Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Donderdag Demminkdag

bassiepica.jpeg De Republikein Chris Smith, lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, drong er afgelopen dinsdag bij minister van Buitenlandse Zaken John Kerry op aan de Verenigde Naties te bewegen het Internationaal Gerechtshof van zetel te laten veranderen. Alles best, als het maar niet meer in Den Haag en Nederland gevestigd is, aldus de politicus uit New Jersey. Smith is tevens voorzitter van de Commission on Security and Cooperation in Europe (CSCE), beter bekend als de Helsinki Commission, die toeziet op de naleving van de Helsinki-akkoorden, internationale afspraken over mensenrechten, waaronder mensenhandel en kindermisbruik. De CSCE hield in oktober vorig jaar een hoorzitting over kindermisbruik in Nederland en met name de rol van voormalig secretaris-generaal van Veiligheid en Justitie Joris Demmink. In Resolution 62 (PDF), gedateerd dinsdag 12 februari 2013, staan onder meer de volgende overwegingen van Smith om de VN te vragen het Internationaal Gerechtshof te verplaatsen: - De verklaringen van drie Turken die zeggen als minderjarige verkracht te zijn door Demmink tussen 1995 en 1997 in respectievelijk Istanbul, Bodrum en Edirne. - De verklaringen van verschillende Turkse politie- en veiligheidsfunctionarissen dat Demmink tussen 1995 en 2003 Turkije bezocht heeft. - De verklaring van Demmink in de jaren negentig Turkije niet bezocht te hebben. - De verklaring van minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten dat hij geen formeel onderzoek wil starten naar de beschuldigingen aan het adres van Demmink. - De bedreiging en mishandeling van de Turkse journalist Burhan Kazmali (kijk die NVJ eens gaan) die zich met de kwestie bezighoudt. - Dat daders van mensenhandel in Nederland vaak niet langer dan één jaar gevangenisstraf krijgen. - Dat de huidige staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven in 1998 als Officier van Justitie onder ede heeft verklaard dat hij een zaak over kindermisbruik waarbij ambtenaren waren betrokken niet verder mocht onderzoeken. - Dat de geloofwaardigheid van het Internationaal Gerechtshof ondermijnd wordt door gevestigd te zijn in een land dat weigert de Demmink-kwestie adequaat te onderzoeken. Smith diende deze resolutie eerder al in december vorig jaar in. Maar omdat er onlangs een nieuw Congres is aangetreden moest hij het opnieuw doen. De tekst is echter dezelfde gebleven. Dat is dus geen excuus voor minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) en minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) deze CDA Kamervragen (PDF) uit januari niet te beantwoorden. En dan met name vraag 2: “Kunt u voor elk van de aangegeven punten in de resolutie afzonderlijk aangeven of ze waar is of niet?” Deze Kamervragen moeten uiterlijk 21 februari beantwoord zijn, schrijven de reglementen voor. Komende donderdag wordt dus Demminkdag. Laten we het voor alle partijen hopen.

Reaguursels

Inloggen

Deze man is duidelijk actief pedo,.

Heeft het zelf op het 8uur journaal toegegen;
"Ik heb sex met jonge homo's en vraag niet altijd hoe oud ze zijn"
Op Een Vandaag werd een tapverslag geciteerd waar hij een jongenspooier belt om te vragen of er nog wat nieuws was.

Vraag is waarom werd deze man benoemd, er waren toch vast wel goede kandidaten met een schoner verleden.

En dan Donner er nog over heen met; "Geen begin van rook en zeker geen vuur"

Het lijkt wel een klucht.

het spek | 18-02-13 | 03:21

Het filmpje waarin H Ballin en Opstelten de interviewer negeren is tenenkrullend in overdrive...
Toch vraag ik me af of de beschuldiging 'pedo' terecht is. Demmink heeft toegegeven dat hij op jong spul valt, maar er zit gewoon verschil tussen spul van 17-18 en spul van 12-11. Maar ja, als het aan de Nederlandse reaguurder ligt is alleen seks na trouwen op 21-jarige leeftijd toegestaan en mogen homo's helemaal geen seks hebben, dus dan komt zo'n opmerking best wel zwaar op de balzak te liggen.

dedeurs | 18-02-13 | 01:42

@ kutkip'" hoe aannemelijk is het dat in dat weiland er een ritueel 'moordfeestje' out in the open heeft plaats gevonden in bijzijn van etc.?"
Ik meen begrepen te hebben dat het aannemelijk was dat ze ergens anders is vermoord, gezien het gebrek aan bloed op de vindplaats.

pfffft! | 17-02-13 | 23:20

@ Gekke-Bennie | 17-02-13 | 22:08 |
Yet another rumor was spread in the months following Mozart's death: The composer was marked for punishment because he had revealed secrets of the Freemasons in The Magic Flute. The allegorical opera was given its premiere in Vienna on September 30, 1791, with Mozart himself conducting, and was a great critical and popular success. Among the admirers was Salieri, who accompanied Mozart to a subsequent performance and - as Mozart proudly wrote to Constanze said that he had never seen "a more beautiful or pleasant production."

Although some of Mozart's fellow Masons may have been startled by The Magic Flute, the composer and his librettist, Emmanuel Schikaneder, used the opera to introduce the secret society's ideals of courage, love, and fraternity to a wider audience. The subject was treated with sympathy, respect, and a dash of good humor.

Far from being offended by the opera, Vienna's Freemasons commissioned Mozart to compose a cantata, which he dashed off in a few days between the premiere of The Magic Flute and the onset of his final illness. A few days after Mozart's death, the grand master of his lodge paid tribute to him as "the most beloved and meritorious" of its members and called his passing "an irreplaceable loss." In 1792 Vienna's Freemasons staged a performance of the cantata for the benefit of Mozart's widow and sons.

Rest In Privacy | 17-02-13 | 22:11

@ Einde van de Domheid | 17-02-13 | 17:08 |
Van Mozart werd verondersteld dat hij vergiftigd is omdat hij masonische geheimen naar buiten wilde brengen/heeft gebracht.
Zijn begrafenisstoet werd alleen begeleidt door zijn hond, omdat de rest (familie, vrienden etc.) te bang was om te komen ivm bedreigingen uit de masonische hoek.

Rest In Privacy | 17-02-13 | 22:08

@ Kudtkip | 17-02-13 | 18:30 |

"De "ja" en "nee" van Jezus en wat buiten hun duidelijkheid zou vallen als van de duivel, lijkt overigens eerder op het Joodse principe: goed of fout, niks er tussenin."

Dat duidt er op dat er niet meer is dan jouw woord, dat men (in goeder trouw) moet aannemen.
Zodra jij anderen betrekt in hetgene waar jij voor zweert, dan hoort er een alarm af te gaan.
Je kunt klaarblijkelijk niet meer zelf de verantwoording dragen, en hebt een ander ter ondersteuning nodig.

"In omgekeerde volgorde: rituele slachting léék voor de hand te liggen qua Vaatstra."
Heel simpel gezegd, DNA is na te maken in een lab.
In de New York Times, heeft een artikel gestaan over wetenschappers die van twee unieke DNA-strengen, een derde unieke streng hadden gefabriceerd.
IOW, je kunt een PD "maken".
Betekent niet noodzakelijker wijs, dat dat ook hier het geval is..
Maar een verdachte aan de medicijnen, komt dan wel heel goed uit..

"Totdat het bleek dat in mijn stad er alleen herenloges waren."
Hoewel de vrijmetselarij op het oog streng gelovig lijkt, is het in de ogen van mensen die echt in de Bijbel/Qu'ran/Tohra geloven, een Paganistisch/Babylonische stroming. Verering van Baphomet, Baal (umongst others), en satanische rituelen behoren tot de dagelijkse bezigheden...
Ze hadden je daarom op zijn minst moeten doorverwijzen naar de Orde van de Oostelijke Ster, die voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk is.
Hier wil ik tevens een schifting maken tussen de verschillende soorten vrijmetselarij.
Dat je regulier en geaccepteerd bent, wil niet zeggen dat je ook daadwerkelijk een vrijmetselaar bent.
Simpel gezegd kan iedereen een loge beginnen en geaccepteerd worden, maar zolang je de 7e graad (de Blauwe loges) niet passeert, ben je niks meer of minder dan een footsoldier.
Zelfs tot de 32e graad ben je niks, je begeeft je namelijk in een soort van kweekvijver waarin alleen "the chosen" dichter bij het licht worden gebracht.
Het feest begint pas bij de 33e graad en gaat (gedocumenteerd) door tot de 99e graad.

"Het mondiale machtsspectrum cirkelt rond hogere 'heren' met de allerlaagste beheersing."
Het intellect van de een, wordt gebruikt om de ander eronder te houden.

Je kunt het zien als een schaakspel waarin de ene zet gevolgen heeft voor iedere volgende set.
Oorzaak en gevolg.


Rest In Privacy | 17-02-13 | 20:38

130 reacties, voor zo'n groot onderwerp.... bijzonder

hfakker | 17-02-13 | 20:17

Gekke-Bennie | 17-02-13 | 14:33
Quoten uit de bijbel kan ik niet - weet hooguit hoe het mooiste boek, Hooglied, te vinden (de helft van de tweede helft openslaan... jawel het Oude Testament).
De "ja" en "nee" van Jezus en wat buiten hun duidelijkheid zou vallen als van de duivel, lijkt overigens eerder op het Joodse principe: goed of fout, niks er tussenin. Dat terwijl sinds Jezus compassie, vergeving en alle tinten daarvan in het Christendom zijn uitgewaaierd. Dit ter zijde.

In omgekeerde volgorde: rituele slachting léék voor de hand te liggen qua Vaatstra. En stel in het uiterste geval dat degene die op DNA-profiel uiteindelijk gepakt is, met bekentenis en al, het tóch niet was; hoe aannemelijk is het dat in dat weiland er een ritueel 'moordfeestje' out in the open heeft plaats gevonden in bijzijn van etc.?
Dit staat voorop haaks op vermeend geheime offer-riten en zou nooit in het sporen onderzoek onzichtbaar zijn gebleven.
Afijn, deze discussie is feitelijk achterhaald.

Eens werd ik aanbevolen kennis te maken met de architect (echt, van beroep) van de familie van de kouwe kant, zoals dat heet. Uit warmte door hen zelf voorgesteld, niet in de laatste plaats omdat hij een Vrijmetselaar was, doch minstens omdat onze denkbeelden over het grotere geheel parallelen vertoonde. Diens werk vond en vind zonder meer uitzonderlijk, hemels zou ik zelfs zeggen als agnost.
Van ontmoeten is het nooit gekomen jammer genoeg, wel kreeg ik belangstelling voor dit genootschap in het algemeen.

Totdat het bleek dat in mijn stad er alleen herenloges waren.
Gemengde hadden nog enige trigger gegeven het dieper uit te zoeken: dit kwam neer op het oude SGP-standpunt dat vrouwen maar beter dichtbij hun aanrecht, de bedstee en de kribbe moesten blijven.
Waar overigens, volgens mij, heel wat zinnige gesprekken worden gevoerd, maar ook dit ter zijde.

Het mondiale machtsspectrum cirkelt rond hogere 'heren' met de allerlaagste beheersing.
Welk een paradox...

Kudtkip | 17-02-13 | 18:30

Met Ivo ben je structureel de lul. Met een pakkans van 1.8%, een niet functionerend OM, een overdaad aan wetten die daadkracht pretenderen maar op zijn best symboolpolitiek zijn en het chronisch wegkijken bij de belangrijkste zaken, is Opstelten vooral een grappige teddybeer, maar verder volstrekt incompetent.

van heinde en verre | 17-02-13 | 18:12

Gekke-Bennie | 17-02-13 | 14:33 |
Mozart was een vrijmetselaar.
Niet dat de vrijmetselarij nu is wat het toen was, maar toch.

Einde van de Domheid | 17-02-13 | 17:08

Ook dat hoort te blijven.

Einde van de Domheid | 17-02-13 | 17:06

Laten we hopen dat die Demmink-ellende er voor zorgt dat we straks geen kroning hebben. Dat zal in ieder geval het gevolg zijn als de poep de ventilator gaat raken!

deministerpresident | 17-02-13 | 16:14

@Tweemy | 17-02-13 | 13:58
Oeps. Je hebt gelijk.

lekkurlinx | 17-02-13 | 16:02

@Simon de Danser | 17-02-13 | 10:25
Ja, want dat waterboarden in Guantanamo is ook echt te vergelijken met kindermisbruik. Waar wij Nederlanders trouwens internationaal bekend om staan, kindermisbruik. Echt treurig.

Old_Spice | 17-02-13 | 15:21

@Grote Joop | 17-02-13 | 11:43
@PietGeniet | 17-02-13 | 12:26
Uitzonderingen bevestigen de regel.

Daarnaast is 80% van de brandweer vrijwillig, zijn onderwijzers gewoon werknemers in organisaties welke op basis van een-soort-van-detachering werken en zijn afvalverwerkers, buiten de socialistische deelrepublieken zoals Amsterdam om, gewoon private bedrijven.

Jammer joh.

dlseth_ | 17-02-13 | 14:38

Het is tegenwoordig al meer bon ton om het openlijk te vertellen als je Vrijmetselaar ben geworden, dat je loges bezoekt.
@ Kudtkip | 17-02-13 | 13:46 |
Eigenlijk bij de toetreding tot de eerste graad, hoort een (iig een Christelijk) gelovige al te weten dat er iets niet in de haak is met deze club.
Je moet dan namelijk een eed afleggen, met je hand op de bijbel en zweren dat je geen geheimen van de loge naar buiten brengt en gelooft en erkent dat er één god is, op straffe van dood.
Jezus zei:" Laat jouw 'ja' een 'ja' zijn en jouw 'nee' een 'nee', alles wat je hier bovenop doet is het werk van de duivel.
Tot de 32e graad hoef je je nergens zorgen om te maken, omdat je tot die tijd "ge-hoodwinked" wordt, daarna (33) ben je volledig in het licht en krijg je te horen wie de 'Great Architect of the Universe' is.
Vanaf dat moment mag je ook de eerder afgelegde eed serieus gaan nemen.

De 'Great Architect of the Universe' is namelijk Lucifer, letterlijk vertaald de drager van het licht.
Hier een Shriner die het toegeeft:
www.youtube.com/watch?v=XBjOs-egFMs

De vrijmetselarij vindt dat de outcast van Lucifer (de gevallen engel), berust op een misverstand en dat dit nooit zo bedoeld was.

Bij de theorie rond de moord op Marianne Vaatstra (uit de link) heb ik ook mijn twijfels, hoewel het veel wegheeft van een rituele slachting.

Rest In Privacy | 17-02-13 | 14:33

Zolang in alle lagen van deze maatschappij pedo's zitten die zo egoïstisch zijn dat het letterlijk en figuurlijk verneuken van andermans leven normaal voor ze is, zal er geen harde aanpak komen voor deze kanslozen.
Zelf heb ik ervaring met een zeer spontane vader van een vriendin, die er toch echt van overtuigd is dat zijn dochter zijn schatje is en dat zijn liefde voor haar het misbruik goedpraat. Het is toch goed bedoeld?
Deze mensen zitten vaak in een beschermde omgeving, waardoor klokkenluiders voor gek worden verklaard.
Over mensen die sterven voor een goed doel gesproken, wanneer gaat het 'gewone volk' de elite laten zien wat normen en waarden zijn?

(t/f)ukker | 17-02-13 | 14:29

@De Revolutionair
Kijk maar uit met zo'n nick.
De AIVD-trollen gaan u vinden,
ook hier.

rechtsdwalendeautist | 17-02-13 | 14:03

lekkurlinx | 17-02-13 | 11:19, 11:04, 10:44
Grote Joop | 17-02-13 | 11:00
Einde van de Domheid | 17-02-13 | 10:38
.
Het gaat hier om verplaatsing van de zetel van het Internationaal Gerechtshof (orgaan van de VN), waar de VS gewoon lid van is als zijnde VN-lidstaat.
.
Jullie verwarren het Gerechtshof met het Strafhof (geen deel van de VN, VS is geen lidstaat). Beide zitten in Den Haag, maar geschillen tussen staten gaan naar het Gerechtshof, zaken van criminele indivuele verantwoordelijkheid voor genocide, etc, gaan naar het Strafhof.

Tweemy | 17-02-13 | 13:58

www.bs-foundation.nl...
CoffeePatch | 17-02-13 | 10:34 | + 3 -
Dus de Nederlandse overheid koopt het Helsinki comité om zodat JD daar een zetel krijgt en aldus een onderzoek naar zijn pedofiele praktijken kan dwarsbomen?
Vreemd, maar het verbaast me niet eens meer.

domheid regeert | 17-02-13 | 13:57

@ PietGeniet | 17-02-13 | 13:09 |
Kritisch is voor mij een sleutelwoord, juist door die bergen aan desinformatie.
Helaas vanwege het machtsspectrum waarin deze lieden zich bevinden, is zelfs correcte informatie binnen no-time naar het rijk der fabelen te verwijzen (of wordt geprobeert in de doofpot te houden, zoals in deze zaak).

Wie geloof je eerder ?
De roepende in de woestijn of de tien personen die naar hem wijzen en roepen dat hij gek is..

Rest In Privacy | 17-02-13 | 13:50

Gekke-Bennie | 17-02-13 | 12:12
Het is tegenwoordig al meer bon ton om het openlijk te vertellen als je Vrijmetselaar ben geworden, dat je loges bezoekt. Ook meer over de intenties die deze luiden horen na te streven: een betere wereld voor anderen. Dit alles gelardeerd door een zeker geloof, zónder voorkeur voor een van de drie monotheïstische godsdiensten - deze lijkt er eerder nog weer boven te staan.

De riten, hoe een hogere orde te bereiken etc., dat dient nog altijd geheim te blijven.
Ik ken enkelen waaronder een figuur die in z'n openlijke handel en wandel al zo tegenstrijdig opereert, op het niets ontziende satanische af, dat het me weinig zou verbazen als besloten bijeenkomsten van die club, sommige althans, daadwerkelijk het karakter hebben van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Afijn, om wel kritisch te blijven; zoals Kees8374 om 11:35 al opmerkte, in je aangehaalde link www.argusoog.org/pedofielen-in-machtsp... schiet de complot-theorie over o.a. de Oranjes wel heel hard uit de bocht - laatste alinea moord Vaatstra.

OT. Figuren op machtsposities neigen gemiddeld vaker tot extreem seksueel (wan)gedrag, om zich van spanning te ontdoen, of ze juist op te zoeken voor een spanning die heviger is dan de informatie/werkelijkheid van hun eigenlijke taak.

In deze 'case' met zoveel machtstentakels kun je alleen hopen dat het universum rechtvaardige energie uitdeelt aan het geweten van de foute kopstukken.
Hoe dat knaagt, snijdt, tergt en brandt hoef ik dan weer niet te weten...

Kudtkip | 17-02-13 | 13:46

LOL, dat zou wel een tegenvaller zijn... ik reed van de week in Scheveningen langs het complex waar eerst de WA Kazerne stond en die was tegen de vlakte gegooid omdat daar het nieuwe Gerechtshof zou komen.

Jopie2009 | 17-02-13 | 13:46

Deze zaak is en blijft rot tot op het bot.

van_de_pot_gerukt | 17-02-13 | 13:34

@ Lekkurlinx, je hebt gelijk:-) Wij zijn allemaal slaven!

Gepke de Leef | 17-02-13 | 13:23

@Gepke de Leef | 17-02-13 | 13:04
Waar haal je vandaan dat hij die naam van zijn eigenaar kreeg? Dat impliceert dat hij een slaaf was en dat kan ik nergens vinden. Het is waarschijnlijker dat hij die naam van het indiaans bureau oid heeft gekregen.

lekkurlinx | 17-02-13 | 13:16

@Gekke-Bennie | 17-02-13 | 12:49
Boeken lezen en documentaires is niet hetzelfde als onderzoek doen. Zoals gezegd, ik zie het merendeel van wat er gepubliceerd wordt toch vooral als entertainment en ik wil u uw lol ook vooral niet ontnemen. Maar blijf wel bij elke publicatie kritisch, zowel pro als anti een bepaalde theorie. Blijf uzelf altijd afvragen wat het belang is van degene die publiceert, is er hoor en wederhoor toegepast, waarom deze publicatie juist op dit moment, dat soort dingen. Veel plezier gewenst!

PietGeniet | 17-02-13 | 13:09

@ daretje23 | 17-02-13 | 12:53 |
Uit de wiki-link: Minerva.

Minerva in de vrijmetselarij:

"It is suggestive that the Illuminati employed the term "Minerval" for one of their introductory stages of initiation. The term apparently denotes the Roman goddess Minerva. She was connected to intelligence and warfare. She was probably revered by the Illuminati because of her connection to Prometheus who, with the goddess's assistance, stole fire (knowledge) from the gods of Olympus so that men on earth could rise above a primitive level and eventually match the gods in power and ability."

www.irishoriginsofcivilization.com/app...

Rest In Privacy | 17-02-13 | 13:08

@lekkurlinx, Hij kreeg die naam van zijn eigenaar!

Gepke de Leef | 17-02-13 | 13:04

En keer op keer in wiens belang werken politie/OM! Zie ook de lage straffen voor kinderverkrachters, daarin nemen de rechters 90% van de eis van het OM over in vonnis. Ondanks dat kinderverkrachtingen wettelijk en overtuigend zouden zijn bewezen door politie/OM.

Gepke de Leef | 17-02-13 | 12:56

Ivo Opstelten is de nieuwe Josef Luns

Rest In Privacy | 17-02-13 | 12:55

Hou vol meneer Demmink! ze kunnen u toch niet pakken, of wel?
daretje23 | 17-02-13 |
-
Voorlopig probeert de U S of A Demminks maatje Opstelten te pakken en met succes. Deze heeft alvast een ongelooflijke ongekende belediging te pakken - wat zeg ik een muilpeer! Weet hoe buigzaam de VVD is voor het aanzien van vooral de VS en dat internationaal gerechtshof (ook een corrupt boevennest overigens) was het grootste paradepaardje voor het zgn. "braafste jongetje van de klas" en hoe ik hoop dat dit speeltje straks afgepakt gaat worden - wat een blamage voor het aanzien van dit landje zal zijn, bedenk hoe groot het eeuwige minderwaardigheidscomplex van Den Haag gevoed zal worden. Net Goed!

vrijheid-van-spreken | 17-02-13 | 12:53

Het maakt me niet uit wat de motieven van die Amerikanen zijn, als die zaak Demmink nu maar eens serieus wordt onderzocht! En die straffen voor human trafficking en misbruik eens naar de norm worden opgelegd! Niemand staat boven de wet, verdorie!

M-Bozz | 17-02-13 | 12:49

@ PietGeniet | 17-02-13 | 12:32 |
In deze heb je enkele problemen :
Ten eerste gaat het je verstand soms (ver) te boven, ten tweede doordat het een hot item is kom je soms desinformatie tegen (waar vaak gewoon dezelfde namen en rugnummers rondzingen).

De mensen die hier verantwoordelijk voor zijn, bekleden posities/bezitten/controleren zo'n beetje ieder aspect van het leven.
Hoeveel aandacht besteedt de reguliere pers bv. aan deze zaak ?
Mijn onderzoek, noem het zelf liever een zoektocht, bestaat uit het lezen van tientallen, zoniet honderden boeken, kijken van documentaires en misschien belangrijker; hoe al die stipjes die je op die manier aangereikt krijgt, met elkaar verbonden zijn.
En geloof me, het stinkt..

Rest In Privacy | 17-02-13 | 12:49

Ook wel humor dat een allochtoon uit Amerika Nederland gaat wijzen op het verdrag van de rechten van de mens. ( Heb nog nooit gehoord van een Indiaan met de naam Smith) :-)

Gepke de Leef | 17-02-13 | 12:46

Iedereen weet dat kinderverkrachters in corrupt Nederland vrij spel hebben. De PvdA-er Brongersma was in de jaren 70 openlijk aktief met het legaliseren van kinderporno en kindermisbruik. De PvdA heeft nooit afstand genomen van de perverse idee van Brongersma. Deze partij maakte deze pedofiel zelfs senator. Toen Brongersma zelfmoord pleegde werd er een grote hoeveelheid kinderporno gevonden in het huis van deze pedo. Onder leiding van premier Wim Kok of was het Wim Cock, werd de kinderporno afgevoerd als studiematereaal. En vaak wekken vooral linkse politici dat zij ijverig studeren met dit materiaal. En wat te denken over de voormalige vice-president van de rechtbank van Den Haag. Peter R de Vries bewees dat deze figuur een pedofiel beschermde en dat deze meester in de rechten betrokken was bij de moord op twee Zweedse meisjes. Ook toen weigerde corrupt Nederland deze zaak te onderzoeken.

De Rechtsgeleerde | 17-02-13 | 12:43

@Gekke-Bennie | 17-02-13 | 12:12
Heeft u echt zelf drie jaar onderzoek gedaan of heeft u vooral vage conspiracy websites op internet zitten lezen. Ik zie die toch meer als entertainment dan als serieuze bron; het ene verhaal is nog onwaarschijnlijker dan het andere.

PietGeniet | 17-02-13 | 12:32

Hou vol meneer Demmink! ze kunnen u toch niet pakken, of wel?

daretje23 | 17-02-13 | 12:28

@dlseth_ | 17-02-13 | 11:27
"Hoewel de Nederlandse ambtenarij louter uit huichelaars en landverraders bestaat", schrijft u. Grappig, dus u vindt de brandweerman die uw huis komt blussen, de vuilophaler die uw kliko komt legen, of de juffrouw van groep 1/2 van uw jongste spruit een "huichelaar en landverrader"?. Denk eens na voordat je wat schrijft.

PietGeniet | 17-02-13 | 12:26

@zovoklets | 17-02-13 | 11:55
Hij schijnt wel consequent "pro life" te zijn want volgens de wiki over hem is hij ook tegen de doodstraf.
En hij steunde de Federal Assault Weapons Ban.

lekkurlinx | 17-02-13 | 12:23

ze hadden het zo graag stil gehouden daar in Den Haag...

charissa | 17-02-13 | 12:21

@cat22 | 17-02-13 | 12:02
Dat maakt niets uit, of ze wel of geen boter op het hoofd hebben, zelfde geldt voor Russen. Desnoods zetten de Noord Koreanen of de Iranezen druk op de zaak. Wat boeit het? Tot heden gaat namelijk alles de doofpot in, dus als er van buiten druk nodig is, om de zaak open te gooien en eens te kunnen kijken wat er wel en niet waar is, dan is dat prachtig. Desnoods Mugabe. Aangezien Amerikanen en Russen machtige landen zijn gaat het met druk vandaar uit ook het beste werken.

La Bailaora | 17-02-13 | 12:18

@ Kees8374 | 17-02-13 | 11:35 |
Ik ben zelf sinds een jaar of 3 gaan graven in de mogelijkheden van de "conspiracy", maar ben er nu wel achter dat het kindermisbruik in bepaalde kringen ("illuminized freemasonry*") een rode draad is.
Sterker, dit is een satanisch ritueel waarbij kinderen misbruikt en soms zelfs geofferd worden (aan Satan).
Ik weet dat het de reaguurder boven de pet kan gaan, dat deed het bij mij namelijk ook..
Totdat ik naar mogelijkheden ging kijken en mij niet blind wilde staren op absolute onmogelijkheid.

*korte uitleg:
-Illuminized ben je pas vanaf de 33e graad
-Dit zijn orders (rites) als: de orde van Malta, Jesuit Papacy (beide Katholieke Kerk), Skull & Bones, Bohemian Grove en zo heb je er nog een paar.
Hierin begeeft de échte (machts-) elite zich.

Enkele door hen opgerichte organisaties:
VN, NATO, Ronde Tafel, council of foreign relations, Bilderberg, Club of Rome and the list goes on and on....

Rest In Privacy | 17-02-13 | 12:12

Los van het feit of het waar is (niets maar dan ook niets blijft geheim in de wereld, zelfs een sigaar in een stagiaire proppen komt uit, dus waar blijven de geheimen, er is altijd wel iemand die een man als Demmink erbij zou willen lappen), dan nog is het absolute bullshit om een heel land aan te kijken op de daden van één persoon.

Uriël Fack | 17-02-13 | 12:11

Nu zullen er in alle landen wel van die smeerlappen als Demmink rondlopen.
Het is echter vooral beangstigend te zien hoe dat soort hier uit de wind gehouden wordt;half regerend NL houd z'n hart vast dat het wel eens uit zou kunnen gaan lekken en onhoudbaar wordt.De andere helft heeft daar geen tijd voor,te druk met ontkennen,sporen wissen,keunegin uit de wind houden en heel hard roepen dat er geen rook,en zeker geen vuur te bekennen is.

K.Zwellever | 17-02-13 | 12:08

@Rechtsdwalendeauthist dat zou best mogelijk zijn vanwege zijn functie idd.

Wat ik wel weet is dat Bernhard waarschijnlijk nazi's geholpen heeft te vluchten naar zuid amerika, en dat is natuurlijk slechts een van de dingen die de oud sa-er fout deed.

De Revolutionair | 17-02-13 | 12:06

Bijzonder. Er was ooit een tijd, onder het bewind van Monique Weensie, dat de naam Joris Demmink niet genoemd mocht worden op deze site.
Op bevel van De Chef.

Stormageddon | 17-02-13 | 12:03

Pedofielen in nederland/de wereld, een ernstige zaak,half belgie ging de straat op ten tijde van dutroux, maar of het iets uithaalt is weer een andere zaak.
Amerika zelf heeft tonnen boter op het hoofd, dus het amerikaanse vingertje kunnen ze wat mij betreft ergens anders stoppen.

cat22 | 17-02-13 | 12:02

Gisteren Russen die zich beginnen te bemoeien met UHP van kinderen, vandaag Amerikanen die zich beginnen te bemoeien met andersoort zaken over kinderen.

Als het waar is vind ik dat echter een prima zaak, laat grote landen dan maar druk op de ketel zetten. In ieder geval kunnen we dan kijken wat er wel en niet waar is van dit soort zaken.

La Bailaora | 17-02-13 | 11:57

De kennis van D over de fraaie familie van Oranje zorgt hiervoor. God verlos ons van het Oranje-tuig.

rechtsdwalendeautist | 17-02-13 | 11:56

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 11:46 |
In een land waar de corrupte ambtelijke top vorstelijk beloond wordt terwijl de hardwerkende ambtenaar die op de werkvloer blootstaat aan agressie en geweld zijn beloning wordt ingehouden. www.abvakabofnv.nl/3944/186479/Abvakab... (.pdf)
Mensen die denken dat ambtenaren luie drommels zijn met een te hoge beloning leven nog in de jaren 80...

Grote Joop | 17-02-13 | 11:56

J Edgar Hoover bereikte een schier autocratische machtspositie door van iedereen die iets was in politiek en bestuurlijk Amerika, een spraakmakend dossier aan te leggen. Ik denk dat Demmink iets dergelijks gedaan heeft. Hij was o.a. dikke stapmaatjes met Claus, en heeft daar dus waarschijnlijk een mooi oranjekleurig mapje van. En naar aanleiding van dat mapje wordt elke nieuwe minister van justitie voor zijn aanstelling even bij de weduwe Von Amsbergen op de privékoffie uitgenodigd. Dat verklaart Hirsch Ballins en Opsteltens volhardende geloof in Demminks integriteit. Joris is al die jaren onofficieel de enige echte minister van justitie geweest. Zeker weten.

dedeurs | 17-02-13 | 11:56

@Einde van de Domheid | 17-02-13 | 11:14
Hier woont ook zo'n vrouwtje in de wijk .... 6 kids, 4 vaders en allemaal hebben ze de kids misbruikt als mams de mannen zat is. Om te kotsen!

MarcS | 17-02-13 | 11:56

Chris Smith is bovenal die-hard anti-abortus.

zovoklets | 17-02-13 | 11:55

@Grote Joop | 17-02-13 | 11:43

Hardwerkende en eerlijke ambtenaren? In welk land woon jij?

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 11:46

Wat vreemd blijft is het feit dat er nooit een gedegen onderzoek gekomen is.
Deze beschuldigingen zijn al jaren gaande en hoewel Demmink deze tegenspreekt heeft hij nooit een onderzoek heeft laten starten door een onafhankelijke partij.

Het lijkt mij toch, dat als er valse beschuldigingen rondgaan je deze meteen onderuit laat halen.
Tenzij er natuurlijk een kern van waarheid inzit.

En zoals door iemand hierboven ook al aangegeven is, de Dutroux zaak is en blijft ook een vreemde zaak.
Getuigen (Jonge meiden) die tot in detail de plekken kunnen beschrijven (alwaar zij nooit geweest zouden zijn, volgens het officiele verhaal) waar de seksfeesten geweest zouden moeten zijn. Een laagopgeleide man die vijf woningen tot zijn beschikking had? Hoe kwam hij aan die woningen? Zelf zegt hij slechts een kleine man geweest te zijn in een groot pedofielen-netwerk. Als je de verklaringen en feiten gaat bekijken, klinkt dit ook logisch.

Zou demmink hier ook iets mee te maken hebben? Wie weet.

Zeker weten doen we het pas als er echt een ONAFHANKELIJK onderzoek komt naar deze man.

Is het niet belachelijk dat u de bak in moet als u een boete niet betaald of een onschuldig plantje kweekt om niet tot uw 70e te hoeven blijven werken, maar deze man bij zulke beschuldigingen gewoon vrijuit mag blijven lopen?

Dit zaakje riekt, en -imo- gaan ze dit blijven uitstellen totdat de heer (of het monster) Demmink in zijn graf ligt.

De Revolutionair | 17-02-13 | 11:44

dlseth_ | 17-02-13 | 11:27 |
Hoewel de Nederlandse ambtenarij louter uit huichelaars en landverraders bestaat...

Mag ik u even corrigeren met het feit dat het overgrote deel van de Nederlandse ambtenaren bestaat uit hardwerkende (doch onderbetaalde) eerlijke mensen zoals bijvoorbeeld brandweermannen/vrouwen, gevangenisbewaarders en socialedienst medewerkers? Dank u.

Grote Joop | 17-02-13 | 11:43

@Gekke-Bennie
Leuke link, maar wat een lul verhaal zonder bewijzen. Denk je niet dat het hele verhaal zichzelf ontkracht door de bekentenis in de zaak Vaatstra?
Het klinkt alsof je iets teveel aan de drugs heb gezeten.
Ik kan me best voorstellen dat er dingen gebeuren waarvan gemiddelde burgers geen weet van hebben, maar zoals reagluurders tegenwoordig zeggen. Zonder beelden is het niet gebeurd.
Zelfs als het maar 2 onafhankelijke getuigenissen zijn van verschillende personen die misschien aan beide kanten betrokken waren, vind ik de morele plicht om dit te publiceren. Hoe anoniem ook.
Als de beelden voor zich spreken zal GS ervoor zorgen dat het verspreid word. Als ik nu alleen maar een verhaal lees, vind ik het interessant, maar geloof ik er nog niks van. Er zijn al teveel rare verhalen gepubliceerd. Als deze netwerken of feesten bestaan, moeten er ook beelden van gemaakt kunnen worden met de huidige minuscule apparatuur.

Kees8374 | 17-02-13 | 11:35

Lekker weg met dat gerechtshof./. en ook met die pedo van een Demmink.

Ommie de HaatMoker | 17-02-13 | 11:35

Parel van het Zuiden | 17-02-13 | 11:23 |
Of het echt een pedofiel netwerk is tot in de hoge regionen van Den Haag, of een eenmansactie van dhr. Demmink is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is is dat er stront aan de knikker zit.
Wat ik erger vind, voor hoever er iets is wat erger is dan kindermisbruik, is dat gesuggereerd wordt dat de hoge ambtenaren een soort van politieke onschendbaarheid genieten. Geloof mij, als er een onderzoek komt gaan er allerlei documenten op mysterieuze wijze kwijt raken. De top houdt elkaar de hand boven het hoofd en de kaken stijf op elkaar. Zo werkt dat in het Haagsche...

Grote Joop | 17-02-13 | 11:34

Ik denk dat er heel veel stront onder de oppervlakte zit in Nederland. Joris Demmink is daar maar één symptoom van. In bijna elke overheidsinstelling, elke decentrale overheid en elke semi-publieke organisatie zullen wel verhalen zoals die van Demmink bestaan.

Hoe dan ook, ik kan de Amerikanen niets verwijten als ze zo'n verzoek indienen. Nederland heeft enorm gezichtsverlies geleden. Demmink had, omdat er zulke bezwaren tegen hem bestonden, direct op non-actief moeten zijn gezet. Er had bovendien vervolging tegen hem ingesteld moeten worden, maar ook dat is niet gebeurd en zelfs verboden. De minister van Justitie heeft meerdere malen herhaald dat Demmink toch zo'n onschuldige lieve man was.

Maar juist dat zijn de tekenen dat er wél iets mis is; hij wil zijn onschuld niet laten bewijzen voor de rechter, hij wil niet dat het bewijs besproken wordt, hij probeert de media te bedreigen als ze informatie over hem willen publiceren en hij laat zijn vriendjes voor hem pleiten.

Nequebard | 17-02-13 | 11:34

De Republikein Chris Smith, lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, drong er afgelopen dinsdag bij minister van Buitenlandse Zaken John Kerry op aan de Verenigde Naties te bewegen het Internationaal Gerechtshof van zetel te laten veranderen. Alles best, als het maar niet meer in Den Haag en Nederland gevestigd is, aldus de politicus uit New Jersey.
-knip-
De beste en grofste belediging die je dit achterlijke land dat net doet alsof het de braafste jongetje van de klas is - namelijk alleen als het ze zelf goed uitkomt - maar kunt geven !

vrijheid-van-spreken | 17-02-13 | 11:32

Als dit zou lukken gaan er denk ik wel meer koppen rollen in die Haagse kliek.Ik lach me de penis uit de pantalon.De wraak zal zoet zijn.Ik ben normaal anti Amerika maar in dit geval PRO.

kweetitwel | 17-02-13 | 11:31

Ach zo maar een paar namen op niveau: Berlusconi, D. Strauss-Khann, Demmink , ze komen er op een of andere manier mee weg. Een Pipo uit Botshol weten ze wel te vinden. Next case.

Kertsbal | 17-02-13 | 11:30

Hoewel de Nederlandse ambtenarij louter uit huichelaars en landverraders bestaat, vind ik het toch vreemd dat men zonder ook maar een seconde te twijfelen een paar boze snorren gelooft. En dat terwijl snorren de grootste nationalistische leugenaars ter wereld zijn..

Okay, toegegeven; het feit dat de ultieme teringlijers Opstelten en Teeven zich ermee bemoeien spreekt boekdelen over hoe grote lul Demmink wel niet is, maar we moeten de snorren niet te serieus nemen.

dlseth_ | 17-02-13 | 11:27

Dit riekt al een tijdje naar een heel diepe beerput. En de stank wordt steeds heviger.

Professor Superhirn | 17-02-13 | 11:26

En dan zijn er nog reaguurders die denken dat de PVV schadelijk voor de Nederlandse reputatie is.

Ing. eslapen | 17-02-13 | 11:23

@Grote Joop | 17-02-13 | 11:07 |

Een hele goede vraag, die ik niet zo een twee drie kan beantwoorden. Laten we bij het selecteren in ieder geval zorgen dat Nederlandse betrokkenheid uitgesloten moet worden.
.
De politieke heren gaan het waarschijnlijk heel warm krijgen. Ik denk namelijk dat pedofielen in Nederland de hand boven het hoofd gehouden worden doordat ze opereren in een netwerk wat tot heel hoog in de boom reikt.
.
Dat kan haast niet anders gezien bijvoorbeeld de magere strafmaat voor dit soort verwerpelijke misdaden tegen de menselijkheid. Iets waar volgens mij brede maatschappelijke consensus over is en dus allang veranderd had moeten zijn.
.
Deze casus is geen onderdeel van één pedofiele beerput, maar een veld vol met beerputten. Ik denk dat als de waarheid op tafel komt, wij allemaal zullen kokhalzen van de omvang en verstrekkendheid van dit fenomeen...

Parel van het Zuiden | 17-02-13 | 11:23

@Strohond | 17-02-13 | 10:17
dat is juist een taak van een journalist om misstanden in de maatschappij aan de kaak te stellen.

kamerkut | 17-02-13 | 11:23

Ultra rijken hebben kinderseks nodig om elkaar chantabel te maken... zo bewaren ze hun geheimen.. als mensen een filmpje van je hebben met je leuter in een kind,dan ben je ineens heel discreet.. goed voor het maken van grootse bankenkartel plannen enz... joris is onschuldig,die levert slechts de kindertjes via zn jeugdzorg..

gimme a beat,rix | 17-02-13 | 11:20

@Stir Glenfarclas II | 17-02-13 | 10:59
Ook als het hof in de VS zou zitten kunnen er nog steeds Amerikanen aangeklaagd worden en zouden de VS nog steeds kunnen weigeren om ze terecht te laten staan zolang ze het statuut niet ondertekend hebben.
De 15 leden van het hof worden aangesteld door de Verenigde Naties en moeten volgen artikel 3 lid 1 van het statuut allemaal uit verschillende landen komen. Er mogen er geen 2 met dezelfde nationaliteit in zitten.
mpbundels.mindef.nl/11_serie/11_30/11_...
Maw: het maakt geen ruk uit waar dat hof zit. De amerikanen blijven altijd niet blij.

lekkurlinx | 17-02-13 | 11:19

Prima. Dat gerechtshof stamt toch nog uit de tijd dat Nederland Gidsland was en met geheven vingertje in het centrum van het Fatsoen stond. Sindsdien is er veel en lang door manden gevallen door onze zelfbenoemde hoeders van den Beschaving.

Jan Passant mk2 | 17-02-13 | 11:17

Euh de Haarlemse rechter advocaat Edward Brongersma bracht het na veroordeling voor pedofilie zelfs tot lid van de eerste kamer en kreeg ook nog lintje van Oranje.

Gepke de Leef | 17-02-13 | 11:16

Zeer goed, Goooooo Kerry. Kruisigen die opperpedo.
Die zich vele jaren boven de wet plaatste.

The Russian | 17-02-13 | 11:15

(In iedere vechtscheiding worden tegenwoordig ouders beticht van pedofilie.)

Einde van de Domheid | 17-02-13 | 11:14

@ Parel van het Zuiden | 17-02-13 | 11:07 |
Publieke opinie..
Zo lijkt het iig nog dat je er iets aan wilt doen.
Verder iets met 2 handen, 1 buik.
De ene hand, enfin..

Rest In Privacy | 17-02-13 | 11:13

lekkurlinx | 17-02-13 | 11:04 |
Omdat ze niet willen dat hun onderdanen uitgeleverd worden. Bovendien is het voor de VS natuurlijk ook een prestigekwestie. Ze zien zichzelf als internationaal peacekeeper...

Grote Joop | 17-02-13 | 11:13

T.a.v. de huidige de huidige staatssecretaris van justitie Fred Teeven. Eenieder die weet heeft van een strafbaar delict/feit is verplicht daar aangifte van te doen. Duidelijk dat daar in Den Haag alleen maar verdachte personen zitten die zichzelf boven de wetten hebben geplaatst die ze zouden behoren te handhaven.

Gepke de Leef | 17-02-13 | 11:12

Het hoort bij een fatsoenlijke rechtspraak dat iemand tegen wie een zaak niet sluitend is te krijgen met rust gelaten wordt totdat er weer nieuwe aanknopingspunten zijn. Verdachtmakerijen op internet zijn net als die belachelijke aantijgingen tegen het VN milieurapport en de Chuck Norris hypes onzin, onsubstantieel, snijden geen hout. Kom met bewijzen or i'll have to cut him loose zeggen ze dan in iedere politieserie.

Einde van de Domheid | 17-02-13 | 11:09

Ik snap overigens niet dat de Amerikanen dit geval via open diplomatieke kanalen aanpakken. Als er ooit sprake was een terechter gevalletje voor "extraordinary rendition" zou ik die niet kunnen bedenken. Alle rechtstatelijke principes zijn hier sowieso al op de helling gezet in deze casus....

Parel van het Zuiden | 17-02-13 | 11:07

Parel van het Zuiden | 17-02-13 | 11:01 |
En wie zou volgens jou een onafhankelijk onderzoek moeten uitvoeren? Lijkt mij geen makkelijke opgave aangezien de politieke heren het dan steeds warmer gaan krijgen en zichzelf zullen gaan indekken.

Grote Joop | 17-02-13 | 11:07

@Grote Joop | 17-02-13 | 11:00
Waarom zouden de VS een strafhof in huis willen halen, waarvan ze het statuut niet ondertekend hebben en dat ze dus niet erkennen? Zie ik de logica niet van in.

lekkurlinx | 17-02-13 | 11:04

Iedereen zou een onderzoek, en bij voorkeur ook een uitspraak van een onafhankelijke rechter, moeten willen willen, zelfs Joris Demmink. Juist door alle schimmigheid onstaat de schijn van een uitgeholde doorgerotte corrupte rechtstaat waar een DG van bedenkelijke zeden met instemming van de politeke hydra de scepter over justitie zwaait.

Parel van het Zuiden | 17-02-13 | 11:01

lekkurlinx | 17-02-13 | 10:44 |
Maar natuurlijk, het zal de VS aan de reedt roesten wat er met Demmink gebeurd. Is gewoon een grote poppenkast om het strafhof naar de VS te krijgen. De VS hebben het strafhof nooit officieel erkend en ze zullen nooit en te nimmer verdachte Amerikanen uitleveren.
Neemt niet weg dat er nog steeds geen duidelijkheid is over de zaak Demmink. Ik heb echter geen vertrouwen meer in een eventueel Nederlands onderzoek door de overheid. *mompelt iets over WC eend...*

Grote Joop | 17-02-13 | 11:00

De VS willen het internationale gerechtshof uit Nederland omdat amerikanen worden aangeklaagd voor ontvoering, foltering, oorlogsmisdaden. Zijn ze niet blij mee.

Wat Demmink betreft, tot in de jaren 90 hoefde ie niet stiekum naar verre landen voor sex met jongeren. Vanaf 12 was legaal mits vrijwillig, contactadvertenties waren overal te vinden, parken waren bekende ontmoetingsplaatsen waar ook jongeren kwamen, Amsterdam CS stond bekend om jongensprostitutie. Kan best dat Demmink naar een conservatief homofoob land als Turkije ging, geruchten over ontmoetingen in Nederland zouden geloofwaardiger zijn.

Stir Glenfarclas II | 17-02-13 | 10:59

Begint onhoudbaar te worden, gaat nog vuurwerk worden de koninklijke familie heeft geen invloed in de VS

Bokito ergo sum | 17-02-13 | 10:58

@ de Bree | 17-02-13 | 10:20 | + 0 -

Maakt niets uits dat de Amerikanen niet hoog van de toren moeten blazen wat corruptie betreft maar als dit de anleiding is dat eindelijk eens een onderzoek komt naar de geruchten, al jarenlang en niet aflatend, over de vermeende pedofiele activiteiten van hooggeplaatste justitie ambtenaren kunnen ze mij niet hoog genoeg van die toren blazen. Mensen met zulke 'hobbies' zijn namelijk per definitie corrupt en daarom moet eens serieus in deze beschuldigingen gedoken worden. De Tonino's moeten allemaal aan het schandblok en anders is Nederland inderdaad het internationale gerechtshof niet waardig. Dus ouwe sok Opstelten actie en wel direct.

sjipsknip | 17-02-13 | 10:54

Op YouTube zoeken met de term 'marc dutroux' levert huiveringwekkende docu's op over jonge meisjes en hun verhalen over de feestjes waar zij bij waren... Ze kennen elkaar vaak niet, getuigen apart, en toch vertellen ze allemaal hetzelfde... Er is iets heel erg mis in, eh, Denemarken...

Truttebol | 17-02-13 | 10:54

--activist en zakenman Huseyin Baybasin--
BakkerSchutStichting.
Um, hoort daar niet bij gezet te worden 'opdrachtgever voor moord & kidnapping' en 'heroinesmokkelaar' en 'Europese Pablo Escobar'? Of heeft Demmink dat verzonnen?

dedeurs | 17-02-13 | 10:51

De ladder van de levensweg zit vol splinters.
@_- ViXXeN -_ | 17-02-13 | 10:17 |

Wat is dit voor rare beeldspraak. Levensweg en dan een ladder. Ik zie nooit een ladder op een weg en zeker niet in functie, zomaar zonder ondersteuning omhoog staan, dus die splinters zullen dan ook wel. Een ladder die in het bezit van een weg is of onderdeel van een weg is, ook dat ken ik niet. Heel wijs allemaal.

Bruno Alaska | 17-02-13 | 10:48

Waar verzengende hitte, dansende vlammen, en rookpilaren zijn is vuur...

Parel van het Zuiden | 17-02-13 | 10:47

CoffeePatch | 17-02-13 | 10:42
Ivo heeft de toezegging gedaan om de vragen op 29 februari te beantwoorden.

Strohond | 17-02-13 | 10:46

Strohond | 17-02-13 | 10:39 |
Die Micha Katjes werken eerder in het voordeel van Demmink dan in het nadeel, alleen hebben ze dat zelf nog niet door.

CoffeePatch | 17-02-13 | 10:46

Je weet niet wat erger is, zedenpaniek en de rechtsgang volgens zelfbenoemde pedo jagers... zelfs een fact checker als Peter r de Vries zag niets in deze zaak.

aceofspades | 17-02-13 | 10:45

Kun je nagaan wat er was gebeurd als Fortuyn premier was geworden...
Veel landen en groeperingen hebben het niet zo op homo's.

de Bree | 17-02-13 | 10:45

'k snap het niet. De VS hebben het statuut van het Internationaal Strafhof eerst ondertekend, het nooit geratificeerd en vervolgens de ondertekening herroepen. M.a.w. de VS erkennen zelf het strafhof niet eens, of althans laten zich niets aan de uitspraken van het hof gelegen.
nl.wikipedia.org/wiki/Internationaal_S... laatste alinea van dit stukje.
Die Demmink-zaak moet tot op de bodem uitgezocht worden, maar dat de VS het internationaal gerechtshof als drukmiddel gebruiken komt een beetje over als een actie voor de bühne.

lekkurlinx | 17-02-13 | 10:44

Is die veenbrand nog niet geblust?

Jan Boel | 17-02-13 | 10:42

29 januari 2013
Hierbij bericht ik u, mede namens de Minister van Buitenlandse Zaken, dat de schriftelijke vragen van het leden Oskam en Omtzigt (beiden CDA) over resolutie
838 van het Huis van Afvaardigen van de Verenigde Staten, die voor een deel gaat over vermeende mensenrechtenschendingen in Turkije en Nederland
(ingezonden 10 januari 2013) niet binnen de gebruikelijke termijn kunnen worden beantwoord, aangezien nog niet alle benodigde informatie ontvangen is. Ik streef ernaar de vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
De Minister van Veiligheid en Justitie,
I.W. Opstelten

CoffeePatch | 17-02-13 | 10:42

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 10:33 |
De kudde vangt nooit zijn eigen soort.

Ik was in Haren | 17-02-13 | 10:39

CoffeePatch | 17-02-13 | 10:34
Adèle van der Plas doet goed werk in deze zaak, in tegenstelling tot de Micha Katjes van deze wereld.

Strohond | 17-02-13 | 10:39

Goed topic!
Het internationaal gerechtshof hoort in Nederland gevestigd te zijn en gevestigd te blijven. Los even van het feit dat Republikeinen al een aantal decades zijn afgezakt tot effectbejag in plaats van politiek. Verder loopt er een zaak tegen de paus bij het ICC met een aanklacht tegen het NIET INGRIJPEN bij kindermisbruik. In vergelijk met de Demminkzaak is dat groot bier, HEEL groot bier. Je zou dus zomaar kunnen denken dat er een zij-uitstroom actie gaande is om republikeinenpartner het vaticaan uit de wind te halen. Amerika dat wat mij betreft alle sympathie heeft moet eens ophouden met het aanvallen van het ICC! It reeks, and it ain't a nice smell.

Einde van de Domheid | 17-02-13 | 10:38

@neemjemoederindemali | 17-02-13 | 10:33
Die heeft waarschijnlijk vriendjes op strategische posities....

necrosis | 17-02-13 | 10:37

@de Bree Leg eens uit

Finn | 17-02-13 | 10:37

Strohond | 17-02-13 | 10:21 |
Er zullen wel hele goede argumenten zijn voor die benoeming, er is in elk geval al wel naar gevraagd.
www.bs-foundation.nl/open-brief-van-ad...

CoffeePatch | 17-02-13 | 10:34

Ik hoop dat deze kwestie de zittende macht compleet de afgrond mee insleurt. BAM! Dag Ivo, Dag Mark, Dag Fred, jullie kunnen wat mij betreft een jaar of 10 inplannen wegens medeplichtigheid.

hStripe | 17-02-13 | 10:34

Als er 3 aanklachten tegen me liggen word ik gegarandeerd opgehaald door de pliesie, hoe kan het dat Joris Demmink niet van zijn bed wordt gelicht?

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 10:33

@Bas Paternotte | 17-02-13 | 10:10 |
'De verklaring van Demmink in de jaren negentig Turkije niet bezocht te hebben.'
.
Harika! Prachtig!
.
Vanaf 22-02-2002 woon ik in Turkije en weet met de andere buitenlanders hier hoe streng de persoonscontrole is. Toen ik bij de verlening van mijn verblijfsvergunning een leeg (ongestempeld) paspoort toonde omdat ik al die jaren niets buiten Turkije had te zoeken, werd door de Vreemdelingendienst bij de luchthaven geïnformeerd naar mijn 'vliegbewegingen'.
.
Demmink komt er dus niet mee weg wanneer blijkt dat hij wel degelijk hier was in die periode. Mocht dat zo zijn is die ontkenning des te stommer want op z'n minst verdacht. Elke Nederlander (zo'n zestig landen zijn al visumvrij, maar de EU wil er niet aan) koopt ter plaatse een visum(zegeltje) en een minuut te laat het land weer verlaten kost klauwen met geld aan boetes. Ergo: de registratie is bijna Noord-Koreaans.
Demmink, succes!


Van Dikhout | 17-02-13 | 10:25

Bij de kwestie Demmink moet de onderste steen boven komen. Dat neemt echter niet weg dat de verwijtzieke Amerikanen zelf ook een emmer boter op hun hoofd hebben met hun Guantanamo Bay...

Simon de Danser | 17-02-13 | 10:25

Weer zo'n topic voor zelfbenoemde pedo-hunters en ander psychotisch volk.

de Bree | 17-02-13 | 10:25

...... daar waar de meeste andere journalisten het laten afweten.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-02-13 | 10:24

Goh, krijgen daders van mensenhandel tegenwoordig een jaar gevangenisstraf?

Al een hele verbetering t.o.v. de Amerikanen. Die zijn groot geworden door te betalen voor slaven.

zovoklets | 17-02-13 | 10:24

Goede suggestie.
Zo'n internationaal instituut dient men niet te plaatsen in een land wat een nogal laffe en afwachtende houding kent, denkt alles pratend te kunnen oplossen, slechts taakstraffen uitdeelt - of erger vrijspraak - voor moord of erger en bovenal angst uitzaait op het moment de moslims zich boos maken over de zoveelste futiliteit.

Rest In Privacy | 17-02-13 | 10:23

Veel dank Bas, dat je aandacht aan deze onverkwikkelijke zaak besteedt.

Dr. Dr. Bartholdy | 17-02-13 | 10:23

Joris, bedankt! Dat scheelt weer een geldverslindend en tandeloos gerechtshof binnen onze landsgrenzen.

Rest In Privacy | 17-02-13 | 10:22

Dat internationaal gerechtshof kan maar het beste naar Amerika, zodat het land het hof dan in ieder geval moet erkennen. En die Demmink sturen we meteen mee als eerste zaak.

Watapatja | 17-02-13 | 10:22

Het verschil tussen ons en Rusland is dat niemand daar geheimzinnig doet over corruptie. Wij zijn erger, en wijzen ook nog met het morele vingertje...

Baal Illegaal | 17-02-13 | 10:21

Joris zit ondertussen zelf al in The Executive Committee van de Nederlandse Helsinki afdeling. www.nhc.nl/en/about_us/executive_commi...
Dus ik sluit me aan bij de conclusie van Pravda | 17-02-13 | 10:16

Strohond | 17-02-13 | 10:21

Demmink uitleveren aan het land waar de eventuele misdaad begaan is en daar verder uit laten zoeken. Dan is, op één na, iedereen tevreden.

Ik was in Haren | 17-02-13 | 10:20

Wordt de hoogste tijd dat er uitsluitsel komt in deze al veel te lang slepende zaak. Slecht voor Nederland en zeer slecht voor de Nederlandse reputatie in het buitenland. Onderzoeken die hap, naleven die internationale verdragen, zodat we niet meer jarenlang met dit soort waanzin worden geconfronteerd. Als er tegen wie dan ook drie aangiftes liggen wordt diegene thuis opgehaald en wordt er onderzoek gedaan. Zou je toch ook willen als je onschuldig was dat je je naam kom zuiveren. Schrijnend.

Finn | 17-02-13 | 10:20

Nou, succes met het vinden van een land waar geen fraude en corruptie is en waar alles eerlijk verloopt.
De VS zeker, pfff.
Uiteindelijk kom je toch weer in Nederland of een ander Germaans land terecht. cpi.transparency.org/cpi2012/results/

de Bree | 17-02-13 | 10:20

De ladder van de levensweg zit vol splinters.
Dat voelt Demmink als ie naar beneden glijdt.

_- ViXXeN -_ | 17-02-13 | 10:17

Prima... ook al dat er opgetreden met daadkracht ipv woorden.

duitse herder | 17-02-13 | 10:17

Bas, je gooit je eigen carrière in de journalistiek te grabbel met dit soort stukkies. Kijk nou toch uit.

Strohond | 17-02-13 | 10:17

aan de schandpaal met die vent gewoon niet meer met rust laten!

m-kwadraat | 17-02-13 | 10:16

Glas, plas, was...

Rest In Privacy | 17-02-13 | 10:16

Kijk maar uit Bassie, wie Demmink aanpist kan een mes in z'n rug verwachten. Dat is die lul niet waard, me dunkt.

Parsons | 17-02-13 | 10:16

Nederland; Bananenrepubliek, fish - land.... gaat lekker zo.

de directeur | 17-02-13 | 10:14

Heel goed dat die smeerpijp eindelijk aangepakt gaat worden

Eric Blair | 17-02-13 | 10:13

Hoe je je als klein landje groots te kijk kan zetten...

ZKH EénOog | 17-02-13 | 10:13

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl