achtergrond

Geenstijl

Nederland telt 970.000 werkweigeraars

lekker hangen, de hele dag. Net als het baasjeGoed nieuws. Het aantal mensen dat weigert te werken in dit land daalt. En fors ook! Waren dit er in het jaar 2000 nog 1,35 miljoen, vandaag de dag zitten nog slechts 970.000 mensen de gehele dag thuis te wachten totdat wij hen geld komen brengen. Nee, we hebben het niet over werklozen maar over mensen die bewust en moedwillig geen arbeid verrichten vanwege [verzin een onnozel excuus]. Niet direct het beschuldigende vingertje wijzen naar de achterstandswijken in de grote steden, want de meeste van deze vrijwillig inactieven woont op het platteland. Lekker de hele dag op een bierkratje zitten, beetje vissen, beetje boerendochters nafluiten. Kost ons jaarlijks maar een miljard of wat. Lang leve de verzorgingsstaat. En aangezien het allemaal nog veel socialer kan in dit land, hoeft dit clubje (als je bij 970.000 nog kunt spreken over clubje) zich de komende vier jaar ook geen zorgen te maken dat zij te werk worden gesteld. Ze krijgen maandelijks gewoon hun centen. Tot zover de mededelingen voor land en tuinbouw. Werk ze!
naarherkomst

Kudo's voor Antillianen en Surinamers! Spanjaarden, Belgen, Duitsers en Fransen zijn lui, net als Nederlanders. Turken en Marokkanen integreren goed, en zijn nog beter in niets doen.

naarleeftijd

CBS bewijst het, bejaarden zijn gewoon lui. En nee, deze generatie bejaarden heeft NIET meegeholpen aan de wederopbouw van Nederland. 55-plussers zijn van de naoorlogse ruggengraatloze generatie.

naarstad

Ja, de winkelcentra in de provincie moeten overdag ook gevuld zijn.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.