achtergrond

Geenstijl

GODVERDOMME <s>FEEST</s> FAAL GODVERDOMME!

Zet God op de pot / stop de profeet maar in je reet / en dans voor het vrije woord / en als je dan wordt doodgeschoten / heb je van dit lied genoten / de een die wordt verdreven / de ander wordt vermoord / hiep hiep hoera het vrije woord / Christenhonden geitenneukers iedereen doet mee / Jezus en Mohammed op een openbare plee / nee ik mag niet kwetsen mijn excuses en ik zal / voor straf me laten pijpen door de wijven van halal / Het vrije woord gaat nooit verloren / al vliegen de kogels om je oren / maar als zo'n baard me dood wil schieten hoop ik dat hij mist / want ik ben een bon vivant ik ben geen zelfmoordterrorist / Je bent moeilijker te raken als je bereid bent af te slanken / in die zin had van Gogh het allemaal aan zichzelf te danken / Zet God op de pot / stop de profeet maar in je reet / en dans voor het vrije woord / en als je dan wordt doodgeschoten heb je van dit lied genoten / de een die wordt verdreven / de ander wordt vermoord / hiep hiep hoera het vrije woord / hiep hiep hoera het vrije woord / hiep hiep hoera het vrije woord.
Hoofdelijke stemming in de Eerste Kamer voor de afschaffing van het verbod op godslastering nu op VLOEKEN24. Als de wet geschrapt wordt, is dat overigens niet dankzij de huichelaars van VVD & PvdA, die kwetsgevoelige geloofsgekkies vanwege de christelijke coalitiebelangen in de achterkamertjes alsnog willen beschermen. Smalende mustread bij de heidense Hafid Bouazza.
Godverdomme: Deze motie van de huichelachtige lafbekken van VVD en PvdA is aangenomen (mede door D66) om artikel 147 in aangepaste tekst onder te brengen in artikel 137. Daarna is artikel 147, het verbod op smadelijke godslastering, geschrapt met 49 vóór en 21 tegen. Dooie mus, want binnenkort via artikel 137 dus gewoon weer verboden te vloeken.
D66 Dit is dus wat er aan de hand is met artikel 147 en 137. Keurig verwoord door @GerardSchouwD66.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.