Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Welkom, Imam Erdogan, in Nederlandistan

manycolorsindehomorainbow.jpg Gisterenavond in stilte aangekomen: Recep Tayyip Erdogan, premier van Turkije, kandidaat-lid van de EU. Heel Nederland staat al een week ondersteboven voor het bezoek, want het wringt nogal met de NederTurken momenteel. Als ze niet frontaal antisemitisch zitten te wezen in de huiskamers van hun prachtwijken, beklagen ze zich wel over de pleegzorg door potten voor hun (hún, HUN!) islamitische afstammeling, Yunus. En dat allemaal onder aanvuring van de Turkse media, zo lezen wij hier. Dat las de ViceMinPres ook, en die besloot zich meteen in glasheldere woorden tegen hun 'aanmatigende' bemoeienis uit te spreken. Waarop collega Timmerfrans weer nijdig werd en de mediarel een politieke dreigde te worden. Binnen de eigen grenzen, welteverstaan, want de grap is: in Turkije is de situatie (op een opruiende aflevering van het Turkse PöwNüws na) amper in het nieuws, en Erdogan zelf heeft nog geen hap adem aan de zaak besteed. Vandaag gaan er wel Turken demonstreren bij de Islamitische Universiteit in 010 en de politie is bang dat het facebookrellen worden. Op het Binnenhof gaat de CIDI-jügend (samen met Koerden en Armeniërs) ook nog boe-roepen, maar dan tégen Erdogan. Uiteindelijk is alle ophef de schuld van Jeugdzorg, die hun dictatoriale autoriteit ook in de zaak Yunus GROF MISBRUIKT hebben. Daarnaast blijft gewoon staan dat Erdogan een homohatende schender van vrouwenrechten is die andere religies dan de islam niet tolereert. Maar mensenrechten staan niet op de agenda van dit staatsbezoek, dus misschien moet Job Cohen niet wachten tot Poetin in april langs komt en zijn halfzachte homovlag nu alvast halfstok laten wapperen. Update: Oeps. Minibar in het Okura leeggezopen. En nu ies Erdogan ziek.

Reaguursels

Inloggen

@Badderbeest! | 21-03-13 | 16:20
Bij je intrede zet je jezelf al een beetje buiten spel. (Naast poepen gaan veel zaken mij erg goed af).
Maar bij punt één staakt de ratio volledig.
Begin eens met wat kennis opdoen www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezond...
Domheid is voor anderen slechts irritant, voor jezelf betekent het levenslange armoede.

hfakker | 24-03-13 | 12:27

hfakker | 21-03-13 | 10:44 | + 0 -
-
Jij bent echt te dom om te poepen.

Wat betreft je retarded voorbeeldje waarvan ik zogenaamd helemaal in de war moet raken;
-
1) Kinderen van 7 hebben geen sexuele gevoelens. Laat staan dat ze uitgesproken homosensueel kunnen zijn.
2) Traditioneel gezin lijkt me prima (je gaat hier in je gammele voorbeeld uit van de omgekeerde situatie ? Dus een Nederlands jongetje in een moeilijke gezinssituatie in turkije ?). Het lijkt mij vrij logisch dat het traditionele gezin capabeler is dan het volstrekt incapable biologisch verwante gezin.
3) Weet ik veel wat die gasten zullen roepen, boeit me ook niet, en het gaat me ook niet aan. Als hetzelfde maar dan omgekeerd soort van in Turkije gebeurt gaat mij als Nederlander dat helemaal niet aan.
4) Pas als het nederlandse jongetje door de turken als geheel zou worden mishandeld zou het een zaak zijn waar ik als Nederlander mij druk over zou moeten maken. Lijkt me niet aan de orde.
-

Badderbeest! | 21-03-13 | 16:20

Het blijkt maar weer eens met deze casus. Het rammelt aan alle kanten.
Hollandsche Roomboter op het hoofd van onze politici.

ristretto | 21-03-13 | 14:32

Mijn ervaringen met verschillende jeugdzorginstanties is samen te vatten met:
Alle instanties zijn per definitie ruk.
Bij alle instanties werken Mensen (met een Hoofdletter)die deugen. Die zoek je op en daar werk je mee samen.

ristretto | 21-03-13 | 14:30

Een van de overwegingen om Yunus niet terug te plaatsen bij de biologische ouders was dat Yunus inmiddels zo gehecht is aan zijn pleegouders dat terugplaatsing geen optie meer was. Dus als je kind wordt ontvoerd en je vindt je kind pas na 9 jaar terug, dan mag de ontvoerder je kind opeisen vanwege gehechtheid.

LostSandWich | 21-03-13 | 14:07

Zie hier, met je kletsopleiding MWD kan je gewoon raadsonderzoeker worden:

Raadsonderzoeker bij Raad voor de Kinderbescherming
Studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan De Haagse Hogeschool

Inge Jansen
Raadsonderzoeker bij Raad voor de Kinderbescherming
Studeerde Social Work aan Saxion Hogeschool Enschede

Carlita van Rossum
Raadsonderzoeker bij Raad voor de Kinderbescherming
Gestudeerd aan Hogeschool Domstad Utrecht

Minder kan ook nog:
Babette Oomen
Raadsonderzoeker bij Raad voor de Kinderbescherming
Gestudeerd aan avans (cultureel maatschappelijk werk)

Geen wonder dat de ene na de andere misser wordt gemaakt. Als je op internet gaat zoeken geloof je je ogen niet, bv:

Karina Coffiel
Ondersteuner Strafzaken bij Raad voor de Kinderbescherming
Studeerde Apothekersassistente aan mdgo

een APOTHEKERSASSISITENTE!

En het 'niveau' van de teamleider:

Paul Boeren
Heeft gewerkt bij Raad voor de Kinderbescherming (Teamleider)
Ging naar MEAO

LostSandWich | 21-03-13 | 14:06

Nog geen dag in Nederland, en nu al een ziekmelding. Weet hij niet dat hij de eerste twee dagen zelf moet bekostigen voordat hij de ziektewet in kan?

Tikkie Terug | 21-03-13 | 14:00

Doordat de ouders geen enkel vertrouwen meer hadden in Jeugdzorg en Jeugdzorg had laten blijken geen plannen te hebben voor de terugkeer van Yunus (werkten niet aan gefaseerde terugplaatsing, maar lieten slechts 1 bezoek per kwartaal toe), wilden de ouders niet meewerken aan een onderzoek aangezien dit onderzoek niet gericht was op de terugplaatsing maar op het ongeschikt verklaren van de ouders. Dit wist Jeugdzorg. vandaar ook dat ze het onderzoek forceerden met volledig uit de duim gezogen beschuldigingen. Die beschuldigingen hoefden ze immers niet waar te maken aangezien de ouders niet zouden meewerken aan het onderzoek.

Resultaat. Ouders werkten niet mee aan onderzoek. Rechter had volgens de procedures geen keuze als de ouders negatief/ongeschikt te beoordelen omdat ze niet meewerkten aan een onderzoek dat hen vrij kon pleiten van de nieuwe (verzonnen) beschuldigingen. Zelfs als ze wel mee hadden gewerkt en het onderzoek op niets uit was gelopen (nieuwe beschuldigingen waren immers verzonnen) had Jeugdzorg alsnog gewonnen omdat er veel tijd zou verstrijken en Yunus dan vanwege onthechting alsnog bij de pleegmoeders kon blijven. Jeugdzorg zou dus hoe dan ook winnen.

Duidelijk dat het systeem niet deugt als zelfs de rechter middels dit systeem ondermijnt kan worden. Functies splitsen dus en een extern controlerende instantie boven Jeugdzorg. Op dit moment onderzoekt Jeugdzorg haar eigen werkwijze in het geval Yunus. Hoe gek wil je het hebben?

En dan de rol van de pleegouder in deze, die is ook zeer kwalijk te noemen,ook hun wisten van de uitspraak van 2007, daarnaast 1 van de pleegouders ex-medewerksters van BJZ. Dit zaak stinkt en de beerput moet open voor de ouders van Yunus en voor alle andere ouders die hetzelfde overkomt.

LostSandWich | 21-03-13 | 13:27

Jeugdzorg maakte een rapport dat de oudste zoon zijn medicijnen voor diabetes niet tijdig kreeg en in een coma raakte. De oudste is nooit in een coma geraakt en kreeg zijn medicijnen op tijd. Er is geen enkel bewijs voor dat rapport van Jeugdzorg. Geen ziekenhuisbezoek. Niets. De rechter oordeelde dan ook dat het uit de duim gezogen was.

LostSandWich | 21-03-13 | 13:17

"Uiteindelijk is alle ophef de schuld van Jeugdzorg, die hun dictatoriale autoriteit ook in de zaak Yunus GROF MISBRUIKT hebben."

Mee eensch.

Heb gisteren dit artikel gelezen over de zaak Yunus en Jeugdzorg: www.joop.nl/leven/detail/artikel/20121...

En net even het stuk in de VK: www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenlan...

Had reaguurder @The Russian oftewel Ilja toch gelijk, toen hij hier plempte dat de MSM klakkeloos het verhaal van jeugdzorg heeft overgenomen i.p.v. te onderzoeken hoe de vork echt in de steel zit. Hij kreeg behoorlijk wat kritiek, ook van mij, omdat ik vond dat dit verschillende zaken waren. Dat zijn ze niet, op het punt van de geaardheid van de pleegouders na. Daarvoor bied ik mijn excuses aan Ilja aan.

"De moeder van Yunus verloor haar kind dus niet als gevolg van mishandeling of onbekwaamheid, maar gewoon als gevolg van bureaucratie. Niemand die de zaak interessant vond, totdat de vrouw begon te klagen over de geaardheid van de pleegouders."

Dat klagen van de moeder over de geaardheid van de pleegouders en de ophef die daarover zowel in Turkije als bij een deel van de NederTurken ontstond, de discussie die daarover losbarstte, én de media die klakkeloos het verhaal van BJZ overnam, heeft de aandacht afgeleid van wederom enorme fouten die door medewerkers van BJZ zijn gemaakt.

En dat kun je niet op het conto van Islamist Erdogan schrijven. Hoe graag ik dat zou hebben gedaan.

La Vie En Rose | 21-03-13 | 12:52

Feit is dus dat Jeugdzorg OOK HIER weer gefaald heeft. Hoogste tijd deze instelling grondig te herzien.
Maar ja, het is al 10 jaar de hoogste tijd en iedereen weet het en niemand doet ene flikker.

BekiekUtMoar | 21-03-13 | 12:23

Badderbeest! | 21-03-13 | 09:00 |

Eindelijk een Reaguurder die het snapt.
Nu die zwaar westerse terroristen oprotten uit het Midden-Oosten en de wereld is weer in balans.

Skunk57 | 21-03-13 | 12:06

Laat iedereen hier eens beseffen dat elke beslissing die een rechter neemt, gebaseerd is op rapporten van jeugdzorg.
En daar zit tevens het probleem, zij nemen daarin op hoe en wat zij willen.

Jeugdzorg handelt NIET in het belang van kinderen, maar in eigen belang.

LostSandWich | 21-03-13 | 11:59

@Kaas de Vies | 21-03-13 | 10:47
Onderbuiken zijn imo meningloos, maar daardoor niet meaningless.
Uiterst vermakelijk.
Neem @ Badderbeest, virtuele schuim op de mond, roepend, tierend over 'woestijn'. En terstond noemen dat dat m niet interesseert. Maar t wel noemen.

Prijsloos geestig.

hfakker | 21-03-13 | 11:47

In alle ophef heb ik nog nergens gelezen wat het jongetje er zelf van vindt en of hij content is met zijn ouders.

Rest In Privacy | 21-03-13 | 11:44

"Update: Erdogan is ziek."
Dat is geen nieuws, dat is een feit.

De waard zijn gast | 21-03-13 | 11:43

@Badderbeest! | 21-03-13 | 11:11
Je interesse leek me inderdaad wat nauwgezet.
Says it all.

Hoe zouden wij t vinden als een Hollands jongetje van 7, duidelijk homo, in een traditioneel gezin werd gestopt, omdat zijn Hollandse ouders t allemaal niet zo goed op een rijtje hadden toen t jochie werd geboren?
Zouden Turkse ontwikkelde mensen dan 'en masse' roepen: "rot op naar je moeraslandschap waar iedereen paardenvlees eet...!!!1!"???

Dat vraag ik mij dan af.

hfakker | 21-03-13 | 11:41

Meer uitroeptekens bij Erdogan:
- Met de Al Qaeda-achtigen tegen Assad
- Voortgang provocaties Israël
- De OIC op sleeptouw: spreekt nu van een 'Turkish Cypriot State'
- Overal misdaden tegen menselijkheid
- 17000 nieuwe moskees in eigen land, steun voor moskee tot in Griekenland
- 'Leider van alle moslims' volgens bevriende terroristenleider van Gaza
- Al decennialang stevig op dezelfde koers
Nee, Erdogan is beslist (helaas?) geen freak

www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer...

Fransg | 21-03-13 | 11:28

Dit moet u niet hebben, en als u het toch hebt moet u het niet iedereen aan zijn neus hangen.
Moeilijke zwangerschap of geboorte, laag gewicht bij geboorte
Langdurig en vaak huilen van baby, slecht slapen
"Moeilijk temperament" of lage intelligentie van kind
Laag inkomen
Depressie van een ouder
Partner die geen Nederlands spreekt: houd hem buiten beeld
Ruzies of geweld tussen ouders
Gebeurtenissen die een kind van streek kunnen maken, bijv. overlijden of tijdelijk inwonend familielid
Criminele vriendjes over de vloer
Vaak verschillende partners
Alcohol- of drugsgebruik, nu of in verleden
Moeilijke jeugd van een van de ouders
Roken in aanwezigheid kind

LostSandWich | 21-03-13 | 11:17

Net een miepje van Bureau Jeugdzorg op de radio over dat Turkse kereltje, mijn god wat tenenkrommend arrogant, er ligt een keiharde uitspraak van de rechtbank, en daar vegen ze hun reet mee af, ze houden ontlastend bewijsmateriaal achter en verdraaien alles wat mogelijk is om zichzelf vrij te pleiten.

Ranja Drinker | 21-03-13 | 11:16

hfakker | 21-03-13 | 10:44 | + 0 -
-
Nog één keer dan, omdat de plaat voor uw harses blijkbaar nog niet is doorbroken. (gaarne alles woord voor woord tot u nemen en proberen even in te laten weken)
-
Het-interesseert-me-geen-zak-waar-een-acherlijke-cultuur-vandaan-komt-hoe-de-geografische-ligging-is-en-ook-niet-wat-het-niveau-van-welvaart-is.
-
Als-men-niet-kan-leven-met-ONZE-normen-en-waarden-is-het-het-beste-dat-men-opdonderstraalt-naar-hun-eigen-kutland.

Badderbeest! | 21-03-13 | 11:11

Openbaar spoedoverleg over de transitie jeugdzorg in de Tweede Kamer op 21 maart 2013
Tijd: 13:30 -16:00 uur
Plaats: Troelstrazaal
Soort: Algemeen overleg
Voortouwcommissie: Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Rapportage van de Transitiecommissie Stelselherziening Jeugd

LostSandWich | 21-03-13 | 11:07

Nou, dat wordt dan weereen fijne kop in die leuke Turke kranten:
"Premier in Nederland vergiftigd door ongelovige homo's met de verkeerde snor"

Kapitein Sjaak Mus | 21-03-13 | 11:06

Hij zal zich wel laten behandelen in de islamietjes universiteit.

lady blabla | 21-03-13 | 11:02

Magdatkandat | 21-03-13 | 10:44

Hold your horses, niet zo snel magdatkandat, correctie op mijn eigen bijdrage: Je hoeft maar tegen een Nederlander te zeggen: "Kutland, dat Nl en nog racistisch ook", en je woont hier levenslang gratis en je kinderen ook.

Yep, misschien zijn al die gasten wel veel slimmer dan we denken.

Magdatkandat | 21-03-13 | 10:54

Dat Cohen geen thee kransje met Erdogan heeft georganiseerd is onbegrijpelijk. Oja, Cohen is een jood en daar houden turken niet van

Boze massa | 21-03-13 | 10:53

Pfffff de flapdrol is ziek ...... wie gooit t eerste complotje erin?

MarcS | 21-03-13 | 10:51

Erdo is ziek what's new

Veel Vaak | 21-03-13 | 10:51

@Kaan78 | 21-03-13 | 10:33 | + -2 -
Daar kan je lang en breed een discussie over voeren wat precies de eerste universiteit is. Feit blijft wel dat er multidiscplinaire kenniscentra toen werden opgericht.

Heel wat anders dan de Islamitische Universiteit in Rotterdam die niet de basale academische mores volgt van de moderne Westerse Universiteiten.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 10:50

Uitspraak van het gerechtshof Den Haag over de zaak Yunus (12 juli 2007)

jure.nl/bb0880

Islamofiel | 21-03-13 | 10:47

@hfakker | 21-03-13 | 10:41 | + 0 -
Grappig, ik vind onderbuikers geniale wezens. Vaak zijn het eerlijke en directe mensen die niet alles goed kunnen verwoorden en relaties kunnen leggen. Geeft niet, ik luister graag naar ze, doe ik dan wel voor de onderbuikers.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 10:47

@Badderbeest! | 21-03-13 | 10:22
Er os slechts een klein aantal woestijnen in de wereld. Turkije kent een heel klein stukje hier en daar van de Syrische Woestijn. Niet significant genoeg om t land ernaar te vernoemen. Nederland is geen bergland met de Grebbe- en Vaalserberg, zoiets.

hfakker | 21-03-13 | 10:44

@Badderbeest! | 21-03-13 | 10:22
Er os slechts een klein aantal woestijnen in de wereld. Turkije kent een heel klein stukje hier en daar van de Syrische Woestijn. Niet significant genoeg om t land ernaar te vernoemen. Nederland is geen bergland met de Grebbe- en Vaalserberg, zoiets.

hfakker | 21-03-13 | 10:44

Je hoeft maar tegen een Turk te zeggen: Mooi land, dat Turkije en je kan levenslang gratis op vakantie. Gasten hebben zulke kleine hartjes, ontroerend gewoon. En zoals iedereen onder de as Lyon-Rome-Ljubljana-Helsinki beschikken ze over nul hersens, dus verder zijn ze volstrekt ongevaarlijk, academisch gezien. Nobelprijzen hoeven we niet snel te verwachten. Vechtersbazen zijn het wel, in Korea werden ze gevreesd; zolang ze maar munitie en sigaretten kregen, knokten ze zich dood. Altijd handig, wat kanonnenvoer aan onze oostflank.
Daarbij, en dat vergeten we wel eens, runnen ze al jaren de lucratieve misdaadroute naar de Orient. Profiteren wij ook van, indirect.
Nee, altijd aan boord houwen, die Turken.

Magdatkandat | 21-03-13 | 10:44

@Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:23
Overigens vind ik 'onderbuiken' meningloze wezens, net als Indies en SPerts, altijd tégen iets, omdat t kan.
Maar dat geheel terzijde.

hfakker | 21-03-13 | 10:41

Waar we naar kijken is tribalisme.
Het is een kind van de Turkse stam.

Verder is het van belang dat 'Umut Yildizi' (Ster van Hoop) in November 2012 is gestart als organisatie die in Nederland Turkse ouders ondersteunt waarvan het kind uit huis werd geplaatst. Zij namen contact op met de moeder van Yunus. Daar is een grote zaak van gemaakt die nationalistische gevoelen (Turkse stam) exploiteert.

We kijken naar religie. Het is haram om een ander dan je biologische ouders vader en moeder te noemen.

De mix van tribalisme en religie is een krachtige waar weinig weerstand aan te bieden is.

We kijken naar recht. De vraag is of de rechten van de moeder op haar eigen kind in dit geval voldoende zijn gerespecteerd. Daar zijn twijfels over.

We kijken naar gezond verstand en het belang van het kind. Is het na negen jaar nog in het belang van het kind om het pleeggezin te verlaten?

Het zijn de laatste twee zienswijzen die er toe doen.
Religie en nationaliteit verduisteren en bemoeilijken iedere kwestie waar ze zich mee bemoeien.

Islamofiel | 21-03-13 | 10:40

@necrosis | 21-03-13 | 09:55
Er raakt er ook nog eens 1 in coma!
We hebben dus, gebroken armpje, gezwollen hoofd en een comageval. Standaard. Modelgezin. Zie het overal om me heen. (*proest*)

plaszak | 21-03-13 | 10:37

Voor de Universiteitkenners hierboven:

In 810 werd de Kairoyinemoskee gebouwd. In de stad werd in 859 de Karueein-
universiteit gesticht door Fatima al-Fihri. Dit is de oudste universiteit ter wereld.

Kaan78 | 21-03-13 | 10:33

@Kaas de Vies
Ben ik het helemaal mee eens, maar mijn punt was gat Geenstijl over het algemeen een vrij strakke lijn heeft in z'n artikelen, de gekkies versus de eindbazen zal ik maar zeggen. Maar hier kunnen ze dat niet volhouden omdat beide groepen die trekken aan Yunus door GS worden gehaat, dus dat hier zelfs GS niet ontkomt aan iets wat je zou kunnen noemen nuance.

Rest In Privacy | 21-03-13 | 10:31

@LostSandWich | 21-03-13 | 09:51
Is ook het beste.
Werk mee en je hebt de beste kans van slagen.
Werk tegen en weet dan dat je met de overheid te maken krijgt en dat ga je altijd verliezen, zie ook belastingdienst, justitie, reclassering enzovoorts.
Gezeik met Jeugdzorg is niet van vandaag de dag, maar speelt al decennia.
Maar wat je ook niet moet willen is een zooitje kids onder een viaduct met een zakkie lijm. Want dat is wat je gaat krijgen, als je het hele zaakje opdoekt.

plaszak | 21-03-13 | 10:27

hfakker | 21-03-13 | 09:12 | + -6 -
-
Nederland is een waterrijke, weelderige groene oase. Centraal turkije en het zuidoosten van turkije is zandwoestijn.
-
Wellicht moet je jezelf eerst even inlezen voordat je gaat blaten ?
-
Verder heeft Turkije een klein gebied vol rijkdom. (waaronder de schep zand dat in geografisch Europa ligt) verder een paar kleine relatief rijke oasen en de overige 90% van het land is niveautje derde wereld.
-
En bovendien interesseert het me geen zak of een achterlijke cultuur wel of geen economisch succes kent. Waar de hel je ook vandaan komt; Als je hier komt wonen heb je je maar te houden aan de hier geldende wetten, normen en culturele waarden. Als die je niet aanstaan donderstraal je maar lekker op naar je eigen grafland. Zo denk ik er over, zo denkt 70% van dit land erover, zo denkt 15% van de politieke elite erover.

Badderbeest! | 21-03-13 | 10:22

Als dat hamstertje van jouw diabetes heeft, dan ligt coma altijd op de loer!

LostSandWich | 21-03-13 | 10:20

Okee duidelijk, er zijn twee problemen:

1.) De uithuisplaatsing van Yunuz door BJZ was mogelijk onterecht. Uitzoeken, en als het inderdaad onterecht was, verantwoordelijken straffen, kind naar biologische ouders (als hij dat zelf nog wil, tenminste), en schadevergoeding. Netjes afhandelen dus.

2.) De wens van Turken en Erdogan om Turkse kinderen bij Turkse/islamitische ouders onder te brengen. Van dit soort imperialisme zijn we hier niet gediend en dat moet de heer Ergdogan onomwonden duidelijk worden gemaakt.

Twee problemen dus, allebei aanpakken.

Kees Maf | 21-03-13 | 10:13

misschien moet Rutte de moeite nemen om eens op te komen voor de westerse waarden.. Maar ja, iets met cojones enzo

point blank | 21-03-13 | 10:11

@Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:55
Sommige hamstertjes geraken weleens in coma op jonge leeftijd.
Is heel normaal. De rechter oordeelde dan ook dat dat niet kon komen door toedienen van verkeerde medicijnen. Er is dan ook geen sprake van verwaarlozing.

plaszak | 21-03-13 | 10:11

Heil o grote kolonisator van natte grond. Dat u uw nek maar mag breken over een rode loper.

Jan Passant mk2 | 21-03-13 | 10:11

@Musset | 21-03-13 | 10:06 | + -1 -

Voor de zoveelste keer blijkt dat Turkije een criminele organisatie is: bedriegen, gegevens achterhouden, levens verwoesten.
Echt aanpakken wordt deze organisatie niet omdat rechters een goede relatie hebben met Turkije (ze zien elkaar dagelijks) terwijl advocaten van twee walletjes eten: in de ene zaak pleiten ze voor Turkije, in de volgende zaak tegen Turkije.
Dit incestueus gedrag vindt achter gesloten deuren plaats en wordt voor een groot deel door de NLbelastingbetaler gefinancierd.
Merkwaardig dat die andere criminele organisatie, de Raad voor de Turkijebescherming, in de berichtgeving buiten schot blijft als eindverantwoordelijke.

lady blabla | 21-03-13 | 10:10

Hopelijk trekt Rutte zich niet teveel aan van de Turkse Yunus mediahype waar Erdogan nog niks over gezegd heeft en gaat hij meer in op de situatie in Turkije zelf. Want daar zitten de echte problemen, onderdrukking, uitbuiting, onterecht gevangenschap etc.

kicktherabbit | 21-03-13 | 10:07

Voor de zoveelste keer blijkt dat Jeugdzorg een criminele organisatie is: bedriegen, gegevens achterhouden, levens verwoesten.
Echt aanpakken wordt deze organisatie niet omdat rechters een goede relatie hebben met Jeugdzorg (ze zien elkaar dagelijks) terwijl advocaten van twee walletjes eten: in de ene zaak pleiten ze voor Jeugdzorg, in de volgende zaak tegen Jeugdzorg.
Dit incestueus gedrag vindt achter gesloten deuren plaats en wordt voor een groot deel door de belastingbetaler gefinancierd.
Merkwaardig dat die andere criminele organisatie, de Raad voor de Kinderbescherming, in de berichtgeving buiten schot blijft als eindverantwoordelijke.

Musset | 21-03-13 | 10:06

Hij kwam gelijk binnen met de werkster. Gaat hij de ramen lappen van het Binnenhof?

nieuwe-haring | 21-03-13 | 10:03

Mijn Oma had achter de voordeur een bordje hangen met de volgende tekst:
Wie niet als vriend hier binnenhuppelt,
Die wordt er een twee drie weer uit geknuppelt.
Kunnen we daar geen nationaal motto van maken en op borden langs de grens zetten?

Polletje Piekhaar | 21-03-13 | 10:03

Parsons | 21-03-13 | 09:00
Deze kids zijn net zo achterlijk als het volk van de demonstratie in Rotterdam. Wel grappig dat ze zogenaamd opkomen voor homo's. Hun eigen heilige boekje is zeer duidelijk over homo's: ‘gedood moeten ze worden, hun bloedschuld rust op henzelf’.

Strohond | 21-03-13 | 09:57

@MarcS | 21-03-13 | 09:51 | + 1 -
Dat zei ik ook tegen de rechter van die onschuldige wasbeurt. Precies zo.
"Mijnheer de rechtert, Mijn hamster rudolf was ik altijd in bad. Ik heb hem even alleen gelaten om de hoge drukreiniger te halen, en toen ik terug kwam was hij dood."

Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:55

@pleemobiel | 21-03-13 | 09:45
Je hebt het over de biologische ouders van Yunus?
Yunus, die pas een paar maanden oud was en een gebroken arm had, bedoel je dat soms?

necrosis | 21-03-13 | 09:55

pleemobiel | 21-03-13 | 09:45 | | Reageer+ | 1

Nou die pleegouders spelen ook een behoorlijke dubieuze rol in dit verhaal.

LostSandWich | 21-03-13 | 09:53

HOAX... precies deze kerel staat aankomende dinsdag gewoon weer mijn gallerij schoon te vegen...

Velko | 21-03-13 | 09:52

ben bang dat er zich een zure, zweterige poepgeur gaat verspreiden over de stad!
te veel schapenvlees misschien?

blanko | 21-03-13 | 09:51

@Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:45
Nee hoor, die burgemeester komt alleen in actie indien de Hamster door Hamsterzorg bij 2 lesbische fretten was geplaatst. Dat er af en toe een hamster het loodje legt door een liefdevolle wasbeurt thuis, heeft deze burgemeester geen ene boodschap aan. IN zijn stad, hokken ze alle mislukte hamsters gewoon op in een schuurtje zonder bewegingsvrijheid waardoor ze raar gaan bewegen. Vervolgens noemen ze hen gek .....

MarcS | 21-03-13 | 09:51

Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:25 | | Reageer+ | 2

En dit soort zaken overkomt veel meer gezinnen in Nederland. Maar de meeste zwijgen en proberen het spel van BJZ mee te spelen............ veelvuldig advies. Doe nu maar wat ze zeggen, des te eerder heb je je kinderen weer terug. Nou het tegengestelde is waar. Deze casus is nog maar een topje van de beerput bij BJZ.

LostSandWich | 21-03-13 | 09:51

Waar zullen de gesprekken eigenlijk over gaan? Iemand?

dubbeljoe | 21-03-13 | 09:49

Net als GeenStijl ben ik zeer bezorgd over de afloop van dit verhaal. Het moge duidelijk zijn dat Erdodolf dit als testcase flikt bij een klein land, om voorzichtig aan zijn invloed te testen. Kan Turkije al in het openbaar invloed uitoefenen of voorlopig nog even anoniem en/of via Dyanet? Als de media hem nu niet de volle laag geeft gaat het staatshoofd wellicht verkeerde conclusies trekken. Van de politiek verwacht ik niet veel. Dat wil zeggen, ik hoop op stevige repliek vanuit de overheid. Maar iets verwachten van de overheid anno 2013 is onderhand pathetisch te noemen.

Not Muhammad | 21-03-13 | 09:47

-weggejorist-

pleemobiel | 21-03-13 | 09:45

@MarcS | 21-03-13 | 09:39 | + 1 -
Die hamster had eigenlijk door hamsterzorg uit huis geplaatst moeten worden, bij bij gebrek aan hamsterpleeggezinnen is hij nu dood. En dat is allemaal de schuld van de Nederlandse regering. De burgemeester van Hamsterburg gaat zich er tegenaan bemoeien.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:45


Goldberg | 21-03-13 | 09:40 |
Daar hoef ik geen spagaat voor te doen hoor, de Islam wint dat op z'n sloffen

irma zonderboezem | 21-03-13 | 09:45

@Goldberg | 21-03-13 | 09:40 | + 0 -
De misstanden in de jeugdzorg moeten aangepakt worden, maar moeten niet als platform dienen voor Turks Islamitische invloeden.

Is dat te lastig?

Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:43

Op Erdogankeren.

homerpimpson | 21-03-13 | 09:42

@Magnum Force | 21-03-13 | 08:58
houdt nu een sop met die rare teksten joh. alles mag en moedt met dt zodat iedereen dadt kan gebruiken wadt hij wildt.

MarcS | 21-03-13 | 09:41

Geenstijl in de spagaat, wie haten ze meer, Jeugdzorg of de Islam #deIslamdus.

Rest In Privacy | 21-03-13 | 09:40

@Kaas de Vies | 21-03-13 | 08:59
Hamster killerT .......

MarcS | 21-03-13 | 09:39

Hoe wordt zijn speech bij Sharia 4 Holland uitgezonden op de NPO?

Botte Hork | 21-03-13 | 09:39


zeeman73 | 21-03-13 | 09:09 |
Dat wil ik dan ook erbij graag! Zeker dat geld

irma zonderboezem | 21-03-13 | 09:38

Waarom schrijven veel reaguurders jeugdzorg met een
hoofdletter?
Dat zijn ze bij lange na niet waard.

vanvandaag | 21-03-13 | 09:38

2e kamer buitenlandse zaken
Programma bezoek Turkse premier Erdogan op 21 maart 2013
--------------------------------------------------------------------------------
Agendapunten:

1. Schriftelijk overleg over programma bezoek Turkse premier Erdogan op 21 maart 2013

De commissie heeft besloten in een Schriftelijk Overleg de minister-president en de minister van Buitenlandse Zaken een aantal vragen voor te leggen over het programma en de voornemens van het kabinet ten aanzien van het bezoek van de Turkse premier Erdogan aan Nederland op donderdag 21 maart 2013..

Het kabinet wordt verzocht deze vragen uiterlijk dinsdag 19 maart voor 12.00 uur te beantwoorden.

Ehmmm wie weet waar ik het antwoord kan lezen?

lady blabla | 21-03-13 | 09:30

@hfakker | 21-03-13 | 09:26 | + 0 -
Ik doe veel online.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:28

necrosis | 21-03-13 | 09:21 |
Laten we beginnen met een aantal koppen bij Jeugdzorg en de verantwoordelijke minister.

Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:28

oog islamist splinter.
nederland jeugd balk

Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:26

@Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:23
Noes en m'n plemp was ook al gereduceerd tot zonder link. Raarrrrrrr
Deed jij nu iets met financieel analyse online enzo?

hfakker | 21-03-13 | 09:26

Het is onvermijdelijk dat de rol van Jeugdzorg (het onterecht vervreemden van 3 kinderen van hun ouders) niet was aangekaart als de kwestie niet internationaal was geworden. Wat een ongelooflijk triest verhaal voor die familie en wat een ongelooflijk verwaarloosbare rol spelen de pleegouders (wie dan ook) in deze.....

Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:25

@hfakker | 21-03-13 | 09:22 | + 0 -
Richt je excuses maar aan de vele onderbuiken die je net beledigd hebt.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:23

@Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:14
Ok, ok de Syrische Woestijn heeft n heul klein beetje Turkije gesnoept.
Maar dat is nauwelijks woestijn te noemen.
Dan is Nederland met 2 bergjes <500m een bergland?
en.m.wikipedia.org/wiki/Karakum_Desert...

hfakker | 21-03-13 | 09:22

Wat een zak hooi is die Job toch ook. Door toedoen van voornamelijk zijn theedrinkpareltjes kunnen homosensuelen niet meer romantisch door de stad wandelen, en dan gaat die pannenkoek een regenboogvlag uithangen.

aardappelninja | 21-03-13 | 09:22

Foute voorstelling van zaken: Erdogan heeft het misschien niet specifiek over de zaak Yunuz gehad (of wel, ik zou het niet weten), naar hij heeft zich wel degelijk en bij herhaling uitgesproken over het opvangen van Turkse kinderen bij foute lui (niet-moslims), en ook beleid gemaakt op dat gebied. Staat zelfs in de Volkskrant.

Muxje | 21-03-13 | 09:21

Nederland bukt niet alleen voor de EU, maar ook alvast voor landen die eventueel in 2158 worden toegelaten..
"we moeten ze te vriend houden" ooit zullen die honden boeten

de beer van de meer | 21-03-13 | 09:21

Reinaert | 21-03-13 | 09:00 | + 11 -

Juistem. Gewoon een staatshoofd die de islamitische kolonisatie een hart onder de riem komt steken. En wij maar buigen.

zooishettoch | 21-03-13 | 09:21

Hij spreken met gespleten tong.

dubbeljoe | 21-03-13 | 09:21

@Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:19
In dat geval bied ik het ontslag van Rutte II aan....

necrosis | 21-03-13 | 09:21

Homo's die vervolgd worden in hun land kunnen hier worden toegelaten.
De schattingen lopen uit van meerdere tientallen miljoenen.

meneer Q | 21-03-13 | 09:20

'Beschuldigingen tegen de biologische moeder waren onvoldoende gefundeerd en onderzoeken die ontlastend waren voor de ouders werden achtergehouden. '
Als je zo functioneert dan kun je net zo goed meteen de islamiseerders tot koning kronen. We maken ons apparaat zwak voor aanvallen van betweters door een gebrek aan goed bestuur en controle. Kortom, het krachtigste wapen tegen islamisering is een goed functionerend bestuur.

Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:19

Ge no ci de,
La la la la la,
Ge no ci de,
Laaaaa, la la la la la.....

vetkleppert | 21-03-13 | 09:19

-weggejorist-

Cabanossi | 21-03-13 | 09:17

@Badderbeest! | 21-03-13 | 09:08

Die raketten staan daar vooral omdat een aantal Turkse aandachtshoeren graag wil verkondigen hoe "gevaarlijk" de situatie aan de Syrische grenzen wel niet is. Die dingen staan daar dus uit uitsluitend politieke overwegingen en dienen geen enkel operationeel doel.

Turkije ziet zich graag als "slachtoffer" van de Syrische opstand terwijl ze - in regionaal opzicht - lang niet de grootste portie ellende voor de kiezen krijgen:

data.unhcr.org/syrianrefugees/regional...

Reinaert | 21-03-13 | 09:14

@hfakker | 21-03-13 | 09:12 | + 0 -
Heeft Turkije geen woestijn? Oh dan kan de Armeense genocide inderdaad nooit hebben plaatsgevonden.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:14

@Cabanossi | 21-03-13 | 09:08
U was gewaarschuwd en volhardt in de fout.
Met uw welnemen, u bent een prutser.
InHolland opleiding wellicht?

Magnum Force | 21-03-13 | 09:14

@Badderbeest! | 21-03-13 | 09:00
Zandwoestijnland?
Zijn wij dan n modderpoeltje?
Of een waterbak?

Turkije kent meen ik geen woestijn en heeft een sterk ontwikkelde economie en rijke cultuur.
Dat miskennen is jezelf tot niveau tokkie reduceren.

hfakker | 21-03-13 | 09:12

@Cabanossi | 21-03-13 | 09:08
Zij hebben besteed.

En hee, hop hop, terug naar je moskee.

Parsons | 21-03-13 | 09:12

Mooi zo. Laat religieus Turkije maar eens zien tot welke grote intellectuele hoogte ze zichzelf gebracht hebben. Dit bezorgt beelden waar een atheïst blij van wordt. Schreeuwende, dreigende massa's ongeschoren wildemannen, die zodoende een religie proberen te verkopen.
Schaam u toch vooral niet, ontwikkelde Westerling. Zoek een live-stream en ge er lekker voor zitten. Middeleeuws vermaak in full-HD met Twitter-feed. The place where science meets barking mad.

Not Muhammad | 21-03-13 | 09:12

Cabanossi | 21-03-13 | 09:08
Het is nog te vroeg voor spelling-nazi. De meesten hebben nog geen koggie op.

Botte Hork | 21-03-13 | 09:10

@Cabanossi | 21-03-13 | 09:08
Het voltooid deelwoord, wijsneus.

Simon de Danser | 21-03-13 | 09:10

@sinar2 | 21-03-13 | 09:07
Ze mogen van mij ook met Erdogan mee terug vliegen.
Wel even uitkering en NL paspoort inleveren bij de douane graag.

necrosis | 21-03-13 | 09:10

alle reaguurders hier komen met principes en willen rechtvaardigheid.
er is geen rechtvaardigheid, en principes doen er niet toe.
het is allemaal markt en geld. van beide kanten.

zeeman73 | 21-03-13 | 09:09

Maar goed, in 60 jaar niets veranderd.

Hitler werd hier ook met open armen ontvangen.

Parsons | 21-03-13 | 09:09

-weggejorist-

Cabanossi | 21-03-13 | 09:08

necrosis | 21-03-13 | 09:05 | + 0 -
-
Die patriots staan er enkel en alleen om diplomatieke banden te onderstrepen hoor. Er zit echt geen Turk te wachten op een handjevol Nederlandse neuspeuteraars die rakketten gaan neerschieten die nooit komen.

Badderbeest! | 21-03-13 | 09:08

Wat het geval Yunus in ieder geval weer heel helder maakte is het feit dat de multiculturele import hier totaal niet geintereseerd is in samenleven en integreren in de nederlandse samenleving. Ze willen in Nederland alleen maar afgescheiden provincies stichten als onderdeel van hun thuisland. Met alle regels en wetten die ze gewend zijn.

sinar2 | 21-03-13 | 09:07

Het staatsbezoek moet niet overschaduwd worden door het incident met de lesbische pleegouders. Aan de andere kant, we moesten vandaag ook geen shariamarsen in verschillende steden gaan krijgen.

Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:07

@Wees_eens_creatief | 21-03-13 | 09:03

Pleur op .... ben daar nog nooit geweest en zal er ook niet snel heen gaan!

Fatwabuster | 21-03-13 | 09:07

De werkelijke reden dat ie hier is, is omdat ie even wil shoppen op de TEFAF.

Botte Hork | 21-03-13 | 09:07

Zijn Erdogan en Poetin zijn de laatste gasten van Beatrix?

that's a little bit pathetic.

lady blabla | 21-03-13 | 09:06

@necrosis | 21-03-13 | 09:01

Dat zal best wel.... in tegenstelling tot veel van zijn landgenoten is het geen blijvertje... ;-)

Fatwabuster | 21-03-13 | 09:05

Ik wil onze Patriots terug, mét rente!

necrosis | 21-03-13 | 09:05

@ Kaas de Vies 09:02

Een islamitische universiteit is net zoiets als een vegetarische slager.

eerstneukendanpraten | 21-03-13 | 09:05

Hij moet gewoon zorgen dat er heel veel mooie all-in hotels gebouwd worden, zodat wij nog een beetje betaalbaar op vakantie kunnen. Tevens moet hij zorgen dat die hele goedkope vakantie niet verstierd wordt door aso Russen.
En verders zn muil houden.

DaarisLeoweer | 21-03-13 | 09:04

Fijn dat het hele bezoek van een buitenlands staatshoofd is teruggebracht tot een persoonlijk incident.

Einde van de Domheid | 21-03-13 | 09:04

Die uitstraling van Cohen is al voldoende om elke vlag halfstok te laten hangen.

Logic | 21-03-13 | 09:04

Maar wel lekker goedkoop op vakantie naar Turkije nietwaar? Fucking hypocrits haha

Wees_eens_creatief | 21-03-13 | 09:03

Badderbeest! | 21-03-13 | 09:01
Roger!

Botte Hork | 21-03-13 | 09:02

De Westerse universiteiten zijn gebaseerd op wetenschappelijke regels ontwikkeld in de Renaissance en uitgekristalliseerd in de Verlichting.

Welk recht heeft deze "universiteit" om zichzelf universiteit te noemen?

Wanneer stoppen we deze waanzin en leugens.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 09:02

En nogmaals, de Turken hebben geen anderhalf miljoen Armeniërs vermoord. Dat jullie het maar even weten...

eerstneukendanpraten | 21-03-13 | 09:02

Magnum Force | 21-03-13 | 08:58 | + 1 -
Botte Hork | 21-03-13 | 08:59 | + 1 -
-
Magnum Force, Botte Hork... Botte Hork, Magnum Force.

Badderbeest! | 21-03-13 | 09:01

Laat hem z'n pretenties (Turkse trots, homohaat, visie op mensenrechten etc,) in een kluisje bij de douane achterlaten, dan reist deze man direkt een stuk lichter door ons land.

Simon de Danser | 21-03-13 | 09:01

Ik hoop dat weer snel vertrekt.....

necrosis | 21-03-13 | 09:01

Erdogan "bezoekt" Nederland niet, hij inspecteert het wingewest Hollandistan, meer niet. Of had iemand van u verwacht dat er met deze meneer serieuze zaken gedaan zouden kunnen worden?

Erdogan heeft slechts oor voor de Turkse belangen, de nog in dit land aanwezige oer-Nederlanders kunnen ongezien de typhus krijgen.

Reinaert | 21-03-13 | 09:00

Als je niet kan leven met westerse normen en waarden donderstraal je toch weer lekker op naar je zandwoestijnland ?

Badderbeest! | 21-03-13 | 09:00

De laatste tijd voel ik mij depressief en verdrietig. Ik kan maar niet de dood van mijn hamster (bad-incident) verkroppen. Laatst ben ik naar mijn psychiater geweest en heb ik mijn sores uit de doeken gedaan. Op zijn advies ben ik nu een geestelijke en spirituele reinigingsreis naar Syrie aan het voorbereiden. Weet iemand een moskee in de regio Rotterdam waar ik deze kan boeken of kan ik bij de Islamatische universiteit terecht? Ik heb de rechten van mijn verhaal al verkocht aan Pauw en Witteman.

P.S.
Mocht het jullie interesseren, hamsters kunnen niet langer dan 1 minuut onder water, labradors daarintegen wel.

Kaas de Vies | 21-03-13 | 08:59

Hoe laat is zijn lunch afspraak met Geert ingeplant?

Botte Hork | 21-03-13 | 08:59

"Erdogan zelf heeft nog geen hap adem aan de zaak besteedt"

Besteed, van Rossum, besteed. Met een D.

Magnum Force | 21-03-13 | 08:58

Ik hoop niet dat hij nog vlug effe een broodje gescoord heeft na aankomst. D'r zit hier alleen maar varkensvlees in.... Zou hij het weten?

Snorry! | 21-03-13 | 08:57

-weggejorist-

Cabanossi | 21-03-13 | 08:57

Trap hem een coffeeshop en een bordeel in. Dat weet ie vast wel te waarderen.

Botte Hork | 21-03-13 | 08:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen