Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ik boos?

....Ik pruil? Ik KWAAD! GOEDVERDEGOEDVER. WOUTER MOET DOOD!!! BOOS omdat ik zwicht voor links? Welnee joh! Ik ben de rust zelve. Anyway, tot 11.00 uur deze ochtend kunt u mij vinden op de schietbaan van de Koninklijke Marechaussee. Om half 12 gaan we weer verder in de Kamer. (Feauteau: Pruilende Rita Verdonk, gisteravond tijdens een persconferentie terwijl Zalm het woord doet.)

Reaguursels

Inloggen

TM 14-12-06 @ 16:49

Anders dan in NL heeft het Surinaamse Bureau voor de Statistiek geen policor dwangneurose. Bevolkingsgroepen en etnischiteiten worden daar in alle statistieken bij naam en toenaam genoemd. Zo is het bij criminaliteit duidelijk welke etnischiteit het meeste type misdaden uitvoert, zodat daar specifiek beleid op gecreerd kan worden en ook welke groepen in bepaalde beroepen oververtegenwoordigt zijn.

Iedere Surinamer wordt in zijn leven meermaals gevraagd aan te geven tot welke etnischiteit hij of zij zichzelf rekent, dat wordt dus niet door het CBS bepaald. Aan de hand van zeer gedetaileerde openbare statistieken (helaas alleen in boekvorm) kunnen al mijn beweringen over Suriname geboekstaafd worden, incl. de wens om het land te verlaten zodra men daar de kans toe heeft.

Mijn bewering dat NL en Europa feitelijk een stop heeft ingesteld op goed opgeleid en werklustig blank volk is afkomstig van de cijfers van het SCP.
Ca. 80% van de waarschijnlijk blanke aanvragen om toelating wordt in de Schengenlanden afgewezen tegen slechts ca. 35% vanuit de slofferslanden.

Mijn bewering dat dit vooral komt omdat de parasitaire industrie zit vooral inzet voor toelating van grotendeels generaties hulpbehoevenden komt geheel voor mijn rekening maar is in relatie tot het feit dat hoog opgeleide Surinamers veelal ook afgewezen worden niet zo bezijden de werkelijkheid.

Ik praat dan ook met grote nadruk over een links kankergezwel dat in samenwerking met de parasitaire industrie NL probeert uit te hollen met kanslozen, immers het werktempo en de denkwereld van de sloffers verdraagt zich nauwelijks met de huidige competive arbeidsmoraal in de EU.

Hans Anders | 15-12-06 | 10:57

Opzoute vieze draak. Lelijke kut kenau. Waarom hebben jouw ouder vergeten durex te gebruiken?
toedeledokie! en tot nooit meer ziens!

Mr. Wrong | 15-12-06 | 10:42

Wat ik me afvraag is ............. Als veel van deze mensen al 5 jaar of langer hier zijn hoe kan het dan dat Verdonk hiervoor aangevallen wordt. Daarnaast is zo dat als het aan Verdonk had gelegen ze allang uitgezet waren. Dit is continu tegengehouden door links. Inderdaad, met deze mensen is gesold. Een generaal pardon zou een oplossing zijn. Maar daarna heb ik geen vertrouwen in een strak asielbeleid wat ook daadwerkelijk uitgevoerd KAN worden. Links zal het weer opnieuw frustreren net zo lang tot er weer een groep mensen is die het slachtoffer zijn van een duw en trek spelletje. Deze laatste periode is wel gebleken dat JPB te soft is.

doskabouter | 14-12-06 | 20:06

Rita pwnd keihard! zij weet wat een goede aanpak is!

snoekvisser | 14-12-06 | 18:30

Je zal maar zo'n kop hebben, ik zou meteen een burga omdoen, aantrekken, opzetten of hoe je dat ook mag noemen!

Hyppo Kriet | 14-12-06 | 17:47

@Bicycle_Repairman uhh ik maakte een grap delfenaar. Blijkbaar of geen goede, of een te moeilijke :)

OpenDeur | 14-12-06 | 16:52

@Anders : "maak NL moeilijk toegankelijk voor de dynamisch denkende blanken en open de hekken voor de uitkerings zoekende sloffers."


Je hebt daar zojuist trouwens een direkte link gelegd tussen allochtoon en niet-blank. Een hellend vlak, als ik zo vrij mag zijn. Een behoorlijk neigend naar op zijn minst discriminatie, want het woord racisme wordt al veel te snel gebruikt tegenwoordig. Wellicht dat je die zin eens zou kunnen heroverwegen? Het staat je uiteraard ook vrij om gewoon te stellen dat je nog steeds vierkant achter staat trouwens. En zo komen we dan toch weer uit bij Rita Verdonk eigenlijk.

TM | 14-12-06 | 16:49

@Hans Anders 14-12-06 @ 16:24 : Even in volgorde :

"In Suriname zijn uitsluitend de Indianen autochtonen en zij vertegenwoordigen 4 a 5% van de bevolking."

1. Dus die slaven die pak em beet 150 jaar geleden door Nederland naar Suriname zijn gevoerd zijn volgens jou nog steeds allochtoon begrijp ik?

2. Je denkt niet zoals de officiele overheid alsmede de Koningin dat deze mensen na de onafhankelijkheid van Suriname nog steeds het recht hadden om hier te komen? Zoals officieel bepaald in de verdragen tussen Nederland en Suriname?

"92% gedraagd zich als een dwang bewoner van dat land en 3 a 4% behoort tot de bovenklasse en wil in de landen van herkomst graag bewijzen dat zij het gemaakt hebben."

3. Dat is een bewering zonder onderbouwing. Als we dan toch gaan discussieren dan wel graag onderbouwd. Tenzij het zo overduidelijk is dat iedereen het ermee eens is uiteraard. Het leest als een opmerking a la 'die Spanjaarden houden iedere middag een Siesta, stelletje luie rothonden'.

"Velen van hen laten hun kinderen in NL studeren en bijna al die kinderen trouwen met ex-Surinamers zodat zij niet terug hoeven. Voor de Surinaamse overheid is dat een groot probleem want de eigenaren van veel grote Surinaamse bedrijven zijn nu Nederlander geworden en die mogen in Suriname geen alleenheerschappij in een NV hebben waardoor het derde garnituur (opa/oma/neef/domme zoon of dochter/enz) een beslissende stem krijgt maar geen of onvoldoende werkkapitaal."

4. Dus de slimme hard werkende Surinamers komen hierheen en de arme domme blijven achter? Wat heb jij tegen hardwerkende slimme Surinamers? Die zou je toch juist moeten verwelkomen? Zeker omdat ze al een band met Nederland hebben door de onderdrukking en het koloniale tijdperk?

"De parallel met het NL van het linkse gezwel is overduidelijk: maak NL moeilijk toegankelijk voor de dynamisch denkende blanken en open de hekken voor de uitkerings zoekende sloffers."

5. Je weet toch wel wie het huidige vreemdelingenbeleid in elkaar hebben gezet zeker? Was iets met 'Paars'. Zat PvdA geloof ik ook in.

6. Wederom een bewering waarvan ik de onderbouwing wil zien. Cijfers, historische gevallen, dat werk. Ondertussen heb ik natuurlijk ook wel eens mot gezien die veroorzaakt werd door allochtonen, eigenlijk alleen maar door jonge Marokkanen tegenwoordig. En gut, wat gek : Ik ken er een stuk of drie persoonlijk, van die Marokkanen. En de een werkt als gevangenbewaarder, de tweede werkt in een inrichting voor de opvoeding van jongeren met gedragsstoornissen en de derde is werkzaam in de slachtofferhulp. Dat zal misschien wel uitzonderlijk zijn, dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat is hier tegen jou en anderen inga omdat ik het een schande vind dat Khalid, Mohammed en Mohammed categorisch over dezelfde kam worden geschoren als die 17-jarige stukjes tuig die Osdorp onveilig maken.

Het mag dan wel een Generaal Pardon heten maar dat wil nog niet zeggen dat ik moet gaan generaliseren.

Zo dan?

TM | 14-12-06 | 16:44

Lekkerrrrwyf

RainOnMyBrain | 14-12-06 | 16:36

TM 14-12-06 @ 13:54

In Suriname zijn uitsluitend de Indianen autochtonen en zij vertegenwoordigen 4 a 5% van de bevolking. 92% gedraagd zich als een dwang bewoner van dat land en 3 a 4% behoort tot de bovenklasse en wil in de landen van herkomst graag bewijzen dat zij het gemaakt hebben.

Velen van hen laten hun kinderen in NL studeren en bijna al die kinderen trouwen met ex-Surinamers zodat zij niet terug hoeven. Voor de Surinaamse overheid is dat een groot probleem want de eigenaren van veel grote Surinaamse bedrijven zijn nu Nederlander geworden en die mogen in Suriname geen alleenheerschappij in een NV hebben waardoor het derde garnituur (opa/oma/neef/domme zoon of dochter/enz) een beslissende stem krijgt maar geen of onvoldoende werkkapitaal.

De parallel met het NL van het linkse gezwel is overduidelijk: maak NL moeilijk toegankelijk voor de dynamisch denkende blanken en open de hekken voor de uitkerings zoekende sloffers.

Hans Anders | 14-12-06 | 16:24

Ik vind het jammer... Het compromisje boeit me niet, ik vind het jammer dat niet de staatsrechtelijke gifbeker is leeggedronken. Ik had zo graag gezien dat hele zootje was opgestapt en Heure Majesteit met een dilemma opzadelen.
Dat je voorlopig even niemand uitzet, dat lijkt me in deze adventstijd alleen al vanwege de kerstgedachte niet erg kies, maar eigenlijk had voor deze groep in 2002 al een regeling moeten worden bedacht. Toen wilde het CDA daar niet aan, omdat coalitiepartner VVD zo'n regeling niet wilde. Tsja, nu moet beide partijen op de blaren zitten van hun fout toen. Hadden ze het toen geregeld, was er nu geen probleem geweest.
Maar het blijft jammer dat het zootje niet is opgestapt, Rita voorop. Ik had zo'n constitutionele crisis zo graag helemaal uitgespeeld zien worden. Helaas.

koerbagh | 14-12-06 | 16:12

Ik denk dat Rita vroeger best een geil wijf was.

Lafayette | 14-12-06 | 16:02

Pffft doe eens niet meer doen, zo'n foto..

J2daW | 14-12-06 | 15:48

@ botte
bashen moet kunnen. Juist als het persoonlijk wordt. Ik roep om Joris als het gaat om racisme en revisionisme, maar merk dat er gejorist wordt als iemand op de persoon speelt (ben gewoon een grote jongen hoor). Maar het bashen leidt wel enorm af, hou een sop

@ flodder en open deur
Punt is dat je juist heel goed met botte kunt discussieren. Ben het bijna nooit met botte eens, maar da's wat anders

Bicycle_Repairman | 14-12-06 | 15:26

Zeker niet met bottehond. Als hij geen inhoudelijk weerwoord heeft, zegt ie dat je geen partij voor hem bent en de discussie daarom niet aangaat. Bottehond is een poor loser.

Flodder | 14-12-06 | 15:08

@bottehond
Discussie is heel goed mogelijk op GS
Echt niet!

OpenDeur | 14-12-06 | 14:49

Bicycle_Repairman 14-12-06 @ 14:07

Bashen is vaak niet persoonlijk bedoeld en hoort bij GS (Niet voor mietjes...). Mot je echt tegenkunnen als je hier rond wilt hangen, dude.

TM 14-12-06 @ 14:08

Waar een wil is, is een weg. Discussie is heel goed mogelijk op GS. Hangt grotendeels mede van jezelf af. Ik heb zo vaak redelijk diepgaande en geciviliseerde meningsuitwisseling met linkserTs en polikor- slaven.

bottehond | 14-12-06 | 14:41

@bottehond 14-12-06 @ 14:01 : Inhoud heeft bijna nooit zin als mensen het ene scheldwoord na het andere gebruiken. Niet dat ik daar wat tegen heb, schelden. Maar er is meestal zowiezo geen zinnige discussie te voeren. Da's dan ook een van de dingen die discussieren op GS moeilijk maken...

TM | 14-12-06 | 14:08

@ botte 13:42
Dat jij en de brillenboer het met elkaar kunnen vinden verbaast me niets.
Verenigt in het uitstoten van kreten als polikor, dhimmihoer, links tuig, boslim etc etc etc. Schelden als start van een discussie en dan de anderen verwijten maken.
En botte dan komen er, als we door het schelden zijn heen geprikt, interessante discussies los, maar dat schelden, dat schreeuwen, dat anderen verwijten niet te kunnen discussieren, blèèèèh


Bicycle_Repairman | 14-12-06 | 14:07

ok excuses aanvaard

Flodder | 14-12-06 | 14:06

@OpenDeur
Wacht even met reactie af voordat je twee keer verschillend reageert op mijn post zonder een weerwoord van mij. Ben je een beetje schizo? Ik heb alleen de mensen racistisch genoemd die ik ben tegen gekomen die constant een bak scheit over DE buitenlanders leeg gooien. Ik heb jou nooit een racist genoemd, niet zoals jij mij een facist hebt genoemd.

Flodder | 14-12-06 | 14:05

@Flodder
Eens, de samenleving is minder verdraagzaam, mensen vallen steeds eenvoudiger terug op harde termen en snelle labels. Blijkbaar heb ik mij vergist, ik heb u te snel fascist genoemt. Excuus hiervoor.

OpenDeur | 14-12-06 | 14:04

TM 14-12-06 @ 13:54

Vraag hem maar eens om het uit te leggen. Is hij best goed in als je de moeite neemt. Jij was toch van de inhoud.

bottehond | 14-12-06 | 14:01

@TM vroeg me ook al een beetje af wat er met die 95% allochtonen werd bedoelt.
@Langel8 Als ik mijn vriendin met Verdonk vergelijk weet ik zeker dat ik voorlopig niet welkom ben.

OpenDeur | 14-12-06 | 14:00

OpenDeur 14-12-06 @ 13:38
Ok, hier wil ik je wel tegemoet komen. Een handreiking doen, noemen ze dat. Heb ik laatst ergens gehoord. Ik zal me beperken in het gebruik van het woord racist. Ik vind wel dat jij ten onrechte mij bent begónnen voor facist uit te maken. Let wel, ik heb jou nergens voor racist uitgemaakt. Maar ik merk gewoon dat er een verharding in het debat gaande is, die ik verafschuw. Er wordt erg vaak gegeneraliseerd en onguanceerd gesproken. Mensen die het constant hebben over DE moslims, DE buitenlanders, DE profiterende gelukzoekers etc, halen bij mij vaak het bloed onder de nagels vandaan. Dat totale gebrek aan inlevingsvermogen. Dan wil ik deze mensen nog wel eens voor racist uitmaken. Waardoor ik mij ook gelijk schuldig maak aan diezelfde verharding van het debat. Dus dat is inderdaad fout van mijn kant. Maar iets wat ik constateer kan wél ook algemeen bekend zijn. Daar blijf ik bij. Dat er minder verdraagzaamheid, tolerantie en empathie onder de mensen is, is iets wat ik ervaar maar ook naar mijn mening écht landelijk een probleem is.

Flodder | 14-12-06 | 13:58

Ai ai ai, duidelijk tien jaar te laat gestopt met roken. Begin mijn eigen vriendin steeds knapper te vinden naarmate ik langer naar de foto van Verdonk kijk...

langl8 | 14-12-06 | 13:54

@bottehond 14-12-06 @ 13:42 : Da's wat mij betreft dus gewoon lulkoek. 'kan men inhoudelijk namelijk helemaal niet op'. In de laatste posting van de waarde heer Anders staat geen enkel argument.

Neem bijvoorbeeld "In Suriname is 95% van de bevolking allochtoon."..... Huh??? En zoals George W. Bush opmerkte "Most of our imports come from other countries"...

TM | 14-12-06 | 13:54

@Flodder
uw post:
Jullie hebben zo'n selectief gekleurd waarnemingsvermogen in het posten op GS, dat zinvol inhoudelijk discussiëren met jullie zo goed als onmogelijk wordt. Het vervalt altijd in beschuldigingen heen en weer. Erg kinderachtig, en niet de moeite de waard. Conclusie; zak maar in de stront.
U beschuldigt een ander van racist zijn, als ik u dan beschuldig is het plots kinderachtig en niet de moeite waard. Conclusie: Het is inderdaad voor u onmogelijk om zinvol inhoudelijk een discussie aan te gaan met mij. Blijkbaar ben ik een iets wat hoger niveau gewent dan uw rascist brullerij. Wel wil ik u bedanken voor het vermaak. Gaat u maar snel weer naar een feest met "latente rascisten" om uw ego weer wat op te trekken.

OpenDeur | 14-12-06 | 13:45

Hans Anders 14-12-06 @ 13:27

Laat je niet intimideren. Ik lees al jouw posts en ik ben het er nagenoeg altijd mee eens. Misschien mot je sommige dingen wat meer uitleggen, inhoudelijk kan "men" namelijk heemaal niet tegen jou op. Dan gaat "men" zich liever beklagen over de toonzetting. Mot kunnen, maar is altijd een indicatie dat je redenering niet inhoudelijk weerlegd kan worden. Ga zo door, brillenboer.

bottehond | 14-12-06 | 13:42

@ Hans Anders 13:27
Maar om dan steevast te verzanden in scheldpartijen naar iedere boodschapper (mediavorm) die niet exact jouw boodschap te verkondigen heeft is weinig constructief, wel polariserend en het getuigt weer niet van een al te hoog democratisch gehalte.

En idd het leidt tot verandering van gedrag ja, weerstand, heel veel weerstand. Een fatsoenlijk mens haakt af en hoort de mogelijk zinnige boodschap door al het geschreeuw niet meer aan.

En weet je: er zijn verstandige mensen, die op basis van eigen volwassen mening tot standpunten komen die afwijken van die van jou, maar da's misschien wel een schok voor je

Bicycle_Repairman | 14-12-06 | 13:39

@flodder Briesend begint te schreeuwen? Best man/vrouw, ik heb nog nooit zovaak u gebruikt als in mijn post met u...
Jij noemt mensen latent racist, omdat jij op feestjes komt waar mensen met wie jij praat het over buitenlanders hebben? Je zegt dat het een constatering is van jou kant en tevens dat het algemeen bekent is. Je spreekt je dus matenloos tegen. Het kan niet slechts een constatering van jezelf zijn EN een algemeen feit. Tenminste behalve als je denkt dat de enige mening die er mag bestaan die van jouzelf is, en dat maakt je welzeker fascist.
Ik heb geen enkel probleem het label fascist van je af te halen, en zelfs excuses aan te bieden, hoef je slechts even je gebruik van het woord rascist te beperken.

OpenDeur | 14-12-06 | 13:38

TM 14-12-06 @ 13:02

Ik heb met mij posting van 14-12-06 @ 12:21 slechts willen aangeven dat het uniforme symplistische linkse gezeik over onderwerpen die ingaan tegen nagenoeg elk redelijk complex onderwerp maar waar de burger een als rechts geclassificeerde andere mening over heeft, uiteindelijk leid tot Surinaamse toestanden.

Een stevige woordkeus leid in nagenoeg alle gevallen tot helderheid en zeer vaak ook tot verandering van het gedrag van intelligente aangesprokenen. Kinderen en domme kadaver politici hebben daar vaak meer moeite mee maar daarvoor is regelmatige herhaling vaak een goede oplossing.

Zolang de burger niet met harde hand kinderen en domme politici tot de orde roept, zolang zullen harde woorden een goed alternatief voor harde handen zijn.

Hans Anders | 14-12-06 | 13:27

MAXIMO 14-12-06 @ 12:53

Zoals je wellicht is opgevallen ben ik onder de indruk van de SP en Jan Tomaat en zeg ik dat ook. kaakklem en walter zijn lichtgewichten die handelen op basis van sentimenten en vertroebelen de laatste jaren de politiek in 0031. Ik vind beiden dom maar ik haat ze geenszins. Ies toch een fiks verschil met de hate- posts in deze draad. Over Verdonk heb ik me even vaak kritisch als lovend uitgelaten.

bottehond | 14-12-06 | 13:23

@Bottehond
Nogmaals,
1. is het onlogisch dat ik jou zie als vvd-adept na zo'n belachelijk waarde-oordeel? Kun je mij dat aanrekenen?
2. Klopt het niet dat je altijd over allochtonen praat alsof het iets fouts of slecht is? Je zegt zelf: 'Ik ben er van overtuigd dat als er niet reeds 2 miljoen allochtonen in het land zouden zijn niemand een overwegend probleem met het gunnen van een plekje in 0031 van die 34000 tronies zou hebben'. Die 2 miljoen beschouw jij in deze als iets puur negatief, toch?
@OpenDeur
Er zijn nu eenmaal een hoop latente racisten in Nederland. Die gevoelens zijn algemeen bekend. Ik kom ze tegen op feestjes met alleen maar trashtalk over DE buitenlanders. Die gesprekken beginnen dan altijd standaard met; ík ben geen racist ofzo, maar...' Is gewoon een constatering van mijn kant. En indeed heb ik een waarde-oordeel voor deze mensen. Dat jij dan briesend begint te schreeuwen en je in allerlei bochten wringt om te beweren dat ik een facist bent, irriteert mij mateloos.
@OpenDeur en bottehond
Jullie hebben zo'n selectief gekleurd waarnemingsvermogen in het posten op GS, dat zinvol inhoudelijk discussieren met jullie zo goed als onmogelijk wordt. Het vervalt altijd in beschuldigingen heen en weer. Erg kinderachtig, en niet de moeite de waard. Conclusie; zak maar in de stront.

Flodder | 14-12-06 | 13:23

Ik wilde me er ook eens tegen aan gaan bemoeien.
ben nagenoeg alle posts door en bedenk:
Wat TM zegt,
behalve dat D66 stemmen, dat dan weer niet

Bicycle_Repairman | 14-12-06 | 13:15

rita ruled.......

nou nie meer...... nu is het niks meer dan een B acteur.... een soort wouter bos.

steenpuist | 14-12-06 | 13:09

Flodder 14-12-06 @ 12:51

Pardon? Jij zegt dat ik over allochtonen praat alsof ze vies zijn.
Dan zeg je dat ik VVd- adept ben.

Ik bedenk niet wat jij denkt. Je bent nog een beetje overstuur van je ruzie met opendeur, denk ik.

@ minimo

wees eens een grote jongen en geef eens toe dat je de plank missloeg toen je beweerde dat ik het voor Verdonk opnam. Daar ging het om. Niet zo draaien. Dat misstaat je. Zeg eens: sorry botte... ik vulde iets in dat jij bij nader inzien niet gedaan hebt.
Misschien motten jij en floddertje samen een cursus exact luisteren en lezen volgen. Dit lijkt nergens op.

bottehond | 14-12-06 | 13:08

@Flodder Vervelend he als iemand snel een oordeel over je heeft, zeker met een zwaarbeladen term als fascist. Erg lastig he als iemand puur uit is op bashen. Dan weet je nu ook hoe die mensen zich voelen die jij aanspreekt als rascist.
Nog even je quote, kan je hem rustig teruglezen, net als je andere posts waarin je precies doet waar je een hekel aan zegt te hebben:
"Zij geniet alleen steun onder de bevolking van in-the-closet racisten die te schijt zijn om op Wilders te stemmen. Je kent ze wel van die mensen die elk gesprek op een verjaardag beginnen met; 'ik ben geen racist ofzo, maar...'."

OpenDeur | 14-12-06 | 13:06

@Hans Anders 14-12-06 @ 12:21 : Met alle respect voor een ieders mening ; Je toont aan wat ik bedoel door stug te volharden in rabiaat taalgebruik zonder te beseffen dat dat taalgebruik polariseert, verhardt, en he-le-maal niks oplost. Da's leuk voor GS dus ga vooral zo door hier, maar het sluit niet aan op mijn posting. *Ik* verklaar de VVD niet voor zwakzinnig, *ik* verklaar de PvdA niet tot 'Links Kankergezwel' of dat soort(IMO) complete onzin. En mijn punt is nu juist dat het tijd wordt dat we stoppen met iedereen de kanker toewensen en dat we nu eens de problemen gaan oplossen. En dan dus *NIET* die problemen over die 20.000 mensen, 26.000 mensen, 30.000 mensen of whatever, maar de strukturele problemen die er voor zorgen dat niemand meer met iemand anders door een deur kan. Die freakin' polarisatie moet er nou goddomme eens uit! Want daar zit niemand van de gewone man op te wachten. Ondertussen blijven er allerlei zaken liggen die zeker zo belangrijk zijn als dat immigratie-beleid. Of vrij geciteerd, zoals men ooit eens opmerkte over een amerikaans akkefietje : 'The only place this war is being fought is in The Hague'.

@bottehond 14-12-06 @ 12:31 : Ik ben het niet met je eens over de VVD en D66. De VVD speelt gewoon mooi weer met het landsbelang, niets meer niets minder. En het pluche plakt nog steeds. Dat landsbelang wordt m.i. zwaar overschat. Zet maar een zakenkabinet in voor die paar maanden maximaal.

D66 heeft het probleem dat ze de gigantische fout hebben gemaakt in een Balkenende-kabinet te gaan zitten. Ze zijn platgedrukt door rechts en gristen. Dat heeft ze ook nog eens lijsttrekkers en partijleiders gekost met alle puinhopen en chaos van dien. En nu zit er een Pechtold die te weinig ervaring heeft, die eigenlijk geen macht heeft, die wel met de puinhopen van Balk zoveel zit opgescheept, met een partij die gehalveerd is in het parlement, etcetera. Ik zou zo graag zien dat er een echte staatsman in die partij opstaat. Het is al vaak genoeg gebeurd, niemand zal toch ontkennen dat Van Mierlo een grote was. Daarbij komt nog dat D66 helemaal niet zo snel mee moet willen regeren. Als alternatieve stem zijn ze regelmatig heel erg nuttig geweest voor Nederland. De SP heeft dat veel beter door.


Voor de rest zeg je in jouw posting in feite niets anders dan er ook in mijn lange posting stond. Volgens mij hoor, I could be wrong. Zegt het maar... ;)

Anyway : Ik stem D66, en u? *grijns*

@MAXIMO 14-12-06 @ 12:53 : De Botte heeft nog dreaumen, kan ie ook niet helpen. Is eigenlijk wel goed, want een *echt* cynische gedesillusioneerde bottehond zou onverdraaglijk zijn denk ik zeau...

TM | 14-12-06 | 13:02

die chick is des duivels

stijllozehoer | 14-12-06 | 12:54

@Maaier 14-12-06 @ 12:14
/balkenende modus on/ Ik heb u niet getypeerd als Maoïst, ik heb slechts gemeld dat u Maoïstisch gelul bezigt. /balkenende modus off/.
.
/Plons mode on/ Sorry, je hebt gelijk en zal het niet meer doen. De vorige discussie tussen ons ging ook over het al of niet vertrekken naar het buitenland dus kwam het op mij nogal bizar over dat je ineens de harde cijfers niet geloofde.
.
Weer on-topic .. Nederland is een karikatuur van zichzelf geworden. De o zo sociaal bewogen types op links. De keiharde, haast racistische types rechts. En een bende hypocriete ggristen farizeërs er tussenin. Allemaal echter met een ziekelijke drang met hun smoel op TV en hun reet in het pluche te komen.
.
Doe mij maar een staatsgreep dan.

Professor Plons | 14-12-06 | 12:53

bottehond 14-12-06 @ 12:17
Nou, je bent anders weer behoorlijk bezig mensen te ridiculiseren die haar enigszins bekritiseren, is je goedrecht.
Maar dat zie ik je nou nooit doen bij Wouter Bos als die wordt gedemoniseerd, sterker nog, je demoniseert Wouter en Femke nog erger dan dat de Verdonkhaters bij despoot Hypocrita doen.
Gevalletje balk en splinter...

MAXIMO | 14-12-06 | 12:53

@bottehond
Het blijft echt een beláchelijke stelling. Maakt mij niet uit op wie je gestemd hebt. En wordt ook wel flauw om steeds met je attributie-theorie te komen. Doordat die constant in mijn schoenen te schuiven maak je jezelf schuldig aan die theorie. Maar daar had je nog niet bij stil gestaan. Als je na dit debacle van de VVD zo'n belachelijk waardeoordeel aan de VVD geeft, is mijn aanname dat dát jouw partij is niet geheel onlogisch. Maar goed, je wendt je voor als één of andere intellectueel. Maar dat is geheel niet het geval. Of is dit nu weer at-tri-bu-tie-the-o-rie van mijn kant? Ga VMBO'ers proberen te imponeren met je zogenaamde kennis.

Flodder | 14-12-06 | 12:51

Flodder 14-12-06 @ 12:38

Zie je hoe snel je uitgaat van iets dat niet klopt. Daar baseer je dan je boze reactie naar mij toe op. Ik heb op Hikmat Khan gestemd.

bottehond | 14-12-06 | 12:42

@bottehond
Quote/
* VVD: morele winnaar, want kiest voor een groter belang en niet voor de eigen overtuiging en/of belangen. Erg goed.
End Quote/
*braak*, dat je je politieke voorkeur laat blijken, ok. Maar dit gaat toch wel ver. Doe je oranje vvd-sjaal eens af en kijk is werkelijk kritisch naar het optreden van jouw partij.

Flodder | 14-12-06 | 12:38

OpenDeur 14-12-06 @ 12:26en.
Waar kom ik er open voor uit dat ik een facist ben? Dat ik racisten niet zo mag, maakt dat mij tot een facist? Dat ik oordelen heb over anderen maakt mij tot een facist? Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Dat ik geen mening mag hebben over anderen of anders dan de jouwe want dan ben ik een facist. Vind het trouwens niet echt prettig met jou discussieren. Je verdraait mijn woorden en bent puur uit op scoren. Is een zinloze exercitie.

Flodder | 14-12-06 | 12:35

TM 14-12-06 @ 12:04

Inhoudelijk? Ik kan die zogenaamde inhoud niet los zien van de bredere context. Maar om jou te amuseren zal ik eens een poging wagen neer te pennen hoe ik de partijen en hun gedrag bezie:

* kaakklem: politiek bedrijven op basis van puur wijven- ressentiment.

* SP: heeft de ontwikkelingen opgedrongen gekregen door bos en kaakklem

* pvda: deze partij wordt gerund door politiek lichtgewichten die russisch roulette spelen met de samenleving. bezigen triomf van de verschroeide aarde

* cda: de Balk heeft een hekel aan Rita, dwz: heeft erg veel last van de commotie rondom die politica en wil het liefst orde en rust in het land. Veracht boslim, kaakklem en voelt zich genaaid door de heaumeauhaterTs van de CU.

* VVD: morele winnaar, want kiest voor een groter belang en niet voor de eigen overtuiging en/of belangen. Erg goed.

* Geert: spint hier garen bij en terecht. Links maakt "rechts" eigenhandig groter en groter.

* gristenfundies: deze heaumeauhatende politieke luddieten egofappen op hun Samaritanitis en bedreigen door hun religieus hobbyisme de stabiliteit van het land. huizinga heeft een persoonlijke wrok tegen verdonk, waarmee ze door pauw en pauw gepest werd.

* d33: inhoudsloze moraalridders die geen andere functie hebben dan bakvulling. het kereltje mist integriteit en persoonlijkheid om nog iets te maken van die partij, terwijl ze qua thematiek goud in handen hebben en hadden. Slechtste rentmeester denkbaar. Een charlatan en een parvenue.

* Dieren: met terroristische apserger- patiënten hoeft niet gecommuniceerd te worden. Thieme is een eng wijf met een leuk bekkie en een lelijke kont.

bottehond | 14-12-06 | 12:31

wat eeen kudtfeauteau....

moet ik naar die kudtkop kijken?

Ik ben trouwens echt boos.... nu aan het reizen en heb te maken met een stelletje paranoide douanemongeaulen...

Groeten uit een kudtcafe in Frankfurt Airport...

DutchViking | 14-12-06 | 12:31

@Flodder Dus als u klaagt is het okay, als een ander klaagt is het niet okay. En dan begrijp ik uw uitspraak niet: "Jij beschuldigt mij van het zijn van een facist. Dat weerleg ik" Je komt er immers open voor uit.

OpenDeur | 14-12-06 | 12:26

TM 14-12-06 @ 12:04

In Suriname is 95% van de bevolking allochtoon. Het enige wat die allochtonen na 100 jaar nog aan Suriname lijkt te binden is hun onmacht om deze moerasstaat te verlaten en dus proberen ze er het beste van te maken.

Ik zie dit ook voor NL gebeuren, een klein deel kan zich ontwortelen omdat zij liquide bezittingen heeft en de rest blijft in min of meer verdragen armoede zitten in de open inrichting die EU heet.

De korte termijn visie van het linkse kankergezwel versnelt slechts dit proces van ontworteling.

Hans Anders | 14-12-06 | 12:21

@botte : voor reakties die de reaguurders hier geen fuck kunnen schelen kun je uiteraard ook naar kopsterk.blogspot.com ... Just saying... En nu ga ik weer heel snel netjes doen want anders wordt Joris beaus op deze spamhoer...

TM | 14-12-06 | 12:20

MAXIMO 14-12-06 @ 12:11

Gaan we weer. Waar neem ik het op voor Rita in deze draad? Kennelijk denk je zelf in termen vóór of tegen Verdonk. Mot jij weten, maar schuif mij svp. niets in de schoenen. Verdonk interesseert mij geen fluit en ik zou wensen dat minder mensen zich zo hysterisch en haatdragend (ik kan het niet anders noemen) druk zouden maken over die vrouw.

bottehond | 14-12-06 | 12:17

OpenDeur 14-12-06 @ 12:10
Zonder goede aanleiding klagen, bedoel ik dan. Als in het spreekwoord. Varkens en boeren worden knorrend vet.

Flodder | 14-12-06 | 12:16

Professor Plons 14-12-06 @ 11:18

wilt U mij nooit meer typeren als mao-ist? Dank. NOg los van het feit dta je het bergens op baseert, vind ik het een grove belediging.

Maaier | 14-12-06 | 12:14

@bottehond
Jij als zelf geproclameerde vrijdenkert neemt het op voor Rita?
Doet mij eerder denken aan een gelimiteerde tunnelvisie denker..

MAXIMO | 14-12-06 | 12:11

toch maakt zij maar weer mooi waar waarover hier wordt gesproken. Eindelijk eens een daadkrachtige politica!

smurfie | 14-12-06 | 12:10

@Flodder
Jij beschuldigt mij van het zijn van een facist. Dat weerleg ik. Ik begin er niet mee, uilskuiken.
*Correct ik beschuldig u van fascist zijn, omdat u een ander meteen als rascist labelt. Tevens weerlegt u het niet, u ontkent het.
Maar vaak zijn deze stemmen puur gebaseerd op angst of een utopisch verlangen naar vroeguhr.
*Eens, verklaart het stemmen op de SP overgens net zo snel als het stemmen op PVV.
Nederland is veel te veel in zichzelf gekeerd. En daarbij zijn we een klaagvolkje. Krijg je een verstikkend klimaat van.
*Grappig want u klaagt over rascisten en bent dus mede verantwoordelijk voor at verstikkende klimaat.

OpenDeur | 14-12-06 | 12:10

"I'm to sexy for my snor, to sexy for my snor it hurrrrrrrrrrrtsssss"...

Geyl gezicht zo, fap fap fap!!!!!!!!!!!

Binkcy | 14-12-06 | 12:09

wat ben je lelijk van dichtbij...

Barry de Breker | 14-12-06 | 12:04

@Pharos & the Trotter : Dank, het is een eerste versie , moet nog veel meer in komen te staan. Lees mijn reaktie aan botte hieronder indien geinteresseerd.


@bottehond 14-12-06 @ 11:48 : You must be joking! Denk je dat ik hier in zo'n klein rot reaguurders-windowtje een complete verhandeling over de Nederlandsche Samenleving ga neerzetten? Really... ;)

UITERAARD is de politiek een afspiegeling van de maatschappij, ik dacht dat we het daar niet eens over hoeven te hebben. Je hoeft GS maar te lezen om te zien dat de meningen diametraal tegenover elkaar staan, inclusief scheldpartijen, discriminerende taal, rechts- en links-bashing, noem maar op. Overigens heb je verder geen inhoudelijke kritiek op hetgeen er daadwerkelijk staat, als ik je reaktie zo lees?

Als je daar prijs op stelt dan wil ik best een poging wagen tot het schrijven van een stuk dat dieper ingaat op de achtergronden, maar dat wordt dan wel een geschiedenisles volgens G.B.J. TM.
En daar wilde ik eigenlijk de GS-reaguurders niet mee lastig vallen want dat wordt absoluut een subjectief stuk daar ontkom je niet aan maar dat hou je toch dus waar hebben we het over... ;)

Weet je, ik wordt zeau ongeleaufelijk MOE van al die mensen altijd maar weer zoeken naar iemand om *De Schuld* te geven van de problemen. Die tijd moet voorbij zijn. Het is volkomen nutteloos om te zoeken naar de persoon die de Molotov-cocktail heeft gegooid terwijl het huis in de hens staat. In mijn optiek kijk je eerst wat het probleem is, daarna los je het problemen op, en pas *daarna* ga je kijken hoe je zoiets in de toekomst voorkomt en kun je eventueel op zoek naar de 'schuldigen'. Doe je het andersom dan sta je later op de puinhopen van Nederland iemand te straffen. Lekker nuttiiiiiiiig...

Nederland wijst op dit moment alleen nog maar naar elkaar onder het uitroepen van 'Het Is Zijn Schuld!!' 'Nietes!' 'Welles!!"

Deze jongen hier wil vanuit een positieve houding problemen oplossen, en niet langer er oeverleaus eauver ouwehoeren terwijl het huis afbrandt. En die redelijke stem vind ik op dit moment bij vrijwel geen enkele partij meer terug.


Nederlandse Politiek : Scoren is belangrijker geworden dan de wedstrijd winnen.

TM | 14-12-06 | 12:04

bottehond 14-12-06 @ 11:50
Klopt het niet dat je altijd over allochtonen praat alsof het iets fouts of slecht is? Je zegt zelf: 'Ik ben er van overtuigd dat als er niet reeds 2 miljoen allochtonen in het land zouden zijn niemand een overwegend probleem met het gunnen van een plekje in 0031 van die 34000 tronies zou hebben'. Die 2 miljoen beschouw jij in deze als iets puur negatief, toch? Met welke argumenten verwijt je mij van 'gesimplificeerd denken' en 'geestelijke luiheid'? Ik kan mijn beeld van jou alleen vormen van de comments die je achter laat.

Flodder | 14-12-06 | 11:57

ach, als er al iets of iemand "schuldig" is, dan is het als vanouds de waan van de dag in en van de media..

boslim | 14-12-06 | 11:53

Flodder 14-12-06 @ 11:45

Een schitterend bewijs van de attributie- theorie. Jij dicht mij iets toe dat echt helemaal niet klopt. Geloof me, dat haal je je echt zelf in je hoofd en dat zegt dan weer iets over het beeld dat jij van mijn soort nodig hebt om jezelf te kunnen positioneren. Met alle respect, maar dat is in mijn boek gesimplificeerd denken en geestelijk lui.

bottehond | 14-12-06 | 11:50

de vaart der volkERen natuurlijk voor de letterneukertjes...

boslim | 14-12-06 | 11:50

TM 14-12-06 @ 11:26

Wat krijgen we nou.... ik zou de indruk krijgen dat ook jij je bezondigt aan het overbelichten van bepaalde aspecten van de chaos in 070. Op de achtergrond van dit thema speelt een tot op het bot verdeelde samenleving aangaande de integratie. Als je dat niet meeneemt in je analyse ben je alleen aan het beschrijven wat de acties en reacties zijn. Maar over de onderliggende veenbrand cq. vuulkaan zeg je dan niets. Vreemd. Ik had meer van je verwacht. Ik durf echter wel de stelling aan dat politiek gebaseerd op rancune en revanchisme is een bewijs van ongeschiktheid van de linkse partijen. Dan heb ik meer restecp voor de VVD, die volgens mij écht handelen op basis van het landsbelang. De enige morele winnaar is dan ook de VVD. De gristenfundies en de SP hebben zich laten gijzelen en manipuleren door walter en kaakklem. Gevolg: er zijn nog meer rekening gekomen die vereffend gaan worden. Links, en dan met name walter en kaakklem heeft de zaak op de spits gedreven en niemand anders.

bottehond | 14-12-06 | 11:48

Nondeju, wat heeft dat wijf een kop zeg. Een bord brinta heeft nog meer uitstraling!

exhxv666 | 14-12-06 | 11:46

bottehond 14-12-06 @ 11:37
Jij spreekt altijd over allochtonen als iets vies. Is dat niet het probleem? Er bestaan veel problemen bij deze groepen maar they are here and they are here to stay. Die utopische hang naar vroeguh, heb jij ook last van volgens mij. Immigratie is een werelwijd probleem. Vraag je af hoe dat komt en wat we daar aan kunnen doen. Lijkt me zinniger.

Flodder | 14-12-06 | 11:45

precies bottehond,

men wil behouden wat geweest is. Welleens gehoord van de uitdrukking vaart der volken?

het ene volk volgt de andere op, zo is het altijd al gegaan.

boslim | 14-12-06 | 11:42

Pharos 14-12-06 @ 11:20

Tsja... het blijft lastig communiceren met mensen met een beperkt denkvermogen. Zeker als het egomane ijdeltuiten als jij betreft. Maar ik zie dat ik je flink geraakt heb en daar was het me om te doen.

* denkt terug aan de kleuterschool... "hij doet het ook".....*

bottehond | 14-12-06 | 11:40

We hebben haar niet om de looks aangesteld, dat is duidelijk. Maar wat men nog wel eens wil vergeten is het feit dat zij verdomd goed haar werk doet. Als het kabinet haar gelijk krijgt en we nemen die 26K onder onze vleugels, reken dan maar eens uit wat dit ons gaat kosten. Rita rules!

FaxMeStrax | 14-12-06 | 11:40

OpenDeur 14-12-06 @ 11:28
Jij beschuldigt mij van het zijn van een facist. Dat weerleg ik. Ik begin er niet mee, uilskuiken. Hekel was misschien het verkeerde woord. Maar ik heb een grote irritatie aan mensen met 0,0 inlevingsvermogen. Ik vind dat een groot probleem in de westerse wereld. Ik kan me inleven in het waarom mensen op Wilders of Verdonk stemmen. Zeker als deze mensen veel slechte ervaringen hebben met buitenlanders of weet ik wat. Maar vaak zijn deze stemmen puur gebaseerd op angst of een utopisch verlangen naar vroeguhr. Nederland is veel te veel in zichzelf gekeerd. En daarbij zijn we een klaagvolkje. Krijg je een verstikkend klimaat van.

Flodder | 14-12-06 | 11:38

Flodder 14-12-06 @ 11:21

Dit thema heeft naar mijn smaak een veel diepere dimensie dan de materie op zich. Ik ben er van overtuigd dat als er niet reeds 2 miljoen allochtonen in het land zouden zijn niemand een overwegend probleem met het gunnen van een plekje in 0031 van die 34000 tronies zou hebben. Menigeen "vergeet" dit aspect van het probleem, terwijl juist dit aspect één van de meest bepalende factoren in het debat is. Het verklaart m.i. ook de grote weerstand onder minstens de helft van de 0031 tegen een generaal of specifiek pardon. Dat duiden als dom kleinburgerlijk anti- modernisme of uitleggen als een gebrek aan inlevingsvermogen maakt op mij een groteske indruk.

bottehond | 14-12-06 | 11:37

Idd, @TM: goed geschreven mien jong!

Pharos | 14-12-06 | 11:36

@TM
Driewerf HULDE!!!!!!

harlemglobetrotter | 14-12-06 | 11:35

de enige adders onder het gras zijn die kafmezen van groen links die zo nodig zich niet aan de wet willen houden en dan maar domme taal uitbraken.
het begint al met popi-jopi-Bos, waar mensen voor kiezen/intuinen vanwege elk gebrek aan intelligentie. Idem de SP, GL, noem maar op.

Onbegrijpelijk dat het zo loopt. Weg die gasten. je hoort hier niet. ksst! en neem die kafmezen mee, alhowel er geen enlek land is waar Bos asiel zou kunnen krijgen. Daar zijn ze een stuk slimmer dan die pappen-nathouden-gasten hier.

fapmonster | 14-12-06 | 11:35

@Professor Plons
Ga door... ga door... Je bevestigt alleen maar mijn gelijk...

Het Oordeel | 14-12-06 | 11:34

Over biologie gesproken botte hond: Kijk eens naar de trekvogels, zeeschildpadden desnoods naar de padden.

Naar mijn mening is het zo dat het nog altijd 1 aarbol is en dat de mens een trekdier is en daar gaat wonen waar het meeste voedsel te vinden is zodat het zich voort kan blijven planten.

in dit licht bezien slaat al die onderlinge verdeeldheid helemaal nergens op, aangezien alle verschillende rassen zich wel in elkaar kunnen voortplanten, zo klein als de onderlinge verschillen blijkbaar zijn....

boslim | 14-12-06 | 11:31

Overigens kan de PvdA tijdens het debat van vandaag nog wel eens een groot probleem krijgen, want er zit in de verklaring van het kabinet wel een addertje onder het gras, en dat addertje is dat er alleen sprake is van gezinnen met schoolgaande kinderen en mensen in schrijnende situaties die om humanitaire redenen niet uitgezet zullen worden.
.
Als dit tijdens het debat bevestigd wordt en al de mensen die buiten die categorieën vallen worden dus wél uitgezet, dan kan de PvdA daar niet mee instemmen. Want doet de partij dat wel, dan zullen zij het nog héél zwaar krijgen omdat werkelijk iedereen, van links tot rechts, over de PvdA heen zal vallen.
.
En dus kan de PvdA in dat geval niks anders doen dan wederom een motie indienen waarin zij het kabinet nogmaals oproept om de uitzetting van alle uitgeprocedeerde asielzoekers stop te zetten tot na de kabinetsformatie, waarna het hele gelazer van de afgelopen 48 uur weer opnieuw begint.

Pharos | 14-12-06 | 11:30

ik wacht met spanning op de reaktie van de poli-guurders a la Botte...

TM | 14-12-06 | 11:30

die bovenlip van haar is weer aan een flink harsbeurt toe.

misantroop | 14-12-06 | 11:29

@Flodder
*Dus u heeft een hekel aan mensen die snel een oordeel over een ander vellen, zoals mensen die een oordeel hebben over iemand na zijn eerste zin: "Ik ben geen rascist, maar..
Rasisme is daarna een westerse ziekte? En dan bewijzen we dat met een verhaal over dat u wel eens een engelse toerist hoorde klagen over bootvluchtelingen....
Ik begrijp best dat mensen die met u uberhaubt nog over politiek durven praten beginnen met zichzelf maar alvast te verdedigen. Leuk wel dat u zelf begint met: "Ik been geen fascist, maar...."

OpenDeur | 14-12-06 | 11:28

@ bottehond 14-12-06 @ 11:10
Het meest schadelijk voor dit land lijkt mij dat Verdonk niet de eer aan zichzelf heeft gehouden na een motie van afkeuring.
In plaats daarvan heeft de de VVD meegetrokken in deze ellende.

Patrick Bateman | 14-12-06 | 11:26

Ze doet me ergens wel een beetje aan mijn reeds lang overleden oma denken. Die was dan wel 81 en zo links dat het niet leuk meer was, maar voor de rest... ;)


Uiteindelijk heeft Bos het nog helemaal niet zo slecht gespeeld. Tuurlijk is het een grote machtsstrijd en het vereffenen van oude rekeningen. Maar kijk nou eens logisch : Verdonk heeft jarenlang stelselmatig bijna de helft van de volksvertegenwoordiging laten weten dat ze deaud konden vallen. Dus wie er nu verbaasd is over wraakgevoelends van links kijkt denk ik nooit tv of zeau.

En wat is het resultaat? Balkenende MOET wel lief doen tegen links anders komt er nooit een volgend kabinet met zijn naam er op. De VVD heeft de verkiezingen verloren maar zit in de situatie dat juist Verdonk de grootste stemmentrekker is sinds De Bolk, dus die partij pleegt zelfmoord als ze alleen Rita V. laten opstappen. Dus de PvdA dacht 'kom, voor we eventueel *alsnog* een rechts kabinet krijgen van VVD/CDA/PvdV ga ik proberen om mijn zin door te drijven en ga ik zowiezo een punt scoren. Per slot van rekening kan een links/gristen kabinet nog maanden duren en kan er zelfs nog een hakken-over-de-sloot rechts kabinet worden gevormd. Dat is Den Uyl ook al overkomen eind 70-er jaren. Lees 'Dagboek van een onderhandelaar' er maar eens op na.

VVD : beschadigd want ze blijven 'uit landsbelang zitten'... Leuk gebracht hoor, ik pink een traantje weg van emotie. *bra-a-ak*. De ambtenarij kan heus wel een maand of twee of de winkel passen, zeker met behulp van het CDA.

CDA : Loopt op eieren, Balkenende heeft hier geen gezag mee gewonnen, Bos weet veel beter hoe zeer Balkenende wil laveren en compromissen wil sluiten. De enige die boven mijn verwachting enigszins buiten schot is gebleven is die ras-ritselaar Maxima Verhagen.

PvdA : Hebben gewoon een spelletje gespeeld, iedereen tegen elkaar uitgespeeld en zijn er uiteindelijk met een netto-resultaat mee weg gekomen. Oh, en de PvdA verloor stemmen van buitenlandse nederlanders(oftewel allochtonen) aan D66 en de SP en heeft er nu weer een zootje teruggewonnen.

Het is allemaal bijzonder onfris, maar dit is wel degelijk een overwinning voor 'Links". Ik vraag me alleen af wanneer ze de bal krijgen teruggekaatst. Want wat Bos heeft gedaan kan iedereen dus vanaf nu doen. Eens kijken wat er gebeurt als er een links demissionair kabinet zit en de nieuwe rechtse meerderheid wil dat de regering onmiddellijk de grenzen sluit tot er een nieuw
kabinet is.

I said it before and I'll damn well say it again : "Dit Is Wat Er Gebeurt Als Men In De Politiek Jarenlang Niets Anders Doet Dan Polariseren". Je hoort in de Nederlandse politiek het tegenovergestelde te doen, daar staan we om bekend. Maar ja, die naam he? "Pol-der-mo-del". Het werkt wel maar het klinkt zo kneuterig...


*tot zover de analyse van G.B.J. TM*

TM | 14-12-06 | 11:26

@Het Oordeel 14-12-06 @ 11:20
En dat lijkt het hoofddoel te zijn van deze hypocrietenbende. Niet een degelijk landsbestuur maar het blijven kleven aan het pluche. Het feit dat jij daar plezier in heb illustreert op magistrale wijze de ongelofelijke domheid van het Nederlandse klootjesvolk.

Professor Plons | 14-12-06 | 11:26

Tering, met zo'n valse rotkop heb je geen terriër meer nodig om oma's geërfde tafelzilver te bewaken. Rita de Loensende!

Bijstandskoning | 14-12-06 | 11:25

@Plons
Tja, dan ga ik toch maar die cursus Spaans afmaken ..

noorderling | 14-12-06 | 11:25

@noorderling 14-12-06 @ 11:14
Geloof me ... in het zuiden is het ook prima vertoeven. Het enig probleem is dat je als Nederlander steeds moet uitleggen waarom Nederland iedere keer als een apenland in het nieuws komt.

Professor Plons | 14-12-06 | 11:23

bottehond 14-12-06 @ 11:16
De idealist in mij wil alle mensen welkom heten. Maar ik ben ook wel een beetje realistisch en weet dat dát niet gaat. Maar we hebben het hier over een groep die voor 2001 in Nederland waren en al die tijd hier hebben mogen verblijven. Meesten zitten hier zelfs van voor 1998, die kun je ethisch gezien inderdaad niet meer uitzetten. Daarom een generaal pardon. Ik heb nooit begrepen waarom dat destijds al niet geregeld werd. Pim Fortuyn had er namelijk meerdere keren op gewezen.

Flodder | 14-12-06 | 11:21

@Maximus 14-12-06 @ 11:16
Ik was 15 jaar geleden al klaarwakker en heb toen het zinkende schip al verlaten. Bovendien is het hier beter weer!

Professor Plons | 14-12-06 | 11:20

@ Botte Hond, 11:10
Je alias zegt het zelf al: je bent een Botte Hond die meestal tergend beledigend overkomt. Dus dat jij MIJ een 'toontje' verwijt... MUHAHAHAH! Pot verwijt ketel, hé???

Pharos | 14-12-06 | 11:20

@Flodder
Daar gaat het niet om sukkel eh.. Flodder. Het feit is dat het de links kliek nooit is gelukt om Rita te laten aftreden... En dat steekt nog steeds.... gna... gna...

Het Oordeel | 14-12-06 | 11:20

@Maaier 14-12-06 @ 11:02
Ben je daar weer met je Maoïstische gelul? Ben je nu zelfs zover heen dat je de keiharde feiten ter discussie wilt stellen omdat ze je niet zo goed uitkomen?
.
Lees dit stukje dan even en maak jezelf dan nog maar eens wijs dat alles goed gaat hier. Dat er geen 130.000 mensen het zat zijn dat ze hier hun inspanningen beloond zien door gelegaliseerde staatsdiefstal ten gunste van uitvreters en klaplopers. www.elsevier.nl/login/login_preview_e....

Professor Plons | 14-12-06 | 11:18

@Flodder 10:56
Ik deel de mening van Verdonk dat we een hard immigratiebeleid moeten voeren. Met haar beleid heb ik weinig issues als rechtse rakker, maar wel met haar functioneren. En dat is dusdanig slecht aan het worden dat ik denk dat je gelijk hebt, en haar aanhang zal slinken tot een harde kern. In een wereld van draaikonten sprak haar standvastigheid wel tot de verbeelding, maar je kan ook te star zijn. En dat breekt haar keer op keer op. Tot schade van de partij op de lange termijn, in tegenstelling tot wat anderen denken over haar stemmentrekkende werking.

@Hans Anders 10:43
Volgens mij lijdt de VVD aan hetzelfde probleem als de PvdA, ze willen alle stromingen binnen hun eigen politieke zijde afdekken, met het oude beeld van de drie grote partijen nog in het achterhoofd. Ik denk echter dat die tijden voorbij zijn. De VVD en de PvdA moeten beseffen dat de kiezers wat minder braaf zijn geworden, en bovendien een broertje dood aan gedraai en de gevestigde orde hebben gekregen. De VVD moet nu Verdonk lozen en slikken dat ze wel eens tot 20 of minder zetels kunnen dalen. Maar dat groeit wel weer aan.

Muxje | 14-12-06 | 11:17

Flodder 14-12-06 @ 11:12

Vertel eens.... wat is jouw basisvisie op de mens... geneigd tot?.... jij praat veel etiek, maar zero biologie... dan krijg je een wat ééndimensioneel menschbeeld, flodder... werkt niet echt, is het wel?

bottehond | 14-12-06 | 11:16

@Plons
Ik zou zeggen doe de proef op de som en kijk om je heen dan word jij ook wakker......

Maximus | 14-12-06 | 11:16

Het Oordeel 14-12-06 @ 11:10
Rita zit straks gewoon in de oppositiebankjes en heeft niet veel meer in de melk te brokkelen. haha.. o wat leuk

Flodder | 14-12-06 | 11:15

Der beleid is/was goed maar plaats aub geen feauteau.

bad to the bone | 14-12-06 | 11:14

@Professor Plons
Denemarken schijn wel een leuk land te zijn, maar het is daar zo koud.

noorderling | 14-12-06 | 11:14

OpenDeur 14-12-06 @ 11:07
Ik ben geen facist. Ik heb wel een hekel aan racisten, dat klopt. Mensen zonder enkel inlevingsvermogen. Mensen die alleen aan zichzelf denken. Dát is zoiezo de Nederlandse en misschien wel de Westerse ziekte. Ooit gezien, dat Engelsen op de Canarische Eilanden klaagden dat al die bootvluchtingen hun vakantie maar verpestten. Van zulke mensen zijn er helaas veel en veel te veel.

Flodder | 14-12-06 | 11:12

... en Rita blijft wederom zitten... gna gna...
Wat die linkse kliek ook probeert, het is voor de zoveelste keer weer niet gelukt om haar de kamer uit te schoppen, want geloof maar niet dat het om de asielzoekers was te doen...
Rita zit de rit gewoon uit... haha... o wat leuk.

Het Oordeel | 14-12-06 | 11:10

@Maximus 14-12-06 @ 11:06
En toen werd je wakker .....

Professor Plons | 14-12-06 | 11:10

* De onnozelaars die zich tot Verdonk- haters (geen ander woord voor) ontpoppen in dit draadje tonen dat ze niet serieus te nemen zijn. Rancune, haat en revanchisme zijn ongepast, gezien de schadelijke gevolgen die dit gedoe heeft voor het land, maar meer nog voor de allochtonen. Nog meer verdeeldheid. Genoemde infantiele gevoelens zoals hierboven zijn overduidelijk een zeer slechte raadgever.

@ Pharos

Even een noot aan jou persoonlijk. Vertel mij eens hoe jij denkt over de "rechtsen" hier? Je posts bevatten allerlei aannames die ik volstrekt niet herken, noch van toepassing acht op het gros van de "rechtsen". Je toontje bevalt me helemaal niet, heb ik je al eerder gezegd. Ik vind jou een stuitend dom figuur. Jij begrijpt echt helemaal niets van de kant van Nederland die jij in je onmacht om de staat der Natie te duiden diskwalificeert als hersendode rita en pin- adepten. Daarmee bewijs je dat er bij jou nul en generlei ontwikkeling in je denken zit. En daarmee sta jij eigenlijk symbool voor de domme linkse polikor- kliek. Ik weet en waardeer dat er aardig wat linksen zijn die ik wel reken tot weldenkend 0031. Jij hoort daar niet bij en je bijdrage aan het debat is dan ook destructief. Bruggen sla je nooit, tenzij naar idioten die net zo dom zijn als jij. Jij krijgt dan ook een van hrate Generaal Ga Eens Deaud- fatwa van mij.

bottehond | 14-12-06 | 11:10

doskabouter 14-12-06 @ 11:00
Ik stem geen SP. Ben zelfs voor een streng asielbeleid. Maar jarenlang met mensen lopen leuren die je continu tussen hoop en vrees laat leven is onmenselijk. Dat generaal pardon had er al veel en veel eerder moeten zijn, was je van het gezeik af. Gewoon nu groep goed afbakenen. Kan makkelijk, staan allemaal geregistreerd die mensen. Generaal pardon, niet meer zeuren en verder gaan met de al ingevoerde asielwetgeving. Kinderen die hier al jaren naar school gaan en gewoon Nederlands zijn, zet je niet uit. Kijk naar mijn voorbeeld (post op 10.36) van een gelukzoeker en vertel mij waarom het rechtvaardig is om zo iemand uit te zetten?

Flodder | 14-12-06 | 11:08

@Flodder Dat mensen in gesprek met u beginnen zich te verdedigen, zegt veel meer over uw houding dan over die "closet racist". U bent blijkbaar een out of the closet fascist.

OpenDeur | 14-12-06 | 11:07

@noorderling
Jij vergeet 1 ding ,het legale gezin wat hier volgens jou hier de boel verzieken daarvan heeft de vader meer dan 20 jaar hard gewerkt om dit land op te bouwen en ze zijn door ons zelf gehaald ,en dat alle legale gezinnen van een uitkering leven klopt al lang niet meer. Kijk eens om je heen (sommige daargelaten) alle Marokkaanse meiden hebben een goede opleiding,ze dragen geen tent meestal hele dure kleding,op hoge scholen komen steeds meer Turkse en Marokkaanse leerlingen door,bij het voetbal zie je steeds meer goede legale spelers ,en in het straat beeld hebben de Finnen meestal dure auro,s .En door jaloezie en haat en afgunst maken we elkaar wijs dat wel zal komen door crimineel geld.
Die mensen zijn hier en gaan nooit meer weg dat is duidelijk maar het ergste is zij zijn aan het groeien terwijl wij Hollanders aan het afbreken zijn .
Wie zouden nu de Indianen zijn?? Wij of hun ...............

Maximus | 14-12-06 | 11:06

LJBrinkhorst 14-12-06 @ 10:43

De VVD had haar gewoon moeten offeren, makkelijk zat. Geonn naar de kame rluisteren, was er geen "landsbelang" aan de hand egweest.

Professor Plons 14-12-06 @ 10:57
waar haal je die 130.000 vandaan, volgensmij net zo'n kulgetal als 26.000

Maaier | 14-12-06 | 11:02

@ Flodder 14-12-06 @ 10:56

Hoezo te "schijt" om op Wilders te stemmen. Jij bent toch ook niet te "schijt" op op de SP te stemmen? En waar moet ik "te schijt" voor zijn? Dat het rode leger mij komt afknallen. Jouw moeder heeft vast nog wel een kamertje vrij om een asielzoeker op te vangern. Jij wilt vast wel wat van je zakgeld afstaan om te schenken aan een jonge asielzoeker. TOCH?

doskabouter | 14-12-06 | 11:00

de term "lelijk wijf "krijgt toch een geheel nieuwe dimensie bij zo'n paardekut-kop . hoeveel lelijker kan een mens nog zijn ?

yelloman | 14-12-06 | 10:59

@noorderling 14-12-06 @ 10:43
Klopt helemaal. De oplossing ... doe zoals 130.000 blanke Nederlanders ieder jaar doen ... Zoek je heil elders. Er zijn plekken genoeg op de wereld waar je met een redelijke intelligentie en een handen-uit-de-mouwen mentaliteit iets heel aardigs kunt opbouwen. Ik ben ook al jaren weg.
.
Nederland gaat naar de klote en in een poging het tij te keren wordt dan beroep gedaan op idioten als Verdonk. Dat is dus kiezen tussen de pest en de tyfus maar dood ga je toch.

Professor Plons | 14-12-06 | 10:57

Muxje 14-12-06 @ 10:50
Samenvattend: Rita Verdonk is een politieke onbenul.
Zij geniet alleen steun onder de bevolking van in-the-closet racisten die te schijt zijn om op Wilders te stemmen. Je kent ze wel van die mensen die elk gesprek op een verjaardag beginnen met; 'ik ben geen racist ofzo, maar...'

Flodder | 14-12-06 | 10:56

Ik wil nog toevoegen dat bij het vrouwelijk geslacht alle lippen met elkaar in verband staan..... wellicht dat deze reactie op zichzelf te licht bevonden wordt... daarom lijkt het me zinvol om mij ook inhoudelijk over ministeres Verdomd uit te laten: Wat een mediahoer! Omdat dit eventueel wat liefdeloos over kan komen, zou ik dat wat willen nuanceren: Wat een mediaslaaf.. Zonder nu alle andere slaven te willen beledigen.

boslim | 14-12-06 | 10:54

Pharos 14-12-06 @ 10:30

Het is de toon die de muziek maakt. Door het weglaten van flankerende informatie, waardoor sufferts zoals Pharos cs. op het onjuiste denkspoor worden geleid, wordt pure linkse baggersmijterij politiek bedreven.

Het Parool liegt waarschijnlijk niet maar is door de onvolledige en suggestieve berichtgeving het kwaliteitsniveau van haar grote intellectuele voorbeeld 'Prive' nauwelijks ontstegen.

Hans Anders | 14-12-06 | 10:53

@Patrick Bateman En kan de SPr tot in de eeuwigheid op het bevroren lijk van Jan blijven stemmen.

OpenDeur | 14-12-06 | 10:53

Pfff, dat lijkt wel een foto van mijn aars ...
Zie ik toch liever dat gristelijke MILF koppie van TIneke hoor.

Bigi Bana Boy | 14-12-06 | 10:51

@fris4ever, Rita is te consequent... dat klinkt lekker, maar in een wereld waar je toch met mensen met andere meningen door 1 deur moet kunnen werkt dat dus niet. Het is goed om principes te hebben; standpunten waar je niet op wil inleveren. Maar in andere gevallen moet je toch wat water bij de wijn doen, of zelfs toegeven dat je tegenstanders het bij het rechte eind hebben.

Verder speelt ze het politieke schaakspel slecht. Een goed politicus overziet het bord en begrijpt de strategie van de tegenstander, begrijpt welke mogelijkheden hij heeft, en denkt na over de mogelijke consequenties door een paar zetten vooruit te denken. Rita zet blind haar stukken vooruit, zonder zelfs precies de spelregels te kennen.

Alle politici worden wel eens in een val gedreven, gedwongen om een stuk aan de tegenstander te offeren. Maar een goed politicus zorgt ervoor dat zo'n offer van kleine waarde is en op een goed moment komt. Rita laat het er helaas telkens weer zo ver op aankomen dat ze alle ruimte tot manoevreren verliest. In dit geval had ze de uitzettingen best kunnen opschorten met het oogpunt van redelijkheid en menselijkheid, en zo de zoete triomf van de linkse motie kunnen verzuren... want wat is er zo geweldig aan een met nipte meerderheid gehaalde linkse motie als zelfs *Verdonk* de redelijkheid er wel van inziet. En als dat allemaal wat te lief voor haar is, had ze beter de eer aan zichzelf kunnen houden en op kunnen stappen, in plaats van nu door de kamer als het stoute meisje in de hoek gezet worden met een puntmuts op.

Muxje | 14-12-06 | 10:50

Wowwww, 'like a junky on some crack'.... echt een CracKer die vrouw zeg haha. Enge foto... *zal nachtmeries krijgen*

Binkcy | 14-12-06 | 10:47

Even voor de duidelijkheid hier:
-een uitgeprocedeerd gezin is dus bijv. een stel hardwerkende chinezen met een kind van 6 dat hier geboren is en alleen nederlands spreekt: die moeten weg.
-een legaal gezin is dus een in nederland geboren stel muliculturele oproerkraaiers die op een uitkering proberen de poten onder onze democratie en culltuur weg te zagen, vrouwen met een tent willen laten lopen en alles met kruis of varken willen verbieden: die mogen blijven.

noorderling | 14-12-06 | 10:43

Muxje 14-12-06 @ 10:28

Ik denk dat de VVD af wilde van het Bolkenstein/Verdonk imago omdat dat beter bij de borreltafel van veel hogere ambtenaren paste. Je hebt dat kunnen zien aan de interne conflicten rond de VVD lijsttrekkers verkiezing en haar enorme voorkeurstemmen trekkerij.

Zonder Verdonk had de VVD volledig vermalen geweest tussen CDA, PvdV en Pastoors en alle VVD partijbaronnen weten dat. Daarom laten zij Verdonk sinds de lijsttrekkers verkiezingen spartelen, waardoor zij niet meer de back-up krijgt die een Minister nodig heeft om in de TK debatten goed te functioneren. De huidige VVD is verworden tot een leutserpartij en gaat de zelfde weg naar marginalisatie als de FDP in Duitsland.

Hans Anders | 14-12-06 | 10:43

@ Pharos 14-12-06 @ 10:30

Raar he, dat het CDA 't liefst had gezien dat Ferdonck ALLEEN was opgestapt. Oejoejoei. Wat een geweldige scoop van het Mokumse sufferdje. Ik vind dat Balkenende zich hier, mede gelet op de formatie, prima heeft uitgered. De opstelling van Zalm c.s. verdient ook een compliment. De illegale dwingelandij van Bos c.s., daar wordt een mensch pas niet vrolijk van.

LJBrinkhorst | 14-12-06 | 10:43

Patrick Bateman 14-12-06 @ 10:18
Lol! Hoop dan dat ze na de persconferentie haar onderlip permanent met haar snor heeft bevestigd.

MAXIMO | 14-12-06 | 10:42

Pharos 14-12-06 @ 10:30

Hans anders heeft nou eenmaal een alu-hoedje, bekleed met geperoxideerd paardehaar, nodig om de dag door te komen.

Maaier | 14-12-06 | 10:38

Even recapituleren ...
Bij de Taida affaire zijn vele tonnen weggegooid om het meisje uiteindelijk drie maanden het land uit te krijgen.
Bij de Ayaan affaire is het kabinet gevallen en is Verdonk onder curatele van Balkenende en Zalm geplaatst
Nu krijgt Verdonk zelfs een motie van afkeuring aan haar dikke draaireet
.
Maar iedere keer wel blijven zitten. En het domme klootjesvolk maar roepen dat ze het zo geweldig doet. Ieder (klootjes)volk krijgt de leiders die het verdient ... Staatsgreep alstublieft!!!

Professor Plons | 14-12-06 | 10:37

Laat die machtswellustige kenau oprotten. Normaal gesproken hoor je op te stappen als je zo'n motie tegen je krijgt. Gelukkig is ze nu gecastreerd in haar portefeuille dus zal ze weinig kwaad meer kunnen.

[-InFiDeLz!-] | 14-12-06 | 10:37

Wilders had dan ook gelijk met z'n reactie hierop dat de VVD zich laat bespelen door het CDA en dat op deze manier Balkenende en Bos met z'n 2'tjes bepalen wat er gebeurt in dit land terwijl de VVD als speelbal fungeert.

Overigens had ik een foto van Zalm met tranen in z'n ogen een grotere nieuwswaarde vinden hebben dan deze foto van Rita die toen naast hem stond.

jan jansen | 14-12-06 | 10:37

www.uitzendinggemist.nl/index.php/afle...
/Kaalkopjesmode on/
Vanaf de minuut 1.55 zie je zo'n vuile profiteur van een gelukzoeker die nu misschien in Nederland mag blijven. En zijn oma profiteert misschien ook wel mee. En dat allemaal van mijn uitkering.
/Kaalkopjesmode off/

Flodder | 14-12-06 | 10:36

bedankt links voor het verneuken van ons land

Rommie | 14-12-06 | 10:36

@ Hans Anders, 10:03
Wat lul je nou uit je labiele nek, man!?
Zalm heeft vannacht zélf KEIHARD uit de school geklapt door luid & duidelijk te vertellen dat het CDA wilde dat Verdonk af zou treden, waarna alle VVD-ministers uit solidariteit aangaven dat zij óók opstapten.
.
Ze hébben gezegd dat ze uitvoering aan het eerder aan hen door de Koningin verleende ontslag (demissionair-verklaring van het kabinet) wilden uitvoeren. Ofwel, opstappen. Weglopen, weggaan!
.
Maar Balkenende & co hebben urenlang op ze ingepraat om toch vooral te blijven om op de lopende zaken te letten, uit 'landsbelang'.
.
Dus wat snap jij hier precies niet aan? Het CDA wilde dat Verdonk aftrad, de VVD-ministers zeiden daarop dat ze gingen opstappen. En dat is precies wat o.a. Het Parool vandaag schrijft. Dus wat lul je nou over die kranten die jij afmaakt in je reactie? Niet de PvdA, niet de SP, niet Groenlinks, niet de CU of D66, maar het CDA heeft de VVD keihard in de plasbuis genomen.
.
Onthoud dat goed.

Pharos | 14-12-06 | 10:30

Rita is consequent en dan ben je geen polticus
NL politici zijn zwakzinnig geworden, ze laten zich helemaal in de tangnemen door de hulpverleningsmaffia die de recidiverende asielprocedure terroristen in bescherming neemt uit humanitair eigenbelang zoals dat altijd gaat bij het socialistische salon profitariaat. Deze 26000 groep heeft NL 100-den miljoenen al gekost in opvang en rechtsgang en voor al dat wangedrag mogen ze ook nog blijven ook.

Dit heben ze dan vooral te danken aan W Bos, de man die zich hiermee in zijn eigen voet heeft geschoten nu hij stoer het linkse triomfalisme heeft opgeklopt en met 1 stem meerderheid een zogevoelig onderwerp naar zijn eigen linkse agenda heeft gezet. Hoe moet dat regeren met het CDA van JP?
Wat is die linkse agenda?
Juist de grenzen weer flink open om meer links stemvee binnen te krijgen, een meerderheid in de kamer smaakt naar meer en de allochs hebben de 'deciding vote'' want zij helpen het linkse blok aan een meerderheid

fris4ever | 14-12-06 | 10:30

Eigenlijk is ze, op zich, op deze manier, best sexy.

Lafayette | 14-12-06 | 10:30

@Flodder> Dat zou wel makkelijk zijn he?

Lange Neus | 14-12-06 | 10:29

@Flodder, zowel in de kwestie AHA als deze had Verdonk zich gewoon even inhoudelijk in de zaak moeten verdiepen, in plaats van er meteen maar wat uit te flappen (de bekende "daadkracht" van haar). In beide kwesties heeft ze de mogelijkheid gehad om zowel zichzelf als het kabinet er sterker uit laten komen, en een lange neus te maken naar links. Want zoals Jawel al schreef gaat het al lang niet meer om het beleid; dit zijn linkse aanvallen op haar persoon zelf geweest. En in plaats van daar boven te gaan staan is ze er vol in gegaan.

Muxje | 14-12-06 | 10:28

Dat ze oprot naar Rusland waar ze met haar ethisch gelijkwaardige holmaatje Putin kan gaab krikken. Dergelijke fascisten hebben we in de Nederlandse politiek echt niet nodig.

Mwinyd | 14-12-06 | 10:28


Draaitafel Demagoog 14-12-06 @ 10:20

d'r speelgoed-vliegtuigjes?

Maaier | 14-12-06 | 10:22

jezus wat een bek ! hebt iemand der speelgoed afgepakt ofzow ?

Draaitafel Demagoog | 14-12-06 | 10:20

Verdonk heeft deze zaak onnodig op de spits gedreven. Dit doet ze wel vaker (denkt aan AHA-kwestie),want ze is een machtsgeil, narcistisch kutwijf die graag de despoot uithangt. Dan ben je namelijk populair in Nederland. Als je maar tegen buitenlanders bent. Kijk die kop toch, daar is niets menselijks aan. Bah, wat is dat toch een smerig wijf. Hoop dat ze deze dikke nederlaag niet kan verwerken en voor altijd oprot uit de politiek.

Flodder | 14-12-06 | 10:19

wat een verleaupen eaugen

Days-Of-Wild | 14-12-06 | 10:18

geyl frau met schnor! ies muslim!

rainier | 14-12-06 | 10:18

@ MAXIMO 14-12-06 @ 10:12
Ik weet het nog niet.
Ik dacht haar gisteren volgens mij in het kabinetsvak bezig met een tube secondenlijm...

Patrick Bateman | 14-12-06 | 10:18

CoJoNes 14-12-06 @ 09:53

Ligt noch aan NOVA noch aan GD: Het probleem is dat er geen mooie foto's van Vederonk zijn.

Maaier | 14-12-06 | 10:16

Rufus T. Firefly 14-12-06 @ 10:11
Indeed, Verdonk is een domme despoot met autistische trekjes, een machtswellusteling van het ergste soort.
Gelukkig moet ze binnenkort bij een nieuw kabinet verplicht vertrekken.

MAXIMO | 14-12-06 | 10:12

De eerste keer is ze onder curatele gesteld, nu worden haar de verantwoordelijkheden waar ze altijd recht door zee voor ging ontnomen, en toch blijft ze zitten. Ze is in ieder geval standvastig in haar schaamteloosheid.

Rufus T. Firefly | 14-12-06 | 10:11

@ steenpuist 14-12-06 @ 09:48

Homo? Jij hebt inside informatie begrijp ik? Jij bent ook zo'n Anne Frank Plantsoenganger??? Gadverdamme... viespuk!
Bidden!!! dat schijnt die VRESELIJKE ziekte van je te kunnen GENEZEN!!!

Comrade Enver Hoxha | 14-12-06 | 10:09

*kruist de vingers en maakt een crucifixje*
ARGGGHHHHHH!!!
Wil GS mij dit nooit meer aan doen?
Dank jullie.
Shareholder 14-12-06 @ 09:56
Lol, is ook een beetje moeilijk zonder bovenlip.

MAXIMO | 14-12-06 | 10:07

Femke: "Het kabinet is "diep door het stof is gegaan".
-
Zover is dus het politiek gehalte gezakt. Niet het spel telt meer (lees asielzoekers en asiel oppertunisten beschermen, maar uitsluitend de knikkers (lees: lekker een demissionair kabinet nog lekker een trap nageven). Voor GL is het alleen van belang Verdonk keer op keer in discrediet te brengen, geholpen door <maakt Stalin snor> de SP.

Jawel | 14-12-06 | 10:06

Pharos 14-12-06 @ 09:37

Geen enkele 'kwaliteits'krant is objectief, immers allen willen vooral die zak geld hebben die homo Bos de zieltogende media heeft voorgehouden.

Ieder bericht uit die baggermedia heeft een onprofessionele linkse lading maar ik hoop dat de SP inderdaad z'n weerzin tegen b.v. de KRO die in GM-NL een paranormale groep van dwazen als deskundigen had benoemd zal omzetten naar daden en alles wat met belastinggeld direct of indirect wordt gefinancieerd aan het 'bewezen doelmatigheid' infuus zal leggen.

Dat zij die ca. 22 miljard euro die via die parasitaire industrie wordt verspilt wil gebruiken om het verschil tussen werken en profiteren kleiner te maken is tot daar aan toe, eerst maar die parasitaire zwammen opruimen en dus ook de indirect zwaar gesubsidieerde 'kwaliteits'media met hun bagger producten.

Hans Anders | 14-12-06 | 10:03

Nou is het gewoon wachten op de rotzooi die komen gaat op de terreinen die Verdonk nu onder haar hoede heeft... Want ze is een loose cannon, en ze heeft nu een paar keer op rij het onderspit moeten delven, en dat trekt ze niet. Dus gegarandeerd dat ze zich weer zal profileren op haar nieuwe beleidsterreinen op de voor haar kenmerkende manier...

JackRandom | 14-12-06 | 10:01

Als we een ding kunnen leren van dit debat dan is het wel dat die Carmen epileerset wonderen doet voor je snor.

ledwatcher | 14-12-06 | 09:59

@ OpenDeur 14-12-06 @ 09:53
Als de planten stemrecht krijgen kun jij dat toch mooi gebruiken om op Wilders te gaan stemmen...

Patrick Bateman | 14-12-06 | 09:59

uid0 Nou vergeet je toch Mao en Maorijnissen toch !

BoerKoekoek | 14-12-06 | 09:57

noorderling 14-12-06 @ 09:21
Flikker toch op met je "eer".
Enkeltje Rifgebergte voor jou, dan zit je midden in een "cultuur" waar vrouwelijke "eer" vooropstaat.

Aktivist | 14-12-06 | 09:56

D'r zijn veel dingen die lippenstift niet kunnen verdragen. Rita is daar een van.

Shareholder | 14-12-06 | 09:56

Ik zeg het niet graag, maar vanaf nu is het wel erg pijnlijk duidelijk geworden dat het gehele circus in Den Haag is verworden tot een dikke vette smeuïge drol, waar alleen nog maar een indringende weeïge stank vanaf komt. Zelfs Femke braakte een glimlach uit, gadverdamme! Wat de afgelopen twee dagen is gebeurd, heb ik nog niet eerder eerder gezien in een 'beschaafd' west Europees land sinds woII. Alle partijen die aan deze wanvertoning hebben deelgenomen moeten zich heeeel diep gaan schamen. Ik ben zo blij dat ik de deur van dit zielige kudtlandje achter me dicht ga trekken. Veel succes met de ruïnes die het volgende kabinet gaat achterlaten tussen de Moskeeën in. Zal, nippend aan mijn coctail, af en toe nog eens aan jullie denken.

Achtertuyn | 14-12-06 | 09:53

Ik bespeur trouwens een behoorlijk opschuiven van GS richting NOVA met het pontificaal plaatsen van dit soort foto's van Verdonk. Dit is als ik me niet vergis de 5e of 6e keer dat GS een weinig flateuse foto van haar plaats op desktop formaat. NOVA doet dat ook altijd in het decor, maar dan met een zielig zwart kindje ernaast.
Dat is dan toch de revelatie van deze debatten: Geenstijl en NOVA hebben exact hetzelfde gevoel voor humorrrr !!
Da's het echte nieuws.

CoJoNes | 14-12-06 | 09:53

Hoor net dat we dit keer zonder kabinet door gaan, is namelijk helemaal niet nodig blijkt. Ministers, kabinet. Links heeft besloten dat voortaan alle taken door de kamer worden waargenomen. Ook de grondwet kunnen we best zonder, en de 1e kamer is ook overbodig gebleken. Verder gaat NOVA voortaan als enige het nieuws mogen brengen. De eerste zaken die we snel democratisch er door gaan drukken zijn: Afschaf hypotheek, verhogen belasting voor iedereen die werkt. Uitkeringen x2. Verder krijgen alle dieren en waarschijnlijk ook alle planten stemrecht. Als toefje op de taart zullen we weer een staatsreligie krijgen, wachten is alleen nog of we stalin of jesus voortaan mogen eren.

OpenDeur | 14-12-06 | 09:53

Als ik haar was (brrrrrrrr....) zou ik me toch niet zo in de kaart laten kijken. Als je zó laat gaan (jezus wat een kop) ben je gewoon niet professioneel genoeg om je kont op een ministersstoel te laten zakken...

faq | 14-12-06 | 09:52

Wat een zurige azijnpissende grafbek zeg. Het stinkt hier zelfs.

Wie zei er ook weer dat moslimvrouwen snorren hadden?

kruT | 14-12-06 | 09:52

Het tijdelijk opschorten wat Rita afkondigde in afwachting van het debat was een 'foutje':
"Als de brief rond 18.00 uur naar de Kamer wordt gestuurd, staat daar niets in over een opschorting van uitzettingen. Verdonk lijkt die ter plekke uit de mouw te hebben geschud. ‘Een slip of the tongue’, meent een ambtenaar. ‘Een bedrijfsongeval’, oordeelt een CDA-politicus. ‘Het was onze redding’, stelt iemand van PvdA-huize."

http://www.volkskrant.nl/binnenland/article378830.ece/Van_beraad_tot_alomvattende_gijzeling

Patrick Bateman | 14-12-06 | 09:52

Rita zou een terecht fotofucktopic zijn met haar system-shutdown look.

Shareholder | 14-12-06 | 09:51

Wel ballen. Zeau van jij een snor? Ik een dikkere snor! Over een half jaar heeft ze een baard waar de imam van de hoetdieookalweervanboosdoenvanhaat-moskee spontaan een hand van gaat geven

LibertasSimplex | 14-12-06 | 09:51

kneuterzak 14-12-06 @ 09:49

24 uur weken in koningswater, vervolgens met een grasmaaier de resten verwijderen.

CumGranoSalis | 14-12-06 | 09:51

@kneuterzak 14-12-06 @ 09:49
Zo te zien: geen van beide

Traag | 14-12-06 | 09:50

Zou ze harsen of scheren ?

kneuterzak | 14-12-06 | 09:49

klote linkse rakkers!! waardeloos!!!

eindelijk een wijf met ballen, ook weer weg.
ben ik blij dat ik geen wouter bos of die homo van een marijnissen heb gestemd!

steenpuist | 14-12-06 | 09:48

hahahaha giftanker lol shareholder

LibertasSimplex | 14-12-06 | 09:48

heil rita

pink indian | 14-12-06 | 09:46

finnish humor 14-12-06 @ 09:37
Dat laatste, idd. Sign of times. Niks aan te doen. Goeie zaak, wel, vind ik. Als we een beetje gezond blijven nadenken tenminste.
Ik vind oa die Armeense kwestie wel degelijk een voorbeeld van draaikonten. Dat spelen met de term, zodat iedereen zich er weer in kan vinden, is precies het principe waarmee de PvdA tot voor kort nog wegkwam met nikszeggen. Kijk, (ik vind althans) dat zo'n term natuurlijk helemaal niet zo belangrijk is. Het wordt pas belangrijk als je je door andere belangengroeperingen het belang van zo'n term laat opdringen. Hij had gewoon kunnen zeggen dat die term er niet toe deed, en dat ie dus ook geen ander woordje gaat gebruiken, en dat de boze Turken dat maar gewoon ook moesten begrijpen.

LibertasSimplex | 14-12-06 | 09:45

Dr.Grishnackh 14-12-06 @ 09:33
joh!?.... ik bedoelde eigenlijk dat je geen debat kunt kijken of La Kaakklem komt weer in beeld zeilen

finnish humor 14-12-06 @ 09:37
zwar-wit is goed... da's alleen maar duidelijk... grijs is laf want 'dan kun je altijd nog alle kanten op'

SoepKip | 14-12-06 | 09:44

Ik zou m'n hond er nog van aftrappen natuurlijk, daarentegen zou ik m'n rottweiler dan wel weer los willen laten op Wouter Bos.
Zelden zo'n misselijk mannetje gezien als deze meneer.... Hij doet me denken aan het jongetje bij mij in de klas vroeger die altijd tegen de leraar klikte als wij (de toekomstige ondernemers) grappige dingen uithaalden.

rechtselente | 14-12-06 | 09:44

Ze lijkt een beetje op Pèpe uit Asterix en Obelix in Hispanje.
Die hield ook altijd zijn adem in als tie boos was...

Dodo | 14-12-06 | 09:44

Eindelijk drinkt het to Rita door dat haar rol is uitgespeeld.
Als de coalitie ooit nog rond komt en de VVD zit er niet bij, dan denk ik dat ze snel voor het bedrijfsleven zal kiezen.
Waar ze het ongetwijfeld prima zal doen, voor politiek is ze toch iets te lomp uitgevallen.

Zeurders | 14-12-06 | 09:43

@ finnish humor 14-12-06 @ 09:37
Ik kan ook wel iets zinnigs bedenken wat Woutert heeft gezegd. Helaas moet ik dan erg goed nadenken maarja.. Dat maakt hem nog geen beter mens. Het is jammer dat hij nu een stap heeft genomen waarvan hij de gevolgen bij lange na niet kan overzien. (dat hoop ik tenminste anders is hij echt een witte-boorden-terrorist!)

Sjakie Snel | 14-12-06 | 09:42

Maar waar het nu eigenlijk om gaat; welk gedeelte van het woord UITGEPROCEDEERD kwam niet goed opver? Dit zijn mensen die te horen hebben gehad, dat ze hier NIET kunnen blijven, EN die dat dan ook nog eens de kans hebben gekregen om dat aan te kunnen vechten, en ook dat nog eens verloren hebben. Niet een keer, maar meerdere keren.

*loopt hoofdschuddend weg*

KaiserSoza | 14-12-06 | 09:42

Zo, en over paar maanden hebben we de groep Verdonk in de kamer. Rita zal hierbij het Calimero argument gebruiken etc..
Ze gewoon een machtswellusteling en dat zijn over het algemeen slechte verliezers (denk aan Hitler, Stalin, Pol Pot, Fortuijn ...)

uid0 | 14-12-06 | 09:39

shareholder rofl

finnish humor | 14-12-06 | 09:39

Ik ben Rita ik ben 61 jaar en ik doe een giftanker na.

Shareholder | 14-12-06 | 09:39

libertas

goed dat we het over veel dingen eens zijn. ik vind bos meestal genuanceerd, wat mensen vaak voor draaikonterij verwarren. Neem armeense kwestie. Heeft iemand moeite genomen om te lezen wat bos precies zei? Nee dus, maar wel meteen geschreeuw over draaien, windvaan etc. Het was evenwel een genuanceerd betoog. Beetje dom dat weer wel want helaas is de huidige 0031 nogal zwart wit. vandaar sp, vandaar wilders.

finnish humor | 14-12-06 | 09:37

Wel eng als je ziet hoeveel mensen er geindoctrineerd zijn door de (s)linkse pers en salonsocialisten als Fapke en Woutert van der G...

Sjakie Snel | 14-12-06 | 09:37

Dames en heren, hierbij dan de onthulling van de WARE SCHULDIGE achter dit drama:
.
.
*getromroffelt*
.
.
JAN PEDORRRR BALKENENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEH!
.
Van de Parool.nl-site: "Vooral premier Jan Peter Balkenende drong volgens ingewijden aan op het vertrek van Verdonk."
.
.
Dus wie, oh Verdonk-jugend, is er dan verantwoordelijk, hmmm?
Een parlement die een MOTIE VAN AFKEURING en dus niet WANTROUWEN indient die Balkenende met een beetje ballen NAAST ZICH NEER HAD KUNNEN LEGGEN, of een premier van CDA-HUIZE die tussen vier muren KEIHARD EEN MES IN JULLIE HEILAND'S RUG DRIJFT?
.
.
En ja, die shift-knop is doelbewust gedaan om de boodschap duidelijk over te laten komen idd.
.
Balkenende dacht waarschijnlijk: "ik wil na 4 jaar gedonder nu wel weer 's een solide regering gaan vormen. Kan alleen met de PvdA en nog een gedegen partijtje erbij, dus hoppa, dan de VVD maar naar de klote!"

Pharos | 14-12-06 | 09:37

*fapfapfap* Bukken kreng...

]V[ | 14-12-06 | 09:35

... Inderdaad, zelfs ik, als verschtokte oud-Communist (Duh...) moet toegeven dat Wilders het ERG goed deed tijden het debat. Ik kreeg in ene weer het zelfde wat ik destijds wel had voor Bolkestein en Fortuyn: Inhoudelijk volstrekt mee oneens, maar Respect voor de standpunten en argumentatie en daadkracht. Ach.... PvdA verdwijnt, SP komt ervoor in de plek, VVD verdwijnt, PvdV komt ervoor in de plek. Per saldo veranderd er dan niets. De Polen liggen weer wat verder uit elkaar, das al. En dat was wel nodig, na paars.

Maar Gottegot... je moet die Feauteau eens naast het RAI plaatje zetten zeg... Arremoede!

Comrade Enver Hoxha | 14-12-06 | 09:34

De Nederlandse regering? Kermisklanten zul je bedoelen. Wat een achterbaks gedoe allemaal. Blehhhhhhhh.

marijtje90 | 14-12-06 | 09:34

Soepkip, dit is niet Halsema. Dit is Verdonk.

Dr.Grishnackh | 14-12-06 | 09:33

trouwens, kan iemand mij uitleggen waarom die Halsema iedere keer weer met d'r poffertjesporum voor de camera verschijnt?.... die graftak heeft toch helemaal nix meer te vertellen in deze bananenrepubliek?

SoepKip | 14-12-06 | 09:30

Heb dat boek nog steeds niet btw. Nu maar voor kerst op mn lijstje gezet. De Sint wou em niet geven. Hopen dat de Kerstman me iets beter gezind is. Kleine kans, want heb vorig jaar z'n rendier beledigd. (racistische opmerking gemaakt, en een wortel gegeven en dat lust ie niet)

LibertasSimplex | 14-12-06 | 09:29

fap*fap*fap*

dreefneef | 14-12-06 | 09:28

/OT
2006 zuigt heeft zelfs een recensie in Adformatie. Niet zo heel best trouwens.

CoJoNes | 14-12-06 | 09:26

@CoJoNes 14-12-06 @ 09:20
Inderdaad ja, die Wilders gaat iedereen nog verrassen.

noorderling | 14-12-06 | 09:26

Wat een kop niet normaal.

monaco | 14-12-06 | 09:24

Volgens mij is deze foto een prima voorbeeld van een neusgaap.

CoJoNes | 14-12-06 | 09:22

finnish humor 14-12-06 @ 09:16

Wat betreft JPB, SP, en Verdonk geef ik je bijna gelijk. Verschrikkelijk. Hoewel JPB nog wel eens iets zinnigs zegt en nog wel eens sterk uit z'n hoek komt. Betreft Wilders: Ben het niet met hem eens wbt het pardon-gebeuren, ik vind het jammer dat ie daar idd zo stompzinnig 'rechts' over moet doen. Maar voor het overige vind ik Wilders geen simplist. Sterker nog: hij heeft onvermoed ballen, en ook nog een beetje visie.
Bijna gelijk, want Bos is werkelijk zo onprincipieel, en zo verschrikkelijk onoprecht. En daarbij een mooipratert. Over smaak valt te twisten

LibertasSimplex | 14-12-06 | 09:22

Rita ... als je een motie van afkeuring aan je dikke draaikont krijgt dan stap je op ... zo werkt dat in een normale democratie.
.
Ieder volk krijgt de leiders die het verdient ..... goedverdoeme
Generaal Berlijn, doe eens een staatsgreep!

Professor Plons | 14-12-06 | 09:22

Dit belooft allemaal weinig goeds voor de toekomst. Want als er 1 ding duidelijk wordt is dat wel dat vrouwen geen *eer* hebben. Nou weet iedereen natuurlijk al dat je thuis je vrouw uit kunt maken voor rotte vis, en ze blijft ook nog. Maar dat je dus ook een vrouwelijke bestuurder op alle mogelijke manieren duidelijk maakt dat ze ongewenst is, en dat ze dan gewoon blijft zitten waar ze zit zonder enig gevoel voor parlementaire traditie... Je wordt gewoon bang van het moment dat er een vrouwelijke MP komt. Want die gaat nooit meer weg.
Uiteindelijk heeft het SGP dus toch gelijk!

noorderling | 14-12-06 | 09:21

... Wat was er gisterenavond hier ook alweer voor discussie over dunne lippen?

Comrade Enver Hoxha | 14-12-06 | 09:21

Dat draaikonterige van Bos is blijkbaar besmettelijk... VVD en CDA hebben er ook a; last van.... nu de rest nog en alles is weer normaal...

Zalfje | 14-12-06 | 09:20

... ik moet opeens aan Buster Fonteijn denken!
"Ik ben n beetje misseluk!"

Comrade Enver Hoxha | 14-12-06 | 09:20

@finnish
Een homo die niet uit de kast durft te komen, omdat ie anders 600.000 plus stemmers kwijtraakt (jaja, dat zijn 10 zetels). Veel erger wordt het niet.

CoJoNes | 14-12-06 | 09:20

*braakt even*
Allemachtig, wat een rotkop. Ik zou er zelf meteen een einde aan maken...

Marla | 14-12-06 | 09:19

libertas

nooit wat zinnigs zeggen, nou daar valt heel wat vanaf te dingen en is smaakafhankelijk. Ik vind het in ieder geval heel wat zinniger dan het ondoorgrondelijke proza dat jps produceert of het hersenloze geschreeuw van verdonk en wilders (of het simplisme van de sp for that matter)

finnish humor | 14-12-06 | 09:16

Zoals te zien op de foto heeft de Balk haar tanden eruit getrokken en verder onschadelijk gemaakt...

Patrick Bateman | 14-12-06 | 09:15

Best erg als je dit elke morgen in de spiegel zou moeten zien. Mijn god wat een knar.

stamppot | 14-12-06 | 09:15

Pfff,
*klots*

Maar goed, we gaan straks vrolijk verder, men is er nog niet.
Gister heeft JP een voorstel gedaan, dat gaan ze straks fileren.
JP wil wat families met kids ontzien, Femke wil een geheel moratorium.
Wat wil de rest?
Wil men uberhaupt het hoofd van Rita nog zien in de kamer,
of moet het hoofd er (politiek) af?

Teflon Rita, de dame *kuch* met plucheplakfactor 10+.
Ich bin gespannt.

vander F | 14-12-06 | 09:15

En ze moet zich ook nodig eens scheren...

[-InFiDeLz!-] | 14-12-06 | 09:13

@finnish
een vals lachje en dan nooit wat zinnigs zeggen, gecombineerd met een gebrek aan ruggengraat en gezegend met latent poepstampende kwaliteiten, dat is precies wat ze zoeken bij de musical

LibertasSimplex | 14-12-06 | 09:12

Dr komt peop uit r eaugen
Dr komt peop uit r mond

En die Kai vd Linden moet ook opdonderen

MachineGhost | 14-12-06 | 09:12

... ze heeft net zo'n schaduw op d'r bovenlip als Lubbers altijd had/heeft. Rita Bromsnor, het ga je goed. De Turkse koffie en baklava staan klaar in het buurthuis. Integreren kejje leren.

Sapiens Speciaal | 14-12-06 | 09:11

Wat een ongelofelijke draaikontenparade en leugenaarsfestijn vannacht.
.
CDA heeft twee weken geroepen dat het om juridische, staatsrechelijke en praktische redenen onmogelijk was ... en ineens kan het wel.
.
VVD dreigt met spierballentaal maar blijft vervolgens gewoon op het pluche zitten en werken mee aan een kabinet waar ze het niet mee eens zijn. Het is nog nooit voorgekomen dat een minister blijft zitten na een motie van afkeuring. Zo bang is de VVD voor Verdonk kennelijk.
.
Een beschamende vertoning maar het begint onderhand te wennen in de bananenmonarchie die Nederland heet. Generaal Berlijn ... doe eens een staatsgreep!

Professor Plons | 14-12-06 | 09:10

ze heeft wel iets arabisch zo

LibertasSimplex | 14-12-06 | 09:10

@veel gs-ers
ik ben een groot fan van bos anders, niks mis met dat valse lachje, er viel heel wat te lachen gisteren door die armzamige vertoning van cda-vvd. kom der maar in.

finnish humor | 14-12-06 | 09:09

Rita ik hou van je!(L)
Want we weten zelf ook wel dat Rita eigenlijk een bonk gestolde liefde is!

G'eoff | 14-12-06 | 09:09

@cojones

Hij is straks vice premier. De korfbalvoorzitter met zn vale grijns.

Een inktzwart moment.

vinque | 14-12-06 | 09:08

Hoe kan de VVD zo een domme zet maken en de boel verkwanselen? VVD volgende verkiezingen 9 zetels en de PvdV 25+.

Lucifer | 14-12-06 | 09:07

@commentaarderer
Jaloers?

Reez | 14-12-06 | 09:04

Toch is deze foto nog minder erg dan een kwezelende Wouter Bos op de nuchtere maag. Ik begin me met de dag meer te ergeren aan dat halve lachje van Wolter iedere 3e zin, de ergernis had vanochtend de maagklep gepasseerd en resulteerde in koffievlekken in het scheerwollen kleed.
Bos is niet meer in staat z'n kunstje te controleren en heeft gewoon last van een tic.

CoJoNes | 14-12-06 | 09:03

*houdt zijn kinderen angstvallig thuis*

finnish humor | 14-12-06 | 09:02

@lulhannes 14-12-06 @ 08:57
Lees de bestandsnaam maar. Dat zit wel snor met Rita.

Traag | 14-12-06 | 09:01

Ik krijg met de dag meer een hekel aan links...

Reez | 14-12-06 | 09:00

Rita Rechte Rug
Bukt u even?

Wat een heerlijke ochtend. Een vrouw die het land tot het bot verdeelde wordt uitgespuugd door alle partijen. Haar eigen partij steunt haar alleen nog maar omdat ze zo lastig afstand kunnen nemen van die voorkeursstemmen.

Enige jammere:
de dame gaat kinderbescherming doen!!!!

Kan daar een motie over ingediend worden>

commentaarderer | 14-12-06 | 09:00

Dzjiezus, waar zijn mijn pilletjes. En dat voor de koffie zeg...

Hölzenbein | 14-12-06 | 08:59

Ik zeg: 300.000 voorkeursstemmen... ongelovelijk

mokum | 14-12-06 | 08:58

WOOOOOOOOOOOOOOOT

commentaarderer | 14-12-06 | 08:58

En bedankt Hoxha, daar ging mn ontbijt bijna over mn toetsenbord... brrrr!

ShadowBMX | 14-12-06 | 08:58

Zeau, een beetje tandarts kan haar bovengebit zeau nakijken! Schitterende feauteau
Wilderts zou trouwens gek zijn als ie Verdonk op zou nemen in z'n partij. Blijft er niks van hem over, en ik stem dan niet meer op hem

LibertasSimplex | 14-12-06 | 08:57

Ze loenst wel een beetje

lulhannes | 14-12-06 | 08:57

Volgens mij is ze bezeten.

Willy Vanilly | 14-12-06 | 08:57

Je hoeft alleen maar deze foto te laten zien aan de 26K en iedereen zet het spontaan op een lopen.

De Ware Vrijheid | 14-12-06 | 08:56

wooooow en dat voor de koffie, aaaaghhhhh mijn ogen, maar ja die verdonk is wel een wijf met ballen !!!

kaefa | 14-12-06 | 08:54

hoxha, great picture!

finnish humor | 14-12-06 | 08:54

Toch heeft ze een snor om jaloers op te zijn.

John McClane | 14-12-06 | 08:54

Over een half jaar weer verkiezingen!

veldmaarschalk | 14-12-06 | 08:53

wat een lelijk wijf is het toch

trouwens het is geen kabinetswijziging stelletje nevelstaarders: het is een stop van het beleid, dat is iets totaal anders....

wel goed de lettertjes lezen of terug naar de basisschool

Oxazepammetje | 14-12-06 | 08:53

Lelijk als ze is, ze heeft wel een ruggengraat. Dat kun je van die meneer met dat playmobil kapsel niet zeggen. Ongezien de tyfus voor het hele kabinet!

Van Oekel | 14-12-06 | 08:52

Rita, don't get mad, get even. Stap gewoon lekker over naar de PvdV volgend jaar april voor de verkiezingen, en je neemt 10 zetels aan vvd-stemmers met je mee. De PvdV komt op 20+ zetels en kan dan pas een echt belangrijke rol in de formatie gaan spelen !
Do to others what they want to do to you, but do it to them first !

BoerKoekoek | 14-12-06 | 08:52

Wouter dwingt demissionair kabinet tot beleidswijziging én claimt ook nog eens de overwinning ??????????????????????

grappig dit land, koekje erbij ?

holistic river | 14-12-06 | 08:52

Wie wordt de volgende minister die gaat pruilen? Want links heeft een demissionair kabinet tot een ingrijpende beleidswijziging bewogen. What's next? Hypotheekrente-aftrek? Verhoging uitkeringen? Ruimhartiger asielbeleid? Algeheel verbod op SUV's?

bolkedebeer | 14-12-06 | 08:50

De Nederlanse minister Rita Verdonk werd vandaag gepasseerd in het algemeen klassement, maar zij behoudt de gele leiderstrui. Weliswaar heeft zij 34 minuten verloren maar zij behoudt de gele leiderstrui. Men heeft met hem gepraat, men heeft geprobeerd hem ervan te overtuigen dat het niet eerlijk is. Maar Rita behoudt de gele leiderstrui.

Tuurlijk | 14-12-06 | 08:49

Was het alweer feauteauf*ck tijd?

de Botte Bijl | 14-12-06 | 08:48

Danku.. nu ben ik tenminste écht wakker..

*rent naar school*

tiitje | 14-12-06 | 08:47

Fotoshop?

Zo jammer! | 14-12-06 | 08:46

Stiff upper lip?

Ik geef d'r bij de IND geen kans.
"Deze loenst... denied!"

onderduikert | 14-12-06 | 08:46

Ik heb Rita snel uitgezet naar adblockland. Dat Fvijft stukken relaxter.

Traag | 14-12-06 | 08:46

auw mijn ogen

Hellsmurfje | 14-12-06 | 08:46

mmmm tsja wel geyl...

"Ganja-Man" | 14-12-06 | 08:45

Tering, ook goedemorgen GS.

DutchXTC | 14-12-06 | 08:45

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl