Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

ZweepjesPedo wil eerherstel

Oom Gert mept reetjes aan SnertRooie flikker en professioneel pedofiel, Gert Hekma, verbonden aan de UVA, is zijn straatje aan het schoonvegen. De boze media hebben zijn uitspraken in het kleuterneuq blaadje martijn.org namelijk totaal uit zijn verband getrokken. "Ik begrijp dat u uw nieuws betrekt van het ANP maar ik zou u willen vragen het totaal uit zijn verband gerukt citaat van mij van uw website te halen - het leidt voornamelijk tot absurde doodsbedreigingen", mailt hij nu rond naar ALLE media. Maar waar maakt Hekma zich nou druk om? De citaten dat je kleine kinderen moet dwingen tot seks kloppen tot op de letter, lees maar na. Doodsbedreigingen zijn inderdaad erg lame, maar hard aanpakken van meester Hekma MAG. Dat vindt meneer gewoon erg lekker "Ik ben enorme fan van sadomasochisme en schrijvers als Sade. Want sadomasochisme is met dwang leren wat lekker is." Precies, gewoon een virtuele schop onder zijn uitgezakte reedt geven...

Reaguursels

Inloggen

Het andtwoord is en blijft simpel: doodstraf voor pedo's!

aktiefrontje | 31-01-07 | 13:48

Aan dit soort lui moet je geen woord vuilmaken.
Een hollowpoint door zijn gestoorde hersens is de enige juiste reactie.

Jim Beam | 31-01-07 | 13:25

Die nicht promoot de kreet "stop je leuter in een kleuter", Laat die klootzak opsluiten samen met SAMBO, dan wordt ie lekker uitgewoond! De rugtuffer

meurbaal | 31-01-07 | 11:09

Wellicht is een hersentumor ook nog een goede optie, maakt eigenlijk niet uit: zolang ie er maar aan sterft! Ben niet haatdragend, niet agressief, ben een gewoon persoon, mensen vinden me aardig en lief, maar deze man brengt het kwaad in mij naar boven, deze man (en zijn volgelingen/medestanders) horen gewoon niet op deze aarde. En zoals ik helaas heb gelezen zijn er blijkbaar nog mensen ook die zich kunnen vinden in zijn zieke ideeen: uitroeien deze kwaadaardige gezwellen in onze samenleving! Eigenlijk ben ik teleurgesteld in deze zieke samenleving waarin deze dingen mogelijk zijn. Leve de vrijheid van meningsuiting!

wat een land! | 31-01-07 | 00:40

Ik ben eigenlijk slechts een lezer, maar door deze HOND heb ik me geregistreerd om te kunnen vertellen dat ik hoop (misschien wel bid, terwijl ik niet gelovig ben) dat deze HOND een eenzijdig auto-ongeluk krijgt en dood gaat !

wat een land! | 31-01-07 | 00:26

De truc van De Sade is dat '120 dagen van Sodom' nog redelijk rustig begint. Langzaam wordt je hoofdstuk na hoofdstuk meegevoerd in de waanzin en schuift de grens van wat je toelaatbaar acht op. Tot je ergens ineens denkt: 'gatver, wat zit ik nou toch te lezen'. Meeste mensen lezen het dan ook niet uit. En wie het wel uitleest heeft over het algemeen een behoorlijk stuk inzicht in de menselijke psyche erbij. EN begrijpt dat het boek niet sex als onderwerp heeft, maar gebruikt als middel om de menselijke waan te beschrijven. Zoals 'la grande bouffe' niet zo maar over lekker eten gaat.
Zoniet Hekma: die wacht als enige ter wereld op deel II. En da's best beangstigend voor iemand die Hoogleraar is.

noorderling | 31-01-07 | 00:11

Die gozert wil gewoon z'n kwakkie kwijt, en bouwt daar een heel mooi verhaal om heen. Dat is mooi. Maar als ie maar een vinger uit zou strekken naar mijn kinderen dan ging z'n snikkel eraf. Dat is ook mooi, en waarschijnlijk zou hij daarbij zelfs klaarkomen. Respect, professor!

batvoca | 30-01-07 | 22:46

Overigens keur ik het erkennen van een dergelijk verlangen niet per definitie af, wel de manier waarop hij daar mee om denkt te moeten gaan. Door openlijk een dermate flexibele houding aan te nemen, stel je je onverantwoordelijk op naar de minder intelligente en zelfbewuste mens met vergelijkbare verlangens. Dat ik (en velen hier) een beetje misselijk worden bij het idee alleen al, wil niet zeggen dat je schuldig bent bij het benoemen van een gevoel of impuls - deze zijn niet controleerbaar. Als iemand met zo'n veronderstelde intelligentie, echter, denk ik dat je de gevolgen van je uitspraken beter moet kunnen inschatten en ook wat de gevolgens zouden kunnen zijn op de algemene beeldvorming van de WEL praktizerende pedofiel. Een 'zie je het is wel goed' zal voor de naar bevestiging snakkende praktizerende pedo zeer welkom zijn...
.
De angst van de mens zit hem voornamelijk, daar, wanneer het aankomt op mogelijk echte schade die er aangebracht wordt aan kinderen. En terecht. Hoe kun je als pedo zien of een kind daar inderdaad aan toe is? Waar lees je dat aan af? En hoe kun je perceptioneel bedrog als eigenbelang ook op onbewust niveau doorspeelt voorkomen? Er zijn bijzonder goede argumenten waarom volwassene-kind tot zieke situaties zal lijden. Het zou van een gezonde dosis zelfbewustzijn getuigen als desbetreffende personen dat ook zouden noemen- dat ze dat niet doen, maakt ze m.i. meer eng, dan het feit dat ze iets voelen waar ik misselijk van wordt. Ze zijn wel heel erg makkelijk in wat je accepteert van jezelf en dat is niet bevordelijk voor een gezonde manier van denken die per definitie inhoudt dat je ook je eigen belangen ter discussie stelt.
.
Verder denk ik niet dat het nodig is om ieder onderwerp volledig rationeel te benaderen en denk ik dat een wetenschappelijke benadering van seksualiteit sowieso misplaatst is omdat het hierbij nu juist om een emotionele aangelegenheid gaat. Dat iets wetenschappelijk juist zou zijn volgens een bepaalde theorie zegt mij in zulke gevallen vrij weinig. Gezond verstand is ook wat waard...

Ohja | 30-01-07 | 20:55

De Sade was absoluut taboedoorbrekend, maar dat wil nog niet zeggen dat het ergens op slaat wat ie schreef. Als je van dingen als vrouwen dichtnaaien (met naald en draad that is) en benen afhakken geil wordt lijkt een enkeltje TBS me niet zo heel ver weg.
.
Jammer dat hierdoor ook SM (vrij onschuldig m.i.) aan pedofilie en homofilie gelinkt wordt. Alsof het allemaal 1 perverse pot nat is (ongelukkige woordkeus?). Ethisch verschil tussen roleplaying onder volwassenen, keuze voor een bepaald geslacht, of kinderen neuqen lijkt mij duidelijk aanwezig...
.
En wat hemzelf betreft; hij moet niet janken. Niet eerst zulke ondoordachte foute uit(sp)braaksels doen en dan zeggen van oh oh nee maar zo bedoelde ik het eigenlijk niet hoooor. Hij mag zijn mening geven en anderen mogen daar over vallen. Punt.

Ohja | 30-01-07 | 20:40

Hoe straf je een pedo masochist? Bejaardensex?

spooky | 30-01-07 | 20:01

@Al Caps: dus jij doet aan sex zonder er plezier aan te beleven, en met als enige doel kindjes krijgen?
fuck, dat zal een saai sexleven zijn.
(en nee, ik zeg niet dat je allemaal rare gereedscahppen nodig hebt)

popo | 30-01-07 | 19:42

Gelijk maar `Saddammen` lijkt mij.

ALT130 | 30-01-07 | 19:35

Haha, ja, TBS alvast voor die kleuterneuqpropagandist. Long-stay, please.

Adalgar | 30-01-07 | 19:30

Virtuele schop? Lynchen die hufter. Walgelijk zieke mensen lopen er toch op deze planeet. O lekker, pijn!

Pim van Tol | 30-01-07 | 19:16

dilemma, that is

losse flodder | 30-01-07 | 19:10

Wel een dillema: hoe straf je een masochist?

losse flodder | 30-01-07 | 19:09

ik vind het maar een naar vies mannetje... TBS zou wel eens weggelegd kunnen zijn voor hem... zijn we er misschien een keer op tijd bij?!

Littlle Miss B | 30-01-07 | 18:12

Jezus, wat een gelul. Laten we ons afvragen hoeveel mensen de Sade werkelijk van kaft tot kaft hebben gelezen. Dat zijn er niet veel. Wie de Sade gelezen heeft, kan zich afvragen of het de bedoeling is van een adelijk personage, welke door de Sade in 'De 120 dagen van Sodom' wordt opgevoerd, om de hoeren, wiens benen hij afgehakt zodat ze kunnen verzuipen nadat hij hen in zijn hofvijver heeft gegooid, het is immers moeilijk zwemmen als je een been mist, onder dwang te leren genieten van seks. Wat de Sade beschrijft is dat het adelijk personage die benen afhakt dat doet omdat hij seksueel opgewonden raakt van hoeren die spartelend verzuipen in zijn hofvijver. Het is maar wat je lekker vindt.

Nu heb ik weleens wat vaker iets gelezen van Gert Hekma, zoals ik ook bekend ben met de schrijfsels van de Sade, en onze 'professioneel pedofiel' vindt zichzelf een waarachtig homofilosoof omdat hij ontzettend veel Michel Foucault heeft gelezen. Dus onze Gert Hekma gelooft dat we allemaal tot aan onze strot gevuld zijn met seksuele driften, welke door geïnternaliseerde, en onbewuste, remmingen worden onderdrukt. Door 'dwang en verkrachting' kunnen deze driften, zoals Hekma lijkt te suggereren, bevrijdt worden waardoor we nog lang en gelukkig kunnen neuken en geneukt worden. Een verschil in nuance tussen het post-structuralistisch en freudiaans geneuzel van Gert Hekma en het libertijnisme van de Sade. Maar het is donker in de darkroom, geen wonder dat Hekma het niet ziet. Tot slot: de Sade kan goed schrijven, wat niet wegneemt dat wat hij schrijft behoorlijk shockerend is.

Hannalore | 30-01-07 | 17:35

Cojones en Sjaak d LL: het gaat uiteindelijk niet om of er dwang wordt uitgeoefend. In sommige gevallen dat is er nu eenmaal dwang, dat heeft niets met pedofilie te maken. Het gaat er alleen om of kinderen voorbereid zijn en weten dat ze zelf de keuze moeten maken en daarna handelen. Als mijn dochter een man WIL pijpen, dan doet ze dat maar als ze dat wil, maar ze moet weten dat het veilig moet en dat de stoerste jongen van de klas ook in veel opchten een grote onbetrouwbare kloothommel is. Dwang is uberhaupt uitgesloten, ook met je 'bordje leegeten' trouwens. Dwang en geweld gaan altijd samen. Pedofilie/sex en geweld gaan niet samen en waar het wel samen gaat is het foute boel. Kortom: kinderen opvoeden om keuze te maken en ze vertellen, dat ze als een hazewind moeten als het hen niet bevalt en dat vele mensen allerlei gekke dingen doen, aan je piemel willen voelen of over de rand van een brug lopen.

Satan Loves You Too | 30-01-07 | 17:04

Wormen en Naarden 30-01-07 @ 13:31
Als jongetje - beneden de 10 - ben ik driemaal benaderd door een pedo van en jaar of 20+
Bok ons thuis werd er gewoon over gepraat en toen het moment daar was, deed ik wat mijn ouders gezegd hadden te doen: rennen en tvertellen aan mijn moeder. Toen ik een jaar of 16 was probeerden meisjes van een jaar of 12 aan mijn pik te komen. Ik wist wat ik moest doen: maken dat ik weg kwam. Latrer bood een vader zijn zoontjes aan en een jongen van een jaar of 14 heroine, morfine, zijn zusje of hemzelf. Negeren die handel. Wat ik wil zeggen is, dat een ding fout is en dat is doen alsof het niet bestaan of er een duivels etiket op plakken, Want die aardige oom of die leuke tante zijn toch geen duivels. En je weet dat misbruik het meeste binnen de familiekring voorkomt. De mannen die mij als jongetje wilden waren - als ik terugdenk - zeker geen onaardige mannen. Ik ben blij, dat ik door mijn ouders op een goede wijze voorbereid ben, nooit in paniek ben geraakt en er meteen met mij ma over heb kunnen praten. En als oudere heb ik altijd begrepen, dat je met jonkies niets moet doen, hoe groot ze ook lijken en hoe ze ook flirten. Want daar wordt helemaal niet over gesproken. Toen ik na mijn kandidaads leraar werd op een HBS in Amsterdam werd ik tegelijkertijd verleid door een meisje en een jongen, beiden jonger dan 16. Dat meisje was zo gek op mij, dat zij mij 30 jaar later opbelde en vertelde dat zij haar zoontje 'Satan' had genoemd. Heel verwarrend allemaal en met een scheldpartij los je geen problemen op. Laat die gast van de UvA maar olie op het vuur gooien, dan is er een aanleiding om te praten erover. Kinderen moeten keuzes maken om niet in te gaan op dit soort zaken. De readuurder hierboven, die zich afvroeg of ik kinderen hadm is waarschijnlijk een slechte vader m.b.t het opvoeden van kinderen hoe te handelen in zaken die niet moeten gebeuren.

Satan Loves You Too | 30-01-07 | 16:54

Deze quote is duidelijk uit zijn verband gerukt door personen die een 1 haalden voor 'begrijpend lezen'. Ook een beetje onduidelijk geschreven, trouwens, dat interview.

KrankindemKopf | 30-01-07 | 16:29

Waarom hoor je nu nooit eens iets over 3 peuters die een echtpaar helemaal uitwonen?

bidlip | 30-01-07 | 16:25

ik wist dat homo - zelfs pedo - een hoge roeping was in NL, maar ik kijk toch een beetje op van het vak Hoogleraar in die studierichtingen

Jan Passant | 30-01-07 | 15:50

Jaja dat kan alleen bij de UVA: een Heaumeau-seksstudie!

"goedenmiddag! ik ben recentelijk afgestudeerd in de gay and lesbianstudies aan de uva"
...

dat verzin je niet eens

CouscousHabibi | 30-01-07 | 15:41

@Leandroz 30-01-07 @ 13:47
Inderdaad, hij heeft een geheel eigen versie van SM gemaakt.
Ik hou er niet van SM en hij blijkbaar ook niet.
Maar zeggen dat je graag mensen verkracht geeft juridische problemen dus dan noem je het SM.

of hij is hoogleraar in de NIEt weetkunde en heeft wellicht over SM gelezen maar het niet gesnapt

GeslotenDeur | 30-01-07 | 15:31

@ TenderMaster 30-01-07 @ 13:17
Uitkoken in een snelkookpan en vervolgens de schedel in een jutezak stoppen en in kleine stukjes slaan met een klauwhamer, vervolgens alles doorspoelen door het toilet. Gegarandeerd niets van terug te vinden.

o.g. | 30-01-07 | 14:57

Van Martijn.org:

"Verder zou het heel goed zijn als de seks instituties kreeg zoals de sportwereld die heeft. Met lessen, scheidsrechters, velden en zalen. Dat is ook een manier om sociale cohesie te creëren."

I mean, WTF?

J2daW | 30-01-07 | 14:44

@ Antira 30-01-07 @ 14:08
U denkt dat alleen maar als gevolg van manipulatie en propaganda.

Traag | 30-01-07 | 14:42

Antira 30-01-07 @ 14:08

Volgens mij was Dutroux ook geen pedo maar vooral een misdadiger die een manier had gevonden om schandelijk veel geld te verdienen. Dat er dan wat minderjarige slachtoffers vallen is hem dan om het even.

yurp | 30-01-07 | 14:42

Het lijkt mij beter zulke figuren preventief te ruimen(net als kippen en daar ben ik nog zwaar op tegen ook) mochten ze nog iemand zoeken voor dit klusje kunnen ze mij bellen desnoods midden in de nacht.

Helius | 30-01-07 | 14:32

Als je er zo lekker uit ziet als ik hoef je helemaal niemand te dwingen tot seks. Dan gebeurd het gewoon.. Uiteraad wel 18+ want jonger als dat vind ik dan weer niet seksueel intresant. Volgens mij heeft hij het eigenlijk over problemen waar alleen lelijke mensen last van hebben..

hellsinger | 30-01-07 | 14:11

@Satan Loves You Too 30-01-07 @ 13:22
En uiten de machtdriften zich niet op sexuele wijze dan uiten zij zich wel in andere vorm op niet-sexuele wijze, het willen verkrijgen van macht is èèn van de basisprincipes van de menselijke psychologie. Niet alleen Marquis De Sade liet zich op deze wijze uit, maar later ook Sigmund Freud en Friedrich Nietzsche in andere vorm, ook zij worden tot op de dag van vandaag verguisd door een grote meerderheid. Als een spiegel ineens spiegelt voor de mens is ze al weggerend.

.HerNihilist | 30-01-07 | 14:10

Enkele denkbeelden van de professor op een rijtje:
- Heeft geen mening over kinderporno, maar (kinder-)porno laten zien aan kinderen is okee.
- Dutroux was geen pedofiel.
- Gaykrantlezers zijn burgermannetjes in doorzonwoningen.
- Op scholen moeten verplichte sekslessen komen zoals bij sport: met zalen en scheidsrechters.
- Het zou goed zijn wanneer kinderen tot seks gedwongen zouden worden. Daarna: "De Sade geeft aan: met een beetje dwang leer je nu juist hoe lekker seks is."
- Wanneer je niet geilt op minderjarigen ben je gek. Ze hebben zulke "lekkere pijpmondjes".
- Over de leeftijd waarop je seks met kinderen moet kunnen hebben: "Je kunt zeggen het is twaalf maar er zijn ook kinderen die met tien klaar zijn voor de seks of met zes."
- Gay Parades, seksshops en homo-ontmoetingsplaatsen zijn "leerzame ervaringen" voor kinderen.
- De openbare ruimte is er ook voor seks.
- Dat pedofilie als fout wordt gezien, is een gevolg van manipulatie en propaganda.
- Mensen die tegen pedofilie zijn om het kind te beschermen maken zichzelf iets wijs.
- De helft van het trauma dat een kind oploopt na seksueel misbruik is de schuld van de samenleving.
- Wraak nemen op een pedofiel die aan je kind gezeten heeft: "Dat vind ik ook erg misbruik."
.
Begrijp niet dat mensen hier dit zitten te bagatelliseren. Mits je natuurlijk zelf 'ook zo' denkt.

Antira | 30-01-07 | 14:08

@ Sosa_live 30-01-07 @ 13:42
Waarschijnlijk Thais eten, dat is zeer pittig en dus bijzonder geschikt voor masochisten...

Patrick Bateman | 30-01-07 | 14:04

Als ik naar de man's publicatielijst kijk (www2.fmg.uva.nl/gl/) vraag ik me werkelijk af hoe die hoogleraar is kunnen worden. Zou er ook zoiets als de UvAmatras bestaan?

L1 | 30-01-07 | 14:00

Ff serieus; ik ben vrij goed bekend met de SM wereld, toch heb ik echt nog nooit iemand horen beweren dat ze dat leuk vinden "Want sadomasochisme is met dwang leren wat lekker is.".

Eerlijk gezegt worden mensen die dat soort uitspraken maken geweerd uit de SM scéne aangezien hij blijkbaar vind dat instemming van de andere partij niet nodig is, iets waar 99,99% van de SM'ers het totaal niet mee eens zal zijn.

Maar goed; de gozer is gewoon weer de zoveelste edo die het leed dat hij kinderen aandoet probeert goed te praten. Jammer dat hij het nu over de rug doet van een gemeenschap waarvoor wederzijdse instemming juist een groot goed is.

Leandroz | 30-01-07 | 13:47

@Satan Loves You Too 30-01-07 @ 13:22
'Kijk eens naar de film Salo, dan kijk je in een spiegel'

Dat jij dat fascistische monsterwerk van Pasolini, een seksueel gefrustreerde pur sang, als spiegel beschouwt, zegt veel over je. Spiegel... ja van Pasolini's zieke geest.

Murdockyoufool | 30-01-07 | 13:41

@Diepe Keel 30-01-07 @ 12:09
>De beste man heeft Sade in ieder geval niet goed begrepen. Sadomasochisme >dient vooral als symbool voor de ontbindende staat van de menselijke moraal.
Sadomasochisme is allesbehalve een symbool van de ontbindende menselijke moraal, maar is onderdeel van deze menselijke moraal. En om enkel De Sade als enige representant van het sadomasochisme te duiden is kortzichtig, denk ook aan schrijvers als Reage en Masoch, bovendien zijn de ideëen van De Sade niet altijd in de praktijk uitvoerbaar, en is zij daarom meer te lezen als fantasie.

.HerNihilist | 30-01-07 | 13:40

UUh, volgens moi heeft hij op die foto ook een zweepje in zijn hand...

shulster | 30-01-07 | 13:38

@lachspier 30-01-07 @ 12:37
Jouw vrienden (de USA) en Bakvolellende zeggen mij genoeg. Dat zijn ons vijanden voor de komende jaren. Mb.t. USA: streng orthodox gristelijke politiek (wel wapens in ieder huis, maar geen condooms), eveolutietheorie verboden, god als schepper en de vrouw - volgens gods bedoeling - als dienaar van de man, geen homohuwelijk, geen vooruitgang, maar wel premptive strikes en oorlogsmidaden door Amerikanen, vooral door de elite, worden kwijtgescholden. Liever dood dan slaaf....

Satan Loves You Too 30-01-07 @ 13:29

Dit heel betoog heeft niets.... maar dan ook helemaal NIETS met dit onderwerp te maken!!!

Wormen en Naarden | 30-01-07 | 13:35

@TenderMaster met wat ander snoeihout laten versnipperen op een afgelegen bospaadje ??

its_jordy | 30-01-07 | 13:34

@lachspier 30-01-07 @ 13:05
Normen en waarden zijn natuurlijk vage begrippen. Ze vormen een pakket van losse afspraken in een maatschappij en zijn aan verandering onderhevig. Ik wilde met het woord 'debat' aangeven dat ik niet blij ben met de wijze waarop de (komende) regering het pakket wil invullen.
De uitspraken van Hekma zijn echter het andere uiterste. Niet omdat zijn verhaal mij persoonlijk niet bevalt -wat het geval is-, maar vanwege de stelligheid waarmee de hoogleraar zijn uitspraken doet. Is ooit wetenschappelijk bewezen dat agressie op straat is te herleiden naar seksuele frustratie? Heeft hij daar uitgebreid onderzoek naar verricht? Ook zijn stellingen omtrent pedofilie zijn zowel moreel verwerpelijk als gevaarlijk. Alleen al de vraag of kinderen seks moeten hebben is een zorgvuldige discussie waard, laat staan het toepassen van dwang.
Verder heb ik het idee dat meneer zelf op z'n minst seksueel is gefrustreerd, dan wel geobsedeerd, hetgeen BlitzFlicker @ 13:09 onderschrijft.

Murdockyoufool | 30-01-07 | 13:32

Satan Loves You Too 30-01-07 @ 13:22

Wil je dan eens even heel duidelijk uitleggen hoe je dit bedoeld?
Jij wilt hier zeggen dat er een hele hoop mensen zijn die het graag met kinderen zouden willen doen maar die het ontkennen. Dat die mensen er zelfs ontzettend tegen zijn. Wat is je punt eigenlijk?
Graag wil ik dan jou mening over seks tussen volwassenen en kinderen van zeg 12, 13. Ik ben er klaar voor. Kom maar op!

Wormen en Naarden | 30-01-07 | 13:31

@despee 30-01-07 @ 13:04
Hey, vond jij GS niet bizar ofzo? Ben je nog niet weg? Rechtsboven zit het kruisje. Doeg!

dlseth | 30-01-07 | 13:30

@lachspier 30-01-07 @ 12:37
Jouw vrienden (de USA) en Bakvolellende zeggen mij genoeg. Dat zijn ons vijanden voor de komende jaren. Mb.t. USA: streng orthodox gristelijke politiek (wel wapens in ieder huis, maar geen condooms), eveolutietheorie verboden, god als schepper en de vrouw - volgens gods bedoeling - als dienaar van de man, geen homohuwelijk, geen vooruitgang, maar wel premptive strikes en oorlogsmidaden door Amerikanen, vooral door de elite, worden kwijtgescholden. Liever dood dan slaaf....

Satan Loves You Too | 30-01-07 | 13:29

@Satan Loves You Too, jij hebt zelf natuurlijk geen kinderen he! stakker die je bent, haal jij zelf je kop maar uit het zand.

baggerboer | 30-01-07 | 13:25

"Dat was natuurlijk heel ideaal voor mij. Ik ben een grote boekenkoper. Dus toen kon ik lekker naar de kelder lopen en lagen de boeken klaar voor je."
Boeken in de kelder. Ja ja.

LibertasSimplex | 30-01-07 | 13:25

Goed voor het imago van de UVA dit.

Iko Nal | 30-01-07 | 13:24

Tot op de letter?

"Bij Sade is het zo van je moet een beetje gedwongen worden om te leren wat je lekker vindt. Wij accepteren dat op heel veel terreinen. Je wordt gedwongen om naar school te gaan. Je wordt gedwongen om als kind je bordje leeg te eten. Je wordt gedwongen om op bepaalde tijden netjes te poepen en te plassen. Het kind wordt eindeloos gedwongen maar bij seks mag het opeens niet meer. Sade geeft aan: met een beetje dwang leer je nu juist hoe lekker seks is."

*kucht*
Alsnog vrij ziek van geest natuurlijk.

john.robert | 30-01-07 | 13:23

@ Teen 30-01-07 @ 13:18
De positieve herinneringen komen pas als je volwassen bent

Traag | 30-01-07 | 13:22

Wat een stel struisvolgels hier. Kom haal jullie koppen uit het zand!
Ik ben niet voor sex met minderjarigen, maar natuurlijk heeft de man in het algemeen gelijk. Wij mensen zitten niet zo lekker in elkaar als wij ons zelf willen doen geloven. Primitieve aangeboren driften of sexuaeel gebied, maar ook de diepgewortelde wens om macht uit te oefenen spelen bij nagenoeg ioedereen een belangrijke rol. Je bent des te gevaarlijker naarmate je dat minder doorhebt van jezelf. Kijk eens naar de film Salo, dan kijk je in een spiegel, misschien niet zo uitvergroot, want daar zijn we hier te onooglijk voor. Door er over te praten en door het open te leggen kun je de dwang wegnemen en tot normalere houding komen met je omgeving, dus uit het zand met die kop. Zoals sommige mensen hierboven reageren is meer ziek, dat Hekma ziek is.

Satan Loves You Too | 30-01-07 | 13:22

@ Teen 30-01-07 @ 13:18
Omdat het 'ons geheimpje' is!

Traag | 30-01-07 | 13:18

Als kinderen echt behoefte hebben aan sex met volwassenen, waarom heb ik dan nooit een kind positief horen praten over zijn/haar avontuurtje met de buurman?

Teen | 30-01-07 | 13:18

Wat een ongelovelijke viezerik. Hij heeft doodsbedreigingen gekregen. Ik hoop dat het niet bij die bedreiging blijft en dat iemand het dus ook daadwerkelijk gaat uitvoeren. Wat een imbeciel zeg!!!!!!!!!!!

teamplayer | 30-01-07 | 13:17

Oh god, ALS er toch 'ns een keer zo'n rasidioot aan een van mijn kinderen zit zeg.. Dan vinden ze zijn tanden in de Noordzee, zijn linkerarm in de Rijn, zijn romp verpakt in blikjes op de vleesafdeling van AppieHappie, de rest van zijn ledematen in de aars van die kleuterneuckers van Marthijn.org. Zijn kop ben ik nog niet over uit.. Iemand tips?

TenderMaster | 30-01-07 | 13:17

Volgens mij is er gewoon een verschil tussen psychologische dwang en fysieke dwang. Bij mensen die sm leuk vinden loopt die grens een beetje rommelig, maar ook daar gaat het om de psychische druk die wordt uitgeoefend.

Kinderen mag je volgens mij NOOIT psychisch en fysiek onder druk zetten. Ik weet zo een twee drie niet of Gert Hekma dit ook echt zo bedoeld heeft, maar dat is wat mij betreft de reden dat ik tegen pedoseksuele relaties ben. Ik kan me zelfs voorstellen dat kinderen het allemaal heel spannend vinden enzo, maar het gaat de grens over omdat kinderen de gevolgen van hun daden niet kunnen inschatten. Wat betreft arbeidsverhoudingen: je laat een kind ook niet in mijnen werken! Daar houdt wat mij betreft elke discussie op.

Wat betreft sadomasochisme: dat is toch veel leuker tussen min of meer gelijken?

DurdenFights | 30-01-07 | 13:15

Deze meneer Hekma is niet helemaal goed bij z'n lamme knikker.
Kennelijk niet in staat om fictie van werkelijkheid te scheiden. Dwang in de vormen zoals die in De Sade's werken voorkomen zijn niet tot nauwelijks geschikt voor de werkelijkheid. Sadomasochisme gelijk trekken aan opvoedkundige dwang en die onzalige compilatie aanwenden als argument voor kinderverkrachting (wat is sex onder daadwerkelijke dwang anders?) is ronduit ziekelijk.
Mocht meneer Hekma ooit een stukje De Sade achtige beproevingen willen doorstaan, dan hoeft meneer Hekma mij slechts eens tegen het lijft te lopen.. (Wederzijdse instemming zal ik dan voor die ene keer proberen te vergeten. Slecht voorbeeld doet volgen zullen we maar zeggen. Of niet dan, meneer Hekma?)
Wat ik eigenlijk wil zegen is: "Hey Hekma, ga eens heel gauw niet meer ademen doen!"

X4I | 30-01-07 | 13:14

Heerlijk!! ff iemand anders de tering schelden, die dreigmailtjes naar balkie sturen begon een beetje te vervelen.

baggerboer | 30-01-07 | 13:13

@Patrick Bateman 30-01-07 @ 13:06
dat zei Je zus ook al

Traag | 30-01-07 | 13:12

Ik krijg wel eens een gastcollege van deze man. Nooit het idee gehad dat hij een pedo is, wel dat hij zaken opvallend vaak terug naar sex weet te leiden (maar goed, moet ie zelf weten). Daarnaast zijn ze grappen vaak nogal grof, en komen ze dwars door zijn verhaal heen. Wat niet zo gek erg is aangezien mensen er dan wel bij blijven. Als ik het interview lees krijg ik het idee dat de 'schokkende' uitspraken inderdaad uit zijn verband zijn getrokken. Maar gezegd is gezegd, en waarom zou je het dan nog als pedo stichting in context plaatsen.

BlitzFlicker | 30-01-07 | 13:09

Kan je nagaan dat een Hekma voorbij kwam toen Hansje met zijn vinger in de dijk zat.. Dat zal hem leren he..

de grote Anti | 30-01-07 | 13:07

@ Traag 30-01-07 @ 12:56
Zalig zijn de onwetenden...

Patrick Bateman | 30-01-07 | 13:06

Murdockyoufool 30-01-07 @ 12:51: Ik heb het niet over een debat. Het moet hier gaan om de uitvoering van normen en waarden die binnen onze maatschappij gelden en niet het gezever erover.

Wat die zieke doctor in de pedofilehomokunde uitkraamt is simpelweg een grove overschrijding van de normen, waarden en ethiek binnen NL. Hij verdiend het om uit zijn funktie gezet te worden, ipv via een leerstoel een platform voor ontsporing te dienen.

lachspier | 30-01-07 | 13:05

dlseth 30-01-07 @ 12:56

Misschien een ideetje voor jezelf?

despee | 30-01-07 | 13:04

Eigenlijk ben ik tegen sex met kinderen, maar als een hoogleraar het zegt zal het goed zijn.
neuqen, neuqen neuqen!!

Teen | 30-01-07 | 13:04

Hekma en de mensen hier schijnen te vergeten dat De Sade geen pedagoog of antropoloog was maar een romanschrijver. Je kunt dus net zo goed Het Grote Klusboek, Star Trek of de bijbel als voorbeeld nemen over wat normale (???) seks is.

Antira | 30-01-07 | 12:58

Mmmm. Ik begin nu toch ook wel voorstander te worden van preventieve TBS.

Contra | 30-01-07 | 12:58

Sjek! Die was ik even weer vergeten! Dat krijg je van te veel alcohol, schijnt.

dies | 30-01-07 | 12:57

Misschien heeft meneer wel gelijk en zijn wij onwetend. Hij heeft er tenslotte voor gestuderd.

Traag | 30-01-07 | 12:56

Dus omdat die vent niet inziet dat hij een goorlap is, mag ik net zo lang met een honkbalknuppel op z'n gewrichten inslaan tot hij het wel snapt? Met dwang leren...

dlseth | 30-01-07 | 12:56

Gatverdamme!!! Die idioot denkt echt dat 'ie het licht gezien heeft. Iedereen moet het maar lekker met iedereen gaan doen (vent, kind, bejaarde, geit...) dan is de wereld gered en horen alle problemen tot het duistere verleden...

Ik weet het, het is slechts mijn interpretatie, maar de stank van de vrije jaren '60 en '70 komt me tegemoet.

Rote Maru | 30-01-07 | 12:55

@dies 30-01-07 @ 12:41
Of ondergetekende wil het niet snappen.

de 4e koning | 30-01-07 | 12:54

Als amateur socioloog vind ik dat sommige van zijn citaten redelijk kloppen,gezien onze huidige maatschappij.. Maar deze vent is gewoon een mental-case.Zowiezo snap ik heaumeaux niet.Wellicht daarom..(en gewelddadige pedosexuele heaumeaux al helemaal niet,pff)

de grote Anti | 30-01-07 | 12:54

wat een rasmongool

Jira | 30-01-07 | 12:51

dies 30-01-07 @ 12:50
postma?

sjaakdeslinksesul | 30-01-07 | 12:51

@lachspier 30-01-07 @ 12:37
Ook ik ben wars van het normen en waarden-debat van Balk en co. Het probleem met Hekma, de veldwachter Bonkjes onder de academici, is echter dat hij maatschappelijke problemen zonder meer koppelt aan onderdrukte seksuele gevoelens. In het geval van grefo's die zich aan hun kind vergrijpen kan hij gelijk hebben, maar de 'autoriteit' mag niet met stelligheid beweren dat seks de oplossing is voor het geweld op straat en het 'bevrijden' van kinderen. Koren op de molen van de pedopartij. Nu ik eraan denk, waarschijnlijk heeft Hekma na het interview even een kijkje genomen in de bruine beurs van Marthijn.

Murdockyoufool | 30-01-07 | 12:51

Who the f is stefan?

dies | 30-01-07 | 12:50

Blijkbaar vindt hij uitgewoond worden door GeenStijl lekker. En als hij het niet lekker vindt, dan wij wel. En dat mag!

kruT | 30-01-07 | 12:48

Gert Hekma heeft een slechte dag.
.
Mag ik u ook vooral uitnodigen om niet de man zelf te benaderen, maar toch vooral ook zijn baas aan te schijven met de vraag wat een dergelijk verknipte geest te zoeken heeft aan een onderwijs instelling?
.
U kunt de rector magnificus van de UvA bereiken via het über-originele mail adres:
RectorMagnificus@uva.nl
.
Zie voor details:
www.uva.nl/over_de_uva/object.cfm/obje...
.
Mijn mailtje is reeds onderweg.

Rest In Privacy | 30-01-07 | 12:47

@dies 30-01-07 @ 12:41
Nee sorry stefan.

sjaakdeslinksesul | 30-01-07 | 12:47

Mister 10 30-01-07 @ 12:38
Jawel, maar deze man heeft nog niets anders gedaan dan zijn mening gegeven over wat hij zou accepteren en wat niet. Hij zegt er ook nog eens bij dat het niet helemaal zijn ding is. Hij heeft voor zover bekend niemand verkracht, hij heeft geen kindjes naar zijn huisje gelokt, hij is niet nakend over een schoolplein gaan lopen, of weet ik wat. Er zijn wel meer meningen waar ik het niet mee eens ben, maar al die mensen hoeven niet deaud. Dan ben ik nl. zeer snel de enige op deze aardkloot.

FST777 | 30-01-07 | 12:46

Het is stil uit de hoek van de moslims, dit is voor hun toch precies zoals mohammed het zou willen. Sex met kinderen onder dwang en hoe meer dwang des te lekkerder het voor die baard is. Bah en dat noemt zich dan wetenschapper of zelfbenoemd profeet.
Een praktiserend pedeaux mag oppassen al sik toevallig in de buurt ben, het zou zo maar ut laatste kwartierke kunnen zijn.

TyfusLeijer | 30-01-07 | 12:45

De StoorZenDer 30-01-07 @ 12:41
Daar heb je gelijk in, maar ze zijn ook heel erg anti-pedo (ik ook, maar ben geen gristelijke incest pleger).

Mielepiel | 30-01-07 | 12:45

*schijnheilige

De StoorZenDer | 30-01-07 | 12:43

nou nou, geweldig nieuws Hoxa, zit jij altijd oude koeien uit de sloot te halen ?

Anarki | 30-01-07 | 12:42

"met een beetje dwang leer je nu juist hoe lekker seks is."
Ik hoop dat als ze deze griezel opsluiten Bubba en zijn 25 maten dit nog even citeren voordat ze hem pakken in de douche...

Patrick Bateman | 30-01-07 | 12:41

@Mielepiel 30-01-07 @ 12:40

Mjah die scheinheilige Zweeuwse Christenen doen het enkel binnen de familie he...

De StoorZenDer | 30-01-07 | 12:41

@Dada_ 30-01-07 @ 12:33,
Laat maar. Hij snapt het toch niet.

@sjaakdeslinksesul 30-01-07 @ 12:19,
Is dat een aanbod? Ik heb me altijd al door een linkse lul willen laten pakken!

dies | 30-01-07 | 12:41

lachspier 30-01-07 @ 12:37

Je moet nog ff geduld hebben, in dit soort gevallen is het wel een voordeel wanneer de gristenhondenunie in het cabinet zit

Mielepiel | 30-01-07 | 12:40

Dit soort vunzige uitsprake vind je bij de RozeLinks praatgroep van GroenLinks, die een pedeaux als voorzitterT hebben gehad.
Deze uitspraken, dunne peop, zetten aan tot haat tegen onschuldige kinderkes en volgens mij mag dat niet van de wet.

TyfusLeijer | 30-01-07 | 12:39

Ik wil dingen zeggen over hem maar dat laat ik gewoon anders moet er te veel worden gejorist.

ExtremeExtremist | 30-01-07 | 12:39

Is het ook legaal om deze man deaud te wensen? Zo ja, graag. Zo nee, dan maar flink pijniggen. Pedofilie is één van de ergste dingen in de mensen wereld. Vieze funzige mannetjes die het lekker vinden aan een weerloos kind te zetten. Smerige viespeuken dat het zijn. Persoonlijk ben ik voor de doodstraf in Nederland, en die mag wat mij betreft ook snoeihard en ongefundeerd op pedofilie worden gezet. We moeten de maatschappij, en in het bijzonder kinderen, beschermen tegen dit soort mensen.

Mister 10 | 30-01-07 | 12:38

Ha leuk! Academische hersengymnastiek versus GeenStijl opinie! Smullen!

Ik zou me hier normaal gesproken niets eens druk over maken. Zolang die man het bij een mening houd tenminste... Voor zover ik weet staat nergens in dat artikel dat hij regelmatig 12-jarige jochies pakt, wel?

Aan de andere kant kan ik me prima vinden in de walging van de reacties hier...

FST777 | 30-01-07 | 12:38

En ja, we hebben vast wel weer een wereldprimeur. Ik zie het nu al "Become your bachler title in homosexuality, childpr0n and childmolest at the Dutch University of Amsterdam". Ik weet zeker dat de Yanks daarvan zullen smullen!

Tja, ik ben niet een voorstander van Balkie, maar hier lijken normen en waarden totaal te misssen! Grijp in kabinet, en stuur dit soort ontspoorde mongeaulen naar de afdeling psychiatrie als studie object.

lachspier | 30-01-07 | 12:37

@Dada_ 30-01-07 @ 12:33
Wat versta jij onder nieuw hier .
Is een jaar of 3 a 4 nieuw ;-)
@red.
Hoe laat gaat rutger hem intervieuwen?

de 4e koning | 30-01-07 | 12:36

Hekma vieze man, opruimen longstay ga daar maar fappen met je vrienden .

kotszak | 30-01-07 | 12:35

Ook een leuke:
"De voetbalbroeken van voetballers tegenwoordig zijn zeer wijd en lang in tegenstelling tot die van in de jaren zeventig. Denk je dat dit een rechtstreeks gevolg is van de zogenaamde acceptatie van homoseksualiteit?
Nee ik denk het niet. In begin jaren zeventig zijn ze superkort geweest. Bij die kleine broekjes zie je het al zitten en in die grote broekjes kun je het soms zien bewegen. Het heeft allebei z'n aantrekkelijkheden. Ik hou meer van de kleine broekjes eerlijk gezegd." (met de nadruk op kleine)

Don Quichote | 30-01-07 | 12:35

*vraagt zich af of er nog mensen op deze planeet lopen die net als hij nog gewoon aan geile neuqsex doen zonder zweepjes, klemmetjes, kleine kinderen, dieren, eigen geslacht, of andere door de ggggristenhonden unie verboden dingen*
.
@ degene die net als hij nog gewoon aan geile neuqsex doen zonder zweepjes, klemmetjes, kleine kinderen, dieren, eigen geslacht, of andere door de ggggristenhonden unie verboden dingen: Neuken ?

Al-Caps | 30-01-07 | 12:34

@de 4e koning 30-01-07 @ 12:17: ben jij nieuw hier?

Dada_ | 30-01-07 | 12:33

Lees net met de rillingen over mijn rug dat interview... GADTVERDOEMME WAT EEN SMEERPIJP !!

Hoe groter de geest, hoe groter het beest....

Dikke prut | 30-01-07 | 12:32

@CoJoNes 30-01-07 @ 12:29
Oeh, dan is het allemaal weer toppie... <3

dlseth | 30-01-07 | 12:32

-weggejorist-

Papa=Geil | 30-01-07 | 12:31

Hoe hoger op de maatschappelijke ladder, hoe perverser, helaas zijn er vele van dit soort viezerikken, en een gezwel in onze samenleving.

sterretje | 30-01-07 | 12:30

Die Hekma is een typische exponent van het zieke nederlandse onderwijsstelsel.
Onbenullige psycho "hoogleraar" in een nepwetenschep "gay and lesbian studies". Ruimen die hap!!

Aktivist | 30-01-07 | 12:29

@dlseth
vreemden zei ik, popje, vreemden.

CoJoNes | 30-01-07 | 12:29

@dies 30-01-07 @ 12:23
Nee en ik heb niks tegen moslims, ik ben gewoon een hollandse drenth.
En ieder mens is voor mij gelijk wanneer ze gewoon menselijk zijn.
Maar aandringen om anale sex te hebben terwijl de vrouw daar geen voorstander van is, vind ik walgelijlk.
En wanneer mensen dat beiden willen gaan ze hun gang maar.

de 4e koning | 30-01-07 | 12:28

Gatverdegatver, als ik iets wel haat zijn het pedofielen! Dat soort mensen moeten echt gecastreerd worden.

Mielepiel | 30-01-07 | 12:28

"De meeste mensen weten heel goed wat een mooie jongen of een mooi meisje is, dat ze sexy zijn, dat ze lekkere pijpmondjes hebben."
.
Kom eens hier met je lekkere pijpmondje, Gert. Dan ram ik er even een intercity in.

Neon | 30-01-07 | 12:27

@CoJoNes 30-01-07 @ 12:22
Dat zei je gisteravond anders niet ... Bengel dat je der bent! <3

dlseth | 30-01-07 | 12:27

Homo en Pedofilie zitten dicht bij elkaar; de Duitsers hadden een mooi woord voor hen : Ausradieren!

Mazzeltov | 30-01-07 | 12:26

En dat is hoogleraar!?!!?!? Als je denkt dat ze in 031 niet dieper kunnen vallen doen ze het toch maar weer een. Hij houdt van SM? Dan laten we hem fijn nogal abrupt op een hele hele grote, scherpe, puntige dildo zakken. Hij blij, wij blij

middleoftheroad | 30-01-07 | 12:25

@steen_geil 30-01-07 @ 12:19
Ik vond 12 jarige meisjes ook geil.... toen ik 14 was.

Nerveuse Tienus | 30-01-07 | 12:24

Ongezien de tiefus voor deze sadomasochistische kinderneukende nep-professor.

kapotte_stofzuiger | 30-01-07 | 12:24

Het wachten is op de ongetwijfeld weldoordachte bijdrage van Bijstandskoning.

Oh nee, pas na 13:00. Hij is nu natuurlijk even met z'n collega's lunchen.

viktor kanzyani | 30-01-07 | 12:23

@DutchXTC 30-01-07 @ 12:15,
Shit, toch nog eens doen dan. Maakt het uit hoeveel tijd ertussen zit? het is nu zo'n twee jaar dus overnieuw beginnen of veleren ze dat nooit?

@de 4e koning,
Meneer is zeker geen moslim?

dies | 30-01-07 | 12:23

Maar goed dat 'ie geen les geeft op het basisonderwijs...
Bij het lezen van een interview met hem in de Azijnbode van vandaag kreeg ik al spontaan aggressieve neigingen...

Patrick Bateman | 30-01-07 | 12:22

Misschien ben ik wel een enorme trut, maar ik zit er helemaal niet op te wachten om ongevraagd op de hoogte te worden gebracht van de sexuele fantasiën van vreemden.
Echt niet, het boeit me niet.

CoJoNes | 30-01-07 | 12:22

Deze man is zwaar ziek. Je zal colleges krijgen van de gestoorde fuck... Ziehier: Joes Kloppenburg is vermoord omdat de daders die avond geen SEKS hadden gehad.

'Onze stelling was, toen die moord hier werd gepleegd, het probleem van al die heterojongens die 's nachts om vier uur uit die disco's gegooid worden, de straat op; kijk die jongens gaan uit om seks te hebben. Ze gaan uit om plezier te hebben en ze zitten in hun achterhoofd te denken aan seksuele contacten. En de meesten van die jongens komen zonder dat ze seks hebben gehad op straat. Die zitten omhoog met al hun hormonen zal ik maar zeggen.'

En homo's zijn heilig want ze neuken gewoon iemand tegen de bar op:

'In de homoscene valt nooit een onwelvoeglijk woord. Als je dat vergelijkt, die homomannen met die heteromannen dan krijg ik wel eens de indruk dat die homomannen die gewoon seks hebben ter plekke in de disco of leerbar; dat dat toch een goed preventiemiddel is tegen dat geweld op straat. Dus het zou heel goed zijn om dat seksuele plezier te bevorderen zodat je minder met zulke agressie te maken hebt.'

Hekma's oplossing voor agressie op straat: neuk elkaar!

Murdockyoufool | 30-01-07 | 12:22

sorry, dubbelpost///

steen_geil | 30-01-07 | 12:21

@dies 30-01-07 @ 12:12
Droog je tranen gast, er is vast wel een leuke homoboy in je omgeving die je wel een keer te pakken wil nemen.

sjaakdeslinksesul | 30-01-07 | 12:19

-weggejorist-

steen_geil | 30-01-07 | 12:19

hahaha, die man durft wel! Quote ""De meeste mensen weten heel goed wat een mooie jongen of een mooi meisje is, dat ze sexy zijn, dat ze lekkere pijpmondjes hebben." Quote sluit

steen_geil | 30-01-07 | 12:17

@dies 30-01-07 @ 12:12
Wanneer je vrouw dat niet wil ga je toch niet (door) drammen.
Getuigd van weinig respect voor je partner.

de 4e koning | 30-01-07 | 12:17

En toch heeft Sade in 1984 een fantastische LP gemaakt.

OoO | 30-01-07 | 12:17

*zo verward*
enerzijds: makes sense
anderzijds: ioew ioew ioew vies bah opsluiten die gek!
en nu?

De Siamesekolibri | 30-01-07 | 12:16

Die man is niet helemaal lekker in z'n hoofd (understatement).
Blijkt wel weer dat een universitaire achtergrond, geen garantie is voor gezond verstand.

Dömper | 30-01-07 | 12:16

-weggejorist-

DutchXTC | 30-01-07 | 12:15

-weggejorist-

de 4e koning | 30-01-07 | 12:15

Hoogleraren zijn ook vervelende wezens, die moet je op een gegeven moment op een recht spoor zetten.

hettie | 30-01-07 | 12:15

-weggejorist-

despee | 30-01-07 | 12:15

Eerherstel? Een betonpijler in zijn lame aarsch zal meneer bedoelen.

..zapper | 30-01-07 | 12:14

Deze is ook tekenend:
"Heb je zelf politieke ambities?
Nee geen enkele. Mijn vriend zit in de Tweede Kamer (werkt voor de groep Lazrak/MU)"

WERKT voor de groep Lazrak. ROFLOL.

CoJoNes | 30-01-07 | 12:14

Hij zegt toch echt letterlijk (voor de luie donders onder ons)

" Er is het idee dat als het over seks gaat mag er geen dwang plaatsvinden. Dat is het grote probleem met pedofilie, want dat zijn ongelijke machtsverhoudingen en die mannen die dwingen jongens tot seks die ze niet zouden willen. Bij Sade is het zo van je moet een beetje gedwongen worden om te leren wat je lekker vindt. Wij accepteren dat op heel veel terreinen. Je wordt gedwongen om naar school te gaan. Je wordt gedwongen om als kind je bordje leeg te eten. Je wordt gedwongen om op bepaalde tijden netjes te poepen en te plassen. Het kind wordt eindeloos gedwongen maar bij seks mag het opeens niet meer. Sade geeft aan: met een beetje dwang leer je nu juist hoe lekker seks is.
Je zou kunnen zeggen een heel klein beetje dwang moet kunnen maar je zou ook kunnen zeggen dat dwang op al die andere terreinen misschien veel minder moet.
Daar kun je over discussiëren. Ik denk dat je kinderen moet dwingen. Kinderen zijn ook vervelende wezens, die moet je op een gegeven moment op een recht spoor zetten. En dat geldt ook voor seks. Maar daar zijn ze als de dood voor tegenwoordig. Dus daarom zou het heel goed zijn om Sade nog eens een keer goed te lezen. "

Ofwel, je moet kinderen dwingen dan vinden ze het vanzelf lekker.
Probeerde het ooit bij mijn vriendin met anale neukseks maar die vond het toch echt niks en dat veranderde zelfs na 5x en veel huilen ook niet.

dies | 30-01-07 | 12:12

Duidelijk voorbeeld van iemand die "midden in de maatschappij staat" en de emoties van de gemiddelde pappa of mamma onderschat. Probeer een ouder van een pasgeboren baby maar eens wijs te maken dat hun kindje op een dag het huis uit gaat en sex gaat hebben.

Nerveuse Tienus | 30-01-07 | 12:11

"Je kunt zeggen het is twaalf maar er zijn ook kinderen die met tien klaar zijn voor de seks of met zes." Het staat er toch echt ja.

sjaakdeslinksesul | 30-01-07 | 12:11

"Er is het idee dat als het over seks gaat mag er geen dwang plaatsvinden. Dat is het grote probleem met pedofilie, want dat zijn ongelijke machtsverhoudingen en die mannen die dwingen jongens tot seks die ze niet zouden willen. Bij Sade is het zo van je moet een beetje gedwongen worden om te leren wat je lekker vindt. Wij accepteren dat op heel veel terreinen. Je wordt gedwongen om naar school te gaan. Je wordt gedwongen om als kind je bordje leeg te eten. Je wordt gedwongen om op bepaalde tijden netjes te poepen en te plassen. Het kind wordt eindeloos gedwongen maar bij seks mag het opeens niet meer. Sade geeft aan: met een beetje dwang leer je nu juist hoe lekker seks is."

keurig.

CoJoNes | 30-01-07 | 12:11

Dus, met andere woorden: "laat me de meest verschrikkelijke dingen zeggen, want dat 'is mijn mening', maar bekritiseer me er vooral niet om!"

Dada_ | 30-01-07 | 12:10

Wat is er nu weer mis met Sade?

De beste man heeft Sade in ieder geval niet goed begrepen. Sadomasochisme dient vooral als symbool voor de ontbindende staat van de menselijke moraal. Dat Hekma niet verder gaat dan zich te verlekkeren aan sadomasochisme is prima (ik snap het ook wel), maar als hoogleraar sta je er dan wel heel oppervlakkig op hoor...

Diepe Keel | 30-01-07 | 12:09

Een echte sadist doet niks richting Gert Hekma

Traag | 30-01-07 | 12:09

Met een beetje SM is nix mis

T1NKY | 30-01-07 | 12:07

Bah
en @stijlloos superieur
Ook Bah

kevin claessen | 30-01-07 | 12:06

-weggejorist-

Stijlloos Superieur | 30-01-07 | 12:05

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland