Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Optreden Wilders kost 2 ton!

Komt dat schot...Geert Wilders gaat de komende weken on tour (37.638,- subsidie). Het Kamerlid gaat in een bus campagne voeren tegen de grondwet en tussendoor 5 keer per week aangifte doen van bedreiging. Gisteren trad Geert voor het eerst sinds de moord op Theo van Gogh weer in het openbaar op. Een particulier beveiligingsbedrijf is met twaalf man een week bezig geweest met de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB) om het optreden in goede banen te leiden. Voeg daarbij een speciale arrestatie-eenheid, een zooitje agenten met de platte pet en de Explosieven Opruimingsdienst en je komt al snel op 200.000 euri!!! Kunnen we die man niet gewoon een pistool geven? Want wij vrezen anders een nieuw financieringstekort... UPDATE: De bijeenkomst van afgelopen zondag is hierrr te zien, inclusief het vertrek. UPDATE 2: Geert Wilders heeft nog maar een paar miljoen nodig aan schenkingen voor zijn partij, zo zegt hij. Wie maakt hem los?

Reaguursels

Inloggen

Wilders is een creep en die hele 'toernee' van m doet me straf denken aan het slot van 'The Wall' van Alan Parker. "Are there any towelheads in the theatre tonight? Put'm up against the wall!" etc.

veest van pim | 20-04-05 | 13:43

Als de moslims het land uit moeten betekent het ook dat de NEDERLANDSE MOSLIMS HET LAND UIT MOETEN. En dat kan niet iemand zijn land uitschoppen.

Ik zie Wilders als iemand die het land graag op de kop zet. En die bedreigingen zouden er niet zijn als hij iedere keer de moslims aanvalt. Ik zie iedere keer dat Wilders iedere keer aangifte doet. Vind hem erg zielig.Geeft een grote mond maar moet iedere keer onderduiken netals de meeste mensen die iedere keer reageren en domme praatjes hebben dat de moslims het land uit moeten. Aboutaleb is een Marokkaanse Moslim is ook bedreigd na de dood van mr. van Gogh. Fatima van de PVDA is ook bedreigd is ook een moslim.
Niemand heeft het over hun bedreiging. Het zijn ook moslims en maken ook deel van de Nederlandse samenleving.
Maar jah, wat maakt het uit of die 2 domme buitenlandse moslims worden bedreigd.

Wat ik me echt afvraag is waarom daar nooit over word gesproken en waarom het nooit sirieus word genomen.

Timok | 20-04-05 | 10:52

@wolfgang
volgens jou roep ik domme dingen .En wat wilders roept is slim volgens jou , ik vertel je 1 ding als er de volgende keer war gebeurt waar de moslim een verdacte van is (bijv:Acmed.W heeft plannen om de erasmusbrug op te blazen(grappig) , dan verzeker ik je dat je wilders na een paar minuten op tv ziet DIT KAN NIET , DIT MAG NIET , ja dat zegt mijn blinde oude buurvrouw ook , maar wat gaat hij er aan doen ?..... terugsturen ? geen moslims meer het land in ? hij is gewoon een domme vent .Hoewel dat terugsturen niet gek is , ik heb namelijk 2 ooms in duitsland die het land uit zijn gezet , en 2 daarvan zijn alweer terug .

DarkeyeTR | 19-04-05 | 23:02

Nummertje: "Ik vraag me af wie bedreigt Wilders nu eigenlijk?zelfde voor Anaal Ayaan Hirsi,natuurlijk zijn er internetgekken die bedreigende teksten richting deze twee spuien maar dat zijn meer kattekwaad jongeren die dat doen!"

Hier nog zo'n 'kattekwaadjongere':

----------
Ricin terror gang 'planned to unleash terror on the Heathrow Express'
By David Bamber
(Filed: 17/04/2005)

A poison attack planned by al-Qa'eda-trained operatives was aimed at the busy Heathrow Express rail link and would have been "our September 11", the Metropolitan Police has revealed.

A plot to bring death and terror to the country was disclosed last week after Kamel Bourgass, 32, an Islamic extremist from Algeria, was convicted at the Old Bailey and jailed for 17 years.

Lees hier gerust verder, Lucas:

www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xm...
--------------

Dr. Dr. Bartholdy | 19-04-05 | 16:41

wel eens van inteelt gehoord?dit is het heele probleem probeer ze maar te heropvoeden maar wat er niet inzit komt er niet uit.slechte genen zijn makkelijk te verkrijgen door in je eigen familie of in je dorp je partner te trouwen.is niks mis mee ze moeten alleen niet naar nederland komen dan.inteelt is de oorzaak van al die domheid en hazenlippen en doodgeborenen en aggresie vraag het maar naa aan martin gaus!

bertus b | 19-04-05 | 16:35

wilders doe me een lol en kus me kont !!!! , marokanen met mooie bakken m is dat wat jullie gek maakt , of achmed met een versace broek ? zo te zien hebben jullie daar problemen mee , dat kan ik begreipen , er zijn aloochtonen met grote bakken maar ook autoschtonen , als dat jullie stoort en het gevolg is om jezelf een nazi te noemen , ben je net zo nutteloos als die andere lui , er zijn heel wat slechte allochtonen maar daar moet de politie maar beter werk gaan verrichten , Er zijn goede en slechte surinamers en er zinn goede en elchte nederlandser , Klint logisish ,aar als ik jullie verhalen lees ..... is er tog iets mis , ooit zul je weten dat je met haat nergens zult gaan komen ,dit geldt voor iedere zieligerd die stoer doet met zijn woorden , en als die naast een zwarte staat niet eens zijn bek kan openen .

DarkeyeTR | 19-04-05 | 13:52

Wooow die Lucasje toch! Natuurlijk wordt de persoonlijke aanval gekozen door onze diep en diepgewortelde salonsocialist alias de bakfiets-mobilist, en worden heldhaftige kant noch wal slaande vergelijkingen getrokken, ditmaal een-of-andere publiciteitsgeyle vastgoedhandelaar en Adolf Hitler. Verdere vergelijkingen die de revue passeerden: Hitler-Joden, praten over belastingdruk-de aarde is plat, charme van eenvoud-Wilders-vader de lutser- en natuurlijk word er tijdens dit afzijkrondje ook Duits gesproken. Ga met je piemel spelen en vraag je vriendje sufr*kker ook op je feestje, succes verzekerd! Nee, hier kan deze getraumatiseerde bouwvakker echt niet tegenop.

Wolfgang | 19-04-05 | 12:13

En nu maakt dezelfde elite (pvda cda vvd)dezelfde fout door Wilders te negeren, alsof zijn mening hem minderwaardig maakt. Het debat uit de weg gaan is een teken van gemakzucht en een gebrek aan argumenten. Nu krijgt Wilders weer de schuld van alles wat krom is. Geef de schuld aan de marrokanen, Wilders, de commies of de joden. De elite staat elke keer te wijzen naar iemand anders terwijl het toch duidelijk onder hun verantwoordelijk valt.

gavrillo | 19-04-05 | 11:44

@pannie dat deed rechts net zo goed en dat elitair gedrag is mij ook een doorn in het oog.

gavrillo | 19-04-05 | 11:14

gavrillo links wordt er alleen maar van beschuldigd dat ze de Berbers teveel in hun eigen sop hebben laten gaarkoken & dat ze zo een parallelle samenleving hebben laten ontstaan. Als je zes jaar geleden over verplichte taalcursussen begon werd je als aanhanger van Janmaat weggezet.
En dat terwijl de linkse elite allemaal naar witte wijken zijn getrokken en hun kinderen allemaal op witte scholen doen, nogal irritant...

Pannie | 19-04-05 | 10:54

Nummertje de dood van Theo & een handgranaat gooien naar de politie is ook kattekwaad natuurlijk.
ps hamburger.tk al verkocht?

Pannie | 19-04-05 | 10:45

En wie bedreigt Aboutaleb eigenlijk, hoeveel bewaking krijgt die en wie betaalt dat. Hij lokt het in feite ook zelf over zich af door niet als 100% zuivere moslim te leven!
(gelul natuurlijk, maar zo lult nummertje ook)

Pannie | 19-04-05 | 10:41

Widers heeft ook van die fijne redenaties: Niet alle marrokanen zijn crimineel maar bijna alle criminelen zijn marrokaan. En als heel nederland blank is wie zijn dan de criminelen.

gavrillo | 19-04-05 | 10:29

@Gavrillo Aan zijn geverfde haar!

Starf*cker | 19-04-05 | 10:04

2 mensen vermoord en links krijgt de schuld van alles wat slecht is. GroenL heeft nog nooit in de regering gezeten maar heeft wel veel banden eco-terroristen. Pvda zat wel eens de regering maar nooit alleen, maar hun electoraat bestaat wel uit veel allochtonen. En dus hebben pvda en gl Pim en Theo omgelegd. Kortom je bent rechts als je alleen je linkerhersenhelft gebruikt.
Wilders het licht in donkere tijden? Ja, een nachtlampje voor kinderen die geloven in monsters onder hun bedjes. Belasting verlaging, aflossen van staatschuld, minder overheid, minder eu. Precies wat GW Bush ook riep voordat hij werd verkozen. En straks mag een democraat die economische malaise in de US weer opruimen. Hoe herken ik de populist?

gavrillo | 19-04-05 | 10:00

Ik vraag me af wie bedreigt Wilders nu eigenlijk?zelfde voor Anaal Ayaan Hirsi,natuurlijk zijn er internetgekken die bedreigende teksten richting deze twee spuien maar dat zijn meer kattekwaad jongeren die dat doen!
Onze overheid wordt opgezadeld met miljoenenkostende beveiliging van die twee kamerleden die geen ene moer in de melk te brokkelen hebben politiek gezien!
Hirsi Ali lokt zelf de bedreigingen richting haar adres uit,gezien haar persconferentie toen ze weer voor het eerst in de tweedekamer verscheen,om meteen te roep ik ga Submission2 maken!
Wie bedreigr wie nu eigenlijk???/

nummertje | 19-04-05 | 08:12

@Pannie,
Spanje moest Iraq blijven helpen en niet als een bang wijfje wegrennen(typisch Prodi-Solana actie), trouwens wat Wilders betreft, zie je een beter alternatief ik niet. soms moet je partij kiezen met alleen praten en iedereen afkeuren komen we nergens, zie Groen (nep) Links.

push | 19-04-05 | 00:19

Lucas lieg je maar weer een weg naar buiten...
Push tegen wie had Spanje moeten vechten dan?
Dat ik niet wil dat Wilders omgebracht wordt wil niet zeggen dat ik die man verder ok vind natuurlijk!
Als Wilders al een licht zou zijn is het een dwaallicht natuurlijk....

Pannie | 19-04-05 | 00:07

@pannie,
"Moi ik denk niet dat Wilders beschermd moet worden tegen 'achterlijke middeleeuwers', ik denk dattie banger moet zijn voor nazis zoals Lukas z'n vriendjes. De 'Volkerts', zeg maar.
Dat van die middeleeuwers, dat is Aboutaleb volgens mij."
Mooi gezegd man, In Europa lult men over strijd tegen terrorisme maar als iemand actie wil ondernemen dan is ie gelijk fout bezig en komen allerlei TWoorlog verhalen naar boven, wat zijn we toch simpel, voorbeeld: Spanje na aanslag in Madrid ipv terug vechten gaan ze op die nep linkse sukkel(mr. Bean) stemmen.gewoon zwak
Voor mij is Wilders een licht in de donkere tijden...

push | 18-04-05 | 23:56

Mijn pappie was een lutser van het niveau Wilders, wieso?
Und er war auch ein grose Deutscher!

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 23:21

Moi ik denk niet dat Wilders beschermd moet worden tegen 'achterlijke middeleeuwers', ik denk dattie banger moet zijn voor nazis zoals Lukas z'n vriendjes. De 'Volkerts', zeg maar.
Dat van die middeleeuwers, dat is Aboutaleb volgens mij.

Pannie | 18-04-05 | 22:57

Die 200.000 Euri zijn vele malen beter besteedt dan de 90 Miljoen Euro (=200 miljoen gulden) die deze regering weer over de balk gooit om allochtone vrouwen te "integreren".
-
Bovendien worden die 200.000 euri niet uitgegeven omdat Wilders dat zo leuk vindt maar omdat hij beschermd moet worden tegen een paar achterlijke die nog in de middeleeuwen leven en voor wie democratie een onbekend begrip is.
-
Kortom, hou voor de grap eens bij wat die multikul ons per jaar kost en wat we er, behalve ellende, voor terug krijgen.
Ga je dan afvragen of je dat met je eigen geld ook zo zou doen.

Moi | 18-04-05 | 22:49

Sarfukker was het om 18-04-05 @ 20:43 nog met me eens trouwens.

Pannie | 18-04-05 | 22:48

Lukas hoe zat het met jou vader eigenlijk.
Over afzetten gesproken.
En altijd weer Hitler en de Joden.

Pannie | 18-04-05 | 22:44

Tsja, duh. Alsof er niets meer op de wereld is dan 'belastingdruk.' Mijn god, de aarde is echt wel plat. Dus.

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 22:26

@Lucas Noem het de charme van de eenvoud. Zoiets als Wilders.

Starf*cker | 18-04-05 | 22:22

'bepaalde ratio zoals belastingdruk...' Altijd mooi om te zien hoe 'bepaalde ratio' nooit verder komt dan 'belasting en geld.'
Wat je ratio noemt.

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 22:14

Oh. En uniformen?
But seriously, het valt mij wel vaker op dat mensen die nog nooit ene poep met 'progressief' of 'linkse politiek' te maken hebben gehad echt enorm anti-links zijn.
Raar is dat. Als je de teksten van Herr Wolfgang zo leest zou je echt gaan denken dat een diep trauma in hem wortelt, een beetje zoals Hitler die zijn moeder verloor door een joodse arts.
Ed Maas, die vastgoedhandelaar die ging zonnebanken omdat ie LPF-lid was, zei ook al eens in een interview: 'Ik heb een hekel aan alles wat links is en gestudeerd heeft...'
Op de vraag 'waarom' moest hij het antwoord schuldig blijven, maar waarschijnlijk was het zijn idee dat 'die linkse gestudeerden' hem jaren lang hebeen 'dwarsgezeten' (zij reden grote auto terwijl hij glazenwasser was) en daarom haat hij links.
Klopt dat een beetje Wolfje? Ben jij zo'n stratenmakert, zo eentje die zich gepijnigt voelt door de heren en dames op de kantoren, in hun grote auto's. Is dat het Wolfje? Gooi de frustraties er maar eens uit jongen.
Was je vader een socialist en sloeg hij je? Of had je familie nu heel rijk kunnen zijn maar hebben ze alles weggegeven?
Vertel het eens aan ome Star en pappa Lucas schatje...

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 22:12

@Wolfgang Ga je meezingen met het aloude Lilli Marleen?

Starf*cker | 18-04-05 | 22:06

Ik dacht al, is het doodzwijgen reeds begonnen?
Misschien onvoorstelbaar, maar mijn afkeer van progressief-links gedachtegoed zijn niet geboren door vergelijkingswaanzin, afgunst, etcetc. of andere persoonlijk getinte "argumenten". O.a. bepaalde ratio zoals belastingdruk maken dat ik er zo over denk. Met als hoogtepunt de ideeen over instellen van maximum inkomsten voor topfunctionarissen in het bedrijfsleven. Mensen als jij wakkeren die afkeer alleen maar aan, door humorloze stellingen dat het beschermen van mensen zoals dhr. Wilders teveel geld kost. Dat vind ik pas echt onsmakelijk gezien de gebeurtenissen van de afgelopen tijd, en heeft teveel een persoonlijk tintje.
Ik ga eens ontspannen, een prettige avond nog!

Wolfgang | 18-04-05 | 22:03

@Lucas Wolfgang heeft zijn naam niet mee. Is een bepaald type sperma aan te pas gekomen en dat is links resistent. Wolfgang droomt van een groot en meeslepend leven op de klanken van Wagner in de moederschoot van de grote denkers ter rechterzijde, de Haider's, de Wildersen etc.

Starf*cker | 18-04-05 | 21:45

Cordon sanitaire om mensen tegen zichzelf te beschermen en om de kosten te drukken, u weet wel, die kosten die u betaalt, van de belastingcenten. (toch een gevoelig puntje als ik het goed begrijp...) Dankzij Geert W. is er weer wat minder pliesie op straat mensen!
Enfin...
Wolfgang, wat heeft 'progressief links' jou toch aangedaan? Hebben ze je teveel bealsting laten betalen? Heeft jouw buurman, die links is, een grotere auto?
Vertel het eens jong, waar komt toch die groteske afkeer van 'progressief' vandaan?

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 21:37

@Pannie "korporaal van de GS gedachtenpolitie" :)) Lucas nam dat inderdaad in de mond (slimme vraag, Starf*cker, flink spuien maar vervolgens elkaar aanwijzen, terwijl je precies zo verderfelijke gedachten erop nahoudt), ik hoop dat de betwijfelenswaardige zgn. "sociale" intenties van progressievelingen zoals Lucas voor steeds meer mensen zichtbaar worden.

@darkeyeTR(TR=Turkije?)
Zo ken ik er nog wel 10, 100 of 1000. Vanzelfsprekend een idiote complottheorie, maar je afsluiter slaat alles "En geen domme dingen roepen waarna er scholen in de fik worden gestoken". Hoogst hypocriet en onvoorstelbaar afschuwelijk om Wilders op zo'n manier daarvan te beschuldigen. "domme dingen roepen". Ben je zelf mee bezig hoor, maar ik zal en kan je niet stoppen, dus maak jezelf maar belachelijk.

Wolfgang | 18-04-05 | 21:16

Darkeye het schijnt dat er ook een kaalkopje op een groep kinderen is afgefietst! En een vrouw met een hoofdoek is met een steentje bekogeld!
Allemaal de schuld van Wilders! En vergeet AHA niet trouwens!

Pannie | 18-04-05 | 20:56

Darkeye je bedoelt dat ene schooltje?
En dat was de schuld van Wilders ook nog eens?

Pannie | 18-04-05 | 20:51

Starf*cker je vriendje Lukas natuurlijk, de korporaal van de GS gedachtenpolitie, zeg maar.

Pannie | 18-04-05 | 20:50

hahahahhahahhaah , dit is bullshit . DEze man wil de politiek in om de belangen van de burgers te behartigen , maar de burgers zijn degene zijn leven bereigen , en daarvoor is er geld nodig die afkomstig van de burgers zelf . Snap je het ? Als die de politiek in moet , zal die hufter met ideen moeten komen die het land goed zou doen . En geen domme dingen roepen waarna er scholen in de fik worden gestoken

DarkeyeTR | 18-04-05 | 20:47

@Pannie Wie heeft het hier over cordon sanitair? Ik in ieder geval niet want op dit punt ben ik het met je eens. Laat Geert maar de zeepkist opgaan.

Starf*cker | 18-04-05 | 20:43

Vorige post was aan Lukasdelinkselul overigens.

Pannie | 18-04-05 | 20:42

Je zal nooit snappen dat de roep om een cordon sanitair je tot een kleinburgerlijke fascist maakt, de punten van Wilders hebben daar verder helemaal niets mee te maken namelijk.

Pannie | 18-04-05 | 20:37

@gavrillo> t is jammer dat het moet. Maar Geert heeft toch een paar centjes nodig. De PVDA en de andere gevestigde partijen hoeven zich over fondsen niet druk te maken. een (ongewenste) nieuwkomer daarentegen moet bedelen en ploeteren om het tentje draaiend te houden.

superjan | 18-04-05 | 20:18

Ach, Wilders had wel leuke ideeën over het strafrecht in Nederland. Maar dat blijkt dan ook werkelijk alles te zijn. En dat is voor mij te weinig. Dat gebedel heeft hij overigens afgekeken van de Amerikanen.

Barbapoeppa | 18-04-05 | 20:16

0,01 procent van zijn budget

gavrillo | 18-04-05 | 20:15

Weet je wat een kapper kost?

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 20:13

Wat een ubertreurig intervieuw. Hoe kom je aan je fondsen voor je campagne?- Wilders:"ik probeer in kleine besloten ontmoetingen te fund raisen"
Hij voegt een nieuwe dimensie toe aan de achterkamertjes politiek of heet dat nu peeskamertjes politiek.

gavrillo | 18-04-05 | 20:06

Stuur de rekening naar de Al Fourkaan Moskee. En als ze niet betalen sturen we het incassobureau 'binnen zonder kloppen' op ze af.

Barbapoeppa | 18-04-05 | 20:03

Wilders is stukken minder naief inderdaad. Heel juist.
Ambtenaren weg, terug naar de gulden, en veeeel minder belasting.
Hoe gaaf is dat! Hee? Middeleeuwer?
Hoe gaaf is dat?
Ik wil trouwens ook een 100% veilige wereld binnen nu en tien dagen, zoniet dan is het de sculd van de overheid!

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 20:00


De beveiliging van Wilders en AHA kost meer dan de defensiebegroting van Amerika. Geef ze gewoon Kalashnikovs en laat ze elke marrokaan die z'n afstand niet kan bewaren ouderwets neermaaien.

sluw maar stijlloos | 18-04-05 | 19:46

Wat niet duidelijk genoeg is in mijn laatste stukje: ik ging inhoudelijk in op wat je zei Lucas, en dan verwijt jij me dat ik niet opzoek ben naar nuance. Dat is dus niet zo, laat je dat dan duidelijk zijn!

Wolfgang | 18-04-05 | 19:28

Nederland loopt over van de bureaucraten, zelfs de chinesen noemen ons de papiere tijger.

gavrillo | 18-04-05 | 19:22

Ooh. Nu gaat het je zeker weer teveel over de inhoud, en dan is het weeer niet voldoende genuanceerd. Haal dingen alsjeblief niet door elkaar Lucas! Sommige dingen zijn nu eenmaal zoals ze zijn. Ik ben niet degene die jou ik een hoekje wil plaatsen (erger nog, jij wil het zelf gezien je naam), ik sta voor iedere verbetering open en zo vind ik jouw stukje "hoe het linksom ook kan" niet idioot, hooguit goedbedoeld maar helaas naief.

Wolfgang | 18-04-05 | 19:21

Ja Wolfgang, je hebt helemaal gelijk. het is totaal niet bezwaarlijk 50% van de ambtenaren te schrappen, laat staan dat het problemen geeft als je 'minder belasting' wilt betalen maar wel 'meer geld voor zorg' vrij wilt maken.
Het primitieve pamfletgedrag van Wilders 'het moet anders!' maakt inderdaad dat mijn ballen ijn doen van het lachen.
Politiek is namelijk heel wat anders dan: 'het moet anders!'
Maargoed, zoek vooral geen enkele nuance op verder, want de rest van de politiek is 'links' en die zijn epr definitie fout. Kortom, stem Wilders, dan kom het aaaaaaallemaal goed man!

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 19:06

Altijd het laatste woord willen hebben. Gadverdamme wat een vies staaltje nederlandse streverigheid.
.
"Jammer alleen dat het electoraat van Wilders, het middenkader, ook vaak ambtenaar is. Moeten ze zichzelf wegstemmen ofzo?" Jammer zeg je? Wat is eerlijkheid bij jou ver te zoeken, hoe triest. Opvallend dat in de tijden van economische neergang er wel steeds meer en meer banen zijn geschept in de publieke sektor! Dus de economie kromp, de burokratie groeide, nog afgezien van de buiten proportioneel stijgende lonen van de ambtenaren (t.a.v. loonstijgingen in het bedrijfsleven). Dus een slinkse manier van een achterban opbouwen, eigen hachje redden.
.
Lucas zwemelt "een auto die 300 kan" en in zijn vorige posting was hij nog voorstander van een verhoging van de maximumsnelheid. God oh god wat heb jij weinig kaas gegeten van oprechtheid.
.
Hoezo respektloos en neerbuigend maar het smerigste nog, de intenties tot demoniseren van alles wat niet jouw mening is: "Maar wat voortdurend zo grappig is aan jokers als Wilders is dat ze er niet bij zeggen HOE ze dat dan gaan doen..." (die puntjes omdat ik niet weet welke passage te citeren en waar ermee te eindigen........). Korte relativering voor Lucas: de beste oplossing is meestal niet de gemakkelijkste? Iemand die precies zegt.
.
Dat jouw beeld van de werkelijkheid nogal vertroebeld is Lucas, blijkt wel uit waar jij van moet lachen, hoe ziek je bent blijkt uit dat je ballen ervan samentrekken. "Minder ambtenaren, minder belasting en behoud van hypotheerentaftrek. Sorry dat ik lach!".
Meten=weten. Reken maar eens uit, stel, 2 miljoen ambtenaren in Nederland, die gemiddeld 2000 euro verdienen. Hoeveel nullen zijn dat?? Druk dat eens uit ten aanzien van ons Bruto Nationaal Produkt. Je zou stijl achterover vallen van verontwaardiging als je ook maar enigszins pragmatisch in het leven staat. De winsten die het inkrimpen van de publieke sektor en het uitbannen van burokratie zouden kunnen scheppen is van zodanige omvang, dat het haast moeilijk is voor te stellen. Het levendige voorbeeld is Lucas, die het zelfs argwanend weglacht.

Wolfgang | 18-04-05 | 18:55

Ohja, meer respect voor ouderen!
Goed dat je het zegt...

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 18:51

En vergeet de oudjes niet en de eeuwige klassestrijd.

gavrillo | 18-04-05 | 18:41

1: De politiek moet opkomen voor de zwakkeren in de samenleving
2: De Nederlandse regering moet zich actief inzetten voor de bestrijding van de armoede in de wereld
3: Handen af van de WW!
4: De trein moet veel goedkoper dan de auto worden
5: Meer geld voor buurt- en opbouwwerk
6: Extra investeringen in zorg en onderwijs
7: Stop de criminalisering van illegalen
8: Voer het basisinkomen in
9: Politici moeten bruggen bouwen, niet onnodig kwetsen
10: Schiphol moet inkrimpen, niet uitbreiden!

Zie je, links kan het ook!
Stem TEGEN/VOOR* STEM LUCAS WILDERS!
*=doorhalen wat niet van toepassing is.

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 18:33

Wilders aan de macht!!!!

aardappel | 18-04-05 | 18:33

Waaaaat?
Maar ik ben het juist eens met veel punten! Wie niet zou ik zeggen...
We willen allemaal graag minder belasting betalen, meer verdienen en minder ambtenaren. Jammer alleen dat het electoraat van Wilders, het middenkader, ook vaak ambtenaar is. Moeten ze zichzelf wegstemmen ofzo?
*giechel*
En minder criminaliteit, minder vervelende allochtonen, een lang en gelukkig leven, een auto die 300 kan en geen loslopende verkrachters op straat.
Maar wat voortdurend zo grappig is aan jokers als Wilders is dat ze er niet bij zeggen HOE ze dat dan gaan doen. Maar blijkbaar maakt dat geen ene zak uit: voldoende kortzichtigen in de samenleving die maar wat graag op een lege huls gaan stemmen. Ja, onze man Wilders gaat het waarmaken? Hoe en wat precies?
Ja, euh, ingaan op details is typisch linkse kerk!
*giechel*
Minder ambtenaren, minder belasting en behoud van hypotheerentaftrek. Sorry dat ik lach!
SORRY!
Sorry, dat ik daarvan kramp in mijn ballen krijg!
Punt 11: nooit meer busongelukken
punt 12: geen kindermishandeling meer
punt 13: gratis bier
punt 14: nooit meer regen
punt 15: weg met alle ellende
*kietel*
Stemt er al iemand op mij?

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 18:31

Wolfgang Lucas zal het nooit snappen.

Pannie | 18-04-05 | 18:24

Wijzende vingertjes over het ter zake doen van postings, dames, heren, offtopic, ontopic, wat overdreven allemaal. Is er iemand in Nederland, extremisten daar gelaten (die ook op dit forum in ruime getalen aanwezig zijn en hun heilige praatjesmakers oorlog verwezelijken) die het ONterecht vinden dat er heel veel in het werk gesteld volksvertegenwoordiger Wilders op een goede manier te beveiligen? Waar in hemelsnaam gaat dit over?
.
Ach Lucas, maak ik je boos? Zeg fasoensrakker die je daar bent(...), mag ik alsjeblieft die man respekteren dat hij op een (voor teveel mensen ongewoon) beschaafde manier het lef kan opbrengen bepaalde dogma's ter discussie te stellen en bekritiseren? Dat hij daarnaast idealen heeft die veel mensen aanspreken, zegt natuurlijk veel over zijn ambities, maar misschien evenveel (dat blijft afwachten tot de verkiezingen) over de (wan)prestaties van onze in-internationaal-opzicht-opvallend progressieve regeringen door de jaren heen. Cordon sanitaire, en allerlei miserabele toewensingen zijn middelen die door de linkse kerk al te lang zijn uitgebuit. Tegen achterkamertjes politiek zei je, maar wel het quasi-lollig hebben over een cordon sanitaire? Je bent bedrieglijker dan ik dacht, volgens mij vertrouw jij die Wilders gewoon niet omdat je weet dat je zelf niet te vertrouwen bent!

Wolfgang | 18-04-05 | 18:09

@kalief Als wilders dat misbruik een beetje doorzet komt ie nog in aanmerking voor de geuzenpenning. Weer een duit in het zakje.

gavrillo | 18-04-05 | 18:01

bullshit!

Pannie | 18-04-05 | 17:51

Het beveiligingsprobleem heeft geen simpele oplossing, maar ik denk toch (hoewel een beetje theoretisch) dat dit geld ten onrechte wordt besteed omdat Wilders hiermee een voorrangsbehandeling krijgt. Hij krijgt deze beveiliging namelijk niet als toekomstige aanvoerder van de Groep Wilders, maar als het huidige kamerlid. Terecht overigens, net zoals Hirshi Ali.

Maar als jijzelf als niet-gevestigde-politicus van plan was mee te doen met de verkiezingen van 2007 en je voert campagne waar met bedreigingen op wordt gereageerd, dan zou jij beslist niet voor deze beveiliging in aanmerking komen. In tegendeel, de politie zou (niet onverstandig) je aanraden je low-profile te gedragen, waardoor het voortzetten van je campagne zou worden bestempeld als 'eigen schuld dikke bult'.

Wilders maakt een beetje misbruik van zijn status als 'beveiligd kamerlid'.

kalief | 18-04-05 | 17:42

Aboutaleb kokketeert met z'n ex-religie, er is namelijk helemaal niets 'moslims' meer aan die man.
Daarom wil de hofstadgruppe hem ook graag dood hebben namelijk.

Pannie | 18-04-05 | 17:29

Starf*cker
18-04-05 @ 16:21
Wat heeft dat nou met kokketeren te maken jij lutser!
En waarom Aboutaleb meer bewaking? Omdat hij links en Pvda is zeker?
En door wie zou Abou nou reeel bedreigd worden dan?
Geert W doet volgens mij ook gewoon z'n werk trouwens.

Pannie | 18-04-05 | 17:24

Fleischbaum heeft gewoon iets tegen Limburgers.

Hölzenbein | 18-04-05 | 17:20

Volgens mij is er sprake van een misverstand. Ik dacht dat mc Cool Geert een nare ziekte toewenste... Dus vandaar dat ik nogal chagrijnig reageerde. Excuus Mc Cool.

superjan | 18-04-05 | 17:18

Ik ben een zeer groot fan van Geert.
Wie zegt dat ik hem deze nare ziekte toewens?

superjan | 18-04-05 | 17:13

@super; je stond onder de groep "de tyfus voor Wilders" dus ik pakte hem verkeert aan.
Deze groep ziet namelijk een paar basis dingen niet omdat ze verblind zijn door hun afkeer van Wilders.

DaJudge | 18-04-05 | 17:06

Quote: "Wie maakt hem los?"

Wanneer is het Sint Juttemis? Dan ben ik dankzij Wilders miljonair!!!

Commisaris T-Rex | 18-04-05 | 17:00

Hij verdient het om geen beveiliging nodig te hebben.... sorry k had een poetische zen bui.

superjan | 18-04-05 | 16:58

@ superjan; maak het wat makkelijk, waarom niet?

DaJudge | 18-04-05 | 16:54

@da Judge> Doordenkertje... Wilders verdient geen beveiliging.

superjan | 18-04-05 | 16:51

Wanneer een imam politiek actief is en door kaalkoppen met de dood bedreigd zou worden, gun ik hem ook een succesvolle persoon beveiliging ook al kost die klauwen geld.
De politiek dus de maatschappij dus wij falen op dat moment in het afdoende aanpakken van de kaalkoppen en zijn dus verplicht om de vrije mening van die imam veilig te stellen.

DaJudge | 18-04-05 | 16:49

Ja, Wolffgang is de schuldige.

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 16:46

. Lucasdelinkselul 18-04-05 @ 16:31
Lucas je verlegt de discussie.
Het topic gaat niet over of Wilders goede ideeën heeft en of men op hem zou moeten stemmen, dat is hier op .gs al tot in den treure uitgemolken.
De suggestie in dit topic is dat Wilders een te dure persoonsbeveiliging heeft die hij niet zou verdienen.

DaJudge | 18-04-05 | 16:45

Starf*cker: "Ben benieuwd welke clowns en trapezewerkers hij binnenkort presenteert als lijstvulling. Zal weer lachen worden."
-
Ach, de clowns en trapezewerkers van Linkse signatuur hebben de laatste 30 jaar al aantoonbaar bewezen waar de gevolgen van bestuurlijk onvermogen toe kunnen leiden.

Bunt | 18-04-05 | 16:43

he Fleischbaum heb je enig idee wat Beatrix al 25 jaar kost aan pliesie, marjosezee, underkoffers en ander schietvolk?
juist ja miljoenen, zo niet meer...

MILF | 18-04-05 | 16:42

Star jij wilt een drempel voor je, verscheidene malen aan een ongeluk door snel passerende wagens ontkomen, spelende kinderen in jouw straatje en gaat hiervoor naar de gemeente, echter verscheidene personen in je straatje willen geen drempels en bedreigen je wanneer je doorzet.
Hierop ga je naar de pliesie om actie te ondernemen om je gezin situatie leefbaar te houden, je krijgt deze.
Maar omdat de straat je bedreigd en jij hiervoor terecht extra pliesie aandacht krijgt echter er vervolgens geen afdoende actie wordt ondernomen op de agressieve individuen in je straat, leg je de gang naar het gemeentehuis om je motivatie qua de drempels te brengen naast je neer met als resultaat geen drempels?
Of bel je de pliesie en vraag je om een wagen om toch de veiligheid van je kinderen te waarborgen of althans een poging tot doet?
Of bescherm je jezelf tegen jezelf en zoek je een andere straat om het kroost te laten volgroeien?

DaJudge | 18-04-05 | 16:42

Wilders voert campagne en is daarbij open wat betreft de kosten. Vraagt niemand zich af wat voor bedragen bijv. de PvdA nodig heeft? En dat zijn waarschijnlijk geen particuliere bijdrages maar gewoon belastinggeld.

lord wanhoop | 18-04-05 | 16:38

opsouten met onze limburgse peroxide nicht. 2 ton per gig, voor hoeveel kan je MJ boeken? liever een pedofiel doort land dan meneer ik-weiger-mijn-haar-gewoon-te-doen

GoGo Inc. | 18-04-05 | 16:37

@Lucas>je bent welkom in ons restaurant, de gek geworden bever!

superjan | 18-04-05 | 16:34

@Starf*cker>ach dan is er eindelijk eens wat te lachen.

superjan | 18-04-05 | 16:32

Hmm vreemd, ik ben het ook op de meeste punten met Wilders eens:

1- minder ambtenaren: wil ik ook!
2- minder belasting: wil ik ook!
3- verhoging maximum snelheid: wil ik ook!
4- minder achterkamertjespolitiek: wil ik ook!

Goh zeg, wat een verrassing! Ben ik het zowaar met Wilders eens!
Toch maar Geert stemmen dan, Starf*ckert?

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 16:31

Of elke pasgeborene apart zetten en wachten tot ze kunnen lullen.
Vervolgens een overtuiging van de op dat moment aanwezige meest extreme groepering voorleggen en een mening erover vragen.
Als de kleine antwoord, de emigratie optie weer voorleggen.

DaJudge | 18-04-05 | 16:23

@Pannie Zeker! En Aboutaleb koketteert er ook niet mee. Die doet gewoon zijn werk. Geert Wilders steelt ondertussen de show op kermis en braderie. Ben benieuwd welke clowns en trapezewerkers hij binnenkort presenteert als lijstvulling. Zal weer lachen worden.

Starf*cker | 18-04-05 | 16:21

@ Lucas de lul, met een jaar of 15 zouden we elke nieuw geboren niet uit bepaalde groeperingen genaaide Nederlander ook tegen zichzelf moeten beschermen en dus direct wijzen op de mogelijkheid van emigreren.

DaJudge | 18-04-05 | 16:16

Trouwens een ieder, in bepaalde stadswijken, welke de verkeerde kleur heeft zeg blank zou ook een 200.000 eurie persoonsbeveiliging moeten hebben net als de ouderen daar,
Allemaal gebaseerd op een falende overheid en dus indirect een slappe samenleving.
En voor een groot deel resulterend uit de dezelfde hoek als waar Wilders persoonsbeveiliging op gebasseerd is.
We kunnen die mensen ook tegen zichzelf beschermen en verplicht verkassen natuurlijk.

DaJudge | 18-04-05 | 16:09

@mc cool> Ik links? hmmm, En dat, omdat jij Geert de K*** K***** toewenst. yeah right. Lutser yourself.

superjan | 18-04-05 | 16:08

Het is toch werkelijk van den gekkuh in Nederland.
De enigen die zich op een normale manier openlijk tegen de monoculturele islamitische hellestaat verzetten worden zonder dralen tegen de muur gezet en van xenofobie beticht door de Eskimau's en pinguins.
En dan kan ik de ,overigens ingehouden woede van een vurige McCool best begrijpen.
Wilders wordt als een zeldzaam relikwie beschermd,niet om zijn leven en mening veilig te stellen maar om zijn grote stille achterhoede en hemzelf zoveel mogelijk monddood te houden.
Een afwijkende mening ist verboten in Den Haag.

Europa | 18-04-05 | 16:06

Een goeie uitzending, hij heeft een duidelijke mening die hij op een hoogst gecultiveerde, beschaafde manier verkondigt. Maar inhoudelijke erkenning dat Geert Wilders heel oprecht EN netjes aangeeft waar de zere plekken liggen, die door anderen liever ontkent worden, gaat veel mensen, zo ook Fleischbaum (namens de redaktie van GeenStijl), te ver, en gaat men liever een gemeen persoonlijk spelletje spelen. Erg laag!
.
Wat ongelooflijk kortzichtig om het over de kosten van persoonsbeveiliging te hebben. Mensen die hierin stellig overtuigd zijn, vind ik pas echt hardleers en gevaarlijk naief. Deze man is een politicus!?!?! Zaken verdraaien noem ik dat, Wilders gaat zijn mening niet uit de weg maar dat is iets anders dan dat hij bedreigingen op zich afroept!
.
Behalve het feit dat ik het in veel opzichten met hem eens ben, is Wilders ook nog eens een grote aanwinst binnen de beschaving!!! Hoewel dit voor veel mensen moeilijk te erkennen is. Bekijk de uitzending, ik vind het ERG laf die man persoonlijk aan te vallen en hem de put in willen praten!

Wolfgang | 18-04-05 | 16:06

Lukas ik hoorde net van Starf*cker dat er meer bewaking op Aboutaleb zit dan op Wilders (Pvda natuurlijk...?)

Pannie | 18-04-05 | 15:56

@ Lucasdelinkselul
Ben jij dan niet 100% politiek incorrect communistisch bezig ,O Epitoom der Uberxenofobie ?

Europa | 18-04-05 | 15:50

Kunnen we geen cordon sanitaire instellen voor dit soort lui? Puur omdat het anders teveel geld kost en om ze tegen zichzelf te beschermen...

Lucasdelinkselul | 18-04-05 | 15:48

Democratie kost geld wen er maar aan mensen...

-herr | 18-04-05 | 15:44

Wilders zou 15 miljoen bewakers in dit land moeten hebben,alle ex-islamisten incluis!
Ongezien de Tyfusss !!

Europa | 18-04-05 | 15:43

En terecht Fleich, dat de Nederlandse overheid die 200.000 neerlegt, jammer dat het uit onze..? ow sorry hehehe jullie zak komt lalala, en eigenlijk ook weer terecht.
Anyway de slappe Nederlandse samenleving creëert de situatie waar Wilder in verkeert.
Wilders vertegenwoordigd een overtuiging, in de Nederlandse ?democratie? behoord dit zonder risico op dergelijke schaal mogelijk te zijn.
Om het simpel te maken, het is bekent dat ik graag een grote auto rijd, ik voel dus ook geen sympathie voor die groene lutser.
Stel ik verkondig publiek dat ik de man niet accepteer en ik zou hem met de dood bedreigen, ligt de fout dan bij de Nederlandse samenleving in de acceptatie van mij bekrompen gedachten of ligt de fout bij de groene omdat hij een platvorm zoekt voor een overtuiging?
Ik denk bij de samenleving en dus politiek omdat mijn bekrompen gedachten niet geplaatst worden in een non acceptabel positie.
En dus zou de samenleving bij gebrek moeten dokken voor de die groene gast, hoe achterlijk zijn idee ook.
---
Die groene kan gewoon rustig verder vreten trouwens, just a example en ik ben ook geen heftige Wilders sympathisant om zeikerige discussies even de kop in te drukken.

DaJudge | 18-04-05 | 15:25

Als de Rotterdamse gemeente tonnen, miljoenen en misschien wel miljarden over boord kiepert, dan is onze luxe probleem genaamd Wilders ook niet iets om over te zitten zeiken.

Laten ze zoals v Heijgen het als zei:
"De goed- geolieden werkende voor de zelfverrijkende zakkenvullers en criminelen van allerlei soort aan een kant, aan de andere kant vermaalt zij de kleine lieden, het volk, de werkers en behoeftigen, middels burocratische terreur, repressieve regelgeving en controle-drang en steeds valsere media.

Onder de ratten -is ons gebleken- bevinden zich veel bestuurders, politici en topambtenaren, en aan hen horige volksvertegenwoordigers, die met gemeenschapsgeld goochelen dat het een lieve lust is. Hele bestuursapparaten blijken betrokken bij grootschalige miljoenenfraudes, door volksvertegenwoordigers onopgemerkt of eenvoudig genegeerd."

Maar gewoon accepteren, ik wil niet eens denken over de overige gemeenten.....

SnickNaam | 18-04-05 | 14:58

Tjonge voor 2 euro ton kan je een hele circusvoorstelling geven. Compleet met leeuwen, apen, noem maar op!

Laten we de messenwerpers wel achterwege...

geenidee | 18-04-05 | 14:56

Dure grap die Wilders. Ik ken een veel goedkoper grapje, stuur Wilders een dagje zonder bewakibng naar het media park in Hilversum, en kondig dit breeduit aan in de Televaag en op Geen Stijl.

de Japanner | 18-04-05 | 14:44

Superjan linkse lutser? Ga eens lekker dood samen met je moslim fanaten!

McCool | 18-04-05 | 14:26

2 ton is niks vergeleken met wat de Koningin kost...
Geef mij maar een gekozen volksvertegenwoordiger á 2 ton dan een ondemocratisch gekozen staatshoofd á vele miljoenen

De Zuid-Limbabwaan | 18-04-05 | 14:24

Tsja, het is helaas de prijs van democratie. We kunnen ons ook overgeven aan terrorisme en geen beveiliging voor politici meer nemen, maar ik denk niet dat de maatschappij er dan gezelliger zal worden. Laten we hopen dat het na een paar jaartjes niet meer nodig is.

Nordthiad | 18-04-05 | 14:21

@pannie, ik ben oud genoeg hoor, en woon al een tijdje niet meer bij mijn ouders, maar zit wel in de automatisering :-D

McCool | 18-04-05 | 14:21

Geert Wilders is een lul en zijn ideeen zijn xenofoob, maar zolang hij de (grond-)wet respecteert dient hij de mogelijkheid te krijgen zowel binnen als buiten de tweede kamer zijn populistische mening te verkondigen. Desnoods kost het 10 keer zo veel....

Nook | 18-04-05 | 14:17

@mc Cool> lekkere vent ben jij... Ik wens jou met veel plezier een mesosthelioom aan je stuitje toe.

superjan | 18-04-05 | 14:15

Zijn hier nog Wilders-adepten die tegen subsidievreters zijn?

kalief | 18-04-05 | 14:06

2 ton is niets vergeleken bij wat hij kan gaan besparen. En waar lullen we over, een weekendje voetbal kost vele malen meer....

DeKeet | 18-04-05 | 13:58

Geert beveiligen is toch een stuk nuttiger geldbesteding dan de kosten van een ajax-feijenoord relletje waar de belastingbetaler weer voor opdraaid.

polderklootzak | 18-04-05 | 13:42

Lef heeft ie wel onze Geert, hoeveel zetels zou ie ook alweer krijgen aldus de laatste poll van Maurice?
Alles beter dan JPeetje

Heideroosje | 18-04-05 | 13:40

Dood is hij gevaarlijker dan levend

knutsel | 18-04-05 | 13:40

Tja, je kunt ook zonder kijken de straat oversteken. Als je wel de moeite neemt om op te letten verklein je het risico nog enigszins.

Lola Pantoffel | 18-04-05 | 13:39

Ongeacht hoeveel je ook uittrekt voor beveiliging, ik denk dat het niet al te verre verleden wel aangetoond heeft dat als iemand zijn zinnen er op zet, er toch wel een aanslag plaats vindt. Ik herinner me beelden van Fortuyn die op bij metrostation Maashaven (en daar wil je echt niet wezen) volgens mij in discussie ging met enkele heetgebakerde jonge marokkanen, en je zat gewoon te wachten op het moment dat het fout ging. Vervolgens wordt hij door een hollandse groenteman omgelegd voor een radio-studio. Een actie van een paar seconden door een vastberaden gestoorde, daar kun je jezelf nooit tegen beveiligen.

Huh..? | 18-04-05 | 13:36

Laat Wilders maar lekker in de kamer komen. In die 4 jaar sterft hij langzaam weg. Net als de LPF van 26 naar 1 zetel, gaat Wilders van 4 naar 0 of zo. Kiezers weer een illusie armer. Totdat er weer iets nieuws op staat waar ze op kunnen kiezen. Het is gewoon een randverschijnsel waar een aantal mensen op zitten te wachten. Een vast percentage van de bevolking. Statistiek. Net zoals een bepaald percentage van de bevolking crimineel gedrag vertoont.

blawablawa | 18-04-05 | 13:32

Vreemd, ik dacht toch echt dat het hier over de tour van Wilders ging... gaat het plotsklaps over keelkanker.

Een zeer vervelende zaak natuurlijk, maar niet erg relevant op deze plaats wellicht?

Lola Pantoffel | 18-04-05 | 13:31

Een enkele reis naar Israel of Amerika is goedkoper en beter voor hem en voor ons allen hierzo.

MAXIMO | 18-04-05 | 13:30

Wat is die waterstofperoxide dúúr tegenwoordig!

SuperG | 18-04-05 | 13:30

McCool heeft in z'n ongetwijfeld nog jonge leventje nog nooit een naaste gehad die langzaam en pijnlijk is doodgegaan aan de keelkanker waarschijnlijk...

Pannie | 18-04-05 | 13:29

Demagogie is ook voor Geenstijl niet onbekend.

rzer0 | 18-04-05 | 13:26

Ik wens dat de keelkanker hem getroffen heeft en dat hij nu langzaam en pijnlijk....

Dat wens ik jou en je familie dan ook maar toe eikel (McCool)

give a dog a bone | 18-04-05 | 13:26

Mc Cool ik zou zeggen: Nee.
Of je moet ook nog bij je ouders wonen, dan mag het.

Pannie | 18-04-05 | 13:24

Er lijkt me hier toch wel sprake van een denkfout. Niet Wilders is de oorzaak van deze kostenpost maar het onvermogen van het OM om vat te krijgen op wat we maar even "sommige interessante aspecten van onze multiculturele samenleving" zullen noemen.

Critical Error | 18-04-05 | 13:21

idd rare jongen die eskimo.. hij is ook verdacht stil nu. Ik wens dat de keelkanker hem getroffen heeft en dat hij nu langzaam en pijnlijk doodgaat. Mag toch wel wensen?

McCool | 18-04-05 | 13:20

Als je schenkt aan een politieke partij kan je het net zo goed meteen door de papierversnipperaar halen

Utopiad | 18-04-05 | 13:10

Raar ventje die Eskimo inderdaad.
Valt wel op dat al die types hier nog bij hun ouders wonen.
Of ze zitten in de automatisering.

Pannie | 18-04-05 | 13:09

"Ik stel voor dat het aantal politieagenten wat mee gaat met 50% vermindert kan worden, en dat we de explosieven omruimingsdienst afschaffen"
Ik dacht dat geertje tegen een groot duur log overheid was?
plisie en EOD is ook van de overheid.
Dus Geertje, dokken met je ass.
(Links lullen en rechts vullen..)

Weeraanmelden | 18-04-05 | 13:08

Moet je eens zien hoeveel die Linksen krijgen aan subsidies. Ik vind dat hij het recht heeft op bewaking!

Rommie | 18-04-05 | 13:06

Naar mijn weten betaald Geert Wilders en zijn aanhang de meeste van dit soort evenementen. Hij krijgt nergens subsidie van en nu krijgt ie een keertje wat en dan staat de halve wereld op z'n kop.

Als ik kijk naar feestjes van het cabinet of van het koningshuis dan is dit maar een fooi.

AWACSone | 18-04-05 | 13:03

Schandalig, zo'n man moet gewoon in zijn bunker blijven zitten en vooral niet doen waar hij voor betaald wordt: politiek bedrijven in de samenleving.
Geld uitgeven over onze ruggen?! Belachelijk!!
.
Oh ja, laten we datzelfde meteen ook van de resterende politici eisen. En als we dan toch bezig zijn: De beveiliging op schiphol, tijdens voetbalwedstrijden, en weet ik veel wat nog meer, zijn ook alleen maar kostenposten waarvan nog nooit is aangetoond wat het nu werkelijk oplevert (afschaffen dus).

fweddy | 18-04-05 | 12:55

t is niet dat hij dat geld opmaakt aan lollies of maatpakken.
T is treurig dat het zo moet. Maar het moet natuurlijk wel.

superjan | 18-04-05 | 12:52

klasbak GW, zo laat je zien dat je malig hebt aan bedreigingen.
Ik krijg steeds meer de wens dat deze man met ballen wat te zeggen gaat krijgen straks, alleen al om de paniek onder het linkse en moslimtuig in nederland.

Tubifiks | 18-04-05 | 12:50

Jammer dat het zo moet idd.

Kunnen de leden van het kabinet niet wat collegialiteit tonen en de veiligheid van collega's uit eigen "goed bedeelde" zak betalen, ipv het steeds armer wordende volk ervoor op te laten draaien. Het is de politiek die er een zooitje van maakt. Laat hen er dan financieel ook voor op draaien!

Lola Pantoffel | 18-04-05 | 12:44

Als Wilders en Donner elkaar nu in een oorlogje ofzo uitschakelen, dan zijn we snel van een aantal problemen verlost.

..zapper | 18-04-05 | 12:43

@ McCool

Eskimauh predikt hier al een tijdje geweld tegen GW en AHA zoals het een uitdrager van het ware geloof betaamd.

Zou Joris Buchenwald nog aan het herdenken zijn?

Brusselmans | 18-04-05 | 12:38

Mozes wat een slechte beveiliging, 3 man beveiliging zien alle 3 de fotograaf over het hoofd. De fotograaf mag op 1 meter afstand 4 foto`s maken voordat ie opgemerkt wordt. Dit zijn acteurs, helemaal geen echte beveiligers. Check het vertrekfilmpje en zie het zelf.

hak | 18-04-05 | 12:37

@pannie.. idd .. waarom eigenlijk? Wilders staat hoger gerankt op de dodenlijst toch?

McCool | 18-04-05 | 12:35

Heb zojuist van Starf*cker begrepen dat Aboutaleb veel meer bewaking krijgt als Wilders.
En waarom eigenlijk?

Pannie | 18-04-05 | 12:34

Handjevol mensen bij demonstratie Jonge Fortuynisten

(Novum) - Een demonstratie van de Jonge Fortynisten vrijdagavond op de Amsterdamse Dam heeft vijf tot tien betogers getrokken. Dat meldt een
woordvoerder van de politie. De jongeren protesteerden naar eigen zeggen 'naar aanleiding van de demonisatie van een van de hoofdbestuursleden' tijdens een demonstratie op tweede paasdag.

De manifestatie, die volgens de politie rustig is verlopen, had als thema 'Echt racisme en intolerantie'. Het doel van de demonstratie was volgens de Jonge Fortuynisten zich 'te ontdoen van het extreemrechtse vooroordeel dat hen al jaren toebedeeld wordt'.

Altijd lachen met die pimplisten...

El Gouda | 18-04-05 | 12:33

@Eskimauh, begrijp ik het goed dat jij het niet erg zou vinden als Wilders omgelegd wordt?

McCool | 18-04-05 | 12:32

geert Wilders is evenals Zees vander Knaapschande een lege huls.

succesvol | 18-04-05 | 12:32

Hij kan er altijd nog een serie van maken, Probleem-politici, en de rechten aan SBS6 proberen te verkopen.

Huh..? | 18-04-05 | 12:31

Ik herzie wegens de ongeloofelijke wachtgeldverplichting jegens ex-parlementsleden mijn stellingname. Wilders moet blijven: de kans dat een of andere malloot nu eindelijk doet wat ie zegt wordt groter en groter en groter...
Ayaan idem

Eskimauh | 18-04-05 | 12:31

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat...............

HenkV | 18-04-05 | 12:30

als politici zich vanwege de kosten zouden weerhouden van het in het openbaar optreden, dan hebben we binnenkort zeker weten een islamitische staat.

McCool | 18-04-05 | 12:29

Schandalig van Geenstijl.

Denken jullie soms dat Geert dit leuk vindt?

rzer0 | 18-04-05 | 12:28

Of vergelijk ik weer eens appels met peren?

Dirruk | 18-04-05 | 12:26

Geert zal conform zijn plannen natuurlijk de helft van de ambtenaren die zich met zijn beveiliging bezighouden de laan uit sturen neem ik aan?

Misschien ook wel handig om niet alleen de voetbalsupporters te weren van bij risicovolle uitwedstrijden, maar ook risico-politici geen uitwedstrijden - zoals deze tour - meer te laten spelen. Is al net zo onveilig en kostbaar.

Dirruk | 18-04-05 | 12:25

Ho even. Het is niet Wilders die er voor zorgt dat al die kosten aan beveiliging nodig zijn. Maar de verzenders van die 5 bedreigingen per week. Natuurlijk moeten wij hem niet de mond laten snoeren door een stel idioten. Ik sta pal achter zijn recht om meningen te verkondigen die ik persoonlijk maar niets vind.

Cpt. Hook | 18-04-05 | 12:25

Een menschenleven is onbetaalbaar. En als er bezuinigd moet worden weet ik nog wel wat postjes!
Geert, ga door! Ik sta achter je, kanjer!
Toppertje!!!

fuckje | 18-04-05 | 12:24

Misschien kunnen jullie beter wat moslims bellen. Krijgen jullie misschien ookk nog een leuke premie als jullie hem uitleveren.

Gladio77 | 18-04-05 | 12:23

Deze bedragen staan niet in verhouding tot de geldverspilling op ministeries. Als dat tegen het licht gehouden is is er pas een aanleiding om over de kosten van persoonsbeveiliging te gaan mekkeren!!!

.grover | 18-04-05 | 12:21

Als we dergelijke bedragen uit de staatskas ook over hebben voor flauwekul als voetbal, dan zie ik het probleem niet zo.

Muxje | 18-04-05 | 12:21

Hij kost teveel. Levert niets op. Weg met deze man. Next. Ayaan mag met hem mee.

Eskimauh | 18-04-05 | 12:20

Geld speelt hier even geen rol. Het is jammer dat hte zo moet, maar Wilders kan niet de hele dag in Zeist vertoeven. We moeten voorkomen dat ook hij van het volk 'verwildert'. Ik wil er wel wat extra belasting voor betalen.

Niels | 18-04-05 | 12:19

Och, we hebben wel meer controversiele politici zonder persoonsbeveiling gehad.
Gehad.

Huh..? | 18-04-05 | 12:18

tja.. ik heb het er wel voor over

McCool | 18-04-05 | 12:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl