Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Giro 555. Red een lekker wijf

andreapano.jpg Hallo reaguurders. Dit is Andrea. (Hallo Andrea. Aangenaam.) Andrea is aan de buitenkant een donkere vamp van 25, maar aan de binnenkant is ze stuk. Ze lijdt sinds vorig jaar aan clusterhoofdpijnen. Dat is een medische (geen psychische) afwijking die dagelijks meerdere bombardementen in haar bol veroorzaakt. Binnen een jaar is Andrea 100% afgekeurd, gestopt met haar studie en in een Wajong-uitkering beland. De officiële naam voor clusterfuckhoofdpijn is Neuralgie van Horton, maar de bijnaam is veelzeggender: suicide headache. Want de ziekte drijft tot wanhoop, en wanhoop... juist. Kijk nog eens naar de pica van Andrea. Die willen we als mensheid zijnde nog niet kwijt. Toch? Fout. Wat zorgverzekeraar Menzis betreft worden de driemaal daagse hoofdpijnaanvallen in dit heftige filmpje haar dood. Andrea kan namelijk in België geopereerd worden, maar Menzis wil de operatie niet betalen. Want experimentele ingreep en iets met kleine lettertjes die dat verbieden. Zo werkt zorg in Nederland in 2013: iedereen draagt verplicht zorgpremie af en verzekeraars trekken daar een miljardenwinst uit, maar als je ziek bent kun je doodvallen omdat mensen beter maken te veel van de winsten afroomt. Andrea stond al op de lijst voor een operatie toen ze hoorde dat Menzis haar liever zelfmoord ziet plegen. Nu heeft ze nog een week om 30.000 euro bij elkaar te rapen voor de ingreep. Zo niet, dan moet ze minstens nog een half jaar wachten. En dat gaat ze volgens haar omgeving niet overleven. U hoeft niets. Maar als u nog een paar euro kunt missen na de afdracht van uw eigen zorgpremie, kijk dan even op DEZE FACEBOOKPAGINA. Sowieso: 1 ingreep die iemand weer tot gezonde deelnemer aan de maatschappij kan maken, lijkt ons goedkoper dan haar de rest van d'r leven een uitkering geven. Tenzij ze natuurlijk zelfmoord pleegt, dat is het goedkoopste voor iedereen. Update: De zorgtoko van Roger van Boxtel leest mee. De complete PR-afdeling wordt as we speak opgetrommeld om een de-escalerend persberichtje op te stellen. #hulpvoorandrea! andrealacht.jpg andreainfrankrijk.jpg

Reaguursels

Inloggen

Ik hoop voor haar dat het werkt, maar het is wel een vreselijk dure behandeling.

Daar was ik weer | 12-08-13 | 16:28

Heerlijk dat Menzis bezwijkt.. ik gun het ze.

RentaHam | 12-08-13 | 15:35

Die foto is natuurlijk van iemand anders, maar zoals hierboven al aangehaald, werkt een mooi exemplaar beter.

:-)

Niettemin goede actie. Niet alleen voor Andrea alleen, maar het toont de verzekeraars dat ze niet meer in stilte hun gang kunnen gaan.

xspalm | 12-08-13 | 15:16

Die foto is natuurlijk van iemand anders, maar zoals hierboven al aangehaald, werkt een mooi exemplaar beter.

:-)

Niettemin goed actie. Niet alleen voor Andrea alleen, maar het toont de verzekeraars dat ze niet meer in stilte hun gang kunnen gaan.

xspalm | 12-08-13 | 15:16

ik heb dit ook. 2 tot 4 aanvallen meestal vanaf een uur of 11 's avonds. doet best pijn zeg maar. Volgens de UWV arts valt het allemaal wel mee. het "het feit dat u in een donkere kamer gaat liggen is een keuze en doet er niet toe of ik kan beoordelen of u kunt werken of niet". de kker voor je teringwijf.

waldorf stadler | 12-08-13 | 14:58

Moeie meid, maar neuken ho maar. "Nee sorry, ik heb hoofdpijn".......

ITEACHYOU | 12-08-13 | 14:45

Lullig voor Andrea, maar belachelijk dat men nu alsnog een experimentele behandeling vergoedt. Ongebrijpelijk dat de farmaceutische industrie hier niet simpelweg meer in investeert, er voor zorgt dat de behandeling regulier wordt en er zodoende geen discusssie kan zijn.

ITEACHYOU | 12-08-13 | 14:43

Mischien word het eens tijd om het systeem te herzien. Menzis zit goed fout door het zo onder druk toe te wijzen. Beter hadden ze de regels verandert. Ze hadden met de dokter in overleg moeten gaan. Experimenteel,wij betalen,maar bij geen goede uitkomst,de grootste kosten naar het instituut en dokter die experimenteerd. Dat zou pas fair zijn. Tot een regeling komen waarin ook experimenteel vergoed word maar wel met regels ten aanzien van de dokter,de fabrikant en het instituut. Zij zijn dadelijk degene die winst halen als het experiment geslaagd is. Dan mogen ze er ook in investeren. Nu laten ze de zorgverzekeraar er voor opdraaien en zij zijn dadelijk degene met de vette winst. Iets wat naar mijn mening niet klopt. Ik gun het andrea,maar duidelijk word dat het anders moet. Dan was deze discusie niet nodig geweest. En dan had andrea de vergoeding gehad. Er zit dus duidelijk een fout in de regels,die nu zeer zeker anders moeten aangaande experimenteel. Kijk ik probeer ook nog mee te denken aan een oplossing. Mischien is het dus maar goed dat het zo gelopen is. Zo kan er iets veranderen. Iets wat een verbetering voor patienten kan inhouden.

tweetybird | 12-08-13 | 14:24

Om volgend jaar weer de zorgpremie verder te zine stijgen omdat nu iedereen met een onverklaarbare aandoening iedere (niet) verzekerde behandeling vergoed eist te hebben.
Ik hoopte dat Menzis (of welk ander bedrijf dan ook) eens niet zou bezwijken onder al die BS. Nu is er A een reden voor ieder om maar vergoeding te eisen, zonder bewijs dat de behandeling werkt en B met een FB pagina kom je al een heel eind.
Iets zal niet voor niets niet gedekt zijn en, hoe hard dat ook klinkt, ergens moet men de grens trekken. Die grens is nu weg.
Wat als "Andrea" nu na een € 30.000 kostende behandeling nog niet van haar pijn af is (er is namelijk geen bewijs dat deze behandeling werkt
0, gaan we dan nog een keer de media aandacht opzoeken om een nog nieuwere en onbekendere behandeling te eisen? Menzis kan die tenslotte niet weigeren, dit mocht waarom de volgende dan niet?
Slechte zaak.

Super Grover | 12-08-13 | 14:11

Ik hoop voor menzis dat ze een flink potje hebben. Want je kunt niet andrea wel een experimentele behandeling toekennen en de andere patienten het weigeren. Dat heeft dit geschapen. Uiteindelijk zult u het als nederlander het betalen in de vorm van hogere zorgkosten. Hmm was een donatie mischien toch goedkoper geweest. Ja aan ieder verhaal zitten altijd twee kanten. Denk dat Menzis met het toekennen zich geweldig in de benen heeft geschoten. Ik denk dat de raad van zorgverzekeringen niet blij zijn ,en ook de andere zorgverzekeraars niet. Die raad is niet meer nodig,de regels zijn geen ruk waard,en uiteindelijk is de media degene die bepalen. Ben benieuwd wat de minister van zorg hiervan vind. Is toch een geweldige streep door de rekening. Ik heb meelij met de mensen zonder de zieligheids factor die wel zelf de rekening hebben mogen betalen en er voor krom hebben moeten liggen. Maar ja eerlijk is eerlijk het is een lekker wijf.

tweetybird | 12-08-13 | 13:52

@Donkersloot | 11-08-13 | 21:01 | + 0 -

Nee hoor. Ik hoop alleen maar dat Wilders de toko lang genoeg dicht kan gooien om even rustig schoon schip te maken.

Vrije Nator | 12-08-13 | 13:43

www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/ond...

Menzis betaald. U weet nu hoe een experimentele behandeling te krijgen waar de uitkomst niet gegarandeert van is. Ben bang dat de zorgkosten keihard zullen stijgen. Het precedent is geschapen. Dien een aanvraag te laat in,kom met zieligheidsfactor 10,en laat weten dat de zorgverzekeraar de schuld is van een eventuele levensbeeindiging. Succes gegarandeert.
Iedereen die nu wat heeft kan terugvallen op dit verhaal. He mooie andrea heeft ook een experimentele behandeling vergoed gekregen en u mag niet discrimineren. Ophouden dus met zeiken dat de zorgkosten hoog worden.
De media inschakelen geeft een ongekende druk. Ben verder wel blij voor andrea als het werkt. Maar mijn verhaal blijft wel staan,mijn mening ook,maar je weet het hoeft niet de jouwe te zijn. Laat nog effe weten of je geld is terug gestort of dat er een nieuw paard in de gang staat. Dit gaat wel veel stof geven tot nieuwe discusies. Geloof mij maar. De regels inzake vergoedingen kunnen nu wel weggegooid worden. Dat laat dit precedent wel zien.Experimenteel zonder garantie van goede uitkomst het word vanaf nu vergoed,zo geeft Menzis aan. Zij hebben daarmee meer bakzeil gehaald als dat ze nu nog niet voor mogelijk houden. Ik daarentegen sla het verhaal op. Voor de toekomst. Mocht ik ziek worden,ik weet experimenteel het word vergoed. De nieuwe realiteit.

tweetybird | 12-08-13 | 13:37

Helaas ben ik 'ervaringsdeskundige' wat deze hoofdpijn betreft. Vanaf mijn 12e tot ongeveer mijn 40e last van gehad. Periodes van pijnloze weken afgewisseld met periodes (weken/maanden) van 3 tot 6 aanvallen per etmaal. Lang door de huisarts laten afschepen, het zal wel psychisch zijn.... Na een keer ongeveer diens bureau doormidden te hebben geslagen met de mededeling dat ik verder wilde, doorgestuurd naar een neuroloog. Daarvoor al van alles geprobeerd in het alternatieve circuit. Om een lang verhaal kort te maken: vanaf de consulten bij de neuroloog is het langzaam aan beter gegaan. Diverse medicijnen gehad zoals Sandomigran (een 'dikmaker'), tegretol en nog wat meer dingen. Tegelijk begonnen met yoga om te leren ontspannen tijdens de aanvallen die ook vaak 's nachts kwamen. Je wordt dan pas wakker als de aanval op zijn hoogtepunt is. Scheldend door het huis gelopen, op de keukenvloer liggen rollen, veel te veel medicijnen ingenomen, gevoelens van wanhoop, "was ik maar dood"; het komt allemaal weer naar boven als ik dit lees. Dit ondanks dat ik inmiddels ruim tien jaar redelijk klachtenvrij ben. Eén ding moet me wel van het hart: Binnen een jaar afgekeurd? Dat lijkt me wel heel erg snel gegaan allemaal. Zelf zat ik er in periodes van de genoemde 3-6 aanvallen per etmaal ook niet altijd even fris bij op mijn werk bij een commercieel ingesteld bedrijf, maar met veel pijn en moeite en hulp van mijn partner (!) heb ik gelukkig weten vol te houden. Maar ja, ik was en ben geen lekker wijf en dus geen dubbeltje op giro 555. Neemt niet weg dat ik Andrea heel veel succes en genezing toewens, met of zonder operatie!

Bellie | 12-08-13 | 13:33

Menzis betaald, zie haar fb. Krijg ik mn tien eurootjes weer terug

Geert aan de macht | 12-08-13 | 13:16

Bovendien zijn diegene die de actie gestart zijn klaarblijkelijk niet vies van een leugentje of twee, drie, vier zelfs heb ik kunnen herkennen om extra zieltjes te winnen.
kovariant | 12-08-13 | 12:36 | + 0 -

Inderdaad jij ziet het naar mijn mening goed. Mensen kijken naar 1 kant ,het zielig krijgt al gauw de overhand ten opzichte van realiteit. Je wenst niemand zulke hoofdpijn toe. Maar elk verhaal heeft wel twee kanten. Nu kijken mensen teveel richting Menzis. En dat is niet eerlijk,naar mijn mening. Duidelijk is dat de zus ook niet echt eerlijk is. Dingen niet overeenkomen. Een gevonden pagina van de zieke zus ook niet erg bijdraagt aan het verhaal. Waarin de zieke zus beschijft vollop aan het feesten te zijn. Dit was gevonden door een reaguurder op nujij. Een pagina waarvan ze zelf schijnbaar niet wisten dat hij er op stond. He ik heb nieuws. Internet heeft een groot geheugen en vergeet bijna niks. Dan ook de pagina van panorama niet bepaald erg goed is voor het verhaal. Nu wordt het gebracht dat ze dat half jaar niet gaat overleven. Maar het verhaal van panorama bevestigd dat deze dame al niet zo stabiel is. Maar bob had haar gered. En word nu doorgezet om af te dwingen. En dat klopt niet. Daarmee zet je Menzis onterecht in een kwaad daglicht. Juist voor de zieligheids factor. Doen alsof menzis dadelijk verantwoordelijk is voor haar levenseinde. Omdat zij de regels volgen na een te laat ingediende aanvraag waar beroepsmogelijkheden voor open staan,maar he de operatie is al over een week. Ik noem dat chantage. Dat is mijn mening,het hoeft niet de jouwe te zijn.

tweetybird | 12-08-13 | 12:55

torro10 | 12-08-13 | 11:54 | + -2 -
.
Het precedent dat Menzis creëert door dit soort dingen toe te laten is gewoo niet wenselijk. Hoe hard het ook is. Straks wil iedereen met risicovolle en onbewezen behandelingen starten omdat zei het ook mocht. En wat denkt u van retroactieve gevallen?
.
Bovendien zijn diegene die de actie gestart zijn klaarblijkelijk niet vies van een leugentje of twee, drie, vier zelfs heb ik kunnen herkennen om extra zieltjes te winnen.

kovariant | 12-08-13 | 12:36

Waar zijn nu al die verdrietenzakken die hier gisteren verkondigden dat het allemaal fake is?? Check het nieuws ff!
torro10 | 12-08-13 | 11:54 | + 0 -

Nou we zien het vanavond wel bij sukkelknevel.
Ben benieuwd of ze ook de reden verteld waarvoor de aanvraag vergoeding 3weken voor de geplande operatie pas ingedient is. Wat de reden is dat familie niet gespaard heeft als deze meid het al langer heeft.
Want je kon het al eerder weten. Waarvoor er niet verteld is dat geen enkele zorgverzekeraar het in principe vergoed. Waarvoor de verhalen van de zus uiteenlopen van een jaar ziek, en in en ander verhaal jaren ziek met aanhoudende hoofdpijn. Vragen ,vragen,vragen. Waarvoor er niet verteld word dat deze meid al eerder zelfmoord neigingen had vanwege depresies. Het panorama verhaal. Het dus niet alleen de ondragelijke hoofdpijn is. Het verhaal van panorama ook nog gestaafd word met het medicijn gebruik. Namelijk het gebruik van lithium. Daarvoor vragen,vragen,vragen. Verteld ze vanavond ook de bevinding van de arts,dat er geen enkele garantie is dat het helpt. Hij denkt dat het kan werken. Ze kan dus net zo goed naar yomanda. Dat ze pijn heeft geloof ik zomaar. Daar gaat het niet om. Ik heb liever dat ze er een jaar eerder vanaf was als morgen. Nee het gaat om de manier waarop dit alles tot stand komt. Een dokter die geld garantie wil. Een zorgverzekeraar die pas op het laatst word ingelicht. Een zorgverzekeraar die zich gewoon aan de regels houd. Er ook staat dat ze tegen de beslissing in beroep kan. He te laat ingediend en nu voor het blok. Komt bij mij over als afdwingen. Als iedereen dat doet betaal je straks 1000 euro per maand zorgkosten. Dus kom maar op,ben benieuwd wat ze te melden heeft. En ik gun haar een hoofdpijn vrij leven,maar kom wel met een goed verhaal. Vertel dus die dingen

tweetybird | 12-08-13 | 12:29

Waar zijn nu al die verdrietenzakken die hier gisteren verkondigden dat het allemaal fake is?? Check het nieuws ff!

torro10 | 12-08-13 | 11:54

En bezie het eens uit de ogen van Menzis.
De dokter in belgie wil wel een geld garantie.
Maar geeft die dokter dan ook een garantie dat het werkt.
Nee dus want dat blijkt wel uit de pdf waarin hijzelf stelt dat het niet voor iedereen ook werkelijk werkt. Het niet zeker is dat het ook op langere termijn werkt en hij zelfs nog niet weet of het niet juist de klachten verergert. Daar is het nog te experimenteel voor. Maar wel een geld garantie eisen. Beetje raar toch. Hij neemt aan dat het mischien wel werkt bij andrea. Dan moet de dokter zich een vent tonen en zeggen we plaatsen het en als het voor 6 maanden werkt,moet het betaald worden. De werkings garantie. Kosten die je nu eenmaal hebt in een experiment fase. Nee nu moet het in een week opgehoest worden. Wie zit er nu fout dan. Toch echt niet de zorgverzekeraar. Die geen enkele garantie krijgt maar wel garantie voor geld moet geven. En dat klopt niet.

tweetybird | 12-08-13 | 11:43

@dubz
Nee want de brief van menzis bevestigd dat deze mensen de aanvraag pas op ht laatst hebben ingediend,terwijl ze al eerder wisten dat andrea op de wachtlijst stond voor deze ingreep. Dan ga je kijken wat het kost,wat het doet en ga je kijken of het vergoed wordt. Waarvoor is dat niet gebeurt. Waarvoor pas 3 weken voor de operatie. Waardoor je nu in de problemen zit. Waarvoor Menzis zwart maken,als geen enkele zorgverzekeraar het vergoed. En niet alleen Menzis. Maar dat vertellen ze er niet bij. Het ook niet uitmaakt of het in belgie is . Het wordt ook in nederland niet vergoed. Het is namelijk nog een experiment(fase).Het is dus in het geheel niet zeker dat het ook werkelijk werkt. Ik heb ook de dokter zijn bevindingen gelezen in een pdf file. Daarin geeft de dokter zelf aan dat het niet zeker is dat het bij iedereen werkt. Ook is het onduidelijk of het op langere tijd blijft werken. En zo zijn er nog wat meer openstaande vragen. De ingreep op zich zou trouwens vrij eenvoudig zijn. Ik vermoed dan ook dat de kosten zitten in het implantaat. De neurostimulator. En ik denk dat Menzis wel gewoon therapie met medicijne vergoed. Daarvoor Menzis valt niks te verwijten in deze. Helaas wordt het wel zo gebracht. Maar er zijn gewoon nog teveel onduidelijkheden over de werking van het apparaatje. Zoals ik al uitgelegd heb. En dat is de waarheid.

tweetybird | 12-08-13 | 11:13

tja wat moet je der van zeggen er zijn honderden als het niet duizenden zijn die de tering kennen krijgen van de menzis .een kameraad van mijn is naar Cuba geweest voor een behandeling die de menzis niet wou vergoeden en hoe gek het ook mag klinken die hebben een betere zorg als hier

straatkat | 12-08-13 | 10:45

Tweety, is het niet relevant te noemen dat het antwoord 7 augustus kwam en dat het 11 augustus was toen het bericht op Geenstijl stond en dus nog eerder op Facebook? Wat betekent dat deze mensen netjes het antwoord van de verzekeraar hebben afgewacht en daarna pas actie hebben ondernomen, zoals het hoort?

Die brief van Menzis bevestigt jouw verhaal helemaal niet.

Dubz | 12-08-13 | 09:38

@ wout nellink Dan kijk je niet goed,bij haar vrienden staat wel degelijk Andrea bij!

Lange | 12-08-13 | 08:49

De allereerste reactie die ik lees is de meest waardevolle. Psilocybine is het meest effectieve middel tegen clusterhoofdpijn. Het is de werkzame stof in paddo's en truffels en LSD.

Zo'n 80 procent van de mensen die hiermee hebben geexperimenteerd hebben hier baat bij. Sommigen zijn voor enkele dagen bevrijd van de pijnen, anderen voor weken, anderen maanden en weer anderen zijn er permanent vanaf.

Wat nodig is, is een dosis die gelijk staat aan hoogstens een kwart van de dosis die nodig is om te gaan hallucineren. Meer dan een duf/stoned gevoel hoef
je niet te ervaren. Hoeft dus niet eng te zijn. En zorg dat er iemand bij is die nuchter blijft.

Ik heb sinds mijn 28e clusterhoofdpijn, zo'n 20 jaar dus. Het is een verschrikking, vooral de eerste jaren. De pijn is niet te beschrijven.

Ik heb dan ook erg veel gelezen over onderzoeken en mogelijke middelen tegen de pijn. Psilocybine steekt, qua resultaat, met kop en schouders boven de andere middelen uit.

Dit is ook niet toevallig. De persoon die LSD ontwikkelde, deed dit in een zoektocht naar een middel tegen hoofdpijn. Toen de hallucinerende werking ervan echter bekend werd, kwam het middel op de lijst van verboden middelen en durven en kunnen artsen er niets mee.

Als je/jullie ergens een arts kunnen vinden die Andrea onder gecontroleerde omstandigheden LSD kan toedienen.. zou werkelijk de beste optie zijn.

Die operatie waarover wordt geschreven, werkt slechts in een enkel geval en is bovendien niet zonder risico's.

GrillBill | 12-08-13 | 08:24

Die naam, die foto, heel weinig gegevens, de graad van dringendheid (binnen de week) ... dat lijkt me meer een poging tot oplichting. Ik ben al vaker in zo'n val getrapt. Geef wat meer informatie die bewijst dat de zaak waar is en ik ben niet te beroerd om een leuk bedrag over te maken, zelfs al is het een patiënt, man of vrouw, die er vreselijk uitziet. Correspondentie van ziekenfonds en behandelende dokters ? Waar kan ik die zien ? Wie kan dan wel die operatie uitvoeren in België en wanneer precies gepland ?(dan check ik hier eens na of het waar is) Hoe komt het dat die operatie zo goedkoop is ? Dergelijke zaken, operatie en nazorg zijn normaal stukken duurder, hoe komt het dat in België nu plots zo goedkoop wordt gewerkt ? Hoe komt het trouwens dat men in Nederland geen chirurgen heeft die het aankunnen en die ook eens een gebaar kunnen doen met hun tarieven ?

Harry6423 | 12-08-13 | 06:10

Mijn moeder is door een auto-immuunziekte doof geworden aan haar rechteroor en links hoort ze nog maar voor plusminus 40%. Als gevolg hiervan heeft ze enorm veel last van oorsuizingen/ Tinnitus en ligt ze hele dagen op bed. In het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen (UZA) heeft men aangegeven dat de oplossing (voor 90% zeker) hiervoor een cochleair implantaat is. Deze kost incl. behandeling/operatie EUR 25.000,-. Het is voor Europa een erkende therapie, zo gaf het UZA aan. In NL en België wordt het alleen niet vergoed. In Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Japan (e.a. landen) echter wel! Mijn moeder zit dus in een soortgelijk schuitje als Andrea. Ik hoop op succes voor Andrea! Als iemand nog tips/ suggesties heeft (voor 'mijn geval'), dan hoor ik dat ook graag!

Interruptiemicrofoon | 12-08-13 | 02:54

Ik kan het iig nergens terug vinden.
Dubz | 12-08-13 | 01:17 | + -1

Brief van menzis,antwoord op 7 augustus 2013
Aanvraag ingediend op 24 juli .
Operatie op 28 augustus.
Geen geld ,betekend half jaar wachten op nieuwe kans operatie ,dus betekent wachtlijsten, dus eerder ook al.
Dus familie en zij zelf wist het al veel eerder.
Zo nu ben je op de hoogte.
Filmpje pas gepost op 10 augustus, beetje vreemd.
Zus heeft het al jaren.
Ander bericht zus heeft het pas een jaar.
Verschil facebook en brief aan geenstijl.
En dat van dezelfde zus. En dan heb je schijnbaar de rest nog niet gelezen. Een van iemand die een pagina vond van afgelopen jaar waarin ze beschreef dat ze uitbundig aan het feesten was, nee niet de gene met de horeca gelegenheid nee de zieke zus.Een pagina waarvan ze niet meer wist dat die er nog op stond. Ik bedoel maar, wie is hier nu nog de sukkel.Jij toch,dag 100 euro.

tweetybird | 12-08-13 | 01:33

@Dubz: Wel geld overmaken maar niet lezen, klasse. En dan later, na veel gescheld, toch eens gaan nadenken. Bravo!

Je kan tweety's verhaal of FaceBook nalezen; zie de brief van Menzis daar.

@ Evocatus, wat is een oubliette als ik vragen mag?

sitzkrieg | 12-08-13 | 01:22

Dubz | 12-08-13 | 01:17 | + -1 -

-1? Voor dat stukje krijg ik -1? Omdat ik graag niet op onderbuik reageer? WTF.

Dubz | 12-08-13 | 01:20

"verzekeraars trekken daar een miljardenwinst uit, maar als je ziek bent kun je doodvallen omdat mensen beter maken te veel van de winsten afroomt."

Nou niet zeiken, dat heet kapitalisme en bij andere zaken wordt dat gore systeem hartelijk verdedigt door GeenStijl. Gaat dus prima zo, over lijken desnoods.

Overigens verdient zo iemand als Hans Hoogervorst in een oubliette gekieperd te worden samen met nog wat ander tuig.
Salut! Evocatus

Evocatus | 12-08-13 | 01:18

@Tweety, ik ga nu ook pitten. Als je wat je zojuist zegt met feiten kunt staven (dus: zwart op wit), dan ga ik mee met je redenatie. Zolang je dat niet kunt, blijven het losse flodders.

Ik kan het iig nergens terug vinden.

Dubz | 12-08-13 | 01:17

@Tweety,

Waar haal jij het lef vandaan om aan te nemen dat die mensen alle opties niet hebben overwogen? Wie bepaalt dat zij voor de makkelijke weg kiezen? Jij? Omdat jij als ervaringsexpert alles zoveel anders en beter zou doen dan zij?

Nou ik geef hier dan antwoord op, schijnbaar is goed lezen erg moeilijk voor je. Reden heb ik al duidelijk vermeld,3 weken oor de operatie waarvan je al langer weet dat hij gaat komen pas aanvragen bij een ziekenfonds ,beetje raar. Wel eerst een operatie bespreken en plannen en dan pas gaan vragen of het wordt vergoed. Het gaat hier niet om 3 euro maar 30000 euro. Dan vraag je er toch om, lijkt mij. Normaal is het zo dat je eerst kijkt ,overlegd met de dokter en navraagt bij je verzekering. Noem mij maar gek, maar zo werkt het .En dat weet iedereen. En daarvoor zeg ik nu ,er is op aangestuurd. Menzis valt in deze niks te verwijten. En geloof mij maar was het wel te wijten aan Menzis had ik er keihard op gereageerd. Maar ik weet dat het dit keer niet aan Menzis ligt.En ik heb echt niet veel op met zorgverzekeringen. Ik heb zelf ook geen enkele polis bij menzis en niks met het bedrijf van doen. Nee ik ben gewoon realistisch.

tweetybird | 12-08-13 | 01:14

-weggejorist-

de vuile werkloze | 12-08-13 | 01:10

p.s. klasse Dubz. Tweety aanvallen om z'n "slechte Nederlands" in bewoordingen die grammaticaal en inhoudelijk ongeveer het niveau van Quid halen..

Had je pa je nog niet Nederlands geleerd Dubz?

sitzkrieg | 12-08-13 | 01:08

Nee Sitz, want ik ben redelijk nuchter opgevoed. Maar ik lig zeker niet 's nachts in m'n bedje met de wetenschap dat ik het leuk vind om blij te zijn dat iemand z'n vader 25 jaar te vroeg verliest. En dan ben ik nog voorzichtig met het aantal.

Anders dan Tweety, die iig nog een mening heeft, ben jij hier alleen maar om te trollen. Niet ok.

Dubz | 12-08-13 | 01:07

Haha dubz. En jij ligt s'nachts zeker te janken om je pa..

sitzkrieg | 12-08-13 | 01:04

@tweety,

12000 euro voor een tweedehands auto? waar rijden ze in? Jij hebt zojuist bepaald dat dat paard 6000 euro is? Man man...

Ik weet niet of ik moet lachen of lachen. Lachen om je belachelijk slechte Nederlands, dus ik neem aan dat je uit de onderste regionen van de samenleving komt. Het zegt genoeg. Ga jij maar verder met het uitgeven van je geld aan drank.

Dubz | 12-08-13 | 01:03

@sitzkrieg

Neonazi's zoals jij worden rond dit uur meestal anaal genomen.

Dubz | 12-08-13 | 01:01

Maar tweetybird is gewoon realistische ik zeg dat ook gewoon keihard als het nodig is. Dat knuffelen moet maar eens over zijn. Geef geld voor iets of iemand waar het echt uitzichtloos is en die het echt niet kan opbrengen. Door mensen als jullie verpesten jullie het voor de mensen die het wel echt nodig hebben. Dan krijg je dat mensen denken nou zal wel een hoax zijn, of iemand die er zelf geen geld voor over heeft. Kom pas bedelen als alle mogelijkheden uitgespeeld zijn. Dan pas heb je het recht om te bedelen. Waarvoor is dat paard niet verkocht,6000 euro, auto 12000 euro, geld lenen 4000 euro en noem maar op Nee ik heb gewoon gelijk. Dat weet ik voor mezelf. Van mij mag je me een hufter noemen. Ik heb er een andere gedachte over. Maar dat is mijn mening, de jouwe mag een ander zijn.En nu ben ik er zelf klaar mee.Min maar scheld maar,ik vind het helemaal gescheten,toch ga ik met een goed geweten straks slapen.

tweetybird | 12-08-13 | 01:01

Dubz. Blij met je vader. Nu jij nog.
Tweety heeft gelijk en je moet niet zo miepen omdat je wat hebt meegemaakt. Zo zijn er velen.

sitzkrieg | 12-08-13 | 01:00

@Tweety,

Waar haal jij het lef vandaan om aan te nemen dat die mensen alle opties niet hebben overwogen? Wie bepaalt dat zij voor de makkelijke weg kiezen? Jij? Omdat jij als ervaringsexpert alles zoveel anders en beter zou doen dan zij?

Ik zou mn huis verkopen en in een greppel gaan wonen als ik er mn vader mee terug kreeg, maar dat betekent niet dat ik maar minachtend moet gaan doen over de shit waar andere mensen in zitten!

Ik geef niet aan zwervers, ik geef niet aan goede doelen en ik geef zelfs niet aan kankerfondsen. Ik help liever waar mensen echt iets mankeren en waar ik mogelijk ook nog resultaat zie van mijn gift.

Ben ik dan naïef, shit, wie weet. Maar het feit dat jij liever iemand in de kou zet onder het motto; "had je het maar anders moeten doen", zegt iig oneindig veel meer over jou, dan over mij.

Had je maar een ander leven moeten hebben. dikke pech.

Nou, zo werkt het bij mij iig niet. Ik hoop dat je je enorm goed voelt over jezelf.

Dubz | 12-08-13 | 00:50

Tweety zit blijkbaar in een beschermd hollywood gezin. Mafkees.
Dubz | 12-08-13 | 00:38 | + 0 -

Nou ik denk dat je helemaal mis zit.
Ik denk dat jij er meer in zit als mij.
Ik heb denk en weet wel zeker dat ik in mijn leven heel wat meer heb meegemaakt als jouw.Ook pijn.
Ik denk dat je een geheel verkeerde voorstelling van tweetybird hebt.Sterker nog ik weet het wel zeker en iemand die mij ooit gezien heeft ook.Want als je mij ooit gezien hebt vergeet je mij nooit meer.

tweetybird | 12-08-13 | 00:49

Hoax of niet, zorgverzekeraar kan zomaar gelijk hebben. Als die operatie niet helpt heeft het weinig zin die te vergoeden. En dat verhaal in de panorama maakt het ook niet duidelijker.
Voorts ben ik benieuwd naar haar voorgaande baan én studie - want dit verhaal is me net iets te vaag.

Trouwens, in de toekomst zullen er nog veel meer mensen dood gaan omdat de zorg onbetaalbaar wordt. Ik blijf liever sparen voor mij en m'n naasten.

sitzkrieg | 12-08-13 | 00:49

Tweety, ik wordt zo strontziek van cluless types zoals jij. Jij hebt nog nooit aan een ziektebed gezeten blijkbaar. Jij hebt nog nooit moeten wachten op uitslag A, waarna ze onderzoek moeten doen voor uitslag B, om vervolgens misschien een mogelijke manier gevonden te hebben die waarschijnlijk misschien werkt, oh maar of u wel eerst even wil controleren of uw verzekering dit dekt, want we hebben dit nog nooit eerder gedaan

Jongen mijn vader is een paar maanden terug overleden aan botkanker,prostaatkanker ,darmkanker en aan het eind van zijn leven ook nog een huidkanker.
Mijn vader heeft geleden tot te met. Ook van wege het fijne geloof. Ik had het hem graag bespaard. Dus ga nou zelf niet zielig lopen doen van heb je wel eens aan een ziekbed gezeten.Jazeker,en toch verandert dat niks aan mijn mening zoals de familie van dit meisje het zo knullig doet en dan bedelen voor 30000 rottige euro`s die je kan lenen, inzamelen bij familie.En dat is nu juist vermeden om er goedkoop van af te komen. Jij bent hier de grote sukkel dat je er in trapt. Dat is mijn mening het hoeft niet de jouwe te zijn. Ik zou zeggen sukkel ga iedereen helpen met een zielig verhaal.Mijn ogen zijn slecht ik wil geen bril ,maar heb geen geld voor een laser behandeling. Ik wil er ook niet voor sparen ,maar ik zie niks, zielig he, het kost 4000 euro. Wie is hier nu de sukkel.Betaal liever geld voor iets wat iemand echt niet kan opbrengen voor een ziek kind omdat het extreem veel kost. Dan doe je wat goeds. Verkoopt haar zus maar haar auto, haar paard, desnoods als het leven van je zus er af hangt je zaak. Ik zou er niet eens over hoeven nadenken. Als ik mijn zus kon helpen was mijn zaak al verkocht of mijn auto, of wat dan nog.En was ik niet met een zielig verhaal gekomen om te bedelen om er zelf geen geld aan kwijt te zijn.Die zus ligt niet aan de geelhonger hoor als je goed had gekeken. Nee wie is hier nu de sukkel.

tweetybird | 12-08-13 | 00:44

@RentaHam,

M'n moeder kan alleen nog dingen doen met haar linkerarm en mist bovendien een borst. M'n vader recent overleden en mijn kleine zusje Autistisch met een verstandelijke handicap. Ik weet inderdaad precies waar ik het over heb. Ik heb de afgelopen 4 jaar meer ziekenhuis gezien dan dat ik thuis ben geweest.

Tweety zit blijkbaar in een beschermd hollywood gezin. Mafkees.

Dubz | 12-08-13 | 00:38

@Dubz

U begrijpt het wel schijnbaar.. +1

RentaHam | 12-08-13 | 00:33

Tweety, ik wordt zo strontziek van cluless types zoals jij. Jij hebt nog nooit aan een ziektebed gezeten blijkbaar. Jij hebt nog nooit moeten wachten op uitslag A, waarna ze onderzoek moeten doen voor uitslag B, om vervolgens misschien een mogelijke manier gevonden te hebben die waarschijnlijk misschien werkt, oh maar of u wel eerst even wil controleren of uw verzekering dit dekt, want we hebben dit nog nooit eerder gedaan.

Je gaat JUIST niet van de een op de andere dag lopen leuren met al je ellende. Je gaat niet de krant inschakelen vlak nadat je te horen hebt gekregen dat een naaste van je misschien nooit meer beter wordt. Je wacht tot je meer weet over wat je te wachten staat. Vervolgens ga je via de officiële weg informeren of je deze methode terug krijgt van de verzekeraar. en pas wanneer je hoort dat ze je de vinger geven, want geld lalala en dat je een 2e hypotheek op je huis kunt nemen want geld lalala, DAN zet je dat laatste beetje eigenwaarde opzij en probeer je het via de media.

Ik ben het niet eens oneens met je mening. Ik ben het oneens met de reden van je mening. Je bent gewoon een gore kudthufter die nog nooit wat in zijn leven heeft meegemaakt en graag wil laten merken dat hij het zoveel anders en zoveel beter had gedaan. Maar je bent gewoon een zielig stuk vreten.

Goed voor je dat je geen geld geeft. Verlaat dit topic en steek je kop in het zand. Sukkel.

Dubz | 12-08-13 | 00:29

@tweetybird

Lees je commentaar maar eens terug als het om de mensen gaat die dicht bij je staan.
RentaHam | 12-08-13 | 00:00 | + 0 -

Ja nou dan kan ik je vertellen dat ik er het zelfde overdenk. Mijn mening verandert niet. Ik vind het echt rot voor die meid,geloof me maar. Haar familie vond het schijnbaar minder belangrijk en rot tot 10 augustus. Anders hadden ze eerder wel wat ondernomen.
En had het filmpje niet pas op 10 augustus gepost geweest op Youtube,maar al eerder. Dan was er wel gespaard of gezorgd voor een lening. Je doet dan alles voor je zus ook nakijken of iets wordt vergoed,en dat niet pas 3 weken voor de operatie om verast te woorden. Als het zo erg is ga je voor zekerheid. Ik in ieder geval wel, als het familie van mij zou zijn. Dan had ik alles onderzocht, alle mogelijkheden alle kosten. Noem maar op.En zo is het.

tweetybird | 12-08-13 | 00:18

2 maanden terug mijn vader verloren aan botkanker. Vanaf het moment dat het daadwerkelijk geconstateerd was tot zijn dood, amper 5 maanden. Immens geleden, alleen zijn armen en benen waren kanker vrij.

Als ik naar dat filmpje kijk, dan zie ik geen nep, dan zie ik gewoon iemand die compleet vergaat van pijn. En ik mocht dan niets aan de dood van m'n vader kunnen doen, maar hier trek ik m'n portemonnee voor. 100 euri haar kant op. Dat het doel maar moge worden gehaald.

Dubz | 12-08-13 | 00:11

O ja en ik ben gelukkig niet de enige die er zo over denkt, er zijn er ook op de facebook pagina die er zo over denken. Je hoeft het niet me eens te zijn je mag je eigen mening hebben en houden, je mag me erom minnen, mijn mening verandert niet. Hoe knap ze ook is.Want dat is ze. Want dat was ook een voordeeltje, dat aandacht trok. Maakt het toch extra zielig.

tweetybird | 12-08-13 | 00:05

@tweetybird

Lees je commentaar maar eens terug als het om de mensen gaat die dicht bij je staan.

RentaHam | 12-08-13 | 00:00

Ok mevrouw heeft de brief van menzis geplaats met de afwijzing.
Menzis valt naar mijn mening niks te verwijten.
Geen van de zorgverzekeraars betaald dit in principe.
Zo zijn de regels aangaande neuro stimulators.
En dit word zowel in Nederland als het buitenland nog niet vergoed.
Het is nog in experimentele fase. En nog niet bewezen dat het ook werkelijk helpt.
Is het een hoax,nee en ook weer wel.
Dat zal ik even uitleggen, en onthoudt het is mijn mening het hoeft niet de jouwe te zijn.
We gaan uit van de half jaar wachttijd want nu niet moet ze een half jaar wachten.

Dus een wachtlijst.
Naar mijn mening als je op de wachtlijst staat voor zo`n neuro stimulator, ga je gelijk vragen bij je zorgverzekeraar of het vergoed wordt. Ja toch.
Nee mevrouw vraagt drie weken voor de operatie pas een vergoeding aan. Beetje vreemd lijkt mij.
Je kon en kan weten dat een zorgverzekeraar zeker niet gelijk zomaar instemt met 30000 euro.

Nu wordt net gedaan of de zorgverzekeraar niet wil betalen en mevrouw nu in moeilijkheden zit.
Tsja 300000 euro ophoesten. Zielig och och.
Maar dit kon je een half jaar terug al weten.
Iets wat naar mijn mening ook geweten is, en ook dat het afgewezen zou worden. Nu zielig doen voor geld om
goedkoop aan de operatie te komen. Zus heeft een goed draaiende horeca gelegenheid, zus geeft veel geld uit aan een paard. Ik zeg als je zoveel om je zus geeft waarvoor heeft de familie niet gespaard voor zus lief.
Waarvoor Menzis zwart maken terwijl je het pas voor de operatie aanvraagt met een zielig verhaal, anders moet ze een half jaar wachten, dus wachtlijst die er eerder ook was. Laat ze nu maar hier vertellen wat de reden is van de late indiening, als je het bedrag al een half jaar wist dat je er voor op de wachtlijst stond. Ik zou zeggen leg maar uit. Want het gaat hier niet om een half miljoen of zo, nee 300000 die je echt wel met wat mensen bij elkaar had gekregen in een half jaar. Lijkt er op dat de familie dan niet zoveel om zus geeft. Als het mijn zus was geweest had ik al gelijk met sparen begonnen. En zeer zeker niet gewacht met de indiening vlak voor de operatie.
En dan had je de actie toch al lang voor dat je aan de beurt was om geld bij 1 te brengen.
Nee het lijkt er op dat het expres zo is gedaan om het een zielig verhaal te maken, om zelf de kosten niet te hoeven ophoesten. Want over 30000 euro hadden de mensen gezegd ,joh je hebt als familie met een goede horeca gelegenheid en het onderhouden van een paard genoeg tijd om het geld te sparen of iets te regelen. Zoals een lening. Zo denk ik er over, maar onthoud dat is mijn mening, het hoeft niet de jouwe te zijn. Ik sponsor niet. Niet omdat ik het niet erg en rot voor die meid vind, nee puur om de manier waarop het gebeurt. Die vind ik niet fair. Betaal ik liever voor een kind die een operatie nodig heeft waar het bedrag zo extreem is dat het niet op te brengen valt voor ouders of familie. En als het geen hoax is en echt levensbedreigend.

tweetybird | 11-08-13 | 23:48

Leuk die brief, maar waarom reageert ze zelf niet in een video of wat dan ook?

leown | 11-08-13 | 23:33

Goed, inmiddels 370 reaguursels verder sta ik nog steeds in dubio hoe ernstig / zielig ik het allemaal moet vinden voor dit meisje. Ja er zijn wat tegenstrijdig- dan wel onvolledigheden te benoemen, maar ik krijg nou niet het idee dat het hier om een malafide truc gaat.

Wat me wel echt opvalt en teleur stelt, is hoeveel mensen puur en alleen op basis van de summiere en éénzijdige informatie al helemaal 100% overtuigd zijn van de kwade bedoelingen van Menzis. Kennelijk vindt men het hier normaal dat op Zondag zomaar even het gehele dossier van de dame in kwestie in enkele kwartieren wordt doorgelicht en dat Menzis direct toegeeft.... Ik meen me toch een aantal draadjes hier op GS te herinneren waarin openlijk de discussie wordt opgestart of het zinvol is om vergoedingen voor zéér zeldzame aandoeningen in het basispakket te houden. Ook herinner ik me het constante geklaag over stijgende zorgkosten. Ronduit walgelijk dat mensen persoonlijk menen te moeten ageren richting (de medewerkers van) Menzis (ja, ook van Boxtel).

Conclusie; ik wacht nog even op reactie(s) van Menzis en aanvullende informatie van de gezusters Trichopoulos.

Seraphin | 11-08-13 | 23:07

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 14:02 | + 24

Volgens wikipedia komt het bij 1 op de 1.000 voor; dat betekent waarschijnlijk zo'n 100 mensen hier op GS.

En als je die aandoening hebt en het komt voorbij op GS, dan wil je best reaguren, dat kan ik me goed voorstellen.

Daar was ik weer | 11-08-13 | 23:07

Als het verhaal klopt, dan zou ik toch maar een second opinion vragen voor die Belgische ingreep. Het centrum dat hier door een reaguurder eerder vermeld werd gaat zelfs voor Belgische maatstaven heel snel tot pijnchirurgie over, volgens oncontroleerbare geruchten (maar officiële cijfers van ziekenhuizen worden niet bekendgemaakt in België, in tegenstelling tot Nederland).

Zyprexa20mg | 11-08-13 | 23:05

@Omkoal

Ik vind dat 'niet bewezen dat het help' eigenlijk best wel belangrijk. Als iets niet bewezen is dat het helpt, verdient het inderdaad niet zomaar een vergoeding.

Als er sterke aanwijzingen zijn dat het zou kunnen helpen, dat zou ik al een andere zaak vinden.

Anders zijn we ook zo al die kwakzalvers aan het betalen...

Rest In Privacy | 11-08-13 | 22:58

Friso afkoppelen van de 220 en geld overmaken naar andere patienten die wel nog geholpen kunnen worden!

RentaHam | 11-08-13 | 22:54

Fuckin' hell .... dat is een heftig filmpje ... het zweet brak me uit.
Wat een rukkers die Mezis !! Iedereen die daar verzekerd is overstappen naar een andere verzekering, dan komen ze wel over de brug. En ik zou ook die operatie maar gelijk in de basisverzekering opnemen als ik hun was ...

watson357 | 11-08-13 | 22:48

Gedoneerd. Moet gewoon lukken om haar aan die operatie te helpen! Als iedereen wat lapt komen we er wel.

Bankiertje | 11-08-13 | 22:18

Ik zie bijboorbeeld dat ze lithium krijgt. Dit is een middel dat gegeven word aan mensen die zeer depresief zijn. Het heeft een bijwerking. Bij hoge dosis moet je veel drinken. Het kan namelijk uitdrogings verschijnselen veroorzaken. Het komt dus ook overeen met het verhaal bij panorama. Depresief. Bij uitdroging is een van de verschijnselen inderdaad juist hoofdpijn. Zie het maar als alcohol teveel en een kater. Zie ook nadorst. Hoort dus niet in het rijtje thuis. Een teveel zou het juist trickeren. En is dus niet in overeenstemming. Het word toegediend met mensen met een ernstige depressie. Ook mensen met zelfmoordneigingen. Zie panorama.
En zo zitten er wat meer vreemde dingen in het verhaal.

tweetybird | 11-08-13 | 21:54

@CoJoNes: Heeey! En die twintig mille voor Limburg dan?!
 
Daarover gesproken: Van Leeuwen, je bent vast vrijwilliger om hier ook een feelgood filmpje voor te maken als je de cheque gaat overhandigen?

Daar moeten vast kilo's kabel gesjouwd worden. Ik meld me alvast als vrijwilliger.

pietvanvliet | 11-08-13 | 21:41

@BeunDeHaas | 11-08-13 | 15:11 |

Er zit ongetwijfeld een kern van waarheid in jouw verhaal maar dit geldt niet voor alle bejaarden en mijn punt is veel breder.
Plaats je even in de positie van al die mensen, onder anderen bejaarden, die de discussie over de zorg volgen en zich realiseren dat 'we' niet langer van plan zijn om voor elke behandeling te betalen omdat het anders allemaal te duur wordt. Sommigen zullen daar wellicht vrede mee hebben maar anderen voelen zich aan een kant gezet, terwijl ze ook (jarenlang) premies betaald hebben.
Tegen die achtergrond is het verhaal van Andrea peanuts.
Er is nu al heel veel verborgen leed en paniek vanwege de zorgdiscussie en daar doen wij niks aan. Daarom doe ik niet mee aan een goed gehypte actie van ene Andrea. Uit solidariteit met al die anderen die geen stem en gezicht hebben.

Amsterdamsko | 11-08-13 | 21:35

Hoi Andrea,

Ik zou wel eens een kijkje willen nemen in jouw dieet. Ik heb veel gelezen over deze aandoening (maar ook andere aandoeningen) die eigenlijk ook grotendeels veroorzaakt (kunnen) worden door slechte stoffen die wij tegenwoordig binnenkrijgen. Dit icm een tekort aan belangrijke vitamines/mineralen kan funest zijn. Nu zie je er op het eerste gezicht niet uit alsof je heel slecht eet maar je zou het kunnen proberen: Boost je dieet nog meer door alles wat slecht is te mijden en alleen nog grote hoeveelheden groente en fruit te eten. Het makkelijkste is hierbij een Juicer. Iedere dag een liter of meer groente/fruit sap (super lekker trouwens) en je boost je lichaam met vitamines en mineralen die het (misschien wel) tekort komt.

Nu wil ik niet zeggen dat het hierdoor direct opgelost wordt, maar misschien verlicht het je symptomen aanzienlijk. Misschien wel icm met wat hier staat: www.natural-juicing-remedies.com/heada.... Het is in iedere geval iets wat je in de tussentijd kan proberen totdat je daadwerkelijk wel geopereerd wordt. Ik hoop voor je dat dat niet nodig is.

italo | 11-08-13 | 21:30

Kortom, ze had het op een andere boeg moeten gooien, middels geen zorgverzekering zwart te maken. Dan had heel misschien zelfs nog een andere maatschappij zich aangemeldt als vergoeder als ze lid zou worden. Maar nu is dat schip allang gevaren.

kovariant | 11-08-13 | 21:29

tweetybird | 11-08-13 | 21:11 | + 0 -
.
Dat is heel nobel en doordacht, maar het wil wel dat Twitter een collectief -doch kort van duur- geheugen heeft waarbij een zielig verzonnen verhaaltje uitwissen en de vervuilde naam van een bedrijf herstellen velen malen lastiger is. Concreet gezien onmogelijk want nu bereikt het tienduizenden mensen, maar zodra Menzis het oplost (hetzij debunked, niets mee doet of geld toespeelt) hoor je er weinig meer over en zitten zei nog met een donkere vlek op hun naam. Het leed is daar al geleden, hopelijk laat het bedrijf het hier niet bij zitten anders blijf je dit soort zwartmakerij zien.

kovariant | 11-08-13 | 21:26

Ja de reactie nr 50. Bij nujij.
ik had daar dus ook al naar gekeken. De dokter in het ziekenhuis. Het is een pijnbestrijdingskliniek. Het is dus meer voor chronische pijn bestrijding bij mensen met rugklachten en aanverwante pijnbestrijding. Dit gaat via een klein apparaat ,inplantbaar met een soort van stimulatie. Het is in een experimentele fasen voor clusterhoofdpijn. Ook de arts zelf geeft in een pdf pleidooi aan dat het niet zeker is dat het werkt. Het is zelfs niet zeker of het als het al werkt het ook op lange termijn blijft werken. Ook is al bekend dat niet iedereen er baat bij heeft. Verder is reaguurder nummer 50ook gedoken in het verhaal en heeft ook net als mij inconsequenties gevonden in het verhaal op fb i.v.m de medicaties. Die niet overeenkomen met het ziektebeeld. Sommige dingen die er staan zouden juist trickeren. Verder zijn er grote vraagtekens bij het bedrag. Ook wordt fb aangepast,het verhaal en wat ik begrepen heb worden critici niet echt aardig behandelt. Reaguurder 50 is dezelfde mening als mij toegedaan. Te veel is een beetje vreemd te noemen. Bewijzen blijven uit terwijl de sociale media uit zijn voegen barst erover.. Verder heeft de zus 2 verschillende verhalen. Brief bij gs praat over ziekte een jaar. Verhaal op facebook van dezelfde zus praat over jaren,en als ze geen cluster hoofpijn heeft heeft ze toch altijd hoofdpijn en ze kan niet slapen. Hmm ik weet wel hoe iemand eruit ziet die geen enkele nacht kan slapen. Nou niet zo. Nog geen walletje. Ogen zo helder als de zon. Daarvoor wacht met geld storten,morgen duikt menzis erin en zullen we het weten. Menzis nu al afbranden is niet goed. Al heb ik ook niet veel met zorgverzekeraars op. Vind wel dat ze een kans verdienen. Net als ieder ander.

tweetybird | 11-08-13 | 21:11

Tja, maar zorgverzekeraars zijn ook alleen maar in je geïnteresseerd als je gezond bent. Ben je ziek dan is de afweging tegenwoordig of je beter kan worden zodat je premie kan blijven betalen. Als het experimenteel is betekend dat dat de kosten misschien niet kunnen worden terug verdiend, dus is zelfmoord een betere optie. Dit heet dus marktwerking en privatisering, want laten we nou eerlijk zijn... winstmaximalisering is tenslotte veel gezonder voor de aandeelhouders dan het helpen van zieke mensen. Waar moeten ze anders in investeren dan? Geneesmiddelen?!? Dat levert toch ook niets op! Oh wacht...

Fopspeen | 11-08-13 | 21:05

@Vrije Nator: ik vermoed dat u bij de club hoort die denkt dat in geval van premier Geert Wilders het helemaal goed gaat komen met de gezondheidszorg? Gelooft u dit zelf? Nogmaals; echt vervelend dat dit meiske dit heeft, maar in Nederland zijn er (pak m beet) zo'n driehonderd onbegrepen/onverzekerde therapieën voor idem ziekten. Ik ben bang (Geert of niet) dat Bruin dat gewoon niet kan trekken.

Donkersloot | 11-08-13 | 21:01

Typisch D66!

Fopspeen | 11-08-13 | 21:00

En nou gewoon oprotten met die onzin!
Als ze geld wil hebben sluit ze maar een lening af!

Ruitspek | 11-08-13 | 20:44

sjaakdeslinksesul | 11-08-13 | 20:18

Precies, nog een reden om het verhaal niet helemaal te geloven. Als het wel waar is dan zou ze een foto moeten maken met op de een of andere manier 'bewijs' dat het echt is of iets dergelijks, zoals dat ook op bijvoorbeeld Reddit wel eens gebeurt. Als het echt is verdient ze namelijk wat mij betreft alle hulp, en zal ik de eerste zijn om mijn steentje bij te dragen. Zolang ik echter mijn twijfels heb ga ik geen geld over maken...

Dlatch | 11-08-13 | 20:35

tweetybird | 11-08-13 | 19:23
Bedankt voor je posts.
Ik ben benieuwd.

BedrijfsTijgerT | 11-08-13 | 20:35

Trichopoulos is dat Grieks?

fritsspits | 11-08-13 | 20:16

Ik vind het wel erg verdacht. De foto komt hier vandaan: http://www.panorama.nl/fotos/sexy-lezeressen/van-andrea-voor.html. Meisje daar heet inderdaad Andrea, maar verhaaltje lijkt dit verhaal niet echt te bevestigen (hoewel het nog wel zou kunnen). Gaan we verder zoeken op de naam Andrea Trichopoulos, dan komen we verder alleen wat 'rommelprofielen' op Google+ en dergelijken tegen, met geen echte contacten, slechts reclame. Haar persoonlijke Facebook profiel bestaat al welgeteld 2 uurtjes op dit moment.

Ik zeg niet dat het niet kan, en ik kan geen bewijs vinden dat het een scam is, maar zo alles bij elkaar is het wel verdacht. Ben benieuwd waar Menzis morgen mee komt.

Dlatch | 11-08-13 | 20:13

Stoppen met bierdrinken wil ook nog wel eens helpen.

sjaakdeslinksesul | 11-08-13 | 20:06

Sorry, ik geef geen geld.
Misschien is het verstandiger als we eens met z'n allen tekeer gaan tegen de bedrijven die miljoenen aan ons verdienen en geen miljoenen in ons willen investeren. des al niet te min hoop ik voor dit meisje dat ze geholpen wordt. Zo snel mogelijk.

NatteNaNeuk | 11-08-13 | 19:55

Zij blij met mooie koppie. Als je een fatsige vrouw bent mag je volgens GS deaudvermoord worden (berichtgeving destijds over tienermoord in Drenthe) of aan een erge ziekte de grafdeaud sterven.

Datzegiktoch | 11-08-13 | 19:25

Al jaren, iedere dag weer. Ze is op. Ze heeft geen leven meer.

Stukje uit de facebook. Jaren dus ook ten tijde van panorama. En als ze geen aanval had had ze toch iedere dag hoofdpijn. Zag ook het filmpje van de making off voor bob. Nou leek mij niet iemand met hoofdpijn dag in dag uit. Verder studeerde ze ,maar waar was bob,daar lag ze toch naast. Ik ben wel benieuwd naar het einde van dit verhaal. Maar onthoud alles aan geld is welkom. De meter stopt dus schijnbaar niet bij 30000 euro. En iedereen krijgt zijn geld terug mocht menzis betalen. Ja natuurlijk. Dat is al ongeloofwaardig.1000000 nederlanders hun geld terugstorten. Geloof je het zelf.

tweetybird | 11-08-13 | 19:23

Bel 112 en spoel je bolus door de plee.

Bo Dreksma | 11-08-13 | 19:02

is dit niet overdraagbaar aan Roger van Boxtel want we hebben geen zak aan hem gehad behalve het financieren van zijn leven? En misschien hebben we meer aan haar dan aan Roger tegen een lagere prijs? Pluk Roger voor haar en dat is win/win. Wat een kloteziekte. Roger in een sociale woning en 1 of meerdre levens gered?

Done

gaper | 11-08-13 | 18:46

@ normanius | 11-08-13 | 18:32 |
Nee, 99.9% zeker dat een ander het ook niet zou vergoeden.
Maar dat maakt het niet, zoals het nu wordt voorgedaan, de schuld van Menzis.
Zoals eerder, terecht, vermeldt, zijn er legio experimentele ingrepen en methodes. Als die allen gedenkt zouden moeten worden zou dat (een onterechte) reden zijn premies nog meer te laten stijgen.
Ik ben het volledig eens met de geweldige marktwerking en lang leven de verplichting tot verzekering. Dit gaat alleen maar meer en meer kosten. En dan niet allee geld maar ook gezondheid, men zal minder snel naar een arts e.d. gaan.
Toch denk ik dat dit meer is dan alleen een "we willen geld want Menzis vergoed niet" Ik zou als (zorg)verzekeraar ook geen dekking bieden aan iets waarvan niet is gebleken dat het überhaupt werkt.

Super Grover | 11-08-13 | 18:45

Ook ik heb niet zo'n vertrouwen in zorgverzekeringen. Maar er klopt zoveel niet in het verhaal. Als je zo iets wil dan moet je ver vante voren een aanvraag indienen. Het lijkt mij dat menzis niet een paar dagen van te voren laat weten het niet te vergoeden. Jaren lijdt deze meid er aan.In een ander verhaal is het wajong jaar geleden ,studie weg en noem maar op. Maar ze heeft het al jaren. Nou het lijkt mij niet dat je kop er dan naar staat om te studeren. Verder als ze het al jaren had ,hadden ze tijd om onder familie in te zamelen. Een zorgverzekering kan je ook gelijk vertellen of zo iets in het pakket zit of niet,en of er toestemming voor moet komen. Dan voel je de bui al komen toch. Nee nu in twee weken moet het rond zijn. Jaren ermee gelopen en anders is het te laat. Dan een ander verhaal in de panorama,maar haar uiterlijk sprak niet bepaald van migraine in zeer zware vorm. Dan is het dagen aan iemands gezicht af te lezen. Dan denk je er niet aan om als lustobject voor zo'n blad te gaan liggen. Dan maak je juist kenbaar aan deze ziekte te lijden. Grotere reclame kan je niet maken lijkt mij. Zie ook filmpje vaag, Met de zieke niet in beeld(herkenbaar) Dan is duidelijk te horen dat degene achter de camera aanwijzingen geeft. Want waarvoor zeggen tegende patient dat de camera opneemt. De zuster zal het worst wezen ,die is er niet bij gebaat. En de patient heeft toch een spontane aanval. Dus wat is het nut om aan te geven dat de camera opneemt. Ze zegt letterlijk de camera staat nu aan.. Het lijkt mij om aan te geven nu beginnen met de aanval. Het toneel stuk. Ik kan het fout hebben. Maar ik weet het nog niet.

tweetybird | 11-08-13 | 18:43

@ Super Grover | 11-08-13 | 17:40 |
Alsof een willekeurig andere verzekeraar haar wil verzekeren? Oké weigeren mogen ze niet maar ontmoedigen tot overstappen dmv. allerlei bullshit risico profiel verhaaltjes mag dan weer wel.
.
Dit is dus het resultaat van de door politici zo bejubelde marktwerking. Zorg zou betaalbaarder worden en de kwaliteit van de dienstverlening zou er op vooruit gaan.
.
Yup voor de zorgverzekeraars en hun aandeelhouders is zorg inderdaad betaalbaarder geworden. Steeds hoger wordende gegarandeerde inkomsten d.m.v. verplichte premies jagen de winst rechtstreeks de recordboeken in.
.
Amper kosten want er wordt praktisch niets vergoed.
Voor wat dan nog wel vergoed wordt, trekt men een schutting op in de vorm van het eigen risico zodat de patiënt zich pas laat helpen als de klachten extreem worden.

normanius | 11-08-13 | 18:32

Hij flikte het zelfs om met z n donkerbruine stem kei en kei hard te liegen in radio reclame spotjes voor de centen en kleine lettertjes neukende Menzis club, ronduit schandalig.
Wat die gast daar te zoeken heeft is mij en velen met mij nog steeds een raadsel.
Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:51

Tsja, eigenlijk geef je zelf het antwoord al: keihard liegen en je klanten naaien. Rogier draait er z'n hand niet voor om. Geld stinkt niet, ook niet als je d'r voor moet liegen.

FrankVeer | 11-08-13 | 18:05

Andrea,

Hopelijk dat je dit onder ogen krijgt. Ik weet door wat voor hel je gaat. Zelf dit type hoofdpijn wel niet gehad maar een andere vorm. Voor al die hersenlozen hiervoor met uiterst vervelende plempsels, ik wens niet gauw iemand wat toe, maar ik mag lijden dat ze het een dag mag mee maken wat Andrea moet doorgaan.

Andrea, mogelijk dat de diagnose bij jou reeds voor de volle 100% vaststaat. In dat geval heb je weinig aan dit bericht. Ik heb echter moeten ondervinden, ondanks alle goede wil vanuit de medische wereld, dat lang niet altijd de diagnoses correct zijn. Na zelf 4 maanden te hebben moeten rondlopen ben ik uiteindelijk bij de fysiotherapeut terecht gekomen die mij met masseren van de nek, alhoewel ik daar naar mijn idee geen enkele last van had, in no time van mijn problemen heeft afgeholpen. Fysiotherapie is bekend met het verschijnsel.

Ik wens je alle sterkte wetende dat je het werkelijk nodig hebt.

hoc expectabatur | 11-08-13 | 18:03

Blackfuckwhite | 11-08-13 | 17:44 | + -3 -
Hmm, interessant.
Google eens op het woordje porno.

Anijsblokje | 11-08-13 | 17:55

-weggejorist en opgerot-

Blackfuckwhite | 11-08-13 | 17:44

Dreetje kan beter werkruimte in het spijkerkwartier huren. Komt ze wel over de pijn in haar portemonnee heen. Clientèle maakt het niet uit dat ze gek als een deur is.

Wellicht kan zuslief assisteren, ook paardengeur wordt voor lief genomen in deze klantenkring.

Bo Dreksma | 11-08-13 | 17:41

Had ze in die jaren dat ze er, volgens FB, last van heeft, niet even kunnen kijken of een andere verzekeraar het wel dekte?
Ik snap dat, als het waar is, dit best kut is, maar helaas wordt niet alles gedekt, en dat geldt niet alleen voor zorgverzekeringen.

Super Grover | 11-08-13 | 17:40

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:09
Dat was/is in het Verenigd Koningrijk (UK) en de totale kosten waren £1.750,--. Geen contract met Menzis.

psycho_3 | 11-08-13 | 17:39

@baanaru | 11-08-13 | 17:06
Bier, wijn, chocolade, dit zijn dezelfde triggers als bij migraine!
In ieder geval sterkte joh.

copywriter | 11-08-13 | 17:32

ik heb die ava/foto vaker gezien.. ik geloof het niet... het stinkt..

en ik ga altijd met mijn gevoel.. dus zak er maar in trut

Rest In Privacy | 11-08-13 | 17:31

En dat soort mensen gaan er altijd van uit dat mensen goedgelovig zijn. Zeg nu eerlijk. Mensen hier ook hebben volgens hun eigen zelf al hun portemenee getrokken. En klakkeloos geld gestort. Hoe dom kun je zijn. Ik spreek af met geenstijl,ik gooi iedere dag een zielig verhaal hier neer met een foto van een lekker ding. Niet iedereen hoeft gelijk zijn portemenee te trekken ,als 10 mensen dat doen iedere dag ben ik al tevreden. Een gelukkig mens met binnenkort een mercedes voor de deur. Nou ik ben zelf niet zo goed gelovig,en als ik geld voor een lekker wijf wil uitgeven ga ik wel naar de hoeren. Als het verhaal echt is,wil ik best wat overmaken ,maar wil ik het wel zeker weten. Geef liever geld uit voor een kind dat echt ziek is waarvan ik het zeker weet,dat het zo is. Als 1 cent voor een hoax.

tweetybird | 11-08-13 | 17:27

Mokkel komt over als een aandachtshoer met aanstelleritus. Wist niet dat ze in België nog aan Lobotomie ingrepen deden.

Gelukkig zit Menzis er bovenop en zal morgen ongetwijfeld met een verklaring komen.

Artikel toont wel aan dat een vriendin met mooie verpakking ook niet zaligmakend is, Rubens wist dit jaren geleden al.

Geef die Bob groot gelijk dat hij weer zijn eigen leven is gaan leiden.

Bo Dreksma | 11-08-13 | 17:23

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:09
Dat was/is in het Verenigd Koningrijk (UK) en de totale kosten waren £1.750,--. Geen contract met Menzis.

psycho_3 | 11-08-13 | 17:20

Geenstijl, schiet die operatie ff voor joh.

John Dough | 11-08-13 | 17:18

De mens bezien als 'economisch gegeven' i.p.v. soortgenoot. Dat is ook de gedachte achter de bonussen en belangenverstrengelingen ( van Boxtel ).

dubbert | 11-08-13 | 17:16

@tweetybird | 11-08-13 | 17:13
Ja dat weet ik natuurlijk wel.
Maar laten we eerst maar eens afwachten of die zwaar ingrijpende operatie er komt, hmkay? (op kosten van menzis) Dat doe je namelijk niet om geld te verdienen.

de grote Anti | 11-08-13 | 17:15

@anti
In amerika waren ouders van een kind zelfs zo gek om te zeggen dat hun kind dodelijk ziek was. Het leek allemaal zo echt. Ze schoren zelfs het kind haar kop kaal. Uiteindelijk kwam de waarheid naar boven. Het kind was helemaal niet ziek. Ze gingen zelfs naar een ziekenhuis gooide het kind snel in een leeg ziekenhuisbed en namen snel fotos. Dus ga hier niet zeggen dat het niet kan. Sommige mensen gaan over lijken voor geld.

tweetybird | 11-08-13 | 17:13

@Damrakker | 11-08-13 | 14:07
Menzis is commercieel en maakt winst: www.nu.nl...
rara | 11-08-13 | 14:26

Menzis is niet commercieel; geef me even een linkje waaruit blijkt dat ze winstoogmerk hebben? Maar een coöperatie kan uiteraard wel winst maken. Menzis heeft echter geen aandeelhouders die een bepaald rendement eisen danwel kunnen afromen.

Rest In Privacy | 11-08-13 | 17:13

@tweetybird | 11-08-13 | 16:44
He, ik zeg niet dat ik overal intrap.
Niemand krijgt geld van mij. Het zijn meer de zachtaardige mensjes die dan heel veel research moeten doen voor zij hun humanitaire broekzak legen.
Maar dit geval zou je beter even voordeel van de twijfel kunnen geven, en hoe dan ook mag menzis het uitzoeken.. wat waarschijnlijk ook gaat gebeuren.

de grote Anti | 11-08-13 | 17:10

Had ze fatima geheten en een hoofddoek op, had de verzekeraar uiteraard alle registers uit de kast gehaald, want anders rasiesmuh natuurlijk.

Het spijt me voor dit lekkere w.. maar na dat zielige moedertje van een paar maanden terug die ook met zo'n "boehoe ik ben zo zielig" actie een aardig fortuin had vergaard en de opbrengst in dr zak stook zal ik nix meer geven aan "goede doelen" zolang ik geen bewijs hebt dat t geld ook terecht komt waar hef voor bedoeld is.

Dan ik maar een klootzak etc. De echte klootzakken zijn degene die ervoor gezorgt hebben dat ik dit soort verhalen met een oneindige lading zout neemt.

Sterkte andrea

dani7902 | 11-08-13 | 17:08

copywriter

Cluster is het woord,omdat het in aanvallen komt die wel 6 weken duren,
vandaar de naam cluster,het horton syndrom is daar de ergste van!
S'morgens wakker worden met verschrikkellijke hoofdpijn aan 1 kant,lopende neus, en 1 oog wat traant. Van ellende begin je rond te lopen in de kamer,bent heel erg onrustig en heb het idee dat je kop op ontploffen staat.
Na al die jaren ben ik nog bang om een biertje of witte wijn te drinken, ik
vond persoonlijk dat dit mijn trigger was.Heb schedel foto,s laten maken omdat ik dacht dat er een tumor zat. Het wordt veel vergeleken met migraine
maar dan 10 keer zo erg.In de USA noemen ze het de "suïcide-headache".

baanaru | 11-08-13 | 17:06

Heb ook wat gegeven met het risico dat het het een hoax is.

bonje | 11-08-13 | 17:05

@ministerpronk
Ja, zoals ik al zei,een man. Mannen beoordelen elkaar niet eerst op uiterlijk, maar op inhoud. Daarom mag die meneer spuuglelijk zijn, als hij voor de goede zaak werkt maakt dat niet uit. I.t.t. mannen tegenover vrouwen. Mannen kijken dan eerst naar het uiterlijk en dan pas verder. Stel je voor dat Andrea 30 kilo zwaarder was en spuuglelijk? Dan was dit artikel er niet geweest. Een spuuglelijk vadsig wijf die geld vraagt voor de goede zaak, of om haar zelf beter te maken? Je kan dan op minder aandacht rekenen, zelfs op hoon; moet dat lelijke wijf wel beter worden?
Met andere woorden, mannen beoordelen vrouwen op oppervlakkigheden zoals het uiterlijk van de vrouw. Pas daarna kijkt men naar de inhoud.

Julia | 11-08-13 | 17:04

@kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:48
Dat helpt niet kneus. Verdiep je in de ziekte en de symptomen voordat je bullshit uitkraamt.

Repelsteel | 11-08-13 | 17:03

"Tenzij ze natuurlijk zelfmoord pleegt, dat is het goedkoopste voor iedereen."
Dat zit de directie bij Menzis gewoon te hopen dat ze dat doet, dit soort dure klanten zijn ze graag kwijt, gaat allemaal van hun winst/bonus af..
TimoteoGrimbundecimo | 11-08-13 | 13:46 |

En vergeet ook de levensverzekeraar niet he? Die betalen dus mooi niet uit bij zelfmoord.

loze stijl | 11-08-13 | 17:01

Noem me een scepticus. Een zwartkijker. Een negatieveling. Iemand die geen vertrouwen heeft in de medemens.

Maar als ik dit lees:
[quote]”Je zou het misschien niet zeggen, maar achter deze foto schuilt een hoop leed. Leed dat ik in het afgelopen jaar van mij af heb geschud. Ik ben een hele tijd depressief geweest. Ik hield niet van mijzelf, ik was ontzettend onzeker en ik wilde heel lang niet anders dan stoppen met dit leven. Bob, mijn lieve vriendje, heeft mij door deze heftige en moeilijke periode gesleept. Zelfs toen ik niet veel meer was dan een hoopje ellende, koos Bob voor mij.[/quote]
Rest van 't verhaal:
www.panorama.nl/fotos/sexy-lezeressen/...

Dan geloof ik er al gelijk geen barst meer van.
Clusterhoofdpijn. Kan. Is mogelijk.

Maar zou de duivel echt alleen op een hoop schijten?

-dvh- | 11-08-13 | 17:00

O ja en wie goed naar het filmpje gekeken had en vooral geluisterd had iets heel vreemds gehoord. Al in de eerste zin. Daarin word zoals het lijkt kom maar op met de show. Want wat wordt daar gezegd tegen de vrouw met hoofdpijn. Ja hij neemt nu op. In scene gezet lijkt het dus verdacht veel op. Wie het ook nog niet was opgevallen de zuster leek verdacht veel familie te zijn. Zelfde donkere lange haar zelfde uiterlijk. Vreemd.

tweetybird | 11-08-13 | 16:57

Stelletje teringlijers met je elk Menz is er eentje, betalen, dan ga ik wel een jaar niet naar de tandarts!

Svatagor | 11-08-13 | 16:55

@ leown | 11-08-13 | 16:46 |
Kopieer je nou posts van die Facebook pagine?
Damn...
Als we nou allemaal als spam rapporteren bij FB... :)

Super Grover | 11-08-13 | 16:54

Jeuj, de grote baas zelf bemoeit zich er ook nog ff tegenaan. Check die @rogervanboxtel dan op den twitters.

Lekker gaan wrijven in een vetvlek, wordt het minder van:-)

neemjemoederindemali | 11-08-13 | 16:53

@baanaru | 11-08-13 | 15:30
Clusterhoofdpijn is dus een ander woord voor migraine?

copywriter | 11-08-13 | 16:52

De rekening klinkt Grieks, is deze facebook niet van Mark Rutte?

defabiman | 11-08-13 | 16:47

Waarom is er over Andrea alleen een artikel in de Panorama te vinden op internet waarin zij aangeeft dat NIETS haar in de weg staat dankzij Bob (www.panorama.nl/fotos/sexy-lezeressen/...) Waarom is heel Andrea op Facebook en op internet niet te vinden naast eerder genoemd artikel? Was er niet veel eerder bekend dat alleen in België een (onbekende) behandeling was en is er niets ondernomen? Waarom gaan mensen blindelings op een Facebook pagina van een volledige vreemde af om hem / haar geld te geven zonder ook maar enige (achtergrond) info te hebben? Internet barst van de goedgelovige mensen en net zoveel mensen die daar misbruik van maken. Andrea, post hier of op feestboek een recente video waarin JIJ een oproep doet, ze vraagt heel veel van mensen, mensen die hier niets voor terug vragen maar ook niets over haar weten. Daarnaast zou het Menzis sieren te bevestigen of Andrea überhaupt wel bekend is bij hun. Dat doet de geloofwaardigheid een hoop.

leown | 11-08-13 | 16:46

@tweetybird | 11-08-13 | 16:15
Het zit je wel hoog hmm?
Misschien is het veel erger geworden aangezien ze schrijft nu bij haar moeder te wonen die haar verzorgt. Geen vriend, geen studie, geen slaap.

Je gaat toch niet voor de grap een hersenoperatie in belgie vragen, of wel. Als menzis eindelijk ingeeft gaat die operatie er komen lijkt mij. Maar jij denkt nog steeds dat er niets van klopt. Met geld storten zou ik wel nog even wachten inderdaad. Menzis moet dit (weer) bekijken.
de grote Anti | 11-08-13 | 16:22 | + 0 -

Meneer de anti er gebeuren wel gekkere dingen op de wereld om geld te vragen. Ik zeg u geld halen over de rug van arme kankerpatienten zogenaamd voor een zorghuis. Bleek ook een hoax,met de prachtigste verhalen,tekeningen van hoe het zou worden dat zorghuis,filmpjes en noem maar op. En uiteindelijk was al het geld voor de zakken van mevrouw die het had opgezet voor haar mooie eigen huis,een mercedes voor de deur,dure vakantie reisjes en noem maar op. Het geld is weg. En dan noem jij je de grote anti. Ik zou mijn nick maar gelijk veranderen. Wanneer houd nederland nu eens op met dat onbezonnen knuffelen. We roepen het werkelijk over ons zelf af. Zielig verhaal,hoppa geld. En dan spreken we schande van de toeslagenfraude door roemenen. Nee we roepen het zelf over ons af. Net als nu. Klakkeloos geld sponseren,maar waarvoor we weten het niet eens,ja een zielig verhaal met een lekker wijf. Ik ga strax wat modellen fotos zoeken en een zielig verhaal. Stort je effe anti. Of het verhaal nu wel of niet waar is. Maar ondertussen zijn er wel voorbeelden te over van een hoax.

tweetybird | 11-08-13 | 16:44

Afgaande op het artikeltje lijken haar symptomen verdacht veel op een ernstige vorm van migraine.
Een behandeling met Immigran injecties samen met bloeddruk regulerende middelen lijken mij meer voor de hand te liggen dan een operatie waarvan de uitkomst twijfelachtig is en nooit meer ongedaan gemaakt kan worden.

copywriter | 11-08-13 | 16:43

Overigens, na bekijken van het filmpje: holy crap. Morgen tripje naar België boeken voor dame svp.

Seraphin | 11-08-13 | 16:41

In Belgie krijg je bijna alles vergoed voor 100 euro ziekenfonds per jaar, zelfs de tandarts. We hebben daarnaast in Nederland veel te veel fysiotherapeuten, pedagogen en psychologen aan het werk!!! Volgens mij kan daar 9 van de 10 keer op bespaard worden. Psychologen moeten niet langer in het basispakket zitten, met het doel dat het vakgebied zwaar zal krimpen. De huisarts moet niet te snel doorverwijzen en moet meer vrijheid krijgen. Verder wordt het beroep van huisarts te veel beschermd door de strenge selectie van universiteiten. Laat huisartsen meer met elkaar concurreren. Als laatste moeten de zorgfacturen via de burger bij de zorgverzekeraar terecht komen, zodat de patiënt een controlerende functie kan uitoefenen.

TRUTH4YOU | 11-08-13 | 16:40

www.panorama.nl/fotos/sexy-lezeressen/...

Ik meen hier toch de lezen dat de ellende achter haar ligt, terwijl de fb-pagina doet vermoeden dat zij al jaren kampt met dit probleem.

Mharah | 11-08-13 | 16:40

The International Headache Society describes cluster headaches this way: "Attacks of severe, strictly unilateral pain which is orbital, supraorbital, temporal or in any combination of these sites, lasting 15–180 minutes and occurring from once every other day to 8 times a day. The attacks are associated with one or more of the following, all of which are ipsilateral: conjunctival injection, lacrimation, nasal congestion, rhinorrhoea, forehead and facial sweating, miosis, ptosis, eyelid edema. Most patients are restless or agitated during an attack."

Dr. R. Andrew Sewell and Dr. John H. Halpern, Harvard researchers, are studying the effects of two substances -- psilocybin (found in certain mushrooms) and lysergic acid diethylamide (LSD) -- on cluster headaches. Their work will be published in an upcoming issue of Neurology, the journal of the American Academy of Neurology. In February, Dr. Sewell presented "The Effects Of Psilocybin And LSD On Cluster Headache: A Series Of 53 Cases" at the National Headache Foundation’s Annual Headache Research Summit.

Study objective:
"To describe the use of psilocybin and lysergic acid diethylamide (LSD) for treatment of cluster headache."

Patient selection:
They included all respondents who, reported cluster headaches, had attempted treatment of their cluster headaches with either psilocybin or LSD, agreed to be contacted for evaluation, allowed review of their medical records.

Measuring the outcome:

abortive treatment
a subjective rating of effective"-- termination of a cluster attack in less than 20 minutes
ineffective
preventive treatment:
a subjective rating of effective -- total remission of the cluster period
partially effective -- cluster attack frequency or intensity diminished
ineffective -- subsequent cluster period occurred at the expected time
Study results:
Of the 53 participants:

22 (85%) who had used psilocybin reported that it had reported attacks.
25 (52%) of the psilocybin users and 7 (88%) of 8 LSD users reported termination of at least one cluster period.
18 (95%) of 19 psilocybin users and 4 (80%) of 5 LSD users reported extension of their remission periods.
22 (42%) psilocybin users and 2 (22%) LSD users found therapeutic effects with sub-hallucinogenic doses.
In secondary analysis, 76 (52%) respondents reported that psilocybin terminated at least one cluster period.
Study conclusions:
"Our observations suggest that psilocybin and LSD may be effective in treating cluster attacks, possibly by a mechanism that is unrelated to their hallucinogenic properties. This report should not be misinterpreted as an endorsement of the use of illegal substances for self-treatment of cluster headaches."

It's common for medications originally developed for one condition to then coincidentally discovered to be helpful for others. For example, we have not a single medication for Migraine prevention that was originally developed for that purpose, yet there are over 100 medications in use for Migraine prevention today. A few are now approved by the FDA for Migraine prevention, but the vast majority are still prescribed off-label.

This study runs along those lines with one major exception -- both psilocybin and LSD are Schedule I drugs. It is illegal to manufacture, sell, or possess them. Dr. Sewell and Dr. Halpern did not provide the study participants with psilocybin or LSD. The participants were cluster headache sufferers who had not found relief in "standard" medications and had turned to "magic mushrooms" and LSD out of desperation. Although the results of this trial warrant further study, the politicization of the "war on drugs" makes it unlikely that it will occur any time soon. The pure spirit of the war on drugs is true and good, but the politicized spirit of it claims legitimate patients as victims. One can only hope that those who can change this will come to their senses.

If you want to know more about how cluster headache sufferers are working to help themselves, please visit ClusterBusters.

>>Condensed from the original, Cluster Headaches? Are Mushrooms and LSD Answers?.<<

___________________
Resources:

International Headache Society, “The International Classification of Headache Disorders, Second Edition.” Cephalalgia: An International Journal of Headache, Vol. 24, Supplement 1, 2004.

Sewell, R. Andrew, M.D.; Halpern, John M., M.D. "The Effects Of Psilocybin And LSD On Cluster Headache: A Series Of 53 Cases." Abstract. Presented to the National Headache Foundation’s Annual Headache Research Summit. February, 2006.

Hesselbollah | 11-08-13 | 16:39

Ingpe | 11-08-13 | 16:31 | + 0 -
Alleen willen 100000 mensen een experimentele behandeling

brabandertje | 11-08-13 | 16:38

@ de grote Anti | 11-08-13 | 16:13 | + -2

Ik miste alleen nog het zinnetje "straks als iedereen zomaar op internet kan, dan moeten we goed oppassen op het surfgedrag van onze kinderen op de digitale snelweg©"

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 16:36

CoJoNes | 11-08-13 | 13:40 | + 230

Sad but true. In het dagelijks leven overigens ook; aantrekkelijke mensen verdienen 5 tot 7% meer (bij gelijke functie en functioneren) dan onaantrekkelijke mensen.

Seraphin | 11-08-13 | 16:35

Of paddo's altijd zal helpen betwijfel ik. Heb een keer een vette migraine aanval gehad tijdens een paddo trip, was geen pretje.

DickDavids | 11-08-13 | 16:34

stridsel | 11-08-13 | 16:05 |
Je hebt directe en indirecte macht. Kijk op de achtergrond naar de rol van alle partijen, dan word je een hoop duidelijk.

Watapatja | 11-08-13 | 16:32

Goed. Ik begrijp Grieken redden is prima, zolang het maar lekkere wijven zijn? Zit Darwin ook bij jullie op de redactie ofzo?

Lefgozer | 11-08-13 | 16:32

En voor wie effe gegoogled had en dergelijke kan zien dat er veel niet overeen stemt. Dan kon je zien dat zuslief die met het verhaal komt het er flink van neemt,in het leven. Uitgaan,paarden,eigen horecazaak en noem maar op. Mijn dochter reed vroeger ook paard. Was niet bepaald goedkoop. Die 30000 had een peuleschilletje geweest voor iemand met een goeddraaiende horecazaak en een eigen paard. Ook reisje portugal heeft er niet onder geleden. Die zus zal die ziekte ook niet ineens hebben gekregen en nou moet het geld er zijn in een zeer korte periode. Beetje laat om een aktie op te zetten lijkt mij. Doet mij dan weer denken aan zo snel mogelijk veel geld scoren. Kijk maar en beetje goed zoeken daarvoor hoor je of vind je er echt helemaal niks van. Houd dus gewoon lekker je geld in je zak.

tweetybird | 11-08-13 | 16:32

Resultaat 2012 na belasting € 215.387.000,00. En dan om € 30.000,00 je hele imago in de put gooien ? Ze verdienen niet om zorgverzekeraar te zijn.

Ingpe | 11-08-13 | 16:31

de grote Anti | 11-08-13 | 16:13 | + -1 -
Maar ze gaat wel met haar reedt in de Panaroma staan, dus van een beetje aandacht is ze niet vies. Een FB profiel zou wel in het beeld passen.

brabandertje | 11-08-13 | 16:31

Persoonlijk denk ik dat die foto's gewoon van een model zijn, als je twee weken niet geslapen hebt help zelfs Photoshop niet meer...

Dan nog heeft Andrea (is het wel een vrouw?) gelijk, het doel heiligt de middelen, en een ieder die niet kan of wil betalen en bij Menzis verzekerd is zou een na moeten denken over andere stappen en de andere kleine letters, morgen is het jouw beurt.

Flipus | 11-08-13 | 16:31

brabandertje | 11-08-13 | 16:15
mag U mij uitleggen waarom er in omringende landen beter behandeld wordt tegen (aanzienlijk) lagere premies. Wat dacht U dat een -tig organisaties die allemaal min of meer hetzelfde doen kost in personeel / managers / bestuur? En niet te vergeten reclame. Dit moet allemaal uit de premies betaald worden.

El-Rubio | 11-08-13 | 16:30

Havenwerker | 11-08-13 | 15:26 |

"Me tante”

Kon het daarna niet opbrengen om verder te lezen.

hethogenoorden | 11-08-13 | 16:28

Zou best wel eens een hoax kunnen zijn. Waarom heb je binnen een week 30.000 euro nodig en moet je anders een half jaar wachten? Maar goed, heb toch maar wat gegeven.

Spinazi | 11-08-13 | 16:27

Marktwerking in de zorg == van zorgverzekeraars mag je doodvallen.
.
Maar natuurlijk wel NADAT je eerst even de maandpremie hebt overgemaakt, is namelijk beter voor de cijfertjes en salarissen.

davimore | 11-08-13 | 16:26

Prima kerel die van Boxtel.
Praat geen onzin.

Ik zou het jammer vinden als Menzis zou terugkomen op een eerder genomen besluit door de waan van de dag. Maar daar zal het wel op uitdraaien.

Elke zorgconsultant in die vage zorgsectoren rekenen zich al rijk. precedent!!!precedent!!

checkmate123 | 11-08-13 | 16:23

Wacht eens even, is een experimentele behandeling niet deel van een onderzoek? Dan zouden de kosten toch in dat onderzoeksbudget moeten vallen?

Ik weet dat je voor het testen van bijwerkingen van nieuwe medicijnen soms grof geld kunt verdienen als proefpersoon.

geomario | 11-08-13 | 16:23

@tweetybird | 11-08-13 | 16:15
Het zit je wel hoog hmm?
Misschien is het veel erger geworden aangezien ze schrijft nu bij haar moeder te wonen die haar verzorgt. Geen vriend, geen studie, geen slaap.

Je gaat toch niet voor de grap een hersenoperatie in belgie vragen, of wel. Als menzis eindelijk ingeeft gaat die operatie er komen lijkt mij. Maar jij denkt nog steeds dat er niets van klopt. Met geld storten zou ik wel nog even wachten inderdaad. Menzis moet dit (weer) bekijken.

de grote Anti | 11-08-13 | 16:22

Julia | 11-08-13 | 13:48 | + 35
dhr Ruiters uit Leudal was toch echt de knapste niet. En er hingen geen tieten aan.

ministerpronk | 11-08-13 | 16:16

El-Rubio | 11-08-13 | 16:07 | + 0 -
En wie betaalt het ziekenfonds systeem? Zal miljarden meer gaan kosten dan het huidige systeem, zeker als alle experimentele behandelingen vergoed gaan worden (daar zijn er duizenden van). Of mogen alleen lekkere wijven behandeld worden?

brabandertje | 11-08-13 | 16:15

Mensen denk toch eens logisch na,en kijk gewoon wat deze mevrouw schrijft en vergelijk het eens met het zielige verhaal van nu. Het is aangepast ,want mevrouw schijft zelf in panorama dat niks haar geluk meer in de weg staat.
Nergens in de panorama het verhaal over ziek zijn. Je zou toch denken,dat je het daar juist in schrijft. Nee de reden van de neiging tot zelfmoord was depressief en onzekerheid. Maar daar had bob haar van gered. Dus hoe kan hier staan als het geld er niet is voor zo en zo dan zelfmoord. Nee want niks stond haar geluk meer in de weg. Vandaar de foto voor bob en ons. Het is dus duidelijk geen kwestie van leven of dood,want dat is hier wel mee ontkracht lijkt mij,als het al allemaal al waar is. Iets wat ik ten zeerste betwijfel. Houd u geld dus in de zak,en wacht tot de feiten zijn geverifieerd zou ik zeggen. Ga niet zomaar af op een foto van een lekker wijf en een zielig verhaal. Zorg dat je het zeker weet. Dan kun je er wat geld voor geven als je dat wilt.

tweetybird | 11-08-13 | 16:15

@brabandertje | 11-08-13 | 16:03
'maar het is wel verdacht dat een mooie meid van 25 geen FB heeft'

Mijn nekharen sprongen spontaan omhoog toen ik dat las. Verdacht? Wat de fuck man.. Meiden worden zo die hele feestboek scene ingedrukt, en wist je dat er ook een hoop geronseld wordt op profiel sites?

Tuurlijk zouden een hoop klootzakken en voyeurs zien dat alle meiden feestboek hebben. Niet intrappen meiden. Onze vrolijke medelanders zullen ook heel teleurgesteld zijn (die doen niets anders dan profielsites afstruinen), maar het hoeft dus absoluut niet.

de grote Anti | 11-08-13 | 16:13

Rogier van Boxtel, een graaiende D66 pief die vergaderingen begint met: Ik wil geen slecht nieuws horen" en dus al helemaal niet dat het Menzis geld gaat kosten. Triest dat dit soort figuren in Nederland steeds weer boven komen drijven ook al heb je ze een uur onder water gehouden....

geewizz | 11-08-13 | 16:11

Ondertussen wordt iedereen die kritische vragen stelt op die Facebookpagina lekker afgebrand.

Ik wacht morgen even af voor ik doneer.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 16:09

Commercieel roversgilde er tussenuit halen en ziekenfonds weer terug, mensenlevens zijn geen handelswaar. Waarom zouden commerciële verzekeraars verplicht gespekt moeten worden door de burger?

El-Rubio | 11-08-13 | 16:07

Ik zou eerst van Menzis wel eens willen weten of er überhaupt iemand met deze naam bij hun verzekerd is. Internet barst van de goedgelovige mensen en mensen die daar misbruik van maken.

Super Grover | 11-08-13 | 16:07

-weggejorist-

sickstyle | 11-08-13 | 16:07

Watapatja | 11-08-13 | 15:21 |
Watapatje, als je mijn link had gevolgd, had je gezien dat je je deerlijk vergist. Het CvZ is het College voor zorgverzekeringen, een overheidsorganisatie, gevestigd in Diemen.Voor meer informatie (nogmaals): www.cvz.nl. Zorgverzekeraars Nederland (ZN) is de brancheorganisatie van de zorgverzekeraars, gevestigd in Zeist. Van Boxtel is daar niet de voorzitter van (dat is Rouvoet), maar 'lid': www.zn.nl/over-zn/bestuur/.
Jammer dat je je naar aanleiding van mijn toch duidelijke aanwijzingen niet verder hebt verdiept..

stridsel | 11-08-13 | 16:05

Van Boxtel,een nare ,enge man,pluche zitter. Op Tv altijd een betweter,iedereen nivelleren maar niet zichzelf,zolang dit soort nitwits de dienst uitmaken zal er niet veel veranderen!
Vuilnisman ,kan deze zak ook mee?

baanaru | 11-08-13 | 16:04

Stormageddon | 11-08-13 | 15:58 | + 0 -
Niet iedereen hoeft een account te hebben, maar het is wel verdacht dat een mooie meid van 25 geen FB heeft. In de Panaroma staat dat ze depressies heeft en nu heeft ze clusterhoofdpijn. En als familie ga je toch eerst zelf 30000 verzamelen, voordat je op FB gaat smeken.
Van Menzis vind ik het super dat ze geen experimentele behandelingen vergoeden. Evidence based lijkt me de goede manier.

brabandertje | 11-08-13 | 16:03

@Stormageddon | 11-08-13 | 15:58
Ik geef het nog een paar jaartjes, dan is iedereen inderdaad verplicht een feestboek te hebben en te twitteren .. Anders weet men toch niet wie je bent?

de grote Anti | 11-08-13 | 16:03

Goed. Ik begrijp Grieken redden is prima, zolang het maar lekkere wijven zijn? Zit Darwin ook bij jullie op de redactie ofzo?

Lefgozer | 11-08-13 | 16:02

Wacht even.

We komen juist van de situatie waarbij elke kwakzalver en elke homepatische oplossing maar geld toegestopt kreeg, ongeacht bewijzen dat het echt werkt.

Nu is dit een operatie met een enorm laag slagingspercentage, en dan gaan we weer zeiken dat we het tóch moeten proberen?

Wat ik begrijp zijn alle werkende oplossingen (medicatie) al geprobeerd, en moet het ergens een keer ophouden.

Vind het heel kut voor Andrea, en de duizenden andere mensen met de zelfde symptomen. Maar moet dan echt álles geprobeerd worden? Haar familie kan ook een lening of tweede hypotheek afsluiten als ze het echt willen proberen. Mocht de operatie echt blijken te werken, mag Menzis wat mij betreft het geld terug betalen.

frickY | 11-08-13 | 16:00

@wout nellink | 11-08-13 | 14:04
Is iedereen op de wereld verplicht een facebook-account te hebben?

Stormageddon | 11-08-13 | 15:58

Bij Menzis webcare weten ze ff niet meer wat nu te doen. Hun mentionbox is aan het overstromen.

Mooi werk voor een zondagmiddag.

neemjemoederindemali | 11-08-13 | 15:57

Menzis lijkt mij een vieze hypocriete tent en Von Boxtel lijkt op een kamparts.

Hansch von Hoogervorst dient in een kerker gesmeten te worden.

Onze Zorgminister wees eerder even met het vingertje over de miljarden winsten. En hield daarna strak haar bek dicht. Want deze winstgevers zijn potentieel ideale toko's voor ex-politici om lekker in rond te zwijnen.

Geenstijl moet zich schamen. Diep schamen.

Shareholder II | 11-08-13 | 15:51

Vergeet niet de vrouw voor de hoax voor een kanker zorghuis,het zag er ook allemaal mooi uit. Het was alleen wel door mevrouw in eigen zak gedouwt, We spreken over honderduizende euros. Ze had zelfs een fake stichting opgezet.
Hier ook ,ten eerste is het mevrouw zelf niet die attendeert. Heeft zelf een heel ander verhaal in de panorama. Verder staat er niks vermeld op maar enige site van de zus over klusterhoofpijn en zelfs niet over de zus zelf. Het spijt mij ,maar het doet mij toch erg denken aan een hoax voor geld. Mischien een nieuw paardje,mischien voor extra investment in de horecazaak. Ik zou toch zeggen gs neem eens contact op met de zus,neem contact op met menzis. Zoek uit wat hier speelt. Dit had eigenlijk al moeten gebeuren voordat het hier staat. Het is allemaal zeer vaag.

tweetybird | 11-08-13 | 15:50

Pindakees | 11-08-13 | 15:49 Uploaden in Dumpert mag ook.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:49

@ zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:48 | + 0

Hulde voor dit stukje natuurzuivere cynisme!

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 15:49

irma zonderboezem | 11-08-13 | 15:37
Tuurlijk Irma. Richt wel even 'n facebookpagina op voor het resultaat.

Pindakees | 11-08-13 | 15:49

binary-coded decimal | 11-08-13 | 15:47 Zusje doet toch al wat voor haar? Een Facebookpagina gemaakt.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:48

@ Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 15:18 |
Ik denk dat de enige logische verklaring kan zijn dat je dan het geld leent en weer moet terugbetalen.

Maar aan de andere kant, waarom zou je dat niet doen voor je nicht/zus/dochter ?
Ik denk dat zelfs wanneer ik in de financiële problemen zou komen, maar wat graag dat geld zou geven.

binary-coded decimal | 11-08-13 | 15:47

Gaarbok | 11-08-13 | 15:44 | + 0

Mooie rant!

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 15:46

Als iedereen dit soort experimentele behandelingen zomaar vergoedt zou krijgen zou onze zorgpremie er heel anders uit zien dames en heren van geenstijl.

Hertog_Jan | 11-08-13 | 15:45

Ik vind het mooi dat hier aandacht voor is. Maar iemand die geen directe familie is of niet in mijn directe vriendenkring zit krijgt geen rooie rotcent van mij. Laat haar familie en vrienden dus maar inspringen. We wilden toch betaalbare zorg? Het is nog niet eens gezegd dat de ingreep helpt. En wat heeft dat ze een lekker stuk is er mee te maken? Hoeveel tienduizenden zitten wel niet in een uitzichtloze situatie? Laat ze eens beginnen te snijden in het overbodige vet van de zorg in Nederland. Tot dan blijven gevallen zoals deze aangewezen op liefdadigheid. Maar niet van mij.

Gaarbok | 11-08-13 | 15:44

irma zonderboezem | 11-08-13 | 15:37 Dat gaat mijn vrouw niet goedvinden.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:44

Het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop heeft een zeer bekende en landelijk goed bekend staande poli Neurologie, gespecialiseerd in Hoofdpijnen. Vraag daar naar Dr. J.A.P. Hiel (Dr.=gepromoveerd). Ze zijn daar in staat zéér snel hulp te bieden! M.i. zullen ze deze zwaar getroffen patiënte zonodig begeleiden naar het Belgische ziekenhuis. Altijd het proberen waard! En…: Menzis betaalt.

pitsteen | 11-08-13 | 15:41

Zou geenstijl dit ook opzetten voor een meid die niet 'knap volgens de standaarden' is vraag ik me dan af...

X-101 | 11-08-13 | 15:41

Hier doe ik niet aan mee. Pragmatisch zeg ik probeer het eerst in eigen kring te regelen. Ik denk bv aan het vriendje van Andrea Trichopoulos www.panorama.nl/fotos/sexy-lezeressen/...
Of haar zus Ilian, horeca onderneemster en paardenmeisje met eigen paard. Vind het allemaal iets te makkelijk allemaal.

sastro | 11-08-13 | 15:40

De Menz crepeert.

Rideo Ergo Sum | 11-08-13 | 15:39

Wat is dit voor slap gezeik van Geen Stijl, altijd overal op zeiken en voor een lekker wijf om geld gaan bedelen. Lik m'n bolle reet.

lompe smurf | 11-08-13 | 15:37

Arme meid. En wat goed dat zo'n aanval is opgenomen op video.

stridsel | 11-08-13 | 15:37


zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:30 |
Zullen we verkering nemen?

irma zonderboezem | 11-08-13 | 15:37

En deze mevrouw wil graag model worden. Dan word je bij de zus inderdaad om de oren geslagen met paarden. Ze beheert zelfs een site over paarden. Bij contact ook heel groot een banknr.Wel ander banknr wel bij dezelfde bank. En de site voor paarden bevat ook bepaalde vage links.http://www.roosvankappel.nl/

tweetybird | 11-08-13 | 15:34

Tot nu toe kan het voor mij ook een vent zijn..
lekker wijf of niet...

het blijft kut..

een lekker plaatje doet het goed voor de GS mannen

Je zal maar een lelijk wijf zijn dan heb je echt een probleem hier op GS..

geen stuiver naar dat mens van mij.. en die menzis heeft alles tot de puntjes uitgezocht.. en fuck you is fuck you..

maar ze gaan hun hand over hun hart (die hebben ze niet) strijken en alles komt goed omdat het een lekkere vent is.

o nee wijf...

Rest In Privacy | 11-08-13 | 15:32

rara | 11-08-13 | 15:30 | + 1 -
Sterk!

Mark Smith | 11-08-13 | 15:31

Afgezien van het lijden van Andrea:
Deze hele PR-stunt is natuurlijk een ernstige inbreuk op haar privacy, en het beroepsgeheim. Het gaat een verzekeraar (en reaguurders ook niet) geen moer aan wat iemand mankeert, of in hoeverre ze lijdt. De financiële dwang die wordt toegepast vanuit de overheid/verzekeraar is schrijnend.

Crak-ho | 11-08-13 | 15:31

Rogier van Boxtel heeft er een hoofdpijndossier bij.

rara | 11-08-13 | 15:30

irma zonderboezem | 11-08-13 | 15:29 Ik wel.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:30

Ik(man 64) heb in het verleden ook deze clusterhoofdpijn gehad tussen mijn
35e en 55e jaar.Bij mij was een1 Heineken biertje o glas witte wijn voldoende om de trigger over te halen. Vandaar dat ik sindsdien geheelonthouder ben.
Na 55 jarige leedtijd nooit meer last gehad.Ik vermoede toen dat chemicalien in bier en wijn de boosdoener waren. Van alles geprobeerd zelfs een fles zuurstof naast bed.
Een operatie werd mij voorgesteld, simpel uitgelegd zouden ze een gat boren
in mijn bolletje en tussen een slagader en een zenuwstreng een sponsje plaatsen??!!. Daar ik omstreeks die tijd een film van Frankenstein zag heb ik daar maar van af gezien.Er was garantie tot de deur.
Immigram schijnt goed te helpen,er is zelfs een forum op internet met deze mensen. De pijn is zo hevig dat je jezelf met een priem in je hoofd wil steken.

baanaru | 11-08-13 | 15:30

@ Yeah73,
In België zijn ze op veel vlakken in de gezondheidszorg stukken verder dan in Nederland. De ziekenhuizen zijn wat minder modern etc. maar de zorg is vele malen beter en ze beheersen veel meer ingewikkelde technieken.
Ik onderga volgend jaar ook een operatie in België, puur en alleen vanwege technieken die ze daar wel en hier niet kennen. Werd trouwens gelijk geaccepteerd door mijn zorgverzekeraar FBTO.

Capy | 11-08-13 | 15:29

@rara | 11-08-13 | 15:24 |

Rode wijn het wonder medicijn ;-)

Amigo1973 | 11-08-13 | 15:29

En als ik nou tetten zou willen... gaven jullie mij dan ook geld?

irma zonderboezem | 11-08-13 | 15:29

@Hedieho | 11-08-13 | 15:23 zet het maar niet online, voor je het weet wordt het op haar uitkering gekort.

* | 11-08-13 | 15:27

@ geur_aars | 11-08-13 | 15:23 | + 0

Wat is precies "haar facebook"?

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 15:27

Raar verhaal. Heel toevallig dat juist zo'n lekker ding hier mee te maken krijgt. Meerderen hebben al gesteld dat haar familie niet onbemiddeld lijkt en die 30.000 best bij elkaar moet kunnen leggen.
Maar ook los daarvan: ik lees nergens dat er een operatie bestaat die zou kunnen helpen, alleen in dit artikel. Wel dat combinaties met caffeïne de symptomen sterk kunnen verminderen, en dat mensen zo wanhopig worden dat ze open staan voor kwakzalverij.
Nu gun ik Andrea (en ook minder lekkere patienten) het beste, maar ik heb geen zin in een verzekeringsmaatschappij die onbewezen middeltjes vergoed. De grens met natuurgeneeswijzen, homeopathiet etc is (voor zover die bestaat) flinterdun. Je betaalt premie voor zorg die heeft aangetoond te werken, en je betaalt belasting voor onderzoek naar nieuwe zorgmethodieken. Maar ik betaal geen premie voor 'iets' waar een wanhopig iemand zich nog aan vastklampt. De volgende stap is een tonnen kostende therapie in Timboektoe.

Peerkepeer | 11-08-13 | 15:26

@de grote Anti | 11-08-13 | 15:10
Verwijde aders in de hersenen kunnen weer een migraine veroorzaken.

Ing. eslapen | 11-08-13 | 15:26

Blijf het toch vreemd vinden dat ze geen offerte van het ziekenhuis laat zien.

geomario | 11-08-13 | 15:26

@de grote Anti | 11-08-13 | 15:10
Ja, dat zei Klazien uut Zalk ook al.

rara | 11-08-13 | 15:24

Van haar feesboek:
Andrea heeft alles al geprobeerd (ook de alternatieve 'medicatie' zoals paddo-achtige pogingen). Op haar medicatie- en behandel CV staan ondermeer;
-Verapamil
- Sumatriptan (injecties)
- Deseril
- Indometacine
- Sandomigran
- Oxycodon
- Ondansetron
- Diclofenac
- Gabapentine
- Prednisolon-infuus (3 dagen achter elkaar 1000 mg in anderhalf uur)
- Prednison stootkuur
-Lithium
- Zuurstoftank naast haar bed
- Prednisolon injecties in haar hoofd.
- twee keer een ingreep waarbij ze met een naald een zenuwknoop in haar hersenen kapot maken.De eerste keer mislukte overigens omdat ze een aanval kreeg tijdens de ingreep en de artsen niet wisten wat ze daarmee aan moesten., de tweede keer slaagde de ingreep in principe wel maar maakte het alleen maar erger. Hoe dat kan? De goede plek werd wel gevonden, maar het triggerde de hoofdpijnen juist, in plaats van ze te stoppen.

Deze operatie is haar enige hoop:

geur_aars | 11-08-13 | 15:23

Sterretje heeft ME en weet alles van het falende sociale zorgstelsel der Nederlanden. En als je dan alles zelf hebt geregeld staan ze paraat om het van je af te pakken.

* | 11-08-13 | 15:23

Heb 5 euro overgemaakt. Misschien verlies ik 5 euro aan een mooie oplichtster, soit, overleef ik wel. Misschien help ik iemand die echt wanhopig is. Niets is zeker.
En het klopt dat je dat niet iedere dag kunt gaan doen, maar het wordt me door Geenstijl ook niet elke dag gevraagd.
Kom maar op met het cynische commentaar (daar deed ik het eigenlijk voor).

Hedieho | 11-08-13 | 15:23

stridsel | 11-08-13 | 15:13 |
Vanuit zijn positie als voorzitter College Zorgverzekeraars. Verdiep je eens in de bestuurlijke structren van organisaties alvorens opmerkingen te maken.

Watapatja | 11-08-13 | 15:21

Havenwerker | 11-08-13 | 14:32 |

Als je haar vader was geweest, dan zou je je ook af kunnen vragen waarom je dochter kiest voor een polis die aangeeft dingen niet te dekken waar je dochter later wel om vraagt.

hethogenoorden | 11-08-13 | 15:19

Laat dit heel internationaal bekend worden zou menzis goed doen.. hoop dat ze snel van gedachte veranderen en dat Andrea word geholpen. En potverdikke met haar wil ik wel samen op de koffie. Wat een mooie dame zeg!

Mertom | 11-08-13 | 15:18

@ binary-coded decimal | 11-08-13 | 15:11 | + 1

Heel scherp! Waarom kan haar familie wel paardrijden bekostigen maar dit niet?

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 15:18

NieuweBuur | 11-08-13 | 15:14 Gezondheid kun je niet kopen.

Maar je kunt wel flinke winsten behalen van diegenen die het toch proberen.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:17

-weggejorist-

simonsniep | 11-08-13 | 15:17

@ Novinho | 11-08-13 | 15:09 | + 3

Na drie van die ronkende zinnen van je begonnen mijn ogen om bleekmiddel te smeken, dus ik heb het niet helemaal gelezen, maar je stipt wel een fijn porbleem aan; Nederlandse zorgverzekeringsstelsel is een oligopolie met 100% verplichte vraag, op die manier is er geen enkele schijn van marktwerking.

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 15:17

Waarom is dit meisje in december 2012 niet overgestapt naar een verzekering die dit wel vergoedt ?

louis6227 | 11-08-13 | 15:17

Even voor de duidelijkheid: Wat we in Nederland hebben is dus NIET privatisering. Ik dank u voor uw aandacht.

blabam | 11-08-13 | 15:16

Novinho | 11-08-13 | 15:09
Nuance, altijd +1.
Zou het in dit soort gevallen, namelijk dat de pijn dermate ondraaglijk is dat een jong iemand overweegt uit het leven te stappen, niet handig zijn om gewoon dat expirementele te proberen? Zoveel geld is 30k nou ook weer niet, en ik snap ook wel dat er veel meer van dit soort gevallen zijn, maar kan me niet voorstellen dat er daar eigenlijk geen geld voor is.

Pindakees | 11-08-13 | 15:16

Lees op Wikipedia dat 1 op de 1000 mensen in de VS of West Europa dit hebben. Dat zijn er dus ongeveer 17.000 in NL. Maar vast niet zo lekker als deze?

PopperFlopper | 11-08-13 | 15:15

Er is geen enkele zorgverzekeraar die het beste voor heeft met zijn "klanten". We zijn geen klanten, hoogstens lastige klanten. We zijn de kip met de gouden eieren.

Stelletje misselijkkmakende klootzakken..

John Dough | 11-08-13 | 15:15

Privatisering in de zorg. Je verwacht het niet...

NieuweBuur | 11-08-13 | 15:14

Watapatja | 11-08-13 | 14:09
"Yep, trouwens die van Boxtel is ook de baas bij het CvZ, pure belangenverstrengeling."

Hoe kom je nou toch bij die onzin?!
www.cvz.nl/organisatie/structuur/raad+...

stridsel | 11-08-13 | 15:13

Zus is horecaondernemer en als je over dat YT-kanaal fietst, wordt je omver gelopen door de paarden..
En dan kun je niet links- of rechtsom aan € 30.000,- komen ?

Laat ik het zo zeggen; het wordt er niet geloofwaardiger op.

binary-coded decimal | 11-08-13 | 15:11

BLR | 11-08-13 | 15:06 Dit soort inzamelingen roepen nooit "STOP MAAR" als het beoogde bedrag is binnengehaald.

#omovernatedenken

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:11

Flikker op met dit soort bedelarij. Zoals anderen ook al zeiden; als het een niet al te knappe dikke meid was geweest had niemand er ene ruk omgegeven. Ongezien de tyfus dus. Of is het via via via een bekende? Walgelijk.

PopperFlopper | 11-08-13 | 15:11

@ Amsterdamsko | 11-08-13 | 13:56 | + 11 -
Dat komt omdat niet elke bejaarde het nog aan kan. Ik heb ze gezien, die breken een heup en worden niet meer geopereerd omdat de risico's veel te groot zijn. Dan kun je je beter afvragen of de pijn goed te bestrijden is. Niet zelden is de gebroken heup de oorzaak van complicaties die de dood tot gevolg hebben.

BeunDeHaas | 11-08-13 | 15:11

Amigo vond gisteren weer een envelope van de zorgverzekering op de mat 339,-- euro word op de 20e afgeschreven .

Je zult idd geen buffer hebben , van de week ook al de Energie maatschappij effe 580 euro extra afgeschreven ( goedkoper hoor die marktwerking !! ) en nu dit weer ..

Amigo heeft nu besloten naar het Maximale Eigen risico te gaan en alle aanvullnde verzekeringen op te zeggen , dit hele jaar heeft de zorgverzekering geen cent betaald ( alles mocht ik zelf betalen )

Ik betaal nu voor 2 personen +- 328,24 euro als ik alles uitkleed en dus op de el cheapo tour gaat dan betaal ik 98,-- euro per persoon oftewel een winst van 128,-- per maand ...

op jaarbasis is dat dus E 1536,-- betaald mijn verzekering zoveel voor mij en mijn partner in het aanvullnde pakket ? het antwoord is dus nee !

Mijn Tip als je eens spaarrekening hebt met minimaal 850,-- euro en wat extra voor mogelijke tandartskosten dus zeg minimaal 2K totaal wat je altijd tot je beschikking hebt zeg dan de onzin die zorgverzekering heet op tot het minimale want dan verdien je dus minimaal 1K op jaarbasis met 2 personen ( mits je normaal gezond bent ) de zorgverzekering betaald tegenwoordig toch niets meer

Amigo1973 | 11-08-13 | 15:10

Morgen direct opzeggen bij Menzis. Laat ze het maar voelen. Ik ga het ieg doen.

Afgeschminkte Bassie | 11-08-13 | 15:10

... ik had ook clusterhoofdpijn: inderdaad afgrijselijk. Het vermoeden bestaat dat overmatig paracetamolgebruik aanvallen juist weer oproept. Ik kreeg immigran (zelf toedienen, i.m.) en dat hielp fantastisch. Cold turkey mbt de paracetamol: binnen twee maanden nergens meer last van.

titwawki | 11-08-13 | 15:10

Zijn dergelijk zware hoofdpijnen trouwens niet vaak een kwestie van slechte doorbloeding? Daarom, drink eens wat glaasjes wijn ofzo. Is goed voor je. Worden je aderen wijder van = betere doorbloeding.

de grote Anti | 11-08-13 | 15:10

Watapatja | 11-08-13 | 14:27
ONVZ.

seven | 11-08-13 | 15:10

Op de eerste plaats wil ik zeggen dat het kijken van het filmpje al zwaar was, laat staan dat je zelf clusterhoofdpijn hebt. Wat moet dat wreed zijn. Zelf heb ik ooit dubbele oorontsteking (inclusief een week bonzende koppijn) gehad en dat vond ik al ondraaglijk. Helaas is er binnen de medische wereld nog niet voor elke aandoening of ziekte een oplossing mogelijk. Daarnaast komt het regelmatig voor dat soms iets wel werkt bij de ene patiënt, maar niet bij de andere. In Nederland bepaalt het ministerie van volksgezondheid uiteindelijk welk zorg in de Zorgverzekeringswet (het basispakket) wordt opgenomen. Menzis kan experimentele zorg simpelweg niet vergoeden vanuit de Zorgverzekering. Experimentele zorg is die zorg waarover minister Edith Schippers nog niet heeft besloten dat het als reguliere zorg mag worden vergoed. Zorgverzekeraars mogen soms wel coulancevergoedingen geven. Bijvoorbeeld in in het geval van Andrea. Toch wordt coulance uitzonderlijk toegepast. Met name uit angst voor precedentwerking, maar ook omdat het vergoeden van experimentele zorg gevaarlijk kan zijn. Stel dat de operatie mislukt en Andrea achteraf er nog erger aan toe is, kan zoiets negatieve consequenties hebben voor Menzis. Zij hebben immers de zorg vergoed. Dat kan resulteren in kritiek van medisch adviseurs en/of medisch specialisten. Net zoals er nog steeds kritiek is van veel artsen, op het feit dat er vanuit aanvullende pakketten vergoedingen bestaan voor alternatieve zorg waarvan de werking nooit klinisch is bewezen. Mijn verhaal is nuancerend bedoeld. Ik snap de woede van veel mensen, maar een operatie vergoeden is niet zo simpel.

Novinho | 11-08-13 | 15:09

psycho_3 | 11-08-13 | 14:23 Waar was dat? Waar je geopereerd bent? Misschien hebben ze daar wel een contract met Menzis.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:09

@Watapatja | 11-08-13 | 15:05
Tuurlijk, gelukkig werken accountants, advocaten, fietsenmakers en timmerlui wel gratis.

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 15:08

Ruitspek | 11-08-13 | 15:04 Staat toch al in de kop boven dit topic.

"Redt een lekker wijf".

zeg maar jansen | 11-08-13 | 15:07

30k? Pas maar op dat Rutte en Samson daar geen belasting op heffen

BLR | 11-08-13 | 15:06

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:36 |
En met dit antwoord toon je aan een echte verzekeringsman te zijn, net zo'n rat dus.

Watapatja | 11-08-13 | 15:05

Man, flikker toch op! Als het een doorsnee dikke mina of vent was geweest werd hier niet eens aandacht aan besteedt!
Er zijn zoveel mensen die (bijna) elke dag met hevige hoofdpijnen kampen!

Ruitspek | 11-08-13 | 15:04

Je zou het misschien niet zeggen, maar achter deze foto schuilt een hoop leed. Leed dat ik in het afgelopen jaar van mij af heb geschud. Ik ben een hele tijd depressief geweest. Ik hield niet van mijzelf, ik was ontzettend onzeker en ik wilde heel lang niet anders dan stoppen met dit leven. Bob, mijn lieve vriendje, heeft mij door deze heftige en moeilijke periode gesleept. Zelfs toen ik niet veel meer was dan een hoopje ellende, koos Bob voor mij. Inmiddels wonen we samen. Wakker worden naast Bob geeft mij de kracht om elke dag weer iets moois van het leven te maken. Met deze foto wil ik hem laten zien hoe blij ik met hem ben. Bovendien is er in mijn nieuwe leven geen plek meer voor mijn onzekerheid. Vanaf nu ga ik mij alleen nog maar focussen op gelukkig worden.”

-----------------------------
Deze mevrouw heeft ook in de panorama gestaan. Hmm toen was het verhaal net even anders tot betrekking van zelfmoord.zoals u kunt zien. De foto bij geenstijl is ook uit de panorama.

tweetybird | 11-08-13 | 15:01

Pffff, ik like de facebookpagina wel, helpt ook goed bij de bestrijding tegen borstkanker. Als dit een trol van 200 kilo was geweest had ze mogen doodvallen van jullie, maar omdat het een lekker wijf is....

Sadomassochristus | 11-08-13 | 15:01

Mijn dochter is vele malen mooier, en die heeft ook clusterhoofdpijnen, zal haar ff bellen of ik voor haar ook een facebookpagina moet aanmaken

snollie.pollie.nl | 11-08-13 | 15:01

Het gaat om deze nwe ingreep.'In AZ (Academisch Ziekenhuis) Nikolaas werd de eerste MRI-veilige neurostimulator
geplaatst door dr. Van Buyten en dr. Smet, pijnspecialisten. Dat gebeurde bij
een patiënt van het pijncentrum in campus Sint-Niklaas' wwwp.medtronic.com/Newsroom/NewsReleas...

seven | 11-08-13 | 15:00

@jankerd | 11-08-13 | 14:55
Lees anders haar brief even www.geenstijl.nl/archives/images/abdre...
Schijnbaar werken de medicijnen niet, wordt ze knettergek van de pijn en slaapt bijna nooit.
Ik denk dat ze het risico van een operatie wel aanvaardt.

de grote Anti | 11-08-13 | 14:59

Vrije Nator | 11-08-13 | 14:55
De meerderheid van de Nederlanders heeft hier toch echt voor gekozen hoor. VVD/PVDA/D66/CDA. En pvv kan do zo gedodgen als dat ome Greet goed uitkomt :P

Pindakees | 11-08-13 | 14:58

@Donkersloot | 11-08-13 | 14:51 | + 1 -

Dat zegt u nu wel, maar er zijn ook tegenstemmers. Ik heb PVV gestemd en ben het dus vaak niet eens met wat er nu gebeurt. Om dan te zeggen dat we het met zijn allen wilden is een beetje raar.

Enfin, terug naar het topic:

Is het nou bewezen dat dit echt is en dat Menzis wat doet?

Vrije Nator | 11-08-13 | 14:55

Hier zijn medicijnen voor, zowel pillen als spuiten.
Deze werken erg goed. Ook is er een zuurstof therapie , maar daar had ik geen baat bij.
Cluster kan ook jaren wegblijven, dus opereren is echt wel risicovol.

jankerd | 11-08-13 | 14:55

je niet opwinden over de gezondheidszorg maar er 1 gevalletje dat bevallig is uitpikken om "te genezen"
hoe is dat in hemelsnaam anders dan het redden van een walvis van een zandplaat
-
sus je geweten braaf gs maar maak jezelf niks wijs
er is geen mens die er wakker van ligt
behalve dat meisje en haar helse pijnen

2emeREP | 11-08-13 | 14:54

Menzis gaat er eens de hele zondag over denken of ze dit wel moeten vergoeden. In plaats van direct contact opnemen, nee hoor laat dat arme mens maar weer een aanval krijgen.

Well done Menzis!

Klaus Herzog | 11-08-13 | 14:53

@Super Grover | 11-08-13 | 14:47
En dan van Rossem CEO, President Directeur en bestuurder maken, kan die nog rijker dan Weenssie worden.

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:53

@FrankVeer | 11-08-13 | 14:41
Roger was een afgebrande minister van Grote Steden, niks van gebakken, bleek opeens verstand van Zorgverzekeringen te hebben.
Hij flikte het zelfs om met z n donkerbruine stem kei en kei hard te liegen in radio reclame spotjes voor de centen en kleine lettertjes neukende Menzis club, ronduit schandalig.
Wat die gast daar te zoeken heeft is mij en velen met mij nog steeds een raadsel.

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:51

Een mooi meiske met hoofdpijnen, morgen een Man op Leeftijd met een versleten knie, daarna een bejaarde met ademhalingsproblemen. Er zijn in Nederland hele hordes met mensen die nu dit soort ingrepen en hulp zelf moeten betalen. Iets met Niet Te Betalen Zorgkosten e.d.. Natuurlijk werkt het als een rode lap op een stier dat D66-meneer Rogier van Boxtel ziektekostenverzekeraar-baas is, maar voor de rest hebben we zelf gekozen voor het privatiseren van en bezuinigen op de zorgkosten.

Donkersloot | 11-08-13 | 14:51

Geweldig die moraalklikkers!
dit is wat nederland wilde!
geprivatiseerde gezondheidszorg
zelf je broek, hoe klein dat broekje ook is, ophouden
laat dat kind lekker wegrotten naast die niet neukbaren die stervend zijn
en als de taal je niet bevalt
wat de neuk doe je hier dan

2emeREP | 11-08-13 | 14:51

experimentele zorg niet vergoeden lijkt me de juiste weg.
hoe vervelend ook.
zorgkosten moeten omlaag!

checkmate123 | 11-08-13 | 14:50

Zou leuk zijn als Menzis morgen, na bestudering van hun klantgegevens concludeert helemaal geen 25-jarige Andrea Trichopoulos als klant te hebben! Trekken jullie dan weer even die keutel in?

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 14:50

Damn, heftig man dat YouTube filmpje. Ik ga storten.

SammyJankis | 11-08-13 | 14:49

Super Grover | 11-08-13 | 14:47 |
Tuurlijk, ik ga echt niet voor Supermatthijs betalen.

Olc32 | 11-08-13 | 14:49

@wout nellink | 11-08-13 | 14:22
Het lijkt inderdaad echt te zijn, dit valt ook af te leiden aan de reactie van Menzis, nou ja meer het ontbreken ervan dan..

TimoteoGrimbundecimo | 11-08-13 | 14:48

Kan GS geen zorgverzekering opstarten?
Soort van "reaguurderspolis"? Alle reaguurders leggen wat bij als een mede reaguurder wat heeft.
Kom op GS. Hoeveel mensen in Nederland, die er wellicht minder appealing uit zien hebben een vergelijkbare, of misschien nog ergere, aandoening? Moeten wij allemaal een facebook pagina oprichten, hopen dat we een beetje media aandacht krijgen en zo onze medemens zover zien te krijgen geld af te staan (welk geld met de lastenverhogingen van de laatste tijd?)?
Is het misschien niet een idee om de wortel van het probleem aan te pakken? Je betaald premie en ALLES wordt vergoed als je het daadwerkelijk nodig hebt.
Aangezien er miljoenen aan bonussen en winsten worden uitgekeerd lijkt mij dat er genoeg aan word verdiend. Het geld is er, er is dus geen excuus dit soort gevallen niet te behandelen en te laten dekken door een normale polis (ad €150+ tegenwoordig).
Meniz, of welke zorgverzekering dan ook, betaal eens ff...

Super Grover | 11-08-13 | 14:47

@Vrije Nator | 11-08-13 | 14:42
Als het goed is hoeft er eigenlijk al geen geld meer overgemaakt te worden. Menzis wordt overrompeld met tweets van twits en twats.

de grote Anti | 11-08-13 | 14:46

ProAsfalt | 11-08-13 | 13:41
hahah, dat zijn toch echt gewoon bedrijven die dit soort praktijken uitvoeren en daar heeft Rechts Nederland voor gekozen.

Pindakees | 11-08-13 | 14:45

Wat andere hierboven ook al opmerkten: experimentele ingreep, dus maar de vraag of vergoeden slim is. Misschien wordt ze er slechter van. En de 'gewone' medicatie tegen chp wordt overigens gewoon vergoed. (Maar wellicht heeft dat bij haar geen effect gehad.)

Vetteshitouwe | 11-08-13 | 14:45

Wat andere hierboven ook al opmerkten: experimentele ingreep, dus maar de vraag of vergoeden slim is. Misschien wordt ze er slechter van. En de 'gewone' medicatie tegen chp wordt overigens gewoon vergoed. (Maar wellicht heeft dat bij haar geen effect gehad.)

Vetteshitouwe | 11-08-13 | 14:45

Ik heb ook clusterhoofdpijnen, iedere zondagochtend rond 11.00 uur komen ze weer terug.

Olc32 | 11-08-13 | 14:45

Misschien is dit de cynicus die GeenStijl van me gemaakt heeft.
Misschien ben ik inmiddels ook zo afgestompt dat het me allemaal niks kan schelen.
Misschien heeft ze inderdaad clusterhoofdpijnen en is dat filmpje echt.
Misschien is ze inderdaad ten einde raad en is dit haar laatste kans om in een week tijd € 30.000,- op te halen.

Maar ik geloof geen ene moer van dit hele verhaal. De enige bronnen zijn een korrelig filmpje en een facebookpagina die iedereen kan aanmaken. Over die meid is online amper iets te vinden, wat sowieso al argwaan wekt in het geval van een 25-jarige.

Daarnaast is het inderdaad niet erg chic dat GeenStijl in de bres springt voor een lekker wijf, een wat mindere godin had zeker ongezien de tiefus kunnen krijgen, is het niet?

Pontius Vulgaris | 11-08-13 | 14:44

Heeft ze al eens geprobeerd een joint te roken? Dat helpt namelijk ook tegen van alles. En is een stuk minder ingrijpend dan zo'n operatie.
Overigens is de weed tegenwoordig ook onbetaalbaar, dat besef ik. Maar daarvoor zouden we dan bijvoorbeeld een inzamelingaktie op touw kunnen zetten.

VanBukkem | 11-08-13 | 14:44

Dit maar even in de gaten houden en als Menzis niet over de brug komt ook maar een goede daad verrichten en mezelf goed voelen.

JungleJohnny | 11-08-13 | 14:43

Ik weet trouwens niet of dit een hoax is of niet. Die facebookpagina is het enige op het web wat gewag maakt van Andrea en haar helse pijnen.

En ook die facebookpagina vermeldt bijvoorbeeld niet de naam van het ziekenhuis of zelfs maar de plaats waar dat ziekenhuis staat.

Dit is Anrea's pinterest-pins-pagina: pinterest.com/atrichopoulos/citaten/

De dingen die haar interesse hebben. En daar is niet één enkel medicijn of dokter bij. Wel sieraden en mode, dat dan weer wel.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 14:43

Ik kan mij NIETS voorstellen bij het verhaal dat een Belg iets zou kunnen dat hier in NL niet zou kunnen. 30 k voor een operatie voor deze afwijking is bizar. Afgezien daarvan is er helemaal niemand die hier een serieuze altijd werkende therapie voor clusterheadaches heeft.

Die therapie is een hooks.

Yeah73 | 11-08-13 | 14:43

Ik ben ook wel een beetje huiverig hoor. Reden de zus heeft een cafe. Je zou toch zeggen als je zoveel om je zus geeft dan verkoop je toch desnoods gelijk je cafe. Heb je het geld voor de operatie. Ik zou toch maar effe goed factchecken. Is het waar,is al het mogelijke gedaan om het geld bijelkaar te krijgen. En noem maar op. Want het lijkt me dat als je een horecazaak hebt je het geld wel kan lenen bij een bank,of iets. Zoals er staat bij de zus vermeld.

tweetybird | 11-08-13 | 14:43

@Ronman2k | 11-08-13 | 13:49 | + -1 -

Ik 45.000. Ga nog maar een keer rond met de pet, jongens.

Ik verkeer in dubio om eerlijk te zijn. Ik wil best geld geven, maar dan zou ik zo hypocriet als de tering zijn, omdat ik ook geen flikker over heb voor zwervers die met op het CS om kleingeld vragen. En ergens is het alleen maar omdat het een mooie meid is. Een mooie meid waar ik toch geen schijn van kans bij heb. Bitter? Ja. Tweestrijd alom.

Vrije Nator | 11-08-13 | 14:42

Krijg je met al die rechtse meuk he.

Pindakees | 11-08-13 | 14:42

Of van Boxtel laat z n sociale D 66 gezicht zien en levert 2 weken van zijn inkomen in.
Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:33

Z'n sociale D66-gezicht is dat blotebillengezicht dat ie dagelijks neervlijt op de wc-bril. Met zijn ruim 4 ton aan salaris heeft ie schijt aan het gewone volk. Tenzij natuurlijk z'n 'toko' in onrustige vaarwateren komt door de social media (en GeenStijl).

FrankVeer | 11-08-13 | 14:41

Van Boxtel verdient ruim 390.000 euro per jaar, hij staat daarmee in de top 3 van de hoogste salarissen van topmensen bij verzekeraars.

Tonline | 11-08-13 | 14:40

Mooi man, 150 euro per maand aan zorg betalen maar als je het nodig hebt kun je stikken en mag je bedelen in een poging behandeld te worden, want winst moet gemaakt worden. Echt schitterend idee dat privatiseren van zorg.

panadol | 11-08-13 | 14:39

@kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 14:02 |: "Dit is wel het WTF-momentje van de dag: tientallen reaguurders die naast ADHD, muisarmen en chronische vermoeidheid, nu ook massaal clusterhoofdpijn hebben (gehad)."

Weet u, wanneer je als mens vatbaar bent voor clusterhoofdpijn, dan zijn er een aantal triggers die met psyche en levensstijl te maken hebben.
Het zou mij niet verbazen wanneer deze typische psyche en levensstijl bij reaguurders relatief veel voorkomen.
Denk aan eten met smaakversterkers, (werk-)stress, alcohol

Simon de Danser | 11-08-13 | 14:39

Ik kan mij NIETS voorstellen bij het verhaal dat een Belg iets zou kunnen dat hier in NL niet zou kunnen. 30 k voor een operatie voor deze afwijking is bizar. Afgezien daarvan is er helemaal niemand die hier een serieuze altijd werkende therapie voor clusterheadaches heeft.

Die therapie is een hoax. Geenstijl gedraagt zich als een digitale kwakzalver.

Yeah73 | 11-08-13 | 14:38

Wel goed dat er door dit artikel nu actie ondernomen wordt. Zie de update. Heeft dat klote haatblog zo af en toe toch nog zijn nut. (ies compliment hoor Joris)

Supermatthijs | 11-08-13 | 14:38

Dit keer is het Menzis maar je kan alle verzekeraars op één hoop gooien. Allemaal zien ze de premiebetalers alleen maar als kippen om te kunnen plukken en proberen elke aanvraag voor vergoeding af te schepen met een rotsmoes.

sinar2 | 11-08-13 | 14:38

@Watapatja | 11-08-13 | 14:27
Gratis zeker, doei !

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:36

@gentle giant | 11-08-13 | 14:00
Of van Boxtel laat z n sociale D 66 gezicht zien en levert 2 weken van zijn inkomen in.

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:33

Ik heb pijn in mijn tanus. Graag doneren op 1077586 ING. Dank jullie wel, liev reguurvee!

kon-tanus | 11-08-13 | 14:31

Pagina gedeeld en geld overgemaakt.

bakoenin | 11-08-13 | 14:30

stormtijd | 11-08-13 | 14:05
Heel veel sterkte toegewenst van iemand die er vanaf gekomen is.

bakoenin | 11-08-13 | 14:29

SiSidriver | 11-08-13 | 14:27 |
In België is dit een normale behandeling.

Watapatja | 11-08-13 | 14:28

Ik ken iemand die er ook last van heeft. Gelukkig voor haar is er wel medicatie die werkt: 100 procent zuurstof uit fles. Ik neem aan dat Andrea dit al geprobeerd heeft. (Het verkort een aanval aanzienlijk)

Spinazi | 11-08-13 | 14:28

@AshleyJ"Ash"Williams | 11-08-13 | 14:10
Ja graag. Uit preventieve overwegingen, ik heb nooit hoofdpijn.

rara | 11-08-13 | 14:28

Ik hoop voor alle mensen met hoofdpijnen, dat ze de hulp krijgen, die nodig is. Elke zieke wil graag zijn of haar behandeling vergoed krijgen. Het is balen, als iets wat jij wilt niet vergoed wordt. In mijn hoofd laten snijden, zou ik echter pas doen als er echt geen andere opties meer zijn.

Rik80073308 | 11-08-13 | 14:28

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:24 |
Waar ik niet moet zijn weet ik wel, krijg liever een goed onderbouwd advies waar ik wel moet zijn.

Watapatja | 11-08-13 | 14:27

Mensen die compleet ten einde raad zijn grijpen naar dit soort middelen, grijpen alles aan wat hun pijn doet weggaan. Ik begrijp het volkomen alleen is dit niet de oplossing. Kijk het is cru maar soms kom je gevallen tegen die gewoonweg niet via regulieren kanalen van behandeling opgelost worden, de medische wereld kan voor raadsels staan. Ik las hierboven enkele opmerkingen over hoe men clusterhoofdpijn aanpakt, wellicht is dit allemaal al geprobeerd (iets wat me logisch lijkt daar er nu naar een ultieme oplossing wordt gezocht en uitgekomen is bij een niet gevalideerde operatie). Als je echt alles wil aangrijpen, inclusief onzekere operaties dan ben je gewoon ten einde raad, hoe vreselijk ook, als er geen oplossing is en je bent het strijden zat en je kwaliteit van leven is nul... dan...

SiSidriver | 11-08-13 | 14:27

Zorgverzekeraars waar je niet moet zijn : VGZ, CZ en Menzis, eigenwijze jongens gek op kleine lettertjes en klantfucken.

Uw Verzekeringsadvis | 11-08-13 | 14:24

Dit is niet de schuld van de (halve) privatisering, maar juist een gebrek daaraan! De hele zorgsector incluis de verzekeraars leven op bakken subsidies c.q. gratis afgeperst belastinggeld. Er is totaal geen prikkel om met elkaar te concurreren op efficiëntie. Zodoende stikt het in de zorgsector van kilo's kostbare overhead en dure overbodige managementlagen. (Onderwijs idem overigens.)

mygfisbrazilian | 11-08-13 | 14:24

Wat een lul was die Hans Hoogervorst toch met z'n privatisering.

Als het ziekenfonds nog het ziekenfonds was geweest was er niets aan de hand geweest. Nu betaalt de verzekeraar niet omdat ze zelf geen contract hebben met het betreffende ziekenhuis.

En dit soort gevallen gaat nog toenemen, ook in Nederland met Nederlandse ziekenhuizen. Geen contract met de verzekeraar en je bent afhankelijk van nét dat éne ziekenhuis dan heb je pech. Regeltjes meneer. Sorry.

Ziektekostenverzekeringen zijn nutsbedrijven, zouden geen winst moeten mogen maken en vooral niet voorschrijven waar jij het beste volgens hen kan worden geholpen of juist niet kan worden geholpen zoals in bovenstaand geval.

Hans, ik hoop dat je iets krijgt wat geen dokter kan verhelpen. Uit de grond van mijn hart.

zeg maar jansen | 11-08-13 | 14:24

Supermatthijs | 11-08-13 | 14:18 | + 0 -

Over het algemeen kan je verrekken, het is meer diagnose gesteld clusterhoofdpijn succes ermee.
Heb geen idee of het bij mij zou helpen.
Enkele jaren geleden konden transgenders zich gratis om laten bouwen voor heel veel geld en tegenwoordig kan je verrekken.

stormtijd | 11-08-13 | 14:24

Ik had deze ziekte vorig jaar en kan je vertellen het is geen pretje. Ik ben er aan geopereerd, dat betekende dat ze de zenuw af hebben gesneden in mijn hoofd. het gaat nu beter, maar je gaat door een hel en de pijn is gruwelijk.

psycho_3 | 11-08-13 | 14:23

@Che_cuevara | 11-08-13 | 14:09
waarom zou Andrea moeten geopereerd worden als al die reaguurders die het ook hebben gehad genezen zijn?

Degenen bij wie de behandeling niet aansloeg kunnen niet meer reaguren, denk ik. Het heet niet voor niets suicide headache.

rara | 11-08-13 | 14:23

Zou mij niks verbazen als dit een internet honeypot projectje is van Meneer Panos youtu.be/Zvl9N9GdraQ

Bertus Brulbroek | 11-08-13 | 14:22

Even terugkomend op mijn alu-onderzoek...

Ik krijg het idee dat de begunstigde gewoon Andrea zelf is en dat Ilian de zus is [1]
Ilian heeft inderdaad een cafe Nescio [2].

Blijf het raar vinden dat ze d'r eigen zus niet op Facebook heeft, maar wellicht heeft ze gewoon geen Facebook. Denk dus dat het wel snor zit...

[1] cafenescio.wordpress.com/2009/07/08/we... (zie commentaar van Andrea Trichopoulos)
[2] reneamb.wordpress.com/2010/03/31/ilian...

wout nellink | 11-08-13 | 14:22

Wat een hel zo'n hoofdpijn. Gelukkig heb ik nooit wat behalve dat ik zo gek ben als een deur. Maar daar word ik wel oud mee.

Ongeblustekalk | 11-08-13 | 14:22

Onzin dit.Bij mij is cluster hoofdpijn zo 10 jaar geleden ontdekt na jaren ziekenhuis bezoek en medicijnen heb ik zuurstof gekregen thuis werkt uitstekend bij een aanval helaas is er op dit moment geen remedie voor ook geen operatie na zo 6 maanden komt het terug in lichtere of zwaardere vorm.Ik ken persoonlijk meerdere mensen die zo operatie hebben ondergaan en bij allemaal is het binnen 6 maanden terug.Heel zielig voor deze knappe meid.In Nederland zijn ze op dit moment met een cocktail aan het testen waarbij een naald direct achter in de nek word gestoken.Misschien een idee voor mevrouw om eens in het LUMC te kijken alvorens te bedelen......

Malgus | 11-08-13 | 14:21

Duizenden jaren oud medicijn tegen migraine en clusterhoofdpijn, zeezout. Werkt niet bij iedereen, maar als je elke dag een paar korreltjes zeezout in lauw water oplost kan je er maar zo helemaal van af zijn.

Bokito ergo sum | 11-08-13 | 14:21

@Herman957 | 11-08-13 | 14:16
'grand mal seizures'. Das epilepsie, geen clusterhoofdpijn.
Bovendien zijn dit soort éénzijdige bronnen, vastgesteld bij 1 iemand absoluut geen bewijs dat het helpt.
THC kan trouwens bij bepaalde aandoeningen best wat effect hebben, maar is nooit genezend, alleen verlichtend. (pijnstillend)

arie181818 | 11-08-13 | 14:21

Tja, lastig geval. Ik loop mijn leven van diepe depressie naar depressie en vice versa. Periode's van enig normaal leven zijn er vrijwel nauwelijks. Medicijnen helpen niet, ik heb het meermalen geprobeerd, ze verergeren het eigenlijk alleen maar.

Zou ik mezelf aan een experimentele behandeling overgeven met alle risico's die daar bij horen? Ik denk het niet. Ik zie mijn taak met betrekking tot mijn ziekte tot het leefbaar houden voor mijzelf en mijn (directe) omgeving.

In dit geval is het misschien fysiek pijnlijk/lastig, maar ik zou in dit geval ook proberen het beheersbaar en leefbaar te houden en mij niet overgeven aan risicovolle experimenten.

BedrijfsTijgerT | 11-08-13 | 14:20

lekker wijf of niet, als ik het had gingen we morgen naar België.

Axel073 | 11-08-13 | 14:19

stormtijd | 11-08-13 | 14:15 | + 0 -

Wat heftig zeg. Zou die operatie bij jou ook helpen ?

Supermatthijs | 11-08-13 | 14:18

Onlangs in Groningen een actie gehad voor een kind dat in Amerika geholpen kon worden. Is inmiddels gelukt, ouders gelukkig met een kind dat nu perspectief heeft. Onze gezondheidszorg blijkt regelmatig ver achter te lopen. Verzekeraars roepen dan dat iets experimenteel is, is tenminste uitgesloten voor vergoeding.

Watapatja | 11-08-13 | 14:18

@ Kaosu | 11-08-13 | 14:06

Daarom is het vaak verstandiger om de Engelse te gebruiken. Die zijn veel uitgebreider en doen ook veel meer aan bronvermeldingen.

geomario | 11-08-13 | 14:18

En als het wel de waarheid is dan moet menzis juist onder druk gezet worden. Die lachen zich anders rot. Haha die stupide nederlanders die dokken wel. Zo zijn wij daar weer lekker goedkoop vanaf. Op naar de volgende patient. Geld zou dus naar een rekening moeten,die het beheert voor de operatie,en die menzis onder druk gaat zetten door dat geld weer te verhalen op menzis. Dan doe je wat goeds. Dan pas verandert er wat. Nu niet want morgen weigeren ze weer een andere patient. Kun je weer inzamelen. Zet dus geen zode aan de dijk.

tweetybird | 11-08-13 | 14:18

@Stekeltje | 11-08-13 | 14:13
Er wordt dan ook heel veel winst gemaakt door de zorgverzekeraars. Waarom niet iets minder winst maken en goed voor je verzekerden zorgen?

i-Wonder | 11-08-13 | 14:17

Ik heb gvd weer geld aan de Grieken gegeven want volgens mij is Trichopoulos een Griekse naam.
Nou ja, het is de arme meid van harte gegund.

Willem van Rood | 11-08-13 | 14:17

Na de Nigeriaanse oplichting, wordt de Griekse oplichting erg groot in 2013. Maar goed om nog enige illusie te hebben van eigen vrije wil maak ik een hele euro over naar mevrouw A. Trichopoulos. Want via de achterdeur blijft Europa ongevraagd miljarden belastinggeld overmaken via Griekseland naar de Europese grootbanken om woekerrentes & bonussen te blijven betalen. www.trouw.nl/tr/nl/7964/Schuldencrisis...

Bertus Brulbroek | 11-08-13 | 14:17

By then Charlotte had lost the ability to walk, talk and eat.
She was having 300 grand mal seizures a week.
Her heart had stopped a number of times. When it happened at home, Paige did cardiopulmonary resuscitation until an ambulance arrived. When it happened in the hospital, where they'd already signed a do-not-resuscitate order, they said their goodbyes. Doctors had even suggested putting Charlotte in a medically induced coma to give her small, battered body a rest.
She was 5 when the Figis learned there was nothing more the hospital could do.

(...)

"(Charlotte's) been close to death so many times, she's had so much brain damage from seizure activity and likely the pharmaceutical medication," Gedde said. "When you put the potential risks of the cannabis in context like that, it's a very easy decision."

(...)

"(But) they had exhausted all of her treatment options," Shackelford said. "There really weren't any steps they could take beyond what they had done. Everything had been tried -- except cannabis."
Paige found a Denver dispensary that had a small amount of a type of marijuana called R4, said to be low in THC and high in CBD. She paid about $800 for 2 ounces -- all that was available -- and had a friend extract the oil.
She had the oil tested at a lab and started Charlotte out on a small dose.
"We were pioneering the whole thing; we were guinea pigging Charlotte," Paige said. "This is a federally illegal substance. I was terrified to be honest with you."
But the results were stunning.
"When she didn't have those three, four seizures that first hour, that was the first sign," Paige recalled. "And I thought well, 'Let's go another hour, this has got to be a fluke.' "
The seizures stopped for another hour. And for the following seven days.
Paige said she couldn't believe it. Neither could Matt. But their supply was running out.

edition.cnn.com/2013/08/07/health/char...

Herman957 | 11-08-13 | 14:16

Nee de Zorgverzekeringen moeten alle experimentele behandel methodes wereldwijd gaan vergoeden voor iedereen, dan weet ik ook nog wel een leuke therapie in Japan, mogen ze die ook gelijk gaan vergoeden. Zodat de basispremie weer een paar honderd Euro omhoog kan. Dat dit dan toevallig wel een zeer neukbaar wijf is zou daar niets aan af moeten doen.

Jammer voor dit meisje maar als je wilt gaan experimenteren dan doe je dat maar op eigen kosten (zoals nu dus ook gebeurt)

hethogenoorden | 11-08-13 | 14:16

Ik heb het ook. Doet zeer.

Zeepaardje | 11-08-13 | 14:16

@Watapatja | 11-08-13 | 14:09
O, dat wist ik niet eens.

Willem van Rood | 11-08-13 | 14:16

Typisch Nederland: duizenden zorgtoeristen per jaar komen binnen en moeten op onze kosten (die ze nooit zullen terugbetalen) geholpen worden, omdat het inhumaan is om ze te laten creperen naar het schijnt, maar is het een eigen burger die zich over de grens kan laten helpen om in de toekomst die zorg mee op te kunnen hoesten kan deze de tyfus genieten.

Maar hey, Roger van Boxtel (D66), directievoorzitter van Menzis EN eerste kamerlid, moet ook betaald worden.

ZKH EénOog | 11-08-13 | 14:16

Supermatthijs | 11-08-13 | 14:06 | + 0 -

Ja, heftiger, bij mij begint het met vlekken zien.
De hoofdpijn is zo heftig dan de omgeving niets uit maakt dus donker, stilte etc geeft geen verschil.
Mijn kinderen worden bang van me vanwege pijnkreten en continue bewegen. Ik heb weleens dwars door een slaapkamerdeur geslagen vanwege de pijn en ben ook twee keer door de politie thuisgebracht omdat ik het onderweg in de auto kreeg.
Geneesmiddel Imigran zorgt bij mij dat de aanvallen korter duren en soms iets minder heftig.
Als ik deze aanvallen wekelijks zou krijgen dan zou ik zonder twijfel uit het leven stappen!

stormtijd | 11-08-13 | 14:15

Andrea Trochopoulos.
Sorry ik heb al teveel geld aan werkloze Grieken gespendeerd.

sparxx | 11-08-13 | 14:15

De enige reden dat jullie hier iets over zeggen is omdat het een lekker wijf is, lelijke mensen mogen doodbloeden, toch?

Rest In Privacy | 11-08-13 | 14:15

Waar is Joris?
genoeg F*ckdup reactie`s hier gelezen!!
sterkte aan Andrea.

jojojo22 | 11-08-13 | 14:15

Het lijkt erop dat haar jongere zusje, uit wanhoop, deze facebookpagina gemaakt heeft. Het ziet er allemaal wat knullig uit en ook ik ben te huiverig voor fakers om direct de pas in de randomreader te steken.
Ik wacht dus ook even af of dit niet een hoax blijkt te zijn.

macflipper | 11-08-13 | 14:14

@ damrakker,

de premies stijgen de pan al uit.

Stekeltje | 11-08-13 | 14:13

Roger van Boxtel zou zo benieuwd zijn wanneer zijn dochter het zelfde zou overkomen wat Menzis dan zou doen.

3voor12 | 11-08-13 | 14:12

Maar goed, ik ben de beroerdste niet en heb zojuist 10k gestort op giro 555.

neemjemoederindemali | 11-08-13 | 14:12

Ik ga alvast collecteren.

Appeltaart is lekker | 11-08-13 | 14:12

Wanneer dit soort instellingen mensen tot zelfmoord drijven, moet je niet gek opkijken dat een wanhopig iemand besluit niet alleen te gaan. Als ze een bestuurder van die club of zijn gezin meenemen staan ze gelijk met 2 voeten in de realiteit.
Ook zou helpen als een kind zou zeggen: 'Papa, jij werkt toch bij Menzis?!'

Goethe | 11-08-13 | 14:11

@Damrakker

+100

Amsterdamsko | 11-08-13 | 14:11

TimoteoGrimbundecimo | 11-08-13 | 14:02 | + 0 -
Vol enthousiasme stel ik me kandidaat als voorzitter van de D66-fractie in de Eerste Kamer. Op de bres voor dialoog en vol gas tegen de verharding!
roger van boxtel

janneman1977 | 11-08-13 | 14:10

Misschien eens beginnen met een Menzis boycot?

i-Wonder | 11-08-13 | 14:10

Menzis.. is daar niet dat D66 mannetje aan het graaien ?

(c)ZWITSUL | 11-08-13 | 14:10

stormtijd | 11-08-13 | 14:05 |
Zeer herkenbaar dat van die douche met heet en koud water.
Bij mij hielpen imigran-injecties voor de directe aanvallen en betablokkers om de cluster-periodes te onderdrukken.

Simon de Danser | 11-08-13 | 14:10

@kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 14:02
Ja, da's inderdaad vreemd.
Want waarom zou Andrea moeten geopereerd worden als al die reaguurders die het ook hebben gehad genezen zijn?
Je gaat als arts toch geen risicovolle operatie aan de hersenen uitvoeren als dit ook met medicijnen goed te behandelen zou zijn.

Che_cuevara | 11-08-13 | 14:09

Willem van Rood | 11-08-13 | 14:03 |
Yep, trouwens die van Boxtel is ook de baas bij het CvZ, pure belangenverstrengeling.

Watapatja | 11-08-13 | 14:09

Menzis is zowiezo een koten verzekeraar! spreek uit ervaring...
Zo iets doe je toch iemand niet aan als iemand er wel aan geholpen kan worden... maar ja ah Nederlandse zorg/recht systeem weer he! en bedankt. en maar blijven schuiven met die poen

LDNER | 11-08-13 | 14:08

Hmmm ben altijd huiverig voor zo iets. Zie het geval voor een kanker zorg centrum,waar de mevrouw het geld in eigen zak stak. Ik hoop dat geenstijl ook werkelijk gecheckt heeft of het de waarheid is en niet een hoax om makkelijk en snel veel geld te verdienen. Is namelijk tegenwoordig veel in de mode.

tweetybird | 11-08-13 | 14:08

Dus omdat het een lekker wijf (wat ik dus wel vind meevallen) schijnt te zijn mogen wij en niet haar zorgverzekeraar het geld voor haar operatie ophoesten?
Rot toch op, aandachtshoer.

Razor1973 | 11-08-13 | 14:08

Dat klinkt als een goede clusterfuck. Zojuist wat euro's die kant op gegooid...

De Badtegelzetter | 11-08-13 | 14:07

Gaat door merg en been dit, echt verschrikkelijk.

Maar. Ik vind het wel heel goedkoop om dit op deze manier tot stunt te maken. Paar dingetjes:
- Menzis is een cooperatie en heeft geen winstoogmerk.
- Iedere patient/naaste wil heel graag elke strohalm aangrijpen. Maar ergens moet iemand een afweging maken tussen kosten en slagingskans van zo'n operatie. We kunnen natuurlijk ook afspreken dat de verzekeraar nergens meer nee tegen mag zeggen. Maar dan rijzen de premies de pan uit, en hebben we hier een topic over dure nutteloze operaties waardoor we allemaal zo veel moeten betalen.

Anyway: heel veel sterkte.

Rest In Privacy | 11-08-13 | 14:07

Je zal maar bij Menzis verzekerd zijn, daar zou ik ook hoofdpijn van krijgen.
Dure tv-reclame, nieuw hoofdkantoor en tig dure managers&bestuurders die nog geen pleister kunnen plakken en uiteindelijk geen geld voor de zorg zelf. Je kan je premie beter in een sok roppen, kan je dat tenminste nog gebruiken als jij het nodig vindt.

seven | 11-08-13 | 14:07

Ik ben wel even de devil's advocate dan.
-
Er is niets meer van haar bekend dan haar voornaam en een tweetal foto's? Er staat verder niets bij op die Facebook pagina over wat voor operatie er uitgevoerd zou moeten worden, hoeveel procent kans ze heeft er voorgoed van genezen te zijn na de operatie, waarom de betaling door Menzis geweigerd wordt, en waarom het deze week nog rond moet zijn.
-
Ik begrijp absoluut als je zo'n pijnt heb en dat drie keer per dag, en clusterhoofdpijn is echt de hel, dat je hier zo snel mogelijk af wilt... maar als je totaal vreemden om geld vraagt is deze informatie best wel een beetje summier.

Kayleighb | 11-08-13 | 14:06

Ja, en anders moet andrea gewoon maar flink gaan zuipen. Misschien dat het helpt. Beter dan zelfmoord plegen in elk geval.. En schijdt hebben aan het belerende vingertje van de medici. Die zien een project in je.

de grote Anti | 11-08-13 | 14:06

die wikipedia pagina behoeft nog een beetje werk. bij bijna alles staat [bron?]
Oftewel, het zijn hobbyisten geweest die met hun viva-wijsheden de pagina hebben vol-geklad.

Kaosu | 11-08-13 | 14:06

stormtijd | 11-08-13 | 14:05 | + 0 -

Dat is dus wat ander dan migraine ?

Supermatthijs | 11-08-13 | 14:06

@Che
Maar dat is een man, zijn uiterlijk doet er niet toe omdat jullie ook allemaal mannen zijn.
Kom eens met een linkje van een spuuglelijk dik wijf die ook geld nodig heeft voor een nobel doel.

Julia | 11-08-13 | 14:06

Ben benieuwd hoe de graaiterts in de zorg over Andere denken.

Hei-kneuter | 11-08-13 | 14:05

Ik heb clusterhoofdpijn 3/4 keer per jaar variërend van enkele dagen tot een week.
Dat gun je niemand, het is bijna niet te harden en je wilt eigenlijk alleen maar dood!
Kruip dan meestal onder de douche en dan heet/koud, heet/koud op mijn kop soms wel een dag lang.

stormtijd | 11-08-13 | 14:05

Ommie de HaatMoker | 11-08-13 | 14:01 |
Wie heeft de term experimentele behandeling bedacht, een verzekeraar denk ik. Een behandeling is een behandeling.

Watapatja | 11-08-13 | 14:04

Misschien ben ik paranoïde, maar ik vond de teksten, en de bewoordingen te algemeen, en te vaag. Dus even op de alu-toer...

De video is geupload door "Ilian Trichopoulos" [1]. Het rekeningnummer staat op naam van A. Trichopoulos. [2]

Wanneer ik bij haar vrienden kijk op Facebook, dan zie ik geen enkele Andrea. Dus degene die de actie opzet voor Andrea, heeft geen Andrea als vriend op Facebook. Voordat ik een euro doneer, zou ik graag bevestiging van Menzis horen. Blijkt het allemaal wel zuivere koffie te zijn, dan trek ik de portemonnee.

[1] www.youtube.com/watch?v=raCnH6BPdKM
[2] zie Facebook-pagina bovenin

wout nellink | 11-08-13 | 14:04

Mijn tante heeft dit 40 jaar lang moeten dragen, en ik kon bij haar gewoon zien wanneer er een aanval aan zat te komen. Vreselijke aandoening. Zijn er andere manieren van storten dan overboeken ? Ik zit tot zondag in Frankrijk en heb mijn e.identifier niet bij.

Boniwee | 11-08-13 | 14:04

Mocht ze roken wat ik betwijfel, onmiddellijk stoppen. Scheelt een berg.

Stroopdoos | 11-08-13 | 14:04

Menzis is toch die verzekeraar waar de FNV een deal mee heeft?
En het is toch ook de verzekeraar waar grootgraaier van Boxtel liever extra pegels ontvangt dan dat hij mensen zoals Andrea een operatie gunt?

Willem van Rood | 11-08-13 | 14:03

Menzis is een masterfucker op vele gebieden. De overheid kampioen in mismanagement, maar wat wil je ook als er 0 eisen gesteld worden om in aanmerking te komen voor een ministerspost anders dan hielenlikken, slijmen en jaknikken tegen de partijdoema.

Glorix | 11-08-13 | 14:03

Je hebt niks aan een vrouw met hoofdpijn.

neemjemoederindemali | 11-08-13 | 14:03

Weer zo'n schijtverzekering, dit keer Menzis waar ik nooit klant zal worden!

Martijn12345 | 11-08-13 | 14:03

Paddotje dr in en klaar is kees..

gimme a beat,rix | 11-08-13 | 14:03

Alle zorgverzekeraars mogen deaudvallen. Grootste oplichting ooit. Toen de tandarts/gebits-dinges uit de basis verzekering werd getrokken heb ik gelijk de extra module aangevraagd. (Lees: Als je er voor verzekerd wilt worden moet dit zo'n 9 maanden vantevoren bij FBTO)

Dus 7 maanden later (na de aanvraag) moest ik naar de tandarts.

Werd niet vergoed. Want "Niet 9 maanden na aanvraag".

Gvdgvdgvd

LangeTijdGeleden | 11-08-13 | 14:03

Truffels.

Zijn nog volledig legaal in tegenstelling tot paddo's en eens per maand gebruiken verlicht dit euvel gigantisch. Hoeft het niet eens tot trippen toe te doseren.

PetNL | 11-08-13 | 14:02

Volgens mij kan GS dat best even ophoesten voor Andrea. Aftrekbaar van de belasting en goede pr. Ik zeg doen !

Supermatthijs | 11-08-13 | 14:02

De kern van het verhaal is natuurlijk dat we met ons allen niet moeten accepteren dat een verzekeraar op de stoel van een specialist gaat zitten.

Watapatja | 11-08-13 | 14:02

@gentle giant | 11-08-13 | 14:00
Hij heeft nog iets maar ik vertel lekker niet wat
d66rogervanboxtel.nl/

TimoteoGrimbundecimo | 11-08-13 | 14:02

Wat ik dan weer tenenkrommend vind is dat er allerlei alternatieve genezers (kwakzalvers) gewoon vergoed worden door die zorgverzekeraars.

Maar ik geloof dat dat offtopic is.

RepubliekNederland | 11-08-13 | 14:02

Dit is wel het WTF-momentje van de dag: tientallen reaguurders die naast ADHD, muisarmen en chronische vermoeidheid, nu ook massaal clusterhoofdpijn hebben (gehad).

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 14:02

Allemaal heel leuk zo'n expirimentele behandeling, maar wie zegt dat het ook daadwerkelijk helpt?

Ommie de HaatMoker | 11-08-13 | 14:01

Krijg je als het land wordt geregeerd door zorgverzekeraars. De baas van Menzis werkt liever aan zijn bonus dan aan het welzijn van zijn verzekerden. En dit geld niet alleen voor Menzis maar voor de gehele verzekeringsmaffia! De eerste de beste politieke partij die weer over wilt gaan naar de oude zorgstelsel die krijgt mijn stem! En het zal me een worst zijn wie dat is!

Kris | 11-08-13 | 14:01

@Julia | 11-08-13 | 13:48
Maar waarom werpen dan vrouwen vaak hun eerste blik richting mannen op het punt waar het bloed talrijk (in mijn geval dan ;-)) naar toe stroomt?

TimoteoGrimbundecimo | 11-08-13 | 14:01

Al drie jaar heb ik geen periodes van clusterhoofdpijn meer gehad en daarom heb ik me er ook niet meer bezig gehouden. Op het moment dat zo'n cluster periode aanbreekt lees je uit pure wanhoop alles wat er te vinden is over nieuwe behandelsmethoden en medicijnen. Van drie jaar geleden kan ik me herinneren dat er toen ook al wel geoperreerd werd, maar dat het resultaat ervan zelden tot een verbetering leidde, of dat de complicaties erger waren dan het wankele resultaat.
Zonder me er nu opnieuw in te verdiepen, durf ik te stellen dat wanneer er echt een 'genezende' ingreep zou zijn ontwikkeld, dat ik dat zeker zou hebben vernomen via het nieuws of van vrienden en kennissen die weten dat ik aan die ziekte lijdt.

Het idee dat men Andrea kan genezen door hier geld over te maken lijkt me nogal boud. Men geeft haar hooguit een beetje hoop in haar door wanhoop overschaduwd leven.

Simon de Danser | 11-08-13 | 14:01

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:55
In die tijd mijn beste stofzuiger bestond er nog geen internet. Maar wel leuk gevonden.

bakoenin | 11-08-13 | 14:00

De bestuursvoorzitter van Menzis is Roger van Boxtel, D66, hij heeft een twitteraccount.
twitter.com/rogervanboxtel

gentle giant | 11-08-13 | 14:00

Ik wil best storten en zelf een hoger bedrag maar dan wil ik wel een private lapdance.

Barbatruuk! | 11-08-13 | 14:00

Heftig filmpje, zeg. Gelukkig wordt een hoop goed gemaakt door dat lekkere kontje.

Snackbar van Allah | 11-08-13 | 14:00

Dat wordt voor mij dus geen overstap naar Menzis aan het eind van het jaar. Dan mogen zijn van mij doodvallen ook al zouden ze goedkoper zijn.

bas ooms53686289 | 11-08-13 | 13:59

De D66 oplossing voor de zorgkosten: kill yourself. Met dank aan Rogier van Boxtel. Goed voor 13x de kosten van de operatie.http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=156398

BroodenSpelen | 11-08-13 | 13:59

Ik heb al genoeg betaald aan Grieken

Heinzz | 11-08-13 | 13:58

@CoJoNes | 11-08-13 | 13:54
Incorrect, de beste verzekerde is diegene die nooit beroep op zijn verzekering doet.
Voor ziektekosten is dat, direct sterven.
Voor pensioenen, sterven op de dag van pensioengerechtigheid.

Voorzie nog wel een tijd dat de verzekeringsmaatschappy op die dagen vrijwillig bij u langs zal komen.

Ing. eslapen | 11-08-13 | 13:57

Jeetje, dat ziet er inderdaad pijnlijk uit.
Kan een handige harrie niet anders ook even iets fabriceren op www.indiegogo.com/
Misschien dat het internationaal sneller gaat?
Want van onze stinkend rijke bn-ers hoef je natuurlijk niet veel te verwachten.

de grote Anti | 11-08-13 | 13:56

Lastig hoor. De zorgkosten moeten omlaag want op termijn onbetaalbaar enzo. We zouden niet elke bejaarde nog voorzien v.e. nieuwe heup etc. Ik heb daar nooit protesten tegen gehoord en zeker niet binnen de panelen van GS.
Nu heeft deze nieuwe zakelijkheid een knap en jong gezicht: Andrea. En nu is het ineens hommeles en worden zorgverzekeraars zwart gemaakt en moeten we dokken voor Andrea. Ik doe pas mee als we tegelijkertijd ook een lelijk wijf of een bejaarde die buiten de zorgboot valt, helpen.
Goedkope sentimenten, daar ben ik niet van. Dat is niet eerlijk.

Amsterdamsko | 11-08-13 | 13:56

@bakoenin | 11-08-13 | 13:54
Aha, dat verklaart wel zo'n 99,99% van uw reaguursels. Steeds geschreven tijdens een aanval.

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:55

Ja gevonden, in mijn geval heeft Desiril geholpen, En het aparte is, daarna is het nooit meer terug gekeerd.
Als er een god zou bestaan heb ik hem toen op mijn blote knietjes bedankt.

bakoenin | 11-08-13 | 13:54

@brutus68 | 11-08-13 | 13:49
Klopt, de beste verzekerde is de verzekerde die sterft op de 1e van de maand.

CoJoNes | 11-08-13 | 13:54

Fantastisch man al die privatisering en fuck het volk vervolgens maar.

Kets22 | 11-08-13 | 13:54

Niemand die wil weten wat ze voor die 30.000 euro krijgt?

In Thailand kan je voor 10.000 euro een experimentele behandeling krijgen die je klabanus met 10 cm verlengt.
In Brazilië krijg je voor 25.000 euro een experimentele behandeling die je hartspier met 20 jaar verjongt.

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:54

Heb al tienduizenden euro s gestort op de zorgpremie, terwijl ik nooit ziek ben.

Terpen-tijn | 11-08-13 | 13:53

@Julia | 11-08-13 | 13:48
Inderdaad. Allemaal klootzakken, die mannen. Ook de mannen die hetzelfde zeggen als jij, want die hebben ook een piemol en daar kunnen ze iets aan doen of zo.

Nietvoordekat | 11-08-13 | 13:53

@Ronman2k | 11-08-13 | 13:49
Ze krijgt geen lening omdat ze geen inkomen heeft, en ook nog ziek is.

rara | 11-08-13 | 13:53

Meh, ik geloof er niet zo in....

Gash | 11-08-13 | 13:53

Operatie? Wat voor operatie dan? (lijkt me potentieel gevaarlijk, in iemands hersenen snijden)
DBS? Is helemaal nog niet bewezen dat het helpt.
Gewone standaardbehandeling met zuurstof en triptanen (evt. subcutaan) en evt. intranasale lidocaïne helpt het best, evt. kan er daarna overgegaan worden op lithium en evt. zelf corticosteroïden.
Kortom, verschrikkelijk voor Andrea, maar ik ga niet mee betalen aan iets wat helemaal niet bewezen helpt, terwijl er gewoon andere therapie voor handen is. (bovendien veel goedkoper en veel meer ervaring mee bij neurologen)

'Destructive surgical procedures aimed at the sensory trigeminal nerve or autonomic pathways are unproven for cluster headache prophylaxis and should be viewed with great caution. Occipital nerve stimulation and hypothalamic deep brain stimulation appear promising but remain investigational' : bron, uptodate.com

arie181818 | 11-08-13 | 13:52

en als de operatie niet helpt, wat dan?

captainobvious | 11-08-13 | 13:52

Sterkte meid.

Verder het is 'als mensheid' of 'mensheid zijnde' niet 'als mensheid zijnde'.

vreesenbeef | 11-08-13 | 13:52

Neuqen helpt goed tegen hoofdpijn.

Dömper | 11-08-13 | 13:52

@kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:48
Terwijl ze ligt te kronkelen van de pijn? Sadist.

rara | 11-08-13 | 13:51

Paracetamol helpt niet. Je hebt echt hard spul nodig om dit te kunnen onderdrukken.

Stroopdoos | 11-08-13 | 13:51

@rara | 11-08-13 | 13:46
De kans dat ze ons dan allemaal neuqt is, naar boven afgerond, NUL. Dussss...

popo ketalo | 11-08-13 | 13:51

Simpele reacties weer. Laat haar dan symbool staan voor al die andere gevallen. De boodschap is helder. Zorgverzekeraars verschuilen zich achter lettertjes in plaats van dat ze opkomen voor hun premiebetalers. Dat is niet de bedoeling.

kicktherabbit | 11-08-13 | 13:51

@wtk-tje | 11-08-13 | 13:42
GS gaat ook wel eens rond met de pet als je geen mooi kopje hebt hoor.
En wen er maar aan, dit zal in de toekomst misschien nog wel eens de enige vorm van "ziektekosten" kunnen gaan worden in NL.
Met dank aan onze onvolprezen politici.

Che_cuevara | 11-08-13 | 13:50

Zorgverzekeraars zijn hele griezelige organisaties die geen cent geven om een mensenleven.

brutus68 | 11-08-13 | 13:49

Als het een kwestie van leven of dood is, kan ze dan nergens die 30k lenen? Ik heb nog ruim 25k studieschuld, zamelen jullie voor mij ook wat geld in geenstijl ?

Ronman2k | 11-08-13 | 13:49

Nee, sorry...
Als mijn vrouw hoort dat ik geld naar een andere vrouw overmaak, loop ik de aankomende 10 jaar met koppijn rond.

binary-coded decimal | 11-08-13 | 13:49

Ik denk dat als Andrea 30 kilo meer had gewogen en kort haar had, ze niet eens op geenstijl was beland.
Achja, mannen he, oppervlakkige wezens. Erg makkelijk om de bloedtoevoer niet naar hun hoofd te laten stromen. Maar naar beneden.

Julia | 11-08-13 | 13:48

Het verbaast me weer niets. Bedankt rechts voor het afschaffen van het ziekenfonds.

deboerenlul | 11-08-13 | 13:48

Heb het vroeger ook gehad, jaren lang, en eindelijk herkende de huisarts het. Maar heeft toen medicatie voorgeschreven die direct hielp. Ik weet alleen de naam niet meer.
Iets wat bloedvaten vernauwd,dacht ik.
Het is wel iets verschrikkelijks, Je zit drie tot 4 maal daags echt in een hoekje en weet niet meer waar je het kan zoeken.
Sterkte meisje.

bakoenin | 11-08-13 | 13:48

@kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:40
Als ik lees hoe erg die pijn is denk ik dat je het geen jaar volhoudt voor je er een eind aan maakt.

Che_cuevara | 11-08-13 | 13:48

Als lekker wijf zijnde kan ze ook een maandvoorraad paracetamol slikken en al liggende die 30.000 euro zelf verdienen.

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:48

Menzis is consorten helpen liever hun winst te maximaliseren. Zorgverzekeraars zijn niet langer begaan met uw lot. Eigenlijk moeten we de naam veranderen in zorg voor jezelf verzekeraars. De uitverkoop van de overheid gaat door en straks zijn we geheel overgeleverd aan de grillen van één of andere buitenlandse CEO die beslist over wat u wel en niet vergoedt krijgt. En gelooft u mij, u krijgt steeds minder vergoed. Met uitzondering van een prins uit de koninklijke familie, die helpen we eeuwen als het moet!

Rest In Privacy | 11-08-13 | 13:47

Ja, zwaar kut idd. voor Andrea, maar er zijn natuurlijk meer van dit soort Andrea's;
Dus beter nog dan collecte lijkt me harde actie tegen Roger van Boxtel c.s. (= Menzis)

vliegende knorrepot | 11-08-13 | 13:47

@2emeREP | 11-08-13 | 13:45
Je snapt het niet, we willen dat ze geen hoofdpijn meer heeft.

rara | 11-08-13 | 13:46

"Tenzij ze natuurlijk zelfmoord pleegt, dat is het goedkoopste voor iedereen."
Dat zit de directie bij Menzis gewoon te hopen dat ze dat doet, dit soort dure klanten zijn ze graag kwijt, gaat allemaal van hun winst/bonus af..

TimoteoGrimbundecimo | 11-08-13 | 13:46

@creatin | 11-08-13 | 13:43
Het komt niet alleen hard over, maar ook dom. Ben jij voldoende medisch onderlegd om met zekerheid te zeggen dat er geen ingreep of medicatie is die dat kan verlichten?

Nietvoordekat | 11-08-13 | 13:46

Ik heb dit in milde vorm en voorheen vaker dan nu maar het verlamt alles. Ik raad haar aan alle stress te vermijden en naar de tropen te verhuizen. Ik heb er in landen binnen de keerkringen zo goed als nooit last van. Ik kots me trouwens een ongeluk bij een aanval.

Stroopdoos | 11-08-13 | 13:46

Ik wens de directie van Menzis veel hoofdbrekens, en ja ook veel cluster........

En ja, ik heb gestort.

Che_cuevara | 11-08-13 | 13:45

@kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:40
Uit het eerste linkje: een van de meest pijnlijke syndromen waar een mens aan kan lijden.

rara | 11-08-13 | 13:45

-weggejorist-

2emeREP | 11-08-13 | 13:45

Ik kan uit eigen ervaring melden dat de zorgverzekeraars in Nederland een zeer dubieuze rol spelen in hoe wij hier in Nederland met ziektebestrijding omgaan. Vraag de mensen maar eens die in onder meer Duitsland tegen hun ongeneeslijke kanker geholpen worden omdat ze in Nederland zogenaamd 'uitbehandeld' zijn. In Duitsland kan die mensen nog een prima laatste maanden bezorgd worden, maar de verzekeraars in Nederland doen daar niet aan mee. Want niet bewezen dat het helpt.

Maar lekker met z'n allen die premies blijven dokken.

Omkoal | 11-08-13 | 13:45

Ik heb er te weinig verstand van, misschien is die operatie wel erg risicovol en wil Achmea er daarom niet aan, pas later wanneer die operatie gestandaardiseerd is of zo. Maar als je een leven met één enkele operatie zo veel beter kan maken en je steekt daar als zorgverzekeraar een stokje voor, ben je het niet waard om in het gezicht getuft te worden.

Nietvoordekat | 11-08-13 | 13:44

Hoax? enige echte bewijs???

Akifo187 | 11-08-13 | 13:44

-weggejorist-

creatin | 11-08-13 | 13:43

Uit de wikipediapagina: "Mensen met clusterhoofdpijn hebben wat dit betreft gezamenlijk alle mogelijke methoden van het alternatieve en psychotherapeutische circuit zonder duidelijk of blijvend resultaat uitgeprobeerd ... Dit is een aspect wat deze mensen kwetsbaar maakt voor onverantwoord medisch ingrijpen en allerhande kwakzalverij."

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:42

Stijlloze promotie.

PiChan | 11-08-13 | 13:42

@DondeRob | 11-08-13 | 13:40
Ja maar dan verdient de farmaceutische industrie niks, en dan moeten we niet willen met z'n allen.

rara | 11-08-13 | 13:42

Heel attent van GeenStijl, maar moeten we nu met de pet rond omdat ze toevallig een mooi kopje heeft? Gaat GeenStijl zich ook hard maken voor vergelijkbare gevallen die toevallig niet het geluk hebben er mooi uit te zien, maar evengoed maandelijks premie betalen?

wtk-tje | 11-08-13 | 13:42

Waarom nog premie betalen? En dan ook nog bij Menzis, de naam alleen al in dit geval.

Zure Boer | 11-08-13 | 13:41

Stoppen met graan eten wil ook nog weleens helpen, heb ik gelezen.

CoJoNes | 11-08-13 | 13:41

Schande!! hoe de Nederlandse overheid (waaronder in wezen ook de zorgverzekeraars vallen) met mensen omgaat.
Laat maar creperen aldus de (r)overheid.

ProAsfalt | 11-08-13 | 13:41

Gezondheidszorg is verworden tot liefdadigheid, en Hoogervorst zag dat het goed was.

Verder sterkte toegewenst aan Andrea, ze heeft het nodig.

rara | 11-08-13 | 13:41

sarcasme
Wijze les: Als je hulp wilt van de reaguurders helpt het enorm om een lekker wijf te zijn.
/sarcasme

CoJoNes | 11-08-13 | 13:40

Het blijft hoofdpijn, geen chronisch orgaanfalen, kanker of virale ziekte die je de kop kost.

kapotte_stofzuiger | 11-08-13 | 13:40

Psilocybine schijnt aardig goed te werken tegen clusterhoofdpijn.

DondeRob | 11-08-13 | 13:40

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl