Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Syp Wynia: NL wijvenland kansloos tegenover islam

nlwijvenlandd.jpgTsja. Islamisering. Da's een eng woord want Wilders. Ook ademt de term een soort terminale onvermijdelijkheid waar men gewoon op heel veel manieren de koranische kriebels van krijgt. Begrijpelijkerwijs werd de term tot nu als de builenpest vermeden door 's lands bien pensants. Want de ongeschreven afspraak was toch wel zo'n beetje dat je pas een legitieme speler in het Ix3-debat bent zolang je vooral niet spreekt van islamisering. Ook is de correlatie tussen het woord islamisering hanteren en vermoord zijn cq tegen aanslagen beveiligd worden gelijk aan 1. En toen ineens was Syp Wynia er klaar mee. We weten niet precies wat er er in die grijze bromtoren aan de Radarweg gebeurde voordat deze column werd neergeschreven, maar naar alle waarschijnlijkheid werd er onder het genot van ons volkslied gepraat over geile wijven, auto's, steaks, BBQ-technieken, straaljagers, guns en motoren. Mannen dingen dus, waarna niet anders geconcludeerd kon worden dan dat Nederland een land voor en door wijven is, dat geen enkele kans maakt tegen die uitheemse waardevaste testosteron-divisies. Wat een angstzaaierij. Daar krijgen wij nou buikkrampen van, dus even langs de manicure om gewoon lekker te ontspannen. Het is immers weekend. nlwijvenland2.jpg

Reaguursels

Inloggen

Zouden ze dat zelf niet weten dat het Arabische volk nu het slechtste volk van de wereld zijn.
Ze moorden maar wat af, een mensen leven is daar niets waard.
Hebben ze dan niets geleerd van de geschiedenis Duitsland en Japan.
Hebben ze niets geleerd van de Balkan landen waar de Turken in massale opstand hebben gepleegd.
Geen wonder dat die landen nu zeggen nooit meer geen herhaling van de geschiedenis.
Genoeg is genoeg....

ciater | 12-10-15 | 05:39

Kennis van de Arabische taal is een pre op de toekomstige arbeidsmarkt.

waragainstclimate | 11-10-15 | 23:04

As they said! We are coming here to take it over! All europe! we make you bealive in Alah! if you dont want we kill you and rape you! homosexual will be direct kill! and that you allowed in country where is full of homosexuals! very good!!!! Look what happen in Sweden! Germany! Hungarie, how do you know this will not come here!Dutch Tv hide all facts, suych a hipokrits, all people thisk that is not that big deal!!! Now we see

Anuska | 11-10-15 | 21:20

Die linkse honden kunnen alleen maar schreeuwen over nazi, hitler, holecaust en bruin hemden. De echte rotzakken zijn ze zelf. Gooien met rookbommen en roepen dan nazi. Wie begint het conflikt? Die linkse klojo,s die gewoon demonstrerende mensen uitschelden met medewerking van spitsnieuwa, joop.nl. De nos en Rtl4. Die linkse kerk media laten alleen die ramkrakers zien die met een handje vol lopen te rellen. Bah wat een wijferig rot land krijgen we... Holland je gaat te gronde met dit soort socialistische troep.

streber | 11-10-15 | 19:49

@Ommezwaai | 10-10-15 | 17:52

U plempt hier continu een eindeloze stroom aan korte reacties, lacht u maar een eind weg, zelfspot is prima. Continu emotioneel reageren op de waan van de dag en daar is uw mening dan ook aan onderhevig. U bent niet serieus te nemen.
Ik ken het tooltje, stumperd, dus kom maar met voorbeelden...
Had u slappe 'baard en muts'-opmerking te weinig om het lijf dus noemt u mij maar een gristenvriend en zelfs Eurotokkie wordt erbij gesleept. Wat een kneusje bent u toch ook.
Losers zoals u zullen altijd met dat soort termen smijten want dat is alles wat u weet en kent.
U bent een oikofoob zonder het zelf door te hebben.
De nagel in onze doodskist, maar dat beseft u niet met uw zwakzinnige gewauwel.
Lutser.

Desmoulins | 11-10-15 | 19:31

PPT | 11-10-15 | 13:08 Wat u schrijft, dat klopt helemaal, dat is totaal juist, dat is waarheid. En het totaal verpletterende, omverwerpend verbazingwekkende, heel moeilijk echt goed te duiden raadsel is: dat het totaal weerzinwekkend moreel abjecte van wat er plaats vindt in Noord-Korea, WEL kritisch besproken mag worden in de politiek correcte linkse weg-met-ons-kerk, maar dat de net zo weerzinwekkende doctrine en praktijk van de islam in diezelfde politiek correcte linkse weg-met-ons-kerk NIET bespreekbaar is. Het is meten met twee maten, huichelarij, valsheid, onoprechtheid, dubbelhartig. Laten we nog eens wijzen op de enige Nederlandse cabaretier die tot dusver de moed heeft gehad deze hypocrisie te benoemen: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/...

Benedict Broere | 11-10-15 | 16:19

In Noord-Korea wordt men gehersenspoeld vanaf de jongste jeugd. Leider Kim Jong Un wordt op een gigantisch voetstuk geplaatst. Iedere vorm van kritiek op hem en zijn beleid is verboden. Wie het waagt dat verbod te overtreden wordt hard gestraft. De islam manifesteert zich op dezelfde wijze. Men wordt gehersenspoeld met de religie van de profeet. Kritiek hem en zijn religie is strafbaar. In veel islamitische landen staat de doodstraf op geloofsafval.
Daarmee zijn de methodiek van islam en die van het regime in Noord-Korea dezelfde. Kenmerk van democratie is dat het hebben van een andere mening toegestaan is. Dat gaat in tegen de islam. Islam en democratie verdragen elkaar niet.
Daarom is de Arabische lente ook mislukt. En de profeet, die heeft de koran echt niet geschreven met scheiding van kerk en staat als zijn bedoeling. Nee, het ging hem om de macht, politieke macht. Allah is door hem verzonnen om zijn eigen standpunten een goddelijke status te geven waar dus niet over te onderhandelen valt.

PPT | 11-10-15 | 13:08

Dat lijkt me evident, wat Syp W. zegt.

"You will be assimilated, resistance is futile"

De feminienen zullen daar pas achter komen als het te laat is. De grachtengordelgraaiers onder hen zullen uiteraard het land op tijd verlaten.

Poekieman | 11-10-15 | 11:25

Feminisme is niet de oorzaak ,het is iets anders. Mannen hebben nog steeds testosteron in hun lijven? Misschien zelfs meer dan vroeger. Vrouwenrechten staan tegenover de Islam. Meisjes willen helemaal geen hoofdoek/boerka. Ze kunnen hun eigen rechten niet beschermen, niet tegen zo een tegenstander , daar zijn wij voor. Makkelijk om het af te schuiven op de feministen/vrouwen. Dat je vrouwen meer rechten geeft betekent niet dat je een mietje wordt .. juist niet.

labaria | 11-10-15 | 11:22

Oh please. Bijna alle elenden die je leest en ziet in het nieuws wordt veroorzaakt door mannen. "Verwijving" kan best goed doen voor die uber patriarchen. Nederlanders hebben geen reden om in opstand te komen omdat de nederlandse cultuur nog steeds de heersende status quo is.

andywatt | 11-10-15 | 10:41

oeps,
allochtonen moet uiteraard autochtonen zijn.. met excuses aan mijn allochtonen zusters die wel degelijk zedig gekleed gaan volgens de Islam principes. en het paradijs zullen betreden.

fikkieblijf! | 11-10-15 | 09:38


kwam dit tegen FB trotsopislam organisatie..
Onze zusters en broeders die wij met open armen ontvangen.. en de Islam als enige ware overtuiging zien. Het gros van de allochtonen Europese vrouwen (en meisjes) is 'naakt' en zedeloos.

Gekleed maar tóch naakt.
Wat is de betekenis van de woorden: “gekleed doch naakt” in de volgende overlevering van de Profeet (vrede zij met hem):
“Twee groepen inwoners van het Vuur heb ik (in mijn tijd nog) niet gezien:,,Een volk met zwepen, als de staarten van de koeien, waarmee zij de mensen slaan. En vrouwen die gekleed doch naakt zijn. Heupwiegend en (ook) anderen hiertoe brengend. Hun hoofden zijn als de bulten van wiegende kamelen. Zij zullen het Paradijs niet binnentreden en zij zullen haar geur niet ruiken ook al is haar geur, waarlijk, van zo en zo’n afstand te ruiken.”
(Moeslim)
Antwoord:
Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met Zijn Boodschapper, diens familie en metgezellen.
Met de woorden “gekleed doch naakt” wordt gedoeld op vrouwen die niets verhullende kleding dragen. De geleerden hebben gezegd: “(Deze woorden slaan op) doorzichtige kleding. De vrouw (die zich hierin verhult) is gekleed doch naakt. Hetzelfde geldt voor een vrouw die zich verhult in een niet doorschijnend kledingstuk dat kort is. Ook zij kan aangemerkt worden als gekleed doch naakt. Een ander voorbeeld hiervan is het dragen van kleding die de rondingen van het lichaam van de vrouw accentueert. Dit indien met het woord ‘naakt’ in deze overlevering de waarneembare naaktheid wordt bedoeld. Slaat deze naaktheid echter op de innerlijke vorm daarvan, dan is dit een verwijzing naar de vrouwen die zich naar anderen toe vroom opstellen, maar ondertussen zedeloosheid in zich dragen. Zij zijn dus van de ene kant bedekt, maar van de andere kant weer naakt.”
Sheikh Mohammed ibnoe Saalih al-'Oethaymien
Fataawaa al-Moehimmah, blz. 783

fikkieblijf! | 11-10-15 | 09:32

allemaal leuk en aardig dat gereaguur hier, maar wat gaan we er aan doen?

crabsodyinblue | 11-10-15 | 09:10

Wynia.spijker.kop.
Het heeft niks met vrouwen te maken, maar alles met slappe hap op allerlei terrein in Nederland. Politiek voorop, maar ook terecht las ik ergens Oranje en Ajax, dus voetbal.
We hebben gewoon behoefte aan mensen die hun rug recht houden en oorzaak en gevolg nog juist weten te benoemen. Nu letten we teveel op de gevolgen en niet op de echte oorzaak; daar moeten we wat aan doen!
De meeste reaguurders denken wel bij de groep met de rechte ruggen te horen, ik ook uiteraard. Maar hoe kunnen we de meerderheid vormen om de koers weer volle kracht vooruit te krijgen?
Ik zag dat na de dood van Pim niet meer zitten en ben afgetaaid uit NL en heb geen seconde spijt. Wel woon ik in een rijksdeel en straks gaan mijn dochters in NL studeren. Dan zitten die in de shit daar, dus ik trek het me nog steeds aan. Er moet denk ik een sterke persoonlijkheid opstaan (zoals Pim, Wiegel, Thatcher, die categorie) die wel met charisma de mensen achter zich kunnen krijgen. Maar ik zie hem/haar nog niet geboren worden.
Duidelijk is dat ik het zou kunnen, maar ik heb geen zin in het gedoe. Dus laten we naar een geschikte kandidaat zoeken.
En dat we dan maar snel met polderen, thee drinken, compromissen sluiten ophouden, maar spijkers met koppen slaan. Zo is die cirkel mooi rond van dit betoogje.

Gele Beer | 11-10-15 | 03:18

Geen woord Spaans bij van Syp Winia; we zijn langzaam maar heel zeker bezig ons aan te passen aan een minderheid die uiteindelijk een meerderheid zal worden. Onze cabaretiers zijn, op een enkeling na, als de dood zo bang om de islam in hun sketches belachelijk te maken. Een partij als D'66 neemt iedere gelegenheid te baat om orthodoxe christenen te grazen te nemen, terwijl deze mensen geen kip kwaad doen, hard werken en nog nooit één politieke tegenstander hebben vermoord. Een man als Alexander Pechtold wordt desnoods moslim, als hem dat extra stemmen kan opleveren.
Vandaag werd het tijdelijke verblijf van asielzoekers in Woerden belaagd; dat is een uitermate slechte zaak, want zoiets doe je niet. Rutte was er als de kippen bij om daar zijn gezicht te laten zien, maar hopelijk rijdt hij morgen even door naar Oranje. Ik weet het; het is geen correcte vergelijking maar bij mij deed dat associaties opborrelen bij de taferelen rond de moord op Theo van Gogh; Balkenende toog eerst naar een moslim-school in Brabant om daar iedereen gerust te stellen; blijkbaar was dat belangrijker.
Verder is Syp Winia een uitstekend journalist/columnist

oliebolletje123 | 10-10-15 | 23:22

Tegenwoordig kan je je afvragen wie er de grootste vijand is van de moderne open samenleving, de totalitaire genocidale islam of de cultuurrelativistische weg-met-ons waan. Want de eerste wordt met miljoenen tegelijk geïmporteerd door de tweede. Kom maar binnen, weest welkom, doe maar of je thuis bent. Wat natuurlijk niet het officiële beleid is, het officiële beleid is dat van vele vrijheden, een royale zorg en pas ingrijpen als men begint te moorden en vernielen. Maar praktisch gezien is er het eindeloze aanpassen aan de islam, dat als er niemand ooit NEE zegt, net zo lang doorgaat totdat de oorspronkelijke moderne samenleving verdwenen is. Zo zijn vele culturen ons al voorgegaan. Zie Noord-Afrika, zie het Midden-Oosten, en zie de culturen wat verder weg in het Oosten. Allemaal culturen die nu gedomineerd worden door de wrede waan van de islam. Armoede, achterlijkheid, stompzinnigheid, stagnatie, saaiheid, lamlendigheid, nietsheid.

Benedict Broere | 10-10-15 | 23:02

Bullshit. Alleen Links kijkt weg. Maar Links heeft de gehele rechterlijke macht en journalistiek overgenomen en is de bevolking continue aan het hersenspoelen. DAT is het probleem.

Rest In Privacy | 10-10-15 | 22:28

'Een verwijfde samenleving'. O zo waar. Veel van de huidige problemen met de immigratie hebben we rechtstreeks te danken aan het feit dat vrouwen -anders dan pakweg 40 terug- hier een zeer grote stem en invloed hebben. Vrouwen zijn oververtegenwoordigd in de asiel- en zieligheidsindustrie nadat ze massaal zijn gaan werken. Ook hebben ze nu stemrecht. Vrouwen stemmen en handelen vaak emotioneel, empathisch en links, ipv rationeel en meer doordacht.

Vrouwen zouden over dit soort zaken niet mee mogen stemmen. Desnoods moet je hun stemrecht maar helemaal ontnemen. Hun doorgaans zo grote deug van kunnen meevoelen is voor onze samenleving nu een grote handicap gebleken.

druipsmurf | 10-10-15 | 21:54

Het zijn niet de vluchtelingen waar de meesten bang voor zijn, maar dat achterlijke geloof waar ze mee besmet zijn.

joost3001 | 10-10-15 | 21:24

Er is geen enkele maatschappij/cultuur die - bij het behoud van een ruime meerderheid, want dat is 80-90% - het nog langer tolereert als een vijandige, intolerantie invasiemacht decennia lang misbruik maakt van haar tolerantie. Geen enkele. Ik ben vrij positief, in die zin dat de uitkomst zal zijn dat Europese landen haar culture wortels zonder gene gaat herontdekken en koesteren, met als gevolg een vernieuwing van nationalistisch elan. De tijdgeest verandert, onderschat nooit de macht van de meerderheid. Hoe meer de islam haar ware totalitaire gezicht laat zien, gesteund door radicale maar ook doodgezwegen door de gematigden, hoe meer de Europese landen besluiten om paal en perk te stellen.

Kolbjorn Varmann | 10-10-15 | 20:57

drs.Nee | 10-10-15 | 15:34 Bedankt voor het wijzen op dat artikel. Ik hoop dat Wynia het volhoudt zo relevant te schrijven. Want te verwachten is dat de druk tot censuur en zelfcensuur steeds groter wordt. Zoals er eindeloos veel oliemiljarden euro’s zoeken naar mogelijkheden om dat te bewerkstelligen. En zoals de politiek correcte zwakzinnigheid steeds maar niet bereid lijkt de stap voor stap islamiserende afbraak van de moderne open samenleving te stoppen. Er zijn inmiddels vele experts die zeggen dat de genocidale IS precies is wat de islam is, en als de islam hier in Nederland eenmaal de macht heeft, dan is ook hier een genocide te verwachten. Zie bijvoorbeeld: www.youtube.com/watch?v=iiElOvAIQOg

Benedict Broere | 10-10-15 | 20:36

@corbiere | 10-10-15 | 19:15

Een volksopstand regelen vergt wel het een en ander.
Je zult mensen moeten mobiliseren om je bericht te verspreiden, niet alleen via een (laten we eerlijk wezen) relatief eenzijdig forum als Geenstijl; je begeeft je dan op publieke social media, zoals facebook, twitter en algemene fora. Op het moment dat dit bekend wordt, gaan de propagandamachines van tout links, via marokko, turkije en het middenoosten, tot extreem rechts in volle vaart aan de slag hun eigen belangen voor te laten dringen.
- Links zal het direct in de kiem willen smoren want racisme/xenofobie/anti-islam. Links zal via de NPO en de politiek zorgen dat de kijkbuiskinderen bij hun ouders gaan vragen 'waarom die grote mensen die lieve Achmed weg wil sturen' en via een apv zorg dragen dat welke demonstratie dan ook gedoemd is uit te wijken naar een verder lege maasvlakte.
-Het Midden-Oosten trekt direct ambassadeurs terug, boycot Nederlandse producten (en eventuele doorvoer via welk midden-oostelijk gebied ook) en zal dreigen de oliekraan dicht te draaien.
-Turkije zal dreigen dat ze naar de EU stappen 'of ze komen er helemaal niet in en dan gooien ze de grenzen helemaal open'.
-Extreem rechts zal de kans grijpen om volledig los te gaan op welke buitenlander dan ook, ongeacht of het een christelijke, hindoestaanse of atheistische putjesschepper dan wel chirurg is.

Kortom, voordat je een redelijk indruk-makende groep mensen ter been kunt krijgen die vredelievend, zonder schreeuwen of geweld, maar zeker massaal en massief het Binnenhof (of waar ze nu mogen zitten) volledig blokkeren en de huidige regering duidelijk maken dat ze niet meer welkom zijn om ons land te besturen omdat ze zeer zeker niet onze belangen vertegenwoordigen, zal je initiatief door eigen succes volledig geweigerd, geforceerd weggewerkt dan wel gesaboteerd worden.

Helaas, ik heb in deze ook geen oplossing. Maar potdikke, er moet toch een manier zijn om in opstand te komen? Ik heb destijds geleerd dat je, hoe klein ook als individu, een radertje bent in een groot geheel. Als één radertje weigert, stopt het hele systeem. Misschien dat er in deze richting gedacht moet worden? Een 'event' waarbij iedereen die het zat is, een week lang (probeert) geen snelheidsovertreding te begaan? Of bij de opgave omzetbelasting 'per ongeluk' tien euro te veel overmaken, dan weer terug vragen, en weer een tientje te veel storten? Of een andere 'burgerlijke ongehoorzaamheid' ?

EEnzame SchizofrEEN | 10-10-15 | 20:30

Kijk maar naar t voetbal.
Oranje
Ajax
Allemaal wijven.

swassannuf | 10-10-15 | 19:50

Wynia werd geweerd destijds als columnist door het tv belangrijke opinieprogramma Buitenhof.
Niet politiek correct genoeg.
Daar zit nu als vaste commentator Paul Witteman (ja die weer) die altijd correct in de Varaleer was en en die als soort naoorlogse verzetsstrijder er een eer in stelde om Wilders te negeren zoals hij dat eerder succesvol deed bij Janmaat.

J.Slavink | 10-10-15 | 19:43

Nu ik het nog een keer lees kan het cynisme zijn, maar dan krijg ik er nog buikpijn van en een nagelstyliste kan dat niet oplossen. Het gaat te diep.

Elvi | 10-10-15 | 19:40

Sociaaldemocratie is het tegenovergestelde van Darwinisme. Europa en Nederland zijn volledig gebrainwashed en gedirigeerd door sociaaldemocratie. Komt er een groepje Darwinistische barbaren langs of een Aziatisch land wat met extreem lage lonen werkt, dan hebben Europa en Nederland als enige antwoorden "vrijheid van meningsuiting", "democratische beginselen" en "zo willen wij toch niet met elkaar omgaan". Jammer dan denkt de Darwinist en hij walst verder in zijn zucht naar meer welvaart!

bovenwater | 10-10-15 | 19:39

Dus jij gelooft toch nog in de maakbare samenleving Spartacus? Ondanks alles wat er om ons heen gebeurt?
Vrouwen die niet meer over straat durven en, als ze het wel doen, een gerede kans lopen om aangerand c.q. verkracht te worden. Ik kan wel verder gaan, maar het houdt niet op.

Laat maar. Syp heeft een geweldig artikel geschreven en de dagelijkse realiteit is de onderbouwing.
Kom jij eens uit je grot ofzo.

Elvi | 10-10-15 | 19:37

Ralph1707 | 10-10-15 | 18:23
Persoonlijk hecht ik erg aan principes en ben ervan overtuigd dat princioes die uit jezelf komen sterker xijn dan een door indoctrinatie opgedrongen geloof.
Boutschefter | 10-10-15 | 19:02
Wat ik dan wel vrees is dat wij qua voorbereiding een dikke achterstand hebben. Zou me niet verbazen als moskee kelders grote wapendepots zijn. Neem nou die vrachtwagen met automatische geweren en zelfd raketwerpers die onderschept is. Hoef je niet te vragen hoeveel vrachtwagens er met die open grenzen wel zijn doorgekomen. En zelfs het leger heeft geen kogels.

Ben Hetzat | 10-10-15 | 19:29

Het is eigenlijk een heel simpel verhaal dus, willen we een beetje vrijheid behouden dan moeten we af van de EU en de Islam.
De regering gaat helemaal over de rooie als je dat naar voren brengt. We mogen het alleen denken maar niet zeggen enz.., en wellicht gaan ze het een keer snappen, dat we het spuugzat zijn.

Wie o wie komt met zijn luie reet van de bank/stoel af en regelt een nette demonstratie voor iedereen die het daar mee eens is?
En als het geregeld wordt, geen gezeur meer en komen opdagen,winkels dicht, alles even op tilt, de nuance bespreken we dan later wel maar simpele doelstelling we willen uit de EU en weg met de Islam.
Dan kunnen we ter plekke eens bespreken wat er allemaal mis is met de Nederlandse man.

corbiere | 10-10-15 | 19:15

De oude gelovigen (Calvinisten) en de geseculariseerde gelovigen (socialisten) worden vervangen door de nieuwe gelovigen (Moslims).
Is er iets bestand tegen de eenkennige visie van gelovigen (='ik heb de wijsheid in pacht en ik ben de enige die gelijk heeft; in de naam van....') en het antwoord daarop is taboe verklaard.
De schijnbaar objectieve pers spreekt berustende taal uit zoals vroeger de priesters en dominees berustende taal prevelden.
Zowel de pers als de gelovigen verzwijgen altijd wat politiek correct niet van hen mag worden gezegd.
Loopt het goed af (?), nou, het moet eerst nog even heel veel erger worden. Tot iedereen in geestelijke ademnood komt. En dan gebeurt het. (ik zeg niks)

Der Paulie | 10-10-15 | 19:11

@nhxd
Het is of topic idd, maar wel interessant.
Als mensen in de kerk een hou vast vinden heb ik helemaal geen bezwaar.Maar we hebben er ooit wel voor gevochten, onze "vrijheid", katholieken tegen de protestanten en later de "ongelovigen"tegen het geloof(of eigenlijk de kerk, als menselijk orgaan).Ondanks dat de ongelovige gewonnen heeft, kwam er geen wraak of straf, maar hebben we oa godsdienst en mening vrijheid ingevoerd en scheiding van kerk en staat.Iets waar de kerk niet veel mee had tot op toen.De afkeer van de "kerk" is van alle tijden, sommige mensen zijn heel erg gevoelig voor een god beeld, en sommige helemaal niet.Dat was toen en is nu, en zal altijd blijven.
.
In tijden van nood gaan mensen bv ook naar de kerk voor eten en onderdak, niet altijd om dat ze opeens echt in god geloven.De kerk is namelijk erg rijk.
Ik denk dat ieder mens, gelovig of niet, om te kopen is.Maar ik zie ook nu weer voornamelijk de "ongelovige"in opstand, de kerk doet niets en de paus ontkend zelfs dat er nu overal ter wereld katholieken worden mishandeld en vermoord. Ik ken al een hoop katholieken die nu moslim zijn, ongelovigen snappen daar echt niets van.Naar mijn mening klopt je theorie niet
.
Een echt gelovige word nooit "ongelovig", en een "ongelovige" nooit echt gelovig.Daarom denk ik dat "ongelovigen" meer weerbaar zijn tegen de islam.

Ralph1707 | 10-10-15 | 19:03

Peter Emile | 10-10-15 | 18:18
En toch, laten we de meest extreme keuze voor pak hem beet 2030-2040 eens nemen:
- Sharia in West-Europa met bijbehorende onthoofding van een ieder die zich niet tot de Islam wil bekeren.
- Het maximaal uitmoorden en/of deporteren van moslims, om bovenstaande tegen te gaan.

Waar gaat "autochtoon" Europa voor kiezen, denk je, en wie heeft de beste middelen om te winnen?

Boutschefter | 10-10-15 | 19:02

@postmodernismisdead
En die tijd gaat er komen alleen de datum nog?

elcidisback | 10-10-15 | 18:59

hallevvezool | 10-10-15 | 18:49
Ach, een klein busje deo (met alcohol!) doet wonderen.
Is niet verboden maar wel uiterst effectief op de korte afstand..

Ommezwaai | 10-10-15 | 18:52

@rioolrat | 10-10-15 | 18:05
En bedenk daarbij dat van het totaal maar een paar procent "met een missie" voldoende is om de hele boel op de kop te zetten.

ben kokhals | 10-10-15 | 18:51

Kerels dragen een gun om zonodig proportioneel te kunnen antwoorden.
Magniet want monopoly. Uitsluitend de staat zal u beschermen.
Vraag maar aan Theo.
*baksteen onderin handtasje stoppen doet*
Ballen met testosteron erin zijn vrij makkelijk te raken.

hallevvezool | 10-10-15 | 18:49

Nederlandse kindjes van vandaag wordt empathie ingeprent voor alles. Kindjes van moslim-gemeenschappen wordt juist empathie afgeleerd. Denk daarbij ook aan het jaarlijkse feestlijk afslachten van schattige schaapjes in bijzijn van de kindjes. Dat is allemaal prima, behalve als je die twee tegengestelde gemeenschappen op elkaar propt.

ben kokhals | 10-10-15 | 18:46

Nu zo langzamerhand de islamieten in Nederland invloed gaan krijgen wordt het tijd dat we ingrijpen. De oplossing is in principe simpel: in China zijn zeer veel hoog opgeleide jongeren die niet meteen aan een baan komen. Wanneer we een miljoentje of zo van die jonge chinezen hier heen halen is dat een goed tegenwicht tegen de opkomende islam. Zeker wanneer we de import van nòg meer islam radicaal stoppen! Gewoon geen enkele islamitische immigrant meer toelaten.
Next!

Aristotalloss | 10-10-15 | 18:45

Nieuw joris in dienst of zo? Ik hoef geen uitleg verder, maar wat ik @16:47 was geen vergrijp tegen welke huisregel dan ook. Stond geen onvertogen woord in. Was ook niet gericht tegen GS of redactie. Heel bijzonder. In andere topics is ook al zo bizar veel gejorist vandaag waarvan je denkt "mwoah.."
Als er nieuw beleid is of nieuwe regels zijn, maak die dan even bekend, dan kunnen we er rekening mee houden.

Stormageddon | 10-10-15 | 18:38

@Real Dutch Meat | 10-10-15 | 15:35 "Koning Willem zal ons de victorie doen toekomen, '' wakker schrikt'"
.
:) Inderdaad, over verwijving gesproken.

ben kokhals | 10-10-15 | 18:33

nhxd | 10-10-15 | 18:24
Ik hoef alleen als voorbeeld de Noord-Vietnamezen te noemen in hun strijd tegen de Amerikanen....

Ommezwaai | 10-10-15 | 18:32

Ommezwaai | 10-10-15 | 18:16
Mee oneens. Na de oorlog was de kerkgang meer dan daarvoor. Dat is in de jaren '60/'70 veranderd door van Agt en Drees. Hoe lullig het ook is, het is wel degelijk een houvast. Ik zeg daarbij ook niet dat atheïsten niet voldoende houvast of reden hebben, maar ik denk wel dat ze eerder geneigd zijn om overstag te gaan. Maar goed, dat is niet de discussie van dit topic.

nhxd | 10-10-15 | 18:24

@nhxd
Ik snap je , op sommige punten eens behalve oa dat ik juist bedoel dat mensen die niet in een fictieve god beeld geloven, wel degelijk geloven.Alleen een in een god beeld gelovend persoon kan en zal dat nooit begrijpen. En dan die vrijheid, daar ben ik, zonder te knipperen met mijn ogen en zonder twijfel, bereid voor te vechten en te sterven.Zonder vrijheid is er geen leven dus heb ik echt helemaal niets te verliezen.Denk dat ik niet de enigste ben die zo denkt. Ik geef vrijheid nooit op!Mijn vrijheid is mijn god, mijn alles, mijn ziel en zaligheid!Plus, ik haat agressief geloof die mij wil onderdrukken enorm, als extra motivatie.
Als ik "bekeer" is het alleen om een meer doeltreffende aanslag op ze te bedenken en uit te voeren.Ik kies dan voor leven om te kunnen blijven vechten. Christenen hebben in mijn inziens juist meer begrip omdat het om een geloof gaat, die snappen dat een menselijk kerk/moskee orgaan hun culturele leider is en die hij moet gehoorzamen, en dat zal hij ook doen. Iemand die niet in een god beeld geloofd zal dat nooit begrijpen... en, moslims zullen de vraag geen eens stellen aan een christen, die word meteen onthoofd net zoals nu met ISdeLUL en die bokoNerds

Ralph1707 | 10-10-15 | 18:23

Zenzeo | 10-10-15 | 16:40
.
Herkenbaar. En de juffen en meester zijn allemaal wit. Omdat al die goudzoekers onderwijs minachten, die willen alleen maar raketgeleerde of gyneacoloog worden.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 18:20

Mladic zal gelijk krijgen. Toen hij toostte met Karremans zei hij de gevleugelde woorden: "er komt een tijd dat wij jullie ook moeten redden". In de allereerste vertoning van die tapes zat die tekst erin, in latere versies is die er uit geknipt op de NPO snijtafel.

postmodernismisdead | 10-10-15 | 18:20

Mladic zal gelijk krijgen. Toen hij toostte met Karremans zei hij de gevleugelde woorden: "er komt een tijd dat wij jullie ook moeten redden". In de allereerste vertoning van die tapes zat die tekst erin, in latere versies is die er uit geknipt op de NPO snijtafel.

postmodernismisdead | 10-10-15 | 18:20

@EEnzame SchizofrEEN | 10-10-15 | 17:38

U heeft gelijk; uw gedachtenspinsels zijn allesbehalve schizofreen. Als ik het geld had zou ik, net als u dat kennelijk overweegt, mijn heil elders zoeken. Wherever. Zo lang er maar geen moslims wonen; IJsland. Finland. Nieuw-Zeeland. Canada zou wellicht inderdaad een optie kunnen zijn, maar ik heb zo'n bruin vermoeden dat ook daar al uitzaaiingen van hoofddoeken te vinden zijn.

Hier komt het in elk geval niet meer goed; er zijn inmiddels gewoon te veel moslims. En teveel van hen hebben een te grote bek.
De enige reden waarom ze - misschien, heel misschien - weer zouden kunnen verdwijnen, is dat er grootschalig de pleuris uitbreekt in West-Europa. En dat willen u & ik niet meemaken. Grootschalige pleuris in Europa: we weten allemaal hoe dat in het recente verleden heeft uitgepakt.

Peter Emile | 10-10-15 | 18:18

nhxd | 10-10-15 | 18:10
Dat hogere doel dien je op het moment dat je je gezin, familie en vaderland beschermt. Daar kan geen geloof of militaire macht tegenop. Dat heeft de geschiedenis toch wel bewezen?

Ommezwaai | 10-10-15 | 18:16

Ralph1707 | 10-10-15 | 16:06
Wat ik zeg is dat mensen die ergens in geloven, een hoger doel dienen en dus ergens voor vechten. Dat is sterker dan atheïsme aangezien dat alleen gelooft in geld, macht, vrijheid etc. Dat zijn zaken die je veel makkelijker opgeeft dan een geloof. Daarom zeg ik: als hier een oorlog komt en de mohammedanen zeggen tegen u als atheïst: "bekeer, of sterf" dat ik zeker weet u meer geneigd bent dan Christenen u te bekeren.

nhxd | 10-10-15 | 18:10

Hij stelt het nog veel te rooskleurig voor met zijn bijna 10% moslims in 2050. Van 6% nu. In Duitsland worden alleen dit jaar al 1.5 miljoen vluchtelingen verwacht, waarvan de overgrote meerderheid Moslim is. Doe daar nog de gezinshereniging bij en je komt zo op 7 a 8 miljoen, ofwel bijna 10% moslims in 1 jaar erbij. In Nederland zal het procentueel misschien wat lager liggen, maar ook al is het maar een fractie van deze aantallen en wordt de helft teruggestuurd, dan nog gaat het aantal moslims in Nederland veel harder oplopen dan Wynia zegt.

rioolrat | 10-10-15 | 18:05

@EEnzame SchizofrEEN
Mooie opsomming! En ik deel je gevoel helemaal. Zelf denk ik dat in NL of elders in de EU binnen 5 jaar de P uitbreekt.Speel ook met de gedachten om dit land iig nu even te verlaten tot dat de "vijand" zijn tanden heeft laten zien.Ik ga iig niet vechten voor rutte of een linkse .....
.
Cannada lijkt een mooie oplossing maar, gebeurt het daar dan niet?Ik hoor ook uit cannada en amerika ook deze geluiden en moslims hebben Amerika als eind doel, daarna de rest van de wereld, waar kan ik heen.(toevallig zong GroenLinks dat alles zeggende liedje, België, dacht eerst dat het van de pvv was tot dat ik dat spandoek zag lol)
.
Aan de andere kant, uit respect voor mijn (en alle andere) opa's en oma's die zich met moeite door oa WWII hebben geworsteld zou ik mezelf ook weer erg laf vinden om te vluchten.Als de opstand NU begint kan het nog. dus als mensen nu niet weeeeer die vvd praatjes gaan geloven, ze gaan er zoals al 30 jaar bewezen, echt helemaal niks aan doen....

Ralph1707 | 10-10-15 | 17:59

En zo is het. Syp Wynia is toch ook niet de eerste de beste. Wakker worden Nederland. Stop met die "weg met ons mentaliteit". Het is al te laat, maar laten we het niet erger worden.

joost3001 | 10-10-15 | 17:52

Desmoulins | 10-10-15 | 17:18
Haha... Als er hier één droeftoeter is, dan bent u dat wel.. U leest u eigen comments zeker nooit eens terug?
Rare kwibus.. En als ik zwakbegaafd en achterlijk commentaar wil, dan roep ik Eurotokkie wel op de panelen. Gristenvriendje.

Ommezwaai | 10-10-15 | 17:52

Economische belangen en angst voor terreur worden onze ondergang. De islam wordt geen strobreed in de weg gelegd in ruil voor olie, contracten en misschien wel geen aanslagen in ruil voor ongehinderde islamisering. En voor de naïevelingen die de 6% als niet bedreigend ervaren: die 6% is, zoals al gezegd, goed georganiseerd, trouw aan het moederland en elkaar, agressief en zonder angst. Die 6% staat sterk en is geconcentreerd in de grote steden waar zij makkelijk de dienst uit kunnen gaan maken. Iets wat in grote mate al gebeurt. En onze politici zijn weer bezig met loze woorden zoals die van Halve Zoolstra met zijn Wildereriaanse uitspraken waar na de verkiezingen weer niets van terecht komt omdat de kaarten dan weer geschud zijn en de salarissen en privileges vastgelegd. Dit land heeft een bestuurdersprobleem waar wij heel snel korte metten mee moeten maken. De islam stopt niet met veroveren tot dat het met harde hand gestopt wordt.

Sliptong | 10-10-15 | 17:51

@ EEnzame SchizofrEEN

Goed verwoord man!

mysteryposter | 10-10-15 | 17:49

@Lupuslupus | 10-10-15 | 17:22
Je vader had waarschijnlijk geen keus.
Waarschijnlijk werd ie (toen al) gechanteerd door je moeder.

VanBukkem | 10-10-15 | 17:48

Bij de voetbal European Qualifiers krijg je de hele tijd alleen het Turkse shirt met die halve zool voor je kiezen. Of ben ik nou gek aan het worden?

Piet Karbiet | 10-10-15 | 17:45

Ik heb het al zo vaak geroepen hier: Nederland is een land geworden met een een over-gefeminiseerde emo-cultuur van rubberen tegels, teddybeertjes, stille tochten, waxinelichtjes, witte ballonnetjes, berm-monumentjes, papa-dagen en oma-fietsen met voorop een met plastic bloemetjes versierde rammelkrat van de 'Marqt'. Een land van dierenpoezen en "duurjjjzaamheid".

En dat moet het dan opnemen tegen de rauwe, primitieve macho-cultuur van een geïmporteerde zooi baardbarbaren met denkbeelden uit de zevende eeuw, die er een ideologische blindheid en fanatisme op na houden waarbij die van de nazi's verbleekt.

Peter Emile | 10-10-15 | 17:42

Trololol. Halbe Zijlstra LIVE op Periscope
.
Hij heeft naar onze nieuwe president Wilders geluisterd?
Jammer dat het van de vvd altijd leugens zijn...

Ralph1707 | 10-10-15 | 17:39

@Karspel123 | 10-10-15 | 17:25
De romeinen roemden ons juist om onze moed, de romeinse legertop bestond in de latere jaren vrijwel geheel uit germanen (vaak franken, onze voorouders dus) en de magister millitum was in praktijk zelfs machtiger dan de keizer zelf

rode peper | 10-10-15 | 17:39

@ Ralph1707 | 10-10-15 | 17:05

De tekenen worden dan ook wel duidelijk;
- De politiek begint steeds verder van het volk te vervreemden,
-de politiemacht wordt steeds meer gedwongen geen geweld in te zetten,
-de krijgsmacht wordt tandenloos gemaakt, uitgedund en wat overblijft afgemat door naar veel te veel brandhaarden (niet door het land veroorzaakt) gezonden,
-onderwijs is uitgeknepen, elke regeerperiode op een 'nieuwe' koers gezonden zonder enig (in)zicht,
-vrijwel alle sociale voorzieningen worden 'verzorgd'door semi-particuliere bedrijven, die vooral op winstmaximalisering uit zijn,
- belastingstructuren zijn vooral gunstig voor grote multinationals en gericht op het maximaal belasten van de middenklasse (want daar zijn er per definitie de meesten van, bell-curve),
-welgestelden worden gefêteerd in elke vorm mogelijk, dus minder belastingen, andere strafmaatregelen bij overtredingen, geen straf bij grove nalatigheid,
-'Morrend volk'wordt via een door overheid aangestuurd media-systeem vals geïnformeerd, zand in de ogen gestrooid dan wel voor alles wat slecht is weggezet dan wel geweerd van elk kanaal,
-opstandelingen die waar dan ook opstaan worden getraineerd, bedreigd, hun uitspraken op basis van feiten worden gebagatelliseerd, elk aspect des persoons wordt waar mogelijk vuil gemaakt of wordt gebruikt als voorbeeld,

en zo zijn er nog wel wat kenmerken te noemen.

Hoe lang dit nog goed gaat? Ik weet het niet. Hoe langer ik op GS (mee-) lees, hoe moedelozer ik wordt er hoe meer ik aan het uitzoeken sla hoe ik mijn spaarcenten zo snel mogelijk kan opnemen en naar Canada kan emigreren, Want dit kan nooit nog 2, 3 jaar goed blijven gaan. En om mijn kinderen aan een oorlog bloot te stellen, als het even kan liever niet. Dan kom ik te zijner tijd wel zelf terug om mijn Holland terug te veroveren. Maar dan niet met Rutte of soortgelijke dwazen aan het roer.

EEnzame SchizofrEEN | 10-10-15 | 17:38

@Stormageddon
Snap waar je op doelt, en (naar mijn bescheiden mening) heb je ook wel gelijk.Tis idd best jammer, ga graag in gesprek met die mensen. De twee/drie deling in ons land word steeds duidelijker en de kloof groter op deze manier. Maar ik denk dat dat meer komt omdat als een oude macht haar macht verliest (regering/godsdienst) zij steeds radicaler worden en niet meer in gesprek gaan met de concurrent uit angst nog meer macht te verliezen of nog erger, moeten toegeven dat we gelijk hebben.Dit is niet van nu, toen mensen nog de lokale eiken boom als god zagen en deze groep kleiner werd en bijna ophield te bestaan, stopte ze met praten en werden het terroristen. Vandaar oa oude gezegde zoals een kat in het nou maakt rare sprongen.Ons negeren en uitschelden is het enigste wat ze nog hebben en dat grijpen ze met beide handen aan.Ze hebben idd 8 jaar geleden de discussie al verloren dus praten is voor hun geen optie meer helaas.

Ralph1707 | 10-10-15 | 17:36

@Ronnie uit Helmond | 10-10-15 | 15:51
De primaire tumor is het algemeen kiesrecht, waar een belastingontvanger net zoveel recht heeft als een belastingbetaler. Zolang wij gratis dingen van de overheid denken te krijgen, zolang gaat de overheid door met sigaren uit onze eigen doos uitdelen en zullen de buitenlanders meeprofiteren van het uitdelen (van onze sigaren)

rode peper | 10-10-15 | 17:34

Morgen naar Utrecht. Er moet toch ergens een begin van een verzet zijn. Hup Pegida!

RobberenRukkie | 10-10-15 | 17:32

@ Lupuslupus

Was trouwens niet lullig bedoeld, gewoon een filosofisch vraagstuk, et een link naar de feministische trekken van de regering waar de post van origine over ging.

mysteryposter | 10-10-15 | 17:32

rennen dus.

Boutschefter | 10-10-15 | 17:31

-weggejorist-

Boutschefter | 10-10-15 | 17:29

Ook al schrijft de mainstream press nog elke keer "anti-islam beweging", de Duitse PEGIDA beweging is nou juist gericht tegen de islamisering van het westen (avondland) en niet tegen de islam zelf. Aanhangers van de islam mogen zelf weten of ze zelf wel of niet varkensvlees willen eten, een kerstboom in huis willen halen, of geld sparen in een spaarvarkentje. Onacceptabel is dat wij worden verteld dat we geen bratwurst meer op het barbecuefeest want moslims vinden vies, geen kerstboom krijgen want niet islam, en de bank je geen spaarvarkentje meer geeft want Fatima en Abdul hadden een klacht ingediend.

EnNouJijWeer | 10-10-15 | 17:28

-weggejorist-

Karspel123 | 10-10-15 | 17:25

@VanBukkem | 10-10-15 | 15:46
Mijn vader is bij de geboorten van al zijn kinderen geweest. Natuurlijk bestond die belachelijke "pappie-dag" toen niet maar hij nam daarvoor gewoon een dag vrij.
En emotioneel chantabel? Natuurlijk niet. De vrouw was er zelf bij toen het kind werd verwekt dus ze wist waar ze aan begon en wat een bevalling is.

Lupuslupus | 10-10-15 | 17:22

@Ralph1707 | 10-10-15 | 17:05
Ja. Een jaar of 8 geleden werd Geen Stijl gespeld door kamerleden en op ministeries. Niet door iedereen, maar een groot aantal. Zelfs onze veilingmeester van D66 las hier mee (en reaguurde ook... Maar uiteraard onder een nickname)
Omdat twitter nog niet bestond, omdat kranten nog geen commentaar secties hadden. GS was de thermometer in de aars van de samenleving. Het is nu een beetje een allegaartje van voornamelijk rancuneuze pvv stemmers geworden. Allemaal prima, maar weinig verrassend, weinig inspirerend. Het geluid is wel bekend, ook in Den Haag. Ze hoeven niet meer mee te lezen. Die tijd is geweest.

Stormageddon | 10-10-15 | 17:19

@Ommezwaai | 10-10-15 | 16:07

Zo dat is origineel.
U leest dus nooit de plempsels, alleen uw eigen droevige gewauwel...
U bent mij niet en gezien uw dommige reacties heeft u werkelijk geen idee waar u over spreekt.
Beetje flink afgeven op christenen, loser.

Desmoulins | 10-10-15 | 17:18

@Jos9595 | 10-10-15 | 15:35
Welja, loop maar weg.

Lupuslupus | 10-10-15 | 17:16

-weggejorist-

kruisvaarder2015 | 10-10-15 | 17:09

@Stormageddon
Tja, en zo denkt 2/3 van het volk over hun, de huidige macht verliest zijn invloed, wie luistert er nou nog naar een kamer debat? Of leest er nou serieus een tweet van bv dibi Mr BAM bv? (buiten mensen die ff willen lachen) Wie kijkt nog naar een NOS journaal of npo? en als er al gekeken word is de groep die ook geloofd wat er gezegd word erg klein aan het worden.
Invloed hebben we nooit echt gekregen, anders waren we nu niet hier beland, en lazen ze vroeger GS? denk het niet ... Maar je ziet nu dat mensen het zat zijn en het straks gewoon invloed/macht gaan pakken.Ze kunnen dan roepen wat ze willen, nazi hitler ect, niemand zal meer luisteren! Ik ga nu ook niet meteen mijn hele huis en haard op het spel zetten, tis de tijd nog niet naar mijn mening omdat te weinig mensen het gevaar onder ogen zien, maar dat komt vanzelf, en als de dag komt, kan het echte NL op mijn hulp rekenen ...

Ralph1707 | 10-10-15 | 17:05

Syp Wynia is een held, en dat vind ik al heel lang. Verder vier woorden: weg met de islam!

Professor Superhirn | 10-10-15 | 17:03

@ Lupuslupus

Als "god" de mens naar zijn evenbeeld heeft geschapen ... en begonnen is met adam en eva ... was ie dan een man, een vrouw of een man vrouw? (meta man met feministische trekjes)?

mysteryposter | 10-10-15 | 17:00

@mysteryposter | 10-10-15 | 15:58
Ja prachtig he? Ook die heeft Hij allemaal geschapen.

Lupuslupus | 10-10-15 | 16:51

@Ben Hetzat
Heelemaal Mee eens!
Btw, als ik een gok moet doen denk ik dat om de gemiddelde nl man (ook die metro man ect) te verslaan nog steeds min. 3 booslims nodig zijn. Was vroeger bij mij op school ook al zo, daarom bewegen ze vaak in groepen en hebben ze ook echt een meerderheid nodig. Neemt niet weg dat met een wapen het verschil bijna weg is, gevaar dreigt ook daar..

Ralph1707 | 10-10-15 | 16:50

-weggejorist-

Stormageddon | 10-10-15 | 16:47

Denk dat de nederlandse man niet verwijfd is maar nog te veel te verliezen heeft om echt strijdbaar te zijn. Bovendien ontbreekt de (nationale) cohesie maar die komt vanzelf als we een gezamelijke vijand zien.
Verder valt die arabische macho cultuur ook wel mee. Tijdens het begin van de golfoorlog waren het 'heldhalftige' branieschoppers maar toen de amerikanen bleken met echte kogels te schieten kwamen ze huilend en jammerend met de handjes in de lucht en de handen van de amerikanen kussend tevoorschijn.
Ik heb uiteindelijk nog steeds vertrouwen in onze 'Jannen'.

Ben Hetzat | 10-10-15 | 16:43

Ga voor de grap eens bij de uitgang van een basisschool in A'dam-Oost staan als 's middags de school uitgaat: hoe die moeders honderd-uit met elkaar en hun kinderen in het Turks en Marokkaans tekeer gaan, horen en zien vergaat je! Dan zou je toch niet zeggen dat de leerkrachten die dag weer hun stinkende best hebben moeten doen om de gemiddelde leerling in ieder geval wat básiswoordjes Nederlands bij te brengen, om in ieder geval iéts van de enorme taalachterstand weg te werken. Maar daar hebben die moeders natuurlijk niéts mee te schaften, die hebben géén idee. Maar ik ben wel verbijsterd, iedere keer weer dat ik er getuige van ben, dat er he-le-maal niéts verandert. Want 30 jaar geleden, toen was het eigenlijk precies zo. We zijn nu alleen wat miljarden aan weggegooid taalonderwijs verder, meer niet.

Zenzeo | 10-10-15 | 16:40

Progressief Nederland tolereert de islam.. Waarom? Omdat als ze toegeven dat de islam een slechte religie is, ze ook moeten toegeven dat er dan ook goede religies (jodendom, christendom) bestaan... En dat mag niet van de Seculiere God die ze aanbidden... Dus beschermen ze islam...

Graftak | 10-10-15 | 16:40

-weggejorist-

Lucky77 | 10-10-15 | 16:39

@EEnzame SchizofrEEN | 10-10-15 | 15:05
U slaat spijkers met koppen! Wat het onderwijs betreft: al in de jaren '80 zijn de leraren zèlf begonnen popiejopie te spelen met "zeg maar Kees". Door je op één lijn te zetten met je leerlingen sla je elk respect de grond in.
(Mijn kinderen hebben het nóóit gewaagd om de leraar bij zijn naam aan te spreken. Niet op de lagere school en niet in het voortgezet onderwijs. Gewoon, omdat wij als ouders dat verboden hadden).
Er is geen fatsoen meer in deze maatschappij. Zelfs een snotmeid aan de kassa bij de supermarkt spreekt een oud omaatje met "jij" aan.
Ja ik weet, ouderwets en zo. Alles van waarde is in dit land bij het grof vuil gezet. Nou de gevolgen zijn maar al te duidelijk zichtbaar.

Lupuslupus | 10-10-15 | 16:38

@Ommezwaai
Helemaal gelijk heb je!
Hard misschien, meer rechtvaardig denk ik. Tis ook hard om te zeggen als vrouw: ik ... alleen maar met "niet Nederlanders"(komt ook als je dat als nl vrouw zegt erg dom over btw), dus dan wil ik op mijn beurt weer alleen een meid die alleen wil met een Nederlanders/westerse man ... maar "hard" is nodig ook, tis een soort zelfverdediging, als een meid op dat soort typen valt (seksueel en als relatie martiaal), kan ze in mijn beleving nooit echt om mij geven of van mij opgewonden raken. Ik kan mijn huidskleur niet veranderen en ook niet mijn mentaliteit dus kan ik nooit op op die vlakken concurreren met die gasten, als dat het ding is waar ze op viel. buiten het feit dat ik moet kotsen als ik er aan denk dat ik naast iemand lig die een x tijd hiervoor bewust alleen maar met die gasten lag te .... Of verwacht dat ik, nu de lol er van af is zeg maar, wel haar multiculti kids opvoed?Als lieve zorgelijke nette man na de lol zeg maar ... nope, mij niet gezien en met mij de meesten denk ik idd

Ralph1707 | 10-10-15 | 16:38

Die verwijfde samenleving hebben we wel te danken aan de generatie van Babyboomer Syp.

postmodernismisdead | 10-10-15 | 16:33

Volgens de column in Elsevier lopen de moslims slechts 50 jaar achter en niet 1600. Dus de moslims zitten eigenlijk nu in de Hippietijd. Make Love not War, BH's uit, vrije sex en pedofilie. Dat laatste was al geen probleem.

Rest In Privacy | 10-10-15 | 16:33

@Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:51
Ook een doodlopend oordeel dan.

Mastermattie | 10-10-15 | 16:30

@ Syp Wynia:
Beste heer Wynia. Ik lees niets, maar dan ook niets nieuws in uw column. Je bent columnist, durf eens conclusies te trekken!
En aan de redactie van Elsevier: als jullie echt ballen hebben, dan geef Pat Condell een wekelijkse plek in jullie weekblad.

theo-is-dood | 10-10-15 | 16:29

@MarcS | 10-10-15 | 14:57
Suikerfeest...

Mastermattie | 10-10-15 | 16:29

Sommige Geenstijlers doen hier net alsof Syp Wynia nu pas het licht heeft gezien. In 2009 maakte hij nog een kosten en baten analyse van de massa-immigratie.

Wasbakplasser | 10-10-15 | 16:26

Wat een ongelofelijk slecht artikel.
Het ligt niet aan feminisering. Het ligt aan de gladde, carièrre-geile volksvertegenwoordigers met hun autoritaire en hiërarchische partijpolitiek. En niet te vergeten aan het grootkapitaal. Iedere vier jaar kan een nieuwe oligarchie onbelemmerd beslissingen nemen die het leven van de burger nauwelijks nog aangaan. Dit veroorzaak spanningen en dat zien we nu gebeuren. Burgers zullen zich steeds verder gaan verzetten tegen de zittende politici. Het roer moet om en wel heel gauw of tijd van een democratisch en vrij Europa is definitief voorbij.

Gravin v Kippenbouth | 10-10-15 | 16:26

Zulke klare wijn dat kan gewoon geen familie van Dieuwke Wynia zijn.

Volgens mij vindt een groot deel van het vervrouwelijkte etablissement hier die nieuwe lading zeurpieten aan de achterdeur best wel woest aantrekkelijk. Beetje andersoortige genen snuffelen. Beetje de Florence Nightingale uithangen. En de onbenullen van een hippiepapa's maar meningsloos meelullen.

Slogra | 10-10-15 | 16:24

Dus het is allemaal de schuld van mijn wijf ? Dat probeer ik haar elke dag duidelijk te maken.

Bari Oomsma | 10-10-15 | 16:20

We zien allemaal hoe het landen met een "gematigd islamitisch" klimaat vergaat. Waar het vroeger ambtenaren verboden was om bijv een hoofddoek te dragen, wordt dit nu juist aangemoedigd. En dat is nog slechts de mildste vorm van islamisering want het kan allemaal veel gekker (een lokaal verbod op alkohol bijv)
"Natuurlijk willen wij dat ook allemaal" en daarom zetten we onze grenzen open voor alle westers vijandig gezinde elementen, hetgeen cynisch bedoeld is, natuurlijk.

Anjin Mohammed | 10-10-15 | 16:14


Het nederlandse Karremansvolk heeft dit onheil toch zelf over zich afgeroepen? De softe benadering van de islam-fascisten, het niet willen opkomen voor het nederlandse volk, de softe rechtsspraak, en het wegzetten van Wilders door die zgn. "keurige burgermensen", zal voor een dramatische verandering in Nederland zorgen. Ik denk dat Göteborg, nu 2e op de wereldlijst van meeste vrouwenverkrachtingen, binnen enkele jaren ingehaald zal worden door Amsterdam.

De Laureaat | 10-10-15 | 16:14

-weggejorist-

Zyprexa20mg | 10-10-15 | 16:13

Desmoulins | 10-10-15 | 15:22
Als ik u was, zou ik een jurk aantrekken, een petje op doen en uw baard laten groeien.
Zou u uitstekend staan.
.
Ik ben overigens overtuigd atheïst, en geen militante atheïst.

Ommezwaai | 10-10-15 | 16:07

@nhxd
Ongelooflijk,(misschien bedoelde je het sarcastisch en las ik je bericht verkeerd)
dus, mensen die niet in een door de mens bedacht god beeld willen/kunnen geloven zijn allemaal atheïsten volgens u?
en mensen die niet in een door de mens bedacht god beeld willen/kunnen geloven, geloven nergens in volgens u?
Ik denk dat u zich enorm vergist (en dan druk ik me erg netjes uit), daar ben ik iig een levend voorbeeld van. Ik zal NOOIT kunnen leven in een land waar "god" en de kerk/moskee het hoogste orgaan is, NOOIT!
Mensen die niet in een "god"beeld geloven hebben 1 ding gemeen. We durven gewoon eerlijk te zeggen "wij" (de mensheid) heeft geen idee waar en hoe wij hier op aarde zijn beland, we kunnen alleen gokken en filosoferen erover, maar onze vrijheid daarin is ons heilig!!

Ralph1707 | 10-10-15 | 16:06

Verwacht dan ook niet veel van onze Hollandse jongere mannen; ze weten niet beter, hebben nooit geleerd een wapen vast te houden (oké, op wat die-hard gamers na) noch weten ze hoe ze huis en haard moeten verdedigen. Ze hebben geleerd afhankelijk te zijn van wet- en regelgeving, ondersteund door een politiemacht.
En die jongens die het wél leren (in onze krijgsmacht)? Dat worden er steeds minder, waarbij de nadruk steeds meer 'humanitaire' missies worden?!?
Of dit door de feminisering van onze lokale maatschappij komt? Tja, het is een frisse insteek om de oorzaak van deze huidige rottige situatie te omschrijven. Ik had echter liefst ook een oplossing gezien.
EEnzame SchizofrEEN | 10-10-15 | 15:05

--

De oplossing is er, elke Nederlandse man draagt weer wapen. Daar is de ellende begonnen, de mannen gingen hun wapens vrijwillig inleveren want de staat regelt het wel. Nou die " rothonden" regelen helemaal niets. Ze verkopen je aan de hoogste bieder en gaan er met de buit vandoor. Waar is Balkendende, waar is de Jager, waar is Kok. En waar is straks Rutte, Dijsselbloem en die andere viespeuken? In Argentinie op bezoek bij Willy en de ouders van juntameisje? En komen ze terug, wanneer zijn ze terug? Na de burgeroorlog? Maken ze dan weer mooie sier?

Bewapen ons voor het te laat is!

hurenisvoorpaupers | 10-10-15 | 16:06

VanBukkem | 10-10-15 | 15:55

Heette vroeger geloof ik Nieuwsblad van het Noorden. #wordtoudgeloofik

eerstneukendanpraten | 10-10-15 | 16:03

Zei gister nog: eten maken daarna klaar liggen! Kreeg me een potje klappen! Hoop dat dat met die nieuwe mensen dan weer teruggedraaid kan worden.

Dr. Blechtrummel | 10-10-15 | 16:02

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:47

Aber meine liebr Pluskat. Beruhige doch mahl.

Basil Fawlty | 10-10-15 | 16:02

Dit heet natuurlijke selectie!
Wat onze ouders en voorouders in honderden jaren hebben opgebouwd laten we het in één rutte generatie afpakken.
Stuur nog wat knuffels!
Dom volk.

Gags Beasley | 10-10-15 | 16:02

We zijn slechts elementen in een of ander experiment.
Ongevraagd.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 16:00

-weggejorist-

geenstijl7476 | 10-10-15 | 16:00

Tsja, als ik elders op PowNed iets over de Jappen en de oorlog roep in de trant van boontje & loontje dan krijg ik billenkoeck van GU/Joris
Ook zoiets
Enfin, en dan is het nu tijd voor een ferme mok uitbuitthee vergezeld van een morenkop danwel neger[innen]zoen

Tobi | 10-10-15 | 15:59

@ mysteryposter | 10-10-15 | 15:11 God heeft geen begin of einde en er is geen oerknal geweest God heeft de dingen gemaakt zoals de aarde, sterren, mens, dieren etc.
Jezusismijnheer

------
Weet je dat er in een kubieke meter aarde meer levende organismes en beestjes zitten als er mensen op aarde zijn?

mysteryposter | 10-10-15 | 15:58

Bekijk de afleveringen van Andere Tijden over NL tijdens WOII. Eigenlijk wil je dit liever niet zien, want het gedrag van ons gezellige NL is niets anders dan de houding van nu. Angst en overgave. Uiteraard algemeen en uitzonderingen daar gelaten. En zie Greet. Een man die het lef heeft om dingen aan te kaarten. Onder regie van de politieke media (zoals DWDD, Pauw, Vara, NOS, Radio1, 1Vandaag) wordt hij als een duivel weergegeven. Ook naar het buitenland. Wij brave politiek-correcte Nederlanders geven wereldwijd aan dat "wij" een eensluidende mening hebben. En zij dat niet doen zijn de duivel of aanhangers daarvan. En de makke schapen volgen gedwee wat de elite heeft bedacht. Dankzij Social Media en het internet komt er een lichte kentering. Met protesten. Eindelijk. Laten we hopen dat het doorzet en dat wij trots kunnen worden. (Net als Zyech, gekozen voor Marokko en nu wel met de hand op het hart ZIJN volkslied meezingt. Dat had hij nooit gedaan bij het NL-elftal.

Kamervraag | 10-10-15 | 15:57

-weggejorist-

HoogToontje | 10-10-15 | 15:56

@eerstneukendanpraten | 10-10-15 | 15:50
Werkte bij het Dagblad van het Noorden...
Vandaar dat ik nog nooit van hem gehoord had.

VanBukkem | 10-10-15 | 15:55

Kijk, een niet-Tokkie die zijn standpunten helder uiteenzet en onderbouwt. Als GS nou eens vaker op die manier bezig ging. Jullie hebben het potentieel! Zolang er nog bier-en-tieten topics blijven komen en miskleunen over kunst, zal dit log voor eeuwig de recalcitrante puber blijven. Soms briljant, meestal dommig. Tenzij jullie dat natuurlijk graag willen.

Boer in 020 | 10-10-15 | 15:54

Uitstekende eigentijdse sfeerimpressie van Syp. Laten we hopen dat het tij wat begint te keren bij de wat breder gedragen media.

His Lordship | 10-10-15 | 15:53

ed1144 | 10-10-15 | 15:47

Syp was heel vroeger muziekrecensent van het Dagblad van het Noorden. Maar hij wordt ieder jaar beter.

eerstneukendanpraten | 10-10-15 | 15:50

Een klein beginnetje, maar elke stap voorwaarts is er een.
Hoe nu verder meneer Wynia?
Bent u morgen op het Vredenburg in Utrecht om uw bezorgdheid ook op een democratische manifestatie in gedrag vorm te geven?

{Commentaar op uw Elsevierstukje is al niet meer mogelijk: GESLOTEN na slechts enkele tientallen reacties}

Thomas333 | 10-10-15 | 15:49

@Syp WYnia:
Nederland heeft niet veel moslims.
Nederland heeft te veel moslims.

leo de pejo | 10-10-15 | 15:48

Ik vond Syp al goed, maar nu is ie geweldig. Syp for president. Helemaal top.😊

ed1144 | 10-10-15 | 15:47

@Basil Fawlty | 10-10-15 | 15:41
.
I wonder what Bitte Bitte means.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:47

Nog een bewijs van de totale feminisering van onze samenleving is natuurlijk het feit dat aanstaande vaders tegenwoordig geacht worden aanwezig te zijn bij de bevalling. Alsof dat ook maar enige toegevoegde waarde heeft, behalve dan het aanwakkeren van een schuldgevoel bij vader in kwestie waardoor deze emotioneel chantabel wordt.

VanBukkem | 10-10-15 | 15:46

@ toon en piet:

Ik krijg dit net door...
"Ik verzoek den luisteraars dan ook om wanneer ze straks hunne legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn."

vmk | 10-10-15 | 15:42

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:33

Die 10.000 Schiffen die die Alliierten nicht haben? Sie haben sie!

Basil Fawlty | 10-10-15 | 15:41

Je suis Dhimmi...

SapperDeFlap2166 | 10-10-15 | 15:39

Is ook de schuld van Duitsland. Rond 1900 wilde de Duitse Keizer meer invloed in het door Frankrijk en Engeland gedomineerde Midden- Oosten. De Duitsers begonnen een campagne om de moslims meer zelfbewust te maken en tegen hun koloniseerders op te hitsen. Via de ambassades werd verzet en onafhankelijkheid gepredikt en gefinancierd. De rest is geschiedenis.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:38

ik woon in Rotterdam Noord.
- waar de oude HBS is nu islamitische universiteit is;
- waar het Hollandse groenteboertje nu een islamitische slagerij is;
- waar de buurtbibliotheek gesloten is en nu een Turks koffiehuis is;
- waar je kind naar school gaat en er met een Marokkaans accent weer vanaf komt;
- waar je in de hele wijk nog 1 bakker vindt die Nederlands brood verkoopt;
- waar verder alle Nederlandse ondernemers zijn weggelopen, als ze niet al in de jaren '80 door de PvdA stadsvernieuwing waren weggejaagd;
- waar de belangrijkste winkelstraat nu 1 grote pauperige bazar is geworden;
Daar moet je niet komen vertellen dat het allemaal procentueel wel mee valt. Het islamiseert, je bent er vreemdeling in eigen land en het zuigt apenballen.

Bert Konterman | 10-10-15 | 15:38

Elzevier is 1 van de weinige Nederlandse tijdschriften en media die wakker zijn gebleven.
De meeste media is al overleden of lid geworden van de inteeltclub van Pauw, Timmermans en Jeroen.
Ik zag hen pas op de TV. Een gezellig clubje dat elkaar schaamteloos de financiële bal toespeelt.

Mantisomantis | 10-10-15 | 15:35

Koning Willem zal ons de victorie doen toekomen, '' wakker schrikt''.

Real Dutch Meat | 10-10-15 | 15:35

Syb Wijnia van de Elsevier. Nausica Warbe (goed geschreven?) en Leon de Winter die elk een column in De Telegraaf hebben. Zj zijn de reden dat ik nog enige hoop voor dit land koester. Dat nog niet alles is bedekt door de verstikkende deken van wegkijken, goedpraten, DWDD en Pauw talkshowtjes, wensdenken, zieligheid, naïviteit, etc. Maar het is te laat en te weinig. Laat die civil war maar komen. Maar ik en mijn kinderen laten ons niet doodschieten of halsafsnijden. Wij zijn weg. Zoek het maar lekker uit met z'n allen. Land van Chamberlains en sukkels.

Jos9595 | 10-10-15 | 15:35

@Benedict Broere | 10-10-15 | 15:23
In tegenstelling tot de Elsevier hoofdredacteur Arendo Joustra is Syp Wynia wel wakker.
Zie zijn artikel uit 2008:
Op de knieën voor de islam.
Politieke en geestelijke leiders stellen zich buitengewoon welwillend op jegens de islam. Uit angst, uit eigenbelang, uit naïviteit, uit gebrek aan ruggegraat. De gevolgen beginnen steeds zichtbaarder te worden.
www.elsevier.nl/Algemeen/nieuws/2008/3...

Waarna deze ingezonden brief:
"Angst, naïviteit en gebrek aan ruggegraat zijn de reden dat de islam in Nederland zo gevaarlijk machtig is geworden. Hoe lang wil de politiek deze ellende nog dulden? Woorden als
tolerantie en vrije meninguiting zijn de islam vreemd. Op de knieën voor de islam? (Elsevier, 14 april) Nee. Nederland is geen islamitisch land en dat moet zo blijven.
Europa moet beseffen dat de islam niets anders brengt dan geweld, oorlog en armoede.
Ali Falsafi, Den Haag"

drs.Nee | 10-10-15 | 15:34

@vmk | 10-10-15 | 15:26
,
Gummiepuppen!

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:33

Tegenstanders van moskeen worden steevast bedreigd of de ruiten in gegooid... de totstandkoming van de westemoskee staat vol met corruptie bedreigingen, misleiding en cohen die miljoenen aan de moskee geeft buiten de gemeenteraad om.... dit wordt dan maar weer in de doofpot gestopt.. zwichten voor onrecht en intollerantie

We zijn echt een wijvenland, de politiek regeert uit angst en onnozelheid waarbij de eigen bevolking het onderspit delft omdat van hen niet zo veel agressie te vewachten valt

Jerry_36 | 10-10-15 | 15:33

@ vmk | 10-10-15 | 15:26

Eindelijk, het zou tijd worden!

HoogToontje | 10-10-15 | 15:32

De Nederlandse cultuur is niet verwijfd. Dat is de Nederlandse politiek. Een kliek met een eeuwenlange regenteske houding, die keer op keer zichzelf te hoog heeft ingeschat. Vol overtuigd van de onfaalbaarheid van hun eigen beleid hebben ze het land keer op keer in rampspoed gestort.

Piet van het Padje | 10-10-15 | 15:31

De orde der Jezuieten is klaar om de ongelovigen terug de Noordzee in te drijven, wordt een leuk feestje, Jezus is de Zoon van God een ander paradigma wordt niet geaccepteerd.

Geitenwollensokjuhz | 10-10-15 | 15:31

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:08
.
Of in haar glitterenvelop.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:30

Alle ideeën die ik in vroegere comments heb geopperd, worden later opgepikt door mensen met meer statuur.
Maakt niet uit, ben ik al mijn hele leven gewend.
Brussel kan nu nog geen vuist maken tegen individuele burgers, daarom willen zij in de toekomst, een Europese belasting (welwillend uitgevoerd door de Nederlandse Belastingdienst), een Europees leger, en een Europese politiemacht en geheime dienst.
Dit alles afgekeken van de USSR en de Nazi's.
Maar waarschijnlijk implodeert Europa vòòr die tijd.
De Nederlandse burger, die totaal geen geheimen meer heeft voor de staat c.q. belastingdienst, wordt op administratieve wijze in bedwang gehouden door de belastingdienst en het BSN nummer, waardoor altijd dreiging is van afpakken van het schamele bezit, waardoor Jan Modaal NIET in opstand DURFT of kan komen.
Denk daar eens over na.
Daarin zit de macht van de overheid.
Zij kunnen met hun grijpgrage handen aan uw bezit komen als strafmaatregel.

King of the Oneliner | 10-10-15 | 15:29

Als dit onder Fortuyn was gebeurd had hij zichzelf door z'n kop geschoten. Maar goed, nu weten we de reden waarom hij er niet meer mocht zijn.

LetTheSunshine | 10-10-15 | 15:28

Helemaal waar.
Zelfs die moslims lopen in jurken tegenwoordig.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:28

Goede column van Wynia. Oa de opmerking over "feminiene karaktertrekken." Het begint al bij de Nederlandse tv reclames waar de man altijd een goeiige, domme, sukkel is die maar een beetje aankloot en de vrouwen rondbanjeren als powerfeministen die het allemaal wel effe regelen.

Basil Fawlty | 10-10-15 | 15:27

het is naar mijn mening voornamelijk dat de politiek zwicht voor angst van repressailles, agressie en al dan niet subtiele dreigementen om moslims toch maar hun zin te geven....

Misschin ook in combinatie met een naief en moralistisch wensdenkend gevoel terwijl men aanwijzingen die wijzen op een mislukte integratie met een fluwelen handschoen wordt gebagatellisseerd.

Langzaam maar zeker gaat dit land kapot

Jerry_36 | 10-10-15 | 15:27

Ici Londres
Blessent mon cœur d'une langueur monotone
Vous repeter
Blessent mon cœur d'une langueur monotone

vmk | 10-10-15 | 15:26

Wynia schrijft voor de Elsevier, naast geen stijl één van de weinigen die dingen bij naam durft te noemen en dus extreem rechts is. De columnisten zijn dat per definitie dus ook. Roozendaal schopt tegen milieugekkies, Wynia en Ellian schoppen tegen Islam, Leistra heeft pittige stukjes over ons justitieapparaaat etc. Alleen Joustra doet nog wel eens een Quid, dat scheelt weer een uitstapje naar Joop, meteen weer genezen.

Om dus te zeggen dat Wynia het licht gezien heeft is op zijn minst achterhaald.

bergsbeklimmer | 10-10-15 | 15:25

Ik herinner me een kale man, die homo had en pakken met grote dassen droeg, lang geleden, begin deze eeuw. Die zei ook zoiets. Had daar ook al ideeën over. Hoe heette die ook alweer? Ik bedoel maar zo... Dit is toch geen nieuws? Heeft meneer Wynia al die tijd in een grot geleefd? Nou ja, hij heeft ook eindelijk de rode pil gekozen in plaats van de blauwe. Werd ook tijd.

flavorwire.files.wordpress.com/2015/0...

Stormageddon | 10-10-15 | 15:25

@MarcS | 10-10-15 | 14:54
Filmpje duurt bijna 30 minuten.
De info die ze vertelt kan ook in 3 minuten.
Maar ja.... vrouwen he!

wakkere_nederlander | 10-10-15 | 15:24

Het is een uitstekend verhaal, dat van Syp Wynia. Maar de islam wordt nog vrij onschuldig voorgesteld. Alsof de islam enkel de verschuiving geeft naar een jaren Vijftig conservatief-benepen samenleving. Maar begrepen moet worden dat de islam omgekeerd evenredig is aan de vrije, welvarende en moderne open samenleving. Dus hoe meer islam, hoe minder moderniteit. Islam wil bijvoorbeeld sharia. En wat is sharia? Met sharia:
• Is er geen vrijheid van meningsuiting;
• Is er geen vrijheid van denken;
• Is er geen vrijheid in wereldbeschouwing;
• Is er geen vrijheid in artistieke expressie;
• Is er geen persvrijheid;
• Is er geen gelijkheid in de rechtsspraak wat betreft o.a. moslims en niet-moslims;
• Zijn er geen gelijke rechten voor vrouwen;
• Wordt er geadviseerd vrouwen elke dag te slaan;
• Is het een niet-moslim niet toegestaan wapens te dragen;
• Heeft de moslim-man voorrang boven alles;
• Zijn Grondwet, Burgerlijk Wetboek en Universele Mensenrechten ondergeschikt aan de sharia;
• Is de wetenschap ondergeschikt aan de islamitische doctrine;
• Is er geen democratie (de islam gebruikt democratie om aan de macht te komen en om dan meteen de democratie af te schaffen);
• Is er geen algemeen geldende gouden regel en ethiek van ‘doe niet een ander wat je niet wilt dat jezelf geschiedt’ (geldt voor moslims onderling, moslims van dezelfde ‘bloedgroep’, en dan vooral moslimmannen; het geldt niet jegens niet-moslims);

De sharia kan niet worden aangepast, bijgesteld noch verbeterd. De islamitische leer wordt gezien als absoluut. De Koran is onveranderbaar, onbevraagbaar, onbekritiseerbaar. Wil je de islam verlaten, dan dien je te worden vermoord. Heb je kritiek op de islam, dan dien je te worden vermoord. Vertel je de waarheid over de islam, dan dien je te worden vermoord. Ben je ongehoorzaam aan de islam, dan dien je te worden vermoord. Hier de historicus-politicoloog Hamed Abdel-Samad die uitleg geeft over de islam: www.youtube.com/watch?v=qcpfpZh-UbI

Benedict Broere | 10-10-15 | 15:23

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:17

Zo kennen we de militante atheist weer.
Zo vol van haat jegens alles wat naar religie riekt.
De perfecte strategie tegen de islam, kuch kuch...

Desmoulins | 10-10-15 | 15:22

@Dutch_Holland | 10-10-15 | 15:19

Lol, zeiden ze in Jemen ook...

trenthopper | 10-10-15 | 15:22

@Guido | 10-10-15 | 14:58
We hebben nog lang geen scheiding van kerk en staat. Religieuze scholen en omroepen worden nog altijd door de staat (d.w.z. gemeenschapsgeld) betaald. Tenzij de begroting geen onderdeel is van de staat hebben we inderdaad een scheiding van kerk en staat. Maar dat lijkt me een onverdedigbare stelling.

SamKoeman | 10-10-15 | 15:22

Hoe ken het dan dat we die muzelmannen wel een paar eeuwen onder de knie hadden? Met We bedoel ik de Westerse koloniseerders.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:20

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:17 In wezen sta jij met je rug tegen de muur en heb je een enorm probleem.

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 15:19

Hoe erg het probleem ook wordt, we zijn nog altijd ruim in de meerderheid. Als het echt uit de hand loopt, hebben we ze er zo uitgewerkt.

Dutch_Holland | 10-10-15 | 15:19

Derealist! | 10-10-15 | 15:17
Kijk nou....

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:19

Het nepparlement gaat rustig verder met dingen doen tegen de wil van de overgrote meerderheid van het volk in. Laten we met die referenda die rukkers gewoon eens lustig dwars zitten. Ze zullen de uitslagen negeren maar hoe vaker ze dat doen hoe meer munitie er tegen ze is.

Gewinflipt | 10-10-15 | 15:18

@ nhxd

Geweld lost niks op, kennisoverdracht wel ... Nederland is niet voor niks van 100% gelovig naar 55% niet gelovig gegaan.

Onder wetenschappers is ruim 90% niet gelovig. Grappig gegeven is dat van Amerikaanse politici ruim 90% aangeeft gelovig te zijn ... cultuur dingetje of enige mogelijkheid om een politieke carrière te hebben of zijn ze echt gelovig?

mysteryposter | 10-10-15 | 15:17


De realist weet immers al heel lang hoe oud de aarde echt is en daar zijn bewijzen van te over.
Daar hoef ik geen voorbeelden van te geven, dunkt me.
Ommezwaai | 10-10-15 | 14:55

Inderdaad, dat weet ik.

Derealist! | 10-10-15 | 15:17

En let niet op dat woord "verbannen", een ban duurt daar slechts een dag, en velen plaatsen het woord verbannen zelf in hun ID om daarmee de mods te verwarren.

Abject | 10-10-15 | 15:17

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 15:14
Men wordt heden ten dage voor minder opgenomen...

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:17

Joh, er moeten eerst twee of drie aanslagen komen in ons mooie landje om de achterlijke politiek en elite een beetje wakker te krijgen. Tot die tijd blijven we nog even lekker in denial. Ik wil geen aanslag en hoop dat het nooit zo ver hoeft te komen, maar gezien het toch onvermijdelijk lijkt te zijn zou het mooi zijn als ze dat lekker op het binnenhof doen. Hebben we tenminste kans dat ze al direct na de eerste aanslag stoppen meg wegkijken en ontkennen.

Badderbeest! | 10-10-15 | 15:16

Al Bolke El Beeraz zag dat het goed was.

Sinds mijn bekeering tot de beerlam is mijn leven enorm verrijkt. Ongewassen maagdelijke beerinnen met harige boerka's hebben mijn stam reeds vertienvoudigd.

bolkebeer | 10-10-15 | 15:16

Er kwam gister een nummer van de Dropkick Murphys op mijn speellijst voorbij. "The Fields of France" heet het, en het gaat over hoe er wel jonge mannen terug naar huis gingen, maar dat er tegelijkertijd ook wagonladingen doodskisten meekwamen.
.
Treffende tekst:
"But here in this graveyard that's still no mans land
The countless white crosses in mute witness stand
To man's blind indifference to his fellow man
And a whole generation were butchered and damned"
En dat was dan de War to End All Wars. Niet eens 30 jaar later konden we nog een keer. Maar dit keer?
.
Ben bang dat dit keer er wel meer dan 1 generatie aan kapot gaat. Want die kant gaan we op. Dit is niet verraad a là NSB, waar men met de tegenstander gaat collaboreren. Dit is nog erger. Dit is de vijand de sleutels van de zaak geven en zelf mooi naar huis gaan.

Vrije Nator | 10-10-15 | 15:16

Uit de papieren Elsevierdoos. Geschiedenis van de islamisering:


1971
Het aantal Marokkanen in Nederland, vooral pas geïmmigreerde Turken en Noord-Afrikanen, bedraagt 54.300 personen.
1988
In de Haagse Schilderswijk wordt een nieuwbouwproject opgeleverd, waarin het mogelijk is gemaakt om in de woningen twee aparte ‘verkeerscircuits’ te creëren. ‘Wanneer de man bezoek ontvangt, kan de vrouw zich terugtrekken in het privécircuit.’
1988
De eerste islamitische basisscholen worden opgericht.
September 1991
VVD-leider Frits Bolkestein voorspelt dat de tegenstellingen tussen oost en west opgevolgd zullen worden door die tussen de islam en de democratie. PvdA-politicus Jacques Wallage vindt Bolkesteins uitlatingen ‘ongepast’, GroenLinkser Paul Rosenmöller beticht hem van ‘een verkeerde toon’.
2 november 2001
Tientallen islamitische bezorgers van NRC Handelsblad weigeren het magazine M te verspreiden omdat er op het omslag een afbeelding van de Koran staat. De voorzitter van de Nederlandse Moslimraad steunt de bezorgers.
14 september 2001
Veel scholen willen wegens ‘onbeheersbare reacties’ geen drie minuten stilte ter herdenking van de aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september.
13 april 2002
Enkele tienduizenden demonstranten, overwegend Marokkanen, demonstreren in Amsterdam voor de Palestijnen. Hakenkruisen wapperen aan het oorlogsmonument op de Dam. Spandoeken vergelijken de Israëlische premier Sharon met Hitler en spreken van ‘De leugen van de zes miljoen’ en ‘Joden, het leger van de profeet Mohammed is in opmars’. Een deel van de demonstranten valt joden en homo’s aan.
1 januari 2002
Burgemeester Job Cohen zegt op zijn eerste nieuwjaarsreceptie dat hij imams als sleutelfiguren wil inzetten voor de integratie.
7 november 2001
D66-Kamerlid Olga Scheltema wil de wijn uit het kerstpakket, ter wille van moslmis. Albert Heijn deed alcohol en varkensvlees in 2001 al uit kerstpakket.
5 december 2002
Een kwart van de basisscholen in de Randstad verschuift de viering van Sinterklaas omdat het islamitische Suikerfeest samenvalt met Sinterklaas.
December 2003
Leraren in Amsterdam en elders zeggen dat ze niet meer over de Holocaust durven te beginnen omdat er dan een dreigende sfeer in de klas ontstaat. Homoseksuele onderwijzers durven niet meer voor hun geaardheid uit te komen.
13 november 2004
Tijdens een CDA-congres zegt minister Piet Hein Donner (CDA) van Justitie dat het kabinet wettelijke mogelijkheden om godslastering aan te pakken strenger zal gaan toepassen.

November 2004
De Rotterdamse politie verwijdert de tekst ‘Gij zult niet doden’ – naar aanleiding van de moord op Theo van Gogh op 2 november – van een Rotterdamse kunstenaar omdat een nabije moskee die tekst ‘racistisch’ vond.
21 september 2004
Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zullen er op 1 januari 2006 een miljoen mohammedanen in Nederland zijn, twee keer zoveel als in 1990.
29 augustus 2004
De korte film Submission – ‘onderwerping’ – van Ayaan Hirsi Ali op tv vertoond. Na de moord op de regisseur van de film, Theo van Gogh, op
2 november 2004, is de film om veiligheidsredenen nergens meer te zien geweest.
11 mei 2004
De gemeente Amsterdam wil het voor nieuwe ambtenaren mogelijk maken de ambtseed af te sluiten met de woorden: ‘Zo waarlijk helpe mij Allah, de erbarmer, de barmhartige.’
11 maart 2004
Islamitische terroristen plegen aanslagen in Madrid. Twee weken later zegt premier Balkenende op een Europese top dat terreur niet alleen moet worden bestreden met veiligheidsmaatregelen, maar ook met ontwikkelingshulp en ‘dialoog met andere culturen en religies’.
30 september 2005
Het Deense dagblad Jyllands Posten publiceert politieke cartoons over en met de islamitische profeet Mohammed. Nadat er maanden later in het Midden-Oosten rellen uitbreken stelt premier Balkenende dat de vrijheid van meningsuiting beperkingen kent. Hij pleit voor respect en dialoog.
September 2005
Negentien veroordeelde jongeren blijken hun ‘taakstraf’ te hebben verricht in de omstreden Haagse As Soennah-moskee.
12 april 2005
De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid adviseert contact te zoeken met terreurbewegingen. WRR-rapporteur Jan Schoonenboom beticht Ayaan Hirsi Ali (VVD), Geert Wilders en Maxime Verhagen (CDA) van ‘islam-bashing’.

23 maart 2005
Stadsdeelvoorzitter Martin Verbeet van Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer bevestigt dat de politie tot dan toe zelden actie ondernam tegen acties van moslims tegen homoseksuelen. Wie klaagde, werd afgescheept: ‘Waarom gaat u niet in een andere wijk wonen, U weet toch dat hier moslims wonen?’
15 maart 2005
Kamerlid Ayaan Hirsi Ali (VVD) door de rechter op de vingers getikt. Ze wordt vrijgesproken van discriminatie van moslims, maar moet van de rechter in de toekomst wel beter op haar woorden letten.
Januari 2005
De schilder Rachid ben Ali wordt bedreigd en bewaakt. Hij maakt controversiële schilderijen met islamitische figuren.
25 februari 2006
Minister Agnes van Ardenne (CDA) van Ontwikkelingssamenwerking kritiseert naar aanleiding van de Deense ‘Mohammed-cartoons’ in een artikel in de Arabische krant Asharq Al-Awsat de islamcritici. ‘Deze houding van fundamentalistische secularisten is niet alleen betreurenswaardig, maar ook intrinsiek gevaarlijk.’
Juni 2006
De Utrechtse universiteit schrapt in de afscheidsrede van hoogleraar theologie Pieter van der Horst, omdat sommige passages ‘islamofoob’ zouden zijn, islamitische studenten in beroering zouden kunnen komen en de veiligheid van de professor in het geding kan komen. Hoogleraar Van der Horst wilde in zijn rede waarschuwen voor het islamitisch antisemitisme, dat in het Midden-Oosten gemeengoed is.
30 juni 2006
Minister Piet Hein Donner van Justitie (CDA) zegt dat ‘het mogelijk moet zijn dat moslimgroeperingen langs democratische weg aan de macht komen’. ‘Als tweederde van de Nederlanders morgen de sharia wil invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’

Augustus 2011 Blogger Bas Patternotte op GeenStijl:
Islamisering bestaat niet. www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/08/...

drs.Nee | 10-10-15 | 15:15

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 15:11
Dat was een voorbeeld, Einstein.
.
Maar goed, ik hoor het alweer..
Immers komt al het goede van God en het slechte van de mens.
Al heeft -volgens jullie dorpsidioten- God de mens geschapen.
Dat maakt deze rakker ,die jullie God noemen, op z'n minst medeverantwoordelijk.

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:15

mysteryposter | 10-10-15 | 15:11 God heeft geen begin of einde en er is geen oerknal geweest God heeft de dingen gemaakt zoals de aarde, sterren, mens, dieren etc.

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 15:14

En dat is slechts één enkel topic.

Abject | 10-10-15 | 15:13

Het waarom van de islamisering van Nederland is wel duidelijk dat komt vooral door de PvdA die de (volks)kranten en de publieke omroep beheersen.
En het stemvee importeren.

voldemort | 10-10-15 | 15:13

@mysteryposter | 10-10-15 | 14:50 : Dit is al gedaan door onder andere de Mormonen, en Scientology, en anderen. Bijv, die man van het vliegende spaghettimonster uit Oostenrijk. Nee, niet AH.

King of the Oneliner | 10-10-15 | 15:13

Hitlerverering en de uitgesproken wens tot aanslagen in Nederland blijven bij Marokko.nl gewoon staan, waar het MDI zich tegenwoordig mee bezig houdt is de vraag, ongetwijfeld staart men zich blind op anti-immigranten en pro-pieters, maar ondertussen radicaliseert islamitisch Nederland maar door:

"Ik ben geen racist, geen leugenaar.... wat ik zeg is waar

U bent een vieze oude satanist met een intense haat tegen moslims

De meeste van jullie vieze smerige joden verdienen maar één ding en dat is een holocaust"
forums.marokko.nl/showthread.php?t=534...

"24-09-2015 02:40 #60 KenJouNiet MVC Lid

Reacties
112
14-06-2015

zou het niet erg vinden als er nu een aanslag komt op een zionistisch instelling in een democratisch land als NL"
forums.marokko.nl/showthread.php?t=534...

JongemanWoerden Verbannen
Reacties
1.420
09-06-2014

Citaat Geplaatst door mistertrue Bekijk reactie
Mensen die zich gemakkelijk laten misleiden kan je alles wijsmaken.
Ongelooflijk hoe gemakkelijk je propaganda slikt.
.

Hitler is jullie medicijn
[IMG]https://sebaspace.files.wordpress.com/2014/02/adolf_hitler_20100527_1185227214.jpg[/IMG]
"
forums.marokko.nl/showthread.php?t=534...

Abject | 10-10-15 | 15:13

Dan kunnen we wel verwijfd zijn. We zijn altijd nog slimmer dan de arabieren. Onze samenleving heeft het zo gemaakt dat wij afhankelijk van de overheid kunnen zijn, maar met elke immigrant die zich niet in de maatschappij nuttig kan maken wordt het draagvlak voor socialisme kleiner.
.
Hier zal het uiteindelijk naar een kritieke punt komen. Of we stemmen met zijn allen op een anti islam/immigratie partij, of het land zal failliet gaan en het is dan iedereen voor zichzelf. Nou is z'n moment niet voordelig voor de grote moslim populaties in de grote steden, want zij gekort of ontzegd worden van steun van de overheid dan hebben ze geen geld, geen werk en geen ervaring om in Nederland te overleven.
.
Mochten ze dan agressief worden, dan verhard de Nederlandse samenleving in sneltreinvaart. Dus hoe je het went of keert, een moslims populatie groei is uiteindelijk slecht voor de moslims zelf.

heldheino | 10-10-15 | 15:13

Ralph1707 | 10-10-15 | 15:09
Maar goed, zo'n vrouw die ooit met zo'n engnek heeft liggen batsen, ligt niet erg goed in de markt van de Nederlandse mannen.
Hard gezegd, maar zoiets zou ik ook niet hoeven.
Bah!

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:12

MarcS | 10-10-15 | 15:00
Leg eens uit hoe de atheïsten dit gaan doen dan? Vechtlust hebben ze namelijk niet, want daar is geen reden voor. 99% zal zich tot de islam bekeren aangezien ze toch niets beters hebben om in te geloven.

nhxd | 10-10-15 | 15:12

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:59 Zowel de hemel als de hel is straks voor eeuwig. citeer "Dan zijn WW1 en WW2 plus andere ellende die mensen elkander aandoen zeker ook de wil van God?" Dat zeg ik nergens.

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 15:11

Ik doe geen uitspraak of "God" bestaat of niet bestaat omdat mijn weten daar te beperkt voor is. Maar als er een god zou zijn dan is deze

a. in een dimensie voor de oerknal
b. een eerder ontwikkeld ras in ons universum dat uit dezelfde elementen en ontploffende sterren is ontstaan als ons ... en dat wil ik niet zien als een god, eerder gelijkwaardig met wat technologische, evolutionaire voorsprong.

In geval van optie a. is er weer een vervolg vraag ... stel er is iets of iemand met een grote complexiteit (god) dat de oerknal in gang heeft gezet ... welke nog grotere complexiteit heeft die god dan gemaakt?

Voor mij totaal niet bevredigend, en eerder benauwend in het filosoferen over de vele mogelijkheden die er zijn.

Prima als andere mensen in een bepaalde godsdienst wel bepaalde rust in vinden. Zolang ik er geen last van heb, dus niet zozeer a-theïstisch ... maar wel tegen theïsten die politiek of op wat voor vorm dan ook mij de wil op willen leggen.

mysteryposter | 10-10-15 | 15:11

@nhxd
Echte mannen worden door veel vrouwen (nee, lang niet alle gelukkig!absolute minderheid! maar toch) alleen geaccepteerd als ze voor al niet Nederlands zijn.
.
Ik kom zo af en toe meiden tegen die vinden dat ik zaai ben en vast naar klassieke muziek luister, dat kan en mag natuurlijk, maar als je vraagt waarom en dan krijgt "omdat je een blanke Nederlander bent" (dit is geen grap!)... is dat de dank die de NL mannen krijgen omdat ze geëmancipeerd ect zijn??? Moeten we weer gaan domineren, desnoods met de harde hand??? Oud feministen die nu staan te juichen als een vrouwen hatende buitenlander haar dochter neukt ... onbegrijpelijk! Maar voor dit groepje komt de harde les vanzelf wel, hoeven wij westerse mannen niets voor te doen...

Ralph1707 | 10-10-15 | 15:09

goh. nou die zal denk ik niet zo snel bij ome pauw uitgenodigd worden.

verbanden | 10-10-15 | 15:09

-weggejorist-

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:08

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:05
AL u de juf fuckt, stopt u uw eigen worst in haar broodtrommeltje.. Maar dat terzijde.

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:08

was pas nog in de Hervormde kerk, echt schokkend hoe het 'door-lief-zijn-de-wereld-verbeteren' door en door met de kerk vergroeid is: Vluchtelingen zijn per definitie zielig en de kerk zal zelfs de grootste christenhaters kritiekloos helpen en het land binnenhalen.
In Saoudi Arabie lachen ze zich suf en schrijven ze nog een cheque voor een nieuwe Moskee in Eurabië.

Bert Konterman | 10-10-15 | 15:08

"Geef me een gun
en dit land is niet meer van hun"
("Geef me een geweer
en ik schiet ze naar Onze Lieve Heer")
LOL

King of the Oneliner | 10-10-15 | 15:07

Het aantal joden in Frankrijk bedraagt op dit moment 475.000.
Er is echter een gestage emigratie ( Gilles William Goldnagel)aldaar op gang gekomen naar Israël nu Hollande vrij baan geeft dan wel zich gewonnen geeft met de islamisering van Frankrijk. Spottend wordt Hollande de vice-kanselier van de Oost-Duitse ex-communiste Merkel genoemd die de zaken in Europa regelt. Haar oproep aan moslims om naar de Vetpotten aan de Noord- en Oostzee te komen waren niet aan dovemansoren gericht. De joden die vanaf de Romeinse tijd (4e eeuw AD) in Europa wonen hebben anderhalf millenium een bijdrage aan dit continent geleverd zonder evangelisatiedrang of doodsdenken naar de ander. Verguisd en vervolgd door het Vaticaan ( regicide :"moordenaars zoon god's") tot aan de pogroms in de Oekraïne van de 20-er jaren en nazi's met hun Vichysten 40-er jaren vorige eeuw krijgt nu de islam haar kans de joden van dit continent weg te krijgen. Onder het mom van het mot miracle "zionisme " heeft men het alibi zulks te doen. Men weet zich gesteund door talloze columnisten op de "Joops" en clubs als The Rights Forum van het paapse trio van Agt, Andriessen en van den Broek om impetus te geven aan deze verderfelijk denk- en handelswijze.
Numerus stuttorum infinitus est.

Jan Boule | 10-10-15 | 15:06

Volgens het beste kabinet van na de oorlog is er niets aan de hand.

ProAsfalt | 10-10-15 | 15:06

Links is ontspoord gevoels'denken'. Als het maar goed voelt! Het aslim taslam klinkt wijd en zijd en de linksmens kirt 'wat een mooie taal is het toch ook!' en 'die baarden zijn zo modieus!'. Als het kromzwaard zoeft zal men nog steeds de poorten openzetten, de mensenrechten weet je, een kind onder de evenaar is meestal maar een bedelaar en de wereld is van iedereen! Hopelijk eindigt het in de Samson optie, een mens mag altijd hopen immers.

HoogToontje | 10-10-15 | 15:06

Schei uit, houd op.

Loop een tijdje mee in het onderwijs (de basis voor onze kinderen) en je vindt er enkel getrut, gemiep, eindeloos geoever en gepolder.

Op het moment dat je daar je poot (of je pik) stijf houdt, wordt die direct afgebroken om je ermee om je oren te worden geslagen, want stel je voor.

Zo mag in een verslag over leerlingen liefst niet het beestje bij de naam worden genoemd ('Dit kind is een etter, een straatschoffie') maar draaien we om de brei heen ('het kind toont onrustig gedrag') of plakken we er een label op ('Dit gedrag is verklaarbaar, want hij/zij heeft ADHD/PDD-NOS').

Onze jeugd (en dan bedoel ik NIET die waarvan de ouders / grootouders uit een ander land komen) is niet anders geleerd dan direct de andere wang toe te keren óf een eindeloze dialoog aan te gaan.
De overige jeugd (ja, die dus) krijgt van huis uit mee, dat ze middels schreeuwen, onderdrukken, leugens en met het schermen met hun religie, Nederland op de knieën zal krijgen.

Verwacht dan ook niet veel van onze Hollandse jongere mannen; ze weten niet beter, hebben nooit geleerd een wapen vast te houden (oké, op wat die-hard gamers na) noch weten ze hoe ze huis en haard moeten verdedigen. Ze hebben geleerd afhankelijk te zijn van wet- en regelgeving, ondersteund door een politiemacht.
En die jongens die het wél leren (in onze krijgsmacht)? Dat worden er steeds minder, waarbij de nadruk steeds meer 'humanitaire' missies worden?!?
Of dit door de feminisering van onze lokale maatschappij komt? Tja, het is een frisse insteek om de oorzaak van deze huidige rottige situatie te omschrijven. Ik had echter liefst ook een oplossing gezien.

EEnzame SchizofrEEN | 10-10-15 | 15:05

Nou, ik stop gewoon pepernoten in de broodtrommel van mijn dochter. En een bammetje worst. Fuck de juf.

Piet Karbiet | 10-10-15 | 15:05

MarcS | 10-10-15 | 14:57
Dat zal ik u vertellen...
.
Onlangs kwam ik een dame tegen die een hele forse derriere bezat maar hele kleine borsten had.
Ze sprak mee aan en ik zei: "Goh, ook apart, jij hebt niet zulke grote borsten ten opzichte van je figuur."
Ze keek verbaasd, waarop ik zei: "Je moet even met een toiletpapiertje driemaal daags tussen je borstjes wrijven." "Waarom?" vroeg ze. Toen zei ik: "Nou, dat heeft bij je reet anders ook heel goed geholpen!"

Ommezwaai | 10-10-15 | 15:04

@necrosis | 10-10-15 | 14:57
Mooi. Als er weer eens een vergadering is van NAVO ministers en hoge NAVO militairen dan is er tenminste iemand bij die kan notuleren; zit ze er ook niet helemaal voor spek en bonen bij.

VanBukkem | 10-10-15 | 15:04

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:51

Net als Jezus ben ik uit de dood opgestaan. En mijn vrouw heet ook nog eens Maria.

eerstneukendanpraten | 10-10-15 | 15:04

Bij de buren van Elsevier: "Commentaar is gesloten."

De reacties werden vast een beetje te enthousiast.

BenBinnen | 10-10-15 | 15:03

Zelfislamisering.
Hét woord van 2015.

de Voorzittert | 10-10-15 | 15:03

frank87 | 10-10-15 | 15:00 De boodschap van Jezus en Mohammed staan haaks op elkaar je kunt de islam niet vergelijken met de bijbel.

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 15:03

Ik denk dat er eens goed moet gekeken worden naar die liefde van links voor de Islam. Blijkbaar zien zij veel overeenkomsten in een intolerante, fundamentalistische en jodenhatende cultuur. De Nationaal-Socialisten waren socialisten met daarin inbegrepen een rassenleer, de huidige socialisten zijn minstens net zo fanatiek en militant als hun nationalistische broeders. Twee takken van dezelfde boom, wer nicht für uns ist, ist gegen uns.

Rest In Privacy | 10-10-15 | 15:02

@Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:42
Lieve schattige Christen.

Nederland wacht een zwaar oordeel tenzij het zich bekeert naar jezus? Snapt u dat u ook tot Nederland behoort? Snapt u dan ook dat de Christenen als eerste gepakt gaan worden, maar de atheisten daar een stokje voor gaan steken? Ik snap wat u zegt hoor, maar doe niet net alsof u niet tot de Nederlanders behoort.

MarcS | 10-10-15 | 15:00

@Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:42
Mijn godsdienstige oma vond de islam 50 jaar geleden ook al vrouwvijandig.

frank87 | 10-10-15 | 15:00

Christendom en islam zijn twee zijden van dezelfde munt. Beide zijn elkaars spiegelbeeld op het grensvlak van de incest en inteeltcultuur van de Homininae.

Het christendom is een kunstmatige seksuele constructie die de Vanille-dyade genoemd kan worden. Maar islam houdt het liever bij the real thing: SM-dyad. En daarom is dit een verloren strijd. Het is zelfs nog veel erger.

Zonder te weten zucht policor hunkerend naar de zweep van islam. Beide religies are on the verge of extinction, zij zullen noodzakelijk in elkander overvloeien.

Wat nu gebeurt is niet planmatig, het is de voltrekking van een lust van het geëmancipeerde christelijke vrouwtje dat met de kont omhoog de echte moslim tracht te lokken.

Als imperialisme en kolonialisme niet meer lukt, dan in hemelsnaam, sleur die testosteronbommen dan maar hier naar binnen. Dat is wat Frau Merkel denkt zonder te weten...

Basic Dimension | 10-10-15 | 14:59

Lafaards worden pas slim als het te laat is. Leuk voorbeeld dit.

BlakeMiddle | 10-10-15 | 14:59

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:51
We zullen zien...
.
Dan zijn WW1 en WW2 plus andere ellende die mensen elkander aandoen zeker ook de wil van God?
Nee, mijn waarde. Het einde is de dood en daar veranderd zelfs uw God geen reedt aan.

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:59

@SamKoeman | 10-10-15 | 14:40
Wij hebben al scheiding van kerk en staat. Wellicht bedoelt u "laïcité".

Guido | 10-10-15 | 14:58

@Ommezwaai | 10-10-15 | 14:48
Vergeet het recht om er uit te stappen als je het beu bent niet!

Hier nog zo'n tevreden atheist.

MarcS | 10-10-15 | 14:58

@VanBukkem | 10-10-15 | 14:51
Hennis kan schijnbaar wel briefjes typen, ze schijnt een Schoevers diploma te hebben.
Een hoop politici zijn schooluitvallers zonder relevante papieren/ ervaring.
*snotneusje van GL keihard uitlachen doet*

necrosis | 10-10-15 | 14:57

Rake column van Siep Wynia! Wij (echte, niet-naïeve mannen) worden in dit land op de één of andere manier gedomineerd door sentimentele jankwijven en homo's, die denken dat de hele wereld lievvv is. Het Teletubbie-Nijntje Pluis-wereldbeeld, noem ik dat.
.
En de regering reutelt maar politiek-correct door; alles om gedoe te vermijden, zodat ze niet hoeven in te grijpen want dat kunnen ze niet: leger wegbezuinigd, politie ook, of te druk met "reorganisatie" en ander ambtenaren-geneuzel.
.
Eigenlijk geldt dit voor alle Europese landen, met als groot probleem dat Mad Merkel, baas van het machtigste land, ook een politiek-correct jankwijf is.
.
We're screwed...

Brou Is Back | 10-10-15 | 14:57

Ik denk niet dat het is dat we heel verwijfd zijn geworden, ik denk dat de meeste nederlandse mannen nog gewoon man zijn, op een stelletje hipsters na maar het echte probleem is gewoon de enorme afhankelijkheid van en vertrouwen op de overheid. Mensen durven gewoon niet te leven in een land met veel minder sociale zekerheid, die denken dat we dan binnen de kortste keren in armoede zullen vervallen maar het is juist die sociale zekerheid en de open grenzen die het probleem maken. Mohammedanen hier hoeven helemaal niet te werken door de sociale zekerheid kunnen ze zich volledig richten op het geloof en controle op hun gemeenschap.

rode peper | 10-10-15 | 14:57

@Ommezwaai | 10-10-15 | 14:40
Niet? Hoe komen al die wijven dan zo dik?

MarcS | 10-10-15 | 14:57

Weer iets met een spijker en een kop!

Ralph1707 | 10-10-15 | 14:57

@De nieuwe burgerman | 10-10-15 | 14:54
Dus hij had slechts een academische graad, geen ruggengraat.

pluk-87 | 10-10-15 | 14:56

artikel 245 wetboek van strafrecht: sex met iemand onder de 16 jaar is strafbaar, behoudens binnen de echt. dus je kan wel getrouwd zijn met een jong meisje en sex met haar hebben. opmerkelijk want de wet conflicten huwelijksrecht erkent geen huwelijken in strijd met de openbare orde. o.a. wanneer een huwelijkspartner niet de leeftijd van 15 jaren heeft bereikt, dan wel geen toestemming heeft gegeven c.q. niet in staat was om de toestemming te geven. deze huwelijksrecht wet is ouder dan de recentste versie van het wetboek van strafrecht waarin een knieval voor islam is gemaakt. de kindbruidjes-problematiek behoeft helemaal geen nieuwe wet want er bestaat al een wet sinds jaar en dag. maar politici en linksche gutmenschen moet kost wat kost de samenleving verder islamiseren. nsb-ers allemaal.

minimá-armezusvan.. | 10-10-15 | 14:56

Kop Spijker Raak!!

Fatwabuster | 10-10-15 | 14:55

mysteryposter | 10-10-15 | 14:50
Dat hele Adam en Eva verhaal is natuurlijke klinkklare kwats en is alleen bedoelt om de Jezuïeten en andere minderbegaafden op te geilen.
.
De realist weet immers al heel lang hoe oud de aarde echt is en daar zijn bewijzen van te over.
Daar hoef ik geen voorbeelden van te geven, dunkt me.

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:55

@King of the Oneliner | 10-10-15 | 14:36 - Als dit vrouwmens de anti feministische beweging representeert, dan bedank ik vriendelijk :-). Ze heeft vast wel gelijk, maar ik kom er niet doorheen. 4:29 1000 keer dezelfde vraag, duizend keer geen antwoord. Ze roept bij alles je kunt het opzoeken op internet, maar komaan ........

MarcS | 10-10-15 | 14:54

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:48 Ik heb ook respect voor vrouwen en vind sommige homosekuelen aardige mensen. Het punt is 50 jaar geleden was bv abortus bij wet verboden en was er ook geen homohuwelijk dat waren goede dingen.

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:54

Mensenrechten: Een godsdienst mag geen vrijbrief zijn voor haatzaai, het oproepen tot discriminatie en geweld. Laat dat nu precies zijn wat er gebeurt Wij geven die vrijbrief wel(wegkijken). En U kijkt toe allemaal...... hoe voelt dat ? U voelt U gegijzeld he... en weer een stukje minder vrij.... stochholmsyndroom ? U geeft dus niet om Uw eigen mensenrechten.....

ali komijnekaas | 10-10-15 | 14:54

Ik ben Boedhist en blijf Boedhist!

Pattaya | 10-10-15 | 14:54

Het verhaal van de aap en de 10 bananen.
U loopt door het bos en heeft in uw tas 10 bananen.U komt 1 aap tegen die sterft bijna van de honger. U denkt; goh, ik heb 10 bananen, kom laat ik die arme donder er ook 5 geven! Inplaats dat de aap denkt , wat aardig van die man, denkt hij; heeeey die man geeft mij 5 bananen! Hij is blijkbaar bang voor mij!laat ik die overgebleven 5 bananen ook afpakken en ik grijp zun wijf en dochter ook gelijk maar!
Zie hier de toekomst van Nederland. En o ja. ik heb deze theorie niet zelf bedacht maar te horen gekregen van een vooraanstaand bioloog en schrijver die helaas niet meer onder ons is. Toen ik zei; wat een goeie theorie! moet U hier niet over publiceren? Zei de goede man dat als hij dat zou doen zijn ganse carriere aan duigen zou liggen en als een paria door zijn vakgenoten behandeld zou worden.

De nieuwe burgerman | 10-10-15 | 14:54

Ik weet niet of het tot schuldgevoel neigende calvinisme er iets mee te maken heeft. In de katholieke delen van Europa is het net zo erg gesteld met de islamisering terwijl de oorspronkelijke bevolking aldaar een stuk minder van doen heeft met schuldgevoel als die gekke protestanten.

pluk-87 | 10-10-15 | 14:53

@Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:42
Ik zal me nooit wenden tot religie, dat is de oorsprong van het kwaad!

necrosis | 10-10-15 | 14:52

worden we wakker ?

holy.pig | 10-10-15 | 14:52

Gelijk. Wilders had het al. Nu heeft Syp het ook. Wie volgt?

Fijnstoffer | 10-10-15 | 14:52

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:48 Dus het slechte is de reden dat je overtuigd atheist bent, duidelijk. Het einde van die weg is het oordeel van God.

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:51

Het ultieme bewijs voor de geslaagde feminisering van onze maatschappij is natuurlijk wel onze defensiemilf. Ik kan er nog steeds met mijn verstand niet bij dat iemand wiens enige ervaring met defensie is dat ze wel eens een dienstplichtige militair heeft gepijpt, het kan schoppen tot hoogste baas bij defensie.
'Ik word niet serieus genomen' zou ik denken als ik de legertop was.

VanBukkem | 10-10-15 | 14:51

Hij zal wel naar Zweden op vakantie geweest zijn. Toen 1 plus 1 gedaan hebben. En voila, genezen van die bijziendheid.

Ofzo2 | 10-10-15 | 14:51

Misschien tijd voor een eigen vrij mens godsdienst?

We hebben alleen een profeet nodig die via revelatie de woord van een vrije god heeft ontvangen ooit. Met de oerknal als scheppingsverhaal. Een godsdienst die ouder is dan het oude Egypte, via mondelinge overlevering en revelatie van een aantal apostelen zijn de woorden tot ons gekomen, waar we een boek van maken.

mysteryposter | 10-10-15 | 14:50

Dit is nou eigenlijk precies wat ik altijd denk. Maar dan in betere woorden uitgelegd. Maar kennelijk moeten er eerst nog ergere dingen gebeuren voordat er wat gebeurd. Zoals het er nu uitziet is een oorlog de enige oplossing. Precies wat de landen na de 2e wereldoorlog nooit meer wilde hebben. Maar ja als je je eigen mensen als racist bestempeld doordat zij helemaal niets van het compleet intolerante rascistische achterlijke barbaarse islam willen hebben dan komt dat er vanzelf van. Kijk maar naar Duitsland. Hebben 2 wereldoorlogen op hun geweten en een holocaust. Die denken door te zeggen oh zielige vluchteling moslims kom maar hier dat ze van de holocaust hebben geleerd. Nou helemaal niets dus. De 3e wereld oorlog wordt veroorzaakt door linkse gutmensch hippies en moslims.

Ansjo | 10-10-15 | 14:49

Motie Halsema en een ieder die dit gesteund heeft...
Landverraad uit een misplaatst gevoel van tolerantie en correctheid.

www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2010/10...

Opdat wij niet vergeten.

Desmoulins | 10-10-15 | 14:49

Sja. Het duurt nu niet lang meer voor de autochtone bevolking het niet meer pikt en massaal voor een sterke man stemt.
En we weten waar dat bij blanke mensen toe leidt, een authoritaire leider, dat hebben o.a. de indianen, zuid-amerikanen, negers, japanners, indiers en joden heel goed geweten. En ook de arabieren, want die zeiken nu nog over de kruistochten van anderhalf duizend jaar geleden.
Als het zover is zullen de linkse partijen hun handen in onschuld wassen en claimen dat zij hebben gewaarschuwd. Maar ze hebben dit zelf veroorzaakt door steeds maar weer de grens van het toelaatbare te willen verleggen.

1nfidel | 10-10-15 | 14:48

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:42
Blij dat die tijden voorbij zijn...
Gaat u maar lekker verder lezen in uw sprookjesboek.
Dan heb ik wel seks voor het huwelijk en behandel de dames met respect en vind ik homofielen aardige, lieve mensen.
.
Dat is dan ook de reden dat ik overtuigd atheïst ben.
Mafklapper...

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:48

@carenza | 10-10-15 | 14:38
Je hebt gelijk: de term verwijfd is in dit geval van een heel erg slecht vrouwbeeld afgeleid.Een beetje het vrouwbeeld wat de moslims meestal toegeschreven wordt.

frank87 | 10-10-15 | 14:47

Desmoulins | 10-10-15 | 14:45

U, that is.

Desmoulins | 10-10-15 | 14:46

carenza | 10-10-15 | 14:38

De feminisering van de man, slimmerik.
Gaat niet over uw als vrouw zijnde.
Kijk om je heen en zie wat voor een slappe aftreksels van mannen er rondlopen.

Desmoulins | 10-10-15 | 14:45

We zijn hier dan ook totaal doorgeslagen in het pleasen van anderen. U houdt niet van bier? Wij censureren het wel weg. Bidden in de baas zijn tijd? Natuurlijk, is je recht. Islamitische scholen, gescheiden zwemuren, alle school- en bedrijfsmaaltijden halal, enzovoorts. Want als Nederlander je eigen cultuur willen behouden staat gelijk aan xenofobie en PVV. Dat de moslims wél hun cultuur willen behouden ook al zijn ze in een land waar een andere cultuur is, is dan weer wel vanzelfsprekend en acceptabel.

panadol | 10-10-15 | 14:45

carenza | 10-10-15 | 14:38
Dit heeft alles te maken met die zgn. wijven die zich als een soort geuzennaam 'feministen' noemen. De dolle mina's en 'baas-in-eigen-buik' types. Daar komt deze ellende vandaan. Emancipatie is de verkeerde kant opgeslagen. Mannen zijn veel vrouwelijker geworden. Kijk maar naar Markje.

nhxd | 10-10-15 | 14:44

Maar over wie hebben we het nu:
FoutlinkswijfNederland of de Nederlandse burger die bukt onder het kwaad dat manager, bestuurder of politicus heet?

appeltjesgroeneweide | 10-10-15 | 14:44

En zo is het. Of je het nu op rabiate of rustige toon benoemt, het is een feit. Mijn standpunt: het liefste zit ik thuis lekker op de bank met een jazz-CD op en een lekker wijntje erbij, zonder een vlieg kwaad te doen. Maar als er mensen zijn die vinden dat mijn kop er af moet vanwege dat wijntje, of omdat ik niet elke dag "gammele-gammele" doe, dan zeg ik zonder dollen: geef me een AK-47.

Djengo123 | 10-10-15 | 14:43

Beter een tuin op je buik dan 5 x per dag met je kont omhoog en neus vooruit richting Mekka.
Doe maar rozen.

Real Dutch Meat | 10-10-15 | 14:43

citeer uit het artikel "Veel opvattingen die moslims nu meenemen, wijken niet zo af van wat in Nederland vijftig jaar geleden gangbare opvattingen waren.

De Nederlanders van toen stonden gemiddeld ook afwijzend jegens homoseksualiteit. De ­gelijke berechtiging van de vrouw was allerminst vanzelfsprekend, scheiden was een met schande beladen uitzondering, seks voor het huwelijk was in brede kring een ­taboe, het maagdelijke huwelijk werd geacht de standaard te zijn, en verlichte gedachten over abortus en euthanasie moesten nog ingang vinden." Daarin zie je hoe goddeloos en immoreel Nederland eigenlijk is geworden. Als een land God de rug toekeert dan komt er onrecht voor in de plaats. Toen Israel ten tijde van bv de profeten als Jesaja God de rug toekeerde eindigde dat in het oordeel van God en ik denk dat Nederland ook een zwaar oordeel te wachten staat tenzij het zich bekeert naar Jezus.

Jezusismijnheer | 10-10-15 | 14:42

De kwartjes vallen. Nu doordrukken.

RobberenRukkie | 10-10-15 | 14:41

Syp Winia, schrijft de waarheid die door links wordt weggehoond. De Nederlandse man moet echt gaan emanciperen in deze feminiene maatschappij die de man onder tafel schopt.
Is het geen idee om Geert aan te bieden voor hem te schrijven en spindoctoren?
De partij zou in no time het dubbele aantal kiezers krijgen.

lanexx | 10-10-15 | 14:41

Er is natuurlijk wel een oplossing: scheiding van kerk en staat. Zolang dat er niet is, hebben ook moslims recht op hun eigen scholen, eigen omroep. Onze wetten stammen goeddeels nog uit de tijd van de verzuiling en bieden moslims de mogelijkheid om een eigen zuil op te richten en zich af te sluiten van de samenleving, precies zoals katholieken, protestanten, sociaaldemocraten en liberalen eerder deden. Dáár moet wat aan gebeuren.

SamKoeman | 10-10-15 | 14:40

De islam moet verboden worden.

Wonderful-Life | 10-10-15 | 14:40

Haloef | 10-10-15 | 14:38
Eensch... Dat halal voedsel is inderdaad niet erg voedzaam.

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:40

Enkele jaren zijn voldoende om het verstand van een volk af te breken. Eeuwen zijn nodig om zijn karakter weer op te bouwen.

mysteryposter | 10-10-15 | 14:39

Mijn vader zei altijd "pas als de Nederlanders honger krijgen staan ze op" Ik denk dat we dat punt binnenkort gaan bereiken

Haloef | 10-10-15 | 14:38

Pleur eens lekker even op joh, met de 'verwijfing' van de maatschappij.

ik ben goeddoeme een wijf en ik voel me aangesproken op iets waar ik part nog deel aan heb.
bij mijn weten zijn het nog steeds de stengeldiertjes die dit ongelukkige beleid maken en niet moeder de vrouw op de achtergrond.

ik moet die Moslims niet, nooit gedaan en zal ook nooit veranderen. totaal mijn type mens niet.
maar dat ligt niet aan mijn vrouw zijn.

wat is dit nou voor stom gelul zeg?

carenza | 10-10-15 | 14:38

Verwijfde samenleving. Volgens mij was dat een directe sneer naar Quid toe.

roze_bril | 10-10-15 | 14:37

Tsja, in die testosteronstreken raakt men niet in paniek van dode vogeltjes, gemolesteerde honden, een bomaanslagje of aangespoelde jongetjes.
Daar is de ophef rond die domino-mus wel sullig bij...

frank87 | 10-10-15 | 14:37

Morgen manifesteert Pegida Nederland zich vanaf 14 uur op het Vredenburg te Utrecht. Wees een man (m/v), kom achter uw toetsenbord vandaan en laat uw patriottische stem horen. Geen verdere islamisering van ons vaderland.

van gulder | 10-10-15 | 14:36

Christendom is ingevoerd door de Romeinen om weer grip over Europa te krijgen dmv religie omdat het via militaire middelen verkeerd begon te lopen. De islam is verzonnen om het christendom tegen te gaan. Dus hoe je het ook went of keert de islam is gewoon tegen het westen. Het is tegen ons. Het is ook niet voor niets dat elke moslim 5x per dag op hun knietjes moet om de dagelijkse hersenspoeling door te nemen. Het is zo achterlijk dat de invoerders van de islam vonden dat je minimaal 5x per dag gehersenspoeld moest worden. Weg met de islam! En nee ik ben geen christen.

Ansjo | 10-10-15 | 14:36

".. We weten niet precies wat er er in die grijze bromtoren aan de Radarweg gebeurde voordat.."

Dan heb je deze keer toch slecht opgelet Spartacus. Syb is al een tijdje tegen.

Godsammekraken | 10-10-15 | 14:36

Inderdaad, de feminisering heeft van de Nederlandse man een watje gemaakt, die al nagel vijlend toe staat te kijken hoe Neanderthalers Nederland overnemen.
De vrouwen, meisjes, en ouderen zijn loslopend wild.
De Nederlandse man MAG niks doen, want mag geen gun kopen, bovendien is het een grote "Foei!"van de juffrouw en postbus 51 om eens een keer paal en perk te stellen, de babyfles en stofzuiger weer aan moeders de vrouw te geven, waar hij hoort , en de straat op te gaan om te killen.
Killen ja, want dat is het waar het op uit gaat draaien.
www.youtube.com/watch?v=bTp1Pq6koQs

King of the Oneliner | 10-10-15 | 14:36

Als we nou eens beginnen met het woord 'integratie' te vervangen door 'assimilatie (aan de buitenkant v/d voordeur)', dan maken we als natie, vooral naar onszelf, een statement.

En ja, zelfs de Linkse Kerk bij monde van Joop.nl spreekt weliswaar van integratie, maar ze halen succesverhalen aan van nieuwkomers die feitelijk gezien zich volledig hebben aangepast: www.joop.nl/opinies/detail/artikel/590...

De letterlijke betekenis van integratie is: twee of meer culturen die opgaan in één. Het enige wat wij van (Arabische) moslims hebben overgenomen is: lekker eten en dat onze vrouwen af en toe rok/jurk over hun broek dragen. Meer niet.

Organische evolutie | 10-10-15 | 14:35

Als we maar niet zo zouden worden voorgelogen door de pers. Mensen zijn zo intens naief, meer dan 'verwijfd'. Vooral dat er nog velen geloven in de eigen overheid en pers, dat die het beste voor hebben met het volk. Niet dus, die zitten er vooral voor eigen gewin.

La Bailaora | 10-10-15 | 14:35

Zou Geert dan toch gelijk hebben?!

VanBukkem | 10-10-15 | 14:34

".. De Nederlandse morele superioriteit.."

Niet mijn Nederlandse morele superioriteit, vriend!

Godsammekraken | 10-10-15 | 14:33

Een verwijfde samenleving. Dat is wat we hebben. Zieligheid voert de boventoon in deze excuussamenleving. Waar zijn de echt mannen!!1!

nhxd | 10-10-15 | 14:33

“Tolerance of intolerance is cowardice.” Zei een van de dapperste NL'se vrouwen ooit.

Ebert de R | 10-10-15 | 14:33

Geert zegt het al jaren...
Echter blijft de politieke elite hardnekkig wegkijken en ontkennen.
Op een dag is het te laat en zullen de reacties stomverbaasd klinken.
Even wachten op aanslagen -die zeker gaan komen- en dan kan de boel even worden gekuist.

Ommezwaai | 10-10-15 | 14:33

Dat was een prima artikel van Syp, kan Quid nog een puntje aan zuigen :>

XaleX_2 | 10-10-15 | 14:32

Er kan van cultuur pas sprake zijn als er een minimum aan materiële welstand is. Geen bloem zonder wortels.

mysteryposter | 10-10-15 | 14:31

De bloeddorstigste islambeulen in Syrië kwamen uit:...
*tromgeroffel*
NEDERLAND!

Nuff said.

wakkere_nederlander | 10-10-15 | 14:27

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl