Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NPO LIVE. De Pauw Vluchtelingen Emo Porno Show

Weet u wie ook de grens bereiken? Deze drie knakkers uit Bangladaesh die keurig centjes verdienden in Istanbul en die nu via het Griekse eiland Kos graties voor niks Fort Europa binnenwaaien. Paspoort overboord en zeggen dat je zielige Syriër bent = free ticket voor Fort Europa. Hoe zulks in zijn werk gaat kunt u lezen bij Arnold Karskens die voor TPO/PowNed in een rubberbootje stapte, en dat als EU-onderdaan met een arrestatie moest bekopen - zo zijn de manieren van Frans Timmermans. Maar daar gaat u niets van zien vanavond op de NPO1. Aan tafel bij Pauw zitten hoogleraar Herman Pleij, staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie en directeur Gerard Bakker van het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers). Pauw spreekt tijdens de ingelaste uitzending ook met critici, (oud-)vluchtelingen en hulpverleners. Daarnaast zijn reportages te zien. Patrick Lodiers reist met vluchtelingen mee van Wenen naar München. Katja Schuurman gaat naar een asielzoekerscentrum. Filemon Wesselink probeert inzicht te krijgen in de angst die bij sommige Nederlanders heerst. Janny van der Heijden (Heel Holland bakt) bereidt baklava samen met gevluchte vrouwen.. Aaaaaargh. En dan nu een alarmistisch, over the top, bangmaak-filmpje over de middeleeuwse kolonistische hordes, die op uw cultuur, portemonnee en dochter uit zijn, om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Boe!
waarblijvendewijven.jpgHee Lodiers. Film eens een vrouw met een kindje.

Reaguursels

Inloggen

Als ik kritiek lever op de huidige instroom van migranten merk ik vaak dat mijn gesprekspartners schichtig worden en fluisterend reageren. De macht van de gutmensch en indoctrinatie van van de linkse media is schijnbaar overal. "Das Leben der Anderen" in full effect.
En dat nu overduidelijk is dat na 50 jaar immigratie de integratie volledig mislukt is, ik snap er niets van.

Acidbrain | 11-09-15 | 09:59

Wanneer komt de uitspraak: de maatschappij dat ben jij weer terug?
Dat is precies het argument waarom ik niet al die gelukzoekers hier hoef!
Weet je hoe kut hun maatschappij is?!
Dat is dus een afspiegeling van die lui die hier naartoe komen...

moet je niet willen!!
Moeten zelf maar gaan inzien dat hun levens wijze niet perfect is!
(dat van onze ook niet maar overspoelen die landen niet)
Ja... dat ex-koloniale schuldgevoel is natuurlijk ook gelul!
wij hebben echt niet met een klein beetje olie handel gezorgd dat het in de islamitische landen kut is!!!
De maatschappij dat ben jij!!!

doei!

beniknougek123 | 11-09-15 | 01:21

@MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:49

Nee maar, een Marokkaanse geitenbreier met een grote bek.
Wat een verrassing! Dat komt zelden voor, toch?

Pieter V | 11-09-15 | 00:28

-weggejorist-

jonkofied | 11-09-15 | 00:15

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:50

De meesten zijn ook nog eens extreem links en krijgen bezigheidstherapie bij de overheid. Men noemt ze politici of ambtenaren.
Of beter gezegd het meest incompetente deel van de bevolking en moet voor 80% als overtollige overhead worden geclassificeerd.

Als je, zijnde een extreem linkse Vollidioot, jezelf als idiote god aanprijst ben je natuurlijk helemaal van lotje getikt.

Q.E.D.

Pieter V | 11-09-15 | 00:04

Peter Emile | 10-09-15 | 12:48 Ja dat is een punt. Kunnen we het ons wel veroorloven te wachten totdat moslims in voldoende mate seculariseren en meer modern gaan denken? En is het niet veel verstandiger om de aantallen moslims tot een draagbaar minimum beperkt te houden? Daarbij, de islamitische doctrine is in zichzelf onveranderbaar, maar het denken van moslims is dat niet. Maar om het denken van moslims in beweging te krijgen, moet het mogelijk zijn dat de islamitische leer normaal, zoals elke religie en/of ideologie, besproken en bekritiseerd kan worden. Maar wij leven met een soort soft totalitair politiek correct verbod op islamkritiek. Erger nog, die politieke correctheid brengt met zich mee een cultuurrelativisme en daarmee samenhangende welwillendheid wat betreft het gedogen van het ontstaan van een islamitische parallelcultuur temidden van de moderne Westerse wereld. En vrijwel iedereen die er iets van weet waarschuwt ervoor dat vanuit die parallelcultuur de jihad zal worden ingezet tegen juist die Westerse wereld. Maar de politieke correctheid ontkent en negeert in alle toonaarden elke informatie hierover. Dus het is inderdaad zo dat het er allemaal op uit kan draaien dat de enige mogelijkheid die de moderne open samenleving blijft om de islam te overleven, en om dus niet weg te zinken in een eeuwenlange spiraal van krankzinnige wreedheid en barbaarsheid, dat dat het drastisch verminderen is van de aantallen moslims in de diverse samenlevingen van de Westerse wereld. Maar voorlopig is dat politiek gezien volstrekt onhaalbaar, er is geen draagvlak voor. Dat draagvlak komt pas als men in de gaten krijgt dat delen van Europa onleefbaar worden vanwege de ‘religie van de vrede’. Pas dan is het te verwachten dat de suïcidale politieke correctheid aan de kant wordt geschoven en dat er ronduit gekozen wordt voor het voortbestaan van de moderne open samenleving.

Benedict Broere | 10-09-15 | 23:40

Hmm zullen we dan de export van rubber bootjes en reddingsvesten maar verbieden naar deze landen .?

Jan6657 | 10-09-15 | 21:35

Ik heb een cheapo proefabbootje op de Azijnbode. Sinds DE foto in een week tijd zo ongeveer 173 paginas over DE foto en "de juiste snaar" doorgeworsteld om vandaag de eerste kanttekeningen bij het verhaal tegen te komen. Verschillende versies van het boot/verdrinkingsverhaal, het tandjesverhaal en het feit dat hij nu gewoon terug is naar Kobani. Allemaal dingen die wij hier al 5 dagen weten maar de ruimhartige Azijnbodelezer nu pas in een piepklein berichtje te lezen krijgt. Bedenk daarbij dat op dag 2 men al een 2 pagina groot interview met de vader had zonder dat ook maar even kritisch nagedacht werd.

De Azijnbode is normaal gesproken een uitstekende krant maar wordt op dit dossier volkomen verblind door de eigen policor tunnelvisie. Van een kwaliteitskrant verwacht ik meer. Overigens is de combi VK-GS eigenlijk perfect: diepgang vs. compleetheid.

nlnl | 10-09-15 | 21:06

aah 1 comment ? Sorry voor vorige post maar ja 20 NM is ja zeker 80 km voor de kust ofzo dus ja die wapens zouden zeker wel naar hun bestemming gaan op papier enzo....

Jan6657 | 10-09-15 | 20:56

@nuff said | 10-09-15 | 11:18
Je maakt het niet beter met het verspreiden van filmpjes van die bipolaire gek en stormfront profeet.
rationalwiki.org/wiki/Nathanael_Kapner...

Stormageddon | 10-09-15 | 18:22

Trouwens, al zappend vanwege een niet te verteren Gutmensch-buikpijn viel ik gister pardoes in een WNL debat met Sylvana Simons. Haar misplaatste woedeuitbarsting was toch wel het tragische dieptepunt van de tranentrekkende tv van gisteravond. Zou haast een verzoek in drievoud willen indienen bij GS om dit item volledig uit te venten. Deze dame is een belediging voor eenieder die tegen racisme is.

RobberenRukkie | 10-09-15 | 17:16

Wat een ellende, wat een propaganda, de tering. Die drie lieftallige dames die bezwaar-meneer uit Enschede wel eventjes in het morele verDomhoekje wensten te plaatsen. Walgelijk, en Pauw er nog eens dunnetjes overheen. En nee, dit is geen vooropgezet plan. Tuurlijk niet, gewoon spontaan met z'n vieren die goedlachse en niet academisch gevormde volksjongen even op z'n plaats zetten (waar zagen we dat ook al weer eerder, #rutgergate #dwdd). Viel toch ff tegen. Hoewel niet welbespraakt wist ie zich redelijk staande te houden. Hulde!

RobberenRukkie | 10-09-15 | 17:01

@Benedict Broere | 10-09-15 | 11:42

Goeie tegel, Benedict!

Maar ik blijf moeite hebben met een opmerking die ik Wilders en sommige andere islam-critici wel vaker hoor ventileren:

"het probleem is de islam en niet bijvoorbeeld moslims".
Het is net zoiets als:
"Het probleem is het nationaal-socialisme, niet de nazi's."

De islam bestaat bij de gratie van moslims en moslims bestaan bij de gratie van de islam.

Het zijn moslims die de islam aanhangen, verdedigen, verspreiden, al dan niet gewapenderhand.
Het zijn moslims die de islam in al zijn lelijkheid en bruutheid vormgeven.
Het zijn moslims die uit naam van hun religie het meest beestachtige gedrag tentoonspreiden.
Het zijn moslims die aanslagen plegen. Wereldwijd.
Het zijn moslims die dag in, dag uit, het wereldnieuws bepalen en dat vrijwel altijd in negatieve zin.
Het zijn moslims die hier, in onze wijken, homo- en lesbische stellen het leven onmogelijk maken.
Het zijn moslims die ons dag in, dag uit, ongevraagd en ongewild hun naargeestige religie in ons smoel wrijven, al is het alleen maar door de vlaggenparade van hun gehoofddoekte vrouwen en meiden.
Het zijn moslims die ervoor zorgen dat deze samenleving vele, vele miljoenen kwijt is aan beveiligingsmaatregelen.
Het zijn moslims die ervoor zorgen dat opinieleiders en politici dag en nacht bewaakt moeten worden omdat ze een mening hebben.

Daarom heb ik niet alleen een probleem met de islam.

Maar vooral óók met de aanhangers en uitvoerders van die fascistoïde ideologie: de moslims.

Peter Emile | 10-09-15 | 12:48

Gisteravond een deel van Pauw's emo-show bekeken. Kreeg het niet voor elkaar om de rit uit te zitten, wegens groeiende woede & ergernis.

Als je dit soort propaganda moet geloven, dan zijn er uitsluitend lieve gezinnetjes onderweg hier naartoe, waarvan de vaders arts, ingenieur, schrijver of laborant zijn. En de geïnterviewde Syrische vrouwen die al hier zijn, hebben blond haar, geen hoofddoek, spreken allemaal perfect Nederlands binnen twee maanden en volgen allemaal een universitaire opleiding.

De ongereguleerde bende bestaande uit brutale, opgeschoren jonge baardkoppen die eisen staan te schreeuwen, vernielingen aanrichten in Griekenland, Italië, Macedonië en Hongarije en daar behalve met elkaar, ook met de politie lopen te matten, komen niet in beeld.

Als al die jonge mannen eenmaal hun plek in Europa voor elkaar hebben gefraudeerd en geïntimideerd, gaan ze de broertjes, de vaders, de moeders, de opa's, de oma's en de neven en nichten uit hun deprimerende wereld hier naartoe halen.

Tien, vijftien jaar later zitten ze hier in de gemeenteraden en de parlementen hun islamitische agenda's uit te voeren om bij de eerste de beste kritiek op hun verkalkte gedachtegoed of hun werkwijze, de discriminatie-kaart te trekken.

Driekwart van de vluchtelingen bestaat uit (jonge) mannen. Dat betekent een ongekende mega-injectie van testosteron in de Europese samenlevingen. Testosteron van het verkeerde, zieke, want islamitische soort.

Peter Emile | 10-09-15 | 12:26

Zweden was decennialang een soort modelsamenleving. Stond altijd in de top van bijvoorbeeld de Human Development Reports. Tegenwoordig staat Zweden nummer twee in het onderzoek naar verkrachting. Wat is er gebeurd? Zweden heeft duizenden moslims geïmporteerd die met hun wereldbeeld denken dat alle blonde vrouwen te verkrachten hoeren zijn. In het politiek correct bijna totalitaristisch repressieve Zweden is de discussie hierover verboden. En begin je er toch over, dan riskeer je ontslag, armoede, sociale uitsluiting, gevangenisstraf. In Engeland is er het Rotherham-schandaal van de meisjes die maandenlang groepsverkracht worden, en dat daar jarenlang structeel geen aandacht aan werd besteed omdat de daders teveel uit islamitische groep kwamen. Deze vorm van misdaad speelt nog steeds en is nu aan te treffen op nog veel meer plaatsen. Dergelijke gruwelverhalen zijn ook te vertellen over wat er gebeurt in bijvoorbeeld Malmö en Marseille en de voorsteden van Parijs. Waarbij opvalt dat steeds te wijzen is op dezelfde ideologische achtergrond, de achtergrond dus die door onze grote politieke leiders steevast benoemd wordt als ‘religie van de vrede’. Wat is het nut van een regering? Een regering zorgt onder andere voor je veiligheid. Maar wat nu als de regering jou de oorlog heeft verklaard? Of misschien niet jou precies, maar je cultuur, je manier van leven? Wat als je regering zogenaamd menslievend massaal mensen binnenhaalt die een ideologie aanhangen die totaal haaks staat ten opzichte van praktisch alles wat jij als vanzelfsprekend acht aan moderne Westerse cultuur? Bijvoorbeeld de moderne rechtsstaat, de universele rechten van de mens, de openheid voor wetenschap en innovatie, vrije kunstbeoefening, muziek, popmuziek, alcohol, honden, geëmancipeerde vrouwen, enzovoort. De islam is een in de 8e eeuw door woestijnrovers uitgevonden methode om mensen te onderwerpen en uit te buiten. De islam is er in de 14 eeuwen dat zij bestaat altijd in geslaagd om critici te vermoorden en heeft nooit een fase doorlopen, zoals het christendom en het jodendom dat wel hebben gedaan, van pacificatie en humanisering en gedwongen aanpassen aan de moderne democratische en wereldbeschouwelijk pluralistische samenleving. Daarom kan je stellen dat politici die het massaal importeren van een dergelijke bestaansvorm bepleiten, en die vervolgens ook het zich massaal inplanten van deze bestaansvorm faciliteren, wat in de praktijk neerkomt op een islamisering van steeds groter delen van de Westerse wereld, dat dit soort politici als misdadigers zijn van de soort die uiteindelijk terecht komt in de beklaagdenbankjes van het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Het grote probleem van de islamisering is de traagheid waarmee het plaatsvindt. Het neemt enkele generaties voor het stap voor stap afschaffen van de moderniteit en het daarvoor in de plaats stellen van een wrede dictatuur. Dit maakt dat veel mensen niet goed in de gaten hebben wat er eigenlijk gebeurt, dat namelijk heel hun manier van leven bezig is te verdwijnen. Het probleem is ook de islam zelf en niet bijvoorbeeld moslims. Want die moslims zitten al 14 eeuwen vast in de mentale kerker die islam is, de gevangenis die maakt dat mensen die ooit het spijkerschrijft hebben bedacht en de piramiden hebben gebouwd, nu nog geen wasmachine in elkaar kunnen schroeven. Islam heeft een probleem met de mens. En dientengevolge heeft de mens een probleem met de islam. En het is niet de islam die dit gaat overleven.

Benedict Broere | 10-09-15 | 11:42

Van Duyvenbode | 09-09-15 | 22:10
Enkele jaren geleden zou ik nog het met u oneens zijn geweest. Na wat er sinsdien en vooral de laatste tijd gebeurt met name op het gebied van EU en asielzoekers is mijn mening omgeslagen.
Als u geen asielzoeker en/of moslim bent wordt u genegeerd, geminacht, voorgelogen en gediscrimineerd, maar wij worden wel geacht mee te betalen.
De leugen regeert en wie de waarheid verkondigt wordt verkettert. Frustrerend en zeer onrechtvaardig!
Het grote EU (mondiale?) ideaal moet worden gerealiseerd en wij worden daarvoor opgeofferd.
Totdat de bom barst en dan barst hij ook echt. Hopelijk vallen degenen die dit veroorzaken dan onder de eerste slachtoffers.

wooky | 10-09-15 | 11:28

Het was daar echter niet de bedoeling dat je dan ook op het bureau van die baas mocht schijten of de kunst van zijn muur mocht trekken.
Dat moet de kluchtelingen nog worden uitgelegd ben ik bang.
loze stijl | 10-09-15 | 10:37

Dat hebben ze/we al verzuimd bij de eerst golf booslims vanaf de jaren 60, daarom zitten we nu in die shit.

Wachtmeester R | 10-09-15 | 11:19

-weggejorist-

nuff said | 10-09-15 | 11:18

@Piet Karbiet | 10-09-15 | 10:13
Bedankt voor de tip!
Een mooi stukje ervan:
"(...)Migratie is zo oud als de mensheid, betogen idealisten. Inderdaad. Net als slavernij, vrouwenmishandeling en oorlog. Verzet tegen migratie, autochtonen die de eigen gemeenschap beschermen tegen invasies van buitenaf, is ook zo oud als de wereld. (...)"

sjoost | 10-09-15 | 11:05

Wat ik niet begrijp is het feit dat men het heeft over hele specifieke aantallen. Het moge toch duidelijk zijn dat deze toestroom nooit meer gaat ophouden, als er geen drastische maatregelen worden genomen.
Geen 120.000, geen 800.000, oneindig .....
De hele wereld weet toch dat in Brussel, Berlijn, den Haag enz. watjes zitten die je hooguit ergens een paar uur of een dag tegenhouden en NOOIT het vuur zullen laten openen in welke situatie dan ook. Dus wat let je?

Wachtmeester R | 10-09-15 | 11:00

75% man, merendeels jonge deserteurs en 25% hoofddoek+kroost.
Graag zie ik ook de cijferjes v.w.b. opleidingsniveau. Want als je de NOS mag geloven (nee hoor, allang niet meer) zijn alle Syriër dokters en advocaten (in spe).

sjoost | 10-09-15 | 10:55

Heb even tussen Ned 1 en Ned 2 heen en weer gezapt.
Zum kotzen op beide netten.
Verder on demand gekeken.
Beter,hoef je je niet te ergeren.

swassannuf | 10-09-15 | 10:54

Opgelicht, opsporing verzocht, rijdende rechter. En ik maar denken dat het dinsdag thema-avond was bij de NPO

me,myself and I | 10-09-15 | 10:46

ik begrijp Pauw niet en Verbeet echt niet
Wat is het doel van dit programma? Niemand betwist dat echte vluchtelingen hulp verdienen. Waarom gaat het alleen maar over die open deur?
F#ckingAwesome | 09-09-15 | 20:48

Ik ken ook bedrijven die pretenderen een open deur policy te hanteren. Lees: je kunt altijd bij de baas binnenlopen voor overleg enzo.
Het was daar echter niet de bedoeling dat je dan ook op het bureau van die baas mocht schijten of de kunst van zijn muur mocht trekken.
Dat moet de kluchtelingen nog worden uitgelegd ben ik bang.

loze stijl | 10-09-15 | 10:37

Het is al te laat, het enige wat nog rest is wachten tot de de bommen afgaan, namen noteren en je riek slijpen voor de afrekening .

Castor12 | 10-09-15 | 10:27

@Jan Boule | 10-09-15 | 10:14
Omdat Joop.nl hier uit principe niet gelezen wordt, is het misschien wel handig om erbij te vermelden dat droploel Pronk begint met Geert Wilders onderuit te schoppen. Want dat geeft hem extra morele voldoening, waardoor hij het opnemen van een vluchteling extra lekker vindt.

Nivelleermarionet | 10-09-15 | 10:22

De heer Jan Pronk meldt nu op Joop dat hij bereid 1 vluchteling op te nemen. Hij maakt, sluw als hij is, wel het voorbehoud te zeggen "äls het nodig mocht zijn". In mijn optiek is het nodig. Om de AZC's te ontlasten kan aldus een twintigjarige jonge man , een al dan niet angry young muslim ,tot rust komen in huize Pronk. Goed voorbeeld doet goed volgen. De heer Samson in huize Roomblank Vreewijk te Leiden zou de deur open kunnen zetten voor 2 moslims en de heer Marcel van Dam zou zijn landgoed beschikbaar kunnen stellen en via Internet 12 tenten kunnen bestellen. Dhr.Matthijs van H. zou dan middels zijn programma De Wereld Draait Door eind oktober genoemde PVDA heren naar hun bevindingen kunnen vragen. Daydream believer...

Jan Boule | 10-09-15 | 10:14

Deze column van Teun Voeten had ik even gemist:
www.volkskrant.nl/opinie/economische-m...
De huidige migranten verpesten het voor de echte oorlogslachtoffers. Zij zijn niet solidair.
En de linkse idealist heeft het altijd over maakbaarheid en verboden en geboden maar nu moet alles maar de boel de boel. Spijkers. Kop. Raak.

Piet Karbiet | 10-09-15 | 10:13

Ondertussen worden beschikbare vaccinaties welbewust verzwegen voor Nederlandse ouderen. Dat is een kunstmatig gecreëerde misstand waartegen medici nu in opstand komen. En sterven er Nederlandse kankerpatiënten omdat er wel medicijnen zijn, maar nog geen betalingsafspraken met de verzekeraars. Er zijn dus wel werkende kankermedicijnen, maar niet voor iedereen. Eveneens een kunstmatig gecreëerde misstand, waartegen medicijnfabrikanten in opstand komen door mondjesmaat gratis medicijnen uit te delen. Puur uit menslievendheid, vanzelfsprekend.

Maar Timmerfrans begint daar niet om te huilen en Katja Schuurman en Claudia de Breij hebben het veel te druk met grienen over zielige Bangladeshi, Turken, Marokkanen en andere zielig volk met een Syrisch neppaspoort die de beschikbare hulpcapaciteit opsouperen zodat dat echte, echte, *echte* vluchtelingen minder hulp krijgen dan ze verdienen. Ik heb gisteren 10 seconden gekeken maar toen ging mijn TV kapot. Dat kwam omdat ik er in blinde woede een blikje Schultenbräu tegenaan gooide toen ik de eerste hyper-linkse huil-BN'er herkende terwijl er tegelijkertijd een linkse Gutmensch-bedelaar aan de deur belde met een collectebus waar foto van een zielig floegtlingenkindje op stond. Hypocrisie rulez. Vooral bij de NPO. Overigens staat NPO voor Niet Pissen Ouwe, want je luier is vol. Kots.

Nivelleermarionet | 10-09-15 | 10:11

Als lemmingen.
Waarom ziet niemand van de boven ons gestelden dat in?

swassannuf | 10-09-15 | 10:10

@Stormageddon | 10-09-15 | 02:28
Je hebt al een beetje je zin. Mijn joris! Dat van die permaban van jou, dat geloof ik meteen. Gelukkig hebben ze hier respect voor feiten, niet alleen voor beeldvorming. Die discussie met jou zie ik ook niet echt als zinvol, aangezien jouw felle bewoordingen. Die
natuurlijk' alleen maar op inhoudsloze kreten is gebaseerd. Duke gebruikt alleen maar Joodse bronnen om zijn standpunt te verdedigen, maar dat boeit je niet. Ik ben blij met 'the Brother', een baken van licht! Deze laat zich minder goed in een hoek drukken, hoe zou dat toch komen? Dat van die eend, dat klopt, ik hoor hier jouw gekwaak nagalmen! Scheld op mij wat je wil, het zegt immers meer over jou als over mij!

nuff said | 10-09-15 | 10:05

De enige mogelijke redding voor Nederland is een staatsgreep en een grens naar Noord Koreaans model.

marcoplarco | 10-09-15 | 09:45

Ik heb lekker niet gekeken.

gentle giant | 10-09-15 | 09:38

Nu de golf mannelijke vluchtelingen, volgend jaar de golf verkrachtingen en het jaar erna een geboortegolf. Ben ik dan naïef?

Heisessie | 10-09-15 | 09:24

Die Hippies van Links (PvdA- Groen-(s)Links ) willen niet voor niks al een BasiSinkomen van 1100 Euro ongeacht of je solliciteert of niet . Die blijven die Pestbende hier heen halen . Als jij Ze nou ff heropvoedt en tussen de rotzooi blijft zitten er mee. dan ben je een goede Politiek Correcte Burger . Je komt er vanzelf wel achter .

liegende lippen | 10-09-15 | 08:33

Misschien ook maar een dictatuur in Nederland om de heersende problemen wat gerichter aan te pakken.

Bohse | 10-09-15 | 08:28

De propagandamachine draait op volle toeren.
Exemplarisch gelijk halen. Drie aardige mevrouwen opvoeren als "de vluchtelingen" terwijl in werkelijkheid de successen van niet westerse migranten volgens elke statistiek marginaal zijn.
Wilders doet het ook. Eén militair loopt over en is meteen voorbeeld alsof de rest massaal deserteert. De politiek reageert alert en geschrokken en de alarmbellen gaan af.
Ondertussen zet dezelfde politiek de deur open en komen jihadisten rustig Europa binnen. Dat wordt weer ontkent want 1 Jihadist is geen stroom. Waarom reageren die hypocrieten dan nu niet alert en geschrokken?

ristretto | 10-09-15 | 08:25

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:19
daytripper | 09-09-15 | 21:24
Vluchtelingen mogen niet werken dus dat is hier sowieso niet relevant. Dat is geen reden om wel of geen asiel te verlenen aan mensen in nood.
kicktherabbit | 09-09-15 | 21:28

Denken jullie nu serieus dat meer dan 10% van deze " vluchtelingen" ooit terugkeren? Afhankelijk van herkomst etc verdwijnt tzt 30/50% in de sociale voorzieningen .De rest gaat op termijn voor nog meer druk op de arbeidsmarkt zorgen. Dat WAS de realiteit en IS de realiteit op termijn. De schone beloften van VVD/PvdA zijn puur om de coalitie in het zadel te houden. Coute que Coute!

daytripper | 10-09-15 | 08:16

DE NPO gaat het nog moeilijk krijgenom voor al die praatprogramma's perfect Nederlands sprekende, daadwerkelijk universitair afgestudeerde, goed geïntgreerde vrouwen te vinden...
-
De weinige dames die ze wél weten te produceren ('wat doet dit nu met jou'?) werken allemaal bij de (semi-)overheid en als je hun verhalen hoort, dan zou je bijna denken dat hoewel ze hier geboren zijn ze heel snel door hun familie over te halen zijn om morgen een stuk textiel voor het gelaat te hangen.

bisbisbis | 10-09-15 | 08:09

Dit wordt het grootste probleem van de 21ste eeuw.

NACademicus | 10-09-15 | 08:02

er zal nooit een rijke woonwijk komen met een asielzoekerscentrum. de vraag over een asz in wassenaar word altijd geblokkeerd. de vraag waarom een asz in volksbuurt word altijd genegeerd. de arrogantie van de hoogopgeleide dame en de presentator: de volksbuurt weg te zetten als angst denken en dat lossen we wel op met voorlichting is het beleid. Ik vind het dieptreurig.

nietditdatdaarom | 10-09-15 | 07:46

Nederland schommelt tussen plaats 4 en plaats 8 op het lijstje van rijkste landen ter wereld. Economisch zijn we zeer aantrekkelijk. Toch zijn we relatief minder populair dan onze buurlanden. De uitkeringen hier zijn een stuk lager dan in b.v. België of de UK. Het gratis geld valt hier tegen. Het is als een een slot meer op je fiets hebben dan de fiets ernaast. Opportunisme drijft de mens. Vrouw en kinderen eerst bij een echte ramp. Me hoela. Allemaal mannen. Of het zegt iets over de waarde van vrouwen en kinderen in bepaalde culturen of gebieden. Voer voor feministen zullen we maar zeggen. In Zweden hebben ze een oplossing. Verf je haar zwart. Dan ben je minder aantrekkelijk om te worden verkracht. Het is het slot meer op je fiets en maar hopen dat het werkt. De dader wordt noch opgespoord noch gestraft. Het slachtoffer past zich aan. En accepteert het lot.

Dat is denk ik mijn grootste angst. Het gebrek aan daadkracht en denkkracht. Emoties mogen best een rol spelen. Kritiekloos de deur openzetten is het andere uiterste.
Angst is een prima raadgever. Anders zou ik als bergbeklimmer niet meer leven. Reeële oplossingen worden nu uitgesloten omdat het niet in het plaatje past.


Simpel. Vluchtelingen uit oorlogsgebieden opvangen als het niet meer lukt in de regio. Altijd. Dag en nacht. Migranten die op het geld afkomen, kwalijk kun je ze het niet nemen, en nu meeliften met de stroom zul je op een of andere manier moeten selecteren.

ristretto | 10-09-15 | 07:45

Wat deed trouwens die mediageile Pleij daar nou weer?Als of die iets van vluchtelingen en asielzoekers afweet.

mallekater | 10-09-15 | 07:17

Ondergetekende heeft helemaal niet gekeken naar dit leugenachtige weg-met-ons propagandaspektakel. Nog geen minuut. Geen seconde. Niet. Is beter voor mijn bloeddruk.

van gulder | 10-09-15 | 07:09

BSE rundfunk | 10-09-15 | 03:10
Een hele goeie, die Douglas Carswell.

o)+ | 10-09-15 | 03:33

@LibertasSimplex | 10-09-15 | 02:59
Ja! En ze zijn allemaal hoogopgeleid en spreken hun talen... Anders hadden ze nooit het geld gehad voor hun reis en de betalingen aan de mensensmokkelaars. Logisch. Het is een leger van artsen, academici op diverse terreinen, gediplomeerde verpleegsters, schrijvers, kunstenaars, filosofen en kundige engineers. Ze waren niet in staat om hun landen van herkomst een teringzooi te voorkomen en een mooi land op te bouwen, maar dat kunnen ze hier natuurlijk wel. Dat spreekt voor zich. Echt een verrijking. Allemaal, stuk voor stuk. Het AD heeft er vandaag maar liefst VIJF gevonden die in de afgelopen 10 jaar zijn gevlucht en helemaal succesvol geworden. Nou. Dat bewijst alles. Toch? De crème de la crème van de mensheid komt hier zomaar vrijwillig naar toe. Dat moeten we omarmen en toejuichen.

Stormageddon | 10-09-15 | 03:31

Engeland gaat hetzelfde probleem krijgen als de andere EU lidstaten, waaronder NL.
Hier een goed betoog van de UKIP
www.youtube.com/watch?v=Y1l-1b9hsoE

Wil je hiermee effectief zijn moet je dus uit de EU stappen.

Rest In Privacy | 10-09-15 | 03:10

Geweldige arbeidskrachten. Pure human resources. Krijg je zo binnen hee.
Als ik het goed begrijp, hadden al die mensen dus een baan in Turkije, dan Griekenland, Macedonië, Hongarije, Oostenrijk en gaan ze via die leuke baan in Duitsland nu een stukje werken in Nederland. Echte jobhoppers.
Geen idee nog wie het zijn, want we mogen geen grenzen van herr Reichskommissar Juncker, dus een sollicitatiegesprek zit er voorlopig even niet in, maar echt pure vreugde deze shitstorm aan arbeidskrachten man.

LibertasSimplex | 10-09-15 | 02:59

@nuff said | 10-09-15 | 01:13
"If it looks like a duck, and quacks like a duck, we have at least to consider the possibility that we have a small aquatic bird of the family Anatidae on our hands."
- Douglas Adams.

En dat geldt voor meer van jouw linkjes op deze website. Tegen het ranzige aan. En veelal antisemitisch. Ik ga er niet over, maar ik had je al lang geleden een permaban gegeven. En meer heb ik er niet over te zeggen. Dit is geen verschil van mening meer, want wat David Duke te vertellen heeft is geen mening meer, dat is racistische, antisemitische white supremacy bullshit. Als jij die man en die gevaarlijke nonsens wilt verdedigen, by all means, maar ik ga er niet over in discussie. Probeer het eens op islamitische fora, daar zijn ze dol op antisemitische propaganda.

Stormageddon | 10-09-15 | 02:28

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:29

nee shoarmatenten en kebabkebabkebab zaken sla ik immer over. van die zaken krijg ik al een afzakker van het slechte taalgebruik. ook daar heb ik geen zin meer in. schakel desnoods over naar engels maar dat gehis en geslis en foute wetkwoordvervoegingen ben ik ook gewoon wel eens beu. alleen al het feit dat die gasten je immer met kameraad aanspreken doet me vermoeden dat er vast wat mis is met de knoflooksaus!

verbanden | 10-09-15 | 02:16

Net even de herhaling bekeken. Ik ben 5 kilo afgevallen in anderhalf uur. Ik kan niet meer. Alles uitgekotst.
Hellup!

miereneukert | 10-09-15 | 01:56

@De Psychiater | 10-09-15 | 00:53
Speciaal voor jou, een bekeerde Jood. Hij lijkt een beetje op Catweazle, maar in gedachten bij deze tijd. Ook deze man spreekt niets anders dan de waarheid. -- www.youtube.com/watch?v=R4eDMNX7fD4 --

nuff said | 10-09-15 | 01:48

Toen ik het woord vluchteling op tv hoorde direct Gratis Streamen .nl er in ingeknald , en ik kan u aanraden de film W.D.M hopen dat deze werkelijk uitgevoerd gaat worden alleen het einde daar moet nog een echte draai aan gegeven worden ."voor ons dan "

Jetstream | 10-09-15 | 01:44

Evocatus | 10-09-15 | 01:03
Die doen het niet.
De vraag is waarom juist Europa het wel zou moeten doen.

de honden blaffen... | 10-09-15 | 01:33

'Terugsturen' mag ook niet meer worden gezegd. Dat heet heden 'terugbrengen'.

Man, man, man.

ProAsfalt | 10-09-15 | 01:33

@Stormageddon | 10-09-15 | 00:44
Ik weet van de slander en dat van de KKK, hij stopte er 30 jaar geleden mee. Nooit supremacy, wel voor de Europeaan, hij spreekt geen onzin. Wat iedereen ook zegt. Jouw bevooroordeelde mening zegt ook wel iets. Niet lezen gewoon lullen, anders zeg je zoiets niet. Wat iedereen ook namens jou plust. Als hij loog was hij allang vastgezet, dat weet jij ook, de ADL doet haar werk echt wel. Maar ja, de waarheid is altijd lastig bestrijden. De dikke olifant, ja!

nuff said | 10-09-15 | 01:13

De Saoedi's zijn rijk genoeg om voor alle vluchtelingen complete megastden te bouwen, ook ruimte genoeg. Houden ze nog steeds genoeg geld over voor hun geregelde shopping sprees in London.
Salut! Evocatus

Evocatus | 10-09-15 | 01:03

Kijk, dit zijn dus de lekkere IS boys weer, die dus ook nu geïnfiltreerd zijn via de migrantenstromen nieuws.tpo.nl/2015/09/08/isis-executee...
Goed bezig , EU!
Het enige wat de IS nog niet geprobeerd heeft, is om ze door een hout-shredder te laten versnipperen.

King of the Oneliner | 10-09-15 | 01:00

Katja Schuurman? Wat heeft die voor kwalificaties om zo'n klus te klaren. Slechts een actrice met Jopen, toch?

Eigenlijk zou ik wel naar Tasmanië willen emigreren, maar te oud om in aanmerking te komen en te ver weg van de familie in oorlogsgebied. Maar was ik een stuk jonger en alleen, dan was het "Toedels, Nederland."
Salut! Evocatus

Evocatus | 10-09-15 | 00:59

@ Stormageddon | 10-09-15 | 00:44
+ heel veel

De Psychiater | 10-09-15 | 00:53

Heb niet gekeken. Ik word er inmiddels letterlijk ziek van.

De Psychiater | 10-09-15 | 00:49

-weggejorist-

tweetybird | 10-09-15 | 00:45

@nuff said | 10-09-15 | 00:03
Rot even gauw op met dat linkje naar de website van een KKK lid en antisemitische white supremacy asshole. Juist door dat soort linkjes geef je dit blog en iedereen die hier reaguurt een slechte naam.

Stormageddon | 10-09-15 | 00:44

m.telegraaf.nl/article/24475434/

meer-vluchtelingen-als-student-welkom. Nou ja u kinderen zitten aan een dure lening om te gaan studeren. De vluchteling mag strax gratis op u kosten studeren. Het nieuwste pvda plan. Ze moeten alleen nog effe regelen dat die vluchteling een ID krijgt. Tsja ze worden steeds meer weg met ons. Ze gaan niet alleen voor op woningen maar straks ook bij het studeren. Ja ja. Geweldig zo'n kudtkabinet.


tweetybird | 10-09-15 | 00:42

Zag je bij joep die drie vluchtelingen gezinnen op de achtergrond in zijn huis zitten aan de thee. Nee. Nou ik ook niet. Ik vermoed wel dat hij zijn bloesjes gebracht heeft die niemand aan wil. Dat dan wel. Zeg maar net als de trui van spekman.

tweetybird | 10-09-15 | 00:31

@ Deus Absurdia: Ik ben niet uitgesproken tegen opvang. Ik denk zelfs dat je niet zonder opvang kan: Mensen zullen naar hier komen, dat is een realiteit. En een grenzen - dicht beleid gaat daar niets aan veranderen: Dit zorgt enkel voor illegaliteit en ongelofelijke maatschappelijke problemen.
Sterker nog, ik vind het 'onze' plicht om mensen te helpen. Er is echter een groot probleem: Ongelimiteerd mensen opvangen gaat niet, het uitfilteren van economische en oorlogsvluchtelingen lukt niet, verschillende politieke en sociale voorzieningen binnen Europa zorgen voor overbelasting voor specifieke landen, gezinsherenigingen,... Allemaal zaken die een nieuwe visie vragen over asiel, zeker nu er zoveel mensen op de vlucht zijn. Daarnaast is er ook een probleem als mensen hier eenmaal zijn: Taal, culturele verschillen die botsen, maatschappelijke visies die clashen,...
De huidige visies op asiel en integratie ( en het gebrek aan een koppeling van die 2) zijn niet toereikend. Er is echter geen enkele politieke partij die hiervoor met een nieuwe visie of oplossing komt.
En nee, ik heb niet de oplossing maar ik vind dat mensen die hiervoor verkozen en betaald worden in ieder geval iets meer mogen doen dan met losse flodders te schieten en slappe retoriek te komen, enkel en alleen voor electoraal gewin.

john4056 | 10-09-15 | 00:28

De miljoenen vluchtelingen vluchten naar relatief goed functionerende moderne Westerse open samenlevingen vanwege de achterlijkheid, armoede en oorlog geproduceerd door de islam en brengen hun islam mee om fijn ook hier achterlijkheid, armoede en oorlog te brengen. Per politiek correct dogma is evenwel bepaald dat de ‘islam’ als oorzaak van zoveel ellende koste wat het kost ongenoemd moet blijven in alle berichtgeving over hoe zo snel mogelijk miljoenen moslims in Europa te importeren. En mocht er weer iets blijken van het bergen lijken produceren door de islam – aanslag hier, aanslag daar – dan heeft dit volgens het politiek correcte dogma niets te maken met ‘de religie van de vrede’. En heb je toch nog wat te vragen over die islam en of het wel zo verstandig is om die zo massaal en in zo korte tijd te importeren in je nu nog moderne open samenlevingen, dan ben je binnen de kortste keren een nazi, racist en islamofoob. Het is net of die politiek correcte maffia dikke enveloppen met euro’s ontvangt afkomstig uit de oliestaten, die toch al met hun eindeloze hoeveelheid oliemiljarden overal in de wereld de islamitische terreur financieren. Die oliestaten zijn trouwens totaal onverschillig wat betreft die miljoenen vluchtelingen. Mensenleed en kinderen die verdrinken, dat is prima om moreel te instrumentaliseren voor het de moderne Westerse culturen zover brengen dat ze juichend miljoenen moslims importeren en zo menslievend voldaan zelfmoord plegen.

Benedict Broere | 10-09-15 | 00:27

Dat al die verschrikkelijke, laag bij de grondse gore smerige kutopportunisten uit andere landen hun paspoort gillend van het lachen in de kliko flikkeren om hier "ik ben Syriër"-stamelend binnen te komen wandelen, mag je van de Gutmensch niet zeggen. Dat is "niet waar", dat is "maar een handvol mensen".

Wacht maar. Wacht maar tot het de eerste horde is gelukt en het 'goede nieuws' naar hun thuisland snelt. Welk thuisland het ook is. Al die thuislanden waarvan de inwoners voorheen kansloos waren om in West-Europa te geraken - want geen oorlog, niet in gevaar, geen reden voor asiel. Opsodemieteren, zou je zeggen.

Maar de Gutmensch gooit de hekken open, verwijdert de detectiepoortjes en zet alle beveiligingscamera's uit. Kom binnen, kom binnen... Syriër, zegt u? Zeg maar niks meer, we weten genoeg. Schop die autochtone Duitser of Nederlander maar even aan de kant, die wacht nog maar een paar jaar langer op zijn of haar eerste woning. Die korten we nog iets meer op van alles en nog wat om u te kunnen pamperen.

Ook al heeft u hier geen reet te zoeken, ook al was er geen enkele reden om hier toegelaten te worden anders dan uw eigen hebberigheid en uiterst verachtelijke moraal, wij openen Welkom Winkels. U valt in Nederland en Duitsland van de ene verbazing in de andere. Dat mensen zó goedgelovig zouden zijn, dat u de kluit zó makkelijk zou kunnen belazeren... Dát had u nooit gedacht. "Dat moeten ze thuis horen", zal u zeggen. En vervolgens zorgt u dát ze het horen.

Zodat dit land door nóg meer smerige profiteurs kan worden overspoeld, uitgehold en verwoest.

Statistisch gezien moet ik nog een kleine 23 jaar leven. Ik hoop toch werkelijk dat ik dat ergens anders kan doen. Binnenkort. Misschien laten ze mij wel binnen op een eilandje ergens in de Stille Oceaan, als ik zeg dat ik gevlucht ben voor de zogenaamde Syriërs, de zogenaamde vluchtelingen, de gewetenloze profiteurs en uitvreters die mijn land onleefbaar zijn komen maken en die door de Gutmensch en zijn misselijkmakende zelfpijpende emoporno-inzamelingsacties geen strobreed in de weg is gelegd.

Kameroudste | 10-09-15 | 00:27

Het bleek wel mevrouw verbeek wil ze ook niet in de tuin. Ze heeft geen 20 veldbedden. Maar mevrouw verbeek dat is geen probleem. We houden hier wel even een crowdfund voor die veldbedden. Dan kunnen ze zo bij u in de tuin. Raar dat al die mensen roepen welkom. Maar ze zelf niet welkom heten. Maar wij moeten ze wel welkom heten. Nu weer bij verbeek. Laatst bij de CU. En vele gutmenschen zullen dat nog volgen. Het ons opdringen maar er zelf verre van blijven. De mensen met de grootste muil. Waardeloze mensen. Ik zeg maar zo die 20 tenten zullen ze niet missen in mekka. Die passen mooi in u tuin.

tweetybird | 10-09-15 | 00:25

Europa is gewoon verloren, dit slaat toch werkelijk nergens meer op? Dit moet wel georchestreerd worden door hogere machten. Want elk weldenkende politici wil dit tuig toch niet in ze land hebben? En werkelijk niemand die er iets aan doet. Ik ga even een tijltje pakken ik trek het niet meer.

Spelertje | 10-09-15 | 00:24

@Mark_D_NL | 10-09-15 | 00:13
Juist, Mark.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 00:17

@tweetybird | 10-09-15 | 00:13
Dat zeg je goed, twietie.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 00:17

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:48
Er zitten maar weinig krenten in deze pap. Dat is een vergissing die je begaat. Nederland importeert vooral Honderdduizenden uitkeringen dat is alles wat er gebeurt. Het merendeel van deze mensen is niet te benijden. Ze belanden in Nederland aan de echte onderkant van de samenleving.

Mark_D_NL | 10-09-15 | 00:13

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 00:02

Nou die deus absurdia is niet de slimste. Die had ik zo afgestofferd. Want een doorzichtige sukkel zeg. Ongeloofelijk. Daar valt geen eens eer aan te behalen. Zeg maar om in de trend te blijven van zijn nick gewoon absurd.

tweetybird | 10-09-15 | 00:13

Ik wordt echt helemaal schijtziek van de media, en dan met name de TELEGRAAF, die bij ieder bericht over de gelukszoekersstroom een foto met kindjes laat zien. Niet de werkelijkheid van voornamelijk jonge mannen, maar zielige foto's met kindertjes. OOOOOHHHHH wat zieieieieieielig!!!!!!!!

Ikdachthetniet | 10-09-15 | 00:07

-weggejorist-

nuff said | 10-09-15 | 00:03

Of je haalt de krenten uit de pap, integreert ze zorgt dat je er zelf ook wat aan hebt.. En dan krijg je nog deels je zin..
.
En uiteindelijk zou het niet nodig moeten zijn, maar ja.. Ze zijn echt nodig.
Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:48


Vooral dit er bij op tellen en je bent klaar met die sukkel. Je weet gelijk zijn echte beweegredenen. Niks arme vluchteling maar puur kassa. De ware zieligheidsindustrie.

tweetybird | 10-09-15 | 00:02

@tweetybird | 09-09-15 | 23:58
Deoderant Absurdia raaskalt maar door. Is waarschijnlijk van slag omdat het linkse boekbeeld de beroemde schrijvert zichzelf van kant gemaakt heeft. Rot voor hem, hoor.

Lewis Lewinsky | 10-09-15 | 00:02

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:48Ja hij gaat met die vluchtelingen de 700000 banen in nederland opvullen. Of waren dat nu de werkelozen.
Deze vent is knettergek. Hij ziet werknemers voor zijn bedrijf tegen minimale kosten. Dat spreekt uit alles in zijn verhaal. En voor iedere toekomstige gelukszoeker die hij aan het werk zet een flinke soepsidie van ons geld. Zo heeft hij dubbel op. De ware reden van veel gutmenschen. Status van zogenaamd goed mens en er ondertussen flink aan verdienen en ons ermee opschepen.

tweetybird | 09-09-15 | 23:58

Dafuq Joris? De stofzuiger van het internet? Ga er vanuit dat dit een miscommucatie c.q. fout was ofzo.

Vageling | 09-09-15 | 23:56

@Stomdeuse Absurdia | 09-09-15 | 23:51
Ze kunnen niet werken, want ze spreken geen Nederlands, ze hebben geen diploma's en ze kunnen niets, en, oh ja, ook niet onbelangrijk, ze willen niet werken.
Bovendien is er geen werk.
Dus ze zullen levenslang onderhouden moeten worden door de hardwerkende Nederlander.
Ergo, we zijn beter af zonder die asielzoekers. Iedereen weet dat.
Doe eens beter je best, dude.

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:55

0 maar ik betaal denk ik 5 uitkeringen aan belasting per maand.
En jij ontvangr er waarschijelijk 1 van.
En mag ik zelf bepalen waar ik mijn geld aan wil uitgeven? Ik zou ook wel willen dat ik minder belasting

Deus absurdia


Dit maakt het verhaal wat duidelijker. Zeg maar de gutmensch met een agenda. De vluchteling voor eigen gewin. Zo lang ze maar niet naast de villa komen wonen.

tweetybird | 09-09-15 | 23:52

@
Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:48
Nee ik wil ze zo snel mogelijk aan het werk hebben zodat ze
A) kunnen meebetalen aan onze staatsschuld voor degenen die werken
B) de druk op uitkeringen vergroten zodat die omlaag gaan en dat werken ( ook onder niveau, niet passend en elk ander kutsmoesje) vanuit die druk weer wat meer noodzakelijk wordt, voor degenen die niet werken.
.
Mag jij bepalen waar je het BEP legt.. Deal?

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:51

@Ongeblustekalk | 09-09-15 | 21:40
Jij weer azijn pissert. Hou eens op! Jij wordt vervelend roeptoeter. Niemand geeft een fuk om jouw frustraties. Negatieve azijn pisserr! Wachtrij bij het GGZ te lang? Ach gossie man.

Vageling | 09-09-15 | 23:50

Kicktherabbit
Je bent een schande voor de nagedachtenis aan het noeste werk dat de Canada gangers met hun blote handen hebben verzet. Dat jij de intentie die zij hadden durft te gebruiken om je morele gelijk op de huidige situatie te plakken is stuitend. Oh heus... van al die rechts geframede filmpjes en artikelen in de krant zullen er best een procent of 10 over de top zijn. Laten we ze dan mooi voor eenzelfde percentage aan de andere kant kunnen wegstrepen. Maar die overige beelden, cijfers van Zweedse vrouwen die een kans van 1 op 3 !!!!!! hebben om verkracht te worden (oeps aangerand zeggen de Zweedse D66 rechters).... sluit jij je ogen daar maar voor terwijl je naar een oud polygoon journaal zit te kijken over de Canada vaarders...... welterusten.

Dr.Hermannes | 09-09-15 | 23:49

@Mark_D_NL | 09-09-15 | 23:38
Ik ook.. Maar ja.. Daar is geen oorlog he..
Kijk vluchtelingen zijn een feit. En ja.. Ze blijven ook langer want ze hebben redenen om te blijven.. En dan kun je twee dingen dien.. Je gaat dwarsliggen, schelden, moeilijk doen en overal tegen zijn maar toch je zin niet krijgen
Of je haalt de krenten uit de pap, integreert ze zorgt dat je er zelf ook wat aan hebt.. En dan krijg je nog deels je zin..
.
En uiteindelijk zou het niet nodig moeten zijn, maar ja.. Ze zijn echt nodig.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:48

@Tondeuse Absurdia | 09-09-15 | 23:35
Jij wil de staatsschuld oplossen door een miljoen asielzoekers een uitkering te geven, Einstein?

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:48

1. Ze kunnen in de regio worden opgevangen.
2. Ze kosten klauwen met geld terwijl bijvoorbeeld op zieken en ouderen steeds meer gekort wordt.
3. Grote steden kampen nu al met massale integratieproblematiek.
4. De armste volkswijken worden met de azc's opgescheept. De wijken waar de heren en dames bestuurders NIET wonen.
5. Vanwege 'europa' hebben wij die, merendeels gelukszoekers maar op te menen.
6. Er dienen juist duizenden moslims te vertrekken in plaats van ze binnen te laten. O.a. vrouwen, homo's, Joden , docenten en juweliers kunnen hierover meepraten.
7. Hoe meer ze toegelaten en gepamperd worden, hoe meer extra er zullen komen.
8. Het grootste deel zal blijvend non-productief een uitkering incasseren.
9. Er is nu al een tekort aan sociale huurwoningen.
10. De geweldige cultuur en verhalen die ze met zich meebrengen (oorlog, verkrachtingen, verdrinkingen, onthoofdingen) kunnen we missen of horen we wel van de reeds aanwezigen.
Dus: Onmiddellijk uit de EU en onmiddellijk de grenzen dicht.

sjoost | 09-09-15 | 23:47

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:35
Wat is er mis met 3.7 kind?

Mark_D_NL | 09-09-15 | 23:43

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:35

O u bent op zoek naar goedkoop personeel. Zeg dat dan gelijk. Heeft u die te dure nederlanders er al uit gepleurt. Altijd meegenomen zo'n soepsidie voor een gelukszoeker toch. Op dat u strax twee bolides in de pc kan tonen. Nee nu begrijp ik het. Waarvoor u een gutmensch bent die ze welkom heet.

tweetybird | 09-09-15 | 23:42

@
tweetybird | 09-09-15 | 23:34
Nou de ' zieligheidsindustrie' wordt voornamelijk in stand gehouden voor een segment uit de arnpbeidsmarkt die NIET rijk is. of denk jij dat een SPHer rijk is in dit land? Zullen we het gewoon lagere middenklasse noemen? Dan nog de deeltijdfactor van gemiddeld 60% in die sector.. Daar kun je vrijwel niet van leven zelfs.
Dus dat is daarmee gewoon GELUL.
.
Overigens vermoed ik dat je als je 59% van je enrgie die je in hersenloos gescheld stopt had gestopt in zelfontwikkeling dat je nu jezelf ook niet een niet gehoorde looser had gevonden,
Maar he.. Ces't la vie..

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:41

-weggejorist-

exit religion | 09-09-15 | 23:39

@nuff said | 09-09-15 | 23:38
-n

nuff said | 09-09-15 | 23:39

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:33


Ik wel. Bij u hadden ze dat beter niet kunnen doen. Ik duid dat dan ook maar als grote fout. Vast gelogen over leeftijd zoals die 28000 andere.

tweetybird | 09-09-15 | 23:38

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:30
Dat Nederland lui en inzichzelf is gekeerd, is een waarheid als een koe. Dus ja dat verse bloed kan helpen. Maar waarom kies je dan voor mensen uit deze regio? Ik zie graag wat Indiërs, Chinezen, Vietnamezen, Birmezen, en Mexicanen in de mix...

Mark_D_NL | 09-09-15 | 23:38

@Patje2011 | 09-09-15 | 22:32
8 Minuten, toen had ik echt gehad. Had ik niet moeten doe!

nuff said | 09-09-15 | 23:38

@Patje2011 | 09-09-15 | 22:32
8 Minuten, toen had ik echt gehad. Had ik niet moeten doe!

nuff said | 09-09-15 | 23:38

@King of the Oneliner | 09-09-15 | 23:32
Dus die staatsschuld ga jij oplossen door vergrijzing te bevorderen.
Of ga jij nog 3,7 kimd op de wereld zetten en ga jij die allemaal opleiden tot een rendabele belastingbetaler

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:35

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:30U bedoelt de rijken rijker en de armen armer. Tsja de rijken verdienen goud geld aan de zieligheidsindustrie. Dat klopt. Zij worden er beter van. 80 procent van de nederlanders worden er juist slechter van. Zo herken ik de salonsocialist weer. U dus. De walg

tweetybird | 09-09-15 | 23:34

tweetybird | 09-09-15 | 23:29
Ach denk maar zo, uiteindelijk ben jij ook toegelaten..

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:33

Veel mensen, ook hier, zeggen dan: Alleen maar ECHTE vluchtelingen mogen van mij asiel krijgen. Maar dan moet je dus eerst alle verhalen van elke asielzoeker gaan checken, wat veel geld, personeel en tijd kost, en dan zijn er altijd weer de zogenaamde schrijnende gevallen (mensen met ernstige chronische ziekten zoals nierproblemen, hartproblemen, gehandicapt, alleenstaande moeders met veel kinderenwaar dan weer een uitzondering voor moet worden gemaakt. Dus ik vind: Gewoon nul komma nul asielzoekers/vluchtelingen/gelukszoekers/whatever opnemen.
Nederland is simpelweg vol, dus je kunt met een gerust hart zeggen vol=vol (nu wel).
Waarom is Nederland vol? Er zijn enorme wachtlijsten voor huurwoningen, er zijn 1 miljoen (verkapte) werklozen, er is een staatsschuld van 468.088.519.286 Euro (loopt op met 480 euro per seconde!)
€ 28.343

Schuld per inwoner
€ 56.686

Schuld per werkzame inwoner

www.destaatsschuldmeter.nl...

King of the Oneliner | 09-09-15 | 23:32

@john4056 | 09-09-15 | 23:12
Ik vind opvang wel degelijk een oplossing hoor. Kijk het is niet een oplossing die jij wilt.. Maar dat is wat anders,
Gwoon opvangen, een deel blijft hier, een deel gaat terug. Nederland weer een beetje voller en als dat mensen zijn tussen de 20 en 40 met kinderen is dat economisch gezien gewoon een welkome anvullimg op ons vergrijzende landje..
Zo simpel is het.. Doen we al decenia lang en Nederland is eigenlijk alleen maar rijker geworden in die periode.. zo rijk zelfs dat we een groot deel van dit land zo ontiegelijk lui hebben laten worden dat we wel een beetje vers bloed nodig hebben,

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:30

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:25


Het is daar zo geweldig geworden dat ik aan neem dat u daar nu ook woont. Zo'n veilige wijk. O wacht. Zeg maar net als de vele vluchtelingen die u nu in de villa heeft. Of niet. Zijlijn ouwehoer.

tweetybird | 09-09-15 | 23:29

Ze zijn ook zo dankbaar, zijn ze eindelijk in Duitsland slopen ze de boel:https://www.youtube.com/watch?v=lkf91_ys_rw

Pier_penspien | 09-09-15 | 23:29

@verbanden | 09-09-15 | 23:23
Dat snap ik. Ik kom allang niet meer in Oost. Ik blijf in Amsterdam-Centrum. En ook daar ga ik dergelijke snackbars/winkels van moslims nooit binnen.

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:29

-weggejorist-

Blondendom | 09-09-15 | 23:28

Ik mis de ouderwetse onderwerpen op GS.. divers en origineel

waragainstclimate | 09-09-15 | 23:27

@tipo | 09-09-15 | 23:04
Gemeenten verdienen er aan. Per asielzoeker krijgen gemeenten vanuit het COA een vergoeding. Voor huisvestimg en voor onderwijs bijvoorbeeld.
En die vergoeding is hoger dan de 'uitkering' (zakgeld + levensbehoeften) aan asielziekers. Veel hoger zelfs. Want die vergoeding is voor uitvoer van de regeling bedoeld..
.
En dus stroomt dat geld van COA richtimg gemeentefonds. En verdient een gemeente hier dus aan.. netto. Voor het inzetten van bijv. hulpverleners.. ( die je uiteraard ook geen werk kunt bezorgen als gemeente, want dan krijgen ze uiteindelijk een bijstandsuitkerimg.. Veel beter voor de gemeente.. )
.
Goed voor de gemeenten, goed voor de inwomers.

En als bomus: toen in Arnhem in de jaren 90 een paar honderd ex joegoslaven werden opgevangen in een wijk waar een groot deel van die wijk tegen was ( criminaliteit! , gelukszoekers!) toen DAALDE de criminaliteit in die wijk relatief. De nieuwko,ers waren nl veel minder crimineel dan de ' voorbeeldbewoners' welke welliswaar uit de meest gore tokkiesBestomden die je je kan voorstellen en dan druk ik me nog mild uit.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:25

@verbanden | 09-09-15 | 23:20
Dank voor je verhaal, buurtgenoot!

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:23

sorry voor de lange tegel maar moest even mijn gal spuwen

verbanden | 09-09-15 | 23:23

@tipo | 09-09-15 | 23:19
Juist. Maar welke politieke partij wil dat?

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:20

ik ben na vanavond weer even helemaal klaar met de multikul en alles wat er aan zit te komen. ik weiger op alle vlakken. reed in oost op mijn fietsje; bothering nobody. en toch nu ik thuis ben zure zure muffe smaak in mijn bek. oost is natuurlijk verloren heimat, loopt en woont geen hollander meer ondanks de hipsters die al tien jaar beweren dat het binnen tien jaar goed komt met de buurt. bedoel met name deel indische buurt. roep je klootzak kijkt et niemand meer om. vraag me soms af ben ik nu zo'n racistisch slecht mens dat dit me zo opvalt? but so be it. woon zelf in centrum laat oost oost zijn dacht ik heel beschaafd. snackbar even stoppen want peuken op. ibri ibri achter de toonbamk groette me niet en keek me amper aan met een tering sjachie gezicht. pleurt pak marlboro voor me neer en schuift zuchtend zijn pinmachine zonder te kijken naar me toe op mijn zeer nette vraag of ik even mocht pinnen. antwoord ja of nee moet ik nog krijgen. op mijn prettige avond nog keek ie weer niet op, antwoorde niets en bleef stug naar zijn arabisch of whatever blerende al jazeeraflatscreen staren. het logo van die zendet zal vast ingebrand zijn. nah ja fuck it denk ik. maar voelde me eigenlijk best geschoffeerd. loop vervolgens naar buiten waar een aantal zogenoemde stereotype incidentkwajongens werkelijk op hun rug in stoeltjes hingen. te lui om hun poten weg te halen toen ik naar buiten kwam. zie dat een van hen net een leeg blikje op mijn rek van mijn fiets legt. dus ik wijs hem heel vriendelijk op het feit dat er aan zijn andere kant netjea een vuilnisbak staat. iets onverstaanbaars als mag je zelf doen was zijn antwoord. ik denk 15 jaar? ik ben groot, breed en ben 43. best een dapper antwoord. op mijn iets dringender verzoek dat blikje weg te halen ging vriendje X zich er mee bemoeien. gelukkig slechts een woord. kanker. mannetje Y haalde na nog een dwingende blik zuchtend het blikje van mijn fiets en gooide het vervolgens op de grond onder tafel in plaats van de echt direct naast hem staande vuilnisemmer en begon brabbelgesprek met vriendje Z zonder mij nog een blik waardig te gunnen/ denk dat ie ook enigzins verbluft was dat iemand hem de les las of dat hun roedel te klein was om verdere herrie te maken. kreeg toen ik wegfietste nog het fraaie geuzennaampje kankerhollandet mee wat ik zonder te om kijken maar heb beantwoord met de middelvinger. was eigenlijk te moe om terug te fietsen en geweld/ ruzie/ schelden zit eigenlijk niet in mijn aard. wat moet ik hier nu mee: dit was zo maar even afstappen in Amsterdam op een vredige woensdagavond. maar.... dit is volgens iedereen maar een incidentje alleen gebeuren deze incidentjes vaker en vaker en vaker. totaal gebrek aan menselijkheid? sociale stoornis? roedelgedtag? noem het whatever maar na vanavond ben ik er eigenlijk wel klaar mee. dan ben ik maar die kankerhollander die zich puur in de eigen kring beweegt. ik werk gewoon niet meer mee ben ik bang. en ik zie alles eerlijk gezegd alleen maar erger worden. soort nare verharding in de maatschappij. en het boeit "die gasten" allemaal helemaal niks. de goeden daar gelaten maar die kom je best weinig tegen. nah dan maar xenofoob, racist of nazi. maar normaal doen mag ook wel eens van een andere kant komen. ik heb het weer even helemaal gehad met multikultigelul en alle kromme dingen recht lullen want oh zo sociaal gewenst: zo maar even de tanden poetsen dan raak ik die wrange zure smaak wel weer kwijt. kutgasten.

verbanden | 09-09-15 | 23:20

@Lewis Lewinsky 23:13
Prima plan en nog uitvoerbaar ook. Douane er in, kansloze migranten er uit.

tipo | 09-09-15 | 23:19

Ik moet altijd lachen om sukkels als deus absurdia. Die zich druk maken over het feit dat ze hun bolide niet meer kunnen tonen in de pc. Maar wel de gutmensch gaan uithangen. Hun speeltje uit verveling. Tot dat ze dat speeltje zat zijn. Dan schepen ze u en mij er mee op. Nou ook weer ze hebben de grootste muil en zelfs nu moeten ze hun rijkdom tonen in dit forum. De linksche gutmensch salon socialist. De marcel van dam klonen.

tweetybird | 09-09-15 | 23:18

@john4056 | 09-09-15 | 23:12
Dan ben je blind. Nul asielzoekers toelaten is de oplossing.

Lewis Lewinsky | 09-09-15 | 23:13

@ Deus Absurdia: Ja ik heb gestemd, in België. En ja, ook op een partij die geen enkele oplossing biedt. Maar dat is eigenlijk ook het punt dat ik wil maken. Of je nu links of rechts stemt, geen enkele partij komt met een oplossing of een duidelijke visie voor het probleem. Het enige wat ik tot nu toe heb gezien, is gelul in de marge en wat voorstelletjes die niet verder gaan dan proffilering en stemmetjes ronselen. Maar nationaal (partij) of Europees(fractie) heb ik nog geen enkel voorstel gezien of gehoord dat een (nieuwe) visie geeft over asiel en integratie.

john4056 | 09-09-15 | 23:12

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:01

Straks naast woont. Zulke mensen hebben ze in mijn buurt al opgedrongen. De gutmensch die ze welkom heet maar ze zelf liever niet in huis hebben of naast zich. Die schepen ons er liever mee af. Bij mensen als u schijt ik liever op de kop als dat ik er ooit een biertje mee zal drinken. Kijk uit met morsen van u wijn op u colbert. Op u broek maakt het niet uit. Die heeft dezelfde kleur als rooie wijn.

tweetybird | 09-09-15 | 23:08

Trouwens geen Pauw vanavond.

fladder | 09-09-15 | 23:06

Schietmijmaarlek | 09-09-15 | 22:52
In Syrie wonen ook honderdduizenden Palestijnen.

de honden blaffen... | 09-09-15 | 23:05

Waarom geen asielcentrum in Wassenaar? Pauw kwam er snel tussen waarom geen centrum in Wassenaar: "komen wij zo op terug ...". Het antwoord zijn ze helaas vergeten, jammer !

CFCR | 09-09-15 | 23:05

@Deus Absurdia 22:57
Oh ja natuurlijk. Een overheidstekort is een natuurfenomeen net zo als kansloze migranten. Daar kan een soeverein land helemaal niets aan doen. (behalve Australie, maar dat weet geen mens, dus hebben we het er niet over) En Nederlandse ondernemers staan te springen om meer belasting te betalen, om 60.000 kansloze mensen van bed, brood en bad te voorzien. (en dat noemen we dan werkgelegenheid cre-eren, want ja, Miele-verkopers verdienen er wel aan)

Wat bent u slim zeg. Ere-divisie spul.

tipo | 09-09-15 | 23:04

@Patje2011 | 09-09-15 | 23:01
Ik ben ook heel irritant betreft mijn spelfouten steeds maar weer. Motto bedoel ik.

Rest In Privacy | 09-09-15 | 23:03

@tweetybird | 09-09-15 | 22:56
Wat doet eigenlijk het meeste pijn bij jou?
Krijg je je zin niet? ( de ' elite' beslist immers over jouw situatie)
Of besef je dat je zelf verantwoordelijk bent voor het feit dat je er straks naast woont?

Deus Absurdia | 09-09-15 | 23:01

Iedereen die gekeken heeft, en het uitgezeten heeft, verdient een grapje, dit is het moto van de NPO:

"De NPO vertelt het hele verhaal"

Rest In Privacy | 09-09-15 | 23:01

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:57


Laat me raden. U heeft les gehad van marcel van dam in het zijn van salonsocialist. De vara gutmensch corivee die het meest gutmensch was voor zichzelf zeg maar.

tweetybird | 09-09-15 | 23:00

Moeten er weer tissues komen voor de links NSB'ers als Claudia de brey die hij een stootje van zo een gelukszoeker al moest janken? Ik kan deze propaganda niet langer aanZien wil graag Zonder ergenis slapen.

Meisje1985 | 09-09-15 | 23:00

@pipo
U dacht zeker ook dat u die 1000 euro ( of wat was het?) ook echt kreeg?
De onzinnigheid blijkt uit het simpele feit dat als een land een tekort heeft, zoals dit land, er helemaal niets valt te krijgen. Ja. Je krijgt 1000 en moet 1200 betalen.. Maar netto. . Dat is gewoon niet mogelijk natuurlijk.. Weet elke mongool...
Maar wil je het ook horen? Nee tuurlijk niet. ..

En je denkt toch werkelijk niet dat een liberale partij Waarin veel ondernemers gehoord worden ECHT tegen een mogelijke oplossimg zijn voor goedkoop arbeidspotentiaal in de toekomst?

.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:57

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:48

Zei de man na zijn negende fles wijn van vandaag. Met zoveel geld heeft u zeker al heel wat speeltjes in de villa. De dobberneger. Of bent u ze al weer zat en mogen wij ze hebben. Zeker vandaag wel een slechte dag nu blijkt dat u u bolide niet meer kunt tonen in de pc. Om die dobbernegers te tonen heeft u ze aan een ketting of hebben ze allemaal een honderiem. Want u moet u status van gutmensch wel tonen natuurlijk. Vanuit de villa met hek er om heen zijn ze moeilijk te zien.

tweetybird | 09-09-15 | 22:56

@Deus Absurdia 22:48
Lieve schat. Wat leuk dat je vraagt hoe ik me voel. Ik kijk de hele avond naar de staatsomroep, waarin iedereen over gevoelens praat. Met beelden, muziek en tieten er bij.

Maar genoeg gelul over gevoelens. Wie is er verantwoordelijk voor de aanhoudende stroom kansarme migranten in Nederland? Namen graag en rugnummers.

tipo | 09-09-15 | 22:56

Das lekker... als dit verhaal klopt, komen de Palestijnen ook.
En Duitsland bereidt een wijziging van de grondwet voor, zodat de miljoenen moslims die eraan komen een permanente uitzonderingspositie krijgen.
Ik hoop dat dit niet waar is, maar ik vrees het ergste.
xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/V...

Schietmijmaarlek | 09-09-15 | 22:52

Waar is dat topic gebleven op Geenstijl waar de vluchtelingenstroom visueel werd ondersteund met een zombiefilmpje? :-)

malang | 09-09-15 | 22:50

Maar maar maar die mensen zijn wel de oorlog ontvlucht

Zouden wij ook doen als er hier oorlog was werd gezegd bij Pauw vanavond.

Alvast tas aan het pakken want het duurt vast niet lang meer

Alt | 09-09-15 | 22:50

Dit is nog maar het begin. Er gaan er vele, vele miljoenen komen nu iedereen ginds ziet dat de deuren van Duitsland openstaan.

Rest In Privacy | 09-09-15 | 22:50

@tipo | 09-09-15 | 22:42
Och kind toch. U dacht dat de VVD dat zei vanwege dat ze daar iets in konden sturen? Of zou het iets te maken hebben met de PVV?
.
Even los van de definitie van 'kansarme migrant' want die is net zo rekbaar als uw sluitspier nadat u 100 edities van het partijprogram van de PVV in opgerolde staat tot u heeft genomen, met de bijsluiter.. How does it feel to get fucked over?
.
Ontiegelijke simplex

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:48

@Borrelende Boris | 09-09-15 | 22:31
Ik vind die Gajin gedachte net zo achterhaald als de gringo gedachte in Latijns Amerika.
Onder jongeren ( lees: de generatie vanaf de jaren 60 vorige eeuw) bestaat die Gajin gedachte niet en zijn Japanners net zo westers in doen en laten als hier, welliswaar vanuit een sterke familieband en een sterk cultureel besef..
De 20wers van nu die in Japan gaan werken hebben echter een heel wat volwassener wereldbeeld dan de Europeanen en zeker de toch wat arrogantere nederlanders
.
Het grote verschil,is dat Japanners denken vanuit wat ze morgen moeten doen en Nederlandrrs denken vanuit wat ze gisteren hadden. Dat gaat goed totdat de wereld verandert en met Nederlanders heb ik toch vaak het gevoel dat ze niet doorhebben dat de wereld echt snel Verandert.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:43

@Deus Absurdia 22:33
Mensen stemden in 2012 op partijen die tot op de dag van vandaag zeggen: " De aanhoudende toestroom van kansarme migranten moet daarom worden gestopt." www.vvd.nl/standpunten/129/illegalitei...

Waarna diezelfde partijen 1200 bedden per week er bij gaan regelen (oftewel 62.000 bedden extra per jaar) om de aanhoudende toestroom van kansarme migranten te stimuleren, zonder de kiezer uberhaupt te informeren.

Wie is daar voor verantwoordelijk? De kiezer? och arme.

tipo | 09-09-15 | 22:42

Kunnen er geen "verwarde mannen" opstaan om Juncker, Merkel, Timmergrans, Rutte, Verhofstad en ga zo maar door standrechtelijk te executeren? Is een hele normale straf in Islamistan voor dit soort praktijken.

Pat1982 | 09-09-15 | 22:42

SBS BNers kennen geen enkele schroom als het om exposure gaat, dat wisten we al wel. En als het dan ook nog eens maatschappelijk geëngageerd is........ bingo! Al hebben ze geen idee waar het over gaat en wordt het door John de Mol in een showy jasje gegoten. Dan krijg je programma's van het genre Katja bij verhongerende kinderen, Filemon bij de slachtoffers van een aardbeving, Fransje Bauer bij een watersnoodramp etc etc.... Het gaat nergens over maar de immer trouwe fanschare vreet het als ontbijtkoek met gezouten roomboter.

Thorolf | 09-09-15 | 22:40

Borrelende Boris | 09-09-15 | 22:17
Maar Japanners hebben helemaal een broertje dood aan moslims...
Zij zien ook in wat het ware geloof inmiddels teweeg heeft gebracht.

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:38

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:30

Alleen tijdelijke opvang voor oorlogsvluchtelingen met geen enkel uitzicht op een verblijfsvergunning. Er valt hier niets te halen.

Wiggin | 09-09-15 | 22:36

tipo | 09-09-15 | 22:30


Ik wel. Ik speel graag doktertje. Als ze brutaal doet straf ik haar met de harde woorden . Jij bent stout geweest h"e.

tweetybird | 09-09-15 | 22:35

Desmoulins | 09-09-15 | 22:29 Over de reactie van @Stormageddon. Eens. Me dunkt dat het forum aldaar is gekaapt door diverse mensen die 'k in een ver verleden meermaals persoonlijk heb gesproken. En daarna ben afgehaakt. Mij te extreem.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 22:35

"Mensen in Overvecht hebben relatief vaak last van chronische ziektes als diabetes en psychische aandoeningen. De zorgkosten in de wijk laten een stijgende lijn zien." www.nu.nl/gezondheid/4122652/utrecht-o...
--
En wat wonen er in Overvcht veel. Juist. Weer een bewijs van de ongelooflijke naïviteit van de NL goedmenschen. De meeste immigranten/gelukszoekers zijn geen kans parels. En hadden waarschijnlijk een gezonder leven gehad in hun eigen habitat ergens in Noord-Afrika.

Mark_D_NL | 09-09-15 | 22:35

Die inteeltsmoelen op die onderste foto, mijn god...

De waard zijn gast | 09-09-15 | 22:34

@john4056 | 09-09-15 | 22:24
Nice try, maar een meerderheid van kiezers is hoe dan ook toch echt verantwoordelijk voor het aanstellen van diezelfde Politici, direct of indirect.
.
Of stem jij nooit? (Hetgeen je zoals je hopenlijk begrijpt, dubbel verantwoordelijk maakt.. :)

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:33

Je kunt op je klompen aanvoelen dat morgenochtend het eerste nieuwsitem op de staatsomroep is hoeveel mensen er gekeken hebben naar die waanzin bij Pauw pouw Natuurlijk met een tranentrekkende terugblik met een overdone aan nep-zieligheid...

Slinkse Klerk | 09-09-15 | 22:32

Gelukkig niet gekeken en vele mensen met mij. Kan ik zo lekker slapen zonder agressie in mijn lichaam.

Rest In Privacy | 09-09-15 | 22:32

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:25

Als je rekening houdt met de cultuur (vinden Japanners HEEL belangrijk), de taal spreekt en zoals u wellicht handel met ze drijft, zullen ze ongetwijfeld een stuk opener zijn. U bent echter een Gaijin en zult dat ook altijd blijven. Nederlanders zijn wat dat betreft een stuk toleranter. Wellicht dat dit komt doordat onze cultuur een stuk minder complex is.

Borrelende Boris | 09-09-15 | 22:31

Op dit moment in Zweden:
jdreport.com/europese-media-zwijgen-o...
Het aantal verkrachtingen in zweden is door de immigratiegolf met een fucking 1472% gestegen! Zweden zit nu op het niveau van zuid-afrika. Dit hebben we binnenkort hier ook.

prakkie | 09-09-15 | 22:31

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:25


Tsja jij loopt dan ook graag te koop met je rijkdom en je status van gutmensch. Dat is wel duidelijk hoor. Heb je ook een rode broek aan. Met een geruit colber erboven. En een blauwe bril.

tweetybird | 09-09-15 | 22:31

@
Wiggin | 09-09-15 | 22:25

Maar het alternatief is?

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:30

@tweetybird 22:23
Ik wil niet die ene uit Eritrea die meer voorlichting voor autochtonen eiste, om de verwarring weg te nemen dat er Jihadisten in Syrie zouden zitten. Die leek me te brutaal en had ogen als pingpongballen.

tipo | 09-09-15 | 22:30

@bij gelegenheid | 09-09-15 | 22:10

Gelukkig. Overigens deel ik Storm zijn mening.
Ik lees soms selectief wat stukken maar sla de reacties altijd over. Ik begrijp het sentiment maar zo zou ik dus niet door het leven kunnen gaan.

Desmoulins | 09-09-15 | 22:29

-weggejorist-

Hafani | 09-09-15 | 22:28

tweetybird | 09-09-15 | 22:23

En voor die lelijkerd aan de tafel pauw. Ik wil ze wel in de verpakking en niet uitgeprobeerd door jouw.

tweetybird | 09-09-15 | 22:27

Gisteren niet gekeken, vandaag niet kijken en morgen niet. *Struisvogelen doet en rustig slapen gaan*

BlowingBubbles | 09-09-15 | 22:25

Wilde ik net een betoog schrijven aan @MarokkaanseGayboy Is hij al opgerot. Maar goed, in het kort hoe wil je het idee van een vast aantal overeengekomen opgeleide immigranten uit een verdrag vergelijken met de willekeurige wie dan ooks die op het moment het continent instromen. De huidige weerstand tegen de economische vluchtelingen is gebaseerd op de ervaring van de afgelopen decennia met deze economische vluchtelingen/gelukszoekers/handophouders en rechtsafdwingers. Als je de cijfers bekijkt komen zij niet om bij te dragen in 2030 als het nodig is maar als extra kostenpost in onze verzorgingsstaat van bijstand tot zorg.

Wiggin | 09-09-15 | 22:25

@Borrelende Boris | 09-09-15 | 22:17
Dat is niet mijn ervaring. Maar ik breng dan ook wat in... Dat scheelt al.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 22:25

Van waar die mensen ook komen, om welke reden dan ook: Je kan het hen niet kwalijk nemen dat ze naar hier komen. Wie zou er niet kiezen voor een veel beter bestaan?
Ik denk dat we het onze ( Europese) politici, links én rechts, kwalijk moeten nemen. Iedereen lult maar raak over termen ( oorlogsslachtoffer, gelukszoeker, dobberneger,...) en randfenomenen ( wel / geen huis, uitkering, taalcursus, opvang, quota...) om maar de aandacht af te wenden van het overkoepelend probleem: Geen of een niet op de huidige situatie toereikende (Europese) visie op asiel en integratie.

john4056 | 09-09-15 | 22:24

@Ars Vivendi | 09-09-15 | 22:08
Dat filmpje had een hele bedenkelijke laatste dia. En de beelden vrij selectief... Meneer Bron en de zijnen hebben de laatste jaren een bedenkelijke achterban gekregen, is die achterban ook aan het bedienen en is steeds verder afgedwaald van de oorspronkelijke "missie": opiniestukken uit Duitse en Scandinavische bronnen vertalen. Dat is waarschijnlijk ook bij GS niet onopgemerkt gebleven. Ik kan me er wel in vinden dat dit roze blog daar niet langer mee geassocieerd wil worden. Ik heb zelf ook moeite met sommige stukken en filmpjes die daar verschijnen.

Stormageddon | 09-09-15 | 22:24

tipo | 09-09-15 | 22:21


Ja die drie aan de tafel leken mij wel wat. Jammer dan weer dat aan het eind van dat programma de webwinkel niet werd getoond waar je dat moois kan bestellen.

tweetybird | 09-09-15 | 22:23

Heeft iemand al de website gevonden waar je asielzoekers kunt bestellen? Ik wil er zes stuks, die in twee maanden Nederlands kunnen spreken, exotisch kunnen koken en later een paradigma-verschuiving in de nanotechnologie te weeg brengen. Met garantie graag.

tipo | 09-09-15 | 22:21

De jihad wordt vrijwillig en helemaal gratis tot aan uw voordeur gebracht. Dit gaat echt gierend uit de klauwen lopen.

PopperFlopper | 09-09-15 | 22:21

Snaptsnappenniet | 09-09-15 | 22:16 Oké, een werkloze kapper uit *stamboel* die op schreeuwerige wijze de omstanders laat weten dat zussie die €9.500,- niet wilde doneren. Punt.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 22:21

Overigens, wel positieve indruk van seculariteit onder de getoonde vluchtelingen. Mannen praten makkelijk met vrouwen, alcoholgebruik benoemd etc

Verder @maroccaan oid: vergrijzing is helemaal geen probleem meer qyaarbeidsmarkt. Die voorapelling is al lang achterhaald

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 22:21

Ik radicaliseer sneller dan een isis strijder op dit moment. Ik trek het niet meer, zoveel naïviteit. Wat kunnen wij hier nog aan doen?

Sjors&Dhimmi | 09-09-15 | 22:20

Schietmijmaarlek | 09-09-15 | 22:13


Tsja die poster met dat jongetje en de tekst mijn pappa wil een nieuw gebit had niet de goede zieligheid beoogt. Nu hadden ze een soort tekeningen welkom naar duits voorbeeld. Dat was vast voor die 100 die de KRO studio gaan bevolken.

tweetybird | 09-09-15 | 22:17

@Ommezwaai | 09-09-15 | 22:12
Ik voelde het aankomen. +1 voor Joris

Botte Hork | 09-09-15 | 22:17

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:08

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Japan onwelwillend staat tegenover elke vreemde religie/cultuur. Als Gaijin stel je niet zo gek veel voor en mensen zullen je eerder mijden dan "omarmen". Maakt weinig uit of je Christen of Moslim bent. Ze zijn wel consequent, dat wel.

Borrelende Boris | 09-09-15 | 22:17

bij gelegenheid | 09-09-15 | 22:14 die gebidsanering gaf zich toch ook ut voor Syrier? Syrier is allesomvattender, vandaar.

Snaptsnappenniet | 09-09-15 | 22:16

Koewinsie jankte dat 'Heel Holland bakt' een NSB iets was. Om zich heen slaan kan zeurpiet niet meer. Verstoten. Dus maar een Godwin.

Mag overigens sneller GS. Ik las Arnold (held) op TPO vanmiddag al. "Are you crazy". Blijkbaar wel met het overschot aan gelukzoekers. Nee je wijf achterlaten in een kamp held op sokken. Of vluchten voor je misdaden. En Emofransje maar snik snik doen.

Vageling | 09-09-15 | 22:16

Zo genoeg van al die klote politici die nog geen gram hersens hebben en de werkelijkheid ontkennen voor reden die mij totaal ontgaan. Zien ze zelf niet dat het een hele berg domme boze moslim mannen zijn die ze binnenhalen ?

Zijn ze zelf geen man misschien, en weten ze niet hoe mannen werken ? Voelen ze zelf die agressie niet die in elke man zit, die wil neuken, die geld wil, die ruimte wilt, die zijn mening wil doordrukken , die desnoods of misschien zelfs met plezier, anderen uit de weg wil ruimen als ze in zijn pad staan ?

Ik ben ook een man en weet wat al die jonge mannen willen, daarom moeten wij ze niet binnenlaten. Moeilijk he ?

GerMonster | 09-09-15 | 22:15

Snaptsnappenniet | 09-09-15 | 22:11 Een el-Kurdi zonder 16 gebitselementen kan ook.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 22:14

Ik heb er niet naar gekeken.
Mijn bloeddruk kan het niet aan.
Wel viel het me van de week op, dat in Pauw's promotiefilmpje ineens dat aangespoelde kindje verdwenen was.
Dat riekt naar doofpot, danwel beerput.
Shit.... dat jong was helemaal geen vluchtelingetje!
Sssssstt.
Straks gaan de kritische Nederlanders ook naar ons programma kijken.
FF weggummen die koter.

Schietmijmaarlek | 09-09-15 | 22:13

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:08

Voor dat hij gaat roepen dat die link komt van een leugenachtig propaganda kanaal heb ik maar een link van zijn eigen broeders geplaatst. Wel met hetzelfde verhaal. Hahaha geen moskee en noem maar op. Zelfs geen buurthuis. Jappaners zijn niet gek.

tweetybird | 09-09-15 | 22:12

Botte Hork | 09-09-15 | 22:08
Joris heeft onze Marokkaanse playboy alias loverboy wel heel snel op z'n gezicht laten gaan...

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:12

@tweetybird | 09-09-15 | 22:07
Werken? Denk niet dat ie überhaupt weet wat dat woord betekent.

Botte Hork | 09-09-15 | 22:11

De linkse Nederlander lijdt aan hersenrot, deze mensen zijn niet meer in staat goed van kwaad te onderscheiden.
Als voorbeeld onze overheid die niet met ratio denkt maar met emotie.
Een grote bende hebben ze veroorzaakt om te luisteren en slaafs alles op te volgen wat uit de koker van potentaat Junker komt, het komt niet meer goed!

lanexx | 09-09-15 | 22:11

Carnavals outfit nr. 1 in 2016.
De Syrier.

Snaptsnappenniet | 09-09-15 | 22:11

Op de Duitse publieke omroep was een korte reportage te zien van een vrouw van Syrische afkomst die al langer in Noord-Duitsland woonde en zich in een asielzoekerscentrum als migrant tussen de migranten had gemengd voor een verhaal 'van binnenuit'. In een overvol en zwaar vervuild asielzoekerscentrum waren honderden mensen aanwezig maar vrijwel alleen gelaten en op zichzelf aangewezen zonder dat ze informatie kregen over wisten wat er verder komen zou. Niemand die zich met hen bezighield.
Kijk je naar de beelden van migranten een paar dagen eerder, in München, dan werden zij verwelkomd door een haag klappende Duitsers met ballonnen en knuffels. Maar kijk twee keer en dat was maar een dun en kort haagje. Hoe goed bedoeld ook, die enthousiaste Duitsers gaan na het klappen weer naar huis, denkend goed te hebben gedaan. Enkelen zullen zich persoonlijk om de migranten blijven bekommeren.
De meeste 'goede Duitse burgers' die de media laat zien, zullen éénmalig of hooguit enkele keren iets doen voor een paar migranten die ze toevallig tegenkomen. Ze voelen zich er goed bij zich nette Duitse burgers getoond te hebben en gaan weer over op de orde van de dag.
We krijgen dus honderdduizenden migranten in Duitsland waar bijna niemand meer naar omkijkt. Een deel van de migranten zal best werk en z'n draai vinden, maar een groot deel niet. Zij worden een grote snelgroeiende groep die wegzinkt in dagelijkse ellende. Ja meneer Juncker, ook dat is uw Europa.
En dan hebben we het over culturele verschillen en de religieuze problematiek die ermee gepaard zal gaan nog niet eens gehad.

Zoetwaterpanharing | 09-09-15 | 22:11

@Desmoulins | 09-09-15 | 21:50 Don't bother. Verwijzen naar PAZ reken 'k ook goed.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 22:10

Eén ding is zeker: de kliek die momenteel aan de macht is, leidt trefzeker dit continent in hoog tempo naar de ondergang. Verkiezingen helpen niet om hieraan een einde te maken. Het zal op een andere manier moeten. En dat zal gepaard gaan met experimenteren, en daarbij zullen spaanders vallen. Maar wat er nu allemaal huist in de zalen van de macht moet hoe dan ook worden verwijderd, waarbij alle middelen uiteindelijk zijn geoorloofd. Dit is niet acceptabel, ons land te grabbel gooien.
En hou maar op met die stomme tv programma's met die eeuwig pratende poephoofden. Ook die moeten worden verwijderd, aan de kant geschoven, als ratten verjaagd naar de holen waar ze zijn uitgekropen.

Rest In Privacy | 09-09-15 | 22:10

@MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:59
Islam is haat, moord, verderf, verkrachting, oorlog, haat, incest, onderdrukking, achteruitgang, onderwerping, facisme, haat, marteling, analfabeten, middeleeuwen, terreur, en natuurlijk haat.

Japanners snappen dat. Wijs volk.

Botte Hork | 09-09-15 | 22:08

-weggejorist-

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:08

Ik zal overigens nooit meer een link posten van die verfoeide rechts-extremistische e.j. bron wordpress.
@Desmoulins | 09-09-15 | 21:50
Ik ben onlangs ook van een koude kermis thuisgekomen door het posten van een link naar een foto op EJBron. Doe ik nooit meer.

Ars Vivendi | 09-09-15 | 22:08

Van al die vluchtelingen komt 40% uit Kosovo, Albanië en de Balkan, 20% uit Afrika, 20% uit Azië, en maar 10% uit Syrië en Irak. Daarvan is een kleine hoeveelheid gezinnen met kinderen en de rest jonge single mannen. Waarom praat iedereen uitsluitend over Syriërs op TV?

070 | 09-09-15 | 22:07

@tipo | 09-09-15 | 22:01
Ze hebben eerst een schnabbel voor Terre des Hommes gedaan in Libanon. Het zou zomaar kunnen dat die ellende toen begonnen is ;).

Watching the Wheels | 09-09-15 | 22:07

Nou, dat waren een paar kritische vragen van Pauw. Er zijn nu eindelijk eens wat beelden getoond die de zorgen verklaren. Voorstanders en tegengeluiden waren evenredig vertegenwoordigd en men heeft zich verre gehouden van vals sentiment. En toen werd ik wakker.

Ramsesz | 09-09-15 | 22:07

ik wil naar nieuw-zeeland, ben vluchteling uit nederland.

blabla9899 | 09-09-15 | 22:06

Gelukkig weer Sylvana Simons gezien op WNL Opiniemakers. Ze is toch een beetje mijn favoriete irritantje.

Rest In Privacy | 09-09-15 | 22:05

Voor een ghostwriter hier wellicht aanwezig. Pas die tekst eens aan binnen de Gutmensch gedachte. 'je veux d'islam' is een terugkerend iets en zo. songteksten.net/lyric/4774/68014/raymo...

bij gelegenheid | 09-09-15 | 22:05

@MarokkaansePlayboy
Wat betreft uw nick; maakt u alleen wc's schoon, of bent u wellicht ook te boeken voor ander licht huishoudelijk werk?

vaas klaak | 09-09-15 | 22:04

Hoeveel mensen zouden ernaar kijken?

Ars Vivendi | 09-09-15 | 22:03

Ars Vivendi | 09-09-15 | 22:02
Oh jazeker!

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:03

Godzijdank lekker de radio aan i.p.v. , als ik het zo lees, NPO propaganda emo TV... Hoop dat er geen hond naar kijkt!

Slinkse Klerk | 09-09-15 | 22:02

-weggejorist-

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:02

MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:59
Lees dit eerst een voordat uw verbale diarree hier tentoonspreid..
Ik zal de titel verklappen: "Japan - het land zonder moslims"
En waar is uw bewijs?

Ommezwaai | 09-09-15 | 22:02

@Ommezwaai | 09-09-15 | 21:58
Hè, gezellig weer!

Ars Vivendi | 09-09-15 | 22:02

Den Haag, Hilversum, stop maar met deze belachelijke emo-shows, werkt niet meer, we zijn er klaar mee. Heb vandaag tientallen mensen hierover gesproken en iedereen was unaniem van mening dat dit niet meer serieus te nemen is en totaal averechts werkt (dus ga eigenlijk ook maar gewoon lekker door).

Het lijkt nog het meest op het DDR journaal "Aktuelle Kamera" een paar dagen voordat de Berlijnse Muur viel in 1989 met Jeroen Pauw in de rol van spreekbuis van het DDR regime. Totaal in denial tot de laatste bittere snik. Jeroen Pauw, wordt eens wakker man, kap met deze flauwekul, echt niemand neemt dit meer serieus. Denk aan je imago.

www.youtube.com/watch?v=Doj4ERQNcgc

Outsider-Inside | 09-09-15 | 22:01

Deze muziek zouden ze in AZC's moeten draaien. Hou je een hoop lege bedden over.

tipo | 09-09-15 | 22:01

Mooi man een groep uit volendam. Zeg maar een volendam waar de rest van nederland niet kan wonen omdat je geen volendammer bent. Dus motte ze je niet. Ik zeg plaats zat in dat volendam. Zet er maar wat azc 's neer. Naast jan smit en de drie j's.

tweetybird | 09-09-15 | 22:00

Eerst baklava bakken, nu weer een liedje. Dit meen je niet.

Ramsesz | 09-09-15 | 22:00

Oh god... Nu komen ze met dat emo-porn kutd nummer. *teiltje *

Botte Hork | 09-09-15 | 21:59

Laat maar komen. Enige manier om realiteitsbesef te krijgen lijkt een keiharde realiteitscheck voor alle Nette Mensen™.

Denk wel dat 75% wel echt vlucht voor ellende, de rest grotendeels gelukszoeker. Maar dat zijn wij als NL'ers ook. Geef ze eens ongelijk.
.
1) Mensen in de bijstand: Deze mensen gaan de soep uit uw UWV uitkerings-soep eten.
.
2) Mensen sub-modaal: Deze mensen gaan voor de helft van uw loon 2x zo hard werken. Ja, zelfs goedkoper dan Polen.
.
3) Jan Modaal: U bent de lul.
.
4) Uni/HBO'ers: Syriers zijn niet dom. Sterker nog, ze zijn best goed opgeleid
. en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Sy...

*plop*

harry21 | 09-09-15 | 21:59

-weggejorist en opgerot-

MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:59

Ja, want de grens sluiten zoals Australie is natuurlijk geen plan uit de praktij.... uhm.. Oef! Gelukkig is er geen kritische vraag gesteld door Pauw.

Ah! weer beelden met muziek. Genieten.

tipo | 09-09-15 | 21:59

Ars Vivendi | 09-09-15 | 21:57
Avond Ars!

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:58

MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:49
En als u ook nog woorden wilt plempen die u niet kunt schrijven, laat staan begrijpen, plemp ze dan niet.
Het is bilaterale....

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:57

Sorry dat ik zo laat ben, ik wil even zeggen dat ik niet ga kijken naar dit soort stront.

Ars Vivendi | 09-09-15 | 21:57

MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:49
Lezen Einstein!
20.000 niet-moslims zijn van harte welkom ja.

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:55

Ik ben op de tv een griezelfilm aan het kijken en op een tablet houd ik npo 1 in het oog. Nou die npo 1 heeft mij al meer rillingen bezorgt als die griezelfilm. Maak u geen zorgen onder dat tablet staat mijn teiltje.. Ik ga zo het tweede teiltje erbij zetten . De eerste is al vol.

tweetybird | 09-09-15 | 21:54

Desmoulins | 09-09-15 | 21:50
Dank voor uw begrip in deze. En E.J. Bron, och, voer voor onnuttige vollidioten;)

bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:54

Wat is het doel precies van deze uitzending?
Laten zien dat er ook lieve en gezellige vluchtelingen zijn? Oke. Fijn. Staat genoteerd Pauw.
.
En ja, Pauw en consorten, we weten nu wel hoe "goed" jullie zijn. Heus. Maar hou nu alsjeblieft op jezelf te pijpen op nationale televisie....

Hof van Tuinslang | 09-09-15 | 21:54

Waarom laten die mannen hun vrouwen achter in oorlogsgebied? Waarom worden hier geen vragen over gesteld? Waarom worden de rellende asielzoekers niet getoond? Waarom zien we geen dreigende asielzoekers in Calais? Wat een slecht programma Pauw.

Dé cl | 09-09-15 | 21:54

75% man, dus vrouw en ca twee kids volgen nog.

deluiegriek | 09-09-15 | 21:53

Je ziet aan alles dat deze VVD'er zo niet gelooft in het verhaal dat hij hier vanavond moet verkondigen.

HarryMadox | 09-09-15 | 21:53

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:48 Die 44% staat in geen verhouding tot wat de Kamer (de club van 125*) gister aan woonruimte wil bedisselen. Zie de linkjes terug op 21:15

bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:52

3 mooie vrouwen staan symbool voor de immigranten, 1 tokkie voor mensen die zich zorgen maken. Duidelijk weer.

Ramsesz | 09-09-15 | 21:51

-weggejorist-

kazemat | 09-09-15 | 21:50

Tenenkrommende tv

kazemat | 09-09-15 | 21:50

@bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:15

De motie van Monasch, maar ook die van nuttige idioot van Marcouch, madame Karabulut, wil dus extra woonruimte creëren voor asielzoekers maar zonder dat de wachttijd van overige woningzoekenden oploopt. Mission impossible. De realiteit zal zijn dat voor de beschikbare sociale huurwoningen asielzoekers, want gezin en heel zielig, voorrang zullen krijgen. Al de overige opties -na jaren van overleg en onderzoekscommissies, zullen beschikbaar worden gesteld aan de 'overige woningzoekenden'.
Dit is overigens totaal nietszeggende symboolpolitiek aangezien het einde van de influx nog lang niet in zicht is.
Opvallend dat men wacht tot de na de EU-top, of eigenlijk niet want daar zal uiteindelijk het beleid gemaakt worden dat hier wordt uitgevoerd.

OT: Ik zal overigens nooit meer een link posten van die verfoeide rechts-extremistische e.j. bron wordpress.
Mag wel expliciet in de huisregels vermeld worden;
een lijst van verboten sites.

Desmoulins | 09-09-15 | 21:50

(Stiekem) een azc willen plaatsen in de armste wijk van Enschede.
Waarom daar? Omdat daar degenen die die beslissing nemen NIET wonen.

sjoost | 09-09-15 | 21:50

Het einde van de welvaart.
Deze imperialistische immigranten komen niet voor de mooie samenleving maar voor het in de schoot geworpen gratis geld. Om vervolgens onze mooie samenleving met behulp van behoud van dwaze cultuur naar het achterlijke niveau te verwerpen waar vandaan ze “gevlucht” zijn.

Antitheïst | 09-09-15 | 21:50

-weggejorist-

MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:49

Vluchtelingen in Apeldoorn laten vrouw en kinderen achter in een oorlogsgebied? Waarom wordt niet gevraagd.

CoffeePatch | 09-09-15 | 21:48

44% van de Nederlanders wil meer vluchtelingen?
D66 gaat nog eens heel groot worden.

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:48

@MarokkaansePlayboy 21:42
Precies! Arbeidskrachten hebben we nodig. Er is geen werkeloosheid in Nederland.

tipo | 09-09-15 | 21:48

tipo | 09-09-15 | 21:43
1.200 vergunninghouders cq mensen die een a-status is verleend. Zo begrijp ik dit.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:47

Ik kijk al minstens een jaar alleen nog sport bij de NPO . Bevalt prima, mijn bloeddruk is blij.

Lewis | 09-09-15 | 21:47

Ben ik de enige die nog steeds kijkt? Ik wacht tot het woord islam valt. Pas dan ga ik een biertje pakken.

Driewerf Hoezee | 09-09-15 | 21:47

MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:42
De Japanners bepalen gelukkig wel zelf wie ze binnenhalen.
Een groot deel van de mensen die hier gekomen zijn na de gastarbeiders geven alleen maar kopzorgen.
.
Enne, moslims uit Indonesië komen sowieso in Japan niet aan de bak.

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:45

En Timmerfrans maar janken dat die mensen zo zielig zijn. Hou toch eens op met dat linkse hippiegedoe. Die mensen komen hier omdat je ze gratis geld geeft. Ik kom ook als je me gratis geld geeft. Ik ga ook weg als je me gratis geld geeft. Geef me nu maar gratis geld.
Kom op met dat referendum, kom op met PVV die de grenzen wil sluiten, weg met die landverraders die er nu zitten.

Barry Hay | 09-09-15 | 21:45

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:33
Helemaal mee eens. Maar om niet gek te worden denk en hoor ik af en toe - met weemoed - vroeger.

PieterPassant | 09-09-15 | 21:44

@Eurotokkie | 09-09-15 | 21:24
nu de große koalition aan de macht is is er natuurlijk geen onafhankelijke media meer.

sennholz | 09-09-15 | 21:44

1200 bedden erbij vermenigvuldigd met 52 weken is 62400 asielzoekers er bij in 2015.

In 2014 waren er 21800 eerste asielverzoeken volgens het CBS.

Een verdrievoudiging van het aantal asielaanvragen is dus op komst.

Maar ja, wie zit er nou met een rekenmachine naar de Staatstelevisie te kijken? Laten we het gezellig houden, hahaha!

Ah! tieten.

tipo | 09-09-15 | 21:43

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:23

En u drinkt zeker ook tien flessen wijn per dag in u villa. U bedoelt ik wil ook van die nieuwe speeltjes die als ik ze zat ben achterlaat bij de boerensukkels. De arme burgers van nederland. Ach ja u punt is duidelijk.

tweetybird | 09-09-15 | 21:43

En op Radio 1 maar die smerige "rijksoverheid" spotjes laten horen....... Hoe een lachend wijf verteld dat de AOW leeftijd versneld omhoog gaat en dat u als domme burger op rijksoverheid.nl kunt lezen wanneer u eventueel zou kunnen stoppen met werken.....
Enkel en alleen maar omdat we overspoeld worden met nietsnutten die een leven lang rond zullen hangen...
Niet de vergrijzing is het probleem... Maar de verbruining,zei ene P de Winter

Loebas | 09-09-15 | 21:42

-weggejorist-

MarokkaansePlayboy | 09-09-15 | 21:42

@F#ckingAwesome | 09-09-15 | 21:39
Tja.. Maar die willen niet he?..

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:42

En welke mensen hebben gedwongen huis&haard moeten verlaten? Kolere. Je praat nu echt peop Dijkhoff.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:42

@kicktherabbit | 09-09-15 | 21:28
Klopt zolang De procedure loopt. Maar een groot deel zal blijven en zal een status krijgen. Gelukkig maar anders heb je wel geinvesteerd en gooi je die letterlijk de deur uit.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:40

@eerstneukendanpraten | 09-09-15 | 21:28
Jij spoort niet. Je zou eens professionele hulp moeten zoeken, naar een dobber staren schiet niet op toch?

Ongeblustekalk | 09-09-15 | 21:40

U ziet dat verkeerd is geen agressie maar is om u zelf wakker te schudden.

tweetybird | 09-09-15 | 21:40

En op Ned 2 bij WNL zien we o.a. de tragische gevolgen van ongebreidelde import.

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:39

De jeugdwerkloosheid in spanje bedraagt 20%
Die zijn cultureel en qua geschiktheid een betere fit

Als hier banen zijn hebben wij daar geen immigranten uit syrie voor nodig.

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 21:39

1.200 'bedden' per week bij de 400 gemeentes afdwingen. Well done Dijkhoff.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:39

Ik hoop dat er ook een uitzending wordt georganiseerd die het tegengeluid laat horen. Kan in mijn omgeving echt helemaal niemand vinden die deze zwerm sprinkhanen vanuit Haatbaardistan verwelkomen. En er zitten (helaas) enkele linkse rakkers bij.... Dat zegt genoeg... Wat een hoax die NPO!

Slinkse Klerk | 09-09-15 | 21:39

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:36
Totdat ze halal eten gaan eisen, een bidruimte. En natuurlijk steeds weg om te bidden. Suikerfeest? Gezellig, uit hun muil stinkende chagrijnen die zich 9/10 keer ziek melden. Goed idee!!!

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:38

van Duyvenbode|09-09-15|21.05

Helemaal waar! Maar misschien moet het maar in één keer goed uit de hand lopen, misschien worden er dan eens wat meer mensen wakker.

miss error | 09-09-15 | 21:38

Je zou bijna denken dat alle vluchtelingen er zo uit zien en zeer succesvol zijn. Sterker 1 van de vrouwen lijkt mij wel wat als huisgenoot. Wel raar dat als ik de filmpjes zie van de treinen het allemaal jonge mannen zijn. Want de realiteit is dat wat ze laten zien niet de realteit is. Sterker nog alledrie hadden ze mijn huisgenoot mogen zijn. Mooi verhaal dus weer en een volledige verdraaiing van de echte waarheid. Zoals het de NPO betaamt. Wie hier in intrapt moet zijn schoolgeld terughalen en zich diep gaan schamen. En daar is de VVD draaigogem.

tweetybird | 09-09-15 | 21:37

Er is zowaar een kritisch geluid te horen.

Alpha Runner | 09-09-15 | 21:37

Maar ff snel een filmpje gedownload.. "Ninja's VS Aliens" Waarschijnlijk een bagger film maar beter wat er nu te zien op de televee.

Wasbakplasser | 09-09-15 | 21:37

Komt dat wijf met r positieve praatje toevallig op dr brommertje aanrijden.

sjoost | 09-09-15 | 21:36

@daytripper | 09-09-15 | 21:24
Ah de klassieke domme fout .. Denken dat de arbeidsmarkt in vraag en aanbod aansluiten door cijfers te vergelijken.
Eigenlijk het niveau rekenen van een 12 jarige.. Maar hardnekkig onder vooral werkelozen die een excuus zoeken dat ze ( nog) niet werken. Idealiter gecombineerd met een riante WW of bijstand.
.
Beste daytripper. De banen die open staan kunnen niet worden ingevuld door de markt wegens een gebrek aan kennis of arbeidsmoraal ( 'ben ik te hoog voor opgeleid') - hetgeen een alternatieve benaming is voor luiheid is. Voor beide is een gelukszoeker een uitstekende kandidaat.
En het maakt mij niet uit waar hij/zij vandaan komt.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:36

@PieterPassant | 09-09-15 | 21:27
Moeilijk ontspannen als je je land zo naar de klote ziet gaan en ziet hoe burgers blatant voorgelogen worden door de staatsomroep.
Het is lafheid ten top. De oorzaak van alle ellende, islam, wordt voor het gemak maar niet genoemd. Kunnen heftige reacties op volgen namelijk.
Maar het volk zal nog van zich laten horen. Reken maar!

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:33

Ik heb vandaag CBS statliner er zelf maar bijgepakt. Na 60 jaar multicultuur geniet nog steeds een meerderheid van niet westerse immigranten van een uitkering

Dat is een FEIT, geen voorbeeld of mooi verhaal over een arts of advocaat.

Er zijn 7x zoveel nederlanders in de populatie die gebruik zou kunnen maken van bijstand als niet westerse allochtonen. Maar in absolute zin gaat de meerderheid van de bijstandsuitkeringen in ons land naar niet westerse allochtonen.

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 21:33

Overigens stopt het volk dat lastig rond komt in bovengenoemde contreien ook gewoon met het afdragen van belastingen, onverzekerd rondrijden etc. Lekker eten gaat voor. Wanneer de EU naar een goedkope arbeidskrachten industrie wil en parallel de welvaart sloopt wel... Dan ook alles wat daar bij komt kijken. En net als in boven genoemde contreien is de capaciteit er niet voor controle, wanneer een ieder voor zijn eigen ik gaat.

Een mooie bijkomstigheid is, wanneer een overheid de centen niet heeft om je in de watten te leggen of om de toekomstige low salaries in de watten te leggen, dan komt het volk niet meer. Win win.

the_hammer | 09-09-15 | 21:33

Pleij lølt grappig. Wat hij vergeet is dat het humanisme is doorgeslagen.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:31

Die Pleij houdt een langer verhaal dan Fidel Castro in zijn beste jaren.

HarryMadox | 09-09-15 | 21:31

Je kan beter op npo2 zetten nu over zwarte pieten.

Hazekush | 09-09-15 | 21:31

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:26

Uw onsamenhangende stukje tekst maakte dat al duidelijk.
Mijn soort?
U heeft geen idee...
U heeft er helemaal niets van begrepen, raaskalt maar wat raak, met uw ''aspect''. U bent een clown.

Desmoulins | 09-09-15 | 21:29

Eurotokkie | 09-09-15 | 21:24


Ze zullen wel moeten anders noemt merkel ze nazi blaadje.

tweetybird | 09-09-15 | 21:29

Iedereen doet mee op zijn eigen manier.. Dat is typisch Nederlands. Hahaha.. Wie is die wereld vreemde malloot?

Wasbakplasser | 09-09-15 | 21:29


Ongeblustekalk | 09-09-15 | 21:27

De doofpot in Zweden is diep, héél diep!

eerstneukendanpraten | 09-09-15 | 21:28

Die Joegoslavische dame praat alsof iemand anders iets op een briefje heeft gezet wat ze nu oprakelt... tegen betaling... Zogenaamd 'geschokt' mijn reet...
Wanneer ze het moet onderbouwen komt ze niet meer uit haar woorden en helpt Pauw haar snel.

InfidelRevolution | 09-09-15 | 21:28

@dedwarsligger | 09-09-15 | 21:04
Ik las dat ook... 5 succesvolle vluchtelingen op de hoeveel duizend? Tegenover elke succesvolle staan er 100 die het niet redden, in de bijstand zitten en geen positieve bijdrage leveren. Het is dus geen argument. Noch voor, noch tegen vluchtelingenopvang. Het is oneigenlijk en manipulatief. Gisteren een reportage over Vietnamese bootvluchtelingen. Ook een aantal succesvolle... Allemaal met de ondertoon: we kunnen/ moeten dus nu ook zoveel mogelijk opnemen, want ze zijn allemaal een verrijking.... (Right...)
En de filmpjes en pratende hoofden nu bij Pauw zijn ook weer met ondertoon. Het zijn allemaal gezinnetjes met kindertjes.. En ze zijn allemaal succesvol uiteindelijk...
En hier op GS kunnen we tegenover al die zielige verhaaltjes filmpjes posten van schreeuwende en vechtende Eritreeërs, of was ze ook vandaan komen... Kun je tegen elkaar wegstrepen. Dat zijn allemaal geen geldige argumenten. Drogredenen. Ad misericordiam. nl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_m....
We hebben wetten, regels en afspraken, ook mbt vluchtelingen en asielzoekers. Zullen we onszelf, onze verdragspartners en buurlanden daar eens aan gaan houden? Dat is al een begin. Daar wordt helemaal niet over gepraat.
Meer dan jammer. Deerniswekkend is een beter woord.

Stormageddon | 09-09-15 | 21:28

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:19
daytripper | 09-09-15 | 21:24
Vluchtelingen mogen niet werken dus dat is hier sowieso niet relevant. Dat is geen reden om wel of geen asiel te verlenen aan mensen in nood.

kicktherabbit | 09-09-15 | 21:28

Ik voel je angst.

Kijk, die immigrant heeft de PR-cursus wel gehaald.
En er moet meer voorlichting komen voor autochtonen, want het is natuurlijk een beetje uit de lucht gegrepen dat er Jihadisten in Syrie zouden zijn.

tipo | 09-09-15 | 21:28

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:23

''Jij ontvangr (sic) waarschijnlijk blablabla ...''
Gis maar raak, policor mafkees.
Ik betaal gegarandeerd meer dan u.
U betaalt liever minder maar toch eigenlijk ook wel liever meer, logisch...
Iets zegt mij dat u een onvervalste uitvreter bent.
Typisch 'linkse' modus operandi.
Immers alles voor de 'goede zaak'.

Desmoulins | 09-09-15 | 21:27


bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:23

Waarvoor dank!

eerstneukendanpraten | 09-09-15 | 21:27

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:22
Ja dat de Islam oorzaak is van al deze ellende bedoel je , ik denk niet dat Pauw hierop zal ingaan.

Eurotokkie | 09-09-15 | 21:27

@eerstneukendanpraten | 09-09-15 | 21:14
Wat wil je met informatie die je toch niet krijgt?

Ongeblustekalk | 09-09-15 | 21:27

Ik ga het maar uit zetten er worden tokkies geplaatst die tegen zijn en er worden lekkere wijven geplaatst en met zielige video's bah linkse televisie ten top.

Hazekush | 09-09-15 | 21:26

Desmoulins | 09-09-15 | 21:15
Maw: ik betaal dus inderdaad liever belasting voor gelukszoekers dan voor jouw soort.
En a,s je dat links noemt is dat prima, dan heb je dat aspect ook al niet begrepen..

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:26

Enige tegengeluid komt van een goedwillende halftamme volkstokkie die ver boven zichzelf uitstijgt en zich onder grote druk redelijk weet te verwoorden.
.
De Voorzittert zapt definitief weg.

de Voorzittert | 09-09-15 | 21:26

Ze hebben een Syrische griet gevonden die in 2 maanden Nederlands heeft geleerd. Dus die 100.000 duizend mannen die deze kant op komen zijn ook zo! Gelukkig maar, ik werd al een beetje ongerust.

Eduardo- | 09-09-15 | 21:26

En daar hebben we d'r: de droomster

Kom nou met feiten: benoem de cijfers, controleer of je wereldbeeld de realiteit weerspreekt of niet

Puur feitelijk is de angst van deze man terecht

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 21:24

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:19

Heb je wel es bij het CBS gekeken hoeveel werkzoekenden er nog steeds in NL zijn en hoeveel openstaande vacatures?
Gemiddeld 6 werkzoekenden op 1 (één)vacature meneer! En jij wilt de grenzen openzetten ?
Nou,laat ik maar zwijgen anders word ik grof.

daytripper | 09-09-15 | 21:24

Ik heb al wel een paar keer aan onze Hans Jansen moeten denken. Wat mis ik die man

Snap je!? | 09-09-15 | 21:24

sennholz | 09-09-15 | 21:19
Het valt me gewoon op dat de Duitse media nogal eensgezind is wat betreft het in beeld brengen van deze vluchtelingen .

Eurotokkie | 09-09-15 | 21:24

Ah lekker Syrisch meisje toont aan dat alle booslims in 2 maanden Nederlands spreken en massaal gaan studeren!
Lekker Bosnisch meisje is echter nog steeds in shock over de boze Nederlanders. Die gaan we nog even bashen met zijn allen.

de Voorzittert | 09-09-15 | 21:24

@Desmoulins | 09-09-15 | 21:15
0 maar ik betaal denk ik 5 uitkeringen aan belasting per maand.
En jij ontvangr er waarschijelijk 1 van.
En mag ik zelf bepalen waar ik mijn geld aan wil uitgeven? Ik zou ook wel willen dat ik minder belasting betaal. Maar ik betaal liever meer belasting voor mensen die geluk zoeken dan volk dat al 3 generaties uitkering vreet en ondanks de kansen jn dit land nog geen flikker voor elkaar heeft gelregen.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:23

Hazekush | 09-09-15 | 21:15
Vind ik ook en ik ben ook serieus bang dat er IS-strijders tussen zitten maar het gaat me te ver om alleen toe te kijken hoe mensen praktisch aan de grens van Europa een oorlog en genocide ontvluchten of erger nog uitgemoord worden. Opvang in de regio, prima, maar de stroom is zo enorm dat die paar landen dat niet in hun eentje op kunnen lossen. Dan mag je als rijkste continent ter wereld met 500 miljoen inwoners ook wel een bijdrage leveren. We doen net alsof werkelijk iedereen hier naartoe komt, dat is gewoon niet zo.
.
Ik vind ook niet dat je deze mensen op den duur woningen aan moet bieden en meer van die onzin. Sterker nog, dat werkt alleen maar averechts als ze straks terug worden gestuurd. Gewoon de basics: veiligheid, dak boven je hoofd, eten, drinken en onderwijs voor de kids. Simpel. Daar moeten we toch wel toe in staat zijn?
.
En een foto van die gasten uit Bangladesh posten en dat symbool laten staan voor al die vluchtelingen is gewoon triest, meer kan ik er niet van maken. Wegkijken van de werkelijke situatie en het bagatelliseren van een enorm probleem. Dat het je niet interesseert prima, maar doe niet alsof het allemaal koek en ei is in de wereld.

kicktherabbit | 09-09-15 | 21:23

En dit zijn de deur openers. Gasten zonder afdoende opleiding (en werk is et niet), opvreters eisers. Met 3 jaar komt de familie, ook nutteloos. Reken maar uit wat het met de het sociale vangnet gaat doen. Met 10 jaar kunnen ze de formulieren voor het krijgen en recht op zelf invullen misschien.

Flink genaaid dat is de realiteit.

Ik zou wat foto's met links naar Latijns Amerika kunnen posten, of andere gebieden waar de balans zoek is. Maar ik denk dat de meesten zelf wel een beeld kunnen vormen van een land met weinig werk, Bergen kansloze, onbetaalbaar sociaal systeem en voedselbanken.
Je koter doet er goed aan om een positie te zoeken bij de verkeerslichten, liefst met lange rode pauzes en wat water en zeep voor de auto ramen welke hij daar kan gaan wassen.

the_hammer | 09-09-15 | 21:23

@InfidelRevolution 21:18
Ja, maar hoe voel je je als je die beelden ziet?

tipo | 09-09-15 | 21:23

Goh, al die Syriërs dokter of advocaat.

sjoost | 09-09-15 | 21:23

Pauw neemt zeker drie vluchtelingen mee naar huis vanavond, haha.

Jackanders | 09-09-15 | 21:23

eerstneukendanpraten | 09-09-15 | 21:14
'k Zal morgen, indien nog geen ander berichtgeving hieromtrent, in m'n beste tjockare än vatten Zweeds wel kieken.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 21:23

Het woord ISLAM is op NPO1 nog niet een keer genoemd in relatie tot alle ellende. Want dat is namelijk het sleutelwoord, islam. Zelfs het naïeve schopkonijn en eurotrol kunnen dat niet debunken.

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:22

Botte Hork | 09-09-15 | 21:20
Ja, ik ben de context ook een beetje kwijt. Het zou over het vluchtelingenprobleem gaan. Ik hoor maar 1 geluid. Op de bewoner uit Enschede na

Snap je!? | 09-09-15 | 21:22

Hebben jullie ook zo'n 'zap moment'? Gaat helemaal nergens over dit.

Botte Hork | 09-09-15 | 21:20

Mooi h'e pauw heeft drie vluchtelingen aan tafel. Twee voormalige verwesterde vrouwen en 1 nieuwe verwesterde vrouw . Allemaal leuk en wel maar waarvoor krijg ik die niet in mijn wijk. Nee zetten ze daar 3 lekkere wijven neer iets wat in het echt werkelijk niet de realiteit is. De vluchtelingen die nu meest komen zijn jonge mannen en als er een vrouw bij loopt heeft ze een stofdoek op. Want die krijg ik toch echt in mijn wijk. En zo wordt je nu bedonderd door de NPO.

tweetybird | 09-09-15 | 21:20

Grappig... De dame met roots in Eritrea lijkt wel op Ebru!

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:19

Door al het gedoe over die vluchtelingen vergeten mensen nog het goede nieuws van vandaag.
Al-Qaeda en ISIS die nu nog enigszins met elkaar samenwerken tegen het Westen kan zomaar met elkaar op de vuist gaan.

www.telegraaf.nl/buitenland/24474023/_...

Eurotokkie | 09-09-15 | 21:19

Pauw, jouw cijfer kloppen niet of jullie lopen de boel te belazeren!

InfidelRevolution | 09-09-15 | 21:19

Slechte gecast deze vluchteling. Hoe is die langs de PR-training gekomen?

tipo | 09-09-15 | 21:19

@Desmoulins | 09-09-15 | 21:05
Wat een gelul. Dom ook. Het zoeken van geluk als iets negatiefs zien is eigenlijk de meest domme gedachte die romdgaat de laatste tijd. Waren er maar wat meer autochtone witmensen die geluk zouden zoeken. Dat zou heel wat uitkeringen schelen door gebrek aan opleidimg, werk, Of zelfs inspiratie.
.
Kijk er zijn twee manieren om dit land weer een beetje up par te krijgen met de realitieit van de rest van de wereld. Of je verlaagt uitkeringen voor iedereen zodat men gedwongen wordt om te werken of je zet de grenzen open zodat er aanbod van arbeiders is. En het eerste zal niet gebeuren... Dus...

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:19

@Eurotokkie | 09-09-15 | 21:13
omdat de trein niet in hun dorp stopt?

sennholz | 09-09-15 | 21:19

Weer pianomuziek. En een gezellige vluchteling als buur repo.
.
Elke vorm van nuance ontbreekt. Iedereen is zielig, allemaal op de vlucht. Niemand heeft een retourticket, geeft niks! Niemand wordt gevraagd of ze ook nog Oezbekistan of Egypte als bestemming hebben overwogen. Niemand die vraagt wat de miljoenmiljard islamieten gaan doen met onze samenleving.
.
Niemand die informeert naar de belastingschijven in 2030 om deze hausse en de UWV gelden de komende 10 jaar te financieren.

de Voorzittert | 09-09-15 | 21:18

Ik ben voor het opvangen van die arme drommels uit Syrie, oorlogsvluchtelingen moet je altijd een veilig heenkomen bieden. Waar ik grote vraagtekens bij zet is, die enorme vloed aan andere nationaliteiten zoals Afghanen, Pakistanen, Bangladeshi e.a. die in hun kielzog nu ongehinderd mee naar binnen stroomt.

HarryMadox | 09-09-15 | 21:18

Ik zit te kijken maar dingen worden niet bij naam genoemd en appels worden met peren vergeleken.

InfidelRevolution | 09-09-15 | 21:18

Is er al bekend welk land de oorspronkelijke bewoners van Lesbos op gaat vangen?
Die mensen worden uit hun huizen verdreven, kunnen niet meer naar school of naar hun werk en durven niet meer te slapen.
En werk zal er de komende jaren toch niet meer zijn omdat het toerisme, hun belangrijkste inkomstenbron, genihiliseerd wordt tot wat cameraploegen met volgevreten BN'ers waarvoor het makkelijk de filantroop uithangen is met voldoende geld op de bank om te gaan wonen waar ze willen als het hier de spuigaten uitloopt.

Cuyahoga | 09-09-15 | 21:17

Maar vooral niet de 140.000 vluchtelingen van 2013 benoemen, raar zeg

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 21:17

Wat is de agenda dit soort media? In ieder geval niet het zorgdragen van objectieve onafhankelijke berichtgeving.

ProAsfalt | 09-09-15 | 21:16

kicktherabbit | 09-09-15 | 21:06
Persoonlijk vind ik wel dat er vluchtelingen mogen komen maar de regering/eu moet beter controleren of het wel echte vluchtelingen zijn en het niet zolang laten produceren als hij/zij niet wordt toegelaten dan binnen een week buiten Europa zetten. Tuurlijk zijn er ook rascisten/nazis die helemaal niks willen hebben maar die hebben dan meestal ook een iq van een pinda.

Hazekush | 09-09-15 | 21:15

tweetybird | 09-09-15 | 21:05
20? Ik woon in een klein flatje in Amsterdam-West, niet op het platteland. Ik betaal meer dan genoeg belasting om een paar zolderkamers voor deze mensen te bouwen. Mag van mij hier in de wijk als je ze liever niet in je dorp hebt. Vanwaar die agressie trouwens, heb ik een gevoelige snaar geraakt?

kicktherabbit | 09-09-15 | 21:15

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:47

U weet duidelijk niet waar u over spreekt, o verheven, intelligente linksmens.
Wel eens naar het kostenplaatje gekeken?
Hoeveel vangt u er op?

Desmoulins | 09-09-15 | 21:15

Hoe gaat het trouwens met degene die de vrouw onthoofdde in de Ikea in Zweden met een mes uit de winkel? Als ik op Google ga zoeken krijg ik alleen berichten tot pak hem beet 14 augustus en daarna "Funkstille", iemand hier die in Zweden woont wellicht die meer weet? Ben erg benieuwd want de autoriteiten aldaar stelden dat de vrouw was doodgestoken terwijl haar kop eraf lag en er binnen 24 uur werd al medegedeeld dat de dader geen politieke motieven had. Bij voorbaat dank!

eerstneukendanpraten | 09-09-15 | 21:14

We offeren onszelf op. En we hebben daarin geen keuze, want moraal. Veel randstadsteden zijn echter al amper Nederlands/Westers meer te noemen. En nu is het alsof de dijken doorgebroken zijn. En het versplinterd het volk. Want veel moslims spugen op Nederlanders (en daardoor ook andersom) en zo willen al die culturen binnen onze grenzen niks met elkaar te maken hebben. Ideaal voor machthebbers, dat wel. Want verdeel...

Ramsesz | 09-09-15 | 21:14

Iran heeft toestemming gekregen om Saoedi-Arabië te nuken, met al hun heiligdommen. Daarna krijgt de Islam zijn verlichting omdat hun geloofs-basis weg is en ze moeten gaan nadenken, net als de katholieken dat hebben moeten doen.
De islam bestaat over 10 jaar niet meer in zijn huidige vorm.
Plan B kan natuurlijk ook, maar dat geeft zoveel gedoe.

Ongeblustekalk | 09-09-15 | 21:13

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:08
Ik kijk veel naar Duitse zenders , je zie reportages
waar mensen applaudisseren als er vluchtelingen langskomen.

Eurotokkie | 09-09-15 | 21:13

General Clark vertelde bij 'Democracy Now!' dat Amerika al enkele dagen na 9/11 besloten zou hebben om Syrie en Lybie aan te vallen www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw en hier hetzelfde fragment in de langere uitzending www.youtube.com/watch?v=EXA1IRVV4Qc . Het aandeel Lockheed Martin x3 in de afgelopen 5 jaar www.marketwatch.com/investing/stock/lm... . Moet ook wel, anders kunnen ze niet innoveren en niet voorop blijven lopen. Teveel vrede maakt defensie niet sterker, dan krijg je allemaal van die linkse lieden die willen bezuinigen, dat moet je niet hebben. Aan de vluchtelingen gaan PvdA'ers in de opvang ook weer goed verdienen, dat is win-win. Het volk betaalt, zowel daar als hier altijd de rekening. www.geenpeil.nl .

Watching the Wheels | 09-09-15 | 21:13

@Van Duyvenbode | 09-09-15 | 21:05
Dat is het probleem inderdaad. De gevestigde orde heeft het voor het zeggen in de media. En met die media scheppen ze iedere realiteit die zij willen. Echter, wie de bal kaatst kan hem terugverwachten en reken maar dat ze die recht in de bakkes gaan terugkrijgen!

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:13

De realiteit is, dat het beste carrière plan voor je koter momenteel een valse indentiteit is met de status vluchteling.
Dat of anderdaags werkloos thuis zitten met allerhande belastingen.
En met thuis bedoel ik uiteraard bij de ouders, want een goedkoop stukje woning zit er niet in. Of een caravan op de camping, maar dat mag geloof ik niet.

the_hammer | 09-09-15 | 21:12

@ Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:08

Mooie aktie van Bild.

troje1 | 09-09-15 | 21:12

In mijn club - linkse atheïsten - is het lastig om kritiek te hebben op het opnemen van vluchtelingen. Het is een raar taboe. Als je niet genereus genoeg bent dan val je gelijk binnen de categorie nare mensen. Maar laten we reeël zijn en godverdomme LEREN van het binnenhalen van hele volksstammen mensen. Laten we godverdomme LEREN van het feit dat hordes vrijgezelle getraumatiseerde mannen kan leiden tot frustraties, onrust en alles wat erbij hoort. Waarom denkt niemand godverdomme na. We kunnen niet de hele wereld opnemen, we moeten SELECTEREN (evenwicht mannen/vrouwen) en we moeten duidelijk zijn over Onze Westerse Waarden!

Gräf&Stift | 09-09-15 | 21:12

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:00
Omdat een extra aantal is bovenop de reguliere instroom van momenteel 1800 personen per week.

de honden blaffen... | 09-09-15 | 21:11

@ kicktherabbit | 09-09-15 | 21:06

Je vraagt om in perspectief te kijken, maar gezien de comments hier denk ik dat weinigen daartoe in staat zijn. En inderdaad, gelukkig dat het maar sommigen zijn hier in Nederland.

troje1 | 09-09-15 | 21:11

Waarom niet in Wassenaar werd er net gevraagd. LOL

corsleutel | 09-09-15 | 21:11

De vrouwen gaan nog komen. Dus dan kun je die 7000 x2 a 3 a 4 vermenigvuldigen.

Moonwarrior | 09-09-15 | 21:09

Aha. Niet meer werken allemaal, maar hup aanmelden bij de plaatselijke ROC om lekker te ondersteunen. Gerdi Verbeet knikt volmondig ja.

de Voorzittert | 09-09-15 | 21:09

Het hou niet op en over.
.
het zal mij benieuwen wanneer de eerste linksen last krijgen van de immies.

Zathras | 09-09-15 | 21:09

Dat filmpje vat het probleem in 2 1/2 minuut aardig samen

fortz | 09-09-15 | 21:08

Ze kunnen nog tien avondvullende programma's er tegen aan gooien, feit blijft: er is gewoon geen draagvlak meer voor.
Wel jammer dat het tegengeluid dan weer moet komen van iemand die nog gebrekkiger Nederlands spreekt dan een zojuist aangespoelde vluchteling.

HarryMadox | 09-09-15 | 21:08

De EU-parlementaire dictatuur toont wederom hoe goed ze zijn in massief falen. Ze zitten daar allemaal puur voor zichzelf, terwijl ze er voor ons horen te zitten. Maar ze luisteren niet, denken alles beter te weten, lachen ons uit en worden er nog rijk mee ook. Van ons belastinggeld natuurlijk, want wij krijgen overal de rekening voor gepresenteerd.

Mike Gaatjeniksaan | 09-09-15 | 21:08

Wijze uit het Oosten | 09-09-15 | 20:49

Voor dit soort uitvreters heb ik geen enkele vorm van bewondering, ze verwachten terecht te komen in een land van melk en honing, en dat alles ze aangedragen gaat worden. De gebraden kippetjes moeten zo maar hun mond invliegen...

Dat jij de oorlog -en economische vluchtelingen stroom als dit-soort-uitvreters ziet zegt meer iets over je zuur vertroebelde blikveld, dan over deze mensen zelf.

eetvis | 09-09-15 | 21:07

Maar wat moeten die Zwarte Pieten uit Afrika hier allemaal? Kwinsie, kom er maar in of zit je nog steeds op de plee met je kleine zwarte pielemuisje te spelen?

eerstneukendanpraten | 09-09-15 | 21:07

"... The winter is coming ... do we want someone sleeping in railwaystation..? " dronkelap Juncker vandaag aan het woord in zelfbenoemde "State of the Union".. Doodziek wordt je van de drama making.
Misschien 1 tot 3 van de 10 is een echte vluchteling .Gezond verstand vraag : waarom moet Europa met tientallen miljoenen werklozen waarbij onze kinderen moeten vechten voor een redelijk bestaan, zichzelf naar de verdoemenis helpen met de import van misschien nog een paar (?) miljoen? Het is van de knettergekke, terwijl tientallen landen van Rusland tot Saoedi-Arabie en van Letland tot Denemarken gewoon "nee" zeggen punt uit. En als de wereld dan zo goed is waarom dan geen vluchten naar bv Canada ( steenrijk en leeg) en Australie?? Bovendien: waar is de grens in deze waanzin? Oorlog blijft en als er geen oorlog ergens is dan zorgt de VS er wel voor dat er weer in de één of andere zandbak "democratie" gebracht moet worden met bekende gevolgen.
Vanavond weer Pauw met ongetwijfeld een wagonlading nieuw drama. Volksverlakkerij!
Maar het rubberen-tegel-volk is drukker met de winterstalling van de caravan dan zich te realiseren wat het gevolg zal zijn van deze operette.
Nederlanders wordt wakker!!!!

daytripper | 09-09-15 | 21:07

Ze weten weer goed een beeld te geven van hoe slecht de 1 en hoe goed en succesvol de ander is. In andere woorden, niemand die nog het achterste van hun tong laat horen als het enigszins negatief uitgelegd zou kunnen worden vanuit de 'gegoede' mens.

Sergeant_Peper | 09-09-15 | 21:07

Wijze uit het Oosten | 09-09-15 | 20:49
Uitvreters nog wel. Nou nou. Wat een schurken zijn het. Er is geen oorlog, ze hoeven niet te vluchten, ze komen hier helemaal vrijwillig naartoe om van onze verzorgingsstaat te profiteren. Want dat is hun droom: in Nederland op de bank Schultenbrau's achterover tikken. daarvoor riskeren ze hun leven. Niet omdat ze hier de meeste kans op een toekomst hebben. We hebben het hier over Syrië, dat is niet een of ander straatarm rimboeland. De mensen die duizenden euro's aan mensensmokkelaars kunnen betalen en slechts in een t-shirtje en een rugzakje de kust van Griekenland bereiken hadden het tot voor kort in Syrië piekfijn voor elkaar. Het ligt net over de grens bij Turkije, niet in centraal Afrika. Ze ontvluchten een oorlog, niet de armoede. Dat maakt ze oorlogsvluchtelingen en we hebben gelukkig met elkaar afgesproken hebben dat we mensen die in hun eigen land niet veilig zijn opvangen. Dat recht heb jij ook dus koester dat recht maar voordat ze dat ook nog van ons afpakken.
.
Hazekush | 09-09-15 | 20:51
Tot nu toe nemen die landen in het Midden-Oosten verreweg de meeste vluchtelingen op. Een kwart van Libanon is vluchteling, dat zou in Nederland neerkomen op 4 miljoen vluchtelingen. Wat wij in Europa met een bevolking van 500 miljoen opvangen is slechts een klein (maar groeiend) deel. Bekijk het aub wel in perspectief. Alleen de grootste schurkenstaten in dat gebied voeren (uiteraard) geen flikker uit voor hun medemens. Saudi-Arabië, Qatar, Koeweit en Nederland als het aan sommigen hier ligt.

kicktherabbit | 09-09-15 | 21:06

En ja hoor, alle zorgen zijn onterecht zegt filemon, het ligt aan de mensen, de gemeente, het proces maar NIETS is reëel

Feitelijke basis, why bother

Ik ben klaar, dit programma voegt niets toe, is er alleen voor de show. Geen enkele poging om recht te doen aan dit conplexe probleem

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 21:06

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:00

Wat een kromme logica.
Dat is een probleem omdat wij nu al niet voor onze 'eigen' mensen kunnen zorgen.
Iedere gelukszoeker is er 1 teveel.

Desmoulins | 09-09-15 | 21:05

kicktherabbit | 09-09-15 | 20:43


Mensen als jij zorgen dat ze in mijn wijk ze mij door de strot worden geduwd. Dus wat lul. Heb jij er al 20 op je zolderkamer sukkel. Neem het eerste woord van je nick en voeg dat samen met het bovenste stuk van je lichaam. Als het kan goed hard.

tweetybird | 09-09-15 | 21:05

Brandbommengooiers. Filemon heeft ze gesproken. Lekker meteen de rechts-extremistische hoek. Prima invalshoek.

de Voorzittert | 09-09-15 | 21:05

Wie de media controleert, heeft de macht. Je kunt de mensen echt alles wijs maken. Moet je bijvoorbeeld eens kijken als pseudo-wetenschappers en politici voor de camera's gaan beweren dat aliens binnen een week gaan landen op aarde en dat ze ons vijandig gezind zijn. Zodra deze boodschap door radio en tv wordt verspreid, breekt direct de totale wanorde uit. Ook al klopt er helemaal niets van het verhaal. De media creëren het beeld van de realiteit. De realiteit zelf is voor de massa's onbereikbaar, die kunnen niet alles controleren op waarheid.

Rest In Privacy | 09-09-15 | 21:05

Vanmorgen in het AD 5 succesvolle vluchtelingen. Denk ik bij mezelf als je het AD; Telegraaf; NRC; Volkskrant Trouw Parool de niet zo succesvolle laat zien heb ja in deze kranten niet genoeg ruimte.

dedwarsligger | 09-09-15 | 21:04

@Eurotokkie
hoezo verpesten ze het? Ik heb nog nooit een domme rechtse Nederlander iets over ' reden' horen zeggen. Het gaat alleen om kleur, geloof en 'dat ze hier niet horen'.
Daarnaast kun je een 'recht' alleen vaststellen bij aanmelding. En schijnbaar is er ruimte.... Politiek, sociaal, economisch en demografisch.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:04

Kappen met het betalen van de zorg ook. 88.000 gratis zorg gevallen per jaar komen er nu binnen, ongeregistreerd, valse indentiteit. Terwijl Nederland werkloos thuis zit, of bij de voedselbank hangt.

Wanneer er ruimte is voor die onzin in Nederland, dan kun je eens nadenken over je eigen afdracht her een der. Gelijke monniken gelijke kappen.

the_hammer | 09-09-15 | 21:04

De Tocqueville krijgt alweer gelijk:
Boven deze geïndividualiseerde massa troont een bevoogdend machtsapparaat dat over het wel en wee waakt, dat alles voorziet en alles regelt, maar dat de mensen in een staat van onmondigheid houdt. Het garandeert de burgers een veilig en welverzorgd bestaan, maar staat er op zelf uit te maken wat goed is voor hen. Zo zullen de mensen steeds minder gebruik maken van hun eigen oordeelskracht; de individuele wilskracht zal zich op een steeds beperkter terrein laten terugdringen.

Conan de Rabarber | 09-09-15 | 21:04

-weggejorist-

Desmoulins | 09-09-15 | 21:03

Voorzie dit al een hele tijd en ik ben er klaar voor,
Come get some!

NatteAugurk | 09-09-15 | 21:03

Voor degene die naar die linkse rot troep zitten te kijken: respect. Als ik daar naar zou kijken weet ik zeker dat ik een hersenbloeding zou krijgen.

nightwish | 09-09-15 | 21:03

Nee Filemon, het hoeft natuurlijk niet dat iemand die getraumatiseerd is agressief is. Ze kunnen ook stil in een hoekje zitten.... zucht

Snap je!? | 09-09-15 | 21:03

Gelukkig Filemon nuanceert de boel. Zelfs de vrouwelijke Quincy wil geen booslims om de hoek. Pauw gaat dit weer rechtbrijen zo.

de Voorzittert | 09-09-15 | 21:03

-weggejorist-

Desmoulins | 09-09-15 | 21:02

@tipo, de PvdA ten voeten uit.

ThePeet | 09-09-15 | 21:02

De naam Aylan gaat vast pieken dit jaar. Ben benieuwd naar het namen overzicht van de SVB volgend jaar... Kots.

libidoos | 09-09-15 | 21:01

Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:55
Heeft u misschien cijfers van hoeveel mensen en vergelijk het met wat nu elke maand komt. Ook graag een bron, dankje.

Hazekush | 09-09-15 | 21:01

Ik wil maar 1 ding vragen aan Pauw en zijn gasten, meer niet.

Help me deze discussie feitelijk te maken, te ontdoen van de schil van emoties die de tegenstellingen aanwakkeren

Nu na deze peiling gaan we zien of daar bereidheid toe is. Welke reactie geeft het prograama op de zorgen die er leven, hoe gaat men om met de objectivering daarvan. Dat zegt alles over het niveau van dit programma. Kortom: gaan we in op demografische en culturele risicos of niet?

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 21:01

75% is man? Ik vertelde mezelf altijd dat het 80% zou zijn... zit ik er niet ver naast.

shibalnom | 09-09-15 | 21:01

Er wordt steeds gezegd dat "ZE" voor IS vluchten. En onder die "ZE" zitten ook moslims van andere stromingen. En dat is het probleem, de verschillende stromingen binnen de islam. Hoe moet ik als Europeaan nu geacht worden om onderscheid te maken tussen niet-IS en IS aanhangers? Bovendien, de niet-IS aanhangers zijn wat mij betreft even gestoord, want als ze de kans krijgen dan vallen ze IS-aanhangers aan. Uiteraard zijn christelijke vluchtelingen helemaal de sjaak, die zitten tussen die stroom niet-IS luitjes. Dat maakt het allemaal zó complex.
En daarom maak ik geen onderscheid: geen enkele moslim is welkom in Europa. PUNT.

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 21:01

Opeens gilt het ook van de Afghanen en Eritreeërs in de colonne.
Ook Indiërs, Pakistani en gasten uit Bangladesh bevolken de stroom vluchtelingen.
Vast en zeker dat die ook plotsklaps uit Syrië komen...

Ommezwaai | 09-09-15 | 21:01

Waar men in deze propagandashow spreekt over duizenden moet dat zijn honderdduizenden.

de honden blaffen... | 09-09-15 | 21:00

Volgens mij klopt die statistiek niet, meer en meer doorzien de emoporno. In welke kakwijken heeft men die enquete gehouden?

ThePeet | 09-09-15 | 21:00

@Panos88 | 09-09-15 | 20:55
Je hrebt gelijk..
duitsland alleen heeft er tot nu toe 800.000 opgenomen. Op 80 miljoen Duitsers.
In Turkije zelf zitten er rond de 4 miljoen.
.
Dus ik weet ook niet echt goed waarom 7000-10000 zo'n groot probleem is.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 21:00

Er maken heel wat mensen misbruik van de situatie , hier ook deze 3 gasten .
Ze verpesten het echter voor mensen die echt hulp nodig hebben , triest.

Eurotokkie | 09-09-15 | 21:00

Yes! de foto van het dode jongetje heeft zetels voor de PvdA opgeleverd. De vlag kan uit.

tipo | 09-09-15 | 21:00

Emotioneel: Wat zijn ze zielig en laat ze maar hier naar toe komen.

Rationeel: snel terug naar waar ze vandaan komen. Zoals iemand al eens treffend verwoordde: ze zien Europa als een fantastisch mooi huis waar zo graag zouden willen wonen, maar ze hebben geen boodschap aan de fundamenten waar dat huis op gebouwd is.

Exilium | 09-09-15 | 20:59

Zoveel emmers heb ik niet om vol te kotsen. De zieligheidsindustrie in optima maal formaat. Heeft iemand ze er al opgewezen dat het probleem is opgelost. Hoeveel tenten stonden daar dicht bij mekka. Mooi meer dan zat dus. Bbrr kijk effe van beek ingezet. Joep . Het kan niet op. Soms vraag je je af. Zo'n zwelg show. Het mag wat kosten. Ik ga lekker een film kijken. Zou iedereen beter kunnen doen. Zelfs een horrorfilm is nog beter voor je hart. Welkom burger van nederland u nieuwe buurmannen zijn onderweg. Met de trein. U moet het er maar mee doen. U heeft geen inspraak en het wordt u door de strot gedouwd op EU wijze. De gutmensch zorgt voor de rest. Want nu zijn de nep peilingen aan de beurt. Kots kots.

tweetybird | 09-09-15 | 20:59

Heerlijk. Dat 1-vandaag opiniepanel. Objectief journalistiek onderzoek. De hele wereld en zijn moeder positiever over opvang vluchtelingen!

de Voorzittert | 09-09-15 | 20:58

gelukkig is er nog een opiniepeiling voor als ik nog geen opinie had.

sennholz | 09-09-15 | 20:58

Man man man, die koppen op die onderste foto. Schuim der aarde. Maar volgens links hebben we deze mensen hard nodig om onze economie aan te jagen. Dat we de Miele's, asieladvocaten en al dat andere tuig dat geld verdient in de asielindustrie zelf betalen vergeten ze even want "het is goed voor de economie". Hierbij compleet voorbijgaan aan alle basisprincipes van de economie. Maar ja, in linkse kringen is economisch denken toch vies, en er is toch altijd genoeg van andermans geld om te verbranden. Totdat de werkende Nederlander er genoeg van heeft. Dan realiseren ze zich dat ze toch beter naar school hadden kunnen gaan toen de Laffer curve werd uitgelegd, in plaats van op een of andere pro-Palestina demonstratie domme dingen te gaan roepen.

Banco Suivi | 09-09-15 | 20:58

@Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:55
De wereld is van iedereen. Toch?

Jeff Hawke | 09-09-15 | 20:58

Die eenzijdige informatie, puur gefocussed op zieligheid, zou verboden moeten worden. Zo kun je nooit een oprechte mening vormen over zo'n grote kwestie.

ElMatadero | 09-09-15 | 20:58

Ik ben aan de diarree en lig in bed.

Plukkiehaar | 09-09-15 | 20:57

De hollander is een te brave burger. Begin eens met het stoppen van het betalen van verkeers overtredingen, wegenbelasting en dat soort zaken. We zijn al gestopt met deugdelijke registratie en fraude met overheidsgeld is redelijk normaal tegenwoordig. Pas je aan zou ik zo zeggen, massaal.

En angst me reet. Links is angstig voor de realiteit.
Anyway,. Anarchy, regel het en ik kom weer naar Europa. Kappen met je belastingcenten en verkapte belastingen over de balk te gooien, en in het bijzonder over de grens.

the_hammer | 09-09-15 | 20:57

NostalgieNet wordt straks de best bekeken zender onder de autochtonen.

Conan de Rabarber | 09-09-15 | 20:57

-weggejorist-

Pat Te Rick | 09-09-15 | 20:57

-weggejorist-

Pat Te Rick | 09-09-15 | 20:57

Rijdende treinen naar Duitsland... Zou het een grap van Merkel zijn? Er zijn nogal wat lege opvangkampen daar...

libidoos | 09-09-15 | 20:56

@Jackanders | 09-09-15 | 20:49
Zou best kunnen. Zoals ook de euro door sommigen (zoals Juncker) wordt gebruikt als een breekijzer om de zelfstandigheid van de lidstaten af te schaffen onder het motto: één munteenheid en negentien regeringen, dat werkt niet.

Wim Denkbaar | 09-09-15 | 20:56

Er wordt gewoon gelogen; Europa zou 300.000 vluchtelingen hebben opgevangen, in 2014 en 2015 alleen hebben tot nu toe namelijk zo'n 600.000 vluchtelingen Europa betreden, en er worden nog honderdduizenden meer verwacht. En dan durft dat blonde meisje de woorden 'goochelen met cijfers' in de mond te nemen. Donder op mens.

Panos88 | 09-09-15 | 20:55

Wie gaat deze discussie nou eens scherp maken? Syriërs OK, normale aantallen opvangen voor zolang het duurt. Maar half Afrika loopt nu leeg... kansarmen uit Turkije komen allemaal naar hier. Rusland doet niks in Syrië, wij doen niks (met impact) in Syrië, Amerika doet niks bijzonders in Syrië. De wapenhandel vaart er wel bij. Geopolitiek wordt op een, voor Europa, zeer nadelige manier uitgespeeld. En we staan er bij en kijken er naar.

Snap je!? | 09-09-15 | 20:55

Maar ook dit programma doet niet eens een poging omeen feitelijke basis aan de discussie over een oplossing te geven. Het gaat alleen maar over de emotie

Beleid baseren op emotie is rampzalig

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 20:55

Het bekrompen en angstig denkende deel van Nederland is ook weer ruim vertegenwoordigd in de comments zo te zien.

troje1 | 09-09-15 | 20:55

@Hazekush | 09-09-15 | 20:51
Ach denk maar zo.. Half verarmd en gristelijk gekkie Drenthe is destijds in Zuid Afrika gaan gelukszoeken ( en goud ook overigens).. En oh wat een succes werd dat.
.
En nee.. Die bosjesmannen hebben geen uitnodiging gestuurd... "We" gingen gewoon.. Omdat onze God beter was ofzo..

Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:55

kicktherabbit | 09-09-15 | 20:43
Interessant.. Zijn uw grootouders gevlucht uit Nederland? En waarvoor dan en wanneer?

Ommezwaai | 09-09-15 | 20:55

Mijn vriendin en ik doen meestal wel mee met dit soort initiatieven maar dit keer niet. Wat zijn mensen ontzetten naïef ten aanzien van deze culturele invasie.

Gräf&Stift | 09-09-15 | 20:54

Te idioot voor woorden, je begint je inmiddels wel af te vragen of Merkel niet uit op maatschappelijk onrust; zodat ze nog meer macht naar de EU/fatsoenpolitiek kan consolideren.

HaatAth3ist | 09-09-15 | 20:54

Nou Youpie de Poepie, stel je grachtenpand dan ter beschikking.....

ThePeet | 09-09-15 | 20:53

Het is slechts irreële angst voor het onbekende; vreemde luchtjes in de portiek...

gatesofvienna.net/2015/09/culturally-e...

Binnenkort bij u in de buurt.
Meer, meer, meer asielzoekers!

Desmoulins | 09-09-15 | 20:53

Ze zijn zielig. We moeten ze helpen. Plek zat hier. Rechts-extremisme. Bla bla bla.

Dit is een samenvatting van wat gaat komen vanavond.

je suis bier | 09-09-15 | 20:53

@Dhr. de Wit | 09-09-15 | 20:51
Oktober 2010 moet zijn oktober 2013...

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 20:52

Het wordt tijd dat de Nederlander maar eens gaat vluchten. Benieuwd hoe lang die poppenkast hier dan nog stand houdt.
Vluchten, al was het alleen maar voor het ontwijken van Neerlands fiscus.

Ommezwaai | 09-09-15 | 20:52

kicktherabbit | 09-09-15 | 20:43
Ik zou het ook geen gelukzoekers noemen, ik noem ze migranten. Maar u denkt echt als wij nu zouden moeten vluchten voor ons leven dat het midden oosten ons gaat helpen? Nee dacht ik niet. Net zoals Afrika en zuid oost Azië ons niet gaat helpen, maar blijf maar in je fantasy wereld op een dag kom je er nog wel achter...

Hazekush | 09-09-15 | 20:51

Wat mij ontzettend dwars zit is dat dit al meer dan TWEE jaar speelt. Dobbernegers kwamen in de publiciteit in oktober 2010 met de ramp bij Lampedusa. Sindsdien staan de sluizen open. Waarom legt de EU geen oorlogsschepen neer bij de entree-landen? Waarom nog steeds geen duidelijk plan? Nogmaals, dit speelt al TWEE jaar. TWEE jaar. En de EU en onze "volksvertegenwoordigers" doen geen klap behalve de bevolking voor extreem-rechts uitmaken. Pftoe!
Wil je extremisme kweken onder burgers?
Dit is hoe je extremisme kweekt onder burgers!

Dhr. de Wit | 09-09-15 | 20:51

Oh ja, verantwoordelijkheid nemen, over je eigen schaduw heen springen, niets doen is geen optie...

Fuck Youp!

Dit wordt een prachtavond.

tipo | 09-09-15 | 20:51

-weggejorist-

Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:50

@F#ckingAwesome | 09-09-15 | 20:48
Omdat er heel heeel heeeeeeeel veel domme Nederlanders zijn.

Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:50

Het zou me niets verbazen als die Juncker het grote sturende brein is achter de mensensmokkel.
Hij heeft er immers baat bij zo vaak mogelijk te kunnen roepen dat alleen 'MEER EU!!' de oplossing is voor dit vluchtelingenprobleem.

Jackanders | 09-09-15 | 20:49

ik heb het maar afgezet.... ik word misselijk van dat soort linkschen gutmenschen die vanuit een ivore toren de wereld wel even zullen verbeteren

sander koekkoek4745 | 09-09-15 | 20:49

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 20:48
Omdat er genoeg mensen in dit land rond lopen die wel betwisten dat echte vluchtelingen hulp verdienen.

kicktherabbit | 09-09-15 | 20:49

@kicktherabbit | 09-09-15 | 20:43
Díé mensen waren bereid om het snot voor hun ogen te werken, elke kans te grijpen die hun (al dan niet) aangeboden werd. Zonder vangnet in het diepe sprongen en geen PvdAlles maar weggeven hadden om het te maken in het land waar ze naartoe gingen.
Dáár heb ik bewondering voor.
Die mensen gingen, en wisten dat het hard werken ging worden om een bestaan op te bouwen, maar ze deden het. En slaagden.
Voor dit soort uitvreters heb ik geen enkele vorm van bewondering, ze verwachten terecht te komen in een land van melk en honing, en dat alles ze aangedragen gaat worden. De gebraden kippetjes moeten zo maar hun mond invliegen...
Klein verschil...
Of zit je nu gewoon te trollen ?

Wijze uit het Oosten | 09-09-15 | 20:49

Het is wachten op een moralistisch praatje van Dolf Janssen.

brutus68 | 09-09-15 | 20:49

ik begrijp Pauw niet en Verbeet echt niet
Wat is het doel van dit programma? Niemand betwist dat echte vluchtelingen hulp verdienen. Waarom gaat het alleen maar over die open deur?

F#ckingAwesome | 09-09-15 | 20:48

We hebben het ook veel te goed.
Het is ook wel een beetje onze eigen schuld.
Het zijn ook MENSEN hoor.
Vreselijke beelden
Hartverscheurend.
Goed dat de PvdA er is.

tipo | 09-09-15 | 20:47

Beter 100 gelukszoeker san 1 uitkeringsvreter.. Toch?
En niet zeiken.. Jullie betalen het ook niet

Deus Absurdia | 09-09-15 | 20:47

Nou gezellig.

subsidistan | 09-09-15 | 20:47

De policor ideologisch doordrenkte goedmensch promoshow. De eerste vrouwen met kind zijn al weer fijntjes gemonteerd. Nu mag die zuurlinkse kamervoorzitter haar camerageile naïviteit spuiten. Dolletjes. Voor het geveinsde tegengeluid zetten we één niet zo geniale provinciaal en passant nog even te kakken. Want alles dat naar rechts ruikt moet dood. Kunnen ze morgen weer fijntjes dolken in de ruggen van eigen linkse partijleiders steken. Wat een naar volk zeg.

vaas klaak | 09-09-15 | 20:46

''Filemon Wesselink probeert inzicht te krijgen in de angst die bij sommige Nederlanders heerst.''

Wat nobel. Onze welbekende NPO-BN'ers proberen zich in te leven in het gewone volk; het plebs en waar die raadselachtige angstgevoelens toch vandaan komen...
Wat is het toch een ontzettend gevaarlijk en dom volkje; onze moreel zelfpijpende, subsidie-afhankelijke uitvreters genaamd BN'ers.
Totaal geen benul, realiteitsbesef over wat ons, ook die onder een steen levende gevoelsmensen, nog te wachten staat.
Het is een islamitische invasie met nog wat andere ongewenste elementen die dit land voor eeuwig zullen veranderen.
Winter is coming you dumb fucks.

Desmoulins | 09-09-15 | 20:46

De staatsomroep in optima forma.
Ik zit te wachten op Mies Bouwman.....

luto | 09-09-15 | 20:45

De grens bereikt. Ik trek dit echt niet meer.

VanBukkem | 09-09-15 | 20:44

Gewoon een live extreem links bij een komst en ook nog op staatstelevisie. Het feit dat de elite wil dat we al de vluchtelingen opnemen zegt al genoeg over dat wij dan het kuter krijgen en hun (elite) makkelijker.

Hazekush | 09-09-15 | 20:44

ik word er zo moe van waarom zou ik me schuldig moeten voelen als westerling. De echte schuldige zitten in brussel,washington en arabie.

sander koekkoek4745 | 09-09-15 | 20:44

Gewoon een DNA test op elke Indisch uitziende persoon. Heeft ie dan Oost-Aziatische roots, vliegen we diegene direct terug.

heldheino | 09-09-15 | 20:43

En we kleden onze oudjes nog wel wat extra uit om deze arme sloebers op te vangen...

Mr aarsch | 09-09-15 | 20:43

Wijze uit het Oosten | 09-09-15 | 20:30
Gelukszoekers, kap daar eens mee. Waren mijn grootouders gelukszoekers toen ze naar Canada vluchtte? Met je gelukszoekers. Godver wat zijn we hier verwend en ontzettend naïef om te denken dat wij nooit meer ergens 'geluk moeten zoeken'. Ont-zet-tend naïef. Vanwaar dat enorme vertrouwen in onze overheden? Niemand verplicht je om je medemens te helpen maar laat de mensen die zich hier wel druk om maken lekker in hun waarde. Triest ook om die gasten uit Bangladesh hier symbool te laten staan voor miljoenen mensen die vluchten voor IS, Assad, al-Nusra en meer van die barbaren. Dacht dat we allemaal zo bang waren voor de extremistische Islam maar schijnbaar ben je als je vlucht voor de barbaren van IS slechts een gelukszoeker. Waar maken we ons eigenlijk druk om?

kicktherabbit | 09-09-15 | 20:43

Oh wat zielig. ze komen toch godverdomme zelf hierheen. vreten weigeren. stenen gooien. eisen stellen. 0 perspectief op een baan, dus ik weet wel wie het allemaal gaat betalen. nu gaan we weer op de emotionele toer en maar inwrijven hoe goed wij het wel niet hebben met zijn allen. stelletje enge domme linkse huichelaars.

Snap je!? | 09-09-15 | 20:42

Eduardo- | 09-09-15 | 20:38 P'Çies. Zal voor mij dan een aha erlebnis worden.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 20:42

verheugt.....

Tarak | 09-09-15 | 20:41

Ahw wat zielig... Kots

Hazekush | 09-09-15 | 20:41

Geen idee of onderstaand filmpje echt is of een hoax of van een geestelijk gestoorde (het ene sluit het andere niet uit), maar meneer verheugd zich op het verkrachten van blanke vrouwen en het beëindigen van alle blanke bloedlijnen. Welkom! Gaat vanavond nog bij Tineke Ceelen (prominent lid asielmaffia en ziekelijk reddende engelcomplex) logeren want zielig vanwege niet blanke huidskleur.

www.youtube.com/watch?v=6gyr5XsOufw#t...

Tarak | 09-09-15 | 20:41

Ugh, het is Sylvana bij de Vara.
Ik begreep al die Gaza promotie al niet.
Kots.

Piet Karbiet | 09-09-15 | 20:40

Waar blijft het nou... ah... Daar is het al... het emo pianomuziekje.

Ramsesz | 09-09-15 | 20:40

@Fijnstoffer | 09-09-15 | 20:37
Mein Gott, als ze dat helpen noemen dan hoop ik ze nooit echt boos te maken.

Conan de Rabarber | 09-09-15 | 20:39

Merkel moet gewoon voor het Strafhof verschijnen. Haar beleid en de aanzuigende werking van gratis lalala geld voor elke lichtgetintiër in Afrika en Azië is gewoonweg misdadig. Nederland als Schengenbuur gaat nog generaties lang betalen voor deze vrolijke Mustafa's en hun miljoenmiljard criminele nageslacht-zoontjes. Terwijl in Mekka 20 miljoen hotelplaatsen leegstaan.
.
Heeft Pauw de lege plekken in Mekka al getoond? Het lukt me zelf niet om die emo-tv te kijken zonder gutvolk te willen rammen.

de Voorzittert | 09-09-15 | 20:39

Allemaal ISIS koppen

Berthe | 09-09-15 | 20:39

tergend, maar toch kijken

Snap je!? | 09-09-15 | 20:39

Zielig muziekje eronder, check.
- Fuck it, ik wacht wel op de docu van Karskens!

Eduardo- | 09-09-15 | 20:38

Ik voorzie weer een astronomische piek in het gebruik van antidepressiva onder de autochtone bevolking.

Conan de Rabarber | 09-09-15 | 20:38

'nee geen probleem mijnheer dat u geen geboorteakte kunt overleggen, het is immers oorlog in syrië. hier is uw verblijfsvergunning'.

sennholz | 09-09-15 | 20:37

De show aller shows die de Gutmensch nader belicht. Niet enkel in z'n denkwijze doch tevens in het handelen die hij idd van anderen verlangt, ergo, op onverklaarbare wijze een ander mee wilt opzadelen. Ziehier het ego van de Gutmensch.

bij gelegenheid | 09-09-15 | 20:37

Volgens mij is deze hele vluchtelingenhype een reeds lang voorbereide actie.

de honden blaffen... | 09-09-15 | 20:36

Omg, ik kan er niet meer tegen hoor...*naar de fles grijpen doet*

libidoos | 09-09-15 | 20:36

Het is niet de poep die de ventilator raakt.
Het is de hele gierwagen uit Noord-Afrika en omstreken...
Typisch geval van: "als er 1 schaap over de dam is.."
Wie beschermt de burgers van Nederland, van Europa? Nu onze politici niets doen, er geen grenzen meer zijn en geen leger?
Dachten we dat ze het via de baarmoeder zouden doen, het gaat ze niet snel genoeg.
Onmiddellijk een stop op die bootjes, parkeer een gewapende vloot in de middellandse zee. En zorg dat IS met de grond gelijk wordt gemaakt.

datzouzomaarkunnen | 09-09-15 | 20:35

Kan Katja Schuurman niet in dat asielzoekerscentrum blijven ?

H.Bakker | 09-09-15 | 20:34

* popcornTime aanslingeren doet * De emoporn van de NPO trek ik niet.

snakeplisskin | 09-09-15 | 20:34

En zo Sylvana Simmons bij WNL over kluchtelingen.
Yummmie.

Piet Karbiet | 09-09-15 | 20:33

Beste mensen, juncker heeft vandaag gezegd dat we ze niet alleen allemaal gaan toelaten, maar dat we ze zelfs allemaal gaan ophalen om ze gratis vervoer aan te bieden.
het is te idioot voor woorden.

zeeman73 | 09-09-15 | 20:32

Eigen vluchteling eerst!
Baas over eigen vluchteling
Leeg = Leeg!

Kaas de Vies | 09-09-15 | 20:31

En weer,
géén assielzoekers, maar gelukszoekers...
En túúrlijk. we vangen ze wel weer op met Bed, Bad, Brood, Billions, Belastinggeld...

Waarom niet..

Wijze uit het Oosten | 09-09-15 | 20:30

-weggejorist-

Jerolimo | 09-09-15 | 20:29

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen