Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Rechtbank Den Haag klaar voor Wildersproces II

klaarvoorwilders.png"De rechtbank in Den Haag is druk doende met de voorbereiding van het strafproces tegen Geert Wilders, hoewel justitie nog niet heeft besloten hem te vervolgen." Zo opent de Televaag vandaag. Er zijn ook al twee persrechters benoemd, dus het lijkt erop dat vanuit de conclusie wordt teruggewerkt: dat Tweede Wildersproces komt er, het hoeft alleen nog maar aangekondigd worden. En dan gaat de stad van 'Dood aan de Joden' dus Meneer Minder Minder vervolgen. Wat een giller. Maar ja, 5000 (vooraf ingevulde) aangiftes uit heel Nederland zijn moeilijk te negeren. Veel mensen wíllen de vervolging van een vrij politicus die in een vrij land een vraag (nee, DRIE vragen) stelde aan een kroeg vol mensen die vrij waren om daarop te antwoorden. In het faliekant mislukte #Wildersproces van 2011 hadden we met 'De Benadeelden' een zootje stuntels & gekkies, waaronder Meneer Prakken, Mohammed Enait & Jeroen de Kreek. Geen van alleen kon zonder stotteren een steekhoudende volzin communiceren. Als dit nieuwe proces doorgaat, staat Wilders straks weer tegenover een kongsi van kermisklanten: boze moslims, Goed Volk (voornamelijk lokaal-PvdA'ers en dito D66'ers) en een zootje onfrisse krakerstypes. De eerste groep begrijpt de rechtsstaat en vrijheid van meningsuiting meestal maar matig (is een cultureel dingetje, zij hanteren ook binnen onze landsgrenzen een ander wetboek dan wij - red.), het Goed Volk is moreel verontwaardigd (maar fatsoen & moraal zijn niet gekaderd in wetsartikelen), en krakers scanderen immer de leus 'hun wetten, niet de onze', dus het is een raadsel wat die in een Haagse rechtszaal komen doen. Het wordt weer net zo'n koekwauzenkaravaan als in 2011, willen we maar zeggen. Maar Team Wilders is ook verzwakt. Het vorige proces kostte Wilders' advocaat Bram Moszkowicz zijn titel & praktijk, een boel PVV-politici stapten uit fractie & partij en de Europese samenwerking met Front National zaait tweespalt onder de achterban. Het Haagse OM ruikt dus wellicht ditmaal toch een kans op een veroordeling. Sowieso: als 5000 mensen een vervolging willen, dan gaan we dat regelen. Zo werkt dat, in een rechtsstaat. Zou de voorgedrukte uitspraak al klaar liggen?

Reaguursels

Inloggen

"druk doende met de voorbereiding"
"we zijn er klaar voor"
.
Druk doende, druk doende… een aardappevleldje planten is druk doende. We zijn qua decadentie en intellecteel narcisme zo ongeveer op het hoogtepunt aanbeland. Of dieptepunt, da's hetzelfde in dit geval. Volkomen waardeloze nietsnutten graaien snoevend kapitale salarissen binnen voor "druk doende", zonder ook maar iets van belang te presteren of op te lossen. Criminelen worden per ommegaande via de draaideur weer op de burger losgelaten, voor de zoveelste keer opgepakt enzovoorts. Goed voor "druk doende". Zakken Vullen Out Of Chaos. Dat is zo'n succes dat nu ook de politiek kennelijk via "druk doende" gaat. Je stemt niet meer, maar geeft aan, en wel op voorgedrukte aan-gif-te-formulieren. Het zal niet lang meer duren of men stemt per lynchmob. Alle gekwetsten gillend achter hun fascinatie aan. "We zijn er klaar voor". Wat een bestuur.

ben kokhals | 03-09-14 | 01:49

Ach ja,Rasmussen is ook klaar voor Rusland,maar lang niet met Rusland.Zo ook Obama met ISIS en Rutte en de onderste steen in Oekraïne. Het is de tijdgeest zullen we maar zeggen.Veel woorden,maar oplossingen ho maar.

Dolphi | 03-09-14 | 01:00

Ik ben echt benieuwd wanneer het moment komt dat we deze praktijken massaal niet meer accepteren. Moet dat nog 20 jaar duren? Ik denk (en hoop) toch eerder. Ik geef het zo'n 10 tot 12 jaar dat politiek NL, dus ook de rechterlijke macht zal overspoeld worden door de vloed. Eb is het lang genoeg geweest. We hebben het te goed in het Westen, waardoor het gevoel van onoverwinnelijkheid en goedheid voor onze medemens ons in een soort van comatueuse toestand heeft doen sukkelen. We knipperen even met onze ogen met de schijn de we weer wakker worden op het moment dat IS van zich laat spreken. Daarna dromen we weer keihard verder. Helaas denk ik dat we pas ontwaken op het moment dat er aanslagen worden gepleegd op onze dierbaren in eigen land, op NL grondgebied. zie 9/11 in de VS.
Het wordt steeds duidelijker dat macht en het uitoefenen van macht steeds vaker een prominentere rol heeft en gaat hebben in ons dagelijks leven. Steeds vaker zullen we (demense die ontwaakt zijn) dit machtsvertoon gaan ervaren. Steeds vaker zullen tot het bot toe getergd worden door de elite, tot het moment dat de slapenden wakker worden en de reeds ontwaakten on verzet komen. Wat ik zeg, nog zo'n 10 - 12 jaar. Blijft u wakker?

The Cradle | 03-09-14 | 00:46

NSB praktijken....

The Cradle | 03-09-14 | 00:18

@wakkere Nederlander.
Je hebt helemaal gelijk als je schrijft: "5000 mensen willen een vervolging.
Maar 10.000.000 mensen willen minder minder!"
--- Maar dat sluit niet uit dat die vervolging van Wilders gewoon wordt doorgedrukt door de criminele organisatie die onze overheid is. In het vorige Wilders-proces suggereerde de rechter dat een niet-politicus die uitspraken doet zoals die Wilders heeft gedaan, vervolgd zal worden. Onze overheid ziet het dus als een belangrijke taak de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken. Die vuile "liberalen" van de VVD voorop.

julesdeboules | 02-09-14 | 19:26

Tip voor Wilders: Mocht het tot een proces komen, wijs er dan op dat met *Marokkanen* bedoeld waren: *mensen met de Marokkaanse nationaliteit*.

Dus niet bedoeld werd de *afkomst* en ook niet een *bevolkingsgroep*, maar mensen met de *Marokkaanse nationaliteit*.

En uiteraard mag iedereen zeggen dat er in Nederland minder mensen met een Marokkaanse nationaliteit moeten zijn. Het is tenslotte Nederland, en niet Marokkanenland.

Einde tip. Proces bij voorbaat gewonnen.

Lewis Lewinsky | 02-09-14 | 17:55

De Koran roepcorrectot kaft, minder, veel minder kafirs, dood ze, pak ze alle bezittingen af en maak van de vrouwen slapen. Moeten Wij ons dan druk gaan maken over wat geroeptoeter?, en daar een paar Milken belastinggeld aan besteden. Moslims willen van alles, behalve Islam,minder. Niemand die ze iets in de weg legt,iedereen is bang om voor racist te worden gemaakt door moslims en politiek correcten.

Islamofiel | 02-09-14 | 17:36

Wanneer wordt deze man nu eens met rust gelaten door die criminele organisatie die zich overheid noemt, en bijbehorende media? Rehabiliteer Wilders en geef eindelijk eens toe dat hij al die jaren gelijk heeft gehad. Dus geen proces met veroordeling als overheidsoffer aan de gematigde moslims, want die bestaan helemaal niet.

julesdeboules | 02-09-14 | 17:27

Als de verenigde collaborateurs hier echt werk van gaan maken, lijkt de tijd rijp om een parade van kaalgeschorenen te gaan organiseren.

Tricephalus | 02-09-14 | 16:04

Je zal maar een vraag stellen, en dan vervolgd worden voor het antwoord van anderen?
Zeker een rechter moet toch doorhebben hoe gestoord dat is?
Of zijn we echt al zover heen, want in dat geval is er geen redden meer aan en kan het licht alvast uit.

Sleutelplanktovenaar | 02-09-14 | 15:08

Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:09
Je hebt het over rechtbank den haag, daar kan alles. OM die vrolijk van de lunch geniet aan tafel bij de rechters(dat was ooit haat en nijd en stond lijnrecht tegen over elkaar zoals het hoort)
Deel van het archief ligt verspreid over diverse advocaten kantoortjes, draait zittingen op de rol weg, laat complete dossiers verdwijnen, gooit rechters op vervroegd pensioen als ze de mist in gaan(herstellen ho maar) en als ze in paniek zijn kun je op 1 aangetekend schrijven zomaar ineens 4 stukken terug krijgen, die elkaar nog tegen spreken ook. Dat die rechtbank nog niet onder curatele is gezet is mij een compleet raadsel.

Sexpresso | 02-09-14 | 14:43

Wat een bananenrepubliek zijn we toch ook geworden. Dit soort praktijken doen me hopen dat er ooit eens echte extremisten opstaan. Gewoon om links te zien janken. Want op mijn steun kunnen ze niet rekenen, als ze zelf in showprocessen de cel in geflikkerd worden. Sterker nog, lachen zal ik!

Piet van het Padje | 02-09-14 | 14:21

Onzinproces, als je geen 'minder' mag scanderen' mag je ook geen 'meer' scanderen.
Want meer marokkanen is per definitie niet beter dan minder marokkanen.
Dat is namelijk nog nooit aangetoond.
Wat wel aantoonbaar is, is dat een land met meer Marokkanen, neem Marokko, een minder democratisch land is dan ons land, dus slechter, want wij zien de democratie als het hoogste goed.

Boobystrap | 02-09-14 | 14:05

LinksOM of RechtsOM er is geen pariteit in dit heelal volgens Chien-Shiung Wu "First Lady of Science"
Dhimmie 66 rechters gaan hun Waterloo tegemoet.
Blonde G*dT uit Venlo wordt hier alleen maar sterker van :-)
*linksdraaiende kansenparels in koningswater oplossen*

kapitein oosterlng | 02-09-14 | 14:02

Tuurlijk. Ik was voor minder, minder, minder terwijl Lubbers de moslims een 'nederlands' paspoort uitreikte. Volgens mij was dit ten onrechte en volkomen onacceptabel. Voor mij was dit gewoon een landverraad. Ben ik nu ook ineens voor vervolging strafbaar? Nee, ik niet voor mij en wanneer OM dit vindt, ga ik verhuizen...
.

Thoth | 02-09-14 | 13:19

Misschien is de afloop van dat proces wel het begin tot een opstand van de bevolking. We kunnen toch niet eindeloos toe blijven kijken, hoe wij als onmondige burgers worden weggezet, door de linkse Politiek.

Snowy2000 | 02-09-14 | 13:17

Als ik zie wat een handjevol pietenhaters aan veranderingen in onze maatschappij teweeg kan brengen ben ik nu toch niet geheel zorgenvrij over de de afloop van het proces.

suvois | 02-09-14 | 13:07

Is er al bekend of het OM 'ons Diedrik' ook gaat vervolgen vanwege zijn 'Marokkanen hebben een ethnisch monopolie op criminaliteit'?

Ow wacht. Linksmenschen mogen natuurlijk alles zeggen.

My mistake.

JIP! | 02-09-14 | 13:02

-weggejorist-

h65485665 | 02-09-14 | 12:48

“Maar ja, 5000 (vooraf ingevulde) aangiftes uit heel Nederland zijn moeilijk te negeren.” Volgens mij valt dat al onder een vormfout en is daardoor heel eenvoudig te negeren.

“Veel mensen wíllen de vervolging van een vrij politicus die in een vrij land ” Maar dat zijn vooral socialisten een anders asociaal links tuig. Die hebben sowieso niet veel met vrijheid. Die houden van een lekkere strenge overheid die iedereen goed aan pakt.. Maar ook die vooral iedereen met een andere mening als zichzelf (en iedereen met geld) nog harder aan pakt. Dit omdat hun eigen zeer asociale ideeën naar hun eigen beperkte visie nou eenmaal sociaal en daarom superieur zijn wat betekend dat iedereen met een andere mening dus een untermensch is en dus prima afgemaakt kan worden.

Helaas leven we in een samenleving waar dat ook wordt geaccepteerd en waar bijna 50% op zulke partijen stemt. (al snappen de meeste niet waar ze op stemmen, ze denken gewoon dat ze 'sociaal' stemmen.. lol). Een samenleving waar de media ook met die denkbeelden werkt. Stel je laat op beeld een persoon met een buitenlandse achtergrond zeggen dat hij een Marokkaan is en het land uit gaat omdat Wilders dat wilde. Dan val je als media niet over dat links tuig dat zeg dat ze Wilders moeten afmaken (direct dan wel indirect door zijn beveiliging te willen wegbezuinigen.. wat hij weer nodig heeft vanwege al die sociale mensen). Nee dat is acceptabel want ja Wilders is nou eenmaal asociaal en dus een untermensch en ja dan is het dus normaal dat sociale mensen je dood willen.. of zoiets. Nee de media valt dan over een groepje jongens dat zegt dat ze het wel prima vinden als hij gaat. In zo'n samenleving met zo'n socialisten wonen we hier. Waar aanslagen op niet asociale linkse politici eigen wel prima zijn maar zeg niet dat Nederland vol is of dat eigen mensen eerst moeten gaan. (om even aan te tonen dat die samenleving al heel lang zo is). Mooi toch, al die sociale mensen!

“Het vorige proces kostte Wilders' advocaat Bram Moszkowicz zijn titel & praktijk.” Maja dat is een advocaat die een undermensch verdedigt. Dan moet dat toch kunnen... In een bananenrepubliek tenminste.. en in Nederland.

“de Europese samenwerking met Front National zaait tweespalt onder de achterban.” Nee hoor. De EU samenwerking gaat toch alleen over het opheffen van de EU in de huidige staat. Niet dat je dat vanuit de EU kunt maar je kunt er op z'n minst een beetje heisa maken.
Daarbij betwijfel ik ook of die buitenlandse zogenaamd extreem rechtse partijen daadwerkelijk zo erg zijn. Dat is wat de media ons graag doet geloven. In Frankrijk vertelt de media dat de PVV extreem rechts is en hier verteld de media ons dat FN extreem rechts is. (waarmee overigens extreem nationalistisch wordt bedoelt maar dat terzijde). Misschien is het FN dus wel erg en misschien ook niet. Nooit genoeg in verdiep maar weet wel dat in de media niet op dat soort dingen hoef te vertrouwen.

“Sowieso: als 5000 mensen een vervolging willen ” Dat is eigenlijk maar een zeer kleine groep. En dat ondanks de media hetze. Want ja dat was het wel. Ziet u, de laatste minder minder minder zat meer in de context van 'de media snoert mij niet de mand' dan in de context van 'we hebben een Marokkanen probleem'. Dit bleek uit een stukje dat de heer Wilders vooraf erover zei en wat in de meeste herhalingen eraf is geknipt (net als dat het een reeks van vragen was). Daarmee trapte Wilders toch vooral op de teentjes van de media die vervolgens iedereen vroegen of ze al aangifte hadden gedaan daarmee het psychologisch zo te spelen alsof het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is. Geen complot of zo hoor. Zo zitten die mensen gewoon in elkaar.

Laten we hopen op weer een overwinning voor Wilders en anders moet eigenlijk iedereen ook maar voor elke scheet aangifte van discriminatie gaan doen. Waarom krijgen 50+ers korting? Dat is leeftijdsdiscriminatie.. (met leeftijd kun je al genoeg discriminatie aangiftes doen om politie systemen te laten crashen). Misschien dat dat eindelijk de absurditeit van Artikel 1 van de grondwet door dringt en we die rare wet eindelijk kunnen schrappen.

DerUnterMensch | 02-09-14 | 12:31

De truuk is weer gelukt. Dit gaat Geertje weer flink wat PR en stemmen opleveren. Go Geert Go !!

Lichtstadfan | 02-09-14 | 11:42

Heeft iemand trouwen bewijs/aanwijzingen dat Moszkowicz schorsing/uit zijn beroep zetten samenhangt met het Wilders proces?

Gewinflipt | 02-09-14 | 11:35

De rechtelijke macht is voor een substantieel deel inkomensafhankelijk van Marokkanen en derhalve per definitie niet objectief. Minder Marokkanen betekent voor hen minder werk/inkomen.

Russ Meyer | 02-09-14 | 11:34

Zoals eerder gezegd: MEER MEER MEER is dan ook discriminatie. Maar dat zou nooit worden vervolgd. Kortom, het is gepolitiseerde rechtspraak.

Gewinflipt | 02-09-14 | 11:33

@maria.1: zal wel onvoldoende bewijs voor zijn. vermeend " slachtoffer" is wel blank en kaal... tja dan vraag je er natuurlijk zelf om, want die moslims voelde zich bedreigt. Uiteindelijk zal er door het gestuntel van justitie deze daders(slachtoffers) op vrije voetjes blijven.

Dutchmen32 | 02-09-14 | 11:31

En de SP heeft een nieuwe website !
Lees alles over Wilders op www.sp.nl !

suffie63 | 02-09-14 | 11:29

En ondertussen gaan de echte boosdoeners weer lekker flyers uitdelen omdat het oh zo gemene Nederland het gore lef had om 'maatregelen' te treffen tegen jihad-gedrag en extremisme. En dát mag dan weer wel. Omgekeerde wereld. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat de pleuris hier echt uitbreekt.....

Professor Kaoss | 02-09-14 | 11:28

Nou alle 5000 nog veroordelen wegens smaad, laster en het doen van een valse aangifte dan leren ze het wel af.

Mr. Rotop | 02-09-14 | 11:27

Dat "minder, minder" was nog voor de betogingen tegen Israël, en Jiadisten die naar Syrië gaan om mensen te onthoofden. Als men nú de vraag zou stellen.....!?

josef kuijpers1852 | 02-09-14 | 10:54

Wat is er mis met minder??Alles mag hier minder,ook belasting bemoeienis, betutteling van lui die denken dat ze overal verstand van hebben maar bij een volgende regeerperiode de rest van d'r leven een uitkering krijgen, omdat zij werkelijk nergens de ballen verstand van hebben .

fleurtje | 02-09-14 | 10:52

De D66 rechters zijn zo blij dat ze weer eens in de media kunnen komen.. Alles wordt uit de kast getrokken... Hebben ze niks beters te doen???

denoorman | 02-09-14 | 10:51

Alles wordt weer uit de kast gehaald om de Grote Blonde Leider veroordeeld te krijgen. De D66 rechter zal hem wel schuldig vinden en veroordelen. Ik verwacht dat er een openbare steniging zal zijn in de schilderswijk. Mischien komt de GBL er goed vanaf met 5 jaar cel onder voorwaarde van een publieke bekering tot de Islam...

denoorman | 02-09-14 | 10:48

Wat ook zo is ingebakken door scholing, politiek en media is de schuld van dit alles altijd bij onszelf te zoeken. Het ligt altijd aan ons, altijd maar weer het voordeel van de twijfel geven. Chronische problemen afdoen als incidenten. En de 2e rechtzaak tegen Wilders is daar het bewijs van!

Dutchmen32 | 02-09-14 | 10:46

Niet dit land. Het westen is terminal. Griekse rijk ongeveer 700 jaar volgehouden. Romeinse rijk bijna twee keer zo lang. Toen een hele lang tijd kerk en ridders. Toen ging het licht aan in Frankrijk. Wat oorlogjes hier en daar. Slavernij uit de mode, wat democratie hier en daar. Toen lekker in het zand spelen in Belgie, Het 5 jarig duidend jarige rijk van Hitler. 70 jaar lekker neuken en experimenteren met drugs en nu eindelijk het begin van het einde van de westerse dominantie. Gelukkig is het kapitalisme sterk genoeg om de dood van het westen te overleven. Hoera en een iPhone!

Niak | 02-09-14 | 10:34

van Oeffelen | 02-09-14 | 10:31

Zo denk ik er ook over.... Maar ja vroeger werden de regels en wetgeving bedacht. Vroeger, toen was geluk nog heel gewoon!

Dutchmen32 | 02-09-14 | 10:33

Meen me te herinneren dat er tegen de uitspraken van ene Hans Spekman(trui)Pvda en een andere partijgenoot (Samson) ook aangifte gedaan zijn... horen we daar nog wat over ??
Deze uitspraken over Marokkanen zijn op zeker 'gekker' dan die van Wilders.
Misschien gelijk Rob Oudkerk ff meenemen voor zijn kutMarrokanen uitspraak ?

Ik zie in minder minder (zoals de PVV wil) geen enkele discriminerend woord staan zowel is meer meer van de Pvda ook strafbaar,,zeker gezien de vele ellende met deze bevolkingsgroep is stilzwijgende meer meer en nog meer ook niet bepaald wenselijk meer te noemen,want de kraan van de multi-ellende staat nog steeds wagenwijd open.

The real Flex | 02-09-14 | 10:33

Op allerlei gebieden van de code penal, het strafrecht, maar ook het civielrecht, wordt de wet ingezet tegen begrippen en gebruiken waaarvoor dat nooit gedacht was. De wet wordt misbruikt tegen goedwillende Nederlanders, zoals in de kwestie rond overlast veroozakende moslims en de Pietenaffaire. Is er al wetgeving die misbruik van wetgeving strafbaar stelt ?

van Oeffelen | 02-09-14 | 10:31

Ik mis Moszkowicz nu al. Hij zou beginnen met het gehele justitie apparaat in NL te wraken.

wolffman | 02-09-14 | 10:28

Dit land is terminaal....
StijlvolRechts | 02-09-14 | 10:22

Ik denk dat we aardig op weg zijn. Als er geen maatregelen worden genomen dan is de schade voor de toekomst niet te overzien.

Daarbij, we hebben er al een heleboel en daar kom je simpelweg niet vanaf.

Dutchmen32 | 02-09-14 | 10:26

Dit land is terminaal....
StijlvolRechts | 02-09-14 | 10:22

Nee hoor, allang dood.

JIP! | 02-09-14 | 10:24

Dit land is terminaal....

StijlvolRechts | 02-09-14 | 10:22

'Minder Marokkanen' is natuurlijk ook véul erger dan 'Dood aan de Joden!'...

JIP! | 02-09-14 | 10:21

Voorgedrukte aangiftes, daar zou een weldenkend mens zich eens even over moeten buigen. Aanzetten tot en zo.

No Mames | 02-09-14 | 10:21

Een vraag stellen is niet strafbaar... of het nu over minder finnen, zwarte piet of minder zwaar betaalde onzinmeningen van Maarten van Rossum op de npo gaat.
.
Wel is het strafbaar om op te roepen tot dood aan joden, eskimo's en liefhebbers van seks met sexegenoten.
.
Hoe men de vraag van Geert ook interpreteert, het brengt slechts alleen een juridisch haarkloverij
verhaal opgang waarin de proleten meneer Prakken, Rabbae, Stijnen etc
there finest minute weer even mogen herbeleven.Hopelijk valt het proces gelijkertijd in een pro palestina demonstratie waar de swastika borden en IS vlaggen worden gedragen door finnen met vuistdikke baarden/of hoofddoek.

pluizigkroeshaar | 02-09-14 | 10:20

wolffman | 02-09-14 | 10:15

wat van Theo is overkomen NOOIT gemeengoed worden!

Centauri3 | 02-09-14 | 10:20

Het is de politiek er alles aan gelegen om Wilders tot een non-issue te maken wat je niet serieus kunt nemen.
Europa bouwt namelijk gestaag verder aan de uitbreiding van de macht, en daar kan men geen kritiek bij gebruiken.
Met het clubje leugenaars wat nu door die drankzuchtige geformeerd wordt kun je rustig stellen dat de fundamenten totaal verrot zijn. Wat is bijvoorbeeld nu nog het draagvlak voor Europa onder de bevolking?
En dan hebben we het nog niet over die brisante ontwikkelingen en oorlogshitserij omtrent Oekraïne. Daar vechten wel inmiddels Fransen en Serviërs mee met de separatisten. De Fransen hebben overigens nooit hun voorkeur tijdens de Balkanoorlog onder stoelen of banken gestoken.
Het draagvlak voor Europa is in Frankrijk tot een minimum gedaald. Na de afwijzing van de Europese grondwet in 2005 door zowel Nederland als Frankrijk, zijn er politiek smerige spelletjes gespeeld om deze omissie recht te trekken. www.europa-nu.nl/id/vh0zmr7pzpmr/perio...
Wellicht is de ineenstorting van Europa wel dichterbij dan menigeen denkt.

Eppo | 02-09-14 | 10:19

Wat een onvoorstelbaar kinderachtig gedoe en een waste of time and money van de belastingbetaler. Geen weldenkend mens wil meer overlast veroorzakende moslims in Nederland.

van Oeffelen | 02-09-14 | 10:17

ongelooflijk kansloze zaak. In de US of A kun je gewoon roepen dat er teveel Mexicanen de grens over komen. Is ook weinig fout aan, dat moet je als maatschappij kunnen benoemen. De overheid doet het zelf ook inzake Syrische vluchtelingen, ook daar is een minder/meer beleid welke geduid wordt.

No Mames | 02-09-14 | 10:17

Wederom als een blanke commentaar geeft tegen een allochtoon, dan heet dit racisme! en is die blanke een fascist.
Heeft een allochtoon commentaar op een blanke, dan heet dit cultuur.

Ik zag een keer een documentaire van de publieke omroep, daarbij werd een imam ondervraagd. Op een gegeven moment begon deze imam zijn haat te spuien over het westen, de christenen, joden en homo's daarbij vertelde hij dat wij lager stonden dan honden en minder waard dan varkens enz.enz. Maar goed, zo'n man kan dat simpelweg zeggen hier toch? Is toch cultuur of niet?

En wat wilders zegt is velen malen erger, roept op tot geweld, gevaar voor onze samenleving? Aanhangers van hem zijn rechts gevaarlijk...... Het is een omgekeerde wereld, waarbij de politieke correctheid ons de das om gaat doen. Het echte gevaar heeft hier en in Europa een grote fundering die dagelijks groeit zowel in aantallen als in radicalisering.

Dutchmen32 | 02-09-14 | 10:15

Geschiedenis:
Wat Janmaat destijds riep is nu beleid bij SP
Wat Fortuyn destijds riep is nu beleid bij alle partijen
Wat Wilders riep is nu zachtjes aan regeringsbeleid aan het worden.

Maar vooral niet toegeven.

wolffman | 02-09-14 | 10:15

Als Wilders had gezegd wat Asscher, Rutte en Opstelten de laatste weken over ISIS aanhangers hebben gezegd (terecht) dan had hij 5000 aangiftes aan zijn broek gehad..........

wolffman | 02-09-14 | 10:12

"Mitchel Snijders hoopt dat zijn neus weer wordt als voor de aanval van de groep Marokkanen"

en weer een racistische aanval van Marokkanen op Nederlanders die niet de islam aanhangen.

"Mitchel doet vandaag aangifte. Zijn vrienden zijn al bij de politie geweest. Die bekijkt of er genoeg aanknopingspunten zijn om de zaak in onderzoek te nemen."

De politie is nog te druk met de aangiften tegen Wilders dit wimpelen ze snel af had je maar moslim moeten zijn dan was je niet door IS Marokkanen aangevallen.

vinzDH | 02-09-14 | 10:10

@necrosis | 02-09-14 | 10:07
Precies laten we prioriteittechnisch eerst alle overtredingen vervolgen met een 100% pakkans en grote luxueus in te richten incassobureau's voordat we met het grote werk van geweldsdelicten en terrorisme en zo beginnen.
Ik denk Demmink en Spee c.s. willen eerst leren kruipen voor ze vinden dat ze klaar zijn om te rennen. Wilders is ook een makkelijker doelwit die verschijnt nog op een rechtbank, die jihadisten moeten ze dan weer gaan opsporen en dat kost capaciteit die net in het wekelijkse teamoverleg aan het koffieleuten is dat is maar lastig.
Goed bezig, justitie in Nederland, kudoooos!

trip666 | 02-09-14 | 10:10

-weggejorist-

JI-HAAT | 02-09-14 | 10:08

Den Haag de stad waar anno 2014 Joden bepaalde wijken verlaten vanwege antisemitische geluiden, maar er is niets aan de hand hoor…..

JI-HAAT | 02-09-14 | 10:08

necrosis | 02-09-14 | 09:58
Dat begonnen ze ook zomaar spontaan te roepen natuurlijk.
*Zucht*

Igor Putkin | 02-09-14 | 10:08

Het enige collectieve belang is dat mensen gewoon in relatieve vrede hun ding kunnen doen zonder dat vaders hun zonen hoeven te begraven en jongens van 15 hun ouderlijk huis zonder ouders herbouwen. Helaas vinden onze westerse leiders dat er nog dingen belangrijker zijn dan dat. Wat the neuk dat dan mogen zijn weet ik niet. Rusland heeft het geld van Europa nodig en Europa het gas van Rusland. En Amerika moet oprotten. Klaar, vrede, stop met dit gedoe. En de mensen in Oekraïne zal het ook een rot zorg zijn of ze in Rusland of in Oekraïne wonen, tenminste ... zolang ze je huis beschieten maakt het allemaal geen fuck uit in welk land je woont.

Niak | 02-09-14 | 10:08

In ieder geval is de regering er nu achter dat er minder minder minder ISIS aanhangers moeten zijn. Of er van de uitvoering iets terecht zal komen betwijfel ik.

wolffman | 02-09-14 | 10:08

Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:40
O.a. dat het woord omissies niet van toepassing is.

Igor Putkin | 02-09-14 | 10:07

@trip666 | 02-09-14 | 10:04
Aanzetten tot haat is een misdrijf, te snel rijden een overtreding.

necrosis | 02-09-14 | 10:07

De stad van 'Dood aan de Joden' en de stad waar feest werd gevierd op 9/11…..

JI-HAAT | 02-09-14 | 10:05

trip666 | 02-09-14 | 10:00 Correctie: aan vrijheid van meningsuiting zouden geen grenzen moeten zijn. Wel aan vrijheid van taal: die stopt waar taal geen mening meer is maar een handeling: opdracht geven, laster/smaad of haatzaai.
Elke zin die je begint met "Ik vind" is dan toegestaan.
Maar zinnen die beginnen met: "Laten we"...

Om dat interpretatieverschil gaat het. Nogmaals, mij dunkt justitie heeft andere opsporingsprioriteiten, "Dood aan de Joden" maar laat ze dat ook lekker roepen (ook al mag het niet) doe in Godsnaam wat aan die overschrijdingen van de maximumsnelheid op snelwegen dat loopt echt de spuigaten uit!

trip666 | 02-09-14 | 10:04

Het feit dat er op deze manier weer een politicus die voor onze vrijheden staat, zo makkelijk in het bankje kan worden gezet spreekt boekdelen. Ondertussen komen er 1000 asielzoekers/week minimaal binnen, en heb je er ook nog die onder de radar blijven. Verzorgingshuizen voor ouderen gaan dicht , iets met geen geld en zo!Maar worden nu massaal door heel Nederland omgebouwd tot luxe en grote asielzoekerscentra. Ouderen die nu zelfs in aanmerking komen voor een tehuis, krijgen het nagenoeg niet meer. Dit zal voor de toekomst alleen maar erger worden. Een land vol met bevolkingsgroepen die de routes wel kennen voor het misbruiken van onze verzorgingsstaat, fundamentalisme en extremisme diepe wortels kent en daarbij een groot aantal kent. Dan nog niet te spreken over de criminaliteit die dagelijks de kop op steekt. Wij als autochtonen krijgen bij een gemiddelde leeftijd van ±30 een keer, 1 maximaal 2 kinderen.... Je moet eens kijken wat dit is onder de moslim bevolking in ons land minimaal 4 kinderen. En nu is zonder mee wel bewezen dat ook de moslim gezinnen die hier zijn geboren er gewoon aantallen bij zitten die zich aansluiten bij IS of een andere radicale stroming. Dit uiteraard naast het feit dat ook de nodige gematigde moslims in ons land voor een oververtegenwoordiging van criminaliteit zorgen. Maar voor de rest is de multiculturele bevolking top natuurlijk!

Dutchmen32 | 02-09-14 | 10:04

Niak | 02-09-14 | 09:39

Centauri3 | 02-09-14 | 10:00

scuzi ... dat 'rot' woord was niet persoonlijk tot u

Centauri3 | 02-09-14 | 10:03

Nu, de gemiddelde Nederlander bestaat niet. Iedereen heeft zijn eigen belangen en vaak gaat het ene belang in tegen het andere belang.

Niak | 02-09-14 | 09:39

nu dat collectieve belang: daar valt over te discuzeuren.
NU het verborgen agena's belang: hier word ik schijtziek van. voor wat? voor mijn schijnveiligheid?
rot toch op joh. Ik betaal belasting om ieder anders obscure pol partijtje veilig te houden.

nu das gek ha?

Centauri3 | 02-09-14 | 10:00

Ik heb met kromme tenen zitten kijken naar die Goebelsiaanse uitspraak. Ik vind 'm op het randje omdat je "Willen jullie minder marrokanen" --> "Daar ga ik voor zorgen" kan interpreteren als een pleidooi voor beleid dat:
a) onderscheid maakt op etniciteit
b) "minder" neigt naar een voorstel voor deportatie, massamoord of op zijn minst etnische zuivering. Hoe moet ik dat anders interpreteren?
Er zijn grenzen aan de vrijheid van meningsuiting; dwz: taal is niet altijd een (absoluut vrije) mening maar kan ook een rechtshandeling zijn bijvoorbeeld bedreiging, haatzaaien.

Dat gezegd hebbende slaat strafrechtelijke vervolging werkelijk alles. Politici zouden volledig onschendbaar moeten zijn voor alle taalkundige delicten als chantage, bedreiging, belediging, smaad. Anders krijg je ook zo'n rood knopje: "Hier niet op drukken" en dat is natuurlijk precies wat Wilders doet. Het is aan het volk zijn haatzaai eloctoraal af te straffen. Elke euro die je in vervolging stopt gaat verdrievoudigd de campagnekas van de blonde vriend in.

trip666 | 02-09-14 | 10:00

Vrijheid van meningsuiting was toch een groot goed?
Hij heeft niet opgeroepen tot geweld. Niet tot haat. Alleen de vraag gesteld, willen jullie minder?
En nu hebben we ISIS-aanhangers en moslims die roepen tot het doden van zionisten (joden dus), en haat tegen joden.
En die worden niet vervolgd. Wat een debiele club is dat OM toch.

Wim Venijn | 02-09-14 | 09:59

Volgens mij waren het de mensen in dat zaaltje die 'minder, minder' riepen, niet Wilders.
Filmpje lijkt me sluitend bewijs.
*vooraf seponeren doet*

necrosis | 02-09-14 | 09:58

Iedere (volwassen) hoofddoekdraagster draagt o.a. uit dat vrouwen minder waard zijn dan mannen en dat homo's moeten worden vermoord. Dat lijkt mij voldoende grond om al die vrouwen voor de rechter te slepen. En het lijkt me betuttel-racisme als dat niet gebeurt. Of, een wijs besluit en dan moet er dus ook geen juridische consequenties worden verbonden aan uitlatingen van Wilders (en vroeger Janmaat). En dan is er ook een relatie met Zwarte Piet: als mensen zich daardoor gekwetst voelen en weten te bereiken dat zwart wordt vervangen door het kennelijk betere wit, dan lijkt het logisch dat al die kwetsende hoofddoekdraagsters ook een straatverbod krijgen.
Uiteraard is het vorenstaande belachelijk, maar dat is wel de nefaste consequentie van al die juridisering van onze maatschappij.

Ci Ty33 | 02-09-14 | 09:53

Duidelijk. De regenten willen ISIS en "dood aan de joden" bestrijden door iedereen die zegt daar wat minder van te willen strafbaar te maken.
Waar niet over gepraat wordt, dat is namelijk geen probleem. Zo lossen "wij" dat op.

Jan Passant mk2 | 02-09-14 | 09:52

Mijn vraag is simpel: Welk eetclubje is verantwoordelijk voor het besluit om de rechtbank al klaar te maken?

BBmetR | 02-09-14 | 09:51

Kan Feymann niet in de politiek of zo? Er moet toch iets veranderen? Dit kan toch zo niet langer? Niet dat Nederland niet best nog keurig werkt maar we zien het einde toch heel langzaam dichterbij komen?

Niak | 02-09-14 | 09:45

Mooi, gezien de huidige geopolitieke omstandigheden levert dat Wilders zonder meer extra stemmen op.
Hoe dom kun je als Openbaar Ministerie zijn?

miff | 02-09-14 | 09:45

LinksOM of rechtsOM, Wilders wint altijd.

yamahaha | 02-09-14 | 09:44

"Sowieso: als 5000 mensen een vervolging willen, dan gaan we dat regelen. Zo werkt dat, in een rechtsstaat."
Ja ja, het gesunde Volksempfinden. Waar en wanneer hebben we dat meer gehoord?De Nederlandse justiti is heel diep gezonken als ze dit doorzet, en om die reden.

Synecdoche | 02-09-14 | 09:43

Moeten we moslims nog serieus nemen met dit proces, nu zij met een verknipt zelfbeeld, als je 1 miljoen pamfletten gaat verspreiden is dat dan geen aanzet tot haat? www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/articl...

toetanchamon | 02-09-14 | 09:42

Dus de heren rechters hebben onder een goed glas wijn maar vast besloten dat er toch wel een rechtszaak komt ongeacht of het om nu gaat vervolgen of niet.

Wat een bananen land leven we ook in.

Flipus | 02-09-14 | 09:41

@Igor Putkin | 02-09-14 | 09:37
Dat we een kwaliteitsgebrek hebben die onze rechtsstaat ondermijnt.

Kan je me ook wijzen op mijn omissies?

Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:40

ik vind het allemaal KUdT: edoch ... dit is niet ter zake dienende doende.

Centauri3 | 02-09-14 | 09:39

Toch jammer dat er zoveel mensen Wilders graag zien omdat ze het gevoel hebben dat wilders die enige is die de belangen van de gemiddelde Nederland nog behartig. We hadden Fortuyn en die zei een hoop zinnige dingen. Heel jammer dat het een blanke homo was en dat hij vermoord is. (was Foruyn maar een lekkere zwart harige meid geweest dan was dit allemaal heel anders afgelopen) Wat nog veel erger was was dat Fortuyn niet in staat was om deskundige mensen rond zich heen te verzamelen. Of, dat kan ook; Dat deskundige mensen helemaal niks met de politiek te maken willen hebben en er in de Nederlandse politiek allang geen deskundige mensen meer zitten. Nu, de gemiddelde Nederlander bestaat niet. Iedereen heeft zijn eigen belangen en vaak gaat het ene belang in tegen het andere belang. Nu dat vliegtuig is neergeschoten en Amerika Europa gebruikt om Rusland aan te vallen. Nu dat IS heel duidelijk laat zien how to Koran properly is een punt meer dan gigantisch duidelijk. Er komt een tijd dat Wilders met zijn partij heel erg dicht tegen de 50% van de stemmen komt. God help ons wanneer dat gebeurt. Niet omdat Wilders zelf ook niet capabel is, dat weet niemand; hij heeft nog nooit bestuurd. Nee omdat de samenleving verdeelt gaat raken. En pas op. Dat gaat niet 50% tegen 50% zijn. Welnee, 1% tegen 1% is al meer dan genoeg om de rest van het volk bij je gevecht te betrekken. Zeker als de economie nog wat klappen krijgt en mensen hun levens veranderen in een richting die ze niet willen. Alsof de crisis van 2008 nog niet genoeg schade heeft aangericht gaat Rusland ons nu ook wat klappen geven. Hebben we zelf wel een beetje omgevraagd onder de leiding van de Europese Unie wie dan dat ook mogen zijn. Ik ieder geval niet. Nee, Nederland is dood. Lang leven De Verenigde Staten van Europa. Ik vind het best dat Wilders ooit eens een keer meer dan 50% van de stemmen krijgt. Dan ga ik er achter komen of dat Wilders alleen maar dingen zegt of ook dingen voor elkaar kan krijgen. Zou best hilarisch zijn als Wilders het voor elkaar krijgt om Nederland uit de Europese Unie te krijgen drie dagen voor Rusland de oorlog verklaart en dat vervolgens alle leiders van de EU vluchten naar het neutrale Nederland. Dat; zou een mooie film maken. Met scene's van bijvoorbeeld Putin die halfnaakt basejumpt van de Eifel Toren en op een zwart Arabisch paard land waarna hij in een vloeiend beweging een zonnebril op zijn hoofd zet en vervolgens Obama nomineert voor de nobelprijs van de coolste neger terwijl Snoop Dog al op het paard een joint zit te roken want in Nieuw Rusland zijn stukjes plant geen reden om iemand in de gevangenis te gooien. Of misschien ook wel, met de Russen weet je het immers nooit. De Amerikanen zijn veel voorspelbaarder; die liegen gewoon altijd. Dat weet je tenminste waar je aan toe bent.

Niak | 02-09-14 | 09:39

Ik denk wel eens: stel dat iedereen opeens op het rechte pad gaat in Nederland? Waar moeten al die rechters & advocaten dan hun peperdure facturen naartoe sturen?
Politie, gevangenisbewaarder begeleiders allemaal werkloos!
Nederland zou failliet gaan.
Daarom moeten we dankbaar zijn dat we zoveel gespuis hebben in Nederland.

wakkere_nederlander | 02-09-14 | 09:39

Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:25
Je haalt de zaken goed door elkaar, trekt halve conclusies en legt verkeerde verbanden. Wat wil je nu eigenlijk zeggen?

Igor Putkin | 02-09-14 | 09:37

precies wat onze Wilders wilt. Aandacht, positief, negatief het kan onze bleekgeverfte blaaskaak niet schelen.

Van mij mag hij net zo hard het land uit gezet worden als zijn ISIS vriendjes.

Kutwereld | 02-09-14 | 09:37

@James Lastig | 02-09-14 | 09:16
Wat ik heb gezien van de I.S. is bijkans erger dan de daden de nazi's. Ik neem aan dat de -nazistische- islamitische bevolking van Nederland hier ook van op de hoogte is.
Hoe kunnen zij in godsnaam achter deze beweging staan?
Of dat onderzoek van de NCRV klopt niet of het is nog erger dan Wilders al jaren roept.

wakkere_nederlander | 02-09-14 | 09:31

Als ik hoor en zie hoe sommige marokkanen de hitlergroet brengen, 'dood aan de joden' roepen, journalisten mollesteren en openlijk steun aan een koppensnellende terroristenorganisatie betuigen dan zou ik óók wel wat minder, minder, minder marokkanen willen. Dat is een heel gezonde gedachte.

Rest In Privacy | 02-09-14 | 09:31

OM linksch ambtenaeren en Nederlandsche D66 rechters willen veroordelen.

duitse herder | 02-09-14 | 09:30

@De Treinende Rechter | 02-09-14 | 09:18
Ieder hollander die 'per ongeluk' richting een marokkaan kijkt zet al aan tot haat, dus ja Wilders heeft ook aangezet tot haat en met hem 99 van de 100 nederlanders.
Ga maar eens een rondje lopen door een gemiddelde nederlandse binnenstad en kijk dan eens richting een groepje van die hangaapjes.
'Wat kijk je, tfoeee..'

Nutcase13 | 02-09-14 | 09:28

Moet ik alvast het restaurant reserveren voor de rechter?

guurderdanguur | 02-09-14 | 09:27

Mag ik ook nog onder de aandacht brengen dat gehele Juridische keten van opsporing tot veroordeling maar een resultaat laat zien van 2%.

Alleen al hierom kan je je afvragen of er niet iets grondig mis in in onze samenleving.

Want ministers verzinnen wetgeving aan de lopende band die onze rechten beperken. Agenten krijgen meer bevoegdheden, OvJ's krijgen meer bevoegdheden maar toch nog maar 2%.

Waar zijn we nou toch allemaal mee bezig?

Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:25

politiek proces. je mag wel ongestraft 'dood aan de joden' scanderen en oproepen dat homo's van flatgebouwen moeten worden gegooid en dat er minder Polen moeten komen , maar voor 'minder minder minder' wordt je vervolgd.
Als deze klacht niet geseponeerd wordt dan maakt het OM zich volstrekt belachelijk

kees1960 | 02-09-14 | 09:24

@Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:09
Punt 1 kan ik wel begrijpen, vind maar eens een transparante rechter.

toetanchamon | 02-09-14 | 09:22

Kunnen we ook aan anti-aangifte invullen? Iedere aangifte valt weg tegen aan anti-aangifte.

De Anaalprofeet | 02-09-14 | 09:21

Een vraag stellen is geen vraag beantwoorden. Dus waarom wil men Wilders veroordelen voor een feit wat hij niet heeft gepleegd? Forget it.

jasser | 02-09-14 | 09:21

- Zo werkt dat, in een rechtsstaat. Zou de voorgedrukte uitspraak al klaar liggen? -

Taak voor Geenstijl om nu ook voorgedrukte aangiftes te doen tegen alles waar we tegen ageren? Ik doe wel aangifte als ze klaar liggen. Wel op zaterdag, want de echte Nederlander moet natuurlijk wel werken (itt de beroeps-boeroepers)

Snackbar van Allah | 02-09-14 | 09:20

@Igor Putkin
Het OM heeft vooralsnog helemaal geen punt. De vervolgingsbeslissing moet nog vallen.

Stijlicoon | 02-09-14 | 09:19

Wie betaalt al die flauwekul?Kunnen we alle kosten op papier krijgen.

van stampij | 02-09-14 | 09:19

Het zou een goed signaal zijn als de rechter weigeren deze zaak te behandelen. Het is totaal niet geloofwaardig dat de groep die Nederland terroriseert, door de staat wordt geholpen om dit proces te starten. Is het dan geen discriminatie dat Marokkanen een Nederlander willen aanpakken terwijl zij hun eigen soort met rust laten?

toetanchamon | 02-09-14 | 09:18

Inzet is: Zet Wilders door deze toespraak aan tot haat? Antwoord is volgens mij: zou kunnen, maar bij twijfel luidt altijd vrijspraak.

De uitspraak: Dood aan de Joden, is een manifestatie van haat en zet ook aan tot haat. Antwoord is volgens mij: schuldig aan haatzaaien. 40 uur schoftelen met een roze hesje aan onder toezicht van werkmeester Bubba.

En dat is mijn uitspraak, en daar zult u het mee moeten doen.

De Treinende Rechter | 02-09-14 | 09:18

Wilders staat op 20 zetels in de peilingen, die wil niets liever dan een nieuw proces = media = aandacht. Die slachtoffer rol levert stemmen op. De Wilders fanclub hier zou daarom verheugd moeten zijn (maar dat snappen die mensen niet). Wilders moet alleen nog een goede advocaat zien te vinden. Geerts holmaatje Bram is advocaat af.

Fisccon | 02-09-14 | 09:17

Zo'n 75% van de NL'se moslims staat achter IS.
Maar Wilders is de slechterik natuurlijk.

De multikul samenleving moet en zal een succes zijn, al moet de laatste blanke allochtoon er aan opgeofferd worden.

James Lastig | 02-09-14 | 09:16

Het OM heeft een punt en gaat dit keer zeker een kans krijgen om te winnen.

Igor Putkin | 02-09-14 | 09:14

in het huidige klimaat is 'minder' eigenlijk nog veel te soft .. als getuige zou ik van Aarsen oproepen, die komt graag in de media.

(c)ZWITSUL | 02-09-14 | 09:14

Wilders zal dit alleen maar toejuichen. OM heeft dus van de eerste keer niks geleerd.

roze_bril | 02-09-14 | 09:13

@the Jackdawn | 02-09-14 | 09:11
Wilders had zich inderdaad politiek buitenspel gezet met zijn minder minder minder-debacle, maar juist weer op de kaart gezet door al die aangiftes en politieke correchtheidspavlovisten.

Zij kunnen niet zonder Wilders, daarom bestaat hij.

Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:12

Nu Wilders zich buitenspel heeft gezet in de Nederlandse politiek moet er verder geen aandacht aan deze allochtoon besteed worden.

the Jackdawn | 02-09-14 | 09:11

Ik denk dat dit een setup is van de Surprise Show.
Wilders denkt dat hij ter verantwoording moet komen maar dan blijkt dat al zijn collega's, familie en vrienden in de rechtszaal zitten en vervolgens wordt hij bekroond tot Ridder in de orde van Oranje Nassau vanwege zijn vooruitziende visie en zijn moed.

wakkere_nederlander | 02-09-14 | 09:10

1. Hoe kan een rechtbank zich voorbereiden op een vervolging die nog niet besloten is?
Dat is vooringenomenheid en geeft Wilders nogal veel munitie om de hele rechtsgang naar een ander gerecht te verhuizen.
2. De uitspraak / vraag is naar mijn weten niet strafbaar. Ook in ogenschouw nemende de nuancering vooraf en achteraf waar duidelijk werd gesteld wat er precies mee werd bedoeld. Je kan het er niet mee eens zijn, dat is prima, ik vind het ook allemaal vrij apart, maar dat maakt het niet strafbaar.
3. Moeten wij politiek bedrijven via de rechtzaal? Zo ja dan volgende scenario.

Wilders wordt veroordeeld.
Als Wilders veroordeeld wordt stel ik voor aangifte te doen tegen mensen die MEER MEER MEER zeggen en doen ten opzichte het importeren van bevolkingsgroepen. Want elke uitspraak heeft een keerzijde.
Als deze aangiftes worden afgewezen, niet worden vervolgd of lijdt tot vrijspraak... dan is het gehele juridische keten gepolitiseerd.

Zeg ik dan, als een hele slechte jurist.

Kaas de Vies | 02-09-14 | 09:09

Ik wil overigens heel graag MINDER MINDER MINDER gekwetsten.

Mesmer | 02-09-14 | 09:09

@fred1434 | 02-09-14 | 09:02
Geert stelde drie vragen, klik eens op het het linkje 'drie'....
Overigens ben ik benieuwd wanneer die 'dood aan de joden' roeperts voor het hekje staan wegens haatzaaien en opruien!

necrosis | 02-09-14 | 09:08

Het OM wordt toch ook door onze belasting centjes gefinancieerd? Weg gegooid geld dus weer...

Barco van Masten | 02-09-14 | 09:08

Laatste zin:
Zou de voorgedrukte (politiek gewenste) uitspraak al klaar liggen?

Flightless bird | 02-09-14 | 09:08

We gaan het meemaken. Nederland is zichzelf PR-technisch in ieder geval volledig naar de klote aan het helpen.

Mesmer | 02-09-14 | 09:07

Gaat weer lekker met de rechtsstaat! Er is geen vervolgingsbeslissing, maar alle voorbereidingen zijn al getroffen. Er zijn zelfs al persvoorlichters benoemd. Waarom? First things first lijkt me.

Stijlicoon | 02-09-14 | 09:04

Tja alleen al door de voorgeprinte aangifteformulieren weer een kansloos process natuurlijk.

Het walgelijk incompetente OM blundert vrolijk verder lijkt het. En dan heb ik het nog niet eens over de fckin constante lekkers naar de krant. Lijkt wel of de televaag(meer een dagblad van story dan een krant maar w/e) het om 'sponsort' met personeel oid

TheJesseJ | 02-09-14 | 09:04

Zouden al die mensen weten dat je ook gewoon online aangifte kan doen? Scheelt ze zo weer een wandeling naar het bureau elke week!

Rodekool | 02-09-14 | 09:03

5000 mensen willen een vervolging.
Maar 10.000.000 mensen willen minder minder!

wakkere_nederlander | 02-09-14 | 09:02

het OM maakt geen enkele kans, Geert heeft één vraag gesteld, c'est tout.

fred1434 | 02-09-14 | 09:02

Mijn voorspelling: Wilders wint met 5000 - 0.

Godsammekraken | 02-09-14 | 09:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland