Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gezocht. Nieuw land om te debiliseren

nijntjewilnietmeer.jpgUit onderzoek door sociaal psychologen van de UvA blijkt dat de Nederlander een heel tevreden mens is. Wij zijn een opgeruimd volkje dat graag de feiten en bijbehorende beslist fatsoenlijke duiding van sociaalpsychologen opslobbert uit de nieuwsmediaas. Wij weten best dat de sociaalpsychologie en met name die van de UvA één grote, gore leugen is met vooraf vaststaande uitkomsten maar dat vinden wij niet erg. Wij worden graag bij de neus hand genomen door onze overheid want dat scheelt enorm veel zelf nadenken. Alcohol. voedsel, porno, onze wetenschappers frauduleren er cijfers bij, onze staatsmedia geven het ruimschoots aandacht in lichtvoetige magazines en in het *boing* Journaal, als die niet te druk zijn met koningshuisPR, en de overheid maakt er beleid bij. Dat vinden wij fijn. Maar nu. Nu maken de sociaalpsychologen zich een beetje zorgen. Het correctdwangbuis van totaaldebilisering, waar zij schaamteloos steeds maar weer hun onderzoeks'resultaten' als zoete koek in kunnen wensdenkvormgeven, lijkt wat losjes te zitten bij de riempjes. En de staatsmedia, die qua brood en spelen wel zowat op het aller- ALLER simpelste niveau zaten de afgelopen maand met De Passion én de Koningsdagverslaggeving, zien zich voor een grote uitdaging gesteld. De overheid neemt het voortouw in het nog grotesker in slaap wiegen van haar burgers. Een ongekende operatie van infantilisering waar de sociaalpsychologen bijpassende duiding bij moeten fabuleren en waar de staatsmedia het volk voor moeten enthousiasmeren. De voorbereidingen voor de verjaardag van Nijntje zijn in Utrecht van start gegaan. Wethouder Mirjam de Rijk (GroenLinks) houdt zich serieus onledig met de verjaardag van een fictief en commercieel zeer goed ingestoken konijn. De staatsmedia en de sociaalpsychologie kijken elkaar vertwijfeld aan. Mijn god. Wat hebben we gedaan? Dit land is helemaal AF.

Reaguursels

Inloggen

Punt is dat er verkiezingen van het meest miezerige criminele en infame Reich aankomen wat een volstrekt angstig, niet nadenkend en debiel volk verreist.
Wie een gemiddeld politicus als Pechtholz hoort praten kan maar tot 2 conclusies komen, dit land is gekker dan een gesticht of ik ben zo bang dat ik op hem ga stemmen. Daartoe is de overheid een nieuw programma gestart met kreeften die levend geslacht worden op RTL tot een half uur alle verschillende methodes tot executie vertonen op de aljaVARA. Het volk wordt gesublimeerd op de neofascisten te stemmen die zich weer als "Gutmensch" profileren. Aan de gezichten van het geschokte studiopubliek en de smalende presentatoren te zien gaat dit debiele volk er weer vanouds en vertrouwd er weer in trappen...

G. Raayer | 01-05-14 | 01:50

Nanninga, wat is je punt?

van heinde en verre | 30-04-14 | 14:12

@ appelvink | 30-04-14 | 01:00
Opa?

TheseDays00 | 30-04-14 | 08:46

Diverse 'wetenschappelijke' onderzoeken tonen aan: sociaalsychologen zijn hufters. Eigenlijk zit aan heel links en de daaruit gutsende postmoderne wetenschap een steekje los, zie dit maar eens: thepeoplescube.com/current-truth/the-s...

ben kokhals | 30-04-14 | 04:57

@Causa Sui | 29-04-14 | 20:54

Laat mij deze reactie uit een eerde draad nog maar eens plempen.

U vergeet de universiteiten waar de bestuurlijke elite grote delen van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek tot een farce heeft gemaakt. De ondergraving van de wetenschap werd mogelijk door het sluipend invoeren van de op de marxistische ideologie gebaseerde doctrine bekend als *postmoderne wetenschap*. Het is niet anders dan pseudowetenschap die aan talloze academische instituten wordt bedreven. Academici die met leugens en bedrog zogenaamde "wetenschappelijke bewijzen" aandragen waarmee regeringsbeleid wordt verdedigd. Namen zoals Diederik Stapel en Roos Vonk die ons land tot de risee van de internationale wetenschap hebben gemaakt. Hun wetenschappelijke dwalingen en fraude leveren de verantwoording waarmee beleidsmakers al decennia lang de maatschappij verzieken. Voorbeelden zijn onderzoeken naar: opvoeding, man/vrouw rolpatronen, racisme en discriminatie, voeding/gezondheid, klimaat en milieu.

Hoe het heden ten dage met de integriteit en onafhankelijkheid van universiteitsbestuurders is gesteld blijkt in Nijmegen waar de hoogste bestuurders parvenu Vonk laten zitten maar wel publiekelijk aangifte doen tegen Wilders. Amsterdam, Wageningen, Utrecht noem maar op, vele academische (voornamelijk alfawetenschap) instituten worden bevolkt met fantasten en fraudeurs op Uw kosten.

Nu kan mij verweten worden hard en ongenuanceerd maar wat te roepen zonder een spoor van bewijs. Dat mag, maar dan moeten die critici maar eens kijken naar het bewijs wat ik aandraag. De zevendelige wetenschappelijke documentaire uit Noorwegen "Hjernevask" (Brainwash, Hersenspoeling) gemaakt door de tot socioloog opgeleide komiek Harald Eia. Deze documentaire (uitgezonden mei 2010) was aanleiding tot een publiek debat waarbij de emoties zo hoog opliepen dat bedreigde wetenschappers het land ontvluchten. Alle commotie had als resultaat dat de decennia lang socialistische georiënteerde Noorse maatschappij snel conservatiever werd. Ook het drama rond Breivik een jaar later heeft die herbezinning in de Noorse maatschappij versterkt. In de nasleep werd een gender onderzoeksinstituut al snel opgeheven en andere instituten drastisch gereorganiseerd.

Deze documentaire gaat dieper in op het *nature versus nurture* debat en de rol die sociologie en psychologie daarin spelen. In Nederland speelde op dit gebied de *"Affaire Buikhuisen"* die slachtoffer werd van een door ideologie gestuurde haatcampagne door VN-columnist Hugo Brandt Corstius (pseudoniem Piet Grijs). Nu is de vraag waarom bijvoorbeeld de VPRO of de NPO deze met Fritt Ord Honorary Award in 2010 bekroonde documentaire niet hebben uitgezonden? Het antwoord is meer dan duidelijk als U de documentaire serie heeft bekeken. Laat me enkele hete hangijzers benoemen: maakbare samenleving, feminisme, homoseksualiteit, opvoeding en genen, intelligentie onderzoek, verslaving en roken, (islamitisch) agressief en crimineel gedrag.

Hjernevask hier met ondertitels en.wikipedia.org...

Wouter Buikhuisen: nl.wikipedia.org...

Nordic Gender Institute: en.wikipedia.org...

Harald Eia: en.wikipedia.org...

Bezorgde_Burger | 30-04-14 | 01:10

Nijntje? Mijn kleinzoon van bijna 3 heeft het zo langzamerhand gehad met dit baby-knuffel-konijn. Een volwassen wethouder houdt zich nog bezig /speelt nog steeds met peuter/kleuter speelgoed Nijn? Het wordt al maar triester in dit land.
Zwakbegaafden, voorstanders van laaggeletterden en analfabeten claimen een podium.
Triest... Deze teloorgang van Nederland te moeten aanschouwen raakt mij diep....

appelvink | 30-04-14 | 01:00

De Duitse bevolking gaan massaal de straat op, als een soort burgerlijke ongehoorzaamheid!
Stemmen helpt niet, de politiek laat ons in steek! 40 Duitse steden doen al mee.
Europese burgers doe ook mee. ziviler-ungehorsam.org/
Facebook:https://www.facebook.com/events/501915496587344/

boze europaburger | 29-04-14 | 22:06

@frisenfruitig
Belangrijke zaken zoals Jeugdzorg naar waarheid zwart maken, en genadeloos onder vuur nemen?
Misschien als iemand nog even de gecensureerde namenlijst kan copy-pasten , om te voorkomen dat we die namen in een juridisch-onverantwoorde context plaatsen?

Eerst Jeugdzorg hoofdelijk aansprakelijk stellen voor familie-uiteenrukkend-onrecht, daarna Nijntje-dag vieren. Niet andersom.
Zeau, Dick Bruna zou het met me eensch zijn.

Kazig Stan | 29-04-14 | 21:52

Allemaal afleidingsmanouvres om het niet te hebben over echte belangrijke zaken en lekker niets te doen.

frisenfruitig | 29-04-14 | 21:14

-weggejorist en opgerot-

gruttepierdokkum | 29-04-14 | 21:10

Ken ook trouwens een meisje die aan de uva studeert, sociale wetenschappen geloof ik. Misschien zat zij ook wel op een van die boten met koningsdag. Vind het allemaal heel leuk voor die meiden dat zij een voorsprong zullen hebben met hun linkse gedachtengoed en opleiding, maar erger mij er altijd krom aan dat minder bedeelde meiden (vaak hetzelfde uiterlijk of zelfs mooier) letterlijk gaan lijden onder de verkeerde keuzes die gemaakt worden door de grote roze bril. Die kunnen niet vluchten.

de grote Anti | 29-04-14 | 21:01

@poeszje | 29-04-14 | 19:40
Je verklapt nu de volgende titel!

gedachtespinsel | 29-04-14 | 20:56

Zullen we het anders even over Internet Explorer hebben? Is de website van Geenstijl nog wel veilig? Nijntje en het beveiligingslek...

Commando Z | 29-04-14 | 20:56

"Volgens de klacht was de kans op zulke fraaie uitkomsten 1 op 508 triljoen. "
Alleen een totaalmalloot van een 'hoogleraar' sociale psychologie kan zoiets gebruiken als feit;Sense Creative! The Impact of Global and Local Vision, Hearing, Touching, Tasting and Smelling on Creative and Analytic Thought.
Ongelooflijk, wat een gare onzin;
Participants also “looked at the forest” after they had listened to the gestalt of a poem or after they were led to taste a balanced mix of cereals or to smell a balanced mix of aromas, whereas they “looked at the trees” when they focused on the details of a poem or when they focused on the specific ingredients of food or aromas.

Causa Sui | 29-04-14 | 20:54

Wat een stelletje azijnpissers zijn jullie. Waarom zou Nederland niet trots mogen zijn op zijn fictieve helden? Dick Trom heeft immers ook een standbeeld, Pietje Bell staat symbool voor het straatschooiertje met het gouden hart, Woutertje Pieterse heeft zijn eigen straat en in Zaandam hebben we zelfs een hele wijk straten die naar romanfiguren zijn genoemd.
Nijntje is een belangrijk exportproduct en hem mag best wel wat eer gegund worden. De naam van ons land wordt al genoeg door het slijk gehaald door types als Joran, Gordon en Van Baalen.

Boretti | 29-04-14 | 20:54

Nog maar eens Gerrit van der Linden alias de schoolmeester citeren:
Het verschil tussen ezels en geleerde doctoren
Zit hem niet in het verstand
Dan wel in de lengte der oren.

Polletje Piekhaar | 29-04-14 | 20:54

@Nederlanddraaitdoor | 29-04-14 | 20:09
@--sql error-- | 29-04-14 | 20:45
Nederlanddraaitdoor heeft wel een punt! OK, een puntje dan. De uva is een beetje ziekelijk links bolwerk. Maar amsterdammers (niet uva) zijn wel heerlijk recht voor de raap... dat dan wel weer....

gruttepierdokkum | 29-04-14 | 20:51

Nederlanddraaitdoor | 29-04-14 | 20:09
nee, jij bent slim..
Alle amsterdammers zijn/waren uva-studenten?
En alle studenten=links tuig?? je weet echt niet waar je het over hebt.

--sql error-- | 29-04-14 | 20:45

Ik snap de strekking van het verhaal niet. Is dit nu wat mensen met moeilijke brillen postmodernisme noemen?

Doldwaas | 29-04-14 | 20:42

Nijntje is zo lief.... Nederland is lief en nog steeds naïef.... heerlijk toch?

gruttepierdokkum | 29-04-14 | 20:40

Geen tijd voor die moeilijke dinegen Barby en Michael komen zo met een nieuw programma plus, jajaja daarna Royke Donders ook weer terug op de buis, toedeledokie !

Uw Verzekeringsadvis | 29-04-14 | 20:37

Er komt nog iets debielers aan: de Europese verkiezingen.

zwikkie | 29-04-14 | 20:36

Nanninga, hier past geen hoon:
Nijntje Pluis is een icoon
Iedereen weet dat gewoon
Waarom misgun jij haar die kroon?

Djong | 29-04-14 | 20:35

Nijntje en de verdwenen plusjes.

*Niet doen dick*

Mammeloe | 29-04-14 | 20:32

Eurotokkie | 29-04-14 | 20:17
Natuurlijk komen kinderen op de eerste plaats, economisch succes wil niet zeggen dat mensen er per definitie niet blij van worden.
Toch snap ik Annabel wel, in deze over de rand gedebiliseerde cultuur kan het lijken of het kindergebeuren erbij hoort.
Maar sommige van die kinderen worden Annabels, Ischa's, Bas Haring en Anouks.
Kinderen van anderen is ook niets.

Einde van de Domheid | 29-04-14 | 20:28

@ Eurotokkie 19:58

Jazeker, en ook in het Arabisch!

eerstneukendanpraten | 29-04-14 | 20:24

@In the morning! | 29-04-14 | 20:05
Het kudo systeem werkte nog redelijk. Nu is het inderdaad behoorlijk een dooie boel aan het worden. Tip @redactie/Burema. Geef Ambroos nog eens een contractje, en herstel de kudo's. Advies is geheel vrijblijvend uiteraard.

*lief naar Joris kijkt voor deze offtopic*

Shadow112 | 29-04-14 | 20:22

Zeg maar gerust dat de wereld af is. Heul veel mensen die op de koffieplantage zouden moeten werken, leven in weelde.. Overal criminelen met totaal disrespect voor (vooral witte) vrouwen, en een gezapig volk dat aan de (social) media gekluisterd zit. Acteurs en actrices worden de hemel in geprezen (let ook eens op het uiterlijk van de begeerde actrices, best wel wit hmm?) Aziaten met speelgoedgeweren en hackertjes die (witte) meisjes dwingen zichzelf te vingeren voor hun webcam. Oja, en nijntje is ook wit. Maar dat is wel schattig. Gelukkig zit nijntje niet in de porno en heeft ook geen webcam, maar wie weet komt dat nog.

de grote Anti | 29-04-14 | 20:21

Einde van de Domheid | 29-04-14 | 20:14

Vooral het laatste is van belang , wat kinderen hiervan vinden komt op de tweede plaats.

Eurotokkie | 29-04-14 | 20:17

ja analyse snijdt hout, maar de verjaardag van nijntje zal veel kinderen plezier geven/ geld in de staatskas brengen....

Einde van de Domheid | 29-04-14 | 20:14

--sql error-- | 29-04-14 | 20:06

Sint is ook maar import .

Eurotokkie | 29-04-14 | 20:12

Uv020= kweekvijver van PvdA-ers, D-66-ers, Groenlinkserts, anarchisme, krakers, bontkraagknuffelaars, millieugekkies, damschreeuwerts, open-deur-wetenschappers, "bLowen moet maugen-hersenlozen", frauduleuze genieën, "ik weet alles beter dan de rest-grachtengordel-vee" en bedenkerts van "hé, het parkeertarief in de duurste parkeerstad van Europa kan nog wel verdubbelt worden-mongolen". Echt geloofwaardig volkje, die UvA-afgestudeerden....

Nederlanddraaitdoor | 29-04-14 | 20:09

nou, geniet er nog maar van. Dit laatste stukje hollandse cultuur zal binnenkort ook gesloopt worden onder de noemer 'racisme': media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f4/a8/... .
Daarna zullen Jip&Janneke aangepakt worden omdat ze zwarten wegzetten als onaangepast en niet luisterend naar gezag.

--sql error-- | 29-04-14 | 20:06

Net als je denkt dat je broek al in z'n geheel onder je schoenzolen ligt, zakt ie weer af. Zwakbegaafde gemeentebesturen en kamerleden, het zou toch moeten wennen. En het went maar niet.

dedeurs | 29-04-14 | 20:05

Mirjam de Rijk is de partner van brandstichter/inbreker/terrorist/voormalig kamerlid Wijnand Duyvendak. Zelf bespioneert zij graag woningen van nietsvermoedende burgers met warmtecamera's. Naar mens dat denkt alles beter te weten.

Osdorpertje | 29-04-14 | 20:05

Weet je nog, toen Geenstijl spraakmakende onderwerpen benoemde en dat er dan honderden comments onder te vinden waren?

Goeie ouwe tijd :')

In the morning! | 29-04-14 | 20:05

X-es | 29-04-14 | 20:02

Niet zeiken.

Eurotokkie | 29-04-14 | 20:03

Oeps

X-es | 29-04-14 | 20:02

Op de foto met knorretje of Betje Big, wie wil dat nou niet.

CoffeePatch | 29-04-14 | 20:02

-weggejorist-

X-es | 29-04-14 | 20:02

Vind die Nijntje eigenlijk wel een soort van opwindend met dat korte rokje en die 2 op een falussie gelijkende witte dons oortjes. En dan DICK bruna. Ik ga ff douchen.

viridis | 29-04-14 | 20:01

-weggejorist-

X-es | 29-04-14 | 20:01

Niet zeiken Nanninga. Nijntje is wel van ons hè!

X-es | 29-04-14 | 20:01

eerstneukendanpraten | 29-04-14 | 19:54

liggen de aangifteformulieren tegen Dick Bruna al klaar ?

Eurotokkie | 29-04-14 | 19:58

universiteiten, studenten, professoren boeit voortgang van de mensheid en dat soort onnozelheid geen fuck. allemaal uit op makkelijk geld verdienen om uiteindelijk ergens in een warm land met een koud drankje op het strand te liggen. het liefst met een ondergoed model.

anuz | 29-04-14 | 19:57

roze_bril | 29-04-14 | 19:53

bedoel je eurofielen of andere communisten?

Worstjes | 29-04-14 | 19:55

Nijntje is véél te liev maar vooral véél te blank. Binnenkort krijgen we verplicht een regenboog-Nijntje door onze strot geduwd...

eerstneukendanpraten | 29-04-14 | 19:54

@TheseDays00 | 29-04-14 | 19:42
Nijn, nijn , nijnetynijnetynijn.
Zelfs Prince heeft er een nummer voor geschreven.
Cultuurbarbaar.

Jackanders | 29-04-14 | 19:53

Als je kijkt hoeveel gelovigen nog in het land rondlopen, kun je gerust zeggen dat we graag bij de neus/hand/in den aars genomen willen worden.

roze_bril | 29-04-14 | 19:53

*Schouders ophaalt en handdoek in ring gooien doet*

Carib | 29-04-14 | 19:52

Ik zou Nijntje doen, maar dit terzijde.

brutus68 | 29-04-14 | 19:51

Ik heb gehoord dat prinses Amalia elke avond een verhaaltje van Nijntje Pluis voorleest aan onze koning voordat hij naar bedje bedje gaat.

VanBukkem | 29-04-14 | 19:48

Hoogleraar gedragswetenschap misdraagt zich.

CoffeePatch | 29-04-14 | 19:48

Ik heb zelf een klein onderzoekje gedaan.
Nederlanders zijn zeer positief over de EU , 90% vind dat de EU goed werk doet en dat de Euro veel meer voordelen heeft dan nadelen .
Tevens geven ze dit kabinet Rutte een 8.5.

Eurotokkie | 29-04-14 | 19:47

TOTAALDEBILISERING! term van het jaar!

kaasfondue | 29-04-14 | 19:43

Maar op welke dag is Nijntje nou jarig?

TheseDays00 | 29-04-14 | 19:42

Neuqen iemand? Graag met condoom.

Plukkiehaar | 29-04-14 | 19:41

Nu is Dick Bruna internationaal gezien natuurlijk wel één van de, zo niet dé best verkopende Nederlandse auteur.

VanBukkem | 29-04-14 | 19:41

-weggejorist-

De Hoer van Babylon | 29-04-14 | 19:41

-weggejorist-

copywriter | 29-04-14 | 19:41

'maar de eigenaar van het merk vindt dat nijntje van de hele wereld is en niet van een stad in het bijzonder.' Bah ! Nijntje mag van mij NU naar Mars !

poeszje | 29-04-14 | 19:40

Ik herinner me nog 3 foebeltopics achterelkaar op een zeker webje..

Worstjes | 29-04-14 | 19:40

Hier past maar 1 reactie op: Hahahahahahahahahahahahaha

Kapitein_Koek | 29-04-14 | 19:39

-weggejorist-

poeszje | 29-04-14 | 19:36

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl