Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Trending: willekeurig mensen in elkaar beuken

itsaknockout.jpgWat een weekend, mensen. Aan de lopende band worden er willekeurige mensen om niks totaal de vernieling in gebeukt door groepjes jongens. Steeds maar weer. Een 22-jarige Udenaar in het dorp Zeeland werd het slachtoffer van de bloedlust van een groepje jongeren: "De man werd geschopt en geslagen totdat hij bewusteloos raakte. Het slachtoffer hield aan de mishandeling onder meer een gescheurde oogkas, ernstig letsel aan de neus en een hersenschudding over." In Roosendaal is een 16-jarige jongen van zijn fiets gesleurd door vier bloedhonden en op de grond kapot getrapt. Een dag later overkwam een andere 16-jarige jongen op hetzelfde fietspad hetzelfde lot, alleen waren er toen vijf jongens bezig met hun lichamelijke sloopwerk. Ook in Eindhoven is een fietser van zijn fiets af getrapt deze ochtend en op de grond verder bewerkt. En ook in Assen was het raak. Wat de fuck, mensen? Waar komt deze uitbarsting van zinloos, willekeurig en gewetenloos grof geweld toch vandaan? Is het Amerikaanse "Knock Out Game" inmiddels overgewaaid naar de Nederlandse straten? Een 'spel' waarbij jongeren willekeurig iemand met één harde klap bewusteloos proberen te slaan en de boel op film zetten. Happy Slapping Gone Wild, zeg maar. Inmiddels met doden tot gevolg. Lopen er ook door de Nederlandse dorpen en steden roedels hondsdolle bloedhyena's rond op zoek naar kwetsbare individuen die ze zonder genade op een millimeter na het leven uit slaan en schoppen? Daar begint het wel op te lijken. Even buiten het feit dat je een ongehoorde kneus bent als je met een groepje zomaar willekeurige eenlingen kapot durft te slaan, lijkt het sinds de beruchte kopschoppers van vorig jaar wel alsof allerlei randdebielen auditie proberen te doen op CCTV-camera's voor de rol van Kopschopper van het Jaar. Bah. Haat aan dit soort parasieten. We hopen dat Sinterklaas jullie allemaal een gebroken nekje geeft dit jaar.

Reaguursels

Inloggen

Die supermathijs en z'n holmaat bakito hebben samen de domheid uitgevonden en verbeterd. Of was supermathijs nou de holmaat van bakito?
Wie weet het...

niksneem | 25-11-13 | 17:28

mental K
Natuurlijk is het geen vergelijk. Het was alleen maar als voorbeeld bedoeld. Er was geen medelijden met dit soort knapen in de jaren 50. Ook al was het vergrijp in verhouding met dat donkergetinte tuig nihil. Maar toch.... Eens wordt er begonnen met klerezooi trappen. En daar gaat men de fout in. Iedereen loopt er met een boog omheen. Maken zich uit de voeten.De politie maant tot ander gedrag op vooral vriendelijke toon. Dat weten die etters. Zo gaat het steeds verder. Roven maar, moord maar, krijgen toch geen straf. Als iemand het waagt om een vinger uit te steken naar de dader wordt dit aanhangig gemaakt. Het is dan ook zaak om ze gelijk met dezelfde munt terug te slaan.Zonder getuigen. Ik heb misschien makkelijke praten want inderdaad heb ik diverse vechtsporten gedaan.En ik heb altijd iets bij me om me goed, zeer goed te verweren.

mail | 25-11-13 | 12:41

@Supermatthijs | 24-11-13 | 20:41
Domweg..... dat zal je wel lukken.

Veel Vaak | 25-11-13 | 11:11

Gisteren weer gezien hoe goed de Marokkaanse jeugd zich gedraagt. Misdraagt bedoel ik dan. Kleine kinderen omver lopen bij winterwonderland in Hoofddorp waar sint even te zien was. Iedereen gedraagt zich in deze drukte normaal maar deze strontvliegen lijken wel blind of doof want die duwden zichzelf overal tussen door en zoals ik al zei de peuters vielen om een vader die er wat van zei had gelijk een groep om zich heen staan. Ik heb direct een foto gemaakt van een paar van deze jongens. Waarom waarom was hun reactie. Toen zei ik dat ze nog heel even de tijd hadden om op te rotten. Ze meenden daar ook te mogen zijn wat waar is natuurlijk. Toen was het al te laat en greep een groepje wat het al een tijdje had zien gebeuren in en hebben met een paar rake klappen deze gasten eruit gemept. Later kwam de politie nog ter plaatse en die hebben die jongens die buiten stonden gevorderd het terrein te verlaten wat ze met het nodige gekanker deden.

Veel Vaak | 25-11-13 | 11:02

@CornholioNL | 24-11-13 | 19:47
High Ten !!!

Veel Vaak | 25-11-13 | 10:55

Jaren terug op het Chasseveld in Breda, zo'n 100 mtr vanaf het poliiebureau.. 5 licht getinten, van 12 tot 17 jaar schatte ik... Oudere dame van in de 60 lag op het zebrapad en deze 'lieve' kinderen schopten hard op haar in. Er knapte iets in mij en kan mij enkel herinneren dat ik met 2 van die kudt ventjes in het politiebureau stond.
Mijn verhaal gedaan en toen ik buiten kwam, stonden daar minstens 30 mannelijke familieleden. Uiteraard kreeg ik allerlei verwensingen naar mijn hoofd en 2 agenten moesten mij echt tegenhouden om de grootste schreeuwert niet te lijf te gaan. Blijkbaar was ik nog zo pissed!
Achteraf hoorde ik dat enkel ik en een andere man iets deden en er een enorme kring 'kijkers' omheen stonden. Ook had ik een paar tikken uitgedeeld, dit voelde ik de volgende dag aan mijn knokkels.

Een vriendin van mij is onlangs tijdens het hardlopen overvallen door 3 lichtgetinte en gelukkig heeft zij zich los kunnen rukken. Echter durft ze nu niet meer te hardlopen...

Ik (vrouw) vind het erg (net als velen) dat bijna niemand ingrijpt. Ook dat die kudtlui zo gluiperig in het geniep met meerdere iemand in elkaar slaan en het verbaal niet aankunnen.
Tegenwoordig fiets ik dan ook met een zware fietsketting in mijn hand. Mij krijgen ze niet.

Annoying | 25-11-13 | 10:28

@gutgutgut. Proefondervindelijk er mee leren omgaan is toch niks mis mee..??

Kees Knetter | 25-11-13 | 09:11

mail | 25-11-13 | 08:57 | Dit gebeurt nog steeds, mail, maak je geen zorgen. Het is alleen geen goede strategie tegen de bloedhonden van nu, ze komen in groepjes, zijn gefocussed op onze zwakkeren, en laten zich niet eenvoudig verjagen. Niet vergelijkbaar met een glurende postbode.

mental K | 25-11-13 | 09:09

Lijkt me tijd om hier hard tegen op te treden als overheid voordat mensen geen andere optie zien dan zichzelf te bewapenen hiertegen...

Dit soort jongens openlijk keihard straffen door ze fysiek af te matten (hard en zwaar werk) en daarbij te vernederen tot op het bot !

1,2,tja,tja,tja | 25-11-13 | 08:59

Vroeger was het echt niet vreemd als je , (nadat iemand jou lichamelijk iets had aangedaan), er op los timmerde. De politie kwam gewoon niet te pas.
Voorbeeldje;
Wij hadden een gezin met 5 dochters.
Een man was zo ziek om rond ons huis in de avond te gluren naar binnen. Hij wachtte ook vaak tot een van ons thuis kwam of wegging om dan vervelende teksten te uiten.
Mijn vader werd dit gedrag zo zat dat hij, samen met een buurman die ook 3 dochters had, hem in het donker opwachtte en hem helemaal in elkaar heeft geslagen.
Deze man heeft 3 maanden niet kunnen werken vanwege de blauwe plekken. Wij weten dit omdat het een postbode bleek te zijn van het verdere dorp. Het zal voor vele niet de juiste oplossing zijn in deze huidige tijd maar geloof mij, we hebben hem nooit meer gezien. De tegenwoordige slappe houding van mensen zorgt ervoor dat dit gajes hun gang kan gaan en blijven gaan.
Vroeger werd in Rotterdam bij de politie onder in het gebouw ook op een andere manier even "gesproken"met dit soort tuig.Nu is men verplicht om eerst de fluwelen handschoenen aan te doen en een kopje koffie aan te bieden. Mensen, het wordt tijd dat we on zelf weer gaan verweren. Neem bijvoorbeeld een paar karatelessen, zelfverdedigingsles of judoles als je denkt dat het je niet goed af zou gaan. Natuurlijk kun je niet altijd ingrijpen maar toon allen eens wat meer lef.

mail | 25-11-13 | 08:57

Voorlopig heeft dit geen prioriteit. Politie is te druk met burgers bekeuren die zonder licht fietsen. Dat levert immers gegarandeerde boete euros op - en is quotum technisch dus een interessanter vorm van 'voor veiligheid zorgen'.

Resten twee alternatieven: jezelf bewapenen en knokploegen. Beide zijn m.i zeer legitiem, maar zullen door de gevestigde orde tot de laatste snik bestreden worden. Je zou nog kunnen pleiten voor meer cctv, maar 1) de vraag is of een d66-rechter dat als bewijs accepteert en 2) je kunt nooit elke vierkant meter bewaken.

Shareholder II | 25-11-13 | 08:14

Alleen met het enige verschil dat er al een gast in de VS is opgepakt en er zeker en vast niet afkomt met 21 uur schoffelen !

prof Nice | 25-11-13 | 04:01

Heropvoedingskampen in Siberië van Poetin huren.
Dienstplicht ont-opschorten.

De propaganda, pardon de pr, pardon de reclame houdt eeniegenlijk een beeld voor van hoe men succesrijk en puurpoenig-rijk behoort te zijn om een gelukkig mens te wezen. Niet datgene wat bent telt, maar datgene wat je hebt, dat is belangrijk, dat is de boodschap.

Als dat kapitalistische beeld maar lang genoeg in de koppen van geestlijk wat zwakke broeders wordt geramd, dagelijks, dan draagt dat mede bij aan sociaal onaanvaardbaar gedrag. Menig jongeman ziet zichzelf, al dan niet bewust, als een loser, die niet krijgt waarop hij recht meent te hebben. Dat gaat aardig fout. Dan werken alleen harde redresserende middelen, want verloren generaties zijn niet meer terug te krijgen op het normale pad. Zie eerste alinea.
Salut! Evocatus

Evocatus | 25-11-13 | 03:32

Dit soort dingen doet me terugverlangen naar een tijd dat de overheid er naar streef om dingen efficiënt en gestroomlijnd te regelen, ambitie en talent hoger werd ingeschat dan een stapel papierwerk, en agent een gerespecteerd beroep was omdat bromsnor over het algemeen wist wanneer het bonnenboekje, en wanneer de lange lat te hanteren.

Kunnen we gaan zeiken over misplaatste nostalgie, maar je gaat me niet vertellen dat mensen dit vroeger konden doen zonder daarna de rest van hun leven keien te moeten breken. Niet vanuit het oogpunt van straf, of moraliteit, maar omdat de maatschappij beter draait als dat soort malloten er nooit meer aan deelneemt.

Piet van het Padje | 25-11-13 | 02:20

Kees Knetter | 24-11-13 | 22:24 |
En hiermee sluit jij je aan bij de rest van het tuig.
Je bent knetter, oh maar dat wist je al.

gutgutgut | 25-11-13 | 01:03

http://joostniemoller.nl/2013/11/raciale-rellen-op-scholen-in-gelderland/

Nog even .......................

hero_of_heaven | 25-11-13 | 00:56

Misschien zouden de rechters eens om tafel moeten gaan zitten.
Blijkbaar stelt de strafmaat in Nederland zo weinig voor dat je dit gerust kunt doen!

Weet je vroeger waren we bang voor de politie had je respect voor de meester. Je zal de rechter als meest geachte en wijze man die oordeelde, hij sprak recht.

Ik zie de rechter anno domino 2013 als een grote eikel, vaak een rode rakker. Een veel te sociaal figuurtje. Kortom gewoon een grote zak.
Hij verdient geen respect.
Ja OK als een zaak dient doet iedereen mee met het belachelijke theater van de rechtszaal.

Geloof me: als ik er al zo over denk... zullen miljoen er veel minder respect voor hebben!

Mega Mindie 2 | 25-11-13 | 00:34

Omdat deze dingen meer in het nieuws gerapporteerd worden betekent niet dat ze meer voorkomen. Cijfers graag voordat er conclusies volgen.

zieke hondt | 24-11-13 | 23:58

Ik ga nu al, preventief, in hoger beroep

12pints | 24-11-13 | 23:54

Wat Flink Ployd | 24-11-13 | 20:43 zegt.

Kees Knetter | 24-11-13 | 22:41

@ Supermatthijs | 24-11-13 | 20:08 |
Ik hoop dan dat ze jou binnenkort ook een tikje geven... (tot bloedens toe je kop in elkaar beuken).

Kees Knetter | 24-11-13 | 22:24

- Man 18-25jaar
- lengte 1.80 ongeveer
- licht getinte huidskleur.
- zwart haar vrij lang met gel achterover gekamd lengte tot over zijn oren.
- sprak gebrekkig Nederlands.
- donkere fleece jas
- zwarte glimmende waarschijnlijk joggingbroek

Standaard signalement na elk weekend

doetiegewoonFF | 24-11-13 | 22:16

En onze lutser-rechters doen nog alles af met een taakstrafje.

sodeja | 24-11-13 | 22:14

@ Bakito | 24-11-13 | 20:24

Meer context aub.

Deze woorden binnen hun zinnen graag... anders zijn het slechts een paar woorden...

solidstate | 24-11-13 | 22:12

Ik hoop altijd zo dat dit soort mensen een verkeerd persoon treffen, als in iemand die ook daadwerkelijk terug kan vechten. Maar helaas, dat lijkt nooit het geval te zijn.

geensteelo | 24-11-13 | 21:50

-weggejorist-

Quinsy | 24-11-13 | 21:45

Ach, dit is gewoon een stukje Nederlandse cultuur en dat moeten we niet van ons laten afpakken !

Toch?

Quinsy | 24-11-13 | 21:44

Kunnen die gasten dit spel niet onderling en met elkaar spelen?

De Badtegelzetter | 24-11-13 | 21:42

Tijd voor een crisis. We zijn verworden tot een decadente samenleving die uit verveling niets anders meer weet te doen dan extremen op te zoeken. Dat resulteert in uitspattingen van geweld, overal sex, lamlendigheid en noem maar op.
Daar gingen uiteindelijk alle grote beschavingen aan ten onder.

deministerpresident | 24-11-13 | 21:40

Politie gaat actiever op snelheid op de snelweg controleren om de daders te vinden...

funkyd | 24-11-13 | 21:25

Een gozer werd ook slachtoffer van deze stomme nieuwe trend, hij werd neergeslagen maar trok zijn pistool en schoot de dader neer en zit nu in de cel. www.liveleak.com/view?i=831_1385140376...

Necramonium | 24-11-13 | 21:05

Biersnuiver | 24-11-13 | 20:59 | + 0 -

Eens, een verstandige en nuchtere blik op de zaken. Verzet me alleen soms tegen figuren die hier weer zonder goede redenen de multiculti de schuld geven. Alsof er geen misdaad was voordat die hier kwam.

Supermatthijs | 24-11-13 | 21:04

Laten we eerst eens stoppen met het subsidiëren van vechtsporten voor onze kansenpareltjes.

Schietmijmaarlek | 24-11-13 | 21:02

@Fatwabuster | 24-11-13 | 20:21
Zwart werken bij de chinees zeker.... druk met katjes en ratjes roosteren vandaag?.... ;-)

lekker èèn van de weinige bevolkingsgroepen die het beter dan goed doen, afzeiken.
Net als op de basisschool met die linkse juffen,.. "hankie pankie shanghai" mag wel,.. Maar owee als je de waarheid over moslims zegt.

Solomon | 24-11-13 | 21:02

@Welles! Nietes! | 24-11-13 | 21:00 | + 0 -
Inderdaad, heeft niks met de PVV te maken, eerder met het in stand houden vertroetelen en binnenhalen van de hersenloze onderklasse.

carramba | 24-11-13 | 21:02

Alle idioten hier in de panelen die dit wijten aan PVVers of Wilders hebben weer een stok gevonden om hun eigen agressieve verbale haat naar de PVV en wilders te spuien,terwijl ze eraan voorbij gaan dat dit fenomeen in Amerika (waar anders)is ontstaan als de overtredende trap van het zogenaamde happy slapping.
Maar ja.. als je je eigen haat niet fysiek kan kanaliseren doordat je een zelfverzonnen hogere morele standaard hoog te houden heb als zelf benoemd guthmensch,ga je wel verbaal los op PVVers. Gewoon omdat het kan.. net als die gekken die random iemand zonder reden in elkaar beuken.

Welles! Nietes! | 24-11-13 | 21:00

de Voorzittert | 24-11-13 | 20:54 |

Het zijn net wijven...

CornholioNL | 24-11-13 | 21:00

Laat je niet opnaaien door dit soort berichten. Er wordt niet meer mishandeld dan vroeger, de berichtgeving is simpelweg completer en toegankelijker.
Leven in angst is een keuze.

Biersnuiver | 24-11-13 | 20:59

Heerlijk land is het toch ook geworden. Schop iemand helemaal of bijna het hiernamaals in en er gebeurt helemaal niets. Zeker niet als het ook nog eens op video is vastgelegd. De anti-maatschappij mensen en vvd/d66/pvda-rechters zien het.... en vinden het allemaal helemaal prima. Zum kotsen.

harry poster | 24-11-13 | 20:59

de Voorzittert | 24-11-13 | 20:54

Wat betreft Bakito en Supermatthijs ben ik het met je eens.

brutus68 | 24-11-13 | 20:58

President Babboe Bab | 24-11-13 | 20:51 | + -4 -

Vrienden zoals jij belief ik niet!

Flink Ployd | 24-11-13 | 20:58

brutus68 | 24-11-13 | 20:46
Zelfs bij de plantsoenendienst konden ze er niets mee.
Op de zeldzame dagen dat hij niet ziek zwak en misselijk was probeerde hij de struiken kapot te schoffelen en het onkruid liet hij staan..

Slipsnifter | 24-11-13 | 20:55

GTA iemand?

Dikke Negor | 24-11-13 | 20:54

@Flink Ployd | 24-11-13 | 20:43 | + 3
Inderdaad, kan er geen limiet op de bijdragen van de Bakito's, Brutussen en de Supermathijssen op GS? Gewoon 1x je mening plaatsen en wellicht nog een leer een repliek en dat is het dan. Die merkwaardig oppervlakkige babbelboxspam doet andere reaguurders bij bosjes wegblijven. Kan niet de bedoeling zijn.

de Voorzittert | 24-11-13 | 20:54

Flink Ployd | 24-11-13 | 20:43 |
Nee, jij maakt vrienden.

President Babboe Bab | 24-11-13 | 20:51

@Skunk57 | 24-11-13 | 19:39
Idd dat D66 tuigh ziet hun verlies binnen Europa aankomen,en slaat als een bezetene op hol,om een andere groep de schuld in de schoenen te schuiven!

Welles! Nietes! | 24-11-13 | 20:49

Zinloos geweld, van alle tijden, alleen een ander jasje. Vervelende alleen is dat je deze niet aan ziet komen, hoewel... druk groepje jongeren al dan niet met bontkraagjes? Remedie, iedereen twee speldenkop camera's in zijn kleding, 1 in de kraag en 1 in het knoopsgat, het moet niet zotter worden.....

gedachtespinsel | 24-11-13 | 20:48

De stijgende en zich herhalende agressie in Nederland is onontkoombaar en onomkeerbaar.
Die agressie is één van de bepalende redenen om Nederland te verlaten en in een ander land een nieuw bestaan op te bouwen.
Maar ook de huidige regelgeving en de passieve houding van de politiek en overheid.
.
Sinds kort is er een nieuwe reden bijgekomen, Nederland is een te duur land geworden. Verdere info www.mejudice.nl/artikelen/detail/ik-ve...

duitse herder | 24-11-13 | 20:48

Zo lang ze er met een werkstrafje van af komen zal het door blijven gaan.

bas ooms53686289 | 24-11-13 | 20:47

zo 24 nov 2013, 19:23
Arrestatie om 'knock-out' GAME in New York

wanneer meldt de NLD police een catch ??

foxmean | 24-11-13 | 20:46

@Supermatthijs | 24-11-13 | 20:41
@Bakito | 24-11-13 | 20:32

Mannenbroeders... kruip elkaar even lekker in den aarsch, het is hier goeddoeme geen chatbox!!

Fatwabuster | 24-11-13 | 20:46

Bakito | 24-11-13 | 20:38 | + 0 -
Plopserdeplopsaland. Ik neem ook nog een paar Schultenbrautjes. Moet morgen wel weer naar de bijstandsconsulent, maar die bel ik wel af. Ik ben toch onbemiddelbaar voor wat voor bezigheid dan ook.
Supermatthijs | 24-11-13 | 20:41 | + 0 -

brutus68 | 24-11-13 | 20:46

Was Brent Leysen niet gewoon een blanke.
Of doen we hem af als een door jullie zo geliefd "Incident"

Skunk57 | 24-11-13 | 20:45

@Supermatthijs | 24-11-13 | 20:38
Je moet toch eens leren welke woordjes je aan elkaar hoort te schrijven en welke niet.
Dan komen je tegels misschien iets minder zwakbegaafd en infantiel over..

Slipsnifter | 24-11-13 | 20:44

brutus68 | 24-11-13 | 20:40 | + 0 -

Ja, iemand moet daar de leiding nemen. En gaat dat stalken van mij en men maat nou nooit vervelen ? Ouwe vervelio.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:44

De topic was:
Trending: willekeurig mensen in elkaar beuken.

Het schijnt dat sommige reaguurders dit niet erg vinden.

Ongezien de Tyfus voor de Bakito's en de Supermathijsen.

Flink Ployd | 24-11-13 | 20:43

Stel dat er in mijn woonkamer 1000 strontvliegen tekeergaan. Wat doe ik dan? Ik hang een paar camera's op. Zo af en toe controleer ik de beelden en met behulp van getuigenverklaringen pak ik een vlieg op en spreek die bestraffend toe. "Hoe haal je het in je hoofd om van mijn gebaksbordje suiker te zuigen!"
Zo! En vervolgens ga ik op mijn riante dakterras, heerlijk in de zon, cocktailtjes drinken. Nergens last van toch!?!
Of pak ik een krant - ja echt die bestaan nog - en ram ik iedere vlieg het leven uit. EN blijf ik waakzaam en zorg dat geen vlieg het meer in z'n strontkop haalt om mijn woonkamer te bevuilen!
Het is voor sommigen misschien een rare optie en riekt naar gezond verstand. Toch zou ik dat laatste doen.
Dus overheid/politie/justitie zorg eens dat daders met hun poten van burgers afblijven en zo niet laat ze dan echt boeten voor hun daden.
ER IS GEEN REDEN OM EEN ONSCHULDIG MEDEMENS IETS AAN TE DOEN. KAPOT TE MAKEN EN TE TRAUMATISEREN!
Maar dan moet je er wel energie in steken. Je moet er wel zijn voor je medemens. 24 uur per dag met man en macht. Wil je dat ook echt??
Of ga je liever spijkers op laag water zoeken?

dennis8704 | 24-11-13 | 20:42

Tegel in eigen hart,

beter een kind zonder vader

dan een vader zonder kind

kinderen zijn alles.

Knarf9999 | 24-11-13 | 20:42

Bakito | 24-11-13 | 20:38 | + 0 -

Plopserdeplopsaland. Ik neem er ook nog één. Moet morgen wel weer werken maar na een zwaar wekeend als dit komt dat in de praktijk neer op de eerste drie dagen bijkomen op kosten van de baas en die andere twee dagen gewoon domweg de kantjes eraf lopen.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:41

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:38

Heb je ook zoveel praatjes op het dagverblijf?

brutus68 | 24-11-13 | 20:40

Gelukkig heeft Pollie in zijn jonge jaren het nodige aan vechtsporten gedaan en in het leger nog het een en ander bijgeleerd. Maar helaas vrees ik dat wanneer ik mij genoodzaakt zie van die vaardigheden gebruik te maken om mijzelf te verdedigen de dienaren van onze hermandad het wel nodig vinden om op te treden. Want dat mag natuurlijk niet. Eigen rechter spelen en zo. Maar dat zal me een rotzorg zijn, de klojo die mij te na komt krijgt daar gegarandeerd spijt van.

Polletje Piekhaar | 24-11-13 | 20:40

Dat krijg je als je tuig altijd vertroeteld.

carramba | 24-11-13 | 20:40

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:36 | + 0 -
Ja, lekker. Heb tenslotte de hele aankomende week weer weekend.

* en van je plopmans *

Bakito | 24-11-13 | 20:38

Slipsnifter | 24-11-13 | 20:36 | + 0 -

Ja in de beleving van een door geslagen rechts gekkie maar gelukkig niet in het echte leven.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:38

@Faragefan | 24-11-13 | 20:35
En dan vooral NIET terug laten komen en een huis, baan, vette uitkering, vrouw, sportschoolabbonnement etc. etc. aanbieden, want zo rollen we hier helaas.

Slipsnifter | 24-11-13 | 20:36

Bakito | 24-11-13 | 20:32 | + 0 -

Tsja, er worden nog altijd veel meer mensen niet in elkaar geslagen dan wel maar daar hoor je ze hier nooit over. Dat komt niet in de Telegraaf. Dat moet toch geen fijn leven zijn je altijd maar richten op het negatieve. Doen wij een stuk beter, biertje ?

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:36

Ddarez | 24-11-13 | 20:33
Ah, van die ribbenbrekers :)

Slipsnifter | 24-11-13 | 20:35

Allen oppakken, op trainingskamp naar Siberië sturen en vooraan zetten in Syrië.

Faragefan | 24-11-13 | 20:35

@Supermatthijs | 24-11-13 | 20:29
Trolletje..

Slipsnifter | 24-11-13 | 20:34

En daarom draag ik dr martens met stalen neuzen.

Ddarez | 24-11-13 | 20:33

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:29 | + 0 -
Welnee joh, de hele dag internet afschuimen op zoek naar hel en verdoemenis om het eigen negatieve wereldbeeld bevestigd te zien worden. Typisch calvinistisch trekje, erg hardnekkig ook. Gelukkig hebben wij positieve vrijdenkers daar geen last van. Verschil moet er zijn.

Bakito | 24-11-13 | 20:32

Ik stel voor dat we Dexter Morgan overvliegen om deze gasten voorgoed uit de maatschappij te verwijderen.

patat - generatie | 24-11-13 | 20:31

President Babboe Bab | 24-11-13 | 20:05 | + 0 -

Idioot!

Flink Ployd | 24-11-13 | 20:30

Bakito | 24-11-13 | 20:24 | + -1 -

De verruwing van de maatschappij hangt volgens mij vooral samen met de opkomst van de PVV. Mensen zijn zoveel onverdraagzamer geworden sindsdien.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:29

Licht getint

HetMannetje! | 24-11-13 | 20:29

Helaas is de pakkans savonds en snachts: 0,01%. In een gemeente van 50.000 inwoners rijdt gemiddeld 1 politie-auto rond. En bij een grote calamiteit in een buurgemeente gaat tie daar nog helpen ook.

de Voorzittert | 24-11-13 | 20:28

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:22

Of je daar de skills en conditie voor hebt. Mensen kapot vervelen met je onzinnige praat, daar ben je wel goed in..

brutus68 | 24-11-13 | 20:26

@ La Bailaora | 24-11-13 | 20:11 | + 1

Nee, maar toen kwam het vaak niet in het (landelijk)nieuws. Geweld en vechtpartijtjes werden vanzelf wel opgelost, vaak ook met geaccepteerd geweld. Hier met kerstbomenjacht hele wijken tegen elkaar. Alleen had je nog geen internet, dus wat hier gebeurde lokaal was verderop al niet meer relevant.

Voorbeeldje? Welke recente mishandeling heeft dit weekend het NOS gehaald? Je weet het door Geenstijl, een ander blog of de lokale omroep. Vroeger had je alleen de NOS...

Mark van Leeuwen | 24-11-13 | 20:26

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:22 |

Ah, u is naar de Mosgay geweest en heeft daarna een rondje door de krachtwijk gemaakt, gezellig!

CornholioNL | 24-11-13 | 20:25

solidstate | 24-11-13 | 20:19 | + 0 -
... NIET-, VEEL, DEZE, NIET, ONS, NIET.

Whahaha, lachen die negativiteit die ervan afdruipt....

Bakito | 24-11-13 | 20:24

Maar even zonder gekheid het is wel tijd dat we eens op gaan treden tegen dat los geslagen kroost van Henk en Ingrid.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:24

Fatwabuster | 24-11-13 | 20:21 | + 0 -

Nee joh, gewoon wat willekeurige mensen in elkaar gestampt. Zo maar.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:22

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:15 |

*snel brutus68 appen doet*

CornholioNL | 24-11-13 | 20:22

"Knock out game".

Voor dit soort untermenschen mogen ze speciale gevangenissen bouwen. Met maximale bewaking er om heen en om kosten te besparen, minimale interne bewaking. Dan lost het allemaal zichzelf wel op.

dlseth_ | 24-11-13 | 20:22

@Supermatthijs | 24-11-13 | 20:15

Zwart werken bij de chinees zeker.... druk met katjes en ratjes roosteren vandaag?.... ;-)

Fatwabuster | 24-11-13 | 20:21

@Het leven is zwaar
Geen woord teveel, afstraffen die hap, de enige taal die ze begrijpen.

swafful | 24-11-13 | 20:21

Harrie Nak | 24-11-13 | 20:03 | + 2 -
Gelul. De islam laat zich niet inpassen in onze multicultie samenleving maar wil alle groepen van die samenleving overheersen. Niets mis met multicultie. Alleen de islam breekt het vreedzaam samenleven af omdat het een fascistische ideologie is met een religieus korstje dat snel breekt.

Nederlander(wit). | 24-11-13 | 20:20

We moeten er maar aan wennen dat het gros van de mensen in Nederland totaal zwakzinning is, doet, stemt, beukt, wegrent en zonder enig moreel besef of normale opvoeding door het leven gaat. Je kan stille tochten lopen van hier tot Tokio en terug maar de waanzin zal altijd blijven toeslaan.

Enige hoop is dat je de dans ontspringt door de Wet van de Grote Getallen en beetje slim de donkere plekken ontwijken.

de Voorzittert | 24-11-13 | 20:19

Flink Ployd | 24-11-13 | 20:15 | + 0 -

Ach wat schattig, kun je ook nog iets leuks met je oren dan ?

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:19

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:15

Je moest vandaag stofzuigen bij je meester Bakito?

brutus68 | 24-11-13 | 20:19

@ Bakito | 24-11-13 | 20:14

Welke caps?

Kan je wat quoten? Dan kan ik zien waar je het over hebt...

solidstate | 24-11-13 | 20:19

Borakh | 24-11-13 | 20:15 | + 0 -
Katholieken doen weesgegroetjes, PVVers duwen op het minknopje. Hardnekkige gewoontes.

Bakito | 24-11-13 | 20:19

La Bailaora | 24-11-13 | 20:11 | + 1 -
Heb je daar ook cijfers van, pik?

Het aantal moorden is in ieder geval gedaald de laatste 10 jaar/

Bakito | 24-11-13 | 20:17

CornholioNL | 24-11-13 | 20:10 | + 0 -

Ja sorry voor het wachten. Heb zo af en toe zinnigere dingen te doen dan jullie hier de les te lezen.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:15

Dat dit kan in Koninkrijk der Nederlanden komt door:
[cynisme aan]
1) pakkans is 100%
2) de straffen zijn weergaloos hoog.
[cynisme uit]

ProAsfalt | 24-11-13 | 20:15

@Bakito | 24-11-13 | 19:33
Voor het eerst dat ik een zinnige reactie van je lees, maar je wordt nog steeds gemind.

Borakh | 24-11-13 | 20:15

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:08 | + -1 -

U kunt ook richting Joop!!

Donder toch op vent! Ga iemand anders ergeren.

Flink Ployd | 24-11-13 | 20:15

solidstate | 24-11-13 | 20:04 | + 2 -
Hou eens op met die caps, schreeuwlelijk.

Bakito | 24-11-13 | 20:14

Mij hebben ze een jaar of 10 geleden ook ooit onverwacht van mijn fiets geslagen met een kleine groep. Toen het verassing element weg was, heb ik letterlijk mijn fiets krom geslagen op die gasten. Toen ik de volgende dag mijn fiets op ging halen, zaten de haren en bloedspetters nog op mijn stalen ros. Een aanrader voor iedereen. Geweld moet je met veel meer geweld en vooral grof beantwoorden. Het lucht op, en geeft een goed gevoel.

Het leven is zwaar | 24-11-13 | 20:13

@eagleye | 24-11-13 | 20:06
Precies. Niemand had hier iets van hoeven weten, maar de media duikt er maar al te graag bovenop en creeert een hype onder bepaalde mongolen waarvan we er meer dan genoeg hebben rondlopen.

Moriarty | 24-11-13 | 20:12

@Mark van Leeuwen | 24-11-13 | 20:02
In de jaren 70 gebeurde het wel eens, als werkelijk incidentje. Nu is het structureel...

La Bailaora | 24-11-13 | 20:11

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:08 |

Aha, daar is ie, duurde maar een half uurtje :-p

CornholioNL | 24-11-13 | 20:10

De hersenloze | 24-11-13 | 20:04 | + -2 -

Klopt, je ziet het een stuk scherper dan die maffe Harrie boven je. Alleen liep vroeger niet iedereen met een mobieltje om de filmpjes online te pleuren. En liepen ze niet meteen te janken als een wijf als ze eens een tikje kregen.

Supermatthijs | 24-11-13 | 20:08

Als die Islamieten het hier voor het zeggen krijgen, heb je hier over 20 jaar dezelfde zandbak problemen als nu in het MO. Behalve dan dat ze hier in de klei zitten.

Flink Ployd | 24-11-13 | 20:08

President Babboe Bab | 24-11-13 | 20:05 |

Wat ik mij altijd afvraag... hebben mensen zoals U!!! nou ook een foto van Didi op hun bureau staan? Of een pyjama met zo'n hamer & sikkel d'r op?

CornholioNL | 24-11-13 | 20:08

profieltje maken van de daders en kijken wat dat oplevert.

zeeman73 | 24-11-13 | 20:08

Met dank aan het onnodige platform voor dit "spel" dat door het TV medium gegeven wordt.

eagleye | 24-11-13 | 20:06

Flink Ployd | 24-11-13 | 19:57 |
Wat ik mij altijd afvraag... hebben mensen zoals jij nou ook een foto van Geert op hun bureau staan? Of een pyjama met zo'n meeuw d'r op?

President Babboe Bab | 24-11-13 | 20:05

Ik weet niet hoe vaak ik dit moet herhalen voor in de toekomst maar het IS jihad.

De opzet is de ongelovige NIET-moslim bevolking te intimideren/terroriseren net zo lang tot we elke slecht nederlands sprekende kansenjongeren vader als buurtvader (sharia politie) hebben aangesteld die VEEL meer rechten heeft als de gemiddelde autotochtoon. In tegenstelling tot wat wij denken zullen DEZE buurtvaders NIET meehelpen hun jongeren in het gareel te krijgen maar helpen ONS te onderdrukken.

Zo werkt het spelletje Wanneer daalt het eens in de hersenen van mening journalist die steeds dezelfde waarom vraag stelt?

Je geeft 100x antwoord en toch luisteren ze niet. NIET 1 keer....

solidstate | 24-11-13 | 20:04

Het is echt van alle tijden dat groepen jongeren willekeurige mensen in elkaar meppen... niets nieuws onder de zon

De hersenloze | 24-11-13 | 20:04

De waarheid is hard voor sommigen, maar dit is een direct gevolg van de multi-culti samenleving.

Harrie Nak | 24-11-13 | 20:03

Dit gedrag had je in de jaren zeventig ook wel hier en daar en werd toen gewoon door Hollandse tokkies gedaan. Je kunt het niet op kleur of afkomst indelen, maar meer op (het ontbreken van) klasse.

Mark van Leeuwen | 24-11-13 | 20:02

We zitten nu met c.a. 10% mohammedanen in onze samenleving. DE tijd van vreedzame dawa en jihad is dan voorbij. Precies dit soort straatterreur wordt in de koran bevolen aan de mohammedanen om de ongelovige honden angst aan te jagen en tot onderwerping te dwingen.

Nederlander(wit). | 24-11-13 | 19:59

Op zich zijn er wel verklaringen voor dit gedrag, maar wat heb je aan een meterslange analyse, als er toch niets mee gedaan wordt? Die jongeren weten ten eerste dat de pakkans zo groots is als een nanometer.
Ten tweede ontstaat er in Nederland steeds meer en meer een subcultuur die status en mannelijkheid verheerlijkt - dewelke zonder liquide middelen wordt vergaard door de meest walgelijke dingen voor te stellen. Wie het uitvoert staat tijdelijk bovenaan de apenrots.
Ten derde worden er steeds meer kinderen groot gebracht in een thuissituatie zonder liefde. (ja ik weet het cliché-alert, maar toch) Wanneer een kind wordt opgevoed als hinderlijk bijproduct van een vlugge wip, zal het zijn gramschap elders zoeken. Hanggroepen bijvoorbeeld.
-
Dus wat te doen? Beperking Beperking Beperking. Geen kinderbijslag voor het tweede kind. In aanraking gekomen met jeugdzorg? Dan wordt de bijslag door een voogd beheerd. Elk jaar een toets van bekwaamheid afleggen als ouder, op straffe van uithuisplaatsing. Ouders uit gezinnen waar geen verantwoordelijkheid voor het kind wordt genomen, én sprake is van dubbele nationaliteit, eruit! Tokkie-dorpen! In containers (bewoonbaar, dat spreekt) bij elkaar zetten en alleen onder begeleiding buiten de muren laten. Enfin. Zoals ik al zei, wat heb je aan oplossingen als ze er toch niet komen.
Ik blijf ondertussen dromen van gated community's. Waar je niet rijk voor hoeft te zijn, maar wel netjes.

DaughtersofLot | 24-11-13 | 19:58

"... Wat de fuck, mensen? Waar komt deze uitbarsting van zinloos, willekeurig en gewetenloos grof geweld toch vandaan?..." Goh, wat grappig. En als je hier tegen de PVV-stroom ingaat, word je verbaal gelyncht. Ik zou ook niet weten waar al die agressie opeens vandaan komt.
GS moet eens schoon schip maken en al die - in de loop der jaren - aangespoelde verwilderde kudtproletariërs een enkeltje zwart scherm geven.
(dank u voor uw minnetjes!)

Get a life, go to Joop!

Flink Ployd | 24-11-13 | 19:57

Hoe erg we het ook kunnen verzinnen, in werkelijkheid blijkt het uiteindelijk toch erger te kunnen. Zie: A Clockwork Orange.

Zijkweif | 24-11-13 | 19:56

Badr is een trendsetter.

boasatlas | 24-11-13 | 19:55

Om dit gedrag in de toekomst te voorkomen worden de (potentiele) daders op gratis vechtsportlessen gestuurd.
Tot zover uw medelevende overheid.

Dezenaamhier | 24-11-13 | 19:55

-weggejorist-

Bofkip | 24-11-13 | 19:54

"... Wat de fuck, mensen? Waar komt deze uitbarsting van zinloos, willekeurig en gewetenloos grof geweld toch vandaan?..." Goh, wat grappig. En als je hier tegen de PVV-stroom ingaat, word je verbaal gelyncht. Ik zou ook niet weten waar al die agressie opeens vandaan komt.
GS moet eens schoon schip maken en al die - in de loop der jaren - aangespoelde verwilderde kudtproletariërs een enkeltje zwart scherm geven.
(dank u voor uw minnetjes!)

President Babboe Bab | 24-11-13 | 19:54

We laten onszelf aftuigen waar we bij staan... gek word ik ervan, maar dat word ik al vele jaren, en het wordt eerder erger dan beter.

Lewis | 24-11-13 | 19:53

De cultuurverrijkers brengen een nieuwe vorm van moraal en ethiek met zich mee. Zelfs de autochtone jeugd begint de trekjes over te nemen en te praten alsof ze 4e generatie allochtoon zijn. Zum kotsen.

Verzetje | 24-11-13 | 19:53

Schering en inslag dit. Waar het aan ligt? Stoer doen voor je vrienden, niets te doen hebben. Wie zal het zeggen. Dit valt niet goed te praten.

Meijndert Tjoelker, Jantje Hertogs. Zomaar wat namen die in het verleden helaas het leven hebben moeten laten door de klootzakjes (meer hier: nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Fly-Ma...).

De genoemde gebeurtenissen zullen zeker niet de laatste zijn. Het is te hopen voor ons dat er ooit een kering komt. Dat ze op heterdaad betrapt worden bij het in elkaar slaan en genadeloos worden gestraft. Je zou bijna de knokploegen van stal willen halen.

Zinloos geweld = Zinloos.

Klaus Herzog | 24-11-13 | 19:52

Graag dat tuig niet bloedhonden noemen. Zijn namelijk zo'n beetje de liefste honden die er zijn. En dit volk is niet zo lief.

knuffedol | 24-11-13 | 19:52

'Das wochenendlichen Kopf-treten durch Sozial Unterentwickelte Primatengruppen'

Simon de Danser | 24-11-13 | 19:48

Flink Ployd | 24-11-13 | 19:45 |

Lol!!! High Five!!!

CornholioNL | 24-11-13 | 19:47

Gelukkig hebben we in dit land rechtspraak.
Oh wacht...

DaughtersofLot | 24-11-13 | 19:46

Nou even niet doen alsof dit schokkend nieuws is en uit USA komt overwaaien... Nederland is al jaren in de ban van zinloos geweld. Of is dit net iets zinlozer dan een grensrechter kapot trappen of een meisje de pleuris inschoppen omdat ze geen sigaret geeft?

Inukshuk | 24-11-13 | 19:46

Guncontrol works.

blabam | 24-11-13 | 19:46

Je word hier met minkudo's mishandeld als je niet blind achter blonde Greet aanloopt.
Watapatja | 24-11-13 | 19:34 | + -2 -

Ga lekker naar Joop als je je hier ergert en neem die aap mee.

Flink Ployd | 24-11-13 | 19:45

Bakito | 24-11-13 | 19:41
Liever vaders die hun zonen tot valse honden schoppen, omdat die kinderen voor hem niet meer betekenen dan een paar extra honderd euro kinderbijslag.

malin | 24-11-13 | 19:44

Ik zou zeggen oppakken en veroordelen tot het opwekken van 1 megawatt stroom door gebruik te maken van een hometrainer met dynamo. Kom je met een beetje geluk en doortrappen na een jaar of 35 maar weer eens kijken.

Debiele acties verdienen debiele straffen.

Bedenk | 24-11-13 | 19:44

-weggejorist-

BozeHenk | 24-11-13 | 19:44

Het zijn haast altijd 'African-Americans' die dit doen. Blijkbaar vinden ze het gaaf om normale, hardwerkende burgers voor de grap zwaar te mishandelen, tussen het steuntrekken en het rondhangen in winkelcentra door.

Dus, als dit spel zich naar Nederland verspreidt, uitkijken voor Antillianen!

Nequebard | 24-11-13 | 19:43

malin | 24-11-13 | 19:37 | + -1 -
Precies, agressie met de paplepel ingieten: met films, games en ze regelmatig in mekaar beuken. Lijkt me de enige logische oplossing.

Bakito | 24-11-13 | 19:41

De verhuftering van de samenleving begon destijds met mensen als Marcel van Dam.

colonnecinco | 24-11-13 | 19:39

Ik zie toch duidelijk een trend waarbij de groei in peilingen (van een niet nader te noemen politieke partij) gelijk lijkt te lopen met de toename van onbeheerst geweld.

Skunk57 | 24-11-13 | 19:39

En de daders opereren allemaal in groepjes.... niet dat ik daarmee iets wil impliceren hoor...

CornholioNL | 24-11-13 | 19:39

Blij dat ik een ongelooflijk saaie lul ben geworden die vrijwel nooit meer op stap gaat.

Eric Blair | 24-11-13 | 19:37

Bakito | 24-11-13 | 19:33
Ik kreeg onlangs het advies van een Tsjech dat wij onze kinderen niet zo aardig moeten opvoeden. Beter is om ons aan te passen aan de geweldscultuur willen onze kinderen niet platgetrapt worden.

malin | 24-11-13 | 19:37

Tja, het beleid van deze regering maakt jongeren agressief en asociaal.
Misschien kunnen we het verhelpen met subsidie?
Of gewoon allemaal in de geitenwollen zak van onze regenboogpiet en dan wat lekkers geven.

miko | 24-11-13 | 19:37

als het om meer dan drie tegen één gaat weet je de nationaliteit en weet je ook dat er bij justitie niets zal gebeuren omdat dat discriminazi is. En dat uitschot zit helaas tegenwoordig door het hele land.

jan-lul-de-behanger | 24-11-13 | 19:36

Je word hier met minkudo's mishandeld als je niet blind achter blonde Greet aanloopt.

Watapatja | 24-11-13 | 19:34

Uitgescholden voor hoer. Het Rifraf strikes again. Alsof met zijn vijven tegen één al niet genoeg aanwijzing is voor de modus operandi van de lafbekken.

malin | 24-11-13 | 19:33

Ik wacht nog altijd op het moment dat men een keer de verkeerde eenling pakt

Mark van Leeuwen | 24-11-13 | 19:33

Het wordt eens tijd dat de wetgeving voor vuurwapens wat wordt versoepeld, zodat iedereen zich fatsoenlijk kan verdedigen tegen vuisten en trappen.

Bakito | 24-11-13 | 19:33

Lijkt mij een prima wildcard om dit soort daders hetzelfde aan te doen.
Iets met oog-om-oog.
Het wordt als maar zieker. Jongeren (en zeker pubers) zijn continu bezig het uiterste op te zoeken. Dat is mens eigen.
Het resultaat is dat die grens steeds verder gelegd wordt.

Mastermattie | 24-11-13 | 19:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen