Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ondertussen in Purmerend - 3 zetels + voor Wilders

Grote dag voor Purmerend. Het afvoerputje van 020 krijgt vandaag hoog bezoek in de persoon van Geert Wilders, die komt flyeren tegen de asieltsunami. Vandaag is ook de openbare vergadering over de eventuele plek van een eventueel AZC voor eventueel 1600 eventuele Syrische academici, die het gemiddelde IQ van het marktstadje zullen vertienvoudigen. Feestje vindt plaats in P3 en er zijn 400 zit- en staanplaatsen voor Eigen Volk Eerst-roepers danwel WEG-MET-ONS-malloten. Muziekje hierboven krijgt u gratis van GroenLinks Waterland. Waarvoor hulde. Beter lallen, dan bekladden. Klagen over het gitaarspel van die GroenLinksert kan hier bij het zopas geopende Meldpunt Overlast AZC. Vanaf 12:00 uur kunt u selfie maken met Greet op de Markt. Later meer over de AZC-rellen in Purmerend... Dat was het weer. Dank voor uw aandacht. GWpurra1.jpgUPDATE. PURMEREND MASSAAL OP DE FOTO MET GREET. Meer na de break GWpurra2.jpg GWpurra3.jpg gwpurra5.jpg gwpurra6.png gwpurra7.jpg gwpurra8.jpg gwpurra10.jpgDe populaire doch omstreden Wilders genoot zichtbaar van het contact met Het Volk.

Reaguursels

Inloggen

@Sjeikie:
Ik doe graag aan inhoudelijke, goed onderbouwde kritiek. Daar schieten beide partijen namelijk iets mee op. In antwoord op uw vragen/wederstellingen:
# Wat ik bedoelde met mijn vraag t.a.v. "het verderf zaaien" was dit; Wat zouden u en ik, of "het Westen" gedaan kunnen hebben om het wanstaltige barbarisme dat daar ten toon gespreid wordt te kunnen verklaren danwel rechtvaardigen. Antwoord is niets. Geen enkel ding dat "het Westen" doet kan dit rechtvaardigen. Ja, de US heeft zeker steken laten vallen, alsmede de rest van de Westerse Wereld in het geheel. Maar zij (ISIS) denken vanuit een heel ander perspectief als u en ik. Hun wereldbeeld is zodanig verwrongen dat álles geoorloofd is. Wat zij aanhangen/verwezenlijken willen is het wereldwijde Kalifaat. Dit is ook gezegd door de diverse leiders. Zij stellen ook dat Islam = Vrede, maar pas als de gehele wereld zucht onder het juk van de Islam. Zolang er nog infidels (u en ik dus) rond lopen mag daar op gejaagd en gekilled worden. In de Koran staat in diverse Soera's dat het een heilige plicht van de Moslim is om dit te doen. Voorbeeld: Quran [9.5] "Als de heilige maanden voorbij zijn, dood dan de ongelovigen waar ge ze maar vinden kunt, grijp ze, breng ze in het nauw en lok ze overal in hinderlaag." Uitleg overbodig lijkt me...
# Ik weet dat de islam als zodanig geen "Paus" heeft of iets dat daar op lijkt, echter; Met name de Ayatollahs in Iran hebben een enorme impact op hun achterban, alsmede leiders in Saoedi-Arabië. En als het over corruptie gaat denk ik dat, geen enkel land uitgezonderd, het M.O. er van overloopt. En ja, ik heb de moeite genomen de Quran te lezen.... Ik ben van mening dat ik pas kan oordelen over iets als ik het gelezen heb.
# Nazi Duitsland en Italië zijn Westerse voorbeelden, maar dat neemt niet weg dat elders ook Fascistische vormen kunnen ontstaan. Noord-Korea iemand(Stalinistisch ja, maar zeker ook fascistisch)? En helaas voor ons allen heeft de politieke Islam wel degelijk fascistische trekjes, hoe onaangenaam dat ook mag klinken. En Duitsland (Weimar Republiek) na WW I was niet echt democratisch te noemen maar ok. Dat geldt ook voor Nederland, geregeerd door de "Elite regenten families", waarin de burger slechts als stemvee en horige gezien wordt.
# Het is helaas algemeen bekend dat in dergelijke culturen (clan denken, families die hele dorpen runnen etc.)"de dialoog aangaan" niet als volwaardig zien. Je gelijk haal je door je tegenstander te intimideren danwel daadwerkelijk tot geweld over te gaan. Dit is o.a. hoe Khadaffi zo lang aan de macht wist te blijven. En helaas heb ik dit zelf ook aan den lijve mogen ondervinden. Ten tijde van 9-11 waren er collega's waar ik fijne debatten heb gehad maar ook zij die op de werkbanken stonden te dansen. En een dialoog kan je alleen aangaan als beide partijen daartoe genegen zijn. Nee, ik kan niet voor het gehele M.O. spreken maar als het kwaakt als een eend en loopt als een eend...
# Helaas heeft het er de schijn van dat de "onprettige variant" van de Islam hier behoorlijk veel aanhangers heeft. 73% zegt achter de Shariah te staan en ISIS een warm hart toe te dragen. Dit stemt niet hoopvol voor de toekomst. Ja daar zou je met ferme taal tegenin kunnen gaan maar ik ben bang dat dat too little, too late is.
# Daar deel ik uw mening volledig. Wat hád ik graag gezien hoe de erudiete Fortuyn de vloer zou hebben aangeveegd met de patjepeeërs die er nu zitten. Hij had gaan spaan heel gelaten van hun stellingen. Ook Wilders zou ik graag in debat zien gaan, maar net als Pim zal ook hij geen eerlijke kans krijgen. En hij heeft niet de verbale capaciteiten van Fortuyn, dat moge duidelijk zijn. Hij is wél degene die al 12 jaar zijn vrijheid opoffert omdat hij er als democratisch gekozen volksvertegenwoordiger wil staan voor het Volk. Daar kan ik alleen maar oeverloos respect voor hebben.
# De Mensenrechten worden elders ook op grote schaal geschonden, daar zijn geen misverstanden over. Maar het is wel opvallend dat waar de Islam het voor het zeggen krijgt, de Mensenrechten er vaak als 1e aan gaan. Hoe onplezierig die waarheid ook is.
# Quran(8.39) "And fight with them until there is no more fitna (disorder, unbelief) and religion should be only for Allah" In goed Nederlands: Er zal geen vrede zijn totdat iedereen zich onderworpen heeft aan Allah. I rest my case...

Sjefke7807 | 07-10-15 | 17:22

@Lintilla | 06-10-15 | 17:49
"En dat is precies de reden dat er met gelovigen niet te discussiëren valt op een rationele manier over hun geloof."
Het is moeilijk dat klopt. Gelovigen zijn dogmatisch maar als gelovigen hier zijn. Hebben wij als taak hun wereldbeeld in ieder geval iets te verbreden. Zij leven namelijk met ons en wij met hun.
Als men hier komt of de islam dient het zich te assimileren, te integreren. Hoe werkt dat het beste? Niet door een passieve houding dat hebben we inmiddels wel gemerkt. Maar volgens mij ook niet door een agressieve houding. Een assertieve houding is vereist. Paal bij perk stellen, grensen aangeven, eisen stellen. Hoe maak je dit duidelijk? Ik zou zeggen door dialoog. Als jij een betere oplossing hebt behalve dan de grensen dicht, hoor ik dat graag. Want dat kan nu niet in EU-sletje Nederland. Dat is de realiteit. Oplossingen is waar we aan zouden moeten denken op fora zoals deze. Het probleem is namelijk al lang en breed duidelijk. Elkaars oplossing toetsen. Dit is wat jij net hebt gedaan. Dit is goed en vruchtbaar. Maar wat is jou suggestie?

Sjeikie | 07-10-15 | 11:52

@Sjefke7807 | 06-10-15 | 17:03

Beste Sjefke,
Allereerst bedankt voor je inhoudelijke kritiek.
Het was slechts een voorbeeld die ik aanhaalde waaruit moet blijken dat religieuze teksten op meerdere manieren kunnen worden uitgelegd. Toch wil ik concreet in gaan op je vraag maar niet op ISIS specifiek maar over meerdere terroristische organisaties of staten die een vijandig houding hebben tegenover "Het Westen".

"Het Westen." Wat is dat? Ongeveer de landen van de NATO met o.a. de U.S.A., de UK en wij de Nederlanders.

De organisaties die terreur gebruiken in het M.O. beweren en geloven dat ze Moedjahedien zijn.

Waarom gelooft de Moedjahedien, oftewel de Jihadstrijders dat het Westen de vijand is. In 1996 werd de Heilige Oorlog verklaart aan Amerika door Osama Bin Laden.
www.youtube.com/watch?v=dqQwnqjA-6w

Door het NATO verdrag werd daarmee ook de oorlog aan ons verklaard. Vervolgens werden er steeds meer heilige oorlogen uitgesproken tegen de US en EU.

Jou vraag was "hoor ik van u hoe de tegenstanders van ISIS dan verderf zaaien."

Dit is een verkeerde vraag aan mij. Ik ben geen Moedjahedien. Vanuit het oogpunt van Bin laden was Amerika verderfelijk oftewel 'corrupt' Ik raad u aan dit artikel te lezen. Islamitsch geleerden spreken zich al eeuwen uit over 'corrupt rulers'.

Islamic religious scholars
have been natural leaders against corrupt rulers who collude
with infidel enemies, and there are many historical examples
of such scholars. Ibn Taym ̄ıyah (1263–1328)
salempress.com/store/pdfs/bin_laden.pd...

Islamitische geleerden spreken zich uit over dit soort zaken. Er is tot op de dag van vandaag geen enkele absolute islamitische leider geweest. Zij hebben geen paus of führer.Zij hebben daarentegen wel haatimams.

Niemand in de islamitische wereld is de autoriteit. Niemand is echt de opvolger van Mohammed zoals de paus echt de opvolger is van Petrus. De islamitische wereld zit niet in een allesomvattende kerk. Als een islamitische geleerde of terroristen zoals Bin Laden zich uitspreken, spreken zij niet voor de islamitische cultuur. De islamitische cultuur is in elk land, in elke streek, op elke berg, op elke wei met geitjes en moslims anders. Anders.
Islam hangt een gemeenschappelijke religieuze geschiedenis aan. Dat maakt het echter geen fascistische ideologie.
Uw definitie vind ik helaas te kort schieten. Nazi Duitsland en Italïe zijn de enige echte historische voorbeelden die wij hebben van een functionerende fascistisch regime. Ik vind de definitie van Robert Paxton completer overigens. Ideologisch denken in het algemeen kan leiden tot radicale uitspattingen dat maakt de ideologie nog niet fascistisch. Een democratische omgeving kan ook fascisme creëren zolang er maar genoeg vernedering is voor het volk om hun tot extremen te drijven. Zoals dit bij het Duitse volk het geval was na de 1ste Wereld Oorlog.

#Sinds de val van het Ottomaanse Rijk en het begin van The Great Game is er geen veiligheid in het Midden-Oosten en heeft het meerdere malen in oorlog gestaan met imperialisten. Er was immers een machtsvacuum. Die is daar nog steeds.

#Daarna maakt u nog een stelling over wetenschap in het M.O. De islam heeft inderdaad de wetenschappelijke revolutie van de dit gebied vertraagd en uitgesteld. Maar tegenwoordig zitten er aardig wat knappe koppen in Iran. Dit wordt ook door historici beweert zoals Nial Ferguson.

#"Hier bent u dus gelijk "af". In het gehele M.O. wordt "de dialoog aangaan" als ZWAKTE gezien!" Graag zie ik hier een bronvermelding bij of heeft u dit uit eigen ervaring kunnen doen opmaken met een reis naar het M.O.? Uit mijn eigen ervaring kan ik juist het tegenovergestelde beweren. Ik ben meerdere malen "de dialoog" aangegaan met Irakese vluchtelingen uit de tijd van Saddam Hoessein. Zij respecteren dat, juist wel. Ik kan niet spreken over het gehele M.O. of mensen die daar vandaan komen, u ook niet.

# "Islam is aanwezig ja maar vooral eisend, opdringerig en intolerant." Ik ken islam in veel vormen in dit land en deze vorm, ken ik ook. De vraag of dit de dominante islam is onder de moslims is de vraag. Maar dit is een schrijnende vorm van islam, hoe ga je dat tegen? Discussie, debat en dialoog op straat. Als hun idealen van bijvoorbeeld een bepaalde haatmoskee tegen die van ons in gaan als samenleving. Waarom zou je dat niet tegen hun in ferme beleefde taal kunnen zeggen. Waarom zeg ik hier beleefd bij. Ik zou Wilders graag een keer in discussie zien gaan met moslims. Nog veel liever had ik dat Pim Fortuyn nu voor ons zien doen.

Ik hoop mijn visie wat te hebben verhelderd. U heeft een paar goede punten. Mensenrechten zijn inderdaad een lachertje in landen in het M.O. Maar komt dit enkel en uitsluitend door islam? Komt die islam hiernaartoe om ons te onderwerpen? Onze samenleving vanuit binnen op te eten?

Sjeikie | 07-10-15 | 11:35

Wilders +1000
Neerlands laatste strohalm.

caspert79 | 07-10-15 | 09:42

Sjongejonge dat er een probleem is moge duidelijk zijn. Maar om dit nu op zo'n racistische manier te uiten is beschamend. Men moet het echte probleem oplossen waardoor dit is ontstaan. Wanneer de hoofdtak van de vluchtingen uit Syrie komen dan moet het probleem daar opgelost worden. IS volledig van de kaart vegen en geen uitzondering laten. Wanneer Rusland alleen maar egoietisch blijft verwijzen wij toch 500.000 vluchtingen door naar Rusland. Even kijken of Poetin dan nog steeds tegendraads blijft. Ik begrijp de omrust en demonstraties wel maar de EU moet meer ballen tonen in alles.

M2015 | 07-10-15 | 02:12

Dat doet Greet toch beter dan de stas vandaag.

Guido | 07-10-15 | 00:53

Triest te zien dat deze man omringd moet worden door bodyguards en politiek "net" Nederland zich vrij kan bewegen! Wees het met hem eens of niet, moet kunnen in dit "democratisch" land, maar.... vul maar aan! Beschamend is het wel!

gjd | 06-10-15 | 22:50

-weggejorist-

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 22:29

@Lexus01 | 06-10-15 | 20:35:
Stemmen kan pas weer in 2017. Tot die tijd zitten we met het huidige zooitje graaiers opgescheept.

prakkie | 06-10-15 | 21:27

Doe mij duizend vluchtelingen uit categorie 'Foto 1'.

T.H. | 06-10-15 | 21:25

Onbegrijpelijk dat er niet veel meer Nederlanders op de PVV van Wilders stemmen! Terwijl 66% van de Nederlanders tegen het massale instromen van (geluk zoekende) vluchtende moslims zijn! Bovendien is de PVV de enige partij die de grenzen dicht wil hebben en voor de Nederlanders opkomt! Een van de argumenten is dat de PVV geen behoorlijk kabinet kan samenstellen, dat is onzin! Kijk maar hoe goed kabinet Rutte het doet! (NOT) Rutte met zijn geen cent naar Griekenland! Van der Steur liegt over foto Folkert v.d. Graaf! Asscher wist als ex wethouder Amsterdam zogenaamd niets van misbruik van uitkeringen? Dijsselbloem wist als voorzitter niets van de naheffing van 700 miljoen! Mansveld wist ook al niets over ProRail! Het beste kabinet ooit is inderdaad een nep kabinet gebleken! Dat kan Wilders dus altijd beter! Bovendien deze regering is een gevaar voor onze veiligheid en welzijn! Hoelang pikken wij dat gepruts en gelieg nog?

Lexus01 | 06-10-15 | 20:35

"Dan kan ik mezelf bij die hemelpoort goed aankijken," duidt erop dat de brave borst zichzelf dient i.p.v. een hoger doel. Pure kolder, dus!

Slogra | 06-10-15 | 20:05

Wat een zielig gedoe hier, en wat een vrijheid van meningsuiting, als je maar achter Wilders staat. Meldpunt AZC, hoezo? Alle incidenten worden toch al breed uitgemeten en oeverloos gelinkt? Misschien wordt het tijd voor een Meldpunt agressie en intimidatie door Wilders- aanhangers?

Nick Naampie | 06-10-15 | 19:17

Los van de hele context, vind ik die zingende jongens met hun versie van 'België' eigenlijk pest te pruimen.

Peyronie | 06-10-15 | 19:13

Geer Wilders
Geer en Goor samen in een persoon samengevat.
Een beetje de bn er uithangen.... verder komt ie niet meer
best wel sneu eigenlijk...

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 18:57

Dat dingetje op foto 1.... lekker hoor.

T. Rammel(l)an(d)t | 06-10-15 | 18:31

En de komende dagen kunnen alle protestanten een gezellig theebezoekje verwachten van de Hermandad.

faz | 06-10-15 | 18:09

Zou dan niemand die eerste doen?

xspalm | 06-10-15 | 18:09

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 17:49

Bij de bovenste foto wil toch een mooi Marokkaans meisje met hem op de foto zo lijkt het......

papiricki | 06-10-15 | 17:22

Wilders zal de komende verkiezing winnen. Dan zal hij als de held van Nederland gezien worden. Maar zoals alle helden, zal hij zeggen; ik ben geen held, Ik heb alleen gedaan wat ik moest doen en dat is alleen zorgen dat Nederland Nederland blijft, ondanks het feit ik hiervoor een grote prijs zou moeten betalen en dat is mijn leven riskeren voor mijn volk..

Rudsel255150727920 | 06-10-15 | 17:20

@ Ik snap er niks van! | 06-10-15 | 15:02

hahahahahahaha !
Als dat alles is wat je te melden hebt zucht....

erg beeldbevestigend...

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 17:12

@ SenorPaprika | 06-10-15 | 15:44

Ik treed niet in discussie met bespoten groenten uit een kas
die door polen geplukt zijn .

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 17:07

En de site heeft de helft niet gepost, peOp!

Sjefke7807 | 06-10-15 | 17:06

@Sjeikie:
Ik heb een paar dingetjes op wat u zegt. (uw quotes tussen de <>)
<Zoals u kunt lezen is het doden van iemand in principe verboden maar als diegene verderf zaait op aarde het wel mag. Dit is nogal open voor interpretatie. Het biedt voor kwaadwillende inderdaad de mogelijkheid op grond hiervan aan te zetten tot moord zoals bijvoorbeeld ISIS doet, want hun tegenstanders zaaien namelijk verderf op aarde.>
# Graag hoor ik van u hoe de tegenstanders van ISIS dan verderf zaaien. En met name het verderf zaaien dat de orgie van geweld die ISIS ten tonele voert zou kunnen goedpraten.
<Ja, de Koran kan wellicht op een fascistische manier worden uitgelegd en toegepast. Dat het daadwerkelijk zo is kan niet volgens mij.

Ten eerste is de Koran in een tijd geschreven waarin fascisme nog geen eens bestond daarom is het een soort anachronisme te stellen dat islam een fascistische ideologie is.>
# Het feit dat het woord toen niet bestond/gebruikt werd, wil niet zeggen dat het Fascisme als zodanig er niet was/is.
fas·cis·me (het; o) 1politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie. 2 Politieke stroming die een autoritaire, nationalistische, totalitaire staatsvorm aanhangt. (bron: Dikke van Dale)
Zoals u ziet komt de politieke Islam hier aardig in de buurt...
<Als ik het goed heb is islamisering voor u gelijk aan geen veiligheid, geen vrijheid, geen democratie, geen vrede en geen welvaart.>
# Noemt u mij een land in het M.O. dat democratisch is, veilig en vrij. Ja landen als Koeweit etc. zijn welvarend maar vrijheid daar is een lachertje, met name als je vrouw bent. Geldt eigenlijk voor de gehele regio. Heel het M.O. is al jaren en jaren een broeinest van onrust en onvrijheden. Uitvindingen worden vooral hier en in Azië gedaan, Israël timmert ook aardig aan de weg met een hoop Nobel Prijzen voor de Wetenschap. Midden Oosten? Not so much.
<Zoek de dialoog.>
# Hier bent u dus gelijk "af". In het gehele M.O. wordt "de dialoog aangaan" als ZWAKTE gezien! En het is bijzonder slecht onderhandelen vanuit een Positie van Zwakte. Daar komt u, zo u al gehoord wordt, altijd als verliezer uit de bus. Ondanks alle goede bedoelingen. Onderhandelen kan men het best alleen doen vanuit een Positie van Kracht.
<Islam maakt een substantieel deel uit van de Nederlandse Samenleving.>
# Islam is aanwezig ja maar vooral eisend, opdringerig en intolerant. Maar aanwezig zijn is niet gelijk aan "deel uitmaken van". Zolang er vanuit een superioriteitsgevoel op de Nederlanders, en andere bewoners hier, wordt neergekeken zal de Islam géén deel uitmaken van de samenleving. Pas als moslims anderen(met name vrouwen, homo's, Joden etc.) met rust en in hun waarde kunnen laten, niet ten koste van alles hún religie/cultuur door mensen hun strot willen wringen, pas dán zal zij deel uitmaken van die samenleving.

Sjefke7807 | 06-10-15 | 17:03

@FuckDeGekwetste | 06-10-15 | 16:16
• ha ha ha, Hoe grappig en toch simpel.
DAT geldt natuurlijk ook voor Rechtse Gekkies.
Yup heel veel en ze zijn net zo erg gebrainwasht als gelovige.
Links of Rechts, tis maar Waar je je happy bij voelt.
FuckDeGekwetste voelt zich happy bij de Rechtse Gekkies.
En net als de taliban, andersdenkenden worden niet getolereerd.

h65485665 | 06-10-15 | 16:51

@SenorPaprika | 06-10-15 | 15:44
= Doe maar terugkomen als je echt iets weet, oké! =
• Is dat Nederlands ?
Straattaal
PVV jargon
Of gewoon jouw niveau Nederlands ?
Jij bedoelt waarschijnlijk: Kom maar terug als je echt iets weet, oké!

h65485665 | 06-10-15 | 16:36

Freek de Jonge heeft recht van spreken, want die heeft zes vluchtelingen in huis genomen. En wil ook nog eens negen kinderen adopteren om ze zodoende een goede opvoeding te geven.

PietjePotent | 06-10-15 | 16:31

In nederland zijn veel linkse gekkies.
rosher | 06-10-15 | 16:13

Yup heel veel en ze zijn net zo erg gebrainwasht als gelovige.

FuckDeGekwetste | 06-10-15 | 16:16

In nederland zijn veel linkse gekkies.

rosher | 06-10-15 | 16:13

wilders .. over 10 jaar bekend als de redder van nederland ! let maar op.

rob1987 | 06-10-15 | 16:09

msgambler | 06-10-15 | 14:56
het zal wel iets zijn dat ilpendamers tegen purmerenders hebben

janneman1977 | 06-10-15 | 15:55

@pennestront | 06-10-15 | 15:07
Ten eerste als u mijn stuk goed zou lezen. Zou u nergens de aanname kunnen maken dat het gaat over mijn islam. Want ik ben helemaal geen moslim. Verder maakt u een paar waardeoordelen wat uw goed recht is maar helaas ongefundeerd zijn. U noemt mij bijvoorbeeld "gehersenspoeld" iedereen is op zekere hoogte geïndoctrineerd door zijn omgeving, zijn ouders,zijn cultuur maar volgens mij pretendeert u dat ik gehersenspoeld ben door de islam. Dit is verre van waar. Het tempo waarin u zulke uitlatingen en veroordelingen maakt verbijsterd mij.

"De wijze waarop u meent geweldsuitingen uit hoofde van de islam te mogen relativeren is stuitend."

Juist, ik beredeneer en relativeer. Dat religie in dit geval de Islam een middel is tot terreur en niet een oorzaak is van terreur.

"Wanneer u en de uwen volharden in uw oervervelende islam zal deze NOOIT een substantieel deel uitmaken van NL.
Dat u dat maar even weet......"

De islam is al in Nederland er zijn al genoeg moslims in ons land om te kunnen zeggen dat het een substantieel deel uitmaakt van onze maatschappij. Anders waren deze problemen en discussies er helemaal niet.

Sjeikie | 06-10-15 | 15:54

@keikoud | 06-10-15 | 14:11

Goh, alweer een zelfverklaarde moreel superieure Übermensch die dat even wil uitventen.
Goed gedaan jochie!

Pieter V | 06-10-15 | 15:48

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:31

U praat echt de grootst mogelijke poep! Doe maar terugkomen als je echt iets weet, oké!

SenorPaprika | 06-10-15 | 15:44

@PausTokkie | 06-10-15 | 14:37
Nee. Verdringing aan de onderkant van de arbeidsmarkt is een uitermate slecht idee. Onderhoud van openbaar groen e.d. wordt nu gedaan door werkvoorzieningschappen voor beschut werken, een prima systeem om mensen met een vlekje, met een beperking nuttig bezig te houden en wat te laten doen. Als je daar vluchtelingen voor inzet (als het al kan, gemeenten hebben verplichtingen met die werkvoorzieningschappen) verdring daarmee die mensen. Gratis is immers goedkoper dan relatief dure arbeisvoorzieningen. Hoe wil je die verdringing tegengaan? Je creëert er meer problemen mee dan je oplost.

Ik blijf bij mijn stelling: niets gratis. Vluchtelingen mogen komen als ze zelf maar hun onderdak, procedures en de hele boel betalen. En dan mogen de zingende "welkom hier" goedmensen en potentiële Wilders-moordenaars zelf private fondsen en liefdadigheidsstichtingen oprichten voor de financiering, als de vluchteling het niet kan betalen. Desnoods doet de overheid een leenfaciliteit, zoal studenten die hebben. Het gaat erom dat ze geen last vormen voor de rijksbegroting en de begrotingen van andere overheden (en dus belastinggeld). Kan best.

Dan sla je 3 vliegen in 1 klap. De vluchtelingen kiezen massaal eieren voor hun geld en komen in veel minder grote getale. Wilders heeft een argument minder; en de zingende protestmeute kan echt wat doen voor de zielige vluchteling waar ze zo mee begaan zijn, namelijk de portemonnee trekken. Put your money where your mouth is.

Stormageddon | 06-10-15 | 15:36

@Lintilla | 06-10-15 | 14:15

Sharia oftewel het islamitsche (goddelijke) recht "weg tot heil". Is een normen en waarden stelsel die denkt dat het alles in het menselijk leven kan regelen. Zoals ons wetboek ook alles regelt in ons dagelijks leven. Alleen wij geloven niet dat ons wetboek van God afkomstig is.

Past naar mijn mening totaal niet in onze maatschappij mede omdat de Sharia gemaakt is in de Middeleeuwen en beschikt het over verwerpelijke straffen zoals handen afhakken. Echter bestaat over de Sharia zelf ook discussie in islamitsche kringen. Er zijn onderwerpen waar men bij de islamitische rechtsscholen tot consensus zijn gekomen. Er zijn echter ook genoeg onderwerpen waar dat niet het geval is. Sommige moslims erkennen de sharia zelfs helemaal niet. Eingelijk zou ik moeten zeggen sharia's want er zijn dus meerdere interpretaties van de islamtische rechtsleer.

@hero_of_heaven | 06-10-15 | 14:23
Bedankt voor je onnodige persoonlijke aanval. Daar kan ik om lachen.

@isitsoornot | 06-10-15 | 14:43
Goed dat jij in ieder geval wel weet waar men op zit te wachten. Ik ken men namelijk niet. Ik zou zeggen spreek voor jezelf.

"Een moslim is iemand die de koran leest, een ex-moslim is iemand die de koran heeft begrepen."

Ik neem aan dat jij de koran hebt gelezen dan, want anders kun je deze stelling natuurlijk niet verdedigen?

Sjeikie | 06-10-15 | 15:21

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:54
LOL, Dat zou inderdaad de goede uitleg moeten zijn, maar volgens jouw en je vriendjes ben je dat al als je kritiek hebt op de linksche kerk met hun ongebreidelde import van zgn zielige vluchtelingen. Ook jammer dat je het sarcasme er niet van in zag! (maar dat verbaasd me weer niets)
Het eerste wat je te horen krijgt van een voorstander van massa immigratie als ze geen weerwoord hebben is dat je een racist bent!

Tostiman | 06-10-15 | 15:09

@sjeikie
De wijze waarop u meent geweldsuitingen uit hoofde van de islam te mogen relativeren is stuitend.
Uiteindelijk zal u met uw instelling elke 'winst' die behaald is door, of uit hoofde van uw islam goedkeuren. Want islam, in uw verdorven, gehersenspoelde brein.
Velen zijn helemaal klaar met die islam van u. Door alle vervelende uitwassen die uw islam blijkbaar genereert.
Uw islam ontwricht onze vrije, open maatschappij. Uw vervelende islam wil sharia. Dus wij willen geen islam.
Wij vinden islam onmenselijk. De gewelddadige uitingen van uw irritante geloofje, maar ook uw taqqiya bijvoorbeeld. Wanneer u en de uwen volharden in uw oervervelende islam zal deze NOOIT een substantieel deel uitmaken van NL.
Dat u dat maar even weet......

pennestront | 06-10-15 | 15:07

@De gezellige Syriërs ; Heb jij ook een lijstje van het prachtige programmaboekje van de PVDA en GL?? VB; Dat ze het gehele land willen volproppen met nog meer 'gezellige' Syriërs. Oh ja, ter info; dat schrijf je met 2 puntjes op de e !!!

Ik snap er niks van! | 06-10-15 | 15:02

Snap ff niet waarom GeenStijl purmerenders zo afzeikt , terwijl GeenStijl er volgens mij hetzelfde over denkt als deze gevluchte Amsterdammers

Hopelijk komen er veel in verzet in Nederland en hopelijk zullen mensen vanavond in dat Purmerend duidelijk maken dat het genoeg is.

Wie volgen

msgambler | 06-10-15 | 14:56

Heeft Harry nog geen nummer vandaag?

Watching the Wheels | 06-10-15 | 14:52

-weggejorist-

Onkelz | 06-10-15 | 14:45

@Sjeikie | 06-10-15 | 14:08
Het laatste waar men momenteel op zit te wachten is de verwrongen visie van een koran-exegeet. Een moslim is iemand die de koran leest, een ex-moslim is iemand die de koran heeft begrepen. En daardoor meteen op de dodenlijst staat. Zo simpel is het.

isitsoornot | 06-10-15 | 14:43

@ Karel17 | 06-10-15 | 14:07

Laat ik dat nu juist NIET doen..

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 14:31

Pieter V | 06-10-15 | 14:19

En dan komt Noord-Anus ook nog eens beweren dat "wij als stad dit moeten oplossen met zijn allen"

Rot toch op met je zielige retoriek, Noord-Anus. Zolang er meisjes worden verkracht in je stad door illegalen ben jij daar verantwoordelijk voor.

Hele wijken in Tilburg die geïslamiseerd zijn en waar zelfs intimiderede moslim patrouilles in de nacht worden gehouden, maar nee, we zetten gewoon de poort open en laten gewoon weer 2000 van die kakkerlakken binnen. Want zo rolt Noord-Anus. Als hij er maar rijk van kan worden, dan is het goed. Dat zijn stad ten onder gaat kan hem toch niets schelen als hij hoog en droog in de Westpoint zit.

StormRunner | 06-10-15 | 14:31

storm op komst | 06-10-15 | 14:19
Daar is het een politicus voor. Zou wat zijn als hij niks te vertellen had.

kicktherabbit | 06-10-15 | 14:29

InfidelRevolution | 06-10-15 | 12:27
Tis in elk geval beter dan wat sommige reaguurders met xandernieuws artikelen doen.

(Over religieuze malloten gesproken) ...

Overigens had een andere reaguurder wel de juiste bron gemeld

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 14:24

@Sjeikie | 06-10-15 | 14:08

Interpretatie ? Op die manier kan je alles wel op jouw manier lezen. Jij denkt zeker ook dat een verkeersbord waar NP op staat betekend dat er Nog Plaats is?
Laten we nou gewoon die koran verbranden, valt er ook niets meer te interpreteren.

hero_of_heaven | 06-10-15 | 14:23

kicktherabbit; 14:12; Naar mij luistert niemand, naar hem wel;... Inderdaad,hij heeft iets te vertellen,jij niet.

storm op komst | 06-10-15 | 14:19

@StormRunner | 06-10-15 | 14:01

Tja, dat kun je verwachten van Noord-anus.
Het dossier over deze linkse idioot kent vele rare streken van dit sujet.

Pieter V | 06-10-15 | 14:19

@ roze_bril | 06-10-15 | 12:50

Dat kan kloppen,
Maar hadden wij in den vorige eeuw al geen "last" van
vluchtelingen?

Over achter lopen gesproken ....

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 14:18

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 14:15

roze_bril | 06-10-15 | 14:03
"Ja maar hullie!" Is dat je argument dat Wilders de excessen binnen zijn achterban niet tot de orde hoeft te roepen? Naar mij luistert niemand, naar hem wel. Wilders moet zijn verantwoordelijkheid nemen als opperhoofd van de boze burger om te voorkomen dat dingen uit de hand lopen.

kicktherabbit | 06-10-15 | 14:12

Het wordt tijd om Geen Stijl om te dopen in Geen Stijl Café. Wat een ongefundeerde borrelpraat allemaal hier. Ik ben weg!

keikoud | 06-10-15 | 14:11

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 14:10

@Wonderful-Life

Allereerst moet ik stellen dat, ik de laatste zal zijn die ontkent dat er tegenstrijdigheden en conflicten zijn tussen de islam en de westerse cultuur/samenleving. Toch zou ik graag wat nuance aanbrengen in uw uitspraken.

"de islam moet keihard aangepakt worden, het is een vijandige fascistische ideologie".

"Kijk naar de islamitische ellende in deze wereld. De islam = terreur, dood en verderf. Ik zou zeggen, Wordt wakker voor het te laat is."

Als ik het goed heb stelt u eingelijk dat uit naam van de islam de meest ellendige dingen gebeuren. Hierbij neem ik aan dat u refereert naar de onthoofdingen van ISIS, de aanslag op Charlie Hebdo, de ellende in het Midden-Oosten en mogelijk zelfs 9/11.

Ik vindt uw stelling tendentieus en onvoldoende gefundeerd en wel hierom.

De Koran verschaft inderdaad de mogelijkheid iemand te vermoorden;

dat wie iemand doodt anders dan voor doodslag en verderf zaaien op de aarde, het is alsof hij de mensheid gezamenlijk heeft gedood en dat wie iemand laat leven, het is alsof hij de hele mensheid gezamenlijk heeft laten leven(Koran 5:32)

Zoals u kunt lezen is het doden van iemand in principe verboden maar als diegene verderf zaait op aarde het wel mag. Dit is nogal open voor interpretatie. Het biedt voor kwaadwillende inderdaad de mogelijkheid op grond hiervan aan te zetten tot moord zoals bijvoorbeeld ISIS doet, want hun tegenstanders zaaien namelijk verderf op aarde.

Uit dit ene vers blijkt al hoe open de Koran staat voor interpretatie.De interpretatie van religieuze teksten en teksten in het algemeen is altijd zeer afhankelijk van de context en standplaatsgebondenheid van degene die het interpreteert. Het simpelweg stellen dat de islam een fascistisch ideologie is, is voor mij te kort door de bocht. Ja, de Koran kan wellicht op een fascistische manier worden uitgelegt en toegepast. Dat het daadwerkelijk zo is kan niet volgens mij.

Ten eerste is de Koran in een tijd geschreven waarin fascisme nog geen eens bestond daarom is het een soort anachronisme te stellen dat islam een fascistische ideologie is.

Ten tweede is jou interpretatie afhankelijk van jou denkwijze en standplaatsgebondenheid. Ik neem namelijk aan dat je jou mening baseert op basis van jou eigen ervaring.

Ten derde "De islam = terreur, dood en verderf" deze uitspraak is wederom erg afhankelijk van de context en interpretatie. De Islam wordt namelijk gedefinieerd door de levenswijze van Mohammed de profeet (zonder hoofdletter) de Hadith en de Soera's. Dat de islam wordt gebruikt voor terreur ligt niet aan de islam maar aan de mensen die het op deze manier interpreteren. De islam is inderdaad het middel die mensen kan aanzetten tot terreur, het is echter niet de oorzaak en zeker niet de definitie van de islam. Het wegzetten van de islam als fascistische ideologie is dus te kort door de bocht.

Verder zegt u dat er een keuze gemaakt moet worden "Dus dat wordt helaas kiezen, tussen erg en erger, ik kies natuurlijk voor erg, want alleen gekken als je kiezen voor erger."

Bij deze keuze is PVV erg en de islam erger. Hierbij doelt u volgens mij op de islamisering van Nederland. Als ik het goed heb is islamisering voor u gelijk aan geen veiligheid, geen vrijheid, geen democratie, geen vrede en geen welvaart. U bent ervan overtuigt dat er gekozen moet worden tussen twee kwaden waarvan u de minste kiest. Dat is uw goed recht.

Ik loop ook niet warm van het idee dat we straks Mohammed niet meer kunnen ridiculiseren. Misschien kan dat al niet meer. Ik heb vrijheid van meningsuiting zeer hoog in het vaandel staan. Maar ik geloof niet dat de PVV in staat is deze voor mij en voor u te verdedigen. Geen enkele politieke partij kan dit. Mijn vertrouwen in de Nederlandse politiek is weg.

De waarde van onze westerse cultuur, vrijheid, gelijkheid en broederschap worden beschermt door de wet. Deze dienen wij ten volste te benutten. Dit is ons recht en onze plicht. Het helpt echter niet te gaan doemdenken. Zoek de dialoog. Zoek het ook met moslims er zijn er genoeg die wel discussie durven te voeren in ons land. Maar als het even kan voer deze discussie op basis van de wetenschap die wij hier in Nederland ook hoog in het vaandel hebben staan. Door argumenten te gebruiken die zijn gebaseerd op bronnen en feiten.

De manier van de PVV is volgens mij niet de manier en polariseert voornamelijk. Polarisatie is niet perse slecht, het roept op tot debat. In dit debat hoeven we geen blad voor ons mond te nemen maar ik vraag me af sinds wanneer het heeft geholpen mensen in hun harnas te jagen. Volgens mij speel je dan juist de mensen die de islam als middel gebruiken voor de meest verschrikkelijke dingen juist in de kaart.

Sjeikie | 06-10-15 | 14:08

Ik hoor de SP zo weinig in de gelukszoekersdiscussie. Zijn ze weer eens bang om hun ware aard te laten zien?

deepblue | 06-10-15 | 14:07

@ De gezellige Syrier

Je verhaal stond al even klaar he? Vooralsnog is de PVV de enige die zonder oogkleppen in dit land loopt. Kijk eens verder dan je neus lang is wat er op ons afkomt. En nee, dat zie je niet bij de staatsomroep..

Karel17 | 06-10-15 | 14:07

Niet meer oproept tot geweld tegen Wilders. Bedoel ik uiteraard.

roze_bril | 06-10-15 | 14:06

Het gaat decennia lang slecht met de integratie. Dat hebben Merkel en Rutte zelf ook al gezegd. Waarom nog eens dan de problemen verdubbelen en vergroten door een volksverhuizing hier naar toe te halen van mensen die niet eens een paspoort bij zich hebben. Nu al worden 43.000 asielzoekers huisvesting beloofd terwijl niet eens de verblijfsstatus of nationaliteit is vastgesteld. Wie verzint dit. De winter valt in, dus de migrantenstroom droogt op, maar reken maar dat het volgend jaar een verdubbeling of meer wordt. Terugsturen is een fabeltje, deze mensen gaan nooit meer weg, terwijl ze hier niet eens hadden mogen zijn. Asiel vraag je aan in het land waar je aankomt, maar ze komen allemaal naar de landen waar de uitkering het hoogst is. Gooi de grens dicht want het is een ramp als dit nog een paar jaar doorgaat.

sterke koffie | 06-10-15 | 14:05

@kicktherabbit | 06-10-15 | 12:35

U bedoelt de angstpolitiek van de EU en onze regenten?
Zoiets als "zonder het verdrag van Maastricht gaat het licht uit"?
Of, als we al die nonvaleurs die in dit land illegaal zijn binnengevallen geen verblijfsvergunning geven en ze met hun hele familie levenslang onderhouden gaat het land kapot.

Donder op achterlijke dierenbeul!

Pieter V | 06-10-15 | 14:04

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:57

Wilders is geen Messias hoor. Het niet meer dan een redelijke man die nog elke dag bescherming nodig heeft. Zou er misschien ook iemand kunnen zijn die oproept om dit niet meer te doen? Meer vraag ik niet. Kleine moeite toch. Jij bent toch zo betrokken met mensen en hekelt agressie. Dus ik neem aan dat jij het initaitief naar je toe trekt.

roze_bril | 06-10-15 | 14:03

Ik vind het wel heeeeeel toevallig dat in Gilze de aantallen van immigranten ineens niet meer te vinden zijn. Eerst stond daar aangegeven dat er 1500+500 komen, en nu staat er ineens "aantal niet bekend"
COA speelt een smerig spelletje....

Het is toch wel stuitend dat er in een straal van 10 km bij mij zo veel illegale migranten komen. Er is geen sociaal draagvlak voor te vinden, maar die achterlijke Noordanus van Tilburg moet weer eens de salonsocialist spelen over de ruggen van zijn burgers.

Gisteren was er een inspraakavond op het stadhuis. De opkomst was werkeljk groot en er waren zoveel mensen dat er een aparte zaal werd ingericht voor de mensen die niet in de raadskamer konden.

De hele vluchtelingenproblematiek komt iedereen de strot uit. En terecht, want niemand is gebaat bij zoveel ellende behalve het COA.

De sociale cohesie is er al bijna niet meer. Nog even en dan breekt de tyfus uit.

StormRunner | 06-10-15 | 14:01

Volendam is doodsbang voor die influx van syriers, die zien hun beroemde voorplantingsmethode dmv inteelt naar de knoppen gaan.

Boutschefter | 06-10-15 | 14:00

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 13:58

Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 13:54
AZC's bekladden is vandalisme. Op Facebook roepen dat je vluchtelingen in de fik wil steken noem ik racisme. Gebeurd vrij regelmatig, ik vraag alleen maar of de messias aan 'de gewone burger' wil vragen om dat niet meer te doen. Ik heb zo'n vaag vermoeden dat dit tuig namelijk wel naar Wilders luistert. Meer vraag ik niet. Kleine moeite toch? Kan zelfs in 140 tekens.

kicktherabbit | 06-10-15 | 13:57

@Lintilla | 06-10-15 | 13:02
Die Live uitzending gaat (mist de stream niet zo brak is als de website, purmerend.raadsinformatie.nl/live) door heel wat mensen bekeken worden.

Mastermattie | 06-10-15 | 13:55

De goorlappen van GL bashen Israël zonder enige reden! Onversneden linkse antisemitisme.

Rob 9935 | 06-10-15 | 13:54

Tostiman | 06-10-15 | 13:49
Een racist heeft een hekel aan mensen op basis van waar ze geboren zijn of de hoeveelheid pigment dat ze hebben. Jij hebt zo te lezen een hekel aan de politiek, dat is heel wat anders.

kicktherabbit | 06-10-15 | 13:54

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:27

Nu ben ik geen Neerlandicus maar "Schande! Dit land gaat kapot!" bevat niets wat refereert aan ras, cultuur.
.
De gewone burger hier ziet in uw tegeltjes dus gewoon laster. Zoals u hier wel vaker laster tegelt.
.
Klein dom viezerikje dat u bent.

Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 13:54

Grappig dat die kudthippies altijd demonstreren, kennelijk alle tijd bij gebrek aan werk.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:05

Beroepsmuziekanten? Vanavond in de Rode Hoed.

Ugly Basterd | 06-10-15 | 13:53

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:13

Dierenbeul!

Pieter V | 06-10-15 | 13:52

Enorme uitgaven en grote schade werden geaccepteerd om de habitat ven de korenwolf (een soort hamster) in Limburg te behouden. Dat was links Nederland ten voeten uit.

Diezelfde link(s)michels vinden het prima dat binnen enkele jaren de habitat van de autochtone Nederlanders volledig wordt verwoest door hun stupide beleid.

Pieter V | 06-10-15 | 13:51

telelezer | 06-10-15 | 13:47
Het gaat niet om Wilders maar om de aanhangers van de PVV , wel even bij de les blijven.

Eurotokkie | 06-10-15 | 13:50

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 13:50

@DeVrijDenker | 06-10-15 | 13:44
Kudos..!

telelezer | 06-10-15 | 13:49

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:33
Tja, ik word zo langzamerhand vanzelf een racist. Begin het eigenlijk een geuzennaam te vinden. Racist: een blanke Nederlander die zich het ongeluk mag werken en het meeste van zijn verdiende geld mag afgeven aan de overheid die het op zijn beurt weggeeft maar niet aan hem, op zijn knieën moet voor onrendabele, voornamelijk licht/donker getinte medelanders. De laagste prioriteit heeft op een woning. En standaard fout is.
Dus we zijn een derde rangs burger aan het worden

Tostiman | 06-10-15 | 13:49

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:33
Tja, ik word zo langzamerhand vanzelf een racist. Begin het eigenlijk een geuzennaam te vinden. Racist: een blanke Nederlander die zich het ongeluk mag werken en het meeste van zijn verdiende geld mag afgeven aan de overheid die het op zijn beurt weggeeft maar niet aan hem, op zijn knieën moet voor onrendabele, voornamelijk licht/donker getinte medelanders. De laagste prioriteit heeft op een woning. En standaard fout is.
Dus we zijn een derde rangs burger aan het worden

Tostiman | 06-10-15 | 13:49

AZC komt er gewoon en dan niet bij de golfbaan (uiteraard niet) maar achter de Mac. Denk wel dat er hevig verzet zal komen, woon er zelf niet maar een maat van mij wel.

Apollo | 06-10-15 | 13:48

@ Eurotokkie | 06-10-15 | 13:35
Beste trol,.. eh ik bedoel Eurotokkie, waar heeft Wilders dan mensen "bedreigd"..?

Echt bedreigen noem ik mensen dreigen met de dood, met de strot afsnijden of met ander geweld. Wilders heeft dat nog nooit gedaan;
integendeel hij wordt zelf dagelijks met de dood bedreigd door gespuis dat u uit op zijn minst naieve domheid loopt te verdedigen; of bent u gewoon een laffe trol?

telelezer | 06-10-15 | 13:47

Van de 10 mensen met kinderwagens zijn er negen gelukzoeker. Ai...

dobberfries | 06-10-15 | 13:46

Als ik uit m'n raam kijk zie ik de locatie waar e.e.a. vanavond gepland is. Heb zonet ook even de 'procedure' gelezen. Ten eerste geldt nu ineens wel Vol=Vol, want ze gooien de deur keihard in het slot als ze vinden dat er genoeg mensen binnen zijn. Verder krijgt iedereen DIE ZICH VOORAF AANGEMELD HEEFT (huh, inspraakavond toch?) 5 minuten spreektijd toebedeeld door een ongetwijfeld zeer objectieve microfoon-nazi.
Waarna de elite hoofdschuddend en bezwerende teksten sprekend huiswaarts keert (naar hun roomblanke wijk) om volgende week (lekker onder elkaar amice, heh heh, eindelijk wat niveau in de discussie) in de echte raadsvergadering alsnog hun wil aan het plebs op te leggen. Dat plebs mag uiteraard wel de rekening betalen, langer op een huis wachten, z'n buurt nog verder af zien glijden enz. enz. Je zou er zomaar racist van worden.

DeVrijDenker | 06-10-15 | 13:44

@Rennend Vuur | 06-10-15 | 12:58
Voor "slechts" € 1000 (Hé Mark, waar blijft 'ie) heb je een snijplankje waar je met een digitale markeerstift kunt kliederen: www.ibood.com/nl/nl/product-specs/4323... .

Mastermattie | 06-10-15 | 13:44

@ De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
Als al uw beweringen waar zijn (moet eerst bewezen worden met relevante links aub..!) dan is het nog steeds niet alleen de pvv die voor of tegen deze onderwerpen heeft gestemd; ook uw (hoogstwaarschijnlijk) favoriete landverraders partyen hebben voor of tegen veel van deze onderwerpen gestemd.
Ergo: u bent duidelijk dus weer bezig met demoniseren van de enige die ons goede oude Nederland wil beschermen tegen de ondergang!

telelezer | 06-10-15 | 13:42

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 13:38

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:31
Jihadi John is geen Brit maar kind van Irakese ouders uit Koeweit. Zou jij toch moeten weten. Oh ja, trol.

VerenigingVanDieven | 06-10-15 | 13:37

-weggejorist-

Eurotokkie | 06-10-15 | 13:35

Zie alleen nog maar vreemdelingen met dubbele kinderwagens over straat lopen

dobberfries | 06-10-15 | 13:35

Zijn wij nu de enigen met gewoon gezond verstand?
Je kan wel de hele wereld willen opvangen en voorzien van Westerse standaard leefomstandigheden, maar het kan niet.
Het is simpel te berekenen.
Met alleen maar lagere school en de achterkant van een bierviltje.
Nederland kan niet een half miljoen mensen plotseling opvangen.
Er zijn geen huizen voor, er is geen capacitiet qua inburgering, er is ook geen budget voor.
Sociale woningbouw is schaars, en kan nu niet snel op het juiste peil worden getrokken.
Studenten wonen in container-dorpen, wat op zich ook al idioot is.
Er moet of wat gedaan worden aan de woningnood, die al 50 jaar speelt, of Nederland moet simpelweg geen migranten meer opnemen.
Dat kan alleen als we uit de EU stappen.
Dat is best mogelijk, en dan ben je ook af van de afdrachten aan Brussel en Griekenland.
Dus win-win.
Of zie ik het natuurlijk weer helemaal verkeerd?

Nederland verandert in rap tempo.

King of the Oneliner | 06-10-15 | 13:33

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 13:33

Verzetter | 06-10-15 | 13:31
Misschien kan hij dat nog even herhalen in Purmerend. Niet iedereen heeft het begrepen.

kicktherabbit | 06-10-15 | 13:33

-weggejorist-

Verzetter | 06-10-15 | 13:31

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
Zo gezellig zijn die Syriërs niet beste man,en ik kan het weten,heb er drie periodes gewerkt.
Daar wordt alles gestolen wat los zit,en ik kan het weten heb het meegemaakt.
Of je in de middeleeuwen terechtkomt,en ik kan het weten want heb in Tartous gefietst om een boodschap te doen.
Stikte er van de Russen,en ik kan het weten wanten het met eigen ogen gezien.
d.d. mei-dec 1980

swassannuf | 06-10-15 | 13:29

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:27

Wat is racistisch aan die tekst? Ik zie hem niet.

roze_bril | 06-10-15 | 13:28

Die punten hoe de PVV stemde. Als ik het doorlees dan komt het op mij over als een zuiver liberale partij. Daar kan ik dus wel achterstaan. Iedereen dient voor zichzelf te zorgen, uitzonderingen voor mensen die dat echt niet kunnen daargelaten.
Eeuwige subsidies op allerlei zaken die bedoeld zijn om gedrag te veranderen zijn de pest voor een economie en samenleving. En iedereen die door het linker deel van het politieke spectrum als hulpbehoevend wordt gezien kan de helft zo niet meer van worden weggestreept wat mij betreft. Werken voor je geld. En als je lang geen werk hebt dan heb je je maar te voegen naar waar je wel geld mee kunt verdienen. Alleen dan blijft er voldoende geld over om de mensen te helpen die echt hulp nodig hebben.
Maar het allerbelangrijkste aan de PVV is dat ze staan voor een stem TEGEN verdere multiculti miskleunen en een harde opstelling tegen de autoritaire geldverslindende EU. Zaken die voor mij het zwaarst tellen in hun programma.
Mijn stem gaan ze dus zeker weer krijgen!

WatZalIkErvanZeggen | 06-10-15 | 13:27

Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 13:19
Hoeft niet, een fotootje van racistische bagger op de muur van een AZC tweeten met de tekst "Schande! Dit land gaat kapot!" is voldoende tegenwoordig. Meer heeft de normale burger niet nodig.

kicktherabbit | 06-10-15 | 13:27

Berbaar | 06-10-15 | 12:44
.
Zeker. Hoewel enorme wachtlijsten voor een huis in Noord Holland geen obstakel zijn voor de politiek om er toch enorme ladingen import te plempen. Zie Zaandam.

Piet Karbiet | 06-10-15 | 13:25

@MyCatIsDoingThis | 06-10-15 | 12:24

Astronauten zijn er toch om de lucht in geschoten te worden?
Gewoon doen dus!

Pieter V | 06-10-15 | 13:25

@bArAbAts | 06-10-15 | 12:32
Medeleven. mensen uit een hele andere cultuur opnemen zonder kans op baan of dat ze zich kunnen aanpassen. Dat is pas barbaars. De nieuwkommers verwachten dat wij ons aanpassen aan hun. En dat is al een tijdje aan de gang. Stap voor stap worden onze verworvengeden afgenomen. Het begint klein. Geen kerst boom in openbare ruimtes, halal etenn op schoolkamp, geen zwarte piet, dan geen sint (ies katholiek, ies niet goed) Vrouwen moeten in burka. Wat is er mis in Turlije, zelfde cultuur, o ja geen gratiez geld en woning

Tostiman | 06-10-15 | 13:25

@tejootje | 06-10-15 | 12:22

Volgens onze grondwet mag de overheid niet discrimineren, maar uitgerekend die overheid doet niet anders dan de autochtone bevolking discrimineren. Dat hebben ze daaro "positieve" discriminatie genoemd en geen haan die er naar kraait.

Daarom is mijn oprechte mening dat we door een zooitje criminelen worden geregeerd.

Pieter V | 06-10-15 | 13:24

Ik lees elders dat de Diploma's van de (kuch)"vluchtelingen" zo snel mogelijk worden gevalideerd zodat ze gauw kunnen studeren en werken in NL.
www.telegraaf.nl/binnenland/24580714/_...
-
Dat terwijl er amper plaats is voor onze eigen studenten die zich nu rot moeten lenen omdat er voor hen geen geld meer is.

Maar wat belangrijker is: Diploma’s uit die landen zijn heel vaak NEP!
-
Maar dat beseffen veel uiterst naieve "Weg-Met-Ons-Gutmenschen" niet want hier in NL is alles geregeld en geregistreerd maar DAAR NIET!

Gevolg dat we hier nu nep-artsen, nep-ingenieurs, nep-verpleegsters, nep-enz enz gaan krijgen..!

Bedankt Den Haag; Bednkt Brussel!
-

telelezer | 06-10-15 | 13:21

@bArAbAts | 06-10-15 | 12:21

Ga over die angst eens met christenen praten in Libanon of Egypte.
Oh, zijn die er bijna niet meer? Hoe zou het komen denk je?
U heeft kennelijk ook nog nooit in de wereld rondgekeken of u bent een van de lieden die voordeel hebben van de huidige, maar vooral toekomstige, ellende.

Zullen we het eens hebben over de politieke luchtballonnen van de afgelopen jaren zoals met name de PvdA, VVD, GL en D66? Je weet wel die gasten die ons in deze klerezooi hebben gemanoeuvreerd samen met alle geïmporteerde zieligerds en parasieten.

Als Wilders overlijdt en er is tegen die tijd niets verbetert voor de echte Nederlanders zal iemand anders het stokje wel overnemen. Ik denk dat het mogelijk zelfs voor het overlijden van Wilders zal gebeuren.

Pieter V | 06-10-15 | 13:19

@kicktherabbit | 06-10-15 | 13:13

Wilt u die uitwassen even bewijzen, politiekcorrect smeerpijpje?
Die laster van u kennen we nou wel.

Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 13:19

Is er in de schilderswijk te Den Haag geen plaats over.
Er zullen toch wel honderden woningbezitters zijn daar die hun huis voor een of meerdere asielzoekerts open stellen.
Ze laten hun eigen geloofsgenoten toch zeker niet in de steek en verwelkomen deze met open armen.
Oh, wacht.....

Dostranamus | 06-10-15 | 13:19

leuk zo vluchtelingen welkom protest van GroenLinks Waterland
enkel jammer dat ze het dan weer niet in hun eigen gemeente doen
als die Vincent Koerse nu in zijn eigen 10 Kilometer verder op gelegen Monnickendam was gaan zingen was het net iets geloofwaardiger

janneman1977 | 06-10-15 | 13:18

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
Kritiek op Geert, mag niet. Is demonisering en weg met ons enzo.

kicktherabbit | 06-10-15 | 13:16

Heeft de volksmenner al afstand genomen van het racistisch vandalisme in Purmerend door de uitwassen van de PVV? Het bekladden van eigendommen van de hardwerkende Nederlander door intolerant tuig? En de agressie en bedreigingen tegen mensen met een andere mening? Misschien dat hij nog een keer uit kan leggen wat 'democratisch verzet' betekent. De overlast van de uitwassen van de PVV begint een beetje de spuigaten uit te lopen. Je kunt in dit land niet eens meer zeggen wat je denkt zonder bedreigd of geïntimideerd te worden. Een bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting. Tijd om hiertegen in verzet te komen en op te komen voor onze normen en waarden.
(Ik denk, ik zeg ook even wat het Nederlandse volk denkt).

kicktherabbit | 06-10-15 | 13:13

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
Al kom je met nog 100 punten: zolang PVV de enige landelijke politieke partij is die zich uitspreekt tegen de import van nog meer 'vluchtelingen' van islamitische persuasie, zolang zit hij op rozen. En terecht. Verdere islamisering van ons land is een groot gevaar voor de toekomst van onze kinderen. En met 'onze' bedoel ik alle kinderen in NL, ook die met dubbele paspoorten.

BlowingBubbles | 06-10-15 | 13:11

Zielig hoor groter worden via de angst die mensen hebben.... als je zo groot wil worden.... heb je geen draagvlak meer zodra de angst wordt weggenomen... tis een luchtballon die zogenaamde steun voor Wilders!
.
Tis echt alleen maar politiek voor de bühne, dingen schreeuwen waarvan je toch weet dat je het politiek niet voor elkaar krijgt... en dan doodleuk melden dat de anderen niet willen meewerken.... trieste manier van politiek bedrijven... zit ook geen toekomst in... zodra GW zou komen te overlijden (van ouderdom!) dan is de PVV ook meteen over! dat zegt genoeg over de beweging an sich!

bArAbAts | 06-10-15 | 12:21

Huidige politiek heeft allang geen enkel draagvlak meer dus wat dat betreft zou het alleen maar een vooruitgang zijn.

Daarbij gaat het niet om angst, slechts logisch nadenken en realistisch nadenken (iets wat niet weggelegd is voor linksgutmensch en 90% van de politiek.

Stop met janken over dat we meedelijden moeten hebben, loop eerst even een achterstandswijk binnen en zie hoe vriendelijk deze type "zielige mensen echt zijn"

Iedereen die nu nog zegt dat dit zielige vluchtelingen zijn en we alles voor ze zouden moeten doen is totaal wereldvreemd.

Open nou eens je ogen en zie wat er echt in de wereld speeld

Even over de video
---dan sta ik voor de hemelpoort met 0 zetels maar kan ik met een schoon geweten naar binnen....---

Dat is precies de reden warom vele "volksvertegenwoordigers" niet aan hun eisen voldoen die ze nodig zouden hebben om ook echt het volk te vertegenwoordigen, enkel vanuit hun eigen oogpunt kijken (blind)

Mr.JJ | 06-10-15 | 13:09

Ben wel benieuwd wat die Cliniclowns met die zin gedaan hebben.

Watching the Wheels | 06-10-15 | 13:09

"En ik wil weg uit Nederland, want hier krijg ik het benauwd."

Watching the Wheels | 06-10-15 | 13:07

@kicktherabbit | 06-10-15 | 12:19

Dat zou me inderdaad niks verbazen. Het overgrote deel van het Nederlandse volkje is dan ook politiek correct, volledig gehersenspoeld door de MSM en compleet achterlijk.

Andere kwalificaties voor iemand die zijn eigen land ten gronde wil richten door grootschalige import van lieden die met de hele familie door de belastingbetaler levenslang onderhouden moeten worden, ons haten en er alles aan zullen doen om een uiterst gewelddadige sekte hier aan de macht te helpen waarna iedere andersdenkende onderdrukt zal worden.

Kicktherabbit is kennelijk een sadist die niet alleen de Nederlanders graag kapot ziet gaan maar gezien zijn nick ook graag dieren mishandelt

Pieter V | 06-10-15 | 13:05

Maar niemand die het een ongezonde situatie vindt dat in een verondersteld pluriforme samenleving de overheid, bestuur, grote politieke partijen, en media hetzelfde roepen en elke kritische opponent zwartmaken of belasteren? Zeg, zoals dat in de ook altijd DDR ging...
.
Nee he, de goedmens weet beter.
.
*kots*

Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 13:04

In en rond wonen veel (nazaten van) havenarbeiders uit Amsterdam. Die stemden ooit PvdA. Tot er geen huizen meer werden gebouwd, import voorrang kreeg(Hé!)en ze door de politiek naar groeikernen als Purmerend en Almere werden verscheept. Die laten niet alles toe.

Piet Karbiet | 06-10-15 | 13:02

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 13:02

@miss error | 06-10-15 | 12:15
Plus veel

ProAsfalt | 06-10-15 | 13:01

Al die pro-vluchtelingen demonstranten zijn ziende blind. Over een jaar hebben ze spijt als haren op hun hoofd. Ook ik verbaas me erover dat ze altijd alle tijd van de wereld hebben om te demonstreren.GA WERKEN EIKELS.

Jantje Betweter | 06-10-15 | 12:59

Piet Karbiet | 06-10-15 | 12:47
U denkt dat ik met zo'n gele markeerstift mijn tablet ga besmeuren?

Rennend Vuur | 06-10-15 | 12:58

De "vluchtelingen" zullen op korte termijn een woning willen. En men heeft het al over gezinshereniging, dus het tijdelijk zal permanent zijn. Iedere dag komen daar stromen bij. Zelfs een kind kan de gevolgen raden, maar "onze" regering blijft doordrammen en zwijgen en vooral op het pluche plakken.

miss error | 06-10-15 | 12:57

Inzake de vluchtelingen zijn er maar twee sectoren/personen die ervan profiteren en dat zijn:
De onroerend goed bobo's (onroerend goed Kartel)
De multinationals/ de bazen (loonkosten laag houden door overvloed aan gratis arbeid).
Deze rekening wordt hoe je het wendt of keert opgebracht door de Huidige Nederlandse bevolking door (in)direct minder loon te vangen & extra stijgende huizenprijzen. Zowel huur als koop. En natuurlijk ook nog eens de extra belastingverhoging.

De Pro-vluchtelingen demonstranten hebben dit kennelijk niet door of zitten genoeg in de slappe was. Het is alleen jammer dat sowieso 500.000 mensen lang de kant staan. De verborgen werkloosheid nog niet eens meegerekend, zoals verscheidene ZZP'ers, (vermeende) arbeidsongeschikten, noem maar op.

Op grond hiervan barst de bom nog wel een keer. En dan praat ik niet over de bekladder ringen van 'eigen volk' eerst.
Neen, de pro vluchtelingen demonstranten zullen de nadelen gaan ondervinden en wat zullen zij dan gaan doen?

ProAsfalt | 06-10-15 | 12:55

Mijn stem krijgt ie de volgende keer! Dat is een ding wat zeker is.

alusion | 06-10-15 | 12:55

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:31

Daarom het Zwitserse directe democratische model kopiëren.

Het volk moet het recht hebben om zich d.m.v. bindend correctieve referenda zich uit te kunnen spreken.
Tevens moet het volk het recht hebben om d.m.v. referenda initiatief/ aanpassing van wetten tot stand kan laten komen.

De PVV is voor. Staat in hun programma.
Alleen jammer dat u geen lijst opstelt van de overige partijen die tegen zijn. Dat is makkelijk want de overige partijen zijn allemaal tegen, zelfs D'66 eens hun kroonjuweel geweest maar sinds de komst van de EUSSR radicaal gedraaid.

Tevens zal het u sieren om een soortgelijk lijst te maken van de andere partijen. Dan komt u waarschijnlijk per partij ver boven de 100 punten uit.

Niets is zo gemakkelijk dan PVV bashen maar mijn stem gaat toch naar de PVV.
De andere partijen staan in wezen allemaal onder curatele van de multinationals, bazen, Greenpeace & Co, zieligheidsindustrie (Afrika, vluchtelingen) en ten slotte de onroerend goed bobo's.

ProAsfalt | 06-10-15 | 12:55

Mastermattie | 06-10-15 | 12:44
+1000,2

Rennend Vuur | 06-10-15 | 12:53

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
-
Zo ziet u maar weer: de PVV is nét een gevestigde politieke partij...
-
En omdat dat ook in de dagelijkse werkelijkheid zo is (de PVV neemt in de kamer en in Almere brááf mee aan alle commissies en voegt zich keurig naar democratisch genomen besluiten) zou niéts u er van hoeven weerhouden om er op te stemmen.
-
Mij weerhoudt uw opsomming in ieder geval niet om mijn stem uit te brengen op de PVV.
-
En á propós: U moet zo'n beetje de enige gezellige Syriër zijn. Jammer dat ze u niet binnen de landsgrenzen hebben gehouden.

bisbisbis | 06-10-15 | 12:53

roze_bril | 06-10-15 | 12:50
Hanteren ze in Syrië soms ook een andere jaartelling?

Ommezwaai | 06-10-15 | 12:52

@Leyolm | 06-10-15 | 12:16

Er gaat van overvallers van nu er niet een terug hoor! Onze linkse Vollidioten zullen dan wel een generaal pardon er door heen drukken.

Wouter Bos schreeuwde ook van de daken dat hij zo blij was om dat generaal pardon nog door onze strot te kunnen douwen voordat hij zich met de kindertjes ging bezig houden.

Links en Liegen zijn synoniemen.

Pieter V | 06-10-15 | 12:52

@@De gezellige Syrier

Iets met regeringsverantwoordelijkheid. Iets wat de SP niet kent zeg maar.

roze_bril | 06-10-15 | 12:51

goh dat er ook gezellige Syriers zijn
of zou dat een te positief zelfbeeld zijn, in de reaguursels merk ik dat nooit.

animalia | 06-10-15 | 12:51

Iemand op radio 1 heeft het zojuist over haatzaaiende tokkies in Purmerend, doelend op PVV-stemmers. Wat die sufferd niet beseft is dat een zeer groot deel van Wilders' electoraat bestaat uit niet-islamitische allochtonen, die ook niet echt zitten te wachten op de massale import van primitief gedachtegoed. Het wassend tij der islam zou wel eens juist door die groep gekeerd kunnen worden.

isitsoornot | 06-10-15 | 12:51

@Wonderful-Life | 06-10-15 | 12:26
Wanneer het kabinet niet valt (en dat valt niet) is je eerste mogelijkheid om te stemmen 15 maart 2017. Tegen die tijd zijn er heel, heel veel moslims geïmporteerd.

koeberg | 06-10-15 | 12:50

@ja,diedus! | 06-10-15 | 12:45
Dat kan samengevat worden als "mensen welke zonder (kunst)subsidie al uitgestorven waren". Totaal onrendabel.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:49

Je kunt veel over Greet zeggen, maar hij laat in ieder geval wel zo nu en dan zijn gezicht zien in de wespennesten. Hebben we Rutte, Pechtold of Samsom ergens waargenomen waar de gemoederen hoog opgelopen zijn in verband met de komst van een AZC?

Ommezwaai | 06-10-15 | 12:49

Kunnen ze in Purmerend de huiszanger Danny de Munk niet laten zingen voor de nieuwkomers?

ja,diedus! | 06-10-15 | 12:48

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
25: De PVV is ook tegen asieleisers, inclusief die uit Syrië. Daarom PVV.
En volgens mij kom jij echt uit Syrië dat je je lijstje achterstevoren hier post.

The7thGuest | 06-10-15 | 12:47

@Mini Me | 06-10-15 | 12:39

Is die halve zool ambtenaar? Dat verklaart dan ook meteen zijn achterlijke kijk op de wereld.
Hij is toch zeker niet middels "positieve" discriminatie aan die job gekomen? Veronderstel dat ja als ambtenarij zou kiezen voor bekwaam personeel. Daar kunnen we in dit landje natuurlijk niet aan beginnen.

Pieter V | 06-10-15 | 12:47

…over de eventuele plek van een eventueel AZC voor eventueel 1600 eventuele Syrische academici, die het gemiddelde IQ van het marktstadje zullen vertienvoudigen…

Als ik zo kijk naar dat stel hersenlozen die daar staan te jodelen, dan ben ik het er wel mee eens dat het gemiddelde IQ vertienvoudigd wordt door de gelukzoekers. Dat kan ook haast niet anders als je kijkt naar hoevee lucht er in die jodelende hoofden zit.

Maar goed… laat ze maar zingen, ze zullen net als Apeldoornse videoclip gekkies nog wel terugkomen op hun "mening". Binnen 3 weken ook lekker verkrachten, fikkie stoken, jatten en slopen. Om vervolgens dat stel leeghoofden in de video wauwelend om zich heen zien huppelen dat dat tuig… excuus, dat lieftallige stel asielzoekers, toch maar weer snel weg moet. Alles is toegestaan als het maar een stemmetje extra richting Wilders oplevert. Of Bontes en van Klaveren.

kanon0503 | 06-10-15 | 12:47

@Rennend Vuur | 06-10-15 | 12:24
Een Oostenrijks telefoonboek?
U heeft geen internetz?

Piet Karbiet | 06-10-15 | 12:47

@kicktherabbit | 06-10-15 | 12:35
Nou ik ben anders behoorlijk bang voor het beieid wat de PvdA, GL en D66 in het vooruitzicht stellen dus die gaan toch echt mijn stem niet krijgen.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:47

Schelden, intimideren, liegen, bedreigen, demoniseren, overschreeuwen; links Nederland gaat weer helemaal los. Het is maar goed voor ze dat er nog steeds andersdenkenden zijn, anders zou niets anders resteren dan elkaar dolken in de rug te steken.

Morgenhout | 06-10-15 | 12:45

Een enorme hoeveelheid van zwitsal's te zien altijd als het over de PVV of Wilders gaat.
Een echte tsunami.
Wonderlijk.

parakalor | 06-10-15 | 12:45

Bennyboy2015 | 06-10-15 | 12:30 Ik verbaas mij ook over de gelijkenissen en overeenkomsten tussen de naief zingende euforische toe-jubelaars overal in het land. Grijze kortharige vrouwen met duidelijk overgewicht die kiekeboe spelen achter een zelfgeweven ,want milieuvriendelijk spandoek van gerecycled maandverband van de jongere generatie. Want niet meer nodig. Die meestal gruwelijk slecht de saxofoon bespelen en iets beter slecht de massaal voor handen zijnde blokfluit beroeren. Baarddragende dunne kereltjes , meestal wat langer dan 1.85 die een met vlaggetjes behangen gitaar bespelen. Invoelende macrobiotische gezichten tot de deur. En daarna heerlijk in de woongroep surrogaatkoffie van Fair-trade drinken zittend op een handgemaakte poef uit e.o.a donker Afrikaansland om daar de economie er weer bovenop te helpen. Uiteraard ontbreekt het duurzaam geproduceerde 7-granenkoekje daarbij niet. Wat ik maar wil zeggen , het zijn toch niet telkens dezelfde personen die steeds naar verschillende plaatsen afreizen met de Prius ?

ja,diedus! | 06-10-15 | 12:45

@Piet Karbiet | 06-10-15 | 12:37
In V-town is al te weinig plaats voor de eigen bewoners want alles moet en zal in het eigen dorp blijven wonen.
Zelfs met urgentie kan je nog jaren op huurwoning wachten.
Veel plek voor tijdelijke opvang is er ook niet tenzij COA Marinapark afhuurt en dat zie ik de eigenaren niet doen.
Je zal trouwens als gezellige Syriër maar tussen Jan Smit en die andere Palingkwelers terecht komen.
Dan krijg je toch spontaan heimwee naar je ruïne in Aleppo?

Berbaar | 06-10-15 | 12:44

Steeds meer mensen worden werkloos omdat werkgevers worden gesloopt door het beleid, steeds meer mensen dus aan een uitkering. Dan gaan we ook nog eens duizenden vreemdelingen importeren welke op hun beurt ook direct aan het sociale infuus gaan. Deze (80%) mannen laten hun gezin vervolgens ook overkomen wat nog meer druk geeft in het sociale vangnet.

De overheid weet van zottigheid niet meer waar ze het geld vandaan moeten houden en verhogen maar weer de belastingen (drinkwater, anyone?), boetes (+ administratiekosten) etc.

Zorgcentra worden achter elkaar gesloten omdat er geen geld meer is. Terwijl we ons bont en blauw betalen aan (zorg)verzekeringen welke overigens maar één doel lijken te hebben, namelijk de directeur te verzekeren van een dik salaris.

Een aantal clubs zoals COA (directeur 200K p/j) en VWN (directeur 120K p/j) vieren momenteel hoogtij, die vinden dit hele migrantencircus schitterend. (EX-werknemers van deze clubs komen met zeer schokkende verhalen naar buiten)

Oh ja, tussen neus en lippen kan er nog wel 80 mln euro vrijgemaakt worden voor een schilderij, want nationaal erfgoed. Maar het echte nationale erfgoed, de Nederlandse cultuur wordt steeds verder afgebroken (zie zwarte piet, negerzoenen, blanke vla etc).

En dan zijn er nog steeds mensen welke roepen: "allemaal ophef, het valt allemaal wel mee, we hebben eerder ook migranten onderdak geboden", oh, dat zijn die mensen waarvan we inmiddels de 2e en 3e generaties bij opsporing verzocht voorbij zien komen zeker?

Je moet je kop wel echt gruwelijk diep in het zand gestoken hebben om nog niet te beseffen dat we echt naar de kl*ten gaan op deze manier.

Dit land kan het sociaal, moreel en economisch gewoon niet meer dragen, erken dat nu eens.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:44

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:31

Doe je best met knul, ik wacht op de volgende aflevering die je zal worden aan gereikt.

caralho | 06-10-15 | 12:43

Stentor van vandaag:
"Wij vinden het van belang dat de Voorster ondernemers worden betrokken bij bevoorrading en dergelijke van de gekozen locatie. Verder weigeren wij een eventueel debat over dit onderwerp. Dat laat deze tijd nog niet toe", wilde VVD/Liberaal 2000-fractievoorzitter Ruud Kooij het dan ook bij laten."
kortom: het is goed voor de ondernemers in de regio, man man man hoe doorzichtig wil je het hebben

(Behind)Doors | 06-10-15 | 12:43

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:31
Vanavond bij Pauw ? Kunnen ze goed gebruiken. Nazi, Racist, Fascist, Hitler, Anne Frank en WOII kennen we inmiddels al.

Kamervraag | 06-10-15 | 12:42

'' Wij gaan door tot Nederland één groot asielzoekerscentrum is.'' - Gutmensch

je suis bier | 06-10-15 | 12:42

Hij krijgt er in ieder geval een hoop aandacht mee.

Manny Calavera | 06-10-15 | 12:42

Wat ik me serieus afvraag:waarom wonen er zo weinig van deze blanke iedereen is welkom""mensen in bv de Schilderswijk, dat moet toch een paradijs op aarde voor de goedmens zijn?

hebbuh | 06-10-15 | 12:41

Nogmaals: hoofdkantoor COA Rijswijk bezetten en ''de grens van wat Nederland aankan'' zal heel snel zijn. Alleen bij groot protest zal de politiek inbinden.

prov1nciaal | 06-10-15 | 12:40

Ik zou Marjorie Noë desgevraagd wel een beetje doen.

Piet Karbiet | 06-10-15 | 12:40

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
Als ambtenaar achter het bijstandsloket ( zoals u eerder heeft gezegd ) om de “Harry Paters” met een grote bek extra lang te laten wachten, heeft u aardig veel vrije tijd om zoveel “feiten” *proest* te produceren.

Mini Me | 06-10-15 | 12:39

Maar mensen, is het niet vreselijk voor degenen die Amsterdam zijn ontvlucht? Denk je in Purmerend min of meer rustig te wonen, krijg je *1600* gelukzoekers op je dak die binnen de kortste keren met 8 vermenigvuldigd worden.
Dus Purmerenders, ik wens jullie veel sterkte en natuurlijk succes in jullie gevecht tegen de terreur van de "boven ons gestelden"!

Lupuslupus | 06-10-15 | 12:39

Hemelpoort? Jezelf danken? Bewezen dus weer een reliegekkie! En zo is het maar niet. Dat geitenwollenonderbroeken spul wat in de bijbelbelt zit is het kwaad in dit land. Dit soort is niet te overtuigen Het zou zichzelf te kort doen uiteraard want god. Ben erg benieuwd wat het vandaag gaat worden met Geert in de buurt. trouwens www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/... zou het lokale volkslied luidkeels gezongen moeten worden daar.

Mr_Pikibelly | 06-10-15 | 12:38

Gaan ze hierna Volendam volstorten met ingenieurs?
Dat wordt dan wel lachen geblazen. Wat ik je brom.

Piet Karbiet | 06-10-15 | 12:37

oxyfiebel | 06-10-15 | 12:28
Angstpolitiek is altijd al succesvol geweest.

kicktherabbit | 06-10-15 | 12:35

Rennend Vuur | 06-10-15 | 12:24
Jaaaa, we hebben hem, de eerste Godwin in dit draadje!!! Was een beetje verborgen, maar dat maakt de zoektocht altijd zo leuk!

Nuchternederland | 06-10-15 | 12:34

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06

Ok bedankt. Ik denk dat ik maar PVV ga stemmen.

roze_bril | 06-10-15 | 12:34

@Mastermattie | 06-10-15 | 12:14
Mooi! Dank voor de link! Ik zet de nootjes en het wijntje alvast klaar.

Lupuslupus | 06-10-15 | 12:34

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:31
Laten we maar niet beginnen over de lijst waar PVVDA66 verantwoordelijk voor is. Daar staat dat lijstje van de de PVV in het niets.

je suis bier | 06-10-15 | 12:34

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06

Deel 3:
25. U
26.BENT
27.NIET
28.GOED
29.WIJS

Wat zal Joop uw inzending blij zijn.

Foezela | 06-10-15 | 12:33

InfidelRevolution | 06-10-15 | 12:27

Vond het ook al zo vreemd, zijn plemps van de laatste jaren waren zelden langer dan vijf zinnen. Maar dus ook al weer opgelost.

eerstneukendanpraten | 06-10-15 | 12:32

@kwark001, ik typ wat ik zie!

tis echt te triest voor woorden dat de reacties hier alleen maar voortkomen uit angst.... niet uit medeleven

bArAbAts | 06-10-15 | 12:32

Nuchternederland | 06-10-15 | 12:10
Bij een ander topic op gs staan er nog eens 12
ik wilde de lijst wel een beetje behapbaar houden
Maar op uw speciale verzoek.....

1. In strijd met de gewekte verwachtingen stemde de PVV tegen het opstellen van een armoedebeleid en tegen gelijke rechten op WW en ziektewet voor flexwerkers.

2. De PVV stemde voor bezuinigingen op jonggehandicapten en sociale werkplaatsen voor het afschaffen van de alleenstaandeouderkorting en voor het korten van de huurtoeslag.
Dat laatste kost huurders met een laag inkomen zo’n 180 euro per jaar.

3. De belofte van de PVV om tegen ‘graaiers en profiteurs’ in actie te komen blijkt eveneens loos te zijn. De partij stemde tegen het invoeren van een Balkenendenorm in de cultuursector en in de zorg. En voor de belastingvoordelen van het Koningshuis.

4. Gezinnen met een maandinkomen vanaf 1.950 euro mogen van de PVV niet meer in een sociale huurwoning gaan wonen.

5. Lonen in de publieke sector willen ze bevriezen.

6. Voor de verkiezingen (2010) eiste de PVV ‘absolute transparantie’ over de ontwikkeling van de koopkracht in Nederland, nu vindt de partij het niet meer nodig dat deze cijfers in de rijksbegroting worden gepubliceerd.

7. De PVV beloofde dat de zorg beter en betaalbaar zou worden en ouderen meer rechten en voorzieningen zouden krijgen. In werkelijkheid stemde de PVV in de Tweede Kamer voor hogere eigen bijdragen en voor bezuinigingen op het persoonsgebonden budget (pgb) en de begeleiding van ouderen in de dagopvang met een IQ boven de 70.
Wilders zegt tegen marktwerking in de zorg te zijn, maar stemde voor particuliere
investeringen en winstuitkeringen in ziekenhuizen en voor betaalde voorrangszorg via zogenaamde SOS-artsen.

8. De PVV stemde tegen een meer inkomensafhankelijke premie (ZIEKENFONDS!), tegen maatregelen om wachtlijsten in de jeugdzorg te verminderen en zelfs tegen het in stand houden van het wettelijk recht op jeugdzorg.

9. De PVV stemde ook tegen een passende indicatiestelling voor AWBZ-verzekerden, waardoor meervoudig gehandicapten en mensen met een intensieve zorgvraag nu geen gebruik kunnen maken van een pgb.

10. Ook agenten in spe moeten het ontgelden: de PVV stemt in met bezuinigingen op de politieopleiding en betaalt aspirant-agenten geen vergoeding meer.
Voor zij-instromers wordt het zo onmogelijk om politie-agent te worden. De PVV stemde in met het afschaffen van de zogenaamde ‘Montfrans-middelen’, geld dat gemeenten gebruiken voor hun veiligheidsbeleid.

11. De PVV weigert ook alcoholverslaafden in het verkeer extra aan te pakken en is tegen concrete voorstellen om de oververtegenwoordiging van niet-westerse jongeren in de criminaliteit terug te dringen.

12. Recidive wil de PVV wel terugdringen, maar door te bezuinigen op reclassering en een snelle re-integratie van ex-gedetineerden af te wijzen, blijft ook dit een loze belofte.

@ meneer @
mosselmannen komen uit scheveningen en lijken mij toch echt oerhollands

@ ik doe dit om goed thuis te raken in het nederlandse politieke spel.

@ een van de geweldadigste is ers was een Brit (jihad john)

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:31

Toch opvallend dat bij de refugees welcome mallooten altijd praktisch alleen maar linkse blanken aanwezig zijn. Ondanks al het "Wilders = Hitler" geschreeuw.

Bennyboy2015 | 06-10-15 | 12:30

Die man met zijn nul zetels mag eens haarfijn uitleggen hoe het belang van *alle* inwonders gediend wordt met de komst van het zoveelste AZC.

marcoplarco | 06-10-15 | 12:30

kicktherabbit |06-10-15|12:19
Vandaar dat zn partij steeds meer zetels krijgt

oxyfiebel | 06-10-15 | 12:28

@bArAbAts | 06-10-15 | 12:21
Precies de reden waarom de PVV 76 stoeltjes zou moeten krijgen bij de volgende verkiezingen.
Nederland dient gerenoveerd te worden.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:28


Kamervraag | 06-10-15 | 12:09

Hij krijgt regelmtig een weekje verlof van Joris dus tijd zat.

eerstneukendanpraten | 06-10-15 | 12:28

Tijd voor Geenpartij!

tejootje | 06-10-15 | 12:26

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
De PVV is inderdaad erg. Maar de islam is nog vele malen erger. Dus dat wordt helaas kiezen, tussen erg en erger, ik kies natuurlijk voor erg, want alleen gekken als je kiezen voor erger.

Er is tot nu toe geen enkel partij(behalve de PVV) die wilt toegeven dat de islam, de grootste dreiging vormt voor onze vrijheid, democratie, vrede, economie en welvaart. Dus ik ga niet meer op de VVD stemmen, de islam moet keihard aangepakt worden, het is een vijandige fascistische ideologie, dus ik stem voortaan alleen op de PVV, zolang er geen beter alternatief is, want het is kwestie van prioriteiten stellen, zonder veiligheid is er geen vrijheid, geen democratie, geen vrede, geen economie en geen welvaart.

Kijk naar de islamitische ellende in deze wereld. De islam = terreur, dood en verderf. Ik zou zeggen, Wordt wakker voor het te laat is.

Wonderful-Life | 06-10-15 | 12:26

Het Oostenrijkse telefoonboek erbij pakt om een vervanger voor die meneer uit Limburg op te zoeken. Pim was een heer, Wilders is een parodie. En Purmerend is gewoon kudt.

Rennend Vuur | 06-10-15 | 12:24

Je ziet wel eens van die vrachtwagens met varkens rijden, op weg naar het slachthuis.
Dat idee heb ik ook bij die mensen met dat spandoek, alleen de varkens hebben volgens mij nog ergens een bepaald idee in hun hoofd dat het slecht met ze zal aflopen, die hersendode koekwauzen hebben helemaal geen idee van wat dan ook.

Cuyahoga | 06-10-15 | 12:24

Grappig dat die kudthippies altijd demonstreren, kennelijk alle tijd bij gebrek aan werk.
Mastermattie | 06-10-15 | 12:05

Nou,Mastermattie,hier de verklaring:

A Syrian arrives in London as a new immigrant to Great Britain.

He stops the first person he sees walking down the street and says, "Thank you Mr. Britishman, for letting me come into this country,
giving me housing, Income support, free medical care, free housing and a free education!”

The passer-by says, "You are mistaken, I am Egyptian.”

The man goes on and encounters another passer-by. "Thank you for having such a beautiful country here in Great Britain.”

The person says, "I not British, I am Pakistani.”

The new arrival walks further, and the next person he sees he stops, shakes his hand, and says, "Thank you for wonderful country Great Britain!”

That person puts up his hand and says, "I am from Afghanistan. I am not British.”

He finally sees a nice lady and asks, "Are you a British woman?”

She says, "No, I am from Africa." Puzzled, he asks her, "Where are all the British?”

The African lady checks her watch and says, "Probably at work.”

Foezela | 06-10-15 | 12:24

Als we nu al niet meer weten waar we met de grote aantallen austronauten die dit jaar binnen komen heen moeten, hoe moet het dan met de nog grotere aantallen die volgende jaren gaan komen?
En dan komt daar een factor 4 tot 8 ivm gezinshereniging nog bij.
Als dit land wil overleven dan moeten de mensen zonder paieren het land uit. Zo snel mogelijk.

MyCatIsDoingThis | 06-10-15 | 12:24

@kicktherabbit | 06-10-15 | 12:14
Opvallend is ook dat telkens dezelfde mensen van de reservebank worden geplukt voor dit soort "linkse" demonstraties.
Een paar hippies met een gitaar vs een heleboel ontevreden Burgers. En als Brussel, Den Haag en lokale gemeentes de burgers blijven negeren dan zal dit protest steeds meer vorm krijgen.
Nu het asielprobleem zich ook aan begint te dienen in de villawijken spatten er hier en daar wat goedvolkbubbels.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:23

bArAbAts | 06-10-15 | 12:21

Geloof je het zelf?

kwark001 | 06-10-15 | 12:22

De grootste uitdaging blijkt toch telkens weer om voor de eigen bevolking op te komen. Dat blijkt toch steeds een spanningsveld van jewelste op te leveren. Voorbeelden te over wat dat betreft. Misschien moet het besef er desnoods ingeramd worden bij onze volksvertegenwoordigers dat het voorkeur verdiend om de eigen bevolking niet achter te stellen bij uitheemdiers.
ER IS NIETS MIS MET HET EIGEN VOLK.

tejootje | 06-10-15 | 12:22

Zielig hoor groter worden via de angst die mensen hebben.... als je zo groot wil worden.... heb je geen draagvlak meer zodra de angst wordt weggenomen... tis een luchtballon die zogenaamde steun voor Wilders!
.
Tis echt alleen maar politiek voor de bühne, dingen schreeuwen waarvan je toch weet dat je het politiek niet voor elkaar krijgt... en dan doodleuk melden dat de anderen niet willen meewerken.... trieste manier van politiek bedrijven... zit ook geen toekomst in... zodra GW zou komen te overlijden (van ouderdom!) dan is de PVV ook meteen over! dat zegt genoeg over de beweging an sich!

bArAbAts | 06-10-15 | 12:21

Die man in het laatste filmpje laat zien wat er mis is met Nederland. Ze handelen allemaal dusdanig dat ze zichzelf op de borst kunnen kloppen van kijk mij eens goed zijn maar de mensen zie ze moeten vertegenwoordigen laten ze stikken.

je suis bier | 06-10-15 | 12:21

Ik vind het doodeng dat Wilders daar iedere keer in de meute gaat staan. 6 Gorilla's in pak kunnen ook niet alles voorkomen. Dit gaat nog eens mis.

nietvaneergister | 06-10-15 | 12:20

Gezellige boel daar.

Lupuslupus | 06-10-15 | 12:20

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
=
Alles is beter dan een mosselman.

meneer Q | 06-10-15 | 12:19

Purrie is voor de echte amsterdammers die hun huis in de stad niet meer kunnen betalen of op een zodanige wachtlijst staan dat ze beter kunnen wachten op de terugkeer van ons aller Jezus.
Mijn dorp aan zee is de roep om zielige syriers ook aanwezig, de nodige tranentrekkers (facebook clubjes voor huisvrouwen en verzonnen verhalen in het plaatselijke suffertje) worden ingezet. Helaasch is de ruimte beperkt en kunnen ze - voorlopig - nergens een paar van die testosteron-tentjes plaatsen.

keizeradmiraal4 | 06-10-15 | 12:19

je suis bier | 06-10-15 | 12:18
Hou toch op. Het overgrote deel van het Nederlandse volk moet helemaal niks van de man hebben.

kicktherabbit | 06-10-15 | 12:19

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 12:18

Je kan zeggen wat je wilt over Geert maar hij is werkelijk waar de enige die het opneemt voor het Nederlandse volk.

je suis bier | 06-10-15 | 12:18

@Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 12:10
Vergeet ook niet dat in Purmerend de wachtlijst voor een sociale huurwoning op 21 jaar staat.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:17

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06

Sorry, maar wij hebben kunnen aanschouwen hoe Syriërs politiek bedrijven. Wat is de volgende stap? Iedereen die het niet met u eens is wordt de strot afgesneden?
.
Laten we dat Syrische mentaliteitje maar gewoon even buiten het proces houden. Smerig geweldadig rotvolk.

Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 12:17

-weggejorist-

Lintilla | 06-10-15 | 12:17

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06

Hier klopt geen reet van wat u schrijft. Of u zal dat relaas als goedkope satire moeten bedoelen?

Tipped Relic | 06-10-15 | 12:17

Wat is er mis met een tentenkamp of iets van een "jongensinternaat" als huisvesting? Het is tenslotte maar tijdelijk (hooguit paar jaar) en dan MOETEN ze wat mij betreft allemaal terug. Zul je zien dat het aantal homoseksuelen onder die gelukszoekers ineens verveelvoudigd.

Leyolm | 06-10-15 | 12:16

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
Zo "gezellig" vind ik u niet.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:16

-weggejorist-

Lucky77 | 06-10-15 | 12:16

De grote vraag is natuurlijk of Purmerend straks een soennitische of sjiitische gemeente wordt.

miss error | 06-10-15 | 12:15

Mastermattie | 06-10-15 | 12:05
Het zijn er maar 15, de rest moet werken. Geld verdienen zodat de tokkies op de dinsdagmiddag nog een sixpackie Hollandia kunnen kopen voordat ze publiekelijk met hun mede tokkies de boze tokkie uit gaan hangen en hun oppertokkie een handje mogen geven.

kicktherabbit | 06-10-15 | 12:14

Donderdag staat in Zaanstad de behandeling van het huidige tentenkamp (500 man) en het rondlullen van 800 permanente plaatsen op de agenda. Overigens is volgens richtlijnen voor die 800 permanente plekken slechts 8000m2 nodig. Pienuts

Vloberto | 06-10-15 | 12:14

@ De gezellige Syrier.
Uw advocaat is vlijtig in de weer geweest voor u.

El Wray | 06-10-15 | 12:13

PS,

Persoonlijk vind ik het prima om mensen die echt voor hun leven moeten vrezen opvangen, met mate, waar mogelijk. 10 man? Moet kunnen. Paar 100? Mits er financiële ruimte is, en woonruimte, prima. Maar volgens mij heeft NL nog steeds een begrotingstekort.
.
Maar 250,000 mensen, waarvan een groot deel puur en alleen voor het geld deze kant op komt... Ach lieve naieve mensen.... wie gaat dat betalen? Waar moeten ze wonen?
.
In een tentje proppen op de Kutteschubbeveenderheide gaat niet werken. het gaat straks vriezen die mensen gaan dat niet pikken
.
Het lijken wel van die gestoorde poezenvrouwtjes - 50 katten in huis "omdat zielig" maar dat zijn niet bepaald goede omstandigheden of een duurzame oplossing.

Harry21 out.

harry21 | 06-10-15 | 12:12

Sergeant_Peper | 06-10-15 | 12:08
Helaas, had ik het toch goed verstaan.

pluskukel | 06-10-15 | 12:12

Links of rechts fascisme, wat maakt het uit.... het blijft fascisme.... Realisten aan de macht zou ik zeggen.

PijlVader | 06-10-15 | 12:11

Purmerend gaat voor 2.000 astronauten en "luistert" straks goed naar het volk en neemt daarom slechts 1.600 atoomfysici op. Want daar was wél "draagvlak" voor.

de Voorzittert | 06-10-15 | 12:11

@Sergeant_Peper | 06-10-15 | 12:08
Nederland is misschien prima voor iedereen maar kunnen we dan wel de opgebouwde sociale voorzieningen voor onzelf houden want daar hebben we ZELF voor betaald.
.
Schaf uitkeringen voor mensen die hier nog nooit gewerkt hebben per direct af en je zal zien dat de instroom per direct opdroogt.

Zathras | 06-10-15 | 12:11

@vindead | 06-10-15 | 12:00

Dit is natuurlijk onderdeel van een landelijke kwestie. Purmerend staat model voor de wijze waarop burgemeesters geflankeerd door PvdA, VVD, CDA, D66 AZC's doordrukken met leugens, zwartmaken van opponenten, en regelrechte intimidatie. Hoe bestuur en politiek gezamenlijk trachten Nederlandse burgers te marginaliseren tbv de gelukzoekersstroom en veelal doelbewust de lasten neerleggen bij de minder bedeelden in onze samenleving.
.
Het is dan ook goed om duidelijk te maken dat de Purmerendse slachtoffers niet alleen zijn. Iedere Nederlander is in feite slachtoffer van dit "beleid".

Parel van het Zuiden | 06-10-15 | 12:10

Groenlinks Waterland. Dat zijn van die 70-jarige kunstenaressen die in hun gated stolpboerderijen een halve eeuw hebben lopen kantklossen. Werken? Neuh, ik ben geen plebs maar kreatief en feminist. Geef me gratis subsidie. Hun kinderen hebben daarna dit land verder de afgrond in geholpen.

Piet Karbiet | 06-10-15 | 12:10

@ de gezellige Syrier,
heeft u ook een complete lijst van de andere zaken waar de PVV ooit voor of tegen is geweest? Zeg maar alle stemmingen van de afgelopen 8 jaar of zo, niet alleen deze.
Geeft wel een wat eerlijker beeld. Voor u misschien niet zo gezellig, dat zou kunnen.

Nuchternederland | 06-10-15 | 12:10

@De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06
De hele avond over nagedacht ?

Kamervraag | 06-10-15 | 12:09

pluskukel | 06-10-15
-
Ik sta voor het belang van iedereen op aarde, NL is voor IEDEREEN. En alle overige gebieden buiten Europa voor de mensen die daar wonen.

Sergeant_Peper | 06-10-15 | 12:08

Haha, links helpt de rechtse partijen aan de macht, hoe schattig en liev! :)

Wonderful-Life | 06-10-15 | 12:08

Ach, gelukkig is onze samenleving steeds meer een participatiesamenleving. Dwz: Ik word als het goed is minder gedwongen bakken geld belasting te betalen, maar ik moet zelf de handen uit de mauwen steken.

Ik ben o.a. actief voor de voetbalver., onderhoud het lokale park, doe mee als vrijwilliger bij festiviteiten, enz.

Deze mensen mogen zich van mij prima opwerpen om deze mensen persoonlijk te gaan helpen (ook financieel een duit in de zak doen aub)... oh wacht... wat zegt u? Dat doen ze niet?

Verassend.

harry21 | 06-10-15 | 12:07

En het bleef nog lang onrustig...... :-)
Wie kan nou nog zeggen dat de politiek een ver van mijn bed show is voor de gewone man?

MyCatIsDoingThis | 06-10-15 | 12:06

-weggejorist-

De gezellige Syrier | 06-10-15 | 12:06

"Is er leven op Pluto? Kun je dansen op de maan? Is er een plaats in NL waar ik nog mag bestaan?"

Sergeant_Peper | 06-10-15 | 12:06

Grappig dat die kudthippies altijd demonstreren, kennelijk alle tijd bij gebrek aan werk.

Mastermattie | 06-10-15 | 12:05

'Ik sta voor het belang van alle .... ' wat zegt ie nou? In ieder geval niet Nederlanders.

pluskukel | 06-10-15 | 12:05

Eindelijk. Het Volk komt in verzet.
Dankzij Social Media en het afscheid nemen van de manipulatieve staatsmedia.

Kamervraag | 06-10-15 | 12:05

Er is behoefte aan meer normale mensen in de politiek. En daar bedoel ik mee dat je snapt dat volksvertegenwoordiger zijn inhoudt dat je het volk vertegenwoordigd en daar vervolgens democratisch mee omgaat. Maar waar vind je zulke mensen nog?

tejootje | 06-10-15 | 12:05

"Vluchtelingen welkom", hoeveel het er uiteindelijk worden verteld het verhaal even niet.

Ommezwaai | 06-10-15 | 12:02

Ben het wel eens met Wilders, maar als hij deze gemeentekwesties zó belangrijk vindt, zal het dan niet eens tijd worden om als PVV zijnde ook eens wat meer aan gemeentepolitiek te doen?

vindead | 06-10-15 | 12:00

Iek snap niet - zetels +???? Wat bedoel?

Nuchternederland | 06-10-15 | 12:00

*bier & chips pakken doet*

yamahaha | 06-10-15 | 11:58

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland