achtergrond

Geenstijl

VIDEO! Totale Lullo JW spuit een zwerver nat

Wij kregen een mailtje van JW van bodopuwpand.nl. Dit is JW, trouwens, voor zolang het online blijft staan. JW van bodopuwpand.nl wilde even stoer mededelen aan GeenStijl dat hij iets supercools had gedaan. Er lag namelijk een zwerver te slapen bij de ingang van hun kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam. En JW en zijn kornuiten besloten dat het ontzettend hilarisch zou zijn als ze deze onschuldige zwerver zouden nat spetteren, in plaats van hem bijvoorbeeld met rust te laten of vriendelijk te verzoeken op te rotten bij hun ingang. JW had schijnbaar tegen zijn collega's gezegd dat 'de jongens van GeenStijl' zijn filmpje wel zouden kunnen waarderen. Met het idee dat GeenStijl mee zou lachen om hun fucking briljante stunt. Nou, nee, JW. Onze eerste reactie was: laffe grafmegolen met een accent dat chiquer is dan hun gedrag ooit zal worden. Met je fake Jort Kelder-accent vanuit je dure grachtenpandje slapende zwervers nat spetteren en dat filmen voor het internet is niet stoer, JW. Het laat vooral zien wat een arrogante klootzakken jij en je stoere vriendjes zijn. De enige manier waarop je dit nog goed kan maken, is één van jullie pandjes tunen tot opvanghuis. Zeg maar, de sympathieke manier om de media te halen en toch van die zwerver voor je deur af te komen. Bokkenlul. P.S. Wij hebben de zwerver in kwestie even geblurd, want ons benne nette jongens die er niet op uit zijn om levens te ruïneren.
Update: de daklozenopvang van Amsterdam wil JW van bodopuwpand.nl graag helpen om ons goedmaakinitiatief te verwezenlijken.
Update: BodOpUwPand.nl zegt sorry. Het was niet de bedoeling. Nou ja, wel dat ze op GeenStijl kwamen, maar dat er op deze manier op gereageerd werd.
Update: We vernemen dat JW per sms ranzige bedreigingen ontvangt. Typisch weer hoor. Iemand gedraagt zich als een hork, en dan zijn er altijd wel weer ontzettende klapmongolen die daar het recht aan ontlenen om dreighaat te spuien. Doe eens gewoon normaal, tuigh!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.