Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Klaagpieten Kitty en Corna lynchen Frank Buis

Bovenstaand filmpje "Kitty Balker en Corna Dirks bij demo Anti Zwarte Piet" van de onvolprezen stadsfilmer Frank Buis is door YouTube verwijderd. Wegens "als ongepast gemarkeerd door de YouTube Community" (screenshot). Frank Buis heeft een schorsing aan de broek en kan nu niet bij zijn account en levenswerk. Na klachten dus van Kitty Balker, Corna Dirks en overige accountjagende klikkertjes die verder niks te doen hebben overdag. Want mevrouw Kitty wil niet op de openbare weg gefilmd worden terwijl zij gebruik maakt van haar recht op demonstratie op diezelfde openbare weg. Kitty Balker (Twitter, FB) is de Juffrouw Jannie van de Gario Brigade. Ze regelt, wast en strijkt de T-shirts, ze smeert de broodjes bakt de bananen en verdeelt de Fernandez over de drinkbekertjes. Ze belt iedereen wakker op demonstratiedagen, en ze troost de huilpietjes als er weer eens iets naars over huilpietjes gezegd is op het internet. Kitty Balker is ook degene die heel hard roept dat er stevig politiegeweld is gebruikt tijdens haar arrestatie in 2011, terwijl de beelden van Frank Buis toch echt iets anders laten zien. Die beelden laten zien dat Kitty liegt. Corna Dirks (foto) is een heks annex gebedsgenezeres van de niet-bestaande ziekte ADHD en topreaguurder bij EigenHuis&Tuin. Mevrouw heeft uiteraard een Joop-profiel en Cornholio spamt gans het internet met haar huilie-reaguursels en racisme!!!1!-tegels. Dat mag. Dat heet VVMU. Dat recht heeft Frank Buis net zo hard. Daarom komen filmpjes van Frank Buis nu tijdelijk op Dumpert. Aangifte doen, adverteerdersbellen en accountjagen. Sneu Activisme 2.0 dat ook al het leven kostte van de dappere Braboneger. #FREEFRANKBUIS

Reaguursels

Inloggen

2:26 man is gearresteerd, zijn beste idee is om andermans fietsen proberen kapot te stampen.

Geweldig idee zeg......

nesoor | 23-11-14 | 18:42

@bob de boarder | 20-11-14 | 13:29
En zo een hele kleine klagende minderheid zijn/haar podium ontzeggen en er zodoende voor zorgen dat de overgrote meerderheid niet met de waanzin van een stel aandachtsgeilen geconfronteerd word? Het is wel Nederland waar we hier over hebben hé.

SmegmaSmeer | 22-11-14 | 15:26

Goed om te zien dat het weer terug is. Die Buijs maakt mooie filmpjes!

appeltje2010 | 21-11-14 | 10:12

Soms voel ik me best schuldig, nadat ik gepoept hebt, want is namelijk bruin, soms zwart. Ben ik nu racist?

Nieuws-Lezer | 21-11-14 | 03:20

@JI-HAAT | 20-11-14 | 20:19
Heb je het nog niet gehoord? Opstelten geeft aan antiracisme betogers het recht op racisten te schieten. Dove oma's die achter hun rollatertje op haatdragende wijze aan de demonstratie voorbijgaan, en zo. Het gedoe met wapenvergunningen maakt Ivo later wel in orde.

dedeurs | 21-11-14 | 01:23

Kitty Balker- Bekend persoon .... hahahahaha

gelachewoar | 20-11-14 | 23:36

-weggejorist-

Dum Fuk | 20-11-14 | 23:23

-weggejorist-

jipje | 20-11-14 | 23:16

-weggejorist-

bram055 | 20-11-14 | 23:16

Voor allen Het filmpje Kitty Balker en Corna Dirks gewoon weer op mijn youtube. hierbij de reactie van Youtube :

Beste Frank Buis/RoyalPress Amsterdam:

Hartelijk dank voor het verzenden van je videobezwaar naar YouTube. Na verdere beoordeling hebben we vastgesteld dat je video onze Communityrichtlijnen niet heeft geschonden. Je video is hersteld en je account staat goed bekend.

Met vriendelijke groeten,

het YouTube-team

brasifunkh | 20-11-14 | 22:23

Die Miss Kitty (Balker) wordt met haar activistische acties ook nog eens gesubsidieerd door Stadsdeel Zuid-Oost zoals te zien is op haar site tmks.nl bij de lijst sponsoren.

GingerTed | 20-11-14 | 21:49

Hey Kitty, ZOEK EEN BAAN en begin met participeren i.p.v. mijn belastinggeld opmaken met het zeurpiet uithangen en zeuren over de hand die jou voedt.
Jij belichaamd naar mijn mening alles wat mis is met mijn mooie landje.

De Stas | 20-11-14 | 20:24

Is er al bekend of die FUCK de koning en FUCK koningin blèrende mafkees is aangeklaagd voor Majesteitsschennis? Hij was eerder te zien in een ander filmpje waarin hij tijdens een anti-zwarte piet demonstratie op een podium een groepje mede idioten stond te te spreken, en zo dom is dat hij ook nog Free Palestina stond te roepen.

Of zijn dit uitlatingen die tegenwoordig getolereerd worden in Mederland?!

JI-HAAT | 20-11-14 | 20:19

Sinterklaasintocht ( of kinderfeest ) met meer politie dan bij een gemiddelde risicowedstrijd ?
En mevrouw roept dat ze voor het kinderfeest is ? Misschien moet ze zich bij sinterklaas aanmelden, heeft ze in ieder geval een aantal weken echt werk.

onhandige harry | 20-11-14 | 20:08

Heb plots enorm zin in een negerzoen...

Aart Z. | 20-11-14 | 19:19

Als ik bovenstaand filmpje bekijk, heb ik het gevoel dat de Zwarte Pieten in Amsterdam dit jaar nog zwarter zijn dan dat ze ooit geweest zijn. De hele actie van het anti-zwartenpietenkamp is contraproductief, als je het mij vraagt. En het feit dat zij, die van hun demonstratierecht gebruik maken, graag anderen hun vrije nieuwsgaring willen ontnemen, geeft maar aan wat voor slag mensen dit is. Dit is een type mens dat graag kritiek wil uiten, maar geen kritiek wil ontvangen. Mensen die grondrechten bij anderen wil wegnemen om zelf niet in het gedrang te komen, moet je geen vinger toesteken. Weg met dit soort hypocriete lui!

Tubantia83 | 20-11-14 | 18:50

Zeg cuddle u kunt linken hoor. Gaarne doen volgende keer.

Babels toren | 20-11-14 | 18:49

The Prager University, (Thomas Sowell)

Er zijn meer blanke slaven verkocht aan Noord afrika dan zwarte slaven aan blanke landen!Kritische beschouwingen » Er zijn meer blanke slaven verkocht aan Noord afrika dan zwarte ... door San-Daniel op 18 October 2014
images?q=tbn:ANd9GcSGgUhRRxGhogN1RaqHtbk

The Prager University, (Thomas Sowell) heeft met een statistische beschouwing een verhelderend inzicht gegeven in Slavernij en de samenstelling daarvan. Zijn bevindingen leidden tot een reflectie die meteen op onze eigen situatie kan worden toegepast.

Er is een tendens dat men bij slaven meteen denkt aan Nederlandse of Britse slavenhandelaren die zorg droegen dat zwarte slaven aan plantage houders werden verkocht als goedkope arbeidskracht. Alleen daar al zouden wat feiten recht gezet moeten worden. De Nederlanders en Britten waren vervoerders van de slaven. De slaven werden verhandeld op Afrikaanse markten door Arabieren.

De Arabieren kregen die slaven toebedeeld door dorpshoofden van Negerstammen die overtollige of ongewenste stamgenoten verkochten aan de Arabieren.
Een schip verhandelde dus koffie, zonder dat de investeerders die koffieplanten deden groeien. Ze verhandelden een produkt. Een schip verhandelde een ander produkt buiten het scala van alles wat van het ene naar het andere land werd vervoerd. Mensen, in dit geval slaven. Dat vervoer was mens onwaardig, geketend aan een dek!
images?q=tbn:ANd9GcR2lvXgiuoVjzOk3H_MF84

Zwarte mensen hebben niet het monopolie op de slachtoffer rol in questies van slavernij. als je de geschiedenis tegen het licht houdt. De Romeinen alleen al, lieten in SBeitla, hun slaven, lees onwillige overwonnenen, in de koper mijnen in Tunesié werken tot zij dood neer vielen. Zij vermaakten zich ook met slaven die als gladiatoren elkaar mochten afslachten.

Het Joodse volk maakte, getuige bijbel teksten, slaven van de overwonnen volkeren. Zij slachtte de mannen af en de vrouwen werden slavinnen.
images?q=tbn:ANd9GcT_yamAjcHu5SwsGW5e9qT

De maatschappij van de Inca's en de Azteken draaiden op slaven en slavernij.

Slavernij is niet ras gebonden, alhoewel Amerikanen en donkere mensen in voormalige kolonies nog altijd graag met beschuldigende vingers wijzen naar het blanke ras. Dat is totaal uit kontekst denken en je verstoppen achter het slechte dat je voorvaderen is overkomen. Slavernij is er altijd geweest. Slaven waren niet alleen zwart of blank en ook de slavenhouders waren niet alleen zwart of blank.

In Azié , Poynesië was slavernij gewoon, je was meester en je had slaven, nog ver voor dat ook maar één blanke ooit Azié had betreden.

Slavernij was legaal en bij wet geregeld in Saudie Arabië tot 1961.. 1961!!!

Er zijn meer blanken als slaaf verkocht aan Noord Afrika dan zwarten naar Amerika zijn gebracht. Dan praten we over de oorspronkelijk 13 staten. Blanken werden nog tientallen jaren gekocht en verkocht in het Ottoman keizerrijk, nadat de slaven (1866) werden bevrijd in Amerika.

De piramides zijn gebouwd door slaven. Nu nog vandaag de dag (18- 10 - 2014).... verhandelt Isis slaven in Sirïe! Vrouwen die voor een tientje worden gekocht van Christen mannen gedood door hen. Zij 'huwen' deze slaveninnen, misbruiken ze en scheidden weer van hen na gebruik door drie keer te zeggen' ga .. ga .. ga.' en dan worden ook zij gedood.

De Nederlandse vrouwen uit de Indonesië werden door de japanners gebruikt als 'troostmeisje' (lees prostitué) 1941- 1945 terwijl hun mannen stierven in kampen door of onder dwangarbeid.

Er s niets nieuws onder zon. Slavernij is ongewenst en slecht maar niemand heeft monopolie op de slachtoffer rol. Los van de ongewenste karaktertrek die kennelijk bij elk menselijk ras aanwezig is die een ander ras gaat overheersen, zijn er toch wel wat aardige positieve effecten. Zou Obama president van de Vs kunnen zijn geweest als zijn voorvader niet door een stamhoofd aan Arabieren was verkocht? Zou Thomas Sowell professor van economische vakken zijn aan de UCLA, als zijn voorvaderen niet naar de Vs waren vervoerd? Wat te denken van zwarten zolas Michael Jackson, Tina Turner, Rihanne, Mohamed Ali, enz enz. hoeveel kans zouden die gehad hebben in Afrika?

Ik verafschuw slavernij in elke vorm, dus niet alleen de cliche van arme neger slaven, maar ook de slavernij van mensen die geknecht worden in een politiek en economisch bestel en elke dag met de pest in hun lijf naar hun werk gaan, als zij al werk hebben. De uitbuiting van jonge mensen, van oudere mensen, de bezuinigingen die niet anders uitgelegd kunnen worden dan het drijvend houden van een falend economisch bestel.

De sex industrie, geloof me, niet elke medewerker/ster zit daar vrijwillig. Slavernij beperkt zich niet tot ras of kleur, maar openbaart zich in vele facetten.

Daarom: vergeet de onzin over zwarte Pieten. De Pieten waren zwart want de overwonnen Moros in Spanje waren zwart. Sinterklaas, komt toch uit Spanje. De Pieten waren knechten van Sinterklaas, dus zwart. Dat is helemaal niet erg dat is een historisch gegeven. Iedereen die zich daar te lang mee bezighoudt is in mijn optiek een kruike zeiker, die slecht geïnformeerd, meningen spuid. Die Pieten hebben niets met slaven in Suriname of waar dan ook elders te maken.. gewoon overwonnen moros die eerst tot 1492 de Spanjaarden hadden geknecht en tot slaaf gemaakt. Spanje heeft 700 jaar Moorse overheersing weerstaan voor zij weer de zee werden in gedreven, vechtend van dorp tot dorp om Spanje weer Spaans te maken. Dat een bisschop dan wat knechten krijgt toebedeeld is een mazzeltje voor die Pieten. Ze hadden ook gedood kunnen worden of slaaf kunnen zijn voor minder milde figuren.
images?q=tbn:ANd9GcS3-30Xw3PoQInM-5bF3L_

Nog even en de Eskimo's tekenen bezwaar aan dat Santa Claus zogenaamd op de pool woont zonder verblijfsvergunning en dat hij kleine mannetjes voor zich laat werken die hij elven noemt maar die in werkelijkheid dwergen zijn, waar hij geen belasting afdracht over voldoet. Fnv mengt zicht er meteen in en roept dat er geen pensioen voorziening zijn voor de Santa's knechten (u leest het goed .. knechten .. zeg maar slaafjes), geen loon, geen rechten en lange werkdagen. Jaaah en waarom is die Santa blank...

De zwarte Pieten discussie en de onzin over dit soort gebazel verdoezelt de echte slavernij, van 8 tot 5 zonder rechten.. of die leuke Chinese produkten die zo goedkoop zijn want ... die worden door kleine jonge handjes gemaakt, waarvan de iegena(a)r(es) nooit een onbezorgde jeugd zal kennen.

Slavernij is slecht en dat staat los van kleur... het is gewoon slecht!

San Daniel 2014

Deel dit artikel aub!!


Cuddle | 20-11-14 | 18:40

Kitty en Corna, lekker puhhhh

sjaap.marok | 20-11-14 | 17:59

En mevrouw Balkert stapt nu vol vertrouwen naar de rechter? Maar is dan niemand bang dat ze door zo'n 70er die z'n toga achterstevoren aanheeft en constant in een doosje Kleenex voor zijn vochtige mondhoeken zit te graaien in het gelijk gesteld kan worden en daarmee een precedent schept? Waardoor b.v. kopschopbeelden ook niet meer als bewijs dienen? Mevrouw Balker moet dus met haar voeten in een teiltje beton, en rap.

dedeurs | 20-11-14 | 17:54

Dandruff | 20-11-14 | 17:23
Wij zitten dus qua gedachten op een lijn, nu de rest van de bevolking nog. Ben benieuwd waar ze in maart 2015 op gaan stemmen, zal wel weer op "Weg Met Ons" Partijen zijn.

Snowy2000 | 20-11-14 | 17:42

Frank heet de beste man, sorry Frank.

Bazip Zeehok | 20-11-14 | 17:38

Voor allen,
Over 2 weken ben ik weer online op Youtube
Dan zal ik nog meer leugens van Kitty Balker laten zien.
Let dus op !
Frank Buis

brasifunkh | 20-11-14 | 17:36

De account van Jan Buis werkt inmiddels weer.
Verder mooi stuk GS, vooral die bananen bakken is hilarisch !

Bazip Zeehok | 20-11-14 | 17:35

Kitty de COMA-PIET

Mask | 20-11-14 | 17:32

Kitty Balker? Die balkt dus net zoals een ezel. Q.E.D.

Pieter V | 20-11-14 | 17:27

@Snowy2000 (16:18),

Goed gezien, er zit ook veel meer achter.
De aanstichters van deze racistische polarisatie zijn vrijwel allemaal liefhebbers van moorddadige religies zoals socialisme en islam. Rassenstrijd en klassenstrijd zijn voor hen slechts methoden om hun doelen te bereiken.

En daarom demonstreren ze dus nooit tegen echte slavernij of tegen echt racisme, zoals we dat nu zien bij isis in Irak.
Slavernij, racisme en zelfs genocide is niet waar die actievoerders tegen zijn.
Dat is precies waar ze naar toe willen.

Dus natuurlijk hebben ze schijt aan kinderen. Wie geen moete heeft met het tot seksslaaf maken van christelijke en Koerdische kinderen in Irak, heeft ook geen enkele moeite met het verzieken van een kinderfeest in Nederland.

Dandruff | 20-11-14 | 17:23

Resultaat van muliculturele samenleving. Mooi he? En het word nog erger in de toekomst.. let maar op..

Nieuws-Lezer | 20-11-14 | 17:05

zo hee, die lippen van Kitty... volgens mij zuigt ze daarmee de chroom van een trekhaak.

miff | 20-11-14 | 16:44

... ah, DIE Kitty. Rots in de branding van de anti-piet movement. ‘Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn om wel begrip voor elkaar te hebben’ - Bijlmerbekend van The Miss Kitty Show. Een lokaal gesubsidieerde, 'Sunny light'.

De andere kant, zwarte piet! - de 3 delige serie.
www.youtube.com/results?search_query=...

Zaniksmurf | 20-11-14 | 16:20

Dandruff | 20-11-14 | 15:52
Klop hele maal, maar ik denk ook dat hier veel mee achter zit, dit protest staat niet geheel op zich zelf. Maar wordt aangestuurd door linkse organisaties, met als doel om de samenleving in Nederland te ontregelen. En dat het over de rug van kleine kinderen gaat, daar hebben ze totaal schijt aan.

Snowy2000 | 20-11-14 | 16:18

Allemaal Facebook pagina rapporteren aan Facebook als kwetsend, is ie zo weg.

Schuinsmarcheerder55 | 20-11-14 | 16:16

Huilebalker

Horze | 20-11-14 | 15:57

Ach, weetje, als je een uitkering hebt, moet je iets doen om je tijd te vullen, demonstreren tegen zwarte piet is iets.

Aertheron | 20-11-14 | 15:57

@Snowy (15:30),

Terwijl die zwarte Pietdiscussie in werkelijkheid niks met huidskleur te maken heeft.
- Op de Antillen en in Suriname wordt dat feest ook gevierd, zij het minder; daar schminkt men de Sint wit.
- Tot 10 jaar geleden waren er in Nederland ook geen zeurpieten.
- Een groot deel van de zwarte-racisme predikers zijn zelf blank. Denk aan links-extremisten zoals de IS (Inter nationaalSocialisten) en aan isis-aanhangers zoals al-jaberi en jahjah.

Overigens, het moge duidelijk zijn dat juist aanhangers van goelags en concentratiekampen (is) of sharia en jihad (isis) geen tegenstanders van slavernij kùnnen zijn.
Maar ook voor de pakweg 0,003% anti-Piet-nihilisten die geen extremisten zeggen te zijn geldt; zij hebben nog nooit tegen èchte slavernij gedemonstreerd. Toch een groot probleem in tientallen islamitische en Afrikaanse landen.
Zogenaamd omdat ze daar geen subsidie voor kregen.
Tenslotte draait actievoeren altijd om subsidie.
Maar in werkelijkheid interesseert het ze ook geen ene ruk. Als ze het als slaaf houden van honderdduizenden mensen in Afrika echt bijna net zo erg zouden vinden als een geschminkt gezicht, hadden ze ook subsidie aan kunnen vragen voor en demonstratie tegen zwarte Piet en dan stiekem ook 1 spandoek tegen echte slavernij meedragen.

Dat doen ze niet.

Dandruff | 20-11-14 | 15:52

Toch wel handig die dreadlocks, goed handvat.

niksneem | 20-11-14 | 15:52

pibasso | 20-11-14 | 15:38
U en ik natuurlijk niet, maar de rest van de Links draaien bevolking heeft dit jarenlang toegestaan. Misschien komt er nu eindelijk een einde aan, zou ook veel beter zijn voor de lege schatkist.

Snowy2000 | 20-11-14 | 15:48

Aan de boeroepers:

Ik had niets dan respect voor zwarte piet toen ik 10 was.

Zwarte piet is het sterkste voorbeeld van een autoriteitsfiguur die men kan wensen in een in hun ogen racistische sameleving.

Wie runt die oude sint? Zwarte piet.
Wie zorgt dat al die cadeutjes goed aankomen? Zwarte piet.
Wie checkt al die kinderen of ze lief zijn geweest? Zwarte piet
Wie bestuurd, begeleid, heerst, deelt uit, straft en zorgt dat kinderen de rest van het jaar zoet zijn? Zwarte piet.
Wiens naam word er gescheeuwd als sinterklaas langskomt?
Zwarte Piet.

Shit ik zou zelfs die nutteloze sint willen afschaffen en het zwarte pieten dagen noemen.

Maar goed laat die mensen lekker het sterkste en beste voorbeeld van tolerantie onder het mom van racisme de kop in drukken. go for it. en verzin vervolgens een sterk voorbeeld en authoriteisfiguur die je als voorbeeld kan stellen.
Ik suggereer Kanye West!

.. juist er zijn bar weinig authoriteits figuren on tegenop te kijken tegenwoordig.. (Misschien Talib Kweli.)

-Luther King Jr
-Marley
-Nelson Mandela
-T. Marshall
-Booker T Washington
-Bobby Seale
-Alexandre Dumas
-Zwarte Piet.
-Malcom X
-Bessie Coleman

Welke van deze personages heeft er in nederland voor gezorgd dat de optiek van de nederlanders versus de zwarte mens is vernaderd? En ik zeg nederlanders want nederland bestaat uit Suriname , Antillen, Curacao, Indonesie etc.
(Dit terwijl de schreeuwers nederland zien als van de witte mens)
Sterker nog, hoeveel van jullie kunnen de schrijvers en politiek activisten uit dit rijtje halen?

Blijf boe roepen.. het helpt echt het stereotype dat jullie willen bestrijden te veranderen.
Voor zover ik zie werken al die acties goed mee om de donkere,zwarte,neger te stigmatiseren. btw.. Ik hoor op twitter dat iemand met een zwarte huidskleur zwart noemen nu ook racistisch is.

Nou goed, ik word liever een racist genoemd dan verschillen te ontkennen.

Groetjes.
Een witte meneer met zwarte vriendin en bruine kindjes.

oafc | 20-11-14 | 15:46

Op Facebook : Bekende persoon. Wie?

HoutekopHarryHendrik | 20-11-14 | 15:43

Ik vraag mij de laatste tijd nogal eens af wat er met deze generatie negers mis is. De negers die ik zie demonstreren hebben volgens mij geen werk, want als zij demonstreren ben ik aan het werk om mijn tophypotheek te kunnen betalen. Ik zie waar ik werk ook met enige regelmaat deze anders gepigmenteerden langswandelen en provocerend naar binnen kijken (kijk die sukkels toch eens werken, haha) onderwijl flink lurkend aan een fikse jonko. Dan denk ik wel eens hardop, de zweep erover, lui werkschuw tuigh! De slavernij kan toch geen excuus zijn om anno 2014 de hele tijd geen ene flikker uit te voeren?

pibasso | 20-11-14 | 15:38

De rioolratten van Amsterdam.

Joop69 | 20-11-14 | 15:34

NerdAlert | 20-11-14 | 15:27
Zo zie je maar, het uiterlijk telt, en niet de kleur.

Snowy2000 | 20-11-14 | 15:32

Dandruff | 20-11-14 | 15:24
Dat klopt, alleen geeft het op mij een tegenovergesteld resultaat, voeger niet maar als ik nu een zwarte zie denk ik gelijk aan Zwarte Piet. Ze hebben dus het tegengestelden bereikt.

Snowy2000 | 20-11-14 | 15:30

Ik ben er uit. Ik weet het. Het is allemaal jaloezie. De zwart geschminkte blanke is veel en veel knapper dan de natuurlijk getinten.

NerdAlert | 20-11-14 | 15:27

Wie geen goede argumenten heeft, moet anderen censureren.
Logisch dus dat kitty en corny iemand die al jarenlang filmpjes maakt over wat er gebeurt in Amsterdam, willen verbieden om filmpjes te maken over wat er gebeurt in Amsterdam.

De anti-Pietlobby heeft altijd gezegd geen enkel inhoudelijk argument te hebben, en daarom te streven naar censuur, wettelijke verboden en geweld.
Zij claimen niet te weten wat racisme is, niet te weten wat slavernij is, en niet te weten wat het Sinterklaasfeest is.

En eerlijk is eerlijk, de anti-Pietlobby weet inderdaad niet waar zij over praat; zij weten bijvoorbeeld echt niet wat racisme is.
Daardoor geloven zij echt dat het wit- of zwart- schminken van een gezicht net zo racistisch is als het opplakken van valse baarden of travestieshows. Veel schadelijk voor de maatschappij dus dan bijvoorbeeld allochtoon straatgeweld tegen (vooral) autochtone Nederlanders.

Ook hun claim niet te weten wat slavernij is klopt.
Zij geloven echt dat in een tijd dat de meeste Nederlanders in lompen liepen de meeste slaven in adellijke kleding rondliepen.
Net als de zwarte Pieten.
Volgens de anti-Pietlobby en anderen die niks van slavernij afweten liepen slaven destijds in adellijke kleding rond om hen te onderscheiden van de doorgaans armoedig geklede Nederlanders.

Verder stelt de anti-Pietlobby helemaal niks van de oorsprong van het Sinterklaasfeest af te weten. Feitelijk hebben zij daar weer een heel goed punt, al moet gezegd worden dat er ook heel veel mensen zijn die de oorsprong van dat feest niet kennen maar het wèl gewoon vieren.
Toegegeven; dan gaat het vaak om vreedzame gezinnen, en niet om racistische haatpredikers als al-jaberi en jahjah die de seksslavernij van kinderen in Syrië en Irak verheerlijken.

Maar hier stopt mijn toegeven aan de domheid.
Nederland heeft al te lang toegestaan dat domme mensen meer te zeggen hebben dan mensen die zich eerst ergens hebben ingelezen. Dat leidde tot achteruitgang van ons onderwijs, de zorg, politie en justitie, etc.
Nu wordt een racistische discussie aangezwengeld.
Zogenaamd alleen maar bedoeld om haat tegen blanken te kweken, maar die in werkelijkheid ook steeds meer tot racistische uitspraken over allochtonen leidt. Het zou mij niet verbazen als er inmiddels al vele tientallen Nederlanders rondlopen die net zo racistisch zijn als Quinsy Gario.

Dandruff | 20-11-14 | 15:24

(c)ZWITSUL | 20-11-14 | 15:11
Hoe zo, heeft deze zielen knijper soms aandelen op de markt gebracht? en heeft u daar uw laatste euro's aan besteed? vertel eens.

Snowy2000 | 20-11-14 | 15:19

De BraboNegert is b(l)ack online !! :-)

Lamme kringspier | 20-11-14 | 15:15

Hmm, het enige "ongepaste" op dat door Youtube ongepast verklaarde filmpje is het geweld en de agressie van een anti-Piet Zwarte Piet.
Is Youtube ook al gezwicht voor de agressor?

Jan Passant mk2 | 20-11-14 | 15:15

Ik snap niets meer van Nederland. Gisteren naar het Sinterklaashuis geweest met de kinderen. Er werden gratis cadeautjes voor de kinderen uitgedeeld en plotseling zag ik allemaal moslims in de rij staan.
Terwijl ik dus juist begrepen had dat moslims juist tegen Zwarte Piet en Sinterklaas zijn.
Ook een aantal donkere medelanders waarvan je dan dus jezelf afvraagt of ze eenmaal binnen hun jas uit gaan trekken en keihard gaan schreeuwen dat Sinterlaas een nepvent is en alle kinderen racisten. Om de kinderen daarna huilend achter te laten. Verwarrende tijden...

Dirk III | 20-11-14 | 15:06

prima aktie.. Frank Buis is TOP !
en die Kitty Balker en Corna Dirks komen op de blacklist.. gheghe

(c)ZWITSUL | 20-11-14 | 15:06

-weggejorist-

furu | 20-11-14 | 15:04

De ultieme troef kaart van ieder die niet blank is .. racisme roepen en hard op de grond stampen...

De vraag bij mij is dan deze

1.Weten ze wel de definitie van racisme zo als dat besproken word in de wet of het woordenboek ?

2. Weten ze wel waar het sinterklaas feest uit voort komt? lees maar over de geschiedenis op de wiki en nee we hebben het niet over die grote dikke coca cola sponsor.

3. Waarom waren ze er niet 30 jaar geleden mee begonnen als het allemaal zo gaat van zwarte piet is racisme .. of nog beter waarom alleen maar in nederland en niet globaal dus ook in de andere landen waar ze het ook vieren en er geen probleem mee hebben?..

Daar bij vraag ik mij ook af .. zou het dan wel stoppen als we donker gekleurde mensen zouden inzetten in plaats van blanken mensen voor de rol van zwarte piet ?
Want dan hebben ze een probleem he want kijk het is dan geen "blackface" meer want de gast onder het smink is al donker, het zijn ook geen slaven en ook nog eens dat we ze gegeven hebben wat ze willen met piet moet veranderen..

Hier bij dus een Groote WTF oplossing voor het sint en piet probleem.. en voor de rest ga maar lekker ergens anders de onderdrukte bevolking groep spelen we don't give a fuck

FailingHumanity | 20-11-14 | 15:03

Daar wordt ik nou stront ziek van, maar de schuld ligt bij die geitenwollen Rechterbank. Die heeft namelijk veel te ongenuanceerd naar het belang van de meerderheid gekeken. En daar door grote schade aangericht, door een kleine minderheid in het gelijk te stellen.

Snowy2000 | 20-11-14 | 14:58

@necrosis | 20-11-14 | 14:11

Niet alleen eng, maar ook racistisch. Derhalve hebben mijn goede vrienden Shampoo, Werk, Zonlicht, Deo en Zeep zojuist aangifte gedaan tegen Corna Dirks wegens discriminatie.

Rémy Martin ® | 20-11-14 | 14:53

Heb het lef om mij niet te filmen? Betekent dit dan dat je haar wel mag filmen?

Arnoudo | 20-11-14 | 14:48

Wat een droeftoeters die anti zwartepietgevallen. Het zijn echt van die standaard lelijke en trieste beroepsklagers. Altijd opvallend hoe gruwelijk lelijk die zwarte en blanke linksmenschen eruit zien.
Dit zielig hoopje bij elkaar geveegde stront mag je wat mij betreft wel bij het IS kalifaat droppen dan ruimen we dat tzt wel met wat zwaarder materiaal in een keertje op.

drekzooi | 20-11-14 | 14:43

Ze neemt er toch wel veel vrije dagen voor op, die Kitty IA

Ko Ranzig | 20-11-14 | 14:39

@ Dick Luyenlomp | 20-11-14 | 14:18

In haar beleef wereld hoogstwaarschijnlijk wel, maar dat vind ik maar een "Wij van WC-eend verhaal" wat nog kant of wal raakt!

BigShow | 20-11-14 | 14:37

" mij is altijd geleerd dat je mensen niets kwalijk kan nemen als zij gewoon niet beter weten... (dus zeg maar een geestelijk gehandicapte met een achterstand, daar kan je ook niet van verwachten dat die alles begrijpt) "

Was getekend Miss Kitty.

Nou ja, best een sympathieke vrouw.

mr. coffee | 20-11-14 | 14:32

Dappere actie van rasta-neger. Oom agent nog even schoppen in zijn rug. Vervolgens wordt hij even flink bij de haren gepakt. Met handschoen, want dreadlocks zijn te vies om zonder handschoenen aan te pakken. Goeie actie van de politie! Aanpakken die hap!

pibasso | 20-11-14 | 14:31

@ necrosis | 20-11-14 | 14:22
Voor zover ik het weet en kan zien is het niet mogelijk iets op FB te rapporteren als geen FB hebt.

Een account is natuurlijk zo gemaakt, al is het alleen maar voor de goede saeck..... ;-)

BigShow | 20-11-14 | 14:30

Handig die dreadlocks heb je tenminste houvast als agent.

Sumato | 20-11-14 | 14:28

Ah, dus nu weet ik waarom mijn fiets kapot was. Meneer moest er even zijn agressie op botvieren... bedankt!

Dirk III | 20-11-14 | 14:27

Mooi dat dit wordt aangepakt. Ik zag bij het politieoptreden maar één agressieveling. En dat was politie

cabbit | 20-11-14 | 14:27

Ja die negerts zijn slaven, van hun eigen gejank.
Janknegert gaat nog eens een groot beroep worden

Zatkniss | 20-11-14 | 14:26

Links en persvrijheid. Die twee zijn nooit goed samen gegaan.

Piet van het Padje | 20-11-14 | 14:26

@Bakito | 20-11-14 | 14:20
Ik weet niets van twitter, heb namelijk geen account.
Ook al beweren mensen anders.
Vraag het aan @seven, hij weet!

necrosis | 20-11-14 | 14:25

voor mij was het sinterklaasfeest al kapot toen ze de chocolade-sigaretten op de korrel namen. Nu zwarte piet naar de gallemiezen helpen en straks mogen de lakzoete kikkers en muizen niet meer van PVDD. let maar eens op. Jullie Holland is en blijft een vreemd land van tergend langzaam iets opbouwen en razend snel iets tot op de grond toe afbranden.Succes daar aan de Noordzee.

the nipster | 20-11-14 | 14:25

@BigShow | 20-11-14 | 14:16
Kun je die accounts ook 'aangeven' als je zelf geen FB hebt?
Voor zover ik weet heeft FB geen [!].
Alles voor de goede saeck.....

necrosis | 20-11-14 | 14:22

Getverdemme, op die foto kjjk je zo die lege hersenpan van Corna in.

Speitoptantje | 20-11-14 | 14:20

necrosis | 20-11-14 | 14:16
Wat vind je eigenlijk van de hoax op twitter van Rutgers baas Weessie dat een kind van drie uitgescholden zou zijn?

Bakito | 20-11-14 | 14:20

BigShow | 20-11-14 | 14:16
Fout!
Een zwarte vrouw kan nooit rascistisch zijn. Dat is slechts weggelegd voor witte mannen.

Dick Luyenlomp | 20-11-14 | 14:18

Nederland 2014, kinderfeestje = ME busjes...

byebyeholland | 20-11-14 | 14:17

@pickalilly | 20-11-14 | 13:37
Doet me denken aan van Jole die een lezing hield bij studenten, terwijl Rutger Castricum aanwezig was.
En uitgerekend met Rutger wilde Jole niet praten.

necrosis | 20-11-14 | 14:16

Multicultishit.

drielenaar | 20-11-14 | 14:16

Ik heb in ieder geval de FB accounts van Kitty Balker en Corna Dirks gerapporteerd, wegens haatzaaierij en Racisme!

BigShow | 20-11-14 | 14:16

@Cuyahoga | 20-11-14 | 13:48 +veel

deEerlijkeLeugenaar | 20-11-14 | 14:15

^^Oops!

diek | 20-11-14 | 14:14

Het maakt weer eens heel duidelijk waar deze 'progressieven' echt staan. Aan de verkeerde kant van de streep m.b.t. vrijheid van anderen dan hen zelf. Ik moet er niet aan denken dat die wandelende narcistische persoonlijkheidsstoornissen ooit iets te zeggen krijgen.

Mike_DB | 20-11-14 | 14:13

Deze types kunnen me gestolen worden. Ik ben onderhand zóóó Quincy-moe. Laat de media, Geenstijl incluis, nu alsjeblieft eens ophouden met deze beroepshuilebalken een podium te geven. Gewoon helemaal geen aandacht meer geven, niets en weer de focus op zaken die er wél toe doen, zoals het laatste nieuws omtrent Frank Masmeijer.

Rémy Martin ® | 20-11-14 | 14:12

Goed zo, GeenStijl! Hulde.
Alleen al die meneer die fietsen kapot probeert te trappen, daarop steviger wordt vastgepakt door de politie en roept: 'Doe gewoon man.' Onbetaalbaar.

Lewis | 20-11-14 | 14:12

Corna Dirks is eng, heel eng!

necrosis | 20-11-14 | 14:11

Rl
Dat is een ouder filmpje die nog op youtube staat !
Frank Buis

brasifunkh | 20-11-14 | 14:10

Wha!Kitty is er gloeiend bij. Agressie op straat vertonen en liegen over de procedure bij arrestatie. Je wordt gelukkig niet zomaar gearresteerd in NL, het is hier geen Argentinie in de jaren 80. En dan die mattie van haar die gaat lopen schoppen en bokken, da' s verzet bij arrestatie. Wat een sukkels.

bello | 20-11-14 | 14:05

Kitty Balker en Corna Dirks zijn dus sinds de geboorte en daar vòòr beroepswerklozen.

duitse herder | 20-11-14 | 14:05

Altijd blij als ik s'avonds na een dag slavenarbeid voor de belastingdienst aan mijn macaroniprak zit, om te zien dat mijn zwoegen en lijden niet voor niets is. Ik prijs me gelukkig dat er andere mensen zijn die met een uitkeringen betaald van mijn belastinggeld wel iets nuttigs en leuks met hun leven doen zoals zonder respect voor onze cultuur een kinderfeestje verpesten.

Sternberg | 20-11-14 | 14:04

Joh ik krijg wel een hoop likes als ik ageer op miss kitty zie ik.

Babels toren | 20-11-14 | 14:04

Eigenlijk zijn die vergeelde, uitgemergelde, geitenwollensokken dragende, stinkende, boomknuffelende, linksfascistische collaborateurs het ergst hè. Het zou me niets verbazen dat deze figuren ten grondslag liggen aan de hele situatie. De rijkgepigmenteerden schat ik namelijk niet hoog in qua onafhankelijk denkwerk en bereidheid tot activiteit. Die kun je dit apengedrag nauwelijks kwalijk nemen. Daar moet een paleface achter zitten. Ben benieuwd wie deze mastermind uiteindelijk blijkt te zijn.

Raymond9177 | 20-11-14 | 14:04

Ongelooflijk hoe de politiek in 25 jaar tijd ons land hebben verkwanseld waardoor we zitten opgescheept met dit soort nutteloos publiek. Hopelijk hierdoor weer enkele honderden PVV stemmers erbij. Als de komende verkiezingen pro EU , D666, VVD en/of PvdA of zo wie zo links wordt gestemd dan verdienen we niet beter. Dan zeg maar toedeledokie met z'n allen en ga maar alvast dooms day preppen want we zullen steeds onderdrukt worden in eigen land, is het niet door slinkse politiek dan wel door nieuwe "Nederlanders".

matrixbluepill | 20-11-14 | 14:03

Alles wat die mensen overkomt roepen ze over zichzelf af. Zij zijn mislukt in de maatschappij en dat is de schuld van iedereen behalve van hunzelf, snap dat dan. Zij zijn slachtoffer van mensen die wel geslaagd zijn en wat van hun leven hebben weten te maken en lol beleven. Dan ga je kankeren op alles wat leuk is en verlies je je gevoel voor humor. Dan ga je opzoek naar een excuus om deze mensen legitiem te mogen haten en dan gooi je het op racisme en een slavernijverleden waar je zelf nooit slachtoffer van bent geweest en nu ook niet bent maar het liefst wel had geweest omdat je dan je eigen falen kan verklaren en niet bij jezelf hoeft neer te leggen....

StijlvolRechts | 20-11-14 | 14:02

Frankie Buis in actie, trouwens.

Jan Gordelroos | 20-11-14 | 14:01

Speel de troefkaart 'racisme' en u heeft bij voorbaat de discussie gewonnen, zo maken we mensen op social media monddood. Lang leve de democratie!

Zeurpiet2.0 | 20-11-14 | 14:01

Wordt ze ook nog uit een boom gehaald, de Kitty...
:)

Dibe | 20-11-14 | 14:00

RL | 20-11-14 | 14:00
Of blijven zijn andere filmpjes wel gewoon online staan na zo'n ban.

RL | 20-11-14 | 14:00

-weggejorist-

Jan Gordelroos | 20-11-14 | 14:00

15 hoofden afzagen mag wel, maar dit niet op YT??????

pollodepiemel | 20-11-14 | 14:00

WTF is Kitty Balker ??
.
Ze hadden trouwens jaren geleden nooit de deuren van de psychiatrische inrichtingen moeten opengooien

Rest In Privacy | 20-11-14 | 13:58

@BigShow | 20-11-14 | 13:47

Ja, goed plan, alleen heb ik een NSA/Facebook/YT/Tw@tter account meer, of nooit gehad. Eigenlijk best ironisch dat al die linkse totalitaire clubjes al die rechtse totalitaire diensten gebruiken om hun zin door te drammen.

Tja, wat blijkt maar weer eens? Extreem links is net zo erg als extreem rechts. De een had goelags en een StaSi/KGB, de ander concentratiekampen en een GeStaPo...

Xirdalan | 20-11-14 | 13:58

Met al die drukte vergeten zij allemaal toch niet bijtijds hun uitkering + alle toeslagen op te halen.

goedemorgennederland | 20-11-14 | 13:57

Mag je eigenlijk in deze context het woord roetmoppen gebruiken?
Of is dat inmiddels ook beladen term?

Ik vind het wel een mooi woord eigenlijk. Roetmoppen. Zeg het maar eerns een keer of 5 achter elkaar hardop. Het heeft iets ontwapenends.

Dick Luyenlomp | 20-11-14 | 13:56

Ezels balken... dusssss

U2ROK | 20-11-14 | 13:55

@Cuyahoga | 20-11-14 | 13:48
Haha +1 :)

brandhauser | 20-11-14 | 13:52

Oh noes GS, klaagpieten zeggen mag vandaag de dag niet meer. Ook voor het woord graaipiet wordt al aangifte gedaan. Het is nu wachten op een aangifte. Gaat uw mond spoelen met zeep en toon berouw. En ohja leg wat geld in het potje voor de schadevergoedingen van 'ons' slavernijverleden.

De Reaguurder | 20-11-14 | 13:51

Geef zo'm lelijke domme trol nog meer aandacht.

Nilez | 20-11-14 | 13:50

trippeltrappeltrippeltrap..

Alien88 | 20-11-14 | 13:50

Toet toet, boing boing
Kitty en Corna
Kitty en Corna
Janken op straat
He, daar’s een camera
Corna en Kitty
Dreigen luie Corna

Toet toet, boing boing
Kitty en Corna
Samen haatzaaien
Kitty schreeuwt moord
En Corna schreeuwt brand
Kitty met Abu
Dat gaat hand in hand

Toet toet, boing boing
Kitty en Corna
Nooit centjes verdienen
Hup naar de soos
Kitty een uitkering
En Corna subsidie
Kitty stemt Groenlinks
En Corna op Didi

Toet toet, boing boing
Kitty en Corna
Corna en Kitty

Cuyahoga | 20-11-14 | 13:48

Smerige gluiperd | 20-11-14 | 13:36

Dit zijn de mensen die het anti-Zwarte Piet kamp vertegenwoordigen. U bent dus overstag gegaan door de acties van deze oproerkraaiers. Net of er binnen deze beweging facties zijn die niet tot de overkoepelende groep '020-subsidieslurpers' behoren.

Desmoulins | 20-11-14 | 13:48

Blijkt maar weer eens dat die enge linkse clubjes de grootste racisten zijn! Woorden en begrippen als "tolerantie" en "vrijheid van meningsuiting" komen niet voor in hun totalitair woordenboekje.

Back to their roots met die lui, met voorkeur een of ander Ebola land, dan hebben ze meteen geen last meer van al die 'schandalige' blanke racisten!

Xirdalan | 20-11-14 | 13:47

Ik begin de mensen die te pas en te onpas de racismekaart trekken echt te haten!

Kunnen wij met zijn alle niet een (ongewenst) melding maken over de FB, YouTube, Twitter en elk ander mogelijk account van deze mensen en er voor zorgen dat die geblokkeerd worden, zodat ze weten wat hoe het voelt monddood gemaakt te worden!
Al is het maar voor eventjes, gewoon even terug zieken!!

Als jullie maar weten dat een heel groot deel van de Nederlandse bevolking jullie UITKOTST!

BigShow | 20-11-14 | 13:47

Het is en blijft een klein groepje relnegers dat alles verziekt. zo jammer

Rmathijs | 20-11-14 | 13:47

Tuurlijk, trappen tegen fietsen voor de goede zaak. Gearresteerde (en ongetwijfeld 10 meter verderop vrijgelaten) flapdrol. #freefrankbuis

lillendvleesch | 20-11-14 | 13:47

youtube accounts worden automatisch geblokkeerd als er een aantal personen klagen. Gebeurt tegenwoordig ook bij antiallah filmpjes. grappige is ook nog dat vervolgens youtube de contactgegevens van het filmpje doorgeeft aan de klager, maar niet andersom....(voor wie duits leest: www.faz.net/aktuell/feuilleton/debatte...

Hadena | 20-11-14 | 13:46

Voor Frank Buis zet ik op Dumpert of waar dan ook zelfs mijn adblock plus uit.

Psycheltjes | 20-11-14 | 13:45

Jammer dat deze mensen toch steeds weer een prachtig podium als GS cadeau krijgen.

Royk | 20-11-14 | 13:45

Op haar fb pagina: Kitty Blaker - bekend persoon. Aandachtshoer.

Elmer Fudd | 20-11-14 | 13:43

Nederland zou zoveel beter zijn zonder al die jankende aanstellers!
Echt, het lijkt wel of 90% van het volk zwak, geestesziek, extreem lui of gewoon te dom is om zelfstandig te schijten!
En de schuld van alles is altijd bij een ander te vinden.
Zo vermoeiend.
Vreet ondertussen lekker de staatsruif leeg hoor, andere werken wel voor die kut-uitkering van je.

Nutcase13 | 20-11-14 | 13:42

@hendrikjandetuinman: Precies.
 
En elk tegengeluid moet dood. Want zo rollen beroepsgekwetsten.
 
Als dit "het dialoog aan willen gaan (op een RESPECTvolle manier...)" is kunnen ze ongezien de tyfus en een taalcursus krijgen.
 
#FREEFRANKBUIS en #redonsonderwijs.

pietvanvliet | 20-11-14 | 13:42

Enkele reis Ebola-land met die lui! Back to their roots!

Xirdalan | 20-11-14 | 13:42

Google en Facebook hanteren een uiterst selectief beleid wat wel en niet is toegestaan. Oproepen tot slachting van joden of het monddood maken van tegenstanders van de 'goede zaak', lees: de imaginaire strijd tegen racisme en islamofobie, krijgen alle ruimte. Zo is zowel de virtuele als de reële wereld in de ban van policor, terreur-verheerlijkende praktijken.
Overigens zijn MissKitty Barker, en haar werkschuwe zwarte panters, niets dan vuige racisten.

Desmoulins | 20-11-14 | 13:41

-weggejorist-

FinFucker | 20-11-14 | 13:40

Die achterlijke kutwijven moesten eens keihard anaal gelyncht worden......... schijtziek van dat gezever van die zogenaamde gekwetsten.... !!

Fatwabuster | 20-11-14 | 13:39

Het lijkt me handiger deze aandachtshoer niet langer het podium te geven dat ze nu krijgt. NEXT!

dr vinyard | 20-11-14 | 13:39

Als je de koppen van die figuren bij die relletjes steeds ziet dan weet je eigenlijk al wat voor vlees je in de kuip hebt. Dit is bepaald niet de finefleur van de Nederlandsche Maatschappij. Dit is uitschot. Ze veroorzaken kosten en onrust, zich onderwijl beroepend op allerlei rechten waarvoor het recht nooit bedoeld was. Eikels zijn het.

van Oeffelen | 20-11-14 | 13:38

-weggejorist-

rots7041 | 20-11-14 | 13:38

Ik weet niet waar ze haar wensen op baseert, prima dat dit online staat, ik zie graag wie degene zijn die in dit land een mening belangrijker vinden dan een werkbare verstandhouding tussen diverse culturen.
Als je niet gefilmd wil worden dan loop je weg, of je komt niet naar een openbare plek waar je van te voren van weet dat er media aandacht zal zijn.
Daarnaast aangeven dat alleen deze meneer haar niet mag filmen is helemaal een lachertje, dat is namelijk niet aan haar om te bepalen wie wel en niet mag filmen op openbare plekken.

pickalilly | 20-11-14 | 13:37

Ok. Ik vind ook dat zwarte piet best wel aangepast mag worden. Maar ik denk toch dat er een andere groep mensen anti-zwarte piet mogen gaan vertegenwoordigen.

Smerige gluiperd | 20-11-14 | 13:36

-weggejorist-

MasterF | 20-11-14 | 13:35

Altijd 1 richtingsverkeer bij die activisten omtrent vrijheid van meningsuiting. En lieft ook geweld gebruiken.

Kaas de Vies | 20-11-14 | 13:35

Onderhand moeten we maar eens doen wat Sinterklaas heeft gezegd: "Makkers staakt uw wild geraas." Doodzwijgen dus die Gario bende voordat Koewinsie weer begint te mekkeren dat GS (en met name van Rossem en Pritt) hem kapotstuk maken.

Brulboei_61SB | 20-11-14 | 13:35

Mooi compromis. Volgend jaar Kitty mee als Censuur-piet en Corna als 1984-piet. Hoeven zelfs niet in de schmink.

heer_rationeel | 20-11-14 | 13:33

begin plots doodstraf neigingen te krijgen....

vunz | 20-11-14 | 13:33

WTF?! "Ik kan niet wachten om ons eigen (NEUTRALE en EERLIJKE) beeldmateriaal uit te brengen vanmiddag..." Bij die Klitty op haar FB. Hoe kan ze nou neutraal zijn?

hendrikjandetuinman | 20-11-14 | 13:32

Heb ik net echt naar volwassen mensen zitten kijken die zich druk maken over een kinderfeest ?
.
Het zou ook wel helpen als de media er eens mee ophield om elk wissewasje over zwarte piet uit te vergroten en te melden.

bob de boarder | 20-11-14 | 13:29

-weggejorist-

SvennusMax | 20-11-14 | 13:29

Tolerantie, ooit een groot goed in onze samenleving, has left the building.

En wij blijven achter met een brigade linksdraaiende heksen.

Arm Nederland!

Reinaert | 20-11-14 | 13:27

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland