achtergrond

Geenstijl

Doorgeslagen Zwarte Piet-fan slaat zwarte vrouw

Eigenlijk zat iedereen te wachten tot Quinsy Gario een pepernotenkanon leeg zou schieten in een vol winkelcentrum vol blanke Sinterklaasinkopers. Maar 1 achterlijke brillie die zijn geestelijke gemoedstoestand niet van zijn fysieke reflexen kan scheiden, is hem te snel af. Capuchonklootzakje ging los op de donkere mevrouw voor de deur van het College van de Rechten van de Mens, waar een zitting over het wel of niet verbieden van Zwarte Piet op een school in Utrecht op de rol stond. Er was een tijd, niet zo lang geleden, dat je zo'n zin drie keer moest lezen en dan nog achter je oren zat te krabben omdat het zo ongeloofwaardig klinkt, maar vandaag de dag weet iedereen meteen wat je bedoelt. En we weten ook: dit is dus NIET de bedoeling, stomme brilliemalloot. Ben je wel helemaal goed bij je harses? [Straks later vanavond meer in het NPOwNed Sinterklaasjournaal]
Update: Hopla. Daar zijn de kamervragen aan Ivo Opstelten en Lodewijk Asscher van Joram van Klamervragen.
Update: Zwakzinnige mepmalloot blijkt Pietenhaterseriemepper, die in november 2013 ook al toesloeg bij beroepsdemonstrante Joanna.
Update: Uit de mail: "Ik herken deze knul. Het is een jongen die in centrum Utrecht rondloopt met het verhaal dat hij sinds 2 dagen dakloos is en dan om geld vraagt. Zijn manier van praten en bewegen etc. suggereren dat hij zwakbegaafd is."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.