Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pardon? Een spoeddebat

...en straks lekker feestballonnen opblazen?En we zijn zijn weer aan het spoed debatteren geslagen vanavond. Inzet deze keer: 26.000 gezichtjes. De PvdA eist namelijk een paspoort voor deze gelukszoekers en weet zich gesteund door de SP, GroenLinks, D66, Partij voor de Dieren en de publieke omroep. Kort gezegd komt het neer op een toneelstukje waarin de PvdA aan het einde van de tweede termijn een motie zal indienen. Die motie zal weer worden gesteund door bovengenoemde partijen. Vervolgens zal dit linkse blok, goed voor 70 zetels, opzichtig hengelen naar de steun van de ChristenUnie. André zal zwichten en Rita, fel tegen het pardon, moet vervolgens de knoop doorhakken. Lees de bewindsvrouw wenst de kamermeerderheid de tiefus, omdat zij het pardon als premie op niet meewerken aan asielprocedures beschouwt. En heeft de minister dan geen probleem? Neen, door te stellen dat zij als demissionair minister niet dergelijke ingrijpende beslissingen kan nemen, blijft het bij een soort van introductieavond voor de 70 nieuwe Kamerleden. Oh joehoe, broekies: voor de betere cocaïne dient men zich te vervoegen in het damestoilet van D66. En nu weer verder voetbal kijken. Schrapt u trouwens het Franse stadje Nancy maar uit uw Google Earth...

Reaguursels

Inloggen

Kijk a.u.b. naar spanje als voorbeeld.

No__FEAR | 02-12-06 | 16:29

Farouk 01-12-06 @ 19:56

Grote bek én grote pik ook goed? Een land is niet te regeren op basis van boehoeeeeee..... voordat je anderen beschuldigt van een gebrek aan empathisch vermogen eerst beseffen dat niet de grote pikken maar jíj degene bent met een beperkt blikveld, want je kletst op basis van het individuele niveau van een (al dan niet verzonnen) voorbeeld uit je eigen omgeving. Deze luiden zijn stuk voor stuk gebleven ondanks dat ze meermaals gezegd is dat ze helaas niet voldoen aan de criteria waaraan een "vluchteling" dient te voldoen. tsjek dit: wíe is hier eigenlijk de asociaal? Het merendeel van de honderdduizenden "vluchtelingen" heeft onzinverhalen opgehangen in een tijd dat de goedheiligman bij de IND met vergunningen strooide en heeft daarmee het klimaat verknald voor échte vluchtelingen. Ergo: de grote bulk van de "vluchtelingen" én de bende van 75 zijn de asocialen. Nooit over nagedacht zekers? Verders: Jij suggereert nu dat die mensen teruggeschopt worden met een wisse dood voor ogen. Dat noem ik onderbuik- volksmennerij en is een leugen. Je redenering en huilverhaal zijn dus gebaseerd op een leugen. Je bent argeloos slachtoffer van extreem selectieve media. Grow up en vorm een eigen en rationeel oordeel, simpele ziel. Je doktersroman- verhaaltje is stuitend onbenullig. Besides... zie mijn eerdere posts.

bottehond | 02-12-06 | 10:04

zo'n mega gold digger als hirshi ali mag wel blijven omdat ze de goeie kontjes kust maar als ik bij mijn ex werkgever zie dat een kollega uit iran 7 jaar in die procedure zit met 4 inmiddels volwassen kinderen ,ze mogen niet studeren ze mogen niet werken ,die vrouw werkt vrijwillig spreekt goed nederlands inmiddels ,eindelijk na 7 jaar de uitspraak ,toegelaten paar dagen later was de staat in hoger beroep .sorry hoor maar het is schandelijk A : vinden jullie de ayatollah's een veilig klimaat .. B : vinden jullie het realisties 7 jaar over een besluit te doen .. als ik op me werk 7 jaar over een dossier doe was ik 6.9 jaar geleden op straat geflikkerd .. het is hier altijd zo heerlijk tendensieus .. in onze asielcentra's hebben mensen zichzelf verbrand .. het is beschamend dat mensen tot dermate wanhoop worden gedreven .. tuurlijk zitten er rotte appels tussen maar besef wel dat er ook een hele hoop doodgewone luitjes bij zijn

tsar | 02-12-06 | 09:05

commentaarderer 01-12-06 @ 22:00

Die veronderstelde meerderheid ziet er anders uit bij stand.nl, mister.... laten we realistisch zijn.... de natie is tot op het bot verdeeld... laat ons afspreken 50/50.... ik kan een beroep doen op meer, maar dat bespaar ik je. Fair fight.

Eerste uppercut.... de 2e Kamer heeft een motie ingediend, geen wet gemaakt. Ergo: je snapt écht niet wat er gebeurt.
Tweede uppercut... de rechter heeft zich meermaals uitgesproken over deze casussen
Derde rechtse directe... Verdonk heeft er de stofkam nog eens extreem ruimhartig doorheen gehaald
Vierde rechtse knock out.... dat barmhartige samaritaan spelen heeft onze voorheen betrekkelijk harmonieuze samenleving tot op het bot gespleten. Enough is f*cking enough. Jullie hobbyïsme MOET stoppen. Doorgaan betekent mijn inziens wéér een negatief verhaal over allochtonen. Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? We hebben er al 2 miljoen, waar we onze handen aan vol hebben. De rest van die 31000 aka 26000 zijn pure gelukszoekers, onze rechtspraak negerend. Wordt wakker man... je ontketent een bugeroorlog als je zo doorgaat! STOP met deze waanzin.....

bottehond | 02-12-06 | 01:53

dlseth 01-12-06 @ 11:18

(Als ik je tweeregelige posts lees, zou ik zowaar geloven dat je beperkt bent in het dagelijks functioneren.) Hoe vaak meen je je te moeten verschuilen achter het eeuwige (en vrij domme) vooroordeel dat linkse politiek gaat over het weggeven van geld? Het gaat vooral om het niet laten prevaleren van financiële belangen bij belangrijke kwesties. Er is meer dan je eigen beurs in het bestaan. Dat een aantal van die asielzoekers tijdelijk in de bijstand belandt, is geen reden om iedere vorm van ratio overboord te gooien, en die mensen direct de grens over te willen zetten.

Bijstandskoning | 01-12-06 | 22:20

@bottehond

weet je wel dat "die bende van 75" een meerderheid van de Nederlandse bevolking vertegenwoordigt?
en dat al die mensen totaal niet gehoord zijn de afgelopen jaren?

dat waren linkse softies waar je niet mee hoeft te communiceren.
Polariseren?
dat is de afgelopen jaren inderdaad gebeurd na het broddelwerk over wie de erfenis van "de puinhopen van paars" moest beheren.

Ineens wist iedereen ter rechterzijde hoe het moest. nou niet dus, want de bevolking deinst terug voor de consequenties.

dat is het goed recht van dat volk, dat mag van mening veranderen. En jij verschuilt je achter een minister die meent dat hij het beter weet dan het volk.

Een 2de kamer die een wet wijzigt zet de wortel aan de rechtsstaat? Of is dat een regering die weigert een bij meerderheid aangenomen motie uit te voeren?

was dit niet precies waar fortuin mee wilde afrekenen? was dit niet waar die nieuwe openheid over ging? Luisteren naar wat het volk wil?

links heeft de boodschap van fortuin veel beter begrepen, en veel beter vertaald dan rechts.

die waarheid vertaalde zich in de uitslag van de verkiezingen. Daarom heeft dit voorstel nu een meerderheid. en niet de arrogante gelijkhebbers die niet luisteren maar doorpakken.

Die meerderheid vraagt gewoon om te stoppen met uitzetten, dat is helemaal niet zo vreemd.
=

commentaarderer | 01-12-06 | 22:00

@Faroek: jij zal er eentje zijn met zo'n klein pikkie.

Guido | 01-12-06 | 21:25

@faroek
Een paspoort en een uitkering.
Da's toch wel een beetje de hoofdprijs winnen vrind.
26.000 hoofdprijzen dit jaar en hoeveel geluksvogels volgend jaar?
Wie gaat dit betalen ?
De Finse overheid ?

dutch guilder | 01-12-06 | 21:13

Jullie snappen werkelijk helemaal niets van de situatie. Je hebt geen idee om wat voor situaties/gevluchte mensen en kinderen het gaat. Maar goed, als je welvarend bent, zoals de meeste mensen hier, dan kun je anderen inderdaad veel makkelijker ongezien de tyfus wensen zonder je daar schuldig over te voelen. Van sommigen van de reaguurders hoop ik dat ze in de toekomst een flink moeten vechten/vluchten voor hun leven, dan lullen ze wel anders. Stelletje grote helden achter hun keybordje. Kleine pik, grote bek.

Farouk | 01-12-06 | 19:56

Ja hoor , alle gelukzoekers ter wereld komt u maar aanschuiven, we hebben piepers en hoge uitkeringen speciaal voor jullie. Het geld groeit hier namelijk aan de bomen.

petjesman | 01-12-06 | 19:23

Ja, een bekertje Cup-A-Soup is tegenwoordig al niet meer genoeg.

Schoorsteenveger | 01-12-06 | 17:33

oogafwijking loesewies veklaard

miss uruzgan 2006 | 01-12-06 | 17:06

commentaarderer 01-12-06 @ 13:40

Het pro 31.000 negeert de rechtstaat volgens Henk Kamp en ik ben het met hem eens. Daarmee toont ieder van de bende van 75 niet capabel te zijn om te regeren, aangezien in een democratie altijd de terreur van de meerderheid dreigt. Wie in deie contect, nota bene op de eerste dag van een nieuwe zittingsperiode een dergelijk ultra- gevoelig dossier doordrukt is imho geen knip voor de neus waard. En dan heb ik het nog niets eens over de inhoud. En nou niet aankomen met: dat is niet waar het deabt over ging, want daar ging het debat indirect wél over. Waarmee alweer een mythe ontmaskerd is: "links" polariseert, zet de bijl aan de wortels van de rechtstaat, doet aan onverantwoordelijk en zeer slecht getimed powerplay en maakt een toer van een links onderbuiken- thema pur sang. Links kan nimmer meer een beroep doen op haar ethisch en moreel gelijk.

bottehond | 01-12-06 | 13:48

Onderbuik 01-12-06 @ 13:06
jecus

jecus, je weet heel goed dat ik wel degelijk gelijk heb. Dat laat je zien in je laatste twee zinnen.

Een minister dient een meerderheid van de kamer achter zich te hebben bij het maken van beleid..

Wetten worden door de kamer aangenomen en gewijzigd. Een minister mag een wet voorstellen, net als ieder kamerlid, maar alleen de kamer kan een wet goed- of afkeuren.

Een minister kan een aangenomen motie naast zich neerleggen, correct.
Maar die minister dient dan wel het vertrouwen van de kamer te behouden.

Stel het loopt zo hoog op als jij schetst.
dan zou de kamer een motie van wantrouwen in kunnen dienen en als die wordt aangenomen dan zal de minister toch echt weg moeten.

als de minister dan toch blijft zitten is er wel degelijk sprake van een staatsgreep. Om je vraag te beantwoorden: Als het kabinet ongezien de tyfus zegt tegen de tweede kamer moeten we het leger op de regering afsturen.

Het is me werkelijk een raadsel hoe snel mensen denken ons staatsbestel bij de vuilnisbak te kunnen zetten op het moment dat er hun onwelgevallige zaken uitrollen.

De verkiezingen zijn geweest met een koerswijziging als gevolg. Als een minister die koerswijziging niet wil uitvoeren dient ze weg te gaan. Maar de suprematie van het volk staat. Daar aan tornen werpt ons eeuwen terug.

commentaarderer | 01-12-06 | 13:40

commentaarderer 01-12-06 @ 12:42
Oh, ga maar weer terug naar school dan. Kunnen ze je nog een keer uitleggen. Een minister is namelijk heel goed instaat een motie naast zich neer te leggen. De tweede kamer heeft slechts verzocht en verder niets.

Voorbeeld D66'er Brinkhort stemde, tegen de wil van de kamer, voor software-patenten en mocht gewoon blijven. Pas als een meerderheid van de tweede kamer een minister wegstuurd, dan hebben we iets leuks. Stel nu dat het kabinet zegt tweede kamer ongezien de tiefus. Wie gaat dan het werk doen???

jecus | 01-12-06 | 13:32

Maaier 01-12-06 @ 10:18

Het lijkt me duidelijk dat Nederland ongeveer doormidden gespleten is omtrent de allochtonen- discussie. Heel lang heeft de media en de politiek gedaan alsof dat niet zo was, dat het slecht was, dat er niets aan de hand was en dat wij allen vurige aanhangerTs van de inmiddels ( Paul Scheffer www.nrc.nl/W2/Lab/Multicultureel/schef... ) deaudverklaarde multikulturele droom dienden te zijn. Ik noem dat ethisch staatsterrorime, maar dat terzijde. Laten we proberen redelijk te zijn. De problemen die dit eksperiment heeft veroorzaakt zijn nog lang niet opgelost. De hoge werkloosheid, de grote schooluitval, het buitenproportionele aandeel in de criminaliteit door allochtonen, de straatterreur zijn wellicht allen te repareren, maar zullen van 0031 een enorme (finaciële en morele) inspanning vergen. Daarnaast ligt er een onopgelost en wellicht onoplosbaar probleem. De aanwezigheid van 1 1/2 miljoen moslims, die allen in min of meerdere mate onderwerpen zijn aan de mores van die islam.
De gespleten samenleving is in 2 kampen in te delen en door de kennelijk onoverbrugbare tegenstellingen neemt dat almaar meer groteske vormen aan, waarbij een ieder alle andere actoren reduceert tot een karikatuur. Het lijkt mij van inzicht getuigen om die verharde tegenstellingen niet verder aan te wakkeren. Kijk ik naar de zogenaamde extremist Wilders, dan stelt die voor om eerst orde op zaken te stellen (grenzen 5 jaar dicht voor niet westerse allochtonen) en puin te ruimen. Je hoeft geen genie te zijn om te beseffen dat de kloof niet overbrugd zal worden als er almaar onrust blijft omtrent deze materie. Wie kan van de anti- immigranten enig commitment vragen indien "links" alsmaar bezig blijft om het in mijn ogen verstandige en common sense beleid van de voorbije regeringen af te branden en veel erger nog: doorlopend toch als rupsjes nooit genoeg hun zin door te drijven. Wie dan nog vreemd opkijkt dat Wilders 9 zetels behaalt is in mijn ogen naief, stompzinnig en arrogant. Ik heb al vaker betoogd dat de anti- immigratieclan zoenoffers nodig heeft om mee te willen werken aan herstel van de maatschappelijke vrede. Dat bereik je dus absoluut niet door de Taida's, die turqse meisjes en nu weer die 31000 gezichten door de strot van zoveel weerstand te proppen. Of zwarte Pieten criminaliseren en ze vervangen door politiek correcte wangedrochtjes met alle kleuern van de regenboog. De weerstand tegen de aanwezigheid én de invloed van 2 miljoen allochtonen groeit daardoor bij het anti- immigratie- kamp. Dat lijkt me niet moeilijk te voorspellen. Ik begrijp heus wel dat op uitvergroot casus-niveau het fijn is om in het pro kamp te zitten. Op dat niveau kan ik me zeer goed voorstellen dat de "pro" houding helemaal in orde is. Niets op aan te merken. Maar de "pro's" dienen zich er rekenschap van te geven dat de gevolgen van hun keuze zijn dat de verdeeldheid toeneemt en dat de reeds aanwezige allochtonen met weer een streepje meer argwaan en soms zelfs haat bekeken worden. Niet voor niets zeggen veel allochtonen dat Nederland eens de poot stijf moet houden, hard moet optreden en de regels moet toepassen. Die mensen snappen kennelijk beter dan de bende van 75 dat politiek Den Haag met nitro- glycerine speelt door de ethische prinsjes op het witte stokpaardje te blijven spelen. Dergelijk gedrag getuigt van heel weinig maatschappelijke realiteits-zin en revanchisme en is iedere keer weer een regelrechte oorlogsverklaring aan de immigratie- sceptici.

* scusi voor de lange post, maar ik wilde je vraag serieus beantwoorden *

bottehond | 01-12-06 | 13:27

Toen Fortuijn destijds (2002!) zijn goedkeuring gaf aan een Generaal Pardon, was dat voor 6000 mensen, hoe kan het dat het inmiddels 26.000 zijn geworden??? Het gaat toch om mensen van voor 2001?

rosalie | 01-12-06 | 13:12

@commentaarderer 01-12-06 @ 12:42
dat de 2e kamer de baas zou zijn is m.i. pure theorie. Werkelijkheid is m.i. dat er maar een paar politici in Nederland zijn die een duidelijk beleid en een duidelijke ruggegraat hebben. Verder zitten (zaten) er in de 2e kamer te veel politicor correcte egotrippers die graag integer en vooral: socialer dan anderen, willen overkomen...

Onderbuik | 01-12-06 | 13:06

het is een non-argument te beweren dat de regering geen controversieel beleid mag initieren.

En dat weet iedere eerstejaars staatsrecht.

Van de demissionaire regering wordt terughoudend verwacht bij het voorstellen van nieuw beleid, dat is echter geen wet.

De werkelijke baas in dit land is de tweede kamer, en als die iets uit wil voeren dan kan dat gewoon. Als een minister dat niet wil kan ze eigenlijk maar 1 ding doen: wegwezen.

Als Rita die elementaire beginselen van ons stelsel niet begrijpt is ze werkelijk een gevaar voor onze democratie.

De meerderheid van de volksvertegenwoordiging wil dat er iets gebeurd, een minister kan dan niet anders dan meewerken of ofstappen.

Niet doen en blijven zitten komt neer op het plegen van een staatsgreep.

Zo ver zal het niet komen, ergo: rita zal inbinden. Voor de zoveelste keer.

commentaarderer | 01-12-06 | 12:42

@ja man
Mensen zonder vooroordelen bestaan niet!...

kruT | 01-12-06 | 12:13

Zij staan overigens in Turkije bekend als goede oplichters, pas je wel op :)

kruT 01-12-06 @ 12:04
dus ik ben niet de enige met vooroordelen zie ik! :)

ja man | 01-12-06 | 12:08

@ja man
Geen kleine stad, maar wel een stad uit het diepe hart van Anatolië. Zij staan overigens in Turkije bekend als goede oplichters, pas je wel op :)

kruT | 01-12-06 | 12:04

gezontverstant 01-12-06 @ 11:41

dat komt omdat

- alleen 'rechtse' mensen zijnrealistisch
- aleen linkse mensen laten zich indoctrineren
- Bos Marijnissen en Halsema liegen het volk voor
- de media zijn allemaal links, dus wat zij zeggen is nooit waar.

zie hier, de teleurgestelde kleinburger...

Maaier | 01-12-06 | 11:52

Kayseri een kleine stad?

ja man | 01-12-06 | 11:48

@ja man
Jouw personeel komt zeker uit de diepe bergen van Turkije. Daar kun je inderdaad niet voor dat soort zaken uitkomen. In de steden in Turkije echter kan dat wel. Verders interesseert het me weing wat berggeiten van me vinden...

kruT | 01-12-06 | 11:45

Toch wel interessant dat hier nog net één categorie mensen erger is dan immigranten/allochtonen/asielzoekers: dat zijn de linksen. Maar dat is wel de (nipte) meerderheid van de stemmende bevolking, zeker als je bereid bent te denken dat het CDA ook een linkse vleugel (nou ja, vleugeltje; nou ja, veertje) heeft. Eh, dus is de grootste groep vijanden van de toekomst van Nederland het grootste deel van de bevolking? Zijn Nederlanders dan echt te dom, heeft rechts het hun allemaal niet goed genoeg uitgelegd of zijn de ideeën van rechts toch niet zo geweldig?

gezontverstant | 01-12-06 | 11:41

@Tiepe
Grappig dat je hiermee komt. De werled moet je inderdaad niet buiten de deur houden. Als we binnen europa niet meer samenwerken dan kunnen we concurentie met Azie en Amerika over enkele jaren wel vergeten...
MAAR, volgens mij is vooral links (denk an Jan Mao) expliciet TEGEN één europa. DAT is pas hokjes denken...

Maar als we binnen europa al niet goed samenwerken, wat moeten we dan met Mocro's die absoluut niet van plan zijn (helaas voor die paar goede mocro's) om iets bij te dragen aan de samenleving.

Buitenlanders die zich aanpassen kunnen ook in Nederland zeer succesvol zijn. Als dit niet zo is geven deze groepen de Nederlanders de schuld, ze vinden dat ze geen kansen krijgen en dat ze last hebben van discriminatie... walgelijk. Die mocro's zouden in de spiegel moeten kijken... een betere wereld begint bij jezelf. Veel turken zijn in Nederland wel succesvol...

klootveger | 01-12-06 | 11:26

kruT 01-12-06 @ 11:09

volgens mijn turkse vrienden, waarvan er eentje naast me staat, kom je daar in turkse kringen vast niet voor uit!

ja man | 01-12-06 | 11:20

@Tiepe 01-12-06 @ 11:10
Goed plan, dat hele 'persoonlijke verantwoordelijkheid' is toch zwaar overdreven. Ik zeg; Wouter zorg voor me want ik ben gvd te lui en te stom om het zelf te doen.

dlseth | 01-12-06 | 11:18

Tiepe 01-12-06 @ 11:10

sinds verdonk als minister, is bij mijn weten het aantal asiel aanvragen met 70% afgenomen, dus het kan wel!

ja man | 01-12-06 | 11:17

Hoe klinkt atheïst? Of misschien ben ik wel een paragnost. Of kan dat niet als Turk? Zit je ook zo opgesloten in je eigen nauwe gedachten?

kruT 01-12-06 @ 11:09

Waarom reageer je steeds zo agressief, was geweaun nieuwschierig!

ja man | 01-12-06 | 11:15

@klootveger
Nederland lijkt soms een bedrijf, met al die privatiseringen en dat eindeloze gehamer op 'eigen verantwoordelijkheid' (lees: krijg de tering en zoek het maar uit) maar het is een samenleving. En dan ook nog 's eentje die zich niet op een eiland bevind maar die onderdeel uitmaakt van de rest van de wereld. Eerste reactie: zet er dan een hek omheen! Ja, ja, ja, dat gaat dus niet. Ook niet als je heel graag wilt. Dus we hebben te dealen met een verse onderklasse van arme, machteloze ex-buitenlanders die voor een hoop rotzooi zorgen. En er zullen er nog velen volgen. Dat moet het uitgangspunt zijn. Verdonk en Wilders doen net alsof ze iets aan dat geweldige probleem met die paar scootermongolen kunnen doen maar dat kunnen ze helemaal niet. Je houdt de wereld niet buiten de deur.

Tiepe | 01-12-06 | 11:10

@ja man
Hoe klinkt atheïst? Of misschien ben ik wel een paragnost. Of kan dat niet als Turk? Zit je ook zo opgesloten in je eigen nauwe gedachten?

kruT | 01-12-06 | 11:09

@Maaier

Sommige Nederlanders maken er inderdaad ook een potje van, vandaar dat er van mij hard op mag worden getreden tegen hooligans.
Net zo goed als tegen gelukzoekers die de staat (wij) erg veel geld kosten en vaak liegen en bedriegen. Helaas zijn er ook echte asielzoekers, maar ik ben er van overtuigd dat dit een zeer klein groepje is...

Die WAR-lords en ander tuig uit Afrika komen hier OOK asiel aanvragen, wil jij die een generaal pardon geven?

klootveger | 01-12-06 | 11:03

klootveger 01-12-06 @ 10:57

feyenord-fans, outochtone jonegren die oude vrouwtjes beroven, Gs-tvmakers, Felkeurde pieten en vrouwen zorgen ervoor dat nederland naar de gallemiezen gaat.

pff.. Als dit land al naar de gallemiezen gaat, doen we het allemaal samen toch?

Maaier | 01-12-06 | 11:00

@Tiepe
Loverboys, scooter acrobaten, R&B, Ali B en ander criminele kansjongeren zorgen ervoor dat Nederland naar de gallemiezen gaat...

Diep respect voor mensen zoals Verdonk, Kamp en Wilders die in staat zijn om in een knuffelklimaat toch nog proberen een land te besturen. Nederland is een bedrijf dat een directie nodig heeft en Boslim, Mao en Kaakklem kunnen met een geldstrooi en alles mag beleid géén ziek bedrijf (Nederland) beter maken.

Ik MAG veel belasting betalen, maar dan heb ik liever dat dit besteed wordt aan de opbouw van een land en niet de verloedering...

klootveger | 01-12-06 | 10:57

Ze wees erop dat de voorgestelde regeling niet gericht is op een beperkte, afgebakende groep zoals de Kamermeerderheid stelt. Oorspronkelijk ging het om 26.000 asielzoekers die onder de oude Vreemdelingenwet vielen. Volgens Verdonk zou het voorstel echter kunnen gelden voor 225.000 voormalige asielzoekers of mogelijk zelfs een half miljoen.

HAHAHAHAH, dan breekt echt de pleuris uit!

ja man | 01-12-06 | 10:53

26000 badmutsgezichtjes erbij, HOERA! :D

MiRRoRMaN | 01-12-06 | 10:50

hoho, recht door zee tegen thuiskwekers!

Maaier 01-12-06 @ 10:45

WABLIEF?

ja man | 01-12-06 | 10:49

ja man 01-12-06 @ 10:43

hoho, recht door zee tegen thuiskwekers!

Maaier | 01-12-06 | 10:45

HET enige voordeel van slinks kabinet en 2e kamewr ies dat ze waarschijnlijk wat relaxter tegen de thuis kwekers zullen optreden!

ja man | 01-12-06 | 10:43

@Daemonis
Ga jij maar fijn 'assiel' aanvragen (en kijk het woord nog snel even na in de Dikke van Dale, voor je vertrekt!).
@bottehond
'maatschappelijk klimaat', 'slecht uitpakken voor de aanwezige allochtonen'? Wat lul je nou man? De stemming is dankzij botte kletskousen zoals jij, aangevuurd door populistische praatjesmakers, allang naar de gallemiezen. Het patroon is telkens hetzelfde: felrechtse figuren blazen de onzekerheid van zwakke burgers op door te verwijzen naar de buitenlanders. Die hebben het allemaal gedaan en als ze eenmaal opgetiefd zijn keert de rust in ons mooie vaderland weder, zo is de belofte. Je bent zo geindoctrineerd dat je denkt dat het juist de anderen (het echt enorme linkse gevaar) zijn die geindoctrineerd zijn. Niet erg verstandig. Wel vermakelijk. Ga zo door.

Tiepe | 01-12-06 | 10:42

@maaier
Ja uiteraard de nieuwe tweede kamer, maar ik zie dat als een voorbode van een nieuw richting van beleid. (door het nieuwe kabinet dat gevormd moet gaan worden).

Je begrijpt dat ik het democratisch zwaar oneens ben met drie bovengenoemde lutsers. Bovendien vind ik het onverantwoord om nu de gaan soebatten over een dergelijke ingrijpende beslissing terwijl er niet eens een nieuw kabinet is...

Hopelijk snel nieuwe verkiezingen...

klootveger | 01-12-06 | 10:38

klootveger 01-12-06 @ 10:30

welk nieuwe kabinet? Nieuwe tweede kamer bedoel je, die democratisch is gekozen.

Maaier | 01-12-06 | 10:33

En verders ben ik geen moslim...

kruT 01-12-06 @ 09:55

vertel, turkse gristen?
turkse boedist?
srry , maar mijn nieuwschierigheid kent geen grenzen, ben je mischien een afvallige moslim?

ja man | 01-12-06 | 10:31

De eerste vruchten van het nieuwe kabinet... wat een ellendige tijd staat Nederland te wachten. Boslim, Maorijnissen en Femke Kaakklem, erger kan niet.

Had rita die "waardeloze profiterende criminele gelukszoekende vrouwonvriendelijke haatzaaiende kinderfabrieken" eindelijk een beetje onder controle krijgen we weer dat slappe, politiek correcte en sociale beleid terug... En dat na zoveel jaren van afbraak ten tijden van Wim Kok.

Misschien moeten we die hooligans in Frankrijk knuffelen, want die hadden het vast niet zo bedoeld... De politie zal ze wel te hard hebben aangepakt...

Thee iemand?

klootveger | 01-12-06 | 10:30

@bottehond 01-12-06 @ 10:08

Ik keur nergens de toelating van die asielzoekers goed. En die twee Turkse meiden met die doeken op hun hoofd, hadden van mij ook linea recta naar Turkije gemogen. Heb erg weinig met die mensen. Daar ging de discussie ook helemaal niet over.

kruT | 01-12-06 | 10:24

Kale Rakker 01-12-06 @ 10:14

Gelukkig praat jij goed nederlands.....

Maaier | 01-12-06 | 10:20

De mensen die wel gehoor gegeven hebben om dit land te verlaten gaan nu allemaal een retourtje boeken. De mensen die zijn blijven hangen zijn mijn inziens de meest pauperige loeders die het gewoon vertikken en geen gehoor geven aan de wet. Moeten deze mensen beloond worden? Nee eruit is eruit. Als deze mensen geen gehoor moeten geven aan de wet. Geef mij dan een reden om dat wel te doen! Belasting betalen welnee ophoeren voor mij geldt dat niet! Verkeersboetes ik heb schijt!
Verdonk mag dan wel als zuurpruim worden bevonden, maar ze volgt gewoon de wet. En een land zonder wetten is een bananenrepubliek.

TheDevilMadeMeDoIt | 01-12-06 | 10:19

Leuk al die reacties van die linkse plebejers!

Binnen 25 jaar is de PVDA omgedoopt tot Partij Van De Allochtonen, ben ik wel vrij met het suikerfeest en slaan we kerst, pasen etc over. Zijn we wel van die koopzondagen af, dat dan weer wel. Bah!

Denk dat ik voor die tijd wel ergens assiel (Scandienavie, Canada) zal hebben aangevraagd, alleen dan zal ik wel een zak geld mee moeten nemen.... itt de geluk zoekers die hier aankloppen.

Daemonis_666 | 01-12-06 | 10:19

Kale Rakker 01-12-06 @ 10:14

Gelukkig praat jij goed nederlands.....

Maaier | 01-12-06 | 10:18

bottehond 01-12-06 @ 10:08

Ome Botte, leg mij een suit waarom de toelating van deze mensen slecht uitpakt voor de allochtoon op de hoek. Ik snap dat echt niet.

Maaier | 01-12-06 | 10:18

Bijstandskoning 09:58: Over 1 kam scheren is nu juist wat de wazige linkse typjes doen. Allemaal zielug!

Verdonk heeft helemaal gelijk dat je deze mensen individuaal moet behandelen, en daar heeft ze ook al een aardig begin mee gemaakt. Er zijn er al zo'n 15000 gedaan, die hebben een status, zijn vertrokken, of zitten hier nu illegaal. En ja, aan de ene kant is het schandalig dat sommige mensen zo lang op een besluit moeten wachten, aan de andere kant zitten er ook zat tussen die dat aan zichzelf te wijten hebben, die bijv. hun paspoort hebben opgegeten, bij iedere stap de hakken in het zand zetten en procederen tot en met het Laatste Oordeel, aangespoord door ranzige advocatencollectiefjes die lekker meevreten van dit hele circus.

Om die traineurs toe te laten is een klap in het gezicht van diegenen die wel de koninklijke weg hebben bewandeld en inmiddels zijn vertrokken. BOvendien moedig je mensen aan om nog meer te gaan rekken...

Muxje | 01-12-06 | 10:16

Denk dak di jaar ipv kerstpakketten me medewerkers maar een cursussie Allochtonies cadeau geef dit jaar
Kunne ze zicg tebninste verstaanbaar blijve make de komende tijd as di so doar gaat

Kale Rakker | 01-12-06 | 10:14

zullen eerst en vooral slecht uitpakken voor de reeds aanwezige allochtonen. Surely ben je intelligent genoeg om dat in te zien.

bottehond 01-12-06 @ 10:08
lijkt er niet op, heb ik eerder ook al gezegt

ja man | 01-12-06 | 10:14

@Kingeef1975 01-12-06 @ 09:58
linkse mensen denken vaak dat ze iets meer recht van spreken hebben dan anderen, anders gezegd: het is gewoon brutaal tuig, zonder enige inhoud of feitenkennis.

Onderbuik | 01-12-06 | 10:09

kruT 01-12-06 @ 09:27

DEnk na. Die 26000 zijn al jaren afgeserveerd en uit en te na beoordeeld. Denk na: dit soort acties van bos et. al. zijn zéér slecht voor het maatschappelijk klimaat en zullen eerst en vooral slecht uitpakken voor de reeds aanwezige allochtonen. Surely ben je intelligent genoeg om dat in te zien.

bottehond | 01-12-06 | 10:08

Kingeef1975 01-12-06 @ 09:58
Femkut heeft een torenhoog irritatiegehalte.... die muts heeft geen plaat voor d'r kop maar de hele chinese muur geloof ik

SoepKip | 01-12-06 | 10:03

tuurlijk, verneuq nederland maar, te beginnen bij 26.000 uitkeringen en een open uitnodiging aan iedereen die misbruik wil maken van nederland en de linkse meerderheid!
ongezien de tyfes, Bos

DenLangel*l | 01-12-06 | 10:01

@kruT
Ik hoor die christenen nooit mij hun wil proberen op te leggen.

Henkiemaardannietgek | 01-12-06 | 10:00

kruT 01-12-06 @ 09:55

IK wijs naar elk geloof, is allemaal zwaar kudt!
maar sommige zijn net ietsjes kutter zoals de agresieve islam bijv.

ja man | 01-12-06 | 09:59

@SoepKip 01-12-06 @ 09:56

En hoe dat tuig tegen Verdonk tekeer ging, helemaal erg. Ik dacht trouwens dat Femke Schaamhaar had verloren met de verkiezingen, ook is het onmogelijk dat ze in een kabinet komt. Waarom heb die malloot dan zo'n grote bek?

Kingeef1975 | 01-12-06 | 09:58

@kruT 01-12-06 @ 09:15

Nee, maar ik krijg de neoconservatiefjes hier met zo´n naam zo heerlijk op de kast. Of niet soms, Henkiemaardannietgek 01-12-06 @ 09:31 :P

Henkiemaardannietgek heeft kennelijk zoveel moeite om gelukkig te zijn met de welvaart die hij hier mag genieten, dat hij al die asielzoekers over één kam moet scheren: allemaal klanten voor de sociale dienst. Proficiat Henkiemaardannietgek, je bent het prototype van de ondankbare witteman.

Bijstandskoning | 01-12-06 | 09:58

@ Kingeef1975 01-12-06 @ 09:53
Nederland "gaat" niet naar de kloten... Nederland IS al naar de kloten. Die innige omhelzing van Bos en Halsema..... zum kotszen!

SoepKip | 01-12-06 | 09:56

@ja man 01-12-06 @ 09:38
Dus iedereen die de Bijbel niet in het oorspronkelijke Aramees/Hebreeuws leest kent de Bijbel niet? Wel gek dat je elke keer naar moslims wijst terwijl die dingen ook bij Christenen spelen.

En verders ben ik geen moslim...

kruT | 01-12-06 | 09:55

Goed, resumerend is nu te stellen dat dit land de komende vier jaar naar de kloten gaat. Wouter Boslim en zijn vriendinnetje Femke Schaamhaar gaan ervoor zorgen dat dit land wordt overstelpt met illegalen die dan naar een paar weken mogen blijven. Lekker makkelijk als je in Amsterdam in een pandje van resp 5 en 6,5 ton woont.

Hoe dan ook mensen aan de persoonlijke ego trip van Woter Kabouter Kamelenneukert en Schaamhaar mag u allemaal meebetalen. Los daarvan zal de criminaliteit dit jaar fors gaan stijgen. Met 26.000. Het eerste werkwoord wat deze profiteurs namelijk foutloos kunnen vervoegen is stelen dus veel voordeel zullen we van deze figuren niet hebben.

Kingeef1975 | 01-12-06 | 09:53

@TyfusLeijer 01-12-06 @ 09:47
pardon lul?

Onderbuik | 01-12-06 | 09:51

Als de term generaal pardon uit de rechtse hoek zou komen dan heeft dat een totaal andere betekenis.

TyfusLeijer | 01-12-06 | 09:47

@bottehond 01-12-06 @ 09:33
heb de uitzending niet gezien, ik bespaar mijzelf zoveel mogelijk die linkse zelfingenomenheid van de publieke omroep. Maar mooi dat Kamp de vinger bij de zere plek heeft gehouden, zo zie je maar: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel...

Onderbuik | 01-12-06 | 09:44

Vergeet niet die 5.500 nagereisde familieleden en opgewekte kinderkes (die handig zijn om door te blijven procederen).
Het pardon zou dus gelden voor ca. 31.500 goudzoekertjes.

TyfusLeijer | 01-12-06 | 09:41

bottehond 01-12-06 @ 09:33
premier Kamp, niet eens zo een slecht idee

jecus | 01-12-06 | 09:39

Lees eerst de Koran voordat je hier komt met je nietklopende conlusies.

kruT 01-12-06 @ 09:27

zolang jij een vertaling van de koran leest ( turks), moet ook jij je mond houden,vertalingen zijn nooit het zelfde als het ogineel!

ja man | 01-12-06 | 09:38

kruT 01-12-06 @ 09:27
Ik stigamtiseren????? Alleen omdat ik die regel van het nieuwe testament niet ken van de koran stigmatiseer ik. Moet je me toch eens uitleggen. Ik weet er staan veel vredelievende zaken in de koran, maar van wat ik er van weet en ik heb niet de hele koran gelezen van a to z aangezien ik geen woord arabisch lees, komt die regel niet voor. Weet ook uit de koran dat veel vredelievende zaken juist en alleen bedoeld zijn voor de medemoslim.

Onderbuik 01-12-06 @ 09:25
Erg laag van je, jij jij jij ............ Dat kan je je ergste vijand nog niet eens aandoen!!!!

jecus | 01-12-06 | 09:35

Heb je gezien hoe Woutertje Bos bijna de knokkels van z'n hand eraf tikte, toen de stemming 75-74 was?
Wat een eng fanatiek mannetje zeg..... als dat ooit nog eens premier zou worden.....

karimp | 01-12-06 | 09:34

26.000 x 700(uitkering) = 18200000 p.m. = 218400000 p.j. Met dat geld kunnen we natuurlijk veel betere dingen doen. Einde oefening. De wet is de wet ongezien de tyfus en opkepleurt. Als ik zonder licht rijd krijg ik een boete. Ik kan dan niet gaan roepen nee voor mij geldt dat niet. Die boete moet betaald worden, omdat dat de wet is! Dus illegaal is illegaal dus in overtreding van de wet dus bye bye. Waarom hebben we anders wetten in dit land.

TheDevilMadeMeDoIt | 01-12-06 | 09:33

Polariseren is een nasjonale sport geworden. Het land tot op het bot verdeeld. Ik vond Henk Kamp gisteren magistraal bij Pauw en Pauw. Hij zette de 75 voorstemmers neer als hyena's zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Het links janhagel aan tafel deed wat lacherig en haalde de schouders een beetje op, maar Henk Kamp dwong met zijn onweerlegbare logica, hartstochtelijk zijn punt makend de zelfvoldane glimlachjes om hun ogen neer te slaan. De Rede versus de linkse onderbuik. Hulde aan Henk Kamp.
Ik ga er van uit dat dit de laatste knieval van Jan Tomaat aan de polikor geweest is. Jan Tomaat: de tijd om te tonen of je iets kunt betekenen voor dit land is aangebroken.

bottehond | 01-12-06 | 09:33

laat ik voorop stellen dat ik medelijden heb met alle gelovigen, van welk geloof dan eauk!

maar goed, de christenen nemen de bijbel niet letterlijk, zoals de meeste moslims de koran wel letterlijk nemen!
de meeste christenen begrijpen dat de bijbel in de context van 2000 jaar geleden genomen moet worden, de meeste moslims doen dat niet!
noem mij is een gristelijk land waar heaumeaus opgehangen worden?
"Maar gelukkig heb ik meer hersenen gekregen van God. En nu jij weer, klein-rechts stemmend stampertje."

kruT 01-12-06 @ 09:19

je bent nog arrogant eauk, komt dat omdat je denkt dat je als moslim beter bent als de niet moslims?

o ja, kan jij arabisch lezen?

ja man | 01-12-06 | 09:32

@Bijstandskoning
Je komt uit de orient en je bent naar Nederland gekomen om je jeugddroom uit te laten komen?
Tja dan was Nederland het enige alternatief aangezien we het enige land ter wereld zijn met zo'n sociale voorzieningen.
Eigenlijk herken ik dat gezeur van je wel ik heb hetzelfde probleem,
ik heb een leuk tweede huisje in Frankrijk en daar lopen ook veel e veel fransen rond.
Eigenlijk zouden ze die allemaal ergens anders heen moeten brengen aangezien die zich nog nooit aan mij hebben aangepast.

Henkiemaardannietgek | 01-12-06 | 09:31

@kruT 01-12-06 @ 09:27
belangrijker is m.i. natuurlijk wat iemand in de praktijk doet met wat er geschreven staat in bv de Koran. Het valt mij echter telkens op dat moslims steeds onprettiger worden, (ook ondemocratischer) bij veel conflikten in de wereld zijn moslims betrokken...

Onderbuik | 01-12-06 | 09:30

@kruT 01-12-06 @ 09:19
Gefeliciteerd, je hebt bewezen dat er in de bijbel dingen staan die in de moderne wereld ook voor geen meter meer kloppen. Maar wat wil je daarmee bewijzen? Ten eerste is het een beetje triest voorbeeld; je originele standpunt is dat een enkele citaat uit een religieus boek niets zegt en dit onderbouw je door.... Een citaat uit een religieus boek tevoorschijn te halen en er op in te hameren. Tevens maken meerdere (geschreve) onrechten geen recht; het maakt niet uit in hoeveel religieuze geschriften homosexualiteit de verdommenis in wordt getrapt, het is en blijft naar moderne maatstaven een onrecht.

dlseth | 01-12-06 | 09:30

dlseth 01-12-06 @ 09:21
Klopt, terwijl je integratie juist tot stand brengt door diegenen die willen te belonen. Nu wordt je beloond als je je opsluit in je eigen hokje en worden zij die wel hun best doen verweten dat ze niet wachten op de achterblijvers.

sjaakdeslinksesul | 01-12-06 | 09:29

Geitenwollensokkendragers eraus :D:D:D

irccrew | 01-12-06 | 09:27

@jecus
Als ik jou conclusies zo bekijk, lijkt het erop alsof je de Koran helemaal gelezen hebt. Maar als je de Koran had gelezen, had je ook heel veel vredelievende teksten kunnen vinden. Die staan er echt (heb ik met eigen ogen gezien). Maar jij moet weer stigmatiseren. Lees eerst de Koran voordat je hier komt met je nietklopende conlusies.

kruT | 01-12-06 | 09:27

@jecus 01-12-06 @ 09:20
ja dat valt mij ook steeds op: trots zijn op je land, (Nederland), mág gewoon niet van onze tolerante linkse vrinden. De Balk liet het woord VOC vallen laats in de 2e kamer, dát mag natuurlijk helemaaaaaal niet. Getver wat zou Nederland toch veel beter af zijn als alle linkse zure mensen gewoon emigreren...

Onderbuik | 01-12-06 | 09:25

Leuk dat de linkse partijen op papier zichzelf zo inspannen voor een beter mileu,maar in de praktijk Nederland één van de dichtstbevolkte landen laten worden.... Hoezo dubbele agenda!!

reconquista | 01-12-06 | 09:24

Snap het best, links denkt ook, snel nog even 26000 extra stemmen regelen, want over 6 maanden gaan we weer stemmen.

OpenDeur | 01-12-06 | 09:24

kruT 01-12-06 @ 09:19
Vergeet het nieuwe testament niet. "Heb uw naaste lief als u zelf en god boven alles" Met naaste bedoelde mijn naamgenoot iedereen. En dat stuk ken ik niet van de koran.

jecus | 01-12-06 | 09:23

@sjaakdeslinksesul 01-12-06 @ 09:13
Nee, buitenlanders willen veelal geen moskeen, omroepen en dergelijke. Is het je wel 'es opgevallen dat 90% van dat soort idiote initiatieven het werk zijn van... Linkse nederlanders die sympathie proberen de scoren bij 'de allochtonen' en de verdeling verder in de hand te werken.

dlseth | 01-12-06 | 09:21

kruT 01-12-06 @ 09:04
Daar raak je een heel erg gevoelig punt. Van links mogen wij niet trots zijn op Nederland. Heb me ook altijd afgevraagd, als ik niet trots mag zijn op mijn land, hoe kan een allochtoon dat dan zijn. Trots zijn om Nederlander te zijn is voor links hetzelfde als Nazi zijn, kortom erg fout. Maar ik ben geen nazi, maar wel trots op dit klote landje en voor mij mag je er ook trots op zijn. Allochtonen wordt wel het idee gegeven dat rechtse stemmerts alleen een hekel aan allochtonen hebben. Wat ze vergeten is dat veel rechtse stemmerts misschien helemaal geen onderscheid willen maken tussen autochtonen en allochtonen.

jecus | 01-12-06 | 09:20

woningnet.nl..... typ wachtwoord..... bekijk wachtlijst.....

Meneer Huppeldepup(censuur) vanaf vandaag zijn er 22.000 hulpbehoevende woningzoekenden voor u op de wachtlijst gekomen.
U huidige positie op onze wachtlijst is nu 294,456,101

jippie in 3014 heb ik ook kans op een woning!!!:S

fijn jongens NLer zijn in een anti-blank Nederland :S

irccrew | 01-12-06 | 09:19

@ja man
Laat me gokken. Jij hebt Wilders óf Verdonk gestemd. Kan ik zien aan je uitspraken. Je hebt je mond vol van zaken waar je totaal geen verstand van hebt. Wat staat er in Leviticus 20:13:
"Als een man met een andere man omgang heeft als met een vrouw, begaan beiden een afschuwelijke daad. Zij moeten ter dood worden gebracht; zij hebben hun dood aan zichzelf te wijten."

Verzoenende woorden, niet? Zijn alle christenen nu een stelletje homomoordenaars? Als ik mezelf dezelfde conclusiekwaliteiten zou toedichten als de meeste Nederlanders doen, zou ik zeggen JA. Maar gelukkig heb ik meer hersenen gekregen van God. En nu jij weer, klein-rechts stemmend stampertje.

kruT | 01-12-06 | 09:19

@kruT 01-12-06 @ 09:12
Verdonk en de VVD zijn net zo erg als de PvdA wat dat betreft, al de symboolpolitiek rond de boerka en 26.000 neiettegenstaande. Ook Verdonk gaat met zelfbenoemde vertegenwoordigers van gesubsidieerde allochtonenclubs aan tafel zitten om haar beleid bij te schaven.

sjaakdeslinksesul | 01-12-06 | 09:18

@Bijstandskoning
Zit je in de bijstand?

kruT | 01-12-06 | 09:15

typisch iets voor socialisten om over de ruggen van 26.000 asielzoekers, hun ethische *kuch*superioriteit te etaleren. Ik viel gister al zappend per ongeluk bij pauw witteman, en daar zat weer zo'n zelfingenomen links fossiel, ben zijn naam kwijt maar: het zingt en het is sociaal bewogen en heeft bovendien paardetanden, zich misselijkmakend egotripperig te gedragen...

Onderbuik | 01-12-06 | 09:15

Ken je Leviticus ?
kruT 01-12-06 @ 09:07
Waarom moet je per se schoppen tegen de moslims? Kun je dat uitleggen? Of ben je verbaal zwak?
kruT 01-12-06 @ 09:07
nou nou nou, je hoeft je niet meteen een houding aan te meten heaur!

enneee.... nee leviticus ken ik niet, enlighten me please!

ja man | 01-12-06 | 09:14

dlseth 01-12-06 @ 09:06
Juist. Je bent volgens hen als allochtoon ofwel een soort van supermens, die ondanks alle discriminatie door blanke landgenoten en achterlijkheid van de eigen achterban tot grootse hoogte stijgt, of je bent een klein kind die aan de hand van de grote blanke weldoener naar de beschaving wordt geleid. Maar allochtonen als normale mensen zien met doodnormale behoeften (huis, werk, onderwijs, zorg enz.)? Nee dat bestaat niet voor links, allochtonen willen moskeeen, eigen omroepen, een hoofddoek op in de klas en positieve discriminatie op de werkplek.

sjaakdeslinksesul | 01-12-06 | 09:13

@ja man
Gezien je domme reacties zal ik aan jou verder geen energie verspillen.

@sjaakdeslinkselul
Ken je dat initiatief van Verdonk dat ze "EN" heeft gedoopt. Daarin moeten succesvolle allochtonen model staan voor alle andere allochtonen. De laatste keer dat ik gecheckt heb zat Verdonk nog bij de VVD. Die is niet links toch? Dan zie ik jouw argument weer zinken.

kruT | 01-12-06 | 09:12

@kruT 01-12-06 @ 08:52

Kalmeer! De Nederlanders bewijzen alleen maar hun eigen achterlijkheid met hun gepatenteerde wij-zij-denken. Reden te meer om je niets van hun achterlijke denkbeelden aan te trekken. Ze hebben kennelijk niets beters te doen!

Zelf kom ik ergens uit de Oriënt en spreek beter Nederlands dan, pak hem beet, 90% van de bevolking. Maar ik word in Friesland steeds met Turk en neger nageroepen. Kutboeren. Joh, die wittemannen zijn DOM! Niet te geleauven :D

Bijstandskoning | 01-12-06 | 09:09

@ja man.

Ken je Leviticus 20:13? Daar staat ook het e.e.a. over homo's. Daar hoor ik jou echter niet over. Waarom breng je dat niet ter sprake? Waarom moet je per se schoppen tegen de moslims? Kun je dat uitleggen? Of ben je verbaal zwak?

kruT | 01-12-06 | 09:07

dus elke crimineel die geen Nederlands praat nog nooit een cent heeft verdiend krijgt een PARDON..............*?*

Nee, in Spanje hebben we gezien dat dit niet een zuigende werking heeft op nieuwe gelukszoekers, ze komen er nu bijna in om daar.
Al dat overdreven links nu zorgt voor extreme rechtse swung later.... lekker slim hoor socialen !!

holistic river | 01-12-06 | 09:07

Ik ga maar eens wat nuttigs doen.

kruT 01-12-06 @ 09:04

zoals?

ja man | 01-12-06 | 09:07

@kruT 01-12-06 @ 08:52
Maar hoe komt het dan dat goed geintegreerde turken en marokkanen als allochtoon worden gezien, zo zie ik ze namelijk niet. Het zijn voor mij hollanders met een andere kleur haar of ogen, totaal irrelevant verder. Ik denk juist dat het huidige integratiebeleid en de cultuur eromheen hiervoor verantwoordelijk is en niet de Wildersstemmers.
Zij worden geregistreerd als allochtoon, zij moeten als succesvolle allochtonen opeens de vreantwoordelijkheid dragen voor de losers en onwilligen binnen hun etnische groep, zij moeten voor hun een voorbeeldfunctie vervullen, zij dienen zitting te nemen in intergratiecommissies en als duidelijk zichtbare allochtoon op een verkiesbare plek te staan. Maar gewoon hun eigen ding doen zoals autochtonen dat ook mogen wordt ze niet toegestaan.

sjaakdeslinksesul | 01-12-06 | 09:07

@kruT 01-12-06 @ 08:52
Nee lieverd, de wij-zij mentaliteit komt van links. Het hele woord 'allochtoon' is een linkse truuk om het wij-zij gevoel in de hand te werken. Vroeger waren het gewoon nationaliteiten die problemen gaven en boeide het niet echt waar je ouders vandaan kwamen. Toen werd het woord 'allochtoon' in het spelletje geflikkerd waaronder alle buitenlandse nationaliteiten vallen en mensen met buitenlandse ouders. Waarom? Omdat links zat te hameren op de verschillen tussen 'allochtonen' en 'autochtonen' en in een handige slag een hele hoop Nederlanders (zoals jij) hebben gebombardeerd tot 'allochtoon' om het wij-zij gevoel te versterken.
.
Rechts interesseert het geen ruk waar je vandaan komt zolang je je aan de wet houdt, je aanpast aan de Nederlandse cultuur en je zo ver mogelijk voor jezelf zorgt. Het is links dat op de verschillen blijft hameren opdat zij zichzelf representatief wanen voor een ongerelateerde groep mensen die ze zelf steeds groter later worden door met een woordenboek te knoeien.

dlseth | 01-12-06 | 09:06

@ja man
Dat is dus het resultaat van 4 jaar Verdonk.

Enige jaren geleden had ik ook gezegd dat ik een Nederlander ben. Nu doe ik dat niet meer. Ik kan mezelf niet wijs maken dat als iedereen mij ziet als Turk ik dan zelf kan zeggen dat ik een Nederlander ben.

Ik heb overigens een Nederlander nooit horen zeggen dat hij er trots op is om Nederlander te zijn. Hoe de fuck kan je dat dan verwachten van een allochtoon? Het is toch juist mooi dat je trots kan zijn op zoiets? Magoed ik heb niet de illusie hier ook maar iemand overtuigd wordt van wat ik zeg. Ik ga maar eens wat nuttigs doen.

kruT | 01-12-06 | 09:04

Dat de SGP vrouwen ook als minderwaardig ziet in minder erg.

IS HELEMAAL NIET MINDER ERG!

in de koran staat dat homosexualiteit onaanvaardbaar is, en de koran is het geschreven woord van allah , dus.............................................?
kruT 01-12-06 @ 08:59

ja man | 01-12-06 | 09:03

kruT 01-12-06 @ 08:52
Ik denk eerder dat je die houding aan de linkse media te danken hebt. Die willen niets liever dan rechts kunnen afschilderen als slecht, zodat ze zelf er beter uit zien. Ik ben tegen alle integratiebevorderende maatregelen, juist omdat ie allochtonen stigmatiseren. En je hebt gelijk dat een baardaap uit het rifgebergte niet bepaald model moet staan voor alle islamieten, maar ze zijn op dit moment wel heel gezichtsbepalend.

jecus | 01-12-06 | 09:02

Zou Woutertje en al het andere linkse geteisem zich hebben afgevraagd waar die 26.000 mensen moeten wonen en geld verdienen voor hun onderhoud?.... of is dat weer typisch links gedachtegoed, eerst die mensen blij maken met hun verblijf en dan pas kijken hoe en vooral wie dat gaat oplossen.

Karel Kruizenruiker | 01-12-06 | 09:00

@jecus
Dat is precies wat ik bedoel. Wie zegt dat moslims homo's haten? Dat heeft een of andere imam gezegd. En wat doet de media uit 0031, die springen er als een stel bavianen bovenop. En GS doet vrolijk mee.

Als er een andere imam was geweest die precies het tegenovergestelde zou zeggen, zou dat nooit de media halen. En zo wordt de gemiddelde NL'er een rad voor ogen gedraaid en zijn er zelfs mensen die menen dat de Islam een gewelddadige godsdienst is. Mensen die de Islam alleen kennen vanuit de media, vinden dat zij een dergelijke mening erop na mogen houden. Die mensen kunnen wat mij betreft ongezien de tyfus krijgen.

Dat de SGP vrouwen ook als minderwaardig ziet in minder erg.

kruT | 01-12-06 | 08:59

Zelfs een goed geintegreerde Nederlander die Turkse ouders heeft, wordt gezien als een allochtoon. Zelfs al ben ik hier geboren
kruT 01-12-06 @ 08:52

ik heb een aantal turken in dienst, een paar spreek beetje nederlands, en een paar zijn net zoals jij, hier geboren en volledig geintegreert!
maar nu komt het, als ik hun zeg dat ze nederlander zijn voor mij, danzeggen ze
dat ze turk zijn, en trots zijn op hun afkomst! ( 2 paspoorten enz)
komt volgens mij doordat jullie ouders geen afstant hebben kunnen doen van het moederland turkije, en dien gevolge dat hun kinderen bijbrengen , dat ze boven al turks zijn en blijven!

ja man | 01-12-06 | 08:58

@ja man
De aandacht die nu aan allochtonen wordt besteed is negatief. Zelfs een goed geintegreerde Nederlander die Turkse ouders heeft, wordt gezien als een allochtoon. Zelfs al ben ik hier geboren. Ik ben een allochtoon. En waarom, omdat mijn ouders een hele tijd geleden in Turkije zijn geboren. Die mentaliteit van de Nederlanders, het wij-zij denken. Dat denken stamt af van de Nederlanders, niet van de allochtonen. Veel allochtonen willen zich graag Nederlander voelen, maar worden daarin tegengewerkt door lui die op Wilders stemmen. Dat soort lui zorgen ervoor dat de tegenstellingen die er al zijn alleen maar worden vergroot. Heb jij iets positiefs gezien aan het beleid van Verdonk. Is het slim om een imam die uit een of andere bergdorp uit Marokko komt als referentiepunt te nemen voor ALLE moslims in Nederland? Kon ze niet gewoon een gematigde imam (en dat zijn er veel meer) bezoeken die WEL handen geeft aan vrouwen. Nee zij moest weer zo nodig een zoeken die de tegenstelling alleen maar bevestigt. En DIE mentaliteit is de nekslag voor de integratie.

kruT | 01-12-06 | 08:52

@kruT 01-12-06 @ 08:19
"Of is dat wij-jullie-denken ook de schuld van de allochtonen?"
Nee, dat is een misverstand. Het wij-zij-denken is gecreerd door politiek-correcte politici: wij de goedwillende, weldenkenden en toleranten, zij de slechten, racisten en dommeriken. Met allochtonen heeft het verder niks te maken.

sjaakdeslinksesul | 01-12-06 | 08:51

kruT 01-12-06 @ 08:02
Is toc niet hetzelfde als "met het hoofd naar beneden gooien van een hoge toren". Ik heb er geen problemen mee als iemand op deze wijze met zijn medemens wil omgaan. Om dit op één lijn te zetten met de moslimhaat jegens homo's is wel erg triest van je.

jecus | 01-12-06 | 08:51

De wraak van links tov de Fortuijn revolte werd "verbeeld" door de omhelzing van Wouter en Femke.... volede u ook van binnen wat kapot gaan?..........

vinque | 01-12-06 | 08:50

Hoer-a! Nog meer (groeps)-verkrachters, straatrovers, dieven, uitkeringstrekkers en magaulen erbij!!!! (Ach zijn er toch al zat.... 26.000 meer of minder....)

MiRRoRMaN | 01-12-06 | 08:47

de mentaliteit van klein-rechts-en Rita stemmend Nederland
kruT 01-12-06 @ 08:39

leg is uit ,wat voor mentaliteit is dat dan?

ja man | 01-12-06 | 08:45

Traag 01-12-06 @ 08:02
Omdat het uitermate belangrijk is om duidelijk te maken dat het je je NIET aan de regels en rechterlijke uitspraken moet houden, omdat je dan van een nipte LINKSE meerderheid je zin alsnog krijgt. Lijkt me wel een SPOED-debat waard, of niet?

jecus | 01-12-06 | 08:45

kruT 01-12-06 @ 08:39

goeie post,maar het is ook jou belang dat er een stop komt op immigratie door gelukszoekers, zodat we de mensen die hier al zijn, meer aandacht kunnen geven!

ja man | 01-12-06 | 08:44

Dus als je iets wat illegaal is maar lang genoeg blijft doen dan mag het opeens?

Geldt dat ook voor te hard rijden bijvoorbeeld, want dan ga ik alsnog links stemmen.

Frevo | 01-12-06 | 08:41

@ja man
Een zeer goed geintegreerde Turk (hier geboren, getogen , geen uitkering (goede baan), geen moslimfanaat) die zich groen en geel ergert aan de mentaliteit van klein-rechts-en Rita stemmend Nederland. Uiteraard meet ik me hier een net iets andere rol aan dan in de "echte" wereld, zoals jij en velen met jou waarschijnlijk ook doen, maar de argumenten van sommige 0031'ers snijden hout noch plank en ies leuk om daar af en toe mee in discussie te gaan.

kruT | 01-12-06 | 08:39

kruT 01-12-06 @ 08:34

Wat is u als ik vragen mag?

ja man | 01-12-06 | 08:35

@fuckje
Discussies aangaan is niet je sterkste punt? Leuk he, schoppen en dan heel hard wegrennen? Wordt vooral gebezigd door laffe laagopgeleide mensen. Ik dacht dat jij een soort van studente was...

kruT | 01-12-06 | 08:34

En dan ben ik tendentieus?
kruT 01-12-06 @ 08:32

heb je mij niet horen zeggen!

ja man | 01-12-06 | 08:33

@ja man
"kudt geleauf van jullie." En dan ben ik tendentieus? Whoehahahahahahahah

kruT | 01-12-06 | 08:32

waar is treger eigenlijk?

ja man | 01-12-06 | 08:31

@superjan
Je begint een beetje te zwalken. In de ene post is het links dat dit allemaal veroorzaakt heeft en rechts lost dat allemaal wel even op. In de volgende post heeft rechts het helemaal niet gedaan maar is het opeens Cohen dat alles in gang heeft gezet. Rechts voert uit wat links bedacht heeft.

En dan zeg je tegen mij dat ik beter kan. Wat jij daar uitkraamt is geen enkel touw aan vast te knopen. Snap je zelf wel wat je zegt eigenlijk?

kruT | 01-12-06 | 08:30

@ja man
Dan woon je in een enge buurt met allemaal terroristen, wegwezen daar.
kruT 01-12-06 @ 08:27

ben 3 jr geleden gevlucht don't worry!

ja man | 01-12-06 | 08:29

@ja man
Dan woon je in een enge buurt met allemaal terroristen, wegwezen daar.

Ik heb ook zo een 18 jaar van mijn leven in zo een buurt gewoond, maar ik heb echt nog nooit iemand buiten een slachthuis een schaap zien slachten in 0031. In Turkije wel, maar daar mag dat volgens de wet.

kruT | 01-12-06 | 08:27

@Krut> ach ik geef wel argumenten, maar je bent er blijkbaar blind en doof voor.

superjan | 01-12-06 | 08:27

Of is dat wij-jullie-denken ook de schuld van de allochtonen?

kruT 01-12-06 @ 08:19

zeker weten, komt door dat kudt geleauf van jullie!

ja man | 01-12-06 | 08:26

@KruT> gaaaaaap. Verdonk voert alleen uit wat Cohen in gang heeft gezet. Weet je nog die kampen in het bos.
Overigens deed hij dit zeer terecht, want nederland werd echt overspoeld. Alleen die hypokriete Krutjes van de PVDA vallen nu een minister aan op iets dat ze zelf in gang hebben gezet. Overigens zijn de PVDA en het CDA (van Agt, Lubbers, den uyl, Kok) in principe verantwoordelijk voor de nonselectieve, domme en gemakzuchtige integratiepolitiek. Dat heeft niks met klein rechts of met de VVD te maken.

superjan | 01-12-06 | 08:25

(Hoe vaak heb jij iemand een schaap op het balkon zien slachten?)

kruT 01-12-06 @ 08:23

niet op het balkon, maar wel in de tuin, en in de badkamer!
heb iek volgens mij zelfs nog feauteau van!

ja man | 01-12-06 | 08:25

WeirJack 01-12-06 @ 08:20

Dat van die spoed zal wel, maar rita stemt toch niet in,!

ja man | 01-12-06 | 08:23

@superjan
Dat je op GS bent betekent wel dat je mag roepen wat je wil zonder argumenten, maar dat neemt niet weg dat ik jouw uitspraken met een flinke korrel zout neem. Als je argumenten hebt zal ik er misschien op reageren. (Hoe vaak heb jij iemand een schaap op het balkon zien slachten?)

kruT | 01-12-06 | 08:23

@superjan
We hebben al 4 jaar een rechts kabinet aan de macht. En nog steeds bestaan dit soort misstanden nog. Dus jouw argument gaat niet op. Anyone else?

kruT | 01-12-06 | 08:21

@Krut> JA KRUT, dat is de schuld van de allochtonen. En de schuld van een corrupt soft systeem dat deze gewilde segregatie heeft gestimuleerd. (schapen slachten op balkon, moet kunnen enzo)

superjan | 01-12-06 | 08:21

@ Traag 01-12-06 @ 08:02

zie mijn post van " WeirJack 30-11-06 @ 22:55" das volgens mij de reden dat er SPOED achter zit.

WeirJack | 01-12-06 | 08:20

@fuckje 01-12-06 @ 08:03
Met dank aan Verdonk en consorten. Of is dat wij-jullie-denken ook de schuld van de allochtonen?

kruT | 01-12-06 | 08:19

@Krut> wat een gelul. T zijn juist de kleine rechtse partijen (die zijn er overigens niet meer :-)) die deze misstanden direct aan zouden pakken en het zijn ook de rechtse (ongelovige) partijen die het altijd en gloedvol opnemen voor heaumeaux. dus niet zo tendentieus Krut. Je kan echt beter.

superjan | 01-12-06 | 08:17

Ben benieuwd wat dit voor gevlgen heeft op de peilingen.... iemand ?

Trouwens: heeft Maurice nog niet gepeild wat het nederlandse volk hiervan vindt ?

* kickt nog een beetje af

Bubba | 01-12-06 | 08:13

Voor alle linkse heaumeaus hier een vraagje:
maakt het wat uit of ze werk hebben of niet, om voor dit pardon in aanmerking te komen?
zo nee, wel ies uitgerekend wat 26000 uitkeringen per maand kosten?
daarnaa, zullen ze natuurlijk wel familie willen over laten komen, die eauk een uitkerinkie willen toch?
etc, daarna komen er weer een 10 tal duizenden hier naar toe, en wachten een jaartje of 10, tot het volgende pardon!

lekker allemaal de tiefus nemen, en blijf lekker in die pleuris zandbak ofzeau!
buiten dit , ze verpesten het voor de echte asiel zoekerts die er zeker eauk zijn,

ja man | 01-12-06 | 08:09

@kruT,
leuk, dat jullie-wij-denken van jou! ies goed voor integrasie tog?

fuckje | 01-12-06 | 08:03

Kan iemand mij uitleggen waarom dit een SPOED-debat moet zijn?
Vanwaar die plotselinge urgentie?

Traag | 01-12-06 | 08:02

Ook leuk:
www.eo.nl/portals/themes/article.jsp?p...
Dat doet de EO met homo's. Maar allo's mogen geen homo's discrimineren. Mag dat dan wel als je een christelijke homo bent? De EO wordt immers gesubsidieerd met gemeenschapsgeld?

kruT | 01-12-06 | 08:02

Joehoe, klein rechts stemmerts.
www.telesport.nl/voetbal/article890594...

Dat zijn nou jullie landgenoten in het buitenland. Zijn jullie er trots op om Nederlander te zijn? Maar Turkije heeft een imagoprobleem, Nederland niet hoor, nee.

kruT | 01-12-06 | 08:00

Mijn God, deze thread is een dijenkletser. Iedereen denkt alleen maar met hun beurs hier. Heeft iemand een idee hoeveel die legioenen luie wittemannen de bijstandspot van dit land kosten?! Die blijven mooi buiten schot als iedereen te druk bezig is met hun heilige heksenjacht op moslims. En zet iemand splijtzwam Verdonk eens het land uit, die nazi is geen knip voor de neus waard.

Eerst de hand in eigen boezem steken stakkers. Pak de witte untermenschen eens aan en ruim die op, in plaats van direct de schuld gemakkelijk bij de bruinen in de djalleba te schuiven.

Bijstandskoning | 01-12-06 | 07:59

Sorry hoor maar dat er in de Tweede Kamer gesnoven wordt hoef je niet met zo een doekie te checken. Dat weet fokking heel Nederland al.

kruT | 01-12-06 | 07:36

@ daskapitalist 01-12-06 @ 05:55
Dank voor de uitleg! Al is die van miko 01-12-06 @ 05:26 (dank!) natuurlijk ook heel aannemelijk.

gezontverstant | 01-12-06 | 06:40

@gezontverstant 01-12-06 @ 05:13
twee opties. of verdonk stapt op na een motie van wantrouwen, en kabinet komt met een voorstel tot generaal pardon. of verdonk blijft aan, en het mogelijk generaal pardon komt er pas nadat een nieuw kabinet is gevormd. het kabinet naar huis sturen kan niet meer. de kans dat verdonk gaat opstappen is vrij groot, omdat de vvd met een kleiner zetelaantal niet zoveel gewicht in het kabinet meer heeft. met een beetje massel is verdonk weg op pakjesavond.

daskapitalist | 01-12-06 | 05:55

gezontverstant 01-12-06 @ 05:13

Al haar grondwettelijke rechten worden haar ontnomen en ze tieft op naar groenland tussen de ijsberen en uit hun bek stinkende zeehonden.Na een aantal jaren ballingchap komt ze terug als een herboren veldheer en neemt de macht over in NL.(mits Geert de strijd niet verloren heeft en je de doodskreten van omgebrachte schapen hoort tot aan Mestreg)
Tenminste dat denk ik.

miko | 01-12-06 | 05:26

Wat gebeurt er eigenlijk als Verdonk weigert de motie uit te voeren? Kan een meerderheid van het parlement een motie van wantrouwen aannemen tegen een demissionair minister en moet die dan vervroegd weg? Of wordt ze dan dubbeldemissionair?

gezontverstant | 01-12-06 | 05:13

De tomaten smaken verschrikkelijk zuur(gelukkig). Open goal voor nieuwe verkiezingen na een maandje of wat Balkenende zoveel.

De Mexicaan | 01-12-06 | 04:28

daskapitalist 01-12-06 @ 03:32

ik zeur niet ik weet dat je gelijk hebt!!

Harry Turtle 01-12-06 @ 02:31
Ha daar val je door de mand!!Een zelfstandige draait geen overuren!!

miko | 01-12-06 | 03:50

@miko 01-12-06 @ 02:05
de helft van de nederlandse staatsschuld is in buitenlandse handen, dus wat zeur je nou.

daskapitalist | 01-12-06 | 03:32

Godverdomme het het is nu echt van de dam,elke gek die binnen komt krijgt gratis geld vanaf nu.
Laten we dat geld voor die dijken maar liever investeren in opgespoten land ergns ver weg van nederland,dat loopt nu hoe dan ook onder...
Als het water het niet doet is al dat import volk het wel.

Brederodekater | 01-12-06 | 03:27

*ondernemer 4 rond net zn laatste overuurtje af*

Harry Turtle | 01-12-06 | 02:31

stekelige 01-12-06 @ 02:08

Dank U!!!

miko | 01-12-06 | 02:11

@CoJoNes 01-12-06 @ 01:47
@Avalon 01-12-06 @ 01:52
@miko 01-12-06 @ 02:03
Zo zie je maar: heel het raeguurdersvolk heeft zich achter de gebreide onderbroek gevleid op dit tijdstip. En wie draaien er weer overuren?? Jawel, de ondernemers zelf. Hulde mannen.

stekelige | 01-12-06 | 02:08

CoJoNes 01-12-06 @ 01:47

Kom op zeg zelfs onder een kabinet VVD CDA(niet mogelijk)zouden er wel bedrijven in buitenlandse handen komen!!Das globaliesasie

miko | 01-12-06 | 02:05

Avalon 01-12-06 @ 01:52

AAh nog een ondernemer dat maakt drie!!Ik ben er zelf ook een!!

miko | 01-12-06 | 02:03

Avalon 01-12-06 @ 01:49
Wat betreft deze groep zijn er genoeg die je niet nodig hebt.Maar de komende jaren kom je er niet onderuit.Ik ben voor strenge criteria en niet een open deur.maar in dit geval??Ja een socialist(wacht op de spanking!!)Het is al eerder gezegd, maar je kunt mensen best selecteren op wat ze kunnen en of ze in je maatschappij passen.Sjiieten uitIrak??Ga effe naar Iran!!Nu nieuwe regels maar je eigen zooi van de afgelopen jaren wel lekker zelf opruimen.Verantwoordelijkheid nemen.

miko | 01-12-06 | 02:02

@CoJoNes: en hier nog een ondernemer. En ook ik bekijk de opties: als dit de richting van Nederland is, wil ik hier niet meer wonen.

Rest In Privacy | 01-12-06 | 01:52

@miko: nodig? Ben jij ook al zo iemand die in het kader van "wij moeten onze welvaart behouden" een nieuw soort slavernij voorstaat? Die vindt dat wij derde-wereldlanden gerust hun krachten mogen ontnemen ten faveure van onze positie? Die socialisten van tegenwoordig...

Rest In Privacy | 01-12-06 | 01:49

@miko 01-12-06 @ 01:42
Yep, klopt. En het leuke is, dat als ik ga, er weer een nederlands bedrijf in buitenlandse handen zal komen. Maar da's allemaal écht niet de schuld van Bos en Marijnissen.
Maar goed, de komende anderhalf jaar zit ik hier nog wel.

CoJoNes | 01-12-06 | 01:47

ik hoop maar dat er voldoende schapen en geiten slachters bijzijn dat geeft tenminste een beetje tegengewicht aan die partij van de (roggel rooggel spuug)zielige hondjes.
wat betreft dat geloel over dat het niet fair is over degene die al opgetrost zijn; Tja hadden ze maar voet bij stuk moeten houden ,eigenwijs zijn.Dat blijkt een goede hollandse eigenschap te zijn!!.wat mij betreft zijn deze mensen al ingeburgert.Kom op 26.000??Dat heb je minimaal nodig om Nederland vitaal te houden met al die emeigratie.
@CoJoNes
Jij hebt het er al een paar keer over gehad om te vertrekken dan mag toch wel iemand je plaats in nemen??

miko | 01-12-06 | 01:42

En nu ff serieus: Pim had het zo gewild.

Worthy Nonsense | 01-12-06 | 01:41

*Neus op de feiten*
*Ziet Samira Abbos als nieuw kamerlid en weet dat het einde onafwendbaar is*

CoJoNes | 01-12-06 | 01:29

jottum 30-11-06 @ 23:40
De antillen zouden 2.5 miljard krijgen!!!

miko | 01-12-06 | 01:25

@jottum: ik lees ook het weblog van Jan M. Wel sportief dat er opmerkingen blijven staan van mensen die kritisch zijn op de richting van de SP. Overigens: er verdwijnt ook wel eens wat.

Rest In Privacy | 01-12-06 | 01:25

@CoJoNes 01-12-06 @ 01:20
Mweh, das aandachtsgeile semi-communist die nog met een erectie van vorige week rond loopt. Niet echt boeiend wat zo'n proleet bleert of wel?

dlseth | 01-12-06 | 01:24

CoJoNes 01-12-06 @ 01:20

das inderdaad eng. Ik zou een groen/rode kleur ook niet echt waarderen.

Maaier | 01-12-06 | 01:22

#

Kunnen we die blauwe stoelen daar niet rood maken en voorzien van ons eigen logo? :)

Reactie door J3roen — donderdag 30 november 2006 @ 19.27


Da's pas eng om te lezen op janmarijnissen.nl

CoJoNes | 01-12-06 | 01:20

Ach, de SP en de PVDA,,, het is net een magnetronmaaltijd... in de winkel lijkt het wel aardig maar als je het moet vreten dan is je trek na 2 happen al weg...

jottum | 01-12-06 | 01:17

Zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen uitschrijven zodat ik mijn stem aan de SP weer kan terugtrekken.

Reactie door Chris — vrijdag 1 december 2006 @ 1.12

MENSEN BEGINNEN ZICH AL ACHTER HUN OREN TE KRABBEN OP DE SITE VAN DE SP....

jottum | 01-12-06 | 01:14

Wel erg leuk om te lezen dat er veel mensen zijn die nu al spijt hebben op de SP te hebben gestemd. Ja, na het zoet het zuur...

Rest In Privacy | 01-12-06 | 01:13

CoJoNes 01-12-06 @ 01:11

inderdaad, niet scherp meer zoals je ziet. Opeens een half flardje GS dat naar boven kwam. Ik moet blijkbaar onliberaal de oogjes toedoen...

Maaier | 01-12-06 | 01:13

@Maaier 01-12-06 @ 01:09
Dat was een HOAX

CoJoNes | 01-12-06 | 01:11

CoJoNes 01-12-06 @ 01:08

sorry, maar ik zie het cynisme echt niet. Ik zie wel een misplaatste opmerking. Maar misschien ben ik te scherp voor dit uur van de dag. Of juist niet.

Maaier | 01-12-06 | 01:11

Ik stuur een grote groep mensen aan voor mijn werk. Met inconsequent gedrag, de ene dag dit de andere dag dat, regels die voor de 1 wel gelden maar voor de ander niet en regels negeren kan ik de tent wel sluiten....

jottum | 01-12-06 | 01:10

hoe gaat het eigenlijk met meisjes Verdonk & Pasic bij dat dispuut?

@ Jottum: ik hoop voor je van niet, maar regels uitvoeren zoals Verdonk dat doet, heeft nijn voorkeur.

Maaier | 01-12-06 | 01:09

@Maaier @Avalon
Kom op zeg, niet zo zuur. Die quote is iig cynisch, want kern van waarheid.

CoJoNes | 01-12-06 | 01:08

Maaier 01-12-06 @ 01:03 Met de `streng maar rechtvaardig` methode zijn maar weindig mensen minder geworden. Ruggegraat, zelfstandigheid, behulpzaamheid, respect voor je medemens en voor de natuur... zou niet weten waar mijn kinderen voor naar een Psychiater zouden moeten....

jottum | 01-12-06 | 01:07

Avalon 01-12-06 @ 01:04

pfff... Ligt het aan mij of is het sarcasme niet aanwezig? Zal wel aan mij liggen dan.....

Maaier | 01-12-06 | 01:05

@Maaier: het is even wennen: dit is een sarcastische opmerking van jottum.

Rest In Privacy | 01-12-06 | 01:04

@jottum, ik ben blij dat jij niet de baas hier bent en ik heb nu al spijt voor je kinderen (betaal jij de psychiaterkosten?)

Maaier | 01-12-06 | 01:03

"26.000 Nederlandse wet negerende standvastigen WELKOM!
250.000 immigranten die de Nederlandse wetten hebben gerespecteerd en opgevolgd SUKKELS!"

Ik vond hem wel lekker bijtend sarcastisch, jottum.

CoJoNes | 01-12-06 | 01:02

@jottum: ik heb inmiddels je andere posts gelezen (ook op het weblog van Jan M.) en ziedaar: we hebben dezelfde zorgen ;)

Rest In Privacy | 01-12-06 | 01:01

welke opmerking beste Avalon?

jottum | 01-12-06 | 00:59

Alle negerts zijn welkom. Moeten we wel het minimumloon afschaffen, politie en justitie uitbreiden en de strafmaten voor alle geweldsdelicten verhogen...

Miggerd | 01-12-06 | 00:59

@jottum: heb je nou echt niet in de gaten hoe volslagen krankzinnig je opmerking is?

Rest In Privacy | 01-12-06 | 00:57

CoJoNes 01-12-06 @ 00:55

hehe, in de geest he, in de geest, niet in de portomonnee..

Maaier | 01-12-06 | 00:56

@Maaier 01-12-06 @ 00:54
Was dat niet dat topic waarin ik jou ontmaskerd heb als hardcore liberaal?

CoJoNes | 01-12-06 | 00:55

Geertjew 01-12-06 @ 00:53

ja, dat zulen ze allemala weten in de bushbush in Afrika... Dara viden ze de Nederlandse schijnbewegingen rondom formatie heeeeel erg belangrijk en volgen ze op de voet.

Maaier | 01-12-06 | 00:55

dlseth 01-12-06 @ 00:50

kijk even topic van maandag (over Verdonk) tussen oa Koerbagh en ondergetekende. Precies daarover...

Maaier | 01-12-06 | 00:54

-weggejorist-

Geertjew | 01-12-06 | 00:53

koerbagh 01-12-06 @ 00:47

had die stick maar de Whetstone-test moeten halen en niet bèta-versie van triple routed CYTM moeten gebruiken.

Maaier | 01-12-06 | 00:53

@luldebehanger 01-12-06 @ 00:36
Daarmee geeft ze expliciet toe, dat de gronden voor de uitzetting interpretabel zijn. Lijkt me een onzinnige eis. Als de rechter heeft bepaald dat iemand uitgezet moet worden, op basis van de wetgeving, wat kan een nieuwe kamer daar dan nog aan veranderen?
Als dat de eis is, kan Verdonk net zo goed nu alvast opstappen, omdat ze haar eigen beleid dan diskwalificeert.
(Juich niet te vroeg, slinkse medereaguurders)

CoJoNes | 01-12-06 | 00:50

Kunnen we ook zorgen dat alleen SP en PvdA stemmerts dit gezeik moeten betalen? Vrijwillig socialisme noemen we het; of je betaald 20% maximaal inkomstenbelasting, 9% BTW en geen BPM maar dan nooit never nimmer AOW, bijstand, uitkering, etc. Of je betaald 40% minimaal inkomstembelasting, 29% btw en BPM met extragraties ekotaks, wieldoptaks, maar dan nog wel recht op AOW, bijstand, uitkering, etc, zoals de SP en PvdA het bepalen.
.
Dan gaat het land nog steeds naar de tyfus maar dan dan kunnen wij rechtse mensen in onze ommuurde 'communities' wonen en het linkse plebs sterft maar lekker samen met alle geimporteerde kansenmongolen en tokkies.

dlseth | 01-12-06 | 00:50

@LibertasSimplex 01-12-06 @ 00:23:
Moet je wel het juiste bmovl-filter hebben, voor interweb 2.0... En dat hebben ze vast, maar op een datastickje dat in de Palladium is blijven liggen, natuurlijk.

koerbagh | 01-12-06 | 00:47

26000 asielzoekers mogen blijven,maar 52000 marokkanen eruit.Prima idee

reconquista | 01-12-06 | 00:47

"Rita" hoeft helemaal geen knoop door te hakken, maar gewoon doen wat haar opgedragen wordt: de uitzettingen hangende de formatie opschorten.

luldebehanger | 01-12-06 | 00:36

Nappert 01-12-06 @ 00:26

ach

LibertasSimplex | 01-12-06 | 00:28

CoJoNes 01-12-06 @ 00:20
Okay, dan zorg ik ervoor dat je volgende keer je lakens niet hoeft mee te nemen, tenminste, als je niks tegen een klein vochtig plekje hebt..
*Kan die tyfusmarktkoopman van een CoJoNes ook niet haten, al zou hij willen*

MAXIMO | 01-12-06 | 00:28

@Libertas Simplex
Hoop doet leven...

Nappert | 01-12-06 | 00:26

koerbagh 01-12-06 @ 00:16

Terwijl dat toch gewoon een kwestie is van even een overloadje triggeren :)

LibertasSimplex | 01-12-06 | 00:23

Ach, time will teach. Vlgns. mij gaat links zich hoe dan ook de nek omdraaien. Als dat opportunistische ontkennen van de werkelijkheid nog heel even doorgaat, keert iedereen zich ervan af.

LibertasSimplex | 01-12-06 | 00:22

@MAXIMO
Ik deel m'n bed graag met meer dan een gezicht, ben ik een hele rare in.
*Schijt er steeds weer van dat ie geen hekel aan die kudtkraker van een MAXIMO kan krijgen*

CoJoNes | 01-12-06 | 00:20

Weer 26.000 stemmers op links erbij...

wilderst | 01-12-06 | 00:19

LibertasSimplex 01-12-06 @ 00:10

ik heb ook niet alles kunnen volgen, dus ongetwijfeld heb je gelijk qua eens zijn. met CJones. HUlde voor je onbarbaarsheid overigens, kunnen ze i Totterdam nog een puntje ana zuigen (en Teheran, en Washington en een groot deel van de rets van de wereld)

Maaier | 01-12-06 | 00:17

@Tony S 01-12-06 @ 00:13:
Ach, dat kan morgen de hele dag nog... Ze hadden zich even niet gerealiseerd dat de nieuwe uploadformaten niet in de bestaande HTML-templates van de FFV passen... of zoiets.

koerbagh | 01-12-06 | 00:16

/OT waarom is de FF nog niet te zien?

CoJoNes | 01-12-06 | 00:15

CoJoNes 01-12-06 @ 00:11
Niet gaan spotten.
Da's het mooiste plekkie binnenshuis, vindt je het erg om het bedje te delen?

MAXIMO | 01-12-06 | 00:15

Maaier 01-12-06 @ 00:12

dat van die blote vrouwen is waar. Die heb je, op internet. Daarom heb ik er zo de schijt in dat de verbinding er hier steeds uit blijft klappen. Dat fapt niet, zo'n half filmpje/

LibertasSimplex | 01-12-06 | 00:14

whatever, kwou wel graag een foto uploaden, dan kon ik naar bed

Tony S | 01-12-06 | 00:13

26.000 Nederlandse wet negerende standvastigen WELKOM!
250.000 immigranten die de Nederlandse wetten hebben gerespecteerd en opgevolgd SUKKELS!

jottum | 01-12-06 | 00:12

wordt = worst

CoJoNes | 01-12-06 | 00:12

CoJoNes 01-12-06 @ 00:06

godverdomme, nu moet ik gaan slapen met een mannelijke en vrouwelijke staphorster voor m'n ogen. Bedankt he! Was jij het laatst niet ook al die iets anders vies met Verdonk voor m'n netvlies toverde?

Maargoed, het schijnt dat je op internet ook blote vrouwen kan vinden. Moet ik dan toch maar eens gaan proberen. Of bij de vrouw gaan liggen, maar dta gaat wel heel ver natuurlijk...

Maaier | 01-12-06 | 00:12

@MAXIMO 01-12-06 @ 00:09
Jij hebt de logeerkamer op orde? De Haram bassie-en-adriaan wordt uit de koelkast verwijderd?
Gefeliciteerd!

CoJoNes | 01-12-06 | 00:11

Maaier 01-12-06 @ 00:08 je kunt trouwen met wie je wil, maar de Nederlandse samenleving hoeft jou niet te subsidieren omdat je zo graag je buitenlandse echtgenote hierheen wilt halen....

jottum | 01-12-06 | 00:10

-weggejorist-

shylock88 | 01-12-06 | 00:10

Maaier 01-12-06 @ 00:02

Ik val er net in, en heb niet de tijd genomen alles te lezen, maar ben het dacht ik niet eens met cojones. Ik vind, dat als mensen geen gevaar voor ons zijn, en al lang gevangen zitten in zo'n abstracte kudtprocedure, die bovendien per definitie onzurgvuldig is geweest tav die mensen zelf, dat je die mensen gewoon vol moet nemen. Ik bedoel niet nemen, want dat klinkt zo barbaars, en daar krijg je weer allerlei nieuwe vervelende procedures van, maar aannemen. Duss, maaiert, ben het niet de hele avond met cojo eens, maar wel met z'n speculatie op wat er zoal in woutertjes agenda staat.

LibertasSimplex | 01-12-06 | 00:10

Linkse test op de CU; geslaagd.
Laat Verdonk en al haar aanhangers maar lekker voelen dat deze machtswellusteling het niet meer voor het zeggen heeft, zo werkt democratie nou eenmaal.
En al die mensen onder de 26.000 gezichten die nu nog mogen blijven; welkom.

MAXIMO | 01-12-06 | 00:09

Wishbone 01-12-06 @ 00:05

tuurlijk is die taal een goed idee. Al leer je er feitelijk niks van. HOveel hongaars zou je kunnen na 3 weken les? Het gaat me voral op het tornen ana vrije huwelijkskeuze, het is toch belachelijk dat je 120% van het minimumloon moet verdienen om met je geliefde (danwel verplichte bruid, dat maakt sec niet uit) te kunnen trouwen.

Maaier | 01-12-06 | 00:08

@Maaier
Ben blij voor je (en voor mezelf ook) dat je het niet met me eens bent, hehehe.
Grondwettelijke rechten zijn echter nogal buigzaam, waarde Maaier, ik verwijs alleen maar naar de discussie over het burka verbod. Vrijheid van godsdienst versus Gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen.
Om je niet tegen de borst te stuiten, heb ik ook een pica voor de geest, van een man en een vrouw, die samen in een stemhokje staanin Staphorst,
Je hebt gelijk, de praktijk werkt anders.

CoJoNes | 01-12-06 | 00:06

Hoi Jottum. Hebben die espejers al magzuur denk je ?
Nee, dus want die hebben van nature al een sterke maag als het om zelfmoord gaat blijkbaar.

ojazekerWel | 01-12-06 | 00:06

Geenstijl/BNN: Tv formatje voor volgend jaar: "Boerka zoek vrouw"

Volante | 01-12-06 | 00:06

Maaier 01-12-06 @ 00:02

Wat is er belachelijk aan dat je de taal spreekt van een land waar je wilt gaan wonen en je kansen daardoor aanzienlijk verbetert ? Dat je in plaats van eerst een jaar in de bijstand te zitten bijvoorbeeld gelijk aan de slag kan ??

Wishbone | 01-12-06 | 00:05

Maaier 01-12-06 @ 00:02 zonder een woord Nederlands te spreken in Nederland gaan wonen, dat is een zegen.... Als jij wil emireren naar Canada dan begin je hier toch ook al met een cursus engels neem ik aan...

jottum | 01-12-06 | 00:04

He man, er kunnen er wel 100 in een telefooncel, waarom dan geen 3 miljard in Nederland?
Nederland Een Zeer Open Inrichting, waarin men de eigen jeugd laat vergiftigen met bestrijdingsmiddelen.

harriedeparrie | 01-12-06 | 00:04

Elton John is voor een 'geloofsverbod'
Ik zou zeggen .. Elton for president. "geloof" is het stomste wat er is... zowel in een mens als in een "god". Waar is het namelijk op gebaseerd ? ANGST.
Zeau.

ojazekerWel | 01-12-06 | 00:03

@ bwahaha 01-12-06 @ 00:01

Laat ons het hopen nietwaar?

Wordt gelijk het kaf van het koren gescheidden.

WeirJack | 01-12-06 | 00:03

CoJoNes 30-11-06 @ 23:58

nee, dit is precie sde kern van democratie. Zolang de grondwettelijke rechten van mensen niet worden geschonden, mag je een motie of iets dergelijks aannemen. Simpel.

maarha, helaas zijn er niet overal mensen met wie je het heel de avond eens kan zjn, zoals CoJones en Libertas SImplex vanavond. Ik zou zeggen neem je verlies en ga verder. Ik heb ok moeten slikken met die belachelijke inburgeringswet die we nu hebben (Nederlands leren in verweggistan)

Maaier | 01-12-06 | 00:02

@Wishbone
Je bent welkom, aanzienloijk ruimer is inderdaad het toverwoord.
@De Peetvader
Slaap wel

CoJoNes | 01-12-06 | 00:02

CoJoNes 30-11-06 @ 23:55
Dan mag je hopen dat links het woord gestand houdt dat er een correctief referendum komt... bindend, dat wel ja.

winshots | 01-12-06 | 00:01

Verdonk is nu bezig snel zo veel mogelijk nog uitgezet te krijgen voor dat ze de tk opdracht *moet* opvolgen. Daarna zie ik r nog wel even snel alle dossiers in het geniep naar de media spelen, en aan de overheden van de vluchtelingen.

bwahaha | 01-12-06 | 00:01

CoJoNes 30-11-06 @ 23:58

Daarom vind ik religies en ideologieen juist in deze tijden gevaarlijk. Bloedlink.

LibertasSimplex | 01-12-06 | 00:00

Democratie in Nederland 2006:

150 mensen. 76 Blank. 74 Zwart.
76 besluiten dat het verboden is zwart te zijn.
Met een democratisch besluit wordt de appartheid weer in gevoerd.
Democratie is een lachertje, als iets vanavond duidelijk is geworden.

CoJoNes | 30-11-06 | 23:58

@CoJoNes 30-11-06 @ 23:51
* Vanuit bed laatste opmerking voor vandaag*

Dat is niet waar. Ook voor de groep vóór 2001 geldt wel degelijk een beperking in de wijzen om een procedure te (blijven) starten. Het moet je worden toegegeven, de mogelijkheden om hernieuwde procedures te beginnen zijn voor hen aanzienlijk ruimer, maar zeker niet onbeperkt. Dat het journaille ons anders wil doen geloven doet daaraan niet af.

De Peetvader | 30-11-06 | 23:58

CoJoNes 30-11-06 @ 23:55

Ja. Is zo. Met hulp van het CDA zouden bepaalde partijen het zomaar kunnen idd.

LibertasSimplex | 30-11-06 | 23:57

En nee dan moeten ze niet allemaal gesubsidieerd het been af laten zagen...

ojazekerWel | 30-11-06 | 23:56

CoJoNes 30-11-06 @ 23:51

Ik dank u verry muts.... dat u dit opheldert. Ik had het ergens gezien maar kon het niet meer precies voor me halen.

Wishbone | 30-11-06 | 23:55

@LibertasSimplex 30-11-06 @ 23:51
Ja maar wat doe je, als ze ineens de wind mee krijgen en ze gaan niet op hun bek. Laat je het daarop aankomen?

CoJoNes | 30-11-06 | 23:55

Eigenlijk kan het allemaal heeel erg gemakkelijk zijn :
Heeft meneer of mevrouw een uitkering ? Zwaai Zwaai
Ooit in aanraking geweest met justitie in eerste 3 jaren verblijf ? Zwaai zwaai.
Heeft meneer of mevrouw werk ? Wilkommen.

* Uitzonderingen - qua 1 been hebben enzeau- daargelaten*

ojazekerWel | 30-11-06 | 23:55

Deze groep mensen heeft gegokt door naar Nederland te komen, wisten al die tijd dondersgoed dat het wellicht niet voor eeuwig zou zijn en tenslotte hebben ze jarenlang hun eigen uitzetting gefrustreerd. Vooral dat laatste komt op mij niet over als zielige mensen die zonodig geholpen moeten worden, maar meer als lieden die structureel op slinkse wijze te werk gaan en dondersgoed weten waar ze mee bezig zijn.

Het linkse propaganda apparaat zet wat huilende kinderen in, doen het altijd goed. "Kijk, zielig he? Allemaal de schuld van rechts."

Nee, dat is de schuld van die ouders van die kinderen.

Harry Turtle | 30-11-06 | 23:53

CoJoNes 30-11-06 @ 23:45

Ja, maar ik denk dat jij in 1e instantie gelijk hebt. Als ik Wouter was (god verhoede ooit) had ik dat ook gedacht. Natuurlijk willen de verliezers niks anders. Dat zie je absoluut scherp. Ik vermoed alleen dat het uiteindelijk niet goed voor hen uit zou pakken. Kun je nog beter een paar extremen rustig op hun bek laten gaan in een nieuw kabinet, zodat behalve wouter zelf, het volk ook genoeg van extremen heeft.
Maar 't heeft altijd nut, dat wel, zo'n debat.

LibertasSimplex | 30-11-06 | 23:51

@De Peetvader 30-11-06 @ 23:48
En daar gaat de discussie dus over. Je hebt gelijk, voor iedereen die valt binnen de Asielwet 2001. Juist voor die gevallen voor 2001, geldt dat niet, die kunnen steeds nieuwe procedures beginnen.

CoJoNes | 30-11-06 | 23:51

Het is bijna 5 voor 12 mensen .... moeha.

ojazekerWel | 30-11-06 | 23:51

De Peetvader 30-11-06 @ 23:48

Het zou best kunnen wat je zegt ik ben geen jurist. Wat ik je nu vertel is wat ik op de tv in een of ander discussie programma heb gezien. *wens je Trussstee *

Wishbone | 30-11-06 | 23:51

@ wardkint 30-11-06 @ 23:46

Helemaal mee eens maar niet als anderen daar ongelukkig van worden. We moeten zorgen dat ze gelukkig in hun eigen land kunnen worden en ze niet hier in de steun douwen alsof je daar gelukkig van wordt.

Wel eens over nagedacht dat dit op een bepaald moment ten koste gaat van de mensen die ECHT asiel nodig hebben.

Dan mag jij de eerste zijn die tegen zo iemand zegt:
Ga maar terug en laat je maar doodschieten want wij zitten helaas vol met mensen die gelukkig willen zijn. En jij wil alleen maar LEVEN aansteller !!!

WeirJack | 30-11-06 | 23:50

@Wishbone 30-11-06 @ 23:43
Je kan in Nederland niet steeds maar opnieuw een procedure starten om een verblijfsvergunning te krijgen, op steeds maar weer nieuwe gronden. Die moet je namelijk - als zijn de relevante feiten voor de beslissing - allemaal in één keer aan de rechter voorleggen. Doe je dat niet, dan heb je pech. Tenzij je in appèl gaat en aannemelijk weet te maken dat je niet eerder de mogelijkheid had deze argumenten aan te voeren. Dus is je stelling wel degelijk juridisch onjuist

* Leunt tevreden achterover *
* Zoekt zo zijn bed op *
* Groet Wishbone en shakes hands voor de discussie *

De Peetvader | 30-11-06 | 23:48

@Oxazepammetje:
het beleid is helemaal niet zo streng, ze komen namelijk nog steeds met duizenden naar nederland
en dan zijn ze hier, en dan gaan ze klagen, hoezo, is het in hun eigen land beter? zo ja, ga lekker terug, zo nee, zeik dan niet.
en die kinderen hun probleem zit als volgt: we hebben een stel lamzwansen in de politiek, en het probleem is niet dat ze dan nu weg zouden moeten, het probleem is dat ze hier ind e eerste plaats allang niet meer moesten zijn

popo | 30-11-06 | 23:46

De Peetvader 30-11-06 @ 23:44

En JA DOOR een rechter met andere woorden:

JA een rechter heeft NEE gezegd.

Wishbone | 30-11-06 | 23:46

jottum 30-11-06 @ 23:40

Betalen??? No Prob toch . Jantje van de SP doekt dan gewoon het leger op en jaagt Schell,Unilever en Philips naar Ierland toe met zijn extra belastingen.

Op zich wel spannend een AEX met als grootst genoteerd Nederlands bedrijf de bakker om de hoek.

WeirJack | 30-11-06 | 23:46

'GELUKSZOEKERS'? LEVE ALLE MENSEN DIE GELUKKIG WILLEN ZIJN!

wardkint | 30-11-06 | 23:46

@LibertasSimplex 30-11-06 @ 23:42
Misschien moet je dit zinloze debat zien als een lakmoesproef voor de nieuwe fracties. Wie staat waar, hoe stevig, hoe lang enten koste van wat.
Vergeet niet, dat alle fractievoorzitters bij de informateur zijn geweest en een redelijk idee hebben wat de kansen op een nieuwe coalitie zijn. Stel nou, dat het een hopeloze zaak is, dan is dit debat een perfecte mogelijkheid om duidelijkheid in de chaos te scheppen.

CoJoNes | 30-11-06 | 23:45

Grappig hoe die lui die uitgewezen worden altijd maar blijven liegen en bedriegen....

Evenzo die 2 turkse dames deze week. Hun uitspraken:
- als we naar turkije moeten gaan we dood
- wij hebben geen familie in Turkije (terwijl ze in werkelijkheid zouden afreizen naar hun opa en oma in Turkije)
- wij spreken geen turks (kanp als je vader amper Nederlands praat, ook vreemd dat je je oma en opa in Turkije nooit hebt kunnen verstaan)
- wij kunnen in Turkije niet naar school

jottum | 30-11-06 | 23:45

@Wishbone 30-11-06 @ 23:36
Ik heb trouwens je stelling nog even opgezocht:
"[...] Er was al een NEE ,en JA door een RECHTER."@ 23:12

De Peetvader | 30-11-06 | 23:44

jottum 30-11-06 @ 23:40

Je vergeet de duizenden gelukszoekers die er jaarlijks bij komen !!

Wishbone | 30-11-06 | 23:44

Oxazepammetje 30-11-06 @ 23:36

Hey, doe es niet zo generaliseren. LS bijv vindt dat mensen die hier al zo lang zitten, hier moeten kunnen blijven.

LibertasSimplex | 30-11-06 | 23:44

De Peetvader 30-11-06 @ 23:40

Daar zijn we het dus echt over oneens.

Niet over de keren dat het niet altijd nee is geweest want dat blijkt wel uit de 10000 verblijfsvergunningen die alsnog afgegeven zijn.

Voor de rest is er niks onjuist aan mijn uitspraak.......

Wishbone | 30-11-06 | 23:43

@ Oxazepammetje 30-11-06 @ 23:36

Als het krijgen van kinderen tijdens je illegale verblijf hier je verblijfsticket garandeerd, gaat Durex zware tijden tegemoet.

Niets geen bek dichtnaaien .. NEUQEN moet je om te blijven.

WeirJack | 30-11-06 | 23:42

Het is wel van de gekke natuurlijk, als het zo gaat als Cojo zegt, dat bijv PvdA na zo'n afstraffing de kiezer in feite opzij schuift en zegt: 'Was niet goed, want je had op mij moeten stemmen, doe es nog maar een keer.'
Ik denk dan ook dat PvdA er wel bij zou winnen natuurlijk, maar niet wat wouter hoopt. Die verkiezing is niet zomaar gegaan. Dat er zoveel verscheidenheid in extremen is gekomen is geen toeval. Dat hebben we allemaal allang gezien voor de verkiezingen, bijv. hier. Dat is een 'sign of times' dat Wouter niet zomaar ff tegengaat met een mooi verhaal.

LibertasSimplex | 30-11-06 | 23:42

Een linkse meederhied in de 2e kamer .... Dat wordt weer vier jaar schuimbekken voor die reaktionaire rukkers op GeenStijl en op de Telegraaf website. Even los van wat ik van dat generaal pardon vind, geniet ik nou al.
Niet te druk maken he ? Denken we wel aan ons hart mensen ?

Bigi Bana Boy | 30-11-06 | 23:41

heeft iemand ervaring met een cursus Deens?
Is die taal lastig te leren?
je moet je toch een beetje voorbereiden op een toekomstige emigratie....

Misschien kan Geenstijl eens wat informatie opzoeken!

Quacka | 30-11-06 | 23:41

ff een simpel rekensommetje.... uitgeprocedeerde asielzoekers zijn illigalen. Illigalen mogen niet werken dus hebben geen zelfstandig inkomen. laten we zeggen dat die illigalen 5000 euro per persoon kosten om zichzelf in hun levensonderhoud te voorzien (levensonderhoud, scholing van kinderen, ziektekosten enz.). 26.000 x 5.000 euro = 130 miljoen euro. Ze zijn hier al minimaal 5 jaar (gaat om voor 2001) = 130 miljoen x 5 = 650.000.000 euro en laat de helft over 2 jaar een baan hebben.... (wishfull thinking) dan heeft deze groep ons in 2008 ruim een miljard euro gekost...

Hmmm... wie gaat dat betalen, en kunnen we hier niet beter bijstandsmoeders en oude van dagen een leuker leven van geven..??

jottum | 30-11-06 | 23:40

@Wishbone 30-11-06 @ 23:36
De uitspraken zijn lang niet allemaal meerdere keren nee geweest. Sterker nog: in veel gevallen is de wijze van uitvoering met harde hand afgewezen, zelfs door de hoogste bestuursrechter van ons land: De Raad van State. Bijvoorbeeld - mar zeker niet alleen maar - bij die Bosnische Serviërs, waar ik het eerder over had.
Voor het overige is je stelling juridisch simpelweg onjuist.

De Peetvader | 30-11-06 | 23:40

Onzeker zijn sinds 2001 is zooooooo 2005

WeirJack | 30-11-06 | 23:39

@Oxazepammetje 30-11-06 @ 23:36
Dus, als jij er voor iedere 10 kinderen een oorlogsmisdadiger bij krijgt, slaat voor jou de schaal door richting kinderen?

CoJoNes | 30-11-06 | 23:38

overigens beseft de partij van de dieren niet dat er met dit generaal pardon nog meer halal vlees in de schappen moet bij AH wat betekend dat er weer diverse schapen en rundvee op brute wijzen vermoord moeten worden, rare keuze voor een diervriendelijke partij.

lim180 | 30-11-06 | 23:38

@ Oxazepammetje

Diazepammetje hebben ??? Neem dan maar gelijk een overdosis aub

WeirJack | 30-11-06 | 23:37

Maximus 30-11-06 @ 23:30
Wat jij denkt interesseert me niets. maar als jij vindt dat je er niet toe behoort,
dan had je om 23:08 niet moeten schrijven:
"Wij Hollanders zijn de grootste kut volk wat er is."
maar
"Jullie Hollanders zijn de grootste kut volk wat er is." .
Ik zou zeggen die die post nog eens op nieuw.
Maak dan gelijk van "de.. .... volk", het .......... volk.

Karel kwakbol | 30-11-06 | 23:36

De Peetvader 30-11-06 @ 23:32

Nee de uitspraken waren meerdere keren nee, maar hier in Nederland kun je als je afgewezen bent opnieuw asiel aanvragen op andere gronden. Bijvoorbeeld je werd eerst bedreigd voor je politieke uitspraken in je eigen land en als dat niet het gewenste resultaat oplevert vraag je asiel aan omdat je homofiel bent en uit een moslim land komt. En ik zei JA door een rechter en niet JA en NEE.

Wishbone | 30-11-06 | 23:36

Stelletje zieke geesten, deze mensen worden al sinds 2001 in onzekerheid behouden en het zijn er niet meer dan hoogstens 26000 maar in de praktijk zullen het er misschien 8 a 9000 zijn.
De meeste mensen hier zijn kortzichtige bekrompen en zielige types die denken te kunnen denken maar ondertussen het vuilnis van menselijke restproducten zijn.
Hebben jullie dan geen hart? Schaam jullie en wees blij voor die kinderen die hier al 10 jaar zijn en nu niet meer weggestuurd hoeven te worden naar een land waar ze niets mee hebben, de taal niet spreken etc etc Het beleid van verdonk is onmenselijk net als jullie.
De regels zijn nu zo streng dat er echt geen bij zullen komen dus waar die panier opmerkingen van jullie heldin vandaan komt... waardeloze onzin, stumpers, zielige eikels.

Oxazepammetje | 30-11-06 | 23:36

@ Maximus, erg arrogant om "wij Hollanders" het grootste kudtvolk te noemen dan, gespleten persoonlijkheid?

gentle giant | 30-11-06 | 23:35

Wat ik mij nu echt afvraag is nu blijkt dat dat de meerderheid behaalt is met de Partij voor de Dieren.
Zouden die boomknuffelaars en hondenneuqerts (die meestal knaken genoeg hebben, om tijd te hebben om bomen te knuffelen) die op deze partij gestemd hebben, beseffen dat ze eigenlijk op een SP met dierenliefde hebben gestemd ???
Volgens mij heeft Marianne Thieme een directe hotline naar Jan Marijnissen om bindend stemadvies te vragen mocht het onderwerp niet over dieren gaan.
En vooral: van die 26.000 zijn waarschijnlijk 20.000 halal-vleesvreterts die dus hun vlees ONVERDOOFD ritueel (lees: keel doorsnijden en dood laten bloeden) geslacht willen hebben ??

WeirJack | 30-11-06 | 23:34

@Wishbone 30-11-06 @ 23:28
"[...]terwijl de bottomline gewoon is dat er een uitspraak is geweest en die rechtsgeldig." Mooie stelling. Maar hoe leg je dan uit dat er al meerdere verschillende uitspraken - in jouw woorden: al tig keer een JA en een NEE - zijn geweest? Zijn die dan allemaal - hoewel tegenstrijdig - door hun rechtsgeldigheid uitvoerbaar? Dat wordt een beetje lastig, zou ik denken...

De Peetvader | 30-11-06 | 23:32

@Maximus
Boude uitspraken van een gast te lande, om Karel Kwakbol als dom te kwalificeren.

CoJoNes | 30-11-06 | 23:31

@lim180: Dit had met een lijstverbinding ook gewoon gelukt. Maar daar hadden de grote ego's helaas geen trek in.

basher | 30-11-06 | 23:31

Ik vind het gek dat sommigen in de 2e kamer ineens Déemmisjoeneer kunnen spellen, terwijl in tijden van de JSF het gewoon een kwestie was van er doorheen drukken.

bwahaha | 30-11-06 | 23:31

@kwakbol
Je bent nog dommer dan ik dacht ,ik ben er geen...............

Maximus | 30-11-06 | 23:30

De Peetvader 30-11-06 @ 23:24

Je probeert alle argumenten onderuit te halen met een leuk verhaal terwijl de bottomline gewoon is dat er een uitspraak is geweest en die rechtsgeldig. Dan kan je met honderd vragen komen hoe het anders zou kunnen en waarom het niet klopt maar dat doet niets af aan de uitspraak.

Dat bedoel ik met politiek bedrijven...........

Wishbone | 30-11-06 | 23:28

Ja. Dat zou hij inderdaad nog wel eens van plan kunnen zijn. Hij heeft genoeg belang. Of ie nou in de daarna volgende episode mee kan regeren of niet.

LibertasSimplex | 30-11-06 | 23:28

@CoJoNes 30-11-06 @ 23:26
Hehe, sharp.

De Peetvader | 30-11-06 | 23:27

@ bericht over Nancy. "De Franse politie wilde een grote groep voetbalfans richting het stadion dirigeren, maar daarvan waren deze Nederlanders niet gediend".

Zeg dan godverdomme RANDSTEDELINGEN want dat zijn het. Tuig van de richel, schuim der aarde, uitschot onder de ratten, verstotelingen van de uitgekotsten bij de maffia. Opsluiten en bom erop. klaar.

Likqua | 30-11-06 | 23:26

CoJoNes @ 23:15
Klinkt inderdaad niet heel gek hoewel het Bos zn draaikont imago natuurlijk geen goed doet. Maar wellicht dat linkse stemmer bij nieuwe verkiezingen om tactische redenen weer naar de PVDA trekken, met deze verdeelde linkse zetels schieten ze ook geen moer op.

Wellicht is het ook wel gewoon een wanhoopsdaad van Bos.

Harry Turtle | 30-11-06 | 23:26

Wouter Bos: "Kijk, wat je dan ziet bij de SP, is dat ze een in feite onmogelijke wet, koste wat kost wil doordrukken bij een demissionair kabinet. Wij, van de PvdA zeggen dan, jongens laten we nou even een pas op de plaats maken. Het staat op de politieke agenda. Hoofdzaak is nu om een kabinet te formeren met een werkelijk mandaat. Je kunt dat de SP niet kwalijk nemen, ze zitten pas elf jaar in de kamer maar als je beleid wilt maken is het zaak je hoofd erbij te houden en je niet primair te laten leiden door sentimenten."

CoJoNes | 30-11-06 | 23:26

CoJoNes 30-11-06 @ 23:15

Klinkt als een cunning plan, om Jan Woutersz opzij te zetten. En wishfull natuurlijk, aangezien ik betwijfel of links bij nog een keer verkiezingen niet bakzeil haalt.

LibertasSimplex | 30-11-06 | 23:25

Maximus 30-11-06 @ 23:18
"Wij Hollanders zijn de grootste kut volk".
Klopt jij hoort er inderdaad helemaal bij.

Karel kwakbol | 30-11-06 | 23:25

Deze actie van Wouter Bos doet me denken aan onervaren managers die bij hun aantreden opeens subiet alles anders willen doen dan hun voorganger. Niet om betere resultaten te halen, maar om hun gelijk te willen halen... Om aan te geven dat ze macht hebben....

jottum | 30-11-06 | 23:25

@Wishbone 30-11-06 @ 23:22
Reminder: ik heb geen politiek bedreven. Geef even aan waar ik "een leuk verhaal heb verteld over iets waarom iets krom is eiegenlijk recht hoort te zijn"?

De Peetvader | 30-11-06 | 23:24

@jottum
Dat doet de PvdA niet, daar is ze veel te veel establishment voor. Het laatste waar de PvdA behoefte aan heeft is polariseren, omdat ze alle opties voor nu en de toekomst oen zal willen houden voor regeringsdeelname. Oók met de VVD dus.

CoJoNes | 30-11-06 | 23:22

De Peetvader 30-11-06 @ 23:18

Nee, ik heb meer bezwaar tegen de vorm van politiek die jij en Wouter Bos bedrijven. Een leuk verhaal vertellen over waarom iets wat krom is eigenlijk recht hoort te zijn.

Wishbone | 30-11-06 | 23:22

@CoJoNes 30-11-06 @ 23:15
Vrij plausibel, maar het deel dat de PvdA door jouw scenario een stok heeft om de SP te slaan, en dat ze genoeg munitie hebben voor een campagne bij hernieuwde verkiezingen, gaat me een stap te ver, of te snel.

De Peetvader | 30-11-06 | 23:21

Volgende actiepunten Jan en Wouter
- gulden terug
- uit de Navo
- AOW'ers weer keuren en weer afkeuren zodat ze weer een hogere uitkering krijgen
- JSF stoppen
- nieuwe ziektekosten stelsel weer afschaffen
- alle afgewezen subsidieaanvragen van knuffelclubjes weer heroverwegen
- uitkeringen verhogen
- meer geld in de zorg pompen
- hypotheekrente aftrek beperken

zou deze afbraak allemaal lukken binnen een maand...??

jottum | 30-11-06 | 23:20

CoJoNes 30-11-06 @ 23:15

Klinkt niet eens zo gek wat je zegt. Ben wel benieuwd wat er uit komt bij nieuwe verkiezingen.

Wishbone | 30-11-06 | 23:19

@Wishbone 30-11-06 @ 23:12
Ik begrijp dat je bezwaar maakt tegen elke vorm van politiek. Politiek is immers bijna onverneigbaar met consequent zijn. Dat geldt óók voor Verdonk, zoals ik in een eerdere post aangaf (dossier Ayaan).

De Peetvader | 30-11-06 | 23:18

@karel Kwakbol
Waarom ga jij niet bij de Muppets show op het balkon zitten zoals die 2 oudjes vroeger die overal comentaar op hadden.

@cojones
Cojones betekent ballen op zijn spaans........

Maximus | 30-11-06 | 23:18

@Harry Turtle 30-11-06 @ 23:09
Ik denk dat je weleens gelijk kunt hebben. Bos heeft natuurlijk een agenda, anders was ie geen politicus geworden. Een schijndebat als dit, moet dus iets opleveren. Wat denk je van dit scenario:
- De PvdA weet dondersgoed dat Verdonk niet akkoord gaat, dus zal Femmie met een motie komen.
- De SP steunt de motie, ze moet wel
- De PvdA speelt de 'landsbelang kaart en steunt de motie niet, maar komt met een verhaal dat het nu goed op de agenda staat en dat het een speerpunt moet zijn in de coalitiebesprekingen.
- De SP wordt woest en beschuldigd de PvdA van keutels intrekken
- De PvdA heeft eindelijk een stok om de SP te slaan en kan afkoersen op nieuwe verkiezingen, met genoeg munitie voor in de campagne
- De SP wordt als een gevaarlijke en radicale partij weggezet.

CoJoNes | 30-11-06 | 23:15

@Harry Turtle 30-11-06 @ 23:09
Ik denk dat hij de kans op een minderheidskabinet - CDA met PvdA - aanwezig acht. De enige manier waarop Bos daar zonder gezichtsverlies mee akkoord kan gaan is door zoveel mogelijk PvdA-standpunten erdoor te drukken in de kabinetsformatie. Hij heeft immers al veel verloren en veel SP-stemmers hebben niet voor niets de PvdA verlaten. Ze misten het sociale deel in de PvdA. Balkenellende weet dat ook, en moet in deze situatie kiezen tussen veel kwaden. ChristenUnie vindt hij nog het meest gunstig denk ik, maar ik betwijfel of dat feitelijk zo is: (i) ze zijn sociaal, en (ii) Bos zal steigeren omdat dan geen recht wordt gedaan aan de SP en/of Bos wil nóg meer punten in de kabinetsformatie. Een wild guess, ik weet het, maar toch...

De Peetvader | 30-11-06 | 23:15

76

Draaitafel Demagoog | 30-11-06 | 23:15

Maximus 30-11-06 @ 23:08
Rellen in Frankrijk, ach dat zijn die Fransen toch wel gewend in hun voorsteden.

Karel kwakbol | 30-11-06 | 23:13

@ Maximus

cojones is een premium GS reaguurder en die lui die daar in 0033 de boel verzieken vallen onder de noemer 'het is een klein groepje, we weten wie het zijn en toch wordt er niks gedaan'. Ofwel, ga met een bord op het Binnenhof staan.

viktor kanzyani | 30-11-06 | 23:12

De Peetvader 30-11-06 @ 23:05

Wordt je nou niet een beetje moet van jezelf ?? Er was al een NEE ,en JA door een RECHTER. en bij sommige al MEERDERE keren NEE en dankzij LINKS wordt dat alsnog JA. Niet CONSEQUENT OPGEVOED DUS.

Wishbone | 30-11-06 | 23:12

de meerderheid in de kamer mag zich uiterst gelukkig noemen, ware het nl. zo dat alle lpf en 1nl stemmers op wilders hadden gestemd dan had wilders 2 zetels meer gehad en was de uitslag van de stemming over de motie 76 tegen 73 tegen. andersgesteld de rechste stemmers hebben jammer genoeg niet goed strategisch gestemd

lim180 | 30-11-06 | 23:11

@maximus
cojones? wasda?

CoJoNes | 30-11-06 | 23:10

@Henkiemaardannietgek 30-11-06 @ 23:03
Akkoord, maar dan negeer je geen rechterlijke uitspraken. Op het moment dat de wetgever een regeling bedenkt, heeft de rechter die uit te voeren. Dat is onderdeel van de trias politica. Dus als de wetgever een generaal pardon de beste optie acht, beslist zij daarover. Dus ik denk niet het negeren van rechterlijke uitspraken, maar het handelen naar de nieuwe regeling die - zoals je terecht opmerkt - na de uitsprkaen wordt vastgesteld en daarmee dus niet in lijn is.

De Peetvader | 30-11-06 | 23:10

De Peetvader @ 22:57
Daarom probeer ik ook te doorgronden wat de PVDA nu aan het doen is, het CDA heeft het voor het zeggen in de formatie en Bos weet dat het CDA nooit met Wilders in zee gaat voor een rechtse meerderheid+dat een combinatie van CDA met de PVDA en/of de SP zo ook niet lijkt te gaan lukken. Stuurt hij aan op nieuwe verkiezingen op termijn?
Ik kan echt niet geloven dat Bos dit puur uit "sociale" overwegingen doet zonder een achterliggende gedachte, niet met deze timing.

Harry Turtle | 30-11-06 | 23:09

Als het met die 26.000 NL-klevers net zo vlug gaat als met gumus, duren de spoeddebatten nog wel een jaar of dertig.

Jan Passant | 30-11-06 | 23:09

Wij Hollanders zijn de grootste kut volk wat er is.Kijk maar wat onze lieve jongens in Nancy aanrichten en zelfs een wedstrijd laten staken.Geen cojones en alleen maar achter de pc de held uit hangen en nu krijgen ze klapjes door Fransen die hebben wel cojones (ballen voor diegen die denken dat nederlands een wereldtaal is).

Maximus | 30-11-06 | 23:08

@ De Peetvader; U.I.T.G.E.P.R.O.C.E.D.E.E.R.D.E. asielzoekers.

gentle giant | 30-11-06 | 23:07

@jottum 30-11-06 @ 22:59
"wetten zijn wetten en wat voortvloei[t] uit die wetten is een ja of een nee."?!?! Pak alsjeblieft een keer een wettekst erbij. Dan zul je zien hoe ongenuanceerd en ongefundeerd deze stelling is. Mocht het niet verhelderen, lees dan een keer een uitspraak van de Hoge Raad, ons hoogste rechtscollege. Dan zul je vooral termen tegenkomen in de trant van: "alle omstandigheden van het geval in aanmerking genomen, geen van deze omstandigheden ten opzichte van de andere omstandigheden uitgezonderd", "in het algemeen onjuist is de opvatting", "de stelling [...] vindt in zijn algemeenheid geen steun in het recht".
Als uit de wet al JA of NEE zou voortvloeien zouden er geen advocaten, en dus ook geen rechters nofig zijn.

De Peetvader | 30-11-06 | 23:05

@WeirJack
Smerige PVDA machts-politiek. Inderdaad de PVDA geeft geen donder om die asielzoekers. Ik hoop dat de PVDA als de grootste verliezer uit de kabinetsformatie gaat komen. Rouvoet zou zich bij zijn Christelijke beginselen hebben te houden net als de SGP doet. Het flirten van die partij, de CU met links was tot voor enige jaren ondenkbaar. En ethisch gezien is hij nog steeds beter af bij het CDA en ook bij de VVD. Dus waar dat CU warhoofd op hoopt met links in ethische zin is mij een raadsel.

De Nijllatten Nemen | 30-11-06 | 23:04

@De Peetvader
Deze asielzoekers zijn vrijwel allemaal door de rechter afgewezen voor een verblijfsvergunning, in totaal 350000 mensen.
324000 mensen zijn netjes vertrokken na hun afwijzing 26000 niet, die zijn illigaal in Nederland gebleven.
En daar worden ze nu voor beloond.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 23:03

Boing! In the left corner, wearing the red trunks and your wallet, Woutebos and lusters!
Ting, first round 75 against the Netherlands…
Hier gaat ’t niet bij blijven trouwens. Links kabinet =
=
Gratis kinderopvang
Terugdraaien nieuw zorgstelsel
Aanvang aftrek hypotheekrente
Militairen terug uit Uruzgan
Ophogen WW uitkeringen
Afschaffen no-claim voor ziektekosten
Kilometerheffing
Inkrimpen defensie
Invoering vettax
Fiscalisering vd AOW/pensioenen
Etc.
En een horde knuffelambtenaren om de bbh bureaucratie te regelen.
Yippie kaye for democracy, MTFers!
Greetz, the Fleeing Dutchman.

Hutspotentieel | 30-11-06 | 23:03

@dlseth 30-11-06 @ 23:00

Wel as je het vanavond nog doet!!!!

steegneger | 30-11-06 | 23:03

-weggejorist-

dlseth | 30-11-06 | 23:00

@peter400 30-11-06 @ 22:57
"De kamer geeft een beloning voor het negeren van rechterlijke uitspraken."? Op welke uitspraken doel je en hoezo geeft de kamer een beloning voor het negeren waarvan? Met andere woorden: wat is de beloning en wat is het negeren?

De Peetvader | 30-11-06 | 22:59

Om met SP woorden te spreken, de uitverkoop van de beschaving kan beginnen..

BigGayAllah | 30-11-06 | 22:59

Naar Kouwes: de gedigt: pvda sp

kudt kudt

kaboeltje | 30-11-06 | 22:57

@Harry Turtle 30-11-06 @ 22:53
Precies. De verkiezingsuitslag was al interessant qua mogelijke kabinetten, en dat zal door dit soort acties niet veranderen. CDA en PvdA vertrouwen elkaar niet en zullen dat nooit doen. Dat is ook niet onlogisch, gezien de onderlinge backstabbende geschiedenis, die hier een vervolg krijgt.

De Peetvader | 30-11-06 | 22:57

Een hele dom en onrechtvaardig besluit. De kamer geeft een beloning voor het negeren van rechterlijke uitspraken. Hier zal een grote aanzuigende werking van uitgaan. Over twee jaar een nieuw generaal pardon. En dan over twee jaar weer enzovoort enzovoort.

peter400 | 30-11-06 | 22:57

@Harry Turtle 30-11-06 @ 22:53
Precies. De verkiezingsuitslag was al interessant qua mogelijke kabinetten, en dat zal door dit soort acties niet veranderen. CDA en PvdA vertrouwen elkaar niet en zullen dat nooit doen. Dat is ook niet onlogisch, gezien de onderlinge backstabbende geschiedenis, die hier een vervolg krijgt.

De Peetvader | 30-11-06 | 22:57

Gewoon vieze politiek niets meer niets minder.
De PVDA geeft geen drol om die asielzoekers en deze te meer om het pluche.
Maar als ze dit erdoorheen krijgen is er alvast 1 onderhandelingspunt binnen voordat de formatie is begonnen.
Dus kunnen ze dit vergeten en gelijk over de hypotheekrenteaftrek gaan zeiken in de onderhandelingen.
Anders zouden ze op dat punt moeten toegeven om hun asielzoekers pardon te verkrijgen. Dat laatste hoeft dus niet meer.

Slim gespeelt Wouter/Marijnissen alvast 1 breekpunt van de agenda afgewerkt.

WeirJack | 30-11-06 | 22:55

@steegneger 30-11-06 @ 22:22
Bedoel je met NN toevallig ons aller @nickname?

De Peetvader | 30-11-06 | 22:54

Hoewel het op zn minst hoogstopmerkelijk is om dit debat juist nu te voeren, is het wel interessant zo'n rancuneuse actie van links nu. Kan nog vreemde dingen opleveren bij de formatie.

Harry Turtle | 30-11-06 | 22:53

@jottum 30-11-06 @ 22:45
Dat klopt. Maar die vergelijking doortrekken met het beleid van Verdonk is appels met peren vergelijken. Of koeien met varkens, zo je wilt. Want het beleid van Verdonk is niet pedagogisch, het is louter gericht op het uitzetten van asielzoekers. Ook als die zijn ingeburgerd, de taal spreken, etcetera. Als je de vergelijking al zou willen maken, zou jij die dan aan je kinderen willen uitleggen? Voorbeeld: er wordt hier binnen niet gerookt, dus mama mag dat ook niet. Storm van protest. Oké, mama mag dat wel en dat heb ik altijd bedoeld te zeggen. Zie je de vergelijking met de zaak van Ayaan Hirschi Ali?

De Peetvader | 30-11-06 | 22:51

Als links zo door gaat dan gaan we Genaraal naar de KLOTE! Zonder pardon....

jottum | 30-11-06 | 22:50

@ amoebe: je nick zegt het al. Nadenken is voor jouw soort veel te hoog gegrepen.

kaboeltje | 30-11-06 | 22:50

Een generaal pardon voor 26.000 eigenwijzen noway weer een stapje dichterbij om nederland naar Neederland te krijgen waar lig de grens zou ik dan zeggen.. Generaal pardon de naam alleen al wordt ik kotsmisselijk Rita ga zo door !!!

Sinnert | 30-11-06 | 22:49

LOL@Suup 30-11-06 @ 22:39

De Peetvader | 30-11-06 | 22:47

Ik sluit me van harte bij de vorige schrijver aan

sterretje | 30-11-06 | 22:46

De Peetvader 30-11-06 @ 22:40 het gaat mij niet om niet je fouten kunnen toegeven... het gaat mij om stellingen als "nee, we vinden je nog je jong om op vakantie naar Ibiza te gaan" of "nee, je krijgt die nieuwe nintendo nu nog niet" of "we willen niet dat je TV kijkt als je op bed ligt"... als je in dat soort zaken na veel zeuren en zeiken overstag gaat als opvoeder dan krijg je daar geen prettige schepsels van ...

jottum | 30-11-06 | 22:45

@Amoebe
hoi Amoebe , zeer wel over nagedacht hoor ... ben ervarings deskundige ; en met Amoebe ga je geweaun nie om . Is eigenlijk geen mens , tenminste niet volgens mijn definitie . 'k ga nou nie oproepen dat ie deaud MOET ... maar een leven zonder gezelschap van zo'n lutser in je omgeving is wel stukken aangenamer ... en dat gun ik iedereen .

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:45

@Avalon 30-11-06 @ 22:35
Daar heb je een goed punt. Voordat beleid wordt uitgevoerd moet het zijn gemaakt, en wel d u i d e l i j k. Aan geen van beide voorwaarden is op dit moment voldaan, zou ik zeggen. Daar staat helaas wel tegenover dat het wellicht iets van de politiek is: ik heb ook de LPF, VVD, CDA, D66, etc. nooit duidelijk horen zijn qua beleid.

De Peetvader | 30-11-06 | 22:45

@redactie - Puik werk. Lijkt weer te werken.

ViagraFalls | 30-11-06 | 22:44

010 verloren
020 verloren
0031 verloren
misschien dat rita me toch nog blij maakt door zich hier niets van aan te trekken

god wat een verschrikkelijke kut dag

coholta | 30-11-06 | 22:44

Amoebe 30-11-06 @ 22:40
Bedoel je de ChristenUnie met christenhonden?

Karel kwakbol | 30-11-06 | 22:43

Overigens zijn echte vluchtelingen
gewoon welkom.

digitalia infomania | 30-11-06 | 22:43

@Section_1
30-11-06 @ 22:21
30-11-06 @ 22:37
Dubbelposten met 16 minuten tussentijd is zo 386,
ga eens een computer kopen.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:42

Avalon 30-11-06 @ 22:35 Dit is inderdaad een grove schande. Ik vind trouwens dat voor een besluit over zo'n groot aantal mensen(toch een redelijk stadje bij elkaar)een verschil van 1 stem niet moet kunnen. Hopelijk serveert Rita de hele boel af.

kaboeltje | 30-11-06 | 22:42


In Zwitserland en Autralië, N-Zeeland
en Denemarken wordt er geselecteerd,
op opleidingsniveau, beroep en wordt gekeken
of iemand een crimineel verleden heeft.
Deze landen hebben voordeel aan immigratie.

In Nederland is op uitzonderingen na op
grote schaal immigratie geweest van
niet tot- laag opgeleiden uit culturen
die hoogstwaarschijnlijk nooit zullen en
willen integreren. Op de lange termijn
levert dit nadeel op.

Vraag is, zijn Zwiters, Australiërs, Nieuw
Zeelanders en Denen nou zo intelligent
of zijn Nederlanders zo dom?

digitalia infomania | 30-11-06 | 22:41

Suup 30-11-06 @ 22:39
Cohen maakt al woonruimte vrij in Amsterdam

Karel kwakbol | 30-11-06 | 22:41

Waarom wordt alles weggesjorsd?

Section_1 | 30-11-06 | 22:41

Liegen, leugens, verdraaien, oplichten, wetten negeren, de boel besodemieteren, niet eerlijk zijn, overal lak aan hebben.... wordt een mooie standaard voor in de toekomst....

jottum | 30-11-06 | 22:41

@kaboeltje 30-11-06 @ 22:34
@Karel kwakbol 30-11-06 @ 22:33
hoi KKK-tjes , zeer wel over nagedacht hoor ... ben ervarings deskundige ; en met christenhonden en VVders ga je geweaun nie om . Zijn eigenlijk geen mensen , tenminste niet volgens mijn definitie . 'k ga nou nie oproepen dat ze deaud MOETEN ... maar een leven zonder gezelschap van dat soort lutsers in je omgeving is wel stukken aangenamer ... en dat gun ik iedereen .

Amoebe | 30-11-06 | 22:40

@jottum 30-11-06 @ 22:34
Ergo:nooit fouten toegeven - door jou "streng en consequent optreden" genoemd - is pedagogisch verantwoord? Dat is vernieuwend voor me.

De Peetvader | 30-11-06 | 22:40

Wachten, wachten en maar wachten op dump.geenstijl

Karel kwakbol | 30-11-06 | 22:40

Wel sportief van Wouter om op te roepen geld te storten in een solidariteitsfonds waarmee het verblijf van die 26000 reeds afgehandelde asielaanvragen betaald kan worden. Dat is pas echte solidariteit!

Suup | 30-11-06 | 22:39

Avalon 30-11-06 @ 22:35 AHA was ook zo'n alles bij elkaar liegende gelukszoeker, liegen, leugens, oplichten, verdraaien... die hadden ze ook een vette trap onder haar hol moeten geven. Dat mens heeft niets maar ook werkelijk niets toegevoegd aan dit land. Kennelijk gaan mensen wel denken dat je iets hebt veranderd als je zelf maar vaak en hard genoegd verkondigd dat je dat wel gedaan hebt....

jottum | 30-11-06 | 22:39

@opa tokkie
Lezen is moeilijk zonder schoolopleiding merk ik.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:39

@superjan 30-11-06 @ 22:31
Mijn punt is dat vandaag bekend is geworden dat de Raad van State Verdonk gisteren opnieuw op de vingers heeft getikt voor fouten in de afhandeling van dossier van Bosnische Serviërs die ze terug wilde sturen. Kort en goed: Verdonk wilde ze eruit hebben, maar dat kon niet, althans niet op haar gronden. Dat betekent dat het niet zal gebeuren, in tegenstelling tot datgene wat Verdonk wil. Dat is mijn - bovendien erg actuele - punt.

De Peetvader | 30-11-06 | 22:38

-edit: ja we verstaan je wel -

Section_1 | 30-11-06 | 22:37

Gadver tegen een linkse kabinet. Gelukkig is ons Verdonkje er nog!

BepBeerput | 30-11-06 | 22:37

hallo we hebben het over dat achterlijke rooie landveraderszooitje en niet over dat achterlijke voetbal !
Landveraders en eigen volksverlakkers zijn het die rooie tyfushondekoppen .
deaud aan ze .

opa tokkie | 30-11-06 | 22:36

@Peetvader: ik ben het met je eens: de botte houding van Verdonk (en de grove fouten die ze heeft gemaakt, zie Hirsh Ali), hebben er mede toe bijgedragen dat links deze motie heeft ingediend. Er hangt dan ook een sfeer van rancune om deze hele motie, en wel een heel onaangename. Daarom temeer is deze motie een regelrechte schande voor de Nederlandse democratie. Hopelijk heeft het kabinet een goed antwoord en dat is: een wedervraag. Want de groep om wie het moet gaan is onduidelijk. Maar ja, wat had je anders verwacht van de PvdA?

Rest In Privacy | 30-11-06 | 22:35

@redactie - Op nieuwnieuws gaat iets niet helemaal goed qua reaguren.
.
Zie topic www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/11/me....

Twee comments kwamen niet terug, en ook een melding dat e.e.a niet werkte werd of verwijderd, of was niet te zien. (Mocht het verwijderd zijn, staat er geen -weggejorist-).

ViagraFalls | 30-11-06 | 22:35

De Peetvader 30-11-06 @ 22:29 echt weer zo'n geitewollen sokken vuile truttige opvatting, alsof ik zeg dat ouders overal nee op moeten zeggen. Wat mijn betoog is is dat een ja een ja is een een nee een nee.... Als voorbeeld noem ik daar de opvoeding van kinderen in..... ALs kinderen doorkreigen dat na veel ZEUREN en ZEIKEN een nee een ja kan worden of een ja een nee dan krijg je heel vervelende kinderen. Consequent zijn in je besluiten schept duidelijkheid. Streng maar rechtvaardig optreden...

jottum | 30-11-06 | 22:34

Amoebe 30-11-06 @ 22:31 En bedankt hoor, je bent de weldenkendheid zelve. Je bent geen amoebe maar een idioot.

kaboeltje | 30-11-06 | 22:34

Amoebe 30-11-06 @ 22:31
"een gevoelsmens ben ... louter poëzie vanbinnen"
Gelukkig, je hebt er dus niet rationeel over nagedacht.

Karel kwakbol | 30-11-06 | 22:33

@Rommie 30-11-06 @ 22:29
Feyenoord-fans zijn eauk mietjes.... slaan met handtasjes.....
-
Alleen heaumeaus lopen hand-in-hand........ kameraadje....

steegneger | 30-11-06 | 22:32

jottum 30-11-06 @ 22:29
massagraf van christennen en liberalen kan mij zeer bekoren ... maar dat komt omdat ik een gevoelsmens ben ... louter poëzie vanbinnen .

Amoebe | 30-11-06 | 22:31

liever die 26000 of 10000 als die paar imbiciele kaaskoppen in nancy

dilf | 30-11-06 | 22:31

Waarom zijn die 26000 er niet al lang uitgetrapt, dat duurt al veel te lang, en nou wegwezen met die gelukszoekers!

sterretje | 30-11-06 | 22:31

@ de peetvader> dit dossier is gecreerd door werelvredesdheld COHEN, niet door verdonk. Dat dit debat komt op de dag van inzweren, is een teken van macht. Absofcuking lutely. En die oorlog is Bosnie joh die is al tien jaar voorbij. Bosnie is bijna lid van de EG. Dus wat s your point.

superjan | 30-11-06 | 22:31

Amoebe 30-11-06 @ 22:28

Lekker in je hart nemen.........

Wishbone | 30-11-06 | 22:30

OT: feyenoord hooligans zuigen.. wat een debielen zeg.

Rommie | 30-11-06 | 22:29

@jottum 30-11-06 @ 22:27
Een volledig misplaatste vergelijking, tenzij je van mening bent dat je alle kinderen maar zo hard mogelijk moet aanpakken om ze fatsoenlijk op te voeden.
als je antwoord daarop ja is, ben je pedagogisch gezien niet goed bezig

De Peetvader | 30-11-06 | 22:29

@wegkwijnenaanzee
Ik zie daar nergens staan dat er geen plaats in een internaat is.
Kinderen met gedragsproblemen kunnen nou eenmaal een hele groep op hun kop zetten, die horen gewoon in een psychiatrische kliniek te zitten.
De kinderen die met hun moeder de gevangenis ingaan hebben die problemen niet en kunnen gewoon in een internaat of pleeggezin geplaatst worden.
De enige reden dat dit niet gebeurd is omdat de moeder erop staat dat het kind met haar mee de gevangenis ingaat.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:29

Amoebe 30-11-06 @ 22:27 over jouw postings hangt een enorme graflucht...

jottum | 30-11-06 | 22:29

Moeha nancy - feyenoord gestaakt

viktor kanzyani | 30-11-06 | 22:28

@kaboeltje 30-11-06 @ 22:25

*Schroefdtdt kap weer op comp en doet raam dicht*
-
Misschien een redactioneel meeningsch versgilletje...... who knows...

steegneger | 30-11-06 | 22:28

@Wishbone 30-11-06 @ 22:24
wederzijds de typhus .

Amoebe | 30-11-06 | 22:28

Gedogen en situaties als een "pardon" zijn TUMOREN voor een land. Vergelijk het met het opvoeden van kinderen... Als kinderen op een gegeven moment doorkrijgen dat na lang zeuren en zeiken 10x Nee opeens een Ja wordt kan krijg je heel vervelende kinderen.....

jottum | 30-11-06 | 22:27

@superjan 30-11-06 @ 22:06
Dit heeft niets met macht te maken in de zin zoals jij het lijkt te bedoelen. Deze plannen zijn veelvuldig tijdens de regeerperiode van Balkenellende door de linkse partijen geuit. Als Verdonk zo nu en dan haar menselijke kant zou hebben laten zien, waren deze plannen waarschijnlijk niet eens - in deze vorm - voorgesteld. Maar nee hoor, mevrouw zit op een bulldozer die 120 kilometer per uur rijdt en waarvan alle remmen ontbreken.
Kijk ook naar de situatie met de Bosnische Serviërs: Verdonk zou al deze dossiers persoonlijk bekijken, beloofde ze. Een logische belofte, want de Raad van state had haar al zo'n 8 keer in dit soort zaken op de vingers getikt wegens grove fouten in de afhandeling van de dossiers. Verrassend genoeg was de teneur in al deze dossiers: "eruit". Wat blijkt na deze vermeende hernieuwde bestudering? De "opnieuw bekeken" zaken bevatten nog steeds dezelfde fouten. En dus tikt de Raad van State Verdonk opnieuw hard op de vingers. Ik denk dat op het dossier Verdonk binnenkort staat: "eruit".

De Peetvader | 30-11-06 | 22:27

@jottum 30-11-06 @ 22:24
Ons cultuurgoed ? bedoel je N.S.B. of V.O.C. ... ongeletterde graflutser

Amoebe | 30-11-06 | 22:27

@wegkwijnaanzee> kinderen zijn heilig. Kinderen terugsturen na jaren school en nederlands is afschuwelijk. Laat inderdaad die lui van de 26000 met kids maar blijven. de anderen enkeltje oprottistan.

superjan | 30-11-06 | 22:26

steegneger 30-11-06 @ 22:22 Kan ook nn niet meer vinden.

kaboeltje | 30-11-06 | 22:25

Amoebe 30-11-06 @ 22:21

Dat hoop ik ook dat het bij jou gebeurt. Langzaam en pijnlijk maar wel voor 2008

Wishbone | 30-11-06 | 22:24

@Amoebe 30-11-06 @ 22:21
-
Peauleauniumpje iemand?

steegneger | 30-11-06 | 22:24

Amoebe 30-11-06 @ 22:21 hetzelfde wens ik diegenen toe die ons cultuurgoed naar de klote helpt.... onze normen en waarden uitleverd aan de nieuwe nederlanders....

jottum | 30-11-06 | 22:24

@Posdnous
Dat is al eerder gedaan en die mensen zijn gebleven, illigaal.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:23

Posdnous 30-11-06 @ 22:20

Ik ben voor beter laat dan nooit........... Het is ook zo verdomd gemakkelijk om mensen zonder paspoort of een bevolkingsregister in het desbetreffebnde land te onderzoeken of iemand een oorlogs misdadiger een crimineel of iets dergelijks is dat ik niet begrijp dat het niet met twee weken is afgerond.

Wishbone | 30-11-06 | 22:23

@redactie
Volges mijn = NN van de seit weg.... of leg t an mijn comp....
*begint kap van comp te slopen en tsjekt de draatjes*

steegneger | 30-11-06 | 22:22

Ik heb zo het idee dat Geenstijl.nl een rechts bolwerk ik....
.
.
.
Daarom kom ik hier zo GRAAG!!!
.
.
.
0031 NAAR DE KLOTE !!!!!

Section_1 | 30-11-06 | 22:21

-Edit: niet doen -

Amoebe | 30-11-06 | 22:21

@Henkiemaardannietgek

Getallen heb ik zo niet bij de hand, er rust nogal een taboe op naar mijn mening, google er zelf maar eens op los, dan kom je vanzelf dit soort verhalen tegen. rositavangijlswijk.sp.nl/weblog/2004/0...

@Wishbone

Ik heb regelmatig asielzoek kinderen in huis, dat zijn gewoon vriendjes en vriendinnetjes van mijn kids. De meesten zijn btw gewoon hier geboren en spreken dan ook uitsluitend Nederlands. Zo nu en dan werd er één van school gehaald met busje om gedporteerd te worden naar de gevangenis. Ik ben in ieder geval opgetogen dat dat nu achter de rug is.

wegkwijnenaanzee | 30-11-06 | 22:21

@gek kuikentje 30-11-06 @ 22:06

Thanxx.... ik dag al.... ben ik nah gek of hoe zit dat....

steegneger | 30-11-06 | 22:20

Wishbone, dat hadden ze dan maar eerder moeten doen.

Posdnous | 30-11-06 | 22:20

bottehond 30-11-06 @ 22:18
Wist niet dat jij een Duitse Herder was.

Karel kwakbol | 30-11-06 | 22:19

@Amoebe
Lastig als je je zin niet krijgt he?

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:19

een heel topic verdween zonet... incluis nieuwnieuws..
AIVD door de bocht...

LifeCatcher | 30-11-06 | 22:19

islamo- fascisme.... heheheheheh

bottehond | 30-11-06 | 22:18

@amoebe> sinds dat stuntje met AHA mag ik verdonk ook niet meer zo. Maar alles beter dan die rukker van een wouter wipkip.

superjan | 30-11-06 | 22:18

Posdnous 30-11-06 @ 22:17

Het is net zo duidelijk als je ze de grens overzet hoor.........

Wishbone | 30-11-06 | 22:18

Karel kwakbol 30-11-06 @ 22:15

Ben jij een dhimmi en een wegbereider voor het sialmo- fascisme? Ik geef je het antwoord: Ja!

bottehond | 30-11-06 | 22:18

Goh, wat een raar besluit zeg. Mensen die hier al jaren wonen er zowaar legaal laten wonen en voor iedereen duidelijkheid scheppen.

wat denken ze wel...

Posdnous | 30-11-06 | 22:17

Asielzoekers die VOOR april 2001 Nederland binnenkwamen, moeten in aanmerking KUNNEN komen voor een verblijfsvergunning.

De crux zit in het woordje KUNNEN, wat een paniek.... wat een paniek...

Kijk.... als Ajax nou in paniek zou zijn... of nog beter.... een Feyenoord... dan is dat nog te volgen. Helaas heeft Rita hier geen invloed op, of toch wel?

TooneyLunes | 30-11-06 | 22:16

Verdonk EXIT !!! Eerst uit de kamer , dan uit de politiek ... eh , en eigenlijk eerst uit het leven , an sich ...

Amoebe | 30-11-06 | 22:15

RDJ134 30-11-06 @ 22:10
ben jij een allochtoon van Duitse afkomst?

Karel kwakbol | 30-11-06 | 22:15

@Bijstandskoning
Ga lekker met bijstandsmoeder samenhokken kunnen jullie dubbelbeuren.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:13

fuckje 30-11-06 @ 22:07
Dat hangt van het kabinet af, met name hoe het CDA zich opstelt.

Karel kwakbol | 30-11-06 | 22:12

Marokko aan de Noordzee is zo gek nog niet joh
Bijstandskoning 30-11-06 @ 22:06

Laat die gelukszoekers daar gaan zitten dan !!!!!!!!

Wishbone | 30-11-06 | 22:12

Wet is wet illegaal is illegaal dus opzouten met die 26.000 uitnemers. Rita doe je werk en schnell!!!

RDJ134 | 30-11-06 | 22:10

Rita gaat nu laten zien dat ze ballen heeft, ze negeert de motie, wordt vervolgens weggestuurd als minister, en gaat haar zetel goed benutten.

fuckje | 30-11-06 | 22:07

@Quacka
Beetje laat om daar nu achter te komen, maar onthoud het gerust voor over 4 jaar.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:07

@Zeddegeizot 30-11-06 @ 21:37

Dan nog geef ik de bijstandscenten liever aan asielzoekers dan aan de verwende wittemannen die beroepswerkloos zijn. Flikker dat tuig liever de grens over, zij verdienen deze welvaart al helemaal niet.

@Harley Quinn 30-11-06 @ 22:04

Marokko aan de Noordzee is zo gek nog niet joh!

Bijstandskoning | 30-11-06 | 22:06

@de peetvader> Denk je nou werkelijk dat Wouter deze zielige bedriegers, wat het meestal zijn, hier te wil laten omdat hij zo met ze meevoelt ( t was zijn eigen cohen die deze 26000 heeft veroorzaakt) no way. Dit is een teken van macht. Wouter laat zien. Fuck jou rechts, wij hebben de macht wij doen wat wij willen, Links is aan de bal, iedereen die meer verdient dan een uitkering mag krom gaan staan. Ik wed nu dat wouter bos en jan maorijnissen binnen een jaar de meest gehate Nederlanders ooit zijn.

superjan | 30-11-06 | 22:06

@steegneger (21:34)
De SP heeft nog maar 24 Kamerleden, Tiny Cox was wel gekozen maar blijft in de Eerste Kamer zitten (gevalletje socialistische dienstweigering). Het 150e Kamerlid wordt binnen enkele dagen beëdigd.

gek kuikentje | 30-11-06 | 22:06

@wegkwijnenaanzee
Geef daar eens onderbouwde getallen bij.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 22:05

Bedankt, stemmers op (s)linkse partijen.
Bedankt (s)linkse partijen door niet duidelijk te zijn voor wie jullie in werkelijkheid opkomen: Voor iedereen, zolang het maar geen autochtonen zijn. Als jullie dat eerlijk naar voren hadden gebracht in de verkiezingen, dan hadden jullie TIG zetels minder gehad.
Jullie zijn gewoon een stelletje leugenaars.

Quacka | 30-11-06 | 22:05

wegkwijnenaanzee 30-11-06 @ 22:03

Jullie willen ze toch hier ? Neem dan ook die kinderen in huis als je het er niet mee eens bent dat ze bij moeders in de cel zitten!!!!

Wishbone | 30-11-06 | 22:05

Wat een stom gezeik steeds. Als we een kabinet krijgen met CDA PVDA en SP, vooral PVDA zum kotsen. Wilders heeft procentueel meer stemmen geboekt als de SP. dan emigreer ik. Ik krijg echt de kots van dit kutland. Allochtonen en asielzoekers is waar het om draait en de kutmarokkanen niet te vergeten.

Harley Quinn | 30-11-06 | 22:04

@Henkiemaardannietgek
Helaas zijn er helemaal geen internaten genoeg, waarom denk je dat anders moeilijke toch strafbladloze jeugd ook gewoon achter slot en grendel verdwijnt?

wegkwijnenaanzee | 30-11-06 | 22:03

@Harry Turtle 30-11-06 @ 21:29
Dan moet je bij Fleisch zijn. Deze berichten zijn al lang vóór vandaag bekend. Fleisch heeft er alleen vandaag een mooie twist aan gegeven. Dat die twist denk ik een ietwat gedramatiseerde versie van de werkelijkheid is, laat ik dan nog maar even in het midden.
Bovendien zeg ik niet DAT ze ingeburgerd zijn, maar zeg ik dat ALS ze ingeburgerd zijn, ze volgens de LINKSE PARTIJEN aanspraak kunnen maken op een generaal pardon. Terecht, zou ik menen.

De Peetvader | 30-11-06 | 22:01

@ wu wei 30-11-06 @ 21:45

Klopt maar zolang er geen individueel pardon mogelijk is, kan ik nog steeds blij zijn met 1 leven dat hierdoor gered is. De profiteurs lopen vroeg of laat tegen de lamp.
btw: weekend in Leiden.

TooneyLunes | 30-11-06 | 22:00

Er is geen land ter wereld waar je kunt binnenkomen nadat je je paspoort in het vliegtuig door de plee hebt gedrukt, vervolgens hebt gelogen over je herkomst, alle mogelijke juridische vertragingstaktieken hebt gebruikt (op onze kosten) en dan lekker beloond wordt met een verblijfsstatus. Intussen ga je lekker met vakantie naar je land van herkomst (oei oei wat onveilig) met de centen van je uitkering. Bos, Nederland is nu al zoveel (kuch) beter .

Zeddegeizot | 30-11-06 | 22:00

@ Section_1 @ 21:50
en ik maar denken dat de zakkenvullers van rechts mij en mijn gezin zoveel geld kosten ...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 30-11-06 | 21:59

@wegkwijnenaanzee
Ben ik met je eens,meteen die moeders verbieden hun kinderen mee te nemen in een cel we hebben internaten genoeg hier in nederland waar ze kunnen verblijven tot de uitzetting van die moeders geregeld is.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:58

www.nieuwsbank.nl/inp/2004/11/30/R323....
Ben je generaal, krijg je geen pardon, uitzetten doen we dan niet, want hij is verdachte, en we zetten geen mensen uit naar landen die de doodstraf voeren, dus: welkom!

gentle giant | 30-11-06 | 21:58

Waarom heeft Gorba een BAN? Wat zij hij??? Dat alle Negerts dood moeten?

De Koreaanse Slet | 30-11-06 | 21:58

@Usagi 30-11-06 @ 21:54
-
Juistem, en dr zitten eauk vast wel een paar vissers bij, en dat wilde dat stuk verdriet van een marinne thieme nogwel verbieden.......
-
Ze moeten marianne thieme verbieden zich voort te planten....
-
Baarmoeder dr uit en aan de vissen voeren.....

Graaf Zeikstein | 30-11-06 | 21:58

@usagi> dat komt omdat de partij voor de dieren een militante factie van Groen links is, een soort RaRa, totaal waus en totaal ultra links. Geen gezellige rode knuffelberen maar gewoon een wing van GL Links heeft dus IDD een vette meederheid.

superjan | 30-11-06 | 21:58

superjan 30-11-06 @ 21:55
Is Poetin vandaag aan het jorissen?

Karel kwakbol | 30-11-06 | 21:56

Mooi zo, graag met ingang van onmiddelijk die kinderen uit de cel :)

wegkwijnenaanzee | 30-11-06 | 21:56

ow gorbatjov heeft al een edit dag ban.

superjan | 30-11-06 | 21:55

Waarom steunt de Partij voor de Dieren ze? Meer mensen = meer onverdoofd gecastreerd vlees nodig om ze te voeden en meer natuur weg om meer huizen te bouwen. Of op voorwaarde dat ze allemaal veganisten worden en allemaal bij elkaar gaan wonen?

Usagi | 30-11-06 | 21:54

De tiefus voor Wouter Bos! Eerst zijn partij helpen aan een nederlaag en dan meteen vanaf dag 1 proberen het land kapot te maken. Sodemieter ff een eind op, rood sujet! Er is maar één generaal... en dat is Geert. En die kent geen pardon voor misselijkmakende verraders zoals jij.

Dr Mastermind | 30-11-06 | 21:54

flikker op met je generaal pardon.... die linkse knuffelaars doen net of dat allemaal goed geintegreerde gezinnen zijn, in werkelijkheid zijn het vaak niet geintegreerde mannelijke gelukszoekers die in het vliegtuig hun paspoort door het toilet hebben gestuurd....

jottum | 30-11-06 | 21:53

Gorba een beetje frustie....?

Partyflocker zeker en vast...... IQ van -1... door de pilletjes!!

Graaf Zeikstein | 30-11-06 | 21:52

@henkie> Links zijn is al uitermate kudt, maar dat is te billijken, Maar van dominique daar moet ie van afblijven of hij krijgt een extra wijnvlek op zijn koppie en een gratis xxxxl analflashlight ingebracht.

superjan | 30-11-06 | 21:52

Graag ook naald en garen voor SP, GroenLinks, D66, Partij voor de Dieren.

braadlap | 30-11-06 | 21:51

Inderdaad stelletje linkse KUT tomaten... Iemand nog een diesel kopen voordat groen-links nog eens een extra kwartje van kok gaat invoeren....
.
Stelletje zielige SP-stemmers. En maar zeiken dat de social lasten stees hoger worden, maar wel zonder nadenken 26.000 extra steuntrekkertjes het land in flikkeren...
.
Ik stel voor dat iedereen die SP of PVDA heeft gestemd zelf de kosten van die 26.000 gelukszoekers gaan betalen!
.
Geertje Wilders is onze enige hoop in deze donkeren (maar warme dagen).
.
Amen

Section_1 | 30-11-06 | 21:50

Partij voor de Dieren ook voor? En die waren toch tegen ritueel slachten.
Het enige wat ik heb kunnen vinden bij die partij over een generaal pardon ging over paarden.
" .. tenminste een ‘generaal pardon’ moeten komen om de paarden niet opnieuw in problemen te brengen."

Karel kwakbol | 30-11-06 | 21:50

@superjan
Nodig gorbatsjov eens uit voor een "goed gesprek" in de darkroom heeft ie nodig.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:49

Fijn hé het eerste wat onze nieuw gekozen kamer doet is het voor asielzoekers op nemen terwijl bv. de mensen in de thuiszorg en hun clienten in de rats zitten over hun baan en hun hulp en zo zijn er nog wel meer onderwerpen waar ze der eigen drukker over zouden moeten maken . hulde

excavator | 30-11-06 | 21:46

@gorbatsjov> van Fleisch blijf je af linkse rukN00b

superjan | 30-11-06 | 21:45

guru? 30-11-06 @ 21:43

Dat vraagteken klopt en ik zal je antwoord geven. Je bent een onbenul en een polariseerderT, tenzij je het sarkastisch meent en dat hoop ik dan maar.

bottehond | 30-11-06 | 21:45

@ TooneyLunes 30-11-06 @ 21:24

Schat, je hebt Iron-Rita gestemd... gaat alles goed?

wu wei | 30-11-06 | 21:45

Godverdomme, die vieze vuile linkse honden winden ergeen doekjes om.
Ik word ook beroeps werkloos, lekker soosen, lekker helemaal niets doen , lekker op krent voor de computer of tv zitten, lekker zielig doen en dat is totaal geen probleem de komende 4 jaar maa rdan moet ik weer aan het werk van het CDA volk. Wat willen we nou.

Easy Solar | 30-11-06 | 21:44

@ronnie D> precies. we gaan nu zien wat er gebeurt als die sukkels op links de macht krijgen. Nu gaan we het ware gezicht zien van de sp en de pvddieren en dat soort RaRa gribus.

En ik heb nieuws. de topverdieners lachen zich hier wel doorheen. de EIKELS in hun opel amiga die zich iedere dag van almere-muziekwijk naar kopfddorf zwoegen, en die dachten, kom ik ga eens op die aardige Jan Maorijnissen stemmen, die zijn de komende jaren vet de zak. P0wned. we ve only just begun.

superjan | 30-11-06 | 21:44

tjonge jonge zeg, pim had het graag zo gezien...

De Koreaanse Slet | 30-11-06 | 21:43

De linkse kliek in de Kamer kijkt ook geen moment naar de gevolgen van een stemming als deze. Het lijkt allemaal zo mooi en prachtig, maar een echt sociaal voelend iemand zou hebben gezegd: we handelen het snel netjes af, wie voldoet aan de normen, die blijft, de rest gaat terug. Temeer ook omdat deze 26000 "probleemgevallen" zijn: onduidelijke status omdat men dan wel niet meewerkte, dan wel als economische vluchteling hier kwam. Die eerste groep wordt nu rijkelijk beloond, de tweede groep is "toegevoegd aan het economisch kapitaal" van Nederland. Wellicht goed opgeleide mensen die in het land van herkomst veel goeds hadden kunnen doen.
Een gevolg van dit pardon is dus: VERGROTING van de internationale ONGELIJKHEID. In een paar zinnen valt dit beredeneren (is het zelfs mijn kinderen van 12 en 15 duidelijk), de linkse kliek heeft een dergelijk overzicht helaas niet. Heel, heel erg treurig.

Rest In Privacy | 30-11-06 | 21:43

Mensen die iets ondernemen om hun situatie te verbeteren passen heel mooi in het plaatje dat ons huidige kabinet zich voorgesteld heeft.
Daarnaast is gastvrijheid een groot goed.
Ik wens de asielzoekers die voor het pardon in aanmerking komen een gelukkig leven in ons mooie land.

guru? | 30-11-06 | 21:43

Zo, probleem opgelost!
Heeft de VVd en het CDA 4 jaar voor nodig gehad.
Kan iemand nu eens echt belangrijke en serieuze politiek gaan voeren...

da wizard | 30-11-06 | 21:42

Het wachten is nu op Marijnissen die 25 zetels laat vervangen door barkrukken om een kantinesfeer te krijgen in de 2de kamer

hekkesluiter | 30-11-06 | 21:41

En bouw voor Nederland even snel een nieuw middelgroot dorp voor die 26.000 zieltjes.

Tomahawk33 | 30-11-06 | 21:41

-edit: dag * BAN * -

Gorbatsjov | 30-11-06 | 21:41

wellicht kunnen we vanavond ook even in een moiete door de knuffelsharia invoeren.

ophangen, maar wel aan een fluwelen koord,
stenigen, maar wel met ergologisch verantwoorde marmer ballen.
burkagebod, maar wel ontworpen door mart visser.

superjan | 30-11-06 | 21:38

Avalon 30-11-06 @ 21:23

Calm down, dude. Dit is al 30 jaar aan de gang. Toch maar eens iets aan doen? BTW: als ik zie hoe jij, de vleesgeworden redelijkheid, reageert op dit bericht durf ik de stelling aan dat deze keuze van de Kamer regelrechte polarisatie is. Dus wie ooit nog over Wilders en zijn vermeende polariseren praat benoemt zichzelf daarmee tot hersendeaude zwakzinnige en uiterst selectief verontwaardigde lutser.
BTW: deel dit maar in in de categorie polarisatie door de polikor, net als die regenboogpieten. Vandaag of morgen blaast een 0031-er zijn stoppen er uit. Dit kan niet goed blijven gaan, imho.

bottehond | 30-11-06 | 21:38

-weggejorist-

Ronnie D. | 30-11-06 | 21:37

Ik heb het gezegd: De dag dat links aan de macht komt zitten ze al in je portemonnee om er centjes uit te jatten. Morgen zitten er weer 26.000 extra lievertjes in de bijstand.

Zeddegeizot | 30-11-06 | 21:37

Gewoon eruit!!! en alle grenzen dicht! de TYFUS voor ze. Ik me hier groen en geel betalen en hunnie zwart werken... dacht 't niet!
ik ga er iets aan doen.. Ga ze zelf terug brengen!

Val_Deaud | 30-11-06 | 21:37

Nederland gaat naar de kloten dankzij die linkse tomaten...
Wat een k*tland is dit aan het worden.

difi | 30-11-06 | 21:37

Heeft die blondine van de wc-ruimtes niet gewoon de coke-check met de home-pregnancy-check verward? Blauw, hij wordt blauw!

bwahaha | 30-11-06 | 21:36

@daskapitalist 21:34

74+75= 144..........?

Aussie | 30-11-06 | 21:35

SP stemmen heeft geen zin, het blijft vals...........

hekkesluiter | 30-11-06 | 21:34

144 stemmen? wie is de ali lazrak van de nieuwe tweede kamer?

daskapitalist | 30-11-06 | 21:34

@karmahead 30-11-06 @ 21:24

Ehhhhhh.....74+75=149????
-
Ik dagt dat er 150 pluusje stoeltjes waren daar in Den Huig???

steegneger | 30-11-06 | 21:34

prachtig prachtig, gave SP stemmerts bedankt!

superjan | 30-11-06 | 21:34

-weggejorist-

Ronnie D. | 30-11-06 | 21:34

@koffiepot 30-11-06 @ 21:31

Ach kom op, dat zie je toch zelf ook niet gebeuren? De kans dat in ieder geval de PvdA of SP of zelfs beiden in het nieuwe kabinet komen is levensgroot. Grenzen dicht zal niet gauw gebeuren of Wilders moet bij nieuwe verkiezingen opeens een enorme aanwas krijgen.

Aussie | 30-11-06 | 21:33

Danzij de linkse kliek gaat de verpaupering verder.

Bunt | 30-11-06 | 21:32

Ben al blij dat ik na deze eerste linkse dag mijn hypotheekrenteaftrek nog heb.
*telt zijn zegeningen*

hekkesluiter | 30-11-06 | 21:32

Op 30 november om 21.15 uur heeft de linkse afgrond zich geopend.
Sinterklaas, kom maar binnen met al je knechten !

Muggenzifter | 30-11-06 | 21:31

@karmahead 30-11-06 @ 21:24
En wat doe je met die andere zetel?

@Henkiemaardannietgek 30-11-06 @ 21:25
Bijvoorbeeld.

De Peetvader | 30-11-06 | 21:31

@Aussie 30-11-06 @ 21:23
Dat lijkt me erg onwaarschijnlijk. JE kan namelijk ook zeggen we gooien de grens een paar jaar dicht (misschien met uitzondering van conflict gebieden)
@Henkiemaardannietgek 30-11-06 @ 21:24
In principe heb je wel gelijk. Maar je moet ook naar de toekomst kijken. Hoeveel tijd kost het wel niet om deze mensen op te sporen en uit te zetten? Ondanks dat ze niet luisterde zijn ze ingeburgerd. Ik heb niet zo veel inzicht in het gehele probleem, maar ik heb ten minste wel een (redelijk) genuanceerde mening en sta open voor andere meningen. Dat kan van velen hier op GS niet gezegd worden.

koffiepot | 30-11-06 | 21:31

@TooneyLunes 30-11-06 @ 21:24
Weet je wat - Laten we de hele Sudan, Somalië en Afghanistan naar NL halen want die hebben het zo zwaar. Wij NL-ers kunnen wel opschuiven naar Denemarken.

Zeddegeizot | 30-11-06 | 21:30

De Peetvader @ 21:20
Of ze ingeburgerd zijn of niet laat ik in het midden want ik ken er persoonlijk geen 1 van die 26000. Maar als bij voorbaat al vaststaat dat het er toch niet van gaat komen dan geef je heel veel mensen valse hoop zo op de donderdagavond.

Harry Turtle | 30-11-06 | 21:29

Kabinet leg motie naast zich neer, komt een motie van wantrouwen, demissionair kabinet valt en wordt weer demissionair. Kabinet leg motie weer naast zich neer, komt een motie van wantrouwen, demissionair kabinet valt en wordt weer demissionair. Kabinet leg motie weer naast zich neer, komt een motie van wantrouwen, demissionair kabinet valt en wordt weer demissionair.
enz enz

Karel kwakbol | 30-11-06 | 21:29

@Avalon 30-11-06 @ 21:23

Vooral misdaad en criminaliteit..... weer meer gevaar voor onze dochters....
-
Van mij kunnen ze allemaal een generaal knieschot krijgen as ze willen....

steegneger | 30-11-06 | 21:28

-weggejorist-

de grote boze wolf | 30-11-06 | 21:26

@De Peetvader
Jij hebt het nu over mensen als de familie Gumuz?

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:25

't Is weer gezellig vertoefen geweest vanmiddag en vanavond in Nancy (ik citeer een sms eerder vandaag ontvangen). Momenteel erg druk en gezellig in het vak van 't Legioen (geen half werk dus).

Niet om een of ander maar we weten hoe het met het *lieve* uit-publiek van vele clubs tegenwoordig is gesteld, maar als je zorgt dat er 3000 'vrije'-kaartjes in handen van Rotterdammers komen dan vraag je om trammelant. En zo geschiedde...

stamppot | 30-11-06 | 21:25

In iedergeval blij voor elk mensenleven dat nu niet terug moet naar een Sudan en daarmee gered is van de dood.

TooneyLunes | 30-11-06 | 21:24

Motie Boskabouter aangenomen met 75 voor en 74 tegen.

karmahead | 30-11-06 | 21:24

@koffiepot
Aangezien al een deel weg is kun je hun alleen maar binnenlaten als je ook de mensen die zijn afgewezen en teruggegaan zijn toelaat.
Dat zijn 350000 mensen geen 10000.
Als je alleen de mensen die in Nederland zijn gebleven toelaat beloon je ongehoorzaamheid, en zoals je misschien kan inzien dat gaat in de toekomst nog een ongekend probleem opleveren.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:24

Nuff Said. Volgende week cd-presentatie. Ergens in Overtoom of zo.

Gain Style | 30-11-06 | 21:23

@koffiepot 30-11-06 @ 21:19

Een generaal pardon heeft een aanzuigende werking op nieuwe asielzoekers. Deze nieuwe asielzoekers zullen allemaal een asielaanvraag doen en zullen tot de beslissing of die aanvraag gegrond is of niet allemaal opgevangen moeten worden. Wat denk je dat dat allemaal kost? En wie mag dat allemaal gaan betalen? En wat krijg je als de IND een grote toestroom niet aan kan? Juist, een nieuw generaal pardon om de druk van de ketel te halen. Zo moeilijk is het toch niet?

Aussie | 30-11-06 | 21:23

Dit is echt schandalig! Misbruik maken van de situatie, echt te gek voor woorden. Het zet bovendien ook nog de kabinetsformatie op scherp, het CDA wil nu echt NOOIT meer met de PvdA verder.
Weer een dorp vol erbij. En maar klagen over het gebrek aan ruimte in het bijna dichtsbevolkte land ter wereld. Nog minder huizen beschikbaar, nog meer files, nog meer uitkeringen, nog meer misdaad, nog meer integratieproblemen, nog meer verdeeldheid in de samenleving. Mijn God, waar moet het naar toe met dit land???

Rest In Privacy | 30-11-06 | 21:23

Bizar en dom. Nuf said.

bottehond | 30-11-06 | 21:22

S H I T er komt een GENERAAL PARDON S H I T !!!

keesss | 30-11-06 | 21:21

Fleisch,
ik zie geen voetbal op tv, Ajax wel, maar voetbal niet.

Karel kwakbol | 30-11-06 | 21:20

@Harry Turtle 30-11-06 @ 21:13

Die is lekker makkelijk. Maar wel apert onjuist. Door te trachten een generaal pardon af te dwingen voor ingeburgerden - door Bos nader beschreven als mensen die de Nederlandse taal spreken, een baan hebben, en in alles meedoen - probeer je jezelf niet over de ruggen van mensen in de kijker te spelen.
Zo je wilt speel je jezelf in de kijker door sociaal beleid te voeren, in plaats van anti-sociaal.

De Peetvader | 30-11-06 | 21:20

GVD. die rooie hebben 75 stemmen tegen de regeringspartijen 74!!!
Daar gaat de goede naam van NEDERLAND!!!
KOM MAAR BINNEN VREEMDELINGEN NEDERLAND IS WEER OPEN !!!

keesss | 30-11-06 | 21:20

Kan iemand mij een serieus antwoord geven wat er nou zo erg is om deze 10000 mensen een verblijfsverguning te geven? Vaak hebben ze al een verblijfsplaats en een inkomen? Na zo'n pardon kan je ten minste naar de toekomst kijken. Wat Wilders zegt: Dat Nederland een vrijhaven wordt van asielzoekers slaat natuurlijk nergens op. De nieuwe asielzoekers moeten gewoon sneller te horen krijgen of ze mogen blijven, pas daar de strenge selectie toe. Hier had Pim toch een goed punt (jullie rolmodel, heb ik zo'n idee)

koffiepot | 30-11-06 | 21:19

@fuckje
En loopt als een hondje achter Rouvoet aan.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:19

I demand a recount of the votes.

Gain Style | 30-11-06 | 21:19

laat die 26.000 maar blijven, uit humaan oogpunt. maar dan daarna graag im- en/of emigratiebeleid met visie en verstand.

trouwens, 'k wist niet dat men bij d66 zo in een depressie geraakt was.

francoise smokeglass | 30-11-06 | 21:19

Motie aangenomen met 75 voor en 74 stemmen tegen.
(bron: Politiek24)

tegengas | 30-11-06 | 21:19

WouterT kust Kaakklem, gatver!

fuckje | 30-11-06 | 21:19

Bos z'n ego is weer een beetje hersteld over de rug van 26.000 illegalen. Hij zal wel lekker slapen vannacht.

Aussie | 30-11-06 | 21:18

Weet die Bos dan nooit van ophouden... mijn godt wat een irritante manipulator.

Zeddegeizot | 30-11-06 | 21:18

Van NieuwNieuws gepost door ZonderNaam @ 19:42:

*Beetje lullig voor al die mensen die wel gewoon het besluit van de rechter geaccepteerd hebben en terug gegaan zijn.
Maar ja, die waren dan ook niet goed geintegreerd, anders hadden ze al lang geweten dat je wet aan de laars lappen altijd ruimschoots beloond wordt door de Nederlandse overheid.*
www.nieuwnieuws.nl/archives/2006/11/me...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 30-11-06 | 21:18

De franse wapenstok giert weer welig door de vuist vanavond

viktor kanzyani | 30-11-06 | 21:16

Einstand...?

Gain Style | 30-11-06 | 21:16

74-75

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:15

LOL @ Henkiemaardannietgek 30-11-06 @ 21:12

Aussie | 30-11-06 | 21:15

... oh wat is de linkse maffia stoer. Ze hebben alvast een beginnetje gemaakt met het plunderen van de staatskas! Als je bent uitgeprocedeerd ben je uitgeprocedeerd, maar das logisch. Toch?! wegweezuh.

roodwitblauw | 30-11-06 | 21:15

Of het nou gelukszoekers zijn of politiek vluchtelingen, de linkse "sociale" partijen proberen zichzelf dus in de kijker te spelen over de ruggen van 26.000 mensen?

Harry Turtle | 30-11-06 | 21:13

Laat die 26.000 asielzoekers mooi blijven. Schop 26.000 jeugdige VMBO-delinquenten maar het land uit. Als er nog ruimte over is, kunnen er wat witte drugsgebruikers achteraan vliegen. Opgeruimd staat netjes, welkom nieuw exotisch talent!

Bijstandskoning | 30-11-06 | 21:13

Doe es effe normaal. Bos en consorten willen geen generaal pardon, maar willen voorkomen dat er mensen van de groep van 260000 nu - onder een demissionair kabinet - uitgezet kunnen worden. Want uitzetten ies net zo onherroepelijk als nu beslissen dat ze mogen blijven. Allebei niet doen dus... Status quo heet zo iets, voor de VMBO'ers onder de reaguurders... Oeps te moeilijk misschien. Niets aan hoe het nu is veranderen, dan.

Ro1951 | 30-11-06 | 21:12

Hirsch-Ballin is galgje aan het spelen.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:12

3-4
4-4
5-4
5-5
5-6
5-7
6-7
6-8
6-9
7-9
8-9
9-9
10-9
10-10
11-10
11-11

Gvd... lijkt wel een potje volleyballen.

Gain Style | 30-11-06 | 21:10

gelukkig dat ballin zometeen gaat uitleggen dat de motie onmogelijk uitgevoerd kan worden, omdat de motie onwetmatig is.

daskapitalist | 30-11-06 | 21:10

Die Fleischbaum wordt ook met de dag zuurder zeg... was de deal met de Telegraaf wel echt zo goed vraag je je dan hardop af he.

WillemIII | 30-11-06 | 21:09

@koffiepot
Waar haal jij die 10000 vandaan?

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:08

De stemmingen beginnen NU !

fuckje | 30-11-06 | 21:08

Het zij er overigens 10000 mensen die tot dit pardon horen. In Nederland zijn ze toch al. Laat ze gewoon blijven en kijk naar de nieuwe mensen die Nederland in willen.

koffiepot | 30-11-06 | 21:07

okay, stadion is gescharpt!

superjan | 30-11-06 | 21:06

T mot tog godverdomme niet gekker worden hier zeg.......

steegneger | 30-11-06 | 21:06

SPer de wit had het al over 350000 gezichten.

Henkiemaardannietgek | 30-11-06 | 21:04

26.000 dikke trappen onder hun hol.

Toedels, en de groeten aan Ataturk!

Gain Style | 30-11-06 | 21:04

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl