Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Anass postuum voer voor aluhoedjes

AnassAlu.jpegAltijd LOL, complottheorettes van aluhoedjes. Maar in de nasleep van de zelfdoding van het dertienjarige jochie Anass Aouragh, sja. Beetje wrang. Maar ook dat is de schaamtecultuur, legt deze mevrouw even uit. (OMG die comments.) Opknopen MAG NIET van de Islam, tel daar de collectivistische volksaard van het Marokkaans smaldeel bij op ("Anass is óns kind, ónze broer") plus het diepgewortelde wantrouwen dat in de gemeenschap tegen de politie schijnt te heersen en hoppa. Nee, dat is geen racistische kwetsduiding, mevrouw Elmarsse is zelf Marokkaanse dus dan mag het opeens wel, ongemakkelijke waarheden verkondigen. Ook in onze Stijlloze mailbox regende het betrokkenheid met een vleugje kkmaatschappijkritiek vanuit de Marokkaanse gemeenschap. De onwil om te accepteren dat het kind er kennelijk van pure ellende zelf uitgestapt is trekt ook allerlei notoire radiokiesdragers aan: met twee klikken in de Zaak Anass zitten we al vuistdiep in de Illuminati, de New World Order en, uiteraard want dat is logisch, het Koningshuis. Een kinderoffer, jawoor. Kan het onsmakelijker? Ja hallo. Dit zijn de boze verongelijkte internetmeutes, tuurlijk kan het onsmakelijker. Er wordt op deze FB geroddeld, gehengeld naar de telefoonnummers van de nabestaanden van Anass en opgeroepen tot het doneren van geld om die mensen op niet nader omschreven wijze 'te helpen.' Met een stichting gelieerd aan de Illuminati-fanaticus. Het hele verhaal is een typische blauwdruk van hoe zaken in het aluhoedjesdomein verzeild raken: een diepbedroefde betrokkene kan of wil de feiten niet accepteren en gekkies en eigenbelangtypes plus het hele internet en z'n oude moedertje duiken erop en gaan ermee aan de haal. Want ja, dat is spannender dan de trieste feiten.

Reaguursels

Inloggen

En maar meningen, verongelijkt zijn en een paar simpele.... die verder weinig.....

Het is een triest verhaal..... zo'n jong leven veel te vroeg beëidigd. Ja, ik denk dat hij, hoe jong ook, zelf de beslissing heeft genomen. Dat de mensen om hem heen, mocro of niet,dit niet kunnen accepteren is begrijpelijk en onderdeel van verwerking.... althans; dat hoop ik!

Feit is wel dat de verontwaardigde fam.,vrienden en de 'gemeenschap'(alleen als het uitkomt) weer de grootste mond hebben en het voortraject(jeugdzorg, problemen, problemen en pr...) volkomen wordt genegeerd. Het doet mij denken aan het verhaal rond Rishi, neergeschoten op Hollands Spoor Den Haag. Ook weer jeugdzorg, problemen, meer problemen etc en zeer beledigde fam en vrienden. Gek he, dat dingen dan wel eens mis gaan? Maar wordt de uitkering gestort, een beroep gedaan op kostbare jeugdzorg, een subsidie hier en daar, begeleiding na detentie of het zoveelste allochtone jongeren-begeleidingstraject onder toezicht van een overbetaalde socio-werker van onze sociaal-democratische vrienden...... dan hoor je niets.

Zo zit het tegenwoordig in elkaar, dat weten we allemaal, zowel allochtonen en autochtonen.

Succes ermee, ik vertrek naar Drenthe

Haagsche Jantje | 18-02-13 | 15:21

Enige zelfreflectie en zelfonderzoek in het eigen milieu is zeker te moeilijk. Dan maar gemakkelijki kankeren op anderen.

Iwmac | 18-02-13 | 14:16

-weggejorist-

ResSoniya | 18-02-13 | 12:43

Ik snap wat je zegt, die roep om antwoorden, de indianenverhalen die steeds wilder worden.
Als het moment daar is zal er een officiële verklaring afgelegd gaan worden.
Op dit moment willen de moeder en de zus van Anass hun verdriet in alle rust en stilte verwerken. Ik vind dat iedereen die wens moet respecteren hoe zeer men ook op antwoorden zit te wachten. Uiteindelijk is het slechts een handjevol mensen die het 'echt' aan gaat wat er gebeurd is.

ResSoniya | 18-02-13 | 12:43

ResSoniya | 18-02-13 | 12:16
Er zijn veel vragen rondom het onderzoek. Getuigen die rare figuren hebben zien rondlopen, het gegeven dat Anass pas de volgende dag gevonden is in een omgeving waar ze eerder ook makkelijk het lichaam hadden kunnen vinden e.d. Om indianenverhalen tegen te gaan is het nu denk ik belangrijk om de juiste informatie te delen. Anders worden de verhalen steeds wilder.

deministerpresident | 18-02-13 | 12:26

Als je in de riolen van het internet op zoek gaat naar reacties uit de Marokkaanse gemeenschap, dan is de dood van Anass de schuld van die smerige, 'kk-lijende' varkensvlees vretende 'pedo- en flikkerkaaskoppen' en is Nederland ten enen male het ultieme kut-land waar ze op kotsen.
Dit soort primitieve, van blinde, domme haat doordesemde Marokkaanse reacties roept een aantal vragen op:

- Waarom wonen die honderdduizenden Marokkaanse Holland-haters nog steeds in dit 'kut-land' en vertrekken ze niet massaal naar hun islamitische paradijs in het Rif-gebergte?

- Hoe lang gaat het nog duren voordat die door een obscurantistische religie en door testosteron gevoede Holland-haat gaat exploderen en eindigen in iets dat je een regelrechte burgeroorlog zou kunnen noemen?

- Hoe lang gaat het nog duren voordat islamieten eens ophouden iedereen en de hele wereld, behalve zichzelf, de schuld te geven van alle ellende die ze overkomt en die ze meestal over zichzelf afroepen?

Ik vrees dat mijn generatie, en de tien daarop volgende, dat niet meer zullen meemaken.

Peter Emile | 18-02-13 | 12:25

De persoon die hier schrijft, zich voordoend als 'familievananass' heeft ergens in de verte de klok horen luiden en is duidelijk alleen maar uit op stemmingmakerij.

Het zou kunnen dat deze persoon familie is van vaders kant maar dan wel héél erg verre familie. Hij/zij heeft de hier genoemde informatie onder geen beding uit eerste hand verkregen. Geen van de feiten die hij/zij noemt zijn correct. Te beginnen met het feit dat Anass een halfbloed Marokkaan was. Halfbloed hoe dan? Half Nederlands, Half Marokkaans? Kom maar eens op met je informatie. Ik laat geen spaan van je heel!

Een doofpot affaire, een hooggeplaatst iemand die in bescherming wordt genomen.... laat me niet lachen joh. In de afgelopen maanden zijn er een aantal zelfdodingen geweest van Nederlandse jongeren die i.v.m. gebracht konden worden met pesten en die zijn lang niet zo uitgebreid onderzocht als die van Anass, laat staan zo vaak in het nieuws geweest.

Ik ben vorige week benaderd door P&W om aan tafel plaats te nemen namens de moeder van Anass. Helaas bleek toen dat iemand mijn naam naar buiten had gebracht, dat is nooit de bedoeling geweest. In overleg met de moeder van Anass hadden wij juist besloten dat radiostilte de beste optie was zolang het onderzoek nog liep.

Helaas door de uitlatingen van vader en het plaatsen van de foto door zijn familieleden voel ik mij nu genoodzaakt hier te reageren.

Ik wil diegene die schrijft onder deze alias dringend verzoeken om onmiddellijk te stoppen met het verspreiden van zijn/haar leugens .Je doet de moeder en de zus van Anass op deze manier ongelooflijk veel verdriet.

ResSoniya | 18-02-13 | 12:16

port | 18-02-13 | 10:27 |

Micha Kat c.s. is een reactie op een totaal verknipte wereld die door (gedwongen) open grenzen, machtsverschuivingen en de globalisering helemaal uit het lood is geslagen. Dan kun je Kat en vele anderen het gewoon niet kwalijk nemen dat ze zoeken naar wat er zich werkelijk afspeelt achter de coulissen van de machtselite. Ze wegzetten als complotdenkers en idioten is te simpel, en een reageerder die af en toe (bewust?) een bizarre these plaatst op andersdenkende sites en blogs staat natuurlijk geheel los van het geheel. Als de burger de overheid niet langer kan vertrouwen en de overheid geen openheid van zaken geeft, dan lijkt het me heel normaal dat er, naast makke slaven en schapen, nog mensen zijn die wel vragen hebben en gaan zoeken naar de waarheid en meer dan dat.

Megalomaantje | 18-02-13 | 12:05

De journalist Micha Kat is al 100 jaar bezig om dit soort zaken aan het licht te brengen.

Dinsdagavond 19 februari 2013 om 20:30

Uitzending over het procces tegen Micha Kat.

De zitting is dus dinsdagochtend 19/2 om 09:30

Rechtbank ‘s Gravenhage
Prins Clauslaan 60
2595 AJ Den Haag
Telefoon: 070-381 3131
Open voor publiek vanaf 9:00 uur (legitimatie verplicht!)

De journalist Micha Kat heeft een spreekverbod over de rechtszaak. Wat men ook van hem mag vinden, het is en blijft een interessante man. Het zou gaan om 11 delicten, 9 op een site en 2 over mogelijke telefoongesprekken. Volgens zijn advocaat gaat het om “uitingsdelicten”. Ik ben benieuwd wat wel en niet mag in Nederland. Voor een actueel interview met Micha Kat zou je deze kunnen bekijken van We are Change Rotterdam youtu.be/A2gZZDtsjVo

port | 18-02-13 | 10:27

Nanninga gelooft alles als ze maar niet zelf na hoeft te denken (behalve in god). Een kritisch mens vraagt zich nog af hoe hij dan zelfmoord gepleegd zou hebben... Dropout van gymnasium betekent in haar geval, te weinig talent om het succesvol af te ronden.

War On Errorism | 18-02-13 | 09:11

Sorry voor de dubbelpost en de slechte zinnen. Kutipad. Niets=iets

deministerpresident | 18-02-13 | 07:19

Ik ga er van uit dat, nu de familie van Anass de media opzoekt, ze vanavond bij of DWDD of P&W zitten. Een vader die het lijkt van zijn zoon laat zien en denkt dat er niets mis is lijkt me toch iets voor een talkshow. Soms zit er al iemand die vage kennis is van iemand die in het nieuws is. Anass heeft de koppen gedomineerd en nu wil zijn vader en familie praten en hebben een bijzonder verhaal. Als ze niet in de media komen weten welke zeker dat er iets aan de hand is.

deministerpresident | 18-02-13 | 07:18

Ik ga er van uit dat, nu de familie van Anass de media opzoekt, ze vanavond bij of DWDD of P&W zitten. Een vader die het lijkt van zijn zoon laat zien en denkt dat er niets mis is lijkt me toch iets voor een talkshow. Soms zit er al iemand die vage kennis is van iemand die in het nieuws is. Anass heeft de koppen gedomineerd en nu wil zijn vader en familie praten en hebben een bijzonder verhaal. Als ze niet in de media komen weten welke zeker dat er iets aan de hand is.

deministerpresident | 18-02-13 | 07:18

-weggejorist-

Jan Gordelroos | 18-02-13 | 01:17

Gerard Spong heeft het gedaan. Oh nee een andere moord en Joris Demmink was er ook bij. Zegt de Koning van de aluhoedjes Micha Kat. Zou ie het dit keer wél bij het rechte eind hebben? Spannonddddd!!!

Jan Gordelroos | 18-02-13 | 01:17

'een hoge piet met ziekelijk brein'..
Ik begrijp uw emotie maar wees wel redelijk.
In alle culturen zijn professionele pedosexuelen actief, ja echt, maar jezelf ophangen is vrij makkelijk.
Daarom nemen ze bij arrestanten vaak de schoenveters in beslag.

Denk aub nooit dat de politie je vijand is.. Er zijn genoeg burger beesten out there.

de grote Anti | 18-02-13 | 00:58

familievanAnass | 18-02-13 | 00:25

Jullie doen er verstandig aan om serieuze media in de arm te nemen. Ga in geen geval in zee met bekende aluhoedjes. De redactie van Geen Stijl is sportief genoeg om jullie bij het juiste media loket te krijgen.

C4L | 18-02-13 | 00:55

familievanAnass | 18-02-13 | 00:25 | + 0 -
En wat nou, als het 100% bewezen is dat het inderdaad zelfmoord is? Is dan alles vergeten en vergeven?? Besef je wel dat de waarheid dan nog harder aan zal komen?

nietzofotograferen | 18-02-13 | 00:31

-weggejorist-

familievanAnass | 18-02-13 | 00:25

familievanAnass | 18-02-13 | 00:15 | + 1 -
Gecondoleerd.
Wat had jeugdzorg met het slachtoffer van doen ?

Rammstein | 18-02-13 | 00:22

Voorbarig conclusies trekken is nooit een goed idee..
Tenminste, niet als het serieus is.

de grote Anti | 18-02-13 | 00:17

Ik weet een beetje hoe de technische recherche werkt, die zijn nog wel even bezig @familievanAnass..
De waarheid komt vast wel boven water.

de grote Anti | 18-02-13 | 00:15

-weggejorist-

familievanAnass | 18-02-13 | 00:15

Maar, dat gezegd hebbende, het kan ook zelfmoord zijn geweest.. een boom inklimmen en alles opzetten gaat niet altijd zonder kleerscheuren.

de grote Anti | 18-02-13 | 00:09

@familievanAnass | 17-02-13 | 23:20
Inmiddels hebben wij al de foto gezien.. Gecondoleerd.
Ik vermoed dat iedereen er wel nare gevoelens bij krijgt.
En ik vrees dat we de daders in islamitische hoek moeten zoeken.

de grote Anti | 18-02-13 | 00:07

familievanAnass | 17-02-13 | 23:20
Sterkte met jullie zoektocht naar de waarheid.

deministerpresident | 17-02-13 | 23:55

doenormaal! | 17-02-13 | 22:41 |
Gelukkig is Frankrijk een rot land met mensen die nog asocialer zijn dan de gemiddelde Hollander.

nietzofotograferen | 17-02-13 | 23:21

-weggejorist-

familievanAnass | 17-02-13 | 23:20

-weggejorist-

doenormaal! | 17-02-13 | 22:41

T.H. | 17-02-13 | 20:32
Nu jouw waardeloze mening er ook bij staat zijn we compleet.

w.g. uw buurvrouw | 17-02-13 | 21:43

-weggejorist-

doenormaal! | 17-02-13 | 21:41

Wat mij toch het meeste schokt of soms zelf bang maakt is de oneindige domheid van velen mensen..
Zoals quotes en links aangehaald in dit bericht..

iustus | 17-02-13 | 21:35

-weggejorist-

doenormaal! | 17-02-13 | 21:29

@Oosters gekruid | 17-02-13 | 21:17
Nog even: Leuk om te zien dat je voor dit comment speciaal een nick hebt aangemaakt.

*nu echt out*

La Vie En Rose | 17-02-13 | 21:26

*out*

La Vie En Rose | 17-02-13 | 21:24

@Oosters gekruid | 17-02-13 | 21:17
voor de goed orde: Ik heb voordurend inhoudelijk en serieus op deze zaak gereageerd.
Anderen die menen dat aan te moeten grijpen om te gaan zuigen danwel hun gram te halen, die zijn pas zielig.

Die lust ik rauw ja.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 21:23

de grote Anti | 17-02-13 | 20:40 | + 1 -
Je was me voor en deel je vermoeden. Onderzoek zal mogelijk nog wel staartje krijgen.

Veel Vaak | 17-02-13 | 21:22

-weggejorist en opgerot-

Oosters gekruid | 17-02-13 | 21:17

Als de zaak geen zelfmoord betreft dan denk ik aan eerwraak.

Veel Vaak | 17-02-13 | 21:17

Tegen beter weten in heeft de familie dit standpunt ingenomen nadat hij begraven was. Doe dan minstens een goede poging het te onderzoeken. Bovendien geloof ik wel in de lijkschouwer en de recherche. Impertinent van de gemeenschap om dit te zo aan de orde te stellen. Doet ook totaal geen recht aan Annas.

Veel Vaak | 17-02-13 | 21:14

doenormaal! | 17-02-13 | 20:47 | + 1 -

Ja, en dan ook nog iemand in de bloei van zijn leven voor ouwe lul uitmaken. Tsss...

Supermatthijs | 17-02-13 | 21:11

-weggejorist-

La Vie En Rose | 17-02-13 | 21:09

-weggejorist-

doenormaal! | 17-02-13 | 20:48

@rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 20:04
De ware lieflijke aard van het beestje kwam even ongecensureerd naar boven. Tsja.

doenormaal! | 17-02-13 | 20:47

Als deze jongen misschien toch een beetje te vrolijk was voor een doorsnee marokkaan zou je het heel goed weleens in eigen kringen moeten zoeken..'mocht het geen zelfmoord zijn geweest althans.

Ook ernstig, zat laatst scared straight te kijken en mijn mond viel weer open hoe grof en intimiderend (zelfs dreigen met verkrachting) met deze 13 jarige winkeldief werd omgegaan videobam.com/eNXAR# Volgens haar moeder is ze niet lang daarna met een overdosis aan meerdere drugs met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ja, daar maak ik mij dan weer zorgen om.

de grote Anti | 17-02-13 | 20:40

@Not Muhammad | 17-02-13 | 19:37
Nog even dan. Ik vind het helegaar niet iets van de Marokkaanse gemeenschap, ook al laat die nu van zich horen. Dat is overigens niet dé Marokkaanse gemeenschap, want die bestaat niet, maar mensen die deze gelegenheid te baat nemen om Nederlanders af te pissen.
Daarin verschillen ze niet van een aantal mensen hier in de panelen die - ook als het om blanke daders gaat - Marokkanen erbij slepen, maar dit terzijde.

Ow en nee, ik ben geen dhimmie.

De ouders, of in elk geval de moeder zijn geen traditionele Marokkanen, zoals ik hierboven al heb aangegeven.

Verder is alles mogelijk ja. Anass kan ook opgehangen zijn, zodat het op zelfmoord moest lijken.

Anass was geen in zichzelf gekeerde jongen die zich onzichtbaar wilde maken voor zijn pesters. Verder weet je niet met wat voor figuren hij in aanraking is geweest. Zie ook het comment van Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:43 |

En nu hou ik er over op.
De tijd zal het leren.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 20:35

@brutus68 | 17-02-13 | 17:40
Hij schrijft ook dat deze Rothschild tak van de Illuminatie hun bloedlijn in stand houden dmv "inbreeding" oftewel inteelt. Maar hadden we met zijn allen niet vastgesteld dat dat leidt tot aandoeningen van geestelijke/verstandelijke achterstand? Waarom zijn ze dan zo bang van deze gasten? Na eeuwen van inteelt zijn ze dan niet eens meer in staat tot het stichten van een nieuwe wereldorde, als ze al op het idee zouden komen.
:)

lekkurlinx | 17-02-13 | 20:32

Wat is dat toch, dat iedereen overal iets van moet vinden niet gehinderd door enige kennis. En dan die media die allemaal hun graantje mee willen pikken over de rug van een dood kind. En dan die zogenaamde buren en ooggetuigen die hun moment pakken om met de eigen tyfuskop op teevee te kunnen zijn. Wat een wereld.

T.H. | 17-02-13 | 20:32

gentle giant | 17-02-13 | 18:45 |

De vader gaf aan dat er wurgsporen waren te zien in de hals van de overleden jongen. Maar de wel heel vreemde foto laat niet de jongen zijn hals goed zien en is er dus ook niet goed te zien of er inderdaad wurgsporen zijn. Of is dat ook de bedoeling van de foto?

Megalomaantje | 17-02-13 | 20:30

La Vie heeft een goed punt.
Na de moord op dat meisje door die politieagent was de grootste conclusie: 'direct honden inzetten'.
er is overigens nog een 3e mogelijkheid.
Dat de honden direct het lichaam hebben gevonden en dat de politie de hele nacht heeft gebruikt om tijd te rekken.
Bij het zien van de eerste situatietekeningen leek het alsof een roofdier had toegeslagen. Van de fiets getrokken en net uit het zicht van de huizen .........

Einde van de Domheid | 17-02-13 | 20:23

nietzofotograferen | 17-02-13 | 19:55

Kan het zijn dat er wel een brief is geweest en de vader deze heeft gevonden maar niets zegt omdat er zaken in staan die hij liever voor zich houdt? Maar het kan ook best zijn dat er geen brief is en dit inderdaad betekent dat de jongen misschien WEL is vermoord?... Of zou een jongen van 13 in een opwelling hebben gehandeld? Zo van, "laat ik me eens ophangen". Even een heel pijnlijke vraag misschien, maar zou het dan ook kunnen gaan om een wurgspel?...

Megalomaantje | 17-02-13 | 20:19

Rammstein | 17-02-13 | 19:54

Mij bellen? Waarom? Ben niet van de heren liefde en kinderen heb ik al helemaal niets mee.... Ben toch zeker geen Joris D... Of suggereer je dat Anass daar in het bos misschien een afspraak had, met bijv. een man in een joggingbroek die getuigen hebben gezien?

Megalomaantje | 17-02-13 | 20:10

La Vie En Rose | 17-02-13 | 20:07 |
Kusje, tsja.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 20:10

@rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:59
Ik ken twee zielige wijven op GS.
Jij bent daar één van.

Dahag.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 20:07

La Vie En Rose | 17-02-13 | 20:05 |
Niet ophangen hoor ........... Pfff

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 20:06

@Rammstein | 17-02-13 | 19:58
Ik hou het ook voor gezien.

CU XXX

La Vie En Rose | 17-02-13 | 20:05

@Rammstein | 17-02-13 | 19:55
Soms iets, veelal ook niets. Mensen die daar mee rond lopen en het echt van plan zijn, zijn vaak niet te redden.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 20:04

Supermatthijs | 17-02-13 | 20:01 |
Met alle respect;
@rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:27
Kan jij je niets eens ophangen of zo?
Tsja...
La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:48 |
Noemt u dit een dame? ga eens op cursus man.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 20:04

@gentle giant | 17-02-13 | 20:01
Is ook eng.

Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 20:02

@Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:54 Onder de brug in Groningen, ben ik bang.

gentle giant | 17-02-13 | 20:01

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:59 | + 0 -

Hé, zo praat je niet tegen een dame.

Supermatthijs | 17-02-13 | 20:01

@Not Muhammad | 17-02-13 | 19:56
Klopt, daarom gaan ze ook voor zonsondergang naar huis want dan komen de boeven in het enge bos om hun illegale handeltjes e.d. over te laaien.
Mensen met loslopende hondjes afzeiken gaat ze beter af.

Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 20:00

Ah foto gevonden. Naast dat het macaber is en onvoorstelbaar dat de familie deze online gezet zou hebben ( schaamtecultuur maar dan omgekeerd?) zie ik er niet veel bijzonders aan. Een zelfmoord gaat niet vanzelf zeg maar, dus als je je verhangt aan een boom ga je nog wel eens spartelen, je lichaam verzet zich tegen de beslissing die de geest heeft genomen. Dan krijg je verwondingen. Of er is inderdaad vuil spel, maar die verwondingen zijn wel bijzonder als ze door anderen zijn toegebracht. CSI waar zijn jullie?

mental K | 17-02-13 | 19:59

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:56 |
Supermatthijs heeft gelijk, alleen dat doet pijn. Wat een zielig wijf zeg, tsja.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:59

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:56 | + 1 -
Sterkte met die bejaarde mannetjes. Later xxx

Rammstein | 17-02-13 | 19:58

@Supermatthijs | 17-02-13 | 19:52
Ik kan heel goed ontvangen. Kan niet tegen dom en flauw gelul.
C'est toute.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:56

@Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:52 Het leven van een boswachter is een kei en keihard bestaan.

Not Muhammad | 17-02-13 | 19:56

@Supermatthijs | 17-02-13 | 19:52
Plaaggeest dat je d r bent.

Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:56

Rammstein | 17-02-13 | 19:46 |
U begrijpt er niets van.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:56

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:54 | + 0 -
Dat schijnt het ergste te zijn. Wat had je kunnen doen.

Rammstein | 17-02-13 | 19:55

Megalomaantje | 17-02-13 | 19:53 | + 0 -
Dus? Wilt u suggereren dat, omdat hij geen brief heeft geschreven, het dan maar geen zelfmorod is?

nietzofotograferen | 17-02-13 | 19:55

Megalomaantje | 17-02-13 | 19:53 | + 0 -
Had u liever gehad dat hij u eerst even had gebeld ?

Rammstein | 17-02-13 | 19:54

@Rammstein | 17-02-13 | 19:41
Vreselijk ja. Het schuldgevoel m.n. Ook al was je kind niet te redden.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:54

@gentle giant | 17-02-13 | 19:49 |
Zal wel niet meer gaan gebeuren ook in dit tijdsgewricht :)

Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:54

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:52
Toch geen booslim?

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:54

Anass heeft helemaal geen brief achtergelaten met hoe of waarom??? Een concept sms bericht kan of mag tegenwoordig natuurlijk ook....

Megalomaantje | 17-02-13 | 19:53

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:52 | + 0 -
Plagen. Tering hell. Komt u uit 1876 ?

Rammstein | 17-02-13 | 19:53

@Not Muhammad | 17-02-13 | 19:10
Alles kan, er zijn ook mensen die zich diep in het bos ophangen en veel later gevonden worden door een boswachter zijn ze grotendeels opgevreten door de zwijnen of als ze goed vastzitten alleen tot hun middel of zo.

Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:52

Die Martin Vrijland heeft vast en zeker ook zo'n t-shirt van jullie, Annabel.

omanders | 17-02-13 | 19:52

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:49 | + 0 -

La Vie kan wel goed uitdelen maar slecht ontvangen. We moesten haar maar niet meer plagen.

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:52

Mammeloe | 17-02-13 | 18:42
Ben aan het aftellen hoe lang de link van jou naar die site van Micha Kat hier blijft staan. Joris HQ zijn vast even aan het eten......

@C4L | 17-02-13 | 18:48

Owie, hij is weg.. Heeft linken naar Kat hier een permaban?

Kat, zeg.

Mammeloe | 17-02-13 | 19:52

@Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:43, politie en internet ...
Goed, ik weet het ook niet, ben nog nooit in Wassenaar geweest bedacht ik me net.

gentle giant | 17-02-13 | 19:49

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:48 |
Waarom?

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:49

@rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:27
Kan jij je niets eens ophangen of zo?

Tsja...

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:48

Jackanders | 17-02-13 | 19:46 | + 0 -
Meestal wel. Soms niet. Maar het blijft dramatisch, dat uiteraard.

Rammstein | 17-02-13 | 19:47

@Supermatthijs | 17-02-13 | 19:32
Is niet waar. Heb de zaak op Twitter gevolgd. Ook daar is de politie actief. Er werd al heel snel over zelfmoord gesproken, 'maar een misdrijf sluiten wij niet uit'

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:47

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:43 | + 0 -
Wat ik zelf denk is, dat u een ontzettende dooie lul bent. Zo. Zonder enige emotie.

Rammstein | 17-02-13 | 19:46

doenormaal! | 17-02-13 | 19:22
Rammstein | 17-02-13 | 19:24
Ik stel het nogal absoluut, mijn fout.
Neemt niet weg dat het vaak totaal onverwacht op het bordje van de nabestaanden terecht komt.

Jackanders | 17-02-13 | 19:46

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:42 | + 0 -
Wellicht jouw eerste alinea nog even voor zich moeten houden. Dat zegt ze toch al vrij duidelijk.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:37 | + 0 -
Wacht maar. Hij loopt zo wel langs een spiegel. Zijn we hem weer een tijdje kwijt.

Rammstein | 17-02-13 | 19:44

@w.g. uw buurvrouw | 17-02-13 | 19:32
Nou, als de politie daar met speurhonden heeft gezocht en niks gevonden, en 's morgens weer gaat zoeken en ze vinden het lichaam van die jongen vlakbij een pad, en ook zijn fiets, dan kunnen er imo maar twee dingen zijn gebeurd.
1. de politie heeft daar niet gezocht.
2. de politie heeft wel gezocht maar niks gevonden dus ligt het voor de hand dat Anass en zijn fiets daar later zijn neergelegd.
Daar hoef je geen Sherlock voor te zijn.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:44

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:35 |
Dief.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:44

Rammstein | 17-02-13 | 19:34 Reageren op een sukkeltje en dan denken dat u ijskoud bent, wat denkt uzelf? Tsja.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:43

@La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:05
A. was s middags nog aan het computeren geweest in de bibliotheek van W. was daar een vaste bezoeker, zal er verder niks over zeggen, medewerkers van de bibliotheek hadden zo hun eigen gedachten over A. Politie heeft uitgezocht welke sites hij op die dag in de bieb heeft bezocht.

Uw Verzekeringsadvis | 17-02-13 | 19:43

@La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:36

Euh, de politie meldde op vrijdag al dat het waarschijnlijk zelfmoord was maar dat een eventuele misdaad nog niet helemaal uit te sluiten was.

De woensdag erna zijn de onderzoeksresultaten beschikbaar en meldt de politie dat ze er zeker van zijn dat het zelfmoord was en dat er geen sporen zijn gevonden van een misdrijf. Wat hadden ze volgens jou anders of zorgvuldiger moeten doen?

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:42

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:34 | + 0 -
Het is natuurlijk hard te verteren dat jonge mensen uit het leven stappen. Helemaal zo jong als dit slachtoffer, als het zijn keuze is geweest.

Rammstein | 17-02-13 | 19:41

@Supermatthijs | 17-02-13 | 19:16
Word jij niet moe van jezelf? Ouwe lul.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:37

@La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:25
Klopt, daar heeft de politie voor haar beurt gesproken en dat is zeer kwalijk te noemen. Neemt niet weg dat het verhaal lijkt te kloppen. Als de getoonde foto authentiek blijkt is de doodsoorzaak ontegenzeggelijk verhanging. +/- 1cm striem in de nek, kleur en de dichtgeplakte ogen om het uitbollen van de ogen te verhullen spreekt boekdelen. Het kan gaan om hulp bij onvrijwillige zelfdoding, of zoiets. Maar dan nog, at the end of the day, do you really care? Dit is iets van 'de Marokkaanse gemeenschap'. Elke Hollandse invloed, of poging tot hulp wordt toch maar verkeerd geïnterpreteerd.
In de kern komt het er op neer dat een groepje godsvrezende mensen een fictieve dader zoekt omdat een fictief opperwezen zelfmoord met eeuwig hellevuur bestraft. Althans, dat is mijn inschatting. Uiteindelijk komt de waarheid toch wel boven tafel.

Not Muhammad | 17-02-13 | 19:37

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:33 | + -1 -

Ben ik niet, ik beschouw mezelf als de redelijkste van iedereen hier en wil dat af en toe laten merken.

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:37

@neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:14
Dan moeten ze hun mond houden tot iets zeker is.
Zelfmoord is zelfmoord en moord is moord.
Allebei verschrikkelijk voor de nabestaanden.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:36

@rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:27

Tsja.

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:35

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:31 | + 0 -
Sukkeltje. Ik ben ijs- en ijskoud.

Rammstein | 17-02-13 | 19:34

@Rammstein | 17-02-13 | 19:14
Op die leeftijd sta je bijna nooit zeker in je schoenen, en zeker niet als je afwijkt van wat voor anderen 'normaal' is, hoewel er uitzonderingen zijn.

De jongen op mijn school werd ook gepest, zoals ik al schreef, en niet alleen op school maar ook buiten. Toch scheen hij dat op een of andere manier niet zo erg te vinden dat hij zijn gedrag (verwijfd lopen en zelf ook de boel uitdagen) ook maar enigszins aanpaste.

Ook hij ging graag naar school. (was mijn oogappeltje)

Ik denk dat Anass ook gedragsproblemen had, gezien de intensieve begeleiding op school.
En er was iets met jeugdzorg.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:34

w.g. uw buurvrouw | 17-02-13 | 19:32 | + 0 -
Harry, hohl mal den Wagen !

Rammstein | 17-02-13 | 19:34

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:32 |
Sinds wanneer bent u speurneus?

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:33

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:25 | + -1 -

Nah, ik ga toch meer voor Jopie2009 zijn versie. In de eerste dagen had de politie het niet over een mogelijke doodsoorzaak. Wel waren er al snel interviews met klasgenoten die het over pesten hadden.

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:32

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:15
Is het mogelijk dat het lichaam van Anass daar nog niet was toen de politie de eerste keer gezocht heeft?

w.g. uw buurvrouw | 17-02-13 | 19:32

Rammstein | 17-02-13 | 19:30 |
Waar ziet u welke vooruitgang? Volgens mij heeft u last van emoties. Tsja.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:31

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:27 | + -1 -
Pffff in plaats van tsja. U boekt vooruitgang.

Rammstein | 17-02-13 | 19:30

@La Vie En Rose
U lijkt wel van de jeugdzorg. Pfff.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 19:27

@Supermatthijs | 17-02-13 | 19:08
Ze kwamen al dezelfde dag met zelfmoord. Mede n.a.v. geruchten op Twitter dat Anass gepest werd en dit dus het volgende geval van zelfmoord door pesten was.

Als je nog met een onderzoek bezig bent, die jongen 's avonds niet hebt gevonden toen er met speurhonden op die plek is gezocht en 's morgens wel, moet je als politie gewoon je mond houden, tot je alles uit kunt sluiten.


Jopie2009 | 17-02-13 | 19:11 Zie boven.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:25

Jackanders | 17-02-13 | 19:08 | + -1 -
Dat is een veel voorkomende misvatting. Er zijn ook mensen die het wel degelijk roepen en doen.
Komt minder vaak voor, dat wel. Maar iemand die het roept, en dan bedoel ik niet de drama-queens, kan er wel degelijk toe overgaan.

Rammstein | 17-02-13 | 19:24

@Jackanders | 17-02-13 | 19:08
Dat is onjuist. De meeste mensen die zelfmoord plegen geven signalen af of hebben het er expliciet over. Sommigen doen meerdere pogingen zelfs. Zelfmoord is een daad die mensen niet lichtzinnig plegen. Daar zit heel erg veel ellende en leed achter over vaak een langdurige periode. Dat kan niet ongezien blijven. Hoe goed sommigen het ook proberen te verbergen. Homoseksualiteit in een gemeenschap waar uitsluiting dreigt om die reden kan een aanleiding zijn. Financiële problemen, uitzichtloosheid, geestelijke ziekten en depressie. Depressie blijft nooit onzichtbaar.
Ik moet eerlijk zeggen dat bij mij in dit specifieke geval de alarmbellen gaan rinkelen. Gedegen onderzoek nodig.

doenormaal! | 17-02-13 | 19:22

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:16 | + -1 -
Looking for a hissy fit or what ?

Rammstein | 17-02-13 | 19:20

@neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:06, Dat is mijn punt, dit moet je niet op het net zetten, maar ja, in Gaza lopen ze ook met dode kinderen te sjouwen, ook heel kudt, gemeen en hartstikke erg, maar je zou ook op een andere manier je (eventuele) gelijk moeten kunnen halen.

gentle giant | 17-02-13 | 19:18

Rammstein | 17-02-13 | 19:14 | + 1 -

Mee eens, ze kan het best als ze wil. Ik bespeur hier en daar zelfs nuance. Heel goed, ga zo door.

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:16

"Want ja, dat is spannender dan de trieste feiten."

Nou @A.Nanninga in de link die je hebt geplaatst staat nog een triest feit:

"De politie vond het lijk van Anass de volgende ochtend in een bosrand in de buurt van Duinrell. Dat was op de plek waar de politie woensdagavond onder meer met speurhonden nog naar de jongen had gezocht."

Yep, de vraag is, waren dat speurhonden of hebben ze hun eigen poedel daar uitgelaten? Of zijn ze daar helemaal niet geweest. Dat laatste zou zo maar eens kunnen, want
de fiets van Anass lag daar in de buurt. Die zie je toch niet over het hoofd als je gericht zoekt.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:15

@La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:05

De politie heeft soms ook redenen om bepaalde zaken niet in de openbaarheid te brengen, bijvoorbeeld als de waarheid te hard wordt geacht voor de familie/buitenwereld.

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:14

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:05 | + 2 -
Kijk, jouw verhaal heeft inhoud. Mee eens, of niet, je hebt een punt, meerdere.

Dat is beter dan "hij stond stevig in zijn schoenen".

Rammstein | 17-02-13 | 19:14

Misschien weet Ebru als moslimdeskundige het antwoord wel. We zullen t vanavond zien.

Eshek | 17-02-13 | 19:12

@La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:05
Mwah viel wel mee, ze hebben de eerste dagen niet echt iets losgelaten. Overigens is het natuurlijk niet zo vreemd dat als je jezelf aan een boom ophangt dat je met wat takken in aanraking komt die de schrammen kunnen veroorzaken.

Wat ik zelf wel vreemd vind is dat hij eerst nog ging folderen voordat hij zelfmoord pleegde (ga ik vooralsnog maar even vanuit). Beetje vreemde vorm van plichtsgevoel zo vlak voor het einde van je leven.

Jopie2009 | 17-02-13 | 19:11

@gentle giant | 17-02-13 | 18:45 Als we dan toch zover afglijden om foto's van een overleden kind te publiceren. Jij en natuurlijk de ouders van Annas. Het volgende. Je ziet striemen rond de nek, lijkt om een touw te gaan. Schrammen? Ja, een tak houdt het soms lang genoeg voor de verstikkingsdood maar kan toch afbreken. Bij de val kunnen schrammen en plekken op het gezicht zijn gekomen.
Het is maar een gokje hoor.

Not Muhammad | 17-02-13 | 19:10

@doenormaal! | 17-02-13 | 19:02
Mensen die serieus van plan zijn zichzelf van het leven te beroven, lopen daar niet mee te koop.
Die doen het gewoon.

Jackanders | 17-02-13 | 19:08

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:05 | + 0 -

En ik denk niet dat de politie zelfmoord naar buiten gaat brengen als daarover nog enige twijfel is. Ook niet om eventuele fouten te maskeren.

Supermatthijs | 17-02-13 | 19:08

@gentle giant | 17-02-13 | 18:50

Ik kwam hem ook tegen, vond alleen dat ik hem niet moest plaatsen, stukje zelfcensuur. Maar goed, de familie heeft hem zelf het internet opgeslingert.

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 19:06

Ik ben niet van de aluhoedjes, maar hoe je het ook wendt of keert, er is iets vreemds met deze zaak.
Ja, Anass werd gepest om hoe hij zich kleedde. Extravert. Niet zoals de rest van de leerlingen en ook niet zoals Marokkaanse jongens.

Ik heb zelf ook zo'n jongen in groep acht gehad, nou die werd erger gepest door Marokkaanse en Turkse jongens en meisjes om hoe hij er uit zag en zich gedroeg dan door die paar Nederlandse jongens en meisjes die toen nog op school zaten. Pesten komt onder alle culturen voor.

Anass is van Marokkaanse afkomst, met kennelijk moderne ouders want anders hadden zij hun zoon niet naar school laten gaan met die opvallende kleding.
Heb een foto gezien van het tweelingzusje van Anass, die er ook heel modern uitzag.

Wat ik van de rector begreep is dat Anass een bijzondere leerling was, die gepest werd maar ook de aandacht op zich vestigde. De school wist dat Anass gepest werd, heeft het pesten aangepakt, had een goed contact met de ouders van Anass en wist niet beter dan dat Anass graag naar school ging.

Dat laatste staat ook in de rede die de burgemeester heeft uitgesproken bij de begrafenis van Anass.

twitpic.com/c2xn3f
(Mij viel overigens op dat de vader niet in deze rede wordt genoemd)

Verder nog een stuk uit de VK:
krant.volkskrant.nl/ipaper-online/prin...

Een jongen die 's middags nog met zijn moeder is gaan winkelen, blij was net zijn nieuwe jas, daarna nog folders ging bezorgen en vervolgens zelfmoord pleegt?

Bovendien heeft de vader foto's van Anass genomen toen hij hem moest identificeren. Anass had blauwe plekken in zijn hals en schrammen in zijn gezicht.

Verder is het vreemd dat de politie, die 's avonds met speurhonden het bos heeft afgezocht, Anass niet heeft gevonden. Wel de volgende ochtend, vlakbij een pad.

Ook is het vreemd dat de politie al snel van zelfmoord sprak, terwijl het onderzoek nog niet was afgerond en zij daarna weer de plaats delict hebben onderzocht, omdat een getuige zich had gemeld die Anass had gezien.
En ze zijn nog steeds met het onderzoek bezig. Dat doe je niet als het overduidelijk op zelfmoord lijkt.

Nogmaals, ik geloof al die idiote theoriën van aluhoedjes niet, maar ik geloof ook niet dat Anass zelfmoord heeft gepleegd. Ik denk dat de politie fouten heeft gemaakt. Dat gebeurt wel vaker, zo ook in eerste instantie bij het zoeken naar Jennefer, dat 10 jarige meisje in Rotterdam en naar Milly Boele.

In elk geval is imho de politie - door die vreemde berichtgeving van henzelf, terwijl ze nog met het onderzoek bezig waren en zijn - er de oorzaak van dat er allerlei complottheorieën de ronde doen.

Marokkaanse gemeenschap of niet, ik zou als ouders ook willen weten wat er met mijn kind was gebeurd.
Dat heeft niets met schaamtecultuur te maken.

La Vie En Rose | 17-02-13 | 19:05

Wilders zei het pas geleden nog: Hier in Nederland hebben we dus echt een M.probleem.

jasser | 17-02-13 | 19:04

Ik houd mij aluhoedje op.
"De onlangs dood gevonden 13-jarige Anass Aouragh stond al enige tijd onder toezicht van Jeugdzorg. Dit weet de Telegraaf te melden.

Uit privacy-overwegingen wil Jeugdzorg niet zeggen waarom Anass onder toezicht stond.

Wel laat Jeugdzorg weten dat het goed ging met Anass en dat niets wees op zelfmoordplannen."

nieuws.thepostonline.nl/2013/02/12/ana...

doenormaal! | 17-02-13 | 19:02

Las dat de politie reeds eerder met honden hadden gezocht in het bos, maar de honden konden helaas geen geur oppikken van het kind dat ergens aan de kant van een openbaar fietspad aan een kale boom in een kaal bos in zijn felgekleurde broek bungelde. Tja, SPEURhonden, getrainde honden en blinde agenten kunnen niet alles.... De fiets van Anass, als ik het goed heb gelezen, daar had een toevallige passant of politie bijna letterlijk de nek over kunnen breken.

Megalomaantje | 17-02-13 | 18:58

Misschien is pesten ook wel de reden dat finnen zich zo gedragen, als ze zich zouden aanpassen wordt het nivoverschil met de gemiddelde blanke pijnlijk duidelijk. Een ideale voedingsbodem voor pesten.
Aanpassen betekent dus gepest worden.

Terpen-tijn | 17-02-13 | 18:52

Altijd goed om je haat t.a.v. anderen over de rug van een 13 jarig jongetje te plempen.

Skunk57 | 17-02-13 | 18:52

@neemjemoederindemali | 17-02-13 | 18:46, jij zit in je kelder.
Kom hem tegen, het is een raar verhaal, maar nogmaals, als familie zo'n foto op de internets gooien geeft mij ook een beetje een Gaza gevoel.

gentle giant | 17-02-13 | 18:50

gentle giant | 17-02-13 | 18:45 | + -1 -
Die foto is lekker vaag gemaakt.

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:49

Mammeloe | 17-02-13 | 18:42
Ben aan het aftellen hoe lang de link van jou naar die site van Micha Kat hier blijft staan. Joris HQ zijn vast even aan het eten......

C4L | 17-02-13 | 18:48

-weggejorist-

daretje23 | 17-02-13 | 18:47

@nietzofotograferen | 17-02-13 | 18:43 |

Die foto staat niet meer op facebook (voor zover ik weet), maar circuleert nog wel op twitter. Als je zijn gezicht ziet zou je eerder denken dat iemand hem in elkaar heeft geslagen en daarna gewurgd.

Loghuis | 17-02-13 | 18:47

Het is dus wachten op het eerstvolgende kwaliteitsartikel van Micha Kat die even een verbandje legt met Demmink, die in dat bos regelmatig jongetjes bezocht...

Jopie2009 | 17-02-13 | 18:46

@gentle giant | 17-02-13 | 18:45

Ik pas zelfcensuur toe en jij pleurt hem hier gewoon neer, tsssss.

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 18:46

@gentle giant | 17-02-13 | 18:42
Hoogachtend die ja.

Conan de Rabarber | 17-02-13 | 18:45

Ennuhh juistem, die foto. Waar is die fucking foto dan? Het internet vergeet niet. Hoe kan die foto dan weg zijn? Hoe kan dat????? Er is gewoon geen foto. Allemaal complotjes denken van mensen die de waarheid niet kunnen of willen accepteren.

mental K | 17-02-13 | 18:44

Rammstein | 17-02-13 | 18:37
Het beeld wat geschetst werd van hem in diverse artikelen. Een beeld van iemand voor je zien is niet een foto.

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:43

@ Loghuis | 17-02-13 | 18:38 | Ik lul niet, ik vind het een schande dat de Marrokaanse gemeenschap zich nu wel uitspreekt, maar niet wanneer er problemen veroorzaakt zijn door Marrokanen. En ook hier zal wel weer blijken dat het inderdaad anders zit dan men denkt. Hoop niet dat het ook daders uit die hoek blijken te zijn, want dan is het helemaal een fucking gotspe!!!11

mental K | 17-02-13 | 18:43

Loghuis | 17-02-13 | 18:38 | + 0 -
En die foto is nu zeker spoorloos verdwenen? Want de justitie heeft deze offline gehaald, en niemand kwam op het idee om deze foto op te slaan voordat deze offline werd gehaald? Komt weer goed uit.

nietzofotograferen | 17-02-13 | 18:43

@Conan de Rabarber | 17-02-13 | 18:37 Uit Spijkenisse? Komt goed.

gentle giant | 17-02-13 | 18:42

Loghuis | 17-02-13 | 18:38 |
Welke foto ?

Rammstein | 17-02-13 | 18:42

-weggejorist-

Mammeloe | 17-02-13 | 18:42

Alleen een achterdochtige complotzoeker vertrouwt het onderzoek van de politie niet. (nooit)
Meestal zijn het napraters>> ze hebben iets gehoord van een ander en borduren daarop voort, want zeker weten doen ze zelf natuurlijk niks.
Het enige wat ze "zeker weten" is dat er wel geknoeid moet zijn bij de politie want...

Terpen-tijn | 17-02-13 | 18:41

Ik geloof dat ik net op twitter een foto van het lichaam voorbij zag komen, het is hier de Gaza strook niet.

gentle giant | 17-02-13 | 18:41

Wie bezorgt de foldertjes nu in Wassenaar?

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 18:40

Die mocros hebben overigens wel een punt. Iedereen lult hier maar wat als makke schaapjes en gelooft alles wat de politie/media zegt.

Op zo'n facebookpagina hadden ze een foto van hem gepost en je zag duidelijk dat hij krassen op z'n gezicht had en blauwe plekken bij z'n hals en polsen (en kennelijk ook op de rest van z'n lichaam). Dat krijg je echt niet door zelfmoord.

Maargoed, de waarheid komt altijd boven tafel.

Loghuis | 17-02-13 | 18:38

Dit vraagt om de diplomatieke tussenkomst van Hoogachtend Jan Molendijk van Good All.
Als iemand dit heikele probleem kan oplossen is hij het wel.

Conan de Rabarber | 17-02-13 | 18:37

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:36 | + -1 -
Één foto ?

Rammstein | 17-02-13 | 18:37

Trieste feiten? De kwaliteitsjournalistiek te lande heeft nauwelijks feiten bekendgemaakt. We weten dat hij dood is. Er zijn geruchten over vingerafdrukken of andere personen. Toch is het opeens de conclusie zelfmoord. Wat we zeker weten is dat zelfmoord niet in elke doodsoorzaak en/of onder alle omstandigheden kan resulteren, iemand kan zichzelf bijvoorbeeld niet wurgen. Het is dan ook verbazingwekkend dat in deze high profile zaak geen doodsoorzaak (en omstandigheden) bekend is gemaakt. En nee, in tegenstelling tot wat het telegraafartikel meldt is zelfmoord geen doodsoorzaak. Zo lang dat niet gebeurt is er een enorme voedingsbodem voor complottheorieen.

Tijdreiziger | 17-02-13 | 18:36

Rammstein | 17-02-13 | 18:31
Denk het niet. Maar het beeld van die jongen komt bij mij binnen van iemand die leuk in het leven stond.

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:36

Jackanders | 17-02-13 | 18:31 | + 0 -

Daar heb je eigenlijk gewoon gelijk in. Ik neem dat laatste zinnetje bij deze terug.

Supermatthijs | 17-02-13 | 18:34

Er is zeker geen marokkaanse 'Joris' op maroc.nl?

Hei-kneuter | 17-02-13 | 18:33

@mental K | 17-02-13 | 17:46 |
Iets met spijkers en kop en zo.

Van Dikhout | 17-02-13 | 18:33

Ik was te voorbarig met mijn link. Site jalal.tv is nog niets online. Snap er niets van...

C4L | 17-02-13 | 18:32

Elisabeth2 | 17-02-13 | 17:58 | + -2 -
Bent u echt zo naïef ?

Rammstein | 17-02-13 | 18:31

Schaamtecultuur? Werd er maar eens meer geschaamd in die cultuur!

RigouReus | 17-02-13 | 18:31

@Supermatthijs | 17-02-13 | 18:25
Jammer dat je het weer moet linken aan wat dan ook, daar leent dit zich wat mij betreft ook niet voor.

Jackanders | 17-02-13 | 18:31

Uiterst bedenkelijke rol van de Marokkaanse gemeenschap. De dood van dit kind te gebruiken, om je ongenoegen over de Nederlandse samenleving te uiten is abject.
Begrijp echter wel dat dit voor islamieten een pijnpuntje is.
Een meerderheid van in Nederland woonachtige Marokkanen is Berber. Bepaaldelijk niet de meest verlichte denkers die deze wereld rijk is. Hoe kijken die tegen zelfdoding aan? Niet te moeilijk, da's een one-way ticket to Satans playground.
Dat is geen goed-nieuws-show. Om pijnlijke vragen te ontwijken stort de gemeenschap zich, gelijk het een godsvrezende meute betaamt, op een totaal irrelevant en ergerlijk onderwerp. Gesteund door de digitale milities van Micha Kat.
-
Wat een onderwerp.... Nederland lijkt soms aan hysterie te lijden.

Not Muhammad | 17-02-13 | 18:31

Kat zeg. Gelukkig woon ik in Bloemendael.
En 64.5 % van die blonde Finse jongeren heeft geen recht van spreken in dit land, vind ik.

Mammeloe | 17-02-13 | 18:30

Toch merkwaardig dat niet de pesters, maar de gepeste Anass onder behandeling was bij een jeugdpsychiatrisch centrum.

drs.Nee | 17-02-13 | 18:30

wel/niet | 17-02-13 | 18:25 | + 0 -

Ruim je zelf maar op.

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:29

Lekker hoor dat internet....... want alles wat je leest is waar.

wel/niet | 17-02-13 | 18:28

Volgens mij is die arme jongen gewoon opzettelijk vermoord door de illuminatie zodat ze zijn hersenen kunnen implanteren bij Frisco. Schoften zijn het. Allemaal.

neemjemoederindemali | 17-02-13 | 18:26

-weggejorist en opgerot-

wel/niet | 17-02-13 | 18:25

Volgens Micha Kat en zijn kornuiten is het weer een weggemoffelde pedo-zaak. Dezelfde Micha Kat is overigens paar dagen geleden in elkaar geslagen.

C4L | 17-02-13 | 18:25

Jackanders | 17-02-13 | 18:18 | + 1 -

Zo is het, wat een respectloze onzin is hier te lezen. Het lijkt het verkiezingsprogramma van de PVV wel.

Supermatthijs | 17-02-13 | 18:25

Van bronnen uit de hoogste kringen van Wassenaer en omgeving heb ik begrepen dat een enorme groene kikker meer met deze zaak te maken heeft.

Strohond | 17-02-13 | 18:25

Schuldig aan het een raar verhaal vinden, maar goed echt een rationele daad is het ook niet

Bokito ergo sum | 17-02-13 | 18:24

Een jongetje van 13 dat zelfmoord pleegt. Ik vind het ook een vreemd verhaal. Misschien toch een gevalletje eerwraak? En beschuldigen is natuurlijk de beste verdediging. Al was door de politie al vastgesteld dat het om een zelfmoord ging. Zegt niks. Politie en justitie zitten er ook wel eens naast. Toch zou ik eerder wantrouwig richting de familie zijn dan jegens de politie gezien de cultuur.
Maar of het nou moord of zelfmoord is, het blijft natuurlijk afschuwelijk.

doenormaal! | 17-02-13 | 18:23

Wees blij voor die jongen dat hij de oorlog niet hoeft mee te maken!

zovoklets | 17-02-13 | 18:23

oom goofertt | 17-02-13 | 18:17 | + 0 -

Ja goed maar soms denk je iemand goed te kennen en achteraf blijkt het toch niet zo .

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:20

Jackanders | 17-02-13 | 18:18 |
Right!

oom goofertt | 17-02-13 | 18:19

Het is allemaal de schuld van de Illuminati1!11!

nietzofotograferen | 17-02-13 | 18:19

Nog een keer; laat die mensen met rust, stelletje ramptoeristen.

Jackanders | 17-02-13 | 18:18

Iets voorstellen bij een persoon kun je alleen als je die persoon daadwerkelijk heb gekend,onderbuikje!

oom goofertt | 17-02-13 | 18:17

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:15 | + 0 -
De perfecte moord bestaat niet.

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:16

En Wassenaar moet op zoek naar een nieuwe knuffelallochtoon.

Watapatja | 17-02-13 | 18:16

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:13
Kan heel gemakkelijk.

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:15

Haar ogen leiden nogal af van wat ze zegt.. En eigenlijk is het natuurlijk gewoon allemaal de schuld van GW.

Robertski | 17-02-13 | 18:14

Jopie2009 | 17-02-13 | 18:14 Daar hebben ze de televaag voor in het concern.

zeg maar jansen | 17-02-13 | 18:14

eerwraak? Dan komt zelfmoord wel erg goed uit vooe zijn familie, en zou de vader van Anass toch niet de aandacht er op vestingen dat Anass is vermoord. Rare mensen hier!

daretje23 | 17-02-13 | 18:14

En onze uitstekende bestuurders hebben om het pesten tegen te gaan een pestprotocol opgesteld. Weer een slachtoffer voorkomen, hun treft geen blaam. Het zijn net de 3 aapjes, horen, zien en zwijgen.

Watapatja | 17-02-13 | 18:14

@deministerpresident | 17-02-13 | 18:09
Het is denk ik een misverstand om te veronderstellen dat GS 'onderzoeksjournalistiek' zou bedrijven. Het zijn gewoon opniestukjes, er wordt over het algemeen nog geen minuut research besteed.

Jopie2009 | 17-02-13 | 18:14

oom goofertt | 17-02-13 | 18:11 |
Beweer ik dat ergens? Ik zeg alleen dat ik het mij goed voor kan stellen dat zo'n jongen zelfmoord heeft gepleegd, ondanks dat hij voor omstanders ogenschijnlijk vrolijk in het leven stond.

Ik was in Haren | 17-02-13 | 18:13

En hij was ook niet op de jongensliefde georiënteerd. Want dat mag ook al niet van de islam en deze jongen was een goede islamiet.

Yeah right.

zeg maar jansen | 17-02-13 | 18:13

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:07 | + 0 -
Als het geen zelfmoord was dan heeft de moordenaar goed werk afgeleverd om de poltie op een verkeerd spoor te brengen .

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:13

Misschien worden bepaalde zaken niet bekend gemaakt om de daders te kunnen pakken, en is dit een rookgordijn.

Durotar | 17-02-13 | 18:12

Ik mag hopen dat de pesters nu niet de media aandacht gaan krijgen, die ze niet verdienen. Straks worden daders weer slachtoffers, of niet Brent.

Watapatja | 17-02-13 | 18:11

Als je in Wassenaar woont en je moet reclamefolders bij de popie jopies in de bus kiepen, klopt er zowiezo iets niet. Tsja.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 18:11

@Slome Duikelaar | 17-02-13 | 17:56
Niet alleen daar, hoor. Telegraaf is helemaal dramatisch, je hebt echt het idee dat daar de absolute onderklasse reageert. Zelfs op Elsevier, dat een soort van onverbiddelijke taalmoderator zou hebben, heeft men de moed kennelijk maar opgegeven.

Jopie2009 | 17-02-13 | 18:11

Ik was in Haren | 17-02-13 | 18:02
Ja,want jij was er getuige van natuurlijk.

oom goofertt | 17-02-13 | 18:11

werd zijn vermeende gayheid geaccepteerd? waarom gedroeg hij zich niet zoals andere bontkraagteroristen? mischien viel hij niet in groep omdat hij zich niet als een moslim gedroeg?
was het eerwraak? vragen waar we geen antwoord op krijgen uit de moslim gemeenschap. hierbij sterkte naar de familie met het verlies van Anass

antieheld | 17-02-13 | 18:10

Het kudtkind heeft er een einde aan gemaakt, gepest of niet, hij heeft er een einde aan gemaakt.

Maar dat mag helemaal niet van de islam, dus moet ie wel vermoord zijn. Want deze jongen was natuurlijk wel een goed moslim.

Schei uit. Laat los.

zeg maar jansen | 17-02-13 | 18:09

Nanninga.. Sinds wanneer geloven we klakkeloos wat 1)de politie zegt en 2)de telegraaf zegt. Lees nou eens alle verklaringen net na het gebeuren. Zegt je dat al die getuigen liegen? En dat de Telegraaf de absolute waarheid spreekt. Hou je zelf niet voor de gek. Er wordt iets achter gehouden en dat is voer voor ons aluhoedjes. Nu even echte onderzoeksjournalistiek toepassen Nanninga. Dit zuigt

deministerpresident | 17-02-13 | 18:09

Ik was in Haren | 17-02-13 | 18:02
Dit is voor mijn gevoel te vlug afgedaan als zelfmoord.

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:07

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:04 | + 0 -
Schijn bedriegt.

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:06

Alles leuk & aardig, maar waarom wordt het niet gemeld hoe die (an)ass zelfmoord heeft gepleegd?
De media melden telkens dat de politie "uitgaat van zelfmoord". Prima: maar hoe heft hij dan zelfmoord gepleegd? Ophanging? Vergif? Polsen doorgesneden?
.
Ik zou toch graag weten wat de doodsoorzaak is. Zelfs dat is niet gemeld. En ja: dan krijg je vanzelf aluhoedjesgeleuter. Breng gewoon de doodsoorzaak naar buiten!

McPhart | 17-02-13 | 18:06

Maar een zeker iemand uit de Koran had toch een heel jong bruidje? Dus Een pedofiel zeg maar.... toch?

irma zonderboezem | 17-02-13 | 18:05

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:01
Misschien zie en lees ik teveel detectives. Maar het was een mooie en vrolijke jongen.

Elisabeth2 | 17-02-13 | 18:04

@Terpen-tijn | 17-02-13 | 17:51

Nou. Inderdaad. Dat jij weer goed gezien. Net zoals altijd.

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/...

Moet je de andere linkjes ook nog hebben of is het afdoende Zo?

pius | 17-02-13 | 18:04

Elisabeth2 | 17-02-13 | 17:58 |
Ik kan het mij wel voorstellen. Mensen met wie het van binnen niet goed gaat, stoppen heel veel energie in het beeld naar de buitenwereld toe, dat het wel goed met ze gaat. Hoe vaak hoor je niet dat mensen een zelfmoord binnen hun eigen familie niet hebben zien aankomen?

Ik was in Haren | 17-02-13 | 18:02

LOL @diepbedroefde betrokkene

pius | 17-02-13 | 18:01

Elisabeth2 | 17-02-13 | 17:58 | + 0 -

Later we er maar een racistische moord van maken.

Eurotokkie | 17-02-13 | 18:01

@Slome Duikelaar | 17-02-13 | 17:56
reaguurder, reaguursel en plempsels zijn nou ook niet bepaald ABN.

Wajong | 17-02-13 | 18:00

Moslims op facebook: priceless.

fram | 17-02-13 | 18:00

Ja, maar de dag dat er waarheden in de Telegraaf staan, moet ook nog steeds aanbreken...

j0shua | 17-02-13 | 17:59

Ik kan me bijna niet voorstellen dat deze jongen zelfmoord heeft gepleegd. Hij stond stevig in zijn schoenen met zijn excentrieke kleding. Ook zijn laatste mailtje aan schoolgenootjes getuigt van lol in het leven. Te gemakkelijk om het op zelfmoord te gooien.

Elisabeth2 | 17-02-13 | 17:58

nietzofotograferen | 17-02-13 | 17:52 | + -2 -

Het zijn soms toch ook gewoon maar mensen zoals nu blijkt.

Supermatthijs | 17-02-13 | 17:56

Het taalniveau van de gemiddelde reaguurder op dit site van Omroepwest is gewoon om te huilen. Bijna geen enkel reaguursel zonder spelfouten. Het doet gewoon pijn aan je ogen als je probeert die plempsels daar te lezen.

Slome Duikelaar | 17-02-13 | 17:56

Mooi dat het diezelfde eenduidige warme betrokkenheid ook is die je altijd ervaart nadat een Marokkaanse jongen een juwelier heeft doodgeschoten. Empathisch, bruggen slaand en liefde naar de nabestaanden vinden zo vaak de buitenwereld.
Oh, wacht....

vriendje | 17-02-13 | 17:55

We leven in een tijdperk vol verveling. Te veel tijd om je druk te maken over van alles en nog wat.
Alles wordt tot op het bot uitgemolken.
Als de vader van Anass vanuit Marokko roept dat zijn kind vermoord moet zijn wordt het meteen op de ANP-telex geslingerd. En is het meteen nieuws waar weer op gereageerd gaat worden.
En zo gaat dat maar door.
En hoppa, het volgende nieuwsfeit eist weer onze aandacht op.

Guy de Lombard | 17-02-13 | 17:53

Eurotokkie | 17-02-13 | 17:51 | + 0 -
Het kan mij persoonlijk geen donder schelen wat er met Marokkanen in Nederland gebeurt omdat het meestal slecht nieuws is.

nietzofotograferen | 17-02-13 | 17:52

de wizard 17:46
Tsss, deze jongen krijgt postuum nog wel meer aandacht als menig ander zelfmoordslachtoffer.
Van de meeste gevallen hoor je sowieso nooit iets.

Terpen-tijn | 17-02-13 | 17:51

nietzofotograferen | 17-02-13 | 17:47 | + 0 -

Ik denk dat Marokkanen genoeg media aandacht krijgen.

Eurotokkie | 17-02-13 | 17:51

De vader moet natuurlijk wel het autopsierapport van zijn eigen zoon kunnen inzien. Met wat meer transparantie van de kant van de politie ook geen last van aluhoedjes. Een in een Beverwijkse cel overleden turk werd zonder hart terug naar Turkije gestuurd, dan moet je je ondertussen ook durven afvragen of het ergens door zou komen dat mensen gek worden van de ondoorgrondelijke berichtgeving. Don't feed the trolls, zeg naar.

Finn | 17-02-13 | 17:51

We hadden welgeteld 1 Mocro-puber die een gebrek aan mannelijkheid meende te ontdekken in zijn ontluikende sexualiteit en dat *niet* wenste te compenseren met diefstal, geweld of andere misdragingen.

Die zijn we helaas nu kwijt.

Godsammekraken | 17-02-13 | 17:50

Het is helemaal geen feit dat een eventuele vastgestelde zelfmoord het direkte gevolg was van pesterijen op school. Misschien werd de angst en wanhoop bij Anass wel hoofdzakelijk gevoed door afkeuring, verstoting of zelfs doodsbedreigingen door zijn eigen vader. Hij stond niet voor niets onder toezicht van BJZ.

w.g. uw buurvrouw | 17-02-13 | 17:49

Knap staaltje islamitisch complotdenken; als het niet strookt met de koran, past de islamiet de geschiedenis wel aan. Wat een hypocrisie! En over pedofilie gesproken: allemaal gelegitimeerd in het boek der boeken van de god der goden.

Liefdebaard | 17-02-13 | 17:48

da wizard | 17-02-13 | 17:46 | + 0 -
Misschien omdat er meer blanken in Nederland wonen?

nietzofotograferen | 17-02-13 | 17:47

Mag ik wel zeggen dat als er een blanke jongen die gepest is en zichzelf van het leven beroofd, er veel meer facebook en pers aandacht is...

da wizard | 17-02-13 | 17:46

Nu *opeens* hoor je de Marrokkaanse gemeenschap wel.. ik vind het eigenlijk gewoon schandalig. Iedere keer weer wat anders om de gewone autochtoon mee om de oren te slaan. Maar hun bek open trekken als de prinsjes weer eens een dodelijk ongeluk veroorzaken, of een groepsverkrachting, of een overval met dodelijke afloop.. dan hoor je NIETS. Gluiperig gedrag. Dat is het.

mental K | 17-02-13 | 17:46

Voor het eerst gaat het in Wassenaar niet over geld, hebzucht of bezit. Maar over (best grappig), een kind. Tsja.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 17:43

Over welke Marokkaanse gemeenschap heeft ze het .

Eurotokkie | 17-02-13 | 17:42

Al dit soort bombarie stimuleert andere tijdelijk eventjes wat minder gelukkige pubers alleen maar om ook eens een keertje zelfmoord te plegen, gewoon omdat anderen net niet aardig genoeg doen.

vetkleppert | 17-02-13 | 17:41

Waar een gevoel van gemeenschappelijke machteloosheid heerst, kan men vaak ook wel een gezamenlijke vijand vinden.

Ik was in Haren | 17-02-13 | 17:41

Wat heeft afkomst hier nou mee te maken?
De enige conclusie is dat pesten niet zoveel met huidskleur te maken heeft.

Terpen-tijn | 17-02-13 | 17:41

Als het gaat om trieste feiten versus persverklaringen van politie, zie ook het manifesto van de copkiller.

w.g. uw buurvrouw | 17-02-13 | 17:40

Die Martin Vrijland maakt er helemaal een dolle boel van met zijn kindoffers, Hitler die eigenlijk een Rothschild was dus eigenlijk een Windor, dus Beatrix is eigenlijk familie van Hitler en meer van die onzin. Die gast hoort in een gesloten kliniek thuis, niet op internet.
Het meest ergelijke en walgelijke dat dit over de rug van een dood jongetje en zijn bedroefde familie gaat...

brutus68 | 17-02-13 | 17:40

Sorry, Annabel, maar voor feiten linken naar de Televaag... dan zet ik dus wel een aluhoedje op.

CoJoNes | 17-02-13 | 17:40

Snap niet waarom islamietjes zich zo druk maken om lieden die kinderen genitaal mishandelen voor het eigen gerief. Als het voor het gerief van hun onzichtbare vriendje gebeurt, lees: besnijdenis, is het opeens wel OK.

Godsammekraken | 17-02-13 | 17:38

De huichelachtige pesters zijn nu de jankerds geworden. Zij die nooit een vinger hebben uitgestoken tijdens het pesten janken nog harder.

Terpen-tijn | 17-02-13 | 17:38

-weggejorist-

Godsammekraken | 17-02-13 | 17:36

Het zou voor iedereen goed uitkomen als het joch vermoord zou blijken te zijn.
Voor de familie en de school.

Terpen-tijn | 17-02-13 | 17:34

Laat die mensen met rust.

Jackanders | 17-02-13 | 17:33

De Mocro-Godwin: "Ja maar hullie Hollanders zijn allemaal pedoos!!1!".

Godsammekraken | 17-02-13 | 17:33

Liever minkudo dan Aluhoedje, tsja.

rechtvaardigerechter | 17-02-13 | 17:32

Vroeger werden zelfmoorden buiten de media gehouden. En dat vond ik wel lekker rustig eigenlijk.

vetkleppert | 17-02-13 | 17:31

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen