Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nederlandse kids ingezet tegen Islamitische Staat

Nederlandse kindertjes zeggen sorry voor Breivik en islamitische moslimterroristen die cartoonisten afknallen. Kruistocht in Spijkerbroek, The Return. Kijk & Huiver. Dan valt zo'n executie-video toch weer reuze mee... breivikkindje534.jpgUpdate: Volgens Twitter is "Breivik"-zeggende mevrouw uit filmpje dr Anne de Jong, opvarende van de eerste Gaza-flotilla en werkzaam aan salafisten instituut UvA. Check. Moeder Anne komt er zelf voor uit. Arme knul.

Reaguursels

Inloggen

"In Romeinse optiek, in de overlevering niet. En daar ligt het verschil."
@ Ron_Fraud | 07-02-15 | 00:14

Idem geldt voor Mohammed als bloeddorstige, sadistische, machtsgeile, landjepikkerige, pedomane valse profeet:
"in Westerse optiek, in de islamitische overlevering niet. En daar ligt het verschil."

Harharhar!

Lore King | 07-02-15 | 22:33

Ik heb geprobeerd een discussie te voeren op joop mbt dit onderwerp. Hoe genuanceerd je het ook probeert, afwijkende meningen worden gewoon gedelete. Zo is het dus als je monddood wordt gemaakt. Terwijl het normaal is Israel als erger dan IS wordt gepresenteert, op joop dus. En OT, dit filmpje vinden ze dus fantastisch. Hoe eng is dat??

Forestaverde | 07-02-15 | 00:44

In Romeinse optiek, in de overlevering niet. En daar ligt het verschil.

Ron_Paul | 07-02-15 | 00:14

@ Ron_Paulus

Jezus was een van de vele wannabe-messiassen die er in die uiterst roerige Romeinse bezettingstijd rondlummelden in Judea en omstreken. Behalve als de inlosser van de profetie van de grote religieuze verlosser - de tweede Adam -, was de messiasfiguur in de onderdrukte volksgeest, zeer begrijpelijk vanuit de wanhoop onder de Romeinse en Farizeïsche knoet, restloos verweven - ja, volledig gefuseerd - geraakt met de idee en heilsverwachting van een politieke bevrijder, een joodse Führer anachronistisch gesteld.
Ergo: ongeacht wat J.C. - die toen als dé messias boven kwam drijven - zèlf desambieerde in politica, was hij du moment van zijn publieke coming-out een door en door terminaal politiek doordrenkt figuur, in Romeinse optiek een wat we nu zouden noemen: een staatsvijand, een Judeaganger, een terrorist. Hence zijn swifte quick & dirty afgang van het toenderdaagse toneel.

Lore King | 06-02-15 | 23:15

@ Ron_Paulus

Jezus was een van de vele wannabe-messiassen die er in die uiterst roerige Romeinse bezettingstijd rondlummelden in Judea en omstreken. Behalve als de inlosser van de profetie van de grote religieuze verlosser - de tweede Adam -, was de messiasfiguur in de onderdrukte volksgeest, zeer begrijpelijk vanuit de wanhoop onder de Romeinse en Farizeïsche knoet, restloos verweven - ja, volledig gefuseerd - geraakt met de idee en heilsverwachting van een politieke bevrijder, een joodse Führer anachronistisch gesteld.
Ergo: ongeacht wat J.C. - die toen als dé messias boven kwam drijven - zèlf desambieerde in politica, was hij du moment van zijn publieke coming-out een door en door terminaal politiek doordrenkt figuur, in Romeinse optiek een wat we nu zouden noemen: een staatsvijand, een Judeaganger, een terrorist. Hence zijn swifte quick & dirty afgang van het toenderdaagse toneel.

Lore King | 06-02-15 | 23:15

@ Ron_Paulus

Jezus was een van de vele wannabe-messiassen die er in die roerige Romeinse bezettingstijd rondlummelden in Judea en omstreken. Behalve als de inlosser van de profetie die de grote religieuze verlosser - de tweede Adam - was de messiasfiguur in de onderdrukte volksgeest verweven geraakt met de idee en heilsverwachting van een politieke bevrijder, een joodse Führer anachronistisch gesteld.
Ergo: ongeacht wat J.C. - die dan als dé messias boven kwam drijven, zelf desambieerde in politica,

Lore King | 06-02-15 | 23:04

1 van meerdere voorbeelden waarin Jezus aangaf dat hij niet kwam om de politiek te veranderen:
http://www.bijbelencultuur.nl/bijbelboeken/romeinen/13/7/geef-de-keizer-wat-des-keizers-is
de voorspelling van zijn eigen kruisiging, waarmee hij dus duidelijk aangaf dat hij niet aangaf om tegen de Romeinse bezetting te vechten:
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+20:18-19
Dat het Christendom later voor politieke doeleinden ingezet is, dat moge duidelijk zijn. Constantijn de Grote is hiermee begonnen:
http://www.isgeschiedenis.nl/invloedrijke-mannen/constantijn-de-grote-eerste-christelijke-keizer/
Maar nogmaals het was niet een vanaf het begin politieke beweging zoals de islam onder Mo. De wrede expansie en het politieke systeem zijn door Mo en/ of zijn eerste aanhanger uitgedacht en worden nu de islamitische wereld zo goed als gezuiverd is van niet gelovigen ingezet om het geloof verder de verspreiden. Mo kwam dus zelf met methodes als onthoofden, verslaven, verkrachten, intimideren, omkopen etc. Dit was Jezus zijn plan voor de verspreiding van het Christendom:
http://www.yssa.nl/nl/whatjesusdid/286/markus-6-6-11.html
Dat dit 4 eeuwen later door politieke figuren er heel anders uitzag.. tjsa.

Ron_Paul | 06-02-15 | 13:47

Lore King | 06-02-15 | 01:06
Christus was niet politiek bezig, hij beval zijn volgelingen het zwaard neer te leggen omdat ze zich wilden verzetten tegen zijn uitlevering. Hij werd vermoord omdat er angst was voor een Messias die in opstand zou komen tegen de Romeinen en omdat de Joden hem als godslasteraar beschouwden. Je bevestigt eigenlijk wat ik al zei over Mo, hij is begonnen met de gewetenloze expansie, met de executies van tegenstanders, het onthoofden van een hele joodse stam, het tot slaaf maken van jonge vrouwen om deze legitiem te verkrachten, de wetten die niet moslims vogelvrij maken of best case scenario tweede klas burgers. Een behoorlijke breuk met de Joodse traditie dat naar-binnen gericht was. De 'gouden tijd' onder de islam kwam vooral tot stand na de verovering van vele christelijke landen als Egypte en Libanon. Omdat de christenen in deze landen voor de economie en kennis van het islamitische rijk extreem belangrijk waren werd er nogal laks omgegaan met de strenge islamitische regelgeving. Er werden door mo's opvolgers zachtere methodes ingezet zoals uitsluiting van beroepsgroepen, regeringsposities, lager loon etc. om mensen te bekeren i.p.v. de methode van het zwaard en slavernij die Mo tijdens de veroveringsfase inzetten. Dat het nu economisch slecht gaat in de regio ligt niet alleen aan externe factoren, maar ook aan het feit dat er weinig christenen en niet-moslims over zijn. In seculiere landen als Libanon (nog steeds veel christenen)en Turkije gaat het economisch wel goed. De politieke wil van restoratie heeft nieuw leven ingeblazen gekregen, de visie van totale onderwerping van de gehele wereld aan de islam komt echter van Mo himself en niet van gasten als Bin-Laden. Deze visie van een wereld vrij van niet moslims zou je kunnen vergelijken met de visie van Hitler van een joden-vrije wereld. Jezus zijn visie voor de toekomst is een wereld waarin in elke uithoek van de wereld Christenen vervolg en vermoord worden, eigenlijk gaat deze hand in hand met die van Mohammed, alleen dat Mo de opdrachtgever van said vervolging is.
Mindfuck kijk ik niet, TV is a waste of time.

Ron_Paul | 06-02-15 | 13:18

Comments op de video worden gemodereerd. Ik heb al meerdere mensen gehoord waarvan de comment is verwijderd of niet doorgelaten.

Klapekster | 06-02-15 | 11:05

Het filmpje Letsunite van Abdelkarim El Fassi gaat de hele wereld over en veel bloggers in het buitenland en Midden Oosten denken dat de Nederlandse regering en de autochtone Nederlanders kleine moslimkinderen hebben gedwongen om zich te verontschuldigen voor de daden van Isis en zijn daar meer dan furieus over.
Wie legt al die woedende Moslims en buitenlanders nu uit dat dit filmpje niet door autochtone Nederlanders gemaakt is, maar door een paar in hun slachtofferrol soppende, onnadenkende en sociopathische Moslims gemaakt is die daarvoor hun eigen kinderen gebruikt hebben om zo te laten zien dat ze het vertikken om openlijk afstand van Isis te nemen. Yes, let's divide! Goed gelukt Abdelkarim!

agram | 06-02-15 | 09:27

Mijn zoon van 7 is al van slag als er op het jeugdjournaal iets wordt verteld over mensen die andere mensen doodmaken, laat staan wat zo'n peuter/kleuter daarvan moet denken? Wat een verschrikkelijk gore en achterbakse manier om kinderen te confronteren met de volwassenenwereld en ze te indoctrineren met de denkwijze dat zij schuldig zijn. Kinderen nemen alles letterlijk, vooral dat laatste jongetje, die begrijpt de gedachte erachter écht niet, kinderen kennen geen nuance, alleen zwart/wit. Ik vraag me af hoe lang hij zal denken dat hij slecht is. Gatverdamme!!! Meteen uit de ouderlijke macht ontzetten deze 'ouders' en aanklagen wegens ernstige psychische kindermishandeling.

wazakzegguh | 06-02-15 | 09:19

1. Nog steeds wordt het verzoek om openlijk afstand te nemen van Jihadisten gebruikt door veel Moslims om te bewijzen dat zij weer als slachtoffer gediscrimineerd worden. Als ze niet te beroerd zijn om hun kinderen te gebruiken door ze te vertellen dat ze bij voorbaat gediscrimineerd gaan worden door de slechte autochtonen, waarbij ze zelf “guilt by association” bij uitstek gebruiken, waarom maken ze zich dan geen zorgen om moslimkinderen die radicaliseren, terwijl dat juist nu een schrijnend probleem is voor veel moslimouders. En over discriminatie, hypocrisie en “guilt by association” gesproken, misschien kunnen ze ook eens het wijdverspreide antisemitisme in de moslimgemeenschap kunnen aankaarten.
2. Moslims zouden massaal openlijk afstand van Isis moeten nemen, omdat Isis hun religie misbruikt om moslimjongeren te werven om genocide, massamoorden en vrouwenverkrachtingen uit te voeren. Ze zouden massaal afstand moeten doen van Isis om de radicalisering van hun eigen jongeren tegen te gaan door de boodschap uit te dragen dat ze beslist niet in naam van alle Moslims kunnen spreken, maar slechts een klein groepje idioten. Ze zouden massaal afstand moeten doen van Isis om Isis te isoleren en hun macht te beperken. Ze hoeven het niet te doen om verantwoording af te leggen of dat ze schuldig zijn, maar om te helpen om hun eigen radicaliserende jeugd te redden en Isis te verzwakken en daarmee hun eigen geloofsgenoten en de hele samenleving een dienst bewijzen. Want alleen Moslims kunnen dat geloofwaardig doen, niet-Moslims kunnen dat niet voor hen doen. En het is een schande dat ze dat vertikken uit een soort valse trots en minachting tegenover niet-Moslims en dit verzoek weer aangrijpen om te laten zien dat zij de slachtoffers zijn die gediscrimineerd worden. Degenen die niet openlijk afstand nemen van Isis schreeuwen wel om naast elkaar leven, letsunite, respect en acceptatie, maar vertikken het om er iets voor te doen, niet eens voor hun eigen geloofsgenoten die hun kinderen naar het Isisfront zien trekken.

agram | 06-02-15 | 08:30

@ Ron_Paal | 05-02-15 | 17:49

Coldreading van Mijn persona is aan U niet besteed: wellicht moet U toch maar wat vaker naar Mindfuck kijken? Harharhar!
Gristus was ook meteen politiek bezig: daarom moest hij van de joodse geestelijken en de Romeinse bezetters het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen. Mohamed was wat betreft het installeren van een nieuwe heilstaat beduidend succesvoller. Ja, natuurlijk volgt er dan landjepik, privatisering, keiharde marketing en marktwerking: Mo was neoliberaal pur sang en avant la lettre. Je reinste sociaal darwinist bovendien.
Evenwel, na deze expansie, toen de islamitische orde een multinational was geworden, brak de beroemde Gouden Tijd van de Islam aan. Tot onvermijdelijke decadentie, interne broedertwist en het westerse imperialisme de boel failleerde. Tot vandaag de dag. Ayatollah K. is de eerste en beruchtste exponent (latere varianten zijn onder andere Bin Laden, Al-Zarkawi en Al-Bagdadi) van de meest extreme restoratiebeweging die de regio wilde zuiveren van de in zijn ogen zionistische en westerse Fremdkörper en geopolitieke en economische en militaire verdeelenheersers. Hij koppelde de politieke droom van restoratie aan de nachtmerrie van nietsontziende jihad.

Lore King | 06-02-15 | 01:06

-weggejorist-

Tatie | 06-02-15 | 00:24

-weggejorist-

Tatie | 06-02-15 | 00:24

Briljant...

da wizard | 05-02-15 | 23:24

Dit filmpje staat zo ver van de werkelijkheid dat het gewoon te gênant is om naar te kijken.

De waard zijn gast | 05-02-15 | 22:33

Het misbruik van kinderen voor zo'n filmpje is niet alleen onsmakelijk het zegt ook iets over de normen en waarden van de makers ervan.

Verder deugd de vergelijking die de makers in dit filmpje proberen te trekken niet. Er wordt Moslims niet gevraagd sorry te zeggen voor de terreur van een enkele gek. Er wordt Moslims gevraagd hoe het komt dat hele volksstammen van die gekken het Islamistische geloof als rechtvaardiging voor geweld gebruiken.

Er wordt gevraagd waarom leraren in de lagere klassen van het basisonderwijs in Nederland zich geconfronteerd zien met een grote meerderheid aan islamitische kindertjes die begrip weten op te brengen voor Parijse terroristen en voor ISIS.

Daar gaat het om. Eenmaal als het zo ver is verwacht ik een krachtig antwoord van de ouders van die kindertjes. En het antwoord is dan zo'n filmpje? Wat moet ik daar dan van denken?

Jan_van_Westland | 05-02-15 | 21:58

Mensen denken vaak dat het socialisme en de islam alleen maar draaien om de invoering van slavernij en het plegen van genocide.
Maar socialisme en islam is veel meer dan dat.

Socialisme en islam is ook;
- kinderen van klein af aan indoctrineren,
- mensen van de wieg tot het graf blijven voorliegen,
- stelselmatig alle controleerbare feiten ontkennen,
- stelselmatig appels met olifanten vergelijken,
- elke oppositie monddood maken; op welke manier dan ook.

Het is vooral de manier waarop deze extremisten hun kinderen inzetten (of dat nu als levend schild, zelfmoordterrorist of propaganda terrorist is) die walging oproept.

Dandruff | 05-02-15 | 21:07

Breivik vergelijken met moslimterrorisme is een incident vergelijken met een probleem dat meer structureel van aard is.

Dat neemt niet weg dat elke vorm van terrorisme afgekeurd moet worden. Helaas gebruiken mensen het om moslimterrorisme te bagatelliseren.

broodje aap verhaal | 05-02-15 | 20:55

Binnenbaan
Snap het argument in het filmpje niet. Mensen blazen zichzelf en anderen op in de naam van de islam, dan lijkt het me logisch dat je als moslim meteen zegt dat de islam dat niet goedkeurt en deze mensen jouw geloof misbruiken. Of je moet het zo logisch vinden dat het niet bij je geloof hoort dat je je hoofd schudt en verder loopt. Maar ik ben eigenlijk bang dat de maker van het filmpje het met de opvattingen van de anti-Hebdo terroristen eens is, al zou hij niet zo snel dezelfde middelen gebruiken.

lregerda | 05-02-15 | 20:55

@T.Tussengas
Je bedoeld waarschijnlijk 'grote boodschap' Van dit soort kindermisbruik lopen mijn darmen spontaan leeg! Walgelijke filmpjes gemaakt van mijn belastingcenten!

Mr. Charrington | 05-02-15 | 19:58

-weggejorist-

T.Tussengas | 05-02-15 | 19:31

Walgelijk vooral ook dat GeenStijl dit perverteert. Bah. Fatsoensrakkers.

Roer | 05-02-15 | 19:28

Dwdd net. * kots * kan ff niet praten want * kots *...

Hufter | 05-02-15 | 19:25

Nu op DWDD. 2 figuren die met moeilijke woorden helemaal niets zeggen en dus geen punt kunnen maken. Ze krijgen zowaar wat tegengas, maar van Dis geeft alweer keurig aan dat hij banger is van Wilders dan de islam.

KapiteinClaus | 05-02-15 | 19:17

nou zolang het punt maar bewezen is, maar erg misselijkmakend om kinderen hier mee te confronteren op een jonge leeftijd. als kind wou ik namelijk alleen spelen en wist ik niet wat terroristen of criminelen waren.

timkuikzuigtbal | 05-02-15 | 19:02

Waar is Bureau Jeugdzorg als je ze nodig hebt? Dit is geestelijke kindermishandeling.

Maria.1 | 05-02-15 | 18:47

Walgelijk filmpje. Snap het argument wel, maar door dit soort tactieken in te zetten heb je de wedstrijd gewoon verloren. #fail

Binnenbaan | 05-02-15 | 18:39

Driewerf bah.

Real Dutch Meat | 05-02-15 | 18:35

Dit doet me denken aan het misbruik van kinderen tijdens demonstraties in de jaren '60 en '70 door PSP, P v/d A, en andere linkse groeperingen. Goedkoop en om kotsmisselijk van te worden!

verichrome | 05-02-15 | 18:23

Ja lekker tegen kinderen aan lullen, hebben deze mensen ook de ballen om dit tegen de daadwerkelijke betrokken mensen in hun gezicht te zeggen! HAHA nee,...

Politiek correct!

De*correcte*kerstman | 05-02-15 | 17:55

Ken die types zoals die vrouw in dat filmpje. Helaas heb ik zo'n idealistisch vies type in de familie
Zij heeft gelukkig nooit kinderen gekregen, dus die ook niet kunnen verpesten. Verder heeft ze bijna niemand in haar kringen over, want die types krijgen onderling met hun soortgenoten altijd ruzie.
Onder het mom van zich vaak willen presenteren als wereldverbeteraar, zit er sluimerend een flinke persoonlijkheidsstoornis verscholen in hun frontale hersenkwab.

penis-aqua-rosA | 05-02-15 | 17:52

We kunnen het één niet los van het ander zien, Mijn zwakbegaafde broeder...
Lore King | 05-02-15 | 17:21
Ik zie het één niet los van het ander, ik zie een verschil in oorzaak en gevolg, jij geeft aan dat de islamitische problematiek (grotendeels) gevolg is van de politieke situatie, vergeet daarbij met tegenargumenten te komen voor het feit dat Mohammed degene was die begonnen is met de politieke islam en begonnen is met het uitmoorden van hele volksstammen het vermoorden van critici en ter doodstraf stellen van afvalligen. Om dit hele concept in de schoenen van Khomeini te schuiven is lachwekkend, maar past natuurlijk wel heerlijk in 'het is alleen maar machtspolitiek' plaatje. Tsja als de CIA niet in Iran had ingegrepen hadden we nu duizenden homo imams gehad en elke dag zouden de minaretten galmen met de boodschap van de tolerantie.
Op je belediging ga ik niet in. Het is, net als je argumenten, ook nog eens een hele slappe belediging. Als ik een inschatting van je persoonlijkheid zou moeten maken ben je behoorlijk gefaald in je persoonlijke leven en klammer je je nu angstvallig vast aan je ingebeelde intellectuele superioriteit. Heej, je hebt tenminste 'intellectueel' harharhar net als de KKK in het diepe zuiden tenminste nog wit is, de verarmde Russische boer in Siberië tenminste nog een trotse Rus is, de mislukte moslim in Almere tenminste geen kuffar is en zijn werkloze buurman zich verheven voelt omdat hij VARA kultuur programma's kijkt en daarmee is de cirkel compleet.

Ron_Paul | 05-02-15 | 17:49

Update: vanavond de makers in DWDD (NPO1...)

IQmin100 | 05-02-15 | 17:25

@ Kont_Paul | 05-02-15 | 16:45

Ayatollah Khomeini was de eerste die het concept van een eindeloze bloeddorstige jihad verbond aan zijn eigenlijke drijfveer: de verwijdering van Israël en de Arabische handlangers van Israël in het Midden-Oosten. De oorlog moest doorgaan tot de bevrijding van Jeruzalem. De introductie van een doodscultus met het martelaarschap was daarmee geboren en verspreidde zich viraal in het Midden-Oosten toen de soennietische extremisten opkwamen, geprept door hun haat tegen het oliegeile westen, Israël en de handlanger-staten, met als extra dimensie de strijd tegen de sjiitische concullega's.
IS is slechts een nieuwe kooivechter op het toneel. Louter militaire annihilatie (voorzover mogelijk) van IS, leidt vrijwel zeker tot nieuwe koppen aan de zevenkoppige jihaddraak.
Tot het moment dat het allesbepalende Palestijns-Israëlische vraagstuk nou eindelijk eens wordt opgelost, de oliedollars, welvaart en autonomie eerlijk worden verdeeld, er in de westerse wereld geen volstrekt insensitieve en monomane verlichtingsfundamentalistische verkrachtingen van de vrijheid van meningsuiting meer worden gepleegd, er openheid, respect, interesse, dialoog en verbinding ontstaat op alle schalen en regio's tussen niet-moslims en moslims: van micro tot op leidersniveau, zal zeer waarschijnlijk de ellende voortzetten.
Waar zijn China? Rusland? Israël? Deze en vele andere landen zijn niet gebaat bij échte duurzame oplossingen.
We kunnen het één niet los van het ander zien, Mijn zwakbegaafde broeder...

Lore King | 05-02-15 | 17:21

Ik mis een ukkie met een keppeltje op, en dan een pappa die uit gaat leggen dat het een zionist is.

Stortkoker | 05-02-15 | 17:11

Kleine kinderen een schuldcomplex aanpraten is al erg. Ze aanpraten dat ze van een ander(skleurig)ras zijn is snoeihard de waarheid verdraaien. Liegen.
En ze dan nog daarvoor excuses laten aanbieden, tegen hun zin.
-
Alleen types als b.v. Goebbels kun je ergere propaganda en leugens verwijten. Grof schandaal. Aanklagen die smeerlappen die dit kleine kinderen aandoen. Voorgoed verbieden ooit weer contact te hebben met kleine kinderen. Steriliseren, allebei.

Raider Twix | 05-02-15 | 17:09

Eigenlijk zijn dit een soort Jehova's Getuigen.

Lagonda | 05-02-15 | 17:07

correctie: moet natuurlijk 1400 jaar zijn. Rond het jaar 700..

Ron_Paul | 05-02-15 | 16:58

Lore King | 05-02-15 | 16:17
Schei toch uit met je lulkoek over gekrenkte zieltjes vanwege een cartoon, je bent toch geen kind!?. Ga naar je huisarts en laat je opsluiten!

Asimov6 | 05-02-15 | 16:51

Doet me aan dat 'ik ben een kut Marokkaan' filmpje denken. Goed filmpje, goede boodschap etc etc. maar het wringt bij het inzetten van kinderen van 5 die geen flauw idee hebben van wat ze zeggen. Laat staan dat ze het er over 10 jaar mee eens of oneens kunnen zijn. Dat moet anders kunnen.

kicktherabbit | 05-02-15 | 16:48

Lore King | 05-02-15 | 15:35
Ook al glijden je woorden gladder van je tong dan diarree van porselein, je argumenten stinken.Er is geen sprake van politisering van een religie, als je zelf onderzoek had gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de islam dan had je geweten dat deze sinds day one politiek is. Je probeert politiek en islam te scheiden terwijl deze altijd met elkaar verbonden zijn geweest. Mohammed was immers politicus, strijdheer en profeet in één. Elke dag worden er honderden mensen vermoord in de naam van de islam en ze doen hierbij niets anders dan wat hun profeet zo'n 700 jaar geleden ook heeft gedaan.

Ron_Paul | 05-02-15 | 16:45

@Lore King | 05-02-15 | 16:17
Schei toch uit! De enige overeenkomst tussen beiden is het feit dat ze links zijn. Charlie Hebdo is ook links.

Rest In Privacy | 05-02-15 | 16:26

Het onthutste gemoed, de schrijnende verontwaardiging, de abyssale krenking en de bloeddorstige woede die dit satirisch bedoelde filmpje oproept bij velen onder U, geeft U een uitgelezen proeverij van de emoties die vele moslims én moslimkindertjes voelden toen zij de satirisch bedoelde cartoons van Charlie Hebdo zagen.

Lore King | 05-02-15 | 16:17

"1984" was eigenlijk bedoeld als satire. Dat boek wordt dus momenteel tot leven gebracht en in ons leven gebracht. En in dat van kleine onschuldige kinderen.

Schaaldier | 05-02-15 | 16:13

@IQmin100 | 05-02-15 | 16:06
Ja maar mevrouw is links, intellueel en van de universiteit van de arbeid, dus dan mag het.

Rest In Privacy | 05-02-15 | 16:08

Anne de Jong schrijft op haar Facebook:
"Mijn hart brak en zo moeilijk om op deze manier tegen mijn zoontje te praten."

-Misschien had je dan naar je hart moeten luisteren voor je je kind inzette voor moraalpropaganda?

Anne de Jong schrijft op haar Facebook:
"Jazeker, wat je nu gaat zien is onethisch en pedagogisch onverantwoord."

-Misschien had je dan ook naar je verstand moeten luisteren voor je je kind inzette voor moraalpropaganda?

Je hart en je verstand hebben je gewaarschuwd dat er iets niet deugde en toch wilde je meedoen met de gedachtenpolitie. Activisme staat je vrij. Maar wees als universitaire moeder zo verstandig om je kind er buiten te laten. Onzuivere methodiek weet je wel.

IQmin100 | 05-02-15 | 16:06

Qach kinderen gebruiken als schild, kinderen opleiden tot tereur... waarom verbaast het me dus niet dat de zwakzinnige reactie op de oproep afstand te nemen sordt vertaald om kinderen weer eens flink te misbruiken

Sarah7695 | 05-02-15 | 16:01

malang | 05-02-15 | 15:26
==
Interessant... Mogelijk dat kritiek van buitenaf contraproductief is. Ik weet niet of ik het eens ben met je inschatting dat de islam ten onder gaat. Deze interne strijd is ook niets nieuws, radicalisering en secularisering kwamen al eerder voor.
Ik blijf erbij dat het een feit is dat mensen die een gewelddadige ideologie aanhangen hier wel degelijk op aangesproken mogen en moeten worden.

Ron_Paul | 05-02-15 | 15:59

Walgelijk dit. Heb er verder geen woorden voor.

Dit tegen een kind zeggen? Waar blijft jeugdzorg toch, als je ze écht eens nodig hebt..

LibertarianTeacher | 05-02-15 | 15:53

Ik vind dit kindermisbruik.
TheseDays00 | 05-02-15 | 11:07

Eens. Ik vind het ook kindermisbruik. Ik denk zelfs dat dit kindermisbruik is. Gesubsidieerd kindermisbruik. Ouders die voor geld hun eigen kinderen of die van een ander voor een reclamespotje misbruiken. Steeds als je denkt dat de mensheid niet nog dieper kan zinken gebeurt er weer iets waaruit blijkt dat er qua onmenselijkheid toch nog rek in zit. Ernstig zieke mensen die hieraan meewerken. Gelukkig komt er binnenkort vanzelf een wet waarbij verwarde mensen preventief behandeld mogen worden...., toch?

Schaaldier | 05-02-15 | 15:50

Damn, als je kids gaat maken denk je toch even na wat voor moeder je ze geeft..

BlakeMiddle | 05-02-15 | 15:40

@ Ron_Foul | 05-02-15 | 15:05

U scheurt zoals voor U te doen gebruikelijk weer ultrakort door de analytische bocht waardoor U de macht over het stuur verliest en tegen een blinde klaagmuur kwakt.

Het probleem én de oplossing zijn puur politiek, militair en ideologisch. Niet per sé religieus: extreem-islamisme is een politisering van bepaalde fundamentalische denkbeelden. Verdiept u zich toch eens in de historie en de vraagstukken van het Midden-Oosten in plaats van hier gratuite oneliners te debiteren. Geeft U maar eens aan welke problemen u nu psies ziet en Ik zal ze voor U oplossen.

Harharhar!


Lore King | 05-02-15 | 15:35

weet je wie net zo'n blond haar had als Breivik? Al die westese hoeren! Ook al ben je niet echt een hoer, toch denken veel mensen dat omdat je erop lijkt met je blonde haar en gebrek aan hoofddoek. Zeg maar Yonas, ik ben géén hoer, en mama ook niet he? Neem maar afstand van al die westerse hoeren, zeg maar sorry.
Tsjernodebiel | 05-02-15 | 11:49
ROFLOL + voor jou Tsjernodebiel!
Walgelijk filmpje wat een hoop zegt over het IQ van de in de kont van alla kruipende schlemielen.

WitteGrunneger | 05-02-15 | 15:35

Ik snap de strekking van het filmpje niet. Zijn jongetjes met Marokkaanse voorouders allemaal boeven? Is Spiderman een terrorist? Is Breivik een kleuter van twee die door een linkse wipkip aangezet werd tot moorden? Vragen vragen.

Rest In Privacy | 05-02-15 | 15:35

truusch | 05-02-15 | 11:56
Hou mij er buiten als je het hebt over de burgers hebben dit en de burgers hebben dat...

swassannuf | 05-02-15 | 15:33

Het misleidende van de denkwijze van deze filmmakers is dat het niet gaat over het petje of de huidskleur. Het gaat niet om uiterlijke kenmerken. Het gaat er om dat als je naar mohammed kijkt en je de koran leest dat dit recht in gaat tegen de westerse normen en waarden. Daar willen wij als Nederlanders duidelijkheid over. Ben je voor de sharia of ben je voor de Nederlandse wet. Wil je liever een kalifaat of wil je meerwerken aan de Nederlandse samenleving. Ik vind dat wij van de moslims mogen vragen of zij zich publiekelijk willen afzetten tegen de barbaarse praktijken, Jodenhaat en vrouwendiscriminatie die door vooral moslims wordt uitgevoerd.

nerugaer | 05-02-15 | 15:31

Aan de andere kant: prima filmpje! Bedankt kids! Goed gedaan!

robW | 05-02-15 | 15:30

Ik kon het niet afkijken. Tenenkrommend. Doe mij maar wat leaks vanuit syrië. Afgesneden hoofden enzo

LeakyLeak | 05-02-15 | 15:26

Ron_Paul | 05-02-15 | 15:12
====
De islam kan zich inderdaad niet van binnenuit vernieuwen.
Waar we nu getuige van zijn, is een huis dat innerlijk verdeeld is en tegen zichzelf strijdt. En daardoor ten onder gaat. De islam vernietigt zichzelf.
Misschien dat ze in een uiterste krachtinspanning nog eenmaal zich op kan richten (door te focussen op datgeen wat de islam bindt, namelijk haat tegen Joden), maar dan zullen zij zich te pletter lopen op 'de poorten van Jeruzalem'.
De islam is eindig, en het proces van 'verrotting' wordt vertraagd als er buitenstaanders zich tegenaan gaan bemoeien. Blijft het feit staan dat mensen die zich ZELF niet inlaten met geweld, niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor het geweld door anderen gepleegd.

malang | 05-02-15 | 15:26

OMG, dit is te triest voor woorden. En de personen in het filmpje vinden de "boodschap" vast héééél geweldig.

kapotjeplov | 05-02-15 | 15:18

Loooooos Mongolioooos.. Met aan de linkerkant weer als vanoudsssss, Annuuuuhhh

LeakyLeak | 05-02-15 | 15:13

@giechelmeisje | 05-02-15 | 14:58
Inderdaad. Want het is waar dat ouders hun kinderen indoctrineren, vaak met de doctrines waarmee men zelf weer mee geconditioneerd is. En probeer maar eens zuiver naar de realiteit te kijken. Dat lukt bijna niemand.
Maar ja. Als men aan de kern raakt, het ego, dan wordt het stil. Of juist niet. Het probleem op de wereld is dat heel veel mensen totaal gehersenspoeld zijn. Bijna iedereen, schat ik.
Wanneer mensen de wereld willen verbeteren, dan is het goed om een aantal jaar aan zelf-inzicht te werken.
Wie zichzelf kent kan de wereld mischien kennen, wie zichzelf niet kent spreekt als een toneelspeler en weet het zelf niet eens en kan de wereld niet kennen.

AntiSoof | 05-02-15 | 15:12

@Julia: you win the internet for today!
@malang: aanspreken op of verantwoordelijk houden voor, die 2 zitten dicht bij elkaar. Dat moslims zich niet openlijk kunnen uitspreken tegen de islam geeft dus juist aan dat het op buitenstaanders aankomt. Immers kan de islam zonder kritiek van binnenuit zich ander niemals vernieuwen. En enige vorm van kritiek wordt al heel snel weggezet als 'inhakken op' In bepaalde landen krijg je bij het minste geringste stokslagen, of de doodstraf opgelegd door overheid of buurtbewoners.
@Lore King: harharhar

Ron_Paul | 05-02-15 | 15:12

@Ron_Paul | 05-02-15 | 15:05
Precies.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 15:09

Wat een sneu stukje fuckwerk. Dat blonde kindje lijkt verdacht veel op een mongooltje. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen! Die blonde moeder lijkt me ook niet helemaal in orde.

patat - generatie | 05-02-15 | 15:06

@Lewis en anti-fatwa.

Ik wilde voordat ik weer aan de slag ga nog een opmerking over het idiote 'harharhar' welke een 'gedeeltelijk' misplaatst gevoel van superioriteit weergeeft. Blijkbaar is de koning van de orale traditie vooral bezig met het herhalen van horen zeggen zonder met enige goede tegenargumenten te komen. Ook al kun je jezelf nog zo mooi verwoorden aan het einde is het niet meer dan een verhaaltje zonder inhoud.
Ga lekker verder met alles blind op de machtspolitiek te schuiven, ook al zou dit het geval zijn en zou de islam alleen misbruikt worden als enabler van 'machtspolitiek', het blijft een dodelijk wapen. Kernbommen zijn ook slechts wapens in grotere conflicten, ze zijn daarmee niet minder gevaarlijk. hear ye, hear ye! ;-) ennuh harharhar *proest*

Ron_Paul | 05-02-15 | 15:05

'waar ben je dan mee bezig?'
Ron_Paul | 05-02-15 | 14:44
===
Zolang iemand niet ZELF wandaden verricht in naam van geloof/ideologie, ga ik hem/haar inderdaad niet verantwoordelijk houden voor wandaden verricht vanuit dat geloof/die ideologie. 'Aanspreken op' is nog wel iets anders dan 'verantwoordelijk houden voor'. 'Verantwoordelijk houden voor' impliceert '(mede)schuldig zijn'.

Wat ik me wel kan voorstellen, (maar uiteraard niet af kan dwingen) is dat mensen nog eens kritisch naar hun overtuiging kijken als er in naam van die overtuiging zoveel geweld wordt gepleegd.

Een van de nare aspecten van de islam is dat op uittreding op zijn minst verstoting volgt, en vaak erger, zelfs de dood.
Ik kan me daarom voorstellen dat veel moslims zich niet openlijk uitspreken tegen de islam, want velen zijn net zo bang voor de radicalen als anders- of niet-gelovigen zijn.
Het heeft daarom helemaal geen zin om als buitenstaander verbaal in te gaan hakken op moslims die zelf geen wandaden plegen, integendeel, we zullen die moslims nog hard nodig hebben in de strijd tegen de werkelijke geweldplegers.

malang | 05-02-15 | 15:04

Ik neem afstand van dit land, sorry...

Gezwelgje | 05-02-15 | 15:04

Campagnetechnisch gezien een zeer geslaagde film, want zo'n beetje heel Nederland reageert hier op.. :)

giechelmeisje | 05-02-15 | 14:58

Religie staat tot macht als sex staat tot verkrachting.
Lore King | 05-02-15 | 14:50
-
Daarom moet je islam fascisten alle ruimte geven,vooral geen kritiek willen geven,en blijven ontkennen en wegkijken,harharhar.

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:57

malang | 05-02-15 | 14:15
Beetje vreemde vergelijking, om een nationaliteit te vergelijken met een geloof/overtuiging/idee.
Een verhaaltje.
Stel, ik hang het kaboutergeloof aan. In het kabouterboek staat dat alle tuinkabouters in een tempel aanbeden moeten worden. Een groep van mijn medegeloofgenoten in de grote Kabouter vind het heiligschennis dat er tuinkabouters worden verkocht en in de tuin worden gezet. Daarom stelen ze tuinkabouters uit de tuinen. Nu heeft mijn buurman tuinkabouters en begint een beetje zenuwachtig te worden. Hij weet dat ik het kaboutergeloof aanhang en er uit mijn gemeenschap mensen zitten die tuinkabouters stelen. Deze daden worden overigens gepleegd met verzen uit het Kabouterboek. Desondanks word ik kwaad als mijn buurman vraagt of ik ook zijn kabouters ga stelen. Jij gelooft toch in de grote Kabouter? De mensen die tuinkabouters stelen komen toch voort uit jouw gemeenschap?
Ik kijk weg voor de daden die zij plegen wil die ook niet afkeuren en ik voel mij ook totaal niet genoodzaakt om mijn broeders in het geloof toe te spreken op de misdaden die zij plegen uit naam van mijn geloof. Een geloof dat ook de mijne is.

Prima hoor, maar als jij het gif wat er in de islam stroomt en de misdaden die vanuit jouw geloof worden gepleegd niet bespreekbaar wilt maken, of bekritiseren, of wilt afkeuren.
Dan moet je niet raar opkijken dat er anders naar je gekeken wordt, want hoe weet iemand anders dat jij niet zo bent terwijl jij hetzelfde geloof aanhangt en bepaalde dingen niet wilt afkeuren?
Maar misschien wilt men dit wel en is men hier op uit, het wantrouwen, de tweedeling. Tweedeling uit naam van islam is niet vreemd kijk naar ongelovig/gelovig, vrouw/man.
Uiteindelijk is de slachtofferrol wel lekker handig.

Julia | 05-02-15 | 14:57

@malang | 05-02-15 | 14:52
Ja, dat mag je ze wel vragen om de steun aan Ajax en Feyenoord op te geven.

Maar je vergelijking gaat mank, want Ajax en Feyenoord keuren dat geweld af, terwijl de islam juist oproept tot geweld tegen ongelovigen, hypocrieten, vrouwen, homo's enzovoorts.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:56

@ anti-fatwa | 05-02-15 | 14:49

Zucht...

Tussen droom en daad zitten wetten en praktische bezwaren...

Uw prozaïsche voorbeelden demonstreren Mijn gelijk.

Harharhar!

Lore King | 05-02-15 | 14:55

@Lore King | 05-02-15 | 14:44
Tot over zeven jaar dan, Erlkönig. Jammer om te zien hoe jij je verbale en intellectuele gaven die zeer groot zijn, zoals je heel goed weet, verprutst aan het wegkijken van het grote gevaar van deze decennia, de islam. En jijbakken en drogredeneringen zijn ver beneden je stand. Laat die weg. Je kan zonder.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:53

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:17
===
Het is ook een keuze om voor Ajax of Feyenoord (of een andere club) te zijn. Die vrijwillig verkozen steun ook maar opgeven als hooligans van jouw club zich misdragen (terwijl je er zelf niets mee te maken hebt)?

malang | 05-02-15 | 14:52

Ben benieuwd of Anne nog zo piept als dat leuke blonde jochie de kop wordt afgehakt omdat hij uitkwam voor zijn heaumeau voorliefde.

marcoplarco | 05-02-15 | 14:51

@ anti-flipflop | 05-02-15 | 14:43

Religie staat tot macht als sex staat tot verkrachting.

Lore King | 05-02-15 | 14:50

Harharhar!
Lore King | 05-02-15 | 14:39
-
?
Wat een debiel ben jij joh met je geharharhar.
Tuurlijk mag iedereen denken wat hij wil.Zoals een bomaanslag bedenken in een supermarkt waar jouw vrouw loopt met je kinderen,harharhar. Of je moeder of oma in elkaar trappen omdat ze toch maar een ongelovige hoer is,harharhar.
Nee je hebt helemaal gelijk,harharhar

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:49

@Ron_Paul | 05-02-15 | 14:44
Goed gezegd, Ron.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:48

@ anti-fatkwak | 05-02-15 | 14:43

Dat zegt U helegaar niet, halvegare.

U navelneuzelt zich blind op de religieuze dimensie en huilebalkt over de koran terwijl dat slechts een superstructuur is bovenop de infrastructuur, de ware motor van het geweld: machtspolitiek.

Lore King | 05-02-15 | 14:47

@ Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:20

Erlkönig is als de komeet van Herrie - pardon: Halley-, komt elke zeven jaar langs...

En een komeet is immer een boodschapper van groot heil (of onheil): van nieuw moreel, intellectueel en spiritueel leiderschap...

Harharhar!

Lore King | 05-02-15 | 14:44

Iemand die kiest voor het neonazisme, is daarmee nog niet verantwoordelijk voor de daden van Breivik.
Iemand die kiest voor het communisme, is daarmee nog niet verantwoordelijk voor de daden van Stalin of Mao of Pol Pot.
Iemand die kiest voor de Islam is daarmee nog niet verantwoordelijk voor de daden van al Qa'ida, Hamas, Hezbollah, IS, Boko Haram, al Shabaab etc. etc. etc.

Wat snap je daar niet aan?
malang | 05-02-15 | 13:54
Het nationaal socialisme is direct verantwoordelijk voor de holocaust en Breivik. Zonder nationaal socialistische ideologie had er geen motivatie en rechtvaardiging geweest voor deze moorddaden.
Zonder het communisme hadden Stalin en Mao nooit de instrumenten gehad om hele bevolkingsgroepen te laten verdwijnen, hadden kinderen hun ouders niet naar de goelag gestuurd en hadden de goelags welke gemotiveerd werden door het idee van Karl Marx dat: Arbeid de enige weg voor hervorming is, klinkt een beetje naar Arbeit macht frei en dat is geen toeval, daarbij heeft Karl Marx als rijkeluiszoon zijn hele leven geen poot uitgestoken, hij had zo bij D66 aan de slag kunnen gaan om vanuit de villawijk tegen de verruwing van de toon te prediken, maar dat terzijde. Zonder communisme ook geen 'culturele revolutie' En zonder Islamisme en Islam geen Jihad, geen Hezbollah, geen IS..
De ideologie/ het geloof is verantwoordelijk voor de ellende. Ben je aanhanger van deze ideologie dan mag je TENMINSTE verwachten dat mensen je hier kritisch over benaderen. Sorry hoor, maar als je zegt dat Neo nazi's geen verantwoording hoeven af te leggen voor de holocaust en de inherente haat in hun ideologie.... waar ben je dan mee bezig?

Ron_Paul | 05-02-15 | 14:44

Lore King | 05-02-15 | 14:26
Dat zeg ik,sufkut.

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:43

@ anti-fatwa | 05-02-15 | 14:27

So what? De ene kallefaat is de andere kallefaat nog niet?
Er is een verschil tussen een schone en een vieze vaat.
Iedereen mag toch op basis van De Vrijheid denken en ambiëren wat-ie wil? Ook al is dat een Nieuwe Wereldorde?
Een beetje gristen zou idealiter ook graag elke andere aardbewoner gekerstend zien, want dan immers delend in Heere's Heil...

Harharhar!

Lore King | 05-02-15 | 14:39

Maaiveld | 05-02-15 | 14:25
(kleine criminaliteit)
Kleine verkrachting? of een kleine beroving? een kleine moord misschien?

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:30

Zo'n religieus sprookjesboek kan je op verschillende manieren uitleggen. En dat gebeurt in het algemeen vredelievend en zelfonderzoekend. Bij ieder geloof zie je uitwassen die religie gebruiken om macht te verwerven. IS is een sekte.
Bovendien ziet de gemiddelde nederlandse moslim nauwelijks een moskee van binnen. Het moslim zijn is voor hen een identiteit. De enkele-reis-jihad-reizigers zijn grotendeels jongens uit gematigde moslim gezinnen, mislukt op school, in aanraking geweest met politie (kleine criminaliteit) en met vakkundige propaganda klaargemaakt voor actie in het heilige land.
Maaiveld | 05-02-15 | 14:25
-
Nog een keer:
Ik zou zweren dat ik vandaag nog een twitter las van een gemeenteraadslid die zwoer dat elke moslim een kalifaat nastreeft.Het liefst over heel de wereld.Em
n dat elke moslim die dat ontkende geen echte moslim zou zijn.
anti-fatwa | 05-02-15 | 14:13

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:27

Ik houd niet alle moslims voor terroristen. Ik denk wel dat de Islam 'de ruimte bied' om het slechtste in de mens naar boven te halen. Een religie gesticht door een gestoorde man.

Wat. een. walgelijk. filmpje.

Ben Adam | 05-02-15 | 14:26

@ anti-IQ-fatwa | 05-02-15 | 14:16

Het feit dat de "Bhoedisten" zoals U hen noemt (harharhar!) eerder NIET de moslims te lijf gingen bewijst dat de oorzaak van het geweld niet in hun religie schuilt doch in de gewijzigde machtspolitieke verhoudingen. Daarbinnen de opkomst van fundamentalistische en extremistische islamisten, reeds gestart in de jaren na de Eerste Wereldoorlog, als spiegel of juist contraspiegel van het westerse nationalisme en imperialisme. En aangezien er best veel moslims zijn, waarschijnlijk zo'n 1,7 miljard mensen, dus zo'n kwart van de wereldbevolking, en zij vanuit het vroegere islamitische imperialisme ook overal zitten, er dus op veel plekken in de wereld - ook in de boeddhistische - relipolitieke spanningen kunnen ontstaan.

Lore King | 05-02-15 | 14:26

@anti-fatwa 13:33 - 14:00
Zo'n religieus sprookjesboek kan je op verschillende manieren uitleggen. En dat gebeurt in het algemeen vredelievend en zelfonderzoekend. Bij ieder geloof zie je uitwassen die religie gebruiken om macht te verwerven. IS is een sekte.

Bovendien ziet de gemiddelde nederlandse moslim nauwelijks een moskee van binnen. Het moslim zijn is voor hen een identiteit. De enkele-reis-jihad-reizigers zijn grotendeels jongens uit gematigde moslim gezinnen, mislukt op school, in aanraking geweest met politie (kleine criminaliteit) en met vakkundige propaganda klaargemaakt voor actie in het heilige land.

Maaiveld | 05-02-15 | 14:25

@malang | 05-02-15 | 14:19
Ja, dat met je ze wel vragen. Maar je vergelijking gaat mank, want Ajax en Feyenoord keuren dat geweld af, terwijl de islam juist oproept tot geweld tegen ongelovigen, hypocrieten, vrouwen, homo's enzovoorts.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:22

Dan moet U eens wat andere kranten, blogs, websites en kanalen gaan frequenteren...
Lore King | 05-02-15 | 14:08
-
U bedoelt dat soort sites dat dit soort walgelijke misselijke filmpjes goedpraat?
De IS fanpage etc?
Nee dank u.Ik blijf liever gezond in mn hoofd.
www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/0...

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:21

@Lore King| 05-02-15 | 14:14
Ik ben nu een stuk eenvoudiger van geest dan toen wij elkaar in 2008 spraken, Erlkönig. De islam deugt niet. Of, in de woorden van de volksschrijver Reve: islam is voornamelijk massamoord. Ja, ik heb bijgeleerd. Jij zo te zien niet.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:20

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:17
===
Het is ook een keuze om voor Ajax of Feyenoord (of een andere club) te zijn. Die vrijwillig verkozen steun ook maar opgeven als hooligans van jouw club zich misdragen (terwijl je er zelf niets mee te maken hebt)?

malang | 05-02-15 | 14:19

want Nederlanders hebben ooit in slaven gehandeld.
malang | 05-02-15 | 14:15
-
Moslims hebben er maar een paar miljoen meer verhandeld.Verwaarloosbaar.

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:18

@malangzaamst | 05-02-15 | 14:15
Nederlander ben je door geboorte. Islam ben je door keuze. Hee, dat heb ik je al eens verteld, ma. Dringt niet door, hè, dudette.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:17

HersenlozeLoze King | 05-02-15 | 14:08
Zelfs de vredige Bhoedisten gaan tegenwoordig moslims te lijf.
Ligt natuurlijk aan die Bhoedisten volgens u? Die mogen zich ook niet verdigen tegen die vreedzame ideologie? Hebben geen
Sun Tzu, Machiavelli, Von Clausewitz en Nietzsche gelezen?

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:16

'Het is heel normaal om te vragen of iemand bij een club wil blijven horen die gruwelijke misdaden op zijn naam heeft'.
Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:09
====
Je kunt zo bij de 'slavernij-huilers' gaan staan. Als ik jouw gedachtenlijn moet volgen, moet ik afstand doen van mijn Nederlanderschap, want Nederlanders hebben ooit in slaven gehandeld. Nederlanders zijn ook nummer 1 als het gaat om xtc-productie. Wil jij nog bij die club Nederlanders horen? Ik wel. Ik heb namelijk nooit in slaven gehandeld, noch xtc geproduceerd.

malang | 05-02-15 | 14:15

@ Monica Lewinsky | 05-02-15 | 13:55

Wegkijker? Nope! Januskopf? Jep!

U maakt zoals zovelen de oogverblindende categoriefout dat U nonfysiek geweld niet als geweld typeert, doch alleen fysiek geweld als geweld beschouwd.

Zolang U in de onzalige laagintelligente loop van deze cognitieve kortsluiting blijft vegeteren, is een hoger begrip uitgesloten. En dat terwijl Ik U tot voor kort tevergeefs als een bovengemiddeld intelligent reaguurder mocht aanzien.

Wil de ware wegkijker opstaan?...

Harharhar!

Lore King | 05-02-15 | 14:14

Lore King | 05-02-15 | 14:08
Ik zou zweren dat ik vandaag nog een twitter las van een gemeenteraadslid die zwoer dat elke moslim een kalifaat nastreeft.Het liefst over heel de wereld.Em
n dat elke moslim die dat ontkende geen echte moslim zou zijn.

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:13

Aangezien kinderen zeker rond de pubertijd zich doorgaans afzetten tegen hun ouders door exact het tegenovergestelde te doen van wat hun oudersgraag zouden willen zien, verwacht ik dat kleine Yonas over een paar jaar het jongste PVV kamerlid ooit zal worden. Kwestie van tijd.

Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 14:13

Breivik had dan wel blond haar maar in ieder geval geen hazelip!

blokkadeleider | 05-02-15 | 14:12

@malangzaambrein | 05-02-15 | 14:07
Het is heel normaal om te vragen of iemand bij een club wil blijven horen die gruwelijke misdaden op zijn naam heeft.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:09

@ anti-flopwa | 05-02-15 | 14:00

Harharhar!

Dan moet U eens wat andere kranten, blogs, websites en kanalen gaan frequenteren...

Daarbij, naast religieuze hoekse en kabeljauwse twisten ook in de moslimwereld, zien de mensen daar het onderling vooral in de politieke betekenis en begrijpen zij - oneindig veel beter dan U - dan de religie daarvoor slechts als façade en de(n)kmantel wordt misbruikt...

Lore King | 05-02-15 | 14:08

* kotst zijn beeldscherm onder

Dhr. de Wit | 05-02-15 | 14:08

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:57
====
Hij kan er uit stappen, ja, maar ook als iemand er niet uit stapt, maakt hem dat niet medeplichtig aan andermans daden.

Sommige mensen zijn voor een voetbalclub, laten we zeggen Ajax of Feyenoord. Dat is een keuze. Als Ajax- of Feyenoordhooligans zich misdragen (hetgeen nogal vaak gebeurt), betekent dat nog niet dat de overige supporters daar verantwoordelijkheid voor dragen. Evenmin zijn ze verantwoordelijk, ook al stoppen ze niet met het blijven aanmoedigen van hun club.

malang | 05-02-15 | 14:07

@Lore King | 05-02-15 | 13:48
Handig van je om een anagram van je ouwe nick te nemen.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:06

@Lore King | 05-02-15 | 13:48
Dat harharhar verraadt wie je bent, Erlkönig.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 14:05

De gemiddelde moslim hangt niet dezelfde ideologie aan als de IS criminelen. Vreedzame moslims zijn het grootste slachtoffer van IS. Het onthoofden van een paar westerlingen valt in het niet bij de duizenden slachtoffers van moord, verkrachting en verminking onder moslims. Degeen die op de grond het vieze werk opknappen om IS te bestrijden zijn moslim.
Dit filmpje laat zien hoe dom stereotypering is.
Maaiveld | 05-02-15 | 13:30
-
Er staat niks vredelievends in de koran.Fijn dat u dat toegeeft.Ze slachten zelfs elkaar af als ze niet gelovig genoeg zijn.Ik heb geen enkele moslim tegen hun eigen moslim geweld zien demonstreren,nergens nooit. U wel?

anti-fatwa | 05-02-15 | 14:00

@malangzaam | 05-02-15 | 13:54
Het is dus niet raar om aan een lid van de islamclub te vragen *waarom ben je in godsnaam nog steeds lid van die kudtclub*.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:59

Laat die koran nou es los en bekijk de conflicten nu eens vanuit een historio-, machts- en geopolitieke bril. Dat is veel heilzamer voor een goed begrip van de situatie dan U telkens maar blindfappen op de koran. Die dient slechts ter legitimatie ex ante of ex post. Het werkelijke impulsmoment ligt veel en veel eerder en dieper.
Ken Uw klassiekers: Sun Tzu, Machiavelli, Von Clausewitz en Nietzsche.
Een fijne, koranloze dag toegewenst nog.
HersenLoze King | 05-02-15 | 13:42
-
Ja klopt,1400 jaar haat en geweld:
www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

anti-fatwa | 05-02-15 | 13:58

@malang | 05-02-15 | 13:54
Lid blijven van dezelfde club is wel zijn verantwoordelijkheid. Hij kan eruit stappen.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:57

@Lore King | 05-02-15 | 13:48
Ik vroeg dus: hoe is met je nek? Die voortdurend jouw hoofd moet afwenden zodat je de misdaden niet ziet die dagelijks gepleegd worden in de naam van de profeet?

Maar goed. *een vessoenlijk antwoord is blijkbaar te veel gevraagd van een pathologische wegkijker mompelt*

Had ik trouwens al gementionned dat je een wegkijker bent?

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:55

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:24
===
Dat geloof een keuze is (hetgeen ik niet bestrijd), maakt iemand nog niet verantwoordelijk voor andermans daden, ook al heeft die persoon gekozen voor hetzelfde geloof als jij.

Iemand die kiest voor het neonazisme, is daarmee nog niet verantwoordelijk voor de daden van Breivik.
Iemand die kiest voor het communisme, is daarmee nog niet verantwoordelijk voor de daden van Stalin of Mao of Pol Pot.
Iemand die kiest voor de Islam is daarmee nog niet verantwoordelijk voor de daden van al Qa'ida, Hamas, Hezbollah, IS, Boko Haram, al Shabaab etc. etc. etc.

Wat snap je daar niet aan?

malang | 05-02-15 | 13:54

Nog een voorbeeld van hoe moslims zichzelf als (superieur) ras beschouwen; moslim vrouwen mogen niet met niet-moslims trouwen. Zulke wetten golden ooit voor arische vrouwen, geïnspireerd door de koran?

Ron_Paul | 05-02-15 | 13:52

Walgelijk

griffin peterson | 05-02-15 | 13:50

Eigenlijk net zoals Hitler de Nazi's in een fout daglicht heeft gestelt

joepie123 | 05-02-15 | 13:49

@ Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:46

Harharhar!
Ik kijk de afgrond recht in de ogen...
En die afgrond grijnst terug terwijl het lispelt: "Vrijheid is Alles, Vrijheid is Alles, Vrijheid is Alles"...

Lore King | 05-02-15 | 13:48

@Ron_Paul | 05-02-15 | 13:41
Dat staat dan weer niet in de koran, maar in de overleveringen over de profeet, dacht ik. Of vergis ik me?

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:48

@Lore King | 05-02-15 | 13:42
Wegkijkers zoals jij krijgen het steeds moeilijker. Want het aantal misdaden in naam van de profeet neemt sterk toe. Nu al gemiddeld drie per dag. En jij maar wegkijken. Hoe is het met je nek?

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:46

Waar is het kindje met de bloksnor? En het ventje met de Tarikbril!? En het Chineesje, want Tibet!

nietoftochwel | 05-02-15 | 13:43

@ anti-fatwa | 05-02-15 | 13:33

Laat die koran nou es los en bekijk de conflicten nu eens vanuit een historio-, machts- en geopolitieke bril. Dat is veel heilzamer voor een goed begrip van de situatie dan U telkens maar blindfappen op de koran. Die dient slechts ter legitimatie ex ante of ex post. Het werkelijke impulsmoment ligt veel en veel eerder en dieper.
Ken Uw klassiekers: Sun Tzu, Machiavelli, Von Clausewitz en Nietzsche.
Een fijne, koranloze dag toegewenst nog.

Lore King | 05-02-15 | 13:42

Maaiveld | 05-02-15 | 13:30
Jouw redenering laat in ieder geval zien dat jij alleen maar aan het kapotnuanceren bent en dat je de gebruikelijke "juxtapositie- spelletjes" speelt. Als er iets over Moslims wordt gezegd, wordt dat gekoppeld aan iets wat daar in eerste instantie niets mee te maken heeft en zo worden dan de inhoudelijke feiten weerlegd. Het is een soort drogredenering.
Het gaat erover dat er kinderen worden "gebruikt" om de draak te steken met reacties die er zijn over het afstand nemen van misdaden die in de naam van de Islam begaan worden.
Wat men ook vind om moslims te vragen of ze afstand nemen van de IS gruwel daden, ik vind dat men daar geen kinderen voor mag misbruiken.

asylumstreetspanker | 05-02-15 | 13:41

@lewis_lewinsky waarschijnlijk omdat volgens vele moslims (en de koran) islam geen keuze zou mogen zijn. In landen als Saudi Arabië staat op het verlaten van de islam, conform de koran, dan ook de doodstraf.

Ron_Paul | 05-02-15 | 13:41

De makers van dit filmpje voeren in mijn ogen een onzinnige discussie. We vragen helemaal niet specifiek alleen van moslims dat men zich uitspreekt tegen het geweld van IS e.d. Wij vragen van alle Nederlanders (eigenlijk alle personen in Nederland woonachtig) om zich uit te spreken tegen het geweld van IS e.d. Het lijkt er op dat de autochtone Nederlander daar geen moeite mee heeft en dit als vanzelfsprekend beschouwt, maar dat bepaalde groepen allochtone Nederlanders daar aanstoot aan nemen en dat interpreteren als een specifiek verzoek aan hen - alleen. Of, omdat ze zien dat de autochtone inwoner automatisch al afstand neemt, voelt het net voor de allochtone inwoner alsof het verzoek alleen voor hen geldt.

JayJay | 05-02-15 | 13:40

O, straks krijgen we vast een filmpje met de uitleg; zo doen ze dat. Word je voor schut gezet. Let maar op.

AntiSoof | 05-02-15 | 13:40

Wat een afgrijselijke reclame.

WatZalIkErvanZeggen | 05-02-15 | 13:40

Wat zou het doel van het filmpje zijn? Ze zouden er een uitleg bij moeten geven.

AntiSoof | 05-02-15 | 13:38

@Maaiveld| 05-02-15 | 13:30
De *gemiddelde moslim* vindt het anders prima dat iemand vermoord wordt om het maken van een tekeningetje van zijn profeet. Hoezo weet jij dat niet, dude?

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:37

Wat is dit godverdomme voor walgelijks?! Is dit een - ongelofelijk slechte - grap? Is het een 'wetenschappelijk' experiment misschien? Worden we hier nu met z'n allen in de zeik genomen? Wie haalt het in z'n godvergeten stomme 'sociaal-democratische' rotkop om zo'n filmpje te maken?! Aan welk sociaal-demoagogisch, pedofascistoïde stuk vegetariërkots van een brein is dit idee ontsproten?! WIE?!

robW | 05-02-15 | 13:37

Maaiveld | 05-02-15 | 13:17
Bull, dit filmpje is gepubliceerd onder het mom van 'educatie'. Het erge van dit filmpje is juist dat het bloedserieus is.

XaleX_2 | 05-02-15 | 13:36

Ja op de gaza-vloot is geen probleem in dit land. Maarrr als je in een pegida optocht meeloopt is ontslag je deel en wordt je maatschappelijk vermoord. Wat leven we toch in een mooi 'vrij' land.

sjipsknippert | 05-02-15 | 13:35

@ Maaiveld | 05-02-15 | 13:30

U stijgt boven Uzelf uit: hulde!

Lore King | 05-02-15 | 13:35

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:39
LOL ! Het Rode Khmer college uit Ho-Chi-Minkerk.

Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 13:34

De gemiddelde moslim hangt niet dezelfde ideologie aan als de IS criminelen.
Maaiveld | 05-02-15 | 13:30
-
Oh die hebben een andere koran?
Ik ben een stuk geruster.

anti-fatwa | 05-02-15 | 13:33

Verminking van tere kinderzieltjes it is. En voor de informatie van de makers van het filmpje; Zonder de alsmaar doorgaande, door sociaaldemocraten gestimuleerde en woekerende islamisering van Europa was Breivik waarschijnlijk nooit van dit/zijn padje geraakt. Maar dat zal wel weer tendentieus zijn.

Badderbeest! | 05-02-15 | 13:32

@ anti-fapwa | 05-02-15 | 13:25

En laat nu het grappige zijn dat het westen ook een verantwoordelijkheid draagt voor die vrijheid en onderdeel uitmaakt van een grotere aardklootpopulatie.

Vrijheid zonder verantwoordelijkheid is als een polder zonder dijken.

Lore King | 05-02-15 | 13:30

@anti-fatwa 13:20
De gemiddelde moslim hangt niet dezelfde ideologie aan als de IS criminelen. Vreedzame moslims zijn het grootste slachtoffer van IS. Het onthoofden van een paar westerlingen valt in het niet bij de duizenden slachtoffers van moord, verkrachting en verminking onder moslims. Degeen die op de grond het vieze werk opknappen om IS te bestrijden zijn moslim.

Dit filmpje laat zien hoe dom stereotypering is.

Maaiveld | 05-02-15 | 13:30

Hoe hard zouden Anne de Jong & co dan roepen dat Mohammed al-Breivik toch echt niets met de islam te maken had?
dlseth_ | 05-02-15 | 13:22
Harder dan dat mijn trommelvliezen met oordoppen + oorkleppen aan kunnen.

Polderjihad | 05-02-15 | 13:29

Lore King | 05-02-15 | 13:19
Als ik elke keer geweld zou moeten gebruiken omdat een of andere koekwous in de regering mij en mn volk beledigt,kan ik hele magazijnen blijven leegschieten,en dat is geeneens satire.

anti-fatwa | 05-02-15 | 13:28

@ Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:24

Whacko Jacko was het niet met U eens geweest...

Lore King | 05-02-15 | 13:26

Lore King | 05-02-15 | 13:19
Simpelweg: JA dat hoort in het westen!!!!

anti-fatwa | 05-02-15 | 13:25

@malang| 05-02-15 | 13:16
Islam is een keuze. Ras is geen keuze. Hoezo snap jij dat niet, dude?

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 13:24

@ Lore King | 05-02-15 | 13:19

Typo: niet is net

Lore King | 05-02-15 | 13:22

@Polderjihad | 05-02-15 | 13:17
Stel, Anders Breivik was Mohammed al-Breivik.

Hoe hard zouden Anne de Jong & co dan roepen dat Mohammed al-Breivik toch echt niets met de islam te maken had?

dlseth_ | 05-02-15 | 13:22

Maaiveld | 05-02-15 | 13:17
-
Ze kunnen gewoon afstand nemen omdat ze dezelfde criminele religieuze ideologie aanhangn?

anti-fatwa | 05-02-15 | 13:20

@ panty-fatwa | 05-02-15 | 13:12

Bedoelt u "waanzinnig" in de positieve zin? Dat klopt als een busje kruit!

U vindt ook als hoogbeschaafd mensch dat in naam van De Vrijheid alles maar geoorloofd is? Ook al dans je daardoor de horlepiep op iemands hart?

En het fysieke contrageweld op het ideële cartoongeweld keur ik overigens niet als U mordicus af. Voor er daar onvoorziene misverstanden over mochten rijzen.

Lore King | 05-02-15 | 13:19

Hoe haal je het in je misvormde hoofd om zo`n filmpje te maken?!

Overigens was zonder de islam Breivik niet tot zijn daden gekomen. Praat dat maar recht mafklappers.

Polderjihad | 05-02-15 | 13:17

@sliptong 12:47
Zoek de definitie van satire maar eens op. Dit is satire. Ze steken de draak met iedereen die van willekeurige moslims eist dat ze afstand nemen van een stel criminele religieuze idioten.

Maaiveld | 05-02-15 | 13:17

"Lees even: Ron_Paul | 05-02-15 | 12:33"
Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 12:43
====
Ik ben het er niet mee eens dat moslims verantwoording af zouden moeten leggen voor iets dat andere moslims gedaan hebben. Ik ben het er ook niet mee eens dat neonazi's verantwoording af zouden moeten leggen voor de daden van Breivik. Ieder is verantwoordelijk voor zijn EIGEN daden. Als jij je zou misdragen, is dat niet mijn verantwoordelijkheid, ook al zijn we allebei woest aantrekkelijke, Adonisachtige westerse mannen.

malang | 05-02-15 | 13:16

Jazekers.
Door met opzet en voorbedachte rade - zonder enig mededogen of empathie - moslims en dus ook moslimkinderen diep te krenken door het meest dierbare voor hen te schofferen en ridiculiseren.
In naam van De Vrijheid is immers alles geoorloofd...
Lore King | 05-02-15 | 13:02
-
Waanzinnige.
Kijk even naar het filmpje van Pater Henk | 05-02-15 | 13:06
-
U bent Peter Air de Vries he?

anti-fatwa | 05-02-15 | 13:12

Nederland was zoveel beter 30-40jaar geleden.

Dum Fuk | 05-02-15 | 13:11

-weggejorist-

Normpje | 05-02-15 | 13:05

absurd

Breivik= psychisch gestoorde, steroide-slikkende narcist, lone wolf met achtervolgingswaan.

Islamterroristen= 100% nuchtere volgelingen van een "religie" die hun vreeslijke daden tegen ongelovigen legitimeert en die slechts doen wat hun "profeet" ook al deed: morden, verkrachten & veroveren. hun profeet was een soort Breivik in het quadraat meets sex offender.

PS: fuck "palestina"

DubbelDibbel | 05-02-15 | 13:03

"Misbruikte charly hebdo ook kinderen?"
@ anti-fatwa | 05-02-15 | 12:57

Jazekers.
Door met opzet en voorbedachte rade - zonder enig mededogen of empathie - moslims en dus ook moslimkinderen diep te krenken door het meest dierbare voor hen te schofferen en ridiculiseren.
In naam van De Vrijheid is immers alles geoorloofd...

Lore King | 05-02-15 | 13:02

Maar het is wel een natuurlijke reactie op de con-stan-te beschuldigende vinger naar moslims. Zo trok ik elke morgen als de kindertjes op weg waren naar de islamitische school hun hoofddoekjes af en schold hen en hun moeders uit voor terrorist. Ik dacht dat dat normaal was maar door deze video ben ik toch eens gaan nadenken. Bedankt UvA!

PrinsesStoepje | 05-02-15 | 13:02

Op alle Politiebureau's aangifte formulieren klaarleggen;) we komen eraan!

mierus | 05-02-15 | 13:02

XaleX_2 | 05-02-15 | 12:29
"Atheïstische whisky-drinkers, seculiere liberale moslims en vrome hoofddoekdragende moslima’s, allen van Noord Afrikaanse afkomst, stonden samen op de dansvloer."
Dus een opleving van de Berbercultuur betekent whisky zuipen, seculier worden en het liberalisme aan gaan hangen? Geweldig toch! Nu, met een lekker dansje die vrome, hoofddoekdragende moslima's nog bevrijden en klaar is Kees. Probleem opgelost, Allah kan naar huis.

Schoorsteenveger | 05-02-15 | 13:01

En nu kunnen we niet eens de kinderbescherming meer bellen. Red die arme schapen!

Padre Grassi | 05-02-15 | 13:00

knap hoe ze de zo'n filmpje over terreur kunnen maken zonder 'islam' te noemen.

--sql error-- | 05-02-15 | 13:00

Maaiveld | 05-02-15 | 12:46
De mensen die het hardst "Je Suis Charlie" liepen te blerren zijn dezelfde mensen als die dit soort filmpjes maken. De links-politiek-correcte flutlui namelijk.

Ofzo2 | 05-02-15 | 13:00

Welke totale voltooit heeft dit verzonnen? kinderen misbruiken om een politiek standpunt kracht bij te zetten. deze onschuldige koters kunnen nog niet eens zelfstandig schijten, laat staan begrijpen waar het om gaat.
Het is van de waanzin naar dit middel te grijpen, het is bijkant even barbaars als een piloot met napalm in de fik steken, Propaganda van het extreemste soort en ik twijfel sterk of er niet 1 of meerder artikelen in het recht staan die dit soort kindermishandeling verbiedt.
Godverdomme, dit is het meeste walgelijke wat ik gezien heb, moge de maker, bedenker en uitvoerder branden in het eeuwige napalmvuur. Welk goor smerig gevoel van übermensch heb je dan in je donder om kinderen publiekelijk te misbruiken?

hakbarry | 05-02-15 | 13:00

De UvA, nu nog een soort van universiteitje voor linksdraaiende melkzuurdhimmi's, over 10 jaar 'Amsterdams Centraal Hoofd-Meldpunt en ondervragingsinstelling voor anti-Multicultureel gedachtengoed En Discriminatie' (het ACHMED).

levend fossiel | 05-02-15 | 12:59

Haha, moslimhatend Nederland ontploft na het zien van dit satirische filmpje terwijl ze een paar weken geleden voorop liepen te schreeuwen dat ze Charley zijn.
Maaiveld | 05-02-15 | 12:46
-
Misbruikte charly hebdo ook kinderen?

anti-fatwa | 05-02-15 | 12:57

Anna de Jong.leuk te zien dat je zoon nu al geen interesse meer in jou heeft, maar het zou ook kunnen dat hij een autist is.

jaap932057795966 | 05-02-15 | 12:56

Haha, moslimhatend Nederland ontploft na het zien van dit satirische filmpje terwijl ze een paar weken geleden voorop liepen te schreeuwen dat ze Charley zijn.
Maaiveld | 05-02-15 | 12:46

Lees eens even; er staat nergens iets van satire, iets wat ook bij de moslimbroeders niet bestaat. Trek een kleuter een spiderman-pak en hij zegt dat hij een superheld wilt zijn. Ga pannenkoeken bakken en vraag wat de peuters willen eten. Leg een kind een koekje in de hand en vraag wat hij lekker vind. En hij krijgt het alleen als hij het koekje boven zijn hoofd houdt.

Paard of ezel, wat is de relevantie?

Het onderwerp Breivik sla ik over, kijk dan maar naar Opsporing gezocht.

'Dan is het jouw taak om daarvan afstand te nemen... TOCH???!!!11' Het kind had 2 minuten daarvoor de opdracht gekregen om een koekje boven zijn hoofd te houden voordat hij hem kreeg.

Ik ga weer eens kotsen. Smakelijk!

Jos Tiebent | 05-02-15 | 12:56

Anna de Jong je hebt het haar van Breivik u durf je ermee rond te lopen.

Godzij dank zeggen jullie het tegen kinderen die geen benul hebben wat voor onzin jij en je vrienden uitkramen. Je zult maar zo'n moeder hebben!

jaap932057795966 | 05-02-15 | 12:55

Maaiveld | 05-02-15 | 12:46
Ik ontplof niet en ik ben geen Moslimhater.
Kinderen misbruiken voor elk doel vind ik verschrikkelijk, daar reageer ik op. Dat jij dat als "ontploffen" ziet, heeft meer met jouw opvattingen te maken dan met mijn opvattingen.
Verder vind ik dat iedereen mag zeggen wat hij/zij wil.

asylumstreetspanker | 05-02-15 | 12:55

@ Sniftong | 05-02-15 | 12:44

Religie is iets anders dan godsdienst, Mijnheer.
Diverse stromingen binnen het boeddhisme kunnen prima als athëistische religies worden beschouwd, alsook diverse andere stromingen daarbinnen diverse boeddhistische goden bezitten.
En U heeft nimmer 'Zen at War' gelezen? Over de diep fascistische zenmeesters Suzuki, Yasutani -beiden zeer populair in het Westen- en ook Genjo van de Rinzai. Zen is deep down amoreel. Algemene zenleerstellingen: het streven naar het verlies van het zelf, de gehoorzaamheid aan de meester, het idee dat er geen verschil is tussen leven en dood, en vooral de notie dat het onderscheid tussen goed en kwaad er eigenlijk niet toe doet.
U is niet erg op de hoogte, dunkt Mij...

Lore King | 05-02-15 | 12:55

Wat een totaaldebielen. Kinderen horen helemaal niet met dit soort zaken bezig te zijn. Gaan we het nu al normaal vinden dat kinderen op jonge leeftijd geïndoctrineerd met valse ideologieën en haat tegen joden en ongelovigen, zoals het jongetje van 8 jaar wat vorige week door de Franse politie is ondervraagd? Zieke geesten!!!

First Contact | 05-02-15 | 12:54

Iedere keer als ik denk dat het niet erger kan met die linkse honden, dan flikken ze het toch weer!
Wat een landverraders!!

Gerrit gordijnstok | 05-02-15 | 12:54

@Maaiveld Jij begrijpt er dus niks van. Niemand heeft ooit gezegd dat je dingen niet mag bekritiseren, je mag alleen niet met geweld reageren, dat is het verschil. Ik heb niet alle comments gelezen, maar ik heb niemand zien oproepen om Anne de Jong of Nourdin El Ouali te vermoorden, is dit wel gedaan, dan distantieer ik me daar uiteraard van. Je kunt dus zowel Charlie zijn en dit filmpje walgelijk, hypocriet en ziek vinden.

DaRealSwag | 05-02-15 | 12:53

asylumstreetspanker | 05-02-15 | 12:49
En deze lieve kindertjes worden getraind om ongelovigen te doden: youtu.be/fLk-AR1e-Lw?t=47s
Ook liev. Maar net niet zo liev als dat blonde jong van Dr. Anne de Jong.

Eduardo- | 05-02-15 | 12:53

Die verbeten kop van die moeder als haar kind huilend wegloopt. Geen greintje emotie of twijfel. Dat kind kan amper praten, is hooguit 2 jaar oud. Dat je niet eens de onschuld van je eigen kind kunt respecteren en zo je eigen gelijk over de rug van je kind haalt. Ter meerdere eer en glorie van je eigen waanideeen. Gadverdamme.

medusa324 | 05-02-15 | 12:52


asylumstreetspanker | 05-02-15 | 12:49

Daarbij vergeleken was de Hitlerjugend maar een slap aftreksel.

eerstneukendanpraten | 05-02-15 | 12:51

Het heelal is geschapen door het Vliegend Spaghettimonster.
Al het bewijs voor evolutie is aangebracht door zijn Noedelige Aanhangsels.
Bobby Henderson is de profeet van dit geloof.
De opwarming van de Aarde is een rechtstreeks gevolg van de afname van het aantal piraten sinds de 19e eeuw. Een grafiek[12]in de officiële brief van Henderson (vastgelegd in de Gospel), toont duidelijk het verband tussen beide zaken aan. Piraten worden dan ook als heilig gezien.
Het uitverkoren kostuum voor zijn volgelingen is een volledig piratenpak.
De volgelingen noemen zich soms pastafari (een woordspeling op rastafari) of spagnost (woordspeling op spaghetti en agnost).
Wie zich aan de lievernieten houdt, kan na zijn of haar dood in de hemel komen. Deze staat vol met stripperfabrieken enbiervulkanen.
Iedere vrijdag is een religieuze feestdag.
De mens is vrij van religieuze plichten of beperkingen.
Gebeden worden afgesloten met het woord 'RAmen' in plaats van Amen (ramen is een van oorsprong Japanse noedelsoort; gewoonlijk wordt deze 'heilige' bezwering gespeld met twee hoofdletters aan het begin).

FSM for ever!!!!!

Dum Fuk | 05-02-15 | 12:51

Pfff, dit is gewoon te erg voor woorden...

midnightmarauder | 05-02-15 | 12:50

Anna de Jong.

De enige manier waarop die de Nederlandse samenleving kan verbeteren, is door deze zo spoedig mogelijk te verlaten.

dlseth_ | 05-02-15 | 12:48

@Maaiveld | 05-02-15 | 12:46
Was het maar satire dan had je een punt. Clown.

Sliptong | 05-02-15 | 12:47

Ongelofelijk! Hoe oud zijn die kids in dat filmpje? Kinderen tot een bepaalde leeftijd zijn nog helemaal niet in staat om onderscheid te maken tussen fantasie en werkelijkheid! Dit wordt het magisch denken genoemd, een hele normale en algemene fase in de ontwikkeling van kinderen (voorbeeld geloof in Sinterklaas). Dit duurt ongeveer van het 3e tot het 6e levensjaar, en is rond het 8e levensjaar meestal verdwenen. Weet niet of de volwassenen die dit filmpje hebben gemaakt erover hebben nagedacht of deze kinderen gezien hun leeftijd überhaupt onderscheid kunnen maken tussen fantasie en werkelijkheid. Dat blonde knulletje is volgens mij nog geen 6 jaar oud! En daar verhaaltjes aan vertellen over een blonde meneer die kindertjes op zomerkamp doodschiet! Dat dit zomaar kan en mag, walgelijk. Zijn er niet een paar zeer deskundige gogen die deze volwassen narcisten eens onder handen kunnen nemen?

Zwitsalientje | 05-02-15 | 12:47

Ik zet tegenwoordig nooit meer het nieuws aan in het bijzijn van mijn kinderen want te veel (moslim)ellende erop. Deze, politiek-correcte kudt, lui gaan het gewoon doodleuk tegen die kinderen vertellen. Wat een ongelooflijke mafkezen. Ze zouden inderdaad aangeklaagd moeten worden en hun kinderen zouden door jeugdzorg aan een wel liefhebbend gezin gegeven moeten worden. Te ziek voor woorden dit filmpje.

Ofzo2 | 05-02-15 | 12:47

@EdammerKaas | 05-02-15 | 12:43
In strijd met de huisregels! Je had het op z'n minst door de Google Translate kunnen donderen (wat qua tenenkrommende Neerlandische opbouw dan ook een weggejorist oplevert).

Sliptong | 05-02-15 | 12:46

Haha, moslimhatend Nederland ontploft na het zien van dit satirische filmpje terwijl ze een paar weken geleden voorop liepen te schreeuwen dat ze Charley zijn.

Maaiveld | 05-02-15 | 12:46

Walgelijk. Probeer dit nog goed te praten ook over de rug van onschuldige kinderen. Puur gif!

PG4161 | 05-02-15 | 12:45

Stel, dat het allemaal waar is;
Dank voor de duiding van die Anne de Jong. In haar profiel valt de volgende tekst te lezen:

[...]
De Jong gelooft sterk in de kracht van mensen, ze heeft die kracht gezien op haar vele reizen, bij mensen in de meest erbarmelijke omstandigheden.

Het religieuze is bij Anne de Jong niet expliciet aanwezig maar zij is wel iemand die het lééft. Wat haar siert is dat ze het open houdt, geen oordeel velt, maar juist in haar focus op mensenrechten ongezocht in oude voetsporen loopt.

Redactie en crew van Het Vermoeden feliciteren Anne de Jong en Ryan Brand met hun zoon Yonas die op 23 oktober geboren is: De wereld is mooier met jou!

[...]

Ik zou zeggen Anne; gefeliciteerd met Jonas (nu ondertussen 1-2-3, of zo). Blijf je vooral op je complimenteus bedoelde 'geen oordeel vellen' focussen, want stel je voor dat je echte eigen zoon er zat. Dan mag je je profieltekst hier en daar wat laten aanpassen.

Jos Tiebent | 05-02-15 | 12:44

@Lore King | 05-02-15 | 12:40
Het Boeddhisme is geen religie en past niet in het rijtje. Verlichting is het ultieme doel en mogelijk niet in een leven te bereiken. En wat Zen er mee te maken heeft snap ik ook niet. Dat is de kunst van het leven. De rest = religie = kloppend in het rijtje waarbij wij als ontwikkelde samenleving het meeste last hebben van de islam.

Sliptong | 05-02-15 | 12:44


Tarzan | 05-02-15 | 12:40

En nu de rest van het land nog.

eerstneukendanpraten | 05-02-15 | 12:43

En op een dag weet je het (nadat je huis en haard hebt moeten achterlaten omdat je gevlucht bent): Ik was moslim en wordt Christen.
www.cip.nl/artikel/46125/Duizenden-mos...

Bernard Couperus | 05-02-15 | 12:43

@malang| 05-02-15 | 12:41
Lees even: Ron_Paul | 05-02-15 | 12:33

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 12:43

Weet je wie ook heel goed waren met propaganda?

carramba | 05-02-15 | 12:43

-weggejorist-

EdammerKaas | 05-02-15 | 12:43

"Broeders"

asylumstreetspanker | 05-02-15 | 12:42

Doctor... Moewhahaha! Net zoals IS ons keer op keer doet verrassen met nieuwe doodmaaktruuks, is de weg-met-ons beweging ook telkens weer in staat een overtreffende trap te verkopen tegen de smerige blanke kondten. Degradatie voor Dr. Muntthee?

Sliptong | 05-02-15 | 12:42

Je kunt discussiëren over de vorm van dit filmpje, maar de makers ervan hebben natuurlijk een punt.

Net zoals het belachelijk is om ALLE moslims verantwoordelijk te houden voor de terreuraanslagen, is het ook belachelijk om ALLE blondharigen verantwoordelijk te houden voor de terreurdaden van Breivik.

Als Achmed in Parijs iets flikt, moet je niet Rashid in Utrecht daar de schuld van geven of medeplichtig aan verklaren.
Als Breivik iets flikt in Oslo, moet je daar niet Kees in Klazienaveen de schuld van geven of medeplichtig aan verklaren.
En als Diederik-Jan je iets flikt in Wassenaar, moet je daar niet Anne-Fleur uit Aerdenhout de schuld van geven of medeplichtig aan verklaren.

malang | 05-02-15 | 12:41

Nederland: het seculiere Staphorst van Europa...

"De islam": harharhar!
"Het gristendom": harharhar!
"Het jodendom": harharhar!
"Het boeddhisme": harharhar!
"Het hindoeïsme": harharhar!

Menschen, al jullie gegeneraliseerde angstnominalisaties zijn non-existent.

Niet alle gristenen zijn SGP-erts, Jehova's Getuigen of Amish.
Niet alle joden zijn chassidim, Mitnagdiem of Nazoreeërs .
Niet alle boeddhisten zijn verlicht of amorele zennisten.
Niet alle hindoes zijn geweldloos, vegetariër of asceet.
Niet alle moslims zijn salafisten, wahabieten of takfiri.

Lore King | 05-02-15 | 12:40

Is iedereen gek geworden in dit land?

carramba | 05-02-15 | 12:40

Haha en heel rechtsdragend Nederland buitelt weer over elkaar heen om hard foei te roepen.

Larzan | 05-02-15 | 12:40

Je kan wel honderd keer de naam Breivink noemen maar het blijft toch echt maar 1 en dezelfde persoon!
En dat allemaal om de islam proberen te ontlasten?

BigShow | 05-02-15 | 12:40

Ik vind dit een beetje eng.

De Mentalist | 05-02-15 | 12:39

Die zelfingenomen drammerige dhimmie Gutmenschen hebben er kennelijk helemaal geen benul van dat een overgroot deel van de moslim-kinderen al vanaf jonge leeftijd na de normale school ook nog naar de "arabische" indoctrinatie school gaan. Uiteraard een heel "normale" (uiteraard gesubsidieerde) volledig nederlandse instelling ter bevordering van de religie van de vrede en het verlichte en ontwikkelde islam gedachtengoed . Dat zo'n *kuch* cultuurverrijkende (gedwongen) gewoonte bij zo'n instelling vooral segegratie en al heel vroeg wij/zij denken stimuleert, is natuurlijk alleen maar rechtse onderbuik retoriek die al vingerwapperend verfoeid moet worden. Het is natuurlijk heel goed dat kleine Aïsia uit groep 2 niet meer bij haar beste vriendinnetje Janneke mag komen spelen nadat ze ineens een hoofddoek is gaan dragen en 3x p/w naar de arabische school moet. Dat vind Aïsia natuurlijk hardstikke leuk, ook al is ze zichtbaar ineens niet meer dat blije onbevangen lachebekje maar een angstig, onzeker en verward KIND geworden. Ja de multiculturele samenleving is een doorslaand succes! En jeugdzorg maar wegkijken, want radicalisering signaleren ies rasiesme!

Rudjen | 05-02-15 | 12:37

Walgelijke linkse multicul propaganda. Zie je wel wij zijn net zo slecht als hun. Ondertussen zitten de gevangenissen gevuld met 63% allochtoon en staan alle landen op scherp voor mogelijk moslim terrorisme. Verder geen woorden aan vuil maken aan die onzin en leugens.

Gaul Shaarad | 05-02-15 | 12:35

Rangorde tussen groepen mensen:
- de ware gelovigen
- de ongelovige honden die allemaal dood moeten.

Je eigen neefje vergiftigen en het resultaat veelzeggend vinden. Je weet niet wat dit wel niet zegt over wie..
A. el fassist als dat geen terror ist.

hallevvezool | 05-02-15 | 12:34

KINDERMISBRUIK!!!!!!!!!!!
Indoctrinatie in zijn zuiverste vorm.
Hoe is dit mogelijk, echt heel, heel, heel erg.

dwar | 05-02-15 | 12:34

Gaat weer totaal voorbij aan het feit dat al dat terrorisme voortkomt uit een radicale ideologie en niet zozeer uit een ras. Wie deze ideologie niet aanhangt zal ook geen terreur plegen.

Het probleem is de Islam en niet deze kinderen. Ja deze kinderen kunnen terroristen worden wanneer je ze maar voldoende indoctrineert en straks naar die mega moskee in Gouda stuurt waar ze les zullen krijgen van salafistische haatbaarden.
Goeie propaganda dit. Leid de aandacht af van de werkelijke oorzaak.

Komsjo | 05-02-15 | 12:34

Ten eerste vragen we niet aan kinderen om zich te verantwoorden, ten tweede is een ras aangeboren een religie is voor volwassenen een keuze. Je bent hier als moslim NOG vrij om van geloof te veranderen. Neo Nazi's moeten verantwoording afleggen voor Breivik en moslims voor IS, Hezbollah, al Qaida, hamas, de taliban, Iran, Saudi Arabië en de andere 100 duizenden moslims die in naam van de islam dagelijks honderden mensen de dood injagen.

Ron_Paul | 05-02-15 | 12:33

Artistiek gezien is het wel een mooi fimlpje, het maakt wel iets van geovel los, de vraag is nog wat voor geviel, ik kan het nog niet echt plaatsen.

Maar die snol was wel ffkes dur boerka vergeten! en da mag nie he! 20 zweepslagen hopsakee!

analcharist | 05-02-15 | 12:32

De aanhangers van de maakbare samenleving gaan in hun propagandatechnieken niet anders te werk dan je-weet-wel, die lui uit Duitsland in een bepaalde periode in de vorige eeuw met een mannetje met een raar snorretje en een stijve rechterarm (zeg ik het zo reaguurbaar genoeg?).

levend fossiel | 05-02-15 | 12:32

*Redactie en crew van Het Vermoeden feliciteren Anne de Jong en Ryan Brand met hun zoon Yonas die op 23 oktober geboren is*.

En bij het filmpje:
*Special thanks to the kids: Hamza, Lea, Yonas, Jaylisa, Sami, Wael, Aschraf*.

We hebben een 100% match met de naam Yonas, zoon van Anne de Jong.
www.ikonrtv.nl/programmas/hetvermoeden...

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 12:31

Lijkt me net zulke propaganda als publiekelijk hameren op dat moslims afstand moeten nemen van moslim-terroristen

Woods | 05-02-15 | 12:31

Onze linksche Universiteiten richten meer schade aan dan menige Madrassa of IS-trainingskamp.

PrinsesStoepje | 05-02-15 | 12:30

Kan het niet eens afkijken zo irritant , na Breivik verhaal gestopt..

oeross | 05-02-15 | 12:29

Ondertussen op Joop:
www.joop.nl/opinies/detail/artikel/306...

Positieve geluiden. De opleving van de Berbercultuur is begonnen, want dat is goed voor NL. Meer Berbercultuur gaat radicalisering tegen en komt ten goede aan de Nederlandse identiteit of zo iets. Niet de Nederlandse cultuur is goed, daar moet je als mocro NLer niet verwant aan voelen, maar de Berbercultuur is waar je je op moet richten als geboren en getogen NL-Mocro. Integratie is bij deze een succes.

XaleX_2 | 05-02-15 | 12:29

Ik mis de lachband onder dit filmpje. kan iemand dat even fiksen?

Stortkoker | 05-02-15 | 12:29

Het valt me mee dat ze de herhalingen van Alfred J. Kwak nog niet van dr stoffige plank hebben gehaald. Dat was pas echte propaganda.

JohnnyLion | 05-02-15 | 12:29

Is de nieuwe anti-zionistische Lebensborn al in werking gezet?

eerstneukendanpraten | 05-02-15 | 12:28

De I-SS jeugd, in das reich werden kinderen ook zow gebruikt om vooral recht te praten wat krom was en ze bleken er uitermate fanatiek in de de geallieerde soldaat deze kindsoldaten vreeden voor hun fanatisme, omdat ze vaak tot het laatse kind vochten. hebben de "gutmensch" dan helemaal niks geleerd van het verleden, blijkbaar niet.

Umberto die trotzoni | 05-02-15 | 12:26

'Guilt by association divides us". Weinig tegen in te brengen.
Maar soms ontkom je er niet aan om in hokjes te denken, op het gevaar af enige nuance te missen. De AIVD zal deze "open deur " niet op een tegeltje aan de muur hebben hangen, vrees ik.
"Innocence by association can kill us."

Schoorsteenveger | 05-02-15 | 12:26

Zolang 50 procent van Nederland links stemt blijven dit soort onbenullen een podium krijgen.

shenkie7 | 05-02-15 | 12:25

Overigens snap ik niet waarom een instituut als de UvA het zo op probeert te nemen voor middeleeuwse gedachten die volledig clashen met ieder rationeel principe. Zijzelf weten best dat de islam helemaal niets kan bijdragen en dat in geen 1400 jaar überhaupt meer gedaan heeft. Mocht je echter die geschiedenis selectief niet geloven: kijk dan naar wat landen waar die religie heerst brengen.
Oh en onder de Islam is die mevrouw de eerste die al haar rechten verliest, want vrouw en minderwaardig, dus ik snap dat masochisme van (autochtone) vrouwen die het voor de islam opnemen ook niet helemaal.

Uitvindert | 05-02-15 | 12:23

ah de VARA zit erachter.. walgelijk

(c)ZWITSUL | 05-02-15 | 12:22

Walg hiervan! Ophef! Protest!
Gaat om associatie? Dit is misbruik. Niks associatie. Wat een vieze racisten in dit filmpje.

Driewerf Hoezee | 05-02-15 | 12:21

Laat ik dan maar eens inhoudelijk reaguren; LOL

aardappelninja | 05-02-15 | 12:20

@truusch | 05-02-15 | 11:56
Ik ben het in grote lijnen eens met uw pleidooi.
Niet elke moslim is een terrorist inderdaad.
Sterker nog, geen enkel mens wordt als moslim geboren.
De èchte moslim bestaat feitelijk niet want de hele islam is een bedrieglijke poppenkast.

Ik zie daarom geen enkele moslim aan voor moslim, hoe zeer zij ook denken moslim te zijn.
Ik speel dat spelletje niet met hen mee.
Voor mij zijn zij mensen net als u en ik.

Neemt niet weg dat de islam an sich het kookboek vol recepten voor terroristen is.

Daarom: ban de koran en ontmoedig islam.
Maar wees lief voor elkaar, vooral voor weerloze kindertjes.

wakkere_nederlander | 05-02-15 | 12:19

Leni Riefenstahl zou hier nog een puntje aan kunnen zuigen.

eerstneukendanpraten | 05-02-15 | 12:19

Smakeloze en infantiele bedoening.

Rest In Privacy | 05-02-15 | 12:18

Gesubsidieerde indoctrinatie, je moet er op tijd mee beginnen. Dat is de volgers van de pedoprofeet wel toevertrouwd. Maar zie het graag zo, hoef me dan ook geen verder illusies meer te maken, hopeloos verloren zaak om die lui nog enige realiteitszin bij te brengen. Het woekert gewoon verder, en zal alleen met hard ingrijpen nog gekeerd kunnen worden. Het feit dat in de aftiteling geen makers zijn terug te vinden, geeft al aan wie de zieke gasten zijn.

Archy Bunker | 05-02-15 | 12:17

De makers van deze film hebben regel 1 verkracht.
De vieze phobofobisten.
Algerijnen voor marrokanen uitschelden is niet liev.

hallevvezool | 05-02-15 | 12:16

Een geweldige clip die prachtig de waanzin van guilt by association verbeeldt!

De tere onschuld des Jugends, de quasi-agitprop van de influencers, de metafysische schuldbelading, het Golem Effect..

En gezien de rabiate reacties hier die er direct links Nederland aan associëren, dubbel demonstratief en educatief.

SIRE kan hier nog een puntje aan zuigen.

Voor de reaguurders die niet verder zijn geëvolueerd dan een zwavelbacterie: "Je bent een rund als je met satire stunt".

Harharhar!

Lore King | 05-02-15 | 12:15

@Slipsnifter | 05-02-15 | 12:04 : Nou hij wordt al grijs en is boven de vijftig nu. Hij heeft nog meegemaakt dat Juliana in ons Suriname op bezoek kwam.

King of the Oneliner | 05-02-15 | 12:14

HAHAHAHAHAHAHAHA
Oh oh oh die naïeve gutmenschen toch...
Jammer dat ze geen 200 jaar zullen leven om de miserie die ze zelf hebben aangericht te kunnen zien.

Uitvindert | 05-02-15 | 12:13

Natuurlijk is ieder weldenkend mens voor inclusiviteit.

Zullen alle groepen die onder vuur - links en rechts - liggen zich daar dan vóór uitspreken:
respectvol omgaan met mensen die geen of een ander geloof of politieke voorkeur aanhangen, respectvol omgaan met vrouwen die luchtig gekleed gaan, respectvol omgaan met mensen met een andere sexuele voorkeur hebben of transgender of iets anders zijn en ook respectvol omgaan met andermans bezit en lichaam, respectvol omgaan met politie als je wordt aangesproken op ongewenst of strafbaar gedrag, respectvol omgaan met vrouwen - ook van je eigen geloof die ervoor kiezen verkering te krijgen met iemand van een ander geloof en wellicht nog van hetzelfde geslacht - , niet te vergeten respectvol omgaan met de geschiedenis van het land waar je woont en te eten krijgt.

Ik wacht op dát filmpje. Negatief generaliseren is niet alleen een dingetje van rechts zoals in dit filmpje gesuggereerd wordt. Respect komt van twee kanten.

Haagse Tokkie | 05-02-15 | 12:13

In 1965 waren er 4500 Marokkanen in Nl (CBS), in 1971 22.000 (Volkstelling). In 1973 werd het officiele wervingsbeleid afgeschaft. Maar daarna kwamen er nog veel meer: gezinshereniging, een ding van PvdA. Nu zitten we op ver in de 300.000 en counting.
In 1965 keken wij Pipo de Clown en was alles pais en vree. Hooguit wat strubbelingetjes met Ambonezen of Italianen, maar dat mag geen naam hebben echt niet.
Kortom dat blonde jongetje toen en nu wat een verschil. Als hij pech heeft zitten er meer Marrokkaantjes bij hem in de klas dan welke andere nationaliteit ook. Arme jongen dankzij zo'n azijnmeisje dat hem indringend confronteert met Breivik. In 1965 was het 20 jaar gelden dan WO II is afgelopen. Wij zijn nu een halve eeuw verder en waar gaan we naartoe? Man man man. Dat blonde jongetje moet straks in zijn eentje met een echte baan een stuk of tien marrokkaantjes in de zieligheidsindustrie gaan onderhouden. Ga er maar aanstaan met de jongste generatie. Nee dan ben ik wel onder de zoden. Bedankt PvdA en heel het leger kritieklozen die al decennia graaien in de sociale sectorindustrie-economie gesubsidieerd door de gewone belastingbetaler met een echte baan dus een werkende geen pratende.

ecologiste | 05-02-15 | 12:12
-weggejorist-
frank4444 | 05-02-15 | 12:10

-weggejorist-

Lichtstadfan | 05-02-15 | 12:09

Ik ga maar weer eens aan het werk, dit soort dingen moeten tenslotte toch ergens van betaald worden. *plop*

Slipsnifter | 05-02-15 | 12:09

Leuk hoe de filmmakers proberen blank en zwart op dezelfde manier proberen weg te zetten in een poging gelijkheid te suggereren.

Het geweld van Breivink was echter geïnspireerd op veranderingen in de samenleving die hem niet aanstond, en het geweld in Parijs was om exact de zedeloosheid in het Westen aan te pakken. Beide zijn geweld dankzij het loslaten van de verlichting door de nieuwe Islam.

Breivink pleegde een aanslag op de linksmenschen die de religieuze gekken de vrije hand gaven.

Feynman | 05-02-15 | 12:09

@Veel Vaak | 05-02-15 | 12:05
Zijn waarschijnlijk grote helden binnen hun kennissenkring.

Slipsnifter | 05-02-15 | 12:08

@Veel Vaak | 05-02-15 | 12:05
Die mensen denken waarschijnlijk heel erg pwrrrrrogwrrrrressief te zijn..

Slipsnifter | 05-02-15 | 12:07

Aan de ene kant praten over die stommerds met hun linkse propaganda en vervolgens op een zeepkistje springen en de meest ongefundeerde onzin roepen over onze samenleving alsof dat de waarheid is. Alsof er een complot zit achter dit filmpje om ons allemaal helemaal kapot te maken. Bam!

Dolph Lundgren | 05-02-15 | 12:06

was na 30 seconden al uitgekeken als dat een moeder is die haar kind zijn haar met breivik vergelijkt zegt dat meer over haar dan over dat kind.E dan die man die vind dat het kind lijkt op jihadisten echt jammer. Daar komt bij dat je kinderen makkelijk zoiets kunt laten zeggen en ze achteraf een lekker ijsje geven

treborsiuhjin | 05-02-15 | 12:06

@alexserienummer | 05-02-15 | 12:04
Ja, dit land stelt je wat dat betreft nooit teleur.

Slipsnifter | 05-02-15 | 12:05

Ik vind dit erg verwarrend voor deze jonge kinderen. Wat een idioot van een ouder ben je als je policor wil zijn over de rug en integriteit van je eigen vlees en bloed

Veel Vaak | 05-02-15 | 12:05

@King of the Oneliner | 05-02-15 | 12:02
Hallo, de beste man is nou ook weer niet bejaard ;)

Slipsnifter | 05-02-15 | 12:04

het word een gewoonte.
elke keer dat je denkt, het kan nooit erger worden.
dan gebeurt er zoiets als dit.

alexserienummer | 05-02-15 | 12:04

Misselijk filmpje zeg van overduidelijk linkse correctmensen. Enkeltje kalifaat voor de makers!

pibasso | 05-02-15 | 12:04

En zijn de ouders al uit hun ouderlijke macht gezet en de kinderen op een veilig pleegadres geplaatst.

Uw Verzekeringsadvis | 05-02-15 | 12:03

Wat dacht je van een filmpje waarin een jong moslimmeisje moeten nazeggen dat ze gehoorzaam aan jongens moet zijn, waarin een joods kindje zegt dat hij niet moet laten zien dat hij joods is en een Nederlands kindje dat moet nazeggen dat hij niet de Islam belachelijk mag maken?

DaRealSwag | 05-02-15 | 12:03

Walgelijk. Kinderen misbruiken voor propaganda is iets voor dictators (en Samson).

CosmicPsycho | 05-02-15 | 12:03

@Bigi Bana Boy | 05-02-15 : dank voor het delen van dezelfde mening. Zeker van zo'n oude (letterlijk en figuurlijk) reaguurder zoals jij.

King of the Oneliner | 05-02-15 | 12:02

@drijflijk | 05-02-15 | 11:41
Een grote lijst met Marokkaanse namen, en degenen die het echte werk hebben gedaan:
Camera: Wouter Boes
Edit: Sjoerd Schipper
Zegt ook wel weer genoeg..

Slipsnifter | 05-02-15 | 12:01

Ik neem even afstand van deze video...

Dan maar zo! | 05-02-15 | 12:01

Weet je wat pas kind-onvriendelijk is? Kinderen islamitisch opvoeden en ze gebruiken als Islam-propaganda.

DaRealSwag | 05-02-15 | 12:00

@Bigi Bana Boy
Eens. Europese Europeanen die kunnen zich prima aanpassen aan de leitcultuur in het desbetreffende (west-) europese land. Een heel verschil met de (noord) afrikaanse en arabische culturen. Die moeten we dus ook gaan terugdringen. #minder!

demdem | 05-02-15 | 12:00

De Linkse Kerk weet duivels goed dat het brainwashen het meest effectief is op jonge leeftijd. Vandaar dat er in Nederland een complete generatie is die gelooft in de "broeikast theorie" en de zegeningen van de multiculturele samenleving.

"Auto's zijn vies," "rechts is slecht," "het openbaar vervoer is goed," "de PvdA, D66 en GL zijn goed," "Wilders is fout" enzovoorts enzovoorts worden jonge Nederlanders van kindercrèche tot universiteit ingeprent, en als ze thuis komen van school of universiteit dan gaan Staatsjournaal en de NPO verder.

Nederland is een totalitair links communistisch landje, waar kapitalisme alleen nog maar gedoogd wordt om de Maakbare Samenleving mee te financieren.

Xirdalan | 05-02-15 | 12:00

O ja, en die Breivik is natuurlijk een afschuwelijk monster. Laat dat duidelijk zijn. Walgelijke daden gepleegd door een rechtsextremist. Gelukkig heb je er daar wel slechts één van.

Bernard Couperus | 05-02-15 | 11:57

Wat voor schoft ben je dan, als je dit soort dingen tegen kinderen van 4, 5 , misschien 8, 9 jaar gaat zeggen om een paar sound bytes op film te hebben?

CynicalBastard | 05-02-15 | 11:56

wakkere_nederlander | 05-02-15 | 11:32
Ik snap het prima, niet alle moslims in dit Nederland willen mij dood. Dat besef ik prima en ik heb die gedachtengang nu niet maar over 10 jaar ook niet.

Ik laat me niet bangmaken, wegjagen of gek maken. Door een stel doorgeflipte moslims die mede mogelijk zijn gemaakt door de generaties voor mij. De burgers hebben destijds gestemd op de partijen die deze groep hebben binnengelaten. Niet 1 keer, maar meerdere keren. Vervolgens hebben we met ze allen jaar in jaar uit de andere kant op gekeken. Toch haalt men het zich in het hoofd om wederom PVDA te stemmen. Wie is hier de gek, de regering of wij die ze daar neerzetten?

Weet je hoeveel jaar te laat we zijn niet 10, of 20 nee 40 jaar te laat en dan heeft men de verwachting dat dit binnen een kleine 10 jaar gefixt gaat worden? Ik zou zeggen kijk nog eens naar het stemgedrag, dat leidt tot dit soort fantastische(not) filmpjes

Daarnaast ben ik niet bereid om elke moslim voor terrorist aan te zien,anders kunnen we net zo goed elke moslim die weigert afstand te doen van zijn geloof op kosten van o.a. mij als belastingbetaler de grens over flikkeren.
Dat is niet mijn samenleving, sorry.

truusch | 05-02-15 | 11:56

Hé! Nu snap ik het! Dank makers voor dit filmpje, eindelijk heb ik het licht gezien. Eén Breivik vs. talloze en talloze aanslagen door islam terrorisme wordt gewoon verklaard door wel/geen muts op je hoofd.

"En jij, jij hebt dus net zo'n brilletje op als Mark Rutte, Jasper. Wat? Ja, Jasper, hetzelfde brilletje. Dus dat betekent dat ik nog € 1.000,- tegoed heb. Belofte maakt schuld. Of je kan nu sorry zeggen. Kusje erop, en weer verder."

Beste filmmakers, lees vooral even de officiële wikipedia-pagina terug over islam terrorisme. Welterusten verder.
en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terroris...

Bernard Couperus | 05-02-15 | 11:55

@Rico Tampeloerus | 05-02-15 | 11:45
Goed gezegd. Jijbakken, slachtofferrol, ergo islam.

Lewis Lewinsky | 05-02-15 | 11:55

Nou, iemand zin om een tegenfilmpje te maken? Ik doneer geheel vrijblijvend de soundtrack. Wie schrijft het script/de strafregels, wie interviewt welke kinderen, wie stelt de opnameruimte beschikbaar? Montage etc kan GS wel.

Jos Tiebent | 05-02-15 | 11:55

Ik had de grootste moeite om dit korte filmpje af te kijken.
Hoe ziek ben je als je kinderen misbruikt (want zo noem ik dit) om als volwassene je twijfelachtige gelijk door de strot van anderen te duwen? Ze moesten beschaamd zijn! Btw, zijn er mensen die hier intrappen?

The Unjorisable | 05-02-15 | 11:55

demdem | 05-02-15 | 11:48
Een (klein)deel van multiculti is wel geslaagd. Ooit wel eens iets negatiefs van Italianen, Grieken en Spanjaarden en hun nazaten vernomen ?

Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 11:54

Kinderen mindfucken zoals een moslim doet, en daar propaganda van maken. Het lijkt hier het Midden-Oosten wel. Oh wacht.....

IQmin100 | 05-02-15 | 11:54

Zeg Mootje van drie, wil je even sorry zeggen vanwege Adolf Hitler? Ja papa, es tut mir leid, so leid. Aber die Juden, die tun mir nicht leid. Dann ist es gut, du kleiner Streich...

eerstneukendanpraten | 05-02-15 | 11:53

vroeg geleerd is oud gedaan.
wat wordt de kinderen in de moskee ingefluisterd.
de ouders staan er versteld van als ze naar visis vertrekken.
kamikaze piloten zijn ook opgevoed met een vreemd geloof.
alles heeft zijn grondslag

soledad | 05-02-15 | 11:51

wie zit hier achter ? aan de hoogste boom !

(c)ZWITSUL | 05-02-15 | 11:51

beaujudas | 05-02-15 | 11:47
Dat kind was nog niet eens geboren tijdens de Breivik aanslag. Dus dat jochie is eerst achter de schermen geïndoctrineerd over Breivik zelf.

XaleX_2 | 05-02-15 | 11:51

-weggejorist-

jemoeder29 | 05-02-15 | 11:50

Dit staat gelijk aan geestelijk misbruik van kinderen. Afgezien of je nu voor of tegen afstand nemen bent gebruik je geen kinderen van 5 jaar om met deze boodschap te komen. Ik heb werkelijk nog nooit gehoord of meegemaakt dat een 5-jarige om uitleg gevraagd werd. Behalve dan nu voor het eerst door de maker van deze film.

mr. coffee | 05-02-15 | 11:49

weet je wie net zo'n blond haar had als Breivik? Al die westese hoeren! Ook al ben je niet echt een hoer, toch denken veel mensen dat omdat je erop lijkt met je blonde haar en gebrek aan hoofddoek. Zeg maar Yonas, ik ben géén hoer, en mama ook niet he? Neem maar afstand van al die westerse hoeren, zeg maar sorry.

Tsjernodebiel | 05-02-15 | 11:49

Lekker 'Nederlands' Production: Asma El-Fassi, Stryder, Rabia Amezian, Hicham Issaouti, Nourdin El Ouali, Smahane Arghidi, Rahma Bavelaar, Malika Mouhdi and many others.

Om te kotsen dit filmpje! Het is niks en het zal nooit wat worden. Multi culti is grootste flop van de afgelopen 30 jaar. We moeten deze mislukking grondig gaan herstellen naar een NL Leit cultuur met veel en veel minder allochtonen. Remigratie sterk bevorderen, geen kinderbijslag meer bij derde kind. Stoppen met cultuur relativisme, stoppen met alles was islam heet in de publieke ruimte, terug naar een Nederlands Nederland. Hetzelfde geld voor de rest van West Europa.
www.youtube.com/watch?v=RbGz6iHcbTU
www.youtube.com/watch?v=YpM6QKaAgP0
www.youtube.com/watch?v=gz2ST17mxlM
www.youtube.com/watch?v=Vwz4vZhYZk0

demdem | 05-02-15 | 11:48

Sick!!! Wat een belachelijke indoctrinatie.... Dat achterlijke blonde wijf ook met die Breivik.... Dat kindje snapte er niets van en voelde zich gestraft...

Aanklagen die mafkezen!!!

beaujudas | 05-02-15 | 11:47

Tsja, guilt by association. Ze maken het er wel naar... Dat fragment van het jongetje in spidermanpak 'maar jij zegt het' vind ik wel sterk.

Diotima | 05-02-15 | 11:46

@LangeTijdGeleden | 05-02-15 | 11:19
Precies, de hypocrisie is stuitend. Iedereen vind het doodgewoon dat moslims zich één voelen met moslims overal elders in de wereld die ergens slachtoffer van worden, maar tegelijkertijd volhouden dat ze niets te maken hebben met moslims die misdaden begaan.

Net zoals van blanken overal ter wereld wordt verwacht dat ze zich gepast schamen voor misdaden die andere blanken 150 jaar geleden hebben gepleegd, maar men het racistisch vind om datzelfde van moslims te vragen voor misdaden die nú worden gepleegd, terwijl moslims nota bene op ideologische gronden een groep vormen in plaats van etnische.

En geen linkse journalist die ooit dit soort islamitische beroepsslachtoffers confronteert met hun geweldige dubbele maatstaven.

Russells Teapot | 05-02-15 | 11:46

Je kan dit linkse propaganda filmpje vergelijken met het inzetten van kinderen voor het voeren van oorlog. Dus de kindsoldaten of de voorbeelden van kinderen die IS inzet. Dit heeft alleen maar een beschaafd sauzje. Het is in en in triest dat men zo ver gaat om iets goed te praten wat ons allen heel veel kost. In geld, veiligheid, hoop, toekomst, creativiteit en vooruitgang.
--
Hebben die mensen dan niets geleerd van de elende die voortkomt uit het indoctrineren van kinderen.
--
Voor de makers. jullie zijn in essentie geen haar beter als mensen die kinderen inzetten voor hun eigen oorlog, geloof of andere rare politieke aspiraties. Eat that!
--
Nogmaals. Bah.

Mark_D_NL | 05-02-15 | 11:45

Jij-bakken en de slachtofferrol: dan weet je wel weer waar de wind vandaan komt.

Rico Tampeloerus | 05-02-15 | 11:45

Ziek, maker moet gelijk op worden genomen in een gesloten inrichting. Dit maken is nog gevaarlijker dan een echt haat filmpje maken, dat is tenminste duidelijk.

De kans dat een moslim kind, 2e of 3e of 4e generatie ex import zich aansluit bij IS is vele malen groter dan dat een 'native' een Breivikje gaat plegen. Ben te lui om exacte cijfers er bij te zoeken.
Maar, van de minimaal 1.000.000 Nedermoslims met dubbel paspoort zijn er minimaal 100 naar IS. = 1 op 10.000!
van de minimaal 10.000.000 (optische) Nederlanders heeft alleen Tristan van der V een Breivikje gedaan. En dan niet uit politieke motieven, maar gewoon omdat hij ziek in zijn hoofd was. Dus 1 op 10.000.000.

De kans dat een dat een NL moslim IS'er wordt is dus 10.000x groter dan dat een Kaaskop terrorist wordt.

En daar helpen geen 100 indoctrinatie filmpjes met Amelie pianomuziek bij.

Tot zover VMBO statistiek.

der Schmutz | 05-02-15 | 11:45

Iemand een teiltje voor me?

EllaRouvoet | 05-02-15 | 11:44

Kindermisbruik

fram | 05-02-15 | 11:44

Deze reacties maken mij banger dan al die IS filmpjes bij elkaar.

Dolph Lundgren | 05-02-15 | 11:43

@jemoeder29
Het gaat erom dat religie een keuze is en afkomst niet. Dus als uit naam van een religie van alles gebeurt mag er best kritiek op een religie zijn, een abstract idee kan je niet beledigen, en mag je dus best tegen zijn. Het is een logisch gevolg dat je aanhangers van dat idee OM dat idee dan ook niet leuk vindt.

Maar excuses aanbieden voor alle volgers van het idee hoeft inderdaad niet, echter je hoort UIT VRIJE WIL wel bij dezelfde groep die als hoofdidee heeft dat mensen buiten je groep minder waard zijn. Dat maar een kleine groep dat in daden omzet ontslaat je niet van de verantwoording dat je het basisidee dan wel steunt.

een_mike | 05-02-15 | 11:43

De makers van deze rommel vinden dat ze wel kinderen voor het eigen propagandakarretje mogen spannen, maar als Wilders een foto twittert van de Jordaanse piloot, dan schreeuwen ze moord en brand dat zoiets niet kan.

levend fossiel | 05-02-15 | 11:43

ZIEK!!!!
die man bij dat kind met die muts op is dat geen gemeente raadslid in Rotterdam voor de moslimpartij. Man met 2 petten op, "wit en links " Nederland naar de mond praten en islamieten steunen !!

jaap932057795966 | 05-02-15 | 11:43

-weggejorist-

Bouwvakkersdécolleté | 05-02-15 | 11:42

Als ik het niet zelf had gezien had ik het niet geloofd. Een kind van twee opzadelen met de nalatenschap van Breivik.


*kotst opnieuw schone trui onder*

eerstneukendanpraten | 05-02-15 | 11:42

WTF!!!!!

broervangruttepier | 05-02-15 | 11:42

Directed and written by: Abdelkarim El-Fassi
Camera: Wouter Boes
Edit: Sjoerd Schipper
Production: Asma El-Fassi, Stryder, Rabia Amezian, Hicham Issaouti, Nourdin El Ouali, Smahane Arghidi, Rahma Bavelaar, Malika Mouhdi and many others.
Special thanks to the kids: Hamza, Lea, Yonas, Jaylisa, Sami, Wael, Aschraf.
Photographs (background): Sanne van der Most

zegt genoeg lijkt me.

drijflijk | 05-02-15 | 11:41

PvdA: sorry voor mega-moskee in Gouda.

Sjaak uit Dordt | 05-02-15 | 11:41

Onder de youtube versie staat een uitleg.

horsteknots | 05-02-15 | 11:41

De maker: Abdelkarim El-Fassi, Founder Zouka Media.
nl.linkedin.com...
Natuurlijk gewerkt bij de VARA.
Hans Hillen | 05-02-15 | 11:33

Iemand moet de plee poetsen daar.

Jos Tiebent | 05-02-15 | 11:41

héél hoog WTF gehalte.

#LetsGetReal

Trombonez | 05-02-15 | 11:41

King of the Oneliner | 05-02-15 | 11:28
Ben ook een keer blijven hangen bij dat programma.
Kreeg er een zeer naargeestig gevoel bij.
Pure multikul indoctrinatie.

Russ Meyer | 05-02-15 | 11:40

@Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 11:24
Het Khmercollege..

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:39

Trouwens wel goed dat deze kinderen nu al word geleerd dat er een hele grote groep mensen bestaat die blonde blanke kindertjes om niks haat en bereid is om ze af te slachten. Dat kun je niet vroeg genoeg leren, vind ik.

blikjegrolsch | 05-02-15 | 11:39

Weet je wie ook kinderen ging inzetten!!1!!

zeefert | 05-02-15 | 11:39

De vraag is nu natuurlijk: hoeveel heeft de Vara meebetaald?

blikjegrolsch | 05-02-15 | 11:38

King of the Oneliner | 05-02-15 | 11:28 Klopt.

De multiculti-waanutopie ligt er zo dik bovenop dat mijn kinderen na één aflevering gekeken te hebben dwars door die bende heenprikten en nóóit meer hebben gekeken.

Willianus Wortelus | 05-02-15 | 11:35

"Let's unite!"
Weer zo'n holle kreet waar je geen donder mee kan als de eerste de beste politieke discussie duidelijk maakt dat je mijlenver van elkaar afstaat.

jeanmondo | 05-02-15 | 11:35

@jemoeder29 | 05-02-15 | 11:29
Omdat ze er ook helemaal geen afstand van willen nemen. De grote meerderheid van moslims vind gewoon dat de redactie van Charlie de aanslag heeft uitgelokt en er zelf schuld aan zijn. En ook dat het de normaalste zaak van de wereld is dat er willekeurig joden vermoord worden.
Dat in tegenstelling tot het feit dat slavernij hier al lang niet meer word toegejuicht en dat duitsers al lang geleden afstand genomen hebben van de oorlog.

sinar2 | 05-02-15 | 11:34

Die laatste zin klopt wel, als humaan uitgangspunt. Bekijk de mens per individu. Alleen dat gebruik van kinderen is ultraziek. Doe dan iets met volwassenen. En die vergelijking met Breivik is te stupide voor woorden. Hoeveel ideologisch aanslagen zijn er voor en na hem gepleegd door gefrustreerde blonde blanken?

Boer in 020 | 05-02-15 | 11:33

Gadverdamme. Dit zal wel uit de koker zijn gekomen van Van Jole. Beangstigend, kinderen gebruiken als propaganda.

Klaus Herzog | 05-02-15 | 11:33

De maker: Abdelkarim El-Fassi, Founder Zouka Media.
nl.linkedin.com/pub/abdelkarim-el-fas...

Natuurlijk gewerkt bij de VARA. Overal overigens heel kort gewerkt, deze Abdelkarim. Of hij functioneert slecht, of hij kwam erachter dat je als knuffelallochtoon makkelijk subsidies kan lospeuteren met vage kunst/videoprojectjes. Het zal wel beide zijn. Abdelkarim die even Breivik (een lone wolf) er met de haren bijsleept om zijn broeders (epidemisch geweld van miljoenen) goed te praten. Abdelkarim begrijpt niet dat het niet gaan om schuldig en beschuldigen. Afstand nemen van de daden van ISIS heeft te maken met medemenselijkheid. En het verbinden van gematigden van alle gezindten, zo er al gematigde moslims te vinden zijn dan. Woedend word ik om dit soort filmpjes.

Hans Hillen | 05-02-15 | 11:33

jemoeder29 | 05-02-15 | 11:29

Bij monde van onze regering is namens het hele nederlandse volk diepe spijt en berouw betuigt voor ons slavernijverleden.

Diezelfde regering vindt het niet nodig dat moslims afstand nemen van de IS.

JIP! | 05-02-15 | 11:33

King of the Oneliner | 05-02-15 | 11:28
Spangas is Orwelliaanse propaganda van de ergste soort en voor een reden waarom de publieke omroepen geen cent belastinggeld meer zou moeten krijgen. Ze mogen hun dwaze ideeën en idealen hebben, maar waarom moet ik daar aan mee betalen ?

Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 11:33

Dan zal ik de eerste (en wellicht laatste) maar zijn, ik vind het een acceptabel filmpje.. dit is blijkbaar touche aan de reacties te zien hierboven.

1oog | 05-02-15 | 11:25
.

Doe je andere oog ook eens open (en zet deze keer het geluid eens aan) en kijk er nog eens naar!

TuuT | 05-02-15 | 11:32

Moslims worden niet geassocieerd met deze terroristen omdat ze bruin haar en bruine ogen hebben, maar omdat ze hetzelfde boek heilig vinden en dezelfde profeet volgen. Om ideologische overeenkomsten dus, niet etnische. Is dat nou zo moeilijk voor het domlinkse volk dat dit gemaakt heeft?

Of beseffen ze donders goed waar het om draait, en spelen ze gewoon de racismekaart omdat ze geen argumenten hebben?

En voor wie nog twijfelde: inderdaad, religie is kindermishandeling, en de linkse kerk is daar geen uitzondering op.

Russells Teapot | 05-02-15 | 11:32

@truusch | 05-02-15 | 11:13
'Elke islamiet is bereid je te doden, met die instelling kun je beter thuis blijven.'

Je snapt het niet hè Truus!
De islam brengt inderdaad gasten voort die tot het uiterste gaan voor hun geestesziekte. Ze zitten in Syrië, Irak, Afghanistan en ook hier in Nederland en de rest van Europa.

En nu is uw advies aan mij om thuis te blijven?
Echt een typisch struisvogeladvies!
We moeten de straat op! We moeten ons verzetten en niet bang zijn om daarbij gevaar te lopen. Lees het vorige artikel over de belagers van Annabel Nanninga.

wakkere_nederlander | 05-02-15 | 11:32

-weggejorist-

Bouwvakkersdécolleté | 05-02-15 | 11:31

Sorry leren zeggen kan natuurlijk geen kwaad, sommigen hebben er levenslang moeite mee.

Rachar | 05-02-15 | 11:31

ja, deze mensen snappen dus echt niet dat het redelijk ziek is om kinderen te indoctrineren met hun eigen waarheid. Of dit nu een geloof is, een politieke ideologie.....
--
Ziek. Bah.

Mark_D_NL | 05-02-15 | 11:31

Directed and written by: Abdelkarim El-Fassi
Camera: Wouter Boes
Edit: Sjoerd Schipper
Production: Asma El-Fassi, Stryder, Rabia Amezian, Hicham Issaouti, Nourdin El Ouali, Smahane Arghidi, Rahma Bavelaar, Malika Mouhdi and many others.

Allemaal isis-terroristen en NSB'ers dus.
En de regisseur is natuurlijk van Jolo's Onzinnige Ottomaanse Propagandasite:
www.joop.nl/opinies/bio/auteur/abdelka...

Cuyahoga | 05-02-15 | 11:30

Ziek,doodziek...

holegeluba | 05-02-15 | 11:29

-weggejorist-

jemoeder29 | 05-02-15 | 11:29

Realiteit, niks mis met dit filmpje

Edo ergo sum | 05-02-15 | 11:29

Trouwens, als je dat Spangas (van de NCRV) bekijkt, zit je je ook krom te ergeren.
Straattaal, de allochtonen komen vlot over, de autochtone Nederlanders worden weggezet als sukkels en hebben problemen, maar de welbespraakt Marokkaan (deze keer wel in correct Nederlands, maar met accent) integreert in zijn eentje prima in de groep, en meer van deze politiek correcte shit.

King of the Oneliner | 05-02-15 | 11:28

Haha de boodschap van deze video is gewoon keihard: "FUCK DE PVV" Hulde!!

Konijnenkeutel | 05-02-15 | 11:28

Filmpje is gemaakt door welke Moslimgroepering?

upgent | 05-02-15 | 11:28

Soms schaam je je dat je Nederlander bent.
Bombadil | 05-02-15 | 11:26
.
Hoeft niet, dit filmpje is niet door een Nederlander gemaakt.

Hans Hillen | 05-02-15 | 11:27

-weggejorist-

JIP! | 05-02-15 | 11:27

@Super Grover | 05-02-15 | 11:26
Om zijn maandelijkse zak met soepsiediegeld op te halen ja..

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:27

Ik wil niet dat moslim kinderen afstand nemen van moslim terreur, ik wil dat vowassen moslims dit doen. Sorry zeggen hoeft niet, je bent er niet verantwoordelijk voor. Maar afstand nemen, gaarne.

Het lijkt net of je een moslim nergens op kan aanspreken, issie discriminatie. Maar als ze met hun moslim zijn iets kunnen binnenhalen, dan moeten ze juist wel op hun moslimschap worden aangesproken. Anders issie discriminatie.

RoBD=Skullfucker | 05-02-15 | 11:27

Zou me niet verbazen als babyboomers met NSB ouders ook zo werden toegesproken na 1945 en dat we mede door dit soort indoctrinatie de huidige multikul te danken hebben.
Zou ook hun "Nazi,Fascisme"-reflex verklaren naar een ieder met gezond boeren verstand die de multkul als een faal ziet.
Zag een paar dagen geleden op de tv dat de geallieerden de Duitse bevolking onderwierpen aan "deprogrammerings"-sessies.

Russ Meyer | 05-02-15 | 11:27

Jezus, wat walgelijk. En weeeeeeeeeeeeeeeeeeer gemaakt door een moslim en zo te zien een groen-links/D'66 moedertje. Uberwalgelijk. Gadverdamme. En dit gaat dan weer de wereld in als 'afkomstig uit Nederland'. Nee, afkmostig van een MOSLIM die toevallig in Nederland woont.

Hans Hillen | 05-02-15 | 11:27

Maker: Abdelkarim El-Fassi.
Right.
Nu al meest psycho filmpje van 2015.
O tempora, O mores.

chicago river | 05-02-15 | 11:26

Is Quinsy Gario al gesignaleerd met tweets dat het racistisch is, een heel ras wordt buiten gesloten? Er moet vast wel iemand aan toegevoegd kunnen worden om het evenwichtig te maken.

TheseDays00 | 05-02-15 | 11:26

Man o man. Wat een tenenkrommend klote filpmje.

Donkey Bong | 05-02-15 | 11:26

Soms schaam je je dat je Nederlander bent.

Bombadil | 05-02-15 | 11:26

@J.R. Thorbecke | 05-02-15 | 11:23
Omdat we steeds weer op de wegmetons partijen stemmen.

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:26

Die maker ziet eruit alsof hij zo de NOS studio zou binnen lopen...

Super Grover | 05-02-15 | 11:26

Dan zal ik de eerste (en wellicht laatste) maar zijn, ik vind het een acceptabel filmpje.. dit is blijkbaar touche aan de reacties te zien hierboven.

1oog | 05-02-15 | 11:25

Hier moeten wel PVDA, D66 en GL'ers achter zitten, kan niet anders.

binnenbuitenband | 05-02-15 | 11:25

“In the Netherlands and elsewhere, it has become a default expectation in recent years that certain communities, and Muslims in particular, apologize for and formally distance themselves from matters that occur in other parts of the world – especially acts of terrorism. The consequence is that certain groups and individuals are constantly associated with terrible evens they have nothing to do with. This mechanism – also known as “guilt by association” or the imposition of “collective guilt” – has become normalized. Rather than bringing people together, it causes segregation.

The idea was sparked to use a short educational film that reveals how children handle these kinds of accusations, prejudices and suspicions. What happens is that their self-esteem, self-image and confidence is damaged. You see, for example, how rapidly a young boy who wants to become a superhero can be talked into seeing himself as a villain.

Filmmaker Abdelkarim El-Fassi, who produced the video, explains: “I’ve never felt this uncomfortable while directing a video. Sure, it’s totally unethical and pedagogically irresponsible, and yet as a society we’ve practiced this on the macro-level for years. We’ve been talking certain communities into feelings of collective guilt for years. This has to stop, otherwise the problem will fester on for generations to come. I don’t want my nephew Hamza, who can be seen in the film, to be held accountable for matters that have nothing to do with him. He is a third generation Dutch-Moroccan. There is no justification whatsoever for him being treated differently from his white peers.”

El-Fassi previously founded the #doyoucare campaign, for which eight Dutch children crawled into the skins of their murdered Palestinian peers to draw attention for the injustices that were happening in Gaza.

Directed and written by: Abdelkarim El-Fassi
Camera: Wouter Boes
Edit: Sjoerd Schipper
Production: Asma El-Fassi, Stryder, Rabia Amezian, Hicham Issaouti, Nourdin El Ouali, Smahane Arghidi, Rahma Bavelaar, Malika Mouhdi and many others.
Special thanks to the kids: Hamza, Lea, Yonas, Jaylisa, Sami, Wael, Aschraf.
Photographs (background): Sanne van der Most

More info: info@zouka.nl“

blikjegrolsch | 05-02-15 | 11:24

.. ja, excuses ook voor het informatieve socialisme van mevrouw Riefenstahl en meneer Godwin.

Jan Passant mk2 | 05-02-15 | 11:24

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:20
Inderdaad. Denk het Kennemercollege.

Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 11:24

@XaleX_2 | 05-02-15 | 11:21
Ook weer zo`n UvA product dus, gaat lekker in dit land..

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:24

De reacties hierboven zijn waarschijnlijk precies wat de maker van dit filmpje wil losmaken. Hulde, erg mooi gedaan.

RechtseMoskee | 05-02-15 | 11:23

Dit was een andere walgelijke video van dezelfde maker: www.youtube.com/watch?v=xaVyeOJumXU . Waarom laten wij dit soort anti-westerse troep toch toe in ons land?

Rest In Privacy | 05-02-15 | 11:23

Het erge is dat zij echt denken dat niet linkse mensen kindertjes aanvallen op hun religie. Iets dat die kinderen niet interessant vinden en ook niet over nadenken.
Wat niet linkse mensen doen Is een mening hebben over schilderswijk demonstraties met ISIS vlaggen, discriminerende koepwlhuisjes, en uitreizende jihadis. Inperking van de vrijheid van meningsuiting "je moet toch niet beledigen ". Wat heeft dit alles met kinderen te maken. Btw flikker op met dat gelul over die Noor zou ik zeggen.

ca12nag3 | 05-02-15 | 11:22

Linkse subsidie spons? Nu ook al kindertjes indoctrineren. Vreselijk. Hoe kun je zo bot zijn? Ah natuurlijk geld geld geld.
Dat ik dit nog moet meemaken. Ga toch weg en laat ons met rust. Zuigers zuigers zuigers.
Ik ben ooit 1 keer in een Islamietisch land geweest: Tunesië.
Je kunt niet je auto uitkomen of de kinderen springen als vliegen op stront op je af. Geef je ze wat geld is het niet genoeg!Je loopt door een straat en daar zijn winkels. Je komt er gewoon niet langs je zult en moet bij hun naar binnen en iets kopen. Doe je het niet worden ze kwaad! Wat zijn dat voor sprinkhanen? Opzouten!

ecologiste | 05-02-15 | 11:22


Wat is hun punt? (van deze Gutmensen die hun kinderen gebruiken).
Dat je op grond van uiterlijke kenmerken niet gelijk iemand moet veroordelen?
Oftewel, niet alle moslims zijn slecht?
Nou, ik persoonlijk vertrouw geen enkele moslim meer, ook niet in het dagelijkse leven, zoals bijvoorbeeld een handel via marktplaats. De enkele keer dat ik ze wel een kans heb gegeven werd ik ernstig opgelicht, zodanig zelfs dat de politie zich er mee moest bemoeien.
Het vertrouwen is gewoon ernstig geschaad.
En nee, de enkele blonde jongen die je tegenwoordig nog tegenkomt, boezemt mij geen angst in.

King of the Oneliner | 05-02-15 | 11:22

Hij is journalist van de VARA oa....

XaleX_2 | 05-02-15 | 11:22

En ondertussen worden in de moskeeën en islamitische scholen in dit land elke dag kinderen van dezelfde leeftijd uit naam van de islam haat jegens niet-moslims aangepraat.
Hoe groter kan je het verschil hebben ...

sinar2 | 05-02-15 | 11:22

-weggejorist-

Krishnamurti | 05-02-15 | 11:21

En het erge is dat 95% van de leraren ook tot de policor kerk beheert (de overige 5% wordt weggetreiterd) zodat je kinderen ook nog met allerlei "wij zijn fout" en "weg met ons" ideeen thuiskomen..

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:20

Gesubsidieerd.

Kamervraag | 05-02-15 | 11:20

Walgelijk, misplaatst en vooral: vol van de standaard moslimretorica: ja maar jullie....

Hommel | 05-02-15 | 11:20

Met de kennis van nu, dit op zijn minst.

doodserieus | 05-02-15 | 11:19

Wat een makke schapen, zeg. Dat moet je mijn kinderen eens proberen te laten zeggen.

omanders | 05-02-15 | 11:19

Moslims in Palestina aangevallen door Israël: Duizenden moslims op straat om te protesteren voor bescherming van hun 'broeders' en eisen van overheid om afstand te nemen van Israël.

Moslims maken duizenden onschuldige kinderen, vrouwen én mannen af uit naam van de profeet onder een IS vlag: Moslims hoeven geen afstand te nemen want ze voelen zich er niet geassocieerd mee en dat moet je niet doen want slecht.

Wat klopt hier niet?

LangeTijdGeleden | 05-02-15 | 11:19

Zum kotzen. "Weg met ons" is de nieuwe oproep tot het gebed in de neo liberale linkskerk. Landverkwanselaars en volksverraders. Net als die Abu NSB van Doorn met z'n kalifaatwens:
.
mobile.twitter.com/ArnoudvDoorn/statu...
.
Geef deze bosmongool gauw ff een enkeltje Kalifaatstad!

Rudjen | 05-02-15 | 11:18

-weggejorist-

Woehahahaa | 05-02-15 | 11:18

Kan iemand WAR child even bellen en vragen of ze iets kunnen ondernemen tegen de inzet van deze onschuldige kindsoldaten in de linkse propagandaoorlog.

Outsider-Inside | 05-02-15 | 11:18

"jij hebt net zulk blond haar als Breivik"
Hoe de fuck moet zo'n dreumes weten wie of wat Breivik is?... wie heeft hem dat dan eerst bijgebracht,door die prille hersentjes te vervuilen met volwassenenbagger!
Als dit zijn moeder is moet de overheid ingrijpen,en als het zijn juf is,moet zijn moeder ingrijpen.
Van de religekkies was de indoctrinatie techniek mij al bekent btw.

deraderendraaien | 05-02-15 | 11:18

Ok, zzzzzzzzzzzzouka media heeft nog meer van dit soort subversieve broddelwerkjes op youtube staan.

Zat eigenlijk te wachten tot Hans Teeuwen in de laatste 5 seconden heel hard lachend in beeld zou komen.

maggoo | 05-02-15 | 11:17

Ik vond hem zo sterk beginnen. Een kind die liever de superheld dan de boef is. En daarna gaat het een compleet batshit crazy kant op. Brrr. Kon niet meer verder kijken. Compleet van het padje af.

Andiamo | 05-02-15 | 11:17

Hier zou Joseph Goebbels jaloers op zijn.
Benieuwd uit welk subsidie potje dit betaald is.
Wanneer gaan we eens stoppen met sorry zeggen en de waarheid erkennen en de problemen keihard aanpakken?

Super Grover | 05-02-15 | 11:17

Beangstigend dit.

Rest In Privacy | 05-02-15 | 11:17

Zo worden onze kids soft gehouden, schuld aangepraat, lam gemaakt, gebrainwashed, geïndoctrineerd, voorgelogen enz enz enz enz enz enz. Zo gaat het ook in het onderwijs, respect bijbrengen voor hen die ons niet respecteren, dhimmitude enz enz enz.
Dat terwijl vele moslimkindertjes juist wordt geleerd ons (en dus ook die kids uit dit filmpje) te haten. Daar leren ze op hun 8-ste hoe ze een Kalasjnikov moeten leegknallen of een pop moeten onthoofden.

TuuT | 05-02-15 | 11:17

wiza | 05-02-15 | 11:12
Gewoon ff op youtube kijken en je weet het.

CoffeePatch | 05-02-15 | 11:16

Onmogelijk dit! Weer 7 kinderen kapot gemoraliseerd voor t leven.
Kijk dat JGZ hier vol inspringt kan ik begrijpen. Maar daar zal deze propaganda wel vandaan komen.
Zieke lui om kindertjes zoo kapot te hersenspoelen.

voedselbankier | 05-02-15 | 11:15

Tering, hoe indoctrineer je kinderen! Kinderen die een jaar of 4/5 zijn moet je helemaal niet belasten met de barbaarse daden van volwassenen en helemaal niet ze een kant laten kiezen in 'grote mensen' conflicten, laat ze lekker kind zijn.

XaleX_2 | 05-02-15 | 11:15

Toen Abdelkarim El-Fassi onlangs in Dubai was viel het hem op. "Van een afstand zag ik hoe het wantrouwen Nederland is ingeslopen."
-
Natuurlijk is dit weer uit het brein ontsproten van een gore moslim.Zieke hond.
Woedend ben ik.

anti-fatwa | 05-02-15 | 11:15

Vast en zeker allemaal buitenechtelijke kinderen van Peter Ruurrrrrh !! Ja dan kan dit prima zo , geen problemen mee hoor.

Rechtende Rijder | 05-02-15 | 11:14

Linkse Nederlanders zijn een walgelijk, land verradend rattenvolk geworden. Net zoals in de jaren dertig.
Om van te kotsen!

Bad Karma | 05-02-15 | 11:14

En dan die moeder met dat neppige kinderstemmetje. Wat een ongelovelijke enge heks is dat.

medusa324 | 05-02-15 | 11:14

TheseDays00 | 05-02-15 | 11:07
Daar zeg je wat. Iemand zou aangifte moeten doen. Dit is walgelijke kindermisbruik van ergste soort zoals Stalin het niet had kunnen bedenken.

Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 11:13

Het failliet van Nederland in 122 seconden. En linksdragende subsidiepotslurpers die er hun zakken mee vullen. Dit land is stuk.

vaas klaak | 05-02-15 | 11:13

@Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 11:12
Hamas zet kinderen in als menselijk schild, de guttmensch doet het op een wat terughoudender manier.
Maar ziek blijft het.

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:13

wakkere_nederlander | 05-02-15 | 11:04
Generaliseren is voor de slapende luie Nederlander, de echte wakkere Nederlanders zijn in staat tot het maken van onderscheid.

Elke islamiet is bereid je te doden, met die instelling kun je beter thuis blijven.

truusch | 05-02-15 | 11:13

Het failliet van Nederland in 122 seconden. En linksdragende subsidiepotslurpers die er hun zakken mee vullen. Dit land is stuk.

vaas klaak | 05-02-15 | 11:13

Ik ga hier onder niet eens discussie voeren over het onderwerp dat het filmpje zo wanhopig probeert aan te snijden. Dan ben ik in mijn ogen namelijk net zo'n totaalfaal als de makers. Niet over de rug van kinderen dit soort discussie. Durven ze dit ook met mondige pubers of jong volwassenen op het mbo of hbo dan mogen ze nog eens aankloppen bij me.

saidnowomanever | 05-02-15 | 11:13

Is dat blonde meisje echt lid van de Breivik fanclub?

TheseDays00 | 05-02-15 | 11:13

Kan iemand vertellen welke zieke geesten dit filmpje gemaakt hebben. Dat je zulke kronkels in je kop hebt dat je denkt dat dit een bijdrage levert omdat het zgn. comfronterend is voor de onderbuikmens?

wiza | 05-02-15 | 11:12

Misselijkmakend linksch draaiend propaganda filmpje. zum kotsen dit. Alsof zo'n kind weet wie Breivik is of wat IS inhoudt.
Ronduit schandalig!

Steen Geil | 05-02-15 | 11:12

WIE ZIT HIER ACHTER ?! Man, wat een Orwelliaanse hersenspoeling. Ik wist dat het policor deel van Nederland gek was, maar dit ? Man, man, man ..... wat zijn die gek zeg.

Bigi Bana Boy | 05-02-15 | 11:12

Zijn de volwassenen uit dit filmpje al opgepakt en in een kerker gesodemieterd?

KazVandam | 05-02-15 | 11:11

Gewoon een paar doosjes tolerantie tegenaan gooien, dat zal ze leren!

Rico Tampeloerus | 05-02-15 | 11:11

Wie financiert dit en uit welke hoek komt dit?
Dit is werkelijk te walgelijk voor woorden!

Waakvlam | 05-02-15 | 11:10

Zucht.... linkse indoctrinatie deel 3154923.
Zo`n filmpje kunnen ze ook maken over Zwarte Piet of "ons" "slavernijverleden" , maar dat past natuurlijk totaal niet binnen het Wegmetons-denken..

Slipsnifter | 05-02-15 | 11:10

Holy fucking shit. Kinderen gebruiken (hersenen en rationeel denkvermogen in ontwikkeling) om de rest van de wereld er van te overtuigen dat 'schuld bij associatie' not done is. Terwijl bij het gros van de volwassenen rationeel denkvermogen er echt wel is TENZIJ de volwassen persoon in kwestie zo geïndoctrineerd is met een religie, deze religieuze 'voorschriften' vóór rationeel denkvermogen zet.

Uiteraard ligt de schuld weer bij de religieloze blanke Nederlanders die werken en geen fuck te maken willen hebben met problemen en zich gewoon stilhouden. Godverdomme.

LangeTijdGeleden | 05-02-15 | 11:10

@anti-fatwa | 05-02-15 | 11:06
Ik zo'n gevoel dat u en ik dit gefinancierd hebben.

wakkere_nederlander | 05-02-15 | 11:09

Als ze toch aan het indoctrineren waren, hadden ze die kids meteen even sorry kunnen laten zeggen voor hun geloof in zwarte piet. Vuile racisten, die peuters!

medusa324 | 05-02-15 | 11:09

Wat is het punt van deze figuren? Dat we vooral onze bek moeten houden en dat het niks met Islam en mensen van een bepaalde afkomst te maken heeft?

Ten eerste zielig dat je daar kinderen voor gebruikt en 2. Het heeft alles met Islam en mensen met een bepaalde afkomst te maken. Dit spotje raakt kant noch wal.

shenkie7 | 05-02-15 | 11:09

Als je zo tegen je kinderen lult, mag je wat mij betreft uit de ouderlijke macht gezet worden.
streknek | 05-02-15 | 11:04
-
Ja precies!

anti-fatwa | 05-02-15 | 11:09

Viesbah.

Kinderen gebruiken voor propaganda (in welke vorm dan ook) is not done.

Reinaert | 05-02-15 | 11:09

@ 49 | 05-02-15 | 11:06
Wanneer laat je ons vrij?

TheseDays00 | 05-02-15 | 11:08

Hier gaan mijn schoenen van kapot. Zo tenenkrommend. Een teiltje, graag. En een nieuw paar schoenen.

Vergeetput | 05-02-15 | 11:08

Hierbij mijn oprechte excuses voor het gedrag van mijn soortgenoot Breivik! *Snel bruine haarverf en contactlenzen kopen doet*

Pi Mol | 05-02-15 | 11:08

Breivik vermoorde geen kinderen vanwege zijn blonde haar domme racistische doos dat je er bent.

Oeleflaffel | 05-02-15 | 11:08

Dat kudtwijf vertelt helemaal geen leuke verhalen tegen dat kind.
Ik ga bureau jeugdzorg maar eens bellen.

wakkere_nederlander | 05-02-15 | 11:08

Kinderen voor je karretje spannen, walgelijk!
Hier: cijfertjes van verschillende bronnen over veiligheid, IQ, welvaart, levensverwachting etc. in verschillende moslimlanden. docs.google.com/spreadsheets/d/1N4VM3...
Ga je dan nog eens afvragen of we meer of minder willen...

Eduardo- | 05-02-15 | 11:08

En dit gebeurt in een schoolgebouw, dames en heren.

ps, dat blonde jongetje leek mij ernstig introvert, dus die heeft geen idee wat er allemaal met hem gedaan wordt. "Jij hebt haar als Anders Breivik" WTF! Ik zou terug gezegd hebben "Jij hebt haar als Loulou van Christina". Dit is het meest foute videootje van het jaar 2015. Met stip.

Jos Tiebent | 05-02-15 | 11:07

Ik vind dit kindermisbruik.

TheseDays00 | 05-02-15 | 11:07

Eerst dat kind een Spidermanpakje aantrekken en dan vragen wat wil jij worden.
Ze hadden dat kind ook de beelden kunnen laten zien van zijn oom met een kalashnikov in de handen.
Ik heb het niet afgekeken. Staat er SIRE opp het einde.
Als er meer dan 1 Breivikachtiche aanslag in 60 jaar voorkomt in heel Europa wordt het tijd om die facist erbij te betrekken.

The_Challenger | 05-02-15 | 11:07

welke linkse geiten wollen sokken neukende boom knuffelaar zit hier achter.

eerstbier | 05-02-15 | 11:07

Dit is echt walgelijk.Welke geesteszieke verzint dit? Hier zijn echt geen woorden voor.De linkskerk word met de dag ziekelijker.Wie vind dit goed? Wie financiert dit?

anti-fatwa | 05-02-15 | 11:06

Misselijkmakend .

iopeth | 05-02-15 | 11:06

Iedereen tegen de muur. Dit slaat nog minder dan op niks!

Natuurlijk, Islam is slecht, totdat ze afstand nemen van heel wat meer dan alleen IS!

Bamboojay | 05-02-15 | 11:06

Ja leuk laten we weer eens wat kinderen in een volwassen discussie slepen. Wat is dat toch kunnen we tegenwoordig niets meer vanuit ratio beargumenteren moeten we allemaal op de emotie gaan zitten om ons gelijk te halen. Ik word er zo kotsmisselijk van dat mensen steeds vaker kinderen in dit soort volwassen onderwerpen inzetten.

saidnowomanever | 05-02-15 | 11:06

WTF??? Kinderen plaatsvervangengd excuses laten aanbieden??? Het kan blijkbaar tich nog steeds gekker. Kinderen betrekt een nornaal intelligent wezen niet bij zulke zaken. Maar ja, intelligentie hè, daar ontbreekt het nog weleens aan.

tejootje | 05-02-15 | 11:06

ook nog sorry voor de slavernij jongens.

49 | 05-02-15 | 11:06

Walgelijk...

groundloop | 05-02-15 | 11:05

Ja leuk .. laten we kinderen misbruiken voor propaganda, dan kunnen we tenminste blijven wegkijken en hoeven we niks te doen.

James Lastig | 05-02-15 | 11:05

Als je zo tegen je kinderen lult, mag je wat mij betreft uit de ouderlijke macht gezet worden.

streknek | 05-02-15 | 11:04

Afschuwelijk.
Weer eens een inkijk in het zieke brein van de correctmensch.
Echt, ze snappen het niet, ze willen het niet snappen en ze zullen het nooit snappen.

Cuyahoga | 05-02-15 | 11:04

Als groot kind distantieër ik me van deze kinderen.

yamahaha | 05-02-15 | 11:04

Mooie boodschap zeg. NOT!
Breivik was een lone wolf.
Moslimterroristen zijn epidemisch en bij duizenden.
Ayaan, zij was een lone wolverine. De rest van alle islamieten horen wel degelijk bij de beweging waarvan de terroristen de soldaten van Allah zijn.

Wat een schofterig misleidend kudtfilmpje!

Kom op! Dat hoofd kan nog veel dieper!
Dieper in het zand en in de reedt van de -bezetter- moslims.

wakkere_nederlander | 05-02-15 | 11:04

-weggejorist-

Maatisvol | 05-02-15 | 11:04

Jezus,.. ik moet hier van huilen.

horsteknots | 05-02-15 | 11:04

Wie zitten hier achter?

Libertinowitz | 05-02-15 | 11:03

Godallahmachtig wat is dit erg. Hoeveel soepsidie heeft dit nu weer gekost?

James Lastig | 05-02-15 | 11:03

Linkse kerk en kindsoldaatjes. Een lange traditie.

Godsammekraken | 05-02-15 | 11:02

Sorry hoor, maar als je die laatste executie-video hebt gezien kan die laatste zin echt niet!

Surrealiteit | 05-02-15 | 11:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen