achtergrond

Geenstijl

Politie-Brutaliteit in Turkije #taksim #gezi

Taksimplein, Resistanbul, afgelopen weekend. Check op seconde 15. Agent schiet gericht een traangasgranaat op het hoofd van uitdagende treiterdemonstrant. Plonk. Raak. Vandaag zei vice-president Bülent Arinc sorry voor het vele politiegeweld van de afgelopen dagen en het nodeloos gassen van dames in rode jurkjes. In Istanbul zijn demense ondanks het deprimerende Volkskrant-artikel van Betsy Udink weer massaal naar het Taksimplein getrokken, om voor ons te zingen en te dansen en te fikkiestoken op de LIVESTREAM. Na de break nog wat plaatjes en filmpjes van stomme total freak polities. Update: Gaan we weer. In Ankara en Antakya. Hee, daar hebben we het leger.
kopschoppers534.jpgMan (1) probeert kokosnoot te beschermen tegen dozijn (12) cop-schoppers. Klik voor groot. edit-helmpjes534.jpgServicenummers op achterkant van riothelmen zijn weggejorist met tape. crossfire534.jpgKlik voor groot formaat. Bukkake. Vrouw wordt gesandwiched door twee waterkanons.
AUFMACHEN. En zo niet, dan schieten we wel naar binnen. cop-schopperplattepet.jpgCop-schopper met platte pet in Izmir. FILMPJE. gaswolk534.jpgIn die gaswolk ligt een gewonde man. Story bij Al-Jazeera. zozijnzedanook534.jpgPeace!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.