Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het OM geeft het op

En dat zonder een Daf...Het Openbaar Ministerie gaat niet in beroep tegen de rechter-commissaris, die gisteravond besloot Germaine C. op vrije voeten te stellen. Volgens de rechter commissaris is het niet aantoonbaar dat de vrouw Ali el Bejjati opzettelijk heeft doodgedrukt. Blijkbaar heeft ook het OM ingezien dat de haat jegens tasjesdieven zo groot is, dat zij net als Ali B en de gemeente Amsterdam zijn teruggekomen van hun eerdere standpunt. Ofwel, Germaine, die overigens zit ondergedoken, blijft wel verdachte, maar zal niet meer voor doodslag worden vervolgd.

Reaguursels

Inloggen

@ Jemme101
De manier waarop jij je hier uitlaat durf je vast niet zo ten over staan van een groepje "Zandnegers" te doen. (gebruikt jouw term maar even zodat je het begrijpt)Dat je vindt dat deze groep allochtonen aan moeten werken aan zelfkritiek en realiteitszin is een goed punt. Maar als ik je laatste zin lees ben ik ook niet zo ben met Nederlandertjes zoals jij. Heb liever iemand die ten overstaan van elk mens durft te zeggen wat ie vindt. Zelfkritiek gaat over eerlijkheid, oprechtheid en autenticiteit. Hoe staat het met jouw zelfkritiek? (Heb je je haar al geel geverfd?)

Sunnygirl | 21-01-05 | 18:33

Dat marokkanen niet met zelfstandige onafhankelijke vrouwen kunnen omgaan is het gevolg van het rolpatroon wat zij uit de islam leren. Laat ik er nu wel duidelijk bij zetten dat ik het noch afkeur noch goedkeur. In onze ogen worden moslima's onderdruk en zijn een soort tweederangs burgers. Op zich zeggen moslimvrouwen niet dat zij onderdrukt worden omdat zij het niet zo ervaren. Zij zijn gewend aan het rolpatroon. Maar de manier waarop mannen en vrouwen met elkaar omgaan is heel anders. Mannen die jegens vrouwen in de fout gaan zijn per definitie niet schuldig aan het onderwerpen van een vrouw aan zijn macht. Zij geloven dat verkrachting en seksueel geweld het gevolg zijn van iets wat vrouwen hebben gedaan of hebben nagelaten. Maar in bovengenoemde gevallen is het voor ons westerlingen duidelijk dat de man zich had moeten beheersen. Terwijl het natuurlijk duidelijk is dat de schuldigen in dit geval altijd mannen zijn. Verkrachting is een gevolg van het gebrek aan beschaving bij mannen. Alle kledingvoorschriften en alle sluiers van de wereld zullen daaraan niets veranderen. Het idee dat individuele of maatschappelijke problemen dus altijd door vrouwen wordt veroorzaak. is de oorzaak dan moslimmannen nogal problemen hebben met westerse vrouwen. Zij hebben geleerd dat zij onschuldige passieve slachtoffers van vrouwen zijn. De dat pikken wij westerse vrouwen dus niet. Wij zijn niet van plan om ons als een soort tweederangs burgers te gedragen en dat geeft dus problemen. Een stukje heropvoeding rond dit thema is dus wat mij betreft zeer wenselijk. In zoverre vind ik het wel goed dat daar aandacht aan wordt besteedt. En een versierkursus wil ik dan ook wel met een korreltje zout nemen. Mometeel verwaarlozen vele marokaanse ouders dit deel van de opvoeding - bij jongens nog meer dan bij die van meisjes - fatsoen en goedgedrag worden teveel gehangen aan uiterlijkheden: sluiers, hoofddoeken en burka's. En van emancipatie wordt al helemaal niet gesproken.
De moslimvrouw die een sluier of hoofddoek draagt zegt eigenlijk dat onze westerse beschaving onaanvaardbaar voor haar is en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven. "In de ogen van moslim jongens zijn alle vrouwen hoeren. Dat is iets waar ik me boos over kan maken maar wat ik deels ook onderken als probleem. Ik als westerse vrouw ben niet in staat om daar veel verandering in te brengen want als ik van mij af blaf ben en blijf ik die hoer. En wordt ik dus niet serieus genomen. Ik ben een "naakte vrouw" en dan gaat dat niet over nudisme of exhibitionisme, maar over vrouwen die geen sluier dragen. "Ongesluierd" is voor vele islamitische mannen ongeveer hetzelfde als "spiernaakt".

En als de autochtonen loveprutser dan ook op een versier cursus willen. Van mij mogen ze daar mijn belastingcenten voor gebruiken hoor. En begrijp me goed, ik solliciteer niet om versierd te worden. Wellicht gaat met zo?n cursus ook de amoureuze multicultiwens van Pannie in vervulling. ;-)

Sunnygirl | 21-01-05 | 18:25

wat een bureaucratie hier in dit land:

'De Amsterdamse rechtbank heeft het OM niet ontvankelijk verklaard in de zaak tegen El B. Hij werd ervan verdacht in mei vorig jaar een gewapende overval te hebben gepleegd op een Xenos-filiaal in Amsterdam. Aangezien hij is overleden, moet de rechtbank concluderen dat het OM de vervolging moet staken. '

de belg | 21-01-05 | 18:18

@jemme101 recht voor zijn raap!

ruckphen01 | 21-01-05 | 17:44

@Tilantsilamilos. Zandnegers weten nu eenmaal niet wat zelfkritiek is. De ander heeft altijd schuld, behalve zij zelf. Overbodige cultuur en dito volk, dus gaarne optiefen.

Jemme101 | 21-01-05 | 17:06

Dat zogenaamd ´onschuldig jochie´ wat is doodgereden, heeft zijn verdiende loon gehad.

Reactie op stuk gepost door @Chuckie06 uit de telegraaf:
(Vriend van Jongen:)´ Ik geloof niet dat het hier een tragisch ongeluk betreft, dit was zinloos geweld´

Dit ´jochie´ heeft zoveel op zijn kerfstok. Die overval gepleegd op xenos in Amsterdam. Vuurwapen, geweld, en degene van die winkel, zit thuis en komt misschien wel nooit meer aan het werk.

Vinden zn vriendjes dit wel normaal ?, maar zodra de rollen omdraaien is er sprake van zinloos geweld? Kom nou.

Boontje komt om zijn verdiende loontje.

Tilantsilamilos | 21-01-05 | 16:37

@Brusselmans

het was nog veel onschuldiger... ik stelde slechts de (idd. rethorische) vraag omtrent de criminaliteits-statistieken en krijg vervolgens toch een scheldkannonade over me heen. Kan er wel om lachen. Vervolgens zie je steeds terugkerend fenomeen bij dat soort figuren: vooral niet erkennen dat de reactie vooral gebasseerd was op eigen vooroordelen en doorgaan met schelden en de ander kwalificeren als onwetende domoor. Je zou bijna overeenkomsten gaan zien met onze noordafrikaantjes. Misschien dat links het daarom zo goed kan vinden met deze cultuurverrijkende immigratios.

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 16:31

Het is goed om te horen dat het Openbaar Ministerie een stapje terugneemt. Elke vorm van overheid heeft namelijk niet het gezag ontvangen omdat ze dit heeft ontvangen van een of ander ander orgaan, maar die macht heeft ze ontvangen van de burger. Als de Nederlandse burger zich vervolgens fel verzet tegen een bepaalde handeling van een overheid, zowel het bestuur als elke andere macht, zal betreffende overheid hier naar moeten luisteren. Ook het OM en de gerechtelijke macht dus, maar moet ze uiteraard haar taak niet uit het oog verliezen. Dat is democratie.

Nordthiad | 21-01-05 | 16:24

"Aangezien hij is overleden, moet de rechtbank concluderen dat het OM de vervolging moet staken."

Sjonge jonge wat een IQ daar bij het OM. Natuurlijk kan je niemand vervolgen die dood is... Het slachtoffer dat nog leeft, de mevrouw dus, moet onderduiken. Die mevrouw is dus dubbel gestraft door dat criminele uitschot. Hadden ze haar niet beroofd was het nooit zo ver gekomen. De oorzaak is belangrijk, niet het gevolg.

Hölzenbein | 21-01-05 | 16:19

@ TRS

Willen de wereldverbeteraars e.e.a. weer niet van je aannemen?

Zalig zijn de onnozelen van geest.

Blauw wil hier graag kenbaar maken hoe oprecht zijn geweten is. Tuurlijk ziet hij de problemen, maar hij is nu eenmaal tegen geweld, oorlog en wat niet al..

Sommige mensen willen niet in zien dat je niet eindeloos eigen verantwoordelijkheid van de mensen kan vragen wanneer ener volksdeel deze verantwoordelijkheid stelselmatig aan de laars lapt.

Een stigmatiserende werking moet tenslotte worden verkomen; Straks denken de buren nog dat ik fout was in de oorlog!!

Ze prijzen het vrije woord omdat het ze in de gelegheid stelt mensen uit te schelden die er een andere mening op na houden. Wanneer datzelfde vrije woord in gevaar is kijken ze de andere kant uit, zo'n vaart zal het toch niet lopen?

Echte maatregelen zullen altijd door deze "in orde" mensen worden tegengewerkt. Zo gaan we tenslotte toch niet met elkaar om? We zijn toch een vredelievend volkje?

Dergelijke zienswijze stemt treurig en het valt nog maar te bezien of de SA uit A'dam oost en/of doodseskaders uit de orient Blauw zullen sparen wanneer ze door de straten marcheren.

Grote denkers als Blauw bedoelen het zo goed, en dat valt te prijzen. Versmolten met "dat mag nooit meer gebeuren" leggen ze de hedendaagse fascisten geen strobreed in de weg.

Laten we niet geïrriteerd raken door wat ze uitkramen, maar het beste met ze voor hebben. Ze weten niet beter.

Theo van Gogh zei het al en ik citeer hem met grote grijns:

"Wij leven in een nachtmerrie van goede bedoelingen en verkeerd begrepen idealen.."

Brusselmans | 21-01-05 | 15:59

@ Blauw
Je verdraait mijn uitspraken, sukkel.
Ik schreef CRIMINELE Marokkanen, dus het heeft geen betrekking op ALLE Marokkanen.
Lees!

Rest In Privacy | 21-01-05 | 15:40

@Sunnygirl

:-)

hoogstens een beetje geirriteerd, maar maak er verder geen woorden meer aan vuil.

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 15:26

@ netverbandje
*knipoog en gooit haar haar los* Waar heb ik je geraakt? Hou je de hormoontjes wel een beetje onder controle.

@ Pannie

Concurrentie houdt me scherp! Ik begrijp dat Dushi een antiliaanse schone is. Ik dacht jij het niet zo had op het multiculti. Maar met vrouwen ben je heel multiculti. We gaan de goede kant op. Je hoeft niet helemaal links te worden. Erotisch links is voor jou al amusant genoeg. Iets voor jou die versiercursus?

@ Blauw
Volgens mij heb je TheRealShowstopper pissig. Veel succes!

------

Ik snap niet dat alleen een RC wakker is geworden bij het OM. Het gezond verstand ontbreekt helaas bij De Wijkerslooth, heeft nog steeds niets geleerd van de zaak Erik O. En houdt gewoon vast aan de eis Doodslag. Ook een goede reactie van Rita Verdonk overigens op de zaak. Iemand al van JPB gehoord of is ie nog druk met het oppoetsen van de oranje 'respect'bandjes.

Sunnygirl | 21-01-05 | 15:20

@Blauw

Ik spreek wel over belediging("idioot"), dat jij dat anders ziet is jouw probleem. Verder ontwijk je mijn inhoudelijke opmerking. Dat gebeurt vaker bij mensen zonder argumenten. Maar ik accepteer je eerdere verontschuldiging.

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 15:06

@kw_nl
-
Ongeluk, paniek, opzettelijk, we zullen het af moeten wachten.
-
'afmaken' klinkt als moord, en dat was het waarschijnlijk niet. Enige opzet was natuurlijk wel degelijk in het spel.
-
Verder vind ik de ophef hier schromelijk overdreven en nogal (understatement) gefocused op de nationaliteit van het stuk tuig.
-
Ok, één randdebiel minder. Z'n familie zal om 'm rouwen, maar voor de rest zit niemand er mee.
-
Maar, als het een tokkie-achtige raddraaier was geweest, was iedereen alweer overgegaan tot de orde van de dag. Dát stoort me.
-
Ja, het was een marokkaan. Ja, die zijn over het algemeen crimineler dan autochtone jeugd. Ja, die moeten we keihard aanpakken. Hard harder hardst!
-
Maar om dan maar met z'n allen op die plofkop van een Wilders te gaan stemmen... Je ziet toch in één oogopslag dat die man niet deugt?
-
Zullen we in godsnaam onze hersens erbij houden? Want 300 kansloze idioten op Hoog C. kunnen dat blijkbaar niet.

Krijshaan | 21-01-05 | 15:06

@ Eenzijdigheid? Moet ik in elke post de nationaliteit of afkomst van de tasjesdief noemen? Ik heb toch ook gezegd dat het inderdaad opvallend is dat er bepaalde bevolkingsgroepen oververtegenwoordigd zijn in de misdaadcijfers?

Waarom zou ik op dit board marokkanen gaan aanspreken op hun zieke uitspraken? Die komen hier toch niet? Ik spreek nu met jou, en dat is iets wat me in jou uitspraken beangstigd. En in veel van de andere posts. Daarnaast vind ik nogmaals dat het ieders verantwoordelijkheid is om onze samenleving te verbeteren. Dat jij marokkanen inmiddels al niet meer ziet als deel van de samenleving bevestigt mijn angstgevoel.

Blauw | 21-01-05 | 14:53

Nederlandse samenleving bedoelde ik.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 14:45

@ Blauw
???? Je rept met geen woord over de oorlogszuchtigheid van die criminele Marokkanen. Dat baart je geen zorgen?
Beste vriend, dat is precies hetgeen de Nederlandse zorgen baart.
Je demonstreert wederom je eenzijdigheid.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 14:43

@style blabla

He jammer moet weer aan het werk (nee niet op de lijnbaan sorry!). maar we spreken elkaar vast nog wel. Doe je de groejes thuis. Oke

xxx-je de grote.....

De grote | 21-01-05 | 14:35

@ Lion Waar ik me overigens wel angstig over voel, is die oorlogslust van deze gevoelsmensen/onveiligheidsgevoelsmensen.

Blauw | 21-01-05 | 14:30

@style blabla

weet ik je bent vaste klant van me.
p.s. werkt de vergrotende creme

De grote | 21-01-05 | 14:30

@Lion. Inderdaad ik heb geen gevoel van onveiligheid. En dat jij dat wel blijkbaar hebt kan ik jou niet verwijten. Die gevoelens die heb je nou eenmaal.
Ik kan er wel voor pleiten dat er anders met die gevoelens om gegaan kan worden en dat daardoor die gevoelens ook weer kunnen afnemen.

Blauw | 21-01-05 | 14:27

@ De Grote
Dat impressen start niet met jouw volzinnen.

Jouw "noiken" doet het overigens wel goed als openingszin op de Lijnbaan, wellicht kan jij die loverboys nog wat bijscholen en impressen

Style Councillor | 21-01-05 | 14:13

. Lekker Belangrijk© 21-01-05 @ 13:57
Volgens mij was Ali L de 'chauffeur', (las dat geloof ik op marok.nl?)

Pannie | 21-01-05 | 14:13

@ JantjevL : Met statistieken en cijfers is alles te bewijzen. Het zal ongetwijfeld zo zijn dat er in de gevangenis onevenredig veel mensen van niet-nederlandsche afkomst zitten. Inderdaad : ik ben een nette burger dus nog nooit in de bak geweest.

Maar dat maakt niet uit voor mijn argument : Iedereen weet dat niet alle allochtonen in Nederland lopen te kloten. Dus waarom moet dat er tot bloedens toe steeds weer bijgezegd moeten worden?

Die mensen mogen allochtoon zijn, dat betekent nog niet dat ze ook dom zijn, wil ik maar zeggen.

Anyway; back to the livestream. Leuk wel : een 'stille' tocht over de scanner. Ergens klopt dat niet helemaal... ;-)

TM | 21-01-05 | 14:12

@ Blauw

Ik deel je mening over eigen initiatief voor een betere leefomgeving in je eigen wijk. Aangifte doen van alle criminilateit heeft niet veel zin, de politie heeft geen tijd meer voor een fietsendiefstal. Bovendien heb ik liever dat men een tasjesrover oppakt dan dat men zich druk maakt over mijn gejatte fiets.
Zoals ik al zei; je negeert het onveiligheidsgevoel en angst van slachttoffers van het terreur veroorzaakt door de criminele allochtonen. Ik ben zeer zeker niet extreem rechts, maar ik verafschuw de respectloosheid van die criminele allochtonen en heb begrip voor de diverse uitspraken op dit forum. Die komen voort uit het hierboven omschreven gevoel.
En dat ontbreekt bij jou, je betoog is daarom eenzijdig. Bezoek marokko.nl eens met hetzelfde verhaal. Daar zou je vrienden moeten vinden.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 14:11

@TRS Ah ik zie nu pas dat je inderdaad het fenomeen retorische vraag, waar je zo handig gebruik van meende te maken, niet kent. Jammer en helaas... Over belediging kunnen we hier denk ik niet spreken toch? Tenminste of je beledigd bent of aangedaan dat bepaal jij. Tere ziel die van een en ander beledigd raakt.

Blauw | 21-01-05 | 14:10

@De Grote

Dat impressen start niet met jouw volzinnen.

Bij de weg een leuke openingszin voor op de Lijnbaan als loverboy

Style Councillor | 21-01-05 | 14:10

@realshowstopper, hahahahaha, ik had de verspreking nog niet gezien, leuk ;-)

Rest In Privacy | 21-01-05 | 14:10

@ JantjevL : Met statistieken en cijfers is alles te bewijzen. Het zal ongetwijfeld zo zijn dat er in de gevangenis onevenredig veel mensen van niet-nederlandsche afkomst zitten. Inderdaad : ik ben een nette burger dus nog nooit in de bak geweest.

Maar dat maakt niet uit voor mijn argument : Iedereen weet dat niet alle allochtonen in Nederland lopen te kloten. Dus waarom moet dat er tot bloedens toe steeds weer bijgezegd moeten worden?

Die mensen mogen allochtoon zijn, dat betekent nog niet dat ze ook dom zijn, wil ik maar zeggen.

Anyway; back to the livestream. Leuk wel : een 'stille' tocht over de scanner. Ergens klopt dat niet helemaal... ;-)

TM | 21-01-05 | 14:10

@realshowstopper, hahahahaha, ik had de verspreking nog niet gezien, leuk ;-)

Rest In Privacy | 21-01-05 | 14:10

@realshowstopper, hahahahaha, ik had de verspreking nog niet gezien, leuk ;-)

Rest In Privacy | 21-01-05 | 14:09

@TRS Ah je was, zoals verwacht, inderdaad niet bekend met het fenomeen retorische vraag. Ik zag net pas dat je daarvan akte gaf. Wat ga je doen met mijn suggesties?

Blauw | 21-01-05 | 14:07

@TRS Ah je was, zoals verwacht, inderdaad niet bekend met het fenomeen retorische vraag. Ik zag net pas dat je daarvan akte gaf. Wat ga je doen met mijn suggesties?

Blauw | 21-01-05 | 14:05

@Style........ hahahaahahahahaaa (slaat vuist meerder malen op de tafel)

Misses Dushi | 21-01-05 | 14:04

@style bla bla
he het is een voorzetje iedreen mag het invullen. Voorbeeldje
De grote Vriend
De Grote Vergeler
De Grote Lul

je lijkt me creatief genoeg. impress me speelgoed

De grote | 21-01-05 | 14:02

@mercy

er staat ook een prachtige verspreking in:

"In Mohammed B zijn ogen kwam Theo van Gogh aan zijn geloof dat een stuk dieper liegt dan een portomonee"

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 14:01

@deGrote
Het is te gemakkelijk, maar vooruit.

Dat grote zal wel niet op de kwaliteit van de herseninhoud c.q de omvang hiervan slaan, I presume?

Style Councillor | 21-01-05 | 13:58

@Pannie, ik dacht dat Ali El B het tasje vd achterbank griste?

Lekker Belangrijk© | 21-01-05 | 13:57

@De grote
blauw wil graag genaaid worden.

Tubifiks | 21-01-05 | 13:57

En nu ff iets belangrijkers.... Valt er nog wat te noiken hier?

De grote | 21-01-05 | 13:53

Zou Germaine vervolgt gaan worden voor fout parkeren?

Nooit meer slapen | 21-01-05 | 13:53

@ Style Councillor
Ben niet zon fan van Rotterdam, maar bedankt voor de tip

@ Tibor
Nope, ook niet van plan. Van mijn de wilde manen blijven ze af. Als ik al weiger met een doekkie op me kop te gaan lopen omdat ik dan misschien wel beroofd zal worden. Het statement wat mijn ogen maken als iemand te dicht in de buurt van mijn tas komt is al voldoende.

Sunnygirl | 21-01-05 | 13:50

@ Lion@night

Sorry ik was op mijn vrije dag toch nog even wat werk aan het doen.

DE oplossing heb ik niet. Ik denk wel dat het nemen van verantwoordelijkheid door iedereen een deel van de oplossing is. De politiek, politie etc. maar vooral ook jij en ik. Een positieve betrokkenheid bij de dingen die om je heen gebeuren, je buren kennen. Ouderen etc in je buurt zich opgenomen laten voelen, zorgen dat er weet wat er in je wijk gebeurt. Consequent aangifte blijven doen van criminaliteit .

Dat zijn de simpele dingen. Verder zou ik nog wel willen gaan maar dan zou ik liever met je mailen dan dat ik hier hele theorieen ga zitten posten.

Blauw | 21-01-05 | 13:49

. Lekker Belangrijk© 21-01-05 @ 13:39
En 3: het stelen van een tasje...

Pannie | 21-01-05 | 13:48

Hier loggen/lezen meer belgen als je denkt...

enne... vergeet niet dat er heel veel NL-ers in belgenland wonen (wij zijn dáár allochtoon; very different!)

buddh | 21-01-05 | 13:48

Terecht dat ze weer naar huis mag.

En wat de stille tocht betreft als Ali er een krijgt wil ik er ook een voor Dhr Endstra, Cor v Hout en al hun mafia broeders die ook door zinloos geweld zijn vermoord. En meestal waren die slachtoffer een persoon op een scooter.

Mijn haren staan rechtover eind.
Stel dat Ali de boom had geraakt zonder hulp van die auto. Dan was het een ongeluk. stel dat hij was zelf tegen een bus of zo was gereden of van de scooter gevallen.
Gaan we dan ook een stille tocht houden ?
Ali had gewoon pech hij naam het risico.
Domme Ali, je leven voor een tas met niets er in.
Ali had familie maar waarschijnlijk had hij daar minder respect voor.
Als familie veroordeel je toch ook dat hij een straat rover was.
Op zijn minst probeer je hem dat uit zijn kot te praten. En als ik zijn broer was had ik het er wel uit geramd.

Een stille toch god bewaar me.
Is dit nou geintergreed zijn.
NEE NEE NEE IK WIL HET NIET.

In Oostenrijk hebben ze een in elk buurland een gevanenis voor de sukkels die daar van dan komen en een Oostenrijks strafblad hebben verkregen.

Dit kunnen wij ook doen?
Bouw een gevangenis in Maroko stuur de foute ventjes daar maar heen.
Zij hebben misbruik gemaakt van het Nederlands recht. Wel ff zonder je Nederlandse id's, visa, passen, etc.

Sorry vriend je wil geen Nederlander zijn. eerrrruit en snel.

obvius | 21-01-05 | 13:47

. Lekker Belangrijk© 21-01-05 @ 13:39
En 3: het stelen van een tasje...

Pannie | 21-01-05 | 13:47

@TM, ik denk dat jij nog nooit in een gevangenis bent geweest. Van 80% van de gedetineerden heeft hun of hun ouders wiegje niet in Nederland gestaan.
Dus als we de 80-20 regel is 20% van de allochtonen verantwoordelijk voor 80% van de criminaliteit. En aangezien we hier een verhouding van 1 allochtoon op 10 autochtonen hebben, kan je zelf berekenen hoe erg het is. Je praat dan niet over een paar 100 die vervelend zijn maar over duizenden!
Wordt eens tijd dat die cijfers openbaar gemaakt worden, of wordt dat geblokt door onze "rode" pers?

Jantje van L | 21-01-05 | 13:46

@lion@night
ik vind het anders ook wel lief van ali dat ie de pijp uit gegaan is..

Tubifiks | 21-01-05 | 13:45

Killin Ark 21-01-05 @ 13:30
Die zijn voor Heaumeaux!

Pannie | 21-01-05 | 13:44

@pompedom
dat heb je mij ook niet horen zeggen

@TM
ik begrijp dat het niet op die ENE quote was gericht, maar op alle quotes (aangezien je zei ik lees dit nu al tig keer) het feit dat het zovaak herhaald werd heeft niks met de betekenis van de zin te maken. maargoed , wat een onzinnigheid weer allemaal

blub | 21-01-05 | 13:44

@ Tubifiks
Die lafaard van een Blauw staat waarschijnlijk al vooraan bij de knuffelboom van Ali B, omdat het zo'n lieve jongen was.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 13:43

@ Misses Dushi
Ik denk Mad maar dan op z'n Amerikaans uitgesproken? Even voor alle duidelijkheid: was niet mijn uitspraak he, ik las eerst ook maagd & begreep hem ook niet.

Pannie | 21-01-05 | 13:41

@ blub : Zoals ik al schreef "Dat lees ik nou al tig keer in deze thread en waar HEBBEN jullie het over?". Is dus niet specifiek op die ene quote gericht maar op de gedachte er achter.

En ja hoor, ik lees zo goed als altijd de hele thread door. Alhoewel dat in dit geval een hele opgave is vanwege de voortdurende herhaling van zetten van sommigen.

Wat dacht je overigens van een inhoudelijk reaktie? Dan zal ik even een footer toevoegen voor the faint of heart. Het wordt wel kut lezen in de thread.
Maar goed; laten we vooral blijven denken dat de weldenkende allochtoon te dom is om de context te kunnen lezen...

__________________________
Als ik het heb over allochtoon tuig dan heb ik het natuurlijk niet over alle allochtonen. Dan heb ik het over het kleine gedeelte dat bestaat uit tuig van de richel.

TM | 21-01-05 | 13:40

Dan nog iets anders, het "vriendje" van Ali El B kan vervolgd worden voor het feit dat hij 1) de plaats van een dodelijk ongeval waarbij hij betrokken was heeft verlaten en 2) Iemand (z'n maatje) in hulpeloze toestand heeft achtergelaten.

Lekker Belangrijk© | 21-01-05 | 13:39

@Pannie.... ik zal wel een domme Allochtoon zijn maar ik heb nooit gehoord van maaaad. Is dat een nieuwe woord in het nederlands? Ik voel me nu net zo dom toen ik een keer vroeg wat "oude jongens krentenbrood" betekende (ik dacht dathet opa's waren die elkaar brood gaven ofzo)

Misses Dushi | 21-01-05 | 13:37

@blauw
rotmof, opzouten naar je eigen heimat.
@meki
goed gesproken zoals een rechtgeaarde ingeburgerde betaamt.
@sunnygirl
de positieve emoties gieren nog door mijn lijf na je post van gister.

Tubifiks | 21-01-05 | 13:36

. Caesar 21-01-05 @ 13:29
Ze wordt nog vervolgd en zal heus wel (klein) strafje krijgen: dood door schuld! En terecht!

Pannie | 21-01-05 | 13:35

Mevrouw heeft een dodelijk ongeval veroorzaakt, in dat geval kan er strafrechtelijk vervolgd worden als er sprake is van opzet. Juridisch gezien is opzet een breed begrip met aan de ene kant handelen met voorbedachte rade en aan de andere kant nalatig of onbesuisd handelen. M.a.w. door hard en onbesuisd achteruit te rijden had mevrouw in redelijkheid kunnen weten dat de kans bestond dat zij zwaar letsel, evt met de dood tot gevolg, had kunnen toebrengen. Juridisch gezien is dit (passieve) opzet, weliswaar heeft mevrouw niet het oogmerk gehad maar had zij het gevolg van haar handelen wel moeten inschatten. Deze vorm van opzet kan het OM haar ten laste leggen. De verdediging zal hier, naar alle waarschijnlijkheid met succes, tegenover noodweer exces inbrengen. Noodweer exces houdt zoveel in dat gezien de omstandigheden, (tasjeroof, bedreigend etc) de verdachte zo emotioneel betrokken werd dat zij niet in staat was in redelijkheid en billijkheid de ultieme gevolgen van haar handelen te kunnen overzien. In dat geval valt "opzet" dus weg, volgt vrijspraak.
Los hiervan staat het feit dat de rechter-commissaris kennelijk geen reden heeft gezien om verdachte langer in bewaring te houden. Daarin weegt de rechter-commisaris een aantal dingen af, zoals strafblad van verdachte, aard van het vergrijp en of er redenen zouden zijn om aan te nemen dat de verdachte er vandoor gaat indien men haar op vrije voeten stelt.
Zo... en dan nu een biertje.

Lekker Belangrijk© | 21-01-05 | 13:33

En ze lacht ook nog heel veel!!!
Leve de multi culti samenleving!!!

Pannie | 21-01-05 | 13:31

Wat vinden jullie van deze bandjes??http://www.forza-nederland.nl/

Killin Ark | 21-01-05 | 13:30

-weggejorist-

Caesar | 21-01-05 | 13:29

@Misses Dushi
Tibor zei niet maaagd sexy maar maaaad (mad dus)sexy! Wel goed je best doen bij de nederlandse les he! ;)
@sunny een nieuwe vrouw op GS, gaat je aandacht kostten! ;)

Pannie | 21-01-05 | 13:28

@blub
lood om oud ijzer
Ik ben ook van mening dat er te veel K*tallochtonen in nederland maar om dan gelijk de conclusie te trekken dat elke allochtoon k*t is

pompedom | 21-01-05 | 13:27

@TM
Ik raad je aan om eerst het stuk thread over "Maar dat geeft je nog steeds niet het recht elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel te beschouwen." te lezen alvorens er een opmerking over te plaatsen die helemaal NIKS daarmee te maken heeft.

blub | 21-01-05 | 13:27

@ Mercy... gebakken of gekookte funchi? Ik ben zelf dol op gebakken funchi met kaas mmmmmmm. Oh we dwalen af van het onderwerp hahahahahahaa

Misses Dushi | 21-01-05 | 13:26

@Pannie 13:10...... van het Antilliaans eten of Antilliaanse mensen? hahahahahaha

Misses Dushi | 21-01-05 | 13:23

Sunnygirl 21-01-05 @ 13:11
Snap ik toch ook wel sunny, zou niet echt voor je pleiten als het wel zo was! Dat is het mooie van GS, iedereen loopt lekker (ongenuanceerd) te schreeuwen, en uiteindelijk ga (ik althans) er wel genuanceerder van denken!

Pannie | 21-01-05 | 13:23

@misses Dushi, Maar funchi is ook wel lekker.;-)

Rest In Privacy | 21-01-05 | 13:22

-weggejorist-

Pieter Baan | 21-01-05 | 13:22

dit is ook nog best wel een goede actie.. ROOD WIT BLAUWE pols bandjes.. maar ben het niet met alles eens en vind het ook een beetje rasistisch lijken. Maar als heel veel mensen het dragen en niet alleen die kaalkoppies dan lijk het me wel vet om te zien. www.forza-nederland.nl/

je kan ook op me naam drukken :)

Killin Ark | 21-01-05 | 13:21

Eindelijk weer wat goed nieuws na al het gedoe. Laten we hopen dat de politiek zaken als noodweer en noodweerexces verder zal uitbreiden. Wat mij betreft verklaren we tevens de oorlog aan de misdaad en bijbehorend tuig.

Nordthiad | 21-01-05 | 13:21

@tv dominee ...... hahahhahaha ja inderdaad. We praten nogal hard en anderen denken dat we ruzie zitten te maken (schaam schaam) hahahahahaah

Misses Dushi | 21-01-05 | 13:21

@ TM idd

Als die lui vanmiddag de guts hebben in Adam staan ze juist stil bij het feit dat het 8 mnd oude dochtertje van wijlen Jan Kievit, zonder papa zal opgroeien.

exarchos | 21-01-05 | 13:19

Style Councillor 21-01-05 @ 13:08
Ook met die Jan K. weten we niet exact hoe het zit he, wat heeft'ie precies gezegd? Dit waren opgefokte Marokkanen, maar wat er precies gebeurd is??? Als iemand mij om 4 uur snachts een vuile vieze kankerhomo noemt en dan weg loopt sla ik hem waarschijnlijk ook op z'n achterhoofd als ik wat gedronken heb! Over de mensen die de ambulance tegenhielden wil ik ook wel wat meer weten.

Pannie | 21-01-05 | 13:18

@tibor... nee hoor ben niet maagd meer hahahahaaha. Heb een lieve (nederlandse) vriend als partner... Ik snap alleen die "sexy" gedeelte niet. Ben ik nu een domme allochtoon :-) ?

Misses Dushi | 21-01-05 | 13:18

@ Blauw
Je bent verdacht stil op mijn vraag. Zoals een linkse politicus die de zaak in de doofpot wil stoppen. Precies datgene waar de samenleving niets aan heeft.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 13:16

@ misses Dushi : En dan zeggen we dus met plezier "welkom in Nederland". :-)

TM | 21-01-05 | 13:16

Inderdaad, die anja Joos, ik wist niet dat het marokkanen waren die haar doodgeschopt hebben... Ik loop af en toe wat achter ;-)

Rest In Privacy | 21-01-05 | 13:15

@ sunnygirl
wel al die afspraak gemaakt bij de kapper om rondom de helft van je kapsel weg te laten scheren??

Tibor | 21-01-05 | 13:15

@Sunny

Als je deze kledij dan toch onverhoopt wil aanschaffen, ga dan niet naar de Lijnbaan in Rotterdam om maar ff aan Jan Kievit te referen.

Style Councillor | 21-01-05 | 13:15

@Style...... misschien omdat ik een goede opvoeding heb gehad op de Antillen? Respect voor ouderen,geen grote bek etc?
Geen idee. Ik heb me puur aangepast aan sommige eetgewoontes,feestgewoontes en minder hard praten...

Misses Dushi | 21-01-05 | 13:13

Ik ben benieuwd wanneer er bullbars te koop zijn voor achter op je auto.

Eric Carton | 21-01-05 | 13:11

@ Pannie
Ali el B. heeft voor twijfel gezorgd. Maar het is niet zo dat ik om ben. Volgens jullie een beetje minder links maar nog altijd een mengeling van links en rechts. Het is nu niet ineens zo dat ik me als donateur heb aangemeld bij Geertje Wilders. En ook heb ook nog geen zwarte laarzen en een Bomberjack aangeschaft.

Sunnygirl | 21-01-05 | 13:11

ik vermoed dat Miss Dushi ook nog maaaad sexy is ook, wat ik je brom.

Tibor | 21-01-05 | 13:10

. Misses Dushi
Ik houd van Antillianen!!! (hoewel ik besef dat dit een rascistische opmerking is!)

Pannie | 21-01-05 | 13:10

Tjee Misses het klinkt als een sprookjesboek als je je normaal gedraagt wordt je ook normaal behandeld in Nederland. Je vertelt iets heel nieuws

Style Councillor | 21-01-05 | 13:08

Wat een ongelofelijk gelul hier af en toe :

<quote van vorige posting :>

"Maar dat geeft je nog steeds niet het recht elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel te beschouwen."

<end-quote>

Dat lees ik nou al tig keer in deze thread en waar HEBBEN jullie het over?

NEEN! Je moet niet zomaar alle allochtonen/Marokkanen/joden/etc. over 1 kam scheren, en in een normale discussie is iedereen het daar over eens. Moeten we dat soms als signature onder iedere posting gaan zetten??? Moeten we ons continue gaan lopen verontschuldigen dat we man en paard noemen?
O.K. : Dit gaat natuurlijk niet over AL die allochtonen in Nederland, alleen maar over die paar duizend allochtonen die me de strot af willen snijden. Zo goed?

Leef eens een keer in de praktijk! Stel je even simpel voor; het is zomer en bij jou om de hoek staat een prachtige fontein die alles lekker koel houdt met kristalhelder water en je mag er nog in zwemmen ook. Probleem is wel dat die fontein eens in de 50 keer zoutzuur spuit.

Jij heb je zwembroekje aan, ga je lekker in de fontein liggen of kijk je wel linker uit? Mensen mijden risico, dat was al zo voor we vuur ontdekten.

De mensen weten donders goed dat de meeste allochtonen vredelievende goedgehumeurde mensen zijn.
Gok jij er op dat je alleen die vreedzame mensen tegenkomt en nooit het straattuig? Dan leef je in een droomwereld.

Overigens vind ik opmerkingen als 'ze komen helemaal uit van Rifgebergte' of 'ze moeten nog wennen aan Nederland', VEEL discriminerender dan de mensen aanspreken op de pokkezooi die ze maken. Dat neerbuigende toontje moeten ze geitenwollensokken-nederland ook eens afpakken.

P.S. Dit hele geval sneeuwt het onderwerp Jan Kievit volkomen onder. Jammer, jammer, jammer. Want dat geval is - vind ik - veel tragischer, en veel meer de aanleiding tot volkswoede dat de dood van een straatrovertje.

TM | 21-01-05 | 13:07

"gezond herstel" alsof er een ongezond herstel is.

Niveau van "ik hou van lekker eten" en "gezelligheid" ...

van die dingen

Style Councillor | 21-01-05 | 13:06

@ Atox 12:39
ik ben met je eens om niet iedere Marokkaan, Antilliaan, Chinees, Argentijnse etc over 1 kam te scheren. Ik ben zelf ook Antilliaan, woon (studeerde)en werk hier al sinds 1997. Als ik (weer) iets lees wat een Antilliaan heeft gedaan (vermoorden, drugs tec) vind ik het ook shit en schaam ik me diep.
Meestal sturen de ouders de moeilijk opvoedbare kinderen naar Nederland, laat Nederland het maar oplossen. Fout natuurlijk. Meestal is hun nederlands slecht en hebben ze geen nederlanders in hun vriendenkring. In de bijna 8 jaar dat ik hier woon, heb ik veel nederlandse vrienden gemaakt, stampot, snert, oliebol, gehaktbal en drop gegeten (en natuurlijk ook andere dingen). Ik ben blij en gelukkig zoals ik nu leef en woon... zonder problemen, zonder die wijsvinger "jij Antilliaan" Ik heb bewust gekozen om me aan te passen(aan sommige dingen)toen ik op Schiphol uit die KLM vliegtuig stapte in 1997.
Ik hoop dat meer Antillianen zich kunnen aanpassen hier in Nederland door meer te intregreren met Nederlanders en andere bevolkingsgroepen.

Misses Dushi | 21-01-05 | 13:04

De familie van Ali el Bejjati, de jongen die maandag in Amsterdam-Oost door zijn slachtoffer werd doodgereden, houdt vol dat hij een lieve jongen was en geen tasjesdief. Ook al is zijn criminele verleden inmiddels bij iedereen bekend, de familie blijft die ontkennen.
Het is een Marokkaans fenomeen, zeggen deskundigen. ''Als je iets niet ziet, dan is het er ook niet. Dat is een cultureel-Marokkaans gegeven,'' aldus Niels Duits van de Forensisch Psychiatrische Dienst.
Duits: ''Onze praktijkervaring is dat er bij Marokkanen vaak sprake is van psychologische ontkenning. Wij krijgen van ouders van delinquenten vaak te horen dat hij thuis zo'n aardige jongen is.''
Ook vrienden van Ali blijven benadrukken dat het 'een goede jongen' was. ''Hij was echt geen hangjongere. Hij zat op school en had twee bijbaantjes. Ali was met zijn toekomst bezig,'' zeiden ze woensdag in deze krant.
Duits illustreert het met een anekdote die een vriend jaren geleden meenam uit Marokko: ''Als daar de whisky in een limonadefles zit, is het ook geen whisky.''
Dat Ali in 2000 ook al opgepakt en veroordeeld werd voor een tasjesroof in Oost, doet voor zijn vrienden en familie niet terzake. Over het feit dat hij al vier maanden in voorarrest zat voor een gewapende overval, waarvoor hij begin deze week opnieuw moest voorkomen, wordt alleen gezegd dat hij nog steeds alleen verdachte was en zeker over twee weken zou zijn vrijgesproken.
De familie van Driss Arbib, die in 2003 op het Mercatorplein werd doodgeschoten, had dezelfde reactie. Het verhaal dat Driss van een ruzie in een eettentje was weggelopen om een mes te halen, kon gewoon niet waar zijn. De getuigen die zeiden dat Driss een mes op de agent had gericht, toen die het restaurantje in rende, moesten de waarheid hebben verdraaid. ''Driss was geen jongen die zoiets zou doen,'' zei zijn broer.
''Een zonde in het verborgene is reeds voor tweederde vergeven,'' luidt een Arabisch spreekwoord.

uit het Parool van vandaag, wel interessant artikel vind ik. Wat ik er nog het meest interessant aan vind is dat stukjes als deze tegenwoordig gewoon in de Parool of andere media 'kunnen'. 4 jaar geleden was zoiets nog ondenkbaar en 'Rotterdams'

Tibor | 21-01-05 | 13:04

tjaah had ie maar niet moeten stelen

Meki | 21-01-05 | 13:03

@Blauw

Ik word een beetje moe van mensen zoals jij vriend. Ik herinnerde atox aan de feiten die hij schijnbaar niet kende (in de latere comments nuanceerde hij echter zijn eerdere uitlating).
Jij projecteert jouw eigen "vanzelfsprekende conclusies" op anderen. Verder bestaan jouw bijdragen hier vooral uit beledigingen.

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 13:02

@mellorenz

Goed voor de heameaux emancipatie binnen de islam cultuur

Style Councillor | 21-01-05 | 13:01

@Blauw
Wat denk jij dat de oplossing is voor een gezond herstel van onze maatschappij?
Daar hoor ik je niet over.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 13:00

Iedereen die wil emigreren vanwege 'de situatie' is volslagen gek en komt binnen zes jaar met hangende pootjes terug!
@vaarwelnederland leuk stukje voor je in HP de Tijd!

Pannie | 21-01-05 | 13:00

het alfabet aldaar bestaat uit twee letters a en b

Mellorenz | 21-01-05 | 12:59

@krijshaan
Jij hebt het over afmaken...
Was je erbij, zo het nu lijkt is het meer een ongeluk...

kw_nl | 21-01-05 | 12:59

Zou er nog een stukje ali el uitgejatti aan die trekhaak zitten?
Dan komen die surinamers er achter dat marokkesen naar kip smaken en is het probleem snel opgelost..............

drankorgel | 21-01-05 | 12:59

lol Londale burka's

Style Councillor | 21-01-05 | 12:59

Weer een B.

Telegraaf..
AMSTERDAM - De gemeente Amsterdam laat lesmateriaal ontwikkelen dat scholieren tijdens het proces tegen Mohammed B. inzicht moet geven in het Nederlandse rechtsstelsel. Dit lesmateriaal richt zich op het ontstaan van de moderne rechtsstaat, geeft een doorkijkje in de ontwikkeling van andere rechtsstelsels (ook die in islamitische landen) en geeft concreet aan hoe het proces tegen Mohammed B. gaat verlopen.

Dit is een van de maatregelen die de gemeente op korte termijn gaat uitvoeren als onderdeel van het actieplan 'Wij Amsterdammers'. De gemeente lanceerde dit actieplan in november om radicalisme, extremisme en intolerantie in de stad te bestrijden. Het proces tegen Mohammed B. biedt een uitgelezen mogelijkheid om de basiswaarden van de westerse samenleving actief uit te dragen en te onderwijzen, aldus de gemeente vrijdag.

Ben benieuwd naar het les materiaal

Style Councillor | 21-01-05 | 12:58

gaan ze ook kaalkopjes weigeren in die moskee? das pas racisme.. :) Lijkt me wel vet :O halve moskee vol met kaalkopjes..:)

Killin Ark | 21-01-05 | 12:56

Edit: De schuld leggend bij de ander en de verantwoordelijkheid van elk individu ontkennend

Blauw | 21-01-05 | 12:56

Helaas niet off topic vrees is, vandaag zou meer duidelijk verschaf worden in de achtergrond vsn de vermeende (sic) stoeptegelgooiers te Rijswijk.

Is er inmiddels al wat bekend gemaakt door het OM?

Style Councillor | 21-01-05 | 12:55

EDIT van elk individu

Blauw | 21-01-05 | 12:54

Eindelijk weer een nieuwe verzets heldin.
Hebben we lang op moeten wachten.
De laatste verzets daden kwamen uit 1945

Alle lof voor deze vrouw.
Ik hoop dat zij nog lang kan genieten van het lintje welke zij ongetwijfeld van onze koningin Beatrix zal krijgen.

napoleon | 21-01-05 | 12:54

Hoop dat die mongolen het vanmiddag een beetje rustig houden met hun "herdenkingstocht"

KABAAL | 21-01-05 | 12:54

JackRandom 21-01-05 @ 12:40
Kijk in Rotterdam is het net weer andersom, daar is (bijna) heel de binnenstad sociale woningbouw en de mensen met geld gaan naar Kralingen en Hillegesberg

Pannie | 21-01-05 | 12:53

@ lion Hoe kan ik die feiten nou negeren? Er is iemand zijn tas gestolen. Deze persoon rijdt de dief plat. Prima. humor. strafrechtssysteem eroverheen, redelijkheid, billijkheid, proportionaliteit en subsidiariteit worden afgewogen. Straf klaar. AF!

Maar dan komen er van die henkies zoals jij die meteen terug willen naar de middeleeuwen, het gesundes volksempfinden en weet ik veel wat. Ondertussen schuld leggend van alle ellende in onze wereld bij een enkeling en daarbij de verantwoordelijkheid ontkennend van het individu.

Het gaat hier om de beroving van een mens en de dood van een mens PUNT

Blauw | 21-01-05 | 12:53

@Neon, afgelopen jaar hebben we hoogste punt ooit bereikt van Nederlandse middenklasse die dit eens zo mooie landje ontvlucht zijn. Misschien gaan we er dit jaar wel overheen. En zodra de middenklasse weg is mag de laatste het licht uitdoen.

Jantje van L | 21-01-05 | 12:52

Deze Marokkaanse figuren hebben een behoorlijk bord voor hun kop en hebben echt geen idee hoe de Nederlandse samenleving in elkaar zit! Dit blijkt keer op keer! Een stille tocht organiseren voor een crimineel??? Dat is het zelfde als een begrafenis organiseren voor iemand die jarig is! Ik denk dat Geert Wilders deze Marokkanen zeer dankbaar is! Hij ziet het aantal zetels in de peilingen weer eens stijgen.
Wanneer gebruiken ze nou eens hun hersens i.p.v. een boek dat ze al vanaf hun geboorte door hun strot wordt geduwd!
Maar ja ik ben bevoorrecht omdat nooit op zo'n manier gemanipuleerd ben. Gelukkig ben ik in vrijheid opgegroeid en dat kan je van de meeste moslims niet zeggen aangezien zij vrijheid nooit gekend hebben. De Koran zou best eens door westerlingen geschreven kunnen zijn om dez e barbaren in toom te houden. De westerse wereld komt ook meer overeen met de wensen van de Koran dan welk ander moslim land dan ook. Je staat behoorlijk voor lul wanneer je in je religieuse kledij erachter komt dat je het al eeuwen lang verkeerd hebt begrepen.

Vaarwel Nederland | 21-01-05 | 12:51

Rellen in winkelcentrum Hoog Catharijne!!
Dit lees ik net op nu.nl
En ja hoor hier gaan we weer.Kunnen we meteen weer zien dat deze verziekende marokkanen het nooit zullen leren op een manier die bij ons heel gewoon is.

Hieruit blijkt dat we echt met zijn allen een hele harde vuist moeten gaan maken om dit uitschot zelf aan te gaan pakken.Onze rechtstaat en onze politiek laat ons al jaren in de steek dus wat overblijft ,is zelf maatregelen te treffen tegen deze etterbakken.
mijn tolerantie is niet meer! dat hebben ze al lang geleden laten verdwijnen.Ik zie mijn eens zo mooie nederland al jaren volkomen naar de kloten gaan en sinds wanneer maken die kloten marokkanen hier de wetten uit?????
De druppel doet nu echt de overvolle emmmer overlopen .Praten ??Nee aktie is nog de enige oplossing om van dit islamitische tuig af te komen.Ik ben trots op die mevrouw die eindelijk dat heeft gedaan waar we inmiddels allemaal van dromen.Ik had precies hetzelfde gedaan als zij.Laat er maar wat voor mijn auto komen .Oops ik vergat te remmen raar toch ..

tom1 | 21-01-05 | 12:50

Lavi 21-01-05 @ 12:39
Vroeger was het ook erg. Wordt altijd schijtziek van bejaarden die het over vroeger hebben zeg ik altijd 'vroeger werden de joden naar de gaskamers gevoerd' Vroeger was er meer gezag, maar als iemand ziek was en de dokter had geen zin om te komen en de persoon ging dood had je geen poot om op te staan.
Is hier een boekje te koop met oude politiefotos uit het Rotterdam van de jaren 30(?) staan gasten in met hele slagersmessen door hun hoofd!

Pannie | 21-01-05 | 12:49

En krijshaan weet het exact terug te brengen in de juiste proporties. Hulde!!

Blauw | 21-01-05 | 12:48

@Lavi: Ja, hier. Ook kinderen. Iets ouder, maar net als jij vrees ik het allerergste voor hun toekomst. Ik heb ze dan ook al aangeraden zeer serieus te overwegen dit land te verlaten.

Neon | 21-01-05 | 12:48

@ Blauw 21-01-05 @ 12:42
Je negeert de nieuwsfeiten van deze week, als jij die zaken als "marktkoopmanswaanzin" betitelt is het ronduit schandalig dat jij de slachtoffers van deze incidenten volkomen negeert.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 12:48

Lintje voor de bestuurster? Mensen hier realiteitszin een beetje kwijt? God wat een gefrustreerd zooitje hier :)
-
Die tasjesjattende gast was een crimineel en hij werd goed te grazen genomen. Zou iedereen moeten doen die overvallen wordt.
-
Iemand ervoor afmaken is echter 'ietwat' buitenproportioneel, dus "dood door schuld". Dat wordt een maandje of wat zitten. Of een ludieke taakstraf natuurlijk, daar zijn we goed in in Nederland. End of story. Roepen dat ze niet vervolgd moet worden is blijkgeven van grenzeloze stupiditeit.
-
Voor de rest, schoonvegen dat Hoog Catharijne en al die kaffers twee weken vastzetten. Hetzelfde geldt voor hooligans en andere zwaksocialen. Geen onderscheid maken tussen wie-deed-wat; als je je profileert als groep, en masse oppakken en over twee weken wel eens kijken of ze afgekoeld zijn.
-
Gasten die roepen dat die vrouw een lintje verdient sporen echter net zo min en mogen wat mij betreft ook maar eens 2 weken in quarantaine.

Krijshaan | 21-01-05 | 12:47

@TRS. ... Zucht... deze discussie wordt in een bepaalde context gevoerd. Jij stelt een retorische vraag. Zo'n vraag wordt over het algemeen gebruikt omdat de conclusie/antwoord al bekend is of zo logisch dat ie niet ontkent kan worden. Als jij zelf dus je conclusie niet kan trekken, dan VRAAG ik je om in het vervolg je mond te houden en je ook niet meer in de dialoog te mengen.

Blauw | 21-01-05 | 12:46

maar hoe zat het ook al weer in turkye, ze willen bij de eu en hier laten ze een dame vrij om dat er sprake is van martelingen in de turkse gevangenis. De marokkaanse gevangenis is al niet beter. Hoeveel bewaarders halen we hierheen

Mellorenz | 21-01-05 | 12:46

Wat een geweldige fucks toch weer! :)

Ward | 21-01-05 | 12:45

@pompedom
Dat heet generalisatie, niet discriminatie
Beetje de trend tegenwoordig om maar te pas en te onpas het woord discriminatie te gebruiken.

blub | 21-01-05 | 12:45

@Blauw 21-01-05 @ 12:36

je schrijft:
"Ik ontken niet dat er een oververtegenwoordiging van 1 enkele bevolkingsgroep is in de criminaliteitscijfers maar ik trek daar niet zulke domme conclusies uit"

Ik heb niet beweerd dat het om 1 groep ging! Dat zou niet de realiteit weergeven!
Verder moet je mij even herinneren aan die domme conclusie die ik eruit getrokken zou hebben (en die vervolgens aanleiding bleek te zijn tot een serie beledigingen aan mijn adres, waarvoor dank.)

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 12:43

@ lion@ night Links gelul. Je weet niet waar je het over hebt. Mijn lijfboek is Also sprach Zarathustra .

Ik vind het alleen een schande dat mensen zoals jij de term rechts misbruiken om allerlei belachelijke ongefundeerde marktkoopmanswaanzin uit te kramen.

Blauw | 21-01-05 | 12:42

@atox

ik snap je wel hoor
generaliseren BLIJFT gevaarlijk
kon desondanks ook sunny's sentiment van gisteren begrijpen...

t blijft dubbel en lastig....

buddh | 21-01-05 | 12:41

@atox
als dat hetgeen is wat je bedoelde had je het idd zo moeten verwoorden als in je laatste post, en niet "NIEMAND heeft het recht ", want iedereen heeft het recht.

tot zover deze nutteloze discussie

blub | 21-01-05 | 12:41

@blub
dat is discriminatie als je bij voorbaat uitgaat dat elke allochtoon per definitie crimineel is. Het is heel anders als je zegt dat er verdomd veel criminele allochtonen zijn

pompedom | 21-01-05 | 12:40

@Pannie: Als rechtgeaarde Feyenoord-fan uit Rotterdam-Zuid snijd ik nog liever mijn hoofd eraf met een roestig keukenmesje, dan dat ik in Amsterdam ga wonen. ;)

JackRandom | 21-01-05 | 12:40

@atox Hulp bieden bij problemen is natuurlijk een nobel streven. Het is echter bijzonder moeilijk en duidelijk onbegonnen werk om hulp te bieden aan diegene die dit verachten cq verwerpen.Overigens vraag ik me af welke hulp u zelf al heeft geboden aan deze groepen want de uitermate positive benadering die u voorstelt lijkt als dat van iemand die onder een steen leeft. Jaren lang zijn d echte cijfers onder de tafel gehouden door Links Nederland. Een etterende bult ellende die nu pas aan het daglicht komt omdat de burger de feiten werd achtergehouden. Nu is het moment van redelijkheid en halfzacht oplossingen wel gepasseerd lijkt me. Uw opmerkingen zijn dan ook enorm 1995 en daarmee dus oud en al getest. Leuk hoor die warme bijna hartelijke gevoelens voor de medemens maar vraagt u eerst af wie u als medemens zou willen.

Ongelukje | 21-01-05 | 12:40

@blub
Beste, snap jij wel wat ik schrijf? Laat ik het even duidelijk uitleggen. Als iemand elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel beschouwt dan ben ik het daar niet mee eens. Dat wil zeggen: ik ben het niet met hen eens omdat ik vind dat niemand een gehele bevolkingsgroep over dezelfde kam kan scheren. Dat is mijn MENING, ik verplicht niemand mijn mening te volgen, ik vraag er alleen respect voor.

atox | 21-01-05 | 12:39

Mijn gedachte was ook niet dat de Marokkaanse jeugd zich heeft gespecialiseerd in het professioneel stoeptegelwerpen. Wel dat er in Rijswijk veel van dat tuig rondloopt. Evenals in Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en ... ach, waar niet. Zijn er hier reaguurders met kooters trouwens? Die van mij is negen en ik schijt in mijn broek voor haar toekomst. Was het toen wij die leeftijd hadden echt allemaal minder erg of hoorden we er toen simpelweg minder over vanwege minder communicatiemiddelen/media etc?

Lavi | 21-01-05 | 12:39

Blauw 21-01-05 @ 12:31

"Iedereen in mijn omgeving ontwikkelt zich tot meer dan een bozig en bokkig schaduwtje van een mens"

In je eigen omgeving dus Blauw? Lijk erop dat je een solistisch bestaan leidt en je meningen door zeer weinig medestanderes worden gedeeld.

Je hebt geen flauw benul wat mijn definitie is van het mens zijn.

Jouw links gelul vindt weinig medestanders en je lijkt daarom wel een eenzame blerende geit in de woestijn. Ja, de andere geiten grazen op voor hun gecreeërde groene weiden. Die luisteren dus niet naar jou.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 12:38

@Guido

Kijk, dat bedoel ik nou als ik beweer dat er een relatie is tussen cultuur en criminaliteit.

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 12:38

. JackRandom 21-01-05 @ 12:2
Vergis je dan niet in Amsterdam want daar hebben ze er wel voor gezorgd dat de binnenstad 'blank' is gebleven, de buitenlanders mogen er wel een shoarmazaakje openen maar na afloop moeten ze weer lekker naar hun buitenwijkjes. Kijk zo doen die pvda'ers dat...

Pannie | 21-01-05 | 12:37

Offtopic @Mellorenz -> jouw link "het kan altijd erger" was een afrekening in het criminele circuit, alle betrokkenen zijn afkomstig uit oost-europa, en die schuwen het geweld niet echt, kijk maar naar de afrekeningen binnen het amsterdamse crimi-circuit.

Mazzel | 21-01-05 | 12:37

@Blauw
verblijdt ons dan eens met je 'intelligente' conclusies?

blub | 21-01-05 | 12:37

Nee sorry realshowstopper, ik vind het prima om een praatje met jouw te maken over dit onderwerp en om te kijken of we elkaar wat wijzer kunnen maken. Ik ontken niet dat er een oververtegenwoordiging van 1 enkele bevolkingsgroep is in de criminaliteitscijfers maar ik trek daar niet zulke domme conclusies uit.

Blauw | 21-01-05 | 12:36

@atox
Aaah ik snap het, in jouw wereld geldt : "NIEMAND heeft het recht elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel te beschouwen"

maar JIJ mag er wel een vrije mening op na houden. Klinkt als een gezellige linkse knuffel dictatuur !

blub | 21-01-05 | 12:35

@ Neon en ondertussen weet jij nog steeds niet wat een fascist is. Ik begin toch het gevoel te krijgen dat ik te maken heb met een luchtbelletje. maar ja.. zoals zo vaak met blaffende honden...

Blauw | 21-01-05 | 12:34

@blub
ik schreef volgens mijn bescheiden mening. Meningen zijn nog steeds vrij, dacht ik?

atox | 21-01-05 | 12:32

@Blauw 21-01-05 @ 11:24

De kern van de linkse antidiscriminatie doctrine van de afgelopen decennia was dat je de feiten niet mocht noemen (liefst zelfs niet moest kennen).
Enerzijds zeg je dat mijn vraag rethorisch is (waaruit ik afleid dat je weet dat die oververtegenwoordiging idd. een feit is, itt. tot atox tot op dat moment in de comments liet blijken), maar tegelijkertijd geef je aan dat je vindt dat we daar vooral niet over moeten spreken?!

Wie is er nou dom? (Ook dit is een rethorische vraag)

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 12:32

@Neon: Je schetst de Randstad als ware het een groot crimineel ghetto, a la 'Escape from LA', waar je als en moderne Snake Plisken moet zien te overleven... :)

JackRandom | 21-01-05 | 12:31

@ lion@night. Ik heb het geluk een vrij en onafhankelijk denkend individu te zijn. Ik kan op elk moment beslissen mijn situatie te veranderen. Ik weet dat mijn daden invloed hebben op mijn omgeving en mijn levensloop. De situatie in mijn omgeving is dus niet explosief. Iedereen in mijn omgeving ontwikkelt zich tot meer dan een bozig en bokkig schaduwtje van een mens. Ik streef naar meer dan alleen het mens zijn in jouw definitie. Meer dan werken eten wippen en slapen.

Blauw | 21-01-05 | 12:31

Lavi 21-01-05 @ 12:18
Waren Nederlandse jongens, dit soort gevallen zijn bijna altijd Nederlandse jongens, alcohol he! Zijn vaak aardige, schoolgaande of hardwerkende blanke mannen die zich de tering hebben gezopen.
p.s. naar mijn idee zijn de meeste verkrachters ook blank (of Antilliaans)

Pannie | 21-01-05 | 12:30

@atox
Lees je post nog eens goed :
"NIEMAND het recht heeft"
dat klinkt toch best dwingend in mijn wereld. nu jij weer. Dus nee dat wilde ik niet insinueren, dat zijn je eigen woorden mijn waarde

blub | 21-01-05 | 12:30

@Lavi over die stoeptegelcriminelen durf ik niet in te zetten op het feit of dat Marokkanen waren, helaas is dit een weidverspreid fenomeen in Europa en het is niet zo dat dit een geytenneuqers hobby is, maar zover ik weet altijd autochtonen waren. Even om de discussie zuiver te houden....

Carpa | 21-01-05 | 12:29

@blub
Vrijheid van meningsuiting begint zo langzaam aan het excuus te worden om iedereen zomaar op een verbale brandstapel te zetten. Maar dat even terzijde.
Ik wou daar in geengeval mee impliceren dat jij niet beschaafd was, blub. Ik wou even aantonen dat ik op geen enkele dwingende of ruwe manier iemand heb verboden om "elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel te beschouwen". En dat was nu net hetgeen dat jij probeerde te insinueren.

atox | 21-01-05 | 12:28

@JackRandom: Je weet het écht niet he?
.
Sterkte jongen.

Neon | 21-01-05 | 12:27

@Pannie: Ik ga natuurlijk wel in de luxere buitenwijken wonen, in de binnenstadse ghetto's zul je mij niet aantreffen :)

JackRandom | 21-01-05 | 12:26

The Evil One 21-01-05 @ 12:21
offtopic waarom moet een Marokkaan altijd huilen als hij klaarkomt...?
Antw-van de pepperspray!

Pannie | 21-01-05 | 12:26

Aha, het Parool heeft alvast één mysterie opgelost: www.parool.nl/nieuws/2005/JAN/21/p2.ht...
"Ook al is zijn criminele verleden inmiddels bij iedereen bekend, de familie blijft die ontkennen.

Het is een Marokkaans fenomeen, zeggen deskundigen. ''Als je iets niet ziet, dan is het er ook niet. Dat is een cultureel-Marokkaans gegeven,''"

Guido | 21-01-05 | 12:26

Yep. Zo werkt dat in de Linkse kerk. De aanmatiging dat zij je mogen vertellen wat je mag denken. Da's dan jammer. Een criminele allochtoon is in mijn ogen een teringallochtoon, net zoals een criminele autochtoon een teringautochtoon is. Het feit is alleen dat er vele malen meer teringallochtonen zijn dan teringautochtonen. Maar dat willen de linkse knuffelaars niet weten.

Neon | 21-01-05 | 12:25

-weggejorist-

Pieter Baan | 21-01-05 | 12:24

@Neon: lol, zo erg kan het niet zijn, Gouda en Zoetermeer zijn geen Rotterdam of Amsterdam :)

JackRandom | 21-01-05 | 12:24

@atox
dat is het punt, IEDEREEN heeft dat recht. Vrijheid van menigsuiting heet dat. En verklaar meteen even waarom mijn reactie niet beschaafd is. De implicatie dat die niet beschaafd zou zijn vind ik een beetje storend

blub | 21-01-05 | 12:24

JackRandom 21-01-05 @ 12:13
Hoi Hoi Hoi JackRandom krijgt de vuurdoop!!!

Pannie | 21-01-05 | 12:23

Dat is helemaal niet erg JackRandom!
Dat is verstandig en dat zou iedere Hollander moeten doen, de burgeroorlog ZAL komen, wil jij dan in het kamp van de vijand wonen?
Want vroeg of laat loopt dit uit de klauw mensen, tis een kwestie van tijd.

drankorgel | 21-01-05 | 12:22

@blub
rustig beste kerel, ik vertel op een heel beschaafde manier dat - volgens mijn bescheiden mening - NIEMAND het recht heeft elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel te beschouwen. Dat wil nog niet zeggen dat ze dat niet kunnen doen...

atox | 21-01-05 | 12:22

Justice!

Bowinkle.... | 21-01-05 | 12:21

@ Blauw 21-01-05 @ 12:10
De pot verwijt de ketel. Ik maak de situatie explosief?
Nieuws van deze week gevolgd?
En nog een stelling dat "zij" niet de oorzaak zijn van deze explosieve situatie?
Lul niet.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 12:21

verkrachten... ik bedoelde natuurlijk "versieren"

The Evil One | 21-01-05 | 12:21

@Neon@atox

"maar dat geeft je nog steeds niet het recht elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel te beschouwen."

grapjas, jij bepaalt wat Neon wel en niet mag doen ?

blub | 21-01-05 | 12:20

Jack, vraag je ook vooral af waarom er zoveel huizen in Gouda en Zoetermeer te krijgen zijn.
.
Ga voor de lol eens naar Zoetermeer, en neem de stadslijn eens. (Trein naar Den Haag). Als je het volhoudt om meer dan 3 rondjes mee te rijden, krijg je van mij een kratje. Met een pak rietjes erbij. (Heb je waarschijnlijk tegen die tijd wel nodig)
.
Als je weer bijgekomen bent, moet je een hele zaterdag (laten we zeggen van 09:30 tot 23:00 uur) in het stationsgebied in Gouda zien te overleven. Lukt dat, dan ga je de volgende dag bij het Stadhuis rondhangen.
.
Laat je even weten in welke kamer je ligt en wanneer het bezoekuur is?
.
Oh, voor ik het vergeet: als je iemand tegenkomt die je iets aan wil doen, moet je niet zeggen "Nee Jan, niet doen!" - hij heet namelijk 100% gegarandeerd géén "Jan".
.
Als ze je op je strottenhoofd schoppen, probeer dan niet teveel rochelende keelgeluiden te maken. Er is namelijk een kans dat je belager begrijpt wat je zegt, zonder dat jij weet wat je zegt.

Neon | 21-01-05 | 12:20

Wie is elkaar dan?

Die Bitch! | 21-01-05 | 12:20

@Blauw, nee, de wereld niet makkelijk meer, ik verlang vaak naar 30 jaar terug. Alles was duidelijk en als het te eng werd kon je tenminste vluchten onder moeders rokken. Toen konden we ons tenminste bezighouden met echte zaken zoals de prijs van spruitjes of collecteren voor de arme negertjes in biafra.
Gevolg van 30 jaar wanbeleid is nu dat veel mensen het wij tegen zij gevoel hebben. en dat ligt niet aan deze mensen maar aan onze grote roergangers.

Jantje van L | 21-01-05 | 12:20

Hallo Belg je begrijpt niet hoe potentieel explosief de situatie hier is.

Langzaam gaan Nederlanders denken aan het opnemen van de vuist tegen de uitwassen van Marrokanen gedrag.

En jij wilt ze vanuit een ander!! land weer terug in hun hok stoppen om ze te laten vermoorden/lastigvallen/verkrachten....

The Evil One | 21-01-05 | 12:19

LoudAndProud 21-01-05 @ 12:10
Volgens mij wordt ze niet vervolgd voor doodslag maar eventueel nog wel voor dood door schuld. (En naar mijn idee ook terecht, klote voor haar maar er is iemand overleden en zo is ons recht!)

Pannie | 21-01-05 | 12:19

@ neon en nu niet gauw het woordenboek gaan pakken he!

Blauw | 21-01-05 | 12:19

vraag me af hoeveel klacjhten er na aanleiding van deze topic bij het meldpunt terecht komen over discriminazi

Mellorenz | 21-01-05 | 12:19

Is er overigens al iets bekend over de indentiteit van de Rijswijkse boefjes die een stoeptegel door het brein van een 30-jarige vrouw deponeerden vorige week? Ik durf wel in te zetten op Marokkies. Net als de twee heren die ik afgelopen week mijn kantoor uitzette. Ze kwamen schoonmaken, antwoordden ze op mijn vraag wat ze kwamen doen. Jaja, computers en mobieltjes jatten zeker. Uiteraard werd ik op een agressief toontje beticht van discriminatie. En uiteraard bleek dat ze inderdaad niets in ons pand te zoeken hadden (behalve dan, juist, computers en mobieltjes). Zoals 1 van de reaguurders hierboven al aangaf: we moeten maar goed op onszelf en elkaar gaan passen want het loopt flink uit de klauwen.

Lavi | 21-01-05 | 12:18

bij nader inzien slecht idee juist...

Tubifiks | 21-01-05 | 12:17

@Neon
Het heeft geen zin met jou te discussiëren veronderstel ik? Je bent zelf niet capabel om de mening van iemand anders te verstaan, je hoeft ze daarom niet te volgen of goed te keuren.
Ik kan begrijpen dat je verzuurd bent omdat je stad vol met allochtone criminelen loopt, maar dat geeft je nog steeds niet het recht elke allochtoon als semi-debiele en gevaarlijk criminele rotte appel te beschouwen.
Er zijn problemen met allochtonen, maar er is geen reden om dit te veralgemenen, te vergroten, noch te verkleinen.

atox | 21-01-05 | 12:17

@Mellorenz
of we kunnen in navolging van de amerikanen een middeltje ontwikkelen dat van alle marokkanen gewoon weer hetero's maakt.

Tubifiks | 21-01-05 | 12:16

. blub 21-01-05 @ 12:11
Kijk dat slaat natuurlijk helemaal nergens op, wel reeel blijven aub!
Je kunt berbers 1000 dingen verwijten, maar niet dat ze onhygienisch zijn namelijk!! ;)

Pannie | 21-01-05 | 12:15

@ neon

Nu kunnen we gaan lachen!!!

Jij een definitie en ik een definitie van fascist.

Kom maar, kom maar, kom maar!!!

Blauw | 21-01-05 | 12:15

Stel jij dan een voorbeeld Jackrandom en ga midden in een ghetto wonen

Mellorenz | 21-01-05 | 12:15

Even een beetje semi-off topic... Ik ga binnenkort naar de Randstad verhuizen, en kijk een beetje naar info van en over middelgrote gemeentes (Zoetermeer, Gouda etc.). Wat me bij statistieken van de meeste van die gemeentes opvalt, is dat ze per gemeente of zelfs per wijk het aantal niet-westerse allochtonen vermelden... Alsof het een soort waarschuwing is, van 'hier wil je niet wonen'. Krijg er een wat ongemakkelijk gevoel bij, en het ergste is, ik let er nog op, en streep die wijken af :(

JackRandom | 21-01-05 | 12:13

@Blauw
Het lijkt er op dat ik eindelijk iemand gevonden heb waarmee ik het volledig eens ben. Het heeft lang geduurd...
Het lijkt erop dat alle vrij denken vervangen is door dogma's en vaststaande vooroordelen.

atox | 21-01-05 | 12:13

@loudandproud: "maar ik vindt dat ze gewoon vervolgd en veroordeeld moet worden voor dood door schuld"

Is de schuld van Ali zelf niet duizend maal groter? Hij koos voor geweld, de vrouw kwam voor haar eigendom en rechten op.

In dit schijtlandje wordt altijd het slachtoffer aangepakt, nooit de dader. Bij opzet kun je vervolgen, maar als dat niet hard te maken valt niet.

STEL: de scooter werd verderop door iemand aangereden die van rechts kwam. Dan was het een ongeluk. Stel dat diegene achteruit reed. Dan nog steeds. :(

spambam | 21-01-05 | 12:13

in australie hebben ze ooit met het idee gespeeld om het drinkwater in de resevaten te voorzien van een onvruchtbaarmakend middel

Mellorenz | 21-01-05 | 12:13

Uiteindelijk lijkt het steeds meer op dat er inderdaad wezens rondlopen die van de apen afstammen

Mellorenz | 21-01-05 | 12:11

@Pannie
persoonlijke hygiëne

blub | 21-01-05 | 12:11

atox 21-01-05 @ 12:08
Bij rotte plekken is in Nederland de term 'wegsnijden' gebruikelijk i.p.v. 'wegwerken'

Pannie | 21-01-05 | 12:11

@ lion@night. Links en rechts. Tsja. Hullie zullie en hunnie hebben het gedaan.

Begrijp je wel dat jij het bent die een situatie tot een explosieve maakt? Kan jij uberhaupt nog enige nuance zien? Of is diversiteit en verfijning een te grote belasting voor je? Is de wereld dan ineens niet zo makkelijk meer?

Blauw | 21-01-05 | 12:10

AAN HET PLANKGAS!

Deze week is mijn tante bestolen van haar bankpas en is haar rekening leeggetrokken. Slecht ter been met krukken, bejaard, en nu zowel van haar AOW'tje en vertrouwen in mensen bestolen. Zoveel stuk gemaakt voor wat geld wat ze nauwelijks kan missen.

En dan zie ik mensen die een recidivist herdenken, tochten houden en spreken over 'zinloos geweld'. Maar lui die zoveel stuk maken en gewetenloos te werk gaan mogen ook wel eens ondervinden dat het niet alleen met slechte mensen goed gaat in Nederland. De afkomst is niet relevant, maar wat iemand uitspookt wel. Hopelijk gaat de overheid de jarenlang beloofde Zero Tolerance eens doorvoeren.

spambam | 21-01-05 | 12:10

lol @ Tubifiks

blub | 21-01-05 | 12:09

blub 21-01-05 @ 12:03
Waar doel jij op?

Pannie | 21-01-05 | 12:08

preventief natuurlijk.

Tubifiks | 21-01-05 | 12:08

@Jantje van L
Op bepaalde vlakken ben ik het roerend met je eens. En ik zal geen moment twijfelen om ja te zeggen tegen de harde aanpak van criminele allochtonen of autochtonen. Ik vraag alleen ze niet allemaal over dezelfde kam te scheren en af en toe ook eens te denken aan wat die allochtonen zo ver heeft gekregen. In sommige gevallen zijn er redenen waarom ze zich zo gedragen. In andere gevallen zijn het gewoon onverbeterlijke rotte plekken in de samenleving die moeten weggewerkt worden met een harde hand.

atox | 21-01-05 | 12:08

"De pvda dat zijn de fascisten van de toekomst" H. Janmaat.

The Evil One | 21-01-05 | 12:07

kijk atox draait al bij, hij bekent dat verwensen geen oplossing is.
volgende stap is het succes erkennen van prefentief ruimen.

Tubifiks | 21-01-05 | 12:07

@Neon
Ik zou de raad van atox opvolgen en zijn posts uit je selectie te halen. Zoals gewoonlijke vind de linkse rakker dat je er extreem rechtse ideeen op na houdt. stel je voor

blub | 21-01-05 | 12:06

@Blauw: Dan was Pim nog stommer dan ik al dacht. Immers, zonder de Islam zijn er geen reacties op uitwassen van die Islam.
.
Overigens is het gooien met woorden als "fascist" ook erg modieus maar tegelijkertijd lachwekkend als je er blijk van geeft niet te weten wat dat woord eigenlijk betekent.

Neon | 21-01-05 | 12:06

Ali 21-01-05 @ 12:01
ALI JOOOOH!!!! DE MAN DIE SUNNYGIRL GISTERAVOND OVER DE STREEP HEEFT GETROKKEN!!!!!! (weliswaar onbedoeld & onbewust)

Pannie | 21-01-05 | 12:06

Pimn???

Mijn opa was vezetsheld, had onderduikers in Hazerswoude, mijn vader werd in de oorlog beschoten toen hij naar school ging door een Engelse Spitfire, en ik ben een fascist omdat ik zeg dat sommige Marrokanen gemiddeld meer rotzooi veroorzaken en in het algemeen tegen de Nederlanders en de Nederlandse samenleving zijn. Tot zover mijn familiegeschiedenis...

The Evil One | 21-01-05 | 12:05

@Neon
Ik denk dat er voor jou wel een toekomst is weggelegd als nieuwe Filip De Winter of iets in die aard. Ik wens je er een ieder geval veel succes mee.
Wat je vooroordelen betreft: ik ga er niet verder op ingaan, ik hoef mijzelf hier als persoon niet te verdedigen. In ieder geval ben je niet veel beter dan de mensen die je veroordeeld. Net als zij zit jij vol vooroordelen en dogmatische denkwijzes.
Geloof me maar op mn woord als ik zeg dat ik vaak genoeg buitenkom en ook vaak genoeg geconfronteerd wordt met de allochtone criminaliteit. En ook ik heb al een allochtoon verwenst, net zoals ik sommige autochtonen verwens. Maar wil dat zeggen dat dit de oplossing is?
Ik raad je aan minder op de pers te vertrouwen en kritischer te staan tegenover wat ze schrijven. Ook zij maken selecties...

atox | 21-01-05 | 12:04

@Pannie
EN stinken het hardst, maar iedereen zo zn voorkeuren

blub | 21-01-05 | 12:03

@Blauw.
Het Vlaams Blok is het resultaat van een grote mate van onveiligheid op straat veroorzaakt door falend politiek beleid. Blijven stemmen op linkse idioten verergert die angst, dus zoekt men de vlucht tot bijvoorbeeld het Vlaams Blok.
En terecht, zo'n partij is de enige die links denkende - in een roze wereld levende politici - kunnen stoppen met dat onzinnige tolerante beleid.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 12:02

Antropologie studentes zijn volgens mij trouwens wel het lekkerst EN het geilst!

Pannie | 21-01-05 | 12:02

~Zoals Pimn F. al zei: "Het is niet de islam die ons land bedreigt, het is onze reactie op uitwassen van de islam die een bedreiging vormt voor onze open maatschappij." De gemiddelde fascist is deze uitspraak van pim voor het gemak even vergeten.

Blauw | 21-01-05 | 12:01

Nog iets. In Rotterdam gaan ze cursussen (via een HOGESCHOOL) organiseren om allochtone jongeren te leren HOE ZE EEN MEISJE MOETEN VERSIEREN. Hoe gek is Nederland geworden? En maar oefenen op de roomblanke dames hier. Belachelijk. Men weet van gekheid niet wat te doen om de problemen op te lossen en zo maak je de problemen alleen maar groter, volgens mij. Je moet gewoon duidelijk zijn. Straffen waar het moet en niet meer tolerant zijn voor idiotie. Gelijke monniken, gelijke kappen.

Ali | 21-01-05 | 12:01

atox, ik vrees dat je ziende blind bent, voor de (explosieve) situatie die is ontstaan, het kan niet anders dan dat deze situatie uit de hand gaat lopen en dan is het "wij" tegen "zij". dat zachte (in mijn ogen linkse gedooggetrut) heeft geen vruchten afgeworpen. En nu worden wij keer op keer door provocatie van "hun" kant geconfronteerd met "hun" ware aard.

Karel Kruizenruiker | 21-01-05 | 12:00

de foutjes zijn niet van de lucht hiero...

Tubifiks | 21-01-05 | 12:00

bedoelde @ Atox foutje

Jantje van L | 21-01-05 | 11:59

Ps Atox ik ga vanavond overigens wel stappen met een Berber, hij dealt coke, is (volgens mij) gokverslaafd en komt net uit de bak maar hij steelt geen tasjes en ik steek m'n hand voor hem in het vuur als het moet!

Pannie | 21-01-05 | 11:59

@atox

Ik begrijp wel wat je bedoelt. En ik zou ook heel graag willen dat het zo kon zijn. Maar denk dat, dat onmogelijk is.

Nightwisher | 21-01-05 | 11:59

Oooooooooh, een BELG! Tja, hoe DIE met criminelen omgaan, dat is wel bekend. Ze knuffelen ze dood, of ze doen zó ontiegelijk lang over de voorbereiding van een rechtzaak dat ze hopen dat de verdachte zich tussentijds doodverveelt.
.
"Antropoloog" - Moeiteloos knalt er een bebaarde Belg-met-pijp, "familie Doorzon-Emile-type", op kunstlederen sandalen, met sokken van biologisch verantwoord verkregen geitenwol, kauwend op een stukje vleesvervanger voor mijn geestesoog. Antropoloog... je zou toch spontaan van een flat springen.
.
Sorry Atox, ik neem je niet meer serieus. Eén advies slechts: kom eens wat vaker naar buiten en doe niet net alsof jij de enige bent die het allemaal heeft begrepen. You ain't seen nothin' yet.

Neon | 21-01-05 | 11:59

@lion@night
ik vind dat eerlijk gezegd niet echt een positieve evolutie en ik heb in vorige post al een mogelijke verklaring hiervoor gegeven. De mensen grijpen naar de makkelijkste radicale 'oplossingen'. En dat is mijns inziens volledig fout...

atox | 21-01-05 | 11:58

@ lion @ night. Inderdaad de massa weet toch immers altijd wat goed is!

Blauw | 21-01-05 | 11:58

@pannie; Dus toch een geiten wollen sokken wereld verbeteraar? Of snapt deze dikkop niet wat voor studie je volgt. Kan me wel in Edje, lion@night, en Pannie's woorden vinden.
Het is je ook niet kwalijk te nemen dat je als Vlaming niet weet dat de Nederlandse pers links georienteerd is.
Wij hebben hier geen vlaams belang waar 25% van de bevolking op stemt. Is dat goed, is dat fout, ik weet het niet, wat ik wel weet is dat je in bepaalde Antwerpse buurten niet als witkop moet rondlopen. Schijnt uitermate slecht voor je gezondheid te zijn.

Jantje van L | 21-01-05 | 11:58

@Atox

Je hebt me overtuigd, je komt echt nooit buiten...

We hebben het de laatste tijd zo goed in Nederland.

Theo, Hoog Caterijnen, Lijnbaan, overlast, bedreigingen, stille tochten voor criminelen...

Ach man, ga een keer naar Gouda..

kw_nl | 21-01-05 | 11:57

@atox
leg dan uit waar je je gematigde en hardere aanpak op wilt toepassen, anders is die post een beetje gebral in de lucht.
Ik wil overigens ook nog even toevoegen dat ik erg blij bent dat je in belgie de geitenwollensokken studie bij uitstek studeert, en niet ons land vervuilt met je linkse standpunten, we hebben er helaas al genoeg

blub | 21-01-05 | 11:57

Ga de loverboys maar uitleggen hoe je een meisje moet versieren, dat weten ze nog niet bhahahhawah

Mellorenz | 21-01-05 | 11:57

atox je lijkt me een allezins redelijke vent, zelfs starf*cker en sunnygirl of all people zijn tot inkeer gekomen, hopelijk zal jij spoedig volgen.

Tubifiks | 21-01-05 | 11:56

"EEEHHH meissje... kunnen wij sometteen met 14 man langskomen bij jou thuis" is idd niet zo'n beste openingszin...

The Evil One | 21-01-05 | 11:56

Welke afkomst heben die "loverboys" eigenlijk

Style Councillor | 21-01-05 | 11:55

@atox
Kijk dan eens eerst in je eigen land, het Vlaams Blok is niet voor niets zo populair aan het worden.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:54

atox 21-01-05 @ 11:50
Geen reden om je te schamen lijkt mij....;)

Pannie | 21-01-05 | 11:54

@Cthulhu
Over verspilling van belastingsgeld gesproken.

atox | 21-01-05 | 11:54

@Nightwisher
ik geloof niet echt in een sprookjesland, maar ik ben er wel van overtuigd dat we het hier best goed hebben en dat we de mogelijkheid hebben te werken aan onze samenleving op een menswaardige manier. Dat is geen utopische visie maar wel een mogelijkheid die we hebben en die we met beide handen moeten vastgrijpen.

atox | 21-01-05 | 11:53

Nou krijgen de Marocs zelfs een cursus versieren, dat geloof je toch niet:

Marokkaanse jongens kunnen binnenkort in Rotterdam cursussen versieren volgen. De deelgemeente Centrum biedt de cursussen aan.

Volgens portefeuillehouder jeugd Beatrijs Tolk knapt de sfeer in de binnenstad flink op als de jonge Marokkanen weten hoe zij een meisje moeten versieren. ,,Als je nu om je heen kijkt, sta je soms versteld. Die jongens kunnen er niks van.''

Volgens Tolk levert die onbeholpenheid vooral op koopavonden ruzies op onder de rondhangende jeugd.

,,Veel jongeren van de Afrikaanse kant van de Middellandse Zee zijn zo onhandig in hun benadering van meisjes. Dat is eerder pesten en lastigvallen dan versieren. Dan kan er een vervelende sfeer ontstaan.''

Veel Antilliaanse jongeren zijn daarentegen weer juist heel bedreven in het versieren, constateerde Tolk.

,,Als de Marokkaanse en Turkse jongeren in de zomer vaak op vakantie zijn naar het land van herkomst, hebben die vrij spel en sta je met open mond te kijken hoe ze te werk gaan. Maar als de Marokkaanse jongens terugkomen, ontstaan er spanningen die nogal eens leiden tot vechtpartijen.''

Cthulhu | 21-01-05 | 11:52

@Pannie
ik ben een Vlaams student antropologie, mijn beste.

atox | 21-01-05 | 11:50

Edje 21-01-05 @ 11:45
Je lijkt wel een Marokkaan, geven ook altijd anderen de schuld! ;)

Pannie | 21-01-05 | 11:50

and justice for all... tenminste dat moet nog blijken, maar vooruit, hopen op een goede afloop

klauwhamer | 21-01-05 | 11:50

@lion@night
ik zou zeggen haal het zand ook maa uit jouw ogen, ik zou niet zomaar vertrouwen op de 'berichtgeving'. Die mensen moeten ook hun geld verdienen als je begrijpt wat ik bedoel. Er worden soms nogal vreemde en stereotiepe accenten gelegd in de pers.

atox | 21-01-05 | 11:49

@atox
"gematigd beleid met op bepaalde vlakken een hardere aanpak"
Laat me raden je bent ambtenaar en komt nooit buiten?

Pannie | 21-01-05 | 11:49

Ik word echt moe van dat gezeur over "er zijn ook goede Marokkanen". Ja, die zijn er, ik ken er een paar, en het zijn er erg WEINIG. Bovendien krijgen ze tot op zekere hoogte vrij spel.

DenkZelfstandig | 21-01-05 | 11:49

@Pannie
Een reactie van een verzuurde nederlander geloof ik? Laten we er maar niet verder op ingaan.

atox | 21-01-05 | 11:48

@edje
kijk dat klinkt alweer wat beter..

Tubifiks | 21-01-05 | 11:47

@atox
Gematigd beleid werkt niet, zie de berichtgeving van alleen al de laatste week! Dat is het resultaat van het door jou gepropangeerde gematigd beleid.
Haal dat zand uit je ogen man.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:47

Edje 21-01-05 @ 11:45
Ja zo schiet het niet op he ;)

Pannie | 21-01-05 | 11:47

@Karel Kruizenruiker
ik vraag me af wat er zo links aan zeggen dat iemand doodrijden geen oplossing is?

atox | 21-01-05 | 11:46

@Tubifiks
Ik bedoelde juist allochtonen omdat een andere poster dat idiote rekensommetje maakte.

Edje | 21-01-05 | 11:45

nou daar schieten we wat mee op atox, 25% van een beperkte groep, das een mannetje of 50 schat ik zo in, hulde voor zo'n geweldig project wat de maatschappij waarschijnlijk wel weer de nodige duiten gekost zal hebben, bovendien short term succes...
wij hebben hier te maken met 1 point million zoveel potentiele raddraaiers dus kom je er echt niet met zo'n knuffelprojectje, die overigens ook al in nederland zijn opgestart in het verleden.

Tubifiks | 21-01-05 | 11:45

@atox.
De problemen hier dienen met harde hand te worden bestreden. Trachten een oplossing te vinden gebeurt al jaren zonder - voor zover ik het merk - enig resultaat. Integendeel, ik zie, lees en ondervind zelf hoe de overlast van die gasten toeneemt.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:44

@blub
In de veronderstelling dat je capabel bent om posts volledig te lezen vraag ik me af waarom je dit post. Ik zei namelijk dat ik voorstander was van een gematigd beleid met op bepaalde vlakken een hardere aanpak.

atox | 21-01-05 | 11:44

@Tubifiks
Waar woon jij dan? In boerenkoolstronkergardeel? Mafketel, kom eens kijken in de Staats in Amsterdam. Dan zie je precies wat ik bedoel. En neem vooral je kinderen mee? Of ben je daar nog te jong voor. Mafketel.

Edje | 21-01-05 | 11:43

@atox
21-01-05 @ 11:37
" Het aantal recidivisten is daar sinds het opstarten van het project een paar jaar geleden met 25% gedaald. Dergelijk project kan deel zijn van 'de' oplossing"
In plaats van 99% is het nu nog maar 75% of wat?? Droom maar lekker door...

Pannie | 21-01-05 | 11:43

gelukkig weten we met zekerheid dat hij geen orgaandonor is, dat kun je iemand niet aandoen, hallo ik heb de nier van Ali de tasjesrover

Mellorenz | 21-01-05 | 11:43

Ik ben nieuwsgierig hoe dit afloop. Voor zover ik kan zien doet het OM gewoon haar werk, verdachten bij de rechter-commisaris afleveren die dan een oordeel velt. Ik snap niet helemaal waar al die blaat om is, het duurt maanden voordat er een definitieve beslissing is. De wielen van de wet draaien langzaam maar fijn. Het OM gaat niet in beroep, ook netjes.

En of iemand nou een goede of slechte allochtoon is lijkt me niet iets wat er toe moet leiden ze maar plat te drukken tegen bomen.

Filo | 21-01-05 | 11:43

We kunnen het nu toch wel zeggen, met sinterklaas doe je dat zelfs al veel eerder, Allah bestaat niet

Mellorenz | 21-01-05 | 11:41

atox... ik verdenk je er sterk van, linkse gedoog, bij het geitenwollensokken af, altijd luisteren naar Marcel van Dam, lid zijn van de VARA en PVDA ( 1 pot nat trouwens) symphatieen te hebben.

Karel Kruizenruiker | 21-01-05 | 11:41

@atox
In dat geval zou je ook moeten begrijpen dat 'gematigd' optreden niet werkt, dat is nml hetgeen wat het linkse kabinet al jaren doet, met alle rotzooi van nu als gevolg

blub | 21-01-05 | 11:41

@lion@night
ik pleit voor een aanpak hier en bij de 'kern' zoals jij het noemt. Een eenzijdig buitenlands beleid heeft volgens mij geen zin, want daarmee zijn de problemen hier nog niet opgelost.

atox | 21-01-05 | 11:40

Mensen, het is bijna twaalf uur, laten we een een kwartier lang niets posten, uit eerbied voor de overleden Ali el B. Hij post nu ook niet meer op de hoek van de straat, uitkijkend welk oud vrouwtje hij nu eens weer zou rippen.

Boris Borsthaar | 21-01-05 | 11:40

Kijk uit Blauw gaat weer schelden!

Pannie | 21-01-05 | 11:39

@Neon
Afgezien van je woordkeuze ben ik het helemaal met je eens

blub | 21-01-05 | 11:39

@Neon
In plaats van eventjes gefrustreerd uit je voegen te barsten zou je beter mn vorige posts lezen waarin ik schrijf dat de ouders een grote verantwoordelijkheid dragen in deze problematiek. Je zegt dus niet echt iets nieuws...

atox | 21-01-05 | 11:39

ow, ik had er wel iets van gehoord, maar nu snap ik wat Peijs bedoelt met een punten-rijbewijs bedoelen....

Per-E | 21-01-05 | 11:38

@ atox
Nogmaals; het probleem dient bij de kern te worden aangepakt. In Marokko dus. Nu wordt het probleem verplaatst naar Europa.
Uit jouw worden kan ik een volgend scenario opstellen; we sturen 200 jumbo's naar Azië om de tsunami slachtoffers te "helpen" door ze naar Europa te halen. Lossen we daar het probleem ter plaatse mee op.
Het enige juiste antwoord; NEE!
Met de miljoenen die zijn binnen gehaald kunnen we die mensen WEL helpen.
Marokko spekken doen we al, de uitkeringen vliegen Nederland uit naar Marokko.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:38

wat is dat *^$()_*^#!%-me nu over wel of niet terugsturen ? Als je gasten hebt die je huis slopen, flikker je ze er toch ook uit ? Dat zelfde geldt trouwens ook voor kinderen die in je huis geboren zijn. Er komt een punt waarbij je ze op straat gooit

bassio | 21-01-05 | 11:37

@Tubifiks
In Noorwegen loopt een project waarbij - een beperkte groep - gedetineerden in een open huis heropgevoed worden. Het aantal recidivisten is daar sinds het opstarten van het project een paar jaar geleden met 25% gedaald. Dergelijk project kan deel zijn van 'de' oplossing

atox | 21-01-05 | 11:37

Nog steeds worden problemen ontkend, weggeredeneerd, gebagatelliseerd etc.

Ik kom voor mijn werk regelmatig in Amsterdam (West, zo ook in de burt van A'dam Lelylaan. Daar is nu ter hoogte vanhet beruchte station in het blendende gazon een uit de kluiten gewasse grafhuivel gecreeerd met de letters "Lelylaan Leeft".

Hoezo leeft? Het is bijvoorbeeld op het station slechts enigzins veilig omdat op één na alle in/uitgangen zijn fgesloten, er overal camera's hangen en er bewaking rondloopt. Ik heb maar niet over de aangrenzende buurt en de figuren die daar wonen en rondhangen.

Als dit de perceptie van leven is dan staan ons nog vel gouden momenten te wachten.

Ik zou me een andere tekst kunnen voorstellen die meer recht doet aan de werkelijke situatie aldaar.

Style Councillor | 21-01-05 | 11:37

@ the evil one: Waar heb je het over?

Blauw | 21-01-05 | 11:37

De problemen van allochtone zijn onze schuld... NEE NOOIT!!!

Dat je ouders achterlijke analfabeten zijn is voor jou een sein om het beter te doen. Je kan je school afmaken maar je kiest er liever voor de leraar met een gun te bedreigen. Je kan een Nederlands/Marrokaans chickie krijgen maar je hebt liever je nichtje uit het Rif gebergte die je in een flkatje zet en nooit op straat laat... echt allemaal mijn schuld...

The Evil One | 21-01-05 | 11:35

Atox, kun jij eens fijn in een of ander zwaar gesubsidieerd buurthuis je allochtonengeknuffel gaan lopen verkondigen? Je irriteert me mateloos.
.
"Ze zijn dat criminele gedrag daar gewend"/ "het zijn integratieproblemen"/"naar hier komen vergt aanpassingen"
.
Flikker toch op, enge linkse geitenwollensok! We hebben het over TUIG, gewoon hier geboren, die zijn NIKS gewend uit die berghutten want daar zijn ze nog nooit geweest, die hebben niks aan te passen want ze zijn hier geboren.
.
Het probleem zit bij die geitenneukers Senior, die hun kutkoters niet weten op te voeden. En ik vind het prima als mensen kutkoters op de wereld willen zetten, maar dan niet op een manier dat ik er last van heb. Dus optiefen met je Volkswagenbus met gordijnen, en neem die onaangepaste teringkinderen van je ook effe mee. Het enige wat die Marokkanen hier nu doen is kankeren dat ze het hier zo slecht hebben en dat ze gediscrimineerd danwel niet begrepen worden. Pleur dan op, zou ik willen voorstellen.
.
Er blijven nog genoeg GOEDE allochtonen over met wie een ongelooflijk leuke multiculturele samenleving te bakken valt. Daarbij kunnen we die falende opvoeders en hun mislukte nageboortes prima missen.

Neon | 21-01-05 | 11:34

@lion@night
De problemen daar moeten ook opgelost worden, zeker weten! Maar ondertussen zitten we hier OOk al met de problemen, en die moeten ook opgelost worden. Je merkt toch dat de immigratie op dit punt niet meer te stoppen is? Ik ben voor een immigratiestop, maar dat zal de problemen hier niet wegnemen. Daarom moet er daar en hier aan oplossingen worden gewerkt.

atox | 21-01-05 | 11:33

@Kapitein Frietsaus
Beetje kort door de bocht. Uiteraard wordt ieder incident waar een Marokkaan bij is betrokken door de media volledig uitgemolken, maar ook autochtonen kunnen er wat van. Alleen is dat voor de media niet zo interessant (verkoopt niet goed).
De meeste shit gebeurt in de groet steden en daar wonen percentueel gezien veel meer autochtonen. Trouwens ik vind het sowieso een beetje belachelijk om alle allochtonen als probleemmakers te bestempelen. Wat is voor jou de defenitie van een allochtoon? Dat 't een marokkaan is?

Edje | 21-01-05 | 11:33

Het was een live jongen zoals een van zijn criminele vriendjes al zei. Ja we stalen af en toe wat maar het blijft een mens die dood is...... euh .... ik had zijn armen erafgehakt

znapshot | 21-01-05 | 11:33

atox 21-01-05 @ 11:24
Volgens jouw probeert extreem links aan de macht te komen? Is dat Femke of Jan volgens jou?

Pannie | 21-01-05 | 11:32

@atox
- Er bestaan mogelijkheden om die mensen terug op het juiste pad te brengen -
zoals daar zijn?

Tubifiks | 21-01-05 | 11:32

@ Mellorenz
in de medische wereld heet dat pure zelfdoding, in zo'n tent krioelt het van de ziektes waarvoor je als klein jongetje niet bent ingeent

stijllozeregistratie | 21-01-05 | 11:32

@Kapitein Frietsaus
Lees eerst al mn posts voor je lekker gaat beginnen schelden, Kapitein.

atox | 21-01-05 | 11:31

atox samen met de geitenneuqers het land uit!

blub | 21-01-05 | 11:31

toen bleek dat pitbulls onevenredig veel ellende veroorzaakten door wat gemene bijt-incidenten werd er spontaan een fokverbod ingesteld voor dat soort........... precies.. vul het zelf maar in.

gozertje | 21-01-05 | 11:30

Ja kapitein frietsaus die allochtonen zijn de schuld van jouw kutleven!!

Blauw | 21-01-05 | 11:30

viezeric 21-01-05 @ 11:18
Mooi dat je in het 'ghetto' Amsterdam West woont, en nog mooier dat je Marrokanen zo ver hebt gekregen dat ze 'je stoep schoonvegen'! Hoe doe je dat? Of ben jij zo'n multi culti die geen Marokkaan van een Turk kan onderscheiden?

Pannie | 21-01-05 | 11:30

@lion@night
Ik ben het met jou eens, behalve dan als je zegt dat we ze moeten terugsturen. Dan creëer je daar evengoed een verzuurde samenleving van teruggestuurde allochtonen. En vroeg of laat heeft dat zijn weerslag op onze samenleving.

atox | 21-01-05 | 11:29

viezeric 21-01-05 @ 11:18
Mooi dat je in het 'ghetto' Amsterdam West woont, en nog mooier dat je Marrokanen zo ver hebt gekregen dat ze 'je stoep schoonvegen'! Hoe doe je dat? Of ben jij zo'n multi culti die geen Marokkaan van een Turk kan onderscheiden?

Pannie | 21-01-05 | 11:29

"Multiculturele samenleving"..... BWEEGH daar ging m'n ontbijt.... nu ja over een 1/2 uur lunch...

The Evil One | 21-01-05 | 11:29

Ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel marrokaanse probleemjongeren twee paspoorten hebben. Nederlands en Marrokaans. Die wilders wil ze namelijk het land uit flikkeren als ze stout zijn en dat herhalen. Met twee paspoorten is dat dan weer wat makkelijker en Marokko moet ze dan gewoon accepteren omdat ze een paspoort hebben.

Wel voorspel ik je dat als die mevrouw of haar familie wat aan wordt gedaan die knokploegjes weer spontaan gaan ontstaan. Dan komt er ook een stille tocht naar de familie van die gasten kan ik me zo voorstellen en is het hek van de dam.

Of in andere woorden te spreken. Als de eerwste geit over de dam is volgt de rest.

Ik hou mijn hart vast want van dat soort praktijken wordt niemand beter. Straks leven we voortdurend in angst. (De autochtone en allochtone wel geintegreerde medeburgers) Door een groep ....

Natuurlijk vinden de heilige jihad leiers dit natuurlijk super want nu is er geen aandacht meer voor hun. Ten minste..... dat briefje op de boom voor oproep aan de stille herdenkingstocht naar de moskee.. Is dat met een mes of paperclips aan de boom gehangen?

Dva | 21-01-05 | 11:29

@atox
Een vakantie in Marokko trekt me absoluut niet. Blijf ik bij het feit dat op grond van jouw comments Nederland op voorhand criminele marokkanen het land binnen laat. Dat is werkelijk de wereld op z'n kop. Armoe of niet, het is beter dat de EC dat probleem ter plekke bestrijdt dan alle kansloze marokkanen europa binnen halen. Dit veroorzaakt twee problemen; 1) het lost de armoede in marokko niet op 2) de haat richting marokkanen neemt toe.

Oftewel; op deze wijze maak je van één probleem twee problemen die gezamelijk tot een zeer gevaarlijke situatie kunnen leiden.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:29

@atox
''Ok er zijn veel problemen met allochtonen, maar dat zijn er evenveel als met autochtonen.'' zeg je, dan zit je er behoorlijk naast want dan geven ze wel meer problemen dan autochtonen!

16-3= 13 miljoen autochtonen tegenover 3 miljoen allochtonen. Dus allochtonen veroorzaken meer dan 4X zoveel problemen dan autochtonen!

Dus denk na voordat je wat lult!

Kapitein Frietsaus | 21-01-05 | 11:28

@Nightwisher
We hebben zo'n mensen inderdaad niet nodig, maar moeten ze daarom dood?! Dat lijkt me op zich al erg absurd. Er bestaan mogelijkheden om die mensen terug op het juiste pad te brengen, en als dat lukt kunnen zij samen de dragers zijn van een multiculturele samenleving. Het zal veel moeite kosten, maar het is nodig om de maatschappij terug op de rails te krijgen.

atox | 21-01-05 | 11:28

Geitenwollensokkentypes denken dat ze gespaard blijven door te zeggen "he Ali, ik heb begrip en respect voor je situatie"

Oorlog staat voor de deur en maar blijven blablablabla'en...

The Evil One | 21-01-05 | 11:27

@lion@night @atox
Het zijn de ouders die (al jaren lang) hun kop in het zand steken en hun kroost niet in de hand houden/hebben. Dat heeft alles te maken met integratie. Zolang zij niet aan hun kinderen kunnen uitlegen hoe we hier in dit land leven en hoe onze normen en waarden zijn, zie ik het somber in voor de toekomst. Daarbij komt dat de ouders vaak niets meer te verlellen hebben thuis. De zoon(s) maken de dienst uit. Als ik zie hoe de jongere marokkaantjes (11-12 jaar) op straat "spelen"? Het enige wat ze kunen is vechten, met stokken slaan, pleintjes in bezit enemen etc. Normaal spelen, van mijn part knikkeren, is volstrekt onmogelijk. Met die genratie gaan we nog heel wat beleven. Ik woon in Amsterdam. Van mij is iedere allochtoon welkom in deze multi-culturele stad, zolang ze zich maar houden aan onze regels.

Edje | 21-01-05 | 11:26

@Atox
Voor een deel Bull(bar)shit.
Een meerderheid is gewoon in Nederland (lees Amsterdam West en equivalenten) geboren. Hetgeen met name door politiek correcten ook als argument wordt gebruikt om te benadrukken dat het geen vreemdelingen zijn die het land kunnen worden uitgezet.

Style Councillor | 21-01-05 | 11:25

SickBock 21-01-05 @ 11:16
Helemaal mee eens, ik zal z'n cd's niet kopen maar die Ali B is volgens mij een Topgoser! Noorderslag was ik helaas niet bij maar als ik lees hoe die jongen de traditionele bierfontein over zich heen liet komen dan ben je voor mij een hele vent! En dat hij een kennis van hem de laatste eer bewijst en dan niet met de pers praat vind ik ook groots, het blijft natuurlijk hoe dan ook een tragedie!
p.s. wel geniaal die fotof*cks!

Pannie | 21-01-05 | 11:25

is iedereen zaakje Anja Joost alweer vergeten? Die had niet eens gestolen en werd doodgetrapt door een ploegje gelovige helden.
ik zeg iedereen die meegaat naar marokko voor de begrafenis van dat stuk ongedierte nooit meer binnenlaten.
en natuurlijk Germaine ridderen in de Orde van Oranje Nassau!

Tubifiks | 21-01-05 | 11:25

@ therealshowstopper

Jij bent zo'n briljante idioot. Een beetje de mislukte demagoog uit proberen te hangen met je retorische vraagje.

Hier even een vraagje en een conclusie in jouw denktrant: Ben je bekend dat gasten met jouw iq significant meer zelfmoord plegen?
Laten we dus vooral niet aan scholing en vorming doen bij types van jouw slag want: opgeruimd staat netjes! Misschien, als we geluk hebben stijgt dat zelfmoordgetal en leven we over 10, 15 jaar in een betere wereld. Hoeft mijn neefje van 6 zich niet te storen aan dat domme opruiende gelul van types met zo'n treurig laag denkvermogen.

Niks van dit alles meen ik natuurlijk.

Burgerlogica.

Blauw | 21-01-05 | 11:24

@kw_nl
Er wacht nederland - net als België - een moeilijke periode. Vooral omdat extreem rechts en links van deze periode proberen te profiteren om aan de macht te komen. Ik blijf voorstander van een gematigd klimaat met op bepaalde punten een hardere aanpak. In periodes van angst gaat een mens automatisch naar de makkelijke extreem 'oplossingen' grijpen (allemaal de gevangenis in, allemaal het land uit, ...) maar ik pleit ervoor om ons boven deze primitieve reactie te stellen en te zoeken naar echte oplossingen, ookal is dat niet de makkelijkste weg. De multiculturele samenleving is op dit moment al een feit. Het is aan ons om nu een manier te vinden om deze nieuwe maatschappij aan te passen aan de mensen.

atox | 21-01-05 | 11:24

Ik hoorde dat allah op de bodem van de noordzee woont wie wil er mee

Mellorenz | 21-01-05 | 11:23

mevrouw had beter 'vast; kunnen blijven zitten want ze is haar leven nu ook niet zeker met al de gefrustreerde jochies op straat. wens haar veel sterkte toe want het zal je maar gebeuren.

gummetje | 21-01-05 | 11:22

In de volksmond heet het ook wel neuken voor volk en vader land

Mellorenz | 21-01-05 | 11:22

@atox.
Eens, er zijn meerdere oorzaken. Feit is echter wel dat deze groep allochtonen een gevaar zijn voor de onze en ook hun samenleving. Op grond daarvan dienen deze Marokkaanse wetovertreders van straat te worden gehaald (waar ze alleen maar overlast veroorzaken). DAN dient het proces te starten van herintergratie, heropvoeding etc. Bij goed gebleken gedrag kan men de straat weer op. Eén keer in de fout en dan onherroepelijk terug naar het rifgebergte.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:22

mooizo, gerechtigheid

atje | 21-01-05 | 11:21

Die juffrouw 4 president! (Eindelijk iemand die durft te zeggen waar het op staat..)

Jorge Rafael Videla | 21-01-05 | 11:21

Om een betere omgang te krijgen raad ik alle vrijgezelle mannen van Nederlandse afkomst om is lekker aan te pappen met dames van Marokkaanse afkomst, dat zullen de ali's zeker waarderen en je weet van te voren dat je een maagd krijgt

Mellorenz | 21-01-05 | 11:21

als het kadaver van die tasjesjattende xenosrover wél voor een begrafenis naar marokko kan, waarom had de familie van dat stuk geteisem dan niet eerder besloten om die parasiet voor heropvoeding naar de grote berberberg te sturen?

gozertje | 21-01-05 | 11:20

@atox:

Ik ben gewoon van mening dat de wereld dit soort mensen niet nodig heeft. Het was namelijk geen kruimeldief. Hij was op de dag van zijn dood al bij de rechter geweest voor een gewapende overval. En god weet wat hij verder nog heeft uitgevreten.

Nightwisher | 21-01-05 | 11:20

Ze moeten gewoon elke keer de ouders een pak slaag geven. Ouders zijn heilig dus dan denken die jongens wel na voordat ze een tasje roven. Ouderlijk huis platwalsen bij ernstige delicten.

port | 21-01-05 | 11:20

Ze hadden gewoon een zooi pitbulls los moeten laten in HC.

nederlander100 | 21-01-05 | 11:20

@lion@night
Als je ooit in Marokko bent geweest weet je waarom deze mensen naar hier vluchten. Ze leven er in totale armoede en ze krijgen constant de hemel van het westen voorgespiegeld. Alleen wordt ze niet verteld dat naar hier komen ook aanpassingen met zich meebrengt. Dus gedragen ze zich hier net als bij hen, en dat zorgt voor grote problemen. En je kan niet verwachten dat deze jongeren zelf allemaal tot deze conclusie komen. Ze hebben altijd geleerd gekregen dat hun manier de juiste manier van leven is. Ik wil geenszins beweren dat de allochtonen geen schuld hebben in deze zaak, zeker niet. Maar zij zijn niet de enige oorzaak van hun eigen probleem.

atox | 21-01-05 | 11:20

atox 21-01-05 @ 11:08
Laat dit maar niet aan Starf*cker horen, volgens hem zijn ze in Marroko heilig en vooral in het Rifgebergte hoogbeschaafd! Onee, Starfu*cker is omgeslagen! (Kijk uit he Starry want ik zoek het op;) )

Pannie | 21-01-05 | 11:19

@Kw_nl

"Nee maar, zouden ze nou toch gaan luisteren naar de gemiddelde Nederlander?"

Allah behoede ons...

viezeric | 21-01-05 | 11:18

Heel redelijk van het OM, maar jammer dat mevrouw nu niet meer veilig is door de dreiging van dat marokkaanse gajes...

cametoripshit | 21-01-05 | 11:18

@spambam
Hoezo "niets met de betreffende tasjesroof te maken hebben gehad". De brommer is van de ene, het verzekeringsplaatje van de ander en er rijdt een derde op rond, die tasjesroven pleegt. Volgens mij ben je dan gewoon medeplichtig.

Kobus | 21-01-05 | 11:17

@lion@night
ik probeer het probleem niet te ontkennen, noch te bagatelliseren. Ik wil gewoon duidelijk maken dat er meerdere oorzaken zijn voor deze scheefgegroeide situatie. En dat de regering zich moet bezighouden met het wegwerken van deze oorzaken in plaats van de allochtonen in kwestie gewoon in de gevangenis te stoppen en dan te doen alsof het probleem is opgelost.

atox | 21-01-05 | 11:17

I-Telegraaf heden..
.. De 18-jarige medeverdachte van de tasjesroof die zich woensdagavond meldde, heeft inmiddels bekend. Hij wordt vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris. De twee jongens van 15 en 16 jaar die de politie aanhield vlak na het incident, blijken niets met de betreffende tasjesroof te maken hebben gehad. Een van de jongens was de eigenaar van de brommer waarop het slachtoffer reed en de andere had de kentekenplaat op zijn naam staan. Een jongen is weer op vrije voeten, de andere zit nog vast in verband met een andere diefstal......

Inderdaad was Ali niet de enige gozer met een gouden hart

Style Councillor | 21-01-05 | 11:16

Heb een bloedhekel aan rap maar wat heeft Ali B nu eigenlijk gedaan om zo'n stortvloed van onzin en haat over zich heen te krijgen. Voorzover we weten verdiend het heerschap op eerlijke wijze zijn brood. Als hij geld wil zien stuurt hij toch netjes een factuur. Komt het omdat Ali B laat zien dat er naast het zooitje kutmarokkanen er ook anderen zijn. Niets is zo vervelend dan dat je eigen vooroordeel wordt ontkracht door de werkelijkheid.

SickBock | 21-01-05 | 11:16

@atox
Volledig met je eens. Maar wacht Nederland dan geen ramp?

@chuckie06
Ze zijn niet alleen laf maar ook bijzonder dom... als je een paar keer van je scooter flikkerd ben je dus een stevige jonge die niet zomaar dood gaat... een verkeerde klap op je nek kan ook je dood zijn.

kw_nl | 21-01-05 | 11:14

@stijllozeregistratie
21-01-05 @ 11:10
Hindoestaans of Creools, dat zou zo mooi zijn...
Een paar van die gastjes d'r famillie lastigvallen... Ik zie het wel voor me!

Pannie | 21-01-05 | 11:14

@Atox,
Dus blijkbaar verleent de Nederlandse staat politiek asiel aan Marokkaanse criminelen? En deels kun jij je vinden in die stelling.
De ouders instrueren werkt niet, dat is toch wel duidelijk. Het probleem verergert, het neemt niet af.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:11

"De twee jongens van 15 en 16 jaar die de politie aanhield vlak na het incident, blijken niets met de betreffende tasjesroof te maken hebben gehad. Een van de jongens was de eigenaar van de brommer waarop het slachtoffer reed en de andere had de kentekenplaat op zijn naam staan." (Telegraaf)

Waarom is er net als met Mohammed B altijd een hele groep bij zoiets indirect betrokken???

spambam | 21-01-05 | 11:11

Een andere vriend is overtuigd van opzet: "Wat nou noodlottig ongeval? Ali was een stevige jongen. Die krijg je niet zomaar kapot. Hij is vaak genoeg van een scooter afgevallen zonder dat'ie er een schrammetje aan over heeft gehouden. Ik geloof niet dat het hier een tragisch ongeluk betreft, dit was zinloos geweld. Er lopen dan ook een hoop vrienden van hem rond die nu op wraak zinnen. Is het niet op die vrouw dan op haar familie..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dit stukje stond in de telegraaf....
Dat bevestigd maar weer is hoe die cultuur is, LAF, als ze bang voor jou zijn pakken ze toch gewoon je vriendin of je moeder, stelletje geiteneukers!

chuckie06 | 21-01-05 | 11:10


is de betreffende mevrouw nou van Chinese of Surinaamse afkomst ?

Ik lees hierzo Surinaams en op het AT5 forum Chinees. Wat hebben we in de kuip, rotti of bami pangwang. Ik raak in geestelijk verwarde toestand, arrgh waar is mn potje prozac ook alweer

stijllozeregistratie | 21-01-05 | 11:10

En weer doen de medelanders alsof ze in een slachtofferrol zitten... Als het een autochtoon was geweest die omgekomen was, had iedereen net zo gereageerd: het is maar een recidivist. Tja, ga eens in Hoog Catharijne rondlopen tegen sluitingstijd als je het niet met me eens bent.

spambam | 21-01-05 | 11:08

@kw_nl
Fijn dat er nog mensen zijn met een gematigde visie. Ik kan je helemaal volgen in het feit dat er meer problemen zijn met allochtone jongeren. Dit is - deels! - te verklaren door integratieproblemen en hun opvoeding. Ik ben onlangs op doorreis geweest in marokko en daar gedraagt de jeugd zich even crimineel als hier. Ze zijn dat daar blijkbaar gewoon. Het is een kwestie van aanpassen aan onze mattschappelijke waarden en een goede progressieve opvoeding. De allochtone jeugd heeft ook schuld aan dit probleem, maar ik ben nogal geneigd te stellen dat de ouders een grote verantwoordelijkheid dragen. Zij moeten er in de eerste plaats voor zorgen dat ze jongvolwassenen afleveren die een plek zullen vinden binnen deze maatschappij.

atox | 21-01-05 | 11:08

Mooi! Een klein kapitaal aan onze belastingcenten uitgespaard. Het is werkelijk waar niet te begrijpen wat het OM bezielt om deze vrouw zo te willen treiteren.

Ik hoop dat ze het Licht hebben gezien, en niet dat de officier alleen maar niet in beroep gaat omdat hij/zij door het ministerie is teruggefloten. Maar ja, als het OM wordt bevolkt met De Wijkerslooth-adepten, vrees ik het ergste...

Guido | 21-01-05 | 11:08

dus houdt dit in geen verbod op de zogenaamde koeienvanger maar ook een verplichten achterop de auto

Mellorenz | 21-01-05 | 11:07

@Atox
Er zijn absoluut goede allochtonen, eens.
Maar het moet toch ook jou duidelijk zijn dat het merendeel van de Marokkaanse jeugd (lees: die in de toekomst de dienst gaan uitmaken) vrijwel geen respect heeft voor wat dan ook. Dus bagataliseer het probleem niet.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:06

Ken de feiten niet. Vraag me af welke rol zijn vriend heeft gespeeld: 1 ding is voor mij duidelijk het vluchten na een dodelijk ongeval is een misdrijf. ach ja, zoals altijd: " meneer de politieagent ik nieks gedaan hebben"

ganzo | 21-01-05 | 11:04

@atox 21-01-05 @ 10:59

Ontken je dat een aantal allochtone groeperingen drastisch oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteitsstatistieken (relatief tov. hun aandeel in de bevolkingssamenstelling)?

TheRealShowstopper | 21-01-05 | 11:04

@ The real zionist
Inderdaad, alleen zal de aanklacht waarschijnlijk "dood door schuld" worden met verzachtende omstandigheden. Hoogstens een voorwaardelijke straf, maar zeker geen vrijspraak (want ze heeft hoe dan ook een wet overtreden cq. een misdrijf gepleegd.

Edje | 21-01-05 | 11:04

Het OM eist om langer vasthouden in voorarrest omdat het om doodslag gaat. Zij zijn niet het orgaan om te constateren of het veilig is om iemand op straat te sturen, dus eisen ze het langer vasthouden, zodat de rechtercommesaris uit moeten zoeken of dat langer vasthouden daadwerkelijk nodig.
Als de rechter commissaris beslist dat de vrouw in afwachting van het onderzoek prima vrij rond kan lopen omdat ze volgens hem geen gevaar is voor de maatsschappij dan is het aan het OM of ze overtuigd zijn dat die beslissing op basis van een goed onderbouwde analyse is gebeurd. Blijkbaar zijn ze daar van overtuigd.
Kortom, aan deze procedures is weinig nieuwswaarde te trekken en het bericht is dan ook weer het opblazen van een bacterie tot een mammoet.

the_Tzar | 21-01-05 | 11:04

een hele goede zaak als ze inderdaad haar niet vervolgen ( GS jullie blijven dit toch wel volgen he? )Maar toch heb ik nog een viese smaak ik mijn bek, omdat ik het van de zotte vindt , dat die mevrouw / gezin ondergedoken moeten zitten net alsof ze gvd een zware crimineel is

de 4e koning | 21-01-05 | 11:04

Ook onder het tapijt verdwenen:
Vrijdagnacht is een man uit Ridderkerk doodgeslagen in Rotterdam door een man uit Hoorn. Blijkt wel een Marokkaan te zijn die daarna met zijn (Marokkanse)vrindjes de ambulance heeft tegengehouden en toen nog eens de behandelende ziekenbroeders heeft gehinderd.

duive030 | 21-01-05 | 11:03

@Huh..?
Je hebt gelijk, mocht er 'eerwraak' volgen dan lopen de spanningen zeer hoog op. Dan is het einde zoek. De politiek moet NU reageren, want dat het kookpunt bijna is bereikt moge duidelijk zijn... en dan stroomt het over.

Rest In Privacy | 21-01-05 | 11:03

. lion@night..
Gister een avondje ziek zonder nieuws gezien,vandaar..; )

Boze Buur | 21-01-05 | 11:02

Een importje die geen reet voor NL doet, genaamd Ayaan krijgt 4 mensen van de AIVD en mag daarmee ook nog in der vrije tijd der afgesneden klitje laten bespelen maar een vrouw die werkelijk van aanpakken weet die zit ondergedoken waarschijnlijk zonder pimpin bling bling aivd-ers.. Een schande

Paul Jambers | 21-01-05 | 11:02

@Nightwisher: Wat een absurde stelling dat we zo goedkoop van een draaideur crimineel zijn afgeraakt. U bent ook voor de doodstraf voor handtasdiefen veronderstel ik? Misschien kunnen we terug handen beginnen afhakken bij elke kruimeldiefstal, en dan ook voor alle autochtonen, iedereen gelijk voor de wet! Met deze opmerking kan u lekker bij alle islam terroristen gaan staan.

atox | 21-01-05 | 11:01

www.nu.nl/news.jsp?n=471304&c=13
Tja waar moet dit naar toe? Waarschijnlijk willen deze geitenneukers Geert Wilders aan de macht want ze zijn op deze manier aardig op weg om de gehele Nederlandse bevolking tegen zich in het harnas te jagen. Opzouten met die gasten en lekker terug naar Marokko! Lekker naar Marokko met die gasten, dat is voor alle partijen een uitkomst!

Vaarwel Nederland | 21-01-05 | 11:01

. TheRealShowstopper
Tnx ,ik had t idd gezien.. klootzakjes.
en Ja hoor,oohohooh wat zijn we weer mannetjes in een grote groep.Ook wel lef hebben om als tegenstanders"winkelend publiek"te nemen..

Boze Buur | 21-01-05 | 11:00

@Nightwisher: Hij gaat naar Marokkaanse aarde bevuilen.

Maar ik houdt mijn hart vast voor komend weekend.

Gewoon op elkaar letten dit weekend!!!

The Evil One | 21-01-05 | 11:00

Ok er zijn veel problemen met allochtonen, maar dat zijn er evenveel als met autochtonen. De allochtone problemen worden veel meer in de kijker gezet. In plaats van zo'n zwarte visie te hebben op de samenleven kan er beter naar oplossingen gezocht worden. Een verplichte integratie opleiding kan daar deel van zijn. Het is volledig fout om een geitewollensokken beleid te voeren ivm allochtonen, maar een te hardhandig beleid is eveneens kwalijk.
Ik heb het gevoel dat alle allochtonen over dezelfde kam geschoren worden, alhoewel er ook 'goede' allochtonen zijn die niet anders willen dan goed integreren in onze samenleving. Een gematigde visie op de multiculturele samenleving is - zeker in deze tijden - meer dan gewenst.

atox | 21-01-05 | 10:59

@De Chileen

Je hebt het niet helemaal begrepen.

De vervolging gaat gewoon door, echter
het voorarrest wordt niet verlengd omdat
er volgens de RC geen doodslag heeft plaatsgevonden.

The Real Zionist | 21-01-05 | 10:58

Denk niet dat haar iets zal overkomen op haar onderduik-adres. Zelfs als je maar 2 hersencellen paralel geschakeld hebt staan op enig moment snap je dat je met een wraakactie het lont in het kruidvat wel heel dicht langs een lucifer haalt.

K*t, gisteren nog geconstateerd dat Ali B. maar over een hersencel beschikt..:-/

Huh..? | 21-01-05 | 10:58

@ Boze Buur,
200 tot 300 Marokkanen die het winkelend publiek lastig vielen gisteravond. Daarop is HC schoon geveegd, niets van gehoord??

Rest In Privacy | 21-01-05 | 10:58

Laat maar,kweet alweer genoeg www.utrechtsnieuwsblad.nl/regioportal/....
Tsjonge jonge...
Ach laat de pleuris nu maar uitbreken in dit land,dan kan ik er zelf nog aan mee knokken en hoeft mn kleine neefje van 6 het over 10,15 jaar niet te doen.

Boze Buur | 21-01-05 | 10:58

wat nou als de dame in kwestie wordt omgelegd door een aanhanger van het slachtfeest

Mellorenz | 21-01-05 | 10:57

Nou, komt toch nog alles goed: Germaine is weer vrij. Nederland is goedkoop van een draaideur crimineel af en het absurde idee om een stille tocht te organiseren voor dit stuk vreten is van de baan.

Nu alleen nog de begrafines, daar heb ik wel een idee over: oprollen in een oud tapijt en dumpen langs de snelweg.

Nightwisher | 21-01-05 | 10:57

Volgens mij heeft de vrijlating niets met druk of politiek te maken, maar is het getoetst aan de wet.

Mazzel | 21-01-05 | 10:56

@ stijllozeregistratie
Zouden ze ook voor de autotochtone sukkels versiercursussen geven? Daar hebbe we dan ook recht op!
Misschien kunnen we ook nog wat leren op dat vlak, hoewel we van een ambtenaar niet veel wijzer worden, die scoort zelf niet hoger dan watersandalen.. haha

Rest In Privacy | 21-01-05 | 10:56

Ja, inderdaad chuckie06.
Als zelfs zo'n woonwagenbewoner als Frans Bauer een lintje kan krijgen.
Dan deze mevrouw zeker.
Kan Bea van Oranje het lintje van Fransie niet terughalen en aan deze mevrouw geven.
Als blijk van waardering voor haar werk in het landsbelang.

KrijgNouWat | 21-01-05 | 10:55

200-300 man weggemept en gebeten door herders van Hoog Catarijne...

The Evil One | 21-01-05 | 10:55

lion@night ??
Huis gehouden in Utrecht?? Mijn stad en ik weet er nix van?vertel es meer aub..

Boze Buur | 21-01-05 | 10:53

@zucht
De stilletoch gaat officeel niet door. Nu wordt er een herdenkings toch gehouden, hetzelfde onder een andere naam. Ook is de route veranderd...

kw_nl | 21-01-05 | 10:52

Nee maar uiteindelijk gaat ze wel de bak in voor een paar jaar...

Ck | 21-01-05 | 10:52

@Zucht ze hebben het beestje een andere naampje gegeven, dus geen stille tocht, maar herdenkingstocht. Gezien de spanningen gisteravond in Utrecht, wordt het vanmiddag gegarandeerd gezellig in Amsterdam voor mensen anders dan ik.

..zapper | 21-01-05 | 10:51

Prettig dat je kan gaan onderduiken als dit je overkomt. Heerlijk volk is het toch. Hopelijk zijn er genoeg camera ploegen aanwezig om 2 uur zodat ik mijn relbeelden archief weer kan aanvullen.

Vlijmscherp! | 21-01-05 | 10:51

Eindelijk goed nieuws........... Nu maar hopen dat ze niet lang ondergedoken hoeft te zitten en haar niets aangedaan wordt.

obi_wan_ed | 21-01-05 | 10:51

@ lion@night

inderdaad! dat las ik ook, vind je het gek dat ze niet kunnen versieren? als je alleen ervaring hebt met tenten opzetten en afbreken, hoe kun je dan een degelijke Westerse vrouw versieren

laat bubba ze maar wat skills bijbrengen, drop the soap lil' camel boii!

stijllozeregistratie | 21-01-05 | 10:50

Gisteren:200 marokaanse jongeren hebben mensen lastig gevallen op Hoog catharijne.
Wanneer mogen die ME ers nou weer eens sporten?

ROCKY | 21-01-05 | 10:50

trouwens, gaat die stille tocht nu wel of niet door? Op de NOS en Nu.nl beweert men nog gewoon doodleuk dat het allemaal vandaag om 14:00 gaat gebeuren...

Zucht | 21-01-05 | 10:50

Het is totale onzin om die vrouw vast te houden. Sterker nog een gevangenis straf zou ook onzin zijn.
Iemand vasthouden doe je om de maatschappij te beschermen tegen een persoon. Of om herhaling te voorkomen. En dit is in dit geval totaal niet het geval...

kw_nl | 21-01-05 | 10:49

Een lintje voor die vrouw

chuckie06 | 21-01-05 | 10:49

Ingeseind door PVDa vrienden, die zagen anders in 2006 hun zetels slinken....

Joop Hoef | 21-01-05 | 10:49

laten we niet te vroeg juichen. Want straks beginnen die Marokkanen weer te zeuren en komen ze weer op het besluit terug.

MOL | 21-01-05 | 10:49

Zowaar wordt er een keer geluisterd naar de burgers.Nu de politiek nog!

ROCKY | 21-01-05 | 10:48

waarschijnlijk toch naar bush geluisterd gisteren

Mellorenz | 21-01-05 | 10:48

Ik denk dat er toch wat politieke druk vanuit Den Haag gekomen is. (Wilders/Verdonk) plus, de druk van de "gewone" burgers..

Biebel | 21-01-05 | 10:46

Het werd tijd! Nu maar hopen dat de vrouw niet te grazen wordt genomen op haar onderduikersadres...

Corne Krige | 21-01-05 | 10:46

Ja ja, dit vertrouw ik niet. Ze verzetten zich niet tegen het opheffen van de inverzekeringstelling, maar dat wil niet zeggen dat ze, wanneer de gemoederen wat bedaard zijn, niet alsnog met een eis wegens doodslag komen. Vertrouw nooit op justitie. Denk aan Erik O.

Komkom | 21-01-05 | 10:45

We zouden de straat op moeten gaan om dit heugelijke feit te vieren!

Ik zeg, roep de dag van het "ongeluk" uit tot nationale feestdag.." muahaha

Dva | 21-01-05 | 10:45

De Marokkanen geven ook niet op; gisteren hebben ze huis gehouden in Utrecht en Rotterdam heeft ook een briljant idee; om de veiligheid op straat terug te brengen krijgen de Marokkaantjes een 'versier' cursus. En nog gratis ook, want ze blijken 'onhandig' te zijn en een cursus zou de veiligheid op straat ten goede komen.
Waar gaat dit heen in Nederland???

Rest In Privacy | 21-01-05 | 10:45

Ik vind dat het niet is omdat iemand je handtas heeft gestolen dat je die zomaar ff moet gaan doodrijden. Al vind ik wel dat ze haar had mogen verdedigen, maar niet zo radicaal.

Ik ga er wel van uit dat het niet haar bedoeling was Mr. handtasdief dood te rijden. In dat opzicht vind ik het een goede zaak dat ze niet voor doodslag zal vervolgd worden.

atox | 21-01-05 | 10:45

geweldig!

blub | 21-01-05 | 10:45

is de ivoren toren afgebroken? of zit er eindelijk een raampje in?

kampioenstrainer | 21-01-05 | 10:44

Nee maar, zouden ze nou toch gaan luisteren naar de gemiddelde Nederlander?

kw_nl | 21-01-05 | 10:43

Gelukkig toch nog een beetje common sense bij het OM... :)

JackRandom | 21-01-05 | 10:41

ok.

Tiepe | 21-01-05 | 10:41

Heel goed. Goede gang van zaken zo.

HyBriD VorTeX | 21-01-05 | 10:41

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl