achtergrond

Geenstijl

Kouwes, maar dan met puntjes...

Ineens was ie daar: P. Kouwes. Tijdens onze loggen voor zielige mensen actie leverde hij maar liefst drie artikelen. Sindsdien heeft hij de smaak te pakken en blijft hij ons bestoken met zijn woordendiaree. Kouwes, je haat hem of je loopt er mee weg. Een tussenweg is er niet. Of hij nog lang op GeenStijl te bewonderen zal zijn, is de vraag. We hebben namelijk ingegrepen en zijn verhaal van wat leestekens voorzien. Het opgewonden baasje kennende, zou dit wel eens helemaal verkeerd kunnen vallen...


Dat is dus een lachertje van die wietzaadjes bij de nieuwe revu, want dat kan nooit wat zijn want veel mensen weten dus helemaal niet wat er bij komt kijken als je dus een plant wilt maken van dat zaadje, wat ik dus wel weet want ik zit al vier weken in de keuken nu boven mijn gasfornuis de zomeroogst te drogen wat een enorm kutwerk is als je vrouw steeds kip baklava er doorheen wil maken, stel ik had een vrouw maar het is dus is wel een zwakke actie van nieuwe revu waarvan de geenstijlredactie zegt, wat lullig dat albert heyn ze niet wil verkopen en de zaadjes in eigen zak stopt, wat weer een grap voor een cabaretier zou kunnen zijn zaadjes in eigen zak, maar ik vind juist dat nieuwe revu nogal infantiel bezig is met dat jaren zestig gedoe van heel provocerend een pijpje opsteken bij je familie weetjewel, omdat het moet kunnen enzo. Dus die gaan daar nog uit van het idee dat dat heel erg harde actie is maar ik geef al jaren bij mij in de groentenwinkel waar ik een keer per dag fruitsalade snij aan alle mensen een zak wiet mee voor bij de televisie anders is het niet te doen daar naar kijken.

Maar gisteren was wel te gek met die mohamed b die nu dus eigenlijk naakt met een ringbaardje from hell in zijn blote reet met een zwaard in zijn reet staat te schreeuwen dat hij niet gek is wat je vaak ziet want ik was laatst ook bij een vriend van mij die met een luier door het huis liep en zich vier keer helemaal onderscheet, maar steeds zei dat hij niet gek was en dat kun je vergelijken met mohamed b dat je dus gelooft dat als je bij deze van gogh alleen zijn oor NIET er af hebt gesneden en twee joegoslavische mixed grillzwaarden in zijn buik hebt gestopt dat dat niet gek is maar waar hebben we het over.

Dinsdag was er wel een soort van nieuw inzicht dat bij mij binnenkwam toen ik naar de televisie keek want toen was er discussie in het schildermuseum van een moslimkwastenspoeler kunstenaar die moslims uit hun mond laat kakken en die ging in gesprek met een marokkaanse jongerenwerker die het alles niet vond kunnen vanuit zijn beleving en dan zie je dus dat je nu vooral de jihad moet zoeken in de jongerenwerkerscircuit, want het was ook een jongerenwerker, net als mohamed b, dat zie je dan dus voor je dat ze dus met zijn allen een pot van klei zitten te kneden maar ondertussen zijn het georganiseerde extreme jongerenwerkers die overal de jongeren bij de wortels aanvallen dat je dus denkt als nederlander weet je wat, ik stuur mijn zoon naar islamitisch jongerenwerk, dat zal wel goed zijn en dat je dan opeens de volgende ochtend met een botermesje in je reet wakker wordt, wat dus het gevaar is van hedendaags jongerenwerk en hij zei ook tegen die kunstenaar zoiets van noouuuuuu je weettt het he en ga maar lekker door maar dan weet je het he wat er gebeurt en toen liep die kunstenaar weg wat ik knap vond want ik had hem in kokend lood meteen met een vinger in zijn islamitische hol vereeuwigd wat ze ook leren bij jongerenwerk, dus dat kunstenaars moeten maken wat de jiahd zegt en anders kan het nooit wat zijn, als er geen dood schaap op je schilderij voorkomt, maar dat is dus een gegeven helaas en eigenlijk zou je zeggen geef al die marokkaanse jongerenwerkers een zaadje van de nieuwe revu in hun keel goed er in pissen en dan groeit er na zes maanden iets moois uit hun mond maar waar hebben we het over.

P. Kouwes (op veler verzoek nu gratis met leestekens red.)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.