspoorten.

bottehond | 11-03-07 | 00:12

Het feit dat jouw eerste typering bij mij, en wat ik in mijn postings over mezelf prijsgeef, dus alleen aan de hand van mijn postings, zelfs zonder en face of IRL gezien te hebben, bewust of onbewust, 'Pinokkio' is -langneuzig en leugenachtig, en dit gecombineerd- is het zoveelste en ditmaals psychologische staven van mijn gecombineerde betoog.
Ik denk dat ik mijzelf aardig, bovenmatig weet te informeren van het maatschappelijke wel en wee. Ik ben mijn hele leven al aanwijsbaar ongevoelig voor enige vorm van peer pressure, groepsdwang, of vatbaarheid voor propaganda. heb nergens iets anders geschreven dan wat ik ervaar als de waarheid. En iemand waar je het niet mee eens bent afschrijven als niet helemaal compos mentis, that's the oldest one in the book. Probeer es iets orginelers. Al je beschuldigingen zijn zo ridicuul dat ik niet eens zin heb om te trachten te doorgronden wat eraan ten grondslag is. Behalve dat het evident is dat diegene die door angst gedreven wordt, jij bent. IK wens je veel sterkte.

campion | 10-03-07 | 23:20

@ campion

Als jij als familie van jeauden stemming loopt te maken tegen Wilders ben je of niet goed snik, of heel slecht geïnformeerd of je liegt. Zo simpel is het. Inhoudelijk genoeg? Ik hoop voor je dat je liegt, want anders ben je zo gek als een deur en een mooi slachtoffer van de anti PVV agitprop. Je insinuaties vind ik schandlig en dat is iets dat ik niet snel zeg. Ga daar maar eens over nadenken.

bottehond | 10-03-07 | 22:21

campion 10-03-07 @ 22:04

Plenty, maar dat is niet besteed aan jou. Dus... Je scalp heeft roos, trouwens. Gebruik eens head and shoulders:

www.rickywolking.com/news/uploads/HEAD...

bottehond | 10-03-07 | 22:06

Zo, iemand nog iets inhoudelijks?

campion | 10-03-07 | 22:04

Je hebt me toch zo heel goed door en je weet precies wat ik ben? Nou, mijn geslacht had je in elk geval al fout. En dat Pinokkio (2x zelfs) is wel erg flauw en goedkoop voor iemand die zo hoog van de toren blaast over zijn niveau.

campion | 10-03-07 | 22:02

campion 10-03-07 @ 20:54

Zo dan: jij laat je kennen. Haalt zijn schouders op, moeha... zeg: je bent echt geen partij veur me hoor, Pinokkio. Maar als je er op staat om nog verder gefileerd te worden: ik ben zeker de beroerdste niet. Wat dacht je hier van:

www.youtube.com/watch?v=kPn215cEBPg

bottehond | 10-03-07 | 21:39

Ik druip niet af, you're boring me shitless. En ' got you good?' Zeg je dat ook tegen je vrouw als je het drie minuten hebt volgehouden met je 6,5 centimeter? Want dat is ongeveer vergelijkbaar met je overwinningskreet in deze.

*Haalt schouders op en gaat iets boeienders doen dan discussieren met botte hond, twijfelt tussen spelletje halma, punniken en bonnen voor belasting uitzoeken*

campion | 10-03-07 | 20:54

campion 10-03-07 @ 20:14

Zo, dát was een makkie. Nu al afdruipen. Maar je eindigt in dezelfde stijl als waar je mee begon. Wat mij drijft. Boehoe... nepjankert. I got you good en dat heb je aan jezelf te danken. Glad to be of assistance. Lutser. Next!

* kerft een streepje bij en hangt de scalp van campion aan zijn riem *

bottehond | 10-03-07 | 20:38

Oké dat is een glashelder antwoord: We kunnen allemaal lezen dat je je bewering betreffende Arib/Ramadan niet KUNT staven. En dat je verder ook niet echt antwoorden hebt.
Dus moet je dat wel verhullen in een hoop geschreeuw en geinsinueer.
Ik weet niet wat je denkt dat ik ben, en wat je precies insinueert cq 'onder welke steen ik vandaan kom kruipen' En wat het overige betreft maak je nu glashelder duidelijk wat jou als PVV-er/ Wilderssympathisant drijft: Paranoia, complotdenken en hysterie. Met dank en een fijne avond verder

campion | 10-03-07 | 20:14

campion 10-03-07 @ 19:37

Ik ga je niet zeggen hoe ik dat weet. Waarom zou ik. Wie ben jij dan helemaal om mijn seaurt om op hoge poten te eisen dat ik mijn informatiebronnen aan jou geef terwijl jij op een laaghartige manier loopt te beschudligen, het druipt aan alle kanten uit je posts, man. Als ik ergens een hekel aan heb is het manipuleren en dat is precies wat jij doet met je zorgvuldig geconstrueerde posts. Argelozen als yurp trappen daarin, maar als je mij om de tuin wilt leiden mot je beslist vroeger opstaan. Als je daar niet tegen kunt: zet het debatje dan voort met yurp, die neemt het niet zo nauw als ik. Ik heb eerdere posts van jou gezien en weet heel goed onder welke steen jij vandaan komt kruipen, niettegenstaande je bezweringen dat je zogenaamd blanco in deze thematiek staat, met je voorgwende gekwetsheid en redelijkheid. Een groteske pose is het en niets meer. Concentreer je liever op de rest van mijn post. Dat lijkt me al erg genoeg voor je. De kwaliteit van de redeneringen kan me geen zier schelen, dude. He- le - maal niets. Ik zie wat jij opschrijft en wat je posts impliceren. Dat blond haar en die blauwe ogen gave you away..... Kijk eens goed:

www.spotlight.blogger.com.br/kiss%20my...

bottehond | 10-03-07 | 20:07

Doe jij eens klare wijn schenken? Ik stelde je een concrete vraag, een paar posts geleden, namelijk: Waar kan ik bevestigd zien dat Arib, zoals jij beweert, een adept is van Tariq Ramadan (of van mijn part aanverwant)? Dat zou me namelijk zeer interesseren en wie weet, mijn mening over haar doen herzien. Wat de rest betreft beschuldig je mij, behalve van hysterie (nogal een gotspe) nu al van 'heulen met islamofascisten' en aangezien ik wel heel zeker van mezelf weet dat dat een propostereuze beschuldigiging is, ga ik er vooralsnog vanuit dat je beschuldigingen aan Arib van dezelfde orde zijn.
Ik wacht in spanning af.

campion | 10-03-07 | 19:37

yurp 10-03-07 @ 17:20

Ik kan werkelijk niet begrijpen dat jij zo'n onnozele post neerplempt. Sjonge jonge... het net afstruinen om te kijken wat hetgeen je zei precies betekent. En dat motten dan drogredeneringen zijn. Nonsens. Echt baarlijke nonsens. Besides: de rest van mijn post was helder naar jou toe, dacht ik. En voor wat betreft mijn toon: die pinokkio met zijn stemmingmakerij adresseert ook mij, omdat ik volledig instem met de strategie van Wilders. Ik ben gewoon teleurgesteld in jouw argeloosheid en moet, op grond van je kritiekloze post aannemen dat je daar in trapt. Polikor onderbuik: hard to get out of your system, isn't it. Maar vertel mij maar eens, carefully cloaked reaguurster/der(?)... hoe denk jij zelf eigenlijk over de recente ontwikkelingen. You see: ik vertrouw jou eigenlijk niet. Dus voordat ik besluit of je de moeite waard bent om op te reaguren wil ik daar wel klaarheid over hebben. Dat lijkt me niet meer dan fair. Kom er maar in, en niet meer met grote woorden strooien die wel mooi klinken, maar gebrukt zoals jij doet op zichzelf een drogredenering zijn, Now that is what I call a nice paradox. Kortom: doe eens klare wijn schenken?

bottehond | 10-03-07 | 18:27

yurp 10-03-07 @ 17:20

I don't give a fuck.

bottehond | 10-03-07 | 18:05

@ mhajou 10-03-07 @ 14:20
Dit bewijs van. Hier geen enkele verklaring voor. Welke zin bedoeld. Hierheen graag met wat toelichting. Werkelijk geen haan die er naar. Maar toch leuk gepropaga beerd. Welkom in de digitale. Wereld vol analfabeten. Jammer voor koning staatsrecht, in grondwet. Hier verder weinig. Nieuws is anders.

WillemIII | 10-03-07 | 17:22

@bottehond 10-03-07 @ 16:07

Ik kan niet controleren wat er waar is aan de persoonlijke ervaringen van campion, zolang ik het niet kan logenstraffen neem ik het voorlopig voor waar aan. Ik zie geen persoonlijke beledigingen aan jouw adres in het stuk. Wat ik lees zijn een aantal persoonlijke meningen en vragen om verduidelijking. Zijn zin dat je om een Nederlander te zijn blond haar en blauwe ogen dient te hebben was wat kort door de bocht maar mijns inziens wel enigszins te begrijpen als hij merkt dat hij last heeft van zijn buitenlandse uiterlijk. Je vroeg me verder om drogredenaties aan te wijzen. Bij dezen:

"Dat je niet echt voor rede vatbaar bent moge blijken uit je (ik zal er geen kwalificatie aan geven, gezien je gemoedstoestand) zin".

drogreden 'ad hominem' dit is op de man spelen. Je maakt je punt door de boodschapper te diskwalificeren.

"Je helpt op deze manier maar één partij in het geheel. Die voedt zich en groeit namelijk op chaotisering".

drogreden 'ad metum' een drogreden die een beroep doet op angstgevoelens (zie het op mijn manier want anders...). Ik moet toegeven dat ik even Wiki heb moeten raadplegen voor de correcte termen, hiero staan ze: nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden.

yurp | 10-03-07 | 17:20

yurp 10-03-07 @ 15:38

Ik laat me niet beledigen door een heuler met de islamo- fascisten en zeker niet door een leugenaar die van alles en nog wat aan persoonlijke ervaringen verzint om zijn haatzaaierij te rechtvaardigen. Er staat niet één drogreden in mijn stukje. Wijs maar aan,a ls je kunt. Die vragen van je heb ik al vaak genoeg beantwoord. Of je mij hoog of laag inschat interesseert me hoegenaamd geen ene reet. Als jij die hetzepraatjes van campion een onderbouwd stuk noemt en in mijn reactie drogredeneren ziet heb ik je verders ook niets te melden, eigenlijk. Ik ben niemand verantwoording verschuldigd, noch uitleg, noch toelichting. En het helpt niet echt als je me tot antwoorden probeert te verleiden door manipulatieve zinsnedes als: te hoog ingeschat onder je post te plakken. Denk zelf maar eens na wat er moet gebeuren als je conclusie eventueel luidt dat het zo niet verder kan met 0031. En wees voorzichtig: je nadert een no- go area. Ik heb daar jaren voor geknokt met mezelf. Ik gun anderen best een reisverslag, maar niet op deze goedkope manier. Jij doet bijna alsof ik verantwoording af moet leggen. Degenen die veantwoording af moeten leggen zijn de multiculturalisten, die, whats new, hun doctrine van goedheid als ware inquisiteurs en dominees opleggen aan andersdenkenden. Hun ethisch hobbyisme heeft van het meest open, vrije en tolerante landje ter wereld een woestenij van gescheiden geesten gemaakt en zoals te doen gebruikelijk bij dit seaurt plegen ze kennelijk liever "triomf van de verschroeide aarde" dan dat ze andersdenkenden de bitter noodzakelijke ruimte geven om het op hol geslagen eksperiment te containen. En wat denk jij dat zulke mensen doen als hun ideologische kaartenhuis rammelt op haar grondvesten? Denk daar maar eens over na. You are definitely barking up the wrong tree.

bottehond | 10-03-07 | 16:07

@Jeremia 10-03-07 @ 15:53

prima, morgen zal er wel weer een item over Wilders, dubbele nationaliteit of de islam op GS staan. Wellicht leest botte het nog en denkt hij erover na.

yurp | 10-03-07 | 15:57

yurp 10-03-07 @ 15:44
Misschien moet je bottehond de vraag nog maar een keer stellen in een ander draadje. Deze dreigt elk moment van het scherm te vallen. En je vragen zijn te goed om verloren te raken in een verloren hoekje van GS.

Jeremia | 10-03-07 | 15:53

@bottehond

hiernaast zou ik ook jouw visie wel eens willen horen op de vragen die campion stelt mbt de 'islamfrage' zoals het het zelf noemt. Wat wil jij dan op lange termijn? Als de islam en de westerse wereld nooit en te nimmer te verenigen zijn? Iedere moslim deporteren? Ook als ze nooit de koran lezen?

yurp | 10-03-07 | 15:44

@bottehond 10-03-07 @ 13:08

"Je emotie speelt je heel nadrukkelijk parten", "overspannen gedachtenwereld", "Dat je niet echt voor rede vatbaar bent", "gezien je gemoedstoestand", "geef je rekenschap voor deze ongekende angst- en haatzaaierij", "bizarre verdachtmaking", "grove insinuaties en laag bij de grondse beschuldigingen en insinuaties". Dit is toch geen manier om te discussieren botte, campion heeft een persoonlijk en onderbouwd stuk geschreven. Als je daar dan op reageert met pure drogredenaties en op de man spelen dan heb ik je altijd te hoog ingeschat.

yurp | 10-03-07 | 15:38

@ mhajou

... Wat?

Joet met de Hoed | 10-03-07 | 15:26

@de honden blaffen... 10-03-07 @ 11:07

eh nee... in welk kamerdebat werd dat woord in de mond genomen?

yurp | 10-03-07 | 15:17

Als het zo zou zijn dat er geen sprake van dubbele mentaliteit in deze kan zijn, waarom dan eerst halsstarrig ontkennen dat ze in een dergelijke commissie zit ? Terwijl het volgens hem totaal onschuldig was en toe te juichen, zeggen dat het niet wenselijk zou zijn als dat inderdaad het geval was (hij had het er nog met haar over gehad) en vervolgens even later te beweren dat het er allemaal niet toe doet en er geen probleem in zien. Wilders gaan vergelijken met een Streicher gaat wel een beetje ver. Ik heb trouwens nog niet meegekregen wat de PvdA en/of arib nou wil doen tegen haatzaaiende imams, gedwongen huwelijk, gedumpte echtgenotes in de woestijn, meisjesbesnijdenis, antisemitisme, homofobie, huiselijk geweld. etc. het verwijt is en was namelijk dat ze daar liever langsheen kijken in hun cultuurmarxisme, cultuurrelativisme.
Als je de vergelijking maakt, heb je iemand die in ’92 asiel aanvraagt, ze was volgens haarzelf op doorreis naar canada naar iemand aan wie ze uitgehuwelijkt was. Zit een tijdje in een caravan op een kamp in afwachting van een verblijfsvergunning. Later is ze bij de PvdA weer weggegaan. Niet omdat ze niet haar ei kwijt kon daar, maar omdat ze als lid van een leidende clan gewend was haar zin te krijgen die ze niet kreeg bij de PvdA. En we hebben een arbeidersdochter die hier naar eigen zeggen kwam met 15 jaar. En nu zowel in een commissie zit die de Marokkaanse koning adviseert alswel in ons parlement zit. De stelling van de columnisten van elsevier is ook dat je de situatie van de mensenrechten ontkent en je het bewind van de Marokkaanse koning in deze legitimeert als je in een dergelijke commissie gaat zitten. “Dus ik denk eerder dat het een pacificatieproject is van Mohammed, een soort goedmakertje vanwege wat zijn vader allemaal met die mensen heeft geflikt. En die worden dan zwartgemaakt, echt dom!” bottehond vermoed dat “de prada islam “ of Taqiyya / Kitman achter het verhaal zit.

saidfred | 10-03-07 | 15:15

Je weet wel waarom niemand werd christelijk jezus vermood door de kruisvaarder in amerika genoemen,is dit geluk zonder god te hulp!!

Die ik ooit moord op christelijk jezus heb gehoord dat christelijk jezus zult kwaadaardig tegenstanders probleem menselijk ontstaan beschavingen.

daarvan de presidient beschreef zoals zelfs macht in overal wereldwijde zonder god te verbieden.eigenlijk christelijk jezus is boodachap van aard geroepen voor vrijheden en zelfs vrij op de voet genoemen.dat is laatste waarschuwen voor amerika en israel in plaats van zichzelf vorboden.

mhajou | 10-03-07 | 14:32

Snap je er niet te geloven dat de koningin is vrijheden voor de burgerschap dan de presidient betekend noemt zelf macht in overal wereldwijde dat dit gaat wel seruis over hoogste baas van wereldwijde,bestaat niet!!

Alleen eigen belang van grensgebeid zelf zou land dit vrijheid moet verbieden worden.
Uw burgerschap in nederland nemen zelf vrij voordat de presidient moet bemoeien voor overhied en verklaringen en nog meer in door uw nederlands wet verstoren,aldus ik zeg meer woordinschat om te horen.

Daarom de advies en nog meer in je persoonlijk gegevens van bewijs zullen bescherming.dat hoort niet in elke uitspraken door de amerika opgeleverd zoals dit gaat gebeurt zonder god te hulp.allemaal nieuws is goed zorgelijke uitspraken.

mhajou | 10-03-07 | 14:20

@ campion
ik snap je insteek. dit was namelijk de reden die ze zelf aangaf. in een later stadium zag ik nog interviews als met dresselhuys die zei dat haar standpunten eerder bij de pvda thuishoorden dan bij de vvd. dit is dus weer strijdig met je standpunt dat ze bij de vvd hoorde. misschien is je eigen mening ook wel gekleurd ? het zou zomaar kunnen nietwaar ?

saidfred | 10-03-07 | 13:18

campion 10-03-07 @ 12:55

Je emotie speelt je heel nadrukkelijk parten en dat maakt het moeilijk om een brug naar je overspannen gedachtenwereld te slaan. Ik stel niet dat je de pvv wilt verbieden: doe maar een sherlezen. Dat je niet echt voor rede vatbaar bent moge blijken uit je (ik zal er geen kwalificatie aan geven, gezien je gemoedstoestand) zin:

"Het wordt me steeds duidelijker: Je wordt pas als echt NL gezien als je blond haar hebt en blauwe ogen"

Durf jij met droge ogen te beweren dat de PVV of ik als sympathisant dat zo ziet. Ik vind dat een grove aantijging, die in het niet valt bij de vermeende harde woorden van de heer Wilders. Ik zou zeggen: geef je rekenschap voor deze ongekende angst- en haatzaaierij. Niet de PVV en de islam- watchers vervuilen het debat: dat doe jij met deze bizarre verdachtmaking. Ik heb geen enkele behoefte aan een welles- nietes spelletje. Ik wens je meer afstand en Rede toe. Juist die Rede is cruciaal in de benadering van de islamfrage. Je helpt op deze manier maar één partij in het geheel. Die voedt zich en groeit namelijk op chaotisering. Ik begin almaar kwader te worden op je grove insinuaties en laag bij de grondse beschuldigingen en insinuaties, dus ik laat het hier bij.

bottehond | 10-03-07 | 13:08

@ Saidfred : Sorry als ik me niet kon voorstellen dat je zulke ouwe koeien uit de sloot aan het halen was. Ik heb je overschat dus. Alsof het er nu nog toe doet. Maar vooruit dan maar. Hirsi Ali ging niet weg bij de PVDA omdat ze daar haar mening niet moest geven maar omdat haar niet direct en stante pede een plaats die haar hoog genoeg was werd gegeven toen ze dat eiste, maar ze geacht werd zich eerst een paar jaartjes te bewijzen à la bvb werkelijke arbeidersdochter Arib. Dat nam ze als verwend rijkeluismeisje uit een heersende clan die gewend is op haar wenken bediend te worden niet en stapte snuivend over naar de VVD, waar ze thuishoorde.

campion | 10-03-07 | 13:08

Inderdaad, ik ben blij met de door jou als 'schandalige vaandelvlucht' betitelde nuance van Ephimenco. Hij slaat de spijker precies op de kop van waar de grens ligt. Al is een en ander, Sylvie kennende, natuurlijk ook ingegeven door een zekere jaloezie op de aandacht die Wilders krijgt. Maar dat mag de zuiverheid van zijn betoog niet drukken

campion | 10-03-07 | 13:03

@ campion

Ik vond het wel humor. Knippen en plakken. Het overduidelijke verband is dan weg in eerste instantie he. Dit in verband met je selectieve perceptie. Maar ik begrijp dat u nog heeft geknikkerd met arib ? en ik begrijp dat je kritiek dus feitelijk ook is gericht op de eigenlijjke auteurs zelf.
“die overigens niet wegging uit nl vanwege de pvda, blijkbaar weet je niet eens dat daar nog een aantal jaar loos kamerlidmaatschap voor de vvd aan voorafging” lezen is ook een kunst lijkt het. Ik zei dat ze weg ging bij de pvda omdat men haar houding daar naar veel nieuwe nederlanders niet kon waarderen (cultureel marxisme. Multikul etc.) naar de vvd die haar met open armen ontving. En vervolgens dus loos volgens jou in de kamer zat. Doe eens lezen campion. Het verband van mensenrechten in marokko en die van bejaarden lijkt mij inderdaad niet aanwezig.

saidfred | 10-03-07 | 12:57

(sorry po post gedrukt) q ramadan en zijn evenknieën. Wat ik dan liever zou hebben is dat je je bewering dat Arib een bewonderaar van Ramadan zou zijn ergens staaft. Ik betwijfel dat ten zeerste. Van Aboutaleb kan ik me dat eerder voorstellen, maar Aboutaleb is Arib niet. Dus graag een link naar iets waar dat uit blijkt dan, svp.
Verder wordt me nogal wat in de mond gelegd. Zoals dat ik ervoor zou pleiten om de PVV te verbieden, en Wilders de mond zou willen snoeren. Waar ik heb dat beweerd? En dat eea dan ingegeven zou zijn door angst. Dat is niet het geval. Mijn reaktie is ingegeven door weerzin.
Een weerzin tegen de langzamerhand 'normale' filosofie dat eenieder van islamtische afkomst of signatuur er een dubbele agenda op nahoudt en tot geheim doel zou hebben om onze samenleving te ondergraven en vernietigen. Die kenden we al van weleer en na me het grootste gedeelte van mijn leven afgevraagd te hebben hoe het toch mogelijk was dat hele volkstammen (een in het bijzonder) dat werkelijk geloofden leidend tot de bekende uitwassen begin ik dat nu te begrijpen.
Wat ik nou eens zou willen weten is wat Wilders nou eigenlijk op de lange termijn wil. Als de islam, geen enkele islam, ooit in de verste verte met de westerse cultuur valt te verenigen, en elke moslim in deze contreien tot in de lengte der dage een bedreiging voor de democratie zal blijven vormen, wat is dan zijn oplossing? Moeten ze allemaal weg, terug naar waar ze vandaangekomen zijn en hoe wil hij dat bewerkstelligen? Wil hij ze en-masse laten deprogrammeren? De islam verbieden? What's the bedoeling?
Ik ben er helemaal voor als de uitwassen van de islam aangepakt worden, zoals ik er voor ben dat allerlei uitwassen die de rechtsorde bedreigen aangepakt worden: Wanneer de (grond)wet overschreden wordt bv.
Maar ik zie niet waar de samenleving er beter van wordt als mensen als Arib, wiens bijdrage aan de NL samenleving en loyaliteit daarmee wat mij betreft als een paal boven water staan, voor rotte vis worden uitgemaakt. Zijn de problemen de laatste pak hem beet 7 jaar sinds het befaamde essay van Paul Scheffer er minder op geworden? Wordt er eigenlijk nog wel eens wat nieuws gezegd? Wordt er voldoende onderscheid gemaakt tussen kritiek op de religie, kritiek op cultuur en wél gewoon onverdund racisme? Denk je dat allerlei mensen met een Noord-Afrikaans uiterlijk, of ook maar iets wat daar vagelijk op lijkt, geen last hebben van het gestook van Wilders cs omdat ze geen moslims zijn? Ik merk het nb zelf. Vroeger werd ik nooit gevraagd wat voor 'afkomst' ik ben, of zelfs 'waar ik oorspronkelijk vandaan kom'. Dat mijn familie hier sinds 1492 resideert doet er niet toe. Het wordt me steeds duidelijker: Je wordt pas als echt NL gezien als je blond haar hebt en blauwe ogen. Dat maakt me niet bang, dat maakt me kwaad. Is men daarmee niet bezig een hele generatie te radicaliseren door ze allemaal in dezelfde hoek te trappen? Daar gaat het me om.

campion | 10-03-07 | 12:55

campion 10-03-07 @ 12:28

Erger je dan maar fijn aan míjn toonzetting, want dat schijnt vandaag de dag je grootste zorg te zijn. Ik ervaar je wantrouwen perssonlijk als stuitend. Als je de link wel geopend had zou je een schandalige vaandelvlucht van sylvian ephymenco kunnen bewonderen. Je zult blij zijn met hem. Ik zal je nog wat banger maken:

www.ncrv.nl/ncrv?nav=qgjfLsHtGDCRF

bottehond | 10-03-07 | 12:55

Ik heb door de jaren heen wel genoeg van jaffe vink gelezen om je link even te laten liggen voor wat het is. Ook vind ik het altijd vervelend als mensen mij gebieden mij eens te informeren over personen of zaken, er van uitgaande dat het een eyeopener voor me is. Ik ben op de hoogte van de de slinkse methoden en dubbele mores van tari

campion | 10-03-07 | 12:28

campion 10-03-07 @ 09:06

De opstelling van Wilders mag dan tegen de geldende mores van gezellig polderen zondigen, dat zal zonder meer zo zijn: de vraag die rijst is: doet hij dat terecht of niet. Jij bazelt nu al dagen op een paranoïde aandoende manier over je angstvisioenen over pogroms en jeauden en balbla. De opstelling van de PVV is gebaseerd op de veronderstelling dat de islam de erfvijand is van het Westen, van onze way of life. Dat de islam door haar aard en verspreidingswijze een ongewenst element is in onze samenleving. Dat gematigde islam een onzinnig concept is, dat gebaseerd is op het met westersche ogen beschouwen van een fenomeen dat de facto helemal niet te begrijpen valt vanuit het westersche waarden- en normenpatroon. Zoals koning karel banaan het zei: een gematigde moslim is een moslim die de koran niet leest, een islamofascist is er één die de koran wel leest en er naar handelt. Iedere nieuwe generatie moslims zal het zaad van het islamofascisme in zich dragen. Om die reden is een fusie tussen islam en westersche way of life geen oplossing. Zo'n fusie (Euranbië) zal uiteindelijk leiden tot dominantie van de islam. Weerleg dat en ik ben je man. Besef dat de Eurabië- doctrine slechts gedragen wordt door angstige sekteleiders als geert mak en frans timmermans en zeker niet door moslims. arib en abu thaleb zijn bewonderaars van tariq ramadan. Lees daar eens wat over en maak dan je staat op. Je posts lijken ingegeven door angst. Angst voor wat er komen gaat nu Geert Wilders de geest uit de fles heeft geroepen. Ik durf de stelling te verdedigen dat de toon die de PVV zet eerst en vooral wordt veroorzaakt door de hysterische wijze waarop er op gereageerd wordt en niet door de in mijn ogen correcte en zuivere opstelling van de heer Wilders. Wat jij nu ziet is niet door hem veroorzaakt, maar door de slachtoffer- en beschermersrollen die enerzijds moslism en anderzijds polderfetisjisten en stiekeme promoters van de zg. derde weg (islamisering op vreedzame wijze volgens het concept van tariq ramadan) gespeeld wordt. Je laat je ophitsen omdat je bang bent. Zou de PVV het zwijgen opleggen of dwingen te toon te matigen een gunstig effect hebben op de voortschrijdende zelfislamisering of op zijn best dhimmificering van Nederland? De Partij voor de Vrijheid heeft haar keuze bepaald. Zij weet: met de islam is het er op of er onder. Deze post had gericht kunnen zijn aan sylvian ephimenco en afshin ellian, die zelf jarenlang aan de kurk op de fles hebben zitten wroeten, zonder ook maar een schijn voor positieve ontwikkeling omtrent de islam te bewerkstelligen. De PVV pakt door waar dat noodzakelijk is. De PVV wordt beschuldigd van naargeestig totalitairistisch denken. Ik zie de keuzes van de PVV als absoluut noodzakelijk om onze Vrijheden te beschermen. Dat menig angsthaas nu zijn hazenpad kiest doet daar niets aan af. Hoe inhoudsloos hun apologie voor dat hazenpad is kun je hier lezen:

www.opinio.nu/node/151

bottehond | 10-03-07 | 11:57

@koerbagh 09-03-07 @ 18:31
misschien heb je inderdaad gelijk, al houd ik nog wel mijn twijfels. Wat vind jíj overigens een goed voorbeeld van subjektieve/bevooroordeelde media, en dan m.b.t. links vs. rechts?

Onderbuik | 10-03-07 | 11:19

yurp 10-03-07 @ 10:29
Doet het woord"hetze"mischien een belletje rinkelen?

de honden blaffen... | 10-03-07 | 11:07

@de honden blaffen... 10-03-07 @ 10:11

Eerlijk gezegd is mijn geheugen wat roestig. Ik weet dat de oppositie helemaal niet blij was met Verdonk maar hebben ze haar in de 2e kamer door het slijk gehaald? Kun je een voorbeeld herinneren waarbij dat gebeurde?

yurp | 10-03-07 | 10:29

campion 10-03-07 @ 09:06

Hulde voor deze serie doordachte, beschaafde en hout snijdende reacties. Geen links of rechts gehuil maar een duidelijk uiteengezette mening. Reaguurden maar meer mensen op deze manier, dan werd het nog eens wat op GS. Niets ten nadele van jou overigens bejaarde op brommer..

yurp | 10-03-07 | 10:24

Dus de manier waarop mevr Arib door Wilders wordt behandeld is volgens de collega's(halsema dijsselbloem etc)stuitend,"haar naam word door door het slijk gehaald"en meer van dat soort termen.
Vergeten hoe mevr Verdonk neergezet werd door de kamer????

de honden blaffen... | 10-03-07 | 10:11

@willem III: jij kuikentje!
@campion 9.06
over oprotten begon ze zelf, die Arib, en niet Wilders. Is je opgevallen dat Clary Polak toen bijna van haar stoel aftuimelde? Terug naar Marokko vanwege uitspraken van Wilders, meent u dat serieus?
Het is ijdele hoop van je om te verwachten dat turken en marokkanen iemand ergens dankbaar voor zijn. De bij voorbaat verkregen rechten zijn ze door de linkse kerk met de paplepel ingegoten, net als uitkeringen en subsidies.

bejaarde op brommer | 10-03-07 | 09:59

@bejaarde op brommer 10-03-07 @ 06:01
Tja, je reaktie is eigenlijk waar ik het over heb. Ik heb heel precies aangegeven waar ik vind dat Wilders de grens overschreden heeft wat mij betreft. Kritiek op een religie is geen racisme per sé, maar het op iemand gemunt hebben vanwege zijn afkomst met de impliciete boodschap erachter dat iemand, ondanks duidelijk bewezen inzet tot dan doe per definitie verdachdt is, is mij dus een stap te ver. Het is dus niet 'in het algemeen' of omdat hij rechtser is dan de PVDA. Makkelijk om dat er van te maken.
En als jou gedachte bij Arib is 'ga maar lekker terug' bij het minste geringste dat je niet bevalt, nl als zij antwoord geeft op een vraag en dat antwoord je niet bevalt of je het 'slachtofferig' vindt, bewijst in mijn ogen de legitimiteit van die dubbele nationaliteit. Arib is sinds haar vijftiende in NL en zet zich sinds haar twintigste actief in voor de NL maatschappij. Desondanks is jouw eerste gedachte bij iets aan haar dat je niet bevalt 'Rot maar op'. Als van mensen geeist wordt dat ze 'geheel Nederlands' worden om hun loyaliteit te bewijzen, strookt dat natuurlijk niet met de automatische gedachte van velen dat ze bij het minste geringste 'maar op moeten rotten naar Marokko'. Dat is precies waar het om gaat.
Overigens kunnen allerlei partijen nu stoer doen over het aanpakken van de dubbele nationaliteit, maar dit heeft geen enkele kans van slagen, om die groep die ik al noemde, nl joden met een dubbele nationaliteit. Die laten zich die zekerheid echt never nooit niet afnemen, de ouderen al helemaal niet. En het zou alleen met gelijke monniken gelijke kappen kunnen, dus zal de hele issue, zoals al jaren, geruisloos in de prullenbak verdwijnen.
Ik hoop wel dat de Marokkanen en de Turken zich dan uiteindelijk goed realiseren aan wie en wat ze dat dan te danken hebben.

campion | 10-03-07 | 09:06

@ bejaarde op brommer 10-03-07 @ 06:01
Desondanks is Wilders natuurlijk gewoon een racist en of fascist. Iets teveel neanderthaler bloed zullen we maar zeggen. Of misschien volstaat: iets te Limburgs. Gewoon een volkomen verzuurde hersenpan doordat hij toch niets te verliezen heeft (als ie er mee stopt loopt ie immers het gevaar dat zijn keel wordt doorgezaagd door een dolgedraaide religieuze fanaat). Niets te verliezen, behalve zijn gelijk. Dus blijft hij 'zeggen wat hij denkt' . Net zo lang tot inderdaad een deel van de moslims in Nederland zich wel uiteindelijk gaat misdragen, omdat Wilders hen nu al maanden/jarenlang allerlei vervelends nadraagt. En dan.... uiteindelijk.... heeft Wilders gelijk gekregen. Denkt hij. Maar de gemiddelde moslim is helaas voor Wilders net iets slimmer dan een Limburger. Het blijft dus een illusie van chaos najagen. Hoe diep kan je zinken.

WillemIII | 10-03-07 | 08:30

@ mhajou 09-03-07 @ 21:02
Nietegenstaande feit dat koningin betrokken bij parlement, aan de voordeur of via de achterdeur, hier ook Marokko nationaliteit met advies. Daarvoor bij voorzitter maar gewoon nodig. Ok is vaak niet genoeg, maar moet harder of gezelliger. Couscous habibi hier en daar met eenzelfde nationaliteit. Gewoon een kwestie van opletten welk paspoort meeneem. Ondertussen wel geloog. Maar dat niet erg want altijd mogelijk. Tot ziens bij de Nederlandse taalcursus

WillemIII | 10-03-07 | 08:12

@ Fred V 09-03-07 @ 22:57
In ieder geval een stuk logischer dan jouw verhaal, kuikentje

WillemIII | 10-03-07 | 08:09

campion
Dank je voor je antwoorden. Ik heb zelf de neiging om iemand die zichzelf in de slachtofferrol plaatst, zoals Arib dat doet, op alle punten ongelijk te geven. Ik heb dan zoiets van ga maar lekker in Marokko bekakt zitten doen of zo.
Wilders een racist? Ik denk het niet, dat woord is, net als fascist, zodanig misbruikt dat het geen betekenis meer heeft. De gewoonte is iedereen rechts van de pvda voor racist uit te maken, (deporteren, onderbuik, vissen in troebel water, gevaarlijk) maar die methode is uitgewerkt.

bejaarde op brommer | 10-03-07 | 06:01

Ter aanvulling of verduidelijking: Ik heb mevr. Arib midden jaren negentig voor de hele Wilders-manie begon en toen nog werkelijk niemand in NL zich over integratie drukmaakte meegemaakt in een vrij penibel overleg en vond het een topwijf. Ging doortastend te werk, deed wat ze zei dat ze ging doen en meer, werkte zich uit de naad en was niet bang om de handschoen van lastige onderwerpen in eigen gemeenschap op te pakken maar daar ook vrij hard mee te meppen.
Ik hou niet van het islamitisch geloof. Ik vind het over de hele linie genomen een akelige doodscultus, waarvan de volgelingen vaak gehinderd worden in een normale ontwikkeling. Op bepaalde punten ben ik het met Wilders eens t.a.v. de islam. Maar na deze kwestie heeft hij voor mij afgedaan en blijkt hij gewoon te zijn wat zijn criticasters hem verwijten: Met het blindelings beschuldigen van Arib maakt hij zich schuldig aan een denktrant die mij bekend is en mij zeer tegenstaat: Namelijk die waarbij iemand van een bepaald geloof of zelfs slechts afkomst per definitie fout is, en wanneer die persoon blijk geeft van het tegendeel, alleen een leugenaar of hypocriet kan zijn. Dat is een hele hele enge tendens. Dit reduceert hem m.i. tot niet meer dan een enge racist.

campion | 10-03-07 | 01:31

@bejaarde op brommer 10-03-07 @ 01:04
Ik denk dat ze het niet zei uit effectbejag en ik zie er ook geen onloyaliteit in. Ik denk dat ze de gevoelens van een heleboel allochtonen verwoordde: Van angst. Ik heb nogal wat familie met die ook een dubbele nationaliteit hebben, nl Israelisch en NL's, niet dat ze daar ooit willen gaan wonen maar omdat ze als de dood zijn om ooit nog es in de positie zullen komen zoals zestig jaar geleden dat ze er tot hun verbijstering van de ene dag op de andere achterkomen een tweederangs burger te zijn die alleen nog maar een exponent van zijn afkomst en geen persoon en ook geen nederlander meer is, en dan klem te zitten en niet weg te kunnen komen. Die mensen overigens zal niemand het in zijn hoofd van halen om hun tweede paspoort af te pakken
Overigens in de verdachtmakingen als dat praktisch iedereen van islamitische huize een soort mol heeft en een dubbel paspoort ook automatisch een dubbele agenda, proef ik de denktrant van wijlen de heer Streicher.
Dat mevrouw Arib voor dat wie dan ook van haar gehoord had al een actieve bestrijdster van islamitisch en nationalistische fundamentalisme was, die in relatieve stilte gevoelige slagen toebracht aan de positie van de Amicales in NL, en meer heeft bereikt in integratie en vrouwenemancipatie dan ooit die blerkop van een Ali, doet er immers helemaal niet meer toe, moet ook zij tot haar verbazing constateren. Je kunt het zeggen, maar niemand interesseert het ene reet. Daar zou ik me ook niet plezierig bij voelen, en ongewaardeerd afgedankt. Dat verwoord ze m.i.

campion | 10-03-07 | 01:18

campion
wat vind jij eigenlijk van zo'n uitspraak van arib dat ze bang is voor Wilders?

bejaarde op brommer | 10-03-07 | 01:04

Precies, van andermans meninkjes in elsevier en een cv ben jij dus afhankelijk voor je informatie, en in iemands c.v. vind je dus NIET wat iemands tweede kamerwerk inhield. En daarvoor hield zij zich al op een effectieve manier bezig met allerlei integratieproblemen voordat iemand ooit van hirsi ali (die overigens niet wegging uit nl vanwege de pvda, blijkbaar weet je niet eens dat daar nog een aantal jaar loos kamerlidmaatschap voor de vvd aan voorafging) gehoord had. En niet alleen dat, gelukkig houdt ze zich in de Tweede Kamer ook bezig met onderwerpen waar geen allochtoon mee te maken heeft, zoals oudedagsvoorzieningen, verpleeghuizenm, enz

campion | 10-03-07 | 01:00

guta gut, hirshi ali is weggegaan omdat de pvda niks heeft met iemand met principes, iemand die ergens voor staat en misstanden aan de kaak wil stellen. als je op het pluche wilt komen binnen de linkse kerk is het credo maul halten en alleen meehuilen met de wolven in het bos. en tegen welke suckkel heb je het suckkel ?? Het voorgaande politiek incorrecte, tendensieuse, xenofobe, islamofoob, en verder erg onfatsoenlijke en hatelijk stukkie komt van; www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artn...
D’r complete cv met alle praatclubjes waar ze ooit een deurklink heeft gepoetst staat hier; www.parlement.com/9291000/biof/02203

saidfred | 10-03-07 | 00:41

Sukkel, zoek eerst eens even op wat Arib in het verleden precies allemaal gedaan heeft, in NL en voor NL'ers, voor je je hele verhaal waar geen nieuwe gedachte instaat uitbraakt als mosterd na de maaltijd. En je hele gezwam over de legitimatie van mensenrechtenschendingen door haar commissie slaat al helemaal nergens op.

campion | 10-03-07 | 00:24

Zij kwam en komt op voor de rechten van de mens, maar niet, in ieder geval niet zichtbaar, in Nederland. Arib is lid van een werkgroep van de Conseil Consultatif des Droits de l'Homme in Marokko. De leden van deze commissie rapporteren direct aan de Marokkaanse koning Mohammed VI, volgens deze site.We hebben nu een probleem. Arib was al ruim voor de komst van Hirsi Ali Kamerlid. Als Arib voor de rechten van de mens wilde opkomen, waarom deed ze dat niet in Nederland? Te beginnen in de moslimgemeenschap: gedwongen huwelijk, meisjesbesnijdenis, antisemitisme, homofobie en huiselijk geweld. Daarvoor, ik bedoel voor de Nederlandse burgers, zat zij toch in de Kamer! Het verbeteren van de rechten van de mens in Marokko is nobel werk. Maar er stond nergens in het programma van de PvdA in de jaren negentig dat een PvdA'er zich voornamelijk bezig zou houden met het welzijn van het Marokkaanse volk. Arib wordt door de Marokkaanse Koning gebruikt als legitimatie voor zijn beleid. Inmiddels weten we hoe ze in Marokko omgaan met gearresteerde moslimradicalen. Die zouden liever in Guantánamo Bay willen zitten. Want daarover wordt tenminste gerapporteerd door de internationale media en Congresleden van de Verenigde Staten. Door haar aanwezigheid in een officiële Marokkaanse staatscommissie legitimeert Arib de grove mensenrechtenschendingen in Marokko. Ik herinner me dat de Rotterdamse rechtbank in het proces tegen Samir A. en zijn vrienden een bekentenis weigerde te aanvaarden die was afgelegd bij de Marokkaanse politie, zolang de betrokkene niet kon worden gehoord in Nederland. Dat heeft te maken met de mensenrechtenschendingen in Marokko. Bovendien maakt Arib zich kwetsbaar. Zodoende is zij nu afhankelijk van de Koning van Marokko die tegelijkertijd de ‘prins der gelovigen’ is. Dit probleem heeft niet zo zeer met de dubbele nationaliteit te maken, maar met een dubbele mentaliteit. En dit laatste is niet zo maar met een wetswijziging weg te nemen

saidfred | 10-03-07 | 00:14

mhajou 09-03-07 @ 21:02
Jouw nederlands lijkt exakt op dat van mevrouw arib,typisch

de honden blaffen... | 09-03-07 | 23:35

mhajoe doet me erg denken aan Jan Molendijk

campion | 09-03-07 | 23:33

fred v
zie het als heilige boeken, je kan er uithalen wat je er zelf in ziet.
een zin als "de toekomst waanzinnig van aard gereden",
fantastisch toch?
Mhajoe op Patmos.

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 23:23

@Fred V 09-03-07 @ 22:57:
Nee, maar dat is onbelangrijk. Als ik dat wel zou kunnen zou ik me er waarschijnlijk kapot aan ergeren, nu betekent het allemaal hoegenaamd niks en kan ik alleen maar genieten als ware het schone poezie. Zoals je kan genieten van Lucebert of dadaisme. Het is toch prachtig dat je woorden zodanig kunt opschrijven dat de taal helemaal betekenisloos wordt? Ik vind het mooi.

koerbagh | 09-03-07 | 23:06

Koerbagh, jij kunt er dus prima wijs uit worden.

Fred V | 09-03-07 | 22:57

@Fred V 09-03-07 @ 21:29:
mhajou, please ignore Fred V.
Your Dutch is like nonsense poetry in the very best tradition.

koerbagh | 09-03-07 | 22:26

Mhajou, could you, please, post in English, so that we can see your points.

Fred V | 09-03-07 | 21:29

In een aantal landen is het verboden een dubbele nationaliteit te hebben. Waarom kan dit in NL niet? Laat de mensen maar bewust kiezen of ze echt NL-er willen worden. Dan zijn we gelijk van die dubbele nationaliteitenkwestie in de regering af. In mijn ogen is het te gek voor woorden dat we nu twee bestuurders hebben met een dubbele nationaliteit. Dan zwijg ik nog over kamerleden met een dubbele nationaliteit.

Fred V | 09-03-07 | 21:26

@Herman Filpsen 09-03-07 /13:48

Ja dat is beantwoord van recaties door herman flipsen,zij laat dit weten over vragen?

eerste vraag is onjuist maar de politieke regelen is zelf uitspreekbaarinstelling in plaats van advies tegen de raad van de mensrechten van welke aarde zijn verkozen.aldus is dit overtuigingsverklaren toegstaan als je zelfs aanklachtsregeling kan samenwerken en samenleven gehouden.

tweede vraag is juist.

als er is de mensrechten van raken voor niemand hun zeuren of gevaren tegen de mens als medeverantwoordelijk advies is aan orde bij de kamervoorziter uitspreken over hun gebeurtenis en gescheidenis.

De adviesier in plaats van welke aarde zijn boodschap aan orde is regelingsverklaren,toegstaan dit helpt het nog...

mhajou | 09-03-07 | 21:02

Top! Arib blijft, en terecht natuurlijk. Leuke meid. Zou ze dochters hebben? Salaam Aleikum.

WillemIII | 09-03-07 | 19:59

Arie P., vieze infiltrant, ga een sdeaud.

bottehond | 09-03-07 | 19:10

regering bestaat uit drop-outs daar hoort ook een percentage marrokaans bij ^^

PiDANTE | 09-03-07 | 18:33

@Onderbuik 09-03-07 @ 17:44:
Ik ben ook anti-Bush. Dat maakt mij niet links (whatever "links" may be). Dat de gevestigde media en het journaille over het algemeen bevooroordeeld zijn zal ik niet weerspreken, maar de voorbeelden van Vietnam- en Afghanistan-oorlog zijn slechte voorbeelden. Alsof het niet dagelijks verslaan van de Afghanistan-oorlog van de Russen en wel de VS-Vietnam oorlog een moedwillig "links" complot betreft. Zo is het natuurlijk niet helemaal.

koerbagh | 09-03-07 | 18:31

eh en nadenken doe ik wel degelijk, al zal ik het opzeggen van Amnesty international nog even uitstellen...

Onderbuik | 09-03-07 | 17:45

@koerbagh 09-03-07 @ 13:35
Even kort: journalisten in Nederland zijn vaak links. En dat kun je zien aan: ze zijn anti-USA, en zéker anti-Bush. En Pro Multiculti samenleving, moslims etc.
Amnesty International doet inderdaad veel goed werk, ben er zelf ook lid van, toch zat ik in het laatste blad van hun een grote foto van Aboutaleb op de voorpagina, en meerdere onderwerpen op de cover die mij erg deden denken aan linkse kerk onderwerpen...

Onderbuik | 09-03-07 | 17:44

zero principe 1642
je weet niet half...
de haat zal nog veel erger worden...
we kunnen het bloed wel drinken van al die linkse landverraders...
wen er maar aan...
en neem een valiumpje....

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 17:06

Jezus man, wat een hoop HAAT hier... is goed.. laat WO III maar komen.. een A-bommetje op Amsterdam, 1 op Brussel en 1 op Berlijn.. en we beginnen weer overnieuw. Althans.. wat er van over is.. Stel Malloten.. jullie leren het ook nooit!! What goes arround, comes arround.. maar snappen jullie toch weer niet.. Haat maar lekker verder, anders voelen jullie je niet helemaal ok.. Ik bedoel.. IEMAND moet toch de schuld krijgen.. en tja.. die geitenneukers is n makkelijk doelwit. en zijn nog geen 60 jaar later, en het gezeik begint alweer.. Nederlanders, tolerant? HA ! daar komt eindelijk de aap uit de mauw.

ilPrincipe | 09-03-07 | 16:42

Ik heb gisteren helaas niet het hele debat kunnen volgen. Ik vond het echter schrikbarend, hoe het linkse blok dhr. Wilders volledig belachelijk probeert te maken. Met argumenten, die vaak helemaal niet ter zake doen probeert men hem af te schilderen als een racist en een verwerpelijke persoonlijkheid. Dat hij, met zijn bezwaar tegen het hebben van een dubbele nationaliteit bij bewindslieden, zeker een punt heeft kan en mag door hun niet geaccepteerd worden. Ik en velen met mij zijn het echter volkomen met dhr. Wilders eens. Het hebben van die dubbele nationaliteit is niet automatisch een probleem, maar wel als men een belangrijke rol speelt op het niveau van de NEDERLANDSE nationale overheid. Het afstrijden van het feit, dat dit inderdaad kan leiden tot loyaliteitsconflicten of belangenverstrengelingen is de verwerpelijke houding en niet hetgeen dhr. Wilders zegt. De uitspraak van mevr. Arib, dat ze blij is met haar dubbel paspoort, zodat ze Nederland kan te ontvluchten als Geert Wilders hier aan de macht komt is toch wel het beste DIRECTE voorbeeld van het gebrek van die loyaliteit van haar kant.

Louis Cypher | 09-03-07 | 14:56

mhajou 09-03-07 @ 14:19

nederlands lezen is blijkbaar geen probleem, nu schrijven nog..

yurp | 09-03-07 | 14:34

@yurp 13;53

Dat mag,je moet iets uitzoeken met die ontcijferen voor mij vertalen gevonden.

als je die ontcijferen hebt woord ingeschat dan ik maak je iets voor mooie appels gestuurd,hahaha

Ontcijferen is zeer moeilijker woord ingeschat als god te hulp.

Ik ben bulpzaamheid zoals gehoorzaam in plaats van ontcijferen is boodschap aan de mensrechten gewetenloos zijn.

dat je weet niet hoe dit ontcijferen betekend zeer geheim als niet geweten.
Omdat ontcijferen is stuk puzzelwoord als gevaar situatie ontstaan voorkomen.

Daarom ik mag niet alles uitleggen over hoe dit ontcijferen krijgt weten.

Alleen maar god te hulp zult je woord ingeschat,probeer eens uit ontcijferen oplossen,hahahaha

mhajou | 09-03-07 | 14:19

en ik heb om 12.15 niet eens iets geschreven!

yurp | 09-03-07 | 14:18

hmmm 'boodschap van god te hulp' = 'boodschap van goede hulp'? Autorieten zal wel authoriteiten zijn.. 'ik lijk me een stuk' = 'het lijkt me stug'? Kan iemand me even helpen?

yurp | 09-03-07 | 14:12

Yurp 1353
als je dan toch bezig bent....

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 14:06

@yurp 09-03-07 @12.15

Nou dat iets voor te gek is zichzelf als dit verkeerde uitkijkt,zuid-afrika is anders overheid zoals ongeloof in zulke verkeerde situatie over hun illagel vluchteling aangezien.dus maar die is er geen boodschap van god te hulp.

De zuid-afrika heeft recht op zelfs wet en overheid zonder god te hulp als veel slachtoffers gezien.dat kan gebeurt voor eerste zuid-afrika en afgansthan,meegeleverd in amerika en israel zullen beschuldiging op veel slachtoffer aangesteld.waarom de amerika autorieten hebben geen demorcatie en protest tegen is niks voor wetenloos.wat gebeurt is er door amerika genoemen.
ik lijk me een stuk stel dat de amerika autorieten is ook geen ongeloof in plaats van god maar zichzelf maakt iet voor te gek tegen gewoon pech!!

mhajou | 09-03-07 | 14:02

ik moet toch eens zo'n post van mhajou zien te ontcijferen. Wellicht zit er een geheime code achter... fascinerend.

yurp | 09-03-07 | 13:53

@Onderbuik 09-03-07 @ 12:34

Dat wordt hier wel vaker gepost maar ik ben het er niet mee eens. Wellicht dat actief de politieke islam aanhangen dat inhoudt maar ik ken genoeg moslims om te weten dat het helemaal niet zo is dat je automatisch bepaalde waarden aanhangt als je toevallig als moslim geboren bent.

yurp | 09-03-07 | 13:51

@mhajou 09-03-07 @ 13:40
Als ik het inigszins goed begrijp, heb jij de opvatting dat:
er eerst afgewacht moet worden, of Arib iets in strijd met de wet doet?
[]juist
[]onjuist
.
Mocht Arib dat doen, dan mag er wat jou betreft ingegrepen worden?
[]juist
[]onjuist
*aankruisen wat van toepassing is

Herman Flipsen | 09-03-07 | 13:48

mhajou 1340
je raakt de kern.
de toekomst is waanzinnig van aard gereden, maar links steekt liever de kop in het zand.

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 13:48

@Jeremia 09-03-07 @ 12:15

er is natuurlijk wel een verschil tussen mensen die meelopen in een anti-apartheidsdemonstratie en een tientje storten op Amnesty of mensen die zich heel hun leven actief inzetten voor mensenrechten in heel de wereld. Je hebt gelijk als je zegt dat het gemakkelijker is om een mensenrechtenactivist in het veilige nederland te zijn dan destijds in Z-Afrika of nu in Iran. Toch vind ik niet dat je ze af kan doen als hypocrieten die hun schuldgevoel willen afkopen. De passieve donateurs wellicht maar niet de werkelijk actievelingen.

yurp | 09-03-07 | 13:46

Die mevrouw arib is goede vertrouwen in plaats adives van de raad van de mensrechtenorgasatie zijn welke aarde geholpen.

Wat betekenen is dit advies voor de mensrechten en de demorcatie en nog meer bescherming in aard opgebouwen.aldus weet je toch niets van weet advies over hoe dit gebeuren is voor gezeuren in je zichzelf voor te gek?

kijk eens goed dat je voordat rotappels krijgt verkeerde uitkijkt,dan de advies heeft recht op welke aarde zijn voor strijdigwettelijk toegstaan.

Laat eens niet gezeuren voor gebeurtenis en aagezien.dat helpt je wel voor toekomst waanzinnig van aard gereden.

mhajou | 09-03-07 | 13:40

@onderbuik 1234
zo kwam het op mij ook over, er was meer aandacht voor rechtse dictaturen dan voor linkse, maar wat verwacht je ook van een NOS waar het meeste personeel via de VARA binnenkomt.

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 13:36

@Onderbuik 09-03-07 @ 12:34:
Overigens ken ik geen andere humanitaire organisatie die zo tegen het communisme heeft gestreden als Amnesty International... 1 van de weinige clubs die bij mij -ook daarom- op onvoorwaardelijke steun kan rekenen. Ze zijn volstrekt politiek neutraal en strijden voor de de universele rechten van de mens, vrijheid van informatie, pers en meningsuiting. Dat dergelijke vrijheden ook meningen oplevert die jouw of mij niet welgevallig zijn is een deugd en een verrijking.

koerbagh | 09-03-07 | 13:35

@Onderbuik 09-03-07 @ 12:34:
Ja, ho even! Dat komt natuurlijk door een essentieel verschil in de maatschappij, waarden, normen en wetten van de VS en de toenmalige USSR. De VS hebben de vrijheid van drukpers, informatie en nieuwsgaring. Dat was in de USSR wel eventjes anders. Komt bij dat Vietnam al ver voor de komst van de Amerikanen vol zat met Europeanen en journalisten en dat was in Afghanistan ook niet zo. Als je het land al in kwam was het niet te bereizen voor een westerling. De media in de Vietnam oorlog waren overigens helemaal niet links, ze zijn begonnen met een pro-westerse, pro-Amerikaanse en anti-communistische verslaggeving. Pas toen de oorlog zich voortsleepte, meer slachtoffers eiste en duidelijk werd (o.a. ook door die winnende world press foto www.p10k.net/Images/Vietnam_girl_napal... ) dat er ook veel burgerslachtoffers vielen en kwam er bij het journaille een omslag. Niet zo zeer politiek als wel humanitair.
Zo ook anno nu: het is logisch dat er in landen waar vrijheid van pers, informatie en meningsuiting is er ook een kritische pers is (niet noodzakelijk "links" - wat dat ook moge zijn). Dat is juist 1 van de zegeningen van onze vrijheid en democratie. In Iran hebben ze dat niet, kom je er ook als kritisch journalist niet in en kun je er ook geen verslag van doen. Je doet het voorkomen alsof het iets moedwilligs van journalisten is, maar zo zit het niet! Dan stap je toch even te makkelijk over de voorwaarden heen waaronder een journalist zijn -al dan niet objectieve, maar wat is objectief?- werk kan doen.
Wel eventjes nadenken voor je iets roept.

koerbagh | 09-03-07 | 13:27

Eigenlijk je moet niet eens denken dat dit denken gaat echter gebeurtenis aangebroken!!

Ik?ik leef met de mensrechten en hun belangrijke kennis met mensen voor toekomst besturen en overheidsregeling nog meer te zijn.

als je gedacht hebt over hun belangrijke de mensrechten,de mensrechten is strijdig voor toekomst waren geschenken.

dat kan.dan je voor paspoort en huidskleur en nog meer hoeft niet overdenken mee geleverd in.dus maar toekomst geschenken is meer muliticulturen en nog meer in de wereldwijde geholpen.

Let eens op: Waarom krijgt je er van alles uit vroeger en nu over hun geloofsgenoten en culturen en de natuur in plaat van hoogste stuidieunisteit
geleerd.wat dan heb je iets verkeerde gezeuren tegen butienlands haat.dat is heel verbod voor overdenken!!

mhajou | 09-03-07 | 13:22

@Jeremia 09-03-07 @ 12:15
leuke term, helemaal mee eens: Calvinisten zonder God...

Onderbuik | 09-03-07 | 12:35

@yurp 09-03-07 @ 11:50
je relativeert te veel, bovendien klopt het niet wat je zegt: het moslim geloof houdt automatisch bepaalde (verwerkepelijke) STANDPUNTEN in. Ik ben het met Jeremia eens dat in het verleden mensenrechtenorganisaties vooral tegen de VS waren, en vóór de linkse opstandelingen in midden-amerika. Hetzelfde zie je anno 2007: erg weinig aandacht voor onmenselijke toestanden in bv landen als Iran, waar andersdenkenden (dan moslims) gediscrimineerd worden en zélfs gedood...!
Nog even over het verleden en dan de rol van de media erin: toen de VS in vietnam oorlog voerden (tegen het communisme) werd er dagelijks door de (linkse) media een bulletin verzorgd dat in bijna iedere huiskamer werd vertoond. Toen de USSR Afghanistan binnenviel en bezette(!) werd er door diezelfde media géén dagelijks bulletin uitgezonden, die hele oorlog werd zo'n beetje genegeerd...!

Onderbuik | 09-03-07 | 12:34

yurp 09-03-07 @ 12:06
De strijd voor de mensenrechten hebben verreweg de meeste wereldverbeteraars geen bloed, zweet en tranen gekost. De toewijding is dus behoorlijk relatief. Meelopen in een anti apartheiddemonstratie is toch heel wat anders dan twintig jaar vast zitten op robbeneiland of je kinderen verliezen in een achterbuurt van Zuid Afrika in een racisistisch geïnspireerde veldslag. Het komt bij mij over als het terugkopen van je ziel en je fatsoen (uit Mallebabbe - Rob de Nijs) van de calvinisten zonder God.

Jeremia | 09-03-07 | 12:15

Jeremia 09-03-07 @ 12:00

Hahaha ja zo kun je alles natuurlijk wel in een kwaad daglicht stellen. Volgens mij zijn mensenrechtenorganisaties zo goed en zo kwaad als het kan politiek neutraal. Wellicht zou links liberaal ze nog het beste beschrijven. Beetje van links, beetje van rechts.

yurp | 09-03-07 | 12:06

yurp 09-03-07 @ 11:54
Ja wie weet heb je daarin wel gelijk. Het kwam alleen niet zo prominent in het nieuws of ik heb in die tijd teveel naar de vara gekeken. Kan ook. Toen Walesa in Polen aan de poten van de communistische partij ging zagen heeft half Nederland een kaars voor het raam gezet als steunbetuiging. Weet overigens niet welke organisatie daar achter zat, maar denk ik dan, de wende in Polen was onomkeerbaar en derhalve weer lucratief om bij aan te haken.

Jeremia | 09-03-07 | 12:00

@Jeremia 09-03-07 @ 11:42

ik kan me anders behoorlijk duidelijk voor de geest halen dat ik voor Amnesty kaartjes naar Polen en de USSR moest sturen waar dissidenten vast zaten. Ook China kreeg er regelmatig van langs. Er zijn vast wel meer reaguurders die in de jaren 80 dit soort kaartjes hebben geschreven.

yurp | 09-03-07 | 11:54

@Onderbuik 09-03-07 @ 11:40

Bespeur ik hier een lichte vorm van paranoia? Ik kan me namelijk wel voorstellen dat mensenrechtenorganisaties niet erg gecharmeerd zijn van Wilders. Voorstellen over actieve remigratie van mensen gebaseerd op een geloof zijn toch op zijn minst discutabel te noemen. Ook zijn uitspraken over dat hij bepaalde mensen niet in het kabinet wil hebben alleen maar omdat ze moslim zijn, niet om hun standpunten, zijn zaken die de mensenrechten raken.

yurp | 09-03-07 | 11:50

yurp 09-03-07 @ 11:35
Wat ik mij van de jaren 80 en Amnesty en aanverwante organisaties kon herinneren was dat ze zich vooral energie staken in het bestrijden van de rechtse regimes in Zuid Amerika. Ook de strijd tegen apartheid (op zich een goede zaak) was erg populair. Mient Jan Faber (IKV) hoorde je in die tijd natuurlijk nooit over de goelags spreken. Nee, mensenrechtenorganisaties zijn altijd al behoorlijk links georiënteerd geweest.

Jeremia | 09-03-07 | 11:42

@yurp 09-03-07 @ 11:35
tuurlijk is dat niet zo zwart-wit, dát zou helemaal mooi zijn, voordeel zou wel zijn dat het voor bijna iedereen te onderkennen was.

Onderbuik | 09-03-07 | 11:40

@Onderbuik 09-03-07 @ 11:13

Volgens mij zijn mensenrechtenorganisaties nou niet meteen automatisch links en anti-rechts. Ten tijde van de koude oorlog werden de socialistische regimes uit het Oostblok regelmatig door hen gehekeld.

yurp | 09-03-07 | 11:35

@bigi pangpang 09-03-07 @ 10:38

In dat geval, aangezien hier altijd wordt aangegeven dat 'links' Wilders haat, kan ik ook een rekensommetje maken: 33 zetels PvdA = 1.980.000. 25 zetels SP = 1.500.000 en 7 zetels GL = 420.000. Maakt samen 3.900.000 mensen. Als ik zo gehaat werd door zoveel NL-ers....

yurp | 09-03-07 | 11:31

@bejaarde op brommer 09-03-07 @ 10:38
de CU lijkt me wat té vriendelijk (en christelijk) tegen de islam, misschien wordt dat nog beter in de toekomst...
@yurp 09-03-07 @ 11:06
mensenrechtenorganisaties zijn in de praktijk vaak links-georienteerd, en ánti-amerikaans en ánti-rechts dat geldt ook voor de nederlandse, zie bv het algemeen geacepteerde bashen van Wilders...

Onderbuik | 09-03-07 | 11:13

@bejaarde op brommer 09-03-07 @ 10:02

Jeetje, wordt nu ook al elke rechtse stemmer gedemoniseerd? Da's mooi balen zeg. Naar mijn idee zijn mensenrechtenorganisaties ervoor om de algemene rechten van de mens te bewaken tegen aantasting hiervan door de overheid. ik geloof niet dat de overheid direct te maken heeft gehad met politieke moorden in Nederland. Of ze laakbaar zijn geweest is een ander verhaal

yurp | 09-03-07 | 11:06

@bejaarde op brommer 09-03-07 @ 10:38
Bashen hoort erbij zolang IEDEREEN af en toe aan de buurt komt.
Mijn theorie over het selektieve bashen van onze linkse vrinden is dat ze zo ánti-christelijk zijn dat ze alles wat óók daartegen is omarmen, en daar hoort dus zeker het islamgeloof bij. Ook Wouter Bos is orthodox-christelijk opgevoed en van zijn geloof gevallen, ook bij hem dus als reaktie dat eeuwige moslim-knuffelen...
"Ze" realiseren zich niet dat het middel (islam) veel erger is dan de kwaal...

Onderbuik | 09-03-07 | 11:00

Geert Wilders 15 zetels = 900.000 stemmen + 620.000 stemmen op Rita Verdonk = 1.520.000 mensen haten jou en je moslims. Als ik zo gehaat werd door zoveel NL-ers dan wist ik dat mij maar een oplossing te wachten staat: veel touw.

bigi pangpang | 09-03-07 | 10:38

onderbuik 1025
klopt helemaal.
ik ben dan ook gestopt met christenbashen, tenzij het de linkse christendimmies betreft van de NCRV, de KRO en het CDA.
links gaat gewoon lekker door met het afzeiken van bijvoorbeeld de sgp aanhang, terwijl de islam-geloofsidioten dankzij hun eigen linkse "inzet " steeds meer de overhand krijgen.
Socialisten zijn vuile laffe schoften.

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 10:38

@gozer

Hoe zit het eigenlijk met jouw pedofiele neigingen? De politie zou jouw computer eens moeten onderzoeken. Ben benieuwd wat ze allemaal voor fraais (vuils) zullen vinden. Ook je links naar fascistische websites komen dan boven water. Lekkere jongen ben jij, moslimlover.

bigi pangpang | 09-03-07 | 10:33

@bejaarde op brommer 09-03-07 @ 10:08
inderdaad
De linkse rakkers voelen zich moreel superieur lijkt het wel, en dat is tamelijk eng en ook verwarrend: ze predenderen namelijk vóór gelijkheid en tégen discriminatie te zijn e.d. MAAR dit blijkt in de praktijk af te hangen van wie je bent: Als je maar het juiste geloof (islam) of de juiste politieke bloedgroep (*kuch* progressief) hebt mag je alles. Heb je die niet dan wordt je genegeerd, gediscrimineerd en gedemoniseerd, bv autochtone christenen, en rechtse politici...
Het werkelijke fascisme zit links...!

Onderbuik | 09-03-07 | 10:25

@ gozer_71 09-03-07 @ 10:19

Eerst een onderzoek naar de pedo mohammed doen dus de knoran lezen.
Geitenneuqer

solidstate | 09-03-07 | 10:23

Is er niet iemand die de mogelijkheden heeft om onderzoek te doen naar Wilders (en bondgenoten) in het kader van zijn mogelijk pedoseksuele escapades in binnen en buitenland en fascistoïde bezoek aan onze ooster- en zuiderburen.
Mogelijk komt dan ook naar boven dat hij niet altijd even eerlijk zijn belastingformulieren heeft ingevuld.
Maar dat kunnen nutuurlijk ook misselijkmakende insuniaties zijn, toch?

gozer_71 | 09-03-07 | 10:19

onderbuik,
klopt.
bij vergassing van koerden door saddo woestijn heb ik ze ook amper gehoord.
wel bij guantanamo bay, volop zelfs.
opvallend.

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 10:08

@de vogel

Geachte vogel ga eens lekker deaud, lutser. Je bent gewoon een moslimsnollebol van het zuiverste water. Het gif van de islam druipt er aan alle kanten uit bij je.

bigi pangpang | 09-03-07 | 10:08

@interactive

En voor mensen zoals jij hebben we meer TBS-klinieken nodig.

bigi pangpang | 09-03-07 | 10:02

verbaasme
doen mensenrechten organisaties ook iets aan politieke moorden in Nederland en aan de demonisering van de doorsnee rechts-stemmer door de linkse staats media?

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 10:02

@verbaasme 09-03-07 @ 08:51
mensenrechten organisaties zijn helaas vaak een broeinest van linkse fascisten die alleen maar dwangmatig anti USA zijn. Om maar eens een voorbeeld te noemen: waar waren deze lieden toen de USSR Afghanistan binnenviel en annexeerde, en waar zijn ze als het gaat om de bezetting van Tibet door China?

Onderbuik | 09-03-07 | 09:58

@ interactive 09-03-07 @ 08:49
.
Door mensen zoals jij hebben we helaas mensenrechten-organisaties nodig.

verbaasme | 09-03-07 | 08:51

-weggejorist en opgerot-

interactive | 09-03-07 | 08:49

@JanV 09-03-07 @ 05:34:
Het gaat om een een minister noch om een dubbele nationaliteit. Het gaat om een belangeverstrengeling van twee functies in dienst van twee verschillende souvereine staten. Lees de comments dus toch maar even. (De meeste kun je overslaan, dat dan weer wel.)

koerbagh | 09-03-07 | 06:25

ik vind (zonder een enkel commentaar te hebben gelezen) dat als een minister vloeiend nederlands spreekt en zijn of haar taak goed uitvoert, men niet moet zeiken over een dubbele nationaliteit!

JanV | 09-03-07 | 05:34

gesontverstantd.
doe dat, doe dat,
als jij je maar niet voordt plantdt.
gevallen spelling.
natte.

bejaarde op brommer | 09-03-07 | 01:58

@ nadenkeniseenkunst 09-03-07 @ 01:02
Als Amnestie-lid zou ze ook wel eens haaks op de Nederlandse belangen kunnen komen te staan. Moeten politici maar gewoon alle loyaliteit aan iets anders dan de Nederlandse staat opheffen en afschaffen? Allen aan het celibaat!

gezontverstant | 09-03-07 | 01:48

zolang mensen als Arib met dubbele moraal en ambtenaren met een rotkop en slappe knieen zoals Dijsselbloem (die bovendien nog geilt op die Arib) in de pvda zitten blijft de pvv groeien. Blijf lekker slap pvda: over een paar jaar mag Arib gebruik maken van haar dubbele nationaliteit en is de pvv groter dan de pvda omdat zij wel het gewone volk vertegenwoordigen in hun afkeer tegen de softheid ten opzichte van buitenlanders die zich niet willen aanpassen. Word wakker Bos of verlies nog meer.

sgandaalich | 09-03-07 | 01:16

Mw Arib had ook gewoon als lid van Amnesty International zich met de situatie van Marokko bezig kunnen houden. Maar waarschijnlijk voelde ze zich daar te goed voor. De Tweede Kamer lijkt in dit zoveelste debat weer niet verder te komen dan een zwart-wit discussie en en wedstrijd winnaars en verliezers. Hun zelfingenomenheid en onbeholpenheid om wel over oplossingen na te denken is armoedig. En om Wilders af te schilderen als de grote boeman is goedkoop en gemakkelijk. Het wachten is gewoon op een volgend incident en spoeddebat 149.(Wellicht komen ze dan in het Guiness Book of Records)

nadenkeniseenkunst | 09-03-07 | 01:02

@Neauneauneauneau 09-03-07 @ 00:31:
Het doet niet eens terzake wat die club doet, het simpele feit dat zij als Marokkaanse Nederlandse in zowel het Nederlands parlement als een overheidsorgaan van Marokko zit is al genoeg. Komt nog bij dat die club in Marokko precies het tegenovergestelde tot doel heeft als de PvdA zegt dat het wil met diezelfde bevolkingsgroep... (binden aan Marokko versus integratie in Nederlandse samenleving) dan geeft dat wel te denken.

koerbagh | 09-03-07 | 00:43

Neauneauneauneau 09-03-07 @ 00:31
'mensenrechten' Standaard cover.

LibertasSimplex | 09-03-07 | 00:41

Neauneauneauneau 09-03-07 @ 00:31
Is ook niks aan gelogen............. Dus wat is je probleem ? Niemand zegt dat ze moet stoppen met het goede werk wat ze doet. Ze moet het alleen niet doen als ze in de regering zit met twee paspoorten.........

Wishbone | 09-03-07 | 00:35

Taktiek van Wilders en Geen Stijl: nooit vermelden dat het een mensenrechtencommissie is. Daar zouden mensen maar sympathie voor kunnen hebben.

'Clubje dat de Marokkaanse koning van advies voorziet', dat werkt toch veel beter!

Neauneauneauneau | 09-03-07 | 00:31

Ja.. goed plan.. ga maar pitten want we zijn toch gedoemd ten onder te gaan met zijn allen hier. Of de boel staat over een paar jaar onder water dankzij broeikas.. of we worden onder de voet gelopen door Muhadjedin van Ali Baba en Bin Laden... Weltrusten!! Morgen gezond weer op! Geniet er maar van zolang het nog kan!

Tarakan | 09-03-07 | 00:28

Weet nu eindelijk waar die Arib me aan doet denken. Een morene.

Dan over het debat vanmiddag, heb me met name geergerd aan de schofterige en laag bij de grondse manier van debateren van die dijsselbloem. Wat een verschikkelijke protofacist! Hoe haal je het in je botte kop om Wilders principiele stellingname te bestrijden met het gegeven dat Wilders niet dezelfde staat van dienst heeft als Arib! Wat een primitief geouwehoer.
Zou overigens niet op Wilders stemmen.

Dan nog dit: Hoor net op de radio dat Verbeet zichzelf vergelijkt met Yoko Ono. Fijn om te weten.. goedenacht

hetkansnellerofniet | 09-03-07 | 00:27

Hè, wordt er steeds gezegd dat Wilders zo grof tekeer gaat en wat blijkt? Het is gewoon een heel gevoelige man ( www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/03/co... ) die vindt dat kritiek zuiver hoort te zijn en niet onder de gordel. Kijk nu toch opeens heel anders naar hem en vele van zijn uitspraken.

gezontverstant | 09-03-07 | 00:23

@rylands
Dan zijn we het in ieder geval eens over het nlelftal...
En wat die duitsers lieten zien met de wk vond ik in ieder geval hartverwarmend..
En nee, over geert worden we het niet eens, dus, ik ga maar pitten, truste...

bubka | 09-03-07 | 00:21

En de Russen.. liepen ook in vodden het asfalt uit de straat te eten. Werd ook niet naar geluisterd door de regenten. Kregen ze uiteindelijk Stalin als kadootje.. Het is gewoon een klerezooi.. de geschiedenis blijft zich maar herhalen.. Wat zullen wij gaan krijgen hier?? Hier weigeren ze ook te luisteren naar het volk. Ze weten alles beter.. en de ene na de andere Moskee verrijst in de eens zo gezellige nederlandse straatjes. En ze worden steeds groter.. en betaald door Bin laden en zijn vrinden. Kan niet goed blijven gaan.

Tarakan | 09-03-07 | 00:20

ilPrincipe 08-03-07 @ 23:59
Voer aub eens een discussie zonder WO II er bij te halen. Natuurlijk zijn er enige parallellen,maar over het algemeen is het appels met peren vergelijken

tasmaniandevil | 09-03-07 | 00:12

@bubka
je hebt dezelfde mentaliteit als femke,
mischien is ze toch wel de beste keus voor je.......
voor mij is t wel een issue.
maar ik denk niet dat ik ongezonde nationalistische gevoelens heb.
en zo zullen er velen met mij dat vinden.
maar over de duitserrs ben ik t met je eens.
zijn aardige mensen.
alleen met voetbal vind ik ze minder aardig.
van t nl-elftal mogen ze wel winnen.
heb een hekel aan t nl-elftal

rylands | 09-03-07 | 00:10

@ ilPrincipe 08-03-07 @ 23:59
"Mag ik u eraan herinneren dat Hitler ook gewoon gekozen is" mag ik u eraan herinneren dat hitler ook gewoon een socialist (nsdap) was, net als troelstra van de sdap die in 1918 een staatsgreep probeerde te plegen die jammerlijk mislukte. sdap werd in 1946 pvda. de leugenachtigheid, de onnozele propaganda bleven. net als het cultureel marxisme (gleichschaltung volgens de collega oosterbuur) in de hippiejaren aangevuld met cultuurrelativisme en de milieuhype. (we verzuipen zometeen allemaal)

saidfred | 09-03-07 | 00:10

@bejaarde op brommer 08-03-07 @ 23:43
Mkee, Bob, mkee.

Murdockyoufool | 09-03-07 | 00:09

@ilPrincipe; hmmmmm.. omdat het Duitse volk in vodden liep.. de boel verpauperde en de arrogante Duitse regenten aangesteld door de overwinnaars van WW1 niet naar het desperate volk wensten te luisteren. En toen kwam Hitler op de proppen!! Hadden ze nou maar wel naar het volk geluisterd.. Vind je ook niet? Zijn toch wel weer paralellen te trekken..

Tarakan | 09-03-07 | 00:08

bubka 08-03-07 @ 23:58
De PVV deed niet mee met de provinciale staten verkiezingen en afgelopen november was de dubbele-paspoorten kwestie geen issue omdat niemand toen nog wist dat er een kabinet zou komen met mensen met een dubbel paspoort. Als er nu verkiezingen gehouden zouden worden dan zou de PVV enorm groeien(met de SP)

tasmaniandevil | 09-03-07 | 00:06

@bigi pangpang 09-03-07 @ 00:04

Zolang ze jou maar niet serieus nemen en niet aanzien als gewone "rechtse stemmer" is het goed, maar wat ben jij leip zeg.

De Vogel | 09-03-07 | 00:06

@MAXIMO

Alle moslims en hun verdedigers zijn laf, oneerlijk, crimineel, oplichters, dieven, geitenneukers, moordenaars. Die mogen niet in onze regering en mij en mijn kinderen en kleinkinderen infecteren met het gif van de islam. Ga toch terug naat je eigen verrotte land waar van alles mis is.

bigi pangpang | 09-03-07 | 00:04

@bigi pangang
Als jij een doorsnee wildersstemmer bent heb ik hier niets meer aan toe te voegen....

bubka | 09-03-07 | 00:00

Ik merk dat het IQ niveau hier niet al te hoog is.. Anti-Islam zijn is weer Dé trend van 2007, en voor de komende jaren ook nog!
Mag ik u eraan herinneren dat Hitler ook gewoon gekozen is, en dat de Joden toen ook Gewone Duitsers waren!! Alleen konden die nergens heen, want ze hadden maar 1 paspoort. de Duitse!

Gutenacht Freunden..

ilPrincipe | 08-03-07 | 23:59

-weggejorist-

bigi pangpang | 08-03-07 | 23:58

@tasmaniandevil
Laten er nu net volkomen democratische verkiezingen gehouden zijn en er van die partijen die gekozen zijn er slechts een er een probleem mee bleek te hebben,en ook nog een relatief kleine partij... zou het niet zo zijn dat de meeste mensen het de sop van de kool niet waard vinden...
Echte problemen te over in ons landje, geert, maar ja, die zijn te lastig en daar is niet snel genoeg populistisch een puntje mee te scoren...

bubka | 08-03-07 | 23:58

@bubka; inderdaad! We vieren bevrijdingsdag omdat we duitse haat-iMams hebben verslagen en verjaagd!

Tarakan | 08-03-07 | 23:57

De PvdA heeft een duidelijk standpunt ingenomen. Er is niets mis mee dat een partij van mening is dat een bewindspersoon twee paspoorten mag hebben en in een commissie mag zitten die de koning van Marokko adviseert. Dijsselbloem heeft het volste recht Wilders de huid vol te schelden. Ja, de PvdA heeft het recht om Wilders weg te zetten als een xenofobe oncollegiale aso. Dat hen dat waarschijnlijk meer dan tien zetels kan gaan kosten doet daar niets aan af.

Jeremia | 08-03-07 | 23:56

Op NOS-teletekst lazen wij vanochtend dat Aboutaleb zegt bij nader inzien woedend te zijn over de motie van de PVV over de dubbele nationaliteit. "Een teken dat je mensen niet wilt vertrouwen", zegt hij.--- Precies, Aboutaleb is inderdaad totaal onbetrouwbaar. Die opmerking die hij bijvoorbeeld een half jaar geleden over Verdonk maakte, dat ze politieke munt had willen slaan met haar optreden op De Dam op de avond van de moord op van Gogh, was van een grote goorheid en schunnigheid. Verdonk was gewoon door de familie van Gogh gevraagd om te spreken. En we herinneren ons ook de woorden van Aboutaleb tijdens een discussie-forum in Paradiso in 2003, toen hij een zaal vol kokende moslims ophitste tegen Hirsi Ali, die ook was uitgenodigd, maar om begrijpelijke redenen niet verscheen omdat er geen beveiliging was geregeld. Aboutaleb zei toen onder gejuich van de aanwezige moslims dat Hirsi Ali een nestbevuiler was, die in het eigen nest aan het pissen was, en hij bespotte haar verzoek om een degelijke beveiliging. Dat is de doortrapte Aboutaleb (PvdA) ten voeten uit.

ikhier | 08-03-07 | 23:55

@maximo

He loser, nu heb ik ook de afgang van Arib en de victorie van Geert gezien. We gaan winnen en zullen alle moslims terug sturen naar hun stinklanden. En jij kan mee met je vieze praatjes he. Kun je mee helpen die gore landen op te bouwen. De laatste keer dat ik in het MO was werd ik 3x straalziek van de vuiligheid en goorheid. Mijn oren werden gek van het moslim gejengel. Dat willen wij niet. Dat willen wij niet. Dat willen wij niet!!!

bigi pangpang | 08-03-07 | 23:55

Trouwens een leuk stukje van de Chileen, zo volkomen onbevooroordeeld...
Morgen op de voorpagina van de televaag? het niveau heb je al...

bubka | 08-03-07 | 23:52

bubka 08-03-07 @ 23:43
Uit peilingen blijkt dat de meerderheid van de bevolking wel een probleem heeft met dubbele paspoorten en dat de politieke partijen een totaal ander standpunt innemen. Deze vervreemding van de achterban is typerend voor de tijd waarin we leven. Dus de groep die Wilders' standpunten steunt is enorm groot en om die te typeren als tokkies zegt iets over jouw interpretatie en vooroordeel

tasmaniandevil | 08-03-07 | 23:49

@ventus aqualis
En waar vieren we bevrijdingsdag ook alweer voor? Toch dat we bevrijd waren van een regime dat zich stoelde op vreemdelingenhaat en rassistische ideeen? okeeee.....

bubka | 08-03-07 | 23:48

Is wel fijn dat we dan weer als vanouds de echte links-rechts tegenstellingen zullen hebben in de kamer!! Bikkelharde gevechten tussen jan Tomaat en Mozart met once in a while bloedige voortzetting van deze strijd in de grote steden! Oost tegen Zuid en zo..

Tarakan | 08-03-07 | 23:46

@.Tarakan @ 23:17
De vraag is eerder of we nog bevrijdingsdag mogen vieren.
Zo ja dan is de NL vlag geen probleem mits er een halve maan op voorkomt.

ventus_aqualis | 08-03-07 | 23:44

@tasmaniandevil
Aha, het is op gs wereldvreemd als je met schaamrood op je wangen zit te kijken naar een debat dat nergens anders over gaat dan punten scoren bij een in mijn ogen xenofobe achterban en je dan verbaast dat er anno 2007 nog zo op de nationalistische trommel wordt geslagen?
Gezien de reactie van de rest van de kamer toch niet helemaal, geloof ik...
Maar de bovenstaande commentaren gelezen hebbende zal dat hier wel zo overkomen, het lijkt hier de laatste tijd meer een fansite van peroxidegeertje...

bubka | 08-03-07 | 23:43

emhtiwklawkcodruM

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 23:43

@Nadenkeniseenkust;.. hoogmoed komt voor de val is zo'n gevleugeld oud-hollands gezegde. Een jaartje of wat en al de kaarten der dictatoriale en politiek correcte regenten zullen zijn geschud. Ze weten het alleen zelf nog niet. Kunnen ze hun multikul experimentjes lekker thuis beoefenen.

Tarakan | 08-03-07 | 23:42

Best wel een armzalige vertoning van een politiek die niet verder komt dan een woordenspel. Wilders is de boeman en Arib de martelares van "weldenkend" Nederland. Ze zou ook gewoon lid kunnen worden van Amnesty. Maar daar voelt ze zich waarschijnlijk te goed voor. Hoe dan ook de scheiding binnen Nederland tussen "wij zijn elitair en weten wat goed is voor het gewone volk" en "wij zijn ontevreden en willen geen sprookjes" wordt steeds scherper. En de politiek draagt daar heel veel aanbij.

nadenkeniseenkunst | 08-03-07 | 23:34

bubka 08-03-07 @ 23:29
Gezien je comments tot nu toe ben je eerder te typeren als een wereldvreemde burger

tasmaniandevil | 08-03-07 | 23:33

@rylands
Was slechts een voorbeeld om aan te geven dat ook ik me zeer ongemakkelijk voel als hollander bij dit soort nonisuedebatten die slechts gaan om het scoren bij een doelgroep met ongezonde nationalistische gevoelens... Nee, ik heb niets tegen duitsland, vind duitsers over het algemeen beschaafder en welevender als ons kaaskoppen....
En, weer mis, ik stem niet op Femke...

bubka | 08-03-07 | 23:29

Wat zal Femke eigenlijk doen als GL zetelloos zal zijn na de komende verkiezingen? Volgens mij iets met een Marokkaanse adviescommissie.

Tarakan | 08-03-07 | 23:29

Draagt de koning van Marokko een kroon of een tulband?? Dat zou een hoop verklaren..

Tarakan | 08-03-07 | 23:24

@bubka
blijkbaar ben jij de xenofoob naar duitsers toe.
leuk geprobveerd stukje van je dus maar verkwanseld met de opmerking, "zelfs een papoort duitsland is t overwegen waard"
je voelt je superieur maar overstijgt die tokkies (volgens jou) niet.
helaas,
maar ik denk aan je arrogantie te merken dat je gl stemt?

rylands | 08-03-07 | 23:23

@tasmaniandevil
hou het maar op wereldburger, dan mag jij je achter een dijk en een berlijnse muur rashollander blijven voelen....

bubka | 08-03-07 | 23:22

@bubka; Lul niet zo! Je kunt probleemloos in Estland, Roemenie, etc. gaan wonen. Heb je echt geen 2e paspoort voor nodig. Ben bang dat je Marokko of Turkije niet binnenkomt. Of wel binnenkomen maar zullen we nooit meer van je vernemen als je daar zonder arabische paperassen gesnaaid gaat worden..

Tarakan | 08-03-07 | 23:21

@Angelica
eeh, kwam rita niet eerst zelf aan een collega? sterker nog, een fractiegenoot?
okeee, i rest my case....

bubka | 08-03-07 | 23:20

bubka 08-03-07 @ 23:16
Ik stel voor om jou statenloos te maken

tasmaniandevil | 08-03-07 | 23:20

@bejaarde op brommer 08-03-07 @ 23:08
Wow Bob wow (uit: Fire Walk With Me). 'k Klopte serieus maar wat in, al meen ik het wel. Momenteel niet zo veel tijd om op GS rond te struinen; 'k sta niet eens bij het lijstje verslaafden. Schande!

Murdockyoufool | 08-03-07 | 23:20

ik vraag me een beetje angstig af of we met bevrijdingsdag de Nederlandse vlag nog uit mogen steken..

Tarakan | 08-03-07 | 23:17

Wie helpt mij net als Arib aan een tweede paspoort? Als peroxide-demagoogje werkelijk aan de macht komt door een overtal stemgerechtigde tokkies in dit land wil ik elke vluchtroute aannemen, zelfs een paspoort duitsland is het overwegen dan waard...
Wat een beschamende vertoning, iemand de maat nemen om maar te scoren bij xenofoob en licht verstandelijk gehandicapt nederland en verdomme ook nog zoveel aandacht in de media krijgen....

bubka | 08-03-07 | 23:16

Heel jammer dat ik vanmiddag geen tijd heb gehad het debat live te zien. Ik weet zeker dat ik mij uitstekend vermaakt zou hebben. De PvdA die frank en vrij met opgeheven hoofd en met groot vlagvertoon op de bres springt voor Arib. Het boter op het hoofd hebben van de VVD met van Baalens vrijage met Taiwan. Groen Links, wereldvreemd en los van de werkelijkheid als altijd. En een Wilders die de hele gevestigde orde de gordijnen in jaagt. Nederland heeft wat te kiezen. Een stem op de PvdA en op GL betekend dat tot in lengte van dagen bewindslieden een dubbele nationaliteit mogen hebben. Kijk dat schept duidelijkheid! En die is wel geschapen door Wilders optreden.

Jeremia | 08-03-07 | 23:13

murdock
er zit een hoop helderheid onder je bellenmuts...
was bob al eerder opgevallen...
of was het omgekeerd?
hoe dan ook...
mutsje af!

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 23:08

Wat een schandelijke rotmongool, die Dijsselrukker. Hoe durft Wilders het in z'n hoofd te halen een collega aan te vallen, vraagt hij zich af. Want, naar goed gebruik van de ontkennerts van de PvdA, collega's hoor je altijd te verdedigen, ook al zijn het verraders. Een Gim van Palen blaast een partijtje mee op z'n gekleurde toeter. Meneer geeft in een eentweetje met dat piepjong van Nova even aan wie er gelijk heeft. Nee, piepjong, Arib zit in een commissie voor de mensenrechten en het is zelfs haar verplichting als kamerlid om zich daarvoor in te zetten. Mensenrechten... drie dagen geleden ging het nog om een clubje dat de identiteit van Marokkanen in den vreemde dient te versterken. Schande! Jazeker, onze Andrélon zomerblond heeft in deze gelijk, schande om zoveel slapende mensen bij elkaar te zien. Egh.

Murdockyoufool | 08-03-07 | 23:05

Mevrouw Arib zal de komende tijd op haar tellen moeten passen,want als ze een misstap maakt zal ze waarschijnlijk een enkeltje Rifgebergte boeken. Het is slechts een kwestie van tijd gelukkig......

tasmaniandevil | 08-03-07 | 23:03

xtraluts
.... en ik kom hier niet wonen voor een uitkering.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 23:01

oplossing?
Zoiets wat de Amerikanen hebben is toch het absolute minumum voor elke immigrant en anders heb je hier nakkes nada te zoeken:<br><br>

<b>
Ik beloof trouw
Aan de vlag
van de Verenigde Staten van Amerika
En aan de Republiek
Waarvoor zij staat
Eén land
onder God,
Ondeelbaar,
Met vrijheid
en rechtvaardigheid
Voor allen</b>
<br><br>

xtraluts | 08-03-07 | 22:58

@botte:

Stop maar met een discussie met Maximo: "Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience."

Aussie | 08-03-07 | 22:58

@marc rutte
Ëin richtiger Arier hat blondes Haar
Und wenn sein Haar nicht blond ist, benutzt er eben Wasserstoffperoxyd...
Und eine Mozartfrisur; Mozart war Österreicher (Adolf H. übrigens auch)

ykeltje | 08-03-07 | 22:54

Ik heb een Nederlands paspoort. Waar kan ik naar toe, als Wilders aan de macht komt ? Je reinste discriminazi.
En, wat is er op tegen als iemand zich inzet voor de mensenrechten in Marroko, vergroot dat niet de kans dat ze terugkeren ? (past Geenstijl-logica toe)

Bopje | 08-03-07 | 22:50

PVV
Peroxide Voor Varkenskoppen

Marc Rutte | 08-03-07 | 22:48

@bejaarde op brommer 08-03-07 @ 21:36
Tis dat jij het zegt... zou het zelf niet willen suggereren... maar heheheh.
Bedankt!

campion | 08-03-07 | 22:31

het was weer genieten, dit draadje, en vooral dat debatje van niets.
wat een zielig toneelstukje van linksheid.
gelukkig voor links-midden stemmen de bangerTs nog steeds voor hun eigen belangetjes, zoals hypo-aftrek, uitkerinkjes en subsidies. Het maakt ze niet uit dat de boel hier onleefbaar wordt, als ze nu hun laffe leventje nog maar even kunnen voortzetten. Ze worden straks ruw wakker.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 22:26

Klompenboer 08-03-07 @ 22:12

Schop maar een paar reaguurderTs ondersteboven dan. Fire in the hole!!!! de klomp strikes again....

bottehond | 08-03-07 | 22:24

Zielig toch dat die Marokkaanse tuthola zo wordt aangevallen. Zo ga je volgens Femke H. niet met een collega om. Uitzonderingen daarop vormen natuurlijk Geert & Rita. Die twee mogen wel worden gemangeld. Maar kom niet aan dat stel collega's met die dubbele nationaliteit en hun vreten van twee wallen want dan krijg je het met de hele kamer aan stok.

Angelica | 08-03-07 | 22:16

Het begint hier een beetje een volkskrantachtige discussie show voor bejaarden te worden, wat ik je brom.....

Klompenboer | 08-03-07 | 22:12

@MAXIMO 08-03-07 @ 21:59
Als pot zijnde de ketel verwijten dat ie zwart ziet. Dat vind ik hypocriet.

Dömper | 08-03-07 | 22:09

Dömper 08-03-07 @ 21:53
Ligt er natuurlijk aan wat je hypocriet vindt.
Kijk, jij valt ook niet zomaar over iedereen heen..

MAXIMO | 08-03-07 | 21:59

@MAXIMO 08-03-07 @ 21:50
Ergo dan maakt dus niet uit om hypocriet te zijn?

Dömper | 08-03-07 | 21:53

Maaier 08-03-07 @ 21:41
Ik ben zelf nogal van de vrijheid van meningsuiting, zoals u zult begrijpen, en op dergelijk taalgebruik heb ik Jargent nog nooit kunnen betrappen. Dat Ziolutser van hem was redelijk onschuldig.
Aan de andere kant moet je het hier vrij gek maken wil je een ban krijgen. Zelf heb ik 1 keer een comment geschreven op het log van Jan Tomaat en dat werd meteen weggejorist. Politieke tegenstanders zien ze liever niet daar.

Voltaire | 08-03-07 | 21:52

bottehond 08-03-07 @ 21:37
Succes? Grote Jongens?
Het is dat je het zelf zegt, mij maakt het niet uit wat onbekenden over me denken.
Dömper 08-03-07 @ 21:37
Kijk, ook ik behandel niet iedereen hetzelfde, sorry, tegen de 1 ben ik feller dan tegen de ander, en zij weten ook wel waarom ik mij zo tot hun richt.
Sommigen krijgen nog een kans en met anderen is het al "aan".
Snappie?

MAXIMO | 08-03-07 | 21:50

@Maaier 21.41 U blijkt inside information te hebben. Wat is er met BijstandsKoning gebeurd?

piquant | 08-03-07 | 21:44

Voltaire 08-03-07 @ 21:39

die heeft - volkomen terecht - een ban.

Maaier | 08-03-07 | 21:41

bejaarde op brommer 08-03-07 @ 21:36

Het enige nadeel van koerbagh is dat hij verbaal zo sterk is dat hij onvoldoende tegengas krijgt als hij ongelijk heeft. En hoewel hij slim genoeg is om op safe turf te spelen overspeelt hij zijn hand een enkele keer wel. Het zij de brave *kuch* man gegund. Met zijn staat van dienst is een cosmetische oneffenheid af en toe eigenlijk alleen maar goed voor zijn status.

bottehond | 08-03-07 | 21:41

Maaier 08-03-07 @ 21:30
Mijn nederige excuses. U heeft inderdaad gelijk; op het Z-woord heb ik u nog niet kunnen betrappen.
Ik vraag me wel af waar Jargent dan gebleven is, normaal gesproken waren dit soort topics wel aan hem besteed.

Voltaire | 08-03-07 | 21:39

MAXIMO 08-03-07 @ 21:33

Nu doe je het weer maar dan richting Botte. Hoezo zou iemand iets niet kunnen snappen van een situatie waarin hij zichzelf niet bevindt? Oja, even op je taalgebruik letten want dat is ook niet helemaal solide. hun... wil... etc.

nu begint het echt ;-)

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 21:39

@MAXIMO 08-03-07 @ 21:33
"Maar dat snap jij natuurlijk niet zonder gezinsleven..." vs "dan moet je niet beginnen met schelden"
En dat in één comment. Snap jij jezelf nog?

Dömper | 08-03-07 | 21:37

MAXIMO 08-03-07 @ 21:33

Dat bedoel ik dus. Je steekt je eigen kop in de strop, man. Je bent hier tegen grote jongens aan het knokken zonder enig uitzicht op enig succes. Behalve je "linkse verslaving aan morele zuiverhuid". Wat verwacht je nou van mij? Dat ik ga liegen en zeggen dat jij uitblinkt in inhoudelijkheid? Als je steun verdient krijg je die, maar ik vertik het om je ass te redden als je de klappen krijgt waar je om vroeg. En troost je: you are in GS FightClub... ies goed voor je.

bottehond | 08-03-07 | 21:37

@campion 2124
concurrentie?
je hebt Roos er letterlijk uitgeschreven.
*bejaarde wacht angstig op een reactie van boven de glasplaat*
@de beste 2128
zo denken er steeds meer mensen over.....
@botte 2130
Koerbagh kan erg veel vragen aan, maar over milieu vraag ik hem niets meer, dat is ook veel te modieus heb ik zojuist vernomen.
@maximo 2133: ook doehoeg!

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 21:36

bottehond 08-03-07 @ 21:18
Was er weer eens geen stroom op dat eiland?
Gister zijn de politieke verhouding weer een stukje naar links opgeschoven.
Overigens maakt het mij niet uit wat bepaalde karakters zouden kunnen zeggen, enige voor wie ik mij zou kunnen schamen is mijn gezin als ze iets naars over me zeggen.
Maar dat snap jij natuurlijk niet zonder gezinsleven, doe eens vragen aan een van die andere persoonlijkheden van je, misschien kunnen hun je helpen.
Sterkte verder..
@Sytze
Waarom zou ik?
Jij wil met mij in discussie gaan, tsja, dan moet je niet beginnen met schelden als je argumenten wil horen.
Doehoeg!!

MAXIMO | 08-03-07 | 21:33

koerbagh 08-03-07 @ 21:25

Nou mot ik zeggen, rustige man, dat ik eigenlijk vind dat het orakel van GS aka het geweten van de zwerm woedende roze bijen ook niet zonder meer ende stante pede begrepen hoeft te worden. Ik bedoel: je moet er niet aan denken: een rubriek getiteld: vraag het koerbagh, in de trant van lieve mona.... En over de scherpzinnigheid van vragenstellers: een dwaas kan meer vragen stellen dan 1000 geleerden kunnen beantwoorden. Beetje voorbarige conclusie dus?

bottehond | 08-03-07 | 21:30

@koerbagh en piquant: dank

Voltaire 08-03-07 @ 21:14: dat neem ik u niet in dank af. Mij vergelijken met Jargent/Treger. Bah. Ik doe in ieder geval m'n best argumenten te geven, redeneringen te weerleggen etc. Om dan mij te vergelijken met die idioot die geen zin zonder het woord ziolutser of Israel kan maken. Nee, ik vind dat ik best iets meer "respect" verdien.

Maaier | 08-03-07 | 21:30

Hier, ... hier komt nu echt een einde aan Nederland.

Vreselijk allemaal. Weg met al die dubbele crap en dat Fascistische PVDA REGIME !
Dit gaat nooit goe aflopen , ze blijven maar door liegen en klote, en de burger bezoedelen en als onmenschen behandelen.

Geert weer 455.6678 stemmen erbij in mijn optiek !
Kom op nederland , kom op!
Dit kabinet kunnen we laten vallen, echt waar!
Dat gelieg en landverraad van de PVDA is ver genoeg gegaan nu.

De Beste | 08-03-07 | 21:28

@ Koerbagh 21.25 Bisous

piquant | 08-03-07 | 21:26

MAXIMO 08-03-07 @ 21:21

Kom nou eens met argumenten man.

@b.o.b. inderdaad, je hebt gelijk wat dat betreft.

even Unit kijken...

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 21:26

@piquant 08-03-07 @ 21:17:
Nee, dat staat er niet. Ik beschouw uw vragen om nadere uitleg van mijn ironische commentaren als uiterst scherpzinnig. Ook dat is plezierig. Dat dwingt mij tot het helder formuleren van mijn standpunten en het doet mij inzien dat niet iedereen alles wat ik hier plemp onmiddellijk ten volle zal begrijpen. Dat houdt een mens scherp. Waarvoor dank.

koerbagh | 08-03-07 | 21:25

@bejaarde op brommer 08-03-07 @ 20:33 Echt, zijn die weggejorist? Huh??? Had ik niet gezien, waarom zou dat zijn? Merkwaardig...

campion | 08-03-07 | 21:24

Sytze Vliegen 08-03-07 @ 21:17
Jij hebt mij als tegenstander gekozen..
Aan een discussie of Sytze Vliegen-bash ben ik nog geeneens begonnen.
Kleine kinderen doe ik geen pijn.

MAXIMO | 08-03-07 | 21:21

bejaarde is een mode-hoer.
het moet maar eens gezegd worden!
sytze
laat homo's er maar buiten, je beledigt die hele groep als je ze op één hoop gooit met maximo de vijandlikker.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 21:21

@ Voltaire 21.14 U vraagt het in het algemeen dus iedereen kan antwoorden. Maaier en Jargent met elkaar vergelijken is een uitdrukking voor "met mijn gat op een kommetje soep".

piquant | 08-03-07 | 21:19

MAXIMO 08-03-07 @ 21:11

Ik bedoel wat ik schrijf. Ik zou mijn ogen uit mijn kop schamen als twee evident intelligente reaguurders zo iets over me zouden zeggen. Helaas hebben ze wel gelijk. Op doortimmerde vergezichten over jouw gedroomde samenleving heb ik je nog nooit kunnen betrappen. Daar heb je vast een reden voor, wellicht enige huiver om inhoudelijk (net als vrijwel al je politieke vrinden) ten onder te gaan? Wat zou dat dan zeggen over jouw politiek maatschappelijke ideeen. Schelden en flying tackles zijn leuk, maar veel meer doe je eigenlijk niet.

bottehond | 08-03-07 | 21:18

@Koerbagh20.20h Subtiel gezegd dat u er geen prijs op stelt mij als fan te hebben. Maaier is inderdaad een fijne opponent.
@Bejaarde op brommer 20.52 Dream on. Allen de mond gesnoerd?? Mij niet hoor,maar als u mij ins blau hinein verrader gaat noemen ben ik eigenlijk uitgepraat met u. Errug gemakkelijk om mensen zo van repliek te dienen. Maar goed het is hier GS en we zijn geen vrienden van elkaar dus misschien probeer ik het nog een keer.

piquant | 08-03-07 | 21:17

MAXIMO 08-03-07 @ 21:11

ik begon met maxihomo, dat is niet waardig maar je hebt je vervolgens ook niet bepaald een waardig tegenstander getoond dus dat maxihomo wil ik volgaarne herhalen.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 21:17

Maaier lijkt wel een beetje op Jargent man, of heb ik nou iets gemist?

Voltaire | 08-03-07 | 21:14

@MAXIMO 08-03-07 @ 21:11
"Dat was niet echt een antwoord op mijn vraag."
Maar het is wel een antwoord.

Dömper | 08-03-07 | 21:14

Dat Hans van Baalen van de VVD vet betaald de regering van Taiwan adviseert (advies: koop Nederlandse onderzeers) dat mag dan weer wel? Aan wie is Hans nu loyaal: aan de Nederlandse staat, aan de Taiwanese regering, aan zijn opdrachtgever, of aan zijn eigen portemonnaie?

Flippo | 08-03-07 | 21:14

bombastic 08-03-07 @ 21:08

daar heb je toch mooi 5 uur over na kunnen denken.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 21:13

@Flippo 08-03-07 @ 21:08:
Kun je nu niet alvast gaan? Types als jij kunnen we wel missen.

Colossi | 08-03-07 | 21:12

't Zijn dominees van de kerk van de afwezige God.

koerbagh 08-03-07 @ 21:06

* print uit en hangt boven zijn mand *

Flippo 08-03-07 @ 21:08

www.edu.lahti.fi/~lloikkan/art/paranoi...
Jij was tog tegen haatzaaien?

bottehond | 08-03-07 | 21:12

bottehond 08-03-07 @ 20:46
Bejaarde doet dat enkel om modieus over te komen.
Zeg je overigens "gefileerd" omdat je het echt meent of omdat onze gedachtengangen niet stroken en je zo bij je vriendjes aansluit?
@Sytze Vliegen
Dat was niet echt een antwoord op mijn vraag.
Maar goed, als jij denkt dat je de discussie op een waardige manier met mij bent begonnen; so be it.
Over exemplarisch gedrag gesproken..

MAXIMO | 08-03-07 | 21:11

@bombastic 08-03-07 @ 21:08:
Hoe weet je dat? Is Tyfuslijer je broer soms?

koerbagh | 08-03-07 | 21:10

Als Wilders aan de macht komt ga ik direct emigreren. Met 1 of met 2 nationaliteiten. Wie wil er nu in een land wonen waar de SA aan de macht is?

Flippo | 08-03-07 | 21:08

TyfusLeijer 08-03-07 @ 16:04

ze is veel knapper dan je moeder.

bombastic | 08-03-07 | 21:08

@bottehond 08-03-07 @ 20:46:
MINIMO zit nog gevangen in het socialistische policor-denken van de jaren '80. Ik herken dat wel, ik was toentertijd ook fel tegen Janmaat en alles wat ook maar riekte naar "vreemdelingenhaat". Dat was bon-ton. Bij mij vielen de schellen van de ogen toen de AFA terroristen een hotel in de fik staken waar een legitieme politieke partij vergaderde en daarmee moedwillig een poging tot moord pleegden als ook toen het huis van Aad Kosto werd opgeblazen door diezelfde nutcases. Bij ieder gezond mens gaat dan de knop om en weet je dat er van die kant van het politieke spectrum heel wat meer agressie en moordlust zit.
Daarna heb ik me voorgenomen om vooral voor mezelf na te denken. Dat is iets dat socialisten niet willen, niet kunnen en anderen ontraden. 't Zijn dominees van de kerk van de afwezige God.

koerbagh | 08-03-07 | 21:06

ikhier 08-03-07 @ 20:56

uiteraard want hij is een PvdA-er ;-)

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 21:02

tichelaar ontkende eerst drie keer dat ze in een dergelijke commissie zat, zegt vervolgens dat het onwenselijk is als het zo was. hij had het er nog met haar over gehad. en vervolgens beweren ze allemaal volmondig en verontwaardigd dat het nietSS uitmaakt dat ze er zit met 2 petten. heel geloofwaardig zoals gebruikelijk jongens. de nieuwe fatsoensrakkers gingen vervolgens wilders ook nog van onfatsoenlijk gedrag betichten. hoe fatsoenlijk men zich gedroeg tegen fortuyn weten we allemaal nog denk ik. tichelaar is een minderwaardig persoon.

ikhier | 08-03-07 | 20:56

MAXIMO 08-03-07 @ 20:41

De feiten die je niet kent, zijn: je weet niet wie ik ben, wat ik doe, hoe oud ik ben, waar ik vandaan kom, wat ik weet en ga zo maar door. Toch komt het in je op om een waardeoordeel over me te vellen. Dat is het zwakste wat je kunt doen in een virtuele omgeving. Exemplarisch gedrag, dat dan weer wel.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 20:54

Heb ik kritische bondgenoten?
Ik dacht het niet, die heb ik allemaal de mond gesnoerd.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 20:52

MAXIMO 08-03-07 @ 20:44

Zeg, oud wijf... de rijen gesloten? Moeha... die bejaarde is een pvdd- stemmerT, domoor. Ik zag dat jouw bijdrage gefileerd is door twee anderen. Daar had ik geen woord aan toe te voegen.

bottehond | 08-03-07 | 20:46

@bottehond & bejaarde
Mooi om te zien hoe jullie tweetjes solo maar toch eensgezind de rijen gesloten proberen te houden en een kritische bondgenoot de mond proberen te snoeien..

MAXIMO | 08-03-07 | 20:44

Maaier 08-03-07 @ 19:40
En op welk openbaar publike platform kan ik je bewonderen als je aan moslims gaat uitleggen dat de Nederlandse wet voor de Koran gaat, dat ze geen vrouwen meer mogen slaan, dat ze geen schapen meer "halal"mogen slachten, dat ze op hun scholen moeten doceren dat een ieder gelijkwaardig is ook niet moslims, en heaumeaux, dat ze afvalligen niet meer naar het leven mogen staan zoals de Koran voorschrijft.
Met andere woorden dat de Nederlandse wetten totaal indruisen tegen de totalitaire ideologie die zij aanhangen en die door hun Roerganger Mohammed, is opgesteld.
Dat de kreet:
Ein Umma,
Ein Glaube,
Ein Prophete
niet meer opgaat

Weisse rose | 08-03-07 | 20:43

Sytze Vliegen 08-03-07 @ 19:55
Wil wel toegeven, ik leer elke dag nog bij.
Ben in ieder geval niet zo dom om te denken dat ik genoeg heb gezien, ventje.
Welke feiten zou ik overigens niet kennen?
Noem eens voorbeelden..

MAXIMO | 08-03-07 | 20:41

campion 2013
je blonde pruik staat je leuker.
jammer dat je tekstbommen bij Roos zijn weggejorist, je had er zo je best op gedaan en ik heb er erg om gelachen.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 20:33

koerbagh 08-03-07 @ 20:20

Dat zat ik nu juist tijdens het overheerlijke toetje te bedenken. Maximo wint het debat niet op argumenten maar probeert zijn triomf te halen uit het kleineren van zijn opponent terwijl hij de feiten niet kent. Knap stom ;-)

Anderzijds is dat ook de humor van dit anonieme virtuele gebeuren.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 20:30

campion 08-03-07 @ 20:13

Laat je niet fappen.. euh... foppen. Dit is de andere kop van dezelfde draak. tariq ramadan ooit getsjekt? daar zijn arip en abu gék op. aha waarschuwde al voor de prada islam, maar ook dat heb je kennelijk even gemist.

bottehond | 08-03-07 | 20:25

@piquant:
Fans wellicht, maar ik moet het toch vooral van intelligente tegenstanders hebben, en dan bedoel ik niet MAXIMO of Veest van Pim; daar is geen verstandige uitwisseling van argumenten mee te voeren. Maar maaier is zo eentje en zo zijn er nog wel een paar. Daar kun je met goed fatsoen en plezier mee in debat.

koerbagh | 08-03-07 | 20:20

@campion, het is heel simpel... wij zijn hollanders en willen gewoon een hollandse regering die onze belangen behartigt.. die Arib wil de marokkaanse koning dienen, nou doe dat ldan ekker in je eigen land en niet op mijn kosten.

Klompenboer | 08-03-07 | 20:18

Als je die commissie even goed bekijkt dan vind ik het opvallend dat daar vooral Marokkaanse NL 'ers in zitten die decennialang golden en nog steeds als luis in de pels van de Marokkaanse overheid/ koningshuis. Zoals Menebhi van vh KMAN en 'geen Amicales in de moskee' (!!)Dus ik denk eerder dat het een pacificatieproject is van Mohammed een soort goedmakertje vanwege wat zijn vader allemaal met die mensen heeft geflikt. En die worden dan zwartgemaakt, echt dom! Draagt Arib een hoofddoek? Praat ze islamitisch fundi's goed? Nee, integendeel. 't mens is de laatste die Wilders moet aanvallen, en haar loyaliteit ter discussie stellen is echt stompzinnig en genant, de idioot. Maar dat is weer te veel moeite om na te gaan voor de meeste mensen.

campion | 08-03-07 | 20:13

at Predateur: nee, dit is ==een troll-comment in de stijl van Gerard Reve, d.w.z. je moet het niet serieus nemen, en vaak bedoel ik nhet schrijnende tegendeel.

At Piquant: Dankzij koerbagh (de automatische comment-bot is GS verzekerd van een continue gedachtenstroom/c.q. commentbrei.

it is a hell of a job etc.

Bisschop Gijsen | 08-03-07 | 20:01

vander F 08-03-07 @ 19:49
Ah, nu snap ik je pas. Ook heel typisch inderdaad.
Bedoelde zelf meer dat Maximo iedereen ervan verdenkt voor de Mossad te werken. Wat ik eigenlijk ook wel grappig vind.
Verder: @vander F 08-03-07 @ 19:24 Meer gelijk dan jij hebt in wat je daar zegt kan iemand niet hebben.

LibertasSimplex | 08-03-07 | 19:57

zo, even pasta eten... een buitenlands gerecht waar ik wel in vrijheid voor gekozen heb.

Maximo: je weet niet half hoe de wereld in elkaar zit jochie.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:55

@mhajou 08-03-07 @ 19:44:
Ik vermoed toch elke keer weer dat er toch een zinnige mening uit te destilleren moet zijn en hoe vaker ik uw stukjes lees hoe minder ik het begrijp. Maar het is wel wonderschoon, dergelijke nonsens-proza. Uw nickname zou eigenlijk "jabberwocky" moeten zijn.

koerbagh | 08-03-07 | 19:53

Sytze Vliegen 08-03-07 @ 19:40
Was effe met wat anders bezig maar...
sorry, dat kon ik gezien je infantiliteit toch niet weten.
Hoop verder natuurlijk wel dat je in goede handen bent heur, ook mbt aandacht enzo..

MAXIMO | 08-03-07 | 19:53

Sytze Vliegen 08-03-07 @ 19:48

Tuurlijk Sytze, als hij/zij maar niet in een of andere duistere commissie zit van een andere site ;)

rosalie | 08-03-07 | 19:52

mhajou 08-03-07 @ 19:44
Schrijf maar in het Arabisch want dat is net zo onleesbaar als wat je uit die vertaal machine hier neerpleurt.

Wishbone | 08-03-07 | 19:52

Verder wat mhajou zegt

LibertasSimplex | 08-03-07 | 19:51

@Mhajou, rot eens op en ga een taalcursus volgen op je eigen kosten.... wat doe je hier eigenlijk?

Klompenboer | 08-03-07 | 19:51

ah...

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:50

vander F 08-03-07 @ 19:47

hoebedoelu?

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:49

@vander F 08-03-07 @ 19:47,
hrmpf, sorry,
ik bedoelde LibertasSimplex @ '38

vander F | 08-03-07 | 19:49

Ik gun je je overwinning maatje.

stuyterkuycken 08-03-07 @ 17:46

Think again, geelgepluimde vriend. Het geheel overziend is er maar één die een "overwinning" geboekt heeft en dat is de Partij veur de Vrijheid. Dat wil zeggen: de grootste uitdaging die de PVV heeft de komende jaren is de zelf- islamisering in beeld te brengen. De meute heeft geen benul over die haatsekte n dat wordt keurig zo gehouden. Hoeveel islam- kritische documentaires heb jij lately gezien bij de SStaatSSomroep of écht kritische artikelen in de oude media? Wat mij betreft heeft de PVV een reuezenslag binnengehaald. De zelf- islami8sering en dhimmitude staat vol op de agenda. En het heeft effect. Wat daar in de TK gebeurt is van geen enkel belang. Daar is de kloof tussen burgerT en politiek veel te groot voor geworden. Maar wat er onder de Menschen leeft: dát is van belang. Hoewel gisteren gesteld werd dat de PVV op 11 % van de stemmen had kunnen rekenen indien ze meegedaan hadden teken ik nog aan dat er nog steeds (gelukkig steeds minder) veel luiden zijn die niet zomaar zullen erkennen op de PVV te stemmen. Mijn vraag om uitleg hoe blanco stemmen in het stembureau werd ook met misprijzen aangehoord. Hoe het ook zij: de PVV mag op uiterst succesvolle twee weken terugkijken. De pvda heeft terecht weer flinke imagoschade opgelopen en de andere partijen hebben getoond niet geinteresseerd te zijn in het thema zelf- islamisering. Too inconveniant, kennelijk. De vvd heeft met haar slappe knieeen weer eens een modderfiguur geslagen en jaagt haar eigen stemmerTs op deze manier naar de PVV. Dus.... ik zou die overwinning maar zelf claimen als ik jou was ... hehehehehe

bottehond | 08-03-07 | 19:49

Maaier 08-03-07 @ 19:42
Je bent pas Nederlander als je alleen het Nederlandse staatsburgerschap hebt.

Wishbone | 08-03-07 | 19:48

Mhajou!!! mijn held. Rosalie zal ook wel blij zijn je te zien.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:48

mhajou 08-03-07 @ 19:44
Pardon?

de honden blaffen... | 08-03-07 | 19:48

@Sytze Vliegen 08-03-07 @ 19:38,
in dat geval,
3e generatie oorlogsslachtoffer.
(of misschien wel 4e generatie)

vander F | 08-03-07 | 19:47

MAXIMO 08-03-07 @ 19:39
Dat vind ik dan jammer, dat je dit keer niet hapt volgens je handboek. Van 'zionisten dit en dat' enzo.
Jij denkt dat Wilders voor de Mossad werkt, maar vindt het doodnormaal dat een kamerlid in een vreemde staatscommissie zit met duidelijk andere belangen dan de Nederlandse.

LibertasSimplex | 08-03-07 | 19:47

piquant 08-03-07 @ 19:43

Ik zie mezelf niet als centrum, ik ben geen narcist. Wel kies ik zélf graag in het leven. Ik kies graag zelf wat ik wil opofferen en wat ik daarvoor terugkrijg. Ik zit bijvoorbeeld niet op een moskee te wachten. Als ik kennis wil maken met de oosterse cultuur, dan ga ik wel naar het oosten toe.
Welke gebedshuizen worden vandaag de dag nog in 0031 met subsidie gebouwd? Voila, een voorbeeld van een van de keuzes die ik ervaar als opgedrongen.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:47

Het is zeer voorstel voor de raad van de mensrechten is bestaanrechten in plaats de mensheid.

Ik stel voor dat je anders zeuren hebt overal in landveraden of nederlandsveraad aangezien.

als medeverantwoord ben ik bereid voor dit de mensrechten zijn meer belangrijk kennis is toekomst geholpen?

waar dan jullie steeds iets voor te gek hebben voodoet in nederlands weten dan buitenland waren best samenleving en samenwerken dat je gezien hebt overal vrijheden voor toekomst zonder oorlog en veraden of vijandelijk land opgeleverd!!

mhajou | 08-03-07 | 19:44

Karel kwakbol 08-03-07 @ 19:40

klopt. Dat kan die. En ik neem aan dat Arib ook geen stafbare feiten pleegt voor de marokkaanse wet (in haar jurisdictie).

Maaier | 08-03-07 | 19:43

Ik voel mij Brabander vandaag...

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:43

@ Sytze Vliegen. Veranderen;verbeteren en aanpassen. Misschien zijn we het niet zo oneens;het is maar hoe je het verwoordt. Maar om mijzelf als epi centrum te zien gaat mij te ver. kan er ook mee leven als het voor mij persoonlijk iets minder word en voor een grote groep anderen beter.(zul je wel weer geytewollen sokken gedoe vinden)
Maar een ding staat voor mij boven alles Geen getorn aan individuele vrijheid!!!
Ga nu koken. Wellicht treffen wij elkaar later weer.

piquant | 08-03-07 | 19:43

inquisitra 08-03-07 @ 19:39

je bent nederlander als je het nederlands staatsburgschap hebt. Simpel. Hoe je jezelf voelt, moet je zelf weten, al voel je je alien. Als ik daarmee niet voldoe aan jouw frankisch/saksisch/friesche-afstammingsbeginsel, ach, dat neem ik op de koop toe.

Maaier | 08-03-07 | 19:42

Ook na dit debat blijkt weer dat onze "volksvertegenwoordigers" weigeren het volk te vertegenwoordigen.
Sterker nog,iemand die in de kamer de mening van de Nederlanders vertolkt wordt geschoffeerd en verdacht gemaakt.

de honden blaffen... | 08-03-07 | 19:41

Maaier 08-03-07 @ 19:32
Dat kan de Koning van Marokko dus ook zeggen tegen Arib.
In een rechtsstaat als de onze zijn twee criteria van belang: 1 heb je de Marokkaanse nationaliteit. Zoja, dan ben je van ons. Alle andere zaken doen niet terzake. 2 houd je je aan de wet. Ze nee, straffen.

Karel kwakbol | 08-03-07 | 19:40

MAXIMO 08-03-07 @ 19:36

Mijn pappie is reeds 8 jaar dood.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:40

RA 08-03-07 @ 19:38

graag

Maaier | 08-03-07 | 19:40

@ maaier...

heel hoogdravend, maar wat wil je nou eigenlijk zeggen? Er bestaat geen nederlander? opdoeken dus dit land. We geven ons wel even weg aan de rest van de wereld. misschien moeten we fransen ons strafrecht laten maken en de Duitsers ons openbaar vervoer laten organiseren. Snap je zelf wel welke essentie je loslaat als je enkele nationaliteit niet beschermt? Blijkbaar voel jij je niet Nederlander genoeg. Ik blijkbaar wel.

inquisitra | 08-03-07 | 19:39

LibertasSimplex 08-03-07 @ 19:38
Is toch niet nodig?
Dat heb je zelf al gedaan..

MAXIMO | 08-03-07 | 19:39

piquant 08-03-07 @ 19:34

Verbeteren, daar kan ik mee leven, veranderen... alleen als dat ten goede is van mijn eigen omgeving. Veranderen om het veranderen is niet de kunst. Veranderen om het verbeteren, daar gaat het om. Progressie dus. Zodra ik het gevoel heb dat veranderen ten koste van mijn identiteit en individuele vrijheid gaat, haak ik af. Zo opportunistisch ben ik dan ook weer. Dat laatste toegeven, daar heb ik geen moeite mee.

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:38

@Sytze
Straks gaat Maximo de joden er nog bij halen

LibertasSimplex | 08-03-07 | 19:38

@Maaier 08-03-07 @ 19:32,

Leg dat ook eens uit aan de snel groeiende populatie moslimfacistjes?

RA | 08-03-07 | 19:38

@ Bisschop Gijsen 19.35h mee eens. maar hij heeft een hoop fans hier en dat weet hij. Betekent niet dat iedereen het altijd met hem eens is. Zou de opheffing van GS zijn.

piquant | 08-03-07 | 19:37

@Maaier 08-03-07 @ 19:09:
Beslissingbevoegdheid is niet het criterium. Dat is ook niet het criterium voor Artikel 57 Grondwet die belangenverstrengeling moet voorkomen. Je kunt het punt vernauwen zover je wilt om het in je straatje te laten passen, de Nederlandse wetgever dient in deze gevallen gewoon de wet aan te passen, en zonneklaar te maken. Geen nevenfuncties in een overheidsorgaan in het buitenland. Punt.

koerbagh | 08-03-07 | 19:37

Sytze Vliegen 08-03-07 @ 19:33
Nou nee, daar ga ik dus niet op in, jij wil vooral aandacht.
Dat kan je beter aan je pappie vragen..
NEXT!

MAXIMO | 08-03-07 | 19:36

koerbagh zouden ze moeten betalen om zijn weloverwogen , goed onderbouwde en verwoorde comments hier heel de avond aan avond te schrijven.
Helaas is het paarlen voor de zwijnen werpen, en zonde van den tijd.

Bisschop Gijsen | 08-03-07 | 19:35

Het maakt trouwens geen ene ruk uit hoeveel paspoorten je hebt. Je trekt gewoon je Boerka (mag best van PvdA-balkongeyt Vogelaar) aan en geen smeris die je durft aan te houden/spreken.
Laf schijtzootje!

pennestront | 08-03-07 | 19:34

@ Sytze Vliegen Heb ik niet gezegd en bedoel ik ook niet,maar mijn prioriteiten wat belangrijk is ,wijkt af van die van JOU(gisteren mocht ik je tutoyeren). natuurlijk moet een samenleving voortdurend veranderen en verbeteren.

piquant | 08-03-07 | 19:34

@piquant 08-03-07 @ 19:29,
ik heb ook een jaar of 5 de wereld rondgesjouwd, en het is idd niet slecht hier,
de VS overigens ook niet en Spanje is ook een fijn land.
Ik blijf fijn in NL, maar ik laat m'n land niet afbreken door wat losgeslagen multiculturalisten.

Mijn bezwaar zijn de babyboomers met hun knellende Godwin enkelband,
2e generatie oorlogsslachtoffers, die hun WOII schaamte nog immer projecteren op de huidige situatie, belachelijk gewoon.

vander F | 08-03-07 | 19:34

MAXIMO 08-03-07 @ 19:29

Ik stel voor dat je in mijn kleuterstijl reageert. Als voor jou althans de stijl belangrijker is dan de boodschap: wees vooral mijn gast!

jochie...

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:33

inquisitra 08-03-07 @ 19:11

Wat een bullshit. Vallen onder ons geen gevluchte hongaren uit '56? Of uit Duitsland gevulchte joden die hier de oorlog hebben overleefd. Vallen mensen die op GS regelmatig het beledigend bedoelde "homo" ten opzichte van Wouter Bos laten klinken dara ook onder? En Bas van der Vlies, de here prijze hem, die ook niet bepaald artikel 1 in alle zaken ondrschrijft ? Of vallen onder ons gewoon alle niet-moslims? Als je dat bedoelt, ben dan eerlijk. IN een rechtsstaat als d eonze zijn twee criteria van belang: 1 heb je de nederlandse nationaliteit. Zoja, dan ben je vanons. Alle andere zaken doen nie terzake. 2 houd je je aan de wet. Ze nee, straffen. Verder bestaat er dienaangaande geen ons en zij

Maaier | 08-03-07 | 19:32

Wat een vieze nieuwsgaring op staatstv: wilders bashing is nog te zacht uitgedrukt!

rosalie | 08-03-07 | 19:31

piquant 08-03-07 @ 19:29

Laten we Nederland dan alsjeblieft zo houden...

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:31

@ Piquant....

Ik zou wel heel erg benieuwd zijn hoe je zou reageren als er Nederlands-Amerikaanse burgers in de misschien wel toekomstige Irak-commissie zouden gaan zitten. Ai... belangenverstrengeling? Beinvloeding? Zweem van partijdigheid? Welnee... laten we bij voorbaat maar niet twijfelen aan hun loyaliteit he?

inquisitra | 08-03-07 | 19:31

vander F 1924
mooi stukje realisme van je, zo zal het dus hier ook gaan.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 19:30

... sorry, half uur te laat... Gebeurt niet nog een keer!!!!

Predateur | 08-03-07 | 19:30

Sytze Vliegen 08-03-07 @ 19:23
Moet ik daar serieus op in gaan?
Of moet ik het in jouw kleuterstijl beantwoorden?
Kortom; wat wil je van me? ventje..

MAXIMO | 08-03-07 | 19:29

@vander F @19.24 Fijne samneleving die van de VS . Dat kunt u niet menen!!!Zo kan en wil ik niet leven. U bent heel erg pessimistisch= niet gezond en word je een lelijke zuurpruim van. Niet doen. Zo somber is het allemaal niet. Ik zou geen land weten waar het beter is dan nederland en dat kan ik een beetje weten.Veel gereisd en veel rond gekeken en altijd gezien dat het ergens anders echt niet beter is.

piquant | 08-03-07 | 19:29

Heeee die Bisschop Gijsen (dubbel s is waarschijnlijk beter: Gijs-sen - zoon van Gijs):
Heb je na het schijten misschien trek in een extra greaute Fookyoo-Hai?
.
Want ik weet nu niet wat je met "etc" bedoelt, moet mijn Praagse lekkertje nu ook naar huis en moet ik het met zo'n saaie Hollandse gaan proberen?
Hmmmmneedank!

Predateur | 08-03-07 | 19:28

@ Piquant

nou nou nou... u maakt wel een grote stap om mij een xenofoob te noemen, alleen omdat ik dubbele nationaliteit afwijs. Het hebben van een paspoort zegt mij juist wel erg veel. Het is bepalend voor het idee hoe serieus ik als kiezer en als Nederlander genomen wordt. Je hebt een land, je hebt inwoners en die mogen belasting betalen en stemmen. Heel simpel gezegd. Dat mag ik omdat ik Nederlander ben. Bewijs is mijn paspoort. Dus als nationale identiteit niet zo belangrijk voor je is, dan vindt je het vast niet erg als ik dan ook minder belasting betaal, of ik hou me dan maar niet aan alle wetten. Wel zo eerlijk dan toch?

inquisitra | 08-03-07 | 19:26

Oke even de reacties gelezen ,iedereen draait er weer om heen in de politiek men moet regels stellen De enige vraag die relevant is op dit moment wat is de volgende stap ook politici horen zich aan gedragscodes te houden echt je kunt wel raden wat de volgende stap in dit land is iemand die in het parlement van 2 landen zit en voor alle linkse lulletjes is dit wat jullie willen?
Ja ?dan niet janken als door jullie struisvogelpolitiek sjors bush een keer komt stemmen voor deelname aan een vredesmissie!

van de kraats | 08-03-07 | 19:25

@piquant 08-03-07 @ 19:16,
wat is er mis met een multi-etnsche samenleving zoals in de VS,
lekker langs elkaar leven, maar verenigd onder 1 vlag.

De verschillende culturen in dit land willen helemaal niet bij elkaar op schoot zitten maar voornamelijk met rust gelaten worden.
Je onder de Nederlandsche vlag scharen is in dit land door de loonyleft-babyboomers gelijkgesteld aan fascisme en not done.

Ziedaar de afbraak en verwarring, cultuurrelativisme, alleen bedreven door babyboomers met een 2e hands slecht geweten.

vander F | 08-03-07 | 19:24

Maxihomo zuigt.

Mijn goede vader zei altijd: "bij twijfel niet inhalen". Niet dat hij dat verzonnen had of zo, ik vond het gewoon een goede uitdrukking. Welnu, men twijfelt, tot en met de PvdA en het CDA aan toe, over dubbele nationaliteiten. Met name de PvdA komt die twijfel op dit moment even niet uit omdat ze dan een groot deel van hun eigen achterban op de keien moeten flikkeren. Dan hebben we het alleen nog maar over de dubbele nationaliteit. Thans hebben we het over de dubbele loyaliteit. Hoe vaak is er geen discussie in de politiek over "twee petten"? Waarom moeten we uitgerekend nu allemaal maar onze bek houden en ja en amen knikken in de richting van dat wenselijke, knuffelige, alles goedlullende en vooral positief discriminerende zootje zielepieten dat PvdA heet?

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 19:23

superjan 08-03-07 @ 19:16
Precies. Nog heel even wachten, en al die ratten gaan van trots naar geschokt, 'omdat Arib gelogen heeft'. Ergens over. Dat verzinnen ze wel.

LibertasSimplex | 08-03-07 | 19:19

Zo..........
525 comments.
Opkomst 40 % gisteren
Allemaal zaken waar ik me als politicus toch wel een beetje zorgen om zou maken.
Tenminste, als ik écht het beste met m'n land voor zou hebben dan........

Maar het is beter thee drinken met de vijand en dan doen alsof-ie niet bestaat, denken zelfs de beste burgemeesters ter wereld.......
Nederland, hoe lang nog?

pennestront | 08-03-07 | 19:19

Dus als ik het goed begrijp zit Arib als Nederlandse spionne vuistdiep gepenetreerd in de uitgaande krochten van een Arabische mogendheid.
Ook een mogelijkheid natuurlijk
Al hou ik het op die andere, meest waarschijnlijke

LibertasSimplex | 08-03-07 | 19:17

@inquisitra 19.11 Ik word heel regelmatig moe van mezelf. Gerust gesteld?
Waar bent u de afgelopen decennia geweest? Net als de meeste landen om ons heen hebben we hier een multi culti samenleving en dat is maar goed ook,want anders zou de beroeps bevolking nog krapper zijn.(Er zijn inderdaad wel een paar problemen te benoemen;dat ontken ik absoluut niet),maar om er xenofoob van te worden.... Nogmaals en dat is al vaker gezegd. het hebben van een paspoort zegt mij niet veel;althans niet over loyaliteit en zo somber als u het ziet,zie ik het niet. Ik zie ook de voordelen.

piquant | 08-03-07 | 19:16


waar het mij om gaat is niet zozeer mevrouw Arib en haar vage klus. Waar het mij om gaat is dat Tiggelmee in NOVA het helemaal niet voor haar opnam.

Hij was sterk tegen haar zitting in die raad. Hij was mordicus tegen dat ze dat zou gaan doen. Iets dat hij net als Judas 3x ontkende.

Nu komt ze er rond voor uit . ok.

En wat gebeurt er. Iedereen die haar rol in die raad ter discussie stelt, wordt als onmensch afgemaakt. En Piggelmee die jankt mee met de wolven in het bos, alsof er niets gebeurd is. En doet mnet of de fractie van de PVDA trots is op haar werk in Marokko. What happend to Piggelmee?

Het is volksverlakkerij

superjan | 08-03-07 | 19:16

koerbagh 08-03-07 @ 19:05
Die belangen zijn juist hetzelfde, die groep waar zij voor opkomt is voornamelijk dezelfde groep die hier op haar gestemd heeft.
Dat ze in zo'n raad die opkomt voor de belangen van Marokkaanse migranten is enkel positief, misschien kan ze er zo op wijzen dat er Marokkaanse Nederlanders die er een probleem mee hebben met de uit Marokko opgedrongen nationaliteit.
Overigens zit ik er niet mee dat jij mij een walgelijk mens vindt, dat vind ik een compliment, zou pas fout zijn als iemand zoals jij mij wel okay vindt.
*gaat vorige topic effe teruglezen*

MAXIMO | 08-03-07 | 19:15

koerbagh 08-03-07 @ 19:09: "In tegenstelling tot piquant bent u een walgelijk mens."
-
Maximo is geen mens, maar een socialist.

Bunt | 08-03-07 | 19:14

@ Piquant

Wordt je zelf daar nou niet moe van door aan anderen te vragen, wat met ONS bedoelt wordt? Maar ik zeg het maar. Autochtone Nederlanders met meerdere generaties voorouders op dit grondgebied met één paspoort en die zich identificeren met de grondwettelijke rechten en de daarop gestoelde maatschappelijke waarden.
DAT zijn Nederlanders. En niet het allergaartje SOS-werelddorp-idee wat politici ervan willen maken.
Het is een zeer kwalijke zaak dat de discussie in de kamer puur technisch gevoerd is. Het treedt echt alle gevoelens van Nederlanders over hun identiteit. identiteit gaat dieper, daar moet je wat voor doen, daar moet je wat voor van binnen gaan voelen, daar wil je geen andere loyaliteiten bij hebben.

En die opmerkingen over de revoluties e.d.... die waren toch ook begonnen om iets 'beter'' te maken?

inquisitra | 08-03-07 | 19:11

@Koerbagh Hallo. In principe heeft u gelijk,maar het is ook hoe je het "weegt"
Maar nu de hypothese van Maaier dat wij in Nederland er ook garen uit kunnen spinnen van haar contacten daar. Zie hiervoor mijn comment 19.02.
Leuk om over te fantaseren.,aangezien ik wel een paar onderwerpen ken die verandering behoeven(gaat over uitkeringen).

piquant | 08-03-07 | 19:11

Wishbone 08-03-07 @ 19:08

absoluut. Daarom hebben we hier gelukkig de grondwet en geen oude boeken als wet die ook nog eens door teveel mensen matig worden geinterpreteerd.

rosalie 08-03-07 @ 19:08

misschien is ze dat wel. Doet de AIVD daar geen onderzoek naar? Ik zie tot op heden geen enkele reden om haar in dezen niet te vertrouwen.

Maaier | 08-03-07 | 19:11

@MAXIMO 08-03-07 @ 19:05:
Dat heb ik eerder al gedaan, jij bent het er niet mee eens, dus dan is het jou om het nu maar eens even op z'n Maximo's te vertalen, wijsneus.
Ik lees het later wel eens, ik ga eerst even eten...
Overigens, heb je al even geantwoord op Dömper en mijzelf in het eerder gelinkte topic van gisteren? Dat topic waarin je Theo van Gogh en Pim Fortuyn 2 bebloede dooie pieren noemde die nooit wat hebben gepresteerd?
In tegenstelling tot piquant bent u een walgelijk mens.

koerbagh | 08-03-07 | 19:09

koerbagh 08-03-07 @ 19:05

op het moment dat zij ook in Marrokko enige beslissingsbevoegheid over zou hebben, had je gelijk. In die commissie is ze vanwege haar ervaringsdeskundigheid ofzo benoewmd, ze heeft geen beslssingsbevoegdheid, daar gata het om.

Maaier | 08-03-07 | 19:09

@Maaier 08-03-07 @ 19:03,
dat is dan ook een kleaute artikel,
artikel 1

vander F | 08-03-07 | 19:09

Maaier 08-03-07 @ 19:03

Je wilt het gevaar niet zien, van het niet vertrouwen. Marokko vind het prima dat ze hier in de 2e kamer zit....raad eens waarom? Misschien is ze een puppet on a string, zonder dat ze het weet, maar daarom niet minder risicovol voor Nederland.

rosalie | 08-03-07 | 19:08

Maaier 08-03-07 @ 19:03
Delen van de koran staan daar ook haaks op dus waar hebben we het over.

Wishbone | 08-03-07 | 19:08

maximo de vijandlikkerT
... als jij kapt met ademhalen...

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 19:07

@Maaier 08-03-07 @ 18:59:
Het is niet hetzelfde, want het gaat om twee functies over hetzelfde onderwerp in dienst van 2 verschillende landen. Een moeder met kind mag in dit land natuurlijk in de tweede kamer komen en opkomen voor moeder met kinderen. Dat is het funadment van de democratie, representatie. Mevrouw Arib mag van mij best in het parlement opkomen voor Marokkaanse emigranten, maar ze is gelijktijdig in Marokko lid van een commissie over diezelfde groep met een ander doel en belang. Als je het nu nog niet snapt, dan geef ik het op.

koerbagh | 08-03-07 | 19:05

piquant 08-03-07 @ 18:30
Dank u, u is een goed mens.
@bottehond
Hoi!
Nog gezien hoe je grote leider afging toen ie argumenten voor zijn kiezen kreeg?
"Da's complete onzin" "Da's complete onzin" etc.
@Koerbagh
Dan is het aan jou de taak om het op universitair niveau te vertalen, pseudo-geleerde...
@bejaarde
Aan 1 Kouwes hebben we genoeg, die man is grappig, maar wil jij daaraantegen alsjeblieft kappen met het verkrachten van onze taal?

MAXIMO | 08-03-07 | 19:05

koerbagh 08-03-07 @ 19:00

je hebt gelijk, ijdelheid.... *gaat zich tijdens eten koken maar eens schamen*

Maaier | 08-03-07 | 19:04

rosalie 08-03-07 @ 18:57

Het enige wat ik met die opmerking beoogd eis het laten zien dat het bij velen hier helemaal niet gaat om een neutrale beoordeling van een mogelijk belangenconflict. men gaat a priori uit van een kwalijke belangenverstrengeling ten koste van Nederland, omdát Arib naast Nederlandse ook Marrokkaanse is. Dat betekent dus dat men ervan uitgaat dat ze niet te vertrouwen is. Dát vind ik een zeer kwalijke zaak, die bewijst dat er hier vooroordelen bij komen kijken die mijns inziens haaks staan op artikel 1 van de grondwet.

Maaier | 08-03-07 | 19:03

@Maaier @18.58 Ik heb het ook gelezen. Zou fantastisch zijn. Feit is wel-en dat weet ik door mijn vorige baan uit ervaring- dat het erg moeilijk is om vanuit Nerderland enige invloed uit te oefenen over bi laterale zaken in Marokko. het helpt natuurlijk altijd als je(Arib) met je snuffert bij de macht zit. Er van uitgaande van haar loyaliteit aan Nederland en daar ga ik voor alsnog van uit.

piquant | 08-03-07 | 19:02

Kortom het was vanmiddag weer geheel duidelijk:

a. Wat een socialist niet wil zien, is er dus niet;
b. Wat een socialist niet wil horen, is ook niet gezegd;
c. Wat een socialist niet wil lezen, is ook nooit geschreven.

Bunt | 08-03-07 | 19:01

@Maaier 08-03-07 @ 18:58:
Ja, dat plotselinge inzicht ben je nogal op trots op... Je vergeet even dat het dus ook de andere kant op werkt. Dus je snapt het punt wel (vaagjes), maar je vergeet je inzicht even om te draaien.

koerbagh | 08-03-07 | 19:00

koerbagh 08-03-07 @ 18:57

Dat is wel hetzelfde , aangezien het hier gaat over mogelijke belangenverstrengeling. Niets meer of minder. waarom zou belangenverstrengeling bij dubbele nationaliteit meer een punt zijn dan in alle andere gevallen?

Maaier | 08-03-07 | 18:59

haatzaaien is een ramp voor de immigratie-industrie.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 18:58

inquisitra 08-03-07 @ 18:44

had je de oppmerking al ggezien die ik maakte bij reply op Koerbagh. Arib zit gewoon als nederlandse mol in die marrokkaanse adviesraad.

Maaier | 08-03-07 | 18:58

@Maaier 08-03-07 @ 18:49:
*Zucht*
Zoals gezegd, de grondwet is geschreven in een tijd dat men zich helemaal niet kon voorstellen dat er mensen met 2 nationaliteiten in het landsbestuur zitting zouden nemen. De hele grondwet is verouderd en erg slecht, maar dat terzijde.
Het gaat om een principiele kwestie van twee overheden dienen over hetzelfde onderwerp met een electoraal belang in de groep waar het om gaat.
Dat is nadrukkelijk NIET hetzelfde als kinderen hebben en over kinderbijslag gaan. Het zou hetzelfde zijn indien een kamerlid met dubbel paspoort in Nederland over kinderbijslag gaat en in het moederland over de kinderbijslag van het moederland voor emigrantenkinderen adviseerde.

koerbagh | 08-03-07 | 18:57

Maaier 08-03-07 @ 18:49

Juist Maaier, draai het eens om: waarom vindt Marokko het juist! wel goed dat ze (ook) in Nederland een primaire positie bekleedt? Duidelijk nu?

rosalie | 08-03-07 | 18:57

@inquisitra@18.50 Dank voor de uitgebreide reactie. Ik vind dat er onnodig kwetsend tegen een hele groep mensen (islamieten)haat wordt gezaaid door Wilders. U vindt van niet;mag ook. Ik weet niet wat u bedoelt met "voor of tegen ons"wie is ONS? Generaliserend zeggen dat Nederlanders worden vervreemd van hun bestuurders,gaat ver. Geldt in ieder geval niet voor mij. U suggereert veel. Op de laatste zin ga ik niet in,want heeft er niets mee te maken.

piquant | 08-03-07 | 18:56

LOL@Maaier 08-03-07 @ 18:50
oke, dan zal ik voltaire ook maar even een standje geven:
.
@Voltaire
"Foei, niet meer doen Voltaire en nu lief met Maaier verder spelen!"

Herman Flipsen | 08-03-07 | 18:54

Is Mhajou al geweest?

Sytze Vliegen | 08-03-07 | 18:53

ik wou het simpel houden vandaag.
alle marokkanen, turken etc. het land uit!
zo, klaar, nu effe schijten.

Bisschop Gijsen | 08-03-07 | 18:51

Herman Flipsen 08-03-07 @ 18:43

Klopt, maar Voltaire kwam ermee.. *hij begon! *

Maaier | 08-03-07 | 18:50

@piquant.

Tja... ben je voor ons of tegen ons? Kan en mag ik het dan zo formuleren? Want feitelijk draagt deze discussie die boodschap. Is helemaal niet verkeerd, ookal zullen linkse volksstammen roepen dat Geert haait zaait..(gaaaaaap). Nee, het is juist anderom. Er wordt geen haat gezaaid onder Nederlanders. Nederlanders worden vervreemd van hun eigen bestuurders. krijg je revoluties van. Maar zolang die socialistisch zijn is het zeker niet erg?

inquisitra | 08-03-07 | 18:50

koerbagh 08-03-07 @ 18:40

het wetsartikel gaat over het bestuur. Dus is dát artikel echt niet toepasbaar. daarnaast ben ik het wel met je eens dat het tot belangenverstrengeling kán leiden. Nou is die belangenverstrengeling altijd aanwezig. Het parlement beslist ook over kinderbijslag, terwijl er kamerleden met kinderen zijn. Ik zie dus geen enkele reden om dit meer te veroordelen dan elke andere vorm van mogelijke belangenverstrengeling. Als zou blijken dat er inderdaad sprake zou zijn van een overduidelijke kwalijke (!) belangenverstrengeling (je zou het ook nog andersom kunnen bekijken, wij hebben een 'mol' in een marokkaanse adviesraad!), dan zul je waarschijnlijk zo iemand er wel uit kunnen gooien.

Maaier | 08-03-07 | 18:49

piquant 1844
je heult met moordenaarsvrienden als minimo, dat maakt jou dus fout.
(fodderstompf is idd. een leuk woord, graag gedaan...)

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 18:48

@stuerkuycken 18.31(wat een ingewikkelde nick zeg) Goed comment!!
@inquisitra 18.33 100% Nederlands. Voor zover na te gaan familie al eeuwen. Verder nog iets?
@bejaarde U heeft mij ontamskerd al verrader? Het moet niet groffer worden. Fodderstromf is een leuk woord,maar weet niet wat het betekent. Hou het maar op een compliment. Dank

piquant | 08-03-07 | 18:44

Mensen, we moeten niet proberen uit te zemelem in welke cimmissies Arib wel of niet mag zitten, of in welke hoedanigheid ze haar functie uitoefent. Eigenlijk doet dat niet ter zake. Ze zit namens een buitenlandse mogendheid met haar snufferd in ONZE keuken, omdat ze toevaliggerwijs een toegangspasje tot die keuken heeft.
Kappen gewoon. Lijn trekken... het KAN NIET en MAG niet.
Maar sommigen menen een bepaalde intellectuele geilheid te ontplooien door kiets veel moeilijker te maken dan het is. Stop ermee. PLEASE!

inquisitra | 08-03-07 | 18:44

Maaier 08-03-07 @ 18:39
Ach, ik heb nou toch al geantwoord.............

Wishbone | 08-03-07 | 18:44

@Maaier 08-03-07 @ 18:41
Gelukkig hebben de door jou genoemde voorbeelden, ook de beschikking over de gewelds monopolie...
Zinloze vergelijkingen.

Herman Flipsen | 08-03-07 | 18:43

Voltaire 08-03-07 @ 18:32

vand de andere kant: jouw boekhoudkantoor kan net zo goed ook zaken doen met de concurrent. Of iemand in jullie raad van commissarissen die ok bij een ander gelijksoortig bedrijf commissaris is.

Maaier | 08-03-07 | 18:41

@Maaier 08-03-07 @ 18:35:
dan snap je nog steeds niet wat het punt is... De geest van dat grondwetsartikel is dat het belangenverstrengeling in het bestuur moet voorkomen. Daar gat het om. Zitting hebben in een raad van de Marokkaanse overheid die rechtsstreeks beleid moet maken met betrekking tot Marokkaanse emigranten en dan gelijktijdig in Nederland zitting hebben in het parlement en beslissingsbevoegdheid hebben over Marokkaanse immigranten (die, indien ze een dubbel paspoort hebben, ook nog eens je eigen stemvee is, in ieder geval je eigen potentiele electoraat) kan ik niet anders zien als gigantische belangenverstrengeling. Spijt me verschrikkelijk, ik kan het niet anders zien.

koerbagh | 08-03-07 | 18:40

Wishbone 08-03-07 @ 18:38

excuus, niet op de juiste gereageerd.

Maaier | 08-03-07 | 18:39

Maaier 08-03-07 @ 18:27
Was ik dat over de lionkse kerk? En waar was dat dan ? Ik ben rechts dat ontken ik niet en geen fan van links maar die uitspraak herinner ik me niet. Niet in dit topic in lek geval. Zover mijn verdediging.
.
Ik ga nog even de link van Koerbagh even goed doornemen en dan kom ik terug op de opmerking voor de wet. Heb je de poll's gevolgd ? Heb je alle artikels van Wilders, dubbele nationaliteit etc gevolgd. En als je Kamp al hebt horen zeggen leeft het probleem al sinds 1991. Dat het bij u niet leeft is bij deze irrelevant. Het leeft wel degelijk..... De laatste weken zeer zeker....
.
Ik maak tenslotte ook nog verschil met mensen die op stadsprovincie en landelijk niveau opereren. Met mensen op straat heb ik minder problemen met loyaliteit dan een staatssecretaris. Ik ben het met Wilders en Kamp eens dat het helemaal niet meer moet kunnen maar tot die tijd leef ik er mee maar ben ik er niet mee eens dat er mensen met een andere nationaliteit in de regering kunnen opereren.

Wishbone | 08-03-07 | 18:38

Inquisitra 1832/1833
verdomd goed idee van je....
dat meen ik echt...
en die piquant heb ik gisteren al ontmaskerd als een fodderstompf...
bob ruikt verraderTs op kilometers afstand...

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 18:37

koerbagh 08-03-07 @ 18:34

Ik heb vanmiddag al verschillende malen geschreeuwd tegen mijn schoenen (kotsen) door het geblaat van sommigen in de 2e Kamer en niet in het minst door de comments van sommigen hier.

rosalie | 08-03-07 | 18:37

Bij de lurven pakken van criminele Antillianen op GL stijl...
.
Ehhm, fluwelen handschoen, met gratis scooter?

Herman Flipsen | 08-03-07 | 18:36

bottehond 08-03-07 @ 18:29

zeg mj dan eens waar ik hier ongelijk had. Er ís toch niets verandert? Dus er ís geen andere fase? Je opmerkingen over intellect laat ik maar even aan mij voorbijgaan.

koerbagh 08-03-07 @ 18:30

Of de taak van die commissie nou heel kosjer is, daar gaat het niet echt om. Als je sec naar de wet kijkt, wat je gisteren @19.25 deed, gaat het over openbare bestuurslichamen. En dát is zo'n commissie niet. Dat Marokko verre van een democratie is, daar heb je een punt en dat Arib om díe reden misschien niet in zo'n commissie thuishoort, dat is wat anders.

Maaier | 08-03-07 | 18:35

@rosalie 08-03-07 @ 18:30:
Ik weet... Lange tijd heb ik gedacht dat commentaarder een alter ego van Maximo was, want hij blaat op precies dezelfde wijze precies dezelfde onzin en flauwekul vanuit dezelfde socialistische dhimmie-onderbuik zonder te snappen waar het nu eigenlijk formeel om gaat. Lekker alle formele bezwaren meteen afdoen als racisme en klaar ben je... Niet meer nadenken, moreel gelijk claimen en jezelf o zo superieur voelen. Het zijn walgelijke en misselijke mensen, eigenlijk.

koerbagh | 08-03-07 | 18:34

MAXIMO 08-03-07 @ 18:13,

Het land is al naar de kloten dankzij 40 jaar poltiek falen.

Maar zal wel weer te moelijk voor je zijn om het te kunnen begrijpen.
Om jouw geliefde leider maar weer eens aan te halen: "Waar gaat dit over".

Jouw geliefde leider geeft tenminste toe dat hij een onbenul is.

Bunt | 08-03-07 | 18:33

@piquant....

ook al geen Nederlander zeker.

inquisitra | 08-03-07 | 18:33

Stel dat 2 miljoen echte nederlanders hun paspoorten verbranden en een nieuwe nationaliteit aanvragen bij een zelfbedachte nieuwe staat Nederlanden, dan hebben ze een probleem in Den haag.. lijkt me...

inquisitra | 08-03-07 | 18:32

Maaier 08-03-07 @ 18:17
Dan zijn die criteria blijkbaar onjuist, ik weet niet wat van der Vlies bedoeld en ben te lui om het na te kijken. 100 van de 150 kamerleden zitten er voor spek en bonen bij, dat weet ik wel.
Waar het mij om gaat is het principe van de dubbele loyaliteit. Ik zit zelf in het bedrijfsleven en ik kan me niet voorstellen dat iemand van binnen mijn organisatie advies zou geven aan iemand van de concurrent.
Echt, als alle parlementariers zo maar aan iedereen en alles advies gaan geven dat zal dat heel veel problemen opleveren. Nogmaals, hoe goed deze mevrouw Arib het ook voor heeft met NL, Marokko of de vrouw in het algemeen.

Voltaire | 08-03-07 | 18:32

@ piquant 08-03-07 @ 18:30

Gaan jullie nu met z'n drieen zoenen?

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:31

@Maaier + Maximo Ik bewonder uw vasthoudendheid. het wordt u hier niet echt gemakkelijk gemaakt,maar dat is de jus van de polemiek. Overigens ben ik het met jullie heel erg eens.(een beetje support)

piquant | 08-03-07 | 18:30

Wie is de linkse bloemkool achter het spreek gestoelte?

Kale Karel | 08-03-07 | 18:30

Wilders"? .... de Opper Metro Viva Man.

En die hebben we nu net niet nodig ... echte kerels S.V.P. !

Aboriginal | 08-03-07 | 18:30

@koerbagh,

Commentaarder is vet links en gooit het gewoon op de mening van la Halsema d.i. in strijd met de Grondwet, maar ja wtf...

rosalie | 08-03-07 | 18:30

@Maaier 08-03-07 @ 18:21:
Iedereen zegt dat het slechts om een adviesraad gaat. Ja, dank je de koekoek, Marokko is de facto nog steeds een absolutistische monarchie, een dictatuur. Die commissie is in het leven geroepen door de Koning om Marokkanen in den vreemde te binden aan Marokko. Dat staat gewoon op de website van die club.
Het moet leiden tot nieuwe wetgeving en beleid in Marokko. Dat kun je opvatten als "slechts" advies... Ik zie dat toch even anders. Het is niet een clubje dat moet adviseren waar je het beste waterputten kan slaan ofzo, dit is een club die actief beleid moet voorbereiden met als doel om de Marokkanen Marokkaans te houden. Het staat er gewoon: www.ccdh.org.ma/migration/index.php?la...

koerbagh | 08-03-07 | 18:30

backstabber maaierT en minimo. Een fraai stel. Met de beste bedoelingen het land nog weer een beetje prijsgeven aan de haatsekte en een vreemde mogendheid. Alleen dat feit al (helicopteren en bigger picture is te veel gevraagd voor hun kennelijk beperkte intellect) maakt mijns inziens dat ze beiden volstrekt niet serieus genomen kunnen worden. En tsjek: het enige, maar dan ook het enige wat beide heren te berde brengen is anti.... hmmm... komt me bekend voor. Maar als zelfs de waarschuwingen aan dit seaurt middelmatige denkerTs door nota bene Jos de Beus nul en werkelijk generlei effect hebben stel ik vast dat er geen rek meer in de redelijkheid *kuch* van de heren zit. 0031 is gewikkeld in een onderhuidsche burgeroorlog.

bottehond | 08-03-07 | 18:29

@ Don Fappo 08-03-07 @ 18:28

LOL!

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:29

Geile neuqsex komt ook vanuit de onderbuik dus waar lullen we over.

Don Fappo | 08-03-07 | 18:28

@ inquisitra 08-03-07 @ 18:26

Niet te bescheiden. Achteraf gezien heb ik altijd gelijk.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:28

och, al is het nog zo'n verzameling probleemontwijkende minkukels - het is ook mijn parlement en dat heeft gesproken
* gaat een plasje doen *

Jan Passant | 08-03-07 | 18:27

Wishbone 08-03-07 @ 18:22

Jij kwam met (zoo 2003) likse kerk aa, maargoed. De discussie had inderdaad veel principieler gekund. Puur de vraag: is deze functie in overeenstemming met de nederlandse wet en het reglement van orde van de Tweede kamer. En volgens mij heeft Van der Vlies bewezen dat het dat zeker was. Die criteria kunnen natuurlijk verandert worden, absoluut, maar dan niet op zo'n adhoc basis (wat een tactische fout is van wilders). Bovendien blijkt dat helemaal niet de laatste weken, er zijn al veel langer nederlanders met een dubbele nationaliteit actief in et openbaar bestuur. Was dat ooit een probleem? Volgens mij niet. Ook Arib zat al langer in de kamer, met dezelfde adviesfunctie.

Maaier | 08-03-07 | 18:27

@ MAXIMO 08-03-07 @ 18:25

En daar gaan we weer. Nu nog ff WOII erbij halen en we zijn weer terug bij af. Probeer eens met onderbouwende argumenten aan te komen in plaats van terug te vallen in hol geblaat.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:27

Stuyterkuyken heeft wel een beetje gelijk hoor Maximo.

inquisitra | 08-03-07 | 18:26

stuyterkuycken 08-03-07 @ 18:22
Bijzondere krachten, idd, wanneer jij je onderbuik lucht zul je bedoelen...

MAXIMO | 08-03-07 | 18:25

bah bah bah wat een linkse ratten allemaal, weg met die muts

siesta | 08-03-07 | 18:25

Huh? Antilliaans straattuig??

rosalie | 08-03-07 | 18:23

@Commentaarder 08-03-07 @ 18:19:
WAT is niet waar? Ik blaat niemand na, ik kan voor mezelf nadenken en de wet lezen. Het staat er gewoon. Artikel 57 van de Grondwet.
Ik zal niet herhalen wat gisteren heb geplempt, lees maar hier @ 19:25
www.geenstijl.nl/mt/archieven/047068.h...

koerbagh | 08-03-07 | 18:23

Voltaire 08-03-07 @ 18:16

en zo is het maar net!

al dat bullshit gelul van halsma etc gaat helemaal voorbij om waar het omgaat:
dat de mogelijkheid zou kunnen ontstaan van tegenstrijdige belangen!!
alleen de mogenlijkheid zou voldoende moetenm zijn om mensen met 2 paspoorten niet toe te laten tot de regering !

ja man | 08-03-07 | 18:22

Maaier 08-03-07 @ 18:17
Speciaal voor jou dan nog maar een keer. SGP wil meeliften op de islam cultuur en dit is dus een standpun wat ze niet zullen ondersteunen. Heeft niks met links rechts te maken maar met godsdienst.
.
En daarbij bestaat er geen wet die voorschrijft dat de criteria niet verander kunnen worden. Dat er een verandering van de criteria nodig is blijkt in de laatste weken wel.........

Wishbone | 08-03-07 | 18:22

@ MAXIMO 08-03-07 @ 18:20

Ik bezit idd bijzondere krachten maar straal geen water in en draag ook geen Westerse blauwe burka's.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:22

koerbagh 08-03-07 @ 18:16

Waarde Koerbagh,

het gaat hier dan ook niet om een andere functie in het openbaar bestuur (van een ander land). Het gaat om het lidmaatschap van een adviesfunctie. Dat is een essentieel verschil. Mocht je gelijk hebben, zou ik je bevindingen maar opsturen naar diverse kamerleden, daar houden ze wel van wat feedback.

Maaier | 08-03-07 | 18:21

stuyterkuycken 08-03-07 @ 18:19
U is Jomanda?

MAXIMO | 08-03-07 | 18:20

@ inquisitra 1816
is al gebeurd, met de genocide kwestie...
en nu weer die Aribba....
een rottende zweer in de democratie...
en vanaf vandaag laten we het doorzweren....
tot amputatie!

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 18:20

@ MAXIMO 08-03-07 @ 18:17

Janken? Wie jankt er hier? En het beledigen gaat weer beginnen? Wat een zwaktebod. Komop gozer, je kan toch zoveel beter?

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:20

koerbagh 08-03-07 @ 18:16
Misschien hebben ze het wel gelezen maar vonden ze het niet relevant omdat het onzin was.
Die gedachte kwam namelijk bij mij op toen ik jouw interpretatie zag van de Engelse text op de website.
Misschien is een cursus begrijpend lezen in het Engels een idee.
Of Arabisch, zit je gelijk bij de bron.

MAXIMO | 08-03-07 | 18:20

@ MAXIMO 08-03-07 @ 18:16

Nee, Wilders wordt niet gematigder. Nederland zal meer en meer veranderen zolang het grootste deel van de bevolking niet wordt vertegenwoordigd door de Tweede Kamer.
-
Hoe meer de dhimmi's buigen voor de koning van Marokko, de koning van Saudie-Arabie en de kleuterneuquer Mohammed, hoe meer de autochtonen zich achter Wilders zullen scharen.
-
Dat leidt er uiteindelijk toe dat partijen als het CDA, de VVD en ook de PvdA meer naar rechts zullen opschuiven.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:19

@koerbagh,

dit is niet waar. Ik weet niet wie je nablaat, maar t klopt gewoon niet dat dit niet zou mogen.

Het is een meningenstrijd, geen wet.

Commentaarder | 08-03-07 | 18:19

Voltaire 08-03-07 @ 18:16

Het principiele punt van Wilders ins ontkracht door de zeker niet linkse Van der Vlies, door te wijzen op de critearia waar een kamerlid aan moet voldoen.

Maaier | 08-03-07 | 18:17

De voorzitter tegen de door de wol geverfde Samira Abbos: op het knopje blijven drukken.

ventus_aqualis | 08-03-07 | 18:17

kan niet álles in een spoeddebat, dan gaat het lekker snel..

casablanca | 08-03-07 | 18:17

stuyterkuycken 08-03-07 @ 18:14
Alsjeblieft, gaan we de domme insinuatietoer doen?
Kan ik ook hoor?
Maar dan niet als Wilders gaan janken dat we de bal terugkaatsten, mietje.

MAXIMO | 08-03-07 | 18:17

De grondwet verbiedt dat kamerleden gelijktijdig een andere (neven-)functie in het openbaar bestuur hebben. Dit om belangenverstengeling te voorkomen. Dat artikel in de grondwet is geschreven toen er geen Nederlanders met een dubbel paspoort waren. Het is een beetje raar, om niet te zeggen heeel erg raar, dat een tweedekamerlid en onderdaan van een vreemde mogendheid een nevenfuctie heeft, kan en mag hebben in een orgaan van die vreemde mogendheid. Te meer daar de doelstelling van die club is om Marokkanen in den vreemde (o.a. hier dus) aan Marokko te binden. Daar heb ik eigenlijk niemand in dat debat over gehoord, en dat vind ik een gemiste kans.
Ik heb gisteren nog wel uiteengezet met een paar relevante wetsartikelen erbij. Blijkbaar wordt GS toch niet zo goed gelezen door de tweede kamerleden als wel eens wordt beweerd.

koerbagh | 08-03-07 | 18:16

bejaarde op brommer 08-03-07 @ 18:11 Als bejaarde weet jij dit natuurlijk al uit ervaring vanuit je jeugd. Die keuze was toen snel gemaakt. Maar jullie god is op 1 vandaag.

independ | 08-03-07 | 18:16

hij zwijgt over het betaalde advieswerk van VVD-kamerlid Hans van Baalen voor de regering van Taiwan.

Commentaarder | 08-03-07 | 18:16

Al die schijnheilige allochtonen en linkse rakkers met hun gespeelde verbazing ook altijd. Lekker discriminasie roepen jongens, dan kom je er wel.
Maar goed, toen vroeg ik vandaag op de zaak dus zo'n Turkje (ja er werken er 2 als hulpje) wat ze er van zou vinden als een Turks parlimentslid de Griekse overheid zou adviseren, bijvoorbeeld op het gebied van defensie. Tja toen stond ze met haar mond vol tanden natuurlijk.
Het is trouwens een puur principiele kwestie en het heeft niets met die leuke mevrouw te maken die het allemaal heel goed bedoeld, triest dat de Linkse Kerk toch haar gelijk wil aantonen door er op te wijzen dat mevrouw zo aardig en lief is. Feitelijk is dit het grootste brevet van onvermogen, daar ze niet in staat zijn het principiele punt van Geert te ontkrachten.

Voltaire | 08-03-07 | 18:16

stuyterkuycken 08-03-07 @ 18:10
Waaruit mag blijken dat dat waarheid wordt dan?
Kun je in de toekomst kijken en zien dat Wilders een gematigde toon gaat aanslaan?
Bunt 08-03-07 @ 18:11
Je hebt geen antwoord, wat een stumper ben je toch, zielig gewoon.
Jij ook sterkte!

MAXIMO | 08-03-07 | 18:16

Oke... nu deze affaire ons weer door de strot gedrukt is, terwijl er niks van klopt, ben ik benieuwd hoe Arib enb Aboutaleb zich gedragen als hen gevraagd wordt zich uit te spreken over de onderdrukking in de Westelijke-Sahara door Marokko. Dan komt de aap uit de mouw. Dat wordt een gedraai als een gevolg van de twee pettenproblematiek. Probeer maar es uit!!

inquisitra | 08-03-07 | 18:16

@ MAXIMO 08-03-07 @ 18:13

Jouw soort schiet toch liever mensen bij voorbaat af dan ze een eerlijke kans te geven?

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:14

MAXIMO 08-03-07 @ 18:09
Ik heb mensen die voor me spellen.......... En links heeft niets voor me betaald dat heeft mijn rechtse vader gedaan. En op spelling letten is voor mensen die niet inhoudelijk kunnen rageren............ Links kan alleen geld uitgeven als het door rechts verdiend wordt.............

Wishbone | 08-03-07 | 18:14

Maaier 08-03-07 @ 18:09
Waarom zit je zo te klooien man? Draaikont is dus echt een vak. Laat die bejaarde nou eens lekker koeren, dat maatkt hem leuk. Jouw opmerkingen zijn eigenlijk gemiddeld.
Net zoals de mijne hier, ik heb niks inhoudelijks te melden en doe dat ook niet, ik lees alleen, en lach.

Maaknieuitjoh! | 08-03-07 | 18:13

"Zoals de kosten die wij hebben betaald zodat jij naar school kon om niet te leren spellen?"
@MAXIMO 18:09

Nou nou nou Maximo, zolang jij woorden als "types" met een apostrophe blijft schrijven is enige terughoudend wel op z'n plaats.

Aussie | 08-03-07 | 18:13

independ 08-03-07 @ 18:08
Toch, het beste wat men met dit soort clowns kan doen is ze de macht geven.
Kan ie het hele land naar de verdoemenis helpen waarop het volk hem zsm onder de guilliotine wil zien.
Zul je zien, zijn we weer degene die het voor hem moeten opnemen door te stellen dat de doodstraf niet netjes is...

MAXIMO | 08-03-07 | 18:13

@ bejaarde op brommer 08-03-07 @ 18:11

Een dubieus bijbaantje en een allahtoons paspoort ook!

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:13

landverraad is een keuze!

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 18:11

lol@MAXIMO 08-03-07 @ 18:09

Maaier | 08-03-07 | 18:11

MAXIMO 08-03-07 @ 18:03,

Socialist wordt je blijkbaar niet uit overtuiging, maar als gevolg van een ernstige hersenaandoening.

Sterkte verder

Bunt | 08-03-07 | 18:11

@ MAXIMO 08-03-07 @ 18:09

Je zit nog in de ontkenningsfase zie ik. Slaap zacht jochie.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:10

Aussie 08-03-07 @ 18:08

ok, ik bedoel natuurlijk geen racisme, maar discriminatie op grond van religie. Wat net zo erg is, aangezien je dan als "vrijdneker"(bent u er nog botte) of verlichtingsfundamentalist precies doet wat niet de bedoleing is, namelijk mensen als individu zien. En dat is precies wat Wilders doet natuurlijk.

Maaier | 08-03-07 | 18:10

ventus_aqualis 08-03-07 @ 18:08
Ik stem ook niet voor niets rechts. ik kan wel roepen dat ik de wereld ga verbeteren maar zoveel macht heb ik niet. Ik doe wat ik kan.........

Wishbone | 08-03-07 | 18:10

Aussie 08-03-07 @ 18:08

ok, ik bedoel natuurlijk geen racisme, maar discriminatie op grond van religie.

Maaier | 08-03-07 | 18:09

Wishbone 08-03-07 @ 18:02
Zoals de kosten die wij hebben betaald zodat jij naar school kon om niet te leren spellen?
stuyterkuycken 08-03-07 @ 18:05
Hahaha, ijdele hoop gappie, nogmaals sterkte, je hebt het echt nodig..
@Maaier
Ohh... ehhh...
*hypocriet mode aan*
Ik heb niet over pvdv maar over de uitwassen van de pvdv...
*hypocriet mode uit*

MAXIMO | 08-03-07 | 18:09

maaier
ik doe al 30 jaar beklag, helaas zonder al te veel resultaat.
jammer voor nederigland.
hoe leggen we dit uit aan onze kleinkinderen?
zelfs het nagebroed van de socialisten en hun christendimmies wens ik de zegeningen van de islam niet toe, maar ja, ik hoef het ze niet uit te leggen.
doe jij dat maar.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 18:09

@Maaier 18:05

Tja, zolang linkse boeroepers al niet eens het onderscheid kunnen maken tussen religie en ras...

Aussie | 08-03-07 | 18:08

@eeneind 08-03-07 @ 17:53,
blijkbaar, wel een beetje overdreven zeg.
Maar goed, vast liev bedoelt allemaal.

Maar die roze non nu in beeld gaat echt te ver.
Ik vind dat bij het eed zweren enzeau ook een verplichte kleding etiquette hoort te worden omschreven.
Net die ex-wethouder in campingsmoking en nu dit.

Straks gaat Thieme nog uit de kleren.....

Geheel naaqt, alleen gekleed in haar wekbrauwen van dassenbont.

vander F | 08-03-07 | 18:08

@.Wishbone @ 18:02
Dat kun je nou wel roepen, maar zolang links de indruk blijft wekken dat het geld gewoon van een boom geplukt wordt maakt dat geen indruk. En dat handjevol dat beter weet vindt jouw argument belachelijk: zolang je niet omkomt van de honger kan er nog wel wat afgeroomd worden.

ventus_aqualis | 08-03-07 | 18:08

MAXIMO 08-03-07 @ 18:03 De stemmers van de VVD gaan meestal massaal naar de tegenpartij, maar je hebt gelijk macht zal die man nooit krijgen al stemt er 40 procent op hem. Wil dat wel eens meemaken kijken hoe rechts NL dan huilt dat ze de mond worden gesnoerd. En vooral hoe zielig we zijn met als koploper meester huilbaby Wilders.

independ | 08-03-07 | 18:08

Wat doet dat hoer met mijn multiculli tafelkleed aan?

De Intrigant | 08-03-07 | 18:07

@ Maaier 08-03-07 @ 18:05

Da's voor het eerst dat ik jou iets zinnigs zie posten. Keep up the good work.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:06

MAXIMO 08-03-07 @ 18:03

Foei, je mag Wilders gen racist noemen, dan gebruik je volgens de Wildersadepten hier oneigenlijke argumenten.

Maaier | 08-03-07 | 18:05

@ MAXIMO 08-03-07 @ 18:03

Wat voor jouw grote leider Maorijnissen geldt zal niet gelden voor Wilders. Als hij eenmaal groot groeit durft de rest ook mee te doen.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:05

bejaarde op brommer 08-03-07 @ 18:00

als je dit echt zo'n ernstige precedentwerking vind, waarom heb je dan je beklag niet gedaan in de vorige kamerlidmaatschapsperiode van Arib?

Maaier | 08-03-07 | 18:04

@ stretched.truth 08-03-07 @ 18:02

Doe eerst eens correct spellen, daarna mag je me aanspreken.
-
Dat zelfs een cultuurnihilist als jij weet dat het Wilhelmus uit 15 coupletten bestaat geeft me nog enige hoop voor de toekomst. Maar in Zimbabwe heb je niets aan die kennis.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:04

Bunt 08-03-07 @ 18:00
De partij van Wilders zou kunnen groeien tot een partij met 30 zetels in de kamer met alle racisten en schapen die het land rijk is.
Maar macht in de regering krijgt ie niet, nooit.
Wie zou er met hem moeten samenwerken?

MAXIMO | 08-03-07 | 18:03

Kadija Arib ga een deaud met je linkse verraders!

Wheeler | 08-03-07 | 18:02

MAXIMO 08-03-07 @ 18:00
Hahahahaahhaaha die linkse uitvreters kosten me voorlopig alleen maar geld. Maar dank voor je bezorgdheid.........

Wishbone | 08-03-07 | 18:02

@styterkycken; ga jij es gauw in een hoekje alle 15 coupletten van het wilhelmus staan neuriën...

stretched.truth | 08-03-07 | 18:02

@ Wishbone 08-03-07 @ 18:00

En zal snel een navolging vinden in andere steden. Geef de burger brood en spelen en je houdt ze rustig...

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:01

stuyterkuycken 08-03-07 @ 17:56
Ik denk dat het artikel genoeg zegt inderdaad over het politieke klimaat (In elk geval in Amsterdam) wat er op het moment heerst

Wishbone | 08-03-07 | 18:00

Wishbone 08-03-07 @ 17:54
Wees blij met de linkse mensen, jullie krijgen al langer hulp van ze, zonder ze zou je zonder internet uit de vuilnisbak vreten pauper....

MAXIMO | 08-03-07 | 18:00

@ naaier 1758
precedentwerking, ken je die uitdrukking?

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 18:00

@ MAXIMO 08-03-07 @ 17:56

Boeie! Je doet maar, je schrijft maar raak. Als daar een lekker gevoel aan overhoudt, be my guest. *en gaat over tot de orde van de dag*

stuyterkuycken | 08-03-07 | 18:00

MAXIMO 08-03-07 @ 17:43,

Wilders zal er zeker weer zetels bij krijgen.
Dankzij jou en jouw geloofsgenoten hoeft hij er zelf niets meer voor te doen .

Bunt | 08-03-07 | 18:00

Aussie 08-03-07 @ 17:56

En komt er wel eens een eind aan? Nee! dan begint het gewoon weer opnieuw....sterke uitspraak...

rosalie | 08-03-07 | 17:59

@ stretched.truth 08-03-07 @ 17:55

Doe eens snel een Greencard regelen? Oh nee, kan niet, voor jou is in de USA geen plaats. Misschien is Marokko een optie? Of Saudie-Arabie, od Iran? China? Zimbabwe? Keuze zat, dus doe je best.
-
Tot nooit weerziens en toedeledokie.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:58

bottehond 08-03-07 @ 17:56

je mag van alles zeggen, ik wees je slechts op het feit dat er na dit debat niets is verandert en er dus geen volgende fase ingetreden kan zijn.

Maaier | 08-03-07 | 17:58

* feliciteert de koning van marokko *

Jan Passant | 08-03-07 | 17:57

Hebbes!
*Zet aan de rechteronderzijde in zijn grote zwarte Tokkie-boek achter de naam stuyterkuycken een 2e vinkje*

MAXIMO | 08-03-07 | 17:56

Leuke kleuren mevrouw Vogelaar, nieuw? "Nee Robijn intensief"

Aussie | 08-03-07 | 17:56

bottehond 08-03-07 @ 17:54

demagogie is eigen aan alle politici. Iemand beschuldigen van "demagogie"is dan ook idioot.

Maaier | 08-03-07 | 17:56

Vogelaar heeft het tafelkleed maar omgeslagen.

stekelige | 08-03-07 | 17:56

Maaier 08-03-07 @ 17:51

Nierts tegen mij zeggen, backstabber en vooral niet wat ik wel en niet mag doen van jou. Dhimmi.

bottehond | 08-03-07 | 17:56

Ze heeft haar boerka maar half aan.

ventus_aqualis | 08-03-07 | 17:56

@ Wishbone 08-03-07 @ 17:54

Mooi stuk, mensen geld geven om niet meer op Wilders te stemmen. Omkoping heet dat in oud-Nederlandsch, stembusfraude, corruptie.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:56

Maximo, begint steeds duidelijker te worden dat het meer meelopers en napraters zijn. Hebben ze een allochtoon die 2 banen uitoefent is het nog niet goed. Bijna alle kamerleden hebben meerdere adviescommisies op zijn conto staan, ik heb nergens op geenstijl dit kunnen terugvinden en nu het om een islamiet gaat dan is het spitsuur op de site.

independ | 08-03-07 | 17:55

Statement; ik ben als autochtone Nederlander helemaal niet trots op Nederland. Eigenlijk is het gewoon een kudtlandt. Eigenlijk zijn 80% van de Nederlanders gewoon mongeaulen en die andere 20% moet ik ook niet. Eigenlijk veeg ik gewoon m'n reet af aan m'n paspoort. Eigenlijk heb ik niet eens een paspoort maar zo'n voordelig geplastificeerd stukje ID-crap. Eigenlijk wil ik liever Amerikaan zijn of Belg of Ijslander of Oostenrijker of Spanjool, enz, enz. Wat nou loyaliteit? Ga es gauw deaud met je loyaliteit.

stretched.truth | 08-03-07 | 17:55

Over demagogie gesproken. Heeft niemand gehoord wat Jan Tomaat gisteren riep? "Er was geen plaats voor de SP in het kabinet, maar de SP is wél welkom in de herberg van de kiezer". Denk eens door wat de man daar zegt: hij suggereert een analogie met het verhaal van jezus gristus. Ongelofelijk dat dit niet superbreed uitgemeten is in de pers. Hoewel... Mag ik voorstellen om du moment dat iemand de heer Wilders van demagogie beschuldigt even fijntjes gewezen wordt op deze onbezonnen uitspraak van Jan Tomaat?

bottehond | 08-03-07 | 17:54

huh ?antilanen uitzetten
dat zijn toch ook nederlanders!
nou ik snap het niet meer hier in nederland wie gaat er nou nederlanders uitzetten?
wie dat snapt mag mij dit vertellen

cast | 08-03-07 | 17:54

Is dit de ten Catemarkt of de tweede kamer ?

ventus_aqualis | 08-03-07 | 17:54

@ vander F 08-03-07 @ 17:46

is dit normaal, zo'n poespas voor elk eerste spreekbeurt?

eeneind | 08-03-07 | 17:53

Wishbone 08-03-07 @ 17:50
Zo erg generaliseer ik nou ook weer niet.
Dat laat ik aan type's zoals jou over.
Je voelt je gewoon aangesproken; Tokkie!

MAXIMO | 08-03-07 | 17:52

@ bejaarde op brommer 08-03-07 @ 17:50

Kan die geytenneuqer geen das aandoen?

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:52

Dimi ? WTF is Dimi ? *haakt af*

Dirrek | 08-03-07 | 17:52

Ik vind dat Arib maar eens aan erectificatie moet doen.

rosalie | 08-03-07 | 17:51

Meneer Dhimmie?

vander F | 08-03-07 | 17:51

bottehond 08-03-07 @ 17:49

er is helemaal niets veranderd, dus niet zeuren. Er is geen volgende fase.

Maaier | 08-03-07 | 17:51

MAXIMO 08-03-07 @ 17:48
Je valt alweer terug op beledigingen.............. Teken van onmacht.........

Wishbone | 08-03-07 | 17:50

allahtoon in beeld!

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 17:50

@ MAXIMO 08-03-07 @ 17:48

"type's zonder klasse en toekomst die aangezien ze wat moeten doen aan hun door hun sociaal begeleider verplichte daginvulling maar op internet gaan veesten .."
Types als jij dus...

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:50

stuyterkuycken 08-03-07 @ 17:46
Ach man...
Moet nog bijkomen van de zoveelste verschuiving naar links van gister..

MAXIMO | 08-03-07 | 17:49

Dames, heren ook, Dank voor Uw aandacht. U was live getuige van de volgende fase van de dhimmificering van Nederland. Graag tot ziens.

bottehond | 08-03-07 | 17:49

@ bejaarde op brommer 08-03-07 @ 17:48

Gebruik de term in vrede en voorspoed.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:49

Wie is die griet?
ik hoorde d'r naam even niet.

vander F | 08-03-07 | 17:49

independ 08-03-07 @ 17:42
De "rechtsen" van tegenwoordig zijn niet meer de rechtsen van vroeger.
Teveel kansloze Tokkies aan die kant, je weet wel, type's zonder klasse en toekomst die aangezien ze wat moeten doen aan hun door hun sociaal begeleider verplichte daginvulling maar op internet gaan veesten ..

MAXIMO | 08-03-07 | 17:48

@stuiterkuiken 1744

"allahtonen"

die hou ik er in,
zegt alles over de groep dimmies waar pech told en Falsema ook onder vallen, inclusief hun anti-westerse troetel-doelgroep.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 17:48

independ 08-03-07 @ 17:42
Ik heb tenminste een baas waar ik mijn dubbele loyaliteit kan laten gelden Dat is een vaak ander verhaal met de door u zo vereerde mensen met dubbel paspoort.

Wishbone | 08-03-07 | 17:48

VVD thanks for the support.

Koelie | 08-03-07 | 17:47

Dan werkt een Marokkaan eens en dan is het weer niet goed...

Apotheker | 08-03-07 | 17:46

@ MAXIMO 08-03-07 @ 17:43

Hey, daar ben je weer. De man die de ouders van reaguurders gaat beledigen zodra het moeilijk wordt. Ik gun je je overwinning maatje. En ik geef de regering hooguit een jaar. Voor maart volgend jaar hebben we nieuwe verkiezingen. Ben benieuwd of je dan nog zo lacht.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:46

Ze krijgt een bossie bloemen!
Wat liev.

vander F | 08-03-07 | 17:46

@ independ 08-03-07 @ 17:42

Luisteren! Ze hoeft haar nationaliteit niet op te geven, ze moet een keuze maken uit twee banen. Ze heeft een luxeprobleem. Een minister die daarvoor in een RvB zit moet ook uittreden zodra hij zijn ambt aanvaardt. Is heel normaal hier in NL. En moet voor iedereen, ook allahtonen, gelden.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:44

@independ
Net wakker? Moert Arib haar nationaliteit opzeggen? Van wie en welke?

stekelige | 08-03-07 | 17:43

Bunt 08-03-07 @ 17:35
Dat is in ieder geval beter dan dat de plaat in buitenlands accent blijft hangen op " da's complete onzin" zoals dat bij jouw favoriete pruik het geval is.
stuyterkuycken 08-03-07 @ 17:37
Dat is demagogie en ijdele hoop van jou, veel sterkte de komende 4 jaar..
*hihihihi*

MAXIMO | 08-03-07 | 17:43

zo, was weer gezellig. We gaan maar weer iets nuttigs doen..

Maaier | 08-03-07 | 17:42

We noemen het niet langer een tweede kamer. Maar een kansen kamer.

superjan | 08-03-07 | 17:42

Waarom zou Arib haar nationaliteit moeten opzeggen? Ze heeft niks verkeerd gedaan. Had Wilders niet zelf gezegd "ik heb liever geen moslims in de kamer"? Lekker bekrompen zooitje is het hier, iedereen mag een mening over links hebben en wanneer links een antwoord geeft dan begint men te kankeren. Zielig gewoon dat rechts in plaats van het werken voor de uitkeringstrekkers, hier de baas zijn tijd aan het verknoeien is. Is men hier niet meer loyaal aan zijn wergever? Over loyaliteit gesproken...

independ | 08-03-07 | 17:42

Het is de overige partijen er meer aan gelegen dat allahtonen zich hier meer thuis voelen dan dat autochtone NL'ers zich hier weer thuis voelen.
-
Je wordt als NL'er gewoon geschoffeerd waar je bijstaat. Je wordt gewoon genept door die f*cking kontkruipers. Het moet inmiddels behoorlijk druk worden daar in de hol van de koning van Marokko.

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:41

Zo, we gaan nu rustig verder met biculturelen?

vander F | 08-03-07 | 17:41

o, Fritsma wil verbanning terug in het strafrecht!

Maaier | 08-03-07 | 17:40

Elegast 08-03-07 @ 17:36
Dan heb je het over integriteits problemen en niet over loyaliteit. Had dus wel gekund, ja........ (integriteit probleem is hoe ik er over denk )

Wishbone | 08-03-07 | 17:39

@vander F 08-03-07 @ 17:35: yup

Elegast | 08-03-07 | 17:39

Moties van PVV zojuist verworpen. VVD stemde niet voor. Bedankt voor de goedkope verkiezingsstunt. Blijkt toch maar een PVV te zijn.

Mr.Geitekaas | 08-03-07 | 17:39

Het is triest dat de overige partijen niet willen inzien dat er zich in de NL samenleving een steeds grotere kloof gaat aftekenen tussen de gewenste politieke standpunten en de standpunten van de bevolking.

Hans Anders | 08-03-07 | 17:39

VdVlies gaat weg, en die rat die ie passeert, gaat even zn stukken doorlezen.

Kale Karel | 08-03-07 | 17:38

nou Geert, op deze manier houd je het parlement wel bezig. goed voor je belastingverlaging!

Maaier | 08-03-07 | 17:38

@Bunt 1735 LOL
nou verbeet, pak je hamertje maar.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 17:38

Ik krijg steeds meer vertrouwen in onze democratie... NOT. Wat een wanvertoning. Volgen de partijen hun eigen achterban dan hadden ze gewoon met de PVV meegestemd.
-
En dat noemen ze een volksvertegenwoordiging. Wat een laffe bende...

stuyterkuycken | 08-03-07 | 17:37

@Wishbone 08-03-07 @ 17:28: Zo staat het anders niet op NN. Dus als Albayrak de Marokkaanse overheid had geadviseerd mocht het wel? Of als Arib de Saudische overheid ipv de Marokkaanse overheid had geadviseerd?

Elegast | 08-03-07 | 17:36

@oakie 08-03-07 @ 17:15;

En daar verwacht je een zinnig antwoord op?

Apotheker | 08-03-07 | 17:35

MAXIMO 08-03-07 @ 17:24,

Is dat ook de mening van jouw geliefde leider van de SP van Nederland?

Die onbenul weet toch nooit waar om gaat.
Hij stelde immers de afgelopen week ophoudelijk: "dit gaat nergens over".

Prettige dag verder.

Bunt | 08-03-07 | 17:35

Kom, kom, niet zoOo mopperen en sombermansen hiero... Vroeger tijdens de tweede Grote Bivak hadden we ook een complete 'tonen'-regering en dat heeft ook maar slechts 5 jaar geduurd - wat heb je dan te vrezen voor 2 door het eigen geboorteland uitgekotste mocro's en een vrouwtjes turk in de huidige regering..?

Edie Hitler | 08-03-07 | 17:35

@Elegast 08-03-07 @ 17:32,
in dienst van Her Majesty the Queen?!?

vander F | 08-03-07 | 17:35

En zine we daar linksboven, in vak PvdA, met rode trui favoriet Attje Kuiken niet zitten? Wat een superkamerlid is het toch.

Maaier | 08-03-07 | 17:34

gaat Arib na dit debat terug naar Marokko?
ik zou er echt alle begrip voor hebben dat zie hier niet langer wil zijn, in een land waar alles zomaar besproken kan worden, bah!

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 17:34

*trofeetje voor LJBrinkhorst*

vander F | 08-03-07 | 17:32

@vander F 08-03-07 @ 17:29: Verenigd Koninkrijk.

Elegast | 08-03-07 | 17:32

LJBrinkhorst 08-03-07 @ 17:30

haha, ik heb de opgevoerde knijpkat (de computer moet er ook mee aangedreven worden) reeds in de aanslag

Maaier | 08-03-07 | 17:31

SDI 08-03-07 @ 17:27
In de VS is het enkel het presidentschap.
Overigens vind ik dat behalve Duitsland ook geen goede voorbeelden

MAXIMO | 08-03-07 | 17:31

En die Pechtold fluitend z'n kindertjes ophalen. Lekker in het zonnetje. Aan mijn lijf geen polonaise, denkt ie. Volgens mij zit ie zelfs al lekker in z'n stadstuintje met een biertje.

Dirrek | 08-03-07 | 17:31

@ PolderDweller 08-03-07 @ 17:20

Eensch.
Ik denk dat mevrouw hier in Nederland altijd met meer respect zal worden bejegend dan in dat pseudo-democratische vaderland van heur. Wat een gejank allemaal. Nog ff en Kadija, Sjaak, Arie, Femke, Ahmed, Jan, Alex en al die andere grote denkers lopen met gegroefd gelaat in een stille tocht richting de dokwerker. Verdimme, het fascistoide kwaad is terug in den lande. Trekt allen den stencilmachines uit 't vet. Graaf Joop van Tijn op!

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 17:30

@Elegast 08-03-07 @ 17:27,
VK?
is afkorting van...?

vander F | 08-03-07 | 17:29

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 17:22
Aan dat linkje valt weinig af te dingen, deze man gaat recht door het midden. Jammer dat ze het in de kamer waarschijnlijk allemaal gelezen hebben en in de prullenbak gefiled hebben.

Maaknieuitjoh! | 08-03-07 | 17:29

controle 08-03-07 @ 17:22
Jij hebt het over het figuurlijke zwaard neem ik aan.
Als het op de manier gebeurt zoals bij Ayaan of Rita zou ik het prachtig vinden.
Dat de AIVD bijv. zijn banden met de Mossad bewijst; kan ie van gevangenis verhuizen naar een dichte cel omdat ie een landverrader is.

MAXIMO | 08-03-07 | 17:29

Okay, feit is dat die negert zich voor de gelegenheid beter heeft gekleed.

Kale Karel | 08-03-07 | 17:29

wie was die ene met dat korte rokje?

Maaier | 08-03-07 | 17:29

Elegast 08-03-07 @ 17:24
Wilder sprak volgens mij over een loyaliteits probleem. Wilders zou er dus ook moeite mee hebben als een Fin de Finse overheid zou adviseren. Wel een beetje bij de les blijven gast.........

Wishbone | 08-03-07 | 17:28

@Kale Karel 17:25

Dat is die voormalige wethouder uit Utrecht van de PvdA, Hans Spekman.

Aussie | 08-03-07 | 17:28

@Kale Karel 08-03-07 @ 17:25,
is toch die PvdA ex-wethouderrt uit Utrecht?

vander F | 08-03-07 | 17:27

@vander F 08-03-07 @ 17:20: Hij heeft het VK geadviseerd over de Europese grondwet.

Elegast | 08-03-07 | 17:27

@Kale Karel,

Da's de ordedienst van de PVDA en hij komt Arib geruststellen en aaien. Is dat dan een knuffelallochtoon?

@Maximo,

Vergeet de VS, Duitsland, UK etc niet.

SDI | 08-03-07 | 17:27

@Wishbone. Verschil van mening een probleem verklaren is pas het echte probleem in een democratie.

1oog | 08-03-07 | 17:27

immigratie is een ramp voor onze belastingcenten,
de staatsschuld hebben we te danken aan immigratie.
Werkloosheid, criminaliteit, dubbele loyaliteit, moet ik nog verder gaan?

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 17:27

grappig dat wilders tijdens de motie enkele keren "buitenlandse overheid" en "marokkaanse overheid" door elkaar haalde.

Maaier | 08-03-07 | 17:26

1oog 08-03-07 @ 16:34
Ik sluit me aan bij Kamp. Dat u er voor kiest om uw ogen te sluiten voor de werkelijke problemen is het echte probleem.

Wishbone | 08-03-07 | 17:25

Wie is die mongool met bergschoenen aan, en in dat trainingspak met "sport" op de achterkant? Dat kan toch geen kamerlid zijn?

Kale Karel | 08-03-07 | 17:25

Ja! Stempen!

eeneind | 08-03-07 | 17:24

@Wishbone 08-03-07 @ 17:17: Groot-Brittannië. Hij is geen Brit (denk ik), maar dat maakt Wilders niet uit: De fractievoorzitter van de PPV stelde ,,niet op de persoon te spelen.'' Hij zou er ook moeite mee hebben als een Kamerlid van welke partij dan ook bijvoorbeeld de Finse overheid zou adviseren over landbouw of een ander onderwerp.

Elegast | 08-03-07 | 17:24

Koekje-dr-bij? 08-03-07 @ 17:21
In Ayaan's geval was het ook zeer terecht.
Check mijn comment's uit die tijd er maar op na, nooit heb ik zo voor Verdonk staan juichen..
En Wilders behoort ook consequent te zijn, aangezien ie het zo goed voor heeft met onze belastinggelden zou ie geen kansloze onhaalbare motie's meer moeten indienen.

MAXIMO | 08-03-07 | 17:24

Edie Hitler 08-03-07 @ 17:23

en ik maar denken dat we een trias politica hebben.

Maaier | 08-03-07 | 17:23

Geinig hè, we hebben nu een landsbestuur bestaande uit wel 5 colonnes ;)

Edie Hitler | 08-03-07 | 17:23

Inderdaad, welk hypothetisch probleem?
Mw. Arib is slechts een hypothetisch kamerlid?

vander F | 08-03-07 | 17:22

@maximo
Zou je dat niet graag zien dan, dat een zwaard Wilders treft?

controle | 08-03-07 | 17:22

En zo is het het ook Geert.... Je heb helemaal gelijk............

Wishbone | 08-03-07 | 17:22

Arib houdt eer aan zichzelf & gaat. Kabinet valt. Ayaan revisited. LOL

Dirrek | 08-03-07 | 17:22

de baas aan het woord nu

Gjan | 08-03-07 | 17:21

Ernst ziet geen aanleiding tot verandering van deze gruwelsituatie.
"we hebben regels": CDA= dimmie partij.
"hypothetische problemen zijn de echte problemen"; Kamp is een aanwinst voor de kamer.
De wildermoties: koren van het kaf scheiden.

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 17:21

SDI 08-03-07 @ 17:16
De landen waar het een issue is willen moeten we ons niet mee vergelijken.
Dat zijn geen goede voorbeelden; Israel, Noord-Korea en nog meer van dat..

MAXIMO | 08-03-07 | 17:21

MAXIMO 08-03-07 @ 17:18
Ayaan was een offer, indirect gevraagd door de kamer. Men dient toch consequent te zijn? Dat krijgt wilders toch ook constant om zijn oren?

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 17:21

het zijn wel heel heldere moties zeg van geertje.

Maaier | 08-03-07 | 17:20

Als mevrouw Arib zoveel vertrouwen heeft in de nederlandse rechtstaat dat ze zich genoodzaakt voelt haar Marokaanse paspoort te behouden om eventueel te kunnen vluchten als het haar hier te heet wordt onder de voeten, dan kan ze maar beter meteen vertrekken.

PolderDweller | 08-03-07 | 17:20

@Elegast 08-03-07 @ 17:15,
bij mijn weten heeft Dijsseltje maar 1 paspoort en is louter in dienst van de Nederlandse staat.

vander F | 08-03-07 | 17:20

En geert dient de moties in :-)

poepkop | 08-03-07 | 17:19

controle 08-03-07 @ 17:12
Vind hem zelf ook prachtig, weet wel dat wat het allemaal bij je oproept voor jouw rekening is.
Koekje-dr-bij? 08-03-07 @ 17:13
Datzelfde botte zwaard gebruike ze ook om Ayaan, haar partijgenoot, het land uit te flikkeren.
Dat er daarna coalitiegenoten het vertrouwen opzeggen omdat ze wederom haar zwaard niet weet te hanteren is toch echt aan haar zelf te wijten.

MAXIMO | 08-03-07 | 17:18

@Gjan 08-03-07 @ 17:16

Zijn hun kater aan het uitslapen van alle dure champagne van gisteravond.

De Vogel | 08-03-07 | 17:18

overigens, leuk in retrospectief: In Handelingen der Staten-Generaal, TK 49-3177 dd. 16 februari 1995 had Janmaat reeds Wilders/Kamps mening hierover. Niet om zwart te maken, slechts voor historisch perspectief.

Maaier | 08-03-07 | 17:17

Elegast 08-03-07 @ 17:15
Welk land, en heeft de desbetreffendee persoon een paspoort van het desbetreffende land of de nationaliteit van dat land ?

Wishbone | 08-03-07 | 17:17

kieslijst, kiesraad, geloofsbrieven. eed/belofte grondwet.
Mooie woorden, maar dat garandeert natuurlijk niets. Tenslotte zaten er in de jaren dertig van de vorige eeuw ook een handvol NSB' ers in de tweede kamer.

Karel kwakbol | 08-03-07 | 17:17

Zie ik nou goed dat bijna de gehele SP-fractie afwezig is?

Gjan | 08-03-07 | 17:16

@Maximo,

Ik betwijfel of het in andere landen geen issue is; wel denk ik dat in Nederland het probleem juist is dat sommige Nederlanders om het hardst moeilijk lopen te doen over hoe erg dit wel is, op de man spelen etc. Die Arib moet zelf maar eens aan het woord komen en de boel uitleggen.

Het is gewoon heel simpel: of de ene of de andere nationaliteit. In dat geval zouden ze nou niet hoeven debatteren en de aandacht aan echt belangrijke zaken besteden, zoals bekijken hoe er in Nederland aan integratie kan worden gewerkt met mensen die niet willen integreren of van wie de loyaliteit door wie dan ook ter discussie kan worden gesteld.

SDI | 08-03-07 | 17:16

@SDI 08-03-07 @ 17:05: Als Wilders consequent is, kaart hij ook andere parlementariers aan die buitenlandse overheden adviseren, zoals Dijsselbloem, maar dat laat ie dan weer na.

Elegast | 08-03-07 | 17:15

@Wishbone 08-03-07 @ 17:07
Tja, de VVD was/is inderdaad een oppositiepartij, in de regering neemt het harde, maar noodzakelijke maatregelen en die worden niet altijd in dank aangenomen.
Ik denk ook dat er een hoop elende en problemen in Nederland voorkomen was, als de linkse kerk de opvattingen en waarschuwingen van Frits Bolkestein (als fractievoorzitter) serieus genomen had, maar ja dat was "not done" en behoorde niet tot de übercorrecte moraal van de theedrinkende medemens.

Herman Flipsen | 08-03-07 | 17:15

@Apotheker 08-03-07 @ 17:02
En U is ????

Er is hier maar één apotheker en dat is oakie !!

oakie | 08-03-07 | 17:15

ik eiges 08-03-07 @ 17:06

in het geval van de marokkaanse koning is het sowieso een kwestie van: "u mag ermee doen wat u wilt", immers hij is nog steeds vrij almachtig daar.

Maaier | 08-03-07 | 17:14

geweldige opmerking van Cosgkun Cörüz (CDA, 1995):

'Ik noem dat geen integratie,
maar intercreatie.'

Intercreatie...... proef dat woord.
www.groene.nl/1995/03_29/coruz.html

vander F | 08-03-07 | 17:13

MAXIMO 08-03-07 @ 17:03
Zwaard, leuke woordkeuze. Dat 'zwaard' heeft mevrouw verdonk ter hand genomen in de strijd tegen verzuiling en vóór integratie. Dat zwaard is door links haar ribbenkast ingeduwd want ja, wie vóór integratie is, is tegenwoordig tégen buitenlanders. Toch? En daar moest ze voor hangen, toch?

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 17:13

Arib moet niet fokke met Geert, optyften

siesta | 08-03-07 | 17:12

Gruwel, wie staat daar op de preekstoel, regeert dat ons land?

Kale Karel | 08-03-07 | 17:12

MAXIMO
"Verdonk is gewoon in haar eigen zwaard gevallen net als Ayaan.
Kijk niet op als het ook met Wilders gebeurt inzake de loyaliteitskwestie."
.
Leuke beeldspraak.

controle | 08-03-07 | 17:12

SDI 08-03-07 @ 17:09
Dat ligt eraan, hier in Nederland hebben we te maken met Wilders en zijn adepten en een handjevol schapen die moeilijk doen.
In andere landen is dit geen issue.

MAXIMO | 08-03-07 | 17:10

martelaar van gorkum 08-03-07 @ 17:01
nergens voor nodig. arib kan ( net als aboutaleb en aybalrak ) met de armen over mekaar achterover leunen. Haar dhimmi-mede politici knappen het vuile werk wel op. Ze verdringen elkaar naar de microfoon om vooral als hardst te roepen hoe erg het wel niet is, wat een fijne collega`s het zijn en hoe wilders/vvd ? niet op feiten maar op de man spelen. Wie is hier tegenstrijdig? Als wilders een naam ( lees: voorbeeld in de praktij ) noemt speelt hij al op de man, terwijl femke met het schuim op dr bek staat te galmen wat mevrouw arib allemaal wel niet heeft gedaan voor de mensheid. Of hij dat wel beseft? Femke, dáár gaat het dus nou net niet om. Het gaat om die *kuch*onafhankelijke werkgroep voor het tegengaan van integr... eh, bevorderen van emancipatie van marokanen in het buitenland. Dáár gaat het om.

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 17:10

Gaat weer lekker daar in Den Haag.

Beter komt straks Ome Geert even aan het woord. Of bij de volgende verkiezingen aan de macht. Dat zou ook mooi zijn. :P

Horsedick | 08-03-07 | 17:09

@MAXIMO 08-03-07 @ 17:06

liberalen naar D66??
D66 is nu gewoon hetzelfde als groenlinks hoor, die waaien met alle winden mee.

De Vogel | 08-03-07 | 17:09

@Maximo,

Heb ik geen behoefte aan. Ik kan ook een dubbele nationaliteit krijgen maar als ik dat zou doen ga ik niet in de 2e kamer c.q. congress zitten omdat dat gewoon vragen oproept over loyaliteiten.

SDI | 08-03-07 | 17:09

SDI 08-03-07 @ 17:05
Maar wel dubbele loyaliteiten.
Lees het interview in dePers maar eens.

MAXIMO | 08-03-07 | 17:08

Herman Flipsen 08-03-07 @ 17:03
Wilders volgt de VVD op een groot deel van de programma punten. Het lukt Wilders met zijn harde toon alleen "wel" om de punten op de agenda te zetten en ter discussie te stellen. Ik Vind het zelfs hoopgevend dat de VVD ook een wat minder genuanceerd standpunt in durft te nemen.
.
Misschien is het wel het beste wat Nederland kan overkomen dat ze in de oppositie zitten nu.

Wishbone | 08-03-07 | 17:07

Pechtold gaat tijdens werktijd prive zaken doen.

Karel kwakbol | 08-03-07 | 17:07

Haha die CDAert in paniek

Kale Karel | 08-03-07 | 17:07

ja man 08-03-07 @ 17:05
Allemaal te danken aan Loesewies, wacht maar, Pechtold gaat de resterende liberalen bij de VVD wegvreten.

MAXIMO | 08-03-07 | 17:06

überdhimmie Pechtold

Aussie | 08-03-07 | 17:06

@Elegast 08-03-07 @ 17:04

Wilders wel, maar Kamp niet

De Vogel | 08-03-07 | 17:06

@Maaier

enerzijds is het natuurlijk maar de vraag waar advies ophoudt en macht begint, dat hangt een beetje af van hoe serieus je genomen wordt.
is het een adviesje van 'of anders doe je het toch lekker zoals je zelf wilt'
of een adviesje van 'dit is het beleid voor de komende 10 jaar, even uw handtekening meneer de koning'.

anderzijds is daar nog zoiets als beeldvorming. voor een politica is het het verschil tussen iets daadwerkelijk doen en alleen maar die indruk wekken niet zo interessant. Beide kunnen even schadelijk werken.

ik eiges | 08-03-07 | 17:06

Pechtold spreekt. *manne, pauze. Effe pissen*

Dirrek | 08-03-07 | 17:05

@Elegast,

Misschien stipt Wilders slechts de naakte feiten aan? Hij heeft geen dubbele nationaliteit in ieder geval.

SDI | 08-03-07 | 17:05

vander F 08-03-07 @ 17:02
Waar was jij toen er bij Aboutaleb, Albayrak en Arib op de man werd gespeeld door Wilders?
Hypocriete lamzak.

MAXIMO | 08-03-07 | 17:05

-weggejorist-

Kavarf | 08-03-07 | 17:05

En die pechthold maar raar vinden dat ze weggevaagt zijn!

ja man | 08-03-07 | 17:05

@vander F 08-03-07 @ 17:02: Alsof Wilders niet op de man (vrouw) speelt....

Elegast | 08-03-07 | 17:04

Wat een gigantische oogkleppen heeft die Halsema op, alle feeling met de samenleving kwijt.

Aussie | 08-03-07 | 17:03

Baf. Pak aan stomme boerentrien met de hete aardappel.

SDI | 08-03-07 | 17:03

Even voor de voorstanders van Kaakklem die gaan roepen dat Kamp liegt, een linkje uit mijn post van gisteren.
.
Hier een stukje uit de groene Amsterdammer uit 1995, ook goed leesvoer voor de PVV voorstanders die denken dat de VVD achter Wilders aanloopt:
"Tegelijk verzet de VVD zich tegen integratiebevorderende maatregelen. Het is de meeste mensen ontgaan dat de VVD nog maar een paar weken geleden heeft geprobeerd om het wetsvoorstel inzake de dubbele nationaliteit te torpederen. Het is gelukkig aangenomen, want de dubbele nationaliteit is bij uitstek een middel om de integratie te bevorderen" www.groene.nl/1995/03_29/coruz.html

Herman Flipsen | 08-03-07 | 17:03

LOL @ Patrick Bateman 08-03-07 @ 15:52

Okee, tikje laat gereageerd maar hahaha...

Apotheker | 08-03-07 | 17:02

En waar hebben we het nou eigenlijk over... Denk maar even aan de vele allochtone criminelen die in twee landen tegelijk (kunnen) wonen..*gaap*.
Ik ben blij dat de discussie uiteindelijk op gang komt.

de grote Anti | 08-03-07 | 17:02

@Koekje-dr-bij? 08-03-07 @ 17:00

inderdaad, dit is echt schandalig.
Verdonk heeft wat gedaan tegen integratie, en zij is van de groote Verdonk-bashers. het is echt schandalig dat zij durft te zeggen dat VVD ministers niks aan integratie hebben gedaan.

De Vogel | 08-03-07 | 17:02

Kinderen in de zandbak gooien nog minder met modder naar elkaar.

wasbeerfan | 08-03-07 | 17:02

Die Halsema is en blijft toch ook de MAXIMO van de 2e kamer..

Derrek Wilder | 08-03-07 | 17:02

Rutte wilders bla bla,
op de man spelen, woorden verdraaien
Femke ga je schamen
Ad Hominem trut

vander F | 08-03-07 | 17:02

@koekje, goed punt.

SDI | 08-03-07 | 17:02

Kamp heerscht. Ik zeg commander in chief material. Op zeker.

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 17:01

-weggejorist-

Kavarf | 08-03-07 | 17:01

Arib zelf al gehoord ? Kom 's met een ontroerende uitleg... meiske. Gaat 0031 plat voor je.

martelaar van gorkum | 08-03-07 | 17:01

Femke moet die verdomde hete aardappel eens uit haar mond laten vallen. Misschien wordt het dan nog eens wat. Wat een stelletje idioten met oogkleppen zijn het toch daar bij GL.

SDI | 08-03-07 | 17:00

Ah, het begint te dagen : er was toch een plan om het bestuur van NL goedkoper te maken (15000 raamambtenaren lozen)..? Welnu, ze huren nu voor proef een paar 'tonen' in en kijken hoe het stemvee erop reageert... Geen revolte wil zeggen dat het ingedutte (betuttelde) volk er geen bezwaar om maakt --> straks hebben we een voltallig 'tonen' parlement voor een fraktie van wat de huidige veredelde uitkeringslutserz nu de belastingbetaler kost (inclusief de +30%). Al met al maak het geen reet uit wat ze nu uitvreten - resultaat blijft hetzelfde.

Edie Hitler | 08-03-07 | 17:00

Leuk dat Femke el-ke-keer-weer wijst op de VVD-verantwoording voor het integratiebeleid, gezien het femke en haar mede probleem-ontkenners elke motie, iedere stap, álles wat de VVD heeft voorgesteld gesaboteerd heeft, met als toppunt de politieke moord op de minister zelf ( verdonk )

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 17:00

ik eiges 08-03-07 @ 16:57

adviesfuncties mogen best. Ergens anders macht uitoefenen is iets anders. Dat zou niet kunnen. Het feit dat Arib in de kamer zit en op alle manieren is getest op haar integriteit (zoals geschetst door Van der Vlies). Er is geen enkele reden om aan te nemen dat zo'n adviesfunctie haar handelen als kamerlid of als nederlands burger in de weg zou staan.

Maaier | 08-03-07 | 17:00

Geert doet ondertussen even een sudokuutje.

Aussie | 08-03-07 | 16:59

Femke blijft maar op de man spelen..
pfff.

vander F | 08-03-07 | 16:59

Haha, Kaakklem kan geen vat krijgen op de genuanceerdestellingen van de VVD en kan alleen maar schreeuwen dat het glibberig en voor politieke motieven is.
.
Vooral de mond dicht blijven houden over de principiële punten Femke, vooral doen..

Herman Flipsen | 08-03-07 | 16:59

-weggejorist-

Kavarf | 08-03-07 | 16:59

Ik vind Kamp steeds beter worden...........

Wishbone | 08-03-07 | 16:58

Kamp!

bejaarde op brommer | 08-03-07 | 16:58

Tja de VVD is wel aan het zwabberen geslagen. Weer een zetel voor Geert.

superjan | 08-03-07 | 16:58

Adviseert Arib ook de mufti die moet besluiten over het leven (of dood) van Ewout Janssen ?

TyfusLeijer | 08-03-07 | 16:58

Sjezus, wat is die Kamp een boer.
Goed hoe Femke hem bij die kleine ballen van hem grijpt.

MAXIMO | 08-03-07 | 16:58

@Uifeltje Gnuiffeltje
Pffiieeuw, lekker inloggen lijkt me zo.. :-)

Worm van der Waarden | 08-03-07 | 16:58

-weggejorist-

Kavarf | 08-03-07 | 16:57

KLEM GELULT!

ja man | 08-03-07 | 16:57

Iedereen gewoon 1 nationaliteit. Het is niet te verkroppen dat bepaalde Nederlanders een extra 'exit' optie hebben en anderen niet. Het is gewoon oneerlijk. Dat Arib weg kan uit Nederland als het haar niet aanstaat en ik niet dat is onacceptabel.

Uifeltje Gnuiffeltje | 08-03-07 | 16:57

Wiens benen zijn dat? Is dat Bas?

Kale Karel | 08-03-07 | 16:57

@Maaier

wellicht is de aanval belachelijk uitgevoerd,
maar inmiddels vindt een deel van het volk het toch een tikje te mal worden.

niet dat ik bang ben dat "de islami's komen", maar als je er toch voor kiest om een volk te vertegenwoordigen, dan mag het volk toch verwachten dat je zo'n vertegenwoordiging niet op twee stoeltjes tegelijkertijd zit?

ik eiges | 08-03-07 | 16:57

"Ekkkkk vindtttt dittttt een gliburrrrrrrrrrrigggggge redenering"

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 16:56

gek he, die tweedeling in de maatschappij.... wat een bekrompen kaaskoppenland is dit toch.

Kerby | 08-03-07 | 16:56

"Mevrouw halsema, u draait en..."

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 16:55

Halsema heeft wel een beetje gelijk over de VVD

eeneind | 08-03-07 | 16:55

Halsema: "Ik neem het probleem van de integratie heel serieus"

Moehahahahahaha. Humor hep se wel.

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 16:55

Nu wordt kamp beaux.

superjan | 08-03-07 | 16:55

Hehe Femke: "Üuuuuh iets lagerrr....."
Geil!

Don Fappo | 08-03-07 | 16:54

bigi pangpang 08-03-07 @ 16:45
Echt, wat Maaier zegt; spreek voor jezelf.
Die peroxidepruik vertegenwoordigt mij in ieder geval niet en het staat me vrij om te typen wat ik wil.

MAXIMO | 08-03-07 | 16:54

"Mijn kamerleden". Halsema, doe iedereen een lol en ga toch weg met je elke verkiezingen slinkende smurfenfractie.

Aussie | 08-03-07 | 16:54

Wham Bam, thank you Fem!!!!

Worm van der Waarden | 08-03-07 | 16:54

Femke =D

heracles | 08-03-07 | 16:54

Wel mooi hoe men ( femke voorop ) de zaak weet om te draaien en constant zélf op de man gaat spelen. Integriteit, gewaardeerd kamerlid, goede naam, integriteit. Daar gaat het niet over! Trut!

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 16:53

Ik geloof het verder wel. Inhoud verliest het toch altijd van de vorm als die lutsers aan de gang zijn. Dom volk kiest zijn domme leiders.
Ja superjan, antwoorden op vragen die er echt toe doen krijg je toch nooit. Arib is ook maar een afleidingsmanoevre voor A+A, zal me niks verbazen als ze straks "geheel vrijwillig" haar adviesfunctie opzegt, maar dan wel na het debat.

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 16:53

Mevrouw Kaakklem zit vuistdiep in Arib.

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 16:53

-weggejorist-

Kavarf | 08-03-07 | 16:52

Maaier 08-03-07 @ 16:50
Ow dan begreep ik je verkeerd, dat ze voor Nederland en Marokko aan het hobbyen is maakt niet uit joh!

Maaknieuitjoh! | 08-03-07 | 16:52

Halsema wil 'em iets lager .. :|

Aussie | 08-03-07 | 16:52

flink in de stront roeren femke !!!!weet je zeker dat het onderwerp waar het overgaat ,niet meer opvalt

Bergen@@r | 08-03-07 | 16:51

sjonnie 08-03-07 @ 16:41
Ik zal je missen!!
*mompelt "als kiespijn" er achteraan*

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 16:51

Zo loyaal is Kadija Arib dus aan Nederland.

De koningin vluchtte ooit ook uit Nederland. Nog steeds boos over, GeenStijl?

Reltiet | 08-03-07 | 16:50

dit is geen bespreekbaar maken, dit is een belachelijke aanval op de integriteit van een kamerlid.

Maaier | 08-03-07 | 16:50

@superjan 08-03-07 @ 16:46
*kuch* Nee, die loog niet, hij trok alleen al conclusies terwijl hij (eerst)
1. niets wist van het artikel bij de wereldomroep, (toen)
2. Rutte hem nadrukkelijk vroeg naar een helder onderzoek en (als laatst)
3. op basis van een niet afgerond onderzoek.
.
En anderen mogen niet al te snel conclussies trekken (pffft)

Herman Flipsen | 08-03-07 | 16:50

Waarom praten al die luitjes van de grrrrrrristenunie allemaal hetzelfde? Zou die Slob 't vrouwtje ook op dat zalvende toontje geil toespreken?

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 16:50

Maaier 08-03-07 @ 16:46
Hoe moet Bigi het dan zeggen?
Wilders ben ik ook geen fan van maar hij wil het terecht bespreekbaar maken.
Kijk eens naar de grote lijnen en niet naar Bigi.

Maaknieuitjoh! | 08-03-07 | 16:49

@Harige Bangmaker 08-03-07 @ 16:40,
ga je scheren knaap;
"And thank God for the Dutch, believe it or not, and the British, and the Canadians for their help in Afghanistan. But other countries are not very useful when they place such strenuous conditions on the actions that their troops can take."
article.nationalreview.com/?q=MTMxOWRk...

vander F | 08-03-07 | 16:48

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 16:47
Ssstt, niet doorvertellen, straks komt Wilders 'r achter...

MAXIMO | 08-03-07 | 16:48

daskapitalist 08-03-07 @ 16:43
Vandaar ook dat er door van der Vlies niet wordt gezweerd op de grondwet.
Niet dat ik het erg vind hoor..

MAXIMO | 08-03-07 | 16:47

@MAXIMO 08-03-07 @ 16:34
LOL, ik bedenk me opeens dat we wel een talentje hebben in het kabinet die dat verdrag met marokko kan gaan sluiten.

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 16:47

Al dat gezeur dat NL een tolerant land dient te zijn moet ook maar eens afgelopen zijn,in de rest van de wereld heb je je als vreemdeling ook maar aan te passen,of anders.. Ga ervoor @Wilders en VVD.

de grote Anti | 08-03-07 | 16:47

Harige Bangmaker 08-03-07 @ 16:40

Domme trut?

Ga jij even lekker zuigen aan jezelf, Harige en als je klaar bent kom je maar terug.

Verder nog?

rosalie | 08-03-07 | 16:47

T gaat mij helemaal niet om die Arib, het gaat mij om de vette rat van een Tiggelaar die drie keer keihard loog over deze questie.

superjan | 08-03-07 | 16:46

bigi pangpang 08-03-07 @ 16:45

praat niet over "ons" tegeover "zij" alsjeblieft.

Maaier | 08-03-07 | 16:46

daskapitalist 08-03-07 @ 16:43

De SGP wil meeliften met de Islam............

Wishbone | 08-03-07 | 16:45

@maximo

Jij moet je grote muil eens houwen, lutser. Wilders is de enige die voor ons opkomt en iets doet aan het grote moslimbedrog dat in ons land gaande is. Van dubbele paspoorten tot fraude bij de bouw van de westermoskee in Mokum, wie doet er iest aan? Wilders is our man.

bigi pangpang | 08-03-07 | 16:45

alljezus wat heeft Van der Vlies toch weer helemaal gelijk:
- kieslijst, kiesraad (inderdaad ze heeft passief kiesrecht)
- geloofsbrieven (goedgekeurd)
- eed/belofte grondwet
-
- verder niet zeuren dus.

En zowaar een grap van de SGP!

Maaier | 08-03-07 | 16:44

de sgp gaat natuurlijk mee met de dubbele loyaliteiten van de pvda, want de sgp meent ook loyaal te moeten zijn aan god.

daskapitalist | 08-03-07 | 16:43

Voorspelbaar: geen kritiek op geloof.

RA | 08-03-07 | 16:43

Dus de PvdA fractie is volledig verantwoordelijk voor de acties van Mw. Arib.

vander F | 08-03-07 | 16:43

"geachte gemeenteleden"

Laten wij ons bezinnen op de dingen des levens....

Een moment van stilte, graag....Amen

rosalie | 08-03-07 | 16:43

vdVlies heerscht

Kale Karel | 08-03-07 | 16:43

@ Apollo 08-03-07 @ 16:40

U bedoelt Lubbers?

Apollo | 08-03-07 | 16:42

sjonnie 08-03-07 @ 16:41

Doooeeeegggggggg

Wishbone | 08-03-07 | 16:42

Als Wilders aan de macht komt, wil ik graag met haar mee...

sjonnie | 08-03-07 | 16:41

@Sjakie Snel 08-03-07 @ 16:15
IK ben ultramontaan !

martelaar van gorkum | 08-03-07 | 16:41

Gelukkig heeft de SGP de vraag min of meer begrepen. Nu nog een antwoord?

RA | 08-03-07 | 16:41

Zal nog wel even duren voor er iets zinnigs uitkomt. Eerst Genesis helemaal doorlezen.

ventus_aqualis | 08-03-07 | 16:41

Van der Vlies zat al in de kamer toen Kamp nog in korte broek rondliep

eeneind | 08-03-07 | 16:41

rosalie 08-03-07 @ 16:35

Hahaha, domme trut.

Ik zie Kamp nog staan. Tussen de NAVO-troepen in Afgamaardeaud. Jaja, onze troepen doen hun best. En Kampie staat erbij. Naast één of andere generaal uit de V.S., die snoeihard geen enkele acht slaat op dat ministertje uit het kleinste kudtlandje in Europa, dat eigenlijk heel hard tégen Europa is. Want Europa is kudt.

Kamp... Ga hem lekker zuigen, rosalie. Boertjes hebben ook hun beurt nodig.

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:40

GAAP, nog trager dan Lunners

Apollo | 08-03-07 | 16:40

Ow man, wat ziettie Van der Vlies er weer bouncend uit. Echt het prototypel metrosexueel.

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 16:40

Ook groenlinks wil blijkbaar d66 achterna.

peter400 | 08-03-07 | 16:40

Zo jammer, Wilders heeft echt een punt maar verdedigt dat zo hopeloos dat alle zijwegen weer ingeslagen worden door de link(s)o's.
Als zij van Fortuijn daar gestaan had zou het lastig worden om de bruine plekken uit het blauwe leder te poetsen vanavond.
Zuchttt, Geert, je staat echt te eikelen.
En Kamp lacht zich een krul in de lul....

Maaknieuitjoh! | 08-03-07 | 16:40

Oh God... Van der Vlies aan het woord.. Alleen Ds. Gremdaat kan die partij nog redden.

Aussie | 08-03-07 | 16:39

Godfried van Bouillon! Van der Vlies = HELD!!!

Worm van der Waarden | 08-03-07 | 16:38

@cadeautje voor koekje drbij> volgens mij is MILFbusters.nl nog vrij.

superjan | 08-03-07 | 16:38

och gut....... ze halen die maffe ex van dion graus dr weer eens bij........ er is onderzoek naar gedaan: die vrouw spoort niet

DenLangel*l | 08-03-07 | 16:38

Wie is dat nu weer? The godfather van de SGP?

rosalie | 08-03-07 | 16:38

Ah, de staatsrechtdeskundige...

vander F | 08-03-07 | 16:38

heerlijk, Van der Vlies. Allemaal even stil nu.

Maaier | 08-03-07 | 16:38

Bij de pvda hebben ze nog steeds niet door dat ze twee vorige verkiezingen flink verloren hebben. Of ze vinden het wel lekker steeds minder zetels.

peter400 | 08-03-07 | 16:37

Go, Kamp, Go

Citypaul | 08-03-07 | 16:37

Stilte, het woord is aan Bassie.

controle | 08-03-07 | 16:37

Het is wel een non discussie........... Wilders wordt verweten dat hij het op de man speelt en kamp wordt weer aangevallen op het feit dat hij het te algemeen houdt.
.
Lijkt er erg op dat ze geen argumenten hebben om een zinnige discussie te voeren.

Wishbone | 08-03-07 | 16:37

lekker moeder 08-03-07 @ 16:33
Staat gewoon in wikipedia maar je kunt oer ok de wetboeken op naslaan. "De Nederlandse nationaliteit gaat in het algemeen verloren door het vrijwillig aangaan van een andere."

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 16:37

Helemaal ok die Kamp, duidelijk en rustig

Apollo | 08-03-07 | 16:37

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 16:34

wat heeft dat met loyaliteit te maken?

Maaier | 08-03-07 | 16:36

@daskapitalist 08-03-07 @ 16:27.
LOL!
"Mr. Hans van Baalen has helped Taiwan by passing resolutions in its favor. He also pushed for the Prize for Freedom to be awarded to President Chen in 2001 by Liberal International. He is a dependable friend to Taiwan and was awarded the Order of the Brilliant Star with Violet Grand Cordon by President Chen in 2001."

vander F | 08-03-07 | 16:35

Kamp houdt wel een goed verhaal. Dikke boehoe van Van Haarsma Buma trouwens na dat geintje over die korte broek.

Aussie | 08-03-07 | 16:35

Triest gedoe in de kamer. Die commissie is niets anders dan een verlengstuk van de marokkaanse regering en heeft als enig doel om de echte integratie van marokkanen in Nederland tegen te werken. Als ze tegoed geïntegreerd zijn wordt de band met Marokko minder en dat kost dat land dan veel geld. Die commissie is dus al erg maar dat een Kamerlid er deel van uit maakt is toch echt onbestaanbaar. Maar de meeste partijen voeren blijkbaar liever eenstruisvogelpolitiek op dit punt.

peter400 | 08-03-07 | 16:35

Nogmaals: Kamp for president! het kabinet mag vallen nu, nieuwe verkiezingen en dan Kamp MP. VVD doe je best.

rosalie | 08-03-07 | 16:35

VVD opgelet? Kamp is de man die kalm blijft staan tegen de rijen van roeptoeters. Doe daar wat mee

Jan Passant | 08-03-07 | 16:35

Ach als die kut mag blijven zitten krijgen we een grote groei voor de PVV bij de volgende verkiezingen.

RedScorpion | 08-03-07 | 16:35

Ik moet zeggen dat die Kamp het buitengewoon doet.

controle | 08-03-07 | 16:35

oakie 08-03-07 @ 16:33

Ik kan je wel bijpraten hoor, schat.

HET GAAT NERGENS OVER!

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:35

Wishbone 08-03-07 @ 16:30

Marokkaanse nederlanders mogen niet meer juichen voor het marokkaanse voetbalelftal juichen, is dat het grote loyaliteitsprobleem?

haha, ik geef toe, Kamp haalde die CDA-er mooi onderuit: "ik zat al in de kamer toen U nog in korte broek rondliep"

Maaier | 08-03-07 | 16:35

Lol @ korte broek
Henk Kamp is een baas,

Gjan | 08-03-07 | 16:34

@Wishbone Mensen met een dubbele nationaliteit hebben niet automatisch een dubbele loyaliteit. Was alles maar zo zwart-wit. Genoeg voorbeelden de laatste tijd van terroristen die gewoon de nationaliteit hadden van het land dat zij troffen. Feit blijft dat dit hele gedoe geen ruk zal helpen aan integratie of aan de problemen ermee.

@Rosalie Pechtold zal je de komende 4 jaar helaas regelmatig bijven zien. Hij is namelijk kamerlid.

1oog | 08-03-07 | 16:34

Maaier 08-03-07 @ 16:29
Zie 16:27

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 16:34

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 16:27
Dan begreep ik je idd verkeerd, wat je daar zegt zou kunnen worden opgelost door nieuwe verdragen te ondertekenen, heb je wel iemand voor nodig die dat diplomatiek kan bewerkstelligen.
Of Nederland zou zelf ook een wet moeten maken dat men nooit en te nimmer het Nederlanderschap kan afstaan of verliezen zoals bij de Marokkanen.

MAXIMO | 08-03-07 | 16:34

LOL:
Kamp: "ik zat al in de kamer toen u nog in korte broek rondliep"

El Conquistador | 08-03-07 | 16:34

ROFLMAO@Kamp
"Ik liep hier al rond, toen u nog in korte broek rondliep"

Herman Flipsen | 08-03-07 | 16:34

En zo wordt het onder het tapijt geveegd, het lijkt wel of de meeste kamerleden in dienst van Marocco zijn!

Frommeltje53 | 08-03-07 | 16:33

Kamp is weer ijzersterk en laat zich niet van de wijs brengen...........

Wishbone | 08-03-07 | 16:33

Ik kan gvd die meekijk-link niet openen hier....
Kan iemand me even bijpraten in één tegel of is het meer van hetzelfde weer ???

oakie | 08-03-07 | 16:33

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 16:27
Dat is dus echt niet waar. Er zijn 1 miljoen in het buitenland levende Nederlanders die ook een tweede paspoort hebben. Het automatisme waar jij het over hebt bestaat niet. Alleen als je in buitenlandse krijgsdienst gaat raak je de Nederlandse nationaliteit kwijt.

lekker moeder | 08-03-07 | 16:33

Maaier 08-03-07 @ 16:29

Een dubbele nationaliteit misschien niet direct, maar wel zitting hebben in een commissie van een ander land......en dan ook nog geen loyaliteit tegenover ons land hebben.

rosalie | 08-03-07 | 16:33

Hehehe ik hoor ergernis in de stem van Kamp :)

Aussie | 08-03-07 | 16:33

Oh God... Een CDA-er...

Kan het nog erger...

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:32

Kan die Pechtold niet even in de banken gaan zitten? Ik wil Thieme zien!

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:32

Vroegah had je gewoon een duim: Omhoog, Omlaag. Wilders wil oprecht overkomen. Dat is hij niet. Wat dat betreft kan hij nog een voorbeelkd nemen aan Londsdalers (Ja, niet jij, ook jij niet, maar de andere, die ja) Geldt aan de Theemsweg hebben gewoond ook als de schijn tegen hebben? Ik vraag het me af.. Wat is er van zijn soap geworden: Wild Wilder Wilders? Ik vraag het me af....

Worm van der Waarden | 08-03-07 | 16:31

gleiipaaaaaaaaaaallll

Gleipaal2001 | 08-03-07 | 16:31

Die Kamp wordt nog wel es een x premier. Stijgt ver boven roeptoeters als Kaakklem en Kereltje uit.

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 16:31

als je van je land houd moet er staan!!! blackout

zuid | 08-03-07 | 16:31

1oog 08-03-07 @ 16:28

Segregatie is daar een groot onderdeel van. Mensen met een dubbele nationaliteit en een dubbele loyaliteit. Het is niet alleen een probleem op regerings niveau, maar ook op de straat. Mensen die vast blijven houden aan het land van herkomst. Duidelijke voorbeelden zijn dus nodig............

Wishbone | 08-03-07 | 16:30

oakie 08-03-07 @ 16:30

:-(

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:30

als je van je houd, kom je niet met dit soort opmerkingen! zij geeft Wilders hier mee gelijk

zuid | 08-03-07 | 16:30

@Harige
Oeh....

Femke = BAH !
;)

oakie | 08-03-07 | 16:30

Heerlijk trouwens dat Halsema gewoon niet wil erkennen dat er problemen met de integratie zijn.

controle | 08-03-07 | 16:29

@ vander F 08-03-07 @ 16:12
Kamp steunt Wilders helemaal niet principiëel maar dekt slechts de rechterflank af.
Anders zou hij Hans van Baalen wel uit de fractie zetten, die doet betaald werk voor de regering van Taiwan:
http://www.nu.nl/news/1001728/11/%27Wilders_heeft_dubbele_standaard%27.html

Patrick Bateman | 08-03-07 | 16:29

martelaar van gorkum 08-03-07 @ 16:13
Dank je! Da's nog eens smakelijk nieuws! Ik ga van de benieuwde wezen wat voor verbale diarree dit losmaakt!

Maaknieuitjoh! | 08-03-07 | 16:29

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 16:18

waarom zou een dubbele nationaliteit in godsnaam inbreuk maken op het gelijkheidsbeginsel.

Maaier | 08-03-07 | 16:29

"mr. hans van baalen has helped taiwan by passing resolutions in its favor."

daskapitalist | 08-03-07 | 16:29

oakie 08-03-07 @ 16:27

Zeur niet oakie.

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:28

Ben ik de enige die het raar vindt dat iemand door een niet-democratische overheid geplaatst wordt in een adviesgroep die democratie moet bevorderen? Hebben ze zoiets ook in Noord-Korea?

controle | 08-03-07 | 16:28

@ Wishbone, Hmm ging het debat daar maar over dan. Dit gezeik over bijbaantjes van kamerleden zal verder geen ruk aan dat probleem veranderen.

1oog | 08-03-07 | 16:28

Wat is dat nou voor mening van Kamp?
"terughoudend zijn"

is dat uberhaupt een mening?

eeneind | 08-03-07 | 16:28

hehehe, verkapte sneer van Kamp, naar Gerdie (ik snoer alles wat rechts is de mond) Verbeet.

Herman Flipsen | 08-03-07 | 16:28

Halsema = bah
Wat zeg ik?

BAH !!

oakie | 08-03-07 | 16:27

VVD wordt hard beschouwt ..

Piemelpap | 08-03-07 | 16:27

Kamp heeft wel een probleem, nu moet ie het laatste restje liberale principes van de VVD verloochenen om met Wilders om die 2 dozijn zetels te vechten.
Denk dat liberalen beter af zijn bij d66 tegenwoordig.

MAXIMO | 08-03-07 | 16:27

MAXIMO 08-03-07 @ 16:21
Nee dat bedoel ik niet. Als iemand met enkel de Nederlandse nationaliteit een tweede aanneemt raakt hij automatisch zijn Nederlandse kwijt. Voor mensen met een bestaande dubbele nationaliteit is destijds een uitzondering in de wet gemaakt, maar het raakt nog steeds aan een fundament van de grondwet. Vb een Turk die zijn tweede Turkse nationaliteit opgeeft en deze vervolgens weer aanvraagt, raakt zijn Nederlandse nationaliteit wel kwijt, een Turk die niks doet behoudt hem gewoon. De ondoorgrondelijke werking van onze democratische rechtsstaat met zijn vele stop- en lapmiddelen.

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 16:27

1oog 08-03-07 @ 16:25

Als er niet zo veel illegalen ,niet werkende allochtonen, segregatie overlast verzorgende jongeren die de taal niet beheersen en weinig kans maken op werk waren hadden we geld over gehad. Dat probleem dus..........

Wishbone | 08-03-07 | 16:27

Wishbone 08-03-07 @ 16:24

;)

rosalie | 08-03-07 | 16:26

Wanneer komt Thieme aan het woord?

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:25

Hahah Kamp: Hebt u nou zelf niet door, mevrouw K...ehh mevrouw halsema...

rosalie | 08-03-07 | 16:25

@Wishbone Welk probleem? Ipv een dag werken aan gezondheidszorg, openbaar vervoer, economie ons land sterker maken hebben 150 lui daar de hele dag over een bijbaantje van een van hen daar. Wat een tijdsverspilling.

@ Worm van der Waarden. Mee eens. Wees dan inderdaad eens helder. Zeg gewoon net zoals velen hier, ik trek die buitenlanders niet en als het aan mij ligt gooit het leger die allemaal morgen eruit. Oh wacht even dat kan moeilijk worden met een Roemeense vrouw.

1oog | 08-03-07 | 16:25

Heeft u het nu zelf niet door mevrouw Kaakklem ? NEE Kamp dat heeft ze niet.......

Wishbone | 08-03-07 | 16:24

Hoe bevestig je het beeld dat mensen die al jaren roepen dat dit land naar de klote gaat?

Juist door die rifteef te steunen. Meer dan 60% van de bevolking is tegen, maar de politiek steunt dit gedrocht (en dat laatste slaat net zo hard op de persoon als op de constructie).

Albert Heijnstein | 08-03-07 | 16:24

Ik denk dat ik femke maar even in mijn MILF-campagne ga gebruiken...
... is ze nog ergens goed voor.

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 16:24

Wanneer gaat Kaakklem...een keer gezond leven...ergens ver weg, ergens waar ik haar nooit meer hoor of zie....

rosalie | 08-03-07 | 16:23

Halsema (GL) die het heeft over dubbele moraal, wat een gotspe.
Hoe zat dat in 020 met Marijke Vos, de Probo Koala en de schuld afschuiven op ambtenaren?

Herman Flipsen | 08-03-07 | 16:23

Halsema = geyler dan Kamp.

Thieme is nog geyler.

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:23

@Sjakie Snel 08-03-07 @ 16:15
Komt er vast aan. Maar de knakker die nu over Hongaren l*lt heeft vast Djingis Gabor (ex-staats van Landbouw) - dubbele nationaliteit - als joker in de achterzak.

martelaar van gorkum | 08-03-07 | 16:23

(wilders zei zelf dat hij ook problemen zou hebben als van baalen betaalt zou worden door de overheid van taiwan, maar blijkbaar hebben ze dat niet gehoord bij nu.nl)

daskapitalist | 08-03-07 | 16:23

Kamp heeft helemaal gelijk. Halalsema cum suis proberen weer de problemen onder het tapijt weg te moffelen. Er mag niet gesproken over integratie problemen door links.

Aussie | 08-03-07 | 16:23

Herman Flipsen 08-03-07 @ 16:18

De toon kan van Kamp alleen maar zo gematigd zijn omdat Geert het probleem direct durft te benoemn. Kamp probeert ook in algemeenheden te praten. Is zijn goed recht en hij doet het heel erg goed en ik ben ook fan van hem. Het probleem is nu alleen Arib en dat probleem dient benoemt te worden. Kamp doet dat niet. Wilders wel.........

Wishbone | 08-03-07 | 16:22

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 16:18
Dat is niet waar, iemand met een dubbele nationaliteit in de regering is juist een teken van gelijkheid.
Als het inbreuk zou maken zouden ze niet in de regering zitten.

MAXIMO | 08-03-07 | 16:21

Kamp: "Marokkanen blabla dubbele orientatie blabla".

Dat Marokkanen dubbel georienteerd zijn is al heel lang bekend. Vraag maar aan Pin.

LJBrinkhorst | 08-03-07 | 16:21

@1oog. Onderbuikgevoelens zijn ook gevoelens. Klopt. Maar ik heb de laatste paar dagen, weken, manden geen 10 Boerka's bij elkaar gezien. Het punt dat ter discussie staat is niet van belang, het effect dat men ermee wil sorteren, daar gaat het blijkbaar om. Wilders is racist, klaar. Maar geef dat dan toe. Als van dat steeds te ontkennen moet leven, ga dan aan Atkins denken. Zonder gekheid. Het gaat inderdaad niet meer om de inhoud, maar om het te sorteren effect. En dat maakt in deze Wilders tot racist en Janmaat zo dood als een pier.

Worm van der Waarden | 08-03-07 | 16:20

Die rooie rukkers (PeeVeeDeeAaa) hebben gezegd dat ze der flutbijbaantje mag behouden. Dit is gebaseerd op een eigen onderzoek. I love onafhankelijkheid. Tis hetzelfde als wanneer Geert Wilders laat onderzoeken of zijn eigen uitspraken wel door de beugel kunnen (en dat kunnen ze, liever nog extremer). Kga ervan uit dat Wilders, tijdens het alarmdebat, weer een flinke sneer van rechts geeft.

Cee | 08-03-07 | 16:20

Gaat dat mens zelf nog wat zeggen of laat ze anderen het vuile werk opknappen?

Die Kamp is trouwens een slappe lul zeg.

Joost Maghetweten | 08-03-07 | 16:20

Er zijn blijkbaar 1 miljoen mensen in NL met een dubbele nationaliteit. De wet van de grote getallen leert, dat het overgrote deel hiervan correcte burgers zijn. Dus het is niet meer dan logisch om ook van de goede intenties van mevrouw Arib uit te gaan. Hoe ging dat duitse liedje ook al weer..."es riecht nach Kristalnacht'.

buzi | 08-03-07 | 16:19

ongelofelijke non-discussie waar de pvda weer totaal incompetent mee omgaat. gaarne over naar belangrijker zaken zoals mensen met twee of meer auto's, kinderen of meningen; doe daar eens wat aan.

drk | 08-03-07 | 16:19

Juist Kamp,
de Marokkaanse overheid belet actief integratie van Marokkanen in Nederland.
Simpel.

En die linkse rakkers willen ook graag integratie, juist zelfs.

vander F | 08-03-07 | 16:19

Dit gaat toch eauver peaulitiek?
Boeije!

benniebang | 08-03-07 | 16:19

Juist, @Wisbone,

Wilders haalde de kolen uit het vuur voor de VVD!

Ohhh als ik toch daar zat.....ik bleef echt niet rustig en beleefd tegen sommige...(halsema en slob bijv. )

rosalie | 08-03-07 | 16:19

@Wishbone 08-03-07 @ 16:16
Onzin, de toon van de VVD, is gewoon een andere dan die van de PVV, hoewel er inhoudelijk wel overeenkomsten zijn.
(maar die moet je dan wel willen zien)

Herman Flipsen | 08-03-07 | 16:18

@gaatnat 08-03-07 @ 16:13
Wie gaat er nou GS een link naar Van Jole neerzetten? Vragen om een ban. Bovendien is het een flutverhaal, omdat in de grondwet ook het gelijkebehandelingsbeginsel staat en de dubbele nationaliteit daarop inbreuk maakt. Maar dat gaat boven de pet van dombo Van Jole.

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 16:18

1oog 08-03-07 @ 16:15

Nee je moet vooral een probleem aansnijden en daarna vooral er niets meer over zeggen........... Hij moet gewoon net zo lang blijven hameren en roepen tot dat het eindelijk eens opgelost is.

Wishbone | 08-03-07 | 16:18

eeneind 08-03-07 @ 16:13

Omdat Wilders het vuile werk al heeft opgeknapt..........

Wishbone | 08-03-07 | 16:16

Kamp for President!

rosalie | 08-03-07 | 16:16

@ martelaar van gorkum 08-03-07 @ 16:13 Straks roept er nog iemand iets over genocide...

Sjakie Snel | 08-03-07 | 16:15

@ Worm van der Waarden. Daar kan ik het helemaal mee eens zijn. Gezeik over hoofddoekjes, boerka's werkgroepjes komt mijn strot nu echt uit. Zoals gezegd Wilders had kunnen uitgroeien tot een echt volwassen alternatief maar met deze plaat met kras en constante 1 dimensionale onderwerpen houdt hij de mensen daar meer van het werk dan dat hij iets bijdraagt.

1oog | 08-03-07 | 16:15

Even nuanceren, is het niet een klein beetje waar wat die Wilders daar roept.
Ik vind het ook wel een beetje raar, Toch?
Maargoed terug naar de orde van de dag. op naar de bar van playa Michel.

Proost en de groeten uit Marbella

Veldwebel | 08-03-07 | 16:14

TyfusLeijer 08-03-07 @ 16:10
Is toch niet nodig, kijk enkel maar naar de verhoudingen, een onderzoek naar Graus en Wilders staan momenteel veel hoger op de agenda.

MAXIMO | 08-03-07 | 16:14

Waarom kan Kamp wel gewoon normaal doen?

eeneind | 08-03-07 | 16:13

-weggejorist-

gaatnat | 08-03-07 | 16:13

De VVD kaapt het topic als volwaardige gebeten hond.

.pim | 08-03-07 | 16:12

@ Behangdelul 08-03-07 @ 15:56 Martin Gaus?
<BR />@ .pim 08-03-07 @ 15:57 Dat was toch 42?

Sjakie Snel | 08-03-07 | 16:12

Interessante discussie. Ook voor tante Beb die op drie hoog nu ligt weg te rotten om dat ze niet gewassen kan worden omdat de Muppetshow inhoudelijk belangrijke discussies te voeren. Alle Jezus wat stinkt dat doorligkussen. Broeder Wilders komt er aan, rustig. Nog maar twee weekjes wachten…

Worm van der Waarden | 08-03-07 | 16:12

Dit debat kost de PVDA een Arib uit haar lijf.

superjan | 08-03-07 | 16:11

Ik snap het niet: Hij zegt alleen dat je niet voor een andere regering mag werken, maar alles wat met de letter W begint wordt er nu bijgesleept.
Als het om de principekwestie gaat, heeft hij gelijk.
Al dat gelul over dat ze een lieve oma heeft en het zo goed bedoelt heeft er niets mee te maken. Is dat nu zo moeilijk?

Het echte probleem is mijns inziens dat links Wilders als extreem rechts heeft gebombardeerd en nu hun eigen bestaansrecht probeert te bewijzen door Wilders op alles principieel aan te vallen, ongeacht wat hij zegt.
Dan maak je jezelf pas echt belachelijk!

Joost Maghetweten | 08-03-07 | 16:11

Het is schandelijk, dat Wilders alles wat hem niet bevalt schandelijk vindt.

tegengas | 08-03-07 | 16:11

Het gaat weer over helemaal niets, kudtparlement vol met incompetent, achterbaks ja-maar-hullie-doet-het-ook-jankvolk, steek de fik er maar in.

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 16:11

En Wilders spreekt uit naam van de bevolking huppaaa.... en toen was er OPEENS bijval van de VVD. Hoe raar kan het in die kamer nog gaan lopen :D:D

youreckon | 08-03-07 | 16:11

wat is Wilders weer triest bezig..

Maaier | 08-03-07 | 16:11

Is er al een onafhankelijk *kuch* onderzoek gedaan door de eigenvleeskeurende Partij voor de Allochtonen met goedkeurende handtekening van Wouter - Windvaan - Boslim?

TyfusLeijer | 08-03-07 | 16:10

Eindelijk wordt eens het beest bij de naam genoemd. Go Geert.........

Wishbone | 08-03-07 | 16:10

ik zie een beetje DUBBEL.

JudgeJuly | 08-03-07 | 16:09

Partij van de VRIJHEID huh.. Wilders is de weg helemaal kwijt. Kan alleen maar als een dolle stier op de rode Islam lap afstormen. Wat een vertoning, wat jammer dat hij zich niet heeft kunnen ontwikkelen als een 2e Fortuyn maar slechts als een demagoog.

1oog | 08-03-07 | 16:09

Iemand die eindelijk eens opkomt voor Nederlanders.. prachtig. *traantje*

de grote Anti | 08-03-07 | 16:08

Eet die Dijsselbloem op Wilders!!!!

Aussie | 08-03-07 | 16:04

gelukkig gaat debatje nr 4. volgende week ook nog door.

daskapitalist | 08-03-07 | 16:04

Geert heeft het over de finse (of Finse) regering, da's toch super humor.
Kan iemand mij uitleggen waarom die lelijke Arib niet onder een niqaab of burqa verscholen zit, ik kan die kotskop niet meer aanzien.

TyfusLeijer | 08-03-07 | 16:04

Hmmm, de brief van Marokkaanse Nederlanders die zich op het hoofd krabden aangaande een multinationale functie van Aboutaleb vond ik wel sterk.

Hij pakt de ondertapijtschuivers wel goed aan zeg.
LOL.
En boze reacties, haha, beschamend, welja.
Gewoon ongefundeerd, tendentieus en buitengewoon kwetsend zullen ze bedoelen..

vander F | 08-03-07 | 16:04

hahaha go wilders hij is echt op dreef!!! laat je de mond niet snoeren Geert!

Behangdelul | 08-03-07 | 16:03

Geert! Schop alle gristenhonden het land uit, aub! Te beginnen met alle Limburgers!

Harige Bangmaker | 08-03-07 | 16:03

@eeneind 08-03-07 @ 16:02
het gaat niet over integriteit, het gaat over loyaliteit.

daskapitalist | 08-03-07 | 16:03

Hoe vaak heeft Wilders al "complete onzin" geroepen?
10 keer?
In zijn vocabulair blijft ie ook al steken..

MAXIMO | 08-03-07 | 16:02

Ha de GrrrrristenUnie stuurt haar nieuwe zedenmeester naar het front!

Aussie | 08-03-07 | 16:02

"complete onzin" haha
wilders is stom!

Stijlloosadverteren | 08-03-07 | 16:02

@ Patrick Bateman 08-03-07 @ 15:59

niet over loyaliteit, maar over integriteit
according to Wilders tenminste

eeneind | 08-03-07 | 16:02

@Bateman
mossad is israelisch.

daskapitalist | 08-03-07 | 16:02

Het is spitsroeden lopen voor Geert. Tussen 2 lange rijen weldenkende menschen door die er alles bijslepen het debat het riet in te sturen en daar te houden

Jan Passant | 08-03-07 | 16:01

oh god,nu die bokkelul van de CU weer.... rot eens op...

Behangdelul | 08-03-07 | 16:01

Laatstegnoemde?

Possum | 08-03-07 | 16:01

sjaakdeslinksesul 08-03-07 @ 15:56
Heeft ie dan niet helemaal goed afgekeken, JP komt er namelijk maar al te vaak mee weg.

MAXIMO | 08-03-07 | 15:59

Er gaat iets gebeuren, geen idee wat, maar Geertje is zenuwwappig.

Worm van der Waarden | 08-03-07 | 15:59

@Derrek Wilder 08-03-07 @ 15:58

Je kan het die voorzithoer van de Pvda wel kwalijk nemen want er wordt alleen maar off topic gelult... prima als ze over Gaus willen beginnen, maar dan vragen ze daar maar een spoeddebat over aan... lutsers..

Behangdelul | 08-03-07 | 15:59

Is de infiltratie van de Hongaarse geheime dienst in Huize Wilders al ter sprake gekomen?

Patrick Bateman | 08-03-07 | 15:59

spoeddebat over graus? beetje flauw. wat heeft vrouwenmeppen nu met loyaliteit te maken?

daskapitalist | 08-03-07 | 15:59

@ Derrek Wilder 08-03-07 @ 15:46
Dion Grous is net als die dronke minister nooit veroordeeld, maar dat wordt tuurlijk door slinks anders gezien.

TyfusLeijer | 08-03-07 | 15:58

Zo moet je Wilders bestrijden. Met argumenten en niet door hem te negeren. Daar wordt hij alleen beter van. Nu Marijnissen nog bestrijden en dit land kan weer verder in de vaart der volken.

wasbeerfan | 08-03-07 | 15:58

@ Behangdelul

Goedkoop, maar je kan het ze natuurlijk niet kwalijk nemen. Zo werkt politiek. Bovendien snijden ze toch in hun eigen vingers zolang ze pertinent weigeren Wilders op inhoudelijke punten in deze kwestie aan te pakken.

Derrek Wilder | 08-03-07 | 15:58

Wilders informeert naar de bel om gered te worden door de gong..........

kneuterzak | 08-03-07 | 15:58

@aussie, ja dat blijkt wel... onder het motto de beste verdediging is de aanval gaan ze wilders maar aanvallen WTF>?

Behangdelul | 08-03-07 | 15:58

@Behangdelul 15:56

Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen.

Aussie | 08-03-07 | 15:57

Laat er maar snel een spoeddebat komen naar de meervoudige loyaliteiten van landverrader Wilders.

MAXIMO | 08-03-07 | 15:57

"... complete onzin", het antwoord op alle vragen

.pim | 08-03-07 | 15:57

Kale Karel 08-03-07 @ 15:52
bedankt, maar die doet het ook niet op mijn verdoemde t*fysDell

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 15:56

wat ontzettend goedkoop van die lui om niet op de zaak in te gaan maar wilders aan te vallen op Gaus....

Behangdelul | 08-03-07 | 15:56

@MAXIMO 08-03-07 @ 15:54
Ja hij staat te JP'en

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 15:56

@ eeneind 08-03-07 @ 15:54
Wel lekker veel krachttermen gebruiken: walgelijk, verschrikkelijke insinuatie, enz, whaha.

.pim | 08-03-07 | 15:56

is dat debat over tbs al geweest?

Stijlloosadverteren | 08-03-07 | 15:55

Wilders loser! Kan zelf goed kritiek leveren maar krijgt hij het zelf geeft ie niet thuis. Gaat ie er gewoon niet op in. Nu laat hij zijn ware gezicht zien.

Grunnie | 08-03-07 | 15:55

Er zijn natuurlijk helemaal geen andere onderwerpen meer voor een goed debat.... stelletje smurfen in Den Haag...

TooneyLunes | 08-03-07 | 15:54

@ .pim 08-03-07 @ 15:52

erg veel antwoorden geeft ie niet he?
"daar ga ik voor geen milimeter op in"
erg sterk inderdaad

eeneind | 08-03-07 | 15:54

Waarom vragen ze niet gewoon een spoeddebatje aan over de integriteit van Dion Graus?

Heb je maar 30 kamerleden voor nodig..

Derrek Wilder | 08-03-07 | 15:54

Krijgt Wilders het moeilijk, wil ie geen antwoord geven..
Wat een zwakkeling.

MAXIMO | 08-03-07 | 15:54

Stomme troela die Arib. Op zich heb ik geen problemen met die mocro club waar ze lid van is, maar als ze dan gaat roepen dat ze zo trots is op haar dubbele nationaliteit en eventueel Nederland kan verlaten als Wilders aan de macht is, gaan mijn nekharen overeind staan. Die trut eigent zich het recht toe om vele Nederlanders die op haar partij gestemd hebben te beledigen, maar loopt vervolgens te jammeren en zaniken indien er iets naars over haar loyaliteit gezegd wordt. Marokkanen kunnen niet incasseren, het zijn stuk voor stuk grote jankers (een paar uitgezonderd dan).

sjaakdeslinksesul | 08-03-07 | 15:53

@ Ongelovige boer 08-03-07 @ 15:48
Als je klaagt over háár intelligentie moet je natuurlijk niet in dezelfde zin beweren dat ze in de regering zit...

Patrick Bateman | 08-03-07 | 15:52

Wilders in de hoek gedreven vandaag. Ik raad iedere Wilders aanhanger op om even te kijken hoe slap zijn praatjes eigenlijk zijn, nu is de kans.

.pim | 08-03-07 | 15:52

D66 is toch deaud?

eeneind | 08-03-07 | 15:52

Neuq kereltje Pechhold aan de praat vandaag? Wat doet die daar nog met zijn Dolende 66/66?

Heikneutertje | 08-03-07 | 15:50

Kan die stemmingmakende chileen ook niet terug naar Santiago?

Zalfje | 08-03-07 | 15:50

help! linkje iemand?

Koekje-dr-bij? | 08-03-07 | 15:49

Goh, Geert maakt een grapje...

vander F | 08-03-07 | 15:49

De deksel van de beerput komt los, Pechtold go,go

kneuterzak | 08-03-07 | 15:49

Getuigt niet echt van een hoge intelligentie bij deze vrouw, "gelukkig" zit ze in onze regering namens de partij van de allochtonen dus kan haar toch niks gebeuren, links dekt links wat er ook gebeurt en dat ze ook nog een koning met ideeen uit het jaar 18** adviseert is al helemaal te gek voor woorden maar alles kan maar in dit land! Mensen denk toch eens na voor je stemt! Zie wat er van komt!

Ongelovige boer | 08-03-07 | 15:48

Hoppa!

Pechtold knalt er een Dion Grausje in!

Derrek Wilder | 08-03-07 | 15:46

Spoeddebat nr. 1: Allemaal terug
Spoeddebat nr. 2: Allemaal dead
Spoeddebat nr. 3: Eerst dead en dan terug
Zo geregeld, geen urenlang debat voor nodig, toch?

McF*ck™ | 08-03-07 | 15:45

En als gelduitgeverT Wouter Boslim weer president wordt komt ze met haar 0031 pas hier weer een uitkering en graties woning aanvragen... of via haar slinkse vrienden weer in vette soepsiediesponsbaantje die iemand met een enkel paspoort niet toegewezen krijgt.
Ophoerren met die muts.

TyfusLeijer | 08-03-07 | 15:45

opzouten met die burka

kavkaz | 08-03-07 | 15:44

goh daar gaat de stemmingmakerij weer......... tuurlijk kan en mag het allemaal !

DenLangel*l | 08-03-07 | 15:44

nare stemmingmakende muts

Jan Passant | 08-03-07 | 15:40

Dat zal Wilders fijn vinden. Als mensen op hem stemmen kan hij de raamambtenaar uit gaan hangen, want de moslims rennen vanzelf het land uit. Dat is goedkoop.

ZI | 08-03-07 | 15:39

Je zou haast willen dat Wilders aan de macht kwam. Dan rot die mevrouw Ariba tenminste op.

ech wel | 08-03-07 | 15:39

Kunnen we niet een voorschotje nemen op Wilders aan de macht en haar nu alvast wegsturen? (zonder wachtgeld dan)

Joost Maghetweten | 08-03-07 | 15:38

Ja, want Wilders aan de macht zou natuurlijk een ramp zijn!

SwiftCrack | 08-03-07 | 15:37

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino