Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Minister Verdonk is het zat...

...en straks lekker feestballonnen opblazen?Minister Verdonk is de linkse berichtgeving omtrent uitgeprocedeerde asielzoekers meer dan zat. De bewindsvrouw ergert zich aan de aanstellerige verhalen die regelmatig in de media opduiken en is daarom van plan de dossiers openbaar te maken van uitgeprocedeerde asielzoekers die hun zaak naar haar mening overdrijven. De minister vindt dat de overheid tegenwicht moet bieden aan dat soort verhalen. "In sommige gevallen zijn de asielzoekers helemaal niet zo zielig als ze zich voordoen," aldus Verdonk. Wellicht ook een ideetje voor het Openbaar Ministerie om eens open kaart te spelen en zich er niet telkens met de dooddoener: "In het kader van de privacy van de verdachte doen wij verder geen mededelingen" vanaf te maken...

Reaguursels

Inloggen

ranzig om te zien dat over de rug van een dood kind verdonk kritiek krijgt. had die 20 jarige rifrat maar een ticket moeten kopen.

broodje gelijk | 13-03-05 | 19:48

Gewoon allemaal UITBURGEREN!

nummertje | 13-03-05 | 09:41

Spijker op de kop .33

Blauw | 13-03-05 | 01:57

GEEN STIJL !
Ons aller minister Verdonk beloofde Nederland met gepaste trots dat ze een oplossing gevonden had voor de zg uitgeprocedeerde asielzoekers....
"We bouwen een Uitzet-centrum in het mooie Ter Apel, maar het moet wel menselijk, met respect..". aldus de minister.
Ik zou zeggen: laat ze er niet in of maak de procedure sneller, dan hoeven we geen mensen uit te zetten of in kampen op te slaan voor transport, maar zo schijnt het dan weer niet te werken..
Maar goed:
Kampje gebouwd, stuk of wat geitewollen sokken naar ter Apel gestuurd om het zaakje in goede banen te leiden,en klaar is Verdonk...
Maar... dat is nu zo ongeveer 4 maanden geleden.
Een verslaggever van het programma Kopspijkers ging er vorige week even een kijkje nemen.
Op het complex waar zo`n beetje 200 asielzoekers ondergebracht kunnen worden, trof hij zeggen en schrijven 1 uitgeprocedeerde meneer aan...
Het hele zaakje stond gewoon leeg!
Interviewtje met de opper-geitewollen sok dan maar, de direkteur van het complex..
"Hoeveel mensen werken hier meneer..?"
"Nou dat zullen er toch zo`n 20-25 zijn, fulltime..." vertelde hij niet zonder trots...
"Voor die ene asielzoeker...?!?"
"Euuuuh... tsja... voor die ene ja.." en de stakker keek erbij alsof hij zich zojuist realiseerde dat dit wel zo`n beetje het allerstomste antwoord was dat hij had kunnen geven, en terecht..
Inmiddels liep de eenzame asielzoeker richting de speciale bushalte, voor het complex.
Naar het bleek kwam er 4x per dag een busje rijden om de asielzoekers naar het schone Ter Apel te brengen, om even van het centrum weg te zijn... menselijk hoor!
Trouw kwam de chauffeur elke dag 4x voor de kat zijn viool af en aan rijden.. al 3 mnd lang.
Tot stomme verbazing van de verslaggever vertrok het busje echter zonder de bewuste asielzoeker!
"gaat u niet met het busje mee meneer?"
"kan niet, ik heb geen geld voor een kaartje, maar ach, het is maar een uurtje lopen...."
25 fulltime salarissen... een leegstaand pand, een busje dat 4x per dag komt rijden.. wat kost dat in hemels naam wel niet?!?
en weer betaald de gewone man miljoenen euro`s
En dan kan deze beste man niet eens gratis met het (toch rijdende) busje mee??
Die uit de plooien gestreken rok van een minister moet wel volledig van de weg kwijd zijn...
Opsluiten die Verdonk zou ik zeggen, ik weet nog wel een plekje.....
Gadverdamme, wat een land.

33 | 12-03-05 | 16:48

@Draaitafel
Ik heb de andere kant van het verhaal van dichtbij meegemaakt, jouw verhaal zal best kloppen, maar mijn verhaal ook, maw jij hebt ook oogkleppen op!
De waarheid ligt in het midden, maar dat wist ik al....

Pannie | 12-03-05 | 03:21

Ik kan niet begrijpen dat geenstijl deze uitspraken van verdonck aanmoedigt.

De stelregel die er uit haar woorden voortvloeit is de volgende:

Op het moment dat iemand lastige verhalen vertelt met betrekking tot de overheid mogen zijn of haar grondrechten aan de kant geschoven worden door de gegevens van deze persoon op straat te gooien.

Wanstaltelijk en belachelijk.

Wat zij moet doen is niet de persoonlijke vete aangaan met een enkele vermeende leugenaar maar eindelijk eens verantwoordelijkheid nemen voor haar falende beleid.
Het overgrote deel van de uitgeprocedeerde vluchtelingen wordt helemaal niet uitgezet! Door bureaucratische fout op fout te stapelen. Door een IND die ABSOLUUT NIET IN ACTIE KOMT. Door verantwoordelijkheids schuiverij. Door walgelijk slecht werk af te leveren.

Wat denk je dat deze uitgeprocedeerden gaan doen hier in nederland zonder uitzicht op een baan?

Wat is veelal de achtergrond van deze mensen?

Juist ja... Binnen no time worden de grote steden overbevolkt door uitgeprocedeerde ex kindsoldaten of rebbelenleiders. Fijn hoor van die moordmachines in een positie brengen waarin ze niks meer te verliezen hebben. Waarvan we niet weten waar ze zijn. Waarvan we niet kunnen weten wie ze zijn.

Verdonck moet gewoon oprotten en haar ballen gaan scheren of eindelijk eens gaan beginnen aan waar ze daarvoor zit: efficient en rechtens juist werk afleveren.

Anders kan ze beter op vertrekgesprek komen.

Blauw | 11-03-05 | 20:19

kom pannie .. ik heb al aangeven dat je vraagstelling misleidend vond .. netzoals dat bij statistiek vaak het geval is ... maar zet die oogkleppen maar weer op ...

Draaitafel Demagoog | 11-03-05 | 17:56

@ Ien Dales a.k.a. de rode kenau.

"de die wormen?"

Werd je nu echt zenuwachtig bij het plaatsen van je reply? Zelfs de tweede keer mislukte het! Mijn nickname is de bewoording van een ziekte, en een woord kan niet ziek zijn. Toch knap om in twee zinnen zo ongelooflijk dom over te komen. Overigens hebben we het over een parasiet in de worm die de ziekte veroorzaakt, krom redenerende pacifist.

Met vriendelijke groet,

de neurooDt

Bilharzia | 11-03-05 | 15:22

En voor alle andere GSers: zoek de verschillen!

Pannie | 11-03-05 | 12:19

Herstel

@ schistosomiasis
Je reactie is al even ziek als je nickname. Wist niet dat de die wormen je denkvermogen aantasten. Neem lekker een Praziquantelletje.

Sunnygirl | 11-03-05 | 11:53

@ schistosomiasis
Je reactie is al even ziek als je nickname. Wist niet dat de die wormen aan je denkvermogen aantasten. Neem lekker een Praziquantelletje.

Sunnygirl | 11-03-05 | 11:52

gutte gutte gut, sunnygirl de barmhartige samiritaanse.... Geweldig dat jij je geroepen voelt om Lucasdelinkseslingerlul te ondersteunen met een hoop onsamenhangend geleuter.

De drogvisie dat links en rechts ook maar iets te maken heeft met politiek is zo wrang. Vooralsnog is rechts in menig opzicht linkser dan links en vice versa. Het is daarom ook onnoemelijk kortzichtig om in deze bipolaire status de politiek te kenschetsen. Maar goed hokjesdenkend Nederland zit vol met dit soort ongecontroleerde spelingen der natuur dat je jezelf kunt afvragen of mensen nog ooit uit deze tunnelredenering komen.

Door de tomeloze vergadercultuur en heren als billenknijpert Lubbers, van Acht, den Uyl enzovoort is Nederland verworden tot een samengevat technocratish instituut met een hoop rotte appels die het blikveld zo vertroebelen, dat ze kant nog wal raken t.a.v. politicologisch inzicht.

Om P. Kouwes maar eens te onderschrijven: waar hebben we het nou eigenlijk over.

Bilharzia | 11-03-05 | 11:20

Na deze treat gelezen te hebben, wil ik Lucasdelinkselul steunen. Hij wordt in het hoekje der linkse slappelingen gezet. Onterecht! Rechts blijft maar roepen dat ze het beter kunnen, maar echt bewijzen ho maar. Een Wilders roept ook maar wat, maar is niet in staat tot beleid te komen waar hij een meerderheid in de kamer voor weet te krijgen. Wilders aanhangers en andere ultra rechtse groeperingen in deze wereld zijn in de comfortabele positie dat ze alleen maar kunnen zeggen dat ze het beter zouden kunnen doen als ze in de regering zouden zitten. Wat overigens ook van toepassing is op de SP. Het immigratie beleid is altijd een dankbaar onderwerp geweest voor de rechtse oppositie: het moet strenger, het moet harder, we worden overspoeld met immigranten, de huizen worden duurder, al die monden kunnen we niet meer voeden, ze zijn extremistisch, ze zijn de oorzaak van de stijgende werkloosheid, ze zijn crimineel, vol = vol, eigen volk eerst, mensen lopen maar zo de grens over! Het houdt niet op. En hetgeen rechts er altijd bij vermeldt is dat het allemaal de schuld is van links. En Lucas doorziet dit dus haarscherp maar de rechtse reaguurdertje blijven maar hangen in het oude liedje. Mag ik nog even in herinnering roepen dat het immigratiebeleid onder Paars 2 harder is geworden, de eisen om binnen te komen veel zwaarder zijn geworden en dat zij de basis voor de inburgeringcursus hebben gelegd. Het verscherpte immigratie beleid had wel degelijk een linkse origine. En geen enkel beleid heeft er voor gezorgd dat de uitgeprocedeerde asielzoekers Nederland daadwerkelijk verlaten, 60% van de uitgeprocedeerde asielzoekers verdwijnt( lossen op) na het aflopen van de procedure binnen de Nederlandse samenleving! En door te roepen dat het anders moet, dat het roer om moet, zoals rechts het graag laat horen, heb je nog geen basis voor uitvoerbaar beleid.

Sunnygirl | 11-03-05 | 11:05

Ookal vind ik het een enorm dom wijf, geef ik haar hierin toch wel gelijk. Veel asielzoekers zijn niet zo zielig als ze zich voordoen, wat voor onzin zou jij allemaal kunnen verkondigen om niet terug te hoeven naar je eigen land, tenslotte? Lijkt mij dat de echte asielzoeker helemaal geen geld heeft om hier te komen, dus moeten we meer daar helpen in plaats van ze hier toe te laten.

erixzone | 11-03-05 | 10:49

In het kader van de hiv-levensverzerkerinverschaffing is het misschien wel goed om Rita kenbaar te maken dat er een hele hoop 'buddies' binnenkort zonder werk komen te zitten. Nu het zo goed gaat met onze barebackers kunnen de hiv-correlatie-buddies zich inzetten in het helpen van de economische vluchteling (lees: parasiet).

Vannochtend bij Goedenmorgen Nederland was er toevalligerwijs een gast die deel uitmaakt van een nieuw Vara-programma "26.000 gezichten". En ow ow wat had het weer een hoog knuffelquotiënt... De twee voorbeeldfilmpjes waren zo zielig dat zelfs ik onder de indruk ben van het leed van de asielzoeker. De beste man in het eerste filmpje zei: "als asielzoeker kan je alleen maar televisie kijken en wachten op post". Ondertussen stond er wel een breedbeeld t.v. en een PC'tje in de huiskamer van ons aankomende landgenoot, wat een rotleven zeg...

Bilharzia | 11-03-05 | 10:15

Alles wat Verdonk zegt geloof ik. Omdat ze meestal wel gelijk heeft, en omdat ik absoluut geen ruzie met haar zou willen hebben.

Framoes | 11-03-05 | 09:43

Helemaal Toppie van onze Lovely Rita Verdonk,al deze zogenaamde asielzoekers blijven maar procederen tegen hun uitzetting, dankzij de Geitenwollen advocaten die hun Goudmijn langzaam zien instorten en eigenlijk meer voor hun centen dan voor die asielzoekers opkomen!
Zelfde als die zogenaamde vluchtingenwerkgroepen en stichtingen,zijn allemaal uit op hun eigen knip&subsidie centen uit Den Haag!
Nee Rita heeft helemaal gelijk als ze inzage geeft in deze dossiers,immers je hoort de zaak van twee kanten te belichten,wedden dat die linkse rakkers er weer tegen zijn!

nummertje | 11-03-05 | 09:38

Jahaaah!!Onze linksdragende desktop warrior Lucas is terug om ons op te voeden in de geest van het groenlinks-politburo. alle allochtonen zijn zielig en alle nederlanders die geen lid zijn van groenlinks en/of pvda zijn qlootzaqqen. Lekker genuanceerd joh. Emigreer aub naar pakistan ofzo... Mensen zoals jij, daar is dit land doodziek van geworden.

burnie | 11-03-05 | 07:37

Dat het Asielbeleid moet worden aangescherpt is duidelijk.
Maar laat niet de gezinnen slachtoffer worden die hier al jaren wonen, wachtend op de ´uitslag´. Hun kinderen zijn hier geboren en opgegroeid, gaan hier naar school, hebben hier hun vrienden. Hun leven is hier in Nederland.
Zorg dat de procedures behoorlijk worden versneld. Het moet toch mogelijk zijn om, zeg binnen een jaar te bepalen of iemand in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning.
Scherp Asielbeleid ok, maar niet over de ruggen van bovennoemde gezinnen.

speromeliora | 10-03-05 | 21:32

ideetje:
waarom vragen we niet ALLEMAAL tegelijk asiel aan in marokko/turkije/somalie, etc.? Es kijken wat er dan gebeurt. We zeggen allemaal dat we politieke vluchteling zijn vanwege een nieuwe roze macht die er aan zit te komen, dat we ons niet meer veilig voelen in dit land, dat het gewoon geen stijl meer is hier? Watdenkie? Uiterinkje a 1200 eur per maand?

oebidoebie el grande | 10-03-05 | 21:12

Punt 1: Rita is goed bezig. Zij durft eindelijk eens te zeggen waar het op staat.
Punt 2: Het zou zo fijn zijn als NL eens niet zoveel geld uit zo trekken aan dit soort gezeik. Kost alleen maar geld en levert niets, maar dan ook echt niets, op.
Punt 3: Hoe is het toch mogelijk dat je in NL het meeste geld van heel de EU krijgt? Je bent welkom als (echte) politieke vluchteling, als economische vluchteling heb je je aan te passen en gewoon mee te draaien in de economie.
Punt 4: Als het aan mij ligt kunnen we de IND wel opdoeken, dat scheelt een hoop geld!

Need for Speed | 10-03-05 | 20:13

Draaaaitafel dus elke Chinees of Koerd om maar eens wat te noemen zou hier in Nederland een verblijfsvergunning moeten krijgen volgens jouw?

Pannie | 10-03-05 | 19:31

hoeveel procent ? te veel om jullie tevreden te houden ?
ben voor de rest niet zo voor statistiek ... mist vaak toch enige diepgang ... En ook zoiets .. alsof het feit dat ik ergens op vakantie kan, zou betekenen dat daar geen mensenrechten geschonden worden ! bah .. dat rechtse gezeik ook altijd ! Voor de rest is het vrij simpel ... het doel heiligt niet de middelen mevr verdonk !

Draaitafel Demagoog | 10-03-05 | 19:23

Ik denk voor wat betreft dat laatste, als je er na je verblijfsvergunning op vakantie naar toe kan, dan moet het veilig zijn, wat denk jij?

Pannie | 10-03-05 | 19:00

Draaitafel hoeveel % schat jij nou dat ook daadwerkelijk asielzoeker IS?

Pannie | 10-03-05 | 18:57

Kutzooi ik loop te kutten!

Pannie | 10-03-05 | 18:51

iedereen voorziet mij altijd van drankjes .. tssss ... en verdonk moet het gewoon bewijzen ... ik ben dat rechts gejank van haar ook zat .. maar laat die dossiers maar komen .. graag ook over hoe ze het land van herkomst inlichten over de achtergrond van asielzoeker die weer terug worden gestuurt ... daarnaast zie ik ook graag hoe ingeschat wordt of een land veilig genoeg is om naar terug te keren ... ben erg benieuwd !

Draaitafel Demagoog | 10-03-05 | 18:15

Walt Disney wou indertijd een tekenfilm maken over een zeehond, is hem toen onder Canadese druk door de Amerikaanse regering verboden!

Pannie | 10-03-05 | 18:12

Wel goed punt Capo LOL

Pannie | 10-03-05 | 17:58

En draaien kan je ook al niet...

Pannie | 10-03-05 | 17:54

@draaitafel demagoog, nee ze flikekr niet op, die meneer, die schenken wij niet meer.

gentle giant | 10-03-05 | 17:48

ze moet gewoon haar bek houden .. geen woorden maar daden .. vies gedreig weer .. kom dan met die dossiers ! en wat staat daar dan in ? hoe het echt is gegaan in land van herkomst ? flikekr toch op heks !!

sterke vrouw mij ass !
een dom kut wijf is het !

Draaitafel Demagoog | 10-03-05 | 17:44

@Sunnygirl, helemaal met je eens, een volwassen man die van alles aan elkaar naait heeft een probleempje, daarnaast een afghaanse chef van de geheime dienst die niet uitgeleverd kan worden omdat hij ca 1000 doodvonnissen op zijn geweten heeft, maar hier zo'n goede krantenbezorger is, je voelt je oren groeien!

gentle giant | 10-03-05 | 17:39

Vraag maar aan Ayaan hoe zij dat gefikst heeft, rekken en liegen totdat je mag blijven

capo | 10-03-05 | 17:37

Dat is best hard Rado.

superjan | 10-03-05 | 17:23

Kunnen er niet wat meer meningitis krijgen bij de geboorte. Hoeven we ze niet te onderhouden of te zuchten onder hun terreur. Of is dat nou weer te hard!!

Rado | 10-03-05 | 17:11

Respect voor Verdonk! Eindelijk een minister die wel daadkracht toont. En waar gehakt wordt vallen spaanders. Ben blij dat er een eind komt aan uitzondering op uitzondering, op zielig verhaal op nog zieliger verhaal. Het gaat om feiten. Als er verzachtende omstandigheden zijn dat moet je dat gewoon kunnen aantonen. Een volwassen man die zijn mond en oogleden dichtnaait daar zit sowieso een steekje bij los. Dus hoe serieus moet je zo iemand nemen? Politiek op basis van regels en transparantie. Dat is meetbaar en reproduceerbaar. De daadkracht van deze minister zou navolging moeten krijgen. Verdonk mag van mij blijven zitten, zij kan de weelde van het pluche wel aan!

Sunnygirl | 10-03-05 | 16:55

daarom!

Graftak | 10-03-05 | 16:34

wrom????

roelofw | 10-03-05 | 15:56

roelof neem nog een Breezah

Pannie | 10-03-05 | 15:53

maar waar hebben we het over

Graftak | 10-03-05 | 15:40

vluchtelingen an me hoela als je hier op de soos loopt heb je echt geen geld om een ticket naar oeloeboeloe land te kopen die zogenaamde vluchtelingen die hier allemaal heenkomen hebben noch geen euro te verteren in hun eigen land hoe komen ze aan geld om hier te komen ???
wie legt mij dat eens uit??
die gasten die hier heen komen zijn over het algemeen allemaal kriminelen met een dikke portemonee.
ik geef rita gelijk terugsturen die handel

roelofw | 10-03-05 | 15:34

@JackRandom: volgens links is iedere immigrant zielig, wordt iedere uitgezette asielzoeker thuis opgepakt en gemarteld, is iedere WAO'er ook écht ziek, is elke werkeloze écht hard op zoek naar werk, en is elk weerwoord tegen hun ideologie een 'hetze'.

Muxje | 10-03-05 | 15:32

@ JackRandom
Dergelijke collectiviteitsbeginselen hebben altijd een rood tintje....

criticus | 10-03-05 | 15:24

@graftak>maak je geen illusies, Fuckje vind wel meer reaguurders lief.

superjan | 10-03-05 | 15:18

Bloos.

Graftak | 10-03-05 | 14:59

@DT71

Mee eens! Niks zo erg als het gemekker over deportaties en Anne Frank, wanneer men niks beters weet de verzinnen.

Wie weet zal JackRandom een stervormig plaatje beter waarderen, doet nog een beetje denken aan de ouderwetse jodenster.
www.allstates-flag.com/fotw/images/z/z...

Lellebel | 10-03-05 | 14:55

@Panzerfaust<br>
Nee, dat bedoel ik niet. De landen waar ik dan naar toe zou willen kom ik niet in als vluchteling.

Crimson | 10-03-05 | 14:45

Graftak, je bent lief!!

fuckje | 10-03-05 | 14:41

Eskimauh succes ermee we zullen op je stemmen! Geef jij maar het goede voorbeeld!

Pannie | 10-03-05 | 14:39

@JackRandom:
Zou wel een idee zijn ja. Wat dacht je van dit embleem?
home.planet.nl/~wmt/sikkel_hamer.gif
---
Je bevestigt overigens weer waarom er zo tegen links rapalje wordt aangetrapt. Zodra er maar kritiek komt: BAM! Altijd weer die link zoeken naar WO2 om het debat maar te verstommen. Je bent goed gehersenspoeld. 'De treinen gaan weer naar het oosten', 'we moeten een embleem gaan dragen', 'de fascisten zijn weer terug', boehoe, babaaaa... Teringlinxen :D

Rest In Privacy | 10-03-05 | 14:38

Wel lullig voor die hutu generaals, afghaanse krijgsheren, oegandese massamoordenaars, Soedanese serieverkrachters en koerdische terroristen. Privacy is een groot goed!

superjan | 10-03-05 | 14:37

@panlap
probeer eerst een politieke partij te vinden die voor meer dan 75% eens is met je bedachte ideologie. Orden je gedachten in je linkse hersenhelft en probeer anderen te overtuigen van je gelijk. Voor je het weet zit je in het torentje en kun je alles uit je kromme grijze massa uitbraken.

Eskimauh | 10-03-05 | 14:23

Nou mensen, nog even, en dan krijgt iedereen die links is de verplichting om in het openbaar een symbool te dragen, en worden we daarna weggestopt in kampen. De hetze tegen alles wat links is, gaat vrolijk voort. Hoeveel subsidie krijgt GS eigenlijk van dit kabinet?

JackRandom | 10-03-05 | 14:21

Verdonk heeft haar haar op d'r tanden gekamt.....

Kakbouter | 10-03-05 | 14:21

Mevrouw Verdonk heeft ballen. Hoewel ik ze niet wil zien denk ik dat het niets bijzonders is waar het over gaat.
Even een kleine overdenking: uitgeprocedeerden zijn mensen met verhalen waarover men klaar is met procederen. Aangezien procederen in welke vorm en om welke reden dan ook in Nederland ERG lang duurt kunnen we ervan uitgaan dat alle plussen en minnen in de procedure uitvoerig zijn behandeld. Wanneer er aan het einde van de procedure dan een "nijpende situatie" ontstaat, is er wel degelijk reden te denken aan termen als "zielige verhalen". Begrijpelijk ook, want dit lijkt de enige uitkomst nog te zijn voor betreffende mensen. Eenmaal hieraan toegegeven is het immigratieprotocol geschreven en is het einde zoek.

criticus | 10-03-05 | 14:12

ik ben ontmaskerd :P

Graftak | 10-03-05 | 14:12

Spooky ik drink alleen nog maar varkensbloed!

Pannie | 10-03-05 | 14:09

@Pannie
Natuurlijk rooibos thee moet jij en Graftak ook eens doen met een lekkere muismat erbij.

spooky | 10-03-05 | 14:07

Zat ik er toch niet ver naast met m'n Zuid Afrika!

Pannie | 10-03-05 | 14:06

Graftak aha je komt uit Israel!

Pannie | 10-03-05 | 14:04

Pannie is verliefd ;-)

Carpa | 10-03-05 | 14:04

Als jij je portemonnee trekt en mij verzekerd van 5 jaar internet-toegang, graag.

Graftak | 10-03-05 | 14:03

@DT71, top! Blij dat jij goed kunt verwoorden hoe ik er over denk.

Ben het zat dat er een stukkie van mijn zuur betaalde belasting centen naar dat soort uitbuiters gaat terwijl ze 's-nachts bij mij naar binnen gluren hoe ze een gsm kunnen jatten.
En ik weet dat ze niet allemaal zo zijn alvorens dat als argument misbruikt wordt.

KoffieDik | 10-03-05 | 14:02

Hoe zwaar ik ook een hekel heb aan het kabinet en verdonk, moet ik zeggen dat verdonk wel een heldere kijk op de wereld heeft. In plaats van toegeven aan de media stemmingmakerij, gewoon laten zien doe de vork werkelijk in de steel prikt, zie ook de opmerking over Ali el B.

bulk | 10-03-05 | 14:01

Graftak ROT OP NAAR JE EIGEN LAND!!! ;)

Pannie | 10-03-05 | 14:00

Pannie, beet je gefrusteerd? 0900-RIAGG

Graftak | 10-03-05 | 13:59

@Spooky een Rooibostheetje zeker?
@Graftak zeg nou waar je vandaan komt slet!

Pannie | 10-03-05 | 13:57

Maar gelukkig is er nog voldoende gezond verstand in de kamer aanwezig en krijgt links pas volgende week zijn debatje.

Ganglion | 10-03-05 | 13:52

@Eskimauh,
Het gaat er niet om dat je iets doet, heel Nederland is druk met ietsen. Wat wil je waarom gaan doen. Denk er even over na ik neem een theetje

spooky | 10-03-05 | 13:51

Verdonk, wereldwijf....

Blurzz | 10-03-05 | 13:51

Pannie als je nog eens in Zuid-Holland bent, voer ik je graag persoonlijk mijn muismat :).

Graftak | 10-03-05 | 13:50

Eskimauh en wie ben jij dan wel bluffertje?

Pannie | 10-03-05 | 13:49

Waar GeenStijl toch niet goed voor is :).

Graftak | 10-03-05 | 13:49

lol@Ganglion:
De kleine luiden in de 2e kamer moeten ook weer een wit voetje halen. Allemaal laten zien dat ze 'een hart hebben'. Terwijl er kamervragen gesteld worden over dit koet-onderwerpje liggen onze eigen bejaarden te rotten in hun eigen stront en staat Koos Spee zijn zakken te vullen.
-
Krankzinnig land.

Rest In Privacy | 10-03-05 | 13:47

Als jij een allochtone vrouw bent eet ik mijn muismat op!

Pannie | 10-03-05 | 13:47

Alleen als ie ijs- en ijskoud is: denk toch dat verschillende "commentatoren" hier de uiterst linkse en rechtse lul (@fuckje lees: vrouw) aan het uithangen zijn en straks weer rustig met de borrelnootjes en een kopje thee naast moeders de vrouw kruipen op de bank kijkend naar hun Samsungbreedbeeldje. Meesmuilend denken ze aan hun contributie aan dit log en vallen daarna lekker op hun IKEA-bedje in slaap. GA 'NS IETS DOEN

Eskimauh | 10-03-05 | 13:45

Lulletje De Vries (PvdA) hoorde Verdonk in de auto en dacht "Wat krijgen we nou?" Whoehahaha!!!

Ganglion | 10-03-05 | 13:45

Pannie je hebt het verkeerde continent voor je. Anyways, D66?!

Graftak | 10-03-05 | 13:45

|Graftak gevluchte Zuid Afrikaan zeker...
Kon ook niet anders!

Pannie | 10-03-05 | 13:43

:D

Graftak | 10-03-05 | 13:42

Ha, links is al weer bezig vragen te stellen in de kamer! Ze zijn geschokt! Spoeddebat!

Ganglion | 10-03-05 | 13:41

@Panzerfaust
Wordt schromelijk overdreven; het is voor een deel immers dezelfde generatie die Nederland eerst naar de verdoemenis heeft laten gaan in de jaren 30-40.

En als je hen dat niet wilt aanrekenen omdat het zgn externe factoren zijn, dan geldt dat ook voor de "wederopbouw", Nederland is nl. echt niet eigenstandig opgeklommen maar met name gewoon meegelift op de zgn vaart der Volkeren alsmede heeft het geluk gehad dat eind jaren 50 begin 60 grote hoeveelheden aardgas werd gevonden, zijnde baten op de betalingsbalans.

Dat NATOS verhaal, daar ben ik overigens mee eens, niet voor neits (en dat heb ik op dit podium ook al verkondigd)vertrekken velen nar het buitnland, waaronder een groot contigent senioren.

Style Councillor | 10-03-05 | 13:40

Pannie laat ik zeggen het is een flink eind vliegen.

Graftak | 10-03-05 | 13:40

Lucasdelinkselul moet ik je lul even afsnijden dan? ;)
Nooit van vergrijzing gehoord trouwens?

Pannie | 10-03-05 | 13:37

Ze heeft helemaal gelijk. Dat eeuwige gezeik op haar (lees: kopspijkers oid) is onterecht. Laten we elke procedure in een referendum gooien anders. Dat zou dan allemaal een stuk sneller gaan.

BeverViS | 10-03-05 | 13:37

Lucasdelinkselul moet ik je lul even afsnijden dan? ;)
Nooit van vergrijzing gehoord trouwens?

Pannie | 10-03-05 | 13:36

@Odoaker 10-03-05 @ 13:12
Dat zegt niks over het zogenaamde harde beleid(dat is het namelijk nooit hier) Maar meer over de wereldvreemdheid die veel Nederlanders hebben ten aanzien van dit onderwerp. We all live in a yellow submarine you know!!

Rado | 10-03-05 | 13:35

ik weet nog niet zeker of ik de linksere of de rechtsere reacties nou het kortst door de bocht vind..

euhm | 10-03-05 | 13:35

Al die organisaties moeten wel voor iedereen in de bres springen. Bestaansrecht=soepsidie. Voor iedere asielzoeker zijn er 10 man/vrouw aan het werk. Gelukkig wordt ook dat weer betaald uit de staatsruif. Dat dit land nog niet failliet is is een Godswonder.

Rest In Privacy | 10-03-05 | 13:35

@Meki: Hoe had die vader dat kind dan kunnen redden?

EmAiL | 10-03-05 | 13:35

Graftak jij bent toch zogenaamd een allochtone dame? Kommie vandaan dan?
En niet lullen met je 'dat doen de meeste' want dat weet jij helemaal niet.
Dat is ook voor jouw maar een gok.

Pannie | 10-03-05 | 13:34

Idd, prachtig zulke 'vluchtelingen'.

Graftak | 10-03-05 | 13:33

LOL@Pannie.
Je land 'ontvluchten' met 'gevaar voor eigen leven' om een jaar later per vliegtuig en nieuwe bling-bling to show, op vakantie te gaan in je vaderland. Prachtig zulke 'vluchtelingen'.

Rest In Privacy | 10-03-05 | 13:32

Ja precies het is een spel, de vluchteling is de pion en vluchtelingenorganiaties en Verdonk zijn spelers. Verdonk doet alsof ze zowel scheidsrechter als speler kan zijn daarom deugt dit voorstel niet.

Verdonk moet gewoon speler blijven net als de vluchtelingen organisaties, de rechter als scheidsrechter.

Let the games begin.

spooky | 10-03-05 | 13:32

@. Style Councillor
De mensen die dit grotendeels verwoeste land, ook 20 crisisjaren hiervoor hebben niet geholpen, na de oorlog uit een diep dal hebben getrokken. Oa met financiele hulp van USA , ook iets om dankbaar voor te zijn. NL was toen namelijk economisch het zwakste land in Europa
Je weet wel , die mensen die nu met een zuinig pensioentje worden geterroriseerd door N.A.T.O.S.jes

PanzerFaust | 10-03-05 | 13:31

@Kakb.
Wat heeft Jos Brink er nu weer mee te maken?

Style Councillor | 10-03-05 | 13:30

@ Pannie, dat doen de meeste 'asielzoekers'.

Graftak | 10-03-05 | 13:29

@Pannie; idd het is een spel en de spelregels worden in het babbelonisch uitgelegd.... ?

Kakbouter | 10-03-05 | 13:27

@Crimson

Dus je bedoelt niet 7 jaar op kosten van de staat in een land verblijven en als je na 3 procedures uitgezet wordt je tegenstanders van asociaal gedrag betichten?

PanzerFaust | 10-03-05 | 13:26

@panzer(kreuzezerpotemkin)faust
Lijkt me een goed plan:

stap een) wijs mij eens hen aan die Nederland groot hebben gemaakt?

stap twee) eh.. waar is Nederland eigenlijk groot in?

Style Councillor | 10-03-05 | 13:26

Rita Verdonk als lijsttrekker van de VVD en in een volgend kabinet Ayaan als minister van vreemdelingenzaken en integratie.

gozertje | 10-03-05 | 13:25

@ The Evil One: <3.

Graftak | 10-03-05 | 13:25

Ik heb veel Somaliers ontmoet maar wat ik altijd zeer irritant heb gevonden is dat ze na het verkrijgen van een verblijfsvergunning vaak gelijk naar Somalie op vakantie gaan.
Ben ook wel eens bij een betoging van asielzoekers geweest in den Haag, werd oa een Somalische vrouw met een zielig oorlogs verhaal voor de camera gehaald, later raakte ik nog even met haar in gesprek, bleek dat ze al acht jaar gewoon in Nederland woonde (verblijfsvergunning)en gewoon Nederlands sprak. Ik doe dit voor mijn landgenoten was haar verhaal (100% ongelogen waar) Ach ja ik snap ook wel: zo is het spel!

Pannie | 10-03-05 | 13:24

Ik ben niet linsk Bolwerk. ik heb maar 1 account. Kan redactie voor instaan. Alhoewel het voor jou natuurlijk lastig te bevatten is dat er meer mensen zijn met een linske mening.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 13:24

GS in de politiek! Kouwes for president :). Graftak als minister van integratie. Een allochtoons wijf als minister van integratie :).

Graftak | 10-03-05 | 13:24

Tsja als je om te beginnen al geen betere argumenten hebt als "iedereen die zegt dat hij bij terugkomst in z'n land van herkomst wordt gemarteld en vermoord heeft automatisch in 100% v/d gevallen altijd gelijk" dan grijpen we terug naar het aloude links demoniseren en voor facist uitmaken.....

The Evil One | 10-03-05 | 13:24

Is dat nou veel werk om op 2 accounts te reaguren Hetlinksebolwerk/Lucasdelinkselul?

Ontopic: Als we nog in een leefbare omgeving willen blijven wonen zal Verdonk dit beleid moeten blijven handhaven! Nederland is financieel namelijk niet in staat honderdduizenden parasieten op te vangen Eerst maar eens voor de mensen zorgen die dit land groot hebben gemaakt!

PanzerFaust | 10-03-05 | 13:23

@lucas:
Start dan maar eerst met het afschaffen van de fokpremie (kinderbijslag). En ja; daar profiteer ik ook van. Mag van mij zo door de plee. Achterlijke regeling en zoooo 1943.

Rest In Privacy | 10-03-05 | 13:22

En wie de neuk is nou Verbal Jam?

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 13:22

Lucas jij snapt 't! :)

Graftak | 10-03-05 | 13:22

Het wereldbeeld van GRaftak is echter vrij eenvoudig: links is geitenwollensokken, dus fout, dus mag links niks zeggen. Wereldheerschappij voor Graftak zeg ik.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 13:20

@klauwhamer
Zolang je de boel onder controle kunt houden is het niet zo eng. Rita waakt!

gozertje | 10-03-05 | 13:20

Wat een Ge-OH kunnen jullie elkaar niet even gaan vredespijpen o.id.?

Style Councillor | 10-03-05 | 13:19

@Graftak

openbaarheid van informatie en geitenwollensokken filters. Ik denk dat jij en Verdonk aardig op 1 lijn zitten wat selectieve openbaarheid betreft. Precies daarom vertrouw ik Verdonk niet haar informatie is niet objectief. Ze zegt we gaan dossiers openbaar maken maar letten op veiligheid van de vluchteling. Dus onder de noemer veiligheid worden alleen die informatie naar buiten gebracht die haar uitkomt.

spooky | 10-03-05 | 13:19

@DT71<br>
Je neemt me de woorden uit de mond! Een andere optie is natuurlijk dat je dan zelf maar emigreert (niet vluchten, gewoon je boeltje verkopen, elders legaal immigreren en opnieuw beginnen)....

Crimson | 10-03-05 | 13:19

Wie de neuk is Verbal Jam? En kan er ook een fascistofilter op GeenStijl komen, zodat types als graftak, die liever geen andere mening horen, gefilterd worden?

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 13:16

@gozertje:
eng bevreemdende vergelijking met sprinkhanen.... zie het somber in voor onze maatschappij.

klauwhamer | 10-03-05 | 13:15

Lucasdelinkse lul = Verbal Jam?!

Graftak | 10-03-05 | 13:15

Als we Nederland niet voller willen laten worden lijkt het me vooral verstandig de geboortes te gaan beperken. Zelfs zonder asielzoekers groeien we namelijk het land uit. Denk daar dan eens over na.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 13:14

@Graftak: Kusje? ;)

Kakbouter | 10-03-05 | 13:14

@Hetlinksebolwerk: Eindelijk een reaguurder met wie ik op een lijn zit. Chapeau! *hand-shake*

Kakbouter | 10-03-05 | 13:13

"Als het beleid in de ogen van veel Nederlanders te hard is betekent dat dat het nog geen fuck voorstelt."

... en als het nou in de ogen van de meesten te hard is?

Odoaker | 10-03-05 | 13:12

Gaap. Kan er geen geitenwollensokkenfilter komen op GeenStijl?!

Graftak | 10-03-05 | 13:11

Bij kampioen ideetjes bedenker die niet wetmatig blijken lijkt me een debat erg zinvol. De privacy van mensen is een groot goed, het lijkt me normaal dat onze regering daar over debateert. In pricipe vind ik openbaarheid van informatie erg belangrijk. Echter er spelen belangen mee, Verdonk heeft targets wat uitgezette asielzoekers betreft andere hebben belang dat zij niet uitgezet worden. Dus informatie wordt gekleurd en informatie wordt achtergehouden door alle belangengroepen. Wie gaat de objectiviteit controleren want de informatie van Verdonk kan toch moeilijk als neutraal en objectief gezien worden?

spooky | 10-03-05 | 13:11

@Rado:
Jij snapt 't.

Rest In Privacy | 10-03-05 | 13:10

Zij hebben het recht het te proberen maar dan heeft NL toch zeker net zoveel recht om te weigeren. Uit bescherming voor de lui die hier al zijn. En daar zitten genoeg nieuwe Nederlanders tussen hoor.

Als het beleid in de ogen van veel Nederlanders te hard is betekent dat dat het nog geen fuck voorstelt. Dus... hoe harder, hoe beter en ook hoe menselijker voor de mensen die hier al wonen.

Rado | 10-03-05 | 13:09

Verdonk heeft gelijk, bij ons in de regionale dagbladen staat ook elke week zo'n zielig verhaal van een afgewezen asielzoeker. Vaak ook nog vergezeld van een inderhaast opgespoorde nederlands partner. Laatstgenoemd is vaak een van die kansloze figuren, die via de normale weg niet aan een man/vrouw kunnen komen en dan op het allerlaatst maar een of ander buitenlands gerecht tot zich nemen.... Men mag dan zijn of haar droevige verhaal vertellen aan de altijd gewillige oren van de (links) media....
Men vertelt er alleen nooit bij, dat men al 5 jaar lang bezig is met de asielaanvraag en al 5 keer is afgewezen. Dus ook al 5 keer had kunnen bedenken, dat men op een gegeven moment het land uit moet..... Niet zeuren, neem de gevolgen voor lief en rot op !!

KABAAL | 10-03-05 | 13:09

kut als je het er niet mee eens bent misschien!

gozertje | 10-03-05 | 13:08

@Hetlinksebolwerk:
En je bent ongetwijfeld ook nog VOOR een verzorgingsstaat. Oftewel; komt allen maar hier (vrije plaatsing over de hele wereld). Uw 'Hetlinksebolwerk' betaalt straks maar wat graag 75% belasting om alle staatsruifvreters in leven te houden.
-
Ik ben ANTI-multicul, PRO-multi-etnisch/monocultureel.
-
@Lucasdelinkselul:
Uiteraard zou ik dan ook op zoek gaan. En een regering is verstandig als ze dus NIET iedere 'zoekende' verwelkomt en wensen honoreert. Dat holt namelijk je land uit.
-
Opvang in de regio. Nog veel goedkoper ook.
-
Het leuke is dat types als ome Lucas ook zijn voor meer natuur, minder snelwegen, schoner milieu, enz.
Hoe wou je dat doen dan als je het land helemaal voldouwt? We zijn het meest overbevolkte land op Bangladesh na. Die mensen moeten ook ergens wonen, die gaan ook auto rijden, die gaan ook consumeren, afval produceren, enz. En ondertussen wordt alles ook nog eens gefinancierd vanuit de staatspot die u en ik vullen. Denk toch eens na man.

Rest In Privacy | 10-03-05 | 13:07

Hahaha, wat een ontzettende kutte vergelijking gozertje. Hahaha!

Odoaker | 10-03-05 | 13:06

Helemaal met Verdonk eens! Iedereen voelt zich bezwaard als er zulke schrijnende gevallen opduiken, laten we om de boel zuiver te houden het kaf van het koren scheiden. Dus Lucas, wel empathie voor de echte zielepoten, keihard beleid voor de profiteurs. Kan zelfs jij niets tegen hebben dunkt me. Per slot van rekening ben jij ook gebaat bij het in stand kunnen houden van de verzorgingsstaat, anders heb je geen inkomen.

Carpa | 10-03-05 | 13:06

Typisch geval voor Verdonk: een kuil graven voor de vluchtelingenorganisaties en er zelf invallen. Argumenten openbaren zodat er eindelijk fatsoenlijk beslist kan worden. Hulde Rita!

Don Quichote | 10-03-05 | 13:05

@Hetlinksebolwerk.

Kijk eens naar ons schitterende dierenrijk. Je ziet wat er gebeurt als een zwerm sprinkhanen zich ongecontroleerd en vrij verplaatst over onze aardbol. Destructie.

gozertje | 10-03-05 | 13:04

Naar 8 jaar paars mag Verdonk de rotzooi opruimen en dat doet ze verdomd goed.

danie | 10-03-05 | 13:03

Ik stel voor dat Fleischbaum op tournee gaat door Afrika en Azie (die bus van Thom de Graaf is nu toch weer vrij) om daar de kleurlingetjes uit te leggen dat ze thuis moeten blijven, lekker werken in de mijnbouw of de chemische industrie voor 5 cent per dag, en dat dat echt veel fijner is! Want wij in Nederland hebben het slecht hoor! En dan mag hij Rita Verdonk meenemen, voor 'savonds, als hij geil is, maar geen zin heeft in een lokale prostituee.

Odoaker | 10-03-05 | 13:03

Hulde! Nu loopt 'links' te janken over een aantal individuele gevallen... maar als je die gevallen een pardon geeft... zijn er weer een gelijk aantal gevallen waar links tegenin gaat.

Rita trekt een lijn en dat werd hoog tijd!

Daarbij is 8 jaar lang aaien in plaats van regeren de reden waarom de boel nu ineens rigoreus anders moet.

brutus | 10-03-05 | 13:03

Marijke 'daar kan ik mij geen herinnering van maken' Vos heeft gelijk maar een debatje aangevraagd.
Het blijft natuurlijk zielig...

Frids | 10-03-05 | 13:01

Hee, nog een bolwerk... Welkom.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 13:01

'In de tussentijd heeft meneer eten, onderdak, kleding, ziektekostenregeling, noem maar op.'
Zoals de meeste mensen willen hebben inderdaad. Zoals jij die ook hebt. Had je ze niet dan ging jij ook op zoek.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 13:00

@gozertje: Dat misverstand ligt bij mij eraan dat ze een belachelijke ministerspost heeft. Als je zo'n baan aanneemt dan lijkt mij dat je hart niet op dezelfde plaats zit als bij mij. Ik ben vóór multiculti en vóór vrije verplaatsing van mensen over de gehele wereld.

Misschien dat daar de oorzaak van het misverstand tussen rita en mij ligt... ;)

Hetlinksebolwerk | 10-03-05 | 13:00

ben jij wereldvreemd ofzo. Als ik hulp nodig heb dan moet ik dat zelf regelen en als dat niet lukt heb ik familie en vrienden. Maar denk dat de regering van Mali of S-A mij helpt. NOT!
En mijn verworvenheden worden te grabbel gegooid en weggegeven als ware het een fokking Happy Meal.
Natuulijk zijn er eerlijke mensen tussen en zeker ook schrijnende gevallen. maar ik denk dat je bek open zou vallen als je eens wist hoeveel procent van die lui ordinaire leugenachtige criminele parasieten zijn. En zo is dat!!

Rado | 10-03-05 | 12:58

verdonk heeft dat kind niet vermoord, dat kind was toch dood gegaan, vader of niet. Uiteraard wel heel triest voor de ouders, en met name voor de vader in deze kwestie.

marteltor | 10-03-05 | 12:57

Een vrouw naar mijn hart die Rita. Korte metten maken met die lastercampagnes. De voortdurende voorstelling van zaken dat Nederland schofterig omgaat met asielaanvragen moet maar eens afgelopen zijn. Het beleid in dit land is solide, goed onderbouwd en noodzakelijk. Het hele systeem afmeten naar individuele misstanden en incidenten doet de waarheid geen recht. We zijn een klein land, doen ons deel en dat doen we verrekte goed. Mag ik er overigens op wijzen dat Rita in de afgelopen periode méér gebruik gemaakt heeft van haar ministeriële bevoegdheid om schrijnende gevallen alsnog asiel te verlenen dan in alle roodpaarse kabinetten bij elkaar gebeurd is? Waar komt toch dat misverstand vandaan dat ze het hart niet op de juiste plek zou hebben? Hulde voor Rita Verdonk!

gozertje | 10-03-05 | 12:56

En meteen komen de losers weer met 'voorbeelden'. WIE is er nu asociaal. Stel; je komt als asielzoeker binnen. Met het vliegtuig MIND YOU!. Niet met een paar draden aan je lijf al kermend 'water water water' terwijl je over de grens strompelt (kijk DAT is een vluchteling).
-
Vervolgens start je de procedure en krijgt te horen 'u moet weg, u voldoet NIET aan de criteria'
-
Asielzoeker vertrekt NIET, hij blijft gewoon en hordes geitewollensokken ontfermen zich over de arme drommel en starten een bezwaarprocedure.
-
In de tussentijd heeft meneer eten, onderdak, kleding, ziektekostenregeling, noem maar op. Ontmoet een leuk links mokkel dat haar eigen 'progressieve' geweten en ego schoon wil schijten door in te gaan op de avances van dit nieuwe multiculturele icoon.
-
Jaar later: Bezwaarprocedure faalt. Jammer, u moet nu ECHT het land uit.
-
Asielzoeker gaat gewoon WEER niet en trekt in bij de schone deerne terwijl het geitewollensokken welzijnscorp de zoveelste procedure start om de asielzoeker toch vooral te laten blijven.
-
Het multikulicoon en het vrouwtje gaan trouwen. Ja, ook dat kan hier in Nederland gewoon. Ook al mag hij hier niet blijven. Vervolgens fokken ze er een kind bij om de overheid nog wat meer onder druk te zetten.
-
Weer een paar jaar later gaat het kind inmiddels naar school en de asielzoeker krijgt op procedure nummer 12 te horen dat hij nu toch echt zijn hielen moet lichten.
-
Boehoe! Tranen van verdriet. SBS wordt ingeschakeld om het arme slachtoffer van de harde maatschappij te interviewen. Die asociale Verdonk toch! Het kindje is hier geboren en gaat hier naar school! Het zijn zulke keurige mensen! De buurt verzamelt handtekeningen.
-
Het multikul-icoon is dan wel bewust willens en wetens tegen alle regels in hier gebleven en heeft ook nog voor nakomelingen gezorgd terwijl hij al bij binnenkomst WIST dat hij hier niet mocht blijven, TOCH is hij nog steeds zielig en uiteraard SLACHTOFFER!
-
Uiteindelijk moet meneer ondanks demonstraties en petities toch vertrekken en wie is dan de lul? Juist, degene die keurig netjes de procedures heeft uitgevoerd waar ze voor zijn: Rita Verdonk.
-
Dit land is helemaal gek geworden. Ruim twee derde van dit volk bestaat uit complete idioten die met de waan van de dag en een zielig verhaal beter zijn gediend dan met beleid op macro-niveau dat er voor zorgdraagt dat dit land ook in de toekomst (ook voor uw toekomstige kleinkinderen) leefbaar en vooral betaalbaar blijft.
-
Verdonk 4 Prez! :P

Rest In Privacy | 10-03-05 | 12:56

'En voor de rest van de asielzoekers is het gewoon PECH hebben.'

Wat ik je brom! bel ff als je ziek bent of hulp nodig hebt, dan weet ik wel wat ik ga zeggen.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:51

NEE!!!
Wat is TV, zonder emo-TV? Ik baal er al van dat "Het spijt me" van de buis is, en nou mag ik ook al niet meer kijken naar de "zielige asielzoeker (m/v)".
Tjongejonge mevrouw Verdonk weet het wel weer op te blazen. We gaan toch ook niet alle WNFspotjes van de buis gooien omdat "niet alle pandaberen zielig zijn".
Zij heeft genoeg screentime op TV om tegenwicht te bieden, dat enge mens...

Hetlinksebolwerk | 10-03-05 | 12:51

Sommige reaguurders hadden beter het daglicht niet / nooit kunnen zien, stelletje infantiele schreeuwlelijken zijn het.

Ga elkaar elders afzijken!

(zo dat lucht op zo'n politiek correct statement)

Style Councillor | 10-03-05 | 12:51

@Meki. Wie heeft Verdonk vermoord dan? Dat kind heeft toch echt zelf hersenvliesontsteking opgelopen. Ga eens terug naar Meki-land...
@Fuckje weer 2x... moeilijk?

Think | 10-03-05 | 12:50

Dat zeg ik: medelijden is voor stakkers! Dan kun je wel zeggen dat je geamrtreld wordt in je land, dat je daar geen eten hebt en dat je kind doodgaat pomdat er geen medicijnen zijn, maar ja, zet je daar gewoon overheen. Zachte heelmeesters maken immer stinkende wonden. Daarbij, het is jouw kind toch niet? Jij wordt toch niet egmarteld? In een ander verplaatsen doe je wel als het je eigen familieleden betreft, niet zo'n vieze allochtoon, die overigens toch allemaal hetzelfde zijn. Bah, gevoel. menselijk denken enzo. Ikke, ikke, ikke, ikke eerst! Houzee!

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:49

Eindelijk iemand die niet in de bullshit stapt. Ik weet voor een feit dat een groot deel van die zielige asielzoekers gewone criminelen zijn. Die zeggen dat ze vervolgd worden in hun eigen land..... Ja omdat ze crimineel zijn. Ze willen namelijk hier crimineel zijn, uitkerinkie en beetje stelen. En de staffen zijn belachelijk indien je gepakt wordt.
En voor de rest van de asielzoekers is het gewoon PECH hebben. Wij kunnen niet de ellende van de wereld opvangen. Je haalt die mensen niet uit de shit, je haalt de shit hierheen! En bovendien is het absorptievermogen van Nederland al danig op de proef gesteld. En ik ken er een paar heel goed en nog steeds zeg ik pech hebben. je maakt er maar het beste van in de derde wereld!! Misschien wordt het dan daar eens wat beter.

Rado | 10-03-05 | 12:49

@Lucasdelinkselul
De geniralisatie van bevolkingsgroepen is idd van de pot gerukt, maar dat neemt niet weg dat er relatief veel Marokkanen naar Nederland willen komen. Geef ze trouwens eens ongelijk. In Nederland hebben ze het financieel gezien ook beter.

mkrijt | 10-03-05 | 12:48

Je kan de boel zo lekker verwoorden Lucas, kaaskop, wat fijn dat er zulke mensen zijn.

Graftak | 10-03-05 | 12:48

Inhoudelij mee eens, uitgeprocedeerd = wegwezen, maar dossiers publiceren is zwaktebod annex gelijk willen halen via de onderbuik van de samenleving.

Ik ken ook nog wel een aantal dossiers van uitgeprocedeerde (ex)politici welke het daglicht nooit zulen zien.

Style Councillor | 10-03-05 | 12:47

Het is goed mensen als Graftak te hebben. Die weten tenminste wel hoe het zit. Overigens ook niet gehinderd door enoge kennis van zaken of ervaring.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:47

Zachte heelmeester (s/linkse rakkers) maken stinkende wonden.

Graftak | 10-03-05 | 12:47

Hûh? Open kaart spelen bij het OM? Dat doen ze nooit, staan ze nog meer voor gek.

verwend pokkejong | 10-03-05 | 12:46

@ Kakbouter ik ben zelf allochtoon :). En een dame. Dank U.

Graftak | 10-03-05 | 12:46

Als je een eindoplossing wilt bereiken moet je soms je gevoel uitschakelen. Hard maar waar. Daarbij, medelijden behoort toe aan de zwakken, de christenen die er de slavenmoraal op nahouden.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:45

Meki moet ook het land uit! stelletje zeikers, de mensen die hier komen kunnen wel een ticket betalen en kunnen naar een buurland gaan waar geen oorlog is maar dat doen ze niet!

Warrior | 10-03-05 | 12:45

In het bovengenoemde geval zijn er idd fouten gemaakt, maar in heel veel gevallen moet ik, van buiten af gezien, Rita gelijk geven.

mkrijt | 10-03-05 | 12:44

Sommige MoKrO'sS zeggen misschien wel weg te willen (Nederland haten is tenslotte Ste3LowW), maar geloof me, 2 dagen op het Marokkaanse platteland en ze staan met de staart tussen de poten op de stoep.

Graftak | 10-03-05 | 12:44

Zo is dat! ALLE Marokkanen willen in NEderland blijven! Wie wil er immers niet met veel plezier weg uit zijn vaderland? Ik stel voor omd e scheiding duidelijker te maken: wij mensen, zij.. eh... tsja.. allochtonen ofzo... Vullis dat je buiten zet. Mensenrechten kun ej natuurlijk niet zomaar aan iedereen toekennen. En al helemaal Marokkanen, die zijn ALLEMAAL hetzelfde. Zie je er een weet je voldoende. Nederlanders daarentegen, daarvan is elk mens uniek. En beter enzo.

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:44

@Graftak @ 12:35: Beetje aan het generaliseren, jongen? 5%....
Zal eerder 75% zijn. Maar dan nog , het argument dat ze het beter in Europa hebben vindt ik behoorlijk plausibel. Geeft ze maar eens ongelijk, of beter; Wat zou jij hebben gedaan als je in hun schoenen zou staan? Precies! Leer ermee leven want niet aleen in NL zal het aantal allochtonen toe nemen. Ook in de rest van de westerse landen. Niet mee eens? Ga zelf emigreren en ervaar hoe moeilijk het is. Ik spreek uit ervaring.

Kakbouter | 10-03-05 | 12:43

@Meki,
ken jij Marokkanen die NIET in Nederland willen blijven???? doe niet zo Riff-achtig!

fuckje | 10-03-05 | 12:42

@Meki,
ken jij Marokkanen die NIET in Nederland willen blijven???? doe niet zo Riff-achtig!

fuckje | 10-03-05 | 12:41

""Het lijkt me duidelijk dat hier sprake was van een noodsituatie, want hersenvliesontsteking bij kinderen is vaak dodelijk. Waarom is er dan niet op tijd een visum verstrekt?," aldus CDA-Kamerlid Wim van Fessem."
Ach, is toch maar een allochtonenbaby... Kan jou zo'n baby nou schelen. Normen en waarden mensen!

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:41

Alle linkse bolwerken ongezien de tyfus.

Graftak | 10-03-05 | 12:41

Open kaart spelen, goed idee!
Hulde aan Rita! ( dit meen ik echt, Rita for premiere!)

fuckje | 10-03-05 | 12:39

Ach, waarom zou je onderzoek uitvoeren naar het gevaar bij terugkeer? Als je 'linkseknuffel'-knuffelhaat maar groot genoeg is kun je er gwoon vanuit gaan dat al die mensen losers zijn en 'toch alleen maar hier zijn voor de centen.' Waarom zou je die mensen nog als mensen behandelen?
Zolang je het zelf maar niet bent he...

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:38

Open kaart spelen, goed idee!
Hulde aan Rita! ( dit meen ik echt, Rita for premiere!)

fuckje | 10-03-05 | 12:38

<3 Verdonk <3

Kouwes op de post van Verdonk.
K: U moet nu Nederland uit! -Maar ik ben een zielige politieke asielzoeker! K: U moet het land uit, waar hebben we het over?! - Maar ik ben zo zielig! K. Waar hebben we het over, krijg de tyfus.

Graftak | 10-03-05 | 12:37

De pasgeboren baby Ayman, die al twee weken met een hersenvliesontsteking in een counveuse lag, is overleden in een ziekenhuis in Veldhoven. Het visum, dat gisteren pas rond was, kwam voor de Marokkaanse vader Nabil Bouraidah (20) daarmee te laat. Nabil Bouraidah kreeg eerder geen visum omdat de Immigratiedienst vreesde dat hij hier in Nederland zou blijven.

Moeder Francien Bouraidah-Lendfers is kapot van verdriet. "Verschrikkelijk", zegt zij. "Waarom kan er in een noodgeval niet snel en adequaat gehandeld worden in plaats van maar vast te blijven houden aan allerlei regeltjes en wetten. Ik vraag me elke minuut af: waar zijn jullie in hemelsnaam toch mee bezig? Snap je ons verdriet dan niet?"

Het CDA eist opheldering van minister van Vreemdelingenzaken en Integratie Rita Verdonk over het verstrekken van het visum aan Nabil Bouraidah. "Het lijkt me duidelijk dat hier sprake was van een noodsituatie, want hersenvliesontsteking bij kinderen is vaak dodelijk. Waarom is er dan niet op tijd een visum verstrekt?," aldus CDA-Kamerlid Wim van Fessem.

Verdonk is het ook zat , ze heeft ook een moord op haar geweten

Meki | 10-03-05 | 12:37

In theorie geen verkeerd idee; tenslotte gooien zij zelf als eerste hun hebben en houwen op de TV. Alleen kan ik me indenken dat het effect op de "aangepaste" kinderen nog steeds funest is, en ze door "fouten" van hun ouders of hun land compleet kapot gemaakt worden.
Laten we even wel zijn: Nederland is (wordt was..) een rechtstaat, waarbij onafhankelijke rechters zaken toetsen aan democratisch vastgelegde wetten. In dit soort media gevallen is er dus geen onbevooroordeelde, ter zake kundige die de verhalen van beide kanten kan toetsen maar een paar miljoen kijkers (kaalkopjes, linkse lozer en christelijke xenofoben, om er maar een paar te noemen)
Of we daar nu gelukkiger van worden?

elfman | 10-03-05 | 12:37

"AMSTERDAM - De pasgeboren baby Ayman waarover deze krant zondag berichtte, is overleden in een ziekenhuis in Veldhoven. Het doodzieke kindje lag al twee weken met een hersenvliesontsteking op sterven in de couveuse, maar zijn Marokkaanse vader Nabil Bouraidah (20) kreeg geen visum om naar ons land te komen om zijn zoontje nog levend te kunnen zien, uit vrees dat de man wel eens hier zou kunnen blijven.

Dit terwijl de artsen van het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven talloze alarmerende faxen naar het ministerie en de ambassade hadden gestuurd over de ernst van de situatie. Ook alle smeekbedes van de moeder Francien Lendfers uit Heerlen hielpen niets.Een dubbel drama voor de ouders. Vanwege alle papieren rompslomp was het visum gisteren pas rond en kan, mits alles goed gaat, de vader vandaag in het vliegtuig naar ons land stappen. Zijn pasgeboren zoontje heeft hij echter niet meer levend kunnen zien."

N.B: De vader WIL helemaal niet naar dit kutland, zijn vrouw gaat naar Marokko om dáár met hem te leven. Maar dankzij die teringteef mocht de vader niet bij zijn kindje. En nu hoeft het niet meer. Ik hoop dat hij een foto maakt waarop hij zijn reet afveegt met dat kutvisum, en dat die foto paginagroot in de krant komt te staan, met erboven "Rita, bedankt! Kutwijf!"

Neon | 10-03-05 | 12:36

Het overgrote gedeelte van de mensen die zegt vluchteling te zijn is gewoon weggegaan omdat ze het in Europa beter hebben. Hoeveel ECHTE politieke vluchtelingen telt Nederland? Misschien 5% van alle asielzoekers.

Graftak | 10-03-05 | 12:35

Goed zo Verdonk! Geen geknuffel meer, weg met die linkse zooi.

Dariuss | 10-03-05 | 12:34

Ja, eindelijk een einde aan de linkse overheersing. Die individuele gevallen moeten niet zo zeiken. Het is best draaglijk om bij thuiskomst een beetje gemarteld en vermoord te worden. Die linske pers ook altijd. Censuur dr op! Mensenrechten zijn voor mietjes!

Lucasdelinkselul | 10-03-05 | 12:32

Goede actie.
Eindelijk een 'einde' aan de linkse overheersing...

Graftak | 10-03-05 | 12:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl