Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Aboe Khoulani: 'Vleesbijl? Nee joh. Vredespijp!'

vleesbijltje.jpg De Haagse politie werd zaterdagmiddag aan de Hoefkade met een vleesbijl belaagd. De politie kwam op een melding van kindermishandeling in een supermarkt af. Een 14-jarige jongen bemoeide zich zo hevig met de kwestie, dat de politie hem - hardhandig - arresteerde. Dat leidde in de gespannen Schilderswijk tot een woedende menigte van zo'n 200 mensen die met eieren en tomaten naar de politie gooiden. En er liep dus een 36-jarige man met een vleesbijl op de agenten af, die uit voorzorg hun dienstwapens trokken. Zowel de bijlzwaaier als de opstandige puber werden opgepakt & afgevoerd. Dat was zomaar een zaterdag in de Shariastad van Jozias. En dan nu het rattenstaartje die je wist dat zou komen. Beroepsmoslim, ISIS-vriend (1) en raadsjihadist Abdoe Khoulani van de Partij van de "Eenheid" gelooft geen zier van de verklaring van de politie. “Die man [met de vleesbijl] is de slager van de supermarkt waar het incident plaatsvond. Hij kwam juist naar buiten om de boel te sussen. Het was misschien niet slim om het mes mee te nemen maar hij had het toevallig in z’n handen” zegt hij tegen DenHaag.FM. Right. Een vleesbijl is dus een soort vredespijp. Volgens Khoulani heeft de politie het verder aan zichzelf te danken dat de menigte woedend werd: "Door de ID-checks, het politiegeweld en de intimidatie zijn veel Schilderswijkers het gewoon zat.” Duidelijk standpunt weer. Als het aan de Partij van de "Eenheid" ligt, blijft de politie voortaan lekker weg uit de Shariawijk. Men regelt het daar zelf allemaal wel...

Reaguursels

Inloggen

We weten nu al hoe dit afloopt.
Eerst komt het excuus "het ies coeltoer" om met een bijl de politie aan te spreken.
Mocht er een agent ballen hebben is er een kleine kans dat de bijltjeshaatbaard voor de rechter moet komen. Ook daar weten we al wat de uitspraak van de linksgeorienteerde, prominente PvdA aanhangende, door PvdA uiteraaard ook gesponsorde edelachtbare voor uitspraak zal doen.

De laatste keer dat ik voor een rechter stond voor een onterechte overtreding
(Parkeerboete omdat het parkeerkaartje niet leesbaar achter het voorraam lag omdat mijn raam beslagen was, mocht ik alsnog betalen, terwijl er enkele autochtone "medelanders" werden vrijgesproken voor bijv. rijden met een taxi, zonder verzekering met 140 km/h op de ring A10, rijden zonder verekering, parkeren op een invalideplek, enz.enz.
Toen ik wel werd veroordeeld om te dokken, liep ik dus ff de zaal uit om te kijken of ik wel in het gerechtsgebouw was. Toen ik weer de rechtzaal in liep was de rechter enigzins geirriteerd en vroeg aan mij waarom ik de zaal uitliep.
Mijn antwoord was eerlijk en simpel, namenlijk dat ik ff wou kijken of ik wel in het goede gebouw was, daar ik er altijd vanuit ging als echte Nederlander, dat er in een gerechtsgebouw altijd "recht" werd uitgesproken, maar dat ik het gevoel kreeg dat er alleen maar "krom geluld" werd in mijn geval.
Resultaat dat ik de onterechte boete (die ik toch al moest dokken) en een dag in de cel, met daarovereen ook nog een erg hoge boete voor minachting van de rechtbank mocht betalen.
Mijn punt is dus dat die gasten met liegen,bedriegen,bedreigen en bestelen gewoon wegkomen en wij dankzij die laffe linkse pappen en nathouden politicie gewoon genaaid worden.
Ik vraag mezelf ook nog steeds af wat de uitspraak zou zijn geweest als een haatbaard een theelichtje naar de gouden koets had gegooid.

Ronnie L5042 | 08-09-14 | 23:52

vleespijp dan?

Rijole | 08-09-14 | 23:38

We weten nu al hoe dit afloopt.
Eerst komt het excuus "het ies coeltoer" om met een bijl de politie aan te spreken.
Mocht er een agent ballen hebben is er een kleine kans dat de bijltjeshaatbaard voor de rechter moet komen. Ook daar weten we al wat de uitspraak van de linksgeorienteerde, prominente PvdA aanhangende, door PvdA uiteraaard ook gesponsorde edelachtbare voor uitspraak zal doen.

De laatste keer dat ik voor een rechter stond voor een onterechte overtreding
(Parkeerboete omdat het parkeerkaartje niet leesbaar achter het voorraam lagomdat mijn raam beslagen was

Ronnie L5042 | 08-09-14 | 23:27

Altijd ontkennen, altijd iemand anders zijn schuld. Typisch voor dit soort volk.

Hei-kneuter | 08-09-14 | 21:25

-weggejorist en opgerot-

Haring knoflooksaus | 08-09-14 | 20:10

@Islamofiel | 08-09-14 | 17:28. Er hoeft niks bewezen te worden; je MAG NIET met een vleesmes over straat. Toen ik nog schermde mocht ik ook niet met mijn blote floret over straat; die moest een jas aan. Die man moet een boete (maar dat durft men natuurlijk niet)

Maria.1 | 08-09-14 | 19:01

"MARINE LE PEN wil daarom de jaarlijkse instroom van immigranten (in Frankrijk) beperken van 200 duizend naar 10 duizend. Gezinshereniging wordt onmogelijk gemaakt, het verdrag van Schengen opgezegd, controles aan de grenzen in ere hersteld. Als een bedrijf iemand wil inhuren, moet het de voorkeur geven aan een Fransman. Deze punten zijn in strijd met het Europees en internationaal recht."

Ik zou zeggen : Marine le Pen gaat vast en zeker president worden met zo een ijzersterk verkiezingsprogramma. Dit programma zouden wij ook moeten volgen in Nederland. Dat zou al een hoop oplossen in de Schilderswijk en in Nederland.
En verder: Laat ze het lekker bekijken met het Europees en internationaal recht, we kunnen het zelf wel uitzoeken.

200.000 immigranten per jaar alleen al in Frankrijk. Dat betekent op termijn etnische zelfmoord. Hetzelfde geldt met de aantallen die nu jaarlijks binnenkomen in Nederland. We moeten stoppen met dat soort waanzin. Je ziet nu in de Schilderswijk waar het toe leidt : Het is geen groep mensen, die zich wil aanpassen en die hier komt bijdragen aan onze cultuur en onze samenleving. Neen, het is een groep barbaren, die hun eigen parallelle samenleving opzetten in ons land. Ze zijn dermate onverdraagzaam, dat ze straks alles wat bij ons waarde heeft, zullen vernietigen.
Ze accepteren ons rechtsstelsel niet, onze culturele gewoontes niet (kijk maar naar Zwarte Piet, die niet meer zwart mag zijn). Ze overladen ons met schuldgevoelens (denk maar aan die slavenspelletjes bij de jaarlijkse slavenherdenking) en ga zo maar door. Als we terugkijken naar de eerste 14 jaar van deze eeuw, dan zien we een ontwikkeling, waarin al deze dingen steeds erger worden. De polarisering neemt toe. De hoogste tijd dus dat deze trend omgebogen gaat worden. In Frankrijk gaat Marine le Pen dat doen, maar wie zal dat in Nederland gaan regelen ?

vivaldi | 08-09-14 | 18:41

Twee mooie momenten van de polemische stijl die zo kenmerkend zijn voor actieve moslims.

De slager bedreigde niemand maar kwam de boel sussen. Bewijs maar eens dat het niet zo is.
dan:
Volgens Khoulani heeft de politie het verder aan zichzelf te danken dat de menigte woedend werd: "Door de ID-checks, het politiegeweld en de intimidatie zijn veel Schilderswijkers het gewoon zat.”

Ook polemisch. Valt over het gevolg en sluit de ogen voor de aanleidingen van politie-optreden. Maar bewijs maar eens dat hij ongelijk heeft.
Probleem is dat links en gutmenschen zich door dit soort polemische omdraaiingen op het verkeerde been laten zetten en de gunst van de twijfel laten doorslaan in het voordeel van de beweringen.

Islamofiel | 08-09-14 | 17:28

Dat beweert raadslid Abdou Khoulani! Wie daar instinct spoort niet! ISIS sust de boel ook met een vleesmes! Abdou Khoulani maakt gebruik van Taqyya en denkt dat wij allemaal gek zijn! Deze leugenaar moet uit de raad gezet worden! En ontslagen net als mevrouw Haifa! Het is een zooitje daar in Den Haag en het wordt steeds gekker!

Lexus01 | 08-09-14 | 16:26

... Weet je gelijk wie die man is die elke zondag het vleesch komt snijden :p

Fera | 08-09-14 | 16:17

bisbisbis | 08-09-14 | 10:50
Dank je. Dat wist ik niet, en het verklaart deels de idioot hoge concentratie allochtonen daar.
Toch weer wat wijzer geworden vandaag.

spoiver | 08-09-14 | 15:47

Langere knuppels, meer traangas, Tazers en Beanbags graag voor het korps Haaglanden. Die hebben ze gewoon nodig. Maar dat zal Jozias wel te escalerend vinden.
Ik neem mijn petje af en heb diep respect voor de agenten die het straatwerk daar moeten doen.

Eppo | 08-09-14 | 13:43

Tuurlijk zal die agent een bekende zijn, een van de weinigen die nog durft op te treden tegen het tuig daar.

geomario | 08-09-14 | 13:35

In de Schilderswijk zijn ze joden ook zat. Incidentje natuurlijk. www.omroepwest.nl/nieuws/07-09-2014/jo...
Wat een rel was het toen er in Duindorp een ruit was ingegooid bij een moslim. Terecht - dat wel. Maar waar blijft nu de massale verontwaardiging?

Hommel | 08-09-14 | 13:00

Mensen, het kan mij niet fout genoeg gaan in Nederland. Laat de boel maar escaleren, kunnen we eindelijk de grote schoonmaak beginnen.

funkyd | 08-09-14 | 12:59

Een duindorper krijgt van de rechter 80 uur taakstraf van de rechter omdat hij iets van burka en kameel heeft geroepen.In het kalifaat schilderswijk mag je alles straffeloos roepen zelfs de politie wordt aangevallen ongelofelijk dit.Discriminatie werkt tegenwordig 1 kant op geld niet voor de nedelander.

Maco3key | 08-09-14 | 12:58

Ben het met ze eens. Zoeken het zelf uit.. goed plan. Hek er omheen, GSM masten weg.. stroomdraadje eruit en gasleidinkie voor zover nog niet voor het koper opgegraven dicht en ze doen hun best maar. Geen Oranjevrijstaat maar Berbervrijstaat.. vrij inreizen maar geen uitreisvissum anders dan naar land van herkomst.

Dr. Drek | 08-09-14 | 12:55

Ik ben dit zat:gehttp://www.telegraaf.nl/binnenland/23055192/__Bijna_dood_om_15_euro_buit__.htmlwoon

autochtonen zijn gewoon vogelvrij lijkt het wel.

Maria.1 | 08-09-14 | 12:54

Deze mensen zullen alles goedpraten of rechtvaardigen. Het enige scheidingspunt wat van belang is, is of je een moslim bent of niet.

Het geloof heeft ze mentaal dusdanig verkankert, dat zij losstaan van elke vorm van moraal of rede die enigzins aansluit op de de Verlichting. Het is een eeuwige, stilstaande, alle levenslust verterende religie, die draait om pure onderdrukking in dienst van de man.

Fascisme of communisme... het werd door de mens grotendeels overwonnen ten koste van miljoenen doden.
Maar overwinning op deze religie gaat dit overtreffen.

Statler en Waldorf | 08-09-14 | 12:53

Published on Sep 6, 2014

Zo word een kleine jongetje van niet eens 13 jaar aangehouden in de Schilderswijk dit kan tog niet gebeuren met dank aan appie die het heeft gefilmpt

Van de uploader. Ik weet genoeg.

Cootgie1 | 08-09-14 | 12:46

Gelukje dat deze man geen schietclub uitbaat.
Die Abdoe Khoulani lijkt mij rijp voor het gesticht. Zijn er geen minimumeisen waaraan iemand moet voldoen alvorens deze als volksvertegenwoordiger mag optreden?
Kunnen politieke partijen met een godsdienstig karakter niet gewoon verboden worden.

crk | 08-09-14 | 12:44

Waar zijn de extra coole bjil-kalmeringsbeelden, kom op zeg, heel de shariawijk loopt vol met uitkeringstrekekers die eieren en tomaten kopen om die lekker te kunnun scrambelen, die hebben ook allemaal een telefoon om het recept op te zoeken.
En aldus filmen ze ook massaal alles.

Boobystrap | 08-09-14 | 12:25

Lekker verhaal, Punani!

NACademicus | 08-09-14 | 12:20

.. moeten ze eens proberen in Duindorp.

slootschurftklootzak | 08-09-14 | 12:07

Abu Khoulani,

Het is niet aan de buurtslager, de kebabverkoper of welke haatreligieaanhangend figuur dan ook om de boel te komen sussen.

Dat is de taak van de politie. De politie hanteert de wet. De wet staat boven welke religie/ideologie dan ook.

Snappie ???

Fratello | 08-09-14 | 11:56

Stel: ik ben timmerman en ik kom met mijn autochtone Rotterdamse bakes effe kijken bij een opstootje met een klauwhamer in mijn hand. Gaat niet lang duren voordat ik een knie in mijn nek heb en in een busje gesmeten wordt.

bello | 08-09-14 | 11:56

@Petrus Poortwachter | 08-09-14 | 11:53
wroeten = wringen natuurlijk. Ik moet steeds aan varkens denken als het weer eens over mossels gaat. Hebben ze het natuurlijk zelf naar gemaakt...

Petrus Poortwachter | 08-09-14 | 11:55

Ik weet niet of mijnheer khoulani dat chaotische filmpje heeft gezien, maar dat is echt een omgeving om je met een groot mes tussen te wroeten.

Petrus Poortwachter | 08-09-14 | 11:53

@plantmaar  | 08-09-14 | 11:34
Dank. Mijn nekharen gaan echt overeind staan als de racismekaart gespeeld wordt, want een roomblanke Nederlander kan net zo goed moslim zijn.
Mijn "allochtone" vrienden zijn het helemaal zat om constant in een hoek gedrukt te worden. Want juist door het gedrag van moslims worden ook zij met argwaan benaderd.

Racism is in the eye of the beholder.

Dhr. de Wit | 08-09-14 | 11:53

Je mag niet met wapens op straat. Deze man had dus een bekeuring moeten krijgen. Klaar.

Maria.1 | 08-09-14 | 11:50

Aparte werkkleding heeft die slager met zijn bijl.
Schijnbaar gelden de hygiëne regels en dergelijke ook alleen voor Nederlanders en niet voor de booslims.

faqu2 | 08-09-14 | 11:49

Voor meer islamitische medelanders met 'vredespijpen' schakelt u dinsdagavond om 20:30 in op NPO1.

Rémy Martin ® | 08-09-14 | 11:44

Toevallig mes in handen, nou wees blij dat het geen handgranaat was. Toevallig. HAHAHAHAAAHAAAAAA. Veel plezier in Den Haag met jullie multiculturele samenleving. Is een verrijking voor de stad. Veel plezier nog.

vrijdaggehaktdag | 08-09-14 | 11:43

Maar goed. Abdoe Khoulani van de Partij van de "Eenheid" en beroepsmoslim probeert duidelijk te maken dat wanneer een moslim met een vleesbijl op je af komt stormen dat, uiteraard, met vreedzame bedoelingen is.
Zoals dat dagelijks weer in het nieuws is te zien.
Zelfs bij de NPO, die ECHT alleen maar door terminaal-islamitische zeloten beschuldigd kan worden van "anti-islam propaganda".

Wordt het ondertussen niet hoog tijd om figuren als Abdoe Khoulani los te weken van hun diverse inkomens uit subsidie uitkering & multiKul?

Jan Passant mk2 | 08-09-14 | 11:38

Dhr.de Wit, dat was een perfekte benoeming en verklaring!
Racisme is de uitsluiting van een ras, op gronde van waar iemand vandaan komt, en niet het geloof dat iemand beleid!
Jammer dat onze leiders nooit verder zijn gekomen dan de B.L.O., want dan hadden ze het nooit zover laten komen!

plantmaar | 08-09-14 | 11:34

Zo zie je maar wat voor wijze lessen wij krijgen vanuit de islam: als er een man met een mes of bijl dreigend op je afloopt, hoor je eerst te vragen of hij toevallig slager is, daarna of hij vredestichtend komt optreden. Pas bij 2 ontkenningen hoef je je dienstwapen te trekken. Klinkt veelbelovend.

mister niet scherp | 08-09-14 | 11:34

Cuyahoga | 08-09-14 | 10:32

Dit zou inderdaad zo op het jeugdjournaal kunnen verschijnen,

mis-se-lijk-makend hoe de NOS de tere kinderzieltjes probeert te beïnvloeden. Uiteraard voorgelezen door een van de vele excuus negerinnen.

Van Nostrand | 08-09-14 | 11:30

Twee woorden : hypocriete politicus, dat is natuurlijk wel een pleonasme.

Maar deze lui zijn allemaal hartstikke gestoord, stond laatst bij een visboer in deze prachtwijk (waar ik overigens nooit meer zal terugkeren) en de licht getinte winkelier beweerde glashard dat de NL regering achter het neerhalen van de MH17 zat. De debiel noemde alleen Balkenende nog als MP... Nuf said, er vloeit gif door de aderen van deze "bevoljkingsgroep"

Duck Twacy | 08-09-14 | 11:24

Bom erop!

Heisessie | 08-09-14 | 11:21

KMar. hier is onze politiemacht niet toe opgeleid.

newray | 08-09-14 | 11:20

@doldwaas | 08-09-14 | 11:08
Ja, draai de boel maar weer om, dat helpt enorm.
Weet je wat het is met dat "raciaal profileren"? Dat is pure bullshit. Ten eerste gaat het niet om "ras" maar geloof. Ten tweede, als er één groep is die profileert, dan zijn het moslims wel.
Ik heb geen enkele moeite met Chinezen, Surinamers, Antillianen, Vietnamezen, Spanjaarden, Fransen, IJslanders, Bongobongonezen en wat er allemaal aan etniciteit rondwandelt in Nederland,
Het zijn de gelovige klootzakken die de boel verstieren!

Dhr. de Wit | 08-09-14 | 11:14

Vroeg ik me af: hadden die mensen die eieren en tomaten toevallig bij zich? Of hebben ze die snel "gekocht" bij de supermarkt aan de overkant?

Mr Dixit | 08-09-14 | 11:10

Aan de ene kant is raciaal profileren gewoon een probleem en snap ik dat als je een kleurtje hebt je er een keer klaar mee bent om minderwaardig behandeld te worden. Aan de andere kant heeft die 'slager' heel veel geluk dat we in Nederland leven. Als ie in de VS met een vleesbijl op een politieagent afgelopen was, was ie niet in de boeien geslagen maar neergepopt.

Doldwaas | 08-09-14 | 11:08

-weggejorist-

slotbert | 08-09-14 | 11:08

@bisbisbis | 08-09-14 | 10:50
Ik ben een echte "oud-Schilderswijker" en dit kan ik beamen. Ons gezin is half jaren 80 verhuisd naar Zoetermeer aangezien de wijk zo enorm aan het veranderen was dat wij er ons niet meer thuisvoelden. De sfeer sloeg om toen de buurt rond de oude Koningstraat / Hoefkade werd afgebroken in het kader van stadsvernieuwing.
Een sprekend voorbeeld is dat omstreeks 1984 toen de gloednieuwe Albert Heijn in de Koningstraat werd geopend, het zo'n beetje de eerste supermarkt was met camerabeveiliging en beveiligers. Dat was niet omdat de "asociale" oud-Schilderswijkers de boel leegroofden, maar "mohammedanen".

Inmiddels terug in 070 want 079 is een stad zonder smoel en sfeer plus er is bijna geen werkgelegenheid in de forenzende Groeistad.

Dhr. de Wit | 08-09-14 | 11:07

Tijd dat NL een kalifaat word van autochtone kaaskoppen ipv al dat mekkerende gespuis dat tegen ons is. Dus bij deze, NL is vanaf nu 'AS' (Autochtone Staat), verenig U en houdt Uw rug recht voor het vaderland.

XaleX_2 | 08-09-14 | 11:07

Ja mensen het is een grote vergissing.De slager had net spareribs en biefstukken gehakt en kwam iedereen uitnodigen voor een grote verzoenings BBQ...

Jullie hebben gewoon geen vertrouwen meer in de goedheid van de mensen... tsss... tssdd

dirkieeee | 08-09-14 | 11:06

We proberen met onze beschaving het op te lossen. Maar het is niet op te lossen met beschaving. Wroeging, geweten of sociaal zijn, rekening houden met anderen, kunnen ze niet. Dat is onderdeel van de beschaving. Anderen tolereren, en accepteren. Altijd weer die excuus dat zij het probleem niet zijn. Ze hebben ons gedwongen. Geen stageplaats, dan maar een bank overvallen. Ze passen niet in een beschaving. We passen keer op keer onze regels aan, om ze erbij te halen. Maar het is een heilloze onderneming. Neem je verlies, en donder ze weg. Dat kansloze moslim volk.

Wim Venijn | 08-09-14 | 11:06

@Litsehimmel | 08-09-14 | 10:55
-
Goedenmorgen, mevrouw, buitengewoon verheugd dat u uw uitroep van acclamatie toevoegt - maar wélk gedeelte van mijn historische beschouwing wenst u vanuit het Friese precies te onderschrijven?

bisbisbis | 08-09-14 | 11:03

Oooohw, zeg dat dan. Het was slechts een sus-actie van de 13-jarige, met een vleesbijl in z'n handen die daar "toevallig" in zat, zegt een geïnfiltreerd Moslim-raadslid die ISIS steunde in Tweets. Dit soort gasten zijn levensgevaarlijke infiltranten. Meteen uit de Gemeenteraad trappen en lekker naar zijn Moslim-zooitje sturen. Hij is tegen Nederland? Lekker opzouten dan mongool! Ik mot je in elk geval niet.

Jan Gordelroos | 08-09-14 | 10:56

Het wordt tijd om cruiseschepen klaar te maken voor inscheping.

Heinzz | 08-09-14 | 10:55

bisbisbis | 08-09-14 | 10:50
Hear, hear.

Litsehimmel | 08-09-14 | 10:55

Men regelt het daar zelf allemaal wel... behalve de financiering. Daar mag ú blijven voor opdraaien! Tádáaadzingboem.

Tricephalus | 08-09-14 | 10:55

@Litsehimmel | 08-09-14 | 10:50
Yep, en nu bij de bespreking over de Jihad ook door de eigen achterban islam als ideologie werd genoemd wordt het hoog tijd om de ideologie in de islam eens haarfijn bloot te leggen. Het beestje benoemen, de 'hiddden agenda' op tafel smijten. Eens kijken hoeveel er dan nog overblijft van een coexistentie met onze democratische rechtsstaat.

drekzooi | 08-09-14 | 10:53

Het is hard nodig dat Nederland een samenlevingscontract invoert voor nieuwelingen en dubbelpaspoorters.
Daarin moet een clausule staan dat je met het onderteken de Nederlandse wet boven elk religieuze wet stelt. Wil je niet tekenen dan houdt het op en moet je je heil maar ergens anders zoeken.

Dhr. de Wit | 08-09-14 | 10:53

Dat goedpraten van a-sociaal gedrag heeft Abdoe Khoulani geleerd van onze wegkijkende politici.

Willem van Rood | 08-09-14 | 10:53

Zou iemand in zijn normale verstand, als slager, met een vleesmes naar buiten lopen? Wat een mentaliteit hebben ze. Barbaars. En dat is niet verenigbaar met beschaving. Paspoort afnemen, en flikker ze over de schutting, naar barbarenland. Waar ze zo graag willen zijn.

Wim Venijn | 08-09-14 | 10:52

@spoiver | 08-09-14 | 10:02
-
Echte Schilderswijkers zijn al de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw, bij de vernieuwing van de Schilders wijk onder het Regime Duivesteijn gedeporteerd (soms: letterlijk) naar nieuwbouwwijken, in het kader van het 'concentratiebeleid' van de toenmalige Gemeentelijke Sociale Dienst, die van mening was dat je alle exotische nieuwkomers moest concentreren langs de Parallelweg,de Hoefkade en de Hobbemastraat (en toen de wijk te klein werd: langs de Paul Krugerlaan in de Transvaalbuurt)
-
Die Shariawijk is geen toeval - die heeft de gemeente zélf op haar geweten.
-
En echte Schilderwijkers, die bestaan alláng niet meer.

bisbisbis | 08-09-14 | 10:50

Tuurlijk, volstekt normaal om als slager met vleesbijl in de hand naar buiten te lopen als daar wat te zien is. Waarschijnlijk neemt hij de bijl ook mee als hij even gaat poepen.
Goedpraten, ontkennen, het blijft gebeuren zolang het torentje in Den Haag nog niet bestormd wordt.

panadol | 08-09-14 | 10:50

Voor moslims staat de koran boven elk aards wetboek, dat is een feit.
Dhr. de Wit | 08-09-14 | 10:41
Sterker nog, voor moslims is de Koran HET wetboek. Koran = staat = wet. Geen Trias Politica maar een soort Drie-eenheid. Totdat men doordrongen is van dat feit zal het gevaar van de Islam altijd onderschat blijven.

Litsehimmel | 08-09-14 | 10:50

Na 1945 vonden we het een geruststellende gedachte dat Duitsers weer in Duitsland woonden.
Na 2014 zou ik het een geruststellende gedachte vinden als marokkanen weer in marokko, turken weer in turkije en islamhomo's weer in islamhomië zouden wonen.

Petrus Poortwachter | 08-09-14 | 10:48

-weggejorist-

Rest In Privacy | 08-09-14 | 10:46

Hahaha, Schilderwijkers zegt ie, ze kunnen zichzelf beter Hakbars noemen.

Rest In Privacy | 08-09-14 | 10:46

Unieke tijd leven we in. Eigenlijk moeten we zoveel mogelijk vastleggen wat die mosselratten elke dag uitspoken. Dan kunnen we er over 20 jaar een mooie maatschappijkritische film van maken. Verplicht voer op elke school om te laten zien hoe 20 jaar eerder de wereld zich bijna naar de middeleeuwen liet teruggooien door een stelletje compleet doorgedraaide religekken.
Hopelijk kunnen we dan ook zeggen dat die hele islam een grote gruwelijke grap was.

drekzooi | 08-09-14 | 10:44

Alle vleesbijlen het land uit

Darkwater | 08-09-14 | 10:44

-weggejorist-

kopje zwarte thee | 08-09-14 | 10:42

In onze wet is geregeld dat je je kinderen niet in elkaar slaat en dat je je ten alle tijden moet kunnen identificeren als wetshandhavers daar een verzoek toe doen. Wil of kan je daar niet aan voldoen dan overtreed je de wet.

Voor moslims staat de koran boven elk aards wetboek, dat is een feit.
Aangezien Nederland groot is geworden door regulering en wetten, wat je er ook van vindt en denkt, en omdat dit op geen enkele manier niet te verenigen is met hun prehistorsiche boekje, is de enige oplossing dat ze dan maar moeten vertrekken.

Ze willen wel de lusten maar niet de lasten en zo rolt onze samenleving nu eenmaal niet.

Dhr. de Wit | 08-09-14 | 10:41

Khoulani : “De politie moet nu eindelijk actie ondernemen. Rotte appels moeten weg uit het korps of worden overgeplaatst."
OK, maar dan ook de rotte appels weg uit de Schilderswijk.
Het zal dan rustig worden daar.

Mr. Happy | 08-09-14 | 10:40

Abdoe Khoulani; "De piloten werden onwel en de moslims hebben de stuurknuppel overgenomen om de mensen te redden. De zionisten hebben echter vooraf geknoeid met de navigatie. Dat is mijn visie op de WTC-ramp".
Abdoe, ik weet dat het nog vroeg is maar drie flessen Jack Daniels zouden je goed doen.

meneer der meneren | 08-09-14 | 10:40

De politie kwam op een melding kindermishandeling af, dat is toch goed?
Een 14 jarige jongen die veel te agressief was tegen de politie wordt aangehouden? wat is daar mis mee?
Het enige wat ik mis in dit bericht, waar is de dader die dat kind mishandelde?

Hot-Target | 08-09-14 | 10:39

Iedere dag geHAKt dag, da's de schilderswijk!
Misschien omzetten in Wilders-wijk?
Tis maar een ideetje...

MediaMogul | 08-09-14 | 10:39

@Cuyahoga | 08-09-14 | 10:32
een perfecte verwoording van de linkse- en ook islamitische werkelijkheidsbeleving. De Nazi's waren nog niet half zo bizar met hun propaganda.

Jan Passant mk2 | 08-09-14 | 10:39

Waarom doen ze in Den Hagistan niet waar ze altijd zo goed in zijn.
Alles verbieden wat met Islam te maken heeft.
Oh nee weg met ons natuurlijk...

de SENSEI | 08-09-14 | 10:36

Gelukkig is de man die dit roept heel geloofwaardig, dus kan de politie eens goed bij zichzelf te rade gaan.
De vraag is, wanneer de autoriteiten dit soort mafkezen eens keihard op hun plaats terugzet.
Volgens mij valt zo'n publicatie als opruiing te zien.

xspalm | 08-09-14 | 10:35

Geen politie meer inderdaad. Permanent de KMar laten rondrijden in die wijk.

Russ Meyer | 08-09-14 | 10:32

Toch zal er op een kwade dag iets aan de islam gedaan moeten worden, in voormalig democratisch en voormalig gemoedelijk Nederland.
Voordat de islam iets definitiefs gaat doen met Nederland.

Naarmate er meer moslims komen holt de democratie en de verdraagzaamheid achteruit. Bukken voor de islam levert alleen een zwaardere heipaal in je achterste op.
Islam=armoede achterlijkheid intimidatie geweld xenofobie.

Jan Passant mk2 | 08-09-14 | 10:32

Bij het jeugdjournaal zijn ze al weer druk bezig met een itempje hieromtrent:
"In Den Haag is een jongen van 13 mishandeld door de politie.
De jongen liep zo maar over straat met zijn vriendjes en werd door twee agenten plotseling van achter aangevallen en tegen de grond gewerkt.
De politie is boos omdat veel mensen in de Schilderswijk voor IS zijn. Dat is een groep mannen die het zat is dat Amerika hun steden bombardeert, waarbij veel vrouwen en gehandicapte kinderen omkomen.
Zij doen zelf ook wel eens wat minder aardig, maar dat is alleen om Amerika bang te maken zodat ze stoppen met bombarderen.
Tijdens de mishandeling kwam een slager naar buiten om iedereen een plakje worst te geven en de boel te sussen, maar deze werd door de politie ook hardhandig in de boeien geslagen.
Veel moslimkinderen voelen zich niet meer veilig in ons land.
Door de uitspraken van meneer Wilders worden zij dagelijks met de dood bedreigd, en nu moeten ze ook al bang zijn voor de politie."

Cuyahoga | 08-09-14 | 10:32

nog steeds geen reactie van van Aartsen, of is hij in het weekend ook naar Syrië vertrokken?

plantmaar | 08-09-14 | 10:31

Alleen een zwakzinnige zou een vleesbijl meenemen om een ruzie te sussen.

Abu al Uitkering | 08-09-14 | 10:31

Shariawijk=Slagerswijk

clabamsk | 08-09-14 | 10:29

Het klinkt hard maar een bom op Den Haag.
De collateral damage is positief ( lees politiek weg)

de SENSEI | 08-09-14 | 10:29

Ik snap het probleem niet. De politie had die wapens ook gewoon in handen op het moment van aanhouding. Niks aan het handje.

TheEgg | 08-09-14 | 10:29

En toch gaan ze het voor elkaar krijgen om geen politie meer in de wijk te zien. Kleine stapjes tegelijk, en Jozias heet Haas, en die weet nergens van!

lanexx | 08-09-14 | 10:28

Jozjihad Aars keek,en zag dat het goed was in zijn stad.

R.B.Scott | 08-09-14 | 10:26

@Einde van de Domheid | 08-09-14 | 10:11
Dit lid van de schaamtecultuur was echter tot op het bot toe geprovoceerd door racistische politieagenten en Wilders, daarom moet het meevoeren van een bijl zonder holster maar kunnen. En hoewel de slager buiten zinnen was, was hij natuurlijk nèt niet genoeg buiten zinnen om daadwerkelijk te houwen - want dat mag niet van de religie van de vrede. Niet voordat je hebt gecontroleerd of het piemeltje besneden is en je aanstaande slachtoffer naar de juiste richting bidt.

Guido | 08-09-14 | 10:23

Een kromzwaard recht lullen. Het kan!

Ashtrey | 08-09-14 | 10:22

alle polder- en schilderjihadi's wordt van harte aanbevolen naar Syrie af te reizen. Gaarne enkele reis boeken en NL paspoort inleveren.

Kopje Suiker | 08-09-14 | 10:22

Stop nu eens gewoon die onterechte uitkeringen, zeg dat ze net als hun grootvaders hier zijn om te werken, buig mee of barst en vertrek.

grindbak | 08-09-14 | 10:21

Precies. Als een muzelman kwaad wil, pakt hij zijn kromzwaard.

Guido | 08-09-14 | 10:18

Jozias is uiteraard weer superstil en heeft z'n kop alweer in het zand gestoken.

"Wat een goed voorbeeld is burgemeester Jozias van Aartsen toch voor de samenleving" *kuch*

LangeTijdGeleden | 08-09-14 | 10:18

Deze lijer zou advocaat kunnen worden, hij kan goed rechtpraten wat zo krom is dat het bijna om zijn as heengedraaid weer recht wordt.

Want ja, bewijs maar eens dat de slager niet de boel kwam sussen he. Dat zou wel weer eens de Nederlandse polder-status kunnen worden van deze actie.

Hier kan alles, hier mag alles. Ja hohoh, hun dan. Wij niet.

Want tolerantie enzo, U kent het...

Realism Is All | 08-09-14 | 10:18

En dan een zaak tegen Geenstijl beginnen, vanwege een fotoshop die eigenlijk voor de hand ligt. Niemand neemt dadelijk de politiek nog serieus. Hoe wil je dan nog een land opbouwen?
De hele regering dient af te treden en burgemeesters dienen opnieuw gekozen te worden. Denk dat dit onvermijdelijk is, wil je de bevolking nog eensgezind en gemotiveerd krijgen.

ET007 | 08-09-14 | 10:17

Wordt tijd dat de politie standaard GoPro's draagt, kunnen we die nonsens direct ontkrachten.

Het Vragevuur | 08-09-14 | 10:16

Zij zijn allemaal slagers

Infidelio | 08-09-14 | 10:15

Het steeds maar weer toepassen van de ID plicht, is inderdaad een grove schending van de mensenrechten.

Van Nostrand | 08-09-14 | 10:15

Minder minder minder

Cochisejicarilla | 08-09-14 | 10:15

wat moet je hier nu nog op zeggen.
er zijn door de politie inmiddelss autochtonen te over doodgeschoten omdat de politie zich bedreigd voelde door aardappelschilmesjes of een tatoeage, maar een man met eeb vleebijl is OK?

Pak nou es door van Aartsen. gewoon noodtoestand afkondigen en hard anpakken

kees1960 | 08-09-14 | 10:15

Het zal alleen maar erger worden, en grenzen zullen steeds vaker opgezocht worden en de conflicten heviger, het verweer zal altijd zijn dat het niet aan hun ligt maar dat ze geprovoceerd worden en niet begrepen, net zolang dat ze inderdaad hun eigen orde diensten mogen gaan inzetten want die begrijpen de cultuur en de mensen zogenaamd beter. En geloof me, onze politiek vind dat dan ineens een goed idee. En zo beetje beetje bij beetje grijpen ze de macht, eerst de wijken, dan de steden en dan het land.

StijlvolRechts | 08-09-14 | 10:15

Moet natuurlijk "ongelovigen" zijn.

ronald2887 | 08-09-14 | 10:13

Ik word echt dood en doodmoe van "minderheden" in dit land die keer op keer de boel op stelten zetten, waarbij het ook maar aan een greintje fatsoen en besef van normen, waarden en zelfreflectie ontbreekt, en waar het halve land inclusief geldverslindende subsidiesponsjes annex vingerwijsclubjes van op de achterpoten staat. Wanneer gaan wij, en met name de overheid die ons moet beschermen, eens hard optreden tegen tuig? Of dat nu roomblank of pikzwart (padron, gekleurd) is? Nederland wordt langzamerhand onleefbaar en in plaats van echte (maatschappelijke) problemen aan te pakken, houden we ons bezig met onzin als zwartepietendiscussies en misplaatst geblèr over racisme.

Le Roi | 08-09-14 | 10:12

smoezen hebben die moslims altijd overvloed. Logisch want in de koran staat dat je de gelovigen moet misleiden waar het kan.

ronald2887 | 08-09-14 | 10:12

Kijk, dat die mossels 24/7 aan taqiyya doen, dat zit in hun genen en moet van hun sprookjesboek.
Dat er mensen zijn die erin trappen of deze mensen maar enigzins serieus nemen of überhaupt een podium geven is veel erger.

Het is overigens heel makkelijk om te controleren of een aanhanger van de woestijngod de waarheid spreekt als het gaat over bijvoorbeeld gebeurtenissen of dingen:
Houd een spiegeltje vlak voor zijn mond als hij uitademt, beslaat het spiegeltje, dan is het gelogen.

Cuyahoga | 08-09-14 | 10:11

Dat houdt niet stand in een rechtbank.
Het is namelijk al verboden om met een bijl die niet in een leren holster zit op straat te zijn.
Vervolgens is het ook de lethagische houding tov ISIS en de enthousiaste vlagzwaaierij die de burger een beetje te moede wordt. Beste Abou, zeg tegen je piepel dat zich niet moeten laten provoceren.

Einde van de Domheid | 08-09-14 | 10:11

Wat een steekhoudend argument. Haha. Steekhoudend.

Ashtrey | 08-09-14 | 10:11

Fantasie kun je die booslims niet ontzeggen. Maar waarom gaan ze niet gewoon naar hun zandbak, misschien kunnen hun praatjes verkondigen aan een kameel.

Rest In Privacy | 08-09-14 | 10:10

''een slager, met toevallig een groot mes in zijn handen''.

jaja..

Van Nostrand | 08-09-14 | 10:08

Prima geïntegreerd, hoeveel autochtonen kennen tegenwoordig de uitdrukking 'bijltjesdag' nog? /D66-modus

Kapitein Stijlvol | 08-09-14 | 10:07

wij moeten ons meer in de islamitische medemens verdiepen voordat we in het wilde weg oordelen over hen.
wakkere_nederlander | 08-09-14 | 10:04
OK, goed. *eens kijken ... hart ... lever ... nieren ...* "OK, naai maar weer dicht."

Litsehimmel | 08-09-14 | 10:06

Als een islamitische slager met een bebloede bijl op u afkomt is dat een teken van vrede, dat hij de boel komt sussen.

wij moeten ons meer in de islamitische medemens verdiepen voordat we in het wilde weg oordelen over hen.

wakkere_nederlander | 08-09-14 | 10:04

Hij met eens weten wie wij tot kotsen aan toe zat zijn.

Tjemig | 08-09-14 | 10:03

"... en tomaten naar de politie gooiden"

Het was gewoon een anti ISIS demonstratie van de SP.

Ik heb een leuk idee voor MB (spelletjesfabrikant), de volgende zinsnede "raadsjihadist Abdoe Khoulani" gaf mij inspiratie voor het volgende spel.

Kleine variant op "wie ben ik" is het spel "Raad de Jihadist" aan de hand van 5 vragen en 1 hulplijn (tap, waterboarden of paspoort afpakken) moet je uitvinden wie de Jihadist in de samenleving is. Eerste editie kunnen we alvast naar de AIVD sturen, hopelijk leren ze er van. Alhoewel ik denk dat de AIVD niet zo veel te verwijten valt maar wel hun bovenbaas Plasterk en ook Opstelten.

Kaas de Vies | 08-09-14 | 10:03

Als ik hier schrijf wat ik van de latente Marokkaanse flikker Khoulani vind krijg ik een permaban.

Kouseband | 08-09-14 | 10:02

Nu we het toch over ID checks hebben.. Graag 1 van de 2 inleveren aub.

The Next Subject | 08-09-14 | 10:02

Zucht. Nog maar een keer dan:

Minder, minder, minder! Ook vleesmessen.

Dick Luyenlomp | 08-09-14 | 10:02

"Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen. De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein." Toen nog wel, ja.

Litsehimmel | 08-09-14 | 10:02

Ik denk dat de echte Schilderwijkers liever zien dat de politie veel harder optreedt.

spoiver | 08-09-14 | 10:02

Weet nu niet zo goed wat ik erger vind: De taferelen die zich daar afspelen of de voortdurende erkenning van een shariawijk in de media.

netniet | 08-09-14 | 10:02

Gokje: er werden geen grenzen overschreden?

blikjegrolsch | 08-09-14 | 10:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen