achtergrond

Geenstijl

WTF. HOUWERS ROOFT ZETEL VVD, COALITIE OP 76

BAM! Nog een klap voor de coalitie na het hilarische nieuws van het verlies van de PvdA in alle 393 gemeentes. Veroordeelde VVD hypotheekfraudeur Johan Houwers keert terug in de Kamer. ALS EENMANSFRACTIE. Want hij mocht er van Zijlstra niet meer in. Maar volgens de Kiesraad heeft hij recht op de vrijgekomen zetel van corrupte graaier Mark Verheijen (ook VVD). Wat een totale lul die Houwers. Wat een egoïstische klootzak. Eerst de boel belazeren, daarna als wachtgelder geen baantje kunnen vinden. Dus dan maar wraak nemen op de partij die je buiten flikkerde. Door je zetel terug te stelen. Plus een ton per jaar salaris. Fuck de burger. Fuck de bestuurbaarheid van Nederland. Johan Houwers DOET het gewoon. Bedankt, VVD. Jullie fraudeur. Dus jullie schuld. Had nou maar een baantje voor hem geregeld toen het nog kon. En nu als de sodemieter de kiesdrempel naar tien procent. Want met het verlies van wéér een coalitiezetel heeft PVVDA nog maar 76 stoeltjes en met dat absolute minimum kan het dus zomaar afgelopen zijn met Rutte 2. Want ieder VVD of PvdA Kamerlid met een goeie blufpokergame kan het kabinet nu bij de ballen grijpen als ze iets per se (niet) willen. En NIEMAND zit te wachten op een Tweede Kamer met 16 (ZES-TIEN) fracties. Wat een volksvertegenwoordigers, en wat een mensen.
UPDATE: De VVD (die écht wel wisten dat dit ging gebeuren, en Houwers gevraagd hebben te wachten tot na de verkiezingen), hebben de gore zetelrover meteen geroyeerd. Zijlstra acteert woede.
UPDATE 17u30: VVD Kamerlid Ard van der Steur wordt de nieuwe minister van Justitie.
UPDATE 19u59: Drugsgeld witwasser, afluistertapeverduisteraar en zeer recent opgestapt staatssecretaris Fred T. (VVD) keert terug in de Kamer om Ard van der Steur te vervangen. Teeven: "Ik wil gewoon werken voor m'n geld." Lol. Eet dat, Tofik.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.