Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De EU wil het internet kapot bombarderen

neinenene.pngDing ding ding, we hebben de jackpot weer eens te pakken. De Europese Commissie is van plan om Het Internet kapot te slopen. Per binnenkort moet het simpelweg plaatsen van een zogeheten 'link' (zo'n apparaat dat de tekst roze en klikbaar maakt, reuze handig -red) wat de Commissie betreft voldoende zijn om u zonder proces weg te stoppen in Guantanamo Bay. Dat stelt althans mevrouw de pirate Julia Reda, een MEP uit Duitsland. De grote gemene oorzaak van dit alles? Doodenge linkmachines waartegen ons lieve internetje bescherming moet krijgen? Volstrekt geloofwaardige Desmond Spuds die hele echte valse documenten maken? Nee hoor, het volgende: 'It is rather an attempt to cross-finance struggling publishing houses by asking thriving internet companies such as google to pay up for linking to publicly available articles'. Juist. Lobbyisten rule de wereld. Of in ieder geval de EU. De dodebomen-industrie is wanhopig op zoek naar meer meer meer geld en dat mag best wat kosten. Zoals een open internet waarop u gewoon kunt linken zonder u zorgen te hoeven maken over een strafzaak van een paar miljoenmiljard. Dus wat u kunt doen? Mevrouw Julia even volgen in ieder geval, en ja, natuurlijk is er een petitie die u kunt tekenen: GO!

Reaguursels

Inloggen

Alweer zo'n geestelijk gestoord figuur die niets te zoeken heeft in het EP en uit verveling dit soort maffe activiteiten ontplooit. Gadverdamme. En aan die waardeloze instelling met dit soort figuren er in betalen (?) wij miljarden euro's. Een, twee, weg ermee.

van gummigalgen | 10-11-15 | 16:47

Wist al van mid jaren 90 dat ze alles gingen verzamelen.
Daarom 90% van posts grote onzin en blah blah.
Interessante bestandsnamen met random data in prive-folders enz.
U en ik weten wat Prive betekent. Dat anderen daar niets te zoeken hebben.
Snel de stekker eruit, het spelletje "internet hoaxen" was leuk while it lasted.
Netneutraliteit has never been , and will never be.
Dan ga je gewoon een intranetje bouwen met vrienden zoals in 1984.
Heerlijk dat de altijd ontkennende schaapjes nu krijsend wakker worden.
Dat de FB en Twitterslaafjes nu gedragsproblematiek krijgen.
Ze waren gewaarschuwd maar toen lachten ze je uit.
.
Offline leven gaat nog heel populair worden.

waragainstclimate | 09-11-15 | 19:46

Nou, ik heb maar weer getekend.
.
Liever had in 1 formulier dat alle internet terroristen, ehh censueeerders, in 1 keer uit de politiek politiek gezet worden.
.
En ik ik wil *echte* net neutraliteit terug!
Op wie mag ik stemmen?

hotmint | 09-11-15 | 19:23

God man wat werkt het allemaal weer bagger via de mobiel (petitie).

mygfisbrazilian | 09-11-15 | 18:16

De EU die we volgende pro-EU partijen en PRO-EU stemmers zo keihard nodig hebben. Het zoveelste bewijs dat dat kansloze project totaal geflopt is. Liever vandaag er uit dan morgen. Bespaart ons vele miljarden en kunnen we weer doen wat we zelf vinden dat het beste is (al heb ik daar een hard hoofd in met VVD/PVDA/CDA/D66). Maar je moet ergens beginnen als je verkankering en verrotting wilt stoppen he.

Rest In Privacy | 09-11-15 | 17:27

Ach welja. Helaas begrijpen die muppets in de EU iets niet. *NIETS* maar dan ook *NIETS* kunnen zij goed. Beetje de -Democratische- Volksrepubliek van Korea uithangen. Nou zelfs dat kunnen zij niet eens. Laat dat maar aan ome Kim over sukkels!

Nep-Parlement van nutteloze zaken is het inmiddels. En het maar raar vinden dat het verzet tegen hun 'euro staat' met de dag groeit? Ja Duh! Niemand wil uber losers als leiders en nutteloze debielen als volksvertegenwoordigers en een Europese -Democratische- Volksrepubliek. Het lonkt niet, het is meer een schande.

Iedereen weet dat de EU muppets schoothondjes van de multinationals zijn en dat deze muppets schijt aan het volk hebben; komen zij ook voor uit. Wanneer breekt die burgeroorlog eens uit?

Naast die haatbaarden van je afslaan eerst naar Den Hagistan oprukken. Zooitje daar verjagen en ... (nou ja gebruik uw fantasie) om daarna naar brussel een opmars te maken en dan ... (leef wederom uw fantasie uit). Flink wat werk aan de winkel dus.

Man, man, man. Janken om hyperlinks! Hoe diep kan men zinken. Nou zo diep dat men er aan de andere kant van de aarbol wel op komt drijven!

Na de stofzuiger en
flesjes water (wat ik al heb uitgedokterd waarom trouwens daar opeens extra btw op komt. Via TTIP kunnen ze waterzuivering overkopen, drie keer raden wat de kwaliteit wordt. Nul dus. Duur kraanwater wat niet te zuipen is tegenover dure flesjes -bron- water. Yep Zo rollen ze bij de EU met hun TTIP) gaan zij zich nu buigen over deze onzin? Eigenwijze Uilskuikens staat het voor.

En niemand moet hen. En doen huilie en als een gekrenkt malloot de burger haten. Zeg EU, bel Kim Jong-Un even! Kan jullie leren hoe een dictatuur *ECHT* werkt want zelfs dat kunnen jullie sukkels niet! Wat kunnen jullie eigenlijk wel? *NIKS* behalve geld toucheren... Daarom vertrouwt niemand jullie, is de EUSSR bij voorbaat gefaald en kunnen jullie corrupte muppets niks anders dan met haat de bruger breken. Prima, straks een kusje van je geliefde 'vluchteling' die je hoofd komt eisen. Of dachten jullie echt dat jullie hun wel even onder de duim hielden... Het geen idee van Europa dus.

Man huilie om een hyperlink is toch wel het bewijs dat de EU niks is. Zoveel belangrijkere problematiek maar nee een hyperlinkje. Typh op EU gekken!

Vageling | 09-11-15 | 16:33

Om te beginnen, trek die schoen aan! Mevrouw Reda is dus TEGEN deze pay-to-link-onzin.

Maar laten ze het maar doen, die EC-leden; Google, Bing en Facebook laten betalen voor hun doorverwijsrol. Of we komen dan al in opstand, of iets later als ook particuliere sites worden aangeslagen. Dat laatste gebeurt dan bij de domeinnaam(her)registratie denk ik: "Auteursrechtelijke opcenten: 7% = €2,52" o.i.d..

Hiermee laat de devil die de(ze) EU nu is z'n ware kleuren en aard zien. En omdat we dan niet onbetaald de berichtenlink kunnen delen, moeten we wel in het echt de hooivorken opnemen.
Doe maar snel, doe maar nu. Ik wil er vanaf.

Organische evolutie | 09-11-15 | 16:19

WTF! Het is de zelfde communist die wil dat je op de door jouw aangeschafte router geen andere software kan installeren zoals bijv. OpenWRT of DD-WRT.
Zal wel iets te maken hebben met het verdienmodel van de fabrikant of met Backdoors voor opsporing en inlichtingendiensten in de vooraf geïnstalleerde software.

r04drunn3r | 09-11-15 | 16:09

OMG wat een zelf ingenomen r0t kop heeft Julia Reda! Als feminisme een gezicht zou hebben.........!!!!

r04drunn3r | 09-11-15 | 15:59

Ik vind het wel knap hoe in Brussel steeds onderwerpen op de agenda verschijnen die voor niemand een probleem zijn, maar daarna wel voor iedereen een probleem zijn. Of het nu gaat om de privatisering van spoorwegen, TTIP & private rechtspraak voor multinationals of de annexatie van het internet: de EU is er niet voor jou.

wapster | 09-11-15 | 15:53

Ach so what. Op de Amiga wisten we nog voor de testers klaar waren de anti-copieer beveiliging op diskettes te omzeilen door een simpel 1 blocks cracktro. CD's in een later tijdperk waren nog sneller de lul en werden geswapped voor iets officieel uit was. Copyboxen voor de Snes, Flashcards. You name it rn het is er. Internet staat nog steeds vol met alles wat je wilt vinden. Nieuwsgroepjes, Torrents, Peer tot Peer. Het krijgt een dagje aandacht en verder vinden we wel weer een weg om toch te linken naar whatever we want and whatever we need. En Piracy zal me gewoon een worst wezen; andere dingen om me druk over te maken.

verbanden | 09-11-15 | 15:00

Het is dat Tim Berners-Lee nog levend, wel en uitermate actief is, anders zou hij zich omdraaien in zijn graf. Kan de EU alsjeblieft met zijn rotpoten van een open en vrij internet afblijven?

Het enige bestaansrecht van het World Wide Web is dat pagina's naar elkaar kunnen verwijzen. Als je dat weghaalt of ondermijnt, kun je het internet weggooien. Letterlijk. ALLES op het internet hangt van hyperlinks aan elkaar.

Nietvoordekat | 09-11-15 | 14:51

Julia Reda moet maar eens naar historisch Hollands advies thuis gaan koken.

Rien7847 | 09-11-15 | 14:32

Uit de berichten van ondermeer reaguurder Seven, blijkt dat al onze kranten, en de NPO, niets anders zijn dan propagandakanalen van de PvdA.
sevenxseven.wordpress.com/2009/06/23/...
Steeds meer mensen hebben hun buik daarvan vol en zeggen hun abonnement op, zoals ik heb gedaan bij de NRC.
De overheden, met de EU voorop, willen hoe dan ook hun propaganda verspreiden.
Desnoods door het sponsoren van deze propagandakanalen.
Ben je pro-EU, dan krijg je subsidies.
Ben je anti-EU, dan kom je op een zwarte lijst zodat je, als er nog wat wetten zijn aangenomen, uit de maatschappelijke relevantie verwijderd kunt worden en de kritische website op zwart gezet kan worden.
"Voorts ben ik van mening dat deze EU nog nooit iets goeds heeft gebracht voor Nederland en dat we dus zo spoedig mogelijk uit de EU moeten stappen. De gevolgen van het verlaten van de EU kunnen nooit erger zijn dan in de EU blijven en onze vrijheid en welvaart jaarlijks verder zien eroderen."

domheid regeert | 09-11-15 | 14:22

@MarcS | 09-11-15 | 12:17

Amerikaanse bedrijven heffen geen btw (sales tax) op online verkochte producten aangezien dat een verantwoordelijkheid van de staten is en niet van de federale overheid. Vestig je jezelf als bedrijf in een staat zonder sales tax (bv. Oregon) hoeft die niet betaald te worden, zelfs niet als je levert aan een inwoner in Californië, of buiten de VS.

Min-of-meer | 09-11-15 | 13:16

@Piet van het Padje | 09-11-15 | 11:22
Ze geloven serieus dat de EU zichzelf kan redden en dat [plaats iets wat recentelijk gebeurd is hier] een aanwijzing is dat het nu wél de goede kant op gaat. Compleet negerende de manier waarop de vluchtelingenquota er doorheen zijn gedrukt (beperken zich tot 'nee, dat was inderdaad niet netjes') en hoe de erosie van onze vrijheden door blijft gaan. "Maar Europa doet ook veel goede dingen hoor!!!!!".

Hopelijk dringt de dag door dat ze zich op zijn minst realiseren dat Europa != de Europese Unie.

Min-of-meer | 09-11-15 | 13:11

@Le Roi | 09-11-15 | 11:22
Misschien investeren in een VPNetje in een land wat de VvMU wél respecteert? (VS bijvoorbeeld?)

Vergeet trouwens niet het 'recht om vergeten te worden'. Case in point: Google/Bing maar eens op 'joris demmink', 'alexander pechtold', 'rené van leeuwen', 'geert wilders', 'guy verhofstadt', 'hans van baalen', 'francisco van jole', etc. We weten niet wie het heeft laten verwijderen (misschien Pechtold de terror-oehoe-uitspraak?) en waarom hij dat noodzakelijk vond. De EU is zeer gevaarlijk bezig (maar dat weten ze zelf ook wel)

Min-of-meer | 09-11-15 | 13:06

@MarcS | 09-11-15 | 12:17
Het probleem ligt hem dat je 2 niet-tegenstrijdige stuks 'bewijs' moet leveren (en die administratie 10 jaar moet bewaren, maar dat terzijde) om aan te tonen dat op koper Pietje ook echt een Luxemburgs of Pools BTW tarief toegepast moet worden. Technisch een onmogelijke opgave, want alle middelen die ik tot mijn beschikking heb om iemand's locatie uit te lezen, zijn fraudegevoelig/te manipuleren/niet accuraat. Ook hoe je bijvoorbeeld omgaat met een Italiaan die in Duitsland op vakantie is, maar vlakbij de Poolse grens zit waardoor mijn gegevens tegenstrijdig zijn, is onduidelijk.
.
Het administratieve/belastingtechnisch gedeelte valt an sich wel mee. Dat is gewoon godsgruwelijk veel werk geworden (ja, ook met 'MOSS'), maar niet technisch onhaalbaar.

Le Roi | 09-11-15 | 12:55

Als google je niet wil betalen blokkeer je toch gewoon hun hotlinks op je webserver, of mis ik iets?

dugo | 09-11-15 | 12:52

Cuyahoga | 09-11-15 | 11:25
Tsja, voor je burgerrechten en vrijheid moet je nu eenmaal bij de Piraten en de Groenen zijn. En alleen krijg je niks voor elkaar dus moet je ook in Europa verbondjes maken.

kicktherabbit | 09-11-15 | 12:52

@meneer Q | 09-11-15 | 12:31
Oke, ik ben om. Net de petitie getekend.

Haatgenerator | 09-11-15 | 12:40

Geen Stijl zonder: Alle VrijMiBo Babes van 2013?
Dat moeten we toch niet willen met z'n allen.

meneer Q | 09-11-15 | 12:31

@Dhr. de Wit | 09-11-15 | 12:19
En dat is dan ook meteen het enige waar ze tegen is. Voor de rest moeten alle beslissingen door de EU genomen worden. Bah vies wijf.

MarcS | 09-11-15 | 12:31

Ook stelt Julia dat de EU verbiedt eigen (open source) software op routers / access point te gebruiken: juliareda.eu/2015/10/geachte-europese...

Lijkt mij ook een onwenselijke situatie.

mrv | 09-11-15 | 12:27

Het Meganet project (decentraal internet) van Kim Dotcom klinkt veelbelovend.

- Non-IP-Adres-based Internet
- Blockchains techniek, bekend van "bitcoins"
- Maakt gebruik van ongebruikte processor kracht en bandbreedte van smartphones. Met 100 mln gebruikers heeft de service meer rekenkracht, bandbreedte en opslag als de top 10 grootse websites bij elkaar opgeteld.
- Onmogelijk om gehacked te worden
- Ddos aanval onmogelijk
- Privacy verzekerd.

news.islandcrisis.net/2015/11/kim-dotc...

mysteryposter | 09-11-15 | 12:24

Het gaat ook echt alléén maar om het zakkenvullen van grote corporaties en het inperken van vrijheden van de 'gewone' bevolking. Wanneer is er voor het laatst iets positiefs voor de burger uit dat geile Brussel gekomen? Ik ben die tyfus EU die zich alleen laat aansturen door smerige geldbeluste lobbyisten meer dan spuugzat. Het is op deze manier slechts een kwestie van tijd voordat dat corrupte zooitje daar publiekelijk gelyncht gaat worden door een miljoenenmenigte woedende Europesen.

frummel | 09-11-15 | 12:23

@InAnumPerRegimine | 09-11-15 | 11:28
Moeite met lezen?

Guido | 09-11-15 | 12:21

Je kan ook geen content meer publiceren op het internet, maar alleen in je dode boom.
Of achter een betaalmuur.
Of alle directe links naar je homepage redirecten.

Technisch allemaal mogelijk, geen reden tot het invoeren van extra bureaucratie.

B.agger | 09-11-15 | 12:20

FrankVeer | 09-11-15 | 11:31
U heeft gelijk. Mijn excuses.

R van Perzie | 09-11-15 | 12:20

@R van Perzie | 09-11-15 | 12:14
Julia Reda is juist tégen die nieuwe EU regels. Had inderdaad duidelijker naar voren mogen komen in de tekst want je bent niet de enige die het verkeerd begrijpt...

Dhr. de Wit | 09-11-15 | 12:19

Overigens zijn de lobbyisten ook de baas in Washington DC. Alleen in Moskou is het iets anders: daar hebben de oligarchen geen lobby nodig maar resideren zelf in het Kremlin.

Guido | 09-11-15 | 12:17

@Le Roi | 09-11-15 | 11:58
Welnu het berekenen van de BTW zie ik als een koud kunstje, dat is slechts techniek; aflever adres en een robuust btw tabelletje. De afdracht daarentegen en de rapportage eromheen, die wordt ingewikkelder en zorgt voor fraude mogelijkheden.

En hoe zorg je ervoor dat bij een e-boek, men het juiste land opgeeft? Als ik Engels zou kunnen lezen, dan zou ik gewoon melden dat ik in de US woon. 6% btw ...... of wellicht zijn er landen met nog minder? Hoe controleren ze of ik daar ook echt woon? En stel dat ik er niet woon, wie zegt dat ik er niet ben als ik bestel?

Als ik verkoop aan een landje met 21% btw maar ik leg dit vast als landje met 6% ........ ergens zit er dan 15% in de wind.

MarcS | 09-11-15 | 12:17

Wat die mevrouw Reda voorstelt is toch juist in strijd met alles waar de piratenpartij voor (zou moeten) staan: vrijdheid blijheid op internet!
(of heb ik dat nou altijd verkeerd begrepen?)

R van Perzie | 09-11-15 | 12:14

Als ze m'n links afpakken word ik link

eerlijkere joop | 09-11-15 | 12:13

Zorgelijk. De piraten hebben ontdekt hoe ze kunnen parasiteren op de samenleving. Ze ontpoppen zich als de krakers van het internet.

Schoorsteenveger | 09-11-15 | 12:08

De rechtsfascistische media (ongeveer 5% van alle media - meer schrijvers heeft men niet - de rest is n.l. analfabeet of laaggeletterd) willen het internet dood hebben omdat er nogal erg vaak artikelen van hun gedebunked worden. En zoals het rechts betaamt gaan ze dan niet de discussie aan maar proberen ze de ander monddood te maken.

Hyppo Kriet | 09-11-15 | 12:07

"Ik voorzie mooie tijden voor webdev's ..... echt mooie tijden."
@MarcS | 09-11-15 | 11:50
Dat valt reuze tegen hoor, 'ons' werk wordt er niet leuker op naarmate overheden en de EU zich met het Internet bemoeien. #EUVAT is daar een prachtig voorbeeld van. Technisch is het op dit moment simpelweg niet haalbaar om volledig aan de wet- en regelgeving te voldoen. Nu geldt #EUVAT (een absurde regel die stelt dat je het BTW tarief moet heffen van het land van de koper in plaats van, zoals voorheen, de verkoper) nog maar voor een kleine nichemarkt, namelijk webshops die 'digitale goederen' (PDFs, beeldmateriaal, artikelen, digitaal lesmateriaal, SaaS, etc.) verkopen. Niet later dan 2016 willen ze dit al gaan implementeren voor goederen, dus ook die smartphone die u wel eens via China koopt, of die iPad die vanuit de VS komt. Inmiddels is de #EUVAT heisa al bijna een jaar aan de gang en is er nog steeds geen duidelijkheid over hoe en wat, er zitten té veel haken en ogen aan de wet- en regelgeving.

Le Roi | 09-11-15 | 11:58

@Ingpe | 09-11-15 | 11:46
Dat was 150 Miljard geweest als ze niet door de piraatjes gesloopt werden!

MarcS | 09-11-15 | 11:56

De Boom Is Dood

voedselbankier | 09-11-15 | 11:53

Is dit niet zoiets als de kioskhouder ervoor laten betalen dat hij de krant verkoopt (en als hij dan de krant wil lezen moet hij daar ook weer voor betalen)?

gaffelbaard | 09-11-15 | 11:53

Daar hebben we ze weer. De mensen uit de Jaren 40, 50, 60 en 70 die even de toekomst kapot willen maken met hun gelobby.

GateKeeperNL | 09-11-15 | 11:53

Julia Reda. Ik zou haar doen.
Niet echt van harte of met plezier, maar ze verdient het, met haar moedige strijd tegen de vrijheid-hatende EU. Go Julia!

Haatgenerator | 09-11-15 | 11:51

Hoe werkt eigenlijk een link naar een dode boom?

En moeten dan ook alle proefschriften de prullebak in wegens linkjes (verwijzingen) naar bronnen? En mag je nog wel naar pagina's linken van jezelf? Ik voorzie mooie tijden voor webdev's ..... echt mooie tijden.

MarcS | 09-11-15 | 11:50

De inksfacistische media (ongeveer 95% van alle media) willen het internet dood hebben omdat er nogal erg vaak artikelen van hun gedebunked worden. En zoals het links betaamt gaan ze dan niet de discussie aan maar proberen ze de ander monddood te maken.

sinar2 | 09-11-15 | 11:50

@Zzzzooooffff | 09-11-15 | 11:39
Ach, Google is uiteindelijk ook maar een groot bedrijf.

Mastermattie | 09-11-15 | 11:49

Een dag niet gelinkklikt is een dag niet geleefd.
*Hyperventileren gaat*

Rest In Privacy | 09-11-15 | 11:47

Disney is zo'n "Struggeling publishing house", yeah right. In 2014 $ 7,5 miljard winst (nl.wikipedia.org/wiki/The_Walt_Disney...), het is maar wat je verstaat onder "struggeling".

Ingpe | 09-11-15 | 11:46

Is het niet zo dat als niemand meer doorlonkt naar de volkskrant dat die daardoor wel erg wei ig reclameinkomsten zullen krijgen? Ik kan me niet voorstellen dat er kranten zijn die dit willen.

Mesmer | 09-11-15 | 11:46

Veel van die artikelen waar mevrouw naar verwijst zijn sowieso al met gemeenschapsgeld tot stand gekomen dus om dan voor een link naar zo'n artikel wéér geld te vragen (wat overigens vaak al praktijk is bij bedrijven als Elsevier) lijkt mij dubbel verdienen.

Simon_GS | 09-11-15 | 11:46

Da's de omgekeerde wereld, zou je bijna zeggen. "Struggling publishing houses" zouden de zoekmachines en anderen moeten betalen om hun linkjes naar "publicly available articles" naar een zo breed mogelijk publiek te brengen. Hetgeen dus ook een beetje het businessmodel is van Google. Nou ja, dingen achterstevoren, binnenstebuiten, ondersteboven te doen is de core business van overheden, dus dat de Evil Union als superoverheid dit bedenkt is niet verbazingwekkend.

Stormageddon | 09-11-15 | 11:44

Als je dan toch een heel betoog houdt over URL's, fix die onder Julia Reda dan ook effkes (dus zonder <br%20/> op 't end).

DiddyKong | 09-11-15 | 11:43

Kimdotcom is bezig met de ontwikkeling van Meganet, een alternatief internet. Ik ben benieuwd.

Mesmer | 09-11-15 | 11:42

Helaas weer heel weinig rijpere vrouwen onder de 'klikbaar'...

necrosis | 09-11-15 | 11:41

De EU en vooral de EC zit in de zakken van grote bedrijven en lobbyisten. Zie http://corporateeurope.org/

Zzzzooooffff | 09-11-15 | 11:39

@Mastermattie | 09-11-15 | 11:12
Er zijn anders veel rechters die hier blij mee gaan zijn. Dat moeilijke internet wordt er een stuk makkelijker op. Om van de geldjagende blog-aanklagende fotografen maar te zwijgen.

Karin5 | 09-11-15 | 11:38

Die Rimmerfranz heeft als een van zijn taken bij de EU om het aantal idiote regeltjes te verminderen. Zit daar inmiddels een beetje schot in? Of heeft hij het te druk met nieuwe regeltjes over stofzuigers te verzinnen?

Piet Karbiet | 09-11-15 | 11:36

FrankVeer | 09-11-15 | 11:31
Desalniettemin scheert ze d'r kut niet ;)

Pino de Pollo | 09-11-15 | 11:35

Lekker niet linken naar de dode bomen, sterven ze vanzelf uit.

heer_rationeel | 09-11-15 | 11:35

De EU fascisme trein dendert in volle vaart door. Onderweg slopen ze uw vrijheid, indoctrineren ze u met hun gedachtegoed, pakken ze uw geld af en maken ze u loonslaaf. Ik dacht dat de tijden van onderdrukking en verzet voorbij waren, maar het begint er steeds meer op te lijken dat de globalisten op wereldheerschappij uit zijn.
.
Ik vind het helemaal mooi. Onze voorouders hebben zich ook altijd tegen onderdrukking verzet. Dat dit nu onze strijd gaat worden, zal ik aanvaarden. Er broedt een hoop onvrede onder de mensen en als de laatste druppel is bereikt, is HeldHeino erbij.

heldheino | 09-11-15 | 11:33

@Senficon in de persoon van #Julia #Reda de boel niet snapt en al begint te #soppen bij een langer verblijf in Brussel.

#StopDeEUnu
InAnumPerRegimine | 09-11-15 | 11:28

Weer zo'n eng wijf die d'r kut-, oksel- en beenhaar niet scheert.
Pino de Pollo | 09-11-15 | 11:28

Lezon! Mevrouw Reda is tegen het EU-plan, want van de piratenpartij. Die letten daar juist op.

FrankVeer | 09-11-15 | 11:31

Benieuwd wanneer Nederland nu eindelijk eens ipv op enge Greet het hokje van @Piratenpartij rood gaat maken.

Tukker | 09-11-15 | 11:30

'It is rather an attempt to cross-finance struggling publishing houses by asking thriving internet companies such as google to pay up for linking to publicly available articles'
mensen publiceren alleen maar content, Google linkt daarnaar.
Google heeft echt wel een advocatenleger klaarstaan om hun businessmodel te verdedigen.
Bovendien weet Google inmiddels meer over diezelfde politici dan zij zelf. Ik kan dan in deze ook alleen maar hopen dat Google deze zaak wint.

Mastermattie | 09-11-15 | 11:30

Maar... maar... Hoe moet dat dan met de vrijmibo?
marcoplarco | 09-11-15 | 11:22

Je kunt je faxnummer doorsturen naar GS, krijg je elke vrijdagmiddag de plaatjes doorgefaxt.

FrankVeer | 09-11-15 | 11:29

@Pino de Pollo | 09-11-15 | 11:28
Ach zal ze daarom zo "plakken" (Vastklitten?)

InAnumPerRegimine | 09-11-15 | 11:29

Weer zo'n eng wijf die d'r kut-, oksel- en beenhaar niet scheert.

Pino de Pollo | 09-11-15 | 11:28

Hoe kan iemand van de Piratenpartij zulke domme dingen doen? Die waren toch juist voor het legaliseren van downloaden? Nu het Internet kapot maken doordat @Senficon in de persoon van #Julia #Reda de boel niet snapt en al begint te #soppen bij een langer verblijf in Brussel.

#StopDeEUnu

InAnumPerRegimine | 09-11-15 | 11:28

Hoe kan iemand van de Piratenpartij zulke domme dingen doen? Die waren toch juist voor het legaliseren van downloaden? Nu het Internet kapot maken doordat @Senficon in de persoon van #Julia #Reda de boel niet snapt en al begint te #soppen bij een langer verblijf in Brussel.

#StopDeEUnu

InAnumPerRegimine | 09-11-15 | 11:28

Gelijktijdig met GB een EU referendum doen dan maar wegens besparing op de kosten?

EU wil ons gewoon weer terug hebben naar het prehistorische internet waar je de link volledig met de hand moest intypen in een soort DOS-box?

fap_cave | 09-11-15 | 11:27

Zo blijven de dode bomen netjes schrijven wat Brussel zegt.

LibertasSimplex | 09-11-15 | 11:27

Het moet toch GVD niet gekker worden.

Buiswater | 09-11-15 | 11:26

Geen probleem. De wetmakers zijn zo dom dat er veel fouten in deze nieuwe wet gaan staan. Vervolgens kan iedereen gewoon blijven doorlinken.

Paul Veerkamp | 09-11-15 | 11:26

Mevrouw Julia is welliswaar tegen, goed voor haar, maar ze zit in dezelfde Europese kliek als luchtfietser als Sargentini van twee topics lager, dus dientengevolge niet serieus te nemen.

Cuyahoga | 09-11-15 | 11:25

"Gaat niet gebeuren"
Mastermattie | 09-11-15 | 11:12

Gebeurd al op sommige plekken op de wereld, wegwuiven uit naïviteit is niet goed, dan kijk je er niet meer naar om en is morgen ineens je favo porno site down

niemand specifiek | 09-11-15 | 11:25


marcoplarco | 09-11-15 | 11:22

We hebben de foto's van Zimra nog!

eerstneukendanpraten | 09-11-15 | 11:24

Gewoon en lobby om nog meer geld uit de zakken van de burger te kloppen.

je suis bier | 09-11-15 | 11:23

Fuck de EU. De EU heeft ook Net Neutrality gesloopt. Die hele kut-EU zit er enkel en alleen voor de bovenlaag. Het blijft me dan ook een raadsel dat milieu-liefhebbende, socialistische, linkse mensjes altijd zo hard voor de EU zijn. Hebben die lui niet een hekel aan "big business"? Waarom steunen ze die dan juist?

Piet van het Padje | 09-11-15 | 11:22

En toch zal het internet zoals wij het kennen ooit verdwijnen; kapotgemaakt door maatregelen als deze, verzonnen door lui die geen enkele technische kennis hebben; die daar de macht voor hebben doordat ze op geheel ondemocratische wijze op zulke posities terecht zijn gekomen. De afgelopen jaren is er stilletjes al heel veel veranderd. De cookiewet/telecomwet en #EUVAT zijn daar zeer goede voorbeelden van die velen van ons inmiddels dagelijks hinderen.

Le Roi | 09-11-15 | 11:22

Maar... maar... Hoe moet dat dan met de vrijmibo?

marcoplarco | 09-11-15 | 11:22

Mocht de EU hyperlinks verbieden, heb een behoorlijke voorraad gehamsterd en kan op verzoek ook op maat gemaakte leveren. Je mag nog kiezen ook: in hetzelfde window openen of in een nieuwe.

Dhr. de Wit | 09-11-15 | 11:18

Hebben we niet wat jurisprudentie inzake ene heer Kuik ( fucktimkuik.org ) tegen het plaatsen van verwijzingen naar bepaalde plaatsen?

Mastermattie | 09-11-15 | 11:18

De Stichting Democratie en Media heeft nog wel een paar miljoen beschikbaar. Om de toekomstige verzetsstrijders kalt te stellen.

Piet Karbiet | 09-11-15 | 11:18

Met een extra 'r' ergens. Dat dan weer wel.

Reinaert | 09-11-15 | 11:16

"Stuggling publishing houses": vakjargon voor omvallende dode bomen.

Wie niet mee gaat in de vaart der volkeren krijgt vanzelf de rekening gepresenteerd.

Reinaert | 09-11-15 | 11:16

Ah... de NPO en MSM beginnen terrein te verliezen aan het grote boze internet, kat in het nauw welke nu rare sprongen maakt om ook het internet aan banden te leggen.
Gaat niet gebeuren, van internet hebben de regenten af te blijven.
Ongezien de stijlloze tyfus!

Mastermattie | 09-11-15 | 11:12

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen