achtergrond

Geenstijl

Een aanslag als oplossing?

Barst u even?Volgens StarF*cker moet het dan maar gebeuren. Laat Samir A. maar een ergens een aanslag plegen in Nederland. Niet te veel slachtoffers, maar wel lekker veel schade. Wellicht zal het de volkomen wereldvreemde rechters in Nederland dan eens duidelijk worden dat terroristen geen winkeldieven zijn en dat iedereen kotst van de manier waarop in dit land rechtspraak wordt bedreven. Bin Laden lacht zich rot nu zijn personeel in Nederland is vrijgesproken ondanks complete aanslagscenario’s en wapens in huis. Sterker nog, onze juniorterrorist krijgt nog geld mee voor de maanden dat hij in de luxebajes in Nieuwegein heeft doorgebracht. Een fotograaf die en passant voor de gevangenis een paar dreunen kreeg van Samir A. kon gisteren nog geen aangifte doen vanwege openlijk geweld: te druk... Starf*cker voorspelt een heilzaam bloedbad in Nederland, dankzij het incompetente justitieapparaat. Heren rechters, bukt u even!



Aftellen...

Een echte terroristische aanslag in Nederland lijkt een kwestie van tijd. Er lijkt een premie te staan op gevaarlijk gedrag en ondertussen zijn de dienders nog slechts bezig om als belastingdeurwaarders centen binnen te halen voor verkeersofficier mr. Koos Spee. Zo is het en niet anders. Justitie en politie in Nederland zijn totaal verlamd en worden per dag onbekwamer. Ik heb de afgelopen weken schrijnende gevallen gehoord van politiemensen die onderzoeken tegen zedenmisdadigers of misdaadbendes moeten afblazen omdat justitie constateert dat of het geld op is of de prioriteit is verlegd naar activiteiten die zoveel geld en punten opleveren dat een korps zijn quotum haalt. Dan hebben we daarnaast nog te maken met rechters die het verdommen om af en toe de neus eens in de frisse lucht te steken om op te snuiven hoe zat de Nederlandse bevolking het academische gezever van die zwarte jurken is. Ik zal het maar niet hebben over bijvoorbeeld de lichte straffen in de drievoudige Nomad-moord in Limburg. Die zijn niet uit te leggen.

Maar met de vrijspraak van Samir A. is de grens wel bereikt. Iedereen voelt aan zijn water dat deze zaak stinkt. Deze moslimjurk heeft complete aanvalsplannen in huis inclusief kunstmest om zelf explosieven te fabriceren. O ja, en dan vergeet ik nog allerlei extreme islamitische geschriften. Wat een droplul moet je dan als rechter zijn om deze meneer met een zak geld toe naar huis te sturen? Ondertussen dreigen ook de andere leden van de Hofstad-terreurgroep naar huis gestuurd te worden, omdat hun verdenking puur juridisch is gebaseerd op hun vriendschap met de gestoorde dromedaris die de moord op Theo van Gogh heeft gepleegd.

Ondertussen zou je bijna hopen op een aanslag. Dan zal je zien hoe snel de al even mallotige justitieminister Donner de gaten in de wet weet te dichten. Een onderzoekscommissie zal vervolgens constateren dat politie, politiek en justitie gezamenlijk geblunderd hebben. Ik vrees nu oprecht voor het leven van Geert Wilders en AHA. Niet meteen mijn vrienden maar dankzij Rotterdamse rechters thans vogelvrije doelwitten voor overmoedige terroristen. "Het lijkt evident dat A. een ontploffing voorbereidde, aldus een betrokken Officier van Justitie.

Heren rechters: meneer Samir A. vierde gisteren zijn vrijlating in Nieuwegein samen met een groepje islamvriendjes. Er werd gedreigd met van alles en nog wat. Nederland is razend en zelfs de politiek bemoeit zich met het vonnis. Terecht. Rechtsspraak kun je niet overlaten aan wereldvreemde vogels.

En o ja, heeft de politie in Nieuwegein inmiddels tijd gehad voor de aangifte van de fotograaf? Ik voorspel van niet... Starf*cker

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.