Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Willen alle christenen hier snel afstand van nemen?

Christenen hebben het er maar druk mee. Afstand nemen van kruistochten, aanvallen op abortusklinieken, koranverbrandingen, en ontwikkelingshulp. En nu weer een nieuw afstandneemdossier. Een 2S1 Gvozdika Howitzer (denken we) met de vlag van Our Lord And Savior Jezus Christ erop gehesen. Nee, het is niet Rasputin. Zie hier voor vlagduidings. Bedankt rebellen, namens iedereen die zichzelf graag zelfvoldaan in zijn warm-correcte schulp terugtrekt door te zeggen dat de islam en het christendom even erg zijn. Zie hier voor een sweety website voor het volgen van militaire hardware rondom Oekraïne. Na de breek nog enkele foto's van the Russian Orthodox Army. Zie hier voor extra duiding van die lui. Jezusarmy.png Deze jezus kijkt beduidend minder vergevingsgezind dan wij hier gewend zijn. jezusarmy2.jpgKek kruisje op de borst. jezusarmy3.jpgKek kruisje op de schouder.

Reaguursels

Inloggen

Het is beslist. Ik neem nog een tattoo: een groot kruis. Op mijn bovenarm. Staat geweldig stoer, zie ik wel op de foto's hier!

Elspeth | 15-02-15 | 23:58

@Russells Teapot | 14-02-15 | 15:34;" Atheistische organisaties werden verboden in Nazi-Duitsland."
Dat is een grote ontdekking theepot, waar kan ik dát lezen? Woehaha wat een onzin.

Cidiood | 15-02-15 | 22:13

Russells Teapot | 15-02-15 | 10:42
Hoe heerlijk moet dat zijn om het atheisme als 'niets' te kunnen betitelen. Als ook maar iemand iets verkeerds doet, dan wijs je op de motivatie en roep je dat dit niet 'niets' is. Het is immers 'iets'. En dus niets met atheisme heeft te maken. Nooit, per definitie niet. Dus als er alleen maar atheisten zouden zijn, hebben we eindelijk het paradijs op aarde.
Het paradijs op aarde, was dat nu niet waar die communistische atheisten naar streefden? Oh, maar die noem je religieus (wtf). Dus is het atheisme toch de enige zaligmaker. Right.

Allemaal | 15-02-15 | 19:53

Waarmee nog maar eens onderstreept wordt wat een ongeorganiseerd stelletje heethoofden zich gehuld in al dan niet misplaatste partisanenheroiek heeft opgeworpen om de neo-nazistische zwijnen uit Kiev te verhinderen de strijdgronden tussen Stalingrad en Koersk niet met hun bruinhemdige soldatenlaarsjes te bevlekken. Uit de ongeorganiseerde heethoofdigheid van dit stel blijkt toch vooral de afwezigheid van enige vorm van militaire coordinatie door enige supermacht laat staan door de briljant strateeg en militair organisator de enkel met zijn naam discipline in alle rangen en gelederen afdwingende Vladimir Vladimirowitsj.

trip666 | 15-02-15 | 14:19

Ah heerlijk, je waant je zo in de middeleeuwen. Deus vult!

Revvoyensovyet City | 15-02-15 | 11:28

@pedro300 | 15-02-15 | 09:12
"Nou aan de religie haters ,ga dan in noordkorea (religie officieel verboden daar) en daar is het zo fijn of niet ,of zo wonen."

Dat is ongeveer even zinnig als wanneer ik zeg:
"Nou aan de gelovigen,ga dan in Saoedi Arabië (religie officieel verplicht daar) en daar is het zo fijn of niet ,of zo wonen."

Lul toch niet zo dom, waarom beginnen hersenloze gristenen altijd over Noord Korea?

1. Noord Korea is één van de meest religieuze landen op aarde. Newsflash: Geloven dat de leider geboren is aan het eind van een regenboog en dat bloemen spontaan gaan bloeien op zijn verjaardag heeft niets met atheisme te maken.

2. Ik, en met mij de meeste andere "religiehaters" willen niet dat religie verboden wordt, we willen gewoon dat het achter de voordeur gebeurt. Religie verbieden, dat is wat we deden toen de christenen nog aan de macht waren hier, met de nodige genocides tot gevolg. Wij hebben niets te maken met de inherente intolerantie van het christendom, en vinden dus dat religie gewoon moet mogen, zolang het binnen de grenzen van de wet blijft.

"het ware christendom herken je aan de daden en de opvolging van de echte 10 geboden, de rest van alle religie is van de tegenstander(beseffen velen niet) ook de vele zich christen noemend.Er zijn nml geen meer wegen mogelijk."

In de 10 geboden staat onder meer dat je geen andere goden mag vereren. Volgens jouw redenatie is de Inquisitie dus "het ware christendom," zij zorgden er immers voor dat niemand een andere religie aan ging hangen.

Daarnaast, hoe gevaarlijk simplistisch is het om te veronderstellen dat "er geen andere wegen mogelijk zijn?" Je bent voor Jezus of voor Satan? Wie niet met ons is, is tegen ons? Moet ik werkelijk nog toelichten hoe deze gedachtegang de afgelopen 2000 jaar tot de meest verschrikkelijke gebeurtenissen heeft geleid?

"Alle ellende wordt veroorzaakt door geldzucht en machtjagers die niet waar religieus zijn maar gewoon het volk voorliegen.En dat doet ook de ongelovige rest van die machthebbers."

Dat kunnen machthebbers alleen doen als het volk aangenaam dom, (bij-)gelovig en onzelfredzaam blijft.

Daarom is het christendom altijd zo populair geweest bij machthebbers, want het verandert mensen in makkelijk stuurbare schapen. En om diezelfde reden zijn machthebbers altijd wantrouwig geweest tegenover atheisten, omdat ze niet gecharmeerd waren van lieden die zelf na gingen denken. Van Constantijn tot Karel de Grote tot Adolf Hitler hebben vele tirannen atheisme bestreden en hun organisaties verboden, terwijl het christendom werd aangemoedigd en ondersteund.

De enige uitzonderingen hierop zijn uiteraard de communistische regimes, die hun versie van het socialisme als staatskerk installeerden, waarvoor geen geloof in een hogere macht vereist was. Dat was misschien atheistisch, maar niet minder religieus.

Russells Teapot | 15-02-15 | 10:42

@Jezusismijnheer | 14-02-15 | 16:49
Voorspelbaar evangeliserend geneuzel, kenmerkend voor christenen die nooit eens dieper nadenken over hun religie.

1. Wat versta jij onder "bekeren?" Geloven in Jezus of goede werken doen? Of nog iets anders? De bijbel is daar namelijk niet bepaald eenduidig in:
www.skepticsannotatedbible.com/contra/...

2. Ook als iemand volgens jouw Jezus "het kwade" kiest, kun je dan niet nog steeds van die persoon houden, als hij je familie is? En is dat niet een domper op je gelukzalige eeuwige leventje in de hemel, als je weet dat je geliefden afschuwelijke pijnen ondergaan in de hel?

3. God wordt verondersteld een vader voor zijn kinderen te zijn. Welke vader veroordeelt zijn eigen kinderen tot eeuwige foltering, omdat het kind slechte dingen doet? Houden menselijke vaders niet óók gewoon van hun kinderen, ook als ze slechte dingen doen? Betekent dat dan dat menselijke vaders méér liefde kennen dan God?

4. Is het niet buitengewoon simplistisch om de zaken in te delen in "het goede" en "het kwade?" Doet elk mens niet zowel goede als kwade dingen? Waar in dat grijze gebied ligt dan de grens, die onderscheid maakt tussen mensen die "voor het goede kiezen" en mensen die dat niet doen?

5. Mensen die keuzes maken in hun leven worden daarin vaak bepaald door hun situatie. Als je als kind bijvoorbeeld trauma's meemaakt, is de kans veel groter dat je als volwassene slechte dingen doet dan wanneer je een gelukkige jeugd hebt.
Is dat dan niet verschrikkelijk oneerlijk, als de omstandigheden van iemands leven zoveel invloed hebben op de kans dat zo iemand "gered" wordt?

6. Komen baby's die binnen een week sterven in de hemel? Zo nee, wat hebben ze dan voor verkeerds gedaan? Zo ja, is het dan niet de ultieme daad van liefde voor christelijke ouders om hun baby's direct na geboorte te wurgen, zodat ze zeker weten dat hun kinderen naar de hemel gaan en niet het risico lopen om later "verkeerd te kiezen" en in de hel te belanden?

Geloof me, ik kan nog heel lang zo doorgaan. Er is zoveel mis met het hemel/hel idee dat dat in nog geen duizend tegels past.

Russells Teapot | 15-02-15 | 10:28

Nou aan de religie haters ,ga dan in noordkorea (religie officieel verboden daar) en daar is het zo fijn of niet ,of zo wonen.
het ware christendom herken je aan de daden en de opvolging van de echte 10 geboden, de rest van alle religie is van de tegenstander(beseffen velen niet) ook de vele zich christen noemend.Er zijn nml geen meer wegen mogelijk.
Alle ellende wordt veroorzaakt door geldzucht en machtjagers die niet waar religieus zijn maar gewoon het volk voorliegen.En dat doet ook de ongelovige rest van die machthebbers.

pedro300 | 15-02-15 | 09:12

-weggejorist-

Haramzwijnworst | 15-02-15 | 04:36

@miko | 14-02-15 | 13:57 "Ik zou graag afstand doen van al die relidioten maar is er een land wat ze wil hebben?"
.
Die "relidioten" in Oost-Ooekraïne verdedigen zich tegen de door Washington/Brussel/DenHaag gesteunde én bewapende moordzuchtige Kiev-bendes die u op deze foto ziet (let op hun vlaggen): 4.bp.blogspot.com/-84UBCE21q04/VH-s7aS... Het Westen 'hartjekiss' die lui.

ben kokhals | 15-02-15 | 03:53

@Spartacus | 14-02-15 | 13:54 "Zie hier voor een sweety website…"
.
En dan een linkje naar een door de CIA/EU gepushde troll, ehh… "sweetie" bellingcat? Dan kan je net zo goed gelijk doorschakelen naar de neocons in Washington. Lees even mee: "De meeste media vallen telkens weer terug op het knutselwerk van de pro-Amerikaanse blogger Bellingcat die fototootjes en filmpjes van het internet plukt, zonder aandacht te besteden aan de authenticiteit van dat materiaal. De media smullen ervan."

Daar trappen dus wel meer zielen in, zo ook Senator en oorlogshitser Jim Inhofe, die zichzelf volkomen belachelijk maakte: www.zerohedge.com/news/2015-02-13/thir...
.
"Dear Lord. Heaven help us if this man (bellingcat) is helping to create the next generation of 'journalists'."

ben kokhals | 15-02-15 | 03:28

Beetje mijn profeet afbeelden. Iedereen deaud!

ren-forrest-ren-e | 14-02-15 | 23:26

@@baybabmus | 14-02-15 | 14:00
Ongeletterde.
Lees eens wat meer feiten dan klakkeloos wat insinuaties te herhalen, die geen wetenschappelijk draagvlak kennen.
m.huffpost.com/uk/entry/6156878

hfakker | 14-02-15 | 23:05

We kunnen alle gewelddadigheid toch gewoon op 1 hoop gooien?
Redenatie:
“Ach, dit geweld behoort niet tot het ware christendom”:
Klopt, in het handboek voor de christen genaamd de bijbel staat dat je geweld niet kunt praktiseren anders kun je jezelf wel een christen noemen, maar in de ogen van God ben je er geen. De christelijke leer van de christenen is volstrekt helder: “gij zult niet doden”. Buiten dat is het iedere lezer – dus niet ieder roeptoeter die de bijbel nooit echt heeft gelezen – duidelijk dat het hele boek met al zijn verhalen oproept tot primaire “vrede met God” en “primaire vrede met je naaste”.

Acht, dit geweld behoort niet tot de ware islam.
Klopt niet, in de koran wordt letterlijk opgeroepen om strijd te leveren tegen ALLE ongelovigen en in sommige soera’s wordt opgeroepen om ongelovigen te doden.

Ach, deze gewelddadigheid is niet het ware atheïsme, ik ben immers geen communist of fascist, ik sta niet achter hetgeen deze systemen hebben veroorzaakt.
Klopt. Maar het is geen garantie dat atheïstische systemen - nu of in het verleden - beter hebben gepresteerd. Uiteindelijk heeft men uit naam van de mensheid en in het kader van hun ideologie meer gewelddadigheid bedreven dan alle religieuze systemen bij elkaar opgeteld. Gefeliciteerd.

Wim Denkbaar | 14-02-15 | 14:24
ach, Ik ben geen vrede komen brengen, maar een zwaard (Matteus 10:34)
Weer zo’n typisch gevalletje van 1 zinnetje uit de bijbel citeren zonder verdere context.
In hetzelfde hoofdstuk Matteus 26 vanaf vs 51 kun je lezen:
En kijk, een van de volgelingen van Jezus greep naar zijn zwaard, trok het, sloeg in op de knecht van de hogepriester en hakte hem zijn oor af. Toen zei Jezus tegen hem: ‘Steek je zwaard weer op zijn plaats. Want allen die naar het zwaard grijpen, zullen door het zwaard omkomen.
Met ‘zwaard’ bedoelde Jezus “zijn woorden”:
Hebreeen 4:12
Want het woord van God is levend en krachtig. Het is scherper dan een tweesnijdend zwaard en dringt door tot het raakpunt van ziel en geest, van merg en beenderen. Het ontleedt de bedoelingen en gedachten van het hart. Geen schepsel is voor Hem verborgen, alles ligt open en bloot voor de ogen van Hem aan wie wij rekenschap hebben af te leggen.

Over vrede zegt de bijbel onder andere: (want er wordt veel over vrede gesproken):
Romeinen 12 vanaf vs 12
Zegen hen die u vervolgen; u moet hen zegenen in plaats van hen te vervloeken.
Wees verheugd met hen die zich verheugen, en huil met hen die huilen.
Leef in harmonie met elkaar. Wees niet hooghartig, maar wijd u aan eenvoudige taken.
Houd uzelf niet voor wijs. Vergeld niemand kwaad met kwaad.
Heb het goede voor met alle mensen. Leef, voor zover het in uw macht ligt, met alle mensen in vrede.
Wreek uzelf niet, geliefden, maar laat dat over aan Gods toorn; er staat immers geschreven: Mij komt de wraak toe, Ik zal vergelden, zegt de Heer. Als uw vijand honger heeft, geef hem dan te eten. Als hij dorst heeft, geef hem dan te drinken.

Matteus 5 vs 9
Gelukkig die vrede brengen, want zij zullen kinderen van God genoemd worden.

Korintiers 7:15
…God heeft ons tot vrede geroepen.

Tot slot:
gaffelbaard | 14-02-15 | 15:32
bedankt voor de inbreng

matrixbluepill | 14-02-15 | 22:33

"Russian Orthodox Army"
dat "Russian" zegt al genoeg, bizar volk

niemand specifiek | 14-02-15 | 21:51

gaffelbaard | 14-02-15 | 21:14
p.s. Hier heb ik m'n zegje gedaan. Verder discussiëren? Ik fiets weer verder naar Lars Viks topic.

gaffelbaard | 14-02-15 | 21:15

beetjemoe | 14-02-15 | 16:01

Nou zeg. Ben ik even weg. Nu weer dat Lars Viks verhaal. Wat moeten die Denen nu denken? Misschien iets van 'hoe kwamen die mensen ook al weer hier?'.
Een Schengen-verdrag. Ook daar zijn mensen die zeggen 'gooi het maar de prullenbak in'. En op Europees vlak zijn ze niet het enige land dat van dat verdrag af wil. Wat heb je eraan als je vader/broer/verzin maar wordt doodgeschoten, omdat een verdrag bepaalt heeft dat je de grenzen open moet zetten voor die mensen en niks van hun gedrag mag zeggen omdat er een verdrag is dat bepaalt dat je daar dan maar je muil over moet houden, want anders...? En dit is het laatste dat ik zeg over je argument verdragen. Ze zijn altijd tijdelijk.

Toch leuk dat je schrijft dat je me niet onder rabiate Putin-aanhangers of zo schaart. Discussie ben ik altijd voor.

gaffelbaard | 14-02-15 | 21:14

Keer je andere zwaar bepanserde wang toe...

quantumcollider | 14-02-15 | 20:23

Vraag maar aan de Serviërs hoe wij in dit land over orthodoxe christenen denken.

Next.

Pierre Tombal | 14-02-15 | 20:12

*Bekijkt Religulous (docu) voor de ontspanning

Itastijl | 14-02-15 | 19:43

-weggejorist-

gutgutgut2 | 14-02-15 | 19:37

-weggejorist-

gutgutgut2 | 14-02-15 | 19:31

Dit is toch een prijzenswaardig initatief? Deze mannen beperken zich niet tot stoere toetsenbordpraatjes maar tijgen ten daadwerkelijken strijde tegen dat pro-EU nazi-tuig uit Kiev. Als nazaat van twee Zouaven, die in de jaren 60 van de 19de eeuw de Pauselijke staat met sabel en korjoel verdedigden tegen de oprukkende horden van de goddeloze Garibaldisten, kan ik dit alleen maar toejuichen.

Michiel de Kater | 14-02-15 | 17:48

Christus vergaf zondaars met oprechte spijt. Genas zieken en liet doden opstaan.
.
Heeft mo naast het naaien van 8 jarige meisjes, het uitroeien van 'andersgelovigen' en zijn epileptische toevallen nog iets 'menselijks' gedaan?

pluizigkroeshaar | 14-02-15 | 16:51

Moet zijn Ja ik hou absoluut van Jezus om wie hij is en ik het volledig met zijn oordeel eens.

Jezusismijnheer | 14-02-15 | 16:50

Russells Teapot | 14-02-15 | 15:38 Ja ik hoe absoluut van Jezus om wie hij is en ik het volledig met zijn oordeel eens. Stel mijn familie zou zich niet bekeren (wat ik niet weet natuurlijk) dan hebben ze dus het goede gehaat en het slechte gekozen. God biedt ieder mens de kans om gered te worden en te worden vergeven van zijn zonden en als iemand zich niet bekeert dan oogst zo iemand wat hij heeft gezaait in zijn leven. Niemand hoeft in principe verloren te gaan maar sommige mensen hebben de duisternis liever dan het goede en dus ben ik het volledig eens dat God daar voor eens en altijd een scheiding maakt.

Jezusismijnheer | 14-02-15 | 16:49

#NotMyChristianity. Zo, klaar.

Tubantia83 | 14-02-15 | 16:48

@gaffelbaard | 14-02-15 | 15:32
Mooie uiteenzetting maar, het heeft wel degelijk te maken met het christendom en dus Jezus, zij op een minder directe manier dan slechts een vlag of icoon. Die gasten daar zijn ook verenigd middels de orthodox christelijke kerk.
Zoals alle 'echte' Russen roepen ze de godsganze dag 'Bosje Mooij' en 'Goshpadie' te roepen.

Rest In Privacy | 14-02-15 | 16:20

As an ex-Christian, long since an atheist, I do remember something like 'Thou shalt not kill' as a bit of a Christian thing to do. Well, to do NOT actually. Battle flags like these don't promote this message very enthusiastically. And, with all that other violence going on for god, with lots of how great their god is screaming when shooting, beheading or burning people, to emphasize the peaceful nature of said religion, the world doesn't really need more religiously inspired or endorsed war.


As I still haven't officially signed off as a catholic, I like to state that 'my' (former) religion has nothing to do with this (orthodox) Jesus fellow on battle flags shit.

'My' Jesus wasn't a warrior but -so I was told- an organizer of seafood banquets. In spite of his meager resources, banquets of amazing abundance. My Jesus' message was one of not making war, but to go and make love. For this he provided free luv with peace girls who wore flowers in their hair. To be poked one at the time though, not this silly 72 gang bang shit.

I forgot what entertainment he had otherwise organized for women but I'm sure, once they had cleared the banquet tables and done the dishes, it was something pleasant.

MansEnGarde | 14-02-15 | 16:17

gaffelbaard | 14-02-15 | 15:38
We hebben het hier gewoon over internationale afspraken over grenzen van landen. Die staan gewoon vast. Dat heeft niks met onrecht of wat dan ook te maken. Met onrecht of zaken waar ik het niet mee eens ben word ik dagelijks geconfronteerd binnen Nederland, dat heeft hier helemaal niks mee te maken.

Waar dit mee te maken heeft is een stel idioten en een heleboel Russen die het niet kunnen verkroppen dat een land als Oekraïne na tientallen jaren onderdrukking, corruptie, nepotisme en armoede niet langer gezien wil worden als een speelbal van Rusland, dat daadwerkelijk helemaal NIETS ten faveure van dat land en haar bevolking heeft gedaan, terwijl alle omringende landen die zich bij de EU hebben aangesloten wel enorm erop vooruit zijn gegaan.

Rusland pakte daarop de Krim in en destabiliseert de oostelijke regio door middel van een verschrikkelijke propaganda campagne en zeer nationalistische uitingen die ikzelf echt ondenkbaar achtte in deze tijd binnen Europa.

Als je nieuwsuur gister gekeken had, dan had je een mooi voorbeeld gezien van wat voor enge mensen daar nu rondlopen, maar dat zal wel weer onder de noemer westerse propaganda worden afgedaan.

Ik ben al een tijdje gestopt met mij hier in deze discussie te mengen, vooral omdat het onmogelijk is om te discussiëren met Poetin aanhangers die alle onwaarheden als feiten bestempelen en volledig blind zijn voor elk argument wat ook maar enigszins tegen Poetin of zijn aanhangers is..

Jou schaar ik daar niet onder, maar ik heb het meer over de echte Poetin adepten hier, die voor geen enkele rede vatbaar zijn.

beetjemoe | 14-02-15 | 16:01

welatenheterbijzitte | 14-02-15 | 14:17
====
Amen.

malang | 14-02-15 | 15:58

Op de groepsfoto staande, vierde van links herken ik de reaguurder formerly known as Jezusismijnheer. Ik vroeg me al af waar hij uithing

Graaf van Egmont | 14-02-15 | 15:57

Bah, het worden weer simpele tijden waarvoor religie altijd de "oplossing" weet.

Of de profeet Jezus, die zijn volgelingen opdroeg lief te zijn voor elkaar. Een boodschap die niet begrepen wordt, te zien aan de pica.

Of de profeet Mohammed, die zijn volgelingen opdroeg iedereen te doden of tot slaaf te maken die geen gramme moslims wil worden. Een boodschap die niet geweigerd kan worden.

Andere smaken zijn er blijkbaar niet, want ongelovigen vinden vechten voor de vrijheid een vervelend klusje dat uitbesteed moet worden aan Amerikanen. Maar die hebben nu Obama bin Laden.

Jan Passant mk2 | 14-02-15 | 15:52

All blessings comes from above, in the form of 122mm pure hell.

kapitein_iglo | 14-02-15 | 15:45

@Geenstijl.
We hebben in ons eigen wereldje al genoeg problemen. Maar we gaan het jihad noemen? Hoe ver is die moslim indoctrinatie dan wel toegeslagen. Ik weiger om de definitie van moslims te voeren. Het zijn paria's . Ze zijn in vrede ingevlogen, ze kosten ons geld. Ze brengen niets dan oorlog. Ik weiger elk woord van hunnie om over te praten. oppleuren met je bericht. Jullie hebben al gecapituleerd.

Smarties | 14-02-15 | 15:41

OK, maar hoeveel moorden van minderheden hebben ze al op hun geweten? Random Joodse supermarkt binnenbanjeren en lekker gaan knallen? Joods museum? Joodse school? OK, dat dan niet, maar dan hebben ze vast een hekel aan journalisten, toch? Die zijn immers de spreekbuis van het verdorven Westen. Dus dan zullen ze vast wel ergens een stuk of tien man vermoord hebben want het moest van God.

Wat? Ook niet? Oftewel, een legertje van zwakbegaafde, Russische aardappelboertjes tot de tanden toe bewapend met zelfs tanks en artillerie krijgt het voor elkaar meer terughoudendheid tentoon te spreiden dan decennia-lang doodgeknuffelde Islamitische kansenjongeren in West-Europa?

Voor de duidelijkheid: We weten al precies hoe het er uit ziet als Moslims zulke mensenmachten met zulk materieel op de been krijgen. Dat noemen we ISIL. En al die gematigde lieverdjes die we hier hebben vinden dat maar wat gaaf. In vergelijking moeten de Orthodoxe Christenen gisteren nog aan het moorden slaan om überhaupt in de buurt te komen.

Piet van het Padje | 14-02-15 | 15:41

necrosis | 14-02-15 | 15:38

XD. LOL Die kende ik nog niet.
En dan is dit gelijk even de laatste tegel. Voor even. Moet wat anders doen. Lees de rest van de reacties later wel.

gaffelbaard | 14-02-15 | 15:40

Jezusismijnheer | 14-02-15 | 15:28
Stel je voor dat je 1500 geleden geboren was in Denemarken, dan had je in Odin geloofd.
Stel je voor dat in in het midden oosten geboren was, dan was je nu waarschijnlijk Moslim.
Als je 3000 jaar geleden in Griekenland was geboren was Zeus een god.
Was je in de binnelanden van Afrika geboren dan geloofde je in een natuurgod.

Er is geen speciale reden om aan te nemen dat jouw geloof de ware is. Je claimt dus onterecht de waarheid.
Als je daar uit bent, horen we het graag.

kloopindeslootjijook | 14-02-15 | 15:38

beetjemoe | 14-02-15 | 15:24
Wij zijn gelukkig zover dat er grenzen zijn getrokken waar tegenwoordig handtekeningen onder gezet worden in plaats van er miljoenen mensenlevens voor op te offeren.
...
Aha! Ik dacht al.. waar komen al die oorlogen van nu dan vandaan? Zal dan zeker ook wel een handtekening voor zijn gezet.

En dan nog. Fuck die handtekening! Wat heb jij of ik aan een handtekening in een verdrag waardoor jou of mij onrecht wordt aangedaan? Je bent gewoon stom als je dan niet in opstand komt. Als Pietje of Keesje ergens een handtekening onder zet die bepaalt dat jij de helft van je land moet afstaan aan meneer Yildiz, of je gedeporteerd moet worden uit Groningen naar de Kimp-gebieden.. zeg je dan ook 'Is goed hoor, want er staat een handtekening, en dus moet ik gehoorzamen, want dat is wel zo beschaafd...'
Ga je grootmoeder lekker in de maling nemen. Tuurlijk doe je dat dan niet.

gaffelbaard | 14-02-15 | 15:38

@Jezusismijnheer | 14-02-15 | 15:20
"Jezus is namelijk de scheiding tussen mensen die straks voor eeuwig naar de hel of de hemel gaan. Als mijn familie bv ervoor kiest om niet gered te worden door Jezus maar voor eeuwig verloren te gaan dan ga ik ze daarin niet achterna, dus ik stel het volgen van Jezus boven de keuze van mijn familie."

Lekker is dat. Dus jij vind het helemaal prima om voor eeuwig samen te leven met een almachtig figuur die je naaste familie tot eeuwigdurende folteringen veroordeelt. Jij "houdt" van zo iemand.

Jij moet je familie écht diep haten zeg. Niet te zuinig.

Russells Teapot | 14-02-15 | 15:38

@gaffelbaard | 14-02-15 | 15:32
Weet je waarom Den Haag een ooievaar als symbool voert?
Hoog op de poten, dun in de veren en een hele grote bek!

necrosis | 14-02-15 | 15:38

gaffelbaard | 14-02-15 | 14:53 geeft een correcte weergave van de werkelijkheid. De rest is onzin.

R. E. Calcitrant | 14-02-15 | 15:35

@Cidiood | 14-02-15 | 14:05
Haha, geloof je dat echt? Atheistische organisaties werden verboden in Nazi-Duitsland. De nazi's moedigden bepaalde vormen van het christendom aan, omdat het zo'n handig vehikel was om het volk enthousiast te maken voor genocide. Dat ze zelf socialisten waren ipv christenen doet daar niets aan af.

Russells Teapot | 14-02-15 | 15:34

@Jezusismijnheer | 14-02-15 | 15:28
Jouw waarheid, niet mijn waarheid!

necrosis | 14-02-15 | 15:33

@HalloIkBenGod | 14-02-15 | 14:17
Wat mij betreft steken we meer energie in het producere van eten en maken van energie zodat we die zandbakkers niet meer nodig hebben.

miko | 14-02-15 | 15:33

necrosis | 14-02-15 | 15:07
Wonderful-Life | 14-02-15 | 15:09
VanBukkem | 14-02-15 | 15:19


Dit heeft geen FUCK met Jezus te maken.
Het is dus gewoon de vlag van ene Dimitri Donskoj, een heilige zelfs daar, iemand die bij Kulikov de Tataren in de pan hakte, het opname tegen de Mongolen, een prins van het Vorstendom van Moskou. en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Donskoy
Dit Grootvorstendom van Moskou dus. en.wikipedia.org/wiki/Grand_Duchy_of_... Waar dit dus de banier van was. en.wikipedia.org/wiki/Grand_Duchy_of_...

Wie nu nog niet het hele plaatje ziet, is voor mij te dom en te stom en te achterlijk om de moeite te nemen het nog eens een keer uit te leggen. Dat laat ik dan aan anderen over.
Wat hier gebeurt is zelfde als alle inwoners van Den Haag Partij-voor-de-Dieren-fundamentalisten noemen omdat er in het stadswapen een ooievaar staat.
De groeten.

gaffelbaard | 14-02-15 | 15:32

@necrosis | 14-02-15 | 14:19
Het jammere is dat Pluto ook te klein is. En voor je het weet loopt hij de hele dag achter je aan samen met die baas van hem in dat rode broekje.

@necrosis | 14-02-15 | 14:46
Flessen wel

miko | 14-02-15 | 15:31

beetjemoe | 14-02-15 | 15:24
Hear.
Landsgrenzen en oorlog is eigenlijk iets van vroegah.
Er wordt veel gepraat over oorlogshandelingen.
Maar waarom het hele conflict er uberhaubt is en wie het loopt aan te zwengelen hoor je niets.
Van Jan Lul met de Pet, Henk en Ingrid hoeft het allemaal niet, die willen gewoon met rust gelaten worden en hun leven een beetje redelijk leven.
Dus eerst maar eens onderzoeken wie er belang heeft bij dit conflict. Waarom kunnen de zogenaamde Russen niet gewoon in Oekraine kunnen zitten zonder problemen. Of waarom Koerden niet gewoon Koerd kunnen zijn in Turkije.

kloopindeslootjijook | 14-02-15 | 15:31

Religie wordt vaak misbruikt en heel in het bijzonder komt het christendom daarvoor in aanmerking. Het lijkt me echter geen onzinnige voorspelling dat ooit westerse legers met tanks en vliegtuigen voorzien van het kruis op de flanken opnieuw ten strijde zullen trekken tegen de Moor/de Mohammedaan/de Islamiet/de Moslim om hen en hun verwerpelijke dwaalleer te bestrijden zoals de kruisridders dat 900 jaar geleden ook al deden.

Willibald von Klúúúk | 14-02-15 | 15:29

Als je het over "Our Lord and Savior Jezus Christ" hebt, ben je in het Yankinees aan de gang en dan is het dus JeSus, met een S en niet met een Z.

Brou Is Back | 14-02-15 | 15:28

necrosis | 14-02-15 | 15:25 Ik denk dat je niet tegen de waarheid kunt.

Jezusismijnheer | 14-02-15 | 15:28

Het is altijd leuk om te weten dat God aan jouw kant staat.
't Is alleen jammer dat Ie nooit een vinger uitsteekt.
Je hebt Er zo weinig aan.

VanBukkem | 14-02-15 | 15:27

Niemand begrijpt het. Zij komen ons bevrijden van de moslims, echt wel. En een vent mag weer een vent zijn. Kleine jochies mogen weer vechten op school. Dat is geen cultuur brengen. Dat is cultuur wat al jaren wordt verneukt. Socialisme is het kanker...

Smarties | 14-02-15 | 15:25

@Jezusismijnheer | 14-02-15 | 15:20
Pleur eens op met je EO geneuzel!

necrosis | 14-02-15 | 15:25

gaffelbaard | 14-02-15 | 14:53
Jij klinkt net zoals alle andere nationalistische figuren. Wat is dat toch? Altijd maar naar de geschiedenis kijken wie ooit de rechten op een stuk land heeft, of wie de meeste aanspraak maakt op een gebied?

Wij zijn gelukkig zover dat er grenzen zijn getrokken waar tegenwoordig handtekeningen onder gezet worden in plaats van er miljoenen mensenlevens voor op te offeren.

Het gaat hier trouwens om een pro Russische rebellengroepering, dus over welke indringers jij het hebt weet ik niet, want daar behoren ze zelf toe.

beetjemoe | 14-02-15 | 15:24

Natuurlijk is dat bezopen.
Aangezien ik atheist ben hoef ik van dit soort kulkoek geen afstand te nemen, toch?

mallekater | 14-02-15 | 15:24

@de grote Anti | 14-02-15 | 15:20
Dat vind ik nou aardig....

necrosis | 14-02-15 | 15:23

@potverdrie | 14-02-15 | 15:13
'Cameltoes' ken ik al een tijdje, maar wat zijn 'kutbruggen'?

necrosis | 14-02-15 | 15:21

Interesting.

Mogen christenen de andere kant op kijken want de ene gelovige is de andere niet?
Met de islam wordt zo niet omgegaan.
Meten met twee maten?

Of zijn dit een paar vreemde mensen die een zichzelf geweldig vinden en zelf beweren dat olh achter ze staat. We hebben van olh zelf nog niet gehoord of ie het daar mee eens is, maar dat komt vaker voor.

kloopindeslootjijook | 14-02-15 | 15:20

*kussentje op tafel legt bij necrosis*

de grote Anti | 14-02-15 | 15:20

-weggejorist-

Jezusismijnheer | 14-02-15 | 15:20

Je suis Jezus.

VanBukkem | 14-02-15 | 15:19

@Brenjtje | 14-02-15 | 15:08
Je bent vergeten dat de 'weg-met-ons' linkse kerkgangers blijven roepen dat die extremisten NIETS met de islam te maken hebben.
Zelfs extreme radicalen die zichzelf islamitische staat (!) noemen hebben schijnbaar NIETS met de islam te maken!
Gelukkig kan ik veilig gaan slapen met een daadkrachtige MinPres als Rutte....
*met hoofd op tafel slaan doet*

necrosis | 14-02-15 | 15:18

Maar wanneer landen die ET's nou eens om de meerderheid van de wereldbevolking uit te lachen om het feit dat ze denken dat er een god bestaat?!?
Of zouden die ook een kruisje aan de achteruitkijkspiegel en een visje achterop hun ruimteschip hebben?!?

Dhr. de Wit | 14-02-15 | 15:17

Deze gasten zijn net zo eng.
Laten we hopen dat ze de tegenpartij in de pan hakken.

J. Jarig | 14-02-15 | 15:17

Schattig armbandje heeft de bivakmuts meneer, of zou het paracord www.paracord.nl/paracord-armband-brace... zijn.. Whatever, maar nu wordt het dus echt jezus VS mo ? Ojeetje. Jezus-mensen zijn doorgaans blank dus dan ben ik ook de lul. Ga maar eens in het bos verstoppen met mijn paracord en doosje bruine schoensmeer.

de grote Anti | 14-02-15 | 15:16

Hier!
De originele vlag. Kijk dan!
commons.wikimedia.org/wiki/File:RusSt...
Rechtsboven in staat dezelfde vlag. Die man in het midden is (handig als je een beetje russisch alfabet nog kent) een Dimitri Donskoi. Zoek je verder bij wiki, dan kom je bij de slag op Koelikov uit. Het leger van Donskoi hakte toen het leger van de islamitische tataren in de pan. Dat is ook wat je rechts op die postzegel afgebeeld ziet.

Overeenkomst hier?
De Krim! Krim-tataren.

Ik heb van begin af aan geroepen dat deze oorlog dieper gaat. Die mensen daar lusten de indringers nog steeds niet. Ze willen die moslim Tataren niet. Deze oorlog gaat eeuwen en eeuwen terug.

En nu is het genoeg! | 14-02-15 | 14:56
Thnks.

gaffelbaard | 14-02-15 | 15:15

Leute, nu de sprint dames, met cameltoes en kutbruggen.

potverdrie | 14-02-15 | 15:13

Liever Jezus dan Mohammed. Het westen maar ook Rusland hebben christelijke achtergrond, kijk naar het verschil met die islamitische pauperlanden. Zelfs de islamietjes vluchten massaal naar het christelijke westen, dat doen ze niet omdat in de islamitische landen fantastisch gaat hé.

Maar goed, religie blijft achterlijk, maar als ik een religie moet kiezen, dan kies ik toch voor het christendom, de islam is het ergste wat er is.

Wonderful-Life | 14-02-15 | 15:09

Het is altijd de religie dat gebruikt wordt om mensen beter te laten strijden. Religie ( maakt niet uit welke ) is blijkbaar niet alleen de oorzaak maar ook vaak de drijfkracht achter oorlogen. Domme mensen zijn het toch!!!
@baybabmus | 14-02-15 | 14:00
--------
Natuurlijk grote onzin. Ik hoef b.v alleen maar het atheïstisch communisme en fascisme te wijzen die verantwoordelijk zij voor veel oorlogen en doden.

Het grootste gevaar is tegenwoordig wel de islam die wereldwijd terreur uitoefent via talloze Jihadistische groepen die vaak stilzwijgend worden gesteund door veel moslims.

Brenjtje | 14-02-15 | 15:08

@malang | 14-02-15 | 14:04
Ik bespeur een beetje sarcasme in dit stuk. Spartacus sluit zich binnenkort aan bij de PKN-legioenen...

frank87 | 14-02-15 | 15:08

Elke vorm van religie kan van mij de pot op, inclusief die homohatende zevende dag adventisten van Marianne Thieme van Dierenpoes.
Ik snap gewoon niet dat mensen die 'vrede' prediken, zoveel haat kunnen zaaien ten aanzien van mensen die niet aan hun profiel voldoen.
Ik heb geen enkel geloof, daarom ben ik schijnbaar een slecht mens.
In ieder geval een slecht mens zonder dorst.
*burp*

necrosis | 14-02-15 | 15:07

Denk dat we de religieuze sekte "Skopzi" weer in het leven moeten roepen en aanmoedigen. Dan houdt het vanzelf op.
nl.wikipedia.org/wiki/Eunuch

Toiletflush | 14-02-15 | 15:02

@Barani517 | 14-02-15 | 14:25
Je vergeet "het echte christendom is vrede".

frank87 | 14-02-15 | 15:01

"Bedankt rebellen, namens iedereen die zichzelf graag zelfvoldaan in zijn warm-correcte schulp terugtrekt door te zeggen dat de islam en het christendom even erg zijn."

Al zou dat zo zijn, dat ze "even erg" zijn maakt ze nog niet beter of slechter. Een jij-bak is namelijk geen argument. Als een stel christenen morgen met vliegtuigen een paar gebouwen binnen vliegen, wordt 9/11 daar op geen enkele manier minder misdadig van.

Maar ja, leg dat maar eens uit aan de eenvoudige geesten die de linkse media bevolken. "Kruistochten!" is voor deze mensen een afdoende "argument" om islamitisch terrorisme te negeren.

Dat je misschien zowel tegen het christendom áls tegen de islam zou kunnen zijn is onbevattelijk voor hen, want hun wereld bestaat uit een dualistisch goed/kwaad model, waar "goed" gelijk staat aan links en alle minderheden waar ze voor opkomen (zoals moslims), en "kwaad" voor "rechtse" stromingen zoals conservatisme, kapitalisme en christendom. De hele wereld delen ze in volgens deze valse dichotomie van links/rechts of islam/christendom.

Iedereen dient dan aan één van beide kanten te vallen, dus als je vóór islam bent, dan móet je wel tegen het christendom zijn, en vice versa, dus als iemand de islam bekritiseert, is die persoon automatisch voor het christendom, en volstaat "maar de kruistochten dan?" als argument om de "hypocrisie" van die persoon aan te tonen.

Wat mij betreft is deze ontstellende domheid allemaal het gevolg van de bedroevende staat van het onderwijs. Als er gewoon een beetje tijd werd besteed om kinderen te leren logisch nadenken en redeneren, en drogredenen van valide argumenten te onderscheiden, dan is er over 40 jaar geen SP/GL/PvdA/D66-stemmer meer over in dit land.

Russells Teapot | 14-02-15 | 14:59

Nou zo vreemd is het niet. de laatste 50 jaar is er een soort hippie beeld ontstaan van Jezus maar volgens Matjeu 10:34-36 zij de verlosser dit:
"Denk niet dat ik gekomen ben om op aarde vrede te brengen. Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard. Want ik kom een wig drijven tussen een man en zijn vader, tussen een dochter en haar moeder en tussen een schoondochter en haar schoonmoeder; de vijanden van de mensen zijn hun eigen huisgenoten!"
Nou, duidelijk toch.

Mike Oxlong | 14-02-15 | 14:58

gaffelbaard | 14-02-15 | 14:53
Goed gezegd.

En nu is het genoeg! | 14-02-15 | 14:56

@Dutch_Holland | 14-02-15 | 14:04
Aan de andere kant ben ik wel blij met een georganiseerd land. Daar wordt in het algemeen toch minder geschoten.
Verenigd tuig is ook nog aanspreekbaar, loslopend tuig is veel lastiger wat dat betreft.

frank87 | 14-02-15 | 14:54

Da's de orthodoxe jezus. Da's er een uit het oosten, van een sektarische stroming in een land dicht bij Haatbardië. Ik ben van de andere meer westerse tak van de hippiejezus. Ik vind niet dat ik er afstand hoef te nemen.

Rommelende Onderbuik | 14-02-15 | 14:53

Is dit niet gewoon de vlag van een of andere stad of deelgebied. Kijk naar vlag van Penza Oblast. Zelfde hoofd.
af.wikipedia.org/wiki/Penza-oblast#med...

En dan nog. So what? Dan zijn die lui russisch-orthodox? En?
Er is niemand daar in het gebied die er zo lang wonen als de Russisch orthodoxen. Alle indringers die er nu wonen, de turken, ottomanen, tataren en mongolen kwamen daarna. Om te veroveren en de gebieden te plunderen. Wat vaak ook gebeurd is, en waarom er door de eeuwen heen daar aardig wat oorlogen geweest zijn, en veel verdragen die bijna altijd weer na een tijd werden verbroken. Wat hier gebeurt is propaganda. Van kiev, of moslims, I don't care.
Die mensen zijn niet funadamentalistisch. Die wonen daar. Al eeuwen. En ze laten zich niet wegjagen door een stelletje indringers. Dat hebben ze in eeuwen hiervoor ook niet gedaan. Ze fundamentalistisch noemen alleen omdat er een jezushoofd op een vlag staat is idioot.

gaffelbaard | 14-02-15 | 14:53

Hier kunnen de Grieken zich ook bij aansluiten.
En de Serviers, Bulgaren ..

Number3 | 14-02-15 | 14:48

Reken maar dat ze zwelgend van genot
uit hun ooghoekjes naar de camera kijken
zelfde sexuele afwijking als die isis bukkertjes
waarbij ze opgewonden raken van het zwaaien met grote wapens, liefst wijdbeens paraderend en met vlaggen zwaaiend
zich laten bewonderen door andere mannen
enige verschil is de soort profeet en het schoeisel, waarbij de isis druppelaars op gympies lopen te huppelen, lopen deze christelijke anabolen snuivers liefst met zware laarzen te stampen

Berthe | 14-02-15 | 14:47
-weggejorist-
frank4444 | 14-02-15 | 14:47

We gaan het ooit nog wel een keer begrijpen!

dreiner | 14-02-15 | 14:47

@snakeplisskin | 14-02-15 | 14:41
Volgens mij worden de kratjes steeds kleiner....
*rolmaat pakken doet*

necrosis | 14-02-15 | 14:46

Dit is verschrikkelijk dat dit gebeurd aan pro Russische separatisten hun kant. Maar ik heb nooit op GS gelezen van de andere kant, want daar zitten ook heel wat ultra nationalisten bij, die dichtbij nazisme komen.

Marniximus | 14-02-15 | 14:43

@beetjemoe | 14-02-15 | 14:39
'De rest van Oekraïne' is geen haar beter dan het oosten van het land.
Als je probeert om via deze weg Oekraïne bij de EU te krijgen, kan ik je melden dat je missie mislukt is.
Opzouten met die corrupte kliek!

necrosis | 14-02-15 | 14:43

Ik vraag me trouwens wel af waar alle Xalex en Zwarte katers (onze fascisten aanbidders) zijn tegenwoordig. Dee mensen hielden zo ontzettend veel van Poetin en zijn Oost Oekraïense vriendjes, dat ik mij kan voorstellen dat ze ergens tussen deze mannen op de foto staan.

beetjemoe | 14-02-15 | 14:41

necrosis | 14-02-15 | 14:36
LOL jij ook al, vandaar dat de pils zo hard gaat.

snakeplisskin | 14-02-15 | 14:41

@JohnnyLion | 14-02-15 | 14:37
Echte mannen schrijven 'god' zonder hoofdletter.

necrosis | 14-02-15 | 14:39

Bij deze neem ik als mens uit een Christelijk land afstand van alle wandaden begaan uit naam van het Christendom. Ook al zij de meeste daarvan uit het jaar blok, maar goed. Het is ook maar voor de vorm en voor het gebaar.

Zie je Monsterlims? Stelletje barbaren.
Zo moeilijk is het niet.

Het is alleen kwestie van willen en het er echt mee eens zijn en er serieus achter staan. En daar schort het bij jullie aan, geloofsidioten.

Realism Is All | 14-02-15 | 14:39

Er komt tegenwoordig zoveel engs uit Rusland en Oost Oekraïne, dat we er beter weer een muur tussen kunnen bouwen en de rest van Oekraïne gewoon de kans gunnen om de kant van Polen, Roemenië en Tsjechië op te gaan.

Er wonen gewoon teveel corrupte, gewelddadige nationalisten en fascisten in Rusland om er überhaupt nog mee verder zaken te doen en te onderhandelen. Zonde, want het land heeft zoveel potentie.

beetjemoe | 14-02-15 | 14:39

Ik neem gewoon afstand van religie... problem solved

solo@id | 14-02-15 | 14:38

Die mafketels hebben te veel films met schwarzenegger gezien.

Loebas | 14-02-15 | 14:38

Echte mannen hebben geen goedkeuring van God nodig om te winnen.

JohnnyLion | 14-02-15 | 14:37

Jezus kijkt overigens vrij ernstig
Nobody fucks with the son of god die regionen, blijkbaar

Tobi | 14-02-15 | 14:37

@miko | 14-02-15 | 13:57
Ik zou graag afstand willen doen van die relidioten, maar die relidioten wensen geen afstand van mij te doen.
Daar ligt de kern van het probleem.
Die lieden willen 'zieltjes' winnen, helaas voor hun heb ik mijn ziel al verkocht aan de duivel voor een slof sigaretten en een krat bier!

necrosis | 14-02-15 | 14:36

Ik blijf erbij dat zeggen dat Christendom net zo erg en agressief is als Islam, net zo krom is als zeggen dat DEET net zo kwaadaardig is als het muggenvirus wat anders zijn kans schoon ziet. Of dat het bestralen net zo agressief is als kanker zelf. WTF? Of dat witte bloedcellen ook vrij agressief zijn tegen bacteriële infecties. Ja, het klopt op zich wel dat het 'net zo agressief' is, ik snap de gedachtegang wel, maar het is een twisted mindset, een kromme redenering, omdat juist met geweld een agressieve niet lichaamseigen indringer verdreven wordt. Agressie in zijn algemeenheid is dus niet altijd iets negatiefs, zeker niet als agressie gebruikt wordt t.b.v. behoud van leven, en ter bescherming van degene die aangevallen wordt. 'Moorden mag niet' kun je dus niet stellen, want niemand heeft er iets op tegen dat bijvoorbeeld ebola de nek omgedraaid wordt, mag ik toch hopen

CrapoTheGreat | 14-02-15 | 14:35

Maps zegt 2376km tot Donetsk. Da's voorlopig nog afdoende. Laat maar weten wanneer ze de heuvels van limburg bereiken. Dan neem ik direct afstand. Van limburg.

vaas klaak | 14-02-15 | 14:34

Ja, MAAR er gebeuren ook hele nare dingen in de naam van de Islam (redenering van dhr Samson,MAAR dan andersom).
MAAR, natuurlijk neem ik hier afstand van, trouwens het staat al heel ver van mij vandaan.

asylumstreetspanker | 14-02-15 | 14:34

Jezus nam er zelf al afstand van, zoals geschreven staat in Mattheüs 26:52: Wie naar het zwaard grijpt, zal door het zwaard vergaan.
.
Die haatverspreidende rebellen blijven maar doorgaan. Het ergste is: In het Westen lopen mensen rond die een niet-afkeurende houding naar de Islam toe, zelfhaat noemen. Vervolgens spreken zij hun sympathie uit voor dit boeventuig, wat ons van de EU, de Euro en Mark Verheijen moet verlossen. Of dat geen zelfhaat is.

Aretas | 14-02-15 | 14:33

kijkt iedereen even mee? Niemand hier zeurt over racisme.

De Stas | 14-02-15 | 14:32

Weg ermee, dumpen in het kalifaat? Zien wat er gebeurt..

svg | 14-02-15 | 14:32

@Barani517 | 14-02-15 | 14:25
Je bent inderdaad iets vergeten: de moslims doen het ook!
*fuck religie*

necrosis | 14-02-15 | 14:30

Gelukkig doe ik niet mee aan sprookjes. Succes met het verdedigen van de verhaaltjes.

Kamervraag | 14-02-15 | 14:27

Vast weer een zionistisch complot.
Zo, schuld verklaart, gaan we weer over tot de orde van de dag.

Toiletflush | 14-02-15 | 14:27

1. Het heeft niets met het Christendom te maken.
2, Ja, maar de islam heeft ook.
3. Het is een zionistisch complot.
4. Het komt doordat deze jongens nooit behoorlijk bahandeld zijn in Nederland.
5. Deze jongens moeten een huis en een uitkering in Nederland krijgen.
6. Ja, maar het westen.
7. Ja maar het Christendom is ook wel erg bespot en dan vraag je er om.

Ben ik nog wat vergeten?

Barani517 | 14-02-15 | 14:25

Ach... "Denk niet dat ik gekomen ben om op aarde vrede te brengen. Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard." (Matteüs 10, 34)

Wim Denkbaar | 14-02-15 | 14:24

Op die foto's ziet jezus eruit als een rastafari, ik mis alleen de 'jonko' nog.....
*Bad Brains opzetten doet*

necrosis | 14-02-15 | 14:23

@welatenheterbijzitte | 14-02-15 | 14:17
En wat als ik overtuigd anti-religieus ben en geen boodschap heb aan jouw boodschap?

necrosis | 14-02-15 | 14:21

Wil graag dat deze troepen direct doorstoten naar ons land, de islam voor altijd uit Nederland verwijderen en de weg-met-ons politici oppakken en berechten wegens hoogverraad.

Barani517 | 14-02-15 | 14:21

False Flag, this time real.

AntiSoof | 14-02-15 | 14:20

Hmmmm, lekkert.
En liefst loaden met de 575 Brisant gejuiced met verrijkt plutonium.
Niks verarmd uranium, das veel te soft.

2N3055 | 14-02-15 | 14:20

@miko | 14-02-15 | 14:15
Wat mij betreft is Pluto nog te dichtbij voor die relidioten, maar mijn oplossing is iets meer haalbaar.
Zowel financieel als afstands-technisch.

necrosis | 14-02-15 | 14:19

gristen = vrede

(c)ZWITSUL | 14-02-15 | 14:19

Die laatste foto...
Jesus is watching you...

HaagseSkieldah | 14-02-15 | 14:18

Ik ben Christen en veroordeel al het geweld dat uit naam van mijn geloof wordt gepleegd.

Christenen hebben de wereld en de mensen erin lief. Ongelovigen gunnen we hun leven - al was het maar omdat wij hen niet de mogelijkheid mogen ontnemen om zich ooit te bekeren!

Oordelen over het hiernamaals is aan de Here, niet aan mensen.

welatenheterbijzitte | 14-02-15 | 14:17

We kunnen ook geld en energie steken in de wetenschap. We hadden allang een medicijn tegen kanker kunnen hebben.

HalloIkBenGod | 14-02-15 | 14:17

Dus de Tempeliers beginnen nu in Oekraine... daarna meteen maar doorstoten naar ISIS, jongens!

binnenbuitenband | 14-02-15 | 14:17

Is dit niet gewoon een trollolol? Soort South Park reclame?

datzouzomaarkunnen | 14-02-15 | 14:17

@Dutch_Holland | 14-02-15 | 14:04 Laat ik het sterker maken. Zodra meer dan 2 personen zich verenigen, wordt een van hen beschuldigd van corruptie of erger. Scholieren willen nog wel eens met 3 naast elkaar op de weg rijden, maar dat lost het verkeer zelf op.

gnor | 14-02-15 | 14:17

@necrosis | 14-02-15 | 14:09
Verder, verder, veel verder weg.
Kunnen we groenland niet huren van die Denen? die paar dolfijnen vreters op dat eiland schikken maar een beetje in

miko | 14-02-15 | 14:15

@necrosis | 14-02-15 | 14:09
Verder, verder, veel verder weg.
Kunnen we groenland niet huren van die Denen? die paar dolfijnen vreters op dat eiland schikken maar een beetje in

miko | 14-02-15 | 14:15

Is prima, bij deze afstand van genomen. Moet ik nog ergens meedoen aan een demonstratie? Ook geen enkel probleem, je leeft tenslotte samen.

Bernard Couperus | 14-02-15 | 14:15

De monotheïstische religies zijn een bron van verdeeldheid, geweld en haat.

aceofspades | 14-02-15 | 14:14

Heeft niks met het Christendom te maken.

Schoorsteenveger | 14-02-15 | 14:13

We kunnen ze ook bij het gedumpte nucleaire afval zetten, regio atlantische oceaan

hakbarry | 14-02-15 | 14:11

Deze Jezus lijkt anders sterk een haatbaard uit de schilderswijk. Niet op de bebaarde, vriendelijke hippie die normale christenen doorgaans vereren. Dus niks geen argument voor de "christenen zijn ook geen lieverdjes" idioten.

Captain Pervert | 14-02-15 | 14:11

Religie. Zucht.

Vogelbeest | 14-02-15 | 14:10

@ Cidiood

Het (internationaal/nationaal) socialisme is ook een religie!

Aristotalloss | 14-02-15 | 14:10

Totaal geen probleem... Bij deze ;)

number668 | 14-02-15 | 14:10

OK, bij deze neem ik afstand? Ben ze nog niet in Den Haag tegengekomen, maar zal wel heel gevaarlijk zijn.

Ron_Paul | 14-02-15 | 14:10

@miko | 14-02-15 | 13:57
Ik heb begrepen dat Rottumerplaat nog leeg staat.

necrosis | 14-02-15 | 14:09

Er bestaan geen goden, alleen verknipte mensen die andere mensen weten te overtuigen van het tegendeel!

necrosis | 14-02-15 | 14:06

Gelukkig was het nationaal socialisme atheïstisch.

Cidiood | 14-02-15 | 14:05

De core business van de abrahamitische godsdiensten is: demoniseren!

Aristotalloss | 14-02-15 | 14:05

Overal waar groepen mensen zich verenigen, of dat nu een kerk, mileuclub, overheid etc. is maakt niet uit, maar altijd gaat het fout.

Dutch_Holland | 14-02-15 | 14:04

Spartacus wordt een beetje incoherent; enkele dagen geleden krijgt het Christendom het verwijt dat ze veel te pacifistisch zijn, maar nu zijn ze weer oorlogszuchtig.

Wat is het nou Spartacus?

malang | 14-02-15 | 14:04

De linkse kerk is nog altijd erger.

Dutch_Holland | 14-02-15 | 14:01

Het is altijd de religie dat gebruikt wordt om mensen beter te laten strijden. Religie ( maakt niet uit welke ) is blijkbaar niet alleen de oorzaak maar ook vaak de drijfkracht achter oorlogen. Domme mensen zijn het toch!!!

@baybabmus | 14-02-15 | 14:00

Ik zou graag afstand doen van al die relidioten maar is er een land wat ze wil hebben?

miko | 14-02-15 | 13:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen