Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. JAN ROOS BIJ JEROEN #PAUW (2)

janrooslivebijpauw.jpgHet kost Jeroen Pauw wederom 2500 euro, maar onze Jan Roos is voor de tweede keer in een maand tijd te gast bij de Enige Talkshow Die Er Toe Doet in Nederland. Om te praten over het eclatante succes van GeenPeil. De ruim 450.000 handtekeningen. Over de overwinning van democratie op cynisme, bureaucratie en D66. Of u nu voor of tegen het associatieverdrag van de EU met de Oekraïne bent, het gaat ons er om dat u naar de stembus komt om uw stem te laten horen over de EU. En nu dat referendum er komt, gebeurt er iets interessants. Nadat eerder dat associatieverdrag zonder enige media-aandacht werd doorgevoerd, moeten nu zowel voor- als tegenstanders hun argumenten slijpen, heldere uitleg geven en hun standpunten formuleren. Op alle fronten stimuleert dit referendum dus het democratisch proces, en daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. YAY! GeenStijl is uw favoriete maatschappijleraar geworden! Jan Roos gaat nu bij Jeroen Pauw uitleggen hoe dat nou precies werkt, zo'n democratische paal bij Den Haag naar binnen duwen. KIJK HET HIER LIVE!

Reaguursels

Inloggen

Goco, 30-09-2015/02:47
Ik heb dit gedeelte ook gehoord bij Pauw. Julia uit Syrië waarschuwt want volgens haar zijn er onder de mannelijke vluchtelingen die alleen hierheen komen zo'n 50% crimineel. Zij weet wel waar ze over praat want zij komt uit Syrië. Je zou haar toch een ervaringsdeskundige kunnen noemen? Peter de Vries is het hier natuurlijk hélemaaaal niet mee eens want die cijfers zijn niet aan te tonen. Voor een avondje kletsen bij Pauw ontvangt Peter de Vries minimaal €2000 zoals ik inmiddels begrijp van wat ik hier en daar heb gelezen (is ook niet aangetoond want ik zie geen bonnetje) en declareert hij ook nog zijn reiskosten.

Loes2015 | 30-09-15 | 13:39

Die FAZ | 29-09-15 | 15:35 |
Dank voor je inhoudelijke betoog. We zijn het niet helemaal eens met elkaar, maar ik snap wat u zegt. De kern van mijn eerste deel van mijn verhaal is dat ik het moeilijk vond om mijn academische (=rationele) vrienden te overtuigen om te tekenen met de content die ik op geenpeil/geenstijl vond. Uiteindelijk heeft Feynman me uit die brand geholpen.

Laten we hopen op minimaal 30% opkomst en een uitslag waar het volk zich achter schaart. Volgens mij kunnen we op dat punt wel de handen schudden. Cheers en leve de democratie.

zevensprong | 30-09-15 | 12:48

Ik wil dit gewoon even plaatsen hier. Stukje tekst uit Pauw Di 29 sep 2015.

Uitzending met Peter Walda, Ferry Mingelen en Peter R. de Vries, Tamila Akeekif uit Afganistan en Juliana uit Syrië Over het vraagstuk

Tamila: “Kijk ze moeten, ik vind gewoon dat ze van dat de IND mensen beter moeten gaan screenen. Dat ze zelf gewoon goed moeten kijken van wie is deze person, is het een oorlogsmisdadiger, is het geen oorlogsmisdadiger … laats ze aan de hand daarvan” ?

Juliana: “Dat is bijna onmogelijk, is bijna onmogelijk”

Tamila: “Laat ze aan de hand daarvan…”

J:” want je hebt bijvoorbeeld Afganistan”.

T:” Ja maar waarom laten ze dan zo veel mensen binnen alsof ze niet kunnen schelen want ze hebben wel een verantwoordelijkheid tegenover de Nederlandse burgers, ik bedoel eh, ze laten moordenaars naar binnen..”

PRdV: maar dat… ongelovelijk veel oorlogsmisdadigers en moordenaars eh binnenkomen, is dat jouw gevoel?”

T:’Ja maar dat is toch eng…”

PRdV: “… is dat jouw gevoel dat dat zo is?”

T: “Ja absoluut, absoluut dat is een ding wat gewoon 100% gegarandeerd is wat ik jullie nu garandeer, dat wel eh … 50% !..”

PRdV: “ Ja maar om wat voor aantallen heb je het dan? 50% ?”

T: “50%. Ja. Al die alleenstaande mannen”

PRdV: “ Dat zijn moordenaars en oorlogsmisdadigers”

T: “ Bijna 80% zijn niet eens uit Syrië of uit Iraq. D’r zitten bijna 2 miljoen vluchtelingen in Libanon. Zoveel zijn er niet uit Syrië gekomen. En de meeste die uit Syrie zijn gekomen hebben familie hier die gewoon geld hebben gestuurd en de vlucht hier naartoe hebben geregeld. De rest is gewoon allemaal uit Afganistan, uit Libie, Somalie,

PRdV: “ Dat lijkt me eh een buitegewoon onwaarschijnlijk getal. Dat wil ik toch wel even gezegd hebben hoor.

Allemaal: “ Ja, Ja, Ja . “

PRdV: “

Ferry: “ Ja maar wat zei je nou precies dat eh 50%?

Pauw: “Dit eh, dit zijn getallen die jij niet noemt gebaseerd op feiten maar dat is een aanname van jou, of dat drukt misschien jouw angst uit dat het er zoveel zouden kunnen zijn…?”

T:” Niet alleen de angst, je ziet ook de beelden van de vluchtelingen families en kinderen en families, maar je ziet alleen alleenstaande mannen”

J: “ Ja maar dat zegt helemaal niks”

PRdV: “Ja maar zijn het daarom moordenaars of..”

J:” Nee.”

T: “ Nee, ik zeg niet daarom dat ze moordenaars zijn maar ik weet wel zeker dat van die alleenstaande mannen wel bijna de helft gewoon criminelen zijn want in Syrie, kijk ik heb

Peter R. de Vries: “Ja maar, ja maar..”

T: “… in Syrie familie zitten die zeggen, er zijn genoeg families eh overvallen, eh, afgemaakt, en waarvan het geld is gestolen en… ja.”

J:” Ja maar wat zegt dat over de vluchtelingen die hier naartoe komen, helemaal niks”

T: ” Ja maar kijk dat is het, juliie goedheid van ja kom maar, welkom dit en dat en heel veel mensen maken misbruik van jullie goedheid.”

PRdV: “Ja maar ik snap toch niet goed waar jij je op baseert.”

J: “Ja.”

T: “Ja.”

PRdV: “Je neemt iets aan en je komt uit met een getal van 50%, dat is astronomisch!”.

T: “Ja dat denk ik.”

goco | 30-09-15 | 02:47

Jan Roos doet het veel beter dan de aanvankelijke wandel/fiets selfie-vids.... gefeliciteerd Jan-Roos. Alleen dat matrozenhoedje is een beetje gek.

waragainstclimate | 29-09-15 | 19:05

-weggejorist-

sypon83 | 29-09-15 | 16:05

@zevensprong

Ik ben het slechts gedeeltelijk met u eens. U begint uw betoog met iets dat ik niet met u deel. Het gaat om planning. De geenstijl-redactie zal ongetwijfeld hebben nagedacht over hoe je de groep van mensen het beste kunt laten groeien en wat hier de logische vervolgstappen zijn. Er is al meerdere malen kort uitgelegd wat zo'n verdrag inhoudt. En waar dit onderaan de streep op uitkomt. U moet dit niet zien al lomp Oekraiene/Moldavië/Albanië/Georgië baschen.

Om terug te komen op de planning: Het is niet meer dan praktisch om te starten vanuit de eigen vaste achterban. En die is groot. Juist door die grootte is deze van vitaal belang. En als blijkt dat deze groep de 'wat andere' aanpak wel leuk vindt dan is dat goed. Wat overigens niet moet worden opgevat als een waarde-oordeel van de achterban van geenstijl.

Deze achterban beschikt ook weer over zijn netwerk en zo wordt de keten in werking gesteld. Andersom zou er toe hebben kunnen geleid dat eerstgenoemde zijn aandacht verliest en je door het gemiste volume de aandacht van de andere groeperingen nooit gekregen zou hebben.

Met andere woorden: Ik denk dat u verkeerd zit met uw bewering uit de eerste alinea van uw betoog.

Nog een link van een intellectueel praatgroepje dat haarfijn de mogelijke gevolgen van deze actie weet te omschrijven en te erkennen.

Voor de mensen met haast (meest interessante is de vierde alinea vanaf de foto met Juncker).

dps-bonn.de/niederlaendische-buerger-e...

Die FAZ | 29-09-15 | 15:35

Tja, dat de campagne zo slecht was daar krijg je nu mee om de oren. Het schreeuwerige hoedje imago en het totaal ontbreken van enige harde content waarom het associatieverdrag ruk is op geenpeil, en dan de bevestigingsklik een Pechthold foto met een sneue tekst. Ze komen allemaal nu tot het eind van het referendum aan bod.

Dus, nieuwe ronde nieuwe kansen. Feynman is het beste paard op stal. Als hij net zo kan praten als schrijven tenminste. Anders geef hem een dikke fee om jullie nieuwe campagne te schrijven. Jan Roos gaf aan dat het niet uitmaakt wat de uitkomst van het referendum is, en dat is erg nobel en ben het volledige mee eens. Maar beste geenpeil, dit spel zal zonder regels worden en speel het daarom uit op eer. Houd het bij de feiten en zorg dat mensen snappen wat dit verdrag inhoudt. Voer geen ja/nee campagne. Voer een feiten campagne en sla daarmee iedereen om de oren. Dan snap je ook waarom ik Feynman zo goed vindt. Sorry Feynman, als het pijn begint te doen :). Types als Eric Smit, zijn ook een goed, maar wellicht minder parlementair begaafd.

zevensprong | 29-09-15 | 13:06

@Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:19
Enig idee hoeveel geld er weg gepist word als wij de banken van Oekraïne gaan opvangen?

DrakenEi | 29-09-15 | 12:31

Ik vond Jan Roos altijd een ‘vervelend’ mannetje maar wat ben ik hem gaan waarderen!, met of zonder matrozenpetje. Jan ‘de enige actie die wij gaan voeren is jongens maak ajb gebruik van je democratisch recht en daar houdt het wel mee op. Wij gaan geen ja of nee campagne voeren’. .....
Nou ik mag toch hopen dat GeenStijl en Jan Roos wel de burgers stemadvies gaan geven. De media, tv programma's als Pauw en kranten beïnvloeden mensen enorm met hun mening. Iedereen dezelfde richting op, als eenheidsworsten. Dus hoe belangrijk is GeenStijl om een ander geluid te laten horen met het referendum. Het is niet alleen gebruik laten maken van ons democratisch recht, het is ook mensen blijven wakker schudden, anti geluid laten horen, dus de kar trekken.

Loes2015 | 29-09-15 | 12:26

Hier, ook een publieke omroep, een échte publieke omroep: BBC (afd. World News Service)
Een openbaar debat van maart 2014(! een maand na EU/Maidan Kiev, bijna 3 maanden voor MH17) over "Stop Poking the Bear: The West Needs to Engage with Putin Not Castigate Him"
Elite, hier vindt u voor- en tegenstanders uit uw midden. Kies uw positie:
www.intelligencesquared.com/events/sto...

Organische evolutie | 29-09-15 | 12:12

@kazemat | 29-09-15 | 11:31
Iets met wie de schoen past trekken 'm aan.

Rest In Privacy | 29-09-15 | 11:46

@equal to condell | 29-09-15 | 10:55
Het kan stukken beter maar, niet met Jan Roos. Zijn lichaamstaal spreekt boekdelen. Het is niet zijn ding.

Rest In Privacy | 29-09-15 | 11:42

Helaas moet ook ik bekennen dat ik het optreden van Jan niet sterk vond. De uitglijder over xenofobie was niet nodig geweest en de discussie over waarom je niet zou willen dat landen als Moldavië niet tot de EU zouden mogen toetreden kon beter. Als verteld was dat de reden waarop Jan dat in de filmpjes deed zoals hij het deed was eerst het geenstijl.nl-publiek toe te spreken, dat zich beter voelt aangesproken door dergelijk lyrisme, dan was daarmee lichte neerbuigendheid die ik meende te bespeuren van dhr. Van der Linden weggeweest.

Fraaier was geweest als de tafelschikking zou zijn geweest Pauw, Roos, Boekestijn, de éminence grise van D66 Brinkhorst, De Wijk. Dan had ik graag zelf ook aan tafel gezeten om deze heren de oren te wassen en het nut van het betrekken van de kiezer bij belangrijke beslissingen en het geeigende instrument (het referendum) daarvoor. En dat het op z'n minst onkies is om de kiezer weg te zetten als een onwetende. Zonder natuurlijk ook maar een onvertogen woord te laten vallen.

Die FAZ | 29-09-15 | 11:40

Ik hoor best veel om me heen "waarom heeft hij heel de tijd dat achterlijke hoedje op?".

kazemat | 29-09-15 | 11:31

Ik hoor best veel om me heen "waarom heeft hij heel de tijd dat achterlijke hoedje op?".

kazemat | 29-09-15 | 11:31

+1@BenBinnen | 29-09-15 | 07:30
Je hebt gelijk. Ik dacht dat het gisteren was, maar de film is veel ouder. Mijn excuses.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 11:25

Heb je al eens op de "Geenstijl extension" link onder het Commentaar invulblokje geklikt?
Pierre Tombal | 29-09-15 | 11:10

Jazeker, kijk, vooral afgelopen weken was ik veelgebruiker:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/...

Maar nu snap ik, dank!, dat je ook wat moet downloaden en daarna kan je plussen! Goed man!

Organische evolutie | 29-09-15 | 11:20

Schoot me trouwens vannacht nog te binnen: voorstanders van associatieverdrag gaan waarschijnlijk gezamenlijk campagne voeren om NIET op te komen dagen bij het eigenlijke referendum. Dit om onder de 30 procent te blijven.
De peilingen in de weken en dagen voorafgaand aan die dag zullen zich dan daarop concentreren. Op een bepaald moment zal het JA-kamp beslissen om alsnog iedereen op te roepen toch te komen als uit de peilingen blijkt dat het NEE-kamp alleen al boven de referendumdrempel uitkomt. Zo bekeken is dit KOM/KOM NIET-dilemma hun zwakke plek, afgezien uiteraard van de inhoud.

Over inhoud gesproken: ik weet niet hoe het met Jan of Van Leeuwen hun Engels is, maar in de opmaat tot het referendum zou ik in elk geval twee interviews willen zien: die van de Russische en van de Oekrainse ambassadeur.

Organische evolutie | 29-09-15 | 11:11

@Organische evolutie | 29-09-15 | 10:28
Heb je al eens op de "Geenstijl extension" link onder het Commentaar invulblokje geklikt?

Pierre Tombal | 29-09-15 | 11:10

Dat kan beter Jan je kwam niet goed uit de verf jammer.

equal to condell | 29-09-15 | 10:55

@Fratello | 29-09-15 | 10:20
Van der Linden vertelde wel dat hij als voorstander www.geenpeil.nl getekend had (noemde zichzelf 'dissident') en dat pleit enorm voor hem, hij wil net als wij openheid.

Watching the Wheels | 29-09-15 | 10:34

Het schijnt dat je met 1 of andere Google Chrome-app hier bij GS nog plusjes kan geven (zelf ben ik hier met Firefox), maar eh... dikke PLUSSEN voor o.a. Feynman en Watching the Wheels.

Hear-hear mannen, fucking ongelooflijk als je erover nadenkt. Dat hele Nederland van "onze" elite trekt in dit int. discours de broek aan van Marc van der Linden.

Organische evolutie | 29-09-15 | 10:28

mr. coffee | 29-09-15 | 08:13

Ik vind hem ook niet heel sterk, maar ik weet dat hij beter kan.. Die van der Linden bleef maar doorgaan over het "niet weten waar Moldavië ligt" en dus daarmee de zwakte van het referendum tegen het associatieverdrag, terwijl hij de CU man wel om de oren zwaaide met citaten van van Rompuy.
Dat gezever over Moldavië was voor de buhne, voor het videomoment. Verder met peppie en kokkie vergelijkingen komen is niet sterk genoeg bij Pauw. Het was duidelijk een 5 tegen 1 situatie, waarbij Jan in de minderheid was.

Laat hem op zo'n moment de Powned muts afzetten en de journalist in hem naar voren komen.

Fratello | 29-09-15 | 10:20

Watching the Wheels | 29-09-15 | 10:05
Organische evolutie | 29-09-15 | 09:43
En dan heeft Organische Evolutie het alleen over de fucking eerste tien artikelen van het verdrag. Dit zit dus niet ergens weggestopt, nee dit is blijkbaar het belangrijkste deel onder het titelblad.

Onderwijs, defensie, milieu, visumvrij reizen, arbeidsmigratie, steun aan Oekraïense overheden en banken, ALLES staat erin en NIETS daarvan heeft iets te maken met handel. Het is veel meer een assimilatieverdrag zonder bestuurlijk lidmaatschap, dan een associatieverdrag.

Dit associatieverdrag met Oekraïne is niet te vergelijken met die met Turkije aangezien vele voordelen van een EU lidmaatschap al in deze associatiefase worden genoemd en geregeld voor Oekraïne.

Feynman | 29-09-15 | 10:13

Jan, kijk, please, naar Watching the Wheels en Feynman @
Watching the Wheels | 29-09-15 | 10:05 (goed man, thx!)

Organische evolutie | 29-09-15 | 10:11

Wat mij bij dit soort interviews steeds meer op begint te vallen is dat iedere idioot zomaar mee kan gaan zitten praten. Wat denkt die arrogante lul van een Marc van der Linden wel niet dat hij zo'n mening verkondigd? Waarom nodigen ze geen mensen uit die verstand van zaken hebben en die de verschillende aspecten aangaande het ascociatie verdrag kunnen toelichten? (Moldavië op de kaart kunnen aanwijzen is niet echt relevant.)
Op deze manier is die show van Pauw niet echt interessant, dan kan je even veel diepgang in het eerste het beste café vinden.

Peter_K | 29-09-15 | 10:09

Heb het filmpje net even bekeken en gezien sommige reacties hier viel het me eigenlijk best mee. Jan Roos deed het best goed.

Wel een dubieuse rol van bv Voordewind van de CU, die heeft commentaar maar doet zélf als CU niets tegen de EU of tegen het geldverslindende Griekenland e.d.
Het grootste deel van het gezelschap daar aan tafel had m.i. weinig zinnigs te melden (afgezien van die Belgische schrijve).

Misschien inderdaad een idee zoals Parel van het Zuiden ook al zei om die hele NPO gewoon links te laten liggen. We hebben dit soort politiek correcte programma's niet nodig. Zij zijn een onderdeel van het probleem.

Onderbuik2 | 29-09-15 | 10:07

@Organische evolutie | 29-09-15 | 09:43
Columnist Feynman is er mee begonnen om het verdrag te lezen en de link zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2... hier op GS aan te bieden en voorwerk te doen door te wijzen op de passages over o.a. militaire samenwerking, waardoor duidelijk werd dat het niet "slechts een handelsverdrag" is. Iedereen kan de tekst zelf lezen op zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2... , al lees je maar vooral de vetgedrukte kopteksten en een enkel artikel van je interesse compleet, dan krijg je toch een goed beeld zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2... . Persoonlijk denk ik dat ze die passages over militaire steun en samenwerking er op z'n minst uit hadden moeten weg laten, maar zoek zelf (ctrl+f) maar op het woord 'defensie' in zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2... . Toch raar dat Tweede Kamerleden daar met geen woord over reppen, terwijl ze weten dat het een land in burgeroorlog is.

Watching the Wheels | 29-09-15 | 10:05

Weet je wie ook baalt ? Hans van Baaalen van de VVD die het Oekraïense volk zo ophitste om zich met ons te associëren.
J.Slavink | 29-09-15 | 09:46

Ook een goeie Slavink, hier de gewraakte opname van 21 feb 2014. The(ir) Dawn of War:
www.youtube.com/watch?v=rQnXo2HMriQ

Organische evolutie | 29-09-15 | 09:54

@ Simon_GS | 29-09-15 | 09:46

Het is mij niet helemaal duidelijk, wel weet ik dat het verdrag voor een deel wel in werking treedt vanaf 1 januari.

Jhonny-Bravo | 29-09-15 | 09:53

Weet je wie ook baalt ? Hans van Baaalen van de VVD die het Oekraïense volk zo ophitste om zich met ons te associëren.

J.Slavink | 29-09-15 | 09:46

Wat Mark van der Linde hier zegt - dat het associatieverdrag per 1 jan. in werking treedt - klopt niet. Gisteren zei een woordvoerder van de EU dat dit uitgesteld moet worden juist omdat er een referendum in NL komt.

Simon_GS | 29-09-15 | 09:46

Met 4 afleveringen SF via Netflix en vet masturberen op Mars, the WET Red Planet (dát is nog een told you so) probeerde ik gister af te kicken van GeenPeil. Niet gelukt, want ook meerdere herhalingen van Pauw trokken aan het beeld voorbij. En nu zit ik weer hier.

Oke, iets van 350 reacties in deze draad en ik deed zojuist een CtrlF naar het woord "verongelijkt"; nog niet gebruikt, dus...

Jan, ff een tip: als je bij zukke vertegenwoordigers en meelopers van de elite zit, hoef je v.a. afgelopen zaterdag niet meer verongelijkt te doen.
De insteek zou nu kunnen zijn, moeten zijn: "Hebben jullie dat associatieverdrag eigenlijk wel gelezen? Pechtold nog niet, hoewel zijn club wel heeft getekend, maar dit gaat echt wel verder dan een handelsverdragje."

Er zijn reaguurders onder ons (Watching the Wheels geloof ik, en nog twee - sorry voor het niet noemen) die er aan begonnen zijn. Hier is die bullshit waar niemand om heeft gevraagd, en Poetin (terecht vind ik) ontstemd over is:
zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2...
En, nog maar een een keertje, de nog steeds geldende opvatting van Neerlands elite, hier bij monde van Volksverhefferspartij nr. 1, van een jaar geleden waarom Oekrains associeren goed is:
www.pvda.nl/berichten/2014/09/De+waard...
Plus natuurlijk de waanzinnig goede analyse van Wierd Duk op ThePostOnline, die ik via Stormageddon hier als eerste zag:
politiek.tpo.nl/2015/09/26/geenpeil-re...

Drie verschillende invalshoeken die de verongelijkte rol na 450K+ handtekeningen meer dan overbodig maken. Wil je hier ajb nota van nemen, daar krijg je zelfs die omvangrijke royaltywatcher/sumoworstelaar (naam?) mee onderuit. Please? Dank je. Dan kan ik me weer verder met Marrrrs bezighouden. Succes!

Organische evolutie | 29-09-15 | 09:43

Simon_GS | 29-09-15 | 09:31
bedankt voor de ink.
Ik heb m geklikt maar ik kan het niet zien.
Nog voor Jan in beeld komt heb ik al zoveel afkeer van die Paul of Pauw zonder veren.
Ik zie aan zijn gezicht al wat ie van plan is.
Zum kotsen.

Ongezien: Goed bezig jan. doe nog ff een einde-week item over vorige week. Daar geniet ik van. Met die dashcam van 60 eurie
Meer pixels !

.11eurocentvanomeKOK | 29-09-15 | 09:41

Dank Simon_GS, was er net naar opzoek..

Meneert | 29-09-15 | 09:38

Baudet(Forum v Democratie)
Roos(Geen Peil/Geen Stijl)
Pepijn van Houwelingen(Burger Comité EU)

Drie platformen.
Drie wijze om de burger te benaderen met informatie.
Drie verschillende wijze om de burger vertegenwoordigen richting politiek.
Drie verschillende poppetje,maar wel met hetzelfde doel.
Democratie terug brengen waar hij hoort.. bij de burger van Nederland!

deraderendraaien | 29-09-15 | 09:23

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 03:04
Klopt, asielzoekers zijn hier zondag gearriveerd, maandag gepikt en gedreven lopen ze gekleed in minstens Armani de weg te vragen naar Amsterdam.
Hoezo willen ze alleen maar rust, ja die paar gezinnen die er zijn, de rest is er al op uit!

lanexx | 29-09-15 | 09:13

Zoeken jullie de volgende keer iemand die verbaal beter tot zijn recht komt dam mannetje roos?
Dit was van een bedroevens niveau, en kan stukken beter .!!

Maar dan moet je wel die kleuter met dat peppie en kokkie petje ontslaan wil de actie niet totaal infantiliseren ..

De gezellige Syrier | 29-09-15 | 09:12

Ben na 15 min. afgehaakt want langer trek ik dat niet maar wat ik tot dan heb gezien deed Jan Roos het prima. Ga er maar aan staan om bij die hyena's aan tafel te gaan zitten want je weet van tevoren dat ze je op alle mogelijke manieren onderuit gaan halen. Die vetklep begon plotseling over Moldavië terwijl het over Oekraïne gaat.
Goed gedaan hoor Jan!

Lupuslupus | 29-09-15 | 09:11

Oh, en natuurlijk alleen raadgevend

marcoplarco | 29-09-15 | 09:09

@tattooboer | 29-09-15 | 01:05 Je hebt in ieder geval de ambitie getoond. Nu is het tijd voor een presentatie. Ik zou zeggen, plaats een video sollicitatie op Youtube, en wij reaguurders zullen democratisch beslissen.

[ ] Geschikt

[ ] Ongeschikt

marcoplarco | 29-09-15 | 09:08

Geenpijl? Jan gaf aan zelf geen campagne te gaan voeren. Dus richt je pijlen maar op de NPO. Dit wordt een grote lakmoesproef voor ons journaille.

Piet Karbiet | 29-09-15 | 09:06

The day after; Geenstijl staat nu voor een nog veel grotere uitdaging. Het referendum as such/an sich moet nu uit de recalcitrante sfeer. Roos is een prima voorman om alle tegendraadse pukkels en roze oudere jongeren te mobiliseren maar is ongeschikt om een brug te slaan tussen de massale politieke correctheid en de minderheid van roze waarheden.
De volgende stap is het institutionaliseren van een GeenPijlVolksReferendum door het weg te halen bij de geïnstitutionaliseerde politiek . Geenstijl is hiertoe ongeschikt, Geenpijl zou potentieel kunnen hebben. Ik hoop dat de roze helden zich dit realiseren en deze stap ook durven te maken.

WitteNegert | 29-09-15 | 08:59

Ik snap eerlijk gezegd niet dat Jan al aanschoof. Ik had de aanvraag van Pauw gepubliceerd met de mededeling, niet tijdens de aanvraag, dan ook niet na de aanvraag. Vervolgens de scoop geven aan allerlei andere media. Pauw had wel een paar daagjes kunnen wachten.
.
Het lijkt me sowieso goed om de NPO toeschouwer van een campagne te maken, niet de orchestrator. Echt laat de NPO in hemelsnaam wegsterven in irrelevantie...

Parel van het Zuiden | 29-09-15 | 08:57

Ik zie liever Baudet aanschuiven eerlijk gezegd..

bedwetertje | 29-09-15 | 08:54

Jan, klasse actie met GeenPeil. Maar een beetje mediatraining is wel handig, als je tenminste het grote publiek wil bereiken.

HJDB | 29-09-15 | 08:42

Als je ons democratisch stelsel op papier uittekent, kun je zien dat het helemaal niets met democratie te maken heeft.
Omdat nederland een van de eerste landen is die aan democratische ideeen begon.. is het juist het oudste en meest feodale democratische systeem gebleven. De elite heeft de touwtjes altijd strak in de hand gehouden(1e kamer)
En het volk mocht zo nu en dan een idee vertellen (2e kamer)
Het hele mediacircus draait dan ook om de 2e kamer verkiezingen...
Maar de 1e kamer besluit, en niemand word ooit verantwoordelijk gehouden voor wat dan ook.
Vrijspel heet dat.

baard van troje | 29-09-15 | 08:41

Jan Roos tegen grote meneer:
Fijn dat er mensen zijn zoals u,die als burger en opiniemaker journalist het verdrag wel geheel gelezen heeft,... tenminste dat mogen we aannemen toch?
Grote meneer:
Nee ik heb het niet gelezen,ik vertrouw op onze regering en ons democratisch gekozen parlement.
Jan Roos:Oh u bedoeld die mensen die het volk zouden moeten vertegenwoordigen,maar met z'n allen geel letter van dat verdrag gelezen hebben zoals zij zelf zeggen.. met de heer Pechtold voorop!
Grote meneer: uhh.. nou er zullen er best wel zijn die het gelezen hebben hoor.
Jan Roos... ja maar dat zijn dan wel de mensen uit partijen die voor dit referendum zijn,en tegen het verdrag!
BAM! Zo had dit gesprek moeten gaan wat mij betreft.
Die grote meneer had zulke trillende knieën moeten krijgen dat het voor hem niet verantwoord meer was om op te staan met zijn gewicht!

deraderendraaien | 29-09-15 | 08:40

Ennuh ik hou wel van je hoor jan en ben trots op je, fantastisch werk afgeleverd met geenpeil en knap dat je überhaupt bij pauw durft te gaan zitten in dat wespennest. Dat dan weer wel

JeWeetToch!? | 29-09-15 | 08:40

Is peterrrrr ziek?

Derealist! | 29-09-15 | 08:32

@panadol | 29-09-15 | 08:15
"Toen ik het zag kreeg ik bijna spijt dat ik getekend heb"
<br><br>
Kom op pop, niet zo angstig doen.

Raphael Pepertuin | 29-09-15 | 08:28

@panadol | 29-09-15 | 08:15
U heeft een ander programma bekeken?

Piet Karbiet | 29-09-15 | 08:27

Wat een beschamende vertoning. Jan Roos toont zich als een domme populistische onderbuikvaarder die tegen is, maar afgezien van racistische motieven niet kan uitleggen waarom. Toen ik het zag kreeg ik bijna spijt dat ik getekend heb.

panadol | 29-09-15 | 08:15

@Mastermattie | 29-09-15 | 07:49
Wow, dat wordt een slachtpartij.
Schimmige boekhouding, mogelijk fraude en een budgettekort van een half miljard.
Maar zoals gewoonlijk zal ze een motie van wantrouwen nipt overleven en wordt de directie van ProRail ontslagen en naar huis gestuurd met een paar miljoen per persoon aan afkoopsommen.
*glas, plas, was*

necrosis | 29-09-15 | 08:14

Kalkskut | 29-09-15 | 07:58
Zoals ik Jan Roos daar gisteren bezig zag vond ik niet goed. Door zijn houding wordt hij niet serieus genoeg genomen. Misschien werkt dat als brutale interviewer als je van die stijl houdt, maar als geïnterviewde ga je alleen maar af. Je maakt het je tegenstanders wel erg makkelijk.

mr. coffee | 29-09-15 | 08:13

Ik vind Jan Roos een irritant manneke een soort van Peter RRRRRRR, mag ik dat zeggen ja dat mag ik zeggen.

OldymetMerlot | 29-09-15 | 08:10

Goed gedaan Jan.
Wanner begint dat feest 200 jaar koninkrijk eigenlijk?

Piet Karbiet | 29-09-15 | 08:10

@Schoenmaker Jan Roos: blijf bij je leest.

Rest In Privacy | 29-09-15 | 08:08

@mr. coffee | 29-09-15 | 07:32
Ben het niet met je eens. Cynisch misschien, niet puberaal of vooringenomen. Het is voor hem gewoon erg moeilijk al die koekenbakkers serieus te nemen. En geef hem eens ongelijk.Vergeet niet dat GS het op deze manier ook voor elkaar gekregen heeft dit referendum af te dwingen.

Kalkskut | 29-09-15 | 07:58

Machoclown | 29-09-15 | 07:45
"die (linkse) gasten zijn alleen maar bezig om je in diskrediet te brengen"
Dat ging best ok, sterker nog, er werd meegelachen toen een minister iets vaags zei. Jan kan scherp uit de hoek komen. En dat zal nodig zin. Referendum is 1, nu waarover een referdum moet gaan en wat goed is voor ons land, zoniet heel Europa (want we liften mee met de buren) is, zoniet de hele mensheid. Why not.

kloopindeslootjijook | 29-09-15 | 07:56

@Machoclown | 29-09-15 | 07:45
Ik begrijp wat je zegt, maar als je wil dat 4 miljoen mensen gaan stemmen, moet je ze wel bereiken natuurlijk.

Kalkskut | 29-09-15 | 07:50

Wat een negatief gelul allemaal.Ik vond juist dat Jan het goed uitlegde deze keer.

Kalkskut | 29-09-15 | 07:49

Ik heb het niet gezien en wil het ook niet, die (linkse) gasten zijn alleen maar bezig om je in diskrediet te brengen. Je moet daar niet willen zitten bij Pauw, bij een uitnodiging had ik gezegd dat hij ongezien de tyfus kon krijgen. GS heeft dat platform niet nodig die kunnen op eigen kracht. Of! je moet net zo'n troefkaart hebben als Hero Brinkman, dus met een goed plan en met voorbedachte rade daar gaan zitten.

Machoclown | 29-09-15 | 07:45

@Cootgie1 | 29-09-15 | 06:25
Knullemans, laat jezelf helpen.
Je cognitieve vermogens haperen.

Raphael Pepertuin | 29-09-15 | 07:44

Geloof niet dat Jan Roos de beste persoon is om dit voort te gaan zetten. Te vooringenomen, te puberaal en te naar. En laat zich daardoor vervolgens in een hoek lullen.

mr. coffee | 29-09-15 | 07:32

@Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 03:01

Is geen recente video. Bij de commentaren onder de video:

"Nazi-Demonstration Antikriegstag Dortmund 03.09.2011 Autonome schrotten Polizeifahrzeug". Antifa's dus en vier jaar geleden.

BenBinnen | 29-09-15 | 07:30

Het is simpel. De boodschap is niet meer op zijn vorm aan te pakken. De aanvraagstemmen zijn binnen. Vervolgens ga je alvast de aanvraag aanvallen op de inhoud. Lukt dat niet dan pak je de boodschapper Jan Roos. En die is zoals gezegd een kwajongen. Dus lijkt het hele referendum slechts een schelmenstreek. Missie geslaagd.

ristretto | 29-09-15 | 07:17

JeWeetToch!? | 29-09-15 | 06:40
Ja die tafelgasten waren ook kut , daarmee wil je niet door 1 deur .
Al vraag ik me af of die dikzak überhaupt door een deur kan of wordt die uit de studio getakeld.

Eurotokkie | 29-09-15 | 06:48

Gemiste kans om die massa geïndoctrineerde achter de NPO aan sjokkende meningloze makke lammetjes te overtuigen. Jan is een sympathieke vent met humor en een geweldige drive, maar moet gewoon op het binnenhof met roze plopkAp beetje lol trappen en politici het vuur na aan de schenen leggen. Maar dus niet laten acteren bij pauw dwdd etc.

JeWeetToch!? | 29-09-15 | 06:40

Eurotokkie | 29-09-15 | 02:52 Je noemt 20.000 bezorgde burgers puntmutsen. Heb jij ook een kwalificatie voor rellende , verkrachtende en de zin doordrukkende asielvragers ?

ja,diedus! | 29-09-15 | 06:30

Raphael Pepertuin | 29-09-15 | 04:33

Leg ons nou eens haarfijn uit wat je niet snapt.

Wellicht kunnen we je helpen.. not

Cootgie1 | 29-09-15 | 06:25

R.E Lee Ga is ff snel naar Fok.nl ofzo met die niet zelf bedachte ongein. Bedankt.

ja,diedus! | 29-09-15 | 06:22

-weggejorist-

Zaniksmurf | 29-09-15 | 05:13

Oh, het gaat weer over moslims zie ik.
Toch knap bij een topic over Pep&Kokkie Jan Roos

Raphael Pepertuin | 29-09-15 | 04:33

Veel mensen stemmen niet. nooit.

Omdat ze geloven dat 'De hoge heren in Den Haag' uiteindelijk toch niet doen wat ze beloven tijdens verkiezingscampagnes.
"Ja, maar coalities" -&gt; Het Nederlandse Politieke Systeem.

Water-bij-de-wijn-politiek verkoopt niet. Het geeft een vervelende smaak in de mond.

GeenStijl heeft een (mogelijk) historische aanzet gegeven tot vernieuwing van ons politiek systeem. Meer democratie - Meer betrokkenheid van de burger - Meer invloed.
Meer, meer, meer!

Met 'inhoudelijke argumenten' alléén, houd je de aandacht niet vast voor vernieuwing. Dat is het spel van de elite dat gespeeld wordt in de arena van de massamedia

Dan is "Pietje Bel Jan Roos"maar entertainment op het policor staatskanaal - met een gespeelde grote klep en af en toe een domme opmerking - In samenwerking met slimme en leuke internetcampagnes - kan die democratie nog eens heel groot gaan worden in Nederland!

GeenStijl, Burgercomité EU en iedereen die zich heeft ingezet: fantastisch gedaan!

Raphael Pepertuin | 29-09-15 | 04:23

Leuk he al die immigranten. Het levert alleen verlies. Keiharde verliezen. Onze verkopen, en dan heb ik het over mijn bedrijf, lopen gewoon terug. En dat is werelwijd.

deechteprins | 29-09-15 | 03:59

zieke hondt | 29-09-15 | 02:01
Jan was niet zwak , de andere tafelgasten waren gewoon sterk , zeker die dikzak van RTL Boulevard.

Eurotokkie | 29-09-15 | 03:39

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 03:04
Bad news travels fast.
Ook eens verder dan je eigen straatje kijken , dit helpt echt.

Eurotokkie | 29-09-15 | 03:31

@Freezzz | 29-09-15 | 03:23
Dat snap ik. Dat snappen heel veel reaguurders. Die hebben trouwens aan een half woord genoeg.
CU en hou vol!
- out -

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 03:28

Freezzz | 29-09-15 | 03:23
Het breekpunt is niet meer ver weg.
* trekt nog een biertje open *

Eurotokkie | 29-09-15 | 03:27

Jan Dribbel | 29-09-15 | 03:14
Je bent meer van de schijt in je broek generatie of zo.

Eurotokkie | 29-09-15 | 03:24

@Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 03:07
Me inhouden wordt steeds lastiger. Vooral door dat soort figuren.

Freezzz | 29-09-15 | 03:23

Spanje, wordt ook een referendum gehouden momenteel. Maar wat die gelukzoekers daar te maken mee hebben?https://youtu.be/_nOoApMMz88

INH.30CL | 29-09-15 | 03:19

Eurotokkie | 29-09-15 | 02:54
Lang geleden was ik ook jong en een idealist.
Dat verandert als je ouder wordt.
En 1% moslimfanaten op een miljoen dat zijn nog altijd veel moslimfanaten. Tien-duizend.
Tien duizend fanaten kunnen een land ontwrichten.
De onbeschaamdheid van moslims-vluchtelingen om vluchtelingencentra tot sharia gebieden uit te roepen zegt genoeg.
Het zijn geen vluchtelingen maar islamitische infiltranten, stoot-troepen die West-Europa willen vernietigen.
Om West-Europa te veranderen in een soort Syrië.
Syrië, de ideale moslimstaat.

Jan Dribbel | 29-09-15 | 03:14

@Freezzz | 29-09-15 | 03:04
Voorzichtig, please. Ik wil je hier niet kwijt.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 03:07

@Eurotokkie | 29-09-15 | 02:54
Dat kan toch ook op de bodem van de Middellandse Zee?

Freezzz | 29-09-15 | 03:04

@Eurotokkie | 29-09-15 | 02:54
*99% van de vluchtelingen wil alleen maar rust, meer niet*.
Moehahaha! Kulopmerking van wereldformaat. Epische dwaasheid. Hahahaha!
twitter.com/papysdvd/status/646928671...

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 03:04

@Graaf van Egmont | 29-09-15 | 02:30
Gewag en niveau zij rare woorden in de NL politiek die mijn inziens de plank volledig misslaat en dagelijks misbruikt worden om het plebs van zo weinig informatie te willen voorzien waar mogelijk. Men gebruikt een vocabulaire waarvan verwacht wordt dat het merendeel dit niet snapt en uiteindelijk denkt, het zal wel waar zijn. Jammer Den Haag, op zijn minst is dit een blog met over het algemeen reaguurders die wel door die dure woorden heen de boodschap kunnen ontcijferen. Ze vaak ook nog doorgronden en met stevig onderbouwde argumentatie ontkrachtten.

INH.30CL | 29-09-15 | 03:00

1

Eurotokkie | 29-09-15 | 02:57

Jan Dribbel | 29-09-15 | 02:54
Komen ze wel erg laat achter ,natuurlijk lopen de spanningen op als je diverse godsdiensten op in hoop gooit.

Eurotokkie | 29-09-15 | 02:57

De Nederlandse politie wil nu ook zogenaamde vluchtelingen scheiden op grond van godsdienst.
Met andere woorden ook in dit land loopt het gierend uit de hand.
En Pechtold ziet dat het goed gaat.
www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article...
Groen-links juicht nog steeds omdat het de Barbaren met honderd-duizenden mag opvangen.

Jan Dribbel | 29-09-15 | 02:54

Jan Dribbel | 29-09-15 | 02:44
99% van de vluchtelingen wil alleen maar rust, meer niet.

Eurotokkie | 29-09-15 | 02:54

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:35
Zo zo 20.000 puntmutsen, toe maar .

Eurotokkie | 29-09-15 | 02:52

@Jan Dribbel | 29-09-15 | 02:44
Juist. Zo is het.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:47

Rob Hoogland:
"Het is vermakelijk om te zien hoe allerlei volksvertegenwoordigers, onder wie Pechtold, nu in weerwil van wat zij werkelijk denken – reken maar dat ze de pest hebben in Den Haag – roepen dat het goed is dat de democratie zich van haar beste kant laat zien. En het is vooral leuk voor Jantje Roos, de Pietje Bell van GeenStijl. Hij heeft een grote bek, zoekt voortdurend de grenzen op en kan het bloed onder je nagels vandaan halen, maar paart die eigenschappen aan intelligentie, humor, snelheid en dossierkennis, iets waar zijn voormalige PowNed-collega, de one trick pony genaamd Rutger, een puntje aan kan zuigen."

Elmauro | 29-09-15 | 02:46

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:27
De zogenaamde vluchtelingen.
Niets is hen te dol.
Ze willen opvang in luxe hotels, want het zijn moslims.
En moslims zijn superieur, staan boven de wet, die mag je niet opvangen in gewone opvang.
Dus snel een haat-imam invliegen uit Saoedie-Arabië en snel een moskee bouwen.
Frau Merkel zorgt ervoor.
Gatverdamme.

Jan Dribbel | 29-09-15 | 02:44

Er ook goed nieuws uit Duitsland.
In Dresden waren vanavond 20.000 pegida's op de been.
*Stoppt den Asylantenwahnsinn*.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:35

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:31
Eigenlijk is dat hetzelfde. Nieuw Amsterdams Peil is eigenlijk Nieuw Amsterdams Niveau.

Graaf van Egmont | 29-09-15 | 02:33

@Graaf van Egmont | 29-09-15 | 02:30
Ze hebben geen peil?

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:31

INH.30CL | 29-09-15 | 02:06 In deze brief maakt de UWV gewag van "niveau". Kijk eens naar de CV van deze kamerleden. Die hebben nog nooit een niveau gehaald.

Graaf van Egmont | 29-09-15 | 02:30

Geweldig gedaan Duitsland. Hart op de juiste plaats. Zoveel asielzoekers asiel gegeven. Er is maar één geloof, en dat is de liefde. De vluchtelinkerds zijn jullie eeuwig dankbaar en leefden nog lang en gelukkig.

*Met een spontane demonstratie hebben maandagavond ongeveer vijftig Syrische asielzoekers in de Duitse plaats Kassel hun ongenoegen geuit over de manier waarop ze zijn ondergebracht*.
www.telegraaf.nl/buitenland/24549132/_...

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:27

OGefeliciteerd iedereen! Lees t net. Top. Ik drink een extra djogo. Voor victorie!

deechteprins | 29-09-15 | 02:21

@INH.30CL | 29-09-15 | 02:06
Je bent te goed, inhoud :)

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 02:18

@Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:56
Leden der Staten Generaal; Het volk heeft besloten u naar huis te sturen zonder enige kans op wachtgeld. Vanaf heden wordt van u allen verwacht minimaal 4X per week een sollicitatie te doen en indien het u niet lukt binnen 6 maanden een passende baan bij uw nutteloze opleiding te vinden is het UWV gerechtigd u een baan aan te bieden beneden uw niveau. Weigering ziet het UWV als een doodzonde en zal als dusdanig worden afgehandeld. Met verwachting u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, het werkloze plebs!

INH.30CL | 29-09-15 | 02:06

Je was erg zwak Jan. Weinig tot geen goede argumenten tegen dat verdrag.

zieke hondt | 29-09-15 | 02:01

Leden der Staten Generaal, de volgende wet die jullie maken over vluchtelingen, asielzoekers of iets dat daarmee ook maar in de verte te maken heeft, wordt een prooi voor een referendum!

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:56

Die Marx van de Linde grapjes(geen spelfout met de pro EU mentaliteit die die heeft) zijn echt te droog. Vanaf nu wordt het belangrijk om het volk te informeren wat het associatieverdrag inhoud en waarom het belangrijk is om vooral tegen te stemmen!!

Balaverde | 29-09-15 | 01:48

@Leyolm | 29-09-15 | 01:36
daaraan zal het bij mij en incl. familie niet liggen. ik wacht ff op de posters die GS straks gaat drukken om op te roepen te gaan stemmen. met 2 miljoen soepsidie gaan dingen zomaar eenvoudiger.

INH.30CL | 29-09-15 | 01:44

@(c)ZWITSUL | 29-09-15 | 01:33
IMHO deed hij het ook goed. En inderdaad, je zal maar zo'n meteoor tegenover je hebben zitten. De lucht zal ook wel niet te harden zijn geweest. Dat is geen foute grap, maar dat is nu eenmaal zo bij dikke personen.

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 01:38

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 01:31
Bedoelde ook niet dat ie het verkeerd deed, het is opbouwende kritiek. Hij moet zeker groeien. Heb groot respect voor Jan Roos want je moet het maar durven om met al die malloten zó je kop boven het maaiveld uit te steken.

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 01:37

@INH.30CL

Aan ons nu te overtuigen dat het niet "gewoon een weblogje" is maar het hele/ grootste deel van het volk.

Leyolm | 29-09-15 | 01:36

@ Dhr. de Wit | 29-09-15 | 01:25

Jan heeft het heel goed gedaan imho .. zat wel een 300 kg wegende pro EU pro Oranje sumo worstelaar tegenover hem.
Daar word iedereen een beetje nerveus van denk ik.

(c)ZWITSUL | 29-09-15 | 01:33

Niet om het een of ander, maar Jan Roos is wanneer hij zelf interviewer is stukken sterker en gevatter dan wanneer hij zelf de geïnterviewde is, Nu mat, ingetogen en vooral onzeker...

Jammer!

Hyppo Kriet | 29-09-15 | 01:31

Matrozenpetje af, ik ben blij dat ik gestemd heb.

donkeyman | 29-09-15 | 01:31

Dat vergenoegde, minzaam lachende smoel van Pauw in het begin... Ik irriteer mij mateloos aan de NPO. En aan alle andere linkse media ook trouwens.

hoogstetijd | 29-09-15 | 01:31

@Dhr. de Wit | 29-09-15 | 01:25 | | Reageer+ | 0
Sja, je zou bijna vergeten dat het ook maar een mens is natuurlijk...

Laat hem in die rol groeien. Dattie nu niet te hoog van de toren blaast snap ik helemaal. Klein detail is ook dat ik denk dat de heren van Geenstijl de laatste week behoorlijk in touw geweest zijn. Volgens mij moet Jan Roos ook gewoon heel simpel doodop zijn. Dan laat je wellicht bij zo iets onnozels als het Lubach grapje even in een fractie van een seconde een steekje vallen. Je hebt gelijk, maar ik vergeef het hem in ieder geval.

Stichpimpelibock | 29-09-15 | 01:31

Dat baantje in de veiligheidsraad is Bertje Koenders natuurlijk op het lijf geschreven.
Graaf van Egmont | 29-09-15 | 00:59

Pechtold ? .. die word nu toch NOOIT meer premier en hij is vrijgezel. (als dank voor hand en spandiensten)

(c)ZWITSUL | 29-09-15 | 01:30

Er is iets aan het ontstaan in dit kleine landje aan de zee. Een bepaalde. lang vergeten, mentaliteit komt naar boven zo lijkt het waarlijk. De hele wereld kijkt met verbazing toe hoe snel democratie weer een echte stem kan krijgen en dit door middel van een weblog initiatief. Zonder enige steun van gevestigde media, subsidiepotjes maar slechts door crowd funding gefinancierd. Er gloort weer een sprankeltje hoop aan de horizon der democratie.

INH.30CL | 29-09-15 | 01:27

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 01:22
Jan Roos deed goed zijn best, maar heeft nog te weinig live televisie ervaring. Hij moet vaker aanschuiven bij Powned om te oefenen. Hij oogt nerveus en hij moet leren zich een constante houding aan te meten. Vooral de vraag van Pauw over het item dat eerder vandaag op GeenStijl stond over Lubach reageerde ie kribbig, hij kan beter vrolijk blijven zoals ie altijd in zijn videos doet.

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 01:25

+1@Balaverde | 29-09-15 | 01:20
Haha! Mooi gezegd, goed geformuleerd en fraai verwoord.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:22

Jan Roos houdt zich gewoon kalm aan de vooravond van een lange campagne. Noem het slap of te rustig. Noem het gebrek aan leiderschap of whatever. Maar persoonlijk denk ik dat dit tactisch een zeer slimme zet is om zich "in te werken" bij de publieke omroep alwaar meer dan 80% van het kiezersvolk zich bevindt dat je juist hoopt te bereiken. Gaat hij bij zijn eerste optreden in de lange weg die nog volgt direct hoog van de toren blazen is het ook direct gedaan. Die jongen is strategisch gewoon goed bezig. Als je dat inziet ben je pas een echte strateeg en een leider.

Stichpimpelibock | 29-09-15 | 01:22

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:13

Jan was ook uitstekend! Hulde! En hij bracht alles netjes en correct. Ik bedoelde alleen dat ik persoonlijk meer op Marc van de Linde was ingegaan dat is alles. Jan Roos is een held!!!!!

Balaverde | 29-09-15 | 01:20

@tattooboer | 29-09-15 | 00:44
Bedoelde het niet als censuur. Zei toch eerder dat ik het geinig vond. Één keer is leuk, maar als meer mensen dat gaan doen is de grap er snel af. Als er iemand fel tegen censuur is ben ik het wel.

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 01:18

tattooboer | 29-09-15 | 01:17

Ja ons zoals in ons reaguurders ?

Eurotokkie | 29-09-15 | 01:18

@Eurotokkie | 29-09-15 | 01:15
Wat denk je zelf?

tattooboer | 29-09-15 | 01:18

@Eurotokkie | 29-09-15 | 01:13
Pik... waar zie jij nu "ons" staan? En waarom vind jij het woordje, het gebaar, het begrip ONS zo erg?

tattooboer | 29-09-15 | 01:17

tattooboer | 29-09-15 | 01:14
Was je toen al geboren .

Eurotokkie | 29-09-15 | 01:15

@tattooboer | 29-09-15 | 01:14
Yes! And growing!

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:15

@Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:08
450.000 sterk. Wie had dat 12 jaar geleden ooit gedacht..

tattooboer | 29-09-15 | 01:14

tattooboer | 29-09-15 | 01:12
Wie zijn ons ?

Eurotokkie | 29-09-15 | 01:13

@Balaverde | 29-09-15 | 01:10
Ik vond dat Jan Roos het uitstekend deed! Hulde Jan!

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:13

Negen van de tien vandaag meest bereaguurde topics bij de buren gingen over asieleiserds:
546 Upd: Asielzoekers randen tiener (18) aan
232 Duitse moslim wurgt dochter (19) om vriendje
165 'Tientallen kindbruiden onder vluchtelingen'
161 'Terreur tegen 100% christenen in Duits azc'
110 'Verplicht asielzoekers in huis'
104 25.000 asielzoekers in NL aangekomen
104 Kamer: 'Kindhuwelijk niet langer erkennen'
102 Vluchtelingen massaal op de vuist
98 'Verbied roken in huis en tuin'
93 Duitse politie voor scheiden vluchtelingen

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:12

Toe dan!
Werp linkse kudvragen naar me, laat me los. Laat me ze kapoot beantwoorden.. En weet 1 ding zeker, elke keer dat pauw of tan of wie dan ook, mijn zin onderbreekt sta ik op en zal ze er fel op wijzen dat niet te doen! ik ben van god los!

tattooboer | 29-09-15 | 01:12

Ik was er ook wat meer op in gegaan als ik Jan was. Hij is wel heel rustig bij Pauw.

Balaverde | 29-09-15 | 01:10

@tattooboer | 29-09-15 | 00:55
We staan aan dezelfde kant. We zien hetzelfde.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 01:08

Baudet of tover een ander uit de hoed want Roos gaan ze slachten de komende tijd.

Chow | 29-09-15 | 01:08

Wat ik veel enger vind is dat Rutten en kornuiten nu al aan het lobbyen zijn voor zijn baan als Uberleider des Eu's.
Wat is er belangrijker: Het volk wat je vertegenwoordigt of je toekomstperspectief. Voor Nederlandse politici lijkt me dat ondertussen meer dan duidelijk. Iets met Statuut van het koninkrijk, landverraad en celstraf!

Leyolm | 29-09-15 | 01:07

@Jan Dribbel | 29-09-15 | 01:03
Kom in verzet! Het is zover.

tattooboer | 29-09-15 | 01:06

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:57
Sorrie kerel.Jij en jou soort denkers zal altijd baasjes hebben.Ik ben een leider. Niet een baas. Honden hebben bazen. Vernieuwers hebben leiders. J Roos is geen leider. Ik vind mijzelf niet geweldig, ik vind mijzelf goed genoeg. dat is alles. Goed zijn mag en is behaald met een hoge prijs. Ik heb die prijs betaald en eervolle liefde voor mensen ermee over gehouden. Kennis en wijsheid zijn wapenfeiten maar de pijn van de reaguurders zijn pure motivatie. Uren levensenergie werden er in gestopt en nu is het tijd voor de rekening.

tattooboer | 29-09-15 | 01:05

Hoewel ik dit niet Jans' slechtste optreden vond (hij hield zelfs redelijk stand), ben ik het wel eens met de nodige reaguurders dat Jan te licht is voor het echt werk. Je zult toch met wat beter materiaal moeten komen, om serieus genomen te worden, zeker gezien de enorme hoeveelheid pvv'ers hier. Misschien die Thierry wat vaker naar voor schuiven, al blijf ik dat ook een gladjakker vinden. Eigenlijk ben ik vooral gecharmeerd van Bart Nijman's stukjes, maar geen idee hoe camera geniek hij is.

Ronman2k | 29-09-15 | 01:05

Graaf van Egmont | 29-09-15 | 00:56
Ja zowel de EU als de Amerikanen hebben een dubbele agenda als het om de Oekraïne gaat.

Eurotokkie | 29-09-15 | 01:04

tattooboer | 29-09-15 | 00:56
Met stokken klaarstaan, was het maar waar.
We kijken weg, de bevolking, de autoriteiten.
Zelfs de AIVD moet wegkijken.

Jan Dribbel | 29-09-15 | 01:03

tat wordt minister van financiën, maar gaat zich echt niet aan de perfectionistische manier van boekhouden conformeren...

Looser.

wilderst | 29-09-15 | 01:01

c)ZWITSUL | 29-09-15 | 00:54
Dat baantje in de veiligheidsraad is Bertje Koenders natuurlijk op het lijf geschreven.

Graaf van Egmont | 29-09-15 | 00:59

@Pier_penspien | 29-09-15 | 00:51
Helemaal eens, daarom beter Thierry naar de linkse praatshows. Die is beter in staat om de onzinargumenten te pareren.

T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:58

@Wiggin | 29-09-15 | 00:54
Luister naar je hart en je zult het antwoord kennen.

tattooboer | 29-09-15 | 00:58

@Tattooboer.
Nou nee, ik sla even over. Denk namelijk niet dat "dom" Nederland zit te wachten op wéér iemand die zichzelf geweldig vindt. Daar hebben we er in Den Haag en Brussel al genoeg van zitten. Vandaar dit referendum ook een beetje. Blijf jij hier maar een beetje het baasje uithangen en laat het echte werk liever aan mensen als Jan Roos over.

Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:57

@Jan Dribbel | 29-09-15 | 00:41 Hoe men ook zal ageren, wij staan met de stokken klaar hiertegen.

tattooboer | 29-09-15 | 00:56

tat, als je serieus genomen wilt worden, moet je toch echt fatsoenlijk Nederlands kunnen schrijven en spreken...

wilderst | 29-09-15 | 00:56

Mooi dat iedere voorstander van het verdrag komt met de handelsbetrekkingen en de voordelen die dat oplevert. Geen woord over de militaire component in het verdrag, of de visumvrijstelling voor komst naar de EU landen.
Er valt gewoon geen handel te drijven met die landen, want ze hebben helegaar niks om te handelen.

Graaf van Egmont | 29-09-15 | 00:56

@Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:32
Je genegenheid is juist het wapenfeit dat je vriendelijkheid verlicht. Goed zijn en willen is nu even niet de noodzaak. Mag ik een gehaktbal met madam sjanet voorstellen? Een hollands product met een vleugje toekomst. Ware het niet cynisch bedoeld.

tattooboer | 29-09-15 | 00:55

Ik denk ook dat de meeste mensen getekend hebben ondanks Jan Roos, niet dankzij. Laat Jan de clown uithangen maar laat Baudet voortaan het woord doen, zeker in het hol van de leeuw.

Harry Turtle | 29-09-15 | 00:55

@tattooboer | 29-09-15 | 00:40

23?

Mijn antwoord op wat precies? De EU? Jan Roos? Hoe je een taart bakt? Vluchtelingen?

Wiggin | 29-09-15 | 00:54

Nou die toespraak van de Koning verdient ook wel enige aandacht.
Als een schooljongen stond hij daar voor de VN te vertellen dat hij wel eens iets met watermanagement had gedaan, en niet te vergeten zijn vrouw, die deed iets met microkrediet voor die arme mensen in Afrika.
En daarom moet Nederland een zetel in de veiligheidsraad krijgen.
Een buitengewoon beschamend betoog.
de honden blaffen... | 29-09-15 | 00:25

idd beschamend deze politieke bedelmissie voor een miljarden kostende tijdelijke zetel voor.. ja voor wie eigenlijk ?
Ze willen internationaal meepraten en meedoen met de grote jongens.. maar kunnen niet eens hun eigen piepkleine landje fatsoenlijk managen.

(c)ZWITSUL | 29-09-15 | 00:54

Jan Roos zit nog niet goed in zijn nieuwe rol.
GS Is duidelijk genoeg geweest en het geluid dat ze lieten horen was zeker in het begin 100 % tegen de associatie-overeenkomst met de Oekraïne.
Nu zal hij in zijn rol als (mede)organisator van het referendum zich neutraler moeten opstellen.
(Zal wel iets met subsidie te maken hebben).

francisca van jole | 29-09-15 | 00:54

T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:43

Wat had je anders verwacht bij de VARA/JOOP.NL zij zullen er alles aan doen om de mensen die tegen Europa zijn als domme varkens te laten overkomen. Dit referendum gaat niet alleen over het associatieverdrag met de Oekraine letterlijk wel natuurlijk maar het is de enige optie om NEE te zeggen tegen Europa en alles wat er mee te maken heeft.

Pier_penspien | 29-09-15 | 00:51

Mensen die te dik zijn belachelijk maken +1. Mensen als Marc die zo moddervet zijn dat ze bij Ryanair drie stoelen moeten reserveren belachelijk maken is gewoon te easy. Die mensen zetten zichzelf al iedere dag voor lul. Met platvoet scoor je nog meer punten. We zitten hier niet bij ranking with the fatzo's.

Leyolm | 29-09-15 | 00:51

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:20
En hey, betaal me geld terug ( na de k's die ik in dit referendum heb zitten) en stel me valide vragen en ik zal op de TV voor de dommen, tig keer beter uit de was komen dan wat je net zag.

tattooboer | 29-09-15 | 00:51

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:20
kopieëren, plakken... artiest ben je toch. Nu gouw naar kunstschool ;)
Het zou je sieren dat je je nieuwe kennis in ons voordeel gaat benutten.

tattooboer | 29-09-15 | 00:49

@tattooboer | 29-09-15 | 00:46
jouw*..

tattooboer | 29-09-15 | 00:46

@wilderst | 29-09-15 | 00:44
Nope. NL is mijn derde taal en ik vertik het mij aan jou perfectionistische houding te conformeren. leer daar mee te leven.

tattooboer | 29-09-15 | 00:46

@Dhr. de Wit | 29-09-15 | 00:27
censuur roept Dhr.de Wit... want vernieuwing mag niet heh? Dit is Geenstijl vriend! Pas je aan.

tattooboer | 29-09-15 | 00:44

@tattooboer: leer eens Nederlands!

wilderst | 29-09-15 | 00:44

@Jan Dribbel | 29-09-15 | 00:41
Dank voor de link. De werkelijkheid begint heel langzaam ook tot de Lügenpresse door te dringen.
*islam is terreur*

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:44

Dit gesprek bij Pauw liep nog niet zo gladjes maar van die 2 mio kan Jan Roos straks toch gewoon een mediatraining volgen om een laagje teflon op te bouwen? En ja, als het echt op de inhoud gaat Thierry maar afvaardigen.

T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:43

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:40
ik weet dat antwoord.. aan jou om uit te vinden wat "out of the box" denken betekend.

tattooboer | 29-09-15 | 00:42

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:32
Zogenaamde asielzoekers hebben in diverse asielcentra in Duitsland de shariawetten ingevoerd.
De Duitsers zijn uiteraard vebaasd.
www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/artic...
Zet de grenzen maar wijd open, Frau Merkel.

Jan Dribbel | 29-09-15 | 00:41

@Wiggin | 29-09-15 | 00:28
Jammer dat je jezelf zo onderschat. ook GS Is met maar 1 persoon begonnen, gun jezelf wat ademruimte. wat zou jou antwoord zijn?

tattooboer | 29-09-15 | 00:40

@francisca van jole | 29-09-15 | 00:35
Ik lees jaloezie, blah. Nu weer on topic hoor.

Ik hoop dat je bij het zetten van tattoos iets minder bijziend bent...

Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:40

@francisca van jole | 29-09-15 | 00:35
Ik lees jaloezie, blah. Nu weer on topic hoor.

tattooboer | 29-09-15 | 00:38

@Eurotokkie | 29-09-15 | 00:15
Dan had hij deze avond moeten weigeren! Tattooboer had geen spaan heel gelaten van meneer obese en had zelfs dat woord niet geschuwd. Mijn relaas zou zich snel op genderaliteit bevestigen en overgewicht zou een wapenfeit van onze standpunten verklaren, de rest van de islamietertjes aan tafel zou al snel mondlam gemaakt worden als de omroepstelselmatigheid ten tonele komt en dan, pas dan! Dan zou ik ons punt maken dat ze wat dan ook voor tegenspraak mogen hebben, wij zijn er 450.000 stemmen sterk!

tattooboer | 29-09-15 | 00:36

@tattooboer | 29-09-15 | 00:23
Natuurlijk kan iedereen dat, alleen hoop ik dat de mensen je niet gaan nadoen, je hebt het in het vorige topic al gedemonstreerd.
1 keer is leuk, daarna wordt het vervelend, een beetje kinderlijk om precies te zijn.

francisca van jole | 29-09-15 | 00:35

@tatto&#3657;o&#3657;boer | 29-09-15 | 00:26
Niks faal. Ik wilde één accentje zetten. Niet een rookwolk die de panelen verpest zoals een tsunami van asielzeikerds een hele buurt, wat zeg ik een heel land, verpest.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:32

T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:26
Kijk uit, ik ben extreem allergisch voor VARA producties.

de honden blaffen... | 29-09-15 | 00:31

@necrosis

Zeg niet dat ik het niet heb voorspeld!

Leyolm | 29-09-15 | 00:30

@Deus Absurdia | 29-09-15 | 00:15
Uw punt is valide... jammer genoeg.

tattooboer | 29-09-15 | 00:29

@tattooboer | 29-09-15 | 00:22

God,nou, 450.000 stemmers die op mijn antwoord zitten te wachten, bedankt voor het compliment maar dat is toch net iets te veel eer hoor. Aan de andere kant zitten die 450.000 dan ook weer niet te wachten op iemand die volledig doorslaat. Terug naar wat ik zei.Doe.er.iets.aan.

Wiggin | 29-09-15 | 00:28

@boefje_III | 29-09-15 | 00:14
Nope, gewoon de ballen om vanuit mijn inzicht te reaguren. Ik proef toch wat jaloezie?

tattooboer | 29-09-15 | 00:28

@Eurotokkie | 29-09-15 | 00:22
Ja. Geinig gedaan. Joris zal zijn filter moeten gaan aanpassen.

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 00:27

@necrosis
Mijn oprechte excuses voor mijn wangedrag. Was alleen maar even om aan te geven dat iedereen dergelijke truukjes kan. Da's iets heel anders dan inhoudelijk bezig zijn. Vandaar en ik beloof bij deze plechtig dat ik mezelf niet meer zal verlagen tot slechts uiterlijk vertoon.

Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:27

GVD @Eurotokkie

Hou eens even op ja, dalijk begin ik je nog echt leuk te vinden. Reserveer alvast even een van die twee maagden! Wel een van 18+ graag. Als ik al die verhalen over kinderbruiden voorbij zie komen dan begin ik te twijfelen of die er nog wel zijn van boven de 18.

Leyolm | 29-09-15 | 00:27

@de honden blaffen... | 29-09-15 | 00:25
Misschien kan Lucky TV er nog iets van maken....

T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:26

@Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:21
fail &#1234; m,aar dat geeft niks... het roze leger failt niet, wat ben ik trots!

tattooboer | 29-09-15 | 00:26

Kunnen die wizkids niet naar bed gaan , of met barbie gaan spelen.

Eurotokkie | 29-09-15 | 00:26

Het is al gezegd, leer hiervan en presenteer een ander boegbeeld voor het verdere verloop.
Jort kelder is een mogelijkheid. Zijn optreden in kro's
Oog om oog was sterk.

Pels | 29-09-15 | 00:25

Nilfisk | 29-09-15 | 00:15
Nou die toespraak van de Koning verdient ook wel enige aandacht.
Als een schooljongen stond hij daar voor de VN te vertellen dat hij wel eens iets met watermanagement had gedaan, en niet te vergeten zijn vrouw, die deed iets met microkrediet voor die arme mensen in Afrika.
En daarom moet Nederland een zetel in de veiligheidsraad krijgen.
Een buitengewoon beschamend betoog.

de honden blaffen... | 29-09-15 | 00:25

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:20
Eén keer is leuk, maar men moet niet bezig blijven om door andermans comments te kliederen.
Doe eens niet, anders doe ik iets waar IK goed in ben.

necrosis | 29-09-15 | 00:25

-weggejorist-

-=PyP=- | 29-09-15 | 00:23

@necrosis | 29-09-15 | 00:21
Jup, nu jullie nog..

tattooboer | 29-09-15 | 00:23

@Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:20
Houd een sop. Iedereen kan dat.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:23

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 00:19
Bedoel je die slang vanaf 23:58 , werk van tattoo ?

Eurotokkie | 29-09-15 | 00:22

@Wiggin | 29-09-15 | 00:14
Als jij weet hoe we uit deze verwarde situatie kunnen komen staan er hier 450.000 stemmers, reaguurders te wachten op je antwoord.. we zijn het zat!

tattooboer | 29-09-15 | 00:22

@tattooboer | 29-09-15 | 00:16
Volgens mij begin je aardig door te slaan.

necrosis | 29-09-15 | 00:21

@necrosis | 29-09-15 | 00:06
Kan jij ook. Het is gewoon een html-code. Begint met &# en eindigt met een puntkomma. Daartussen staan in dit geval vier cijfers.
Als ik het goed heb, is deze code bedoeld om in het Thais accenten te zetten op letters. Zo dus:

o&#3657;

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:21

-weggejorist-

Stichpimpelibock | 29-09-15 | 00:20

@Dhr. de Wit | 29-09-15 | 00:14
U hoeft zich niet te verontschuldigen. Het was slechts een observatie. :-)

T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:20

tattooboer | 29-09-15 | 00:16
Idd, zolang ze maar aan onze kant staan toch.

Eurotokkie | 29-09-15 | 00:20

@tattooboer | 28-09-15 | 23:58
Respect voor je HTML kunsten, heb dat nog nooit gezien.

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 00:19

@Leyolm | 29-09-15 | 00:11
Gaat gebeuren. Ik zet alles in! Kost me 12k maar ik doe het, wat doet de rest?

tattooboer | 29-09-15 | 00:19

Ja we gaan er een Marc van der Linden is zo vet draadje van maken!
Nilfisk | 29-09-15 | 00:15

Dat kan je de server niet aandoen.

rick13 | 29-09-15 | 00:19

-weggejorist-

Knorwald | 29-09-15 | 00:18

-weggejorist-

negenmannen | 29-09-15 | 00:17

@francisca van jole | 29-09-15 | 00:06
hoi meneer internetpolitie. Jou soort, het soort van vernieuwingsbelemmerend sujet, heeft geen plek meer. leer de nieuwe wegen of ga in een hoekje liggen huilen. Het is 2015 en internet, script en vernieuwing zijn de nieuwe overwinnende termen. Hou je van oud? Ga dan echt naar Joop.shit.. De echte boys zoals ik zijn nu nodig om zaken te veranderen. laat eens je skills zien of houd voor altijd je mond want niksnutten zitten we niet op te wachten, kee? Mijn skills hebben voop 4k stemmen gezorgd, peace, out!

tattooboer | 29-09-15 | 00:16

Dit is toch lastig, jullie komen nu in de arena terecht. En dan is Jan Roos wellicht lichtgewicht. Tot nu toe deed hij het goed, maar vanavond iets minder. Waarschijnlijk gewoon moe. Ik sta nog achter je Jan!

-=PyP=- | 29-09-15 | 00:15

Ja we gaan er een Marc van der Linden is zo vet draadje van maken!

Nilfisk | 29-09-15 | 00:15

tattooboer | 29-09-15 | 00:09
Jan kan niet zomaar in een rol kruipen dat je moet liegen en bedriegen zoals de heren in Den Haag doen.
Dit moet in je bloed zitten , Jan is veel te goed voor deze wereld.
Echt prima wat die heeft gedaan de laatste weken maar dit is een brug te ver.

Eurotokkie | 29-09-15 | 00:15

@tattooboer | 29-09-15 | 00:09
Omdat zijn verhaal gewoon crap is?
Nu er gestemd mag worden kan het alleen nog over de inhoudngaan.. En dan valt Jan dior de mand.. want tja.. Diepgang en feitenkennis is wat moeilijker dan de pias uitbangen

Deus Absurdia | 29-09-15 | 00:15

@Leyolm | 29-09-15 | 00:08
Daar hebben we GU voor, die houdt het hier netjes.

necrosis | 29-09-15 | 00:15

Hè bah, moet dat nou, een eindstand met 666??
Die klootzakken moeten we juist aanpakken.

wiener mit pommes | 29-09-15 | 00:14

tattooboer | 29-09-15 | 00:09

6x 'ik' in slechts 3 zinnetjes, tikje narcistisch aangelegd wellicht? thierry baudet is heel aardig in staat een discussie op niveau te voeren. kunt u mooi verder met uw tattoo handeltje, lijkt me win-win

boefje_III | 29-09-15 | 00:14

@tattooboer | 28-09-15 | 23:58

Heb het idee dat je in de loop der tijd steeds verwarder bent geraakt. Doe er iets aan.

Wiggin | 29-09-15 | 00:14

@T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:07
Heh, een soort van Yo Mama jokes. He's so fat, objects orbit around him.
Maar serieus, normaal beoordeel ik mensen niet op hun uiterlijk, maar zo onzettend dik zijn als Marc van der Linde is gewoon onnodig. Mensen hebben helemaal niet zoveel voedsel nodig, en dat laat zijn lichaam zien.

Dhr. de Wit | 29-09-15 | 00:14

tattooboer | 28-09-15 | 23:58
WTF?
Ik was al aan aan het verversen.... dacht dat m,n laptop een infarct had.

rick13 | 29-09-15 | 00:14

@tattooboer

Belangen, belangen! het is vooral zaak dat het initiatief gaat slagen. De eerste twee hordes zijn genomen. Nu de laatste nog: De kiesdrempel.

Leyolm | 29-09-15 | 00:11

Ja, Roos moet wel even zijn klassiekers nog eens doornemen.
Bijvoorbeeld om zo'n van der Linden onder de tafel te lullen.

de honden blaffen... | 29-09-15 | 00:11

@necrosis | 29-09-15 | 00:02
Inderdaad. Ik begrijp niet hoe Jan Roos zich zo conformerend opstelt.. Vecht dan goddome, zou ik zeggen, maar hij schikt zich..(te makkelijk) waarom??? ik zou dat nooit doen. Ik zou wel eerst zeggen dat ik mij aan hun praktijken schik. maar als het zover is zou ik exploderen. raar heh, dat onze Jan dat niet doet.

tattooboer | 29-09-15 | 00:09

@necrosis

sssttt! Dalijk staat heel Gs vol met dat soort crap! Don't feed the Trolls!

Leyolm | 29-09-15 | 00:08

€2500 voor een uurtje ouwehoeren! Mag ik ook effe vangen?

Glas Koning | 29-09-15 | 00:08

@francisca van jole | 29-09-15 | 00:06
*gnehehe*

necrosis | 29-09-15 | 00:08

@Dhr. de Wit | 28-09-15 | 23:51
De Marc van der Linden grappen beginnen een beetje op die over Chuck Norris te lijken. Maar dan anders.

T. Rammel(l)an(d)t | 29-09-15 | 00:07

Nee joh, ga gewoon voor een schilderij zitten. Act normal.

Miles From Home | 29-09-15 | 00:07

@tattooboer | 28-09-15 | 23:58
Houd een sop.

Lewis Lewinsky | 29-09-15 | 00:07

@tattooboer | 28-09-15 | 23:58
Hoe krijg jij het voor elkaar.....

necrosis | 29-09-15 | 00:06

@tattooboer | 28-09-15 | 23:58
Ik denk dat je maar beter op kunt passen want Joris kan iets wat jij niet kunt.

francisca van jole | 29-09-15 | 00:06

Miles From Home | 29-09-15 | 00:00
Moet ik wel even aan mijn behandelaar vragen of ik uit de inrichting mag .

Eurotokkie | 29-09-15 | 00:02

@tattooboer | 28-09-15 | 23:53
Kun je niet beginnen met een filmpje van jezelf op DumperT?
Ik kijk namelijk geen Pauw.
Bovendien is zijn programma tot in detail 'geregisseerd' en maak je weinig kans tegen zijn legertje tekstschrijvers.

necrosis | 29-09-15 | 00:02

Hoe komt het toch dat ik Marc van der Linden en Ton Elias associeer met kipkluifjes?

Jan Dribbel | 29-09-15 | 00:01

@ Feynman
Dat gaat hem helaas niet worden.
@Eurotokkie
Ga ervoor zou ik zeggen. Promo op dumpert.nl?

Miles From Home | 29-09-15 | 00:00

-weggejorist-

tattooboer | 28-09-15 | 23:58

(c)ZWITSUL | 28-09-15 | 23:54
Dat wel al zit hij nog steeds naakt in die stoel , maar dit is alleen voor de kijkers die goed opletten .

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:58

@Deus Absurdia inz. nee-campagne; Jan Roos zei in dit programma dat GS geen ja of nee gaat adviseren, maar alleen maar mensen gaat oproepen om te stemmen. Dat laatste vond ik een vreemde opmerking.

Poes Fiep | 28-09-15 | 23:58

@Eurotokkie

Man, wat goed! Een nuttige niet tegen de schenen schoppende bijdrage+1! Je kan het wel! Probleem is echter wel dat het IMF los staat van de EU, dus tegen dat geld kunnen we niet veel doen. Wat ik wel lachwekkend vind is dat Rusland dus nu meebetaald aan Kiev. Over kromme lijnen gesproken.

Leyolm | 28-09-15 | 23:57

@R.E.Lee | 28-09-15 | 23:49
Hopelijk weet Marc van der Linden wel dat één van de grotere export handelsproducten van Oekraine groente is en niet McDonalds.

Vladimir316 | 28-09-15 | 23:57

Ik kan bijna geen actualiteitenprogramma's meer kijken op TV want wat moet ik doen als er weer zo'n schijtlollig filmpje voorbij komt wat ik de week ervoor op internet waarschijnlijk al niet leuk vond.

pluk-87 | 28-09-15 | 23:55

Jammer Jan, oudeschool media is niet aan je besteed. vacature?

Tjemig | 28-09-15 | 23:55

ik moet zeggen, vind Jeroen de laatste tijd wat realistischer, wat scherper ook

(c)ZWITSUL | 28-09-15 | 23:54

Goh, yakety sax onder dat burenruziefilmpje. Je moet er maar op komen. *kuch*

JohannGambolputty | 28-09-15 | 23:54

Jan Roos moet gewoon een eigen partij oprichten!

Ralph1707 | 28-09-15 | 23:54

@Eurotokkie | 28-09-15 | 23:44 Ik zal dansen, gekleed maar naakt. Gezien maar blindend, de waarheid als mijn wapen waarmee het bloed niet zal stelpen. Het is onze beurt! Ik bied mijn anonimiteit aan jullie voor de zwaard die mijn redenering zal zijn! Pauw zal geen repliek tegen mij kennen. Heel kijkend NL zal stijl achterover slaan. ( waarschijnlijk de reden waarom ik nooit op publiek TV mag verschijnen)

tattooboer | 28-09-15 | 23:53

@tattooboer | 28-09-15 | 23:48
Don't feed the troll....

necrosis | 28-09-15 | 23:52

Maar goed dat Jan Roos geen inhoudelijke campagne gaat voeren. Daar kwam hij weer niet lekker uit de verf, laatst bij RTL Z ook al niet. En als klap op de vuurpijl ook nog de betekenis van xenofobie niet weten.

kicktherabbit | 28-09-15 | 23:52

@Eurotokkie | 28-09-15 | 23:48
Dat moet nog blijken..
Ik heb wel liever een EU uitbreiding dan een Russische uitbreiding, of een instabiel land vol oligarchen en kernwapens

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:52

Miles From Home | 28-09-15 | 23:49
Ik zeg geen nee.

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:51

@Eurotokkie
Manier om macht te krijgen in een land, dan af en toe korting op de afbetaling geven als ze iets doen waar zij(de banken en politiek) blij van worden

Ralph1707 | 28-09-15 | 23:51

@R.E.Lee | 28-09-15 | 23:49
Marc van der Linden heeft ook zijn eigen postcode.

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 23:51

@Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:45
Voor zover ik weet heeft Oekraïne in 2014 al zo'n 11 miljard gekregen van Brussel.
Bovendien heeft Brussel een groot deel van de hun schuld (2,4 miljard) aan Gazprom betaald.
En het Europese volk maar dokken....

necrosis | 28-09-15 | 23:50

Miles From Home | 28-09-15 | 23:49
Pim?

Feynman | 28-09-15 | 23:50

@ Feynman | 28-09-15 | 23:35
We hebben inderdaad een betere woordvoerder nodig. Suggesties?

Miles From Home | 28-09-15 | 23:49

Toen Marc van der Linden op Schiphol liep, vroegen de reizigers zich af sinds of ze ook met de Zappelin op reis konden.

R.E.Lee | 28-09-15 | 23:49

@Eurotokkie | 28-09-15 | 23:34
probeer dat zelf eens in te vullen? Ook al moet je daarvoor je laatste 3 hersencellen inzetten.

tattooboer | 28-09-15 | 23:48

Ik heb niet gekeken omdat ik geen NEderlandse TV meer kijk.

Overigens vindt ik Jan Roos niet echt een visitekaartje voor GS.

edelweiss | 28-09-15 | 23:48

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:45
Ja via het IMF gaan er al miljarden heen.
www.nu.nl/economie/3764798/oekraine-kr...
Kunnen dit natuurlijk zoals als Griekeland nooit meer terugbetalen .

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:48

@Feynman

Ja eens. Nu heeft Jan daar aan tafel dan ook wel over het algemeen mensen tegen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat Pauw me meeviel. Des te meer reden dat er daar iemand komt te zitten als tegengeluid die WEL kennis en verstand van Geopolitiek heeft. Alleen het gegeven dat Oekraïne ons eigenlijk nu al meer geld gekost heeft dan het het komende lustrum zal opleveren is een punt ansich. Heb je dat artikel van TPO gelezen dat ik gelinkt heb onder je bijdrage van afgelopen week? Wat mij betreft zetten ze hem daar een keer neer. Ik snak gewoon naar iemand met verstand van zaken die zijn woordje mag doen.

Leyolm | 28-09-15 | 23:47

grrrrr vanaf uw bla bla kunt u niet kijken

DANNY3960 | 28-09-15 | 23:47

@Dannydekr 2.0 | 28-09-15 | 23:23
Eens, wel raar dat hij niet in het publiek zit. Hij zit er zo vaak bij.

MaisNon | 28-09-15 | 23:47

@Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:31
Het is bindend! Alleen niet op de manier die je gewend bent. Ga achteruit zitten en kijk hoe een leven zonder TV zich zal ontwikkelen. Op tv word vaak verteld wat welen wat niet geldend is maar die fase zijn we dus voorbij, zoals je met deze uitslag kan zien. Maar jammernikken en demohuilenden zoals jij hebben blijkbaar de inzicht niet daarvoor en zulken in een hoekje moeten gaan zitten huilen. Neem de nieuwe wereld in je armen of val deaud. klaar

tattooboer | 28-09-15 | 23:46

@Feynman | 28-09-15 | 23:35
Dus er gaat al geld van Nederland naar Oekraine... Hebben we geen verdrsg voor nodig.

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:45

Xenofoob kun je op verschillende manieren uitleggen, Jan gebruikte gewoon een andere interpretatie dan de andere heren.
www.ensie.nl/redactie-ensie/xenofoob

francisca van jole | 28-09-15 | 23:45

Hee hee beste Johnny, wel effe consekwent blijven hè. In augustus 2013 was cynisme het nieuwe ideaal, lang leve het cynisme. En nu is het referendum een overwinning van democratie op cynisme, bureaucratie en D66. Is toch echt één van de twee.

Friedrich Frayek | 28-09-15 | 23:45

necrosis | 28-09-15 | 23:43
@tattooboer gaat naakt op tafel dansen.

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:44

@tattooboer | 28-09-15 | 23:37
Ga je dan wel netjes gekleed, lange mouwen dus?

necrosis | 28-09-15 | 23:43

Jan verveelt zijn ballen uit z'n broek zo te zien.

Rest In Privacy | 28-09-15 | 23:42

Jammer voor het dubbele was ik niet gegaan.Schijt aan de kijkcijfers van die nep Pauw.Dit valt me tegen van GP.NL als nieuwe politieke partij.

varkensvleesje | 28-09-15 | 23:42

Vroeger was een hoedje op binnenkamers ongemanierd.
De tijden veranderen.
Jan Roos is ongeschikt als duider, dat is duidelijk.

Jan Dribbel | 28-09-15 | 23:42

@mindless | 28-09-15 | 23:37
" Geen wonder dat we te boek staan als een bende schreeuwerige, infantiele xenofoben."

Louter complimenten in deze duistere tijden.

Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:41

@Poes Fiep | 28-09-15 | 23:39
Elke referendumsanvraag op een al door de kamer aangenomen wet is een NEE campagne.. Als je dat nog niet eens doorhebt dan geldt voor jou zeker de stelling dat het volk te dom is voor een referendum..

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:41

Marc van de Linden's bloedgroep is 'Nutella'

R.E.Lee | 28-09-15 | 23:40

Jan is een beste kerel , maar schoenmaker blijf bij je leest.
Als zo de echte zwaargewichten komen dan is Jan nergens meer .

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:40

Volgens mij moet GS nu niet meer Jan Roos dit soort discussies laten voeren. Maar iemand die de argumenten wat meer onderbouwd naar voren kan brengen. En gewoon een nee-campagne voeren, waarom niet?

Poes Fiep | 28-09-15 | 23:39

Marc van de Linden is zo dik dat hij zijn kleding per hectare koopt.

R.E.Lee | 28-09-15 | 23:38

Geef mij een kans heren. Jan is net niet wakker genoeg.

tattooboer | 28-09-15 | 23:37

-weggejorist-

mindless | 28-09-15 | 23:37

Dus de vraag op het referendumbiljet wordt:
.
Waar ligt Moldavie?

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:36

aantal handtekeningen is ongeveer gelijk aan het salaris van die linkse zakkenvuller Pauw,
thuis in bed lacht hij de hele meute uit... gaat op bezoek bij zijn limonade oplichter-oom Marcel van Dam in zijn met ons belastinggeld gefinancierde villa.

gringo-brd | 28-09-15 | 23:35

Leyolm | 28-09-15 | 23:27
Mooi ook dat die vent van de ChristenUnie nog denkt dat er geen geld naar Oekraïne gaat. IMF is met de tiende redding bezig en artikel 453 van het associatieverdrag: “Oekraïne komt in aanmerking voor financiële bijstand”

In het nepparlement zit dus een nepoppositie die in een nepassociatieverdrag geen bepalingen herkent die neerkomen op financiële effecten die een concreet lidmaatschap overstijgen.

Vervolgens richt u, de kiezer, zich boos op Jan Roos, maar de inhoudelijk fout zit bij de volksvertegenwoordiger die weigert zijn huiswerk te maken en zit te liegen.

Jan Roos is een komediant die gedwongen wordt journalist te spelen en nu wordt afgerekend dat het geen volleerd staatsman is.

Feynman | 28-09-15 | 23:35

@Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:25
te soft toch?

tattooboer | 28-09-15 | 23:35

Witch Doctor..... wat een gave clip!

rick13 | 28-09-15 | 23:35

Marc van de Linden is zo dik dat hij de oorzaak van de laatste maansverduistering was.

R.E.Lee | 28-09-15 | 23:35

wat een stompzinnige minkukel is die jan roos zeg .. moet we hem nou ook matroos roos noemen? kan hij niet naast gerard van het reve gaan liggen?

Hapi | 28-09-15 | 23:35


Tjemig | 28-09-15 | 23:32
Hopen dat Kwinsie het niet ziet. Voor je het weet heb je en rel te pakken.

je suis bier | 28-09-15 | 23:34

Jan Roos doet t goed, bravoooo

jegelooft het niet | 28-09-15 | 23:34

tattooboer | 28-09-15 | 23:28
Idd ,hij hoort niet hier bij ons toch.
Nu vraag ik me nog steeds af wie bedoel je nu met ons ?

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:34

Berlijn op een kaart aanwijzen is echt niet makkelijk, zelfs Merkel kan dat niet en die komt er bijna dagelijks.
www.youtube.com/watch?v=l2pO6PFYnL4

Energya | 28-09-15 | 23:33

@R.E.Lee | 28-09-15 | 23:27
Die vent is niet dik, hij is gewoon te kort voor zijn omvang.

necrosis | 28-09-15 | 23:33

@Ommezwaai | 28-09-15 | 23:30
Hoorde ik ook en dacht.. oh dus toch de aap uit de mouw.

Vladimir316 | 28-09-15 | 23:33

Zag ik dat nou goed op het scorebord 11-0voor de Whiteboys? En dat bij wijvenbal.

Tjemig | 28-09-15 | 23:32

Jan for president!

nietmijnbaardvriend | 28-09-15 | 23:31

@ jan roos.
waardeloos....!
je hebt veel credits verloren.!

Die vent was voor en referendum. Maar had alleen een andere uitkomst. hij heeft zelf actief getwitterd voor een referendum.....

hopeloos

A.M.D.G. | 28-09-15 | 23:31

@tattooboer | 28-09-15 | 23:28
Zolang het geen bindend referendum is heb je niets. Het is een mooi gebaar en ik heb ook getekend, maar wat hoop je dat het ontketent? Een volksrevolutie? Dat gaat niet gebeuren.

Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:31

@Miles From Home | 28-09-15 | 23:24
Dat moet pijn gedaan hebben... ;) damn... 140kg?

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:31

Mij viel op dat Voordewind eerst sprak over een verdrag dat nog geen lidmaatschap betekent voor Oekraïne maar een aanloop hiertoe en Nederland is voor..
.
Later trok hij zijn ketel weer helemaal in.

Ommezwaai | 28-09-15 | 23:30

Vind persoonlijk de act van Roos eerder een vloek dan een zegen voor GP. Hoewel ik zijn inzet voor het project zeer op prijs stel, schrikt zijn gespeeld onbeschofte blaatstijl een hoop mensen af die inhoudelijk best geïnteresseerd zouden kunnen zijn.

63116114 | 28-09-15 | 23:29

Met alle respect voor Jan Roos, hij is goed in wat hij doet, maar voor dit soort dingen zie ik liever iemand als Thierry Baudet. Hij is immers ook 1 van de initiatiefnemers.

De Psychiater | 28-09-15 | 23:29

Marc van de Linden is zo dik dat de Mount Everest HEM probeerde te beklimmen.

R.E.Lee | 28-09-15 | 23:29

Heer Nijman, komt u ook eens achter uw burelen vandaan en ga eens gas geven als het gezicht van GeenPeil. Het wordt tijd voor wat zwaargewichten, kan Jan Roos weer de geinponem uithangen (en Roos niet onverdienstelijk alleen die motor mag meer toeren draaien).

RobberenRukkie | 28-09-15 | 23:28

@Vogelbeest | 28-09-15 | 23:22
Zwitserland is nu niet echt een lichtend voorbeeld van vooruitstrevendheid..
Als je als vrouw nu nog lekker op zijn middenoostens wilt wordn behandeld moet je daar gaan wonen,
Krijg je er van als mannen met een kater op de plaatselijke berghelling even mogen uitmaken of je als vrouw mag meedoen de volgende verkiezingen.
Algemeen stemrecht vanaf 18 jaar bestaat in Zwitserland pas sinds 1991... En qua arbeidsmarktmentaliteit, verdeling mannen vrouwen en bijv. Loonbetaling.. Die zitten nog in de jaren 50 vorige eeuw..
Rijk en conservarief dus..

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:28

@Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:19
ga in een hoekje liggen en niet huilen,,,, heel erg veel huilen, je hoort er niet bij.

tattooboer | 28-09-15 | 23:28

Erica Terpstra lijkt nu echt net een man.

vanderjas | 28-09-15 | 23:27

Marc van de Linden is zo dik dat hij op zijn iphone ging zitten en toen werd het een Ipad,

R.E.Lee | 28-09-15 | 23:27

@Dannydekr 2.0 | 28-09-15 | 23:20
Een miljoen kijkers?
Optimist!

necrosis | 28-09-15 | 23:27

Kan ik of Feynman daar niet een keer gaan zitten voor 2500 ballen? Nu zie je pas hoe waardeloos slecht dat eerste filmpje van Jan was. Er wordt iedere keer beeldmateriaal uit dat slechte filmpje gebruikt. WTF heeft Moldavie er mee te maken, het gaat nu om Oekraïne. Voor Moldavie zijn nog 300k handtekeningen nodig. En waar de nadruk naast ondemocratisch, burgeroorlog, corruptie, Geopolitek, verbetering van mensenrechten of juist niet zou moeten liggen is hoeveel keiharde Euri's het zogenaamde handelsverdrag gaat kosten en eventueel opleveren. De voor en tegens, pro's en con's. Mensen moeten gewoon weten waar ze voor of tegen stemmen. Of het nu ja of nee tegen dat verdrag gaat worden is voor mij niet eens van belang. Dat mensen misleid, voorgelogen en halve waarheden worden verteld om doelen vanuit de EU te realiseren is dat wel.

Leyolm | 28-09-15 | 23:27

Hup Jan, pak die dikzak aan.

je suis bier | 28-09-15 | 23:27

@Eurotokkie | 28-09-15 | 23:20
gaat je niks aan, tfoe, weg jij

tattooboer | 28-09-15 | 23:26

Thierry Baudet lijkt me idd een betere en charmantere afgevaardigde.

Bobbbe | 28-09-15 | 23:26

Prachtig kalm gebleven, Jan Roos.

o)+ | 28-09-15 | 23:26

Jan laat je glas staan, ze laten elke keer zien dat hij lekker geniet van zijn geenpijl slokje.

Maco3key | 28-09-15 | 23:26

Ik ben gelukkig dus niet de enige die Jan Roos een enorm pedante zak vind.

Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:25

Roos.... je had beter gekund. GS, huur mij in en ik laat de daken roken, de gevestigde vragers achter en de feiten stuiteren tot een ieder zich pruilend tot ons schaart. mijn woordenverbaliteit is niet te stuiten maar duidend en ontwapenend. Mijn repertoire kent geen hiaat en beeldelijk refereren zullen de besten in DH niet kunnen. Wij zijn het rose leger! En mijn woorden zijn kennis en wijsheid. De boom van leven is mijn kracht en niemand in de politiek zal zich onder mij kunnen vergaren ( met hun halve wijsheden) Er komt een dag dat men de tattooboer zal argumenteren en ageren voor zijn mening.; houd mijn liefde en gunst en ik zal er zijn. Maar eerst.. sleep dit kabinet de straat op.

tattooboer | 28-09-15 | 23:25

Ai.

genitalix | 28-09-15 | 23:24

@ Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:18
Daar ben ik me volledig van bewust, het is dramatisch. En toch voel ik me door chubby op m'n pik getrapt.

Miles From Home | 28-09-15 | 23:24

@Vogelbeest | 28-09-15 | 23:22
En toen werd je wakker. Gaat nooit gebeuren, hoe graag ik het ook zou willen.

Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:24

Zet voortaan Thierry Baudet bij Pauw, daar komt tenminste echt wat inhoudelijk onderbouwds uit!

Dannydekr 2.0 | 28-09-15 | 23:23

@jan roos.

je gaat geen homo afvallen die voorstander was van je referendum.ook al is hij het niet met je eens hiermee verlies je veel regenboog power

A.M.D.G. | 28-09-15 | 23:22

Het valt me op dat dat schreeuwende Jannemannetje heel wat minder stoer is als hem wat simpele vragen worden gesteld dan dat puberale gedrag bij het 'interviewen' van kamerleden

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:22

Mensen, we moeten een b-i-n-d-e-n-d refendum hebben!
Zwiterland is zo ongeveer het rijkste land ter wereld, en wat hebben ze aan natuurlijke hulpbronnen? Niets.

Wij hebben nog steeds een berg aardgas, we hebben een geweldige ligging met een prachtig achterland (de haven van Rotterdam draait op het Ruhr-gebied) en de meest productieve landbouw ter wereld.

Als we een bindend referendum kunnen invoeren kunnen we onze over-de-balk-smijt politici aanlijnen en zijn we binnen 15 jaar het rijkste land ter wereld.
-Griekenland uit de euro of wij er uit
-Stop naheffingen aan Brussel
-Stop met subsidie op buurtbarbeques
-Geen geld meer naar kunstvormen die blijkbaar niemand boeien
-Geen subsidie meer voor een miljoenmiljard multiculturele stichtingen
-Publieke omroep terug naar 1 net.
-Spoorwegen outsourcen aan Noorwegen of Zwitserland. Daar hebben ze ook sneeuw, maar rijden ze wel op tijd.
-Stop export kinderbijslag naar landen met een gemiddeld maandsalaris van 50,-.
-Stop ontwikkelingshulp (dictatorsubsidie)
-Herinvoer gastarbeiders: Geen werk? Weg!
-Verlaging belasting is het beste banenplan
-Gedwongen repatriering van iedereen die de sharia boven de wet stelt.

Vogelbeest | 28-09-15 | 23:22

Nu Donald Trump bij Pauw. Oh nee, het Willem Alexander.

Spittertje | 28-09-15 | 23:22

Waarom nou dat petje niet meer op?

sjoost | 28-09-15 | 23:22

Waarom toch weer Dhr. Roos aan het woord. Niet welbespraakt, niet erudiet, geen kennis van retorica of eristische dialectiek en al zeker niet een aimabel figuur voor in beeld. Werk aan de winkel of mee stoppen.

mr. exp. | 28-09-15 | 23:21

Ondanks de linkse overmacht tegenover hem heeft Jan dik gewonnen.
Hulde, je moet daar maar durven gaan zitten.

francisca van jole | 28-09-15 | 23:21

Kater Jan? Erg slecht gepresteerd zojuist. Xenofobie gaat om kleur? Wat? En waarom niet de corruptie ", het faillietsement en de burgeroorlog meer bespreekbaar maken? Compleet nutteloos praatje gehouden in een programma met een miljoen kijkers. Zucht..

Dannydekr 2.0 | 28-09-15 | 23:20

Wel een beetje jammer dat Jan niet snapt wat xenofobie is, want het is inderdaad niet xenofoob, maar dat moet je wel uit kunnen leggen.

macaroni&kaas | 28-09-15 | 23:20

Je zal naast die vette kwal moeten zitten, wat een arrogander. Moet meteen aan een scène uit The meaning of life denken. Klaboem

Tjemig | 28-09-15 | 23:20

reade romke | 28-09-15 | 23:18
Wie zijn ons ?

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:20

Maar wie is dat dikke volgevreten varken aan tafel?

Ars Vivendi | 28-09-15 | 23:20

Oei, vette uitglijder xenofobie.
Pablo.Paparazzi | 28-09-15 | 23:15

Yep..... was niet zo handig van Jan.

rick13 | 28-09-15 | 23:19

Roken op balkons verbieden? Ze kunnen beter mensen met overgewicht de toegang tot snackbars verbieden, dat kost veel meer geld.

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 23:19

Het blijft een pyrrhusoverwinning en 30 miljoen weggepist belastinggeld.

Maar wel knap dat jullie zoveel handtekeningen binnengehaald hebben.

Steilloos ten Onder | 28-09-15 | 23:19

Even lekker de NPO enquete ingevuld.
Zo, dat lucht op!
De cholera voor ze!

Ars Vivendi | 28-09-15 | 23:19

Man van 300 kilo die het gaat hebben over gezondheid.
Oei oei oei.

soreil | 28-09-15 | 23:19

Jan had bij die tafel linkse kliek weg moeten stappen. En die vetklep met zijn flut opmerking. Die wil ons neerzetten als achterlijken.

reade romke | 28-09-15 | 23:18

@
Miles From Home | 28-09-15 | 23:16
Hij is vet maar heeft wel gelijk...
En Jan kan schijnbaar Moldavie niet eens aanwijzen.. Zegt ie zelf..

Deus Absurdia | 28-09-15 | 23:18

Ronman2k | 28-09-15 | 23:14
Ik kijk verder niet maar zit Jan nog aan tafel ?

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:17

Die nare dikke man daar aan tafel, gadverdamme. De meeste mensen kunnen Berlijn niet eens aanwijzen. Pedante vetnek.

Miles From Home | 28-09-15 | 23:16

Dat je bij de saaie gast aan tafel gaat zitten, val je toch zo in slaap...

Ragezone | 28-09-15 | 23:16

Wat doet die vette roddelnicht van RTL Boulevard bij NPO? Laat hem lekker bij Kwalbert zijn 'deskundigheid' tonen.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 23:16

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 23:08
En kunnen vervolgens een paar nachten niet meer slapen.

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:16

Vind Jan Roos nog steeds een totaalmalloot. 451666 stemmen staan ook los van deze dilettante knurft. Maar zie hem er zeker voor aan om landelijk met de eer te gaan strijken.

MindControl | 28-09-15 | 23:15

Wat een jaknikker die "schrijver"

soreil | 28-09-15 | 23:15

waty een nitswitch voor al die magere stakker

witchmaster | 28-09-15 | 23:15

Die dikke kan niet eens zijn eigen navel aanwijzen hahahahha

tattooboer | 28-09-15 | 23:15

Oei, vette uitglijder xenofobie.

Pablo.Paparazzi | 28-09-15 | 23:15

Jan houdt goed stand.

Ronman2k | 28-09-15 | 23:14

Hey, the Blob zit ook aan tafel.

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 23:12

Maar mensen houden wel van zelfpijniging, kijk dan vooral Pauw.

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:12

Pauw heeft geen idee,totaal kennisloos! Vragend of de 450.000 ingeleverd worden,wat denk je zelf? Maar snel even naar een ander aan tafel verplaatsen want zelf geen hersens om een mening te maken. Het vieze spelletje van vieslinks/npo om te doen alsof hun neus bloed werkt niet meer. Bielzen, pek en veren mensen!

tattooboer | 28-09-15 | 23:10

@Feynman | 28-09-15 | 23:00
-
Zwitserland bestaat ook 524 jaar langer dan Nederland... let maar eens op: in het jaar 2739 hebben wij óók 550 referenda doorlopen...

bisbisbis | 28-09-15 | 23:09

Balen, eerste paar minuten gemist.

je suis bier | 28-09-15 | 23:08

Pijprokende Volkskrantlezers pakken hun tablet er nu bij om "geen stijl" op te zoeken.

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 23:08

Als ik die kop van Roos zie, krijg ik altijd zin om dingen te tekenen. Voornamelijk lulletjes en penisjes in verschillende grootte

De Treinende Rechter | 28-09-15 | 23:07

Go Jan!

RobberenRukkie | 28-09-15 | 23:06

Ommezwaai | 28-09-15 | 23:03
Idd , daar hebben meer mensen last van en dan de server de schuld geven.

Eurotokkie | 28-09-15 | 23:05

Krijgt hij net als Petor R. de V. ook 2500€ voor zijn expertise?

Stormageddon | 28-09-15 | 23:05

Ik ben nu al klaar met het programma nu die kneus die het programma runt met deze vraag begint.
Wat een niet gesprek.

soreil | 28-09-15 | 23:04

reclame... ik moet kopen voor dat ik feiten leer. dat is nu, dat is de maatschappij. verander dat! Vies land, vieze media, vieze NPO. Vieze pauw en vieze betalende regering. Oprotten!

tattooboer | 28-09-15 | 23:03

Vogelbeest | 28-09-15 | 23:00
Fapsel tussen de toetsen?

Ommezwaai | 28-09-15 | 23:03

Zet die zure AJ Boekestijn er ook eens naast dan.
Die loopt Jantje continu af te zeiken op Twitter.

Ommezwaai | 28-09-15 | 23:02

@Feynman | 28-09-15 | 23:00
Zwitserland heeft met 8 miljoen inwoners 100.000 handtekeningen nodig om een b-i-n-d-e-n-d referendum te krijgen.
Wij moeten er met ca. het dubbele aan mensen 3x zo veel produceren, en dan krijgen we nog alleen een raadgevend referendum.
NL is in de basis ondemocratisch.

Vogelbeest | 28-09-15 | 23:02

Hebben ze al peter de vries uitgenodigd om jan weg te zetten als racist,kansloos, en pvv en natuurlijk dat alle geenstijlers tokkies zijn?.Jan geef m van katoen dat hol van de leeuw.. linkse kerk.

Maco3key | 28-09-15 | 23:02

Die foto is wel een beetje fout. Of is dat om Twan Huys dwars te zitten?

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 23:01

-weggejorist-

Vogelbeest | 28-09-15 | 23:00

Zwitserland heeft 550 referenda in haar geschiedenis. Wij twee.

Feynman | 28-09-15 | 23:00

-weggejorist-

Vogelbeest | 28-09-15 | 23:00

-weggejorist-

Vogelbeest | 28-09-15 | 23:00

-weggejorist-

Vogelbeest | 28-09-15 | 23:00

Jan Roos is zijn Geld in iedergeval dubbel en dwars waard geweest vanaf dag 1! Top,Top,Top!!

blanke pool | 28-09-15 | 23:00

Waarom zou ik mijn leven gaan besteden aan het op voorhand kijken van Pauw, wetende dat ik een hele lange tijd veel betere dingen te doen heb. Nee ik wacht wel totdat hier een video komt te staan van het exacte fragment.

Martinspire | 28-09-15 | 22:59

Jan ga maar alvast onder de tafel zitten.

Eurotokkie | 28-09-15 | 22:59

-weggejorist-

Vogelbeest | 28-09-15 | 22:59

En nou een bindend referendum regelen aub
Griekenland uit de euro of wij er uit
Einde ontwikkelingshulp
Iedere vluchteling die de sharia boven de wet stelt gedwongen uitzetten
Geen naheffingen naar Brussel

Vogelbeest | 28-09-15 | 22:58

Niet vergeten het over GeenPeil te hebben!

soreil | 28-09-15 | 22:58

Succes Jan, maar wel graag focus houden.

ad melkert | 28-09-15 | 22:58

Jan Roos is geschikt!!

blanke pool | 28-09-15 | 22:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen