Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Suikerfeest bioscooptip: ISIS, Fury Road

Stijlloze Suikerfeest Filmptip: ISIS, The Movie. De trailer, die vorige week uitkwam, beloofde veel sektarisch spektakel. Het eindresultaat stelt niet teleur. Met verbluffende montage, een illustere soundtrack, verhitte monologen en ongeëvenaarde, rauwe actiescènes neemt deze 36 minuten durende film de kijker mee terug in de tijd. Gebaseerd op ware gebeurtenissen toont deze propagandafilm, geregisseerd door Allah en geproduceerd door Studio Jihad, het islamitische terrorisme in al haar ongeremde facetten. Tegen decors en achtergronden die soms sterk aan het Den Haag van Jozias van Aartsen doen denken, storten de hoofdrolspelers zich onder leiding van Abu Bakr al-Baghdadi op hun heilige taak: het stichten van een zuiver soennitisch Kalifaat in de Levant, ontdaan van sji'ieten, christenen en alle vormen van barmhartige medemenselijkheid. De kijker volgt de koene kalifaatstrijders op hun lugubere zegetocht. Zullen zij slagen voordat Arabische legers, drones en Seal Team Six hen de weg blokkeren? *plop*, popcorn & Eid Mubarak!
Kijkwijzer: NSFL, NSFW, vernietiging van cultureel erfgoed, road rage, zelfmoordbommen, some strong language (helaas geen subtitles) en ohja, tegen het einde natuurlijk closeups van genocide met vele hectoliters bloed.
VK: Eerste recensies zijn binnen. Nederlandse moslims geven de film ISIS, Fury Road 73 van de 100 punten!

Reaguursels

Inloggen

Maar de joden zijn fout.

Koning van de Wereld | 31-07-14 | 19:40

Waarschijnlijk meer moslimdoden in dit filmpje dan het hele Gaza offensief bij elkaar en geen moslimhaan die er naar kraait. Geweld is immers heel normaal, tenzij de joden iets terugdoen dan is de verontwaardiging groot. Wat doorzichtig allemaal.

HEvD | 31-07-14 | 01:02

me,myself and IK | 30-07-14 | 10:19
Het zijn allemaal dappere pogingen, daar niet van, maar we zijn nog niet van de Goden af, al menen heel veel mensen van wel. We zitten in een soort interim-periode, we weten inmiddels dat God, die morele God die ons voorschrijft, niet bestaat maar weten daar vervolgens geen raad mee, want waar komt dan de kennis van goed en kwaad vandaan, en wie kan er recht op doen gelden? Alles zweeft, niks is waar, iedereen heeft gelijk, niemand heeft gelijk, of diegene heeft gelijk die gelijk krijgt of zijn gelijk afdwingt. En dan is zo'n Islam met zijn compleet uitgewerkt moreel stelsel, met zijn absolute waarheden en met een antwoord op elke vraag natuurlijk moeilijk in het gareel te houden. Op basis waarvan? De eigen relativistische denkkaders?
Het antwoord is wat mij betreft een volmondig ja. In ons relativisme, ons vermogen om te twijfelen, aan de orde te stellen, te onderzoeken, te vergelijken ligt onze grote kracht. Maar dan moeten we wel vorm geven aan dat kader, ook al heeft het geen fundament en zweeft het in het niets.
Dat is niet gemakkelijk, dat is bijna onmogelijk. Dat is waar het multiculturalisme over struikelt.
"Wij geven, vanuit ons relativistische standpunt uw waarheid ruimte, maar dan moet u zich wel schikken náást dal die andere waarheden van al die andere groepen, want geen enkele waarheid is méér waar dan willekeurig welke andere!"
"Die ruimte, daar hebben wij recht op, want onze waarheid is de enig echte waarheid, en alle andere waarheden, inclusief die relativistische van u, zijn leugens. Onze waarheid, en alleen onze, zal uiteindelijk zegevieren."
Dat is het probleem.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 18:59

-weggejorist-

Nestor Makhno | 30-07-14 | 18:29

Wat een schorem is het ook.

vrijdaggehaktdag | 30-07-14 | 17:29

Nog één noot: In één van de vele ISIS propaganda filmpjes, die overigens buitengewoon interessant zijn om de denkwijze van deze groep te proberen te bevatten, was een oproep van een strijder op een plein die meldde dat democratie een verwerpelijk ideaal was dat kostte wat het kost niet in de Islamitische wereld moest heersen. Het kwam er op neer dat hij twee voorbeelden gaf om dit aan te tonen. Allereerst legde hij de dubieuze link tussen het regime van Assad en de westerse idealen van een democratie, de twee waren synoniem aan elkaar volgens deze meneer, dat ervoor had gezorgd dat de Syrische bevolking werd gebombardeerd en onderdrukt. Had de democratie immers niet ervoor gezorgd dat een tiran als Bashar al Assad aan de macht kon komen? Vervolgens stelde hij dat als de Westerse landen democratische idealen zo hoog hadden waarom zij dan niet de Syrische bevolking te hulp schoten nu deze opkwam voor haar rechten, het uitblijven van steun uit westerse, democratische landen toonde volgens hem het failliet aan van de democratie met als conclusie dat alleen een Islamitische staat kon zorgen voor recht en veiligheid.

Nozer | 30-07-14 | 15:28

Ugh... was niet mijn intentie om nu al het bericht te plaatsen.. Ik wilde vervolgen door te zeggen dat ik voor de komende tijd het uitermate pessimistisch inzie voor de betreffende landen. Experimenten om een democratie in te voeren, zoals in Afganistan en Irak, hebben in zeer beperkte mate succes gehad en geclaimed kan worden dat het zelfs uitgelopen is op een mislukking. Hoe erg het mij ook betreurd om dit te zeggen, maar de enige mogelijkheid die ik zie om de rust weer enigszins te herstellen is om een leider a la generaal Sisi in Egypte aan de macht te hebben aldaar. Door middel van een dictator met semi-seculiere idealen kan getracht worden om de situatie te verbeteren want de huidige ontwikkelingen hebben aangetoond dat bij de verdrijving van de vorige dictators een land één en al in verval raakt en sectarisch geweld in de hand speelt. Resumerend... het is één groot drama daar en ik hoop dat dit filmpje voor voldoende opschudding zorgt dat het niet zo langer door kan gaan. Om over de Nederlandse sympathisanten voor ISIS nog maar niet te spreken..

Nozer | 30-07-14 | 15:15

Na jarenlang hier het nieuws te hebben gevolgd en me niet in te mengen bij de comments vind ik na aanleiding van dit filmpje, en dan met name de laatste minuten, dat hier veelvuldig aandacht aan moet worden besteed door de gevestigde media. De opmars van ISIS, die inmiddels half Irak en Syria in handen hebben, acht ik dermate stuitend en weerzinwekkend dat ik hoop dat dit een wake-up call zal zijn voor hen die zich er nog niet bewust van zijn.De radicale vorm waarin zij hun streven naar de stichting van een Islamitisch Kalifaat gestalte geven is iets waar iedere Westerling moet van walgen. Voor mij toont het aan dat in de brandhaarden van het Midden-Oosten (met name Libië, Egypte, Iraq en Syria) een harde dictator door middel van onderdrukking deze extremistische geluiden kon doen inperken maar nu deze allen zijn verdreven is er een vrijbrief voor groeperingen die nu de mogelijkheid zien om de sharia in te voeren.

Nozer | 30-07-14 | 15:08

Dus Gs gaat die Motivaction onderzoeken jn het vervolg wel serieus nemen?

7anPau1 | 30-07-14 | 14:10

Wat bijvoorbeeld betreft een "Gaza", We hadden indertijd het idee van "Land voor Peace".

"Land for peace is an interpretation of UN Security Council Resolution 242 which has formed the basis of subsequent Arab-Israeli peace making. The name Land for Peace is derived from the wording of the resolution's first operative paragraph which affirms that peace should include the application of two principles; Withdrawal of Israeli forces (Giving Up Land), and Termination of all claims or states of belligerency (Making Peace). Since the resolution stipulates that both principles should apply they can be viewed jointly as giving up land for peace, referred to more concisely as 'land for peace'." en.wikipedia.org/wiki/Land_for_peace
www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=land+for+...

Wat betekende dat Israël zich zou terugtrekken uit de de zogenaamde "bezette gebieden" zoals in dit geval dus "Gaza" wat ook gebeurde in augustus 2005.
Maar toen ? Ze hadden hun land maar waar bleef de Peace in het verhaal van "Land for Peace"
De Peace was er niet en is er niet en gaat er ook niet komen. Voor de moslimbroederschap gaat het vooral om de Endlösung der Judenfrage. Dat is alles.
Wat gebeurde sinds het terugtrekken van de Israëli in het kader van "Land for Peace" ?
Paar wapenfeiten -

In 2006 won Hamas de verkiezingen van Fatah
In juni 2007 veroverde Hamas na een interne oorlog met Fatah gewapenderhand de Gazastrook, inclusief Gaza-stad en verklaarde Gaza "bevrijd". Veel aanhangers van Fatah vluchtten naar Egypte en de Westelijke Jordaanoever.
Op 27 december 2008 volgde een militair conflict met Israël dat het leven kostte naar schatting meer dan 1300 dodelijke slachtoffers en 4100 gewonden aan Palestijnse zijde, en veertien militairen en drie burgers aan de zijde van Israël. Deze Israëlische militaire operatie kreeg de naam Operatie Gegoten Lood.
En nu dus in 2014 dit weer.

En de lui die altijd zo druk zijn met antisemitisme, raciesme, discriminasie, naziesme. Hele rellen schoppen over een prinsenvlag en een paar kaalkopjes.
Waar zijn ze nou ? We horen en we zien ze niet.
Indymedia www.google.nl/search?q=indymedia+anti+... en Kafka www.google.nl/search?q=Kafka+antisemi..., Nederland bekent kleur www.google.nl/search?q=Kafka+antisemi... , de internationale socialisten en de rest van de gefrustreerde volidioten die hier hun dagtaak van hebben gemaakt en altijd graag hier een aanleiding van maken om te rellen en daarbij auto´s, winkels, mc Donalds en banken vernielen.
Waar zijn de navelstaarders nu ?
Wat laten ze zich weer de kaarten kijken met hun erg selectieve verontwaardiging.

Wel waren ze druk met de "hetze tegen de islam" www.indymedia.nl/img/2008/01/49796.jp... www.indymedia.nl/nl/2008/01/49794.sht...
Of gaan we weer beweren dat iets als Jodenhaat en clubjes als ISIS niets met de Islam te maken hebben ?
Men grossiert en drogredeneringen, probeert een ander bewust zand in de ogen te strooien, is enkel erg selectief verontwaardigd en voor de rest kijken we maar weg en negeren alles wat niet in onze waanideeën past.

said_fred | 30-07-14 | 13:15

"@Evocatus | 30-07-14 | 01:50
Hier. Een twitteraar die heel erg blij is omdat Tijs van den Brink zegt dat Knevel en hij deze week misschien aandacht aan isis gaan schenken. MISSCHIEN.
twitter.com...
Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:53"

Aha, bedankt Lewis voor de tip! Ben benieuwd of ze inderdaad het alhier getoonde filmpje gaan uitzenden. Intergraal zo als ik gevraagd heb. We zien het (of niet)
Salut! Evocatus

Evocatus | 30-07-14 | 13:11

henkojenko | 29-07-14 | 23:07 schreef:
"Kruistochten tegen protestanten".
Het is triest hè dat geschiedenis niet goed meer onderwezen wordt.

Tjemig | 30-07-14 | 12:45

Willen jullie meer of minder PVV?

nieuwe-haring | 30-07-14 | 12:35

Die laatste paar minuten ziek gewoon man..

fcdenhaaag | 30-07-14 | 12:05

Arabische lente gesteund door Obama is niets anders dan dictators vervangen voor religieuze nog gekkere dwazen.
Libie=totale chaos Egypte=chaos waar de VS nog steeds het moslimbroederschap steunt met geld en wapens.
En dan Syrie wat volgens Westen jaren geleden al een Isis land had moeten worden,we steunen die religieuze beesten wederom met geld en wapens maar -het monster van Assad- houd stand... pff dat ff kut zeg... vervolgvraag is dan aan @Sander 11:40 waarom is Assad een monster ?? Dit monster beschermde de de minderheden aan Alewieten,sjieten,christenen en zelfs koerden het leefde 40 jaar gezamelijk in redelijke vrede. NU Isis alles afslacht qua minderheid is het BETER ??
Geindoctineerde zoniet gehersenspoeld linksvolk geeft never zijn foute agenda toe maar blijft steevast de religieuze extremisten van Isis steunen,vandaar ook de vrijbrief in Den Haag voor schandalige Isis teksten waar menig autochtone voetbal supporter voor word opgepakt en een politicus die het graag allemaal wat minder minder ziet 7 dagen lang in de media word afgebrand.
Neder-stan is totaal de weg kwijt en niet zo'n beetje ook,het wachten is op de èèrste aanslag ( die we dan uiteraard aan ons zelf te danken hebben,toch ?)
Bedankt linksch Neder-stan voor uw destructieve bijdrage voor het terugbrengen naar de donkere middeleeuwen,allah ackbar...

The real Flex | 30-07-14 | 12:00

ik word er helemaal lam van , als ik dit zie, wat een slechte mensen, in en in wreed.

Boobystrap | 30-07-14 | 11:47

Knap dat een organisatie als ISIS erin slaagt weer enig begrip op te brengen voor dat monster van een Assad.... Typisch dat drie kwart van de moslims in NL dit steunt. Hans Teeuwen zei het vorig jaar al, gematigde moslims bestaan zo goed als niet. Een en al radicalisme. Ze noemen religie een ziekte der mensheid, dan is de Islam zeker de tumor versie.

Sander8669 | 30-07-14 | 11:40

De storm der kritiek op Fitna was enorm en duurde weken het was haatzaaien pur sang.
Nou beste linkschmensch het filmpje hierboven doet Fitna verbleken tot slap aftreksel op kleuterniveau,hulde daarvoor want enig links commentaar op de daadwerkelijke gruwelheden heb ik tot dusver nog niet vernomen,,of is dat enkel omdat ene Wilders het filmpje hierboven NIET heeft gemaakt... pffff lafbekken.

The real Flex | 30-07-14 | 11:36

Dus het ongeremd moorden door ISIS op burgers is geen demonstratie waard, maar als Israël terugschiet op Hamas dan is de (Arabische) wereld te klein.

Dat we in Nederland ISIS support en Jihad verheerlijking toelaten getuigt van pure slapheid. We gooien al onze waarden te grabbel en laten zelf toe dat de ISIS-vlag op ons nationale monument wappert. Gelukkig lopen de SP, D66 en PvdA gezellig mee in de demonstraties.

HEvD | 30-07-14 | 11:36

Speel hem achterste voren af en de verdorvenheid van deze Islamitische beweging word je meteen duidelijk.

emocore | 30-07-14 | 11:31

ik wacht eigenlijk nog op een goede instructiefilm. En kijk hoe effectief ze elkander uitschakelen. Pistooltje en een bullet, meer hebben we ook niet nodig. Moeten we ons ook bewapenen en dan totaal willekeurig dit volk ook uitschakelen? Ik vertrouw mijn overheid in elk geval niet dat ze mij zullen beschermen, of pas als het te laat is.

Bill Cosby | 30-07-14 | 11:03

73% van de moslims in Neder-stan vind het afslachten van mensen(toch?)zoals getoond op beestachtige wijze wel in orde. Zelfs als het 'broeders' zijn met eveneens een stickertje van moslim op hun rug.
Werkelijk bizar anno 2014 dat -wij- dat wegkijkend accepteren (Hè lullo van Aartsen,lafaard!)
Ons slachtvee word nog beter behandeld als dat deze islamitische beesten hun broeders afslachten.
Het maangodje allah het sprookje wat een horroruitvoering wordt..... breed gedragen en gesteund door politieke partijen groen-links-sp-pvda die 2 dagen geleden in woord en gebaar duidelijk maakten dat joden dood moeten,,,maaruhh wie is er daarna aan de beurt de homo's(020) en daarna de christenen(Mosul)en tot slot de ongelovigen atheisten....(s)links overleeft het einde van het religieuze sprookje dus ook niet,,eind goed al goed*Kuch...

The real Flex | 30-07-14 | 10:56

Dit is dezelfde smeerlapperij die de Einsatzgruppen van de SS uithaalden in Oost-Europa.

Dr Kontvocht | 30-07-14 | 10:46

Ik woon letterlijk en figuurlijk op de grens van de Schilderswijk en begin hem steeds meer te knijpen. Op korte afstand wonen lui die het liefst mijn hoofd op straat zien rollen en dat merk je aan alles. Ik word vies aangekeken op straat, de haat tegen het westen straalt uit hun ogen, de manier waarop ze zich kleden en de baarden die steeds massaler en langer worden.
En "mijn" burgemeester stapt 's avonds weer in zijn dienstauto om naar zijn stille, schone villawijk te rijden, waar uiteraard geen moslims wonen, ISIS ver weg is en het leven mooi.
Van Aartsen zou eens een maandje om de hoek bij de Haagse Mart moeten gaan wonen, zelf zijn boodschappen doen en de tram naar zijn werk nemen. Eens kijken hoe lang ie dat volhoudt.
Want ik trek het niet meer en hoe kut ik het ook vindt maar ik denk er sterk over na zo snel mogelijk uit Den Haag weg te verhuizen.

Dhr. de Wit | 30-07-14 | 10:31

Geestelijk gehandicapte bloeddorstigen. Geef ze een godje om in te geloven, een AK om mee te schieten en de belofte van een paar lekkere wijven -na de dood- en hopla! Daar gaan ze met zn allen doen wat je maar wilt. De machthebbers aldaar lachen zich de besneden piemols uit hun jurken om zoveel volgzame domheid. En cashen. Onderwijl zien ze dat hun doorzichtige spel zelfs door #bornhere moslims niet wordt doorzien. Dat spreekt bepaald niet in het voordeel van de moslims die in Europa wonen. Schijnbaar zijn deze net zo oliedom als de gebivakmutste ezels die in hun zandbakken spelen met klappers en kogels. En waarom zijn deze kansenjongeren zo dom? Omdat ze dat willen zijn. Het is makkelijker om dom te zijn en te volgen dan zelf te denken en zelfstandige keuzes te maken. Dit is niet iets om bang voor te zijn in Europa, ze zijn simpelweg niet slim genoeg, te slaafs, te volgzaam om een serieuze bedreiging te vormen. Laat ze maar schieten, als de niet-moslims op zijn gaan ze elkaar bevechten uiteindelijk. Kansloze lui.

Beaulefermier | 30-07-14 | 10:25

moge ze allen Seal Team Six in het vizier staren op een heiige vroege dinsdagmorgen in die zandbak

moonshiner3519 | 30-07-14 | 10:24

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 04:58
Een Buddistische monnik sprak ooit 'If you meet the Buddha by the side of the road, kill him'. Hij bedoelde daarmee dat alle ideeën die van buiten jezelf komen, vals zijn.

Buddisten zoeken naar verlichting en het was ook de verlichting die ons in het westen een ongekende technologische en wetenschappelijke ontwikkeling bracht. Deze ontwikkeling was pas mogelijk nadat de wetenschap alle dogma's en ideologieën die het in de weg stonden van zich af had geschud. Vandaar de naam verlichting voor de periode die deze weg vrij maakte.

Als je de weg vrij maakt voor jezelf en alle ideologieën en dogma's van je afschud, dan, zo snapte de monnik, heb je verlichting bereikt.

Dus al die zaken die je noemt, humanisme, liberalisme, securalisme, of socialisme en marxisme, het zijn allemaal valse goden. Ze helpen de mensheid niet meer verder.

Bedankt voor je tegel.


me,myself and IK | 30-07-14 | 10:19

-weggejorist-

Henk J.Pal | 30-07-14 | 10:11

Waar ik steeds vaker over nadenk; waar moet ik heen over een jaar of 15 als Nederland echt niet meer veilig is voor een ongelovig varken als ik? De hoop dat de overheid mij zal beschermen heb ik inmiddels opgegeven. Andere Europese landen zijn dan ook geen optie meer. Vrees dat alleen de minder beschaafde landen zoals Rusland en China de Jihad buiten de deur zullen weten te houden.

Henk J.Pal | 30-07-14 | 10:07

Maak daar maar SS-staat van want zo te zien zijn de einsatzgruppen weer terug. En de internationale gemeenschap laat zich niet eens horen. Er valt zeker niets meer te halen in Irak gezien het totale gebrek aan mondiale verontwaardigheid. Mischien moet Hakbar Inc. een Centrale Bank beginnen om de Westerse oorlogsmachine over zich heen te krijgen.

Revvoyensovyet City | 30-07-14 | 09:58

dit soort nieuws wordt altijd gewoon systematisch genegeerd, gewoon niet verteld, op de extreemlinkse haatsite joop.nl. je reinste propaganda.

natuurlijk wel in overvloed nieuws over het grote boze Rusland, "rasisme" en israel.

Ir. Wilhelmus | 30-07-14 | 09:54

Ziek! Geen ander woord voor.. Ik hoop dat daar ooit een medicijn voor komt.

hanzebal | 30-07-14 | 09:47

Monsters zijn het. Wees reëel. Er is maar één oplossing. Slachten die hap.

Thefatfuck | 30-07-14 | 09:42

Vooral lekker wegkijken mensen. "Ik word er alleen maar depressief van", "Ik kan hier maar 10 seconden naar kijken", "Ik hoef dit niet te zien hoor".
Lekker wegkijken en door blijven leven in je fantasiewereldje waarin alles goed komt.
Over een jaar of wat trappen ze jouw deur in met een Kalashinikov en is het laatste wat je hoort "Allahu Akhbar". Maar dan heb je daarvoor tenminste lekker zorgeloos geleefd toch!
Nee, met die Nederlandse instelling komt het helemaal goed.

ZegMaar | 30-07-14 | 09:39

Vanuit een rijdende auto schieten op een busje met toeristen, uitstappen als het busje tot stilstand is gekomen, nog even wat kogelsafvuren en da snel wegrennen en wegrijden. Man man man wat een helden. Maargoed zolang ze dit met elkaar doen en het allemaal mag hoeven we ons geen zorgen te maken, toch van Aartsen ? Ies koeltoer ?

van Oeffelen | 30-07-14 | 09:36

Gelukkig kan Ella Vogelaar van de verwoeste steden, namens de Partij van de Allochtonen, weer goed functionerende krachtwijken maken.

Oud wijf | 30-07-14 | 09:27

tb2318|30-07-14|08:04
Niet alle duitsers waren op de hand van Hitler in 40/45 dus die mochten gewoon Engeland in. Trouwens in 1652-1654 waren de engelsen ook flink bezig. Er is zelfs nog een serie gemaakt in Engeland over de duitsers (hallo- hallo).En er was laatst een duitser op t.v. die zij dat hij liever aan de andere kant had meegevochten.

viridis | 30-07-14 | 09:18

Van die pratende gast op 11:40 is het mes uitgeschoten tijdens de besnijding.

FlitsPool | 30-07-14 | 09:17

Nog even en we krijgen dit soort praktijken in Nederland. Om te beginnen in de Schilderswijk in Den Haag, waar inmiddels het kalifaat al is uitgeroepen.

derKaiser31 | 30-07-14 | 09:14

@hallevvezool | 30-07-14 | 08:37. Met moslims in dialoog? Zij hebben altijd gelijk en als ze dat niet krijgen worden ze agressief. Je kunt met deze mensen niet in dialoog (meestal).

Maria.1 | 30-07-14 | 09:05

De toon is in ieder geval gezet. Niemand zal het nu nog in zijn hoofd halen om Wilders te vervolgen, deze man heeft net als Janmaat indertijd nog heel netjes uitgelaten. Laten ze maar lekker door gaan met dat zwarte vlaggen gezwaai, en het scanderen van hufterige
leuzen, zelfs het posten van grievende opmerkingen over de vliegramp ontbrak er niet aan. Binnenkort gaat er een heel andere wind waaien in Nederland, dat is de Wilders wind. Als hij Minister Pres wordt dan is de kogel door de kerk, en zal rechts in Frankrijk en België, en waarschijnlijk ook Engeland de grootste aanhang krijgen. Laten hun voor een paar jaar maar de dienst uit gaan maken, een betere stok achter de deur kun je niet wensen.

happysolo | 30-07-14 | 09:05

It's too late, we're all fucked !!

Suske doet Wiske | 30-07-14 | 09:02

Die gasten moeten afgeslacht worden. Sorry, maar ze verdienen het. Kunnen Syrie, Iran, Irak, Rusland, China en de VS gezamenlijk niet even ISIS compleet wegvagen?

_pandora_ | 30-07-14 | 08:49

Isis is niets anders dan een goed georganiseerd misdaadsyndicaat. Miljoenenhandel m.b.v. oliebronnen, drugs en wapenhandel. In een district waar complete chaos heerst (cq. Afganistan, Irak, etc.) is het appeltje eitje voor deze malloten om 'de goeie' stuk voor stuk af te knallen. Roepen dat je het uit naam van Allah-din doet en een kalifaat wil opzetten, doet daar niets aan af. De echte eikels zijn 16 jaar, hebben een puberbaardje laten groeien en komen uit Europa om mee te vechten. Juist die zijn een gevaar voor ons bij terugkeer.

salsaparilla | 30-07-14 | 08:49

Wat geloof in een totaal onzinnig niet bestaand metafysisch wezen wel niet kan veroorzaken.

Echt triest dat volk in het midden oosten. Ook leuk dat we met z'n allen de mensen weg proberen te krijgen die dit soort groeperingen onder de duim weten te houden. Als Assad weg is en straks misschien die pipo in Iran dan zijn de rapen echt helemaal gaar.

'Gelukkig' heeft Egypte weer een sterke hand.

_pandora_ | 30-07-14 | 08:41

Mede gezien het uitermate teleurstellende pollresultaat (14,4 %verdwaalden).
We zijn hier en nu in het stuk "verregaande onlusten" beland.
Leuk he ?

Tot 5% islam in
een samenleving --> sociale onrust, intolerantie en bedreigingen.
5% tot 10% islam --> vrijheid van meningsuiting wordt aangetast,
oorspronkelijke bewoners weggejaagd,
segregatie en politieke onrust.
10% tot 25% islam --> verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving.
25% en meer islam --> Zie Kosovo en voormalig Joegoslavië.
50% of meer islam --> Totale dictatuur, verval van wetenschap, onderwijs,
gezondheidszorg en welvaart. Andersdenkenden worden vervolgd,
geïsoleerd of gedood. Zie Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan etc.
Daar gaan we weer...............

En zo gaat het op de hele wereldbol,overal
waar de islam als sprinkhaan neerstrijkt gaan hele samenlevingen kapot.

Nu is de vraag: Welk weldenkend mens wil nog met het gezwel dat islam heet in dialoog?
En verder: hoezo zou de islam in Nederland wel vreedzaam kunnen samenleven
met de oorspronkelijke bevolking, terwijl dat op de hele wereldbol niet lukt?

hallevvezool | 30-07-14 | 08:37

WO3 is al aan de gang maar dan digitaal!

Fuhoha | 30-07-14 | 08:35

Prachtige militaire parade aan het begin. Alles eerlijk gekocht, mag ik wel aannemen?

Nivelleermarionet | 30-07-14 | 08:32

Wat een naar filmpje. Hoe lang zal het duren voor we dit soort ellende in Europa kunnen verwachten? harry21 woont gelukkig in Drenthe.

harry21 | 30-07-14 | 08:29

Doel van de Islam: heersen over de wereld .... Waar wij ons voortplanten met 1.2 persoon per gezin gaat de Islam verder met 3 personen per gezin .... doel de hele wereld terugzetten naar de Middeleeuwen ... zodat we in peace en love verder kunnen leven ... want de Islam en de booslims staan garant voor 100% liefde ....

FapMaster | 30-07-14 | 08:28

Alstublieft! Gooi er een atoombom op!

Vrijhetzelaar | 30-07-14 | 08:25

-weggejorist-

Wijze Uil | 30-07-14 | 08:20

Walgelijk! Onmenselijk! Wie nog denkt dat de islam iets goeds op deze wereld zal brengen moet vooral eens kijken...

Wijze Uil | 30-07-14 | 08:20

Kunnen we dit meesterwerk niet registreren op IMDB?
En dan als topfilm beoordelen?
Misschien dat dan alle schapen over de hele wereld eens wakker worden....

spoilerfreak | 30-07-14 | 08:17

Lopen ze daar op dat feestje nou met bomgordels om elkaar te zoenen? je hoopt dan toch dat er eentje per ongeluk tijdens dat omhelzen per ongeluk aan het touwtje trekt... Opgeruimd staat netjes!

Wijze Uil | 30-07-14 | 08:10

Maar gelukkig is de nalatenschap van Simon Wiesenthal ook razend op slapjanus Jozias van A. Terwijl in Nederland de anti-Israël-lobby terrein aan het winnen is, met dank aan bovengenoemde laplul blijft dat land toch een rots in de branding tegen de hun omringende agressors die het land het liefst de Middellandse Zee in willen drijven. Maar of ome Jozias zich daar iets van zal aantrekken?

eerstneukendanpraten | 30-07-14 | 08:09

Desmoulins | 30-07-14 | 01:06
miko | 30-07-14 | 01:29
Eindconclusie: Niet alle moslims zijn terroristen of sympathiseren met terroristen. Dus de gemiddelde moslim mag het suikerfeest vieren. Trouwens: in de 19e eeuw waren er katholieke Zouaven die vochten voor de Paus tegen de Italianen. Er is zelfs nog een voetbalclub "de Zouaven". En gisteren waren 2 meiden bij K en vdB die wilden ook meevechten met die ruzie bij de Gaza, maar dan aan de andere kant (dus Israel). Dus het is niet allemaal zwart-wit. De gedragingen van alle volkeren hebben een oorsprong, een reden.

TB2318 | 30-07-14 | 08:04

Schokkend.

Fort Reunion | 30-07-14 | 07:56

Ik hoop dat hier een keer de pleuris uitbreekt, en we al dat ISIS ongedierte met de grond gelijk maken. Kakkerlakken moet je uitroeien.

Jandoedel38 | 30-07-14 | 07:55

Baron bierviltje | 29-07-14 | 23:54

Ik zie Rusland niet als een bedreiging, maar wel de politiek die het Westen jegens dat land voert. Het Westen wil een revolutie in Rusland ontketenen, net zoals in Oekraïne.
Het Westen wil de onderwerping van Rusland en is bereid hiervoor WO 3 te riskeren. Dat is de grootste bedreiging op dit moment. En deze bedreiging komt van ons zelf! Uiteraard is de islam ook een bedreiging (ik word moet van de "bedreigingen") maar toch op iets langere termijn. Maar de islam kan demografisch onze beschaving geheel vernietigen. D.w.z., als wij deze niet zelf al hebben vernietigd.

Rest In Privacy | 30-07-14 | 07:53

Het went. De beelden,slachtingen, zelfs de muziek. Ik denk dat het best te doen is als de sharia hier gemeengoed wordt. Misschien wat meer beats per minuut mixen, baardje laten staan, jurkje aan en n.l. is er klaar voor. btw Nog stille tochten deze week?

viridis | 30-07-14 | 07:51

-weggejorist-

The Concierge | 30-07-14 | 07:42

Wat een beesten... Nee, wat een onmensen zijn dat toch. Da's toch niet normaal meer. Middeleeuwse praktijken met hedendaagse middelen. Dat we dit toestaan. Niet te filmen dit.
Soms denk ik: had Hitler nu maar gewonnen, dan hadden we dit soort conflicten ook niet meer gehad. Dat zootje was dan allang ingekort. En de benzine was slechts een kwartje de liter geweest!

geert123 | 30-07-14 | 07:34

Ik wens alle isis en hun familie en kinderen/ouders/opa/oma het ergste toe. Dat is mijn mening en gelukkig wonen wij hier in een vrij land waar je je mening mag uitten. Zoals ze ook doen in Den Haagistan.

zorgan | 30-07-14 | 07:31

Een paar jaar terug kreeg ik nog een weggejorist aan de broek als ik weer eens zei dat de Islam een langzaam vegeterend kankergezwel in de Westerse samenleving was. Geloof dat iedereen het met deze uitspraak tegenwoordig moeilijk oneens kan zijn, met dien verstande dat het inmiddels voor bijna alle samenlevingen op aarde van toepassing is. Azië en Afrika zijn inmiddels ook voldoende aan de beurt geweest..

eerstneukendanpraten | 30-07-14 | 07:23

kudtreligie

yamahaha | 30-07-14 | 07:00

@geenstijlo | 30-07-14 | 00:51
Hoopgevend omdat niemand van hen ontkent dat er ooit een kalifaatschap komt?!

drs.Nee | 30-07-14 | 06:33

Israël heeft groot gelijk ,die laten zich niet zomaar meer afslachten.

fleurtje | 30-07-14 | 06:25

Wanneer is die Joseph jarig? Heb filmpje voor em...

duitse herder | 30-07-14 | 06:24

punt 50 uit het vet halen doet, oh schatje poets jij al vast de sig 9mm ff doe ik de afwas.

westcoast | 30-07-14 | 05:03

Jan Dribbel | 30-07-14 | 04:24
Ik geloof niet zo in de wet van de grote getallen. Grote ideeën, goed denkwerk, originele invalshoeken, uitdagende stellingen, revolutionaire ideeën, daar komen we verder mee.
Kwinkslag, zo midden in de nacht. Het wordt tijd dat een nieuw denkraam het overneemt van de grote godsdiensten, dat wij opnieuw het menselijk lijden en de menselijke pijn, dat wij het absurde van ons bestaan een plaats kunnen geven. Het humanisme en het liberalisme, het secularisme, ze hebben geen alternatief kunnen bieden, niet voldoende troost kunnen brengen. Mijn overtuiging: een wereld zonder God, een volstrekt lege wereld, de ultieme leegte, biedt uiteindelijk méér troost dan welke religie dan ook, of welk simpel alternatief dan ook. Humanisten nemen de mens te serieus, proberen in elk mens een God te stoppen, liberalen nemen de mens te weinig serieus, laten elk mens aan zijn lot over.
Een menselijke wereld gebouwd op ultieme leegte. Een mensheid die eindelijk eens een begin maakt om zichzelf te definiëren in plaats van zich te laten definiëren.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 04:58

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 04:12
Ja, ik moet slapen. Autochtonen natuurlijk.
2 uur slapen, en dan weer werken. -out-

Wim Venijn | 30-07-14 | 04:24

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 04:07
Wij schrijven iets op deze site. Pas als 5 miljoen Nederlanders op deze site reageren, kan er een rimpeling ontstaan in de publieke opinie.
De social media kunnen Mc-Donalds beinvloeden maar de politici komen pas in actie, of niet, als de kijkcijfers omlaag gaan. Want gekozen.
Wat ik eerder schreef: van Aartsen praat in de spiegel en zijn spiegelbeeld praat hem na. En de ijdeltuit is tevreden, want zijn spiegelbeeld is het met hem eens.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 04:24

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:59
Groot voordeel van de sociale media, iedereen kan deelgenoot in de informatie zijn. Nadeel is dat het ook gemanipuleerd kan worden voor de beeldvorming. Filteren hierop is moeilijk. Dus of je voor iemands karretje wordt gespannen weet je nooit.
Toch wel beter dan de jaren 30. Duizenden stemmen en informatiebronnen van alle uithoeken in de wereld kan je beter beeld geven, dan van de meningen en de lokale krant in je directe omgeving.

Wim Venijn | 30-07-14 | 04:21

@Schoorsteenveger | 30-07-14 | 04:12
Een verschrijving, denk ik. Inderdaad, het is al laat.
*bed opzoeken gaat*

K1100 | 30-07-14 | 04:17

Wim Venijn | 30-07-14 | 04:08
".. wij allochtonen.." Ben even de draad kwijt, maar het is al laat.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 04:12

@Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:59
Mijn reactie was dat een "zwitsal" al vanaf zijn eerste reactie een zinnige reactie kan plaatsen en niet moet worden afgebrand omdat hij een ui achter zijn nick heeft staan. Je bent hier ook nog relatief nieuw. Verder eens met je reactie van Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:59

K1100 | 30-07-14 | 04:11

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:57
Nee hoor. Ik heb hoop. Maar wij allochtonen hebben genoeg toegegeven. Nu is het hun beurt. Maar ik vrees dat we er weinig van kunnen verwachten. Een clash is het resultaat. Alleen de aanleiding van die clash is nog de vraag.

Wim Venijn | 30-07-14 | 04:08

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:58
Ik denk dat er achter die social media weldra nieuwe ruimte en vooral tijd vrijkomt en ook als zodanig waargenomen wordt. Social media is façade, flinterdun. Ook deze hangplek, slechts een oppervlak. Belangrijk, heel belangrijk, maar meer een doorgeefluik dan een keuken.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 04:07

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:50
Overbevolking? We kunnen nog even door. Jaren 50 werden mensen gevraagd om te emigreren naar Canada of Australië. 10 miljoen was wel heel veel. Om even later immigranten binnen te halen.
Voedsel en geld zal het zijn. Crisis komt nog harder terug. Nog niets is opgelost met de banken. Beetje regels voor de bühne, kern van het probleem zit er nog steeds.

Wim Venijn | 30-07-14 | 04:02

Is gedachtenspinsel trouwens aan het afkicken??

miko | 30-07-14 | 04:01

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:30
De ouderen, helaas, begrijpen de problemen beter dan de jongeren.
Ik wil iets zeggen over smartphones, waar je in één regel wordt uitgelegd hoe de wereld in elkaar zit.
Ik doe het maar niet.
K1100 | 30-07-14 | 03:39
Iedereen heeft te maken met de paralelle maatschappij.
Links of rechts. Maar dat ouderwetse links-rechts denken? Alsof een PvdA stemmer in een oude wijk het zelf gewild heeft als hij/zij is weggepest door een bende bestaande uit vuilnis.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:59

@The Merciful | 30-07-14 | 03:03
Stalin was geen gelovige.Verder was de actie van Bush een reactie. Een domme ,met veel opportunisme en dubbele agenda's maar het waren toch echt wel de twaalf kapers die er de oorzaak van waren.
verder zijn er wel degelijke verschillen in geloof.
Ik hoor nooit wat van een jain aanslag
www.youtube.com/watch?v=yeM463Z-o_w

miko | 30-07-14 | 03:59

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:30
De ouderen, helaas, begrijpen de problemen beter dan de jongeren.
Ik wil iets zeggen over smartphones, waar je in één regel wordt uitgelegd hoe de wereld in elkaar zit.
Ik doe het maar niet.
K1100 | 30-07-14 | 03:39
Iedereen heeft te maken met de paralelle maatschappij.
Links of rechts. Maar dat ouderwetse links-rechts denken? Alsof een PvdA stemmer in een oude wijk het zelf gewild heeft als hij/zij is weggepest door een bende bestaande uit vuilnis.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:58

Wim Venijn | 30-07-14 | 03:52
We zijn ten dode opgeschreven? Het pleit is beslecht? De Verhevene heeft gezegevierd? We kunnen enkel nog het licht dat de Verlichting ons bracht uitdoven? Is dat wat je zegt?

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:57

De islam. De grootste producent ter wereld van de goorste geweldsporno.

De makers van dit soort films, en de bekijkers ervan, zijn stuk voor stuk geestelijk gestoord, evenals de beesten die in die films optreden.

Geen enkele religie ter wereld genereert zoveel geweld en ellende als de islam.
Geen enkele religie ter wereld produceert zóveel krankzinnigen.

Deze religie moet wereldwijd worden verboden; elke moslim zou zijn koran moeten inleveren, en bij inlevering van een koran krijgt ie dan gratis het dikke sprookjesboek van Hans Christian Andersen, in een luxe, in leder gebonden uitgave. Dat is heel wat leerzamer (en mooier én creatiever) dan dat opruiende schotschrift dat 'koran' heet.

Je zou die geweldsporno-netwerken stuk voor stuk moeten oprollen, en de producenten van hun bed lichten, arresteren en voor het gerecht slepen, zoals men dat doet met de makers en bezoekers van kinderporno-netwerken.

Die religie produceert niets dan vuiligheid, en vergiftigt wereldwijd de geesten.

Peter Emile | 30-07-14 | 03:56

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:34
Als je jezelf belangrijk vindt omdat je geen ui hebt, ben je ver heen.
Begon met links, nu doorgeslagen naar rechts met Aarsen. Nationaal probleem ja. Maar als je denkt dat het op te lossen is, vraag dan maar je zwitsal terug. Ze zijn al 50 jaar bezig. Hoelang wil je doormodderen voordat je de stekker eruit trekt?

Wim Venijn | 30-07-14 | 03:52

Wim Venijn | 30-07-14 | 03:42
Voedsel. Overbevolking. Doorfokken of niet. Dat worden de nieuwe thema's.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:50

@sodomengomorra | 30-07-14 | 03:43
Nee, met z'n vijven heet dat een gangbang.

K1100 | 30-07-14 | 03:46

-weggejorist-

sodomengomorra | 30-07-14 | 03:43

-weggejorist-

sodomengomorra | 30-07-14 | 03:43

-weggejorist-

sodomengomorra | 30-07-14 | 03:43

-weggejorist-

sodomengomorra | 30-07-14 | 03:43

-weggejorist-

sodomengomorra | 30-07-14 | 03:43

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:30
Klimaat moet er ook zijn.
Jaren 30 was het armoede en een schuldige aanwijzen. En er werden banen beloofd. Die kregen ze in de oorlogsindustrie.
'Arabische lente' was het de prijs van graan, en brood.
Ik ben benieuwd wat de aanleiding zal zijn over 5 à 10 jaar. Olieprijs? Gasprijs? Inflatie?

Wim Venijn | 30-07-14 | 03:42

@Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:34
Zelfs beginnelingen op deze site kunnen zinvolle plempsels plaatsen. Wen er maar aan.

K1100 | 30-07-14 | 03:39

Supermatthijs | 30-07-14 | 03:21
Anders gezegd, wat hebben moslims nou eigenlijk met moslims te maken, wat heeft Allah met Allah te maken, wat heeft Mohammed met Mohammed te maken, wat heeft de Religie van de Vrede met bloedvergieten te maken?

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:38

Wim Venijn | 30-07-14 | 03:15
Dit heeft niets met links of rechts te maken. Beginneling op deze site. Met een ui achter je nicknaam.
We, alle autochtonen, hebben te maken met een bevolkingsgroep die zich niets aantrekt van links of rechts. Links wil in discussie, ze lachen erom, rechts wil straffen, ze lachen erom.
Wat ook niet helpt is massaal uitzetten. Marocco wil ze niet terug.
Dus temper een beetje, het is een nationaal probleem.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:34

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:14
De geschiedenis zal mettertijd mild oordelen over een groot aantal mensen die nu verguisd worden. Met terugwerkende kracht zullen we het allemaal begrijpen en zullen we ons schamen, net als in de dertiger jaren van de vorige eeuw, dat we het niet aan zagen komen.
Vandaag of morgen verschijnt er plots een boek, van de een of andere tot nu toe onbekende denker of romanschrijver, een werk dat de discussie opent. Het kan niet anders. Er is te lang in het geheel niet nagedacht, de kritische massa is bereikt.
Ooit naar 'het filosofisch kwintet' gekeken? Een belediging van ieder die nog een beetje nadenkt. Wat gebeurt er aan de universiteiten? En wat voor belangwekkende schrijfsels schoppen het tot boek? En wie leest zo'n boek? Social media? Nieuw elan? Beweging? Eigenwijze nieuwe generatie die ons de les gaat lezen?

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:30

feestelijke puzzel?

goktrommelisttot | 30-07-14 | 03:22

Maar wat heeft dit nu eigenlijk met het suikerfeest te maken ?

Supermatthijs | 30-07-14 | 03:21

En het palletje van het schietgeweer zit anders, zie schaduw bij navel. Ik denk dat hetpatroon uit de gordel in geweer is gestopt.

goktrommelisttot | 30-07-14 | 03:20

Filmpje niet gekeken en aan de comments hierboven voldeed het aan mijn verwachting. Ik moet nog slapen en bovenstaande beschrijvingen doen mij al bijna kotsen.
Wat ik niet begrijp, ze weten waar die gasten zitten. Waarom niet een paar Apaches erheen en er wat Hellfires op af. Is dat nou zo moeilijk? En niet onbelangrijk: Wat zegt de Kijkwijzer hierover.

K1100 | 30-07-14 | 03:20

@The Merciful | 30-07-14 | 03:16
Begin dan je eigen godsdienst, lieverd.
Stap uit die verderfelijke islam van moordenaar Mohammed.
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 03:19

@tattooboer | 30-07-14 | 03:15

Op dat rechter plaatje zitten drie knopen dingen op die gordel. Wat heb ik gewonnen ?

Supermatthijs | 30-07-14 | 03:18

@The Merciful | 30-07-14 | 03:16
Alla is het er niet mee eens.
Quran (8:12) - "I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them

tattooboer | 30-07-14 | 03:17

goktrommelisttot | 30-07-14 | 03:11
Psychopaten zijn in dienst van zichzelf en kennen geen mededogen, trollen zijn doorgaans in dienst van een ideologie en zijn buitensporig empathisch. Probleem is dat die empathie zich niet uitstrekt over de gehele mensheid, maar zich enkel doet gevoelen richting één bepaalde groep. Omgekeerd racisme als het ware.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:17

-weggejorist-

The Merciful | 30-07-14 | 03:16

-weggejorist-

The Merciful | 30-07-14 | 03:16

De grootste fout die alle linksche mensen maken is dat ze normen en waarden en moraal projecteren op de moslims.
Die moeten toch ook diezelfde hebben als wij.
Helaas. Totaal anders.
En dat botst. In hun normen en waarden en moraal proberen ze een oplossing zoeken. Maar dat werkt niet. Die botsen.
De moslim houdt vast aan zijn overtuigingen.
De linksche mens schikt op naar hun normen en waarden en moraal. En nog een stukje en nog een stukje. En ze verwachten dat de moslim nu toch wel toe zou geven.
Maar dat doet de moslim niet. Die houdt zich eraan vast. Geen millimeter wordt er aan toegeven door de moslim.
De linksche mens schuift zo ver op, dat hij de normen en waarden en moraal van de moslim heeft overgenomen.
En dat is nu aan de hand.
Maar weldenkende mensen geven er niet aan toe. En zijn niet blind voor die botsing van beschavingen.
En de enige oplossing is dat de moslim onze normen en waarden en moraal overnemen.
Of, als die moslim dat niet wil doen, de moslim beter af is in het gebied of land waar zijn normen en waarden en moraal wel worden gehanteerd.
Durf ook die conclusie te trekken.
Aanpassen of oprotten.

Wim Venijn | 30-07-14 | 03:15

ISIS is een cultuur...
Je kan een mense niet zomaar veranderen en aan wie hebben wij deze cultuur te danken?

Frenk85 | 30-07-14 | 03:15

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:01
Als je de serieuze kranten leest, dan was er al jaren geleden een discussie onder de eurofielen om ook noord-afrika tot de EU te laten toetreden.
Grotere markt, hogere winsten, de droom van de eurofiele neo-liberalen. Gelukkig maken de moslims zelf een einde aan de droom van de eurofielen.
Een jaar of tien geleden vertelde een Belgische ex-professor op de Belgische TV: begin maar met het inrichten van grote kampen om de grote hoeveelheid moslim fundamentalisten en salafisten op te sluiten, als het misgaat. Het gaat mis, maar de professor moest België uitvluchten.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 03:14

@The Merciful | 30-07-14 | 03:03
Isis dient geen enkel belang, zelfs niet hun eigen belang!
Enne....één keer op 'post' drukken is genoeg.

necrosis | 30-07-14 | 03:14

Dit dus

"jees.... wat verlang ik naar de tijd dat het dagelijkse nieuws nog over zure regen en zo ging.

je kunt geen TV aanzetten, een krant openslaan of internetten zonder dat er berichten zijn over die schijtmoslims.

over mijn dooie lijk dat ik naar een half uur moslim gejengel en bloedvergieten ga kijken.
mijn bloed gaat al koken als ik het woord moslim alleen al hoor.

ik kies niemands zijde in dat palestina-irael conflict maar verdomd.... ik ga me steeds meer een Jood voelen.
carenza | 29-07-14 | 22:48"

Kokhalsreflex | 30-07-14 | 03:14

@ tattoboer: my bad aangaande merciful, ik zie niet altijd het verschil tussen een trol en een psychopaat

goktrommelisttot | 30-07-14 | 03:11

@The Merciful | 30-07-14 | 03:03
Niemand die je hier serieus neemt. yallah, kaffa.

tattooboer | 30-07-14 | 03:09

En de ijdele hoop dat de bontkragen uit de grote steden naar het kalifaat vertrekken is ook zinloos. De meeste van die idioten zijn de taal niet machtig, of verstaan het wel en kunnen niet spreken of schrijven. Die worden gelijk op een hekkie gespiest met een uitje, wat paprika....

legomuis | 30-07-14 | 03:08

Stalin beging genocides uit naam van het christelijke geloof? Heb je hier bronnen van? Dit gaat namelijk nogal in tegen wat geschiedkundigen van allerlij kunne de afgelopen 80 jaar beweerd hebben. Maar fuck, wat weten zij er van.

goktrommelisttot | 30-07-14 | 03:07

The Merciful | 30-07-14 | 03:03
Inderdaad, zo dom zijn die lui, ze spelen ons in de kaart.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:07

@The Merciful | 30-07-14 | 03:03
ISIS zijn jouw geloofsgenoten, Muhammad.
*islam = terreur*

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 03:04

ondertiteling..? ik wil deze respectloze mens leren kennen

Frenk85 | 30-07-14 | 03:04

-weggejorist-

The Merciful | 30-07-14 | 03:03

-weggejorist en opgerot-

The Merciful | 30-07-14 | 03:03

@tattooboer
Shalom ìåçí

Ayelet Shaked | 30-07-14 | 03:02

Jan Dribbel | 30-07-14 | 02:52
Het wordt wel steeds ingewikkelder. Simpelweg islamofoob heeft nooit gemogen, maar simpelweg islamofiel is ook niet al te vanzelfsprekend meer.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 03:01

-weggejorist-

Floor the Best | 30-07-14 | 02:59

@Schietmijmaarlek | 30-07-14 | Help, NOS die dit uitzendt? Ik zou ze haast weer gaan kijken. Maar het moet ook niet te gek worden. "dit ZOU de graftombe van sint Jonas zijn", terwijl vriend en vijand het er wel over eens is dat het de tombe van Jonas is(was).

goktrommelisttot | 30-07-14 | 02:59

@necrosis | 30-07-14 | 02:56

Kijk nou uit. Wie weet wat erop heeft gelegen ?

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:58

Bocherinelli | 30-07-14 | 02:52
Ik denk dat mijn links en uw rechts dicht bij elkaar liggen. Ik pleit voor een nieuw elan, een vóóruit, en dat komt niet vanuit de traditionele linkse politiek, noch vanuit de rechtse. We hebben wat intelligentsia nodig, lui die willen nadenken en de durf hebben om het gesprek aan te gaan met de Islam. Taal is oorlog, als je de juiste woorden maar gebruikt. Fuck de Verhevene.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:58

@Ayelet Shaked | 30-07-14 | 02:52
Shalom metoeka, van mij mag je batzal weg hoor.

tattooboer | 30-07-14 | 02:57

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:52
Jij bent echt niet meer te redden......
*met hoofd op tafel slaat*

necrosis | 30-07-14 | 02:56

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:52
Jawel, maar jij weet het niet, je hebt nooit gestudeerd.

tattooboer | 30-07-14 | 02:55

Ebola= eb ollah= eb allah = slaughter of allah
www.arabdict.com/%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D9...
Vertaling van eb van arabisch naar engels is slaughter, kill, butcher, massacre. Dus dat mooie aluhoedjes gedoe kan ik ook gneh!

tattooboer | 30-07-14 | 02:54

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:39
Aanpak van moslims werkt in geen enkel land. Zie Nederland en de integratie.
Niets met Likud te maken, maar met de moslims.

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:54

Antisemitische Turkse mohammedaanse autorijschool in Rotterdam dent dat de Mossad achter ISIS zit. Doe es wat, Abu Thaleb!
twitter.com/rij_autolimit

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:53

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:13
U hebt gelijk. Het is uiterst vreemd dat 'links' ideologische kernwaarden zoals vrouwenrechten en de rechten van homosexuelen ondergeschikt maakt aan de dictaten van de Islam. Het bestaan van de zogenaamde '9/11 liberal' (vrij naar Bill Maher) in de Verenigde Staten stemt me positief, deze soort linksen zijn echter algeheel afwezig in Nederland. Het is tekenend dat de meest prominente anti-islamistische figuur op de linkerflank de Iraanse immigrant Afshin Ellian is. De dreiging van de Islam is te belangrijk om aan Geert Wilders en de PVV over te laten, steun van links is broodnodig. Ik hoop dat u uw bijdrage aan ons gemeenschappelijk doel kunt leveren op de linkerkant, zoals ik poog te doen op de rechter. Ik wens u een goede nacht.

Bocherinelli | 30-07-14 | 02:52

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:38
Bij de volgende verkiezingen zie je een verkiezings-spotje en zegt de stem: D'66 wordt gesponsoord door Saoedi-Arabië. Na het echeck van de PvdA in de laatste verkiezingen, zie je dat D'66 de rol van islamofiele partij heeft overgenomen.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 02:52

@Wim Venijn | 30-07-14 | 02:43

Nou zo zit het in ieder geval niet in elkaar.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:52

Als je ze tegenhoudt kost dat levens van de opposite strijdkrachten.
Als je ze lang genoeg hun gang laat gaan en je kunt ze in een bepaald gebied vasthouden, vliegen ze uiteindelijk elkaar aan.
Want ze moeten moorden, het is ondertussen wel duidelijk dat dat de "hoogste vorm van leven én het hoogst bereikbare" is. Volgens de soennietische beroepsmoslims. Dus ik zou zeggen, begin eerst met de interne zuivering, binnen isis, dat ruimt lekker op.
Kom je echter ooit aan mijn geliefden dan maak ik zelf een filmpje.

Ayelet Shaked | 30-07-14 | 02:52

Kudtmuziek, inteeltvolk, te hoog testerongehalte en een ziekelijke voorkeur voor geweld tegen moslims die kennelijk in de verkeerde allah geloven, gristenen en ongelovige westerse honden.
Maar gewoon vol blijven houden, dat het slechts om een klein groepje gaat en dat het niets met de islam te maken heeft, hoor.
(bekeer je tot moslim, of we maken je dood)
nos.nl/video/680429-christenen-in-irak...
En wie zeikt dat er bij de demo's geen ISIS-vlaggen te zien zijn gewesst, ik zie iedere zwarte vlag met onleesbare arabische tekst als anti-westers.
Als je wat te melden hebt, doe je het maar in het Nederlands.... zonder gezichtsbedekking.

Schietmijmaarlek | 30-07-14 | 02:47

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:39
Heb jij een test dan? Een toets? Een formulier met multiple choice vragen? Een genormeerde psychologische test die de 'gewone' gelovige onderscheidt van de waanzinnigen? Waarom is terzake de grens tussen gewoon en waanzinnig zo fucking flinterdun? Zo dun dat slappelingen als van Aartsen die grens al helemáál niet meer kunnen waarnemen? Die grens is steeds maar verlegd, millimeter voor millimeter, maar inmiddels zijn we meters, tientallen meters, nee honderden meters opgeschoven. De maat is eruit, de rek is eruit, de proporties kloppen niet meer, we hebben geen schalen meer, het past niet meer, het is buitenproportioneel geworden.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:47

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:39
Van gewone moslim naar een orgie van mohammedaanse moorden is maar een kleine stap. Zo bewezen Bouyeri, Atta en Tsarnaev. En de isis-beesten.
*islam = dodelijk*

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:46

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:34
Je bedoelt Palestina heeft nooit bestaan.
Er woonden een handjevol Arabieren in die woestijn dat de Gaza heet, toen Israël werd gesticht?
En de Joden land kon bewerken, en welvaart bracht die in de omringende Arabische landen niet was?
En dat andere Arabieren aantrok en zich daar gingen vestigen?
En dat na verloop van tijd opeens die Arabieren land claimde en Palestina noemde?
Die verdeling en verloop van de geschiedenis?
En dat Israël hun land dat gaf? Zie Westbank en Gaza.
Maar dat ze Israël niet erkende en de vernietiging ervan wilde?
Heb ik nog even de zesdaagse oorlog en dat Gaza van Egypte was buiten beschouwing gelaten.

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:43

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:39
We zijn dus klaar omdat jij niet snapt wat de koran is.. Lees het eens en begrijp dat je als wittemans ongewenst bent. Je bent ondergeschikt, ook voor gematigde muslims omdat ze elke wet in de koran moeten volgen. Anders zullen ze branden in hun hel, en daar geloven ze allemaal is. Wees er maar klaar mee. Ik snap dat je dat graag wilt. het is niet fijn deze feiten te erkennen en ik gun je de jaren ontkenning heus wel als je er gelukkiger door leeft. Maar het verschil tussen jou en mij is dat ik iemand die een pistool op jou gericht heeft en elk moment kan schieten en al schuil;t hij achter kinderen, ik neem dat schot. En jij zal huil;end op je knietjes naar mij toe kruipen met je gesnikker en gehuil en je dankje tattoob. dat je mijn blinde leven hebt gered. Ik ken de situatie.

tattooboer | 30-07-14 | 02:43

-weggejorist-

Floor the Best | 30-07-14 | 02:43

@tattooboer | 30-07-14 | 02:32

Als je het verschil niet wil zien tussen gewone gelovigen, ook moslims, en godsdienst waanzinnigen zijn we wel klaar. En de Likud is in mijn ogen één van de grootste problemen daar die zelf al ruim 60 jaar bewijst dat hun aanpak niet werkt.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:39

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:31
Het moet ook daar inmiddels wel erg ingewikkeld zijn geworden. Heb niet het idee dat de Saudi's op dit moment de boel volledig onder controle hebben.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:38

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:34
Je blijft het proberen, en ik blijf je zeggen, dan moeten die pallies maar van hun kinderen leren houden en ze leren te beschermen.

tattooboer | 30-07-14 | 02:37

@The Merciful | 30-07-14 | 02:23
Mali, Somalië, Kenia, Nigeria, Tsjaad, Soedan,Pakistan(goede vrind van de US) India Filipijnen ,Indonesië etc etc. Allemaal hebben ze last van deze 'zogenaamde' moslim terreurgroepen.
Niet het westen is het probleem,niet het oosten,het is de Koran.

miko | 30-07-14 | 02:35

@Wim Venijn | 30-07-14 | 02:30

Over Hamas zijn we het geloof ik wel eens. Maar ik ben ook kritisch tegenover Israël. Hoe je dat dan meten met 2 maten kan noemen snap ik niet. Maar dat zal wel weer aan mij liggen. Verdiep je ook eens in inwoners aantallen en verdeling van grondgebied daar. De verhouding is zoek net als met burger slachtoffers.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:34

@The Merciful | 30-07-14 | 02:23
Volgens mij knelt je aluhoedje behoorlijk......

necrosis | 30-07-14 | 02:33

@necrosis | 30-07-14 | 02:05
Nee, supermietje heeft het einde van het filmpje niet gezien. Hij zegt van wel, maar ik geloof hem niet.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:33

Oh merciful (is dat niet een van de vele namen van allah?) je bedoelt dat ook recente onlusten in China er zijn omdat China niet buigt voor het westen? Veel plezier met de hand van het westen zien in alles waar moslims er een teringzooi van maken. Wel warm met dit weer, zo'n hoedje

goktrommelisttot | 30-07-14 | 02:32

Wanneer ontdekt CNN eens dat terreur en islam volledig met elkaar zijn verweven.
De Amerikaanse doctrine, het zijn gelovigen net als wij, bommen gooiers zijn fout, de 73% van de gelovigen die bommen gooien steunen zijn goed, want die gooien geen bommen.
Ze, de Amerikanen bezetten Afghanistan en maken onderscheid tussen foute taliban en goede taliban.
Ze denken net als van Aartsen, in de Schilderswijk wonen alleen brave moslims die af en toe met een foute vlag zwaaien.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 02:32

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:27
Hah, jou fout! Muslims hebben een agenda, niet verschillende versnellingen van gektes. je bent echt niet op de hoogte van de Koran. Ze hebben zo of zo al niks te verliezen want hun leven speelt zich na hun dood af. Je begrijpt toch wel dat ze om deze aarde en alle andere bewoners geen bal geven man. Wees nou niet zo blind. Likud is de enige die de ballen heeft. (Laat Ehud Barak dat maar niet horen) Oja, Yitzhak rabin, ja die man die jerusalem op de palestijnen veroverde, was van de labour party, de PvdA www.judaicaheaven.com/Detail.bok?no=34... Dus, oops, heb ik al je leugentjes weer eens in je gezicht terug gesmeten jonkie.

tattooboer | 30-07-14 | 02:32

@Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:22
Een PVV-kamerlid, ik ben zijn naam even kwijt, noemde mede-kamerleden *vrienden van isis*. Dat moest hij van Pechtold terugnemen, wat hij ook deed. Dus Pechtold weet heel goed wat voor ellendelingen er in isis zitten.
Dat is de manier om ze wakker te krijgen. Ze *vrienden van isis* noemen.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:31

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:27
Dat komt door de beeldvorming. De propaganda van Hamas.
Mede moslims ophitsen met de beelden en de slachtofferrol wat ze hun allemaal wordt aangedaan.
Dat is ook de bedoeling van Hamas. Alles voor de vernietiging van Israël.
Het is altijd donderen als Hamas het weer voor het zeggen heeft daar.
(weer dat selectieve, met 2 maten meten van je).

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:30

The Merciful | 30-07-14 | 02:23
Wat is je punt? Ik kan er niet méér van maken dan dat het in die landen van kwaad tot erger wordt. Regimes die zich niet de les laten lezen door het westen lijken naar buiten wellicht sterk, maar zijn intern zwak en al snel de prooi van opkomend fundamentalisme. Isis is een zootje ongeregeld, maar desondanks in staat om bestaande grenzen te negeren en hun droom van een kalifaat na te jagen.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:30

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:55
Als je daar genocide voor gebruikt raakt het woord wel aan inflatie onderhevig.
Vooral ook omdat er behoorlijk wat Palestijnen in Israël leven en vele er werken. verder worden veel palestijnen met gecompliceerde medische zaken geholpen in een Israëlisch ziekenhuis.
Dat ze er veel te grof ingaan kun je wel zeggen maar voortdurend onder druk staan maakt mensen niet menselijker zeg maar.

miko | 30-07-14 | 02:29

@Wim Venijn | 30-07-14 | 02:22

Nee ze hoeven dit niet zomaar te pikken maar de manier waarop ze nu reageren werkt uiteindelijk tegen ze. Zo maak je fanatieke moslims nog gekker dan ze al zijn en geef je ze het gevoel dat ze toch niets te verliezen hebben. Het is altijd donderen als de likud het weer voor het zeggen heeft daar.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:27

Noem me één moslim land waar moslims vreedzaam kunnen samenleven met een andere groep.

In Israël is 20% Arabisch. 20% joden in een moslim land.
Ik zie het niet gebeuren.

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:27

@The Merciful | 30-07-14 | 02:23
Zogenaamde? Dit is geen spelletje van zogenaamd mijong en ze zijn niet lief en rechtvaardig omdat ze tegen de jokkebrokken van de US en israël vechten, ze komen de wereld overnemen en dat gaan we stoppen, tegen elke prijs dus ga maar even aan de kant staan.

tattooboer | 30-07-14 | 02:26

-weggejorist-

The Merciful | 30-07-14 | 02:23

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:15
Dus ze moeten het maar over zich heen laten gaan?
Ze blazen zichzelf op, om zoveel mogelijk slachtoffers in Israël te maken. Burgerslachtoffers.
Waarom zou het moraal dat daar geldt, opeens een uitzondering worden gemaakt voor kinderen?
Kijk het eens van hun kant. De Hamas kant. Die kinderen zijn gestorven voor hun zaak voor Allah.
En het zijn helden voor ze.
Zo denken ze erover. Zo waarderen ze een mensenleven. Alles in naam van het geloof.
Als Israël nu niet terugslaat, blijft het doorgaan.
Niemand zou zich veilig voelen in Israël.

Hamas wil de vernietiging van Israël. Dat is hun doel.
En alles heiligt hun doelen.

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:22

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:20
Laten we niet te triomfantelijk doen en hen vooral helpen om deze verdomd moeilijke stappen te maken. Afkicken, cold turkey, het moet verschrikkelijk zijn.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:22

@Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:19
Ik denk dat je gelijk hebt. Maar ze zullen toch moeten.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:20

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:16
Leg uit.

tattooboer | 30-07-14 | 02:20

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:17
Shell shock voor velen. Niet in staat om buiten de geijkte kaders te treden, om de loopgraven te verlaten.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:19

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:15
Verhoudingen bestaan niet jonkie. Hamas zou het liefste alle joodse kindertjes dood willen zien.

tattooboer | 30-07-14 | 02:18

@Wim Venijn | 30-07-14 | 02:11
Neeee, dit wil hij niet weten, hij kijkt nu snel weg, dat mag niet dit, zijn brein kan dit niet, het mag niet, foute boel. geen antwoord geven, blow aansteken, peuk aansteken, plassen ofzo maar niks typen.

tattooboer | 30-07-14 | 02:17

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:15
Het is een isis-topic, supermietje. Laat Israël er nou eens buiten.
*islam = dood en verderf*

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:17

@ElMatadero | 30-07-14 | 02:16

Nee stel je voor.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:16

Vooral ook niet vergeten dat tientallen Chinezen in Xinjiang zijn afgemaakt met een mes door een groep moslims.

ElMatadero | 30-07-14 | 02:16

@Wim Venijn | 30-07-14 | 02:11

Ik snap best waarom Hamas die raketten schiet en wat hun doel is. Israël ook en ook die weten dat die schoften kinderen rond die afvuur plekken zetten. Ik ga me gewoon steeds meer ergeren aan de gretigheid waarmee ze dan toch terug schieten ten koste van wie dan ook. En de burger slachtoffers zijn werkelijk buiten alle verhoudingen. Daar mag je best eens op wijzen.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:15

@tattooboer | 30-07-14 | 02:03
@Wim Venijn | 30-07-14 | 02:11
Goed gezegd. Beiden.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:14

Bocherinelli | 30-07-14 | 01:57
Er is geen alternatief.
Maar ik zie de intelligentia niet die deze kar gaat trekken. Van de politiek moeten we het niet hebben, maar ook op de universiteiten loopt niet veel rond. Men is ingeslapen, er is geen vuur, geen geest, geen elan, helemaal niks. Lethargie, laisser faire, hopeloosheid, zwakte.
Waarom? Omdat de kritiek enkel van rechts of ultrarechts komt. Het is vloeken in de Kerk hier op GS natuurlijk, maar het is tijd voor een nieuw links, het is tijd voor een voorhoede die de kar gaat trekken, want zo kan het niet langer. Dat de traditionele linkse groeperingen geen plaats kunnen hebben in een nieuw te vormen progressieve beweging spreekt voor zich. Het geldt hier een noodzakelijke verandering van paradigma.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:13

Van Aartsen is diep geraakt door alle kritiek.
De ijdeltuit sprak in de spiegel en zijn spiegelbeeld vertelde hem, je moet vertellen dat je diep geraakt ben.
Ik ben het met mijn spiegelbeeld eens, concudeerde de ijdeltuit, ik ben diep geraakt.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 02:12

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:06
Waarom meet je met twee maten?
Die raketten worden op Israël afgevuurd, om burgers te raken. Tel je echt de lijken om iemand gelijk te geven? Is het zo plastisch en statistisch voor je? Aantallen doden?
Kijk je niet naar de motieven, doel en manier van Hamas?
In de woonwijken afvuren. Mensen mogen niet vluchten van Hamas. Kinderen worden ingezet. Tunnels maken, en in Israël opduiken om aanslagen te plegen. 2x een Hamaskamp aan beide zijden van een waterzuiveringsinstallatie. En nu hebben ze geen water meer in Gaza.
Ben je echt zo blind? En zo berekenend?

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:11

@necrosis | 30-07-14 | 02:05

Ik heb je antwoord gegeven hoor. Walgelijk gedrag en totaal respectloos. Maar moslims onderling toch ?

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:10

@The Merciful | 30-07-14 | 01:29
Verwacht je nu applaus?

tattooboer | 30-07-14 | 02:10

Toch wel een mooi gezicht om te zien hoe moslims andere moslims als beesten afslachten. Misschien dat de woestijn ooit nog eens vruchtbaar wordt met al die compost daar.

ren-forrest-ren-e | 30-07-14 | 02:09

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:55
Wat jij er mee bedoeld en wat het betekend zijn twee verschillende omschrijvingen. Dat karakteriseert jou mentaliteit in het geheel. Fantast.

tattooboer | 30-07-14 | 02:09

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:06
De prijs word betaald, is eerder al betaald maar ze wilden niet luisteren. Dus dan maar opnieuw.

tattooboer | 30-07-14 | 02:08

@INH.30CL | 30-07-14 | 01:56
Haha, ik vind het versterkend om de onwetenden met de neus in de feiten te drukken. Hij reageert niet op de foto's en niet op het filmpje hier boven want zoals ik al zei, ze hebben niks meer te zeggen, behalve dat eeuwige medelijden wekkende gedoe over de kinderen, waarmee ze ontkennen dat wij het ook heel erg vinden. Maar uiteindelijk is het andersom. Hij kan er niks om geven dat hamas dit doet.

tattooboer | 30-07-14 | 02:07

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:01
73% van de moslims zijn het eens met ISIS en ondersteunen ze.
Die vinden het niet zo walgelijk, maar vinden het geweldig wat ze doen.

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:06

@Wim Venijn | 30-07-14 | 02:03

Hamas is ook zeker fout maar die reactie hoeft niet zo heftig en is buiten alle proportie ten koste van burgers. Als ze hamas aanhangers ombrengen hoor je mij echt niet.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:06

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:51
Ik stelde een vraag, waarom krijg ik een wedervraag ipv een antwoord?
*poging nummer 2*
Heb je het einde van het topicfilmpje gezien?

necrosis | 30-07-14 | 02:05

@Supermatthijs | 30-07-14 | 02:01
Je hebt niet gekeken, leugenaar! Tienduizenden moorden gepleegd door Isis en jij blijft maar zeuren over Israël.
Kijk dan vanaf minuut 34. Twee minuten te gaan tot het einde. Je ziet dan ongeveer 100 mensen afgeslacht worden door de vrienden van Hamas.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 02:05

Isis, de achilleshiel van de Gutmensch. Hamas was wellicht nog recht te lullen voor degenen die het eerder al geschopt hadden tot het dragen van zo'n modieus geblokt sjaaltje, lekker links, lekker dwars, lekker tegendraads, lekker tegen het establishment, grienpies(kan dat nog?) antiglobalisten, kraakbeweging, occupy... Maar Isis... Snelle T-shirts met dezelfde opdruk als op die vlaggen? Moord, doodslag, bloed, verderf, genocide, willekeur, alles waar we na WOII mee wilden afrekenen?

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 02:05

@Afgeschminkte Bassie | 30-07-14 | 02:01
Zou je mijn post van 00:12 eens willen lezen?

NFC | 30-07-14 | 02:03

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:58
Het is geen spelletje mathijs, het effect is niet niehiel, de hele dag en nacht de luchtsirenes, jaren lang niet goed slapen en binnen minuten naar de schuilkelder moeten rennen meermaals per dag, jaren lang! Dat is terreur. Jij snap het niet. Je praat uit onwetendheid. Je weet het niet maar denkt een mening te hebben. Daar schuilt ontzettende arrogantie achter. De bedoeling van die raketten is eigenlijk 100 joden, kinderen mannen vrouwen te doden. De bedoeling is erg genoeg. ook in ons wetsysteem bestaat er poging tot moord. dat is wat het is. En nog iets. Dat de Palestijnen niet er voor kiezen hun kinderen, vrouwen en burgers te beschermen terwijl ze alle kansen worden geboden is kwaadaardig, brutaal en strategies want bij mannetjes zoals jij die er geen verstand van hebben krijgen ze traantjes los. Kijk nogmaals de foto's en kijk naar de waarheid eindelijk!

tattooboer | 30-07-14 | 02:03

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:58
Precies. Effect is nihil.
Waarom blijft Hamas die raketten afschieten?
Als ze stoppen, waarom zou Israël dan nog terugslaan?

Wim Venijn | 30-07-14 | 02:03

@legomuis | 30-07-14 | 01:58

Johnny Cash altijd plus 1 !

youtu.be/v8UxIUkSRu8

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:03

Wat een mooi wapentuig hebben ze toch. Niet alleen veroverd op hun vijanden maar voor een groot deel geleverd door ons, het westen. Gelukkig is er nog een supermacht die wel iets doet... maar daarvan lees je niets bij ons in de media. northafricapost.com/5835-iraq-awaits-r...

Afgeschminkte Bassie | 30-07-14 | 02:01

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:58

Gezien en walgelijk maar dat praat niet alles wat Israël doet goed.

Supermatthijs | 30-07-14 | 02:01

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:49
Het is idd een verschillende trede in het bewustzijn waar ik elke dag de hemel kus en de grond dat ik daar niet verblijf.

tattooboer | 30-07-14 | 01:58

@ Evocatus | 30-07-14 | 01:50
Welk filmpje, die van Johnny Cash?

legomuis | 30-07-14 | 01:58

@tattooboer | 30-07-14 | 01:54

Kijk even naar de gevolgen van die beschietingen. Effect is vrijwel nihil mede door dat afweersysteem. Ik praat die raketten niet goed maar de reactie is buiten verhouding.

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:58

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:55
Bekijk tenminste de laatste twee minuten van het filmpje. Vanaf minuut 32 dus.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:58

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 01:46
Ik help het u hopen. De statistieken wijzen echter uit dat mensen die binnen een fundementalistisch geloof geboren worden heel moeilijk naar het secularisme te 'bekeren' zijn. Van de 40.000 3de generatie Pakistanen in Manchester die Kaufmann (anoniem) enqueteert, identificeren er zich welgeteld 12 als 'atheist' of 'agnost'. Het is geen toeval dat Urk de jongste en meest kinderrijke gemeente van Nederland is. Uw oplossing is echter juist, een frontale aanval op de Islam, ongebreidelde Korankritiek en de volle (verbale) confrontatie is de enigste oplossing en het enigste verweer.

Bocherinelli | 30-07-14 | 01:57

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:53
Misschien stelt Knevel wel de vraag:
Wat zou uw mede moslim gedacht of gevoeld hebben, net voordat zijn hoofd werd afgehakt.
Hij is zoooo goed in dat soort vragen.

Wim Venijn | 30-07-14 | 01:57

@tattooboer | 30-07-14 | 01:53
Bespaar je de moeite man, zulke eikels zullen ons verraden in tijden van oorlog! Klaar moet je er mee zijn, links laten liggen en daar liggen ze goed!

INH.30CL | 30-07-14 | 01:56

Oeps, sorry, bovenstaand comment is voor Supermathijs. Foei Lego, niet teveel met de muis spelen !!

legomuis | 30-07-14 | 01:55

@tattooboer | 30-07-14 | 01:48

Ik bedoel met genocide het inzetten van een leger tegen een terreurgroep en vooral tegen burgers. De palestijnen hebben geen leger. Je hebt qua letterlijke betekenis waarschijnlijk gelijk.

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:55

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:53
Ja, er is behoorlijk wat mis, met je logica.

Wim Venijn | 30-07-14 | 01:55

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:53
Hoezo niet schieten? Zodat hamas doordat ze hun kinderen misbruiken oneindig op israel kan blijven schieten? Zeg spoor jij wel?

tattooboer | 30-07-14 | 01:54

Met eigen ogen gezien: ME en politie te paard stond paraat (om de hoek) bij de pro-Israël demo op de dam, onlangs.

Wellicht voor hun eigen veiligheid, maar ik vind het onbegrijpelijk dat pro-ISIS demonstraties nog legaal zijn in Nederland en dat daar dan 6 agentjes op worden gezet.

Het wapperen met de ISIS-vlag >= wapperen met een SS vlag.

Ik wil godverdomme mijn land terug.

Lijkt me logisch... | 30-07-14 | 01:54

@ The Merciful | 30-07-14 | 01:29
Dan moeten die Hamas idioten die kinderen niet expres in de buurt van zo'n raketapparaat laten vertoeven, maar ze de weg naar de schuilkelder gunnen. Israel bombardeert na raketlancering de plek van de raketlancering, meestal binnen 2 minuten. Dus wiens schuld is het dan?

legomuis | 30-07-14 | 01:54

@Evocatus | 30-07-14 | 01:50
Hier. Een twitteraar die heel erg blij is omdat Tijs van den Brink zegt dat Knevel en hij deze week misschien aandacht aan isis gaan schenken. MISSCHIEN.
twitter.com/TijsvandenBrink/status/49...

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:53

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:45
Het is veel te veel! Maar hoe komt dat?
www.mefacts.com/cache/html/incitement/...
hierdoor misschien?
static3.demotix.com/sites/default/file...
Wacht.. dit kan er ook iets mee te maken hebben!
www.idfblog.com/hamas/files/2012/02/hu...
Ho! Kinderen naast een afvuurmechanisme, dat kan nooit de bedoeling zijn van die goeie lieve muslims van hamas..
1.bp.blogspot.com/_n7RltmTdk-g/SW4yZRK...
Ach komop tattoob. dat is gefotoshopt!
www.ynetnews.com/PicServer2/24012010/2...
Pieuww pieuwww, kiezen supermathijs, wat gaat het zijn? Goed of slecht?

tattooboer | 30-07-14 | 01:53

@Betadine | 30-07-14 | 01:50

Maar dat doen ze niet, kan je dan bv. ook niet schieten ? Ik veroordeel hamas ook maar snap je logica in deze niet.

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:53

@necrosis | 30-07-14 | 01:46

Wat praat dat filmpje goed wat betreft mijn argumenten ?

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:51

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:45
Moeten ze misschien hun kinderen uit de buurt houden van raketinstallaties.

Betadine | 30-07-14 | 01:50

Ben benieuwd:

Geachte redactie, (Van Nieuwsuur)

Wilt u zo vriendelijk zijn om het filmpje vervat in onderstaande link integraal uit te zenden en te voorzien van duiding door een paar competente kenners.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking
Vriendelijke Groeten,
Link:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/...

Evocatus | 30-07-14 | 01:50

@tattooboer | 30-07-14 | 01:41
Ze slapen wat minder diep. Dromen wat onrustiger. Wakker is anders.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:49

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:40
Welke genocide? Jullie zeggen dat woord graag maar weten niet wat het betekent. Het betekent volkmoord, dat een heel volk word uitgemoord. Even voor de feiten, er zijn in de laatste twee weken 5000 kinderen in Gaza geboren en 1000 mensen dood gegaan. Nogmaals, elk mens die dood gaat is er één te veel en al helemaal kinderen, maar Hamas moet worden gestopt, Isis moet worden gestopt, de aanhangers moeten worden gestopt. En aan mensen zoals jij de keuze aan welke kant je gaat staan. Durf te kiezen!

tattooboer | 30-07-14 | 01:48

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:45
Ja, geef ik je gelijk in. Erg dat Hamas kinderen hun raketinstallatie laat verdedigen in de woonwijken.

Wim Venijn | 30-07-14 | 01:48

@Wim Venijn | 30-07-14 | 01:41
Jep.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:47

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:40
Zeker het einde van topicfilmpje niet gezien?

necrosis | 30-07-14 | 01:46

Bocherinelli | 30-07-14 | 01:33
Dus is het de opgave, iets anders zit er niet op, om de traditie te breken. Als kinderen niet naar hun ouders luisteren, hun eigen weg gaan, hun eigen waarheid zoeken, is de magische kring gebroken.
Betekent mutatis mutandis dat de grondbeginselen van het multiculturalisme ter discussie gesteld moeten worden. Als binnen een multiculturele samenleving alle culturen en religies elk hun eigen dingetje mogen blijven doen en elke vorm van kritiek op die culturen en religies bij voorbaat onmogelijk is, krijgt Kaufmann gelijk.
Maar als we de moed hebben kritisch te zijn, en bijgevolg op tenen te trappen, pijn te doen, te beledigen, dan maakt geen enkele religie enige kans. Twee, drie generaties, en het pleit is definitief beslecht. Maar dan moeten we wel doorpakken.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 01:46

@Wim Venijn | 30-07-14 | 01:44

1 op de 4 slachtoffers daar aan palestijnse kant is kind. Het is wat veel wil ik maar zeggen.

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:45

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:44
Filmpje niet gekeken?

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:45

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:42

Isis ? Eén van de belangrijkste godinnen van de Egyptische mythologie toch ?

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:44

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:40
Verschil tussen zelfverdediging en genocide is enorm.
Dat jij als een kleine stap ziet, zegt heel wat over jou.

Wim Venijn | 30-07-14 | 01:44

@The Merciful | 30-07-14 | 01:29
Kun je dat ook onderbouwen?

necrosis | 30-07-14 | 01:43

@necrosis | 30-07-14 | 01:21
Ach wat! Water genoeg in die regio!!!

miko | 30-07-14 | 01:42

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:40
Zeg eens iets over isis. Als je durft.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:42

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:37
Niet in slaap, ze zijn wel wakker hoor, ze weten het best wel, maar ze zitten in een leugen, gelukkigheid spelen tegen elke prijs. Consumeren, betalen, kopen en feesten, interessant doen met de behaalde opleidingen, de heilige koe poetsen. 90% van de mensen is bang en geterroriseerd met het idee dat er iets anders dan hun leven belangrijker kan zijn. Ik vergeef het ze maar ik zou hun domheid met mijn leven verdedigen!

tattooboer | 30-07-14 | 01:41

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:37
Veenbrand woedt aan beide kanten.
Het smeult onder de voeten van MSM, NPO en regenten. Vooral wegkijken en niets erover zeggen. Dan gaat het wel weg.
Tot het oplaait en hun volledig overvalt.

Wim Venijn | 30-07-14 | 01:41

achja
hamas gooi
t graag kinderen voor bommmen

8wall | 30-07-14 | 01:40

Ben best wat gewend maar ik heb het niet af kunnen kijken.
Wat een vreselijke beesten.

Ik wens de daders instinctief een soortgelijk lot toe, maar besef me tegelijkertijd dat soortgelijke beesten hun executie zullen moeten voltrekken. Ik hoop dat we daar boven staan.

Ik weet 't allemaal ook niet meer. Geen woorden voor.

Lijkt me logisch... | 30-07-14 | 01:40

@tattooboer | 30-07-14 | 01:37

Wat hamas doet is heel erg maar die joden schieten maar wat graag. Het is blijkbaar maar een kleine stap van zelfverdediging naar genocide.

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:40

@NFC | 30-07-14 | 01:39
Precies. Zoals ik zei, er is nog veel werk aan de winkel.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:40

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:37
Vergeet even niet hoeveel mensen er geen gebruik van het internet maken. Daarmee is het dus ook qua berichtgeving niet klaar als het op Geenstijl staat.

NFC | 30-07-14 | 01:39

@Desmoulins | 30-07-14 | 01:15
Twee stappen teveel naar het zuiden en ze voelen de boot of uncle sam.
Tot op heden ziet men het wel zitten. Een compleet doorgedraaide bende die het op Iran en de andere Sjiieten heeft voorzien.

miko | 30-07-14 | 01:39

@Supermatthijs | 30-07-14 | 01:27
Jep. Dat is de prijs van verdediging, al wil je het niet, probeer je er alles tegen te doen. maar je hebt de filmpjes gezien, de foto's je kan niet ontkennen dat die arme kinderen gewoon voor het vuur worden gegooid door hamas...

tattooboer | 30-07-14 | 01:37

-weggejorist-

8wall | 30-07-14 | 01:37

@tattooboer | 30-07-14 | 01:22
Hulde voor GS voor het tonen van deze moorden van Isis. De MSM, de NPO en de regenten verzwijgen dit. Doen alsof het niet gebeurt. Zoals ze de afgelopen 20 jaar de miljoenen mohammedaanse moorden in Algerije, Irak, Iran, Jemen, Afghanistan, Pakistan, Soedan, Somalië, Tjetsjenië en de andere islamitische landen hebben verzwegen.

Er is helaas nog veel werk aan de winkel. Het Westen is nog steeds in slaap.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:37

@A. Nanninga
Gezien uw artikel hier: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/...
moet u toch wel blij zijn met deze Islamitische eindbazen. Voedsel voor uw fascinaties met Führerachtige figuren.
Salut! Evocatus

Evocatus | 30-07-14 | 01:36

@Schoorsteenveger | 30-07-14 | 01:28
Dat is waar, dan is er geen Fitna nodig en geen Theo die roept. De muslims zelf doen nu hun uiterste best aan de wereld te bewijzen hoe kwaadaardig ze zijn. Nu hangt het af van de goeden, of ze bereid zijn te zien en te horen. Heel veel mensen willen het nog niet weten, zien, horen en begrijpen maar de dagen dat de NPO eindelijk het gewicht op de schaal van berichtgeving naar de waarheid gaat schuiven is niet ver meer weg. Ook de mogelijkheid dat groepen mensen/hackewrs via de NPO op de uitzendingen gaan inbreken met dit soort films is niet ver meer weg begreep ik uit berichtgeving niet lang geleden.

tattooboer | 30-07-14 | 01:35

wat een kutliedje

8wall | 30-07-14 | 01:35

@legomuis | 30-07-14 | 01:05
Dat zouden ze dan eens snel moeten doen.
Want om nu eerst een zooitje opgeschoten jongeren daar nog verknipter laten worden dan ze al waren. Dan met al hun trauma's en gevechtservaring terug te laten komen in onze maatschappij. Daar zit ik niet op te wachten.
Zelfs de amerikanen hebben dit probleem.
www.thedailybeast.com/articles/2013/07...

miko | 30-07-14 | 01:34

@The Merciful | 30-07-14 | 01:29
666 volstaat hoor

INH.30CL | 30-07-14 | 01:34

Waarom is er nou verdomme niet één, niet één verslaggever - van welke omroep dan ook - die de minpres de microfoon onder de neus houdt, en hem pas laat gaan als hij alle vragen naar tevredenheid heeft beantwoord? Het kabinet komt hier weer zó gemakkelijk mee weg.
Het gaat niet weg; niet vanzelf...

Zupschufter | 30-07-14 | 01:34

De stuwende kracht achter IS, de polderjihadisten, Hamas en Boko Haram is de demografie. Fundamentalistische gelovigen hebben meer kinderen dan gematigde gelovigen die op hun beurt weer meer kinderen hebben dan seculieren. Zo wordt de wereld elk jaar een stukje religieuzer en een stukje conservatiever en verliest het secularisme steeds meer aan terrein. Dit is goed uiteengezet door Eric Kaufmann (een seculier) in zijn boek 'Shall the Religious Inherit the Earth?' Lees en huiver.

Bocherinelli | 30-07-14 | 01:33

@ The Merciful | 30-07-14 | 01:29
Zo, net wakker?

legomuis | 30-07-14 | 01:32

@Wibi Tsunami | 30-07-14 | 01:26
Islam = onderwerpen.
Moslim = anderen onderwerpen aan de Islam
Wil je niet onderwerpen, geen probleem. Kop eraf en spietsen als voorbeeld. Lekker afschrikwekkend.
Ik had die beelden daarvan niet meer gezien sinds de middeleeuwen.

Wim Venijn | 30-07-14 | 01:32

Zojuist nog een mooie South Park aflevering op CC over het Museum of Tolerance en Tolerance Camp, verplicht kijkvoer voor eenieder die het verschil niet ziet tussen tolereren en accepteren. *24 dozen tolerantie extra bestelt bij Sire vanwege filmpje*

Harry Turtle | 30-07-14 | 01:31

@ElMatadero | 29-07-14
2000 jaar geleden was men een stuk beschaafder.

Lafayette | 30-07-14 | 01:30

-weggejorist-

The Merciful | 30-07-14 | 01:29

-weggejorist-

The Merciful | 30-07-14 | 01:29

@TB2318 | 30-07-14 | 00:59
In alle jaren van de troubles heb ik in nederland ook maar een katholiek gehoord die de mannen van de IRA wel toffe peren vonden die het goed met de kerk voor hadden en opkwamen voor de onderdrukte arme paapjes.
Dat doen 73% van de moslims wel met dit soort mongolen.
Dat is het kleine verschil,..... van 73% dat is.

miko | 30-07-14 | 01:29

tattooboer | 30-07-14 | 01:22
Nog even en Wilders hoeft z'n mond niet eens meer open te doen. Pijnlijk moment, maar dat gaat niet lang meer duren.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 01:28

@ikker | 30-07-14 | 01:25

Kinderen ombrengen ?

Supermatthijs | 30-07-14 | 01:27

Alles vervloeken wat westers is, maar wel in een Mercedes willen rijden, snap ik niet. Ik zeg: bom erop, en een mooi grote parkeerplaats van maken. Het komt nooit meer goed daar. Islam is vrede.... Onderontwikkelde apen.

Wibi Tsunami | 30-07-14 | 01:26

@tattooboer | 30-07-14 | 01:24
Idd, Het worden er steeds meer blijkbaar en dat is goed.

INH.30CL | 30-07-14 | 01:26

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:16
*in handen wrijven doet*

necrosis | 30-07-14 | 01:26

Mensen die dingen duidelijk moeten maken door hun arm, hand of vinger op te steken moet je altijd wantoruwen zei mijn grootvader altijd.

dit zijn geen relitards, maar relinazis.

Sumato | 30-07-14 | 01:26

Bijna zou ik ook gaan vechten, tegen deze barbaren. Ondertussen doet Israël wel wat het moet doen.

ikker | 30-07-14 | 01:25

@ PowPow | 30-07-14 | 01:16
Precies. En in hun eigen waan en "overwinningsroes" hebben ze nieteens door dat het verschrikkelijk tegenwerkt. Nu hoeven bepaalde machten niet al te lang te vergaderen over evt. risico's en wereldbeeld. Met zo'n filmpje als deze in de hand is ook de beslissing voor een aanval binnen een poep en een scheet rond. Ze graven hun eigen graf. En daar kunnen die malloten van de PvdA, GL, enz niets aan doen.

legomuis | 30-07-14 | 01:25

legomuis | 30-07-14 | 01:05

Ik ben links (jawel), met linkse idealen. Maar ik ben niet achterlijk. Als het gaat om het moslim gespuis ben ik rechts. Dan blijft er nog maar één optie over. Dat is de PVV. De PVV met een links programma (bijna gelijk aan de SP) maar met een duidelijk NEE tegen de islamisering van ons land.

kutjebefandijvie | 30-07-14 | 01:24

@kutjebefandijvie | 30-07-14 | 01:18
liever gejorist dan je kop er af, toch?

INH.30CL | 30-07-14 | 01:24

@iraqio | 30-07-14 | 01:16
Ook jij bent straks nuttig.

tattooboer | 30-07-14 | 01:24

@Jasaanhetiskoud | 30-07-14 | 00:57
Hoe een ui zich laat kennen.

miko | 30-07-14 | 01:24

@Te-kapen-varen | 30-07-14 | 00:17
En jij bent GS niet waard. man-o-man te dom om te peopen.
Hallo Twan

miko | 30-07-14 | 01:23

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:16
Je weet dat ze meelezen, jeuk aan de vingertopjes, Maar ze weten ook dat ze bij voorbaat door de feiten monddood zijn gemaakt. Dit zijn overwinningen, dit zijn de omkeringen die we veelvuldig op ons pad naar gerechtigheid tegen zullen komen. Ze zullen elkaar sneller op volgen dermate de gruwelijke gebeurtenissen dichter bij ons komen. De NPO zal het niet meer kunnen ontkennen, de MSN, de staat niet en de burger zal zich eindelijk gesterkt voelen door twee niet onbelangrijke factoren; het uitblijven van de twijfel zaaierij door de babbelapparaten van de islam en de aanmoediging door het samenkomen van de burgers, de wens voor vrede op onze manier. Vrijheid en goddeloosheid voor een ieder die het wil! Dus al die trollen die nu in een hoekje janken; Ik heb het jullie gister nog duidelijk gezegd dat het zo zal gaan als het nu gaat en je kan er gif op nemen dat het nog een hele rit gaat worden.

tattooboer | 30-07-14 | 01:22

Het einde van het filmpje snap ik helemaal niet.
Men executeert andere mensen en gooien ze in het water.
Zouden ze weten wat Dysenterie en Builenpest is?

necrosis | 30-07-14 | 01:21

pluk-87 | 30-07-14 | 01:06
Marcouch wacht heel geduldig op het Kalifaat.
Hij heeft het tij mee.
Ondertussen doet hij wat hij moet doen...

de honden blaffen... | 30-07-14 | 01:20

Vasili Blochin (huidig recordhouder eigenhandig mensen omleggen) zou er jaloers op worden

goktrommelisttot | 30-07-14 | 01:19

PowPow | 30-07-14 | 00:48
Van Aartsen is nu in het nieuws. Die is nu even het boegbeeld van de struisvogels. Het kabinet zwijgt ook, bang dat ze straks allemaal persoonsbeveiliging krijgen.
Bang voor Saoedie-Arabië de aanstichter en financier van deze wereldwijde ellende en barbarij.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 01:19

PowPow | 30-07-14 | 00:48
Van Aartsen is nu in het nieuws. Die is nu even het boegbeeld van de struisvogels. Het kabinet zwijgt ook, bang dat ze straks allemaal persoonsbeveiliging krijgen.
Bang voor Saoedie-Arabië de aanstichter en financier van deze wereldwijde ellende en barbarij.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 01:19

oREAL | 30-07-14 | 01:10

Je vraagt WAAROM WAAROM?

Dat is heel gemakkelijk uit te leggen. Als je het niet toestaat ben je een racist. En een racist zijn wil niemand. Dus de emotionele chantage doet zijn werk. En velen trappen erin. Het is schorem ALLEMAAL, geen uitzondering. Dit gedachtegoed hoort hier niet.
.
Ondertussen loopt het gespuis met vlaggen en hakenkruisen door de straten en geven ze een hitler groet. En dit moeten we gedogen anders zijn we een racist.
.
Het wordt tijd dat we opstaan.. en verder zeg ik maar niet wat ik werkelijk denk... anders word ik gejorist.

kutjebefandijvie | 30-07-14 | 01:18

"Triumph des Willens" van Riefenstahl is er niks bij.

Schoorsteenveger | 30-07-14 | 01:18

Dit is niks vergeleken met wat ik met al die ISIS-aanhangers zou doen als ik de kans kreeg...

iraqio | 30-07-14 | 01:16

legomuis | 30-07-14 | 01:05

Ik maak mij meer zorgen om onze eigen politici. Je weet wel, de beruchte politiek correcte wegkijkers van GL, D66, PvdA en SP. Ik geloof wel dat internet de grootste vijand gaat worden voor ISIS. Waar Wilders 10 jaar voor nodig had om ons de misstanden van de islam bij te brengen doet ISIS in een paar weken met die gelikte doodseskader filmpjes. Dus ik zou zeggen, ga zo door jongens. Blijf vooral filmen en publiceren.

PowPow | 30-07-14 | 01:16

@tattooboer | 30-07-14 | 01:10
Nu je het zegt. De vaste trollen ontbreken op dit topic ;)

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:16

@foREAL | 30-07-14 | 01:10
Omdat, als er vrede is, niets meer te verdienen valt.....*daarom*.

INH.30CL | 30-07-14 | 01:16

@PowPow | 30-07-14 | 01:05

Zowel naar het noorden, zuiden en het westen ligt nog genoeg terrein te winnen. Het doel is een rijk dat doet denken aan het Omajjaden-kalifaat, in ieder geval qua oppervlakte. Ik vraag me af of ze ooit in staat zullen zijn om richting het Saudische Koninkrijk te trekken en de heilige plaatsen aldaar te confisqueren in naam van het kalifaat.

www.cmo.nl/islam-nl/images/stories/ges...

Desmoulins | 30-07-14 | 01:15

@geenstijlo | 30-07-14 | 00:52
Even een citaatje van die site:
'Niemand ontkent dat er ooit een kalifaatschap komt,....'.

Misschien vonden ze het prachtig, ISIS en een kalifaat.
Dat willen ze allemaal.
En misschien is voor die 73% van de moslims voor een kalifaat en niet zozeer voor die gruwelijkheden en barbaren.

In dat geval, mogen ze ook oprotten. Je woont in een democratie. Oprotten als je een kalifaat wil.
Wat doe je hier nog.
En sticht je zo gewilde kalifaat maar in de zandbak.

Wim Venijn | 30-07-14 | 01:15

@ tattooboer | 30-07-14 | 01:10
LOL !!!

legomuis | 30-07-14 | 01:14

En dat allemaal in naam van Allah.
Zijn de dappere Dodo's soms verliefd op Akbarretje.
Dan zijn ze allemaal homo.
www.youtube.com/watch?v=Oj3VphK9AMk

Oxydator | 30-07-14 | 01:14

@Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:03
Heb je het door? Geen trol te vinden in de 10 gig naar links en de tien gig naar rechts.

tattooboer | 30-07-14 | 01:10

Onbegrijpelijk dat alle landen in de wereld dit toestaan, deze baardapen zijn zo te verslaan met een apache of F16 of gevechtsdrone waarom word hier niets aan gedaan!?, en waarom blijven onschuldige mensen (zoals christenen in irak) vermoord worden. WAAROM WAAROM?

foREAL | 30-07-14 | 01:10

@PowPow | 30-07-14 | 01:05
Die Appa heeft zelfs het woord isis verwerkt in zijn twitternaam.
twitter.com/thisisAppa

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:09

Pfff, moeilijk om te kijken dit. Hoe kan je na zulke gruwelijkheden gedaan te hebben ooit nog jezelf recht in de ogen kijken? Ik snap het soms niet.

Regular | 30-07-14 | 01:06

Van Gogh e.a. krijgen helaas gelijk, een vijfde colonne zit in dit land. Wel positief dat er nu eindelijk dingen gebeurden tegen de radicale moslims vanuit burgerinitiatief maar ook heeel langzaamaan vanuit overheidskant. Ook even een plusje voor Ahmed Marcouch die meteen zijn afschuw uitsprak op een wijze waar Jozias van Aartsen ontzettend veel van kan leren. "Opsporen die hufters!".

pluk-87 | 30-07-14 | 01:06

TB2318 | 30-07-14 | 00:59

Het Suikerfeest is van oudsher een aanleiding voor mohammedanen om en massa naar de bioscoop te trekken (en al de overige aanwezige bezoekers het leven zuur te maken). Deze film zou geschikt kunnen zijn om te vertonen aan de Nederlandse moslims en dan met name voor hen die steun betuigen of het op dusdanige wijze bagatelliseren.

Desmoulins | 30-07-14 | 01:06

En wat gaan die ISIS gasten nou doen als ze alles hebben gewonnen? Gezellig leven? Huisje, boompje, beestje? Leuk vrouwtje, kindertjes. Kantoorbaan. Lijkt me wel een hele omschakeling als je zojuist 200 man een nekschot hebt gegeven terwijl je tot je knieën in het bloed en de hersenweefsel staat. Dat wordt dus he-le-maal niks. Maar of zo'n achterlijke Appa Eppo dat ooit gaat snappen met z'n Hamas terroristen obsessie ... ik waag het te betwijfelen. Want Hamas is net zo erg als ISIS.

PowPow | 30-07-14 | 01:05

@Hawkx | 30-07-14 | 01:04
Als we niks doen wel, ja.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:05

Kom op mensen, denk nou na. Zolang die baardapen lekker daar in de regio elkaar blijven afmaken laat het 'westen' dit toe. Laat ze maar lekker rond-pierewaaien, zooi slopen, koppensnellen, enz. Het word in de gaten gehouden, geheime diensten zitten erbovenop. Maar net als met die natuurfilms over leeuwen, er word niet ingegrepen (zie Syrie). Wanneer het de verkeerde kant op draait, bv onze kant, is het echt zo gedaan met die baardapen achterop 4x4's. Die knuppels hebben tot nu toe nog niet naar boven gekeken. Daar ligt nl de oplossing. Drones, gevechtsvliegtuigen, helicopters. Als het moet rollen ze die hele Isis in 4 dagen op (ik bedoel vegen ze het van de kaart). Die onderontwikkelde idioten hebben nog niet echt tegenstand gehad. Ze moorden weerloze andersdenkende moslims uit. Maken er hele gruwelijke filmpjes van voor die knuppels die hier zitten, zodat die zich valselijk gesteund voelen, en denken dat we onder de indruk zijn van hun barbaarse broeders. Alles wat er werkelijk te zien is zijn moslims van club A die moslims van club B, C en D aan het uitroeien zijn. Ze lossen 75% van het probleem op, en blijven heel wijs in de regio rondtoeren. 2 kilometer uit de regio = 100% aangepakt worden. En dat weten ze....

legomuis | 30-07-14 | 01:05

@ Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:03
Het is een kwestie van tijd als ik ISIS moet geloven dat we allemaal onze kop in het zand hebben? Weliswaar gescheiden van ons lichaam, maargoed.

Hawkx | 30-07-14 | 01:04

@Hawkx | 30-07-14 | 01:00
Ja, ze zijn allemaal stil, de vrienden van Hamas, de gehele Nederlandse islamclub en het Job Cohentheekransje aka de Linkse Kerk. Houden allemaal de kop in het zand.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 01:03

koekje erbij? | 30-07-14 | 00:39
Zal het niet meer doen, vandaag of morgen.
Een beeld zegt vaak meer dan een omschrijving.
de honden blaffen... | 30-07-14 | 00:37
Ook Anton Constandse, denker en filosoof schreef bijna
hetzelfde. Geen moslims in NL, dat geeft ellende.
Destijds in 1983 dacht men alleen aan economische motieven. De paupers van toen daar zag men geen gevaar in. En nog steeds niet, de nazaten van die paupers bezetten nu hele stadswijken en het boegbeeld van de wegkijkers, van Aartsen, zegt dat er niets aan de hand is.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 01:01

Weten we allemaal nog hoe verschrikkelijk iedereen het vond toen Fitna uit kwam? Hoe iedereen internationaal over elkaar heen rolde om er iets over te zeggen? De islamitische wereld verafschuwde een dergelijke film, hoe kon Nederland zoiets toe laten? Inmiddels slingert ISIS het een na het andere audiovisueel hoogstandje het web op voor de wereld om te zien hoe ze menselijk leven op waarde schatten.

Ligt het aan mij of is het ijzig stil in het westen? Is het angstvallig stil rond alle moslim leiders en groeperingen? Waar zijn de persberichten vol afkeuring en afschuw? Iemand een idee?

Hawkx | 30-07-14 | 01:00

Zojuist onderstaande mail verzonden naar de Burgemeester van Den Haag Dher. van Aartsen: Geachte heer van Aartsen,

Graag wil ik u wijzen op een filmpje gepubliceerd op de website van Geen Stijl.
Misschien is het mogelijk voor u (want u heeft ongetwijfeld een drukke agenda)
om toch tijd vrij te maken om deze beelden eens goed te bekijken.
Zie deze link: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/...

In uw stad wonen mensen die sympatisheren met hetgeen in deze beelden te zien is.
Een vertaling is niet eens nodig, want het spreekt voor zich.
Deze sympathisanten krijgen in uw stad gewoon de gelegenheid om publiek te demonstreren, met Isis vlaggen,
en zelfs met vlaggen waar het Hakenkruis op staat.

Mag ik u vragen wat uw mening is over de vertoonde beelden?
Reageert u uitsluitend geschokt, of gaat u ook nog iets ondernemen?
Of is het zo dat u dit ziet als cultuur?

Bent u bereid, om als dienaar van de Nederlandse Staat, actie te ondernemen om sympathisanten
van deze ideologie uit uw stad te weren?
Of valt het allemaal toch wel mee naar uw mening?

Ik hoop (maar verwacht het overigens niet) dat ik van u een persoonlijk antwoord mag ontvangen op mijn vragen.
Ongetwijfeld zal ik, zoals meestal wel het geval is vast een standaard bericht ontvangen in ambtenaren-taal, maar
misschien kunt u mijn vooroordeel ontkrachten......

Let u alstublieft wel op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

P.s. Ik heb deze mail ook op mijn persoonlijke Facebookpagina en Geen Stijl geplaatst, en wil uw eventuele
reactie, ook graag openbaar maken via deze media. Dit uiteraard alleen als u dit goedkeurd.

Vriendelijke groet, Een verontrust burger, Hendrik Maurits.

Hendrikmaurits | 30-07-14 | 00:59

welnee joh dit is een propaganda filmpje van israel!!, ISIS bestaat helemaal niet, het is bedacht door CIA en israel mensen, niets aan de hand gewoon doorlopen... hahahah kop in het zand.

foREAL | 30-07-14 | 00:59

Wat hebben de suikerfeestvierders met ISIS te maken?
Ik ben van oorsprong katholiek. Ik heb me nooit bij een aanslag van de IRA belemmerd gevoeld om kerst te vieren.

TB2318 | 30-07-14 | 00:59

geenstijlo | 30-07-14 | 00:52
Maar dat kalifaatschap zal er komen.
Wee de ongelovigen...

de honden blaffen... | 30-07-14 | 00:58

@Bernard Couperus | 30-07-14 | 00:42
Secularisatie van Nederland ging precies over een generatie.
Voor de tweede wereld oorlog 90%gelovig in de jaren zeventig nog maar de helft.

miko | 30-07-14 | 00:58

Dus dan zie je dat.. en dan denk je, ik ga ook met zo'n vlag wapperen. Misselijkmakende beelden

noerg | 30-07-14 | 00:57

@Te-kapen-varen | 30-07-14 | 00:17
Satire, sarcasme, ironie. Het zijn woorden die de jongere generaties volledig ontgaan.

Jasaanhetiskoud | 30-07-14 | 00:57

Kom naar of steun de anti-ISIS demo in Den Haag.

Bigi Bana Boy | 30-07-14 | 00:55

@denkisna | 30-07-14 | 00:39
Volgens mij gaat het over IS (isis) dus over Irak (en Syrië).
Dus NIET over Israël.....

necrosis | 30-07-14 | 00:54

ISIS killing fields: binnenkort in de Nederlandse theaters

clabamsk | 30-07-14 | 00:53

Toch niet radicaal zou ik zeggen.

geenstijlo | 30-07-14 | 00:52

"Vooral dat laatste stukje vindt ik leuk; dat ze met een pistool in hun harses worden geschoten en in het water gegooid. Soort van klap op de vuurpijl (letterlijk en figuurlijk, haha!)
Lizio | 29-07-14 | 23:26"

Is dit ene poging tot ironie of grappig bedoelt? Gewoon uw tekst lezende is het echter duidelijk: U meent het.
Uw zieke geest past geheel bij de DAESH; bekeer u tot de Islam, daar hoort u thuis!
Salut! Evocatus

Evocatus | 30-07-14 | 00:51

Jan Dribbel | 30-07-14 | 00:29

Nou, die zit wel érg diep met zijn kop in het zand. Wel treffend. Wie is het? Samson? Oijik? Pechtold? Of toch Job Cohen?

PowPow | 30-07-14 | 00:48

Bernard Couperus | 30-07-14 | 00:42
Nee, beste Bernard dat doet een gematigd moslim niet!
Want de niet-gematigd moslim weet waar je huis woont ,he.

koekje erbij? | 30-07-14 | 00:47

@King of the Oneliner | 29-07-14 | 23:18
Toch vind ik dat slachten het minste probleem.
begin eens met het hard aanpakken van besnijden van kinderen.

miko | 30-07-14 | 00:46

Twee belangrijke reaguurders die tegen ISIS zijn, zijn vandaag op vakantie gestuurd. Koniningwildemina en McPhart. Ik hoop dat ze snel terug zijn.

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 00:45

Mag dit maar zo? Had de TK en de policor verenigingen geen moeite met de filmpjes van Theo van Gogh & Hirsi Ali en met Fitna van Geert Wilders?
Voor iedereen die zegt dat dit de islam niet is: Word wijzer met Max Pam: www.volkskrant.nl/vk/nl/6254/Max-Pam/a...

eastender | 30-07-14 | 00:45

Die vent (rechts) op de 'still' lijkt verdacht veel op die luizenbaard die poseerde met 7 afgehakte hoofden, Ahmed Abdulrahman, of zoiets.
Kijk dat opgestoken vingertje van hem.....

necrosis | 30-07-14 | 00:44

@denkisna | 30-07-14 | 00:39
Kijk eens naar de laatste vijf minuten van het filmpje, idioot. Vriend van ISIS ben je?
*islam = terreur*

Lewis Lewinsky | 30-07-14 | 00:43

@Heinzz | 29-07-14 | 23:09
Eindelijk iets wat Moslims beter kunnen. Een gruwelijkere film dan Greet maken over hun religie.

miko | 30-07-14 | 00:43

@denkisna | 30-07-14 | 00:39
Droom verder. je plaatje is grijs gedraaid en al niks meer waard in de geleerde wereld. mensen hebben de ogen open.

tattooboer | 30-07-14 | 00:43

@henkojenko | 29-07-14 | 23:07
Nee, niet te vergelijken. Juist door al deze middelen zijn we nu zover dat we geen onthoofdingen en derglijks meer doen. Ook niet in oorlogs tijd.
Soldaten die dit zouden doen hebben een groot probleem.
Kijk maar naar de Engelse die over een lijk piste.

miko | 30-07-14 | 00:42

@denkisna | 30-07-14 | 00:39
Welke Joden? De Marokkaanse Joden? De Russische Joden? De Hollandse Joden? Hoop dat je tegel je een eeuwige zwitsal oplevert.

NFC | 30-07-14 | 00:42

xspalm

Waarom de zwijgende Moslim hier niet tegen in gaat? Al ik een gooi mag doen?
Stel jezelf voor in een liefhebbend gezin waar vader hard van werkt, spaarzaam is, en moeder altijd voor de kinderen paraat staat. Het is een hecht gezin, meerdere kamers worden gedeeld door broers en zussen. De momenten waarnaar uitgekeken wordt, en waar de identiteit aan gehangen wordt, zijn het samen eten, thee drinken, bidden en de islamitische feesten.

Kortom, de Islam is een verbintenis van vader, moeder en je broers/zussen. Het geeft een beeld van gezelligheid, geborgenheid en uitkomst in armoedige omstandigheden. Dit verloochen je niet zomaar. Je identiteit is er door gevormd.

Zoals ik het zie, zal de gematigde moslim of: volledig seculariseren over meerdere generaties heen (zelfde als in NL de laatste x-100 jaar), of meer-en-meer zichzelf gaan identificeren met de orthodoxe islam. Dit laatste zal ook geholpen worden door de tweespalt die in de maatschappij ontstaat naarmate er meer-en-meer Nederlanders zich publiekelijk tegen 'Moslims' gaan uitspreken.

Remedie: nu zeer duidelijk gaan maken wat Nederland is, en waar we - met zijn allen - voor staan. Eisen dat ook zij zich uitspreken tegen dit soort barbaren (hoe vanzelfsprekend dat ook moge zijn). Met zijn allen demonstreren, opkomen voor je ideaal en verworvenheden !

Bernard Couperus | 30-07-14 | 00:42

miko | 30-07-14 | 00:14
Zodra Badr-Al Shababi aan de macht is houden de waterzuiveringsinstallaties er binnen een week mee op.

Betadine | 30-07-14 | 00:41

denkisna | 30-07-14 | 00:39
ja, jij ook weltrusten.

koekje erbij? | 30-07-14 | 00:41

sinds 45 zijn de joden beschermd en je ziet op de kaart van palestina wat de joden sinds 46 al doen.. ongestraft landjepik en vrouwen en kinderen vermoorden.. irak werd voor minder ingevallen door amerika, maar ja money talks he.. jammer dat mensen propaganda geloven en zo de joden blijven steunen in hun oneerlijke strijd..

denkisna | 30-07-14 | 00:39

Jan Dribbel
Ja, je foto is was leuk ,maar ik hoef hem geen twintig keer te zien!! nou ff kappen.

koekje erbij? | 30-07-14 | 00:39

Evocatus | 30-07-14 | 00:28
1983!!
“Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

Citaat van de stalinist Theun de Vries bij zijn steun aan het standpunt van de Socialistische Partij zoals verwoord in de brochure Gastarbeid en Kapitaal en de daarbij gevoegde reacties en commentaren, alsook in het partijorgaan Tribune.

de honden blaffen... | 30-07-14 | 00:37

1990 (!) Sorry, vergat PDF-Alert!
Salut! Evocatus

Evocatus | 30-07-14 | 00:30
tattooboer | 30-07-14 | 00:30

Als ik dat filmpje scan, zie ik haat, wapens, bloed, nog meer wapens en haat. Bittere armoe (financieel en geestelijk) en nog meer wapens.

Dat je als islamiet je godsdienst wil verbreiden is wel te snappen, dat je er reclame voor maakt is ook te snappen. Maar zou dit nou de bedoeling zijn?

Waarom, WAAROM, W.A.A.R.O.M komen niet veel meer normaal denkende moslims ZELF in opstand tegen dit soort machtshonger? Want dat is het.
Die zwijgende moslims worden meer en meer met dit geassocieerd en ze gaan daar onherroepelijk last van krijgen. Als de zwijgende moslims zich duidelijk distantiëren van deze gekken, zou er minder moslimfobie zijn.

En dan kunnen politici ook weer veilig stelling nemen, want ze hoeven niet meer bang voor racist versleten te worden.

Echt HOE simpel is het.

En de geestelijk leiders die dit stilzwijgend laten passeren? Die valt hun stilzwijgen te verwijten. Juist ZIJ zouden wijzer moeten zijn.

Grijp de Pro Patria demo binnenkort anders even aan om een tegengeluid te laten horen.

xspalm | 30-07-14 | 00:29

hele hele enge lui bij die isis, moeten snel gestopt worden. test daar eerst ff die joint strike fighters en apaches op uit voordat ze naar oost-oekraine gaan

JezzyJay | 30-07-14 | 00:28

Dat einde was serieus het ergste wat ik misschien in mijn hele leven heb gezien dat echt is gebeurd. Jezus dat komt echt dicht bij de holocaust, en hier hoor je die gaza protesters niet over. Man man man, ik wordt ziek in mijn maag hiervan.

Marniximus | 30-07-14 | 00:27

-=PyP=- | 29-07-14 | 23:35
Eh ,ja altijd last van islamistische buren en ze wonen 7 huizen verder,kan je na gaan als je er naast woont.

koekje erbij? | 30-07-14 | 00:26

Andersom zouden ze ook niet gespaard worden,allemaal moordenaars die elkaar vermoorden.Niets nieuws in en oorlog,zo gaat dat in een ongeveer gelijke strijd.
www.youtube.com/watch?v=LSBD6tQ3HjI

kzegje | 30-07-14 | 00:26

Om te kotsen.
Als ik Iraq was dan had ik Iran nu heel snel een uitnodiging gestuurd.

fifi23 | 30-07-14 | 00:26

Oh mijn God, wanneer worden onze politici eens een keer WAKKER !!!

PowPow | 30-07-14 | 00:24

Ook in China gaan de barbaren tekeer.
nos.nl/artikel/680793-veel-doden-bij-a...
Een ding is zeker, China zal harder optreden dan van Aartsen en Opstelten samen. Is ook niet moeilijk want die doen samen niets.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 00:23

Volgens CNN zojuist voor de derde maal raketten gevonden in VN school

andjing | 30-07-14 | 00:23

@-=PyP=- | 29-07-14 | 23:35
er zijn in dat conflict inderdaad haatradio en kranten geweest maar dat betekent niet dat de haat al lang en breed verbreid was onder de bevoling. net zoals de jodenhaat een islam probleem is net zoals het in gristelijk europa was.
Jij vind dat ISIS geen uitzondering is?
Dit zijn geen gewone criminele ook geen verzetsgroep maar een duidelijke enge sekte die ook nog eens heel gevaarlijk is voor ons maar vooral voor de arme mensen in die regio.

miko | 30-07-14 | 00:22

Het zijn beesten.

Spielmacher | 30-07-14 | 00:22

Voor duh isis:http://www.youtube.com/watch?v=q92iNYYEt4g

hebbuh | 30-07-14 | 00:22

AgentKrol | 29-07-14 | 23:07
"Hoezo genocide? Er worden toch geen vrouwen en/of kinderen vermoord?"
Euh halloo AgentKrol er worden wel degelijk ook vrouwen en kinderen (meisjes vooral) vermoord door deze islamitische ratten. Ga maar eens kijken bij de kortere filmpjes op youtube. De laatste 6 minuten van deze film waren bijna niet om aan te zien, een orgie van bloed en mensen slachtend schorem.

Professor Pipo | 30-07-14 | 00:19

En weer is er eeng root aantal raketten gevonden in een UN school, waar in totaal 150.000 vluchtelingen in schuilen. hamas, ISIS en al die muhammed adepten begrijpen het nog niet. We hebben internet, de waarheid komt toch wel boven water.

tattooboer | 30-07-14 | 00:17

miko | 30-07-14 | 00:12
Lekker meeveren met je vinexhut en je overleveren aan de bezetter. Uw land kan u gestolen worden, zolang uw burgerkuttenbestaan maar veilig is. Laffe, onverkwikkelijke polder-mongool!

Te-kapen-varen | 30-07-14 | 00:17

Het is wel prettig dat je vanuit alle Nederlandse moslims een massaal tegengeluid hoort tegen ISIS. Al eigenlijk vanaf de eerste berichtgeving omtrent ISIS vond ik het mooi om te zien dat diverse prominente moslims zich uitspraken hiertegen. Je merkt direct dat we in Nederland te maken hebben met een groep mensen die hun 'broeders' veroordelen en terechtwijzen hoe ze wel moeten omgaan met de religie van de vrede en verdraagzaamheid.

Ow, wacht...

Hawkx | 30-07-14 | 00:17

Ooit was Nederland nog redelijk overzichtelijk totdat men het nodig vond om de deuren wagenwijd open te zetten voor een middeleeuws en barbaars "geloof". Zijn er gematigde moslims in Nederland? Vast wel, maar ik zie en hoor ze nooit. Ik ben overigens allesbehalve pro-Israël maar dit soort demonstraties zijn ook een signaal betreffende onze westerse samenleving en verworvenheden. Een hele grote groep moslims pist op onze westerse samenleving en we hebben helaas het paard van Troje al binnengehaald. Ik waak ervoor om te generaliseren maar ik ben vooralsnog sceptisch tav deze duivelse ideologie. Ik ben per definitie een anti-theïst: sla de geschiedenisboeken er maar op na... alleen maar ellende omwille van religie.

Michael Opinion | 30-07-14 | 00:15

@drekzooi: Ik ben ook voor actie, maar dat besef moet nog groeien onder de rest van de westerse bevolking. Maar dat komt wel.

Spielmacher | 30-07-14 | 00:15

@Betadine | 29-07-14 | 23:13
ik ga zeker niet naar gebieden waar ik mijn eigen zeik moet drinken.

miko | 30-07-14 | 00:14

Baron bierviltje | 29-07-14 | 23:54
Tuurlijk jongen. Die omgekomen Russen van jou kun je bezoeken op de Georgische Erebegraafplaats Loladse.

Zweistein | 30-07-14 | 00:12

Baron bierviltje | 29-07-14 | 23:54
Tuurlijk jongen. Die omgekomen Russen van jou kun je bezoeken op de Georgische Erebegraafplaats Loladse.

Zweistein | 30-07-14 | 00:12

@kapotte_stofzuiger | 29-07-14 | 22:57
Ik heb alvast geleerd hoe vaak te knielen en bij welk gebed, hoe te doen volgens Sjiieten,Soennieten,Alawitisch en op zijn Druzisch.
je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

miko | 30-07-14 | 00:12

Mocht het ooit zo ver komen dan luiden wij een tweede reconquista in...!

Reconquistador | 30-07-14 | 00:12

De enorme grenzeloze lafheid is opvallend. Het zit ´m waarschijnlijk in de genen.Vooral het afslachten van weerlozen wordt ondersteund met "Allah Akbar".Ben benieuwd hoe ze reageren op de confrontatie met echte (elite) soldaten.
Ik denk dat dan het hen wel heel dun door de broek gaat.
Ik zou zeggen het zijn gewoon homo´s, ware het niet dat ik voor homo´s respect heb.

geeftnix | 30-07-14 | 00:12

73% van de moslims in NL vindt dit goed en is trots op de hoofd-rol spelers.
Astroturfer | 29-07-14 | 23:47

Moet zijn 73% van de Moslims die aan het infuuus van de PVDA en/of het moskeebestuur ligt. Een beduidend lager cijfer dus dan als alle Moslims daarover bevraagd zouden worden.

Mag ik van de gelegenheid gebruik maken een extreem tegendraadse en individuele mening te deponeren:

Zelf ben ik steeds meer van mening dat het tegen elkaar opzetten van Moslims en niet-Moslims in veel Europese landen een hoger doel dient. Namelijk het kunnen verkwanselen van onze volledige vrijheid ten behoeve van de Europese Superstaten van Amerika. Het is ieder geval een prima afleiding. Het zou mij zelfs niet verbazen als onze overheid hier moedwillig voor is ingezet en aan heeft meegewerkt. De Rusland haat propaganda en het moedwillig wegkijken van onrust die ontstaat tussen Moslims en niet Moslims passen in ieder geval beiden in dat straatje. Een instabiel Rusland zal tenslotte ook ten prooi vallen aan Islam terrorisme. (Tjetjenie).

NFC | 30-07-14 | 00:12

@ Van Duyvenbode | 29-07-14 | 23:41 Ik hoop van ganse harte dat je gelijk hebt v.w.b. die 20 jaar. Het is als de bekende steen in de vijver: de kring, die steeds groter en groter wordt...

Reykjavik | 30-07-14 | 00:09

@Spielmacher | 30-07-14 | 00:01
Zie die uitvreters eerst maar eens weg te krijgen uit de westerse landen.
Die inteeltratten is geleerd dat ze van die ongelovige honden gratis geld krijgen. Ze zijn zo dom als het achtereinde van een varken maar dat hebben ze nog wel door.
Nee, we moeten ze persoonlijk de grens over trappen. Fight fire with fire.

drekzooi | 30-07-14 | 00:08

Lang geleden had men dit gedaan met van Aartsen.
archief.schooltv.nl/eigenwijzer/mmbase...
De ijdeltuit die met zijn spiegelbeeld praat en grijnst als zijn spiegelbeeld hem napraat.

Jan Dribbel | 30-07-14 | 00:06

Iedereen die dit filmpje ondersteund, goed vindt en het ermee eens is past niet in de westerse beschaving en mag geen onderdeel vormen van de beschaving van het westen.

Iemand die geen beschaving wil, verdiend geen beschaving. En deze mensen moeten onmiddellijk weggestuurd worden.
Ze ondermijnen de beschaving.
Barbaren en supporters daarvan horen niet in een beschaving.

73% van de moslims las ik.

Wim Venijn | 30-07-14 | 00:06

Te-kapen-varen | 29-07-14 | 23:38
Hij heeft wel een baard.

de honden blaffen... | 30-07-14 | 00:06

Ik roep iedereen op om de link van dit filmpje te sturen naar: burgemeester@denhaag.nl ;en naar het Hoofd tvs Coördinator Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten: drs. R. van Zwol: r.vanzwol@minaz.nl
Met de mededeling dat er in ons land sympatishanten loslopen van deze regilieuze facisten. En de vraag of de Nederlandse burger hier wel tegen beschermd wordt. Tenslotte vreten deze twee gasten van ons belastinggeld.

Hendrikmaurits | 30-07-14 | 00:05

@Rimboer Roerei | 29-07-14 | 23:50

IS(IS) laat het voorlopig wel uit het hoofd om Israel aan te vallen. In Irak, en Syrië konden ze gebruik maken van de verdeeldheid en in Irak konden ze ook nog eens profteren van een halfbakken leger als tegenstander. In Israel zullen ze een vastberaden, geoefend, ervaren, en technologisch hoogwaardig uitgeruste tegenstander treffen. Zeg ik vastberaden? Fanatisch, gedreven is een betere omschrijving. Voor Israel is het dan erop of eronder.
.
Ik verwacht trouwens dat de VS gewoon logistiek en militair ondersteunen waar nodig. De Amerikanen laten dit type bondgenoot niet in de steek. Dat zou verwoestend uitpakken voor het vertrouwen van andere belangrijke bondgenoten, vooral in Azië. Die hebben ze hard nodig daar. Zo is geopolitiek ook wel weer.

Parel van het Zuiden | 30-07-14 | 00:05

Evocatus | 29-07-14 | 23:52 Goed plan! Ik ergerde mij ook daaraan. Aan zo'n moedergodin kunnen die abrahamitische religies een voorbeeld nemen. En ook het prachtige nummer van Bob Dylan met dezelfde naam wordt overigens door deze barbaren bezoedeld. Voor de liefhebber: vimeo.com/61341838

Rhynchocyon | 30-07-14 | 00:03

-weggejorist-

Floor the Best | 30-07-14 | 00:03

Mijn excuses voor de taalfouten in mijn eerdere post, te snel op submit geklikt.

Baron bierviltje | 30-07-14 | 00:02

GVD wat een klote muziek en ik heb maar 13 sec. gekeken.

Pier_penspien | 30-07-14 | 00:02

Massaal de link van deze verfilmde geestelijke verwording sturen aan de burgerva... (kan het woord even niet uit m'n bek krijgen) van Den Haag sturen. Moge hij bloed kotsend tegen het tapijt slaan. Sorry, sorry dat is een vervelende opmerking, want dat tapijt ligt in de ambtswoning en is betaald met osn belastinggeld, nogmaals sorry! Of woon de burgerva... (Gadsakkerdenondejupeerd... Lukt me toch echt niet dat woord!) in een eigen woning?
Salut! Evocatus

Evocatus | 30-07-14 | 00:02

Wanneer gaan we hier echt iets aan doen?

Wachtloper | 30-07-14 | 00:02

Het enige voordeel van een grote islamitische heilstaat met alle haatbaarden bij elkaar is dat je er een paar atoombommen op kunt gooien en van dat hele Allah-gezeik af bent.

Spielmacher | 30-07-14 | 00:01

-weggejorist-

Floor the Best | 30-07-14 | 00:00

Een mensenleven is niets waard bij deze middeleeuwse barbaren. En dan te denken dat er mensen bij je in de straat kunnen wonen die dit heldendaden vinden, met veel bewondering dit soort films op het web bekijken en er mogelijk zelfs door geïnspireerd raken....

Schemefoil | 29-07-14 | 23:59

Voor degenen wier Mesopotamisch-Arabisch niet toereikend is (onder wie ikzelf) zouden ondertitels handig zijn. Joris?

7,62x39 | 29-07-14 | 23:58

Volgens van Aartsen worden er in het filmpje geen grenzen overschreden.
Laat staan morele grenzen.
Dus.

King of the Oneliner | 29-07-14 | 23:58

He rappert Appa, wil je een genocide zien op moslims? Kijk dan bovenstaande filmpje o.a. minuutje 34.
Oh zou ook uitkijken met auto rijden je matties kunnen zomaar de verkeerde auto op de korrel nemen.

FYI de moordenaars zijn te herkennen aan de zwarte vlaggen en de dreinende deuntjes. Geen keppeltje in zicht.

harstef | 29-07-14 | 23:57

VVD kamerlid denkt dat de voorlichter van Aartsen niet juist heeft geciteerd.
Van Aartsen is een moslim vriend.
F van Jole van Joop zou deze filmpjes eens moeten zien. Maar die zal er wel een complot in zien. Een CIA productie
Wat zijn dat een paar uien, die Knevel en van den Brink.
Stellen onnozele vragen, vragen naar de bekende weg, hehalen nog eens domme vragen.

Jan Dribbel | 29-07-14 | 23:56

Hoe vreemd het ook mag klinken deze reli-idioten zijn slechts pionnen in een spel, waarvan de werkelijke spelers hun lakeien praktisch elke dag via de media schone beloftes laten doen waarvan iedereen met common sense weet deze niet nakomen, men noemt deze lakeien politici.

william7055 | 29-07-14 | 23:55

Van Duyvenbode | 29-07-14 | 23:33 Ik ben het niet met je eens, wist je dat Rusland Europa nooit is binnengevallen behalve in SovietUnie context.. Rusland is veel banger voor een Europese zoals Napoleon & Hitler hebben gedaan... En een leuk feitje wat dichterbij de waarheid komt dan dat Mocros claimen, de Russen hebben Texel bevrijd in de Tweede Wereld Oorlog.. Ik zie de oprukkende Islam als de grootste bedreiging.. Kijk bijvoorbeeld deze documentaire is www.youtube.com/watch?v=VjARZPAcATM&am... Hamas, Nazi´s, Moslim broederhoed, PLO, ISIS allemaal gerelateerd.

Baron bierviltje | 29-07-14 | 23:54

Kunnen we trouwens niet beter over DAESH gaan spreken ipv ISIS, want dat was een wat jofelere moedergodin uit het oude Egypte, symbool van de vruchtbaarheid. Als er iets niet vruchtbaar is dan zijn het wel die moordenaars.
Salut! Evocatus

Evocatus | 29-07-14 | 23:52

Ik zag die jongens in die trucks zitten, en ik kon gewoon niet verder kijken.

Wanneer kappen we nu eens met dat politiek correcte gelul? Wanneer komen we nu eens op voor Nederland en alles waar Nederland voor staat? We zijn te verwend, in onze vinex woning met dito hypotheek.

Deze mensen hebben niets te verliezen en alles te winnen. Je kan beter sterven voor een ideaal dan dood gaan op je 85e wetende dat je nooit ene vinger hebt uitgestoken om dit soort uitwassen te voorkomen.

Je kan niet in je villa wijk blijven hangen en denken: het zal wel los lopen. Je moet toch wel aardig wat bloemkool tussen je oren hebben zitten, als je denkt dat dit soort extremen overwaaien of dat ze niets voorstellen. Kijk naar de grote steden: Oslo, London, Parijs. Massa demonstraties tegen Israel. Zelfs de politiek schuift steeds meer op naar dit soort electoraat en hun 'belangen'.

Bernard Couperus | 29-07-14 | 23:50

Zo ik ben om! Waar kan ik me inschrijven? Vooral dat laatste stukje! Gekste is nog wel dat ze dit met Moslims doen die een net iets anders geloof hebben. Wat zullen ze wel niet willen doen met Christenen of andere ongelovigen? Het ergste vind ik dat die genocide moordenaar op het einde, hier in Nederland maximaal levenslang zou krijgen. Ik zou zeggen minstens een doodstraf. Ben benieuwd naar deel 2 van deze show! Misschien een paar bloopers erin om het luchtig te houden? En natuurlijk de ondertitels! Kunnen we ook zien hoe ze het goed praten. Ben van huize uit vrij links en sociaal opgevoed maar dankzij de IS heeft Wilders misschien toch mijn stem straks. Jammer want ik ben het nou ook niet helemaal eens met Israel. Maar daar weet de IS wel raadt mee in deel 8 van deze serie.

Rimboer Roerei | 29-07-14 | 23:50

Waarom toch gaan we er nog een paar miljoen hier naartoe halen? Dit is toch gewoon het einde van beschaving?

Rest In Privacy | 29-07-14 | 23:49

Zijn gewoon nazi kampbeulen

Franco 1975 | 29-07-14 | 23:49

We moeten de classificatie mens echt gaan herzien.

Franco 1975 | 29-07-14 | 23:48

73% van de moslims in NL vindt dit goed en is trots op de hoofd-rol spelers.

Astroturfer | 29-07-14 | 23:47

Evocatus | 29-07-14 | 23:33

Saluti!

Ik doe ook niet mee aan deesch vorm van geestverweking. We hebben het druk genoeg om onze westers opgevoedde dochters van binnenuit te versterken. Believe me 33yr in 020Gaza gaat je niet in den koude kleding zitten. De hierbovengenoemde sjesjaale troela's weten ook wie ik ben. Ik ben niet bang voor den mensch. ... een veilig gevoel begint bij jezelf.

Centauri3 | 29-07-14 | 23:45

-=PyP=- | 29-07-14 | 23:35
Het zijn mensen die niets liever willen dan ISIS hierheen halen, sterker nog in bepaalde wijken is ISIS reeds gearriveerd. Doe je oogkleppen af, simpele ziel, collaborateur.

Toenemend geweld tegen vrouwen, Joden, homoseksuelen en door wie? Roderik? Nee door de barbaarse beesten die ons land de afgelopen decennia geïnfiltreerd zijn onder het mom van de multiculturele samenleving.

Betadine | 29-07-14 | 23:42

@harstef | 29-07-14 | 23:28

Ja, waar zijn die toch, hè? Zouden ze er toch niet helemaal uitkomen met dat Moslim slacht Moslim concept? Of is het wellicht veel erger. ISIS is Sunni en die slachten Shia, Christenen, Alevieten, feitelijk iedereen die niet netjes Allah al akbar met de juiste intonatie en overtuiging meegilt. De overgrote meerderheid van Moslims in Nederland is Sunni. Het is dus dubbel niet zo erg in dat soort ogen. Laat ik de afwezigheid van de Jood in het hele ISIS verhaal ook maar even noemen. Dat kalmeert de gemoederen ook altijd aanzienlijk.
.
Overigens dienen we wel te nuanceren hoor. Er zijn er die het stilzijgend ondersteunen, weer anderen zouden het ook zo willen hebben hier, diversen zijn al klaar om te beginnen.

Parel van het Zuiden | 29-07-14 | 23:42

@-=PyP=- | 29-07-14 | 23:35

Snap jij niet dat als de westerse vrijheden en democratie steeds vaker niet ondersteund en verdedigd worden, dat de hele moderne maatschappij dan op losse schroeven komt te staan?

Hoeveel keuze hebben de slachtoffers in het filmpje? Hoe wil jij je waardig verdedigen tegen een man met een automatisch wapen in een joods museum? Hoe wil jij je wapenen tegen iemand die een bus opblaast? Hoe ga jij onze maatschappij genezen van mensen die hun kinderen vanaf de geboorte inprenten dat ze als martelaren moeten sterven en daarbij zoveel mogelijk ongelovigen moeten ombrengen?

BenBinnen | 29-07-14 | 23:42

Wat is dat ISIS toch vervelend, zal Van Aartsen denken. "Wir haben es nicht gewusst" maken ze onmogelijk met hun eigen films. Nu moeten we maar zien vol te houden dat er, moreel, geen strafbare feiten worden gepleegd, en zelfs dat wordt alsmaar lastiger. Maar we zullen volhouden. We zijn een vasthoudend bestuur.

Zoetwaterpanharing | 29-07-14 | 23:42

Van god los,dat is duidelijk,bah.

Real Dutch Meat | 29-07-14 | 23:41

Hmm of waren het stevige wallen ivm nacht slecht slapen met oog op toekomstig uit elkaar spatten?

Als je nou helemaal uit elkaar spat, doet allah je dan weer superglue-en in de hemel?

harstef | 29-07-14 | 23:41

Reykjavik | 29-07-14 | 23:36

Demografisch gaat het niet echt lekker zullen we maar zeggen, maar ook niet zo beroerd dat binnen 20 jaar dit land een moslim meerderheid heeft.
En voordat het zover zal kunnen komen, zullen wij als we niet oppassen allang zijn weggevaagd in de nucleaire uitwisseling met de Russen.

Rest In Privacy | 29-07-14 | 23:41

@GateKeeperNL | 29-07-14 | 23:16

Aldus de praatjesmaker hier op GS.
Laat me niet lachen, ook jij gaat zonder te morren richting de eeuwige jachtvelden. Dwaas.

Desmoulins | 29-07-14 | 23:39

hovawart | 29-07-14 | 23:31
Iets doen is nu al te laat. Helaas.
Ze hebben van het bedrijfsleven destijds 25k terugkeergeld geboden gekregen. De meesten wouden hiervan gebruik maken en daadwerkelijk terugkeren. Totdat er bepaalde mensen kwamen die hen wijsmaakten dat ze hier beter af waren. De grondlegger daarvoor (thans werkzaam op de UVA) is deze (hele enge) mijnheer/NSB'er: www.uva.nl/over-de-uva/organisatie/med...

Te-kapen-varen | 29-07-14 | 23:38

@Thoth | 29-07-14 | 23:28

Oh, de ironie. Erdogan zal het wel weten, want Kavgam (= Mein Kampf) staat in de top drie van best verkochte boeken in Turkije.

BenBinnen | 29-07-14 | 23:37

Jongen op 19:51, wat zegt hij en zegt hij -2 oud-blauwe ogen dat vrijwillig? Vragen, vragen. Krijg bijna de neiging arabisch te gaan leren...

harstef | 29-07-14 | 23:37

Dit ISIS is dus de "outburst" waar deskundigen al jaren voor waarschuwen, en waar politici al jaren van wegkijken. Ik kan de link helaas niet meer terugvinden maar ik vond poosje geleden alweer een grafiek op de internetz, waarin duidelijk wordt aangegeven dat het slechts 15-20 jaar duurt voordat het islamistische deel van de bevolking in West-Europa de oorspronkelijke niet-islamitische bevolking bevolking in aantallen ver zal overtreffen en het heft in handen zal nemen. In feite hoeft ISIS helemaal niet in beweging te komen, de islamitische bevolkingsaanwas zal het statistisch gezien vanzelf wel regelen. Ik vind dat een beangstigend idee... n er is helemaal niets tegen te doen, hoe hard de hardliners ook roepen dat dat wel het geval is. Ziehier in a nutshell de nabije toekomst van West-Europa.

Reykjavik | 29-07-14 | 23:36

@Van Duyvenbode | 29-07-14 | 23:33

Over onze ruggen wordt een geopolitiek spelletje gespeeld. We zullen Rusland nog hard nodig hebben inzake het Midden-Oosten / islam. Het is verschrikkelijk onverstandig om nu op russische tenen te gaan staan.

BenBinnen | 29-07-14 | 23:36

@Parel van het Zuiden | 29-07-14 | 22:56
Kan mij na het tot mij nemen van 1000 pagina's nieuwsberichten en een bioscoopfilm vanavond niet goed concentreren om je uitgebreide tegel te beantwoorden. Kort gezegd denk ik dat er in je tegel meer waarheid staat dan in de Koran. Die zege heb je. Ik ben helaas bang dat je een belangrijk punt vergeet. Het is de goegemeente zelf die doordrenkt is van racisme. Daar is deze samenleving het resultaat van. Het wegzetten van de separatisten in Ukraine als tweebeninge monsters door onze MinBuza Timmerfrans is daar het meest stuitende en meest recente voorbeeld van.

NFC | 29-07-14 | 23:36

Hoe is het mogelijk dat er in een land als Nederland geen ME klaar staat om dit soort demonstraties uit elkaar te slaan, alleen al vanwege het vertoon van die duivelse ISIS-vlag. Weet Jozefias van Aarssen wel waar deze vlag voor staat? Wij gaan met dit soort gasten in Nederland tzt een zeer zware (water)pijp roken als we niet collectief in opstand komen.

Michael Opinion | 29-07-14 | 23:36

@Parel van het Zuiden | 29-07-14 | 23:25
Ja, ik heb de filmpjes bekeken. Maar ik heb ook documentaires bekeken van de genocide van Hutu's en Tutsi's waarin de media een belangrijke rol speelden omdat ze niet hun verantwoordelijkheid namen, maar bewust stelling namen en de andere partij als minderwaardig te bestempelen. Massale slachtpartijen tot gevolg.
.
Wil je dat dan? Heb je wel eens last gehad van je islamitische buren? Of zegt de TV en internet dat alleen tegen je?
.
Het zijn mensen hier in Nederland gvd! Als ze een misdaad begaan straffen we ze. Zo doen we dat in een beschaafd land.
.
Laten we ons niet verlagen tot het barbaren niveau van Isis.

-=PyP=- | 29-07-14 | 23:35

Dank aan diverse beschrijvers van vooral het einde van de film. Ik geloof hen en wil mijn geest niet besmetten met dit soort beelden.

De "Islamic Resurgence" van Huntigton wordt steeds bloediger: "Islam has bloody borders" Nou dat kun je wel zeggen!
Salut! Evocatus

Evocatus | 29-07-14 | 23:33

Bedenk goed wat er gebeurt als Israël ooit geen stand mocht kunnen houden tegen deze barbarij. U bent simpelweg de volgende in de rij. Als moslims al geen problemen hebben andere moslims om zeep te helpen, dan is er geen enkele twijfel bij u. Wordt moslim, leef als derderangsburger of sterf.

BenBinnen | 29-07-14 | 23:33

En toch is dit niet de grootste bedreiging momenteel. Ze kunnen hier voor onrust zorgen, of zelfs aanslagen plegen. Maar daarbij blijft het voorlopig wel. Veel ernstiger momenteel is de situatie met Rusland. Hier zijn dingen aan de hand die op korte termijn zeer bedreigend zijn. Er wordt gespeeld met vuur.

Rest In Privacy | 29-07-14 | 23:33

Ik heb nu ook maar eens een paar van hun filmpjes bekeken.
Een stelletje uitgehongerde, doorgedraaide, met rabiës besmette wilde beesten beschikken nog over meer menselijke empathie dan hun die ik niet eens wil betitelen al mens maar eerder als doorgedraaide wilde beesten. Ratten.

Tegelijkertijd beseffende dat kopstukken van alle "sociale" partijen in de anti-Israël demo´s meelopen waar openlijke met deze zwarte vlaggen wordt gezwaaid, men steun betuigd aan een NSDAP en het walmt van de Jodenhaat.
Maar men wenst duidelijk niets te zien en te horen. Het morele en ideële faillissement van de Linksche Kerk.
Fatima Elastiek wilde nog wel dat haar pica werd verwijderd waar ze op stond met een vlag in de hand in een demo.

En tegelijkertijd indertijd een Pim Fortuyn, vanaf zijn studententijd al communistisch en later bij de Partei van de Afgunst, doodleuk ervan betichten dat hij extreemrechts is.

Dezelfde mensen die meeliepen in de demo´s maakten hem uit voor racist en islamofoob etc. Continu persoonlijke aanvallen en treiterijen. Ook door MSM dus.
En even later doodleuk zeggen dat er helemaal geen sprake was van demoniseren.
Wel mijne heren.
De filmpjes staan op internet waar jullie hersenloos dom aan het schreeuwen waren om Fortuyn kostte wat kost te deformeren.
Ik zeg bijvoorbeeld- Melkert, Rosenmöller etc inclusief Marcel van Dam met zijn "u bent een minderwaardig mens"
Ik zag hem laatst ook nog voorbijkomen in het kader van het onderzoek naar de bankencrisis indertijd. De mafkees is geen haar veranderd.

said_fred | 29-07-14 | 23:33

Vandaag het midden oosten, morgen europa. Als israel er niet was dan was europa al lang aan de beurt geweest. Deze gasten gaan net zolang door tot dat ze zelf een kogel koppen (=enige remedie). Islam is veruit het grootste gevaar voor de vrede en ontwikkeling.

Vieze_Henkie | 29-07-14 | 23:33

vanaf 33min25, tranen, de blikken van die slachtoffers, de barbaarse manier van afslachten.
En dit zijn dan geloofscollegaas die ze zo afslachten.
In en in triest.

Duifje63335936 | 29-07-14 | 23:32

je haalt een Mehmet Pamuk binnen en geeft hem werk, je laat zijn gezinnetje ook overkomen, aardige lieve mensen, hun kroost groeit hier op en ontpopt zich tot haatdragende, onaangepaste criminelen, wat kunnen we nu doen?

hovawart | 29-07-14 | 23:31

Ik moest op het einde van het filmpje even kotsen. Die lui zijn de middeleeuwen nooit ontstegen.

hobbit | 29-07-14 | 23:30

opcaliphateren met die arabieren porno. ik word bij den gedachten al onpasselijk.

Centauri3 | 29-07-14 | 23:30

@Kater | 29-07-14 | 23:26

Dat komt niet binnen bij deze rakkers, want als ze dat zouden toelaten en objectief zouden afmeten aan hun verheven moraal, dan dondert hun hele wereldbeeld om. Beter verwijzen naar incidenten, het verderfelijke Westen, discriminatie, achterstelling en racisme. Enfin: zie joop.nl

BenBinnen | 29-07-14 | 23:30

Barbarij in optima forma.
drs.Nee | 29-07-14 | 22:34
.
Nou, nee. Volgens Erdogan is "Het Israëlische barbarisme is nog erger dan dat van Hitler".

Thoth | 29-07-14 | 23:28

Wel leuk dat Rapper Appa op 7:55 leuk stukje tekst rapt.

En al die ISIS kogels die raak schieten: weer een moslim minder, weer een islamitisch kind vermoord. Waar zijn al die moslims die de straat op gaan tegen deze moordpartijen op hun geloofsgenoten?

harstef | 29-07-14 | 23:28

BenBinnen | 29-07-14 | 23:18 :
Niet iedereen volgt GeenStijl, heel veel Nederlanders leven ook buiten de realiteit van de grote steden, en houden zich bezig met vakantie, werken, naar de Kruidvat en de Lidl gaan en voetbal en SBS Geer en Goor kijken.

King of the Oneliner | 29-07-14 | 23:28

Seks ...? dan kijk ik niet

Centauri3 | 29-07-14 | 23:27

Hm, mijn Arabisch is niet meer wat het geweest is. Iemand een ondertitelde versie?

ZoltarTheMagnificent | 29-07-14 | 23:27

Goed dat deze beelden ongecensureerd te zien zijn. Laat die linkse rakkers maar eens zien wie ze steunen.

Kater | 29-07-14 | 23:26

-weggejorist-

Lizio | 29-07-14 | 23:26

@Betadine | 29-07-14 | 23:13
Ik eet bear gryll's voor ontbijt, komt goed. Maarja, ook in dit filmpje vind ik het weer prachtig dat ze mooi wapentuig hebben die ze zelf nooit zouden kunnen ontwerpen/fabriceren. Trots dat ze zijn, flink ermee pronken, met hun gestolen of nog beter veroverde spulletjes. Ze hebben het waarschijnlijk zelf niet eens door dat zij gewoon parasieten zijn. Maar ze zijn leergierig hoor, hoe tanks en wapens werken vooral, en westerse vrouwen.

de grote Anti | 29-07-14 | 23:26

@-=PyP=- | 29-07-14 | 23:07

Het spijt me, maar als dit soort filmpjes bewondering en steun oproepen bij mensen, dan zit er al iets goed mis bij die mensen. Daar ligt al een zeer vruchtbare voedingsbodem. ISIS treedt alle basale universele menselijkheidsnormen met voeten. Op ieder continent zullen dit soort beelden bij "normale" mensen walging en afgrijzen oproepen. Zo'n voedingsbodem is dus ook gemakkelijk van schreeuwen naar (wan)daden om te zetten. Een klein duwtje is voldoende. Levensgevaarlijk. Tikkende bom. Wanneer niet op tijd geadresseerd zal dit een heel lelijk staartje gaan krijgen. Heeft u de filmpjes daadwerkelijk zelf bekeken? Brrrrrrrrrrrrr.
.
"Winter is coming."

Parel van het Zuiden | 29-07-14 | 23:25

Kijk je mee Femke?

Klaagstra | 29-07-14 | 23:24

Geen Grammy maar wel goed acteerwerk. Mijn nederige advies is dan ook: blijf vooral zo doorgaan en geef niet op.

Paul Veerkamp | 29-07-14 | 23:24

@GateKeeperNL | 29-07-14 | 23:16
Wij hebben pensioen potten die echt toereikend zijn om een rambo van ons allemaal te maken, het enige dat eindelijk moet gebeuren is dat we als volk samen trekken. Een gedeelde doel vinden en dit verslaan.

tattooboer | 29-07-14 | 23:23

Hebben jullie die enorme anti-ISIS demonstratie gisteren gezien in Rotterdam? Nee? Ik ook niet.

LudwigVan | 29-07-14 | 23:23

In ieder geval kan men niet meer zeggen dat het dragen van een hoofddoek discriminasie is, al deze kerels bedekken tenminste hun hele kop. Je zou ze maar eens woest aantrekkelijk vinden en ze aanranden. Dat was toch de reden dat vrouwen met niqaab moeten?

harstef | 29-07-14 | 23:22

@BenBinnen | 29-07-14 | 22:48
Dit is nog wel een graadje erger dan de Middeleeuwen. En ik onderschat de ellende uit die tijd niet.

Lewis | 29-07-14 | 23:22

kapotte_stofzuiger | 29-07-14 | 23:06
En een huidig burgemeester (VVD) van de hofstad die het vooral vervelend vindt voor hemzelf dat veel mensen hem een nu een lamlul vinden omdat hij het oproepen tot geweld door akelige lui die graag veel mensen dood willen maken door de vingers ziet.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-07-14 | 23:22

Morgen zal er wel gedemonstreerd worden in Den Haag tegen ISIS, nu dit filmpje bekend geworden is.
Als je alleen al zag wat enkele beelden uit Gaza teweeg brachten!

du Roi Soleil | 29-07-14 | 23:22

@ Hoeki Oekema | 29-07-14 | 23:06
Alleen de muziek?!

zimmeradel | 29-07-14 | 23:22

@BenBinnen | 29-07-14 | 23:12
Ik zou professor Barabas even bellen, een betere tip heb ik helaas niet.

Lewis | 29-07-14 | 23:20

GS doe es een vertalert inhuren, dan weet eens wat ze echt zeggen... Zat Danny Ghosen niet zonder baan? EO is geen baan toch?

harstef | 29-07-14 | 23:19

@King of the Oneliner | 29-07-14 | 23:12

Oplossingen zat, maar *waarom* hebben zoveel mensen hun ogen en oren dicht en *waarom* informeren ze zichzelf niet, maar bauwen ze de geëikte clichés na die de NOS ze voorschotelt?

BenBinnen | 29-07-14 | 23:18

Ik wou nog toevoegen:
-verbied halal slachten, deze dierenbeulerij waar kleine moslimkinderen met zijn allen naar kijken en meehelpen, terwijl nederlandse kinderen naar een kinderboerderij gaan.
En ja, daar pak je de joden ook mee, jammer dan, passen zich ook maar eens aan aan de moderne tijd.
Wij moeten zwarte Piet ook veranderen in een regenboogpiet of iets dergelijks.

King of the Oneliner | 29-07-14 | 23:18

In plaats van Putin te schofferen zouden we hem juist als bondgenoot moeten koesteren in de onvermijdelijke strijd tegen deze zieke barbarij.

Borakh | 29-07-14 | 23:18

Laten we gewoon een atoombom op Mekka gooien, want dit komt nooit meer goed. Winston Churchill had gelijk:

"Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity.
(...)
No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome."

Nequebard | 29-07-14 | 23:18

Gelukkig was ik zo wijs maar 10 seconden te kijken. Ik word hier alleen maar depressief van.

Lewis | 29-07-14 | 23:17

Niet vergeten mensenhttp://www.youtube.com/watch?v=JLYOOezs3DA

hebbuh | 29-07-14 | 23:17

tattooboer | 29-07-14 | 23:05
Die krijgen miljarden van de US alleen maar voor militaire doeleinde. Wij niet.
Desmoulins | 29-07-14 | 23:05
Dank je voor de flame, lutser.
Als ze me neerknallen, doen ze dat maar zonder me af te voeren. Ik weiger in een greppel te gaan liggen.

GateKeeperNL | 29-07-14 | 23:16

@-=PyP=- | 29-07-14 | 23:07

Klinkt als een roep om de boel "bij elkaar te houden".

Die verdeeldheid is er al 1400 jaar en de asynchrone oorlog is destijds ook al ingezet. Islam kijkt niet op een paar weken, maanden of decennia. Islam heeft het Westen, andersdenkenden, niet-voldoende-gelovigen en vooral vrouwen de oorlog verklaard. En daar ga je niets aan veranderen door zogenaamd verdeeldheid en haat te bestrijden. Bestrijd islam.

BenBinnen | 29-07-14 | 23:16

-=PyP=- | 29-07-14 | 23:07
Maak je geen illusie, er komt een moment dat ook de beschaafde wereld oorlog zal moeten voeren tegen de moslimhorde, we staan aan de vooravond van een conflict waar ofwel de beschaving zal zegevieren of ook wij meegesleurd worden naar het stenen tijdperk. Als het aan onze politici ligt kunt U maar beter wat herhalingen van Bear Grylls gaan bekijken.

Betadine | 29-07-14 | 23:13

Terwijl een land als Israel zijn stinkende best doet het aantal burgerslachtoffers zoveel mogelijk te beperken wil dit soort moslimtuig juist zoveel mogelijk slachtoffers maken, maar hier zie je het tyfusriftuig hier te lande (helaas nog wel) dan weer niet tegen protesteren.

Borakh | 29-07-14 | 23:13

@kapotte_stofzuiger | 29-07-14 | 22:57
U is van lotje getikt?

Psycheltjes | 29-07-14 | 23:13

Het begint erop te lijken dat het fout gaat.. en dan bedoel ik,goed fout gaat.Niet alleen de moslimwereld roert zich naar Israël en het westen, maar ook naar elkaar En overal lijken vijanden,nieuw of oud elkaar te zoeken om de rekeningen te vereffenen voor verloren of juist gevonden belangen.En het klootjesvolk overal ter wereld zal de dupe zijn als het allemaal samenvalt en het echt los gaat.
En sommige zoals deze islamitische barbaren zijn al op hun zegekar geklommen voordat de echte strijd begonnen is.
Dom volk dat de overwinning van hun ideaal,hoop ik weer niet zal halen.

deraderendraaien | 29-07-14 | 23:13

Die ISIS draadjes zijn buitengewoon impopulair bij sommige reaguurders, trouwens. Kwestie van prioriteiten, natuurlijk. Beter in afwachting van een IDF - Hamas even de "genocide" -retoriek fijnslijpen om duizend Palestijnse doden te lamenteren. Even oefenen op wat lippendienst aan Islamterroristen die ook ons naar het leven staan. Tsja, dan moeten die tienduizenden dode Syriers en Irakezen maar even aan de kant.....
.
Maar goed. Inmiddels was door diverse onderzoeken al wel duidelijk dat ISIS het onder zekere bevolkingsgroepen goed doet. Oh ja, en dat de politiek correcte goegemeente het allemaal wel prima vindt.
.
Tot het volgende IDF - Hamas topic, .......!

Parel van het Zuiden | 29-07-14 | 23:13

En dan hadden 'ze' moeite/bezwaar met FITNA.
Waarzijn al die linkse (politieke) kopstukken nu met hun gezalfde babbeltjes ?

Guiermo | 29-07-14 | 23:12

Vroeger, toe BenBinnen nog BenjaminBinnen was, toen was er elk weekend op de VARA of de VPRO wel een cabaretier of andere programmamaker die de draak stak met een kerkelijke zuil. En leuk dat mijn ouders, beiden uit een gelovig nest, dat toch vonden. Het was wel eens tijd immers dat geloof een wat minder benepen en prominente plaats innam in het publieke leven. Kritiek was veilig, kritiek mocht - nee móest. Dat zou tot een vrijere en betere maatschappij leiden.

Hoe hard de kritiek ook was, er werd niet om gevochten, er werden geen bomaanslagen door gereformeerden en geen zelfmoordaanslagen door katholieken gepleegd. Mensen scholden elkaar op straat niet uit, mensen bespuugden elkaar niet. Men keek elkaar niet meer aan en daar bleef het bij.

Ik wil die tijd terug.

BenBinnen | 29-07-14 | 23:12

@BenBinnen | 29-07-14 | 22:55 :
In ieder geval zijn er wel 2 dingen haalbaar :
-geen nieuwe moskeeen meer laten bouwen
-hoge belastingen gaan heffen op schotelantennes
-geen gratis rechtshulp meer voor asielzoekers
-sowieso geen asielzoekers meer opnemen, geen enkele, jammer dan voor die 1% goeie die er tussen schijnen te zitten, en ook geen schrijnende gevallen, kost namelijk nog meer beroep op verzorgingsstaat en gezondheidszorg.
-criminele families als voorbeeld uitzetten, ook Roma's dus
-stop pampering, start punishing
-terugkerende Jahad-gangers weigeren, of zware straffen geven voor oorlogsmisdaden
-verbod ISIS-vlaggen

King of the Oneliner | 29-07-14 | 23:12

Ze zijn niet achterlijk, ze weten precies wat ze aan het doen zijn zoals ik hierboven al zeg. Goebbels wist als volksmenner ook hoe ze grote menigten op de barricades moesten krijgen. Isis doet dit niet anders! Let dus op en laat je niet leiden door blinde woede! Dit is hun doel!
.
Kijk naar je eigen omgeving => ga niet mee in hun haat maar oordeel objectief naar ervaringen in je eigen omgeving en denk bewust!

-=PyP=- | 29-07-14 | 23:11

Rond de 25e minuut lijkt het op een gezellige gecombineerde ons-kent-ons partijbijeenkomst van PvdA, GroenLinks en D66.

Zoetwaterpanharing | 29-07-14 | 23:11

Waar is de ondertiteling voor de roomblanke werkende medelanders met slechts 1 paspoort?

boasatlas | 29-07-14 | 23:09

En Fitna zorgde wereldwijd voor ophef. Nederlandse Kerk ging excuses aanbieden in Egypte. En dit?

Heinzz | 29-07-14 | 23:09

hoe vaker ik dit zie, hoe meer haat er bij me ontstaat tegenover dit pleurisvolk. mijn god zal die achterlijke moordenaars bespuwen en naar hun eigen idool zenden. maar of hun allah dit goed vind?, ik denk van niet.

Joopdehond8994 | 29-07-14 | 23:08

Net zo debiel als de kruistochten tegen de protestantse ketters in onze historie. Net zo bloederig, gruwelijk enzovoorts als dit. Alleen hadden we toen nog geen internet, twitter en GeenStijl. Religie is de grootste vijand van menswaardigheid, whatever that may be.

henkojenko | 29-07-14 | 23:07

Die kerel op 11:36 is of heel erg blij of hij zit er ook niet helemaal vrijwillig.

Betadine | 29-07-14 | 23:07

Hoezo genocide? Er worden toch geen vrouwen en/of kinderen vermoord? Daar is een woord voor 'androcide', maar de spellingscontrole herkent dat niet, net zo min als 'misandrie'.

AgentKrol | 29-07-14 | 23:07

Haatzaaien 2.0
.
Het vertonen van deze filmpjes is precies wat ze willen: Verdeeldheid en haat veroorzaken in westerse landen tussen bevolkingsgroepen.

-=PyP=- | 29-07-14 | 23:07

-1992 Hans Janmaat: "Als de grenzen open blijven staan en duizenden werklozen ons land binnenstromen, kunnen er spanningen ontstaan in de samenleving, vooral met de aanhang van de fundamentalistische islam."
-2002 Pim Fortuyn: "De islam is een achterlijke cultuur"
-2014 Geert Wilders: "Minder, minder, minder"

Maar wat zien we?
Een kalifaat in opkomst, openlijke homo- en Jodenhaat in grote Nederlandse steden, verregaande religieuze vrijheid voor moslims ("hoofddoekje mag niet" = discriminatie, "petje mag niet" = geen probleem)

kapotte_stofzuiger | 29-07-14 | 23:06

Mag ik die muziek erg 'gay' vinden?

Hoeki Oekema | 29-07-14 | 23:06

Misselijk makend. Mensen aan de lopende band afgeslacht omdat ze in het verkeerde land op het verkeerde moment zich niet geheel conformeerden aan hetgeen ISIS kennelijk verantwoord vindt. Nog misselijker wordt ik van de 'Nederlanders' die vanuit hun mooie Nederlandse huis, met hun mooie Nederlandse salaris of uitkering, hier kennelijk een onderdeel van willen zijn. Omdat ze puber zijn, en willen rebelleren. Omdat ze zich achtergesteld en beledigd voelen. Omdat de geestelijke hen dit meegeeft. 'Nederlanders' die het nodig vinden om met een bivakmuts op Arabische leuzen te scanderen in de straat. 'Nederlanders' die eigenlijk maar vinden dat Nederlandse cultuur, gewoonten en wet minderwaardig zijn en die van hen superieur.... Aan deze 'Nederlanders': 99% van u heeft GEEN IDEE wat er zich in de Arabische wereld echt afspeelt. 99% van u is schijnheilig en speelt de perfecte gelovige als het u uit komt. 99% van u weet niet waar ISIS voor staat, laat staan dat u dat zou kunnen steunen als u het wel zou begrijpen. U moet zich schamen.... En die 1% onder u, lever uw paspoort in, ga naar uw vrienden van ISIS en kom nooit meer terug.

ThePriest | 29-07-14 | 23:05

Genoeg berber aapjes in Nederland die helemaal opgewonden raken met hun besneden pikkies van dit soort filmpjes

Ronman2k | 29-07-14 | 23:05

Het is tijd om paal en perk te stellen aan het misbruiken van onze vrijheden. Jihad daar en blijf daar. Jihad hier paspoort kwijt. Religie is een terminale ziekte.

Antitheïst | 29-07-14 | 23:05

GateKeeperNL | 29-07-14 | 22:55

Jij spoort niet helemaal.
Dat gebied wordt gecontroleerd door IS(IS) en vluchten of enige weerstand bieden is een kansloze onderneming.
Eenmaal in handen van deze psychopaten ben je ten dode opgeschreven. Of dacht jij soms dat jij zonder wapens en met de benenwagen enige kans op overleven hebt?
Het is in ieder geval een geruststellende gedachte dat er zoveel steun is voor deze barbarij onder mohammedanen in Europa.

Desmoulins | 29-07-14 | 23:05

Ik durf er geen kritiek op te hebben, da's namelijk racisme, heb ik me wel eens laten vertellen.

Waarom toont men dit nu eens niet back to back met die ISIS demonstratie op het acht uur journaal. Zodat iedere sukkel kan zien wat deze mensen eigenlijk ondersteunen. Of is het te gruwelijk?

Groen Links, SP en PVDA... kijken jullie mee? Dit ondersteunen jullie, met je demonstratie vol Jodenhaat.

Statler en Waldorf | 29-07-14 | 23:05

Zoals ik het zie zijn het kleuters die de Lego fase nog niet ontgroeid zijn en met elkaars plassertjes willen spelen in de zandbak.

Het wordt tijd dat we ze bij het oortje pakken en mee naar binnen slepen: hup pets op de billen en je fruithapje opeten. Enne ... je mag de volgende keer ook met het buurmeisje spelen hoor, anders krijg je zo van die eenzijdige neigingen.

Bernard Couperus | 29-07-14 | 23:05

@GateKeeperNL | 29-07-14 | 22:55
Leer van de Israëlies.

tattooboer | 29-07-14 | 23:05

Houd jezelf niet voor de gek, de vijfde colonne in het Westen weet dondersgoed wat er gaande is, wat je hier ziet is wat zij voor ogen hebben wat betreft de toekomst van Europa.

Hooguit zul je een aantal witmens collaborateurs van gedachten doen veranderen. Maar waarschijnlijk niet.

Betadine | 29-07-14 | 23:03

Nou mooi tot de luchtmacht komt,maar dat hebben ze nog niet door okeeeeeeeeeeeeeee hiehttp://www.youtube.com/watch?v=P-yTITo45C0r lekkah muziekie

hebbuh | 29-07-14 | 23:03

-weggejorist-

JeRooney | 29-07-14 | 23:02

Maak je geen zorgen. Bij terugkomst krijgen ze een huis en uitkering. Door ons betaald. Ik ben zo trots op onze politici.

Rest In Privacy | 29-07-14 | 23:01

Achterlijke cultuur.

Wynardtage | 29-07-14 | 23:00

@SammyJankis | 29-07-14 | 22:58
Goh... je verwacht het niet.

kapotte_stofzuiger | 29-07-14 | 22:58

De idioten die daar weet ik wat allemaal niet gedaan hebben mogen gewoon terugkomen naar Nederland en worden als helden, wat zeg ik als halve godheden ontvangen in de Haagse Shariadriehoek.

Een schande dat dit kan hier in Nederland. Het zijn oorlogsmisdadigers. Die met alles wegkomen. Alles.

Willianus Wortelus | 29-07-14 | 22:58

Een mensenleven is niets meer waard...

SammyJankis | 29-07-14 | 22:58

Je zou haast wat HEMA-theedoeken in de voorraadkast leggen, samen met een steriele scalpel. De koran (Engelse vertaling, dus vast haram) staat al wel in de boekenkast.

kapotte_stofzuiger | 29-07-14 | 22:57

als die idioten weer eens met isis vlaggen staan te zwaaien tijdens een demonstratie, moeten ze dit afspelen op een groot scherm. ben zeer benieuwd hoe de meeste mensen er dan over denken.

zundappboer | 29-07-14 | 22:57

Te-kapen-varen | 29-07-14 | 22:37
Linkse gutmenschen met een chronische haat aan alle vooruitgang geboekt sinds 1450.

Betadine | 29-07-14 | 22:57

Deze mag ook niet ontbreken op de bucketlist, mooi stukje waarheidsvinding; www.youtube.com/watch?v=W9ReF4UUa4E Mooie qoute;" Between Jordanians, Palestinians, Syrians and Lebanese there are no differences. We are all part of ONE people, the Arab nation. Look, I have family members with Palestinian, Lebanese, Jordanian and Syrian citizenship. We are ONE people. Just for political reasons we carefully underwrite our Palestinian identity.Because it is of national interest for the Arabs to advocate the existence of Palestinians to balance Zionism. Yes, the existence of a separate Palestinian identity exists only for tactical reasons. The establishment of a Palestinian state is a new tool to continue the fight against Israel and for Arab unity." Aldus Zoheir Mohsen PLO.

Baron bierviltje | 29-07-14 | 22:57

Zo kijkbuiskindertjes, zo ziet genocide er dus uit. Voornamelijk het stukje op het laatst, mensen die als makke lammetjes naar de slachtbank worden gevoerd. Daar gaat mijn eetlust voor de komende dagen. Ziekmakende ellendelingen. Dood aan islam zeg ik. Lang leve de vrijheid.

Reconquistador | 29-07-14 | 22:56

@NFC | 29-07-14 | 22:40

Even een paar dingen scherp stellen.
1) de Moslimbevolking (of delen ervan) brengen ISIS strijders voort. Ouders, koran, en imam zorgen voor een vruchtbaar voedingsbodempje in termen van mentaliteit en gedachtengoed. Ronselaars maken het karwei af.
2) de politiek correcte goegemeente laat hen alleen begaan, in weerwil van (grond)wet en regelgeving. Het niet (willen) zien, het niet (willen) onderkennen, het niet (willen) handhaven van de Nederlandse rechtsorde en rechtstaat. Gepaard met een chronische kennis achterstand over rechtstatelijke principes en hun doelen, Islam, en de (gespannen) verhouding tussen deze twee.
3) de Nederlandse bevolking die zich bij voortduring laat voorliegen, een rad voor ogen draaien, en ringeloren door de politiek correcte goegemeente die ze zelf aan de macht houden door op hen te blijven stemmen.
4) het individu. .. Tsja, die krijgt het door bovenstaande wel een beetje door de strot gedrukt. Ik vind zelf de Islam en de EU de grootste bedreigingen voor de meest fundamentele verworvenheden (vrijheid, democratie, rechtstaat, vrede) die we hebben en heb mijn stemgedrag alsmede mijn bijdrage aan het publieke debat (bij gebrek aan een betere omschrijving) daar op aangepast. Ik zie niet in waar ik verantwoordelijk zou dragen voor dat uitschot.
.
Nee, als punt 3 zich nou eens bijstelt en punt 1 en 2 even tot de orde roept.....

Parel van het Zuiden | 29-07-14 | 22:56

Nog een kijktip. Twee dubbelpaspoort bezitters bij Knevel en Poephoofd straks.

NFC | 29-07-14 | 22:56

Sick fucks.

dutchdj | 29-07-14 | 22:55

Al die slachtingen op het einde.
Slecht voor mijn rikketik.

svdb | 29-07-14 | 22:55

Wat wil je aan ISIS doen dan?
Je hebt het leger er niet eens voor.
Also, onbegrijpelijk dat die mensen zich zo laten afknallen aan het einde.

GateKeeperNL | 29-07-14 | 22:55

@King of the Oneliner | 29-07-14 | 22:45

Waarom de meerderheid van de moslims hier achter staat is allang duidelijk. Waarom we volk met zulke denkbeelden hier nog tolereren is me een veel groter raadsel.

BenBinnen | 29-07-14 | 22:55

Ik boycot alles wat met de Pislam te maken heeft dus ik pas...

eerstneukendanpraten | 29-07-14 | 22:54

carenza | 29-07-14 | 22:48

Nacho_Vidal | 29-07-14 | 22:43
Heeft het prachtig verwoord. Tegelijkertijd zijn we in die periode met zijn allen mede verantwoordelijk geweest door al dat idealistische wegkijken. Al was ik zelf toen nog een kind.
Zure regen, oppassen!!, Marcel van Dam en de Dikke dames.....
En tegelijkertijd greep een groep mensen die hier oorspronkelijk als contractarbeider waren hun kans. Ze kregen een vertrekpremie van de bedrijven waar ze werkzaam waren, maar de Freek de Jonges van deze wereld moesten en zouden ze hier houden. Welkom in 2014: waar oorlog en antisemitisme weer aan de orde van de dag zijn in Nederland! Het had zo mooi kunnen zijn....

Te-kapen-varen | 29-07-14 | 22:54

Je wordt in ieder geval een stuk minder principieel tegen de doodstraf met deze gozers. Wat een nietsontziende beesten.

Let wel, een ieder die in NL openlijk deze insecten steunt d.m.v. het wapperen met zo'n ISIS-vlag dient per direct opgepakt te worden en te worden aangeklaagd voor terrorisme, dreiging van geweld etc. Want dat is wat ons te wachten zou staan als we een polder-ISIS zouden hebben. Als daar nog geen adequate wetgeving voor is: maken.

Oppakken en uitzetten zou nog beter zijn. Welke partij pleit daar eigenlijk ook al weer jaren voor? Hm, I wonder.

Art Vandelay Ultor | 29-07-14 | 22:53

Vraag, waarom is er nog geen nuke op die genocidale troep gesmeten? Mijn bloed kookt zo hard nu!

tattooboer | 29-07-14 | 22:53

Ik ben nog bij bladzijde 46 van het 86 pagina's tellend verslag van de Tweede Kamer briefing mh17 die Van Rossem zojuist had geplempt in een vorig topic. En De Rijdende Rechter is nog niet afgelopen.
De bioscooptip staat voor vannacht op het programma. Lijkt me heerlijk voor het slapen gaan.

NFC | 29-07-14 | 22:52

Heeft Appa hem al gezien ?

Smept | 29-07-14 | 22:51

Kijkwijzer. Vernietiging van cultureel erfgoed?
Ik weiger elke erfenis. Van bepaalde cultuur wil je toch niks erven .

zimmeradel | 29-07-14 | 22:49

jees.... wat verlang ik naar de tijd dat het dagelijkse nieuws nog over zure regen en zo ging.

je kunt geen TV aanzetten, een krant openslaan of internetten zonder dat er berichten zijn over die schijtmoslims.

over mijn dooie lijk dat ik naar een half uur moslim gejengel en bloedvergieten ga kijken.
mijn bloed gaat al koken als ik het woord moslim alleen al hoor.

ik kies niemands zijde in dat palestina-irael conflict maar verdomd.... ik ga me steeds meer een Jood voelen.

carenza | 29-07-14 | 22:48

Mensen, aanschouwt hier de middeleeuwen. Zie hier de mens die is blijven steken in tribalisme, godsdienstwaanzin en kinderlijke wraak. Niets meegekregen van de enorme voorsprong die Voltaire, Locke, Robespierre, Kant en vele, vele anderen ons in het Westen hebben gegeven.

De middeleeuwen zijn hier voorbij om nooit meer terug te keren. Hek eromheen en angehauchten de grens over. En trap de goedpraters, "antifascisten" en andere enablers er maar achteraan.

BenBinnen | 29-07-14 | 22:48

@Psycheltjes | 29-07-14 | 22:39
Sorry. Tekst vergeten bij de varkentjes, maar dit is nu een vrolijk liedje over de islam.

Psycheltjes | 29-07-14 | 22:47

blauwbil | 29-07-14 | 22:38 Nooit ophouden met laten zien wat voor idioten het zijn. Nooit zwichten.

Eigenlijk zou dit verplichte kijkkost moeten zijn in de gemeenteraden van Nederland.

Willianus Wortelus | 29-07-14 | 22:46

Is der een versie met ondertiteling?

tattooboer | 29-07-14 | 22:46

pfff suikerfees lekkah belangrijk!!!!Blijf wakker mensen waar is het bewijs voor mh17 waar blijven die luchtverkeersleiders verklaringen?http://www.youtube.com/watch?v=BrZ5U6jg8xs

hebbuh | 29-07-14 | 22:45

Ik had hem al gezien via de dagelijksestandaard.nl , www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isi...
maar het is echt verschrikkelijk wat je nu in HD gefilmd ziet: slopen van kerken en moskeeen van de foute afslag islam, sniper-footage, en het laatse: het met een vrachtwagen vervoeren van merendeels jonge mannen, die gebukt moetyen blijven, en ondanks hun smeekbeden zonder pardon in een greppel een voor een worden neergeknald.
En het gruwelijke toppunt: een soort executie-abatoir, waar op een betonnen aanlegsteigertje aan de rand van een rivier die jongens een voor een een headshot krijgen met een pistool door een brute beul en zijn helper, die ze binnen dezelfde beweging naar beneden het water inschopt.
Te gek voor woorden, bloed en hersenmassa overal, een abatoir van de waanzin.
En deze ideologie wordt aangehangen met trots in de Schilderswijk, in Nederland?
Beelden van Babi Yar, de Einsatzgruppen, ISIS, het is hetzelfde all over again.
Wie stopt deze waanzin?
Waarom wordt dit door 73% der Nederlandse moslims goedgekeurd?

King of the Oneliner | 29-07-14 | 22:45

Nacho_Vidal | 29-07-14 | 22:43
Mooi!

Te-kapen-varen | 29-07-14 | 22:44

Jozias van Aartsen.

Ik daag je uit om de laatste stukje van deze film te bekijken. Beginnen op 31:37.

En helemaal uitkijken hè? Dan kun je over tien jaar niet zeggen Wir haben es nicht gewußt.

Wedden dat je niet gaat kijken Jozias? Wedden?

Willianus Wortelus | 29-07-14 | 22:44

Beste GS, ik heb voor vandaag mijn (over)dosis islam / ISIS wel gehad.
Ik zit nu ongeveer met gierende hardkleppen achter de PC.

Mastermattie | 29-07-14 | 22:44

Die kijken we dus even niet. Laat die DVD meneer van hieronder dit eerst maar eens duiden.

zeg maar jansen | 29-07-14 | 22:43

Van de ranzigste 50 filmpjes op de interweps gaan er toch wel 47 vergezeld van de nodige AllahuAkbars.

Godsammekraken | 29-07-14 | 22:43

Ik wil gewoon weer wakker worden en dan de tv aanzetten en dan de VPRO kijken.
Daarna lekker buiten spelen met vriendjes of samen Nintendo-en.
En s'avonds lekker gezellig aanschuiven aan tafel en dan gewoon aardappels met vlees.
Niet deze ellende.

Nacho_Vidal | 29-07-14 | 22:43

blauwbil | 29-07-14 | 22:38
Ga naar www.joop.nl . Gegarandeerd dat jij daar niets onbetamelijks te zien krijg waar het weerzinwekkendheden begaan door de vriendjes van de VARA betreft.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-07-14 | 22:42

-weggejorist-

FredKlep | 29-07-14 | 22:41

36 minuten waarom een land als Israël doet zoals het doet. Terreur moet je helaas met terreur bestrijden, ook al vallen daar lieve kleine moslimslachtoffertjes bij.

kapotte_stofzuiger | 29-07-14 | 22:41

De gemeente Den Haag stelt in samenwerking met de politie standaard ISIS online-aanmeldformulieren beschikbaar. "Dit soort kwajongensstreken kun je nu eenmaal beter kanaliseren" , aldus Van Aartsen.

Parel van het Zuiden | 29-07-14 | 22:40

Het einde is echt ongelofelijk. WTF is mis met die lui. Ik zeg snel de olie uit de grond trekken daar dan een groot hek om het kalifaat (of wat het dan ook is) af en toe een bom erop wanneer ze vervelend worden.

Ome WiIlem. | 29-07-14 | 22:40

@blauwbil | 29-07-14 | 22:38
Wij (de bevolking, Geenstijl, regering enz. en JIJ) brengen ISIS strijders voort mocht het je ontgaan zijn. De plaats van je tegel is zeer ongelukkig gekozen.

NFC | 29-07-14 | 22:40

@fuckje | 29-07-14 | 22:34
Yups! da's een kruistochten deuntje.

deraderendraaien | 29-07-14 | 22:39

-weggejorist-

Ray69 | 29-07-14 | 22:38

Lekkere Nasheeds d'r onder.

Ommie de HaatMoker | 29-07-14 | 22:38

En linkse mensjes kijken gewoon niet want *tralalalalah vingers in de oren en bord voor de kop*. Vroeger deden linksintellectuelen precies hetzelfde maar dan mbt de Sovjet-Unie of China. Hysterisch rechten opeisen voor zelfbenoemde minderheden in eigen land maar totaal blind voor bloedbaden in het buitenland. Leer ons de Arnbontjes kennen zeg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-07-14 | 22:38

Geenstijl, wat is het nut van het blijven plaatsen van dit soort walgelijke filmpjes.

Er zijn er zoveel te vinden op het internet, begin er potverdomme gewoon een aparte website voor die troep ipv het hier STEEDS MAAR WEER publiciteit te geven.

blauwbil | 29-07-14 | 22:38

Ik ken er nog één, mooi muzakje derbij, vriendelijk kinderfeestje, wat wil je nog meer 's avonds met je biertje en je joint in je hand...
www.youtube.com/watch?v=wNbWoIO5Vv4

tattooboer | 29-07-14 | 22:38

Verplicht tonen aan Judas van Aarschen, met van die Clockwork Orange klemmetjes op zijn ogen.

kaapkos | 29-07-14 | 22:38

Gewoon, even praktisch denkend zonder alle common sense, komt het volgende in mij op:
Waarom zit ik (mag ik ook van wij spreken?) eigenlijk te kijken naar deze middeleeuwse barbarij? Geboren in het land van Jan de Wit, families die altijd hard gewerkt en gehandeld hebben. Waarom zitten we nog steeds opgescheept met dit parasitaire volk? Welke een parallelle maatschappij vormt binnen Nederland en geen ene, malle moer met ons te maken wil hebben? Uit ruimdenkendheid of zo?

Te-kapen-varen | 29-07-14 | 22:37

Net op Nieuwsuur Yossi Beilin, verstandige man.

Rest In Privacy | 29-07-14 | 22:36

Ik zag 'm gisteren al in de comments voorbij komen idd...
 
En na het zien van dit soort materiaal, zijn er nog steeds (vooral links-)mensen, die niet overtuigd zijn van het gevaar, dat we hier binnengehaald hebben. Hoeveel meer bewijs wil je nog krijgen om de waarheid te kunnen zien?!? (zucht)

saintinel | 29-07-14 | 22:36

Ik hoef het niet te zien vertrouw zowiezo nix met tintje.

hebbuh | 29-07-14 | 22:35

Tijdens het laden dacht ik... niet die muziek, fgs niet constant die vreselijke muziek.... en toen begon t gejank, dat ga ik geen 36 minuten trekken, sorry.

Afgeschminkte Bassie | 29-07-14 | 22:34

Barbarij in optima forma.

drs.Nee | 29-07-14 | 22:34

Leuk, die Middeleeuwse muziek!

fuckje | 29-07-14 | 22:34

Nou mensen, zo zag het ongeveer 2000 jaar geleden uit. Veel progressie gemaakt in de regio. Chapeau!

ElMatadero | 29-07-14 | 22:33

Er zit wel ontwikkeling in. Geluidskwaliteit wordt steeds beter en de regie zorgt ervoor dat op cruciale momenten de vlaggen met logo goed in beeld zijn.

Godsammekraken | 29-07-14 | 22:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland