Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nederland holt achteruit...

Buigt u even?De Marokkaanse tasjesdief Ali El Bejjati blijft de gemoederen bezig houden. Inmiddels heeft ook zijn compaan zich bij het politiebureau gemeld. Deze tasjesdief zag zijn vriend voor zijn ogen sterven, maar aarzelde geen moment en nam de benen. Tsja, je moet je prioriteiten stellen. Onze StarF*ckert vreest dat deze hele affaire rondom Ali wel eens grote gevolgen kan hebben voor ons kikkerlandje... UPDATE: Door de drukte hebben we wat problemen met de techniek. Dus nee, u heeft geen ip-ban. We werken aan een oplossing.


Nederland staat op springen...

Het zijn zware dagen voor wie gewend is als een fatsoenlijk burger alles na te leven wat boven ons gestelde politici bedenken. Die weigert te capituleren voor de gedachte dat Nederland met onmiddellijke ingang op slot moet en een afkeer heeft voor politiek simplisme ter linker en rechterzijde. Ik weet het echt niet meer. Hoe verder van Nederland hoe meer het wanhopige gespartel opvalt van het polderlandje dat jarenlang in de wereld werd geprezen als lichtend voorbeeld van burgermansfatsoen.

Door de arrestatie van de volkomen onschuldige Amsterdamse Germaine is een steenpuist open gesprongen die Nederland totaal kan vergiftigen. Iedere weldenkende Nederlander kan zich voorstellen dat eigen rechter spelen totaal niet kan, maar hier is meer aan de hand. Delen van Amsterdam en Utrecht dreigen "no-go-areas" te worden, omdat Marokkaanse jongeren als moderne terreurbendes op hun scootertjes door de straten struinen, homo’s en andere minderheden mishandelen, tassen jatten uit auto’s en ga zo maar door. Het wurmt allemaal moeilijk uit mijn toetenbord, maar dit soort terreur doodzwijgen volstaat niet meer. Overigens is dit allang geen exclusief alleenrecht meer van allerlei politieke jokers van Venlo tot Den Haag. Er groeit een breed verzet in de samenleving dat de grens is bereikt en de arme Amsterdamse Germaine kan wel eens een symbool worden van het brede maatschappelijke verzet.

Wat had het Amsterdamse Openbaar Ministerie dan gewild? Dat mevrouw haar auto had geparkeerd en 112 had gebeld. Dan was haar ongetwijfeld meegedeeld dat ze een afspraak kon maken om aangifte te doen. Vervolgens was ze op het bureau ontvangen door een diender die het ook niet meer weet. Daarna was de tasjesroof in de onderste lade verdwenen. Zo en niet anders. Ik denk dat 90% van de Nederlanders hetzelfde had gedaan. Wie vertrouwt er nou nog op de dienders? Die doen alleen nog zaken die de schatkist spekken. Die camera’s inderdaad...

Ja en dat dan de arme Ali geplet wordt tussen boom en auto is zielig. Meer niet. Deze draaideurcrimineel heeft willens en wetens het risico genomen. Jammer. Moeten deze stadsrovers maar met hun poten van andermans spullen afblijven. Het Openbaar Ministerie speelt met vuur. Germaine kan uitgroeien tot martelaar en een sneeuwbaleffect veroorzaken waarvan de gevolgen groter zullen zijn dan de moorden op Van Gogh en Fortuyn bij elkaar. Nederland, rechts EN links, is het spuugzat. De maatschappelijke onrust groeit. Ook onder de Marokkaanse burgers. Die dagelijkse stille tochten in Amsterdam-Oost zijn een aanfluiting. Deze geitenneukers maken van Nederland een circustent waarbinnen binnenkort wel eens grote rassenrellen kunnen uitbreken. Let wel: ik voorspel slechts en houd mijn hart vast.

Tijd dus voor politiek leiderschap. En enig realisme bij het Openbaar Ministerie dat de komende dagen door miljoenen Nederlanders op de vingers gekeken zal worden. Natuurlijk moet de politiek zich niet inlaten met rechtspraak, maar wel de grenzen keihard en duidelijk aangeven. Miljoenen Nederlanders weten niet meer waar ze aan toe zijn met politie en justitie en de aanpak van geweld op straat. Die zien alleen de giro’s van Koos Spee. Ondertussen neemt de terreur van met name Marokkaanse EN Antilliaanse jeugd in de steden steeds meer toe.

Daar zou ik overigens mevrouw Hirsi Ali en meneer Wilders ook wel eens over willen horen. Of Wouter Bos. Of die man die in naam in dit land minister president is.

Voor zwijgen en knuffelen is het al lang te laat. Ik ben geen kaalkop, geen links bolwerk maar een bezorgde Nederlander.

StarF*cker

Reaguursels

Inloggen

Wat dit land nodig heeft is een nieuwe selectieprocedure bij de politieschool.

2 meter of langer.
120 kilo of meer.
IQ 80 of minder.
Geboren in een boerendorp.

Die geef je dan een knuppel en een pet, een schouderklopje en stuur ze wandelen op kanaleneiland en dat soort wijken.

drankorgel | 21-01-05 | 00:25

@viezeric. Beetje flauw om iedereen over de Utrechtsebrug boer te noemen, da's te F-side. Maar wel leuk natuurlijk.
Volgens mij heeft Starf*ucker zijn minihiltonbarretje leeggezopen voordat hij dit epistel schreef. Of hij is Mormoon geworden , in verband met toegestane bigamie:). Dat kan natuurlijk ook, als zodanig.

squire | 20-01-05 | 23:54

gelezen=>geleden

TheRealShowstopper | 20-01-05 | 23:13

@Nooit meer slapen

Ja, ik heb hier een x-aantal topics gelezen een comment over geschreven (met een paar links als ik het mij goed herinner).
Maar kan nooit kwaad om onze GS vrinden hier nog eens op te wijzen.

TheRealShowstopper | 20-01-05 | 23:12

boel=boek

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 23:12

@Qantrix
Ik mag hopen dat Mohamed Rasoel er af en toe naast zit. Anders is het wel heel triest gesteld en ik wel toch nog in iets positiefs geloven.

Het boek is ook in Word formaat op onderstaande link:
gnoe.net/112004/pix/Rasoel.doc

Er gaat een hardnekkig gerucht dat er een nieuw "Rasoel boel" met een nog explosievere inhoud zit aan te komen:
www.klokkenluideronline.nl/modules.php...

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 23:06

Starf*ckerd,

Het is wel te merken dat jij uit de provincie komt beste jongen. (Drente toch?) "Delen van Amsterdam en Utrecht dreigen no-go areas te worden." Het enige deel van het land waar ik me niet durf te wagen is het boerenachterland. Niet dat ik bang ben dat jij je poten niet van mijn handtasje kan afhouden St*rfuckert. Ik ben alleen bang besmet te raken met de simpele, onverdraagzame, boerengeest.

Ik ben zelf een geboren Amsterdammer, opgegroeid in de Bijlmermeer. Tien jaar terug verruilde ik de negerts voor de Marokkanen. Nu ben ik blij en tevree in West. Ik heb wel eens problemen gehad met crimineel Marokkaans tuig, maar 'diezelfde' Mokroes bakken mijn brood, vegen mijn stoep en bezorgen mijn krant. Ik heb respect voor Marokkanen.

"Deze geitenneukers maken van Nederland een circustent" Hou toch je bek man en ga terug naar Drenthe! Er is niks aan de hand in Amsterdam. Er is minder misdaad in de Bijlmer en West nu dan tien jaar geleden (nee, ik vertrouw de politiecijfers NIET, maar ik kan, i.t.t. jij, St*rfuckert, bogen op persoonlijke ervaring) Je laat me denken aan PvdA politici die op bevel van die oliemagnaat Bos voor het eerst in hun luizenleventjes "de wijken in trekken" om vervolgens in Den Haag te verkondigen dat "de situatie in Bos & Lommer echt vreselijk is" Waarom? Omdat daar de straat niet vol staat geparkeerd met BMW's. En al die enge mensen met dat rare accent. En straks verliezen we nog kiezers aan de volgende xenofobe populist. Beeeh! Marokkanen zijn slecht, beeeeh! Schapen zijn het, net als jij. Die rechtse partijen hebben vrijwel geen aanhang in "de oude wijken" waar het allemaal over zou gaan. En ook jou gedachtengoed is daar niet geliefd, "bezorgde Nederlander".

Cohen heeft groot gelijk als hij zegt dat zijn voornaamste functie is "de boel bij elkaar te houden" wat een eufemisme is voor "debielen als St*rfuckert en Ertan de virtuele mond snoeren voordat andere idioten in hun dwaze praatjes goed advies zien.'" Helaas is hij een roepende in de woestijn.

Het is allemaal heel simpel St*rfuckert: Ali el B. hoort in de bak, niet in het graf, Germaine C. moet voor de rechter die dan kan oordelen of er sprake is van onnodige geweldsuitoefening.

Columnistische wannabees die vanuit hun veilig op de hei gelegen bunker verkondigen dat een nieuwe Kristalnacht op het punt staat uit te breken... tja... hebben ze geen prangender problemen in Drente? Zoals dat achterlijke Schoonhoven voorzien van electriciteit? Ga daar eens aan werken. En laat stadse problemen over aan stadse mensen.

viezeric | 20-01-05 | 23:04

Waar blijft P.Kouwes als je hem nodig hebt?

Zoethout | 20-01-05 | 22:49

Tijd voor het theekransje geweest, nog een paar x van dit soort 'gebeurtenissen' ent wordt vanzelf rellen.
Als er niks aan gedaan wordt krijgen we dezelfde taferelen als in de VS nadat een politieagent een getinte burger neerschoot...

Stephan | 20-01-05 | 22:44

@real: hm, ik zie geen ommezwaai bij starf. hij maakte altijd verschil tussen geyteneuqers die hier nix te zoeken hebben en "normale" moslims. ik zie darin geen breuk.

@sunnyg.: je hebt jezelf aardig voor schut gezet met je reactie op ali. (je eerste vond ik goed). lees het stukje over 3 dagen, dan zie je dat het ook niet een grapje is simpel cynisme, alles achterstevoren gezegd. normaal en inhoudelijk dus precies hetzelfde als wat zelf al gezegd had over de chador. ik snap je echt niet. mischien heb je je laten misleiden door die naam "ali".

weissbier | 20-01-05 | 22:42

De zo geroemde Nederlandse "tolerantie" bestond er vooral uit dat men zich geen donder voor een ander, laat staan een maatschappelijk belang interesseert. Criminelen vinden dat heerlijk, 's-morgens bij de rechter en op weg naar huis een roofpartij, Nederland anno 2004 en iedereen vind het best zolang het zijn tas niet is!

Door alle gekrakeel wordt het belang van sociale interesse - niet eens controle - weer actueel en dat is een goede zaak. De norm is respect en dat komt van twee kanten. Zero tolerance is vooral niet iemand laf vanachter de vangrail flitsen maar ingrijpen en maatschappelijk handhaven. Dat hebben we nodig om types die verder geen binding met de samenleving hebben te weren.

Bij integratie zou een handvat kunnen zijn dat je woont waar je begraven wilt worden. Heeft de tweede kamer een ideeënbus?

koeman | 20-01-05 | 22:39

Ik heb dat verhaal maar even gelezen dat geloof ik nooit meer slapen had gepost: uwcolumns.web-log.nl/log/1547400, is echt heel goed, en al helemaal als je je bedenkt dat het uit 1990 stamt en nu ziet hoe het lijkt dat zijn voorspelling begint uit te komen (ookal betwijfel ik toch of dat hij gaat uit komen.... typisch nederlands denk ik)

Qantrix | 20-01-05 | 22:30

omg Starf*cker, ik ben het met je eens!

Suard | 20-01-05 | 22:17

@Sunnygirl: je bent los vanavond. Maak me gek!

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 22:12

Tja, hol een beetje achter de comments aan....

Wat moet ik ervan zeggen starf*cker... beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald? Zoals Brusselmans al schreef, een opmerkelijk ommekeer in het gedachtegoed van deze columnist. Het lijkt wel of starf*cker is geschrokken van de reacties op zijn vorige artikel. Ook de constatering dat as. MDP oprichter Gabri en de voorman van de AEL Nabil Marmouch toch wel erg overeenkomstige uitspraken deden, zal starf*cker niet helemaal lekker op de maag hebben gelegen vermoed ik. Eens kijken of dit doorzet.

Niettemin, als we hier roepen dat nederland een rechtstaat en democratie is, anders dan vele landen in het Midden Oosten en Noord Afrika waar we voortdurende op kankeren (en terecht), moeten we niet diezelfde rechtstaat vervolgens maar even opzij zetten. Germaine heeft terecht voor "eigen politie gespeeld" (dat mag tot op zekere hoogte ook volgens geldend recht) maar eigen rechter spelen is verboden en dat moet ook zo blijven. Of Germaine daadwerkelijk voor eigen rechter heeft gespeeld moet trouwens nog blijken, het OM zal nog de nodige moeite hebben om dat te bewijzen. Niettemin heb ik wel de indruk dat de "botsing" niet geheel toevallig plaatsvond, en daarom vrees ik dat Germain wel eens voor dood door schuld veroordeeld zou kunnen gaan worden.
Het is goed dat dit proces gevoerd wordt; stel dat het niet zou gebeuren, dan zou dat alleen maar weer leiden discriminatie beschuldigingen, meten met twee maten. Als Germaine wordt veroordeeld zal dat ongetwijfeld zijn invloed op het politieke proces in de toekomst gaan hebben: meer zetels naar rechts. Als ze wordt vrijgesproken, tja, vul zelf maar in.

Aan Ali maak ik verder maar geen woorden vuil. Heb uit medemenselijkheid wel te doen met zijn familie, dat zijn zusje rare dingen begint te roepen vergeef ik haar nu maar even. Ook het gezin van Germaine wens ik sterkte, nu en de komende maanden.

Verder lijkt weer eens bewezen dat ontkenning in de marokkaanse gemeenschap in het bloed lijkt te zitten. De eer schijnt zo belangrijk te zijn, maar liegen is geen probleem. Vooral blijven ontkennen, wat er ook gebeurt. Wie is er nou dom?

TheRealShowstopper | 20-01-05 | 22:11

@ nooitmeerslapen
*8,9,10, pfffffffffffff* Dit is een ander topic. Nina is van de sjaaltjes, heb ik begrepen.

Sunnygirl | 20-01-05 | 22:07

Aboutaleb nog niet gehoord overigens!

Pannie | 20-01-05 | 22:04

Ik heb de oplossing! Hoera!

Het is niet zo moeilijk: verdubbel de tijd die politie en justitie aan kleine criminaliteit besteden.

Kost dat niet een boel geld? Welnee.

Momenteel is politie en justitie vooral bezig het antidrugsbeleid van de regering uit te voeren, waardoor ze geen tijd meer heeft voor zaken die ons burgers aangaan. Als ze dat niet meer hoeven te doen, komt er opeens heel veel mankracht vrij. Als ze die besteden om kleine criminaliteit te bestrijden en aangiftes serieus te nemen wordt Nederland een stuk veiliger en is de politie weer onze beste vriend.

Helaas, ik zie het niet gebeuren met de huidige regering...

Poek | 20-01-05 | 22:03

@sunny ja en ik met een paarse hanekam, palestinasjaal, douchegordijn door m'n neus en lippen en soldatenkistjes zeker??

Pannie | 20-01-05 | 22:03

De enige rede waarbij ik me kan voorstellen dat het dragen van een hoofddoek prettig kan zijn voor een vrouw is als zij chemotherapie ondergaat en dit is niet grappig bedoeld!

@Sunnygirl: tel tot 10, adem diep in en zucht uit, ontspan en ga lekker dromen van een mooie man met hoofddoek.

www.rtl.nl/_internal/cimg!0/5nkbkbqgp7...

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 21:56

@ Pannie
Dat wil ik mee maken. Lijkt me geweldig "Pannie does Aboutaleb"!

Voor Pannie ben ik een rechtsbolwerk. Ik heb mijn parelketting om, mijn ruiten broekrok en de haren hockeyblond. En ik ben een fan van Prinses Petra!

Sunnygirl | 20-01-05 | 21:53

Sunny is wel populair ineens sinds ze rechts is geworden!!
Alleen nou moet Starf*cker wel mee anders moet'ie weer met z'n handjes boven de dekens slapen whahaha!!!

Pannie | 20-01-05 | 21:51

@ Qantrix,
Dat je hoofddoekjes beter als oordopjes kan gebruiken.

Sunnygirl | 20-01-05 | 21:50

@Sunnygirl: LOL!

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 21:47

Lekker warm hier hoor, zit hier naast me een klein gassie met een noord-afrikaans uiterlijk te schuilen, sorry wat zei je daarnet nou over hoofddoekjes?

Qantrix | 20-01-05 | 21:42

@ nooitmeerslapen
*Grrrrrrrrrrrr*

Fatima, heeft vast nog nooit met haar hibjaab in de papierversnipperaar vast gezeten. Dan zal vast wel van gedachte veranderen.

Sunnygirl | 20-01-05 | 21:29

@Zeiksnor

- WOM wet opebare manifestaties.

of

art 175/176 Gemeente wet.

The Real Zionist | 20-01-05 | 21:28

ik denk uit ervaring te weten dat sunnygirl inderdaad ook heel lief kan zijn.
*heeft acute hunch*

honderdnegenenveerti | 20-01-05 | 21:22

. Sunnygirl 20-01-05 @ 20:43
In Marokko doen ze niet aan vrouwenbesnijdenis shit dit loopt echt fout hier, Sunny, niet te rechts gaan lullen nou aub, straks moet ik nog links gaan lullen!!!

Pannie | 20-01-05 | 21:17

vrouw is vrij, las ik net op TT

bassio | 20-01-05 | 21:15

@DaJudge
Dat ben ik helemaal met je eens maar gezien deze topic het gesprek van de dag is zal dit hoop ik toch wel tot tegen reactie zal lijden. Vooral morgen met die stille tocht. Als dit niet niet gebeurd zullen we nog langer tandenknarsend moeten toezien hoe deze geitenneuqers zich misdragen. Maar eens knapt die steenpuist.

bethundered | 20-01-05 | 21:12

@Sunnygirl: je bent het lekkerst als je kwaad bent en ik ga van je houden.
Als Starf*ckert je dumpt of als je hem dumpt ik hou me aanbevolen.
Wie niet van je houdt is Fatima Elatik. Zij vindt dat voor het dragen van de hoofddoek moed nodig is. Maar zij is dan ook een lichtend voorbeeld vam knuffel integratie.

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 21:11

@ Qantrix

Met welke reden kruip je in een hoekje? Ik ben niet tegen iedereen onaardig vandaag. Van sommige reactie heb ik last van een acuut kort lontje. Maar de mensen die me kennen weten dat ik ook heel lief kan zijn hoor.

Sunnygirl | 20-01-05 | 21:10

"Ik weet zeker dat als de vrouw een hoofddoek had gedragen, ze niet beroofd zou zijn geweest van haar tasje"
------------------------------------
= Die laffe moslim had nooit een mede moslim beroofd, dat is in hun cultuur namelijk WEL erg
------------------------------------
"Hetgeen voor mij wel bewijst dat het hoofddoekje helemaal niet zo onschuldig is. Of moeten we er soms allemaal een gaan dragen, of 's avonds voor de dames maar een straatverbod."
------------------------------------
= uiteraard cynisch!
------------------------------------
Gehoofddoekten zie je immers nu nauwelijks 's avonds op straat. Dan vraag je er toch om beroofd te worden."
------------------------------------
= nog cynischer, ook nog refererend aan het feit dat moslimvrouwen van hun mannen zogenaamd nooit buiten mogen komen!
-------------------------------------
"Ik heb mijn hoofddoek al besteld."
= uiteraard een grap, als man een hoofddoek bestellen en dragen?, bij Wehkamp zeker!
----------------------------------------
Sorry Ali dat ik me met jou schrijfsel bemoei, maar het loopt fout hier!
Sunny reageert nu op elke moslimnaam als een dolle stier op een rooie lap!!!
Dat wordt nog wat morgen voor de marrokanen die Sunny elk weekend in haar stamcafe's tegenkomt!;)

Pannie | 20-01-05 | 21:09

@ Pannie

Ja die was voor jou. Omdat je zo'n geruststellende verklaring had voor de reactie van ene Ali. Je weet wel dat grapje! *ahum*. "geeft m.i. alleen maar aan dat Moslims nooit Moslims beroven.. (Alleen drugs/ripdeals)"

Sunnygirl | 20-01-05 | 21:07

*verstopt zich in een donker hoekje na het lezen van sunnygirls reactie....*

Qantrix | 20-01-05 | 21:06

@ bethundered, en nu is er echt stront aan de knikker, ik denk niet dat de benadeelde groep echt begrijpend hierop reageert.

DaJudge | 20-01-05 | 21:03

@gladio77: en wat had je precies in gedachte ? Actie, inzameling, website ? E.e.a.natuurlijk begeleid door persberichten, die schrijf/verstuur ik wel...

Pakkend domein is aanwezig. Genoeg.nu. Hele server is leeg, behalve de (pakkende) foto op de main, die precies de vinger op de zere plek legt wat er allemaal mis is in de wereld/nederland IMO

bassio | 20-01-05 | 21:02

Sunnygirl 20-01-05 @ 20:43
slik was die aan mij gericht??? Ikke niet begrijp?

Pannie | 20-01-05 | 20:57

ok Gladio77 url not found, en nou?

Pannie | 20-01-05 | 20:53

Balkende zal wel weer zitten broeden op een nietszeggende tekst: "Als je het hebt over integratie moet het volstrekt helder zijn dat ik afstand neem van het loslaten van de financiële teugels."

Sunnygirl | 20-01-05 | 20:49

@Sunnygirl
:-)

Kuttje | 20-01-05 | 20:49

Een in zijn radeloosheid eerlijke situatieschets door Starf*cker.
-
Prima bijdrage.

Dr. Dr. Bartholdy | 20-01-05 | 20:47

@ Kuttje 20-01-05 @ 20:37
Het zijn geen polsbandjes maar van die kartonnenkaartje voor om je grote teen. Voorzien van je eigen naam. Die worden geheel gratis verstrekt bij het mortuarium bij jou in de buurt.

Sunnygirl | 20-01-05 | 20:47

Present Bassio,

Ik meld me aan.

Gladio77 | 20-01-05 | 20:45

@Starf*cker: dat gaat dus niet lukken. Zuid Californie wilt het vrouwke nog over nadenken, maar Calgary is dus ECHT te koud.

JPB heb ik nog niet gehoord (natuurlijk) en blinkt weer uit in afwezigheid. Zal wel iets worden van "Het kan natuurlijk niet zo zijn, dat het recht in eigen hand genomen wordt."

Ik ken iemand die heel goed het probleem kent (leraar geweest in Schilderswijk Den Haag) en heel goed en duidelijk kan vertellen wat iedereen denkt. Ik weet alleen niet of hij er nog zin in heeft. Hij heeft 3-4 jaar van zijn leven in de politiek gestopt en er alleen maar stront voor teruggekregen. Hij is de reden dat ik ooit geprobeerd heb de politiek in te gaan..

Bijkomend probleem is het platform. IK zou wel willen, maar hoe bereik ik in godsnaam 10.000.000 mensen ?!? Daar heb je een behoorlijke toko voor nodig, want alleen red je dat dus niet ! Daar heb je eenvoudigweg de tijd niet voor !

mensen die acties / inzamelingen willen houden / organiseren en een website willen bouwen kunnen zich aanmelden ! Domein, vereniging en rek.nr.zijn reeds aanwezig

bassio | 20-01-05 | 20:44

@ . Pannie

Nou dat is een geruststellende gedachte: "Je klit of je tasje". Je hoeft je alleen maar aan ze te onderwerpen en omwille van het geloof beroven ze je met liefde van al het sexuele genot. Nee, ik zou dan oprecht blij zijn als Moslima (*NOT*).

Sunnygirl | 20-01-05 | 20:43

@Jawel
Dit is de enige bijdrage van Ali die gezien heb en bedoelde :
""Ik weet zeker dat als de vrouw een hoofddoek had gedragen, ze niet beroofd zou zijn geweest van haar tasje. Hetgeen voor mij wel bewijst dat het hoofddoekje helemaal niet zo onschuldig is. Of moeten we er soms allemaal een gaan dragen, of 's avonds voor de dames maar een straatverbod. Gehoofddoekten zie je immers nu nauwelijks 's avonds op straat. Dan vraag je er toch om beroofd te worden. Ik heb mijn hoofddoek al besteld.""

Volkomen onschuldig vergeleken met de vele persoonlijke doodsverwensingen hier en overal en ook nog sarcastisch bedoeld.

Europa | 20-01-05 | 20:42

@ Starf*cker 20-01-05 @ 20:22
Thanx. Ook al is de visie een beetje minder links geworden. Nog geen reden om een fles Walker soldaat te maken met de rechtsextremisten van deze wereld. Alleen een borrel op een hardere lijn!

Sunnygirl | 20-01-05 | 20:39

is er al een polsbandje voor platgereden marokkanen?
Ik woon niet in NL dus t kan zijn dat ik dat gemist heb.

Kuttje | 20-01-05 | 20:37

Met z'n ip ban... tssss....

Pannie | 20-01-05 | 20:36

Jawel wat zit jij nou weer te eikelen???

Pannie | 20-01-05 | 20:35

@Bassio, je hebt gelijk over een week is iedereen het weer vergeten. De hypotheek moet betaald worden en inderdaad vergeet de vakantie niet.

Mazzel | 20-01-05 | 20:35

@. Sunnygirl 20-01-05 @ 20:21
Ali geeft m.i. alleen maar aan dat Moslims nooit Moslims beroven.. (Alleen drugs/ripdeals)

Pannie | 20-01-05 | 20:33

(Emigreren == vluchten) Starf*ker, je eigen woorden van een maand of 8 terug.
Of was dat hoxha..

DaJudge | 20-01-05 | 20:33

Geintje of geen geintje, Sunnygirl heeft gelijk... klaar uit.

ZI | 20-01-05 | 20:30

@Europa

Je doet je naamgenote geen er aan. Zelfs op GS moet je wel eens afstand kunnen nemen van stompzinnigheid. Wanneer je denkt dat je over bepaalde zaken nog steeds een geintje kan maken (zoals Ali volgens jou), ga dan nog eens bij je zelf te raden .Op zijn minst zou dat trollen genoemd kunnen worden en levert het ongezien een IP ban op.

Jawel | 20-01-05 | 20:29

prima stuk, maar in het licht van de eerdere aanvallen op onder meer AHA toch wat vreemd.

Lees ook de column van Pamela Hemelrijk, een verademing voor iedereen die wars is van politieke correctheid.

Galileo | 20-01-05 | 20:27

Ook weer zoiets: ik zit naar het 8 uur journaal te kijken. Item: offerfeest in NL in het arabisch.
Aan het eind een nog twee antwoorden in het Nederlands: van een jonge van begin 20 en een meisje van ongeveer 10.

Offerfeest: allemaal prima, maar gan nu eens Nederlands leren. We leven toch niet in Saudië Arabië.

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 20:27

. Sunnygirl 20-01-05 @ 20:21
Is wel duidelijk toch of moet ik het echt uitleggen?

Pannie | 20-01-05 | 20:26

JPB al gereageerd en gezegd dat ie het betreurt?

Starf*cker | 20-01-05 | 20:26

Neuh bassio,

Verhuizen is geen optie. Dat is een optie voor lafbekken.

Wat wij nodig hebben is structuur en een goede voorganger.

En als ik de woede lees van een hoop bezoekers kan het nooit lang meer duren.

Gladio77 | 20-01-05 | 20:26

@SunnyGirl

Als ik zou kunnen, noemde ik me meteen Jawela! Groots stuk en voor 100% met je eens! Klasse.

Jawel | 20-01-05 | 20:25

Mja.. Als je het overduidelijke sarcasme in Ali's boodschap niet kunt herkennen..:/ ??

Europa | 20-01-05 | 20:25

bassio leuk stukje in HP de Tijd over emigreren: niet doen! Nederlanders zijn geen slappelingen, is nou eenmaal onze volksaard, mensen als Theo en Ali zijn dat aan het veranderen, kwestie van tijd, don't worry!

Pannie | 20-01-05 | 20:24

@Sunny Denk aan je burning hart! Voor de rest: chapeau.

Starf*cker | 20-01-05 | 20:22

@ Pannie 20-01-05 @ 19:00

grapje of geen grapje. Laten we dan even vaststellen dat het een misplaatste grap is.

Sunnygirl | 20-01-05 | 20:21

@Bassio Godzijdank schijnt hier in Utah in ieder geval de zon. Net als in LA dus. Over Nederland is de grauwsluier gevallen. Maar ik denk dat het eindeloos gerust stellen van Nederlanders en wegstoppen van problemen eindig is. Ooit word een veenbrand een uitslaande brand. Calgary is wel een goed oord om naar te emigreren.

Starf*cker | 20-01-05 | 20:21

Zo Ali, heeft er iemand ooit digitaal de vloer met je aangeveegd en je alle hoeken van het internet laten zien. Het is zo ver!! Als je hidjaab of je Yassersjaal al is gearriveerd. Ik zou hem gebruiken om onder te schuilen. Ik heb volledigheidshalve je stukkie nog even gelezen. De woede over de vreselijk domme acties van de vriendjes van je naamgenoot (Ali B incluis) doen mij nog steeds vuurspuwen. Op het moment dat ik je stukkie las was ik witheet. En dat ben ik nog steeds. Wel twijfel ik of je een meisjes- of een jongensali ben. Een moslim- of een niet moslimali. In alle gevallen wind in me nog steeds op over je verhaal. Het ging al mis bij de eerste woorden van je reactie: Ik weet het zeker. Bekend stukkie tekst, van ene Mo B. www.nos.nl/nieuws/achtergronden/briefv... . Geen verstandige woordkeus voor een Ali. En dan die aanname dat als Germaine een hoofddoek had gedragen dat haar tas niet had gejat. Wat had ze dan moeten doen. Omdat ze geef hoofddoek droeg, de deur voor ze openhouden en vragen of ze de pincode ook wilde hebben. Hoofddoek of geen hoofddoek ze reageerde in een reflex. De reflex van een vrouw die niet haar liet sollen. Vrouwen zonder hoofddoek staan voor mij symbool voor vrouwen die niet met zich laten sollen. Het tuig wat de tas jatte van die vrouw heeft voor niets en niemand respect. En ook niet voor een hoofddoek. Want deze zelfde gastjes tiranniseren hun zusje en nichtjes. Verkrachten ze en melden dan dat het de schuld was van het meisjes omdat ze zich als een hoer gedroeg. Ze terroriseren vrouwen omdat ze zichzelf niet eens kunnen beheersen. Ik weiger de oprukkende sjaaltjes, te verheffen tot een vrijheidssymbool een soort witte vlag opdat ik als vrouw niet in hun ziekelijke gedrag wordt betrokken. Ik maak mij sterk voor de vrijheid die wij hebben. Ik ben blij dat dit soort excessen in Nederland nog bespreekbaar zijn. In de landen waar een stom stukkie textiel is verworpen tot het uitdagende symbool van een imperialistische islam wordt er niet meer gesproken over wat wel en wat niet door de beugel kan. Daar wordt je als vrouw monddood gemaakt. Laat die tasjesroof dan maar mijn deel zijn. Dat de hoofddoek in Nederland niet bij wet verboden is het tragische symbool van onze eenzijdige westerse 'verdraagzaamheid. Straks ga je me nog vertellen dat ik me maar beter kan laten besnijden omdat ik daarmee een groepsverkrachting door vreemden kan voorkomen. Omdat mijn verminkte lichaam dan zo afzichtelijk is dat het elke erectie in de kiem doet smoren. Een besneden vrouw is zo afschuwelijk om te zien, daar kan geen pantykousjes syndroom voor mannen tegen op.

Ik ga geen hoofddoek dragen voor het achterlijke gedrag van een stel gestoorde moslims die denken dat ze zich alles kunnen permitteren. Dat als een stel hyena?s jaagt op een prooi. Respectloos en onaantastbaar. Ik ben blij dat Germaine , onbedoeld haar statement heeft gemaakt. Dat Ali?s in deze wereld, bij nader inzien, niet zo onaantastbaar zijn als ze dachten. Verdomde ziek dat ook zij een dergelijke actie met levenslang moet bekopen. Levenslang omdat ze geen hoofddoekje droeg en haar persoonlijke eigendommen niet wilde afstaan. Zieke gedachte. Heel ziek. Ik hoop van harte dat Germaine dezelfde mildheid treft bij het OM, die ook de draaideurali?s van de wereld ervaren.

En het dragen van een hoofddoek is voor moslima?s niet een vrijblijvende onschuldige actie. Individuele en maatschappelijke problemen waar seksualiteit en macht een rol spelen. Vrouwen hoeven niet eens iets te doen, ze zijn bij voorbaat als schuldig. Dat is precies de redenatie van de moslimman die roept dat Ali el B zo?n goeie jongen is. Het is de schuld van vrouwen dat er echtscheidingen zijn, dat er porno in deze wereld is, dat vrouwen de hoer moeten spelen. Buitenechtelijke geboorten en tienerzwangerschappen als gevolg van verkrachtingen. Allemaal de schuld van het vrouwvolk! De islamitische visie pur sang. Mannen zijn altijd de onschuldige passieve slachtoffers. Flikker toch op met je hoofddoek! Door hetgeen er gebeurd is, ben ik niet meer bereid om moslims het voordeel van de twijfel te geven. Laten zij maar nu maar aan mij laten zien dat ik een wat te negatief beeld had. Ik kan wel mijn excuus aanbieden. Het voorstel om maar een hoofddoek op te doen is schandalig. Ik ben niet van plan om ook een van de slaven van een stompzinnig stukje textiel te worden. Door ook een hoofddoek te gaan dragen, geef je de allochtone verklikkers, die meisjes verraden als ze buiten de school het gehate hoofddoekje durven afdoen, het gevoel dat zij de normen en waarden bepalen. Nee, no way. Ga je schamen! De overweging om een hoofddoek te willen gaan dragen is even verderfelijk als de fundamentalistische islamitische ideologie zelf.

(Ik ben niet in een AHA modus. Het is boosheid, een pure passie uit het hart.)

Sunnygirl | 20-01-05 | 20:20

@Starf*cker: Ik heb spijt dat ik niet in LA ben geleven. Ik zou er maar 3x over na denken voordat je in het vliegtuig terug stapt. Ben het verder helemaal eens, alleen denk ik dat het "Nederlandse volk" een stelletje individualistische lafbekken zijn, die gewoon ALLES over zich heen laat komen, zolang het ze maar geen geld kost en ze 3x op vakantie kunnen. Let maar op. Over 3 weken hoor je er niets meer over en slaapt iedereen weer lekker verder.

In de VS had de familie van Ali B waarschijnlijk de schade aan de auto nog mogen betalen, en terrecht !

Iedereen heeft zijn bek er vol van, maar is ook te beroerd om ook maar IETS zelf te doen. IK heb de hoop hier reeds opgegeven en denk aan de VS of Canada.

bassio | 20-01-05 | 20:15

Te vuur en te zwaard zou ik zeggen

Gladio77 | 20-01-05 | 20:09

@Suffie Goed lezen. Ik stel vooral vast dat justitie a) geen antwoord heeft op straatterreur, b) steeds meer faalt bij het primair beschermen van burgers en c) mevrouw handelde vanuit een reflex die mede voortkomt vanuit a en b. Kort door de bocht juridisch wellicht, maar soms moet je niet zo rationeel als JPB willen zijn. Minister Verdonk voelt dat beter aan. Als die dode struikrover van dat tasje was afgebleven dan was hij ook niet verongelukt.

Starf*cker | 20-01-05 | 20:09

En inderdaad: Starf*cker legde vinger precies op de zere plek, de rottende kies in het gave gebit en de haard van het koudvuur dat zich ongemerkt in de eens zo sterke benen van Nederland heeft genesteld. Jaren lang is ons medegedeeld dat we onze bek moeten houden en gewoon die bekeuring van 45 euro moeten betalen omdat we 4 kilometer te hard hebben gereden op een polderweg om 3 uur ´s-nachts wanneer de laatste dienders allang de hulppost hebben verlaten en het enige verkeer dat zichbaar is ongeveer 18 kilometer voor je rijdt.

Genoeg lijkt mij genoeg. Inderdaad Cohen heeft zich aardig vergist in wat zich momenteel afspeeld. In plaats van Germaine bij te staan moesten we ons opmaken om de ulitime verkrachting, de ultieme degradatie van het begrip "Stille Tocht" door de strot geduwd te krijgen. Laat NU een de politieke centenharkers eens zien waarvoor ze gekozen zijn. Een ding is zeker: beslist niet om weer met een zuinig zeeuws mondje allerlei algemeenheden te mompelen. Doe ons dat niet aan: we zijn geen kleuters meer maar oprecht bezorge volwassenen. Ali is dood. Da´s tries maar wie leeft bij het zwaard komt om door het zwaard, al is dit zwaard nu plotseling een burger die gewoon ook een keer zei: GENOEG IS GENOEG en daarbij iets harder uithaalde dan de bedoeling was. Maar laten we geen krokedillentranen janken: als Ali de kans had gehad, samen met dat laffe stuk vreten dat wegrende, was Germaine het middelpunt van een stille tocht geweest. Want Ali was, ondanks zijn (gejatte) gouden hart, absoluut niet vies van een beetje geweld.

Jawel | 20-01-05 | 20:07

Uiteraard nam die laffe hyena de kuierlatten: laf in de methode van roven en laf in het bijstaan van zijn eigen makker. Er wordt altijd zo geluld over eer. Was dit ook eervol, tasje jatten (smerige TASJESROVERS: handjes eraf a.u.b.) en dan je stervende makker in de steek laten. Wat een laf stuk secreet. Moet je opletten: nu zijn er plotseling 85 marokkaanse getuigen die zeggen dat de twee laffe DIEVEN (handjes eraf a.u.b) mevrouw alleen wilde helpen uitstappen.

Excuses aan de hyena´s overigens.

Jawel | 20-01-05 | 19:47

DEMONSTRATIE ORGANISEREN!!!

Holland pikt het niet meer!

ouwehoer | 20-01-05 | 19:47

Vervolgen ok maar waarom verlenging van de hechtenis ? De gemiddelde geiteneuqer welke gearresteerd wordt voor de voor hun gebruikelijke activiteiten zoals straatroof, bedreiging, winkeldiefstal, wordt na het nuttigen van een diepvriesmaaltijd dezelfde dag nog uit de cel gegooid en gaat verder met zijn dagelijkse beslommeringen zoals straatroof, bedreiging, winkeldiefstal en als we geluk hebben sneuvelt deze bij een poging tot tasjesroof uit een auto

capo | 20-01-05 | 19:47

Volgens mij is een maximum aan de replys op GS ook niet verkeerd. Het staat hier verder vol met wannabe-collumnschrijvers :o
Ben het verder overigens wel met Suffie eens.

the_Tzar | 20-01-05 | 19:31

Puik werk, niet radicaal, lekker begrijpelijk. en wel iemand met leestekens.

GoGo Inc. | 20-01-05 | 19:27

Zelfs ome Neon knikt instemmend en heeft hier níets op te zeiken.

Neon | 20-01-05 | 19:16

lol, Nederland veel geblaat weinig wol.
Op naar het volgende incident met dezelfde antwoorden.

Mazzel | 20-01-05 | 19:15

Oh ja, tis natuurlijk NIET onschuldig in regel 3.. De emoties natuurlijk..

Suffie | 20-01-05 | 19:14

Een bralstukje, blinde aannames. En dat had simpelweg voorkomen kunnen worden door onze Amsterdamse (oja??? Is dat zo??) Germaine volkomen onschuldig te noemen. Waarom onschuldig? Omdat ze een straatrover doodreed? Of heb je de processen verbaal gelezen waarin staat dat er iemand anders achter het stuur zat?

Bij voorbaat 'onschuldig' roepen is dom en kortzichtig, want je weet het niet. Jij hebt namelijk de getuigen niet gesproken, 'Amsterdamse' Germaine niet verhoord, de sporen niet gezien en de omstandigheden niet in acht genomen.

Germaine wilde vooral haar tas terug, geen straatrover doodrijden. Tenminste, dat neem ik aan want ook ik heb haar niet gesproken. Dat maakt haar misschien een slachtoffer dat bij haar verdediging risico's heeft genomen waarvan ze de consequenties niet heeft kunnen overzien, maar zeker geen moordenaar of geweldpleger...!

Haar zonder enige vorm van proces onschuldig noemen is net zo dom als haar zonder enige vorm van proces veroordelen, iets wat op deze site ook nog wel eens geschied. De boodschap is duidelijk: rijdt vooral je berovers dood, de maatschappij staat achter je...!

Jammer Jaap, als je dat anders had verwoord had je ook mijn handen op elkaar gekregen..!

Suffie | 20-01-05 | 19:12

Van draaideurcrimikameel tot bumperklever.

Zo heeft Allah het vast niet bedoeld ...

Dutch Treat | 20-01-05 | 19:11

vrienden!

jasperc | 20-01-05 | 19:09

@Sunny, nog nooit van cynisme gehoord ofzo?!

Superjess | 20-01-05 | 19:08

*komen

tits | 20-01-05 | 19:07

Daar waar ik van je voorgaande schrijfstuk erg schrok, kan ik me in dit schrijfstuk geheel vinden, Starf*cker. Laten we hopen dat de hoge mensen in Den Haag ooit hun ogen gaan openen. Maargoed, waarschijnlijk zal dat pas gebeuren als het echt te laat is.

Nordthiad | 20-01-05 | 19:07

Het is zijn eigen schuld!!! Moet ie met zijn poten van iemands eigendom afblijven!! Was het nooit gebeurd. En een stille tocht, waarom????? Voor een crimineel die per ongeluk wordt overreden, dat is gekkenhuis!!! Die vrouw durfde er achteraan te gaan, dat is pas goed. Maar jah straks kun je niets meer doen in je "eigen land"of je moet uitkijken waar je loopt of in dit geval rijdt!

tinus1980 | 20-01-05 | 19:06

mmmmm.. die rellen er denk ik wel :S....

tits | 20-01-05 | 19:06

@Starf*cker
Ben ik met je eens, ik heb ook niet het gevoel dat er alles word gedaan om een veilige samenleving te creeren. De politie is drukker met in de bosjes liggen en zelf voor struikrovertje spelen dan met hun primaire taak: boeven vangen en veiligheid garanderen. Heb je zeker gelijk in, maar ik denk niet dat het 'eigen rechtertje' spelen ook een veiligere samenleving bied... integendeel, voor eigen rechter spelen zal die komende 'rassenrellen' alleen maar versnellen. Aan de andere kant, misschien moet het daar ook maar van komen, misschien word men dan wakker. Ik vraag me af of de politie/ME een dergelijke rel de baas kunnen en of er dan daadwerkelijk iets gaat veranderen.

ZI | 20-01-05 | 19:04

volgens zuster slappezak moeten we onze deuren maar op slot doen, ha ha.

klompen | 20-01-05 | 19:03

@Sunny P.s. Ali maakte volgens mij slechts grapje!

Pannie | 20-01-05 | 19:00

Off Topic: Weet iemand of die broer van Fatima Elatik nog steeds goeie Coke heeft, of is hij ook al 'bekeerd'?

Pannie | 20-01-05 | 18:49

Volkomen mee eens Starf*cker!

StoomB | 20-01-05 | 18:48

Deze column heeft klasse, mijn complimenten!
-
Je kan duidelijk merken dat je rechtstreeks uit je hart spreekt Starf*cker! Ik vind dat je daarmee erg goed weergeeft wat de huidige maatschappelijke beleving/waarheid is voor veel mensen.
-
Wel vind ik dat niet te makkelijk aan het menselijk aspect voorbij gegaan moet worden. Het leven van een vrouw is tenslotte verwoest. En een jongen in de kracht van zijn leven, heeft het leven gelaten.

Taaie | 20-01-05 | 18:47

moest zijn Holland (zweethandjes bij het idee!)

Pannie | 20-01-05 | 18:43

Sunnygirl wat krijgen we nou ineens allemaal? Zo bijzonder is het allemaal niet hoor!
Vergeet niet dat een Berber over het algemeen heel weinig tot geen compassie heeft voor een niet-moslim.
A.u.b. niet doorslaan nu, straks wordt je een soort Kim Hollend van G.S.(ex-Jehova);)

Pannie | 20-01-05 | 18:41

knokploegen dan maar?

chambeck | 20-01-05 | 18:41

@ZI Wat politiek en justitie zouden moeten leren is dat hier tussen de meest uiteenlopende reageerders een aardige concensus bestaat over wat nou de problemen zijn. Van Sunny tot pakweg Joop Hoef is iedereen het godzijdank redelijk eens. Dat moet toch een krachtig signaal zijn? Over eigen rechter spelen: als de politie niet meer als uitvoerder van justitie haar taak kan en wil vervullen bij wie moet dan de burger terecht voor hulp en bescherming? Tell me ...

Starf*cker | 20-01-05 | 18:38

zo'n persoonlijke metamorfose als sunnygirl beschrijft heb ik ook door gemaakt...

maareh, mensen, wat is de oplossing? -wilders en co willen "geyteneuqers" eruit zetten. is geen optie, 2de en hogere generaties kan je er niet uittrappen, dan klagen ze in brussel en krijgen gelijk.
-moslims niet meer het land in laten of beperken tot diegenen die niet fundamentalistisch zijn of zweren te seculariseren. geen optie, ook tegen de grondwet.
-vrijheid van mening beperken?
-moslims verbieden tradities en taal door te geven aan hun kinderen?
-het recht in eigen hand nemen?
-enz. enz.
verzin het maar, maatregelen zullen per definitie in strijd zijn met onze normen en waarden. de bittere pil slikken of afwachten en thee drinken.

en trouwens, dat gelul over het linkse bolwerk dat schuldig zou zijn aan de situatie... ieder land heeft de politici die het verdient. in landen met een corrupte regering is het hele volk corrupt (mijn bescheidene observering) de dikke morele wijsvinger is in nederland het kwaaltje. hij boort zelfs vaak genoeg hier op GS.

weissbier | 20-01-05 | 18:37

Oke I am out off here... Ik ga pannenkoeken eten...

bethundered | 20-01-05 | 18:36

met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig

nuoffnooit | 20-01-05 | 18:32

Daar zijn het hooguit de Dokkumers die de boel verstieren.
-------

Dat zijn ook allochtonen starfucker...

GaoZ | 20-01-05 | 18:29

verdomme waarom heeft iedereen toch een zo'n uitgebreide mening? moet ik alles ook nog lezen! die k*tmulticultirele samenleving ook altijd

chambeck | 20-01-05 | 18:28

strafte allah maar direct, dan zou het uitgestorven zijn in de randstad...

iSlamDunk | 20-01-05 | 18:17

bedoel natuurlijk 'dood'.

Jammer voor Ali B. maar ook Allah straft meteen!

mzzl

Problemsolver | 20-01-05 | 18:12

jammer dat die stille toch niet doorgaat, het leek me wel een aardig idee om geld in te zamelen voor een vliegtuigje met stijlloze tekst erachter..

iSlamDunk | 20-01-05 | 18:12

@Ali
Ik ga niet op je in, Sunnygirl neemt je wel te grazen

@SF
Goh, voor het eerst niet de naam van Ebru Umar, Aboutaleb of dergelijke gehoord. Ik ben er stil van. Ik las ze zin: "Tijd dus voor politiek leiderschap." en ik dacht: Oh God, daar zal je Achmed weer hebben. Maar nee! Hulde!
Ok ff serieus, je brengt het prima helemaal mee eens ook. Het grootste probleem is dat mocht dit zo zijn, dan betekent het dat iedere dief op het moment van zijn 'daad' vogelvrij is. Dat is het probleem voor het OM. Ze kunnen mevrouw niet laten lopen omdat dit een 'eens maar nooit weer'-zaak is. Het gaat vaker gebeuren. Wat als het OM hetzelfde als jij had gezegd? "Ja Ali, jammer dan, moet je je handjes maar thuis houden." Dan gaan we de komende weken elke dag in de Telegraaf lezen wat een woedend slachtoffer met een dief of overvaller gedaan heeft. Begrijp me alsjblieft goed, die vrouw deed wat iedereen zou doen, maar het probleem is dat mensen die in de toekomst zo iets meemaken ook BEWUST hun overvaller stuk maken. En dan kom je echt in de problemen als samenleving... ben ik bang.

ZI | 20-01-05 | 18:12

De Goddelijke Kale zag dit al lang aankomen, maar werd maar niet begrepen en moest zelfs doet.

Gelukkig wordt Nederland nu toch nog wakker.

Ciao,
Problemsolver

Problemsolver | 20-01-05 | 18:10

Mmm, Marokkaanse jongen doodgereden tegen een boom. Niet leuk voor die geytenneuqers. Aan de andere kant: Amsterdam is weer een beetje veiliger geworden. Cruijff zei het al: "Elk nadeel heb z'n voordeel"

Grotpaddestoel | 20-01-05 | 18:06

Daar heb je het al. Ik kan niet eens meer toetstjes en toetstembord op die beeldscherm krijgen.

Sunnygirl | 20-01-05 | 18:04

sunnygirl, volgens mij moet je alis stukje nog een keer rustig lezen...

weissbier | 20-01-05 | 18:04

@ Dajuge

Nee niet het vreten, ik ga even mijn adrenalinepeil opvijzelen in de Gym. Ik moet even stoom afblazen want anders sla ik mijn toestjes door het toestenbord.

@ Nooitmeerslapen
Wil je me niet meer zo aan het lachen maken als ik boos ben. Even alle boosheid weg! LOL

Sunnygirl | 20-01-05 | 18:02

Starfucker, een ieder die jouw zorgen niet deelt, is stekeblind, of woont in teen of tandere geisoleerde boerengat, waar ze nog nooit een straatroof hebben gehad. Ik woon in Rotterdam, en de door jou geschetste beelden behoren helaas tot de dagelijkse werkelijkheid en die burgeroorlog: ook ik hou m'n hart vast, want de kaalkopjes krijgen steeds minder scrupules, en ook daar komen er steeds meer van

fuckface | 20-01-05 | 18:00

Amen

Kuttje | 20-01-05 | 17:58

@ suuny probeer je nu te zeggen dat je vreten voor dat ali debiel ding gaat?
want dan begrijp ik het.

DaJudge | 20-01-05 | 17:58

top tien advocaten= top tien geldwolfen met talent,maar zonder medemenselijkheid.
Ze moesten zich schamen,maar dat zie je bij wolfen nooit.

bensi | 20-01-05 | 17:55

@Nooit meer slapen

Maar het feit is zo dat als een niet allochtoon dit zegt, hij wordt vergeleken met een nazi en wordt door linkse partijen gelijk WO II erbij gehaald (Thom de Graaf met het Anne Frank boek in z'n klauwen, als reactie op PF). Dus zou het toch echt van de Marrokaanse gemeenschap zelf moeten komen

N-Fluence | 20-01-05 | 17:55

Krijg nou tieten: Sunnygirl in de AHA mode ;)
Goed stukje, recht uit het hart en nog op de goede plek ook!
We zullen het eerdere geschurk tegen de knuffelaars vergeven.
Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 17:53

@ Ali
Ik ben nu even een uurtje weg maar ik kom gezellig terug om je even van mijn persoonlijke repliek te voorzien. Ga me eerst even opwinden. Maar als ik je goed bereik moet ik mij aanpassen om niet door jullie besprongen te worden. Mijn vraag aan jou, wie ga je daar voor mee brengen, ik neem de moeite niet eens om mijn auto achteruit te rijden. Maar plet ze eigen handig wel tegen tegen het eerste voorwerp wat geschikt is om hufterstjes als jij te vermorzelen. Maar als ik je goed begrijp, en is jouw respect te koop als ik een doekkie op mijn kop knoop. Dacht het niet het vriend! Zoals ik als schreef. Met jouw reactie ben ik nog niet klaar. Over een uurtje ben je aan de beurt. De stoom komt me nu al uit mijn oren. Wat jij doet is omgekeerd racisme, is manipulatie is om kotsmisselijk over te worden. Ik ben blij, hersenloos alietje, dat ik niet in jouw schoentjes sta. Je bent het toonbeeld van een grote miezert. Een lowlife. I'll be Back!

Sunnygirl | 20-01-05 | 17:52

Las ik nu net ergens tussen de commenten dat justitie zijn werk wel redelijk doet?
Dat er meer belasting betaald zou moeten worden voor meer blauw op straat?
Ga ik me nu toch echt even over de nek.
De prioriteiten van justitie (als door starf*ker aangeduid) liggen geheel verkeert, persoonlijk denk ik dat het aanname beleid ook niet op orde is en nog belangrijker de politie staat door laks straf beleid machteloos tegen over al dit voornamelijk Marokaans en Antiliaans volk.
Denk je echt dat wanneer de politie hierin losser gelaten werd en er ook daad werkelijk van hoger hand een degelijke straf opgelegd zou worden zei hier niets aan konden doen?
Een ander probleem is dat de politie in sommige gevallen de ballen niet heeft dit ligt aan en het dienst wapen beleid en de daar op volgende vervolging als wel het boven genoemde aanname beleid.
Er zijn volgens mij weinig landen waar de politie bezetting zo knus is als in Nederland, man zolang jonge lieve meisjes bij de politie willen omdat het zo?n geweldige leuke afwisselende baan is, zit er iets flink fout bij de politie in ?70 kon dat nu niet meer.
Waarom in godsnaam meer betalen voor iets dat structureel verkeert opgezet is.

DaJudge | 20-01-05 | 17:45

Het is ongelofelijk dat onze bestuurders het niet door schijnen te hebben dat het consequent bevoordelen van een kleine groep mensen frustraties opwekt bij de hoofdgroep van burgers.
Als die kleine groep dan ook nog steeds negatief in het nieuws komt zijn de rapen helemaal gaar.
-
Fortuyn was een duidelijk signaal naar de regering, maar die gaan nog steeds door in de hun "paarse" stijl.
-
Vele zinloze moorden hebben totaal geen indruk gemaakt. Men blijft koste wat het kost deze kleine groep bevoordelen.
-
Openlijk verzet, zoals aanslagen op moskeeen, van een normaal rustig volk, heeft totaal geen indruk gemaakt.
Laat staan dat het ze aan het denken heeft gezet.
Ze blijven in hun "paarse" stramien van allochtonen knuffelen ten koste van de meerderheid.
-
Eenieder, die het waagt voor de meerderheid op te komen wordt direct als populist gedemoniseerd.
-
Eenieder die zich negatief uitlaat over een kleine groep allochtonen wordt direct de mond gesnoerd, want dat zou wel eens als discriminatie kunnen worden uitgelegd.
Het is namelijk verboden die kleine groep dezelfde plichten op te leggen als de grote groep.
-
Daar ook deze regering absoluut niet in staat is onder het "paarse" juk uit te komen is het een kwestie van tijd voordat er in Nederland een soort "Kristallnacht" uitbreekt.
We wachten nu alleen nog maar op de vonk.
En zoals het er helaas op dit moment uitziet komt die vonk er gegarandeerd.
-
Balkenende zal dan wel weer gaan jammeren hoe "verbijsterd" en "geschokt" hij is, maar wij, het Nederlandse volk, mogen de puinzooi gaan opruimen.
Dit is misschien de straf voor een volk dat een visieloze regering heeft gekozen.
-
Het zij zo.

Moi | 20-01-05 | 17:45

Mooi geschreven stuk Starfucker waarmee ik het 100% eens ben.

Jemme101 | 20-01-05 | 17:43

Heel goede column StarF*cker, je slaat de spijker precies op zijn kop!!

Singa | 20-01-05 | 17:41

@Sunny: Echt..... een loepzuivere.. hole in one

Hole In One | 20-01-05 | 17:41

@N-Fluence: Niet Aboutaleb heeft het wiel uitgevonden: dit wordt al jaren geroepen door vaak "populistische" politici en columnisten.

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 17:41

Ik weet zeker dat als de vrouw een hoofddoek had gedragen, ze niet beroofd zou zijn geweest van haar tasje. Hetgeen voor mij wel bewijst dat het hoofddoekje helemaal niet zo onschuldig is. Of moeten we er soms allemaal een gaan dragen, of 's avonds voor de dames maar een straatverbod. Gehoofddoekten zie je immers nu nauwelijks 's avonds op straat. Dan vraag je er toch om beroofd te worden. Ik heb mijn hoofddoek al besteld.

Ali | 20-01-05 | 17:36

Gasten, ik ben het er mee eens dat er problemen zijn in dit land, maar deze waren er eigenlijk altijd al, alleen zeurt men er de laatste veel meer over. Die jongen die nu dood is gereden was een voorbeeld van een van die problemen waar iedereen het over heeft, maar een groter probleem is het als die actie spontaan zou worden geprezen door dit rare volkje. het is goed als er wordt opgetreden tegen tasjesdieven, maar we kennen in Nederland nog steeds het principe van evenredigheid en dat is in dit geval natuurlijk totaal zoek. Deze mevrouw is plankgas vijftig (!) meter, ja vijftig, achteruit gereden met een jongen op haar bumper. Ik kan me voorstellen dat mevrouw kwaad was en dat ze erachteraan ging, maar dit is echt van een hele andere orde. Dit zijn geen computerspelletjes waarin je bonuspunten krijgt voor elk kutmarrokaantje dat je hebt neergemaaid. Het is pas echt ernstig als straks elke Nederlandse automobilist in de slag zit voor het kruispunt met dehand aan de knuppel om op het moment dat er iemand met een kleurtje aanstalten maakt om achter de auto langs te lopen de auto vol in zijn achteruit te zetten. Criminaliteit is het probleem niet, dat is er en zal er waarschijnlijk altijd wel blijven, soms wat meer en soms wat minder, soms door marrokanen en een andere keer misschien weer door een een andere nationaliteit en misschien zelfs nog wel door een Nederlander. Het wordt een probleem als dit de manier wordt om ermee om te gaan..... ohja, en je kan natuurlijk je portier op slot doen..... Ik doe thuis ook altijd de deur dicht, werkt prima, nooit problemen mee gehad

Zuster Grisolde | 20-01-05 | 17:34

@ Sunnygirl:

Ik buig mijn hoofd in ootmoed; mooi betoog!

Zijdezacht | 20-01-05 | 17:33

@ Eric Cartman 20-01-05 @ 15:28

Weet je het zeker?

Sunnygirl | 20-01-05 | 17:29

@Starf*cker

Waarschijnlijk komen ze weer met datzelfde gelul: niet voor eigen rechter spelen, rust bewaren in NL en voor die jongeren allemaal een clubhuis.

@Sunnygirl

Ik denk dat heel veel mensen er zo over dachten, maar als je voor de gein wat allochtoonse forums bekijkt dan had je kunnen weten dat er totaal geen respect is voor die ongeloofigen die in land wonen.

Aboutaleb zei het als eens eerder: het wordt tijd dat de allochtonen de verantwoordelijk bij zich zelf gaan zoeken.

N-Fluence | 20-01-05 | 17:27

Dear Star,

Ik ben het niet met je eens, en val nu maar massaal over me heen. :) Of mevrouw C. schuldig is of niet, is aan de rechter om uit te maken. Ik durf mijn vertrouwen in de rechtsstaat nog niet op te zeggen.

Wat ik wél een flagrante aanfluiting vind is dat er toestemming gegeven is voor een stille tocht! Hoe heeft een politicus als Cohen, die - je kunt zeggen van de man wat je wilt maar hij moet over enig talent beschikt hebben - het tot burgemeester van Amsterdam heeft weten te schoppen, OOIT toestemming kunnen geven tot een stille tocht?!
Zeker toen het OM besloot mevrouw C. te vervolgen voor doodslag (en het is an sich geen slechte zaak dat iedereen hier ten lande die een ander al dan niet opzettelijk van het leven berooft minstens doodslag ten laste te leggen) had ingeschat moeten worden dat die beslissing de nodige beroering zou wekken.

Door de stille tocht, die hiermee totaal gedevalueerd is als adhesiebetuiging, toe te staan wordt de suggestie gewekt dat de politiek niet alleen begrip heeft voor het verdriet van de nabestaanden van El B., maar ook adhesie met een veroordeelde crimineel wil betuigen.

Mijn voorspelling (en ik hoop van ganse harte ongelijk te krijgen) is dat de stille tocht morgen opgewacht wordt door personen die een "signaal" willen afgeven. 21 januari 2005, de eerste rassenrellen in het vroeger zo gemoedelijke Nederland?

Zijdezacht | 20-01-05 | 17:26

@Sunnygirl
Applaus...

bethundered | 20-01-05 | 17:26

Niemand is rouwig om die klaploper. Neemt niet weg dat als je iemand met een auto aanrijdt je je had kunnen realiseren dat dat wel eens verkeerd kan aflopen.

Geweld is tegenwoordig blijkbaar toegestaan om uitschot bij de kraag te pakken, maar wel binnen de perken.

Het zal wel uitdraaien op "dood door schuld", maar dat ze er niet zonder (lichte) straf vanaf komt staat wel vast.

Over die dooie grijpgrage waardeloze moeten we het in nederland vervolgens nooit meer hebben.

Krijshaan | 20-01-05 | 17:25

@ Europa
<br>
<br>
Totaal zieke opmerking en helemaal mee oneens.Dit soort beweringen is een teken van de morele schijnsuperioriteit van diegenen die het grootste gevaar vormen voor de samenleving.De meeheulers van de steeds groter wordende extremismen (die zeker niet van Wilders of Hirsi Ali komen) omdat je zo toch niets te vrezen hebt.Ik vind jouw walgelijke opmerking een schande tegen de weinige moedige individuen die met gevaar voor eigen leven en met alle tegenwind gewoon beschaafd zeggen waar het op staat.
<br>
<br>
Dat je het niet eens met me bent is je goed recht.(Mooi he democratie en het vrije woord) Maar vergeet niet dat mevrouw Hirshi Ali het enkel druk heeft met haar strijd voor de moslim vrouw, Dat maakt haar meer een activiste dan een politica. En kuifje aka Geert Wilders die roept alles wat het volk wil horen voor stemmen(Flashback iemand??) en dat maakt deze 2 mensen in mijn ogen gevaarlijk.
<br>
<br>
Het probleem met de marokaanse jongeren(Vergeet niet dat ook de Antiliaanse jeugd,Somalische en white trash nederlandse jeugd ook genoeg overlast veroorzaken) dat hun ouders ze amper tot geen opvoeding geven en zo snel ze de deur achter zich dicht slaan het maar de taak van de overheid en de politie vinden.

RDJ134 | 20-01-05 | 17:21

@Gaoz In het algemeen is dat inderdaad zo. Alleen in sommige delen van grote steden niet. Maar de criminaliteit in Buitenpost verschilt toch nog van die in 020-west of 020-oost. Daar zijn het hooguit de Dokkumers die de boel verstieren.

Starf*cker | 20-01-05 | 17:21

@sunny

echt pissig dus, heb net een dergelijk gesprek op mn werk gehad; jij verwoordt het beter...

ik slaap echt slecht snachts......

buddh | 20-01-05 | 17:20

*geeft Sunnygirl even een daverend applaus*

wow...

TheMarco | 20-01-05 | 17:20

Een terecht en bijna noodzakelijk verhaal, Starf*cker. Kun je het opsturen als opiniestuk naar een paar landelijke dagbladen?

Als de politie je niet beschermt, moet je jezelf beschermen.

Jean | 20-01-05 | 17:18

@Brusselmans VANDAAG wil ik wel toegeven dat Geert totnutoe als enige met een adequate reactie is gekomen na het lezen van Geen Stijl, denk ik. Maar goed. Iemand al iets van CDA of PvdA vernomen?

Starf*cker | 20-01-05 | 17:17

Ik ben pissig. Eigenlijk meer dan pissig als ik zo'n vrouw met chador en hidjaab op TV zie die zegt dat de jongen een hart van goud had en geen vlieg kwaad deed. Als je als medelander zulke dingen zegt dan heb je van onze maatschappij en van integratie niets begrepen. Echt helemaal niets. Maar ook ben je alle realiteitszin verloren. Ik doe de afgelopen uren verwoede pogingen om een beschaafd mens te blijven maar dat is moeilijk. Het liefst zou ik naar de derde Oosterpark staan gaan en de bewuste mevrouw fijntjes willen uitleggen dat mede door mensen zoals ik. Nederland nog steeds leefbaar is voor Medelanders. En dat je met zulke hersenloze uitspraken je eigen verblijfvergunning of je Nederlandse paspoort bij het grofvuil zet.

Ik heb me nooit laten verleiden om racistische uitspraken te doen. Heb het altijd voor mijn gekleurde medestudent opgenomen en mijn mond geroerd als ze gediscrimineerd werden. Ik sta op het punt van capituleren! Deze schijnvertoning van de familie en buurtgenoten van Ali el Bejatti maken me misselijk. Misselijk van verraad. Heb ik me voor deze medelanders ingezet? De afgelopen jaren kom ik nauwelijks nog op Kanaaleiland. Mijn favoriete supermarkt zit er. Ik ben er al maanden niet meer geweest. Omdat de weg naar Kanaaleiland al niet zonder risico is. Elk roodstoplicht is een potentieel risico gevaar om als automobilist beroofd te worden van je persoonlijke eigendommen. En veroordeeld te zijn om weer uren op politieburo?s en schadeherstelbedrijven door te brengen. Openbaar vervoer is in grote delen van Kanaaleiland ook al geen optie meer omdat de lokale jeugd dat volledig onmogelijk heeft gemaakt. Ik verdoe inmiddels mijn tijd en geld liever met het zoeken naar een parkeerplaats in het centrum en ben ik bereid de hoge parkeergelden te betalen. Ik blijf niet weg omdat ik bang ben. Maar omdat ik baal! Omdat ik werkelijk alles uit mijn auto moet halen en dan nog niet gerust ben dat ik hem in dezelfde staat terug vindt. Omdat ik baal van het provoverende gedrag van de veelal gekleurde jongeren. De kanaaleiland boycot was mijn stil protest. Omdat ik vind dat de lokale middenstand met de bewoners rond het winkelcentrum eerst maar eens moeten zorgen voor een beter winkelklimaat. Zolang dat niet op orde is, ben ik niet meer bereid mijn salaris bij hen te spenderen. Na hersenloze opmerkingen van de vriendjes en vriendinnetjes van Ali el B ben ik niet meer in staat de provocaties emotieloos te negeren. Boosheid is nu hun deel, mijn bloed kookt en de stoom komt uit mijn toetsenbord.

Had het vertrouwen dat ze met de jaren wel tot andere inzichten zouden komen. Ik ben bang dat ik te optimistisch ben geweest. Dit provocerende gedrag verdwijnt niet met de jaren. En is niet het haantjes gedrag van de Arabische man. De vrouw met hidjaab heeft mij zojuist het tegendeel bewezen. De provocatie van onze normen en waarden van onze maatschappij lijkt bij de Noord-Afrikaans cultuur te zijn ingebakken. Gewoon ordinaire provocatie. Ik heb altijd het vertouwen gehad dat onder burka?s, chador, hibjaab en nikaab vrouwen schuil gingen die niets te verbergen hadden. Die je ondanks sluiers recht in de ogen kon kijken om te zien dat er wederzijds begrip was. Die zich schaamde voor het ordinaire gedrag van de mannetjes in het winkelcentrum. Dat zij grote delen van zichzelf verborgen, deels gedwongen, deels uit vrije wil, uit respect voor de moslimmannen. Weldenkende vrouwen die zich zo goed mogelijk proberen te handhaven tussen de gebruiken van Arabische en de Westerse wereld. Maar ze blijken dezelfde provocatiedrift te bezitten als hun zoons en dochters.

Als gehoofddoekte vrouw op het journaal gelijk had, dat Ali inderdaad zo?n goede man en dus goede moslim was. Dan was hij niet tussen auto en boom belandt. Dan was hij nu in Mekka geweest vanwege de Hadj. Had hij vandaag gewoon het offerfeest kunnen vieren. Vandaag is het Id ul-Adha voor de moslims, ik kan niet anders concluderen dat jullie definitief alle krediet bij de rest van dit land hebben geofferd. Niet een schaap of lam wordt vandaag geofferd naar je bestaansrecht in Nederland Een offer voor een eikel wiens herdenkingskaarsjes waarschijnlijk ook wel bij de Xenos zijn gejat.

Mijn persoonlijke 'Chadoroorlog' is begonnen. Als je als moslima nog door mij nog serieus genomen wil worden en doe je chador af en geef je bloot. Niet naakt maar zichtbaar. Stop met de ongein, die je wordt opgelegd door hersenloze mannen, die niet eens in staat zijn zich als echte mannen te gedragen. Een echte man heeft respect voor vrouwen en kan de verleiding van een geklede vrouw met wapperende haren weerstaan. Ik wil je in je ogen kunnen kijken en zien dat jij wel fatsoen hebt. De grootste bedreiging die je nu te vrezen hebt, zijn niet de moslimmannetjes die hun tengels niet van je af kunnen houden als je je haar los hebt. Jouw bedreiging is nu het indirecte gevolg van een gechadorde vrouw wiens hoofddoek geel ritueelkleed bleek te zijn maar een blinddoek en oordopjes . Die een heldere geest in nevelen deed hullen. Doof en blind voor de gevolgen van de stomme uitspraken die ze deed. En het direct gevolg van de aanstootgevende teksten van de Redouan Bouznifin?s van deze wereld. Moslima?s van Nederland laat zien dat je wel verstand en fatsoen hebt!

Sunnygirl | 20-01-05 | 17:12

Een echt goeie column. Zegt gewoon exact waar het op staat. En inderdaad zoals je aangeeft, rechts EN links zijn het echt strontzat. De ergernis en de roep om verandering is al lang geleden politieke kleur overstegen. Er moet echt fucking dringend iets gebeuren. Ik heb zelf ook al es over emigreren gedacht maar aan de andere kant is het toch goddomme van de idiote als je je eigen land moet ontvluchten omdat het hier straks niet meer te doen is... *zucht*

TheMarco | 20-01-05 | 17:12

@DonnieDeDenker
Laten we inderdaad mensen langer verplicht naar betere scholen met kleinere klaslokalen en beter onderwijs sturen.
Verder zou er inderdaad gekeken moeten worden bij immigranten die politiek asiel krijgen, onder welke omstandigheden we ze na tijd weer terug kunnen sturen. De oprotpremie heeft in ieder geval al voor meer terugkeer geleid.

the_Tzar | 20-01-05 | 17:12

In the words of Koot&Bie "Maar aan mijn pik, komp ook een end". Who'd have thought they were visionaries?

keyword | 20-01-05 | 17:10

Is dit dezelfde starfucker die mij van de week vertelde dat criminaliteit niet gebonden is aan etnische achtergrond?
You have come a long way grasshopper...

GaoZ | 20-01-05 | 17:09

na 3x de ogen gewreven te hebben stond het er nog steeds onder de topic, starf*cker is de naam.
- Oog om oog kunnen alleen de blinden zich permiteren -
ik ben kleurenblind, zou dat ook tellen?
ik weet wel voor mezelf dat de eerste de beste noord-afrikaan die negatieve signalen uitstraalt in mijn aanwezigheid zeer spoedig zijn allah (gezegend zij de schurft in zijn baard -quote van iemand anders-) persoonlijk kan gaan begroeten.

Tubifiks | 20-01-05 | 17:03

@dxtr
Ik ben juist tegen islamisering,radicalisering en voor een Joodse staat in Europa,ook in m'n achtertuin,voor wiedergutmachung van het kolonialisme.Net zoals jij... TOCH ?
Radicaal tegen de radicalisme(politieke islam) zijn is geen radicalisme.
Om met een positieve noot te eindigen
Misschien dat Denemarken en Zwitserland toch nog op de beste koers zitten qua immigratiebeleid.

Europa | 20-01-05 | 17:03

Hebben jullie deze oproep al gezien, dat kan nog een flinke rel worden...

tinyurl.com/4n9ot

enkhuizen | 20-01-05 | 17:03

Ik ben het er wel mee eens dat het een keer uit de hand gaat lopen. Hoe lang het duurt hangt er vanaf hoe vaak die geitenneuqers negatief in het nieuws komen. Die stille tocht gooit alleen maar olie op het vuur. Ieder weldenkend mens vindt dit belachelijk. @ro.. or Jij rijdt dus rustig door kanaal eiland... Ik ken een pliesie agent in utrecht die de geitenneuqers zo zat is dat ie ze het liefst ook voor de flikker zou rijden als ze weer eens in de fout gaan.

bethundered | 20-01-05 | 17:02

Bij de weg, misschien is het een idee eens te gaan kijken hoe het er in Turkije aan toe gaat.

Enige tijd geleden stond er een goed artikel in het NRC, dat verhaalde over de terugkeer van turkse gezinnen naar Turkije "omdat Nederland geen seculiere staat meer is".

Met andere woorden: het KAN wel. En voordat we beginnen te mieren over Turkije is een achterstandsland, ga eens kijken ten oosten van de Bosporus.

DonnieDeDenker | 20-01-05 | 16:48

@Hybrid Vortex.
Blijven hopen dan maar he. Het zou die wijk wel wat veiliger maken. Het mag alleen niet in ons rechtssysteem. Net als die stoet bij de begrafenis van Sam Klepper zo allemaal aangehouden had mogen worden. Tijd voor wat wetswijzigingen??

Think | 20-01-05 | 16:46

Het uitzetten van allochtonen van marokkaanse afkomst is niet moeilijk. Naast de Nederlandse nationaliteit hebben ze ook vaak de marokkaanse nationaliteit (wettelijk geregeld in Marokko).
Je pakt ze de Nederlandse nationaliteit af, door een wet te maken dat dubbele nationaliteit niet mogen en je verklaard ze ongewenst vreemdeling en ze kunnen tasjes roven in Marokko.

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 16:36

@ Think 20-01-05 @ 16:22
Op welke grond zou Cohen die tocht in 's hemelsnaam dan NIET moeten toestaan? Voor zover ik weet staat er niets in de wet over verboden stille tochten. En om er nou een politieverordening op te zetten alsof het gaat om een samenscholing van voetbalfans is misschien een beetje overdreven voorzichtig.
Nee, deze tocht gaat wel door.
Heeft iemand trouwens enig idee waar het idee van deze stille tocht vandaan kwam? Waarom is er gekozen voor een *stille* tocht? Wat *betekent* dat in deze context? Wat is het idee erachter?
Snap het echt *totaal* niet: volkomen misplaatst. Compleet verkeerd.
Klok.
Klepel.
Dat soort dingen.

Zeiksnor | 20-01-05 | 16:36

@ Think 20-01-05 @ 16:22
Op welke grond zou Cohen die tocht in 's hemelsnaam dan NIET moeten toestaan? Voor zover ik weet staat er niets in de wet over verboden stille tochten. En om er nou een politieverordening op te zetten alsof het gaat om een samenscholing van voetbalfans is misschien een beetje overdreven voorzichtig.
Nee, deze tocht gaat wel door.
Heeft iemand trouwens enig idee waar het idee van deze stille tocht vandaan kwam? Waarom is er gekozen voor een *stille* tocht? Wat *betekent* dat in deze context? Wat is het idee erachter?
Snap het echt *totaal* niet: volkomen misplaatst. Compleet verkeerd.
Klok.
Klepel.
Dat soort dingen.

Zeiksnor | 20-01-05 | 16:35

@ Think 20-01-05 @ 16:22
Op welke grond zou Cohen die tocht in 's hemelsnaam dan NIET moeten toestaan? Voor zover ik weet staat er niets in de wet over verboden stille tochten. En om er nou een politieverordening op te zetten alsof het gaat om een samenscholing van voetbalfans is misschien een beetje overdreven voorzichtig.
Nee, deze tocht gaat wel door.
Heeft iemand trouwens enig idee waar het idee van deze stille tocht vandaan kwam? Waarom is er gekozen voor een *stille* tocht? Wat *betekent* dat in deze context? Wat is het idee erachter?
Snap het echt *totaal* niet: volkomen misplaatst. Compleet verkeerd.
Klok.
Klepel.
Dat soort dingen.

Zeiksnor | 20-01-05 | 16:34

Ik ben een vriendelijke jongeman. Maar het racistische beest is in mij losgemaakt door linkse doordrammers en marokkaanse geesteszieke jongeren.
En ik denk dat ik niet de enige ben.

Vince72 | 20-01-05 | 16:33

Het uitzetten van allochtonen van marokkaanse afkomst is niet moeilijk. Naast de Nederlandse nationaliteit hebben ze ook vaak de marokkaanse nationaliteit (wettelijk geregeld in Marokko).
Je pakt ze de Nederlandse nationaliteit af, door een wet te maken dat dubbele nationaliteit niet mogen en je verklaard ze ongewenst vreemdeling en ze kunnen tasjes roven in Marokko.

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 16:32

@ auld_slapper : inderdaad, Zyklon-B wordt ook al opgevoerd. Verkeerd gespeld, maar goed...

Overigens ga ik een stille tocht organiseren als mijn goudvis overlijdt. Komt er nog iemand meelopen?

TM | 20-01-05 | 16:32

@Nooit meer slapen: hun eigen boeltje in Den Haag bij elkaar houden bedoelen ze daarmee. Het land is in sneltreinvaart aan het polariseren.

BlackMagic® | 20-01-05 | 16:29

@Hybrid Vortex.
Blijven hopen dan maar he. Het zou die wijk wel wat veiliger maken. Het mag alleen niet in ons rechtssysteem. Net als die stoet bij de begrafenis van Sam Klepper zo allemaal aangehouden had mogen worden. Tijd voor wat wetswijzigingen??

Think | 20-01-05 | 16:29

@auld_slapper: dat slaat nergens op.

Lagonda | 20-01-05 | 16:28

Ah eindelijk weer is een fatsoenlijke column van Starf*ckertje.

Moet zeggen dat ik het bijna volledig eens ben, behalve dan dat ik denk dat de oplossing toch echt van de rechterkant moet komen.

Specht | 20-01-05 | 16:25

@think
Je zou het bijna denken he? Wie weet...

HyBriD VorTeX | 20-01-05 | 16:25

Je bent toch wel kaal?

dxtr | 20-01-05 | 16:25

Jongens jongens, laten we doe boel bij elkaar houden!

Klukkluk | 20-01-05 | 16:24

De Marokkanen maken zich wederom belachelijk met zo'n stille tocht. Weer hebben ze niets van onze cultuur begrepen. Stille tochten worden over het algemeen gehouden voor zinloos geweld en niet bij een verkeersongeval waarbij een crimineel overlijdt.
Dat Cohen de tocht toestaat vind ik ook zeer dubieus. Tenzij hij wat arrestatiebusjes aan het einde van de tocht plaatst en alle meelopers inlaadt en afvoert naar Schiphol.

Think | 20-01-05 | 16:22

Mmmmh... er zijn hier nogal veel mensen die een "eindoplossing" voorstaan voor het "Marrokaansche probleem". Geen enkel historisch besef... zucht

auld_slapper | 20-01-05 | 16:21

Geert Wilders komt in ieder geval met een reaktie. De Correcten zulen dit wel weer populisme noemen, so be it.
Eens kijken wat de andere politieke partijen er van vinden? Het zal wel stil blijven in Den Haag: de boel bij elkaar houden!

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 16:20

""Nederland is inderdaad zoals onze sterreneukert al schrijft een kruitvat dat op springen staat en helaas wordt dan ook gevoerd door mevrouw Hirshi Ali en die peroxide nicht van een Wilders die ik bij elkaar gevaarlijker acht dan de gemidelde moslim terrorist."""

Totaal zieke opmerking en helemaal mee oneens.Dit soort beweringen is een teken van de morele schijnsuperioriteit van diegenen die het grootste gevaar vormen voor de samenleving.De meeheulers van de steeds groter wordende extremismen (die zeker niet van Wilders of Hirsi Ali komen) omdat je zo toch niets te vrezen hebt.Ik vind jouw walgelijke opmerking een schande tegen de weinige moedige individuen die met gevaar voor eigen leven en met alle tegenwind gewoon beschaafd zeggen waar het op staat.

@pikkevet
Mijn toevoeging is daar geen uitzondering op omdat het juist om zeer ONPOLULAIRE maatregelen gevraagd wordt.Ik snap niet hoe mensen zoals jij juist om die reden Wereldoorlog 2 (Een van mijn grootvaders zat in het verzet.)
erbij durven halen om hun gelijk te halen terwijl dat juist hun grote ongelijk bevestigd.Jij wil dus dat de pleuris echt uitbreekt vooral maatregelen genomen worden.De islamieten hadden hun geloof volledig thuis moeten laten bij hun immigratie en we gaan beiden in onze eigen achtertuin de gewelddadige uitspattingen van zulks nihilisme meemaken.We willen beiden dezelfde rust en vree behouden.We willen allebei geen wereldoorlog 3.. welnu,reken er maar op die komt er blijkbaar weer aan hier in Europa en daar kan zeker jouw noch mijn visie iets aan veranderen zo blijkt.
Het is toch al te laat en nee, ik ben geen doemdenker.

Europa | 20-01-05 | 16:19

@ro.. or
@blub moet dus @ro.. or zijn
gaat lekker :P

blub | 20-01-05 | 16:18

Waar blijven de persberichten over aanhouding van pappa el Bejjat-ti, de leider van deze roversbende die verhaal kwam halen over het geplette gauwdiefje, die waarschijnlijk een buitenhuisje in marokko heeft van de bij elkaar gestolen centen, waar blijft de mededeling van het OM dat broertje el Bejjat-ti wegens mijneed vervolgd wordt? Waar blijven de tv-beelden waarbij bij de familie de gestolen televisies, dvd-spelers en mobieltjes het huis uitgedragen worden en de omgekatte scoorters het schuurtje van de cooperatiewoning? Wanneer worden de marokkaanse stenengooiers opgepakt?

brom | 20-01-05 | 16:18

Zat net ff te kijken op marokko.nl en daar word de sticker aardig gebruikt maar 1 nadeel geenstijl word gehotlinkt kan daar iets leukers mee gedaan worden

neukertje | 20-01-05 | 16:18

Geert Wilders komt in ieder geval met en reaktie. De Correcten zulen dit wel weer populisme noemen, so be it.
Eens kijken wat de andere politieke partiij er van vinden?

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 16:18

Hoewel het een goed stuk is, zijn de meeste reacties van een bedroevend lage kwaliteit. We weten zo onderhand wel dat knuffellen niet werkt, en nee, terugsturen naar waar dan ook is geen oplossing.

Ik ben het eens met een aantal posters die zeggen dat het OM gewoon zijn werk moet doen. Inderdaad, het OM is er om ervoor te zorgen dat de wet wordt nageleefd in dit land. Als er zoveel kritiek is, zou het misschien een idee zijn voor een politicus om het budget eens te verhogen. Daarmee creër je niet alleen meer banen, maar zorg je ook nog eens dat mensen hun werk beter kunnen doen, en dat er meer wordt gedaan.

Vervolgens zie je dat veel criminaliteit zich voordoet onder laag geschoolde jongeren. Vroegâh was het zo dat je tussen 0900 en 1600 op school zat. Dat betekende niet alleen dat je dus meer mensen opleidde, maar ook dat het overdag rustig was op straat. Een politicus met meer dan 1 werkende hersencel zou dus kunnen voorstellen het onderwijs budget te verhogen, zondanig dat er meer mensen willen lesgeven, de klassen kleiner worden en dus ook dat de kwaliteit en interactie (=integratie) toenemen. Wat mij betreft wordt de schoolplicht ingevoerd; iedereen tussen 3 en 18 is ALTIJD tussen 0900 en 1700 op school. Oom agent zorgt ervoor dat dat wordt nageleefd.

Waar komt dat geld vandaan zegt u? Behalve dat we besparen op criminaliteit, zouden er misschien op nog wat andere zaken bezuinigd kunnen worden, we zouden de belastingen 1% kunnen verhogen etc etc. (Ik denk dat iedereen in Nederland er best een stuiver of wat voor over heeft om rustig over straat te kunnen).

Ik zou me kunnen vergissen hoor, maar zolang je niets doet aan justitie en onderwijs, behalve flitspalen en leraren pesten gaat het zeker niet goedkomen in dit koude kikkerlandje.

DonnieDeDenker | 20-01-05 | 16:17

@blub
waar halen ze het dan vandaan dat er een groep jongeren de buurt terroriseert waartegen de politie niet tegen 'durft' op te treden? waarom hangen daar altijd groepen jongeren op straat en kunnen vrouwen/meisjes daar niet alleen over straat?
vast omdat het zo'n gezellige buurt is!

blub | 20-01-05 | 16:17

@ **Haarlem**

Lazer eventjes op naar Panningen s.v.p.!!

@ Starf*cker

Niets is aandoenlijker dan menselijke wispelturigheid. Toch vraag ik me oprecht af waar die inkeer ineens vandaan komt. Ben je bereid je mening over Wilders c.s. te herzien wanneer hij wat deze problemen betreft vooruitgang boekt?

Brusselmans | 20-01-05 | 16:15

Godver, wanneer komt die inzamelingsactie nou eens op gang, redactie?

Vince72 | 20-01-05 | 16:15

@ HyBriD VorTeX
Je schreef:
---------------------------------
Geert leest mee ja! Alleen het 2e deel vind ik weer wat jammer... een in Nederland geboren iemand die ook nog eens geregistreerd is, uitzetten is gewoon wat lastig...
---------------------------------
Bepaalde autochtonen uitzetten lastig? Het is zelfs schandalig? Zouden we daadwerkelijk verschillende rechtsystemen moeten hanteren voor verschillende soorten autochtonen? Wat is de volgende stap? Katholieken bij misdaad zwaardere lijfstraffen geven? Nederland heeft namelijk een protestante geschiedenis, maar 1/3 wordt "bezet" door katholieken en als we toch al bezig zijn in onderscheid te maken in het rechtsysteem... :|
Laten we vasthouden aan het idee dat ieder in beginsel gelijk is voor de wet. Dat sluit ook positieve discriminatie uit.

the_Tzar | 20-01-05 | 16:14

@Starfucker...

Nou hier kan ik dus niets meer over zeggen... Ik ben niet links en niet recht ik combineer het een beetje...
MAAR dat die vrouw voor zo'n verotte kut crimineel gestraft wordt (we kennen Nederland (als moslim mag je alles in naam van je geloof land.)Ik word er kotsmisselijk van dat als iemand haar eigendom terug wil dan per ongeluk (met opzet was ook niet erg geweest)haar auto achteruit op die persoon zet, gestraft wordt.

Het gaat niet om links of recht het gaat erom dat die knuflims een stille tocht houden voor een dief waar je alleen op mag kotsen, en onze die reageert weer met een knuffeltoespraak niks ervan. Ik heb een toespraak:"Het is jammer dat hij dood is, maar het is een crimineel die geen enkele eer verdiend.

defabiman | 20-01-05 | 16:14

Nederland is een chique anarchie geworden. Dat komt er nou van als je 30 jaar lang iedere vorm van autoriteit systematisch ondermijnt en belachelijk maakt. Als je continu verteld wordt dat het GOED is om vooral niet naar de ouder, de leraar of de politieagent te luisteren, dan ontstaat er chaos. Een chaos waarin uiteindelijk de dommen en achtergestelden, omdat ze het geduld en de hersens missen om een gesprek aan te gaan, middels intimidatie en geweld victorie zullen kraaien. Provo, bedankt!

Lagonda | 20-01-05 | 16:13

@blub KAnaleneiland ja, geen problemen, mijn auto staat hier al maanden onbeschadigd. Vriendelijke buren, rustig op straat enz. Dat de media Kanaleneiland graag gebruiken als stokpaardje (met heel oude foto's vaak) het zij zo (angst zaaien). Er is hier een hoop veranderd kennelijk. Ik dacht er eerst aan, maar ik dacht dat dat wat al te gek zou zijn, dat het een ideetje is om een zoort KP op te richten. Roze shirts enzo. Maar bleek al gepost te zijn. Thomas regel. GS voedt. Ik vind het wel interessant hoor. Maar ik ben het er niet mee eens.

ro..or | 20-01-05 | 16:13

-weggejorist-

Pieter Baan | 20-01-05 | 16:12

Het wordt tijd om Maurice de Hond aan het werk te zetten. Hier weten we het wel !! Meestal krijgen die getalletjes wel aandacht.

pruuske | 20-01-05 | 16:10

De tijd is stil blijven staan in Haarlem?

Singer | 20-01-05 | 16:09

Vergassen die kut marokanen

**Haarlem** | 20-01-05 | 16:08

@ro.or, kanaleneiland ? tenzij je daar niet opvalt tussen de rest, dan kan ik me voorstellen dat je overal gaan gaan waar je wilt.

blub | 20-01-05 | 16:07

@ro.or Wat dacht je van bijvoorbeeld Kanaleneiland?

Wat betreft Geert: klasse die kamervragen. Natuurlijk is er een onafhankelijke rechter, maar die mag signalen uit de maatschappij niet negeren. So be it ...

Starf*cker | 20-01-05 | 16:05

Wordt het niet tijd voor een roze polsbandje van varkensleer...

SlamDunk! | 20-01-05 | 16:04

ok nu kan ik eindelijk weer posten...

lekker stukje man! haha

Monkeytail | 20-01-05 | 16:01

@Nooit meer slapen: Bedankt voor de info! Die vent was destijds in de talkshow van Karel van de Graaf, die zeer politiek-correct de vloer met hem aanveegde, kan ik me herinneren.

Lagonda | 20-01-05 | 16:00

[cynisch]

Beste mensen toch. Laten we toch vooral uitkijken dat door deze harde opstelling de samenleving niet nog verder polariseert! U bent het zelf schuld dat deze jongeren niet werken maar crimineel worden! U moet ze wat meer knuffelen! Als de uitkeringen niet zo bedroevend laag zouden zijn, zou het stelen van handtasjes niet eens nodig zijn.

Laat dat uitschot gewoon rustig hun gang gaan. Levert uw handtasjes en portemonees vrijwillig in bij de eerste de beste hangjongere op een scootertje die u tegenkomt en bied uw welgemeende excuses aan voor het droevige overlijden van Ali el Bejjati.

Laten we ook met z'n allen meedoen aan de stille tocht die voor hem gehouden wordt. Het is onze eigen schuld dat deze jongeren zich niet thuisvoelen in ons eens zo knusse landje.

[/cynisch]

Haring Henkie | 20-01-05 | 15:58

@Carpa
Oh, je bedoelt dat er een goede diepteanalyse wordt tentoongespreid over oorzaken van de allochtonenproblematiek?
Die heb ik dan even gemist, sorry. Dan is de colum dus toch meer dan populistisch vingerwijzen.

pikkevet | 20-01-05 | 15:56

Wellicht soms gedateerd, soms onzin, maar vaak een kern van waarheid:

In 1990 ontstond er een gigantische hype rond het boek dat geschreven zou zijn door 'Mohammed Rasoel'. In dit boek, De Ondergang van Nederland, waarschuwt de auteur de 'naieve Nederlanders' tegen een al te tolerante houding ten opzichte van de Islamitische allochtonen. Als ons land doorgaat met het doodknuffelen, zo luidt de 1990 uitgesproken 'profetie van Rasoel', zullen de moslims de macht hier volledig overnemen en de Nederlanders uiteindelijk uit hun eigen land verjagen. Dit profetische boek dat tot op de letter waarheid lijkt te gaan worden werd bij verschijning via een ongekende 'fatwah' door de politiek-correcte media verkettert. De boodschap mocht niet worden gehoord. Het enige waar de media zich mee bezig hielden was een klopjacht op de auteur (genoemd werden ondermeer John Jansen van Galen, Martin van Amerongen en Gerrit Komrij) zodat deze onder de guillotine van de pubieke verkettering kon worden onthoofd. De 'ware auteur' is echter nimmer achterhaald en de man (Rasoel) die zich als schrijver uitgaf is in rook opgegaan.

Wie het boek online wil lezen:
uwcolumns.web-log.nl/log/1547400

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 15:52

"delen van Amsterdam en Utrecht dreigen no-go-areas te worden" Waar in Utrecht? Ik go gewoon waar ik wil, wat een gezeik.
Mag ik u wijzen op de 'Thomas-regel' die al jaren opgeld doet? Vooral blijven voorspellen en angst blijven zaaien. Daarna je hart vasthouden. Bevalt dat een beetje, Amerika?

ro..or | 20-01-05 | 15:52

@Brusselmans: -grinnik- niet zo flauw doen hoor! StarFu*cker schrijft toch zelf dat-ie het ook niet meer weet.

Lagonda | 20-01-05 | 15:52

Overigens moetniemand meer bij mij aankomen met de opmerking dat deze generatie Allochtonen is ontworteld.

Style Councillor | 20-01-05 | 15:51

StarF*cker is da bom! Wel een linkse bom.
De bom komt van links en de kogel van rechts..

Stijlloze Rukker | 20-01-05 | 15:51

Op de spanjaarden na hebben we de rest door anderen laten opknappen.

DaniëlVlcek | 20-01-05 | 15:50

inmiddels is het op www.condoleance.nl ook een grote scheldpartij. Ali el B wordt vooral gefeliciteerd met zijn overlijden. Starf*cker krijgt misschien gelijk.

Leon G | 20-01-05 | 15:50

@starf*cker En alweer ben ik het met je eens! Je gaat er geen gewoonte van maken hè?

Singer | 20-01-05 | 15:50

Zeg waar kan ik eigenlijk de borg voor deze mevrouw storten?

Benno | 20-01-05 | 15:50

@quintin
daar zeg je zo wat, ali werd vrijgelaten door alibi van broer, toen mijn auto aan stront WERD gereden had ik niets aan de verklaring van mijn medepassagier, niet objectief genoeg...

MILF | 20-01-05 | 15:50

Bedoelde dus 'gedachte'

pikkevet | 20-01-05 | 15:49

Kan me wel vinden in het column van onze fuckert, ìk loop al een tijdje met de gedachte, dat het toch niet lang meer kan duren voor er iets tegen deze randdebielen gaat gebeuren. Na de Spanjaarden, de Fransen en de Duitsers, moet het toch niet al te moeilijk zijn om deze geitenneukers ( of zoals in algemeen beschaafd geenstijls geitenneuqers) terug te sturen naar de woestijn waar ze vandaan komen.

Karel Kruizenruiker | 20-01-05 | 15:48

Helemaal mee eens !

_Peter_ | 20-01-05 | 15:47

@Europa
Ik zie nog immer niet in dat het geen ondoordacht populisme is dat wordt uitgekraamd. Jouw toevoeging is daar geen uitzondering op.
De geachte om belijders van een bepaald geloof tot de wortels van 'het kwaad' in Europa te bestempelen is ridicuul. Dat hebben we toch wel kunnen leren uit de geschiedenis? Populistische zondebokkerij.

En lees in de comments eens terug, hoeveel makke schapen er al volgen. Het is onvoorstelbaar.

pikkevet | 20-01-05 | 15:47

Geert leest mee ja! Alleen het 2e deel vind ik weer wat jammer... een in Nederland geboren iemand die ook nog eens geregistreerd is, uitzetten is gewoon wat lastig...

HyBriD VorTeX | 20-01-05 | 15:46

@The Evil One
Ik dacht precies hetzelfde :D

the_Tzar | 20-01-05 | 15:45

@Flapdrol
.. de media...

Ja daar gaat het nu precies omdat we in Nederlan kennelijk heel goed slachtoffer en dader alsmede oorzaak en gevolg weten te mixen tot en diffuse brei.

Dat iemand na een dergelijk vorval voorgeleid wordt, lijkt me niet meer dan logisch. Alleen het gehijg van de tendentieuze politiek correcte media in je Nek is tamelijk beschamend. Ik zie Nova al weer de vragen stellen aan de "deskundigen" in termen van "hoe zo'n toch brave huismoeder zo kon ontsporen".

Kinderen die op school lastig gevallen worden, jemoeder is een crimineeel, van die dingen.

Style Councillor | 20-01-05 | 15:43

Geert leest mee... hai Geert!!!

The Evil One | 20-01-05 | 15:43

oh dat werk hier niet. nouja you'll get the point..

Heintjebier | 20-01-05 | 15:43

Ali el bej[b]JAT[/b]i :)

ongetwijfeld al gemaakt, maar ik lees niet alles hier :)

Heintjebier | 20-01-05 | 15:42

@pikkevet hahahaha Starf*cker die Wilders te links vind Muwhahaha.... Jezus man, ik wist niet dat jullie vanuit je kraakpand ook al konden internetten.... Starf*cker populistisch??? Volgens mij een contradictio in terminis. Je slaat de plank mis pikkie, Starf*cker kraamt met enige regelmaat onzin uit maar wat jij zegt raakt kant noch wal.....

Carpa | 20-01-05 | 15:42

Dit is de beste column die ik tot nog toe gelezen heb hier. Hulde StarF*cker. Dat je maar meer zo uit de hoek mag komen. Want de gewone weldenkene niet-racistische niet-religieuze nederlander maakt zich op om zichzelf te gaan verdedigen. De Staat doet het immers niet meer.

Mensen die dit niet zien zijn ziende blind, ook als ze hier posten. Het gaat niet meer om de rede, het gaat om de emotie. En angst is de slechtste raadgever van allemaal.

Ondertussen zitten de redelijke mensen heel bezorgd te kijken hoe de maatschappij radicaliseert en polariseert. En loopt mijn 65-jarige moeder om als ze meer dan 1 marokkaan op straat zien staan, want het *zal* toch maar eens zo'n rotjoch zijn.

De grote stigmatisering is in volle gang. En als echo van de film Network hoor je steeds meer in Nederland stemmen die roepen "We're mad as Hell and we're not going to take it anymore".

Ik ben eens gaan kijken op marokko.nl. Men stigmatiseert zelfs de complete eigen bevolkingsgroep, en G. Wilders hoeft niet eens moeite te doen om stemming te kweken.

Ik houd mijn hart vast als deze vrouw ook maar 1 haar wordt gekrenkt.

En ondertussen is de moord op Jan Kievit al weer lekker naar de achtergrond gedrongen.

Degene die de oplossing weet krijgt gegarandeerd de Nobelprijs voor de Vrede. Anybody?

TM | 20-01-05 | 15:41

Kijk, Brusselmans je wordt op je wenken bedient.
Je hebt gelijk!

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 15:40

@Joop Hoef
Met dat uitzetten krijg je dus een ander rechtsysteem voor zij die pas nul tot drie generaties autochtoon zijn dan voor diegene die al veel langer autochtoon zijn.
Dat is gaaf, wordt ik gelijk een beetje adelijk met mijn extra rechten ten opzichte van anderen.

the_Tzar | 20-01-05 | 15:40

Wat ik mij afvraag is vaar is de compaan van Alie geweest tussen het moment van het voorval en het moment van melden bij de politie.

Zou het zo kunnen zijn dat hij zijn hele verklaring heeft ingestudeerd met behulp van mede trabanten?? "Het was allemaal niet onze schuld...."

Het interview van de zus van Ali kwam mij ook veel te voorzichtig over!

Quintin | 20-01-05 | 15:39

-weggejorist-

Pieter Baan | 20-01-05 | 15:39

Op een dag weet je het..... je wordt politicus! :P

777bas777 | 20-01-05 | 15:39

Revolutie krijsen iSlamDunk. Dan wordt het gezellig!

DaniëlVlcek | 20-01-05 | 15:39

Goeie column, tragische opsomming van een stand van zaken maar een onwaarschijnlijk toekomstbeeld. Een vrouw wordt beroofd en doet (al dan niet bewust) wat het meerendeel van de reaguurders zou willen doen: het recht in eigen hand nemen. Is dit dan eindelijk dé druppel? Gaat deze actie het tij keren? Ik hoor momenteel dezelfde geluiden die ik een jaar of twee geleden hoorde na een incident op een parkeerplaats bij het Mediapark. Dezelfde geluiden die ik recenter hoorde na (weer eens) een moord in Amsterdam, begin november. Iedereen wist dat de grens nu was bereikt, verder zou het niet gaan. "Het land" zou dit toch écht niet pikken. Niet veel later hoorde ik van deze publieke verontwaardiging niet veel anders terug dan af en toe een eerlijke opmerking die iemand er ongeluk uitflapt op een verjaardag. Ik hoop dat ik overpessimistisch ben, of ongepast cynisch, maar ik denk dat zowel de Nederlanse politiek als de burgerij niet in staat zijn de vuist te maken waar in het betoog van St*rfucker toe wordt opgeroepen.
Het voordeel van behoren tot een minderheidsgroepering is een natuurlijk gevoel van saamhorigheid. Hieruit vloeit een organisatiegraad voort die voor autochtoon Nederland onbereikbaar zal blijven. Ik vrees dat dat gemis ervoor zorgt dat er voorlopig veel wordt gepraat, veroordeeld of af en toe zelfs een afkeuring wordt uitgesproken, maar dat er uiteindelijk niet veel zal veranderen.

Laatookmaar... | 20-01-05 | 15:38

Quote: Wie vertrouwt er nou nog op de dienders? Die doen alleen nog zaken die de schatkist spekken. Die camera?s inderdaad...
<br>
<br>
Die sluiten aleen nog maar normale mensen op die zonder ausweisse op straat lopen.
<br>
<br>
Afijn mooie column maar hoe erg het ook is en ja Ali b stal die tas maar het doodrijden van mensen is in ons land altijd nog strafbaar (Behalve als je Kluivert of Marco Bakker heet maar dat terzeide) En dat zijn vrienden hem herdenken is hun goed recht, Want Ali zal best een `gouden gozer` geweest zijn voor zijn familie en omgeving. Het is aleen jammer dat zijn vrienden hem heilig verklaren (Hij was net terug van de rechter zoals we weten vanwege een overval) en de onschuld zelf uit hangen, Maar dat is een bekend gegeven uit het midden oosten dat zien we tenslotte iedere dag wel op tv, het zijn altijd die anderen die het doen.
<br>
<br>
Nederland is inderdaad zoals onze sterreneukert al schrijft een kruitvat dat op springen staat en helaas wordt dan ook gevoerd door mevrouw Hirshi Ali en die peroxide nicht van een Wilders die ik bij elkaar gevaarlijker acht dan de gemidelde moslim terrorist.
<br>
<br>
Ik vrees ook dat deze vrouw als voorbeeld zal gaan dienen in een politiek steekspel waarbij ze toch een paar jaar tussen de andere lesbos zal moeten gaan douchen. En hoe de rechtzaak ook gata aflopen wedden dat er rellen komen in Amsterdamoost.
<br>
<br>
Er is iets goed fout met ons Nederland deze problematiek is nou het resultaat van 20 jaar paars die alles met knuffelen wilde oplossen, Zeg hallo tegen de realiteit aleen die mensen incl het playmobiel mannetje in Den Haag moeten maar eens een weekje in de echte wereld gaan leven.
<br>
<br>
Das hoe ik er over denk.

RDJ134 | 20-01-05 | 15:37

heeft de rechtmatige eigenaar van de scooter deze al terug gekregen

aliebobo | 20-01-05 | 15:37

Ben ik de afgelopen dagen op een andere geenstijl.nl geweest?

Lopen er twee Starf*ckers rond op het onvolprezen internet?

Een hartverwarmend betoog, begrijp me niet verkeerd, maar wel een beetje vreemd uit de pen van iemand die hier dagen achtereen loopt te verkondigen dat criminaliteit door alle woonlagen heen plaats vindt, het kleurtje op de wang er niet toe doet en we vooral niet moeten gaan doemdenken.

"Delen van Amsterdam en Utrecht dreigen "no-go-areas" te worden, omdat Marokkaanse jongeren als moderne terreurbendes op hun scootertjes door de straten struinen, homo&#8217;s en andere minderheden mishandelen, tassen jatten uit auto&#8217;s en ga zo maar door."

Wat een krachtige terminologie.

Ondergetekende en TheRealShowStopper werden nog niet zo heel lang geleden voor gek versleten doen we dergelijke taal bezigde.

TRS kon niet eens rekenen op een serieuze antwoord daar hij teveel op het einde ter tijden rekende.

"Deze geitenneukers maken van Nederland een circustent waarbinnen binnenkort wel eens grote rassenrellen kunnen uitbreken."

Wat een oprechte retoriek!!

Ben overigens wel benieuwd naar wat ie volgende week weer allemaal gaat beweren.

En kan het niet laten met smacht op zijn column te wachten indien Hirsi Ali / Wilders daadwerkelijk wat aan de genoemde problematiek gaan doen!!

Brusselmans | 20-01-05 | 15:37

Ben ik het nu met starf*cker eens??? Daar sta je wel even van te kijken :)

Muxje | 20-01-05 | 15:37

Vreselijk GOED artikel.
Ben het helemaal met je eens.

Suikerberg | 20-01-05 | 15:36

@Starfucker

Je vriend is de enige die stelling durft in te nemen, waar blijft de socialist en de liberalen, of de hoeders van de christelijke moraal???
-------------
Wilders: Schande dat OM slachtoffer tasjesdief vervolgt

Uitgegeven: 20 januari 2005 15:20
Laatst gewijzigd: 20 januari 2005 15:30

DEN HAAG - Tweede-Kamerlid Wilders vindt het "schandelijk" dat het Openbaar Ministerie in Amsterdam een 43-jarige automobiliste verdenkt van doodslag op een Marokkaanse tasjesdief.

Wilders: "Dit is schandelijk, de wereld op zijn kop. Ze maken van een slachtoffer een dader en andersom. Onbegrijpelijk en ongepast dat deze vrouw in het nauw nu vervolgd wordt. Om over de stille tocht in Amsterdam nog maar te zwijgen."

Het uit de VVD gestapte Kamerlid wil "alle Marokkaanse raddraaiers het land uitzetten". Wilders: "Ik word hier helemaal gek van. De mensen zijn de raddraaiers in de steden en dorpen zat. Bij herhaalde straatterreur moeten we deze jongens simpelweg het land uitzetten."

Joop Hoef | 20-01-05 | 15:36

Tjonge jonge, openbaar ministerie doet alleen maar wat het moet doen. Als ik midden in de nacht een fietsen zonder licht doodrijd, moet ik ook voorkomen. Simpelweg omdat de wet dat stelt. Deze mevrouw heeft een ernstig verkeersongeluk veroorzaakt. Ieder ander zou ook voor de rechter moeten verschijnen na een dergelijk ongeval. Alleen nu wordt het in de media breed uitgemeten, omdat het na een tasjesroof is gebeurt en het een ongeluk is tussen slachtoffer en dader. Dat brengt inderdaad wel een extra element mee voor het OM. Ze moeten uiteraard controleren of er hier geen opzet in het spel is. Gezien de veroorzaakster van het ongeluk een erg sterk motief had voor opzet.

Uitspraken zoals hier van jou Starf*cker, polariseren alleen het hele voorval, zoals de rest van de media ook doen.

Als mijnheer de G. vandaag ruzie heeft met de zoon van de buren, omdat hij elke nacht met veel kabaal zijn scooter 20 keer langs de voordeur laat scheuren, voor de lol, en morgen rijdt mijnheer de G. in een ongeluk de buurjongen aan, moet hij net zo goed voorkomen en moet het OM ook de mogelijkheid tot opzet controleren. Is niets anders dan hier. Het enige wat het anders maakt, zijn de media.

Flapdrol | 20-01-05 | 15:35

""Het is ondoordacht populisme wat je hier uitkotst.""
Nee dat is het juist niet.Er moesten allang IMpopulaire maatregelen genomen zijn in heel Europa maar we gaan nog steeds onverminderd door op de koers naar steeds gewelddadigere zelfvernietiging.Hij geeft gewoon juiste feiten al vind ik persoonlijk de sneer naar Wilders en H.Ali absurd.
Notabene juist die enkeling die niet te laf zijn om publiekelijk te zeggen wat een pervers extremisme in de islam schuilgaat.
We denken alles nu nog onder controle te kunnen krijgen,het tegendeel is waar.
Europa kent nog steeds het verschil tussen ras en ideologie niet,alsook het verschil tussen een tweedeling en een echte sterk geregulariseerde multiculturele samenleving.IPV buiten ons continent te democratiseren halen we weer een oorlog binnen.
Onderschat de arrogantie en blindheid van Europese politici niet.We zullen het NOOIT leren.

Europa | 20-01-05 | 15:35

Ik heb zonet : Mail aan de burgermeester,
toegevoegd aan Mijn Favorieten; ik ben bang dat ik Cohen nog vaak moet mailen.......

fuckje | 20-01-05 | 15:35

gelukkig weet DaniëlVlcek wel hoe de problemen moeten worden aangepakt

iSlamDunk | 20-01-05 | 15:34

Ik heb zonet : Mail aan de burgermeester,
toegevoegd aan Mijn Favorieten; ik ben bang dat ik Cohen nog vaak moet mailen.......

fuckje | 20-01-05 | 15:34

Een complete weerspiegeling waar menigeen in Nederland bang voor is.

Trayton | 20-01-05 | 15:34

Ik heb zonet : Mail aan de burgermeester,
toegevoegd aan Mijn Favorieten; ik ben bang dat ik Cohen nog vaak moet mailen.......

fuckje | 20-01-05 | 15:34

Overigens wel een beetje een tendentieus stukje van SF. Alsof er morgen een volksopstand plaats zal vinden, en als dat niet gebeurt zouden we hartstikke dom zijn.

JackRandom | 20-01-05 | 15:33

Dit soort impotente verontwaardiging begint me de strot uit te hangen. Allemaal "het roer moet om krijsen" en je ondertussen weer achter een nieuw dogma verschuilen. De multikul achter ons laten en tegelijkertijd aan uitgehold populisme laven.

DaniëlVlcek | 20-01-05 | 15:33

OK, Starf*ckert, goed verwoord wat er leeft in NL.
Maar ik moet toch ook opmerken dat als je na eerdere column gewaarschuwd werd door reacties op je column voor deze steenpuist, je niet thuis gaf en het afdeed als ware het een kleine oneffenheid van de huid.
We maken in NL steeds de fout om mensen en politici die in ieder geval met een aanpak komen en deze steenpuisten niet bagatelliseren, belachelijk te maken.
Bij slaan onszelf op de borst dat wij zo tolerant zijn en zo willen we met name in het buitenland bekend staan. Gedogen wordt te vaak met trots in de mond genomen.
Het probleem met de politiek is dat ze types nodig hebben die iets meer roepen dan ze waar kunnen maken, om de koers in het land te laten veranderen.
Met Pim Fortuyn leek het een moment dat iedereen was wakker geschrokken, maar men wist niet hoe snel men weer oude knuffelpraktijken moest hervatten.
Je geeft keer op keer af op Wilders en AHA, maar het zijn juist degene die problemen vol in de mond durven te nemen en de politiek aansporen voor een koers verandering En als stank voor dank krijgen ze de hoon der natie.
Ze hebben wellicht niet de oplossing in hun programma, maar zoals je al vertwijfeld afvroeg: wie heeft dat wel!
We knuffelen liever, we houden liever de boel bij elkaar, we praten liever marathons in moskeeën, we geven liever popprijzen aan gangsterrappers, we moeten het samen doen, enz, enz.
Allemaal Correctengelul. We hebben in NL wetten, die gewoon nageleefd moeten worden en in sommige gevallen aangescherpt moeten worden.
Dan maar iets minder privacy. Als je niets hebt gedaan heb je ook niets te vrezen.

Als ik in het buitenland ga wonen moet ik me toch aanpassen aan de taal, normen en wetten van dat land. Waarom is dit in NL teveel gevraagd voor de buitenlanders en hun kinderen die naar NL zijn gekomen?
De Correcten in NL vinden dat de buitenlanders en hun kinderen hun eigen cultuur, geloof, gewoontes, normen en waarden moeten kunnen beleven zoals ze dat altijd gewent zijn in hun land van oorsprong. En als dat in strijd is met onze regels wordt dat dan maar gedoogd.

Bijv. Wilders is heeft geen oplossingen voor alle problemen in NL, maar welke partij of politici heeft dat wel.
In het invoeren van een systeem van ?three strikes you´re out? is wellicht een oplossingen die eens uitgewerkt moet worden. Dan heb ik het niet over drie keer te hard rijden, maar wel bijv. drie geweldsmisdrijven.

Wilders is geen ziener, maar heeft wel gelijk als hij zegt: ?Straf op falende integratie is armoe?. Dat wordt ook altijd als verzachtende omstandigheid aangedragen als weer een allochtoon het criminele pad heeft bewandeld.
Het probleem van de mislukte integratie is groter dan wij allemaal op dit moment vermoeden.

Nooit meer slapen | 20-01-05 | 15:32

Een leidje voor onderweg morgen (vrij naar Thoma Acda)

Mijn hart is niet van steen
Een geval van zuiver goud
Het was het beste dat ik jatten kon
Ik maakt iemand koud
Mijn hart is van het zuiverste goud
Het klopt slecht omdat het moet
Maar niet te hard en rustig aan
Ik weet nog niet echt wat het doet
Dit is mijn hart
Mijn gouden hart
De imams hebben het alvast verzwaard
Dus ben ik dom en lui
Werken kan veel kwaad
Want stelen dat is pas de moeite waard
Ik kan ook heel hard lopen
Dat is wel heel erg fijn
hoewel een scooter sneller is
Welhaast sneller dan de trein
Dit tasje hier, ik heb het pas gejat
Is weliswaar tweedehands
Maar je gaat er toch geen kopen
Ook al had je wel de kans
Dit is mijn hart
Mijn gouden hart
De imams hebben het alvast verzwaard
Dus wees maar lief
Het kan geen kwaad
Want stelen dat is pas de moeite waard
Het voordeel van een gouden hart
Je werkt per dag slecht maximaal één uur
Het zwoegen is voor anderen
En niets is meer te duur
Dit is mijn hart
Mijn gouden hart.....

Style Councillor | 20-01-05 | 15:32

De 18-jarige medeverdachte van de tasjesroof die zich woensdagavond meldde, heeft inmiddels bekend. Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam wil nog niets zeggen over zijn verklaring over het auto-incident. "We zijn hem nog aan het horen", aldus een woordvoerder. Hij wordt vrijdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Ah, nou mist ie de stille tocht van zijn mede-broodje-shoarma.

YerOldeNewspaper | 20-01-05 | 15:32

De 18-jarige medeverdachte van de tasjesroof die zich woensdagavond meldde, heeft inmiddels bekend. Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam wil nog niets zeggen over zijn verklaring over het auto-incident. "We zijn hem nog aan het horen", aldus een woordvoerder. Hij wordt vrijdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Ah, nou mist ie de stille tocht van zijn mede-broodje-shoarma.

YerOldeNewspaper | 20-01-05 | 15:32

Zeer goede column ! Dit geeft mijn gedachtengang ook weer. Ben inderdaad ook zeker benieuwd hoe lang het nog duurt voor de "hel" losbarst. Hopelijk is het nog niet te laat maar met zo'n president en regering kun je er in principe al vanuit gaan dat het wel gaat gebeuren..

PM | 20-01-05 | 15:30

@LiamP

ik doe mee :)

Killin Ark | 20-01-05 | 15:30

Ik verdenk het OM ervan juist dat te doen wat 180 graden tegen het normale rechtsgevoel van de gewone burger ingaat, alleen maar om te laten zien dat het OM zich door niets en niemand laat beinvloeden, en dat ze boven alles en iedereen staat, als de moderne untouchables...

JackRandom | 20-01-05 | 15:28

Volgens mij heeft de knaap een onaanvaardbaar risico genomen door de tas te pikken. De norm is nog steeds dat je van een andermans spullen afblijft.

Dat-ie dood is is naar voor zijn ouders, meer niet.

koeman | 20-01-05 | 15:28

Crispy: het probleem is denk ik niet zozeer dat burgers het gebruiken van geweld om zichzelf of naasten te beschermen schuwen vanwege rechtsvervolging, maar puur vanwege het feit dat er altijd repercussies komen vanuit andere groepen. Zie bijvoorbeeld de Marokkaanse familie van Ali B. die op weg ging om de vader van Germaine op ijs te zetten. We moeten van de schijterigheid af zien te komen.

Habibi | 20-01-05 | 15:28

@sterneuqert
*applaus* wanneer ga je je politieke partij oprichten? je mag met mijn dochter trouwen! geweldig stuk tekst..... *nogmaals applaus*

Eric Cartman | 20-01-05 | 15:28

"Tijd dus voor politiek leiderschap."

dat komt er dus niet en dat weet je zelf ook. dit is de tijd waarin je van de politiek niets meer hoeft te verwachten, en waarin je dus ZELF op moet staan. GS is een uitstekend podium daarvoor. waarom organiseren jullie niet eens een IRL meeting van nederlanders die het zat zijn? en die vervolgens actie ondernemen op plekken waar dat gevraagd wordt.

picture this: tijdens die stille tocht voor ali el b. komt er een ludieke tegenactie, die niet de nadruk legt op de dood van die arme jongen, maar op het feit dat er talloze onschuldige burgers slachtoffer worden van allochtonencriminaliteit.

picture this: als er in de zomer weer eens een groep marokkanen naar zandvoort afdaalt op strandtenthouders te zieken en badgasten lastig te vallen, verschijnt daar plotseling een nog grotere groep nederlanders die HUN even ziekt.

je kunt wel 100 voorbeelden verzinnen, het gaat erom dat het beeld verdwijnt dat allochtonen alles maar kunnen doen wat ze willen zonder dat er op gereageerd wordt door de maatschappij. dat dit land nog steeds ONS land is.

LiamP | 20-01-05 | 15:27

@MvanDam
PVDA is JUIST de schuldige. Pappen en nathouden, politiek correct regeren, de boel bij elkaar houden, thee drinken met criminelen en moordenaars, praten, praten en nog eens praten;

MvanDam snapt (denk ik) niet helemaal dat regeringswerk niet meteen effect heeft; wat Paars 8 jaars verzaakt heeft, maakt de huidige regering niet zo maar even goed....... al zijn ze goed op weg...

Rover214 | 20-01-05 | 15:25

Jan Maat had gelijk. De linkse politiek en haar kiezers, met hun naieve idealen, zijn de schuldigen. Zij hebben Nederland in 30 jaar tijd weggegeven. wij moeten het weer terugnemen.
Weg met de islamitische groenteboer, weg met de allochtone gespuis.
Leve de pim-pam-pet en de buurtsuper.

Idee: Marokkanen die in Nederland wonen uitwisselen met de Nederlanders die in Marokko wonen. Desnoods betalen we bij.

Vince72 | 20-01-05 | 15:25

@the Tzar,
het om doet NIET goed haar werk, de rechter moet inderdaad bepalen of mevrouw schuldig is maar daarom hoeft ze niet vast te zitten, ze heeft geen enkele reden om te vluchten, de tasjesdief had vast moeten zitten dan was dit allemaal niet gebeurd...

MILF | 20-01-05 | 15:25

Purifyer B (20-01-05 @ 15:13) heeft volkomen gelijk: St*rf*ck*r komt niet verder dan het al sinds 1950 voortdurend gehoorde geweeklaag van "NU slaat de vlam in de pan. Let maar op! De revolutie is aanstaande!"
Bah.
En ze dronken een glas, en ze deden een plas...

Ik was meer onder de indruk geweest als (bijvoorbeeld) GeenStijl een gironummer had geopend ten behoeve van een advocaat voor mevrouw.

Zeiksnor | 20-01-05 | 15:24

Ach kom nou toch, wat een verhaal. Ben je aan 't azen op een plek in Lijst Wilders, StarF*cker? Of is hij te links voor je?
Een bezorgde Nederlander? Ik ben ook bezorgd, namelijk over hoe kort door de bocht je relaas is, en over hoevelen wel niet net zoals jij denken.
Germaine onschuldig? Jammer dat Nederland geen NRA heeft, je zou een goede lobbyist voor hen zijn.
Het is ondoordacht populisme wat je hier uitkotst.

pikkevet | 20-01-05 | 15:22

Ik denk dat het tijd wordt dat alle voetbal-supporters eens samen de straat opgaan en enkele geinige buurten in de grote steden met een bezoekje vereren.

Verder mag wat mij betreft de "aankomende moslimpartij" direct worden afgeschaft onder artikel xx, te weten criminele organisatie en dergelijke.

Balkenende met zijn normen en waarden afvoeren naar Ko Phi Phi.

KooSSpee en zijn flitsbrigade zwaar bewapenen en met de VROS-auto's door de risico-buurten knallen.

Starf*cker: toppertje weer!

YerOldeNewspaper | 20-01-05 | 15:22

Briljant stukkie tekst. het is inderdaad wachten tot de emmer overloopt. En als dat gebeurd dan denk ik dat een burgeroorlog niet ontdenkbaar is.
ze zuigen al jaren het bloed onder je nagels vandaan. wie kaatst kan de bal verwachten!

Kapitein Frietsaus | 20-01-05 | 15:22

Laten de Nederlanders beseffen dat de tijden van truttigheid en gezelligheid definitief voorbij zijn en dat de enige manier om ons bezit en levenswijze te beschermen is het verzet tegen onrechtvaardigheid, passief danwel actief.

'Onrecht wordt altijd verminderd door de overtreding van onrechtvaardige wetten.'
(Daniël Berrigan)

Habibi | 20-01-05 | 15:22

Dit is al jarenlang zo en zal ook niet op korte termijn één twee drie veranderen. Van de politiek hoeven we het in ieder geval niet te hebben. Ik kan iedereen aanraden nu al zijn verhaaltje klaar te hebben als iets dergelijks bij hem gebeurd. "Ik schrok zo erg, dat ik per ongeluk gas gaf. Als ik niet zo geschrokken en ontdaan was dan zou dit nooit gebeurd zijn". Noodweerexces. "Ik schrok zo erg van de inbreker in mijn huis, dat ik mijn honkbalknuppel, die ik altijd in mijn slaapkamer bewaar bij mijn overige sportspullen, pakte en uithaalde. Als ik niet zo geschrokken en ontdaan was dan zou dit nooit gebeurd zijn, ik betreur het gebeurde dan ook zeer." Noodweerexces (moet je wel op honkbal zitten, gebruik anders je overige sportattributen). Een bezem kan ook goed gebruikt worden. Geef in ieder geval niet te veel klappen, beter één heel goed gerichte op zijn hoofd.

Waar het om gaat is in ieder geval dat je zeer ontdaan was en niet normaal kon nadenken, dankzij het gebeurde, en dat je een middel gebruikt dat je voor normaal gebruik ook altijd bij handen hebt. Wat ook kan is de neergeknuppelde inbreker in het park leggen en de politie helemaal niet bellen.

Ja Ja, eigenrichting. Ook hier kan het, kleed alleen je verhaaltje goed in!

Crispy | 20-01-05 | 15:21

Chapeau !

KoosKansloos | 20-01-05 | 15:21

Ik ben die hele multiculturele samenleving ook behoorlijk zat, het was een leuk experiment maar het is totaal uit de hand gelopen en iedere nederlander die nog niet geeimigreerd is, is het zat.
De tijd van volksverhuizingen en kolonisaties is voorbij, wij hebben de kolonies opgegeven en de stukken gejat land van Duitsland teruggegeven, het wordt tijd dat de islamitische bevolking z'n conclusies trekt en ook naar huis gaat. Ik heb niets tegen mensen uit het midden oosten of Afrika, maar ze moeten wel op hun plek blijven.

iSlamDunk | 20-01-05 | 15:20

"De maatschappelijke onrust groeit. Ook onder de Marokkaanse burgers."
Da's dan een mooie gelegenheid om terug te keren naar het o zo rustieke Marokko. Daar kunnen ze ook meer zichzelf zijn zonder problemen te veroorzaken.

cametoripshit | 20-01-05 | 15:19

begrijp dat a.s. vrijdag het roversgilde van ali baba door amsterdam trekt

ganzo | 20-01-05 | 15:19

alle dames een plofhandtasje

MILF | 20-01-05 | 15:18

Op het hoofdkantoor van de Marcel van Dam fanclub doen ze een schrijven de deur uit. Starf*cker, je bent geroyeerd!

Boris Borsthaar | 20-01-05 | 15:17

Ach, Ali had een goed hart, het zou alleen verbrand op z'n rug moeten hangen

Ruler | 20-01-05 | 15:16

Helemaal fucking eens. Ik ben waarschijnlijk een van de laatste die iets over een bevolkingsgroep zal zeggen. Maar dit zijn niet langer incidenten. Dit gaat fucking structureel fout. Goed stuk StarF*cker!

Brax0n | 20-01-05 | 15:16

We zitten met z'n allen overigens tereht af te geven op Ali B. (waarom in godesnaam altijd die afkortingen en niet gewoon z'n volledige achternaam ,trouwens het is toch een onschuldig slachtoffer met een gouden hart, dus waarom zo schijnheilig voorzichtig, maar dit terzijde) en zijn vrienden, maar we vragen ons e weinig af hoe de "dader" zich nu moet voelen. FF boodschappen doen,
geript worden, kwaad worden en hup in de bajes met een voorgeleide en de heele riedel. Leg dat maar een suit aan het gezin (ik neem aan kinderen) wat achterblijft.

Voor een willekeurige drugssmokkelaar (met een ongetijfeld gouden hart) in Singapore zet half Nederland zich in en nu verspillen we energie aan ee jeugdige would be crimineel die tot Alah geroepen is.

Voor Germaine moeten we bumperstickeren, Ali is niet meer en had er ook nooit moeten zijn, zeekr nietmet z'n fikken in andermans spullen.

Style Councillor | 20-01-05 | 15:15

Ik ben het niet altijd met Starfuckert eens, maar ik moet zeggen dat hij nu zowel kant als wal raakt.
Om maar een bepaalde groep stemmers te quoten:"Hij zei wat wij dachten."

TV Dominee | 20-01-05 | 15:15

Het is een heel lang verhaal geworden.
Maar je hebt wel gelijk. Laat er gvd nou maar eens paal en perk gesteld worden aan onze tolerantie jegens de 3e generatie die altijd maar vinden dat ze gediscrimmineerd worden.
Pas je aan of pleur op!!
en als je om wat voor reden in de fout gaat, ga dan op de blaren zitten en loop niet te janken.
Wat heb je hier te zoeken als je een ander zijn geluk c.q eigendom niet gunt.
Laat mensen die hier wel in alle rust hun leventje willen leiden met rust.

gummetje | 20-01-05 | 15:14

Worden nu alle tasjesdieven opgeroepen om te komen?

Ghosty J | 20-01-05 | 15:14

Die vrouw had wel willen bellen naar de politie, alleen zat haar telefoon nog in haar tas.

misslick | 20-01-05 | 15:14

Toch kun je het niet laten om Hirsi Ali toch weer mee te nemen in je tekst , fuckert.

Ik verdenk je er bijna van om dit tengere pindarotsje rectaal te willen visiteren...

SHEBYTE | 20-01-05 | 15:13

Men verbaast zich kennelijk over het feit dat er een stille tocht wordt georganiseerd voor een ons ontvallen draaideurcrimineel en steunacties voor iemand die met alle verzachtende omstandigheden potentieel in de markt is voor een veroordeling wegens dood door schuld, als het geen doodslag is.
Ik erger me aan dit soort huilhypes maar verbaas me er niet meer over. Dit is in lijn met de hedendaagse nederlandse normen en waarden. Mag ik, te Uwen gerieve, even recapitueleren?

- topcrimineel Klepper krijgt in 2000 een uitvaart onder indrukwekkend politie-escorte;
- Patrick Kluivert wordt "sterkte" gewenst nadat hij door roekeloos rijden iemand vaan de weg heeft geveegd. Op slag dood, ja.
- de Tokkieclan die een hele buurt zodanig terroriseert dat een uitzettingsprocedure volgt (in Nederland moet daar heel wat voor gebeuren) wordt door het nederlandsche volk als nationale helden ingehaald en krijgt een huis aangeboden van een andere volksheld (i.t.t. de weggetreiterde familie van wie het huis door voornoede clan in de fik is gestoken);
- een corrupte vreemdganger wordt als succesvol integratiemodel gezien en bij zijn dood als modelburger neergezet. Bij leven wilde iedereen hem als beschermheer, hoewel de belastende feiten zonder meer bekend waren.

Met andere woorden: het zonder enig nadenken slachtofferen en eren van mensen die dit apert niet verdienen is
in nederland volkomen normaal geworden.

Purifyer B | 20-01-05 | 15:13

Germaine als president voor nederland vrij.

teringtubbie | 20-01-05 | 15:12

@Starfucker
WAT EEN GEWELDIGE COLLUMN, dammit ik was het weleens oneens met je, maar deze was smullen, geweldig, HULDE, KLASSE. Ik heb er ff geen woorden voor, je slaat de spijker precies op zijn spreekwoordelijke kop. Je hebt er een fan bij....

Joop Hoef | 20-01-05 | 15:11

Ik had bijna dat email formulier van de gemeente Amsterdam ingevuld. Ik heb er toch maar vanaf gezien. Als de heer Cohen nu nog steeds niet in de gaten heeft dat ie op de verkeerde weg zit zal ie door een eventuele email van mij echt niet van gedachten veranderen.
Laat maar!
Ik ben blij dat ik niet in Amsterdam woon.
Ik wens de Amsterdammers sterkte met zo'n ruggengraatloze burgervader.

Even over uw epistel heer Starf*cker, puik geschreven en helaas maar al te waar.

vergruizer3 | 20-01-05 | 15:11

RokerT, daar zit ik al, in dat buitenland. En ik zal aandachtig volgen hoe mooi jij Nederland gaat maken!

bitter moon | 20-01-05 | 15:11

Gemeente stelt één-richtings-verkeer in bij de stille tocht voor deze "goud-eerlijke Marokkaan "..... (net zo'n contradictie als 'objectieve Cohen') ....

Rover214 | 20-01-05 | 15:10

Ik ben het niet vaak met je eens StarF*cker, maar dit keer toch roerend.
Ik houd tevens mijn hart vast...

Tony | 20-01-05 | 15:10

@Henceforth
Ik geloof soms diezelfde redeneringen.Zowel die van maatregelen tegen islamisering als pappen en nathouden-politiek puur uit oliebelangen en arrogantie.

Europa | 20-01-05 | 15:08

Klasse stukje tekst. Ik ontwaak uit een droom. Helaas is die droom precies voorspeld door Sf*cker in deze tekst, alleen was ik in de veronderstelling dat dit al veel langer speelt. Was altijd enorm teleurgesteld in de laxe houding van de nederlandsche bevolking. Ik hoop dat dit nu tot een bewustwording leidt.
Je moet het ze trouwens wel nageven die G-f*ckers. Ze weten het voor elkaar te krijgen dat de doodt van Van Gogh zijn eigen schuld was, mevrouw terecht in de cel zit en last but not least Ali Bi die de popprijs wint. Allemaal onder het motto "pappen en nat houden" Als we ze laten zien dat we ze begrijpen&%$$#%#^$#.
Dit riekt naar discriminatie, van Nederlanders that is.

rennie b | 20-01-05 | 15:08

Mooi verwoord StarF*cker.

~Pyro~ | 20-01-05 | 15:07

@BitterMoon: tieft lekker op uit Nedeland, dan gaan wij Nederlanders die er wel wat moois van willen maken er tegenaan. Negatievelingen als jij kunnen we missen als kiespijn. Weet wel dat als jij naar het buitenland vertrekt, jij de allochtoon zal zijn.

RokerT | 20-01-05 | 15:07

Politiek LEIDERSCHAP? Realisme bij het openbaar ministerie? LOL! Ik denk dat het van realisme getuigd door de normale rechtsgang in onze samenleving niet buitenspel te zetten, zelfs niet als dat leidt tot onvrede bij populistische hardschreeuwers die het monopolie claimen op het gesundes volksempfinden. Nee, deze mevrouw moet het proces doorlopen wat hoort bij ons beschaafde landje en moet vrijuit gaan als er sprake is van noodweer. En moet verordeeld worden als er bewijs is dat ze excessief geweld gebruikt heeft dat noodweer ontstijgt.

auld_slapper | 20-01-05 | 15:02

Maaaaar het wordt nog mooier, want we gaan gewoon een STILLE TOCHT organiseren voor onze stakker. Het is toch zo zielig en onrechtvaardig wat hem overkomen is...
GRRRRRRRRRRR!!!

EricE | 20-01-05 | 15:00

Ho, ho. 1. Volgens mij heeft deze mevrouw nooit de bedoeling gehad die knaap dood te rijden. Ik kan me wel voorstellen dat ze haar tas terug wilde krijgen, en daarbij is ze te ver gegaan (maar haar tas heeft ze terug, al was het maar voor even).
2. Nederland zal pas echt en dramatisch gaan veranderen als de Nederlandse Moslimpartij daadwerkelijk wordt opgericht en over 2 jaar met de landelijk verkiezingen gaat meedoen. En dat hangt in de lucht.
Wie nog emigreren kan, moet het nu doen.

bitter moon | 20-01-05 | 15:00

In ieder geval is duidelijk dat de 'bull-bar' overbodig is.

Dr.Martin | 20-01-05 | 14:59

Een stuk naar mijn hart! En ik geloof dat je voor het melden van een tasjesdief niet eens mag bellen naar 112. Want dat mag alleen bij levensgevaar. Dus wel nadat je de dief op het eerste de beste amsterdammertje hebt gespiest. Een tasjesdief is geen spoed. Dus moet je gebruik maken van het nummer 0900 8844!

Sunnygirl | 20-01-05 | 14:59

Is het niet mogelijk dat de politiek het met opzet tot een uitbarsting laat komen, zodat ze zeker zijn van draagvlak wanneer de marokkaan-onvriendelijke maatregelen gepresenteerd gaan worden? Het moet haast wel, de enige andere verklaring is dat de geitenn**kers geïnfiltreerd zijn in de top van het OM.

Henceforth | 20-01-05 | 14:59

Ho, ho. 1. Volgens mij heeft deze mevrouw nooit de bedoeling gehad die knaap dood te rijden. Ik kan me wel voorstellen dat ze haar tas terug wilde krijgen, en daarbij is ze te ver gegaan (maar haar tas heeft ze terug, al was het maar voor even).
2. Nederland zal pas echt en dramatisch gaan veranderen als de Nederlandse Moslimpartij daadwerkelijk wordt opgericht en over 2 jaar met de landelijk verkiezingen gaat meedoen. En dat hangt in de lucht.
Wie nog emigreren kan, moet het nu doen.

bitter moon | 20-01-05 | 14:59

Maaaaar het wordt nog mooier, want we gaan gewoon een STILLE TOCHT organiseren voor onze stakker. Het is toch zo zielig en onrechtvaardig wat hem overkomen is...
GRRRRRRRRRRR!!!

EricE | 20-01-05 | 14:59

Er zit wel een kerntje van waarheid in, ja.

RokerT | 20-01-05 | 14:59

Gheghe, allemaal een gs bumpersticker kopen. Dat ze het er even goed ingewreven krijgen.

ctrlsteef | 20-01-05 | 14:58

Tja, toen ik deze voorspellingen deed tijdens een les maatschappijleer aan het begin van de jaren 90 werdt ik de klas uitgeschopt. Mensen die dit niet hebben zien aankomen zijn op de een of andere manier altijd blind en doof geweest voor alle signalen die al meer dan 15 tot 20 jaar zeer duidelijk te zien zijn geweest....jammer maar waar!

Ruler | 20-01-05 | 14:57

Je hebt wel verrekte veel woorden nodig om te zeggen wat iedereen al weet:
Als er niet snel dingen structureel veranderen breekt binnenkort de pleuris uit.

BlackJack | 20-01-05 | 14:57

Ik vind dit by-far de beste column die ik tot nu toe heb gelezen op Geenstijl, ondanks dat er best wel wat gepis op links en compromis-politiek inpast. Links heeft tijden lang niks gedaan aan deze situatie. Links wil het momentele beleid voor zetten. Sorry dat ik weer op links zit te pissen, maar als je het mij vraagt is het aan rechts om dit op te lossen.
-
Laten we hopen dat er een goeie klassiek-liberale beweging op staat die dit probleem kan bevechten. En die hopelijk ook maar eens de multiculturele samenleving kan aanpakken. Voedsel (ik eet elke dag een turkse pizza, het is de enige reden dat ik naar school ga :P) Muziek en Dansen uit andere landen helemaal goed, maar de normen en waarden zouden wij niet over moeten nemen, immers zij komen hier naar toe omdat het hier goed gaat en in hun eigen land slecht vooral te danken aan het feit dat onze normen en waarden verschillen van die van hun.

Qantrix | 20-01-05 | 14:57

ik vrees dat je een onaanvaardbaar risico neemt door op deze manier haat te zaaien! waarom polderen we niet lekker door en met pappen en nathouden houden we de boel bij elkaar. heeft bea de vader al per telegram gecondoleerd? loopt mevrouw cohen gesluierd mee? het verkeer zal voor de zekerheid wel omgeleid worden.

SloopKogel (wie zijn | 20-01-05 | 14:57

100% mee eens! Maar wat nu te doen? Stil protest middels stickers?

Crimson | 20-01-05 | 14:56

Helemaal mee eens, het is gewoon te zot hoe het er aantoe gaat.

ctrlsteef | 20-01-05 | 14:55

goed stukje, sluit ik me helemaal bij aan.

Gekkenhuis | 20-01-05 | 14:55

Wat een gehuil toch altijd weer. Moet nu echt bij elk misdaadje telkens weer dezelfde negatieve retoriek worden uitgestort over een compleet land? Waarom niet meteen heel Europa afschrijven omdat een maar malloten een crimineel gaan herdenken.
.
99,9% van de Nederlanders vinden dit belachelijk, laat die mensen en hun land in hun waarde.

Jelmer | 20-01-05 | 14:54

Het OM doet gewoon hun werk goed en het is pas schandalig als de rechter de omstandigheden niet juist inschat. Dat is niet de taak van het OM.
De overheid zou dit uit moeten leggen aan het volk, maar kan daarbij niet zeggen wat de rechter zou moeten vinden. Als ze dat doen zouden ze namelijk de rechtelijke macht beïnvloeden en dat bleek ooit ook zijn nadelen te hebben.

the_Tzar | 20-01-05 | 14:54

Hirsi Ali bombalie houd zich alleen bezig met fundementalisten en niet met straat crimineeltjes. Wilders wil burgerrechten afpakken van deze mensen (apartheid?). Niemand die iets wil doen. Het gaat ze allemaal om hun eigen portemonnaie. Het is al jaren aan de orde en nog steeds is er geen reet gebeurd. Eerst volgende keer dat we er weer iets over horen is bij de volgende verkiezingscampagne.

Gosat | 20-01-05 | 14:54

Mooi stukkie hoor

obi_wan_ed | 20-01-05 | 14:54

Een natte droom van een wannabee messias. Het openbaar ministerie doet haar werk en de meeste burgers in dit land (met in ieder geval 1 werkende hersenhelft) weten dat in al dit soort gevallen de betrokkenen niet zomaar vrijuit kunnen gaan, ongeacht de toedracht. Die gaan niet meteen als een Pavlovhondje de 'verontwaardigde massa'achterna lopen.

DaniëlVlcek | 20-01-05 | 14:53

de mening die je in het stuk verkondigdt klopt niet echt met wat je gister zei in de discussie, maar met dit pleidooi ben ik het geheel eens.

blub | 20-01-05 | 14:53

ik ook!

.grover | 20-01-05 | 14:45

Hulde!!

Carpa | 20-01-05 | 14:45

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl