achtergrond

Geenstijl

Man in Nice steekt 3 militairen neer bij synagoge

Het zal wel weer helemaal NIETS met de islam te maken hebben. En ook niet met verwarde mannen. Of met zendtijd voor wereldproblemen. En militairen bij joodse instellingen vragen er ook wel een beetje zelf om natuurlijk. Maar ene Moussa Coulibaly (!), vemoedelijk een atheïstische pacifist op een skateboard, heeft in Nice zojuist drie militairen neergestoken die een synagoge aan het bewaken waren tegen de dreiging van islamitisch terrorisme rotjochies die met eieren gooien. Dus dat zal wel weer slecht afstralen op de islam. De slachtoffers zijn lichtgewond door de steken met een mes van - volgens getuigen - 20 centimeter. De dader is opgepakt.
Update: Volgens de Frambozische media gaat het om een uitreisjihadi die vorige week op de drempel van het Kalifaat is tegenhouden en werd teruggestuurd naar Frankrijk.
Zwartrijder: Een paar minuten voor zijn aanval had de dader nog een boete voor zwartrijden in de tram gehad.
Slachtoffers: 1 militair werd in zijn arm gestoken, de twee anderen hebben sneeën in hun wang en kin.
ISIS: Geheel toevallig verscheen er vandaag een videosoera van ISIS, waarin haatbaarden 15 minuten lang in het Frans hun Gallische gal spuwen. Maar dat zal er ook wel niks mee te maken hebben. (Dumpertmirror)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.