Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Allah akbar Boem!

Geytenneuqen blijft ook in 2005 de bom!Even een extragratis tips voor moslims die nog een voorwaardelijk hebben lopen. Laat je baard staan en zeg dat je in de Heer Allah bent en jij bent vrij om te gaan en te staan waar je wil. Justitie begrijpt het namelijk heel goed wanneer jij radicaliseert. Zo hoeft een 18-jarige moslim uit Maassluis niet meer naar de reclassering omdat hij dat niet kan combineren met zijn gebedsplicht. Dat meneer extreem agressief is en daarvoor eigenlijk therapie nodig heeft, zal Justitie een zorg zijn. En als meneer binnenkort iets op blaast? Ach daar lult Donner zich wel weer uit...

Reaguursels

Inloggen

Trouwens, jij had dat ook kunnen weten als je DAADWERKELIJK de QOE'RAAN erbij had gepakt!!

En ik wens je het beste toe ;0

hetgrodijn | 05-05-05 | 10:38

(QUOTE)
En dan nog even dit: Ayaan Hirshi Ali is een asiel-zoekster die de gruwelen letterlijk aan den lijve heeft meegemaakt in Somalie/Ethiopie (whatever), heeft zich aangepast, heeft hier keihard gestudeerd en zich opgewerkt tot een DEMOCRATISCH gekozen parlementslid die haar mening wel overwogen en gefundeerd met argumenten naar buiten brengt.
(-QUOTE)

Ayaan, de soap ster!!zit je rustig TV te kijken zie je Ayaan Hirsi Ali een interview geven over Islamitische scholen en Marokkaanse criminelen. (Alsof dat überhaupt iets met elkaar te maken
heeft.) De toon is weer gezet ! Welk recht denkt deze Somalische te
hebben om in Nederland het Marokkaanse volk en de Islam te veroordelen?

In de eerste plaats is ze nog niet zo lang woonachtig in Nederland, dus
van een volledig beeld van de Marokkaanse bevolking kan geen sprake
zijn. Ten tweede is ze vanwege haar negatieve achtergrond in Somalië op
een negatieve manier bevooroordeeld omtrent de Islam terwijl er in haar
geval in grote mate sprake was van specifieke Somalische culturele
handelingen waar zij zich tegen verzette. Een voorbeeld is de
vrouwenbesnijdenis, dit wordt in landen als Somalië en Nigeria als
acceptabel ervaren maar o.a in landen als Marokko of Egypte is dit
onacceptabel en zelfs moreel verwerpelijk. Ik acht de kans daarom ook
zéér groot dat de opmerkingen van Ayaan Hirsi Ali voornamelijk op
persoonlijke titel worden gevoerd waarvan de basis een gefrustreerde
achtergrond is. Deze vrouw krijgt echter een politieke functie (Lees:
Trekpop) binnen de VVD en krijgt ondanks haar subjectieve achtergrond
een positie waarin zij één van de verantwoordelijken is die grotendeels
de lijnen van het integratiebeleid zal gaan bepalen. Dat is hetzelfde
als een fervente feministe als rechter aanstellen om daar vervolgens een objectief antwoord van te verwachten inzake een geschil tussen een man en een vrouw. Dan is de uitkomst bij voorbaat ook al duidelijk.Ik ben daarom van mening dat Ayaan Hirsi Ali bewust voor deze positie is
voorgedragen om uitspraken die neigen naar assimilatie een bepaald elan
te geven en eventuele tegenstanders op het verkeerde been te zetten.

(QUOTE)
Je kunt het met haar eens zijn of niet maar ze is notabene een VROUW die wel de ballen heeft om zich te uit te spreken. In plaats van dat zij wordt binnengehaald als een heldin die eindelijk een discussie ontlokt en moslims, maar vooral moslima's inspireert tot inzichten, bevrijding van oude dogma's,
(-QUOTE)

HAHAHAHA. Dan heb je zeker die reacties niet gezien van die vrouwen ? doorzoek nova archief maar. (www.novatv.nl)

(QUOTE)
nieuwe perspectieven en vooruitgang, wordt ze beschimt, bedreigt en louter aangevallen op haar "vorm". Nooit inhoudelijk, maar altijd vaag en formeel; "Haar aanpak is te direct", "Ze provoceert", "Ze is gefrustreerd", "Ze beledigd ons". Maar wat haarzelf is overkomen boeit niet en is NOOIT bespreekbaar.
(-QUOTE)

Omdat ze het in relatie brengt met de islam, wat.... zie bovenstaande post...

(QUOTE)
Dan komt men niet verder als; "Issuh geen Islam". LAFBEKKEN die zich verschuilen achter een Hajib!! Dit is het vrije westen en je kans om je los te maken.
(-QUOTE)

Ik weet niet waar je dit vandaan haalt, misschien de telegraaf? Anyway.. Het is ook niet de islam, het is CULTUUR dan boven de ISLAAM gekozen word. En verschuilen achter hijaabs word gedaan uit EIGEN bewuste keuze, beter een tekort aan vitamine d dan huidkanker.

Trouwens, een man hoort een baard te hebben een vrouw een hijaab. Simpel.

(QUOTE)
Grijp die kans in plaats van te blijven klagen en te mekkeren over achterhaalde bullshit. Zo niet waarom flikker je dan niet op naar het paradijs dat Marokko heet? Het paspoort heb je al.
(-QUOTE)
Zolang er leugens worden verspreid en het nederlandse volk word opgejut om ons te VOOROORDELEN dan moet er iemand toch de waarheid vertellen? EN ALS JE ECHT MIJN VORIGE POSTS HAD GELEZEN DAN HAD JE OOK ANTWOORD OP JOU LAATSTE VRAAG GEKREGEN.

en ik wens je het beste toe ;)

hetgrodijn | 05-05-05 | 10:33

Waar blijven we, als we in het
Westen aan zelfcensuur gaan doen?

(QUOTE)
Weet je waar wij zo kotsmisselijk van worden hetgrodijn, dat eeuwige oeverloze hypocriete gelul van jullie, dat totale gebrek aan zelfkritiek en dat semi-lichtgeraakte gejank van jullie als jullie eens een keer verbaal hier op je flikker krijgen.
(-QUOTE)

Marokkanen lijken het wel steeds moeilijker te hebben bij het zoeken
naar een baan. Dit komt voornamelijk door de slechte naam die Marokkanen
hebben. Werkgevers blijken bang te zijn dat deze groep allochtonen
onrust en paniek op het werk zal zaaien. Hierbij moet je denken aan
racisme en andere zaken die met godsdienst te maken hebben. Maar uit
verschillende bronnen blijken de werkgevers de grootste racisten te
zijn! Maar hoor je daar iemand over? Nee hoor, deze uiterst keurige
werkgevers zijn maatschappelijk correct en doen niet mee aan uitsluiting
op basis van afkomst, religie etc.(Wettelijk stafbaar, zie artikel 1.
van de grondwet!) Dat is weliswaar wat de samenleving moet en behoort te
geloven. Maar wat in werkelijkheid niet het geval is. De gewone
Marokkaan die het wel goed doet en die wel van nut wil zijn in de
samenleving wordt zwaar geassocieerd met de Marokkaanse jeugd die
ongeregeldheden veroorzaakt. Al is dit een minimale groep die het
verziekt voor de rest van de Marokkanen. Zoals vice - voorzitter Mieke
Janssen van het LBR (Landelijk Bureau Rassenbestrijding) al zei blijven
de publieke discussies over de Marokkaanse probleemjongeren niet zonder
gevolgen van de gewone Marokkaan! Alsof de slechte situatie waarin de
Nederlandse economie in verkeert niet genoeg weerstand biedt

(QUOTE)
Altijd maar wijzen met het vingertje naar het verderfelijke westen, de USA en haar bondgenoten die het steeds weer gemunt heeft op al die arme vrome mohammedanen.
(-QUOTE)

Dit zou implicieren dat wij mohamad(vzmh) aanbidden, maar mohamad(vzmh) is onze profeet, netzoals jezus, isa, noah, MOZES!!

(QUOTE)
Terwijl weinigen hier ontkennen dat de Amerikanen en hun geallieerden ook vele onschuldige burger slachtoffers hebben gemaakt in Irak, er door hun ook wellicht oorlogsmisdaden zijn begaan en dat Israël ook schuldig is onrecht aan de Palestijnse zaak, blijven jullie dit oneindig aanhalen om de meest verachtelijke gruweldaden van zogenaamde moslims overal en altijd recht te lullen.
(-QUOTE)

Mooi geprobeerd maat, maar er word helemaal niks recht geluld, er word jullie alleen maar verteld hoe het nou echt zit. Denk je nou echt dat de media je alles poeslief aan het vertellen is?

(QUOTE)
HIER in dit o zo verderfelijke westen worden onze eigen mensen WEL degelijk ter verantwoording geroepen, zoals bijv. Eric O en Lynndie England (Abu Ghraib), is er wel degelijk veel oppositie gevoerd TEGEN de oorlog in Irak, is er WEL degelijk zware KRITIEK op Amerika/Bush/Blair, op Quantanamo etc. Gemakshalve zwijgen jullie op jullie beurt consequent in alle toonaarden over de meest gruwelijke misdaden, begaan bijna zonder uitzondering op onschuldige weerloze burgers en kinderen
(-QUOTE)
Denk jou echt dat hun de enigste twee zijn? Kritiek is dat alles wat ze krijgen? Je gaat me toch niet vertellen dat ze daar zo zwaar aan tillen en dat ze van dit tafereel een big-deal maken.

(QUOTE)
en uit naam van de Islam. 9/11, de aanslagen in Madrid terwijl juist Spanje als één van de eerste bondgenoot haar troepen terugtrok, de schoolkinderen van BESLAN, de gruwelijke onthoofdingen van onschuldige mensen die veelal enkel betrokken waren met de wederopbouw van Irak of als verslaggevers van de vrije pers daar werkten. De talloze laffe en zinloze zelfmoordaanslagen op eigen burgers in Irak, in Israël waarbij israëlische arabieren zonder pardon worden meegenomen.
(-QUOTE)

Blijkt eigenlijk dat op 9/11 de aanslag helemaal niet al-quida gepleegt was, ALHOEWEL DE MEDIA DAT WEL ZEGT? Is er eigenlijk wel CONCREET BEWIJS? Ik raad aan om wat meer up-2-date zijn, zodat er in het vervolg niet zoveel geouwehoerd zal worden over iets waar al-quida helemaal niet schuldig aan is! BEWIJS??? Zie www.911wasalie.com/phpwebsite/

Ja die documentaire heet Loose Change.

(QUOTE)
Jullie zwijgen over het massale onrecht wat JULLIE EIGEN mensen steevast wordt aangedaan door de Ayatollahs van Iran, de Taliban, Saddam Hoessein en het FEIT dat het Iraakse volk wel door ONS is bevrijd van deze tiran, het feit dat de meest basale mensenrechten consequent worden vertrapt in vrijwel alle arabische/moslim staten.
(-QUOTE)
arabische staten? I neem aan dat je hierbij refereert naar de sharia, die aangepast word in de islamtische staten. Hebben we daarover zitte klagen? We hebben geklaagt over de scahde die is aangebracht aan de economie daar, de ZOVELE ONSCHULDIGE KINDEREN VROUWEN EN MANNEN die zich niet eens hebben verweerd zijn doodgemaakt. EN netalsof nederland al zijn mensen berecht, als het echt een rechtvaardig land zou zijn, dan zou ali chemicali nu degelijk wel de doodstraf moeten kijken.Onder "Islamitische Staat" verstaat men in het Westen doorgaans een staat die geordend is volgens de principes van de Shariah, het op de Koran en Sunnah gebaseerde Islamitische Wettelijk Stelsel. Vaak wordt echter --verkeerdelijk-- verondersteld dat een Islamitische Staat een Staat is waarin alle inwoners verplicht zijn zich te bekeren tot de Islam. Dit is niet het geval. De Shariah garandeert immers aan alle inwoners volledige godsdienstvrijheid. Het is Muslims overigens uitdrukkelijk verboden anderen te proberen dwingen tot de Islam. In de praktijk hebben de meeste Muslimlanden een seculiere wet die in mindere of meerdere mate elementen van de Koran overneemt. Veel hang af van hoe sterk de plaatselijke niet-seculiere, religieuze politieke partijen zijn. Wanneer Muslims zich in een niet-Islamitisch land bevinden, worden zij geacht zich te houden aan de Wetten van dat land.

(QUOTE)
Nergens heb ik ooit JULLIE gehoord over de massale slachting en verkrachtingen in Dafur die worden begaan door islamitische bendes. Nergens hoor ik iets van JULLIE over het feit dat Amerika en de NATO jullie moslim broeders in Kosovo en Bosnië hebben behoedt voor een massale afslachting en deportatie door de Serviers.
(-QUOTE)

MOESLIMS waren het SLACHTOFFER in dat land, er werd met name bij hun aangeklopt bij de deuren, en als ze er niet mee eens waren werd er een kogel door hun hoofd geschoten!!!
Hoevaak word er niet in de media gelult over moeslims die slechte dingen doen, maar word er ook wat gezegt over moeslims die goede dingen doen? Dit geld niet alleen voor moeslims.

(QUOTE)
Nergens hoor ik JULLIE LOF over het FEIT dat de westerse landen verreweg het meeste hebben bijgedragen aan de hulp aan Tsunami slachtoffers, het merendeel JULLIE moslimbroeders.
(QUOTE)
Er wonen toch ook moeslims en andere buitelanders met een ander relegie in WESTERSE LANDEN, hebben zij ook niet een steentje meegedragen aan de slachtoffers van Tsunami, het is heus niet dat alleen jullie HOLLANDERS dat hebben gedaan.

(QUOTE)
INTEGENDEEL; JULLIE blijven maar JANKEN, werken westerse hulpverlening tegen in Atjeh omdat de plaatselijke Imam bang is dat z'n arme onderdaantjes worden bekeerd, lullen de meest weerzinwekkende aanslagen goed door te zeggen dat jullie niet opkunnen tegen de hi-tech van Amerika/Israel terwijl juist die hi-tech JULLIE heeft behoed voor nog meer ELLENDE.
(-QUOTE)
WELKE ELENDE? Zitten ze daar niet in een al elende? Waar blijven we, als we in het Westen aan zelfcensuur gaan doen?

(QUOTE)
Het was peanuts geweest om van Irak één grote parkeerplaats te maken. In plaats daarvan schreeuwen jullie moord en brand als een "heilige" moskee wordt getroffen door een raket, terwijl de kelder van die zogenaamde "heilige" plek blijkt vol te liggen met wapen arsenaal.
(QUOTE)

Geloof je dat nou echt? Een moskee dat volligt met wapenarsenaal is geen moskee meer. En *als* het waar blijkt te zijn, het land is in oorlog, het word bestuurt door een freakin dictator, denk je echt dat die mensen ook NEE kunnen zeggen? Ze worden met name van twee kanten belaagd.

(QUOTE)
Dat altijd angstige hypocriete gelul van al die knuffelmoslims begint mij, en met mij vele nederlanders, danig de keel uit te hangen.
(-QUOTE)

Dat probeer ik jullie duidelijk te maken, media censuur heet zoiets.

(QUOTE)
De rituele moord op Theo van Gogh wordt listig gebagetaliseerd door aan de ene kant te roepen dat "moord" weliswaar verwerpelijk is maar aan de andere kant wordt daar fijntjes aan toegevoegd dat "hij het wel heeft uitgelokt" want hij heeft de moslims "beledigd". Wat nou beledigd, hij heeft enkel JULLIE Ayatollahs, Imams en Geschriften aangehaald. Khomeiny had het toch over "geiten neuqen", die Imam zei toch dat heaumeaux van de hoogste flat konden worden geflikkerd, in de kuran staat toch dat Mo Aisha op 9 jarige leeftijd tot bruidje nam?
(QUOTE)

Mohamad had Aisha helemaal niet op een 9 jarige leeftijd tot haar bruid genomen!!!

In any discussion on the age of Aisha (ra: may Allah be pleased with her) at the time of her marriage with the Holy Prophet Muhammad (may peace and the blessings of Allah be upon him), it is of the greatest relevance to note the pivotal role she played as a teacher, exponent and interpreter of the religion of Islam. Aisha was an exceptionally intelligent and astute woman, a young prodigy, and this was the main reason why she was got married to the Holy Prophet, as is clearly proved by events after the Holy Prophet?s life. She entered his household, shortly after his emigration to Madina, just at the time when the teachings of Islam in all fields of life for the Muslim community were starting to be revealed to the Holy Prophet and demonstrated by him by his example and practice. An intellectually gifted person was required who would have daily contact with the Holy Prophet at the closest and most personal level, so as to absorb the teachings that he was giving on all aspects of life by his words and actions. Such a person would need to possess the following qualities:
an excellent, precise memory to retain a vast amount of detail accurately,
the understanding to grasp the significance and the principles of the teachings,
powers of reasoning, criticism and deduction to resolve problems on the basis of those teachings,
the skills to convey knowledge to a wide range of audience,
and, finally, have the prospect of living for a considerable period of time after the death of the Holy Prophet in order to spread his message to distant generations.
t appears that Maulana Muhammad Ali was the first Islamic scholar directly to challenge the notion that Aisha was aged six and nine, respectively, at the time of her nikah and consummation of marriage. This he did in, at least, the following writings: his English booklet Prophet of Islam, his larger English book Muhammad, the Prophet, and in the footnotes in his voluminous Urdu translation and commentary of Sahih Bukhari entitled Fadl-ul-Bari, these three writings being published in the 1920s and 1930s. In the booklet Prophet of Islam, which was later incorporated in 1948 as the first chapter of his book Living Thoughts of the Prophet Muhammad, he writes in a lengthy footnote as follows:

A great misconception prevails as to the age at which Aisha was taken in marriage by the Prophet. Ibn Sa?d has stated in the Tabaqat that when Abu Bakr [father of Aisha] was approached on behalf of the Holy Prophet, he replied that the girl had already been betrothed to Jubair, and that he would have to settle the matter first with him. This shows that Aisha must have been approaching majority at the time. Again, the Isaba, speaking of the Prophet?s daughter Fatima, says that she was born five years before the Call and was about five years older than Aisha. This shows that Aisha must have been about ten years at the time of her betrothal to the Prophet, and not six years as she is generally supposed to be. This is further borne out by the fact that Aisha herself is reported to have stated that when the chapter [of the Holy Quran] entitled The Moon, the fifty-fourth chapter, was revealed, she was a girl playing about and remembered certain verses then revealed. Now the fifty-fourth chapter was undoubtedly revealed before the sixth year of the Call. All these considerations point to but one conclusion, viz., that Aisha could not have been less than ten years of age at the time of her nikah, which was virtually only a betrothal. And there is one report in the Tabaqat that Aisha was nine years of age at the time of nikah. Again it is a fact admitted on all hands that the nikah of Aisha took place in the tenth year of the Call in the month of Shawwal, while there is also preponderance of evidence as to the consummation of her marriage taking place in the second year of Hijra in the same month, which shows that full five years had elapsed between the nikah and the consummation. Hence there is not the least doubt that Aisha was at least nine or ten years of age at the time of betrothal, and fourteen or fifteen years at the time of marriage.?

Abraham, David, josep zijn zowel volgens de bijbel met meisjes van 10 +/- 16 getrouwt.

Later research
Research subsequent to the time of Maulana Muhammad Ali has shown that she was older than this. An excellent short work presenting such evidence is the Urdu pamphlet Rukhsati kai waqt Sayyida Aisha Siddiqa ki umar (?The age of Lady Aisha at the time of the start of her married life?) by Abu Tahir Irfani.[4a] Points 1 to 3 below have been brought to light in this pamphlet.
1. The famous classical historian of Islam, Ibn Jarir Tabari, wrote in his ?History?:
?In the time before Islam, Abu Bakr married two women. The first was Fatila daughter of Abdul Uzza, from whom Abdullah and Asma were born. Then he married Umm Ruman, from whom Abdur Rahman and Aisha were born. These four were born before Islam.? [5]
Being born before Islam means being born before the Call.
2. The compiler of the famous Hadith collection Mishkat al-Masabih, Imam Wali-ud-Din Muhammad ibn Abdullah Al-Khatib, who died 700 years ago, has also written brief biographical notes on the narrators of Hadith reports. He writes under Asma, the older daughter of Abu Bakr:
?She was the sister of Aisha Siddiqa, wife of the Holy Prophet, and was ten years older than her. ? In 73 A.H. ? Asma died at the age of one hundred years.? [6]
This would make Asma 28 years of age in 1 A.H., the year of the Hijra, thus making Aisha 18 years old in 1 A.H. So Aisha would be 19 years old at the time of the consummation of her marriage, and 14 or 15 years old at the time of her nikah. It would place her year of birth at four or five years before the Call.
3. The same statement is made by the famous classical commentator of the Holy Quran, Ibn Kathir, in his book Al-bidayya wal-nihaya:
?Asma died in 73 A.H. at the age of one hundred years. She was ten years older than her sister Aisha.? [7]
Apart from these three evidences, which are presented in the Urdu pamphlet referred to above, we also note that the birth of Aisha being a little before the Call is consistent with the opening words of a statement by her which is recorded four times in Bukhari. Those words are as follows:
?Ever since I can remember (or understand things) my parents were following the religion of Islam.? [8]
This is tantamount to saying that she was born sometime before her parents accepted Islam but she can only remember them practising Islam. No doubt she and her parents knew well whether she was born before or after they accepted Islam, as their acceptance of Islam was such a landmark event in their life which took place just after the Holy Prophet received his mission from God. If she had been born after they accepted Islam it would make no sense for her to say that she always remembered them as following Islam. Only if she was born before they accepted Islam, would it make sense for her to say that she can only remember them being Muslims, as she was too young to remember things before their conversion. This is consistent with her being born before the Call, and being perhaps four or five years old at the time of the Call, which was also almost the time when her parents accepted Islam.

DUS AISHA WAS HELEMAAL NIET ZO JONG! TOEN ZE HET HUWELIJK BINNENTRAD.
www.muslim.org/islam/aisha-age.htm

(QUOTE)
Waarom geilen jullie je op aan hollandse "sletjes" in disco's maar geven je zus dezelfde avond nog op d'r flikker als ze iets te haraam is geweest?
(-QUOTE)

Een moeslim zou zich nooit in een disco mogen mengen, als zei niet volgens de regels willen leven moeten ze dat zelf weten, wat kan ik daar aan doen, wat kan de imam daaraan doen? Ze weten zelfs goed wat de koe'raan zegt over zulke dingen. En mohamad ging altijd liefdevol en respectvol met zijn vrouwen om! En hoe weet jou nou wie wat is? Eeen iranees geen jood is, een turk geen christenen is? Een marrokan geen christenen is?!!

(QUOTE)
Waarom janken jullie altijd maar over discriminatie terwijl een huwelijk met een Nederlander een doodzonde betekent?
(-QUOTE)

Ik ben een Nederlander, maar mijn relegie is de islam, en er zijn talloze HOLLANDSE jongens die zich tot de islam bekeert hebben en met een marokaanse of islamtische vrouw zijn getrouwt!! En andersom is dat ook met marokaanse die met een hollandse vrouw zijn getrouwt,ik ken ze zelf! En ik zie toch hoe goed dat KAN gaan.

(QUOTE)
Waarom luisteren jullie met instemming naar de preek van een Iman die verkondigd dat het verderfelijke westen louter bestaat uit ongelovigen en zondaars
(-QUOTE)

Dat jullie ongelovigen zijn dat weten jullie zelf wel, ALS je mijn BOVENSTAANDE POSTSS(!) had gelezen had je geweten dat ik zowel mijn ongelovige buurman als zowel mijn joods buurman respectvol moet behandelen.Ik zal hen liefdevol behandelen tozoverre hen mij dat toestaan, ik kan hem of haar toch moeilijk iets opdwingen. (Zie mijn bovenstaande berichten voor meer duidelijkheid!!)

(QUOTE)
maar ondertussen komen jullie massaal deze kant op en proviteren lustig van de ons opgebouwde uitkeringen, kinderbijslag en medische voorzieningen.
(-QUOTE)

Kunnen jullie onze kruiden en van onze cultuur geloof ook niet proviteren? Vraag je eens af waarom wij buitenlanders in het WESTEN zitten!!

doneren
jhngfjh

(QUOTE)
Waar was jullie massale steun aan Chirac toen hij Bush op z'n flikker gaf over Irak, maar begonnen jullie wel massaal te janken over het verbod op hoofddoekjes op openbare scholen? WAAROM?
(-QUOTE)
Wanneer gunnen jullie ONS rust in vrede in HARMONIE dan? Waarom wij ZEGGEN toch ook niet dat jullie mensen met een ANDER geloof of GEEN geloof hoofddoekjes MOETEN dragen? En je hebt vast wel eens een islamitisch meisje gezien zonder hoofddoek!! Trouwens weet je wel zeker dat ze islatmische was en niet joods of christelijk? Want voorzover ik weet dragen hun ook hoofddoekjes!!!

(QUOTE)
Omdat jullie een stelletje bange hypocrieten zijn, BANG voor JULLIE EIGEN dogma's, JULLIE EIGEN crypto fascisme dat Islam heet.
(QUOTE)

Ik vind het echt minder dat jij min vorige posts niet (goed?) leest of helemaal niet leest. Want als je het goed gelezen heb ik daar ook ANTWOORD op gegeven.

(QUOTE)
Die onthoofding filmpjes worden vooral op de arabisch-islamitische media vertoond, niet om ONS bang te maken, maar om JULLIE er even aan te herinneren wat de ongelovige te wachten staat.
(QUOTE)
Wat? Kennelijk kun jij geen onderscheid maken tussen een terrorist en een gelovige.

(QUOTE)
Bij jullie geboorte worden jullie al gebrandmerkt door je sex orgaan, je meest intieme en private lichaamsdeel te laten verminken. Net als orthodoxe joden. Vandaar dat jullie ze HATEN.
(-QUOTE)
Wat ben jij toch goed in conclusies trekken. * applaus *

hetgrodijn | 05-05-05 | 10:21

Waarom nemen mensen het niet op voor de palestijnen?
Dankzij de Engelse troepen in 1948 zijn de palestijnen hun land uitgezet,weg huis,bedrijf om plaats te maken voor een joodse staat!
Hoe wil je ooit vrede in dat gebied krijgen?
De joden zijn immers de bezetters,of zijn wij westerlingen blind,en steunen de joden omdat ene duitser Adolf deze groep omzeep wou helpen!

nummertje | 05-05-05 | 09:17

En dan nog even dit: Ayaan Hirshi Ali is een asiel-zoekster die de gruwelen letterlijk aan den lijve heeft meegemaakt in Somalie/Ethiopie (whatever), heeft zich aangepast, heeft hier keihard gestudeerd en zich opgewerkt tot een DEMOCRATISCH gekozen parlementslid die haar mening wel overwogen en gefundeerd met argumenten naar buiten brengt. Je kunt het met haar eens zijn of niet maar ze is notabene een VROUW die wel de ballen heeft om zich te uit te spreken. In plaats van dat zij wordt binnengehaald als een heldin die eindelijk een discussie ontlokt en moslims, maar vooral moslima's inspireert tot inzichten, bevrijding van oude dogma's, nieuwe perspectieven en vooruitgang, wordt ze beschimt, bedreigt en louter aangevallen op haar "vorm". Nooit inhoudelijk, maar altijd vaag en formeel; "Haar aanpak is te direct", "Ze provoceert", "Ze is gefrustreerd", "Ze beledigd ons". Maar wat haarzelf is overkomen boeit niet en is NOOIT bespreekbaar. Dan komt men niet verder als; "Issuh geen Islam". LAFBEKKEN die zich verschuilen achter een Hajib!! Dit is het vrije westen en je kans om je los te maken. Grijp die kans in plaats van te blijven klagen en te mekkeren over achterhaalde bullshit. Zo niet waarom flikker je dan niet op naar het paradijs dat Marokko heet? Het paspoort heb je al.

Lekker Belangrijk© | 05-05-05 | 02:06

Weet je waar wij zo kotsmisselijk van worden hetgrodijn, dat eeuwige oeverloze hypocriete gelul van jullie, dat totale gebrek aan zelfkritiek en dat semi-lichtgeraakte gejank van jullie als jullie eens een keer verbaal hier op je flikker krijgen.
Altijd maar wijzen met het vingertje naar het verderfelijke westen, de USA en haar bondgenoten die het steeds weer gemunt heeft op al die arme vrome mohammedanen. Terwijl weinigen hier ontkennen dat de Amerikanen en hun geallieerden ook vele onschuldige burger slachtoffers hebben gemaakt in Irak, er door hun ook wellicht oorlogsmisdaden zijn begaan en dat Israël ook schuldig is onrecht aan de Palestijnse zaak, blijven jullie dit oneindig aanhalen om de meest verachtelijke gruweldaden van zogenaamde moslims overal en altijd recht te lullen. HIER in dit o zo verderfelijke westen worden onze eigen mensen WEL degelijk ter verantwoording geroepen, zoals bijv. Eric O en Lynndie England (Abu Ghraib), is er wel degelijk veel oppositie gevoerd TEGEN de oorlog in Irak, is er WEL degelijk zware KRITIEK op Amerika/Bush/Blair, op Quantanamo etc. Gemakshalve zwijgen jullie op jullie beurt consequent in alle toonaarden over de meest gruwelijke misdaden, begaan bijna zonder uitzondering op onschuldige weerloze burgers en kinderen, en uit naam van de Islam. 9/11, de aanslagen in Madrid terwijl juist Spanje als één van de eerste bondgenoot haar troepen terugtrok, de schoolkinderen van BESLAN, de gruwelijke onthoofdingen van onschuldige mensen die veelal enkel betrokken waren met de wederopbouw van Irak of als verslaggevers van de vrije pers daar werkten. De talloze laffe en zinloze zelfmoordaanslagen op eigen burgers in Irak, in Israël waarbij israëlische arabieren zonder pardon worden meegenomen. Jullie zwijgen over het massale onrecht wat JULLIE EIGEN mensen steevast wordt aangedaan door de Ayatollahs van Iran, de Taliban, Saddam Hoessein en het FEIT dat het Iraakse volk wel door ONS is bevrijd van deze tiran, het feit dat de meest basale mensenrechten consequent worden vertrapt in vrijwel alle arabische/moslim staten. Nergens heb ik ooit JULLIE gehoord over de massale slachting en verkrachtingen in Dafur die worden begaan door islamitische bendes. Nergens hoor ik iets van JULLIE over het feit dat Amerika en de NATO jullie moslim broeders in Kosovo en Bosnië hebben behoedt voor een massale afslachting en deportatie door de Serviers. Nergens hoor ik JULLIE LOF over het FEIT dat de westerse landen verreweg het meeste hebben bijgedragen aan de hulp aan Tsunami slachtoffers, het merendeel JULLIE moslimbroeders.
INTEGENDEEL; JULLIE blijven maar JANKEN, werken westerse hulpverlening tegen in Atjeh omdat de plaatselijke Imam bang is dat z'n arme onderdaantjes worden bekeerd, lullen de meest weerzinwekkende aanslagen goed door te zeggen dat jullie niet opkunnen tegen de hi-tech van Amerika/Israel terwijl juist die hi-tech JULLIE heeft behoed voor nog meer ELLENDE. Het was peanuts geweest om van Irak één grote parkeerplaats te maken. In plaats daarvan schreeuwen jullie moord en brand als een "heilige" moskee wordt getroffen door een raket, terwijl de kelder van die zogenaamde "heilige" plek blijkt vol te liggen met wapen arsenaal. Dat altijd angstige hypocriete gelul van al die knuffelmoslims begint mij, en met mij vele nederlanders, danig de keel uit te hangen. De rituele moord op Theo van Gogh wordt listig gebagetaliseerd door aan de ene kant te roepen dat "moord" weliswaar verwerpelijk is maar aan de andere kant wordt daar fijntjes aan toegevoegd dat "hij het wel heeft uitgelokt" want hij heeft de moslims "beledigd". Wat nou beledigd, hij heeft enkel JULLIE Ayatollahs, Imams en Geschriften aangehaald. Khomeiny had het toch over "geiten neuqen", die Imam zei toch dat heaumeaux van de hoogste flat konden worden geflikkerd, in de kuran staat toch dat Mo Aisha op 9 jarige leeftijd tot bruidje nam? Waarom geilen jullie je op aan hollandse "sletjes" in disco's maar geven je zus dezelfde avond nog op d'r flikker als ze iets te haraam is geweest? Waarom janken jullie altijd maar over discriminatie terwijl een huwelijk met een Nederlander een doodzonde betekent? Waarom luisteren jullie met instemming naar de preek van een Iman die verkondigd dat het verderfelijke westen louter bestaat uit ongelovigen en zondaars maar ondertussen komen jullie massaal deze kant op en proviteren lustig van de ons opgebouwde uitkeringen, kinderbijslag en medische voorzieningen. Waar was jullie massale steun aan Chirac toen hij Bush op z'n flikker gaf over Irak, maar begonnen jullie wel massaal te janken over het verbod op hoofddoekjes op openbare scholen? WAAROM? Omdat jullie een stelletje bange hypocrieten zijn, BANG voor JULLIE EIGEN dogma's, JULLIE EIGEN crypto fascisme dat Islam heet. Die onthoofding filmpjes worden vooral op de arabisch-islamitische media vertoond, niet om ONS bang te maken, maar om JULLIE er even aan te herinneren wat de ongelovige te wachten staat. Bij jullie geboorte worden jullie al gebrandmerkt door je sex orgaan, je meest intieme en private lichaamsdeel te laten verminken. Net als orthodoxe joden. Vandaar dat jullie ze HATEN.

Lekker Belangrijk© | 05-05-05 | 01:29

(QUOTE)
Enkel palestina heeft schuld aan zijn eigen ellende. Als de palestijnen oprecht een maatschappij wouden opbouwen was dat allang gebeurt, compleet met ziekenhuizen, scholen en welvaart. En Israel had daar een aardig steentje aan bijgedragen, iets wat palestina nooit zou doen. Maar feit is dat palestina dat niet wilt en dat Israel enorm veel geduld heeft, maar dan alsnog zijn recht om zichzelf te verdedigen goed uitvoert.
Het is aan de palestijnen zichzelf te bewijzen, en dat is theoretisch mogelijk, ware het niet dat het ook moslims zijn waardoor ik twijfel aan de intelligentie, kracht, inzicht en opbouwend vermogen die een volk nodig heeft om een succesvolle maatschappij op te bouwen. Dus twijfel aan het bestaanrecht wat palestina heeft. Net zoals de gehele islamitische wereld. Er is geen regio ter wereld dat meer geld heeft ontvangen en alsnog enorme armoede heeft om te klaten zien als resultaat van hun 'harde' werk. Ze verdienen het blijkbaar niet, of het lot gunt het ze niet, Of ze zijn bezeten door de duivel. Het is iig niet goed met de islam en moslims.

Mensen criminaliseren zichzelf door de crimineel uit te hangen!!! Een concept wat jij vast niet vat met je islamitische logica.
Miischien dat ze je dat nog wel eens in marokko uitleggen, daar voel je het namelijk wel als ze je een crimineel vinden.
Niet de media, die kan enkel verslaan wat al is geschiedt en hoogstens een item maken over de extreme criminaliteit onder een bepaalde bevolkingsgroep.
Feit is en blijft dat geen enkele andere groep in NL(of de wereld) crimineler is dan moslims en armoede of oorlog heeft daar verbazend genoeg niet veel mee te maken. Kan dat er gewoon niet in bij jou dan? Heb je zo'n moeite met de werkelijkheid dat je je eigen realiteit zoals zovelen moslims dat doen. Voordat een groep iets kan doen aan zijn eigen positie moeten ze eerst de realiteit accepteren om daarna een oplossing te formuleren die uitgaat van de werkelijke situatie. Wat moslims over het algemeen doen is zwelgen in onrealistische en revanchistische dromen om dan zichzelf te verliezen in een islam-utopie, waarmee ze feitelijk het probleem alleen maarerger maken.
Daaruit volgt ook dat de islam geenoplossing wilt die de mens tegemoetkomt. maar gebruikt juist die mens voor zijn doeleinden. Dat doet mij denken aan de duivel, ben er dan ook van overtuigd dat niemand minder dan Satan vele moslims stuurt in hun dagelijks leven.
En dat geeft dan ook weer aan welke kant de goede kant is. Zelf moslims beginnen daar achter te komen en verwerpen in hun hoofd de islam omdat ze worden doodgemaakt door de andere moslim als ze het openlijk zouden doen, dit is tevens weer een bewijs van de duivelse invloed op de islam, als het werkelijk een goede religie is dan moeten mensen toch vrij zijn in de keuze en niet gedwongen worden!!!!!!

En over Israel en de palestijnen. Men kan zien welke partij in zijn recht staat door de slachtoffers te bekijken. Aan palestijnse zijde zijn het terroristen en mensen die bewust bezig zijn met bommen bouwen onder kleuterscholen(met af en toe natuurlijk een ongelukje)
Maar aan israelische zijde zijn het scholieren, sudenten en bejaarden in bussen en op markten.

Daarmee is dus alles gezegd over dit conflict. De staat Isael heeft alle recht zich te verdedigen tegen terrorisme. En de staat palestina heeft alle recht om vrede op te bouwen maar daar zijn ze dan ook ZELF verantwoordelijk voor. En eigen verantwoordelijkheid is een vloek in de islam. Immers vrijheid betekent verantwoordelijkheid, daarom zien vele moslims ertegen op. Bewijs is de manier waarop een groot deel van de moslims omgaat met de vrijheid hier in NL, men kan er niet mee omgaam en misbruikt het meteen op grote schaal. De moslim is dus in wezen een minderwaardig wezen met als doel de agenda van Satan en alle ellende die hij kan verzinnen uitstrooien over de planeet
(-QUOTE)

Jouw perceptie van de werkelijkheid zou niet misstaan in de Efteling.

Wat nu bekend staat als Israël, was vroeger Palestina.

hetgrodijn | 05-05-05 | 00:54

s/umam/umah

hetgrodijn | 05-05-05 | 00:43

de umam zal verbeterd worden, kost alleen tijd! En participatie. Het komt nu niet op feiten terrecht maar op meningen, jij vind de islam slecht, de duivel. Ik vind dat wereldse mensen de Dunya achterna rennen, terwijl de Dunya degenen achterna rent die Allah zoeken.

In bijna elke post zeg je dat het de duivel is en begin je over de voedingsbodem te praten, ik heb u daar ook een antwoord opgegeven, maar toch blijft u het herhalen.

En ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 05-05-05 | 00:42

@ het grodijn

Wat je niet schijnt te bevatten is dat het de islam is die de voedingsbodem is voor ellende, armoede, oorlog.

De media belicht het op deze manier omdat het ook werkelijk de islam is die de wereld met bloed bedekt. Het is de islam die het Kwaad vertegenwoordigd op deze planeet!! Zolang je dat niet wilt/mag/kunt zien ben je kansloos en ben je mededader/duivel/terrorist!!!

In mijn vorige posts maak ik duidelijk dat het nu juist dat 'ongelovige' westerse systeem is dat wel die voedingsbodem bezit, daarmee tegelijk de minderwaardigheid van de islam aantonend!!!!

proberen de islam te integreren in het westen zoals zovelen moslims denken en trachten te doen is kansloos indien zij niet een 'nieuwe' islam vormgeven.

Ansar al-7arb.

Rado | 05-05-05 | 00:21

@Barbapoeppa

Mooi verhaal.

hetgrodijn | 04-05-05 | 18:51

Niemand geeft ene fuck om de palestijnen, als ergste nog wel de steenrijke arabische staten. Die geven om niemand behalve zichzelf.
Amerika en Israel hebben meer gedaan voor moslims dan moslimlanden.
Als je dus de schuld moet geven van de ellende van moslim geef dan de schuld aan de enige die er wat aan kunnen doen met al hun geld maar systematisch niet geven, namelijk de arabische heil-staten.
Maar dat doen de moslims niet want dat zijn moslimlanden. Volkomen logisch in mij ogen trouwens dat moslimslanden oorzaak zijn van de ellende in de moslimwereld. Uit de islam kan namelijk niks goeds voortkomen, dus zijn ze hun religie trouw door schijt te hebben aan de rest van de moslimwereld.

Ansar al 7arb

Er gaat geen dag voorbij of de media schrijft veelvuldig over de islam. Ze laten geen kans onbenut. Zodra er iets gebeurd of dat nou wel of niet kan worden toegeschreven aan de islam, word de islam beledigt, en continu bevraagd.Het woord moslim word tegenwoordig te pas en te onpas overal waar het maar kan genoemd. Als er een marokkaan ergens een rel schopt wordt dit toegeschreven aan de islam, als er ergens een turk word opgepakt is het de islam. Het gaat van de hoofddoeken kwestie tot aan integratie, en als ze dan niks meer hebben om over te schrijven of ouwehoeren dan gaat het wel weer over inburgeringscurses, marokkanen in de WAO of zielige mishandelde allochtonen. Ik word er kots misselijk van.En uiteraard is er een clubje die dergelijke uitspraken over de islam maar al te graag doen. Als de ene even stil is komt de ander.

Een Nederlander zal je nooit worden. Geïntegreerd ben je volgens
Nederlandse maatstaven ook niet en hoe accentloos je Nederlands ook is
je moet jezelf altijd en overal dubbel zo hard bewijzen.

Overal ter wereld zijn er Arabische landen die de wapens opnemen tegen hun eigen moslimbroeders. Zolangde moslims elkaar blijven betwisten zullen ze de corruptie, armoede, hongersnoden, werkloosheid en alle andere ellende die onderdrukking met zich meebrengt, nooit kunnen verlaten. Zolang de moslims niet over hun wereldlijke stammenstructuur, afkomst, huidskleur en raciale verschillen heen kunnen stappen, zullen ze nooit zelf het verschil kunnen maken. Zolang de moslims weigeren elkaar als moslim én als gelijke te zien zullen ze nooit een vuist kunnen maken tegen hun werkelijke vijanden en een einde kunnen maken aan het Palestina conflict.

(QUOTE)
Amerika en Israel hebben meer gedaan voor moslims dan moslimlanden.
(-QUOTE)
Meer hulp, of meer schade. Denk toch echt het tweede.

hetgrodijn | 04-05-05 | 18:43

@Rado
Zie mijn commentaar op 03-05-05 @ 00:15 en 03-05-05 @ 00:29.

Het grodijn is samen met die Timok inderdaad bezig hun deeltaakje uit te voeren om de Nederlandse maatschappij warm te maken voor de islam.

Hetgrodijn quote Barbapoeppa 03-05-05 0:53
Barba: Wat er volgens mij gaande is, is dat er een diplomatiek offencief zal plaatsvinden vanuit de moslimgemeenschap. Dit om hun abjecte meningen planten in de Nederlandse maatschappij.
Hetgrodijn:
Hoe kan zoiets verachtelijk zijn?

-> Dus het is waar. Alleen in de ogen van Hetgrodijn zijn de moslimmeningen niet abject. Ze dienen wel geïnjecteerd te worden in de Nederlandse maatschappij.

Barba: Timok slaat eerst een heel heftig toontje aan, waar de haat richting het jodendom naar boven borrelt.
Hetgrodijn: Natuurlijk, emoties spelen ook mee.

-> Het is dus de normaalste zaak van de wereld dat er haat tegen het jodendom is. Het wordt in ieder geval goedgepraat.

Barba: Dit is een proefballonnetje. Daarna herstelt ze zich en probeert begrip te kweken.
Hetgrodijn: Het doen van goede daden laat zien, dat iemand een goed en gelovig mens is.

-> Als je het naar de letter leest staat er dat ze begrip probeert te kweken voor de haat tegen het jodendom. En dat is dan een goede daad. Maargoed, dat kan ik niet echt hard maken. En dat is weer een aanknopingspunt om een hele zooi koranbagger op GS te plempen.

Maargoed, jij weet het, ik weet het en een boel reaguurders hier ook.

Barbapoeppa | 04-05-05 | 18:32

(QUOTE)
@ het grodijn
Leuk geprobeerd maar de vergelijking gaat totaal niet op.
De islam speelt de rol van de nazi's.
En de vrije westerse wereld zijn de geallieerden.
Dus een vergelijking trekken tussen het Isael-palestina conflict en de 2e WO slaat als een varken op mohammed(tyfus zij met hem)
(-QUOTE)
Bondgenoten? Hahaha.Zolang hun economie maar goed draaid ja!
De Westerse wereld heeft hun eigen idealen, normen en waarden, ideeën, denken en gedachtegoed, politiek systeem en rechtsgang verheven tot de enige juiste en universele standaard die wij moeten accepteren. Vrij? Zolang je maar voldoet aan de standaard!!! Zolang je maar binnen het doosje denkt.

(QUOTE)
In mij ogen neemt ditconflict dan ook geen andere wending dan dat de islam fascisme verspreid over deze wereld. En de US zal dan wederom de wereld bevrijden van fascisme.
Feit is dat vrede binnen de islam onmogelijk is, enkel buiten de islam is echte vrede mogelijk, mits de islam hardhandig buiten word gehouden.Wat er nu gebeurt is de islamitische drang om islamitische ellende op te dringen aan de rest van de wereld en dit presenteren als godsdienstvrijheid en als verrijking van het gastland. De waarheid zal duidelijk worden , maar waarschijnlijk pas als geen andere oplossing meer rest dan wederom een atlantik wall bestormen.
D-day keert weder, sneller dan velen denken.
Ansar al 7arb.

Mijn interpretatie is namelijk dat God en alle religiën die door Hem zijn geopenbaard aan de mensheid namelijk als norm gelden en iedere afstand die van God wordt genomen eigenlijk radicaal is. US en de meelopers schijnen alleen maar aan heimelijk en openlijke facisme te doen. Opengelijk geweld gebruikenOM een anti-islamitische en selectie geinterpreteerde democratie te realiseren. heimelijke stimuleringen van spanningen en verdeeldheid binnen en tussen groperingen in de samenleving om geweldadgiheiden uit te lokken.

hetgrodijn | 04-05-05 | 18:32

Niemand geeft ene fuck om de palestijnen, als ergste nog wel de steenrijke arabische staten. Die geven om niemand behalve zichzelf.
Amerika en Israel hebben meer gedaan voor moslims dan moslimlanden.
Als je dus de schuld moet geven van de ellende van moslim geef dan de schuld aan de enige die er wat aan kunnen doen met al hun geld maar systematisch niet geven, namelijk de arabische heil-staten.
Maar dat doen de moslims niet want dat zijn moslimlanden. Volkomen logisch in mij ogen trouwens dat moslimslanden oorzaak zijn van de ellende in de moslimwereld. Uit de islam kan namelijk niks goeds voortkomen, dus zijn ze hun religie trouw door schijt te hebben aan de rest van de moslimwereld.

Ansar al 7arb

Rado | 04-05-05 | 17:13

@ het grodijn
Leuk geprobeerd maar de vergelijking gaat totaal niet op.
De islam speelt de rol van de nazi's. En de vrije westerse wereld zijn de geallieerden. Dus een vergelijking trekken tussen het Isael-palestina conflict en de 2e WO slaat als een varken op mohammed(tyfus zij met hem)
In mij ogen neemt ditconflict dan ook geen andere wending dan dat de islam fascisme verspreid over deze wereld. En de US zal dan wederom de wereld bevrijden van fascisme.
Feit is dat vrede binnen de islam onmogelijk is, enkel buiten de islam is echte vrede mogelijk, mits de islam hardhandig buiten word gehouden. Wat er nu gebeurt is de islamitische drang om islamitische ellende op te dringen aan de rest van de wereld en dit presenteren als godsdienstvrijheid en als verrijking van het gastland. De waarheid zal duidelijk worden , maar waarschijnlijk pas als geen andere oplossing meer rest dan wederom een atlantik wall bestormen.
D-day keert weder, sneller dan velen denken.
Ansar al 7arb.

Rado | 04-05-05 | 17:09


Extremisten. Fundamentalisten. Moslims. Die zullen het gedaan hebben. Die hebben het ook gedaan. Hoe kan een normaal mens zichzelf opblazen in een bus? En daarmee dertig Joodse onschuldiger slachtoffers meenemen? Vrouwen en kinderen, jong en oud, onschuldige mensen worden uit hun leven gerukt, hun familie op een gruwelijke manier ontnomen. De familie blijft achter, met een enorme pijn om het verlies van hun dierbaren. Het onbegrip, de tranen en de woede om wat er gebeurd is. De haat die het gat opvult en die al decennia het conflict brandende houdt. De vicieuze cirkel van aanslagen en vergeldingacties. Zoveel onschuldige doden aan beide kanten. De haat zorgt ervoor dat de haviken weer aan de macht komen en dat de Hamas en de Jihad nog meer steun verkrijgen.

Arafat die zijn vuist opsteekt. Vervolgd door met twee vingers het V teken te maken. De bejubelde en vergruisde leider van de Palestijnen. Voor veel Palestijnen was hij de hoop op vrede maar hij heeft dit niet waar kunnen maken. De man van de dubbelzinnige uitspraken. De leider met 1.4 miljard dollar op zijn bankrekening, vergaard aan financiële injecties uit het buitenland. De man die even oud is als het Palestijnse conflict zelf. Hij heeft het afgedaan voor de Palestijnen, voor de Israëli?s en voor de wereld.

Mensen die aanslagen plegen. Westers onbegrip. Ze moeten wel gehersenspoeld zijn, die fundamentalisten. Een normaal mens maakt zichzelf toch niet dood? Een normaal mens blaast zichzelf niet op en helemaal niet voor een ideologie of geloof. De Westerse wereld ziet deze martelaars niet eens als mensen maar eerder als een lichamelijk verlengstuk van terroristische groeperingen die hen en de Joden schade willen berokkenen. Ze zien ze niet meer als mensen met een eigen wil, mensen die een moeilijke keuze hebben gemaakt en daar dan ook vol achter staan. Nee, ze zien ze als beesten.

De Europeanen zouden in die positie exact hetzelfde gedaan hebben. Daar hoeven we niet eens ver voor terug, de Tweede Wereld Oorlog volstaat. Tijdens de bezetting door de Duitsers stonden ook een aantal heldhaftige Nederlanders op die zich organiseerden in het Verzet. Waar hield het Verzet zich mee bezig? Met het overvallen van Distributiecentra, postkantoren, gemeentehuizen, voedselopslagplaatsen, militaire commandoposten, het smokkelen van geallieerden naar het buitenland en het verbergen van Joden. De distributiecentra overvielen ze om bonnen buit te maken waarmee ze voedsel konden halen voor henzelf en hun gezinnen. De gemeentehuizen waren vaak het doelwit om persoonlijke gegevens te kunnen bemachtigen. Dit was ook het beeld in heel Europa, ook in andere landen organiseerde het Verzet zich onder de lokale bevolking. Het Verzet dat streed tot de dood erop volgde. Het Verzet dat streed tegen de bezetter.

Wat is het verschil met de situatie van de Palestijnen? De Palestijnen die strijden tegen de Israëlische bezetter en daarbij alle noodzakelijke en mogelijke middelen inzetten?

Twee situaties. Het stelen van voedselbonnen voor je familie en medestrijders en daarbij omkomen in Duits spervuur. Of jezelf opblazen voor het geloof en bevrijding van je land waarbij je weet dat je familie een bedrag zal krijgen waar ze de komende vijf jaar van kunnen leven. Wat is het verschil? Dat is er niet, in allebei de situaties strijden de mensen voor hun land, geloof en de zorg van hun medemensen.

De Westerse wereld heeft hun eigen idealen, normen en waarden, ideeën, denken en gedachtegoed, politiek systeem en rechtsgang verheven tot de enige juiste en universele standaard die wij moeten accepteren. De daarbij komende macht en vrijspel dat ze krijgen moeten we voor lief nemen. De VN raad die aanslagen afkeurt, economische sancties oplegt, No-fly zones instelt, bombardeert naar eigen goedkeuren (Joegoslavië) maar weigert de hand in eigen boezem te steken. En hierbij wijs ik met de vinger naar Amerika en zijn Wild Wild West instelling. Maar ook naar de hypocriete Nederlanders en Europeanen die zich liever druk maken om de dood van een homo dan om het lot van de Palestijnen. De Palestijnen die zich nu in exact dezelfde situatie bevinden als zij vijftig jaar geleden. Toen werden ze gered door de Amerikanen. En wie redt de Palestijnen? Waar is die heldhaftigheid nu?

hetgrodijn | 04-05-05 | 16:23

@ het grodijn
Enkel palestina heeft schuld aan zijn eigen ellende. Als de palestijnen oprecht een maatschappij wouden opbouwen was dat allang gebeurt, compleet met ziekenhuizen, scholen en welvaart. En Israel had daar een aardig steentje aan bijgedragen, iets wat palestina nooit zou doen. Maar feit is dat palestina dat niet wilt en dat Israel enorm veel geduld heeft, maar dan alsnog zijn recht om zichzelf te verdedigen goed uitvoert.
Het is aan de palestijnen zichzelf te bewijzen, en dat is theoretisch mogelijk, ware het niet dat het ook moslims zijn waardoor ik twijfel aan de intelligentie, kracht, inzicht en opbouwend vermogen die een volk nodig heeft om een succesvolle maatschappij op te bouwen. Dus twijfel aan het bestaanrecht wat palestina heeft. Net zoals de gehele islamitische wereld. Er is geen regio ter wereld dat meer geld heeft ontvangen en alsnog enorme armoede heeft om te klaten zien als resultaat van hun 'harde' werk. Ze verdienen het blijkbaar niet, of het lot gunt het ze niet, Of ze zijn bezeten door de duivel. Het is iig niet goed met de islam en moslims.

Mensen criminaliseren zichzelf door de crimineel uit te hangen!!! Een concept wat jij vast niet vat met je islamitische logica.
Miischien dat ze je dat nog wel eens in marokko uitleggen, daar voel je het namelijk wel als ze je een crimineel vinden.
Niet de media, die kan enkel verslaan wat al is geschiedt en hoogstens een item maken over de extreme criminaliteit onder een bepaalde bevolkingsgroep.
Feit is en blijft dat geen enkele andere groep in NL(of de wereld) crimineler is dan moslims en armoede of oorlog heeft daar verbazend genoeg niet veel mee te maken. Kan dat er gewoon niet in bij jou dan? Heb je zo'n moeite met de werkelijkheid dat je je eigen realiteit zoals zovelen moslims dat doen. Voordat een groep iets kan doen aan zijn eigen positie moeten ze eerst de realiteit accepteren om daarna een oplossing te formuleren die uitgaat van de werkelijke situatie. Wat moslims over het algemeen doen is zwelgen in onrealistische en revanchistische dromen om dan zichzelf te verliezen in een islam-utopie, waarmee ze feitelijk het probleem alleen maarerger maken.
Daaruit volgt ook dat de islam geenoplossing wilt die de mens tegemoetkomt. maar gebruikt juist die mens voor zijn doeleinden. Dat doet mij denken aan de duivel, ben er dan ook van overtuigd dat niemand minder dan Satan vele moslims stuurt in hun dagelijks leven.
En dat geeft dan ook weer aan welke kant de goede kant is. Zelf moslims beginnen daar achter te komen en verwerpen in hun hoofd de islam omdat ze worden doodgemaakt door de andere moslim als ze het openlijk zouden doen, dit is tevens weer een bewijs van de duivelse invloed op de islam, als het werkelijk een goede religie is dan moeten mensen toch vrij zijn in de keuze en niet gedwongen worden!!!!!!

En over Israel en de palestijnen. Men kan zien welke partij in zijn recht staat door de slachtoffers te bekijken. Aan palestijnse zijde zijn het terroristen en mensen die bewust bezig zijn met bommen bouwen onder kleuterscholen(met af en toe natuurlijk een ongelukje)
Maar aan israelische zijde zijn het scholieren, sudenten en bejaarden in bussen en op markten.

Daarmee is dus alles gezegd over dit conflict. De staat Isael heeft alle recht zich te verdedigen tegen terrorisme. En de staat palestina heeft alle recht om vrede op te bouwen maar daar zijn ze dan ook ZELF verantwoordelijk voor. En eigen verantwoordelijkheid is een vloek in de islam. Immers vrijheid betekent verantwoordelijkheid, daarom zien vele moslims ertegen op. Bewijs is de manier waarop een groot deel van de moslims omgaat met de vrijheid hier in NL, men kan er niet mee omgaam en misbruikt het meteen op grote schaal. De moslim is dus in wezen een minderwaardig wezen met als doel de agenda van Satan en alle ellende die hij kan verzinnen uitstrooien over de planeet.

Rado | 04-05-05 | 15:59

@ hetgrodijn 04-05-05 @ 12:03

Ze zijn niet dapper, ze zijn geindoctrineerd.

TheRealShowstopper | 04-05-05 | 15:34

Ik herhaal mijzelf:

Sommige woorden die in de media gebruikt worden zijn bedoeld om mensen te criminaliseren. Zelfmoord is iets laaghartigs en lafs. De mensen die zichzelf opofferen door te vechten met de bezetters van hun land, zijn niet laf en niet laag. Daarom verafschuw ik het gebruik van het woord `zelfmoordaanslagen' Het zijn dappere mensen die durven te sterven. Wat overigens niet betekent dat ik het er ook mee eens ben met wat zij aan het doen zijn.

En zowel bijde partijen zijn schuldig, de een heeft ultra high-tech wapens en de ander bijna niets, de ander moet in het stof bijten. Wat verwacht je anders van die partij? Hoe moeten ze zichzelf dan verweren? Jij praat makkelijk vanaf je pc'tje, maar in werklijkelijkheid weet je niet echt wat er gaande is, of wel? En dan durf je de nederlandse maatschapij er ook nog bijtehalen.

hetgrodijn | 04-05-05 | 12:03

Jezelf opblazen in een stadsbus vol met onschuldige burgers, waaronder zwangere vrouwen en kinderen noemt grodijn een "heldendaad" i.p.v. een moreel diep verachtelijke zelfmoordaanslag. En mensen zoals grodijn leven in de nederlandse maatschappij. Chapeau!

Lekker Belangrijk© | 04-05-05 | 11:45

o, In tegenstelling tot hun vijand, beschikken hun NIET over de allernieuwste wapens en precisiebommen.Om zich toch te kunnen verdedigen geven ze hun leven. Een heldendaad dus.

hetgrodijn | 04-05-05 | 11:20

RECHTVAARDIGHEID???!?

god bles america(EN DE REST DAN?)

Amerikaanse soldaten vuren op betogende ongewapende burgers - 13 doden

Tijdens een betoging maandagavond in de Iraakse stad Falloejah, in de buurt van Bagdad, hebben Amerikaanse soldaten dertien Irakezen, onder wie zes kinderen tussen 7 en 8 jaar, doodgeschoten. Vijfenveertig anderen raakten gewond. Dat meldde het Franse persbureau AFP dinsdag. De Arabische televisiezender al-Jazeera sprak eerder van 15 doden en meer dan 70 gewonden.
Volgens ooggetuigen zouden de Amerikaanse soldaten in de menigte hebben geschoten toen die, met portretten van Saddam en Iraakse nationale vlaggen in de hand, de school naderden die de Amerikanen sinds twee dagen bezet hielden. Een Amerikaanse officier verklaarde aan AFP dat de Amerikaanse soldaten hebben geschoten ?om zich te verdedigen?. De vraag is : tegen wie of wat ?

Gestolen Iraakse kunst on line

De plunderingen van musea na de val van Bagdad kwamen niet onverwacht. De schade die is toegebracht aan de Iraakse cultuur is niet te schatten. Een groep van internationale deskundigen werkt nu met de FBI en Interpol samen om zoveel mogelijk kunstvoorwerpen te recupereren. Op een website leggen ze een register aan van alle vermiste objecten om zo het opsporen te vergemakkelijken.
In de anarchie waaraan de Iraakse hoofdstad Bagdad de eerste uren en dagen na de val van het regime van Saddam Hussein ten prooi viel, zijn talloze kunst- en cultuurschatten geplunderd. Terwijl Amerikaanse mariniers op het Plein van het Paradijs druk bezig waren de gehate symbolen van de dictator omver te trekken, werden honderd meter verderop kunstvoorwerpen van onschatbare waarde verwoest en gestolen.
Honderden plunderaars roofden in recordtempo .......

ZIE: vl.altermedia.info/index.php?m=200304

Nu jou verhaal eens erbij pakken:

(QUOTE)
Dus het "verderfelijke westen" heeft al die arme kindertjes vermoord, nergens natuurlijk iets over het feit dat de VN d.m.v. food for oil programma juist deze mensen niet onder de boycot wilde laten lijden.
(-QUOTE)
Eff het land van ze binnenstormen, de meeste mensen uitroeien, eff wat vrouwtjes verkrachten, behandelen alsof ze ezels zijn. En dan nog eens durfen zeggen `'FOOD FOR'` OIL? Denk eens helder na.

www.kerkenvrede.nl/irak/expositie/Iraq...
God bles america, and fuck the rest.

www.kerkenvrede.nl/irak/expositie/Iraq...
God bles america, and fuck the rest.

www.kerkenvrede.nl/irak/expositie/adra...
God bles america, and fuck the rest.

www.kerkenvrede.nl/irak/expositie/ali_...
God bles america, and fuck the rest.

www.kerkenvrede.nl/irak/expositie/5cdf...
God bles america, and fuck the rest.

En de lijst kan zo wel doorgaan.

(QUOTE)
Het is SADDAM HOESSEIN geweest die er z'n reet mee afveegde. GELUL dus. nog eentje en dan vindt ik het weer genoeg;
(-QUOTE)
Sadam h was een dictator, laten we eerlijk zijn, hij was niet echt iemand die vredelievend was voor z'n eigen volk, nog voor de kindertjes dus. Laten wel Ali Chemicalie niet vergeten...

(QUOTE)
Onze besneden allahvrezende moncheaul grodijn rechtvaardigt hier dat een Hamas fascist zichzelf opblaast in een overvolle stadsbus in Tel Aviv, how low can you go. Het FEIT dat de VS, Europa de Palestijnen zowel financieel en politiek zwaar ondersteund wordt gemakshalve natuurlijk verzwegen evenals het feit dat het meeste geld verdwijnt in corrupt palestijns bestuur. Deze FEITEN onder ogen zien doet het vrome leger der besneden allahfascisten niet, ze leggen liever rookgordijnen met vage teksten uit een achterlijk en achterhaald boek dat ze kuran noemen, verdraaien de waarheid en bedreigen de "ongelovigen" als ze uiteindelijk in het nauw komen.
(-QUOTE)

Sommige woorden die in de media gebruikt worden zijn bedoeld om mensen te criminaliseren. Zelfmoord is iets laaghartigs en lafs. De mensen die zichzelf opofferen door te vechten met de bezetters van hun land, zijn niet laf en niet laag. Daarom verafschuw ik het gebruik van het woord `zelfmoordaanslagen' Het zijn dappere mensen die durven te sterven. Wat overigens niet betekent dat ik het er ook mee eens ben met wat zij aan het doen zijn.

Dit doet de "vrome" moslim als hij geconfronteerd wordt met de FEITEN:

www.geenstijl.nl/mt/archieven/images/k...

Vedraai het verhaal nou niet, want hoeveel deden nou wel normaal? En werden zij niet beschreven als "probleem jongeren" ? Lezen en begrijpen is kennlijk je sterkste kant niet.

En ik wens je het beste.

hetgrodijn | 04-05-05 | 11:15

hetgrodijn 02-05-05 @ 17:59 Het schoolvoorbeeld van hoe moslims het crypto-fascisme (Met dank aan Rado!!) dat zij Islam noemen ondersteunen: [..]Mevrouw Albright,... ,vond het gerechtvaardigd dat meer dan een half miljoen Irakese kinderen gestorven zijn door ondervoeding en door een tekorten aan medicijnen tijdens de 13 jaar lang durende economische boycot van Irak.[..] Dus het "verderfelijke westen" heeft al die arme kindertjes vermoord, nergens natuurlijk iets over het feit dat de VN d.m.v. food for oil programma juist deze mensen niet onder de boycot wilde laten lijden. Het is SADDAM HOESSEIN geweest die er z'n reet mee afveegde. GELUL dus. nog eentje en dan vindt ik het weer genoeg; [..]Israël schiet een raket af om een Hamasleider uit te schakelen, hierbij komen zijn vrouw en kinderen om, daarnaast ook de mensen die daar toevallig voorbij liepen. Israël schiet regelmatig kinderen door het hoofd neer, omdat volgends de Israëliërs tussen de menigte stenen gooiende kinderen ook gewapende Palestijnen rondliepen.
Israël, de VS maar ook de Hamas zien het als geoorloofd om in deze strijd slachtoffers te maken onder de burgerbevolking omdat zij van mening zijn dat de burgerbevolking gebruikt wordt als levend schild[..] Onze besneden allahvrezende moncheaul grodijn rechtvaardigt hier dat een Hamas fascist zichzelf opblaast in een overvolle stadsbus in Tel Aviv, how low can you go. Het FEIT dat de VS, Europa de Palestijnen zowel financieel en politiek zwaar ondersteund wordt gemakshalve natuurlijk verzwegen evenals het feit dat het meeste geld verdwijnt in corrupt palestijns bestuur. Deze FEITEN onder ogen zien doet het vrome leger der besneden allahfascisten niet, ze leggen liever rookgordijnen met vage teksten uit een achterlijk en achterhaald boek dat ze kuran noemen, verdraaien de waarheid en bedreigen de "ongelovigen" als ze uiteindelijk in het nauw komen.

Lekker Belangrijk© | 04-05-05 | 10:29

Waarlijk. Zondes zijn heel wat anders dan misdaden. Moslims-moordernaars, is dat net zoiets als, christelijke-moordernaars, joodse-moordenaars,hindoestaanse-moordenbaars en boedistische-moordenaars? Bidden hun ook allemaal niet? Maken hun ook niet allemaal zondes? Hebben de moeslims geen respect voor de profeten uit de bijbel, isa, abraham,adam,noah (VZMH)? En andersom? Je sarcasme word overduidelijk geleid door je stress. Een potje de qoe'raan beledigen vanaf je computer is wel wat makkelijker he, maar vanuit een beleefde manier een moeslim op straat of in demoskee aanspreken zit er niet in voor jou? Vrees jij daadwerlijk niets meer dan god? Dan toch ook geen moeslim, dit is dan toch ook geen reden om de qoe'raan aantvallen, netzomin als dit een stuk over een christenen, jood(etc..) was, zou dat dan een reden zijn om hun geschriften aantevallen?

Ik wens je het beste toe ;)

hetgrodijn | 04-05-05 | 10:12

How the fuck is Mohammed?
Welke idioot gaat 5 keer per dag op een kutkleedje van kamelenhaar op zijn knietjes,tot een gefrusteerde kinderlokker te bidden?
Omdat hij al hun misdaden vergeeft,dus daarom zijn de grootste moslim-moordenaars
zo Mohammed plichtig,immers hij vergeeft hun alle zonden!
Lijkt net een sprookje,of is de KORAN ddor de sprookjes schrijver Cristiaans Ansderson geschreven,
Allah vergeef me!

nummertje | 04-05-05 | 09:43

Showstopper ik heb nergens last van, jij wel?

Pannie | 03-05-05 | 22:29

Ik stel voor dat GS dit topic open laat staan, dan kan deze islamspamhoer hier haar spul kwijt, hebben wij in de andere topics er in ieder geval geen last van.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 20:00

Voor de rest ga zo door...

Pannie | 03-05-05 | 18:45

Grodijn wat Van Aartzen met de kolonisten in de Gazastrook te maken heeft begreep ik niet helemaal.

Pannie | 03-05-05 | 18:35

@zinvol geweld

Tegen kunnen. Gewoon tegen kunnen. hahahahaha

hetgrodijn | 03-05-05 | 18:17

@ Grodijn

Gaaaap

Wil je mij, en velen met mij, maar vooral jezelf een groot plezier doen...... Ga lekker snel naar Allah toe!!

zinvol geweld | 03-05-05 | 18:14

De scheiding tussen kerk en staat geldt sinds jaar en dag als de beste uitvinding van de mensheid ooit. De AIVD publiceerde een paar weken geleden ?een taart? waarmee de niet-moslim ?prima? invulling kon geven aan de interpretatie van deze scheiding. Deze interpretatie luidt dat politiek-atheïsme de norm en religie radicaal is.

De AIVD-taart kent acht schijven, van openlijke geweldloze dawa (uitnodigen tot het kennis nemen van de islam) tot openlijke gewelddadige jihad. Deze acht schijven geven een eenzijdig, naïef beeld van de werkelijkheid. Mijn interpretatie is namelijk dat God en alle religiën die door Hem zijn geopenbaard aan de mensheid namelijk als norm gelden en iedere afstand die van God wordt genomen eigenlijk radicaal is.

In schijf 1 staat hoe met geweldloze middelen openlijk wordt getracht een vooral anti-islamitische en selectief geïnterpreteerde vorm van democratie te realiseren. De angst voor de islam, voornamelijk gevoed door onwetendheid, is ondertussen ?islamofobie? geworden. Mensen die deze onwetendheid wellicht kunnen ondermijnen worden in Nederland vrijwel monddood gemaakt.

Minister Gerrit Zalm (VVD) lijkt het grote brein te zijn achter het in stand houden van deze onwetendheid, getuige de transfer van Ayaan Hirshi Ali, die zelf onder schijf 2 valt, van de PvdA naar de VVD. Met deze grote tegenstander van de door het Westen bedachte onderdrukkende ?Europese Islam? kreeg de VVD een vrijbrief om in te spelen op de onderbuikgevoelens van rechts Nederland, en het gebrek aan kennis over de islam bij de gemiddelde burger. Zo tracht men op een geweldloze manier een democratie te vestigen die alleen democratisch is als het aankomt op niet-moslims en die moslims als tweederangs burgers bejegent.

In schijf 2 gaat men een stap verder. De partij Nieuw Rechts propageert openlijk het dom houden van moslims door ze de mogelijkheden voor een opleiding en werkgelegenheid zoveel mogelijk af te nemen en ze geen toonaangevende functies te laten bekleden. ?Eigen volk eerst, dan pas de rest. En als eigen volk kwalitatief niet goed genoeg is, dan nemen we dat gewoon op de koop toe. Zolang die moslims maar niet daar komen.?

De moslims wie dit laatste wél is gelukt, zijn veelal gecorrumpeerd door de westerse interpretatie van democratie. Denk aan subsidiemoslims, beroepsmoslims in dienst van de overheid, zoals Mohammed Sini van de stichting Islam en Burgerschap, redacteur Tariq Yousif van het bullshitblad Halal, etc., waarbij het nog maar de vraag is of deze gasten werkelijk moslim zijn, of de benaming alleen maar gebruiken om het commercieel uit te buiten. Maar da?s een zaak tussen hun en God.
Schijf 3, ?de heimelijke islamofobie?, is als schijf 2, maar dan achter gesloten deuren. Als voorbeeld kan men denken aan het deel van het bedrijfsleven dat er nadrukkelijk op uit is moslims te weren van de arbeidsmarkt. Vele moslims in Nederland zijn hoog opgeleid, maar worden van de arbeidsmark geweerd vanwege hun religie.

Schijf 4 is de uitvoering van wat men onder schijf 1 kan plaatsen. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de parlementariër Geert Wilders, wiens ?openlijk islamofobe? voorstellen vrijwel altijd worden afgewezen, omdat ze te opzichtig anti-islamitisch zijn, maar die er met zijn aanhangers aan werkt om zijn denkbeelden alsnog te realiseren.

Schijf 5 en 6 staan voor het ?het heimelijke fascisme?, de schijnheiligen in onze samenleving die zowel naar een volledig afschaffen van de vrijheid van godsdienst streven (veelal atheïsten die met nadruk antireligieus zijn of mensen die andere religiën dan de islam belijden) als spanningen tussen bevolkingsgroepen stimuleren.

Openlijk verkondigen zij tegen elke vorm van fascisme te zijn, om er vervolgens een verborgen agenda op na te houden. VVD-politicus Jozias van Aartsen bestempelde bijvoorbeeld de brief die door Mohammed B. op het lichaam van Theo van Gogh werd achtergelaten, als fascistisch, om zich vervolgens stil te houden toen een aantal joodse kolonisten in de Gazastrook uit protest tegen het teruggeven van stukken land aan de Palestijnen, besloot davidssterren te dragen waarbij de bezetters zich opwierpen als ?onderdrukten?. Van Aartsen hangt dezelfde stroming aan, al zal hij niet gauw in staat zijn om openlijk geweld te gebruiken, waardoor hij niet verder zal gaan dan schijf 5.

In schijf 7 en 8 staan de mensen die geweld gebruiken om een anti-islamitische en selectief geïnterpreteerde democratie te realiseren. De stripfiguren die bijvoorbeeld brandbommen in kerken en moskeeën hebben gegooid na de moord op Theo van Gogh. Skinheads die op straat moslims aanvallen omdat ze een baard hebben of, liever nog en vooral gemakkelijker, moslima?s die een hijaab (hoofddoek) dragen. Het is van wezenlijk belang dat moslims in Nederland zich vel uitspreken om weerwoord te bieden (een intellectuele jihad) tegen de stemmingmakerij tegen de islam, en tegelijkertijd actiever mensen uitnodigen om uit te leggen waar de islam nu werkelijk voor staat (dawa). Alleen dan zullen moslims iets kunnen doen aan de verdeeldheid die momenteel heerst. Zowel op intellectueel en maatschappelijk, maar vooral politiek vlak zullen moslims de handen ineen moeten slaan om tot een juiste balans te komen in een samenleving waarin iedereen, moslim of niet-moslim, streeft naar wederzijds respect en vrede. Zolang dat niet gebeurt zullen alle initiatieven om tot intellectuele en politieke samenhang te komen vrijwel zeker mislukken.

hetgrodijn | 03-05-05 | 17:17

De gewoonlijke bullshit dus.

hetgrodijn | 03-05-05 | 17:15

blogs. Politieke bloggers, linken hun bevindingen naar de bestaande media. Daarna laten ze hun breinmodder de vrije loop nemen en houden zichzelf voor dat ze literair onderlegd zijn. Met harde oordelen roepen ze massaal "Goed stuk in Het Parool?,

hetgrodijn | 03-05-05 | 17:14

@Barbapoeppa

Dat is juist het verschil tussen een vrijheids strijder en geen terrorist.
In tegenstelling tot hun vijand, niet beschikken over de allernieuwste wapens en precisiebommen.Om zich toch te kunnen verdedigen geven ze hun leven. Een heldendaad dus.

Ik heb nog stééds geen bewijzen gezien waaruit blijkt dat Osama Bin
Laden de terreuracties gepleegd heeft. En indien hij dit wel gedaan
heeft kan ik je ook niet vertellen wat zijn beweegredenen waren.

Antwoord niet goed? Email hem ff.

@rado
Wat voor elende heeft het westen de de islamtische wereld nou bijgebracht?

Het grootste gedeelte is bijelkaar gebracht wat een mix van waarheid en leugens als conclusie is.

hetgrodijn | 03-05-05 | 17:13

Geloof je het zelf wat je allemaal schrijft???De islam is toepasbaar in elke tijd, we beperken jullie niet in jullie vijrheid.
Elke dag worden burgers in hun vrijheid beperkt door moslims, bewegingsvrijheid, vrijheid van meningsuiting, godsdienstvrijheid!!
Dat doet de islam dus wel. het hele doel van de islam is om dmv persoonlijke individuele doctrine een collectieve uniformiteit te bereiken waar de mores wordenn bepaald door angstige, onderontwikkelde stamhoofden.

waarom de kufar dat wel lukt? Dat is reden van tawheed.
Waarom de kufar dat wel lukt??
Omdat de kufar een voedingsbodem hebben ontwikkeld voor zaken als vrede, vrijheid, welvaart. De bijbehorende normen zijn vastgelegd in de UVRm en tegen botsen met de regels van de islam. De islam bezit dus niet die voedingsbodem die nodig is voor het vormen van een welvarende en vrije maatschappij. De islam nu introduceren in die maatschappij kan enkel lukken als de islam zichzelf een bescheiden rol toebedeld als huiskamerreligie. Indien die islam teveel optreed in de openbare ruimte dan schaadt hij de zorgvuldig opgebouwde rechten en verworvenheden in Nederland.
Indien de islam zaken kan beinvloeden dan zal de welvaart niet groeien, integendeel deze zal verdwijnen. Want de voedingsbodem verdwijnt dan namelijk ook. Wat we dan overhebben is een verwoeste, fascistische maatschappij... precies het tegenovergestelde van wat NL nu is. maar het lijkt erg op vele maatschappijen in de islamitische wereld.!!!
Is dat niet typisch??? Wat zijn de werkelijke motieven van iemand of een groep, dat moet men weten voordat men overgaat op appeacement.Heeft NL de islam nou laten meegenieten van de welvaart of heeft de islamitische wereld nou zijn ellende gebracht bij het westen????
Wat is er mee opgeschoten, als niet de welvaart wordt verspreid maar de ellende.

Rado | 03-05-05 | 16:41

@hetgrodijn
Waarheid zit hem niet in de veelheid van woorden. Jullie moslims kunnen nog zoveel praten en schrijven, zolang de islam zich in de wereld blijft misdragen blijft het allemaal erg ongeloofwaardig. Hitler, de rabiate jodenhater, sprak voortdurend over vrede. Ik nodig je uit om nog 57 pagina's vol te schrijven. Succes ermee. Ben je in ieder geval weer even van de straat af.
@Rado
Bewondering voor je geduld!

Barbapoeppa | 03-05-05 | 16:41

patriotic_American_Muslim.mov & spread_by_sword.mov

hetgrodijn | 03-05-05 | 16:14

en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_Islam

On 10 November 2004, Islam was presented with a Man of Peace award by the private foundation of former USSR president Mikhail Gorbachev to Islam for his "dedication to promote peace, the reconciliation of people and to condemn terrorism." The ceremony was held in Rome, Italy and attended by five Nobel Peace Prize laureates.

hetgrodijn | 03-05-05 | 16:07

waarom de kufar dat wel lukt? Dat is reden van tawheed.

hetgrodijn | 03-05-05 | 16:04

s/slechte economie/slechte imago

hetgrodijn | 03-05-05 | 16:02

Correctie, economie, is niet alleen het gevolgt van een slechte economie, de gebeurtenissen in de geschiedenis hebben hier ook mede invloed op.

hetgrodijn | 03-05-05 | 16:01

En die zijn eervoller, gezonder en succesvoller dan de gezegende resultaten van de islam. Immers we zien allemaal de belabberde staat van de welvaart en de nog belabberde staat van de mensenrechten in de islamitische wereld. Hebben we eigenlijk nog meer bewijs nodig???
Elke dag wordt de minderwaardigheid van de islam aangetoond, in laboratoria, literatuur, op het slagveld, het vermogen tot vrede, scholen, economie, wetenschap, etc, etc, etc......
Dat wat de islam niet voor elkaar krijgt maar wel profeceert, dat steekt he... als nu juist de kufar het wel lukt. dat kan niet want dat bewijst de minderwaardigheid van de islam, dus nu is de islam bezig zich deze verworvenheden toe te eigen als ware het resultaten van de islam terwijl het juist ondanks de islam en niet dankzij de islam is.]

Ansar al 7arb

De islam is toepasbaar in elke tijd, we beperken jullie niet in jullie vijrheid. IK zou dus gerust in mijn jurkje met een hollander op een terras kunnen zitten, hij een biertje, ik een colatje.Scholen, economie, wetenschap,. Scholen, economie, het is allemaal het gevolg van slechte imago. Wetenschap, je bent dan zeker wel bekend met hadith & wetenschap.

En ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 03-05-05 | 16:00

@Citaten van de koran en regels van de islam zijn toch duidelijk in botsing met de UV?

Daarom leven de meeste moslims ook binnen de nederlandse wet, en passen de sharia toe tot zover dat mogelijk is.

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:56

@rado
Ik weet al te veel over de islam en doe juist mijn best om de paar positieve kenmerken van de islam te zoeken.
helaas zijn die er nagenoeg niet.
Eentje misschien dan, Soefisme??
Voor de rest is het vaak ondanks en niet dankzij de islam als er iets goed gaat.
Misschien moet je dan toch wat

Als je al zoveel over de islam weet, dan zou je ook weten dat er teveel achter de islam word gezocht zodra een moeslim, iets ergs doet. En als ie daarna iets goeds probeert te doen word er in z'n gezicht gespugt. Iedereen maakt zondes.
Moeslims opzich zijn goeie mense, netzoals een christen een goed mens is. Maar zodra een christenen iets slechts doet maakt hij een zonde, hij weet dat dan ook.Is dat dan een redenen om te zeggen dat de christenen duivels zijn?

Als je nou eens 911 als voorbeeld neemt. Heb je de documentaire Loose change al gezien?

letsroll911.org/ipw-web/bulletin/bb/vi...

En als je iets goeds in de islam zoekt probeer dan eerst alle leugens over de islam de werel uit te helpen. E.g aisha(en haar leeftijd)(moge allah tevreden zijn met haar), waardoor de profeet mohamad(vzmh) in kwaad daglight word gesteld. Terwijl het helemaal niet zo is!

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:53

En die zijn eervoller, gezonder en succesvoller dan de gezegende resultaten van de islam. Immers we zien allemaal de belabberde staat van de welvaart en de nog belabberde staat van de mensenrechten in de islamitische wereld. Hebben we eigenlijk nog meer bewijs nodig???
Elke dag wordt de minderwaardigheid van de islam aangetoond, in laboratoria, literatuur, op het slagveld, het vermogen tot vrede, scholen, economie, wetenschap, etc, etc, etc......
Dat wat de islam niet voor elkaar krijgt maar wel profeceert, dat steekt he... als nu juist de kufar het wel lukt. dat kan niet want dat bewijst de minderwaardigheid van de islam, dus nu is de islam bezig zich deze verworvenheden toe te eigen als ware het resultaten van de islam terwijl het juist ondanks de islam en niet dankzij de islam is.]

Ansar al 7arb

Rado | 03-05-05 | 15:51

herstel:
met de Universele Verklaring van de Rechten van de mens.

Rado | 03-05-05 | 15:45

Citaten van de koran en regels van de islam zijn toch duidelijk in botsing met de UV

Rado | 03-05-05 | 15:44

users.skynet.be/courlisius/islam_II.ht...

wat een rotzooi zeg. Zoiets heet cultuur boven geloof kiezen. NERGENS maar dan ook NERGENS staan er citatie's van de koe'raan. Ik raad jullie dan ook aaan voor in het vervolg van zulke aanvallen op mijn geloof, eerst even een een stuk te citeren met aanhef naar de juiste vers etc.. om nou werkelijk je punt duidelijk te maken. Er worden referenties gegeven naar andere bladen, maar daarin staan zelfs geen citatie's uit de koe'raan. Waarom citatie's? Omdat het gelijk voor duidelijkheid zorgt.

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:43

Ik weet al te veel over de islam en doe juist mijn best om de paar positieve kenmerken van de islam te zoeken. helaas zijn die er nagenoeg niet.

Eentje misschien dan, Soefisme??

Voor de rest is het vaak ondanks en niet dankzij de islam als er iets goed gaat.

Rado | 03-05-05 | 15:42

met dwang hebben moslims niet al te veel moeite hoor.
Ze rekenen op hun standaard voorhoeden die de zaken wel regelt. Deze voorhoede is ook over de hele wereld terug te vinden en dat zijn meestal de zielige opgeschoten pubers met een sociaal-economische achtergrond, maar feitelijk zijn het gewoon jihadstrijders(terroristen) die de straten en de publieke opinie islamiseren, geheel in overeenstemming met de afgesproken tactiek en nagenoeg zonder weerstand vanuit de eigen groep. De enkele tegen geluiden zijn mestal plichtplegingen jegens het gastland die verantwoord worden door middel van hudna en taqiya.
En als zij kapot gaan of in de gevangenis komen hebben zij hun plicht gedaan, of ze komen tot rust en gaan over op passieve jihad door zogenaamd een rustig islamitisch gezinsleven te hebben. het is dit zogenaamde 'rustige'islamitische gezinsleven dat oorzaak is van veel kwaad. Gif zaaien, mishandeling, intolerantie, beknotting, en dom houden zijn standaard ingredienten van een gezond islamitisch gezinsleven.

Rado | 03-05-05 | 15:41

@TheRealShowstopper

Zoiets heet geloof.

@rado, ja abraham, jezus, mozes.. (vrede zij met hun) zijn ook mijn profeten.

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:38

@rado de goede weg. Ik kan ook de negatieve kanten van de christenen naar voren bregen, zowel van elk geloof, de moorden die gepleegt zijn etc.. . Dat de islam nu in de spotlight staat (zie documentaire Loose change 911, ja google er maar naar) is een van de grote oorzaken. Huur of download em eens, wat jij wilt. En post dan nog maar eens een reactie.

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:36

@hetgrodijn 03-05-05 @ 15:31

Doe ik al. Ik wijs je er alleen op dat jouw verhaal net zo weinig verklaart als elke andere verklaring. Het verschil is alleen dat jij stoer vasthoudt aan iets dat je graag wilt geloven en dat vervolgens als onaantastbare waarheid verkondigt.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 15:35

@Rado

Ik kan me niet herineren dat ik ooit zoiets negatiefs heb zien staan in e.g de bijbel. Ik respecteer jezus ook, maar profeet mohamad(vzmh) is de profeet die ik volg.

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:33

(QUOTE)
@ the show stopper
Niemand (ook jij niet) weet "waar we vandaan komen" en dat zal ook nooit veranderen. Ook de wetenschap kan niet verklaren wat er voor een evt. Big Bang was. Maar dat is geen reden om in goden te gaan geloven.
(-QUOTE)

Als de wetenschap het niet kan verklaren wat voor verklaring is er dan? Juist. God. Nogmaals. Als jij niet wilt geloven, doe dat.

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:31

Ik wens jou, als mens, uiteraard ook het beste toe.
Echter zodra jij de wereld om je heen benaderd vanuit het moslim-zijn in tegenstelling tot vanuit mens-zijn dan ontstaat er een probleem. En dan weiger en onthoud ik je juist datgene wat jij opeist vanuit dat moslim-zijn.
Dus geen hoog van de stoep voor jou, geen voorrang, geen vriendschap, geen mededogen en natuurlijk het oude trouwe islamitische adagium..... geen genade.

als ik het benader vanuit moslim-zijn doet ik dat swieso ook al vanuit mens-zijn. Ik zal een buurman die geen moslim is geen broeder noemen maar vriend. Ik zal hem liefdevol behandelen tozoverre hij mij dat toestaat, ik kan hem of haar toch moeilijk iets opdwingen.

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:28

@rado

Een religieus geindoctrineerde fundi het licht doen zien is een grotere uitdaging dan een bengaalse dwergmarmot door een brandende hoepel laten springen.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 15:26

Die 'goede weg'van jou, die kennen we onderhand wel.
Regelmatig zien we de resultaten van die 'goede weg' voorbij komen!!

Rado | 03-05-05 | 15:26

De profeet van jou(tyfus zij met hem) was een geesteszieke seriemoordenaar. Elke keer als je hem erbij haalt bewijs je de ongeldigheid en de verwerpelijkheid van de islam.

Als je nou Boeddha, Jezus erbij zou halen, okay.
maar aub niet de rechterhand van Satan gebruiken om zogenaamd de 'goede weg'te volgen.

Rado | 03-05-05 | 15:24

@hetgrodijn 03-05-05 @ 15:19

Iemand die zijn comments voortdurend eindigt met

"En ik wens je het beste toe :)"

doet me toch te veel denken aan Jan-klap-van-de-molendijk.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 15:22

@hetgrodijn 03-05-05 @ 15:19

Ik heb antwoord gegeven. Je moet het wel lezen.

Ik schreef:

Niemand (ook jij niet) weet "waar we vandaan komen" en dat zal ook nooit veranderen. Ook de wetenschap kan niet verklaren wat er voor een evt. Big Bang was. Maar dat is geen reden om in goden te gaan geloven.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 15:20

@zinvol geweld

Twee hongerige wolven veroorzaken niet zoveel schade aan een kudde schapen, als hebzucht en lust aan iemands religie.

Daarom.

En ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:19

@TheRealShowstopper

Ga jij nog antwoord geven op mijn vraag, of kun je alleen maar nutteloos commentaar geven? :)

En ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:19

(QUOTE)
Jij functioneert als een werktuig van de duivel door bewust taqiya en hudna tegen jezelf te zeggen terwijl je geheel volgens het grote plan je kleine bijdrage kan leveren.
Tariq Ramadan is een bekend voorbeeld.Als je nu echt eerlijk zou zijn dan zou je een discussie beginnen over die werkelijkheid die jij kent, en ik ken, maar de gemiddelde nederlander niet kent. Namelijk die van de umma, en wat het uiteindelijke doel is. Over wat er dus feitelijk met je NL buren moet gebeuren. Over hoe je feitelijk denkt over zaken.
(QUOTE)

De Profeet (vzmh) zei: "Een onderdeel van het zijn van een goede Moslim is dat hij datgeen met rust laten wat hem niet aangaat."

Het is niet mijn taak om over mensen te oordelen. Ik weet wat er met ze gaat gebeuren. Maar het is niet mijn taak om ze als minachting te zien of over ze te oordelen. Een goede moslim zegt altijd het goede. Ramadan is een goed voorbeeld. De maand ramadan is eigenlijk onderwijsinstelling, die ons in een maand tijd dingen bijbrengt, dingen leert. het mag niet zo zijn dat wij aan alles, godsvrees, imeem, etc.. weggooien, door de wc spoelen dag mag niet! Degene die zijn zonde snel heeft teruggevonden na de maand ramadan heeft helemaal niks opgestoken van de maand ramadan. De doelstelling van ramdan is dan ook dat jij je reinigt, afstand nemen van buitensporig heden. Het bewijs dat moslims hebben gevast. Het bewijs is dat als je een moslim tegen komt dat hij zichzelf afgrekent heeft van zijn zondes.Je houd je vast aan je gebeden. Je vult niet alleen je maag maar je ziel ook. Je godsvrees moet ook toegnomen zijn, daar is het vasten ook voor bedoeld. Godsvrucht.

Twee hongerige wolven veroorzaken niet zoveel schade aan een kudde schapen, als hebzucht en lust aan iemands religie.

En ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 03-05-05 | 15:17

@ Grodijn

"God heeft ons gemaakt tot wie we zijn"
.
Wat lul je dan? Wat maak je je dan druk om al die comments hiero? Dan heeft ie mij gemaakt om te zeggen dat Allah een hoerenzoon is en mohammed een varken. Kennelijk kan ik daar niets aan doen, want Allah heeft dat zo gewild. Hij heeft jouw trouwens ook een voorhuid gegeven. Waarom laat je die niet op je waffel naaien; is de rest van de wereld van je gelul verstoken en heb je Allah's schepping weer teruggebracht zoals ie dat bedoeld had!!!

zinvol geweld | 03-05-05 | 15:11

Ik wens jou, als mens, uiteraard ook het beste toe.
Echter zodra jij de wereld om je heen benaderd vanuit het moslim-zijn in tegenstelling tot vanuit mens-zijn dan ontstaat er een probleem. En dan weiger en onthoud ik je juist datgene wat jij opeist vanuit dat moslim-zijn.
Dus geen hoog van de stoep voor jou, geen voorrang, geen vriendschap, geen mededogen en natuurlijk het oude trouwe islamitische adagium..... geen genade.

Ansar al 7arb

Rado | 03-05-05 | 15:05

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:59

Niemand (ook jij niet) weet "waar we vandaan komen" en dat zal ook nooit veranderen. Ook de wetenschap kan niet verklaren wat er voor een evt. Big Bang was. Maar dat is geen reden om in goden te gaan geloven.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 15:02

@TheRealShowstopper

Waar kom jij vandaan? Dit geen vraag over je fammilie boom.

- God/allah is een gedeelte van je familie. God heeft ons gemaakt tot wie we zijn
- Eeen v/d taken van ons, dankbaar zijn.

En zou je in het vervolg ook wat beleefder kunnen houden.

En ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:59

@rado

af en toe lichten ze een tip van sluier, zoals in dit soort opmerkingen:

"Ik weet dat hier veel joodse en ongelovige mensen rondhangen, ik reageer dan ook niet meer op zulke stukken tekst. "

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:56

Uiteindelijk zal, zoals altijd, de Kruisvaarder de nare maar nodige taak op zich nemen om Europa en de wereld, wederom, te verlossen van fascisme.

Rado | 03-05-05 | 14:55

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:51

Dus God was er altijd al? Nou dan heb ik een net zo goede verklaring: het universum zonder een god was er altijd al.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:54

@rado en gordijntje

Kijk eens op

www.dutchdisease.com

voor een "mooie" foto die het nieuwe fascisme in zijn ware aard toont.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:53

Jij functioneert als een werktuig van de duivel door bewust taqiya en hudna tegen jezelf te zeggen terwijl je geheel volgens het grote plan je kleine bijdrage kan leveren. Tariq Ramadan is een bekend voorbeeld.
Als je nu echt eerlijk zou zijn dan zou je een discussie beginnen over die werkelijkheid die jij kent, en ik ken, maar de gemiddelde nederlander niet kent. Namelijk die van de umma, en wat het uiteindelijke doel is. Over wat er dus feitelijk met je NL buren moet gebeuren. Over hoe je feitelijk denkt over zaken.

Rado | 03-05-05 | 14:52

(QUOTE)

Nog een vraagje dan: waar komt Allah eigenlijk vandaan?

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:31

Dat is geen antwoord op mijn vraag. Een vraag concreet beantwoorden, kun je dat?
(-QUOTE)

Ik raad je ook aan om de post(S) wat beter lezen.God staat aan't begin en het einde de tijden.

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:51

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:40

Als je geen idee hebt waar Allah vandaan komt kun je ook niet beweren dat de islam de waarheid is. Jouw droomwereld is op drijfzand gebouwd. Dat je daar vervolgens zonder twijfel in gaat geloven terwijl je ook nog toegeeft maar heel weinig ervan te weten is natuurlijk op zich al te dom voor woorden. Heb je je ooit afgevraagd of je het misschienn graag WIL geloven? Of dat je bent geindoctrineerd?

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:51

Als harbi(maar zeker geen dhimmy)in S-A en Syrie doe je toch wat meer ervaring op over de wat de praktische uitvoering van de islamitische theorie.
en zou kunnen zeggen dat de islam de bundeling is van alle foute systemen en ideologien die de wereld gezien heeft. (nazisme, apartheid, communisme, kolonialisme)

Derhalve heb ik geconstateerd dat de enige weg die men kan bewandelen, of men nu wilt of niet, tov de islam er een is van actieve weerstand en pro-actieve bestrijding.
De drijvende kracht achter de islam is die van de duivel en daarom zullen de motieven van de islam altijd duister zijn en het kwade willen bevorderen.
In NL is het al aan de gang.
Voor het eerst hebben uitgevers, schrijvers, parlementariers angst en stemmen ze hun handelen af op de wensen van de intoleranten en fascisten. Daarbij wordt nu langzaam duidelijk de bewuste tactiek waarmee de moslims haat en verdeeldheid zaaien in de maatschappij en onder de autochtone bevolking. Deze tactiek is identiek over de gehele wereld.

Rado | 03-05-05 | 14:48

Natuurlijk ben ik bereid de vragen te beantwoorden voorzoverre ik daar kennis over heb.

Vrede

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:40

(QUOTE)
@ hetgrodijn
En weer vervuil je de pagina met ellenlange bagger uit het boek van Satan.
(-QUOTE)
[1]

(QUOTE)
moeten we dan allemaal ellenlange passages uit de Bijbel gaan reciteren?? Vind jij dat discussieren??
(-QUOTE)

Dat is een stap richting de waarheid ja. Wat ons overigens op een geheel ander discusie laat komen. geloof vs geloof. Het is niet aan mij om JOU geloof te bepalen nog is het aan JOU om mijn geloof te bepalen.

(QUOTE)
misschien doe ik dat wel want wat de Bijbel wel doet is waarschuwen voor de islam en zijn profeet(tyfus zij met hem)
(-QUOTE)
(zie bovenstaande tekst) En om eerlijk te zijn zal de bijbel je vertellen dat er na jezus nog een profeet zal komen (ahmad) maar.. dat is voor een andere topic.. .

(QUOTE)
als de antichristelijke kracht die Satan heeft uitgekozen om zijn werk te verrichten.

De islam is van de duivel en de duivel danst daar waar de islam is. En hij danst deze kant op, dus zal de dansvloer opgedrongen worden aan het westen en NL.
en moet nog leren dansen, ik ken wel een paar stapjes.

Ansar al 7arb
(-QUOTE)
[1]

[1] Ik weet dat hier veel joodse en ongelovige mensen rondhangen, ik reageer dan ook niet meer op zulke stukken tekst. Rest my case, (in geval van zulke uitspraken)

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:39

"mijn kennis over de qoe'raan is maar 1% vergeleken met een geleerde. Voor vedere vragen over god e.d ga naar een kerk of een moskee."

Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah

Als het spannend wordt snel wegrennen.... sukkeltje.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:37

Hahahah, dan heb ik meer kennis over de koran dan jij!!!
En heb dan eigenlijk ook meer recht van spreken als het op de islam aankomt.
Bij deze........... verlaat het kwade, dat is je enige kans.

Rado | 03-05-05 | 14:36

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:31

Dat is geen antwoord op mijn vraag. Een vraag concreet beantwoorden, kun je dat?

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:35

Denk je echt dat je met die inzichten en gedachtengangen indruk maakt. misschien bij de moslimvriendjes en oude baardmannenmet laag IQ.
De gemiddelde Nederlander heeft dit soort vragen al gesteld aan zichzelf en er over nagedacht op de basisschool.

Voor jou is allemaal nieuw, en lijkt het een antwoord te geven. maar je bent blind voor de werkelijkheid. En die is dat je gegijzeld bent door de duivel.

Rado | 03-05-05 | 14:35

mijn kennis over de qoe'raan is maar 1% vergeleken met een geleerde. Voor vedere vragen over god e.d ga naar een kerk of een moskee.

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:34

@ hetgrodijn
En weer vervuil je de pagina met ellenlange bagger uit het boek van Satan.

moeten we dan allemaal ellenlange passages uit de Bijbel gaan reciteren?? Vind jij dat discussieren??

misschien doe ik dat wel want wat de Bijbel wel doet is waarschuwen voor de islam en zijn profeet(tyfus zij met hem) als de antichristelijke kracht die Satan heeft uitgekozen om zijn werk te verrichten.

De islam is van de duivel en de duivel danst daar waar de islam is. En hij danst deze kant op, dus zal de dansvloer opgedrongen worden aan het westen en NL.
en moet nog leren dansen, ik ken wel een paar stapjes.

Ansar al 7arb

Rado | 03-05-05 | 14:32

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:03

Nog een vraagje dan: waar komt Allah eigenlijk vandaan?


Stel je voor dat jij een programmeur bent van een supercomputer, en je maakt een heel geavanceerde versie van het spelletje "The Sims". Je geeft ze A.I. enzo, en die botjes worden zó slim dat ze zelfs complexe gedachten kunnen vormen, en kunnen nadenken over hun oorsprong en over jou. Jij bent dan immers een soort god voor ze. Een steen maken is voor jou niets anders dan wat bitjes op 0 of 1 zetten. Jij bent vanuit hun perspecfief letterlijk almachtig. En nu vragen ze zich af of jij een steen in hun wereld kunt creëren die zo zwaar is dat jij hem niet op kunt tillen. Kun je dat?

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:31

@hetgordijn,
wat dacht je dan van een kleinere post maken.
dat gelul allemaal van je, leer de kunst van het weglaten. ( weglaten en niet weghalen --> dat was je voorhuid )

Duke ACID | 03-05-05 | 14:26

excuus voor de spelling fouten, het is vluchtig getyped.

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:26

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:03

Nog een vraagje dan: waar komt Allah eigenlijk vandaan?

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:25

(QUOTE)
Tyftstraalt toch een end op met je islambullshit. De werkelijkheid op deze planeet zegt alles wat men moet weten over de islam en dat is dat de islam het Kwade is en nietsontzienend bestreden en vernietigd moet worden.
(-QUOTE)
Waar baseer jij dat, de berichtgeving van de telegraaf? haha.

(QUOTE)
Totdat de islam zichzelf hervormd tot een geloof wat bestaansrecht heeft tussen de andere religies.
We zijn hier niet in de moskee met analfabete gefrustreerde domme mensen die je met zo'n verhaaltje alles duidelijk maakt. Hudna en taqiya zijn mij welbekend en ik kan net zo'n lang verhaal op hangen over waarom de islam de religie van de duivel is. En dat is niet zomaar een verhaalje, dat is de waarheid.
(-QUOTE)
Ik snap niet waar je dat vandaan haalt? Heb jij mijn vorige posts over de sharie wel gelezen, en over acceptatie van andere relegies binnen de islam en een islamtische staat? Kennelijk niet, of wil jij gewoon je leugens doorboren ?

(QUOTE)
Als je goed kijkt in je hart en in je omgeving voel je dat er iets fout zit???
(-QUOTE)
Ik zie en voel haat naar mensen die het niet verdienen. Ik zie en voel haat dat door een achterbakse manier naar voren is gebracht, iets wat jullie niet meer helder laat denken. Jullie vergeten de gehele geschiedenis en richten wat er gaande is in het heden zonder rekening te houden met de schade die je andere toebrengt. Als de islam echt zo slecht was, dan waren de kopteksten in de media toch allang onderbouwt met citatie's van de qoe'raan?

(QUOTE)
Dat is je goedheid als mens die je waarschuwt dat Satan steeds meer in je hart kruipt totdat je in zijn geheel bent veroverd door het Kwade en dan is men een vol moslim. Wees dus geen moslim maar verwerp het kwade nu je nog leeft.
(-QUOTE)
Alleen maar de negatieve kanten van de moeslims laten zien, is wat de media en jij doet. ALs je helder nadenkt staat geen enkel geloof het toe om iemand te doden(tenzij het uit verdediging is), tegen iemand te liegen, iemand niet te helpen in geval van nood. Zowel bij het christendom als bij de joden en de islam.

(QUOTE)
Bij de poorten kr,ijg je die kans niet meer, dolende ziel.
(-QUOTE)

Waneer heb jij nou eens de tijd genomen om met mensen uit een moskee te praten? I.p.v reageren op roddels die verspreid worden via *medium? Elk geloof heeft bijna wel radicale mensen, dit soort mensen worden vaak genoeg wel door hun eigen mensen op de vingers getikt. Netzoals bij de islam. Nu het islam in de spotlight staat, betkend niet gelijk dat het verworpen moet worden.

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:25

Hierbij staak ik ook discusie met mensen die niet anders dan ruzie proberen te kweken. O.a mensen die maar een kwart of halve post lezen en dan al hun antwoord klaar hebben.

Vrede zij met jullie.

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:03

@hetgrodijn 03-05-05 @ 14:00

"stop met het verspreiden van leugens over de islam."

Dat moet jij nodig zeggen grapjas.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:02

@hetgrodijn

Lees hier eens de andere kant van het verhaal van jouw geloofsgenoten.

www.dutchdisease.com/blog/

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 14:01

(QUOTE)
@hetgrodijn 03-05-05 @ 13:08

"Als je droom beland je tenslotte ook in een andere wereld. "

Dat is precies waar jij je nu bevindt.
(-QUOTE)

Of jij.

(QUOTE)
Droom maar lekker verder.
(-QUOTE)

Jij ook :)

(QUOTE)
En houd op met je islamicspam hier neer te kwakken.
(QUOTE)

Als jullie onzin lullen over de islam, dan heb ik toch zeker het recht om mijn mening en de waarheid naar boven te brengen.

(QUOTE)
Een linkje met korte en bondige eigen mening is voldoende. Denk ie echt dat iedereen deze spam helemaal gaat lezen?
(QUOTE)

Je gaat me nou toch niet in mijn vrijheid proberen te bepreken he? :D
Want dat doe ik ook niet bij jou. Ik kom hier met een intentie om te discuseren. Kort en bondige discussies kunnen helaas niet altijd bestaan. Als je het spam vind, lees het dan niet. Leuk en aardig dat jij kan zeggen dat jij voor IEDEREEN praat. Spam... Ik wens hier veder niet op ingegaan. stop met het verspreiden van leugens over de islam.

Ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 03-05-05 | 14:00

(QUOTE)
@ grodijn
Die Koran mag je in je aars steken, voor mijn part aanbid je een gouden hondendrol; wat jij wilt..
(-QUOTE)
Gewoon tegen kunnen. De qoe'raan is een volmaakt boek daaraan is geen twijfel. Het blijkt maar weer dat jij roem betoont aan je naam.
(QUOTE)
Je mag wat mij betreft ook duizenden vreedzame teksten citeren; doe wat je niet laten kan.
Mij gaat het er alleen om hoe die achterlijke broeders van jou daar in de praktijk mee omgaan.Dan valt het in de praktijk wel mee met die fantastische godsdienst.
(-QUOTE)
Als een christenen, jood, boedist of een hidoe crimineel gedrag toont betkend dat, ik gelijk zijn geloof moet aanvallen? Als hij een echte moeslim is zal hij de woorde van zijn schepper vrezen waardoor hij in het vervolg op het rechte pad blijft.Elk mens maakt zijn zondes, ik wil niet goed praten wat mijn broeders doen(zie mijn vorige post, radicaal.....03-05-05 @ 00:18

(QUOTE)
Laat ik even citeren uit een artikel op het vrijevolk.nl met daarin een voorbeeld hoe fascistisch die geweldige teksten in de praktijk uitpakken in het land waar al die heiligdommen van je staan.
.
Bloedgeldtarieven
Democratie veronderstelt gelijke rechten voor burgers. Maar gelijkheid is onaanvaardbaar in de islam.
Gelijkheid? Of gelijkwaardigheid? Geheel met elkaar in in overeenstemming zijn, zou dat niet geweldig zijn, als de democratie daar voor stond zou het dan nu niet zo zijn?
(QUOTE)
Ongelovigen kunnen nooit gelijk zijn aan gelovigen en vrouwen zijn niet gelijk aan mannen. Zelfs niet-moslims met een ander geloof zijn veroordeeld tot ongelijkheid.
(-QUOTE)
een moslim met een der geloof? Heh. Iemand met een islamitische achtergrond kan op vrije keuze overstappen op een ander geloof. Maar in de islam staat dan ook dat hij zal branden in hel. Zulke citatie 's kun je vast ook uit een ander religie halen.
(QUOTE)
De ?Mensen van het Boek? (joden en christenen) worden in een islamitisch land behandeld als tweederangs burgers en gedoogd, op voorwaarde dat ze beschermingsbelasting betalen, jizyah. Heidenen, atheïsten en afgodendienaren worden niet als volwaardige mensen beschouwd.
Volgens de Koran (soera 9:5) moeten veelgodendienaars worden gedood waar men ze maar aantreft.
(-QUOTE)
Dit is geen citatie uit de qoe'raan.
====
Door Diogenes uit zijn verband gehaald.

Allah said here,

and capture them

executing some and keeping some as prisoners

and besiege them, and lie in wait for them in each and every ambush,

Bovenstaande moet zijn: (Zowel mijn als zijn bron: www.tafsir.com/default.asp?sid=9&t...)

(And fight not with them at Al-Masjid Al-Haram, unless they fight you there. But if they attack you, then fight them. )[2:191] Allah said here, (and capture them), executing some and keeping some as prisoners, enz enz..

Betekenis van 2:191,

191. " And slay them wherever you find them, and drive them away from where they drove you away. And persecution is more grievous than slaughter. And fight not with them at the Sacred Mosque unless they fight with you therein; then, if they fight with you, slay them; such is the retribution of the infidels."

192. " But if they desist, then surely Allah is Forgiving, Merciful."

Commentary:
This verse tells Muslims to fight against the idol worshippers of Mecca, who had expelled them (Muslims) from their own home and city, and to drive them (the idol worshippers) out from that city, since they had persecuted the Muslims for years. That treatment was more grievous than slaughter, because slaughter is taking the worldly life of a person instead of which the one reaches the prosperity of the next world, while in torture the one has neither the comfort of the present world nor the pleasure and ease of the coming world.

Yet, it enjoins Muslims not to fight at the Sacred Mosque in order to preserve the security and sanctity of it. But, if pagans did not observe the respect of the Mosque and fought against Muslims, they would do the same amd punish them.

Explanations:
1- Reciprocation and conclusiveness with harshness is certain in some respects.

2- Sacred premises of Mecca and the Sacred Mosque are holy but the esteem of the blood of Muslims is more sacred. So, here, the comparison of the state of important and more important is considered.

3- Since Muslims should not initiate in fighting, they must not initiate destroying the sacred things, either.

4- Knowing the reason of a commandment is the secret of mirth and obedience. The Qur'an expresses the reason for the command of fighting. It says that they persecuted you for years, and that torture is more grievous and dangerous than slaughter. If the Qur'an issues the command of expulsion, it is for the reason that they had expelled the Muslims from their houses for years.

" And slay them wherever you find them, and drive them away from where they drove you away. And persecution is more grievous than slaughter. And fight not with them at the Sacred Mosque unless they fight with you therein; then, if they fight with you, slay them; such is the retribution of the infidels."

* * * *
In the next verse it says that Allah accepts their repentance if they put aside the custom of infidelity and idolatry and, consequently, they will be brethren of Muslims. They will be even exempted from the taxes and from the punishments that offenders must tolerate.

" But if they desist, then surely Allah is Forgiving, Merciful."

The clemency enjoined by Islam upon its adherents even against their blood thirsty enemies in the battle-field, has no match in any religion. The Muslims have been definitely commanded to sheathe their swords if the enemy desists from fighting. The fight allowed by Islam has to be only against the wrong done, and there should be no rancour against the enemy when they correct themselves or even when they end the hostility.

Op 9 april 2002 stond in The Wall Street Journal een artikel over het begrip bloedgeld in Saoedi-Arabië. Als men iemand heeft gedood, moet men bloedgeld of compensatie betalen, en wel als volgt.
(QUOTE)
100.000 ryals als het slachtoffer een moslimman is
50.000 ryals als het een moslima is
50.000 als het een christenman is
25.000 ryals als het een christenvrouw is
6.666 ryals als het een mannelijke hindoe is
En 3.333 ryals als het een vrouwelijke hindoe is.
Volgens deze hiërarchie is het leven van een mannelijke moslim 33 keer meer waard dan het leven van een hindoevrouw. Deze hiërarchie is gebaseerd op de islamitische definitie van mensenrechten en geworteld in de Koran en de sharia, de islamitische wet.
(-QUOTE)
Heb je ook echt daadwerlijke bewijs dat niet afkomstig is uit de qoer'aan? Dit is zo'n artiekel dat hoogstens jou werled onderste boven zet toen jij het op dat moment las. Net zoals die berichtgevings over aisha, wat overigens een leugen is!!
(QUOTE)
Hoe kunnen we het over democratie hebben als het begrip gelijkheid in de islam niet eens bestaat?
(-QUOTE)
Mijn vriend, gelijkheid in de islam bestaat degelijk wel, alleen kunnen mensen zoals jij het niet onderbouwen met feiten. Jou berichtgeving is xenofobisch. Lees a.u.b mijn vorige post over de manier waarop een moeslim zijn ouders/buren etc.. zou moeten behandelen.
.
(QUOTE)
Ik bedoel maar....
I rest my case, heb geen zin in een discussie met geloofsfanaten!
(QUOTE)
Ik wens je het beste toe ;)

hetgrodijn | 03-05-05 | 13:52

All the muslim people, join me into the dark side. The dark side of hell !!!

Duke ACID | 03-05-05 | 13:46

Prachtig, dit soort argumentatie (geformuleerd in een nieuw soort half arabisch nederlands waar alleen met moeite uit achterhaald kan worden wat de schrijver waarschijnlijk bedoelde):

"Als de mens niet uit een dier is onstaan, hierbij refereer ik naar darwin the evolution theory, waaruit duidelijk blijkt dat darwin 1) christenen is geworden 2) een ziekte in z'n hoofd had. "

Ik lach me krom. Je zou bijna roepen om meer.

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 13:38

Ansar al Harb leeft.

Rado | 03-05-05 | 13:35

QUOTE
is dat niet een magazine?

Duke ACID | 03-05-05 | 13:34

Tyftstraalt toch een end op met je islambullshit. De werkelijkheid op deze planeet zegt alles wat men moet weten over de islam en dat is dat de islam het Kwade is en nietsontzienend bestreden en vernietigd moet worden. Totdat de islam zichzelf hervormd tot een geloof wat bestaansrecht heeft tussen de andere religies.
We zijn hier niet in de moskee met analfabete gefrustreerde domme mensen die je met zo'n verhaaltje alles duidelijk maakt. Hudna en taqiya zijn mij welbekend en ik kan net zo'n lang verhaal op hangen over waarom de islam de religie van de duivel is. En dat is niet zomaar een verhaalje, dat is de waarheid. Als je goed kijkt in je hart en in je omgeving voel je dat er iets fout zit??? Dat is je goedheid als mens die je waarschuwt dat Satan steeds meer in je hart kruipt totdat je in zijn geheel bent veroverd door het Kwade en dan is men een vol moslim. Wees dus geen moslim maar verwerp het kwade nu je nog leeft. Bij de poorten kr,ijg je die kans niet meer, dolende ziel.

Rado | 03-05-05 | 13:33

@hetgrodijn 03-05-05 @ 13:08

"Als je droom beland je tenslotte ook in een andere wereld. "

Dat is precies waar jij je nu bevindt. Droom maar lekker verder. En houd op met je islamicspam hier neer te kwakken. Een linkje met korte en bondige eigen mening is voldoende. Denk ie echt dat iedereen deze spam helemaal gaat lezen?

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 13:31

(QUOTE)
De "heilige" al aksa moskee in jeruzalem was ooit gebouwd als kerk. De islam heeft het hele middenoosten onder de voet gelopen ondanks verwoedde pogingen van o.a. europese [kruis] ridders om israel tegen deze veroveraars te beschermen, al waren deze kruisridders vooral bezig hun arabische geloofsgenoten te beschermen, niet zo zeer de joden.

Uiteindelijk heeft met name het dappere turkse volk de islam tot ver buiten de grenzen van het middenoosten weten te krijgen. In europa liepen ze vast op noord spanje en servie [vandaar dat de serviers, historisch volkomen juist, de moslims in ex-joegoslavie en kosovo als indringers zien.]

De totale overheersing door de islam was in feite mogelijk doordat twee voormalige supermachten, armenie en perzie elkaar volledig gesloopt hadden, het romeinse rijk was inmiddels uiteen gevallen in een westelijk [katholiek] deel, en een oostelijk [orthodox] deel. Kortweg heeft de islam getracht het oude romeinse rijk over te nemen... dat is gedeeltelijk gelukt, het oostelijk deel kwam onder islamitisch bestuur. Istanbul is in het echt constantinopel... juist, alexander de grote enzo.. grieks dus.
(-QUOTE)

Je uitleg mist wat belangerijke puntjes, als je het echt nodig vind is het veder te bespreken...

(QUOTE)
Die vervelende joden waren weer eens niet bereid om zich tot het nieuwe ware geloof te bekeren... dat is ze duur komen te staan. De "profeet" was een huichelachtige lafaard die minimaal 119 mensen, waaronder veel joden, tijdens zijn leven heeft laten vermoorden omdat ze in zijn ogen "godslasterlijk" waren.
(-QUOTE)

Anyway, het lukte uiteindelijk de moslims om vrijwel alle joden uit hun israel te verjagen... vandaar dat de joden in europa en noord afrika zijn gaan wonen in die tijd. Israel was na zo'n 5500 jaar vrijwel Judenfrei geworden.

Mohamad(vzmh) was geen huichelachtige lafaard.
It is not the 800 Jews of Medina [slaughtered by Mohammed in 627 AD], but millions of infidels slaughtered in subsequent centuries that should make us pause and reflect. Not only that. Those who defend the Prophet [Mohammed] should reflect on the fate of the millions of infidels for whose heads the mujahid's knife is being sharpened in all Islamic countries right at this moment.

(QUOTE)
Het woord "palestina" is een uitvinding van de romeinse keizer ceasar. Hij noemde israel de "romeinse provincie palestina" zoals nederland boven de rijn door hem "friesland" werd genoemd. Er is dus geen palestijns volk, taal of cultuur. Wat wij palestijnen noemen zijn nazaten van gemigreerde jordaniers en syriers... en die horen daar net zo min thuis als de kosovo-ALBANEZEN in kosovo.... het woord zegt het al, ze horen thuis in kosovo. [ook moslims, maar dat terzijde]

Leuk detail is dat heiligdom in mekka. Daar ligt "de zwarte steen" die aangeraakt wordt door de pelgrims. Die steen is waarschijnlijk een meteoriet die al duizenden jaren voor het ontstaan van de islam werd aanbeden door de inwoners van saudi arabie.

Het Romeinse rijk wist als weinig andere rijken nieuwe groepen op te nemen en te pacificeren. De Gothen en de Hunnen, de Germanen en de Galliërs, ze wisten niet hoe vlug ze Romein moesten worden als ze eenmaal in de buurt van Rome waren aangekomen. Maar de Arabische moslims hebben
(-QUOTE)

Gedurende vele eeuwen voor de Christelijke jaartelling hadden de Arabieren een algehele vrijheid van vreemde overheersing genoten. Geen der omliggende rijken was het ooit gelukt enig deel van Arabië te bezetten of te onderwerpen. Maar ten tijde van Mohammed was dat alles anders geworden, en de vrije zonen der woestijn hadden zich moeten buigen onder het juk van Romeinse, Abessinische en Perzische overheersers. Verschillende streken waren door deze bezet geworden. Zelfs werd er in 610 door de Romeinsche keizer Heraclius een stadhouder over Mekka benoemd. En in Jemen waren de Abessiniërs doorgedrongen, en wisten er zich bijkans driekwart eeuw te handhaven, totdat zij door de Perzen verdreven werden.
Arabië verkeerde dus in een toestand van onrust en verwarring. In plaats van een machtig koning, met een geregeld bestuur en een geoefend leger, zoals in de omliggende rijken, zag Mohammed een volk zonder hoofd, verdeeld, door vreemde overheersing bedreigd.
Zelfs de stam was zonder hoofd; zij hadden een vaag omschreven getal plaatselijke notabelen, om het recht te handhaven en leiding aan de zaken te geven. Maar de toestanden waren rijp voor een politiek leider, bekwaam om alle Arabieren te verenigen tegen de vreemde overheersers en een vrij Arabië te stichten.
Mohammed zelf werd geboren in het "jaar van de olifant", twee maanden nadat het leger onder Abraha, de Christen-koning van Jemen, opgetrokken om Mekka te veroveren de Kaba te vernielen, door de Koraisjieten verslagen was. Dit feit (in de Koran herdacht in het hoofdstuk "de olifant") zal zeker voor de jonge Mohammed wel profetisch geweest zijn voor de staatkundige toekomst van Arabië als een vrij en onverdeeld rijk.

(QUOTE)
Tenslotte, de islam deelt alle mensen op in categorien, op een schaal van meer of minderwaardig, het ubermensch principe, echter niet perse op ras alswel op religie.
(-QUOTE)

Hoe kom je daar nou bij? Elk mens gelijkwaardig volgens de islam.

De islam is zuiver fascistisch, vandaar de afkeer van "de decadente democratie" geflankeerd door een goddelijke moraliteit die, ondanks andere beweringen op dit forum, wel degelijk oproept tot het vernietigen en doden van alle wezens die zich verzetten tegen de expansie van de islam.

Dan heb jij een verkeerd beeld van de islaam dat is je opgedaan door media (o.a).. Lees mijn vorige post nog maals a.u.b. Ja, dat stuk over de islamtische staat.

(QUOTE)
Cut the crap, bush is een leugenaar met zijn politiek correcte praatjes van "islam means peace". Dat is waar als je vind dat er in darfur, somalie, oost timor, de molukken, afganistan, de filipijnen, syrie, irak, iran, saudi arabie [met gescheiden snelwegen alleen voor moslims], kosovo, israel, algarije, koerdistan, pakistan, albanie, kashmir en bijvoorbeeld libie... om es wat te noemen, vrede heerst.
(-QUOTE)

Democratie heeft z'n goeie punten, maar sharia is toch ultiem.

En ik wens je het beste toe ;)

hetgrodijn | 03-05-05 | 13:30

Ik vind hem wel lang genoeg eigenlijk

SchizoDH | 03-05-05 | 13:16

(QUOTE)
Of er een god bestaat is net zo onzeker als dat ie niet bestaat. Vervolgens, mocht er uberhaupt een god bestaan, dan is er 0% duidelijkheid over welke religie de enige ware kan zijn.
(-QUOTE)

Als de mens niet uit een dier is onstaan, hierbij refereer ik naar darwin the evolution theory, waaruit duidelijk blijkt dat darwin 1) christenen is geworden 2) een ziekte in z'n hoofd had. Om er nog veder op integaan, darwin beweerde dat als we terug gaan naar het begin, de mens uit het niets is onstaan. Als de mens dood gaat gebeurt er in FEITE ook niets. Dus dan ben je in dit leven ook niets. Er zijn overingens (wetenschapelijk)bewijs dat adam en adam zijn zoon(zonen) bestaat. Ik ben tevens ook een kind van adam.

Allah said in the Quran, And (O Muhammad SAW) recite to them (the Jews) the story of the two sons of Adam [H�bil (Abel) and Q�bil (Cain)] in truth; when each offered a sacrifice (to All�h), it was accepted from the one but not from the other. The latter said to the former: "I will surely kill you." The former said: "Verily, All�h accepts only from those who are Al-Muttaq�n (the pious - see V.2:2)."
"If you do stretch your hand against me to kill me, I shall never stretch my hand against you to kill you, for I fear All�h; the Lord of the 'Alam�n (mankind, jinns, and all that exists)."
"Verily, I intend to let you draw my sin on yourself as well as yours, then you will be one of the dwellers of the Fire, and that is the recompense of the Z�lim�n (polytheists and wrong�doers)."
So the Nafs (self) of the other (latter one) encouraged him and made fair�seeming to him the murder of his brother; he murdered him and became one of the losers.
Then All�h sent a crow who scratched the ground to show him to hide the dead body of his brother. He (the murderer) said: "Woe to me! Am I not even able to be as this crow and to hide the dead body of my brother?" Then he became one of those who regretted. (5:27-31)

Narration by some Companions and the early scholar.It is narrated by some Companions that: Adam married the son from one brith to the daughter from another birth. Habeel wanted to get married with the daughter of Qabeel. Qabeel was older than him and his twin sister was more beautiful. So Qabeel wanted to keep his twin sister for himself. Adam asked Qabeel to marry her with Habeel, but he refused to do so. Then he ordered them both to offer a sacrifice, and left for Makkah to perform Hajj. After Adam had left, both offered their sacrifices. Habeel offered a fat lamb, and he was a shepherd. While Qabeel offered a bundle of the worst crops he had grown. A fire came down and devoured the sacrifice of Habeel, leaving the sacrifice of Qabeel untouched. He became angry and threatened Habeel, "I will kill you so that you may not marry my sister." Habeel replied, "Allah accepts only from those who fear Him."
One night, Habeel did not return from tending his flock. So Adam sent Qabeel to see what happened to him. When Qabeel went looking for him, he found him and there he complained, "your offering was accepted, but mine was not." Habeel replied, "Allah accepts only from those who fear Him." Qabeel became angry upon hearing this, and hit his brother with an iron he held in his hand, and so killed him. It is also suggested that he killed him by hitting him with a rock he threw it upon his head while he was sleeping. In another version, it is said that he strangled him to death and bit him like a beast.
Then Allah sent a crow who scratched the ground to show him how to hide the dead body of his brother. He (the murderer) said, "Woe to me! Am I not even able to be as this crow and to hide the dead body of my brother'' Then he became one of those who regretted.) As-Suddi said that the Companions said, "When his brother died, Qabil left him on the bare ground and did not know how to bury him. Allah sent two crows, which fought with each other until one of them killed the other. So it dug a hole and threw sand over the dead corpse (which it placed in the hole). When Qabeel saw that, he said, ("Woe to me! Am I not even able to be as this crow and to hide the dead body of my brother'') `Ali bin Abi Talhah reported that Ibn `Abbas said, "A crow came to the dead corpse of another crow and threw sand over it, until it hid it in the ground."
Imam Ahmad has narrated from Abdullah bin Mas'ud (r.a) who said that the Prophet (Peace Be Upon Him) said, "No soul is killed unjustliy but the first son of Adam bears a part of that sin. Because he was the first to initiate this tradition of killing." (Sahih Bukhari)

www.al-imam.net/graphics/journey/habee...

Ja, *4* *meter* lang, een van adam zijn zonen.

Er is zelfs bewijs dat er verschillende werelden zijn, dit is dus een van de indicatie(s) voor mij dat er paradijs en hel is in het leven hierna. Als je droom beland je tenslotte ook in een andere wereld. Maar los van dat. Als jij niet wilt geloven moet je dat helemaal zelf weten, netzoals als iemand wilt geloven dat is dan ook totaal zijn eigen keuze.

(QUOTE)
... los daarvan zijn er historische feiten. Even voor het perspectief; de islam is bedacht c.q. uitgevonden door wat we tegenwoordig een "warlord" noemen in de tijd dat Karel de Grote heerste in europa. Deze uitvinder wordt door de moslims de "profeet" genoemd.
(-QUOTE)
De godsdienst van de Islam in de huidige vorm kwam tot ons door de leer van de Heilige Profeet Mohammed, die ongeveer 1400 jaar geleden (geboren in 571 n.C., gestorven in 632 n.C.) in Arabië leefde en predikte. De Heilige Profeet onderwees echter dat hij niet een geheel nieuwe godsdienst in de wereld bracht, omdat de basisprincipes van de Islam ook door de stichters van de diverse religies vóór hem werden verkondigd. De Islam begon dus niet bij de Heilige Profeet Mohammed, maar was ook de godsdienst van Abraham, Mozes, Jezus, Krisjna, Boeddha, en iedere andere profeet van God.

(QUOTE)
Een man die niet kon lezen en schrijven, en gehuwd was met een nichtje van 9 jaar oud, dat gedrag heet tegenwoordig incest en pedofilie.
(-QUOTE)

In any discussion on the age of Aisha (ra: may Allah be pleased with her) at the time of her marriage with the Holy Prophet Muhammad (may peace and the blessings of Allah be upon him), it is of the greatest relevance to note the pivotal role she played as a teacher, exponent and interpreter of the religion of Islam. Aisha was an exceptionally intelligent and astute woman, a young prodigy, and this was the main reason why she was got married to the Holy Prophet, as is clearly proved by events after the Holy Prophet?s life. She entered his household, shortly after his emigration to Madina, just at the time when the teachings of Islam in all fields of life for the Muslim community were starting to be revealed to the Holy Prophet and demonstrated by him by his example and practice. An intellectually gifted person was required who would have daily contact with the Holy Prophet at the closest and most personal level, so as to absorb the teachings that he was giving on all aspects of life by his words and actions. Such a person would need to possess the following qualities:
an excellent, precise memory to retain a vast amount of detail accurately,
the understanding to grasp the significance and the principles of the teachings,
powers of reasoning, criticism and deduction to resolve problems on the basis of those teachings,
the skills to convey knowledge to a wide range of audience,
and, finally, have the prospect of living for a considerable period of time after the death of the Holy Prophet in order to spread his message to distant generations.
t appears that Maulana Muhammad Ali was the first Islamic scholar directly to challenge the notion that Aisha was aged six and nine, respectively, at the time of her nikah and consummation of marriage. This he did in, at least, the following writings: his English booklet Prophet of Islam, his larger English book Muhammad, the Prophet, and in the footnotes in his voluminous Urdu translation and commentary of Sahih Bukhari entitled Fadl-ul-Bari, these three writings being published in the 1920s and 1930s. In the booklet Prophet of Islam, which was later incorporated in 1948 as the first chapter of his book Living Thoughts of the Prophet Muhammad, he writes in a lengthy footnote as follows:

A great misconception prevails as to the age at which Aisha was taken in marriage by the Prophet. Ibn Sa?d has stated in the Tabaqat that when Abu Bakr [father of Aisha] was approached on behalf of the Holy Prophet, he replied that the girl had already been betrothed to Jubair, and that he would have to settle the matter first with him. This shows that Aisha must have been approaching majority at the time. Again, the Isaba, speaking of the Prophet?s daughter Fatima, says that she was born five years before the Call and was about five years older than Aisha. This shows that Aisha must have been about ten years at the time of her betrothal to the Prophet, and not six years as she is generally supposed to be. This is further borne out by the fact that Aisha herself is reported to have stated that when the chapter [of the Holy Quran] entitled The Moon, the fifty-fourth chapter, was revealed, she was a girl playing about and remembered certain verses then revealed. Now the fifty-fourth chapter was undoubtedly revealed before the sixth year of the Call. All these considerations point to but one conclusion, viz., that Aisha could not have been less than ten years of age at the time of her nikah, which was virtually only a betrothal. And there is one report in the Tabaqat that Aisha was nine years of age at the time of nikah. Again it is a fact admitted on all hands that the nikah of Aisha took place in the tenth year of the Call in the month of Shawwal, while there is also preponderance of evidence as to the consummation of her marriage taking place in the second year of Hijra in the same month, which shows that full five years had elapsed between the nikah and the consummation. Hence there is not the least doubt that Aisha was at least nine or ten years of age at the time of betrothal, and fourteen or fifteen years at the time of marriage.?

Abraham, David, josep zijn zowel volgens de bijbel met meisjes van 10 +/- 16 getrouwt.

Later research
Research subsequent to the time of Maulana Muhammad Ali has shown that she was older than this. An excellent short work presenting such evidence is the Urdu pamphlet Rukhsati kai waqt Sayyida Aisha Siddiqa ki umar (?The age of Lady Aisha at the time of the start of her married life?) by Abu Tahir Irfani.[4a] Points 1 to 3 below have been brought to light in this pamphlet.
1. The famous classical historian of Islam, Ibn Jarir Tabari, wrote in his ?History?:
?In the time before Islam, Abu Bakr married two women. The first was Fatila daughter of Abdul Uzza, from whom Abdullah and Asma were born. Then he married Umm Ruman, from whom Abdur Rahman and Aisha were born. These four were born before Islam.? [5]
Being born before Islam means being born before the Call.
2. The compiler of the famous Hadith collection Mishkat al-Masabih, Imam Wali-ud-Din Muhammad ibn Abdullah Al-Khatib, who died 700 years ago, has also written brief biographical notes on the narrators of Hadith reports. He writes under Asma, the older daughter of Abu Bakr:
?She was the sister of Aisha Siddiqa, wife of the Holy Prophet, and was ten years older than her. ? In 73 A.H. ? Asma died at the age of one hundred years.? [6]
This would make Asma 28 years of age in 1 A.H., the year of the Hijra, thus making Aisha 18 years old in 1 A.H. So Aisha would be 19 years old at the time of the consummation of her marriage, and 14 or 15 years old at the time of her nikah. It would place her year of birth at four or five years before the Call.
3. The same statement is made by the famous classical commentator of the Holy Quran, Ibn Kathir, in his book Al-bidayya wal-nihaya:
?Asma died in 73 A.H. at the age of one hundred years. She was ten years older than her sister Aisha.? [7]
Apart from these three evidences, which are presented in the Urdu pamphlet referred to above, we also note that the birth of Aisha being a little before the Call is consistent with the opening words of a statement by her which is recorded four times in Bukhari. Those words are as follows:
?Ever since I can remember (or understand things) my parents were following the religion of Islam.? [8]
This is tantamount to saying that she was born sometime before her parents accepted Islam but she can only remember them practising Islam. No doubt she and her parents knew well whether she was born before or after they accepted Islam, as their acceptance of Islam was such a landmark event in their life which took place just after the Holy Prophet received his mission from God. If she had been born after they accepted Islam it would make no sense for her to say that she always remembered them as following Islam. Only if she was born before they accepted Islam, would it make sense for her to say that she can only remember them being Muslims, as she was too young to remember things before their conversion. This is consistent with her being born before the Call, and being perhaps four or five years old at the time of the Call, which was also almost the time when her parents accepted Islam.

DUS AISHA WAS HELEMAAL NIET ZO JONG! TOEN ZE HET HUWELIJK BINNENTRAD.
www.muslim.org/islam/aisha-age.htm

Wat nu normaal is kan morgen barbaars zijn. Waar je nu om kan lachen kun je morgen om huilen.

{Hitler had ook zo'n relatie, maar dan met een 16 jarige dochter van z'n zus... daarmee is hij overigens nooit getrouwd} Deze uitvinder kwam uit saudi arabie... en dus spreekt god.."allah".. arabisch.

Jemig, wat is dat een zwart-wit vergelijking hitler verglijken met profet mohamad(vzmh). Ik zou de gemiddelde NEDERLANDER (dus niet alleen de hollander) kunnen verglijken met JANTJE SMIT? *GRIJNS*

Vandaar dat iedere moslim arabisch moet kunnen spreken om in het paradijs te kunnen praten met god... god kan namelijk "alles"... mist alleen de talenknobbel.. Laten we eerlijk zijn nederlands is echt een kormme taal vergeleken met het araabisch. Netzoals ik vind dat mensen die fries spreken een spraak gebrek hebben.

In de tijd dat de islam werd uitgevonden bestond het joodse geloof zo'n 4 duizend jaar, het christendom meer dan 6 eeuwen, vandaar dat er veel arabische christenen waren.

--- Vedere post komt eraan

hetgrodijn | 03-05-05 | 13:08

@DeBurger 03-05-05 @ 04:06

Interessant stukje. Heb je links?

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 09:27

@DeBurger 03-05-05 @ 04:33

waar even kijken?

TheRealShowstopper | 03-05-05 | 09:22

enne we gaan weer vrolijk en goed gemutst verder met snurken
zoals al eerder vermeld; lang leve Nederland hoezee hoezee
Tip: wordt vol belijdend moslim(a) en je kan het criminele pad op zondere nare bijwerkingen

sharia | 03-05-05 | 09:20

@ grodijn

Die Koran mag je in je aars steken, voor mijn part aanbid je een gouden hondendrol; wat jij wilt...
Je mag wat mij betreft ook duizenden vreedzame teksten citeren; doe wat je niet laten kan.
Mij gaat het er alleen om hoe die achterlijke broeders van jou daar in de praktijk mee omgaan.
Dan valt het in de praktijk wel mee met die fantastische godsdienst.
Laat ik even citeren uit een artikel op het vrijevolk.nl met daarin een voorbeeld hoe fascistisch die geweldige teksten in de praktijk uitpakken in het land waar al die heiligdommen van je staan.
.
Bloedgeldtarieven
Democratie veronderstelt gelijke rechten voor burgers. Maar gelijkheid is onaanvaardbaar in de islam. Ongelovigen kunnen nooit gelijk zijn aan gelovigen en vrouwen zijn niet gelijk aan mannen. Zelfs niet-moslims met een ander geloof zijn veroordeeld tot ongelijkheid. De ?Mensen van het Boek? (joden en christenen) worden in een islamitisch land behandeld als tweederangs burgers en gedoogd, op voorwaarde dat ze beschermingsbelasting betalen, jizyah. Heidenen, atheïsten en afgodendienaren worden niet als volwaardige mensen beschouwd.

Volgens de Koran (soera 9:5) moeten veelgodendienaars worden gedood waar men ze maar aantreft.

Op 9 april 2002 stond in The Wall Street Journal een artikel over het begrip bloedgeld in Saoedi-Arabië. Als men iemand heeft gedood, moet men bloedgeld of compensatie betalen, en wel als volgt.

100.000 ryals als het slachtoffer een moslimman is
50.000 ryals als het een moslima is
50.000 als het een christenman is
25.000 ryals als het een christenvrouw is
6.666 ryals als het een mannelijke hindoe is
En 3.333 ryals als het een vrouwelijke hindoe is.
Volgens deze hiërarchie is het leven van een mannelijke moslim 33 keer meer waard dan het leven van een hindoevrouw. Deze hiërarchie is gebaseerd op de islamitische definitie van mensenrechten en geworteld in de Koran en de sharia, de islamitische wet. Hoe kunnen we het over democratie hebben als het begrip gelijkheid in de islam niet eens bestaat?
.
Ik bedoel maar....

I rest my case, heb geen zin in een discussie met geloofsfanaten!

zinvol geweld | 03-05-05 | 09:00

(QUOTE)
Wat er volgens mij gaande is, is dat er een diplomatiek offencief zal plaatsvinden vanuit de moslimgemeenschap. Dit om hun abjecte meningen planten in de Nederlandse maatschappij.
(/QUOTE)
Hoe kan zoiets verachtelijk zijn?

(QUOTE)
Timok slaat eerst een heel heftig toontje aan, waar de haat richting het jodendom naar boven borrelt.
(/QUOTE)

Natuurlijk, emoties spelen ook mee.

(QUOTE)
Dit is een proefballonnetje. Daarna herstelt ze zich en probeert begrip te kweken.
(/QUOTE)

Het doen van goede daden laat zien, dat iemand een goed en gelovig mens is.
Daarom spreekt de Koran over echte moslims als ?degenen die geloven en goede daden doen?.

Enkele goeie eigenschappen:

1. Waarheidlievendheid: ?O gelovigen, voldoe jullie plicht aan Allah en spreek eerlijke woorden.? (Koran 33:70; zie ook 9:119 en 4:135)
2. Oprechtheid: ?Dien Allah en wees oprecht gehoorzaam aan Hem.? (Koran 39:2; zie ook 61:3 en 107:4-6)
3. Onbaatzuchtigheid: ?Jullie zullen geen rechtschapenheid bereiken, als jullie niet (uit liefdadigheid) weggeven uit wat jullie liefhebben.? (Koran 3:92; zie ook 76:8-9 en 74:6)
4. Nederigheid: ?En draai je gezicht niet in minachting van de mensen af, en wandel niet hoogmoedig in het land; waarlijk, Allah heeft geen verwaande bluffer lief.? (Koran 31:18; zie ook 25:63 en 53:32)
5. Geduld: ?En Allah heeft de geduldigen lief.? (Koran 3:146; zie ook 2:155-156)
6. Vergevingsgezindheid: ?Vergeef (de mens) en vergeet (hun fouten). Zouden jullie niet graag willen, dat Allah jullie vergeeft?? (Koran 24:22; zie ook 3:134, 42:37 en 42:40, 43)
7. Zuiverheid en schoonheid: ?Hij die zich (lichamelijk en geestelijk) zuivert is zeker succesvol, en (hij die) de naam van zijn Heer gedenkt, en dan bidt.? (Koran 87:14-15; zie ook 74:4-5)
8. Eerlijkheid: ?En laat je niet aantrekken door het bezit van de wees, behalve op een goede manier, tot hij volwassen is. En vervul de belofte (die je gedaan hebt) ? En geef de volle maat wanneer jullie afmeten, en weeg met een ware schaal.? (Koran 17:34-35; zie ook 2:188)
9. Goedheid en vriendelijkheid voor anderen: ?Allah beveelt waarlijk rechtvaardigheid en dat wij goed doen (aan anderen) en dat wij geven aan verwanten.? (Koran 16:90)
10. Rekening houden met anderen en respect voor hen hebben: ?En wanneer jullie worden begroet met een groet, groet dan terug met een betere, of beantwoord hem (op z?n minst op hetzelfde niveau).? (Koran 4:86; zie ook 49:12 en 24:27-28)
11. Moed: De Koran spreekt in 3:173 over een kleine groep moslims, die tegenover een grote groep vijanden staan, dat zij zeiden: ?Allah is voldoende voor ons en Hij is een uitmuntende Beschermer.? (Koran 3:173)
12. Bescheidenheid: ?Eet en drink en wees niet buitensporig.? (Koran 7:31; zie ook 17:29)
13. Opgewektheid: ?Het is liefdadigheid om je medemens met een opgewekt gezicht tegemoet te treden.? (gezegde van de Profeet, zoals vermeld in Buchari).

Hoe moeten de moslims de mensen om zich heen behandelen?

1. Ouders: ?En jullie Heer heeft geboden dat jullie niemand dienen dan Hem, en dat jullie goed zijn voor de ouders. Als één van hen of beiden bij jullie een hoge leeftijd bereiken, zeg dan nooit ?foei? tegen hen en berisp hen niet, en zeg vriendelijke woorden tegen hen. En zeg: ?mijn heer, heb genade voor hen, omdat zij mij grootbrachten toen ik klein was?.?
2. Andere nauwe familieleden: ?Wees goed voor de ouders en voor de naaste familieleden.? (Koran 4:36; zie ook 17:26)
3. Kinderen: ?En dood jullie kinderen niet uit angst voor armoede; Wij geven onderhoud aan hun en aan jullie.? (Koran 17:31)
4. Wezen en verlaten kinderen: ?Ik en de man die een wees grootbrengt zullen zó zijn in het paradijs?, zei de Profeet, terwijl hij zijn wijs- en middelvinger naast elkaar bracht. (verslag in Buchari).
5. Armen en behoeftigen: ?Rechtschapen is degene, die ? rijkdom uitgeeft aan naaste familie en de wezen en de behoeftigen en de rieziger en aan degenen die erom vragen en om slaven te bevrijden.? (Koran 2:177; zie ook 90:11-16, 107:1-3 en 70:24-25)
6. Buren: ?Wees goed voor .. (jullie) verwante buren en de vreemde buren.? (Koran 4:36)
7. Echtgenoten: ?Jullie echtgenotes zijn een gewaad voor jullie, en jullie zijn een gewaad voor hen.? (Koran 2:187; zie ook 30:21).
8. Werknemers: ?Ware gelovigen zijn zij, die waken over de hun toevertrouwde zaken en hun overeenkomsten.? (23:8)
9. Dieren: ?Er is geen dier op aarde, noch een vogel die vliegt met zijn twee vleugels, of zij vormen een gemeenschap zoals jullie zelf.? (Koran 6:38)
10. Regeerders: ?Allah verplicht jullie zeker om verantwoordelijkheden (of posities met verantwoordelijkheid en gezag) over te laten aan degenen die ze waardig zijn.? (Koran 4:58)
11. Moslims: ?De gelovigen zijn broeders, dus sticht vrede tussen jullie broeders ? lever ook geen afbrekende kritiek op jullie eigen volk, en noem elkaar niet bij bijnamen.? (Koran 49:10-11; zie ook 3:103 en 5:2)
12. Degenen die moslims misbruiken: ?Dus verdraag wat zij (de misbruikers) zeggen met geduld.? (Koran 20:130; zie ook 4:140 en 7:198-199). Verder zegt Koran 33:48: ?En negeer hun ergerlijke woorden.?
13. Vijanden: ?En weersta (het kwade) met wat daarvoor het beste is, en zie! Degene die met jou ruzie heeft, wordt alsof hij een goede vriend was.? (Koran 41:34; zie ok 2:109 en 5:13)
14. Niet-moslims: ?En al het goed dat zij (de mensen van andere godsdiensten) doen, zal niet van hen worden weggehouden door Allah. En Allah kent degenen die aan hun plicht voldoen.? (Koran 3:115; zie ook 5:8, 29:46 en 60:8-9). Verder zegt Koran 16:125: Roep (anderen) tot de weg van je Heer met wijsheid en voldoende aansporing, en overtuig hen op de beste manier.?
15. De gehele mensheid: ?De mensheid is één natie.? (Koran 2:213; zie ook 49:13, 21:107 en 4:58). Verder zegt Koran 2:83: ?En spreek goede woorden tegen alle mensen.?

hetgrodijn | 03-05-05 | 00:53

Pfft, het pasten is wat verkeerd gegegaan. excuus.

hetgrodijn | 03-05-05 | 00:29

I rest my case (zie mijn reactie 0:15)

Barbapoeppa | 03-05-05 | 00:29

[QUOTE]
@ Grodijn

Was effe eten en ga zo weer weg, maar ik kan het niet laten toch nog even te reageren.

Ik zie dat je totaal gehersenspoeld bent, en hou discussier je als redelijk mens met een onredelijke tegenstander.
[/QUOTE]
Gehersensploeld?

[QUOTE]
Ik kan nu natuurlijk allerlei anti-islam links posten; kapitalistische goddeloze propaganda zul je zeggen.....

Toch dan maar een inhoudelijke reactie:
Over Saddam H zijn we het eens. Alleen jij doet het in je eerste post voorkomen alsof de VS schuld hadden aan die hongersdood en het medicijntekort. Daar ben je wijzelijk niet op ingegaan. We stellen dus vast dat hun eigen dictator daarvoor verantwoordelijk is.
[/QUOTE]

Natuurlijk, de dictator is daar niet aleen verantwoordelijk voor, hij is mede-verantwoordelijk. Door zijn daden en door de daden van de USA{Want ja, amerika is zoo'n geweldig land, god bles amerika{en de rest dan?}}

Als amerika zo'n geweldig land is, dat staat voor vrijheid etc.. is het dan zo dat ze niet hulp voor de onschuldigen zouden sturen, voor de mensen in nood? Is dat niet iets wat humaans zou moeten zijn?

Het was niet genoeg om Irak aan te vallen. Zoals het martelschandaal in de Abu Ghraib gevangenis heeft laten zien, moesten Irakese lichamen ook een invasie ondergaan. Het interne onderzoek dat het Amerikaanse Leger heeft uitgevoerd, illustreert een sodomie met verscheidene objecten en typeert de gebeurtenis als 1 van de vele criminele acties die Amerikaanse soldaten hebben uitgevoerd op gevangenen; verdenking van ?out-and-out? verkrachting is onvermijdelijk. Foto?s nemen was maar een manier om te vernederen.Deze Amerikanen hebben de betreffende Irakezen beroofd van hun privacy, hun waardigheid en tenslotte hun menselijkheid. Mannelijke en vrouwelijke soldaten lieten de gevangen ?strippen? tot aan de onvermijdelijke naaktheid, gaapten ze aan, lieten ze paraderen alsof het travestieten waren vanuit hun eigen oprechtheid, besmeurden ze met graffiti, dwongen hen tot seksuele acties, en fotografeerden de resultaten de hoofdkappen ondertussen verwijderend om aan de slachtoffers zelf te laten zien wat er met ze gebeurde en vooral door wie. Gevangenen werden veranderd in beesten. 1 specifieke foto liet zien hoe een vrouwelijke soldaat, geïdentificeerd als Pfc. Lynndie England, een naakte gevangene over de grond meesleepte aan een stuk touw, alsof het een hond was. In een ander bekend geval, hebben soldaten een vrouw van middelbare leeftijd voor ezel laten spelen, door op haar rug te klimmen en haar naakt te laten galopperen alsof ze daadwerkelijk een ezel was. Het gevoel was al voldoende.

[QUOTE]
Iedereen die terreur goedpraat is in mijn ogen een laag mens. Jij noemt het vrijheidsstrijders.... wat jij wilt.
[/QUOTE]

Ik praat het niet goed, dan heb jij mij vast en zeker verkeerd begrepen. Ik heb ook in mijn laatste zin gezegt dat ik het niet goedkeur. Ik verafschuw het woord zelfmoordaanslag alleen maar.

[QUOTE]
De geschiedenis van het midden-oosten is te complex om hier eventjes te behandelen tussen het eten en de afwas door, maar zelfs jij moet weten dat Joden, als ze al ergens thuishoren, dat in het huidige Israel is. Ik heb het dan niet over orthodoxe Joden die menen dat zij het uitverkoren volk zijn, en dat Israel het door God beloofde land is.
[/QUOTE]
In de Islamitische landen hebben de moslims de Joden altijd gastvrij ontvangen. Laat ik als voorbeeld de Koning van Marokko noemen, die weigerde zijn joodse bevolking uit te leveren aan Hitler. Of denk aan het Ottomaanse rijk.waar vele joden heen vluchtten toen zij in Europa vervolgd werden vanwege hun geloof. In alle Islamitische landen zijn monumenten van de godsdienstvrijheid onder Islamitisch bewind te vinden, zoals eeuwenoude synagogen, tempels en kerken. De profeet Mohammed, vrede zij met hem, gaf de moslims het voorbeeld door te trouwen met een Joodse vrouw. Het is, met andere woorden, een moslim onwaardig om anderen op grond van hun ras of geloof te discrimineren.eren wij niet juist van Mohammed, vrede zij met hem, Joden, Christenen en alle anderen, net als moslims het recht hebben om naar een land te gaan waar zij in veiligheid en vrede kunnen leven? Dit betekent niet dat Joden het alleenrecht hebben op Palestina. Nee, verre van dat. Op basis van gelijkwaardigheid en terugkeer van alle vluchtelingen en ontheemden, dient er een nieuwe staat gevestigd te worden, waarin men op basis van gelijkwaardigheid politiek bedrijft en niet op basis van het verkiezen van iemand op grond van zijn of haar ras of geloof . Met uw visie wekt u de indruk dat in Palestina geen plaats zou zijn voor Joden, terwijl juist door de Islam Palestina 1200 jaar lang een bedevaartsoord en verblijfplaats is geworden voor gelovigen, ook van Joodse en Christelijke achtergrond.

[QUOTE]
Religieuze gekken heb je overal. Alleen jammer dat die religieuze gekken het bij de Islam voor het zeggen hebben.
[/QUOTE]

Hoe komt u daarbij?

[QUOTE]
Persoonlijk pis ik op Allah en Jaweh, dus een theologische discusie hierover heeft met mij geen zin.
[/QUOTE]

[QUOTE]
Ik zal hierveder ook niet op ingaan.

Geen enkel volk heeft een goddelijk recht, dat bestaat alleen in de hoofde van de aanhangers.
.
Jouw laatste reactie op mijn post is ook zo lekker vaag. Misschien dat je daar je broeders mee imponeert, mij in ieder geval niet.
Ik geloof namelijk wel in het lot in eigen hand nemen.
Ik geloof dat mensen die fanatiek een godsdienst aanhangen losers zijn.
[/QUOTE]

Wat was er dan zo vaag aan?

[QUOTE]
Ik geloof dat de Islam een fascistische godsdienst is; althans de Islam zoals die zich heden ten dage aan ons openbaart.
In plaats van bruinhemden zie ik witjurken, ipv een hakenkruis zie ik een halve maan.

Voor de rest zie ik NAZI duitsland in een nieuw jasje.

Beide zijn anti-democratisch, beide hebben een voorliefde voor terreur en geheime diensten, beide hebben een voorliefde voor martelingen en gruwelijke doodsoorzaken, beide slachten hun tegenstanders af, beide groepen volgelingen lopen als een kip zonder kop krijsend achter de portretten van hun leiders aan, met dien verstande dat er geen HEIL wordt geroepen maar ALLAH AKBAR.
Beide zien vrouwen als broedmachines, beide willen door democratie aan de macht komen, beide kennen censuur op het vrije woord en de vrije pers.....

[/QUOTE]
Als je dit vind over de islam, kun je dit netzogoed over alle geloven zeggen, zelfs christenen,joden,hindoestanen hebben een eigen manier van kleden. Je neemt het als een zwart-wit-beeld. Jij bent zeker een van die mensen die denkt dat elke man met baard en jurk een terrorist is? Dat elke vrouw met hoofdoek een broedmachine is, ach, het is zo zwart wit beschreven. Een christelijke of joodse vrouw. Hoe is het mogelijk dat jij cultuur in verband met geloof probeert te leggen. Ik heb nog nooit in de islaam gelezen dat de vrouw meer dan 3 kinderen moet hebben, er staat voorzover ik weet niet over het aantal kinderen in dat een vrouw moet hebben. Ik herhaal me zelf nogmaals, zwart-wit-beeld.. De islam keurt politiek af. Het streeft naar een islamtische staat, het is een volmaakt boek daaraan is geen twijfel.Wat is een Islamitische Staat? Onder "Islamitische Staat" verstaat men in het Westen doorgaans een staat die geordend is volgens de principes van de Shariah, het op de Koran en Sunnah gebaseerde Islamitische Wettelijk Stelsel. Vaak wordt echter --verkeerdelijk-- verondersteld dat een Islamitische Staat een Staat is waarin alle inwoners verplicht zijn zich te bekeren tot de Islam. Dit is niet het geval. De Shariah garandeert immers aan alle inwoners volledige godsdienstvrijheid. Het is Muslims overigens uitdrukkelijk verboden anderen te proberen dwingen tot de Islam. In de praktijk hebben de meeste Muslimlanden een seculiere wet die in mindere of meerdere mate elementen van de Koran overneemt. Veel hang af van hoe sterk de plaatselijke niet-seculiere, religieuze politieke partijen zijn. Wanneer Muslims zich in een niet-Islamitisch land bevinden, worden zij geacht zich te houden aan de Wetten van dat land.

vrije woord? Mijn persoonlijke mening is, vrijheid van menings uiten heeft een grens, zodra die grens overschreden word is het geen mening uiten meer, maar provcerend gedrag dat ernstige gevolgen kan hebben. Er lopen zowel atheïstische gekken rond als gelovige gekken. Politie agent schiet eigen gezin dood, iedereen kan er wel wat van, alleen is het zo dat de media extra provocerend is tegen de islam. Ik persoonlijk vind dat nederland moet RADICALISEREN tegen radicalen. Want zowel hollandse radicale jongeren met hun nederlandse vlag verpesten het voor de jongeren die een nederlandse vlag op hun jas hebben omdat ze trots op hun land zijn. Zowel de islamtische gemeenschap is de klos zodra ze een baard en jurk dragen. Hoewel dat niet direct betekend dat ze radicaal zijn.

Hopelijk zullen jullie het op een dag begrijpen wat ik nu begrijp. Ik tenslote ben ook een NEDERLANDER en ik ben er TROTS op. Netzoals mijn broeders. Maar ik ben ook een moeslim, en daar ben ik ook trots op. Een moeslim zou de ongelovige ook liefde tonen, en rechten, zoals het delen van eten drinken(b.v de buurman).De vriendelijke chit-chat met de buren etc.. etc. Veder vind ik ook dat de nederlander/hollander zich moet aanpassen aan de gewoontes van een buitelander. Want andersom zou dat ook gebeuren. Het moet van twee kanten komen. BTW heb je de documentaire "Loose Change" al gezien? letsroll911.org

Moge god genade hebben voor de on[QUOTE]
@ Grodijn

Was effe eten en ga zo weer weg, maar ik kan het niet laten toch nog even te reageren.

Ik zie dat je totaal gehersenspoeld bent, en hou discussier je als redelijk mens met een onredelijke tegenstander.
[/QUOTE]
Gehersensploeld?

[QUOTE]
Ik kan nu natuurlijk allerlei anti-islam links posten; kapitalistische goddeloze propaganda zul je zeggen.....

Toch dan maar een inhoudelijke reactie:
Over Saddam H zijn we het eens. Alleen jij doet het in je eerste post voorkomen alsof de VS schuld hadden aan die hongersdood en het medicijntekort. Daar ben je wijzelijk niet op ingegaan. We stellen dus vast dat hun eigen dictator daarvoor verantwoordelijk is.
[/QUOTE]

Natuurlijk, de dictator is daar niet aleen verantwoordelijk voor, hij is mede-verantwoordelijk. Door zijn daden en door de daden van de USA{Want ja, amerika is zoo'n geweldig land, god bles amerika{en de rest dan?}}

Als amerika zo'n geweldig land is, dat staat voor vrijheid etc.. is het dan zo dat ze niet hulp voor de onschuldigen zouden sturen, voor de mensen in nood? Is dat niet iets wat humaans zou moeten zijn?

Het was niet genoeg om Irak aan te vallen. Zoals het martelschandaal in de Abu Ghraib gevangenis heeft laten zien, moesten Irakese lichamen ook een invasie ondergaan. Het interne onderzoek dat het Amerikaanse Leger heeft uitgevoerd, illustreert een sodomie met verscheidene objecten en typeert de gebeurtenis als 1 van de vele criminele acties die Amerikaanse soldaten hebben uitgevoerd op gevangenen; verdenking van ?out-and-out? verkrachting is onvermijdelijk. Foto?s nemen was maar een manier om te vernederen.Deze Amerikanen hebben de betreffende Irakezen beroofd van hun privacy, hun waardigheid en tenslotte hun menselijkheid. Mannelijke en vrouwelijke soldaten lieten de gevangen ?strippen? tot aan de onvermijdelijke naaktheid, gaapten ze aan, lieten ze paraderen alsof het travestieten waren vanuit hun eigen oprechtheid, besmeurden ze met graffiti, dwongen hen tot seksuele acties, en fotografeerden de resultaten de hoofdkappen ondertussen verwijderend om aan de slachtoffers zelf te laten zien wat er met ze gebeurde en vooral door wie. Gevangenen werden veranderd in beesten. 1 specifieke foto liet zien hoe een vrouwelijke soldaat, geïdentificeerd als Pfc. Lynndie England, een naakte gevangene over de grond meesleepte aan een stuk touw, alsof het een hond was. In een ander bekend geval, hebben soldaten een vrouw van middelbare leeftijd voor ezel laten spelen, door op haar rug te klimmen en haar naakt te laten galopperen alsof ze daadwerkelijk een ezel was. Het gevoel was al voldoende.

[QUOTE]
Iedereen die terreur goedpraat is in mijn ogen een laag mens. Jij noemt het vrijheidsstrijders.... wat jij wilt.
[/QUOTE]

Ik praat het niet goed, dan heb jij mij vast en zeker verkeerd begrepen. Ik heb ook in mijn laatste zin gezegt dat ik het niet goedkeur. Ik verafschuw het woord zelfmoordaanslag alleen maar.

[QUOTE]
De geschiedenis van het midden-oosten is te complex om hier eventjes te behandelen tussen het eten en de afwas door, maar zelfs jij moet weten dat Joden, als ze al ergens thuishoren, dat in het huidige Israel is. Ik heb het dan niet over orthodoxe Joden die menen dat zij het uitverkoren volk zijn, en dat Israel het door God beloofde land is.
[/QUOTE]
In de Islamitische landen hebben de moslims de Joden altijd gastvrij ontvangen. Laat ik als voorbeeld de Koning van Marokko noemen, die weigerde zijn joodse bevolking uit te leveren aan Hitler. Of denk aan het Ottomaanse rijk.waar vele joden heen vluchtten toen zij in Europa vervolgd werden vanwege hun geloof. In alle Islamitische landen zijn monumenten van de godsdienstvrijheid onder Islamitisch bewind te vinden, zoals eeuwenoude synagogen, tempels en kerken. De profeet Mohammed, vrede zij met hem, gaf de moslims het voorbeeld door te trouwen met een Joodse vrouw. Het is, met andere woorden, een moslim onwaardig om anderen op grond van hun ras of geloof te discrimineren.eren wij niet juist van Mohammed, vrede zij met hem, Joden, Christenen en alle anderen, net als moslims het recht hebben om naar een land te gaan waar zij in veiligheid en vrede kunnen leven? Dit betekent niet dat Joden het alleenrecht hebben op Palestina. Nee, verre van dat. Op basis van gelijkwaardigheid en terugkeer van alle vluchtelingen en ontheemden, dient er een nieuwe staat gevestigd te worden, waarin men op basis van gelijkwaardigheid politiek bedrijft en niet op basis van het verkiezen van iemand op grond van zijn of haar ras of geloof . Met uw visie wekt u de indruk dat in Palestina geen plaats zou zijn voor Joden, terwijl juist door de Islam Palestina 1200 jaar lang een bedevaartsoord en verblijfplaats is geworden voor gelovigen, ook van Joodse en Christelijke achtergrond.

[QUOTE]
Religieuze gekken heb je overal. Alleen jammer dat die religieuze gekken het bij de Islam voor het zeggen hebben.
[/QUOTE]

Hoe komt u daarbij?

[QUOTE]
Persoonlijk pis ik op Allah en Jaweh, dus een theologische discusie hierover heeft met mij geen zin.
[/QUOTE]

[QUOTE]
Ik zal hierveder ook niet op ingaan.

Geen enkel volk heeft een goddelijk recht, dat bestaat alleen in de hoofde van de aanhangers.
.
Jouw laatste reactie op mijn post is ook zo lekker vaag. Misschien dat je daar je broeders mee imponeert, mij in ieder geval niet.
Ik geloof namelijk wel in het lot in eigen hand nemen.
Ik geloof dat mensen die fanatiek een godsdienst aanhangen losers zijn.
[/QUOTE]

Wat was er dan zo vaag aan?

[QUOTE]
Ik geloof dat de Islam een fascistische godsdienst is; althans de Islam zoals die zich heden ten dage aan ons openbaart.
In plaats van bruinhemden zie ik witjurken, ipv een hakenkruis zie ik een halve maan.

Voor de rest zie ik NAZI duitsland in een nieuw jasje.

Beide zijn anti-democratisch, beide hebben een voorliefde voor terreur en geheime diensten, beide hebben een voorliefde voor martelingen en gruwelijke doodsoorzaken, beide slachten hun tegenstanders af, beide groepen volgelingen lopen als een kip zonder kop krijsend achter de portretten van hun leiders aan, met dien verstande dat er geen HEIL wordt geroepen maar ALLAH AKBAR.
Beide zien vrouwen als broedmachines, beide willen door democratie aan de macht komen, beide kennen censuur op het vrije woord en de vrije pers.....

[/QUOTE]
Als je dit vind over de islam, kun je dit netzogoed over alle geloven zeggen, zelfs christenen,joden,hindoestanen hebben een eigen manier van kleden. Je neemt het als een zwart-wit-beeld. Jij bent zeker een van die mensen die denkt dat elke man met baard en jurk een terrorist is? Dat elke vrouw met hoofdoek een broedmachine is, ach, het is zo zwart wit beschreven. Een christelijke of joodse vrouw. Hoe is het mogelijk dat jij cultuur in verband met geloof probeert te leggen. Ik heb nog nooit in de islaam gelezen dat de vrouw meer dan 3 kinderen moet hebben, er staat voorzover ik weet niet over het aantal kinderen in dat een vrouw moet hebben. Ik herhaal me zelf nogmaals, zwart-wit-beeld.. De islam keurt politiek af. Het streeft naar een islamtische staat, het is een volmaakt boek daaraan is geen twijfel.Wat is een Islamitische Staat? Onder "Islamitische Staat" verstaat men in het Westen doorgaans een staat die geordend is volgens de principes van de Shariah, het op de Koran en Sunnah gebaseerde Islamitische Wettelijk Stelsel. Vaak wordt echter --verkeerdelijk-- verondersteld dat een Islamitische Staat een Staat is waarin alle inwoners verplicht zijn zich te bekeren tot de Islam. Dit is niet het geval. De Shariah garandeert immers aan alle inwoners volledige godsdienstvrijheid. Het is Muslims overigens uitdrukkelijk verboden anderen te proberen dwingen tot de Islam. In de praktijk hebben de meeste Muslimlanden een seculiere wet die in mindere of meerdere mate elementen van de Koran overneemt. Veel hang af van hoe sterk de plaatselijke niet-seculiere, religieuze politieke partijen zijn. Wanneer Muslims zich in een niet-Islamitisch land bevinden, worden zij geacht zich te houden aan de Wetten van dat land.

vrije woord? Mijn persoonlijke mening is, vrijheid van menings uiten heeft een grens, zodra die grens overschreden word is het geen mening uiten meer, maar provcerend gedrag dat ernstige gevolgen kan hebben. Er lopen zowel atheïstische gekken rond als gelovige gekken. Politie agent schiet eigen gezin dood, iedereen kan er wel wat van, alleen is het zo dat de media extra provocerend is tegen de islam. Ik persoonlijk vind dat nederland moet RADICALISEREN tegen radicalen. Want zowel hollandse radicale jongeren met hun nederlandse vlag verpesten het voor de jongeren die een nederlandse vlag op hun jas hebben omdat ze trots op hun land zijn. Zowel de islamtische gemeenschap is de klos zodra ze een baard en jurk dragen. Hoewel dat niet direct betekend dat ze radicaal zijn.

En ik wens je het beste toe :)

hetgrodijn | 03-05-05 | 00:18

Wat er volgens mij gaande is, is dat er een diplomatiek offencief zal plaatsvinden vanuit de moslimgemeenschap. Dit om hun abjecte meningen planten in de Nederlandse maatschappij. Timok slaat eerst een heel heftig toontje aan, waar de haat richting het jodendom naar boven borrelt. Dit is een proefballonnetje. Daarna herstelt ze zich en probeert begrip te kweken.

Barbapoeppa | 03-05-05 | 00:15

@Timok
Je hebt je verraden voor wat betreft je standpunt aangaande de joden. Ik zal dit niet vergeten.

Barbapoeppa | 03-05-05 | 00:10

.behe luister iedereen is vrij in dit land. Laat iedereen maar doen waar hij/zij zin in hebben. Zolang ze maar niemand lastig vallen zoals vele hangjongeren. Er worden tegenwoordig vele lezingen gegeven in het Nederlands door Nederlandse moslima's hier in Amsterdam en tegenwoordig ook in andere steden om het gemakkelijk te maken voor zowel Moslima's als niet Moslima's.

Zelf ben ik een moslima met een hard werkende vader en een moeder als huisvrouw. Maar bij ons is het altijd zo thuis geweest: Een vrouw mag ook naar buiten, want de hele dag thuis zitten maakt een mens ziek. Een vrouw heeft ook een mening om iets te zeggen en het is haar recht dat als de man iets wilt doen dat hij ook naar haar mening vraagt.

dus zo zie je maar weer dat niet iedereen zo exremistisch is. En trouwens als je het nu bekijkt dan zie je een groot verschil vergeleken met 20 jaar terug toen een vrouw al het huishoudelijk taken moest doen en voor de kinderen moest zorgen. Tegenwoordig lezen mensen veel over de Islaam hoe een vrouw moet behandelt worden. Maar soms heb je van die mannen die alles op hun manier vertalen en niet de juiste manier.

Je ziet veel vrouwen auto's rijden, boodschappen doen werken.

Timok | 03-05-05 | 00:07

De ontkerkelijking is sinds de jaren 60 hier ingezet, maar bij moslims bespeur ik daar noch niets van, integendeel, er treedt een nieuwe verzuiling op in Nederland. Niet dat ik iets tegen de normale (gematigde) moslims heb, evenmin iets tegen de normale gereformeerden ofzo, maar wel tegen de extremen, zoals die zwartekousenchristelijken die het vertikken hun kinderen in te enten en de extremistische moslims die al hun preken door een arabisch sprekende iman laten voorlezen en hun vrouwen alle contact met de "boze" buitenwereld verbieden. Nederlands in de Moskee's maakt het voor de autochtoon ook gemakkelijker om iets van de godsdienst te begrijpen.

béhé | 02-05-05 | 23:57

. béhé ik zal wel integreren en dan mijn kinderen en mezelf vermoorden. is dat wat je bedoelt???

Timok | 02-05-05 | 23:49

Maar waar hebben we het over?

béhé | 02-05-05 | 23:47

Nu hebben ze het over discriminatie van allochtonen, een baas past wel 10 keer op voordat hij een allochtoon in dienst neemt, de arbeidsproductiviteit is beduidend lager dan bij een Nederlandse medewerker, die niet 5 keer per dag 10 minuten ligt te jammeren richting mekker en in de ramadan ondermaats presteert omdat 'ie zijn maag niet gevuld heeft. En die linkse partijen maar jammeren in de 2e kamer dat de integratie mislukt is. Integratie = aanpassen aan de gewoonten, wetten en cultuur van het gastland! En niet andersom!

béhé | 02-05-05 | 23:44

.Pannie keur jij het dan goed van de Isrealiers doen met de Palestijnen??

Timok | 02-05-05 | 23:40

Blaaten is beter dan mekkeren.

béhé | 02-05-05 | 23:35

Ik wens de Palestijnen in dat geval veel succes bij de bevrijding van hun land dmv zelfmoordaanslagen! Hun enige wapen begrijp ik zojuist...

Pannie | 02-05-05 | 23:35

. béhé je bent zeker een schaap en een domme ook nog met domme opmerkingen.

Timok | 02-05-05 | 23:31

. hetgrodijn 02-05-05 @ 17:59 het was een mooie lezing.
Over zelfmoordpleging van de Palestijnen wil ik je zeggen dat dat voor hen de enige hoop is. De enige wapen om hen land te bevrijden van wie ze zeggen dat het vijanden zijn netals de Nederlandse volk die ons als moslims als vijanden zien.

Als tweede wil ik zeggen dat de Islam niet vijandig is maar helaas de moslims maken het vijandig.
De meeste van hen zijn criminelen doen niks in hun leven en gedragen zich heel asociaal. Dat ze mogen stelen van de niet-moslims enz. Helaas deze hebben het verkeerd. De islam verbied het stelen van zowel het stelen van een moslim als niet moslim.

De mensen in de WAO die toch kunnen werken. Niet toegestaan in de Islaam want een moslim moet zijn brood eerlijk verdienen door te werken.

De oorlog in Irak en Palestina, de zelfmoordplegers dat is hun enige wapen om hun land te bevrijden.
De aanslagen in Egypte vorige weekend (en eigenlijk overal waar aanslagen gebeurt) dat is niet toegestaan. De toeristen zijn toegelaten door de Egyptische regering met de bedoeling jullie zijn hier veilig en welkom. Nergens in de Islaam heb ik gelezen dat de aanslag wordt geacepteerd of moet gebeuren.

Timok | 02-05-05 | 23:30

In de evolutieleer van Darwin hebben die moslims (net als die SGP-ers en andere extremisten)nog nooit geloofd. Normaal blijven de sterksten overleven, maar bij dat soort figuren de domsten. Met al die inteelt en kruisingen tussen geyten en moslims blijft er van gezond nadenken niet veel meer over. Ik zeg: geen moslims, maar mosdoms!

béhé | 02-05-05 | 23:28

Wie is dat leuke meisje op de foto?

Pannie | 02-05-05 | 22:14

@ targent 02-05-05 @ 20:36

1. je komt vrij arrogant over; was dat ook de bedoeling?
2. je communiceert slecht, er is geen touw aan jouw verhaal vast te knopen, what's your point?

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 21:48

@Need for Speed 02-05-05 @ 19:49

Gristelijk of niet speelt geen enkele rol; ze vertreden de grondwet en de rechten van de mens door vrouwen uit te sluiten van (actief) kiesrecht en zouden eigenlijk achter tralies moeten zitten! Dat je graag de grondwet wilt veranderen is tot daaraantoe, maar handelen in strijd met de wet is strafbaar. Daarom geen SGP burgemeester, en die partij had al lang verboden moeten worden.

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 21:46

@showstopper: Maar er is 1 fundamenteel (leuke woordspeling) verschil. SGP is gristelijk en democratisch gekozen, NL is vanuit historisch oogpunt gristelijk en niet islamitisch. Dat is naar mijn mening een rechtvaardiging van hun bestaansrecht.
En laten we het vooral niet hebben over mensenrechten in het kader van islamieten. Da's een heel andere discussie.

Need for Speed | 02-05-05 | 19:49

Fantastisch bericht weer. Dan springen je de haren toch van de zak. Wat een kudtland.

aardappel | 02-05-05 | 19:29

@Need for Speed 02-05-05 @ 19:01

Een partij die een deel van de bevolking om religieuze redenen aan de kant wil zetten noem ik fundamentalistisch. Als ze de kans krijgen gaan de rechten van de mens het putje in. Bestrijden zeg ik! Zoals in B'drecht.

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 19:29

dat zijn trouwens maar een paar voorbeelden, over hun eigen meerderwaardigheid en de groepen minderwaardigen in hun ogen heb ik het dan nog niet eens. In mein Kampf (of in de koran) is het allemaal terug te lezen. Alleen Joden en homosexuelen hebben ze beide als untermenschen gemeen...

zinvol geweld | 02-05-05 | 19:29

@ Grodijn

Was effe eten en ga zo weer weg, maar ik kan het niet laten toch nog even te reageren.

Ik zie dat je totaal gehersenspoeld bent, en hou discussier je als redelijk mens met een onredelijke tegenstander.

Ik kan nu natuurlijk allerlei anti-islam links posten; kapitalistische goddeloze propaganda zul je zeggen.....

Toch dan maar een inhoudelijke reactie:
Over Saddam H zijn we het eens. Alleen jij doet het in je eerste post voorkomen alsof de VS schuld hadden aan die hongersdood en het medicijntekort. Daar ben je wijzelijk niet op ingegaan. We stellen dus vast dat hun eigen dictator daarvoor verantwoordelijk is.
.
Iedereen die terreur goedpraat is in mijn ogen een laag mens. Jij noemt het vrijheidsstrijders.... wat jij wilt.
De geschiedenis van het midden-oosten is te complex om hier eventjes te behandelen tussen het eten en de afwas door, maar zelfs jij moet weten dat Joden, als ze al ergens thuishoren, dat in het huidige Israel is. Ik heb het dan niet over orthodoxe Joden die menen dat zij het uitverkoren volk zijn, en dat Israel het door God beloofde land is. Religieuze gekken heb je overal. Alleen jammer dat die religieuze gekken het bij de Islam voor het zeggen hebben. Persoonlijk pis ik op Allah en Jaweh, dus een theologische discusie hierover heeft met mij geen zin. Geen enkel volk heeft een goddelijk recht, dat bestaat alleen in de hoofde van de aanhangers.
.
Jouw laatste reactie op mijn post is ook zo lekker vaag. Misschien dat je daar je broeders mee imponeert, mij in ieder geval niet.
Ik geloof namelijk wel in het lot in eigen hand nemen.
Ik geloof dat mensen die fanatiek een godsdienst aanhangen losers zijn.
Ik geloof dat de Islam een fascistische godsdienst is; althans de Islam zoals die zich heden ten dage aan ons openbaart.
In plaats van bruinhemden zie ik witjurken, ipv een hakenkruis zie ik een halve maan. Voor de rest zie ik NAZI duitsland in een nieuw jasje. Beide zijn anti-democratisch, beide hebben een voorliefde voor terreur en geheime diensten, beide hebben een voorliefde voor martelingen en gruwelijke doodsoorzaken, beide slachten hun tegenstanders af, beide groepen volgelingen lopen als een kip zonder kop krijsend achter de portretten van hun leiders aan, met dien verstande dat er geen HEIL wordt geroepen maar ALLAH AKBAR. Beide zien vrouwen als broedmachines, beide willen door democratie aan de macht komen, beide kennen censuur op het vrije woord en de vrije pers.....

zinvol geweld | 02-05-05 | 19:26

@redactie: kunnen we aan de onderkant van de schermen ook knoppen krijgen als "Home" en "Nieuws".
Lijkt me handig, ipv scrollen of de "Back" knop.

Need for Speed | 02-05-05 | 19:13

@showstopper: Mag ik je er even aan herinneren dat dit een democratisch gekozen partij is. Ik ben het niet met ze eens, maar dat is wat anders. Ik stel voor dat je bij D'66 gaat zitten en je af gaat zitten vragen waarom het onderwerp gekozen burgemeester niks is geworden. Vooralsnog doe er niks aan, hoe kl*te het ook is. Het gelul over zgn. fundamentalistisch raakt kant noch wal, en speelt alleen in op sentimenten en doet het goed in de media.

Need for Speed | 02-05-05 | 19:01

(-QUOTE)
Hetgrodijn, je legt een rookgordijn. Je probeert het monster (de islam) een menselijk gezicht te geven. Meld je even aan als lid van groen links of zo. Daar gaan dit soort verhalen erin als zoete koek. Of was je al lid?
(QUOTE)
*kuch* *kuch* (zacht stemmetje) hoax, hoax, hoax (/zacht stemmetje) *kuch* *kuch*

ff wat kilotjes vet wegtrainen.

hetgrodijn | 02-05-05 | 18:49

Rado, maak ze gek!! Hahahaha.

Barbapoeppa | 02-05-05 | 18:46

Hoelang zal het nog duren voordat we dit soort taferelen ook met een moslimfundie zien? Drie hoeraatjes voor de mensen in Barendrecht trouwens.

frontpage.fok.nl/nieuws/53648

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 18:36

Hetgrodijn, je legt een rookgordijn. Je probeert het monster (de islam) een menselijk gezicht te geven. Meld je even aan als lid van groen links of zo. Daar gaan dit soort verhalen erin als zoete koek. Of was je al lid?

Barbapoeppa | 02-05-05 | 18:30

(QUOTE)
@ het grodijn????
Om eventjes al je standaard verhaaltjes en leugentjes over Israel uit de weg te ruimen.
Vrede zal er pas zijn als de islam zoals die zich nu openbaart vernietigd is op deze planeet.
Alles waar jij Israel van beschuldigd is in tienvoud over de islam te zeggen, met 1 groot verschil. Dat is geen propaganda maar werkelijkheid!!!Israel is vele malen beter voor de moslims die gewoon hun leven leiden dan de islam is voor Joden die gewoon hun leven proberen te leiden. Je moet gewoon niet strijden voor de duivel, dan wordt je ook niet door het Goede uit de weg geruimd.

(-QUOTE)

Waneer mensten zoals jij over laster en leugens beginnen te praten kies ik voor niets anders dan de discusie met jou te staken. Ik wens je het beste toe ;)

hetgrodijn | 02-05-05 | 18:28

Ik vond altijd wel dat Israël het handig aanpakte met de Hamas. Niet direct het voetvolk aanpakken, maar de werkelijke duivels achter het geweld uit de weg ruimen. Toen dat piepende valse lamme oude monstertje (Yassin) met rolstoel en al de lucht in werd geblazen was dat voor mij alsof er een rotte kies getrokken werd. En rot toch op van dat dat secreet opkwam voor zijn volk. Zijn ultieme natte droom was het vernietigen van de staat Israël en daarna het joodse volk!

Barbapoeppa | 02-05-05 | 18:27

(QUOTE)
Allen dankzij hun geliefde leider Saddam H. zijn ze daarvan verstoken. Als je wel geld hebt voor plusminus 50 paleizen met goud, marmer, lakeien etc, en geld hebt voor wapentuig, heb je ook geld voor medicijnen..... En wat heeft al die rijke Arabische oliestaten tegengehouden medicijnen te schenken aan die arme kindertjes daar????
(-QUOTE)

Sadam h was een dictator, laten we eerlijk zijn, hij was niet echt iemand die vredelievend was voor z'n eigen volk, nog voor de kindertjes dus. Laten wel Ali Chemicalie niet vergeten...

(QUOTE)
Jammer dat al die opblaas palestijnen daar dan niet van gehoord hebben!
(-QUOTE)

Sommige woorden die in de media gebruikt worden zijn bedoeld om mensen te criminaliseren. Zelfmoord is iets laaghartigs en lafs. De mensen die zichzelf opofferen door te vechten met de bezetters van hun land, zijn niet laf en niet laag. Daarom verafschuw ik het gebruik van het woord `zelfmoordaanslagen' Het zijn dappere mensen die durven te sterven. Wat overigens niet betekent dat ik het er ook mee eens ben met wat zij aan het doen zijn.

(QUOTE)
Deze wijsheid ontgaat me; of je kiest voor lotsbestemming; dan is alles te verdedigen. Dan heeft God/Allah het kennelijk gewild dat al die palestijnen worden afgeslacht. Of je kiest voor eigen keuze, en dan is de vraag of een gewapende opstand tegen een veel machtiger en sterker volk en leger wel zo slim is. Wat heeft die intifada ze dan tot nu toe gebracht? Toch ook alleen dood en verderf....
(-QUOTE)

Het leven is wat je erzelf van maakt, de keuzes kennelijk ook.

hetgrodijn | 02-05-05 | 18:27

@ het grodijn????
Om eventjes al je standaard verhaaltjes en leugentjes over Israel uit de weg te ruimen.
Vrede zal er pas zijn als de islam zoals die zich nu openbaart vernietigd is op deze planeet.
Alles waar jij Israel van beschuldigd is in tienvoud over de islam te zeggen, met 1 groot verschil. Dat is geen propaganda maar werkelijkheid!!!Israel is vele malen beter voor de moslims die gewoon hun leven leiden dan de islam is voor Joden die gewoon hun leven proberen te leiden. Je moet gewoon niet strijden voor de duivel, dan wordt je ook niet door het Goede uit de weg geruimd.

Rado | 02-05-05 | 18:12

@ grodijn

Quote: Mevrouw Albright, voormalig minister van buitenlandse zaken van de Verenigde Staten, vond het gerechtvaardigd dat meer dan een half miljoen Irakese kinderen gestorven zijn door ondervoeding en door een tekorten aan medicijnen tijdens de 13 jaar lang durende economische boycot van Irak.
.
Allen dankzij hun geliefde leider Saddam H. zijn ze daarvan verstoken. Als je wel geld hebt voor plusminus 50 paleizen met goud, marmer, lakeien etc, en geld hebt voor wapentuig, heb je ook geld voor medicijnen..... En wat heeft al die rijke Arabische oliestaten tegengehouden medicijnen te schenken aan die arme kindertjes daar????
.
Quote:-) Ik heb gehoord dat je al moslim je leven niet mag beëindigen (geen zelfmoord mag plegen), klopt dat?

Ja, omdat een moslim altijd hoop moet hebben. De profeet, vrede zij met hem, heeft gezegd dat er voor elke ziekte een medicijn is, alleen weten wij het niet. Maar de hoop dat een ziekte of door medicijnen of door een wonder kan genezen met toestemming van God is een belangrijke positieve levenshouding die een moslim moet hebben
.
Jammer dat al die opblaas palestijnen daar dan niet van gehoord hebben!
.
Quote:-) Wanneer een horloge niet goed werkt dan wordt de schuld gelegd bij de klokkenmaker. Wanneer de mens niet goed `werkt' dan wordt de schuld bij hemzelf gelegd, ook al is de mens zo gemaakt. Waarom?

Elk horloge die gemaakt word is afgeleverd met een keurmerk. Echter wanneer de gebruiker van het horloge onverantwoord met het horloge omgaat bijvoorbeeld de horloge in de wasmachine doen of kijken of het horloge magnetron-proof is, dan kan de horloge maker niet de schuld krijgen dat het horloge niet goed is.

Het horloge is het hart wat tikt en de gebruiker ons ego bepaalt of wij ons hart, verstand en ziel gebruiken om God te ontmoeten of dat wij onze eigen `voordelen' najagen.

Deze wijsheid ontgaat me; of je kiest voor lotsbestemming; dan is alles te verdedigen. Dan heeft God/Allah het kennelijk gewild dat al die palestijnen worden afgeslacht. Of je kiest voor eigen keuze, en dan is de vraag of een gewapende opstand tegen een veel machtiger en sterker volk en leger wel zo slim is. Wat heeft die intifada ze dan tot nu toe gebracht? Toch ook alleen dood en verderf....

zinvol geweld | 02-05-05 | 18:11

Salaam/Shalom/Hoi,

-) Een constatering: er gaan hier onschuldige vrouwen en kinderen dood.
Het is volgens de Islam verboden om te strijden tegen vrouwen, kinderen, bejaarden en geestelijken tenzij deze zich schuldig hebben gemaakt aan gevechtshandelingen. Mevrouw Albright, voormalig minister van buitenlandse zaken van de Verenigde Staten, vond het gerechtvaardigd dat meer dan een half miljoen Irakese kinderen gestorven zijn door ondervoeding en door een tekorten aan medicijnen tijdens de 13 jaar lang durende economische boycot van Irak.

Israël schiet een raket af om een Hamasleider uit te schakelen, hierbij komen zijn vrouw en kinderen om, daarnaast ook de mensen die daar toevallig voorbij liepen. Israël schiet regelmatig kinderen door het hoofd neer, omdat volgends de Israëliërs tussen de menigte stenen gooiende kinderen ook gewapende Palestijnen rondliepen.

Israël, de VS maar ook de Hamas zien het als geoorloofd om in deze strijd slachtoffers te maken onder de burgerbevolking omdat zij van mening zijn dat de burgerbevolking gebruikt wordt als levend schild. Door fundamentalistische christelijke organisaties wordt er gepoogd om elke jood waar dan ook ter wereld naar Israël te brengen. Elke Israëliër die op deze uitnodiging ingaat, werkt volgens de Hamas dan ook mee als schild voor de bezetters. Daardoor is volgende de Hamas geen enkele immigrant een onschuldig burger maar een bezetter die zich schuldig maakt aan oorlogshandelingen.

-) Ik heb gehoord dat je al moslim je leven niet mag beëindigen (geen zelfmoord mag plegen), klopt dat?

Ja, omdat een moslim altijd hoop moet hebben. De profeet, vrede zij met hem, heeft gezegd dat er voor elke ziekte een medicijn is, alleen weten wij het niet. Maar de hoop dat een ziekte of door medicijnen of door een wonder kan genezen met toestemming van God is een belangrijke positieve levenshouding die een moslim moet hebben.

-

Het is racistisch en onrechtvaardig dat mensen wier voorouders Joods waren maar nooit in Palestina gewoond hebben, zich daar wel mogen vestigen, maar dat 4.500.000 Palestijnse vluchtelingen nooit meer mogen terugkeren naar de huizen en weilanden van hun ouders. Er zal pas echt vrede zijn wanneer ook deze vluchtelingen welkom zijn in Palestina.

-) Wanneer een horloge niet goed werkt dan wordt de schuld gelegd bij de klokkenmaker. Wanneer de mens niet goed `werkt' dan wordt de schuld bij hemzelf gelegd, ook al is de mens zo gemaakt. Waarom?

Elk horloge die gemaakt word is afgeleverd met een keurmerk. Echter wanneer de gebruiker van het horloge onverantwoord met het horloge omgaat bijvoorbeeld de horloge in de wasmachine doen of kijken of het horloge magnetron-proof is, dan kan de horloge maker niet de schuld krijgen dat het horloge niet goed is.

Het horloge is het hart wat tikt en de gebruiker ons ego bepaalt of wij ons hart, verstand en ziel gebruiken om God te ontmoeten of dat wij onze eigen `voordelen' najagen.

hetgrodijn | 02-05-05 | 17:59

Ach ja, het is nog al een verschil. De joden hebben Mozes als grootste profeet. De moslims, ach ja....

Barbapoeppa | 02-05-05 | 17:42

De joden mogen blij zijn dat ze een eigen land hebben. Ik ben in ieder geval blij voor ze. Nu is het voor hun vijanden onmogelijk geworden om ze af te slachten. Zoals ik al eerder schreef: Israël heeft het allerbeste leger van de wereld, kernwapens en een geniale geheime dienst. En waarom haten ze de joden? Arabieren zijn gewoon jaloers.

Barbapoeppa | 02-05-05 | 17:41

Door het lot beschermd? Ik kan de Joods Amerikaanse lobby geen loterij noemen.

Lekker Belangrijk© | 02-05-05 | 17:37

@Pannie 17:32
AMEN!

Barbapoeppa | 02-05-05 | 17:33

Rado dat is niet het lot, dat is de enige ware GOD! ;) Een beter bewijs is er niet!

Pannie | 02-05-05 | 17:32

@. Barbapoeppa
hahahaha, het is zo. En dat steekt nog het meest bij de islam. Niet alleen is hetvoormalig islamitisch gebied wat nu JOODS is!!Maar keer op keer werpen ze de duivels terug de woestijn in.
Israel heeft nog nooit een land aangevallen maar al meerdere oorlogen gehad. Miljoenen soldaten omringen Israel en elke keer opnieuw overwint Israel op miraculeuze wijze en slacht al die arabieren af met zelfverdediging.
Het bewijs dat de islam heeft afgedaan en de joodse staat door het lot beschermt wordt.

Rado | 02-05-05 | 17:30

Mensen mensen, een beetje respect voor mekaars religie/non religie graag!

Pannie | 02-05-05 | 17:25

Timok, het resultaat van enkele eeuwen islamitische inteelt. Was de cito toets voor jou ook te moeilijk goede vriend?

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 17:14

@Timok
De islam heeft bewezen inferieur te wezen aan het Judaïsme. De staat Israël laat jullie al sinds 1948 in het zand happen.

Barbapoeppa | 02-05-05 | 17:10

@Timok
Blij dat je de joden er even weer bij haalt. Want hoe je het wend of keert, als die teringmoslims het hier voor het zeggen krijgen gaan de gaskamers weer open!

Barbapoeppa | 02-05-05 | 17:08

. Timok
02-05-05 @ 16:41
Net weer zo'n Turk 17 jaar celstraf gekregen toch?

Pannie | 02-05-05 | 17:04

feest van Pim jij kwam toch uit Belgenland?

Pannie | 02-05-05 | 17:01

"zielig zelfmoord plegen" is anders helemaal da bomb bij Hamas, en andere "vrome" moslims. Trouwens moet jij trouwens niet ff gaan "bidden" Timok?

Lekker Belangrijk© | 02-05-05 | 16:58

Rado for MP ;)

Duke ACID | 02-05-05 | 16:56

@ Timok
De joden zijn geen leugenachtige, parasiterende, terroriserende bende duivelaanbidders zoals moslims zijn!!!!
Daarom worden hun scholen niet bedreigd met sluiting!!
Over moorden gesproken, de islam is het voorbeeld van hoe het niet moet overde hele planeet aarde!! Dus het is de planeet en moeder natuur die de vijand is van de islam, niet het westen.
Ansar al 7arb

Rado | 02-05-05 | 16:53

Triest hoor die reacties hier. Nee wij zouden ons niet zo moeten gedragen maar meer als jullie moordenaars.
Jullie vermoorden jullie eigen kinderen en gaan dan zo hopeloos en zielig zelfmoord plegen. En dan hebben jullie het ook over gelijkbehandeling. Niks van gemerkt Islamitische scholen worden aangevallen en bedreigd met de sluiting terwijl de Joodse scholen gewoon open mogen blijven en niemand die iets zegt.

Timok | 02-05-05 | 16:41

tja .... dacht dat ik alles al gehoord had ,maar t wordt steeds gekker hier... triest,

babygirl | 02-05-05 | 16:21

@peebee,

Neem maar van mij aan dat dat geen enkele invloed heeft, zoals al eerder door iemand hier in dit topic is gezegd is het pliesie buro haast nooit bezet, en in het weekend zelfs dicht. ( idd, voor een aangifte moet je dan naar Schiedam )

Duke ACID | 02-05-05 | 16:17

de meest flauwe nozzman tot-nog-toe?

Don Quichote | 02-05-05 | 16:02

misschien heeft het te maken met het feit dat de grote moskee naast het politie-bureau gezet is ?

peebee | 02-05-05 | 15:59

Kijk, weer een reden te meer om godsdienst geheel buiten de NL wetgeving en politiek te houden. Nog even en je wordt voor het zelfde vergrijp met het ene geloof beloont en met het andere gestraft. Het kan allemaal hier in NL. PRDV is weer helemaal gelukkig, weer een reden te meer om de NL rechtspraak aan te pakken.

DeKeet | 02-05-05 | 14:59

*Geeeeeeuwww*
Wordt hoog tijd voor iets nieuws zeg... Anders kunnen jullie dit wel wilders.nl gaan noemen. Als je twintig jaar geleden pedo was, was de dichtsbijzijnde kloosterorde-met-bijhorende-basisschool ook een prima optie.

veest van pim | 02-05-05 | 14:59

O dan was het iemand anders Ja wie heeft er vandaag de dag geen een he

Gangster of love | 02-05-05 | 14:49

@GoL
nope, geen roze GS shirt.

Duke ACID | 02-05-05 | 14:48

@Duke ACID
ha ha je was het dus echt ha ha

Gangster of love | 02-05-05 | 14:47

@Gangster of love,
waar in Maassluis bedoel je?

Duke ACID | 02-05-05 | 14:45

Je hoeft dus niet naar de reclassering als je een strenge mohammedaan bent, je hoeft je voortaan niet aan kledingvoorschriften in restaurants te houden als je streng mohammedaans bent, en ga zo maar door. Hoezo 'gelijke behandeling'?!?

Nordthiad | 02-05-05 | 14:35

Het is ook werkelijk waar niet te geloven, stelletje achterlijke mongolen. Meneer wil niet vertellen wat hij heeft gedaan is een zaak van hem en Allah. Sodemieter toch op. Eens kijken wat mevrouw Halsema daar van vindt, een prijzenswaardig initiatief. Ik ben het eens met Geert die zegt: " Vrouwe Justitia heeft geen blinddoek om, maar een hoofddoek.

Erik Jan25 | 02-05-05 | 14:35

@ Duke ACID
herlemaal mee eens heb jij trouwens zo'n roze geenstijl shirt volgens mij heb ik je pas gezien :)

Gangster of love | 02-05-05 | 14:34

Wellicht kunnen we om de moslims tegemoet te komen in plaats van een sollicatieplicht een bidplicht invoeren voor uitkeringstrekkers, waarbij ze Allah om een nieuwe baan kunnen vragen.

aa | 02-05-05 | 14:32

Das toch werkelijk belachelijk, hier wordt ik nou agressief van maarjah hoef toch niet naar de reclassering, want zit met men verplichtingen thuis.......

Gurbe.. | 02-05-05 | 14:27

@style.
dat moet dan wel heel erg lang gelden.

Duke ACID | 02-05-05 | 14:24

GODVERDOMME!

auxy | 02-05-05 | 14:20

Weer een mooi staaltje van Justice for Allah.

Karbonkel | 02-05-05 | 14:20

de hele islam is een virus wat uitgeroeid moet worden imho, helaas is het nederlandse afweersysteem niet aanwezig

iSlamDunk | 02-05-05 | 14:08

De AIVD zal wel onomstotelijk hebben vastgesteld dat er geen gevaar is voor de samenleving.

style.councillor | 02-05-05 | 13:58

Tsk tsk..

Welke idioot laat zo'n gast sowieso lopen?! Nog maar de vraag wat ze 'm leren in die moskee.

Bidden? Beter kiest 'ie voor het vagevuur ;)

DrLecter | 02-05-05 | 13:56

Leuk voor Maassluis; vanouds een bolwerk van fundementalisten, (ik kan het weten want ik heb er gewoond), zij het van gereformeerde huize.

Daar konden vroegah op zondag al veel dingen niet i.v.m. gebedsplicht.

Lees Maarten 't Hart er maar op na, of in een mer populaire versie de film Spetters
(onlangs nog op tv).

style.councillor | 02-05-05 | 13:54

Kan die jongen niet gewoon in de gevangenis bidden? Die bidpositie maakt bepaalde sluitspierrekkende praktijken ook meteen een stuk makkelijker voor celgenoot Bubba.

De Vrolijke Kaafir© | 02-05-05 | 13:40

weer even hulde aan GS voor de bijgevoegde foto. hahaha

zuivergeweten | 02-05-05 | 13:36

HET grote probleem van Nederland: religie is blijkbaar belangrijker dan de wet. Jammer.

exhxv666 | 02-05-05 | 13:36

@ Rossi

tnx!

zinvol geweld | 02-05-05 | 13:27

Maassluis heeft ook maar handjevol mannen in blauw. Die moeten ze nog delen ook met Schiedam, Vlaardingen en Hoek van Holland tijdens bepaalde dagdelen.

OurHero | 02-05-05 | 13:26

Mijn nachtmerriescenario voor NL of Europa in de toekomst is dat er twee groepen tegenover elkaar komen te staan: De orthodoxe moslims tegenover de liberalen. Dat dit de nieuwe tegenstelling wordt. En in zo'n land gaan de gelovigen die niet uit zijn op de ondergang van de maatschappij er aan onderdoor. De liberalen zullen niets van de gematigde gelovigen moeten hebben en de orthodoxe moslim al helemaal niet. Dat zal voor mensen zoals ik nog wel eens moeilijk kunnen worden.

Barbapoeppa | 02-05-05 | 13:23

Ja er is in Maassluis al twee keer geprobeert een moskee in de fik te steken (naast het politie bureau en tegenover brandweer) Zal me niks verbazen als het nu voor een 3e keer gebeurt. En de 2e keer duurde het maar 30 minuten voor de pliesie en spuitgast ter plekke was.

Gangster of love | 02-05-05 | 13:22

Kerk en staat zijn gescheiden. Niet komen opdagen voor de reclassering betekent: de touwtjes strakker aantrekken!
Maar in Nederland zijn we heel goed in strak optreden, zeg maar 'zero tolerance' tegen brave burgers, maar asocialen met een grote bek, daar durven of kunnen we blijkbaar niet tegen optreden, triest.....

Gies van Agt | 02-05-05 | 13:21

@TheRealShowstopper

Als die partij er komt sluit ik me er meteen bij aan. Maar wat me ook nog irriteert is dat niet alleen ongelovigen op deze manier gediscrimineerd worden, maar ook andere gelovigen. Deze moslim komt er nu mee weg door zijn bidplicht, misschien dat een strenge gristen er ook mee weg zou komen omdat hij 5 keer per dag wil biechten voor zijn zonden oid, maar wat als het een paegan was geweest? Zou die dan ook niet in therapie hoeven omdat hij 5 keer per dag met bomen wil praten?

Lellebel | 02-05-05 | 13:16

als ik moslim was zou ik me werkelijk helemaal te barsten lachen. in feite is dit een vrijbrief voor misdaad, zo niet in ieder geval een dringend memo.

Tubifiks | 02-05-05 | 13:09

@ Thygros

Inderdaad ja, de rechter heeft dat nu beslist, maar meneer heeft eerst zelf beslist en die idiote rechters in Nederland keuren dat nog goed ook. Lees goed, hij besliste eerst zelf om niet naar de reclassering te gaan, en dat irriteert me dusdanig (als het krantenartikel klopt). Dit feit alleen al had reden geweest de straf te verscherpen...

Gies van Agt | 02-05-05 | 13:08

Mijn god !!!???? hoe is het mogelijk...

Fred Schuit | 02-05-05 | 13:07

Hoe langer ik er over nadenk, hoe geirriteerder ik word. Als ik niet binnen 7 dagen mijn parkeerboete heb betaald aan de gemeente Leiden, krijg ik pardoes een ophoging, geen excuses, geen pardon (ik moest 5 keer per dag naar de WC)..... En een meneer die uit eigen beweging niet verschijnt bij de reclassering vanwege een in mijn ogen best wel ernstig misdrijf (geweld gaat je niet in de koude kleren zitten) die komt er mee weg omdat meneer moet bidden in de moskee.
Het zal wel weer een populistisch voorbeeld zijn maar jeetje zeg, stel als je slachtoffer bent van deze arrogante moslimfanaat, dan word je hier toch pisnijdig om......
Wat me hier vooral niet aan bevalt is die ongebreidelde arrogantie van de heren moslimfanatici, omdat de rechtstaat voor hun niet geldt, alleen Allah....

Gies van Agt | 02-05-05 | 13:04

@Lellebel 02-05-05 @ 12:54

Discriminatie van de atheisten en agnostici heet dat. Ik zit eigenlijk te wachten op een politieke partj die het voor deze groep opneemt.

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 13:02

@zinvol geweld 02-05-05 @ 12:48

Post je resultaat aub. hier.

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 13:01

@Gies van Agt 02-05-05 @ 12:48

Idd. Maar ja, van de rechters hoef je tegenwoordig ook weinig meer te verwachten....

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 13:00

@Lellebel 12:54
Je hebt gelijk dat er geen uitzonderingen gemaakt hoeven te worden voor gelovigen. Nadeel is wel als je het bijzonder onderwijs niet meer subsidieerd maar nog wel toestaat dat alleen het christelijke onderwijs daaronder zou lijden. De moslimschooltjes zullen rijkelijk gesubsidieerd worden door rijke sheiks die op die manier hun zeteltje in de moslimhemel willen kopen.

Barbapoeppa | 02-05-05 | 13:00

@Lellebel: als hij gepakt is voor het op de smoel slaan van een ongelovige dhimmie, dan krijgt hij toch geen straf in de moskee? Op zo'n daad stelt de sharia een schouderklopje en een lekker mok warme chocolademelk als beloning, geloof ik.

Muxje | 02-05-05 | 12:59

@Gies: ja hij moest van de rechter en diezelfde rechter heeft nu besloten dat het ook anders kan

Thygros | 02-05-05 | 12:58

Bah ik word hier een beetje misselijk van.
Het moet maar eens afgelopen zijn met speciale uitzonderingen voor gelovigen van welke signatuur dan ook. Waarom zouden zij een andere behandeling verdienen dan ik als niet religieus persoon? Het is al absurd dat ik als belastingbetaler meebetaal aan onderwijs waarin een opperwezen wat ik niet erken wordt gepromoot. Blegh
Trouwens als hij zo'n brave moslim is geworden, waarom laat hij zich in de plaatselijke moskee niet berechten volgens de sharia? Bang dat zijn rechterhandje wordt afgehakt?

Lellebel | 02-05-05 | 12:54

@Framoes

Inderdaad, nergens staat in de Koran dat je moet bidden in de moskee, dat kan overal, echt waar hoor, geloof me, zelfs tijdens je therapie als de anderen 5 minuten staan te roken buiten.....

Gies van Agt | 02-05-05 | 12:53

@ Rossie

Thanx, ga ik daar eens in het archief kijken!

zinvol geweld | 02-05-05 | 12:48

@Thygros

"Om het voorwaardelijk strafdeel niet te hoeven uitzitten, moest de verdachte zich houden aan de richtlijnen van de reclassering en de door gedragsdeskundigen geadviseerde therapie volgen om zijn agressie onder controle te leren houden"

Staat hier niet ergens 'moest', of lees ik dit verkeerd, en als de rechter zegt 'moet' kan je dan zelf gaan beslissen wat wel of nioet moet (omdat je vanwege je geloof een beetje schijt hebt aan de Nederlandse Wet) en is die straf dan voor niks opgelegd? (kwam die agressie zomaar uit de hoge hoed of zo....)

Gies van Agt | 02-05-05 | 12:48

Kerk en staat gescheiden houden. Als ik zeg dat ik 5 keer per dag moet bidden als christen (ben Atheist) dan mag ik dat fijn in de cel doen. Nederland moet ophouden met lief zijn tegen iedereen. Eigen schuld, dikke bult, dan bid je maar fijn tijdens je therapie. Had je van te voren moeten bedenken voor je iemand mishandelt.

Framoes | 02-05-05 | 12:46

@fuckje 12:06
Excuses... het was nog vroeg. Dat heb je wel eens op de maandagochtend...

Tony | 02-05-05 | 12:46

@. zinvol geweld
Klopt, een artikel hierover heeft ook in de Spits of Metro gestaan dacht ik vorige week. Was een Zwitser, ik dacht namens de EU, die hierover onderzoek had verricht en inderdaad tot die conclusie kwam

Rossie | 02-05-05 | 12:42

vind het terecht dat die jonge vrij is hij zal wel een moeilijke jeugd hebben gehad en dan moet die ook nog vast zitten voor 3 maand nee dit is veel beter misschien dat die wel tot inkeer komt als die aan het bidden is

bertje kamphuys | 02-05-05 | 12:41

@zinvol: LOL

Thygros | 02-05-05 | 12:40

Meermalen per dag bidden mag ook buiten de moskee.
Zolang het maar naar Mekka (hmm geit/ mekkeren?) gericht is.
Maar ja, als TBS'ers al iets van een maand per jaar "op vakantie" mogen is dit eigenlijk ook niet zo vreemd.
Wederom Donner, je weet wat te doen.... sterf!

~Pyro~ | 02-05-05 | 12:39

@gies: hij heeft ook nog gewoon 3 maanden gezeten hoor...... het ging hier om zijn voorwaardelijke straf

Thygros | 02-05-05 | 12:38

@ Thygros

Waarschijnlijk heeft hij nou ook een knutselclub... iets met kunstmest en ontstekers....

zinvol geweld | 02-05-05 | 12:37

Onder het mom van die zogenaamde bidplicht.... tsss.. Dat tuig komt overal mee weg in Nederigland.

caligula | 02-05-05 | 12:36

@Thygros

Je zult maar slachtoffer zijn geweest van dit mannetje, hij wordt gepakt, denken dat die daar echt voor gestraft wordt en vervolgens dit moeten lezen.....

Gies van Agt | 02-05-05 | 12:35

@zinvol: Helaas moet ik zeggen dat ik nooit in moskees kom, dus kan je daar geen voorbeeld van geven, overigens ook niet van bijv een katholieke kerk. Ben zelf vroeger wel lid geweest van ene knutselclub bij een baptisten gemeente, werkte goed volgens mij, we waren in ieder geval van de straat, niks mis mee als het zo'n soort project zou zijn.

Thygros | 02-05-05 | 12:35

@Thygros 02-05-05 @ 12:29

Dat 5 keer bidden is toch echt gerelateerd aan de islam, of niet? Deze gast wilde toch zelf in de moskee zijn dingetje gaan doen, of niet? Dat was toch de reden waarom men tot dit besluit kwam, of niet? Dus de relatie lijkt me duidelijk en niet toevallig.

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 12:32

semi OT

Ik las laatst op pagina 316 van teletekst (voor de niet kenners; de zeikpagina) dat er een rapport zou zijn van een of andere erkende internationale instantie die het asielbeleid van Verdonk als zeer positief en zeer humaan bestempelde. De 316-reaguurdster klaagde erover dat daar niets over in de (linkse) media terug te vinden was.
Ik zelf heb ook zitten googelen, maar kwam zo gauw ook niets tegen. Iemand meer info?

zinvol geweld | 02-05-05 | 12:32

@Muxje @12:26 [..]"Ach ik zie het probleem niet zo"[..] Tsja, de blinde moncheaul uithangen, ksi niets, dus er niets, helaas zijn er idd veel te veel van jouw soort. Tot het boemt zegt en dat *gaat* gebeuren.

Lekker Belangrijk© | 02-05-05 | 12:32

Vinden we dit gek? dit land spoort toch al tijden niet meer?!!! het verbaast me allemaal niks!!!

Roberto Sachinni | 02-05-05 | 12:30

@pannie: ik had het over de groep die elke keer zodra ergens in een artikel het woord moslim voorkomt woest en ongenuanceerd begint te blaten dat zoiets toch niet kan. Dat is iets anders dan 1 persoon vertellen wat hij denkt.

Thygros | 02-05-05 | 12:29

Thygros
Als het je na dit artikel nog niet duidelijk is wat er mis gegaan is, wat kan ik dan nog voor argumenten aanvoeren om je dat duidelijk te maken?
Gecapituleerd?
Ja, na 1 aanslag en 2 bedreigde politici heeft een gedeelte van de Nederlandse bevolking gecapituleerd.
Alleen de smoezen moe(s)ten nog verzonnen worden die deze capitulatie kunnen verhullen.
Ik ben niet voor bommen op moskeeen en brandende scholen.
Nee verre van dat, ik ben voor uitvoering van de wet zoals ze er nu al zijn.
Verplicht melden bij de reclassering betekt dan heel simpel: verplicht melden bij de reclassering.
Verrek kom ik weer bij Rita en Peter rdV uit.
Daarom: Rita voor MP.

Morrizz | 02-05-05 | 12:29

"Maar nu heeft hij z'n toevlucht in de moskee gezocht en de invulling van zijn geloofsovertuiging weegt kennelijk zwaarder dan wat wij boven zijn hoofd hangen. Die invulling wil ik een kans geven'', aldus de officier van justitie."

Ik begrijp er inderdaad ff helemaal niks meer van.... Voor parkeerboetes word je achtervolgd als de inquisitie, maar voor geweldsdelicten (persoon met ernstige agressiestoornis) mag je tegenwoordig zelf beslissen wat er zwaarder weegt: geloof of de Nederlandse Wet.....

Gies van Agt | 02-05-05 | 12:29

Tja, het probleem was geloof ik dat ze het hier zo'n klotenland vinden. Onze regering (moeilijk je strot uit te krijgen) wil graag dat iedereen het hier naar z'n zin heeft en we allemaal braaf saampjes een potje met vet gaan zingen bij het kampvuur. Waarschijnlijk hopen ze met deze akties het hunnie hier wel naar hun zin te maken. Wat is er mis met een land waar je alles mag flikken wat God (en Allah) verboden heeft en er nog voor beloond wordt ook? Reken maar dat ze het hier leuk gaan vinden en al hun vriendjes, vriendinnetjes, oom, tantes etc. hier naartoe halen. Zijn wij het beloofde of beroofde land?

Flierefluiter | 02-05-05 | 12:27

@ Thygros

Die gevallen zou ik dan wel eens willen weten. Naar mijn weten heeft die Heinekenontvoerder die ze in Paraquay hebben opgepakt ook gewoon zijn straf in Nederland uitgezeten. Die was ook zwaar in de here!

Een jongerenproject in de moskee.... Laat ik de vraag omdraaien. Heb jij ooit wel eens iets positiefs uit een moskee horen komen in dit kader? en dan heb ik het niet over het meedoen met gesubsidieerde acties vanuit het plaatselijke linkse stadsbestuur, maar spontaan zeg maar? Een spontane actie van Marokkaanse jongeren die iets voor de Nederlandse samenleving doen...

zinvol geweld | 02-05-05 | 12:27

Ach ik zie het probleem niet zo (overigens zonder de details te kennen). Er is geen sprake van het opschorten van een straf; alleen de plicht om bij de reclassering langs te komen is opgeschort. Het doel van reclassering is re-integratie in de samenleving, niet om te straffen. In dit geval heeft de reclassering blijkbaar geoordeeld dat deze vent meer kans maakt om een nette burger te worden, als hij in de moskee wat bijklust. Ik mag dan een rechtse engert zijn, maar ik geloof toch dat je in dit soort gevallen moet kiezen voor de beste weg naar een normaal burgerschap voor een veroordeelde, in plaats van staan zwaaien met het regelboekje.
We mogen wel hopen dat ze in de gaten houden dat die vent daadwerkelijk weer op het rechte pad blijft. Het zal wel weer niet.

Muxje | 02-05-05 | 12:26

@ viezeric 02-05-05 @ 12:19

Waardoor zou ik mij aangesproken moeten voelen?

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 12:25

Meneer heeft nu toch maar mooi twee jaar voorwaardelijk extra aan de jurk. Donner is ingedekt.

Don Quichote | 02-05-05 | 12:23

@Thygros 02-05-05 @ 12:18

Net zo veel toezicht als op het toewijzen van de subsidies zelf zeker? (zie subsidies ikv. Euro grondwet)

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 12:23

Thygros
02-05-05 @ 12:12
Hoezo jij maakt ook insinuaties wat 'wij zouden denken als...'
Niet al te serieus nemen verder. (jaja dat maak jij zelf wel uit..)

Pannie | 02-05-05 | 12:23

@zinvolgeweld: Kan me toch nog wel gevallen herinneren waarbij mensen straf vermindering kregen omdat ze in de heer waren geraakt en dus een beter lid van de samenleving werden geacht te zijn.
Ik kan me voorstellen dat een jongerenproject idd zinvol kan zijn, ik ken het project niet, dus kan daar niks over zeggen. jij wel?

Thygros | 02-05-05 | 12:22

@ Pannie,

Dat weet ik.... was meer om te charcheren eerlijk gezegd

zinvol geweld | 02-05-05 | 12:19

@shevek

Geen menselijke zwakte is mij vreemd. :-) Wel leuk dat TheRealShowStopper zich kennelijk aangesproken voelt. Inteelt-brabo? :-P

viezeric | 02-05-05 | 12:19

Godverdomme!
En meer wil ik er niet over kwijt.
Ow toch 1 ding, Donner sterf!

~Pyro~ | 02-05-05 | 12:18

zinvol moslims krijgen in de gevangenis geen broodje ham.
Volgens mij al 40 jaar niet.

Pannie | 02-05-05 | 12:18

@Morrizz @12:10 Yep, De politiek correcte ontkenning lijkt wel onuitroeibaar, we maken ons liever druk over kilometerheffing en andere methoden om de hardwerkende kaaskop nog verder uit te kleden.

Lekker Belangrijk© | 02-05-05 | 12:18

@thereal: ik denk zelfs dat er subsidie is voor dat jongerenproject, dus ja er zal vast toezicht zijn.
@Morriz:Geef jij eens aan waarom de rechter en het OM het verkeeerd hebben gedaan dan? weet je welke rechter en welke officier van Justitie er bij betrokken is geweest en of die wel of niet bekwaam zijn? Ik ben niet gecapituleerd, sterker nog in tegenstelling tot jou weiger ik toe te geven aan de angst die ons word aangeluld om maatregelen te kunnen doorvoeren waar we 60 jaar geleden van bevrijd waren.

Thygros | 02-05-05 | 12:18

[Zelfbenoemd juryhoofd Viezeric beloont Morrizz met de 'Meest Holle Argumentatie' medaille, met een eervolle vermelding in de categorie 'Drogredenering'.

Morrizz buigt om applaus van rabiaat rechts GS-publiek in ontvangst te nemen, en wordt keihard in zijn kont gestaafd door klaarstaande moslimterroristen die hun geit kwijt zijn.]

Rita "ik ken geen voorbeeld van discriminatie op de arbeidsmarkt" Verdonk?
Mijn stem kan krijgen: in haar bilnaad.

viezeric | 02-05-05 | 12:16

@ Thygros

Dat is hem het nou juist, ik (we) ken(nen) geen vergelijkbaar geval! Ik heb nog nooit gehoord dat iemands straf is opgeschort omdat ie naar de kroeg wou, in een jeugdhonk zitten, naar de speelautomatenhal en weet ik veel meer.
Dit betekent dus dat je met een beroep op je geloof je straf ontloopt! Misschien krijg je in de gevangenis wel eens een broodje ham voorgeschoteld. Is dat dan ook een reden om niet naar deze 'niet helal' instelling te gaa"?
En je hebt het over een 'jongerenproject'. In een moskee? Lijkt jou dat de geeigende weg om iets over de Nederlandse maatschappij te leren? En je straf uit te zitten? Nee thygros, je leeft nog te veel in de multikul samenleving vrees ik

@ mallebabbe

Inderdaad, ook een mooi stuk. Sowieso is meervrijheid een van mijn favosites (check ook eens regelmatig de opvolger van de gezonde/gestopte roker hetvrijevolk.nl)

zinvol geweld | 02-05-05 | 12:14

c&p mislukte deels, moest zijn:

"Maar na het uitzitten van zijn celstraf, liet hij zijn baard groeien en werd hij een fanatieke islamiet. In een moskee begeleidt hij nu een jongerenproject. "

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 12:13

@Pannie: het gaat mij wat ver dat je mij verteld wat ik denk, ben daar nog altijd zelf heel goed toe in staat.
En gelukkig niet zo generaliserend als de meesten hier. Ik ken namelijk kaalkopjes die door bestraling kaal zijn en dus geen enkele binding hebben met het door jouw geschetste beeld.

En niet elke moslim mag vrouwen geen hand geven, ook in de islam zijn er verschillende stromingen, lijkt eigenlijk best wel op het christendom.

Thygros | 02-05-05 | 12:12

"... In een moskee begeleidt hij nu een jongerenproject..." Goh, wat zou dat project inhouden?

Lekker Belangrijk© | 02-05-05 | 12:12

@viezeric
Vergeet niet"te bescheiden", klootviool.

shevek | 02-05-05 | 12:11

Marlochtonen en Turlochtonen hebben de plicht zich aan te passen aan hun gastheer anders zijn zij geen gast en mogen volgens Mohammed gedood worden als zij terug komen en zich niet verontschuldigen bij de gastheer.
.
Waarom mogen de eigen regels van Mo de ped hier niet van toepassing verklaart worden op zijn bezetenen?

Ksi-Ziks | 02-05-05 | 12:11

@viezeric 02-05-05 @ 12:09

Leer jij nou eerst maar eens lezen vriend, in plaats van te roepen dat we niet weten waarvoor hij was veroordeeld.

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 12:11

"Ik denk dat, als we even verder kijken dan de meesten hier nu doen, er ook wel vergelijkbare gevallen zijn met niet moslims.
Verder zie ik het probleem niet zo, zijn proeftijd is verlengd en hij maakt zich nuttig in een jongerenproject. "
Kijk dat is nou een van die slappe politiek-correcte smoezen die moet camoufleren dat een gedeelte van de Nederlandse bevolking al gecapituleerd heeft.
Daarom: Rita voor MP en Peter RdV als haar vervanger.

Morrizz | 02-05-05 | 12:10

@Thygros.
Het is normaal gesproken ok, maar hier is het probleem onder andere dat hij een extremist is die een 'jongerenproject' uitvoert bij de moskee. Hetgeen wat bij mij al vraagtekens opwekt.
Kom eens uit je schuilkelder en kijk wat om je heen allemaal gebeurd hier in NL.

Duke ACID | 02-05-05 | 12:10

@Thygros 02-05-05 @ 12:03

Sure. Lees het artikel.

"door gedragsdeskundigen geadviseerde therapie volgen om zijn agressie onder controle te leren houden. "

Die therapie komt er dus niet.

"atieke islamiet. In een moskee begeleidt hij nu een jongerenproject."

Waar heb ik dit eerder gehoord? Bij mij gaan eerder de alarmbellen rinkelen als ik dit lees. Denk je echt dat er gecontroleerd wordt wat die gast daar doet?

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 12:10

@Thyrgos

Ja, altijd hetzelfde hier: De breezer regeert. Ik vraag me vaak af of ik niet te intelligent/oud/nuttig/mentaal stabiel ben om te voldoen aan het reaguurdersprofiel.

viezeric | 02-05-05 | 12:09

Thygros en als een kaalkopje een bejaarde helpt oversteken denk jij 'zeker een oud-NSB'er'
Grappig beeld trouwens, een moslim die een bejaarde helpt met oversteken.
Als ze een vrouw al geen hand mogen geven...

Pannie | 02-05-05 | 12:08

@ zakkenvuller

HAHAHAHA!

Niet vergeten: altijd richting Mekka krabben en met de rammadan alleen na zonsondergang krabben. :-)

viezeric | 02-05-05 | 12:06

@Tony,
KUDT met DT!
Ik was van plan rechten te gaan studeren, dan toch maar kunstgeschiedenis?
Wil liever geen randdebieltje worden en waar je mee omgaat raak je mee besmet.
danmaar geen loopbaan binnen justitie.....

fuckje | 02-05-05 | 12:06

luchtalarm? dat is toch de gebedswekker die net afging?

mallebabbe | 02-05-05 | 12:04

Ik denk dat, als we even verder kijken dan de meesten hier nu doen, er ook wel vergelijkbare gevallen zijn met niet moslims.
Verder zie ik het probleem niet zo, zijn proeftijd is verlengd en hij maakt zich nuttig in een jongerenproject.
Vraag me af waarom alles wat met moslim in verband staat bij een groep mensen hier werkt als een rode lap.
Waarschijnlijk zouden jullie hier nog staan schelden en vloeken als er stond dat een moslim een bejaarde heeft geholpen met oversteken: zal dan wel iets worden als "had ze der tasje nog erna"

tjees sick

Thygros | 02-05-05 | 12:03

tja in maassluis ben ik al 3x met de dood bedreigt in mijn leven.... echt een kutstad om te komen

MarkJan | 02-05-05 | 12:03

@Armageddon

Dat geluid wordt gebruikt om moslims de moskee in te lokken

Tipnix | 02-05-05 | 12:03

*duikt onder bureau*

Armageddon | 02-05-05 | 12:02

LUCHTALARM!!

Armageddon | 02-05-05 | 12:01

Moslims mogen ook geen rente vragen heb ik wel eens gehoord

Enenem | 02-05-05 | 11:58

De AIVID is eigenlijk een soort BRIGHT, net zo scherp & op de hoogte!
Bestaat dat eigenlijk nog, Bright?

Pannie | 02-05-05 | 11:58

Hollandistan is een feit...

Big Pete | 02-05-05 | 11:56

@Arma tsjk tsjk;
art. 1: allen die zich in Nederland bevinden.......

Lucifer | 02-05-05 | 11:56

De AIVD? Die weten sinds kort dat WO II voorbij is.

Barbapoeppa | 02-05-05 | 11:55

@armageddon
Ik zou daar nog "kut" aan toe willen voegen.

Tony | 02-05-05 | 11:55

@zinvol geweld
goed artikel, lees ook even aivd complot van 2 mei. tering aivd

mallebabbe | 02-05-05 | 11:53

@Enenem

oow, bedoel je dat, nah dat ben ik niet, maar ik heb ook wel is ergens gelezen dat moslims volgens de koran geen belasting hoeven te betalen, hahah, we zouden natuurlijk ook zelf een heilge boekje kunnen schrijven.

ROBUSTUS | 02-05-05 | 11:52

Ik zeg godgloeiendeallahverdommedetiefustering!

Armageddon | 02-05-05 | 11:48

Hoe lang mot dat bidden eigenlijk duren? 5 min. per keer lijkt me meer dan voldoende toch? Of moeten alle zonden worden opgebiecht tijdens een gebed, dan is'ie natuurlijk wel ff bezig.

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 11:48

Maassluis is/was inderdaad een na-oorlogse mislukking. Wordt toch hard aan gewerkt nu om het er beter te maken. Dat lukt volgens mij aardig, als ik zo af en toe van over het gras die stad bekijk.:)

OurHero | 02-05-05 | 11:47

Tsja...., hoe moet je op zo'n bericht reageren..., je bent jong, moslim en je wilt wat... meneertje is dus ernstig in Allah en extremist, een redelijke explosieve combinatie, en dat laat je over straat lopen..., wat een ongeloofgelijke prutsers bij Justitie

brutus68 | 02-05-05 | 11:47

het makkelijke is dat hij zijn kinhaar heeft laten groeien het moeilijke is hoe hangen we hem daar aan op ??? Voor de geinteresseerden onder ons ben nog van plan een nieuwe geloofsstroming te introduceren met de geit in de hoofd-drol waarin buitengewoon extreem geweld zal worden verheerlijkt (leuk als je slachtoffer bent de dagen van eigen rechter spelen zulllen dus spoediger dan gedacht gaan aanbreken)
en verder mag deze tering baard lekker langzaam leeglopen

endeldarm | 02-05-05 | 11:47

Lil!

Sleep hen goddamnit aan zijn baard terug naar de reclassering want dit is wederom een mooi voorbeeld van "Met twee maten meten"...

trenday | 02-05-05 | 11:47

Tsja dat is het lelijke van gevangenis en reklassering, het is een vrijheidsstraf. Je kunt dus niet meer doen en laten wat je wil, bidden valt daar dan ook onder. If you can't de the time don't de the crime. Kennelijk dankt justitie er anders over en meet ze met 2 of meer maten en is iedereen hier gelijk in dit land maar sommigen wat meer (criminele terro moslims) of minder (gewone burgers en mariniers).

Lucifer | 02-05-05 | 11:43

Over meten met twee maten gesproken; chack de column 'racisme' van Bart Croughs van 28 april op meervijheid.nl eens!

zinvol geweld | 02-05-05 | 11:42

@Shevek: een waarheid als een koe!

milky bar | 02-05-05 | 11:42

uit maassluis....
Waarom verbaart mij dit niet.
70% van de inwoners is op de een of ander manier moslim.

De verpauperde ( goedkope ) wijken worden er al tegen de grond gegooid om de allochtonen uit de stad te krijgen, dit omdat de politie niet meer de wijk in durfen te rijden.

Duke ACID | 02-05-05 | 11:40

Lettend op dit topic (en vele andere): wat is eigenlijk het verschil tussen GeenStijl.nl en Nieuws.GeenStijl.nl ?

milky bar | 02-05-05 | 11:39

@fuckje
klopt, alleen Samira slikt niet. zodra ik weet wat ze slikken daar in denhaag meld ik mij weder.

mallebabbe | 02-05-05 | 11:38

Moslims mogen hun gebed ook op een ander tijdstip uitvoeren, indien daartoe gedwongen door de omstandigheden, zolang ze maar vijf keer per dag de blik op oneindig en het verstand op nul hebben staan (anders mocht de hersenspoeling es ophouden met werken).

Die reclassering heeft zich kortom mooi in de geitenzeik laten nemen.

shevek | 02-05-05 | 11:37

"Maar na het uitzitten van zijn celstraf, liet hij zijn baard groeien en werd hij een fanatieke islamiet."

Waar heb ik dat eerder gehoord/gelezen?

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 11:37

@mallebabbe,
Sharia is toch het zusje van Samira? Ook sown lekkâh dingh!
Maar je vraagt je toch wel af welke medicynen die mensen bij justitie slikken.......

fuckje | 02-05-05 | 11:35

Tipnix
02-05-05 @ 11:28
Als we willen zijn we hier allemaal binnen 5 minuten Moslim.
Volgens mij moet je zoiets als :'Er is maar 1 God en dat is Allah' in het Arabisch opzeggen voor een Imam (oplezen van een papiertje mag ook) en dan is het varkentje gewassen zogezegd....

Pannie | 02-05-05 | 11:34

Als die reclasseringsfiguren nou eens kantoortjes gaan inrichten in moskeeën, is het probleem opgelost.

File | 02-05-05 | 11:34

@ Tipnix: Ben je ook bereid voor een besnijdenis? Wel zelf betalen, want het word niet meer vergoed. Je helpt er overigens ook een brandslachtoffer mee!

Roykeb0yke! | 02-05-05 | 11:34

Zou deze meneer ook van pizza's houden?

Evil D. | 02-05-05 | 11:31

Gebedsplicht?! Zat moslims meegemaakt die gewoon 10 uur per dag werken en alleen vrijdagmiddag eerder naar huis gaan omdat ze dat gebed niet kunnen/willen missen. Het kan dus wel.

OurHero | 02-05-05 | 11:31

Toch mooi dat die jongen nu een jongerenproject leidt.
Jongeren zijn de toekomst van ons land.

Pannie | 02-05-05 | 11:31

@sinners
Sharia is vet cool!! heb ook naaktfoto's van haar

mallebabbe | 02-05-05 | 11:30

Is dit eigenlijk geen discriminatie op basis van religie?

TheRealShowstopper | 02-05-05 | 11:30

Nee he? Nee he? Nee he? Zijn ze gotv... de gotv... nou helemaal. Ah wat, laat ook maar. Moet aan mn gezondheid denken.

KLOOTZAKKEN!!!

Rossie | 02-05-05 | 11:30

Waar kan ik moslim worden?
Herstel.. vanaf vandaag noem ik mezelf moslim!

En allah heeft me zojuist verteld dat ik niet meer moet gaan werken.
Ik moet op een andere manier mijn geld zien te vergaren..(ik mag zelf invullen HOE)
Ik kan eindelijk doen wat ik wil. Ik kan gaan leven zoals GOD in Fra... ehhh moslim in nederland!
Sorrie maar ik moet even bidden nu..
laterz

Tipnix | 02-05-05 | 11:28

Kan de reclassering deze man niet een studiereis naar Afghanistan aanbieden ?
Uiteraard tippen we de yank over zijn verblijfplaats aldaar zodat deze studiereis in Guantanamo Bay eindigt.
Daar ketenen ze dit soort losers in een houding dat vijf keer bidden geen probleem is.

capo | 02-05-05 | 11:27

@Ultraextremist!

Is ook bedoeling probeer onder me parkeer boetes vandaan te komen moet toch geloofwaardig overkomen dacht begin hier aangezien de AIVD alles checkt hier...
Blijkbaar werkt het je trapte erin ;)

Sinners | 02-05-05 | 11:27

@Sinners: u bent Kouwes?

Jedebielebroertje | 02-05-05 | 11:27

Waar heb jij gevochten Sinners?

Tsabaothiemynoia | 02-05-05 | 11:26

Welja, u gaat liever bidden dan zich te houden aan wat de rechter u oplegt? Maar natuurlijk!

Jace | 02-05-05 | 11:26

@sinners
Hou toch op... je GVD lijkt wel een extremist!

Ultraextremist! | 02-05-05 | 11:25

@Enenem

Wat is WWB?
Ik heb namelijk een probleempje met de belasting (-; Volgende week Dinsdag komt de belasting inspecteur voor de 2de keer op visite (-;

ROBUSTUS | 02-05-05 | 11:25

Dit wordt toch echt TEGEK VOOR WOORDEN de sharia is in het gerecht doorgedrongen !!! Ik pik het gewoon niet langer meer we hebben een nederlands wetboek en die telt en niks anders en voor elke moslim die hier meekijkt voor dat wetboek ben ik bereid ook te sterven daar hebben we keihard voor gevochten en dat zal ik ook doen !!!

Sinners | 02-05-05 | 11:22

Ik moet 5x per dag aan mijn bal krabben. De volgende criminele daad (verkrachting uitgezonderd) komt dus van mij. Ik hoef toch de bak niet meer in (ben blij).

PS: heb geen ziekte ofzo

ZakkenVuller | 02-05-05 | 11:21

Elk probleem zijn eigen oplossing: probleem met justitie, wordt moslim
probleem met belasting, wordt WWB
probleem met jezelf, wordt TBSer

Enenem | 02-05-05 | 11:18

Over zes maanden:inschattingsfoutje,sorry.

braadlap | 02-05-05 | 11:18

is die kinderrechter ook 18 jaar?

MILF | 02-05-05 | 11:18

vreemd, je zou denken dat het voor zo iemand juist nuttig is om wél naar de reclassering te gaan.

B0b | 02-05-05 | 11:17

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl