Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Duizenden illegalen logen bij generaal pardon

ritaverdonkje.jpgHoera, een geheel nieuwe aflevering van de razend populaire webshow 'Je verwacht het niet!' Met in deze aflevering het volgende: 'Duizenden mensen die na het generaal pardon van 2007 een verblijfsvergunning in Nederland kregen, hebben gelogen over hun identiteit.' JE VERWACHT HET NIET! Wij hebben het ook niet zomaar verzonnen, het nieuws staat bij het geheel totaal vernieuwde RTL-Z waar ze nog een lekkere scoop zochten om de renovatie te vieren. Enfin. Duizenden illegalen logen dus onder andere over hun leeftijd zodat ze toch binnen de kaders van het generaal pardon uit 2007 vielen. Vooral Chinezen. Zo'n 80- tot 90% van hen zijn ,volgens 'advocaat Sett', helemaal niet wie ze zeggen dat ze zijn. Inmiddels willen de generaal pardonners hun familie en vrienden over laten komen maarja: dat gaat een beetje moeilijk nu de gelogen data dus niet overeenkomt met geboorteaktes en dat soort administratieve dinges. Van de duizenden leugenaars heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie er inmiddels enkele tientallen onderzocht. In vier van de duizenden gevallen is de verblijfsvergunning ingetrokken. Dat gaat dus hartstikke vlot! Grutjes zeg. U zal zich toch maar hard hebben gemaakt voor dat generaal pardon, blijkt dat de asielzoekers u met duizenden tegelijk keihard in het gezicht hebben staan voorliegen. Boe! Niet lief!

Reaguursels

Inloggen

Waarom houden politici van asielzoekers. Ze kunnen beide liegen dat het gedrukt staat. Eigenlijk komen er allemaal politici dit land binnen. Ook het woord gelukszoeker is van toepassing op beide groepen.
Is politicus soms ook een ras. Kan best, want het woord ras wordt zo vaak misbruikt, data ieder mens een apart ras is. Zo racisme ook weer opgelost.

Rest In Privacy | 08-09-15 | 14:39

Even een Anekdote uit mijn eigen omgeving:

Een in Indonesië wonende en werkende man uit Bangla Desh heeft hier onlangs een feestje gevierd vanwege het verkrijgen van zijn Nederlandse paspoort. Dat ie na jaren hier wonen & werken nog steeds nauwelijks Nederlands spreekt, en de uitkomst van zijn inburgerings-examen bij elkaar heeft gefraudeerd, laat ik even voor wat het is.

De man heeft zijn verblijfsvergunning verkregen op grond van een jank-verhaal dat ie Burmees is, en dat ie in Burma vervolgd werd vanwege zijn politieke ideeën.
Dat de man geen woord Burmees spreekt en geen ene moer geïnteresseerd is in politiek, laat ik ook even voor wat het is.

Ik vraag me dus af wat voor ambtenaren er bij de IND werken.
En met wat voor kennis ze hun werk doen.
Kennis die nodig is om jank-verhalen te kunnen beoordelen op hun waarheidsgehalte.
Kennis die nodig is om er achter te komen dat iemand bijvoorbeeld ook de taal spreekt van het land waaruit ie zegt afkomstig te zijn.

Ik vraag me dus af wat voor lui er werkzaam zijn bij de dienst die inburgeringscursussen geeft en inburgeringsexamens afneemt. En wat voor kennis ze hebben om asielzoekers op hún kennis te kunnen beoordelen.
En wat voor benul ze hebben om fraude te al dan niet te kunnen herkennen.

Naar mijn stellige overtuiging kun ze heel die bureaucratische wortelrot die met immigratie en asiel te maken heeft, morgen opheffen zonder dat dat ook maar ene moer uitmaakt in de instroom van illegalen met leugenachtige huilverhalen over hun afkomst of over hun omstandigheden.

Peter Emile | 08-09-15 | 12:20

Ons land wordt gewoon door politieke hufters naar de klote geholpen! Waar kan ik mij opgeven als er een revolutie komt?

Lexus01 | 08-09-15 | 11:17

Die duizenden die destijds hebben gelogen over hun identiteit, alsnog uitzetten! (Wouter Bos PvdA ook uitzetten)

Lexus01 | 08-09-15 | 10:56

Navraag leert dat het IND in 2007, gelijk met het ingaan van het generaal pardon, middels regelgeving de 1 keer liegen regel heeft ingebracht. Deze regel heet thans de identiteit herstel regel.

Dhr. W. Anhoop | 08-09-15 | 10:56

En nu gebeurt het weer, de landverrader Rutte laat 10.000 moslims binnen! Moslims terroriseren sinds 09-11 de hele wereld en Europa laat er 100 duizend binnen! Napoleon en Hitler konden daar alleen maar van dromen!
Het leger zomaar naar binnen, geen winterkleding, geen probleem met aanvoer van voedsel! Wie nog niet ziet dat alleen Greet van de PVV ons kan redden ben je net zo'n lul als RUTTE! Ik ben witheet en bang voor de toekomst voor mijn kinderen! Nederland Nexit en Rutte, Junker en Timmerfrans aan de schandpaal!

Lexus01 | 08-09-15 | 10:51

Persoonlijk denk ik dat deze leugenachtige "vluchtelingen" het land uitgesodemieterd moeten worden (want dit is een cultuurverarming), en velen met mij, maar dat zal helaas wel niet "kunnen".

Anjin Mohammed | 08-09-15 | 10:23

Als ik lieg met bijv mijn belastingaangifte dan word ik hiervoor gestraft met een boete.
Deze leugenaars zijn hier dus onterecht. Dus is het enige devise: alsnog terugsturen (liegen mag nooit beloond worden) en alle uitkeringen en toeslagen (zorg, huur, kinderbijslag etc etc) tot de laatste cent terugbetalen.

Waakvlam | 08-09-15 | 09:50

www.fleurjurgens.nl/wp-content/uploads...

mirvink3478 | 07-09-15 | 19:38

Dank voor de link.
Ik heb het verhaal net gelezen. Afschuwelijk, en dan zoveel ''zielige'' GeluksZoekers die door de kortzichtige en onnozele LinkseKerkers geholpen worden.
.
Hier nog een verhaal van zo'n liegende GeluksZoeker.
De leugenaar Jahangir uit Iran, die de IND belogen en bedrogen heeft.
Hij loog en zei dat hij gevlucht was voor de gifgasaanval op Halabja in Irak.
Zo kreeg Jahangir met leugen en bedrog óók een Generaal Pardon.
boekenz.nl/2015/08/rashid-novaire-zeg-...
In onderstaand interview wordt het leugenachtige verhaal van de Iranees Jahangir verteld.
www.radio1.nl/item/302658-Rashid-Novai...

Ella | 08-09-15 | 09:49

Mijn spullen oppakken en verkassen lonkt ook steeds meer. Dit is waar ik al jaren bang voor ben geweest en wat de opzet is van bepaalde groepen in de wereld; onrust veroorzaken, de boel van binnenuit uithollen en enkel de boel verder stuk maken ipv opbouwen. Ik wil hier geen tweede Beirut. Ik wil ergens een bijdrage aan leveren dat ook echt substantieel bijdraagt aan iets. Zonder dat de poten onder mijn tafel worden gezaagd. Niet deel uitmaken van een samenleving die enkel en alleen maar afbreekt en daar nog trots op is ook. Wat een land, wat een mentaliteit. Na het zuur zou het zoet komen. Dank Balkie, na het zuur kwam het zoutzuur. Normen en waarden als wapen tegen het onheil. We zien wat het heeft gebracht. Dank EU ook. Dank euro. Dank tolerantie. Geniet er nog maar even van. Wat is geweest komt nooit meer terug.

Betweetert | 08-09-15 | 09:12

Ik neem aan dat de leugenaars nu gewoon gestraft gaan worden voor hun leugen?

a4p | 08-09-15 | 09:07

Het achtuurjournaal van de NOS wist anders nergens van.

philia | 08-09-15 | 08:14

Ik woon in een nette buurt. Waar gaat dit toch allemaal over?

Rest In Privacy | 08-09-15 | 06:10

Moet eens bij mij op het bier Komen...

the_hammer | 08-09-15 | 05:16

En werkelijk, en ieder welke in de integriteit van willekeurig welk persoon in Latijns Amerika, Afrika of Azië geloofd met eens bij mij op het niet komen. En groot deel van mijn leven heb ik in die streken doorgebracht, ik denk dat ik je wel wat over de mentaliteit kan vertellen.

Gewoon lekker doorgaan, men leert het vanzelf, echter iets met een put en een kalf.

Over het algemeen wanneer niet erg goede vrienden kun je er vanuit gaan dat ze er op uit zijn om je te naaien. Iets met de overlevingscultuur en eert als kind in opgroeien.

Geloof je niet, soit

the_hammer | 08-09-15 | 05:15

Wanneer er 1 mag blijven, dan zijn verscheidene wetgevingen void. Identificatie plicht kan dan per direct afgeschaft worden bijvoorbeeld. Identificatie dient geen doel wanneer we registratie niet serieus nemen. Ook de registratie plicht van je kind kan overboord, en tal van andere gerelateerde wetgevingen.

Interessant dus hoe ze dit gaan oplossen.

Tevens wanneer je systeem van registratie niet werkt en dus verscheidene wetgevingen op de helling staan, dien je per direct nieuwe inschrijvingen te stoppen. En herziening van het systeem is in deze prioridad. En bekwame toetsing na de herziening.

Just saying.

the_hammer | 08-09-15 | 05:05

De groenlinkse gelukszoeker Farah Karimi is ook met een leugen binnengeslopen (en heeft indertijd kennelijk ook anderen aan leugentjes geholpen) en is via de subsdsidiemolen voor goedmensen doorgeduwd naar een weelderig luizenbaantje bij Oxfam-Novib ("waar ze zich onder andere inzet om vluchtelingen te helpen") met een salaris van een ton++ per jaar. www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/ent... Zo gaan die dingen in een land van naïeve dwazen.

ben kokhals | 08-09-15 | 03:14

Ik ben eigenlijk al opgehouden met rekenen want je schrikt je echt rot. Stel nu we krijgen inderdaad de 9000 extra asielzoekers.
Dan kosten die alleen al als ze hier ongeveer 5 jaar in de asielprocedure zitten per persoon per jaar 36.000.
Ik reken niet mee wat ze ons daarna kosten.
Kosten per jaar: 324000000
Kosten 5 jaar: 1620000000
Als we dan bedenken dat we er al 80.000 hadden dit jaar dan... ach ik stop ermee. Sorry oudjes, misschien moeten jullie maar emigreren naar een land waar de zorg voor jullie niet kapot is maar hier is het geld in ieder geval op. Besteed aan mensen die liever niet in de regio blijven maar asiel eisen in de landen met de beste zieligheidsindustrie.

Dirk III | 08-09-15 | 01:16

deze staats oplichters bijstand fraudeurs hadden dus ook nog de vermetele moed om de rest van hun aso fam te laten overkomen.
vreemd,hadden ze hun paspoort weggegooid.
wat is de doelstelling eigenlijk.
wij als geboren n.l moeten alleen maar inleveren voor die oplichters,en wat gaat er nu gebeuren ik ben benieuwd.
en maar doorgaan met het zieliger dan zielig maken.
hoeveel leugenaars zitten er in de nieuwe lichting
en hoe krijg je ze weg zonder paspoort,weer een generaal pardon.
dat doet b.v spanje ook,en dan zoeken ze de rijke landen op,want in spanje valt niks te halen

soledad | 08-09-15 | 01:04

@tweetybird | 07-09-15 | 23:27
Ik ben benieuwd in welke taal de asielomroep morgen gaat uitzenden. Kutkatholieken.

Lewis Lewinsky | 08-09-15 | 00:57

Dat is fraude en een goed begin als nieuwe medelander. Kan zo doorstomen naar de politiek..

Verbelgd | 08-09-15 | 00:40

Nergens houd het liegen op, niet vanzelf..

pabloijscobar | 07-09-15 | 23:58

tweetybird | 07-09-15 | 23:10

Oeps ik loop weer achter de feiten aan.


KRO omroepgebouw. Tegenwoordig asielopvang.
Zo liet net de krant mij weten.

tweetybird | 07-09-15 | 23:27

Het fijne met de komende gelukszoeker is dan wel weer dat er een hoop woorden verdwijnen.


Vroeger zei je school. Tegenwoordig asielopvang.
Vroeger zei je kerk. Tegenwoordig asielopvang.
Vroeger zei je gevangenis . Tegenwoordig asielopvang.
Nu is het alleen nog wachten op het woord huis. Binnenkort Asielopvang. De dikke van dale wordt dunner. Whoeaaa

tweetybird | 07-09-15 | 23:10

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:13


Weinig dus zieligheids donaties zijn welkom.

tweetybird | 07-09-15 | 23:00

Ik ben me al volop aan het orienteren op plaatsen elders in de wereld.
WimCock | 07-09-15 | 18:59
Als je niet bang bent uitgevallen, dan weet ik nog wel een leuk, interessant en levendig plekje. Altijd goei weer, lekker eten, veel drank en lekkere wijven. En als je wilt, dan kan je zelfs zonder enig probleem of bemoeienis van de overheid een eigen bedrijf beginnen.

Chiefmate | 07-09-15 | 22:54

een sommetje:
Laten we die meerderheid van 28000 consevatief schatten: 15000.
En laten we optimistisch schatten dat 'slechts' 1/3 daarvan een uitkering heeft: 5000.
En laten we heel conservatief schatten dat uitkering + huursubsidie + kinderbijslag + kosten gezondheidszorg + ...... ons €2500,- per maand kost.
Dat is voor 5000 personen 12 x 2500 x 5000 = €150.000.000,- per jaar.
Het pardon was in 2007 dus dit kost het inmiddels 8 jaar.
Zo komen we op 8 x 150 miljoen = 1,2 miljard.
Dus voor het bedrag waarvoor we ons laten belazeren hadden we defensie wel op peil kunnen hebben - 1 miljard - en was dat hele PGB- circus - 150 miljoen - niet nodig geweest om maar iets te noemen.
En dan hadden we nog 50 miljoen aan jeugd-GGZ of zo kunnen besteden.
En zo zijn er allerlei dingen niet (meer) mogelijk doordat onze leiders niet bereid of in staat zijn te (laten) controleren of aan de voorwaarden die bij een maatregel horen voldaan wordt.

Menno Splijtzwam | 07-09-15 | 22:52

Wat ook heel lekker is: Chinees met pittige moslimsaus. Hum..!!

gratias | 07-09-15 | 22:51

De nieuwe spreuk van Nederland : Allah U Akbar!!!

Tipped Relic | 07-09-15 | 22:47

Is het erg raar dat ik hier dus niet van sta te kijken?

Snaptsnappenniet | 07-09-15 | 22:44

Vrouwlief zit in beetje in dit wereldje. Probleem met Chinezen en Midden Oosten gangers is dat ze een andere jaartelling hebben. Dit gaat met de tolk van het IND vaak mis. Voor Chinezen is het een kwestie van een andere klank en je hebt zomaar 5 jaar verschil...
Eenmaal opgegeven is het vrijwel niet meer aan te passen

kw_nl2 | 07-09-15 | 22:31

Simpel toch: in een fatsoenlijk land wordt fraude aangepakt. Dat wil zeggen: het pardon van de fraudeur terugdraaien en een forse straf opleggen. Zodat ze met hun dubbele nationaliteit toch maar liever het land verlaten.

Jammer alleen dat dit land geen fatsoenlijk land is en fraudeurs hier geen strobreed in de weg wordt gelegd.

Angelica | 07-09-15 | 22:29

Hahahahaha... Als geenstijl in 2001 had bestaan en ik al reaguurder was geweest dan had ik nu gepost: 'Voorspelling uitgekomen kijk maar naar mijn tegel van toen.' En nee dat is geen opportunisme.

Schmutzige Harry 1 | 07-09-15 | 22:27

Dus de leugenaars krijgen nu allemaal een brief thuis (kosten post+brief+ambtenaar =100.000+) met foei!..?
Of mogen ze allemaal naar het gemeentehuis waar ze met koffie en thee worden opgewacht om ze daar bij te staan om de gegevens alsnog gecorrigeerd te krijgen.
Aan de optie dat ze alsnog kunnen vertrekken, want fraude gepleegd, benoem ik niet eens want dat zal nooit gebeuren.

Dirk III | 07-09-15 | 22:15

Patatter | 07-09-15 | 21:50
Al ons geld is allang op... De overheid heeft een gigantisch tekort wat elk jaar maar blijft oplopen.
De bezuinigingen zijn als dweilen met de kraan open.
Bezuinig x miljard op de ouderenzorg (kapotter dan nu kan niet meer) maar vang ondertussen duizenden mensen op tegen een prijs van 36.000+ per stuk per jaar.
Laat alle studenten voortaan lenen. Van kostenpost naar ordinair verdienmodel en maak het studeren voor groepen onmogelijk maar stuur wel naheffing na naheffing na naheffing na naheffing de grens over naar Brussel.
Ik kan nog wel doorgaan maar met dit kabinet komen we nooit uit de ellende en raken we alleen maar meer in de "extreme" schulden.

Dirk III | 07-09-15 | 22:10

Natuurlijk gaat onze overheid keiharde maatregelen treffen. Ze krijgen alsnog een pardon en huis en uitkering en miele.

Patatter | 07-09-15 | 21:59

En Li Hoax-Mi-Neem heeft nu zijn eigen toko. Gestart met uw centjes.

crankshaft | 07-09-15 | 21:50

Laten we nog eens duizenden binnenhalen en allemaal een pardon en uitkering en huis en miele geven. Laten we al ons geld opmaken. Dat zal vast heel erg goed zijn.

Patatter | 07-09-15 | 21:50

@dumpiedumpie | 07-09-15 | 21:24
Botweg asiel aanvragen en de urgentieverklaring als bewijs overleggen? En dan vriendelijk melden dat je een persbericht aan het voorbereiden bent. Politici houden niet van dit soort publiciteit.

Bruine Beer | 07-09-15 | 21:34

gemeente doet niks woningbouw doet nks

dumpiedumpie | 07-09-15 | 21:27

-weggejorist en opgerot-

dumpiedumpie | 07-09-15 | 21:24

Ik meen me te herinneren dat er toen al werd gesproken over 26.000 leugenaars.

bruin1 | 07-09-15 | 21:19

Inderdaad... "je verwacht het niet"... Bij kop en kont pakken en de grens (van de EU) over. Het ergste is nog dat er gemeenten zijn die met die lieden meedenken en meewerken aan het wijzigen (corrigeren) van de gegevens.

Netizen non Grata | 07-09-15 | 21:16

@ eerstneukendanpraten
Beter Russische homo's dan moslimmannen met een verstoorde identiteit op het gebied van sex en agressie.
In elk geval planten homo's zich minder exponentieel voort, zelfs als het twijfelhomo's zijn.

fortz | 07-09-15 | 21:02

Wat een zooitje. Bij liegen wegwezen

franck7020 | 07-09-15 | 21:00

mirvink3478 | 07-09-15 | 19:38

Bedankt, het verhaal ansich, zal wel maar dit is ontluisterend:

"En straks krijgt hij het hele pakket: een verblijfsvergunning, een uitkering, kosten voor integratie, een inrichtingskrediet en geld voor scholing" hallelujah zeg, je bent beter uit als Asielzoeker dan als beginnend student oid.

heteffect | 07-09-15 | 20:57

Niet iedereen is zoals in die filmpjes.. mischien 99 op de 100, dus isch nieh goehd

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:55

-weggejorist-

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:54

@Temazepam60milligram | 07-09-15 | 20:04
Nederlandse koopmansgeest in actie. Tijdens de tachtigjarige oorlog verkochten we wapens aan de Spanjolen, met de winst werden huurlingen betaald om tegen diezelfde Spanjaarden te vechten....

Bruine Beer | 07-09-15 | 20:42

Chow | 07-09-15 | 18:54
Weet niet, ik wordt nooit bijzonder opgewonden van dames uit die contreien.... Ik voerde gewoon een gesprek met haar. Het hielp ook niet dat Bubbles senior erbij was en vond dat het op enig moment tijd werd dat ik me weer bij mevrouw Bubbles ging melden :-)

BlowingBubbles | 07-09-15 | 20:42

Laten we eens gaan raden welk topic over 2015 er over 8 jaar te vinden is op GeenStijl. Iemand? Echt moeilijk dit.

Haatgenerator | 07-09-15 | 20:41

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:34
Staan er nog huizen te koop in uw dorp?

BlowingBubbles | 07-09-15 | 20:36

edelweiss | 07-09-15 | 20:15

Heel Europa ligt in een politiek correcte kramp.

heteffect | 07-09-15 | 20:32

Tjonge dat is wel het laatste wat je verwacht! Zo'n meneer van de PVDA die staat te springen van vreugde bij het generaal pardon. En zelf's deze opzichtertjes zijn niet voldoende stemvee voor de PVDA.

equal to condell | 07-09-15 | 20:30

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:20 +
Trek het je niet aan joh.
Joris heeft zijn dag ook wel eens niet.

Ommezwaai | 07-09-15 | 20:23

-weggejorist-
- edit beter kijken blinde. Was een dubbelpost -

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:23

-weggejorist-

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:23

Ik kan het die frauderende illegalen nog niet eens zo heel erg kwalijk nemen. Wie ik het wel kwalijk neem, zijn de partijen, instanties en gutmenschen die dit er destijds -tegen alle waarschuwingen over misbruik in- toch doorgedreven hebben.
Die horen stuk voor stuk met naam, toenaam en rugnummer op de Neurenberg 2.0 lijstjes te staan opdat wij nimmer vergeten.

Qua LeBalle | 07-09-15 | 20:22

-weggejorist-

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:20

Haalt van boven de " 3" weg....

edelweiss | 07-09-15 | 20:16

@ heteffect | 07-09-15 | 19:34

Be3dankt voor de tip !

Heb zelf dichtbij Traiskirchen gewoond. Toen was het al verschrikkelijk. En in de ( prachtige ) omgeving veel criminaliteit. Maar ook daar mag je dat niet zeggen.

edelweiss | 07-09-15 | 20:15

Tweetyburd, hoeveel krijg je per uur betaald om mee te doen??

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:13

wat zielug

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:11

Moi2 | 07-09-15 | 19:45
Voorlopig wil 1 op de 8 Nederlanders dit volk in huis nemen. Nog reden genoeg om je zorgen te maken.
.
Hoewel het -qua aantal D66 stemmen- wel weer meevalt.

Ommezwaai | 07-09-15 | 20:11

Frauderende vluchtelingen stappen nu zelfs naar de rechter om hun gegevens gecorrigeerd te krijgen. Hoe BRUTAAL wil je het hebben?
nos.nl/artikel/2056442-asielzoekers-fr...

Dhr. de Wit | 07-09-15 | 20:11

Ik zie een deur.. hij is open.. ik neem een aanloop.. en ik trap met mijn Bruce Lee move in het luchtledige. Wataaaaaaaaa!!!

Dirk III | 07-09-15 | 20:10

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:53

O ja als er strax daar niks meer staat komt dat omdat ze weggejorist weggejorist hebben. Hahaha. Die stofzuiger doet twee keer dezelfde ronde.

tweetybird | 07-09-15 | 20:06

@Bruine Beer
Ja, als je het zo stelt, op die manier wel ja. Maar laat Nederland dan zijn hand in eigen boezem steken, Nederland is 1 van de grootste wapen exporteurs ter wereld. De afgelopen 10 jaar een omzet van 1 miljard!

Temazepam60milligram | 07-09-15 | 20:04

Maarja, liever liegende Chinezen die geen vlieg kwaad doen, behalve op zondag alle parkeerplekken in de wijk te bezetten (woon vlakbij een Chinese kerk), dan die andere gelukszoekers....

Weet je wel hoe duur je nasi goreng of een avondje wokken wel niet wordt als die illegale Chinezen niet in de keuken staan?

nAf-e | 07-09-15 | 20:04

Het generaal pardon betrof mensen die helemaal geen recht op asiel hadden maar de boel zolang hebben getraineerd dat ze volgens onze slappe politici waren ingeburgerd/ zielig.
Alke asielzoekers die ik ken hebben een verhaal met een luchtje: gelogen over leeftijd, dienstweigeraar, etc. En allemaal al wel drie keer terug geweest naar thuisland.
Daarom alleen nog maar tijdelijke opvang bieden, met altijd verplichte terugkeer. Al duurt dat drie generaties. Vindt je dat zielig voor de kinderen, dan geen kinderen nemen.

Barani517 | 07-09-15 | 20:04

Ayaan toch ook ?

edelweiss | 07-09-15 | 20:02

@treintrien | 07-09-15 | 19:54
Jep, da's idd die Fleur Jurgens.

mirvink3478 | 07-09-15 | 20:01

lulleficatie | 07-09-15 | 19:57

Sommige waren 18 maar zeiden 59. Die hebben allang aow.

tweetybird | 07-09-15 | 20:01

ja denk het wel TWEETYBIRD

dumpiedumpie | 07-09-15 | 20:00

Dit verbaasd me niets.
Met de nieuwe horde asielzoekers zal het niet anders gaan.
Moet je als Nederlander een valse naam opgeven, dan krijg je een strafproces.
Deze asielzoekers kunnen alles doen, zijn boven de wet gesteld.
Het hoort allemaal bij de onttakeling van deze samenleving.

Daphinda | 07-09-15 | 19:59

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:40

Hetzelfde als wilters en pip.

tweetybird | 07-09-15 | 19:58

En als ze zich 10 jaar ouder hebben voorgedaan dan ze waren, krijgen ze nu dus AOW op hun 55e?

lulleficatie | 07-09-15 | 19:57

Laten we hen ook daarvoor pardonneren. Ze waren de taal nog niet machtig, ze kenden de mores nog niet, ze waren verward, ze waren zielig, ze hadden ptss.

Weet je wat? We laten hun vriendjes ook per generaal pardon komen....

Want RELATIEF gezien is het maar 4 promille bevolkingtoename, toch?

klimgek | 07-09-15 | 19:56

-weggejorist-

treintrien | 07-09-15 | 19:54

-weggejorist-

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:53

Weet nog dat ik als klein meisje altijd tussen de discussie van mijn opa en oma en mijn vader zat.. ze waren 40 jaar geleden al bang voor een drama zoals nu.. mijn vader was er altijd vel tegen en dan kregen ze de grootste ruzie.. toen al waarschuwden mijn opa en oma voor de Islam en dat de wereld daardoor zou worden overgenomen.. mijn vader werd altijd heel boos en nu veertig jaar later moppert hij dat hij zijn hond niet mee in de lift mag nemen omdat de moslims dat niet rein vinden... en nog veel meer

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:53

@Temazepam60milligram | 07-09-15 | 18:33
De golfstaten dragen best veel bij aan het vluchtelingenprobleem. Iran bewapent Hezbollah, Saudie-Arabie bewapent IS, lukt prima.

Bruine Beer | 07-09-15 | 19:53

voor dat ik een AT aan mijn deur krijg.. ik ben niet verward alleen beetje lamgeslagen door al deze shit

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:47

Ommezwaai | 07-09-15 | 19:34
Dat dit pas over tien jaar gebeurt lijkt me sterk.
Zodra Links geen politiek of financieel voordeel meer heeft van deze parasieten dan hebben ze geen nut meer en laten ze hen als hete aardappels vallen en zijn het ineens gelukzoekers
De Linkschmenschen zijn alleen maar sociaal als ze er zelf beter van worden (Zie bv Goede Doelen organisaties)
-
En ik denk dat Links héél binnenkort veel stemmen gaat verliezen vanwege deze import parasieten dus ik denk dat de hete aardappel heel binnenkort gaat vallen.

Moi2 | 07-09-15 | 19:45

@mirvink3478 | 07-09-15 | 19:38
Oja, die liegende asielzoeker uit het HP-artikel heet Georges Djalla Folefack. Hij heeft in 2015 nog een online petitie ondertekend dus blijkbaar zit hij ondanks jaren liegen nog steeds in NL...

mirvink3478 | 07-09-15 | 19:45

was altijd tegen pim en wilders maar ben nu verward.. hoe schrijf ik Grood??

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:40

Ik zei alleen ik mis Pim.. maar dat mag niet...

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:39

Dit was in 2007 ook al bekend. Het ergste voorbeeld van een leugenachtige asielzoeker werd in een artikel van Fleur Jurgens in HP geportreteerd.

Nederlandse vrouw leert in AZC in Heerenveen een minderjarige asielzoeker uit Mauretanie kennen, trouwt met hem en krijgt twee kinderen. Samen met hem staat ze op de barricaden. De arme Mauretaan is op de vlucht voor het geweld in Mauretanie en kwam daarom ook langs in een filmpje van de VARA om 26.000 uitgeprocedeerde asielzoekers alsnog een verblijfsvergunning te geven. Georges kwam ook nog 'ns aan het woord in een uitzending van Zembla. Dit uithangbord voor de arme asielzoeker is in Drenthe zelfs nog op billboards te zien geweest.

Jammer genoeg voor de Nederlandse Hester bleek haar man eigenlijk uit Kameroen te kamen, was door een tante in Rotterdam achtergelaten, was ook acht jaar ouder dan hij de IND en zijn bruid had verteld. Maar zijn naieve vrouw vroeg niet door toen ze ook zelf vond dat hij er ouder dan zijn zogenaamde leeftijd uitzag, of waarom hij zo vaak naar Kameroen belde, of hoe het nou zat met zijn vooropleiding, of waarom hij een andere achternaam voor zijn emailadres gebruikte. Georges die alleen op de wereld was na zijn zogenaamde vlucht uit Mauretanie, had volop familie in Kameroen.

PDF naar volledige artikel: www.fleurjurgens.nl/wp-content/uploads...

mirvink3478 | 07-09-15 | 19:38

waar is mijn tekst gebleven?? nahja zeg.. doe dan op zijn minst weggej.....

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:38

Maar ja eerlijk is eerlijk ik zie 28000 potentiele 2 de kamerleden . Dat dan weer wel. Liegen is daar een pre. Dus ik denk dat ze het vast goed doen daar.

tweetybird | 07-09-15 | 19:37

yep

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:34

En dan dapper achter dat Generaal Pardon blijven staan als teken van medemenselijkheid. Als geus, als van lekker tegen de keer in, als van een lange neus naar de onderbuikmensen maken. En toch, hoe dom.

Willibald von Klúúúk | 07-09-15 | 19:34

CrapoTheGreat | 07-09-15 | 19:24
Uiteraard snapt niemand het vluchtelingen probleem, behalve de Opperwezens van linksch..
Nu, bijna tien jaar later hebben de mensen die het toen zeiden en vervolgens verketterd werden, toch weer gelijk gehad.
.
Over tien jaar blijken deze "vluchtelingen" ook plotsklaps gelukszoekers.. Wedden?

Ommezwaai | 07-09-15 | 19:34

Nog bedankt hoor, Wouter.

de honden blaffen... | 07-09-15 | 19:34

-weggejorist-

treintrien | 07-09-15 | 19:32

Waar 'Chinezen' staat, moet u uiteraard 'Oeigoeren' lezen, etnisch turkse moslims.

Adversary | 07-09-15 | 19:27

Daar past maar één straf op: 'generaal pardon' want ze hebben niet bewust gelogen.
Toch...
toch ????
ja toch ????????

VuileGoreRat | 07-09-15 | 19:27

Tja, als een half procent van dit domme land uit partijleden bestaat... daaruit ALLE dombo's op publieke dure functies gezet worden... ALLEN met aambeien aan hun pluche plakken...
Dan rest slechts 1 conclusie: dat politieke gekkenhuis heeft ons land in 40 jaar definitief kapot gemaakt, dit komt nooit meer goed.
Op naar de chaos.

grindbak | 07-09-15 | 19:25

Berthe | 07-09-15 | 19:19

Ja het is nieuw voor mij dat die mauro blijkt gelogen te hebben. Hij blijkt een chinees te zijn. Dat zag je echt niet aankomen.

tweetybird | 07-09-15 | 19:24

Haha op Joop zijn ze weer lekker bezig hoor:
<br>
<br>
"En ja, er zijn nog veel landen, in Europa en in bijvoorbeeld de Arabische Golfregio, die nog veel minder of helemaal niets doen. Maar moeten we daar op wachten? Laten we die landen blijven aanspreken op hun schandalige passiviteit. Maar laat Rutte nu meteen ook het goede voorbeeld geven richting die landen."
LOL!
www.joop.nl/opinies/detail/artikel/337...
En dit vond ik ook wel een giller-citaat:
"De huidige vluchtelingencrisis is complex. Wie denkt dat er simpele oplossingen zijn begrijpt het probleem niet of wil dit niet begrijpen. Maar er zijn concrete pragmatische stappen die Nederland nú kan zetten om het leed van vluchtelingen te verlichten. Momenteel ontbreekt het aan het soort leiderschap dat Angela Merkel wél tentoonspreidt. Aan een kabinet dat in een tijd van crisis ziet dat praktische oplossingen mogelijk zijn en durft te zeggen: Het moet en het kan".
<br>
<br>
Ik zit hier werkelijk te huilen van het lachen :')

CrapoTheGreat | 07-09-15 | 19:24

Ook ik ken een SP-stemmend meisje dat vol overgave na haar studie rechten ging werken voor het COA als 'advocaat van de duivel', zoals ze het zelf noemde. Na 8 maanden en tientallen somaliërs later was ze er klaar mee. Ze stemt nu niet meer en kan geen somaliër meer luchten of zien.

Dát is de realiteit buiten je grachtengordelpand. Nooit met je poten in de modder willen staan en goede sier maken met je filantropische instelling. Kotsmisselijk word ik daarvan.

CoJoNes | 07-09-15 | 19:23

Tik Tak...

Drs. ScheetjeBeef | 07-09-15 | 19:22

Kromme Tenen | 07-09-15 | 19:15


Stuur die foto even aan eurotokkieborrelendeborismikexlongskunk en consorten. Kunnen ze weer los gaan om van de echte waarheid hun waarheid te maken door het te verdraaien en er onlogische dingen bij te verzinnen. Zij vertegenwoordige de gutmensch en de zieligheidsindustrie. Kom er maar in.

tweetybird | 07-09-15 | 19:21

Botte Hork | 07-09-15 | 19:10

Er wappert een foute vlag boven. Deze had het moeten zijn, dan waren ze misschien gespaard gebleven:


www.google.nl/search?q=islamitische+v...

eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 19:20

Heeft iemand Twitter, kan die dan even voor mij vragen wat Pechtold hier op te zeggen heeft...

Febofiel | 07-09-15 | 19:20

Gewoon alsnog terug sturen toch,als ik lieg over mijn belastingaangifte weten ze me wel te vinden en kan ik een fikse boete verwachten en alles terug betalen,maar ik ben dan ook een ras echte Nederlander die werkt voor zijn geld en dan mag je niets verkeerd doen,Godver wat ben ik het zat die vluchtelingen asielzoekers pardonners die liegen en toch mogen blijven wat een ongeregeld zooitje

janmetdepet | 07-09-15 | 19:20

@Nomen | 07-09-15 | 19:15
Niks mis met een goeie zak cement, wel met een ambtenaar.
Cement is hartstikke boeiend materiaal :-)
En vele malen duurzamer dan een ambtenaar.

Zathras | 07-09-15 | 19:19

Ah... sommige gemeentes werken er aan mee
dat men de leeftijd achteraf WEER kan veranderen
.
toch denk ik dat deze hetze tegen Chinezen expres
wordt aangewakkerd als afleiding voor andere asielproblemen. ( verdeel & heers )

Berthe | 07-09-15 | 19:19

ja ik zeg het wel vaker, gratis geld geeft fraude.
Ook jammer dat er helemaal niemand met fokking common sense bij al die ambtenaren kluppies "werkt"

Zathras | 07-09-15 | 19:17

Wat zal linksdragend nederland geschokt zijn.. Zou het dan ook zomaar kunnen dat al die 'vluchtelingen' die tijdens hun reis massaal hun paspoort kwijt geraakt zijn, misschien een beetje jokken? Zou het dan zomaar kunnen dat al die lieve onschuldige hulpbehoevende syriërs heel soms misschien niet eens syriër zijn? Het zal toch niet zo zijn dat al die jonge mannen helemaal moederziel alleen naar europa toegekomen zijn omdat ze al wisten dat na de asiel toekenning ze naast gratis geld huis en wasmachine ook meteen vrouw en kinders mogen invliegen? Oh hemel! Het zal toch niet zo zijn dat al die harteloze rechts extremisten in nederland over meer realiteitszin beschikken dan de niet zo sociale socialist? Parbleu! Het kan toch niet zo zijn dat de morele verhevenheid van de linksche onderbuik het vrije westen aan het slopen is? Wie kunnen we daar heel snel de schuld van geven? Wilders? Geenstijl?

vaas klaak | 07-09-15 | 19:17

En zo'n advocaat loopt fluitend verder.

Febofiel | 07-09-15 | 19:17

In Nederland is het gros van de ambtenaren zo naif als een zak cement. Liegen komt niet voor in hun ideologie, en daarom denken ze dat de hele wereld er ook zo over denkt. Deze zogenaamde hollandse oprechtheid, samen met natuurlijk de grootste hypocritie, is de ondergang van ons hedendaags land. Vroeger waren we wel wijzer, maar de welstandsstaat heeft ons blind gemaakt.

Nomen | 07-09-15 | 19:15

Laat het koppensnellen maar beginnen, let op mijn woorden.

westcoast | 07-09-15 | 19:14

Pechtold roept ach 28000 incidentjes. Welterusten nederland. Glas pas was. De pvda roept ze logen niet maar ze verstonden de vraag niet goed. En daarna zeggen ze hetzelfde. Glas plas was.

tweetybird | 07-09-15 | 19:14

Identiteit veranderen gebeurt nu op grote schaal, dit gaat natuurlijk weer de overbekende doofpot in.

misschien te achterhalen hoeveel mensen per jaar hun identiteit laten veranderen.

Moet niet zo moeilijk zijn. voor en na 2007.. en na 2007 worden de aantallen opeens hoger.... haha, je verwacht het niet!!!!!!!!!!!!!!!

elcidisback | 07-09-15 | 19:14

Volgens de Televaag: "De valse identiteit levert nu regelmatig problemen op als de 'generaal pardonners' hun familie over willen laten komen"

Nou, daar weet ik wel een oplossing voor. Ik zou ze subiet met hun familie verenigen, maar dan wel DAAR!

marcoplarco | 07-09-15 | 19:12

Beetje om te huilen dit. Zo jammer. Ik ben blij dat ze wel door de mand vallen als ze familie willen laten overkomen omdat ze dan inderdaad meer kunnen uitzoeken over de identiteit.

Als ze een baan hebben vind ik het overigens minder erg als ze blijven. Iemand moet toch mijn uitkering betalen.

LekkerAnoniem | 07-09-15 | 19:11

@Loebas | 07-09-15 | 18:51
-
Inderdaad. Volgende vraag, graag.

bisbisbis | 07-09-15 | 19:11

@eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:18
Hun eigen hoofdkwartier opblazen??!

Botte Hork | 07-09-15 | 19:10

Gelogen over de leeftijd
.
Ik denk ook dat we binnenkort veel van die asielzoekers de fantastische AOW gerechtigde leeftijd van 67 zien bereiken terwijl ze het uiterlijk
van een 40 jarige hebben.
.
wel leuk dat hierdoor gezinshereniging stukloopt
( of kijkt de altijd behulpzame druppeltjes speeksel in de mondhoek overheid dan even de andere kant op ? )

Berthe | 07-09-15 | 19:10

Pffff laten we allemaal maar van het beste uitgaan...

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:09

CoJones

ben bijna een verwarde vrouw ah worden...

dumpiedumpie | 07-09-15 | 19:08

Och... er wordt wel meer informatie onder het tapijt geveegd:
-
Het ware aantal illegalen wordt al vele jaren lang 'tactisch naar beneden bijgesteld'door BiZa en Justitie. Publiek geheim bij overheidswerknemers.
-
Ze hebben namelijk eigenlijk geen idee hoeveel het er zijn, maar zelfs voorzover ze kunnen en durven schatten, durven ze de uitkomsten van die schatting niet hardop prijs te geven.
-

bisbisbis | 07-09-15 | 19:07

@eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:18
Doen ze niet, die zijn nu nog bondgenoot.

Guido | 07-09-15 | 19:07

Leugenaars oprotten en echte vluchtelingen hebben zo een plaats.

jasser | 07-09-15 | 19:06

@WimCock | 07-09-15 | 18:59 Broeva, Haro!

gentle giant | 07-09-15 | 19:05

@WimCock | 07-09-15 | 18:59 Als manke 55 jarige heb ik die optie niet meer, dus ik ga hier de zaak maar regelen.
U hoort van mij.

gentle giant | 07-09-15 | 19:03

Even semi-offtopic: De demonstratie in Dresden is er weer: youtu.be/DsRoxWq2Rrs
Zal wel druk worden, daar zijn recent al wat problemen geweest met "vluchtelingen" en nu Akela Merkel helemaal knetter is geworden zou het nog wel eens gezellig druk kunnen worden daar.

Mastermattie | 07-09-15 | 19:02

Hele zalen met volksvertegenwoordigers liggen vannacht wakker. "Toch?"
 
Denk er maar eens over na: liegen = gratis geld. Maar mensen zijn eerlijk. "Toch?"
 
De zoveelste financiële gelukszoekers zieligheid industrie blunder in de openbaarheid? Ach, dat werken de belastingbetalers wel weer bij elkaar, vinden ze leuk. "Toch?"

 
Donder toch op, we zouden dat hele zooitje nu weg moeten kunnen stemmen. Waarom kunnen we deze bende niet wegsturen? Moeten we dat echt vier jaar aanzien en aanhoren, al dat gelieg en gelul? Echt? Vier jaar carte blanche? Donder toch op.

LetTheSunshine | 07-09-15 | 19:01

Normaal zou ik kwaad en gefrustreerd zijn van de zoveelste linkse fraude die we allemaal zagen aankomen maar niets aan konden doen, maar ik heb het opgegeven, Europa is niet meer, vrijheid van meningsuiting is geschiedenis en iedere Europeaan die de waarde hecht aan de principes van humanisme en secularisme zal zijn heil ergens anders moeten gaan zoeken. Ik ben me al volop aan het orienteren op plaatsen elders in de wereld.

WimCock | 07-09-15 | 18:59

En ik vraag me ook af of dat verzopen jongetje wel zo lief is geweest, anders zou Allah dat kind nooit laten verzuipen. Zo rolt Allah namelijk niet.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:58

Wat @Havenwerker | 07-09-15 | 18:55 zegt dus.
Fuck 'em.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:57

En gaan ze ook de uitkeringen en huursubsidies terugvorderen?

--sql error-- | 07-09-15 | 18:57

@Allitnil | 07-09-15 | 18:46 De vraag stellen is de vraag beantwoorden, het kleine percentage chinezen is het probleem niet.

gentle giant | 07-09-15 | 18:56

Gôh, dat had ook ik helemaal niet verwacht.
*Hoofd op bureel headdesken doet*

hallevvezool | 07-09-15 | 18:55

Ik zeg: alle 28.000 gevallen opnieuw bekijken en bij bewezen fraude dezelfde dag nog het land uit flikkeren!

kommabijmebinnen | 07-09-15 | 18:55

@CoJoNes | 07-09-15 | 18:53
De leugen regeert.

Botte Hork | 07-09-15 | 18:54

Had Marcouch niet de identiteit van zijn oudere dode broertje aangenomen. Lekker eerder met pensioen. Wolla!

solcama | 07-09-15 | 18:54

BlowingBubbles | 07-09-15 | 18:46

Maar ze neukte verder wel goed?

Chow | 07-09-15 | 18:54

@Botte Hork | 07-09-15 | 18:51
My point exactly. De betekenis van het woord 'leugen' is aan ernstige inflatie onderhevig. Ik roep een Jan Kees de Jager in herinnering.
Jokken telt niet eens meer mee als loopje met de waarheid, omdat het te onschuldig is geworden.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:53

Dat hele generaal pardon was al een godvergeten schande maar dit is echt niet te tolereren. Meteen eruit flikkeren zulke leugenaars: nul komma nul vertraging, tolerantie of wat dan ook. Het enige wat hier telt is alle bezittingen afnemen behalve genoeg voor het laatste ticket naar huis. Doei!

Rest In Privacy | 07-09-15 | 18:53

en de asiel-advocaten kunnen weer doorgaan met hun zakken vullen. De asiel-advocaten hebben hen destijds ongetwijfeld geadviseerd om een andere leeftijd op te geven.
Ze zijn eigenlijk nog erger dan de mensen-smokkelaars.

--sql error-- | 07-09-15 | 18:52

Pakken ze de chinezen aan omdat ze dat met moslims niet durven?

Ars Vivendi | 07-09-15 | 18:52

He jasses en wat vervelend nou dat gedoe met al die jokkebrokkende illegalen. Het lijken wel leden van het Kabinet. Wie jokt, die dokt. Dus eruit en doorsturen naar de Russische heilstaat waar iedereen het gewoon goed heeft en er ruimte is om miljoenen hardwerkende economische vluchtelingen op te vangen.

Baronwater | 07-09-15 | 18:52

@CoJoNes | 07-09-15 | 18:50
Maar Rutte zit er nog steeds.

Botte Hork | 07-09-15 | 18:51

Volgende vraag... Hoeveel van die klaplopers hebben inmiddels een baan ???

Loebas | 07-09-15 | 18:51

"blijkt dat de asielzoekers u met duizenden tegelijk keihard in het gezicht hebben staan voorliegen. Boe! Niet lief!"
Dat geeft niet, voor de mensen die het betreft waren die eisen/marges toch al veel te inhumaan en oneerlijk etc. etc. 'geen mens is illegaal'

noerg | 07-09-15 | 18:51

"De valse identiteit levert nu regelmatig problemen op als de 'generaal pardonners' hun familie over willen laten komen. Er zijn gemeenten die eraan meewerken dat mensen hun juiste identiteit alsnog geregistreerd proberen te krijgen."
Das een meevallertje, ze melden zich zelf aan, meteen oppakken en uitzetten.

Allitnil | 07-09-15 | 18:51

Maar wellicht valt een nieuw generaal pardon aan te vragen I.v.m. zielig en ze zijn nu al zo lang hier. Ze kunnen altijd nog terecht bij de Moeder Teresa van Garmannie de heilige Angela.😧😧😧😧

Robhal | 07-09-15 | 18:50

Een leugen is ook pas een leugen als je er op betrapt wordt. Anders zat er geen hond meer in de Kamer.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:50

Ach zeuren over een paar chinesen die liegen terwijl er nu tienduizenden binnen komen die liegen dat ze oorlogsvluchteling zijn maar in het echt een miele vluchteling zijn. Daarmee maken ze dat de echte oorlogsvluchteling dadelijk op een houtje kunnen bijten. Met dank aan ook die gutmensch. Het verhaal herhaalt zich keer op keer. Best wel klote voor de echte oorlogsvluchteling die strax niet meer terecht kan. Ja met die gutmenschen krijg je echt een betere wereld. Ech hoor.

tweetybird | 07-09-15 | 18:50

Situatie: Handtekeningen inzamelen in den Haag.
Meneer met allochtoon uiterlijk wil ook graag meedoen met democratie en vult formulier in. Tot hij komt bij het aangeven van geboorteplaats.Kijkt mij vragend aan,waarna ik zeg dat hij daar moet u opschrijven in welke plaats hij geboren is.Hij zegt twijfelend.. hmmm.. Irak!Waarna ik vraag,waar in Irak,in welke plaats of dorp,dan kunt u dat ook eerst invullen?
Nou je raad het al,dat wist ie dus niet.

deraderendraaien | 07-09-15 | 18:49

En daarna niet eens meer op je partij stemmen. Ik zou me bedrogen voelen.

Hoen | 07-09-15 | 18:49

De linkse kliek heeft destijds alles op alles gezet om Rita Verdonk te dwingen om Ayaan Hirsi Ali er uit te flikkeren. Bottomline argument was "Gelogen = oprotten".
We mogen aannemen dat links nu met evenveel passie alles op alles zet om alle leugenaars eruit te gooien.

wolffman | 07-09-15 | 18:49

28.000 mensen minus 1800 Chineesjes, hmm, nee dat lost niet veel op, zeker als er slechts 4 het land uit moesten :))

Allitnil | 07-09-15 | 18:48

Neuh, ik heb me niet hard gemaakt voor welk pardon dan ook. Behalve dan pardonlul.

roze_bril | 07-09-15 | 18:47

@CoJoNes | 07-09-15 | 18:36
Inderdaad.
Iedereen die het verschil niet weet tussen 't' en 'dt' meteen het land uit schoppen.

VanBukkem | 07-09-15 | 18:47

@gentle giant | 07-09-15 | 18:37
Wou je ze allemaal zomaar toelaten dan?
Gewoon, omdat ze hard werken? Alle.. hoeveel zijn het er ook al weer?

Allitnil | 07-09-15 | 18:46

Ik ken gevallen van deze mensen die zomaar tien jaar van hun leven afliegen. Staat er zomaar een geboortedatum van tien jaar eerder in je paspoort. Kun je leuk op je 57e , toen nog 55e ! Lekker AOW vangen en nooit meer solliciteren. Schiet mij maar lek.

ja,diedus! | 07-09-15 | 18:46

Nieuws? Ik zat jar3n geleden al naast een Eritreese 'dame' in de kroeg die me vol trots vertelde dat ze al jaren als Somalische door het leven gaat in NL, en dat er daar veel meer van zijn. "Jullie Nederlanders zijn ook zo dom en naïef" zei ze nog.....

BlowingBubbles | 07-09-15 | 18:46

"Veel Chinezen"... Dat riekt behoorlijk naar een cover-up voor andere persuanen. Anders straalt het zo rot af en dergelijke...

Dhr. de Wit | 07-09-15 | 18:44

Gemeenteambtenare die meewerken aan het wegmoffelen van de leugens zijn strafbaar. Of zo zou het moeten zijn. Maar dit is Nederland, dus waarschijnlijk kunnen die ambtenaren ongestraft hun reet afvegen met de wet.

très cool | 07-09-15 | 18:43

Het houd niet op, niet vanzelf !!

zieke-geest | 07-09-15 | 18:43

@dumpiedumpie | 07-09-15 | 18:39
Maar die frituurwalm die om die gasten heenhangt. Echt... Frisse lucht is ook wat waard.
Als ik een Chinees zie op straat dan adem ik ruim van tevoren diep in, en als ik ze passeer dan adem ik via de mond uit in de neusgaten. Met zo'n centenbakje.

Daarnaast vind ik het crimineel dat alle Chinezen de markt voor kinderfietsen op een schofterige manier kapot maken.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:42

@dumpiedumpie | 07-09-15 | 18:39
Maar die frituurwalm die om die gasten heenhangt. Echt... Frisse lucht is ook wat waard.
Als ik een Chinees zie op straat dan adem ik ruim van tevoren diep in, en als ik ze passeer dan adem ik via de mond uit in de neusgaten. Met zo'n centenbakje.

Daarnaast vind ik het crimineel dat alle Chinezen de markt voor kinderfietsen op een schofterige manier kapot maken.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:42

D'r liggen nog bootjes klaar aan de Griekse kust. Genoeg voor minimaal 28000 leugenaars die terug kunnen.

PapieLoco | 07-09-15 | 18:42

Mijn broer heeft een tijdje bij IND gewerkt en nam de eerste interviews af. Hij is er na een paar maanden kokhalzend vandaan gegaan omdat hij niet meer tegen al het gelieg kon.

très cool | 07-09-15 | 18:42

chinese? hardwerkende onze cultuur niet hatende stille (vaak mooie) chinese? mmm ik zie het probleem niet zo.

sander koekkoek4745 | 07-09-15 | 18:41

Volgens mij is Brussel een dependance van ISIS.

netniet | 07-09-15 | 18:41

Uitvreters, egoisten, criminelen, paupertuig. Daar hebben we al genoeg van. Moeten we die nu echt ook nog importeren? Ik ben er wel zo'n beetje klaar mee. Ik zit met het beeld van een verdronken jongentje op mijn netvlies gebrand omdat zo'n teringpauper zijn kans op een gratis lunch zwaarder vond wegen dan de veiligheid van zijn vrouw en kinderen.

A.de Knaller | 07-09-15 | 18:41

En dan te bedenken dat Zwarte Piet hier legaal is en die willen ze het land uit hebben.

glaswasser | 07-09-15 | 18:41

En gemeentes zijn behulpzaam om de juiste indentiteit te administreren. Ik snap het gewoon niet. We worden hier genaait en niemand maar dan echt niemand kan dat een ene reet schelen. Een volk krijgt de leiders die het verdiend.


Yohean | 07-09-15 | 18:41

@Hans Hillen
En bij Appie Heyn moet je een ID tonen om alcohol te kopen tot je 25ste. Hoezo prioriteiten stellen?

Temazepam60milligram | 07-09-15 | 18:41

CoJoNes | 07-09-15 | 18:36

Daar hebben we Joris voor.

eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:40

EENS ! (sNEE, maar dan achterstevoren. dus)

langzullenweleven | 07-09-15 | 18:39

@dumpiedumpie
Ik vind alleen hun mokkels zo moeilijk te versieren.

Blijft allemaal in de familie ofzo.

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:39

Maar petje af.. heb totaal geen last van ze en ze hebben ook geen uitkering en zijn ook geen loverboys en eigenlijk hoor je nooit iets kwaads over ze... ik mag ze heel graag...

dumpiedumpie | 07-09-15 | 18:39

@Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:35
Dat is de inkoopprijs van bloem, water, gist, 1/10 blikje tomatenblokjes en wat nepkaas. De nepkaas maakt 80% van de kosten van een margherita. De laffe gedroogde oreganovlokken op de pizza zijn minder dan 1 cent van de kostprijs. Ik weet, want heb jarenlang in de horeca gezeten.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:39

@sinar2 | 07-09-15 | 18:03
en die lui worden ook allemaal beloond!!!11!!!
citaat televaag: "Er zijn gemeenten die eraan meewerken dat mensen hun juiste identiteit alsnog geregistreerd proberen te krijgen."
.
Dus eerst liegen... en dan een beloning. Dat moet je als blanke hardwerkende man eens proberen in dit land.

deluiegriek | 07-09-15 | 18:38


dumpiedumpie | 07-09-15 | 18:35

Dat geld heeft hij in het casino gewonnen!

eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:38

Toch is dit ook weel zo'n gekleuld lulvelhaal, Chinezen welken zich de teling. Lespect.
Het gaat om die andere kudde.

gentle giant | 07-09-15 | 18:37

In ieder geval die 4 illegale chinezen, die blijven toch wel, in de keuken, in t kastje, onder het aanrecht.

Allitnil | 07-09-15 | 18:37

Isis hakbars liegen nooit....

deEik | 07-09-15 | 18:37

Bovendien vind ik dat iedereen die de cojones heeft zich Nederlander te noemen, in ieder geval foutloos eenvoudige zinnen op Geenstijl moet kunnen plempen. Analfabeten zijn net zo erg als asielzoekers.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:36

Even voor de leuk. In Zweden controleert men de leeftijd van asielzoekers in het geheel niet. Zegt iemand dat ie 14 is, dan gelooft men dat. Zelfs als de persoon in kwestie 2 meter is en een baardgroei heeft van een vent van 30. In Nederland controleert men ook niet, blijkt nu. Maar dat wist ik niet. Wat zie je in Zweden in huizen voor minderjarige asielzoekers? Kale mannen die beweren 16 te zijn. Mannen met een baard tot op hun enkels die beweren 17 te zijn. We worden zo voor de gek gehouden en keihard uitgelachen en uitgenomen. En: deze volwassen kerels worden op een middelbare school geplaatst want ze hebben recht op onderwijs tenslotte. Kerels van 30-plus in de klas met 15 of 16-jarigen. Hier wat foto's van migranten uit Zweden die beweren minderjarig te zijn. karlskronabloggen.se/2013/11/27/skramm... en www.exponerat.net/studenter-kan-tvinga... en petterssonorg.files.wordpress.com/201... en petterssonorg.files.wordpress.com/201... en sv.gatestoneinstitute.org/6215/flyktin... Op de foto links zie je een minderjarige asielzoeker van naar eigen zeggen 14 jaar dit aan het hardlopen is met zijn klasgenootjes. Hij won nog een prijs. Voor de snelste 14-jarige in Zweden ooit. Knap hè. Schaamteloze leugenaars zijn het. Allemaal.

Hans Hillen | 07-09-15 | 18:36

Is er al een tweet van Timmerfranz met de tekst"wat zou je zelf gedaan hebben dan?"

deraderendraaien | 07-09-15 | 18:36

er zit geen hond hier in de cafetaria vd chinees maar hij is poepie rijk... Halloooooooh iemand wakker???

dumpiedumpie | 07-09-15 | 18:35

@cojones
Dat is de prijs van een diepvriespizza.

Of is dat echt de inkoopprijs?

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:35

@vanbukkem
Geen idee. Maar het is wel opvallend hoeveel Chinezen een patatzaak hebben.
Bij ons in het dorp woont 1 neger. En die is dakloos.

En de rest van de allochtonen zijn de Chinezen met hun patatzaak.

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:34

Als ze geen papieren bij zich hebben horen ze niet binnen te komen.

deoudererijperevrouw | 07-09-15 | 18:34

en als je als hardwerkende blanke man een klein foutje gemaakt, weet iedere ambtenaar je te vinden tot het einde der tijden. Dat tuigh komt er gewoon mee weg.

deluiegriek | 07-09-15 | 18:34

Economische vluchteling of n 'echte' ik heb geen moeite met Chinezen. Het zal alleen helaas niet alleen bij Chinezen het geval geweest te zijn vrees ik.

Weerduivel | 07-09-15 | 18:33

@Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:28
Maar waarom laten al die Nederlanders zich uitkopen, dat vraag ik mij af. Want inderdaad, het verdient best goed.

VanBukkem | 07-09-15 | 18:33

Het kan nog veel gekker, zo ook in de UK.
Daar krijgen alle mokkels in een polygamische relatie een aparte uitkering. Fuck second love, van meer mokkels wordt je rijk daar. Enige voorwaarde is dat je dus geen UK original bent, en er andere wetten op na houdt. Polygamie is voor de gewone Brit natuurlijk WEL verboden.

Hard&Hoerig | 07-09-15 | 18:33

He he, eindelijk op NPO1 bij 1 Vandaag een kritisch stukje over de rijke golfstaten die 0,0% bijdragen aan het vluchtelingen probleem van Syrie. Beetje off topic, maar ik moet het even kwijt.

Temazepam60milligram | 07-09-15 | 18:33

@Sano
hoe maak je zwart geld wit

dumpiedumpie | 07-09-15 | 18:32

@Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:28 @Van_Bukkem]
Klopt, de enige manier om met vreten geld te verdienen in het Dietsche is met een cafetaria of een pizzeria. Een pizzeria is trouwens het allerschandaligst. Kostprijs van een Margarita is €0,50.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:32

@Sano | 07-09-15 | 18:25
Mijn favoriete Chinees runt, samen met de rest van het gezin, de patatzaak hier even verderop. En hee, het is misschien geen glanscarrière, maar hij rijdt wel in een dikke vette glimmende Audi. Iets wat voor de meeste reaguurders altijd een utopie zal blijven.

VanBukkem | 07-09-15 | 18:31

Chinezen. Generaal pardon.. huh..

fikkieblijf! | 07-09-15 | 18:31

Goh... straks krijgen we nog te horen dat water nat is.

Slipsnifter | 07-09-15 | 18:30

Terugsturen. Simpel

nieuwsflits | 07-09-15 | 18:30

@zathras
Vind het niet eens zo'n slecht idee.

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:30

nou breekt mijn klomp ik wist dit al 30 jaar geleden omdat ik heel veel mensen van vreemdelingenpolitie kon. En NU PAS is dit nieuws??? pfff

dumpiedumpie | 07-09-15 | 18:29

misschien is het een idee om, net als bij bomen, ze door te zagen en de ringen te tellen, of werkt dat zo niet. Biologie is niet mijn sterkste ding.

Zathras | 07-09-15 | 18:29

@vanbukkem
Nee man. Een (goede) cafetaria. Weet je wat dat verdiend??

Je werkt veel en hard. Maar waarom denk je dat al die Chinezen dat kopen? Big bussiness.

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:28

Heeft Arnold Karskens zijn boete nu al betaald? Het zal toch godverdomme eens tijd worden.

Rest In Privacy | 07-09-15 | 18:28

Veel van de Chinezen zijn gekend als Fu Ling Yu...

F. von Zeikhoven | 07-09-15 | 18:27

En in diezelfde periode werd Ayaan Hirsi Ali weggestuurd. Wonderlijke wereld. Hoe zou Nederland er uit zien als zij was gebleven.....

Elvi | 07-09-15 | 18:27

@druipsmurf | 07-09-15 | 18:25
Komende tijd zullen ze alleen maar zeggen: 'ja, MAAR dat jongetje op het strand'.....

figuur | 07-09-15 | 18:26

Dit had ik dus nooit verwacht *kuch* Het is geen 10 of 5 voor twaalf meer het is al twaalf uur geweest.

de uitbater | 07-09-15 | 18:26

@Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:23
Wees blij dat er nog iemand is die dat kutwerk wil doen: patat bakken.
De gemiddelde Nederlander heeft er (blijkbaar) geen zin meer in.

VanBukkem | 07-09-15 | 18:26

@cojones
Een fLikandel met cully.

Oh oh oh. Briesend sta ik dan te bestellen.

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:26

Oké, de lieve en naïeve gutmensch mag altijd een foutje maken. Maar die onjuiste toekenningen worden weer door hun rechtgezet. Ja toch? Toch?..

druipsmurf | 07-09-15 | 18:25

@VanBukkem
10 uur lang opgesloten in een keuken voor 5 ekkers per uur is nu echt niet een glanscarriere.

Rest In Privacy | 07-09-15 | 18:25

@Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:23
Daarom gaan wij altijd voor de roempia.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:24

@gentle giant.
Yep. Ik ben er regelmatig te vinden. Serieus. Heb je welleens in een ballenbak gelegen?

Een Hästens kan daar niet tegen op.

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:24

Duizenden illegalen logen bij generaal pardon

.
____
.
En dan hebben we het nog niet over liegende asiel-advocaten en over-empathische vluchtelingenwerkers die vaker 'n oogje dicht hebben geknepen.

Rest In Privacy | 07-09-15 | 18:23

Stelling van de dag:
De gemiddelde importChinees schopt het verder dan de gemiddelde reaguurder.
[x] Ja.
[ ] Nee.

VanBukkem | 07-09-15 | 18:23

Ga er maar rustig van uit dat de Volksvijand #1, de Nederlandse asiel industrie, dit allemaal georganiseerd heeft.
Generaal pardon moest als reclame dienen om nog meer profiteurs naar NL te lokken en daar krijgt Volksvijand #1 dan héél veel (subsidie)geld voor.

Moi2 | 07-09-15 | 18:23

Met de Chinezen heb ik trouwens geen probleem.

Wat ik wel irritánt vind is dat ze gódverdomme het verschil niet weten tussen een patat oorlog en speciaal.

En dat ze kLoket zeggen in plaats van kRoket.

Maar goed. Wie ben ik?

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:23

@Hans Hillen | 07-09-15 | 18:18
Toentertijd was dat een heet dingetje op de GS. Dat het bizar is om ministers en staatssecretariï aan te stellen met een dubbel paspoort. De hele discussie, die zelfs in de kamer is behandeld, is hier in de panelen begonnen.

CoJoNes | 07-09-15 | 18:23

@Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:19 Zondag, Delft, was jij dat?

gentle giant | 07-09-15 | 18:22

-weggejorist-

Aucapone1619 | 07-09-15 | 18:22

Ooit mijn loonbelasting (ben ZZP'r) een paar dagen te laat betaald, gevolg dikke boete, wat kost dit allemaal wel niet, waarschijnlijk zit ze allemaal thuis net een uitkering.

Van alle fraudeurs het pardon ongeldig laten verklaren en alsnog heel snel het land uit

Mich2007 | 07-09-15 | 18:22

@Botte Hork | 07-09-15 | 18:15
Ja frustrerend die struisvogels, grote ellende incoming. En verder verstandig om een stukje te quoten uit de tekst van de link, voor den luiaarden die niet willen klikdrukken, thnx!

figuur | 07-09-15 | 18:21

Overigens was Rita Verdonk bijzonder integer, wat absoluut niet gezegd kan worden van de maatschappij ontwrichtende illegalen-industrie.

smdyasc | 07-09-15 | 18:21

Gewoon Libië bezetten, toch en klerezooi daar, en één groot kamp van maken, ze hebben al miljarden verdiend aan deze reizigers, tijd dat ze weer bij het oorspronkelijke vertrekhotel aan komen en de rest uit Turkije, terug naar Turkije, of Libië, mogen ze kiezen..., groot hek erom en wachten tot de oorlogen over zijn.
Kost stukken minder, scheelt onrust hier en geen ellende met rare cultuurtjes en kutmoslims met wereldvreemde vrouwenhatende, antidemocratische ideeën.

Allitnil | 07-09-15 | 18:20

Invasie van de billenwassers voor onze ouden van dagen.
Respect.

gentle giant | 07-09-15 | 18:20

Vast dezelfde stink Chinezen die hier iedere dag staan te wachten tot de Appie, Etos, Kruidvat opengaat om vervolgens het schap met babymelkpoeder leeg te kopen zodat Ingrid (van Henk) steevast weer misgrijpt.
Een ware verrijking!

Berbaar | 07-09-15 | 18:20

'Ze proberen zich nu alsnog onder de juiste identiteit te laten registeren. Uit onderzoek blijkt dat sommige gemeentes daar aan meewerken'.
Uit:
nieuws.tpo.nl/2015/09/07/duizenden-asi...
_______

Op valse gronden jezelf hier binnensluizen en dan medewerking krijgen van officiële instantie bij het afmaken van deze illegale klus.
Moet ik eens proberen....
.

Rest In Privacy | 07-09-15 | 18:20

Lees dit stuk even: www.nzherald.co.nz/world/news/article....

Er komen zelfs massaal Pakistanen mee Europa in die hun paspoort gedumpt hebben en zich vervolgens allemaal voordoen als Syrische oorlogsslachtoffers.

henkdekanarie | 07-09-15 | 18:20

Ik lieg ook altijd over mijn leeftijd. Maar anders kom ik de ballenbak niet in!

*pruillipje+

Nacho_Vidal | 07-09-15 | 18:19

Welke partij was dat ook weer die zo nodig dat pardon wilde? Oh ja, de PVDA! Alweer die klote socialisten die ons land naar de knoppen helpen. Een rottend gezwel zijn ze, niets anders.

langzullenweleven | 07-09-15 | 18:19

@Prof. D.A.H. Vintik | 07-09-15 | 18:07
Hoe jammer ook. Ik constateer dat het niet verstandig is om het asielbeleid in handen te geven van moslims. Hun loyaliteit ligt niet bij Nederland en het Westen. Ik heb sterk de indruk dat onze vijfde colonne het prachtig vindt dat Europa kapot gaat aan deze invasie. Ik hoop dat zij het ook snelstens merken in hun uitkeringen.

Hans Hillen | 07-09-15 | 18:18

Botte Hork | 07-09-15 | 18:15

Een vrachtauto volgeladen met explosieven en dan op dinsdagmorgen het Europese Parlement in Brussel binnenrijden en dan BOEM, gewoon omdat het kan!

eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:18

No shit

Donkey Bong | 07-09-15 | 18:18

Nederland. Groot geworden door de export. Ten onder gegaan door de import.

De Literator | 07-09-15 | 18:18

Ook geen onbekend verschijnsel mag ik toch aannemen?
Ayaan Hirsi ali:

De liberale heeft gelogen dat ze vanuit Somalië naar een vluchtelingenkamp in Kenia was gevlucht en van daaruit naar Nederland is gekomen. In werkelijkheid kwam zij vanuit een veilige omgeving in Kenia. In 1992 trouwde ze met een man uit Canada. Op doorreis naar haar echtgenoot stapte zij in Duitsland uit het vliegtuig en reisde per trein door naar Nederland, waar zij asiel aanvroeg. Zij wilde niet samenleven met haar man, die zij niet kende.

Hard&Hoerig | 07-09-15 | 18:17

-weggejorist-

JaOfGeenNee | 07-09-15 | 18:17

Het meest bang ben ik voor het blind toelaten van de grote stroom aan mensen. Zonder enige restricties of voorwaarden. Accepteren dat er misschien helemaal geen nood is dat iemand hier naar toe komt. En dat allemaal met een rugzakje en een miele.
De echte zwakke blijven vaak achter en de profiteurs weten te profiteren. Dan hebben we nog de moslimgekkies die straks alles verder op scherp gaan zetten, letterlijk en figuurlijk.
Er komt geen eind aan en onze medemens geeft maar en geeft maar. De zwakkeren in onze samenleving worden niet gehoord en de werkende moeten nog maar wat langer en harder werken.

JaOfGeenNee | 07-09-15 | 18:16

Chinezen hoeven wat mij betreft niet te liegen over hun identiteit. Chinezen zijn wat mij betreft altijd welkom. Allemaal. Van Chinezen heb je geen last. Sterker nog, volgens mij geven ze zelfs een kleine boost aan onze economie, met hun nijver. Hé, in de WW kom je ze niet tegen.

VanBukkem | 07-09-15 | 18:16

druipsmurf | 07-09-15 | 18:14

En topatleten. En topmusici. Toch?

eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:16

We worden genaaid en keihard uitgelachen. De Hongaarse politie vindt bij de grens Hongarije/Oostenrijk talloze identiteitsbewijzen uit Pakistan en Bangladesh. Allemaal mensen die zich in Oostenrijk en Duitsland voor zullen doen als Syriërs. Een Bangladeshi reageerde desgevraagd: "Ik heb al mijn identiteitspapieren weggegooid. Laat ze maar bewijzen dat ik geen Syriër ben. En wat dan nog? Naar welk land willen ze mij terugsturen?" Dit is allemaal de schuld van de migranten én vooral de EU en onze eigen bestuurders die jarenlang de andere kant op hebben gekeken in de hoop dat het wel over zou gaan. De burgers zullen een hoge prijs gaan betalen. Zowel in geld als in veiligheid.

Hans Hillen | 07-09-15 | 18:15

Nu ook nog snellere verblijsststus voor Russische homo's. En na 3 jaar blijken het geen homo's te zijn..... je verwacht het weer niet. ...

genoegisgenoeg | 07-09-15 | 18:15

@figuur | 07-09-15 | 18:11
Uit het artikel: 'Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft al duizenden gevechtsklare jihadisten Europa binnengesmokkeld. De terroristen mengen zich ‘anoniem’ tussen migranten die naar West-Europese landen trekken.

De Amerikaanse website Buzzfeed sprak met een mensensmokkelaar die in dienst werkt van IS. De operatie is nog altijd aan de gang en is 'een compleet succes', aldus de mensensmokkelaar.

'Het is onze droom om het kalifaat uit te breiden naar de hele wereld, en dat zal ons snel lukken.'

Slaap lekker links wegkijkend Nederland.

Botte Hork | 07-09-15 | 18:15

Maar als al die Chinezen liegen, wat zit er dan in mijn haaievinnensoep...?

F. von Zeikhoven | 07-09-15 | 18:15

Botte Hork | 07-09-15 | 18:08
Hier nog een. Veel minder moeite mee.

kenny harder | 07-09-15 | 18:15

En nu mogen Russische homo's hier ook onbeperkt asiel aanvragen. Dat zal Putin leren, toch?

eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:14

Geen paniek. We verdienen aan deze mensen. Goed voor de economie. Allemaal artsen, ingenieurs en profvoetballers.

druipsmurf | 07-09-15 | 18:14

En dit is pas de voorbode voor de aankomende GP die GL er samen met D66 spoedig door zal drukken, mark my words, over twee jaar zitten ze hier allemaal legaal en over 5 jaar later hebben ze stemrecht, heeerrrrrlijk die democratie.

Allitnil | 07-09-15 | 18:13

Dit is gewoon stemmingmakerij.
Zometeen gaat er ook nog iemand beweren dat die mensen helemaal geen hersenchirurgen en raketgeleerden zijn en hier zijn voor gratis geld.

Boeloeboe | 07-09-15 | 18:13

liever wat chinezen op zolder dan opnieuw en opnieuw en oneindig opnieuw nog te voeren jihad processen. allah is grood!

verbanden | 07-09-15 | 18:13

@lillendvleesch | 07-09-15 | 18:10
En de andere vraag, bent u voorbereid?

Botte Hork | 07-09-15 | 18:12

Water is nat, sneeuw wit, gras groen etc etc.

brutus68 | 07-09-15 | 18:11

@gentle giant | 07-09-15 | 18:03

"Dat is niet halal meneer giant. U moet wel uw hoofd erbij houden."

Prof. D.A.H. Vintik | 07-09-15 | 18:11

Nou, maar ik ben echt wel Ferdinand von Zeikhoven. Want staat op dr GeenStijl sinds 2008, dus het is waar...
* snel voor Joris achter de bank duiken doet *

F. von Zeikhoven | 07-09-15 | 18:11

We stevenen af op burgeroorlogen binnen europa. Enige vraag die rest: Wanneer begint 'ie...

lillendvleesch | 07-09-15 | 18:10

@Dhr. W. Anhoop | 07-09-15 | 18:07
Ik ga morgen naar de gemeente om mijn geboortejaar aan te passen zodat ik overmorgen 65 ben. Vraag ik meteen mijn AOW aan.

sinar2 | 07-09-15 | 18:09

Allemaal controleren en uitzetten als het niet klopt. Dit soort ongein haalt het draagvlak om "echte" vluchtelingen te helpen onderuit.

Duifmans | 07-09-15 | 18:09

Het wordt hoog tijd dat Nederland haar naam waarmaakt:
NEEderland.
Als in NEE, ga weg, donder op!
Als in NEE, geen islamisering, geen moskeeën, geen haatpredikers.
Als in NEE, wij willen niet dat het Nederlandse volk wordt vervangen door woestijnvolkeren.
Als in NEE, tegen vernietiging van onze cultuur.
Als in NEE, tegen vernietiging van onze normen en waarden.
Als in NEE, tegen vernietiging van ons erfgoed.
Als in NEE, tegen megalomane mafklappers als pechtold, samsom, rutte c.s.
Als in NEE, tegen het verwaarlozen van onze zieken en bejaarden die zorg nodig hebben.
Als in NEE, geen inmenging in Nederlandse zaken vanuit dat kutbrussel en –straatsburg.
Als in NEE, tegen de pertinente policolormulicultirozebrilleugens die de NPO ons voorgeschotelt.
Als in NEE, wij zijn niet schuldig aan dat verdronken kindje.
Als in NEE, wij zijn niet schuldig aan de slavernij.
Als in NEE, wij zijn niet schuldig aan de wreedheid van IS.
Kan wel even doorgaan zo.
NEEderland!

Helaas, mijn vaderland
is een JAderland.

Ars Vivendi | 07-09-15 | 18:09

Liever duizenden liegende Chinezen dan een roedel Islamieten.

Botte Hork | 07-09-15 | 18:08

En daarom bij aanmelding meteen aan de leugendetector. Kaf, koren, klaar!

brughslurph | 07-09-15 | 18:08

Nederlanders zijn dan ook een naief en dommig volk. Die massaal geloven dat alle asielzoekers vet zielig zijn. Ik neem het de gelukszoekers niet eens kwalijk, gelijk hebben ze. Dit in tegenstelling tot de landverraders die voor politiek gewin zo'n pardon steunen.

panadol | 07-09-15 | 18:08

Dat die mensen liegen om hier te mogen blijven verbaasd mij niets. Wel ligt mijn onderkaak op de grond van verbazing om het feit dat je na je verblijfsvergunning naar de gemeente kunt gaan om daar je identiteit aan te passen en dat je daar netjes wordt geholpen.... huh?

Dhr. W. Anhoop | 07-09-15 | 18:07

Met dank aan mafiafamilie Albayrak.

14-02-07:

"Albayrak mag generaal pardon uitvoeren"

"Albayrak is samen met haar partijgenoot Ahmed Aboutaleb de eerste islamitische staatssecretaris in de Nederlandse politieke geschiedenis. Pikant detail is ook dat haar nicht Nurten Albayrak-Temur algemeen directeur is van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA), en daarmee medeverantwoordelijk voor opvang en uitzetting van asielzoekers."

Prof. D.A.H. Vintik | 07-09-15 | 18:07

Goh, die had ik nou niet zien aankomen... Maar ach, met moet wàt overhebben voor een Miele.

Robin Hood | 07-09-15 | 18:07

Je kunt het die mensen toch niet kwalijk nemen dat ze een loopje met de waarheid nemen als ze dan hier kunnen blijven? Hadden we ze hier maar niet zo lang moeten laten. Eigen schuld dikke rekening.

Boris Kapotjeplof | 07-09-15 | 18:07

@sinar2 | 07-09-15 | 18:03
De tienduizenden islamitische -gelukszoekers- economieversterkers die ons land nu komen verrijken zullen zo iets nooit doen. Vraag maar aan Didi & Arrogander.

Botte Hork | 07-09-15 | 18:06

Ok sorry, ik heb ook gelogen dat ik uit Abdultakië kwam terwijl ik eigenlijk uit Limburg kom. Nogmaals excuus!

Brunssum73 | 07-09-15 | 18:06

mauro is toch ook al 32 jaar?

sennholz | 07-09-15 | 18:05

Vier??
Wow!
Is toch 1 per 2 jaar! Gewèldig!
*Positiefmodus uit*

Schietmijmaarlek | 07-09-15 | 18:05

Ik verwachtte het juist wel.

Botte Hork | 07-09-15 | 18:05

Sambal bij?

eerstneukendanpraten | 07-09-15 | 18:04

En de families mogen alsnog compleet overkomen waarschijnlijk..... De naïeve gutmensch en lompe overheid..... Wat een feest..... NL = dood

figuur | 07-09-15 | 18:04

BV Nederland wordt bestuurd door idioten.

Muggenmepper | 07-09-15 | 18:03

Hemeltjelief..., straks blijkt nog dat de gegevens over het aantal allochtonen in dit landje niet blijken te kloppen. Je verwacht het niet.

RobberenRukkie | 07-09-15 | 18:03

"U drinkt wel veel hé, meneer giant?"

"Ja dokter."

gentle giant | 07-09-15 | 18:03

Maakt het uit.. ze zijn zielig toch? Allemaal. Opportunisme is de asielzoeker sowieso vreemd want dat is een karaktertrek die slegs die blanke is voorbehouden.
Wat is het Chinese woord voor taqiya?

CoJoNes | 07-09-15 | 18:03

Reken maar uit hoeveel zakkenvullers nu dus nog nakomen. Reken op minimaal 4 handophouders per liegende asieleiser en je zit zo op ruim 100.000 extra monden om te vullen.
En dan komen de syriërs er nu nog vrolijk achteraan.

sinar2 | 07-09-15 | 18:03

Ik verbaas me niet meer. Ik verwonder me slechts.

VenoM666 | 07-09-15 | 18:02

De open deur die je wist dat ging komen.

Oftewel: de asielindustrie stinkt. En niet zo'n beetje ook.

Reinaert | 07-09-15 | 18:02

Inderdaad :
Góh, je verwacht het niet !
*Captain Obvious enters the room...*

Wijze uit het Oosten | 07-09-15 | 18:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen