Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GeenStijl-redacteuren kiezen Foto van het Jaar

Deze foto is genomen op dinsdagmiddag 16 december 2014, op het moment dat drie PvdA'ers in de Eerste Kamer de Zorgwet van minister Schippers blokkeren. Het is er eentje uit een reeks van Maarten Brante, die feilloos alsook ongenadig de schim van Diederik Samsom vastlegde. De PvdA-leider is holding on for dear life and one more election. Tot de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015 voorbij zijn en de PvdA onder zijn hoede voor de derde keer op rij (EU, GR, PS) een electoraal verlies moet incasseren, moet deze dead man walking zichzelf, zijn fractie en zijn coalitie bij elkaar zien te houden. Daarna wordt de Rode Ingenieur met een dolk tussen zijn ribben tussen Job Cohen en Pieter Hilhorst in het sociaaldemocratische massagraf gesmeten. En hij wéét het. Voor mij is Diederik Samsom daarmee de feestgeworden zelfkastijding. (VanRossem) kkbipsreedtkondt.jpgKim Kardashian. De Kondtfoto. Ondanks uitstekende concurrentie van de dames Sylvie Meis en Doutzen Kroes, die wel gewoon de broekjes aanhielden. Okee. De reedt van de Armeense kondtmevrouw is een driewerf gefotosoepte fotosoep nepreedt waar de putjes en kraters zijn weggeperdiept. Huidskleur van mevrouw is bij geen enkel ras op aarde ooit waargenomen en die taille van Kim Kondt is wetenschappelijk alsook fysiek volstrekt onmogelijk (onomstotelijk fotobewijs). Maar wat geeft het. Het gaat er niet om hoe het is, het gaat er om hoe het lijkt. Eerst iedereen en zijn moeder jarenlang laten ouwehoeren over je reedt, en dan zelf in 2014 bunkerhard met een bipsfoto komen, die het internet bijkans deed omduwen. Wat een ballen. (Pritt) martkhalgs.jpgIn 2014 heeft Rotterdam zichzelf op menig OMG-mustsee-lijstje weten te werken. Ofdat u naar die blokkendoos De Rotterdam, 't nieuwe Centraal of de Markthal wil komen kijken. Niet dat die lijstjes ons iets kunnen schelen want mocht u menen wat te moeten te leggen te zeggen over onze stad dan gaat u eerst maar een jaar of wat zakken sjouwen in de haven en dan zien we daarna wel weer verder. Maar crisis of geen crisis, naast de normale markt kunt u sinds dit jaar een trosje high fashion tomaten (19,50e) komen kopen in de Markthal. U begrijpt, dan stel je wat voor, als stad. Bekijk anders ook even dit plaatje, voor het overzicht. Dat dankzij het gesjoemel van Hamit Karakus (PvdA) het totale bankroet alsnog dreigt voor Rotterdam vergeten we maar even voor de leuk. Fok it. Wij hebben nieuwe flats en jullie lekker niet. Puh. (VanLeeuwen) Serenatattoo.jpgYour heart beats no matter how much pain your in. De sierlijke tatoeage van hardbody Serena zorgde deze winter voor enkel lofzang in de reacties op Dumpert. "Geil, zou d'r doen, prima lichaam, goeie ballen." Echt ie-de-reen prees Serena om haar gewaagde tattoo in sierletters. De enige die de gratis (!) publiciteit niet waardeert, woont in Limburg. Dagelijks voicemailberichten op de roze redax. Of we kunnen terugbellen, HET IS NAMELIJK DRINGEND. (Klaps)
url.jpg Een GIF zegt vaak meer dan 12 frames achter elkaar. Hier zit het verschil tussen "ZOMG dit is zo NSFL dat zelfs Liveleak het niet durft te plaatsen" en "HOLY POEPBALLEN gelukkigste man ter wereld ik geloof weer in leuke dingen!" drie keer niks of zelfs minder. Behalve haargroei & windjacks zegt deze GIF ook veel over de effectiviteit van afzetlinten maar dat is misschien meer iets voor een andere keer. Overall was het jaar 2014 door o.a. deze GIF stukken beter te verdragen. Daarom deze GIF. Weg met foto's. Boe foto's. Hup GIFs! (Brusselmans) Lebolas1.jpgWij zijn allemaal Ebola. De armoede van Afrika is immers de schuld van het Westen. Deze foto illustreert de primaire, authentieke en onbezoedelde overlevingskracht waarmee Afrikanen het hoofd boven water houden. De fotograaf stierf ter plekke aan zijn verwonding. Daarom verdient hij postuum de GS foto van het jaar Award. (Spartacus) ba14a0df_724403.gifEén van de meest aangeklikte Dumpertposts in 2014 was die van 'The Fappening'. Het mega-naaktlek waar elke dag wel weer wat foto's bijkwamen. Vooral door de hoge Google ranking fapte de hele wereld massaal op een NL-domein en ejaculeerde over het Dumpertlogo. Maar helaas kregen we na een week een dreigclaim van 8 miljoenmiljard dollar, verstuurd door Jennifers advocaat in de bus. Dus hebben we ze na week maar verwijderd. De beste site van Nederland moet wel gratis blijven natuurlijk. Gelukkig heeft het internet heus nog wel ergens de foto's voor u bewaard. Want daar vergeten ze NIETS, vooral niet als het om fapvoer gaat. (Bootsjongen) quidselfiefuckyou.jpgEen studie in het innerlijk perspectief van de emotionele kwetsbaarheid van de dagelijks in de loopgraven van de waan van de dag opererende GeenStijl-redacteur, die dapper weerstand biedt tegen de digitale aversie van het gezond verstand. En zo. Dit zelfportret is genomen op het moment dat de vreugdekreten werden gelezen onder het 1 april-topic waarin gemeld werd dat Johnny Quid zou vertrekken bij GeenStijl. Tot slot is dit een dikke middelvinger naar al die aandachtsgeile selfiehoeren die het ooit zo pittoreske internet bevuilen. Als je 2014 wilt samenvatten in één beeld, dan is dit je foto. (Johnny Quid)

Reaguursels

Inloggen

Ik vind hem zielig!

kippevlees | 26-12-14 | 15:59

jos verstoppen | 26-12-14 | 12:38

Ja sorry je hebt gelijk. Eigenlijk had het de foto moeten zijn van het gehele kabinet op het bordes bij willem. Zeg maar het aantreden van dit faalkabinet met zijn clowns.Zeg maar Samson maar dan een keer of dertig. Nou die foto kiezen we dan in januari 2015 . Het gehele faalkabinet op het bordes bij willem als ze hun ontslag indien. Zeg maar samson maar dan een keer of dertig op 1 bordes.

tweetybird | 26-12-14 | 13:10

Ik mis, al was het maar één, foto van alle gs medewerkers die triomfantelijk vanachter hun keyboardje voortdurend commentaar leveren en zelf structureel helemaal niets toevoegen. Leuk om samsom nóg maar eens een keer te kakken zetten, maar je gaat zo wel volledig voorbij aan alle andere schertsfiguren op dat toneel. Beetje net als al op de kleuterschool met de hele groep het allerzwakste jongetje steeds maar weer te pakken nemen!
Ik heb zelf ook niets met samsom, maar ik ben structureel tegen dit oerlelijke, domme, onthutsende, kuddegedrag van enkel domme, meeheulende, en zichzelf op de borst kloppende maar daarbij doodsbange apen.

jos verstoppen | 26-12-14 | 12:38

Openlijk voor de PVV uitkomen is nog steeds 'not done' in Nederland. Als mensen vrijelijk menen te kunnen spreken, dan komt vrij algemeen het complete PVV partijprogramma voorbij zeilen, maar in de openbaarheid zijn er weinigen die er voor durven uitkomen dat men de PVV standpunten huldigt. En dus beperkt dat het kader van de PVV in ernstige mate. Alleen opportunisten die het als opstap in de politiek zien en mensen die sociaal niets te verliezen hebben durven zich met de PVV te associëren. Daarmee wordt het kader dun en zien we griezels als Dion Grauss omhoog vallen binnen de partij. Hoewel ik het in zeer grote lijnen eens ben met de PVV kan ik naast Fleur Agema maar héél weinig kaderleden aanwijzen die ik enige kwaliteiten toedicht. Meestal vind ik het maar enge, verknipte figuren. Ook het volk dat er met demonstraties vóór de PVV meeloopt, doet mij huiveren.
Daarmee lijkt mij de PVV een onmogelijke partij om te regeren: men mist eenvoudigweg het kader om de zetels te vullen. Niet voor niets houdt Wilders zelf de teugels strak in handen... Wat rest is de signaalfunctie richting politiek. Maar die heeft zich helaas al sinds Janmaat en Fortuyn ziende blind en horende doof betoond voor hetgeen er leeft onder de 'gewone' mensen...

Wijze Uil | 26-12-14 | 11:08

@tweetybird 26-12-2014 | 00.52
blij om te zien dat u het eens bent met mij. Die blik was echt geweldig.

Stargate | 26-12-14 | 08:33

Toch de echte foto van het jaar staat er raar maar waar niet tussen. Dat is natuurlijk de foto van edith schippers als haar zorgwet wordt afgeschoten in de eerste kamer. Dat gezicht van die feeks is toch wel de mooiste foto van 2014. Het drukt in 1 woord alles uit van 2014. Faal kabinet. Whoeaaa

tweetybird | 26-12-14 | 00:52

die foto ook he... zielige Diederik als braaf schooljochie die schichtig om zich heen kijkt op zijn eerste schooldag. En dan links achter die Lutzer Jakobie die nonchalant op dr gesubsideerde telefoon zit te spelen. Kan iemand mij vertellen hoe mensen het in hun hoofd kunnen halen om op deze mensen te stemmen en hoe het in godsnaam mogelijk is dat deze twee artiesten in een zaal der volksvertegenwoordigers terecht zijn gekomen. Ik snap er werkelijk waar geen reet van.

KevinBeun | 26-12-14 | 00:44

Hij kan goed toneel spelen. Is allang blij dattie staks moet oprotten.

Piet van den Hoek | 25-12-14 | 23:41

-weggejorist-

stiloloos | 25-12-14 | 20:49

Quid. Je hebt gelijk. Fijne kerst. Qua politiek ben je een eikel, maar voorderest ben je een topgozer!

stiloloos | 25-12-14 | 20:49

Xander9626 | 25-12-14 | 20:26
Neuh. Your house. You're an asshole. In Nederlands heb ik die dislectie ook. Me, mijn. Triester is dat ik Engels beter beheers dan Nederlands. Tjah heb er korte tijd gewoont, werk ook nu ook. Dan komt het schaamrood oo je wangen.

Vageling | 25-12-14 | 20:42

zie ik daar nou een maserati logo?

rob klugkist8571 | 25-12-14 | 20:40

Nu ja zeg, dat 1 april artikel van Kwidt's vertrek had ik gemist.
Terwijl ik er met 'one issue schrijver' in wordt geciteerd.
Wat een eer.
*traan wegpinkt*

hfakker | 25-12-14 | 20:32

blijft toch moeilijk, your of you're...

Xander9626 | 25-12-14 | 20:26

De geestelijk lege en ontgoochelde uitdrukking van Samsom is karakteristiek voor de huidige staat van de PvdA. Alleen allochtonen en andere parasieten houden de boel overeind daar. Heerlijk!

pluizigkroeshaar | 25-12-14 | 20:15

@necrosis | 25-12-14 | 17:47
Hé,
Één keer duwen, zes keer nadeinen heeft ook zijn voordelen !

Wijze uit het Oosten | 25-12-14 | 20:09

Weet je wat me opvalt? Mobieltjes tijdens het werk. Het staat zo ontzettend ongeïnteresseerd. Alsof je smsje van je vrouw of wie dan ook belangrijker is dan je werk.
Maar natuurlijk zijn het smsjes die over het werk gaan... maar controleren kun je het niet. Ondertussen geven ze vanaf metaniveau wel een zichtbare boodschap af.

appeltjesgroeneweide | 25-12-14 | 19:49

Ik ga overigens ook voor de foto met de volgelopen pamper van Didi.

G,I. Jane | 25-12-14 | 19:16

Bovendien zei ik al draaikonten doen draai. U praat uzelf klem.
Vageling | 25-12-14 | 18:26

Kudo's voor u! Ik heb genoten :-)

G,I. Jane | 25-12-14 | 19:15

Vageling | 25-12-14 | 18:34
De invloed van een individuele stem is statistisch gezien verwaarloosbaar. Hopen op politici of de overheid neigt sterk naar religie.

Bakito | 25-12-14 | 18:40

@Bakito | 25-12-14 | 18:28
Ga die tegel toch zetten. Oppositie is net als het woord aangeeft. D66 en die muppet die door Rutte omgelult is en senatoren ter beschikking stelt. Dat is karikatuur! Kunt u de PVV wel vingerwijzen.

Vageling | 25-12-14 | 18:39

@Bakito | 25-12-14 | 18:28
Mag ik daar uit opmaken dat u insinueert dat mensen dom zijn en stemmen op een partij waar zij niet in geloven? Of, hoop ik maar, dat u doelt dat de TK niet gelooft. U klinkt als een gebroken plaat. Wanneer er geregeerd kan worden staan ze in de rij voor vak K. Blijf mezelf niet herhalen.

Vageling | 25-12-14 | 18:34

Vageling | 25-12-14 | 18:21
Helemaal mee eens, ons sociaal-democratisch establishment moet vanaf de rechterkant scherp gehouden worden. De PVV werkt in dat opzicht helaas averechts, de partij wordt door niemand meer serieus genoemen en maakt van oppositie een karikatuur.

Bakito | 25-12-14 | 18:28

@Bakito | 25-12-14 | 18:23
Gelijk hebben en gelijk krijgen staan los van elkaar. Een kunde die u ontgaan is.
*gnehehe*

Bovendien zei ik al draaikonten doen draai. U praat uzelf klem.

Vageling | 25-12-14 | 18:26

necrosis | 25-12-14 | 18:13
De kans is groot dat het CDA wél onderdeel is van het volgende kabinet. Terwijl jullie een beetje in een hoekje gelijk denken te hebben. Gefeliciteerd met deze 'morele overwinning'
* gnehehe*

Bakito | 25-12-14 | 18:23

@Bakito | 25-12-14 | 18:07
Beetje slap. Wederom tunnelvisie. Geven en nemen. U weet wel compromissen en conccessies. Doet men samen. Alsof Rutte eraan doet. Wil zijn zin hebben en indien noodzakelijk grijpt hij ze amvb kaart. Snapt u het uberhaupt wel? En ja er moet eens 'geroeptoetert' worden. De reden daarachter zult u niet begrijpen. En men zal zien. Met die dertig kan men moeilijk om hun heen. Draaikonten doen draai en zal dan ook gebeuren.

Vageling | 25-12-14 | 18:21

vvd is ook voort gekomen uit de PvDa, dus zo raar is dat niet

Stargate | 25-12-14 | 18:16

PVV = 3 x PvdA
En je begrijpt dat straks de PvdA helemaal in elkaar gaat donderen, daar kan zelf kroonprins Asscher niets meer aan veranderen.
Land en volks verraders die straks gedwongen met roosjes voor de moskee gaan staan.. triest asociaal moestuinvolk , passen prima bij de VVD eigenlijk.

(c)ZWITSUL | 25-12-14 | 18:15

@Bakito | 25-12-14 | 18:07
CDA heeft juist laten zien dat ze niet in staat zijn om beloftes waar te maken, Wilders toonde zijn achterban dat hij ballen van staal heeft!
En daarom klapte Rutte I
Je zou PvdA-spindocter moeten worden, des te eerder zijn we van die kutregenten af!

necrosis | 25-12-14 | 18:13

Die tatoeage moet zijn "you're" you are en niet het bezittelijke voornaamwoord your. Maar dat terzijde. Prachtige foto van Didi waar het dun door zijn naad loopt. Ik heb die man altijd al de natte bloedpoep toegewenst en deze kerst heeft hij het nog gekregen ook.

Osdorpertje | 25-12-14 | 18:12

Vageling | 25-12-14 | 17:56
Sure, Rutte1 heeft de wereld laten zien dat PVV niet in staat is tot compromissen of concessies, hetgeen elk weldenkend mens al lang wist trouwens. De partij heeft zich onmogelijk gemaakt en voor de komende eeuw buitenspel gezet, aangezien niemand meer met deze partij schreeuwlelijkerds wil samenwerken en 30 zetels voor deze partij wel zo'n beetje de max is, in ieder geval nooit een kamermeerderheid.


De PVV mag lekker vanaf de zijlijn blijven roeptoeteren, ondertussen gaat het leven gewoon door. Een stem op de PVV betekent een verloren stem, zoals een discussie met een PVVer slechts tijdverdrijf is, leuk voor de bühne, maar qua politieke betekenis volslagen zinloos.


Nederland snakt trouwens naar een fatsoenlijke rechtse partij, niet naar een club labiele dorpsgekken.

* dompelbad *

Bakito | 25-12-14 | 18:07

@Bakito | 25-12-14 | 17:18
@necrosis was me voor. Weglopen omdat men weigert te bukken of te buigen is iets heel anders dan draaien en buigen. Zelfs maar bukken. Doet uw eerstgenoemde partij. En iedereen die niet buigt noemen we dan maar dissident om maar iets recentelijk er aan toe te voegen. Slijmen versus happen naar de baas. PVV liever dan pvda. Laat die laatsgenoemde maar uitsterven.

Vageling | 25-12-14 | 17:56

necrosis | 25-12-14 | 17:43

Weet ik toch . Dat was toch die dag die tot nationale rouwdag van de reaguurders is uitgeroepen. Heeft die toch maar mooi op zijn naam. Ik denk dat hij dit jaar ook de weg jorris troffee krijgt. De reaguurder die het meest en langst en vaakst is weggejorist dit jaar. Een prestatie op zich daar je hier een hoop mag verkondigen. Toch weet bakito dat begrip steeds weer op te rekken. Valt toch vast onder kunst.Je zou hem bijna soepsidie gaan geven.

tweetybird | 25-12-14 | 17:49

@VanBukkem | 25-12-14 | 17:39
Wat betreft 'een mooie vrouw' verschillen we van mening, maar dat mag op de GeenStijl...

necrosis | 25-12-14 | 17:47

@kapitein_iglo | 25-12-14 | 17:29
Het lijkt wel of ie zit te poepen. En die troela met bril één rij achter hem lijkt het te ruiken.

VanBukkem | 25-12-14 | 17:44

@tweetybird | 25-12-14 | 17:37
Als je opgelet had, had je geweten dat Bakito pas vanaf november weer mocht reaguren....

necrosis | 25-12-14 | 17:43

Bakito | 25-12-14 | 17:18

Nee bij de pvda lopen ze alleen pas weg als ze de daklozenkrant hebben leeg geroofd. Of als ze over de ellende van nabestaande van ern mh17 een mooie baan gescoord hebben bij de EU elite club. Nou doe mij dan toch maar PVV.

tweetybird | 25-12-14 | 17:42

Kim Kardashian heeft overduidelijk een hoofdverkleining ondergaan. Wat overigens helemaal niet nodig was, want Kim is van nature gewoon een hele mooie vrouw.

VanBukkem | 25-12-14 | 17:39

necrosis | 25-12-14 | 17:27

ik begrijp maar niet dat jij denkt dat bakito met zijn kop in zijn reed zit. Dat is niet zo maar bakito zijn kop lijkt op zijn reed en zijn reed lijkt op zijn kop. er zit geen boven of onderkant aan bakito. Maar ik vergeef het je. Want ik moet zeggen dat het bij Bakito wel erg moeilijk te zien is. Je herkent zijn kop nu mischien enkel omdat er een kruidvat hertengewei op staat en waar zijn neus zit een rode dop. Ze noemen bakito ook wel rudolp het dronken hert. Wars van de werkelijkheid en altijd in benevelde staat. Helaas is dat laatste het hele jaar,maar dat merken wij dan vaak aan zijn onzinnige reaguursels.

tweetybird | 25-12-14 | 17:37

Geen Stijl zonder Bakito zou een verademing zijn. En een illusie. Vond het zonder hem veel leuker.

bolkebeer | 25-12-14 | 17:35

zie die trillende onderlip van samson dan.. kan iemand daarvan een .gifje maken?

kapitein_iglo | 25-12-14 | 17:29

@Bakito | 25-12-14 | 17:18
Als je graag wilt 'uitdelen', doe het dan aan het juiste adres.
Het CDA heeft destijds het akkoord tussen VVD, CDA en gedoogpartner PVV de nek omgedraaid!
Ik heb er zelfs nog een linkje aan toegevoegd, maar aangezien jij constant met je kop in je reedT zit, zit ik te linken voor de kat z'n viool!
Ik leg het je nog één keer uit: het kabinet zou het budget van OSW met ongeveer een miljard verminderen.
CDA kwam daar op terug, iets wat Wilders niet aan ZIJN kiezers kon uitleggen, en daarom de gedoogsteun introk.
Wat begrijp jij precies niet aan de feiten?

necrosis | 25-12-14 | 17:27

Enfin, de berkentak-opgieting in de 105°C sauna begint. Zie jullie straks.

*liefde *

Bakito | 25-12-14 | 17:20

@Bakito | 25-12-14 | 17:16
Gaan we happen naar de reaguurders? U heeft zeker een depri kerst dagje achter de rug. Eenzaam? Arme knul.

Vageling | 25-12-14 | 17:19

@Bakito | 25-12-14 | 17:16

Ja, die is heilsoldate. Ze heeft het altijd zo met je te doen.

brutus68 | 25-12-14 | 17:18

Vageling | 25-12-14 | 17:15
De PvdA is bijna net zo erg als de PVV, met het verschil dat eerstgenoemde partij kennelijk wel in staat is om rechts beleid uit te voeren en laatstgenoemde consequent wegloopt van verantwoordelijkheid

Bakito | 25-12-14 | 17:18

brutus68 | 25-12-14 | 17:12
Prima, je krijgt de groeten van je moeder.

Bakito | 25-12-14 | 17:16

Bakito | 25-12-14 | 17:03

Gewoon om deze pvda trol te plagen ga ik voor Didi 'vleespet' Samson.

Zal zijn niet bestaande haar op ze kokosnoot zeker roze verven zodat het op een vleespet lijkt toch? Net zoals Wilders die niet bestaande snor verft

Vageling | 25-12-14 | 17:15

Bakito | 25-12-14 | 17:11

Met ons bedoel ik ons,de rest van Nederland. Dus doe maar dit keer geen selfie.

tweetybird | 25-12-14 | 17:13

@Bakito | 25-12-14 | 17:03

Hoe was de kerstlunch bij het Leger des Heils?

brutus68 | 25-12-14 | 17:12

He bakito hebben jij en spekman vandaag zijn trui en jouw geiten wollen sokken uitgekookt voor jullie kerstsoep. Eet smakelijk. Zet een roos op je hoofd.

tweetybird | 25-12-14 | 17:11

tweetybird | 25-12-14 | 17:09
Wie bedoel je met 'ons' ?

Bakito | 25-12-14 | 17:11

Bakito | 25-12-14 | 16:52

Een foto van bakito zou daarentegen het ergste zijn wat ons kan overkomen. Als ik wil kotsen doe ik dat liever van te veel bier als de foto van bakito.

tweetybird | 25-12-14 | 17:09

@befkoning I | 25-12-14 | 17:01
Kok en Bos vertrokken toen PvdA nog redelijk stabiel was.
Kijk ter vergelijking eens naar Job Cohen...
Oke, die mocht een fop-onderzoekje doen in Haren, maar ik vrees het ergste voor Didi.
Geen enkel bedrijf wil zo'n non-productief stukje ex-politiek (met een fout verleden) aan hun goede naam verbinden.

necrosis | 25-12-14 | 17:08

Nou ik ga voor de kontfoto. Nu vraag je je af zou dat die van kim kardesien zijn of die van didi samson. Want zeg nou eerlijk. Dat gezicht lijkt ondertussen ook op een kont. Nou doe mij dus maar die van kim.

tweetybird | 25-12-14 | 17:06

necrosis | 25-12-14 | 16:57
Zijn bloksnor is blond geverfd, daarom zie je 'm bijna niet. Treffende symboliek niettemin.

Bakito | 25-12-14 | 17:03

Nog even doorbijten Didi. Als PvdA'er hoef je je echt geen zorgen te maken. Er wordt straks een mooi baantje voor je geregeld waarmee je net als je voorgangers (Kok, Bos) lekker gaat verdienen.

befkoning I | 25-12-14 | 17:01

@Bakito | 25-12-14 | 16:52
Volgens mij heeft Wilders nog nooit een snor gehad.
Blijf eens van die goedkope Poolse troep af, daar ga je raar van kletsen....

necrosis | 25-12-14 | 16:57

@Ommezwaai | 25-12-14 | 16:47
Didi baalt gewoon dat zijn pakken net zo slecht zitten als de huispakken van Roy Donders.
Of hij baalt dat zijn 'dinnetje inmiddels in 'Brussel' werkt....

necrosis | 25-12-14 | 16:53

De foto van Geert Wilders met een bloksnor is wat mij betreft nu al een klassieker.

Bakito | 25-12-14 | 16:52

Ik ook de eerste, die van Didie..
Alsof ie in z'n broek schijt.
Voor wie??

Ommezwaai | 25-12-14 | 16:47

De pica's van Martijn Brante natuurlijk. Mooier kan verval niet vastgelegd worden.

brutus68 | 25-12-14 | 16:44

Ik had bij Quid toch wel een boobies pica verwacht.
Helaas niet geworden dus.

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 25-12-14 | 16:41

Ik ga voor de GIF van Brusselmansch want laagvliegende asteroïden gaan het helemaal worden in 2015!

eerstneukendanpraten | 25-12-14 | 16:40

Ik kies Sylvie in haar ondergoed, goddelijk.

romario..... | 25-12-14 | 16:38

Is het jaar al voorbij dan of mis ik iets?

Beaulefermier | 25-12-14 | 16:37

@Raider Twix | 25-12-14 | 16:32
In mijn gemeente heeft PvdA nog nooit meer dan een paar zetels gehaald, de kans dat een PvdA'er hier burgemeester wordt, is vrijwel nul!

necrosis | 25-12-14 | 16:36

Bij die eerste foto (van Samsom) moest ik gelijk denken aan een term die een reaguurder al eerder geplempt had:
Iphone-vingeren!
Dat mobieltjes en tabletten nog steeds niet verboden zijn in de TK is me een raadsel...

necrosis | 25-12-14 | 16:32

Eerste, van Didie
Fijne kerst. Gelukkig nieuwjaar komt zodra het kabinet valt.
Is er al een gemeente beschikbaar voor Didie als burgemeester?

Raider Twix | 25-12-14 | 16:32

Dat de islam verboden wordt in Nederland en voorts alle moslims zonder verzet naar IS mogen vertrekken en nooit meer terug hoeven te komen naar dit kutland.
.

Thoth | 25-12-14 | 16:30

Die foto uit die serie van Samson met die facepalm.
Díe wil ik vaker, véél vaker zien in 2015.
Bij de Provinciale Staten verkiezing, bij de daarop ontstane chaos in de crematorium coalitie..
Vaker... Veel vaker !

Wijze uit het Oosten | 25-12-14 | 16:23

Wat, geen dode crimi-turk vandaag? Ik moet bekennen dat er al sprake van een zekere mate van gewenning was. Ze houden het wel spannond op deze manier. Misschien dat er vannacht nog een klein boevenlijkje inzit. Ik hoop niet dat het weer zo lang dürt.

peenindiees | 25-12-14 | 16:18

Hebben jullie een team professionele schoonmakers geregeld om de Geenstijl-bunker schoon te maken na de Fappening? Of zie ik daar Joris en Prit op de foto?

koeberg | 25-12-14 | 16:18

@arikanari | 25-12-14 | 16:15
Dat is een belediging van bonafide autoverkopers!

necrosis | 25-12-14 | 16:17

nee de beste foto van dit jaar was toen schippers zag dat haar wet het niet haalde. Die geweldige verbijsterde blik op haar gezicht. Dat was echt geweldig

Stargate | 25-12-14 | 16:16

Wat is Den Haag in het grote geheel toch extreem oninteressant eigenlijk ..... Dan te bedenken dat er mensen zijn die serieus over politiek discussiëren haha, het is allemaal al lang uitgestippeld, die mensen die zichzelf politici noemen, die je op tv ziet, zijn niets meer dan veredelde autoverkopers.

arikanari | 25-12-14 | 16:15

Zou tattoo-meisje weten dat er een kanjer van een spelfout op haar lijf staat?

necrosis | 25-12-14 | 16:12

Diederik Samsom is de pianoman van 2014.

Gefundenes Fressen | 25-12-14 | 16:02

In 2015 maar eens VVD gaan bashen, GS.
Die maken er een nog grotere rotzooi van, door de Eerste Kamer meerdere malen te negeren.

En die engnek van een Rutte maar lachen.

Willem de Hijger | 25-12-14 | 16:02

Demmink achter tralies. Dat wordt de foto van 2015!

McPhart | 25-12-14 | 16:01

Lezen al die VVD-stemmers die Samson in het zadel geholpen hebben ook even mee? Evenals al die geronselde allochtonen die via de PvdA op Teeven hebben gestemd om zichzelf uit te laten zetten? Het politieke landschap is door en dor verrot.

In de peilingen zien we nu D66 en de PVV exploderen. Lijkt leuk, maar D66 is al haar naamgevers al kwijt en meer dan Pechthold heeft de partij niet naar voren kunnen schuiven. Nu niet echt een clubje waaruit je een kabinet kunt formeren.

De PVV wordt nog steeds dermate verketterd, dat die ook niet genoeg capabele mensen kunnen regelen. Ten onrechte ziet de politieke elite het populisme als probleem. Het probleem is niet dat Wilders minder minder minder liet roepen, het probleem is dat mensen dat willen horen. En die revolutie bij de tolerante Nederlandse bevolking komt bij een mislukte multiculturele droom vandaan, niet van wat campagneteksten.

Wie er ook wint, capabele bestuurders kunnen we vergeten.

Feynman | 25-12-14 | 15:59

feestgeworden?

DaZe | 25-12-14 | 15:54

Fijne kerst allemaal.

neemjemoederindemali | 25-12-14 | 15:54

Ik kies voor 9.

Lewis | 25-12-14 | 15:51

De foto van het jaar: Rutte in een gay sauna...

King of the Oneliner | 25-12-14 | 15:48

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl