Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

#KvdB. Timmerfrans is een hypocriete huichelaar

timmerfransalalaaf100.jpg Alvorens een deel van u zich onderwerpt aan de trage geseling die Knevel & Van den Brink heet, om het verhaal van Nederlandse Yazidi Pari Ibrahim te horen, nemen we u even mee terug naar april 2014. MinBuZa Timmerfrans was bij de genocideherdenkingen in Rwanda en verklaarde daarover tegenover BNR: "Ik vond het wel heftig hoor. [...] Het stemt heel weemoedig wat betreft de internationale samenleving. U moet zich voorstellen: in honderd dagen tijd zijn 800 duizend mensen, met name met machetes, afgemaakt. De wereld zag het, keek toe en deed niks. Dat is iets waar we ons allemaal voor mogen schamen." Over het gebrek aan ingrijpen in Syrië sprak hij toen ook: "Het probleem in Syrië is dat de internationale gemeenschap het niet eens kan worden over het optreden in Syrië. [...] Het gevolg daarvan is dat mensen ongelooflijk lijden en dat het bloedbad maar doorgaat daar. [...] Ik wou dat we meer konden doen." Doorspoelen naar vandaag, de dag dat we confronterende CNN-beelden zagen van Yezudi-kinderen die van de berg gered worden. Zo bleven ze uit de handen van koppensnellende Kalifaatkloodtzakjes, die genocide willen plegen op het oude Koerdische volk. Genocide ja. Obama noemt het genocide. Cameron noemt het genocide. De Franse en Zweedse ministers van BuZa noemen het genocide. Raad van Europa-lid Pieter Omtzigt noemde het, hier op GeenStijl, genocide. En de VN noemen de situatie op de berg in Noord-Irak sinds vandaag ook 'the risk of genocide' (pdf). Weet u wie het verdomt om het genocide te noemen? Frans 'Ik wou dat we meer konden doen' Timmermans. Die wacht blijkbaar liever tot-ie achteraf met veel pathos kan oreren dat we ons allemaal zouden moeten schamen omdat we niks gedaan hebben. Tot die tijd hebben wij 1 woord voor Frans Timmermans: huichelaar. #KvdB begint om 23:00 uur. Ook aanwezig: Alexander Bakker (Telegraaf) en Richard de Mos, over ISIS, agressie & Van Aartsen in de Schilderswijk. Live. Op ONRECHT&ONVREDE24.

Reaguursels

Inloggen

@ gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:55
Mooi, die had ik nog niet gezien. Er staat dus geen datum bij en het is ook wel erg kort.
Als we een datum hadden en de naam van het programma konden we eens kijken of het hele item nog ergens is. Hij noemt wel de VVD dus het was voor hij dus begon met zijn PVV.
De opmerking aan het begin is ook een erg goede. Zeker gezien wat er nadien is gebeurt.
En daar geeft hij ook meteen mee aan hoe de vlag erbij hing in de Linksche Kerk.

De volgende vraag is dan wel waarom met een PVV beginnen ?
nl.wikipedia.org/wiki/Partij_voor_de_V...
"De PVV werd in 2005 onder de naam Vereniging Groep Wilders opgericht door Geert Wilders, een Kamerlid dat zich het jaar daarvoor had afgescheiden van de VVD en sindsdien als eenmansfractie Groep Wilders opereerde"

De reden die wordt gegeven is ►
"Op 3 september 2004 stapte VVD-lid Geert Wilders als gevolg van onenigheid over de mogelijke toetreding van Turkije tot de Europese Unie uit zijn partij.[2] Hij behield zijn zetel op persoonlijke titel en vormde vanaf dat moment een eenmansfractie, die hij de Groep Wilders noemde."

Waarom had hij er dan zo´n probleem mee dan dat een Turkije toe zou treden tot een Europese Unie ??
Een welhaast retorische vraag vrees ik.

said_fred | 13-08-14 | 15:22

Zijn Spindoctor is nog op vakantie denk ik. Die heeft nu geen tijd om allemaal mooie teksten te gaan verzinnen, zodat al die goedgelovige mensen weer gaan denken dat het zo'n geweldige minister is, met zo'n prachtige speach. En dan nog even huilie huilie doen voor de camera, want dat dat slaat aan bij de mensen. Dan vindt iedereen hem ineens sympathiek.

Masterbe | 13-08-14 | 13:01

Timmermans, of te wel timmerfrans,
multi linguale acteur...
bij UN.. en elders, met zijn multi linguale spraakwatervallen,
die niets zeggen.. niets toevoegen laat staan oplossen.
zijn knakworsten rug beweegt alle voor hem gemakkelijkste kanten op.
Genocide.... is het... het ontkennen of niet benoemen ervan om welke discutabele reden dan ook, is laf, en dat is karakter gerelateerd...
karakterloos mens..
geparachuteerd in een politieke arena die capaciteiten en inzichten vereist, inplaats van structureel wegduiken, voor de term GENOCIDE, WÁT HET IS..
Wie brengt die man deze vorm van lef en karakter bij, en laat hem ophouden met de oraties in tig vreemde talen die hij zó goed beheerst..
daar is de GENOCIDE niet mee opgelost,
Wie zwijgt stemt toe!! hij dus.. door te zwijgen, en niet te benoemen....
dit laat het bloed koken....

puck&bully | 13-08-14 | 12:28

Wat moeten wij doen dan met ons flut leger?

Willem van Rood | 13-08-14 | 12:02

waskuip-admiraal | 12-08-14 | 22:44
.
Dat zal ik u uitleggen:
.
Nr. 36 MOTIE VAN HET LID HALSEMA C.S.
.
Voorgesteld 27 oktober 2010
.
De Kamer,
.
gehoord de beraadslaging,
.
overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
.
overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
.
overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
.
verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
.
en gaat over tot de orde van de dag.
.
Halsema
.
Cohen
.
Pechtold
.
Roemer
.
Aangezien ISIS _overduidelijk_ bezig is met een campagne van islamisering, en aangezien onze regering dat niet mag tegengaan, heeft Timmerfrans nu geen andere optie dan zich op de vlakte houden.

Opslag Medium | 13-08-14 | 11:17

Ik ben bang dat Timmerfrans model staat voor de gehele Nederlandse politiek van dit moment. Slapjanussen, die de waarheid niet onder ogen willen zien, en denken met wegkijken de tijd wel uit te kunnen zitten.
Rutte, Timmermans, Van Aartsen, drie voorbeelden uit een lange rij...
Je schaamt je gewoon als je dat stel incompetente zwakkelingen ziet.

L.E. Raar | 13-08-14 | 09:22

Timmerschwanz is de meest incompetente politicus die we hebben. En daar moet je wel even over nadenken, want vrijwel al onze politici zijn incompetent.

De Anaalprofeet | 13-08-14 | 08:51

Hohoho je geeft me nu een duidelijk inzicht waarom moslims geen demonstratie tegen isis lopen.Zich er niet tegen uitspreken.De moslim gemeente houd zich zelf voor dat het niet echt is wat Isis doet.
Hamas maakt dan weer geen pallywood filmpjes en daar gaan wel echt kinderen dood.
Jeruzalem is van de moslims.En iedereen die tegen Isis protesteert is een nsb-er.Juist.
Duidelijk hoor, in ieder geval hoef ik me nu niet meer af te vragen waarom ze niet massaal hun afkeuring laten horen.Ze vechten tegen Assad en nemen ondertussen Libanon en Irak mee.
Verder zijn het in de schilderswijk wat onschuldige kwajongens en gebeurd dit wekelijks met stappen.
Waar zijn jullie moeders en vaders zo de fout ingegaan dat jullie geen opvoeding krijgen.Geen ontzag en respect voor anderen.Politie en hulpverleners.
Vindt je het gek dat half nederland de neus ophaalt voor Marokanen.Dat is geen racisme dat vooroorzaakt die groep tuig.Want dat zijn het en niks meer en minder.
Op vrijdag in de moskee en dan weer gauw drugsdealen.Maar een grote bek over hun ware geloof.Welnu denk maar niet dat het westen Jeruzalem laat bezetten door de moslims.
En voor Rusland ben ik niet bang.Eerder voor die barbaren van Isis die zogenaamd het ware geloof prediken.
Koeweit is een schijtland daar zal ik nooit mijn geld uitgeven en de andere emiraten gaan het ook niet redden met toerisme.Er zijn veel mooiere plekken op de wereld waar je je geld kan uitgeven.
Zit nu lekker in de Vs en heb heerlijk veel geshopt bij Tommy hillfiger en starbucks gedronken.Heerlijk vakantieland hier lekker goedkoop ook die dollar.

Lilia2 | 13-08-14 | 08:47

Ik ben geen fan van Timmerfrans of zijn PvdA, maar in dit geval vind ik dat hij zich zeer keurig en diplomatiek opstelt. Wat weten mannetjes als Omtzigt ea nou van de situatie daar behalve uit boekjes en kranten? Die schreeuwen genocide om in de krant te komen, en een punt te scoren tegen Timmerfrans. Die doen dat echt niet vanwege die arme Yezudis. Timmerfrans heeft helemaal gelijk dat we zeer zorgvuldig moeten omgaan met het kwalificeren van dit soort trieste gebeurtenissen en dat we daarin het oordeel van de VN moeten volgen. Gisteren had de VN nog geen kwalificatie. Vandaag noemen ze het de 'risk of genocide'. Waarschijnlijk volgt hij gewoon, heel correct, deze formulering. En los daarvan: we maken ons weer fokking druk over de formulering van 1 van onze politici, in plaats van dat we naar zijn daden kijken.

D. van Alphen | 13-08-14 | 08:34

De Nederlandse politiek en genocide onderschatten gaan hand in hand. Sinds de jaren '40 zijn we er niet in geslaagd om genocide te voorkomen. Eerst de Joden toen de moslims in Srebrenica; slecht uitgeruste troepen aanbieden aan de VN.
Terwijl we de trotse huisvester zijn van het internationale tribunaal. Bijdragen aan veiligheid en internationale rechtsorde staat te lezen op een aantal ideologische documenten, als je goed zoekt tussen de koffievlekken en onder het stof.
Tolerantie en vrijheid zijn hoogstaande idealen, die verdedigt moeten worden, dag in dag uit tot het einde der tijden. Vaak met woorden en soms met wapens. De angst voor wapens is echter zo groot dat de woorden worden aangepast om haat en intolerantie ruimte te bieden.
Mensen sterven maar al te vaak omdat wij in Nederland hebben geleerd van de tweede wereldoorlog; dit nooit meer. Vergeten wordt dat er een flinke militaire inspanning nodig is geweest om Europa te bevrijden van de zwarte deken van intolerantie en haat.
Zoals de Amerikanen zeggen:" put your money where your mouth is". Maar ja, ons bin zunig.

ratelaar | 13-08-14 | 08:33

Knevel herkent een 'hypocriete huichelaar' als hij er eentje ziet. Dat geldt voor die Van den Brink net zo goed.
 
En beide heren zien een 'hypocriete huichelaar' zodra ze zich staan te scheren.

pietvanvliet | 13-08-14 | 08:30

Grrmmppfff, nu ben ik tegen isis en tegen dat levend begraven van mensen en nu is dat ineens extreem rechts?

Is extreem rechts nu ineens heel goed?

BarneyBoner | 13-08-14 | 08:20

@AgentKrol | 12-08-14 | 23:15
Het zegt ook al wat dat ze dit soort walgelijkheden verzinnen: ze zijn er trots op.

frank87 | 13-08-14 | 07:49

tattooboer | 13-08-14 | 03:06
Beterschap!

Cidiood | 13-08-14 | 07:35

Ik zeg grijp in.
Het duurt wel heel erg lang zo. Voor Timmermans moet het genocide zijn.
Over een week zegt hij dat het genocide is, maar dan is iedereen van de Yezidi's al afgeslacht.
Leer mij met moderne wapens omgaan en geef me een lesje in topografie in het Midden-Oosten en ik wil gaan vechten voor de vrijheid tegen ISIS. Er willen er zeker nog veel meer mee.
Als dat niet mag dan sturen we Rambo, Terminator (Arnold Schwarzenegger), Jean Claude van Damme. Of zet voor mijn part drones of politierobotten in.
Doe iets..

luto | 13-08-14 | 07:20

@tattooboer @gedachtespinsel Jullie hebben volgens mij allebei gelijk. Gedachtespinsel's theorie is niet achterhaald maar van toepassing op een ander bewustzijnsniveau. Aangezien de meeste mensen ver onder jullie afzonderlijke levels functioneren zijn deze visies misschien leuk voor je eigen zelfinzicht en om theoretisch-filosofisch tijd mee te verdrijven met elkaar maar aangaande de wereld irl allebei even onbruikbaar. Men is daar gewoonweg niet. Iedereen leeft verder in de kelder en daar gebeurt het dus. Niet op de 3e of 4e etage.

Infidelio | 13-08-14 | 06:48

trotse atheist 06.22 uur
correctie :
toestand = toestaan

trotse_atheist | 13-08-14 | 06:24

Snotterfrans kan nog altijd acteur worden.
Voor de "buehne" (op het toneel) weet hij het wel te brengen.
Gewapend met een grondwet waaraan zijn soort, als het hun uitkomt, de kont afveegt.
Maar wel toestand dat mensen bewapend met theelichtjes maandelang van het toneel verdwijnen.
Een "we have won, we have one" figuur van het ergste soort.

trotse_atheist | 13-08-14 | 06:22

Oooow oei.. bijna. Aanvalluh!!

zimmeradel | 13-08-14 | 05:22

@Jan Dribbel | 13-08-14 | 04:36
Yo, een beetje hulp? dan haat het sneller weg~!

tattooboer | 13-08-14 | 05:22

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 05:05
De dag dat jij durft te zien begroet ik je, tot dan, leef lang in je gevangenis van onvrijheid:P Arme meid... truste

tattooboer | 13-08-14 | 05:20

@Hohohoho | 13-08-14 | 03:21
Je kan wel 5 keer op je knieën gaan voor alla maar hey, Jerusalem is van Israël en dat zal echt nooit veranderen, we blijven open en eerlijk toch? Je broers hebben het allang door, tegen IDF is niks in te brengen, geen land in de omgeving is nog willend om de pallies te helpen. Als er iets is dat de arabs nu wel weten is dat dat de Israëlies nog vele malen ruiger en harder zijn dan de ISIS of de Hamas, of wie dan ook. Kijk, hamas draagt IDF kleding, maar als het er op aan komt zullen de Israëlies de dermale bekleding van arabs voor de gein dragen. Ik verdenk de Europeesche bevolking van hetzelfde brutaliteit trouwens. Er zijn boeken beschreven met de gruweldaden die Joden en persies bevruchtten om zich te behouden en dat weet men. Nee. jerusalem is van de Israëliërs en geen 100miljoen arabs die daar in de weg van staan. En ja, achsen minek rahoo, vergeet dat nooit!

tattooboer | 13-08-14 | 05:17

Aaahh lekker espresso. Het echte opkikkertje.

zimmeradel | 13-08-14 | 05:10

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:36
Zelfde geld voor jou. Zometeen ben ik moe maar er is geen sprake van invloed dus ga je volgende dag in met de zekerheid dat de tattooboer je een nuchtere benadering heeft mee gegeven.

tattooboer | 13-08-14 | 05:07

@Hohohoho | 13-08-14 | 03:07
Ik drink niks. je smoesjes hebben geen basis.

tattooboer | 13-08-14 | 05:06

Je zou haast vergeten dat dit topic over die hypocriete huichelaar gaat en het vorige over vraatzucht en die daarvoor over... uhm weet niet meer mijn cumulatieve geheugen laat me in de steek. Waar is het collectieve geheugen als je het nodig hebt. Bummer.
Nou ja.. dan maar koffie zetten en verder kijken naar Wordfeud GS en over n uurtje of twee ontbijten met de kleinkinderen en hun gedachtenspinsels aanhoren. Das altijd leuk.

zimmeradel | 13-08-14 | 05:05

-weggejorist-

gedachtespinsel | 13-08-14 | 05:05

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:59
Het woordje hoeft is al een indicatie van je stelling. het is een aanname en ik leef daar niet, alleen jij. de rest niet. Jij leeft in aannames. philosofiën, snedige gedachten over mensheid. Laat me je het geheim verklappen. Des te minder je je druk maakt om duiding, des te meer je vrij zal zijn!. Makkelijk heh?

tattooboer | 13-08-14 | 05:04

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:56
Ik ben vrij omdat ik geen waarheid heb, begrijp dat nou... je status is nu even "onbegrijpend, onwetend"

tattooboer | 13-08-14 | 05:01

-weggejorist-

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:59

@Hohohoho | 13-08-14 | 03:04
Ik heb mv Voet (Cidi) heel duidelijk 5 keer gevraagd of ze agressie nodig vind en ze duid zeer zeker van niet en dat ze geen beveiliging heeft dus jij doet nu precies wat je anderen van beschuldigt. Hou een sop!

tattooboer | 13-08-14 | 04:58

-weggejorist-

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:56

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:54
Precies, en aan jou ut te vinden waarom, met je vrije wil.

tattooboer | 13-08-14 | 04:56

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:52
waarom reageer je niet gewoon op wat ik stel? hup, in de pen jij!

tattooboer | 13-08-14 | 04:55

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:52
Jij bent niet vrij. Je eigen gedachtewereld laat jou nooit vrij.,

tattooboer | 13-08-14 | 04:54

-weggejorist-

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:54

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:41
dat zul jij nooit te weten komen.

tattooboer | 13-08-14 | 04:53

-weggejorist-

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:52

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:37
We gaan even niets afzien.

tattooboer | 13-08-14 | 04:51

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:31
Je kun t er aan ontkomen, als je jezelf de vrijheid gunt! Hoezo heb je het daar zo moeilijk mee!
Dit topic gaat over mensen die al 6000 jaar een geloof hebben dat de zon onze gever van leven is en die zich vrijelijk begeven naar een plak waar ze van vinden dat ze daar misschien de beste kans maken om te overleven. Jou gedachtestroom stelt dat ze er voor voorbestemd waren en dat is ziek! waarom? Daar mag je zelf op antwoorden.
Nogmaals met je "ik" verhaaltjes. Nee, je kan niks bewijzen, of het "ik" bestaat of niet, of het cumulatief bewustzijn bestaat of niet, of er noodzaak is voor individualiteit of niet, Boeiend ook, gelukkigheid ligt niet binnen deze vragen dame en het topic van GS ook niet. Geen één Yazidi die zich met jou luxe "ik" vragen bezig houd. De egoïsme die jij jezelf bedient is aan weinigen gelegen.
De thesis:
Het bewijs van vrije wil ligt hem niet in de programma, niet in de uitvoering en niet in de individu. Het ligt in het vergeten. (omdat dit natuurlijk niet genoeg is voor je kleine brein spin, zal ik er op voort borduren) je hebt de vrijheid te vergeten. je vrije wil word bepaald door de verachtende omstandigheden van vergeetachtigheid en niet door je intelligente verwerking van feiten. Als je voor een keuze staat die je misschien tien jaar eerder ook had kan het zijn dat je de consequenties van "toen" vergeten bent en je wedermaals de foute keuze maakt. vrijheid van vergeten, oh zo zoet, oh zo gevaarlijk maar zeer zeker vrij!. Jij! Spin, kan een boel vertellen maar je hebt geen idee! je leeft een bekrompen leventje van fascinerende beschrijvers van bekrompen denkpatronen die uit angst en onbekwaamheid beschreven staan. je behapt niks van de mensheid! Ik gun je graag inzicht en nodeloosheid maar je terugkerende dwang hier op geenstijl zijn onomstuitend bewijs van je zoektocht en je naïeve tuimelingen in je persoonlijke sfeer. Ik vraag je graag één ding. Hou op met je gezever en je betweterigheid want je begint echt een circusclown te worden en je dwangneurose om de boel hier te hijacken word ziekelijk. Aldus mij en ondertekenenden ( als ze nog wakker zijn)

tattooboer | 13-08-14 | 04:48

@zimmeradel | 13-08-14 | 04:46
Nou nee, maar de rede is niet altijd makkelijk te accepteren.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:48

@Jan Dribbel
Ach, co zegt nog wel zinnige zaken als hij niet geëmotioneerd is.
Die ander zeikt gewoon om t zeiken.

zimmeradel | 13-08-14 | 04:46

@Jan Dribbel | 13-08-14 | 04:36
Ja, eigenlijk wel heel erg ja, maar ja die plaatjes prikker weigert me uit te nodigen voor een BBQ! Je moet toch wat?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:44

@zimmeradel | 13-08-14 | 04:30
Ik vind jou ook lief.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:43

@tattooboer | 13-08-14 | 04:32
Ben jij artiest?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:41

@tattooboer | 13-08-14 | 04:29
Ja, zeker! Heel erg, en lijkt me ook handig om daar iets aan te doen, maar is ook gevolg van mijn programmering lijkt me! Dat ik het als erg ervaar wil niet zeggen dat ik vrije wil heb daar iets aan te doen, noch jij! Mijn ervaringswaarheid kan denken dat ik er iets aan doe als ik er heen ga, maar dan nog is dat alleen maar gevolg van een aanleiding, hoezeer ik het ook ervaar als vrije wil. Maar jij wil daar niet aan!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:41

@tattooboer | 13-08-14 | 04:27
Ah, de ellenlange discussie over vrije wil. Wat is nou logischer (nog even afgezien wat er op subatomair niveau zich voordoet, die link is er ook voor geen meter), als 9 van de 10 keer dat jij onder MRI scanner ligt, de observator al eerder weet wat jij gaat beslissen op basis van je hersenactiviteit, wat nou vrije wil?
 
Je kunt het ontkennen, maar blijft dan wel vreemd niet? Dus wat dat betreft lijkt het statement 'er is geen resultaat zonder aanleiding' nog steeds te kloppen, je programmering is niet te ontkennen! En je weet, programmering kun je omzeilen, hooguit op reflecteren, maar is dan ook gevolg van een aanleiding :D

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:37

zimmeradel | 13-08-14 | 04:30
Je moet het zo zien. Als de gedachtenspinsels&co eenmaal bezig zijn dan zijn ze net stoomtreinen die zonder remmen voortrazen. Ze kunnen niet meer stoppen.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 04:36

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:21
Waarom zou een artiest zijn vrijheid van creëren kunnen connecten met jou vastgeroeste inzichten dan :P Je hebt geen artiest nodig maar een plaatjes prikken echt.

tattooboer | 13-08-14 | 04:32

@tattooboer | 13-08-14 | 04:24
Hoef je ook helemaal niet te hebben, ik ben prima in staat om eigen onafhankelijk van wie dan ook te ervaren :D

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:32

@tattooboer | 13-08-14 | 04:19
Oh, ik geef niemand de waarheid hahahahahaha, Had je kunnen weten! Maar analoog aan een aantal fundamentele waarheden gebaseerd op logica, ook wel de rede genaamd ontkom je gewoon niet aan wezenlijke inzichten met betrekking tot ervaren!
 
Kun je hoog of laag springen, kun je zeggen wat je wil, maar Hume had het mooiste gedachte experiment dat er was. Even vooruitlopend aan dat experiment, we gaan er van uit dat er ik bestaat, reflectief, kan zich handhaven binnen een maatschappij enz. enz.. Maar de vraag is hoe ontstaat dat individu?
 
En nu snel door de bocht, hij bedacht al een vraag die als volgt gaat: "Als iemand afgesneden wordt van zijn zintuigen op moment dat hij geboren wordt ontstaat er dan een 'ik'?"
 
Met andere woorden, analoog aan dat gedachte experiment, is het dan niet zo dat elk persoon geprogrammeerd wordt door de zintuigen? Met als volgende redenering, bestaat er dan zoiets als een niet geprogrammeerd mens?
 
Nou doe mij nou eens volgens de rede en wetenschap een thesis verschijnen die dat allemaal onderuit haalt! Wat nou vrije wil! Dat je het ervaart wil nog niet zeggen dat het zo is!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:31

Het enige dat nog erger is dan hypocriete huichelaars en/of IS, zijn narcistische betweters die hun gedachtenspinsel opdringen door dwars door alles heen te blehren en te reageren op reacties die niet voor hen bedoeld zijn. En dat ook nog eens met een frequentie doen waar Johny Q. jaloers op kan zijn.
Pfff.. al dagen lang draden verstieren zonder dat er een hartig woordje komt van GU met de mededeling dat ze eens wat minder moeten reaguren omdat misschien andere reaguurders er niet op zitten te wachten of dat er andere middelen bestaan om te slowchatten.
Spinnen is draden maken, maar met continu aanwezige gedachtenspinsel gaan draden naar de kloten.
Tering irritant. Dat moet net zo radicaal bestreden worden als IS. Het is een vorm van terrorisme en overschreeuwt de aangenaamheid en de inhoud van de draden.
Ik wou dat t weg getattoeerd kon worden.
Al dat ziekelijke narcisme zonder inhoud. Tijd om er n pilletje voor te gaan voorschrijven. 'T liefst die van Drion. Maar toch minstens een slaappil die t een week doet ofzo.
Tsjonge er kwamen hier vroeger apen die niet zo erg waren.

zimmeradel | 13-08-14 | 04:30

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:16
wat erg heh, Die mensen op die berg...

tattooboer | 13-08-14 | 04:29

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:13
Dick Swaab? hahahahahaa. stelt geen barst voor. de man heeft een rubberen bewustzijn. Aangetoond door mensen die absoluut niet zijn minderen zijn:
www.trouw.nl/tr/nl/6700/Wetenschap/art...
men word oud en begint te denken dat men iets denkt maar dat dan quantificeert. Gelukkig zijn er relatievelingen. Met jou gaat dat precies het zelfde. je helden zijn charlatanen. www.trouw.nl/tr/nl/6700/Wetenschap/art...

tattooboer | 13-08-14 | 04:27

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:10
Gevoeld en nog steeds geen medelijden met jou programmering gevonden.

tattooboer | 13-08-14 | 04:24

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:06
Wie heeft het over modellen dan? dat breng jij in de berekening. Je kan wel stof opgooien maar daar kijk ik gewoon doorheen. je hebt geen grond om op te staan. besef je even dat jou kennis van wetenschap net zo fragiel is als de vrijheid die de Jazidi;s genieten op hun berg, Erg tijdelijk en nodig toe aan redding.

tattooboer | 13-08-14 | 04:22

@tattooboer | 13-08-14 | 04:07
Mijn bijdrage gaat verder, jouw plaatjes worden begraven en vervagen. Ideeën blijven bestaan en gaan over op generaties. En zijn niet de mijne, maar het doorgronden daarvan en het onverlet doorgeven aan anderen staat me wel aan ja.
 
Maar ook daarin heb ik nog altijd wens ja, een plaatje op mijn rug. Niet omdat ik daarmee denk te moeten overtuigen maar om iets geven aan mezelf dat als symbool staat voor wat 'mens' zijn is.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:21

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:02
Heb ze bijna allemaal gelezen en nog vele meer. één ding heb ik wel anders gedaan dan jou. Ik heb ze nooit de waarheid toe gedicht. carlos castaneda, Misjnatractaat, sefer raziel, S. Liddell Macgregor mathers ( key of Salamon), Petronius Arbiter ( Satyricon) Gooi je wereld open!

tattooboer | 13-08-14 | 04:19

@chicago river | 13-08-14 | 03:57
Oh, vreemd dan toch dat heel veel wetten en wetenschappelijke bevestiging van filosofische 'waarheidsbevinders' toch zoveel invloed hebben.  
Je kunt natuurlijk ook zeggen 'wetenschap is ook maar mening' of 'wat weten experts er nou van'. Dan blijf je dus heerlijk in je eigen ervaringswaarheid zitten, niets mis mee, maar wel beetje onzekerheidsvermijdend gedrag :D En maar roepen, out of the box denken ahahahaha

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:16

@tattooboer | 13-08-14 | 03:51
Vraag Dick Swaab eens, Lamme, zijn toch niet de eerste beste zwamneuzen, wel?
 
Jij wil gewoon niet horen wat je niet bevalt, je gaat maar uit van je eigen waarheidservaring. Mag, maar niet waar!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:13

@tattooboer | 13-08-14 | 04:02
Oh, nou doe je weer een aanname die niet juist is! Ik heb wel degelijk gevoel bij elk mens dat door geweld van ander mens beschimpt/misbruikt/gemarteld of op welke manier dan ook onderdrukt, vernederd of misbruikt wordt!
 
Voel eens even aan je voorhoofd man!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:10

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:53
De waarheid van een tattoo draagt een leven lang. kan jij dat over jou gestommel beweren dan?

tattooboer | 13-08-14 | 04:07

@tattooboer | 13-08-14 | 03:58
Oh, maar dan begrijp je wetenschap nog niet. Alles wat je als een model presenteert is niet meer dan een theorie! En zo lang het tegendeel niet bewezen is zal die voortgang vinden.
 
Jij mag vrije wil als absoluut aanvaardbaar achten vanuit jouw ervarinswaarheid, maar wat jij ervaart wil nog niet zeggen dat het waar is schat!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:06

@tattooboer | 13-08-14 | 03:54
Duh, bronnen? Wittgenstein, Kant, Hegel, Bentham, Mill, Hume de filosofen. Wat betreft de wetenschappers op fundamenteel onderzoek; Dirk Swaab, van Lommel, Lamme. En voor wat betreft fysica, Einstein, Pauli, Higgs. Oh, ik heb ze allemaal gelezen, hoef jij niet te doen. Oh, vergeet bijna een grootheid, Roger Penrose.
 
En voor mij geen grootheden maar wel mensen die fundamentele 'waarheden' hebben beschreven.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 04:02

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:30
Jou humor in je programmering is voor mij niks anders dan een teken van nervositeit van onmacht omdat mijn stellingen je levenswijsheid onderuit halen en je geheel geen stand kan geven aan de empathie die een vrijdenkend mens als ik heb met de slachtoffers die op die berg vast zitten. Jij hebt de vuile mening dat ze dat zelf gedaan hebben door hun generaties lange programmering en ik vind dat ze dat opgelegd is door vuile muslims die alles willen domineren. Het verschil tussen ons.

tattooboer | 13-08-14 | 04:02

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:30
"lijkt" hebben we niets aan, dat is niet de wetenschap die echte wetenschappers volgen schat. Nogmaals, neen, ik en weinigen om mij heen beschouwen zichzelf als absolutisten. niet dat nuance een grote rol speelt maar een open oor naar dialoog is altijd gewenst. Bij jou dus niet want alles is lineair in jou beleving en als er een logica bestaat dan is er ook een redenering en een antwoord op alles. Die arrogantie van jou stelling is behoorlijk stuitend!. daarom stel ik nogmaals, ja! Vrije wil bestaat en je moet er maar mee leren leven!

tattooboer | 13-08-14 | 03:58

De meeste filosofen (waarheidsbevinders) zijn autonoom dus hebben geen loyaliteit naar wie dan ook!
gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:44

Wat kun jij uit je nek lullen. Ongekend. Filosofen zijn net zoals musici, schilders en schrijvers (fictie en non-fictie) altijd loyaal aan iets of iemand en voortboorduren op eerder gemaakt werk. En noem ze nou maar gewoon filosofen joh. Met je 'waarheidsbevinders'.

chicago river | 13-08-14 | 03:57

@said_fred | 13-08-14 | 03:21
Wilders van begin af aan? Nou, niet echt..... Sterker nog echt niet! zie:
 
www.liveleak.com/view?i=fa2_1395875252...
 
Hou je wel bij de feiten graag.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:55

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:49
Jou logica tot nu toe is gebaseerd op aannames van mensen uit de oudheid. leuk maar contraproductief. heb je geen huidige bronnen om je logica te versterken? ( en nu niet mij noemen heh! )

tattooboer | 13-08-14 | 03:54

@tattooboer | 13-08-14 | 03:47
Wat is dan een echt vak? Plaatjes prikken? Heftruck rijden? Carglass ruit service medewerker die toevallig vandaag mijn ruit heeft vernieuwd vanwege onverlaat die een putdeksel in mijn voorruit heeft gegooid?
Zeur niet!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:53

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:44
Duimzuigerij. Glazenbollen kijkerij. "goh, wat zou het" beredenering. Alle wetenschappers lachen er om.

tattooboer | 13-08-14 | 03:51

@Jan Dribbel | 13-08-14 | 03:45
Oh, ken ik niet, doe even linkje, misschien heeft die persoon wel een punt.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:51

@tattooboer | 13-08-14 | 03:45
Je zou zomaar een punt kunnen hebben, maar ondanks het illusionaire van waarheid, blijf ik toch uitgaan van logica die ergens op gebaseerd is.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:49

@tattooboer | 13-08-14 | 03:45
Je zou zomaar een punt kunnen hebben, maar ondanks het illusionaire van waarheid, blijf ik toch uitgaan van logica die ergens op gebaseerd is.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:49

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:35
Mijn lijst met vrijheden zijn onberispelijk. Spreek ze tegen dan? in plaats van je "kan nooit' heb je niks. geen argument of niks. je faalt!

tattooboer | 13-08-14 | 03:49

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:35
Ghah! zij vinden hun waarheid de waarheid. Zotte manskes. Leer eens een echt vak of zo.

tattooboer | 13-08-14 | 03:47

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:33
daar waar jij nog nooit hebt gestudeerd. Hup, naar school jij!

tattooboer | 13-08-14 | 03:46

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:35
U heeft zich te veel vereenzelfdigd met Bertie Wooster,
een schertsfiguur van (semi)adelijke afkomst uit de verhalen van P.G. Wodehouse.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 03:45

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:32
Jij bestaat noch, uit logica, nog uit wetenschap dus je eigen flaterij mag je achterwege laten.

tattooboer | 13-08-14 | 03:45

@chicago river | 13-08-14 | 03:41
De meeste filosofen (waarheidsbevinders) zijn autonoom dus hebben geen loyaliteit naar wie dan ook! En juist vanwege die eigenschap komen ze vaak tot 'waarheden' die veel mensen niet willen horen. Het grappige is dat ze vaak nog gelijk krijgen ook op een aantal zaken, zoals vrije wil, door de wetenschap.
 
Maar wat mij betreft mag je die ook ontkennen hoor.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:44

@Graftak | 13-08-14 | 03:40
Bookmarks zijn vastgelegd!

tattooboer | 13-08-14 | 03:44

Natte vos
nee geen lieverdjes,maar ook geen terroristen die keel doorsnijden,gewoon straattuig is het.
Niet overdrijven,ze hadden gewoon een wapenstok in de nek moeten krijgen van de ME en daar is alles mee gezegd.
Mij boeit het werkelijk geen ene moer of er ergens in nederland wat randdebielen met elkaar op de vuist gaan.
Hohohoho | 13-08-14 | 03:14

Dat vonden de militairen, fabrikanten en middenstanders ook van de SA in de jaren twintig. Alle joden moeten dood, ach kom, dat hoor je toch elke weekend.

Geschiedenis is ook al niet een van je sterkste kanten.

Maar je bent wel een nuttig figuur, je geeft me een helder doorkijkje. Lekker doorgaan zo, elke S2 van het leger is dol op dit soort info.

S2 wat is dat dan weer??

Een militaire Sectie is een onderdeel van een staf van een militaire eenheid met een specifieke taak.

De Sectie 2 is de staf-afdeling die zich bezighoudt met het functiegebied Inlichtingen en Veiligheid.
De Sectie 2 zorgt onder andere voor het voorzien van de commandant & staf van alle inlichtingen en informatie van belang bij het plannen van operaties, zoals: weer, terrein en vijandgegevens.

Er zitten vogels van allerlei pluimage op GS snap je.

geen blijvende stad | 13-08-14 | 03:44

@said_fred | 13-08-14 | 03:21
Je beschrijft de acties van onbenullen. gegeven dat die onbenullen optietioneel tot volksbewegingen hebben geleid die een bepaalde tijdsspan hebben kunnen overbruggen zijn we nu op zoek naar een permanente uitkomst. Een uitkomst zonder verordenering en leiden. Maar hoe? Hah! Daar ligt dus de controversion in habilitas. Hoe doe je het eindelijk eens goed terwijl je tegen je eigen gedragsregels in moet gaan. Hollandje is gewend alles uiteindelijk toch met agressie te beslechten. Dát moet je kwijt. Jep Holland leeft en bruist op wapenhandel en de dood van anderen. Zij het kind, ouderen, burgers. het maakt de rijken niks uit. Om Te winnen moeten we de zittende macht geheel uit hun pluche trekken en zelf eerbaar en waakzaam worden! dat, dames en heren, is onze enige kans. Want gerechtigheid zal ons vrijheid geven! Zolang we de bankiers en de wapenhandelaren aan de macht houden zijn we aan de chanteurs uitgeleverd! Maken we schoon schip dan maken we, schoon schip!. Alle kwaaie elementen zullen verdwijnen. Denk daar maar over na de volgende weken want de vijand staat al lang aan de poorten. het is bijna zover. maak je keuze.

tattooboer | 13-08-14 | 03:42

@K1100 | 13-08-14 | 03:39
Tsja, jouw ignore modus zegt iets over jou, niet over wetenschap.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:41

Idolen? Heb ik niet, meer waarheidsbevinders
gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:35

Goh. Jouw waarheidsbevinders.
Wie zijn ze dan en aan wie tonen ze hun loyaliteit.
Hoe komen ze tot de 'waarheid' en wat hebben ze er mee bereikt.
Van Dale wacht op antwoord.

chicago river | 13-08-14 | 03:41

@tattooboer | 12-08-14 | 23:19
Verwacht binnenkort deze foto met teksten als: Israelische Babygenocide, Free Gaza, Death to Zionist Pigs, etc.
Een Allahvrezende Moslim zou zoiets noooit doen!

Graftak | 13-08-14 | 03:40

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:37
Ignore modus, je weet toch.

K1100 | 13-08-14 | 03:39

@K1100 | 13-08-14 | 03:15
Wat iemand denkt kun je nooit weten, hoe iemand denkt kun je afleiden op basis van patronen, zo ingewikkeld is dat toch niet?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:37

@Hohohoho | 13-08-14 | 03:07
Yup.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:36

@tattooboer | 13-08-14 | 03:30
Nope.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:36

@tattooboer | 13-08-14 | 03:27
Idolen? Heb ik niet, meer waarheidsbevinders :D Maar je hoeft het niet te lezen van mij.
 
En respect, geheel eens maar op basis van welke gronden? Je lijstje met wat jij vrijheid noemt? Nah, kan nooit bedoeling zijn!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:35

@tattooboer | 13-08-14 | 03:25
Nano elementen tussen dimensies, waar is de algemeen aanvaarde thesis?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:33

@K1100 | 13-08-14 | 03:26
Raar he, logica en wetenschap doet zich niet gauw ondersneeuwen :D

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:32

@tattooboer | 13-08-14 | 03:29
Die muts geeft nooit op. Stop ermee energie in te stoppen.

K1100 | 13-08-14 | 03:31

@tattooboer | 13-08-14 | 03:22
Mijn stellingen? Ik dacht het niet. Vrije wil lijkt niet te bestaan volgens wetenschap. Daarnaast kan het niet anders zijn dat het ervaren een illusie op basis van diezelfde bevindingen. Dat jij je ervaringswaarheid als absoluut beschouwd is je goed recht, maar blijft een illusie. Ik daarentegen 'weet' dat mijn ervaringswaarheid niets te maken heeft met welke werkelijkheid dan ook.
 
Maar dat zegt niets over mijn ervaringswaarheid over een context. Of die nu waar is of niet. Het verschil tussen jij en mij is dat ik er niet mee zit, jij wel en het triggered emoties bij je, sterker nog je wordt persoonlijk.
 
En dat mag. Ik heb er geen probleem mee :D Sterker nog, ik heb er wel humor in!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:30

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:22
Ik zou jou benieuwdheid kunnen bevredigen.

tattooboer | 13-08-14 | 03:30

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:30

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:18
Trek je kabouter Plop muts over je hoofd en verdwijn in het vooronder.
www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q...
En spinsel gerust verder.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 03:29

@K1100 | 13-08-14 | 03:26
Ik ben langzamerhand bang dat ze wel kruid moet slikken. jeweetwel, ayawaska of zoiets..

tattooboer | 13-08-14 | 03:29

hohoho

"En we doen niet aan delen die stad was,is en zal in de toekomst volkomen van ons zijn"

wat doe je hier op geenstijl? ga vechten voor Hamas dan... Ze hebben je nodig als je menselijk schild.

Natte vos | 13-08-14 | 03:28

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:15
Nope. waarom zou ik jou idolen willen lezen? ik wil zeer zeker niet zoals jou worden! Respect gaat zeer zeker om een gebaartje spin. Leer dat maar goed. Ook in onze Nederlandse samenleving is dat zo.

tattooboer | 13-08-14 | 03:27

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:26

@tattooboer | 13-08-14 | 03:22
Told you so,
Geen kruid tegen gewassen.

K1100 | 13-08-14 | 03:26

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:18
Nogmaals ja, er bestaan resultaten zonder aanleiding. Namelijk het totaal willekeurig springen van nano-ellementen tussen dimensies. man o man, wat ben jij achterhaald zeg!

tattooboer | 13-08-14 | 03:25

Hohohoho  | 13-08-14 | 03:14

jij weet wel dat er in Syrië ook een aantal "Nederlandse" moslims zitten poserend met afgehakte hoofden? Dus dat er absoluut geen terroristen tussen zitten is onzin

Natte vos | 13-08-14 | 03:24

@tattooboer | 13-08-14 | 03:10
Wow, nou ben ik benieuwd waar we de exploits kunnen inzetten om de moslim te deprogrammeren, of in elk geval een virusje binnen te krijgen. Is even wat anders dan TCP/IP protocol te gebruiken om serverts en services om zeep te helpen lijkt me.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:22

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:11
Drijfveer en verslaving zijn dus wel even wat anders, maargoed. ik heb allang door dat jij toegeeft in rare cyclussen. Aanvallen binnenin je verdediging en toegeven binnen in aanvallen. Je probeert het leuk maar nogmaals. Je NLP indicatoren zijn achterhaald en internet is een deel ervan. begin nou eindelijk in te zien dat men jou een zwam vind. Je leeft 20 jaar achteruit. Niemand haat je ofzo maar men denkt dat je meer kan toevoegen als je bijdetijd kwam?!~Jou definitie van abstracte of philosofische stellingen zijn achterhaald en daarom snap je het niet. heb je daar wel eens over gedacht? ik praat wat ik praat en je inzicht kan het aan of niet. Jou probleem, niet de mijne. Mep!

tattooboer | 13-08-14 | 03:22

-weggejorist en opgerot-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:21

@tattooboer | 13-08-14 | 02:56
Moet ik nu de agenda erbij pakken en een datum prikken ?
Ik dacht (misschien naïef ) eigenlijk meer in de richting van iets wat nu al bijna een eeuw geleden is. We hadden toen de voorloper van de Partei van de Afgunst de SDAP.
Een Troelstra wilde in navolging van de Oktoberrevolutie in Rusland hier ook maar een staatsgreep plegen. www.google.nl/webhp?nord=1#nord=1&...
Hij kwam dus van een koude kermis thuis omdat de bevolking hier geen zin in had en op zijn beurt daar naartoe trok en hem de voet dwars zette.

We weten wat er met Pim Fortuyn is gebeurd en met van Gogh. Wilders heeft van de Islam sinds het begin een issue gemaakt en iedereen kon zien en kan zien wat er gebeurt.

Een kaalkopje doet al een oproep tot een jihadistenknokploeg in de Schilderswijk. Hij gooit daarmee olie op het vuur en men zal ter zijner tijd op zijn provocaties ingaan en dan zal het gebeuren dat het kaalkopje moet rennen om nog het vege lijf te redden met zijn knokploegje.

said_fred | 13-08-14 | 03:21

@Jan Dribbel | 13-08-14 | 03:15
Ah, de wereld zit in elkaar volgens natuurwetten, nou dan is het nogal simpel lijkt me. Stel je even de volgende vraag voor: 'bestaat er een resultaat zonder aanleiding?'
 
Als wetenschapper moet je daar toch op antwoorden "neen" lijkt me.
 
Komtie schat, alles wat gebeurt kan niet zonder aanleiding gebeuren, dus niet gedachten, niet vrije wil, niks niet nada!
 
Oh, en geef graag even de argumentatie dat vrije wil wel bestaat..... Dan kunnen we weer stapje verder in de wetenschap.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:18

Psycholoog:
Een fopstudent die denkt in de geest van mensen te kunnen kijken. En daaraan conclusies denkt te kunnen verbinden die overeenkomen met haar (meestal vrouwen) eigen wereldbeeld. Volkomen wereldvreemd en niet meer te redden.
Aan wie hier doet me dat nu denken?

K1100 | 13-08-14 | 03:15

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:52
Lees mijn eerdere plempsels. Ik zeg dus dat wij joden het allang hebben gepeild. We moeten bruter en gruwelijker zijn dan de arabs om dit te winnen, begin was nog niet eens zo gruwelijk, Hij was wat GS was t/o het roze leger. Je gunt de man teveel krediet! Palmach was de echte killer. Zoals nodig was tegen de van gruweldaden bezopen arab. Hey hohohohoho, als liegen, bedriegen en gruweldaden ons gaat redden tegen de totalitaire bekrompenheid die de islam is, zo zij het en ik doe mee!. probleem?

tattooboer | 13-08-14 | 03:15

@tattooboer | 13-08-14 | 03:06
Geweldig, dat je respect afdwingt met een gebaar. Het kan me eerlijk gezegd geen moet schelen wat voor NLP kunstje dat is. Uiteindelijk gaat je respect niet om een gebaartje, maar om de gevolgen van je denken die uitmonden in gedrag. En wat taal betreft, ik zou zeggen lees Wittgenstein eens, zou zomaar een verademing kunnen zijn voor je.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:15

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:54
Citaat:
Dat mag je, en mag ik vinden dat jij nog wat aan ontwikkeling moet doen om te begrijpen waar het over gaat?
Einde citaat Van Gedachtenspinsel.
Ik ga iets aan mijn ontwikkeling doen, eerlijk, takiya.
Helaas heb ik Scheikunde gestudeerd en heb ik geleerd dat je met esotherisch geneuzel geen enkel praktisch probleem kan oplossen.
Maar ga door met je spinsels.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 03:15

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:14

@tattooboer | 13-08-14 | 03:08
Maar wel zeer zeker een drijfveer, hoe dan ook je blijft uitblinken in onlogische wartaal zonder fundamentele (lees abstracte dan wel filosofische stellingen) argumentatie. Voor jou is het vooral meppen op alles die mogelijk gaat bedenken iets te meppen of zo.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:11

Hohohoho  | 13-08-14 | 03:04

Cidi heeft beveiliging juist tegen die sympathisanten van ISIS.
Ik zeg ook niks over de pro patria demonstranten. Mijn punt is dat de ISISwijk slaan tegen camera's en gooien stenen naar politie. Dat waren zeker allemaal lieverdjes?

Natte vos | 13-08-14 | 03:11

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:10

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:58
Wapens gaan geen rol spelen. Omgangsvormen wel. maar jullie hebben daar geen idee van. In jou voordeel stel ik dat muslims geprogrammeerd zijn en er hacks zijn. Weten is macht.

tattooboer | 13-08-14 | 03:10

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:08

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:59
Nope, dat is jou observatie, niet mijn probleem.

tattooboer | 13-08-14 | 03:08

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:07

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:51
Kan je niet bewijzen want je hebt niks gestudeerd over arabisme of semitisme. Het begint allemaal met taal:
books.google.nl/books?id=Ebj45xm6r_4C&...
En dan gaat het naar gebaren:
en.wikipedia.org/wiki/Proto-Semitic_la...
Ik kan natuurlijk niet duiden wat jou achtergrond is maar mijn eigen master stelt mij gerust dat ik weet waar ik het over heb.
Als jood zijnde kan ik met één woord en een half gebaar een arab manen mij te respecteren. Er waren tijden dat de europeërs wisten hoe dat moest maar ik kan die vraag hier nu opwerpen met 99% zekerheid te weten dat niemand daar een repliek op zou hebben. jammerlijk. Maar het is te leren en men is er maar 1 vraag aan mij van verwijderd.

tattooboer | 13-08-14 | 03:06

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:04

@necrosis | 13-08-14 | 03:02
En dat ben ik nu wel met je eens!
 
Als vrijheid van nieuwsgaring niet meer mogelijk is wordt het tijd voor handhaving van onze grondwet!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 03:04

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:55
Ze hebben Nanninga belaagd, de straf daarop kan me niet zwaar genoeg zijn!

necrosis | 13-08-14 | 03:02

Hohohoho  | 13-08-14 | 02:55

een goed begin is het halve werk. Als die dingen die jij zegt gebeurd waren bij een demonstratie van blood en honour stond de media dagenlang vol over de racistische extreemrechtse nazi's. Nu zijn het sympathisanten van ISIS en het is een beetje uit de hand gelopen. slachtofferrol van de bovenste plank met hun "wij beschermen de Schilderswijk". De knokploeg van al doorn maakt het mooi af. Geen woord over in de media. zo'n knokploeg is ook heel handig als er wat joden of politie te dicht bij zijn.
(Weet je wie er ook begon met knok ploegen? )

Natte vos | 13-08-14 | 03:01

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 03:00

@tattooboer | 13-08-14 | 02:57
Het verkondigen van je (on)logica :D

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:59

@tattooboer | 13-08-14 | 02:56
Nou, wanneer gaan 'we' los? De knuppels op zak... oh wacht de uzi om de nek, oh wacht de laser guided bomb on our shoulders....
 
Nou, wanneer gaan we los?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:58

@ hohohohohohoho
Duidelijk, men is totaal onschuldige gelovigen aan het bombarderen.
Men is ook gevlucht omdat men de gelovigen een beetje eng vond en niet om duidelijke redenen.
Men meent het allemaal heel goed maar dit wordt allemaal een beetje verkeerd uitgelegd.
Ga daaro kogels koppen sneuneus.

said_fred | 13-08-14 | 02:58

Hohohoho | 13-08-14 | 02:52
Wanneer ga jij met je golfje naar je geliefde jihad/isis-strijders?

TheOne48 | 13-08-14 | 02:58

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:53
wat is mijn verslaving dan? als je het duid heb je maar beter ook een goed inzicht!

tattooboer | 13-08-14 | 02:57

@said_fred | 13-08-14 | 02:42
Ik beweer dat politici, politiehoofden, EU, amnesty leiders, AZG, UN en HRW hoofden thuis en individueel allang bedreigd worden met hun leven of met dat van hun familie en vrienden. Vandaar dat ik van mening ben dat de verantwoordelijkheid bij jou mij en de rest van de vrije mensen ligt om de volgende stappen te ondernemen. Ze kunnen de hoofden van onze slang wel bedreigen maar ze kunnen niet ons allemaal aan ter gelijke tijd. De enige vraag die resteert is. Wanneer gaan we los?

tattooboer | 13-08-14 | 02:56

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:55

@Jan Dribbel | 13-08-14 | 02:49
Dat mag je, en mag ik vinden dat jij nog wat aan ontwikkeling moet doen om te begrijpen waar het over gaat?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:54

@tattooboer | 13-08-14 | 02:48
Programmering is niets anders dan het gevolg van omgevingsfactoren die je een ervaringswaarheid oplevert, niet meer en niet minder. En dat geldt voor iedereen. Dus jouw verslaving is niet anders dan de mijne :D

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:53

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:52

@tattooboer | 13-08-14 | 02:46

Je laatste zin word ik helemaal blij van, wat er aan vooraf gaat is bullshit!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:51

Hohohoho  | 13-08-14 | 02:46

gelukkig zit Rusland Nog een eind van ons af. ISIS daarentegen heeft zijn eerste wijk in Nederland al in handen en de regering vind dat maar machtig mooi.

Natte vos | 13-08-14 | 02:51

@tattooboer | 13-08-14 | 02:46

Je laatste zin word ik helemaal blij van, wat er aan vooraf gaat is bullshit!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:51

@Jan Dribbel | 13-08-14 | 02:40
DIT is waarom ik van GS houd.

tattooboer | 13-08-14 | 02:50

@Jan Dribbel | 13-08-14 | 02:49
giegel.

tattooboer | 13-08-14 | 02:50

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:42
Alsnog geeft je onbegrijpen je geen vrijwaring van het voorgestelde concept.

tattooboer | 13-08-14 | 02:49

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:33
Mag ik één keer vertellen dat ik U een zwamneus vindt?
Een soort kabouter Plop?
Met bijbehorende kabouter Plop verhalen.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 02:49

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:42
Je snapt het concept heus wel. De zelfopzuigende werking van het gemak dat in programmering ligt.
Jou doctrine houd niks minder dan een verslaving in en daar gedij jij op.

tattooboer | 13-08-14 | 02:48

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:46

@necrosis | 13-08-14 | 02:36
Valt nog mee. Hij houd het plat.
Ja, Israël laat kinderlijken achter. het punt ervan is de arabs te laten zien dat er nog een volk is dat nóg gewetenlozer kan optreden dan hun en dat respecteren ze. De gutmesch ontkent de notie ervan. Behalve in de tweede wereldoorlog en daar liet men zich gaan, men werd ook beestachtiger dan de arabs. Internet is er vol van hoor en ik ben niet naïef, jullie, nl'ers kunnen het ook, het zit er in. Het gezegde "honger maakt rauwe bonen zoet" betekent iets anders dan men doet geloven. Ik wil het niet zien maar ik zal het niet evroordelen want de dogma uit de westerse wereld bevalt me beter dan die die uitgedragen word door de arabs. Welkom in de slag die al 1600 jaar duurt. het gaat weer los. De vraag is, word dit de laatste slag? Zal onze technologie van doorslaggevend effect zijn? Hebben we de ballen Nucleair te gaan? Noem me ziek maar ik hoop het wel! Lang leve Israël, lang leve het westen en lang leve Nederland!

tattooboer | 13-08-14 | 02:46

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:31
Je bent vroeg dit jaar 'Hohoho' kerstman.
Ik kan je helaas verzekeren dat het onthoofden van kinderen door soennitische isisstrijders geen hoax is.
In tegenstelling tot de lijkencollages die men vaak voorgeschoteld krijgt uit pallywood.

Tja al dat doorklikken voor waarheidsbevinding gaat je niet in de koude kleren zitten.
Ik kan er echt letterlijk de slaap niet van vatten maar dat is niets vergeleken bij de horror die de slachtoffers van de gematigde islam moeten doormaken.

Soms zou je willen dat je gewoon op de loonlijst van een extreem linkse socialistische partij stond en lekker onbekommerd aan het strand van je vakantie kon genieten... zoals Jozias van Aarsen van de extreem linkse VVD!

wakkere_nederlander | 13-08-14 | 02:45

@tattooboer | 13-08-14 | 02:38
Capillariteit van voorprogrammering???? Euh, in gewoon Nederlands graag!
 
Communicerende vaten zijn volledig off topic schat!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:42

De conflicten escaleren. Waar voorheen organisaties als artsen zonder grenzen, het rode kruis of de rode halve maan konden opereren is het nu bijna onmogelijk om humanitaire hulp te bieden zonder zware militaire ondersteuning.

ristretto | 13-08-14 | 02:42

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:34
Ik moet toch zeggen dat het mij van veel van de foto's verbaasd dat het propaganda is.
Ik had echt gedacht dat het allemaal barbaren zijn die IS gangers, maar dat schijnt allemaal reuze mee te vallen.
We kunnen ons inderdaad beter gaan richten op de echte vijand het Rusland van de kwade Putin.

NFC | 13-08-14 | 02:42

Ik zag al berichten dat ze nu zitten te hakketakken over of het wel of niet een genocide was.
Alweer even geleden hadden we de zusjes Albayrak. Eén was van de Partei van de Afgunst. www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archie...
Er was toen een relletje over uitspraken die ze had gedaan over de genocide op de Armeniërs.
Volgens haar mocht je het geen genocide noemen maar massamoord. De Turkse regering wilde namelijk pertinent niet dat het een genocide genoemd werd want dan kwam het gerechtshof in Den Haag in beeld. En dat is dus bepalend voor Toerken in Nederland. Ook als je in de tweede kamer zit en dus de eed hebt afgelegd. De grondwet lezen was ze waarschijnlijk nog niet aan toegekomen.

Nu noemen ze het meteen een genocide. Maar de Linksche Kerk hier wil als islamofiel en xenofiel weer vergoelijkend doen over het systematisch vervolgen en dus uitmoorden/ letterlijk afslachten van bevolkingsgroepen die toevallig een ander geloof aanhangen of een andere afkomst hebben en dus afgeslacht worden enkel daarom en niet om misdaden of deelname in een oorlog.
En hoe verrassend, het stomme toeval wil dat het dus als wel vaker (altijd dus) gaat om landen met een overheersende islamitische "cultuur" in Noord-Afrika en Midden-Oosten. Zoals nu in Irak.
De definitie die dus wordt gegeven voor het begrip genocide is ►

"'een van de volgende handelingen, gepleegd met de bedoeling om een nationale, etnische, godsdienstige groep, dan wel een groep, behorende tot een bepaald ras, geheel of gedeeltelijk als zodanig te vernietigen: 'het doden van leden van de groep; het toebrengen van ernstig lichamelijk of geestelijk letsel aan leden van de groep; het opzettelijk aan de groep opleggen van levensvoorwaarden die gericht zijn op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging; het nemen van maatregelen, bedoeld om geboorten binnen de groep te voorkomen en het gewelddadig overbrengen van kinderen van de groep naar een andere groep.'"
nl.wikipedia.org/wiki/Genocide
Leek mij al duidelijk. Maar nee, we gaan weer draaien en wurmen als een paling in een emmer snot en dingen verdraaien en veranderen om het maar als het even kan vooral geen genocide te moeten noemen als verschillig, tolerant, fatsoenlijk, islamofiel, xenofiel Gutmensch.
"Honderden yezidi's gedood: wel of geen genocide?" www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/hon...
En o gut, hoe toevallig "Amnesty International" loopt weer voorop in dezen.
Dezen had laatstelijk al te melden dat men zich zorgen maakte over de misdaden die begaan werd tégen leden van Boko Haram. deze dus ► www.google.nl/search?q=boko+haram&...
www.google.nl/webhp?nord=1#nord=1&...

Het zijn dus dezelfde gestoorde ratten als een IS. Amnesty is dus doodleuk het terrorisme/de genocides/ massamoorden/ etnische zuiveringen van dergelijke clupjes aan het goedpraten.
Ihr seid zum kotzen.

said_fred | 13-08-14 | 02:42

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:41

Ohjaa nee dat klopt want dan komen de isis mannen met vliegende autos aankakken en je naar de planeet mars wegstralen.
Hohohoho | 13-08-14 | 02:20
Ik denk dat de marsmannetjes je ingestraald hebben om deze onzin uit te kramen.
Deze misschien?
www.glorioustrainwrecks.com/files/hoho...

Jan Dribbel | 13-08-14 | 02:40

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:39

met dank aan hohoho is het duidelijk.
ISIS handelt dus niet in slaven. quincy kan rustig samen met zijn moeder naar de Schilderswijk.

Natte vos | 13-08-14 | 02:39

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:33
Onvoorwaardelijk, een echt woord en notie die de capillariteit van voorprogrammering ten nietig verklaart.

tattooboer | 13-08-14 | 02:38

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:38

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:36

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:31
Je kon je niet inhouden, hè?
*zwaait*

necrosis | 13-08-14 | 02:36

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:34

@tattooboer | 13-08-14 | 02:31
Ik laat het gevecht niet over aan anderen, maar denk dat er verschillende manieren van vechten zijn. En troosten doe ik iedereen die aangeeft dat zhij het moeilijk heeft. Oh, onvoorwaardelijk!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:33

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:31
Consequenties. Leer dat woord maar goed. Ogen gaan open en kwaadaardigheid gaat een einden kennen.

tattooboer | 13-08-14 | 02:32

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:31

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:26
Ja, jij kan lachen terwijl anderen het erg moeilijk hebben... Maar dat geeft niets. Laat het gevecht maar aan de echte mannen over, je mag troosten straks. Onvoorwaardelijk.

tattooboer | 13-08-14 | 02:31

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:25
Ik vroeg kun je er al op vakantie?

NFC | 13-08-14 | 02:29

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:25
Ik vind nu dat er vijf griffioenen met schitterend blauw arachnide +6 kuras in mijn tuin staan, mijn gezond verstand zegt dat ik met hun nu naar alle naties zal vliegen om het leiderschap van de Lannisters te bevestigen. Mooi man!

tattooboer | 13-08-14 | 02:29

Mensen laat je niets wijs maken!
Al die filmpjes van onthoofdingen en dode kinderen zijn allemaal in elkaar gezet door Geert Wilders en hebben niets met islam te maken!

wakkere_nederlander | 13-08-14 | 02:29

@hohoho bronnen?

Of duikt ISIS nu al in de slachtofferrol? Dat wordt nog heel leuk

Natte vos | 13-08-14 | 02:28

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:27

@tattooboer | 13-08-14 | 02:24
Doe ik hele avond al hahahahaha

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:26

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:22
Bewijs dat eens.

tattooboer | 13-08-14 | 02:25

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:25

@ Hohohoho  | 13-08-14 | 02:22

de koerden komen eraan? Uit welke media haal je dat? Want ik dacht namelijk dat ISIS aan gebiedsuitbreiding deed.

Natte vos | 13-08-14 | 02:24

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:22
ik moet nu echt grinniken.

tattooboer | 13-08-14 | 02:24

@tattooboer | 13-08-14 | 02:16
Ik keur de de middeleeuwen niet af, hoe kom je daar nu weer bij, ze wisten niet beter! Mijn punt is dat je tegenwoordig wel beter mag weten! En wat jij verder vind van een grote mond of niet is jouw ervaringswaarheid lijkt me.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:22

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:22

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:20
Dus jij vind dat we vriendjes met hun moeten zijn?

tattooboer | 13-08-14 | 02:22

Zou Van Rossum ook 'Goebbels Reden 1932-1945' gelezen hebben?

WirMachenMusik | 13-08-14 | 02:21

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:20

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:15
Zoals het geschreven is in de koran word afgebeeld in de films. Dat is genoeg. De duizenden video's van muslim fanaten op het net spreken boekdelen. Ik zie niet in waarom je de uitzonderingen aan wilt kaarten terwijl de overtuigende feiten een verdelging garanderen. Wil je tijd winnen? Waarom hier bij ons? Wij hebben geen invloed. Jij ook niet.

tattooboer | 13-08-14 | 02:20

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:15
Als insider weet je dat misschien. Kun je er gewoon op vakantie? Is er toerisme?

NFC | 13-08-14 | 02:18

Jammer dat geenstijl zijn artikel over de slavenmarkt niet aanpast en verwijdert,aangezien we nu kunnen zien dat dat allemaal nep is.
Ja hoor isis opent doodleuk een slavenmarkt in de heetst van de strijd. Ze moeten nog een hoop steden veroveren,ze hebben geen tijd voor slavenmarkten enzo.
Athans dat denkt mijn gezond verstand.
Hohohoho | 13-08-14 | 02:11

Ik snap je helemaaL: die slavenmarkten komen later wel.

Nu dus niet. Dus leugens. Formidable logica en blijkgevend van een benijdenswaardig menselijk gevoel en empathie. Uche. Je ontmaskert jezelf hier wel compleet.

geen blijvende stad | 13-08-14 | 02:18

Ze moeten nog een hoop steden veroveren,ze hebben geen tijd voor slavenmarkten enzo.
Athans dat denkt mijn gezond verstand.
@Hohohoho | 13-08-14 | 02:11

Ze moeten helemaal niets!
En waar plaats jij je 'gezonde' verstand?

necrosis | 13-08-14 | 02:18

hohoho lees je dit ook bij de link van dagelijkse standaard?

Hier een foto van dezelfde bron. Correctie: let wel, deze foto's zijn al eerder genomen, en betreffen niet de daadwerkelijke slavenmarkt. Ze dienen slechts ter illustratie. CNN bevestigt het bericht over de handel in yazidische vrouwen hier, gebaseerd op getuigenverslagen van yazidische Koerden die onlangs hun zegje mochten doen in het Iraakse Parlement.

Natte vos | 13-08-14 | 02:16

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:11
Dan ben je maar klaar. Jammer om te zien dat je wel de miideleeuwen af keurt maar niet kan duiden waarom je dat doet in de bediscussieerde context. Ik doe dus een beroep op je grote mond die altijd wel een antwoord heeft om achter je uitspraakjes te gaan staan.

tattooboer | 13-08-14 | 02:16

Hohohoho | 13-08-14 | 02:04
Hoho is dus toch een doorgedraaide Trol van de ISIS PR afdeling.
Oogetuigen vertellen over perversiteiten, bv een slavenmarkt, journalisten plaatsen er een foto bij van een identieke slavenmarkt elders, en dat mag niet van hoho.
encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=t...

Jan Dribbel | 13-08-14 | 02:16

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:15

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:06
Denk je nou echt dat je iets nieuws aantoont? We weten allang dat propaganda gaande is van alle kanten. Nu vraag ik je, kan je ook maar één video die wel echt is plempen waar NLers, westerlingen, hoe dan ook mensen onthoofden? Om hun god roepen terwijl ze gruwelijke moorden plegen?

tattooboer | 13-08-14 | 02:14

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:11

@tattooboer | 13-08-14 | 02:05
Ik ga niet raadspelletjes spelen, dat doe je maar met je kinders of weet ik veel wie. Als niet specifiek wil zijn ben ik gauw klaar.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:11

@Hohohoho | 13-08-14 | 02:04
Hoe zit het nou met die foto's en filmpjes die isis zelf op internet heeft gezet, compleet met afgehakte hoofden?
Ook nep?

necrosis | 13-08-14 | 02:08

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:06

@Hohohoho
Van mij een +je in ieder geval. Sommige van deze 'daden' doen mijn maag omkeren, dus wat mij betreft goed nieuws dat het gefabriceerd is. Neemt niet weg dat de ontwikkelingen sinds de Golf oorlog zorgwekkend zijn en dat er nog een hoop leed zit aan te komen voor onze en de komende generaties.

Naast de overlast die we hebben mogen genieten van de multicul, zijn er nu daadwerkelijk, openlijk, extremistische partijen die zich roeren, itt die paar honderd skins die er altijd wel zullen zijn, die ook de doorsnee realist zich doet afvragen wat deze mensen hier in godsnaam doen en waarom we ooit die fout hebben gemaakt om deze mensen hier te laten aarden. Geschiedenis zal zich herhalen.

zonder_moeite | 13-08-14 | 02:06

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:00
Nope, de inquisitie is niet waar ik het over heb. je krijgt nog een poging.

tattooboer | 13-08-14 | 02:05

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:56
Leugensssssss?
Bewijssssssss?
Last van een hangende 's'?

necrosis | 13-08-14 | 02:05

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 02:04

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:56
ontken je dat muslims slaven mogen hebben? het mag omdat mo er 23 had.

tattooboer | 13-08-14 | 02:04

@tattooboer | 13-08-14 | 01:58
Succesvolle benadering in de middeleeuwen? Euh, de inquisitie?????? Nee, lekker effectief waren die.... *zucht*

gedachtespinsel | 13-08-14 | 02:00

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:52
Waarom niet? we zijn al geslagen hoor!
Wat is er zo raar aan de succesvolle benadering uit de middeleeuwen?

tattooboer | 13-08-14 | 01:58

isis mag van mij de pot op, maar feiten zijn gewoon feiten.
Isis blijft nog steeds tuig,maar feiten moeten wel benoemd worden en niet verdraait worden.
Ik begon het al een beetje vreemd te vinden, isis onthoofd kinderen,begraaft vrouwen levend.yeah right
Een beetje TE.
Hohohoho | 13-08-14 | 01:42

Je begon het een beetje vreemd te vinden? Mail die opa van dat 7 jarige Aussie kind dan even, is hij zeer getroost door.

Ik vind jou een beetje vreemd, een beetje TE.

geen blijvende stad | 13-08-14 | 01:57

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:56

necrosis | 13-08-14 | 01:44
Sommige foto's zijn natuurlijk wel nep omdat niemand weet hoe het in Mosoul is.
Alle verbindingen zijn afgesloten.
Het is net als bij de kranten-sites, bij elk artikel wordt een foto geplaatst. Daar zien we ook dezelfde politie-auto bij ieder bericht over de politie.
Dat schijnt erbij te horen omdat jongeren een berichtje zonder foto niet begrijpen.
Dus plaatsen journalisten een foto bij de verhalen van de ooggetuigen, die aansluit bij de omstandigheden.
Een slavenmarkt, beschreven door ooggetuigen, dan maar een foto erbij die de sfeer aangeeft.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 01:56

@tattooboer | 13-08-14 | 01:46
Ik denk dat er ontwikkeling is in het 'cummulatieve' bewustzijn als algemeenheid ja. Dat er binnen dat universele bewustzijn golven zich voordoen lijkt me logisch. Mijn overleven staat niet ter discussie, ik kan prima voor mezelf zorgen en voor degene die me na staan onderneem ik de actie die me nodig lijkt. En ja, daarbij zelfs geweld gebruikt voor als je mocht denken dat ik niet in staat ben tot geweld. Maar dat blijft los staan van het feit dat ik liever de dialoog aan ga. Kan dat niet? Waarom dan niet het eigen gedachtegoed verdedigen?
 
Het verdedigen staat ook niet ter discussie, maar het proces lijkt me wel wat andere voorkeur te hebben dan zoals in de middeleeuwen. Het kan niet zo zijn dat we eerst meppen en dan pas vragen stellen, wel?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:52

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:45
Zieke foto's...

tattooboer | 13-08-14 | 01:52

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:51

Een land dat zich voorop laat staan door vrijheid en democratie. Welke waarden hiervan vertegwnwoordig je nog door dit geen genocide te noemen? Het is genocide in de meest pure vorm. Dit niet veroordelen is een misdaad tegen de menselijkheid!

ChopKid | 13-08-14 | 01:51

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:42
Kan je mij verklaren waarom de Yezidi zich verschuilen op een berg, zonder eten, drinken of schaduw?
Als ze de gevraagde kuffarbelasting aan isis betalen, zal hun leven geen gevaar lopen, toch?

necrosis | 13-08-14 | 01:51

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:36
Nogmaals, denk jij dat ISIS goede jongens zijn?

tattooboer | 13-08-14 | 01:50

Hohohoho | 13-08-14 | 01:45
Als je nu ook filmpjes hebt, waar ze zichzelf onthoofden, ga ik met je mee...

de honden blaffen... | 13-08-14 | 01:50

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:48

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:30
Je mag abstraheren wat jij wilt, dat is juist de vrijheid die je neemt en die ik zou verdedigen en die jij niet graag als willekeurig gedachtegoed wilt zien. Vraagje, stelt de cumulatieve gedachtegang waardelijk een beleving in jou kader of niet? Op zich vertraagd mijn gedachte zich als ik me dit afvraag in jou geval. Omdat jij het voor elkaar krijgt er een systematiek in te beleven. Welk antwoord je ook zal geven is daar de respons op dat de vrijheid in voorbereiding voor eigen overleving zich aan jou gedachtegoed geen versterking zal vinden. Ik zeg dus, dat je niet per definitie fout bent maar dat je de schakel tussen middeleeuwse drang tot overleven en huidige covenant niet kunt inzien en dat dat dus aan ander gezielden gelegen is. Open je geest en laat deze tijd aan anderen over. Straks mag jij weer.

tattooboer | 13-08-14 | 01:46

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:45

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:36
Die filmpjes die (oa) @tattooboer achterlaat op GeenStijl (mannen die liggend op rij worden afgeschoten) zijn ook nep?
Het waren betaalde acteurs met ketchup op hun nek?
En hoe zit het met die ranzige shit die isis zelf op internet zet?
Die mafkees met 7, op een hek gespietste, hoofden bijvoorbeeld.

necrosis | 13-08-14 | 01:44

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:42
Maar als ze niet willen bekeren en ook geen extra belasting willen betalen is dat onthoofden en levend begraven wel ok toch?

NFC | 13-08-14 | 01:44

Van Rossum, ben je daar nu pas achter??
Timmerfrans is een jankert met krokodillentranen zo groot als lekkende kranen. Met deze acteerprestatie wint hij een Oscar en een plekje op de Walk of EU

TheNox | 13-08-14 | 01:42

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:42

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:36

Die laatste link heeft mij overtuigd.
Het is eigenlijk een heel leuk clubje mannen.

Ik doe morgen de hele dag mijn "wij zijn allemaal ISIS" shirt aan.

NFC | 13-08-14 | 01:39

'Verdeckte Kriegsführung' een referaat van de Zwitserse wetenschapper Daniele Ganser.
Het beste wat ik ooit wetenschappelijk onderbouwd gehoord/gelezen heb over zogenaamde conspiracy theories: (echt interessant pas vanaf minuut 14):
www.youtube.com/watch?feature=youtu.b...

WirMachenMusik | 13-08-14 | 01:38

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:36
Hoepel op, stotteraar.

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 01:38

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:36

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:25
En dat maakt isis een onschuldig vriendenclupje?
Ze claimen land in Irak en Syrië en noemen dat het kalifaat, compleet met eigen wetten.
Stukken land die toebehoren aan de de soevereine landen Irak en Syrië.

necrosis | 13-08-14 | 01:35

@de honden blaffen... | 13-08-14 | 01:32
Nee, een keuze hoeft niet altijd zwart/wit te zijn, er zijn vaak meerdere opties!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:34

@tattooboer | 13-08-14 | 01:29
Dat heeft ie als gemeld, mogen standrechtelijk geëxecuteerd worden....

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:33

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:57
Spin spin, de bocht gaat in…
De keuze om niet te kiezen in deze kwestie is ook een keuze.

de honden blaffen... | 13-08-14 | 01:32

NFC | 13-08-14 | 01:17
Geen strijder maar een sympathisant.
WirMachenMusik | 13-08-14 | 01:25
Dat is nieuw, zelfs de Amerikanen wisten niet dat ze Houwitsers en tanks aan ISIS geleverd hebben.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 01:32

@tattooboer | 13-08-14 | 01:23
Ik vind het poëtisch een 10, nee een 11! Maar helaas wat achterhaald, we leven niet meer in middeleeuwen.
 
Maar lijkt het erop dat jij wat jij het collectief bewustzijn (wie dat dan ook moet zijn) wil inzetten tegen een ander collectief bewustzijn.
 
Abstraheren blijkt toch lastig....

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:30

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:25
Vraagje, vind je dat we nu isis goed moeten vinden?

tattooboer | 13-08-14 | 01:29

WirMachenMusik | 13-08-14 | 01:25
Ohja, en dit alles in het kader van het 'Project for the New American Century.
Een project overigens dat naar het schijnt behoorlijk in de soep dreigt te lopen.

WirMachenMusik | 13-08-14 | 01:29

Hohohoho | 13-08-14 | 01:21
Zoals je zelf al aangeeft, een foto is in deze tijd geen onomstotelijk bewijs meer…
Dus ook de foto's die bewijzen dat die andere foto's fake zijn niet.
Gewoon je oren, ogen en gezonde verstand gebruiken.

de honden blaffen... | 13-08-14 | 01:27

Ben ik nu een complotdenker als ik keiharde bewijs presenteer
Hohohoho | 13-08-14 | 01:25
Dan niet nee.
Maar je presenteert niks.

Olc32 | 13-08-14 | 01:27

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:21
Neem anders even contact op met de afdeling Toerisme van de Islamic State.
Misschien kun je er een vakantie boeken.
Een hele lange vakantie met -kom nooit meer terug- garantie.

NFC | 13-08-14 | 01:27

Hohohoho | 13-08-14 |
Mwa, bewijs. Zoiets kan iedereen produceren. Foto hier, foto daar, andere datum erbij, en klaar.
Alleen zijn sommige er niet zo goed in zoals de junta in Kiev.
Maar dat is een ander verhaal.

Olc32 | 13-08-14 | 01:26

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:25

En voor de zoveelste keer maken we ons druk om een moordenaarsbende die door de VS bewapend en gesteund werd om ze enkele jaren later te kunnen bombarderen.

WirMachenMusik | 13-08-14 | 01:25

[!]@Hohohoho | 13-08-14 | 01:06
Ik heb even op je knopje gedrukt.

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 01:24

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:06
Eensch! Maar het abstracte gaat nu geen rol spelen. Je verbuigingen zijn van dien aard dat ze een rol in vrijheid spelen en ik zou er persoonlijk voor vechten. Dit is het land van Anton Piek: one1more2time3.files.wordpress.com/201...
en Jan Thieullier;
" DE Goden vroede

Hebben altyds d'Oogh'

Snel op de goede

Al sitten sy hoogh'

Straffende quaed'

Staen voor deuchde en eer

't Bleeck inde Raed'

Van Iupiter die Heer.Veel Reusen wrede

Met Berghen bedeckt

Licaon mede

Verandert begheckt

VVerden dees t'saem

Deucalion, sijn wijff

Pyrha bequaem

Behielden zielen lijff.

Sy sijn ghetrouwe

Philemon ghewest

Baucis de ouwe

Beyd' verleent een geest

Sloughen Midas

Ende Tiphon seer sterck

Dus yder was

Krijghende loon nae werck.'T moedigh opstelle

Dat Arachne wracht

't Voorneem rebelle

Teghens Pallams kracht

Acteons zinn'

Om Diana ter nood'

T'bringhen bracht inn'

Een schandelijcke dood."
En dat willen we bewaren al zijn we het er niet mee eens. Dus weg met logika, weg met realiteit. het bevechten van een ander zijn realiteit om eigen realiteit te bewaren is waar dit nu over gaat en men zal moeten ontwaken om de mythe te bevechten en de oorsprong, de doelstelling ervan. Gezweef over de ziel en inborst van de "mesnch" staat even los ervan omdat we nu moeten verenen in een cumulatieve bewustzijn om de aankomende vijand grondig ten val te brengen.

tattooboer | 13-08-14 | 01:23

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:21

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:14

Leuk een IS strijder op Geenstijl.

Je zal weinig begrip krijgen hier want de meesten denken erg zwart/wit en hebben weinig begrip voor IS.

Misschien moet je het even in Den Haag proberen.
Daar kun je zeker op begrip rekenen.
Succes!

NFC | 13-08-14 | 01:17

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:06
'de dorp'?
Ik lees de laatste tijd steeds vaker deze terugkerende taalfout, elke keer bij een andere 'ui'....

necrosis | 13-08-14 | 01:17

Hohohoho | 13-08-14 | 01:14
En ook nog eens een complotdenker wonende in de Schilderswijk.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 01:17

@Hohohoho | 13-08-14 | 01:00
Rot een eind op met die flauwekul.

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 01:17

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:14

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:11

@Vigil | 13-08-14 | 01:09
Jij ook welterusten. En ja heb ik over nagedacht, en neen is niet emotioneel, hooguit irritant voor mensen die niet in abstracties willen denken.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:11

@Hohohoho

Je eerste post vond ik nog een eyeopener, nu wordt het al verdachter. Enger zelfs.

Lewis | 13-08-14 | 01:10

Timmermans ligt in een spagaat, een dag nadat hij verklaarde dat de democratie de mensen in Irak beschermt begint NB de Allah van de PvdA een partijtje bommen te gooien op een stelletje moslims, hier is iets misgegaan in de communicatie, wat nu, jankende pisvlek?

(Behind)Doors | 13-08-14 | 01:10

@Lewis | 13-08-14 | 00:50
Oh, maar daar is ook niets mis mee! Gelukkig mogen we hier zeggen wat we denken en met wie we het wel of niet eens zijn. Het lijkt me sowieso al gezonde zaak dat er hier zoiets bestaat als het mogen zeggen wat je denkt!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:09

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:02
Zoals al eerder gezegd: ga nou eerst eens nadenken over wat ik hiervoor al tegen je zei. Kritisch naar je eigen gedachten/plempsels kijken.
Misschien kom je er dan ook achter waarom het emotioneel is.
*Out*

Vigil | 13-08-14 | 01:09

@Lewis | 13-08-14 | 00:58
Jij niet maar ik wel. De vraag is, durf je dit te bekijken in je vrije tijd en vraag twee, durf je er een paar vragen over te beantwoorden?
www.youtube.com/watch?v=YAl0snG2ACA

tattooboer | 13-08-14 | 01:08

Hohohoho | 13-08-14 | 01:00
Laat me raden: Hoho is een bewoner van de Schilderswijk.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 01:07

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:06

Hohohoho | 13-08-14 | 01:00
.
good

Centauri3 | 13-08-14 | 01:06

@tattooboer | 13-08-14 | 01:01
Zweefgedrag? Omdat ik een wat abstracter context weer geef? Overigens, en dat heb je al kunnen lezen vind ik het van de zotte dat de anti-ISIS demo werd omgeleid!!!!
 
Kan niet zo zijn dat er enclave ontstaat die zich buiten de rechtstaat stelt en daarmee weg komt!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:06

@wakkere_nederlander | 13-08-14 | 01:00
ghah!

tattooboer | 13-08-14 | 01:05

@Vigil | 13-08-14 | 00:56
Emotie is een gevolg van het aanlopen tegen een norm in je programmering. Ik heb geen idee waar je emotie leest in mijn plempsels. De hutspot is dan wel begrijpelijk als je dat niet in ziet.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 01:02

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:46
Prikkel me.
wat is logika. Bah. wat een non argument. gelukkig ben ik niet altijd het stukje puzzel dat een ander volmaakt. dat zou oneindig irriterend zijn. We vechten tegen de logika van religie nu en dat is een fysiek en gewetenssvragelijk gevecht waar zweefgedrag geen plaats in heeft.
je kunt het met iemands logika eens zijn of niet maar je kan het niet afwijzen. bewijs eerst maar eens dat een ander zijn logika niet de oplossing vormt. Het was voor 150 mensen logies om zondag tegen de moordgeliefden van de schilderwijk te protesteren. Kun je niet logies vinden of wel maar je mag en kan er geen eigenwaarde tegenover zetten wwant je was er niet. Je gelijk halen zul je alleen voor jezelf kunnen belonen met een stikkertje van een van de 7 dwergen in je gelijkheids poëzieboekje. Verwacht er geen krulletje in rood van een leraar of docent naast.

tattooboer | 13-08-14 | 01:01

-weggejorist-

Hohohoho | 13-08-14 | 01:00

'Inzet politie Irak (IS Islamic State) volgens afspraak'
Laatste update: 11 oktober 2014 18:13 info
DEN HAAG - De door Nederland op te leiden politieagenten in de Islamitische Staat (IS) te Irak en Syrië worden ingezet zoals afgesproken.
Ze zullen dus alleen civiele taken uitvoeren zoals Sharia controle en niet deelnemen aan offensieve militaire acties.
Minister Timmerfrans van Buitenlandse Zaken stelde maandag dat uitspraken van de politiecommandant, een oud ISIS strijder uit de Schilderswijk, in Irak hierover ''in lijn'' zijn met de afspraken die Nederland heeft gemaakt met de ISIS autoriteiten.
GroenLinks, de ChristenUnie en de SP hadden het kabinet opheldering gevraagd over de uitlatingen van de politiebaas op Geenstjl. Volgens het programma bleek uit dat gesprek dat de kans groot is dat de door Nederland opgeleide agenten toch ook moeten vechten.
Dat is niet het primaire doel, zei de politiecommandant. Maar als vijanden als de Koerden of de Russen toeslaan, moeten ze zichzelf volgens hem verdedigen, het gebied afgrendelen en dit in handen houden tot de antiterreureenheid is gearriveerd.
Civiele taken
Timmerfrans wijst erop dat Nederland met de ISIS autoriteiten heeft afgesproken dat de op te leiden politieagenten alleen worden ingezet ''voor civiele taken, zoals beschreven in de ISIS Nationale Politie Strategie''.
Toen de minister begin juli in Irak was, zijn de afspraken daarover volgens hem herbevestigd. ''De uitspraken van de ISIS politiecommandant zijn daarmee in lijn.''

NFC | 13-08-14 | 01:00

@Chinook Elsevier | 12-08-14 | 23:14
Goed stuk. Veel oprechte woorden.
Maar wel een hoog repost/deja vu gehalte.
U heeft uw hart en uw geest op de juiste plaats.
Zorg er voor dat dat zo blijft.
Achterdocht jegens Bilderberg en 'het systeem' kan slecht zijn voor uw mentale gezondheid.
Nu even lachen!
www.youtube.com/watch?v=gAYL5H46QnQ

wakkere_nederlander | 13-08-14 | 01:00

@ tattooboer
Als je de verhalen over Jezus in de evangeliën leest, krijg je denk ik toch een heel ander beeld. Maar die discussie ga ik hier nu verder maar niet voeren, het is bedtijd, en hier komen we daar toch niet uit.

Lewis | 13-08-14 | 00:58

En dan gaat SnotterFrans straks een potje janken bij de VN en Europese parlement dat al die lichamen van die Jezidi's niet geborgen kunnen worden en dat er nog hoofden zoek zijn en dat Nederland weer niet in oorlogsgebied wordt toegelaten.

IndoFortuyn | 13-08-14 | 00:58

@de honden blaffen... | 13-08-14 | 00:43
Dat polarisatie optreedt door scanderen van 'allah is de baas in nederland' versus 'geen jihad in onze straat'.
 
En het is niet kwestie van kiezen, het kwestie van beide eens uit hun context stappen! Beide is respectloos.
 
Oh en als je mijn mening wil weten over ik wel of niet een ISIS of kortzichtige extreemrechtsert naast me zou willen hebben wonen, dan graag geen van beide!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:57

Lewis | 13-08-14 | 00:53
Waar is het fout gegaan dan?

TheOne48 | 13-08-14 | 00:56

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:51
Je benadert allerlei zaken niet zakelijk, maar emotioneel. Dat komt een rationele gedachtengang niet ten goede en daardoor wordt het al gauw hutspot.
Weer iets om over na te denken.

Vigil | 13-08-14 | 00:56

KvdB. Die Alexander Bakker met dat geaffecteerde kudtstemmetje had voor mij die vervelende grijns op zijn smoel weg mogen laten. Het onderwerp was er serieus genoeg voor.

Rien7847 | 13-08-14 | 00:56

Nederland wakker worden ga ten strijde , het gebeurt al in uw achtertuin ? oh ja iedereen kan nog vakantie vieren , iedereen heeft nog brood , iedereen kan nog mobiel bellen , iedereen kan nog zijn eigen geloof volgen , iedereen kan eigenlijk nog alles wat deze gewend is , slaap lekker verder morgen wordt je wakker met een afgehakte hoofd !!

Jetstream | 13-08-14 | 00:55

Wij maken ons druk. Ondertussen gaat de islamisering van west-Europa gewoon door. Hier met steun van een Franse rechter.
www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/articl...
Heeft Frankrijk ook al D'66 rechters?

Jan Dribbel | 13-08-14 | 00:54

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:51
Nope.

tattooboer | 13-08-14 | 00:54

@ TheOne48
FYI: ik kom uit een superlinks, atheïstisch nest.

Lewis | 13-08-14 | 00:53

De Zimmermann verdient inderdaad alom HOON. Want laat met zijn talenkennis wegens degelijke Zuid-Limbo scholing heel goed horen dat ie een goed opgevoed stel harses heeft, als jankende PvdArab speelt ie een misselijk makend spel voor de onderbuikstemmer. Dus een carrière salon soosjaalist.

ad pellant | 13-08-14 | 00:53

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:49
Goed, geslaagd in het verlichten begrijp ik.

tattooboer | 13-08-14 | 00:52

@Vigil | 13-08-14 | 00:43
Dat is sociologische context van een regio/groep, geheel eens! Maar één betekent dat niet dat deze kan en zal veranderen, en twee dat de abstracte en filosofische gedachte en verspreiding wel degelijk een bijdrage kan leveren, toch?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:51

@Lewis | 13-08-14 | 00:46
Spijtig. er is geen god. Niet zoals de mens het ziet in ieder geval. En zeer zeker niet zo lief. Als je de Hebreeuwen moet geloven is de yahwe een entiteit die niet schuwt van massa moord in Egypte hmmm, de tiende vloek van Mozes was ordinaire kind en burger moord. Ik denk dat als we menselijke wijsheid volgen geen één andere wezen dat zelf massa moordenaar is een ander mag veroordelen. Nee. Ik moet het maar zeggen, er is geen "leven" na de dood. De god waar jij het over hebt is misschien zelf tolerant voor massamoordenaars en genocide plegers omdat "hij" het zelf ook heeft gedaan. Persoonlijk zou ik liever voor altijd in een 13 miljoen graden hel branden voor altijd dan vriendjes te zijn met zo een massamoordenaar.

tattooboer | 13-08-14 | 00:51

Oeps.
... dat je geniet.
Met 90% van de plempsels van tattooboer ben ik het overigens eens.

Lewis | 13-08-14 | 00:50

@tattooboer | 13-08-14 | 00:42
Nou, als jij dat zo vind dan ben is dat jammer, al ben ik met je eens dat er geen god is die naar beneden komt. Overigens lijkt het mij dat het statistisch gezien zeer waarschijnlijk is dat je niet dood mag, maar gewoon dood gaat, maar dat terzijde.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:49

Lewis | 13-08-14 | 00:46
Ik wil je feestje niet bederven maar die god van jou zit alleen in je hoofdje, hebben je ouders/omgeving er in geplant.

TheOne48 | 13-08-14 | 00:49

@ gedachteapinsel
Ja, ik heb door dat j

Lewis | 13-08-14 | 00:49

@Lewis | 13-08-14 | 00:42
Dat vind ik dan wel weer aardig om het in elk geval enigszins tactvol te brengen, maar geloof me, ik reageer doorgaans graag op onze plaatjes prikker, vanwege zijn nogal onlogische uitspraken. En als hij blijft reageren, kan ik niet mijn vingers niet stil houden. Verder vind ik de uitspraken van antisoof bijna altijd van hoog abstractie niveau getuigen met een mooie inslag. En verder reageer ik heerlijk op wat mij 'triggered' ongeacht de schrijver/schrijfster.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:46

@tattooboer
Gelukkig is er wel een god die nog zál oordelen. En geloof me, wat ben ik daar blij mee. Al dat onrecht dat niet straffeloos gepleegd kan worden.

Lewis | 13-08-14 | 00:46

@Lewis | 13-08-14 | 00:38
Mee eens.

tattooboer | 13-08-14 | 00:44

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:30
Je moet eens goed tot je door laten dringen wat de honden blaffen zegt. Dat is nl waar het om gaat. Niet de vraag wat vrijheid is, want die is van filosofische/abstracte aard.
Vrijheid is altijd gebonden aan een maatschappelijk, politiek systeem. Bhutanese vrijheid, Srilankese vrijheid, Zimbabwaanse vrijheid etc.
Denk daar maar eens over na.

Vigil | 13-08-14 | 00:43

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:34
Eens met wat?

de honden blaffen... | 13-08-14 | 00:43

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:35
Vrijheid? Ok, hier is de werkelijkheid:
1.Je bent vrij een ander te vermoorden. Klaar.
Als je denkt dat hij/zij je mening niet deelt.
Als je denkt dat hij/zij je familie of vrienden iets heeft aangedaan.
Als je denkt dat hij /zij gewoon niet leven mag.
2. je mag alles in je lichaam stoppen.
Drugs.
vet.
Suiker.
alle chemicaliën.
3. je mag liegen.
Bedriegen.
Frauderen.
Stelen.
4. je mag dicteren.
Je mening op dringen.
Je kinderen verpesten.
vernauwde geesten misbruiken en indoctrineren.
5. Je mag elk woord dat je bedenken kan zeggen.
Je mag schelden.
Je mag iedereen ziektes en dood wensen.
je mag jezelf dood wensen.
En als laatste, je mag dood.
Dat is vrijheid.
Wat een ander peopdouwend mens er achteraf van vind zie je dan wel.
Snap je dat of niet?
Verlichten van geesten is niet mijn hobby maar in jou geval maak ik een uitzondering.
Ps, je mag kinderen verkrachten van de natuur, ook dat zal gestraft worden achteraf, of niet. Natuur laat het toe.
Er is geen één god die naar beneden komt terwijl je je vieze daad uitvoert om je te stoppen terwijl je het doet. Vrijheid. Leef er mee.

\

tattooboer | 13-08-14 | 00:42

@gedachtespinsel
wilde eerst 'kapen' tikken maar dat vond ik helemáál onaardig klinken.

Lewis | 13-08-14 | 00:42

ISIS is ook in Nederland, alleen het is nog niet volgroeid, zei dat Jezidi-meisje.

Daar heeft ze gelijk in.

En als iedereen doorgaat met niks doen, is ISIS NL in een mum van tijd wel volgroeid.
*doe wat, sukkels*

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 00:40

@Lewis | 13-08-14 | 00:38
Gijzelen doen alleen terroristen toch?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:39

@gedachtespinsel
Je hoeft toch niet élk avondtopic te gijzelen?

Lewis | 13-08-14 | 00:38

Kernpunt blijft dat er in Nederland vrienden van ISIS zijn en dat Nederland hier niets aan doet.

Van Aartsen niet, Opstelten niet, Rutte niet.

Oh ja, en De Mos ook niet.

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 00:38

heren en dames.. laat ons nu niet verzanden in bekvechterij.
1 van de redenen dat die idioten uit bepaalde geloofsgroepen het zo goed doen is dat ze het zo met elkaar eens zijn. En was er niet ooit een staatsman die heeft geroepen verdeel en heers?
Dus laat ons gebroederlijk optrekken voor een Nederland dat weer van ons allen is, ipv alleen voor luie werkschuwe nietsnutten met een bukfetish en geen geld voor een fatsoenlijk scheermes.

jack and friends | 13-08-14 | 00:37

Amigo1973 | 13-08-14 | 00:01
.. als de Koerden inclusief PKK inzien dat isis een veel groter gevaar is en er dus samengewerkt dient te worden , dan ben ik dus ook wel van mening dat er serieus een probleem is met dat isis en zij onze steun verdienen .

Ik dat dat wel politiek gevoelig zal gaan liggen met Turkije.

gaffelbaard | 13-08-14 | 00:36

@tattooboer | 13-08-14 | 00:31
Oh jij hebt de definitie van vrijheid? Verlicht mijn geest eens!

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:35

@de honden blaffen... | 13-08-14 | 00:33
Eens in dit geval, maar betekent niet dat de scheidslijn altijd zo helder is, wel?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:34

Ben op vakantie en kan Knevel & vdB niet zien, maar ik ken ze lang genoeg om te weten dat ik op de geluiden hier kan afgaan. Het zijn geloofsgenoten van me, en wat vallen ze me (daarom) ontzettend tegen. Wat zitten ze gevangen in het politiek correcte keurslijf, terwijl je zou hopen en verwachten dat ze man en paard glashelder en zonder omhaal benoemden. Waarom worden ISIS, van Aartsen, 'tegendemonstranten' in Den Haag, en ga zo maar door niet KEIHARD aangepakt?

Lewis | 13-08-14 | 00:33

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:16
Wanneer is iets meningsuiting of opruiing, wanneer is iets provocatief of haat zaaiend.

Je mag kiezen, "geen jihad in onze straat" de leuze van de "extreemrechtse" demonstranten, of "allah is de baas in Nederland" de leuze van de opponenten.

de honden blaffen... | 13-08-14 | 00:33

@tattooboer | 13-08-14 | 00:28
Oh? Nou, nee, ik vraag iets en geef weergave van mijn beleving. En daarvoor stel ik een redelijk vraag lijkt me. Maar die zie je even over het hoofd. Een volgt uit het ander, maar krijg het idee dat je een redenering niet kunt volgen op basis van opbouw.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:32

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:30
Zeg dan gewoon maar niks..

tattooboer | 13-08-14 | 00:31

@Koos3514 | 13-08-14 | 00:24
In principe lijkt me vrijheid alles wat je doet zonder een ander fysiek te schaden en of intentioneel te vernederen.
 
Het punt ligt dan ook vaak in de intentie, wat is de beweegreden van iemand om een ander te moeten overtuigen van zijn/haar gelijk door middel van intimidatie, geweld of anderzijds.
 
En dan nog wat is vrijheid?

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:30

@gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:26
Je vind je eigen gebeurtenissen een beetje te veel waarde hebben voor hier.. het gaat hier even niet over jou, vind je dat erg?

tattooboer | 13-08-14 | 00:28

@gaffelbaard | 13-08-14 | 00:24
Nee, volgens mij niet.

Twee minuten die orgie van geweld door Isis in beeld zou voor veel kijkers duidelijk maken dat Isis echt een gruwelijke terreurbende is.

*islam = terreur*

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 00:27

BenBinnen | 13-08-14 | 00:17
Die Bart Schut heeft een goeie analyse. Zo zijn er tegenwoordig steeds meer. Maar die worden bij voorkeur natuurlijk niet uitgenodigd in de politiek hypercorrecte media, c.q. talkshows.
Verder denk ik, dat Van Aartsen het donderdag niet zo zwaar zal krijgen als sommige mensen denken. Je weet wel, soep en heet en zo. Mensen als Van Aartsen zijn slimme gladjakkers. Geen partij dus voor lieden die niet snel doorhebben wat er gebeurt.

Vigil | 13-08-14 | 00:26

Timmerfranszungrondwet beschemt iedereen remember?

pluk-87 | 13-08-14 | 00:26

@AntiSoof | 13-08-14 | 00:11
Liefdevol en menswaardig, rust, vrede en gelukzaligheid. Prachtige waarden, maar welke normen moet je daar dan bij hanteren?
 
Overigens soms ben ik zo geil als een pakkie boter, maar betekent dat dan dat ik dan Satan ben? Doorgaans ontaard het echter wel in liefde bedrijven :D

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:26

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 00:16

Ook niet bij vorige uitzendingen?

gaffelbaard | 13-08-14 | 00:24

@gedachtespinsel,

Mooi & dank je. Het soort onderwerpen dat je TERECHT aansnijdt in deze woelige tijden is allang besproken door grote politieke filosofen Popper en Rawls. Het gaat om de schijnbare tegenspraak 'in hoeverre tolereren we de intoleranten'? Kort antwoord: een samenleving heeft het recht zich te verweren tegen de intoleranten. Of het nu de edelgermaanse Rote Armee Faktion is of de vrienden van de ISIS. (Oproepen tot) geweld? In het schavot. Dat maakt je geen FASCIST, RACIST, NAZI of EXTREEM-RECHTS, maar iemand die gezond verstand bezit.

Koos3514 | 13-08-14 | 00:24

@ BenBinnen
Daarom was Fortuyn zo ontzettend gevaarlijk voor de gevestigde orde. Ik wilde het lang niet geloven, maar ik sluit al lang niet meer uit dat de opdracht hem te vermoorden van hogerhand kwam. (Ja, dat heeft allemaal met elkaar te maken.)

Lewis | 13-08-14 | 00:21

Je zou bijna denken wat zonde dat we net al het gifgas van Assad vernietigd hebben Dat hadden we beter kunnen vernietigen op deze beesten.

beetjemoe | 13-08-14 | 00:20

De minderheden in Irak worden beschermd door de Iraakse grondwet. Zegt Timmermans.
En ze worden dus beschermd door het dappere, heldhaftige, goed-opgeleide Iraakse leger.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 00:20

@Vigil | 13-08-14 | 00:14

Ik had Bart Schut graag daar gezien als gast in plaats van Richard de Mos.

"Voor al deze groepen zou de overheid moeten ingrijpen in de "shariawijken" (herinnert u zich nog hoe policor Nederland zich opwond over die term? Nu is het er muisstil) van Den Haag en vergelijkbare buurten in onze steden. Voordat het te laat is. Waar de demonstranten van “pro patria” zondagavond veilig terugkeerden naar hun huizen in Rijswijk, Zoetermeer en Purmerend, worden de bewoners van wijken als Transvaal elke dag geconfronteerd met overlast, criminaliteit en het meest reactionaire fanatisme dat wij sinds de sinds de Tweede Wereldoorlog in ons land hebben gezien."

www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/we-...

Kijkcijfers gegarandeerd.

BenBinnen | 13-08-14 | 00:17

Ondertussen hebben Knevel en Van de Brink nog steeds geen Isis-filmpje laten zien.

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 00:16

@Koos3514 | 13-08-14 | 00:08
Eens! En daarom ben ik ook voor elke vorm van handhaving van die wet. Punt alleen is welke wet gaat boven de andere.
 
Wanneer is iets meningsuiting of opruiing, wanneer is iets provocatief of haat zaaiend.
 
Daar zou wat mij betreft nog wel eens iets helderder over gecommuniceerd mogen worden, laten we wel zijn, sympathiseren voor een groep die geweld hoog in het vaandel heeft staan vanuit ideologie en niet vanuit het verdedigen van eigen gedachtegoed lijkt me niet passen in deze maatschappij.

gedachtespinsel | 13-08-14 | 00:16

@Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:56
Nederland kan de vrienden van Isis die in Nederland zijn hard aanpakken.

Oppakken, denaturaliseren en uitzetten.

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 00:15

BenBinnen | 13-08-14 | 00:10
Ik meen mij te herinneren, dat de tafelgasten vooraf toe moeten zeggen om over bepaalde zaken niet te spreken, c.q. beladen termen niet te gebruiken, zodat bv. over een term als rechtsstaat niet gediscussieerd mag worden.
(Misschien kan iemand dat ergens terugvinden?)

Vigil | 13-08-14 | 00:14

@Vigil | 13-08-14 | 00:08
Goed gezegd.

Lewis Lewinsky | 13-08-14 | 00:12

Ars Vivendi | 12-08-14 | 23:51
Bij de gedachte aan die bolle met zijn zwaaiende knuisjes op dat plein in de Oekraïne, moet ik ook tegelijkertijd aan Verhofstadt denken.
Gek toch?

Ommezwaai | 13-08-14 | 00:12

Het mooiste blijft toch wel een fijne mensen geest.
Liefdevol en menswaardig.
Vol rust, vrede en gelukzaligheid.
Zonder rompslomp of gedoe.
Gewoon leven. Zonder jouw,
Hebzuchtige seksgerichte geilheid.
Satan.

AntiSoof | 13-08-14 | 00:11

@Dhr. de Wit | 13-08-14 | 00:04

De Mos is, mede door zijn niveau, totaal ongevaarlijk voor KvdB en dat is waarschijnlijk een van de redenen waarom ze hem uitgenodigd hebben. Zet er iemand neer die zijn visie wèl kan uitdragen, bijvoorbeeld zo iemand als Harm Beertema, en het wordt een heel ander gesprek.

Dit ging niet boven het niveau "wat heb jij op brood vandaag?".

BenBinnen | 13-08-14 | 00:10

Dhr. de Wit | 13-08-14 | 00:04
Meneer de Wit, dat gezeur over sociale achterstand e.d. hebben we in de loop der jaren nu wel genoeg gehoord. Bovendien, waarom zijn het altijd weer moslims die slachtoffer zijn? Ik hoor wat dat betreft nooit iets over andere allochtonen.

Vigil | 13-08-14 | 00:08

@gedachtespinsel

Ik help anderen niet om zeep, hoewel mijn handen af en toe jeuken. We hebben hier de instelling rechtsstaat, volgens de welke dat niet mag. Jammer, maar aan de andere kant mogen anderen mij ook niet afmaken. Laat het eens lekker van de tong glijden, 'rechtsstaat'. Deze 'rechtsstaat' word gelukkig breed gedragen onder de Nederlandse bevolking. Maar weer niet door alle lagen.

Koos3514 | 13-08-14 | 00:08

Timmermans heeft al twee bijbanen.
Adviseur van Saoedie-Arabië en Qatar.

Jan Dribbel | 13-08-14 | 00:05

@Ben Binnen 23:55
Je zag ook dat hij nerveus was en zichzelf bleef herhalen. Maar toch vond ik het in elk geval uniek dat de Mos bij de NPO in een talkshow zat.
Het begin is er zegmaar. En hij mist, toegegeven, een bepaald niveau, maar er zijn er ook niet veel. Politici die de probleme benoemen. Dat hij komt met sociaal economische redenen klopt toch ook? Het is achtergesteld volk. Die moet je niet laten samenklitten. Er moeten grotere maatregelen worden genomen dan hij noemde, maar je draait jaren achterstand nou eenmaal niet in een week terug.

Dhr. de Wit | 13-08-14 | 00:04

BenBinnen | 12-08-14 | 23:55
Ik ben het honderd procent met je eens. Tenenkrommend gewoon. Altijd hetzelfde soort gewauwel. Of het nu de Pauwen en Wittemannen zijn of de Knevels en Brinken, het maakt niets uit.

Vigil | 13-08-14 | 00:03

Het zijn maar een paar duizend ISIS-mongolen, die moet je toch wel kunnen verslaan? Desnoods met gifgas en ander tuig. Wachten is geen optie want dan worden ze alleen maar groter. We hebben echt geen andere keus.

PowPow | 13-08-14 | 00:01

@Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:43
wel bijvoorbeeld de Peshmerga steunen met geld wapens , munitie , voedsel en water .

Deze mannen en vrouwen !!

www.youtube.com/watch?v=p_ETcLZibbY

ja en vrouwen !! www.youtube.com/watch?v=WSWDxLNYFG8

Zijn op dit moment de enige die Actief tegen de isis soldaten op de grond vechten , en hierbij Moslims , Joden Christenen en Yezidis beschermen tegen de fundamentalisten .

En die ook als enige in staat zijn om de boel ten goede te keren zolang als dat zij niet bestreden gaan worden door bijv de Turken .. ( want Peshmerga zijn Koerden ) de Peshmerga zijn op dit moment verenigd zelfs de PKK heeft aangegeven dat alle Koerden ( Turks , Syrisch , Irakees ) zich nu moeten verenigen / samenwerken als Peshmerga .

Dit is best wel heftig te noemen omdat Koerden onderling ook hun strijd hadden , echter als de Koerden inclusief PKK inzien dat isis een veel groter gevaar is en er dus samengewerkt dient te worden , dan ben ik dus ook wel van mening dat er serieus een probleem is met dat isis en zij onze steun verdienen .

Amigo1973 | 13-08-14 | 00:01

@Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:56

Er is zoveel meer dan oorlog voeren. Waarom is Timmerfrans niet direct naar Turkije afgereisd om de mogelijkheden van tijdelijke opvang te bespreken? Waarom zitten onze militairen in Mali terwijl ze voedsel kunnen droppen in Noord-Irak? Waarom heeft Rutte Obama niet gebeld voor ondersteuning bij wat de Amerikanen doen?

De politieke onwil druipt er vanaf en onze politici verschuilen zich achter een gebrek aan materieel en semantische discussies over al dan geen genocide.

BenBinnen | 13-08-14 | 00:00

Wat beetjemoe | 12-08-14 | 23:42 zegt.
Maar het is nog erger met Timmermans. Met uitgestreken gezicht zeggen dat een volk beschermd wordt door een grondwet terwijl ze, as he speaks, gaandeweg worden afgeslacht, is absoluut elk cynisme voorbij. Die man hoort voor een rechtbank, al moet die er voor heropgericht worden. In Nürnberg.

Zoetwaterpanharing | 12-08-14 | 23:58

Even off-topic.
Hebben jullie al allemaal een warmtepak aangeschaft?
Want "onze" vrienden uit de Oekraïne, Je weet wel, die bende die "gewonnen" heeft volgens van Baalen en Verhofstadt, zijn van plan om de gaskraan naar Europa helemaal dicht te draaien.
Van je vrienden moet je het maar hebben.
www.telegraaf.nl/buitenland/22958446/_...
Dat wordt kou lijden komende winter.

Dostranamus | 12-08-14 | 23:57

Even over dat Vice-news. Adam Curry stelde daar een aantal interessante vragen over:
- Hoe kunnen zij als enigen telkens in de gevaarlijkste gebieden filmen?
- Waar betalen ze het van? Van hun video's en hun reclamevrije website kunnen ze niet zo'n profi operatie betalen.
En hij kende de chef van Vice-news die hiervoor 'import-export' deed vanuit Afghanistan.

Ik weet er verder het fijne niet van en heb er ook geen oordeel over, maar wordt altijd huiverig als we van één partij afhankelijk zijn van het nieuws.
Hoe weten we zeker dat het niet de zoveelste CIA-propagandaclub is?

Guy Veropzoudten | 12-08-14 | 23:56

@Ben Binnen 23:48
Wat ik bedoelde te zeggen is dat NL een klein kutland blijft. Een keffende pekinees op het wereldtoneel. Uiteraard moeten we aandringen op erkenning van genocide. Maar wat kunnen we meer doen? Oorlogtechnisch helemaal niks, helaas.

Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:56

@Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:50

Ik vind het tenenkrommend. De Mos lijkt geen eigen agenda te volgen, maar die van een ander. Met als resultaat dat we even later naar gedimdam zitten te kijken met vragen als: "heb je nog contact met Yezidi in andere landen?", "ow, dus mobieltjes doen het nog wel?", "ow, maar ik doe niet aan Facebook, heb je ook Twitter?".

De Mos laat een vette kans voorbij gaan om het gesprek naar zich toe te trekken en gewelddadigheid, extremisme en fundamentalisme af te wijzen en met nuchtere daadkracht volgens ons eigen wetboek te bestrijden. Hij had meer dan genoeg ammunitie om een avondvullen programma te maken en komt dan met on-the-surface gereutel over sociaal-economische omstandigheden.

Over je achtergronden verloochenen gesproken.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:55

Dit is toch wel een historisch politiek interview met Richard de Mos:

youtu.be/2CC0glPPdNY

zeauzitdat | 12-08-14 | 23:54

Hans van Baalen. Onthoud u die naam ook even a.u.b.?
Hans van Baalen dus. Niet vergeten.

Ars Vivendi | 12-08-14 | 23:51

we zitten mooi opgescheept met dat zooitje, de wereld staat in de fik, maar niks aan de hand hoor, de tyfus

Occipitaalcasibus | 12-08-14 | 23:51

@Ben Binnen 23:41
Maar er is ook geen alternatief. Als inwoner van Den Haag grijp ik elke strohalm die ik kan grijpen. De Mos doet natuurlijk voorzichtig bij kvdb.
Vind het al heel wat dat er een rechtse politicus op de NPO is.

Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:50

@Ommezwaai | 12-08-14 | 23:45
Met die kanttekening dat het vreemdelingen legioen die mongolen binnen 2 weken uit Mali hadden verdreven, nogmaals als er echte militairen voor de neus van die kindermoordenaars staan hollen ze jankend weg, laffe moslims zo zitten ze in elkaar, dus hoppa tig boots on the ground en lekker oefenen op het moslims afschieten.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:50

@Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:43

Ik weet niet wat de huidige status bij de VN is, maar de VN heeft zichzelf verplicht in te grijpen als het noodzakelijk is:

"As stipulated in the Outcome Document of the 2005 United Nations World Summit, the responsibility to protect populations by preventing genocide, war crimes, ethnic cleansing and crimes against humanity, as well as their incitement, lies first and foremost with the State. The international community has a responsibility to assist States in fulfilling this responsibility and to use appropriate diplomatic, humanitarian and other peaceful means to help protect populations from the four specified crimes and violations. Should national authorities manifestly fail to protect their populations and peaceful means be inadequate, the international community has committed to take collective action in a timely and decisive manner to protect populations from these crimes, in accordance with the United Nations Charter."

www.un.org/en/preventgenocide/adviser/... (pdf)

Erkenning en aandringen op erkenning is stap één.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:48

@gebrokenvleugel | 12-08-14 | 22:43
Pardon??? Weggejorist??? Dit was een hartstikke goeie link!

Ars Vivendi | 12-08-14 | 23:47

Wat zijn we toch een slap land.

Rest In Privacy | 12-08-14 | 23:46

@griffin peterson | 12-08-14 | 23:44
Juistem, dat is de bedoeling het westen pislink maken en uitnodigen tot actie, gaat niet gebeuren, paar bommetjes van de VS thats it.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:46

@Koos3514 | 12-08-14 | 23:43
Wat nou jammer, je hebt miljoenmiljard anders denkenden, dus voorlopig kun je je lol nog wel op lijkt me.
 
Maar help je anderen ook om zeep vanwege je gedachtegoed? Lijkt me niet.

gedachtespinsel | 12-08-14 | 23:46

Maar goed, volgens de Yezidische dame bij K&vdB is er geen geld om militairen te sturen om bijvoorbeeld humanitaire hulp te sturen.
In Mali zitten er nog een paar honderd uit hun neus te frühstücken...
Maar ja, die helpen de arme negerTs.

Ommezwaai | 12-08-14 | 23:45

BenBinnen | 12-08-14 | 23:41

De Mos brengt het juist verstandig, daar kan Wilders nog iets van leren, en ik ben geen linkse fanboy al de criminele Marokkanen Turken etc. moeten eruit.

Pier_penspien | 12-08-14 | 23:44

Ach voor fransje is dit baantje slechts een opstapje naar een mandje vol fijne commissariaten en/of directeurschap bij een/meerdere multinational(s), zoals zijn maatjes kok, bos e.d. ook deden.
Het zou mij niets verbazen als hij al lang bezig is met het leggen van contactjes.

Brandend Zand | 12-08-14 | 23:44

Frans Timmermans, smerige Bilderberg hond! Of je met me eens bent of niet, deze ellende draait alweer puur om behoudt van de dollar, met dank aan de Wereldbank FED IMF ECB VN NATO en de EU.

Methylfenidaat | 12-08-14 | 23:44

@de honden blaffen... | 12-08-14 | 23:43
Klopt.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:44

De tyfus, die foto's van die kinderen.... Ik heb er geen woorden voor. Die barbaarsheid, ik walg hiervan. Islam = de duivel.

griffin peterson | 12-08-14 | 23:44

@gedachtespinsel,

Jammer, ik vond het vanuit een ideologie denken en anderen dwingen nou juist zo leuk. Ontmoet ik iemand die ergens anders over denkt dan noem ik hem een FASCIST, een RACIST, een NAZI, of EXTREEM-RECHTS. Van binnen grijns ik vals als ik ze ineen zie krimpen, maar wat ik laat zien is mijn sociaal betrokken VARA/JOOP gezicht. Soms is het leven zo, zo mooi.

Koos3514 | 12-08-14 | 23:43

koetje4040 | 12-08-14 | 23:21
Ja.
Nodig wat turken, nepalezen, bangladezen en turkmenen uit. ISIS heeft eerder arbeiders uit die landen ontvoerd, want non-muslim. 'Among the kidnapped workers were citizens of Turkey, Nepal, Bangladesh and Turkmenistan.'
en.itar-tass.com/world/736536
Niks meer van gehoord.
The fate of 41 Indian construction workers, who were reportedly abducted by ISIS militants on June 14, is still unknown.
www.dailymail.co.uk/indiahome/indianew...

gaffelbaard | 12-08-14 | 23:43

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:34
Democratie is zwaar haram.

de honden blaffen... | 12-08-14 | 23:43

Ik snap die dame wel bij kvdb maar wat kan Nederland meer doen naast verklaren dat het genocide is? Foei zeggen. Meer niet. Foei foei foei, stoute terroristen.

Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:43

Timmermans heeft na zijn uitspraak bij mij volkomen afgedaan. Hij kan wel drie dagen op een tranentrekkende speech in de VN raad studeren in zijn aangeleerde geëxalteerde Engels ter meerdere glorie van hemzelf. Maar zodra het even niet uitkomt om iets te doen tegen de grootste beesten die ooit op deze aardbol rondgelopen hebben die kinderen onthoofden, mensen levend begraven, koppen spiesen en alles afslachten wat voor hun voeten komt, dan zegt meneer dat alle rechten van de Yezidis zijn gewaarborgd in de Iraakse grondwet. In wat een goed land leven we toch. Ik moet er bijna van huilen.

beetjemoe | 12-08-14 | 23:42

@SamKoeman | 12-08-14 | 23:36
Daar heeft zelfs Harry van Sunweb geen antwoord op.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:42

@Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:39

De Mos is afgezakt naar het niveau van de socialisten, zie mijn eerdere reaguursels. Als hij nog even zo doorgaat kan hij aanschuiven bij D'66 of PvdA.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:41

En toch vind ik de Mos wel geschikt. Hij moet nog groeien maar is een van de weinigen die zijn muil durft open te trekken.
Ben heel benieuwd naar donderdag.

Dhr. de Wit | 12-08-14 | 23:39

frank87 | 12-08-14 | 23:34
Gematigde moslims op een zeker moment wel...

Ommezwaai | 12-08-14 | 23:37

@Magdatkandat | 12-08-14 | 23:33
Goed gezien, wij werken en betalen belasting en zij leven hier gratis, niks aan toe te voegen.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:36

@La Bailaora | 12-08-14 | 22:52
Gematigde mensen vechten niet.

frank87 | 12-08-14 | 23:34

@de honden blaffen... | 12-08-14 | 23:17
Ga er van uit dat u het boek/een v/d boeken over Napoleon 1799 - 1802 in Egypte hebt gelezen.
Zo niet een aanrader, N. had er werkelijk alles aan gedaan om de democratie in te voeren in Egypte, is toen zelfs moslim geworden, het resultaat hij is daar gillend gek geworden en weggegaan ,niks mee te beginnen met die lui, maar dan ook helemaal niks.
Nogmaals een aanrader die boeken.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:34

Knevel&van den Brink geloven nog steeds niet in de perversiteit van ISIS.
Religieuze tunnelvisie.

Jan Dribbel | 12-08-14 | 23:33

Ik heb 's even een avondje geliveleaked en ik ben weer helemaal bij qua 50 ways to slaughter a child etc. maar nu zag ik bij die serie over Isis, deel 4, dat volgens islamitisch recht onze sunnietische broeders ons laten leven als wij een kaffer-belasting betalen.

Volgens mij is dat echter staande jurisprudentie in Europa. Zij hebben een luizenleventje en wij pakken de rekening.

Dus, jongens en meisjes vd Nl tak van Is, als jullie PR-chef meeleest: ga lekker naar huis, zet je schoteltje aan, doe je slofjes uit, bewaar je vlaggetjes en je bivakdingetjes voor carnaval en gun ons verder wat rust. Wij motten morgenweer werken, nietwaar.

Enfin, het was allemaal weer much ado about nothing.

Magdatkandat | 12-08-14 | 23:33

Pari Ibrahim: "Hoeveel mensen van mijn volk moeten nog vermoord worden voordat hij [Timmermans] het een genocide wil noemen?"

Het topic in een notendop.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:33

LangeTijdGeleden | 12-08-14 | 23:27
Ieder volk krijgt de leider die het verdient.

de honden blaffen... | 12-08-14 | 23:31

.. kinderen achter moeten laten om te worden verkracht door isis.. #tranen

tejootje | 12-08-14 | 23:31

Op Radio 538 noemen ze Timmermans een "held" die "de volgende president moet worden".

Wat een idioot volk hebben we toch in Nederland zitten...

LangeTijdGeleden | 12-08-14 | 23:27

@Chinook Elsevier | 12-08-14 | 23:14
Dat wisten we al, maar uw oplossing is ?

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:26

Het is jammer om te zeggen maar bij de volgende tweede kamerverkiezingen voorspel ik dat de PvdA gewoon weer een flinke winst zal boeken. Waarom? Omdat Fransje het zo goed deed tijdens de vliegramp. En het merendeel van Nederland is hier erg gevoelig voor. Jammer maar de geschiedenis heeft dit uitgewezen. Overigens haat ik moslims echt ik haat ze. Ik hoop dat er binnenkort zo'n grote groep autochtone Nederlanders opstaat die het heft in eigen hand gaan nemen en gaat beginnen aan de grote schoonmaak: zowel in de politiek als met radicale moslims. Die laatste trappen we allemaal het land uit en de eerste verschijnen voor Neurenberg 2.0. Wat zal Nederland een mooi land worden.

griffin peterson | 12-08-14 | 23:24

De Mos is er van overtuigd dat sociaal-economische achtergronden de basis van de problemen vormen. De Mos maakt zich hard voor een spreidingsbeleid om dit te voorkomen.

En hij zat voorheen bij de PVV?

Ik ga dit niet afkijken, want ik vreet m'n toetsenbord dadelijk op.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:24

@tattooboer | 12-08-14 | 23:19
Jij hebt toch ook wapens?

gedachtespinsel | 12-08-14 | 23:22

Uitnodigen voor de volgende anti-is demo: koerden, gematigde moslims, burgers, joden, Jezidi's en wie wil.

koetje4040 | 12-08-14 | 23:21

De Mos wil de demonstraties niet meer in de wijk, want er zijn ondernemers die op zondag (!) hun winkels moesten sluiten en omdat de wijk het al zwaar te verduren heeft.

BenBinnen zwaait naar de vertrekkende sympathie voor De Mos.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:20

Twee weken terug was half Nederland nog lyrisch over Timmerfrans, omdat ze in zijn toneelstukje bij de VN stonken. Hij gebruikte daar reeds weerlegde beelden van de rampplek (oa de rebel met de knuffel) in zijn jankverhaal.
Oftewel, hij was toen al een huichelaar en is dat ook altijd geweest.
Daarnaast heeft helemaal niets bereikt voor de nabestaanden van de MH17-ramp.

Guy Veropzoudten | 12-08-14 | 23:20

France24 is wel een uitgesproken linkse, of beter gezegd progressieve, site. Waarom plaatsen juist zij dit bericht?

AgentKrol | 12-08-14 | 23:20

Heeel heel heel erg NSFW, heel erg grafisch en echt niet klikken als je niet kunt slapen maar dit is wat Timmerfrans als beschermd onder de grondrecht uit zijn ooghoek wegdrukt, het mag niet genoemd want er word geld aan verdient door de wapenhandel. Of nou de US of de ISIS met die wapens mensen dood maakt niks uit, zolang de wapens maar worden benut:
www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenlan...
925.nl/archief/2014/07/24/nederland-in...
www.beursonline.nl/Aandeel-Koers/33011... als er oolrog is kun je met deze koersaandeel verdienen.
En hier dat linkje dat je niet moet klikken:
pbs.twimg.com/media/Bu3Vu-RCUAAwQ74.j...
De winst in het zakje van de beurs is in deze foto weer gegeven. Timmerfrans paait deze mensen, die geld hier aan verdienen.

tattooboer | 12-08-14 | 23:19

@Van Duyvenbode | 12-08-14 | 23:16
Dan springt Saoudi Arabie in...

La Bailaora | 12-08-14 | 23:19

PvdA, moslimknuffellaars ten behoeve van het pluche.

De muur, de muur hij is niet lang genoeg....

Flink Ployd | 12-08-14 | 23:18

Aadje de Mos van de Tegenpartij op K&vdB....

Ommezwaai | 12-08-14 | 23:18

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:10
Ze blijken dus nogal hardleers.

de honden blaffen... | 12-08-14 | 23:17

Het westen kan niet veel doen. Het lot van de yezidi's in Irak is al bezegeld. Het is al te laat. Heel erg allemaal, maar daar kan het westen niet veel meer aan doen. Er is echter een land dat in een veel betere positie zit om effectief in te grijpen, en dat is Iran. Iran kan isis van de aardbodem wegvagen, en vrij snel.

Rest In Privacy | 12-08-14 | 23:16

Boeiend, niet op Israël af te schuiven dus oninteressant.
Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen.
Mocht er een dode in Gaza vallen, dan is het wereldnieuws.

Graftak | 12-08-14 | 23:16

Timmerfrans is gewoon een geheime moslim.

lulleficatie | 12-08-14 | 23:16

Zo n George Bush zou toch wel eens een balletje mis slaan op de golfbaan als hij zich realiseert wat hij de mensen in Irak en omstreken heeft aan gedaan.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:16

Sjemig, wat zit er voor natte wind van de Telegraaf bij KvdB? "Ze kiezen de Schilderswijk omdat daar mensen in slechte sociaal-economische omstandigheden zitten die telkens weggezet worden."

En dan zou de Telegraaf "fout" zijn? De Telegraaf heeft haar eigen policor-links divisie.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:15

Hard stuurboord | 12-08-14 | 23:11
Een goeie lul wellicht, alleen hangt ie helemaal verkeerd.

Ommezwaai | 12-08-14 | 23:15

Dit is Nederland anno 2014, geterroriseerd door de vijfde colonne en bestuurd door knettergekke politici, zoals afgelopen dagen weer bleek.

Heeft u ook een ander Nederland gekend? Een Nederland, waar de vonken van positieve energie vanaf sprongen, waar je veilig over straat kon, waar saamhorigheid heerste in de buurt, waar je zonder problemen je achterdeur open kon laten staan, waar er nog respect was voor Oom agent en je leraar, waar je vanzelfsprekend 'U' tegen zei.

Een Nederland waar nog discipline en decorum heerste, waar buren bereid waren elkaar te helpen in geval van nood. Een Nederland dat niet ontsierd werd door arabisch geblèr uit moskeeën, die als paddestoelen uit de grond zijn geschoten. Dát Nederland bestaat niet meer, zeker niet in de Randsteden

En dat is het Nederland waarnaar velen van ons terugverlangen. Niet uit nostalgie alleen, maar uit de diepgevoelde wens onze cultuur, onze identiteit, ja, ónszelf te conserveren. Vraag maar eens aan de weggepeste burger uit onze vermoslimde binnensteden wat die er van vindt. Vraag het onze meisjes en vrouwen die voor 'hoer' worden gescholden, omdat zij zich kleden naar het weer.

Weg met het gepamper van cultuur vreemde idioten, die menen dat de straten van hun zijn, die menen dat zij hier de baas zijn. Doodgeknuffeld door een legertje 'welzijnswerkers', de hand boven het hoofd gehouden door uit de staatsruif etende advocaten, 'getaakstraft' door onze D'66 rechters, verpest door hun niet-willen-integrerende-ouders. Uit een cultuur, die de onze haat. Je vraagt je in vredesnaam af, wat onze landsbesturen al die jaren heeft bezield om deze vijfde colonne binnen te laten? En het gaat maar door!

En onze brave staatsdienaren en onze media? Wat doen zij? He-le-maal niets! Sterker nog, als je kritiek hebt ben je een racist. Of een 'populist', ook zoiets. Een 'populist'. Daarmee bedoelt men aan te geven dat degenen die de waarheid durven spreken, die man-en-paard noemen, eigenlijk niet zo heel erg serieus genomen hoeven worden. Het zijn eigenlijk anti-intellectuele stumperds, die er ook niets aan kunnen doen dat zij zich zo 'primitief' uitlaten. Of zoiets.
Maar ik heb er méér dan genoeg van. Mensen, wij laten over ons lopen! Hoe lang pikken wij dit nog?

We zijn nu op een punt gekomen dat we onze knopen moeten tellen en ik kan u verzekeren dat de balans totaal is doorgeslagen naar de verkeerde kant . Wij als autochtone bevolking worden steeds vaker weggezet als racisten , incompetent volk welke geen verantwoording kan dragen voor zijn eigen daden. Door een enorme dagelijkse stroom van (des)informatie proberen de elite ons op het verkeerde been te zetten.

De grootste schuldigen zijn de door u gekozen volksvertegenwoordigers, deze groep
met een ruggengraat van een naaktslak heeft voor deze situatie gezorgd.

Ook nu weer trekken deze onnozelen ons naar een wereldoorlog toe o.l.v de Bilderbergers, grootbanken, multinationals en wapenindustrie.

Je zou toch verwachten dat onze geschiedenisleraar beter moet weten, maar die is ook nog niet droog achter zijn oren.

”Politiek is smerig, het is allemaal veel vuiler en vunziger dan mensen denken.” Dit zijn de woorden
van een van onze grootste politieke huichelaars D66’er Pechtold.

Dit is nog maar het begin van alle ellende die we geïmporteerd hebben en u stemde telkens weer opnieuw op deze hypocriete huichelachtige zelfverijkers.

Deze lieden hebben ons hele systeem kapot gemaakt geleid door partijbelangen en eigenbelang.

Het hele systeem is smeriger dan u kunt bedenken. Het is maar dat u het weet en het bovenstaande artikel geeft dit weer duidelijk aan.

Chinook Elsevier | 12-08-14 | 23:14

Aantallen zeiden mij eigenlijk nooit wat. Elke dag paar honderd doden hier en daar, schouders optrekken en weer doorgaan met leven. Tot dat je de foto's/filmpjes ziet, dat mensen ritueel afgeslacht worden als beesten.(link) Zet dat maar eens af tegen dat slappe gelul van Timmermans over de grondwet... Deze man laat christenen, yezidi's, joden keidhard in de steek, maar o wee als Israel een raket terug schiet naar Gaza dan staat hij daar met zijn vingertje te wapperen. Zo gekleurd deze man, zwichten voor de islam.

Niet voor de zwakke maag:
www.catholic.org/news/international/mi...

Vieze_Henkie | 12-08-14 | 23:14

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:10
Vroegah, dat waren nog eens tijden...

Ommezwaai | 12-08-14 | 23:13

@tattooboer | 12-08-14 | 22:59
Precies, heel serieus zelfs!

gedachtespinsel | 12-08-14 | 23:12

Prima kerel

Hard stuurboord | 12-08-14 | 23:11

@tattooboer | 12-08-14 | 23:06
Napoleon 1801 Egypte , ook gewoon om ze een lesje te leren +/- 5.000 moslims kop er af.
1670 , Nl-ers in Indonesie , stuk of 4.000 koppies er af om ze een lesje te leren.
Klopt, gaat gewoon door.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:10

Timmermans staat nog steeds gebukt voor Saoedi Arabie.

miss error | 12-08-14 | 23:09

Maar wat zijn we toch een goed land!

Sander8669 | 12-08-14 | 23:08

IS, Islamitische Staat en/of Internationaal Strafhof. De twee hebben helaas niets met elkaar te maken en dat blijft zo. Reeksen van oorlogen en genocides. "Dit nooit meer" is vervallen tot "waar vandaag?"

Weet u nog die Nucleaire Top? Over een non-probleem wordt heel duur overlegt, waar was de Genocide Top?

Feynman | 12-08-14 | 23:08

@ZZP-er | 12-08-14 | 23:03

Een narcistische, opportunistische, gewetenloze lul. Verbaast het je werkelijk?

BenBinnen | 12-08-14 | 23:07

Franske kan ook weer ff terug naar de VN raad, die belastinggelverbranders kunnen wel weer een mooie speech gebruiken.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-14 | 23:06

@o)+ | 12-08-14 | 22:53

Bestuurders hebben twee belangen: die van zichzelf en die van Belastingboerderij Nederland. Wat naïef om te denken dat ze er voor het volk zitten. Welnee, een beetje reuring onder het volk kan helemaal geen kwaad, want zolang ze elkaar bestrijden laten ze de bestuurders met rust.

En zo hobbelen we van geschil naar debat naar motie. Zo nu en dan een geoefend traantje wegpinkend en een tekst van de spindokter oplezend.

BenBinnen | 12-08-14 | 23:06

De kop ".. Timmerfrans is een hypocriete huichelaar.." was eigenlijk al voldoende om deze wanstaltige en incompetente PvdA-er te beschrijven. Ondertussen raast de IS door (en zitten radicaalislamitische kloodtzakjes in de Haagse Schilderswijk zichzelf weer op te geilen op nieuwe wandaden van hun idolen)...; therightscoop.com/horrible-isis-murder...

Nederlanddraaitdoor | 12-08-14 | 23:06

[Timmerfrans in Balster modus:] 'Als je het genocide noemt provoceer je daarmee moslims'.

gaffelbaard | 12-08-14 | 23:05

@tattooboer | 12-08-14 | 22:52
Staat in de agenda, tot dan.

toetanchamon | 12-08-14 | 23:05

@waskuip-admiraal | 12-08-14 | 22:54
Het is natuurlijk allemaal niet zo ingewikkeld als je je bedenkt dat een enquete in het rustige Nederland aantoonde dat 73% van de Nederlandse moslims ISIS steunen. En dan te bedenken dat dat waarschijnlijk alleen Nederlandse soennieten betreft, want de sjiieten zullen een andere mening zijn toebedeeld. Van de Nederlandse soennieten kom je dan al gauw op 80-90%. Als dat hier al het geval is, is het toch niet moeilijk te bedenken dat al die facties van soennieten in Syrie geen van allen echte 'gematigden' zijn. Zoals ook bleek uit een artikel van the washington post waaruit bleek dat de VS Al-Nusra (Al Qaida tak nu gefuseerd met ISIS), onder 'gematigden 'werden geschaard en dus ook gesteund:

“If you see new firetrucks and ambulances in places where al-Nusra is trying to win hearts and minds, this might not be a coincidence,” said a U.S. official, who spoke on the condition of anonymity to explain details of a sensitive strategy.":
www.washingtonpost.com/world/national-...

La Bailaora | 12-08-14 | 23:04

Frans zei ook dat de Christenen in Irak door de grondwet bescherm werden. Wat voor totale lul ben je dan?

ZZP-er | 12-08-14 | 23:03

Androcide is inmiddels wel bewezen, daar tweet Isis elke dag over, zo trots als ze daar op zijn. De foto's van geketende vrouwen en een onthoofd kind, vastgehouden door haar vader leken mij fake, en dan zijn ze waarschijnlijk gefabriceerd in en door Syrië. Van mij mag Is(is) alleen al vernietigd worden simpelweg omdat het extremistische moslims en daarmee onze vijanden zijn, klaar uit.

AgentKrol | 12-08-14 | 23:02

-weggejorist-

minimá-armezusvan.. | 12-08-14 | 23:02

maar het schijnt dat timmerfranz katholiek is, en in een leven na de dood gelooft. ik hoop dat van harte, want mag hij nog jaren gekweld worden in de hel, samen met zijn arabische vriendjes. het is altijd weer een genoegen om de aanhangers van sprookjesboeken met hun eigen onzin te confronteren.

minimá-armezusvan.. | 12-08-14 | 23:02

4 lettergrepen:
Wa-pen-han-del.

tattooboer | 12-08-14 | 23:02

Na de ophef over de Schilderswijk afgelopen jaar, mengde die wereldvreemde Max Westerman van RTL zich in de discussie. Volgens hem is dat een hartstikke nette wijk en komt de toegenomen veiligheid juist door fundamentalistische moslims, die letten een beetje op de jeugd.
vara.nl/media/236637
En zo'n malloot wordt ingehuurd om het nieuws te verslaan!

drs.Nee | 12-08-14 | 23:01

Chow | 12-08-14 | 22:57
voor 22-7 was het hier ook al een gluipert, dus reaguurders hebben af en toe een zwak moment, soms zijn het net mensen..

jack and friends | 12-08-14 | 23:00

Het wegkijken bij problemen zit er diep ingebakken bij de bestuurders. Dat is niet met een snik en snotter sessie in de VN op te lossen.

Wim Venijn | 12-08-14 | 23:00

@gedachtespinsel | 12-08-14 | 22:54
Dit is niet grappig!

tattooboer | 12-08-14 | 22:59

timmerfranz is van de partij van de arabieren, dus die gaat een dergelijk woord niet in de mond nemen. de nationaal-socialisten moeten eerst via hun volk en vaderland medium, joop.nl geheten, en zaak zo gaan spinnenn dat yezidi eigenlijk een soort joden zijn en het daarom aan zichzelf te danken hebben dat de religie van de vrede een appeltje met hen schilt.

minimá-armezusvan.. | 12-08-14 | 22:59

Timmermans is er de politicus niet naar om zijn woorden terug te nemen, ook al zijn ze abject en evident fout als zijn inmiddels beruchte "de Iraakse minderheden worden beschermd door de constitutie" uitspraak.
Als hij nu dus het woord "genocide" in de mond zou nemen, zou dat betekenen dat hij erkent dat zijn eerdere uitspraken de plank volledig missloegen. En dat is voor een eigenwijze narcist als Timmermans een ondenkbare optie.

Hoeveel kinderen moeten er nog onthoofd en gespiest worden voordat deze minister ophoudt met alleen aan zichzelf en aan zijn eigen carrière te denken?

Gootbalkoning | 12-08-14 | 22:59

@waskuip-admiraal | 12-08-14 | 22:54
Ook dat nog ja.

La Bailaora | 12-08-14 | 22:59

Het kan verkeren. Op 22-7 werd hij in de panelen nog opgehemeld en nu is hij niks waard.

Chow | 12-08-14 | 22:57

Frans moet even met de kalief overleggen, of een katholiek ook taqiyya mag plegen.

de honden blaffen... | 12-08-14 | 22:56

Dat filmpje van die heli is wel grappig. Die doorgunners schieten met 7.62 mm kaliber machinegeweren vanaf een hoogte waarop deze nooit doeltreffend zullen zijn of ook maar enigszins als dekkingsvuur kunnen worden beschouwd. Ze wilden het waarschijnlijk spectaculair maken voor CNN.

Bubske | 12-08-14 | 22:55

@La Bailaora
En de met zoveel enthousiasme onthaalde 'gematigde' leider van de Syrische oppositie is nog altijd een Moslimbroeder.

waskuip-admiraal | 12-08-14 | 22:54

Geen zorgen, deze mensen worden vast ook beschermt door de Irakese grondwet.

God |Bestaat Niet | 12-08-14 | 22:54

Timmermans is gewoon incapabel.

Statler en Waldorf | 12-08-14 | 22:54

@tattooboer | 12-08-14 | 22:52
En dan? BBQ?

gedachtespinsel | 12-08-14 | 22:54

De man heeft, zoals veel van zijn collega's, een gapend gat waar zijn geweten hoort te zitten.

Vandaar: verplichte uitgebreide psychologische test voor een ieder die een publieke functie ambieert.

o)+ | 12-08-14 | 22:53

@toetanchamon | 12-08-14 | 22:43
20 september.

tattooboer | 12-08-14 | 22:52

Timmermans was over Oekraine ook helemaal van het paadje af. En toen de door de VS gesteunde groepen het op Christenen voorzien hadden in Syrie, waar was ie toen?

En het niet eens worden? De situatie in Syrie is betrekkelijk simpel hoor. Het is de soennieten tegen de sjiieten + andere minderheden, waaronder christenen en druzen. En in plaats van de christenen voorop te stellen, die zich namelijk buiten de strijd houden, steunen ze de soennieten. Men gebruikt voorwensels al zou men alleen de 'gematigden' steunen. Welnu, gematigde soennieten zijn ver in de minderheid, dus als je in Syrie de tegenstanders van Assad gaat steunen omdat je Assad weg wil hebben steun je automatisch de soennieten, die in overgrote meerderheid gewoon keiharde islamieten zijn:
leestranahan.com/watch-another-christi...

La Bailaora | 12-08-14 | 22:52

TimmerFrans is een kwal, mooi praten in de VN en onderwijl pijn zijn nek krijgen van het weg draaien van zijn kop, om de Allende van Syrië niet te zien, en weet niet waar de schilderswijk ligt.

Kn:eukwatrond | 12-08-14 | 22:51

Pas als hij zijn baantje verliest, zal Timmermans een echt traantje pinken. Hoewel hij dat ook al wel geoefend zal hebben om het te voorkomen.

Zoetwaterpanharing | 12-08-14 | 22:49

niet druk om maken, Timmermans is net zo'n ruggegraatloos weekdier als kwark rugje.
De peilingen zullen hem nog wel een paar weken een stijve geven, en tegen de tijd dat de burger door heeft dat hij nul en nix heeft bereikt met dat toestel is er wel weer een andere ramp waar hij zich druk om kan maken.
En anders is er altijd nog Geert Wilders waar hij voor naar het buitenland moet om stickers weg te halen.
Alles zolang het maar niet direct in het gezicht is van de booslim's.

jack and friends | 12-08-14 | 22:49

Genocide houd clubjes als de VN in stand en kosten miljoenen. Als Genocide echt zo erg was zou er vandaag de dag binnen 24 uur er vanuit de rest van de wereld actie moeten worden ondernomen. En dat gebeurt al jaren niet, is nog nooit gebeurt.

toetanchamon | 12-08-14 | 22:49

Het is nog erger. Timmermans durft zelf niet te spreken van 'mogelijke genocide' (Dixit: Sjoerd Sjoerdsma/D66 en Pieter Omtzigt). Ik vraag me maar een ding af, wat beweegt die man om dit te doen?
.
Er is maar een min-of-meer normale reden te bedenken.
.
In het geval van genocide schijnen mogelijke Nederlandse kalifaat-strijdertjes harder te mogen worden aangepakt. Misschien vindt Timmermans die consequentie te groot?
.
Overige verklaringen kan ik niet bedenken en laat ik over aan de complotdenkers onder ons. Ondertussen sterkt de opstelling van Timmermans me in de gedachte dat hij een vijand is van alles wat goed en mooi is.

waskuip-admiraal | 12-08-14 | 22:44

@tattooboer | 12-08-14 | 22:41
Net als u thuis veilig achter mijn toetsenplank. En nu?

toetanchamon | 12-08-14 | 22:43

Genocide vindt plaats in elke oorlog, so deal with it..

istawa | 12-08-14 | 22:43

-weggejorist-

gebrokenvleugel | 12-08-14 | 22:43

@tattooboer | 12-08-14 | 22:41
Hier... zullen we het wel binnen de wet houden?

gedachtespinsel | 12-08-14 | 22:43

Maar hij kan zo lekker overtuigend snikken.

Conan de Rabarber | 12-08-14 | 22:43

Geenstijl, het spijt me voor het volgende:
F**ing ***ker ISIS!! ***king Klote regering ***ker timmerfrans, krijg een nek ontlading van een kruitgedoseert offensief stuk metaal. aargggg ik word zo boos, het bloed kookt! waar zijn jullie nou. medelanders???

tattooboer | 12-08-14 | 22:41

Timmermans is electoraal gegijzeld door de aanhangers van de genocideplegers.

smdyasc | 12-08-14 | 22:41

Is ie toevallig ook (nog) op vakantie?

Alcoholic | 12-08-14 | 22:41

Het zou mooi zijn als het woord genocide eens de wereld uit geholpen werd. Te beginnen bij iedereen die vanuit ideologie denkt een ander te moeten overtuigen door middel van dwang om anders te denken.

gedachtespinsel | 12-08-14 | 22:40

Hij moet nog even omschakelen: Toen de christenen uitgemoord werden was het nog de "weg-met-ons-reflex".
Nu is het een vaag onbekend geloof, dus dan mogen ze weer zielig zijn.

frank87 | 12-08-14 | 22:40

Leuke woorden van die Frans, maar onder aan de streep blijft er niets van over.

ElMatadero | 12-08-14 | 22:40

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen