Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bindend kijkadvies: Halima overleefde de islam

Vrouwen en kinderen kapotterroriseren, uit naam van de religie van de vrede. Steeds. Maar. Weer. Bovenstaande filmpje is geen preview van Halsema die in een hakbarland met vrouwen babbelt. Dit gebeurt gewoon in Nederland. Sophie Hilbrand praat met Halima. Halima, met de H van Heldin. Halima weigerde nog langer in angst te leven met haar kinderen, verdiepte zich grondig in de religie die haar hele leven tot een hel maakte en kwam tot de conclusie: de islam brengt mensen niets goeds. Gelukkig heeft Heldin Halima haar confrontatie met de ware aard van het mohammedanisme overleefd en vertelt zij met rechte rug en en goed glas wijn haar verhaal. Zonder balkjes of blurretjes. Want Halima (heldin) laat zich nooit meer wegstoppen en uitgummen. Een heldin, je zal het maar zijn.

Reaguursels

Inloggen

Wij willen iedereen van harte bedanken die een positieve post en bijdrage heeft geplaatst over ons verhaal. Halima's verhaal staat inderdaad niet op zichzelf. Er zijn duizenden moslima's in NL (en miljoenen wereldwijd) die gebukt gaan onder met name deze religie. Het enige wat wij willen is vrijheid en rust in een land waar dat gezien onze rechtstaat ook feitelijk moet kunnen zonder ons zorgen hoeven te moeten maken. Alle religie's zijn feitelijk gebaseerd op angst: je moet geloven wat anderen je opleggen, want als je anders denkt dan gebeurt er wat verschrikkelijks met je..!! Geen geloof hebben is ook een vorm van religie. maar dan zonder angstbeelden, haatgevoelens en door mensen verzonnen regels en geboden. Gewoon vrijheid zoals het bedoelt is! Niets meer en niets minder. En daar genieten Halima en ik van en zo willen we leven. En daar hoort ook op z'n tijd een wijntje of biertje bij.

En... wij duiken niet onder, maar lopen met opgeheven hoofd, arm in arm samen met onze kinderen als een samengesteld gezin door de stad!

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie steun en vaak prachtige woorden die we hier hebben mogen lezen!

Lieve groeten,
Christian en Halima

VrijLand4all | 27-09-13 | 14:22

Halima! Rulez! ;-D

Jm | 27-09-13 | 05:40

Ah ja. Ze zit nu natuurlijk ondergedoken in zo'n moslimvrouwen-safehouse. Kan nog jaren duren voor ze weer over straat kan.

prakkie | 27-09-13 | 02:31

'T is nu 2 dagen na het filmpje. En? Leeft ze nog? En zitten alle ramen nog in haar huis? Is de boel afgefikt? Of is er niets gebeurd? Ben wel benieuwd eigenlijk... "Halima - The movie aftermath" :-)

prakkie | 27-09-13 | 02:29

Op het uittreden uit de islam staat de doodstraf. Ik hoop dat deze vrouw in vrijheid mag blijven leven. Ik ben alleen bang dat de aanhangers van de religie van de dood (sorry vrede), hun doodscultuur zeer serieus nemen.

Bijbel | 26-09-13 | 22:49

Is er in de "gematigde moslimlanden" nog gedemonstreerd tegen dat bloedvergieten in Nairobi? Als een Amerikaanse soldaat mogelijk een Koran verbrandt dan is heel moslimland in rep en roer of als er een kritisch prentje van de Profeet verschijnt dan worden er Fatwa's uitgeroepen maar nu lijkt het wel oorverdovend stil. Ik heb tenminste niets mogen vernemen op de Staatstelevisie van massale verontwaardiging op straat.
Sprak 7 jaar geleden met twee links bevlogen vrouwelijke wetenschappers op de universiteit over de enorme influx van Turkse en Marokkaanse vrouwen in zogenaamde Blijf van Lijf huizen.
Zij postuleerde de stelling dat dit kwam omdat deze vrouwen niet bij familie konden aankloppen zoals autochtone vrouwen en dit vertekende het beeld enorm. Met die manier van redeneren houdt wetenschappelijk Nederland zichzelf bewust voor de gek. Ik weet zeker dat op de VU dit bericht schouderophalend zal worden afgedaan als een incident. Als je dat namelijk niet dat dan behoor je opeens tot het verkeerde kamp (Wilders cs) en dan kan dat je wetenschappelijke carrière ernstig schaden. Een hoogleraar raadde mij het mij ook ernstig af om te ventileren dat ik destijds Fortuijn had gestemd. Die mores lijdt bijna heel intellectueel Nederland onder en daarom gaat er ook niets veranderen in dit land zodat de Islam hier redelijk ongestoord verder kan woekeren.

Schopenhauer1982 | 26-09-13 | 15:57

Ook mijn vriendin is een Nederlandse met Marokkaanse achtergrond en ook zij heeft gebroken met haar familie. Jarenlang is zij psychisch met de grond gelijk gemaakt.
Dit filmpje heeft op ons een enorme indruk gemaakt omdat het zo ontzettend veel gelijkenis toont met ons verhaal. Vrouwen worden, hoewel Links Nederland anders suggereert, compleet onderdrukt vanaf hun eerste levensjaar. Imams worden erbij gehaald om te brainwashen en om de ''duivel'' uit te drijven want; zij maakt de familie ten schande met haar Westerse gedrag. In tegenstelling tot Halima heeft mijn vriendin echter niemand meer over van haar familie en zal er ook nooit meer een verzoening komen. Desalniettemin is ze ervan overtuigd dat ze de juiste keuze heeft gemaakt, ze wil immers haar eigen beslissingen nemen en in vrijheid kunnen leven. Jammer dat de politiek hier zijn ogen voor sluit en je al snel als een Nazi wordt weggezet zodra je er wat van zegt.

Fellowes | 26-09-13 | 15:16

Dit doet mij oprecht goed om te zien!!!.. echt hoor, iedere ex moslim ga ik persoonlijk plat knuffelen... Wat een KUT! regering hebben wij toch, om gewoon toe te staan dat die vrouwen door dat gebrainwashte graftuig in ons land zo zwaar onderdrukt word.. Geen woorden voor dit soort misselijkmakende lafhartigheden.

Rugblaffer from hell | 26-09-13 | 14:24

Wat een heldin. Nu maar hopen dat meerdere Moslima's het echte licht zien!

Fopspeen | 26-09-13 | 13:53

Zou pechtold dit ook kijken en er over debatteren?

reade romke | 26-09-13 | 13:25

Bakito | 26-09-13 | 00:56 |
Overtuig uzelf. Allemaal uit een boek. Klein juweeltje uit Allah's grabbelton:
www.al-yaqeen.com/va/vraag.php?id=1570...
"Het is niet van belang wat mensen zeggen, zolang alles in overeenstemming is met de Islam gedaan en op een manier die de Woede van Allah niet opwekt."
Vrouwen en vrijheid, dat staat niet in dat boek.
"Als jij, mijn zuster, dit een hard antwoord vindt, weet dan dat dit slechts in jouw belang is en uit zorg voor jou."
Halima had uiteindelijk schijt aan dit antwoord en aan alle andere antwoorden van die Islam, verdomde het verder om 'zuster' te zijn en de ban was verbroken, het licht ging schijnen, en ze begon te leven en voor het eerst vertrouwen in de mensheid te krijgen.
Je kunt blijven proberen om die Islam zorgvuldig los te snijden van de cultuur, maar dat zal je niet lukken. Islam is helaas geen tumor die verwijderbaar is, Islam zaait uit.

Schoorsteenveger | 26-09-13 | 11:49

Wat een dappere dame! Ik hoop dat ze nog heel lang gelukkig mag leven zonder last van enge familieleden of ex-geloofsgenoten. Verder werd ik ontroerd door Christian die zo lief voor haar is. Nederlandse mannen zijn echt toppers, dat wordt ook te weinig gezegd.

Hup Halima, hou je taai en bedankt voor je inkijkje in de islam...

marielle | 26-09-13 | 11:41

Wel tekenend. Halima vertelt haar verhaal, en het eerste waar de Islam-apologeten aan denken is hoe dit verhaal door guurrechts zal worden uitgebuit om racistisch Nederland nóg racistischer te maken. Aan het verhaal zelf wordt, zoals te doen gebruikelijk, geheel voorbijgegaan. Het is voor sommigen erg moeilijk om de waarheid de aanvaarden.

Schoorsteenveger | 26-09-13 | 10:56

@supermathijs
"Ik hoef dus niet met voorbeelden te komen van wat voor goede dingen de islam heeft gebracht"

Je bedoelt; je KAN niet met voorbeelden komen van goede dingen die de islam heeft gebracht!

JAH | 26-09-13 | 10:34

@Koninging Beatricks | 26-09-13 | 08:28
Zulke zaken komen meestal aan het licht door buren die de alarmbellen doen rinkelen. En als je in een buurt woont, waar dit soort zaken best wel een normaliteit zijn, worden die alarmbellen iets minder gerinkeld. Lijkt me.
Btw:
dezesdeclan.wordpress.com/2011/11/19/v...

polt | 26-09-13 | 10:14

Sneu dat er lui op het forum van marokko.nl zijn die zich niet kunnen inleven in wat die vrouw heeft meegemaakt en heeft doormaakt.

Opmerkingen als:
"Erg he die aflevering van gister? Ik werd echt gefrustreerd van die Marokkaanse vrouw!! Hoe kun je je ouders en je geloof zooo zwart maken. Ya Allah.."
" Ze heeft ze echt zwart gemaakt. Waarom komen alleen die Marokkaanse mogolen op tv? We hebben alleen maar van die verklote Marokkanen op tv. Ik kan me nu geen 1 niet mogool Marokkaan bedenken."
"Precies wat ik dacht! Waaaaarom komen zulke mensen op TV, waaarom!! Alsof ze ze express uitzoeken. Ik kon haar wel schieten, en dat terwijl ik niet eens een agressief mens ben. Laaaat staan iemand die van zichzelf agressief is."
forums.marokko.nl/archive/index.php/t-...

Ouders zwartmaken? Haar vader heeft haar leven zwart gemaakt en door zich te ontdoen van de voor haar verstikkende cultuur en religieuze regels, heeft ze weer kleur in haar leven. Dat verdient respect. En ze verdient het niet om afgekraakt te worden omdat ze praat over haar ouders en het voor haar verstikkende geloof.
Mensen zijn vrij en geen schapen. En je bent vrij om je toe te voegen aan een kudde met schapen, maar je bent ook vrij om daaruit weg te lopen.

Niet zo moeilijk doen @ lui van marokko.nl

polt | 26-09-13 | 10:10

Halima is een zeer, zeer dappere en krachtige vrouw.
Heel veel respect voor haar, en haar man. Hoop dat dit filmpje ook onder de aandacht gebracht is van de heer Wilders. Zijn wens is een vrije samenleving met respect voor een ieders individualiteit en integriteit. Zijn toon en woordgebruik zal hierop aangepast moeten worden.
Er ligt een heel electoraat verloren te gaan.

Ben Adam | 26-09-13 | 10:08

Ik vraag me af of mensen van de publieke omroep en dan met name de vara en de politiek in het algemeen, dit filmpje heeft gezien, van deze zeer moedige vrouw. Beseffen ze wel dat ze hier indirect verantwoordelijk zijn voor dit leed? Door die importhuwelijken toe te staan, weg te kijken, nooit een standpunt in te nemen, halve maatregelen verzinnen als: we verminderen de importhuweliijken maar gedogen wel het merendeel, zijn de verschillige mensen hier hartstikke schuldig aan! En maar wegkijken en maar net doen of de islam vrede is. Wilders aanspreken over zijn achterban kunnen ze wel, de Pechtoldjes, dat hij nooit de moslims ter veranwoording roept als hun broeders weer eens bezig zijn alles wat mooi is kapot te maken, daar hoor je niemand over.

Tuinverlichting | 26-09-13 | 08:56

Ik vraag me af of mensen van de publieke omroep en dan met name de vara en de politiek in het algemeen, dit filmpje heeft gezien, van deze zeer moedige vrouw. Beseffen ze wel dat ze hier indirect verantwoordelijk zijn voor dit leed? Door die importhuwelijken toe te staan, weg te kijken, nooit een standpunt in te nemen, halve maatregelen verzinnen als: we verminderen de importhuweliijken maar gedogen wel het merendeel, zijn de verschillige mensen hier hartstikke schuldig aan! En maar wegkijken en maar net doen of de islam vrede is. Wilders aanspreken over zijn achterban kunnen ze wel, de Pechtoldjes, dat hij nooit de moslims ter veranwoording roept als hun broeders weer eens bezig zijn alles wat mooi is kapot te maken, daar hoor je niemand over.

Tuinverlichting | 26-09-13 | 08:56

Inderdaad kijken en vaststellen dat we een hele grote groep hier in Nederland de gelegenheid geven vrouwen te gijzelen.
Kudt cultuur die overduidelijk hier niet past opzouten en snel nu.

Veel Vaak | 26-09-13 | 08:54

Ik neem aan dat de vader ondertussen aangeklaagd is voor vrijheidsberoving.

Je moet je eens voorstellen wat er gebeurd als een blanke Nederlandse niet-moslim zijn vrouw thuis opsluit en jarenlang niet meer naar buiten laat. Dan treedt justitie wél op.

Maar ja, in Nederland staat geloof helaas nog steeds boven de wet.
Vrouwen en kinderen zijn daar de dupe van.

Koninging Beatricks | 26-09-13 | 08:28

BellaBella | 26-09-13 | 07:18 |
Ach. Vriendinnetje van Kinneging en Riemen, neem ik aan? En u bepaalt samen met dit soort sujetten welke vijf tot tien procent de kar moet trekken, de kar mág trekken en het volk mág knechten? Gewoon door lakens uit te delen, zoals de mullahs hun fatwahs doen uitgaan? Aan u a priori de eer en de morele plicht om het volk de weg te wijzen?

Schoorsteenveger | 26-09-13 | 08:26

Absolute klasse. Hier word ik nou vrolijk van.

Franco 1975 | 26-09-13 | 08:23

Halima is van harte welkom, ze is inmiddels perfect geïntegreerd. Het liefst zie ik een Nederland zonder geloof, welke dan ook. Maar vooral een moslim die zijn/haar geloof laat vallen en onze cultuur omarmt heeft mijn sympathie. Vreselijk trouwens wat haar allemaal is overkomen!

Bakilo | 26-09-13 | 08:14

@BellaBella

Er bestaat nog een groep mensen die gelooft dat slechts een minimaal percentage mensen er toe zal doen, mocht de wereld vergaan... de hemel zal openscheuren en een grote ark zal er verschijnen, die 144000 mensen, the chosen few, zullen opgescooped worden en de rest zal kreperen op aard!
Of zo... jij bent jehovah's getuige, he?
Ik wist het!

the uninvited guest | 26-09-13 | 08:10

BellaBella | 26-09-13 | 07:18 | + 0 -
Hahahahaha! Ik vind je wel leuk!
Je bent in iedergeval lekker volhardend in je "elite" tegenover "pleps" betoog.
Ik snap je redenering ook wel, sommige mensen zijn ook echt enorm dom, en ook ik verbaas mezelf nog dagelijks aan de domheid van sommigen.
Ik kan me er ook enorm kwaad over maken als ik b.v. een opdracht geef om iets te doen, en degene het verprutst.
Dan moet je toch kalm blijven en de volgende keer het maar nog duidelijker uitleggen, tot in den treure.
Daarom snap ik ook niet waarom onze regering nog dommer volk heeft geïmporteert hierheen, want de landen waar onze moslimpjes vandaan komen, die blinken niet echt uit in slimheid.
Als je het over schapen gedrag hebt, kijk naar een groep moslims bij elkaar, "allah akbar" galmt er dan, verloren lucht en een verontreiniging in ons Europa met in het achterhoofd wetende dat ze dit ook hebben geroepen toen ze Europa binnenvielen honderden jaren geleden en me hen kromzwaarden Europeanen onthoofden.
Nu zitten ze er weer, de moslims hebben goed gelezen hoe het paard van Troje werkte, en het paard gaat nog gestaag door..

Mozeskriebels | 26-09-13 | 08:08

@BellaBella | 26-09-13 | 07:18 |

Precies. Mensen hoeven hun mond niet open te trekken. Ik denk dat de vader dit ook zo aan Halima probeerde uit te leggen, Maar je ziet, het wordt niet altijd begrepen. Mensen en meningen brrrr.
Gelukkig hebben we jou in ons midden om te bepalen wat de goede en slimme meningen zijn.

roze_bril | 26-09-13 | 08:06

Heb erg veel ontzag voor deze vrouw. Ontzettend dapper dat zij dit durft te doen en dat compleet herkenbaar. Geheid dat zij uit de islamitische kring wordt getrapt (of al is). Precies wat er nodig is om een vrij leven te leiden als vrouw.

salsaparilla | 26-09-13 | 08:04

eindelijk iets waar we wat aan hebben van BNN

Benblij | 26-09-13 | 07:33

@BellaBella

Wij? Bestaan er meer van jouw soort? Dat moet haast wel, niet? Er moet entertainment zijn voor het gepeupel, dus trek die kar en entertain! Dan ga ik effe een bruine trui breien alvorens ik lekker ga werken!

the uninvited guest | 26-09-13 | 07:28

@BellaBella

Wij? Bestaan er meer van jouw soort? Dat moet haast wel, niet? Er moet entertainment zijn voor het gepeupel, dus trek die kar en entertain! Dan ga ik effe een bruine trui breien alvorens ik lekker ga werken!

the uninvited guest | 26-09-13 | 07:27

the uninvited guest | 26-09-13 | 07:11 | Niet iedereen zo vindt; alleen mensen zoals u, de beroemde 90-95%: die al scheldend en heel 'snie!'-roepend binnen komen. Die toch aandacht vragen voor hun miserabele staat. De soort die een elementaire denkfout maakt: 'ik besta, dus mag ik mijn mond open trekken'. Je kunt ook bestaan en je mond houden. Dat zou de 90-95% eens moeten gaan begrijpen. Zodat de 5-10%, die de kar moet trekken, wat minder last heeft van het gekakel. Wij vinden dat namelijk nogal storend.

BellaBella | 26-09-13 | 07:18

@BellaBella

Jij bent het echt, he? Dat enge mens van die boekenwinkel, die iedereen maar armoedig, ongewassen plebs vindt? Kom even niet op dr naam... Die doos, die schnabbelt bij dwdd, die niemand het droomboek gunt?

the uninvited guest | 26-09-13 | 07:11

duitse herder | 25-09-13 | 22:41 | Ik maakte van uw -16 een -15, want u stelt alleen maar een vraag. Waarom u daarvoor -16 kreeg verbaast me niet: dat is afkomstig van de 90-95%. Oh wat erg, je zult er maar naast moeten wonen. Gelukkig wij niet.

BellaBella | 26-09-13 | 06:56

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:55 | Wat is er eigenlijk mis mee met zeggen dat ongenode gasten de woning moeten verlaten? Want dat is wel zo'n beetje het speerpunt van jullie soort mensen. Heel hard 'boe' roepen om dit. *En* niet begrijpen wat 'discriminatie' nu eigenlijk is. Ik zal het u uitleggen: Als u 1 ongenode gast buiten zet en de rest binnen laat discrimineert u. Uw soort, het is zo-zo-zo dom, het is haast niet voor te stellen. Dan kom ik toch weer op: 'links = slecht'.

BellaBella | 26-09-13 | 06:55

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:09 | Daar hebt u een sterk punt. Ik pak u, en vervolgens scheer ik uw groep - allen die zoals u zijn - over een kam. Welk deel begrijp ik niet, en welk deel begrijpt u niet?

BellaBella | 26-09-13 | 06:42

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:04 | Wat let u?

BellaBella | 26-09-13 | 06:40

Heel fijn voor die mevrouw. Maar dat terzijde: we zagen net weer een reden waarom al die publieke omroepen *onmiddellijk* opgeheven mogen worden. Incompetent graaigebeuren. Een filmpje van 22 minuten voor iets wat in 30 seconden verteld kan worden. Opvulling tussen de reclames door, meer is dit niet. Wat een rotzooi.

BellaBella | 26-09-13 | 06:40

Hulde Halima Hulde! Een voorbeeld voor vele!

Pimmetje Fortuyn | 26-09-13 | 06:37

@rien6139 | 26-09-13 | 04:42

en ik maar denken dat supermatijs het onderwerp van dit tipic is.

onwetent | 26-09-13 | 06:31

Woont die eikel uit dat geforceerde huwelijk eigenlijk nog hier?

Rest In Privacy | 26-09-13 | 06:29

Het staat alweer een stukje hoger in dit topic, maar stop toch met reaguren op die supermatijs. Het heeft totaal geen zin. Hij lacht zich een breuk en naait de boel bij sommigen expres alleen maar verder op. Ook geen minnetjes meer geven en juist op 0 laten staan.

rien6139 | 26-09-13 | 04:42

Het staat alweer een stukje hoger in dit topic, maar stop toch met reaguren op die supermatijs. Het heeft totaal geen zin. Hij lacht zich een breuk en naait de boel bij sommigen expres alleen maar verder op. Ook geen minnetjes meer geven en juist op 0 laten staan.

rien6139 | 26-09-13 | 04:42

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:27 | + -55 -
Maar Hamasvlaggen en leuzen over joden aan het gas tijdens pro-Palastina betogingen kunnen we beter doodzwijgen niet? Jij bent gewoon een racist!

Bugsy Malone | 26-09-13 | 03:59

Verdiepte zich in de religie? Ik kijk naar het nieuws, dan weet ik ook genoeg.

De Aarsonaut | 26-09-13 | 03:42

De Islam staat echt voor alles waar links Nederland tegen is. Toch steunen ze de Islam, en motiveren moslims om meer ruimte te nemen.
Het is stemvee, en dat weten moslims ook. Ik ga ervan uit dat deze dappere vrouw niet op de PvdA zal stemmen.

Oerkoendoe | 26-09-13 | 03:14

Toevoeging @02:50
De film begint saai, grijpt je daarna bij de strot en het einde verlost je voorgoed van je geloof in het goede van de Islam!

Ik vraag me af wat Superdweil van deze film vindt. Ongetwijfeld een afspiegeling van een perfecte cultuur die wel weet wat ze met afvalligen moeten doen.

K1100 | 26-09-13 | 03:04

@DANNY3960 | 26-09-13 | 02:14
Nu even niet.

Parsons | 26-09-13 | 03:00

Hulde voor Halima, dapper mens!

Je kon er op wachten, er zijn dan wel geen verkiezingen maar de SP en PVV staan te hoog in de peilingen. Hoog tijd om de NPO op volle toeren te laten draaien.
DWDD en P&W gingen vanavond vol op het orgel om Wilders te bashen en got o got wat waren ze het weer eens.

Walgelijke vertoning weer! Maar niet onverwacht.

@Superdweil, kijk eens een film...
www.duitslandweb.nl/actueel/uitgelicht...

K1100 | 26-09-13 | 02:50

Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 02:06 |

Het ergste in ziekenhuis Rijnstate is nog wel het feit dat een aparte gebedsruimte voor mohammedanen is gecreëerd (richting route 64 aan de rechterkant. Er zijn daar twee ingangen: één voor mannen en één voor de hoofddoeken. Ook deze waanzin betaal ik via mijn zorgpremie.

Ni fallor | 26-09-13 | 02:42

Ben zoals gewoonlijk weer erg laat, komt waarschijnlijk door wel een kleine eigen zaak en zelf je centjes verdienen i.p.v. hier de hele dag rond pooieren.... Halima !!! Beloof de Moslim die haar iets aan doet zijn maagden. Daarna kom ik .....

bierjurkje | 26-09-13 | 02:22

Enige opmerkingen:
1. Wat een wereldwijf, deze Halima (en dan heb ik het niet eens over haar uiterlijk, hoewel ze zich daarvoor bepaald niet hoeft te schamen, en het doodzonde is dat dit ooit onder de lappen verborgen bleef).
2. Als ik zou bidden, zou ik bidden voor haar geluk en haar veiligheid (want de koran is daar volstrekt duidelijk in: ze moet dood. En heel veel van die moslim-kloothommels geloven dat).
3.Wilders had gelijk: Peggold is een uiterst miezerig mannetje. Maar ik zou wensen, dat Wilders een wat beheerster taal zou gebruiken.
4.Ik ben tegen steniging. Alleen in het geval van Supermatthijs en Bakito maak ik misschien een uitzondering.
5. We beseffen nog niet half wat voor een ellende ons met de Islam te wachten staat. En ik ben bang, dat het niet meer is terug te draaien.

Tantelief | 26-09-13 | 02:19

neutron | 26-09-13 | 01:59 |

Daar heb ik zo snel even geen antwoord op ;-]

Girt Weelders | 26-09-13 | 02:16

Parsons | 26-09-13 | 02:07 | + 0 -

Appartementje kopen in Spanje???

pssst

DANNY3960 | 26-09-13 | 02:14

@Arjan | 26-09-13 | 00:28
Er schijnt een bepaalde plugin te zijn die dat voor je regelt.

Weet er verder niets van.

Parsons | 26-09-13 | 02:07

@von sokkenstopfen | 26-09-13 | 01:25

herkenbaar. Even geleden moest ik medicijnen hebben in een regionale ziekenhuis ( Arhem Rijnstate). Een knappert met kopvod stond daar te werken. Ik had mijzelf voorgenomen niet door haar geholpen willen worden omdat ik van mening ben, vrouwen onderdrukking niet te accepteren. Gelukkig maar dat ik door een collega van haar werd geholpen want ik had op zeker mijn ongenoegen geuit en had ook niet door haar geholpen willen worden.

Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 02:06

Gelukkig maak ik het niet meer mee, in het jaar des Heeren 2050 ligt Europa 5x daags met de reedT omhoog richting het oosten.

DANNY3960 | 26-09-13 | 01:59

Girt Weelders | 26-09-13 | 01:55 |

Waarom is uw nick niet Murk Ratte?

neutron | 26-09-13 | 01:59

Jan Dribbel | 26-09-13 | 01:41 |

Ik kan mij in uw mening wel vinden. Ik heb destijds niet op de PVV gestemd, maar een strategische stem op de VVD uitgebracht. Dat heeft niet al te best uitgepakt, achteraf gezien ;-]

Gezien de puinhoop waarin we verkeren, al jaren, ga ik bij de volgende verkiezingen waarschijnlijk wel PVV stemmen. Overtuigd dat de PVV een betere aanpak heeft voor de crisis ben ik nog steeds niet. Maar inmiddels wel zover dat ik denk laat de PVV het maar eens proberen...

Girt Weelders | 26-09-13 | 01:55

Partij van inteligente islamkritiek zou het goed doen, ook bij veel linkse kiezers. Links heeft nameljk nog veel last van Gisteren, toen de wereld nog tolerant was en openstond voor de ander.

Waar het bij islamkritiek om draait is te herkennen wie de grootste boosdoener is in het hele verhaal.
Dat is Allah. Zonder enige twijfel.

Zonder Allah bestonden er geen radicale jihadisten, geen sunnis shias, 1400 jaar oorlog, geen vrouwenonderdrukking geen Mannelijke sexualiteitsonderdrukking (met alle gevolgen van dien, ook in het MO), geen 9/11, geen belachelijke handafhakkingen of stenigingen, geen Iraanse dictatuur , geen voortdurende hellevrees waaronder denk ik heel moslims lijden dankzij allah en de koran, geen dierenoffers, geen haat op israel, geen ontwikkelingsachterstand van het MO vanwege de niet zelfinvulbaarheid van het leven waar hun lieve god voor pleit.Allah is de grootste terrorist. Zonder enige twijfel. Soera 8 en 9
logosfoundation.org/g_texts/koran.html...

micd | 26-09-13 | 01:50

Er zijn meer beveiligde huizen e.d.. nodig voor vrouwen, maar ook mannen die de islam voorgoed de rug toe willen keren. Er zijn er vast veel meer. Zo kunnen we hun veiligheid garanderen en de islam doen krimpen.
Daalder | 26-09-13 | 01:28 | + 0

Dat is zelfs een PLICHT maar helaas laat wegkijkend nederland ook hier steken vallen. Hoe ontkom je aan buurtterreur als je door apostasy onderwerp bent van joel, brievenbus,raam, sis en scooterjihad??

juridische onderbouwing rechtsongelijkheid koran/wetgeving

Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms
as amended by Protocols No. 11 and No. 14
Article 9 – Freedom of thought, conscience and religion

Everyone has the right to freedom of thought, this right includes freedom to change his religion

Sterker nog deze europees geldende wetgeving staat lijnrecht tegenover de strenge woorden

The majority of Muslim scholars hold to the traditional view that apostasy is punishable by death or imprisonment until repentance, at least for adult men of sound mind.[2][3][4] Several contemporary Muslim scholars, including influential Islamic reformers have rejected this, arguing for religious freedom instead.

De gematigde moslim bestaat niet, wel de gereformeerde maar die worden net zo hard bedreigd als atheisten of ex moslims. Gereformeerde moslims worden door D66 weggepest, de nasies.

Achterbak | 26-09-13 | 01:48

Zelden een topic zo in de soep zien draaien als dit. Enkele simpele breintjes slagen erin om met enkele gebedsmolenachtig herhaalde stompzinnige zinnetjes een groot deel van de mentale energie te absorberen van intelligente en interessante reaguurders. Zonde!
Intelligente landverraderkarakters hebben we nodig om ons scherp te houden maar wat moet je als verzetsblog in volle strijd met debiele straatschoffies die overal tussendoor lopen? Ik zou zeggen, negeren, want ze waarschuwen dat ze in vuurlinie lopen en hinderen kunnen ze toch niet begrijpen.

WirMachenMusik | 26-09-13 | 01:47

Zoloft | 26-09-13 | 01:12 |

Geert lijkt wel bijna een heilige op deze site.
Kritiek wordt niet geaccepteerd.
Plannen om Nederland uit de crisis te helpen heeft hij niet.
Zijn volgers zijn al tevreden als hij tegen is.
Niemand weet wat hij wel wil.

U zegt het zelf, over dat Geert het Cidi had geinformeerd.
Dat had hij ook in de Kamer kunnen vertellen.

Jan Dribbel | 26-09-13 | 01:41

@Prokapitaal | 26-09-13 | 01:31
Je vergeet de windmolens.

La Bailaora | 26-09-13 | 01:39

De ex moslim is de achilleshiel van de wegkijkers. Juist daarom aandacht voor deze, waanzing groeiende (JHV), groep. Als de kerken weer volzitten kunnen we Van Doorn ook weer verwelkomen als het spreekwoordelijke verloren schaap.

Meelopers hebben een herder nodig, altijd.

Achterbak | 26-09-13 | 01:34

@Deipnosophist | 26-09-13 | 01:21
.
Iessie siemple.
.
Links steunt alles wat destructief is.
.
Moslims
EU
Euro
Slappe wetgeving.
Oorlogszuchtige regimes.
Armoede.
Terroristen
Uitkeringen.
Subsidies.
Privacy schendende wetgeving.
Belastingverhogingen.
Open grenzen.
Haatdragende culturen.
Verkwisting.
Huurverhogingen voor modale burgers.
Etc.
.
Dat linkse zooitje noemt zich progressief, het is natuurlijk destructief.
Men haat het eigene, dat moet kapot!
En wij burgers laten hun ook nog hun gang gaan...

Prokapitaal | 26-09-13 | 01:31

Als het geen Halalmeid, Hassnae of VMBO-viswijf betreft zijn het vaak leuke pittige vrouwen, die Marokkaanse dames.

jeanmondo | 26-09-13 | 01:29

Er zijn meer beveiligde huizen e.d.. nodig voor vrouwen, maar ook mannen die de islam voorgoed de rug toe willen keren. Er zijn er vast veel meer. Zo kunnen we hun veiligheid garanderen en de islam doen krimpen.

Daalder | 26-09-13 | 01:28

Vandaag was ik in het ziekenhuis voor een onderzoekje, en nou ben ik al een tijdje niet in een ziekenhuis geweest, maar tot mijn verbazing zitten voortaan ook daar kopvodjes achter de balie, en assisteren ze de artsen, en dan vraag ik me af waarom juist die toch zo'n vod persé opmoeten, want het zijn toch types die dan flink gestudeerd hebben, en moeten zij toch beseffen dat zij het medemogeljk maken dat
vrouwen als in het flimpje onderdrukt worden, en ze juist uit protest tegen die zieke pislam, juist hun kopvod af zouden moeten doen?
Ook zie ik ze voortaan bij de eerste beste frietboer binnen lopen, dus wat zijn dat dan voor gelegenheidsmoslims? Want ze willen wel de vrome moslim uithangem, maar gaan wel in haramtenten haram zooi vreten, dus heb ik toch gelijk dat het gewoon provocatie is, en ze verder de regels van de pislam dus met een flinke korrel zout nemen, en je daarom als werkgever toch het recht zou moeten hebben om die zichtbare reli-zooi onder je personeel te verbieden?
Ze mogen zoveel de hypocriete gelegenheidsmoslim
uithangen wat ze willen, maar de symbolen hoef je toch niet te accepteren?
Ik vind die kopvodden dan ook alsof xe willen zeggen van, nederland is ook pislam, het ziekenhuis is ook pislam, de supermarkt is ook pislam, enz enz enz, en zo ook de maatschappij, en daar ben ik op tegen, want de maatschappij en het straatbeeld moet niet behangen worden met religieuze shit, want er is altijd wel iemand die daar aanstoot aan neemt, dus behoren instanties in elk geval ontdaan te worden van religieuze uitingen, want een supermarkt kun je nog uitkiezen, en zo ook welke kassa je neemt waar dan geen kopvod zit, maar in een ziekenhuis of gemeenthuis, heb je geen keus, en word je dus wel
gedwongen om je te laten helpen door zo'n opzichtige reli-doek, en word mij vrijheid achter de vrijhied van religie geplaatst, en daar ben ik dan zwaar op tegen! Ze hoeven niet van hun geloof af te stappen, maar de zichtbare symbolen wle thuislaten, want in een ziekenhuis of gemmentehuis dient men neutraliteit uit te stralen, en niet even een uithangbordje in de vorm van een religieus symnool over je kop te trekken, waar men niet omheen kan.
Geloven is dan ook een privéaangelegenheid, en geen maatschappelijk plicht, en dat moet maar eens duidelijk zijn!

von sokkenstopfen | 26-09-13 | 01:25

Knap dat Halima uberhaupt nog een relatie aandurft. :-)
En wat een schat van een kerel. Ik wens ze samen nog heel veel geluk.

lieve | 26-09-13 | 01:25

@ Graaf van Egmont | 26-09-13 | 01:16

Brinkman werd lekker in de hoek gezet door die Telegraaf gast en de politicologe.

Zoloft | 26-09-13 | 01:21

Wat ik nooit heb begrepen is de fascinatie en voorliefde van linksdragend Nederland voor de islam. Dit hele geloof toont werkelijk geen greintje progressiviteit, zelfs niet in de minst radicale verschijning en toch wordt het dusdanig hooggeacht dat datzelfde linksdragenden bereid blijken te zijn om zichzelf en anderen (!) er volkomen voor weg te cijferen, de problematiek te negeren en mensen-met-een-andere-visie weg te zetten als xenofoben, racisten en zelfs nazi's...

Deipnosophist | 26-09-13 | 01:21

@ La Bailaora | 26-09-13 | 01:15

Natuurlijk niet, hij gaat een groot gedeelte van zijn nieuwe achterban toch niet schofferen?

Zoloft | 26-09-13 | 01:19

En voor de zekerheid hadden P&W naar goed linksch gebruik Hero "the loser" Brinkman uitgenodigd om Wilders nog even in de rug te steken. Brinkman wilde niet kwijt wat hij bij de politie ging doen, maar ik denk dat hij lid wordt van een Sonder Einsatz Kommando

Graaf van Egmont | 26-09-13 | 01:16

@Zoloft | 26-09-13 | 01:12
Heeft Peggold al zijn afschuw laten horen over de islamieten in Nairobi, die moslims lieten gaan en ongelovigen over de kling joegen?

La Bailaora | 26-09-13 | 01:15

Uit alles blijkt gewoon dat Peggol vanmiddag er op uit was om de PVV te schofferen. Van zijn hele verhaal klopt geen flikker. Niet over de NSB-vlag, niet over het antisemitisme. Bovendien "vergeet" hij er bij de vermelden dat er zich ook boeven van de AntiFa in de omgeving op hielden. En die kun je toch nauwelijks rechts noemen.

Graaf van Egmont | 26-09-13 | 01:13

@ Jan Dribbel | 26-09-13 | 01:05

Wilders had, na vragen van het CIDI over deze vreemde gasten, al afstand genomen van deze gasten.

Uit Pechtolds' reactie blijken 2 dingen erg duidelijk:

1. Hij heeft geen idee waar hij over praat, er was al duidelijk afstand genomen;

2. Wilders bashen was zijn enige, duidelijk ongegronde, doel.

Maar goed, zonder Wilders en de PVV zou Pechtold en z'n partijtje aan kunnen schuiven bij de voedselbank.

Zoloft | 26-09-13 | 01:12

Ik moest het nog even nalezen in je tegel. Je uitleg in je tweede tegel kan ik aanvaarden, want het is toch net iets anders als in de eerste.

Graaf van Egmont | 26-09-13 | 01:09

@Jan Dribbel | 26-09-13 | 01:05
Nazi's hebben uberhaupt niets met de PVV. Geertje is immers een joden-verdediger en een vriend van Israel, en neo-nazi's hebben niets met joden, in tegendeel.

Ik zou nog wat aan je geschiedenis gaan doen, dat laat te wensen over.

La Bailaora | 26-09-13 | 01:09

@ZKH EénOog | 25-09-13 | 23:09
Man man, man. Reageer toch niet de hele tijd op die idioot. Daar zwelgt dat ding in.

Jarre Tell | 26-09-13 | 01:08

Ik geef Pechthold gelijk.
Er liepen neo-nazi's mee bij deze betoging.
Daar kan je als PVV afstand van nemen.
Dan moet je niet de fotografen en boodschapper ordinair uitschelden.
Dan moet je, als PVV in de Tweede Kamer zeggen dat je daar niet gelukkig mee bent. Maar niet de boodschapper op een domme manier uitschelden.

Jan Dribbel | 26-09-13 | 01:05

@Graaf van Egmont | 26-09-13 | 00:55
Ik bedoelde met de uitspraak zoals die een halve tot een eeuw geleden werd gedaan. Bij het 'nu' moet je dan ook het 'nu' van een eeuw geleden bij denken.

Maar ik denk dat je gelijk hebt en het zo moet zijn: "de fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen". Ik denk wel dat je begreep wat ik bedoelde :-)

La Bailaora | 26-09-13 | 01:05

as-saboer | 26-09-13 | 00:14 |

U zegt: "De gemiddelde PVV'er is net zo eng en bekrompen."

Ik ben benieuwd waarop u die conclusie baseert? Heeft u een professioneel onderzoeksbureau ingeschakeld misschien? Of is het gewoon uw eigen conclusie? Ik vermoed dat laatste. Dat is prima hoor, maar ik vind dat dan een wat enge en bekrompen conclusie van u.

Girt Weelders | 26-09-13 | 01:04

Wie zou halima doen?

Prokapitaal | 26-09-13 | 01:02

Dus deze mevrouw is dit allemaal aangedaan door een boek en haar man was volledig onschuldig, dat verzinnen ze zelfs in Hollywood niet.

Bakito | 26-09-13 | 00:56

La Bailaora | 26-09-13 | 00:44 |
was het niet net andersom, de antifascisten van heden zijn de fascisten van morgen?

Graaf van Egmont | 26-09-13 | 00:55

@as-saboer | 26-09-13 | 00:28

Beetje de realiteitszin ben je voorbij. Rechts radicaal de PVV neerplempen gaat me wat ver, lijk je niet? De realiteit onder ogen zien lijkt me meer van toepassing. Hoe eindelooos wil je geconfronteert worden met de realiteit? Het oneindige? Lijkt me onrealistisch of er moet toch serieus iets mankeren in je beschaafde opvoeding... Dat laatste heb je uiteraard niet zelf in de hand, of toch wel?

Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 00:55

En nu Halima ten overstaan van heel Nederland haar overtuiging heeft uitgesproken is het wachten op de eerste aanslag. Een kort moment van onoplettendheid en Halima staat in de krant bij de overlijdensberichten. Ze kan nu beter onderduiken, want de haatbaarden laten dit natuurlijk niet ongestraft. Morgen staat haar huis in de fik, daar kun je op wachten.

prakkie | 26-09-13 | 00:53

@Lewis Lewinsky | 26-09-13 | 00:01

Ik reken op je aanwezigheid bij een volgende demonstratie in DHG of waar dan ook.. PVV rules ...

Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 00:51

@uwgandalf | 26-09-13 | 00:13
In de biblebelt lopen vrouwen gewoon over straat en mogen gewoon zonder man naar de winkel, het dorpshuis de kantklos vereniging.
Ook mogen ze alleen naar de mannelijke doctor etc etc.

@Arjan | 26-09-13 | 00:28
Nee jij snapt het. Kun je zelf dan niet verder gaan kijken?

miko | 26-09-13 | 00:48

@miko | 26-09-13 | 00:39
Precies.

La Bailaora | 26-09-13 | 00:45

@Lewis | 26-09-13 | 00:31
Geertje is meer als Winston Churchill, die zei dit over de islam en zijn volgers:
message.snopes.com/showthread.php?t=71...

www.flippingsocial.com/main-gallery/is...

Dus er is eigenlijk helemaal niets veranderd sinds de oude tijden. Ook toen was het het koppel nazi's met moslim vrindjes (oa. de Handshar-nazi troepen geleid door Grootmufti al Hoesseini), en Engelsen die het voor de Joden opnamen, zoals nu ook GW doet.

De vroegere stelling dat de fascisten van nu de anti-fascisten van morgen zullen zijn, is dus uitgekomen.

La Bailaora | 26-09-13 | 00:44

@Lewis | 26-09-13 | 00:31
.
Linksmensen hebben blijkbaar pas echt last van fobieën.
Terwijl men rechts voortdurend xenofobie verwijt is men zelf als de dood voor rechts.
Elke discussie verwijst men je wel naar hun ergste nachtmerrie, Adolf! (stalin was lief)
Via Geert zijn er over een paar jaar gegarandeerd weer gaskamers en treinen naar kampen.
.
Daar word je toch dood en dood moe van.
Discussie is simpelweg niet mogelijk met hen.

Prokapitaal | 26-09-13 | 00:40

@La Bailaora | 26-09-13 | 00:22
Islam is the religion of peace, so we blow you to pieces!

miko | 26-09-13 | 00:39

Zelfs de eigen vrouwen moeten de Moslims niet meer !!!Waarom zouden ze ook??

Kromme Banaan | 26-09-13 | 00:37

Arjan | 26-09-13 | 00:28 | + 2 -
Ja, censuur! Je zou eens een mening lezen die niet de jouwe is.

Flodder | 26-09-13 | 00:36

bingo
en toen gebeurde er niks,vrouwen overheersing mishandeling die geiten neukers,mogen hier alles,dat is positieve discriminatie.
ik vraag mij af hoeveel van dit soort door de moskee opgevoede idioten hier rondlopen.
de meeste zullen wel in de grote steden leven
b.v amsterdamisbad,de parel van dit klotenland

soledad | 26-09-13 | 00:35

@as-saboer | 26-09-13 | 00:27
Haatmoslims en nazi's zijn 2 handen op 1 buik:
www.youtube.com/watch?v=VcB_DZ4YQYQ

Ze hebben niet voor niets dezelfde gedachtes tov. de Joden. Vandaar. Zelfs Mo en zijn godje dachten er zo over. Kan je nagaan hoe diep dat gaat bij islamieten. Maar he, daar weet je alles van toch?

La Bailaora | 26-09-13 | 00:33

Zelfde boodschap als Wilders brengt, maar slimmer gebracht. Dit is gewoon een PVV advertentie.

Oerkoendoe | 26-09-13 | 00:33

Eens te meer laat het zien hoe achterlijk ze in de islam omgaan met vrouwen. Ze is met recht een heldin. Het laat zien hoe groot de verschillen tussen onze twee werelden is. Zo'n groot verschil dat het nooit verenigbaar is. Mooi om te zien hoe groot het contrast is, dat haar huidige man een traantje wegpinkt om het leed wat haar is aangedaan. Dat zie ik een moslim niet zo snel doen.

Orator | 26-09-13 | 00:32

als je je hele leven geïndoctrineerd bent er dan TOCH uitstappen omdat je genoeg moed en denkkracht hebt om wat er bij je in geramd is kritisch te beoordelen... dan ben je dus een ONGELOOFLIJKE kanjer en heb je meer ballen in je broek dan 99% van de reaguurders hier (ja, geldt ook voor mij idd)en ben je idd een heldin!!!

Rest In Privacy | 26-09-13 | 00:32

as-saboer | 26-09-13 | 00:28 | + -1 -

Begin maar vast te wennen ;=]

Kromme Banaan | 26-09-13 | 00:32

@ as-saboer | 26-09-13 | 00:27 |
Nationaal-socialisten? Waar heb je het over?
En extremisme? Ik moet het eerste bericht over PVV'ers die andersdenkenden met de dood bedreigen of daadwerkelijk om zeep helpen nog tegenkomen.

Lewis | 26-09-13 | 00:31

@as-saboer | 26-09-13 | 00:28
Alweer terug uit Nairobi?

Lewis Lewinsky | 26-09-13 | 00:29

High-five Halima!

frickY | 26-09-13 | 00:29

Alle religie die andersdenkenden geen recht op bestaan gunt,op welke wijze dan ook,dient direct verbannen te worden omdat het een bedreiging is voor de mensheid!

Torquemada | 26-09-13 | 00:29

Van al die imbeciele onnavolgbare en totaal warrige linkse reacties aangaande het filmpje (o.a. as-saboerenl*l) Snap ik geen biet.
Die 3 hersencellen zitten blijkbaar totaal klem in de Geerthaatmodus...
Geert is het schuld
Geert
Geert
Geert
.
Ik zou linksmensen eigenlijk willen adviseren een goede psychiater op te zoeken.
Er is duidelijk iets mis met jullie.
Chronisch!

Prokapitaal | 26-09-13 | 00:29

@Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 00:27
40% is PVV'er hier, 60% niet. Ik behoor tot die verstandige 2e categorie. De PVV zelf heeft al een eigen forum. Stormfront heet dat.

as-saboer | 26-09-13 | 00:28

@GS Ik zou een optie "Negeer gebruiker", zodat al zijn/haar reaguursels en de reacties daarop automatisch verborgen worden zéér waarderen. Het getrol van 3 (DRIE!) mensen kost me zeker 10 minuten per dag.

Arjan | 26-09-13 | 00:28

@Jackanders | 26-09-13 | 00:19
Ja die!
* kruisje slaat *

Detlev Tarnowitz | 26-09-13 | 00:28

@La Bailaora | 26-09-13 | 00:22
Helemaal mee eens. Daarom moet ik er ook om grinniken als haatmoslims en nationaal socialisten elkaar voor rotte vis uitmaken. Het enige wat ik wel jammer vindt is dat beide extremen de mensen die in het midden staan het leven zuur maken. Met name voor de Halima's van deze wereld is dit lastig. Dat geeft zij zelf ook terecht aan. Extremisme is geen antwoord op extremisme.

as-saboer | 26-09-13 | 00:27

@as-saboer | 26-09-13 | 00:14

De gemiddelde PVVer?? Heb je je wel enig idee wat je hier neerplempt of je bezoekje bij joop.nl bevalt je wel? Zo bekrompen (s)Links lijk je me niet.

Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 00:27

Allah is groot.,.Allah is machtig,.Allah is een d66 lul van 1 meter 80 ;=]

Kromme Banaan | 26-09-13 | 00:25

mwoah, zo ken ik ook hele nare katholieken, en heel erg nare gereformeerden, maar er zijn zat erg leuke mensen, die een levensstijl hebben meegekregen van hun ouders. Ik betaal ook nog steeds de drankjes van mn vriendinnen en bring te veel bloemen mee. Ieder zo zn voorbeelden. Maar alhoewel geenstijl.nl heerlijk door de EU heen trapt snap ik de haatdragende reacties richting Islam minder. Het zijn mensen die hier ook wonen en blijven wonen. Xenofoob over 1 kam scheren is voor de simple ziel. alsof de bontgekraagde gescooterde sisser elke dag naar mekka buigt... right. als je ees inziet dat die boot nooit zal komen en we samen moeten leven met elkaar ga je wellicht ook inzien dat over 1 kam scheren kansloos is voor progressie.

duikbootleo | 26-09-13 | 00:24

Supermatthijs

Wat ben jij toch een eng ventje.

hero_of_heaven | 26-09-13 | 00:23

@as-saboer | 26-09-13 | 00:14
Of je nou de islam rechts of linksom beleeft, het blijft een oorlogszieke ideologie, met een warlord en massamoordenaar aan als leider. En een godje die hele volkeren vervloekt.

Als je daar achteraan loopt, tja dan snap ik wel dat je dan maar begint over het intellectueel vermogen van anderen. Je moet toch wat om dat van jezelf te verbloemen.

La Bailaora | 26-09-13 | 00:22

Heeft Femke Halsema al een aanklacht ingediend tegen haar wegens laster tegen de islam?

343 | 26-09-13 | 00:20

@Detlev Tarnowitz | 26-09-13 | 00:12
'Permafrons'
Die kan zo in het boek van de weledele, weinig tot nooit meer reagurende Paap.

Jackanders | 26-09-13 | 00:19

Iemand schreef: het leven op aarde is voor veel moslims een hel op aarde.Behalve voor haatbaarden.
Wat een (pseudo) godsdienst allemaal teweeg kan brengen!
Ik had een goede dag: slechts één haatbaard in jurk en een paar vodden gezien.
Wat ik me afvraag, hoe gaat het straks met mijn AOW.
Wie gaat dat betalen. Haatbaarden hebben geen baan.
Het voddenvolk en lappenvolk ook niet.
Steeltuig steelt alleen maar, die parasiteren ook op de samenleving.

Jan Dribbel | 26-09-13 | 00:19

@Lewis | 26-09-13 | 00:15
Goed gezegd!

Lewis Lewinsky | 26-09-13 | 00:18

@as-saboer | 26-09-13 | 00:14
Jouw dochter is wel tevreden over de man aan wie je haar hebt uitgehuwelijkt toen ze twaalf was?

Lewis Lewinsky | 26-09-13 | 00:17

@ uwgandalf | 26-09-13 | 00:13 |
In de biblebelt ben je in elk geval je leven nog zeker als je het geloof vaarwel zegt.

Lewis | 26-09-13 | 00:15

@La Bailaora | 26-09-13 | 00:09
Ik heb het filmpje goed gekeken. Zij geeft daarin duidelijk aan dat het een combinatie van cultuur met religie is. Logisch ook, want niet iedereen beleeft religie op een zelfde wijze. Een Jood uit Ethiopië beleeft zijn religie anders dan een Jood uit Israël of België. Zo werkt dat met elke religie. Verder snap ik haar wel betreft religie, zeker onder laag opgeleide mensen kan dit nogal extreem worden geïnterpreteerd. Maar dat is met elke overtuiging zo. De gemiddelde PVV'er is net zo eng en bekrompen.

as-saboer | 26-09-13 | 00:14

Toen er in de jaren 80 werd geroepen "Vol is Vol",werd je als zwaar racist beschouwd.
Zelfde verhaal voor het tonen van de Ned Vlag,maar das n ander verhaal.

Later kwam Paul Witteman erop terug in een uit zending van het zwarte schaap: www.youtube.com/watch?v=l1P4jtu33Rg
Onze linkse partijen die dit soort uithuwelijks zakkenvullerij ellende toe hebben gestaan,mishandeling,kinderhandel,vrouwenhandel drughandel wapenhandel(alles in de naam van god) ect. om toch maar stemmen te winnen, de moslim man bepaalt waarop gestemd word...
De niegus en de Cholera

Torquemada | 26-09-13 | 00:13

tsja leuk, maar in de bible belt heeft de vrouw net zo weinig te zeggen.

uwgandalf | 26-09-13 | 00:13

@ dePirK | 26-09-13 | 00:10 |
Wat een onzin, iedereen heeft hier ook inhoudelijk op het filmpje gereageerd.

Lewis | 26-09-13 | 00:12

@La Bailaora | 25-09-13 | 23:42
Is toch zo? Sarcasme word hier zo vaak niet herkent.
Zo weinig humor, je zou bijna zeggen dat het stikt van de moslims hiero!

miko | 26-09-13 | 00:12

@ as-saboer | 26-09-13 | 00:07

Wie zijn uw Duitse partijgenoten dan?

Zoloft | 26-09-13 | 00:12

Die permafrons op het gezicht van Sophie, gimme a break. Wie maakt daar een gifje van, ik zie een meme.

Detlev Tarnowitz | 26-09-13 | 00:12

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:48
Je hebt helemaal gelijk. Dat is ook waar ik mij zorgen over maak. Vrouwen zoals Halima hebben een oprechte wens en worden politiek misbruikt door xenofoben met een bruine agenda waarvan de Halima's van deze samenleving uiteindelijk meer hinder dan profijt hebben. Maar goed, laten we eerlijk zijn, voor domrechts is Halima niet meer dan een wapen in de kruistocht tegen de Islam. Erg triest. Mijn respect heeft Halima wel en niet om een dubieuze politieke agenda.

as-saboer | 26-09-13 | 00:10

Als het een infiltrant is, heeft ze zich er goed ingelikt.Die krijgt in de toekomst wel een functie op een plaats waar de oppermoslimpiet haar wil hebben.

grote haas | 26-09-13 | 00:10

Een echte heldin !! Terwijl de gemiddelde reaguurder liever aandacht aan trol @supermathijs geeft.

dePirK | 26-09-13 | 00:10

Zo...
.
even geen woorden voor, na het zien van dit filmpje.
.
maar wilde dat toch even delen met jullie.
.

Ron | 26-09-13 | 00:09

@as-saboer | 26-09-13 | 00:05
Juist door de islam had ze het zo moeilijk. Ik zou het filmpje nog een keer kijken.

La Bailaora | 26-09-13 | 00:09

@duikbootleo | 26-09-13 | 00:00
Ik zie hier heel weinig haat richting Halima hoor, in tegendeel.

La Bailaora | 26-09-13 | 00:07

@Jopie2009 | 25-09-13 | 23:15
Gutmensen, is dat de Nederlandse variant van untermenschen zoals Duitse partijgenoten zouden zeggen?

as-saboer | 26-09-13 | 00:07

@duikbootleo | 26-09-13 | 00:00

Ik ken ook gematigde, maar kan je beloven dat ze ook radicaal kunnen zijn als het hun uitkomt. Hypocriet tot op het bot wanneer ze 1 op 1 zijn met hun levenspartner. Ik kan je voorbeelden geven die ik in persoon heb meegemaakt. Dus zo gematigd zijn de heren niet. Vraag ze maar eens voor een feestje mee met hun partner erbij... dan weet je pas hoe gematigd deze heren zijn...

Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 00:06

Mokum Kosher | 25-09-13 | 23:57 | + 1 -
Goh, en dat strijdt tegen islamofascisme. Iets met een spiegel...

Flodder | 26-09-13 | 00:05

Knappe vrouw Halima, ook goed dat ze nog eens bevestigt dat Wilders en zijn fanboys discrimineren en het daardoor lastiger maakt voor de goede Moslims/Marokkanen. Vanuit mijn eigen omgeving weet ik dit ook. Juist door types als Wilders is er voor de Halima's van deze samenleving vaak geen alternatief.

as-saboer | 26-09-13 | 00:05

Dappere vrouw. Niet zo'n bange broekpoepert als de meeste reaguurders hier voor de booslim. En dat geloven vooral vrouwen tot in de oneindigheid onderdrukken is een feit. Dappere vrouwen, daar zit alle hoop.

Flodder | 26-09-13 | 00:04

Dus goede moslims, zegt ze eigenlijk, zijn goede mensen van zichzelf, soort medelevende, liefdevolle, empathisch mensen, maar die goedheid komt niet uit de Koran, die maakt juist dat liever kapot.
Sommige zijn immuun daarvoor, nu nog t inzicht dat ze die koran niet nodig hebben... die voegt alleen maar ellende toe.

Causa Sui | 26-09-13 | 00:04

@Mr_Pikibelly | 25-09-13 | 23:58
Mooi! ;-)

Lewis Lewinsky | 26-09-13 | 00:01

@Mozeskriebels | 25-09-13 | 23:10

Dit kun je hier wel neerplempen, maar dat weet die allemaal best wel. Hij heeft gewoon een probleem maet zichzelf, wat terug wijst op een lastige jeugd. Wat dat aangaat ben ik blij dat die hier wat neerzet. Op die manier kan hij zijn ongnoegen neerzetten en wie weet.... zal die ooit het licht eens zien!

Mr_Pikibelly | 26-09-13 | 00:01

Zo veel haat terwijl ik toch echt wel toffe moslims ken die wel gematigd zijn. Beetje jammer om de klootzakken als standard te maken voor de mensen die wel een gewoon leven lijden. Ja lijden door het stigmatiseren van de rest.

duikbootleo | 26-09-13 | 00:00

@Lewis Lewinsky | 25-09-13 | 23:49

Maak je daar maar niet druk om. GW krijgt mijn stem en tevens stond ik de 21ste op de koekamp in DHG... Zorg er maar voor dat je zelf jer zegen geeft aan GW en als je kan, laat je gezicht een keer zien als er weer een demonstratie is....

Mr_Pikibelly | 25-09-13 | 23:58

Ah reaguurders, maak jullie niet druk om die SuperMatthijs. Als zijn vrienden eenmaal aan de macht zijn, bedanken ze hem voor bewezen diensten door hem zijn eigen hijskraan te geven.

Mokum Kosher | 25-09-13 | 23:57

Wat een lef. Hulde!

stafpilot | 25-09-13 | 23:57

Je begint irritant te worden Supermatthijs. En dan druk ik me nog zachtjes uit.

Eshek | 25-09-13 | 23:57

@ decadent degeneraat | 25-09-13 | 23:55 |
Lees eerst de rest van de draad even.

Lewis | 25-09-13 | 23:57

@Strohond | 25-09-13 | 23:33
Lol, Het gaat mij niet om hun maar om de actie.

toetanchamon | 25-09-13 | 23:56

Deze vrouw moet toch een voorbeeld zijn voor al die jonge, zwaar opgemaakte moslima's die in Nederland zijn geboren en die dagelijks demonstratief rondlopen met een hoofddoek. Wel moderne uitdagende kleding dragen, oogschaduw, glossy lippen en strakke broeken, maar te naief om te begrijpen wat ze eigenlijk uitdragen met zo'n doek.

krelus | 25-09-13 | 23:56

@spanarchist | 25-09-13 | 22:18 |

Jij bent een trol of helemaal kapot en ik weet niet precies welke van de twee.

decadent degeneraat | 25-09-13 | 23:55

@Strohond | 25-09-13 | 23:47
Ik bak mijn koekjes zelf, maar toch bedankt voor het aanbod.

Jackanders | 25-09-13 | 23:54

Een sekte dus, zoals ik al eerder stelde.
Maar wel een die door onze linkse overheid alle faciliteiten krijgt geboden om haar duivelse werk tot in de haarvaten uit te voeren.
.
Knap dat deze mevr. het licht heeft gezien na zo veel jaren ellende..
.
Het toont ook wederom aan dat moslimmannen veelal gefrustreerde, agressieve, onderontwikkelde, mishandelende, disrespectvolle, opvliegende hufters zijn.
Hun vrouwen moeten gewoon allemaal doen als deze vrouw.
Fijn een Nederlandse vent met gevoel nemen.
Dat sprookjesboek vaarwel zeggen en van het leven gaan genieten.
(nu onze linkse idioten nog even overtuigen dat islam echt niet deugt. maar dat zal moeilijker zijn dan een moslim bekeren)

Prokapitaal | 25-09-13 | 23:52

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:12
Kuttekop dat is de analyse van halima lutser! En waarschijnlijk een goede!

miko | 25-09-13 | 23:51

@Lewis | 25-09-13 | 23:00
Libanon was ooit het Zwitserland van het midden oosten. tot de demografie omsloeg. Veel cristelijke libanezen zijn over de wereld uit gevlogen.(waaronder de vader van Shakira)

miko | 25-09-13 | 23:50

@Mr_Pikibelly | 25-09-13 | 23:47
Op Geert Wilders stemmen helpt ook.

Lewis Lewinsky | 25-09-13 | 23:49

Dappere meid.
De Schaamte en Schandecultuur Voorbij...

Ahasveros | 25-09-13 | 23:48

Jackanders | 25-09-13 | 23:43
Als je het raadsel weet op te lossen krijg je een koekje.

Strohond | 25-09-13 | 23:47

Bevestigng dat deze religie niet hoort in een vrije samenleving als de onze. We zullen met hand en tand ons moeten verzetten om deze ziekte het land uit te krijgen.

Mr_Pikibelly | 25-09-13 | 23:47

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:06

Jammer dat je als jongetje geboren bent en niet als vrouw in dit geloof. Ik heb al eerder opgemerkt dat je plezier beleeft in het bashen van anderen, zeker als er wordt gesproken over recht en op zeker... onrecht. Jammer dat je staat voor onrecht en geweld naar vrouwen toe... Hopelijk heeft je moeder een fatsoenlijk leven gehad, zonder de pijn en verdriet, terwijl je vader in alle waarschijnlijkheid haar mishandelde in beide vormen. Ik begrijp je pijn en verdriet en begrijp nu ook waarom jij je zo gedraagt. Hopelijk vind je de kracht om weer met beide benen op de grond te komen.

Mr_Pikibelly | 25-09-13 | 23:45

Bakito ,wijffie kijk je even mee ? Dit is dus Nederland anno 2013.

ja,diedus! | 25-09-13 | 23:44

@Strohond | 25-09-13 | 23:36
Buurman Bakito heeft humor, meent minstens de helft van de tijd niet wat hij tegelt, en is niet op zijn achterhoofd gevallen.
Hoe je die dus in hetzelfde rijtje schaart met die onzin uitkramende Supermatthijs is me een raadsel.

Jackanders | 25-09-13 | 23:43

@miko | 25-09-13 | 23:41
lol :-)

La Bailaora | 25-09-13 | 23:42

@La Bailaora | 25-09-13 | 22:55
Om nou die horde kinderen kweekvlees te noemen, nou, nou het is wel GS maar kom,.....

@spanarchist | 25-09-13 | 22:39
Momenteel al meer dan 36. Iets teveel kneuzen die ook maar op de - knop drukken als er al een minnetje staat.

miko | 25-09-13 | 23:41

@ Strohond | 25-09-13 | 23:36

Ben ik gedeeltelijk met je eens. Ik lees 's avonds wel eens dagtopics, daar worden zeer levendige discussies gevoerd. De avondtopics, vaak zeer interessant, gaan onder in getrol. Vind ik een beetje jammer.

Zoloft | 25-09-13 | 23:40

Zoloft | 25-09-13 | 23:33
De grootste groep reaguurders leeft van de trollen.
Ze kunnen niet zonder. Als Bakito en Supermatthijs met blauwe ogen vertrekken dan weten die reaguurders niet meer wat ze met hun leven aan moeten.

Strohond | 25-09-13 | 23:36

Jopie2009 | 25-09-13 | 23:03
In en in triest, dat de islam slechts goedgepraat kan worden met 'honderden jaren geleden deden anderen ook wel eens debiel'.

vanhetvarken | 25-09-13 | 23:36

Gelukkig is dit ook mogelijk. Pittige dame, die kraagjes roepen respect, zij verdient het!
Zo'n zusje zou hen goed doen.

Frankasd | 25-09-13 | 23:34

toetanchamon | 25-09-13 | 22:25
stichting Zwaan-Kleef-Maar-Aan i.o. ?!

Wat een ongelooflijke sneue figuren.
Trouwens, een zwaan is ook maar gewoon een enorme eend.

Strohond | 25-09-13 | 23:33

@ Strohond | 25-09-13 | 23:27

Een neger met blauwe ogen lijkt me geweldig voor Joop.

Aan waardeloze trollen hebben we niets hier.

Zoloft | 25-09-13 | 23:33

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:06 |
Woon jij ergens diep in het bos of zo?

lanexxx | 25-09-13 | 23:32

Jopie2009 | 25-09-13 | 23:03
Zozo, de islamieten zij niet altijd de enige barbaren geweest. Christenen konden er 1600 jaar geleden ook wat van.

Maar dat is het probleem ook niet, die fokking moslims BLIJVEN barbaren, dat is het probleem.

vanhetvarken | 25-09-13 | 23:32

@Jopie2009 | 25-09-13 | 23:03
Tja, dan ben je toch echt verkeerd geinformeerd. Er zijn daarvoor inderdaad meer branden geweest, maar die van Kalief Omar loog er niet om:

"The final fire was in 645 AD, when the Moslem caliph Omar conquered Egypt. The story is that Omar was asked what to do about the books in the library, and gave the reply: 'If the books agree with the Koran, they are not necessary. If they disagree, they are not desired. Therefore, destroy them.' According to tradition, the scrolls were used as fuel to provide hot water for the soldiers' baths for six months."
www.straightdope.com/columns/read/2233...

Niet best als dat je 'expertise' gebied is. Enne, die muslims hebben nog veel meer bibliotheken met de grond gelijk gemaakt. Dat doen ze ook met kerken e.d.

La Bailaora | 25-09-13 | 23:31

Hoe dan ook: als er meer (ex)moslima's als mevrouw Halima zouden zijn, dan ging ik subiet mijn goed gefundeerde vooroordeel over marokkanen bijstellen.
Vooralsnog is die kans niet erg groot. Vanuit dubbel perspectief.

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:30

Mark Smith | 25-09-13 | 22:39 |
ah, dus als anderen het ook doen dan is het volgens jou helemaal toppiejoppie? wat is dat voor idiote logica???

Kaosu | 25-09-13 | 23:28

Zoloft | 25-09-13 | 23:19
Wil je Supermatthijs helemaal zwart gaan schilderen?
Een neger met blauwe ogen krijg je dan. Dat kan toch niet.

Strohond | 25-09-13 | 23:27

.. je bent toch niet over je zonden aan het nadenken, Matthijs? Mijn vooroordeel krijgt een lelijke deuk als jij met nadenken zou beginnen!

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:27

Het zal wel weer een hoax zijn om aandacht mee te trekken voor een mallotig goed doel. Typisch BNN.

Strohond | 25-09-13 | 23:25

Zoals de islam de westerse beschaving van binnenuit leeg vreet, doet deze dame dat met de islam.
Ik zeg; Hulde!
Hoog tijd dat er meer van deze dames opstaan.

Jackanders | 25-09-13 | 23:25

@ Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:20

Negeren!! Er komt geen enkele normale reactie van deze beroepstrol.

Zoloft | 25-09-13 | 23:22

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:14 | + 0 -
De geknipte beelden, zoals ze bij linkse demonstraties ook altijd de gekken aan het woord laten, de meeste mensen waren gewoon normale doorsnee Nederlanders, en nee, de mensen met een eigen zaak stonden er niet bij, die moeten op zaterdag andere dingen doen dan demonstreren.
Maar vergeleken een linkse demonstratie waren deze mensen een verademing.
En geen last van moslims! Dat is de voornaamste reden dat ik de stad ben uit gevlucht, ik had elke dag last ervan.
En van elke moskee heb ik last, van elke soepjurk en hoofddoekje heb ik last, want ik weet waar ze voor staan, en dat hoort niet thuis in mijn land.
Voor jou nog één keer het filmpje dan met een zaal vol moslims, allen juichen bij de woorden, de islam zal euro's op zijn knieën dwingen, de vlag van de islam zal wapperen door heel Europa; youtu.be/LnEFWtL_b4A

Mozeskriebels | 25-09-13 | 23:21

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:17
.. zodra de vervelende waarheid over de islam in beeld komt komen er moordenaars en trollen tevoorschijn om dat te overschreeuwen - of te begraven.
Van kwade moslimmannen begrijp ik dat.
Maar waarom doet een "Matthijs" dat?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:20

@ Jopie2009 | 25-09-13 | 23:18

Exact! Compleet negeren, is het feestje heel snel voorbij.

Zoloft | 25-09-13 | 23:19

Hoera, eentje met verstand!
Nog maar een miljard te gaan...

das_Freudenmädchen | 25-09-13 | 23:19

Maar jullie vervelen me, ik ga slapen. B. zal jullie straks nog wel van repliek dienen, denk ik.

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:18

@Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:15 |
omdat hij gevoed wordt. Don't feed the trolls enzo...

Jopie2009 | 25-09-13 | 23:18

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:15 | + 0 -

Leuk...

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:17

Dat filmpje... oei... ik kan alleen maar zeggen, nou, nou... ik zie mijn buurvrouw ook nog maar nauwelijks sinds ze getrouwd is...

poeszje | 25-09-13 | 23:16

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:14
.. en je blijft daarmee doorgaan. Waarom?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:15

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:06 |
Laat ons dan samen zorgen dat die samenleving niet werkelijk ontwricht.

Schoorsteenveger | 25-09-13 | 23:15

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:12
Voor de tweede maal: Welke conclusie trekt *Annabel* dan?
*LEZ0N*

Stormageddon | 25-09-13 | 23:15

@Achterbak | 25-09-13 | 23:06
precies, Halima geeft een aardige indruk van hoe het in een islamitisch gezin toegaat. Het klinkt mij allemaal bekend in de oren, zie ook mijn eerdere reaguursels. De grootste schande vind ik dat de Gutmenschen net doen of de islam helemaal ok is. Ze kijken de andere kant op terwijl er de meest walgelijke zaken plaatsvinden, zoals mishandeling van kinderen en vrouwen. Bij kinderen te beginnen met het opzetten van hoofddoeken om daarmee even de rangorde en mannelijke overheersing te bevestigen.

Maar de Gutmensch zal hier uit angst niets over zeggen, omdat men dan de bedreigingen van de islamiet over zich heen zal krijgen. Nee, dan was het vroeger allemaal makkelijker toen men aksie kon voeren voor "gelijke behandeling van vrouwen', terwijl daar geen consequenties in de vorm van represailles aan verbonden waren.

Jopie2009 | 25-09-13 | 23:15

Kijk eens wie bij PenW mag aanschuiven om over Greet te babbelen.

Not Muhammad | 25-09-13 | 23:14

@ Supermatthijs | 25-09-13 | 23:06
Ik ben een christen die frequent op GeenStijl reaguurt en in zijn familie en vriendenkring (nog) bijna alleen maar policortypes heeft rondlopen. Geloof me, ik blaat *niemand* na. Nablaten gaan ze nu op Nederland 1 doen denk ik.

Lewis | 25-09-13 | 23:14

Mozeskriebels | 25-09-13 | 23:10 | + 0 -

Uit de beelden van de PVV demonstratie bleek juist dat de PVV- ers hele kortzichtige mensen zijn met een haat tegen alle buitenlanders en zonder enig besef dat ze ook zelf wel eens iets fout kunnen doen.

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:14

Avalon | 25-09-13 | 23:09 | + 0

Toch is het zo, een ware heldin en haar nieuwe liefde ook. Ze moest niet alleen strijden tegen haar eigen familie maar ook tegen sosiaal-wegkijkers die haar uitmaken voor ' nasie' want islam=vrede.

Het geeft mij in ieder geval hoop, net als de toenadering tussen Iran en het Westen. Dat haalt de wind uit de zeilen van de oorlogzuchtigen.

Achterbak | 25-09-13 | 23:14

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:12
Smoesjes, je begon direct weer over de PVV en een oude vlag die "fout" verklaard is door een hele foute man.
Mevrouw Halima vertelt een veel voorkomend verhaal, waar moed voor nodig is om het te vertellen. Voor minder zijn er al moorden gepleegd.
Jij bestaat het om daar overheen te plassen met je getrol.

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:14

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:56 |
islam is net zoveel een geloof als het Nazisme dat was, wat mij een prima reden lijkt om het niet te tolereren.

Kaosu | 25-09-13 | 23:13

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:08 | + 0 -

Heb ik zojuist al aan gegeven. Omdat er een nogal kort door de bocht conclusie door Annabel wordt getrokken.

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:12

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:09
Nu is het je gelukt Rammstein uit de discussie te trollen. Maakt dat de islam een stukje beter? Is daarmee de vervelende waarheid van mevrouw Halima weer een stukje dieper begraven?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:11


Als nu iedereen "Super"thijsje gewoon gaat negeren zijn we vanzelf van die topicvervuiler af.

Tis zo eenvoudig mensen..

Zoloft | 25-09-13 | 23:11

OT (maar niet helemaal): bij P&W gaat de Wilders-duiding zo beginnen.

Lewis | 25-09-13 | 23:10

@ supermathijs, de laatste voor je, want ik antwoord dit topic niet meer op je onzin gezwets, je pure domheid en haat tegen je eigen land en landgenoten.
Je haalt elke keer percentages erbij 90% bla bla, 95% bla bla..
De pvv is een partij met juist een enorme diversiteit, van arm tot rijk, dom tot slim, maar over het algemeen erg realistische mensen.
Dagdromers die geloven in een regenboogwereld, die de multi culti een verrijking vinden, die denken dat de wereld van iedereen is, dat zijn degen die alles kapot maken en de principes net zo snel inleveren als ze opeens zelf geconfronteerd worden met de akeligheid van hen droom.
Elke stad is zo'n beetje al verziekt erdoor, de vroegere samenhang en gezelligheid zijn verdwenen, samen met de autochtone bewoners.

Mozeskriebels | 25-09-13 | 23:10

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:56

Dat is het kenmerk van een ideologie: geloven in een andere wereld dan de realiteit. Een religie is simpelweg een ideologie met een sprookjesfiguur als extra.

Daarnaast heb je hier de vrijheid om te geloven, ja. Niet de vrijheid om een ANDER je geloof op te dringen en/of slachtoffer te maken van de grillen van je zieke religieuze fantasieën.

Net zo goed als jij de vrijheid hebt om in je geestesziekte de volgers van een (voor hen perfecte) moordlustige pedofiel in bescherming te nemen. Daarmee scheer jij jezelf echter over die ene kam waar je zo van moet huilen.

ZKH EénOog | 25-09-13 | 23:09

Rammstein | 25-09-13 | 23:07 | + 1 -

Goedzo, somber er maar op los en besef maar niet dat je in een land leeft waar je verdomd weinig last van moslims hebt en de extremisten onder hun nauwelijks voet aan de grond krijgen. Steek je kop maar in het zand !

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:09

Het is krankzinnig dat we een vrouw die zich aan een religie ontworstelt, een heldin moeten noemen. Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn.

Rest In Privacy | 25-09-13 | 23:09

Misbruik is verschrikkelijk. Geweld nog erger, Helpen en hulp bieden doen we als beschaafde samenleving met inachtneming van art 1. punt

newray | 25-09-13 | 23:09

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:06
.. het verhaal van mevrouw Halima in rook hullen met je generaliserende getoeter, dat zouden haar vader en haar nieuwe (ex) eigenaar ook gedaan hebben.
Nu doe jij dat ook Matthijs? Waarom eigenlijk?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:08

@All
Succes met de trolls.
Ik ga mezelf in slaap schreeuwen.

Rammstein | 25-09-13 | 23:07

Je eigen kindje zal maar tegen je zeggen dat het blij is dat je geen moslim meer bent.

Koude rillingen.

Zonder de fundamentalistische steun van rabiate goedmensen hadden de straatjihadi s niet de macht gehad afvallige familieleden te terroriseren. Walgelijk.

Achterbak | 25-09-13 | 23:06

Lewis | 25-09-13 | 23:03 | + 0 -

Onze samenleving is niet ontwricht door de islam. Er is helemaal niets aan de hand en men maakt hier van een mug een olifant. 99 % van de Nederlanders heeft nooit last van moslims. Men blaat elkaar maar na en heeft geen steekhoudende argumenten.

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:06

Het zal helaas niet lang duren tot deze vrouw kapot gekopschopt wordt. Om haar vrede te brengen uiteraard.

Snuck | 25-09-13 | 23:06

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:02
Grappig. Ken je het getal nul niet? Er zijn nul andere godsdiensten die eruit stappen bestraffen met de doodvermoorden.

Alleen de islam houdt er die gewoonte op na. Er zijn negen landen, waaronder Saoedi-Arabië, die dat gewoon in de wet hebben staan. De doodstraf op afvalligheid.

Hoe noemen we een club die de doodstraf stelt op eruit stappen? Een terroristische organisatie, misschien? Ik doe maar een suggestie. Heb jij een betere?
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 25-09-13 | 23:06

Waar zijn onze "ge-emancipeerde" politieke partijen en gesubsidieerde "progressieve" clubjes om deze schanddaden tegen vrouwen te stoppen. Fritzl is niet slechter dan dit soort moslimmannen.

watergeus | 25-09-13 | 23:05

@ Stormageddon | 25-09-13 | 23:04 |
Nou, kijk, dat klopte dan heel aardig.

Lewis | 25-09-13 | 23:05

@ toetanchamon | 25-09-13 | 23:04 |
Lol!

cobie | 25-09-13 | 23:05

@cobie | 25-09-13 | 23:01
Ik heb moeten liegen over mijn geboorte datum, die van mij staat er niet tussen........ ;)

toetanchamon | 25-09-13 | 23:04

@Stormageddon | 25-09-13 | 22:53
Je gaat hem nu toch niet vragen inhoudelijk te worden?

miko | 25-09-13 | 23:04

@La Bailaora | 25-09-13 | 22:51 |
sorry, maar u begeeft zich hier op mijn expertise gebied ;)

De grootste slachting in de bibliotheek vond al plaats in de tijd van de Romeinen (ten tijde van de komst van Caesar stond de bibliotheek al eens in lichterlaaie). De tweede slachting qua boeken vond plaats met de komst van de Christenen rond 400 n. Chr.

Zoals wellicht bekend kwamen de islamitische horden pas rond 640 n. Chr. in Egypte aan. Toen was de rol van bibliotheek in Alexandrië al lang uitgespeeld.

Jopie2009 | 25-09-13 | 23:03

@Supermatthijs | 25-09-13 | 23:02
.. net zolang tot mensen net zo suf gaan schelden zoals jij dat doet? Nog steeds om de aandacht van het onderwerp af te leiden: de islam is veel erger dan zelfs Geert dat benoemt?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:03

Het is een miezerige truuk om de PVV op basis van een paar ultra rechtse randfiguren nu in de nazi hoek te drukken. Welke voorman liep nog maar op kop van een demonstratie terwijl er achter hem gezongen werd: Hamas Hamas alle joden aan het gas!! Heeft Pechtold toen de SP toegesproken ?

namensmijnhond | 25-09-13 | 23:03

@ Supermatthijs
Zeg, ik tik mijn plempsel van 22:37 niet voor niks. Je hebt het maar druk, ik weet het, maar reageer eens!

Lewis | 25-09-13 | 23:03

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:44
Tristan van der Vlis was een gestoorde eenling. Maar toen hij zichzelf door z'n kop geschoten had was het ook afgelopen.
Die islamitische terroristen opereren vanuit een organisatie en een ideologie die zich richt op het uitmoorden van kafirs. Hetis van A tot Z doordacht, en terwijl de ene aanslag nog in volle gang is is de volgende aanslag alweer in voorbereiding.

Professor Superhirn | 25-09-13 | 23:02

Lewis Lewinsky | 25-09-13 | 23:00 | + 0 -

Huhuhu, nee twee, nee één. Rot toch op met je flauwe grappen en ga jezelf laven in moslimhaat, mafkees.

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:02

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:55 | + -3 -
Ik dacht al, waar blijft die gek.
Geert zegt helemaal niet dat alle moslims eruit moeten, maar wel de criminele en extremistische moslims, daar vind ik hem nog te soft
Iedereen die de islam aan phangt heeft hier niets te zoeken, deze vrouw doet het zoals het hoort, assimileren en meedoen met onze maatschappij, zo hoort dat.
Elke moslim leest dat haatboek waar mijnkampf bij verbleekt, daarom wil Rusland het ook verbieden.
Niet de goedwillende mensen moeten eruit, de kwaadwillenden moslimaanhangers die achter de Koran staan, het boek wat de oorlog tegen het westen propagandeert.
En zo is het nitwit, en daarom heeft deze vrouw zo vreselijk gelijk, alleen zonder islam kan je hier een goed leven hebben, andere geloven zijn ook idioot, maar die prediken geen oorlog tegen het westen.

Mozeskriebels | 25-09-13 | 23:01

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:57 | + 0 -
Hij moet wel. Een sterke reactie geven op een vraag, hij kán het gewoon niet.
Dan verandert hij van onderwerp, geeft ontwijkende antwoord of wacht tot Bakitroll hem komt ondersteunen.
De lamme helpt de blinde.
De blinde voor de feiten.

Rammstein | 25-09-13 | 23:01

O /T Voor de liefhebbers die Pechtold willen aanpakken. petities.nl... toetanchamon | 25-09-13 | 22:25

Done.

Botte Hork | 25-09-13 | 22:47 |

Gedaan. Ik heb alleen publiekelijk mijn woonplaats weggelaten ;-)

cobie | 25-09-13 | 23:01

@ de-iraanier | 25-09-13 | 22:50
(Na lang nadenken.) Komt Libanon misschien in de buurt? Meer smaken heb ik ook niet.

Lewis | 25-09-13 | 23:00

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:59
.. als een grammofoonplaat met een slecht nummertje erop en een barst erin?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 23:00

Wc-kip | 25-09-13 | 22:59 | + 0 -

Dom gelul, de islam is hier al heel lang en behalve een paar incidenten niks geen probleem.

Supermatthijs | 25-09-13 | 23:00

opvallend: ze laat de verstikkende islam los en zie: ze spreekt perfect Nederlands !
Extra +1 dus :)

FW Ta-183 Huckebein | 25-09-13 | 23:00

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:56
Noem eens drie andere religies die de doodstraf op het uit de godstdienst stappen hebben staan.

Lewis Lewinsky | 25-09-13 | 23:00

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:55
"Hamas, hamas, joden aan het gas", en oproepen tot een derde intifada. Van Bommel, een SP-kamerlid, liep mee, liet het toe en deed het. Pechtold heeft men hier niet over gehoord.
Kennelijk is wat een vermeend PVV-stemmer doet of zegt de volledige verantwoordelijkheid van Wilders en vele malen erger dan wat een kamerlid van een andere partij doet.

spanarchist | 25-09-13 | 22:59

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:57 | + 1 -

Net zo makkelijk, het moet ook voor mij een beetje leuk blijven natuurlijk.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:59

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:56 | + -4 -

Nee, de Islam is een doodzieke sekte met als doel de complete onderwerping van de wereldbevolking of de dood.

Wc-kip | 25-09-13 | 22:59

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:55
.. en maar gewoon doorgaan met het veranderen van het onderwerp?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:57

ZKH EénOog | 25-09-13 | 22:52 | + 1 -

Dat maak jij niet uit. De islam is een geloof en zolang er hier vrijheid van godsdienst is zal je het daarmee moeten doen.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:56

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:45 |

Geert was vandaag bijzonder grof en onbehouwen. Zo had hij het gebrek aan karakter van Peggold en zijn villeine insinuatie wat mij betreft beter op een andere manier kunnen pareren. Meerdere reaguurders hebben het "hoe" inmiddels al gedemonstreed. Ik heb 'm echter niet echt op onwaarheden kunnen betrappen. Op z'n volks gezegd, Peggold is ook misselijk achterbaks mannetje en dat kwam weer eens aan de oppervlakte.
.
Maar dit ging niet over Wilders. Dit ging over @supermatthijs en het bij voortduring herhalen van een leugen, die op objectieve grond al is afgeserveerd. Doordrammen, dus.

Parel van het Zuiden | 25-09-13 | 22:56

@de-iraanier | 25-09-13 | 22:50
Ik nodig u van harte uit om uw ervaringen en overtuigingen hier in deze panelen veelvuldig te plempen.
Vergist u niet: deze panelen worden door nagenoeg alle politici en media gevolgd! Het zal niet voor het eerst zijn dat ik tekstdelen uit de tegels van dit weblog (deels) geciteerd hoor in beraadslagingen van het parlement.

Chiant | 25-09-13 | 22:56

@Logic | 25-09-13 | 22:50
Over 100 jaar, wanneer de islam in Nederland geworteld is, wordt de uitvinding van het kweekvlees
www.l1.nl/nieuws/222834-veel-belangste...
gewoon aan islam toegeschreven. Zo rolt de islam.

La Bailaora | 25-09-13 | 22:55

Chiant | 25-09-13 | 22:50 | + 0 -

Pechtold had gewoon gelijk. Maar in plaats van antwoord te geven ging Greet direct op het orgel. Hij kan namelijk niet uitleggen waarom 90 % van zijn aanhangers buitenlanders eruit loopt te roepen en de meest stompzinnige ideeën heeft. Waarom er een duidelijke vertegenwoordiging van extreem rechts was bij zijn "verzetsdaad" en waarom er een sfeertje van onverholen moslim- haat hing.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:55

.. om te voorkomen dat er gepraat kan worden over de religie van Supermatthijs & de vrede?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:55

@duitse herder | 25-09-13 | 22:41
Dat zij niet wordt doodvermoord als ze de dominee de tyfus wenst? #Detail
Chiant | 25-09-13 | 22:45 | + 0 -
Deze vrouw leeft 20+ jaar in een huwelijkse ellende... mag niet scheiden van god de kerk.

duitse herder | 25-09-13 | 22:55

respect +1

Misschien wel de meest moedige daad, ontsnappen aan je eigen repressieve achtergrond. Ik hoor de tanden knarsen van de bekeerlingen en straatterreur jihad apologeten.

Achterbak | 25-09-13 | 22:54

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:23
Sterke familie banden mogen nooit knellen want dan zijn het kettingen dat is mijn punt.jij prijst de familie banden zeg dat tegen alle meisjes in blijf van mijn lijf huizen die deze 'banden' zowat om hun nek kregen om ze letterlijk en figuurlijk te late stikken.

miko | 25-09-13 | 22:54

Heb er maar twee woorden voor:
Respect. En respect.

kinky winky | 25-09-13 | 22:53

.. gewoon, om de aandacht af te leiden?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:53

@Eric Blair | 25-09-13 | 22:08
Goed gezegd!

Lewis Lewinsky | 25-09-13 | 22:53

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:48
Lezen, LUL.
"Halima weigerde nog langer in angst te leven met haar kinderen, verdiepte zich grondig in de religie die haar hele leven tot een hel maakte en kwam tot de conclusie: de islam brengt mensen niets goeds."

Wie trekt de conclusie? A.Nanninga of Halima?
En trekt zij die conclusie op basis van 1 voorbeeldje (haar islamitische vader en de slechte behandeling die ze onderging door hem) ofr op basis van verdieping in de islam? Het filmpje bekijken wil wel helpen bij de beantwoording van die vragen.

Stormageddon | 25-09-13 | 22:53

Halima is 2e generatie. En in A'dam en Den haag (en andere steden) zijn er stichtingen met mega subsidie om 3e en 4e generatie allochtonen met taalachterstand (???) bij te spijkeren.....

DeSjaak1000 | 25-09-13 | 22:52

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:09

De islam is geen groep. De islam is een ideologie. En zoals iedere ideologie nog een zieke ook.

ZKH EénOog | 25-09-13 | 22:52

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:48 |
.. je hebt zoveel respect voor het verhaal van mevrouw Halima dat je er overheen probeert te schreeuwen met je vaste PVV-haat riedeltje?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:51

En daar moet je het mee doen, jammer hé ?
Supermatthijs | 25-09-13 | 22:41 | + 0 –
Jammer, ja. Mensen zoals jij, die het niet willen/weigeren te zien dat er fundamenteel iets niet goed zit in die gemeenschap en weg kijken, kunnen we missen als kiespijn. Feiten benoemen en daar naar handelen, is jou vreemd. Het enige wat jij doet is bagatelliseren en de aandacht verleggen. Typisch iets uit de Joop hoek.

Kertsbal | 25-09-13 | 22:51

@Jopie2009 | 25-09-13 | 22:43
Helemaal niet. Als de islamieten niet 90% van alle boeken in de grootste bibliotheken van oa. Alexandrie zouden hebben verbrand hadden we vandaag de dag nog veel meer geweten. Als ze niet alle christenen daarzo over de kling gejaagd hadden (er zijn nog maar zo'n 10% kopten in Egypte, en dan heb ik het alleen nog maar over Egypte), dan zou er veeeeeel meer bewaard zijn gebleven.

La Bailaora | 25-09-13 | 22:51

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:45
De heer Wilders voegde inderdaad weinig substantieels aan het het debat toe, maar wat de heer Pechtold in interruptie presteerde was werkelijk dramatisch en episch!

Autodiskwalificatie heeft een naam gekregen.

Chiant | 25-09-13 | 22:50

Als een ex-moslim ben ik volledig met haar mee eens wanneer ze zegt dat islam niks goeds levert in het leven van mensen. We hebben 54 islamitische landen, kunnen jullie EENTJE benoemen waarin vrijheid van meningsuiting bestaat, waarin democratie heerst, waarin vrouwen zelfde rechten hebben als mannen? waarin mensen een fatsoenlijk, menswaardig bestaan hebben? Nee! dat land bestaat niet. waarom? omdat islam nooit en nimmer zal met democratie, vrijheid, vrouwenrechten en mensenrechten rijmen, NOOIT!

de-iraanier | 25-09-13 | 22:50

Ik heb er respect voor.
Ik hoop dat er velen haar voorbeeld zullen volgen.
Uiteraard zonder ernstige consequenties want dit vergt wel lef.

cobie | 25-09-13 | 22:50

De islam, heeft op een paar mooie bouwwerken her en der, niks opgeleverd. Ja, een hoop ellende.
brutus68 | 25-09-13 | 22:40 |
.
Helaas is dat van de gebouwen ook niet waar;
De Geometrische patronen zijn afkomstig uit INDIA.
Geannexeerd, zoals ze met alle culturen hebben gedaan, ze kunnen niks zelf, behalve fokken, en dat kunnen ze wel goed in aantallen maar niet in kwaliteit (inteelt)
Ook wat in de geschiedenisboekjes staat over 'wiskundige inzichten, te danken aan 'arabische geleerden' NIETS van waar. Zelfs toen jatten ze al alles bij elkaar. Het waren wederom INDIA'se wiskundigen op wiens geschriften de Arabische 'geleerden' een vertaling loslieten en niet meer dan dat.
Copy Paste in 800 AD zeg maar.
Dus blijft alleen 'een hoop ellende' over en dat klopt als een bus.

Logic | 25-09-13 | 22:50

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:48 |

Hebben aanhangers van de Islam niet een allergie voor andersdenkenden?

Wc-kip | 25-09-13 | 22:49

Wat zou Die-de-rik bij zo´n filmpje denken? Meer geld naar integratiebureaus zal deze problemen vanzelf oplossen? En het Kereltje?
O wacht, deze twee narcisten zijn zo druk bezig video´s van zichzelf te bewonderen dat ze geen tijd hebben om hier naar te kijken.

spanarchist | 25-09-13 | 22:49

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:44 | + -1 -
Van der Vlist en Breivik. Verder gaat je lijstje niet hè.
Je bent een troll, vervelio en herhalio.

Enorme stakker.

Rammstein | 25-09-13 | 22:49

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:45 | + -1 -

Nee, ik wel respect voor haar maar verzet me tegen de logica van Nanninga.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:48

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:43

Yep, dat was in het begin. Daarna is het alleen maar achteruit gegaan.

brutus68 | 25-09-13 | 22:47

Superguppie hierboven: het is maar één gevalletje. En na de volgende mohammedaanse terreurdaad: het is maar één gevalletje! En bij de derde: het is maar één gevalletje!

En zo brengt hij de jaren door. Met tellen is hij nooit verder gekomen dan één.

Lewis Lewinsky | 25-09-13 | 22:47

@Rammstein | 25-09-13 | 22:32
Trolling trolling trolling keep de comments going, do not try to understand them, ignore them or brand them , rawhide!!!

miko | 25-09-13 | 22:47

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:44
Ja toch Matthijs? Mevrouw zegt allemaal dingen die niet door jouw oren passen.

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:47

Mark Smith | 25-09-13 | 22:39 | + -1 -
Klopt.
Maar.
Ik weet dat het moeilijk is, of niet kan, maar u zou eigenlijk een keer de mogelijk moeten hebben om een (het heet nu anders maar) blijfvanmijnlijf-huis te bezoeken.
U zult versteld staan van de verhoudingen autochtoon/allochtoon, en de verhoudingen Islam en niet Islam. De tijd die er door (grote) families, kennissen wordt gestoken in het vinden van die vrouwen, meiden, kinderen.
Kijk eens in die ogen, kijk eens in intense angst.

Rammstein | 25-09-13 | 22:47

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:34 |
De stukjesschrijver, Nanninga, weet allang dat de islam nergens goed voor is. Ondergetekende weet dat ook, Halima weet dat ook, eigenlijk alle verstandige mensen weten dat. En die conclusie volgt niet uit 1 enkel geval, die conclusie volgt uit het besef van de dagelijkse misdaden die gepleegd worden uit naam van de islam.
Het zou voor ons allemaal heel leuk zijn als jij ons 1 gevalletje kon noemen, slechts 1 geval, waarin de islam ergens goed voor bleek te zijn.
Met je praatjes.

lekker wijf | 25-09-13 | 22:47

Ik neem trouwens aan dat Halima binnenkort in een special van de Opzij staat? Een hedendaagse personificatie van feminisme is precies wat de dames nodig hebben, nu powervrouwkes als Mees en Halsema keihard van hun sokkeltjes gelazerd zijn...

Parel van het Zuiden | 25-09-13 | 22:47

@duitse herder | 25-09-13 | 22:41
Dat zij niet wordt doodvermoord als ze de dominee de tyfus wenst? #Detail

Chiant | 25-09-13 | 22:45

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:44
Moet jij mevrouw Halima niet in een of ander kwaad daglicht stellen?

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:45

Parel van het Zuiden | 25-09-13 | 22:43 | + 0 -

Ik heb vandaag een geblondeerde gemankeerde clown zijn best zien doen in de 2e kamer dus lijken mijn uitlatingen hier me heel wat minder erg.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:45

La Bailaora | 25-09-13 | 22:41 | + 0 -
Het is achterlijke cultuur, net als bij heel veel niet islamitische volkeren.

Mark Smith | 25-09-13 | 22:45

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:39 |

Heb jij godverdomme niks beters te doen in je leven?

Wc-kip | 25-09-13 | 22:45

@brutus68 | 25-09-13 | 22:40
Q. En door wie zijn die gebouwd?
A. (Vnl. christelijke en Joodse) slaven.
De eerste moslim die een steen optilt en doelbewust op een andere legt moet nog geboren worden. De enige reden voor moslim om een steen op te rapen is om er vrouw of jood mee dood te gooien.

Stormageddon | 25-09-13 | 22:44

Mooi item voor het jeugdjournaal, na dat gezever over boze mannen die een meisje haten. Laat het een waarschuwing zijn voor elke vrouw!
.
Beter laten ze dit zien op middelbare scholen, in plaats van excursies naar moskeeën te organiseren!

TooledForTrouble | 25-09-13 | 22:44

Professor Superhirn | 25-09-13 | 22:43 | + 0 -

Aan één Tristan van der Vlist hebben we wel genoeg ja. En dat was geen moslim.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:44

@brutus68 | 25-09-13 | 22:40
hoewel ik de rol van de islam niet wil overdrijven en de islam zelf niet veel bijzonders op wetenschappelijk gebied heeft gepresteerd is het wel aan islamitische wetenschappers te danken (echt, ze hebben bestaan voordat orthodoxe stromingen ook daar een eind aan maakten) dat in ieder geval nog een deel van de Griekse wetenschappelijke werken in met name Spanje zijn beland en vandaar een start richting Renaissance gemaakt kon worden.

Maar buiten dat, kan ik verder ook niets positiefs over de islam melden.

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:43

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:34 |

U bent zojuist op vrij concrete wijze gewezen op het feit dat niet de stukjesschrijver, maar de ervaringsdeskundige in kwestie tot die conclusie kwam. U verheft Oost-Indisch lezen tot een kunst.
.
Ach ja, onwaarheden doordrammen in de hoop dat het beklijft, waar zien we dat meer? Een teken des tijds zullen we maar zeggen...

Parel van het Zuiden | 25-09-13 | 22:43

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:37
Zeggen dat buitenlanders moeten oprotten is inderdaad veel erger dan mensen afknallen omdat ze geen moslim zijn.
Whatever. Ik wens je alvast veel plezier met masturberen op de kieslijst van D66 in het stemhokje. En laten we vooral hopen dat we geen enge Stormfrontmannen tegenkomen in het winkelcentrum.

Professor Superhirn | 25-09-13 | 22:43

Moedige vrouw. Je weet dat het zo gaat binnen de islam, maar het geschreeuw van ontkenningen is zo verdomde hard.

Jan Passant mk2 | 25-09-13 | 22:42

Ojee we moeten echt een sarcasme knopje krijgen.
Kan atmos of parsons dat niet regelen?
miko | 25-09-13 | 22:34

Ik steun uw motie.

Botte Hork | 25-09-13 | 22:42

Mark Smith | 25-09-13 | 22:41 | + 0 -

Niet verder vertellen maar eigenlijk is ze gek op me hoor.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:42

@ Lewis | 25-09-13 | 22:40 |
O, lamaar, was al gebeurd zie ik.

Lewis | 25-09-13 | 22:42

Kertsbal | 25-09-13 | 22:39 | + 0 -

En daar moet je het mee doen, jammer hé ?

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:41

Ik ken een gereformeerde vrouw... leeft ook niet maar wordt geleefd... wat is dan het verschil ?

duitse herder | 25-09-13 | 22:41

Rammstein | 25-09-13 | 22:34 | + -1 -
Vier reacties op een door jou benoemde trol. Dan ben je behoorlijk, ja, zielig..

Mark Smith | 25-09-13 | 22:41

@Mark Smith | 25-09-13 | 22:39
Het is niet exclusief voor moslims, maar het wordt in islam aangemoedigd. Een vrouw is immers maar de helft waard van de man.

Aangezien het in islam wordt aangemoedigd, komt het dan ook niet 'incidenteel' voor, maar is het endemisch.

La Bailaora | 25-09-13 | 22:41

@Professor Superhirn | 25-09-13 | 22:31
Waarom zouden beide punten in de kamer behandeld moeten worden?

miko | 25-09-13 | 22:40

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:34

De islam, heeft op een paar mooie bouwwerken her en der, niks opgeleverd. Ja, een hoop ellende.

brutus68 | 25-09-13 | 22:40

@ spanarchist | 25-09-13 | 22:18 | + -9
Ben ik nou gek? Volgens mij is hij alleen maar cynisch en bedoelt hij dus het tegenovergestelde. Kom er maar in, span.

Lewis | 25-09-13 | 22:40

Hopelijk zijn er een hoop Marokkaanse vrouwen/meiden die na het zien van deze reportage het juk van de islam en de onderdrukking door hun vaders/broers/familie van zich af kunnen werpen en ZELF gaan leven en denken. Het kan. Het moet.

mirvink3478 | 25-09-13 | 22:39

spanarchist | 25-09-13 | 22:31 | + 1 -

Greet nam helemaal geen afstand in eerste instantie maar ging vol op het orgel door het kereltje miezerig te noemen en zijn aanhangers te kleineren. Er was maar één iemand beschamend en dat was, oh verassing, Greetje zelf zoals altijd eigenlijk.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:39

ik ga hier niet weg. Duidelijk ?
Supermatthijs | 25-09-13 | 22:34 | + -1 –

Jammer.

Kertsbal | 25-09-13 | 22:39

Ach Annabel, wat dacht je? Na mijn mislukte katholiekentopic maar weer snel terug naar de islam? Daar happen ze tenminste wel op.
Klootzakken die hun vrouwen slaan, ze exploiteren of erin handelen is niet exclusief voor moslims hoor, die komen in alle lagen en kringen van de bevolking voor.

Mark Smith | 25-09-13 | 22:39

miko | 25-09-13 | 22:34
Acht plusjes as we speak. Ik vrees dat een sarcasme-knop niet voldoende zal zijn.

spanarchist | 25-09-13 | 22:39

@miko | 25-09-13 | 22:34

Mmmm, "sarcasme voor dummies" -functionaliteit... Neen, ik zou de kunst van sarcasme toch echt willen bewaren voor de waarlijk scherpe geesten. Anders is het geen sport meer....

Parel van het Zuiden | 25-09-13 | 22:38

Zonder dit topic was het BNN-item aan mij voorbijgegaan. Dank.
Het is moeilijk om niet met deze vrouw mee te leven. Geen liefde als kind, uitgehuwelijkt om als afvallige door de hele familie te worden geëxcommuniceerd. Bewonderenswaardig hoe ze er mee omgaat en in het leven staat.

Not Muhammad | 25-09-13 | 22:37

Professor Superhirn | 25-09-13 | 22:31
1. Een D66-Kamerlid ontkent de Armeens genocide.
2. De VVD-leider vindt dat het ontkennen van de Holocaust niet strafbaar zou moeten zijn, maar aan de mensen die het ontkennen zou geen aandacht geschonken moeten worden.
Eén keer over welke van deze twee zaken hij weigerde te praten en over welke hij een enorm media-spektakel maakte.

spanarchist | 25-09-13 | 22:37

@ Supermatthijs | 25-09-13 | 22:16 |
Ik ben van de nuance. Altijd geweest, en ik zal altijd proberen het te blijven. Natuurlijk kun en mag je niet alle moslims over één kam scheren. Ook dat zal ik proberen nooit te doen. Maar ik vind ook: zolang een groep mensen met een bepaalde levensovertuiging hele samenlevingen ontwricht en zolang sommigen hun leven er niet zeker door zijn, moet éérst het probleem onomwonden worden erkend. Dat gebeurt mijns inziens in Nederland nog altijd veel te weinig, en ja, daar heb je dan bijvoorbeeld een (soms) ongenuanceerd GeenStijl voor nodig. In normale omstandigheden zou ik daarom grote moeite hebben met de GeenStijl-aanpak, maar in dit geval zie ik die als een noodzakelijk kwaad. Als een verademing zelfs.

Lewis | 25-09-13 | 22:37

De islam is niets meer of minder dan een kwaadaardig gezwel. Er bestaat geen islam "light' versie. Maak niet de fout om te denken dat dat wel zo zou zijn. Open je ogen, onderzoek, lees en leer. Gelukkig zijn er wel een hoop vriendelijke moslims. Maar die islam is een verschrikking, voor alle betrokkenen.
Deze twee zijn heel dapper, en ik wens ze al het geluk van de wereld toe. Dat meerdere mannen en/of vrouwen dezelfde kracht zullen mogen krijgen. Het is niet niks om zo afscheid van de islam te nemen.

qutrex | 25-09-13 | 22:37

Professor Superhirn | 25-09-13 | 22:31 | + 1 -

Gelul, het was niet alleen dat mannetje met die gestrekte rechterarm. Men vroeg allerlei figuren daar om hun mening en er kwam gewoon geen normaal woord uit. Alleen maar dat alle buitenlanders op moesten rotten.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:37

Ik heb een tante Halima. Mijn oma had haar nog zo gewaarschuwd... ze is uiteindelijk zelf tot inkeer gekomen en 40 jaar geleden een Halima geworden.

Halima is een heldin, mijn tante ook.

Laten we hopen dat er over 40 jaar van nu nog heldinnen over zijn.

Ik heb er een hard hoofd in.

Parsons | 25-09-13 | 22:35

@Botte Hork | 25-09-13 | 22:23
Ojee we moeten echt een sarcasme knopje krijgen.
Kan atmos of parsons dat niet regelen?

miko | 25-09-13 | 22:34

lekker wijf | 25-09-13 | 22:28 | + 1 -

Ik ga in tegen de gevolgtrekking van de stukjesschrijver hier dat de islam niks goed brengt op basis van dit enkele geval. Ik hoef dus niet met voorbeelden te komen van wat voor goede dingen de islam heeft gebracht. Ik beargumenteer dat namelijk nergens. En ik vind in tegenstelling tot heel veel anderen hier nederland een pracht land om in te wonen dus ik ga hier niet weg. Duidelijk ?

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:34

..... en zelfs dat niet echt goed, eigenlijk.

Rammstein | 25-09-13 | 22:34

Halsema babbelt wat af maar heeft geen besef.

Dan heb jij toch je doek?
twitter.com/FemkeHalsema/status/38152...
Hoofddoek: die draag ik *thuis* niet!
twitter.com/LamyaeA/status/3815237534...

Hoeveel geloof moeten we hechten aan een moslima die overal in de publieke ruimte uit geloofsovertuiging met een hoofddoek rondloopt maar zodra zij thuiskomt die doek direct aan de kapstok hangt?

Die doek moet haar beschermen tegen mannen met een seksuele obsessie. Dat zijn moslimmannen en niet de westerse mannen buiten de deur.

drs.Nee | 25-09-13 | 22:32

lekker wijf | 25-09-13 | 22:28 | + 1 -
Hij kan bijna niets. Ja, trollen.

Rammstein | 25-09-13 | 22:32

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:09 | + -17 –

Zo is jouw oordeel ook over de PVV. Een gevalletje verkeerde vlag in een PVV demonstratie en de PVV is een nazi club.

Kertsbal | 25-09-13 | 22:32

"Ik werd verschrikkelijk geslagen, tot aan het flauwvallen aan toe." Halima, je bent een heldin.

Dit soort vrouwen, waaronder ook Malala, Ayaan, Wafa Sultan, Soorah Hera, enz..., moeten we juist steunen, niet de islam-likkers.

La Bailaora | 25-09-13 | 22:32

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:27
Te gemakkelijk, Wilders neemt er duidelijk afstand van. Hoe denk je dat de eerste politicus die het aan zou durven de favoriete aanhang van de pvda crimínele, parasiterende werkschuwe allochtonen te noemen aangepakt zou worden? Dit is misschien correcte taal voor het internet, tijdens een politiek debat is het beschamend.

spanarchist | 25-09-13 | 22:31

Zoals hij Greet terecht aansprak op het grote gehalte stormfrontfiguren bij zijn "verzetsdaad" ?
@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:19

O ja, ik zou heeeel graag de volgende twee cases aan onze Pechtold willen voorleggen:

A. Een Nederlandse Stormfrontman met stijve rechterarm reist af naar het Malieveld om daar op 21 september 2013 zijn arm te strekken.

B. Een Nederlandse moslim reist af naar Nairobi om daar op 21 september 2013 tientallen onschuldige mensen af te schieten. Waaronder een zwangere Nederlandse vrouw. Gewoon, omdat ze niet moslim zijn.

Beste Alexander, je hebt één gelegenheid om een van deze twee kwalijke zaken aan te kaarten in de Tweede Kamer. Welke kies je?

Juist. Snap je nu waarom je een zielig miezerig mannetje bent???

Professor Superhirn | 25-09-13 | 22:31

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:28 | + 0 -
Want zonder Bakito ben jij natuurlijk nergens meer. Verloren en alleen.
Oh en eh ..... homo ? Sorry sweetee, but you're gay for Bakito. Not me.

Rammstein | 25-09-13 | 22:31

spanarchist | 25-09-13 | 22:26
Eh nee, sorry. Maar in dat geval, bier erover? *plop*

Botte Hork | 25-09-13 | 22:31

Na zo'n zes minuten gekeken te hebben besef ik dat deze mevrouw een overwinnaar is die zich dankzij haar karakter los maakt van de verzengende religieuze schaduw over haar leven. Tevens besef ik me dat er niet veel mensen zijn die een dergelijk overwinnaars karakter hebben en dat maakt me droevig, want zij zullen de kracht niet hebben om zich te ontdoen van het islamitische juk en de agressieve mono-celligen die zich daarvan bedienen en zich daar zelfs op voor laten staan met uiterlijke kenmerken als haatbaarden, bid-eelt en andere verwerpelijke symbolen van de meest gevaarlijke, treurigste en armzaligste vorm van theïsme genaamd islam.

Simon de Danser | 25-09-13 | 22:31

@Jopie2009 | 25-09-13 | 22:20
Daarom is ze een heldin, niet langer schuilen maar trots opstaan.
Halima zelf lijkt me een zachtaardig mens maar is een waarlijk dapper mens. Immers ze is zich voor de 100% bewust van het gevaar daar is ze slim genoeg voor. Ze kiest er voor om dat risico terzijde te schuiven en op de voorgrond te treden. Ze is dapperder dan bijvoorbeeld veel van de Syriëgangers want die kunnen het gevaar helemaal niet inschatten en zij daarom dwaas en naïef en niet dapper. Had ik al gezegd dat ze dapper is? En moedig?

miko | 25-09-13 | 22:29

Wauw, wat een topwijf. Halima, mocht je deze comments lezen, enorm knap, je hebt ballen van staal!

KingHotwing | 25-09-13 | 22:29

Een ex-moslima aan de wijn, Spuiten en Slikken is ook op zijn retour

Tsjernodebiel | 25-09-13 | 22:29

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:09
Noem mij 1 gevalletje waar de islam wel iets goeds heeft gebracht. 1 gevalletje maar... kan je niet he. Islam heeft nu eenmaal helemaal nergens ook maar iets goeds gebracht. Vandaar dat de islamitische wereld volkomen achterloopt en geen mens erheen wil emigreren (op gestoorde jihadi's na). Niks voor jou? Een enkeltje Pakistan bijvoorbeeld?

lekker wijf | 25-09-13 | 22:28

Rammstein | 25-09-13 | 22:27 | + 0 -

Ook namens Bakito: Homo !

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:28

Hier zouden ook een aantal mensen zich moeten afkeren van een religie: Het Trollisme. Voorzitter Bakitroll en Supermatroll, laat ze links (!) liggen.

Of je moet het lekker vinden.

Rammstein | 25-09-13 | 22:27

spanarchist | 25-09-13 | 22:24 | + 0 -

Hier ben ik het niet met je eens. We hebben allemaal kunnen zien wat voor een sjofele en ronduit racistische figuren Greet op de been weet te brengen. Er kwam werkelijk geen normaal woord uit. Dat mag je toch gewoon benoemen ?

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:27

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:20 |
Ergens hoop ik dat het een lokhuis is. Dat als eventuele belagers binnenkomen de deuren en ramen automatisch vergrendeld worden en er een knokploeg binnenkomt die pas stopt met ze te blubber schoppen als ze 1000 keer hebben geroepen dat Mo een kinderneukend varken is... *blijft dromen*

wazakzegguh | 25-09-13 | 22:26

Het is eigenlijk te schandalig voor woorden om te constateren in een vrije, democratische rechtsstaat, maar deze vrouw is een ware heldin!
Zij is de belichaming van alles waar onze vrije samenleving voor staat. En in tegenstelling tot het zielige zooitje klagende en profiterende hippies, heeft deze vrouw haar deel van de strijd voor het behoud van onze mooie, liberale samenleving overtuigend geleverd.

Mevrouw Halima, ik respecteer u.

Chiant | 25-09-13 | 22:26

Botte Hork | 25-09-13 | 22:23
"een prachtige ideologie als de islam" was geen indicatie voor jou dat het wellicht sarcastisch bedoeld was?

spanarchist | 25-09-13 | 22:26

Dat moet een lange speurtocht zijn geweest om die ene vrouw te vinden die wel moeite heeft met de islam. Want de andere vrouwen hebben dat niet! NOT

genoegisgenoeg | 25-09-13 | 22:26

@Supermatthijs | 25-09-13 | 22:09 |

".... Halima weigerde nog langer in angst te leven met haar kinderen, verdiepte zich grondig in de religie die haar hele leven tot een hel maakte en kwam tot de conclusie: de islam brengt mensen niets goeds."
.
Halima, ervaringsdeskundige, kwam tot die conclusie. Lezon! Overigens verklaart uw getoonde leesvaardigheid wel uw luchtige opvattingen over de Islam. Zo is elke soera wel te interpreteren als liefdesverklaring aan de wereld en andersdenkenden.

Parel van het Zuiden | 25-09-13 | 22:25

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:19
Een Armeense genocide-ontkenner, puur bedoeld om de Turkse stemmers te lokken, heeft het recht om anderen om hun vermeende aanhang te bekritiseren wel een beetje verloren.
En andere politici vanwege hun mogelijke aanhang voor nazi´s uitmaken is van een argumentenarmoede die zijn weerga niet kent.

spanarchist | 25-09-13 | 22:24

miko | 25-09-13 | 22:21 | + 0 -

Dan noem je het anders, mij best. Mijn punt blijft zoals wel vaker hier overeind. Meteen maar weglopen als het even tegen zit is zo PVV.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:23

spanarchist | 25-09-13 | 22:18
Lul niet man. Eindelijk weer eens een feel good reportage met happy ending.
Die vrouw is door de Islam-hel gegaan en heeft dat overwonnen.
Als ervaringsdeskundige heeft ze zich uit de fascistische Islam ideologie losgerukt.
Allen maar kudo's voor deze vrouw.

Botte Hork | 25-09-13 | 22:23

Halima is een Heldin, maar of het verstandig is om te laten zien waar je woont, daar had dat programma haar in bescherming moeten nemen. Ik vrees het ergste nu.

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:20

spanarchist | 25-09-13 | 22:18 | + 0 -

Zoals hij Greet terecht aansprak op het grote gehalte stormfrontfiguren bij zijn "verzetsdaad" ?

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:19

Halima is wat Halsema zou willen zijn, met de mond beleidt, en nooit zal kunnen waarmaken. Losbreken uit tirannie in de persoonlijke levenssfeer vergt leeuwenmoed. Een heule echte powervrouw! Dat er nog velen mogen volgen..
.
Halima al ackbar!

Parel van het Zuiden | 25-09-13 | 22:19

@ Supermatthijs / 22:09
Hupsakee, c'est ca

Tobi | 25-09-13 | 22:19

Een guurrechts filmpje, slechts bedoeld om een prachtige ideologie als de islam in een slecht daglicht te plaatsen. Goedkope PVV-promotie, hoop dat de publieke omroep als alternatief deze week in alle programma´s Pechtold het ware karakter van de PVV laat ontmaskeren.

spanarchist | 25-09-13 | 22:18

Lewis | 25-09-13 | 22:14 | (en anderen)
gewoon negeren, geen aandacht aan besteden. Dan houdt 't vanzelf wel op, net als bij z'n miezerige vriendje.

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:18

Lewis | 25-09-13 | 22:14 | + 0 -

Ja, als dan zo'n iets te zware GS roeptoeter gaat blaten dat dus daarom de hele jehova- beweging niet klopt zeker.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:16

@ Supermatthijs | 25-09-13 | 22:09 |
Zou je nou ook zo reageren als een, ik noem maar wat, voormalig Jehovagetuige zo'n verhaal vertelde? Just asking.

Lewis | 25-09-13 | 22:14

Sophie, is nog steeds wel lekker, maar niet in het vaarwater van Femke zwemmen, krijg je ruzie ,let maar op.

newray | 25-09-13 | 22:14

Een ex-moslima die het eens is met Wilders! Daar hebben we er meer van nodig.

Botte Hork | 25-09-13 | 22:13

Nou, dit is nou nog eens een waardevolle bijdrage! Er zouden meer moslims haar voorbeeld moeten volgen!

Papapanzer | 25-09-13 | 22:12

En waarom wonen haar bedreigers nog steeds in dit land?

mothersfinest | 25-09-13 | 22:10

de conclusie: de islam brengt mensen niets goeds. Wat een gemakzuchtig oordeel Annabel. Je pakt één gevalletje en hupsakee de hele groep over één kam.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:09

Moslimvrouwen volg het voorbeeld. Laat de onderdrukking stoppen

bosmaloot | 25-09-13 | 22:09

Inderdaad een heldin.
Het wrange is wel dat ze de rest van haar leven moet vrezen voor haar leven, helemaal na dit filmpje.

Eric Blair | 25-09-13 | 22:08

Het verzet begint bij de vrouwen. heb ik altijd gezegd!

miko | 25-09-13 | 22:07

Gelukkig staan de linkse partijen en anderen die het feminisme zo hoog in het vaandel hebben staan en die het opnemen voor de zwakken en kwetsbaren in onze maatschappij, pal voor mensen als Halima.

Lewis | 25-09-13 | 22:06

Bekeerde moslima's +1

Botte Hork | 25-09-13 | 22:06

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:03 | + 0 -

Tsja, de familiebanden zijn daar blijkbaar nog wat sterker.

Supermatthijs | 25-09-13 | 22:06

Ik kijk er niet meer van op. Al lang niet meer.

Wel goed dat dit steeds weer terug komt om GS.

Ik ga slapen.
Welterusten :D

Koninging Beatricks | 25-09-13 | 22:05

Halima Reijn, de beroemde actrice ?

oldandwise | 25-09-13 | 22:05

Respect. Wat je als vrouw in de Islam denkt te vinden begrijp ik sowieso niet. Tenzij je graag onderdrukt wordt natuurlijk, maar daar hebben ze ook darkrooms voor.

Rasputnik | 25-09-13 | 22:05

Mooi man! Doe mij maar een ex-moslima en ik zal dr alle geneugten van vrijheid laten meemaken en voelen.

Man-Bijt-Hond | 25-09-13 | 22:05

We moeten echt eens af van het stigma als zou de islam "vredelievend en tolerant" zijn. Een vette, gore, grove leugen.

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:04

Ik ken ook diverse niet-moslim vrouwen die zo dom waren om met moslims 'in zee' te gaan. Ze hebben het er levend vanaf gebracht, maar vraag niet hoe. 1-tje moest zelfs haar naam veranderen en werd in een compleet andere regio gehuisvest om eerwraak te voorkomen.

Jopie2009 | 25-09-13 | 22:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl