Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

WTF? Jongetje van 5 verzuipt puppy in fontein

verzopenhondjefontein.png Vergeet de zeevonk. De pijl-en-boogleeuwen. En alle poema's die ooit niet over de Veluwe liepen. In Oudenbosch (West-Brabant) heeft een jongetje van VIJF (5) JAAR een puppy van een meisje afgepakt en in een fontein verzopen. Vanochtend al in de linktips, maar het WTF-gehalte was zó hoog dat we dachten dat het een hoax was. Niet dus: betrouwbaar persorgaan Omroep Brabant heeft het verhaal nagebeld en het blijkt toch echt zo te zijn. Nu weten we dus dat we over 25 jaar, als het kind in kwestie na zes lustmoorden, twaalf gevallen van zware dierenmishandeling en een handvol overige geweldsdaden tot levenslang in de isolatie + TBS is veroordeeld, precies kunnen zeggen: het begon met het wrede verzuipen van de pluizige puppy Diva. Geen nood, Jeugdzorg weet er van volgens Omroep Brabant. Of wel nood, want die recent gedecentraliseerde bemoederbureaucratie zit nu al zonder geld, dus de Killer Kleuter kan ongestoord opgroeien als een totale psychopaat. De ouders van de kleuter reageerden "gevoelloos" op de moordlust van hun koter. Dus daar hoeven we het ook niet van te hebben. RIP Diva. En wees gewaarschuwd voor Verwarde Jongetjes. Die gaan nog eens heel groot worden... Facebook: Eigenaresse van het hondje gaat dermate los op Facebook dat de politie al een verwijderverzoek gedaan heeft. dodedivapuppy.jpg

Reaguursels

Inloggen

Zielige haters,

Allereerst hebben jullie zielepietjes helemaal niks te zeggen over wat de moeder gezegd heeft.. Of zijn jullie soms bij de intervieuws geweest?? Zoals wij allemaal weten worden verhalen allemaal verdraaid in de media.

Daarnaast waren er omstanders die deze dramatische gebeurtenis hebben gezien, ze dachten echter dat het jongetje aan het spelen was. Want jaaa wie verdenkt nou een kind van 5 voor het moorden van een pup?!? Zij hebben de dochter ook zien aan komen rennen en de pup dood uit het water zien halen! Dus jullie trieste figuren moeten zelf het verhaal niet gaan verdraaien en beweren dat ze dit zelf heeft gedaan! Schandalig!

Archibald, ik woon zelf ook in Oudenbosch. Ken Conny van de Merbel al jaren. Ze heeft verschrikkelijk veel meegemaakt in haar leven maar is ondanks alles een sterke en aardige vrouw.

Ze heeft haar leven altijd al op fb gedeeld omdat ze open en sociaal is. Dit was geen vraag om aandacht. Dit was haar dagelijkse bezigheid die massaal gedeeld is omdat het verschrikkelijk is wat gebeurd is!

Jij daarintegen met je laffe gedoe hier op het web bent laag gezakt! Ga je eigen leven eens op rolletjes brengen.

Jaloezie is een ziekte, binnekort maar eens even langs de dokter denk..

Groeten uit 0165

Kommaartevoorschijn | 06-08-15 | 23:12

Ik las net in Spitsnieuws de reactie van de dame, die was van plan om ramen in te gooien en noem maar op.

Ik denk dat dit simpelweg een wraakactie van een kind van 5 jaar oud was, die het 6 jarige meisje gewoon veel pijn wilde doen omdat zij dit bij hem heeft gedaan.

Ik praat de reactie van de 5jarige absoluut niet goed ofzo, maar die snappen dit soort dingen simpelweg niet.
Die denken gewoon, jij slaat mij, ik pak jouw bal af.
Jij scheld mij uit, ik gooi jouw hondje in de vijver.

Verder, laten we eerlijk zijn, een vrouw die zo'n klein hondje als cadeautje voor haar dochter van 6 meeneemt zijn meestal niet bepaald de meest normale vrouwen.
Verder eist ze ook een schadevergoeding voor de hond, dit hele karakter doet me denken aan terrasmeisjesgedrag.

none6485 | 05-08-15 | 09:28

@ArchibaldSlim

Dank voor uw schrijven.
Eindelijk iemand die schrijft wat ik vermoedde.
Het smoelenboek van mevrouw staat bol van de problematiek aangaande haar leven.
De hele wereld kan meegenieten over het wel een wee van wijlen haar aan coke verslaafde man, en wat hij haar heeft aangedaan.
Ik heb vanaf het begin mijn twijfels over het verhaal van een moordende 5 jarige kleuter,die nu verworden is tot paria door volwassen mensen.
Dat de onderste steen boven mag komen.

eberhard | 05-08-15 | 00:21

Beste GeenStijl,

Ik schrijf of reageer eigenlijk nooit op uw artikelen, met name omdat ik meestal zo'n verhaal als dit inderdaad zo verschrikkelijk vind en het kind een psychopaat. Toen ik hoorde dat dit gebeurt was in mijn mooie dorp, schrok ik er dan ook flink van en kreeg ik de logische gedachten die ik normaal gesproken krijg wanneer ik een dergelijk verhaal hoor (Die ouders moeten ze hun kind afnemen, geef dat meisje een nieuwe puppy, enz.). Momenteel is mijn mening over hetgeen waarop het accent in dit artikel ligt (de 5-jarige 'kleuterkiller') compleet naar het vermeende 'slachtoffer' gegaan, aangezien ik deze incapabele vrouw ken. Ze staat hier bekend als iemand die de weg compleet kwijt is geraakt ooit, en ze schijnt zich ook aan te bieden als 'gezelschap' op verschillende internetsites. Ze beschuldigd daarnaast haar eigen vader nog van een hoop zaken, terwijl deze man juist een stuk meer gebalanceerd in het leven staat dan Conny. Erg jammer dat ze daarom nu de aandacht krijgt waar ze dan ook altijd al om vraagt. Zoals eerder aangegeven laat je sowieso je bloedeigen 6-jarige dochter niet met een hond alleen over straat, dat klopt al van geen kanten. Ik heb een aantal keer hier bij deze reacties al gelezen dat niet iedereen dit verhaal gewoon direct gelooft zonder daar vraagtekens bij te zetten, en ik kan niets anders zeggen dan: chapeau, zelf zou ik nooit twijfelen aan een verhaal als dit, maar het 'slachtoffer' verandert meteen mijn kijk hierop. Ik verwacht een hoop reacties die mijn eigen reaguursel uitfoeteren als 'je weet niet waar je over praat', maar dat weten we geen van allen. Enkel leek het mij een plicht de feiten over deze mevrouw te delen met de openbaarheid. Ik vind het vooral vreselijk voor de beide betrokken kinderen, aangezien de ene nu beschuldigd wordt van iets wat hij misschien niet eens gedaan heeft (en als dit wel zo blijkt te zijn, dan is hij slachtoffer van een slechte opvoedingsstijl). Daarnaast blijft het natuurlijk een meisje wat een puppy heeft verloren. Sterkte voor deze twee.

ArchibaldSlim | 04-08-15 | 22:37

@WeetWatJeEet

Wat ik mij afvraag is waarom mensen het verhaal als zoete koek slikken.
Dat vraag ik mij af.
Twee kinderen van 5 en 6 jaar waren samen spelen.
En dan is er een hondje dood.
Niemand was er bij, maar er wordt wel een jochie van 5 aan de schandpaal genageld.
Men wenst de kleuter hel en verdoemenis.
Stelletje mafketels.
Wie weet wat er echt gebeurt is....

eberhard | 04-08-15 | 17:30

WeetWatJeEet | 04-08-15 | 15:19
Honden en een bepaalde cultuur?

LostSandWich | 04-08-15 | 16:32

weet je wat ik me afvraag???

wat voor opvoeding heeft hij de afgelopen vijf jaar gehad????

WeetWatJeEet | 04-08-15 | 15:19

@Amateurrrr

U mag mij hypocriet vinden, geen enkel probleem mee.
Verder ben ik het volledig met u eens.
Men hangt het oordeel aan het verhaal van een 6 jarige kleuter, die samen speelde met een 5 jarige kleuter.
Haar verhaal rammelt aan alle kanten.
Waar ze in de media aangeeft niet boos te zijn, en niet mee te gaan in de nare reacties van reageerders, noemt ze het jochie op haar Facebook killerkind en maant ze haar dochter aan hem te slaan wanneer hij in de straat zou lopen.
Ik zet enorme vraagtekens bij het verhaal van deze vrouw, die haar hele hebben en houden op haar Facebook plempt.

eberhard | 04-08-15 | 14:23

@eberhard
Beetje hypocriet om iemand te betichten van beperkte vaardigheden wanneer uw spelling en interpunctie getuigen van een beperking van uw kant.

Bottom-line; op basis van deze feiten kunnen geen conclusies getrokken worden. Moeders was er zelf niet bij, dus haar uitspraken kunnen onmogelijk voor waarheid aangenomen worden. Gezien haar niveau van communiceren mogen in mijn optiek hier vraagtekens bij gezet worden, of ben ik de enige die hoofdpijn krijgt van het lezen van de berichten die ze heeft geplaatst?

amateurrr | 04-08-15 | 14:17

@ WirMachenMusik

Twee eigenschappen van je vallen me op: beperkte uitdrukkingsvaardigheid en nog beperktere leesvaardigheid.

Over een beperkte leesvaardigheid gesproken.

De kinderen speelden samen voor de derde keer verteld de moede, en ze hadden geen ruzie.
ECHTER in haar andere bericht verteld ze dat het jochie de pup bij haar poort pakte.
Tsja... moeders verteld meer tegenstrijdigheden..... en was er zelf helemaal niet bij.
Waar ze tegen de media zegt niet mee te gaan in de nare reacties van reageerders.... noemt ze hem killerkind op haar facebook en maant haar dochter het jochie te slaan mocht ie in de straat lopen.

Ik heb een hele nare smaak aan dit verhaal over een 5 jarige kleuter die nu loslopend wild is in NL.

eberhard | 04-08-15 | 13:47

Wirmachenmusik
Ik zie het al aan je nickname! Blijkbaar ook niet goed opgevoed toen je een kleuter was. De moeder kan een kind van 6 niet de verantwoordelijkheid geven om met een puppie van 5jaar te lopen. Dat is onverantwoordelijk. Er lopen teveel gekken op de wereld! Maar daar is je verstand niet na . Je zou ook opnieuw opgevoed moeten worden.

Henkie1 | 04-08-15 | 13:00

Alleen seriemoordenaars genieten van andermans pijn. En psychopaten in de dop houden van dierenmishandeling. Ed Kemper en Richard Ramirez waren hier goed in.

Nifelheim | 04-08-15 | 11:55

Henkie1 | 04-08-15 | 09:30
Twee eigenschappen van je vallen me op: beperkte uitdrukkingsvaardigheid en nog beperktere leesvaardigheid. (Die 'volwassen sadist in wording' is in de tuin van die mensen gedrongen en heeft daar dat hondje van het meisje afgepakt)
Hoe ik dan over de rest van je verstandelijke vermogens denk, kun je misschien nog net raden.

WirMachenMusik | 04-08-15 | 11:43

Wie kent de film " Mikey" nog, dat jongetje was ook een Jason Vorhees in de dop.

Bas1877 | 04-08-15 | 11:13

Het jochie heeft heeeeeeeeeeeeeeeeeel misschien gedacht, kom laat ik het pupje even zwemmen, niet beseffend dat de pup zou verdrinken.
Maar nee. het gros van de mensen is echt helemaal zeker dat het jochie van 5 jaar een moordenaar is, een monster, een crimineel die je moet opsluiten, vierendelen, afranselen of verdrinken.
Als je de berichten leest in de krant zegt mevrouw in het AD,

,,Er kwamen veel boze reacties tegen het jongetje, maar die deel ik niet. Ik ben geen moment kwaad geweest op dat kind. Hij is pas 5 jaar! Daar heb ik mee te doen.''

Op haar Facebook zegt ze echter... En dan denk ik zou dat killerkind nu wel gwn slapen.

Heb naya ook gezegd meis als hij hier in de straat komt niks zeggen er naar toe en vol op z'n neus.

Maar ze is geen moment kwaad geweest op dat kind.... natuurlijk is ze kwaad, ze is woedend.
Terecht natuurlijk, wanneer het 5 jarige jochie bewust erop uit was de pup te doden.
Maar daar twijfel ik aan.

Op haar Facebook zegt ze ook dit,' En dan die luie Surinaamse ouders lagen gewoon op d'r nest terwijl dat kind diva uit de handen v m'n kind pakte bij m'n poort en rechtstreeks naar die fontein rende'.

Huh... ze waren toch aan het spelen vertelde ze aan BN de Stem.

Haar dochter kende het jongetje, vertelt ze. "Maar niet heel goed. Dit was de derde keer dat ze samen speelden.” De kinderen hadden volgens de moeder geen ruzie.

Ik heb hele grote vraagtekens bij het verhaal.
En een 5 jarig jochie wordt als moordenaar weggezet.
5 jaartjes oud, en aan de schandpaal genageld.
De straffen die mensen een 5 jarig jochie toebedelen zijn werkelijk om te kotsen.
Middeleeuwse straffen... van mensen met een enorme kronkel in hun hoofd.
Zelf psychopaten die een 5 jarige willen zien hangen.
Ik schaam mij voor dit volk.

eberhard | 04-08-15 | 09:56

Jochie maar even waterboarden?
Misschien het opvoedkundig juiste instrument.

mallekater | 04-08-15 | 09:33

Het baasje van de hond zat lekker te slapen en een zielig kind van 6 mag het hondje uitlaten! Wat een kut moeder zeg! Triest voor het hondje zeg! Totaal geen verantwoordelijkheid hebben! Ze maken kinderen kopen hondjes maar beseffen niet waarmee ze bezig is! Straffen die vriuw

Henkie1 | 04-08-15 | 09:30

Dierenmishandeling is volgens meerdere wetenschappelijke onderzoeken een robuuste voorspeller voor gewelddadig gedrag tegen mensen.
Dat was ook een gedeelte van de argumentatie van Dion Graus voor invoering van animal cops. (Die onderzoeken werden door anti-PVV'ers overigens afgedaan als niet relevant want verricht in engelstalige landen).
Ik bewonder de moeder van dat kindje dat haar hondje verloor. Ik weet zeker dat ik niet zo rustig en verstandig was gebleven. Kook zelfs alleen al door het lezen van woede.

WirMachenMusik | 04-08-15 | 02:08

Ik weet niet wat er door het nederlandse kraanwater zit, maar dit volk is volledig aan het retarderen..

Slipsnifter | 04-08-15 | 00:50

-weggejorist en opgerot-

monicarero | 04-08-15 | 00:08

Facebook-mevrouw heeft er sinds gisteren ook 330+ Facebook vriendjes bij.

Peijnenburg | 04-08-15 | 00:02

Een hond doden zal ik niet vrijpleiten, maar hoe kon een 5-jarig jochie zonder dat iemand het doorhad een hond meeslepen? Waar was de baas van het hondje op dat moment?

Peijnenburg | 04-08-15 | 00:00

Wat een triest verhaal! De moeder van het meisje van 5 zouden ze moeten opsluiten! Een kind van 5 met een hond alleen laten??? Triest verhaal! Dat kind kan niet eens zelf voorzich zelf zorgen laatstaan voor een puppie! Wat een kutwijf is die moeder zeg en nu zielig doen op facebook

Henkie1 | 03-08-15 | 23:58

Overigens is de proactiviteit van de politie in dit soort gevallen wel weer erg opvallend. Je zou verwachten dat ze direct verhaal gaan halen bij die ouders en er voor zorgen dat dat zieke ventje morgen geen kleuter van 3 jaar in die fontein verzuipt... ow wacht even... heeft natuurlijk geen prioriteit, het is natuurlijk belangrijker om het slachtoffer onder druk te zetten dit verhaal vooral niet wereldkundig te maken want er zou door de rest van het voetvolk/plebs wel eens een conclusie getrokken kunnen worden zonder rekening te houden met een moeilijke jeugd, discriminatie, geen gelijke kans gekregen etc. etc.

Limburg-Zuid | 03-08-15 | 23:54

Profiel ouders, check facebook Conny: 'Surinaamse ouder'. Liggen overdag in bed, dus geen werk, lekker uitkering trekken, zal dus wel redelijk kloppen.

Overigens snapt onze zoon van 1,5 al redelijk dat hij dieren rustig moet aaien. Een 5 jarige moet het dan al zeker snappen. Gevalletje zo snel mogelijk een huis plaatsen lijkt me.

Limburg-Zuid | 03-08-15 | 23:39

-weggejorist-

Jimmy Hendrix | 03-08-15 | 23:32

Profiel van de familie? Iemand? Die reactie van de ouders lijkt me niet erg gezond.

Patatter | 03-08-15 | 23:09

Kind van 5 heeft daar geen benul van lijkt mij

aarslikkerdanny | 03-08-15 | 22:13

Schei toch uit zeg, hier ga je toch geen moeilijk werk van maken.
Kind van vijf jaar dat zoiets doet is gewoon gestoord, dat mist alle basale vormen van menselijkheid.

Draak uit Brabant | 03-08-15 | 22:09

Dan gaat er toch iets niet helemaal goed in de opvoeding.

Donero | 03-08-15 | 20:44

dosis | 03-08-15 | 19:56
Peace & love to you too. Gelukkig ben je nu wat stelliger in je betoog.

JdelaT | 03-08-15 | 20:17

Ik heb wat moeite met dit verhaal, heb de indruk dat dochterlief per ongeluk zelf de (onbedoelde) dader is en dat dochter (e eventueel moeder) dit niet wil weten..

Geile Markeerstift | 03-08-15 | 20:16

JdelaT | 03-08-15 | 19:19
Het ging er om dat er inderdaad duizenden dieren per dag worden vermoord door de vleesindustrie. Maar die medewerkers (van slachthuizen) doen dat op professionele basis en niet in een opwelling met het huisdier van de buren. Dat was mijn punt.

En verder: scherp ;)

dosis | 03-08-15 | 19:56

En ook voor de : "beste stuurlui staan al wal" mensen.. en de: "i k heb mijn mening al klaar, zonder dat ik weet hoe het zit, zogenaamde "wij willen leuk doen en scherpe reacties hierzo op Geen stijl zetten" "mensen"... Die niks weten en achterlijke opmerkingen plaatsen , over "waarom laat een moeder haar 6 jarig dochter, met haar hondje alleeen... Dat was dus niet! Meisje stond, met haar hondje in haar armen, bij haar eigen huis/ poortdeur van haar eigen achtertuin! Toen dat aankomende serie-moordenaartje onverwachts langs liep, , Diva uit haar armen rukte en het op een lopen zette, naar de wijk, waar aankomend Serie-moordenaartje woont en hij rende snel! heel snel!! En zijn ouders, lagen nog op bed! Aankomend serie-moordenaartje, liep dus allang rond, in een wijk, waar hij niet eens woonde en gritste Diva bij Shenaya uit haar armen, bij haar eigen poortdeur, in haar eigen achtertuin! En rende snel met Diva weg, richting, waar aankomend serie-moordenaartje zelf woond en waar zijn ouders zelf nog lekker aan het slapen waren! Plaats aub realiteit en feiten, mensen

monicarero | 03-08-15 | 19:44

Zo zie je maar weer, verdriet is universeel hoef je geen tokkie of intelligentia voor te zijn. Pijn doet pijn.

JdelaT | 03-08-15 | 19:37

Nou dan neem je een valse Dobermann, gooi het kutventje in de lucht en roep .. Apport!! tegen de hond. Dat mag natuurlijk niet maar jonge hondjes verzuipen ook niet.

Rien7847 | 03-08-15 | 19:21

Geen stijl, ..... dit betreft mijn 1 van mijn beste vriendinnen! En wil hierbij even zeggen, dat de politie al bij haar was geweest, in de voormiddag, net voordat ik bij haar paar uren ben geweest, om haar en haar dochtertje op te vangen en zij slecht alleen nog maar op haar Facebook had geplaatst, wat er met haar en haar dochtertjes vlinder-hondje Diva was gebeurd. Toen was dit gehele verhaal nog niet eens gedeeld! Vanmiddag rond 13 uur, kwam de politie al bij haar, om haar te verzoeken, dit bericht, ( over overlijden/moord van Diva al weg te halen.. ) Op dat moment was nog geen pers op de hoogte en ik en zij besloten, dit bericht absoluut Niet weg te halen, maar te laten staan! Vanaf dat moment, is dit bericht gedeeld, gedeeld en nog eens gedeeld.. alle pers in Nederland en buitenland hebben dit opgevangen en gedeeld.. Dus die hele issue, van "Baasje ging los op Facebook", is niet relevant, Geen stijl. Want Conny is helemaal niet "los gegaan"op facebook, haar bericht stond er al, voordat de pers het had opgevangen en de politie was al uren voordat dit massaal werd gedeeld en uren voordat de pers dit ook ging delen, bij haar langs gekomen, met de vraag, of zij dit bericht wilde verwijderen. Nog wel, op de "stakingsdag" hierzo, van de politie. Baasje is niet "losgegaan"op FB... Ze heeft gewoon haar berichtje Niet weggehaald.. en toen is het massaal gedeeld en is heel FB "losgegaan"en daarna ook alle pers! Nationaal en internationaal.. Baaasje en dochter zijn juist flabbergasted, van alle reacties en in totale shock nog. Dus graag waarheids-gehalte berichten plaatsen, lieve Geen stijl. :-) Verder vind ik jullie Top

monicarero | 03-08-15 | 19:21

dosis | 03-08-15 | 14:54
Yep in de gaten houden, de vergelijking met het slachthuis ontgaat mij een beetje ten zij je van onbemest grasvreten houdt.
Het gaat hier om een kind van 5 jaar dat een klein hondje willens en wetens doodverzopen heeft.
En nu je het toch over slachthuizen hebt:
www.nu.nl/algemeen/108967/verdachte-st...

JdelaT | 03-08-15 | 19:19

Ook verzuipen in een fontein dat joch. Niemand die er een traan om laat, zo te lezen ook de onverschillige ouders niet.

Doerk | 03-08-15 | 19:15

Wat een verhaal zeg..... eerst haar vader verliezen en nu dit?? En ja dat ventje van vijf moet zeker de komende jaren goed in de gaten gehouden worden.

Hobbykip | 03-08-15 | 18:55

Heel verschrikkelijk dit voor moeder en dochter. Weer de pijn van een verlies verwerken. Alle wonden weer open. Heel veel sterkte gewenst. En als de politie en jeugdzorg meelezen; geen enkele schadevergoeding is in dit geval toereikend. De moeder van dit gestoorde jongetje en het jongetje moeten verplicht worden tot levenslange therapie en onder toezicht stelling. Ik hoop dat de moeder van het verdronken hondje aangifte doet en dit tot in de hoogste boom aankaart totdat een rechter doet wat hij moet doen. Namelijk de samenleving beschermen tegen de moeder die duidelijk niet geschikt is voor het moederschap en het psychopathische en moorddadige zoontje.

Thunderbird | 03-08-15 | 18:49

Fijn... een Jon Venables in de dop

Ikdus | 03-08-15 | 18:30

-weggejorist-

ministerSinister | 03-08-15 | 18:24

Dat kind zachtjes in laten slapen want dat komt nooit meer goed en de ouders "behandelen" zodat ze nooit meer dit soort gedrochten ter wereld kunnen brengen.

eu killer | 03-08-15 | 18:12

@mezelf
-is

amateurrr | 03-08-15 | 18:07

@johanvb

Inhoudelijk ben ik het met u eens echter is het is uw toon die de muziek maakt. Misschien moet u uw mate van hautainiteit maar eens onder den loep nemen

amateurrr | 03-08-15 | 18:02

-weggejorist-

triesje88 | 03-08-15 | 17:59

Michael Myers begon ook op jonge leeftijd.

Doerk | 03-08-15 | 17:57

Levenslang wegstoppen in een dwangbuis in een kamer met matrassen aan de muur lijkt mij in dit geval een goede oplossing. Of elektroshock therapie wil wellicht ook helpen.

Doerk | 03-08-15 | 17:55

Geen geld voor jeugdzorg want wij geven ons geld liever aan het buitenland en kanzloze gelukszoekers.

Ik ben Nederlander, ik ben gek!

telelezer | 03-08-15 | 17:53

Klinkt als een gevalletjes van psychopaat..
Jeugdzorg heeft voor dit soort gevallen nog wel geld, is een appart potje voor psychopaten.. Tevens ook kindermisbruik etc is een ander potje. Ze hebben geen geld voor authisten en andere 'minor' geestelibke aandoeningen..

Snap nooit dat ouders zich niet verantwoordelijk voelen voor hun nageslacht.. Als vader vind ik dat gewoon onbegrijpelijk! Als je kind trekjes van paycho vertoont dan doe je daar toch iets mee??? Naja..

Moet zeggen dat de eigenaar van het hondje erg begripvol is ondanks der verdriet..

Dhr. Flesjes | 03-08-15 | 17:31

Wat een verschrikkelijk artikel, 'kleuter killer'. Komaan zeg we spreken over een kind van 5 jaar. Na 6 lustige moorden? Welke onozelaar heeft dit artikel geschreven, schandalig is dit. De ouders van dat kind zouden dit eens moeten lezen! Wie weet wat voor een verleden heeft dit kind!

Loccl | 03-08-15 | 17:21

easy there damian

Ir. Wilhelmus | 03-08-15 | 17:19

Chiefmate | 03-08-15 | 16:45
"Lijkt net iemand uit het politieke landschap van den Haag". Klopt helemaal.
Ik sta minimaal 1x per dag boven de minister en staatssecretaris.
.
"Die zeggen uit lafheid ook zoveel, dat hetgeen waar het om gaat uit beeld is en ze geen standpunt in hoeven te nemen."
Dus veel praten is laf?! Of zou het zo zijn dat de hoeveelheid letters in mijn bericht je zo tegenstond dat het 'dus maar van lafheid moest getuigen'? Want geen zin om te lezen en dus maar conclusies trekken op de eerste regel tekst?
.
Het grappige is namelijk dat anderen die het slachtoffer in enkele regels neerzetten als een Tokkie met een laag IQ niet hoeven te rekenen op uw neerbuigendheid.
Maar ik, met een lang maar veel gematigder verhaal wel op uw sneer mag rekenen.
.
Ik vind dat ik behoorlijk duidelijk bent geweest. Het Facebook bericht roept zoveel vragen op dat ik er in eerste instantie niet van uit ga dat dit het hele verhaal is. De dader daarom zondermeer afdoen als psychopaat wil ik daarom niet.
Lijkt mij een helder betoog maar het past blijkbaar niet in uw wereldbeeld en daarom proberen we maar met gemeenplaatsen de andersdenkende in de discussie weg te krijgen.

Johanvb | 03-08-15 | 17:15

Jammer dat Pistolenpaultje er niet meer is.

Doerk | 03-08-15 | 17:08

Verwijderen uit de samenleving dat psychopaatje.

Doerk | 03-08-15 | 17:07

PPff is dat een hond?

Fedopiel | 03-08-15 | 16:57

Ik mis Duitse Herder.......

noodgang | 03-08-15 | 16:55

@Muggenmepper | 03-08-15 | 14:46
Kinderen van vijf kunnen niet vervolgd worden, zelfs niet als het kutkinderen zijn. Jeugdzorg is ingeschakeld, politie bemiddelt tussen de ouders, de wouten hebben hun best gedaan voorlopig. Billenkoek mag niet meer...

Guido | 03-08-15 | 16:55

Het blijft toch redelijk verontrustend dat menig reaguurder maximaal z'n schouders ophaalt of zacht gniffelt om dode dobberaars in de Middellandse zee, maar helemaal bezerk gaat op een 5 jarig jochie dat een hondje wel/niet bewust verzuipt...."want de intentie bla bla bla" en "ja maar later....".... allejezus, dat is toch gewoon dood en doodziek?
*
Ps: Er bestaat geen causaal verband tussen bepaald gedrag op 5 jarige leeftijd en crimineel gedrag op latere leeftijd.

Wees_eens_creatief | 03-08-15 | 16:53

@Air van Boven Dorens | 03-08-15 | 16:41
helemaal mee eens. Zag gister nog zo'n uitgepoept kansenkind van een jaar of 7 helemaal alleen met een pitbull van net een jaar lopen. Verbod op die hond zal in ieder geval zorgen dat een stuk minder tokkies een hond nemen. Die lijken tegenwoordig nog maar 1 ras te kennen.
Kijk voor de grap eens bij wat hondenasiels, 90% pitbull achtig.
_______
Overigens moet je een kind onder de 10 met geen enkele hond alleen laten, zowel hond als kind kan onvoorspelbaar reageren.

PSYx | 03-08-15 | 16:53

@Vanzelfsprekend | 03-08-15 | 14:11
Zelfs de naam "Shania" voor haar eigen dochter wordt verkeerd geschreven...

Guido | 03-08-15 | 16:49

Johanvb | 03-08-15 | 15:06
Wat kan jij veel praten zeg. Lijkt net iemand uit het politieke landschap van den Haag. Die zeggen uit lafheid ook zoveel, dat hetgeen waar het om gaat uit beeld is en ze geen standpunt in hoeven te nemen.

Chiefmate | 03-08-15 | 16:45

Sowieso moet je als hondenbezitter NOOIT een kind onder de 10 jaar alleen met een hond de straat op sturen, elke hondenLIEFHEBBER kan je dat uitleggen.
Zelf liet ik een keer mijn hond uit terwijl aan de overkant een koter van een jaar of 7 met een forse hond ons tegemoet liep. Beestje zag mijn hond en speerde met t joch aan de riem de straat over, vlak voor een auto langs. Koter had geen schijn van kans gehad als die auto een fractie van een seconde eerder was geweest...

Air van Boven Dorens | 03-08-15 | 16:41

-weggejorist-

DiddyKong | 03-08-15 | 16:41

@Pot Vol Koffie | 03-08-15 | 16:07
Het schijnt dat de ouders emotieloos reageerden. Zo moeder en vader, zo kind. Appel valt niet ver van de boom. In deze gevallen mag een rechter van mij een voortplantingsverbod opleggen. Hier is iets genetisch niet in orde.

Thunderbird | 03-08-15 | 16:40

Deze ouders hadden duidelijk geen kinderen moeten krijgen. Verwijder hen maar uit de maatschappij en dat kind ook. Dit komt nooit meer goed. Wat een zieke 'mensen'.

Thunderbird | 03-08-15 | 16:38

Rammstein | 03-08-15 | 16:25

Heeft niets met downplayen te maken. "Alle opties openhouden totdat het bewijs is geleverd" heet dat. Al blijft het met kinderen altijd lastig om de "echte" waarheid naar boven te krijgen.

PulpFiction | 03-08-15 | 16:37

-weggejorist-

pibasso | 03-08-15 | 16:31

Iedere tokkie met twee hersencellen mag kinderen opvoeden in Nederland.
Hoe zat het ook alweer met die theorie van Darwin?

Politicusincapabelus | 03-08-15 | 16:28

Pot Vol Koffie | 03-08-15 | 16:07

We hebben inderdaad nog niets van deze ouders gehoord, maar dat zegt niet zo heel veel. Niet iedereen gaat gelijk op FB z'n recht halen.

PulpFiction | 03-08-15 | 16:27

Die fontein moet een stuk worden opgehoogd. Op die manier gaat dit soort acties op werk lijken, en dat schrikt af.

LibertasSimplex | 03-08-15 | 16:27

En het bleef nog lang onrustig op het kamp.

PrinsesStoepje | 03-08-15 | 16:25

PulpFiction | 03-08-15 | 16:04

Hi there, officer Downplay

Rammstein | 03-08-15 | 16:25

PulpFiction | 03-08-15 | 16:04

Kinderen liegen als dingen fout gaan. En zeker als mama een viswijf is. Dat zou best kunnen dus. Ik gok ook op het hondje lekker laten zwemmen/afkoelen en elders spelen en vervolgens later het dode hondje zien drijven. Een vijfjarig jochie dat een hondje afpakt en verzuipt zonder dat er iets of iemand iets aan doet lijkt me stug. Het kan. Maar het lijkt mij eerder een ongelukje. We horen het wel.

De Koreaanse Slet | 03-08-15 | 16:19

mickeynl | 03-08-15 | 14:01
Zou zomaar kunnen dat dat type ouders het prima vindt. Weer een zorg minder.

Rammstein | 03-08-15 | 16:15

Voor de mensen die denken dat het meisje het zelf heeft gedaan:

Zouden de ouders van het 5jarige jongetje dan zo stil zijn gebleven, als hun kroost ten onrechte wordt beschuldigd? Natuurlijk niet.

Pot Vol Koffie | 03-08-15 | 16:07

kampers

eightfour | 03-08-15 | 16:06

Ik snap echt geen reet van wat die moeder allemaal op plaatboek plempt. Geen touw aan vast te knopen.

In de media (BN De Stem) neemt ze het jongetje niets kwalijk, terwijl ze op muilschrift ze er een, laten we zeggen, iets minder genuanceerde mening over heeft.

Het zal mij niets verbazen als uiteindelijk blijkt dat haar dochter het hondje (per ongeluk, of als test) in de vijver heeft laten vallen en dat dit verhaal uit den groote duim is gezogen.

PulpFiction | 03-08-15 | 16:04

Bizar verhaal dit.

De Koreaanse Slet | 03-08-15 | 16:00

Psychopaat in de dop...., dus verzuip deze dan ook meteen in deze fontein........., voorkomt veel ander leed.........

Wattuhhh | 03-08-15 | 15:48

Maar als dochterlief de enige getuige van het hele gebeuren is, hoe kan je dan weten of dit werkelijk zo gegaan is.
Begrijp me niet verkeert, ik vind het diep triest. Maar een kind van 5 zo verknipt en bewust een hondje verzuipt? Dat gaat er bij mij niet in!
En dat dan niemand het gezien heeft?! Hou eens op zeg. Hou je kind in de gaten! Ze had ook kunnen verzuipen in de fontein en had je enkel je hondje nog gehad.
Misschien moet jeugdzorg maar eens bij deze moeder langs gaan!
Honden zijn geen kinderspeelgoed en kleine kinderen hou je in de gaten. ZEKER in de buurt van water, mist je niet om je kind of huisdier geeft uiteraard.

ookalbezet | 03-08-15 | 15:40

110% kans dat de oorzaak tuigouders is.

Woeler | 03-08-15 | 15:38

@F#ckingAwesome | 03-08-15 | 13:59
Waar is Joris als je hem nodig hebt? Kan dit reaguursel zsm verwijderd worden aub?

leaupveaugel | 03-08-15 | 15:34

@Rico den Hollander | 03-08-15 | 15:18
Het was een *puppie* en nog van een klein soort ook, een "Vlinderhondje". Op de foto te zien niet ouder dan 8 a 10 weken. Waarom *leest* u het artikel niet eerst voordat u onzin gaat uitkramen?

Lupuslupus | 03-08-15 | 15:32

@MRF2739 | 03-08-15 | 15:17
Wijs mij even aan waardoor je precies denkt dat ik een zieke geest heb met losse draadjes?
Ik begreep dat hetgene dat ik schrijf niet in goede aarde zou vallen want WHARRGARBL.
Maar ik zie nergens iets dat ik zou kunnen bestempelen als ziek.
Je kan jezelf wellicht afvragen waarom je iemand, die blijkbaar kritische vragen stelt welke niet passen in jouw visie van het verhaal, bestempeld als ziek en mentaal niet volwaardig.
.
Je had natuurlijk aan kunnen vullen met antwoorden op die kritische vragen. Inzicht kunnen geven waarom dit kind wel zondermeer de dader is. Bijdragen aan de discussie zogezegd in plaats van het gemakzuchtige afbranden van een kritische reaguurder in de hoop de discussie te smoren.

Johanvb | 03-08-15 | 15:31

@MRF2739 | 03-08-15 | 15:17
Wat @Johanvb zegt

Canis Spurcus | 03-08-15 | 15:30

@MRF2739 | 03-08-15 | 15:17
Inderderdaad @Johanvb is een zieke geest. Hij denkt zelf na en kijkt kritisch naar het verhaal. Dat moet wel een psycho zijn!

Zoiets | 03-08-15 | 15:26

Bah. wat een akelig kudtkind

dobberfries | 03-08-15 | 15:25

jesus fucking christ hoe verknipt zijn die lui

BozeHenk | 03-08-15 | 15:24

Ik beken; op 6-jarige leeftijd stopte ik zelf gevangen vlinders in een potje .......... Koolwitjes waren het......

Verder is het wel met me goed gekomen.

DANNY3960 | 03-08-15 | 15:24


@holtordevrschrkklke | 03-08-15 | 14:41
.
We hebben allemaal de handtekeningen naar de post gebracht dus wat is er verder nog over te vertellen dan?
En degenen die nog niet getekend hebben kregen vanmorgen dus hier op GS een herinnering.
Wat mij betreft end of story. Nu is het wachten op de uitslag.

Lupuslupus | 03-08-15 | 15:23

Volgens haar FB pagina heet het ventje Benjamin.

Ettore | 03-08-15 | 15:22

Heel erg jammer dit :S

Mark741 | 03-08-15 | 15:21

Ik denk dat kamervragen aanstaande zijn om het failliet van dit land aan te geven. Maar een hond die een kind van 5 net van zich af kan bijten/grommen???

Rico den Hollander | 03-08-15 | 15:18

@Johanvb...

Wat een zieke geest ben jij. Ook bij jou zitten een paar draadjes los... tenminste als jij nog wat hersencelletjes heb.

MRF2739 | 03-08-15 | 15:17

Ik vrees toch dat er een aantal draadjes niet helemaal correct verbonden zijn in dat koppie van die vijfjarige. Wat moet je toch in vredesnaam met zo'n kind?

Claudia M. | 03-08-15 | 15:14

WTF...

Pot Vol Koffie | 03-08-15 | 15:13

Alle mentaal zieken en moordenaars blijken toch ook al een jeugd te hebben gehad vol met dierenmoorden?

LangeTijdGeleden | 03-08-15 | 15:12

Interpunctie gaat de moeder nog niet helemaal goed af. Daarnaast; Shenaya. SHENAYA! ELKE voornaam met een Q of een Y erin zou verboden moeten worden! De complexiteit van de voornaam van het kind is omgekeerd evenredig aan het nivo van de naamgever...

Air van Boven Dorens | 03-08-15 | 15:10

Als 5 jarige mag je dan niet alles weten, een dier zomaar afpakken en onder water drukken is echt niet normaal.
Dan mis je toch iets wat je ouders je hadden moeten meegeven.
-
Ik stel voor dat Jeugdzorg niet nog "wat aan de kind gaat meegeven."
Dan hebben we over 15 jaar het leger nodig om het probleem van dan uit de wereld te helpen.

Raider Twix | 03-08-15 | 15:10

Mevrouw laat op facebook weten voor zwarte piet te zijn....

Tsja, dan kun je wachten op een reactie van deze verwarde medelanders.....

Pierrepoint | 03-08-15 | 15:08

Doet mij trouwens denken aan scene in Kill Bill vol 2. "Is that not the perfect visual image of life and death? A fish flapping on the carpet, and a fish not flapping on the carpet."

LuieAmbtenaar | 03-08-15 | 15:06

Ondanks dat iedereen Wharrgarbl gaat op dat vijfjarige kind heb ik toch wat kanttekeningen.
.
Nu is het hondje niet echt groot maar ik kan mij niet voorstellen dat een kind dit beest in een fontein (de fontein op de foto?!) houdt en kan verzuipen.
Het kind zou eerst in de fontein moeten zijn geklommen dat beest goed onder water te kunnen houden (ik denk dat die klauterpartij al de nodige tegenstand van de hond zou hebben opgeleverd waardoor de klauterpartij al een hele onderneming zou zijn)
Dan nog lijkt mij de doodstrijd van zo'n hond te krachtig om dit kind niet te doen realiseren dat het geen spelletje is en dat hij de hond los moet laten.
hangend over de rand lijkt het mij een sowieso een onmogelijke opgave te zijn om het beest te verdrinken.
.
Dan de opmerking van de eigenaresse "het hondje v m'n dochtertje uit d'r handen gepakt". Hoe oud is die dochter?
Als dat kind niet in staat is om van een vijfjarige een hond terug te pakken wat doet dat kind dan zonder begeleiding buiten? (je kan wel wat over een ander zijn kind zeggen maar kijk ook even naar je eigen verantwoordelijkheden).
"Toen m'n dochtertje kwam was het al te laat dreef hij in het water het enige wat hij zei hij is dood."
Wederom vraag ik mij af, wat heeft er voor gezorgd dat het kind bij het 'afpakken' van die hond niet gelijk achter de dader aan is gegaan en heeft gezorgd dat deze de kans niet kreeg om die hond te verzuipen?
Als de hond door uitputting is verdronken (zie hieronder) hoe lang heeft het dan geduurd voordat er actie is ondernomen om de afgepakte hond terug te krijgen?
.
Kortom, de hond zal ongetwijfeld gruwelijk aan zijn eind zijn gekomen maar ik vind de geschetste toedracht eerder basis voor een dieper onderzoek naar alle betrokkenen.
.
Het zal mij niets verbazen als dadelijk blijkt dat de hond als spelletje door beide kinderen in de fontein is gezet (het is warm weer en we geven het hondje verkoeling) en dat daar iets fout ging (fontein te diep, rand te hoog, hond verdronken door uitputting) en nu het meisje het jongetjes als enige dader aanwijst (wat zou verklaren "hoe koel dat kind keek terwijl m'n dochtertje en ik alles bij elkaar huilden.").
.
Dan rest nog de opmerking "m'n zoon had hem laatst ook al bij een dood vogeltje gezien toen was hij de veren en botjes eruit aan het trekken."
Mijn katten zie ik ook altijd uit hun bakjes eten. Dat wil niet zeggen dat ze dat zelf uit het blikje hebben gehaald en in hun bakje hebben gestopt.
Een dood vogeltje uit elkaar trekken wil niet zeggen dat hij dat beest ook zelf gedood heeft.
Dat het niet fris is om met dode dieren te spelen neemt niet weg dat dit meteen psychopathisch gedrag verraad.
Ik denk dat menige jongen wel eens (met een stok) in dode dieren heeft staan porren.

Johanvb | 03-08-15 | 15:06

Eigen schuld, jouw hond, jij opletten. lullig en zielig en zo maar een kind van 5 jaar kun je niks verwijten. Sommigen kunnen net zelf poepen... Ik vraag me af of een aantal reaguurders hier boven dat ook al kunnen.

Pienow | 03-08-15 | 15:05

@Bad Karma | 03-08-15 | 14:57
Verschrikkelijke mensen met deze honden. Ik loop altijd een blokje om als ik dit soort figuren tegen kom met zo'n hond. Totaal onberekenbaar die beesten. En dat is niet de schuld van de hond, maar van de eigenaar. In wat voor een wereld leef als je een hond neemt en die opvoed als een soort killer. Heeft allemaal te maken met kleine pikkies... imho

Mark_D_NL | 03-08-15 | 15:03

Het hoeft niet perse te komen door KUDT!!!opvoeding van zijn ouders. Het zou ook gewoon inteelt kunnen zijn, met alle verwarrende gevolgen vandien.

pennestront | 03-08-15 | 15:03

Ik stel autopsie op het hondje voor. Ben erg benieuwd in welke mate er kneuzingen op het lijfje zijn en of er uiteraard water in de longetjes zit.

LuieAmbtenaar | 03-08-15 | 15:03

"Eigenaresse van het hondje gaat dermate los op Facebook..."

Hoewel technisch correct lijkt me de volgende tekst passender:
"Moeder van het zonder twijfel getraumatiseerde meisje gaat dermate los op Facebook..."

Kat van T | 03-08-15 | 15:01

Wees eens creatief.
Je hebt gelijk, waarom zou je je drukmaken over een kloteklappersmisbaksel dat hondjes verzuipt voor de kick.
En waarom zou je je druk maken om kloteklappersmisbaksels die door boze hondeigenaren worden verzopen ergens in een afgelegen sloot.
En waarom zou je moeilijk doen als die ouders ineens worden aangereden door een dierenliefhebber met een SUV?
Shit happens.

mallekater | 03-08-15 | 15:00

Die posts van die vrouw zijn onleesbaar. Het doet pijn aan mijn ogen en kan er maar met moeite wijs uit.

Noltie | 03-08-15 | 15:00

@Ron Burgundy jr. | 03-08-15 | 14:53
Damn. Je hebt een punt...(dat vertelde google me net).

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:58


@Wees_eens_creatief | 03-08-15 | 14:50

En doodmaken van slachtdieren is functioneel: wij zijn immers alleseters. Voor plezier doodmaken van beesten doet alleen een vos en psychopaten.

Dutch_Holland | 03-08-15 | 14:57

Beste Conny Van de Merbel. Koop volgende keer niet een hondje, koop een hond. Ga er mee op les en geef het beest structuur. De meeste mensen maken dat ze wegkomen als ze je dochter zien aankomen, ze zal blaken van zelfvertrouwen. En degene die je hondje probeert te verdrinken of iets anders aan te doen.. eh.. die moet het zelf maar weten.

i.ytimg.com/vi/kiQj1ilNo7U/maxresdefa...

Bad Karma | 03-08-15 | 14:57

Verontrustend bericht aangezien dat joch het vaker schijnt te doen en het hem en zijn ouders niks doet. Nou vraag ik me af of je beter wordt van een pleeggezin, maar als de ouders niet op kunnen voeden dan moet het bureau van kinderjatters toch maar ingrijpen.

Arbijan | 03-08-15 | 14:56

Wees_eens_creatief | 03-08-15 | 14:50
Mensen hebben niet zoveel problemen met de dood van het hondje maar de manier waarop en wat daar de oorzaak van is.
U is simpel.

FreekieZH | 03-08-15 | 14:55

@
Wees_eens_creatief | 03-08-15 | 14:50

.
.
.
Sicko, slachtdieren worden geëlektrocuteerd nadat ze eerst een warme douche hebben gehad om rustig te worden. Ze merken daar helemaal niks van en dat is bij verzuipen wel even anders.

Dutch_Holland | 03-08-15 | 14:55

Wees_eens_creatief | 03-08-15 | 14:50
Het zal wel gaan om de signaalfunctie die van dit incident uitgaat. Een slachterij waar dagelijks 1200 koeien worden verwerkt, levert eigenlijk nooit een psychopaat op.
Kinderen van vijf die hondjes verzuipen bezitten nú al de eigenschappen die 'we' in de gaten moeten houden.

dosis | 03-08-15 | 14:54

-weggejorist-

jwzjwz | 03-08-15 | 14:54

@Wees_eens_creatief
Doden voor eten en doden voor plezier zijn twee totale verschillende dingen. Zelfs een verstokte linksfascist moet dat inzien.

Rest In Privacy | 03-08-15 | 14:53

-weggejorist-

menzo | 03-08-15 | 14:53

-weggejorist-

naraga | 03-08-15 | 14:52

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:46
Ik heb een neefje van vijf. Die knuffelt alles met vier poten en een staart. Toen één van de twee katten werd doodgereden, was hij drie maanden van slag.

Raar kind om een hondje te verzuipen. Ik denk ook steeds dat het in Den Haag was, in plaats van Oudenbosch.

dosis | 03-08-15 | 14:52

Bent u wel helemaal lekker in de comments? Ik neem aan dat u allen vegetariër bent. Zo niet, waar praat u dan over? Hondje dood, nou en? Er gaan wel meer beesten dood door een mensenhand. Of meende u dat vlees en leer aan de boom groeit? O wacht, dat verhaal over dieren en "speciale boerderijen" geloofde u natuurlijk.... man man man
*
Uw land is ziek, doodziek.

Wees_eens_creatief | 03-08-15 | 14:50

-weggejorist-

FCDenBosch | 03-08-15 | 14:48

@Kapitein Stijlvol
En jouw in een gesticht.

Roger-Rabbit | 03-08-15 | 14:48

De politie kan niks doen, maar wel het slachtoffer lastigvallen?

Muggenmepper | 03-08-15 | 14:46

@bij gelegenheid | 03-08-15 | 14:40
Dat is een goede vraag... Normaliter zal een kind van 5 heel goed weten wat goed en slecht is. Misschien is dit kind al zo verpest dat het geen idee heeft. Maar dan nog zijn er welbewuste acties gekoppeld aan deze daad. Dus weet het kind wat het doet en dat het niet helemaal top is.

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:46

Kapitein Stijlvol | 03-08-15 | 14:45
Zelfs met m'n sarcasmebril op is die post niet te pruimen.

lillendvleesch | 03-08-15 | 14:46

Update: familie komt uit zuid Korea, jongetje wilde gewoon avondeten scoren.

Dutch_Holland | 03-08-15 | 14:46

@eerstneukendanpraten

joch was 5 jaar. ouders waren surinaams dus het joch waarschijnlijk ook. valt te vinden op de facebook van mevrouw.

giovanni erkelens | 03-08-15 | 14:46

-weggejorist-

Kapitein Stijlvol | 03-08-15 | 14:45

Je dochter Shenaya noemen......

Maar goed, vreselijk voor dat meisje natuurlijk. Al zoveel ellende meegemaakt en nu dit.

GS410 | 03-08-15 | 14:45

Het kind mag dan wel 'nog maar' 5 jaar oud zijn, er lijkt me toch weldegelijk iets helemaal mis met zijn ouders en hun wijze van opvoeden. Als je op je 5e zo'n morele houding hebt ten opzichte van dieren, dan zijn je ouders toch echt een paar zaken vergeten. Met de failliete jeugdzorg als backup komt dat waarschijnlijk niet meer goed met dat ventje. Een verlies op alle fronten in dit verhaal....

lillendvleesch | 03-08-15 | 14:45

@Interpolerend | 03-08-15 | 14:38
Ben jij soms de vervanger van Bakito? Valt niet op dat je in elk topic zo tegendraads mogelijke reaguursels plempt hoor...

Le Roi | 03-08-15 | 14:45

Ondanks dat het verschrikkelijk erg is, mag dat beest niet de naam hond dragen

Paulaner München | 03-08-15 | 14:44

holtordevrschrkklke | 03-08-15 | 14:41
Maar nu al twee over het geenpeil topic, die moet je er weer aftrekken natuurlijk. Ik ben benieuwd hoe Geenstijl.nl gaat proberen om die 300k brieven binnen te krijgen als 10k al lastig is.

kutsmurf | 03-08-15 | 14:44

Wat een rot kut kind.

sixarp | 03-08-15 | 14:44

holtordevrschrkklke | 03-08-15 | 14:41
Daarentegen genereren de #geenpeil topics veel meer papieren post ;)

dosis | 03-08-15 | 14:43

@menzo | 03-08-15 | 14:39
Waar haal jij 'die luie Surinaamse ouders" vandaan. Stond dat in het FB bericht en is dat weggehaald?

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:43

@ ditotje | 03-08-15 | 14:39

joh...

__dictatuur | 03-08-15 | 14:43

Een verward kind dus.

de uitbater | 03-08-15 | 14:43

TheseDays00 | 03-08-15 | 14:39
Ging vast niet om jouw taalbeheersing, maar die van de dame van de hond.

dosis | 03-08-15 | 14:43

Die jongens van mij wilde ook van een kat een onderzeeër maken,die snappen nog niet dat het stuk gaat dan.
Die kat trouwens is nooit meer weggegaan bij ons.

Roger-Rabbit | 03-08-15 | 14:42

... en nu al meer reacties dan dat hele geenpeil topic. Nederland is hopeloos verloren.

holtordevrschrkklke | 03-08-15 | 14:41

@Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:39

En tatoeages niet te vergeten.

QBert | 03-08-15 | 14:41

Dat jochie zou het eens met een van mijn Kangals moeten proberen.

man on the edge | 03-08-15 | 14:41

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:38
Ehm, hoe kan zo'n kutjoch hiervan bewust zijn?

bij gelegenheid | 03-08-15 | 14:40

Waar is Pistolen Paultje als je hem nodig hebt?
__dictatuur | 03-08-15 | 14:36
Dood?

ditotje | 03-08-15 | 14:39

@Ron Burgundy jr. | 03-08-15 | 14:31
Een daderprofiel is niet alleen een leeftijd. Afkomst, huidskleur, kleur haar, kleur ogen, special kenmerken zoals littekens etc.

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:39

Ik zou maar uitkijken als ik die moeder was.

"En dan die luie Surinaamse ouders lagen gewoon op d'r nest terwijl dat kind diva uit de handen v m'n kind pakte bij m'n poort en rechtstreeks naar die fontein rende".

menzo | 03-08-15 | 14:39

Hmm, een fontein. Was zijn vader een Feyenoordfan?

Piet Karbiet | 03-08-15 | 14:39

@ Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:29
Ik ben techneutisch en kan er niks aan doen, cursussen helpen niet meer.

TheseDays00 | 03-08-15 | 14:39

-weggejorist-

Interpolerend | 03-08-15 | 14:38

@bij gelegenheid | 03-08-15 | 14:33
He, dus een welbewuste actie gericht op het doden van het hondje.. Lijkt me best duidelijk

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:38

@Le Roi
Jongetje is onredbaar, alleen een kwestie van tijd voordat ie iemand vermoord. En als ie op 5 al op zoogdieren zit duurt het niet tot zn volwassenheid tot het zo ver komt.

Rest In Privacy | 03-08-15 | 14:38

Waar is Pistolen Paultje als je hem nodig hebt?

__dictatuur | 03-08-15 | 14:36

"de politie al een verwijderverzoek gedaan heeft."

Kutsmeris, om van te walgen. Ga naar die ouders van dat 5-jarige kutkoter. Maar nee hoor, we gaan naar de moeder en vragen haar de berichten van Facebook te verwijderen. Wat een rattenvolk die geüniformeerde belastinginners. Lekker aan het staken, ambtenaartjes?

Bad Karma | 03-08-15 | 14:35

Het is 'maar' een hond, en het is 'maar' een kind van 5, hoor ik heel veel mensen al zeggen. Dit is walgelijk, des te meer dat een kind van 5 dit al op zijn geweten heeft. Nota bene zo'n helse koter die dus al meer dierenmishandeling op zijn kerfstok heeft. De ouders van dit snotjong keihard voor de consequenties laten opdraaien en jeugdzorg inschakelen lijkt mij het minste dat hier moet gebeuren.
.
Maar dat zo'n dreumes van 5 al zo door en door verrot is, voorspelt weinig goeds, en die mentaliteit en zieke gedachtegang zit er nu eenmaal ingegraveerd. Dat is het mooie van kinderen, je kunt heel vroeg al zien wat voor kind het gaat worden. De meest walgelijke etterbakjes van mijn basisschool zijn, je raadt het niet, nog steeds misbaksels. Ik had vroeger ook een handjevol etterbakjes in de klas die zich onder andere schuldig maakte aan dierenmishandeling, en dat zijn absoluut geen succesvolle, liefdevolle en snuggere mensen geworden.

Le Roi | 03-08-15 | 14:35

ODD? das weer nieuw! Kunnen we verwaarloosde kinderen gewoon weer verwaarloosde kinderen noemen? Zonder complete onzin erbij te halen omdat er ander ms iemand beledigd word?

Rest In Privacy | 03-08-15 | 14:35

Een hond kan zwemmen, die fontein was niet zo diep.
Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:28

Totdat de hond de energie verliest om op de kant te kunnen komen. Fonteinen eigen hebben zij geen opstaptrappies voor *hondjes* om zelfstandig uit een fontein te klimmen.

bij gelegenheid | 03-08-15 | 14:33

@AeliusMaximus | 03-08-15 | 14:15 Je vergeet Jayden.

pendajo | 03-08-15 | 14:31

Ik heb op mijn 12e ook wel eens op een muis gejaagd met en vriendje (en 'm gedood). Ik zou het nu niet meer over mijn hart verkrijgen. Maar op je 5e een hond verzuipen...?

Boer in 020 | 03-08-15 | 14:31


eerstneukendanpraten | 03-08-15 | 14:22
Waarom?

Ron Burgundy jr. | 03-08-15 | 14:31

"Eigenaresse van het hondje gaat dermate los op Facebook dat de politie al een verwijderverzoek gedaan heeft."
Want daders moeten en zullen het slachtoffer zijn. Het echte slachtoffer moet maar gewoon zijn muil houden, dan kunnen de instanties ten minste gewoon lekker doen alsof er niets aan de hand is.

Peter_K | 03-08-15 | 14:29

Triest maar helaas gebeurt dit vaker. Wij hebben een vergelijkbaar hondje en een van de buurkinderen heeft al eens zeer bewust geprobeerd hem te overrijden met een fiets. Ouders stonden erbij en keken ernaar. Ook toen we ze er op aanspraken waren ze niet onder de indruk, we kregen letterlijk geen antwoord.

Nu is het in ons geval simpel, de hond komt niet alleen buiten en loopt nooit los, daarnaast heb ik zeer duidelijk gemaakt wat er gebeurt als ik het nog een keer zie. Resultaat zal waarschijnlijk zijn dat de politie WEL wat gaat doen, namelijk mij arresteren want ik schop dat kind terug naar de middeleeuwen waar hij thuishoort.

Overigens hebben alle 3 de kinderen van betreffende buren ODD. Ik kan het artikel even niet terugvinden maar ik meen gelezen te hebben dat een groot percentage van kinderen met deze stoornis in combinatie met dierenmishandeling later de diagnose psychopaat krijgt.

Maakt het niet minder zielig voor het meisje. Kind EN ouders per direct onder toezicht stellen. Ik ben geen fan van jeugdzorg maar dit is nou precies waar ze voor bestaan.

Xzae-lm | 03-08-15 | 14:29

@TheseDays00 | 03-08-15 | 14:26
Eerst maar eens een cursus schrijven in het Nederlands.

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:29

Sinds de Dexter reeks weten we ook dat er ook zelfs voor dit soort jongetjes een plekje in de maatschappij is.. heropvoeden, focussen op bewezen kwaadaardige mensen en .. opgelost.

mental K | 03-08-15 | 14:29

Kutkleuter, gewoon slaan voor het verzoop. "DITTTTT... doen wij dus niet. He-le-maal Niet."

Organische evolutie | 03-08-15 | 14:29

Een hond kan zwemmen, die fontein was net zo diep. Dus dat jochie moet echt met kracht dat hondje hebben verzopen. Ik verwacht ook eigenlijk wel dat die hond in levensnood is gaan terugvechten. Dat jochie heeft dus heel veel (foute) handelingen verricht die erop gericht waren om dat hondje te doden...

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:28

Waarom laat die moeder een kind met een pup alleen naar buiten en welk een slappe hap kan een kleuter van vijf niet aan? Had ik al gezegd dat ik die moeder een achterlijke kudt vind?

Canis Spurcus | 03-08-15 | 14:28

onverschillige ouders die nog op bed lagen, kind met een gedragstoornis, hond, zal niet meteen conclusies trekken maar het zal wel zo zijn.

Bokito ergo sum | 03-08-15 | 14:26

Wil niet rot doen, maar moeder van het kind gaat bananas en heeft ook wat hulp nodig als ik haar verhaal lees....

TheseDays00 | 03-08-15 | 14:26

-weggejorist-

bij gelegenheid | 03-08-15 | 14:26

Moet de politie niet staken met geen spoed gevallen?
In plaats van FB zitten neuzelen.

GateKeeperNL | 03-08-15 | 14:24

@piet Karbiet. Andere kant van de wereld en zuidelijker, dit maal.

gekkemeneer | 03-08-15 | 14:24

@Mertom | 03-08-15 | 14:16
Jupz, en jij?

Parsons | 03-08-15 | 14:24


Ron Burgundy jr. | 03-08-15 | 14:09

U moet wat vaker naar Opsporing Verzocht kijken, bijdehandje.

eerstneukendanpraten | 03-08-15 | 14:22

Ik ken een religie waar honden haram zijn.

Piet Karbiet | 03-08-15 | 14:20

even los van dat kut kind: Je moet je dochtertje van 6 niet alleen laten met een hond/pup.

PSYx | 03-08-15 | 14:17

@vaas klaak
Jup had ook zon ventje op de basisschool in de klas zitten, vaak bezig met dieren martelen en doden, spinnen en vogels.
Op mn 18e las ik in de krant dattie zn toenmalige vriendin dr hoofd had kapotgeslagen op het aanrecht en daarna dr zus gewugd, alletwee morsdood.

Rest In Privacy | 03-08-15 | 14:16

@Parsons
jij niet helemaal helder?

Mertom | 03-08-15 | 14:16

Als z'n ouders echt zo onverschillig hebben gereageerd, dan zouden die faalhazen een fikse boete horen te krijgen. Of een paar jaar geen kinderbijslag of zo.
kanon0503 | 03-08-15 | 14:04
.
Ik denk inderdaad dat je een schadevergoeding aan die ouders moet vragen. Dat is het enige waar je dit soort mensen mee raakt.

Hans Hillen | 03-08-15 | 14:16

@jemagookniksmeer | 03-08-15 | 14:03
Een kind van 5 kan wel degelijk een moreel onderscheid maken tussen goed en fout. Lees eens wat man!

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:15

Idd veel psychopatische en sociopatische veroordeelde moordenaars zijn hun carriere ooit begonnen met het mishandelen en doden van dieren. W'll be watching you...

JdelaT | 03-08-15 | 14:15

Na het lezen van de namen 'Conny' en dochtertje 'Shenaya' heb ik al een klein vermoeden om wat voor soort wijk het gaat. Dat laat natuurlijk onverlet dat de kleine Ricardo/Danny/Donny/Kevin (doorstrepen wat niet van toepassing is) nu al een eng kereltje is. Zulk soort weeffouten kan men maar beter vroeg een spuitje geven.

AeliusMaximus | 03-08-15 | 14:15

Haar dochtertje Shenaya. Een jochie van 5 wat een puppy in de fontein gooit. Wie is er nu meer getekend voor het leven?

Sadomassochristus | 03-08-15 | 14:14

Als ik het goed begrijp is dat kind haar vader ook al gestorven. Nu haar hond. Dat meisje heeft straks een enorm trauma. En dat jongetje? Zo beginnen psychopaten altijd hè, met dieren. Dat die ouders van dat jongetje zo onverschillig reageren verbaast mij. Wat een aso's. Ik dacht dat Surinaamse kinderen altijd streng werden opgevoed. Deze blijkbaar niet dus.

Hans Hillen | 03-08-15 | 14:14

@vaas klaak

Onbegrijpelijk zoiets he, maar ook rechters hebben vaak niet zoveel speelruimte. Dat zit 'm in ons systeem, dat totaal geen flexibiliteit kent.

F#ckingAwesome | 03-08-15 | 14:13

Met het beetje psychologie van de koude grond dat ik ken zeg ik: kind onmiddelijk bij ouders verwijderen en ouders aan diepgaand onderzoek blootstellen. Ik vrees ernstig misbruik/ verwaarlozing bij dit kind. Meestal zit er toch iets meer achter dan dat zo'n kind op zo'n jonge leeftijd al spontaa psychopaat is.

the artful dodger | 03-08-15 | 14:13


Interpolerend | 03-08-15 | 14:08
Voor iedere asielzoeker mag er één hondje worden verzopen. Zoiets?

Ron Burgundy jr. | 03-08-15 | 14:12

Nou ja, de ouders van het jongetje zijn in ieder geval niet geschokt. Dat had makkelijk gekund, na zo'n opmerkelijke actie van een kind van die leeftijd.
Het zal wel in de genen zitten.

Jan Passant mk2 | 03-08-15 | 14:11

Parsons | 03-08-15 | 14:01
.
Super edgy, knap gedaan!

Ommie de HaatMoker | 03-08-15 | 14:11

Ok het is heel erg, maar kan iemand haar voortaan helpen met het plaatsen van teksten op Facebook? Man man man, niet door heen te komen die zinnen, willekeur aan interpunctie.

Vanzelfsprekend | 03-08-15 | 14:11

De hele situatie ademt wel behoorlijk pauper. Neemt niet weg dat het natuurlijk ziek is wat er is gebeurd.

Makro777 | 03-08-15 | 14:10

eerstneukendanpraten | 03-08-15 | 14:08
Jongetje, 5 jaar.
U heeft het topic niet gelezen?

Ron Burgundy jr. | 03-08-15 | 14:09

De ouders van de kleuter "reageerden onverschillig" op de moordlust van hun koter."

Daarmee is eigenlijk alles wel gezegd. Wat voor soort "ouders" ben je dan! Dit stuk verdriet heeft in z'n 5-jarige leven nooit enige opvoeding gehad.
.
Van Rossem heeft gelijk: het begint met dieren te beulen want die zijn immers weerloos. In dit geval een puppie. Als het stuk verdriet straks ouder is, grijpt hij kleine kinderen. En daarna oudjes die zich niet (meer) kunnen verdedigen.
.
In een ondergrondse kerker ermee en de sleutel weggooien. En kom niet aan met "ach wat zielig" want dit is een moordenaar in spé. Totaal verrot. *Nu al*.

Lupuslupus | 03-08-15 | 14:09

Ouders gelijk oppakken en in een heropvoedingskamp opsluiten voor onbepaalde tijd.
Dat onverschillige komt voort uit het zeer ernstig heersende virus dat egocentrisch gedrag veroorzaakt.
Dat je koter dingen doet die niet normaal zijn omdat jij het verdomd om hem op te voeden en vervolgens onverschillig reageren is absoluut ontoelaatbaar.

Snaptsnappenniet | 03-08-15 | 14:09

Verwarde jongetjes.
Weer een categorie erbij.

Klier van Bartholin | 03-08-15 | 14:08

@kanon0503 | 03-08-15 | 14:04
Klopt. Die ouders aanpakken voordat dit uit de hand loopt en de ouders gaan wijzen naar instanties e.d. Het lijken mij geen mensen die enige verantwoordelijkheid voelen.

Mark_D_NL | 03-08-15 | 14:08

Ik vraag me werkelijk af in hoeverre je een kind van 5 toerekeningsvatbaar kunt rekenen. Het is inderdaad erg fucked up, maar ik zou in zo'n geval in de eerste plaats naar de ouders kijken en niet naar dit jochie. Hij is 5. Het zal al een wonder zijn als hij dit zich kan herinneren als hij straks 18 is. Beter dat er nu dus gered gaat worden wat er te redden valt.

OpperGek | 03-08-15 | 14:08

Mooi man. De jeugd die de toekomst heeft.
Vorige maand kreeg een 21 jarige man 6 jaar cel voor hett wurgen en doodslaan van zijn ex vriendin.
.
Was in zijn jeugd al onhandelbaar, had een jeugdstrafblad voor geweldsdelicten. Er was sprake van recidive na zijn 18e. Zijn ex vriendin, een meisje van 17, is door hem meerdere malen met de dood bedreigd.
.
In de rechtzaal hebben verschillende getuigen betoogt dat de jongen in kwestie een ongeleid agresseief projectiel is. Er was hethaalderlijk aangifte tegen hem gedaan, contactverboden opgelegd etc.
.
Toch vond de dienstdoende D66 rechter 6 jaar meer dan voldoende. Dit land is ziek.

vaas klaak | 03-08-15 | 14:08

Daderprofiel, iemand?

eerstneukendanpraten | 03-08-15 | 14:08

Grappig hoe alle mensen hier moord en brand schreeuwen over het weg met ons beleid van politici, maar als je dan over een dierentopic valt, kun je gelijk lezen dat menig reaguurder absoluut niet vies is van weg-met-ons beleid. Als onze dieren het maar goed hebben, dan zullen de mensen ons een worst wezen.

Interpolerend | 03-08-15 | 14:08

Kunnen we geen hondje aan dat meisje geven? Iemand een puppie over ofzeau?

Ceauceausneaut | 03-08-15 | 14:07

-weggejorist-

mickeynl | 03-08-15 | 14:06

-weggejorist-

mickeynl | 03-08-15 | 14:06

@kanon0503 | 03-08-15 | 14:04

Ik denk ik hou het nog netjes maar je hebt helemaal gelijk...

mickeynl | 03-08-15 | 14:06

jemagookniksmeer | 03-08-15 | 14:03
Match!!! red alert red alert!!!

ikdenkwat | 03-08-15 | 14:05

Ik kom uit Oudenbosch en ik neem afstand van deze walgelijke terroristische actie uitgevoerd door een geïndoctrineerde vijfjarig persoon.

Velletri | 03-08-15 | 14:05

Ouders geven het kind zeker een vrije opvoeding?

XverderNix | 03-08-15 | 14:05

-weggejorist-

centre pompidoe | 03-08-15 | 14:05

5 jaar en nu al verpest. Het is inderdaad zielig voor dat jochie. Die weet niet beter dankzij zijn 'geweldige' ouders.

Ceauceausneaut | 03-08-15 | 14:05

@mickeynl | 03-08-15 | 14:01
15 jaar maar? Ik zou 'm voor straf een jaartje bij een dierenasiel laten werken onder streng toezicht. En 'm daarná nog eens een ferme tik geven die hij tot minimaal z'n 18e nog voelt. Het is een kind, maar zelfs een kind van 5 behoort de waarde van een leven te weten. Als z'n ouders echt zo onverschillig hebben gereageerd, dan zouden die faalhazen een fikse boete horen te krijgen. Of een paar jaar geen kinderbijslag of zo.

kanon0503 | 03-08-15 | 14:04

jemagookniksmeer | 03-08-15 | 14:03 Nope,.. jij wel?

horsteknots | 03-08-15 | 14:04

Parsons | 03-08-15 | 14:01
Psychopaat.

OT
Wat capt. Iglo hierboven zegt.

Ron Burgundy jr. | 03-08-15 | 14:04

Dit riekt sterk naar een stukje culturele verrijking..

Casamalakka | 03-08-15 | 14:04

Jong geleerd oud gedaan.
Toekomstige psychopaat.

sixarp | 03-08-15 | 14:04

-weggejorist-

jemagookniksmeer | 03-08-15 | 14:03

Bizar dat de ouders onverschillig reageren. Ze komen er nog wel achter als er niemand meer met het jongetjes wil spelen. Zo'n verhaal blijft natuurlijk altijd rondzingen.

Joris Draaksteker | 03-08-15 | 14:02

Hmmm onverschillige ouders.. Kind van 5 die een puppie dood.. Die komen niet uit europa..

am0rz | 03-08-15 | 14:02

Kinderen mogen ook niets meer tegenwoordig.

De Paling | 03-08-15 | 14:02

-weggejorist-

Parsons | 03-08-15 | 14:01

De ouders van de kleuter "reageerden onverschillig" op de moordlust van hun koter.

Eens kijken of de ouders net zo onverschillig reageren als hun zoontje voor anderhalve minuut onder water gehouden wordt. Zo'n kut kind zou je toch zo hard een paar tikken geven dat die het over 15 jaar nog voelt...

mickeynl | 03-08-15 | 14:01

Dat kind maar gelijk uit huis plaatsen met eventuele broertjes en/of zusjes en die ouders castreren/steriliseren want als je een kind van 5 jaar al zo verpest kan hebben komt het gewoon nooit meer goed.

Capt. Iglo | 03-08-15 | 14:01

In de vijver gegooid omdat dat lekker koel voor t beessie was of echt koppie onder gehouden met de bedoeling te verzuipen?

Count_Grishnackh | 03-08-15 | 14:00

Weetjewat, joris mij hierboven maar even, lichtjes inconsiderate comment.

F#ckingAwesome | 03-08-15 | 14:00

Tot jeugdzorg er bij werd gehaald, was het nog een gewoon rot joch. Nu kunnen we de massamoordenaarscenario's er wel bij halen.

frank87 | 03-08-15 | 14:00

En met de hele "dader = slachtoffer" aanpak kan hij mooi uitgroeien tot een zelfverzekerde serial killer.

Rest In Privacy | 03-08-15 | 14:00

-weggejorist-

F#ckingAwesome | 03-08-15 | 13:59

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com