Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

EBRU UMAR - U BENT MASSAAL GEPIEPELD

ebrupica100pix11.jpegBriljante bananenrepubliek leven we toch in. Beetje het volk wijsmaken dat er sprake is van een potentiële kabinetscrisis, die tot een kabinetsval en verkiezingen zou kunnen leiden. Ja, theoretisch. Ja, beeldtechnisch. Maar verder: sensatiesymboliek. En duurbetaalde politici die samen met journalisten voor de bühne een kersttoneelstuk opvoerden. De schande is niet dat politici over elkaar tuimelden maar dat journalisten het spel meespeelden. Voor kamers en deuren postten om 'verslag' te doen. Waarvan in hemelsnaam?! Analyses tikten, standuppers voorbereidden en godbetert volgens een tweet zelfs kerstliedjes zongen voor politici in plaats van te doen waar ze voor betaald worden: ons, het volk, lezers, kiezers, belastingbetalers vertellen dat PvdA’ers voor de lol aan het dwarsliggen waren - omdat het kán. Dat de VVD nog eerder zichzelf zou opheffen dan het kabinet te laten vallen. Dat Schippers never nooit niet zou opstappen, want thuiszitten is ook best saai. En vooral dat de beperking van de vrije artsenkeuze er hoe dan ook, na hoeveel nachten brabbelen dan ook, doorheen gejast zou worden. Twee nachten journalisten ontduiken is een formaliteit. Onderdeel van het spel. De derde dag treedt de vermoeidheid in en wordt er een einde gebreid aan het theater. Maar geen journalist die dat vertelde. Nee, geen journalist die vertelde – vooraf vertelde – dat het opstappen van het kabinet in niemands belang zou zijn, en al helemaal niet in het belang van PvdA of VVD. Geen journalist die vertelde Samsom noch kroonprins Asscher op verkiezingen zou aansturen omdat de PvdA dan totaal zou leeglopen. Geen journalist die de ballen heeft te zeggen dat óók de VVD gemarginaliseerd wordt (en wat moeten we dan met Rutte deze kerst?) en de PVV de grootste blijkt (hoewel: Volkert is vrij!). Ja peilingen schmeilingen, maar in dit geval had zo’n journalist, zo iemand die zogenaamd aanzien heeft, best kunnen vertellen dat wat zich de afgelopen dagen in Den Haag afspeelde, een gevalletje reflux was. Opkomend maagzuur dat eruit moest voor de kerstdagen. Glas. Plas. Was. Gebrabbel voor de bühne. Geen journalist in Nederland die de ballen heeft om te zeggen dat onze weledelgestrenge politici toneel spelen. En dat het kabinet, onder wiens auspicien de moeder van staatssecretaris Van Rijn wegrot in een verzorgingstehuis en paupertjes zoals jullie gedwongen worden naar de paupertjesarts te gaan, gewoon doorgaat. Elke politiek commentator, elke journalist die van de week in Den Haag *belangrijk* liep te doen én elke presentator die de afgelopen week op tv *serieus* uit z’n ogen keek, wist dat. Wij het volk zijn, zoals altijd, gepiepeld. Gelukkig waren de foto's sfeervol.

Reaguursels

Inloggen

@duitse herder
Ja, het is de hoogste tijd dat ik ook ga emigreren. Hier zit men helemaal niet op talent te wachten. Overal zijn papieren voor nodig en alles is kapot gereguleerd. Denk je hier iets opgebouwd te hebben, dan gaat het bedrijf wel weer failliet en verdwijnt de fabriek en de kennis wel weer naar het goedkopere buitenland. Vervolgens beland jezelf weer eens bij de re-integratiemaffia, die niks anders doet dan zelf de subsidies binnen harken. Ondertussen heb ik 26 jaar lang meebetaald aan deze poppenkast en heb zelf door alle verkapte pensioenen, die allen afgekocht zijn, nog helemaal niets opgebouwd. Het is werkelijk niet te geloven hoe onze regering z`n burgers besteelt van hun waardigheid, geld en goederen.

WitteGrunneger | 22-12-14 | 12:05

@FlitsPool | 21-12-14 | 22:07
Tuurlijk ben jij al weg.
Al Jaaaren!
Jij bent met een Flits naar Pool.land geëmigreerd.
Blijf jij maar achter jouw computer fantaseren ergens in NL.
IK ben een tevreden pauper.

h65485665 | 22-12-14 | 11:36

@duitse herder | 21-12-14 | 20:24
IK maak helemaal Geen denkfout!
/
# Politici zwijgen over NL emigranten.
Hier reageer ik op met: Alleen jammer, dat vele ook weer terugkeren naar NL.
.
En duitse herder reageert met: IMMIGRANTEN die komen halen - in Nederland, 1 miljoen UITKERINGSTREKKERS, de AFRIKAGOLF vanuit Spanje en Italië en EUROPESE VERPLICHTINGEN.
HUH??
/
IK blijf het jammer vinden, dat veel van die NL Emigranten - het land waar zij heen gaan, noemt deze NL emigranten, IMmigranten.
Want vele kunnen het daar niet bolwerken, en maken de keuze: blijven en daar uit de Ruif eten of terugkeren naar NL en hier uit de Ruif eten.

h65485665 | 22-12-14 | 11:36

De journalisten niet maar het eerste wat ik tegen mijn partner zei nadat de balorige drieling de middelvinger op had gestoken was TONNEEL VERENIGING DEN HAAG.

Lichtstadfan | 22-12-14 | 11:28

WitteGrunneger | 21-12-14 | 22:39
Werkloosheid Noorwegen 3,7%, thans enorme omwenteling van PT banen naar FT bane

werkloosheid Denemarken 4,9% en dalend

In beide landen is het inkomen 20-40% hoger dan in NL, zelfde baan en zelfde werktijden.

duitse herder | 22-12-14 | 07:44

"De schande is niet dat politici over elkaar tuimelden maar dat journalisten het spel meespeelden."

Dit is precies wat er fout is in het westen. De journalisten durven geen nieuws meer te brengen. Ze brengen alleen wat ze verteld word. Kijken niet verder dan de neus lang is. Want je zou je werk eens een keer doen. De bewakers van de democratie (journalisten) heulen met de "vijand".

JackHair | 22-12-14 | 07:15

Goed stuk. Hetzelfde geldt voor de quasi verschillen tussen de oude partijen in de aanloop naar verkiezingen. U wordt ook dan massaal gepiepeld.

ben kokhals | 22-12-14 | 02:54

Omdat het gros van de journalisten geen journalisten zijn maar typgeiten die overnemen wat ze wordt voorgekauwd zonder enige kritische noot en als je daar nog van opkijkt heb je echt onder een steen in een grot geleefd.

Dirk III | 22-12-14 | 01:06

Gewoon weer een stukje theater dat die gelegaliseerde, beschermde huichelachtige, leugenachtige, klootjesvolknaaiende oplichters hebben opgevoerd.
Het is crisis en alles is alleen maar duurder geworden, beter gezegd, nog onbetaalbaarder voor ons geplukte en uitgemolken klootjesvolk dat er meerdere banen op moet nahouden en minimaal 80 uur per week moet werken om het hoofd boven water te houden. Vervolgens gaan die overbetaalde nietswaarmakende politicie ff lekker overuren maken, luxe diners reclameren om zo weer tig duizend aan overuren te claimen en lekker luxe te dineren over onze rug.
Wij mogen 60% afdragen aan de blauwe enveloppenbrigade die het niet leuker maar wel makkelijker maakt om ons te plukken over de overuren.
Ik vraag me af of die leugenachtige, huichelachtige oplichtersbrigade die onder de naam "politicie" ons kapotmaken, ook 60% van hun overuren moeten betalen aan de belasting en ook BPM en bijtelling afdragen voor hun kogelvrije limo's en privekilometers die door de privechauffeur worden gemaakt voor prive uitjes of ff zuipen in de kroeg met vrienden.

Als ik ga zuipen mag ik lopen naar huis, hopen dat het openbaar vervoer eindelijk eens functioneerd of een taxi nemen voor een godsvermogen.

Hoe je het went of keert, waar je ook op stemt, die gelegaliseerde Haagse oplichtersclan op het binnenhof zal ons altijd blijven naaien.

Als hetero weet ik niet hoe het letterlijk voelt, maar in mijn portemonnee is door links genaaid worden veel pijnlijker en heftiger dan door rechts genaaid te worden, waarbij de kans om genaaid te worden ook een stuk kleiner is.

Ronnie L5042 | 22-12-14 | 00:26

Finn: wordt nog erger, veel middenbedrijven vertrekken ook de komende 10 jaar, dit naast de internationale bedrijven vertrekken als de tax voordelen verdwijnen.
En in het mkb krijg je een scheiding: grote groep kleine mkb-ers die net de kost kunnen verdienen en een extreem kleine groep, die nog wel financierbaar is, die heel rijk wordt.
Allemaal het gevolg van de kunduz belastingmaatregelen en die van het huidige kabinet.

Tee Of Cup | 22-12-14 | 00:04

Udo , mein Landsmann , dat kan niet waar zijn.......

Maar verder een warrig verhaal van Ebru.

edelweiss | 21-12-14 | 23:47

Het blijft opmerkelijk dat als er gesproken wordt van een enorme immigratie, hoe dan de emigratie, die bijna even groot is, onderbelicht kan blijven.

Beide zijn schrikbarend hoog, en beiden worden gebagetalliseerd.

Alleen de emigratie wordt door geen enkele partij als probleem gezien, terwijl juist daar minstens net zoveel kapitaalverlies wordt geleden. Als mensen die de taal spreken en in Nederland zijn opgeleid emigreren nemen ze doorgaans geld en kennis mee.

Geen enkele journaliist schijnt zich te bekommeren over het hoge verloop in de Nederlandse bevolking, welke toch ruim 2 miljoen verhuisbewegingen per 10 jaar behelst, een enorme volksverhuizing groter dan ooit in de geschiedenis, die ongezien en onbesproken wordt gelaten.

Net als dat Turkije vele onderdanen in het buitenland heeft wonen, begint deze groeiende groep Nederlanders ook steeds groter te worden, maar daar hoor of lees je dus nul komma nul over.

Over gepiepeld worden gesproken..

Finn | 21-12-14 | 23:26

Ik vond er geen zak an. Allemaal de tyfus! De politici, de journalisten en alle andere gieren

deEerlijkeLeugenaar | 21-12-14 | 23:22

@XaleX_2 | 21-12-14 | 19:40
Dan doe je de politici teveel eer aan om dit zo goed te verbergen. Nee, het is gewoon een trieste poppenkast maar dergelijke doemscenario's zijn iets teveel van het goede.

Martinspire | 21-12-14 | 23:04

Zie ik daar niet Dirk-Jan de Geer op de foto?

TonyD | 21-12-14 | 22:58

@duitse herder: Ik vind je commentaar nog altijd hoogst interessant. Blijf hier vooral mee doorgaan. De meeste reaguurders zijn toch zelfpijpers die helemaal nooit iets van een ander lezen. Ik kom het vaker tegen, maar het kan ook niet vaak genoeg gezegd worden hoe zo`n incompetente regering wij met z`n allen hier hebben. Als ik ook goed bij kas had gezeten was ik allang dit graailand ontvlucht. Nederland: Doe het maar met je nieuwe kansenpareltjes!

WitteGrunneger | 21-12-14 | 22:39

Eeeh... Met uitzondering van de telegraaf had toch elk medium deze duiding? (Gaat niet vallen, etc...)

MrWorf | 21-12-14 | 22:11

h65485665 | 21-12-14 | 21:21
Ben al lang weg, gelukkig. Geen paupers als jij meer.

FlitsPool | 21-12-14 | 22:07

Je overdrijft Ebru Emar. Er was echt best veel kans dat de VVD en PvdA vrijwillig het kabinet zouden laten vallen zodat de PVV de verkiezingen kon winnen. Echt wel.

Rest In Privacy | 21-12-14 | 21:53

Joh...ebru.Je bent zelf ook n paupertje hoor.:)

D-boy | 21-12-14 | 21:49

james white | 21-12-14 | 21:03
Geen keuzes maken in je leven is ook een keuze maken.

duitse herder | 21-12-14 | 21:35

@Tee Of Cup | 21-12-14 | 21:22

Hmm, welk propjesjaar?

Piet Karbiet | 21-12-14 | 21:27

We're all part of the game THEY play... Until we do something about it. But we won't, do we?
En ik haat die spellingscorrectie. Engels snapt ie niet.
O sorry, ik dwaal af.

Frikandel_met_mayo | 21-12-14 | 21:27

Boeie. In maart volgend jaar zijn er verkiezingen. Tenzij `hoog opgeleid` Nederland massaal hun onvrede laat blijken door D666 te stemmen kan dit kabinet het compleet schudden dat ze nog iets langs de weldenkende oppositie krijgen. Zowel SP als PVV zal namelijk geen genoegen nemen met de kruimels die korporaal Pechtold de belangen van zijn achterban doet vergeten.

Pierre Tombal | 21-12-14 | 21:26

Types als James White moeten eens de verkiezingsprogramma's vd vvd en pvda doorlezen en vergelijken met welke maatregelen er zijn uitgevoerd door dit kabinet.
Verder even wakker worden: ca. 50 % vd studenten van mijn propedeuse-jaar zijn geemigreerd. Ca 35% vd de academici in mijn familie is geemigreerd. De meesten komen nooit terug.
Wat er voor in de ruil is geimporteerd zijn laag opgeleide uitkeringsconsumenten met losse handjes en criminele neigingen.

Tee Of Cup | 21-12-14 | 21:22

@Piet Karbiet | 21-12-14 | 21:19
Vreemd. Heb net geF5d en hij staat er nog.

K1100 | 21-12-14 | 21:22

@FlitsPool | 21-12-14 | 20:28
Dan ga jij toch ook lekker emigreren?
Zoek een land uit waar die nadelen die jij allemaal opnoemt niet zijn.
Maar niet meer terugkomen, he?!

h65485665 | 21-12-14 | 21:21

Bij mij issie weg.

Piet Karbiet | 21-12-14 | 21:19

@Piet Karbiet | 21-12-14 | 21:10
Ik denk dat Joris ligt te pitten.

K1100 | 21-12-14 | 21:15

@K1100 | 21-12-14 | 21:01

At your service.

Piet Karbiet | 21-12-14 | 21:10

@james white | 21-12-14 | 21:03

Herhaling is tegenwoordig helemaal het ding. Ik ben inmiddels al 2000 keer gaan "werken bij defensie" tijdens het refreshen van de (mobiele) pagina's van GeenStijl en ik blijf maar doorgaan. Krijg er kennelijk geen genoeg van...

Parel van het Zuiden | 21-12-14 | 21:09

duitse herder | 21-12-14 | 20:21
kan in groningen ook. en dat ziet er ongeveer net zo saai uit.
(ps. hou toch eens op. herhalio. moet je dat nou echt 10x per dag hetzelfde neerpennen?! )

--sql error-- | 21-12-14 | 21:04

@ duitse herder | 21-12-14 | 20:57 Vroeger werd je hier gewoon gepermabannned als vervelio of herhalio, maar ik houd op met reageren. Blijkbaar heb jij een of andere autistiforme stoornis, waardoor je Deense blokhutten moet spammen. Ieder zijn meug, maar ik ga passen. Maar ik vind het opvallend dat al die verzuurde "ik ben zo blij dat ik niet meer in 0031 woon" types hier elke dag het beste weten wat wij zouden moeten doen.

james white | 21-12-14 | 21:03

@GeenstijlLullos | 21-12-14 | 20:54
Het valt me nog mee dat je voor je eerste reaguursel op GS géén permaban hebt gehad. Lutser!
AIVD topic:
GeenstijlLullos | 21-12-14 | 17:24

K1100 | 21-12-14 | 21:01

Nou, bedankt voor die posters, dan maar.


Piet Karbiet | 21-12-14 | 20:59

@ GeenstijlLullos | 21-12-14 | 20:54
Nou, de groeten, succes daar.

Lewis | 21-12-14 | 20:58

@GeenstijlLullos | 21-12-14 | 20:54

Gast...

Parel van het Zuiden | 21-12-14 | 20:58

-weggejorist en opgerot-
-edit De CIA zegt hi -

GeenstijlLullos | 21-12-14 | 20:54

FlitsPool | 21-12-14 | 20:34

Als dat is wat je denkt, dan heb je denk ik nog niet echt door hoe diverse zaken hier in NL zijn geregeld. Jouw poolse achtergrond is niet 1-op-1 toepasbaar op die van NL of van Turkije. Dat het hier anders werkt, wil nog niet zeggen dat het hier zoveel beter is.
Het is anders. Ja.
Maar beter? Daar is op veel punten nog wel e.e.a. over te zeggen.

gaffelbaard | 21-12-14 | 20:53

Kijk nou,als 1ste het miezerige mannetje met zn eeuwige genuanceer .

Jannes K. | 21-12-14 | 20:52

@ duitse herder | 21-12-14 | 20:44 Het is al weer een jaar of 40 geleden dat ik bij de padvinderij zat. Maar zoals ik al zei: spuuglelijke blokhut. Blijkbaar ben jij gefascineerd door vierkante meters; ik heb liever mijn onder architectuur gebouwde jaren 30 woning in de stad. Je hebt literflessen van de C1000 en je hebt echte wijn, zeg maar.

james white | 21-12-14 | 20:51

Steeds dezelfde ja knik koppies van journalisten.Mw. Dominique vd Heiden? ook steeds heel belangrijk,.. niets melden.
Ouwe jongens krentebrood. Ons kent ons. Maar echte kritische journalistiek , forget it!
Je kunt van Pownews van alles vinden, maar ze wisten vaak wel de vinger op de zwerende plek te leggen.

Europa nee | 21-12-14 | 20:49

Je hebt gelijk maar daar hebben we jou niet voor nodig. Iedereen weet hoe het zit. Zelfs de arebeider die op de peeveedeeaaa stempt. We trappen er niet meer in. We stevenen nu af op een keieharde doorjas ronde tot de Nederlander (ooit) opstaat en het niet meer pikt. Zorg voor jezelf, deze Euroknikkers zullen het niet meer doen.

doskabouter | 21-12-14 | 20:49

Denemarken is zo leuk en fantastisch, dat ze nu al de ontdooiende Noordpool claimen om naar toe te vluchten. Laten we hopen dat dat niet komt door het Nederlandse importvolk aldaar. Zou toch een vlekje op ons blazoen zijn.
.
Om on topic te blijven spreek ik dan maar de hoop uit dat de dooiende Noordpool de zeespiegel zo laat stijgen dat Den Haag door de Noordzee verzwolgen wordt. Inhoud vanzelfsprekend inbegrepen...

Parel van het Zuiden | 21-12-14 | 20:47

Maar Sharon Dijksma vindt toch zo een nieuwe baan? Ik bedoel, die carrousel draait voor haar toch wel even door? Iets bij de VN nadat ze zoveel voor het land, euh de PvdA en de EU, heeft betekend. Zonder diploma. Toch?


Piet Karbiet | 21-12-14 | 20:47

Het Binnenhof bestormen , net als de bestorming van de Bastille.

robert e | 21-12-14 | 20:47

OK, dan valt dat kabinet (wat dus overduidelijk niet de bedoeling was, kon elke kind behalve jour listen wel bevroeden). Krijgen we verkiezingen. Zitten daarna dezelfde politieke- en bestuurlijke non-valeurs weer in de regering/Tweede Kamer, in een andere pikorde. Democratie? Mwoehahahahahahaha!!!!

Reykjavik | 21-12-14 | 20:47

..... wat niemand door heeft is dat onder de stofwolken van het zorgakkoord deze week het pensioenakkoord er afgelopen week wel doorheen is gesluisd. Sommigen gepensioneerden gaan er 20% op achteruit de komende 3/4 jaar.........

Tee Of Cup | 21-12-14 | 20:42

Toneelstukje misschien. Maar volgens mij is dat geen acteren wat Mark Rutte doet, als ie de clown uithangt. Volgens mij is dat gewoon echt.

VanBukkem | 21-12-14 | 20:41

Goed Umar,je mag nog een jaartje blijven.

dopey-d | 21-12-14 | 20:40

@ duitse herder | 21-12-14 | 20:33 De prijs wordt bepaald door wat mensen er voor over hebben. Dat zo'n houten hut in hicktown DK geen drol kost, zou ook wel eens met de locatie te maken kunnen hebben.

james white | 21-12-14 | 20:40

højre vær så venlig | 21-12-14 | 20:34
Skjern, moet lukken dus

duitse herder | 21-12-14 | 20:39

Ja mensen, de zorg wordt er weer stukken beter van (aldus de minister tegen beter weten in)

Marc52 | 21-12-14 | 20:36

gaffelbaard | 21-12-14 | 20:31
Met als verschil dat er niet hele volksstammen gedwongen worden opgesloten omdat de leider dat wenst. Wat een paljas ben jij.

FlitsPool | 21-12-14 | 20:34

duitse herder | 21-12-14 | 20:21

Esbjerg :) moeten we ooit eens afspreken voor een tuborg

@james White, dat is genieten van een goede beslissing

højre vær så venlig | 21-12-14 | 20:34

Willianus Wortelus | 21-12-14 | 20:26
Ik zal je even uit je droomwereld helpen. In Nederland wonen Nederlanders en Hollanders.
De Hollanders gaan weg. Blijven de Nederlanders en de nieuwe binnenkomende Nederlanders over.
.
Sterkte in het duurste land ter wereld.

duitse herder | 21-12-14 | 20:33


Igor Putkin | 21-12-14 | 20:30

Zijn plaat blijft alweer hangen...

eerstneukendanpraten | 21-12-14 | 20:32

Hè Blondi, hou eensop met dat geblaf uit Denemarken.

ristretto | 21-12-14 | 20:32

Tja, Ebru..
Ik vraag me of hoe dit moet zijn voor jouw ouders.
Die komen uit Turkije toch?
Vertrekken naar NL. Denken dat het hier beter is.
En ..?
Blijkt dat in NL de politici dezelfde streken er op na houden als daar in Turkije.
Je ouders hebben gewoon de ene bananenrepubliek ingeruild voor de andere bananenrepubliek.
En dat was het dan.

gaffelbaard | 21-12-14 | 20:31

duitse herder | 21-12-14 | 20:21
Donderstraal op met je gezeik over dat depressieve kudtland.

Igor Putkin | 21-12-14 | 20:30

Ebru Umar je slaat de spijker op z'n kop. Scheiding der machten in NL maar wel het Wildersproces bewaren voor bliksemafleider tijdens de kerstcrisis en even vlug die 1,1 miljard overboeken naar Brussel op 30 december.
.
En de Belgen lachen ons vierkant uit want zij kunnen wel landelijk staken en wij Ollanders komen neit verder dan een beetje reaguurdersklagen.

HebpermabanvanPvdA | 21-12-14 | 20:29

h65485665 | 21-12-14 | 20:20
Voorzieningen zijn goed, maar er zijn ook een aantal nadelen:
1) Je betaalt idioot veel belasting, te veel voor wat je krijgt aan voorzieningen
2) Huizenprijzen zijn veels te hoog, in het algemeen zijn prijzen te hoog.
3) Agv. 1 en 2 kom je aan sparen niet toe.
4) Criminaliteit / Politie: de meeste EU-landen zijn veiliger, prettiger, etc. dan Nederland.
5) Te druk in NL, geen natuur, etc.

FlitsPool | 21-12-14 | 20:28

Kan iemand die duitse herder eens uit zijn medelijden verlossen? Elke dag dat oersaaie en spuuglelijke woningaanbod uit provinciaal Denemarken aanprijzen, maar ook de hele dag hier in elk topic op NL liggen afgeven.

james white | 21-12-14 | 20:27

duitse herder | 21-12-14 | 20:24

Komt ie weer aan met zijn stokpaardje.

Haal eerst de niet-nederlanders eens uit je lijstjes.

Willianus Wortelus | 21-12-14 | 20:26

De journalist die het daar waagt zijn werk te doen zoals je omschrijft, kan de volgende dag op de advertentie-afdeling van zijn of haar krant aan de slag dan wel wordt waterdrager bij zijn of haar nieuwsomroep. Mooi systeem zo.

Sliptong | 21-12-14 | 20:25

Komt ie weer aan met zijn stokpaardje.

Haal eerst de niet-nederlanders eens uit je lijstjes.

Willianus Wortelus | 21-12-14 | 20:25

@supermatthijs. Houeensop met zeuren man. Je geliefde kabinet leeft nog en naait ook jou in je linkse poepertje.

ristretto | 21-12-14 | 20:24

Mosterd na de maaltijd.

Igor Putkin | 21-12-14 | 20:24

h65485665 | 21-12-14 | 20:20
Klopt wat je schrijft, alleen je maakt een denkfout !
Immigratie naar Nederland:

2000 t/m 2009

aantal 1.186.197 - gemiddeld 118.629

2010 - 154.432
2011 - 162.962
2012 - 158.374
2013 - 164.772
2014 - 175.000 (verwachting)

Aantal 810.540 (opleidingsniveau: geen informatie beschikbaar)

* Totaal generaal 2.001.737 immigranten *

Politici zwijgen niet over immigranten.

Tot slot:
Emigranten komen brengen - naar een ander land
Immigranten komen halen - in Nederland

Ruil eens 1 miljoen belastingbetalers in voor 1 miljoen uitkeringstrekkers, dat kost de economie structureel 35 miljard per jaar en de overheid ongeveer de helft van dat bedrag.

Het wachten is nu op de Afrikagolf vanuit Spanje en Italië.
Nederland delen met deze mensen wordt door de EU verplicht gesteld.

duitse herder | 21-12-14 | 20:24

Mijn hypotheekrente is hier 0,54% !!

Voor 195.000 E heb je dit pand wel, incl zwembad, zonnepanelen en een eigen watervoorziening.
Even wachten en dan op de pijltjes op de foto drukken.

www.dinejendomsmaegler.dk/koeb/sagsvis...

duitse herder | 21-12-14 | 20:21

@duitse herder | 21-12-14 | 19:47
Alleen jammer, dat velen ook weer terugkeren naar NL.
Want voorzieningen in NL zijn best goed!
NL is gewoon een prima land om in te wonen.
Hoezeer de mensen ook zitten te schelden.

h65485665 | 21-12-14 | 20:20

Zo kennen we je weer, kort krachtig en to the point.

Youri de Hakkelaar | 21-12-14 | 20:20

Ook zonder dat de zogenaamde kwaliteitsjournalisten het volk informeerden was het duidelijk dat het beste kabinet ooit een toneelstukje opvoerde. Misschien wel om zo een rookgordijn rondom de zaak Demmink te leggen. Als de media niet aan banden waren gelegd zouden de journalisten over elkaar heen gebuiteld zijn om maar als eerste deze Augiasstal uit te mesten.

Inka6786 | 21-12-14 | 20:14

XaleX_2 | 21-12-14 | 19:40

"Zoals ik al jaren roeptoeter.. Democratie is nep, een leugen, en niets meer dan een deken voor de ogen van de massa. Wie in de politiek gelooft binnen dit piramidesysteem van hebzucht en macht is blind en slapend."

Zo denk ik er ook al heel lang over, verbaas me er ook al lang over dat je hier maar weinig mensen over hoort!

Cock | 21-12-14 | 20:10

duitse herder | 21-12-14 | 19:47
Klopt ook. Met een beetje redelijke opleiding schep je in het buitenland meer geld binnen, heb je minder kosten en hoef je niet heel de tijd tussen allerlei crimineel en werkschuw volk rond te lopen. In de meeste andere landen loont werken namelijk.

FlitsPool | 21-12-14 | 20:02

Ja Germaanse hond, er komt een dag dat de teller op nul blijft staan omdat er geen Nederlanders meer in Nederland wonen :)

højre vær så venlig | 21-12-14 | 20:01

Tungsten ♥ Ebru

Tungsten | 21-12-14 | 20:01

@Martin Bosma | 21-12-14 | 19:56

Daar heb je wel een punt.

Supermatthijs | 21-12-14 | 20:00

bananenmonarchie Ebru, bananenmonarchie.

Pieter Bas | 21-12-14 | 19:59

@ Harry Turtle
Zo 'n open deur is het niet.Het is verontrust dat de pers of in die pokkenkast trapt, of er vrolijk aan mee doet.

Lewis | 21-12-14 | 19:58

@gladstoned66 | 21-12-14 | 19:53
Laat dat maar aan van Rossum over ;)

toetanchamon | 21-12-14 | 19:57

Ik hou van Ebru.

Martin Bosma | 21-12-14 | 19:57

@Supermatthijs | 21-12-14 | 19:32
Je bent zelf een ouwe zeur.

Martin Bosma | 21-12-14 | 19:56

Geen enkele keer "Ik". Hulde voor Ebru.

gladstoned66 | 21-12-14 | 19:53

Kappen met die koeien, Ebru.
En serveer voortaan die mosterd MET de maaltijd.

BeunDeHaas | 21-12-14 | 19:53

Bij gebrek aan Pim, Ebru for president!!!

uberbear | 21-12-14 | 19:52

@Dostranamus | 21-12-14 | 19:48

Jawhol.

Supermatthijs | 21-12-14 | 19:50

En weet je waarom Ebru Umar? omdat de journalisten afhankelijk zijn van advertentie inkomsten, van zorgverzekeraars. Is het toeval dat het kabinet juist december uitkiest nu de verzekeraars bakken met reclamegeld het raam uitgooien richting de media. Voor wat hoort wat, is het niet?

toetanchamon | 21-12-14 | 19:49

Der Udo ist gestopt mit rauchen?

Dostranamus | 21-12-14 | 19:48

Alleen emigreren is een oplossing.
.

Emigratie uit Nederland:

Periode 2000 t/m 2009

aantal 1.077.776 - gemiddeld 107.777

2010 - 128.000
2011 - 133.000
2012 - 142.800
2013 - 145.700
2014 - 140.000 (verwachting)

Aantal 689.500 (laag t/m universitair opgeleid)

* Totaal generaal 1.767.276 emigranten *

Reden:

- ontbreken vertrouwen in politiek en bestuurders
- ontbreken sociale cohesie in Nederland
- rust en ruimte
- criminaliteit
- verloedering
- regelgeving

Nieuw:
- werk zoeken
- hoger netto inkomen

Politici zwijgen over NL emigranten.

duitse herder | 21-12-14 | 19:47

Nou blijkt mevr. Barth de voorzitter van het EK Pvda smaldeel tevens voorzitter te zijn bij de medicijn boeren.

Uw Verzekeringsadvis | 21-12-14 | 19:45

@kibambam | 21-12-14 | 19:44

Udo uber alles !

Supermatthijs | 21-12-14 | 19:45

@overVecht | 21-12-14 | 19:42

Nou ja ze bedoelen waarschijnlijk dat er nog hoop is.

Supermatthijs | 21-12-14 | 19:44

Glas plas was is iets waarop ik al eerder melding deed. En vele reaguurders met mij. Vertel mij de toegevoegde waarde van dit topic please.....,

nope | 21-12-14 | 19:44

Off-topic... Udo Merci!

kibambam | 21-12-14 | 19:44

@2emeREP | 21-12-14 | 19:35

Nee. Emur roept ongeveer hetzelfde als: vuur is heet en water is nat.

overVecht | 21-12-14 | 19:44

Ach mensen, lees dit eerst eens.
ejbron.wordpress.com/2014/12/21/zijn-...
De volgende keer stemmen we tòch weer voor hetzelfde.
Maar dan D666 of CDA.
Om wèèr genaait te worden.
Maar dan door Pechtold en Buma.

Dostranamus | 21-12-14 | 19:43

Wat moet ik met die zin?

'PVV de grootste blijkt (hoewel: Volkert is vrij!).'

Hoe ik hem interpreteer vind ik die nogal ongepast om het heel voorzichtig te zeggen.

overVecht | 21-12-14 | 19:42

Zoals ik al jaren roeptoeter.. Democratie is nep, een leugen, en niets meer dan een deken voor de ogen van de massa. Wie in de politiek gelooft binnen dit piramidesysteem van hebzucht en macht is blind en slapend.

XaleX_2 | 21-12-14 | 19:40

Inderdaad. Man zijn die z.g.n. strategische stemmers vakkundig in het pak genaaid door Rutte, Samsom en hun trawanten.
www.visionair.nl/ideeen/filosofie/stra...
Idd de beste volksverlakkers sinds de Tweede wereldoorlog.
Daarom is het beter of niet te stemmen, of op een partij waar het establishment gegarandeerd de pest aan heeft zoals SP, PVV of Dierenpartij.

Wemibono | 21-12-14 | 19:38

En ze heeft weer gelijk !

slotbert | 21-12-14 | 19:38

Ebru trapt weer eens een open deur in.

Harry Turtle | 21-12-14 | 19:37

Ubro Emar slaat m weer eens op de kop!

2emeREP | 21-12-14 | 19:35

Zeur niet zo Ebru. Als je nu nog niet weet hoe het werkt snap je het nooit.

Supermatthijs | 21-12-14 | 19:32

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl