achtergrond

Geenstijl

Vluchteling: Vijf redenen om weg te blijven uit EU

doenoumaargewoonniet.jpgAch, de EU. Die zagen het doorslaande succes van Dijkhoffs FW:FW:FW BLIJF HIER GODVERDOMME WEG-kettingbrief, en willen nu een pan-Europese variant de deur uit doen. "De EU begint eind dit jaar een publiciteitsoffensief dat potentiële migranten moet ontmoedigen naar Europa te komen". Natuurlijk, de EU en GS kunnen niet altijd door dezelfde deur, maar toch houden wij de Europese gedachte hoog in het vaandel, en zijn wij niet te beroerd om eens wat continentale solidariteit te tonen. Vandaar, van ons aan de EU, 5 redenen om hier de fuck weg te blijven. Gaan we niet copyrightend moeilijk over doen, mogen jullie gewoon integraal overnemen. 1- Onze mannen zijn onze vrouwen en vica versa ditzijnmannengvd.jpgKijk. In jullie cultuur zijn mannen nog gewoon mannen en vrouwen gewoon hoeren. Zoals het hoort. Europa heeft een andere richting gekozen. Geloof die Playboy-plaatjes die uw mensensmokkelaar u laat zien niet. Dat zijn relikwieën uit tijden dat Europeanen in al hun bekrompenheid nog niet inzagen hoe onrechtvaardig verschillen tussen mannen en vrouwen zijn. Nu hebben wij het licht gezien, en ziet zowel elke man als vrouw in Europa eruit als een variant op het bovenstaande ideaalbeeld. Jullie religie is de islam. Onze religie is Pan-seksualiteit, en Conchita is haar/zijn profeet (m/v). 2- Elk jaar dat u overleeft wordt genadeloos bestraft door familie en omgeving kkgezelligggggssdfsdf.jpgJullie cultuur heiligt het leven. Wij haten het. Zoveel zelfs, dat we elk jaar als we bij uw geboorte stilstaan, in een kring tegenover elkaar gaan zitten, over het weer praten, en wachten tot het meest miserabele familielid met het angstzweet op de bovenlip de exodus inluidt door te zeggen: "Nou, we moesten maar eens gaan". Natuurlijk, jullie zijn vast wat gewend daar in Saddams martelkelders, Abu Ghraib en de kerkers van de Afghaanse communisten. Geloof ons, dit is erger. Als wij mochten kiezen tussen ondersteboven in kokend teer gedoopt worden, of de kring rond moeten en 48 keer "Gefeliciteerd met Koen" zeggen tegen mensen die je haat, is onze keuze snel gemaakt. Daarbij is het ook een test. Als heksen vroeger met stenen aan de voeten de rivier in werden gekegeld en zowaar verdronken, was bewezen dat ze eigenlijk geen heks waren. Bleven ze drijven, werden ze verbrand, want heks. Zoiets is hier ook op u van toepassing. Als u het onderstaande eten - en dat is het enige beschikbare eten - overleeft, vertrouwen wij u eigenlijk niet. Geen sterveling zou dat namelijk aan moeten kunnen. Dit is dan ook de reden dat Europese families verder desintegreren naarmate de verjaardagen verstrijken. Niemand vertrouwt elkaar meer. kklekkerssgfgsds.jpg
3- Kunst en Cultuur iescultuurja.jpgOok dit domein houden we het liefst lekker overzichtelijk, dus we hebben het maar gewoon gereduceerd tot twee smaken. Bovenstaand, of onderstaand. Vindt u dit niks? Dan weten wij heel goed wat er met u aan de hand is. U bent bekrompen, oppervlakkig en niet ontvankelijke voor de meer verfijnde dingen des levens. Noties van klassieke kunst, dat het zou moeten verheffen, of tenminste aan zou moeten zetten tot deugden of zonden, hebben we de deur uitgedaan toen we het Pan-seksualisme omarmden. Kunst mag nog maar twee dingen: verwezen of shockeren. Het devies: no one knows what it means, but it's provocative. Kunt u zich hier niet in vinden? Dan adviseren wij u toch echt dringend een andere verzorgingsstaat op een ander continent te overwegen.
4- Vertier echtkkgezellig.jpgWe doen wel ruimdenkend, maar we zijn intens sadistisch. Zie hier beelden van het jaarlijkse vluchtelingen-larp-fest. Dit is hoe Europeanen zich vermaken. Op een dag wordt meestal zo'n twee keer van thema gewisseld. Bovenstaand was het thema "Syrische vluchteling op de Hongaars-Sloveense grens in de regen zonder tent." Onderstaand was het thema "Syrische vluchteling op de Hongaars-Sloveense grens in de brandende zon in benauwde tent". Zijn dit echt de mensen waar u voortaan mee wilt verkeren? Houd de eer aan uzelf. Dat bent u waard. fuckigntyfustenten.jpg 5- Arnon Grunberg fuckinggrunberg.jpgJullie komen uit een cultuur van sterke verhalen. Europa is een cultuur van kutverhalen. Maar dan echt. De Nederlandse literatuur is niets dan een exercitie van theatrale fijngevoeligheid, en Grunberg is zijn profeet. We weten welk leed jullie zijn ontsnapt, maar het valt echt in het niet bij de acute oogtyfus die Nederlanders elke ochtend opnieuw oplopen tijdens het lezen van Grunbergs voetnoot. Willekeurig aan elkaar geplakte zinsdelen die in hun incoherentie diepzinnig heten te zijn. Dan hebben wij nog liever de Koran.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.