Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wilders: "Mark Rutte is een Nette Man. Hero niet"

Goedemorgen Nederland. Niks mooier om de dag te beginnen met een luid en duidelijk interview met de beroemde GeenStijl-sponsor, suikeroom der Roze Khmer en ruimhartig financier van de strijd tegen brinkmanisering van Nederland... Geert Wilders. De PVV-voorman sprak met de getalenteerde Lucas Benschop van Sanoma-raspaardje NU.nl (tekstversie). Samenvatting: MinPres is een prima knakker maar een totaalprutser, islam is (nog steeds) kudt, en op 21 september staan alle Taksim-pleinen van Nederland tjokvol en gebruiken we allemaal de hashtag #21sept. Nederland, PROTESTEERT! (Dit topic werd mede mogelijk gemaakt door een aanzienlijke bijdrage van Het Meeuwenfonds.)

Reaguursels

Inloggen

Als hij zijn woorden waar kan maken, heeft hij mn stem.

fritsspits | 15-07-13 | 10:02

Dit verhaal kwam ik onderweg hierheen tegen in de wandelgangen, ik vind het ijzersterk.

Wilders zegt het, dus is het populistische onzin
Omdat de “onfatsoenlijke” Wilders ze verkondigt, kunnen ze nu als besmet en populistisch worden neergezet. Nu treedt een bekend psychologisch mechanisme in werking: de zogeheten cognitieve dissonantie. Omdat “fatsoenlijke” mensen niet met Wilders en de PVV geassocieerd willen worden, willen ze ook niet met de standpunten van Wilders geassocieerd worden. En dankzij dit verbluffend geraffineerde staaltje van politieke manipulatie kan de gevestigde orde doorgaan met een beleid, denk aan de nieuwe verplichting van 40 miljard voor het ESM, waar de meerderheid van de bevolking -met goede redenen- mordicus op tegen is (dat geld zijn we namelijk kwijt). Alle kritiek op het corrupte en vermolmde politieke bestel in Nederland is verstomd, want het gevaar-Wilders moet gekeerd worden. 1984 in optima forma.

Wilders zegt veel dingen waar ook de meerderheid van de Wilders-haters, de meerderheid van de bevolking, in feite achter staan. Zo is een meerderheid van de Nederlanders net als Wilders voor de gekozen burgemeester, inperking van de macht van de majesteit en minder invloed van Brussel. Ook willen de meeste Nederlanders dat er veel zwaarder op onwikkelingssamenwerking en de overheidsorganisatie wordt bezuinigd in plaaats van wat er nu gebeurt: een zware belastingverhoging. Ook vinden de meeste Nederlanders dat we niets te zoeken hebben in Afghanistan. Deze standpunten zijn de gevestigde orde, die wil dat de toekomstige baantjes bij de VN, EU of overheid (burgemeester) zeker worden gesteld, onwelgevallig.

En nogmaals Geert Wilders heeft niet de pest aan moslims, maar heeft de pest aan hun ideologie, zoals elk wel denkend mens de pest heeft aan een ideologie die haat en nijd predikt. Ik heb hier in huis ook wel eens een moslim aan de koffie, prima. Maar zodra hij zegt dat Christenen en Joden afgeslacht mogen worden, dán krijgt hij een maatje 45 onder zijn achterwerk, niet om wie hij is, maar om wat hij zegt! En waar gaat het over? Over niets. God bestaat simpelweg niet. Wellicht 1 of ander universum/dimensie maar god en zeker allah is te stompzinnig voor woorden
Alles om ons heen, incl wijzelf zijn gemaakt van sterrenstof.Alles wordt
gemaakt in de kern van een ster. allah de infidel is te simpel en te onbeduidend
om dat te kunnen bewerkstelligen. En dan te bedenken dat ze zeven rondjes rond
een steen lopen, geen varkensvlees eten, een stuk van hun piemel/clit eraf en
dat allemaal om een niet bestaand opperwezen te plezieren. Heb je dat een hekel
aan jezelf of wat? Denk nou eens na, 5x bidden per dag en het leven is al zo
kort. Praten tegen de lucht die nooit iets terug zal zeggen. Ja ik hoor god in
mijn hart, ja mijn kut. Dat is je schijnwerkelijkheid, je egocentrische erectie
waar je reliegeil van wordt en je hele bestaansrecht van af laat wegen opdat je
bang bent dat dit alles voor niets is geweest. Maar iedereen is niets. Je bent
een stipje met een nummer. Slechts weinigen, zoals Einstein, Mozart, Darwin etc
leven voor eeuwig voort.Iedereen voelt feilloos aan onder zijn/haar borstkas
of hij/zij goed bezig is. God is totaal overbodig. Voor en door kneuzen die
leiding nodig hebben om niet te ontsporen in zelfmedelijden.
U weet het toch wel, ze dronken een glas, deden een plas en zeiden dat wat ze deden goed voor volk en vaderland was, het was en is niet de PVV die de staatskas heeft leeggeplunderd, niet de PVV was de aanstichter van de pensioenen tekorten, niet de PVV is de oorzaak van de financiële crisis en niet de PVV is de schuld van de faillissementen en stijgende werkeloosheid of stagnerende huizenmarkt. Dit en alle andere zaken mag u toeschrijven aan hen die de afgelopen 60 jaar dit land hebben geregeerd, die onze aardgasbaten hebben verkwanseld, onze industriële juwelen hebben kapot gesaneerd door hun wanbeleid en de afgod Brussel hebben vereerd en gefêteerd op kosten van de burgers van dit land.

Fortuyn waarschuwde al voor de puinhopen van Paars, daarna heeft men jarenlang via het CDA ons Balkend van Ellende verder in het dal laten zakken, met steun van respectievelijk de VVD en de PvdA en ook D66, die nu allen moord en brand schreeuwen over die verschrikkelijke PVV die ons land in de afgrond zou hebben gestort en hun leugens als waarheid verkopen gelijk standwerkers op de lapjesmarkt. Stem straks gerust op de traditionele partijen, u weet dan zeker wat u krijgt, gebakken lucht, een smakeloze hap als consensus politiek en neem een flinke slok, hef het glas, doe een plas en u weet zeker dat alles blijft zoals het was, want het was de schuld van Geert zoals men u via de media heeft aangeleerd, Pavlov zou er jaloers op zijn
Dit land is het helemaal niet zat, blijkt nergens uit.(laatste verkiezingsuitslag)Sterker, we zijn weer terug bij af. Alsof Pim Fortuyn nooit bestaan heeft. Ik ben inmiddels zo cynisch dat ik soms twijfel of Wilders een authentiek verhaal verteld of door het establishment is ingezet als bliksemafleider. Maakt overigens geen donder uit, Wilders (en dus iedereen die op het stemt) zal tot aan zijn dood gemarginaliseerd worden door zowel politiek als media en verder gaat alles gewoon z'n gangetje. Ik maak me geen illusies meer over wat er allemaal gebeurt en over wat 'Nederland' er van vindt al helemaal niet. De recente verkiezingsuitslag zegt genoeg, het feit dat de meest succesvolle, zo niet alle tv- en radioprogramma's en kranten aangestuurd worden door linkse redacties en mensen dit dus blijkbaar willen idem. Dit land is het helemaal niet zat. Dit is exact wat dit land wil. Holland…

Denkend aan Holland, zie ik prachtige steden door immigratie naar de bliksem gaan.
Kerken vervangen worden door moskeeën en in mijn ogen verschijnt een traan.
Denkend aan Holland, zie ik subsidiestromen.
Miljoenen die naar zotte projecten gaan´t Volk laat het gelaten over zich komen, verdomt het om in verzet te gaan.
Denkend aan Holland zie ik prachtige polders, opgeofferd worden aan nieuwe natuur.
´t Erfgoed van jarenlang noest werken moet verdwijnen en dat vind ik zuur.
Denkend aan Holland zie ik ouden en zieken weggezet worden als tweederangs mens.
Ze geven het geld liever aan de Grieken
En dat is niet iets dat ik voor mijn land wens.
Denkend aan Holland
Zie ik een regering
Die handhaaft het streven “weg met ons”
Maar de bevolking houdt haar in leven
Een nadenkend volk geeft zo´n regering de bons.
Denkend aan Holland
Vrees ik de toekomst
Straks enkel nog een Europees wingewest
De grondwet vervangen door de sharia
Is dan alles wat ons nog rest.
Denkend aan Holland
Zie ik een bevolking
Die alles maar over zich heen laat gaan
Geen idee meer heeft van onze rijke historie
Alleen met haar persoonlijk welzijn is begaan.
Denkend aan Holland
Zie ik met lede ogen
Ons mooie land naar de afgrond gaan
Als dat gebeurt moet de Hollander niet klagen
Op een miljoen mensen na hebben ze dat zelf gedaan! C'est ca

Jasperados | 15-07-13 | 00:52

Als alle PVV ers oprotten uit NL. Dan hebben we gezamenlijk een stuk minder files. Betere gezondheidszorg, IQ en EQ stijgt van de bevolking, betere cohesie binnen de samenleving, tweede kamer krijgt meer tijd om te regeren i.p.v. bezigheidstherapie met de PVV, NL krijgt een betere naam en aanzien in de wereld. Kortom PVV is het kankergezwel van NL. We zijn beter af zonder de PVV.

Kaan78 | 14-07-13 | 21:02

Een Islamprobleem? Gisteren was het toch HET Marokkanenprobleem. Maar dat werd dan weer niet door de PVV aangedragen.

Sjaak uit Dordt | 14-07-13 | 20:23

Als deelnemer aan het verzet: ik ben er 21-9 bij. Met ooglapje.

funkyd | 14-07-13 | 20:09

kloosterkade | 14-07-13 | 18:17
Volgens mij zuipt ie hard. De clown.

hölzenbein | 14-07-13 | 19:50

Schietmijmaarlek | 14-07-13 | 14:48
Dus je hebt niet eens in de gaten dat je zelf in dat afvoerputje van Wilders zit als je op de loonlijst staat. Hoe dom ben jij eigenlijk gast? Moehaha

hölzenbein | 14-07-13 | 19:49

Voordat hij MP wordt gebeurt er wel een ''ongeluk'' of ''wordt hij ziek''.
De zittende elite van deze semi-democratische, oligarchische bananenmonarchie laat zich echt niet zomaar aan de kant zetten.
Ook niet door het parlement.
Zie LPF.
En ik zie Martin Bosma (intellectueel met inhoud, maar charisma van biljartkeu) nog niet zo snel zijn plaats innemen, of de kikkers in de kruiwagen houden.
Dat wordt gewoon een Bomhofje; oftewel een fluitje van een cent om het dan tot ruzie te laten komen en de zaak te laten ploffen.
Nieuwe verkiezingen en dan gewoon met Paars IV op de oude voet verder. Eventueel aangevuld met CDA.

Sporadus | 14-07-13 | 19:02

Wat is Geert allemaal aan het doen? Dikke kop.

Roer | 14-07-13 | 19:01

Die Wilders begint steeds meer op een plofkip te lijken..

kloosterkade | 14-07-13 | 18:17

@zwellevertje
Kijk anders eens bij de Libertarische Partij. Of www.dedemocratievoorbij.nl
Ook Wilders wil met zijn halve socialistische economische beleid graag de onbetaalbare verzorgingsstaat behouden.

mygfisbrazilian | 14-07-13 | 17:22

@Optelsommetje | 14-07-13 | 11:15
"Pim ... zou"

Heb jij een rechtstreeks lijntje naar boven?

rara | 14-07-13 | 16:38

-weggejorist-

Tuinpad | 14-07-13 | 15:53

Met erbij gefantaseerde click aantallan om de adverteerder te lokken @Nu.nl

dubbert | 14-07-13 | 15:46

@Skunk57 | 14-07-13 | 15:16 |

Lees het tegeltje nog eens goed terug. Ik krijg van uw reactie namelijk niet echt de indruk dat u begrepen heeft wat daar staat. Hoeveel drankjes heeft u tijdens het schaterlachen al naar binnengeklokt?

Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 15:43

Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 14:56

Dus zo denk u over uw mede Reaguurders, ik vrees dat men dat u niet in dank zal afnemen.

Skunk57 | 14-07-13 | 15:16

Schietmijmaarlek | 14-07-13 | 14:48 | + 1 -

Hahaha, jij bent me er ééntje met je tijdens het douchen en het afvoerputje. Maar als we in een crisis zitten wil jou baas juist meer geld uit gaan geven. Een miljoen agenten en twee miljoen verplegers erbij. Dat is pas dweilen met de kraan open.

Supermatthijs | 14-07-13 | 14:58

Schietmijmaarlek | 14-07-13 | 14:48 |

Heel goed, jij praktiseert "Wiens brood men eet, diens woord men spreekt"
De rotzooi die jij wil verwijderen is echter de schaamteloze gulzigheid van je eigen buurman en niet die van de groepen die jij beschrijft.

Skunk57 | 14-07-13 | 14:57

Wel grappig dat de meeste mensen hier, ik incluis, onpasselijk worden van dat smerige lachje op rutte's smoel, tenzij blonde greet zegt dattie hem wel liev vind en verdomt een flinke groep vind rutte opeens een sympathieke peer
Het wordt steeds duidelijker dat greet een radicale geloofsfreak is, zn volgelingen denken niet na maar praten de grote blonde leider blind na ongeacht de onzin die het uitbraakt

boy_wulfe | 14-07-13 | 14:56

@Skunk57 | 14-07-13 | 14:39 |

U leest dus dingen... Apart dan dat uw reaguursels meestal gaan over wat u aanneemt dat er in het paneel te lezen staat in plaats van wat er daadwerkelijk staat.
.
Ik durf over het algemeen uw reaguursels trouwens niet door mijn vrouw te laten lezen. Wij willen namelijk ook schaterlachend een drankje in de tuin doen, en dan is een voorbeeld van het echec van goedmensend Nederland nooit behulpzaam.
.
Mensen die zo weinig begrijpen van de echte wereld en tegelijkertijd zo overtuigd zijn van hun eigen morele en intellectuele superioriteit zijn namelijk niet om te lachen. Die zijn vooral meelijwekkend eigenlijk. Daar kan geen goed jaar uit de wijnvoorraad tegenop...

Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 14:56

Omdat ik op de loonlijst van de PVV sta, onderbreek ik even mijn zondagsrust om mijn baas te steunen.
Met alle liefde. In het weekend wordt er dubbel uitgekeerd.
"Het gaat erom, wat de Nederlander wil!"
Juist baas,goed gesproken.
Dat zou voor iedere politicus voorop moeten staan.
Wat de Nederlander wil en niet wat de EU wil.
En al helemaal niet wat de moslim wil.
De Nederlander wil werk, inkomen, zekerheid, veiligheid en rust.
We zijn nu het afvoerputje van de EU.
En we dreigen verstopt te raken door haatbaarden, criminelen, zakkenvullers en fraudeurs.
Als tijdens het douchen mijn afvoerputje verstopt raakt, dan draai ik de kraan dicht en verwijder de rotzooi.
Dat zouden er meer moeten doen.

Schietmijmaarlek | 14-07-13 | 14:48

Ik zeg wel eens tegen mijn vrouw "Schat je moet echt even dit plempsel van die rechtst-radicale reaguurder komen lezen, die haarscherpe analyse van de problemen in Nederlands zijn terug te voeren tot een gebergte in Marokko en een woestijn aan de andere kant van Afrika" Waarop wij beiden schaterlachend in de tuin wat gaan drinken. Zalig zijn de simpelen van geest.

Nu we het toch over greet hebben, vraag ik mij ineens af of Volkert eigenlijk al vrij is??

Skunk57 | 14-07-13 | 14:39

@Kaosu | 14-07-13 | 13:33 |
ze hebben gewoon geen behoefte om een moderator in de weekends te betalen. heel begrijpelijk.
Maar volgens jou is het allemaal 1 groot complot?

.
___
.
Dan moeten ze de reactiemogelijkheid bij elk bericht uitzetten.
Trouwens, met jouw complotdooddoener denk je, wat ik schrijf, af te serveren.
Maar dit wil nog niet zeggen dat wat ik beweer minder waar is.

Rest In Privacy | 14-07-13 | 14:14

Crises gaan voorbij, islam niet.

Parsons | 14-07-13 | 14:07

Weer een heerluk stukkie @Pritt. Vooral de kop en de laatste zin. Ow, wat zal die domme Brinkman spijt hebben van dat enorme jankstuk op feestboek. (Voor guurders die niet weten waar het over gaat: hier
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/...)

W.b. het interview: Ik vond de tekstversie beter dan het filmpje. Verder zou ik Greet willen adviseren om eens een goede coach in dienst te nemen. (niet die van Samsom) Dat verbetende in zijn stem, de intonatie, de herhalingen, kortom de manier waarop hij soms zijn boodschap in beeld brengt, stoot veel mensen, ook mensen die het op veel punten met hem eens zijn af. Kan ik mij goed voorstellen.

Kortom, als Greet echt een vuist tegen dit kabinet en het gevaar van de invloed van de islam wil maken, moet het roer om qua presentatie.

Owja, Greet, als je meeleest: Het wordt ook de hoogste tijd om iets aan dat afschuwelijke kapsel te doen. Want dat is ook een van de redenen dat je niet serieus wordt genomen. Hop, hop, tijdens het reces naar een goede kapper, andere coupe en kleur, (mooi grijs is niet lelijk) en dan moet jij eens kijken.

LuisterT naar Rose en je krijgt niet alleen op 21 september veel meer mensen op de been, maar bij de volgende verkiezingen ook minstens 76 zetels. :)

La Vie En Rose | 14-07-13 | 13:57

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:50 | + -2 -
Jij gelooft in een toneelstukje. Het geld rolt wel binnen bij de kamerleden. In de achterkamertjes schenken ze elkaar allemaal een borrel in. Geen mening? Die heb ik wel maar helaas vind je die niet comfortabel genoeg omdat je sprookje veel mooier klinkt. Of het nu Wilders of Roemer is, hun hoofdzakelijk doel is zo lang mogelijk pluche te zitten om de burger kaal te plukken en er zelf riant bij te zitten. Maar goed ga maar weer lekker slapen want je droom is zo mooi, ik zou het lullig vinden om je daar uit te wekken.
Datzegiktoch | 14-07-13 | 13:13 | + -1 -

Het is in elk geval nu op dit ogenblik echt geen sprookje toch? Wordt het niet eens tijd dat jij eens wakker wordt?
Of heb jij het wel naar je zin zo? Nou ikke niet !!!!
Een beetje dimmen met die hooghartige toon ja?
Was het maar een droom nu! Het is een nachtmerrie.
Daar wil ik wel uit ontwaken!!

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 13:45

Feit is, dat de zeik begonnen is sinds Bakellende van het CDA. Zuur, Zoet, kent u het nog?

Tevens zijn de grote 3, VVD/CDA/PVDA in willekeurige volgorde verantwoordelijk voor de problemen aangezien zij het beleid bepaald hebben, aangevuld met Big Mac 66 en Groen Slinks als huppelmaatjes.

Daarom, een volgend kabinet PVV/SP met 101 zetels voor de broodnodige grondwetswijzigingen. Greet als grote leider en Emielepiel op binnenlandsezaken.

salonsocialist | 14-07-13 | 13:41

@donjon | 14-07-13 | 13:16
Klopt, bij E4 zijn ze heel bang uitgevallen.

Uw Verzekeringsadvis | 14-07-13 | 13:38

donjon | 14-07-13 | 13:16 |
ze hebben gewoon geen behoefte om een moderator in de weekends te betalen. heel begrijpelijk.
Maar volgens jou is het allemaal 1 groot complot?

Kaosu | 14-07-13 | 13:33

Ik maak me eigenlijk wel zorgen om Greet. Als hij de grootste wordt, wat voor keus heeft de EU dan om hem tegen te werken? Ik zie ze er voor aan om hem om te laten leggen door de Amerikanen of een moslimgekkie om te kopen om hem te grazen te nemen. Ik hoop wel dat de beveiliging omhoog geschroefd wordt de komende tijd.

Merkava | 14-07-13 | 13:31

Datzegiktoch | 14-07-13 | 13:13

Nou, of Geert daar alleen voor zijn eigen belang zit, dat valt toch te betwijfelen. Zeker, hij zit er al lang, krijgt goed betaald, is een handig politiek dier, maar ondertussen moet hij wel voor zijn leven vrezen en brengt hij persoonlijk een groot offer. Dus Wilders als een ordinaire zakkenvuller te kijk zetten gaat mij te ver. Bij Geert speelt toch iets meer. Tegelijkertijd kan ook Geert, zelfs met 100 zetels, slechts in de marge iets veranderen. Dat zal ook hij zelf wel weten.
Echte veranderingen kunnen alleen komen van zaken die de politici niet kunnen beheersen, zoals het einde van het gratis geld bijvoorbeeld, wanneer de staat het gewoon niet meer kan betalen. Of onvoorspelbare ontwikkelingen binnen de islam zelf, zoals een plotse, door niemand voorziene, ineenstorting van dit geloof.

Rest In Privacy | 14-07-13 | 13:20

Skunk57 | 14-07-13 | 13:15 | + 1 -
+1 voor een zondagse humor tussen al die gure plempsels (incluis die van mij.)

Datzegiktoch | 14-07-13 | 13:16

Dit lezen met vette letters:
.
COMMENTAAR IS GESLOTEN.
.

Als men verwacht dat reacties niet welgevallig zouden kunnen zijn, zo denkt men bij Elsevier, sluiten we toch gewoon de reactiemogelijkheid af.
.
Zoals hier:
www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/7...

Rest In Privacy | 14-07-13 | 13:16

Hmmm... heerlijk greet draadje. De Donald Duck van de Nederlandse politie. Even koffie pakken en dan weer verder smullen van de timmerfabrieken plempsels.

Skunk57 | 14-07-13 | 13:15

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:50 | + -2 -
Jij gelooft in een toneelstukje. Het geld rolt wel binnen bij de kamerleden. In de achterkamertjes schenken ze elkaar allemaal een borrel in. Geen mening? Die heb ik wel maar helaas vind je die niet comfortabel genoeg omdat je sprookje veel mooier klinkt. Of het nu Wilders of Roemer is, hun hoofdzakelijk doel is zo lang mogelijk pluche te zitten om de burger kaal te plukken en er zelf riant bij te zitten. Maar goed ga maar weer lekker slapen want je droom is zo mooi, ik zou het lullig vinden om je daar uit te wekken.

Datzegiktoch | 14-07-13 | 13:13

Ik werk 40 uur in de week, betaal me de typhus. 2x modaal en dan nog niet alles kunnen doen wat je wilt in een maand. Ik zit nu al op mijn vakantiegeld in te teren. Verderop in de straat (Amsterdam west, sociale huur en koop door elkaar heen) liet de Turkse buurman (profiel: Saban B., hele dag in de sportschool, gestyled baardje en nooit werken) zijn nieuwe BMW zien. Zo een auto zal ik in zijn levensdagen niet kunnen betalen. Dat is de de eerlijke maatschappij waar onze overheid voor staat. Kotsbeu ben ik het. Mijn stem gaat naar Geert.

Afgeschminkte Bassie | 14-07-13 | 13:07

het is zeker niet gewenst,dat dit land nog verder volloopt met kameel drijvers met een antiek fanatiek geloof,de verwesterde moslim hoog opgeleid,zal geen probleem zijn,maar die zijn er niet zoveel.
het is niet voor niks dat wilders zwaar bewaakt wordt
kerken lopen leeg moskeen vol,dan worden er ook nog lege kerken gebruikt als moskee.
na het vertrek van wim kok zijn hier in de omgeving 3 asiel centras gesloten,dagelijks zie je ze aan de kassa staan van de winkels,voor hun inkopen,centrale keuken van zo,n centrum kan natuurlijk niet ze mogen geen varkens vlees eten.
je haalt de fanaten er zo uit,die lopen met kinderen die net uit de luier komen,krijgen gelijk een sluier voor.
gewoon de centrale keuken weer inrichten
asiel procedure vragen,hoe kom je aan het geld voor de reis hier naar toe,dan zullen er heel wat door de mand vallen,het zijn gewoon economische vluchtelingen.
de partij van wilders wordt steeds groter.
ik neem mijn petje af voor deze man,het wordt er niet veiliger op voor hem.

soledad | 14-07-13 | 13:06

donjon | 14-07-13 | 12:58 | + 0 -
Onbewust wordt hier geduid dat de PVV nog steeds een one-issue partij is, ondanks Geert's mislukte uitstapje naar de EU en Euro net voor de laatste verkiezingen.

De Troet | 14-07-13 | 13:05

1 lichtpuntje, wil wel eens zien wat er gebeurt als het gratis geld op is.

Uw Verzekeringsadvis | 14-07-13 | 13:03

Er wordt ook mee gesuggereerd dat Geert van mening zou kunnen veranderen en de islam niet meer als grootste probleem zou kunnen zien.

Toch goed dat het geluid van de PVV bestaat, misschien kan de partij in de marge nog iets te goede keren. Maar het grote plaatje beheerst nu niemand.

Rest In Privacy | 14-07-13 | 13:02

Nos radio 1, nieuws: 'PVV leider Geert Wilders vindt de islam nog steeds het grootste probleem van Nederland'
.___
.
Let op de woorden 'nog steeds' die worden gebruikt.
Onbewust wordt hier gesuggereerd dat hij een van de laatste zou zijn die dat vindt.

Rest In Privacy | 14-07-13 | 12:58

@kannie
De beste man is 1 van de politici die het langst met zijn krent op het pluche zit. Al die tijd heeft hij kunnen meesturen en hij heeft zelfs in de regeerstoel mogen zitten.
---
in een gedoogconstructie zitten is verre van hetzelfde als regeren.
En meebesturen vanuit de opositie is geen meebesturen want zonder oppositionele meerderheid doet Rutte waar hij zin in heeft.
Daarnaast kun je een eenmanspartij niet vergelijken met mega-partijen als VVD en PvdA omdat deze anders van opzet zijn. Zucht.

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 12:57

Ik vind het bijzonder dat men nog steeds gelooft dat Wilders "iets anders" in de politiek is. De beste man is 1 van de politici die het langst met zijn krent op het pluche zit. Al die tijd heeft hij kunnen meesturen en hij heeft zelfs in de regeerstoel mogen zitten. Klaarblijkelijk faalt hij net zo hard als de rest van het soepzooitje en toch vinden reaguurders een held of willen hem ontelbare kudo's geven. Wordt wakker! Greet is net zoveel 1 van de rest als al die andere droeftoeters. *gaat nu wachten op de ontelbare minkudo's van de schaapjes*
Datzegiktoch | 14-07-13 | 12:39 | + 0 -

Jij bent 1 van die schaapjes die dus geen eigen mening hebt en niet gaat stemmen? Dus jou stem gaat naar de grootste winnaar? Misschien is dat wel bijna zeker Geert? Kom jij zo voor jou land op? Moet je daarna ook niet meer zeuren heeee?

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:50

@Van Duyvenbode | 14-07-13 | 12:44
Mee eens.
Wij zijn kansloos dankzij de blinden die ons regeren.
Er is maar 1 oplossing, maar die gaan we als beschaafde lieden niet gebruiken.
Ieder in z n eigen reservaat, zoiets zal het wel gaan worden.

Uw Verzekeringsadvis | 14-07-13 | 12:50

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 12:28
Feiten allen maar feiten. Wilders is een volksverhetzer, geen spelt tussen te krijgen. Geen argumenten voor nodig. Ogen en oren open doen dat is alles. En waar ik scheld weet ik niet. Maar whatever, wen er maar aan als mensen eens schelden. Nogmaals ik heb niet gescholden. Leugens verkondigen en gebakken lucht braken is erger.

O ja en als domrechtsch een scheldwoord is dan heb ik medelijden want het woord is net zo duidelijk als het woord kletsnat of strontziek. Niks met schelden te maken.

hölzenbein | 14-07-13 | 12:48

komtdatschot | 14-07-13 | 12:41 | + 0 -
Gekke Henkie.

De Troet | 14-07-13 | 12:48

Ik stem Wilders.

dutchbasterd | 14-07-13 | 12:44

Ik denk dat op Wilders stemmen geen zin meer heeft, want het is al veel te laat. Bovendien krijgt hij nooit een meerderheid. En stel al zou hij 80 zetels behalen, wat kan de PVV dan doen? Niets. Er is gewoon geen weg meer terug. Het is te hopen dat je nog een beetje tussen mensen kunt wonen van je eigen cultuur, dat je nog iets herkent van jezelf in de politiek en het land.
Maar daar houdt het wel mee op. Als je eigen leiders je land moedwillig decennialang de vernieling in hebben geholpen, is het delict gepleegd en het slachtoffer inmiddels wel overleden.
Ik zie geen weg meer terug. En de islam krijg je hier nooit meer weg, want dat is een wereldwijde beweging. Hooguit kun je zorgen dat je kinderen nog westers kunnen worden opgevoed, maar dat zal wel veel geld kosten. Als je je kinderen nog degelijk kunt laten onderwijzen en nog redelijk veilig kunt laten opgroeien, mag je nog in je handen knijpen. Een probleem als de islam kunnen wij niet oplossen. Gaat niet. We kunnen hooguit proberen verschoond te blijven van een al te verdorven invloed van deze wereldsecte op ons nageslacht.

Rest In Privacy | 14-07-13 | 12:44

zoek de verschillen.....
Rutte liegt en bedriegt , Geer spreek waar de pijn ligt
Rutte is knal rood , Geer is echt blauw
Rutte is de EU , Geer is tegen de EU
Rutte geeft geld weg , Geer houdt het hier.
Rutte & kale neet en pot nat . Geer niet
Rutte drop miljarden aan ontwikkelings- geld in een bodem loze put en stuurt de Nederlander naar de voedselbank , Geert niet ..
Rutte verkoop Nederland aan de EU voor een appel en een ei , Geert niet is tegen deze geld verslindende hobby.
Rutte glimlacht als hij u een poot uitdraait met lasten verzwaring en duwt de btw verhoging door de strot , Geert niet wilt juist lasten verlichting en het aantal lucratieve banen verminderen bij het rijk....

De keuze is makkelijk ik zie u in september in den haag en ik hoop dat velen hier gehoor aan zal geven .
laat u niet plukken geef Nederland niet weg , een vrijwilge storting voor pek en veren is welkom

witchmaster | 14-07-13 | 12:42

Datzegiktoch | 14-07-13 | 12:39
Van mij krijg je geen minnetje hoor. Wat je zegt is waar. En ik heb Geert nog op geen enkele werkzame oplossing kunnen betrappen. Toch zal hij het goed doen als proteststem denk ik. Zodat ergens op het Binnenhof eens de kussens worden opgeschud.

Graaf van Egmont | 14-07-13 | 12:41

De Troet | 14-07-13 | 12:30 |

Wat klopt er nou niet aan het feit dat de meerderheid van de *kuch*nederlanders bestaan uit autochtone collaborateurs,die vijf keer per dag bidden richting het EU reich en brussel?
Zal de meerderheid even opnoemen voor je.Dat zijn de kiezers van de partij voor de arabieren,vvd,cda,sp,gl,cu en d66.Als dat geen meerderheid is van de bevolking die collaboreren met met het EU reich en de islam,mag je mij voortaan gekke henkie noemen.

komtdatschot | 14-07-13 | 12:41

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:25
Andere lui proberen ook iets maar DOEN ook iets. Die clown blaat alleen maar en hetzt mensen op en verkoopt gebakken lucht maar DOET niets (wie ken ik nog die dat deed?). Die paar blinde dove mensen zijn toch echt die paar die stemmen op Wilders vanuit hun onderbuikgevoel dus juist niet 'de rest'. De overgrote meerderheid stemt er niet op want ze doorschouwen zijn gedachtengoed (kom nou niet met peilingpipo de Hond aanzetten). Ik heb 21 september wel iets anders te doen als mij op een plein belachelijk te maken... Alleen naieve mensen volgen de *kuch* roerganger.

hölzenbein | 14-07-13 | 12:40

Ik vind het bijzonder dat men nog steeds gelooft dat Wilders "iets anders" in de politiek is. De beste man is 1 van de politici die het langst met zijn krent op het pluche zit. Al die tijd heeft hij kunnen meesturen en hij heeft zelfs in de regeerstoel mogen zitten. Klaarblijkelijk faalt hij net zo hard als de rest van het soepzooitje en toch vinden reaguurders een held of willen hem ontelbare kudo's geven. Wordt wakker! Greet is net zoveel 1 van de rest als al die andere droeftoeters. *gaat nu wachten op de ontelbare minkudo's van de schaapjes*

Datzegiktoch | 14-07-13 | 12:39

necrosis | 14-07-13 | 12:26 | + 0 -
Mwhahahaha, zijn uw 'feiten' op? Overigens is Lodewijk Asscher na zijn gymnasium afgestudeerd in rechten. Mehoehahah.

Optelsommetje | 14-07-13 | 12:31

komtdatschot | 14-07-13 | 12:24 | + -1 -
"de meerderheid van de *kuch*nederlanders bestaan uit autochtone collaborateurs"
.
Ben je niet goed? Gauw uit de zon joh en:

- ga in een gekoelde ruimte liggen
- is er sprake van sufheid, plotselinge hoge koorts, bel onmiddellijk medische hulp!
- is de lichaamstemperatuur te hoog, gebruik een ventilator om koele lucht te laten ontstaan, totdat de temperatuur weer normaal is
- wikkel jezelf in natte lakens en/ of besprenkel hem/ haar met water
- de vochthuishouding moet op peil gehouden worden
- houd de ademhaling en hartslag constant in de gaten
.
Dan komt het vast wel weer goed met je. Sterkte he!

De Troet | 14-07-13 | 12:30

Ik heb het over de mavo van Geert en de werkervaring van Rutte. Nogmaals voordat u verder uzelf in de nesten werkt met uw geblaat: get your facts straight...
Optelsommetje | 14-07-13 | 12:17 | + 2 -
------
Einstein haalde onvoldoendes voor natuurkunde op zijn middelbare school. In bedoel maar.

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 12:30

O ja, de volksverhetzer blaast weer wat gebakken lucht. Leeft die clown ook nog? Hij zuipt volgens mij meer dan Brinkman ooit gedaan heeft want zijn kop wordt steeds boller. #domrechtsch
hölzenbein | 14-07-13 | 11:51 | + -2 -
--
Erg laag niveau. geen argumenten, alleen maar schelden. Overigens moeten we ons zelf aanleren te stoppen met denken in kaders van goed/fout en linksch -rechts. Ik betrap mezelf erop dat ik dat ook doe maar het is het hebben van een denktrant die niet meer van deze tijd is en simpelweg ook niet meer goed toepasbaar is. Nu zit het hem vooral in progressief en conservatief om later dezelfde riedel te houden voor deze termen.

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 12:28

@De Troet | 14-07-13 | 12:05
Dat de crisis een stuk minder gekost zou hebben zonder deze kostenpost.
De 6 miljard lastenverzwaringen en bezuinigingen van dit moment hadden niet nodig geweest als we niet bij die Europese uitvreters waren gebleven, en we hadden voor 7,2 miljard aan investeringen in onderwijs, energie en gezondheidszorg kunnen stoppen als we zonder islaminstroom hadden geleefd.

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 12:28

@Optelsommetje | 14-07-13 | 12:19
Hoeveel diploma's van InHolland/ Ibn Galdhoun heeft hij aan de muur hangen?

necrosis | 14-07-13 | 12:26

Nederland heeft 3 majeure problemen. Islam en oost europese import, Europa en babyboombestuurders op bijna alle plekken.... Hoe moeilijk kan het zijn???? Grenzen terug, uit europa want handel drijven gaat al eeuwen prima, geen kansarme, lees moslims en oost europeanen, figuren meer, zeker geen mannen tussen 16 en 40 en geen virale zuid europese armoede importeren en salarissen onkostenvergoedingen bonussen of wat dies meer zij, boven € 100.000 met 99% belasten....

Franco 1975 | 14-07-13 | 12:26

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:03
Wat DOET ie dan fysiek? Behalve gebakken lucht blaten bedoel ik dan. Vertel eens...
hölzenbein | 14-07-13 | 12:10 | + 0 -
@KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:03
Geert heeft onweerlegbare punten, maar toch stem ik op Fleur!
necrosis | 14-07-13 | 12:10 | + 0 -

Nou, hij probeert tenminste iets, wil tenminste iets, zegt tenminste iets en dat is zeer zeker geen gebakken lucht maar Geert krijgt nog niet genoeg ruimte om het waar te maken omdat er nog een paar blinde dove mensen zijn die anders stemmen op partijen die het nog belangrijker vinden hun eigen portemonnee te vullen.

Ik zou zeggen kom op 21 september naar het plein in Den Haag en hoor en zie en beleef dan hoor je dat al die mensen die daar neeeeee roepen tegen dit kabinet geen gebakken lucht zijn.

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:25

Beste Geert wilders

Het is totaal zinloos om de meerderheid van de*kuch* nederlanders te waarschuwen voor de islam en het EU reich,want de meerderheid van de *kuch*nederlanders bestaan uit autochtone collaborateurs die vijf keer per dag bidden richting brussel en mekka.

komtdatschot | 14-07-13 | 12:24

Heeft die Geert verdomme weer gelijk!

Hobbykip | 14-07-13 | 12:22

@Kim Philby | 14-07-13 | 11:13
Waar beschuldig ik jou persoonlijk voor de moord op Fortuyn waar ik het alleen over demoniseren heb?
Jij hoort alleen maar wat je wilt horen dus! maar ja .. wie de schoen past???

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 12:20

@hölzenbein | 14-07-13 | 12:14
Wat nou, slijmbal?
Ik stond op het punt om de almachtige Joris te vragen om jou te laten reaguren vanaf je eigen IP-adres.
Maar dat kun je nu op je buik schrijven!

necrosis | 14-07-13 | 12:20

necrosis | 14-07-13 | 12:15 | + 0
Wist u trouwens dat Samsom na zijn gymnasium technische natuurkunde heeft gestudeerd? Mwoehahahaha.

Optelsommetje | 14-07-13 | 12:19

necrosis | 14-07-13 | 12:15 | + 0
Sjonge jonge slechte verliezer. Wie heeft het over de PvdA? Ik niet en zal er ook nooit oo stemmen. Ik heb het over de mavo van Geert en de werkervaring van Rutte. Nogmaals voordat u verder uzelf in de nesten werkt met uw geblaat: get your facts straight...

Optelsommetje | 14-07-13 | 12:17

@Optelsommetje | 14-07-13 | 12:07
Zullen we jouw lijn even doortrekken?
In dat geval kan vrijwel elke PvdA'er naar huis wegens geen diploma's, nooit afgestudeerd en vanuit het studentenhuis zo de politiek in gerold.
Maar Sjarrun is vast een lieve moeder....

necrosis | 14-07-13 | 12:15

necrosis | 14-07-13 | 12:10 |
Slijmbal!

hölzenbein | 14-07-13 | 12:14

necrosis | 14-07-13 | 11:47 | + -1 -
Geen andere nick.
Voor de rest: Optelsommetje | 14-07-13 | 11:55 | + 0 -

De Troet | 14-07-13 | 12:11

@KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:03
Geert heeft onweerlegbare punten, maar toch stem ik op Fleur!

necrosis | 14-07-13 | 12:10

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:03
Wat DOET ie dan fysiek? Behalve gebakken lucht blaten bedoel ik dan. Vertel eens...

hölzenbein | 14-07-13 | 12:10

necrosis | 14-07-13 | 12:02 | + 0
Man man man, zoals Kaosu ook al zei, get your facts straight. Rutte geeft wekelijks nog les op een school. Geen geschiedenis, maar maatschappijleer. En ja Rutte heeft 10 jaar gewerkt bij Unilever. Maar dat kunt u vast zelf wel googlen. Ook dat Geert mavo heeft gedaan en in tegenstelling tot Rutte geen enkele werkervaring heeft in het bedrijfsleven.

Optelsommetje | 14-07-13 | 12:07

@Supermatthijs | 14-07-13 | 11:54
Slijmbal!

necrosis | 14-07-13 | 12:03

Ik stem al jaaaren op Geert Wilders, ik ben het namelijk voor honderd procent eens met wat ie doet en wat ie zegt. Geert gaat het helemaal waarmaken.
Geert gaat er voor zorgen dat ik me weer een trotse Nederlandse voel. Dank je wel Geert.

KannieWaarZijn | 14-07-13 | 12:03

@Optelsommetje | 14-07-13 | 11:55
Ben je niet in de war met Wouter Bos?
Ik ben zelf geen werkgever, maar ik zou uitgerangeerde politici never nooit op de loonlijst zetten.
De meesten kunnen niets, weten niets en hebben een halfbakken studie nooit afgemaakt.
Overigens is Rutte slechts een geschiedenisleraar, en nog een slechte ook!

necrosis | 14-07-13 | 12:02

necrosis | 14-07-13 | 11:47 | + -2 -
Rutte zal een prima baan krijgen met een universitaire opleiding en 10 jaar werkervaring bij Unilever. Voor Geert zal het met zijn mavo en 0 (nul) jaar werkeravring buiten de politiek wat lastiger zijn.

Optelsommetje | 14-07-13 | 11:55

@necrosis | 14-07-13 | 11:53
Dat kan hölzenbein ook, als hij naar een andere McCrap loopt.

Ing. eslapen | 14-07-13 | 11:55

hölzenbein | 14-07-13 | 11:51 | + 0 -

Altijd fijn jou hier weer te zien voor de broodnodige nuance. Bedankt Holzie.

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:54

@hölzenbein | 14-07-13 | 11:51
Maar hij kan reaguren zonder IP-ban....
*gnehehehe*

necrosis | 14-07-13 | 11:53

necrosis | 14-07-13 | 11:47 |
je bedoelt maatschappijleer, waarschijnlijk.
Verder werkte hij een tijd bij Unilever.
at least get your facts straight.

Kaosu | 14-07-13 | 11:53

O ja, de volksverhetzer blaast weer wat gebakken lucht. Leeft die clown ook nog? Hij zuipt volgens mij meer dan Brinkman ooit gedaan heeft want zijn kop wordt steeds boller. #domrechtsch

hölzenbein | 14-07-13 | 11:51

Nee, ik ben niet bang dat Nederland de risée van Europa wordt als wij extra of extreem gaan bezuinigen op ontwikkelingshulp. In tegendeel, goed voorbeeld doet goed volgen. En als de een of andere organisatie ons hier op aanspreekt: mijn zolen, dan zijn wij maar niet het braafste jongetje van de klas. Voor aanslagen ben ik ook niet zo bang. Veel erger is de (eigenlijk al lang niet meer) sluipende infiltratie van de Islam in alle geledingen van de maatschappij. Op vrijwel alle gebieden wordt er rekening mee gehouden. Van het niet meer durven geven van spaarvarkentjes door banken tot het ombouwen van woningen speciaal voor moslims.

Butters | 14-07-13 | 11:49

Ah, Brinkman heeft oorlog met GeenStijl gekrégen! Mallerds.

Comfortabel | 14-07-13 | 11:48

@De Troet | 14-07-13 | 11:37
Het grootste probleem van Nederland zijn die EU likkers die dit land naar de verdommenis helpen.
Ik snap best dat Rutte een baantje in de EU ambieert omdat hij als voormalig leraar geschiedenis nergens aan de bak komt als Rutte II valt.
Wachtgeld gaat ook vervelen op den duur....
En had ik al gevraagd wat je vorige nick was, je bent geen 'newbie'.....

necrosis | 14-07-13 | 11:47

Vrienden, mijn stem gaat toch echt naar deze meneer. Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik werk hard, terwijl mijn onderburen 12 maanden per jaar vakantie hebben en een Audi rijden. En ja.. het heeft o.a. met DIT probleem te maken..

tiqo | 14-07-13 | 11:43

@necrosis
haha, goed zo!

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 11:41

@Kim Philby | 14-07-13 | 11:13
Twijfel maar wat je wilt, de eerste -1 heb je van mij!

necrosis | 14-07-13 | 11:38

De Islam is het grootste probleem in Nederland. De economische crisis in Nederland zit tussen onze oren. Whoehaha

De Troet | 14-07-13 | 11:37

Ik heb nog steeds niets gezien van tegengeluiden uit de VVD op de uitspraak van de PvdA joker om weer te nivelleren!
De VVD van Rutte laat zich nu echt zien als vluchtende laffe faalhazen die niet eens opkomen voor de liberale standpunten!

lanexxx | 14-07-13 | 11:36

De grenzen mogen best een quorum hebben maar stel je voor zeg dat de politiek in dit land als grootste problem gezien zou worden - want dat is het namelijk wel.

Immigratie of economie, politici bepalen de regeltjes.

leestip: reason.com/archives/2013/07/11/from-bo...

Finn | 14-07-13 | 11:36

Pechtold is ook een hele nette man. Maar een absolute ramp voor ons land.

Der Schnitzeljäger | 14-07-13 | 11:33

Troef | 14-07-13 | 11:14 | + 1 -
---
mooi stukje. Vooral over het 1 familie zijn en de rest.
+ punt

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 11:33

@appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 11:22
Geen idee, ik heb ad-block op mijn pc (vind Joris vast niet leuk) en mijn kabelboer heb ik een tijdje geleden de deur gewezen.
Verder heb ik een Nee/Nee stickerT op mijn brievenbus en wee degene die denkt daar onderuit te kunnen komen.
Een tijdje geleden kreeg ik een 'brief' op mijn naam, in de envelop zat een reclamefolder van een grote bouwmarkt .
Ik heb direct gebeld met de mededeling dat ze dat niet meer moesten doen.
En dat helpt!

necrosis | 14-07-13 | 11:32

@Kim Philby | 14-07-13 | 11:13
Iemand rechtstreeks aanspreken als je gefundeerd weerwoord krijgt is niet je sterkste punt zie ik.

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 11:32

Als Geert z'n linkse economische plan nu eens wat realistischer maakt dan heeft 'ie m'n stem zeker. Rutte is geschiedenis.

Rico den Hollander | 14-07-13 | 11:32

-weggejorist-

Goorbatsjov | 14-07-13 | 11:31

Aan alle Geert Adepten.... ik snap jullie wel, maar kijk even verder, stel dat de PVV bij de eerst komende verkiezingen de grootste wordt en gaat regeren... met enige fantasie zou je Geert nog wel bestuurlijke kwaliteiten kunnen toedichten, maar er lopen ook nog pornoboeren en brievenbuspissers binnen die partij en dat zou ook nog wel recht te praten zijn, maar met iemand als Dion Graus sta je gelijk al met 0-3 achter.
vhKarelkruizenruiker | 14-07-13 | 10:29 | + -10 -
------
Ook jouw minpunten zijn mi onterecht. Natuurlijk willen de meesten hier horen 'Wilders is groot en machtig etc' maar we moeten, inclusief ikzelf, geen wat-zijn-wij-allen-toch-tof clubje worden die de ogen sluiten voor wat er mis is. We zijn wel kritisch naar Rutte en dan maar niet naar Wilders?
Juist heer erg bedankt voor het ons weer even bewust maken van dit soort zaken. Zou Geert ook moeten doen.

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 11:28

@chatboy16 | 14-07-13 ,

Heb je honger?

basweetutwel | 14-07-13 | 11:28

Volgens mij bevestigt Dhr. Wilders wat het gros van Nederland denkt. Je moet toch wel een plaat voor je hoofd hebben als je dat niet ziet.
.
Denk ook eens aan je medemens die zijn baan heeft verloren omwille het gestuntel en laf EU-volg gedrag van het zittende kabinet.

kovariant | 14-07-13 | 11:28

@wakker worden | 14-07-13 | 11:16
Hebben Pvda'ers wat te klagen dan?

necrosis | 14-07-13 | 11:26

Ik heb het vannacht al medegedeeld dat ik het niet nog een keer plemp, ga maar zoeken in het tooltje tussen de ruim 2400 plemps die ik ooit gedaan heb!
necrosis | 14-07-13 | 11:11 | + 2 -
-----
Wat was ook al weer de kracht van de reclame?

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 11:22

@Kim Philby | 14-07-13 | 11:13
Dat Geert en Fleur wegliepen bij het zogenaamde Catshuisakkoord heeft een reden.
Een reden die door D'66 en GroenLinks werd aangegrepen om een 'kontneuqakkoord te sluiten waar vrijwel iedereen op terugkwam.
Of moet ik je even herinneren aan de plannen om de kilometervergoeding te gaan belasten?
Betalen om op je werk te kunnen komen, welke mongool verzint zoiets?

necrosis | 14-07-13 | 11:22

@VanBukkem 11:12
Ik zie ineens dat zendtijdvoorpolitiekepartijen filmpje van de PVV voor me: Elke dag arriveren er nieuwe vliegtuigen, vol met nieuwe gelukszoekers, Nederland is de controle over haar grenzen volledig kwijt (...) youtu.be/j-zP5te2BJg
Vliegtuigen! Handigggg.

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 11:21

@wakker worden | 14-07-13 | 11:16
21 September is een zaterdag. tijd = van 13.00u tot 14.00u als ik het goed begrepen heb zullen er heel wat mensen blijven na 14.00 u.

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 11:21

@Supermatthijs | 14-07-13 | 11:13
Is dat dan niet de gewenste correctie op het jarenlange beleid van de gevestigde partijen.
Alles afdoen met incidenten en cultuur ?

Ing. eslapen | 14-07-13 | 11:20

wakker worden | 14-07-13 | 11:16 | + 0
Mwhoahaha, u snapt werkelijk de ballen van politiek of de kiezer. De groei van PVV kiezers komt juist van voormalig PvdA stemmers. Stoppen met hokjesdenken maakt uw wereld een stuk leuker :)

Optelsommetje | 14-07-13 | 11:20

@rara | 14-07-13 | 11:07
Waarom is ze van een respectabele goedbetaalde baan in de politiek gestapt, vraag je je af...

VanBukkem | 14-07-13 | 11:17

21 september??? Weet niet zo 1/2 op welke dag dat valt, maar voor de meeste PVV'ers geldt dan dat ze aan de arbeid zijn. Beter had de PvdA deze oproep kunnen doen die zitten geheid allemaal aan het staatsinfuus. Hebben dus tijd genoeg om te demonstreren.

wakker worden | 14-07-13 | 11:16

2013: 250,0
2014: 257,6
2015: 263,1
2016: 269,0
2017: 273,2
www.rijksbegroting.nl...
.
Even ter ondersteuning van meerdere discussies in dit paneel over beleid en effectiviteit. Dit is de gemeten effectiviteit van de bezuinigingsinspanningen van VVD, PvdA, CDA, D66, GL, en CU middels diverse historische akkoorden.
.
Tot zover de geloofwaardigheid van de gevestigde partijen en hun voorvechters.
.
En dan houdt het CBS nog niet eens bij hoeveel van dat geld in de zakken van politici en bestuurders van die partijen verdwijnen...

Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 11:16

rara | 14-07-13 | 11:02 | + 0
Ja, zo ken ik er nog wel een. Weet je wie wel een afgeronde opleiding had binnen de politiek? Kom op zeg, Pim Fortuyn zou in het debat gehakt hebben gemaakt van de in herhaling geraakt Geert. Of heeft u iets nieuws gehoord in het jaarlijkse interview van Geert? Kan ook niet als je je hele leven nergens inspiratie hebt kunnen opdoen behalve de politiek.

Optelsommetje | 14-07-13 | 11:15

@Welles! Nietes! | 14-07-13 | 11:06
Geen maatje XXL wegens....[MagvastNie van Joris]

necrosis | 14-07-13 | 11:15

Tja, als je je laat sponsoren door defensie en AH mag wilders er ook nog wel bij.

Staf van der laa | 14-07-13 | 11:15

@ Supermatthijs
Wie de etnische conflicten vrijwillig in huis haalt is van God los en de achtereenvolgende kabinetten die het vanaf de zeventiger jaren in Nederland hebben laten gebeuren hebben daarom nogal wat te verantwoorden. Dat het hier tot burgeroorlogen gaat komen als in het Midden Oosten staat natuurlijk niet vast, maar het nemen van het risico alleen al is naar de mening van Wilders behoorlijk onverantwoord.
.
Dat geen van de reguliere politici met een denkbare oplossing voor het etnische probleem is gekomen is de belangrijkste verklaring voor de instabiliteit in de Nederlandse politiek, die nu al decennia lang sterk wisselende stembusuitslagen geeft.
.
Ook onder de mensen die niet op Wilders stemmen zijn er nogal wat die het betreuren dat een aantal verdragen onze grondwettelijke autonomie beperken terwijl we die gesloten hebben zonder dat de bevolking zich erover uit heeft kunnen spreken. Over belangrijke onderwerpen zijn we om onbegrijpelijke redenen niet langer baas in eigen huis. Veel van de bureaucratische regelgeving waar zoveel mensen nu over klagen zouden we niet eens meer af kunnen schaffen ook al wilden we.
.
De gemiddelde Nederlander beschouwt nog steeds zijn land meer als het verlengstuk van zijn eigen huis dan in de meeste andere landen de gewoonte is. Nederland is of was tot voor kort één grote familie en men gedroeg zich daar naar. Iedereen begrijpt dat dit ophoudt wanneer een groeiend deel van de inwoners er niet meer aan mee doet. Wanneer de nieuwkomers de rest niet zien als familie waarin ze willen worden opgenomen maar als vreemden waar men wantrouwend tegenover staat. Wat Wilders eigenlijk graag zou willen, maar natuurlijk niet kan, is degenen die zich niet aan de huisregels houden het land weer uit werken. De mensen die op hem stemmen weten in het algemeen net zo goed als hij dat dit niet mogelijk is, maar ze nemen het de oude partijen ende PvdA voorop kwalijk dat ze het allemaal zo maar hebben laten gebeuren.

Troef | 14-07-13 | 11:14

necrosis | 14-07-13 | 10:56 | + 6 -
En waar koppel ik het verraad dan aan de PVV? Ik heb het enkel over het Catshuisverraad, niet dat dit door de PVV is bewerkstelligd...
Ik wilde even testen of er PVV'ers waren die mij daarop zouden afrekenen, en zie hier, u overtreft mijn verwachtingen. Het geldt niet alleen voor u, maar ook voor bijvoorbeeld Welles! Nietes! | 14-07-13 | 10:53 | + 3 -.

Stereotype vijandige houding van de gemiddelde PVV-adept. U doet maar. Het zal je hier veel plusjes opleveren (en mij veel minnetjes). Die idioot beschuldigt mij al (impliciet) van de moord op Fortuyn. Ja, sorry. Tegen zulke stupiditeit kan ik onmogelijk opboksen. Hoe meer plusjes zo'n man krijgt, hoe sterker ik ga twijfelen aan de achterban en aanhang van de PVV.

Kim Philby | 14-07-13 | 11:13

Ing. eslapen | 14-07-13 | 11:09 | + 0 -

Welnee, islamvrij maken gaat wel een paar stapjes verder. Iedereen op dezelfde manier behandelen is alleen maar goed maar juist niet de bedoeling van de PVV. Die willen toch echt iemand met dubbele nationaliteit harder straffen dan iemand met de nederlandse.

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:13


@AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 11:07
En als die treinen al gaan rijden, dan is het waarschijnlijk met de nodige vertraging. En het zullen geen hogesnelheidstreinen zijn. En waarschijnlijk zullen er ook bussen ingezet moeten worden.

VanBukkem | 14-07-13 | 11:12

@Supermatthijs | 14-07-13 | 11:00
Ik ben het NOOIT met je eens maar nu heb je een punt, Nederland wilde vasthouden aan die 3% norm.
Helaas verzaakten landen als Duitsland en Frankrijk om aan die norm te voldoen.
Maar nu de werkloosheid hoog oploopt in dit kutlandje, staan de Eurofielen in de rij om Rutte nog meer te laten bezuinigen.
En raad eens, Rutte weet niet wat bezuinigen is, hij wringt zich in allerlei bochten om geld te halen op de meest absurde plekken om mensen als Rompi en Verhofstadt te plezieren.
Ik heb destijds een keer of 5 een linkje geplempt over geld binnen de EU en met name Griekenland.
Ik heb het vannacht al medegedeeld dat ik het niet nog een keer plemp, ga maar zoeken in het tooltje tussen de ruim 2400 plemps die ik ooit gedaan heb!

necrosis | 14-07-13 | 11:11

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:02 |
het stoppen van de nieuwe instroom uit islamistische landen, stoppen van subsidies voor moskeen en islamitische scholen.
Maar als je dat al beangstigend vind dan zul je het wel benauwd hebben, daar achter je boekenkast.

Kaosu | 14-07-13 | 11:11

Wat is Brinkman toch een kotskop. Ik heb gehoord dat Brinkman bakstenen naar 7-jarige jongetjes gooit.

(reaguursel gesponsord door de PVV)

Nietvoordekat | 14-07-13 | 11:11

Meneer Wilders heeft een wrat op de lip.

enmaarmekkeren | 14-07-13 | 11:11

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:02
Seculier onderwijs, om te beginnen.
Maar ik begrijp dat pvda-groupies zoals jij daar bijzonder veel angst voor hebben. Stel je voor dat die kinderen zelf na gaan denken en straks niet meer automatisch op hun belangenvereniging gaan stemmen.

spanarchist | 14-07-13 | 11:10

@Supermatthijs | 14-07-13 | 11:07
Stoppen met speciale behandeling en iedereen op dezelfde manier behandelen. Dat is islamvrij maken. #feit

Ing. eslapen | 14-07-13 | 11:09

-weggejorist-

Goorbatsjov | 14-07-13 | 11:09

Ach ja, Wilders praat zoals alle politici praten die niet in het kabinet zitten.
Maar als het pluche er eenmaal is draait ook Wilders als een blad aan de boom.
Denk maar aan z'n snelle opgave van de AOW leeftijd.
Willem van Rood | 14-07-13 | 10:26 | + -14 -
------
Je minpunten zijn onterecht. Ook Wilders zal dingen doen die we niet leuk vinden en waarvan we dachten dat hij het nooit zou wagen. Maar alles beter dan deze huidige regenten nietsnut kliek.

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 11:09

@Kaosu | 14-07-13 | 10:57 |

Precies, want je gaat als overheid minder uitgeven als je hetzelfde bedrag slechts over een andere balk gooit.
.
Voor iemand die zichzelf nogal slim lijkt te vinden roept u behoorlijk domme dingen.

Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 11:08

Wil hem niet als premier, daar is hij te omstreden voor dat moet hij aan Bosma overlaten, maar ik hoop wel dat hij de grootste gaat worden. PVV is de enige partij die een knip voor de neus waard is

Bokito ergo sum | 14-07-13 | 11:08

@VanBukkem | 14-07-13 | 11:05
Nee, Yvette Lont.

rara | 14-07-13 | 11:07

Ing. eslapen | 14-07-13 | 11:05 | + 0 -

Hij roeptoetert dat hij nederland islamvrij gaat maken. Dat kan hij nooit waar maken net als zijn zg. oplossingen voor de crisis. Het is allemaal gebakken lucht en dan zijn er nog hele hordes die erin geloven ook.

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:07

@Supermatthijs 11:02
Jij ziet de treinen al rijden? Stel je niet zo aan.

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 11:07

necrosis | 14-07-13 | 11:02 | + 0 -

Bent u er nog bij op de 21e? Ik sta namelijk te popelen om het vast te leggen met de camera. "No more mosk! " ;)

Baby Rasta | 14-07-13 | 11:06

@necrosis | 14-07-13 | 11:02
*maat s doorgeeft btw!*

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 11:06

rara | 14-07-13 | 11:02 | + 1 -

Hero Brinkman ?

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:05

@Supermatthijs | 14-07-13 | 11:02
Hoezo is stoppen met speciale behandeling beangstigend ?

Ing. eslapen | 14-07-13 | 11:05

@necrosis | 14-07-13 | 11:02
Je ziet dat die lutsers je negeren zodra ze repliek krijgen die pijn schijnt te doen.
Ben benieuwd of er nog weerwoord komt.

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 11:05

@rara | 14-07-13 | 11:02
Rudi Carrell?

VanBukkem | 14-07-13 | 11:05

@Optelsommetje | 14-07-13 | 11:00
Weet je wie wel werkervaring buiten de politiek had?

rara | 14-07-13 | 11:02

En wat zijn nou Greet zijn concrete plannen om Nederland islamvrij te maken ? Die heb ik nooit begrepen. Dat kan alleen maar op een hele vergaande wijze waar je maar beter angst voor kan hebben.

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:02

@Welles! Nietes! | 14-07-13 | 10:53
Welles! Nietes! shirts laat drukken voor de komende verkiezingen!
*kusje*

necrosis | 14-07-13 | 11:02

@ Kim Philby | 14-07-13 | 10:30 | + -2 -

Wilt u beweren dat de eurofiele plaat van de andere partijen niet grijsgedraaid is? Die plaat horen we nu al jaren en wordt uitgevoerd met als gevolg totale mislukking misschien moet er dan eens een andere DJ komen die een ander plaatje op de draaitafel legt?? De muziek die we nu horen zijn heel veel mensen zat en als de politieke leugenaars in Den Haag niet opletten gaat binnenkort hun plaatje met geweld van de draaitafel en gaat er een ander plaatje op. Greet kwam met het beste plan om de crisis te tackelen, doorgerekend en al alleen mensen als u willen dat niet accepteren, mensen als u zijn het probleem en zadelen ons en onze kinderen op met een groot probleem, bedankt Philby voor uw plaatje dat nu wel grijsgedraaid is dat we de krassen, correctie scheuren, niet meer horen.

sjipsknip | 14-07-13 | 11:01

Wans Horst | 14-07-13 | 10:57 | + 0 -

Kleinigheidje, dat Brusselse dictaat hebben we zelf afgedwongen. Wij hebben heel hard lopen roepen dat iedereen zich aan de regels moet houden.

Supermatthijs | 14-07-13 | 11:00

Donkersloot | 14-07-13 | 10:49 | + -2
Zonde dat jij met geen oplossing komt.

joyriders | 14-07-13 | 11:00

Is er nou nog werkelijk iemand die denkt dat Mr. mavo een toverstafje heeft waarmee hij alle wereldproblemen gaat oplossen? Laat staan de benodigde werkervaring buiten de politiek (=0).. Pffff.

Optelsommetje | 14-07-13 | 11:00

@Baby Rasta | 14-07-13 | 10:46
Ik heb niets tegen de SP, maar Roemer is gewoon niet 'het gezicht' van de partij.
Ik heb liever die ouderwetsche worstendraaier uit Oss of die lieftallige Agnes Kant.
En een keuze tussen Agnes en Fleur is een hele moeilijke.....

necrosis | 14-07-13 | 10:59

@chatboy16
Juist Wilders wil lastenverlichtingen, die makkelijk te realiseren zijn als Rutte en Samsom de economie niet kapot bezuinigen om aan het Brusselse dictaat te voldoen.

Wans Horst | 14-07-13 | 10:57

voor wie niet heeft opgelet afgelopen week en denkt dat er niks aan ontwikkelingshulp bezuinigd wordt (zoals Wilders), hier even een reminder: www.welingelichtekringen.nl/politiek/2... . Dat is hoe je beleid realiseert.

Kaosu | 14-07-13 | 10:57

@Kim Philby | 14-07-13 | 10:46
Koppel jij het zogenaamde Catshuisverraad nog steeds aan de PVV?
PVV had bepaalde standpunten, en kon die niet verenigen met de plannen die destijds op tafel lagen.
DAAROM is Geert weggelopen, omdat hij zijn achterban geen dolk in de rug wilde steken zoals Rutte en Asscher dat doen.

necrosis | 14-07-13 | 10:56

@Kaosu | 14-07-13 | 10:50
Maar dat mag niet van PvdA, CDA, VVD , D66 en GroenSlinks

Ing. eslapen | 14-07-13 | 10:55

@Baby Rasta | 14-07-13 | 10:46
" Weet je wie nooit echte de kans heeft gehad? De SP ........"

De reden hiervoor is dat ze met onzinnige voorstellen komen en overal op tegen zijn. Niet voor niets dat de partij programma's van de SP en de PVV gelijk zijn. Nederland heeft genoeg azijnzeikers maar heeft een te kort aan mensen zoals Zalm en Rutte die de problemen met een lach op het gezicht aanpakken.

the Jackdawn | 14-07-13 | 10:55

Je kan zien dat Geert er moeite mee heeft geen scheldwoorden te gebruiken. Als ie zo doorgaat wordt het nog wel wat.

VanBukkem | 14-07-13 | 10:54

@Kim Philby | 14-07-13 | 10:30
Jouw post is één groot vooroordeel naar de PVV en de PVVadepten!
En jij wilt zogenaamd OPRECHT weten hoe aanhang die in jouw ogen roepetoeteren hier over denken?

Flikker lekker op zeg! Met je zogenaamde interesse in andermans mening, Alleen jouw mening is de waarheid en de fatsoenlijkste toch? De vraag of de PVV de grootste kan worden zal ik voor je beantwoorden met Nee! want er zullen altijd mensen zijn met vooroordelen die alleen HUN eigen waarheid door de strot van een ander willen duwen door de echte waarheid te ontkennen ,en de verkondigers hard te demoniseren zoals jij en de rest van dat linkse tuig al deden bij Fortuyn en nu bij Wilders!

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 10:53

necrosis | 14-07-13 | 10:46 |
Ik zeg verder ook niet dat het goed of fout is wat Geert zegt. Het valt mij alleen bij ieder dilemma een naam genoemd wordt.

Ik was in Haren | 14-07-13 | 10:51

@Kaosu | 14-07-13 | 10:34 |

En welk van de grote problemen in Nederland hebben VVD en PvdA zoal al weten op te lossen dan?
.
Verkeerde immigratie.. Is nog immer het geval
Uit de klauwen lopende zorgkosten.. Lopen gewoon verder
Tanende kwaliteit onderwijs.. Tanend zoals eerder
Huizenmarkt.. Mag je nog wel van markt spreken als er geen volume gedaan wordt?
Onbalans wegnemen tussen uitvretend en verdienend deel van de bevolking.. Welnee, we maken werken nog onaantrekkelijker
Stoppen van corruptie binnen eigen gelederen.. Niets
.
Enfin.. Als uw reden om gevestigde politiek te stemmen hun probleemoplossend vermogen is, heeft u even twee decennia zitten slapen. Tenzij u slechts met uw tegel even aan de rest van Nederlan wilde laten zien hoe een drogredenering er precies uitziet.

Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 10:51

necrosis | 14-07-13 | 10:46 |
met alleen 'benoemen' schiet je geen fuck op.
Dat kan (en doet) iedereen.

Kaosu | 14-07-13 | 10:50

"Er zijn aanslagen wereldwijd, van Boston, tot Londen, tot Parijs", citeert Geert hier nou uit een liedje van Gers Pardoel?

Gabr | 14-07-13 | 10:50

Jammer dat hij niet vraagt waarom deze Indonesiër zijn haar blondeert.

kicktherabbit | 14-07-13 | 10:49

Bekend zwatelmoment van Geert, bekende leuzen, niks nieuws. Zonde van de zendtijd en eigenlijk ook zonde van deze reactie.

Donkersloot | 14-07-13 | 10:49

@Che_cuevara | 14-07-13 | 10:10
" en decimeert hij de VVD."

En ik maar denken dat de VVD de grootste partij is in de tweede kamer, of ben je je blij aan het maken met de polls van die linkse de Hond.
Hoeveel zat de Hond er ook alweer naast bij de vorige verkiezingen?

the Jackdawn | 14-07-13 | 10:48

Geweldig, die eerste zin. Zo'n treffende zelf beschrijving.

Skunk57 | 14-07-13 | 10:48

@Kaosu | 14-07-13 | 10:45
Zie boven.

rara | 14-07-13 | 10:47

-weggejorist-

MR070 | 14-07-13 | 10:47

rara | 14-07-13 | 10:38
Met de gedoogconstructie hadden ze toch behoorlijk wat in de melk te brokkelen. Benoem de resultaten.

Maar van mij mogen ze het best nog wel eens proberen, maar dan écht in de regering... u krijgt dan wel meer van hetzelfde, want politiek (ook die van de PVV) gaat allang niet meer over het volk. Alleen over macht.

Al die mooie beloftes, van welke politieke partij ook, zijn puur bedoeld om u aan boord te trekken. Om daarna naar believen te om te gaan met de zetels die ze van u gekregen hebben.

Wie denkt dat dat met de PVV anders zal zijn, komt ook bedrogen uit. Maar dit geldt voor andere partijen ook, dus kies vooral zelf door wie u bedrogen wordt.

Remy Martin Louis 13 | 14-07-13 | 10:46

necrosis | 14-07-13 | 10:41 | + 0 -
Doping, wielrennen.
*
Nou, ik dacht dus dat het nooit slechter kon dan het gedooggedrocht. Alles is blijkbaar gewoon kudt. Weet je wie nooit echte de kans heeft gehad? De SP en die heeft tenminste nog recht van spreken ook. Zij zijn ooit gewoon opzij geschoven toen ze 25 zetels hadden. Goudlokje heeft de mogelijkheid gehad mee te doen, maar wilde liever gedogen en van de zijkant blijven roepen. De SP zou in dit land eens een echte kans moeten krijgen.

Baby Rasta | 14-07-13 | 10:46

Stapje bij beetje door dit soort interviews ben ik geneigd op hem te stemmen.

Aan de andere kant, er zijn geen competente volksvertegenwoordigers meer waar ik anders op zou kunnen stemmen...

En trouwens, de VVD die bukt en laat zich nemen door de grootste partij. Als zij zelf de grootste partij zijn dan laten ze zich gebukt nemen door de partij net onder hen (ditmaal de PvdA). Als je het lijstje terug kijkt met wie ze het land bestuurd hebben, lijken ze alleen maar gebukt te hebben.

LangeTijdGeleden | 14-07-13 | 10:46

@Baby Rasta | 14-07-13 | 10:41
Speciaal voor jou zal ik de zin herformuleren.

De PVV heeft slechts een keer de kans gekregen maar kon die kans niet gebruiken, hoe kan er dan sprake zijn van een slecht track-record? Tenzij je vervalt in cijferfetisjisme, natuurlijk.

rara | 14-07-13 | 10:46

Petrus Poortwachter | 14-07-13 | 10:35 | + 0 -
Ik weet niet welk topic dat was, maar het lijkt me vrij onbetrouwbare informatie. D'66 gaat niet met de PVV in een kabinet zitten. Ik weet dat alle politici onbetrouwbaar zijn, en zeg nooit nooit, maar dat lijkt me toch wel erg onwaarschijnlijk.

VVD en CDA zijn sowieso op hun hoede sinds het verraad van het Catshuis. En de PvdA is al sinds dag 1 de natuurlijke vijand van de PVV. Houd je de SP en nog wat confessionele partijen over. Nou, lijkt me ook geen prettig vooruitzicht, om eerlijk te zijn.

Kim Philby | 14-07-13 | 10:46

@Ik was in Haren | 14-07-13 | 10:39
Geert plaatst dingen in het juiste perspectief!
Hij durft in ieder geval te benoemen!
Dat zie ik Rutte met zijn ruggegraat van gestapelde gummiberen (met dank aan @Rammstein) niet doen.
Rutte is gewoon een slappe zak die zich laat piepelen door de kwade geniussen van Brussel.
Een MinPres die echt voor dit land staat zou in Brussel keihard met de vuist op tafel slaan!

necrosis | 14-07-13 | 10:46

@Baby Rasta | 14-07-13 | 10:41
Drie foute conclusies in drie regels. Je moet het maar kunnen.
Het was (regel 1) al een hele stap om Wilders te accepteren als gedoogpartner. Wilders heeft (regel 2) van meet af aan verkondigt dat hij niet zijn mond zou houden, ook al was hij gedoogpartner, en dat hij luid en duidelijk de standpunten van de pvv uit zou blijven dragen. Van een koude kermis (regel 3) thuiskomen: in alle peilingen is de PVV (al een tijdje) de grootste partij van dit land...

Petrus Poortwachter | 14-07-13 | 10:45

Ik hoef dit niet te zien, Fleur krijgt mijn stem. Alles beter dan wat er nu zit.

joyriders | 14-07-13 | 10:45

rara | 14-07-13 | 10:38 |
kabinet rutte I, daar maakte de pvv ook deel van uit, ze hebben in ieder geval meegeschreven aan het regeer-akkoord (maar vervolgns hebben ze niks weten te realiseren wegens politieke onhandigheid).
Bovendien hoef je geen min.pres. te zijn om wetten te initieren; de kamer mag ook wetsvoorstellen en moties indienen om beleid te maken. de pvv doet dat dus niet; geen idee of het luiheid of onkunde is, maar iig heb je er niks aan.

Kaosu | 14-07-13 | 10:45

Gekke Geert, goudlokje, brievenbuspissers.
De argumenten van de Wilders-haters zijn weer zeer inhoudelijk en overtuigend, zoals gebruikelijk.

spanarchist | 14-07-13 | 10:45

Ik wacht nog steeds op een flintertje bewijs dat ook maar de suggestie wekt dat Hero kapot moest. Dat moet er zijn, anders beweert een mens zoiets niet. Ha, ik bedoel, anders zou het wel veel weg hebben van laster. Alsof het Brinkman te doen zou zijn om het defameren van een weblog met onjuiste informatie, teneinde haar goede naam, reputatie en journalistieke integriteit te beschadigen. Dat zou toch niet opkomen in een integer oud-politieman als Hero Brinkman.
Dus, voor de draad met dat bewijs. Het is mijn weblog niet, maar ik had u voor de rechter gesleept.
Wat Wilders betreft, same old same old. Hij heeft een punt, maar of de PVV ministeriabele figuren in de gelederen heeft. Minster D. Graus van Buitenlandse Zaken. Dat idee grijpt me een beetje naar de keel.

Not Muhammad | 14-07-13 | 10:43

Politici zijn per definitie geen nette mensen. Ze vallen in de categorie betaalde leugenaar.

Finn | 14-07-13 | 10:43

rara | 14-07-13 | 10:38 | + 0 -

De PVV wilde zelf geen regeringsverantwoordelijkheid bij het vorige kabinet. Goudlokje heeft het gewoon aan laten modderen en mocht intussen van alles roepen zonder ervoor verantwoordelijk te worden gehouden. Uit opportunisme dacht hij te gaan oogsten door de boel te laten klappen, maar hij kwam van een koude kermis thuis.

Baby Rasta | 14-07-13 | 10:41

@Baby Rasta | 14-07-13 | 10:29
Het 'D' woord?
Vertel eens....
Overigens lijkt me het een prima plan als Wilders een kabinet gaat formeren, hij kan het onmogelijk slechter doen dan de afbraak die PvdA en VVD hebben ingezet.
Als Rutte II de hele rit uitzit, dan moeten we als land gaan aankloppen bij het ESM....
En wie denkt dat het gratis geld dan tegen de plinten aanklotst, moet eens praten met Spiros-met-de-pet!

necrosis | 14-07-13 | 10:41

@Supermatthijs | 14-07-13 | 10:35
Zet die rooie oortjes van je eens ff uit en luister nog eens goed naar Geert. Hij schuift de algehele crisis niet in de schoenen van het huidige kabinet, hij vind dat ze er op de verkeerde manier op reageren. Dat vinden de meeste nederlanders inmiddels ook.

Petrus Poortwachter | 14-07-13 | 10:41

Geert visualiseert de problemen voor het gewone volk door bij ieder probleem een persoon of groepering te plaatsen.

Ik was in Haren | 14-07-13 | 10:39

@Kaosu | 14-07-13 | 10:34
De PVV heeft nooit de kans gekregen, hoe kan er dan sprake zijn van een slecht track-record?

rara | 14-07-13 | 10:38

@salonsocialist | 14-07-13 | 10:33
In Egypte hebben ze klaarblijkelijk nog een functionerend rechtssysteem...

VanBukkem | 14-07-13 | 10:37

Sjeng de helle | 14-07-13 | 10:27
"de tijd zal het leren, arm Nederland".
Zeker, wie niet horen wil zal voelen.
Citaat uit 1975, Gerard Reve:
'Ik bedoel niet letterlijk wat in het gedicht staat, want ik ben geen racist en de neger heeft mijns inziens recht op een plaats onder de zon gelijkwaardig aan die van de blanke. Ik heb echter door dit brute middel bij miljoenen gehoor gevonden voor mijn betoog, volgens hetwelk de immigratiepolitiek van de Nederlandse regering, die massaal mensen binnenlaat, voor wie er in Nederland geen werk, geen woonruimte en geen toekomst is, en slechts verpaupering en criminaliteit in het verschiet liggen, tot een ramp zal moeten voeren.'

de honden blaffen... | 14-07-13 | 10:36

-weggejorist-

MR070 | 14-07-13 | 10:35

salonsocialist | 14-07-13 | 10:33 | + 0 -

Je kan natuurlijk heel makkelijk de algehele crisis in de schoenen van het huidige kabinet schuiven, wat Wilders uiteraard doet hier, maar dat maakt het nog niet waar.

Supermatthijs | 14-07-13 | 10:35

@Kim Philby | 14-07-13 | 10:30
Ik ben zelf geen pvv-adept (stem er wel op bij gebrek aan beter) maar wil toch je vraag beantwoorden. We hebben het hier wel over politici, niet over integere mensen...
Ik las in een ander topic al de suggestie dat zelf Kereltje in een kabinet met de pvv zal gaan zitten 'om de vinger aan de pols te houden'...
De stellingen van de pvv zijn op zich al zo rigoreus dat men het zich best kan veroorloven wat water bij de wijn te doen en toch de idealen overeind kan houden.

Petrus Poortwachter | 14-07-13 | 10:35

Sjeng de helle | 14-07-13 | 10:27 |
benoemen van een probleem is relatief simpel.
Het vervolgens kunnen oplossen, ministeries aansturen, wetten weten te formuleren, daar steun voor weten te vinden (1e- en 2e kamer en internationaal), etc , dát is waaraan je een goed politicus aan herkent. De PVV heeft wat dat betreft gewoon een zeer slecht track-record.

Kaosu | 14-07-13 | 10:34

@AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:21
Rudi Carrell.... Rudi Carrell....? Hebben ze die niet opgehangen in 1946?

VanBukkem | 14-07-13 | 10:34

Brinkman, Drinkman. Alleen de 'man' blijft raar.

Fris_Barend | 14-07-13 | 10:34

Zou je wel willen we | 14-07-13 | 10:30 | + 0 -

Ze pakken juist Brinkman aan omdat hij, nog bij de PVV, als hardste heeft geroepen dat die wachtgelden nergens op slaan en aangepakt moeten worden. Daarom !

Supermatthijs | 14-07-13 | 10:33

Even iets anders, Morsi in Egypte wordt aangeklaagd wegens o.a. het vernielen van de economie...dat zou nog iets voor nederland zijn. Samsom en Rutten aanklagen wegens het vernielen van de economie, waarom kont daar geen advocaat op

salonsocialist | 14-07-13 | 10:33

@appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 10:28
Mevrouw Thatcher heeft Engeland hoogstpersoonlijk uit het socialistische slop gehaald en regelrecht uitgeleverd aan de bankiers. Thatcher was een beetje te veel van het goede.

VanBukkem | 14-07-13 | 10:33

Zou je wel willen we | 14-07-13 | 10:30 | + 0 -
Jackie?

Kim Philby | 14-07-13 | 10:32

@Baby Rasta 10:29
Nou sorry hoor. Ik zal je nog es wat vragen, chagrijn.
:)

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:32

Altijd dat gezeur dat Greet geen alternatieven heeft en wegloopt voor verantwoordelijkheden.
Nee de huidige dievenbende onder leiding van Ali Baba Rutte da's een alternatief?! Die lopen binnenkort weg naar een heerlijk Brussels baantje

Hemelterijk | 14-07-13 | 10:30

Ik weet niet wat Hero jullie aangedaan heeft maar jullie beginnen nu toch we erg zielig te worden.

Er zijn tientallen politici die net als Hero uit de trog vreten en niks doen. Daar hoor ik jullie niet over.

Niet echt bevorderlijk voor jullie image want op deze manier verkracht je de waarheid nog erger dan sommige media die alles vanuit 1 politieke hoer weergeven.

Zou je wel willen we | 14-07-13 | 10:30

Alles leuk en aardig, deze 45-toerenplaat die al zo vaak is afgespeeld dat de krassen niet eens meer opvallen.

Maar met wie wil Greet dan gaan regeren? Althans, ik meen dat de zalvende woorden om Mark te masseren niet voor niets zijn, evenals de kansloze demonstratie en overige aanvallen op het kabinet. Greet wil dat de boel klapt en hij de grootste wordt bij de volgende verkiezingen. Prima, ik wil dat wel eens meemaken (zal zelf niet op hem stemmen). Maar nogmaals, met wie gaat hij dan regeren? Hij heeft iedereen met zijn lompe en vijandige optreden van zich weggejaagd.

Dit is overigens geen aanval op Greet of de PVV overigens. Ik wil dit oprecht weten. Hoe de PVV-adepten dit zien. Die aanhang roeptoetert Greet immers na en moet zelf ook niets van andere partijen hebben. En 76 zetels is natuurlijk niet realistisch.

Moet het linksom of rechtsom? Of door het midden? En vervolgens met wie dan?

Kim Philby | 14-07-13 | 10:30

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:25 | + 0 -

Wat zou ik moeten kijken? Als je het over wielrennen hebt nee. Kudtsport it is. Ik hoor het wel als er wat bijzonders gebeurt. Maar ik mag het "d" woord niet meer gebruiken van de hulppieten van Joris op powned. En damesvoetbal volg ik niet.

Baby Rasta | 14-07-13 | 10:29

Aan alle Geert Adepten.... ik snap jullie wel, maar kijk even verder, stel dat de PVV bij de eerst komende verkiezingen de grootste wordt en gaat regeren... met enige fantasie zou je Geert nog wel bestuurlijke kwaliteiten kunnen toedichten, maar er lopen ook nog pornoboeren en brievenbuspissers binnen die partij en dat zou ook nog wel recht te praten zijn, maar met iemand als Dion Graus sta je gelijk al met 0-3 achter.

vhKarelkruizenruiker | 14-07-13 | 10:29

Wat een plofkop. Hij begint er weer als een VVDer uit te zien.

Charles Swietert | 14-07-13 | 10:29

@-dvh- | 14-07-13 | 10:12
De dag nadat Dieselboom de snode plannen uit zijn houten koffertje haalt!

necrosis | 14-07-13 | 10:28

Ik vraag me af wat dat semi-geïnteresseerd semi-intellectueel quasi nonchalant wenkbrauwgefrons en hoofdgeknik van die Benschop toevoegt aan dit filmpje. Ik zie dat meer interviewers doen. Leren ze dat op sgool tegenwoordig?

Verder voel ik aan mijn water dat de aangekondigde demonstratie 21 september aanstaande weleens een hele hele drukbezochte kan gaan worden. Nederland begint het steeds spuugzatter te worden.

Willianus Wortelus | 14-07-13 | 10:28

@AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:21
Er had nog niemand gegodwind. Dus.

VanBukkem | 14-07-13 | 10:28

@Normpje | 14-07-13 | 10:07
Bij 'barman' denk ik dan weer aan Brinkman.

rara | 14-07-13 | 10:28

Weet je wie ook een aardige man was....?
VanBukkem | 14-07-13 | 10:18 | + -4 -
---------
Nou vertel, vertel!
Thatcher die hoogstpersoonlijk Engeland uit het socialis slop haalde (oke, is een vrouw maat toch)?

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 10:28

@Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 10:25
Er zal nog een keer een verkiezing georganiseerd worden.
Daarna grijpt Brussel in.

Ing. eslapen | 14-07-13 | 10:27

Wilders heeft met heel zijn analyses gelijk gekregen.
De drogredenen van de zittende clubs zijn allang doorgeprikt en dat merkt iedereen in zijn beurs. Ik hoop niet dat hij met stelling over de Syrische Jihadisten gelijk krijgt, maar vermoed dat dit wel een realistische kijk is op dit probleem. Maar helaas, voor ons allemaal, gaan de zittende clubs eerder met de duivel in conclaaf dan dat ze PVV invloed laten uitoefenen op het regeringsbeleid. De tijd zal het leren, arm Nederland.

Sjeng de helle | 14-07-13 | 10:27

Ach ja, Wilders praat zoals alle politici praten die niet in het kabinet zitten.
Maar als het pluche er eenmaal is draait ook Wilders als een blad aan de boom.
Denk maar aan z'n snelle opgave van de AOW leeftijd.

Willem van Rood | 14-07-13 | 10:26

@Baby Rasta 10:21
Ga je vanavond nog kijken? Als liefhebber van voetbal. Haha.

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:25

Koddig... Iedereen lijkt nog steeds te denken dat er nog een keer nieuwe verkiezingen komen...

Parel van het Zuiden | 14-07-13 | 10:25

@salonsocialist | 14-07-13 | 10:23
Welke reclame?

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 14-07-13 | 10:25

Filmpje doet niets? Beeld blijft zwart? Reclame wel trouwens, heel fijn geen stijl. Jullie verdienen je centen weer door ons nutteloze reclame te laten zien.

salonsocialist | 14-07-13 | 10:23

Brinkman is de Snowden van de PVV

Stir Glenfarclas II | 14-07-13 | 10:22

@Moonwarrior | 14-07-13 | 10:15
En de redactie is gevestigd aan de Meeuwenlaan, toeval?

First Contact | 14-07-13 | 10:21

LOL. @ 0.22 heeft goudlokje het over alternatieven. Nou daar ontbreekt het dus juist aan oh grote sponsor van de roze Khmer. Tja roepen is altijd makkelijk, maar het ontbreekt juist aan concrete plannen.

Baby Rasta | 14-07-13 | 10:21

@VanBukkem 10:18
Rudi Carrell? Snode GodwinnerT.

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:21

@Psycheltje | 14-07-13 | 10:18
Als je de tekstversie had gelezen zou je weten dat het van 14 juli 2013 is, van vandaag dus.

Che_cuevara | 14-07-13 | 10:20

Citaat journalist Benschop:"Hoe kijkt u terug op de eerste 2 maanden Rutte Twee"?
Hoe oud is dit interview GS?

Psycheltje | 14-07-13 | 10:18

"Wilders zegt veel redelijke en logische dingen die iedereen die "om zich heen kijkt"
Ja dat is het probleem, logica ontbreekt. Voor de gemiddelde VVDer zijn bezuinigingen het verhogen van belastingen en een kleinere overheid een totaalbemoeienis vanuit Brussel.

Moonwarrior | 14-07-13 | 10:18

zou hij nou zelf ook niet een beetje moe worden van de tsunamie aan hyperbolen die hij uit z'n strot rochelt?

Kaosu | 14-07-13 | 10:18

Hero, is wel een gruwelijke kneus als je het mij vraagt...

Glas Koning | 14-07-13 | 10:18

Weet je wie ook een aardige man was....?

VanBukkem | 14-07-13 | 10:18

@Mortimerr | 14-07-13 | 10:14
Als de gevestigde partijen zoals PvdA, VVD, CDA, GL en SP de problemen wel benoemen en prioriteiten stellen in deze en er ook naar gaan handelen zijn ze zo 3/4 van hun stemmers kwijt. Dus dat zal nog wel even duren voor het zo ver is.

Che_cuevara | 14-07-13 | 10:17

Eens -binnenkort- komen er in Nederland nieuwe verkiezingen.
Wilders kan en zal hoe dan ook een bepalende invloed krijgen.
De politieke rest kan er niet meer om heen. Oftewel het koekje van eigen faaldeeg mogen ze dan proeven.
Een combinatie dus van Wilderskracht en NL politiek falen...

duitse herder | 14-07-13 | 10:17

@akoya 10:14
I'm going to hell - who's coming with me?
... when hell freezes over, buddy, when hell freezes over ...

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:17

"Dit topic werd mede mogelijk gemaakt door een aanzienlijke bijdrage van Het Meeuwenfonds"
Laat Hero het niet horen!

Moonwarrior | 14-07-13 | 10:15

Goed interview.
.
Wilders zegt veel redelijke en logische dingen die iedereen die "om zich heen kijkt" ook ziet gebeuren.
.
Daarom begrijpt ik die demonisatie door de media van Geert Wilders.
.
Waarom mogen de problemen niet benoemd worden en moeten allerlei problemen onder het tapijt worden geveegd.
.
Mijn stem heeft Geert Wilders bij de volgende verkiezingen.

Mortimerr | 14-07-13 | 10:14

Tjonge jonge, gekke Geert op de zondagochtend. Bijna zoiets als voor het zingen de kerk uitgaan. N.... Tegen de klippenvan de hel op, maar de slagroom naast de Limburgse vlaai spuiten.

Goedemorgen gewenst.

akoya | 14-07-13 | 10:14

Geert kan roepen, minpres kan liegen en het land naar de kloten helpen. Hup Geert!

Iwmac | 14-07-13 | 10:13

Of de islam het allergrootste probleem is weet ik niet, wel dat de islam dat zeker zal worden.
Binnen een mensenleven is de islam in Nederland gegroeid van totaal niet aanwezig, tot een incidentenmotor geworden waar zelfs de vaardigste probleemontkenners van de politiek dagelijks hun inspanning aan moeten besteden om te bagatelliseren en te relativeren.
Het sprookje van de kleren van de keizer in een nieuw "jasje". Terwijl een kind kan zien hoe de werkelijkheid is.
Dus ja, ondanks al het boe-roepen van de beschaafde wegkijkers: Geert is het enige antwoord op blinde voortgang naar de rand van de Europese afgrond.

Ik zie Europa als het verzwakkende aids - en de islam als de sociale ziekte waar Nederland uiteindelijk aan dood zal gaan.

Jan Passant mk2 | 14-07-13 | 10:12

Wanneer zijn er weer verkiezingen ????

-dvh- | 14-07-13 | 10:12

Nederland , je zal er maar wonen . Natuurlijk heeft geert gelijk , nu nog actie ondernemen .

likmegaties | 14-07-13 | 10:11

@Koos Knak | 14-07-13 | 10:09
Heb jij alleen de kop gelezen?

Che_cuevara | 14-07-13 | 10:11

Zie het verschil niet...... Hero+Rutte+Finnen=dieven

Erg lelijk | 14-07-13 | 10:10

@Normpje 10:07
Het zijn tenslotte barre tijden met een bar slecht beleid die zorgen voor deze barre omstandigheden?

AshleyJ"Ash"Williams | 14-07-13 | 10:10

@Botte Hork | 14-07-13 | 10:07
Dat komt omdat Rutte per definitie liegt.
Als hij zegt dat hij de PVV gaat decimeren is dat dus een leugen en decimeert hij de VVD.
Voor zover is hij dan weer wel consequent.

Che_cuevara | 14-07-13 | 10:10

Als je nog woorden vuil maakt aan Brinkman dat ben je niet in staat op de juiste wijze prioriteiten te stellen ..

Koos Knak | 14-07-13 | 10:09

Onze dank zal Groot zijn als Geert Rutte zover krijgt om afscheid te nemen van die achterlijke PvdA.

Welles! Nietes! | 14-07-13 | 10:09

Hee! Te gek goed bezig GS. De a.s. MinPres (met Hoofdletters).

Psycheltje | 14-07-13 | 10:09

Het is net alsof ik mezelf daar zie praten.
Ben het voor de volle 100% eens met Geert.
Kan niet wachten tot de volgende verkiezingen!

Henk003 | 14-07-13 | 10:08

-weggejorist-

MR070 | 14-07-13 | 10:08

-weggejorist-

MR070 | 14-07-13 | 10:08

Hij is in ieder geval wel goed bezig de VVD te decimeren in plaats van andersom.

Botte Hork | 14-07-13 | 10:07

Weinig Tour du Jour-kijkers hier. Een "barre" man is een stoere, sterke doorzetter.

Normpje | 14-07-13 | 10:07

Meeuwen zijn net duiven, de ratten van het dierenvolk.....

Il Commendatore | 14-07-13 | 10:07

Wilders klinkt zowaar "redelijk",als hij dit zo volhoud krijgt hij heul misschien m'n stem wel,zou sowieso niet weten op wie ik anders zou moeten stemmen.

zwellevertje | 14-07-13 | 10:06

Zie hier onze toekomstige minpres 2014 met kabinet Wilders 1. Een man met een mening en niet dat nietszeggende afschuwelijke lachebekje Rutte waar we totaal maar dan ook totaal niets aan gehad hebben behalve een complete achteruitgang van Ned. Rutte is de man van de leugens die zelfs zijn eigen achterban van zich vervreemd heeft.
Wilders, haal ons in godsnaam uit de EU en sluit de grenzen voor de importallochtonen.

appeltjesgroeneweide | 14-07-13 | 10:06

Haha, mijn stem heeft ie in elk geval alvast te pakken!

verdacht | 14-07-13 | 10:05

@necrosis | 14-07-13 | 10:02
Tja, die zijn ook giftig hé.
Da's dan weer wel een overeenkomst met Rutte.

Che_cuevara | 14-07-13 | 10:04

@Normpje | 14-07-13 | 09:59
Rutte is iemand die teveel lacht en teveel met zijn gemanicuurde vingers in mijn portemonnee zit!
Eat that!

necrosis | 14-07-13 | 10:04

-weggejorist-

chatboy16 | 14-07-13 | 10:03

@Che_cuevara | 14-07-13 | 09:58
Planten als de reuzenberenklauw of gouden regen zien er ook netjes uit (toen ik nog jong was).
Als ik nu een een tuin zou hebben, zou ik ze met een bulldozer verwijderen!
*blij naar betonnen balkon kijken doet*

necrosis | 14-07-13 | 10:02

@Burgertrutje | 14-07-13 | 09:59
Voor Arnoud van Doorn is het bombommertijd

Ing. eslapen | 14-07-13 | 10:02

Wilders + veel

XaaD666 | 14-07-13 | 10:00

Dhr. Wilders is een barre man.

Normpje | 14-07-13 | 09:59

Dat HQ op de Meeuwenlaan..
*ineens kwartje valt*

JosVerbeek | 14-07-13 | 09:59

Voor Geert is het ook komkommertijd.

Burgertrutje | 14-07-13 | 09:59

"De wereld draait door".

BellaBella | 14-07-13 | 09:59

Rutte ziet er inderdaad netjes uit, aan de buitenkant.
Em Wilders heeft wel gelijk als hij zegt dat Rutte alleen maar aardig gevonden wil worden in Europa. Zal wel met zijn toekomstig baantje te maken hebben wan in Nederland, waar hij toch de premier van is, zie je hem niet zo vaak.

Che_cuevara | 14-07-13 | 09:58

Geert heeft een dikke kop gekregen... gestopt met roken?

gasboer | 14-07-13 | 09:57

En Europa? Hoe zit het daarmee?

Godsammekraken | 14-07-13 | 09:57

Geert spreekt tot het volk.

van_de_pot_gerukt | 14-07-13 | 09:57

Geert is een held. Mark niet. Hero = zero.

leef!! | 14-07-13 | 09:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com