Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Perslijst hebben?

Dus u bent op zoek naar een handig overzicht van al die politiek correcte journalisten en ander media-uitschot dat graag aan elkaar laat zien hoe goed ze het met u voor hebben? Kijk dan gewoon op eenroyaalgebaar.nl een website met daarop een bedelbrief aan de koningin. Want koningin Beatrix viert straks haar jubileum dus is het vragen geblazen. Opvallend want van 99,9% der ondertekenaars mag de konginin morgen nog spreekwoordelijk doodvallen. Voor hun eigen profilering is 'trix wel weer goed genoeg. Frits Barend staat uiteraard bovenaan en daaronder types als Marijke Vos, Sonja Barend en Frits Spits, Hanneke Groenteman en Paul Witteman. Verder een stapeltje hoofdredacteuren, milieuactivisten, en nog veel meer journalisten. Als Beatrix al van plan was om een soort pardon te geven aan duizenden asielzoekers die hier al jarenlang wonen, dan doet ze dat nu in iedergeval NIET meer. Een normaal mens krijgt nog liever de bloedhoest dan een verzoek van dit soepzooitje in te willigen. Ons vezoek aan de jubilerende koningin: Beste majesteit: deze lijst is eigenlijk een uitzettingslijst, zet de ondertekenaars ongezien het land uit, maak Nederland een stukje leefbaarder en schep zo ruimte voor die paar vernederlandsde asielzoekers. De vele welgemeende steunbetuigingen vind u onderaan deze post.

Reaguursels

Inloggen

Het enige wat ik teken is een uitzettingsbevel

Gladio77 | 07-04-05 | 12:47

Jongens, we moeten wat zuinger zijn op onze linkse kameraden, tenslotte er zijn er hier niet zoveel van. Dat asielzoekers ons handenvol met geld kosten, weten we nu onderhand wel. Geef links nu eens de kans om met een goed argument te komen, waarom we die lijst zouden moeten ondertekenen.

rfkejkdm | 07-04-05 | 10:05

In kazachstan is ruimte genoeg en volgens mij is dan 15% van het budget dat we nu besteden aan al dat vullis en gajes als bruidsschat in de vorm van ontwikkelingshulp wel weer genoeg
wat een voordelen wij hebben ruimte terug en geen gezeik meer en in kazachstan krijgen ze harde werkende vrijheidslievende mensen(woehaaaaaaaa)plus een enorme boost voor de kwakkelende economie
kortom evrybody happy mensen!!!!!!!
Trouwens als je vijf keer per dag naar mekka kan knielen kan je ook vijf maal per dag in een kazachstans verpleeghuis met een emmertje bleek de plee schonnborstelen of niet soms ???
En verder loop ik hiervan compleet leeg

endeldarm | 07-04-05 | 09:41

De meeste van jullie zogenaamde zielige asielzoekers of vluchtelingen hebben totaal geen recht op die titel of status!
immers het merendeel is gekomen om economische gronden en hebben vaak duizenden dollars betaald om hier te komen!
Dus niks geen status als vluchteling,vaak hebben ze ook hun indentiteits papieren verbrand en geven dus valse namen en leeftijden op!
Dankzij de advocaten van de geitenwollensokke stichting die schatrijk van deze asielzoekers klanten werden,werd tot in het oneindigen
maar beroep aangetekend tegen hun afwijzing!
Wie is nu schuldig dat deze mensen hier zo lang verblijven????????????
Ook valt op dat de zogenaamde bekende nederlanders op jullie lijst allemaal van links politiek signatuur zijn,

En ik zie in jullie ding ook meer een politiek spelletje dan dat jullie daadwerkelijk voor het probleem oplossen zijn !

nummertje | 07-04-05 | 09:28

Op die lijst prijken allemaal politieke ombenullen en linkse PVDA rakkers,o.a.Frits Barend,Jan Mulder,
De meeste van jullie zogenaamde zielige asielzoekers of vluchtelingen hebben totaal geen recht op die titel of status!
immers het merendeel is gekomen om economische gronden en hebben vaak duizenden dollars betaald om hier te komen!
Dus niks geen status als vluchteling,vaak hebben ze ook hun indentiteits papieren verbrand en geven dus valse namen en leeftijden op!
Dankzij de advocaten van de geitenwollensokke stichting die schatrijk van deze asielzoekers klanten werden,werd tot in het oneindigen
maar beroep aangetekend tegen hun afwijzing!
Wie is nu schuldig dat deze mensen hier zo lang verblijven????????????
Ook valt op dat de zogenaamde bekende nederlanders op jullie lijst allemaal van links politiek signatuur zijn,

En ik zie in jullie ding ook meer een politiek spelletje dan dat jullie daadwerkelijk voor het probleem oplossen zijn !

nummertje | 07-04-05 | 09:27

Waar is de goeie oude braatolizer wanneer je 'm nodig hebt?

HoerenSloep | 06-04-05 | 21:19

@Blauw

Het Nederlandse sociale stelsel staat hier niet ter discussie, het gaat om asielzoekers (eigenlijk meer om die lijst,maar ja...) die hier naar toe komen, terwijl we al genoeg problemen hebben. En dat we al genoeg problemen hebben, dat ben je met me eens. Bovendien, jij weet toch ook wel dat asielzoekers en andere gekleurde lui, bovengemiddeld gebruik maken van dit sociaal stelsel en een groot deel van de criminaliteit voor hun rekening nemen. Overigens: dat polen hier komen werken, heeft meer te maken met vraag en aanbod. Simpele markt-werking, zoals beoogd door de EU.

rfkejkdm | 06-04-05 | 19:57

O en waar ik ook doodziek van wordt is dat gelul over ` hun kinderen zijn hier opgegroeid`

So what , zijn wel meer kinderen die een keer verhuizen en nieuwe vrindjes heb je zo.

En trouwens ze krijgen ook nog eens 5000 euro mee als cadeautje. Lees ik ook nergens.

Gladio77 | 06-04-05 | 19:52

En het is al helemaal stuitend dat die linksen die ervoor gezorgd hebben dat die asielzoekers twaalf jaar in beroep konden gaan nu een pardon vragen omdat ze hier al twaalf jaar zijn.

Gladio77 | 06-04-05 | 19:43

Blauw:

waar heb je het over?
Die asielzoekers zijn hier gekomen omdat er oorlog in hun land was. Er is geen oorlog meer en toch zijn te beroerd om ons te bedanken voor onze gastvrijheid, en weg te gaan. De mensen die geen geld hadden voor een vliegtuigticket en niet konden vluchten mogen nu de rotzooi weer opbouwen in hun land vaan oosprong.
Dit kenmerkt het gedrag van deze asielzoekers: Het zijn gewoon waardeloze figuren. Ik heb respect voor de mensen die niet konden vluchten en nu hun land op aan het bouwen zijn.
Daar hebben polen , de reclassering
en de kleur van hun huid helemaal niks meet te maken.

Gladio77 | 06-04-05 | 19:41

@gladio77 wie heeft het zo geregeld dat die vluchtelingen hier op onze kosten zitten?

Juist ja.

Dat essay.. probeer t eens te lezen....

Blauw | 06-04-05 | 19:38

Als de ondertekenaars graag willen samenwonen met die assielzoekers kunnen we misschien gewoon een paar extra vluchten regelen.

ultra-links | 06-04-05 | 19:36

@rfkejdm
Waar zit m dan het probleem? Bij die uitkering of bij die vluchteling? Dat je t even weet: er staan van de zomer 50.000 polen e.a. asperges te steken, aardbeien plukken, schoonmaakwerk doen etc. etc.

Ik probeer die dingen los van elkaar te zien.

Als je problemen hebt met het feit dat er bakken met werk zijn en geen enkele werkeloze lul daar iets mee doet, heb het daar dan over.

Op het moment dat er veel criminaliteit is in nederland en er lijkt geen mindering in te komen, lever dan kritiek op justitie en de reclassering.

Op het moment dat je een kutleven hebt, probeer daar dan wat aan te doen...

Maar die vluchtelingen en andere gekleurde lui hebben daar geen reet mee te maken. Die mensen moeten, net als wij, gewoon werken voor hun bestaan en voor het comfort dat ons land biedt. (als je het mij vraagt overdreven comfort)

Blauw | 06-04-05 | 19:35

Blauw: ? Om 12 jaar lang in een kafkaiaans proces terecht te komen?

Hou toch op man. Die gatsen zijn zelf in berope gegaan tegen alle afwijzingen.
Denk je dat ze hier twaalf jaar van de lucht en de liefde hebben geleefd?
Nee van mijn centen!.

Daarnaast zou ze misschien is karakter moeten tonen door hun eigen land weer op te bouwen. Denken jullie dat Nederland er goed bij lag na WO2? Nee dat is opgebouwd met bloed zweet en tranen.
Maar daar hebben deze uitvreters geen zin an. Liever anderen die niet zo rijk waren om te vluchten het vervelende opknap werk laten verrichten.

Bah zum kotzen.

Gladio77 | 06-04-05 | 19:25

@blauw

Dank voor je bericht. Het is bij dergelijke onderwerpen moeilijk om je niet aan generaliseren schuldig te maken, daar ben ik me van bewust. Dit geldt voor mij, maar zeker ook voor jou. Denk je nou echt dat al deze asielzoekers uberhaupt willen werken? Voorgenoemd voorbeeld: een somalier die in zijn eigen land gewend is iedere dag te moeten knokken (fig. misschien let.) voor zijn eten, vindt het wel best hier in NL; niet werken en toch eten. Waarom zou-ie in hemelsnaam voor 100 euro meer dan een uitkering gaan werken bij de Appie Hein? Again: een echte vluchteling is al blij dat ie niet meer vervolgd wordt.

rfkejkdm | 06-04-05 | 19:25

@sjakelien
Hoewel ik blij ben met je reactie -altijd maar rechts betekent ook een cirkel- ik denk dat je reactie wel erg kort door de bocht is. Het gaat meer om om het oogkleppen beleid van links Nederland in het algemeen en het politie correcte gezever van de ondertekenaars in het bijzonder.

rfkejkdm | 06-04-05 | 19:13

@ zeus: Hoeveel subsidie denk je dat er voor die lijst nodig is? Duidelijk nooit zelf een bijdrage geprobeerd te leveren aan de maatschappij... Anders had je wel begrepen dat een en ander te regelen is voor n habbekrats.

@ rfkejkdm. ja waarom niet eigenlijk he? Waarom zouden ze naar dit pokkenland gekomen zijn? Waar ze niet mogen werken. Waar ze over het algemeen geen opleiding mogen volgen. Waarom zouden die mensen nou helemaal hier naartoe komen? Om 12 jaar lang in een kafkaiaans proces terecht te komen?

Tip voor een boek/essay:

De terugkeer van Zarathustra

van Herman Hesse.

Blauw | 06-04-05 | 19:11

Misschien een dom vraagje: wat is er mis met het tekenen van deze lijst? Als het antwoord is: "het heeft iets met buitenlanders te maken, dus het is fout & eng", dan is het wel erg treurig gesteld met uw website.

Sjakelien | 06-04-05 | 18:51

Misschien een dom vraagje: wat is er mis met het tekenen van deze lijst? Als het antwoord is: "het heeft iets met buitenlanders te maken, dus het is fout & eng", dan is het wel erg treurig gesteld met uw website.

Sjakelien | 06-04-05 | 18:51

Uit welke subsidie pot word deze waanzin weer betaald?

Zeus | 06-04-05 | 17:49

Jarenlang hebben deze mensen procedure op procedure gevoerd. Elke afwijzing was reden voor een hoger beroep. Welke uiteraard door ons betaald werd. Nu willen de profiteurs alsnog een beloning????? Weg zijn en snel!

Gladio77 | 06-04-05 | 17:38

Een beetje offtopic... weet ik... maar niet offmind.

But then again, dit zegt dan ook wel weer iets over de ondertekenaars

rfkejkdm | 06-04-05 | 17:28

Mij dunkt dat indien deze mensen ECHTE vluchtelingen waren, ze allang blij waren dat ze hun land destijds verlaten konden... Problemen over? Netjes terug. Temeer: waarom zou een arme somalier, die op de vlucht is, niet gewoon naar Egypte vluchten? Wel zo gemakkelijk en een stuk minder duur.

rfkejkdm | 06-04-05 | 17:17

Lijst ondertekend door Jan Boerenfluitje, Linkse Rakker en opvreter extraordinaire.

SDI | 06-04-05 | 16:46

Nou en?

kalief | 06-04-05 | 16:23

Ik zie net dat Samir A de lijst ok heeft ondertekend!

Blondie | 06-04-05 | 16:21

Wat een onzin bericht. Ik ben het geheel met deze mensen eens dat er een Generaal Pardon moet komen. En dan de grenzen dicht, precies zoals Pim zei!

JuuLes | 06-04-05 | 16:15

Wat een stomme site. Je "handtekening" komt er niet meteen op, hij zal eerst worden gecheckt.

timbo | 06-04-05 | 16:06

@Ikdus.. ik bedoelde het niet persoonlijk, meer een algemene bewering er is ook genoeg rechts werkschuwtuig (kaalkopjes)..!

maar goed zand er over biertje?

roegbere | 06-04-05 | 15:34

columnisten, schrijvers, presentatoren, directeuren, filosofen, ga zo maar even door, Jan mulder en zelfs een nederlander. Niemand maar dan ook niemand die een vak heeft geleerd. nou ja 2 dan.

mecano | 06-04-05 | 15:23

op 20 miljoen Nederlands vind ik dat lijst je nog geen indruk maken...
Ow en behalve kooymans ken ik er niet 1 :-) inmiddels 7 jaar zonder tv werpt zijn vruchten af.
--
Ow en Nederlands is verloren wilde ik ook nog even zeggen.

DaJudge | 06-04-05 | 14:54

De hele dienstverlenende sector die afhankelijk is van de multikul op een rijtje! Op het lijstje ontbreken nog de ambtenaren, onderwijzers, asieladvocaten en Westlandse tuinders.

pek en veren | 06-04-05 | 14:41

Als we dan toch verzoeknummers mogen indienen, wil ik bij deze Hare Majesteit verzoeken mij ter gelegenheid van haar 25 jarig jubileum een miljoen euro te schenken.
Majesteit, ik hou van u!

SuperG | 06-04-05 | 14:26

@Roegbere
Ik heb dat woord werkschuw inderdaad in de mond genomen en zit op mijn werk op f5 te drukken. Kan ik doen als ik mijn werk goed doe.

Kan moeilijk linksen werkschuw gaan noemen als ik thuis aan mijn zeentje zou liggen trekken, toch?

Ikdus | 06-04-05 | 14:10

Leuk idee van die linkse rakkers. Maar voor wat hoort wat.
Voor elke vergeven verblijfsvergunning als royaal gebaar terug een persoon van die lijst Nederland uit. (Te beginnen met die salonsocialist van een Witteman)

Lawine | 06-04-05 | 14:09

samir is ook weer vrij man. we zijn toch niet meer te redden laat die paar ook maar blijven. en gooi de grenzen nog verder open .asielbeleid ook maar afschaffen. kunnen ze zich een beetje meer bezig houden met die zeehondjes of zo.

dikke deur | 06-04-05 | 14:08

In de lijst met ondertekenaars staat ook ene:
George van Diepen (republikein) <---!!!
.
Is dat lef of is dat leip?

fweddy | 06-04-05 | 13:57

Die mensen zijn uitgeprocedeerd, proberen ze het toch in België, Duitsland of Frankrijk.

Da Morri$$$ | 06-04-05 | 13:55

Ach als we ze hier laten hoeven we in elk geval geen vliegtickets voor ze te betalen.

En nog even voor degene die werkschuw in de mond nemen... waarom werken jullie niet?? in plaats de hele dag hier op f5 te drukken??

roegbere | 06-04-05 | 13:52

Henk van Dorp journalist? Dat is wel weer een originele gedachte.

Einstein | 06-04-05 | 13:52

@deAmbtenaar: Klopt!

Jan Vlag | 06-04-05 | 13:52

Ik mag geen mening hebben.

deAmbtenaar | 06-04-05 | 13:49

Hmmm...

Zou dat effect hebben, een brief, ondertekend door nog geen 0,4 procent van de Nederlandse bevolking?

Waarom staan er overigens zo veel lege regels tussen die namen?

Zijn die mensen niet links genoeg of zo?

Fat Bastard | 06-04-05 | 13:39

@. MYRZ
"wilders aan de macht" Dat gaan het oplossen volgens jou!? Ik word persoonlijk heel moe van dat populistische gelul van hem... en dan krijg je van die mensen die zeggen "ja, maar hij weet waar het probleem zit". Wake-up wilders-aanhangers, het is niet zo moeilijk te zien waar het probleem zit, maar er iets aan doen dat is een tweede...
Dus MYRZ, probeer eens te argumenteren waarom wilders aan de macht???
'GEENSTIJL' krijgt mijn stem!

stylo | 06-04-05 | 13:39

Deze lijst is ondertekend door 50454 mensen.
Mooi blijven er dus +/- 15.950.000 mensen over in Nederland, die vinden dat die uitgeprocedeerden op moeten zouten.
Lijkt me een meerderheid dus wanneer gaan de deportatie (ja ja ... links werkschuw tuig, ik zal jullie voor zijn) beginnen?

Ikdus | 06-04-05 | 13:38

verkeerde post bij verkeerd onderwerp. sorry.

HyBriD VorTeX | 06-04-05 | 13:37

wat een walgelijk rapalje bij mekander.
wel weer handig, zo'n gedetailleerde hitlist.

Tubifiks | 06-04-05 | 13:35

Bah wat een nare meelopers die mogen inderdaad allemaal eruit en jawel met katja erbij, sinds die rare vissenfeauteau in de playboy........

Lucifer | 06-04-05 | 13:33

Die zelfde linkse kliek (Frits Barend voorop) proberen dag-in dag-uit hun drammerige gezeik aan het luisterende/kijkende publiek op te dringen. Besteedt liever eens aandacht aan de reden waarom die *uitgeprocedeerde* (!) asielzoekers wegmoeten? Gelukszoekers, economische 'vluchtelingen', criminelen... die moeten meteen retour afzender. Echt schrijnende gevallen (en dat zullen er niet veel zijn) mogen wat mij betreft blijven. Maar hebben we daar de koningin voor nodig? Het is allemaal al democratisch besloten hoe we hier mee omgaan. De ondertekenaars eruit! Per direct! Jammer voor Talpa, maar daaaaag Barend!

Klukkluk | 06-04-05 | 13:33

[Lucasmode on] Ik zie geen uitgeprocedeerde asielzoekers, dus ze zijn er niet. Derhalve is een pardon niet aan de orde. [/Lucasmode off]

Think | 06-04-05 | 13:29

@style: Ze transformeert zich langzaam tot eend.

Jan Vlag | 06-04-05 | 13:27

Liever weg met Geenstijl eerlijk gezegd. Dat zou pas opruimen in journalistenland!

basszje | 06-04-05 | 13:27

Ik mis de handtekening van onze minister Verdonk

Karel Kruizenruiker | 06-04-05 | 13:26

Ok 26.000 er in ondertekenaars er uit

style.councillor | 06-04-05 | 13:25

Wat is 26.000 op 17 miljoen? Laat ze lekker blijven. Ik vind het een goede actie! Daarna mogen de grenzen wat mij betreft dicht.

Derhalve | 06-04-05 | 13:24

@JanV
Vliezen, wordt ze moslima?

style.councillor | 06-04-05 | 13:24

@frozenhenk:

Nee, dat heb ik een keer gedroomd.

Devillionel | 06-04-05 | 13:21

Georgina Verbaan is een een paar daagjes aan het bijbeunen in een bordeel om d'r belasting op tijd te betalen.
Als ze wat over heeft laat ze twee zwemvliezen implanteren.

Jan Vlag | 06-04-05 | 13:19

En Leo Beenhakker, wat zou die als beroep invullen sinds gisteren?

style.councillor | 06-04-05 | 13:18

Weg met de links lullers, rechts vullers! Wilders aan de macht!

MYRZ | 06-04-05 | 13:18

@deJap
Ok en nu stap twee

style.councillor | 06-04-05 | 13:17

HA! Het is inderdaad een vreemde combinatie. Antikoningshuis (links) doet een verzoek aan Beatrix. Hoezo ongeloofwaardig.

yohan | 06-04-05 | 13:17

ik mis Lucas op de lijst haha

McCool | 06-04-05 | 13:16

@Style

LOL! Ik denk het eerste (^^)

de Japanner | 06-04-05 | 13:16

@de3villionet, heb je daar een link of anderzinds enige onderbouwing voor of ben je gewoon dom aan het lullen.

frozenhenk | 06-04-05 | 13:16

Ik mis Georgina Verbaan, zou die inderdaad haar naam niet kunnen schrijven, of is ze doodgeknuppeld in Canada?

style.councillor | 06-04-05 | 13:16

"Opvallend want van 99,9% der ondertekenaars mag de konginin morgen nog spreekwoordelijk doodvallen"

Waar komt die wijsheid vandaan als ik vragen mag?

LB | 06-04-05 | 13:15

Hoe kan dat nou, ik zie Bart de Graaf er niet opstaan

de Japanner | 06-04-05 | 13:15

Brrrrrrrrr, wat een enge kliek.

Jan Vlag | 06-04-05 | 13:13

Gadverredamme... Moet je zien wat zo'n jarenlange procedure de belastingbetaler al niet heeft gekost. En ze zijn toch niet voor niets 'uitgeprocedeerd'. Blijkbaar was de 'situatie in het thuisland' niet erg genoeg om hier een vluchtelingenstatus te verkrijgen. Opzouten dus! Nog een leuke trouwens: de gemiddelde assielzoeker heeft de staat al zoveel gekost, dat als ze mogen blijven, ze ongeacht wat voor werk ze gaan doen, nooit meer iets zullen opbrengen. Drie keer raden wie die last mag dragen?

Devillionel | 06-04-05 | 13:12

@Carpa.. lol.. dat waren ook precies de enige twee die ik op mijn lijstje had staan om te mogen blijven! Hoewel Katje ook met me mee mag naar een warm land als Lucas aan de macht komt.

McCool | 06-04-05 | 13:12

Het eigen belang viert weer hoog tij. Neem nou Ineke Touber (tolk voor asielzoekers). Geen wonder dat die haar klantenkring op peil wenst te houden.

Kogelbrief | 06-04-05 | 13:12

ik word een beetje misselijk!

dikke deur | 06-04-05 | 13:12

@Style no shit? Toch al een tijdje niet meer gekeken... Katja vergeef ik alles...

Carpa | 06-04-05 | 13:12

Ik heb het maar ff nageken maar jullie staan er inderdaad niet op...

gjk4all | 06-04-05 | 13:11

Beetje sneaky van George Kooymans, hij woont zelf in Belgie..

RiNSCH | 06-04-05 | 13:11

@Carpa
Katja "zit" niet meer in GTST en dat ze een linksdraaiende poes heeft mag de pret niet drukken dunkt me

style.councillor | 06-04-05 | 13:11

@Style (aan wie anders?)
Raar ik sta niet op de lijst terwijl ik net gemaild heb.

style.councillor | 06-04-05 | 13:09

en zet jezelf ook gelijk maar uit Bea!

Tubifiks | 06-04-05 | 13:09

Gadver gisteren ook al op boulevard.. Bleek heel de cast van GTST een links bolwerk te zijn... Nu hoeft Katja van mij niet het land uit hoor, en George Kooymans van de Earring mag ook blijven (want oorspronkelijk Haags :-) ) Voor de rest is het een leuk ledenoverzicht van de linkse kerk...

Carpa | 06-04-05 | 13:08

helaas geen gastenboek op die site ?

B0b | 06-04-05 | 13:08

het gore lef om een beetje brieven te gaan lopen schrijven aan onsch staatsch hoofd. alsof ze niets beters te doen heeft. de veiling van benno's boot coordineren bijvoorbeeld.

kolonel klootoog | 06-04-05 | 13:08

OH ja en drie pizza's graag

style.councillor | 06-04-05 | 13:08

Is dat net zoiets als de Stasidossiers?

style.councillor | 06-04-05 | 13:06

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino