Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GSTV - Jan Roos schafft es nicht!

De dames en heren politici hebben afgelopen week heerlijk vrij gehad en stonden vandaag weer fris en fruitig te leggen te wezen in de Nationale Vergaderzaal. Onderwerp van gesprek is natuurlijk nog altijd de vluchtelingencrisis, niet op de laatste plaats omdat het De Politiek maar niet lukt om realistische oplossingen te bedenken. Gelukkig heeft ons aller Jan Roos geen enveloppen laat staan kogels nodig om op dit onderwerp het vuur aan de schenen van de betaalde babbelaars te leggen. Snorremans moest zelfs bijna huilen. En Zijlstra had iets als vluchtelingenstroom = leger, in reactie op het wat koddige geklets van Didi (PvdA) afgelopen weekend. De kale voorman van de Pvd9zetels wil bovendien dat politici het goede voorbeeld geven qua Rustig en Toon, en gelukkig geven Jesse 'eikels' Klaver en Greet 'stemmen in Didi's hoofd' Wilders (PVV) daar vandaag direct gehoor aan. Invloedrijke man die Samsom. Lol.

Reaguursels

Inloggen

Samson ziet er niet alleen uit als een clown, hij is het ook nog eens.

drammerd | 28-10-15 | 16:04

Beste Geenstijl Redactie
Dus de pvda staat er in de peiling slecht voor. Wat ik mij afvraag is:als al die vluchtelingen straks (1 jaar) mogen stemmen wie is dan de grootste partij van Nederland

goodmachine | 28-10-15 | 13:18

@Eurotokkie | 28-10-15 | 05:47
Maakt niet uit, Je staat eenzaam bovenaan in het kudo losers klassement, helaas hebben mijn honderden plusjes dat niet kunnen voorkomen, ik had te weinig medestanders.
Aangezien Bakito dood is (R.I.P.) heb je gewonnen.
Niemand zal het lukken je dit jaar voorbij te streven. gefeliciteerd.

francisca van jole | 28-10-15 | 12:33

Gezien de optredens van Roos en de teneur van de reacties hier dienen aan de kwalificaties "Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend" op z'n minst ook de kwalificaties "onfatsoenlijk", "denigrerend" en "onbeschoft" te worden toegevoegd.

voorschot | 28-10-15 | 11:48

Vleespet.... De Mensen die ik ken zeggen dat...
Volkomen de voeling en werkelijkheid kwijt.

gebrokenvleugel | 28-10-15 | 11:27

Afgelopen weken merk ik wel in mijn omgeving dat mensen die eerst bijna stonden te juichen om opvang in hun omgeving nu toch wel vraagtekens zetten bij de hoeveelheden en ... geslacht/leeftijd. "Goh, het zijn geen kinderen? Het zijn vooral eigenlijk mannen.. in de 20/30? Waar zijn de moeders/vrouwen/kinderen?.... Het zijn er wel erg veel... het zijn ook mensen uit Rusland/Eritrea/Kosovo? huhhh?"

Vaak lieve mensen hoor, willen alles voor een ander doen. Maar zelfbehoud van welvaart is iets wat we al decennia in NL amper hoeven toepassen.

harry21 | 28-10-15 | 11:20

Die Turkse man heeft gelijk. Roos moet die man gewoon aanspreken zoals de rest.

metdedag | 28-10-15 | 11:08

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 23:01
en bij voorbaat excuses voor een wat lange tegel!

De opbrengsten van belastingen lopen terug (misschien niet direct in absolute zin maar zeker in relatieve), die trend wordt niet minder bij massale immigratie. Het huidige systeem is om die reden gericht op levensduurverlenging totdat de volgende fase in kan worden gegaan, hoe die eruit ziet is volkomen onduidelijk, er is geen plan voor maar wel veel wensdenken.
De financiering hiervan kan derhalve alleen komen uit het inzetten van fondsen die hiervoor niet bedoeld zijn: pensioenen,reserves van semi-overheden enzovoorts maar besparingen door crypto-slavernij (vrijwilligerswerk en de participatie maatschappij bij gelijkblijvende of stijgende lasten).

De werkelijke reden: de Europese grootmachten (Engeland en Frankrijk) beschikken niet meer over een koloniaal rijk waaruit voordelen kunnen worden behaald. Duitsland heeft de afwezigheid van kolonien geprobeerd op te lossen door Lebensraum te zoeken in Oost-Europa met gelijktijdige invoering van een Europees Rijk onder Duitse leiding. Dat projekt is mislukt door externe interventie (1939-1945).

Het doorzetten van de EU voorbij de EEG ondanks afwezigheid van voldoende financiering, sterker nog bij volkomen afwezigheid van zelfs maar een haalbaarheids analyse, staat aan de basis van de huidige ellende. De oospronkelijke Pan-Europa plannen van Coudenhove-Kalergi gingen nadrukkelijk uit van het bestaan van een koloniaal rijk.
De enige uitweg op dit moment is via destabilisering van het midden-oosten en grote delen van Afrika een crypto-koloniaal systeem te introduceren waardoor de facto de voordelen van het voormalige koloniale rijk opnieuw kunnen worden behaald. Europa staat op achterstand in de realisatie van dit plan; China staat ver voor met de VS op een goede tweede plaats. De instapkosten zijn hoog zoals we dagelijks kunnen zien, in de vorm van meer EU en niet te stoppen volksverhuizingen.

Alles wordt uit de kast gehaald om financiele middelen vrij te maken. De rekening ligt bij iedereen die iets heeft weggespaard, die ziet zijn vermogen (aanspraken en bezittingen) langzaam aan in rook opgaan.

Dit besef is nog niet bij iedereen doorgedrongen. Er is veel moeite gestoken in het tegenover elkaar opzetten van groepen zodat de discussies nooit tot de kern komen.

Aangezien dit geen korte termijn doelstelling is, maakt de samenstelling van de bevolking ook niet meer uit.
Er wordt gehandeld uit naam van een soort van anticipatiegroep: de groep die ver in de toekomst de voordelen gaat plukken, de groep die de intellectuele leiding heeft over de geindustrialiseerde samenlevingen.

Het gaat niet meer om groepssamenstellingen op basis van fysieke, religieuze, nationale of klasse kenmerken maar om gedeelde danwel tegengestelde belangen.

Doorgaan op de huidige weg is niet gratis of pijnloos; een schoksgewijze verandering zal dat ook niet zijn. We staan op een kruispunt in de geschiedenis, de machteloosheid van de politiek is nog nooit zo duidelijk geweest en wordt gecamoufleerd door intimidatie en indoctrinatie via de media.

kindapaas | 28-10-15 | 09:38

@R83 | 28-10-15 | 02:51
Wat er mis is met onze samenleving is dat een hele grote groep mensen maar blijft denken dat ze door derden zullen worden gered zolang ze maar braaf elke 4 jaar gaan stemmen of naar de kerk gaan, vervolgens braaf bij de tv hun tijd verdoen en daarbij niet opmerken dat hetgeen zij daarop zien helemaal geen reet te maken heeft met de werkelijke agenda.
Dus speciaal voor hen: onze politici hebben niks te vertellen, want zij worden aangestuurd door Europa. Europa staat onder invloed van Jezuïten. Deze staan op hun beurt onder invloed van de witte- en zwarte pausen in het Vaticaan. Zij worden op hun beurt beinvloed door de globalisten die via allerlei vrijmetselaarsloges en lobbyclubs met elkaar in contact staan en verweven zijn met de bankensector, msm, olie-, voedsel-, farmaceutische-, film-, muziek- en oorlogsindustrie. Zij hebben een gezamenlijk doel: het in handen en onder controle krijgen van een zo groot mogelijke taartpunt van deze aarde, grondstoffen en de mensheid. Zij kennen geen grenzen en alles moet ervoor wijken om dat doel te bereiken. Drie voorbeeldjes hiervan zijn weermanipulatie, het veroorzaken van aardbevingen, uitzetten van in laboratorium gecreëerde viruseen met als doel om de bevolkingsaantallen in grote gebieden uit te dunnen en te laten vluchten naar de daarvoor aangewezen plekken. Op deze manier kunnen ze de bevolkibg beter onder controle houden en wordt er meer ruimte gecreëerd voor de natuur.
En dan zijn er helaas ook nog negatievere vrijmetselaarsloges die via zwarte magie zaken doen met Djinn. Schpesels die duizenden jaren oud kunnen worden en in ruil voor bloedoffers vanuit een andere dimensie diensten verlenen om zogenaamde "lone wolfs" aan te zetten om aanslagen te plegen.
En dan hebben de verschillende groepen ook nog af en toe -al of niet geensceneerde- conflicten met elkaar waarvoor onze kids mogen uitrukken. Want zo lang zij zich ervoor laten gebruiken, hebben de leiders geen robots nodig om hun oorlogen uit te vechten. Maar omdat er steeds meer mensen wakker worden zijn onze fijne leiders druk bezig om robots te ontwikkelen. Via de filmindustrie wordt dit concept al vele jaren aan ons gepresenteerd, zodat wij het zullen accepteren zodra het zover is. Ik vergeet nog een paar details, maar dat is wat er zo ongeveer mis is met deze wereld. Sterkte.

Good Meuning | 28-10-15 | 09:25

@hoogstetijd | 28-10-15 | 01:41
Hou toch op joh. Leer zelf een denkvermogen te krijgen en beredeneer vanuit een collectieve bewustzijn. Laat je de oude geesten van destijds, millenia terug, toch niet de les leren. Laatste wat ik tegen je ga zeggen is dat het gemiddeld de christenen en andere spook gelovers meer tegen zit dan de doorsnee ongelovige. Jou god kan niks.

tattooboer | 28-10-15 | 08:49

Je ziet aan de mimiek van Samson (veel geknipper met de ogen, veel zenuwtrekjes) dat hij zich zeer ongemakkelijk voelt bij enkele kritische vragen van Jan Roos.

Hier zie je een partijleider als echte fundamentalist, die ondanks alles vast wil blijven houden aan een beleid dat overduidelijk failliet is en waarvoor het draagvlak goeddeels is weggeslagen.

Angelica | 28-10-15 | 08:41

Een morele verplichting om asieleisers te helpen? Dachtutniet. Wel voor mijn kinderen, familie, de buren en de lokale kroeg. Er gaat al 88% van het inkomen naar de Nederlandse staat. Die heeft wel de verplichting om voor goed onderwijs, goede zorg, veiligheid en wetshandhaving voor haar burgers te zorgen. En daar verzaakt zij al jaren ernstig in. http://www.telegraaf.nl/binnenland/24668356/__Noorden_laat_zware_misdaad_links_liggen__.html
.

Piet Karbiet | 28-10-15 | 08:40

@R83 | 28-10-15 | 00:31
Als jij je niet kan identificeren met de verhalen die je vooral op de GeenStijl leest, zit je wellicht op de verkeerde website!

necrosis | 28-10-15 | 08:35

Bekijk eens de MigratieData website ( www.migratiedata.xyz ) en zie hoe de actuele live tellers de aantallen en kosten van de asielzoekers en vluchtelingen instroom tonen.

iVent | 28-10-15 | 08:31

@necrosis | 28-10-15 | 08:19
Ja die dus.
--
Die met die 48 mislukte verkiezingscampagnes.. Het maakt bij Samson niet uit, het eerlijke verhaal, kinderen inzetten of "wir schaffen das". Alles wat Samson doet in de politiek is een mislukking gebleken.
--
Heeft die man geen mensen om zich heen die hem de waarheid eens kunnen vertellen.. "Beste Didi, je bent gewoon niet geschikt voor de politiek, sorry kerel! Uithuilen en overnieuw beginnen.

Mark_D_NL | 28-10-15 | 08:29

Zei die Turk nou dat hij nederlander was?? maar hij heeft wel de turkse nationaliteit en een turks paspoort?? Waarom zorgt hij er niet voor dat de turken in nederland zonder bemoeienis van Turkije kunnen leven. Als hij zich daar niet voor inzet blijft hij een nep-nederlander.

denoorman | 28-10-15 | 08:25

@Mark_D_NL | 28-10-15 | 08:02
Samsom, dat was toch die vent van het eerlijke verhaal?
*lachstuip*

necrosis | 28-10-15 | 08:19

Begrijp ik nu dat ik mijn toon moet matigen?
Daarom hebben ze toch de internetz uitgevonden?
Anders zat ik wel in de Gemeenteraad.

Piet Karbiet | 28-10-15 | 08:18

@saaymsik | 28-10-15 | 07:47
Wacht even... het is nog vroeg. Vroeger dan mijn biologische klok eigenlijk aan kan. Maar door de opmerking "samson is eigenlijk een enorm intelligente man" was ik gelijk wakker.
--
Een intelligent mens luistert, een intelligent mens kan zijn mening aanpassen wanneer de omstandigheden daarom om vragen, een intelligent mensen geeft antwoordden, een intelligent mens zal nooit kinderen gebruiken om een eigen doel te bereiken. Een intelligent mensen weet wanneer hij zijn grenzen van zijn kunnen heeft bereikt. En een intelligent mensen weet wanneer hij verloren heeft en teveel is, dus niets meer toevoegt.
--
Intelligentie heeft weinig tot niets met IQ te maken. En Samson heeft bewezen weinig tot geen echte mensen mensen intelligentie te hebben. Hij is dus een complete politieke faal. Misschien kan hij zijn intelligentie ergens anders gaan inzetten... Dan komen zijn kwaliteiten mischien wel naar voren.
--
Exit Samson in 1, 2, ....3

Mark_D_NL | 28-10-15 | 08:02

@Smikkelfloepie | 28-10-15 | 07:35
Heb je Jan Roos een beetje gevolgd de afgelopen jaren? Aan je comment te zien niet. Jan heeft, in tegenstelling tot de journalisten die zich zogenaamd als goed mensch opstellen, altijd hetlzefde standpunt naar voren gebracht. En ja op zijn manier. En zijn manier kun je haten, maar dat zegt niets over zijn kwaliteiten.
--
Kijk naar zijn filmpjes sinds zijn aantreden bij GS, of luister naar wat aflevering van De Jannen. En je ziet de rechtlijnige weg van Jan Roos.
--
Jan Roos wordt nog een hele grote en ik gun het hem van harte!

Mark_D_NL | 28-10-15 | 07:53

@Smikkelfloepie | 28-10-15 | 07:35
Mijn bullshitdetector zegt me dat je bepaald niet nieuw bent.
Ondanks die ui achter je nick.

necrosis | 28-10-15 | 07:49

Het trieste in dit alles is dat Samsom een enorm intelligente man is. Dat links (activistische) gedachtegoed is er blijkbaar met de paplepel ingegoten en dan kom je daar gewoon niet meer vanaf.

saaymsik | 28-10-15 | 07:47

Als Jan Roos alleen maar bevooroordeeld een interview kan houden, kan hij beter terug naar Powned gaan. Daar kijkt toch niemand naar, valt hij ook niemand lastig!

Smikkelfloepie | 28-10-15 | 07:35

@palingdroom | 28-10-15 | 04:45
De vriend van Femke had destijds een gasgestookte Mercedes voor de deur staan.
Zelf ging ze na verkiezingstijd (die Prius) met het OV naar haar 'werk'.
Wel vreemd dat ze schijnbaar geen moeite had met die gasgestookte bak van haar vriendje terwijl ze miljoenen mensen de maat nam.

necrosis | 28-10-15 | 07:33

The leftist mindset at work (lol). Geconfronteerd met de harde realiteit van een groot, zo niet meerderheid van de bevolking die jouw utopistische ideeën niet deelt, is het antwoord altijd 'we moeten het beter uitleggen'.
Wat deze marxisten eigenlijk willen zeggen, is dat hun wil wet is, en jouw mening er niet toe doet. Hun utopia gaat voor alles en wat de rest van de wereld vindt, doet er niet toe. Hun antwoord: propaganda, terreur, smaad, tegenstanders uitschelden voor onderbuikers enz. You will submit to their will. Bestel maar vast een Trabant, over 12 jaar heb je hem misschien.

Rest In Privacy | 28-10-15 | 07:21

Wow, het is mooi gegaan de aanpak van Didi. Hij kan nu zeggen wat ie wil, het maakt niet meer uit. Maar wat, als Didi nu zou zeggen over Geert dat hij stemmetjes in zn hoofd heeft? Dan zeggen twee mensen van elkaar dat ze stemmetjes in hub hoofd hebben en de zaak verkeerd zien, hoe zielig ook. In ieder geval is het een poging om mensen niet meer te laten luisteren naar wat zo iemand zegt. Dat is toch niet meer nodig op GS, by the way. Maar dan kom je wel in een Geert-Bubble terecht. Een Geert-Bubble is een dus een bubble waar je alleen nog maar wil horen wat Geert zegt. En zo heb je ook vast een CU-Bubble, en een PVD-Bubble, en een GL-Bubble. En milieu-gekkie-bubbles.

kloopindeslootjijook | 28-10-15 | 07:17

Jij, ik en de rest van Nederland hebben een morele verplichting......
R83 | 28-10-15 | 00:21
Hey trol, dat maken 'we' zelf wel uit.

Zaniksmurf | 28-10-15 | 07:06

francisca van jole | 27-10-15 | 23:48
Ach jullie hebben allang door dat ik geen echte trol ben, dan is de lol er al snel vanaf.
Ik had nog twee maanden te gaan maar helaas ben ik nu ontmaskerd vlak voor de finishlijn.
Was wel een leuke tijd mensen op de kast jagen en het was niet eens zou moeilijk.
Vanaf vandaag ben ik weer de oude Eurotokkie.

Eurotokkie | 28-10-15 | 05:47

Groen Links = Benzineslurper(s) voor de deur.

palingdroom | 28-10-15 | 04:45

@ben kokhals | 28-10-15 | 03T
Yeap, Tony Blair ....
he 2003 invasion of Iraq is not to blame for the violent insurgency now gripping the country, former UK prime minister Tony Blair has said.
He told the BBC there would still be a "major problem" in Iraq even without the toppling of Saddam Hussein in 2003.
He insisted the current crisis was an issue that "affects us all" and urged more western intervention in the area.
Critics have rejected the comments as "bizarre" with one accusing Mr Blair of "washing his hands of responsibility".:18

INH.30CL | 28-10-15 | 03:31

@INH.30CL | 28-10-15 | 02:58 "Hmm de veroorzaker US?"
.
Zeker, ook volgens een bondgenoot, afgelopen zondag nog: "The former Prime Minister [Tony Blair] said that those who ousted Saddam Hussein are responsible for the situation in the Middle East." En hiero, uit 2006 wikileaks.org/plusd/cables/06DAMASCUS...

ben kokhals | 28-10-15 | 03:18

-aan de kiezer-. niet bij.

LibertasSimplex | 28-10-15 | 03:18

Nou kan het zijn dat mijn scheermes van occam van alufolie blijkt.
Maar waren er niet recent nog backstabbende aanvallen op Samsom vanuit de schemertop van zijn eigen partij?
Wordt er niet, tot ruim voor de komende verkiezingen in diverse media langzaamaan draagvlak gecreëerd (PvdA) voor Aboutaleb, die zo goed kan zeggen waar het (stiekum niet) op staat (PvdA)?

Met andere woorden: Staat Samsom toneel te spelen? Dat -ie toch het veld gaat ruimen, en met dit gelul nu Aboutaleb straks als een godsgeschenk bij de kiezer laat lijken?

Ik vraag me dat af.

LibertasSimplex | 28-10-15 | 03:16

@ben kokhals | 28-10-15 | 02:51
Hmm de veroorzaker US? Daar blijf ik verre van, er zijn zoveel belangen in die regio ook van Rusland, Iran, Israël en noem maar op.

INH.30CL | 28-10-15 | 02:58

@INH.30CL | 28-10-15 | 02:51
Op de valreep, ik heb een weekje vrij...
En nu ga ik echt slapen.

necrosis | 28-10-15 | 02:53

@necrosis | 28-10-15 | 02:49
Huh? Heb jij geen nachtdienst? Welterusten dan maar.

INH.30CL | 28-10-15 | 02:51

@INH.30CL | 28-10-15 | 02:42
Schitterende speech! En op de nachtelijke valreep: Net nu Syrie langzaam aan weer een beetje leefbaar gemaakt wordt, zodat de paar echte vluchtelingen weer naar huis kunnen, wil de veroorzaker van alle ellende daaro dit gaan terugdraaien www.zerohedge.com/news/2015-10-27/prox...

ben kokhals | 28-10-15 | 02:51

necrosis | 28-10-15 | 02:40, ik acht die hulp zelfs hard nodig. Ik ben ook enorm teleurgesteld in de huidige gang van zaken in onze samenleving, u moet mij niet persoonlijk verantwoordelijk houden voor het ontbreken van daadkracht in dit kabinet. Ik ben slechts een simpele anonieme reaguurder die niet in staat is om een accuraat beeld te vormen van wat er nu daadwerkelijk allemaal mis is met onze samenleving.

INH.30CL | 28-10-15 | 02:42, Nigel Farage is in mijn ogen een intelligente man die precies weet waar hij het over heeft en dat dan ook op een overtuigende manier kan overbrengen op de mensen die naar hem luisteren.

R83 | 28-10-15 | 02:51

Niet schaffen, maar afschaffen!
*gaat mandje opzoeken*

necrosis | 28-10-15 | 02:49

@R83 | 28-10-15 | 02:39
U bent nog wakker, gelukkig! Heil Nigel!!!! youtu.be/LLeFfiYgcro

INH.30CL | 28-10-15 | 02:42

@R83 | 28-10-15 | 02:16
In Nederland heb je ook een hoop mensen die hun hele leven gewerkt hebben en nu, vanwege hun leeftijd 'opgehokt' worden in trieste bejaarden-oorden waar ze de rest van hun bestaan mogen verblijven.
Mijn moeder heeft jarenlang voor mijn grootmoeder gezorgd omdat de Nederlandse regering het botweg weigerde.
Waar blijft de hulp aan onze oudjes?
Of acht je die hulp niet nodig?

necrosis | 28-10-15 | 02:40

INH.30CL | 28-10-15 | 02:22, ik zie inderdaad een economische vluchteling in dat filmpje. Een economische vluchteling die gebruik maakt van het feit dat Zweden een verzorgingsstaat is met prima sociale voorzieningen. Een economische vluchteling die dankzij Angela Merkel in staat is om het land uit te kiezen met de beste sociale voorzieningen. Ik geef de economische vluchteling niet de schuld hiervan, de schuld ligt grotendeels bij de europese elite.

R83 | 28-10-15 | 02:39

INH.30CL | 28-10-15 | 02:22
Wij komen hier voor het geld, wij komen hier voor de uitkering.
De Zweedse politiek lacht dit weg, tot het onbetaalbaar is.
Het is verdomme altijd hetzelfde: importeer moslim in een wijk en binnen een paar jaar is de verloedering een feit, hoofddoeken, boerkha's, armoede, 3-de hands kleding, afval op straat, mannen in jurken.
Het lijkt wel een achterbuurt in Cairo.
En dat in Zweden.

Jan Dribbel | 28-10-15 | 02:34

Ze schaffen ons de das om!

LibertasSimplex | 28-10-15 | 02:30

@francisca van jole | 28-10-15 | 02:17
Ja mooi,thanks. en dat van een anarchist.

INH.30CL | 28-10-15 | 02:29

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:12
Nope, de plek waar ik woon zijn semi-vrije sector huizen.
De enige eis die ze stellen is dat je minimaal met zijn tweeën komt en dat je maandelijks de huur kan voldoen.
En je hoeft niet te proberen om huurtoeslag aan te vragen nog voordat je de huissleutel hebt, zo werkt het hier niet.

necrosis | 28-10-15 | 02:28

@francisca van jole | 28-10-15 | 02:17
Als Wierd Duk echte intellectuelen zoekt voor "het debat", dan hoeft'ie niet veel verder te kijken.

ben kokhals | 28-10-15 | 02:26

Er is geen asieldebat. Geen brede maatschappelijke discussie. En dan mogen we van de zogenaamde *volksvertegenwoordigers* dat niet-bestaande debat ook nog eens niet verharden.

Nederland lijkt verloren. Totaal kommunistisch geworden, en binnenkort mohammedaans.

Maar de wal gaat het schip keren. Wacht maar af.
- out -

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:26

Je heb pessimisten die aan een brandy ruiken en aan kakkerlakken denken, en je hebt optimisten die aan een kakkerlak ruiken en aan brandy denken .. dan ben ik liever de pessimist. (quote putin)

mysteryposter | 28-10-15 | 02:24

@R83 | 28-10-15 | 02:16
Ja man... filmpie vanaf 1.02 ff kijken met je vluchteling.http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/vluchtelingen-komen-naar-zweden-vanwege-het-geld

INH.30CL | 28-10-15 | 02:22

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:05 "en dan maximaal ten hoogste 291 asielsukkels opnemen in plaats van 291.000."
.
En die dan onderbrengen op het landgoed De Horsten. Voor wat hoort wat.

ben kokhals | 28-10-15 | 02:18

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:11
Ik geef hier de voorkeur aan (ook al lijkt het soms anders als je mijn tegels leest)

francisca van jole | 28-10-15 | 02:16

INH.30CL | 28-10-15 | 02:01,
u kunt zonder problemen met mij in discussie gaan over de huidige vluchtelingen problematiek, mits u begrip heeft voor mijn standpunt wat betreft het blijven accepteren van vluchtelingen die in mijn ogen alle hulp hard kunnen gebruiken.

R83 | 28-10-15 | 02:16

@necrosis | 28-10-15 | 02:03
Eigenlijk zit het zo: *Bek houden, kudtburgers. U krijgt nieuwe buren. En het zijn mohammedanen*.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:12

@francisca van jole | 28-10-15 | 01:58
Ik ben een agnost, maar de laatste jaren doe ik er weinig aan, aan dat niet weten.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:11

@INH.30CL | 28-10-15 | 02:04
Dat hoop ik toch van niet.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:08

@necrosis | 28-10-15 | 02:03
Ja. Nu verhard jij het debat :)

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:07

@ben kokhals | 28-10-15 | 01:59
Juist. Precies. Eerst de *brede maatschappelijke discussie* en dan maximaal ten hoogste 291 asielsukkels opnemen in plaats van 291.000.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:05

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:57
Neuh, zelfs die haken af inmiddels. Ik heb begrepen dat de tekst ook in het Arabisch wordt opgemaakt zodat ze in ieder geval hun doelgroep bereiken.

INH.30CL | 28-10-15 | 02:04

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:53
Pritt heeft het prima gezien.
En als ik op last van de 'gutmenschen' een stel onaangepaste buren krijg die willen leven op kosten van de samenleving, kritiek hebben op alles wat niet in hun straatje past en hun vuilnis over het balkon gooien, dien ik een klacht in bij de woningbouwvereniging.
Dat heb ik eerder gedaan en niet zonder succes.

necrosis | 28-10-15 | 02:03

*Ik maak zelf wel uit of ik het debat verhard. Ik wil die asieleisers niet, stelletje staatsmongolen*!

Zo. Zonder te schelden, te intmideren en te bedreigen mijn steentje (deze metafoor is overdrachtelijk bedoeld dus geen echte steen, dombo's) bijgedragen aan het asieldebat. De fractievoorzitters zullen blij zijn.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 02:03

@R83 | 28-10-15 | 00:08
in jouw naïeve oogkassen en gedachtegang is iedereen gelijkwaardig? Man man man, wat een kudtburgers heeft NL toch uitgebroed de laatste decennia! Daar kun je toch geen zinnige discussie meer mee voeren. GS doet eens filteren die tegels.

INH.30CL | 28-10-15 | 02:01

@--sql error-- | 27-10-15 | 20:47

Ik denk dat het op een gegeven moment flink mis gaat als er een rechtse intellectueel wordt gepakt en dat dan de rapen gaar zijn in Duitsland.

Balaverde | 28-10-15 | 02:00

Fijn om te lezen dat vrijwel niemand het begrepen heeft. Als jullie nu eens beginnen om de nepvertegenwoordigers in dit nepparlement compleet te negeren en zeker niet hun voorgekouwde bagger te gaan herhalen in jullie eigen comments, wellicht verwijnt er dan eindelijk eens wat stront uit de volksogen en wordt de situatie helder bekeken. Altijd weer dezelfde tactieken en iedereen smult er van. "Leuk voor in mijn tegeltje." Ongeloofelijk. Hoe vaak komt de baby voor? Waarom? En dat staat los van de zwitsals.

EatSleepSlaveRepeat | 28-10-15 | 01:59

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:45
Ze kunnen natuurlijk ook eerst de opgedrongen invasie stoppen en als volksvertegenwoordigers hun oren te luisteren leggen bij de verbouwereerde burgers en dan het "debat aangaan" over het absorptievermogen en draagkracht van de samenleving.

ben kokhals | 28-10-15 | 01:59

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:51
Verwarren allemaal, links probeert hem wel steeds aan het kruis te nagelen, zou het dan toch?
(Ga de bijbel voor de zekerheid maar eens lezen wie weet vind ik daar het antwoord)

francisca van jole | 28-10-15 | 01:58

Kan een trol uit de kast komen of is dat exclusief voor
de Tofikken van deze wereld?

Jan Dribbel | 28-10-15 | 01:57

@INH.30CL | 28-10-15 | 01:52
Het komt in de Papieren Volkskrant. Moehaha! Hoe verzinnen ze dat. Wie willen ze bereiken? AOW'end Nederland?

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:57

Krankjoreme brief van alle fractievoorzitters zal niet goed vallen bij het volk, morgen, voorspel ik.

Er staat eigenlijk gewoon in wat Pritt zo treffend omschreef als *Bek houden, kudtburgers. U krijgt nieuwe buren*.

Goed gezien van Pritt.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:53

Zoloft | 28-10-15 | 01:38. Ik woon in een semi rustige wijk, vrijwel geen overlast en zelden politie. Bang zijn is niet aan de orde, er is namelijk geen enkele aanleiding om lafhartig te zijn.

R83 | 28-10-15 | 01:53

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:45
De volkskrant wordt in verhouding 10* minder gelezen per dag dan GS views heeft. Willen die linkse rakkers echt een statement maken moeten ze dat op dit medium doen.... maar ja.

INH.30CL | 28-10-15 | 01:52

@francisca van jole | 28-10-15 | 01:49
Dan weet hij dus niet of hij de messias is.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:51

@de honden blaffen... | 28-10-15 | 01:32
Geert zal zichzelf ook niet als de messias zien, hij is Agnost.

francisca van jole | 28-10-15 | 01:49

@tattooboer | 28-10-15 | 01:36
Ik heb meer zwitsals dan wie dan ook uitgezwaaid.
Maar vooruit, jij mag R83 hebben,
*gnehehe*

necrosis | 28-10-15 | 01:48

@R83 | 28-10-15 | 01:42 "u moet niet vergeten dat 95% van de reaguurders een trol is."
.
Zozo, wat een zelfkennis.

ben kokhals | 28-10-15 | 01:47

Ow wacht. Dat is niet BN De Stem, dat is de stageair van het ANP. Nu gaan alle andere stageairs het overpennen.
*zucht*
Het origineel publiceren is dan weer net te moeilijk.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:47

@francisca van jole | 28-10-15 | 01:37 "mijn ex (die alimentatie moest betalen) beweerde dat ik een rib uit zijn lijf was."
.
Bijbelvaste humor die ex van jou:)

ben kokhals | 28-10-15 | 01:45

@francisca van jole | 28-10-15 | 01:40
Zolang je maar van Jane Fonda afblijft, blijf ik aardig ^^

necrosis | 28-10-15 | 01:44

@R83 | 28-10-15 | 01:42
Ga. Eensch. Deaudt.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:44

@necrosis | 28-10-15 | 01:41
Een patroon?

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:42

necrosis | 28-10-15 | 01:29, u moet niet vergeten dat 95% van de reaguurders een trol is. Grote kans dat ook u tot die 95% behoort, of een hele kleine kans dat u tot groep van 5% behoort.

R83 | 28-10-15 | 01:42

We halen honderdduizenden islamieten uw land in.

Daar houden we een open debat over. U mag niet beledigen, niet schreeuwen en, o ja, u mag geen nee zeggen, kudtburger.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:42

@ultraman | 28-10-15 | 01:24 "als we het over beide partijen hebben [radicaal links, radicaal rechts]" gaat het "om niet meer dan maximaal 1000 personen."
.
Hoewel beide groepen links zijn, met als belangrijke verschil internationalistisch & antidemocratisch versus nationalistisch & democratisch, gaat het inderdaad om kleine groepen en is de verhouding ongeveer zoals jij beschrijft (zie ook de AIVD hierover).

ben kokhals | 28-10-15 | 01:41

@R83 | 28-10-15 | 01:32
Weet je hoe 'incidenten' die regelmatig voorkomen worden genoemd?
En lees mijn 1:29 plemp eens....

necrosis | 28-10-15 | 01:41

tattooboer | 28-10-15 | 01:21

God is er ook voor jou, hoe je ook over Hem spreekt. En zit het soms tegen, denk dan altijd aan 1 Korintiërs 10:13, de eerste brief van apostel Paulus aan de inwoners van Korinthe:

'U hebt geen beproevingen te doorstaan die niet voor mensen te dragen zijn. God is trouw en zal niet toestaan dat u boven uw krachten wordt beproefd: hij geeft u mét de beproeving ook de uitweg, zodat u haar kunt doorstaan.'

Misschien kun je hier eens bij stilstaan als het je een keertje tegenzit.

hoogstetijd | 28-10-15 | 01:41

@necrosis | 28-10-15 | 01:36
We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn :-)

francisca van jole | 28-10-15 | 01:40

@R83 | 28-10-15 | 00:31

Je woont dus in een tokkiewijk, hebt geen ruggengraad en bent bang.

Zoloft | 28-10-15 | 01:38

Nederland slaapt. Alleen hier op GS zijn enige mensen wakker.
*stop de asielwaanzin*

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:37

@tattooboer | 28-10-15 | 01:21
Het klopt echt niet ?
Vreemd, mijn ex (die alimentatie moest betalen) beweerde dat ik een rib uit zijn lijf was.
Zal hem daar eens op aanspreken.

francisca van jole | 28-10-15 | 01:37

@necrosis | 28-10-15 | 01:29
I called it first.

tattooboer | 28-10-15 | 01:36

@francisca van jole | 28-10-15 | 01:27
Je bedoelt een soort van Lubbers die enorm veel praatte maar eigenlijk heel weinig zei?
Die vent wist als geen ander om zo veel te zeggen, dat niemand eigenlijk nog wist waar die billenknijper het nou eigenlijk over had.

necrosis | 28-10-15 | 01:36

@R83 | 28-10-15 | 01:32
Gadver! Hoe durf jij dat een incident te noemen. Blinde! Ik kan me zo kwaad maken om jou en je gelijken. Jij kost ons ons land nog. Er was één vluchteling, wel geteld één vluchteling die het hele land door bloemen ging uitdelen. lees je goed? één!!

tattooboer | 28-10-15 | 01:35

R83 | 28-10-15 | 01:32, manier en ik...

R83 | 28-10-15 | 01:35

@ultraman | 28-10-15 | 01:24
Je fout is dus duidelijk,je had 'm zelf kunnen bedenken. Jij denkt alleen aan NL. Kijk wat verder en speel de Sherlock Holms die je altijd al wou zijn, dan zie je de tijdslijn beter en kun je de matrix invullen. De geschiedenis herhaalt zich niet maar is wel een goede duider. De traditie van grote radicale bewegingen ligt nu niet bij ons maar bij de Islam. Wij zullen geen keuze hebben behalve daar aan te conformeren als we onze instinctieve culturen willen behouden.

tattooboer | 28-10-15 | 01:32

francisca van jole | 28-10-15 | 01:15
Natuurlijk bestaat de messias.
En die fractievoorzitters wil ik deze post van een reaguurder in herinnering brengen.

Voorwaar,voorwaar ik zeg u:de dag dat Geert wilders,gekleed in het wit en gezeten op een ezel de stad den Haag binnentrekt toegejuigd door het volk is nabij,en allen die medeverantwoordelijk zijn voor het multiculturele drama zullen de stad uitgejaagd worden,besmeurd met pek en veren.En daar zal geween zijn en geknars der tanden.

de honden blaffen... | 07-04-07 | 16:20 | | Gezocht: Half miljard voor pardon

Waarmee ik natuurlijk niet wil beweren dat ik Wilders als de messias zie.

de honden blaffen... | 28-10-15 | 01:32

necrosis | 28-10-15 | 01:14. Enkele vluchtelingen zijn inderdaad asieleisers, ontken ik niet. "Heb jij de beelden gezien toen die lieden water en voedsel kregen en dat gewoon op het treinspoor gooiden omdat het niet halal was?" Ja, die beelden heb ik gezien en in mijn ogen een incident. Dat er een minderheid ontevreden is en dat op een onfortuinlijke laat blijken door eten en drinken op het spoor te gooien keur zeer zeker niet goed. Maar om nu te claimen dat iedere vluchteling ondankbaar is voor de hulp die hij of zij krijgt vind ik iets te ver gaan.

R83 | 28-10-15 | 01:32

Joh, we schrijven een briefje dat die tokkies moeten ophouden met beledigen, intmideren en bedreigen. Dan houdt het wel op.

De Chef.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:30

@R83 | 28-10-15 | 01:19
Je begrijpt dat je met deze plemp jezelf definitief hebt gekwalificeerd als 'trol'?
Denk daar maar eens over na!

necrosis | 28-10-15 | 01:29

*Het debat over vluchtelingen en de opvang in Nederland*.

Er is helemaal geen debat. Geen referendum, geen volksraadpleging, geen gedachtenwisseling.

Er is alleen maar een van boven opgelegde instroom van ongewenste mensen. Stop daarmee!

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:28

@necrosis | 28-10-15 | 01:20
Hij mist charisma en is enorm langdradig in zijn uitleg, absoluut geen goed politicus.(dit kon juist wel eens voor hem spreken)
Toch als je de moeite neemt te luisteren naar wat hij te vertellen heeft, zul je merken dat het absoluut niet verkeerd is.

francisca van jole | 28-10-15 | 01:27

@tattooboer | 28-10-15 | 01:22
Ik richt me even tot de fractievoorzitters:

In plaats van domme brieven te schrijven zouden jullie beter jullie asielbeleid kunnen herzien, fractievoorzitters. Echt. Dat is het enige wat erop zit. Alle andere mogelijkheden falen.

Was getekend,

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:26

tattooboer | 28-10-15 | 01:09

Oorlog die eraan komt? Er gaan 2 autos in de fik en er worden wat rotjes gegooid in een AZC. Ondanks dat de boel verder polariseerd, verwacht ik weinig geweld van de NLdse bevolking. Wij hebben gewoon niet een traditie van grote extreem radicale bewegingen itt bv Dld. Ondanks dat ik schat dat radicaal links 10x zo veel aanhang heeft als radicaal rechts gaat het in Nld volgens mij als we het oover beide partijen hebben om niet meer dan maximaal 1000 personen.

ultraman | 28-10-15 | 01:24

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:16 Op hun knieën zoals ik eerder al eiste. Een belastingverlaging zou nog eerder gebeuren en die kans is al -100%

tattooboer | 28-10-15 | 01:22

@francisca van jole | 28-10-15 | 01:15
Het Jezus complex, oftewel, jerusalem syndroom. en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem_syndr... Toch raar dat godje zichZelf door Zijn eigen creatie tegenwerkt. Zal wel tussen zijn eigen 40.000 oren zitten. Misschien lust hij geen hemaworst en haat hij ons om onze bloemen..

tattooboer | 28-10-15 | 01:21

@francisca van jole | 28-10-15 | 01:07
Ik vind Jan Terlouw niet echt een persoon die tot mijn verbeelding spreekt.
Ik kan zo al een paar reaguurders van GeenStijl opnoemen die het beter kunnen uitleggen.
En nee, ik zet mezelf er niet tussen, bescheiden als ik ben...

necrosis | 28-10-15 | 01:20

(Behind)Doors | 28-10-15 | 01:05.
Inmiddels heb ik 0 vluchtelingen opgenomen in mijn huis. Dat wil niet zeggen dat ik per definitie geen vluchteling in mijn huis wil hebben, integendeel. Als de kans zich voordoet om een vrouwelijke vluchteling in huis te nemen die toevallig tussen de 25 en 35 is, wil ik daar best wel eens over nadenken.

R83 | 28-10-15 | 01:19

@tattooboer | 28-10-15 | 01:09
*De politiek is alle geloofwaardigheid kwijt en zal dus ook niet in dooie bomen een punt kunnen maken*.
Daar heb je gelijk in.

We weten niet hoe de toekomst eruit ziet. De politiek kan overmorgen zomaar zeggen: *Sorry, we hadden al die nepvluchtelingen niet in jullie maag moeten splitsen*.

Nee, dat scenario is niet erg waarschijnlijk. Maar het zou wel het beste zijn.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:16

@tattooboer | 28-10-15 | 01:09
God bestaat, hij heeft de messias al diverse keren naar Nederland gestuurd, kan hij het helpen dat ze die iedere keer met een dwangbuis en een boel medicijnen opsluiten ?
Zo blijft hij aan de gang.

francisca van jole | 28-10-15 | 01:15

@R83 | 28-10-15 | 00:38
Het merendeel is geen vluchteling, maar een asieleiser.
Heb jij de beelden gezien toen die lieden water en voedsel kregen en dat gewoon op het treinspoor gooiden omdat het niet halal was?
Ik heb nieuws voor je, in Nederland mogen vrouwen in korte rokjes en tanktopjes lopen, mag je hier alcohol drinken en tekeningen maken van een niet-bestaande profeet.
Als iemand dergelijke vrijheden niet aankan, raad ik die persoon aan om vooral NIET naar Nederland te komen.
Heel simpel, als ik een biertje wil drinken, doe ik dat ook niet in Saoedi-Arabië.
Wat begrijp je precies niet, zwitsal?

necrosis | 28-10-15 | 01:14

francisca van jole | 28-10-15 | 01:07
Jan moet vooral kinderboeken blijven schrijven.
Maar het met vooruitziende blik een land besturen vereist andere kwaliteiten.

de honden blaffen... | 28-10-15 | 01:14

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:59.
Het punt is dat de vluchtelingen blijven komen en dat we snel een draagvlak moeten creëren om in ieder geval mensen ervan te overtuigen dat het opvangen van vluchtelingen de beste oplossing is. De andere oplossing is namelijk om vluchtelingen te gaan weigeren en dat zie ik persoonlijk niet zitten en al helemaal niet met de aankomende winter.

R83 | 28-10-15 | 01:12

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:54
De religies zijn allemaal één grote intimidatie. Het is net als kleine Jantje op het schoolplein die beweert dat zijn papa de sterkste man van de wereld is en door sommigen word geplaagd omdat papa toch nooit op het schoolplein komt en door sommigen gevreesd word omdat papa morgen weleens op het plein kon komen en de wijzen die Jantje negeren hebben geen macht om jantje's gedachtegang te veranderen vanwege hun afwezigheid. Alleen nu zijn het wel heel veel jantjes die hun papa beschermen door dan maar zelf proberen de sterksten van het schoolplein te gaan spelen om hun punt te maken. Dat is zeer zeker intimiderend en de reacties van de kinderen op het plein zijn uiteenlopend. DE tokkies willen gewoon weer spelen en stoer doen en daar heb je dan het minste last van. Nu is het zover dat de underdogs, de pispaaltjes, de tokkies en de popiejoopies zich hebben verenigd en terug gaan duwen op het plein en de juffen en meesters willen dat niet want owee.. de les word verstoord. Nu komen we er achter dat die lessen waardeloos waren op sociologies gebied en staan twee ware aarden tegen over elkaar en moge de beste winnen. Schoolplein kleurt rood en het is niet te stoppen want het gaat om behoud van instinctieve culturen. In ons voorbeeld vinden de media zich de ouders want ze geven zichzelf de functie van opiniemakers, opvoeders. Zo ziek zit het in elkaar en de beste oplossing was vroeger altijd elkaar op de neus te stompen buiten schooltijd om. dat gaat nu ook gebeuren en misschien moet dat dan maar zo.. Ik zie het liever ook anders gebeuren maar dat agressieve zit nu eenmaal in de Islam en het met gelijke munt betalen zit in onze cultuur geworteld. Het word nog wat. De politiek is alle geloofwaardigheid kwijt en zal dus ook niet in dooie bomen een punt kunnen maken. Het is zonde van de tijd. Ook NPO en hun kwakzalvers zullen wat eraan komt aan oorlog niet kunnen stoppen. We hebben GS nog en onze eigen inborst maar die zal ook niet lang de enorme drang om de achteruitgang van onze hard bevochten culturele erfgoeden kunnen stoppen. Oog om oog, tand om tand zal het zijn.

tattooboer | 28-10-15 | 01:09

-weggejorist-

hoogstetijd | 28-10-15 | 01:08

@necrosis | 28-10-15 | 00:54
Jan Roos heeft een nep interview gemonteerd met Hans van Mierlo die zich ongetwijfeld zou omdraaien in zijn graf als hij Kereltje Pechtold zou horen orakelen.
Ik vond dit niet erg sterk.
Waarom niet een echt interview met Jan Terlouw (ook een genuanceerd en redelijk mens), die leeft tenminste nog.
Ik kan me absoluut niet voorstellen dat hij wel een fan is van dat gebral van Pechtold.

francisca van jole | 28-10-15 | 01:07

@R83 Ik (man) heb ook zeer "eigenaardige" ervaringen met salafisten bij mij in de buurt. Erg aardig en relaxte lui. Maar als ik met vrouwen (zonder iets op hun hoofd) loop zien ze me opeens niet meer staan... Maar als ik vervolgens weer alleen ben zijn ze gewoon weer als vanouds vriendelijk.

ultraman | 28-10-15 | 01:06

@necrosis | 28-10-15 | 01:02
Ze zijn in paniek. Ze hebben geen *kuch* draagvlak. Katten in het nauw, rare sprongen, en zo.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:06

Also R83, hoeveel zielige vluchtelingen heeft u in uw huis inmiddels opgenomen?

(Behind)Doors | 28-10-15 | 01:05

Postonline en NOS hebben het bericht over De Brief Van Alle Fractievoorzitters. Andere media slapen kennelijk al.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:04

@Balaverde | 28-10-15 | 01:02
Ja, nu weet ik het wel!

necrosis | 28-10-15 | 01:04

@Balaverde | 28-10-15 | 01:02

Zwederland zou beter klinken! En sorry joris voor de quadruple post

Balaverde | 28-10-15 | 01:03

@de honden blaffen... | 28-10-15 | 01:01
Dit schrijft een reaguurder op TPO:
*Politici ,onderga de wrange gevolgen van dom asielbeleid!*.
En zo is het.
politiek.tpo.nl/2015/10/28/mededeling-...

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 01:03

-weggejorist-

Balaverde | 28-10-15 | 01:02

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:49
Dus al die namen onder het 'statement' onderschrijven dat Wilders moet kunnen zeggen wat hij denkt zonder te eindigen als Fortuyn?
Ik geloof er geen reed van!
Laat men om te beginnen eens serieus kijken naar de moties van wantrouwen die Wilders heeft ingediend, ipv ze per direct te verwerpen wegens 'PVV'.

necrosis | 28-10-15 | 01:02

-weggejorist-

Balaverde | 28-10-15 | 01:02

-weggejorist-

Balaverde | 28-10-15 | 01:02

-weggejorist-

Balaverde | 28-10-15 | 01:02

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:56
Op argumenten heeft Klaver het debat al lang verloren.
En dat weet ie.

de honden blaffen... | 28-10-15 | 01:01

R83 | 28-10-15 | 00:50
Het is geen strijd tussen link en rechts.
Het is een strijd tussen gezond verstand en moraliteit.

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:59

@Driewerf Hoezee | 27-10-15 | 22:33

Ja dit zag ik ook op eens in Den Haag gister. Supervreemd en ik meen me toch te herinneren dat we dat vroeger gewoon wat non chatlener bezochten wanneer we daar zin in hadden.

Balaverde | 28-10-15 | 00:57

@R83 | 28-10-15 | 00:38
*gaap*

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:57

@tattooboer | 28-10-15 | 00:52
Er is nog helemaal niet geïntimideerd, behalve door de politie. Ze piepen te vroeg. Ze kunnen beter luisteren naar degenen die zij als tokkies wegzetten.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:54

@francisca van jole | 28-10-15 | 00:44
Toen Hans van Mierlo nog leefde, kon ik me redelijk vinden in zijn ideeën en de partij waar hij voor stond.
Als ik Kereltje vandaag de dag hoor praten, klinkt het alsof er een hond in mijn gezicht staat te kotsen!

necrosis | 28-10-15 | 00:54

@R83 | 28-10-15 | 00:50
Leugenaar. Je doet er feitelijk aan mee.

tattooboer | 28-10-15 | 00:52

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:35
Ze moeten er maar genoegen mee nemen dat we de intimideerders terug intimideren. dat is de natuur. Cést ca!

tattooboer | 28-10-15 | 00:52

De cijfers over het teruglopende ledenaantal van de vakbonden die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdagmorgen meldde, kloppen niet.
De FNV zei vorig jaar veel minder leden te hebben verloren dan de 63.300 die het CBS meldde. Volgens de vakcentrale waren het er maar 25.740.

(c)ZWITSUL | 28-10-15 | 00:50

@@necrosis | 28-10-15 | 00:47
We praten dus nu al over een topic van morgen.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:50

tattooboer | 28-10-15 | 00:41.
Ik ben hier niet om u te overtuigen van het feit dat ik 100 meter van een moskee woon, dat is namelijk een feit. De reden dat ik me in uw ogen simplistisch uit is voornamelijk te danken aan de enorme tweestrijd die nu plaatsvindt tussen links en rechts, iets waar ik niet aan mee doe.

R83 | 28-10-15 | 00:50

@MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:40
Kom op zeg! Zo een wegwerpreaguurder als r83 kan je toch alleen maar satirisch benaderen op GS.. Ik ben IRL ook serieus bezig maar 's nachts ga ik ook spoken.

tattooboer | 28-10-15 | 00:50

@necrosis | 28-10-15 | 00:47
Die brief is echt. Is zojuist aangekondigd op het late NOS-sjoernaal. Dode boom Azijnbode heeft morgen de papieren primeur, maar Post Online heeft hem nu al.
twitter.com/search?f=tweets&verti...

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:49

@de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:32
Misschien heb ik me wat verkeerd uitgedrukt maar ik bedoel dat veel mensen zullen proberen om Jan als een mongool weg te zetten.
Zelf vind ik Jan absoluut geen mongool.
Een botte hork, dat dan weer wel...

francisca van jole | 28-10-15 | 00:48

@necrosis | 28-10-15 | 00:36
Geen addblocker en pop-upblockers aan staan? Zoeken op google levert Ongeveer 10.100.000 resultaten (0,43 seconden) op dus kies maar wat moois.

tattooboer | 28-10-15 | 00:47

@Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:35
Die brief is nep, toch?

necrosis | 28-10-15 | 00:47


Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:4
Ja, dat zijn prima argumenten, als jij uit de zandbak komt haal ik mijn hoofd eruit. Je hebt geen idee en schrijft (als altijd) onzin en uiteindelijk komt je beste argument uit de kast. Ga zo door, je bewijst NL echt een dienst en helpt ons uit de totale ontwrichting.'

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:47

@de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:43
Daar zijn ze elf jaar te laat mee, die achterlijke staatsmongolen.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:46

De brief is mede ondertekend door Samsom. Dat is de idioot die beweert dat een speech houden hetzelfde is als het afschieten van Charlie-Hebdo-tekenaars. Achterlijke staatsmoggel, die Samsom.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:45

@de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:32
Nope, ze heet van Jole...
*gnehehe*

necrosis | 28-10-15 | 00:44

@R83 | 28-10-15 | 00:38
Kun je een nummer geven bij "een paar"? Zelfs officiële onderzoeken hebben het over hooguit 16% echte vluchtelingen en dat die vluchtelingen klagen over de gelukszoekers in de verblijven en het is bekend dat zelfs van die vluchtelingen velen oud-terreurgroeps-soldaten waren. Lot overlaten? Ze komen zelf helemaal hierheen,terwijl ze veilig waren in turkeije! Wie probeer je voor te liegen?

tattooboer | 28-10-15 | 00:44

@necrosis | 28-10-15 | 00:27
Klopt met Thom de Graaf ging d66 hard berg afwaarts, Lousewies van der Laan heeft de partij naar het graf gedragen.
Eigenlijk is D66 dood.
De PP (Partij Pechtold) draagt slechts het embleem van die partij.
Het is ongeveer hetzelfde als dat je tegenwoordig in een Chevrolet denkt rond te rijden, het is gewoon een Daewoo, het vol laat zich graag belazeren.

francisca van jole | 28-10-15 | 00:44

@R83 | 28-10-15 | 00:31
Op mijn werk lopen ook een paar moslims rond.
Ten tijde van die aanslag op Charlie Hebdo, wist één van hun te melden dat de beelden van die geëxecuteerde politie-agent nep waren om de moslims de schuld te kunnen geven.
Ik ben toen maar even naar buiten gegaan....

necrosis | 28-10-15 | 00:43

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:40
Je moet die brief zien als een excuus aan meneer Wilders.
Dat ze deemoedig inzien dat ze het al die tijd verkeerd gezien hebben.

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:43

@R83 | 28-10-15 | 00:31
Ik denk dat jij een trol bent. je brengt echt superlatieven en hyperbolen die geen inhoud hebben op dilemma's waar we mee'kampen. je simplistische uitingen en voorbeelden stellen teleur en je antwoord op geen één van de waarheden die mensen je voor schotelen. je kon wel eens pechgold zelf zijn. Ik beweer keihard dat jij niet 100 meter van een moskeet woont en geen muslim ontmoet elke dag. jij speelt spelletjes en hebt een trollend agenda. Je onderschat GS.

tattooboer | 28-10-15 | 00:41

Ik hou niet van dat soort brieven, fractievoorzitters. Vooral niet omdat de intimidatie door de staat buiten beschouwing wordt gelaten. Roep je bromsnorren terug!
*azc nee nee nee*

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:40

tattooboer | 28-10-15 | 00:24
Sorry? Reaguurtijd? Manipulator?
Is dit satire of ben je serieus, in het laatste geval maak je schrijnend duidelijk waarom serieus rechts georienteerde mensen niet meer serieus worden genomen (en daar hoor ik bij)
Als je echt wilt dat er iets veranderd kan jij beter je mond houden. Mensen als jij zorgen voor de langere wachttijden.
Mystery, je zegt het zelf, laatste tien jaar, Ik heb het ook over DE.

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:40

tattooboer | 28-10-15 | 00:30.
Er zitten inderdaad een paar rotte appels tussen de groep vluchtelingen, dat ontken ik niet. Dat is natuurlijk geen vrijbrief om het merendeel van de vluchtelingen aan hun lot over te laten, dat is niet menswaardig. Vergeet niet dat er een winter aankomt en er dus kleine kinderen in de vrieskou moeten overnachten, ik moet er niet aan denken.

R83 | 28-10-15 | 00:38

@tattooboer | 28-10-15 | 00:24
Jouw linkje doet vreemd, ik word automagisch doorgestuurd naar een sieraden/ spelletjessite.

necrosis | 28-10-15 | 00:36

@MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:19
Haal je kop eens uit het zand.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:33

@MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:22
Die autisten zou je hun passieve stemrecht moeten ontnemen.

necrosis | 28-10-15 | 00:33

francisca van jole | 28-10-15 | 00:23
Jan Roos een mongool, en dan een pleidooi voor fatsoen.
Jij heet toch niet Breedveld toevallig?

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:32

@R83 | 28-10-15 | 00:21
Wil je mij er even buiten laten?
Ik heb namelijk geen enkele morele verplichting ten opzichte van mensen die meerdere veilige landen zijn gepasseerd en alleen naar het noorden van Europa willen omdat de uitkeringen hier het hoogste zijn.

necrosis | 28-10-15 | 00:32

@Bensel | 27-10-15 | 22:54
Volgende keer kan snorremans Jan Roos beter gelijk begroeten met: "hey brillemans".

francisca van jole | 28-10-15 | 00:32

necrosis | 28-10-15 | 00:20.
Ik woon 100 meter van een moskee en spreek iedere dag wel een moslim aan, gaat uitstekend. Iedere dag netjes een goedemorgen of een prettige avond wensen doet wonderen. ik kan me daarom ook niet identificeren met de verhalen die ik vooral op Geenstijl lees.

R83 | 28-10-15 | 00:31

Ik vind die Jan Roos gewoon maar sukkel en niet eens grappig.

ultraman | 28-10-15 | 00:30

@R83 | 28-10-15 | 00:21
Er zitten ook heel veeldaders tussen maar dat durf jij niet te zien en nee,moreel hebben we geen verplichting. De zieligheidsindustrie moest maar eens afgelopen zijn. teveel mensen hebben maar links en rechts babies terwijl ze het niet kunnen veroorloven en jij en ik moeten dan maar betalen. Groei op!

tattooboer | 28-10-15 | 00:30

@R83 | 28-10-15 | 00:21
Wij hebben geen enkele morele verplichting daartoe. Fuck off, linkse lul. Wij doen wat in ons vermogen ligt, zonder onszelf te schaden, en voor wie wij dat gunnen. Ga bij de vara sollicteren, misleider.

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:29

-weggejorist-

Dionah Carlinton Hou | 28-10-15 | 00:29

-weggejorist-

mysteryposter | 28-10-15 | 00:27

@francisca van jole | 28-10-15 | 00:08
Het valt me mee dat Kereltje de uitslag van GeenPeil niet gekaapt heeft onder de noemer 'mede mogelijk gemaakt door D'66'
En vergeet die andere engnek niet met zijn 'gekozen burgemeester'.
En ja, ik bedoel Thom de Graaf die stuivertje wisselde met zatlap Nadorst!

necrosis | 28-10-15 | 00:27

@Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 22:53
Los van wat je vindt van iemand heb je gewoon je fatsoen te houden, het was beter geweest als Jan dat ook had gedaan of gewoon niets aan snorremans had gevraagd, het doet afbreuk aan het verder uitstekende interview.
Je benadert iemand op een manier waardoor je bij voorbaat zeker weet dat je geen normaal antwoord krijgt.
Veel mensen zullen dat stukje aanpakken om te laten zien wat voor een soort mongool Jan Roos is.
Wat Jan Roos daar doet is net zo slim als mensen die tijdens een vergadering roepen "daar moet een piemol in"
(.. handen voor de ogen slaat..)

francisca van jole | 28-10-15 | 00:23

Samsom en Klaver praten voor de bühne over draagvlak creëren, maar ondertussen druipt er bij hun vanaf: we drammen het toch bij het volk door de strot.

miss error | 28-10-15 | 00:23

Ps, islamitische mensen zorgen al een tijdje voor langere wachttijden, vaak door slechte voorlichting en valse hoop. Neem ik ze ook niet kwalijk, er zijn nu eenmaal mensen die geloven dat wij hier autisme kunnen genezen .. Ook locals.

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:22

Van dit soort journalisten houden ze helemaal niet van in Den Haag, ze hebben liever van die meepraters van de NPO ,die stellen niet zo van die vervelende vragen, en die plakken en knippen tenminste zodat ze er altijd weer goed uitkomen .

fleurtje | 28-10-15 | 00:21

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:13.
We verschillen van mening en dat kan, niets mis mee. "We zijn hun niets verplicht", FOUT! Jij, ik en de rest van Nederland hebben een morele verplichting om op te komen voor mensen in nood (ongeacht of het nu een oorlogsvluchteling of migrant is).

R83 | 28-10-15 | 00:21

Jan Dribbel | 28-10-15 | 00:15
Ik doel op het socialisme.
Het nivelleringsfeest.
De hemel op aarde zal pas neerdalen op aarde als wij net zo arm zijn als de armste pauper die je op deze planeet kunt vinden.

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:21

@R83 | 28-10-15 | 00:08
In hun ogen ben JIJ minderwaardig!
Je woont in een land waar we (nog wel) alcoholische versnaperingen mogen nuttigen, waar de Kamasutrabeurs nog reclame mag maken op billboards langs de weg, waar je als man hand in hand mag lopen met een andere man en meer van dergelijke verworven vrijheden.
En zodra het aantal moslims flink oploopt, zul je zien dat de rechten van de oorspronkelijke bevolking flink afneemt om de nieuwkomers vooral niet voor het hoofd te stoten.
Je klinkt als een idealist, ik ben een realist!

necrosis | 28-10-15 | 00:20

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:0
Wat een onzin, ik werk bij een groot duits ziekenhuis en hier/daar/overal is niks anders dan voor de instroom, heel soms zijn de wachttijden iets langer. Ik zeg niet wir schaffen das, maar ontwricht zijn we echt niet.

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:19

Die Klaver en Samsom geloven echt noch in sprookjes.

Spare Rib | 28-10-15 | 00:18

@R83 | 28-10-15 | 00:08
Dus als ik nu naar jou huis kom mag ik je vrouw wel pakken? Want jijen ik zijn gelijk waardig toch? Ik pak je auto, je baan, je tuin,je kleren en je dochter. En jij bent daar content mee toch?

tattooboer | 28-10-15 | 00:18

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:06
"Kijk, als je een ideologie aanhangt, die de vernietiging van wat in eeuwen is opgebouwd wil vernietigen"
Zelf noemen de aanhangers van die ideologie het opbouwen.
Alles is omgedraaid in de moslim wereld.
Wij zijn van de vooruitgang, zij willen terug naar het jaar nul.

Jan Dribbel | 28-10-15 | 00:15

@Eurotokkie | 27-10-15 | 21:41

Als Nederland je ook maar wat interesseerde dan had je al lang je echte kleuren laten zien. Maar Helaas :(

Balaverde | 28-10-15 | 00:13

@R83 | 28-10-15 | 00:08
We zijn hun NIETS verplicht. We zijn onze kinderen iets verplicht. Dit is ONS territorium. Hippies GTFO. Reagan had gelijk.

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:13

Volgens de NOS komt er morgen een gezamenlijke oproep van alle fractievoorzitters in de Volkskrant tegen geweld en beledigingen in het asieldebat.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:11

@de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:07
*iets mompelen over varkens doet*

necrosis | 28-10-15 | 00:11

@MoetDatNou? | 27-10-15 | 23:56
Nederland zit zwaar in de problemen, maar in Duitsland is het nog veel erger. Ze hebben er 1 miljoen vluchtmalloten bij. De ziekenhuizen functioneren bijvoorbeeld niet meer, want overstelpt met asielzoekers.

Lewis Lewinsky | 28-10-15 | 00:09

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:03.
Hulpbronnen zijn inderdaad schaars en ik begrijp ook dat het heel moeilijk gaat worden om iedereen te voorzien van hulp. Neemt niet weg dat we het op zijn minst moeten proberen, niet geschoten is altijd mis. Veel mensen zullen de tocht naar Europa maken en ik maak geen onderscheid tussen ons en hun, in mijn ogen is iedereen gelijkwaardig.

R83 | 28-10-15 | 00:08

@IJsbrekert | 27-10-15 | 21:14
Zo was er ook een wolf in schaapskleren die een volledige partij heeft gekaapt, het volledige gedachtegoed van de partij overboord heeft geflikkerd en nu nota bene tegen het referendum is.
zij naam is Alexander P.

francisca van jole | 28-10-15 | 00:08

@R83 | 27-10-15 | 23:57
Die toegevoegde waarde komt alleen als die lieden integreren en willen werken voor hun geld.
En daar heb ik op zijn zachtst gezegd ernstige twijfels over.

necrosis | 28-10-15 | 00:08

@R83 | 27-10-15 | 23:57
We? Spreek voor jezelf. Ze willen geen beter bestaan,,ze willen hun oude bestaan maar dan zonder pottekijkers, en nu zijn wij de nieuwe pottekijkers dus moeten we kapot. Nee vriend. Geen toegevoegde waarde maar een overheersende waarde, dat is wat ze hun islam willen laten zijn. De enige waarde die wij voor hun zijn is geld. Keiharde pecuniaas en jij bent de eerste die gemolken word, blijkbaar. Nogmaals voor jou (niet wegkijken) ; www.liveleak.com/view?i=0b6_1445975972...

tattooboer | 28-10-15 | 00:07

Aanrader!

Putin at Valdai Forum 2015 - World between War and Peace (FULL SPEECH)

youtu.be/-W923PAexwU?t=163

mysteryposter | 28-10-15 | 00:07

necrosis | 28-10-15 | 00:01
Hebben ze de dieren stemrecht gegeven?

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:07

R83 | 27-10-15 | 23:57
Dat doen we hier al decennia, en wat blijkt?
Een gigantische kostenpost.
Van de asielzoekers die tien jaar of langer in Nederland verblijven heeft minder dan de helft een betaalde baan.
Kijk, als je een ideologie aanhangt, die de vernietiging van wat in eeuwen is opgebouwd wil vernietigen, moet je zoveel mogelijk asielzoekers binnenlaten.

de honden blaffen... | 28-10-15 | 00:06

@R83 | 27-10-15 | 23:57
Hulpbronnen zijn schaars; geef je liever ons of hun een eerlijke kans op een goed bestaan? Want ze zullen met velen komen.

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:03

Pvd9zetels, ik moest heel hard lachen....

necrosis | 28-10-15 | 00:01

Het leven in DE gaat gewoon door. In kleine dorpjes helpt de bevolkng de vluchtelingen, helpt met duitse les, zoeken winterjassen en fietsen (fietsen die ooit uit NL kwamen ;) om het vluchtelings volk lokaal te helpen. Jullie nog fietsen of jassen over?

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:00

@Balaverde | 27-10-15 | 23:42
En Samsom, niet vergeten: u is een landverrader.
Eén troost: bijltjesdag komt eraan!

Ars Vivendi | 27-10-15 | 23:59

tattooboer | 27-10-15 | 23:50
Vreemd, ik heb twee duitse collega's en beide zijn ze pro Angela Merkel. Ze vinden ook dat uiteindelijk de vluchtelingen op de lange termijn een toegevoegde waarde zullen zijn, ik ben het hier grotendeels mee eens.

We moeten deze mensen die nu massaal naar Europa trekken op zijn minst een eerlijke kans geven op een beter bestaan.

R83 | 27-10-15 | 23:57

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 23:43
Duitsland is niet meer of minder ontwricht dan Nederland. Dat het totaal ontwricht is is totale onzin.

MoetDatNou? | 27-10-15 | 23:56

@Balaverde | 27-10-15 | 23:42
Tsja, Samsom. Het blijft een enorme zwakzinnige paardenlul. Excusez le mot.

Ars Vivendi | 27-10-15 | 23:55

@Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:39
Ga de duitsers maar vragen, elke duitse klant die ik krijg heeft het over niks anders! Dat gelook voor de rest van de toeristen. Dat jij ze niet ontmoet heeft alleen met jou eigen xenofobie te maken.

tattooboer | 27-10-15 | 23:50


Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:39

Ik ben nog geen fan van Roos, naar wellicht bedoeld hij de Duitse aanpak van de vluchtelingencrisis? Zoiets als; laat ze maar binnenkomen, komma, komma, komma.... Dat is toch best ontwricht? Het Duitse decennia oude schuldgevoel komt hier keihard naar boven en willen daarom meer accepteren dan acceptabel hoort te zijn. Wij hebben het de Duitsers ondertussen wel vergeven. Misschien moeten zij dat zelf eens gaan doen.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 23:49

Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:39
Ik zou zeggen, ga eens met de bestuurders in Beieren praten.
Daar zijn dit jaar honderdduizenden landlopers binnengetrokken.

de honden blaffen... | 27-10-15 | 23:49

@eerstneukendanpraten | 27-10-15 | 21:32
Eurotokkie is een soort random onzin generator en ik moet eerlijk toegeven dat het genereren uitstekend gaat, wel een behoorlijk beperkte database, zie om de haverklap dezelfde onzin voorbij komen.

francisca van jole | 27-10-15 | 23:48

@Eurotokkie | 27-10-15 | 21:47
Toevallig!

leaupveaugel | 27-10-15 | 23:47

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 23:39,

misschien is het de jaloerse buurman die de auto's in brand heeft gestoken. Op voorhand al gaan roepen dat het uit de linkse hoek komt is niet netjes.

R83 | 27-10-15 | 23:46

@Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:39
Duitsland is enorm ontwricht door een enorme hausse aan vluchtelingen, zei Jan Roos.
De enige kritiek die daarop mogelijk is, is vaststellen dat het helemaal geen vluchtelingen zijn. Het zijn nepvluchtelingen.

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 23:43

@Ars Vivendi | 27-10-15 | 21:00

Ik zou me ook niet in kunnen houden als ik die lul in real life zou zien. He! Lekker met je gehandicapte dochter stemmen trekken. Maar als je dan gekozen wordt dan ga je gewoon lekker vreemd met iemand van de partij en vernietig je gezin. En dan nog lekker met je linkse praatjes zitten komen. Wat een galbak is die Samson toch. Een en al smerigheid.

Balaverde | 27-10-15 | 23:42

@Hans van Velp5212848 | 27-10-15
Een duidelijke en scherpe stelling is een prima interview methode om een stevige tegenreactie te krijgen. Maar dat doen de politici niet omdat ze weten dat ze fout zijn. Dus houden ze het verhaal dat zij het begrijpen en de rest van Nederland niet.

i-Wonder | 27-10-15 | 23:41

@Jan Roos: tijdens de referendumcampagne ben je paar leveltjes omhoog geschoten, nu moet je wederom weer een paar leveltjes erbij zien te krijgen. Oftewel: dwing politici nu ook eens verder na te laten denken over de eigen (a)logische visies die ze wel/niet aanhangen.

The one trick pony gaan ze natuurlijk wel doorkrijgen en ook zichzelf weerbaar maken hiertegen......

Tee Of Cup | 27-10-15 | 23:40

Jan Roos begint zijn interview met: Duitsland is totaal ontwricht. Waar haalt dit leeghoofd en roeptoeter deze wijsheid vandaan????? Duitsland is helemaal niet ontwricht, wat is dit voor dom gelul van Jan Roos?

Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:39

@Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:29
De enige reden dat die autobranden in Oostknollendam aandacht krijgen is dat daarmee de tegenstanders van de asielwaanzin zwart gemaakt kunnen worden.

En dat gebeurt dus vóórdat uit politieonderzoek blijkt dat de asieltegenstanders er ook maar iets mee te maken hebben.

De linksen deugen niet.

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 23:39

@Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:29
youtu.be/qSi6dkw0m0M Komt nog wel vaker voor en dat word de dagelijkse norm dat de broers van de wapendragers recht komen halen.

tattooboer | 27-10-15 | 23:31

@Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 23:09
En ik vergat nog te melden dat daarvoor liquidaties met AK47's, op klaarlichte dag in winkelstraten en bij kinderdagverblijven, worden gepleegd maar dat zijn vanzelfsprekend maar incidenten.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:29

Lichaamstaal van Diederik Samson spreekt boekdelen, arme man zit er zowat compleet doorheen.

R83 | 27-10-15 | 23:27

@Botte Hork | 27-10-15 | 21:34

Ik kan maar een keer plussen maar dit is wel het toonbeeld van ons fopkabinet.

Balaverde | 27-10-15 | 23:26

@Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 23:09
.
Hier ook maar eerst wordt dan het politieonderzoek afgewacht. Geen voorbarige uitspraken. Niet anderen voor de voeten lopen. Dat werk. En daarna blijft het stil.
.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:16

@Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:14
Sta voor alles open, ik hoor u graag! En dat is het fijne aan een eerlijke discussie. Zeldzaam tegenwoordig...

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 23:16

Als Klaver draagvlak wil creëren, zal hij zijn standpunten moeten aanpassen.
Zo werkt democratie.

de honden blaffen... | 27-10-15 | 23:15

@Trekbeest | 27-10-15 | 22:17
In 2115 worden er vrijwel alleen nog maar lichtgetinten geboren in Nederland. Dat is geen xenofobe uitspraak maar gewoon een democratisch gevolg van de politiek de afgelopen 50 jaar. En niet alleen in Nederland. Over 200 jaar is een hoogblonde Zweedse alleen nog maar in de geschiedenisboekjes te vinden.

de Voorzittert | 27-10-15 | 23:15

@VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:11
Ik ken zijn moeder niet. Althans niet dat ik weet. En waarom zou snorremans dat dan willen weten? Dat is dan toch mijn relatie met moeder snorremans.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 23:14

@Dhr. de Wit | 27-10-15 | 23:07
.
Ha ha. De laatste winnaars van zijn Prize waren natuurlijk wel ene A. Merkel en die andere engnek. Dat zijn maar de marionetten. Ik hou u op de hoogte.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:14

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:41

Jij bent me er eentje. Lullen over "Nederland" alsof Nederland en haar cultuur je ook maar een zak interesseert. Ik houd van Nederland. Ik houd van haar cultuur en haar gebruiken en wil dat graag enigzins behouden. Ik ben niet zozeer tegen multiculturaliteit, dat zijn we namelijk al lang en dat werkte prima. Alleen de Islam is verhaal apart. Het is een dominante religie, die geen tweede plek wenst of accepteert. Chinees, vietnamees of al die andere honderden culturen, geen probleem. Werkt prima. Alleen Islam is anders. Zij eisen, verwachten zaken. Als jij denkt dat chinezen of vietnamezen ofzo geintegreerd zijn, vergeet het maar. Zijn ze niet. Gaan ook voornamelijk met hun eigen club om. Maar dat is ook geen probleem, zij passen zich nog aan. Islamitische cultuur is anders. Ik vind het ziek dat Gutmensch idee dat alle culturen gelijkwaardig zijn. Dat is gewoon niet zo! Sommige culturen zijn gewoon onverenigbaar en dat heeft geen fuck te maken met rascisme.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 23:11

@Mark_D_NL | 27-10-15 | 23:08
Eh, wie is zijn moeder dan? En hoe kent u haar? Ik denk dat Snorremans dat ook wel zou willen weten.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:11

@Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:01
Afgelopen zaterdag brandde de 36-ste auto in Maastricht uit. Allemaal aangestoken. Geen politicus die er wat van zegt, geen kamerlid die interesse heeft voor de gedupeerden, geen Pauw die er vragen over stelt.
Gebeurt alleen bij de auto's van de Groenlinksert in gehucht X.
Meten met twee maten, dat doen ze. En daar beginnen sommigen schoon genoeg van te krijgen.

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 23:09

@VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:06
Nee, ik doelde op de humor die deze man ontbeert.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 23:08

@J.Slavink | 27-10-15 | 21:06

Tja, de maakbare samenleving met als architect een snotneus als Jesse Klaver van een partij die al decennia fungeert als tehuis voor linkse extremistische criminelen.

Trouwens, wat mij opvalt is de overeenkomst tussen Tofik Dibi Jesse Klaver, nog los van het feit dat ze lid zijn van Gore Leugens.
Allebei niet goed snik, een totaal gebrek aan levenservaring en nog nooit een dag echt werk verricht maar hebben het wel zo hoog in de bol dat de sukkels zelf geloven iets voor te stellen in de politiek.
Opgeblazen ego's van het formaat Zeppelin.

Pieter V | 27-10-15 | 23:07

@Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:04
Speculaties over het Coudenhove-Kalergi plan vind ik persoonlijk een erg hoog aluhoedje gehalte hebben. Zo hoog schat ik de politiek namelijk niet in, want ze kunnen niet eens op korte termijn dingen voor elkaar krijgen, laat staan een tigtal jaren plan.
De EU moet gewoon dood, dat zal een hoop vragen schelen.

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 23:07

Wir schaffen das af.

Kameroudste | 27-10-15 | 23:07

@Mark_D_NL | 27-10-15 | 23:03
Voor ik u verkeerd begrijp, u doelde op gezichtsbeharing? Zo ja, er zijn hoogstaandere en venijniger manieren om iemand aan te pakken.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:06

@Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:01
De toekomst zal Halewijn kapittelen. Als je je ondemocratisch opstelt, wees dan ook niet verbaasd over een ondemocratisch tegenantwoord.

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 23:04

@Dhr. de Wit | 27-10-15 | 23:01
.
Het Coudenhove-Kalergi plan, uitgevoerd door de EU in opdracht van de VS? Ze noemen het alleen anders.
.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:04

@VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:01
Ja.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 23:03

@Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 22:23
Ja hij gelooft het en dat toont zijn onvermogen om feiten te zien en is daarmee het bewijs van zijn domheid.

Thunderbird | 27-10-15 | 23:03

Die meneer Halewijn met zijn kapotte Volvo's uit Oostknollendam zit zo ook weer bij Pauw. Ook al bij DWDD met zijn gezin, begreep ik. En al de hele dag bij alle journaals hoor ik. Morgen in alle couranten. Kan iemand die man tegen zichzelf in bescherming nemen?

Piet Karbiet | 27-10-15 | 23:01

De politiek haalt het Paard van Troje binnen, en ik vraag mij de hele dag af "WAAROM?!". Waarom? Waarom? Waarom? Wat zit daar toch achter? Zijn het economische belangen en wil de EU goedkope arbeiders? Wil de EU verdeling en haat zaaien om de boel over te kunnen nemen als "oplossing". Een combinatie van dat? Wat gaat er toch om in die botte koppen? Om GEK van te worden!

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 23:01

@Mark_D_NL | 27-10-15 | 22:57
Zou je dat ook zeggen in het bijzijn van Ebru?

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:01

@Mark_D_NL | 27-10-15 | 22:55
Verschrikkelijk wat er in Zweden gebeurt. Van mij mogen ze komen, die honderdduizenden blondines. De blonde mannen ook trouwens. Daar zou ik géén enkel probleem mee hebben. Dat zijn intelligente, beschaafde mensen waar je iets aan hebt.

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 22:59

@Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 22:51
Snorremans wil graag op zijn moeder lijken.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 22:57

@Dhr. de Wit | 27-10-15 | 22:50
Die 100.000 blondines uit Zweden lijken mij niet ondenkbaar. Met het aantal gelukszoekers dat Zweden overstroomt. En de alarmerende cijfers mbt aanrandingen die hiermee vergezeld gaan.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 22:55

@Eurotokkie | 27-10-15 | 21:41

Zegt het watje Eurotokkie dat geen deuk in een pakje boter slaat.

Pieter V | 27-10-15 | 22:55

Ik denk dat Snorremans niet begrijpt dat het een koosnaampje is voor hem

Bensel | 27-10-15 | 22:54

Zoals Jan Roos de vragen stelt, zo hoort het. "Wij", het volk, hebben recht op antwoorden en oplossingen. "Wij" betalen er immers genoeg belasting voor en daar mogen "wij" best iets voor terugkrijgen. Misschien een goed statement voor de volgende reportage, @laviejanroos?

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 22:53

SenorPaprika | 27-10-15 | 22:40

Ik vind dat Jan beter wordt. Sommige mensen vinden hem daarom minder "grappig" maar ik vind hem professioneler worden. Hij wordt minder beledigend en dat vind ik alleen maar goed en hij blijft even kritisich. Wat betreft snorremans laat ik hem lekker zijn ding doen. Snorremans is een a-loyaal figuur dat niet eens onze taal vloeiend kan uitspreken dat de moeder partij gewoon keihard heeft verraden. Snorremans is ook nauwelijks een belediging. Koosnaampje kan ook.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 22:53

Ik vermoed dat Snorremans liegt. Hij is niet van Turkse afkomst, maar hij heeft de Turkse nationaliteit en een Turks paspoort. Zo iemand is gewoon Turk.

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 22:51

Wat maar niet wil doordringen bij Tweede Kamerleden behalve PVV en VNL, dat het niet gaat om de hoeveelheid vluchtelingen, maar de hoeveelheid moslims.
De afgelopen 40 jaar is gebleken dat autochtonen en moslims langs elkaar heen leven. Dat komt voornamelijk omdat moslims zich tegen autochtonen keren, en niet andersom.
Tel daarbij islamitische terreur, zowel op macro- als micro-niveua van de laatste 15 jaar bij op en dan moet het toch duidelijk zijn dat moslims niet in onze maatschappij passen.
DAT is de reden van de weerstand, niet "vluchtelingen" persé. Als er honderdduizenden blondines uit Zweden asiel hadden aangevraagd dan was er waarschijnlijk nul weerstand...

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 22:50

Samsom en Klaver kunnen goed samen door één deur ,de achterdeur welteverstaan .

ps, vergeet snorremans niet .

iopeth | 27-10-15 | 22:47

Hulde, Jan Roos! Goed gedaan!

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 22:44

"Je bent toch een Turk.... snorremans!" Hahahahahah, echt briljant!!

SenorPaprika | 27-10-15 | 22:40

@Botte Hork | 27-10-15 | 21:34
LOL, Pias & Pias!

Conan de Rabarber | 27-10-15 | 22:38

Oh gefrustreerde ideologische Jesse, waar is je pappa. Waar is ie dan? wie ben je dan? Wat ben je dan? Oh Jesse...

RedSplat | 27-10-15 | 22:34

@Vega Mindy | 27-10-15 | 20:49
LOL. Ik ook.

Driewerf Hoezee | 27-10-15 | 22:33

Oja, het Binnenhof. Waar de democratie hoogtij viert. Enzo. Ofzo. Het schijnt dat de Tweede Kamer bezoeken kan via de stichting ProDemos. Voor het volk. Niet erg eerlijk naar de mensen toe dus.

Driewerf Hoezee | 27-10-15 | 22:33

Wat een af koppertje..

Neut | 27-10-15 | 22:32

-weggejorist-

Te dom om te poepen | 27-10-15 | 22:24

Thunderbird | 22:13

Maar het wel een hele mooie naam voor iets dat erg weinig voorstelt. Pre-Master, nou nou. En het is niet eens bachelor niveau. Ik heb het altijd gezegd en ik blijf het zeggen. Het gaat er in de politiek niet om wat je weet. Het gaat erom wie je kent. Gezien zijn basisniveau en zijn gebrek aan levenservaring hebben we toch voornamelijk te maken met een VMBO'er. Niets mis mee, maar wel in de politiek. Zo grappig, hoe Klaver gepresenteerd werd vlak voor zijn inauguratie. Als de grote redder, het bijzonder zeldzame talent. Benieuwd of hij dat zelf nog gelooft

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 22:23

@Trekbeest | 27-10-15 | 22:17
Dat is dus de volksvervanging op langere termijn. Wanneer de helft van de jeugd onder de 18 allochtoon is, dan geldt dat over 50 jaar voor hele bevolking. En dan heb ik verdere instroom niet meegerekend. Dus volksvervanging: jazeker!

Rest In Privacy | 27-10-15 | 22:23

@Jan Roos, die snor valt misschien op, maar dit is beledigen. Zo zonde, dat maakt je interview vooral zwakker. Je zet jezelf weg als schreeuwer. Niet doen.

van heinde en verre | 27-10-15 | 22:22

Hahahahaha. Waarom countert snorremans niet direct met: "He even dimmen brilsmurf, kaasmafkees met je kinderpiepstem en je olijke kuttekop. Sta je er nou alweer met je heaumeaufiele roze plofkap?"
.
Hilarische televisie en eens te meer wordt duidelijk dat GroenLinks een historische vergissing heeft begaan met snotneus Klaver die louter onzin weet te produceren.

de Voorzittert | 27-10-15 | 22:21

-weggejorist en opgerot-

Joris-Goedbloed | 27-10-15 | 22:20

Wat vond Jesse eigenlijk van die eikels die dat gemeentehuis hadden beklad?

Rest In Privacy | 27-10-15 | 22:20

@ Van Duyvenbode | 27-10-15 |
Het enge is ook dat veel derde en vierde generaties allochtonen inmiddels onder de noemer ''autochtoon'' vallen.

Tel daarbij de gemiddelde leeftijd van de Nederlander rond de 40 zit, een heleboel oudjes dus. Maar hoeveel procent van de autochtonen zijn én waarlijk Nederlanders én rond een strijdbare leeftijd van 20-35?

We kunnen nog wel zo'n 80% autochtoon zijn, maar wanneer Islamieten het gros van de jonge bevolking vormen dan gaan we barre tijden tegemoet.

Ik denk dat wanneer wij een etnische volkspeiling toepassen op ons land dat we ons de pleuris schrikken hoe snel het allemaal gaat...

Trekbeest | 27-10-15 | 22:17

Samson zou ze gehandicapte dochter nog inzetten voor de vluchtelingen.

Eshek | 27-10-15 | 22:16

@Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:58
Pre-master is niets. Het is niet eens bachelor. Een cursus dus inderdaad. Zo te zien heeft Jesse Klaver die cursus niet eens afgemaakt. Ik heb voor de zekerheid maar even een screenshotje gemaakt. Een loser met grootheidswaan.

Thunderbird | 27-10-15 | 22:13

Samson een en al nepheid straalt die man uit.

roverheid | 27-10-15 | 22:12

klaver zocht naar meer draagvlak. Het Nederlandse volk zoekt naar oplossingen. Beetje jammer dat de eerste volksvertegenwoordiger is van de tweede.

van heinde en verre | 27-10-15 | 22:11

Hmm. Eerst moeten er miljarden en miljarden in allerlei Europese noodfondsen en hop er komen honderdduizenden sprinkhanen deze kant op. Heeft er iemand geklikt?

Piet Karbiet | 27-10-15 | 22:09

Demografische ontwikkelingen zorgen voor een trend van economische neergang in Europa. Dit zorgt dat de opnamecapaciteit voor nieuwkomers ook afneemt. Wat denk ik de grootste bedreiging voor Europa is, is een drastische daling in welvaart als gevolg van de vergrijzing - en dat deze trend deze hele eeuw voortduurt. Het continent zakt weg, wordt marginaal, en verliest ook aan weerstand tegen verdergaande islamisering.

Rest In Privacy | 27-10-15 | 22:09

Val die nepsocialist van een Roemer eens lastig. Van alle linkse partijen zit zijn achterban volgens de enquêtes het minst te wachten op de sprinkhanenplaag die over ons land heen zwermt.

Trekbeest | 27-10-15 | 22:07

Ik kan die Samsonite niet luchten of zien.

1+1 | 27-10-15 | 22:06

Thunderbird | 27-10-15 | 22:00

Elf jaar, serieus? En ook in een vakgebied als geschiedenis. Vervolgens is hij ook nog veilingmeester geworden. En in dat laatste is veel terug te zien in zijn beleidvoering. Nee, inderdaad. Echt intellect zit niet in onze politiek.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 22:05

Ben benieuwd of Jesse "snotneus" Klaver Volkert van der Graaf ook zo'n eikel vindt.

De Laureaat | 27-10-15 | 22:05

Eigenlijk is dit hele gedoe een hele grote Project-X.
-
Iedereen wordt uitgenodigd, we weten niet wie er komt en het resultaat is 1 grote teringzooi die bakken met geld kost.
-
Enige verschil is dat deze gasten nooit meer weggaan...

LeBlanc | 27-10-15 | 22:01

@Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:58
Pechtold deed 11 jaar over zijn studie geschiedenis. Het is niet voor niets dat dit land naar de klote gaat. Echte intelligentie zit niet in de politiek.

Thunderbird | 27-10-15 | 22:00

Het moet eerlijker haha en ondertussen je vrouw en kinderen in de maling nemen hoe hypocriet is dat?
En dan verwachten de mensen dat hij eerlijk tegen hun is hahaha wie trapt daarin.

hebbuh | 27-10-15 | 22:00

Europa vergrijst in rap tempo, dat is bekend. Eigenlijk is dat ons grootste probleem. Want de economie gaat inboeten aan dynamiek, de kosten voor het onderhouden van de oudjes worden onbeheersbaar, kortom, voor een hoop mensen die nu 45 jaar of ouder zijn is gewoon te weinig geld. En dan doel ik in 1e plaats op de AOW. Maar ook de pensioenen lopen gevaar, want pensioenfondsen zitten vuistdiep in de staatspapieren: een vestzak broekzak verhaal. Europa gokt op immigratie als (deel-) oplossing voor het probleem van de vergrijzing, echter, de vele nieuwkomers ontberen de kwalificaties. Daardoor is immigratie momenteel een bijkomende kostenpost, ook in de toekomst.
Voor echte burgeroorlog is rekening gehouden met de vergrijzing eigenlijk geen plaats. Bejaarden vechten niet.
En als de jongere allochtonen gaan vechten, vechten de oudjes niet terug. Burgeroorlogen ontstaan in jonge landen met steile bevolkingspyramides.
We krijgen een maatschappij met een flinke criminaliteit, maar in een buurt van voornamelijk aanleunwoningen. Dus niet echt Grand theft Auto.
Wat we ook krijgen is deflatie, omdat de dynamiek in de economie afneemt.
De "vluchtelingen" komen naar een maatschappij die eigenlijk weinig met hen aankan, zeker gezien hun kwalifictaties. Dus moeten we zorgen dat de instroom stopt en dat alleen geselecteerde immigranten hier een werkvergunning krijgen.

Rest In Privacy | 27-10-15 | 22:00

Thunderbird | 27-10-15 | 21:49

Ja, maar eerlijk is eerlijk, hij heeft zich wel omhoog gewerkt daarna. Hoewel ik niet precies weet wat een pre-master opleiding politicologie nu precies betekent. Hoeveel jaar duurt zoiets? Klinkt mij meer in de oren als een cursus, geen opleiding. Wat mij meer opvalt is zijn gebrek aan een vader figuur. Die lijkt hij nooit gehad te hebben en dat is best belangrijk om te hebben.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:58

@HeelStijl | 27-10-15 | 21:24
Dat is blijkbaar een trend. Gooi de zwaksten van de samenleving maar op straat om er asielzoekers te huisvesten. Mede mogelijk gemaakt door "sociale" "mensen" als Jesse Klaver, Roemer en Sasom. Wie is er nou gek?
www.omroepbrabant.nl/?news/238501582/P...
"Het is niet duidelijk of de komst van asielzoekers iets te maken heeft et het verplaatsen van psychiatrisch patiënten.... Wie is hier nou gek?

Thunderbird | 27-10-15 | 21:57

Jan Roos is niet meer grappig. Jammer.
Gelukkig valt er nog genoeg te lachen zoals vanavond bij DWDD waar een Groenlinkser zat bij wie voor de deur twee auto’s waren uitgebrand. Op zich niet grappig maar wel dat hij ook zijn vrouw en twee kinderen had meegesleurd, om te laten zien wat een diep emotioneel gat deze “aanslag” had geslagen in het gezin. De poging tot emo- tv ging volledig de mist in omdat het gezin eigenlijk niet verder kwam dan de mededeling dat ze geschrokken waren. Alleen het meisje was tot de ontboezeming te bewegen dat ze te moe was om naar school te gaan. Een lachwekkend dieptepunt van van Nieuwkerk. “Sterkte”.

Pirata piraticus | 27-10-15 | 21:56

@--sql error-- | 27-10-15 | 21:50
* iets met Bilderberg mompelen doet *

Chiant | 27-10-15 | 21:53

@Eurotokkie en andere wegkijkers.

Grenzen dicht wil niet zeggen dat er een muur om Nederland gebouwd wordt met een paar poortjes erin.
Het wil zeggen dat je niet iedereen uitnodigt om naar Nederland te komen en/of gewoonweg naar binnen laat lopen. Als dat eenmaal bekent is dat WIJ daar niet van gediend zijn zullen er heel veel 'gelukzoekers' niet zo snel onze ruif proberen leeg te vreten wat nu wel gaande is. Uitgebreide controle op ID per persoon heeft zo'n vertragende werking dat men zich wel twee keer bedenkt om naar Nederland te gaan. Dus uit de EU en weg met dat Schengenverdrag. En ja, er zullen altijd ongewenste figuren binnen blijven komen. Maar geen duizenden per week.

Buiswater | 27-10-15 | 21:53

@Dr.Hermannes | 27-10-15 | 21:22
Hitler?

Thunderbird | 27-10-15 | 21:52

Chiant | 27-10-15 | 21:43

HAHAHA ja, ik moest er wat grinneken. Als boer met kiespijn, dat wel, maar strategisch stemmen heeft het veroorzaakt. Niet stemmen op een partij dat jouw standpunten het best vertegenwoordigd, maar enkel omdat je niet wilt dat de "ander" wint. Met dank aan peilingen en Hilversum. Elk land krijgt de regering dat ze verdiend en dat is hier niet anders. Super hypocriet trouwens dat PvdA nu roept wat ik al jaren roep, dat peilingen tijdens verkiezingstijd verboden moet worden. Nu PVV dreigt te profiteren.

Grappig feitje; Samsom had bij formering regering enkel NEE hoeven te zeggen en hij was de premier geweest. VVD kon absoluut niet zonder PvdA. Maar hij dacht zich rijk te rekenen door dat niet te doen. Hij heeft zo vreselijk verloren.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:52

wat zou eigenlijk de reden zijn dat Samsom het op deze manier blijft verdedigen? Aan z'n lichaamstaal is ook duidelijk te zien dat hij zelf ook niet overtuigd is van z'n verhaal.
Toch blijft hij maar doorgaan met dat bizarre sprookje.
Wie is zijn opdrachtgever?

--sql error-- | 27-10-15 | 21:50

@mevr.Kribo | 27-10-15 | 21:45
.
Deze intocht wordt u aan geboden door de ongekozen leiders van EU.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 21:50

@Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:31
Dus Jesse Klaver is een VMBO'er. Ook dat verklaart een hoop.

Thunderbird | 27-10-15 | 21:49

Chiant | 27-10-15 | 21:43
Zeg maar nee dan krijg je er 2.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:47

@Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:23
Aha! Dat verklaart een hoop. Een vieze vuile mol dus. Vergiftigd door de islam.

Thunderbird | 27-10-15 | 21:47

Het is toch wel treurig met deze politici gesteld; ze hebben geen idee van de realiteit. Structureel en ook financieel niet meer op te brengen! De hardwerkende sukkels zullen door deze lieden met hun ambtenaren nog verder moeten worden uitgeknepen en de zwakken in de samenleving worden inmiddels al op straat gegooid vanwege de bezuinigingen. Tientallen duizenden lieve mensen uit de sociale werkplaatsen beroofd van hun dragelijk bestaan! Jasses,jasses roept Kobus de gehele dag.

Nu even een persoonlijk vraagje aan de reaguurders, Kobus en ik begrijpen maar niet waar die onophoudelijke stroom van luxe Pullman's met migranten vandaan komen en wie organiseert dat allemaal? Weten jullie dat? In ieder geval gaat het hier om mensensmokkel! Dit is dus misdadig, verzucht maar weer.....

mevr.Kribo | 27-10-15 | 21:45

@Eurotokkie | 27-10-15 | 21:37
Punt was nu eigenlijk juist dat het gros van het volk een stem heeft uitgebracht TEGEN één van beiden door op de ander te stemmen. Met als ironisch gevolg dat het ochlocratische kuddevolck ze allebei tegelijk gekregen heeft.

Chiant | 27-10-15 | 21:43

@Thunderbird | 27-10-15 | 21:33
Daar helpen alleen nog dwangbuizen.

Lupuslupus | 27-10-15 | 21:42

Okay. Vandaag ben ik in een milde bui, en zowaar in staat tot het doen van genuanceerde uitspraken. Neemt niet weg dat instroom van laaggekwalificeerde immigranten geen enkel probleem oplost, integendeel. Deze zijn niet integreerbaar, want er is geen werk voor ze. Komt door het minimumloon.
De sociale verzorgingsstaat is de kurk waarop onze samenleving drijft. Die kan niet overeind gehouden worden door het type migranten dat nu en masse onze kant op komt. Immigratie is zowiezo geen oplossing, maar daarover een andere keer.

Rest In Privacy | 27-10-15 | 21:42

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:37
Kan best, ik gooi niet zo snel de handdoek in de ring, ik vecht door totdat ik erbij neerval, dit moeten meer mensen doen als Nederland je lief is.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:41

Max Pepsi | 27-10-15 | 21:34

Nou ja, strikt doet hij precies waarvoor hij aangesteld is. Veel mensen hebben het idee dat politici de burgers als geheel vertegenwoordigen, maar dat is natuurlijk niet zo. Ze vertegenwoordigen enkel hun achterban, in geval GL een relatief kleine. Ik vraag me af of er een poll bestaat waarin de vluchtelingencrisis wordt gevraagd aan GL kiezers. Als de meerderheid ook daar NEE zegt, dan moet Klaver zich achter de oren gaan krabben.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:41

@eerstneukendanpraten | 27-10-15 | 21:31
Dat zeker !
*Hips..*

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:38

Samsom blijft ijzeren heinig vol houden dat de zwijgende meerderheid voor die massale instroom is.
Natuurlijk hebben de meeste mensen te doen met de migranten en vinden dat er hulp moet worden geboden. Maar dat wil niet zeggen dat de zwijgende meerderheid die ongebreidelde toestroom van migranten naar hier goedkeurt.

Paljas | 27-10-15 | 21:37

Botte Hork | 27-10-15 | 21:34
Het volk heeft een keuze gemaakt, deze 2 clowns zijn de uitkomst.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:37

@Eurotokkie | 27-10-15 | 21:30
Nooit !
Maar je mint wel lekker weg...

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:37

@harry21 | 27-10-15 | 21:28
Dat heeft Klaver zelf gezegd in een interview maar ik ga dat dus niet voor u opzoeken.

Lupuslupus | 27-10-15 | 21:37

In Rosmalen zijn gekken op straat gegooid om plaats te maken voor asielzoekers. Het wordt tijd dat dat in Den Haag ook gebeurt. Gooi al die gekken maar uit het Binnenhof en laat hun plaats innemen door asielzoekers. Veel erger en gekker dan dit kan het toch niet worden.

Thunderbird | 27-10-15 | 21:36

@Botte Hork | 27-10-15 | 21:34
Ik kan helaas maar één keer plussen !!

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:35

Die Klaver gaat het nog druk krijgen met zijn draagvlak. Misschien kan ie ondertussen ook nog wat emmers water naar zee brengen.. zit ook niemand op te wachten.. wanne gek

Max Pepsi | 27-10-15 | 21:34

@Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:28
Dit duo regeert dus ons land.
www.indenmangel.nl/wp-content/uploads/...
Voor je vragen vrees ik dat we het management van freaksforrent.nl moeten bellen.

Botte Hork | 27-10-15 | 21:34

Den Haag faalt, en wel hierom: er is niemand die figuren als Jesse en Samsom tegen zichzelf in bescherming neemt.

Thunderbird | 27-10-15 | 21:33

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:30

Heb jij soms een souffleur in het achterhuis wonen die Bakito denkt te zijn?

eerstneukendanpraten | 27-10-15 | 21:32

Wir bieren daSS!

eerstneukendanpraten | 27-10-15 | 21:31

@deraderendraaien | 27-10-15 | 21:14
.
Weet je wie er ook met de Winterhulp draagvlak ging creëeren onder de bevolking van Nederland?
.
http://dutchtarnmilitaria.nl/Modules/Content/MODresizeimages.php/P1300131%20%5BDVD%20%28NTSC%29%5D.JPG?width=200&image=/Uploads/P1300131%20[DVD%20%28NTSC%29].JPG

Piet Karbiet | 27-10-15 | 21:30

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:16
Ja ja het is wat leven in een democratie, het zou verboden moeten worden toch.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:30

@jack and friends | 27-10-15 | 21:25
... Is goed...
Maar verspil er niet te veel zuurstof aan..
;-)

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:30

@harry21 | 27-10-15 | 20:51
Mij boeit het geenszins. De regering heeft deze ramp veroorzaakt door de grenzen niet te sluiten dus of en hoe die opgelost wordt, is mijn pakkie-an niet.
.
Haal onze militairen terug uit Mali, stel grensovergangen en -bewaking in en zet de militairen daar neer. Iedereen met een Syrisch paspoort mag door naar een AZC, de rest komt er niet in, die kunnen rechtsomkeert en zich melden bij Merkel.
.
Kom niet aan met "verdragen", Merkel heeft persoonlijk Schengen buiten werking gesteld!

Lupuslupus | 27-10-15 | 21:30

je suis bier | 27-10-15 | 21:23
Ik heb sterk het idee dat het in Belgie ook wel meevalt met de stroom vluchtelingen. Zou dat komen omdat Brussel de hoofdzetel is van de EU en ze daar liever niet dagelijks geconfronteerd willen worden met de gevolgen van hun beleid?

jack and friends | 27-10-15 | 21:29

@Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:23: "zijn pa is volbloed Marokkaan"

Bron?

harry21 | 27-10-15 | 21:28

@Botte Hork | 27-10-15 | 21:20
Over clown gesproken :
- Bleke kop
- Rode lippen (Welke lippenstift gebruikt hij ?)
- Let eens op zijn mimiek.
- Uit zijn mond komt waarlijke nonsens..

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:28

@FrankVeer | 27-10-15 | 20:44
Geen respect voor mensen wiens loyaliteit niet bij Nederland ligt.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 21:27

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:19
Noemde ik Wilders in mijn comment?
Nee, je moet goed lezen.

snakeplisskin | 27-10-15 | 21:26

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:23
Spreek eensch voor uzelf, linkse paap...

Ommezwaai | 27-10-15 | 21:26

Flapdrol en snotneus.
Is dat nou ongelooflijk dom, of ongelooflijk arrogant om een fop-argument als "de zwijgende meerderheid" te gebruiken. Wat een flapdrol.
En bij snotneus zie je nu al dat hij een "ras-politicus" wordt. Nooit in de echte samenleving gestaan of gewerkt.
In de categorie: gaat nooit iets beslissen, nooit iets bouwen, nooit zijn nek uitsteken en krijgt het nooit voor het zeggen.
Nee hoor, "ik weet het beter dan het hele volk". De hele dag politiek-correct uit je neklullen en vergader tijger spelen.
Zegmaar in het rijtje: Dijksma, Pechtold, Halsema, Sing Varma, Dibi...
Gatverdamme, bah.

datzouzomaarkunnen | 27-10-15 | 21:26

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:16
U stelt een cordon sanitair voor?
ken Eurotokkie niet zo bijster goed maar zo heel af en toe is hij wel vermakelijk. Daarnaast als we het hier met zijn allen een beetje eens gaan zijn is de lol er ook zo af.
*gaat demonstreren voor Eurotokkie op Geen Stijl*

jack and friends | 27-10-15 | 21:25

@telelezer | 27-10-15 | 21:22
Ik draag eigenlijk nooit aluminium hoedjes, dus uw theorie landt niet echt overtuigend bij mij. Ik houd het erop dat Groenlinks hoofdzakelijk bevolkt wordt door wereldvreemde en luchtfietsende wensdenkers.
Wellicht komt het ongewenste eindresultaat op hetzelfde neer, maar het verschil zit 'm in de intentie.

Chiant | 27-10-15 | 21:25

@jan1234567890 | 27-10-15 | 20:38
Iedere keer dat ik hem hoor en zie praten vraag ik mijzelf af in welke werkelijkheid die man leeft.
In ieder geval niet in de mijne....

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:25

ProAsfalt | 27-10-15 | 21:22
Ja wat een dagje Efteling al dan niet met mensen kan doen.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:24

Ja, we gaan het redden!!! Creatieve oplossingen ingevoerd as we speak in de raadszaal van Amersfoort.
Vandaag besloten: Amersfoort gaat vluchtelingen opvangen tussen de psychiatrisch op het terrein van Zon & Schild.
Van de week idee om niet slechts één TBSer te laten ontsnappen, maar om ALLE TBSers vrij te laten en in de vrijgekomen faciliteiten vluchtelingen te huisvesten. Nu ook gewone gekkies de sjaak.

HeelStijl | 27-10-15 | 21:24

jack and friends | 27-10-15 | 21:15
Met België is het nooit veel geweest en in de tijd dat België zonder regering kwamen er geen duizenden immigranten per week het pand binnen.

je suis bier | 27-10-15 | 21:23

Chiant | 27-10-15 | 21:17
De vechtlust is zowel bij het volk als de Politiek bedroevend laag.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:23

Thunderbird | 27-10-15 | 21:18

Zijn moeder is halfbloed Indisch en zijn pa is volbloed Marokkaan. Slechts kwart Nederlands dus.

Het Vijfde Wiel | 27-10-15 | 21:23

@Eurotokkie | 27-10-15 | 21:19
Dat klopt. Grenzen dicht.
Snel, simpel en doelmatig.

ProAsfalt | 27-10-15 | 21:22

Het fragment vloog heel snel voorbij. Maar speel in je hoofd het stuk van Jesse Klaver een paar keer af. Nog nooit was het concept "morele superioriteit" zo duidelijk. Roos geeft aan "geen draagvlak" dan pareert Klaver eerst nog met een Haagse reflex door er gewoon overheen te praten (wat bij NPO-ers altijd werkt). Als roos dan nog maal voorhoudt dat het draagvlak er helemaal niet komt geeft Klaver aan dat er dan een zware taak ligt om het draagvlak te gaan aanpassen. Ergo..... links of rechtsom zul je het met die groene fascisten eens moeten worden. Een minachting van andersdenken, nee.... het niet accepteren van de anders denkende. Goh.... waar kennen we dat ook al weer van ?

Dr.Hermannes | 27-10-15 | 21:22

@ Chiant | 27-10-15 | 21:01
Wat velen niet weten is dat Klaver's vader een Marokkaan is
en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Klaver

Dat is dan ook de reden dat hij vurig pleit om "draagvlak" om nog meer van zijn kameraden binnen te halen. De "vijfde kolonne" heette dat in de oorlog; en in onze trieste multiculti samenleving heet dat Taqiyya.

telelezer | 27-10-15 | 21:22

Zo dat was weer een Zuid-mediterraanse avondje en Didi, Pechtold en Rutte vinden het goed.

ProAsfalt | 27-10-15 | 21:22

@harry21 | 27-10-15 | 20:38
Eén keer snorremans moet kunnen vind ik. Maar daarna moet het ophouden.
Ik vond snorremans overigens zeer correct.
En Jan zou hem ook eens een niet-Turkenvraag moeten stellen.

VanBukkem | 27-10-15 | 21:21

@arie181818 | 27-10-15 | 20:42
Naar het succesvolle hek van Orbàn kijken, dat zouden meer mensen moeten doen.

Thunderbird | 27-10-15 | 21:21

@Conan de Rabarber | 27-10-15 | 20:36
Precies. Wat een clown.. Met zijn 'zwijgende meerderheid'.
Die uitspraak staat bij mij momenteel met stip op 1 meest domme politieke quotes ever.

Botte Hork | 27-10-15 | 21:20

Binnenkort iedere avond 2 uur lang: Opsporing verzocht.

Vanavond ook op RTL half 8 Hoernaal gezien wat de werkelijke reden is om voor de asiel-eisers naar Zweden te gaan..... GELD GELD GELD !

It was actually voiced.

Onze man in Mockba | 27-10-15 | 21:19

snakeplisskin | 27-10-15 | 21:17
Nee Wilders heeft de oplossing toch, wie is hier nu de grapjas.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:19

@Tha Analyzer | 27-10-15 | 21:04
Ik verdenk Jesse Klaver ervan een door Nederlanders geadopteerde Turk te zijn, vandaar zijn Nederlandse naam. Verder is hij gewoon een extremistische Turk, zo ziet hij er uit en zo denkt hij. Wat een enorme verrader!

Thunderbird | 27-10-15 | 21:18

ja,diedus! | 27-10-15 | 21:05
Beetje hoe Wilder het doet.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:17

Eurotokkie | 27-10-15 | 20:58
Grapjas, de huidige regering plus parlement heeft geen flauw idee hoe men dit moet oplossen.#brandjesblusmanagement meer is het niet. De EU heeft geen idee dus weet het binnenhof het al helemaal niet.

snakeplisskin | 27-10-15 | 21:17

@Eurotokkie | 27-10-15 | 21:07
"Hoe denk je dat Nederland groot is geworden, idd door vechtlust"

Naar mijn stellige overtuiging pleit u hier, mede gelet op uw gangbare oeuvre hier in de panelen, niet voor dezelfde vechtlust als die waarmee Nederland daadwerkelijk groot geworden is. Ik adviseer u om enkele boeken te lezen over de recente vaderlandse geschiedenis.

Chiant | 27-10-15 | 21:17

@ProAsfalt | 27-10-15 | 21:10
Geachte reaguurders,
Zullen we nou gewoon maar ophouden om te reageren op Eurotokkie ?
Zijn (haar) bijdragen zijn dusdanig bedroevend dat het onze zuurstof niet waard is...

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:16

@IJsbrekert | 27-10-15 | 21:14
Een verstandige zet van Geert was dat.

Botte Hork | 27-10-15 | 21:16

ProAsfalt | 27-10-15 | 21:10
Zoals de stormvloedkering als je weet hoe dit werkt.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:15

Chiant | 27-10-15 | 21:12
Ow ik vind het ook allemaal prima, hoe meer splinterpartijtjes hoe liever ik het heb. Zonder dat gezwam van die gasten gaat het het land vast stukken beter, Belgie is er ook niet slechter van geworden dat ze 2 jaar met elkaar om tafel zaten voor er een regering was.

jack and friends | 27-10-15 | 21:15

Zou die Jesses Klaver denken dat er een soort van draagvlak creëer machine bestaat?

deraderendraaien | 27-10-15 | 21:14

BraboWest | 27-10-15 | 21:05
Mee eens. Zo was er ooit een VVD-kamerlid dat uit zijn fractie stapte om een eenmansfractie te beginnen. Zijn naam: Geert W.

IJsbrekert | 27-10-15 | 21:14

@--sql error-- | 27-10-15 | 20:47
Ik ben geen profeet maar denk dat het geen jaren gaat duren voordat e.e.a. voelbaar wordt. De CSU in Beieren maakt nu al amok. En niet te vergeten de oostelijke provincies, voorheen DDR. Je hoort er weinig over maar dat is logisch, elke "opstand" tegen de tsunami moet gedownplayed worden. Maar op een gegeven moment gaat dat niet meer lukken.

Lupuslupus | 27-10-15 | 21:13

@gewoondoorlopen | 27-10-15 | 20:55
Vrijwilliger ? ;-)

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:12

@jack and friends | 27-10-15 | 21:08
Alle nieuwe partijen zijn ontstaan uit "ex-iets". Dat is inherent aan het systeem. Zonder kruiwagen kom je er niet. Alleen bij D66 zou je nog kunnen bepleiten dat dit half waar is.

Chiant | 27-10-15 | 21:12

"Snorremans" *proest* Zo infantiel doch zo vermakelijk.

RedSplat | 27-10-15 | 21:11

PryzmXL | 27-10-15 | 21:04
U bent meer voor de handdoek in de ring gooien zonder ook maar
1 gevecht.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:11

@Eurotokkie | 27-10-15 | 20:58
Dat klopt.
Een mooi groot breed hoog hek bouwen langs onze landsgrenzen.
Zie het maar als de deltawerken.

ProAsfalt | 27-10-15 | 21:10

BraboWest | 27-10-15 | 21:05
Wilders = ex VVD. Die is ook gewoon gaan wandelen met zijn zetel.
Als er genoeg zijn die er een probleem van maken zou je het stelsel moeten aanpassen. en alleen nog maar mensen in de kamer met voldoende voorkeursstemmen.
Maar dan ook goed, geen steun meer van de achterban met pek en veren het binnenhof uit.

jack and friends | 27-10-15 | 21:08

wees es een beetje aardiger voor de Turkmeneer.

--sql error-- | 27-10-15 | 21:08

domheid regeert | 27-10-15 | 21:02
Niet zo je schouder laten hangen en hullie doen in een hoekje.
Hoe denk je dat Nederland groot is geworden, idd door vechtlust
en niet door watjes die maar zeiken dat dit land kapot gaat.

Eurotokkie | 27-10-15 | 21:07

Draagvlak creëren (Klaver) is zo godvergeten ondemocratisch!

J.Slavink | 27-10-15 | 21:06

Blijft vreemd dat partijen als DENK en VNL mogen bestaan. Ze hebben niets anders gedaan dan zetels gejat. Mensen stemmen op een partijprogramma en niet op een persoonprogramma.

Misschien maar een ultra linkse partij starten om vervolgens over te stappen naar de PVV! Links lullen, rechts vullen ofzo?

BraboWest | 27-10-15 | 21:05

Niet om het een of ander,
Maar vanaf het moment dat bij "Opsporing Verzocht" het begon te gaan over de vluchtelingenproblematiek of mensensmokkel ging de server van politie.nl in rook op...

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 21:05

IJsbrekert | 27-10-15 | 20:53
Wat doet een groenlinkser met een vrouw?

swassannuf | 27-10-15 | 21:05

Eurotokkie | 27-10-15 | 20:58 Blijft je grijsgedraaide plaatje weer hangen ?

ja,diedus! | 27-10-15 | 21:05

Nederland is sterk en kan heel wat aan, meer dan sommige mensen denken.
Eurotokkie | 27-10-15 | 20:58
.
Klap, Molen, Hersenbeschadiging

PryzmXL | 27-10-15 | 21:04

Die Jesse Klaver is een gevaar voor de samenleving. Als ´wij´ zeggen NEE. Dan zegt Jesse JA, want anders... vul maar in.

Zo kennen ik de communist-socialist-fascist weer. En dat is dan zo´n beetje van mijn generatie. Niet. Te. Geloven.

Tha Analyzer | 27-10-15 | 21:04

Daar is dictator Klavertje weer met zijn draagvlak creëeren.
@Harry Turtle | 27-10-15 | 20:57

En dat gaat hem nog lukken ook. Voor drie man en een paardenkop dan.
Meer dan dat gaat het gelukkig niet worden.

Botte Hork | 27-10-15 | 21:02

@Eurotokkie | 27-10-15 | 20:58
Nee, dit land kan niet veel aan want er zijn teveel eurotokkies.
Daarmee win je nog geen gevecht in de ballenbak van de Ikea.

domheid regeert | 27-10-15 | 21:02

De overheid faciliteert illegale indringers.Sterker nog , ze stimuleren het zelfs.

ja,diedus! | 27-10-15 | 21:02

Roos heeft ze te pakken. Je moet echt welde IQ van je schoenmaat hebben om nu niet te zien dat die linkse snormansen en duitse helm scheit hebben aan de burger. De politieke newspeak werkt niet meer. Pak ze Jan,laat er niks van over. Ik denk dat ze ook erg goed aanvoelen dat ze binnenkort wel eens wat fellere burgers tegenover zich zullen hebben staan. Dit soort filmpjes frustreren hardwerkende burgers zó erg dat er nog aardig wat verwarde mensen rare acties gaan ondernemen. Tip aan didi en alle andere landverraders. Ga op je knieën en smeek om vergiffenis want dit komt niet goed.

tattooboer | 27-10-15 | 21:01

Dus analoog aan de logica van Jesse Klaver ligt er nog een mooie uitdaging voor de stichting Martijn om draagvlak voor pedofilie te creëren in de Nederlandse samenleving. Of een mooie uitdaging voor de Bond van Wetsovertreders om draagvlak voor roof en overval te creëren. Of (speciaal voor de mensen die nu insinueren dat ik immigranten met pedofielen of overvallers gelijk zou stellen, hetgeen ik niet wil, want ik wil slechts voorbeelden aandragen van zaken die we met z'n allen (sic!) niet zouden moeten willen in deze moderne maatschappij), een mooie uitdaging voor de steenkolen- en uraniumboeren in deze wereld om draagvlak voor fossiele en kernenergie te creëren. Of nog een mooie uitdaging voor de gereformeerden om draagvlak te creëren voor het afnemen van het algemeen kiesrecht voor vrouwen.

Beste heer Klaver, u dient geen draagvlak te creëren waar het niet bestaat. U dient te luisteren naar het volk. En als een deel van het volk het met u eens is, dan merkt u dat in de stemmen op uw partij. Of andersom. Overtuigen van andersdenkenden op basis van steekhoudende argumenten en feiten is natuurlijk prima, maar iets vertelt mij dat u dat niet bedoelt met "creëren van draagvlak".

Chiant | 27-10-15 | 21:01

Een ad hominem er tussen gooien is een teken van zwakte, beter van niet.
@harry21 | 27-10-15 | 20:54
Je hebt natuurlijk gelijk Harry.
Maar de man werkt op mij als een rode lap op een stier.
Plusje voor jou.

Ars Vivendi | 27-10-15 | 21:00

@PryzmXL | 27-10-15 | 20:56
Küzü is een ander verhaal.
Da's een extreem islamitische radicale islam extremist.

wakkere_nederlander | 27-10-15 | 21:00

Wellicht kunnen we een dynamo bevestigen aan de anussen van 'Drees' en 'den Uyl'. Die draaien zich dagelijks zo vaak om dat je hier best groene stroom mee kunt opwekken. /Linksmodus

PryzmXL | 27-10-15 | 21:00

@PryzmXL | 27-10-15 | 20:56
Küzü is een ander verhaal.
Da's een extreem islamitische radicale islam extremist.

wakkere_nederlander | 27-10-15 | 21:00

De PvdA zorgt wel voor veel werk. Voor mensensmokkelaars.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:58

Nederland is sterk en kan heel wat aan, meer dan sommige mensen denken.

Eurotokkie | 27-10-15 | 20:58

@GezondVerstand | 27-10-15 | 20:41
Ah,
Het viel jou ook al op...

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 20:58

Daar is dictator Klavertje weer met zijn draagvlak creëeren.

Harry Turtle | 27-10-15 | 20:57

Waarom draagt Diederik lippenstift?

Botte Hork | 27-10-15 | 20:57

Drees en de Uyl blijven zich omdraaien in hun graf, als ze dit gereutel horen van Samsom.
Geeft die 2 overleden volksvertegenwoordigers nu eens rust in hun graf en ga nu eindelijk eens opkomen voor de (autochtone) gewone man/vrouw.

Democrates | 27-10-15 | 20:57

@je suis bier | 27-10-15 | 20:55
Wat dacht je van, eerst Zweden, dan Duitsland en dan Nederland?

Thunderbird | 27-10-15 | 20:56

Er zit geen kwaad in die man werkelijk.
Maar hij loopt rond in de kooi van de leeuw dus hij moet er maar aan de zweepslagen leren wennen. Die van Jan Roos welteverstaan.
wakkere_nederlander | 27-10-15 | 20:52

3 hoeraatjes voor het debieltje uit Ankara. Samen met die andere knecht, Küzü, met het mongülen büsje al tüüüterend Nederland komen binnenrijden. Kebab met knof in de linkerhand en de koran strak onder de rechter geklemd, achtergrootneef reed.

PryzmXL | 27-10-15 | 20:56

BTW, let even op de lichaamstaal van Samsom als hij zegt "ach, de Nederlandse bevolking..."

Dr.Dexter | 27-10-15 | 20:56

Didi, Jesse, Alexander en Tofik: daar... Moet.... Een.... Piemel in!

gewoondoorlopen | 27-10-15 | 20:55

@harry21 | 27-10-15 | 20:45
Hoe deden we dat vroeger dan, doen er nog wel grenzen waren. Je praat poep, net als Pechtold en ieder ander die zegt dat je grenzen niet kan bewaken. Hongarije heeft overigens al bewezen dat je een hek uitstekende diensten bewijst. Aa iemand al Orbàn heb je wat, aan die laffe slappe verraders hier in de politiek heb je niets dan ellende.

Thunderbird | 27-10-15 | 20:55

Twee mensen die zeggen dat we het schaffen. Didie en Klaver. En toch worden er geen daadkrachtige maatregelen genomen. Het is wachten tot daadwerkelijk de pleuris uit breekt en het maakt mij niet uit of dit nu als eerst in Nederland, Duitsland of Zweden gebeurd.

je suis bier | 27-10-15 | 20:55

harry21 | 27-10-15 | 20:51
Prima halen we de kachels eruit. Jij je zin.

jack and friends | 27-10-15 | 20:54

@Ars Vivendi | 27-10-15 | 20:51

Een ad hominem er tussen gooien is een teken van zwakte, beter van niet.

harry21 | 27-10-15 | 20:54

Wat doet een groenlinkser met TWEE auto's?
GezondVerstand | 27-10-15 | 20:41

De tweede was van zijn vrouw.

IJsbrekert | 27-10-15 | 20:53

@PryzmXL | 27-10-15 | 20:50
''Snorremans' lijkt direct uit het circus te zijn gewandeld. Wellicht een ontslagen dompteur van circus Renz? Wat een modderfiguur slaat die vent, erbarmelijk ...'

Er zit geen kwaad in die man werkelijk.
Maar hij loopt rond in de kooi van de leeuw dus hij moet er maar aan de zweepslagen leren wennen. Die van Jan Roos welteverstaan.

wakkere_nederlander | 27-10-15 | 20:52

@Lupuslupus | 27-10-15 | 20:45

Verwarmde tenten, dat werkt toch niet. Mn oma zei altijd "we stoken niet voor de hele buurt!" (maar dan in het Gronings.

Reken maar dat de moraal in die "kampen" tot een dieptepunt gaat zakken als je de waterkou en de vieze sneeuwbende binnen gaat krijgen.

harry21 | 27-10-15 | 20:51

@harry21 | 27-10-15 | 20:38
Hoezo niet. Hij schoffeert burgers ook in ernstige mate. Je oogst wat je zaait. Samsom verdient ons respect niet wanneer hij onze belangen schaadt. Hij mag blij zijn dat hij niet al achter de tralies zit voor landverraad. maar wat niet is, kan altijd nog komen.

Thunderbird | 27-10-15 | 20:51

Samson noem je toch ook geen 'vleespet'. Beetje respect moet kunnen.
@FrankVeer | 27-10-15 | 20:44
Van mij mag 'ie Samsom aanspreken met 'leugenachtige landverrader met je gekke geitenkop'.

Ars Vivendi | 27-10-15 | 20:51

Dijkhoff is een broertje van Kluun?

Zo is het maar net! | 27-10-15 | 20:50

^ Erdobarmelijk dan

PryzmXL | 27-10-15 | 20:50

'Snorremans' lijkt direct uit het circus te zijn gewandeld. Wellicht een ontslagen dompteur van circus Renz? Wat een modderfiguur slaat die vent, erbarmelijk ...

PryzmXL | 27-10-15 | 20:50

@Ars Vivendi | 27-10-15 | 20:42
Goed gesproken Visarend IV! +1

wakkere_nederlander | 27-10-15 | 20:50

Ik las " stonden vandaag weer fris en fruitig te liegen".

Vega Mindy | 27-10-15 | 20:49

Wir schaffen Vermisste Person!

ProAsfalt | 27-10-15 | 20:48

harry21 | 27-10-15 | 20:45
Sinds Merkels oprisping is Schengen effectief buiten werking gesteld. Daarnaast waarom zou Nederland zijn grenzen niet mogen bewaken en controleren? Duitsland doet het al maanden..

jack and friends | 27-10-15 | 20:48

Helemaal de weg kwijt die mensen, gewoon de rug recht houden en het maar door blijven drukken van hun wil.

AmericanDad | 27-10-15 | 20:47

de echte ontwrichting in Duitsland moet nog komen, namelijk wanneer de bevolking de rekening krijgt. Het gaat nog een paar jaren duren voordat de gevolgen echt voelbaar worden, en extreem-links zal veel fanboys verliezen aan extreem-rechts, want hun zwakke verhaal is niet meer vol te houden.

--sql error-- | 27-10-15 | 20:47

PvdA: van stemmetjes op het stembiljet naar stemmetjes in hun hoofd.

wakkere_nederlander | 27-10-15 | 20:46

Lupuslupus | 27-10-15 | 20:42
Nee, maar het is gewoon zo dat als je een antwoord wil van die man je niet goed binnenkomt als je begint met he snorremans. Als er iemand bij u aan de deur klopt voor een collecte en begint met he kadaver doe eens geld is het ook niet vreemd dat de deur gelijk weer dichtgaat toch? het is toch de toon die de muziek maakt. Daarnaast is het 1 keer leuk maar dit is niet het eerste filmpje dat Jan maakt waarin hij begint met he snorremans.

jack and friends | 27-10-15 | 20:46

In de bewoording van Jesse Klaver: Eikels in de politiek die belangen van burgers schaden, hard aanpakken.

Thunderbird | 27-10-15 | 20:46

@harry21 | 27-10-15 | 20:42
Die tenten zijn verwarmd hoor. En dat is meer dan menige *Nederlandse* oudere kan zeggen die de verwarming niet aan durft te doen ivm de kosten. En dus ècht in de kou zit.

Lupuslupus | 27-10-15 | 20:45

Samsom en Klaver zijn de Bassie en Adriaan van het Binnenhof.

Dr.Dexter | 27-10-15 | 20:45

@arie181818 | 27-10-15 | 20:42

Ik zei het eerder, en ik herhaal mij zelf. Wilders roept: Grenzen dicht, maar er zijn helemaal geen grenzen rond NL. We hebben het Verdrag van Schengen, dus een "hek er om, en basta" gaat niet werken. Daarbij, wie gaat dat bewaken?

Het zou Wilders sieren er een soort businesscase van de te maken hoe hij dat (spreekwoordelijke?) hek zou willen uitvoeren. Of moet ik vol in de aandelen Heras stappen?

harry21 | 27-10-15 | 20:45

Kom op Jan, 'snorremans' kan echt niet. Samson noem je toch ook geen 'vleespet'. Beetje respect moet kunnen.

FrankVeer | 27-10-15 | 20:44

Tip: Gesloten vragen stellen: a) Kost dit meer of minder dan 1 Miljard? Indien minder; hoeveel wel? Als u het niet weet waarom zegt u dan minder? b) Waar gaat dit geld vandaan komen? c) Bent u voor of tegen erkennen van huwelijken waarbij kinderen betrokken zijn? d) Gaat u iets doen tegen de vrieskou en de volgende ellende voor de vluchtelingen die in (godbetert) tenten zitten?

harry21 | 27-10-15 | 20:42

PvdA-ers c.s. schaffen Nederland af.
Landverraders!

Ars Vivendi | 27-10-15 | 20:42

'Miljoenen mensen willen dat de grenzen dicht gaan'. In Wilders zijn hoofd. Miljoenen mensen willen dat niet iedereen klakkeloos wordt toegelaten, maar zeggen niet 'simpel' grenzen dicht. Want het probleem is niet simpel, ook al legt Greetje het lekker simpel uit voor zijn publiek.
Nuance, dat zouden meer mensen moeten doen.

arie181818 | 27-10-15 | 20:42

@jack and friends | 27-10-15 | 20:40
Ach gaan we het alweer over de "toon" hebben? Dat werkt niet meer hoor.

Lupuslupus | 27-10-15 | 20:42

Wat doet een groenlinkser met TWEE auto's?

GezondVerstand | 27-10-15 | 20:41

Wat een pretentie en minachting voor de kiezer van Jesse Klaver, politici die menen dat zij draagvlak kunnen creëren onder de bevolking om nog meer 'vluchtelingen' op te nemen in Nederland.

En laat Samsom maar wat meer empathie tonen richting de Nederlandse bevolking i.p.v. onbeperkte empathie met de 'vluchteling'. De Nederlandse sociaal democratie is onder de leiding van Samsom op een door spoor beland.

therealbraindump | 27-10-15 | 20:40

Jan is verder een prima man maar een beetje respect naar die grapjassen in dat nepparlement mag best. En Snorremans is gewoon niet grappig meer.

jack and friends | 27-10-15 | 20:40

"we, we, we, kunnen dit aan." - spreek voor uzelf zou ik zeggen. Tijd heb ik niet, en meer belasting betalen gaat ook lastig worden. Wat nu?

Ennuh, "Snorremans" - Ik moest best grinniken. Toch moet je die arme man idd niet zo onrespectvol benaderen Jan.

harry21 | 27-10-15 | 20:38

Meneer Samsom steekt in iedergeval zijn kop in het zand of heeft er een plaat voor. Dus dat er ook nog stemmetjes in zitten verbaasd mijn niets.

jan1234567890 | 27-10-15 | 20:38

Ik zeg PvdAllah : Op naar de *NUL* zetels !
En neem die snotneus mee op weg naar de uitgang...

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 20:37

Het enige wat Samsom nog mist is een plastic bloem op zijn revers waar water uit spuit.

Conan de Rabarber | 27-10-15 | 20:36

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl