Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PANIEK OM ACCIJNS, POSITIE SAMSOM WANKELT

SAAAAAAAAAHmsom.jpgHet was GEENSTIJL dat donderdagavond al wist te melden dat er PANISCHE PANIEKSTRESS DES PANIEKDOODS in de coalitie heerst. PvdA-leider DIEDERIK SAMSOM heeft zijn hand overspeeld door IN WOEDE UIT TE BARSTEN tegen Crematoriumcoalitiegenoot ALEXANDER PECHTOLD over de MOTIE VAN WANTROUWEN tegen MINISTER PLASTERK. Anderhalf jaar heeft de voormalige GREENPEACE-ACTIVIST zijn EXPLOSIEVE WOEDE onder de VLEESPET weten te houden, maar dinsdag ONTPLOFTE hij en werd WOEDEND op de verkeerde persoon. Daarmee heeft hij de HELE COALITIE in DE GEVARENZONE gebracht, kopt DE TELEGRAAF VANMORGEN. In een WANHOOPSPOGING om het tij te keren probeert VVD-BLAUWHELM HALBE ZIJLSTRA via het SCHOOTHONDJE VAN DE MACHT, ook wel bekend als NRC HANDELSBLAD, de SCHULD bij de OPPOSITIE te SPINNEN door te suggereren dat de Kamer via de COMMISSIE STIEKEM al wél op de hoogte was van de METADATATAPS. Ondertussen keert de PVDA zich TEGEN DE PVDA: de Enschedese PvdA-wethouder (en oud-partijvoorzitter) Marijke van Hees wil ACCIJNSVERLAGING. Zij krijgt steun van SOCIAAL AKKOORD-CLUB VNO-NCW van BERNARD WIENTJES. Die moest wel, want zijn RIVAAL BIESHEUVEL van ONL maakt ook STAMPIJ. De ACCIJNSVERHOGING sloopt namelijk ondernemers in DE GRENSREGIO, weten ook de WEGENERKRANTEN. Alle VRACHTWAGENS tanken MASSAAL in het BUITENLAND. Dit leidt tot GROTE VERLIEZEN voor de SCHATKIST - zoals GEENSTIJL woensdag al schreef. Tot slot LIEGT minister TIMMERMANS over het keurige waterbedrijf Vitens en heeft LINKSE KUTMINISTER Liliane Ploumen een SPREEKVERBOD op dat onderwerp, mede gezien het DEBACLE rond CoolCat. KORTOM: Nota bene op VALENTIJNSDAG is de LIEFDE ERNSTIG BEKOELD in de coalitie. De Televaag weet het nu ook zeker: DIT IS SERIEUS, MENSEN. Ministers ASSCHER en DIJSSELBLOEM hebben zelfs alvast een BIJBAANTJE genomen. Het wordt een hele ONGEZELLIGE MINISTERRAAD vandaag. Later meer.

Reaguursels

Inloggen

Aaaaahhhh, gut o gut, al een klein kind waarvan
de lollie is afgepakt staat Pieperikke van de
Neo-Liberale meeheulerts (PVVDA) huilie huile
te doen aan de zijkant.
Boos op Arrogander omdat ie een motie van
wantrouwen indiende tegen Plaspiemel.
De tijd gaat dringen voor Pieperikke.
In Maart gemeenteraads verkiezingen en later
dit jaar verkiezingen voor de EU en dan is het
zo maar 2015 en komen de verkiezingen in de
tweede graaikamert weer in zicht.
Moet de PVVDA dan weer een Woutert Bosje cq
Cohennetje doen drie maanden voor de
verkiezingen ter "damage control" ?
Ik krijg toch steeds meer het idee dat
Plaspiemel de eer aan zichzelf wilde houden
maar dat er vanuit de PVVDA fors op hem in is
gepraat om dit vooral niet te doen gelet op
naderende verkiezingen.
En nu dreigt Plasgate in het kale smoelwerk van
Diederikke de ontploffen.
Heeft nog meer schade aangericht dan goed gedaan.
Erger nog, de Neo-Liberale Taliban van Mark
de Wegliegende Lullende Stropdas heeft nu wisselgeld.
Er komt dus een moment (en dat zal voor de PVVDA een
heel vervelend moment zijn) dat Mark Huftert dit
geld gaat inwisselen bij de PVVDA.
Naar ook blijkt wankelt de positie van Pieperikke
ook binnen de PVVDA vanwege de accijns.
LINK: www.geenstijl.nl/index2.html
Heeft VDD66 opheldering gevraagd over het rapport
dat Plaspiemel achter hield over corruptie
op de Bovenwindse eilanden.
Daarom zal Pieperikke ook bloedlink zijn op
Arrogander Peggolt.
Die laatste moet dus gewoon lekker blijven door
zuigen en dan implodeert de PVVDA vanzelf wel.
Dat zal me een mooi momentje opleveren.

Lenco | 15-02-14 | 10:22

En jahoor het weer PvdA P&W. Samsom krijgt weer alle gelegenheid om zich te profileren.

watazooi | 14-02-14 | 23:24

Didi was geladen, maar die blonde ex-Ajax zuiger heeft haar werk niet gedaan.

Dead Silence | 14-02-14 | 22:50

Als je geen stuk kunt schrijven zonder daarin minimaal 9 links te plaatsen, moet je je afvragen of je niet beter iets ander kunt gaan doen dan mensen op GS vervelen.

Haastigen Spoedt | 14-02-14 | 21:35

@Oktoberfest | 14-02-14 | 15:15
Zolang wegmetons hier de scepter zwaait zal het alleen maar bergafwaarts gaan, maar da`s logisch.

Slipsnifter | 14-02-14 | 18:41

Samson & Pechtold. Twee zogenaamd fatsoenlijke volksvertegenwoordigers maar in mijn ogen wegkijkende, slopende, verkwistende, miljardenwegsmijtende (lees EU), baas-in-eigen-land-wegsmijtende (lees EU) "personen". Er is een jaar of 20 geweest dat ik er onderbouwde zorgen over had, anderen wilden waarschuwen, kritisch wilden zijn maar die tijd is voorbij. Waarschuwen voor iets slechts, werkt blijkbaar niet. Wat blijft over ? Diegenen oprecht, intens en overtuigd gunnen waar ze voor kozen. Ik ben niet meer verbaasd over onevenredige misdaden door bepaalde groepen. Oplossing: ik gun de PVDA stemmer hun overlast. Ik ben niet meer geschokt door moorden. Oplossing: als D66 rechters recidivisten slap aanpakken dan leg ik me makkelijk neer bij overvallen, verkrachtingen en intimidatie door de vrijgesprokenen. Ik ben niet meer verbaasd als ik opsporing verzocht zie; ik gun de wegkijkers hun angst, onveiligheid en onrecht. Ben ik zo geboren ? Natuurlijk niet. Ben ik zo gemaakt ? Jahoor. Want juist een PVDA/D66/CDA/VVD hadden het jarenlang voor het zeggen hebben ons gebracht waar we nu met zijn allen zijn. Iets keihard aanpakken mocht nooit want het zou niet helpen. Mooi. Ik sta nu aan de linkse zijde: vrijspreken, wegkijken, 14e kans, ontkennen, vergoelijken. Want volgens de genoemde partijen is dat "fatsoenlijk". Vanaf nu is het: de wegkijker, de ontkenner, de sloper, de vervuiler betaalt. Dan maar zo...

Rest In Privacy | 14-02-14 | 18:25

landen zijn per definitie niet te regeren en zeker niet door halve zolen die er alleen maar zitten omdat ze 600 partijvergaderingen hebben weten te overleven.

Niet een van die figuren zou een dropstalletje 1 dag in de lucht kunnen houden zonder failliet te gaan en die moeten dan leiding geven aan een heel land.

Het enige wat de staat moet doen is politie en justitie en verder moeten ze zich ergens mee bemoeien.
De enige manier om te bezuinigen is enige honderdduizenden ambtenaren eruit flikkeren, er zijn tienduizenden vage overheidsclubjes die zichzelf bezig houden met zichzelf bezighouden, kunnen allemaal weg.

Wloddek | 14-02-14 | 17:41

Halbe Zeilstra haalt als voorzitter van de commissie Stiekem vanuit het niets de bestaande (publieke) opvattingen onderuit met: “De conclusie in de motie dat de Tweede Kamer niet is geïnformeerd, is een politiek oordeel. De motie kán per definitie niets zeggen over wat er wel of niet in de commissie voor de inlichtingendiensten is besproken, want dat is geheim.”

Om zich na die suggestie vervolgens weer achter de geheimhoudingsplicht van de commissie te verschuilen. Hou dan helemaal je mond maar ga jezelf niet verschuilend achter de staatsveiligheid bezig houden met partijpolitieke suggestieve uitspraken zo vlak voor de verkiezingen. Al die tijd rond Plasterk hield hij zich op de vlakte omdat er volgens hem überhaubt zo min mogelijk over deze onderwerpen moest worden gezegd en nu ineens wel.

Dan moet ook het gehele verhaal op tafel, onder ede binnen een parlementaire enquete zodat het volk zelf kan aanschouwen wie er werkelijk tegen hen staan te liegen. Dit gehuichel is een democratie onwaardig!

Ven1V1d1V1c1 | 14-02-14 | 15:26

Oskaar Blafzuur

Luchtfietserij dat problemen voorspelt, een regerende positie afstaat omdat deze niet het Nederlands belang dient (Catshuisoverleg), onafhankelijke onderzoeken laat uitvoeren over de roeptoeterij over de EU (rapport Nexit) en wel deelneemt aan debatten over kernbevoegdheden van het parlement (Baudet)??

Door wie wordt u betaalt om hier te zijn?

Oktoberfest | 14-02-14 | 15:25

Slipsnifter | 14-02-14 | 14:33 | + 1
Wat er in zit kunnen we eruit halen. Maar niet met de incapabelen aan het roer, blind navigerend op het sterren van het rode knuffelberenland of de dromen van de blauwe opiumpijp.

Oktoberfest | 14-02-14 | 15:15

-weggejorist-

Oskaar Blafzuur | 14-02-14 | 15:01

@sodeja | 14-02-14 | 14:10
We zijn een achterlijk sneu landje geworden door onze achterlijke en sneue kabinetten.
Met een goed bestuur was dit een tweede Zwitserland of Noorwegen.

Slipsnifter | 14-02-14 | 14:33

Dit is ook het teken aan de muur dat wij als Nederlands' onderdrukte bevolking een wapen in het arsenaal hebben dat wij alleen gezamelijk kunnen gebruiken.
Een referendum, hoe mooi en elegant een instrument van de democratie, wordt structureel geboycot en geblokkeerd. Dit ondanks de goede resultaten: zie Zwitserland of Noorwegen.
Wij hebben hier een ander soort van "Weapon of Mass Democracy": de portefeuille.
Het is tekenend voor de banaliteit van het huidige regeringsbestel dat zij alleen gevoelig zijn voor het geld en NIET voor de door hun slechts in woorden alom opgehemelde parlementaire democratie (zie EUburgerforumdebat). Hun misbruik van de betekenis "volksvertegenwoordiging" verhult met een flinterdun laagje vernis hun baantjes- en gelddrang.
Het nieuwe wapen kan door een betrokken advocatuur makkelijk aan het volk massaal worden overhandigd: een door duizenden zoniet honderdduizenden echte belastingbetalers weigering hun belasting af te dragen: een monetair referendum in de vorm van burgerlijk verzet, beschermd door het recht op bezwaar. Blijkbaar het enige waar wij, Nederlanders, de huidige politieke kliek mee kunnen sturen in deze "democratie" met haar "volksvertegenwoordigers".

Oktoberfest | 14-02-14 | 14:14

We zijn een achterlijk sneu landje geworden.
Daar hoort natuurlijk ook een achterlijk en sneu Kabinet bij.

sodeja | 14-02-14 | 14:10

Ik tank tegenwoordig E10 bij de Samson-pomp en doe m'n boodschappen bij Rutte-De Boer. Scheelt echt een hoop, betaal makkelijk 20 euro meer!

milky bar | 14-02-14 | 14:08

Rooie diesel is al een jaar afgeschaft, andere Euro landen leveren dit vrolijk nog wel aan zijn boeren, Nederlandse boer lacht z'n ballen uit de broek en rijdt samen met zijn hele familie nu zijn privé kilometers met zakelijk af te schrijven gewone diesel.
Metaalbedrijven hebben volop werk met het maken van extra tanks om onder de vrachtwagen te hangen die Luxemburg passeert.
Wat een prutsers daar in Den Haag.

gebrokenvleugel | 14-02-14 | 13:51

Als onze regering een bedrijf was geweest, was hij allang failliet! Iedereen was dan naar de concurrent gegaan.

MaVe_64 | 14-02-14 | 13:30

MaVe_64 | 14-02-14 | 13:16 Mee eens.

Iwmac | 14-02-14 | 13:28

Hoge accijns is alleen weer slecht voor de economie. Hogere brandstofprijzen worden door bedrijven weer doorberekend naar de consument, alles dus weer duurder, koopkracht omlaag.
Ik vind het toch zo'n dom zooitje in Den Haag... Enige waar zij zich blind op staren is belastingsverhoging, regeren is vooruitzien.

MaVe_64 | 14-02-14 | 13:16

wedden dat het vooral nederlandse bedrijven zijn die over de grens tanken?

Oskaar Blafzuur | 14-02-14 | 13:06

Die samsoms wordt ook met de dag enger, brrrr....

Slipsnifter | 14-02-14 | 12:53

Afgrond?... doe eens gauw een zetje geven.

gebrokenvleugel | 14-02-14 | 12:24

Waarom maken jullie mij steeds onterecht blij met de bijna val van het kabinet. Kappen of nu echt vallen.

doskabouter | 14-02-14 | 11:52

kereltje Pechtold met zijn uitgestreken tronie doet of zijn neus bloedt. D66 zou op dit moment niets liever zien dan dat het kabinet klapt, gezien de peilingen. Zo wordt het kabinet genomen door een crematoriumpartner die ze zelf hebben binnen gehaald.

Therapietje | 14-02-14 | 11:51

@ Raymond Reddington | 14-02-14 | 11:35

Zolang u met bezuinigingen minder uitgeven bedoelt en niet belasting verhogen ben ik het helemaal met u eens.

__dictatuur | 14-02-14 | 11:43

Lachwekkend verhaal weer! Wat een mooie soap weer. Nu terug naar de realiteit. Wat een kutzooi!!!!!!!!

Parelmoer | 14-02-14 | 11:39

totale paniek onder de weggevers

jan den hollander | 14-02-14 | 11:39

Als er dan een kabinet komt dat echt gaat bezuinigen dan zou het een zegen zijn. Nu staan de SP en PVV te roeptoeteren dat ze meer gratis geld weg willen geven.
Zorg maar eerst dat de staatsschuld opgelost wordt.

Raymond Reddington | 14-02-14 | 11:35

@Moi2 | 14-02-14 | 11:10 |
Juist!
Plus: De PVV is (net als de meeste Nederlandse burgers) tégen het Nederlandse lidmaatschap van de EU en wil (net als de meeste Nederlandse burgers) dat Nederland uit de EU stapt!
Een onlangs verschenen rapport heeft aangetoond dat dit Nederland inderdaad miljarden gaat opleveren!

KoninginWildemina | 14-02-14 | 11:32

Ho, wacht. Zei ik gister dat Samsom een narcist is? Dat neem ik bij deze terug, het is nog veel erger. Tante Wiki over anti-sociale (lol) persoonlijkheidsstoornissen:

De persoon past zich niet aan aan de sociale normen met betrekking tot wettig gedrag, wat blijkt uit het verrichten van handelingen die tot arrestatie (kunnen) leiden. [x]check

Misleiding, dat zich uit in herhaaldelijk liegen, het gebruik van aliassen of het oplichten van anderen voor persoonlijk voordeel of plezier. [x]check

De persoon is impulsief en maakt geen plannen voor de toekomst. [x]check

De persoon is snel geïrriteerd en agressief, dat zich uit in regelmatig fysiek geweld. [x]halve check, het eerste is meermalen bewezen, over het tweede is niets bekend

De persoon is roekeloos en veronachtzaamt de veiligheid van zichzelf en anderen. [x]check

De persoon vertoont voortdurend onverantwoordelijk gedrag, dat zich uit in een aanhoudend onvermogen om een stabiel werkgedrag te vormen of financiële verplichtingen af te handelen. [x]bonuscheck

De persoon kent geen berouw of spijt, dat zich uit door onverschilligheid of relativering als hij anderen geschaad, verwond of mishandeld heeft of van anderen heeft gestolen. [x]check

En dit geldt niet alleen voor Samsom. Het grote probleem van deze samenleving is dat we worden 'geregeerd' door geestelijk gestoorden en volslagen idioten. Dit is allang geen maatschappij meer maar een Sociopaatschappij.

o)+ | 14-02-14 | 11:16

Van Kamsteren | 14-02-14 | 10:56 | + 0 -
Welke "lucht fietserij" van de PVV?
PVV waarschuwt voor de islam en met hele goede grond.
Of ken jij wel een islamistisch land waar andere geloven gelijkwaardig worden behandeld?
-
"Luchtfietserij" wordt bedreven door partijen die ondanks dat de islam duidelijk geen multiculti wil en dat ook van de daken schreeuwt hun bevolking toch een multiculti met de islam door de strot wringt.
"Luchtfietserij" is de megaproblemen die natuurlijk(!) door zo'n multiculti veroorzaakt worden te ontkennen en zelfs onbespreekbaar te maken.
"Luchtfietserij" is om tegen iedere logica en realiteit in de islam als "cultuurverrijking" te
willen verkopen
En zo kan ik nog wel even doorgaan.
-
Ga de PVV niet van "luchtfietserij" betichten.
Zij laten al jaren zien heel wat realistischer te zijn dan alle partijen bij elkaar opgeteld.

Moi2 | 14-02-14 | 11:10

@Idontgiveafunk | 14-02-14 | 09:22
Politici maken meer kapot dan ze fixen. Waarom zouden ze? Als ze uberhaupt iets eens en voor altijd oplossen dan hebben ze morgen niks meer te doen... Zoiets heet baanbehoud. Bezigheidstherapie.

Phoenix the II | 14-02-14 | 11:09

@Godsammekraken | 14-02-14 | 09:22
GS, Doe es nieuwe poll opzetten!

Phoenix the II | 14-02-14 | 11:08

Word tijd dat we elke politicus een ster op hun vest naaien met daarop politica.

start de treinen, alle politici naar strafkampen.

GekkeDave | 14-02-14 | 11:04

laat het vallen...
aaaaa toeeeeee please laat het vallen!!!!

de beer van de meer | 14-02-14 | 11:00

Whahahaaaahaaha
(die rottige slappe lach)

Anijsblokje | 14-02-14 | 10:59

Het wordt weer eens tijd voor de Heren XVII! Het stuurloze schip moet weer op koers! De pakhuizen vol, en uit de EU!

Dakloze zonder krant | 14-02-14 | 10:57

De hebberigheid van deze regeringsclub is weer eens overduidelijk geworden.
Een korte termijn visie op het gebied van accijnsverhoging pakt verkeerd uit. Iedereen zag dit aankomen, doch dit kabinet niet.
Onder welke steen ben je dan vandaan gekropen, vraag ik mij in alle ernst af.
.
Zulke maatregelen kosten meer dan het oplevert (denk maar eens aan de vliegtax).
Als mensen de kans krijgen, ontwijken ze dit soort belastingen en geef ze eens ongelijk.
Ben gisteren nog even kort in Duitsland geweest, dan pas heb je in de gaten wat een (socialistische) steeldieven het hier zijn....

Ommezwaai | 14-02-14 | 10:57

Stel, stel beste mede-reaguurders, dit kabinet zou kunnen worden vervangen (door wat vaoor een reden dan ook). Welk alternatief zou er zijn? Een nog linkser beleid met de SP? Nog meer Europa met D66? Luchtfietserij met de PVV? Vlees-nog-vis CDA? Een mengelmoes van deze partijen met als enige smaak een zouteloze hap van besluiteloosheid met een snuifje lafheid?

Zeg het maar. Zo lang geen enkele partij het aandurft rigoureuze hervormingen door te voeren (o.a. belastingen, inkomen, vreemdelingenbeleid) verandert er niets.

Van Kamsteren | 14-02-14 | 10:56

SamSom en Peggold zijn er samen uit.

van_de_pot_gerukt | 14-02-14 | 10:54

Weet iemand of de woede-uitbarsting van Samsom ergens online staat? (Filmpje of zo?)

KoninginWildemina | 14-02-14 | 10:46

Waar is dat feestje, hier is dat feestje. Eat that, Spekman. Mwoah, zonder gekkigheid, dit is schone schijn. Even doen alsof je voor jezelf opkomt, je standpunten niet verkwanselt. En BOEM, in de peilingen weer stijgie, stijgie doen. PvdA-stemmerts zijn nou eenmaal klapvee. Ik had de ijdele hoop dat er dinsdag al iets zou gebeuren, maar de ijdelheid van Tapsterk was nog greuter!

Voordeursleutel | 14-02-14 | 10:42

Waar is dat feestje, hier is dat feestje. Eat that, Spekman. Mwoah, zonder gekkigheid, dit is schone schijn. Even doen alsof je voor jezelf opkomt, je standpunten niet verkwanselt. En BOEM, in de peilingen weer stijgie, stijgie doen. PvdA-stemmerts zijn nou eenmaal klapvee. Ik had de ijdele hoop dat er dinsdag al iets zou gebeuren, maar de ijdelheid van Tapsterk was nog greuter!

Voordeursleutel | 14-02-14 | 10:41

PVV wordt verweten het kabinet te hebben laten klappen omdat ze de veranderde afspraken niet wilde gedogen.
Zie hier het voor Nederland rampzalige gevolg wanneer 2 volkomen incompatibele partijen, om maar op het pluche te kunnen zitten, toch samen een kabinet gaan vormen.
Misschien goed voor de carrières van de betrokken politici maar rampzalig voor Nederland.
-
Geef mij dan de PVV maar.
Bij de PVV weet ik waar ik voor stem en ik weet dat ze hun best zullen doen om zoveel mogelijk achter hun beloftes te blijven staan.
Ik weet dat ze niet al hun verkiezingsbeloftes binnen 2 weken breken om maar op het pluche te kunnen zitten.

Moi2 | 14-02-14 | 10:41

Ik wil in de Randstad wonend compensatie van provincies die accijns kunnen ontduiken. Groningen, Limburg, etc., kom maar door met de schadevergoeding.

TheseDays00 | 14-02-14 | 10:33

Aan de oppositie de taak om dit kabinet ten val te brengen. In dat opzicht moeten er meer moties worden ingediend.

fritsspits | 14-02-14 | 10:33

Grote vraag is: door welke partij wordt Van Rossum betaald?

Polderdrama | 14-02-14 | 10:32

Elke keer mij lekker maken met nieuwe verkiezingen, ik trap er niet in! Net zoals die weervoorspellingen van jullie.

Koettoerk | 14-02-14 | 10:29

@goedverstaander | 14-02-14 | 10:09
Ben ik met je eens , maar ach landen zoals Spanje, Portugal, Griekenland en noem ze maar op trekken zich er ook geen reet van aan.

Ik ben het een beetje zat als Nederlandse burger uitgeknepen te worden ter meerdere eer en glorie van een paar omhoog gevallen korpsballen en salon socialisten.

Helaas is er niet echt een alternatief in de Nederlandse politiek aanwezig (en kom mij niet aan met een PVV die zo links is als de pest met zijn herverdeling en onzinnige plannen die niet gefinancieerd kunnen worden)

Corwin02 | 14-02-14 | 10:28

@kneuterzak | 14-02-14 | 10:24 |
Het nieuwe Dagje-Uit.

van_de_pot_gerukt | 14-02-14 | 10:27

Febofiel | 14-02-14 | 10:15 | + 0 -

Daarom wil men de stemcomputer ook weer terug.
Digitaal vervalsen blijft een stuk makkelijker te verdoezelen dan al die kruisjes corrigeren met witte lak.
Anijsblokje | 14-02-14 | 10:19 | + 1 -

100% .. stemcomputers NIET accepteren

(c)ZWITSUL | 14-02-14 | 10:20

Febofiel | 14-02-14 | 10:15 | + 0 -

Daarom wil men de stemcomputer ook weer terug.
Digitaal vervalsen blijft een stuk makkelijker te verdoezelen dan al die kruisjes corrigeren met witte lak.

Anijsblokje | 14-02-14 | 10:19

Al die Nederlanders die vooral in BE en D hun inkopen doen zijn in ieder geval wel goede Europeanen.

van_de_pot_gerukt | 14-02-14 | 10:18

Als deze gasten nou eens opflikkerden... Maar ja, deze rukkers weten dat zij nog ongeveer 3 zetels over hebben als er nu verkiezingen zijn.

NACademicus | 14-02-14 | 10:18

Hoop doet leven ,daarom mag je dit verhaal van Van Rossem hem vergeven.

dik van alster2409 | 14-02-14 | 10:18

aan de PvdA is de komende jaren niets meer te redden.. de VVD zou de stekker er zo snel mogenlijk uit moeten trekken, na het volk beginnen de ondernemers het gestuntel van Rutte II ook zat te worden.

(c)ZWITSUL | 14-02-14 | 10:18

Al jaren is het zo dat de Denen massaal (vanaf midden DK) in Duitsland inkopen. In Flensburg staan giga panden/winkels die vooral de Denen bedienen in hun aankopen. Men spreekt daar ook Deens. Men organiseert een familie/buren/bekenden aankoop en gaat met auto en trailer inkopen.
Dit kost de DK staat WEKELIJKS 1,3 miljard euro aan belastingopbrengsten. Het is niet meer terug te draaien.

duitse herder | 14-02-14 | 10:16

Laten we niet vergeten dat de PvdA al eerder slecht in de peiling stond voor de gemeenteraadsverkiezingen en dat Wouter Bos toendertijd de stekker uit de coalitie trok. Zou me niet verbazen als dat nu weer gebeurt.

Febofiel | 14-02-14 | 10:15

Ga naar huis prutsers van kabinet Rutte II en ga je zitten schamen in een hoekje!
En dan nu...... NIEUWE TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN!

kippevlees | 14-02-14 | 10:15

Tja, nieuwe verkiezingen.... helaas zal dat weer uitlopen op een flut regering, PVV zou eens verandering kunnen brengen in de gebruikelijke grijze duiven kippenhok in Den Haag, maar wat gebeurt er dan, PVV heeft niet genoeg zetels om te regeren, vervolgens wil niemand samen met PVV, en uiteindelijk krijgen we weer een combinatie van de gebruikelijke sukkels. Weer terug bij af dus. Jammer.

MaVe_64 | 14-02-14 | 10:15

-weggejorist-

Anijsblokje | 14-02-14 | 10:14

Ik krijg de slappe lach van dit kabinet

Anijsblokje | 14-02-14 | 10:14

@ Corwin02 | 14-02-14 | 10:06 |
Gaat een beetje lastig worden. Vooral omdat Nederland -als wederom braafste jongetje van de klas- zelf voor elkaar heeft gekregen dat landen die zich niet aan de begrotingsregels van het Vierde Rijk (EU) houden zware boetes krijgen opgelegd.

goedverstaander | 14-02-14 | 10:09

Lijkt verdomme de Telegraaf hier wel met all die HOOFDLETTERS in de text.

Neemt niet weg dat we nog steeds met een fors gat in de begroting zitten (onafhankelijk van wie het dan ook veroorzaakt heeft) welke gedicht moet worden.

Het vasthouden aan de 3% regel van Brussel doet meer kwaad dan goed en Nederland moet eens ophouden altijd het netste jongentje van de klas proberen te zijn.

Wat mij betreft kan dit kabinet met zijn liefde voor Brussel opzouten en komt er een kabinet dat eens denkt aan de burger en Brussel een dikke middelvinger geeft.

Corwin02 | 14-02-14 | 10:06

@ Zaniker | 14-02-14 | 09:54 |
Niemand stond te trappelen om na Rutte-I het stokje over te nemen omdat iedereen wist dat er ingrijpende en impopulaire maatregelen moesten worden getroffen. Maar dan wordt het regeren van dit land als een stuk speelgoed voor een klein kind. Ik wil het hebben. Niet om er mee te spelen maar ik wil niet dat een ander er mee speelt. Dit en om aan de machtspositie op allerlei niet-democratische posten met wel politieke invloed vast te houden.

goedverstaander | 14-02-14 | 10:04

Vergeet ook aub niet de subtiele voorzet van Wiegel inzake het plasterk rapport over de antillen bij BNR. De VVD is ook heel goed in het zagen van stoelpoten

zonder_moeite | 14-02-14 | 10:03

Ik geloof het pas als het op Joop.nl staat !!!

wielmoer | 14-02-14 | 10:03

Zouden we het dan toch nog gaan meemaken dat het hele zooitje naar huis wordt gestuurd? Ik ga vast wat bier koud zetten!

daatzel | 14-02-14 | 10:02

14 Februai 2012.
De dag dat het slechtste kabinet ooit viel.
*verder droomt en flesje ontkurkt*

Dostranamus | 14-02-14 | 10:00

De paniek in de politiek is niet mijn paniek. Er wordt dusdanig veel geschreeuwd daar in Den Haag dat ik het geheel al langere tijd niet meer serieus neem.

Rest In Privacy | 14-02-14 | 09:59

Zeg Greet doe even een spoeddebat aanvragen over het antillenrapport. Een extra zetje tegen de kleffe kliek kan geen kwaad...

NiceGuysFinishLast | 14-02-14 | 09:58

een grote show !
hopelijk kunnen we over een paar jaar zeggen PVDwie ??? nooit van gehoord

bas6460 | 14-02-14 | 09:58

BTW verhoging: netto minder belasting inkomsten door mindere bestedingen. Middenstand minder omzet dus ontslagen, sluitingen. Meer werklozen dus meer kosten voor overheid. Dan maar accijns verhogen. Een ezel stoot zich niet twee keer aan ...... Deze regering dus wel.

Zephyr | 14-02-14 | 09:58

@ Cuyahoga | 14-02-14 | 09:45 |
'Het beste kabinet sinds WO II' is uiteraard afkomstig van Bilderberg- en Poldermodel-trekpop Rutte. Die man draait schaterlachend de zuurstofkraan voor burgers en bedrijven dicht. Tot Wientjes hem op de vingers tikt.
Rutte heeft goed naar de commercie gekeken; de kracht zit in herhaling. Te pas en te onpas gebruikt hij deze uitspraak. In de hoop dat mensen het uiteindelijk gaan geloven. Net als 'sterker uit de crisis' als er weer een lastenverzwaring wordt aangekondigd.

goedverstaander | 14-02-14 | 09:58

Desastreus, dat is dit kabinet voor dit land, maar laten we ons niet in de maling nemen, Pechtold heeft strategische gegokt op een motie van wantrouwen naar Plasterk, dus, alle boosmensen die op de PvdA zouden stemmen zwemmen als gemakkelijke prooi in de fuik van D66, slinks of niet?

lanexxx | 14-02-14 | 09:56

Geert kom er maar in.

Rest In Privacy | 14-02-14 | 09:56

METADATATAP, het woord van 2014

Diepe Vuist | 14-02-14 | 09:54

@Jezus_Boeddha | 14-02-14 | 09:38

Het lijstje is uiteraard langer maar dat weet iedereen zelf wel aan te vullen vermoed ik. Of de vergelijking op gaat? Ik denk het wel: dit kabinet houdt krampachtig vast aan de macht, wetende dat de burgerij hen inmiddels spuugzat is.

Bovendien doet dit kabinet alles om maar te kunnen blijven plakken, desnoods ten koste van diezelfde burgerij, de burgerij die voor de kosten mag opdraaien en *inderdaad* de burgerij die zo stom is geweest dit stelletje non-valeurs en fraudeurs in het pluche te hijsen. Neemt echter allemaal niet weg dat het diezelfde burgerij is die aan deze tragikomedie een eind kan maken.

Door bijvoorbeeld niet meer in loze beloften te trappen.

Reinaert | 14-02-14 | 09:54

Een coalitie tussen de tegenpolen VVD en PVDA was sowieso al idioot. Het draait alleen maar om macht. Het feit dat het kabinet nog niet gevallen is, is te wijten aan de toegeeflijkheid naar elkaar toe van de machtswellustelingen Samsom en Rutte. Heel Nederland mag bloeden in deze graaicultuur als zij maar door kunnen gaan met hun machtsspelletje.

Zaniker | 14-02-14 | 09:54

Het is wachten op de komende verkiezingen, nog vier weken en vier dagen. Dat worden barre weken. Daarna barst de bom.

van_de_pot_gerukt | 14-02-14 | 09:52

Payback Time aka nieuwe verkiezingen, komt/komen steeds dichterbij!

LangeTijdGeleden | 14-02-14 | 09:50

Die zijn er in de 2 de kamer vanmiddag wel uit voor de vrijmibo.

van stampij | 14-02-14 | 09:50

Samsom op de pica lijkt zo weggelopen uit een Gumbah cartoon.

Willem VanDer Decken | 14-02-14 | 09:49

Tja, straks heeft hij niets meer, geen politieke functie, zijn vrouw had hij zelf al afgedankt en zijn nieuwe meisje houd ook niet van verliezers vrees ik. Denk dat actievoeren het enige is wat hij goed kan.

watazooi | 14-02-14 | 09:49

@goedverstaander | 14-02-14 | 09:47 |
Daarom gaat het in de Heimat ook zo goed, al die extra NL omzet erbij.

van_de_pot_gerukt | 14-02-14 | 09:49

De samenleving bestaat uit twee corresponderende vaten: Een deel verdient het geld, een ander deel geeft het uit. Door de balans te verstoren melden steeds meer 'geldverdieners' zich aan de kant van de 'geldverteerders', waardoor de geldverdieners nog meer belast worden, het niet redden en zich ook moeten melden bij de geldverteerders, enzovoort, enzovoort. Een dodelijke neerwaartse spiraal. We zijn al over het kantelpunt heen. De enige weg is naar beneden. Groei? Vergeet het maar. Die komt in de huidige situatie nooit meer terug!

chosenignorance | 14-02-14 | 09:48

Mocht ik vandaag nog een valentijnsbloemetje voor de wederhelft kopen dan doe ik dat bij een Duits tankstation, dat spreekt voor zich.

goedverstaander | 14-02-14 | 09:47

De heer SamSom beleeft niet bepaald zijn beste dagen, deze dagen.

van_de_pot_gerukt | 14-02-14 | 09:46

Het meest desastreuze kabinet sinds WO-II kent maar één 'toverwoord' en dat is 'lastenverzwaring'. Het wordt tijd dat die bewezen falende tactiek de heren en dames bewindslieden als een boemerang in het gezicht raakt.
De ministers- en stassenploeg bestaat -op een enkele uitzondering na- uit volledig incompetente figuren met geen idee van hun ministerie, met nul-komma-nul dossierkennis. Verder hebben ze geen flauwe notie van wat er onder de bevolking leeft, òf het kan ze niet schelen. Gezien de hooghartigheid waarmee ze op het pluche zitten gok ik op het laatste.

goedverstaander | 14-02-14 | 09:46

sja
het zat eraan te komen.
Over Rutte verbaas ik me ook dat hij constant zo'n achterlijk gezicht met dat zenuwachtig lachje kan opzetten, als hem een serieuze vraag gesteld wordt....
Er moet toch iets een sprankje van intelligentie inzitten...?
*Fox Mulder bellen doet*

Delfts Blauw | 14-02-14 | 09:45

'beste kabinet sinds WO II'
Wie heeft dat in godsnaam ooit verzonnen?
'broodje kaassouflé met pindasaus beste gerecht ooit'
'Kane beste rockgroep sinds 80-jarige oorlog'
'Eddy the Eagle beste schansspringer sinds Olympische spelen 1924'
'islam beste ideologie sinds bronzen tijdperk'
'Schubbekutterveen dames-3 beste voetbalelftal sinds WK 1930'

Echt, wie heeft die onzin verzonnen.
Dit is het slechtste kabinet OOIT.
Dus niet sinds WO2, nee het slechtste kabinet ever ooit!

Cuyahoga | 14-02-14 | 09:45

Gelukkig werkt het ambtenarenapparaat gewoon door als de politiek op z'n gat ligt. Het wordt tijd voor echte maatregelen, belastingverlaging..! En geen subsidie meer op stenen en cement.

stipjes | 14-02-14 | 09:44

Leve de EU met zijn dwingende regels.
Wat een verschil met pakweg 40 jaar geleden toen vrachtwagens die vanuit Nederland Duitsland inreden door de Duitsers gecontroleerd werden of ze niet "per ongeluk" te veel diesel in de tanks hadden.

BBmetR | 14-02-14 | 09:44

De PVDA wegvagen in Amsterdam... if only!

Boer in 020 | 14-02-14 | 09:43

Mooi. Hoeven we Maart maar één keer naar de stembus.
Gemeenteraads- en regeringsverkiezingen in één.

bas ooms53686289 | 14-02-14 | 09:43

Ohhh jee komt de ware aard van Samson naar boven een misselijk makend wannebe dictatortje man man wat ben je een zielig geval , want oh oh als je niet luistert naar god Samson gelukkig denkt bijna heel NL al van zak in de stront idioot .

rukkieduck | 14-02-14 | 09:42

Voor de zekerheid blijf ik maar even doorgaan met accijnsslopen door al mijn aankopen vanuit het midden van het land bij onze oosterburen te doen.

De t*fus met de enorme geldhongerbelastingdruk in dit land.

BedrijfsTijgerT | 14-02-14 | 09:39

Reinaert | 14-02-14 | 09:30 | + 0 -
Hitler, Pol Pot,Stalin, Honecker: mijn favoriete haatfiguren. Alleen mis ik Lenin en Trotski en Mao. En misschien Franco. Verder denk ik niet dat het huidige kabinet hiermee te vergelijken is. De mensen hebben zelf massaal op de vvd en pvda gestemd.

Rest In Privacy | 14-02-14 | 09:38

Je kan ze beter nog even laten zitten zodat na vier jaar heel Nederland weet dat het geen enkele zin heeft om Pvda te stemmen. De zure nasmaak die die deze rotte appels zullen veroorzaken is de beste les die je Nederland kan geven.

readbetweenthelines | 14-02-14 | 09:38

Waarom heeft een kabinet pas door dat ze stuurloos zijn als ze botsen?

DeSjaak1000 | 14-02-14 | 09:38

Dat Samson een bom durft te laten barsten, bij nieuwe verkiezingen krijgen ze amper een stem :)

Andre6327 | 14-02-14 | 09:38

Het feit dat Samson activist bij Greenpeace was geeft aan aan dat het een egocentrische lul is die direct naar (verbaal) geweld grijpt als hij zijn zin niet krijgt.
Het voor Linkse actiegroepen zo standaard "Wij hebben recht op en jullie hebben de plicht om..." egoïsme.
-
Voor mij staat lid zijn van een Linkse actiegroep gelijk aan lid zijn van een Nazi partij.
Ik heb nooit een verschil in de manier van werken kunnen ontdekken.

Moi2 | 14-02-14 | 09:37

Als het kabinet een beetje opschiet met vallen kunnen ze misschien de niewe verkiezin nog samenlaten vallen met een van de 2 verkiezingen die in het verschiet liggen.

janEnrika | 14-02-14 | 09:37

Spannond!
Maarre....
Wordt er nog geneukt vandaag, of tog maar nie?

MyCatIsDoingThis | 14-02-14 | 09:37

Dit kabinet kan me niet genoeg panikeren.

Bolesmales | 14-02-14 | 09:35

Een wankelend kabinet net nu de media weten te melden dat het sterke beleid van dit kabinet zijn vruchten begint af te werpen: de economie trekt weer aan!! Hahahhahahahahhahhahahahahahahhahahahahahahahahha! Lutsers!

DeSjaak1000 | 14-02-14 | 09:35

Tijd voor Mariëtte Hamer!

Jerolimo | 14-02-14 | 09:34

Nota bene op Valentijnsdag? Die arme Rutte is vandaag jarig, joh. En dan deze shit, arme man.

Kuch.

Art Vandelay Ultor | 14-02-14 | 09:34

Die kortzichtigheid van de PvdA ook, alsof je dit niet van mijlenver had kunnen zien aankomen... En ze maken dezelfde fout met hun wietlegaliseringspleidooi. Maak van Nederland een wietwalhalla temidden van landen waar het verboden is, en de grensgebieden stromen nog verder vol met drugstoeristen. Wat weer een stimulans voor de criminele wiettelers is om er een schepje bovenop te gooien - zij kunnen tenslotte veel goedkoper produceren dan een legale teler die belastingen en premies moet betalen.

Accijnzen verhogen? Alleen als de omringende landen het ook doen. Wiet legaliseren? Prima, maar alleen als de omringende landen het ook doen. Zo simpel kan het zijn.

Professor Superhirn | 14-02-14 | 09:34

Eindelijk dondert het op drijfzand gebouwde imperium van voormalig milieu-redder, zure regen zoetmaker, dode boom reanimator en dwars streep breedbek kikker knuffelaar vleeschpet Didi in.
.
Nu nog hopen dat het doorzet en afwachten op de verkiezingen of men nu echt definitief klaar is met deze onder valse socialistische vlag opererende farizeeën.

pluizigkroeshaar | 14-02-14 | 09:34

OK dan, omdat het niet genoeg gezegd kan worden:

Ploumen, linkse kutminister
Ploumen, linkse kutminister
Ploumen, linkse kutminister

En jij ook fijne Valentijnsdag gewenst, Liliane Ploumen, linkse kutminister...

eerstneukendanpraten | 14-02-14 | 09:33

Het beproefde scenario om aan de macht te blijven, allemaal komedie vlak voor de verkiezingen om de indruk te geven dat het niet 1 incestueus dichtgemetseld zooitje is van de regimepartijen VVD PvdA CDA D66 GL CU en SGP en dat er wat te kiezen valt.

Gaat helemaal niks gebeuren, hoogstens wordt Samson gewisseld met zijn kloon Asscher en verdwijnt hij richting wachtgeld en een lucratief staatsbaantje elders.

Stempt Geert, zou ik zeggen.

Wloddek | 14-02-14 | 09:33

Dus geen valentijnskaartje in het kluisje van Samsom?...

Burgertrutje | 14-02-14 | 09:33

De gehele politiek liegt alles bij elkaar op tv tijdens de verkiezingen en breekt dus daarna alle beloftes. en nu opeens mag het niet meer?? :P zielig voor Plasterk

Dutchie85 | 14-02-14 | 09:30

Dit kabinet kan al lang niet meer rekenen op steun van de burgerij maar blijft desondanks 'keurig' aan het pluche plakken. Daar waar 'wij' de mond vol hebben over - en het bezwerende vingertje heffen naar - andere landen waar zulks geschiedt nemen 'wij' het zelf ook niet zo nauw met de grondbeginselen van de democratie, want ééns gekozen is 'de rit uitzitten' - of dat het land onderwijl ten gronde richt is irrelevant, het pluche is democratisch verkregen en zal desnoods met ondemocratische middelen bezet gehouden worden.

He 'beste kabinet sinds WO II' heeft een democratisch mandaat gekregen voor een termijn van vier jaar en tracht die termijn vol te maken - desnoods met ondemocratische maatregelen. Daarmee zijn Rutte en Samsom dus niets meer of minder dan Hitler, Pol Pot, Stalin, Honecker en noem ze maar op, maar dan met een parttime mandaat.

Dat het land ondertussen naar de kleaudten gaat boeit niet.

Democratie is een feestje! My ass.

Reinaert | 14-02-14 | 09:30

het is vandaag faal-accijns-dag, dus hub naar de bloemenwinkel rennen om Diederikje een rode roos terug te geven.

1,2,tja,tja,tja | 14-02-14 | 09:28

De horror, een kabinet van D66, CDA en SP aan de macht. Of dacht u nu echt dat er Wilders I enige kans van slagen had?
Liever slechte politici die kleine slechte besluiten nemen, dan van die partijen die lekker idealistisch bezig willen zijn. www.noties.nl/v/get.php?a=peil.nl&...

kapotte_stofzuiger | 14-02-14 | 09:28

Yadayadayada. Allemaal voor de bühne, als het er op aan komt zullen ze elkaar, in naam van de EU, nooit laten vallen.

Afgeschminkte Bassie | 14-02-14 | 09:28

Ik verdien 20 euro per tankbeurt in Duitschland, Super plus is 1,53 hier dus 1,84

van_de_pot_gerukt | 14-02-14 | 09:28

Komt nooit meer goed.

jasser | 14-02-14 | 09:27

Vanwaar dat gehoofdletter? Word er zenuwachtig van.

Bixier | 14-02-14 | 09:27

Ah mooi. Dinsdag weer debat op Samensterk24?

Klaus Herzog | 14-02-14 | 09:26

Einde PvdA enne.... met dank aan Alexander Pechtold, toch.

Musset | 14-02-14 | 09:24

Jeetje, bijwerkingen van Faalentijnsdag denk ik.
Niemand houd van Samson. Arme jonguh.

Yabadabedoe | 14-02-14 | 09:24

Wat een geschreeuw, Van Rossum.

steven paul | 14-02-14 | 09:23

Ik kan niet wachten...

Ommezwaai | 14-02-14 | 09:22

Samsom maakt meer kapot dan je lief is, begin er niet aan.

Idontgiveafunk | 14-02-14 | 09:22

Verkiezingen! Nu!

Godsammekraken | 14-02-14 | 09:22

Zoveelste aandachts-showtje dat eindigt met de bekende glas, plas, was.

James Lastig | 14-02-14 | 09:21

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl