Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Suikerfeest. Iemand een stukje haattaart?

aboubomtaart.jpg Je weet dat het Suikerfeest is als deze tekst op de website van een bioscoop staat: "Donderdag 8 augustus is Pathé De Munt vanaf 16:00 uur alleen toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder met geldig identiteitsbewijs." Maar laten we niet dwepen met lokaaldorpse overlast door Suikerfeestrituelen van de lokale jeugd. Er is ook nog een heilige oorlog gaande in Syrië en daar mogen we ook best even bij stilstaan. Abou Moussa (jihadronselaar en stamgast op DeGareReligie) heeft haattaartjes gebakken voor de frontsoldaten van de Jihad. Onze helden. Jullie worden gemist. Maar bid, en Abou Moustache bidt voor jullie. Belangrijk wel, voordat je de taart aansnijdt: "Vergeet Mohammed Bouyerie niet in jullie gebed." Want zelfs tijdens een opgewekt islamitisch feest moet de sfeer verpest worden met salafistisch sektarisme. De salam uit de lage landen! NUANCE: Laat ons dan de handreiking maar doen. Want jammer hoor, dat 1 zo'n achterlijke fanaticus de Slachter van Van Gogh moet verheerlijken op zo'n heugelijke feestdag als het Suikerfeest. Moslims aller landen mogen eindelijk weer eten & neuken & zuipen. En dat ies feest! Daarom zeggen we, voor alle moslims van goede zin: Eid mubarak. En pas op voor brandend maagzuur, instant diabetes & spontaan uitvallende tanden.

Reaguursels

Inloggen

@pensionado - Dat is duidelijk. We heben het overigens over zoiets als een miljard moslims, dus ik weet niet waarom ik die miljard verantwoordelijk moet houden voor die vreselijke aanslagen, ook nog eens op moslims zelf.

iris kijkt | 09-08-13 | 22:51

@ tweetybird - grappige verschrijving, ik schreef:"Oke.. ik was nogal zwaar kritisch over de islam een aantal jaren geleden, maar sinds het op een extreme manier losbarst al wat jaren , ga ik het weer verdedigen."

Moest natuurlijk zijn : sinds de kritiek op een extreme manier losbarst, ga ik verdedigen

Valt de islam dat dan niet samen met het moslimextremisme ? En zou ik dat willen verdedigen ? Nee, zeker niet zonder meer, maar ik heb moeite met die superioriteit hier op dit blog in de reacties, en met die bijgaande nederlandse woede. Ik vind ons vaak ook extreem, dus niet heel veel anders dan die fundamentalistische schreeuwers. Ik wil verzoening, dan zal jij wel weer zegeen dat zij dat niet willen. Oke, zeg het.

iris kijkt | 08-08-13 | 22:45

@ tweetybird - Wat bedoel je met dat 'wegkijken' , de hele tijd. Klinkt goed, maar ik snap het niet , is het zoiets als : als ik anders denk dan jij, dan wil ik het probleem niet zien ? Oke, maar ik kan ook zeggen dat ik dezelfde problemen zie als jij, dus ik kijk niet weg. Hoogstens praat ik er anders over. Dan kun je zeggen dat ik het wegpraat. Oke.. ik was nogal zwaar kritisch over de islam een aantal jaren geleden, maar sinds het op een extreme manier losbarst al wat jaren , ga ik het weer verdedigen. En natuurlijk kijk ik dan niet alleen naar straatjochies, om iets van die wereld te begrijpen. Waarom zou ik en waarom zou jij eigenlijk ?

iris kijkt | 08-08-13 | 22:35

@tweetybird - Mij hoef je niet te feliciteren. Zag toevallig wel mijn schoonmaakster,voor een bescheiden paar uurtjes hoor, maar ik feliciteerde haar wel. Uhh?? Schoonmaakster ?? Maar al die moslims zijn toch zo levensgevaarlijk hier ?

iris kijkt | 08-08-13 | 22:21

Nou ja iris blijf jij maar wegkijken. Ik denk er duidelijk anders over maar dat is mijn mening,het hoeft niet de jouwe te zijn. Meid gefeliciteerd met suikerfeest.

tweetybird | 08-08-13 | 21:58

Helemaal mee eens die voorbeelden van lastige ' marokkaantjes', maar daarmee beschrijf je het precies goed; het zijn jongens. Wat dat dan vervolgens met de islam te maken heeft ?? Ook als ik zie dat het probleem overal voorkomt ( misschien niet in Noord-Korea.)Daarnaast lijkt het me op zich geen slechte gewoonte om mensen gewoon te feliciteren met hun belangrijkste feestdag. Kwestie van beleefdheid en sportiviteit,toch ? Natuurlijk mag GeenStijl hier een halfslachtig tekstje neerzetten, wat toch vooral de haatbaarden onder ons Nederlanders aanzet om wat te roepen, waarmee ze overigens vooral hun eigen onaantrekkelijkheid aantonen, net als die dombo's van een islamisten.

iris kijkt | 08-08-13 | 21:47

Nee maar die marrokaanse moedertjes houden zich wel erg stil terwijl hun kinderen de boel verstieren. De marokkaanse ouders houden deze regels aan. Alles wat in mijn huis gebeurt is mijn wet,alles wat ze buiten doen is mijn pakkie aan niet. Bij de turkse medelanders is dat veel minder tot bijna niet.
Daar hebben de kinderen meer respect voor de ouders ,en deze ouders kijken veel minder tot niet weg voor wat hun kroost buiten doet. Van de turkse jeugd heb je dan ook veel minder last in nederland. En ik heb niks tegen mensen die matig geloven en het onder zichzelf houden. Daar heb ik geen last van,en geloven moet je zelf weten. Het is alleen dat die extreme zich erger en erger beginnen op te dringen. En de gutmensen zeggen ja en amen,of allah.
Zij zijn de wegkijkers zoals jij. En willen de realiteit niet inzien. Zelfde als die pvda kliek. Kijken weg om hun allochtone kiesvee te behouden,en daar mogen wij nederlandse autochtonen keihard voor bloeden. En dat moet maar eens over zijn.

tweetybird | 08-08-13 | 21:43

Ik wil je wel even wat voorbeelden geven hoe ze veel verpesten.

Zwembaden zijn niet meer veilig voor meisjes of gezinnen.
Strandjes precies hetzelfde.
Koninginnennach staan ze in groepjes te zieken en autochtone uit te dagen.
Meisjes te treiteren en te betasten.
In bioscopen misdragen ze zich.
In het uitgaansleven exact hetzelfde.
Vallen ze meisjes en vrouwen lastig(westerse)
En dan heb ik het nog niet eens over opsporing verzocht gehad.
Een programma waar zij de eer hebben altijd de hoofdrol te hebben.
Maar jij kijkt weg en roept net als die andere gutmensen ,ach incidentje,
Niks aan de hand,doorlopen mensen.
En dat moet nou eens veranderen. Niet wegkijken,maar er wat aan doen.
Ho zeggen,tot hier en niet meer. Geen taakstraffen meer,een uitvinding van de extreme knuffel gutmensen,maar gewoon in de cel voor een tijd. Waarbij in die cel geen mobiel geen computer en geen tv. Gewoon straf zoals het hoort. Tv kijken doen ze maar in 1zaal,niet in hun cel. Dat is straffen. Marokaantjes hebben ook nog 2paspoorten maar zien marokko als hun ware land. Ik zeg three times strike out. Terug naar marroko en nederlands paspoort inleveren. Hier de wetten en regels niet willen accepteren,kijk je masr in je vaderland of ze het daar wel accepteren. En dat is geen rasisme of discriminatie,nee een logisch gevolg als je geen respect hebt voor het land waarin je woont. De wetten weigert te accepteren van dat land. Dus wat moet je hier nog. Het rare is dat de koning van marroko ze ook niet wil. Waar zou dat nou om zijn.

tweetybird | 08-08-13 | 21:30

@ tweetybird -Inderdaad wat je zegt: 'marokkaantjes',buitengewoon lastig en vervelend en dat moet ook aangepakt worden,maar hoor ik jou klagen over marokkaanse moedertjes die anderen zwaar lastig vallen ?

iris kijkt | 08-08-13 | 21:29

@iris kijkt | 08-08-13 | 20:43

Als je alleen al kijkt naar wereldwijd religieus geweld, en je kijkt naar het aandeel dat de islam daarin heeft, dan kan je niets anders dan vaststellen dat de islam een geloof is dat intrinsiek onverdraagzaam en gewelddadig is.

De Russische onverdraagzaamheid ten aanzien van homoseksuelen doet daar helemaal niks aan af. Net als de islamitische onverdraagzaamheid jegens niet-moslims en moslims van andere stromingen, is die namelijk het resultaat van ideologische indoctrinatie.

Dus als je ze dan toch alle twee in één adem wil noemen, dan zeg ik dat in beide gevallen de mensheid beter af is zonder.

harbi | 08-08-13 | 21:15

Iris ik heb niks met russen of weet ik wie te maken. Ik woon in nederland. En daar zijn marokaantjes een groot probleem. Ze verstieren hier alles. Ook hangt het extreme islam geloof vreemde dingen aan. En is het geen religie maar een dictatuur. Ook proberen ze ons hun geloof op te dringen. Zaken als westerse vrouwen zijn hoeren in de ogen van hun geloof want ze lopen niet in de burka,zijn niet bepaald goed te noemen. Imams die hier haat komen preken gestoord. Vrouwen slaan omdat dat hoort van het geloof gestoord. En zo kan ik nog veel meer opnoemen. Homo's lastigvallen omdat ze homo zijn te gestoord voor woorden. Ze wonen hier in nederland dus hebben ze zich te houden aan onze normen en waarden. Wij accepteren hier ieders geaardheid . dus hebben zij zich daar aan te houden. Het er niet mee eens zijn lekker terug naar de zandbak. Zij hebben het snelste discriminatie in de mond,zij zijn verreweg de grootste discriminators. Ze discrimeren vrouwen homo's ,anders gelovige. Maar blijf jij maar wegkijken net als de andere linkse gutmensen. En volgens het geloof meisjes van 12 uithuwelijken aan zo'n ouwe haardbaard ,misdadig. Stelletje vieze oude pedo's. En dat is dat fijne extreme islam geloof. Maken overal oorlog,halen werkelijk barbaarse dingen uit en dan durf jij nog eeg te kijken. En dat noemt zich iris kijkt. Je bedoelt iris kijkt weg.

tweetybird | 08-08-13 | 21:06

@ tweetybird - je onzinverhaal dat ik iets van geweld heb goedgepraat, slaat nergens op. Is ook gewoon gelogen, dus als je bewijzen hebt, laat maar zien. Daarnaast ben ik ' noortje' niet, wie dat dan ook moge zijn.

iris kijkt | 08-08-13 | 20:46

@ tweetybird- Ook nog een goed voorbeeld, nog algemener: Allochtone jongeren hier zijn zulke homohaters, zal wel aan de islam liggen. Kijk even naar het lelieblanke orthodoxchristelijke en tot voor kort communistische Rusland en je ziet een homohaat, waar de gemiddelde allochtoon hier nog wat van kan leren, toch ? Praat ik hier iets mee goed ? Nee, natuurlijk niet, je moet alleen zoeken waar het zit : homohaat , waar dan ook en net zo hard genoeg nog onder Nederlanders, alhoewel die dat een beetje gematigd hebben sinds Paul de Leeuw en dergelijke.

iris kijkt | 08-08-13 | 20:43

He iris (noortje)de wegkijkert verblijdt ons weer eens met een inhoudelijk reaguursel. Degene die het gweld van marokkeesjes af deed als incidentje,en meisje zal het er wel naar gemaakt hebben en nog meer van dat soort fratsen.
Incidentje. Zeg maar het geweld verheerlijken van deze mafkezen. Het normaal vinden dat een meisje door cultuurparels knock out geslagen word. En die nu weer een grandioos verhaaltje wereldkundig heeft gemaakt. Ik hoop dat je ons nog meer verlicht met je sprookjes .

tweetybird | 08-08-13 | 20:41

@tweetybird - Ik kijk helemaal niet weg, maar om nu steeds die onuitstaanbare moslimjongeren gelijk te stellen met de hele islam ? Jonge mannen die falen geven werelwijd overlast, ook als ze nog eens geen geld hebben, gaan ze in de criminaliteit etc. Nogal makkelijk uit te tekenen, bv. dat er in Zuid-Afrika of enorm blank Rusland heel veel criminele en verkrachtende jonge mannen zijn, maar geen enkele Marokkaan. Dus zoek de oorzaak waar die ligt en maak je dan vervolgens druk. Hier is men z'n energie aan het verspillen aan de verkeerde oorzaken, levert dus geen reet op.

iris kijkt | 08-08-13 | 20:38

donderdag 8 augustus 2013, 16:44 — 81 reacties
Identificatieplicht om einde ramadan

© Evert Elzinga Filmliefhebbers die donderdagavond bioscoop Pathé aan het Muntplein bezoeken, moeten hun identiteitsbewijs meenemen. Medewerkers van Pathé De Munt controleren de aanwezige bezoekers op hun ID, vanwege dreigende overlast in verband met het einde van de ramadan.
In het verleden was er wel eens overlast van jongeren na de ramadan. Vier jaar geleden stelde de bioscoop daarom een identificatieplicht in als maatregel om de problemen tegen te gaan, zegt een woordvoerder van de bioscoopketen tegenover AT5. Inmiddels zijn er al jaren geen problemen meer in de bioscoopzalen.
De identificatieplicht geldt vanaf 16.00 uur en duurt één dag.

----------------------------------------
Kijk nog een voorbeeld hoe een bioscoop maatregelen moet nemen,nee hoor incidentje.

tweetybird | 08-08-13 | 20:21

Op dagen als deze krijg je met een kritische kijk op dit soort idioten je gelijk op een bordje gepresenteerd als het gaat om de inzichten dat dit een haatideologie is die de meest intelligentie uitgedaagde idioten overal ter wereld weer onder hun steen vandaan laat kruipen.

Bioscopen sluiten maar uit voorzorg en de supermarkten wachten maar weer af of ze nog geplunderd gaan worden.
Als bovenstaand een vooroordeel zou zijn, waarom word krijg ik mijn gelijk dan altijd op een bordje gepresenteerd door berichten van losgeslagen apen die precies op "de feestdagen van de idioten" dit soort gedrag nog meer laten zien als de rest van het jaar?

Capodicat | 08-08-13 | 20:21

Marokkanen aangehouden bij zwembad
Door Jigzoz @ 08/08/2013 19:05
De politie heeft donderdagmiddag elf jongeren opgepakt bij zwembad De Bonte Wever in Assen. De jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ze zijn overgebracht naar een cellencomplex.

De jongeren mishandelden iemand, riepen opmerkingen naar andere bezoekers en richtten vernielingen aan. De politie meldt dat het gaat om een groep Marokkaanse jongeren uit de wijk Pittelo. Daar zorgt een groep Marokkanen al weken voor overlast.

De aangehouden jongeren zijn niet meer welkom in het zwembad, laat de directie van het zwembad weten.

Kijk zo vieren de cultuurparels nou feest. En om even terug te komen zoals het ook op het bekende strandje gaat. En dan zijn er nog wegkijkers zoals een iris,nee hoor incidentje

tweetybird | 08-08-13 | 20:17

God, wat een slap en haatdragend geouwehoer hier allemaal zeg. Geen klap anders dan die dummies van islamisten.

iris kijkt | 08-08-13 | 19:53

Zuid-Holland Zuid,.Geen Moslim te bekennen.
Wel veel kleine kerkjes.,.Maar ach als ik dan toch moet kiezen ;=]

Kromme Banaan | 08-08-13 | 19:06

@ ITEACHYOU | 08-08-13 | 17:30 | + -3 -
Ik hoef er geen religieuze feestdag bij. Echt niet. Kerstmis is ook geen religieuze feestdag meer, net als pasen, pinksteren en Hemelvaartsdag. Zijn gewoon vrije dagen geworden die niks betekenen voor 95% van de mensen of een gezelligheidsfeestdag zijn. Laat een opgedrongen feestdag dus maar zitten, of gaan we die van het spagettimonster dan ook doen? In dat geval...

Die kerstboom is trouwens zo heidens als wat. Tot voor 60 jaar geleden was het bij katholieken (waar mijn ouders vandaan komen, Randstad) not done om zo'n ding in de woonkamer te zetten.

TheseDays00 | 08-08-13 | 18:31

@ITEACHYOU | 08-08-13 | 17:30

Omdat ze hier amper 50 jaar rondlopen en zo'n 5% van de bevolking uitmaken. Te kort, te weinig om van enige nationale relevantie te spreken.

Bruno Alaska | 08-08-13 | 18:11

Prins Pils | 08-08-13 | 16:33
We hebben het hier over een Nationale Feestdag, nee, je hoeft geen Islamiet te worden, zo hoef je ook geen Katholiek of Christen te worden om toch te genieten van twee vrije dagen met kerst, dus uw betoog raakt kant noch wal.

ITEACHYOU | 08-08-13 | 17:30

Er wordt al teveel suiker door mijn strot geduwd en ik moet het nog lekker vinden ook.
NOT. Gelukkig is de VARA langdurig op vakantie, anders had ik dat verhaal nog de hele week moeten aanhoren.

Kamervraag | 08-08-13 | 17:28

-weggejorist-

niksneem | 08-08-13 | 17:05

Ik mis de bomgordel.

nieuwe-haring | 08-08-13 | 17:03

"Als je naar een moskee gaat op vrijdag, dan zit die bomvol." Aldus Arnoud van Doorn. #leukfeitje.

First Contact | 08-08-13 | 16:50

ITEACHYOU | 08-08-13 | 16:19 |
Of de knalrode boekjes van Mao of Karl Marx?

Prins Pils | 08-08-13 | 16:39

ITEACHYOU | 08-08-13 | 16:19 |
En wat staat er bij u straks thuis, een kerstboom of een bloederig schaapje?

Prins Pils | 08-08-13 | 16:37

ITEACHYOU | 08-08-13 | 16:19 |

Eenieder kan en mag in Nederland kiezen voor het christelijk geloof. Als men dit geloof van huis meekrijgt en je voelt je niet thuis bij dit geloof, mag je later als volwassen persoon vrijelijk uittreden. Dit alles is niet mogelijk bij een totalitaire ideologie/geloof zoals de islam. Dat roept middels haatboek koran op om iedere moslim te doden die wil uittreden.
U maakt hier dus een denkfout, de islam is geen geloof met een kerstboom, maar een verplichte totalitaire politieke ideologie die in strijd is met onze democratische beginselen en geen plaats kent voor andere geloven als zij aan de macht zijn.
Of je moet als niet-moslim een tweederangs dhimmi zonder enige macht of invloed willen zijn, dan laten ze je misschien even met rust.

Prins Pils | 08-08-13 | 16:33

ITEACHYOU | 08-08-13 | 16:17 | + 0 -
Sinds wanneer krijgen wij in Nederland ooit iets "extra"?
Overigens bestaat er voor dagen als het suikerfeest zoiets als "het opnemen van een vrije dag".

Flipside | 08-08-13 | 16:32

@ITEACHYOU | 08-08-13 | 16:19
Niet nodig iesch onze cultoer. Dagen die staan voor gezelligheid, familieruzies en ware beproevingen zijn voor vers ontstane relaties. Als moslim moeilijk te begrijpen/bevatten hè?

First Contact | 08-08-13 | 16:26

Schoorsteenveger | 08-08-13 | 16:14 |

Tja, een misselijkmakende dhimmitude is de ultralinkse roeptoeter van polior Nederland natuurlijk niet vreemd.
Volgens de totalitaire linkse- en moslimleer begint indoctrinatie nu eenmaal bij kinderen!

Prins Pils | 08-08-13 | 16:22

Prins Pils | 08-08-13 | 16:04
Heb jij met kerst een kerstboom staan? Heb jij je aangepast aan het christelijke en katholieke geloof?

ITEACHYOU | 08-08-13 | 16:19

Flipside | 08-08-13 | 16:04
Leg uit.

ITEACHYOU | 08-08-13 | 16:17

Nou, vooruit dan maar.... aan alle moslims:
Prettig Suikerfeest en de beste wensen voor de nieuwe maan!

President Kennedy | 08-08-13 | 16:13

Ik moet toch altijd weer lachen als er rond dit ritueel, statistisch gezien de meeste schapen bij hardwerkende boeren uit het veld gejat worden. lachen of huilen. beide. Gelukkig vinden onze vrienden wel een reden, regel of gedachtegang om deze zaken goed te praten :)

mvrij | 08-08-13 | 16:11

Omdat er hier vrijwel geen grotten zijn, biedt de bioscoop wel de mogelijkheid voor holbewoners om hun oergedrag te kunnen uiten.
Mooi toch? *kuch*

Schietmijmaarlek | 08-08-13 | 16:11

ITEACHYOU | 08-08-13 | 15:58 | + -1 -
Ehm, "extra" vrije dag?
Terug naar school met jou!

Flipside | 08-08-13 | 16:04

Welk bezwaar kan je hier in godsnaam tegen hebben?
ITEACHYOU | 08-08-13 | 15:58 |

Aanpassen aan deze religie en ideologie van de haat, al is het maar een klein beetje, is niets minder dan het begin van het einde.
Nee, dan werk ik die dag nog liever extra hard!

Prins Pils | 08-08-13 | 16:04

@ITEACHYOU | 08-08-13 | 15:58
Geloof me ben dol op vrij dagen. Maar als dit ten koste moet gaan van onze vrijheid en het wederom knuffelen en betuttelen van achterlijk gedachtegoed (waar het nazisme nog een puntje aan kan zuigen) laat dan maar zitten. Zie liever een "dag van de vrijheid" een dag waarop wij (als Nederland)levensgevaarlijke ideologieën gaan verbieden en stilstaan bij mensen die deze revolutie in de weg hebben gestaan. *steekt een kaarsje aan voor Ineke*

First Contact | 08-08-13 | 16:03

@ITEACHYOU | 08-08-13 | 15:58

Wat denk je zelf?

Bruno Alaska | 08-08-13 | 16:01

Zitten 50 moslims en 1 jood in een vliegtuig. Plotseling scheurt de hele onderkant van het vliegtuig weg na een blikseminslag, maar gelukkig weet iedereen zich vast te grijpen aan de bagagerekken. Doch als het vliegtuig begint neer te storten omdat het te zwaar is, vraagt de piloot of 1 vrijwilliger los wil laten om zo iedereen te redden. Dan roept de jood dat hij dat wel wil doen. Hierna beginnen alle moslims luid voor deze heldhaftige jood te klappen.....!:)

Prins Pils | 08-08-13 | 15:59

kleinkint | 08-08-13 | 14:22
-46 ?????? WTF, willen we dan geen extra vrije dag? Alsof we met kerst allemaal naar de kerk gaan, op vrijdag geen vlees eten en minstens een keer per dag bidden, flikker toch op stelletje dombo's. Welk bezwaar kan je hier in godsnaam tegen hebben?

ITEACHYOU | 08-08-13 | 15:58

Wat een sprookje allemaal kan losmaken he?

Afgeschminkte Bassie | 08-08-13 | 15:55

-weggejorist-

Godfried de Bouillon | 08-08-13 | 15:49

Respect is een wederzijds begrip.
AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:35 |

Nee hoor, moslims hebben GEEN enkel respect voor kafirs!
Bent u zo'n linksdraaiende dhimmi die graag open staat voor taqiyya en kitman?

Prins Pils | 08-08-13 | 15:48

@AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:35
Niet ieder gedachtegoed verdient respect of een "knikje" naar mijn mening.

First Contact | 08-08-13 | 15:47

-weggejorist-

psycho_3 | 08-08-13 | 15:45

Graaf van Egmont | 08-08-13 | 15:22 |

Het klopt dat overal ter wereld lelijke wijven voorkomen, maar wat lelijke vrouwen met snorren betreft zijn de aanhangers van de islam wel wereldkampioen.

Misschien ook niet voor niets dat moslims hun vrouwen graag verstoppen onder een boerka-tent!

Prins Pils | 08-08-13 | 15:42

psycho_3 | 08-08-13 | 15:29
Jij spoort echt niet hè? Laat de gravin het maar niet horen.

Graaf van Egmont | 08-08-13 | 15:36

@Afc 15:28
Respect is een wederzijds begrip. Probeer het eens. Gewoon een groet of een zichtbaar knikje. En misschien heel misschien krijg je dan ook waardering terug.
Respect kan je niet afdwingen, respect moet je verdienen. Zonder respect zouden we vervallen tot hetgeen jij afdoet als een wereld vol sukkels.

En zeg nou zelf, dat is toch het laatste dat je wilt?

AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:35

Waar kun je die bommen en granaten voor op de taart kopen? Maakt best mooi af.

AlanTuring | 08-08-13 | 15:34

Graaf van Egmont | 08-08-13 | 15:22
U bent getrouwd met een lelijke dikke vette vrouw, dan weten we dat ook weer.

psycho_3 | 08-08-13 | 15:29

En dan zeggen ze: Dat is de cultuur van die mensen, dat is de religie van die mensen. Daar moet je respect voor hebben!!..

Daar heb ik geen respect voor, ik vind het sukkels. Sorry!

Hoop dat ze stikken in die haattaart:-)

Afc | 08-08-13 | 15:28

@CornholioNL | 08-08-13 | 15:24 | + 0 -
Och is ook vrij kritisch naar anderen, hij legt de lat vrij hoog.

Maar persoonlijk, vind ik het echt te makkelijk.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 15:27

@Kaas de Vies | 08-08-13 | 15:12

Nou Kaas, niet zo zuur, deze was best geinig van Mark...

CornholioNL | 08-08-13 | 15:24

@Kaas de Vies 15:21
Hehe. Wednesday Night Skate! Altijd leuk, maar wel in je rol blijven hoor. Haha.

AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:24

First Contact | 08-08-13 | 15:07 |

Wel even bij de feiten blijven, het gaat om een maagd van 72 en niet om 72 maagden. * Feit * Niet aan moslims vertellen * ies geheim!

Openbaar Mysterie | 08-08-13 | 15:23

ras-le-bol | 08-08-13 | 15:05
Jij weer er blijkbaar erg veel vanaf. Geldt dit ook voor die 72 maagden? Dat zouden de heren martelaren wel graag weten voordat ze zich aan 1.001 stukken laten schieten in naam van de Hakselbar.

Boerenbrandtlul | 08-08-13 | 15:22

ras-le-bol | 08-08-13 | 15:05
Shukran sahbi voor dit onnozele stukje proza. Waarom niet meteen de eskimo vrouw beschreven, of die dikke vette Arische tantes bij onze oosterburen, of de dikke laven op het Franse platteland?
Gelukkig is lelijkheid niet religie gebonden en op die gebieden hebben God en Allah voor elkaar niet ondergedaan.
Massalama.

Graaf van Egmont | 08-08-13 | 15:22

@AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:20 | + 0 -
Dan is mijn haat tenminste nog origineel ;)
Wanneer gaan we weer op woensdag skaten?

Kaas de Vies | 08-08-13 | 15:21

@Kaas de Vies 15:14
Het hele epistel. Bol van cliché's, stereotypes en reeds uitgemolken grappen. Het enige wat ik lees is haat. Contrahaat. Nou daar ben je lekker mee dan.

AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:20

Goed idee. Ik stel voor dat die dingen ontploffen recht in het gezicht van de linkse multicultuurverheerlijkers die dit allemaal zo prima vinden.

Zoetwaterpanharing | 08-08-13 | 15:19

Hoe eens op met dat gezanik over moslims ik heb nooit last gehad van een moslim maar wel van die fukking overheid hier

JensDensen | 08-08-13 | 15:19

@Willem VanDer Decken | 08-08-13 | 15:14 | + 1 -
Mijn profetie zegt dat je van te veel suiker lam wordt.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 15:17

Dit is niet mijn feestje vriend...

Russ Meyer | 08-08-13 | 15:15

Rot toch op met je suikerfeest. En je islam. En je pedoprofeet.

Willem VanDer Decken | 08-08-13 | 15:14

@Graaf van Egmont | 08-08-13 | 15:13 | + 0 -
Nou ja de meeste van ons houden niet van nuance.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 15:14

@AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:11 | + 0 -
Vind je zijn stereotypering triest, of vind je het in het algemeen triest?

Kaas de Vies | 08-08-13 | 15:14

tsk tsk Hobbitses no learn, nooooo they never learn hhihihi

gaarne niet meer linken naar gesubidieerde booslim sites:

Ware Religie = Malware

Niet op mijnenveldlinkjes clicken, grote kans dat je een telefoontje krijgt uit Zanzibar of je een groot bedrag wil komen ophalen van een Saudische sjeik. Wel even eerst storten..

Achterbak | 08-08-13 | 15:13

Op een gegeven moment slaat de stemming om tijdens het Suikerfeest, de vlam in de pan en heeft opsporingverzocht een lichtgetint caramel feest.
Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:44 | + 4 -
Joh, daar hebben ze geen suikerfeest voor nodig!
Ze hebben namelijk heeeel lange tenen.

Laat ze maar lkr veeel suiker eten, vallen hun tanden van uit, heeft bij hun echt wel voordeel! Ze zijn rijp voor diabeet, heeft ook zo zn voordeel, ze kunnen er blind van worden, en oud worden ze niet.

KannieWaarZijn | 08-08-13 | 15:13

Goed stukje Van Rossem. Die nuance erbij is dan weer totaal overbodig. Wij houden hier niet zo van nuance.

Graaf van Egmont | 08-08-13 | 15:13

@Anijsblokje | 08-08-13 | 15:11 | + 0 -
Echt?

Schoolpleinrethoriek. Niet iets om jaloers om op te zijn, goed ik ken die emotie ook niet gezien mijn narcisme.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 15:12

Mark Smith | 08-08-13 | 15:07 |
"kleine zalen"? Daar kunnen die 500 ponders toch helemaal niet in. Nou ja 1-tje dan.

psycho_3 | 08-08-13 | 15:12

Mark Smith | 08-08-13 | 15:07 | + 0 -
Snoeiharde KO.
Ik leen weinig quotes van derden, maar deze ga ik onthouden.

Anijsblokje | 08-08-13 | 15:11

@ras-le-bol 15:05
Stereotyperingen. Wat maakt dat de wereld toch overzichtelijk hè? Knap hoor, of nee triest. Dat is het woord.

AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 15:11

Vergeet vooral de moordenaar van van Gogh niet.
Daar wordt ik onpasselijk van. Wat een niveau, bah.

Not Muhammad | 08-08-13 | 15:09

ras-le-bol | 08-08-13 | 15:05
Ik zou in kleine zalen beginnen als ik u was.

Mark Smith | 08-08-13 | 15:07

Waarom zou ik sympathie hebben voor het suikerfeest? Het knap vinden dat ze weer een maand lang hypocriet hun pedoprofeet hebben aanbeden? En vervolgens niet mogen meeprofiteren van het enorme seksfeest met 72 maagdelijke geiten en 1 uitgewoond monster. Ook geen enkele behoefte meer om gedrag van islamieten te gaan nuanceren. Benoemen en uitvergroten! Gelukkig zijn er ook journalisten en redacteuren te vinden die dit wel snappen. Of krijg ik als individu ook speciale rechten?

First Contact | 08-08-13 | 15:07

Op dagen als vandaag ben ik extra blij dat ik zo'n 7 jaar geleden van een problematische moslimgemeente ben vertrokken naar een moslimvrije enclave. Heerlijk rustig en veilig.

Capy | 08-08-13 | 15:06

-weggejorist-

ras-le-bol | 08-08-13 | 15:05

Ik heb nu al medelijden met alles bioscoop exploitanten en personeel!!
Lijden onder de terreur die mossellimtokkies/gekkies heet!

dani7902 | 08-08-13 | 15:00

Even off-topic: de haarrijnse politieschoppers zijn alweer vrij. Lang leven justitieel Nederland!!!!!1 Iedere dag weer een stukje veiliger.

harry poster | 08-08-13 | 15:00

Wanneer word'ie Abou Moussa er eens uitgezet? Tenslotte wil hij dat Syrie gangers een gebed van Bouyerie voordragen...

Thoth | 08-08-13 | 15:00

@AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 14:57 | + 0 -
Ha je hebt gelijk.

Nee hoor.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:59

@Mark Smith | 08-08-13 | 14:56
Ja, liev hè?

Jackanders | 08-08-13 | 14:59

Uw Verzekeringsadvis | 08-08-13 | 14:56 |
Wacht maar tot de schadeclaims binnenkomen.

CoffeePatch | 08-08-13 | 14:58

@das_Freudenmädchen | 08-08-13 | 14:55 | + 1 -
Oh draait "Islamsterdamned" niet meer?

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:58

De beste reaguursels van Kaas zijn degene waarin hij overduidelijk met zichzelf in discussie aan het gaan is. Kaas +1.

AshleyJ"Ash"Williams | 08-08-13 | 14:57

Achterbak | 08-08-13 | 14:54 |
balzac zit nu voor de verandering achter z'n oren te krabben

CoffeePatch | 08-08-13 | 14:56

Jackanders | 08-08-13 | 14:55
Mooi hoor, gezien de link heb je ze nog zelf gemaakt ook.

Mark Smith | 08-08-13 | 14:56

Wat heb ik te maken met moslimfeestjes.

Uw Verzekeringsadvis | 08-08-13 | 14:56

@Kaas 14:26 uur
Je kunt kiezen uit :
De Verschrikkelijke Allah(3d),
de Burkazusjes,
Suicide University,
Now you see me now you die en natuurlijk:
Blown Ups 2.

das_Freudenmädchen | 08-08-13 | 14:55

@balzak
Taalverruwing +1
Hufter en stijlloze nick +1
en feitenkennis, u bent een connoisseur:

Maar vertel er dan ook bij waar je de foto wel gemaakt hebt?

Achterbak | 08-08-13 | 14:54

@balzac | 08-08-13 | 14:44 | + -5 -
Kan er geen soep van maken.

carramba | 08-08-13 | 14:52

Duizend bommen en granaten, dat gaat me even een leuk feestje worden!!

KaiserSoza | 08-08-13 | 14:52

@ balzac | 08-08-13 | 14:45 | + -4 -
Goed punt en ook leuk gegeneraliseerd. Ga zo door. Kijk ook even opnieuw naar de taartjes en denk ook eens wat verder wat er bij staat.

En niet beginnen over uit zijn verband gerukt of lachuuuh, want dat kan ik ook wel bedenken.

TheseDays00 | 08-08-13 | 14:52

En speciaal voor Mo, Abdel, Achmed en Khalid en al hun opgeschoren vrienden zingen wij het Suikerfeestlied in koor:
"Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe (red. de roe is dit jaar groot in geslagen, de roe-arm straf getraind)! Oh, lieve Mohammed, kom ook eens bij mij. En rij toch niet stilletjes op je scooter voorbij."

Nou Mohammed, das natuurlijk niet helemaal waar. Wij wensen jou een prachtige enkele reis op je scooter naar je zandland om daar je cultuur te verrijken.

Boerenbrandtlul | 08-08-13 | 14:52

-weggejorist-

Zoontje Melkert | 08-08-13 | 14:49

balzac | 08-08-13 | 14:44 | + -1 -
Ik had van Honoré intelligentere teksten verwacht...

Flipside | 08-08-13 | 14:49

Als je de weerzinwekkende daad van de gestoorde mohammed bouyerie verheerlijkt ben je wat mij betreft ongeneeslijk geestesziek en rijp voor een spuitje.
Al is dat uiteraard ook maar een mening.

Mark Smith | 08-08-13 | 14:48

Ik wil niets weten van dit 'feest'. Nu niet. Nooit.

natte krant | 08-08-13 | 14:47

@balzac | 08-08-13 | 14:45
Ik voel me niet aangesproken. Respect is bij mij wel een woord van waarde, en zolang ik die krijg zal ik dat ook teruggeven.

Maar wat vind jij van die taart? Leuk?

harry poster | 08-08-13 | 14:47

Moslims van goede zin?
Da fuck?

das_Freudenmädchen | 08-08-13 | 14:46

@CoffeePatch | 08-08-13 | 14:43

Met of zonder bontkraagje?

Herp Derpinton | 08-08-13 | 14:46

The real McCoy | 08-08-13 | 14:37 | + 1
Ik heb geen zin die link hier te typen of je moet daar willen trollen.

joyriders | 08-08-13 | 14:46

"Moslims aller landen mogen eindelijk weer eten & neuken ."
Nee, Van Rossem, ze mogen het nu weer de hele dag door. Die Ramadan is nauwelijks vasten te noemen, is eten & neuken volgens een verlegd schema.

Schoorsteenveger | 08-08-13 | 14:45

Stukje marsepein van het varken, iemand?

Kapitein Sjaak Mus | 08-08-13 | 14:45

-weggejorist en opgerot-

balzac | 08-08-13 | 14:45

Op een gegeven moment slaat de stemming om tijdens het Suikerfeest, de vlam in de pan en heeft opsporingverzocht een lichtgetint caramel feest.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:44

-weggejorist-

balzac | 08-08-13 | 14:44

Zag iemand onlangs The Purge?

Lock your windows, close the doors! Opgefokte primaten op de straten.

Blue Light | 08-08-13 | 14:43

Bij ons waren de moorkoppen in de reclame.

CoffeePatch | 08-08-13 | 14:43

@Ben Zine | 08-08-13 | 14:35 | + 0 -
Haatbaard en dan wel op Facebook zitten welke notabeen is uitgevonden door een Jood en wordt geëxploiteerd door grotendeels Joodse concerns, hoe hypocriet of dom wil je het hebben.

Net als massaal naar bioscopen rennen en afbreken, ik bedoel meer Westers als Hollywood en Facebook gaat je het niet krijgen. Iets klopt er niet.

carramba | 08-08-13 | 14:41

Christendom = stilstand
Islam = achteruitgang

Weg met allebei.

Koninging Beatricks | 08-08-13 | 14:39

Worden uitgedeeld aan de Fruitweg. Den Haag? Ik wil dit ook. Waar in Amsterdam te krijgen?

TheseDays00 | 08-08-13 | 14:38

Leuk gezellig vanavond naar de film.
Ik heb er zin in!
Lees er morgen alles over in de Televaag.

kippevlees | 08-08-13 | 14:38

kolere is het weer gedaan met de rust, ze stuiteren morgen weer als dolle hee en weer gelukkig zitten er een boel niet in nederland

Umberto die trotzoni | 08-08-13 | 14:38

@bakito
Fijn suikerfeest! #suikerfeest #eid

harry poster | 08-08-13 | 14:38

Gelukkig,
Vanaf nu nog maar 1 ramadanjournaal in plaats van 2 verschillende ramadanjournaals bij de NWO, herstel NPO.

Anijsblokje | 08-08-13 | 14:37

Vreselijke zaadhaaiers zijn het met hun totaal verwrongen en sadistische wereldbeeld. Tijd dat de AIVD die goorlappen eens aanpakt ipv telefoons af te tappen bij keurig hun snelheidsbekeuringen betalende en gezagsvrezende voorbeeldburgers .

Conan de Rabarber | 08-08-13 | 14:37

Suiker geeft altijd zo'n zure nasmaak.

Gefundenes Fressen | 08-08-13 | 14:37

DeRarereligie.nl ?

The real McCoy | 08-08-13 | 14:37

-weggejorist-

koffieboonplukker | 08-08-13 | 14:35

Heeft Ineke van der Valk al gereageerd?

Flipside | 08-08-13 | 14:35

Oh wat zal het de komende avonden gezellig zijn in de bioscopen...

CornholioNL | 08-08-13 | 14:35


Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:28 |
Zeg jij nou zwarte piet ?? Gore rascist!

irma zonderboezem | 08-08-13 | 14:35

Dit soort facebook-berichten rapporteer ik standaard bij facebook. Iemand moet het doen toch? Hoe vaker we dit met zijn allen doen hoe minder we van dit soort gasten gaan horen.

Ben Zine | 08-08-13 | 14:35

Och, het is Suikerfeest voor de gematigde islam. Bij die mooie traditie horen uiteraard honderdduizend bommen & granaten - en Mohammed Bouyerie.
Bioscoopexploitanten en beheerders van kinderboerderijen zijn inmiddels genoeg in die cultuur ingeburgerd en weten wat ze te doen staat, qua ramen en deuren sluiten en de hond loslaten.

Jan Passant mk2 | 08-08-13 | 14:35

Van patatje oorlog naar slagveldtaart...

basweetutwel | 08-08-13 | 14:34

bij zuuraanval weet je nooit of het vanuit religie, vrouwenhaat of de banketbakker komt:

raadsel voor motief zuuraanval:
STONE TOWN -
Twee Britse tieners die op het eiland Zanzibar (de oostkust van Afrika) vrijwilligerswerk deden, zijn overgoten met zoutzuur.

Achterbak | 08-08-13 | 14:34

citaat: de frontsoldaten van de Jihad. Onze helden. Jullie worden gemist.

Ben ik het helemaal mee eens, Ik leg dit iets anders uit denk ik. Dat ze spoedig geraakt mogen worden.

Winston1 | 08-08-13 | 14:33

Het is er helaas niet één die de sfeer verpest. Hij is helaas slechts een woordvoerder. Was het er maar één dam was er niets aan de hand en hadden we terecht over een gekkie gesproken.

StijlvolRechts | 08-08-13 | 14:33

De kerstboom moet plaatsmaken voor de suikerspin.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:32

Vakonov | 08-08-13 | 14:24 | + 2
Ze blokken de link van Geenstijl. Gewoon intypen en je kunt erop. Niet dat je er wijs van wordt.

joyriders | 08-08-13 | 14:32

Kom je als zelfmoordterrorist aanzetten met een cholesterolbom.

panacee | 08-08-13 | 14:32

Ik heb geen boodschap aan feestdagen van culturen die hier niet thuishoren.

harbi | 08-08-13 | 14:31

Islam is vrede, zie de gebakjes en Arnoud van Doorn zei het gisteren ook... dus is het zo.

*zichzelf facepalm geven doet*

CornholioNL | 08-08-13 | 14:31

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:29
Geen probleem.

Mark Smith | 08-08-13 | 14:30

@kaas de vies: ik krijg ineens heel andere associaties bij de grote roede van zwarte Piet.

bezemkast 1919 | 08-08-13 | 14:30

Ik duik vanavond in de kelder en doe de luiken dicht. Ik denk niet dat de lokale hermandad ook maar iets gaat doen tegen eventuele calamiteiten.
Om alvast een voorzetje te geven aan de politiek morgenvroeg. Het hoort bij hun cultuur.

joyriders | 08-08-13 | 14:30

@Mark Smith | 08-08-13 | 14:28 | + 0 -
Nee... oh, het zal wel aan mij liggen. Het ligt vooral niet aan jou, ik wil namelijk niet als racist te boek staan.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:29

Soort van carnaval maar dan met rellen, verkrachten, schransen, mishandelen en plunderen. Maar nog steeds zonder drank hoor!

Godsammekraken | 08-08-13 | 14:29

God bestaat niet!
#feit

Dömper | 08-08-13 | 14:29

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:26
Man, wat raaskal je nu allemaal. Kan er geen chocola van maken.

Mark Smith | 08-08-13 | 14:28

Goed... in mijn ondergeschikte cultuur kregen mensen die lief waren zoetigheid. Lieve en aardige mensen zonder overheersingdrang, geldingsdrang en respectterreur. Oh wat mis ik zwarte piet en zijn grote roede.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:28

Eid Mubarak ?! Ah nee he... weer iets geleerd over iets waar ik helemaal niets van wil weten.

RegseHippie | 08-08-13 | 14:26

Abou Moussa lijkt me meer iemand voor een lafhartige taart.

Mark Smith | 08-08-13 | 14:26

Wat voor Deus is Allah, of is hij een Dias en zijn zijn volgelingen diabetici? En maar masochistich in ons oor scanderen dat de ramadan zo goed is. Minder hartziekten, minder dit, minder dat. Maar heb je als een ware moslim totaal in de reine met je geloof eigenlijk wel reden voor hartproblemen. Parasiteren mag en moet, Christenen en lage "kasten" betalen meer belasting, je kan je frustratie botvieren met je kromzwaard of verbaal door de ringbaard met uitloop.

Maar blijkbaar voorkomt de Ramadan hartproblemen, maar niet bij mij. Maar dan vraag ik mij, is er een arts in de zaal... is dit vasten werkelijk zo gezond zoals de media mij wil doen geloven? Is er een arts in de zaal de er voor uit durft te komen dat hij dominante mannen met religieuse dwangneuroses aan de baard trekt en zijn vrouw voor zijn ogen vervuld van geloofsstaar vaginaal toucheert.

Maar Kaas waar heb je het nou over.

Nergens over, het gaat nergens over net als een dominante rol die de Islam in Nederland opeist.

Wie gaat er mee naar de film, ik wil wel eens met een 3d bril op in mekaar geslagen worden. Alles voor de immersion.

Kaas de Vies | 08-08-13 | 14:26

Je zal toch maar nietsvermoedend vanavond naar de bios gaan in een grote stad... oei!

harry poster | 08-08-13 | 14:24

Sick fuck. Bovendien zien die taartjes er wel heel Westers uit, maar dat is kennelijk geen probleem.

carramba | 08-08-13 | 14:24

Rot toch op met die kudtislam.

Lewis Lewinsky | 08-08-13 | 14:24

Site van de gare religie is weer eens kapotstuk.

Vakonov | 08-08-13 | 14:24

Knock knock its me i kill you

klote land | 08-08-13 | 14:23

Van mij mogen ze de hik krijgen tijdens het schransen van de haattaart en bijbehorende snacks.

Humpf | 08-08-13 | 14:22

En dat ze maar voor eeuwig mogen suikerfeesten.
Hebben ze tenminste geen tijd meer om ons lastig te vallen.

Che_cuevara | 08-08-13 | 14:22

Wanneer wordt dit nou een nationale feestdag?

kleinkint | 08-08-13 | 14:22

Hhmm doe mij die met granaat maar, vast explosief lekker

irma zonderboezem | 08-08-13 | 14:22

"voor alle moslims van goede zin". Die had je ook allebei persoonlijk kunnen mailen.

spanarchist | 08-08-13 | 14:21

Ik eet alleen maar hartige taart met stukjes varkensspek.

ZDEV | 08-08-13 | 14:21

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl