Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

VIDEO. Spreekbeurt Geert Wilders Asieldebat

Voor wie het gemist had en/of lunchvideo. De inbreng van Geert Wilders tijdens het kluchtelingen/asieldebat van vanochtend. Uiteraard weer ouderwets vol op het stokpaardjes-orgel, en met het rood-wit-blauw wapperend langs wat eens de NL-grens was. Kamerbreed uitgelachen door hypocriete eurofiele zombies van Brussel, die 4,5 jaar in hun neus zaten te peuteren en pas wakker schrokken door 1 tragisch Syrisch peutertje op het strand van Bodrum. Het volstrekt zinloze glasplaswas-debat is HIERRR te volgen. Complete samenvatting van het debat in -140 tekens daarrr. Gratis Miele voor diegene die raadt hoe vaak het woord 'regio' valt.

Reaguursels

Inloggen

Ik verbaas me niet wanneer blijkt dat het aantal verkrachtingen is gestegen. Ouders beschermen jullie kinderen.

Rudsel255150727920 | 12-09-15 | 18:14

Nog even en ze komen aankakken met een keurmerk voor gastgezinnen en/of een halalgastgezin certificering...

First Contact | 11-09-15 | 12:26

Klaver jonkie praat over onze kinderen. Hij weet helemaal niks. Net zoals Rutte. Tot hoelang heeft hij nog thuis gewoond? En ook Pechtold relatie naar de klote. Samson die zijn vrouw en kinderen laat zitten.
Moeten allemaal nog sprookjes horen voor het slapen, anders krijgen ze trauma's.
Wat een laf zootje hypocritisch populistisch sneu volk.

ET007 | 11-09-15 | 09:19

Kennissen uit Duitsland zijn vanwege een betrekking naar de grens met Oostenrijk verhuisd.
Het is nu inderdaad een Tsunami wat daar plaats vindt. Het is zwart van de mensen. Overal rotzooi, ontlastingen en noem maar op.
De mensen hebben angst en hebben er genoeg van.
Dit probleem valt niet meer te ontkennen.

ET007 | 11-09-15 | 09:08

Ik vind het wel grappig.
Zelfs op internet krijg je klappen als je maar iets negatiefs zegt over de "vluchtelingen".
Het is ook zeer apart, zoals Wilders het zegt, dat op de plekken waar ze zijn, ze prima kunnen blijven (en opgevangen kunnen worden), maar verder reizen naar een plek waar meer geld te krijgen is...
Best wel ernstig.

Power2All4Ever | 11-09-15 | 08:21

Het zijn volgens mij helemaal geen vluchtelingen. Het zijn jonge kerels, goed getraind en hebben geen minuut honger geleden als ze in de EU aankomen. In Amerika zijn ze ook wakker geworden : www.infowars.com/hungary-to-declare-st...
www.infowars.com/video-refugees-rob-hu...
De grenzen sluiten en opvang in de regio afdwingen. Saudi Arabie geeft niet thuis, Qatar doet ook niets, De Arabische Emiraten ook niet. Zeer opmerkelijk is ook Israel : Als we ze opvangen verliezen we onze Joodse identiteit : www.infowars.com/kuwait-israel-admit-t...

rmstock | 11-09-15 | 05:53

Borrelende Boris | 11-09-15 | 00:39 |
He menneke. Hoe ga je het probleem oplossen met al onze ouderen die dit feest van instroom mogelijk hebben gemaakt? Ga jij ze de pis en poepluiers vervangen? Vast niet! Haal jij de vluchtelingen in je eigen bedje? Vast niet!

G-Klasse | 11-09-15 | 04:35

Slachtoffers? De gewone bevolking in deze landen. Ten gunste van onze welvaart. Derhalve voel ik me aangesproken als ik deze vluchtelingen zie en vind ik Geert Wilders een enorme hitser die mensen hier bang maakt met zijn "ze komen onze welvaart afpakken" retoriek.

Borrelende Boris | 11-09-15 | 00:39

GeinPonempie | 10-09-15 | 22:44

Ach gut. U kent vast het spreekwoord van de pot en de ketel en de betekenis hiervan. Mijn initiële reactie was niet op de man, waarna u vol op het orgel ging en begon over christelijk schuldgevoel en een Stockholm syndroom. U kunt blijven roepen "eigen volk eerst", maar tot hoever wilt u daarin gaan? Totdat iedereen in Nederland op 25-jarige leeftijd met pensioen kan en we allemaal in een Ferrari rijden? Zoals ik al eerder aangaf, behoort Nederland tot de meest welvarende landen ter wereld. Ik ageer tegen al die nonsens verhalen dat we het hier zo slecht hebben. Mensen die momenteel in Nederland op de armoedegrens zitten, leven luxueuzer dan Jan Modaal in de jaren 60. Vele gezinnen hadden toen geen koelkast, wasmachine en tv. Nu er een bloedige burgeroorlog uitbreekt, deels gefinancierd met ons belastinggeld, ondersteund door onze gekozen leiders, durft u nog steeds te beweren dat het niet onze zaak is, dat we eerst maar eens aan onze eigen welvaart moeten denken. Ik vind dat hypocriet. Dat is mijn mening, niet mijn politieke overtuiging. Het staat zelfs los van het feit of ik me geroepen voel om deze mensen te helpen.

We verschillen kennelijk van mening hoe die welvaart is ontstaan. Ik stel dat zonder de olie uit het Midden-Oosten, we de mogelijkheden niet zouden hebben gehad om economisch uit te groeien tot een welvarend land. Er zijn de nodige oorlogen gevoerd om deze oliebronnen veilig te stellen.

Borrelende Boris | 11-09-15 | 00:32

... maar het zijn ONZE kinderen!...
Ach ga toch weg, man... :)

Rest In Privacy | 11-09-15 | 00:13

gisteravond merkel op tv alle gelukzoekers gaan er uit.
groot aplaus,de vraag is nu wanneer.
wilders veegde de vloer aan,met waarheden,de repliek van pechklootje was een lachertje,ook de GroenLinks minukel,kwalmde onzin.
grenzen dicht hulp bieden,die jonge gasten die hier binnen stromen,kunnen voor hun land vechten.

soledad | 10-09-15 | 23:42

Zucht @ Alexander Procent Pechtold... 1 ding is zeker, Wilders kan wel rekenen.

waragainstclimate | 10-09-15 | 23:38

Geert heeft wat tegen een invasie van zingende baarden? Guttegut

Hoevaak heeft hij in zijn carriere gezegd "voorzitter, wat zijn de feiten?"

waragainstclimate | 10-09-15 | 23:35

@tweetybird | 10-09-15 | 21:15
Hee ongeleide oeverloos hysterische querulant, die vrouw steekt toch echt haar been uit om de kerel te laten struikelen.
www.liveleak.com/view?i=dd1_1441743374...
ps.
Als begrijpend lezen je verstandelijke vermogens niet te boven zou gaan had je kunnen weten/lezen dat Eurotokkie niet iemand is wiens meningen ik deel. Mij uitmaken voor 'gutmensch' is gezien mijn hier verkondigde meningen zo absurd dat het hilarisch is.
ps.
Als jouw reaguursel waar ik op reageerde aan Eurotokkie gericht was dan had je er goed aan gedaan om dat met een @etc. kenbaar te maken flapdrol!

GeinPonempie | 10-09-15 | 23:11

@Borrelende Boris | 10-09-15 | 19:51
Je kunt speculeren dat je een lieve lust is maar met alles wat je hier schrijft etaleer je vooral wat je graag op mij wilt projecteren en dat zegt vooral veel over jou en eigenlijk weinig tot niets over mij. Wel aardig dat je toegeeft een hypocriet te zijn, maar als dat slechts een excuus is om er mee weg te komen maakt dat je dubbel op hypocriet, juist omdat je vervolgens vrolijk verder gaat de zalvende dominee en moraal ridder uit te hangen.

Dat jij wat ik zeg probeert te 'framen' als "typisch rechts geleuter" waarmee je zelf impliciet middels dat archaïsche politiek 2dimensionale dualisme profileert als 'links' getuigt slechts van argumentatieve armoede. Dit is overigens wel typisch voor veel mensen die zichzelf profileren als 'links' wat voor hen eveneens door moet gaan voor c.q. synoniem zou zijn aan: 'verschillig'; 'sociaal bewogen' ;'progressief' en meer van dat soort termen die door dat soort mensen en hoe zij die begrippen hanteren zwaar aan inflatie onderhevig zijn en aan betekenis verliezen. Holle frasen dus! A la Pechtold, Samson, Sophie in 't Veld, Jesse Klaver, Lodewijk Asscher en het hele verdere cohort aan pluche plakkende volksverlakkers en volksverraders.

Vervolgens insinueer jij: "Zolang er financieel gewin voortkomt uit schrijnende situaties, zul je niemand in Nederland horen" maar dat is helemaal niet waar. Los van het feit dat het goed is je vraagtekens te zetten bij commerciële bedrijven als mede NGO's en andere instellingen die zichzelf in de markt zetten als duurzaam en/of ethisch verantwoord, omdat ze dat niet altijd zijn, dan wel zeggen ideëel te zijn terwijl ze vooral als voornaamste goede doel zichzelf hebben. Voor jou is het slechts opportuun om dit zo te presenteren omdat je mijn mening en soort gelijke meningen als rechts, onguur en hardvochtig wilt weg zetten.

Ik ben helemaal geen Apple fan en het is wel ironisch dat je dat merk noemt omdat het dikwijls zogenaamd 'verschillige' hipsters zijn helemaal er lyrisch van zijn en er prat op gaan bewust zeggen in het leven te staan.

Uit je betoog komt naar voren dat jij heel begaan bent met mensen uit het midden-oosten EN klaarblijkelijk helemaal niet of veel minder met Nederland, Nederlanders, Europa en de westerse culturen, beschavingen en maatschappijen. Maar als je zo begaan bent met die mensen wat heb jij dan zelf ondernomen om die mensen te helpen. En dan heb ik het niet om je schuldcomplex af te kopen door een tientje te storten op de rekening van één of andere instantie behorend tot de zieligheidsindustrie wat alleen maar probleem verstrekkend is i.p.v. verlichtend.
Wat let je om als je al over de middelen zou beschikken om jezelf garant te stellen en de volledige verantwoording voor een aantal van die migranten te nemen en ze bij in huis te laten leven zonder daar verder de Nederlandse maatschappij mee op te schepen en tot last te zijn.
Of is dat te veel gevraagd? Ben je slechts iemand die graag de moraalridder uit hangt?!
Boris, je kan Nederland als Gutmensch natuurlijk ook verrijken door zelf die geliefde migranten van je in het midden-oosten te gaan knuffelen. ;)
Win! Win!

Voorts; vertel mij nou eens waarom het idee 'eigen volk eerst' zo verderfelijk en verwerpelijk zou zijn. Als je niet goed voor je zelf zorgt kan je dat ook niet op een gezonde wijze voor een ander doen. Als individu maak ik deel uit van een groter geheel dat mij overstijgt, maar ik heb niet de illusie deel uit te maken van de fictie waar kosmopolieten in prediken te geloven: de mensheid als een harmonieuze gemeenschap, want die bestaat als zodanig niet. Vooralsnog is de natiestaat (één volk, één land, één staat) de grootste menselijke eenheid die tot op heden werkbaar is gebleken en een redelijk voldongen geslaagd feit is op veel plekken op aarde.

Tot slot, Boris: ik heb geen grote blonde leider en ik laat me niet door anderen ophitsen. Wel opmerkelijk dat iemand die geen argumenten heeft altijd terug op de ad hominem valt.

GeinPonempie | 10-09-15 | 22:44

Volgens mij kloppen die getallen allemaal. 800000 alleen al dit jaar in Duitsland: da's 1 % van de bevolking. En Pechtold zag dat het goed was.

gast128 | 10-09-15 | 22:36

f ben je nog niet naar de opticien geweest voor een bril met de juiste sterkte?!
GeinPonempie | 10-09-15 | 19:47

Zelfs zonder bril zie ik schijnbaar nog beter als u. Of is lezen niet echt u vak.. Ik denk dat het dat helaas is. Voortaan graag de verkondiger van die onzin vermelden en niet mij dus. Eurotokkie dus.

tweetybird | 10-09-15 | 21:26

-weggejorist-

telelezer | 10-09-15 | 21:23

Pechtold heeft niet het idee dat we sinds de jaren 90 veranderd zijn. Die man moet comedy shows gaan houden.

noerg | 10-09-15 | 21:20

GeinPonempie | 10-09-15 | 19:47


Nee dat was u vriend Eurotokkie die dat beweerde toch.Ook zo'n gutmensch. U zit dus weer verkeerd helaas. Die zei dat er geen mannen op de maan waren geweest en dacht dat de asrde nog steeds plat was. Dus wel de goede aanspreken.

tweetybird | 10-09-15 | 21:15


@LibertasSimplex | 10-09-15 | 15:52
En ze blijven maar vluchten hè? al die kerels. Zelfs in Duitsland zijn ze nog niet uitgevlucht, curieus.. Zou het iets met Zweden te maken hebben?
www.vrijechroniqueurs.nl/zweden-paradi...

Gaul Shaarad | 10-09-15 | 21:13

do 10 sep 2015, 20:21
Khamenei: over 25 jaar geen Israël meer

TEHERAN -
Over 25 jaar bestaat Israël niet meer. Dat heeft de hoogste leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, in een toespraak gezegd, meldden Iraanse staatsmedia donderdag. "Ik zeg (tegen Israël) dat ze het eind van deze 25 jaar niet zullen meemaken", zei Khamenei volgens CNN.
WILDERS HEEFT GELIJK: STOP DE ISLAMISERING VAN NEDERLAND EN EUROPA!!
www.telegraaf.nl/buitenland/24480204/_...

Iran sloot eerder dit jaar een deal met zes wereldmachten over zijn kernprogramma. De Republikeinse Partij in de Verenigde Staten en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hebben scherpe kritiek geuit op het akkoord, omdat daardoor de veiligheid van Israël in gevaar zou komen.
"Als God het wil zal er over 25 jaar niet zoiets bestaan als een zionistisch regime. Tot die tijd zal de strijdende en heldhaftige moraal van de jihadisten geen moment rust geven aan de zionisten."

telelezer | 10-09-15 | 21:02

Pechtold vond zichzelf waarschijnlijk heel gevat toen die over geverfd haar begon.

Ik moest er eerlijk gezegd ook hard om lachen, maar meer omdat hij zichzelf vreselijk belachelijk maakt, zoiets zeggen kinderen van 8.

weetutniemeer | 10-09-15 | 20:58

en dan die Kuzu met zijn dubbele agenda. Waar zijn we toch met zijn allen in terechtgekomen?

joost3001 | 10-09-15 | 20:50

tipo | 10-09-15 | 20:22

Het gaat om strategische belangen in Syrië. Indirect gelieerd aan de olievelden in het Midden-Oosten.

Borrelende Boris | 10-09-15 | 20:42

Gaap. Het maakt toch niet uit. Wij kunnen wel in 1000 referenda tegen stemmen maar de politiek weet alles veel beter en luistert daar toch niet naar. Zoiets heet democratie.

Rest In Privacy | 10-09-15 | 20:32

Kijk eens naar de eerste secondes. De halke maker is LEEG. Het kan de politici geen REET schelen. De kieer kan de pot op.

Rest In Privacy | 10-09-15 | 20:22

@Borrelende Boris.
Ging het maar om de olie. Shell heeft in 2011 Syrie moeten verlaten vanwege sancties die de EU tegen Assad had afgevaardigd, om Islamic State te helpen.

Hebben wij een referendum over die sancties tegen Assad gehad?

tipo | 10-09-15 | 20:22

Als ik die peggold zie raaskallen krijg ik spontaan scheldneigingen. Wat is het toch een gigantische lul. Ongelooflijk, verkwanselaar.

drammerd | 10-09-15 | 20:13

Kleuterje klaver, het zijn onze kinderen.... maghahahahhaha wat een enorme wereldvreemde kleuter is dat toch ook.

Dutchmen32 | 10-09-15 | 20:10

Vrouwen zijn niet veilig in opvangkampen in de regio zegt die ene pief,ze worden bedreigd
Nou is dat niet een hele goede reden op het hele zooitje terug te sturen of moeten we vrezen dat onze vrouwen worden bedreigd,zoals al vaak gebeurd.

Bijvoorbeeld Zweden het land met het hoogste aantal verkrachtingen ter wereld sinds daar asielzoekers worden opgevangen waarom wordt dat niet gezien door de voorstanders.

janmetdepet | 10-09-15 | 20:08

-weggejorist en opgerot-

De*correcte*kerstman | 10-09-15 | 20:04

@Borrelende Boris daar hebben onze ouders, hun ouders en al onze kinderen, heel hard voor gewerkt. Sommige als kind. Sommige zijn er voor gestorven. Hoe ziek moet je zijn om mensen daarop een schuldgevoel aan te praten, met je melancholie dramatiek. verhuis, ga daar helpen waar het echt telt, voel je goed. We kopen een ticket voor je.

LetTheSunshine | 10-09-15 | 19:57

En Pechtold, u gaf aan dat er niks na de jaren 90 was veranderd? FUCKING IDIOOT! bent u blind ofzo? Wat een pauper partijleider!

De*correcte*kerstman | 10-09-15 | 19:54

GeinPonempie | 10-09-15 | 18:57

Typisch rechts geleuter. Zolang er financieel gewin voortkomt uit schrijnende situaties, zul je niemand in Nederland horen, maar zodra de problemen dichterbij huis komen, schreeuwt men ineens moord en brand en is het eigen volk eerst. Opgehitst door de grote blonde leider. Ach en wee, wat hebben we het slecht. Zo slecht dat we jaar na jaar in de lijst van meest welvarende landen een top 10 positie bekleden. Zolang u maar uw Iphone 6 kunt kopen, zult u niet klagen over die arme Chinezen die onmenselijk lange werkweken maken bij Foxconn, maar oh wee als ze massaal proberen te emigreren naar Nederland voor een beter bestaan, dan is het niet onze schuld en hebben onze leiders het gedaan. De grote rotzooi in het Midden-Oosten is vooral ontstaan door bemoeienissen van de westerse wereld, die de controle probeert te houden op de olie velden. Niet omdat ze zo begaan zijn met de mensen daar, maar om mensen zoals u en ik te kunnen bedienen in onze alsmaar groter wordende energiebehoefte. Oh enne.. Stockholm syndroom? Nee hoor, ik ben gewoon een hypocriet. Ik ben ook een consument en profiteer net zo hard mee van onze verzorgingsstaat. Jammer dat de mensen in Syrië dat niet kunnen en kinderen moeten fokken (zoals u dat zo fijnbesnaard zegt) om een oude dag voorziening te hebben. Kinderen die nu in een oorlog zitten omdat u en ik een leasebak hebben die niet op water rijdt.

Borrelende Boris | 10-09-15 | 19:51

Daar sta je dan, omdat je pappa en mamma contacten hebben binnen de overheid, daar sta je dan, mij, ons, te 'vertegenwoordigen'. Be carefull what you wish for. 'Het volk' is geen zes-daagse twaalf-urige werkslaaf meer, 'het volk' heeft een klein beetje tijd over om na te denken over wat je blaaskaakt en even te reaguren. Eén oog is open, meneer de 'volksvertegenwoordiger'. Nog leuke zakendineetjes gehad trouwens, met rijke 'bedrijven', op onze kosten? Het ministerie van goede doelen? Lig je vannacht weer wakker?

LetTheSunshine | 10-09-15 | 19:49

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Toch, Kuzu?
www.bbc.com/news/world-middle-east-34173139
Een half miljoen GASTARBEIDERS sinds 2011. Met geen rechten zoals pensioenopbouw of sociale uitkeringen. Met zonder gezinshereniging. En naar eigen zeggen van het betrouwbare regime. En naar, naar mijn stellige overtuiging, allemaal soenniet.
Dat is andere koek dan vluchtelingen of asielzoekers.

Chiant | 10-09-15 | 19:49

@tweetybird | 10-09-15 | 19:38
Ja hoor! En er zijn zeker ook nooit mensen op de maan geland en holocaust is een ook hoax of ben je nog niet naar de opticien geweest voor een bril met de juiste sterkte?!

GeinPonempie | 10-09-15 | 19:47

De enige de iets zinvols te melden had was Greet. En de enige die ik dus miste bij het overzicht door onze Staatsomroep was Greet.

Oktoberfest | 10-09-15 | 19:44

tweetybird | 10-09-15 | 19:38

Dat kind daarentegen gaf ze trouwens wel een schop. Dat dan weer wel. Toen ze omver werd gelopen door een groep. Dat was wel een gerichte aktie.

tweetybird | 10-09-15 | 19:43

Heb ik net dat filmpje gezien van die cameravrouw in hongarijen. Zie ik dat ze die kerel met kind helemaal niet onderuit geschopt heeft. Ze trekt juist haar been weg omdat die sukkel zelf struikelt en half tegen haar aanvalt. Echt waar. Is dus weer gutmensch gelul. Sterker nog het lijkt zelfs of de man het expres doet . Dat vallen. Maar zij heeft hem echt niet onderuit geschoffeld. Ze wordt echt voor niks aan de schandpaal genagelt. Iedereen die het filmpje ziet zal tot dezelfde conclusie komen. Het is echt een swalbe.

tweetybird | 10-09-15 | 19:38

Ga gewoon eens kijken bij een AZC. Het liefst als vrouw in moderne kleding. De ver van mijn bed show praatjes van deze groep plucheplakkers is grijsgedraaid. Hier, zet deze vluchtende kinderen van vrede en liefde maar eens in hun elitewijken. Wat staan ze daar nu te beweren, het is echt te triest voor woorden deze 'vertegenwoordigers van het volk'. Schande en schuld implicerende kletskoek. Het is onze schuld, het is onze last. Donder toch op naar je villa.
 

Wat zei Pechvolk, er is niet veranderd sinds de nineties? Je zou hem de binnenstad mee in willen nemen. Wat een leugens, op tv, internet, live, in onze kamer. De schaamte voorbij. Ze kunnen alles zeggen, carte blanche. Tijd voor aktie.

LetTheSunshine | 10-09-15 | 19:32

-weggejorist-

De*correcte*kerstman | 10-09-15 | 19:32

Wat zit die Klaver nou dom te lullen over onze kinderen? Wat nou onze kinderen? Hebben ze een Nederlands paspoort dan? Hebben ze Nederlandse ouders? Wilders heeft gelijk, de Nederlandse volksvertegenwoordiging dient in de eerste plaats op te komen voor de Nederlandse belangen.

Banana008 | 10-09-15 | 19:31

"Het zijn onze kinderen.." Zeg dan ook: het zijn onze euro's en onze grenzen. Lafaard.

pabloijscobar | 10-09-15 | 19:25

Alleen Nabil Othman beweert dat er 500.000 Syriers in Saudi Arabie zijn, volgens Bloomberg. Daarmee worden niet vluchtelingen uit Syrie bedoeld, maar iedereen met een tijdelijke werkvergunning die voorouders uit Syrie heeft. Dat kunnen ook dus ook mensen uit Duitsland of Nederland zijn met een overgrootvader uit Damascus.

In de Golfstaten bestaan politieke vluchtelingen niet, dus is er geen asielopvang. Je kunt er voor 6 maanden een werkvergunning krijgen als je een Saudische sponsor hebt. Kuzu beweert letterlijk "Dat Saudi-Arabie 500.000 Syrische vluchtelingen heeft opgevangen". Dat is om ... redenen een leugen:
-1- die mensen zijn niet allemaal Syrisch volgens onze CBS-norm maar ook derde of tiende generatie Syriers. Die wonen dus al generaties lang niet in Syrie.
-2- Het zijn geen vluchtelingen, want vluchtelingen bestaan niet in Saudi Arabie. Er bestaan alleen werkmigranten.
-3- Er is geen sprake van opvang. Er zijn geen AZC's in Saudi Arabie. Je moet daar je eigen broek ophouden of oprotten.
-4- Er is maar 1 bron (Nabil Othman) die die 500.000 Syriers in Saudi-Arabie noemt. Zelfs hij noemt ze geen vluchtelingen.
-5- Er is maar 1 krant die Nabil Othman citeert (Bloomberg). Er is geen enkel bewijs voor dat aantal.

tipo | 10-09-15 | 19:20

En dan te bedenken dat de huidige stroom pas een begin is, omdat de politiek blijft toegeven ten koste van de komende generaties. En in plaats te zorgen voor stabiliteit op het wereldtoneel zorgt de Europese politieke elite voor meer oorlog en verdeeldheid.

First Contact | 10-09-15 | 19:07

@(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:29
Ze moeten aardig wat agenten hebben als je een beetje googled op Europol.
--
Up to 30,000 people smugglers take part in the transport of refugees to Europe according to Europol data, Europol Deputy Director and and former Czech police president Oldrich Martinu, told Radio Impuls yesterday.
He said 30,000 people were investigated over people-smuggling in the European Union and 1400 investigations are underway.
--
www.praguemonitor.com/2015/09/04/europ...

Mark_D_NL | 10-09-15 | 19:00

@Borrelende Boris | 10-09-15 | 18:54
Dat is een overdrachtelijke hyperbool man.

ben kokhals | 10-09-15 | 18:58

@Borrelende Boris | 10-09-15 | 18:05
Ik ga er voor het gemak maar vanuit dat dit een retorische vraag is.
En: Nee Nederland is niet mede verantwoordelijk d.w.z. jij en ik en alle overige NL'ers zijn daar niet verantwoordelijk voor en schuldig aan, die volksverlakkers die NL uitverkopen aan de EU dat zijn de klootzakken! Net zo min als dat Joe 'sixpack' uit de USA verantwoordelijk is voor alle misdaden begaan door de imperialistische federale overheid die de agenda uitvoeren van een select groepje bedrijven in de petrochemische sector, het bankwezen, de wapenindustrie etc. die in handen zijn van de spreekwoordelijke '1%'. Dat is ook het nog meer verneukeratieve van de hele bende; de EU is in een heleboel opzichten een vazallen of proxy staat van de USA. En ja in geopolitiek opzicht hebben we een hoop ellende te danken aan internationaal beleid van de USA maar ook aan alle smerige spelletje die door de machthebbers van andere landen c.q. machtsblokken gespeeld worden. De familie Saoud is de grootste exporteur en sponsor van soennitische islamitische terrorisme, en zij zijn weer tevens bondgenoten van de USA. Terwijl Rusland weer belangen heeft het sjiitische Iran en regime van Assad te steunen. etc. etc.

"Juist de kinderen in Syrië zijn onze zorg en verantwoordelijkheid. Zij zijn wel de laatsten op deze aarde die er iets aan kunnen doen dat ze in deze situatie terecht zijn gekomen."
Dit is je reinste christelijke erfzonde schuldcomplexen lulkoek waar je bij mij niet mee moet aan komen. Die kinderen zijn niet meer slachtoffer dan alle andere gewone mensen die net zo goed als dat Jan met de Pet hier in NL slachtoffer en pion is van de malversaties van de boven ons gestelden. Dat maakt die kinderen dan ook Juist NIET onze zorg, maar de zorg van al die Syriërs die onverminderd zich als sprinkhanen blijven voortplanten en zich nu als een plaag naar ons toe begeven. Onze zorg is dat we uit eigen belang en eigen lijfsbehoud die plaag bestrijden. Jij verward de zaken en als je last heb van Stockholm syndroom moet je daar maar mee naar de doctor! Nederlanders moeten eens zorg dragen dat Nederland voor onze eigen Nederlanders en Nederlandse kinderen (altijd weer die kinderen) een goed land blijft.

Ik ben Atlas niet! (die kerel waarvan er zowel binnen als op het dak van het voormalige stadhuis van Amsterdam een beeld staat dat de wereld op zijn schouders draagt; beter bekend als het Paleis op de Dam geannexeerd door Lodewijk Napoleon en daarna door de Van Ambtsbergen maffia c.q. oprichters van de Bilderberg clique) Rot op met je dominees gelul! Wij hoeven niet het lot van de hele wereld op onze schouders te torsen terwijl in NL de eigen bevolking kan verpieteren!

GeinPonempie | 10-09-15 | 18:57

Europahater | 10-09-15 | 18:34

U kunt zich zo aansluiten bij IS, die houden er ook van om andersdenkenden spoorloos te laten "verdwijnen".

Borrelende Boris | 10-09-15 | 18:54

@Europahater | 10-09-15 | 18:34
Dat is ook de pest van een democratie met een kloterige grondwet. Voor je het weet is dat als twee likkebaardende vossen en een kip die over het avondeten gaan stemmen.

ben kokhals | 10-09-15 | 18:44

In apeldoorn hebben ze een etentje georganiseerd voor vluchtelingen bij nederlandse gezinnen. Waar het nederlandse gezin zich aan moet houden. Een maaltijd met kip en rijst. Er mag geen alcohol geschonken worden aan tafel. En men dient gepast gekleed te zijn om de vluchteling niet voor het hoofd te stoten. Zeg maar de vrouw des huizes dus met stofdoek op. Stel ik mij voor. Geen korte rokjes en noem maar op. Wat een achterlijke. Dat noemen ze nu in het kader van reintigratie. Nederlandse gezinnen dus die moeten reintrigeren naar de vluchtelingen toe. Ach ja. Wat klopt hier niet. En dit vast voor aankomende gastgezinnen om hun kennis te laten maken met de vluchteling. Gek zijn die achterlijke gutmenschen. Van de pot gerukt. Je zal maar zo'n gutmensch naast je hebben wonen.

tweetybird | 10-09-15 | 18:37

Snap je nu waarom de Argentijnen in de vuile oorlog honderden linkse gutmenschen oppakten en hen op 33.000 voet hoogte uit een transportvliegtuig schopte???Als je deze mensen niet op tijd laat verdwijnen helpen ze een hele samenleving naar de klote!!!!

Europahater | 10-09-15 | 18:34

Waar zijn alle kamerleden bij een van de belangrijkste kwesties in onze geschiedenis?

Lentehaas | 10-09-15 | 18:22

Hij heeft gelijk, en wat zit die Rutte daar een partij ongeïnteresseerd te doen zeg… wordt eens wakker lamzak! Je land wordt overspoeld, en Wilders roept het al jaren!
kanon0503 | 10-09-15 | 12:30
---
Grappig, daar moest ik ook aan denken.
Wrs heeft de man instructies gekregen om dit zo te doen.

appeltjesgroeneweide | 10-09-15 | 18:22

ben kokhals | 10-09-15 | 18:19 lolol

LibertasSimplex | 10-09-15 | 18:21

@LibertasSimplex | 10-09-15 | 18:14
... en dan de hakken tegen mekaar klikken :))

ben kokhals | 10-09-15 | 18:19

ben kokhals | 10-09-15
Fuck Juncker! Als groet.

LibertasSimplex | 10-09-15 | 18:14

@LibertasSimplex | 10-09-15 | 18:04
Ik ben het helemaal met je eens. Het zou zo moeten zijn dat de EU in dienst staat bij de lidstaten en haar bevolkingen maar het tegenovergestelde is helaas waar. Alle policor gutmensch politici zijn dan ook lakeien en vazallen van de EUSSR.

GeinPonempie | 10-09-15 | 18:13

@Borrelende Boris | 10-09-15 | 18:05
Helemaal gelijk. Vergeet ook niet dat wij, om van Libie een hel-hole te maken, de luchtmacht geleverd hebben voor alkaida aldaar.

ben kokhals | 10-09-15 | 18:12

@LibertasSimplex | 10-09-15 | 18:04
Tuurlijk kan dat. En als de regering te stupide is om zelf iets te bedenken, kan het gewoon even Hongarije bellen, hun noodwet overtypen en doorfaxen naar Brussel. Dan het leger terughalen uit Mali (hebben we niks te zoeken) en langs de grens aan het werk zetten. Klaar.

ben kokhals | 10-09-15 | 18:09

GeinPonempie | 10-09-15 | 17:25

Denkt u dat IS rijdt in leuke witte pick-ups die ze gekocht hebben bij de plaatselijke Toyota dealer in Mosul? Dankzij de Amerikanen en de regenten in Brussel zitten we vuistdiep in deze burgeroorlog omdat we zo nodig Assad moesten verdrijven. Nederland is medeverantwoordelijk voor deze grote stroom vluchtelingen. Juist de kinderen in Syrië zijn onze zorg en verantwoordelijkheid. Zij zijn wel de laatsten op deze aarde die er iets aan kunnen doen dat ze in deze situatie terecht zijn gekomen.

Borrelende Boris | 10-09-15 | 18:05

Hoor net de SP zeggen dat een Hoofdagent met ervaring 1800 netto per maand verdient. Dat is bruto net zoveel als de kosten van één asielzoeker. Nu willen ze minder politie en meer asielzoekers. Negentigduiuzend van die free-lunch immigranten zelfs. Zo zie je maar weer waar de prioriteiten liggen.

ben kokhals | 10-09-15 | 18:04

GeinPonempie | 10-09-15 | 17:53
We zouden uit nood gewoon de landsgrenzen moeten kunnen herstellen. Daarmee stap je niet uit Schengen. Schengen, althans de EU, past zich maar aan aan de noodzaak.
Het is van de gekke dit

LibertasSimplex | 10-09-15 | 18:04

Ze hebben het nu over georganiseeerde criminaliteit. Over de EU dus, en Den Hsag. Of nee... ho, wacht...

ben kokhals | 10-09-15 | 17:55

@LibertasSimplex | 10-09-15 | 17:28
Zo lang NL niet uit Schengen stapt of er niet voornemens is uit te stappen zou NL natuurlijk wel naast vaste grenscontroles in mobiele douane brigades kunnen investeren die overal verdachte personen en transporten aanhouden, oppakken, aanpakken en uitzetten etc. Gewoon een kwestie van risico analyses maken en profielen opmaken. En dat is dan jammer voor alle etniciteiten die wel rechtsmatig in NL zijn (zoals Turken en Marokkanen met ook een NL paspoort) en daar last van zullen ondervinden. Dat is dan vervelend voor die mensen, en onder hen zullen zich ongetwijfeld individuen bevinden die dit als racisme ervaren maar dat is op basis van profilering en analyse helemaal niet het geval.
Maar het is allemaal onwil natuurlijk van al die politici in Den Haag. Iets anders kan ik er niet van maken. Daarom zullen ze ook niet protesteren bij de Europese commissie en Junkers en consorten om te zeggen: 'we nemen er minder of nog beter helemaal geen extra asielzoekers op'.

GeinPonempie | 10-09-15 | 17:53

@LibertasSimplex | 10-09-15 | 17:41
Inderdaad:) Maar F*ck die Juncker. Dat doet Hongarije ook. Maar dat kost de carrierepolipici vast hun goudgerande tax free luizentoekomst in de EU bureaucratie. Dus grenzen open, F*ck de Nederlandse burgers.

ben kokhals | 10-09-15 | 17:52

Geen speld tussen te krijgen maar aan de reacties te zien wil niemand het horen en zijn we feitelijk verloren want dat dit uit de hand gaat lopen is duidelijk dat loopt het nu al. Ze hebben feitelijk bloed aan hun handen als de bom een keer barst.

Dirk III | 10-09-15 | 17:46

Motie aangenomen: Ze willen dat de regering "de coalitie tegen ISIS" in Syrie gaat "helpen". Maar juist die coalitie (met oa Turklije) is de oorzaak van alle ellende en de "founding father" van ISIS. Manman, wat een idioten.

ben kokhals | 10-09-15 | 17:44

ben kokhals | 10-09-15 | 17:38
En niet mogen. We mogen geen landsgrenzen van Juncker: "Freedom of movement non-negotionable." www.independent.co.uk/news/uk/politics...
Kamerleden die stemmen zonder last? In ons broekje.

LibertasSimplex | 10-09-15 | 17:41

En de grenzen kunnen wel degelijk dicht: "[Hongarije] overweegt een noodwet te maken wegens "de massale migratie". Die zou onder meer het illegaal overschrijden van de grens strafbaar maken en het ook mogelijk maken asielzoekers heel snel aan de grens te beoordelen en dan uit te zetten of toe te laten." www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/0...
Het is dus geen kwestie van niet kunnen, maar van niet willen.

ben kokhals | 10-09-15 | 17:38

Kamer loopt vol. Gaan zo stemmen.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 17:35

Wat let iemand, die verdeelsleuteld is aan Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië, Spanje enzoverder, om te gaan en staan waar hij maar wil binnen Schengen? Niets let die iemand!

Een kamerlid die dat niet benoemt, wie niet onderkent dat de landsgrenzen MOETEN worden hersteld, liegt, en is z'n kamerzetel niet waard. Voor wat een kamerzetel nog waard is in Europa.

LibertasSimplex | 10-09-15 | 17:28

Alles wat Wilders in dit filmpje zegt ligt volledig in het verlengde van hoe ik zelf ook naar deze illegale immigranten problematiek aan kijk.

Ik ben het met alles eens wat Wilders hier zegt. Grenzen dicht voor al die ongenode en ongewenste asielzoekers.

Er valt ook geen speld tussen te krijgen, want alles wat Wilders hier zegt is waar. De feiten liegen niet en daar kan Pechtold niets aan veranderen door te proberen dingen recht te praten die krom zijn, over procenten te beginnen en met statistieken te googelen die geen steek houden. Pechtold verstaat slechts de kunst van de holle retoriek.
Niet Wilders maar Pechtold is hier de ware demagoog c.q. de populist!

En waar haalt die Jesse Klaver de gore moed vandaan om al die kinderen van al die midden-oosterse mohammedanen en vreemdelingen 'onze' kinderen te noemen. Dat zijn het niet! Die kinderen zijn niet onze zorg en verantwoordelijkheid.
Eigen volk eerst! Er is in Nederland woningnood; enerzijds kunstmatig gecreëerde koopwoningmarkt 'bubbles' anderzijds een te kort aan betaalbare sociale huurwoningen. Werkgelegenheid; er is maar één baan (als dat al een echte baan is) voor elke tien werkelozen. Ouderzorg en opvang; ze worden zwaar verwaarloosd. Uitholling van het onderwijsstelsel, terwijl die zelfde policor politici er prat op gaan dat NL een sterke innovatieve kennis economie moet zijn. Er is zo veel mis en niet op orde in NL. Dat zijn de problemen die eerst opgelost dienen te worden en die veel hogere prioriteit zouden moeten hebben, maar daar hebben al die policor gutmensch politici helemaal geen oog voor. Pechtold cum suis zijn slechts gericht op andermans problemen te verheven en verergeren tot de onze, terwijl dit helemaal niet onze problemen zijn.

Pechtold verwijt valselijk dat Wilders niet met oplossingen komt alleen omdat Wilders zijn oplossing Pechtold niet aanstaan. Hij wil ze niet zien, hij wil ze niet horen, Pechtold en alle andere policor gutmenschen en Haagse bobo's kiezen ervoor ziende blind en horende doof te zijn! Terwijl al die policor carrière politici helemaal nooit oplossingen aandragen.
Ik erger me gruwelijk aan al die volksverlakkers en eurofielen uit Den Haag en de EU.

GeinPonempie | 10-09-15 | 17:25

Dit zijn ook de lieden die op geen enkel moment gelijk hebben gekregen met hun "multiculti=mooi" verhaal
Need I say more?

Moi2 | 10-09-15 | 17:19

Volgens de Minister-President wordt 30 tot 40 procent van de asielzoekers in Duitsland weer teruggestuurd omdat ze uit veilige landen komen.

Een dubbele leugen. Het percentage nepperds is veel hoger, en nee, er wordt niemand teruggestuurd.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 17:17

@(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 17:11

Ik sta binnen een half jaar op straat door een reorganisatie. Krijg ik dadelijk ook even snel een baan? Die 'vluchtelingen' hebben gvd overal voorrang op!

Wasbakplasser | 10-09-15 | 17:17

he, er zijn ineens banen, en je hoeft niet eens Nederlands te spreken.
Dat worden vast zwaar gesubsidieerde, veredelde Syrische Melkert fopbanen.
- www.nu.nl/ondernemen/4123218/werkgever...

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 17:11

Wat gaat die Pechtold toch weer af als een gieter,komt hij niet meer uit z,n woorden komt hij met een geverfd haarstuk af man,man zoiets noemt zich minister,zoiets doen kinderen op de lagere school noemen wij PESTEN.

En dan die Kuzu als er al wat van die turkse Medelanders het debat hebben gevolgd (wat ik ten zeerste betwijfel) zal het je straks niet in dank worden afgenomen want ook jouw Turkse stemmers moeten straks de broekriem weer wat strakker aantrekken na Prinsjesdag want er moet geld vrij komen voor onze tshunami aan vluchtelingen die jij steunt.
Breken voor al die Turkse/Nederlanderse stemmers moeilijke tijden aan begonnen met de bouw huisje in vaderland dachten aankomend jaar misschien wat ramen te plaatsen ,ja jammer dan ook voor jullie telt de regel uitkering bevroren huur/zorgtoeslag omlaag,plus als we zo door blijven gaan is er ook voor jullie geen Voedsel/kledingbank meer beschikbaar want onze prioriteit gaat nu uit naar de VLUCHTELINGEN.
Sorry voor het ongemak maar als jullie in 2017 massaal op mij gaan stemmen mag ik nog eens 4 jaren met mijn zetel even mee praten met de grote jongens was getekend KUZU.

brilletje1 | 10-09-15 | 17:10

@telelezer | 10-09-15 | 16:47
Toen had je nog nog verzet. En nu is het land alweer bezet, met culturele geocide en al, en is er geen verzet.

ben kokhals | 10-09-15 | 17:07

Terwijl de oplossing zo makkelijk is. Dit kabinet in saoudi arabia asiel verlenen en nederland opnieuw opstarten. Net als een computer als die niet meer doet wat de burger wil. Daarna werkt alles weer als van ouds. Want dit kabinet en nederland werkt niet echt.

tweetybird | 10-09-15 | 17:07

Is het hele mannelijke deel van de GL-fractie daar geweest omdat Klaver het maar heeft over "onze kinderen".
Die schuinsmarcheerders toch.

BBmetR | 10-09-15 | 17:03

Hij was verschrikkelijk mat plat en wat een dom gezwets van mannetje Pechtold.
Meestal is hij wel redelijk strak in het debat al ben ik het nog nooit met de klootoog eens geweest maar nu gaat niet enkel de inhoud maar ook de presentatie meer ergens over, wat een ramp over en uit

equal to condell | 10-09-15 | 17:02

@dutchdj | 10-09-15 | 12:34
Als er een gekke idioot is, dan bent u het zelf wel. Het is WEL een islamitische invasie, en alles begint met 1, landen als Saudi-Arabië spelen vieze spelletjes, ze hebben lange termijn plannen om Europa te islamiseren.

Een recente voorbeeld, Saudi's weigeren hun islamitische broeders/zusters op te vangen, zodat ze de andere kant op gaan "vluchten", richting Europa, en zodra ze op Europees grondgebied zijn, dan wilt Saudi-Arabië in Europa heel veel moskeeën bouwen want er zijn weer heel veel meer moslims in Europa www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond...

En zo gaat het maar door, stapje bij stapje, en binnen 100 jaar zit je midden in de islamitische ellende, dood en verderf, aanslagen, koppen zullen afgehakt worden, vrouwen worden onderdrukt en gestenigd, homo's worden uit hoge gebouwen geflikkerd en andersgelovigen moeten hun huizen en eigendommen afstaan aan de islamfascisten en jizya betalen terwijl zij onderdanig zijn. www.thereligionofpeace.com/quran/004-j...

Wonderful-Life | 10-09-15 | 16:55

@@Wasbakplasser | 10-09-15 | 16:43
De leugen staat er ook pas 2 dagen.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 16:55

en wederom zie je dat Wilders strak koers houd , alles pareert en ,hoe ironisch, juist sentimenten mag verweren met inhoud. die man wordt het in de schoot geworpen . het enige wat die moet doen is goed de feiten kennen en paraat hebben. en dat lukt hem nog steeds ronduit goed.

destructief | 10-09-15 | 16:54

@Wasbakplasser | 10-09-15 | 16:29
Dat wordt in ieder geval gesuggereerd door een moslimbroeder van die wahabbi- en apartheidsvriend, zie op reddit: www.reddit.com/r/islam/comments/3jv1e...
Maar volgens de UNHCR zouden dat 'migrant workers' zijn: "The GCC countries [Golfstraten] are host to millions of migrant workers, many originating from refugee-producing countries" (UNHCR 2015)
Althans, dat is wat ik daarover in alle vlotheid tegenkwam.

ben kokhals | 10-09-15 | 16:50

@Wasbakplasser | 10-09-15 | 16:43
Ik denk dat het gewoon onwaar is. Een leugen. Nee, herstel, een mohammedaanse leugen.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 16:48

In de oorlog werden landverraders tegen de mnuur gezet..!

telelezer | 10-09-15 | 16:47

@Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 16:35

Bedankt voor de link. Een land dat zoveel asielzoekers heeft opgenomen is het wel moeilijk zoeken op het internet. Ben nu toch wel benieuwd wel systeem S.A. hanteert. 1 erin en 2 eruit systeem?

Wasbakplasser | 10-09-15 | 16:43

Ha! De Minister-President van Syrië spreekt.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 16:39

Werkgeversvereniging VNO-NCW gaat op korte termijn met het kabinet in gesprek om te bekijken hoe vluchtelingen uit Syrië die naar Nederland komen, snel aan werk kunnen worden geholpen.

Best wel aardig van VNO-NCW.

Nutter | 10-09-15 | 16:39

Ik zei het maanden geleden al, dit heeft niets meer met massa-immigratie te maken, het is islamitische invasie, en nu zegt Wilders precies hetzelfde en daar ben ik blij mee dat er iemand is die in de Tweede Kamer de waarheid en feiten vertelt. Dus, ik ga volgende keer zeker op Wilders stemmen.

Wonderful-Life | 10-09-15 | 16:37

Ik begrijp de socialisten ook al niet in de TK. Die zouden mordicus tegen die import van onaangepaste mee-eters moeten zijn. Waarom willen zij zo graag de arbeiders in de ellende en armoe storten? Wat hebben de arbeiders misdaan dat de socialisten hen zo enorm misbruiken en haten?

ben kokhals | 10-09-15 | 16:35

Volgens Turk-meneer van Denk heeft Saoedi Arabië een half miljoen vluchtingen opgenomen. Iemand hier een linkje van?

Wasbakplasser | 10-09-15 | 16:29

He Geert, zwaai is naar GeenPeil

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 16:26

Die TK debaten zijn trouwens volkomen zinloos. Het is geen uitwisseling van argumenten en voorstellen met als doel om te kijken hoe de problemen het beste op te lossen zijn, maar zendtijd voor poliklieke partijen. Doe dan maar decimeren die hap (15 zetels of zo, en als dan 30% van de mense niet stemt, dan 30% van de zetels leeg). Als het al niet te laat is. Wat een farce.

ben kokhals | 10-09-15 | 16:23

De geschiedenislessen over 30 jaar worden wel een stuk makkelijker, je kunt de landverraders gewoon op film laten zien.

crankshaft | 10-09-15 | 16:19

Geert is weer eens een grote flapdrol. Net als zijn collegae bij de interruptiemicrofoon. En de rest van de kamer is bij dit debat over een blijkbaar helemaal-niet-zo-belangrijk onderwerp gewoon doodleuk afwezig. Dit gaat helemaal goed komen..

Gümüs | 10-09-15 | 16:16

Dhr. de Wit|10-09-15|15.45

Helemaal gelijk! Het zal zal ze misschien niet als eerste treffen maar het treft ook hen. Bovendien hebben ze "het paard van IS" binnengehaald wat op een korte termijn behoorlijk "explosief" kan worden.

miss error | 10-09-15 | 16:13

Pechtold praat over dat de percentages die deze nieuwe parasieten op de Europese bevolking vormen maar klein is.
Meneer Pechtold houdt natuurlijk zijn mond over het nog kleinere percentage moslims dat nu al in NL is en voor absurd hoge kosten, criminaliteit en problemen zorgt.
-
Daar praten we liever niet over, hè Alexander?... haalt je argument zo onderuit.

Moi2 | 10-09-15 | 16:11

Opes. Telegraph-artikel is niet van vandaag, maar van vijf september al.

Dat de kop van het propagandistische Volkskrantartikel eerst luidde: Denen Weren Vluchtende Syriërs, bewijst de url "http://www.volkskrant.nl/buitenland/denen-weren-vluchtende-syriers~a4139034/"

LibertasSimplex | 10-09-15 | 16:11

Nog iets waar ze in de TK niet over hebben is de oorzaak, dus over henzelf en de regering. Paul Craig Roberts (vert.): "Europa wordt getroffen door een vluchtelingencrisis van eigen makelij. Door veertien jaar lang gedachteloos en volkomen immoreel Washington's illegale en ongerechtvaardigde oorlogen te steunen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, die miljoenen mensen hebben gedood of ontheemd, hebben de Europese regeringen zelf een stroom van vluchtelingen veroorzaakt richting Europa." www.paulcraigroberts.org/2015/09/02/eu...

ben kokhals | 10-09-15 | 16:07

@Moi2 | 10-09-15 | 15:58
Pechtold is niet meer dan een ordinaire internet-trol. Als die geen argumenten meer hebben grijpen die ook altijd terug op jij-bakken. Emotie boven ratio stellen. En dat zijn dan "professionals". Pftoe!

Dhr. de Wit | 10-09-15 | 16:01

@(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:56
Dank!
*dus peggold is even gek als klaver mompelt*

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 16:01

Wilders is Pechtold's stoute huisdier.

LibertasSimplex | 10-09-15 | 16:01

Als Pechtold niet eens het verschil begrijpt tussen een baard als geloofsovertuiging en blond haar....

Moi2 | 10-09-15 | 15:58

puntje voor Joram ! nou Peggold en Buma.. laat maar zien waar jullie staan.

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:58

@ ewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:44
aan de interruptie mic met Rutte
- geen link.. wellicht later beeld

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:56

Heb de TV maar uitgezet. Pinokkio Rutte praat continu, maar zegt niets. Blijft draaien en zichzelf herhalen om tijd te rekken. Verder zie ik figuurtjes wegvluchten van de zetels achter het spreekgestoelte zodra Wilders het woord neemt. Wilders zegt ware dingen, alleen komt het een beetje amateuristisch zijn strot uit. Blond typegeitje naast Gladjakker Samsom zit continu te twitteren. Het Sociale Kaalkopje zelf zit te praten en te lachen maar heeft niets te vertellen. Roemer is duidelijk moe. Wat die Groen-Linkse kleuter nu precies wil is me niet duidelijk. Sybrand Boema is een loel. Met dit kabinet gaan we de oorlog niet winnen. Wat me echter wel duidelijk is geworden, is dat het de burger weer klauwen met geld gaat kosten.

Nivelleermarionet | 10-09-15 | 15:55

Toen Kleffe Blater begon te zwammen hield ik het niet langer vol.

De Mentalist | 10-09-15 | 15:55

Wilders is de useful extremist die er voor zorgt, dat verder niemand in de Kamer zich hoeft hard te maken voor de enige oplossing voor deze crisis, namelijk het herstellen van de grenzen. Hij is het schrikbeeld.
Ondertussen gaat de propaganda in de Nederlandse pers gewoon door, onder andere met dit schrikbarend pyongyangse stuk in de Volkskrant: Denemarken Probeert Syrische Vluchtelingen Te Weren. Vannacht nog heette de kop: Denen Weren Vluchtende Syriërs.
www.volkskrant.nl/buitenland/denen-wer...
Vluchtende Syriërs? Syrische Vluchtelingen? Voor wat? De moffen?
"De politie houdt de vluchtelingen bij de grens tegen om ze terug te sturen of volgens Europese regels te registreren als asielzoeker."
Hoe onmenselijk! Registreren als asielzoeker!

Een goed artikel in de Telegraph vandaag: www.telegraph.co.uk/news/worldnews/eur...

LibertasSimplex | 10-09-15 | 15:52

@Plant77 | 10-09-15 | 15:32 "En ja, de ene overtuiging is superieur aan de andere, maar dit is een doodzonde om te zeggen tegenwoordig."
.
U heeft helemaal gelijk. Die mensen komen uit een aloude, starre cultuur, die gebaseerd is op geweld in plaats van rede, waar men geen scheiding kent tussen kerk en staat, geen meningsvrijheid, geen sexegelijkheid en al die andere verworvenheden van de Westerse cultuur. De Westerse cultuur- en samenleving is daar niet tegen opgewasen, en zal het onderspit delven. Stefan Molyneux legt dat hier uit, en veel beter: www.youtube.com/watch?v=cCOLcMqdpls

ben kokhals | 10-09-15 | 15:51

@miss error | 10-09-15 | 15:45
Ze durven geen harde taal uit te slaan want dan komt hun toekomstige kutbaantje op de tocht te staan. Staat zo slecht hè, op je CV. Maar als ze nu niets doen dan zijn er straks helemaal geen kutbaantjes meer. Dan is er NIETS meer.

Dhr. de Wit | 10-09-15 | 15:50

Mensen bedenk dat deze partijen jullie met dezelfde loze beloftes, leugens en intimidaties ongevraagd een extreem schadelijke multiculti door de strot hebben gewrongen.
En nu zijn ze bezig jullie op precies dezelfde manier een versnelling van die Islamisering door de strot te wringen.

Moi2 | 10-09-15 | 15:47

' veurzitter .. dit debat legt pijnlijk bloot wie de volksverraders in Nederland zijn '

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:45

De enige die de realiteit nog ziet is Wilders. De rest ontsteekt al in hysterie als ze het woord vluchteling horen. Voor iedereen die zichzelf nu vluchteling noemt openen alle deuren zonder ook maar één kritische blik. Groepen grote mannen, met veelal een ingebakken haat jegens het westen, zijn ineens "onze kinderen". Echte vluchtelingen worden daarbij verdrongen door dit soort type´s. De hysterie heeft de blikken van Klaver en Pechtold totaal vertroebeld maar de gevolgen zullen voor Europa hard aankomen.

miss error | 10-09-15 | 15:45

@(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:36
Heeft Peggold dat gezegd? Heb je een link?

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:44

Hoe heet dat jongentje van Groen Links met die speen in zijn mond.

Spare Rib | 10-09-15 | 15:42

Joram van Klaveren dreigde eerder in het debat met een motie van wantrouwen, maar was onzichtbaar bij de beantwoording van de premier.
door Redactie NU.nl 15:34

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:39

een LUL ben je pechtold, met grote hoofdletters!!!!!

ikheberookgenoegvan | 10-09-15 | 15:38

Nou ja, zinloos. Het zijn wel onze kinderen. Het zijn onze kinderen die verdrinken!
Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:32

Het zijn wel onze kinderen, het zijn onze kinderen op de bodem van de middelandse zee.
(c) A.Pechtold - 10 september 2015

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:36

er zijn nog Hollanders die niet buigzaam zijn zij zullen verijzen op de waalsdorpervlakte en elders in dit nog steeds mooie land ,landgenoten HOUD stand

witchmaster | 10-09-15 | 15:36

En vrijwel iedereen in de TK zit te soppen over die vluchtjongeren (een ware hijra), maar er wordt niet geweend over de ontvangende samenleving op wie ze los gelaten worden, noch de uitgebuitte arbeiders die voor die 90.000 mee-eters in eem jaar even 3,24 miljard eurotjes extra moeten ophoesten, bovenop de woekertaxen van Kunduz en Rutte II en die miljardensubsisies aan die overbodige klote EU.

ben kokhals | 10-09-15 | 15:34

-weggejorist-

Plant77 | 10-09-15 | 15:33

Sinds de secularisatie is elke levensovertuiging aan elkaar gelijk gesteld. Dit gaat goed zo lang de overtuigingen vredig tegen over elkaar zijn. Bijvoorbeeld het atheïsme en christendom gaan, buiten een paar flinke discussies, goed samen in dit land. Maar zodra er een overtuiging is die in veel opzichte extreem vijandig is (Islam) gaat het uiteraard niet meer goed.
Het probleem is dat de linkse politici het racisme en discriminatie noemen om de éne overtuiging boven de andere te stellen. Ik ben bang dat we daar nu de vruchten van gaan plukken.
NATUURLIJK heeft een verdorven levensovertuiging invloed op iemand! Het beïnvloed elke beslissing van zijn leven.
En ja, de ene overtuiging is superieur aan de andere, maar dit is een doodzonde om te zeggen tegenwoordig.

Plant77 | 10-09-15 | 15:32

@(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:25
Nou ja, zinloos. Het zijn wel onze kinderen. Het zijn onze kinderen die verdrinken!

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:32

Op 5:18 zit Dijkhoff nee te schudden als Wilders getallen noemt. Stuk voor stuk zijn het vuile vieze gore smerige volksverlakkers.
En die Kuzu met zijn "menselijkheid". Pak die vieze koran er eens bij, met je menselijkheid. Laat eens horen wat voor "menselijkheid" daar in staat.

Dhr. de Wit | 10-09-15 | 15:31

Lamborghini's en Ferrari's!

priwax | 10-09-15 | 15:30

Maar dat zal hard neergeslagen worden. Zo hard dat na deze opstanden de immigranten aan de "macht" komen.
Mark_D_NL | 10-09-15 | 15:24

De technische infrastructuur is blijkbaar klaar.
Big Brother in de hele EU, blijkbaar dusdanig goed dat ze nu deze totale anti democratische omwenteling aandurven.
Er zullen in Nederland ook wel EU veiligheids agenten aanwezig zijn.

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:29

Wat een facade. Die Pechtold is echt een enorme klootzak.
Kuzu en Ozturk zouden verbannen moeten worden uit de kamer. Er is geen plek voor moslims in onze samenleving en al helemaal niet in ons parlement.

Dhr. de Wit | 10-09-15 | 15:26

gokje, dit zinloze geblabla gaat door tot :

[A] 17.00
[B] 20.45
[C} 01.24

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:25

@(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:21
Ik denk dat eerder in Europa bombardementen gaan plaatsvinden. De Autochtone bevolking gaat in opstand komen. Maar dat zal hard neergeslagen worden. Zo hard dat na deze opstanden de immigranten aan de "macht" komen. En de Autochtone Europese bevolking langzaam uitgemoord en verdreven wordt.

Mark_D_NL | 10-09-15 | 15:24

@Mark_D_NL | 10-09-15 | 15:21
Sorry zeggen is nergens voor nodig, Mark. Je bijdrage was goed :)

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:21

er is blijkbaar een volkenrechtelijk mandaat om de boel plat te bombarderen, maar niet voor 'boots on the ground'

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:21

@Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:19
Ok sorry. Jesse is een verschrikkelijk dom en narcistisch klein achterlijk megalomaan kut ventje.

Mark_D_NL | 10-09-15 | 15:21

Uit Zerohedge (vert): "Met een naderend hoogtepunt in Europa's immigranten crisis en soortgelijke ontwikkelingen afgelopen zomer in de Verenigde Staten, mag het duidelijk zijn dat wat er gebeurt een georkestreerd uiteenrukken is van de landen in de Eerste Wereld. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de middenklasse is weggevaagd en de armoe om zich heen grijpt, het geweld en de tirannie die zo vaak geassocieerd wordt met de landen waar veel illegale migranten uit afkomstig schijnen te komen." www.zerohedge.com/news/2015-09-09/end-... Dat massaimmigratiegedoe van de globalisten en de politiek correcte meute is geen barmhartigheid, maar regelrechte, tribunaalwaardige, culturele genocide.

ben kokhals | 10-09-15 | 15:19

@Mark_D_NL | 10-09-15 | 15:16
Geen licht? Klaver is een hysterische leugenaar die direct zou moeten worden opgenomen in een psychiatrische inrichting op een gesloten afdeling.
Met zijn *Het zijn onze kinderen die verdrinken*.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:19

@Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:11
Bij sommigen mensen kun je zien dat ze geen idee hebben waar ze het eigenlijk over hebben en wat de gevolgen zullen zijn van hun daden en woorden.
--
Jesse klaver is zo'n type. hij geniet van zijn Fame maar stat niet stil bij het feit dat hij een poppetjes is wat vlak voor de verkiezingen aan de kant wordt geschoven. Ze hebben bij GL gekozen voor een domme tussenpaus. En ja Jesse is geen licht, hij is wel enthousiast en dat is leuk en lief. Maar slim is deze man niet. Helaas, exit Jesse vlak voor de komende 2e kamer verkiezingen. Dan is hij op en niet meer nodig.

Mark_D_NL | 10-09-15 | 15:16

Trouwens, Klaver, jouw kinderen zijn hier ook niet veilig. Ze worden opgehangen door kleuterjuffen. Jouw kinderen. Ja, jouw kinderen!
www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/0...

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:15

Dat fragmentje, op 13:10 minuten, waarin Klaver staat te liegen over *Onze kinderen! Het zijn onze kinderen! Het zijn onze kinderen die verdrinken!* verdient een eigen topic.

Klaver is een hysterische leugenaar. Een hysterische leugenaar! Het is een hysterische leugenaar!!! Klaver.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 15:11

ik doe maar sommige politieke mafketels omdopen tot ferengi (krijg je he als je star trek nerd bent) Maar rule 1.

en.memory-alpha.wikia.com/wiki/Rules_o...

Rule 1: Once you have their money, you never give it back.

Nutter | 10-09-15 | 15:09

Wat zou u er van vinden als u op de vlucht moet.
Toen had Wilders natuurlijk meteen moeten inspringen dat hij dat juist wil voorkomen. Want dat is namelijk exact wat ons staat te wachten.

RegseHippie | 10-09-15 | 15:09

Gister op de verjaardag van mn vader geweest. Wetende dat daar altijd een paar behoorlijke grijze linksmensen aanwezig zijn de discussie omtrent deze problemen gestart. Mijn verbazing was groot dat zelfs deze linksmensen (PvdA) er aardig rechtse standpunten op na hielden en zich behoorlijk zorgen te maken over de huidige problemen en uiteindelijk bleken we gelijke meningen te hebben...

Verbaasd, maar toch kreeg ik er een goed gevoel van dat ook deze mensen, het totaal niet eens zijn met het huidige beleid t.a.v. deze gelukszoekers en zich ernstig zorgen te aken over de toekomst van het land... Een van hen kwam zelf met de opmerking 'we vormen straks een minderheid'... Viel van mijn stoel...

Helaas luistert er toch niemand in Den Haag naar 'het Volk' en gaat men voor politieke correctheid om later te zeggen: Wir haben es nicht Gewusst...

Jarretank | 10-09-15 | 15:06

nou, kom maar door met die motie van wantrouwen Peggold

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 15:05

@Melfs | 10-09-15 | 12:56
Wat een varkens. Dit gedrag zal doden gaan opleveren. Want niet iedereen zegt ja en amen. Sommigen, steeds meer, zullen de wapens oppakken en terug vechten.

Mark_D_NL | 10-09-15 | 15:03

Onderwijs en werk in de regio, daar maakt rutte zich sterk voor. Dit is lachen, onderwijs is hier uitgekleed, en werk is er ook niet, weer 110.000000 naar de kloten! Er gaan nog miljarden de grens over naar duistere gasten.
Ik kan het niet meer aanzien, die rotte kop van rutte, die het heeft over fatsoen en dat soort zaken.

keke | 10-09-15 | 15:00

Klaver/GroenLinks is één van de hoofdvertegenwoordigers van alle vrouwtjes Theelepel die werkzaam zijn in de NGO/asielindustrie.
Dat mag toch geen verbazing wekken onder de reaguurders?

Russ Meyer | 10-09-15 | 14:59

we hadden ONZE beschaving
we hadden ONZE cultuur

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 14:59

Het kabinet gaat door met vluchtelingen uitnodigen om in Nederland asiel te zoeken. Dus zullen er nog miljoenen komen.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 14:58

Waar de groenlinkse Klaver zegt dat vrouwen in de vluchtelingenkampen in Turkije aangerand worden, had Wilders kunnen zeggen: en straks ook de vrouwen in onze steden, vraag de Zweden maar, want die aanranders komen dus hierheen omdat wij barmhartig moeten zijn van die Saoudi-Arabie fan daar achter u met dat bruine jasje.

ben kokhals | 10-09-15 | 14:57

de EU gaat voor werkgelegenheid zorgen in de 'opvanglokaties' in de regio ????
-
en is er nou echt niemand in medialand die hier is op doorvraagt ?

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 14:56

Klaver maakt zich erg druk over de bescherming van mensen in kampen, maar geen woord over de bescherming van Nederlanders in Nederland.

Vigil | 10-09-15 | 14:54

pppfffff kan die klaver ook naar een tentenkamp aub

witchmaster | 10-09-15 | 14:54

en klaver hoeveel vang jij op ????

witchmaster | 10-09-15 | 14:52

lol ! triest maar wel de harde waarheid.. emo politiek waar ik nu naar zit te kijken

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 14:52

@(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 14:42
Voorzitter. Ik geef hierbij de antwoorden op de vragen van de heer Zwitsul. Vluchtelingen zijn hier ongelimiteerd welkom. Er zijn geen banen voor hen. Ze krijgen natuurlijk wel uitkeringen en woningen. Het zou onmenselijk zijn om ze die niet te geven. De Nederlandse bevolking huisvesten we voortaan in tentenkampen dichtbij de fabrieken waar ze werken. De vluchtelingen gaan nooit meer terug. Dit is het beleid van het Syrische kabinet, pardon, herstel, het Nederlandse kabinet.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 14:51

We gaan toch ook wel alle Palestijnen opvangen?

eismctwee2 | 10-09-15 | 14:50

@Sano | 10-09-15 | 12:23 "Koerdisch peutertje, niet Syrisch, laat GS zich nu aan de feiten houden als enige media outlet in dit land."
.
Dan moet er ook bij dat zijn vader "had been given FREE housing in Turkey" en dus niet op de vlucht was, zijn verhaal sowieso "full of holes" is, en het jongetje is verplaatst om een pakkende foto te maken: i1.wp.com/a.disquscdn.com/uploads/med...

ben kokhals | 10-09-15 | 14:48

Ik kan bevestigen deze mensen veranderen steden in arabische enclaves in Turkije.

seculiere turk | 10-09-15 | 14:46

wat een idioot die bigholt

witchmaster | 10-09-15 | 14:46

Al die *vluchtelingen* zijn dus kinderen van Jesse Klaver. Actief mannetje, die *slechts* 0,07% van de Europese bevolking bijeengeneukt heeft, volgens Peggold.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 14:44

Nou Pechtold, Klaver, Buma .. veel bla bla maar laat dit kabinet nou is 'struikelen dan.. oh nee, dat doen jullie niet.

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 14:44

toetanchamon | 10-09-15 | 14:35
Blijkt gelukkig een hoax. Zie XaleX_2 | 10-09-15 | 14:40

Russ Meyer | 10-09-15 | 14:43

'blablabla'.. wat is het maximum aantal islamitische 'vluchtelingen' dat aanvaardbaar is voor de Nederlandse samenleving ? zijn er banen, woningen ? gaan ze terug ? en wanneer ?

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 14:42

XaleX_2 | 10-09-15 | 14:23

Vreemd dat zo'n grote ontdekking niet breed uitgemeten wordt in de onafhankelijke pers en dat zelfs cretapost.gr dit nieuws niet op de voorpagina van de eigen website heeft staan. Weet u trouwens waar deze zending vandaan kwam, en voor wie deze zending bestemd was? Mijn Grieks is niet al te best.

Borrelende Boris | 10-09-15 | 14:41

Ja laten we vooral zo doorgaan en vooral in de politiek, ik ben helemaal geen Wilders fan maar om alles af te doen met gekke Geertje en dat soort kreten. Het begint toch allemaal wel een klein beetje waarheid te worden kan je roepen populisten PVV en zijn gevolg maar een miljoen populisten in Nederland vindt ik toch wel een beetje beangstigend en las ik ook niet ergens dat 69% geen vluchtelingen meer wilt in Nederland hoe noemen ze zoiets dan binnen de politiek gemor van het gepeupel? Er is niets erger in Nederland dan een omhooggevallen veilingmeester samen met een communistische leraar. Moet dit Nederland besturen? In een bananenrepubliek is het beter leven. Ik heb vandaag iemand gesproken die iemand kent die bij de registratie van vluchtelingen in Nederland werkt. Het merendeel van de deze vluchtelingen zegt dat zij hier zijn om economische redenen, zij geven dat gewoon ronduit toe. Onze regering heeft weer de bekende oogkleppen en oordoppen op/in. En wat denkt met van vluchtelingen die uit het IS-kamp komen en zich tussen deze vluchtelingen mengt? Zo komen zij mooi Europa binnen en kunnen hier de beloofde aanslagen plegen.Het aanvallen op iemands haarkleur is niet minder ongewenst dan het aanvallen op huidskleur, mijnheer Pechtold! Laag bij de grondse actie. Deze man met zijn geverfde coupe heeft helemaal gelijk. Dicht die grenzen en laat deze economische vluchteling naar hun eigen cultuurlanden afreizen. Als het zo doorgaat raken wij onze eigen indentiteit hier in ons Nederland kwijt. Er leven heel veel mensen hier in armoede, en wat te denken van onze ouderen. Banen hebben wij ook voor onszelf niet genoeg. Sociale Huurwoningen ook niet. Dus go go go Wilders. Je hebt groot gelijk dat je vecht voor ons bestaan. Het is hier vol!

witchmaster | 10-09-15 | 14:40

Allen welkom! Asielkrijgers. Staatconsumenten.
Maar eerst steriliseren. Ze komen graag bij de dokter.
Dan krijgt Pechtold uiteindelijk gelijk en Wilders meteen. Dus Tsunami, daarna geleidelijk daling van het peil en resteert 0,07%. Inshallah.

squadra | 10-09-15 | 14:38

in de pers zowel de televaag als de vk worden zowel roemen als pechtold totaal maar dan ook totaal neer gesabbeld er is dan ook geen enkele lezer die hen ondersteund NIEMAND!!!!!!!!!

witchmaster | 10-09-15 | 14:37

Het kabinet nodigt iedereen uit om in Nederland asiel aan te vragen. Zegt het voort!

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 14:37

toetanchamon | 10-09-15 | 14:35
Klasse!

Russ Meyer | 10-09-15 | 14:36

@Russ Meyer | 10-09-15 | 14:28
done

toetanchamon | 10-09-15 | 14:35

@tipo | 10-09-15 | 14:22
Hulde, tipo, hulde!

Dat is een beter voorbeeld dan ik wilde geven: *Pechtold noemde de inval in mei 1945 géén invasie, want er kwam slechts 0,05% van de Nederlandse bevolking binnen*.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 14:34

Ziek wordt ik van de wegkijkers die problemen niet benoemen. In kleine gemeenschappen in Nederland ziet men het wel; winkeldiefstallen, rondhangen, lastigvallen van meisjes en vrouwen, de politie die iedere dag langs het AZC moet om "de brand" te blussen. Niemand hoor je erover. Zet het hele Gooi maar vol met AZC's misschien dat dan de ogen open gaan.

sallandstrots | 10-09-15 | 14:34

Het kabinetsbeleid is de oorzaak van de vluchtelingeninvasie. Feit.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 14:31

Jan6657 | 10-09-15 | 14:10
WTF?!?!? Heus waar?
Kan iemand die link even via Twitter naar Judith Sargentini van GroenSlinks sturen?

Russ Meyer | 10-09-15 | 14:28

*Voorzitter, opvang in de regio, ik zei hetal, is niets waard, met open grenzen*, aldus Wilders op 13:45 minuten.

Zo is het. Zolang er hier asiel aangeboden wordt, zullen ze blijven komen, met miljoenen. Het kabinet nodigt ze uit, om met nog meer hier te komen.

Stop de asielgekte! Geen enkele asielzoeker meer toelaten. We hebben er al teveel.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 14:28

@ Melfs | 10-09-15 | 12:56
Mijn bloed kookte al door alle onzin die door Klaver en Pechthold werden uitgekraamd, je link verhoogde die nogmaals.

Maya de Blij | 10-09-15 | 14:25

De regering heeft per direct tientallen miljoenen beschikbaar voor deze "vluchtelingen".
Ageer je er tegen ben je een racistische, xenofobe, inhumane, PVV stemmende Nazi.
Nu wel beste overheid; Biedt deze vuige sujetten €350.000,- om het land te verlaten. Een schijntje van wat één enkele "vluchteling" zijn hele leven de samenleving zal kosten.
Kunnen de linksstemmende gutmenschen van de Linkse Kerk en dito politici, mooie sier maken dat er geen racistische, xenofobe elementen in de samenleving zijn.
En vooral bouwen aan een schitterend mooie humane, solidaire samenleving zonder vuige racistische elementen.
Godspeed!

Russ Meyer | 10-09-15 | 14:25

Wat me stoort aan de verhalen van Wilders is de apocalyptische ondertoon die er altijd in hangt. Gespeend op bangmakerij. Zet hier eens een willekeurig debat met Pim Fortuyn tegenover en u zult onmiddellijk begrijpen wat ik bedoel.
Borrelende Boris | 10-09-15 | 13:57
Een paar reaguursels onder je staat een leuke youtube link, doe eens klikken.

XaleX_2 | 10-09-15 | 14:23

Pechtold zou D-day in Bretagne en Normandie geen invasie willen noemen, want hoeveel soldaten waren dat nu werkelijk uitgedrukt in het percentage van de gehele Europese bevolking?

tipo | 10-09-15 | 14:22

@En nee, Jesse Klaver, ISIS-strijders zijn niet onze kinderen. Dat zijn de toekomstige moordenaars van onze kinderen.

tipo | 10-09-15 | 14:18
Tsja die snotneus van een Klaver is wel erg lief bezig, ik heb gvd geen kinderen in Afrika.

Uw Verzekeringsadvis | 10-09-15 | 14:21

Jan6657 | 10-09-15 | 14:10
Dit gaat het journaal niet halen ben ik bang. Heel het wereldbeeld van extreem links zou dan in duigen vallen.

XaleX_2 | 10-09-15 | 14:21

Kuzu spreekt Amnesty International tegen: www.amnesty.org/en/latest/news/2014/1...
Wilders presenteert de feiten.

Duitsland (80 miljoen inwoners) neemt dit jaar 800 duizend asielzoekers op. Dat is 1%. Pechtold liegt dus met zijn 0,7%. Is dat een invasie? Dat hangt er vanaf of de asielzoekers vijandig zijn aan de Nederlandse cultuur en helemaal niet van het aantal. Pechtold snapt het woord 'invasie' niet. Zijn er vijandige asielzoekers en is er dus sprake van een invasie? Ja: www.express.co.uk/news/uk/589339/ISIS-... Wederom: Wilders presenteert de feiten.

Behalve dan, daar waar Wilders wel erg grof afrond in zijn uit het hoofd genoemde getallenreeksen, maar dat kun je een HAVO-klant niet kwalijk nemen en raakt ook niet de kern.

De kern is: Islamic State wordt mede gefinancierd door mensensmokkel en er komen ook opgeleide moordenaars van Islamic State deze kant op met de stroom asielzoekers mee.

En nee, Jesse Klaver, ISIS-strijders zijn niet onze kinderen. Dat zijn de toekomstige moordenaars van onze kinderen.

tipo | 10-09-15 | 14:18

@Straks ook bij u in de buurt???
twitter.com...

Melfs | 10-09-15 | 12:56
Als het aan de boven ons gestelden ligt wel.
Manaman, niet te geloven wat een tuig.

Uw Verzekeringsadvis | 10-09-15 | 14:13

Berthe | 10-09-15 | 14:01

Het probleem is dat ik niet in amsterdam kom. Daar wil je nog niet dood worden gevonden en was vele jaren geleden al verloren. Zelfs de echte amsterdammer komt er niet meer.

tweetybird | 10-09-15 | 14:05

Geeft Jesse Klaver nou toe dat het hordes verkrachtende primitievelingen zijn die deze kant op komen?
.
En blijkbaar zijn vrouwen hier minder waard dan vrouwen in zo'n tentenkamp?

TooledForTrouble | 10-09-15 | 14:03

Zondag op de Dam in Amsterdam 14.00 hrs.
een bukkake bijeenkomst van 40 organisaties die "vluchtelingen" welkom gaan heten,
.
Tijd voor een tegen-demonstratie waarbij we duidelijk maken dat gelukszoekers geen "vluchteling" zijn. ?

Berthe | 10-09-15 | 14:01

Eigen taart eerst.

GameOverBro | 10-09-15 | 14:00

Desmoulins | 10-09-15 | 13:24

U hoort mij niet ontkennen dat er problemen zijn met deze bevolkingsgroepen. Wat me stoort aan de verhalen van Wilders is de apocalyptische ondertoon die er altijd in hangt. Gespeend op bangmakerij. Zet hier eens een willekeurig debat met Pim Fortuyn tegenover en u zult onmiddellijk begrijpen wat ik bedoel.

Borrelende Boris | 10-09-15 | 13:57

Vloberto | 10-09-15 | 13:24
arbeidsmigranten dus.
Dat zijn geen vluchtelingen.
Arbeidsmigranten kunnen ook in NL of waar dan ook een tijdelijke werkvergunning krijgen, daar is niets speciaals aan.
Dat heeft dus helemaal niets met 'opvang' of 'vluchtelingen' te maken.
(In Duitsland moet je een arbeidscontract tonen (min. 36.000p/j) en je bent welkom.)

--sql error-- | 10-09-15 | 13:56

De Britten hebben al 299 terrorismeverdachten opgepakt dit jaar. Een stijging van 31 procent vergeleken met vorig jaar...
--
Er is niets aan de hand mensen. Allemaal lieve mensen en complete gezinnen, ook op zoek naar een beetje geluk. We love youuu illegale immigranten....
--
www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/0...

Mark_D_NL | 10-09-15 | 13:55

@Gümüs | 10-09-15 | 13:41

Resultaten uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst.
De invasie barstte los in 2015 en niet in 2014. Het hele verhaal valt of staat bij het aantal asielaanvragen in 2014.
Iedere debiel kan een stuk academisch dichttimmeren; betekent dus helemaal niets.

Desmoulins | 10-09-15 | 13:54

duitse herder | 10-09-15 | 13:38
Dit is niet zo, herder.
Denemarken heeft na Duitsland en Spanje de meeste mensen opgevangen.
En het gruwelijke is dat de media eerst, voordat Manuel Rajoy door het bos liep met frau Merkel, riepen dat Spanje slechts 20% van de 38000 aanvragen had toegekend.

Er wordt door EU-fielen zoveel geluld joh.
Met cijfers gerommeld. Strafbaar gewoon.

chicago river | 10-09-15 | 13:53

Op naar de opstand. Dit politiek volk verdiend het om gelyncht te worden. Wegkijkers, onrealistische gedachtes en gutmenschen.

sickstyle | 10-09-15 | 13:53

Uit het hele vluchtelingendebat heb ik begrepen dat de pvda ze gaat halen en de vvd gaat ze terugbrengen. En beide zeggen ze dat dit eenduidig beleid is van dit kabinet. Dit is wat het kabinet voorstaat. De pvda zegt dat de kampen in de regio vol zijn en de vvd zegt dat er nog plaats zat is. En beide zeggen dat dit tot de eenduidige stelling van dit kabinet behoort. De pvda zegt dat we een ruimhartiger asielbeleid moeten. En de vvd zegt regio opvang en er is geen ruimhartig beleid meer nodig. Beide zeggen dat het eenduidige beleid zeer duidelijk is. De pvda en de vvd zijn het helemaal het met elkaar eens. Dit heet het pvvda beleid van dit kabinet. Een beleid waar we al twee jaar mee worden opgescheept. Ik duid het zo. Glas plas was. Er gebeurt dus geen ene flikker. De VVD belooft maar maakt niks waar en de pvda zijn missie is nieuw stemvee. Het enigste waar pvda en vvd het zeer over eens zijn is zitten in het pluche. Zo lang mogelijk als het kan.

tweetybird | 10-09-15 | 13:52

Vluchtelingen hoeven namelijk geen beroep te doen op gezinshereniging, want vluchtelingen hebben hun gezin gewoon bij zich. Althans, de échte vluchtelingen. De profiteurs laten hun gezin in eerste instantie achter - toch een blok aan het been op zo'n lange reis - en proberen het eerst alleen.
VanBukkem | 10-09-15 | 13:26

Het bizarre is dat dit voor de hand liggende gegeven nooit naar voren komt aan de discussietafels in medialand. Je zit te wachten tot 'de' vraag wordt gesteld wanneer al die alleenstaande mannen weer in beeld worden gebracht, maar dit gebeurt nooit.
Ook gisteren bij het programma van Pauw zag je dit weer. Katja Schuurman sprak mannen aan in een asielzoekerscentrum. Zij lieten op hun GSM's foto's zien van hun vrouw en jonge kinderen die zij achtergelaten hadden, en Katja kweelde bij het zien van die schattige kindjes. Maar ze vroeg niet: waarom zijn zij daar en jij hier ?

orange pekoe | 10-09-15 | 13:52

die 'verdeelsleutel' is natuurlijk onzin:
politici bepalen niet waar die mensen verblijven, dat bepalen ze zelf. Ook al wordt een asielzoeker naar Portugal verplaatst dan zal hij de volgende dag gewoon de trein nemen en 2 dagen later is ie weer in NL of Duitsland.
Als er een grens is aan het aantal dat een land wil opnemen dan zal er een hard quotum gehandhaafd moeten worden en zal men dus op een moment moeten zeggen 'sorry, vol=vol, je krijgt niks' , en dat gaat uiteraard niet gebeuren.

--sql error-- | 10-09-15 | 13:49

@Gümüs | 10-09-15 | 13:41
Goed stuk..... voor mensen die zelf niet kunnen nadenken.

toetanchamon | 10-09-15 | 13:49

Ja wat mij nog wel het meeste steekt is de schaamteloze manipulatie en het koste wat kost vermijden van een rationeel debat met tegenstanders van onze immigratie- en multi-culti-politiek.

Dáár wordt ik nou werkelijk kwaad om, niet om de Syriërs, ook al worden het er uiteindelijk geen 7.000 maar zeker 100.000 zoals we eigenlijk allemaal wel weten.

De conclusie die zo zuur smaakt in mijn mond is dat niet zij maar ik wordt uitgesloten in dit debat. En voor iemand die zijn hele leven zonder morren solidair is is dat best frustrerend. Op z'n zachtst gezegd.

F#ckingAwesome | 10-09-15 | 13:49

Jesse Klaver gaat die latente homofiele knuffelmocro Dibi Toefik achterna. Gewoon niet intelligent genoeg voor de Politiek. Exit Jesse een paar maanden voor de komende verkiezingen.
--
Mooi om te zien dat dit soort mannetjes echt geloven dat ze gesteund worden door de partij bonzen binnen GL en door e GL achterban. Terwijl ze tijdelijk ingezet worden om even een body op het podium te hebben.
--
Geniet van je paar maanden of Fame Jesse! Je staat al op de nominatie om vervangen te worden. Maar je doet het goed. Je zet jezelf lekker voor gek, en zorgt er tevens voor dat jij van je leven nooit meer serieus genomen word. Dat is ook een prestatie.

Mark_D_NL | 10-09-15 | 13:47

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 13:36
En Tineke Bennema? Is die ´vluchtelingenwoning´ van je in Breda nou geopend of niet? Of is er in die asiel kussende tussentijd bij haar heel iets anders geopend? Terechte vraag hoor. Want ik hoor er NIETS meer over. Als ik ernaast zit, dan hoor ik dat graag.

chicago river | 10-09-15 | 13:47

@dutchdj | 10-09-15 | 13:13
HBO en UV volk brengt door en verderf in de samenleving. U wil natuurlijk feiten hebben, komt ie:

Joran van der Sloot, neukresultaat van HBO/OV talent.
Kopschoppers Eindhoven, neukresultaat van HBO/OV talent.
Terrasmeisje, neukresultaat van HBO/OV talent.
Pijpmeisje (Roelvink), neukresultaat neukresultaat van HBO/OV talent.

toetanchamon | 10-09-15 | 13:46

Oggod, op het NOS-journaal wordt continu vakkundig ingezoomd op kleine kinderen, zodat het niet lijkt dat het voornamelijk alleenstaande mannen zijn, maar gezinnen. Man man man, kansloos

CrapoTheGreat | 10-09-15 | 13:44

@Sateetje | 10-09-15 | 12:44
Nou ja, best schokkend maar dat was te verwachten na het dreigement van ISIS dat ze duizenden terroristen naar Europa zouden sturen en het dreigement dus volop aan t uitvoeren zijn.
Geweren zijn natuurlijk niet zo eenvoudig mee te nemen in een rubberbootje dus vandaar op deze manier.
.
1. Hoeveel van zulke "zendingen" zijn en worden *niet* onderschept?
2. Hoeveel wapentuig ligt er opgeslagen in de Nederlandse moskeeën?

Lupuslupus | 10-09-15 | 13:44

15 vragen en antwoorden voor wie de draad kwijt is in het vluchtelingendebat:
decorrespondent.nl...
Gewoon, voor een stukje nuance zeg maar.

Gümüs | 10-09-15 | 13:41

Zie plembsel twee boven je

F#ckingAwesome | 10-09-15 | 13:43

Overigens heb ik speciaal voor de Correspondenten nog een andere statisticus in de aanbieding met een mening over hoe goed je armoede kunt bestrijden door immigratie:

www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

Goed dat de correspondent de nadruk weet te leggen op de noodzaak op te vangen in de regio zelf. Maar uiteindelijk hebben we het hier over macro-level problemen die vele generaties overstijgen en waar immigratie nul komma nul verbetering in brengt.

Sterker nog: slechte immigratiepolitiek beperkt wat de rijkere maatschappijen in de wereld voor de armere kunnen betekenen, doordat ze het succes van die maatschappijen beperkt in plaats van versterkt.

F#ckingAwesome | 10-09-15 | 13:43

Ik denk dat het asiel instroom voor ellende zorgt en nog meer gaat zorgen. waarom kan Australië niet als voorbeeld worden genomen!

nietditdatdaarom | 10-09-15 | 13:42

@Janloel7282 | 10-09-15 | 13:23
Dat moet je wel door een licht getinte laten doen. Van een blanke die allah akbar roept zal hij niet schrikken.

ProAsfalt | 10-09-15 | 13:41

Wilders heeft natuurlijk gelijk, maar hij is zo slecht in debateren. Pechtold met zijn truukje om alle gelukzoekers over de gehele Europese populatie te verdelen, Klaver met zijn jankverhaal over onze kinderen en die 5e colonne gek die Saudi Arabia de hemel in prijst. Allen hadden in enkele zinnen geheel de grond in geboord kunnen worden maar Wilders laat dit na en herhaalt slechts zijn eigen zwakke betoog.

naraga | 10-09-15 | 13:41

Een invasie, jajaja, wat een debiele bangmaker, hij heeft te lang in zijn bunker gezeten die idioot. Met 24k vluchtelingen staat NL ergens onderaan het lijstje, en de meeste vluchtelingen zitten in Libanon, Turkije en Jordanië. Deze debiel is rijp voor een behandeling bij een psychiater, de idioot. decorrespondent.nl...

dutchdj | 10-09-15 | 12:34

Grotendeels correct stuk, hoewel het volledig voorbij gaat aan een aantal belangrijke praktische problemen, als bijvoorbeeld de vraag of al die Syriërs werkelijk Syrisch zijn en hoe we dat bepalen. En aan het feit dat 75% man is en gezin achterliet, wat er dus achteraan komt.

Belangrijkste probleem dat ik met het stuk heb is dat het alleen ingaat op de acute hulpvraag en die objectiveert op een scheve manier. Dat filmpje van ons aller favoriete statisticus is keimooi, maar zegt natuurlijk helemaal niets over wat voor ons een werkbare belasting is. Alleen dat Syrië, Libanon en Jordanië compleet de sjaak zijn.

Die focus op de acute hulpvraag zie je overal, terwijl de meeste weerstand toch klip en klaar is: die betreft de continuerende maatschappelijke belasting door permanente opname van grote aantallen mensen met een vrijwel onverenigbare cultuur.

Nu denk ik zelf onderhand dat het met veel Syriërs wel meevalt qua die cultuur, in vergelijking met de (grove generalisatie alert) compleet achterlijke Afghanen en Somaliërs. Maar alleen de toekomst kan dat uitwijzen zolang we er niet objectief over mogen praten met elkaar van het Goed Volk dat ons regeert.
En dan, bij gebrek aan betrouwbare informatie en een gewogen oordeel, zeg ik NEE.

F#ckingAwesome | 10-09-15 | 13:38

Denemarken heeft een paar maanden geleden de uitkeringen voor asielzoekers alias vluchtelingen alias geldvinders gehalveerd. Er zijn nog nauwelijks aanmeldingen nu voor een asielaanvraag.
.
Wilders heeft gelijk.

duitse herder | 10-09-15 | 13:38

De heren maken zich handlanger van een systeem dat op sluwe en doordachte wijze Europa offert op het hakblok van islamitisch integrisme en multiculturalisme. De heer Pechtold , in goede doen zijn in zijn riante huis en heerlijk zeilend op de Friese wateren deze zomer heeft geen enkel raakvlak met de mensen van wie hij hedenmorgen in Volkskrant verlangt maar "even" te wachten op een huurhuis daar asielzoekers het morele recht hebben op voorrang. Hovaardigheid en misprijzen van de gewone Nederlander ten top.
Jan Boule | 10-09-15 | 13:30

Hear, hear en +1

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 13:36

Pechtold heeft niet het idee dat we sinds de jaren negentig helemaal veranderd zijn.
Komt die man nooit buiten?

MogeWijEveOvergeve | 10-09-15 | 13:32

in goede doen zijnde..

Jan Boule | 10-09-15 | 13:31

@VanBukkem | 10-09-15 | 13:26
"Het is daar zo onveilig dat ik van nood mijn vrouw en kinderen moest achterlaten."
Gezinshereniging my ass.

VanBukkem | 10-09-15 | 13:30

vreemde gang van zaken.. kabinet neemt een standpunt in en gaat daar maandag 'mee naar Brussel'
vragen van de kamer kunnen nu niet beantwoord worden.

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 13:30

-weggejorist-

Jan Boule | 10-09-15 | 13:30

moussari 13:01
Sinds 2013 voert Saoudie Arabië een actief beleid om honderdduizenden "sans papiers" , dat wil zeggen mensen zonder verblijfstitel het land uit te zetten. In een 36 pagina tellend artikel van Human Rights Watch genaand "detained, beaten and deported etc" wordt gemeld dat op brute wijze met name Yemenieten en Somaliërs de grens over worden gegooid. Dit beleid gaat voort tot op de dag van vandaag met een pauze op verzoek van Yemen na de gebeurtenissen dit voorjaar.Sarah Watson ( HRW) meldt dat er inmiddels 300.000 van dezen zijn verwijderd uit SA. De heer Kuzu , Pechtold en Klaver zouden het artikel eens moeten lezen. Het schaamrood zou hen op de kaken doen verschijnen. De heren maken zich handlanger van een systeem dat op sluwe en doordachte wijze Europa offert op het hakblok van islamitisch integrisme en multiculturalisme. De heer Pechtold , in goede doen zijn in zijn riante huis en heerlijk zeilend op de Friese wateren deze zomer heeft geen enkel raakvlak met de mensen van wie hij hedenmorgen in Volkskrant verlangt maar "even" te wachten op een huurhuis daar asielzoekers het morele recht hebben op voorrang. Hovaardigheid en misprijzen van de gewone Nederlander ten top.

Jan Boule | 10-09-15 | 13:30

-weggejorist-

Swaffeldude | 10-09-15 | 13:29

Er is maar één luis in de pels van de politiek en dat is Geert. Zijn opmerkingen raken vaak kant nog wal, maar zijn vaak zinniger dan die van de rest van de draaikonten in de 2de kamer. Laat Grutten nu eindelijk eens vertrekken en laten we nu eindelijk eens verder gaan met dit land. Mensen die niets bijdragen eruit, wat ruimte voor de vluchtelingen (dat kan mooi betaald worden van de stopgezette uitkeringen naar het buitenland ) en de grenzen weer dicht.

O ja, en als het ff kan uit de euro. Want zo lijkt Nederland meer op een zeer eng spookhuis dan een prachtig land waar het goed vertoeven is. Kusje erop..........

Swaffeldude | 10-09-15 | 13:29

Wilders heeft op minstens 5 punten gelijk, al zijn sommige van zijn woorden m.i. niet 'ok' ('genoeg, is genoeg'). 1. Minder mensen zouden de overtocht gewaagd hebben, als Europa harder en duidelijker was geweest. Minder mensen waren verdronken. 2. Minder vluchtelingen uit andere landen dan Syrië hadden zich aangesloten bij de vluchtelingenstroom. De meest kwetsbaren had Europa dan ook beter kunnen helpen. 3. Wat Australië doet, hadden we ook kunnen doen, een flink aantal kwetsbare mensen ophalen. Mensensmokkelaars zouden dan minder kans hebben. 4. De rijke Golfstaten doen te weinig aan opvang, geld sturen is niet voldoende. 5. 75% jonge mannen in AZC's die niks aan knuffelberen hebben. Katja Schuurmans was gisteren (met palestijnensjaal) in beeld om foto's van gezinnen van mannen te bekijken op mobieltjes. Mannen reizen blijkbaar voor hun gezin uit, dat kun je je toch bijna niet voorstellen als het puur om acute bescherming van het gezin zou gaan. Het gaat dus om lange termijn perspectief, wat overigens best goed te begrijpen is. Zorgen dat die oorlog niet nog jaren gaat duren, dat zou menselijk zijn. Maar ja, olie en gas belangen, al toe besloten enkele dagen na 9/11 volgens General Clark www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw .

Watching the Wheels | 10-09-15 | 13:28

Af en toe valt in deze discussie het woord gezinshereniging, maar gezinshereniging heeft is natuurlijk helemaal niet van toepassing op deze vluchtelingen. Gezinshereniging is namelijk ooit bedacht voor gastarbeiders. Daar kun je het mee eens zijn of niet, maar daar is het voor bedacht. Niet voor vluchtelingen. Vluchtelingen hoeven namelijk geen beroep te doen op gezinshereniging, want vluchtelingen hebben hun gezin gewoon bij zich. Althans, de échte vluchtelingen. De profiteurs laten hun gezin in eerste instantie achter - toch een blok aan het been op zo'n lange reis - en proberen het eerst alleen.
Vluchtelingen zouden _per_ _definitie_ nooit een beroep moeten/mogen doen op de mogelijkheid tot gezinshereniging.

VanBukkem | 10-09-15 | 13:26

Die Jesse Klaver ook weer met zijn mooie verhalen. Wel aankaarten dat vrouwen in vluchtelingenkampen bedreigd worden door die mannen, maar het is totaal geen probleem om diezelfde mannen allemaal hierheen te laten komen hoor. Ik had dat mannetje met de grond gelijk gemaakt als ik in de 2e kamer zat. Dat weet ik wel.

OpperGek | 10-09-15 | 13:25

Eindelijk ontkracht Halbe de opmerkingen van Pechtlul en Klaverzak, het gaat om 0,02% v.d. europese bevolking wat naar europa komt. Lik me reet, 20% komt hier naar toe.

nightwish | 10-09-15 | 13:24

@Borrelende Boris | 10-09-15 | 13:20

Omdat je er niks meer over hoort, bestaat het dus ook niet.
U bent de fraude met toeslagen alweer vergeten of de problemen op de arbeidsmarkt die deze influx heeft veroorzaakt?
U leeft in een parallel universum. Met oogkleppen op blijft u de leugens van onze politieke elite vreten als zoete broodjes.

Desmoulins | 10-09-15 | 13:24

--sql error-- | 10-09-15 | 13:20
De plaatsen die ze bieden zijn 'visitor visa', oftewel toerist of werkende. Ze hebben wel degelijk een aantal vluchtelingen opgenomen, maar die hebben 0,0 kans op een nieuwe plek om te wonen. Voor de beeldvorming zijn de mensen die zijn opgenomen veelal hoogopgeleide professoren en wetenschappers en hun gezin waar ze zelf iets aan hebben. Die mogen dus na hun werk weer naar huis.

Vloberto | 10-09-15 | 13:24

Klaver wil vluchtelingen geen gevaar laten lopen en met vliegtuigen laten overkomen? En mensen die daar tegen zijn moeten niet huilen over foto's met dode kindjes?
.
Waar komt die malloot vandaan?

davimore | 10-09-15 | 13:24

Het is weer tenenkrommend al die aanvallen naar Wilders. Gelul over barmhartigheid terwijl al die migranten misbruik komen maken van ons sociale systeem en het 'eigen' volk levenslang geld gaat kosten en nog meer hun eigen cultuur gaan inleveren voor gelukszoekers. Barmhartig is om naar je eigen volk te luisteren en opkomen voor je eigen land en eigen volk in plaats van klaplopers die willen profiteren van ons systeem. Migranten die gewoon automatisch een Nederlandse nationaliteit krijgen terwijl ze zo snel mogelijk weer terug naar het land van herkomst zouden moeten.

XaleX_2 | 10-09-15 | 13:23

Is Pechtold werkelijk zo naïef en oliedom dat hij echt meent dat 'Allahu akhbar' een onschuldig "God zij geprezen" betekent?

Thomas333 | 10-09-15 | 13:16

Makkelijk te testen. Zie je Alex bij het binnenhof, ga je naast hem lopen, en schreeuwt keihard in zijn oor: Allah Akhbar! Als hij schrikt, gelooft hij het zelf niet. Nutteloos debat dit.

Janloel7282 | 10-09-15 | 13:23

Hahahaha, hij (dat stuk uitschot met die naam ik steeds vergeet) haalt dat "500.000" half miljoen saudi arabië argument tevoorschijn. Dit was een keiharde leugen. Er zijn namelijk nergens papieren, foto's, documenten en andere registraties verschenen van dit "bericht". Het was 1 berichtje uit dat land dat alle goedvolk media heeft overgenomen.

Hoezo is dit nog steeds niet bekracht of ontkracht? Ik zeg HOAX.

LangeTijdGeleden | 10-09-15 | 13:22

werkelijk ALLE tegenargumenten kwamen op het volgende neer: ... ja.. maar zielugg.

trenthopper | 10-09-15 | 13:22

-weggejorist-

SomeDuder | 10-09-15 | 13:22

@Vloberto | 10-09-15 | 13:19

De meningen staan zo ver uit elkaar.
Wat de realiteit ook ons duidelijk maakt, hoeveel gelijk de heer Wilders ook heeft, men blijft op de oude weg vol slinkse retoriek doorgaan...

Desmoulins | 10-09-15 | 13:22

VanBukkem | 10-09-15 | 12:48
In Fuengirola, Spanje, is eergister een IS-aanhanger en jihadist opgepakt door de guardia civil. Wordt verdacht van het opstarten van een soort Spaanse Hofstadgroep. Wapens en bedenk het allemaal maar. Maar. Geen woord, geen letter lees ik erover in de NL media. Laat staan dat de MSM schrijven wat de ´achtergrond´ van deze meneer zou kunnen zijn. Oh wacht. Hij kwam ´gereisd´ via Syrie. Niet om vakantie te vieren.

chicago river | 10-09-15 | 13:21

Ik ben afgehaakt wanneer een meneer retorische vragen begon te stellen om dingen goed te praten.

.11eurocentvanomeKOK | 10-09-15 | 13:21

The six Gulf countries - Qatar, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait and Bahrain - have offered zero resettlement places to Syrian refugees.
www.amnesty.org/en/latest/news/2014/1...
Wat doet die domme Turk eigenlijk in ons parlement?

--sql error-- | 10-09-15 | 13:20

In 2012 hadden we een tsunami van Polen, Roemenen en Bulgaren die het leven in Nederland totaal zouden ontwrichten. Er werd zelfs een meldpunt door de PVV in het leven geroepen. Je hoort er tegenwoordig niets meer over. De blonde messias probeert wederom angst in te boezemen, voornamelijk voor eigen politiek gewin. Het is en blijft een populist zonder realistische oplossingen.

Borrelende Boris | 10-09-15 | 13:20

@Desmoulins
Het gaat om het gehele plaatje, hij doet zijn huiswerk matig en staat populair te ouwehoeren met schreeuwen om zijn punt duidelijk te maken. Ik zeg niet dat hij geen punt heeft, in tegendeel juist. Dit is nu juist waar zijn 'tegenstanders' steken laten vallen, die vallen hem op de man aan, en niet op het probleem. Men zou het geheel eens moeten zijn met zijn betoog en een oplossing moeten zoeken. IPV daarvan gaan ze alles verdedigen en zijn houding aanvallen.

Vloberto | 10-09-15 | 13:19

Pechtold moet tegen zichzelf beschermd te worden. Hij staat daar gewoon dronken te zijn. Die man is echt van het padje af. Wie helpt die Man??

Mark_D_NL | 10-09-15 | 13:18

Kuzu mag liegen tegen kafirs. Ies koeltoer.

WitteGrunneger | 10-09-15 | 13:16

@Vloberto | 10-09-15 | 13:12

Zijn nek staat te te lullen?
U heeft werkelijk geen idee.
Het gaat wel degelijk om meer dan 75% mannen en meer dan 80% moslim, daarbij kloppen de aantallen wel degelijk en is Wilders zelfs nog wat voorzichtig met zijn prognose.
Gezinsmigratie bestaat vrijwel nooit uit slechts 2 personen dus dat aantal zal nog wel hoger uitpakken maar volgens de fatsoenlijke Pechtold hebben we het slechts over enkele luttele procentpunten van het totaal aantal mensen in Europa.

Desmoulins | 10-09-15 | 13:16

Is Pechtold werkelijk zo naïef en oliedom dat hij echt meent dat 'Allahu akhbar' een onschuldig "God zij geprezen" betekent?

Thomas333 | 10-09-15 | 13:16

@Desmoulins | 10-09-15 | 13:13

Aaah merci, haha die kuzu, wat een leugenaar. Verrassend? Nee.

nousorry | 10-09-15 | 13:15

Heeft iemand een bron van die half miljoen waar Kuzu het over had?
nousorry | 10-09-15 | 13:01
Die Kuzu liegt, of vertelt op zijn minst een hooguit halve waarheid, met z'n verhaal over dat BBC-artikel. Ja, Saudi Arabië zégt sinds 2011 zo'n 500.000 immigranten opgenomen te hebben. Maar alleen de werkende variant. En als hun contracten afgelopen zijn, mogen ze weer optyfen.
www.bbc.com...
.
p.s. Wat is die Pechtold toch een onvoorstelbare hufter.
soggert | 10-09-15 | 12:57

WitteGrunneger | 10-09-15 | 13:14

Ook dit debat toont weer aan, dat de PVV de enige partij is die de ernst van de situatie door heeft.

Daphinda | 10-09-15 | 13:14

@ Democrates | 10-09-15 | 13:07
Toch fijn om te lezen dan dat de eerste reactie "Nooit gedacht dat ik dit ga zeggen... Ik ben het volledig eens met Wilders!" bij nu.nl 3,5x meer +'en dan -'en krijgt

CrapoTheGreat | 10-09-15 | 13:14

Het wachten is op een terroristische actie van 1 van de vluchtelingen en de pleuris breekt uit... je gaat mij idd niet vertellen dat tussen al die vluchtelingen geen Jihad strijder zit.

Kris | 10-09-15 | 13:14

We hebben het 'maar' over 0,07% van de Europese bevolking dus is het geen probleem...
Wat een bullshit! We lappen al voor Griekenland en voor de huidige werkloosheid, we lappen al voor de asielzoekers die er al zijn en dan nog moeten we 0,07% accepteren?
Wie zegt dat die 0,07% geen 5% wordt?
Met de instelling die Europa nu heeft lokken we het wel uit!

a4p | 10-09-15 | 13:14

@nousorry | 10-09-15 | 13:01

Dat zijn de arbeidsmigranten of beter gezegd: slaven die met een tijdelijk arbeidscontract tijdelijk mogen werken voor de inheemse bevolking.
Het gaat daarbij niet om 500.000 Syriërs, dat is een pertinente leugen.

www.unhcr.org/pages/49e486976.html

561 refugees en 70.000 stateless persons.
Waarbij de tijdelijke 'arbeidsmigranten' in feite ook stateloos zijn omdat bij binnenkomst in SA de paspoorten worden ingenomen.
Kuzu liegt.

Desmoulins | 10-09-15 | 13:13

-weggejorist-

dutchdj | 10-09-15 | 13:13

Onnozele uitspraak van Peggold, dat we sinds de jaren 90 niet 'helemaal veranderd' zijn. Dat zijn we wél.

Le Roi | 10-09-15 | 13:13

Wat een vertoon zeg, Wilders die de cijfers niet heeft en uit zijn nek staat te lullen (populair gelul) maar wel met een punt. We halen niet alleen zielige mensen binnen, maar ook gelukszoekers die exact weten (van de brochure inderdaad!) welk land ze moeten aandoen voor maximale winst. Verder pompt de GCC enorm veel geld in het vluchtelingen probleem maar dat is geen oplossing. De 500.000 mensen die worden opgevangen in Saudi Arabia zijn 'bezoekers' van het land. Die kunnen dus niet werken en teren op veelal familieleden en hulporganisaties. Dus het barmhartige verhaal van de 500.000 opvang in Saudie is totale onzin. Het gaat om relocatie van mensen, een nieuw bestaan! Dat bieden ze in de GCC niet en dat biedt de EU wel en daar heeft men wat aan. Ook Dubai staat alleen 'bezoekers' toe en geen naturalisatie, wel verlengen ze de status van vluchtelingen keer op keer, maar ook dat, geen oplossing!

Vloberto | 10-09-15 | 13:12

Wilders heeft groot gelijk. Er valt geen speld tussen te krijgen.

GroenLinks: vrouwen worden bedreigt in de opvangkampen in Griekenland en Turkije.
Als de vrouwen daar worden bedreigd waarom zouden de vrouwen in Nederland veilig zijn?

Dan is de angst die de Enschedese volk heeft in die wijk dus volkomen gerechtvaardigd.

GroenLinks: hun natte droom: de ontwikkelingssamenwerking met miljarden verhogen en ondertussen de bijstand verlagen en als de klap op de vuurpijl de bijstandsgerechtigden voor nop bij private bedrijven onder goedkeuring van GroenLinks en PvdA te werk stellen.

ProAsfalt | 10-09-15 | 13:10

@dutchdj | 10-09-15 | 13:05
WTF, dude! Schiet jij ff met een gestrekt been in de ontkenning!
Het is aldus u geen feit dat top bestuurders voortdurend externe adviesbureaus inhuren?
Vraag:
Bent u een vara-trol?

toetanchamon | 10-09-15 | 13:10

@CrapoTheGreat | 10-09-15 | 12:44 > Maar dat weten we toch al jaren, dat NU.nl een welhaast [extreem] linkse site is?
Ik kom er al jaren niet meer langs, voor echt onafhankelijk nieuws moet je iig niet bij hen zijn.

Democrates | 10-09-15 | 13:07

Heb maar even geluisterd, maar zegt ie nou dat ZZ top door Europa tourt?

knehmoo | 10-09-15 | 13:07

Waarom zou je geen hart hebben als je eerst aan je eigen volk denkt.

Maar ja, ook hier geldt: het Nederlandse Volk denkt er anders over gelet op de verkiezingsuitslagen.

ProAsfalt | 10-09-15 | 13:07

@Zo Ontzettend Moe | 10-09-15 | 12:58

Na Fortuyn, van Gogh, talloze aanslagen in Europa, dagelijkse dreiging tegen Wilders en de PVV... maar volgens Alexander Pechtold is er niets veranderd sinds de jaren '90.


@Einde van de Domheid | 10-09-15 | 12:58

Met wat?
Ze hebben geen documenten.

Desmoulins | 10-09-15 | 13:07

@speculoos zei het al. Meer wil ik er niet eens over zeggen want daar komt het gewoon op neer. Vrouwen en kinderen zijn niet veilig daar, dus halen wij gewoon de fitte criminele en verkrachtende jongemannen hier naartoe. En wij hebben een stelletje nerds die aan de touwtjes trekken, met een cape aan, die dat een uiterst nobel en humaan plan vinden. Wat kan er fout gaan hmm, en bovendien heeft ons legertje hulpverleners dan weer volop interessant nieuw werk. Justitie en politie ook natuurlijk. Goddamn hippies.. als er iemand bang en laf is zijn zij het wel, niet wilders. Wilders bukt niet, en dat zouden meer mensen moeten doen.

de grote Anti | 10-09-15 | 13:06

Pakje Tjolk | 10-09-15 | 12:54

Bent u echt zo dom met uw "Joram " ?

edelweiss | 10-09-15 | 13:05

@ toetanchamon | 10-09-15 | 12:57
Als je niet met inhoudelijke en feitelijke argumenten kan komen hou dan gewoon je bek. Want je zegt slaat werkelijk helemaal nergens op.

dutchdj | 10-09-15 | 13:05

Peggoldje is wel slim. Hoeveel procent van de Europese Bevolking. Dan rolt er minder dan 1% uit.

Het is alleen jammer dat de asielzoekers naar Koninkrijk der Nederlanden komen. Dan is het relatief over de Nederlandse populatie heel wat meer.

Maar ja, het Nederlandse Volk dat interesseert Peggold geen ene reet. Peggold gaat denkt alleen nog maar Europees. Heel D'66 denkt alleen maar Europees. Daarom vind ik D'66 zo ongeloofwaardig als de pest. Het Nederlandse Volk denkt er echter anders over gelet op de verkiezingsuitslagen.

ProAsfalt | 10-09-15 | 13:05

Heeft iemand een bron van die half miljoen waar Kuzu het over had?

nousorry | 10-09-15 | 13:01

dutchdj | 10-09-15 | 12:34
Wilders heeft het goed gezien. De aantallen vallen nu misschien nog mee, maar de stromen migranten zijn geëxplodeerd de afgelopen maanden door falend EU-beleid. Wanneer dit een paar jaar zo doorgaat, en dat is niet onaannemelijk gezien de halfzachte maatregelen die men nu voorstelt, hebben we het wel degelijk over een invasie van overwegend moslims. De aantallen asielzoekers worden steeds los gepresenteerd, zodat je steeds kunt zeggen dat het maar 0,00zoveel procent van de bevolking is. Maar ga het maar eens optellen over een aantal jaren, inclusief extra instroom door gezinshereniging en het islamitische fokbeleid. Denk dat je er zelf van schrikt.

KlunsJohannus | 10-09-15 | 13:01

@nightwish | 10-09-15 | 12:53

En dat is?
Men maakt nu beleid, of dat wordt opgedragen uit Brussel, voor een situatie die nog in volle gang is of zelfs nog tot volledige uitbarsting moet komen...
Het is een circusact.

Desmoulins | 10-09-15 | 13:00

Wat zwak die Pechtold, wat zwak....

Ko Ranzig | 10-09-15 | 12:59

Iedere vluchteling voor IS is zolang nodig welkom.
Maar waarom die mensen niet geregistreerd worden is een raadsel!

Einde van de Domheid | 10-09-15 | 12:58

Pechtold:
"Want ik heb niet het gevoel dat we sinds de jaren '90 zo veranderd zijn"

Nee, waarschijnlijk niet in zijn omgeving, echter, kijk ik in MIJN omgeving om me heen...

Wat een onnozelaar!

Zo Ontzettend Moe | 10-09-15 | 12:58

Je ziet aan alles dat ze hun eigen verhaal ook niet meer geloven, geweldig om ze zo te zien acteren.

Nilfisk | 10-09-15 | 12:58

@dutchdj | 10-09-15 | 12:41
Rot toch op met je politiek/wetenschappelijk onzin. Bij dit soort vraagstukken, heb je helemaal geen wetenschap of professors nodig. HBO en UV gestudeerde hebben de leiding (bestuur/politiek) En dat 'toptalent' huurt LBO en MAVO adviesbureaus in omdat ze geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn. Aan dat soort mensen wordt een topsalaris betaald. Pfffff.

toetanchamon | 10-09-15 | 12:57

Die Kuzu liegt, of vertelt op zijn minst een hooguit halve waarheid, met z'n verhaal over dat BBC-artikel. Ja, Saudi Arabië zégt sinds 2011 zo'n 500.000 immigranten opgenomen te hebben. Maar alleen de werkende variant. En als hun contracten afgelopen zijn, mogen ze weer optyfen.
www.bbc.com/news/world-middle-east-341...
.
p.s. Wat is die Pechtold toch een onvoorstelbare hufter.

soggert | 10-09-15 | 12:57

Klaver is echt totaal van het padje af.
Wat een totale gek is dat.
Pechtold denkt werkelijk dat hij een patent op feiten heeft.
In de jaren '90 was er geen sprake van een grotere instroom noch valt enige andere periode na WO II te vergelijken met de invasie van vandaag de dag.
Het is een islamitische invasie.

Desmoulins | 10-09-15 | 12:56

Arrogandertje toch.

Hoeveel % van de Europese bevolking jwam Normandie binnen? Hebben de Duitsers ook het gevoel dat er sindsdien heulemaal niet veul is veranderd?

Te dom om te kakken of kwalijke marionet?

guurderdanguur | 10-09-15 | 12:56

@Sano | 10-09-15 | 12:23
Het peutertje kwam uit Kobani, dat is een Koerdisch stadje in Syrië.

Peter_K | 10-09-15 | 12:56

Die snotneus durft het woord 'barmhartig' in de mond te nemen.
Wat is eigenlijk barmhartig?
Een kind laten verdrinken omdat zijn vader de lokroep van gratis kunstgebit niet kan weerstaan, of geen gratis kunstgebitten aanbieden zodat het kind nog geleefd had.
Welke van de twee is het meest barmhartig?
Dood kind of levend kind?
Ik weet niet of die prutsert zelf nog ooit kinderen wil, maar dat lijkt me niet zo verstandig.
In meerdere opzichten.

Cuyahoga | 10-09-15 | 12:56

J.R. Thorbecke | 10-09-15 | 12:51
Hear, hear! +1

KlunsJohannus | 10-09-15 | 12:56

Pechtold, wat een ongelooflijke idioot is het toch. Wilders heeft gewoon gelijk, dit gaat nog eens finaal mis. Wanneer gaat die Pechtold is de realiteit onder ogen zien, wat een mafklapper.

Ik word hier zo schijtziek van, de regering lachen om wat Pechtold zei, misschien moet ze gvd eens een keer wat gaan doen in 070 want goed een land besturen is er al tijden niet meer bij.

Als de eerste aanslag straks komt zal het zeker ook een Lone wolf zijn Alexander. Wat een NSB'er verkoopt ze eigen volk voor vluchtelingen.

swagmachine | 10-09-15 | 12:55

Wat is die Joram toch een kleine kleuter. 'Het zijn onze kinderen'.... ga toch weg man.

Pakje Tjolk | 10-09-15 | 12:54

Havenwerker | 10-09-15 | 12:49
Waarschijnlijk sluit een deel zich aan bij deze Marokkanen om mee te gaan vechten in Syrië en aanslagen te plegen in Europa. Verreweg de meeste Syriërs die hier nu binnenkomen zijn (streng) Soennitische moslims die te lijden hebben gehad onder bommen van de Sjiitische (Alavitische) Assad. Hun voorkeur ligt eerder bij ISIS en Al Nusra dan bij het regime van Assad.

KlunsJohannus | 10-09-15 | 12:54

Linkse partijen beweren progressief te zijn. Progressie betekent vooruitstrevend.

Waar zien zij vooruitgang in het opvangen van deze asielzoekers?

Meer bommen op IS zal een betere oplossing zijn voor dit globale probleem.
Nu houdt men juist het probleem in stand.

De Nederlandse bevolking wordt weer met de makkelijkste maatregel opgezadeld door de EU-graaiers: 'ze komen bij u wonen, van uw centen leven en ze gaan écht wel weer terug.'
Uhuh!

De zittende Haagse elite blijkt GEEN volksvertegenwoordiger te zijn, maar een stel zakkenvullende poppen van de ONDEMOCRATISCHE EU-dictators.

Links beleid heeft niets, maar dan ook NIETS met progressie te maken.

Pastor Sippenhaft | 10-09-15 | 12:53

Helaas staat de vvd niet garant voor het nakomen van hun standpunten anders kon ik wel leven met het vvd standpunt.

nightwish | 10-09-15 | 12:53

24 keer.

altijdzonnig | 10-09-15 | 12:53

Die Pechtold ziet er toch wel een beetje overwerkt uit inmiddels. En maar drammen alsof wij het allemaal in de wereld gaan regelen verder...

Mr. Neon | 10-09-15 | 12:52

kanon0503 | 10-09-15 | 12:42
Exact. Schrijnend weinig mensen vragen zich eigenlijk af waarom de verzorgingsstaat verder wordt uitgekleed (geen stufi meer, later AOW, alles inkomensafhankelijk etc. etc.). Het antwoord is echter simpel: er is meer aanwas gekomen van mensen die netto ontvangen dan mensen die netto betalen. En aangezien je pas nettobetaler bent bij een inkomen van rond de 35k, heb ik geen CBS nodig hoeveel niet-westerse migranten bij de groter geworden groep van netto-betalers zit. Dat percentage is no way hoger dan 15.

Nu kom je tot het punt dat je moet kiezen: willen wij een land zijn met een verzorgingsstaat, maar dan kunnen er geen kansarme migranten bij, óf willen wij een land zijn waar migranten heen kunnen om een poging te wagen, maar dan kan er geen verzorgingsstaat meer zijn. Het is tekenend dat een zogenaamde extreem-rechtse partij als de PVV hierbij méér voor de verzorgingsstaat betekent dan de SP, PvdA en GroenLinks samen. De laatstgenoemde partijen snappen niet (of althans niet publiekelijk) dat de verzorgingsstaat uitgehold moet worden dankzij de niet netto-betalende migranten. Anders kan het gewoon niet. Daarom zijn ze ook zo bang dat de kosten van de migratie worden uitgerekend. Er zou zo maar eens iemand kunnen zijn die een direct lijntje legt tussen de twee.

Rest In Privacy | 10-09-15 | 12:51

shibalnom | 10-09-15 | 12:45
Triest ja. Dit soort GroenLinks-mensen denken niet volgens menselijke natuur, behoeften en gevoelens, maar volgens de strikt theoretische kaders van Hoe Het Volgens Ons Hoort.

KlunsJohannus | 10-09-15 | 12:51

Die Pechtold en consorten krijgen per ieder woord wat ze eruit kotsen een doos Euri's uit Brussel toegestuurd.

miereneukert | 10-09-15 | 12:49

Sterk gesproken door Geert. Klare taal: Eigen volk eerst.
De rest is een zootje Landverraders van het ergste soort met als hoogtepunt de 5e colonne Tweede Kamerl*l aan het woord. Wat een misselijkmakend betoog hield die Turkse Nederlander.
Het is de hoogste tijd dat we massaal een vuist maken richting Brussel en Den Haag. Wij zijn het volk dat sinds de €U totaal uitgemolken wordt. Onze eigen identiteit wordt ons ontnomen. Nederland uit de €U, grenzen dicht, gekozen extreem-realistische partij aan de macht.

WitteGrunneger | 10-09-15 | 12:49

doskabouter | 10-09-15 | 12:45
Wat koop je daar dan voor? Je land naar de kloten, islamitisch geweld en werkloosheid toegenomen, sociale zekerheid en zorg onbetaalbaar. Maar je hebt wél mooi effe aangetoond dat het kabinet kut was. Ik zie toch echt liever dat er nu meteen keiharde maatregelen volgen. Maar met types als Pechtold, Samsom, Klaver en Slob in de Tweede Kamer gaat dat vermoedelijk niet gebeuren.

KlunsJohannus | 10-09-15 | 12:48

Shit. Geert heb gelijk.
Gauw de vingers in de oren en heel hard 'Je bent Welkom In Mijn Land' zingen.

VanBukkem | 10-09-15 | 12:48

zowel rechts als links lossen het probleem niet op. Zijn alleen bezig met politiek. Wanneer er een echte aanslag gebeurd gaat men weer naar elkaar wijzen.

franck7020 | 10-09-15 | 12:47

Pfff Kneusje Klaver die het heeft over 'onze kinderen'

shibalnom | 10-09-15 | 12:45

Geert was nog terughoudend met de gezinshereniging van 2 personen per vluchteling. Volgens mij zijn die gezinnen wel groter.

de uitbater | 10-09-15 | 12:45

Is hij aan het oefenen of zo, er zit geen kip daar...!

Nomen | 10-09-15 | 12:45

Ik hoop dat er op korte termijn heel veel vluchtelingen en gelukszoekers en andere zoekers hierheen komen. Pas dan zal duidelijk worden hoe incapabel en verwijtbaar ons kabinet is.

doskabouter | 10-09-15 | 12:45

Haha op nu.nl is er niet bepaald vrijheid van meningsuiting mbt Wilders' toespraak:
<br>
<br>
"Dames en heren: reageer ook hier beheerst en inhoudelijk. Schelden/generaliseren/op de persoon spelen etc zal worden verwijderd, en riskeert bovendien een ban. Dank!"
www.nujij.nl/algemeen/kamer-botst-met-...
<br>
<br>
Maar gelukkig wil Marcouch dit aanpakken door discriminatie op internet aan te pakken, en daarmee een stalinistisch milieu te kweken in Nederland, want het gaat er natuurlijk niet om wat mensen echt denken en vinden, nee, het gaat erom dat mensen met rechts gedachtengoed de mond worden gesnoerd, want dan zijn ze er ook niet hè!

CrapoTheGreat | 10-09-15 | 12:44

Pechtold heeft het over 0,07% van de bevolking aan asielzoekers. Dat is een hele populistische voorstelling van zaken. Want hij weet ook wel dat het niet bij deze eerste stroom migranten gaat blijven, zeker niet als er geen strenge maatregelen worden genomen. Dan gaat het de komende jaren om vele miljoenen mensen, misschien wel tientallen miljoenen, en dan hebben we het niet meer over 0,07% maar over 2%, 5% of misschien wel 10% aan nieuwkomers, binnen een paar jaar. Zonder gezinshereniging en natuurlijke voortplanting mee te tellen. Wilders had Pechtold hier op moeten wijzen. Regeren is vooruitzien.

KlunsJohannus | 10-09-15 | 12:44

Er is al een container vol met wapens onderschept in Griekenland, hulp voor vluchtelingen.......
www.youtube.com/watch?v=xn-UCR5p0y0
Geert gaat gelijk krijgen, maar dan is het al te laat

Sateetje | 10-09-15 | 12:44

Wat betreft het feit dat de golfstaten weinig tot niets doen is uiteraard wel een goed punt.

dutchdj | 10-09-15 | 12:44

Wat is eigenlijk eerlijker: 1 miljard uitgeven aan degenen die hun land verlaten (dan wel verraden, wat u wilt), of 1 miljard uitgeven aan de 90% die achtergebleven zijn in de VEILIGE vluchtelingenkampen in Turkije? Waarom stelt niemand zich die vraag?

Rest In Privacy | 10-09-15 | 12:44

Huilie(onze kinderen)Huilie

Sayer | 10-09-15 | 12:43

Asielzoekers, EU, geldverspillende Overheid (is een pleonasme, ik weet het), graaiers, goedmensen, indoctrinatie door de linkse media (al vanaf het basisonderwijs) en ga zo maar door.
Er zou een mogelijkheid moeten komen om een regering jaarlijks te beoordelen en zo nodig weg te stemmen en doe dan maar gelijk een bindend referendum over het lidmaatschap van de EU.
Beter nog zou het zijn om Nederland van de grond af aan opnieuw op te bouwen, want het huidige systeem is door en door verrot.
Wij zijn niet ver meer van dat punt verwijderd, hetzij via verkiezingen (hahaha) en anders na het ruimen van rokende puinhopen.

wooky | 10-09-15 | 12:43

BlowingBubbles | 10-09-15 | 12:36

Die gozer spoort niet.

doskabouter | 10-09-15 | 12:43

Toen de Duitsers in 1940 Nederland binnenvielen waren er dat minder dan 0,5% van de Nederlandse bevolking - dat was toch geen invasie, aldus Pechthold.

Rest In Privacy | 10-09-15 | 12:42

@J.R. Thorbecke | 10-09-15 | 12:39
Inderdaad… alsof het negeren, minachten en ontlopen van je eigen burger níét een gebrek aan "medemenselijkheid" is.
- Moeten de oudjes dan nog een paar jaar in de eigen pies blijven liggen?
- Moeten de pensioen nog verder worden verlaagd?
- Moeten de pensioenleeftijden nog verder worden verhoogd?
- Moet de BTW nog verder worden verhoogd?
- Moet de zorg nog duurder worden dan ze al is?
(en zo nog een leger aan punten…)

Een deel van al dat geld gaat nu naar de AZC's en de Mieles die daar worden uitgedeeld. En moet Nederland één van de weinige landen zijn die "medemenselijk" is? Wat dacht je van al die landen die de probleemgebieden omringen? Dat zijn er nogal wat namelijk. Of de EU-landen die het vertikken mensen in te nemen?

Nog buiten het feit natuurlijk dat een (over)groot deel van die zogenaamde vluchteling, helemaal geen vluchteling is en éigenlijk gewoon weer teruggestuurd zou moeten worden. Maar nee… het zou onmenselijk zijn om gelukzoekers terug te keren om zo onze éigen burger eens te ontzien en respecteren.

kanon0503 | 10-09-15 | 12:42

@dutchdj | 10-09-15 | 12:34
Ons leger zit in de oorlogsgebieden waar alle vluchtelingen vandaan komen. wat doen die gasten flyers uitdelen? Zijn wij massaal gevlucht toen we werden geholpen de de amerikanen en canadezen om ons land terug te krijgen en op te bouwen? Nee!! maar waarom zit ons leger en ons belastinggeld in dat land en komen zij massaal deze kant op? Irakezen zeggen al jaren dat zij het beter hadden onder Sadam dan dat het westen daar democratie kwam brengen. Het westen dat de taliban ging bestrijden en IS steunden. Hoe blind kan een mens zijn?

toetanchamon | 10-09-15 | 12:42

@ kanon0503 | 10-09-15 | 12:37
Over 2014 zijn er 24k asielaanvragen geweest. Dat had ik er even bij moeten zetten. De bron mag je zelf opzoeken.

dutchdj | 10-09-15 | 12:42

@ Conan de Rabarber | 10-09-15 | 12:36
Omdat het een wetenschappelijk onderbouwd stuk is met referenties en bronnen, in tegenstelling tot een geblondeerde blaaskaak die in de lucht aan het schreeuwen is zonder het goed te onderbouwen of uberhaupt bronnen te noemen en laat staan met feiten te komen.

dutchdj | 10-09-15 | 12:41

Hoor ik het nou goed in Turkije zijn vrouwen niet veilig want daar worden de ze verkracht dus de verkrachters moeten we in Nederland opvangen vreemde oplossing weer van de roverheid.

speculoos | 10-09-15 | 12:40

Van de broertjes op Powned: "GroenLinks-voorman Jesse Klaver mocht het bal openen. Hij liet weten te vrezen dat een Nederland zonder ruimhartig vreemdelingenbeleid misschien zelf gered moet worden, maar dan van een gebrek aan medemenselijkheid".

Sorry, maar dan ben je af, ongeschikt en levensgevaarlijk.

Rest In Privacy | 10-09-15 | 12:39

@Cuyahoga | 10-09-15 | 12:35
Ze maken ongeruste burgers anders met het grootste gemak uit voor Extreem rechts en neonazi's.

Conan de Rabarber | 10-09-15 | 12:38

@dutchdj | 10-09-15 | 12:34
24.000 vluchtelingen? Hoe kom je daar bij? We ontvangen er hier tegenwoordig máándelijks 1800! En we ontvangen al járen zogenaamde vluchtelingen. Op 't moment hebben we hier een veelvoud van die 24.000 vluchtelingen waar jij 't over hebt. En dan zijn dat alleen degene die geregistreerd staan, en niet nog eens een veelvoud van de "vluchtelingen" die ondergedoken zitten.

kanon0503 | 10-09-15 | 12:37

Klaver "het zijn onze kinderen!!" Enger wordt t niet.

BlowingBubbles | 10-09-15 | 12:36

@dutchdj | 10-09-15 | 12:34
Welke idioot gelooft er nou wat er op de correspedant geroeptoetert wordt?

Conan de Rabarber | 10-09-15 | 12:36

Alexander heeft een punt, sinfs de jaren '90 is er niks verandert, politiek gezien dan! Ze spreken over een asielbeleid, welk beleid? Asielzoekers zijn nieuwe stemmers zonder kennis, blij met een gratis roos en miele wasmachine.

toetanchamon | 10-09-15 | 12:35

Als je er over nadenkt is dit debat eigenlijk krankzinnig.
Het zou hetzelfde zijn als ze na Turkije-Nederland alleen de eerste 2 minuten gaan analyseren omdat die wel goed gingen, en dat degene die over de rest van de wedstrijd wil praten, uitgelachen wordt om zijn haar.
Stel je dat eens voor, studio sport, voetbal inside, en dat weken aan een stuk.

En zo is dat debat ook, men wil alleen praten over die 2% van de gevallen, echte vluchtelingen die moesten vluchten omdat hun leven gevaar liep.

Eigenlijk idioot dat dat onze volksvertegenwoordiging is, ik bedoel, alle informatie is voorhanden.
Zet je computer maar aan en binnen een paar muisklikken kun je alles weten.
Als je dat wilt.
Zelfs Jesse Klaver heeft geen excuus, ondanks dat hij maar vmbo heeft, want zelfs een vmbo'er weet tegenwoordig hoe je iets kan vinden op internet.

Dus het 'wir haben es nicht gewusst' is straks geen geldig excuus voor dit slap zooitje gajes.
Kijk om ze dan meteen NSB'ers te noemen gaat mij iets te ver, NSB'ers hadden immers geen internet dus daar waren er nog een paar die het echt niet haben gewusst.

Cuyahoga | 10-09-15 | 12:35

'Vrouwen zijn niet veilig bij opvang in de regio', waardoor komt dit en waarom is men van mening dat als we die vrouwen en de bedreigers van die vrouwen hierheen halen die vrouwen wel veilig zijn?

__dictatuur | 10-09-15 | 12:35

Een invasie, jajaja, wat een debiele bangmaker, hij heeft te lang in zijn bunker gezeten die idioot. Met 24k vluchtelingen staat NL ergens onderaan het lijstje, en de meeste vluchtelingen zitten in Libanon, Turkije en Jordanië. Deze debiel is rijp voor een behandeling bij een psychiater, de idioot. decorrespondent.nl/3328/15-vragen-en-...

dutchdj | 10-09-15 | 12:34

Pechtold is voor mij het grootste braakmiddel wat er rond loopt in die kamer maar klaver is goede tweede.

nightwish | 10-09-15 | 12:33

Dat Klaver jongetje van Greenpeace overtuigt ook niet echt, nog kletsnat achter de oren.

Conan de Rabarber | 10-09-15 | 12:33

Waarom moeten alle hedendaagse asielzoekers eigenlijk zo gepamperd worden? Alleen al in de laatste 50jaar hebben we asielzoekers gehad uit China, Vietnam, Hongarije, de Balkan en werknemers uit o.a Polen en die moesten zich allemaal zelf redden

Paulaner München | 10-09-15 | 12:32

Pechtold wat een naar mannetje, lekker onder de gordel weer hea? Eikel.

Spelertje | 10-09-15 | 12:30

@Vogelbeest | 10-09-15 | 12:30
Nee.

Conan de Rabarber | 10-09-15 | 12:30

Hij heeft gelijk, en wat zit die Rutte daar een partij ongeïnteresseerd te doen zeg… wordt eens wakker lamzak! Je land wordt overspoeld, en Wilders roept het al jaren!

kanon0503 | 10-09-15 | 12:30

-weggejorist-

Thunderbird | 10-09-15 | 12:30

Ooit vond ik de EU en de euro een goed idee.
Nu moeten we miljarden afdragen aan griekenland
Naheffingen aan Brussel
en dankzij mamma Merkel staan de grenzen wagenwijd open.

Ik wil er uit. Zijn er nog andere opties dan de PVV?

Vogelbeest | 10-09-15 | 12:30

Eerste 30 seconden geluisterd, en nu al slaat hij alle spijkers op de kop. Geert +1000

shibalnom | 10-09-15 | 12:29

Sowieso zou dit debat moeten gaan over het misbruik van onze asielregelingen want dat is wat er massaal aan de hand is.

Conan de Rabarber | 10-09-15 | 12:29

Geenpeil getekend en een bevestiging van die mooie tool gekregen maar die 300.000 gaan er natuurlijk nooit komen.

Het wordt wel waanzinnig interessant als het wel gehaald wordt én het referendum zegt NEIN. Buma zei het van de week in een TV optreden, dan komen we pas echt voor grote vragen te staan! (Welke dan precies Buma?)

1 grote poppenkast daar in Den Haag, ik heb nog nooit gedemonstreerd of actie gevoerd (want te druk met niks doen) maar deze keer gaat de beuk erin (ja hallo, spreekwoordelijk dan hé) en zal ik uit mijn man cave stappen als de politiek de uitslag van het referendum naast zich neerlegt (wat zeker gaat gebeuren, met een twist en een draai)!

ik ken iemand die | 10-09-15 | 12:29

Pechtold heeft zelf ook geverfd haar.

Menno Splijtzwam | 10-09-15 | 12:28

En de hele? kamer is aanwezig?. Waar zijn al die duurbetaalde kamerleden met een belangrijk debat als deze.

sportingact | 10-09-15 | 12:28

Vandaag het failliet van Pechtold. Beginnen over geverfd haar in zo'n belangrijk debat. Gebrek aan argumenten en oplossingen. Hoe gaat D66 het op lange termijn regelen als alle vluchtelingen, gelukszoekers en andere lieden hier naar toe gehaald worden, want dat is wat Pechtold wil. Totaal onverantwoordelijk en willens en wetens je eigen land naar de verdommenis helpen.

doskabouter | 10-09-15 | 12:27

De dictators in Brussel kijken de nationale gevoelens in de diverse landen al jarenlang met lede ogen toe. Op die manier word het nooit één rijk met de absolute macht in hun handen. Bevolkingen van landen stribbelen tegen om in een groot keurslijf geperst te worden want de verschillen in cultuur is gewoon te groot.
En nu zien ze hun kans schoon door uiteindelijk één hele grote groep profiteurs uit één land van uiteindelijk tientallen miljoenen mensen over al die landen verplicht te verspreiden. Een groep die allemaal dezelfde vreemde cultuur hebben en hetzelfde geloof aanhangen. Daarmee breek je de nationale identiteiten van die landen af en maak je ze rijp om alsnog in één rijk samen te voegen.

sinar2 | 10-09-15 | 12:27

het gaat nu alleen maar over 'MEER MEER MEER
wij willen MINDER, worden daar ook plannen over gemaakt ? hoe krijgen we zo min mogelijk kansloze moslims ons land in en die er al zijn, hoe krijgen we die zo snel mogelijk terug.

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 12:25

Het is wel opvallend dat de meeste kamerleden er dezelfde mening erop na zijn blijven houden over islamisering in een Nederland, en tevens Europa, dat wel degelijk de afgelopen jaren is veranderd, en Wilders steeds meer en meer gelijk is gaan krijgen. Alles verandert, behalve hun mening, ook de komende jaren. De ene na de andere aanslag vliegt je om de oren, de haatimams vallen met bakken uit lucht, en natuurlijk de oprukkende IS. De Wilders-bashers in de Tweede Kamer evolueren niet meer, want evolutie betekent "het je kunnen aanpassen aan een nieuw milieu en nieuwe omstandigheden" maar dat doen ze niet, omdat ze bang zijn voor gezichtsverlies bij het volk. Maar júist dat krampachtig vasthouden aan oude opvattingen zorgt voor het gezichtsverlies. Juist daarom kunnen we deze politici niet serieus nemen, want iemand die zijn mening juist wel durft aan te passen, voor zo iemand heb ik veel respect, en zo iemand neem ik júist serieus.

CrapoTheGreat | 10-09-15 | 12:24

Ik hoor die politici nooit hierover: Laat ze evt komen, help waar nodig, MAAR wel onder dezelfde condities als de opvanglanden in de regio. Dus géén uitzicht op een permanent verblijf, géén (in de praktijk) levenslange uitkering en wél genoegen nemen met een eenvoudige vorm van een dak boven het hoofd (zoals een kazerne).

Zul je zien dat ze opeens niet meer zo nodig naar west-Europa hoeven en de stroom snel opdroogt. Wat is daar nu zo moeilijk aan?..

druipsmurf | 10-09-15 | 12:24

Koerdisch peutertje, niet Syrisch, laat GS zich nu aan de feiten houden als enige media outlet in dit land.

Rest In Privacy | 10-09-15 | 12:23

"De getallen in de jaren 90 waren hoger dan wat we nu meemaken, dat was geen invasie want ik heb niet het gevoel dat we sinds de jaren 90 helemaal veranderd zijn" -Alexander Pechtold
.
Hij redde zichzelf nog net door hier 'helemaal' te zeggen, want veranderd zijn we zeker.
En niet voor het goede.

Uitvindert | 10-09-15 | 12:22

'onze' hele kamer maakt zich druk om 'een hek om Europa'.. godverdomme wat willen ze allemaal graag die tsunami van moslims naar Nederland.

(c)ZWITSUL | 10-09-15 | 12:22

Wat ziet Pechtold er slecht uit.. enorme wallen onder z'n ogen. Hij komt ook niet goed uit de verf in het debat. Last van Geenpeil-stress Alexander?

Outsider-Inside | 10-09-15 | 12:21

Moedeloos. En maar ontkennen. Het is tijd voor een revolutie. We kunnen toch niet wachten op de verkiezingen? Op met hooivorken naar t binnenhof! Naar t schavot met landverraders

Nanadenana | 10-09-15 | 12:20

Dank, Je moet toch ergens je ei kwijt!

doskabouter | 10-09-15 | 12:17

Die VVD trut van een voorzitter zit weer behoorlijk het debat te sturen met haar continue Dankuwel dankuwel, daarmee de leden het woord proberen te ontnemen!
Buma, geef haar weer eens die sneer van je.
Die tuthola is natuurlijk bang dat haar kabinet in de problemen komt.

Democrates | 10-09-15 | 12:17

Jesse Klaver spreekt van "een politieke oplossing voor een probleem tussen de coalitie partners. Geen plan om ons van onze menselijke kant te laten zien". En een bobo van Amnesty International zegt dat we ons geweten niet kunnen sussen door alleen maar geld te geven. We moeten opvangen, vinden zij. Deze meningen maken duidelijk waar het de Goedmensen om gaat: hun eigen morele status, hun gevoel schonen handen te hebben, een gesust geweten. En om ze aan dat comfort te helpen mag hun eigen samenleving de prijs betalen. Pathologisch altruisme.

Menno Splijtzwam | 10-09-15 | 12:16

Eigenlijk hoef je dat Gutmensch-toneelstukje niet eens te volgen want zonde van de tijd en puur pro forma want we volgen toch slaafs de dictaten uit Brussel.

Conan de Rabarber | 10-09-15 | 12:16

ongezien: hij heeft vast gelijk. morgen zal ik even kijken; vandaag ben ik asielmoe.

verbanden | 10-09-15 | 12:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen