Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Camjo Frank Buis krijgt mot met moslimbroeder

Pijnlijk. Terwijl op luttele afstand de barbarij van de Auschwitz werd herdacht door LodewijkA en Eberhard van der Laan (foto) stonden op De Dam antisemitische jodenhaters bijkans davidsterren te verbranden. Met de gebruikelijke bullshit dat het allemaal een zionistisch complot is om moslims in een kwaad daglicht te stellen. (Wat al die schoolkinderen in Amsterdam-West dus ook tegen de juf en de meester zeggen als er cartoonisten in Parijs gepopt worden.) Cameraman Frank Buis kreeg het aan de stok met een knakker in een kameelharen jas met een R4BIA-button eronder. Vier vingers omhoog op een gele achtergrond = moslimbroeders. [HELE FILMPJE HIERRR:] We herinneren u nog maar even aan het motto van de Moslimbroeders: God is ons doel, de profeet is onze leider, de Koran is onze wet, jihad is onze manier, sterven voor God is onze grootste hoop. In deze factsheet kunt u lezen dat de Moslimbroeders met de nazi's samenwerkten en dat ideoloog Yusuf al-Qaradawi (sharia-professor aan de UvA van Qatar) niets liever wil dan joden ombrengen. Misschien dat burgemeester Van der Laan zich nog een keer achter de keppel kan krabben. Demonstratievergunningen verlenen aan religieuze haatclubs. Je mag het wel doen, maar je hoeft het niet te doen. moslimbroedersdam534.jpg

Reaguursels

Inloggen

Denk dat menig reaguurder hier er ook niet op zit te wachten dat alles opgenomen wordt wat ie met vrienden bespreekt terwijl ie door de stad loopt. Kan me voorstellen dat je zelfs op de openbare weg niet een camera in je bakkes gedouwd wil krijgen.

deense herder | 29-01-15 | 10:21

Jan Boule

Lol.. Je begrijpt er de ballen van. Ga eens wat geschiedenisboeken lezen alsjeblieft.

Het ergste is nog dat je denkt dat Pax er iets aan heeft om pro Palestina te zijn voor hun subsidies. De Nederlandse overheid is namelijk ook zo pro Palestina toch...

Thomas4057 | 27-01-15 | 16:14

Die meneer lost dat wel netjes op zo met die vervelende filmert. En hij zegt niets raars...
Als je die zooi niet naast elkaar wilt hebben moet je niet 2 vergunningen uitgeven

Ben_online NL | 27-01-15 | 15:52

Dieskoesie die niet openbaar bedoeld is, iesh verboden te voeren op sjtraat.
Met je tronie voor een draaiende camera verschijnen is harram. Allaa heeft dat heus wel gezien, "haa ies leuk iek op teevee komen".
Haatzaaien is tegen regel 1, met je zuurstofverslindende zombiegenootschap.

hallevvezool | 27-01-15 | 14:18

thomas4057
alles is daar verkeerd aan. Een taalkundige en idiomatische truc gebruikend om te verhullen daar waar het werkelijk omgaat namelijk de Ausradierung van de succesvolle Staat Israél, niets meer niets minder.Dat u ten bewijze van uw gelijk het roomse Pax ( Christi) aanhaalt is het zelfde als een Ajax supporter vragen waarom Ajax zo goed is. Dit soort riant door de Overheid gesubsidieerde clubs grossiert in dit type verhalen om haar eigen bestaansrecht te rechtvaardigen en dus hun inkomsten veilig te stellen.Israël beslaat 0.6 procent van het oppervlakte van de Arabische wereld. Hoogstaande wetenschap, technologisch onnavolgbaar, van woestijn vruchtbare grond gemaakt en een sterke defensie.Dit alles maakt de Arabier in de war, immers hun levensboek zegt dat zij superieur zijn. De Joodse israëliërs laten zich nimmer meer afslachten. Vuige clubs als Pax en the Rights Forum ten spijt.

Jan Boule | 27-01-15 | 12:25

Moslim Brotherhood: In de grond willen deze mensen alle cultuur afbreken en vernietigen net zolang totdat alles identiek is aan de 7e eeuwse woestijntirannie van de profeet. En dit zeggen zij zelf en in hun daden laten ze zien dat ze het menen. En hier in Nederland kunnen ze blijkbaar gewoon hun activiteiten ontplooien en verslaggevers intimideren als dat zo te pas komt. “It is in the nature of Islam to dominate, not to be dominated, to impose its law on all nations and to extend its power to the entire planet.” —Muslim Brotherhood founder Hassan al-Banna
www.standwithus.com/news/article.asp?...
edition.cnn.com/2013/07/03/world/afric...
en.wikipedia.org/wiki/Muslim_Brotherho...

Benedict Broere | 27-01-15 | 12:18

o raar is het niet wat hij zegt. Hij zegt alleen dat hij tegen zionisme is in Israel en niet tegen joden. Wat is daar verkeerd aan? Als je de geschiedenis van Israel zou kennen dan zou je het begrijpen.

actie.paxvoorvrede.nl/actie/manifest-... ga naar deze link en klik op 'lees meer' voor een objectief verhaal over de situatie in Israel verteld door een Nederlandse NGO zonder eigen belang.
De Tweede Wereldoorlog heeft ons geleerd om op te komen tegen onderdrukking. OOK tegen onderdrukking dóór joden, niet alleen tegen joden.

Zie hier een joodse Amerikaan wiens hele familie in Auschwitz is vermoord over Palestina en de lessen die WOII ons hebben geleerd.
www.youtube.com/watch?v=Q7tupJRSi7M&a...

Thomas4057 | 27-01-15 | 10:58

MoslimNL | 27-01-15 | 05:18
Je staat daar op de openbare weg te demonstreren. Als je niet wilt dat je dan gefilmd wordt, had je daar maar niet tussen moeten gaan staan. Je mag filmen op de openbare weg, dus het betekent WEL dat iedereen jou met je camera met tolereren. Stukje vrijheid.

En het lijkt er inderdaad op dat de meesten geen fatsoensnormen hebben. Maar even voor de duidelijkheid: er hebben het niet over de moslimdemonstranten, niet?

Nietvoordekat | 27-01-15 | 10:50

Wat ik dus voornamelijk kut vind, is dat dit soort clubs wel een vergunning krijgen om te demonstreren, maar clubs die de andere kant van het verhaal vertellen niet, omdat dan de veiligheid en openbare orde niet gegarandeerd kunnen worden. En zo is dat recht om te demonstreren dus echt helemaal geen flikker meer waard. Wat heb je aan grondrechten als je overheid te laf en slap is om voor die grondrechten op te komen? Wat heb je aan vrijheden als aan die vrijheden telkens de voetnoot "mits bepaalde bevolkingsgroepen, nee we noemen ze niet bij naam omdat we dan wel eens islamofobisch over zouden kunnen komen, niet op hun besneden pik getrapt zijn" toegevoegd moet worden?

Nederland, grow a fucking pair.

Nietvoordekat | 27-01-15 | 10:44

Veel VVS patientjes gezien onder zijn vriendjes

Lange | 27-01-15 | 10:29

Moslim.nl demonstreren mag maar Joden de grond in boren is hier wegzetten van een heel ras.Haatzaaien dus.
En holocaust ontkennen is zelfs strafbaar.
Daarbij is het niet alleen een ongelukkig tijdstip.
Het is zelfs schandalig.
Hoogste tijd dat moslimbroeder schap hier ook verboden wordt.
Ga maar in Egypte protestreren.

Lilia2 | 27-01-15 | 08:34

Idiote reacties hier. Slechte tijdstip gekozen om te demonstreren maar voor de rest genieten ze van de vrijheid die je zogenaamd hebt in Nederland. Tenminste voor de autochtonen. Ik zou het ook vervelend vinden als iemand een Prive discussie begint te filmen. Al sta je in openbare ruimte betekent toch niet dat iedereen jou met je camera moet tolereren ?

Het lijkt er echt op dat de meeste geen fatsoensnormen hebben en gewoon mensen nijdig willen maken door te schelden,beledigen en alles er aan doen om de ander te irriteren.

Onder het mom van vrijheid natuurlijk. Best zielig eerlijk gezegd.

MoslimNL | 27-01-15 | 05:18

Vieze haatkakkerlak moet oprotten naar de woestijn.

Spielmacher | 27-01-15 | 03:42

Is dit werkelijk een moslimbroeder? Die staan bekend als fascisten. En komen ze aan de macht dan gaan ze martelen en moorden en vernietigen. Dat is hun geloof. En ze zijn er goed in. Gebruik democratie om aan de macht te komen en om meteen de democratie af te schaffen. En op weg daar naartoe is het een kwestie van intimideren en bang maken. Mensen monddood maken.

Benedict Broere | 27-01-15 | 00:45

Maar meneer is deze demonstratie tegen al dat gebeuren in middeleeuwië wel fijn warm en droog (figuurlijk gesproken natuurlijk) in Nederland aan het voeren. Iedere keer dat ik zo iemand aan het woord zie zijn z'n argumenten waardeloos. Het zal er vast aan liggen dat het zijn moedertaal niet is...

Freebs | 26-01-15 | 23:34

Cjheckmate Egyptenaren zijn relaxte mensen.
Enigste Egyptenaren die relaxt zijn in Nederland zijn de koptische Egyptenaren.
Die hun leven absoluut niet veilig zijn in Egypte.
Die moslimbroederschap Egyptenaren staan gelijk aan Is aanhangers.
Hebben hier in Nederland niks te zoeken.
Ben je wel eens in Egypte geweest?
Ik wel meerdere malen.
Het leger beschermt je daar omdat Egypte erg afhankelijk is van toeristen.
Op het resort zijn ze gastvrij en vriendelijk.
Daar buiten vermoorden ze jouw als westerling als ze de kans hebben.
Want ze haten westerlingen.Op rondreis in een limousine beschermt door legercheckpoints om het uur.
Die nummerbord van auto en aantal gasten door heeft gekregen inclusief route.
Na een te lange pitstop kreeg de chaufeur flink op zijn kop van het leger.
De chaufeur vertelde me dat ik erg veilig was want na een uur niet gemeld bij volgende checkpoint gaat het leger direct op zoek naar de toerist.Op deze manier kunnen toeristen veilig Luxor bezichtigen en niet ontvoerd worden door Egyptische bevolking.
Je maakt een pitstop op lange route waar je mag plassen.
Ondanks dat je in de buurt van de nijl door talloze dorpjes rijd.Waar je terug geworpen wordt in de middeleeuwen.Vrouwen in zwarte boerka op de grond langs de weg.Mannen op ezels in lange witte jurken en arafat sjaals.Mocht ik er niet uit op te plassen.Chauffeur wist fijntjes te vermelden dat dat levensgevaarlijk was.Vanwege de haat naar westerlingen.Ik zou uit de auto stappen niet overleven.Dus ga geen fabels op hangen wat voor relaxte mensen Egyptenaren zijn.Wees blij dat ze officieel niet het land mogen verlaten.Ze proberen het allemaal om via jou als toerist een garantie te krijgen.Waardoor jij garant staat dat ze na bezoek in Nederland terug gaan.Een van de weinige kansen om Egypte te ontvluchten.
Ben in veel Afrikaanse landen geweest en daarvan spande Egypte de kroon met armoede.
Enigste bron van inkomen is toerisme.
Dus je kunt veilig naar een resort in Marsa alam of Hurgarda.
En ondanks dat ik de bevolking verafschuw kom ik er graag.
Historie is zo prachtig.Tussen de prachtigste vissen in het koraalrif zwemmen is het mooiste wat ik heb meegemaakt.
Laten we hopen dat Sisi aan de macht blijft.
Steun kost ons vijf miljard Eu geld.
Waar helaas bevolking niets van merkt.
Egypte is corrupt en verrot.
Moest zelfs politieagenten betalen om mijn fototoestel terug te krijgen.Nadat ze een foto hadden gemaakt wat ze zelf aanboden.
Weinig seculiere moslims te vinden daar.
Maar Sisi en het leger houd alles onder bedwang.

Eazy_E | 26-01-15 | 23:01

"Dat is een discussie tussen Egyptenaren over Egypte."
Ja, maar je staat in Nederland gap.

Nesterov | 26-01-15 | 22:52

En dit alles vindt plaats op de Dam, voor het paleis, en bij het oorlogsmonument ...... waar halen die *&^%$#onthoofdlims de gore moed vandaan, en waarom veegt de politie die rattenbende niet van de Dam af, te paard met klewang en wapenstok! Islam + westerse vrijheid = géén match!

Nederlanddraaitdoor | 26-01-15 | 22:34

Ben eigenlijk wel een heel eind klaar met ontploflims die in mijn land menen ons Nederlanders hun ziek religieuze wil op te kunnen leggen, en nog op hun minaretpiemeltje getrapt zijn als den Nederlander daar geen gehoor aan geeft. Wat denkt die vluchteling wel niet.... opbokken, ga je azijnzuur verspreiden in Egypte hufter!

Nederlanddraaitdoor | 26-01-15 | 22:29

Kaboemlim zegt tegen Nederlander "wegwezen!" in ... Nederland!
Volgens mij willen heel veel Nederlanders dat nu juist tegen deze onthoofdlimse haatmeneer zeggen....

Nederlanddraaitdoor | 26-01-15 | 22:23

Dat we dit bij onze Dam tolereren is echt geschift.

limburgOkeDan | 26-01-15 | 22:11

Typische IKEA medewerker.... je en jouw

mouse1 | 26-01-15 | 21:29

@sobokan | 26-01-15 | 19:28
Prima allemaal. Net zoals die muppet zijn recht op vrijheid van meningsuiting gebruikt, doe ik dat ook. Dat het ongunstig naar deze man toe is. Jammer voor hem, er is geen alleen recht. Wat hij kan, kan ik beter. Scheelt een hoop dat ik geen inteelt product ben.

Dit is geen goeie baard. Maar ontgaat u. Wil hem niet in mijn buurt hebben. Dat hij niet met een AK staat maakt hem niet minder. Snapt er niks van en volgt blindelings het boekje.

U weet wel hetzelfde boekje dat alle mensen die niet door Mo de profeet in hun ster genomen willen worden, de dood toewenst.

Vageling | 26-01-15 | 21:09

Gewoon, niet meer naar de Dam op 4 mei.

Musset | 26-01-15 | 20:54

Gemeente 020, ga je gvd kapot schamen omdat je dit soort lulhannessen toestaat te demonstreren midden in het centrum.

Jerry Lundegaard | 26-01-15 | 20:50

@ Jan Boule | 26-01-15 | 20:29

Ik deel hetzelfde gevoel, ik vrees dat het boek van Houellebecq profetische waarde zal krijgen. Ons systeem wordt in Europa van binnenuit weggevreten. Het is stuitend om te zien hoe onze politieke elite (en het volk dat op hun stemt) verblindt door hun eigen wensdenken het gevaar niet ziet van de verspreiding van de islam.

midnightmarauder | 26-01-15 | 20:50

Hoor deze kamelen muppet eens. Zei die gek het nou echt? Man jij, JA JIJ met je camel kleurig jasje, hebt NIKS met Nederland te maken. Wat WIJ hier doen heeft u NIKS over te zeggen. Bent u Nederlander? Nee! Dus niet bemoeien antisemiet!

Mooi hoe men deze genetisch bepaalde zwakzinnigen op hun eigen punten met de vloer gelijk kunt maken.

Wtf. Perspas tot 2014? Komt dat omdat meneer Camel jas geen onderscheid kan maken tussen geldig vanaf en geldig tot?

En rot op met je gezever ouwe. Je profeet heeft hier NIKS te melden. Dat verkeerd om geschreven boek ook NIKS.

Kortom meneer Camel jasje. U bent NIKS, snapt het niet. En moet nodig terug naar Egypte.

Niet komen janken hier omdat Israël zich decennia terug kranig verweerd heeft en een 'grootmacht' met staart tussen de benen naar huis gejaagd heeft.

Waarbij u hetzelfde Israël dankbaar mah zijn dat zij coulant waren tegen Egypte.

Maar u bent ook Egypte gevlucht omdat zij vernietiging van Israël niet meer nastreven dus komt u uw gif hier spuwen.

Ga eens deaud Camel jasje.

Vageling | 26-01-15 | 20:32

getrouwde stellen , patriarchale waarden aanhangend binnen een godsdienst zetten in tegenstelling tot atheïstische dan wel agnostische stellen vele malen meer kinderen op de wereld. En binnen de drie monotheïstische godsdiensten is anno nu de islam het vruchtbaarst.Dat zegt Houellebecq in zijn nieuwste roman Soumission, Onderwerping , ja ook hij. Hij schetst het scenario dat in 2017 Frankrijk een mohammedaanse president,Mohammed Ben Abbes, gekozen zal zijn.De islam vreet zich door de Franse samenleving heen. Musulmane studentenverenigingen komen op, Joodse worden geboycot en niet toegelaten tot de universiteiten.De moslims nog steeds beducht zijnde voor het Franse leger blijven une Guerre Civile uit de weg. Maar het 330.000 man tellende leger inclusief de gendarmerie zal ook van binnen uit worden opgevreten zo zegt Houellebecq.Ieder jaar moet er 20.000 man worden gerecruteerd en moslims, immers Fransman, gaan zich en masse aanbieden als militair zodat ook dit gevaar verdwijnt binnen een bepaald tijdsbestek. Scandinavië beschouwt de schrijver als verloren , Nederland en België zijn "instables".In 2017 doen drie partijen mee aan de verkiezingen, het FN 34,1 procent, de parti Socialiste ( POVDA) 21,7 procent en de Fraternité Musulmane 21.8 procent.De FN boycottend mag de Moslim Broederschap de Président leveren. Het boek is in december 2014 verschenen en maakt gewag van een aanslag aan de boulevard de Clichy, dus voor "Charlie". Charlie Hebdo steekt in haar voorlaatste editie de draak met Houellebecq, drank, onverzorgd en anti-islamistisch.En ja, juffrouw Carola Stouten van de Christen Unie, de islamitische baarmoeder is een niet te bestrijden wapen en wordt binnen Europa en masse ingezet evenals de geplande vluchtelingenmigratie.Is de nieuwe roman van Houellebecq profetisch, flauwekul, een doemscenario? Of hadden van Gogh en Fortuyn het gelijk tien jaar geleden reeds aan hun zijde? Ik vrees het laatste. Luister en kijk een aantal malen naar de meneer op de video hierboven. Hij weet zich geruggesteund door de wegkijkend Nederland en zijn ideologie. Nederland anno nu, huiver is op haar plaats.

Jan Boule | 26-01-15 | 20:29

@brasifunkh bedankt voor de feedback, maakt het wat duidelijker.

Nangpa | 26-01-15 | 20:13

Ongelofelijk... Auschwitz wordt herdacht op de Dam, zij gaan ernaast staan met hun anti-Israel propaganda. Totaal geen respect. Mijn bloed kookt als ik zie hoe deze lui opereren. En wij staan het allemaal toe.

midnightmarauder | 26-01-15 | 20:06

Schooljuf in Zwolle, christelijke school, niet naar de kerk=ontslag, is Nederland anno 2015 wat is het verschil?

gebrokenvleugel | 26-01-15 | 20:01

Een op zijn Aboutaleb's "Rot op!" lijkt me hier op z'n plaats.

Rest In Privacy | 26-01-15 | 19:37

Beetje flauw, eindelijk baarden die het netjes houden, in discussie gaan , de vrijheid van meningsuiting verdedigen, gaan we dat ook weer onder vuur nemen.. Bind nou gewoon die goeie baarden aan je en trek samen ten strijde tegen de slechte baarden.. Het enige wat helpt tegen de baarden met jurken en een mentale handicap is baarden zonder jurken en zonder mentale handicap.

Volgende keer wat meer van die zwarte vlaggen boys...

sobokan | 26-01-15 | 19:28

Kijk, zo gaat het.
Respectloze moslims op de Dam, die ons gaan vertellen wat wij vooral NIET mogen doen op ONZE Dam!
Flikker lekker op naar Egyptenarië man. Ik ben jullie zat met al dat opdringerige gedoe.

Schietmijmaarlek | 26-01-15 | 19:14

nangpa
Dat gesprek wat ik vastlegde was een jongen die het NIET eens was met deze demo,
een paar weken geleden liep dat uit op een neergeslagen jongen door deze gasten !
Daarom bleef ik filmen voor het geval hij ook klappen krijgt!

brasifunkh | 26-01-15 | 18:35

Het zou zo langzamerhand wel eens fijn zijn als er naast een rookverbod in openbare ruimtes nu eindelijk ook eens een religieverbod in openbare ruimtes van kracht zou worden. Dus net als met roken ook uit de kroeg en de televee verbannen. Eigenlijk nergens meer waar meer dan één persoon samenkomen...... Héérlijk lijkt mij dat.
el jefe | 26-01-15 | 17:46
Daarnaast zouden er verplicht op alle kaften van godsdienstboeken hele nare plaatjes moeten staan van afgehakte hoofden e.d., net zoals de nare plaatjes binnenkort op pakjes sigaretten.

Wat me dan ook tot het volgende brengt; Waarom hoor ik GS niet over die ontzettende betutteling van de EU dat er nu gore plaatjes op pakjes sigaretten komen? Ik heb een aantal van die plaatjes gezien en zulke expliciete beelden zie je normaal niet eens op de TV zonder een waarschuwing vooraf. Waarom is het moreel acceptabel dat de overheid schokkende plaatjes in je mik duwt ongeacht of je rookt of niet? Het zou vooral afschrikwekkend moeten zijn naar kinderen toe... hoe komt de overheid bij hun zotte kop om schokkende afbeeldingen in de mik van de jeugd te duwen, terwijl de overheid gelijktijdig panisch is over dingen die de jeugd ziet op het internet?

XaleX_2 | 26-01-15 | 18:25

Vind eigenlijk wel dat hij gelijk heeft, als ik met mijn vriendin aan het praten ben en er komt een gast met een videocamera iets opnemen en dan steeds dichterbij komen met als enig doel mijn conversatie opvangen dan mag hij ook even flink oprotten, persvrijheid, openbaar? En mijn vrijheid dan? Frank Buis is trouwens ook een leuke, wanneer je constructieve commentaar/kritiek plaatst onder aan zijn youtube filmpjes zonder scheldwoorden, wordt je comment verwijderd en wordt je geblocked als het hem niet bevalt.

Nangpa | 26-01-15 | 18:21

Frank, volg een assertiviteitscursus. Laat je gvd niet door een Egyptische anti-semiet van de moslimbroederschap ringeloren.

mirvink3478 | 26-01-15 | 18:11

Wat een eikel van een journalist, als hij een beetje huiswerk had gedaan was het een prachtig intervieuw geweest;
Zionisten hebben Israel bezet, gelijk moeten reageren dat de Moefti Abdullah 1922 Jordanie inpikte wat 70% van het toegezegde Israel zou uitmaken. Dat daar destijds geen hond woonde omdat het Ottomaanse rijk alles had leeggeplunderd. Maar ja tegenwoordig is van enig jounalistiek weinig meer over.

Rotterdammert1965 | 26-01-15 | 18:09

Arabië of Rabiës. What's the fucking differentie.

Geile Markeerstift | 26-01-15 | 17:59

ik ben het niet eens met zijn mening ,maar hij vraagt het netjes ,het is ook niet netjes om privé gesprekken ook al zijn ze op straat op te nemen door Frank..

ShoveASockinit | 26-01-15 | 17:58

Hij blijft fatsoenlijk maar onderwijl zie je de ingehouden haat en moordlust uit zijn ogen knallen .
De nieuwe fascisten zijn de haat baarden en de blinde, linkse gutmenschen die hen gedogen, pampoeren en hogelijk verbaasd zullen reageren als uiteindelijk zijzelf op het hakblok worden gelegd .

Veel Joden nemen al het hazenpad en verlaten Europa .

Castor12 | 26-01-15 | 17:56

-weggejorist-

illuminated | 26-01-15 | 17:53

Die scheiding kerk en staat moeten we toch maar eens gaan doorvoeren. De hoeveelste generatie wordt er nu geïndoctrineerd op onze kosten?

illuminated | 26-01-15 | 17:53

-weggejorist-

el jefe | 26-01-15 | 17:46

De man heeft dan wel foute standpunten, maar blijft tenminste fatsoenlijk.

Donkeyball | 26-01-15 | 17:43

Als meneer niet begrijpt dat een dergelijke demonstr.. eh propaganda niet netjes is tijdens een Holocaust herdenking, dan is hij gezakt voor zijn inburgeringscursus.

Maria.1 | 26-01-15 | 17:41

Wat een slappe hap. Die egyptenaar is duidelijk 5e collone, maar die journalist lijkt zich helemaal klein gemaakt te hebben. Steeds maar een beetje ja-knikken, geintimideerd doen. Welke journalist laat zich behandelen alsof hij/zij vragen moet beantwoorden?

arbanafal | 26-01-15 | 17:41

moet men in ....

asylumstreetspanker | 26-01-15 | 17:39

Het gaat nog zover komen dat d- 66 officieel de holocaust gaat ontkennen, Vroeger kreeg zo'n man (anti- semiet/anti- zionist/anti- Israel) gewoon een klap op z'n smoel. Nu moet ermee in discussie en die wartaal proberen te weerleggen. Wartaal die via de schotels naar binnen wordt gepompt bij die dwazen.

asylumstreetspanker | 26-01-15 | 17:38

@Weg-met-teveel | 26-01-15 | 17:24
Dat zeg ik al zo`n 25 jaar, is het nu veel te laat voor.

Slipsnifter | 26-01-15 | 17:37

Nederland is het land van niet liegen; zei hij met trillende onderlip. Right.

Maria.1 | 26-01-15 | 17:36

Niet alleen zijn jas is van kameel.
De helft van zijn genen ook, zo te zien.
Cuyahoga | 26-01-15 | 15:03

I rest my case :)

Justin Credible | 26-01-15 | 17:36

he daar heb je hem weer, wij zijn tegen zionisten niet tegen joden (en iedereen in Israel is zionist), net zoals dat ik tegen exremisten ben en heus niet tegen alle moslims (alle moslims zijn extremist). moehahaha.

vieze geitenneukers weg met jullie

nikkipikki | 26-01-15 | 17:36

Typisch voorbeeld van 'enkelen' die per direct uitgezet moeten worden.

De Stas | 26-01-15 | 17:27

Dit is dus "vrijheid van meningsuiting" en "een vrije samenleving" vandaag de dag...

Xirdalan | 26-01-15 | 17:27

Stop de kinderbijslag na het tweede kind. Dan groeit de populatie niet zo hard.

Weg-met-teveel | 26-01-15 | 17:24

Ben tegen het opleggen van beperkingen aan demonstraties, en hoewel ik wellicht nu zelf een hellend vlak creëer toch de vraag: is het wel een demonstratie in de gebruikelijke zin des woords? Buitenlanders demonstreren ter afbraak of bevestiging van situaties en machtsverhoudingen in hun thuisland ver weg en/of in hun parallelle samenleving hier te lande. Maar anders dan bij ons gebruikelijk is, ontvangen deelnemers ook nog een gevuld envelopje. In die zin is het gewoon een commerciële activiteit en valt het niet onder demonstratievrijheid, maar zou er gewoon een gemeentelijke belasting moeten worden geheven zoals ook bij sampling .

Ci Ty33 | 26-01-15 | 17:22

Wat zou nederland er toch beter uitzien (en voorstaan) als die hele islam kliek niet het straatbeeld meer zou verzieken. Ik ben het zoooooooooo verschrikkelijk zat dat kut geloof.

nightwish | 26-01-15 | 17:03

BlowingBubbles | 26-01-15 | 15:12
kan best, maar zo'n oude koe als argument ondermijnt het hele verhaal toch alleen?
of u gebruik als u nu iemand's politieke ideeën niet ziet zitten ook het argument dat zijn katholieke, Duitse of zelfs Nederlandse voorouders misschien fout waren in WO2?

hipocritisch | 26-01-15 | 16:58

Dus een cartoon propaganda noemen lost voor de lange tenen moslim alles op ?!?
Ies normaal, overal ies propaganda (het bekende zij ook doen gelegenheid argument) Inteelt kent helaas geen grenzen anders woonde ze hier niet.

Veel Vaak | 26-01-15 | 16:49

Overal hoor je racisme! en iedereen heeft het er maar druk mee. Hier wordt openlijk gehaat op afkomst, ras, enz. Erger discrimineren kan eigenlijk niet. Maar tja Egyptenaar... dan mag het schijnbaar?

ikdenkwat | 26-01-15 | 16:45

Deze mensen staan helemaal niet te demonstreren om door ons gehoord te worden. Ze willen vooral de 'gewone' islamitische medemens bekeren tot hun denkbeelden. De blanke nederlandse man is niet zijn doelgroep.

langste eind | 26-01-15 | 16:43

Het hele centrum van amsterdam en zeker de dam hangt vol met camera's en microfoons. Je moet niet denken dat je daar een prive gesprek kunt voeren. Maar dat snap die islamitsche haat prediker blijkbaar nog niet. Zo iemand mogen ze voor mij bij gebleken dubbel paspoort subiet het land uitflikkeren wegens staatsgevaarlijk. Maar dat zal wel niet gebeuren met die D66 rechters hier..

denoorman | 26-01-15 | 16:42

Kritiek op Joden verbieden, 1 verkeerd woord over de moslims en de hel breekt los.

Uw Verzekeringsadvis | 26-01-15 | 16:40

Ondertussen, even wat ander nieuws over een andere moslim-broeder. Of moslim-boy. Of lover-boy. Of moslim-lover-boy. Whatever. Je weet gewoon dat als de media raar gaat doen, het om een moslim gaat.

80 over 16 heen
www.nu.nl/binnenland/3979831/mogelijk-...
'Ook haar 21-jarige pooier werd bij die inval aangehouden.'
De verdachte kan volgens de raadsman geen uitbuiting van het meisje worden verweten. ''Het meisje had op eigen initiatief seks. Mijn cliënt ging mee naar het hotel om haar te beschermen'', aldus Vonken.

En een paar uur eerder berichtte het AD www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article...
'Onder dwang van een loverboy, de 21-jarige Armin A., ontving een 16-jarig meisje klanten op een kamer. 'Armin A. zit tijdens de inval op het toilet in de badkamer.
Zijn telefoon, waarop het meisje volgens de online advertenties bereikbaar zou zijn, ligt voor het grijpen. Hierin vindt de politie een lange klantenlijst. '

Maar nog enger vind ik niet dat de naam van de sexslavenhandelaar wordt weggelaten, en daarmee de aanwijzing naar zijn islamitische achtergrond. Of dat de pooier hier met opzet een niet-islamitisch uitkiest, want dat maakt het ook nog eens een racistische daad.

Nee, nog erger vind ik dat de media zwijgt over het grotere geheel hier achter. Iets a la Engeland bijvoorbeeld. Denk Rochdale www.telegraph.co.uk/comment/columnists... of Oxford of Rotherham. Waar vele honderden minderjarige BLANKE kinderen werden verhandeld en de daders ALLEMAAL een moslim achtergrond hadden. Waar de imams van de daders zeiden 'gaat heen en verkracht velen onder u', of zoiets. www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/... Denk Egypte waar de Moslim Broederschap mensen voor deze misse daden zelfs betaalt. www.dailymail.co.uk/news/article-22413... Denk Europa waar hetzelfde gebeurt en de media angstig zwijgt. www.siotw.org/news_english.item.1150/m... Terwijl inmiddels al bekend is, iig in de UK, dat er meerdere van dit soort gangs zijn. En pooiers zoals een Armin A. daar deel van zijn. Al dan niet betaald door een MB, die onderwijl bij ons in NL staat te demonstreren voor een verbod op het afbeelden van mohammed-plaatjes.

Hoe kan dit?
Het kan want Europese vrouwen doen niets, verzetten zich niet, gedragen zich als een oude hoer, en lijken het lekker te vinden. Volgens deze schrijver dan chersonandmolschky.com/2015/01/10/euro... En terwijl het recht op demonstreren voor dit soort mensen ook nog eens actief wordt verdedigd.
Snapt u hem nog?

gaffelbaard | 26-01-15 | 16:39

Ik blijf het altijd hilarisch vinden hoe men altijd staat te roepen dat "de Joden" hun land gestolen hebben. Onder dat argument kunnen we elke Islamiet Europa uit trappen. Vindt links het dan nog steeds zo geldig?

Piet van het Padje | 26-01-15 | 16:31

Gek genoeg zijn deze kameelbaarden gek op vrijheid van meningsuiting zolang het hun mening is. Onbegrijpelijk is het dan weer dat als je in de publieke ruimte die mening vastlegt met de camera, ze weer gaan steigeren dat je die vrije meningsuiting niet mag opnemen. Booslims, ik zal ze wel nooit begrijpen.

FrankVeer | 26-01-15 | 16:29

Wat wil zo'n mannetje nou? Hij staat te demonstreren. Dat doe je toch om gehoord te worden? Kómt er een geïnteresseerde Camjo, probeert hij die weg te sturen... bizar.

Joris Draaksteker | 26-01-15 | 16:29

Een week eerder kon een pro-Israel bijeenkomst op diezelfde Dam niet?! Wegens onveilig? Waarom staan deze heren niet op P3 in Zuid-Oost? Vragen vragen vragen ...

Piet Karbiet | 26-01-15 | 16:27

Mooi man, die verrijking... en the party`s just begon.
Inshallah.

Slipsnifter | 26-01-15 | 16:26

Hoe lang moeten we dit soort volk nog tolereren?

henk vintage | 26-01-15 | 16:25

Vrijheid bestaat alleen in je hoofd of als je dood bent.

Tabernakel | 26-01-15 | 16:24

Ik word furieus van dit gespuis.

carramba | 26-01-15 | 16:22

Misleiding en diefstal regeert, misleiding door politie, door de MSM, door spindoctors, door massa-psychologen, door taqyyia,... diefstal van ons land, onze identiteit,onze cultuur, ons geld

Rest In Privacy | 26-01-15 | 16:20

Excuus, maar er is toch echt iets met jullie server of zo.....

Tabernakel | 26-01-15 | 16:17

Wat deze meneer niet begrijpt is dat je binnen de Nederlandse fatsoensnormen geen anti-joden demonstratie gaat houden terwijl er op een steenworp afstand de doden van Auschwitz worden herdacht. Als je dat dan toch doet dan kan je ook camera's verwachten. En verder, de demonstratie is in de openbare ruimte en volgens deze meneer waren daar alleen maar Egyptenaren welkom. Als je niet wil dat discussies kunnen worden afgeluisterd organiseer dit soort bijeenkomsten in een private omgeving. Om een lang verhaal kort te maken: deze mensen zijn gewoon aan het provoceren en tonen hiermee wederom aan schijt aan ons te hebben.

MathiasRots | 26-01-15 | 16:16

-weggejorist-

sprx | 26-01-15 | 16:10

Dat stuk moslimbroederschapsvuil doet net of de sharia al is ingevoerd, en hij als gelovige, dus mag bepalen wat en hoe.
Raar dat de politie niet ingreep bij deze poging tot intimidatie.

sprx | 26-01-15 | 16:10

De domheid regeert....

Tabernakel | 26-01-15 | 16:10

De domheid regeert....

Tabernakel | 26-01-15 | 16:10

Dat stuk moslimbroederschapsvuil doet net of de sharia al is ingevoerd, en hij als gelovige, dus mag bepalen wat en hoe.
Raar dat de politie niet ingreep bij deze poging tot intimidatie.

sprx | 26-01-15 | 16:09

De domheid regeert....

Tabernakel | 26-01-15 | 16:09

Dat stuk moslimbroederschapsvuil doet net of de sharia al is ingevoerd, en hij als gelovige, dus mag bepalen wat en hoe.
Raar dat de politie niet ingreep bij deze poging tot intimidatie.

sprx | 26-01-15 | 16:08

Notabene tijdens de herdenking van Auschwitz.. En-het- wil-maar-niet-doordringen...

Coyote | 26-01-15 | 16:04

@levend fossiel. Mijn leven speelt zich niet af vanaf mijn toetsenbord en pc.

checkmate123 | 26-01-15 | 16:04

Rot! Op! En dat is niet door een duurbetaalde spindoctor bedacht.

eerstneukendanpraten | 26-01-15 | 16:01

checkmate123 | 26-01-15 | 15:47
Hardwerkend om de islam naar hiertoe te transporteren. Hardwerkend om de islam hier te laten infiltreren. Hardwerkend om vrouwen tijdens demo's aan te randen en verkrachten. Hardwerkend om voortdurend 'zionistische' complotten te bedenken en verspreiden (een serieuze bedrijfstak in Egypte). Hardwerkend om de vrouwen 'er onder te houden' en rechten te onthouden. Hardwerkend om het leger aan de macht te houden en een arabische lente/open democratie te verhinderen. Wat wil je ook, islam smaakt dat allemaal niet
Maar ík heb andere Egyptenaren gezien. Bijv. Egyptenaren die geleerden meehelpen faraonische barken na te bouwen of het geheim van de Djoserpiramide te ontrafelen. Er zijn er alleen veel te weinig van.

levend fossiel | 26-01-15 | 15:57

Ik troost me met de gedachte dat in er Egypte nog een heel stel van die lui in de dodencel zitten.

quantumcollider | 26-01-15 | 15:55

@krem
Wat ik bedoel is, dat als je dat wilkekeutig bij groepjes mannen zou doen.5 minuten met camera volgen op luisterafstand waarbij ze aangeven dat ze dat niet willen is vragen om reaktie.zou ik ook vervelend vinden. Reageert ie nog behoorlijk netjes.

checkmate123 | 26-01-15 | 15:53

Das nou precies de rekening en dank voor 40 jaar tolerant zijn. Nederland is de sjaak.
snakeplisskin | 26-01-15 | 15:50

.____

.
En kijk (verbaasd), Frankrijk ook:
.
fubar.mobi/2015/01/26/chaos-in-franse-...

Rest In Privacy | 26-01-15 | 15:53

@woordvoerder "wij praten over islam, heb jij niks mee te maken, is niet jouw zaak" ... waarom worden wij er dan elke f*cking dag toch mee geconfronteerd... altijd en overal?!

ox | 26-01-15 | 15:52

Respect dat hadden deze mensen getoond indien ze deze dag van herdenking hadden afgezien van hun walgelijke demo. Het zijn bloedhonden die het werk van de nazi's met liefde afmaken.
Gelukkig dat groot deel van Egyptische bevolking deze wolven op tijd door hadden en de door Morsi benoemde Sisi optijd met roep van de bevolking meeging.

jaap932057795966 | 26-01-15 | 15:51

Das nou precies de rekening en dank voor 40 jaar tolerant zijn. Nederland is de sjaak.

snakeplisskin | 26-01-15 | 15:50

"Nooit meer Auschwitz" verzuchtte de PvdA-politicus op gewichtige toon en met een betrokken traan in het oog, terwijl hij zijn handtekening zette onder de subsidieaanvraag van één van Hitlers trouwste bondgenoten.

Russells Teapot | 26-01-15 | 15:49

Het is wat als je een hele hoop te zeggen denkt te hebben en je verdwaald in je eigen leugens en taalonkunde.

Typhus geitenneukers

Ikdus | 26-01-15 | 15:47

@levend fossiel: je doet je naam eer aan.
Hele bevolkingsgroepen wegzetten met zo'n zinloze link is te triest. De egyptenaren, die ik ken zijn over het algemeen slimme hardwerkende mensen. Dat wil niet zeggen, dat ze dat allemaal zijn maar bijvoorbaat wegzetten zoals jij doet, daar heb je een term voor.

checkmate123 | 26-01-15 | 15:47

Wat u hier ziet zijn de fascisten 2015!! Maar Weinigen willen dit zien.

jaap932057795966 | 26-01-15 | 15:46

Ik wil dat moslimgeweld niet in mijn land.

myrna1965 | 26-01-15 | 15:46

Toch wel erg dat we zulke figuren een nederlands paspoort hebben gegeven. ze passen op geen enkele manier in nederland en verzieken hier de boel met hun islamitische politieke agenda. Dit soort personen ben ik liever kwijt dan rijk. Ze zullen niets toevoegen aan nederland. Alleen maar ellende ben ik bang.

denoorman | 26-01-15 | 15:46

"Hoe abject uw mening ook is, ik zal mijn leven geven om het recht om die te uiten te verdedigen'.
.
Je suis Charlie betekent ook dat je op komt voor het recht van deze mensen om te zeggen wat ze willen. Strafbaarheid van belediging van religie opheffen. Net als verbod op holocaustontkenning. Liever domheid in de openbaarheid, dan in verborgenheid. VVMU to the max!

Lof der Zotheid | 26-01-15 | 15:45

Lekker terug naar Egypte met een rotgang ,haat brengt dat volk, anders niks .

fleurtje | 26-01-15 | 15:45

Ik erger me al jaren kapot aan al die demo's, kermissen en hotdogkarren op de Dam. Amsterdam/NL moet dat gaan verbieden al was het vanwege het Nationale Monument. Die Ondemocraten er op voelt gewoon smerig.

Risingson | 26-01-15 | 15:45

Ben absoluut tegen het strafbaar stellen van het ontkennen van Holocaust en Armeense genocide, als je de politiek laat vaststellen wat feit is, is het einde zoek. Argumentatie en kritiek is de hoeksteen van de open samenleving/ democratie.

bijna_raak | 26-01-15 | 15:45

De datum en lokatie maken het wel schofterig van de gemeente Amsterdam. Laat die gekkies ergens anders en op een andere datum hun zielige praatjes verkondigen zeg. Toe.

Aantastelijk | 26-01-15 | 15:44

Zelf eisten de moslimbroeders in Egypte de doodstraf voor demonstranten tegen van Morsi.
Tevens kruisigingen voor kopten in Egypte ze hadden nu lang genoeg de tijd gehad om tot de Islam over te gaan.
In Rotterdam was Tariq Ramadan kleinzoon van Banna oprichter
van de moslimbroeders,tegen een jaarsalaris van 200.00 Euro
en 400.000,--Euro onkosten vergoeding per jaar voor 1
dag werk in de week Integratieadviseur van de gemeente Rotterdam en professor aan de Erasmus universiteit.
Let wel het betrof een combibaan.
Alles betaald door de gemeente Rotterdam.
Tariq Ramadan is een orthodoxe moslim.

m29 | 26-01-15 | 15:44

staats-....

vaas klaak | 26-01-15 | 15:44

Een zandhaas met het intellect van een hyena blijft een zandhaas met het intellect van een hyena. Daar kan een Hema jasje-dasje niets aan veranderen.
.
Ik vind het beschamend dat democratie onderdak biedt aan dit soort staatgevaarlijke zwakzinnigen en dat ze alle (ook publieke) ruimte krijgen om diezelfde democratie te ondermijnen.
.
Nederland kan dit soort afschuim missen als kiespijn.

vaas klaak | 26-01-15 | 15:43

@Inferi0r | 26-01-15 | 15:36

Ten eerste zie ik geen microfoon. Ten tweede ga je niet als je iets niet bevalt als een halve wilde op de camera afrennen. Dan spreek je iemand in rustig Nederlands aan en vraag je of hij dat niet wil doen. Dat wat prettiger praat. Maar nee, er wordt een hoop commotie gemaakt. Blijkbaar vind jij dat heel normaal. Nou ik als reaguurder niet dus.

roze_bril | 26-01-15 | 15:43

Gefeliciteerd met je afvalput,Eberhard.

R.B.Scott | 26-01-15 | 15:42

Wat brengt de islam toch onvoorstelbaar veel gedegenereerd volk voort. Maar wij blijven ze importeren want... Ja , waarom eigenlijk. Nooit iets goeds voortgebracht en dat zal ook nooit gebeuren. Een last voor de mensheid, een plaag.

Heinzz | 26-01-15 | 15:41

Koffers pakken en oprotten, een beetje zout strooien in een wond uit 40'45.
Mogen wij dan tegen de steen in Mekka pissen !!!

DanBilzerian | 26-01-15 | 15:41

@checkmate123 | 26-01-15 | 15:32

Dat is gewoon wel volledig okay en toegestaan. Als jij dingen wil bespreken en je wilt niet dat anderen daar beelden van maken hou je die gesprekken niet in de openbare ruimte maar thuis. Dat willen die baardapen maar niet snappen. Dit soort volk moet zo spoedig mogelijk uit Nederland verwijderd worden, dood of levend.

krem | 26-01-15 | 15:41

-weggejorist-

Maatisvol | 26-01-15 | 15:40

Moslims zijn de nieuwe nazi's, wegkijkers de nieuwe collaborateurs.

panadol | 26-01-15 | 15:40

Een gematigde moslim is een handgranaat waar de pin nog niet is uitgetrokken.
Op ieder moment kan er iets of iemand de pin eruit trekken.
Ook de zelfmoord djihadisten waren vroeger gematigd en ontzettend lief...

Stoned Hengst | 26-01-15 | 15:40

Vriendelijke man.
Maar ja, wel knettergek natuurlijk. En 3000 kilometer van huis.

VanBukkem | 26-01-15 | 15:39

'Een land van niet li(e)ggen, ja?',... zegt een moslim hahaha
.
Tralala... lala... taqiyya

Rest In Privacy | 26-01-15 | 15:38

Egyptenaren helemaal prima, relaxte lui.
checkmate123 | 26-01-15 | 15:32
- Jouw "relaxte lui" hebben net een Egyptisch meisje met een mislukte besnijdenis om het leven gebracht www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/artic... Maar laten we het positief en relaxt bekijken: er is ook een veroordeling.

levend fossiel | 26-01-15 | 15:38

Het woord discusseren komt een beetje rottig zijn bek uit.
En dan de opmerking 'dat is propaganda dat doen ZE ook tegen ons in Egypte.
Gaan dan lekker daar staan met je peen en uien muil en zet daar dan zo,n discuz..... dizcu..... ga daar dan dom lullen.

hero_of_heaven | 26-01-15 | 15:38

Jij niet in ieder geval

checkmate123 | 26-01-15 | 15:37

OOK discussie met mensen vriend! Ja, ook die mag je fotograferen en zelfs opnemen.
Als je wil dat dat prive blijft, moet je zoiets niet doen in de openbare ruimte. Vriend. :p

gaffelbaard | 26-01-15 | 15:37

Als je vandaag de dag nog steeds blijft volhouden dat een multiculti met de islam mogelijk is ben je of vreselijk multiculti geïndoctrineerd en naïef of echt gewoon stupide.

Moi2 | 26-01-15 | 15:37

Hoeveel subsidie is er naar dat fijne clubje gegaan?

En stemmen jullie straks wel weer braaf op PVVD66A? Anders ben je racist namelijk. Antisemiet mag wel maar racist t.o.v. moslims (alsof moslims een ras zijn) dat kan natuurlijk nooit.

James Lastig | 26-01-15 | 15:36

Hadden de Mariniers niet even kunnen vegen daar?

Ongelofelijk dat dit getolereerd wordt. Waar is van der Laan nu met zijn keppeltje?

Mijnheer Harmsen | 26-01-15 | 15:36

Enigzins met de Egyptenaar eens, ook al ben ik fel tegenstander van voor zij staan te demonstreren.

Er werd zachtjes gepraat onderling, daar moet je niet je microfoon bij gaan hangen. Geen enkele reaguurder zou het fijn vinden als hij en zijn maten zomaar werd opgenomen.

Inferi0r | 26-01-15 | 15:36

Maar... wat doet het hier in Nederland?

Werken?

LJBrinkhorst | 26-01-15 | 15:35

Ze betitelen zichzelf als buitenlanders en als niet deel van NL en daarnaast lullen ze schaamteloos in het openbaar in hun uitheemse taaltjes. En dan begint die knuppel doodleuk over respect. Als er iets respectloos is dan is het wel stug uitheems blijven lullen in het publieke domein, dat is een dikke middelvinger naar de NLers en NL zelf. Naast dat die demo zelf een uiting is van disrespect naar de slachtoffers van de tweede wereldoorlog natuurlijk.

XaleX_2 | 26-01-15 | 15:34

IK BEN PIESVOL!! ja ja altijd maar weer boos.

roze_bril | 26-01-15 | 15:34

De agressie druipt ervan af; doodmoe word je ervan.

Bernard Couperus | 26-01-15 | 15:34

Dit filmpje laat goed zien dat je als journalist eerst huiswerk moet maken als je overeind wilt blijven tijdens je werk.
Want onwetend "ja"antwoorden,later afzwakkend naar "ik weet het niet" op de vraag "hebben zij gestolen?"is dit soort gekken een vergunning geven voor hun volgende misschien wel agressievere demonstratie.

deraderendraaien | 26-01-15 | 15:34

Hoe komen ze er maar steeds weer mee weg.

onnosel | 26-01-15 | 15:32

Frank liep ook wel te zuigen. Net zolang een groep filmen totdat ze erwat van zeggen. Persoonlijk ben ik het met deze man eens. Je gaat je gang maar met plaatjes schieten maar gesprekken tussen mensen doelbewust filmen is niet okay. Wat een haatreaguurders hier bah. Egyptenaren helemaal prima, relaxte lui.

checkmate123 | 26-01-15 | 15:32

Dat is propaganda. Je weet zelf!

StijlvolRechts | 26-01-15 | 15:31

LOL die Frank Buis snapt het ook niet helemaal en laat zich door de eerste de beste booslim in de hoek zetten.

1 (Frank Buis) ik mag hier filmen!!!.

2 booslim vraag (komt die) Politieperskaart die is bedoelt voor de politie en niet voor die meneer.

zeg frank, het haalt je eerste statement helemaal onderuit .. zo maar je politie perskaart uit handen geven aan de eerste de beste lul die er om vraagt.. ga je schamen dat ben ik niet van je gewend

Rest In Privacy | 26-01-15 | 15:30

Allemaal van die eenpersoons dictatorstaatjes.

Rien7847 | 26-01-15 | 15:29


Zodra Egyptenaren "ons" gaan vertellen wat wij hier wel of niet mogen doen zakt mijn broek nog verder naar beneden.

soxs | 26-01-15 | 15:28

Geen nieuwe mummies meer naar Nederland! Grenzen dicht!

Conan de Rabarber | 26-01-15 | 15:27

gevluchte islamitische egypties met een grote bek hier .. bah, had je daar moeten doen baardmans.
#MINDER

(c)ZWITSUL | 26-01-15 | 15:23

Die dwarrel dag ik toch mooi m'n perskaart niet laten zien zonder het bewijs dat hij organisator was.
Had hem maar mooi de politie erbij laten halen.
Zal mooi zijn zeg als burger elkaar gaan dwingen tot het laten zien van identificatie.

deraderendraaien | 26-01-15 | 15:23

'Ik ben tegen geweld'.

'Behalve tegen die Jood want jij weet wat in Egypt gebeurt?'

Wat een larie, wat een larie...
Je moet ze niet eens meer proberen te begrijpen.

Realism Is All | 26-01-15 | 15:22

Die knettergekke meneer speelt Wilders in de kaart.

Fijnstoffer | 26-01-15 | 15:21

We = weg

Vogelbeest | 26-01-15 | 15:21

'Je mag fotografieren, is nie verbood.
Ik ben foor die vrijheit.

Maar je mag niet opnemen dingen die ik niet wil dat jij opneem of fotografeert.'

Snapt U het nog?
Ik eerst niet, nu wel. Het ligt aan hun. Aan hun hele denken en doen.

Alles mag, behalve als het iets is wat ik niet wil dat mag. Dan mag het niet.

Schijnvrijheid.

Realism Is All | 26-01-15 | 15:20

Vroeger reden er treinen naar het oosten.

Het is tijd om weer treinen te laten rijden.

Orient express naar Syria. We met dit soort volk. Ga lekker in een gebied wonen waar je thuishoort.

Vogelbeest | 26-01-15 | 15:20

Relegie is een trouwe bezorger van tweespalt in een samenleving. De vraag is wat ga je er aan doen?

Aantastelijk | 26-01-15 | 15:20

Huilen dat ze geen respect zouden krijgen en dan een jodenhaat demo organiseren op de dag dat Auschwitz wordt herdacht. Dat er volop begrip is voor deze islamfascisten is nog erger.

CosmicPsycho | 26-01-15 | 15:20

En waarom mocht dit niet opgenomen worden? Nou, my best guess is dat het dezelfde reden heeft als met de leugens die hij daarna spuwt. Er zal wel wat besproken zijn geworden dat niet door de beugel kan. En daarna foto's maken van de man met zo'n lachje, gewoon bedreigend, en daar houden ze van. Kun je nagaan zodra er meer van zullen zijn, hoe dat gaat worden.
-
Beste remedie? Stoppen met gratis geld uitdelen. We financieren onze eigen ondergang.

Sergeant_Peper | 26-01-15 | 15:19

Iedere zichzelf respecterende moslim draagt Bodyglove!

KaiserSoza | 26-01-15 | 15:18

Ja, dag menjier. En nu opbokken. Als je zo goed de normen en waarden van Nederland had geleerd, dan had je geweten dat filmen op de openbare weg gewoon is toegestaan. Dat hij nu in halfbrak Njiederlandsj z'n zin probeert door te drijven geeft goed aan dat hij 't gewoon niet snapt.
_
En iedereen doet aan propaganda m'n harige kont. Die hele holocaust tegen de Joden is gebeurt. Punt. Van mij zou eenieder die dat openlijk ontkent en daar zelf leugens over loopt te verkopen, net zo openlijk het land worden uitgezet. Vieze Bjaardberber.

kanon0503 | 26-01-15 | 15:18

Je mag foto's maken maar niet praten?
Want je hebt er niets mee te maken?

Als je je op openbaar terrein bevindt dan heeft iedereen er wat mee te maken gekke meneer.

InstantGenocide | 26-01-15 | 15:17

"Die mensen, zij zijn Egyptenaren, heb jij niks mee te maken."
Ah, in dat geval: Deze land, is Nederland, heb jij niks mee te maken. Houdoe.

Morris Stockwood | 26-01-15 | 15:17

"Onbeperkte tolerantie zal leiden tot de verdwijning van tolerantie. Als we onbeperkte tolerantie uitbreiden tot zelfs degenen die intolerant zijn, als we niet bereid zijn om een tolerante samenleving te beschermen tegen de felle aanval van de intoleranten, dan zullen de toleranten vernietigd worden en daarmee ook tolerantie.

We zouden daarom, in naam der tolerantie, het recht moeten eisen om de intoleranten niet te tolereren. We zouden moeten eisen dat iedere beweging die intolerantie predikt zichzelf buiten de wet plaatst en we zouden oproepen tot intolerantie als crimineel moeten beschouwen, op dezelfde wijze als wij oproepen of ophitsing tot moord, ontvoering of de heropleving van de slavenhandel, als crimineel beschouwen."

Deze tekst zou moeten worden ingelijst en aan de muur moeten worden gehangen van iedere school, ieder overheidsgebouw, iedere religieuze instelling en in het bijzonder bij die mensen, en daar zijn er teveel van, die zó dol zijn op tolerant denken, dat zij tolerantie eisen zelfs voor de intoleranten.

yamahaha | 26-01-15 | 15:17

Bah, agressieve islamitische bruinhemden!
Deze fascisten gebruiken de vrijheid van meningsuiting, maar proberen tegelijkertijd dat recht van een ander te smoren. Zij doen er alles voor om straks alle rechten van een ander te onderdrukken, eerst met agressieve kutsmoesjes, later met grof geweld en in bloed.
Is er al een gironummer om de IDF te steunen? De enige Westerse organisatie die niet doet alsof deze ploerten onze vriendjes zijn!

Jan Passant mk2 | 26-01-15 | 15:16

Heerlijk dit soort beelden, mag dit graag zien (ene Geert ook). Waar is trouwens die aloude poppenkast gebleven op de Dam ? (oh wacht....)

binnenbuitenband | 26-01-15 | 15:16

Ja, dat plein weer. Zit je lekker op het terras, denk je dat je in NL bent (ja, ik weet het nu) en dan heb je een paar apen die daar staan te demonstreren in hun eigen taal met hun eigen vlag en met hun eigen normen en waarden. En ondertussen maar gratis centjes vangen.

deluiegriek | 26-01-15 | 15:16

Discussieren over je kapotte woestijnland, doe je dan maar eeeh.... lekker in je kapotte woestijnland, in plaats van tijdens een herdenking van een vreselijk stuk geschiedenis van nederland en Europa.

Juriaan Schraamhaar | 26-01-15 | 15:16

Altijd toestemming geven om hun kudt-meningen te laten ventileren. Geeft zelfs de Gutmensch op de lange termijn geen kans meer om te zeggen; Wir haben es nicht gewusst. VVMU forever.

alwayslearning | 26-01-15 | 15:15

hipocritisch | 26-01-15 | 15:08
"haha, knap bij elkaar geveegd allegaartje van argumenten, vooral dat "de Moslimbroeders met de nazi's samenwerkten". "

Laat me raden: niet waar zeker?

BlowingBubbles | 26-01-15 | 15:12

Ook haatbaar-satanisten hebben het recht vrij hun mening te uiten en ook zij mogen demonstreren.
Laat ze lekker gaan en pak ze op wanneer de holocaust actief wordt ontkend. Dat is strafbaar en vroeger of later maken ze sich er aan schuldig.
.
Daarna is het zaak ze langdurig op te sluiten. Dat dan weer wel.

McPhart | 26-01-15 | 15:12

Alle imams terug naar Aboe Simpel!1!

Conan de Rabarber | 26-01-15 | 15:12

Baardapen die ons in de openbare ruimte vertellen wat wel en niet mag, ranzige provocaties begaan en bij een demonstratie niet gefilmd willen worden.

Een schrijnend gebrek aan logica is een van de meest fundamentele problemen van de helleideologie der islam.

Godsammekraken | 26-01-15 | 15:11

Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die dreinende godsdienst opdringende moslims. Die bij een beetje tegenspraak overgaan tot dreigen met geweld om hun zin door te drammen.
En ook met hun knuffelaars die in dit alles geen kwaad zien tot het ook voor hun te laat is en ze aan hijskranen komen de bungelen.

sinar2 | 26-01-15 | 15:11

In Nederland spreken we Nederlands!

necrosis | 26-01-15 | 15:09

Het is niets ontziend tuig. Zo willen ze ze niet eens in Egypte hebben. Dus staan de polycolorgeiten hier klaar om ze in NL warmpjes te ontvangen. Islam kan immers nóóit slecht zijn, slecht zijn de mensen die boos zijn op de islam. Joah!
Oké kamelenman, je hebt je ding mogen zeggen in dit OPEN en SECULIERE land en nu opgehoepeld naar je eigen gore k**land met z'n totaal mislukte Arabische fucklente.

levend fossiel | 26-01-15 | 15:09

haha, knap bij elkaar geveegd allegaartje van argumenten, vooral dat "de Moslimbroeders met de nazi's samenwerkten".
voor dat we allemaal weer in koor 'islam is vrede' gaan roepen niet vergeten dat we een tendentieus, ongefundeerde en nodeloos kwetsend blogje aan het lezen zijn he ;-)
verder veel reaguurplezier

hipocritisch | 26-01-15 | 15:08

Waarom mogen dit soort gekkies op zo een bekende plek staan..?

GS410 | 26-01-15 | 15:08

Nooit meer Auschwitz? Het is nooit weg geweest. Het wordt alleen maar lastiger dat te ontkennen.

Godsammekraken | 26-01-15 | 15:06

Wel een vervelende manier om in het leven te staan, altijd boos en het is altijd de schuld van een ander.

Humpf | 26-01-15 | 15:06

Meteen uitzetten die smerige baardaap

Bad Karma | 26-01-15 | 15:06

Peter kom er maar in.

drielenaar | 26-01-15 | 15:05

Hoe hypocriet wil je het hebben? Auschwitz herdenken terwijl binnen je blikveld men zich opmaakt voor de volgende ronde.

Godsammekraken | 26-01-15 | 15:05

Meneer boos omdat hij gezakt is voor de toelatingstest voor de Jostiband?

H. Drievuldigheid | 26-01-15 | 15:05

Religie is voor gehandicapten. Elke religie.

Rollins | 26-01-15 | 15:04

Ik snap niet dat ze een vergunning kregen, de vorige keer was het ook al een rommeltje.

Einde van de Domheid | 26-01-15 | 15:03

Niet alleen zijn jas is van kameel.
De helft van zijn genen ook, zo te zien.

Cuyahoga | 26-01-15 | 15:03

Egyptenaren zijn best oke. Teminste mijn vroegere werkgever wel.

Anoguurder | 26-01-15 | 15:02

Het controleren van de openbare ruimte. Of het nou middels bidden, intimidatie of andere vormen van haatspuierij gaat: het patroon moge duidelijk zijn.

Godsammekraken | 26-01-15 | 15:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl